MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    08-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.845 DE MUZELS EN DE DEMOCRATIE

    A.D. vrijdag 8 juni 2012

    845 DE MUZELS EN DE DEMOCRATIE

     

     

    ***

    Woorden van het Turks Staatshoofd tot zijn onderdanen in Duitsland. Zoals U weet, rijden er bij ons ook treinen, waar de Muzels denken uit te stappen, niet als deze stopt, zoals beweerd wordt, maar als deze trein de ordewoorden krijgt om te stoppen.

    Worden die mensen nu zowel in Duitsland als overal elders als ongewenst aange-Merkelt? Worden ze het land uitgezet? Verschijnen er op de uitstalramen plakkers met ‘Kauf nicht bei Türken’? Helemaal niet! Als echte masochisten blijven onze Leiders ons opleggen met hen te integreren….

     

    Kroniekje over :

     

    “De democratie is slechts de trein waar we instappen, totdat we ons doel bereikt hebben.”

     

    “De moskeeën zijn onze kazernes, de minaretten onze bajonetten, de koepels onze helmen en de gelovigen onze soldaten”.

    Bron : J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

     

     

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : zijn wij, Westerlingen, dan zo afgeleefd dat wij ons vrijwillig ter slachtbank aanbieden?

    O Ja…Als het mes op de keel wordt gezet, niet symbolisch deze keer, maar in werkelijkheid zoals Sharia4Belgium bezig is, gaat men over tot daden. De man, Abou Rimram, is niet alleen een crimineel naar Gewoon Recht, die in Marokko een serieuze straf staat te wachten, hij is een veroordeeld crimineel ook in ons land (2 jaar gevangenis) maar hj liep, tot gisterenmorgen 06 uur, vrij rond. Muzels hebben inderdaad in alle omstandigheden recht op respect. Nu zal men hem zijn Heilige Belgische Nationaliteit afnenmen, zodat hij als ongewenst vreemdeling zal uitgeleverd worden aan Marokko. Men zal zelfs zijn organisatie verbieden.

    Dit wil zeggen : ze zullen. Met de nadruk op zullen van het werkwoord zullen. In een ver toekomende wijze, van doen met het hulpwerkwoord zullen.

    Het is dus nog niet zo ver, want de andere Griezels zouden eens kunnen kwaad worden…. Er zal dus eerst nogal wat moeten afgepalaberd worden….met de daartoe voorhanden zijnde NGO’s,‘Welzijnswerkers’ en ‘Straathoekwerkers’. Het besluit van die die Conferenties staat bij voorbaat vast. De Muzels zullen beterschap beloven, op voorwaarde dat hen bepaalde voorrechten worden verleend. Maar in de praktijk? Lachen ze bij voorbaat in hun vuistje!

    ***

    08-06-2012, 09:44 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    07-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERDAMMD NOCHMAL - DEWEVER HAD GELIJK

    A.D. donderdag 7 juni 2012

    VERDAMMD NOCHMAL - DEWEVER HAD GELIJK

     

    Otto von Bismarck, de Pruis

     

    Familie van Angela?

    ***

     

    Merkel zegt het nu zelf : de staten zullen uiteindelijk hun integriteit verliezen. Da’s tenminste klare taal. Vergeet vooral niet dat Frau Merkel de Duitse Kanselier is. Opvolgster van een paar zwaargewichten, die Europa al duchtig getekend hebben. Daar was eerst Bismarck, de IJzeren Kanselier. En daar was vooral den Dolf, die zijn zaakjes liefst gewapenderhand geregeld zag. Het Geval Merkel : der Dritte im Bunde?

     

     

    Kroniekje over :

    Merkel dreigt Griekenland voor Europees Hof van Justitie te slepen

    Tijdens een bijeenkomst van de Sociaal Democratische Unie in Berlijn benadrukte de Duitse bondskanselier Angela Merkel gisteren dat Griekenland wettelijk verplicht is zich aan de opgelegde besparingsmaatregelen te houden en herinnerde ze er de Griekse partijen aan dat er geen sprake kan zijn van aanpassingen aan het memorandum of terugbetaalbeleid.

     

    Merkel merkte tevens op dat in het geval Griekenland zijn financiële verplichtingen jegens de trojka (Europese Commissie, Europese Centrale Bank en Internationaal Muntfonds) niet nakomt, het land voor het Europees Hof van Justitie zal moeten verschijnen, "net als elk ander land".

     

    Taks op financiële transacties

    Bovendien verwierp Merkel het idee van Europese staatsobligaties als een oplossing voor de crisis, maar toonde ze zich wel flexibel inzake het opleggen van een nieuwe taks op financiële transacties en maatregelen gericht op het stimuleren van de groei in de eurozone.

     

    Soevereiniteit opgeven

    Merkel beklemtoonde dat alle EU-lidstaten een deel van hun soevereiniteit zullen moeten opgeven, vooral wat hun nationale begrotingen betreft, in ruil voor ontwikkeling.

     

    Op één lijn met Barroso

    Volgens Reuters ontmoette Merkel voorzitter van de Europese Commissie Barroso vorige week woensdag tijdens de top van de Baltische Zeeraad, waar Merkel stelde dat beide partijen het erover eens zijn dat Europa's fiscale impact op begrotingsdiscipline slechts een van de stappen is richting een sterkere integratie van de eurozone en dat meer opofferingen van nationale soevereiniteit in de Europese Unie.

     

     

     

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : net als de Muzelmannen, gebruiken  de Eurocraten scherpe messen als ze iemand de kop willen afsnijden. Die twee kunnen dus mooi samengaan. Net zoals bij ’t kerven door de halswervels van hun slachtoffers, er rituele gezangen en veel Allahu Akbars nodig zijn, precies als bij het slachten van een schaap op hun Offerfeesten gebruikt Barosso de truuk van de verzachtende zalf. De ‘Bankentaks’ komt er, om te vermijden dat de belastingsbetaler in de toekomst nog zou moeten opdraaien voor de bankschandalen.

    Ik voel mij een beetje zoals die jongeman een paar seconden voor zijn dood. Denk aan dat hoofd dat daarna triomfantelijk omhoog wordt gehouden. Denk aan die geloken ogen. Als volk is het met ons gedaan!

    Want het is met de fiere Vlaamse zelfstandigheid voor altijd gedaan. Opgenomen als volkje van 6,5 miljoen tussen de grote jongens, zullen wij even sprakeloos worden als dat dode hoofd. Verdammd nochmal, ja, allemaal goed en wel, maar zodanig verdampt dat er niet eens een eigen gelaat overblijft.

    Wel, malarialijder en kampioen der lafaarden : nu staat ge daar met Uw molentjes, hé! Wanneer worden U Uw 30 zilverlingen uitgereikt? Of wordt ge straks de Keizer van de Lege Schelpen zoals er miljoenen op het strand van Sint Anneke liggen?

    Weetewa, Bart? Herlees eens grondig het leven van Jacob Van Artevelde. Aandacht vooral voor het einde.

    ***

    07-06-2012, 07:47 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.843 DE PALMARES VAN DEWEVER

    A.D. woensdag 6 juni 2012

    843 DE PALMARES VAN DEWEVER


     

    In plaats van het graatmager chagrijnige Bartje, die maar een schaduw van zichzelf meer is – toch geen vuil ziekte, van bij de meiskes te zitten, Bart? - voel ik plaatsvervangende woede over de houding vandaag van Di Jeanetto. Als grootste partij van het land voor de camera’s te kakken gezet worden op een lege map…. Een mens zou er van woede en spijt een aap, ge weet wel, hé Baert!

    Maar best dat ge daarmee niet begint, anders is de aarde straks ontvolkt aan apen!

    Wel, naast mijn woede, vind ik dat ge loon naar werken krijgt. Uitgefloten worden, dat is altijd het loon der lafaarden. Ge hebt van mij gaan lessen te krijgen, da’s waar, maar de waarheid heeft haar rechten, is het niet? Als Haiku-Herman een Natte Dweil is, dan zijde gij van zijn partij den emmer met spoelwater!

     

    Kroniekje over :

    Ook Di Rupo wil Sharia4Belgium verbieden

     

    Premier Elio Di Rupo wil streng laten optreden tegen extremistische groepen als Sharia4Belgium. 'De regering wil ver, zeer ver gaan in de strijd tegen radicale bewegingen die oproepen tot geweld en onze rechtsstaat in gevaar brengen.' Di Rupo zegt na zes maanden regeren dat het goed gaat met ons land.

    Di Rupo staat vanmorgen in een aantal kranten. Hij regeert op de kop af zes maanden en wil uitpakken met zijn realisaties. 'Nooit eerder heeft een regering in zo'n korte tijd, zoveel gedaan.'

     

    Di Rupo heeft goed nieuws. Zo zegt hij in Het Laatste Nieuws dat onze economie 0,3 procent groeit maar dat hij verwacht dat het op het einde van het jaar 0,5 zelfs 0,6 procent kan zijn.

     

    Tegenover Sharia4Belgium toont hij zich erg strijdvaardig. 'We moeten verbieden wat onaanvaardbaar is en rechten en plichten laten respecteren.'

     

    Maar hij heeft het ook voor de reden waarom zo'n radicale organisatie aanhangers wint in ons land.

     

    'In Brussel verlaat één jongere op de vier de school zonder diploma. Eén op de drie woont in een familie van wie niemand werkt. Eén op de vier leeft onder de armoedegrens. Eén op de vier is werkloos. Dat is een cocktail van sociale degradatie die maakt dat jongeren religieuze oproerkraaiers achternalopen.'

     

    In de verschillende interviews laat Di Rupo ook verstaan dat hij het negativisme en defaitisme overal in ons land moe is. 'Waarom toch al dat defaitisme en negativisme? Ik hoor het overal. It's in the air. Terwijl er geen enkele reden toe is. We staan in alle internationale rangschikkingen op een goede tot behoorlijke plaats. Een goed half jaar geleden was de toestand heel anders,' stelt hij in Het Belang Van Limburg.

     

    Overigens had hij bij zijn interviews ook uitdagend een mapje bij zich dat helemaal leeg was; het mapje met de concrete federale maatregelen van N-VA.

    Bron De Morgen.

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : Di Jeanetto begint te klinken als een vals spelende trompettist inzake Vlaamse Propaganda. Vooral als hij dat in ’t Frans zegt, en dat een beetje anders laat klinken dan in de Vlaams. Het debat tussen het smal geworden Bartje en de Vieze Premier Johan Vanenvoordela Notte was theater van de bovenste plank. Voilà, de Johan weet nu ook wat er van komt om een gesprek aan te gaan met de Meester-Jongleur. Hij zat daar als de Keizer van Oostende inderdaad Zonder Kleren, die het nakijken heeft als de dief tot overmaat van ramp, met die kleren gaat lopen. Arme Sosse-Perfesser! Nog zo jong en al op die manier moeten uitgeteld worden!

    De Bijna-Slimste-Mens-ter-Wereld is een as met woorden. Hou hem dus tegen, of ge zult zien wat ge zult zien!

    ***

    07-06-2012, 07:27 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    06-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.842 DE NATIESTATEN ZIJN VERDAMPT IN DE EURABISCHE SMELTKROES

    A.D. woensdag 6 juni 2012

    842 DE NATIESTATEN ZIJN VERDAMPT IN DE EURABISCHE SMELTKROES


    Zelfs ijzer smelt samen,

     

    Als ’t maar heet genoeg is….

    ***

    Een groot Vlaams Leider (of is het eerder een medeplichtige?) wordt door de gebeurtenissen stilaan in het gelijk gesteld. Het onland B. is zo goed als verdammd nochmal, en dat is goed. Alhoewel de remedie erger is dan de kwaal. Maar dat zal Jan Modaal slechts later leren inzien.

    Ergens is er nog een waterkansje, mocht in Europa op zekere dag de Grote Zuivering beginnen die Andres Behring Breivik op een veel te brutale manier in Noorwegen heeft ingezet : verwijdering van de schuldige kaviaar-bovenklasse, met onmiddellijk daarop de verwijdering van het overtollig buiten-Europees uitschot. Waarna een soort ‘Statenbond’ naar Zwitsers samenlevings-model kan opgericht worden. Wat vandaag een overleverings-strategie kan genoemd worden, is morgen misschien wel hoogverraad….

     

     

    Kroniekje over :

    Partijen reageren kritisch op reddingsplan voor euro

    dinsdag 5 juni 2012 07:21 Elsevier

     

    Het reddingsplan voor de euro waaraan Europese leiders werken, leidt tot grote onrust bij partijen in Den Haag. De SP spreekt van een 'Europese superstaat' en de VVD ziet niets in 'tekentafelpolitiek'.

     

     Van Rompuy werkt aan een reddingsplan voor de euro

    Rutte, kom met goed argument voor steun euro

    Maandag werd bekend dat voorzitter van de Europese Raad Herman Van Rompuy met andere leiders van Europa werkt aan een plan voor verdere economische integratie in de eurozone.

     

    'Dit is te gek voor woorden,' zegt SP-leider Emile Roemer tegen het AD. 'Ze proberen via de achterdeur zonder democratische controle in een klap een Europese superstaat op te zetten.'

     

    Munt

    Ook de PVV is niet te spreken over het plan. 'Van landen blijft niks over. Nog even en je bent een Europese provincie,' zegt Kamerlid Louis Bontes tegen de krant. 'We moeten net als Zwitserland onze eigen munt hebben en handelsverdragen sluiten met andere Europese landen.'

     

    Zelfs regeringspartij VVD ziet vooralsnog niets in het zogenoemde masterplan. 'Ik weet niet wat er allemaal in dat plan komt te staan, maar de prioriteit ligt bij hervormingen op dit moment,' zegt Tweede Kamerlid Klaas Dijkhoff.

     

    Angst

    PvdA en D66 zijn minder kritisch over de voorstellen van Van Rompuy. Zij vinden het onvermijdelijk dat Brussel meer invloed kan uitoefenen. 'Nu is leiderschap nodig,' zegt PvdA-leider Diederik Samsom. 'Ik heb niets met die angst voor het weggeven van soevereiniteit.'

     

    Premier Mark Rutte (VVD) zei maandag in reactie op het plan dat een discussie daarover nu niet aan de orde is. 'We moeten nu problemen oplossen en ons niet verliezen in structuurdiscussies over de toekomst van Europa.'

     

     

     

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : Haiku-Herman, hier ook wel eens inzake doelmatigheid vergeleken met een Natte Dweil, is zeker van zijn stuk : tegen einde dezer maand is er méér Europa, dan minder. Hij sprak echter in de belovende tijd, dat is de overtreffende trap van de sterk voorwaardelijke toekomende tijd. Dat is eigenlijk de klassieke tijd der Tjeven, waarbij in principe geen achteruitkijk-spiegels toegelaten zijn. Het is de regeringsvorm die in het onland B. afgedaan heeft en die nu uitgeprobeerd wordt buiten de landsgrenzen.

    Het kan wel een tijdje duren voor men daar deze truuk heeft doorzien. Want het is ook de communicatie-vorm van de verliefden. Als daarbij gewapperd wordt met een stapel bankbrieven, wijzend naar de hemel die zwart ziet van de manna : dan kan het een eindigje duren voor de schelen van de ogen vallen.

    Er is namelijk een enorm argument in het voordeel van Haiku-Herman, dat op al die mensen indruk zal maken. En dat is dat het met de Vlamingen straks bijna 200 jaar geduurd heeft, dat beloven… Maar of dat het geval zal zijn met de Noorderburen? De Engelsen? De Schotten? De Oosterburen?

     

    ***

    06-06-2012, 18:04 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.841 HOEZO DE FLIKKEN WILLEN DE WET NIET DOEN RESPECTEREN?

    A.D. woensdag 6 juni 2012

    841 HOEZO DE FLIKKEN WILLEN DE WET NIET DOEN RESPECTEREN?



     

    Stel U voor dat wij op een arrogante manier onze auto parkeren op het voetpad voor onze deur. We weten dat het niet mag, maar als er een bekeuring volgt, trommelen wij al onze vrienden op, we overvallen ‘den bureau van polies’ en slaan de planton een gebroken neus. Wij blijven dat doen, tot de commissair zegt : ‘Poten af’ en ‘buiten’. Wetten zijn er inderdaad om met veel poeha overtreden te worden….

     

    Kroniekje over :

    Dewinter looft premie uit voor wie boerka spot en aangeeft

    Steden tegen Islamisering, een organisatie waarvan Vlaams Belang-kopstuk Filip Dewinter voorzitter is, looft een premie van 250 euro uit voor wie een boerka op straat ziet en die gaat aangeven bij de politie. De organisatie betaalt de premie uit als de politie daadwerkelijk optreedt tegen de vrouw in boerka. Dewinter noemt de premie "een ludieke actie" om de aandacht te vestigen op de boerka-kwestie. 

    © belga. "Wij geven vanaf vandaag een bedrag van 250 euro voor elke boerka die gesignaleerd wordt, aangegeven bij de politie en vervolgens opgepakt. Waarom? Omdat wij de indruk hebben dat er bij de politie een zekere terughoudendheid heerst om tussen te komen wanneer een boerka in het straatbeeld opduikt, dit uit schrik voor rellen. Nochtans gaat het om een strafbaar feit dat door nagenoeg de ganse Kamer werd goedgekeurd", zegt Dewinter aan de website clint.be.

     

    'Gevangenis in textiel'

    "De boerka is net zoals de hoofddoek een rondwandelende gevangenis van textiel".

     

    Wettelijke bezwaren?

    De actie gaat niet uit van Vlaams Belang, maar van Steden tegen Islamisering. Die plaatse er een filmpje rond op Youtube. Of er wettelijke bezwaren zijn tegen de actie, weet Dewinter niet.

     

    Druk op de ketel

    "Er zullen altijd wel juridische stokken zijn om de hond mee te slaan. Maar niets doen is geen optie. Een gedoogbeleid tegen de boerka kan niet, vandaar deze stimulans. We vragen aan de burger om druk op de ketel te zetten", zegt Dewinter.

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : ach man, zwans naa nie! Morgen lopen onze straten vol met boerka-madammen en staat de politie voor schut.  Tenzij het gespuis ziet dat het deze keer menens is.

    Wie de boerka draagt, erkentuitdrukkelijk te verlangen naar een Islamotische samenleving. Liefst ene à la Lieten, van teflon en gewapend beton. Waarom zouden wij deze arme gelukzoeksters dan hun zin niet geve? Misschien zijn ze zelfs alleen maar op zoek naar viriele mannen! Gewoon de C130 in, mèt boerka maan zonder parachute  laten zweven boven een van de Prachtlanden. Misschien valt het wel mee….

     

    ***

    06-06-2012, 17:33 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.840 MUZELMANNEN HOUDEN VAN SCHERP SNIJDENDE ARGUMENTEN

    A.D. woensdag 6 juni 2012

    840 MUZELMANNEN HOUDEN VAN SCHERP SNIJDENDE ARGUMENTEN


    Allahu Akbar

     

    Weer een Christen minder….

    ***

    O Neen, Onderstaande 2 verhalen, die zijn toch zuiver vervalste propaganda-filmpjes, gemaakt door de vijanden van de Islam? De Islam doet zoets niet! Tenminste : onze Grote Geesten die de pre Arabische Lente in Europa leiden, willen niet horen dat de Islam zoiets doet. Met hun kop in het zand, bestaat het dus niet. Waarom deze blog die 2 afschuwelijke verhalen toch doorgeeft?

    Ik hoop dat ze op ons netvlies gebrand blijven, zodat wij ons herinneren wat er in Tunesië na de Arabische Lente is gebeurd. Morgen kan het de beurt zijn aan West Europa….

     

     

     

    Kroniekje over : zie http://www.geenstijl.nl/

    Filmpje. Moslims onthoofden christen in Tunesië

    Hee. Dat is lang geleden. Een onthoofdingsfilmpje. Paar jaar terug waren het vooral Amerikaanse militairen, West-Europese hulpverleners en lokale woestijniërs die in Afghanistan/Irak een kopje kleiner werden gemaakt door de hakbars. Heul het internet stond opeens vol met beheadings videos. Gruizige filmpjes van haatbaarden met kalasjnikovs (en eentje met een kromzwaard) die dan de geknielde pechvogel onthoofdde, begeleid door muziek van een middeleeuws dweilorkest. Na een tijdje deed iedereen gaap, al gezien, next en het fenomeen waaide over. Ook omdat de Taliban zelf in 2008 het koppensnellen ietwat te gortig begon te vinden. Maar nu hebben we er weer 1. Uit het door de Arabische lente bevrijde Tunesië, naar het schijnt. Een tot het christendom bekeerde jongeman wordt door Allah Hakbar roeptoeterende black blocs onthoofd. Met een mes. In twee minuten. Video is uiteraard te goor voor woorden en vooral NIET KLIKKEN als u niet tegen onthoofdingen van christenen door moslims kunt. De Egyptische tv-host Tawfiq Okasha, die volgens blogger Raymond Ibrahim, het filmpje liet zien op "Egypt Today", vraagt zich geschokt af: Is This Islam? Nee natuurlijk niet. Of misschien toch wel. Want in Jemen 1233 Berlijn 2012 was het vandaag ook al raak. Welterusten. En morgen gezond weer op.

     

     

     

     

    ***

    Berlijn: Moslim onthoofdt zijn vrouw

    Posted on 4 juni 2012 by E.J. Bron

     

     

    In het Berlijnse multicultidistrict Kreuzberg heeft in de nacht naar maandag blijkbaar een gruwelijke moord plaatsgevonden: De politie vond een gedeeltelijk verminkt vrouwenlichaam en arresteerde de man van het slachtoffer. Buren berichten, dat de man zijn vrouw onthoofd en haar hoofd op de binnenplaats gegooid zou hebben.

    De 32-jarige Orhan S. zou zijn vrouw Semanur S. (30) na een ruzie onthoofd en haar hoofd vanaf het dakterras van zijn huis op de binnenplaats gegooid hebben. Aldus berichten getuigen. Door de politie werd gezegd, dat politieagenten tegen ongeveer 01.15 uur in de nacht naar maandag gealarmeerd zouden zijn. In de woning zouden ze het gedeeltelijk verminkte lijk van een 30-jarige vrouw hebben gevonden.

     

     

     

    Haar man zou nog ter plekke als verdachte zijn gearresteerd. In de woning bevonden zich, behalve het echtpaar, ook zes kinderen in de leeftijd van 1 tot 13 jaar. Ze zijn volgens de politie niet gewond en werden overgedragen aan de kinderhulpdienst.

    Volgens een andere getuige heeft de vermoedelijke dader zijn vrouw het dakterras opgejaagd en daar brutaal in elkaar geslagen. Daarna zou hij twee messen geslepen, de vrouw onthoofd en het hoofd op de binnenplaats gegooid hebben. Tijdens de daad zou de Koerdische man “Allahu Akbar!”(“Allah is groter!”)  geroepen hebben. Daarna zou de 32-jarige nog meer lichaamsdelen van de vrouw afgesneden en op de binnenplaats gegooid hebben. Een buurvrouw zegt, dat de man zijn vrouw “regelrecht afgeslacht” zou hebben.

    Buurtbewoners vertellen, dat de man en vrouw al eerder luidruchtige ruzies gehad zouden hebben, dat Orhan S. zijn vrouw geslagen, met andere vrouwen bedrogen en veel alcohol gedronken hebben. Hij is blijkbaar bij de politie bekend vanwege meerdere kleinere delicten, waaronder het toebrengen van lichamelijk letsel, verkeers- en drugsdelicten.

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : gaarne had ik hierj de mening gehoord van de Heer Freddy Willockx : hij voert een 7 jarige procedure wegens een materiële vergissing in een drukwerkje van het Vlaams Belang (die zich zelfs hiervoor had verontschuldigd), waarvan de uitspraak – 10 jaar ontzet uit zijn burgerrechten voor een verkozen volksvertegenwoordiger! – valt precies op de dag van de Arabische opstanden in Molenbeek van Sint Jan, en de media zich doodzwijgen over de halsmisdaden in de Prachtlanden.

    Vraag : kon de burgemeester van St Niklaas geen betere vijand gekozen hebben? Hij schiet namelijk op de boodschapper van de onheilstijding die de Islam is. Maar daar precies knelt het schoentje : de partij van de burgemeester kan aan de vetpotten blijven, precies door de baard te smeren van de Islamisten….

    Is dat nu landverraad of volksverraad? Mij om het even, als op de uitspraak die Willoxks boven het hoofd hangt, maar de doodstraf staat.

    ***

    06-06-2012, 16:52 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.838 VOOR OF TEGEN DE BLOEDIGE RELIGIE VAN DE WREDE

    A.D. woensdag 6 juni 2012

    838 VOOR OF TEGEN DE BLOEDIGE RELIGIE VAN DE WREDE

     


    Voorlopig vinden er geen onthoofdingen plaats in onze landen. Maar Tune sie is niet zo ver af. Met de moderne communicatie-middelen is dat niet eens een dagreis ver. En de voorhoede is overal toch al goed ingeburgerd? Als op Facebook/Twitter/Mail/GSM de ordewoorden doorgegeven worden, staan gelijktijdig in gans het Avondland de straten vol bloed.

    Maar daarover nadenken en dat schrijven staat gelijk aan Islamfobie en daar staan strenge straffen op…. Hoog tijd dus dat wij inderdaad het woordje ‘dhimitude’ leren gebruiken.

     

    Kroniekje over :

     

    Mannheimers “Islamkritische Manifest”

    Posted on 2 juni 2012 by E.J. Bron

     

     

    Heeft de pers tot nu toe de islamkritiek in het gunstigste geval doodgezwegen, in het ergste geval belachelijk gemaakt, dan is uiterlijk door Breiviks waanzinsdaad het bestaan van een steeds sterker wordende islamkritische scène in Duitsland en de rest van de (nog) vrije wereld niet meer te ontkennen.

     

    Breiviks massamoord leverde de media (waarvoor ik hierna samen met de islamondersteunende politieke partijen, delen van de kerk en de zogenaamde “intelligentsia” het begrip “politieke establishment” zal gebruiken) niet bijvoorbeeld een belangrijke reden om zich bezig te houden met de feitelijk plaatsvindende islamisering van Europa (waarop Breivik zich beriep), maar het begin voor een grootscheeps opgezette, georkestreerde belasteringcampagne tegen de islamkritiek in het algemeen en tegen personen uit deze islamkritiek in het bijzonder.

    Het doel van de campagne is om de “kopstukken” uit de islamkritische beweging persoonlijk aan te vallen, hen politiek en moreel in diskrediet te brengen door hen als idioten met een “onbehouwen” wereldbeeld m.b.t. de islam voor te stellen. Een wereldbeeld, dat erin culmineert dat zij de samenzweringstheorie van een “zogenaamde en door het politieke establishment krachtig bevorderde islamisering” aanhangen.

    Het politieke establishment, mediaal aangevoerd door de Stern, de Süddeutsche Zeitung, Der Spiegel, de Franfurter Allgemeine Zeitung (FAZ), maar ook door de tv-zenders ARD, ZDF & Co – met in hun kielzog bijna alle dagbladen – heeft met deze doelbewuste belasteringcampagne de bedoeling om de islamkritische beweging volledig te verstikken door iedere islamkritiek te criminaliseren en te demoniseren.

    Daarmee voldoet het politieke establishment nu al aan een van de wezenlijke kenmerken van de sharia: in alle islamitische landen is kritiek op de islam en zijn wrede profeet Mohammed onder bedreiging met de strengste straffen (zweepslagen, stenigingen, ophangingen, verbanning, opname in psychiatrische klinieken enz.) sinds het begin van de islam verboden. En net zoals in Duitsland proberen islamitische functionarissen ook in alle andere niet-islamitische landen, waarin zich al een behoorlijk aantal moslims bevinden, ja, onlangs zelfs in de VN, islamkritiek als “racisme” te criminaliseren en daarmee de sharia te implanteren.

    Vrijheid van meningstuiting en het recht op kritiek zijn echter de hoogste waarden van een vrije samenleving en elementaire bestanddelen van de mensenrechtenverklaring van de VN en van de grondwetten in de vrije wereld. Wie voor zichzelf aanspraak maakt op het recht om het Christendom en/of het Jodendom te bekritiseren, kan niet tegelijkertijd een kritiekverbod op de islam eisen.

    Dit vindt echter al lange tijd plaats: In zijn kritiek op het Westen, op westerse geloofssystemen (Christendom, Jodendom, “dominante cultuur”-discussies), in zijn algemene veroordeling van de VS en Israël is het politieke establishment bijna grenzen- en taboeloos. Tegelijkertijd is het niet in staat om de islam als oorzaak van het wereldwijde terrorisme (met inmiddels meer dan 18.000 terreurdaden en meer dan 1 miljoen slachtoffers sinds 9/11) ook maar in beginsel te benoemen.

    Ook is het politieke establishment niet van plan noch in staat om zich gedecideerd en wetenschappelijk kritisch met de islam en zijn profeet Mohammed bezig te houden. Het zou dan automatisch op dezelfde resultaten stuiten als islamcritici altijd al: namelijk, dat het bij de islam minder om een religie dan om een pseudoreligieus totalitarisme gaat, die aan zijn aanhangers op meer dan tweeduizend (2000) plaatsen in de koran en de Hadith (de overlevering van Mohammeds uitspraken en daden) de licentie tot strijd, tot moord, ja, zelfs tot de “uitroeiing” van alle “ongelovigen” geeft.

    Deze oproep heeft geleid tot de langst aanhoudende oorlog in de geschiedenis van de mensheid: de nu al 1400-jarige eeuwige Jihad  tegen de “ongelovigen” van deze wereld. In de 1400 jaar van deze meestal bloedige en wreed uitgevoerde uitbreiding heeft deze moorddadige religie meer mensen vermoord dan vermoedelijk alle oorlogen in de wereldgeschiedenis samen (inclusief de 55 miljoen van de Tweede Wereldoorlog en de meer dan 150 miljoen van het communisme). Alleen al in India werden door de islam meer dan 80 miljoen hindoes afgeslacht en werd het boeddhisme bijna uitgeroeid.

    Het politieke establishment zwijgt deze feiten echter dood. Erger nog: het verbreidt nog steeds het sprookje van de vreedzame islam (die nergens bestond en bestaat). Specifiek haalt het als historisch bewijs voor dit thema steeds opnieuw de Córdoba-islam aan.

    Tijdens die heerschappij van de Moren over grote delen van Spanje en Portugal zou het daar bol gestaan hebben van vreugde, tolerantie en culturele bloei. Dat dit sprookje ook door belangrijke kerkvertegenwoordigers vertegenwoordigd wordt, werpt een licht op datgene wat ik “het collectieve falen van de Europese intelligentsia” met betrekking tot de islam noem. Want zulke foutieve berichten over de ware omstandigheden onder islamitische heerschappij leid(d)en tot een volledig verdraaide publieke waarneming van deze “religie”, die meer te maken heeft met een bloedcultus dan met een religie in de klassieke zin van het woord.

    Het politieke establishment bericht bijvoorbeeld niet over de honderdduizenden vermoorde christenen en Joden, over de massale gedwongen islamiseringen, over een onbarmhartig harde dhimmibeslasting, waardoor vele niet-moslims wanhopig Spanje voorgoed verlieten of zich tot de islam bekeerden, omdat zij economisch geen andere keuze hadden.

    Ze berichten ook niet over de schedelminaretten op Spaans grondgebied: gebouwd van de hoofden van vermoorde christenen en Joden. Ze berichten er ook niet over, dat de Moorse moslims complete dorpsgemeenschappen levend aan het kruis nagelden (zoals dit nu nog in Soedan gebeurt), omdat de bewoners of de belasting niet meer konden betalen of omdat een moslim zich door een “ongelovige” beledigd voelde.

    Ze verzwijgen, dat “ongelovigen” in de “vreedzame Córdoba-islam” aan de andere kant van de straat moesten gaan lopen als ze een moslim tegenkwamen en dat zij hun blikken naar de grond moesten richten, wilden ze niet door deze onthoofd worden (als hij dat zou willen). En ze verzwijgen, dat niet de nazi´s, maar de moslims in Spanje de eersten waren die de Jodenster uitvonden: de moslims dwongen de Joden van Spanje om zich door middel van een opvallend stuk stof als zodanig herkenbaar te maken.

    De islam is de enige grote religie, die het vermoorden van niet-moslims beloont met het allerhoogste wat een religie te bieden heeft: Wie voor Allah en Mohammed critici van de islam, afvalligen of niet-moslims in een Jihad vermoordt, krijgt de status van martelaar, intocht in het paradijs en de eeuwige vreugde aan de zijde van 72 maagden, die de moordenaar dag en nacht ter beschikking staan.

    Wat betreft de islamisering van Europa, betwisten de media ook deze feiten. Waren er in 1945 nog in totaal 600.000 moslims in Europa (de meeste in de ooit door de islam veroverde Zuid-Europese landen), nu leven er al meer dan 50 miljoen in de landen van ons continent. Per jaar immigreren er ongeveer 1 miljoen (vermoedelijk zijn het er veel meer) moslims in Europa. 90% van de totale immigratie in Europa sinds 1990 is islamitisch. Moslims zijn in alle Europese landen een gevaar geworden: Ze vormen “parallelsamenlevingen” (die in werkelijkheid antisamenlevingen zijn, met het doel om strategische enclaves voor de eindstrijd van de islamisering van Europa te vormen).

    In honderden Europese steden bestaan inmiddels No-Go-Areas: zones, waarin nauwelijks een autochtoon durft te komen, vaak zelfs niet eens de politie en de brandweer zonder extra beveiliging. In Noord-Europa heerst al jarenlang een historisch unieke en door de media zoveel mogelijk doodgezwegen verkrachtingsgolf: nog nooit tevoren in hun geschiedenis werden er zoveel (massa)verkrachtingen in de landen Zweden, Denemarken en Noorwegen geregistreerd als in de afgelopen decennia, en wel proportioneel tot op de dag van vandaag stijgend met de toename van de islamitische immigranten. Alleen al in de Noorse hoofdstad Oslo werd in het jaar 2009 100% van alle verkrachtingen door islamitische immigranten gepleegd.

    De verkrachting van “ongelovigen” wordt sinds het begin van de islam gepraktiseerd en tot recht voor moslims in de koran en de Hadith verkoren. Mohammed zelf gaf aan zijn soldaten de vrouwen van “ongelovigen” als buit, nadat hun mannen vermoord of als slaven verkocht waren. In alle islamitische, en al lang ook in alle westerse, landen prediken imams de verkrachtings-Jihad: vrouwen, die zich niet volgens de islamitische regels bedekken, mogen verkracht worden, omdat ze hun aantrekkelijkheden immers alleen maar voor dit doel zouden laten zien (daarvan hebben we talloze bewijzen).

    Om het feit van de op dit moment plaatsvindende islamisering van Europa af te doen als samenzweringstheorie, is de eigenlijke samenzweringstheorie. Deze is vergelijkbaar met de kritiek op de toenmalige nationaalsocialistische rassenwaan: De door de nazi´s gelijkgeschakelde pers deed ook iedere kritiek af als anti-Duitse samenzweringstheorie. Desondanks hadden de toenmalige critici, zoals we nu heel zeker weten, gelijk.

    Wij islamcritici bevinden ons, hoewel (nog) in een democratische rechtsstaat levend, tegenwoordig in dezelfde situatie als destijds de critici van Hitler. We worden door het politieke establishment verduiveld, gecriminaliseerd en genadeloos aan de mediaschandpaal genageld. Ze tonen bewerkte, lelijke foto´s van ons, die veel mensen doen geloven dat we neonazi´s of pedofielen zouden zijn. Ze stellen alles in het werk om ons niet ongeloofwaardig over te laten komen en ons als verdwaalden, ja verdwaalden zoals Breivik te bestempelen.

    In werkelijkheid maken we op dit moment de derde inquisitie van onze historie mee. Terwijl in de kerkelijke inquisitie onder geen beding getornd mocht worden aan de kerkelijke dogma´s (zonder het gevaar te lopen levend verbrand te worden), mocht in de nationaalsocialistische en later in de SED-dictatuur niet aan de mensenvijandige principes van het nationaalsocialisme respectievelijk communisme worden getornd.

    Tegenwoordig bevinden we ons in het midden van de derde inquisitie, die men de dictatuur van de politieke correctheid kan noemen. Onder de dekmantel van een zogenaamde strijd tegen de discriminatie van minderheden, van politieke of religieuze overtuigingen of van individuele geslachtskenmerken, heeft zich een intussen globale (tot westerse landen beperkte) beweging gevormd, die weliswaar kritiek op het eigen systeem als politiek correct, maar terechte kritiek op vreemde culturen en systemen (zoals de islam) als politiek niet correct definieert.

    Aan deze politiek correcte linkse zelfcensuur van de rede hebben zich bijna alle westerse media en politieke partijen onderworpen. Wie het principe van de politieke correctheid overtreedt, wordt als neo-racist, islamhater, rechtse en dergelijke gestigmatiseerd en moet vrezen voor zijn beroepsmatige existentie als hij bijvoorbeeld publicist of professor aan een universiteit is.

    Wij islamcritici zijn de meest wetenschappelijk ontwikkelde academici. Wij zijn noch racistisch, noch rechts, noch extremistisch. Velen zijn afkomstig uit een links milieu en hebben zich met het oog op het falen van de linksen van dit milieu afgekeerd. We komen uit het midden van de samenleving, door de media onlangs en minachtend als “nieuwe rechtsen” gediscrimineerd. Er bevinden zich mensen met allerlei huidskleuren, allerlei rassen en allerlei religieuze geloofsbekentenissen onder ons: er zin atheïsten, agnostici, Christenen, Joden, Hindoes, Boeddhisten en zelfs moslims, die allemaal werken aan de informatie over het gevaar van de islam.We weten duizendmaal meer van het thema islam dan het grote merendeel van onze critici, van wie slechts enkelen de koran en zo goed als niemand de Hadith hebben gelezen. Velen van ons hebben als voormalige moslims of, omdat ze tientallen jaren in islamitische landen geleefd hadden, persoonlijke ervaringen opgedaan met de reële islam en weten daarom veel meer over deze religie van de haat en van de vernietiging van “ongelovigen” dan de meeste van onze critici.

    Desondanks worden wij door hen zwartgemaakt als “haatpredikers”, hoewel we slechts schrijven over de haat, die moslims door de koran en de Hadith wordt geleerd. Wij zijn slechts de boodschappers van slecht nieuws en worden desondanks net als in het oude China plaatsvervangend voor het slechte nieuws (mediaal) terechtgesteld.

     

    We informeren over:

    De enorme vrouwendiscriminatie van de sekse-apartheidsreligie islam

    De islamitisch veroorzaakte eermoorden en miljoenen genitale verminkingen van jonge meisjes en vrouwen

    Stenigingen, hand afhakken en andere lichamelijke straffen, die de islam destijds zowel als nu nog steeds praktiseert en zich daarbij beroept op zijn heilige geschriften

    De opdracht tot vernietiging van alle “ongelovigen” als voorwaarde, dat er eeuwige vrede op aarde komt

    Het verbod de islam te verlaten (daarop staat de doodstraf!)

    Het verbod de islam te bekritiseren (daarop staat de doodstraf!)

    Mohammed, die zijn critici liet vermoorden

    Mohammed, die seks met kleine kinderen had (dit wordt vanwege Mohammeds voorbeeldfunctie ook nu nog expliciet door de islam toegestaan)

    De trucs van de moslims hun vijanden te misleiden en te bedriegen (Taqiyya)

    Het principe van de abrogatie van vreedzame Mekkaanse soera´s door de onvreedzame, moorddadige Medinese soera´s (daarvan hebben de meeste journalisten nog steeds nooit gehoord en ze verbreiden de onzin, dat de islam toch een vreedzame religie zou zijn door naar het vers “Er heerst geen dwang in het geloof” te verwijzen

    De onvoorwaardelijke wereldheerschappijaanspraak van de islam, wat hem naast het nationaalsocialisme en het communisme duidelijk als een totalitair systeem bewijst

    Bovendien informeren wij islamcritici met valide, niet te ontkennen feiten. Wanneer onze feiten, zoals onze critici insinueren, fout waren, dan zouden we al lang door een vloed aan islamitische aanklachten overstroomd zijn en zouden we collectief vanwege volksophitsing in de gevangenis zitten.

     

    We wijzen erop, dat onze critici zich tot nu toe nog op geen enkel punt inhoudelijk m.b.t. onze islamkritiek hebben geuit, om er maar over te zwijgen dat ze onze kritiek konden weerleggen. Bij gebrek aan betere argumenten grijpen ze daarom terug op de beproefde tactiek van de persoonlijke belasteringen. Wij critici vragen ons af of zij in de jaren-30 en het begin van de jaren-40 de toenmalige critici van de nationaalsocialistische rassentheorie ook als nazihaters zwartgemaakt zouden hebben. Ik persoonlijk denk, dat ze dat gedaan zouden hebben.

    Ik verwijt het politieke establishment niets minder dan collectief falen met het oog op de grootste historische bedreiging van Europa. Ik verwijt hem, dat hij met zijn appeasement en zijn dodelijke “tolerantie” tegenover het door en door antitolerante systeem islam niets van de geschiedenis geleerd heeft en door zijn inzet voor de islam de ergste vijand van een vrij Europa blijkt te zijn, waarbij het ironisch genoeg denkt diens redder te zijn. Ik verwijt het verder, dat het nu al zo handelt alsof het al in dienst van de islam zou zijn.

    In het besef rondom deze gevaren ben ik begin april van dit jaar gestart met mijn oproep tot algemeen verzet tegen het establishment. Deze oproep richt zich niet, zoals verkeerd wordt voorgesteld, tegen ons land. Integendeel. Hij richt zich op de redding van onze liberaal-democratische fundamentele orde (een begrip, dat bij de linksen al lang als een synoniem van het kwaad op zich wordt toegepast). Hij richt zich op de redding van onze grondwet, de beste, die Duitsland ooit had in zijn historie. En – een typisch Duitse zaak – hij beroept zich op een in de grondwet vastgelegd fundamenteel recht tot verzet, uitgedrukt in Artikel 20 alinea 4 van onze grondwet voor het geval er krachten zouden werken aan de demontage van onze grondwet. Mijn oproep noemt ook het recht op het grijpen naar gewelddadige maatregelen als ultima ratio (en niet, zoals door mijn vijanden foutief voorgesteld als prima ratio). Alleen zo kan alinea 4 ( van Artikel 20 van de grondwet) geïnterpreteerd worden, waarin letterlijk staat:

    “Tegen een ieder, die van plan is om dit recht uit de weg te ruimen, hebben alle Duitsers het recht tot verzet, wanneer andere middelen niet meer mogelijk zijn.”

    Want verzet ter redding van de liberale fundamentele orde kan door de vaders van de grondwet verstandig gesproken niet dan beperkt worden wanneer – om de grondwettelijke eis tot verzet tegen de vijanden van die fundamentele orde door te drukken – gewelddadige maatregelen nodig zouden zijn, omdat andere maatregelen niet hielpen. Mochten de vaders van de grondwet dus geweld hebben uitgesloten om het behoud van de liberale fundamentele orde te verdedigen, dan zouden zij dat met de toevoeging “vreedzaam verzet” duidelijk en genmakkelijk hebben kunnen doen. Maar het was voor hen in 1949 duidelijk, dat Hitler zich in 1933 en daarna nooit en te nimmer uit de macht zou hebben laten zetten.

    Belangrijke krachten van het politieke establishment werken al lang aan de demontage van onze grondwet. Talrijke rechterlijke vonnissen verbuigen nu al Duits recht en spreken “recht” volgens de richtlijnen van de sharia: Moslims bijvoorbeeld, die hun vrouwen slaan en zich daarbij beroepen op de koran (soera 4, vers 34), krijgen of geen straf of worden veel milder bestraft dan autochtone Duitsers of niet-islamitische immigranten.

    Het politieke establishment kan het lukken om sommige van ons islamcritici te vervolgen of achter de tralies te krijgen. Het zal hem echter niet lukken de Duitse en de Europese vrijheidswil, die zich overal en sterker begint te roeren, te overwinnen. Europa kan, ja, mag zich niet zonder slag of stoot laten islamiseren. De vrijheidswil van de mensen is onoverwinnelijk. Daar sta ik voor. En daarvoor staan alle vrijheidslievende mensen in Europa en elders.  

     

    Michael Mannheimer

     

    Duitsland, mei 2012

     

     

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : eigenlijk feitelijk moeten wij in persoon niet oordelen over deze situatie. Dat zal de Geschiedenis wel doen. Die wordt toch altijd geschreven door de Overwinnaars.

    Dhimitude tenslotte, is een kwestie van gewoonte. Braaf de bek toe houden, en als men over straat loopt, tijdig de overkant nemen, om de vrije baan te laten aan de Muzelmannen. Uw vrouw en dochters leren delen met hen en Allah iedere dag danken dat U hebt mogen blijven leven. Bovenal : niet vergeten te kiezen voor de Partij van de Rode Halve Maan. D

    ***

    06-06-2012, 13:04 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    05-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.837 DE BIETEBOUW IS VERDORIE GEEN SPROOKJE

    A.D. maandag 4 juni 2012

    837 DE BIETEBOUW IS VERDORIE GEEN SPROOKJE

     



    ***

    In de Vlaamse folklore (misschien toch niet overal?) werden vroeger kleine kinderen die, bij nacht en ontij ’s avonds niet naar bed wilden, dikwijs bang gemaakt met de ‘bietebouw’. Toevallig vond ik op het Internet een soort afbeelding die wonderwel overeenkomt met mijn herinnering. Niemand had die ooit gezien of gehoord, maar die was er! Hij kon zich binst de dag zo stil houden als een vlieg op het behang. Maar soms zat die ‘Holder de Bolder op zolder met zin bek vol mensenvlees’, maar dat was dan vader die op zijn klompen op zolder nog wat wilde zoeken, met de quiqué (petrollamp) in de ene hand, niet beseffend dat de grillige schaduwen door de klein mannen verschrikt door een spleetje in de dekens werden gevolgd. Kinderen sliepen toen op zolder, vlak onder de dakpannen. Waar anders hadden die moeten slapen? Bij mijn Grootmoeder in de Kriekestraat in het Sperr Gebiet waren er veel Bietebouws. En dat kwam omdat ik toen zoveel schreide (zegt men) omdat onze Pa was gestorven…. Die twee zijn toen stilaan tot één enkel beeld versmolten  : ‘Metje’ zeiden wij, en de Bietebouw…. Die kon je maar kwijtspelen, door gehoorzaam stilletjes diep in je bed te kruipen….


    ***
     

    Kroniekje over : een paar zegeningen van de Bloed Tirannie van de Wrede. Een Zweedse Imman oefende de ere-wraak uit op zijn jongere vrouw, door haar lippen af te snijden en die op te eten.

     

    Verdachte is vader van meerdere kinderen

     

    De vermoedelijke geweldpleger heeft volgens het bericht meerdere kinderen uit zijn eerste huwelijk. Slechts enkele weken na de scheiding zou hij met zijn huidige vrouw zijn getrouwd, die beduidend jonger zou zijn. De man zou al geruime tijd het vermoeden hebben gehad dat zijn vrouw een affaire zou hebben en hij zou gedreigd hebben haar hiervoor te bestraffen.

     

    “Hij at de lippen op om te voorkomen dat ze weer aangenaaid zouden kunnen worden”, aldus de informant tegenover de krant. “De dader schijnt geen berouw te hebben”.

     

    Iets dergelijks staat er in alle Duitstalige media te lezen over dit gruwelijke incident in Zweden. Er wordt met geen woord gerept over het feit, dat deze waanzinnige perverse man deze daad in naam van de eer moest plegen en dat deze “Zweedse professor” afkomstig is uit Iran! De Britse “Daily Mail” bericht er iets uitvoeriger over.

     

    Waarom worden deze “kleinigheden” niet genoemd? Net zoals in het geval van de Turkse vader, die zijn zoon op school (St. Polten) met een pistool afknalde – alle Duitse media berichtten daar over en ze schreven allemaal over een Oostenrijker, hoewel deze idioot een Turkse staatsburger was!

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : met de medeplichtigheid van de Media worden we door onze eigen Overheid in slaap gewiegd. Wat niet weet niet deert. De media verzwijgen deze feiten.

    Tot de bom zal barsten. Of dat de stoppen zullen doorslaan omdat weer eens een gek buiten zinnen geraakt. Wie weet, zijn er dan zelfs wel een paar honderd Breiviks vandoen om het tij te doen keren.

    We zijn er op vooruitgegaan. De bietebouw is geen vliegje op het behang gebleken. Hij is zelfs geen klomp vol mensenvlees (de voeten). Hij is…een Turkse Muzelman die in het brave Zweden onderdak had gevonden….

    ***

    05-06-2012, 09:52 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    04-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.836 CRISTINE LA GARDE-CHAMPÊTRE DE PERFECTE KAMERAAD

    A.D. maandag 4 juni 2012

    836 CRISTINE LA GARDE-CHAMPÊTRE DE PERFECTE KAMERAAD


    Speelt ze Russische Roulette

     

    Of bedoelt ze haar eigen geestesgesteldheid ?

     

    De Socialistische Internationale voor het voetlicht en in de spots ! Wie had dat gedacht! Een schitterende carrière! Wat heeft ze ervoor moeten doen? Is ze een bastaard-dochter van Mitterand? Als Cheffin van het IMF : hoe is haar verhouding tot het kamerpersoneel?

    A mon Dieu! Wat ’n heerlijk perspectief voor een arme mijnwerkerszoon : ooit, na eerst een man (en wat voor ene!) dan een vrouw, nu eindelijk een tussensoort als Chef van het IMF…. Die is voorlopig nu Premier op zeer tijdelijke basis, van een stervend landje, maar als President van de Socialistische Internationale, zeg nu zelf : het is niet aan iedereen gegeven als fin-de-carrière een mooie goed betaald job, belastingsvrij, en seks met kamerpersoneel à volonté! Wat kan het socialisme voor sommige mensen toch echt gezellig zijn!

     

    Kroniekje over : een perfecte 24-karaa       s socialist : zij zwemt in belastingsgeld, ze leeft als God in Frankrijk, heeft alle noten ter wereld op haar zang, betaalt geen  cent belastingen, maar eist dat wel van haar ‘onderdanen’. Enfin, zij is machtiger dan een Hooggeboren Absolute Vorst uit de feodaliteit en is dus de belichaming van die ideologie die wij, van het Vlaams Belang, graai – en kaviaar socialisme noemen, die uit goed berekend eigenbelang, goede maatjes spelen met de bloed-ideologie van de Wrede Muzelmannerij. Dat zo’n mensen bij definitie overal ter wereld de ferventste tegenstanders zijn van elk nationalisme, is daar het logisch gevolg van. Zij staan dus voor ‘globalisatie’ en misbruiken meteen dat gedachtengoed, dat in sé goed is : welstand voor iedereen. Als U het mij vraagt, even duivels als de Islam, die zijn eigen waanidee in de mond legt van de Goede God. Namelijk dezelfde Goede God van de Joden en van de Christenen. Maar door voor deze een andere naam te kiezen, van Hem een afgod maken met een onverzadigbare dorst naar bloed. Doden en vernietigen in naam van God en voor deze God voor eeuwig de wereld willen beheersen…

    D meest zwarte bladzijde in de Kerkgeschiedenis was kort van duur en ze stond voor de persoonlijke belangen van de hierarchie, niet voor de wensen van een Opperwezen, die toevallig hetzelfde wou als deze Prinsen der Kerk. Nergens staat bj het Godsvolk (Joden en Christenen) dat zij de vijand moeten beliegen en bedriegen, in afwachting ondertussen zelf sterk te worden. Dat is geen Reglement uit een Godsienstleer, maar een Reglement uit de Krijgskunst!

    ***

    Cristine La Garde-Champêtre en haar fiscale bekommernissen.

    We konden vorige week begrip opbrengen voor de mening van Christine Lagarde, de Française die DSK opvolgde als grote baas van het IMF (Int. Monetair Fonds), toen ze verklaarde dat de Grieken  moeten leren om correct hun belastingen te betalen en niet moeten blijven hopen op het steeds maar bijspringen van Europa met méér geld

     

    Maar we stonden sprakeloos toen we gisteren vernamen dat, met een inkomen van bijna een half miljoen Euro, deze dame zelf geen cent belasting betaalt. Ze behoort namelijk tot een soort bende van poenpakkers die als gevolg van de Conventie van Wenen uit 1961 en waarvan wij het bestaan niet kenden helemaal vrij is van de verplichting om op haar wedde welke belasting ook te betalen.

     

    Het blijkt namelijk dat dit voordeel voorbehouden blijft voor alle toppers van Internationale organisaties zoals het IMF, de  OESO de NATO enz. Ging onze Leterme nu niet naar het OESO ? Was onze Claes niet bij de NATO ? Zelfs op bijna 74-jarige leeftijd leren we nog dagelijks bij.

     

    Deze "toppers" danken hun, voor mij onbegrijpelijk voordeel, uit het feit dat men van de veronderstelling uitgaat dat ze totaal onafhankelijk moeten kunnen werken en vrij moeten zijn van alle militaire, rechterlijke of fiscale verplichtingen.

     

    Niemand van alle relaties die we in verband met deze materie opbelden, wist iets af van het bestaan van deze onbegrijpelijke gebruiken.

     

    We kunnen daar nu echt geen woord meer aan toevoegen tenzij dat we nog met alle kracht willen uitroepen dat we het een schandaal vinden dat dergelijke  toestanden in 2012 nog kunnen bestaan.

     

    Men zegge het voort ...

     

    Freddy Van Gaever (bij Angeltjes, welsprekender dan ooit)

     

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : toch mooi, hé, hoe zo’n hooggeplaatste dame al die eenvoudige lieden op hun fiscale verplichtingen kan wijzen! Maar, voortgaande op onze eigen Francofone landgenoten,  zit dat niet een beetje in de Frans Cultuur ingebakken, anderen de les te lezen? Is het niet een beetje een kwaadaardig virus, door de Franse Koningen, overgedragen op al hun onderdanen en samen met de Franse taal de wereld rondgaat? Wie Frans heeft als Moedertaal heeft automatisch het recht om anderen de les te lezen en op hun kap te leven….

    Zelfs in de natuur komt zoiets niet voor : de dubbele 24-karaat diamant. De Cheffin van het IMF echter, is er zo ene : Francaise = 24 karaat, en socialiste = nogmaals 24 karaat. Haar voorganger, de Weledele Heer DSK, was zelfs een 4 x 24 Karaatsdiamant. Iets zeer uitzonderlijk, maar verbehouden is aan mannelijke testosteron bommen.

    Zo’n Rode Diamanten zijn ook bij de meeste andere partijen te vinden, die niet van in de wieg Frans spreken. Maar wat die daadoor tekort komen, winnen ze terug door hun hoger gehalte aan testosteron. Hun namen? Die staan vereeuwigd in een straal van 1 Km rond het Parlement. Freddy van Gaever vernoemde hierboven maar de top van de ijsberg…..Nu vraag ik m’n eien toch af : en die Bilderberg club, met Prins de Taaie en Napoleon De Gucht op kop, is die niet veel representatiever?  

    ***

    04-06-2012, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!