MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    05-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4240

    OP DE IJTKIJK

     

    *

    Waarschuwing. Geldt voor ieders stoelgang in onze ontspoorde maatschappij net als voor rookmelders in iedere gezinswoning. Is even gevaarlijk. Vooral voor ‘singles’. Het stukje dat volgt kan dus Uw geestelijke gezondheid schaden. Het is dus een stukje met de ouderwetse vermelding

    KNT.

    Kinderen Niet Toegelaten.

    *

    Zoals dat in lang vervlogen dagen heette, toen zelfs de termen ‘IMPIMATUR’ (mag gedrukt worden: Nihill Obstat, ‘Geen Bezwaar”’: Bisschoppelijke Goedkeuring) voor akkes eb voor iedereen nog schering en inslag waren. Zelfs voor vrouwen, alhoewel die zich toen nog niet moesten scheren….

    *

    “Kleine potjes, grote oren”, zei ons Ma dan altijd voor we als kind naar ons bed vlogen. Nu is zelfs de blote onderbroek open en bloot heel gewoon in de uitgangswereld van super-chic gekleed gaan. Uiteraard, vanwege de properteit, met daaronder de seks-loze honden-string. Wat meteen handig is voor de massaproductie van die dingen. Dingen van stringen met zowel sterren als remsporen. Want import uit de USA.

    Zit m’n jasje goed? Zit m’n dasje goed? Vader gaat op stap. Dat zong ooit Toon Hermans, maar dat was toen grappig bedoeld. Ja Ja, toen wel.

    *

    Aandacht AUB. En vooral niet duizelig worden. De titel bovenaan (zie daar) van het hieronder (wil verifiëren) overgenomen stukwerk van onze on-overtroffen VRT is van mijn hand. Dus niet van hen. Maar van ondergetekende. U is dus verwittigd op voorhand dat het meestal om handwerk gaat en niet machinaal kan vervangen worden door machines. Maar dat komt nog. Waarbij dus wel enige voorzichtigheid is aangewezen.

    *

    Handleiding voor gender-begeleiding

    De besmettelijke infectieziekte hepatitis A is aan een opmars bezig in Vlaanderen. Op dit ogenblik zijn al 230 gevallen gemeld bij het Agentschap Zorg en Gezondheid. Dat zijn er twee keer zoveel als in de voorbije twee jaar samen. De uitbraak van de ziekte doet zich vooral voor bij homomannen.

    *

    De cijfers liegen er niet om. In 2015 en 2016 kwamen er respectievelijk 61 en 66 meldingen van hepatitis A binnen bij het Vlaams Agentschap voor Zorg en Gezondheid. De eerste 6 maanden van dit jaar alleen al zijn het er 230, twee keer zoveel dus als in de voorbije 2 jaar samen.

    "We stellen inderdaad sinds begin dit jaar een uitbraak vast van deze leverinfectieziekte, die veroorzaakt wordt door een zeer besmettelijk virus in de stoelgang", vertelt Dokter Dirk Wildemeersch van het Agentschap aan VRT-nieuws.

    Vooral homomannen worden getroffen door de ziekte, zo blijkt. "Zij lopen door de aard van hun seksuele contacten meer risico om besmet te geraken want hepatitis A is een ziekte die overgedragen wordt door kleine deeltjes stoelgang die in de mond terecht komen en die langs die kant een besmetting gaan veroorzaken."

    Internationaal fenomeen

    Maar niet alleen in Vlaanderen neemt het aantal patiënten met hepatitis A toe, ook in andere landen is dat het geval, zegt Wildemeersch: "We zien ook in Nederland bijvoorbeeld een stijging, we zien in Spanje heel wat gevallen. Ziektes stoppen uiteraard niet aan de grens; en binnen de gemeenschap van mannen die seks hebben met mannen zijn er uiteraard ook heel wat internationale contacten, ook met de gayprides en dergelijke, en dus is verspreiding over de landsgrenzen heen heel normaal."

    Symptomen

    Wie besmet is met hepatitis A voelt zich meestal misselijk, heeft wat koorts en buikklachten. Na 1 week komt er vaak geelzucht bij, waarbij de huid wat geel verkleurt en ook het wit van het oog geel wordt. Andere symptomen zijn donkere urine en een stoelgang die licht verkleurd is.

    Maar vervelend is dat men al een week besmet kan zijn zonder het te beseffen, want pas na 1 week treedt de geelzucht op.

    Preventie

    Belangrijk is dus dat u zich beschermt tegen de ziekte en dat kan heel eenvoudig, zegt Wildemeersch, door u te laten vaccineren. Veilig vrijen alleen is niet voldoende, want condooms kunnen ook aan de buitenkant besmet zijn en bieden dus geen bescherming tegen de ziekte.

    *

    Dat vrijen met condoom niet voldoende is bevestigt ook Boris Cruyssaert van Sensoa, dat actief campagne voert tegen hepatitis in de homogemeenschap. "Ook een goede handhygiëne is belangrijk."

    Ook Sensoa raadt homomannen zeer sterk aan om zich te laten vaccineren tegen hepatitis A. "Zelfs als je denkt dat je al besmet bent geraakt, is het nog zinvol. Als je er snel bij bent, kan een vaccinatie de ziekte nog tegenhouden", aldus Cruyssaert. "En huisgenoten van mensen die hepatitis A hebben opgelopen laten zich ook het best vaccineren, omdat het zo besmettelijk is. Ook via het bestek, kranen of door gemeenschappelijk gebruik van een toilet, kan het overgedragen worden.”

    http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/binnenland/1.3038960

    *

    NADER BEKEKEN

    *

    Tja, wat moeten we daarop zeggen? Dat we allemaal, eens of anders, toch moeten doodgaan. Als onze td om te gaan is gekomen…..

    Maar zodoende gaat dat dan wat vlugger. Time is money, zoals U weet.

    Bij het modern ‘vrijen’, net als bij straathonden, mag dan ook geen seconde verloren gaan. Daar komt geen spatje romantiek meer bij te pas. Geen nachtegalen gezang of merelgefluit. Hoogstens wat jazz.. En wart als een kat op een heet zinken dak staan springen op één poot.

    *

    Naast spuitjes ‘the day afer’ raadt ondergetekende ook aan naar de biecht te gaan, om de inwenndige ziel weer stralend wit gewassen te krijgen. Dreft is ook goed, maar niet voldoende: U weet immers nooit of er geen bevruchting heeft plaats gevonden zodat een van de twee partners binnen afzienbare tijd een duivelsjong ter wereld brengt. Met horens op zijn kop en met bokke poten…. Ook is er nog altijd de zelfmoord ‘hulplijn’ 1813, zoals de ‘media’ aanraden. Een rol die ze van de Pastoors, die er niet meer zijn, hebben overgenomen.

    Seks is een raar beest. Want in origine ontworpen voor de biologische procreatie van elk levend wezen. Dierlijke lusten zijn daaar niet bij inbegrepen. Die laten we best over aan de varkens want die benaderen het dichtst de menselijke constitutie.

    Het zijn zelfs geen ‘venerische ziekten meer, want daarvoor werd Venere d.i. Venus, de Godin van de Liefde in het Italiaans, teveel naar de achtergrond verschoven

    Eigenlijk geen enkel probleem, want in de islammerij worden de schuldigen met het hoofd naar beneden van de hoogste daken gegooid. En is deze beschavingsziekte meteen van de baan..

    *

    (Digitalia)

    05-08-2017, 17:14 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    04-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4239

    OP DE IJTKIJK

     

    *

    Om een lang verhaal kort te maken: U krijgt hieronder het betrokken artikel slechts met mondjesmaat. Een beetje zoals Radio Klara de zoveelste sonate van Beethoven nooit in extenso geeft.

    Overdaad schaadt, ook in de blogwereld. Vandaar de talrijke intervallen in de oorspronkelijke partituur van Xander… Op die manier benadert dit stukje misschien een van de zoveelste REQIiEMS van de guitige Mozart.      

    ‘Wann Man trotzdem noch lacht’.

    Men trachtte, van zodra hij er niet meer ws, de totale schuld van de Jodenvervolging voor 150% in de schoenen van Adolf Schickelgrüber te leggen. Ja Ja, die van Hitler. Maar, zo wordt beweerd, de naam Hitler was maar een pseudoniem, want baby Dolfke was geboren toen zijn nog maagdelijk Moeke de simpele dienstbode was bij de welstellende Joodse zakenman Schickelgrüber.

    Zo wordt er ook beweerd, dat de Führer nooit ten volle kennis heeft gehad van de stelselmatige vernietiging der Joden door zijn aanhangers. Toch raar nietwaar, voor de spreekwoordelijke Duitse ‘Grundlichkeit, dat daar niets van de instructies daarvoor op papier terug te vinden was. De Führer zelf had het immers veel te druk met oorlog voeren.

    En waarom zou de Duitse Elite van toen zo maar zonder meer Hitler, de socialistische oproerkraaier, zo vlot gevolgd zijn, om hem aan de top te brengen? Uit vaderlandsliefde? Of uit eigenliefde?

    Doden hebben het grote voordeel van de eeuwige stilte. Zij verzetten zich nooit meer tegen niets en protesteren dan ook niet tegen leugens. Zo is iedereen die de oorlog overleefd heeft, immers veilig om zo vlug ze zich her gegroepeerd hebben, te herbeginnen.

    Nieuwe documentaire over Jodenhaat door moslims in Europa gecensureerd

    *

    Catch-A-Jew-auteur: ‘Wat de EU in Israël doet is niets anders dan het voortzetten van de Nazi ideologie van vroeger, met de bedoeling om de Holocaust alsnog te voltooien’ – Pogroms uit de jaren ’30 zijn weer teruggekeerd (in Parijs).

    *

    Vrijwel niemand wil het weten of horen, maar virtueel wordt deze ster opnieuw massaal toegepast in Europa, ook op mensen en organisaties die weliswaar niet Joods, maar wel pro-Israël zijn. (2)

    In de jaren ’30 en begin jaren ’40 wilde de gevestigde orde in de Europese politiek in media niets horen, mededelen of publiceren over almaar erger wordende Jodenhaat in Nazi Duitsland, zelfs niet toen er

    pogroms plaatsvonden

    en later de eerste vernietigingskampen werden geopend. Anno 2017 zijn deze duistere ontkenningsjaren ’30 weer teruggekeerd, en wordt opnieuw genegeerd dat een razendsnel toenemend deel van de bevolking –vrijwel uitsluitend bestaande uit moslimmigranten- er op basis van hun ‘heilige boek’ exact dezelfde ideeën over Joden op nahoudt, en vindt dat ze allemaal moeten worden uitgeroeid. Er werd zelfs een Duits-Franse documentaire over gemaakt, alleen wil niemand in Europa deze uitzenden. En zeker wat dit onderwerp betreft geldt: ‘wie zwijgt, stemt toe’.

    Tot nu toe werden er deze eeuw in Frankrijk ‘maar’ 14 Joden vermoord omdat ze Joden waren, maar zo begon het in Nazi Duitsland ook. De daders van al deze moderne haatmisdaden waren allemaal moslims.

    Eindproduct geboycot omdat veel moslims Jodenhaters zijn

    De Duitse publieke zender WDR en het Frans-Duitse cultuurkanaal ARTE gaven opdracht om een documentaire te maken over racisme en antisemitisme in Europa. Het eindproduct stond hen echter totaal niet aan, want wat bleek: extreemrechtse neonazi’s blijken maar voor een zeer klein deel hiervoor verantwoordelijk te zijn. Bijna alle huidige Jodenhaters zijn moslims, maar daarnaast worden ze ook gevonden in de massamedia, de vooral linkse politiek, onder ‘Palestina’ activisten, rappers en zelfs in kerkelijke organisaties.

    Plotseling werd de documentaire als een ‘provocatie’ betiteld, die ‘olie op het vuur’ zou gooien. Het was de bedoeling om het Europese ‘populisme’ aan de kaak te stellen, maar uitgerekend de religieuze ideologie waar dat ‘populisme’ zich als enige tegen verzet, de islam, bleek de met afstand belangrijkste bron te zijn van de roep om een hernieuwde Holocaust, om ‘het werk van Hitler af te maken’, zoals al jaren op islamitische forums is te lezen.

    Zowel de WDR als ARTE hebben een reputatie hoog te houden als zijnde anti-Israël en pro-islamitisch. …/… Volgens Jean Patrick Grumberg, redacteur van de Franse nieuwssite Dreuz, is ‘Frankrijk een land waar communistische burgemeesters Palestijnse moordenaars van Joden tot ereburgers benoemen.’ Bijna alle journalisten in Frankrijk zijn anti-Israëlisch, en de hoge uitzonderingen hierop moeten dat verborgen houden, anders dreigen voor deze personen vervelende consequenties. Jodenhaat door moslims is dan ook een taboe dat absoluut niet mag worden besproken, zeker niet in de door links beheerste media.

    Europese Unie financiert Holocaust ontkenners

     

    De documentairemakers raakten nog een andere streng verboden gevoelige snaar, namelijk de financiering van anti-Israëlische en antisemitische organisaties door de Europese Unie, die welbewust meewerkt aan het overeind houden van de hoax van een door Israël ‘bezet Palestina en bezet Jeruzalem’, en de in realiteit in het geheel niet bestaande ‘genocide’ die Israël op de Gazastrook zou uitvoeren.

     

    De EU financiert zelfs een extreemlinkse organisatie, B’Tselem, die de Holocaust ontkent. ‘De Europese elites zijn nog veel antisemitischer dan de doorsnee moslim,’ aldus Tuvia Tenenbom, auteur van het geruchtmakende boek ‘Catch A Jew’ (2015). ‘Wat de Europeanen in Israël doen is niets anders dan het voortzetten van de Nazi ideologie van vroeger, om door middel van NGO’s de klus te klaren die hun voorvaderen in de Tweede Wereldoorlog niet hebben afgemaakt.’

     

    Kerken werken weer volop mee

     

    In de docu is tevens te zien hoe kerkelijke organisaties wederom volop meewerken met het ‘terug-van-nooit-weggeweest’ zijnde antisemitisme in Europa (en dan vragen veel christenen zich nog steeds af waarom de meeste Joden niets van het christendom willen weten), door op te roepen tot een boycot van Israëlische personen en producten, en zich aan Palestijnse / islamitische kant te scharen.

     

    ‘Zonder Joden is Frankrijk dood’

     

    De socialistische burgemeester van Sarcelles moest tot zijn schaamte erkennen dat ‘de Franse Joden geloven dat zij in Frankrijk geen toekomst meer hebben, dat ze, om in vrede en veiligheid te kunnen leven, dit land moeten verlaten. Tegen hen zeggen dat ze ongelijk hebben, is verkeerd. Ik zeg tegen hen dat ze gelijk hebben, maar vraag hen om toch te blijven, want als ze weggaan, is Frankrijk dood. Waarom? Omdat als Joden hier hun geloof niet meer kunnen beleven, de seculiere Republiek, ons beroemde concept van de vrijheid van religie, niet meer bestaat.’

     

    Antisemitisme is weer mainstream in Europa

    Helaas is het antisemitisme in Europa sindsdien alleen maar meer mainstream geworden. Dat zien we onder andere in het vrijwel onbeperkt toelaten van miljoenen volgelingen van de islam, de religieuze haatideologie wier ‘god’ en ‘profeet’ het hen verplichten om alle Joden uit te roeien, en overal waar ze komen de oorspronkelijke bevolking eerst door list en bedrog, en later door geweld, terreur en onderdrukking, te onderwerpen.

     

     

    Komt er een nieuwe Holocaust aan?

    Zo werken ‘onze’ leiders en ‘onze’ nieuwsverstrekkersverkrachters in meer of mindere mate openlijk mee aan waar de islam al meer dan 1400 jaar met vaak het grofste geweld naar streeft, namelijk de uitroeiing van het door hen zo gehate Joodse volk, en de totale onderwerping van de hele mensheid aan Allah en Mohammed.

     

    Net als tijdens de Tweede Wereldoorlog geldt dat zwijgen en niets doen ons automatisch medeplichtig maken aan een nieuwe Holocaust, die met iedere dag dat onze grenzen openblijven en de islam alle ruimte blijft krijgen –en zelfs meer dan enige andere ideologie speciale bescherming geniet-, steeds dichterbij komt.

    Xander

    (1) Gatestone Institute
    (2) Afbeelding: Kjetil Ree / WikiMedia Commons CC ASA 3.0 Unported

    *

    NADER BEKEKEN

    Waarom denkt U dat zoveel ‘vluchtelingen’ persé naar Groot Brittanië willen? Is het daar dan zó goed voor hen? Of gaan die daar op missie?

    Als dat lukt, en het ziet er wel zo naar uit, dan zitten wij hier in onze ‘Lage Landen’ weer tussen maar liefst 3 vuren. Dan kunnen we nog maar eens in onze ‘rijke Vlaamse Velden’ de slagen van de totale islamisering opvangen….

     

    Uw vrienden kunt U niet eenzijdig zelf kiezen. Uw vijanden wel.

     

    U wet, (wij weten allemaal ) waar die zich schuil houden. Het mag niet zijn, dat de zogezegde ‘Elite’, net als de Duitse in de jaren ’30 dat deden, het voortouw neemt in de nieuwe waanzin, boven de hoofden van de samenleving. Zij zijn er voor ons, en niet wij voor hen. Want dan geraken wij weer in hun vleesmolens…

    PS

    En wat zeggen van die die Poolse ‘Untermenschen’, die niet alleen weerspannig zijn tegenover deze keer niet de Hitleriaanse maar de Europese ‘zegeingen’, maar die daarenboven na 70 jaar voor de hele wereld de pretentie ten toon spreiden, om aan het Duitse ‘Herrenvolk’ de rekening te presenteren van de aangerichte oorlogsschade van de jaren ’40. Op dergelijke pretentie past maar één antwoord. Dat land met een Euripees ‘leger’ binnenvallen en Angreifen.

    Waar? En Hoe? Is vragen naar de bekedn e weg die op 1 September 1939 door de Führer aller Germanen is voor getoond….    

    *

    (Digitalia)

    04-08-2017, 16:01 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    03-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4238

    OP DE IJTKIJK

     

    *

    Dat van het verband tussen de Holocaust en het (Nationaal) Socialisme is een beladen straffe uitsprak maar is wel een schot in het hart van de de (Rode) Roos. Want precies op de maat van Hedendaags Groen-Linx gedoe met de islam. Chapeau!!!!

    Verlà voor wat betreft de diagnose. Voor de remedie moet U terecht bij de Verlichte Grote Verstanden die zich weten comfortabel in de kaas te hebben genesteld. Waar ze na de volgende verkiezingen (net als de ARCO-oplichters) als ratten in de val zullen zitten.

    De Thomas de Mazière (met kleine D) is niet alleen als Duitser de hoogmoedige drager van een typische adellijke Franse naam – voor zijn Koninklijke Allures: zie afbeelding bovenaan – maar hij gedraagt zich ook als een tweede Napoleon. De Buonaparte van vòòr Waterloo, uiteraard.

    Daar komt zever van. Ge moogt gerust zijn. Want even onnatuurlijk als de later Hitler ooit de gunst van bijna alle Duitsers kon krijgen, zo is Merkel naarstig bezig met hetzelfde te doen door zich te verzekeren van zoveel mogelijk naïeve meelopers langs hare kant. Het is niet voor niets dat Hameln zich van ouds situeert in Duitsland…

    *

    Thomas de Maizière: “De Holocaust heeft niets met het nationaalsocialisme te maken!”

    *

    (Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

    *

    Een minister van Binnenlandse Zaken die het duidelijke verband tussen de terreuraanslagen en de islam niet wil of kan onderkennen, is een dodelijk gevaar voor Duitsland.

    Dat met de Holocaust heeft hij natuurlijk niet gezegd, onze minister van Binnenlandse Zaken. Want wie de wereldwijde islamitische aanslagen, tot nu toe meer dan 33.000 (!) sinds 9/11, wie de bijna dagelijkse aanvallen door moslims tegen Duitsers, meestal gepaard gaande met “Allahu Akbar!” geschreeuw, niet met de islam in verband kan brengen, die lukt het ook niet om de misdaden van de nazi´s niet met het nationaalsocialisme in verband te brengen. Die is of blind, of dom of onwetend – of alle drie samen. Of hij staat aan de kant van de islam – en wil met hem dit Duitsland, ons land, islamiseren. Tot welke groep de Maizière behoort, weet alleen hijzelf.

    Iedere moslim kan een Jihadist worden. Het is alleen maar een kwestie van persoonlijke omstandigheden

    We weten: we hebben een minister van Binnenlandse Zaken die de ene na de andere keer de in de duizenden lopende moorden op Duitsers, de talloze verkrachtingen van Duitse kinderen tot aan die van Duitse oma´s toe niet in verband gebracht wil zien worden met de islam.

    Die, integendeel, aan de zijde van Merkel Duitsland wil blijven overstromen met miljoenen moslims, die in hun ideologische bagage de boodschap van de gevaarlijkste en meest moorddadige religie in de wereldgeschiedenis meenemen naar Duitsland.

    Niet bij iedere moslim die hier naartoe komt, wordt deze boodschap: “Dood aan alle niet-moslims!” ook in de praktijk omgezet. Maar iedere moslim die hier naartoe komt, kan onder bepaalde omstandigheden een Jihadist worden (schuilnaam: “terrorist”)

    Islamitische bedreigers zijn in principe niet te herkennen

     

    Niemand kan dit controleren, niemand kan binnenin iedere moslim kijken. De aanslagen in Engeland werd door daarvoor schijnbaar “aangepaste” en “heel goed geïntegreerde” moslims gepleegd. Enkele dagen in een radicale moskee waren voldoende om van deze islamitische slapers islamitische bommen te maken.

    Radicale moskeeën hebben we ook in Duitsland. Er wordt niets radicaals in die zin gepredikt wat men over het algemeen onder dit begrip verstaat. Er wordt alleen uit de koran voorgelezen – en de uitspraken van Mohammed worden geciteerd. Dat is meer dan voldoende radicaliteit.

    Want Mohammed was de eerste “terrorist” in de islamitische geschiedenis. Hij liet complete stammen vermoorden, pleegde de eerste islamitische genocide op de joodse stam van de Banu Qurayza, moordde met “zijn eigen geheiligde handen”, verkocht duizenden kinderen en vrouwen als slaven en vermaakte zich seksueel met talloze van deze tot seksslavinnen gemaakte vrouwen en kinderen. Uit zijn mond zijn meer dan 1800 bevelen afkomstig om “ongelovigen” te doden. Na te lezen in

    de soenna

    – het boek waarin geen enkele journalist of politicus ook maar een blik werpt.

     

    Om Mohammed na te doen, is het voornaamste gebod van iedere moslim. Niemand weet dit beter dan Dr. Younus Shaikh, een Pakistaanse mensenrechtenactivist, rationalist en Verlichter. In het jaar 1992 richtte hij de organisatie van rationalisten “The Enlightment” (“De Verlichting”) op, waarvan hij voorzitter werd. Daardoor vestigde hij de aandacht op zich van islamitische fundamentalisten.

     

    Na een fingeerde aangifte wegens blasfemie werd hij in oktober 2000 gearresteerd en in augustus 2001 ter dood veroordeeld. Na een herziening van het vonnis werd hij in november 2003 vrijgelaten. Nu woont hij als erkend vluchteling in Zwitserland. Zijn conclusie over de islam:

    “De islam is een georganiseerde misdaad tegen de menselijkheid”

     

    Bron:
    https://michael-mannheimer.net
    Door: Michael Mannheimer

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    NADER BEKEKEN

    *

    Realiseren wij ons wel voldoende, dat er geen dag voorbijgaat zonder dat er in naam van de islam meerdere dodelijke aanslagen gebeuren? En dat deze feiten crecendo gaan? Zelfs in eigen land. Al wordt er geschreven dat als ‘jongeren’ de Plissie aanvallen, kinderen of Oma’s lastig vallen, dat dit gewoon gebeurt uit baldadigheid. Of uit ‘frustratie’. Misschien zelfs wel voor de lol. Uit verveling. Als tijdverdrijf. Allemaal even onschuldig….

    Daar achter meer te willen zoeken is vulgair ‘populisme’… Mag niet. IST VERBOTEN. Dat soort mensen moet voor hun eigen veiligheid in afzondering (Schutzhaft) worden gestopt. Nadat die eerst gebroodroofd werden. En uitgesloten uit de maatschappij.

    *

    Begrijp mij niet verkeerd. Fransen en Duitsers zijn een speciaal ras. Sedert 1870 (en eigenlijk sedert altijd) hebben die de ene oorlog na de andere tegen elkaar bevochten om uit te zoeken wie de grootste was.. Nu hebben die eindelijk ontdekt (voor gezegd?) wie de Allergrotste is; namelijk de ‘god’ der Pietrol-Pompers. Maar de eigen bevolking nodig voor de instandhouding van hun samenleving, ligt, doorzeefd met kogels, grotendeels ergens onder de grond.

    Dan zngt ’n Duitse madam in een bui van neerslachtigheid met triestige stem ‘Sag mir wo die Männer sind’ – ‘Wo sind Sie geblieben’?

    Dus moeten die landen dringend worden her-bevolkt met alle soorten menselijke wezens uit verre vreemde landen met een achterlijke cultuur. En vooral met een ‘achterlijk’ gods-veralgen, eigen aan elke mens.

    ‘Macht nichts’, zegt de opvolgster van Adolf Hitler als . - ‘Das schaffen wir’

    Alleen moet de zwijgende meerderheid goed opletten voor de combinatie. Moslimbloed in Duitse (of Franse) aderen, is een explosieve mengeling. Waarvan de buurlanden eens te meer het slachtoffer dreigen te worden.

    *

    (Digitalia)

    03-08-2017, 17:57 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    02-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4237

    OP DE IJTKIJK

     

    *

    ’n Dikke mercie voor Xander ons op zo’n duidelijke manier in contact te hebben gebracht met die Amerikaanse site, waar allemaal Amerikaanse Bloggers (gelieve te lezen Bloggers en niet Blokkers) aan de hele wereld gezamenlijke informatie mededelen die door de reguliere Leugenpers VOORTDUREND weggemoffeld wordt.

    De site Zero Hedgedie het zout op onze patatjes kan zijn, is vrij te raadplegen op Tinternet en zou moeten inspirerend werken om de blogwereld in onze landen te verenigen. Zodat er over de hele planeet en aan de lopende band rechtzettingen van de Leugenpers kunnen georganiseerd worden.

     

    Ter verdidelijking een paar ophefmakende voorbeelden rond WO II die ondertussen (noodgedwongen) opgehelderd zijn.

    *

    Naast de door Duitsland gefingeerde Poolse inval in Duitsland nam Hitler zogezegd weerwraak door op 1 September 1939 Polen binnen te vallen. Op 17 September viel Stalin de andere kant aan, ingevolge het Molotov-Ribbentrop akkoord van kort daarvoor…. De toenmalige Leugenpers schreeuwde (in sourdine) moord en brand over Hitler snode daad, maar ‘vergat’ met klank dat Molovo-akkoord om Polen onder huns getweeën te verdelen, want zowel Das Drtte Reich als de USSR waren toen het Lichtend Voorbeeld, twee ‘Bevriende Natie’ voor het zwaar opkomend Internationaal Communisme….

    De liefde voor Hitler verdween echter als sneeuw voor de zon, dodra die in 1941 Stalin naar de keel vloog en met Blitzkrieg-spelletjes oprukte naar Moscou…

    Wat ook zoveel mogelijk verzwegen werd, was

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Venlo-incident

     

    van 9 November 1939, waar de Duitse SS een volgende nachtelijke Nederlandse inval in Duitsland ensceneerde.

    De volgende dagen prijkten in de Duitse (Leugen)pers zelfs de foto’s van twee op Duitse bodem gesbeuvelde Nederlandse ‘soldaten’ met wapens nog in d’hand, die naar later bleken twee gestorven concentratiekap-gevangen waren geweest, die na hun dood in die uniformen werden gestopt om op ‘het slachtveld’ te worden achtergelaten. Hierover schrijft Wikipedia ten andere ook nog

    “Op 9 november 1939 werden in het Venlo-incident twee Britse geheime agenten op Nederlands grondgebied gevangengenomen door de Gestapo en naar Duitsland afgevoerd. Hierbij kwam de Nederlandse luitenant Dirk Klop om het leven.

     

    Om maar te zeggen, dat de Leugenpers geen recente uitvinding is, maar dat de alternatieve berichtgeving op de ‘Sociale Media’ toen wel nog niet bestond….

    Anders had de wereld bvb wel kunnen geweten hebben over de ‘Noodlanding in Kwaad Mechelen’ van 10 januari 1940 waar een Duits legervliegtuigje ‘een noodlanding’ diende te maken, met aan boord de details over Hitlers aanvalsplannen voor 10 Mei 1940…

    Ook al een provocatie?! Een list met dubbele bodem?

    Waren die plannen toen zelfs maar gedeeltelijk op de Sociale Media bekend gemaakt geweest, dan had WO II waarschijnlijk een gans ander verloop gekend.

    Zou de huidige Amerikaanse C.C.C. zich dat niet realiseren? Of hebben die daarvoor een veel te dikke nek?

    *

    Uit deze vaststellingen mag dus blijken, dat dank zij Tinternet, de wereld niet meer wil bedrogen worden….

    *.

    ‘Nieuwe sancties tegen Rusland net zo crimineel als Hitlers leugen over Poolse inval in 1939’

    *

    Organisatie oud medewerkers inlichtingendiensten: Forensisch onderzoek bewijst dat hack niet uit Rusland kwam, maar een interne lek was (uit Washington) - Paul Craig Roberts: Er komt een oorlog aan

    Het Amerikaanse Congres gaat – zeer tegen de zin van president Trump - onverminderd door op het pad naar het uitlokken van een (kern)oorlog met Rusland. (3)

    Paul Craig Roberts, voormalig lid van de regering Reagan, schrijft dat de nieuwe ronde sancties tegen Rusland die door de Amerikaanse Senaat en het Huis van Afgevaardigden zijn aangenomen, net zo crimineel zijn als de leugen van Adolf Hitler in 1939 dat Poolse troepen Duitsland zouden zijn binnengevallen, wat door de Nazi’s als voorwendsel werd gebruikt om het land aan te vallen en de Tweede Wereldoorlog te beginnen. Roberts waarschuwt dat er nu opnieuw een (wereld)oorlog aan zit te komen indien Amerika (en het slaafse Europa) op dezelfde agressieve koers blijft doorgaan.

    ‘Het Congres heeft in zowel het Huis als de Senaat bijna unaniem duidelijk gemaakt dat ze liever de president van de VS vernietigen en het gevaar van een kernoorlog groter maken, dan dat ze een conflict met Rusland willen vermijden door de betrekkingen te normaliseren,’ begint Roberts.

    *

    plaats van de spanningen met de EU en het risico op een wereldoorlog met Rusland te verminderen, heeft het Congres dus voor het tegendeel gekozen, en dat enkel ‘vanwege de campagne contributies van het machtige en rijke militaire/veiligheidscomplex’. De Westerse media doen vervolgens hun deel door met flagrante leugens de haat tegen Putin en Rusland verder aan te wakkeren.

    ‘Roekeloos’ aansturen op conflict

    Roberts noemt het opzettelijk aansturen op een conflict met Rusland ‘roekeloos’. Het naar huis sturen van 755 Amerikaanse diplomaten laat zien dat het geduld van het Kremlin met de VS op lijkt, en de Russen de illusie dat met Donald Trump de door de regering Obama en ‘team Clinton’ totaal verziekte verhoudingen weer kunnen worden hersteld, definitief lijken op te geven.

    Omdat de nieuwe sancties met meer dan twee derde meerderheid werden aangenomen, kan president Trump, die er fel op tegen is, ze niet met een veto treffen. Zou hij dat toch proberen, dan zullen zijn vele vijanden in Washington (en Europa) onmiddellijk beweren op dat hij ‘samenspant’ met de Russische president Vladimir Putin – een beschuldiging die inmiddels volledig ontkracht is.

    ‘Russisch complot’ is zelfde soort leugen als Hitler gebruikte voor WO-2

     

    Zelfs de Trump-hatende Washington Post geeft nu toe dat ‘de zoektocht naar geheime Russische contacten aan het afbrokkelen is’ (2). Ook een organisatie van oud medewerkers van de inlichtingendiensten constateerde dat na forsenisch onderzoek is gebleken dat de hack niet uit Rusland afkomstig was, maar dat intern gelekte info (in Washington, hoogstwaarschijnlijk door de Clinton-Democraten en McCain-Republikeinen geleide Deep State schaduwregering) werd gekopieerd, waar vervolgens een nep Russische ‘vingerafdruk’ aan werd toegevoegd.

    ‘Het is allemaal verzonnen,’ vervolgt Roberts. ‘En iedereen die suggereert dat het om Russische hack gaat, weet dit. Er is geen verschil tussen deze beschuldiging en die van Hitler in 1939 dat ‘afgelopen nacht Poolse troepen onze grens zijn overgestoken’,’ een criminele leugen die als voorwendsel werd gebruikt om het land binnen te vallen en te bezetten, waarmee de Tweede Wereldoorlog begon.

     

    ‘Er komt een oorlog aan’

    *

    ‘Dat het Congres een overduidelijke schaamteloze leugen gebruikt om deze schending van het internationale recht te rechtvaardigen, en daarmee opzettelijk de Amerikaanse verhoudingen met zowel Rusland als de EU verslechtert, bewijst hoe vastbesloten Washington is het conflict met Rusland te intensiveren. Verwacht daarom nog meer valse beschuldingen, nog meer demonisering, nog meer dreigementen.’

     

    ‘Er komt een oorlog aan, ‘besluit Roberts.

     

    Mocht dat zo zijn, dan kunnen wij Europeanen alleen maar hopen dat de Russen zich beperken tot een kernaanval op Brussel en Berlijn, zodat in één klap de twee vijandigste en kwaadaardigste regimes die de toekomst van onze landen, volken en onze kinderen bedreigen, worden uitgeschakeld. Wij vrezen echter dat zo’n oorlog wel eens totaal uit de hand kan gaan lopen, en heel Europa onder een tapijt van dodelijke nucleaire gaskolommen dreigt te verdwijnen.

    Xander

    (1) Paul Craig Roberts via Zero Hedge
    (2) Zero Hedge

    *

    NADER BEKEKEN

    *

    Het kan toch geen teken zijn van de Goddelijke Voorziening (neen, want die is uitgeschakeld wegens het niet bestaan-decreet van de Progressieven) dat ons collectief geeheugen werd opgefrist door de verschrikkingen van ‘De Slag om Passendale’ van precies 100 jaar geleden. Wij, West-Vlamingen van de streek waar ‘het’ ooit allemaal eens gebeurde, hadden daar echt geen behoefte aan (buiten de Horeca) want we worden er iedere dag om de 10 meter aan herinnerd. Is het niet op ’t veld, in de landschappen, dan is het in de straatnamen. Uitsluitend de namen van Britse of Franse Legerleiders. Duitse namen ontbreken. Uitzondering . het ‘Studenten Friedhof in Langemark en de naam Kate Kollwitz in Vlaqdslo. Ja Ja, De Duitsers zijn inderdaad echte cultuurdragers.

    Maar om naar onze schaapjes van vandaag terug te keren: de Hilteriaanse bokkensprongen van the Clinton Clan geraken inderdaad zo goed als on-omkeerbaar….

    *

    Ps

    Over ‘Venlo’ baseer ik mij gedeeltelijk op mij geheugen van het al lang vergeten ‘Readers Digest’ waar het verhaal (met foto’s) uit de Duitse Pers van toen stonden, met de ‘gesneuvelde Nederlandse militairen’ op Duits grondgebied uitvoerig in beeld. Dat gedeelte schijnt nu bij Wiki e zijn ‘over het hoofd gezien’…..

    Waarbij weer eens bewezen is, wat dien de te worden bewezen…..

    SS-Sturmbannführer Walter von Schellenberg waarvan we later in Hitler 3de Reich nog veel zullen horen

     *

    (Digitalia)

    02-08-2017, 18:05 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    31-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4236

    OP DE IJTKIJK

     

    *

    De dader werd (gemakkelijks halve) ‘am Ort und Stelle’ und ‘auf der Flucht ‘erschossen’: Duitsers zijn daar sterk in. – De ‘vermoedelijke’ dader is ondertussen piepedood verkllzrd. En dus kon er gemakkelijk officieel bij de latere autopsie aan de genitaliën vastgesteld worden dat het inderdaad ‘een man’ was geweest. Knap werk van de Poliesi om dat van direct gezien te hebben! We zullen dus nooit iets te weten komen over noch zijn ‘motieven’ noch over de voetbalclub waarvoor hij supporterde. Wat we wèl mogen weten, is dat de ‘schietpartij’ van start ging toen de modale burger al aan opstaan dacht…

    Moraal van het verhaal: met danskoten trapt ne mens meestal ongezien in de val. Heb ik nog van onze Pastoor die ik in de jaren ’50 van op de kansel hoorde uitvaten tegen ‘danskoten’ met spiegels op de vloer…. Die waren daar niet geplaatst om naar de sterren te kijken….

    Case closed. Boeken toe. En vooral: snaveltjes toe..

    *

    O ja. Omdat we vooral goed maar ook volledig zouden ingelicht zijn, geeft De Schandaard bij hun artikel over de ‘schietpartij’ in Konstanz, in de deelstaat Baden-Württemberg, er ter verduidelijking maar vooral om de aandacht af te leiden van de essentie van deze zoveelste molim-aanslag, een digitaal landkaartje van Google Maps bij.

    In al hun haast om vooral kort op de bal te spelen en het ijzer te smeden terwijl het heet is, vergaten ze toch wel er bij er het Meer van Konstanz bij te betrekken! Of was de afspraak dat zoiets niet mocht van Mutti!, om de belangen van de plaatselijke horeca niet te schaden?

    Wanneer gaan die van DS eens beseffen, dat ze door de waarheid en de feiten te bewimpelen, te bedekken en te bedoeken, hin eigen ruiten aan het ingooien zijn ?

    *

    Hio! Juto vooruit mijn paardje. Op naar de volgende zaak op de rol. De Duivel ter ere. Er zijn nog altijd moslims genoeg in het Land.

    *

    Schietpartij in discotheek Duitsland: 1 dode en vier gewonden, dader doodgeschoten

    *

    Afgelopen nacht zijn één dode en meerdere gewonden gevallen bij een schietpartij in discotheek 'Grey Club' in Konstanz, in deelstaat Baden-Württemberg. Ook de dader is omgekomen. Hij raakte zwaargewond tijdens een vuurgevecht met de politie en overleed in het ziekenhuis. Dat meldt de Duitse politie.

    In een persmededeling laat de politie weten dat bij de schietpartij in de club één dode is gevallen en drie mensen zwaargewond zijn geraakt. "Veel bezoekers konden ontsnappen door naar buiten te vluchten of zich te verstoppen", zei een politiewoordvoerder.

     

    Rond 4u30 vanmorgen kwamen de noodoproepen binnen. De politie kwam massaal ter plaatse en er werden ook speciale troepen ingezet, omdat in eerste instantie niet duidelijk was of er misschien meerdere daders waren. De dader zou een 34-jarige man zijn. Hij handelde

    vermoedelijk

    alleen. De schutter raakte zwaargewond na een vuurgevecht met de politie en is in een ziekenhuis aan zijn verwondingen bezweken. Over motieven is nog niets bekend.

     

    Machinegeweer

    Volgens ooggetuigen probeerde een uitsmijter de dader tegen te houden, maar begon die vervolgens met een machinegeweer in het rond te schieten. Volgens sommige bronnen is de portier overleden, maar dat is niet bevestigd. Tijdens de confrontatie met de verdachte liep een politieagent ook nog een schotwond op. Hij raakte ernstig gewond, maar verkeert niet in levensgevaar.

    Club Grey reageert op Facebook met een zwarte coverfoto.

    Bron http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/3220187/2017/07/30/Schietpartij-in-discotheek-Duitsland-1-dode-en-vier-gewonden-dader-doodgeschoten.dhtml

    *

    NADER BEKEKEN

    *

    Voor onze Zondag kregen we bij DS volgende kranenkoppen geserveerd, in hoofdzaak (buiten de rubrieken gebroken armen en benen) over de ‘verrijkingen’ ons door de Moslimwereld gebracht.

    De Standaard Online

    (10:11:42)

    Man met machinegeweer opent vuur in Duitse discotheek: twee doden
    Australische politie verijdelt bomaanslag op vliegtuig
    Trump verliest geduld met Obamacare
    Turkse vrouwen protesteren tegen ‘conservatieve dresscode’
    Weerspannige jongeren breken arm van politieagente
    Brand bij grootste Shell-raffinaderij van Europa
    Tussen de regendruppels lopen (of even wachten)
    Man en twee zonen vast in Marokko
    Europa geeft zwaarste sanctie aan Polen
    Eerste ‘betaalbare’ tesla overhandigd
    Vliegtuigpassagiers mogelijk radioactief bestraald
    Concert Boef op Sfinks stopgezet: 'Hij was zelf verrast'
    ‘Vliegtuigzitjes worden almaar krapper: een gevaarlijke evolutie’
    Verdreven Pakistaanse premier nomineert broer
    Russische jongeren kijken veel meer naar staatstelevisie dan gedacht
    Clooney sleept paparazzi voor de rechter
    En de winnaars van het zomerakkoord zijn... staatsbedrijven
    Treinbegeleider arbeidsonbekwaam na agressie
    Europese dieselboete dreigt voor Brussel en Antwerpen
    Vrachtwagen rijdt Vlaamse vakantiegangers aan op Duitse snelweg: man overleden
    meer...

    Goed?

    Dan kunnen we nu overgaan tot de orde van de dag. Over To.mrrowland. Neen, niet op De Schotte in Boom, maar in Australië. Sorry, weer ’n aanslag. Slaan we over. Verder naar de voetbal, waar de ‘competitie’ weer is gestart met in iedere ploeg Afrikaanders in de meerderheid…. Afrikaanders. Sorry. Is veel te racistisch. Ha, nemen we dan de velokoersen. Op de straatkeien is minder geld te verdienen dan op de grasmat, dus minder Afrkaanders. Goed zo. VROEM! Daar gaan we, recht de criteriums in. Kassa! Kassa! Kassa!

    Juist; En de rest zien we dn deze avond wel. Goed ingekort. Kort en bodiig. Want iedereen is er al 30 dagen in verlof. En er blijven nog 30 daen te gaan.

    En ook, als ze niets mogen brengen over de ‘verrijkers’, kunnen ze er ook niks verkeerds over zeggen. Nog wat zapzeveren over de half miljoen doden die precies 100 jaar geleden gesneuveld zijn elk voor zijn vaderland aan het Front in Passendale. Traantje + ansichtkaart met kapot geschoten bomen e de Ieperse Lakenhalle in farden. Precies of wij Vlamingen dat verdiend hadden.

    En weet U het al? Koning Filip en Mattil zijn er ook naartoe geweest voor een soort familie bezoekje bij ‘de windsors’.. Ze waren zelfs het sieraad va d hele viering. Stel U even voor: de kleinkinderen van de Koning-Ridder, de Held van Veunre, in levenden lijve! Die staken met kop en schouders uit boven de hoofden van dat Engelse prinsenpaar, wie grootvader alleen maar op afstand naar de gevecten kon toegekeken. Terwijl die van ons tot aan de kniëen in de modder, meevocht om ons te bevrijden van dienen smerigen Duits.

    Oei! Pardon! Weer datzelfde majesteitschendend taalgebruik vover diens nonkel, de ge-pinhelmde Keizer Wilhelm II von Preussen (1859-1941) uit het Huis Hohenzollern. Die in het land van zijn neef, Koning Albert I van Saxen-Coburg-Gotha, gehuwd met Elisabeth van Beieren (Ssissi) von Possenhofen, kwam vechten omdat hij persé naar Parijs wilde! Misschien wel naar Le Moulin Rouge…

    Ter verduidelijking. Wilhelm II van Pruisen duidt op zijn vaderlijke afstamming. Maar zijn moeder was Victoria von Saxen-Coburg-Gotha, de dochter van de Engelse Queen Victoria en van haar vader, Albert van Saxen-Coburg-Gotha…. Waarbij het past te benadrukken dat de Duitse aanvaller wel degelijk de volle neef was van zowel Albert I von Saxen-Coburg-Gotha als van de Engerlse Koningin Victoria.

    Met andere woorden: WO I was niets meer dan een soort uit de hand gelopen familie-vete. Meer zelfs: WO II was in de ogen der Duitsers niet meer dan de vergelding voor de onrechtvaardige gevolgen van Het Verdrag van Versailles dat volgens hen veel te zwaar was uitgevallen voor Duitsland.

     

    Il begrijp dan ook niet goed waarom La Märkalina niet was uitgenodigd bij deze viering herdenking. Beter bewuhs voor Duitslands goede bedelingen met de eenmaking van Europa kon niet gegeven worden. Waaruit logischerwijze volgt dat er zware vermoedens rijzen dat Duitsland voor de 4de keer zijn dominante positie in Europa met alle mioddelen nastreeft…

    Geen kanonnen gebulder deze kaar, maar opgestoken bij de poetrol-pompers) de Macht van het Geld….

     

    , in mijn studententijd heb ik urenlang rondgezworven in de streek. Ik ben er geboren en getogen. Maar heb nooit begrepen waar al die gesneuvelde Duitsers naartoe zijn. Zijn die soms minderwaardig ten overstaan van Englesen, Canadezen, Fransen of Ausraliërs? O juist. Ja Die zijn gecollectioneerd in Vladslo. Om kosen te sparen. En ook in Lanemark. Op het ‘Studente Friedhof vindt U er sommigen terug. De rest? In rook opgegaan. Daar zijn de Duitsers sterk in….

    *

    (Digitalia)

    31-07-2017, 18:19 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!