MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    12-05-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.151 - HET DAGELIJKS BROOD ONVERFRANST, ONVERDUITST, ONVERENGELST MAAR WEL VERWAALST. hEER REDT ONS WIJ VERGAAN

    151 - HET DAGELIJKS BROOD

     

    *

    VOOR SLECHT ZIENDEN, GOED ZIENDEN, BLINDEN EN VOORAL VOOR ZIJ DIE ZIENDE BLIND ZIJN

    *

    DINSDAG 12 MEI 2020
    *

    *

    DE MORGENSTOND

    HEEFT GOUD IN DE MOND

    *

    Eerst en vooral moet mij – voor zover hunne frank nog niet zou gevallen zijn - de reden van het hart waarom de lezer al wekkenlang bovenstaande verschriikkelijke afbeelding wordt voorgeschoteld: het Corna Monstter naast het Brussels Parleme,nt, gelijkwaardige uitbeelding van al het Kwaad dat dit jaar ons Volk wordt opgedrongen.

    De feiten zijn weraakroepend. Al maandenlang duizenden doden door deze wereldwijde pandemie waar de Overheid, Nationaal zowel als Europees alleen maar laattijdig en totaal onbekwaam op kan of wil reageren. Een nalaitigheid die bovendien tot in het oneindige verergerd wordt door het misbruik van oppontuun gegreoen de Macht door deze Staatsgreep-Regering. Om voa allerlei loense streken tot in het oneindige zogezetgd wettelijke absurditeiten te introduceren. Die, zo wordt er aan toegevoegd, ook voor de toekomdt binindend zullen zijn.

    Het is dus niet alleen een Rood-Blauwen maar vooral een Waalse Staatsgreep.

    Voorbeeld, de ‘rechrzetting’ in de bereekening vn de persnioenrechten van vooral Waalse mijnwerkers. Dennia na datum…

    Het met de Pakbonden overeengekomen ‘compromis’ zou zijn dat er in de gauwte en in ale stilte al een eenmalige achterstel uuitbetlaald werd ad € 20.000 per persoon.

    Is a.h.w. een gewapende overval onder de directe lediing van Magnjette.

    -

    Meet andere woorden: op de rug van de zwetende Vlaming weer eens een officuële eenzijdige graai in de altijd maar legere Staatskas.

    -

    Maar Ssst, mpndje dicht. Niet voortbertellen; Vooral ‘geen goolven maken’. Mag in China, jet land der Mandarijnen, iook niet. Het bericjht uit pure stoef eenmalig bekend gemaakt op TV en daarna in Vlaanderenland zwijgen als vermoord.

    -

    In feote zou bedoelde afbeelding verangen moeten worden door een voorhistorisch monster die uit luiheid en louetere vraatzicht een ganse kudede paaslammetjes aan de lopende band in tripkens treekt …

    *

    Misschien ’n ideetje voor Cartoonist Fré van het VB? Niet twijfelen, Fré, doen.

    Over naar ’t échte Guvaalke’ Lichtpunt v/d Dag..

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/ .

    *

    AIRPORT BLUES

     … Brussels Airlines 290 miljoen euro staatssteun heeft gevraagd en de reserveploeg van Sophie erover twijfelt het te zullen doen… Dit laatste zou redelijk klinken, ware het niet dat datzelfde clubje zopas 190 miljoen (plus daarna jaarlijks nog eens 19 miljoen) heeft toegezegd als pensioencompensatie die de Limburgse mijnwerkers al jaren claimen, iets wat al bijna 30 jaar betwist werd door het beheerscomité van de Pensioendienst. Het minste wat men van die transactie kan zeggen, is dat de timing ervan niet slechter kon…/..

    Tot zover deze nieuwe portie sprankelende inspiratie van de hand van de Meester. Laten we ons dus vooral niet tegenhouden om hierop door te gaan…

    *

    SPEAKERS CORNER

     Weer een toeval dat Guvaal en ik aan datzelfde been knagen. Hij: bezadigd en to the point, ondergetekende veel erger. Het stond in de sterren geschreven, van zodra dat gevalletje in Gosselies iet of wat van de grond zou komen, het zich ‘Brussels South’ zou gaan noemen. Zodatn Belziekse logica, het lot van Zaventem bezegeld was. Terug naar af. Misschien vandaag nog niet, maar morgen of overmorgen zekrr. Twee Nationale luchthavens voor een Landje een voorschoot groot? Dan weet zelfs het kleinste kind dat de Franse cultuur het eal halen. Toegegeven: het heeft alleen wat langer geduurd. Tot de gelegenheid de dief schiep.

    Nu zou, wat overblijft van die gewezen Vlaamse ‘Luchthaven’ door Lufthansa nog kunnen gebruikt worden als aanhangwagentje voor Duitse reserves. Uitwijkplaats. Opslag loodsen. Technici. Opleidingscentrum. enz. Kortom, als meid voor alle werk. Met stoffer en blik.

    -

    Even in herinnering brengen….

    In den beginnen werd er gesproken van de Lichthaven van…. Gosselies. Van uit dat on-ogelijk Waals dorpje vertrokken, tot eind de jaren 1990, met veel gesukkel, de eerste goedkope RyanAir vluchten. Zelf meegemaakt. Maar de Vlaamse politici merkten niets. Zo werd (1970) dee R8 in Koetrijk wel aangelegd, zoals elders in Walonië en Brussel (R1, R2. R3 R4 (Gent), enz, maar nu, 50 jaar later, ligt er nog geen enkeke brug ofg viaduct). Er wordt zelfs niet meer over gesproken….

    Toen ,, de jaren nadien werd dat eerste kabouter-vliegveldje verlaten, voor het nieuwe reusachtig grotere dat we nu kennen. En onzze Vlaamse (kleur) partijen stonden er eer bij, betaalden alles en kerken er naar….

    **

    Uit de onvergetelijke ‘Collega’s’ van vroeger…

    *

    Ondergetekende is zo juist ongeveer klaar met een Luiisterboek van en over ‘Zijne Heiligheid’, de 14 Dalaï Lama van Tibet, nu onderdeel van de Volksrepubliek China.

    Indrukwekkende lectuur waarvoor half Amerika uit de bol ging en waaruit er naast het het vertederende charisma naar voor wkam. Naast, vooral de vergevingsgezindheid zoals die van wijlen Jomme Docxks

    -

    De Waalse landgenoten hun hoodsredelijk ‘Brissels South’ benijden zit er dus niet in. Als Christenen moeten we hen liefhebben als onszelf. O.a. niet omdat ik ooit (1963-64) in Gosselies, dat onnozel verloren gat ergens in het Zwarte Land een vriend heb gehad. Ik was toen ‘comptable’ in een kleine Waregemse weverij, waarvoor de man handelsreuziger as voor de grootte helft van Wallonië. Iedere week werd er vergaderd bij de Directie, waarbij betrokkene achteraf (uit eigenbelang?) dan meestal bij mij ’n praatje kwam maken. Hij in de Vloms, en ik in ‘t Fransoos….

    Goeie oude tijd, want hij verkocht ons linnen, toen nog ‘pur lin’, als zoete broodjes…

    Maar nu is Gosselles ineens Brussels South geworden en als de man nog leeft, zal jij zekerlijk geen Waregems Zuiver Vlaslinnen meer verkopen, want dat bestaat al lang niet meer. Vlaslinnen komt nu uit …. China. Net als mondmaskers, met( tonnen direct aangeleverd in Bierset.

    -

    En juist over dat nieuwerwetse werelddeel uit het verre Oosten gaat mijn tweede Luisteerboek. Het is een werkstuk geschreven met de Roe Paardenbril door een of andere TV-hoernalist. Niets origineels aan, en al zeker niet de blinde verering voor het ‘Systeem’ dat liefst ook hier zou ingevoerd worden. Zo goed is het.

    Het staat er wel nog niet, maar het wordt wel al opgehemeld. Hart en hersenen zijn van de wieg tot het graf onder controle van De Partij, via ingeplante en voorgeprogrammeerde chips, controleerbaar via vaste camera’s op elke vierkante meter van het gehele vasteland.

    Ons nieuw hondje is ook verplicht, ook drager van iets dergelijks. Ook voor zijn eigen goed. Lefven zonder ingeplante chip kan dus niet meer. Zelfs niet voor een hond….

     IK PROBER AAN VOLKSVERHEFFING TE DOEN. NIET AAN VULGAIR CHAVINISME

    ALS ER AL IETS IETS MELDENSWAARD ZOU ZIJN , ZIT HET ONDERGESNEEUWD ONDER DE PROPAGANDISCHSHE LEUGENTAAL

    *

    DROL VAN DE VADERLANDSCHE BROL

    *

    Nu vraag ik – op z’n Aantwaarps – m’n eigen toch a         f hoe lang dat nog gaat duren voor die Rode Wilmès Putch-Regering nog gaat geduld worden.

    Ja, ik wet het, dat Rode virus dwingt ons ttot het gebruik van veel zeep, maar moet daarvoor heel het land om zeep worden geholpen?

    En waarom zoi dat bleekwater, zoals bedoeld door Trump daarnaast dan net goed zijn?

    Vóór al die dure moderne vloeibare zeepjes in de grootwarenhuizen lagen, werd er in ieder huishouden bij het dweilen van de vloer, een scheutje bleekwater toegevoegd aan de emmer regenwater. Zo rook je tenminste dat ergens waar je binnenkwam, er gekuist was! Nu ruik je dat ook wel, maar voor je het weet lig je languit op de vloer. Uitgegleden…

    -

    Als een soort beeldspraak op maat van de Brusselse Grote Kuis: mij idee over Wllmès II. Die helpt het Land niet vooruit, maar achteryutn. Van de regen in e dop….

    -

    En de door mùij o zo geroemde TVG van het VB. Een dreunend gewaarte die blijkbaar nog niet eens op de sporen staat noch onder stoom.. Hoe zou die dan ooit naar de Toekomst ijlen of rijden?

    Een beetje haast AUB, anders is het met den dezen, lijk met alle Chinezen, Rood of geen Brood.

     

     



    12-05-2020, 15:45 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    11-05-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.242 – DOORBRAAK WEKELIJKS GEWETENSONDERZOEK MET VAN MIJNENTWEGE DE NADRUK OP ISRAƊL EN OP ORANJE-NASSAU

    242 - DOORBRAAK

                           

              

    *

    Maandag 11 mei 2020

    *

    VOOR GESCHRIJFSEL

    *

     Wie zei daar ooit ook weer, dat nadenken de mens siert?

    Och, als U dat niet weet, dan weet U het nu. Uw eigen verstand doen werken, is eigen aan de mens. Zie ik nu al twee weken naeen aan ons nieuw hondje. Niet aan tafelpoten liggen knosperen is de boodschap. Capito. Ein toot, drie en een halve seconde daarop is het de beurt aan een andere poot van stoel of tafel.

    Zou die soms uit een progressief socialistisch milieu stammen? Dan gaan we dat er eens rap uit krijgen, sè. Want zowel poten van meuvels als die van onze Samenleving dienen om iets te schragen, niet om beknaagd te worden.

    Is Les Numero Uno voor Comero.

    Enfin ik wens de lezer verder veel gezond verstand bij de lectuur van wat volgt.

    Enne, open vooral goed de ogen, vooraleer de progressiviteit ze voorgoed sluit.

    *

    EN VAN DE VOORBIJE WEEK (97)

    https://doorbraak.be/vergeten-vragen-van-de-voorbije-week-97/?utm_medium=push&utm_source=meldingen

    **

    1 mei

    foto: ©radio 1

    *

    11/05/2020 Dominique Laridon - Leestijd 7 minuten

    *

    Ook de voorbije week werden veel vragen gesteld – en waren er ook vragen die te weinig of helemaal niet gesteld werden. Aan het begin van de nieuwe week kunnen er misschien nog enkele opgeworpen worden. Zoals:

     

    Wie krijgt straks de schuld van een nieuwe lockdown?

     

    (Aan de politici die de corona-maatregelen versoepelen, zonder te zorgen voor mondmaskers of voldoende tests. In plaats van de nodige voorzorgsmaatregelen biedt de Belgische overheid alleen een oncontroleerbaar en verwarrend bezoekplan. Als de cijfers dan straks (haast onvermijdelijk) weer de pan uit swingen en we weer in lockdown móeten, dan zullen onze schaamteloze politici met een beschuldigende vinger wijzen naar de gewone man, die zogezegd niet gedisciplineerd genoeg is. Wie denkt dat onze leiders niet zo cynisch durven zijn, heeft niet goed opgelet.)

     

    Wat is er ‘westers’ aan een Chinees virus?

    (Aan Het Nieuwsblad, waar ze een aparte kijk hebben op de verspreiding van het virus in Brazilië: ‘Opnieuw dreigt “genocide” door ‘westerse’ ziekte: ook de meeste inheemse stammen niet veilig voor corona’. Een clubje wereldsterren heeft president Bolsonaro een brief geschreven met verwijzing naar de ‘Europese kolonisten’ van 5 eeuwen geleden, want dat is hoe diep de zelfhaat zit. Alles moet teruggebracht worden tot onze eigen grote schuld. Zelfs een ziekte uit China.)

     

    Hoe voelt het zo’n enorme balk in het eigen oog te hebben?

    (Aan De Morgen, die het Verenigde Koninkrijk uitroept tot ‘de officieuze koploper van Europa’. Nochtans telt België per miljoen inwoners méér doden dan het Verenigd Koninkrijk (66 miljoen inwoners). De krant maakt het proces van de Britten: veel te laat inreisbeperkingen, te weinig testcapaciteit, malaise in de ouderenzorg,… Klinkt allemaal nogal Belgisch. Zouden we niet beter voor eigen deur vegen?)

     

    Waar zou je een asielcentrum beter kunnen plaatsen?

    (Aan de burgemeester van Etterbeek, die klaagt dat er een asielcentrum komt in een voormalig ziekenhuis op zijn grondgebied: ‘Deze locatie is niet de meest geschikte, midden in de stad en de Europese wijk’. Het tegendeel is waar: de Europese wijk is juist de allerbeste plek voor een asielcentrum! Eigenlijk zouden we alle asielcentra moeten neerpoten in de geliefkoosde wijken van globalisten. Wie de grenzen open wil, moet ook maar de gevolgen dragen.)

     

    Hoe denken jullie nu over de dubbele nationaliteit?

    (Aan de Marokkaanse Belgen die pas na veel moeilijkheden gerepatrieerd werden. Hun terugkeer raakte lang niet in orde omdat ze beschikken over de dubbele nationaliteit: ze zijn ook onderdanen van Marokko. De meesten deden hun beklag over het bureaucratische oponthoud en quasi allemaal waren ze zeer blij weer in België te zijn. Maar wie van hen zal nu een procedure starten om die Marokkaanse nationaliteit af te zweren?)

     

    Wat als het Israëlische leger een coronavaccin ontwikkelt?

    (Aan de BDS-beweging, die al jaren oproept om Israël te boycotten en te sanctioneren. Vorige week kon een laboratorium van het Israëlische leger een belangrijke antistof isoleren: een mogelijke doorbraak in de zoektocht naar een vaccin tegen corona. Stel je even voor dat de redding straks uit die hoek komt: wat gaan al die Israël-haters dan doen? Wie van hen zal zo’n vaccin willen boycotten?)

     

    Hoe kon dit dagenlang onder de radar blijven?

    (Aan alle journalisten die wonen in Brussel, waar tijdens de ramadan de spanningen weer toenemen. Een politievakbond moest nogal hard aan de alarmbel gaan hangen vooraleer de media wakker schoten. Nochtans zijn best wat (VRT-)journalisten uit overtuiging in Brussel gaan wonen. Over een onnozel fietspad in de hoofdstad kunnen ze kranten volschrijven. Maar tijdig berichten over rellen, how maar.)

     

    Op welke leeftijd leert een kind dat zijn wil géén wet is?

    (Aan criminologe Els Enhus (VUB), die de rellen in Brussel relativeert: ‘Omdat het jongeren zijn kunnen ze nog niet inschatten wat de impact is van hun daden. De politie zou dit eerder aan hen duidelijk moeten maken via dialoog, dan door hardhandig op te treden’. Dat is vreemd, want buiten Brussel lijken jongeren wél snel te leren dat je de politie níet moet uitdagen, dat je níet de baas bent op straat. Hoe komt het dat ze vooral in “bepaalde wijken” moeite hebben met deze simpele les?)

     

    Wanneer wordt dit waanidee definitief begraven?

    (Aan de voorstanders van het basisinkomen, nu uit een bejubeld experiment in Finland blijkt dat gratis geld níet aanzet om een job te zoeken. Alle deelnemers wisten nochtans dat ze deelnamen aan een (tijdelijk) proefproject: je mag aannemen dat de resultaten nog erger zouden zijn zónder die context.)

     

    Wat ging er vooraf aan de moord op Pim Fortuyn?

    (Aan Gazet van Antwerpen, waar ze een stukje wijden aan de verjaardag van de moord op Fortuyn. In het artikel lees je waarom hij uit Leefbaar Nederland werd gezet en waar er nog steeds een Lijst Pim Fortuyn bestaat, maar niet hoe hij aanhoudend gediaboliseerd werd door het establishment. De auteur wekt de indruk dat Volkert van der Graaf toesloeg in een vacuüm: een geïsoleerde gek die door niets of niemand werd geïnspireerd. Alsof er geen genadeloze haatcampagne aan de gang was. De kogel kwam van links.)

     

    Hebt u weleens een milieuactivist ontmoet?

    (Aan journaliste Inge Schelstraete, die schrok van de reacties op Planet of the Humans van Michael Moore: ‘Niemand dacht dat de milieubeweging om censuur zou roepen’. Echt? Als er nu één lobby allergisch is voor tegenspraak, dan wel de milieubeweging. Pek en veren wachten iedereen die vloekt in de groene kerk.)

    Welke toespraak van koning Filip blijft zo beklijven?

    (Aan de Belgische koningsgezinden, na de indrukwekkende toespraak die Willem-Alexander van Oranje-Nassau hield bij 75 jaar bevrijding. Dát is nu een koning die zijn geld waard is: eentje die blijft groeien in zijn rol en er steeds beter in slaagt om zijn natie te verbeelden. Verschillende landen hebben zo’n vorst op wie je kan bouwen, wat zeer goed van pas komt in crisistijden. En wij zitten met Flup.)

     

    Hoeveel Vlamingen zijn goed vertrouwd met de ‘New Deal’?

    (Aan sp.a, die haar herstelplan wil verkopen als ‘New Social Deal’. Het is zeker in de progressieve bubbel heel hip om te verwijzen naar de Amerikaanse New Deal na de Grote Depressie. Wat is er mis met ‘Nieuw Sociaal Pact’? Veel Vlamingen geloven dat het alleen maar goed klinkt in het Engels, terwijl al die Angelsaksische klanken en Amerikaanse verwijzingen het alleen maar minder helder maken.)

     

    Wat heeft de focus op stijl en sfeer sp.a ooit opgeleverd?

    (Aan Conner Rousseau, die uitkijkt naar een nieuw sp.a-hoofdkwartier: ‘Er moet een eigentijds bureau komen, met plaats voor een sport- en een chillruimte voor het welzijn van de collega’s. Helemaal in de stijl van een start-up’. Soms denken wij: er zit veel in die jonge Rousseau. En dan zijn er weer andere momenten, wanneer King Connah verblind lijkt door de verlokkingen van een blits imago. Nu duikt opnieuw de piste van een naamsverandering op. Gaat de sp.a zich weer verliezen in die onzin?)

     

    Zit u zelf ook nog met vragen? Blijf er niet mee zitten. Stel ze hardop in een reacti

    NA GESCHRIJFSEL

    *

    U las dus een ernstige bijdeage over de oorsprong van onze Beschaving versus de vernietigers ervan. Israël, het Godsvolk, versus de Chinezen… Intelligentie versus de Communistische vernietigingsdrang. Elders al iets over gehoord of gelezen? Nikke nook nie. Een veelzeggende stilte dus.

    Samenzweerderig? How do you dare….

    Vreugde alom? Het zal wel niet, al kost dat dagelijks duizenden Corona-doden.

    -

    Twee keer raden naar wie de sympathie van iemand als ondergetekende naartoe gaat…

    -

    Tweede ‘itam’ die bewijst welke kant van de Geschiedenis de goede is… Zie het oordeel over ons beider ‘Vorsten’, diegene over Ora,nje-Nassau of diegene van het Laekense waggelwater.

    Ik zie, niettegenstaande alles, al de dag tegemoet dat he grootste dagblad van bij ons met datzelfde verhaal op de voorpagina zal verschijnen…Juicht, Vlamen juicht we hebben ons verstand hervonden.

    Lieve lezer, vergeef het mij. Maar voor Uw ongemak zal ik die koninklijke tekst hier niet herhalen; Herlees hem dus in het artikel zelf. Hij is, net als het hersmeden van des Kerelskind zwaard, ’t herlezen waard….

    En, als U dat doet, doe. het dan rechtop staand. Meet het hoofd rechtop en de schouders naar achteren. Fris in de morgen, fier voor Uw taak.

     






    11-05-2020, 17:04 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1150 - HET DAGELIJKS BROOD HOE EN WAAROM GERAKEN 6 %IO VLAMINGEN NIET UIT DE STRIPO ROND HUN NEK OM BVB AAN TE SLUITEN BIJ HET NEDERLANDSE BROEDERVOLK

    1150 - HET DAGELIJKS BROOD

    *

    VOOR SLECHT ZIENDEN, GOED ZIENDEN, BLINDEN EN VOORAL VOOR ZIJ DIE ZIENDE BLIND ZIJN

    *

    Maandag 11 mei 2020

    *

    DE MORGENSTOND

    HEEFT GOUD IN DE MOND

    *

    Over naar ’t échte Guvaalke’ Lichtpunt v/d Dag..

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/ .

    *

    DE NIEUWSTE MENSENRECHTENADVOCAAT

     

    … In de weekeindeditie vn De Standaard verscheen een interview met Johan Vande Lanotte. Nadat die vorig jaar zou gestopt zijn met de politiek (steeds met een korrel zout te nemen, zo’n uitspraak in dit land), gaf hij ook zijn laatste college als prof Staatsrecht aan de UGent. Hij is nu toegetreden tot het advocatenkantoor van Walter Van Steenbrugge, de advocaat met de wilde haarbos die geregeld in het nieuws komt als zgz ‘mensenrechtenadvocaat’ en die een van de geliefde schietschijven is van columnist Kaaiman omdat hij de advocaat zou zijn die in dit land al de meeste zaken verloren heeft…/..

    Tot zover deze nieuwe portie sprankelende inspiratie van de hand van de Meester. Laten we ons dus vooral niet tegenhouden om hierop door te gaan…

    *

    SPEAKERS CORNER

     Dit overmatig lang citaat is zeker niet bedoeld als ‘afkijkerij’, maar eerder als lof voor de taaie moed waarmee onze vriend volhardt in het uitgeven van ook maar één Eurocent om De Schandaard mee te helpen overleven. Die verdient zelfs die ene cent niet, die verdient alleen het Vuur der Hel. Of hoogstens als eenmamig aanmaak-afval om de kachel aan te steken.

    Waarna, net als het winkelen in Cowid-19 Tijden, de haden zorgvuldiog dien te worden gewassen met vloeibare zeep. Afgedroogd en ontsmet.

    Maar aangezien dat soort verwarmingstoestellen   lq kolenkachels zo goed als uit de markt zijn verdwenen, zou aldus de laatste berstaansreden voor dergelijk verraderlijk bedrukt pulp meteen ook moeten verdwenen zijn.

    Wat er gedrukt wordt, is trouwens ook niet bestemd voor de gewone volksmens, maar eerder uitsluitend voor die ene bewoner van dat ene Koninklijk Paleis dat dit apenland telt. Hitler-vrienden onder elkaar, weet U nog? Vader Leysen Hitler Junge, en voorvader Leopold III, op de koffie bij Oncle Adi in Berchtesgaden…. Maar toch op kop gebleven van de gloriol en de luxe in Francofoon Cobourgia.. Judas Iskaroth verdiende er 30 zilverlingen mee en ging zich vervolgens verhangen. Dit soort Judassen verhangt niet zichzelf, maar wurgt – in een vreemde taal want thuis Franssprekend - het volk dat hen voedt.

    -

    Nu moet ik vlug op zoek naar betere inspiratie, anders dreigt mijn dag compleet naar de vaantjes te zijn geholpen. Zelfs met de opgedane informatie dat van de Van La la Liere Vande la la els bijzit nu ‘werkt’ in een 14de-rangs advocatenkantoortje. Dat daarenboven gelegen is in de Koningin der Badsteden waar Stommelein, een ex-Vlaams Nationalist, nu Blaiwe Geschelpte, Burgemeester ispeelt. Kontdraaiers als straatmadelieven onder elkaar. Arme Vlaamse badstad aan het Noordzeestrand..

    Gisteren schreef ik het al: Julius Cesar had nirt Belgio moeten bedenken, maar Celgio, met de C van Corruptie.

    -

    Tommeke, Tommeke, Tommeke, waar blijfde gij toch uithangen? Ge staat er alleen op te kijken biinst de kaas van tussen onze boterham wordt weggepukt.

    *

    IK PROBER AAN VOLKSVERHEFFING TE DOEN. NIET AAN VULGAIR CHAVINISME

    ALS ER AL IETS IETS MELDENSWAARD ZOU ZIJN , ZIT HET ONDERGESNEEUWD ONDER DE PROPAGANDISCHSHE LEUGENTAAL

    *

    DROL VAN DE VADERLANDSCHE BROL

    Maar ja, dat (afgesproken?) Chinees ‘griepke’ dat maat lijft duren, stuurt inderdaad alles in de war. Laten we dus zeggen, dat het toevallig goed van pas kwam om de revolte van onze mensen in de kiem te smoren. Verboden om met twee op straat te komen. Het Establishment zal de Chinezen eeuwig denkbaar moten zijn. En dus daarvoor onder de nieuwe Mao, de prijs betalen…

    China is een wereldmacht geworden, omdat, dank zij de basisvorm van het Socialisme, de lonen er zo laag liggen 0 Zodat ze onze eigen economie met die exorbitant hoge sociale lasten ruimschoots kunnen overklassen. Waarom anders zouden zelfs onze grootste Vlaamse bedrijven (Bekarrtt, Zwevegem) hier hun productie ‘afslanken’ om deze naar China over te brengen?

    Maar de verondrstelde ‘vechters’ voor de eigen Vlaamse arbeider-welstand, waar blijven die? Bekaert heeft in China maar liefst 5.000 arbeiders aan het werk gezet.

    -

    Hoe komt het dat de Sportwereld één grote buitenlandse maffia is geworden?

    Ja Ja, Cornona is slechts een van de vele uitwendige bewijzen, dat ons Volk in de verkeerde handen is terecht gekomen.

    Het Volk is er, de Leiders zijn er. Alleen moeten die elkaar eindelijk terugvinden.

    Waar en waarop wordt eer gewacht?

     

     

     

    11-05-2020, 13:33 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!