MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    27-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2902

    ***

    Zondag 27 september

    Zon 7u36-19u30

    H Vincent de Paul, patroon van de weeskinderen

    *

    *

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Ssssti! Niet verder vertellen, mensen! De poen van mijn pensioen zweeft in ’t plantsoen waar het Islamgruit nog hun broekjes doen. Anders gezegd: moesten wij er niet meer zijn, zouden er nog veel meer ‘middelen’, naar daar kunnen versast worden. De oplossing ligt dus voor de hand. In plaats dat ‘De 7de Dag’ over burkini’s had gehandeld, had dat beter den volke kont gedaan geweest: het buitenland koop kiendjes, en wij betalen ze….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

     

    Meer dan 100 miljoen euro Belgische kinderbijslag uitbetaald in buitenland

    Vlaams Belang wil minder uitbetalingen van kinderbijslag in het buitenland

    *

    In antwoord op een vraag van Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken in het Vlaams Parlement, bevestigt Vlaams welzijnsminister Vandeurzen dat in 2014 100.475.550 € Belgische kinderbijslag uitbetaald werd voor kinderen die niet in ons land worden opgevoed. In 2014 werd er ongeveer 1,56% van de totale uitgaven in de kinderbijslag uitbetaald aan kinderen in het buitenland. Het is trouwens voor het eerst dat er volledige cijfers verstrekt worden betreffende de bedragen van kindergeld die naar andere landen vloeien. Door de Algemene Kinderbijslagwet werden de stelsels voor zelfstandigen, werknemers en ambtenaren in 2014 immers samengevoegd in 1 algemeen stelsel.

     

    In 2014 hadden 31.526 mensen recht op kinderbijslag voor 56.902 kinderen die in het buitenland werden opgevoed. Het betreft kinderen die verblijven in totaal 45 verschillende landen. Het meeste geld (96% van het totaal) vloeit – veelal op basis van Europese wetgeving – naar Europese landen. De landen waar de grootste bedragen worden uitgekeerd zijn Frankrijk (56,5% van het totaal), Nederland (15%) en Polen (10%). Er wordt ook kindergeld in het buitenland uitbetaald op basis van oude bilaterale verdragen met Algerije, Marokko, Tunesië, Turkije en de staten van ex-Joegoslavië (Bosnië-Herzegovina, Kroatië, Kosovo, Macedonië, Montenegro en Servië,) of op basis van een afwijking van de kinderbijslagregeling.

     

    Andere continenten

     

    Naar Amerika vloeit 1.171.788 € kinderbijslag ( waarvan 926.487 € naar de VS ), naar Afrika 730.959 € ( vooral Marokko: 647.732 € ), naar Azië 610.411 € ( 491.662 € naar Israël ) en tenslotte 56.636 € naar Oceanië. Turkije ( 185.208 € uitgekeerde kinderbijslag) werd door de minister in de cijfergegevens als Europees land beschouwd. Volgens het Vlaams Belang ten onrechte.

     

    Het Vlaams Belang plaatst vraagtekens bij bepaalde uitbetalingen van kinderbijslag in het buitenland, vooral wanneer dit gebeurt op basis van bilaterale verdragen. Onze autoriteiten beschikken in veel landen immers niet over dezelfde mogelijkheden tot controle als in het binnenland. Tal van landen weigeren essentiële informatie te bezorgen teneinde afdoende controle te kunnen uitoefenen. In nogal wat landen is de van overheidswege verkregen informatie bovendien onbetrouwbaar wegens problemen van corruptie. Van de rechthebbenden op basis van de EU-verordeningen kreeg 88,38% kinderbijslag toegekend o.b.v. arbeidsprestaties. Voor de rechthebbenden o.b.v. bilaterale verdragen is dit nauwelijks 44,76%. Ook dit is tekenend.

     

    Het Vlaams Belang heeft bovendien ook bedenkingen bij de Europese reglementering. Wie afkomstig van een ander land van de EER in België komt werken (of in een gelijkgestelde situatie verkeert), opent een recht op kinderbijslag voor zijn kinderen, ook wanneer die in het thuisland verblijven. In dat geval wordt in alle gevallen de volledige Belgische kinderbijslag toegekend. Nochtans betreft het niet zelden (bijvoorbeeld Oost-Europese) landen waar de levensduurte aanzienlijk lager is dan bij ons. Dit geldt zelfs ook in gevallen waarin het gezin een lagere kinderbijslag geniet in toepassing van de wetgeving van het woonland. Dan past België het verschil bij. Wanneer volgens de toepasselijke wetgeving van het woonland voor de kinderen geen kinderbijslag wordt toegekend, betaalt België de totaliteit van de kinderbijslag.

    Restrictievere aanpak

    Tom Van Grieken: “Het Vlaams Belang wil van de gelegenheid van de regionalisering van de bevoegdheid over de kinderbijslag ten gevolge de zesde staatshervorming gebruik maken om te pleiten voor een strengere en restrictievere aanpak van de uitbetalingen in het buitenland. Vlaanderen moet onder meer streven naar een aanpassing van de bilaterale verdragen met Marokko, Tunesië, Turkije en andere landen zodat de verplichting om in deze landen kinderbijslag uit te keren verdwijnt. Indien de onderhandelingen met de bedoelde landen binnen een redelijke termijn niet tot het beoogde resultaat leiden, moeten de betreffende verdragen worden opgezegd. Het Vlaams Belang zal hierover eerstdaags een voorstel van resolutie indienen. Ook de Europese wetgeving kost ons land veel geld en is aan herziening toe. Zeker in een periode waarin de bevolking opgezadeld wordt met besparingen en verkapte belastingverhogingen allerhande is de export van kinderbijslag voor het Vlaams Belang, moeilijk te verantwoorden.”

    Wim Van Osselaer

    Perswoordvoerder fractie Vlaams Belang

    **

    UITLEIDING

    *

    Enfin, in ieder geval slaat zoiets in als een bom. Als illustratie op weer eens een slogan van Filip DeWinter, dat er lieft besaard wordt op de kosten van de imigratie, kan dat tellen.

    Ner zoals Marine La Plume van ht Front Nationael van leer trok in het Europarlement, dar er vòòr de Verenigde Nazis rust heerste in Europa, zowel op oorlogsgebied als op economisch vlak, is zoiets een zoveelste ‘ongemakkelijke waarheid’ die voor de Burger moet verborgen blijven. Dus dan maar rap de burkini’s in het debat goooien. En de nakende stomiteit van de Catalonezen, dat als ze kiezen voor de Vrijheid, zij niet alleen uit de Euro, maar ook dat Barça uit de Spaanse voetbalcompetitie gegooid wordt.

    Het draait dus al lang niet meer om brood, maar alleen nog om de spelen!

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    27-09-2015, 17:50 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    26-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2901

    *

    .

    *

    *

    .

    *

    INLEIDING

    In afwachting dat er met ze ooit eens schoon schip gemaakt wordt, mogen we toch wel eens lachen, zeker? Het kost niets, en het brengt op. Azijnpissers van Rood-Groen echter, net als deze woestijn anachronisten hebben inzake humor, een ingebouwde software fabricatiefout. Een klein ongelukje, als U het mij vraagt, het overkomt zelfs de meest ‘succesvolle autobouwers ter wereld. Al is dat zeer duidelijk een doorstoken kaart. Net als de ondergang van Lernaut & Hauspie, ingefluisterd en getoonzet door Hollywood. En ondertussen komt de wapenbevoorrading van ISIS in Europa op kruissnelheid. Hun lorries rijden voor de zege. Zelfs ’s nachts rijden de colonnes met gedoofde lichten, zodat de Witte Ster niet al te veel opvalt.

    Er wordt trouwens niet gelachen met lichaamsgebreken, maar om zaken die ze ook wel als abnormaal kunnen traceren in hun eigen denkwereld. Zie, als voorbeeld, de afbeelding hierboven. Zij denken ‘Koran’, maar bedoelen het verstand dat bij hen een meter lager zit dan bij ons….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/politiek/burgemeester-aalst-onderzoekt-of-mohammed-cartoons-bedreiging-vormen-a2467926/

    *

    Burgemeester Aalst onderzoekt of Mohammed-cartoons bedreiging vormen

    *

    In Aalst wil burgemeester Christoph D'Haese (N-VA) laten onderzoeken of een tentoonstelling van cartoons over de profeet Mohammed een bedreiging vormt voor de openbare orde. Dat meldt de regionale zender TV Oost.

    De controversiële tentoonstelling van een zeventigtal cartoons, die wordt georganiseerd door het Vlaams Belang, was eerder al te zien in Antwerpen.

    VB-politicus Filip De Winter wil de tentoonstelling nu naar Aalst halen, meer bepaald naar het Belfort. Maar de moslimgemeenschap ziet dat liever niet gebeuren.

    *

    UITLEIDING

    *

    Aalst aandoen is een must, terwijl dee tentoonstelling loopt. De burgers echter hebben recht op bescherming. Terwijl dreigen geweld of ‘moeilijkheden’ van dezelde aard, toch niet mogen beloond worden! Wie buiten de schreef loopt, wordt beboet. Of desnoods het land uitgezet.

    Daarom deze suggestie: nodig Koning Filip van Coburgia uit om de tentoonstelling te openen. Dàt zou pas humor zijn. En een kleine tegenprestatie tegen die van zijn achtbare zwans-voorganger, den Beire, die de eerste verkozen schepen-immigrant ergens in de Westhoek bij zijn beoeming, is komen feliciteren. Weet U nog?

    Het Koningshuis immers moet BOVEN de politiek staan, want ze zijn de Koning van alle Coburger Onderdanen. Een enige gelegenheid trouwens, om kennis te mogen maken met onze Fluppe, voor die, samen met BDW, hun standbeeld krijgen in Aalst. De handen om elkaars schouders, zoals Jan Breydel en Pieter De coninck in Brugge….

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    26-09-2015, 17:35 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2900

    *

    .

    *

    *

    .

    De toegangspoort: toch halvelings Duits?!

    *

    INLEIDING

    Bijna 60 jaar geleden heb ik als soldaat milicien de ganse zomer en herfst van 1956 door deze poort mijn verplichte soldatendienst vervuld. Samen met een paar vrienden waren we, overladen met schande, uit de KRO-opleiging verwijderd wegens ‘weerspannigheid’, bij mij omdat men bij inspectie in mijn kastje een stukgelezen Pallieterke had ontdekt. Wij kwamen terecht in een ‘eeheid’ van 10 man, die er overal als overschot bijliep. Wij hebben daar vooral geleerd dat ‘zalig nietsdoen’ stomvervelend kan zijn. Iets wat de Hogere Legerleiding na verloop van tijd ook door had, en mij, samen met slechts 1 ‘wapenbroeder’ voor de rest van onze al even nutteloze term, naar Beverloo stuurde. Daar konden wij van de morgen tot de avond van dichtbij kennis maken met de Patontank, door hen buiten en binnen aan een grondige inspectie te onderwerpen. Te minste, als het water van hun parkeerplaats niet tot boven de knieën reikte. Omdat die dingen toebehoorden aan een ‘strijdende eenheid’, zaten de sleuteltjes altijd, startensklaar, op het slot. Voor ons was dat niet eens een verleiding, maar voor de huidige loggers van dat Kamp van Beverloo????

    De huisvesting in Sijssele was, naar soldatennormen, uitstekend, maar de maaltijden waren honds. Iets dus waar de Plaatselijke Middenstand goed aan verdiende, want al ons ‘drinkgeld’ ging op aan spijs en drank bij de plaatselijke Schonen die Brugse Trippel verkochten.

    Aan de poort stond toen nog geen hek, dat beloofde dat arbeid vrij maakt, er was alleen de ‘corps de garde’ waar de onderofficier van wacht zorgvuldig onze pasjes in zijn logboek noteerde, zowel in ’t gaan (na 17 uur) als bij ’t keren (voor 22 uur). Anders gingen we direct, van achter onze blok, ‘door de draad’: heel handig en vooral gemakkelijk. Zelfs het wapenmagazijn, dat we voorbij moesten, interesseerde ons niet.

    Als ik daar later voorbij kwam, zag ik die kazerne steeds meer verloederen en verlaten worden. Maar of de ‘bewaking’ nu veel verschilt van die van uit onze tijd, zou k niet weten…. Het grote verschil is wel dat wij voor ons ‘drinkgeld’ zelf moesten instaan, en dat daarvoor nu gezorgd wordt door het Rode Kruis.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.hln.be/hln/nl/34662/Vluchtelingencrisis/article/detail/2467913/2015/09/25/Asielzoekers-klagen-over-voedsel-in-opvangcentrum.dhtml

    *

    Asielzoekers klagen over voedsel in opvangcentrum

    *

    In Sijsele hebben vluchtelingen geprotesteerd tegen het eentonige voedsel dat ze voorgeschoteld krijgen in het asielcentrum. Ze klagen over een gebrek aan fruit, salades en eieren, en willen ook meer Arabische maaltijden. Dat vernam VTM NIEUWS van het Rode Kruis.

    De asielzoekers voerden actie met borden waarop 'We want better food' en 'Food bad' zou hebben gestaan. Vervolgens mocht een delegatie gaan overleggen met de leiding van het centrum, waarna een compromis uit de bus kwam.

    "Er komen extra fruit en salades", zegt An Luyten van het Rode Kruis aan VTM Nieuws. Arabische maaltijden krijgen de asielzoekers niet omdat dat andere vluchtelingen tegen de borst zou stuiten.

    **

    UITLEIDING

    *

    In mijn tokd bij de soldaten zal de Plaatselijke Middenstand wel niet rijk zijn geworden door onze eerder beperkte aakoopmogelijkheden. ‘Van huis meebrengen’ was dus ieder weekeind de boodschap.

    Maar nu denk ik dat de slotenmakers overuren zulen moeten kloppen…. Terwijl de horeca zich zal kunnen vet vingeren aan de vele dorstige ‘Burgewachten’ die daar dag en nacht patriuille zullen willen lopen. Voor de dochters en kleindochters van de Plaatselijke Schonen uit onze tijd, breekt er een ‘beloken tijd’ aan. De zaken waar ‘kuisheidsgordels’ worden aangeboden, daarentegen, zullen 24/24 dienen open te blijven. Voornamelijk in trek: de modellen met automatische voorknip-inrichting.

    Ja Ja, andere tijden, andere zeden!

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     






    26-09-2015, 14:15 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2899

    ***

    Zaterdag 26 september

    Zon 7u34-19u33

    H Cosmas en Damiaan, patroons van de apothekers

    Cosmos en Damiaan steken de kaarsjes aan

    *

    .

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Wijlen ‘Vadertje Stalin’, de goede man, heeft destijds onze aandacht gevestigd op de onmacht van het Vaticaan, met de zeer intelligente vraag, over hoeveel divisies de Paus wel kon beschikken. Die vraag was aanleiding om in een bulderlach uit te barsten. Neen, de Paus der Christelijken niet, maar de Islammerij wel, en dat maakt een sprong van meer dan duizend jaar in de evolutie.

    Dan zij de Verenigde Nazies van nu wel en stuk beleefder dan die Georgische boer van toen . Die lachen stiletjes in hun vuistje, maar houden hun pampers droog. Per slot van rekening zijn dat van ’s Pausens kant maar woorden. En woorden zorgen er alleen maar voor dat Iemand aan het Kruis genageld geraakt.

    Jahweh, God-de-Vader, Allah en nog zo ene zitten godszalig gewoon met huns gevieren een partijtje te kaarten, weten ze. En de rest rekenen ze wel uit met kanonschoten…..

    Vooral die nucleaire deal tussen de USA en Iran is zielig. Omdat iedereen weet, dat de Iraanse atoomgeleerden onverminderd bezig zijn in Noord Korea.

    Maar op de letter gezien: in heel Iran is geen spoortje meer te zien van atoom voor oorlogsdoeleinden….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/buitenland/paus-roept-op-tot-vrede-voor-verenigde-naties-a2467846/

    *

    Paus roept op tot vrede voor Verenigde Naties

    *

    De paus verwelkomde in zijn toespraak het nucleaire akkoord met Iran (waartegen eigenlijk alleen Israël en de conservatieven in de VS gekant zijn) en brak hij een lans voor een kernwapenvrije wereld, wil hij "meer respect voor het milieu" en hoopt hij dat de VN streeft naar meer evenwicht tussen de naties.

    Hij hoopt eveneens op een succes van COP 21 (de strijd tegen de opwarming van de aarde) en prees de VN voor de strijd van de volkerenorganisatie voor de mensenrechten. Indirect gaf hij zijn zegen aan het zogenaamde humanitaire interventionisme (ook bekend als R2P, de verantwoordelijkheid om - de bevolking tegen zijn eigen machthebbers - te beschermen). Anderzijds bestempelde hij oorlog als de "negatie van alle rechten".

    Voorts verwierp hij de drughandel en hekelde hij de "verstikkende" manier waarop internationale financiële instellingen ontwikkelingslanden behandelen, een sneer richting IMF en Wereldbank.

    **

    UITLEIDING

    *

    Humanitair interventionisme: een word om even bij te slikken! Maar bij nader toezien is het gewoon te vervangen dor ‘politiek van de lege doos’. Speciaal bestemd voor de goede verstaander.

    De meeste mensen zien de doos, in geschenkverpakking en met een aardig strikje rond. Waarbij Verenigde Naties dan zoiets wordt als Verenigde Nazies.

    Die humanitaire lege doos kan dan door eenieder ingevuld worden met wat hem het beste voorkomt.

    Wat was dat ook weer, dat de zotten in vreugde doet leven?

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    26-09-2015, 12:49 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    25-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2898

    *

    .

    *

    *

    Het eigen vaandel dragen is een zoete plicht

    .

    *

    INLEIDING

    De generatie die iedereen nu minder of meer beschuldigend ‘de vergrijzing’ noemt, is wel de generatie die in gans de Westerse Wereld de huidige welstand heeft mogelijk gemaakt en opgebouwd. Zij vraagt zich terecht af, waarom dat zo weinig erkentelijkheid meebrengt. Waarom er überhaupt met het resultaat van hun arbeid zo gesmeten wordt. Precies alsof, naar Slinkx Model, de weelde onuitputtelijk is. Dat, als het geld op is, bij definitie andermans geld, dt er dan onbeperkt kan geleend worden. Nu al leeft ‘de Staat’ kilometers boven zijn stand, en nog is het niet genoeg.

    De Verlichte Grote Verstanden, die we, toppunt van nonchalance, dan nog zelf hebben gekozen (en blijven kiezen!), zien daarin het gedroomde middel om aan de macht te blijven. Zij grinniken bij zichzelf, als ze onze tweedracht zien, die ons weghoudt van de volstrekte meerderheid en dus van hun ondergang.

    Totdat de uitdrukkingen, waarvoor wij jarenlang verketterd werden, nu door henzelf worden gebruikt om zieltjes te winnen of te behouden. Wat nogmaals bewijst, dat Coburgia het land is der kazakdraaiers, waar het smeer dat afdruipt van de kandeleer de hoogste betrachting is.

    Het zij hen vergeven. Op voorwaarde dat zij een voorbeeld nemen aan wat de
    Catalanen, een kleine Spaanse minderheid in dat land, zondag zullen presteren. Onafgezien van de uiteindelijke resultaten van deze volksraadpleging, waar miljoenen als met één hand naar de Vrijheid zullen grijpen, moeten zij dan dezelfde fakkel overnemen. De Catalanen zijn een minderheid, wij Vlamingen zijn de meerderheid in dit kloteland.

    Baas in eigen huis. Eigen volk eerst. Waar is de poen van mijn pensioen? Hieronder leest U wat de asielcrisis maandelijks kot per persoon. Het is bijna het dubbele van mijn kleien pensioentje als gewezen zelfstandige in dienst van andere zelfstandigen, die meer dan 40 jaar tientalen medewerkers heft tewerk gesteld. Of wordt er een spel gespeeld van ‘Broek van ‘t gat’ tot op het blote vel?

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vlaamsbelang.org/nieuws/11140

    *

    Bespaar op asiel, niet op eigen mensen

    Bespaar op asiel, niet op eigen mensen.” Met die slogan lanceerde het Vlaams Belang zijn nieuwe campagne die in het teken staat van de oplopende asielfactuur.

    De Vlaams-nationale partij berekende de kostprijs van de asielcrisis en plaatste deze tegenover de massieve lastenverhogingen en besparingen die de burger kreeg opgedrongen.

    Enkel op basis van het budget van Fedasil bedraagt de kost voor de opvang van één asielzoeker 1.249 euro per maand – of 14.991 euro per jaar. Indien we ook rekening zouden houden met leefloon, sociale huisvesting, gezondheidszorg, kindergeld en onderwijskosten loopt de factuur verder op tot een veelvoud van dit bedrag. Enkel op basis van de gekende kostenposten schat de partij de totale asielfactuur dit jaar op 883,7 miljoen euro. Ter illustratie: dat is vier maal het totale Vlaamse begrotingstekort van 2016, meer dan twee maal de totale besparing in de ziekteverzekering of 29 keer de besparing in het onderwijs.

    Immigratie of verzorgingsstaat

     

    Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken stelde bij de persvoorstelling dat de aan de gang zijnde immigratievloedgolf niet combineerbaar is met een verzorgingsstaat. “Het is het één of het ander en dus zal één van de twee moeten wijken. Dit land staat voor een beslissende keuze. Het Vlaams Belang kiest in alle duidelijkheid: ons sociaal systeem mag niet neergehaald worden om de massa-immigratie te ‘sturen’, maar de massa-immigratie moet worden stopgezet om ons sociaal systeem overeind te houden”, aldus Van Grieken.

     

    Laks uitwijzingsbeleid

     

    Tegenover het opgezette beeld van een kordaat asielbeleid, plaatste ondervoorzitter Philip Claeys de naakte cijfers. Zo wees Claeys onder meer op het uiterst lage terugkeerpercentage. “Slechts 6 procent van het aantal bevelen tot uitwijzing wordt effectief uitgevoerd. Eens voet aan wal, is de kans dus uiterst groot dat men hier kan blijven.” Volgens het Vlaams Belang dienen de budgetten voor de terugkeer drastisch te worden opgetrokken.

     

    10-puntenplan

     

    Ondervoorzitter Barbara Pas pakte ten slotte uit met een salvo aan maatregelen waarmee het Vlaams Belang het asielbeleid wil keren. Barbara Pas: “Het uitgangspunt moet zijn dat asielzoekers in eigen regio worden opgevangen. In samenwerking met de internationale gemeenschap moeten volwaardige opvangcentra, zo dicht mogelijk bij huis, worden uitgebouwd.” Daarnaast pleitte Pas onder meer voor de herinvoering van controles aan de binnengrenzen, sluitende bewaking van de buitengrenzen, de verstrenging van de visapolitiek en een omvat ontradingsbeleid.

     

    De campagne

    Verwijzend naar de verschillende opiniepeilingen (VRT, VTM, Eurobarometer) wees Barbara Pas op de enorme tegenstelling tussen het beleid van deze regering en de publieke opinie. Zo toonde recent opinieonderzoek nog aan dat niet minder dan 4 op 5 Vlamingen (82 procent) vinden dat we al voldoende asielzoekers hebben opgevangen.

     

    De campagne van het Vlaams Belang omvat naast een pamflet dat verdeeld wordt in alle bussen van Vlaanderen, affiches in het straatbeeld, advertenties in kranten en weekbladen, marktfolders en een doorgedreven campagne via sociale media.

    **

    UITLEIDING

    *

    Maandag 28 september, zo voorpsellen de astrologen, is er een totale maansveduistering, met daaraan gekoppeld een ‘bloedmaan’. Boledmanen zijn sedert de oertijd bekend als het voorteken van heel wat wereldschokkende gebeurtenissen. Maandag is ook ‘the day after’, de dag waar in Spanje Geschiedenis zal geschreven worden. Want dan viert Catalonië zijn Bevrijding, en de rest is bijzaak.

    Net zoals voor Vlaanderen, op de dag der Vrijheid, al de rest slechts bijzaak zal zijn.

    Als er in Antwerpen mannen aan de Macht zullen zijn, die weten, dat het paard vòòr de wagen moet gespannen worden, en niet er achter, of, gemakkelijkheidshalve, er bovenop. Wie of wat moest er bijvoorbeeld eerst zijn, de kip of het ei, de infrastructuur om de duizenden containers door te voeren, of de mogelijkheid om de grootste containerschepen ter wereld te ontvangen? Nu staan die containers op de kadeen, de wegen naar het hinterland zaten voordien al bomvol.

    Mooier voorbeeld van achteruitrij-regeerders is er niet te vinden in de hele wereld…. Zelfs Laurel en Hardy hadden het zo lolig niet kunnen bedeken. ‘Only in elgium’, niewaar Gents Liegebeest?!

    Hetzelfde deed zich onopgemerkt voor met Zeebrugge. Het havenverkeer moest decennia lang zo goed als door het centrum van Brugge, maar er waren plannen om de verbinding met de autostraden naar Duinkerken (en verder) en naar Brussel (en verder) met een nieuw stukje snelweg van amper een tiental kilometer mogelijk te maken. Ergens tevelde op he geplande tracé werden er zelfs bruggen over de Gewestweg en over het Spoor aangeled en 100% afgewerkt. Die snelweg kwam er echter nooit, op last van Minister Mathot, en 20 jaar later werden die bruggen dan maar weer afgebroken…. Nu is men nog altijd bezig en bezig, om het havenverkeer in Bruge voorrrrang te geven. De Processie van Echternach heeft er niets aan!

    Mar ondertussen had de Frrancofonie wel twee volkomen nutteloze ‘kunstwerken’ er bij; het Hellend Vlak van Ronquières, en de Scheepslift van Strépy, alleen in gebruik voor… de pleziervaart.

    Vier gevallen dus, Antwerpen en Zeebrugge, broodnodig voor de welvaart, met als tegengewicht, twee technische hoogstadjes die het Francofone ego’s strelen…..

    Naar de Hel dus met zo’n ‘Vaderland’., dat alleen presteert als ‘Bijhuis’ van Parijs….

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *






    25-09-2015, 17:39 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2897

    *

    .

    *

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Anders dan voor Buckingham Palace, staan de detailplanen van het Paleis der Coburgers al heel-z’n-leven op het www. Om, sedert we in de digitale wereld leven, aan de eventuele bezoeker toe te laten om voordien de weg naar de toiletten grondig te bestuderen tegen dat het ooit zo ver komt. Zonder daarvoor een der bewoners, of de Bewakers, daarvoor te moeten lastig vallen. De hekkens rondom staan daar trouwens alleen om de Koninklijke Kinderen (de K.K.’s, de ka-ka’s) binnen de (gras)perken te houden.

    Maar er is meer. De Tsjeefse Roden (of zijn het de Rode Tsjeefsen?), verantwoordelijk gedurende bijna 200 jaar, jennen nu deze Regering-zonder-hen, dat dat allemaal veel te gevaarlijk is. Veel te gevaarlijk; toch niet voor hun lieve vriendjes, de Islammerdjes?! Zij zien natuurlijk ook, hoe de Paus, heerlijk in ’t lang wit gezet door de Bruggelingen (stel U voor, de ’t Landuyt-stad!) onbeschermd, met zijn eigen valiesje in zijn eigen hand, tussen de menigten wandelt en met de andere hand de mensen zegent. En zij voelen, zo lang er niets gebeurt, dat dit inspirerend werkt op hun koninklijke Sire. De dag dat de Bisschoppen hun Paleizen openstellen voor de ‘nieuwsoortigen’, zal dat Coburg-gebouw en trouwens alle gebouwen uit de Koninklijke Stichting, even wijd open gezet worden als de Europese grenzen. Schengen moet inderdaad doordingen, van klein tot grot. Van elk paleis tot elke sociale woning. Ja, zelfs tot en met hun eigen ‘Volkshuizen’.

    Als goede Europeër geven we ons arm, in de overtuiging dat het ons honderdvoudig zal terug gegeven worden. Wie dat niet gelooft, is een uil. En wie het wel gelooft, is een kalf.

    In Irak is het kruisigen van Christenen al begonnen. Maar niet meer zoals 2.000 jaar geleden, hé! De kruisiging gebeurt, zoals U kunt zen, in heel wat comfortabeler omstandigheden, waarschijnlijk omdat de Conventie van Génève ondertussen tot daar is doorgedrongen.

    Maar van de uppercut die Paus Franciscus in New York aan het voltallige Congres heeft uitgedeeld, daar wordt zedig ver gezwegen. Stop jullie doodstraffen, klonk het. Om het even wat die misdadigers gedaan hebben, het leven is Heilig. Elk leven is Heilig.

    Heilige Vader, maak dat de ganzen wijs. Met alle respect, maar wat U bedoelt, bestond reeds ten tijde van Adam en Eva. En ziet wat het domme mensdom daarvan heeft gemaakt!

    *

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/binnenland/ook-beveiliging-koninklijk-paleis-zomaar-online-a2466620/

    *

    *

    Ook beveiliging Koninklijk Paleis zomaar online

    Op het internet staan documenten over de beveiliging van het koninklijk paleis tijdens de opendeurdagen. Ook gegevens over de wapens van de special forces van de politie staan open en bloot op het internet. "Dit is hallucinant", zegt John Crombez, voorzitter van de sp.a, die de ontdekkingen deed.

    Op het internet staan documenten waarin de beveiliging van het koninklijke paleis tijdens de opendeurdagen van deze zomer besproken wordt. Zonder enige vorm van beveiliging, toegankelijk voor iedereen. "Er staat onder meer op dat niet iedereen zal gecontroleerd worden. Het pijnlijke is dat die documenten deze zomer online stonden, tijdens de opendeurdagen", zegt sp.a-voorzitter John Crombez.

     

    "We hebben ook documenten gevonden over de wapens van de special forces van de federale politie, net als informatie over de kasten waarin ze bewaard worden. En dat is nog niet alles. Er zijn ook documenten waarin de merknaam van de anonieme wagens van de politie genoemd worden. Als je dit alles bij elkaar op telt, neemt het hallucinante properties aan."

       Deze ochtend onthulde De Morgen dat grondplannen van cruciale gebouwen als gevangenissen, justitiepaleizen, het militair hoofdkwartier in Evere en de pijplijnen van de NAVO met een simpele zoekterm op het internet te vinden zijn. Minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) reageerde laconiek op het nieuws.

    "Zelfs op Google View is er meer te vinden", zo klonk het ietwat nijdig. Of Google View informatie geeft over grondplannen en pijplijnen valt sterk te betwijfelen. John Crombez vindt de reactie van de minister van Binnenlandse Zaken ongelooflijk. "Als hij dit in tijden van terreurdreiging geen risico vindt, dan weet ik niet meer wat het wel is. We hebben de commissie Binnenlandse Zaken bij elkaar geroepen. Dit kan echt niet zo passeren."

    *

    UITLEIDING

    *

    Het mooie van deze verhalen is, dat al die zaken ‘op tael gegooid worden’, en daar blijven liggen. Men gaat er over ‘in debat’, men slaat elkaar om de oren, maar de cruciale vragen blijven. Offline halen? Zeer juist. Want die dingen staan al lang opgeslagen bij zij die ze ooit zullen gebruiken. De schuldigen straffen? Hen op de knieën en met de handen op het hoofd in de heok zetten? Het dode kalf nog uit de put trekken, om vervolgens deze te dempen?

    De maand september, de ‘fruitmaand’ zoals de dagklapper hier bovenaan iedere dag heeft vermeld, doet er mij aan denken, dat als het fruit gerijopt is, het ofwel vanzelf in de schoot valt, ofwel moet geplukt worden. Maarom Uw leven riskeren op een ladder, als U zich morgen slechts hoeft te bukken?

    Zijn wij dan niet méér, dan rijp Turks fruit?

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    25-09-2015, 15:44 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2896

    ***

    Vrijdag 25 september

    Zon 7u33-19u35

    H Gerolf van Merendree

    *

    .

    *

    *

    .

    Dit hier is de wereld van Sint Franciscus van Assisi?

    *

    INLEIDING

    Russische mariniers heroveren Aleppo. Het klinkt stilaan even bekend als zou het om Cherbourg gaan en de landing van de Geallieerden in Normandië, in juni 1944.

    In Mekka, waar geen andere dan Moslimmerij voeten toegelaten zijn, , vertrappelen bij de “hadj’ honderden mensen elkaar – meer dan 700 - omdat het Feest is. Mekka, dat is toch altijd al dat onbekende boerengat geweest der pietrolpompers en der oliedoppers?

    Paus Franciscus op Broadway, hoger vereerd dan een Hollywoodster….

    De computer leest onze hersenen als een open boek, zodat hij zelfs onze armen en benen bestuurt.

    In Westminster Abbey , waar het sanitair blok wordt afgebroken, ontdekken archeologen talrijke skeletten die daar al ongeveer 1.000 jaar liggen.

    Allemaal en nog zoveel meer, berichten, die er vooral om te doen zijn, om onze zelfstandige Beschaving ongemerkt van onderen uit neergehaald wordt.

    Ikke kan niet meer volgen nie.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Russische mariniers vallen samen met Hezbollah ISIS bij Aleppo aan

    *

    Putin teleurgesteld dat Obama niet gezamenlijk wil vechten tegen ISIS – Amerikaanse generaal voor oorlog tegen ISIS legt functie neer vanwege de weinige middelen die hij van Obama tot zijn beschikking krijgt

    *

    Eerder deze week ontving president Putin premier Netanyahu in het Kremlin. Hoewel beide landen afspraken een coördinatie team op te zetten om botsingen tussen beide strijdmachten te voorkomen, heeft Putin al wel zijn woord gebroken door te gaan samenwerken met Hezbollah.

    Vanochtend vielen nog voor zonsopkomst Russische mariniers, special forces van de islamitische terreurbeweging Hezbollah en troepen van het Syrische leger posities van ISIS op de Kweiris luchtmachtbasis bij Aleppo aan. Nog maar drie dagen geleden had de Russische president Vladimir Putin de Israëlische premier Benyamin Netanyahu verzekerd dat zijn troepen enkel in Syrië waren om de Russische belangen te verdedigen en niet zouden meedoen met het Syrische leger, Hezbollah of Iraanse troepen. Het is voor het eerst sinds 1973-1974 dat Russen zij aan zij met Syrische soldaten vechten, en eveneens voor het eerst dat de Russen openlijk samen opereren met een erkende terreurbeweging zoals Hezbollah.

    De ISIS groep die de luchtmachtbasis bij Aleppo sinds half juni bezet bestaat vooral uit Tsjetsjeense strijders die onder bevel van Abu Omar al-Shishani staan, een van de belangrijkste ISIS commandanten. De 27 jarige Shishani is net als veel andere ISIS-strijders afkomstig uit de Tsjetsjeense enclave Pankisi in Georgië.

    Hun aanwezigheid is niet de enige reden waarom de Russen zich in het gevecht hebben gemengd. Het Kremlin wil de complete belegering van Aleppo door de rebellen breken. Daarvoor moet eerst de hoofdweg naar Damascus worden veilig gesteld, zodat de Syriërs versterkingen kunnen aanvoeren.

    Amerikaanse generaal legt functie neer uit frustratie over beleid Obama

     

    Putin zou teleurgesteld zijn dat Obama geweigerd heeft om de Amerikaanse luchtmacht te laten samenwerken met de Russische in de strijd tegen ISIS. Volgens Israëlische militaire analisten is de Amerikaanse oorlog in Syrië dan ook in een grote crisis terecht gekomen, vooral nadat generaal John Allen besloot om begin november zijn functie als leider in de strijd tegen ISIS neer te leggen. Allen zou zeer gefrustreerd zijn met het beleid van Obama ten aanzien van ISIS en over de weinige middelen die hij van de president tot zijn beschikking heeft gekregen.

     

    Het Kremlin beschuldigde Obama al eerder ervan in werkelijkheid de islamitische terroristen hun gang te laten gaan om na Libië ook Syrië in totale chaos te storten. Het aanstaande ontslag van Allen onderstreept dat Putin gelijk heeft, en verklaart waarom hij niet van plan is te wachten totdat de Amerikanen eventueel alsnog willen samenwerken.

     

    Schok: Russen werken samen met Hezbollah

     

    De grootste schok voor de VS en Israël is echter dat de Russen nu ook aan de kant van de door Iran aangestuurde islamitische terreurbeweging Hezbollah vechten, gezworen vijanden van de Joodse staat. De Iraanse legerchef generaal-majoor Ataollah Salehi herhaalde deze week maar weer eens dat Iran uitkijkt naar een Israëlische aanval op de nucleaire installaties van zijn land, zodat de Joodse staat ‘eerder dan de 25 jaar die door opperleider Ayatollah Ali Khamenei werden genoemd zal worden vernietigd.’ (2)

     

    Coördinatieteam om confrontatie Israël-Rusland te voorkomen

     

    Het gezamenlijk optrekken van Rusland, Syrië en Hezbollah is totaal tegengesteld aan wat Putin afgelopen week Netanyahu heeft verzekerd, toen laatstgenoemde met een indrukwekkende militaire delegatie naar Moskou was afgereisd. De toch al zeer gespannen situatie in en rond Syrië is nog gevaarlijker geworden nu ook de Israëlische luchtmacht en marine rechtstreeks geconfronteerd kunnen worden met de Russische. Om dat te vermijden hebben beide landen al wel een coördinatieteam opgezet, dat op 5 oktober voor het eerst bij elkaar komt. (3)

    Xander

    (1) DEBKA
    (2) DEBKA
    (3) DEBKA

    **

    UITLEIDING

    *

    Hiet niet kunnen volgen is één ding. Maar daarvoor de slaap laten, is twie. Integendeel, met de morgen schuiven de gordijntjes weer breed open en komt het zonnetje piepen door de rangen. En waarlijk, we zien nu op de voorgrond vooral de vooruitgang. De moorddadige ISIS wordt nu misschien definitief de kop afgehakt, misschien dat de pelgrims zich binnnenkort verdelen tussen Rome en Mekka, ja zelfs onderling van plaats verwisselen, en dat, zonder Goddelijke tussenkomst, de lammen weer kunnen lopen, ja zelfs dat de doden zonder doktershulp weer springlevend zouden worden.

    Tja, en dat dan alles ten koste gaat van onze welstand, is zelfs goed om de decadentie tegen te gaan. Minder geld is minder zorg voor zieken en bejaarden, de levensduur wordt niet verder meer uitgebreid (zodat de natuurlijke euthanasie weer uitbreiding kent), en … Minder medsche zorgen (bij gebrek aan ‘middelen’) wil meteen ook zeggen dat de bevolking weer zal aangroeien door het wegvallen van de vele abortuskinieken. Meer armoede wil ook zeggen meer arveidsvreugde en minder uitspattingen. Meer zedelijkheid. Geen homohuwelijken meer wegens het gevaar van publiekelijk te pletter gegooid woden. Uiteraard, met aanpassing in meer of in min van de Starfwetten terzake.

    Als we daarenboven terug alle vruwen evenwaardig aan mannen zullen zien, benaderen wij dan niet de gelukzaligheid als in het Aards Paradijs?

    Zo gezien zou de Paus dan misschien toch wel eens gelijk kunnen hebben. Geen Slinkx en geen Rechts meer, om elkaar te duvelen, maar alles gewoon RECHTDOOR? Geen ‘Vrijdaggebed’ meer, geen zatedaagse Sabatvierigen meer, geen Zondasissen eer, maar voor iedereen de verplichte rust- en feestdag, op maandag, de eerste dag van de week, als teken van Vernieuwug. Geen 72 beloofde ‘Maagden’ en gene rijstepap met gouden lepeltjes meer, maar de gelukzaligheid van bij de Geliefden in de herinnering te blijven voor eeuwig doorleven, zodat ‘ongelovigen’ ook in deze Hemel geraken?

    Dan vang Uw luisterend oor ‘Het Nieuws’ op, en U bedenkt, dat al die mooie droen nog net voor morgen zijn.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *






    25-09-2015, 11:51 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    24-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2895

    *

    .

    *

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Dat onze Grote Verlichte Verstanden, Kerk en Staat, samen verenigd tegen de Kleine Man, de poorten van Europa breed open gedraaid houden, weet onderhand het kleinste kind, dat zelfs zijn spaarvarken moet omdraaien voor de verdronken jongetjes op de Turkse kusten. Dat de doelwitten voor sabotage zo maar open en bloot op het Internet staan (en blijven staan) is een, is het te grabbel gooien van de meest strategische en hoogst geheime militaire geheimen van alle tijden. Het is iets wat minstens gelijk staat met een daad van hoogverraad. Zelfs in vredestijd.

    Deze keer is het geen verraad van de kleine man, waarvoor hij per definitie de dood met de kogel krijgt, maar de daden van het hoogste gezag in het land. Onwetendheid, domheid, opzet: om het even. Hier past alleen wat lafheid in het zicht van de vijand beveelt: de galg.

    Onze Grote Verlichte Verstanden gaan wel niet zelf met het hoofd op de kapblok liggen. Dat laten ze liever, als het straks zo ver is, over aan de gewone burger.

    Niet lijk in de voorgaande oorlogen, die we moesten ondergaan; kruipen ze weg in diepe ondergrondse bunkers. Ze staan open en bloot in hun hoofdkwartieren te wuiven naar de binnenrollende horden vijandelijke legers, die zich op hun beurt verschuilen achter de bolle buiken van hun voorop gezonden vrouwen…..

    Alle mensen worden immers broeders, en daarenboven zijn ze allemaal kinderen van één en dezelfde Vader. Dat staat zo in de Apocalyps, die het Einde der Tijden beschrijft..

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/binnenland/ook-zomaar-online-te-vinden-navo-pijplijnen-voor-bevoorrading-militaire-basissen-a2466117/

    *

    *

    Ook zomaar online te vinden: NAVO-pijplijnen voor bevoorrading militaire basissen

    *

    Pijnlijke vaststelling: op de website van Beprobel, de vereniging van de beroepsbrandweerofficieren van België, is het pijplijnennetwerk van de NAVO open en bloot te vinden. Door die pijplijnen wordt kerosine gepompt om de West-Europese basissen van de NAVO te bevoorraden.

    De pijpleiding maakt deel uit van het Central Europe Pipeline System (CEPS)-netwerk, dat op Belgisch grondgebied instaat voor de bevoorrading van militaire vliegbasissen en voor onder meer de burgerluchthavens van Zaventem en Bierset.

    Dat de pijplijn een interessant doelwit is voor terroristen, bewijst een actie van de communistische terreurorganisatie CCC in de jaren 80. In 1984 blies de CCC de NAVO-pijpleiding op vijf plaatsen tegelijk op.

     

    Op het document dat online te vinden is, staan onder meer foto's van opslagplaatsen, met vermelding van de plaats waar ze te vinden zijn. Het document is afkomstig van de NAVO, maar dateert wel al van 2004. Mogelijk is de informatie al gedateerd, al zal een groot deel van het netwerk wellicht ongewijzigd zijn gebleven.

    *

    UITLEIDING

    *

    Hitler moest zijn Junckers 87 nog voorop sturen om onze vliegvelden op de grond met man en muis van de grond te vegen. Nu zal het volstaan, op een paar strategische punten, door een paar strategische Islamitische zelfsmoordenaars de pijpleidingen mee te nemen als ze de pijp uitgaan. Dan vallen al onze F’s, van 16 tot 35n zonder brandstof. Einde verhaal, want de meest gesfistikeerde tanks geraken zo maar zonder reserve, nog een kilometer buiten hun standplaatsen. En precies daar, op al die standplaatsen van vliegtuigen tanks en artillerie, hebben de Europese Verenigde Nazies ons verplicht deze vol te stoppen met de op voorhand aangevoerde invasietriepen.

    Deze keer mag iedereen de windrichting kiezen waarin hij de vijand wil zien opdagen. Want hij is inderdaad al overal. Zelfs daar waar hij nig nooit geweest is. Een troost: ook Coburgia zal als dan niet meer bestaan, want alles en iedereen opgenomen in de schoot vzn het Kaliefaat.

    Maar of dat ooit de vlam van ons Vlaams Bewujstzijn zal doven?

    *

     

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    24-09-2015, 17:51 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2894

    *

    .

    *

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Billa Gtes. Of beter gezegd, Bill Gaatjes, die volgens de stamklank in zijn familienaam, van Nederlandse afkomst moet zijn. Amerika is nu eenmaal de smeltkroes van alle volkeren ter wereld, ja zelfs van alle duivels ter wereld, iets wat ook in onze dagen Europa wordtopgedrongen. De wereld: één groot feest!. Meer zelfs, Meneer Gaatjes, als vredelievend en rijk man, kan het zich permitteren. Hij leeft nergens van de krijg, doet royaal aan goede werken, en gaat nergens ongevraagd aanzitten om mede te drinken. Dat alleen al situeert zijn voorouders eerder als Vlamingen, en niet als Hollanders. Ook Flanders Language Valley wijst in die richting, ware het niet dat de Yankees deze vallei afgeschoten hebben louter uit penisnijd. Omdat Amerika altijd en overal de dikste wil hebben.

    Waar Billy dan ook weer niet heeft aan gedacht, is aan dat gedegen Vlaamse spreekwoord, dat veel varkens de spoeling dun maken. Iets dat we hem, boven op zijn ivoren toren, moeten vergeven. Zoals de Bisschop van Essen zegt: een vet varken weet ook net dat een mager varken honger heeft….

    Of soms wel? Want die Prins der Kerk bedoelde wel degelijk met dat vet varken, zijn eigen landgenoten en dus ook wij…

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/economie/bill-gates-mensheid-kan-honger-in-15-jaar-overwinnen-a2466140/

    *

    Bill Gates: "Mensheid kan honger in 15 jaar overwinnen"

    *

    De mensheid heeft volgens Bill Gates, stichter van het Amerikaans technologiebedrijf Microsoft en filantroop, een goede kans om in de komende vijftien jaar honger te overwinnen. "Als die afgelopen 15 jaar ons iets geleerd hebben, dan wel dat we een goede kans op succes hebben", zei hij in New York.

    De zogeheten duurzame ontwikkelingsdoelen (Sustainable Development Goals, SDG's) die de komende dagen bij de Verenigde Naties zullen worden beslist, zijn volgens hem "ambitieus maar helemaal realistisch".

     

    Vijftien jaar geleden bepaalden de VN de millenniumdoelstellingen, die een drastische afname van honger, armoede, kindersterfte en andere doelen nastreefden. De SDG's moeten daarop verder bouwen.

     

    Slapen met honger

    "Nog nooit in de geschiedenis van de mensheid is de levensstandaard van zo veel mensen zo sterk gestegen dan sinds het jaar 2000", aldus Gates. "Destijds ging bijna een kwart van de wereldbevolking met honger slapen, nu is dat 13 procent. We hebben de moedersterfte bijna gehalveerd en de kindersterfte zelfs meer dan gehalveerd."

    Het gevolg van de millenniumdoelstellingen voor de armste ontwikkelingslanden overtroffen volgens hem alle verwachtingen. "Die duidelijke doelstellingen werken, omdat ze donerende landen, ontwikkelingslanden en mensen dwingen samen te werken", klonk het nog.

     

    *

    UITLEIDING

    *

    Waar Meneer Gaaatjes ook niet blijft bij stilstaan, is bij de achterstand en de stilstandn ja zelfs de terugloop van de ‘Ontwikkeling’ van meer dan 80% van de wereldbevolking. Zelfs de huidige toestand van de communicatiemiddelen zal het nog vele tientallen jaren duren voor de ‘ontwikkelingslanden’ voldoende ontwikkeld zijn Waarbij we in de eerste plaats moeten toegeven dat de kolonisatie een grote flop is geweest. Tot vervelends toe herhaal ik nogmaals de situatie van de eigen kolonie, waar amper 10 jaar na het vertrek van de laatste blanke technieker zowel sporen als het wegennet aa de wildernis werden terug gegeven. Net zoals in Zuid Afrika, waar de nikkers, na de ‘plaatsmoorde’, stomverwonderd waren, dat de veden geen vruchten meer voortbrachten zoals vroeger. Decennialang werd gepoogd in de ontwikkelingslanden onderwijs te verstrekken, maar de leerkrachten werden het land uitgeschopt, zo niet vermoord. Immers, de nieuwe gelaïciseerde ‘Staten’ zouden het allemaal veel beter doen. Ze hadden van niemand lessen te krijgen. Geld wel. Lessen niet.

    Meneer Gaatjes moet toch ook weten dat onze wereldbol nog voor geen 10% ‘benuttigd’ wordt voor de voedselproductie, en dat juist hierdoor de aarde reeds ‘opwarmt’. Maar om met een echte voetbalterm te besluiten, Meneer Gaatjes heeft een pracht van een voorzet gegeven, maar nu moet de bal nog door anderen in het doen getrapt worden.

    Meneer Gaatjes, samen onderweg met de Plaatsvervager van Jezeus Christus op Aarde: als dit duo het niet haalt, zal de Duivel hen wel halen….

    *

     

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    24-09-2015, 15:24 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2893

    ***

    Donderdag 24 september

    Zon 7u31-19u37

    H Amata

    *

    .

    *

    *

    Het neusje van de zalm voor Eurocraten…

    .

    Gastvrijheid lijk bij de Eskimo’s…..

    *

    INLEIDING

    Alleen bij de Eskimo’s gelden er nog strengere wetten inzake de gastvrijheid, dan wat de Europese Commissie wil. Daar dient de Vrouw des Huizes voor het slapengaan, netjes te baden, want zij zal verplicht de lakens delen met iedere vreemdeling, gast van de dag.

    Nee, in Bruxellabad is de Europese Commissie nog niet zover willen gaan, mar wat niet is, kan nog komen. Bij de aangespoelde nieuwelingen en hun ‘Geloof’, zijn vrouwen immers nog minder dan loslopende schotelvodden. Het is, bij manier van spreken, niet ‘Moeder aan de Haard’, maar ‘Moeder in de Haard’.

    Is het niet zo, dat zelfs deze winter de elektrische stroom zal ‘afgeschakeld’ worden, zodat onze huizen weldra het comfort van een gezellige iglo zullen kennen… Eskimo’s weten van niets anders, en ze vinden die ijshutten reuze gezellig!

    Laten wij er ons dus allemaal op voorbereiden. Onze lonen, pensioenen, ziekenkassen, enz, zullen deze winter waarschijnlijk ook afgeschakeld worden, samen et de stroom, omdat de horden zuiderse nieuwelingen menswaardig moeten opgevangen en verwarmd worden. Zij komen uit een warmer klimaat, en zij hebben dus recht om voldoende chauffage te eisen. Minstens 22°, zodat zij te minste gezellig kunnen genieten in onze livings, voor onze TV’s, met onze vrouwen en dochters, netjes gebaad, aan hun voeten. Dan kunnen wij in hun plaats naar de asielcentra gaan voor de nacht, zodat we de volgende morgen fris zijn voor het werk.

    En wij dan, in afwachting dat we verrekken, zullen onze Meesters dienen. Inch Allah – en de rest telt niet mee.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20150923_01882477

    *

    Europa stelt België in gebreke over asielbeleid

    De Europese Commissie veroordeelt verschillende lidstaten omdat ze er niet in slagen bepaalde richtlijnen uit te voeren die werden opgelegd door het Europese Asielsysteem. In totaal werden 40 inbreukprocedures opgestart. Ons land werd in gebreke gesteld omdat het niet voldoet aan twee richtlijnen:

     

       Richtlijn over de asielprocedures: omvat gemeenschappelijke procedures om asielzoekers internationale bescherming te bieden of af te nemen, en legt duidelijkere regels op over de manier waarop asiel aangevraagd moet worden. Het gaat daarbij zowel om registratie aan de grenzen, in territoriale wateren als in de transitzones. (18 lidstaten werden in gebreke gesteld.)    

    Richtlijn over de opvangcondities: omschrijft aan welke minimumvoorwaarden de opvang van asielzoekers moet voldoen. Zo moeten lidstaten zorgen voor onderdak, voedsel, gezondheidszorg, tewerkstelling en medische en psychologische bijstand. De richtlijn legt ook beperkingen op voor het vasthouden van kwetsbare personen, in het bijzonde rminderjarigen. (19 lidstaten werden in gebreke gesteld.)

     

    Ons land heeft volgens de inbreukprocedure nu twee maanden de tijd om te reageren en de nodige aanpassingen te doen. Als er na die twee maanden niets gebeurd is of er geen communicatie is geweest met de Commissie, kan een tweede waarschuwing volgen. Als de wetgeving twee maanden daarna nog niet is aangepast, kan de Commissie naar het Europese hof van Justitie stappen of zelfs financiële sancties opleggen.

     

    Naast de 37 inbreukprocedures kreeg Griekenland een tweede waarschuwing voor het niet naleven van de bovenstaande twee richtlijnen. Bulgarije en Spanje werden ten slotte ook op de vingers getikt in verband met een richtlijn die de bescherming van onder andere staatslozen regelt.

    **

    UITLEIDING

    *

    Stop VTM heeft dus gisterenavond met hun ‘enquete’ nogmaals het mes goed in do wonde rondgedraaid. Liefst in aanwezigheid van heel wat voorname gasten, waaronder de filosoof Etienne Vermeersch. Deze raakte bekend door te stellen dat de Islammerij wereld ISIS moest veroordelen als niet islamistisch. Ondergetekende heeft dat hier meer dan eens geschreven, telkens de ‘gematigde’ Islam de kansn liet voorbij gaan om te spreken. Zwijgen is gelijk aan instemmen dat de Islammerij gelijk staat met geweld.

    Maar wanneer we lezen in de memoires van kardinaal Godfried Danneels, dat er een soort samenzwering tussen kardinalen zou bestaan, dat de God der Christenheid bijna tot dezelfde God der ISUS moet uitgeroepen worden, dan knipperen we toch even met onze ogen. Want dan wankelt de gehle Westerse Beschaving op haar grondvesten. De bisschop-kwibus uit Essen redeneert dus logisch, dat wij onze welstand moeten terugschroeven in het voordeel van deze laatsten, de arme haveloze ‘Nieuwelingen’.

    Nu blijkt dat president Poetin zelf in Moskou de grootste moskeet van het land plechtig heeft geopend, dan weet ik het ook allemaal niet meer. Die kunnen we dan nog geloven? Gisteren werd op VTM gezegd dat president Obama protestant zou zijn.

    Anders gezegd, we mogen alleen geloven wat we met onze eigen ogen zien. En dan nog, op voorwaarde dat er twee dagen na elkaar het zelfde getoond wordt…

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     






    24-09-2015, 12:26 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    23-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2892

    *

    .

    *

    *

    .

    Een open deur intrappen…..

    *

    INLEIDING

    Met ‘Openbare Zedenschennis’ wordt bedoeld de zedeloze bedoening van de mensonwaardige homostoeten waarvoor zelfs de straathonden die copulerend over straat lopen zich schamen. Dat allemaal omdat sommige mensen zich erger als beesten willen gedragen.

    Ach, al dat tumult om een beetje beestelijkheid meer! Dan zijn de Sharia-wetten te minste wat soepeler in die dingen. Wie verkracht wordt, heeft dat zelf uitgelokt, en verdient de daarvoor voorziene betegeling: de doodstraf door steniging. De altijd schuldige overspelige vrouw   zal dart geen tweede keer doen!

    In de Middeleeuwen, wordt verteld, droegen de vrouwen van de risicogroepen kuisheidsgordels. Wat belet hen dat opnieuw te doen? Waar blijft de e-commerce in die handige dingen, lijk bij ‘urineverlies’, waarvan de publiciteit dagelijks zò van het scherm druipt? Pakjesdragers brengen die anonieme bestellingen gewoon aan huis, of zelfs op het werk, waar ze direct hun deugdelijkheid kunnen bewijzen.

    Ja, het is waar: de échte Nazi’s hielden mannen en vrouwen steeds gescheiden tot voor de muil van de ovens. Waarom kan dat nu niet meer? Vanwege de Moslimmers, meestal jonge mannen met een testosteronspiegel tot ver boven hun hoofd? Maar hun ‘huis- en tuinreedie’ van thuis: per persoon een 10-tal jonge ooien mee opsluiten, zou dat geen oplossing zijn? Schapen vreten immers het gras weg van voor hun voeten. Het is daarenboven niet aan iedereen gegeven, geslachtsgemeenschap te hebben gehad met de schapenbout die daarna op Uw bord komt.

    Of, voor de hardnekkingen, het ‘tussen de deur steken’: kan dat niet gepromoot worden? Gewoon daar waar nodig, een stukje zacht leer aanbrengen, op zowel de deurpost als op de deur. De kostprijs daarvan zou niet eens opvallen, in geen enkele begroting. Integendeel, ‘deurbeveiliging’ zou altijd in de goede zin kunnen uitgelegd worden. Aan de uitleg kent men het beestje.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

     

    Duitse media weigeren te berichten over verkrachtingen door moslim migranten

    *

    ‘Media op last van regering vastbesloten om iedere oppositie tegen de massa immigratie te breken’ – Nu 4200 migranten naar NL per week = straks instorting sociale zekerheid voor ouderen, chronisch zieken, werklozen en bijstandsgezinnen. Vorige week nog eens 4200 erbij = op jaarbasis bijna 220.000.

     

    De Duitse media weigeren te berichten over verkrachtingen door moslims, naar verluid omdat ze bang zijn dat de honderdduizenden migranten in het land zich mogelijk beledigd zullen voelen en de spanningen met het Duitse volk verder zullen oplopen. Zoals we vorige week schreven luidden welzijnsorganisaties in Duitsland de noodklok, omdat tal van vrouwen en zelfs kinderen in asielzoekerscentra letterlijk loslopend wild blijken te zijn voor moslim mannen, die behalve hen verkrachten hen in sommige gevallen ook prostitueren.

    De pers besteedde nauwelijks aandacht aan de waarschuwingen van de organisaties omdat de gevestigde orde in media en politiek koste wat het kost een uitsluitend positief beeld wil blijven schetsen van de 1 miljoen moslims die alleen al dit jaar in Duitsland worden verwacht.

    ‘Regering en media vastbesloten iedere oppositie tegen migranten te breken’

    De ook in Nederland te ontvangen ZDF, de grootste publieke zender in Duitsland, neemt op last van de regering Merkel al tijden extreem eenzijdige pro-islam en pro-migrant standpunten in, en heeft daarom besloten om negatieve informatie over verkrachtingen en andere misdaden door moslims te censureren. ‘We willen de situatie niet ophitsen en de negatieve stemming verspreiden. De migranten verdienen dat niet,’ legde hoofdredacteur Ina-Maria Reize-Wildemann uit.

     

    Klaarblijkelijk verdienen de soms zeer jonge slachtoffers van de verkrachters het dus eveneens niet dat de Duitse media aandacht aan hun lot besteden.

    ‘De Duitse media zingt geheel in koor met de regering en praat prettig en positief over de gigantische migrantencrisis die nu Europa treft,’ schrijft Vijeta Uniyal. ‘De reguliere media in Duitsland zijn niet alleen gewillige uitvoerders van Merkels open-grenzen beleid, maar ook ideologische partijen die vastbesloten zijn iedere oppositie tegen dit plan te breken.’

    Geen aandacht voor door moslim verkracht 7 jarig Duits meisje

    Eerder deze maand werd in een park in Chemnitz een 7 jarig Duits meisje verkracht door een moslim migrant. Ook hier werd door de media nauwelijks aandacht aan besteed. Dat was ongetwijfeld totaal anders geweest als het meisje zelf migrant was geweest en de dader een blanke Duitser.

    Duitse scholen in de buurt van asielzoekerscentra kregen enkele maanden geleden al de waarschuwing om meisjes niet langer met rokjes naar school te laten komen, omdat ze de moslim migranten dan mogelijk zouden ‘uitlokken’ tot ‘aanrandingen’.

    Niet uit Syrië en geen vluchtelingen

    Net als in Nederland houden ook de Duitse media steevast het valse beeld overeind dat het om een ‘Syrische vluchtelingen’crisis zou gaan. Het is echter vastgesteld dat tussen de 80% en 90% van de vluchtelingen helemaal niet uit Syrië komen, noch uit een ander oorlogsgebied – kortom: dat het gelukszoekers en profiteurs zijn die enkel naar Europa komen voor de hogere levensstandaard en goede sociale voorzieningen. (1)

     

    Nu 4200 per week = straks instorting sociale zekerheid

     

    Die –als de huidige toestroom van 4200 immigranten per week naar Nederland (2) nog een poosje aanhoudt- over enkele jaren volledig zullen instorten, omdat er dan zo’n massaal beroep op zal worden gedaan dat ze onbetaalbaar worden. Maar bijna alle politici en media kopstukken –die zelf hun schaapjes natuurlijk al lang op het droge hebben- vinden klaarblijkelijk dat onze ouderen, chronisch zieken, werkelozen en bijstandsgezinnen dat er maar voor over moeten hebben.

    Xander

    (1) Infowars
    (2) NU

     

    **

    UITLEIDING

    *

    Eigenlijk past het lot van de vrouw helemaal in dat plaatje van de Nieuwe Heilsleer. De vrouw is daar een tweederangsfiguur en niet eens het loslopend wild, spek voor eenieders bek, maar het reeds aangeschoten wild. Klaar voor consumptie. Vandaar al die sluiers, sjaals en nicabs: het moet de buurman uit de eigen kersentuin houden! En daar ze elkaars buurman zijn, voortgaande op zichzelf, werd het gebruik dan maar veralgemeend.

    Maar oonze Grote Verlichte Verstanden wisten dat niet. Vandaar dat ze nu met de gebakken peren zitten, die rotte appels blijken te zijn. Maar iets tegen doen, zullen ze niet. Want VERKRACHTING is, weten ze maar al te goed, een oorlogsrecht. Het recht van de ene prilmitieve stam die een andere stam heeft overwonnen.

    Laten we toch realist zijn. En content dat er (tot hiertoe) niet eerst een bloedige oorlog heeft gewoed. Het is nu eenmaal zo. Als Europa één wil worden, moeten we de builen met de blutsen nemen. Hallo, Vrijdenkers, Niet-Gelovigen, Slinkxen des Lands, bennen jullie nog daar? Dat gij Uw gat verbrandt en dus op de blaren moet zitten, tot daar. Maar moeten wij daarom mee betalen?

    *

    Het kan natuurlijk, dat ze er ooit uitvliegen. Maar dan wordt het wel hoog tijd. Bidden, zoals vroeger, helpt al lang niet meer, want onze ‘voorbidders’ zijn al overgelopen naar de vijand. We zullen het, zoals in 1302, zelf moten doen.

    Waarop wachten we?

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     

     






    23-09-2015, 17:28 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2891

    *

    .

    *

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Precies als ooit de Doema in de Sovjet Unie, gebieden of verbieden de Verenigde Europese Nazies bepaalde zaken, al naar gelang het hen uitkomt. Overspoeld door horden ‘Nieuwelingen’? Die verdelen wij netjes van achter onze bureau. Ieder draagt zijn last en speekt zijn deel. Dat die crisis hun eigen schuld is van die Heren in hun Ivoren Toren, en dat die blijft duren, zal hen een zorg zijn! Dansen zullen wij, als zij spelen!

    De plaatselijke achteruitrij-regeerders moeten natuurlijk volgen. De zweep er op. Want wie ‘kleine niet eert (verbod op luchtbellen blazen) is ‘t grote (de Islammerij) niet weerd.

    En zo komt het, dat bij ons alleen nog politieke beroepsblazers, luchtbellen mogen blazen. Die beschadigen niets, die vervuilen niets, die helpen gewoon maar alles.. om zeep.

    *

     

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.gva.be/cnt/dmf20150923_01882215/grote-groepen-artiesten-verboden-op-straat

    *

    *

    Zeepbelblazers verboden op straat

    Acts met zeepbelblazen zijn niet langer welkom in de Antwerpse straten, net als groepen met meer dan tien straatartiesten. Dat keurde de gemeenteraad goed.

    Op de Antwerpse gemeenteraad stond een reeks aanpassingen in het politiereglement rond straatartiesten. Een van de wijzigingen is dat deze straatkunstenaars geen toelating meer horen te vragen aan de burgemeester. Een melding is voldoende. Een aantal zaken wordt verboden. Een straatartiest mag niet meer op de horecaterrassen geld komen vragen. Hij of zij moet 10 meter afstand houden van het terras. Opmerkelijk is ook dat zeepbellenblazers volgens het nieuwe reglement verboden zijn. Deze acts zouden “de openbare ruimte beschadigen of bevuilen”. Groepen mogen niet meer dan tien straatkunstenaars tellen.

     

    “Soepel reglement”

    Deze wijzigingen konden op weinig bijval rekenen van de oppositiepartijen sp.a, Groen en PVDA.

    “Dit reglement is een bewijs van overdreven bureaucratisering”, zegt sp.a-gemeenteraadslid Robert Voorhamme. “Je moet algemene principes vastleggen in plaats van gedetailleerde reglementen, die tot in het absurde gaan.”

    Volgens burgemeester De Wever (N-VA) trekt de oppositie deze reglementen zelf in het absurde. “We hebben ze trouwens vereenvoudigd”, zegt De Wever. “Het is een zeer soepel reglement. Het zal steeds op het terrein moeten worden ingeschat, maar ik ga echt geen handhavers met meetlatten de straat opsturen.”

    *

    UITLEIDING

    *

    Vermits het verbod niet van hen, de specialisten terzake komt, zijn de Roden en de Groenen tegen.. Luchtbellen blzen verbiden, is absurd zeggen ze. En ze kunnen het weten: ze zijn er jarenlang specalisten in geweest!

    Wilt U mijn persoonlijke menig kennen?

    Wel, die is de logica zelve. Al die door burgers geblazen zeepbellen samen gebonden, zouden wel eens in staat kun ne zijn, om alle Stds en Landbestierders samen de lucht te doen ingaan.

    Zij beseffen dus zeer goed hun eigen klein soortelijk gewicht. Met wat bruine zeep aan hun achterste glijden ze zò door de stratosfeer en is Vlaanderen eindelijk weer VRIJ….. Dan mag de beiaard weer spelen, zo schoon hij kan. Want op de transen, de Leeuwen dansen!

    Denk dus aan al die luctbellen de volgende keer dat U in het kieshokje staat. Eeen bolletje kleuren (op de juiste plaats) is minstens even plezant als een enorme ballon binden onder de armen van dat acheruitregeerders gespuis. Kom, mensen, vergeten we voor even onze kleine geschillen. We gaan samen naar de volstrekte meederheid!

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    23-09-2015, 17:12 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2890

    ***

    Woensdag 23 september

    Zon 7u30-19u39

    H Pater Pio

    *

    .

    *

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Het is mij, als taalliefhebber, veel welsprekender te spreken over ‘Nieuwelingen’, liever dan al die verbloemende vervangwoorden die de wekelijkheid versluieren, net zoals de Volgelingen van Het Beest hun vrouwen zodanig versluieren tot niemand nog weet wat er onder zit.. Met ‘Nieuwelingen’ weten we dus van een uur op voorhand tegen wind, niet wat we in huis halen. Tenzij de Vlaamse Regering nu, jaren te laat, maar nog altijd binnen de dwing ende voorschriften van ‘Schengen’, begint te ‘screenen’.

    Ik heb het nagekeken, en dat woordje ‘screenen’ heeft niets te zien et ons Vlaams woord ‘schrijnen’ dat in gebruik is bij de Begrafenis Industrie. Schrijnen wil daar zeggen, een lijk in de kist deponeren, klaar voor de opruiming. Waar we ten aanzien van de ‘vreemdelingen’, dus bijlange nog niet aan toe zijn. In het geval van Theo Francken, wil ‘screenen’ dus gewoon zeggen, inventariseren in een computerbestand, waarna al de ‘gescreenden’ in de wijde wereld verzwinden.

    Enfin, Francken Theo zal wel weten wat goed is voor onze mensen. BDW wil er zelfs de Conventie van Génève voor herzien. Zo te horen is die dus ook niet op zijn gemak. Misschien ook rond Vlaanderen een soort IJzeren Gordijn neerlaten, zoals in de Oost Europese landen?

    Zou het dan niet beter zijn, heel dat Europa-gedoe op te geven, en iedereen terug baas te latetn in eigen buik?

    *

    En zo komt het, dat er af en toe een woestijnkemel geschoten wordt die al struikelend, van daar naar hier is geraakt. Had U de foto op de afbeelding al erkend? Net als met dat verdronken jongetje op de Turkse stranden, denk ik dat de politiek correcte wereld nu wel hun tong zouden willen afbijten. Want dit is een duidelijk geval van …doping in de rangen der Nieuwelingen Wereld…..

    Enfin, hieronder leest U er alles over.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Bevestigd: Al-Nusra terrorist Osama Mohsen als vluchteling in Europa

    'Vluchteling' die struikelde door been Hongaarse cameravrouw blijkt moorddadige terrorist

    *

    Als moslim terrorist talloze Koerden vermoord? Geen probleem, kom maar met je gezin in Spanje wonen, we geven je gelijk een baan.

    De Westerse media spraken er schande van toen een Hongaarse cameravrouw een ‘arme vluchteling’ liet struikelen, een filmpje dat de hele wereld over ging. Wat blijkt: deze moslim was Al-Nusra / Al-Qaeda terrorist Osama Abdul Mohsen, die het bloed van veel Koerden aan zijn handen heeft en in tenminste drie Syrische steden burgers heeft vermoord. Desondanks werd hij als zogenaamde vluchteling samen met zijn vrouw en kinderen met alle egards opgenomen in Spanje, waar hij zelfs door Real Madrid ster Cristiano Ronaldo werd uitgenodigd om een voetbalwedstrijd bij te wonen.

    De Koerdische Democratische Partij (PYD) verklaarde afgelopen vrijdag dat tal van Koerden Osama Mohsen hebben herkend, onder andere van de foto’s op zijn Facebook pagina. ‘Hij sloot zich in 2011 bij de rebellen (van het aan Al-Qaeda verbonden Al-Nusra) aan en heeft misdaden tegen civiele minderheden, waaronder Koerden, begaan.’

    Mohsen komt uit de vlakbij Turkije gelegen Syrische stad Tel Abyad. Toen de stad in juli door de Koerden veroverd werd sloeg hij op de vlucht, omdat hij bang was dat ze hem zouden herkennen als lid van Al-Nusra.

    Het sprookje van de arme vluchteling

    Vervolgens dook hij op als een van de honderdduizenden zogenaamde ‘vluchtelingen’ die op dit moment Europa overspoelen. Toen hij samen met zijn 8-jarige zoon de Hongaarse grens overrende, werd hij door een Hongaarse cameravrouw ten val gebracht. Die werd wereldwijd onmiddellijk scherp veroordeeld voor haar ‘racistische’ actie.

    Mohsen en zijn zoon werden door Europa onmiddellijk in de watten gelegd. Toen bleek dat hij ooit trainer in Syrië was geweest werd hij uitgenodigd om naar het nationale voetbaltrainer centrum Cenafe in Spanje te komen, dat hem gelijk een baan aanbood. Ook mocht hij onmiddellijk met zijn vrouw en twee zonen in Spanje komen wonen.

    Vervolgens werd de terrorist door Cristiano Ronaldo uitgenodigd om een voetbalwedstrijd van Real Madrid bij te wonen, en had hij met zijn gezin zelfs een persoonlijke ontmoeting met de superster.

    De PYD bevestigde dat Mohsen tussen 2004 en 2010 als trainer werkzaam was bij de club Al-Fatwa. Bij veel voetbalwedstrijden zou hij toeschouwers hebben aangezet tot gewelddadigheden, waarbij destijds 50 Koerden om het leven zijn gekomen.

    Xander

    (1) KOPP

    *

    UITLEIDING

    *

    De man met vrouw en kids geniet nu, te midden van de voetbalwereld, van een prinselijk leven in Spanje, waar de ‘Reconquista al druk bezig is met terug geschriefd te worden. U weet wel, hé! Daar war ooit een Mislimbeest ‘gebeden’ heeft, behoort voor altijd niet meer aan de eigenaars, maar aan hem. Van Madrid uit is hij dus goed geplaatst om schietend en verkrachtend, zuidwaarts Andalusië te heroveren voor de Islammerij. Naar het Noorden echter, zal Barcelona de vloed wel keren, want de Catalanen zijn, zoals we weten al lang geen echte Spanjaarden meer Dus is het Iberische Schiereiland druk onderweg naar nog aar eens een burgeroorlog, waar de ISIS als een jo-jo over het land scheert.

    Via Poiters in Frnakrijk kan de Islam dus verder Eiropa te vuur en te zwaard veroveren. Want moesten er al nog erfgeamen van Karel Martel leven, die daar in de jaren stilletjes (732) de Islammerij kon van het bord vegen, het zal u niet meer mogen van de Navo. Toen mochten opdringerige ‘Nieuwelingen’ met glasheldere bedoelingen nog ‘over de kling gejaagd worden’. Maar ondertussen zijn de Vrenigde Europese Nazies slimmer geworden: al die nieuwelingen zijn ‘verrijkers’. Ze moeten dus met de nodige eerbied worden ontvangen.

    Louter akls geheugensteuntje: weet U nog, na het debacke van Poitiers, kwamen vanaf 1095 de Kruistochten, die er min of meer 200 jaar in saagden de opmars van de Isamerij te stoppen. Maar dan kwamn de turken op het toeel, met de Val van het Oost Romeinse Rijk, waar sindsdien de Stad van Constantijn, Istamul werd (1453). Daarna1683     duurde het tot in 1683, toen dezelfde Turken een slmadelijke nederlaatg opliepen bij Het Beleg van Wenen. Na maanden strjd, gaven zij het op, bij de onverwachte tussenkomst van het Hongaarse hulpleger….

    De Gregoriaanse Klender, deze dus van het West Romeinse Rijk, wijst in 2015 wweer ongeveer 200 jaar na de laatste inval der Islammers. Weer zij wij, Het Westen, in nood e, weer is er een speicale rol weggelegd voor Hongarije….

    Er zijn wel geen dubbeltjes meer, maar ook de Eurocentjes kunnen in het rollen, rare toeren uithalen…..

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     

     






    23-09-2015, 13:19 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    22-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2889

    *

    .

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Heb het niet nagekeken in De Dikke Vandaele, maar mij taalgevoel zegt dat er aan het woord ‘vluchteling’ zoals het al enkele jaren gebruikt wordt, iets schort. Het wordt gewoon, wat en zegt, ‘oneigenlijk’ gebruikt. En aldus de aanzet vormt van een woestijn vol ijs in plaats van heet zand.

    ‘Vluchten’ betekent immers ‘in beweging zijn’, terwijl emigreren of immigreren heel wat anders is. Een ‘immigrant’ is een blijver en al wie het anders zegt, is geen volksverlakker, maar een volksverkakker. Wie het zaakje doorziet, is ISIS zelf, want die zeggen nu al dat ze gewoon zullen achter komen, zo lees ik in de Italiaanse Pers….

    Wat het des te erger maakt: de ‘Gevestigde Machten’ hebben al die volksverhuizingen zelf gewild, uitgelokt en in gang gebracht. Zij vonden het niet kunnen, dat al die primitieve landen rustig bleven, daar waar zij op zoek waren naar afzet voor hun wapenindustrie. Of zij wilden de vriendjes een plezierke doen. Pijplijntje naar Europa, om de Poet een kool te stoven, dwars door dat vervelende Syrië. Dan maar wat heethoofden bewapend. ’n Paar honderd, meer moest dat niet zin.

    In de bergen worden dat dan lawines die alles op hun weg vernietigen. Kleine oorzaken, grote gevolgen!

    Op de Afbeelding bovenaan zijn zelfs de lemmingen, die het in hun natuur hebben, om op bepaalde tijdstippen zichzelf allemaal zoveel mogelijk in de afgrond te storten, vervangen door mensen. Ik wil namelijk geen last met de Dierenbescherming of met het programma Dieren in Nesten. Voor wat de Bisschop van Essen doet, had ik eerst een afbeelding gezocht met ‘De Rattenvanger van Hameln’. Even Oer-Duits en even duidelijk. Maar in deze vergelijking zouden de mensen de ratten zijn, en dat kan dus ook niet. Aldus werd het die glijbaan. In de zekerheid dat goede glijbanen voor mensachtige ook niet zo maar gratis ter beschikking staan. Nee nee, in dees geval is het stoelgeld de ingangsprijs..

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    *

    Bisschop van Essen: Duitsers moeten zich aan “asielzoekers” aanpassen

    *

    Is dit dan wellicht de druppel die de emmer doet overlopen? De bisschop van Essen, Franz-Josef Overbeck, heeft de Duitsers ertoe opgeroepen zich aan te passen aan de asielzoekers. “Net zoals de vluchtelingen hun leefgewoonten moeten veranderen, zullen wij dat ook moeten doen”, zei Overbeck zondag in Bochum. “Onze welvaart en de manier hoe in vrede te leven, zullen veranderen”, benadrukte de bisschop van Essen. Bovendien zouden de burgers afstand moeten nemen “van de gebruikelijke welvaart” en bescheidener moeten worden. Voor angst en onveiligheid zou echter geen reden zijn. “Allen die komen, zijn onze zusters en broeders, omdat zij van God gezien welkom zijn. Zij schenken ons, wij hen.”

     

    Als politiek programma is de Bergrede complete waanzin. Misschien zou het de bisschop enigszins geruststellen wanneer eerst zijn salaris ten gunste van de armen tot het per se noodzakelijke wordt teruggebracht en dat alle overbodige versiering in zijn kerk voor hetzelfde doel verzilverd zou worden.

    Meneer de bisschop, de binnenstromende indringers, die zich meester willen maken van Duitsland, zijn noch onze broeders noch onze zusters, noch in geloof noch als volk.

    […] “Onze welvaart en de manier hoe in vrede te leven, zullen veranderen”, benadrukte de bisschop van Essen. […] Daarvan kan men zeker zijn, gezien de toestanden in hun landen van herkomst en bij de Hongaarse grenshekken.

     

    […] “Zij schenken ons, wij hen.” […]

     

    Vermoedelijk wij hen eerder, van de binnendringers zijn tot nu toe alleen maar eisen te horen. Of bedoelde de bisschop met “zij schenken ons” alleen hun aanwezigheid als zodanig?

     

    “Vluchtelingen” hebben een brengschuld tegenover de Duitsers en daarom moeten zij zich aan de zeden en gebruiken hier, zoals cultuur, levenswijze en wetgeving in ieder opzicht onvoorwaardelijk onderwerpen en aanpassen.

    Bron:

    https://ejbron.wordpress.com/2015/09/21/bisschop-van-essen-duitsers-moeten-zich-aan-asielzoekers-aanpassen/#more-97400

    *

    UITLEIDING

    *

    Weet U, dat in het Derde Rijk, de Hogere Geestelijkheid ook zou gekozen hebben voor de nefaste kant, de kant van de Macht. Is mij altijd zwaar op de maag blijven liggen. In mijn omgevbing kende ik inderdaad niet alleen geen enkel voorbeeld, integendeel zelfs. Tot ik, via de Vlaamse Gedachte, kennis kreeg van de juiste toedracht. Dat ws de tijd van Kardinaal Van Roey, en van Mgr Lamiroy, bisschop van Brugge.

    Het lag waarschijnlijk aan mij, mar m’n hele leven is dat beeld gebleven, ja zelfs versterkt. Lamiroy kwam openlijk, klaar en luid op ons college met veel armengezwaai, verklaren dat die Flaminganterie een zonde was tegen de H. Geest en dus tegen de wil van God. Samen met de meeste van onze Priester-Leraren vroegen wij ons af, hoe de man dat kon weten. Sdertdien heb ik rond mij alleen maar dat soort Pasters van te Lande otmoet, die de essentie van het verhaal kenden en doorgaven.

    Maar deze keer hoor ik in de Kerken hetzelfde refrein. De aanpapziekte is afgezakt naar de lagere regionen. En wie het anders de nkt, die zwijgt. Want wie niet meehuilt met de wolven in het bos, is (de woorden van Lamiroy) niet waard om Christen te worden genoemd. Ieder van hen nageltt dus dagelijks hun Grote Baas tientallen keren opnieuw aan het krusi. Eerst nog met woorden. Straks als een ‘fait divers’ van elke dag, als het gebeurt door de ISIS.

    En dus nadert de dag, dat al deze volksverkakkers zich rouwmoedig op de borst zukken moeten kloppen, om tezeggen lijk al die ‘brave Duitsers’ na de oorog, ‘das haben wir nicht gewusst’.

    Net als Het Beest zef, kan de Islam vele gezichten hebben. Is trouwens logisch, want beide woorden dekken dzelfde lading ERthymologisch dekken ze hetzelfde begrip van Het Kwade.

    Datzelfde ‘Kwade’ waarin wij in het Vader Ons besluiten en bidden om ervan verlost te mogen blijven. Amen

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    22-09-2015, 16:40 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2888

       *

    .

    *

    *

    *

    INLEIDING

    Een stoofpotje als gezonde kost van allerlei maar gezonde ingrediënten, vandaag als voorgerecht voor wie weinig tijd heeft.

    *

    De Italiaanse Pers: nu Paus Franciscus, de Witte Pater, op bezoek is in Amerika bij de Zwarte Kater, zijn de politiediensten in grote staat van Groot Alarm. En niet zo maar, wegens weer eens een of andere Winstgevende Vereniging Zonder Doel uit Terroristenland.

    Het is hen namelijk ter ore gekomen (wat iedereen al jàààren weet), dat wapens, uniformen voor politie en brandweer, zo maar op het internet te koop worden aangeboden. Zij vrezen dus met grote vreze, dat er aanslagen van uit weke hoek dan ook, zullen volgen. Vraag: zijn die dingen ook op dezelfde manier beschikbaar bij ons? Dedju! Weeral ingehaald door deze echt niet te voorziene evolutie in de wereld van de logistiek.

    Wordt vervolgd.

    Tweede ingrediënt. Rik Torfs, de Rector van de eerbiedwaardige Leuvense Alma Mater, schoot gisteren ook een ferme kater. Niemand laat toch een drenkeling (bedoeld was ‘Kabaal’) zo maar verdrinken. Om hem of haar te redden, spring je desnoods zelf in het water. Als innovatie een flinke turf, van die Torf. Want hoe ziet hij de toestand als er voor de redder geen plaatsje meer vei is, in het water?

    Wordt vervolgd.

    Derde ingrediënt. Geert Burger, de Vlaams Mini-Mindi Minister President, smeedt heden ten dage plannen voor het jaar 2050. Zo ver vooruitziende zijn: is dat wel mogrlijk? Op zo’n afstand zijn toch zowel de problemen als de maatregelen petieterig klein en nauwelijks waar te nemen. Ik noem dat van ’t ene uiterste in ’t ander vallen. Of leest men bij de Partij deze blogs, en voelen ze zich gekrenkt door de term ‘achteruitrij regeerders’, als ruiters die ruggelings in het zadel zitten?

    Wordt vervolgd.

    Vierde ingrediënt. Kiendjesgeld pas na vier jaar. Skinkx en dus ook de Tjeven zijn tegen. Alle mondjes zijn gelijk, zeggen ze. Vooral als die gekleurd zijn….

    Wordt vervolgd.

    Vervolg van het Ronse-verhaal: zie hieronder.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/binnenland/schooldirecteur-uit-ronse-dient-klacht-in-tegen-homans-a2463119/

    *

    Schooldirecteur uit Ronse dient klacht in tegen Homans

    *

    Eddy Desmet, de schooldirecteur die preventief geschorst werd voor een mail aan Vlaams minister Liesbeth Homans (N-VA), heeft een klacht ingediend bij de Privacycommissie. Hij verwijt Homans onder meer dat ze een persoonlijke e-mail publiek heeft gemaakt. Dat heeft Desmet meegedeeld en is maandagavond bevestigd door de Privacycommissie.

     

    Desmet heeft de klacht bij de Privacycommissie zondagavond al ingediend. Hij benadrukt daarin dat hij zijn e-mail van thuis uit en via zijn private e-mailadres verstuurd heeft. De informatie die naar de pers werd gelekt, stemt bovendien niet overeen met de inhoud van de e-mail, zo stelt Desmet nog. "Liesbeth Homans gaf er een erg ruime interpretatie van, met de duidelijke intentie om mijn persoon schade te berokkenen", luidt het.

     

    De mail van de schooldirecteur had vorige week voor heel wat commotie gezorgd, onder meer omdat hij N-VA met nazi's zou hebben vergeleken. Ook zou Desmet hebben geschreven dat N-VA-ers niet welkom zijn in zijn basisschool. Hij had de mail verstuurd nadat Homans had laten verstaan dat vluchtelingen met een eigen woning in hun thuisland hier geen recht hebben op een sociale woning, een uitspraak die de minister later wat bijstuurde.

     

    Desmet werd donderdag preventief geschorst als schooldirecteur. De N-VA-afdeling van Ronse had ook al aangegeven een klacht in te willen dienen tegen Desmet.

    **

    UITLEIDING

    *

    En, zoals U ziet, heeft deze zaak vorlopig niets te maken met Feesboek, de zaak die ‘hangende’ is voor de Privacy Commissie. En die daar noog wel een paar maanden zal bijven hangen. Uit tijdsgebrek, want ze zitten daar zekfs zinder grffiers? Geen moyen dus om een vonisuit de pen te rui-ijgen. Dus gaan ze alle (Franstalige) jonge deliquenten vrij laten. Waarbij uiteraard ook wel ’n beetje an de latere werkzekerheid werd gedacht. Over ‘Het Briefgeheim’ van een op Internet ge post meil-bericht, i het laatste woord nog niet gezegd. Of mag ik met mijn inkomende bieven niet meer dopen wat ik wil? Zelfs al zoden daar zaken in steen die tegen de Wet zijn, en waarvoor de Burgerplicht gebiedt daartegen in ’t Verzet te gazan?!

    Maar het schijnt dus zo te zijn, dat het vroeger ‘Verzet’ zicj tegen het hedendaagse Verzet… verzet.

    Wordt vervolgd.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    22-09-2015, 15:40 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2887

    ***

    Dinsdag 22 september 2015

    Fruitmaand

    Zon 7u28-19u42

    H Maurits, patroon van de infanterie

    Na Mauritius brengt de donder zelden schade aan

    *

    .

    *

     

    *

    Lijk in het verhaal van de 3 Tenten van Perrus op de Berg Tabor:

    .

    .

    .

    Toch curieus, dat er rond spirituele hoogstandjes, altijd sprake is van … een Verblindend Licht.

    *

    INLEIDING

    Voor de vele vrienden, die ik hier voor deze gelegenheid de ‘Anabole Steroïden’ wil noemen, zonder de minste Opvoeding inzake Geloof en Zeden, breken er dus verwarrende tijden aan.

    Het is inderdaad precies alsof er gisteren bij mij een voorgevoel was, over de vraag ‘Is er Leven a de Dood’, dat er in Southhamton (Engeland) publicaties op komst waren ov er dit onderwerp. Een onderwerp om bij dood te vallen. Inderdaad. De mens is nu eenmaal sterfelijk, en daarmee DIEF. Maar aan s mensen uitersten denken, is een goddelijke deugd. Zelfs wij, Christenen zeggen, even terugdenkend aan ‘De Vier Uitersten van de Mens; de Dood, het Oordeel, de Verrijzenis van het Vlees en Het Eeuwig leven, dat het goed is verder te denken dan Uw neus lang is. Want als de Mens nooit verder had gedacht dan dat reukorgaan, leefden we allemaal nog van jacht en visvangst. En dronken we, lijk de al te profijtige Holladers, gewoon mede.

    De Slinkxe slimmeriken, zult U hieronder lezen, hebben tot hiertoe dat zaakje gewoon … links laten liggen. Nogal wiedes, want net als Toon Hermans (en ook wij allemaal) moeten wij zeggen: ‘Wij weten het niet’. Wie dan leeft dan zal zien.

    Tot men het in Southhampton ineens wèl blijkt te weten.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Britse universiteit vindt bewijs van bewustzijn na de dood

    Wetenschapper: ‘Dood is potentieel omkeerbaar proces’

    *

    Zogenaamde bijna-dood ervaringen, waarbij sommige mensen een fel licht zien, blijken toch niet gekoppeld te zijn aan het ‘uitdoven’ van de hersenen, zoals wetenschappers tot nu toe dachten.

    De meeste religies geloven dat een mens na zijn lichamelijke dood voor eeuwig verder leeft in een ‘paradijs’, ‘hemel’, of –als je flink wat pech hebt- een ‘hel’. Wetenschappers hebben dat concept eigenlijk altijd links laten liggen of belachelijk gemaakt, omdat leven na de dood tot het domein van sprookjes en fabeltjes zou behoren. Researchers van de Universiteit van Southampton hebben na een omvangrijke studie echter geconcludeerd dat het menselijke bewustzijn onmiskenbaar aanwezig blijft nadat het hart en ook de hersenen gestopt zijn met functioneren.

    Het onderzoek onder ruim 2000 mensen die in Groot Brittannië, de VS en Australië een hartstilstand hadden gehad werd geleid door dr. Sam Parnia en werd gepubliceerd in het vaktijdschrift Resuscitation. Hard bewijs dat een mens echt verder leeft na de dood kan het niet genoemd worden, maar toch is volgens de Britse wetenschappers aangetoond dat het bewustzijn minimaal enkele minuten ná het volledig stoppen van hart en hersenen in tact blijft. Waarom dat zo is weet men echter niet.

    Bewustzijn blijft minimaal enkele minuten voortbestaan

    40% van de onderzochte mensen bleek na een harstilstand een vorm van bewustzijn te hebben gehad totdat het hart weer begon met kloppen. ‘Tot nu toe duidt alles erop dat het bewustzijn in de eerste minuten na de dood niet opgelost wordt. Of het daarna verdwijnt weten we niet, maar onmiddellijk na de dood gaat het bewustzijn niet verloren,’ aldus Parnia.

     

    ‘We weten dat de hersenen niet kunnen werken als het hart is opgehouden met kloppen... maar in dit geval schijnt het bewustzijn na de hartstilstand tot 3 minuten te hebben bestaan, hoewel het brein normaal gesproken 20 tot 30 seconden nadat het hart ermee gestopt is ophoudt te functioneren.’

    ‘Dat is belangrijk, omdat het algemene idee heerst dat bijna-doodervaringen enkel hallucinaties of illusies zijn die optreden vóórdat het hart stopt, of nadat het met succes weer op gang gebracht werd,’ vervolgde de wetenschapper. ‘Het ging niet om een ervaring die met ‘reële’ gebeurtenissen overeenkomt terwijl het hart niet klopte. Bovendien stemden in dit geval de gedetailleerde herinneringen aan visuele zintuigelijke indrukken met de bevestigde gebeurtenissen overeen.’

     

    Vredig gevoel, angst, het bekende felle licht

     

    Van de 2060 onderzochte patiënten met een hartstilstand overleefden er 330, waarvan er 140 aangaven gedeeltelijk bij bewustzijn te zijn geweest. 39% beschreef een gevoel van oplettendheid, maar kon zich geen expliciete zaken herinneren. Dat wijst erop dat mogelijk veel meer mensen mentaal actief waren, maar de herinnering daaraan kwijt raakten als gevolg van verdovende medicijnen of een hersenbeschadiging.

    1 op de 5 mensen had een ongewoon vredig gevoel ervaren. Bij bijna een derde was de tijd langzamer of juist sneller gegaan. Sommigen hadden het bekende ‘felle licht’ gezien, een goudkleurige lichtflits of het schijnen van de zon. Anderen hadden juist een angstig gevoel gekregen, alsof ze verdronken of door donker water werden verzwolgen. 13% zei het gevoel te hebben gehad van het lichaam gescheiden te zijn geweest. Net zoveel gaven aan dat hun zintuigen waren versterkt.

     

    Parnia’s conclusie was dat de dood ‘in tegenstelling tot wat wordt waargenomen geen specifiek moment is, maar een potentieel omkeerbaar proces dat intreedt zodra hart, longen en hersenen na een ernstige ziekte of een ongeluk ophouden te functioneren.’

    Xander

    KOPP

    *

    UITLEIDING

    *

    Jaren geleden was ons Ma met een zwaart hartfalen in de kliniek gesukkeld. Wij stonden allemaal aan haar sponde waar die rots in de branding in de coma lag, na verschillende hartstilstanden, hartmassages en electrische schokken. Best de familie vewittigen, en schikkingen voorzien voor de Begrafenis, was het advies van de Hoofdverspleegster.

    Toen ik na weken, na een vluchtig bezoekje, weer wilde weggaan, dacht ik haar oogleden te hebben zien bewegen. Iets wat broers en zusters aan mijn weemoedig karakter toescreven….Enkele uren later kwam het bevrijdend telefoontje: Ons Ma zat recht in bed,en vroeg, neen, ze EISTE eten. En nog een beetje rap, weie, want ze had honger om een paard de rug uit te vreten…. Ze was in een minimum van tijd weer te been, en al zat haar handtas vroeger de hele dag bomvol medecamznten, drankjes en pilletjes, nu had ze dat allemaal niet meer nodig. De Dokters waren verbaasd. Wij niet, want we kenden haar daarvoor veel te goed. Niks spectqculars dus, en ze heeft daarna nog wel 20 jaar geeefd. Waar ze wel geen woord over kwijt wilde, was dat die ene Dokter, die van de brutale hartmassages, niet meer in haar abijheid micht komen.Ze had hem nog nooit gezien, hoe kon ze weten dat hij haar zoveel pijn had gedaan8

    *

    In paradisum te ducante angeliï. En dat haar Het Eeuwig Licht moge verschijnen, zo zong, me docht, Paster Corneillie, die uit mijn jeugdjaren, die al vele jaren gestorven was, terwijl hij met de van het Kruis, die de misdienaar hem had aangereikt, tikte tegen de zijkant van de lijkkist. We stonden die dag voor de vrijgemaakte opening van de grafkelder waar onze Pa reeds 4o jaar wachtte op de komst van ons Ma.

    Toen, in die tijd, werd het lichaam van de dierbare overledene nog niet met kist en al in het vuur geschoven, maar aan de goede aarde toevertrouwd. Zoals al vele honderden jaren vordien. Want de engelen moesten de doden begeleiden naar het Paradijs….

    Nu gebeurt alles veel nuchterder, met verfilmd verdriet, veel hygiënischer, en vooral, ‘veel beter voor het mileu’. Met wolken fijn grijs stof, in wolken hoog boven de schouw die dag en nacht rook spuwt tussen de tuinen en de huizen van het villapark.De uitvaart industrie draait op vole toeren, maar de kerken staan leeg. ’n Appetijtelijk madammeke, van kop tot teen in mideus zwart, met een aardig hoedjes, komt, buigingskes makend lijk in een Chinees restaurant, een geplastificeerd A4-tje utdelen (die ze achteraf wel terug wil), met daarop de sterotiepe afschedswensen die vooral zoveel mogelijk op de vlakte blijven. Uit de box in de linker bovenhoek koint sefeermuziek, een beetje wat min of meer met de naaste familie is afgesproken, meestal licht Klassiek. Wierook, kaarsen, buigingen, alles nagespeeld zoals de Pastoors. Alleen de orgelmuziek ontbreekt, al staat er wel ergens ’n soort tweedehands harmonium voor duur’dere ‘diensten’.

    Dab schuift aan de voorkant het gordijn weg, de kist verdwijnt en meteen verdwijnen ook de helpers, want in Zaal 2 is rond een andere kist, die andere familie reeds samen gekomen. In afwachting dat de urne teruggebracht wordt, gaat aan de achterkant een tweede gordijn open en kunnen de genodigden hun verdriet wegspoelen met een frisse pint. Of iets sterkers, voor wie dat wil of dat graag lust. Boven het geroezemoes stijgt zelfs af en toe een ingehouden schaterlach op.

    Erkklokken zijn hier niet te horen, wegens de dooreenlopende uren. Ook wil de Directie geen klachten van niet- of anders Gelovigen. In de dood is niet alleen iedereen gelijk voor de Wet, op voorwaarde dat er politiek corect gestorven en begraven wordt. CO²-uitstoot inbegrepen.

    Psst

    Vandaag herdenkt Digitalia zeer toevallig de sterfdag van een geiefd wezen.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *






    22-09-2015, 09:53 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    21-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2886

    *

    .

    *

    *

    Als de meeuwen op het stort (L. Tobback) ons de ogen komen uitpikken….

    *

    *

    Dan moeten we ze uitroeien. Dan telt de Dienbescherming niet meer.

    *

    INLEIDING

    Hoeveel dat juist zijn, is een beetje gelijk aan de vraag van de kleine kinderen, of Sinterklaas werkelijk bestaat. Later, groter geworden, is het antwoord vanzelf gekomen. Nee, ze bestaan niet, Goede Sinten. Wel slechte vinten (venten) die ons allemaal straks als ‘Ongelovige Honden’ onverdoofd zullen slachten.

     

    Maar allez, schrijft DM, de krant die naar eigen zeggen, ‘ durft’. Ge gaat diene gefrustreerde Aartsbisschop van Mossul toch niet geloven! Die is gewoon gaan gelopen voor het gevaar en tatert dus maar war in het wilde weg. Hij verwart Gematigde Kannibalen met ‘geradicaliseerde kannibalen’….

    Het staat er wel nog niet, maar een zekere Benoiet Lan Ho, in Rome coördinator van de wereldwijde bisschoppensynode; ziet dat anders. En dus beter. Want hij beziet die dingenmeer van op een zekere (en veilige) afstand. De man is, als adept van Gotfriet Danneels zelve, zelfs voorstander van het homohuwelijk, van abortus en van euthanasie, de opstap naar het gelaïciseerd Gematigd Kannibalisme. Ik zou dus zeggen: Paus Franciscus: als de vos de passie preekt, boer let dan op Uw ganzen!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/buitenland/syrisch-kerkleider-is-stuurt-duizenden-vluchtelingen-naar-europa-a2462409/

    *

     

    Syrisch kerkleider: "IS stuurt duizenden vluchtelingen naar Europa"

    Bisschoppendelegatie spreekt uitspraken Mouche tegen: "Hij gooit alles op een hoopje"

    *

    De Syrische katholieke aartsbisschop van het door IS bezette Mosoel, meent dat "duizenden vluchtelingen" naar Europa zijn gestuurd door de troepen van Islamitische Staat. In een gesprek met De Morgen zegt Yohanne Petros Mouche dat Europa "veel te naïef" is. Maar die uitspraak wordt dan weer sterk genuanceerd door Benoît Lannoo, coördinator van de bisschoppendelegatie in Irak. "Die man is duidelijk het noorden kwijt."

    "Tussen al die duizenden vluchtelingen die nu in Duitsland opgevangen worden, zijn er minstens vijfduizend gestuurd door IS", antwoordt hij. "Het is niet voor niets dat ze voedselpakketten van het Rode Kruis weigeren."

    De Belgische bisschoppen De Kesel, Lemmens en Harpigny zijn op bezoek in Mosoel om hun Syrische collega te steunen. Mouche verblijft in ballingschap in de Iraakse stad Erbil, nadat troepen van IS vorige zomer Mosoel en omgeving innamen. Bijna alle christenen zijn volgens hem gevlucht omdat zij voor de keuze werden geplaatst: bekeren, belastingen betalen of sterven.

    Benoît Lannoo, coördinator van de bisschoppendelegatie in Irak, wil de uitspraken van Mouche sterk nuanceren. "Mouche zit in een klein appartement te verpieteren terwijl zijn gemeenschap al verschillende keren op de vlucht is moeten slaan. Die man is duidelijk het noorden kwijt", zegt hij aan de VRT. "Militieleden tegen het regime van Assad in Syrië gooit hij op een hoopje met IS-fundamentalisten. Die uitspraak is dus zeker overdreven en hebben wij niet bevestigd gehoord door veel beter geïnformeerde leden van de Chaldeeuwse Kerk."

    *

    UITLEIDING

    *

    Het is al eene tindje geleden dat U hier nog kon lezen over ‘Achteruitregeerders’. Leiders die vergeten zijn, en er zelfs geen herinnering meer aan hebben, dat een Samenleving gidsen, wil zeggen dat niet !s alleen op kop moeten lopen, mar ook dat ze de blik op de toekomst moeten houden. En vooruitziende zijnde, daarnaar hadelen. De climax in de Islammerij-invasie is daar weer een goede gelegenheid voor.Wij hebben nochtans genoeg gewaarschuwd! Weet U nog de cartoons, toen Erdogan er recht voor uit kwam, dat de buiken van hun vrouwen hun bajonetten zouden zijn?

    *

    *

    De stem van het kleine Vlaanderen ging inderdaad zo goed als verloren in het veel groter koor van de Vrijheidsbewegingenin de buurlanden. In eigen land werden we hooghartig genegeerd. Of erger, zoals het Vlaams Belang, als pestijders behandeld. Hoe slechter RECHTS werd afgeschilderd, des te glorieuzer pchte SLINKXS et zichzelf.

    Hoeveel jaar na elkaar komen die drommen vreemdelingen nu al over de vloer? Ja Ja, en nu zien ze plots de gaten in hun veiligheidssysteem. Als het geld op is. Als er moet ‘bespaard’ worden om al die vreemde monden te blijven voeden. Of anders gezegd: ze zaten er met hun neus boven op, en ze zagen het niet. Omdat ze blind waren? Of omdat ze andere bedoelingen hadden…. Of omdat ze acjterste voor in het zadel zaten? Links en onhandig….

    En nu willen ze de put dempen, met ons, de kalvers, daar in.

    *

    De kleurpartijen, die nu al 60-70 jaar aan de Macht zijn, hebben niet alleen Coburgia kepot geregeerd en Vlaanderens boeien verstevigd, ze zijn medeplichtig aan de nakende ondergang van het Avondland. Als de Dag der Veranwoording daar is, zullen er nooit takken en dus nooit genoeg bomen gevoden kunnen worden om hun opvolgers daaraan, de Middeleeuwse schandpalen achterna, te schande te hangen wiebelen in de lucht. En stom bouwden de bosssne hen na. Want toen de koord in ‘d hoogte ging, in elke lus een Linkxse politieker hing.

    Duitsers zijn raioneler. Hun tanker draait ter plaatse. Wat gisteren VERBOTEN was, is vandaag BURGEPLICHT. En onze eigen ‘Achteruitrijders’? Wel, voetje voor voetje draaien die nu bij, de weg terug die ze zijn gegaan. In de ening, dat daar waar ze hun voeten zetten, geen bergen uitwerpselen van de gepasseerde vreemdelingen zullen liggen.

    Och ja, ze zullen dus niet anders kunnen, dan ‘in debat gaan’, in de overtuiging dat Kannibalen ook mensen zijn. En dat er dus met hen valt te klappen. Echte ‘zullers’ zoals ze zijn.

    Maar in ’s Hemls naam, ze moeten niet hun MOND open doen, maar hun OGEN!

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    21-09-2015, 17:50 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2885

    *

    .

    *

    *

    .

    .

    *

    INLEIDING

    Neen, het is geen vergissing. Worden gezocht: word verlsuieraars en geen paardenfluisteraars. Al is er wel enige overeenkomst tussen beide beroepen, namelijk onderduims het doel willen bereiken. Het doel, immers, heiligt de middelen, vooral voor wie niets RECHTS in zijn schoenen staat.

    De bedenker van onderstaand VRT-artikel is dan ook zeer toepassellijk een zekere Flor Bruggeman. Maar of er enig verband bestaat met het spreekwoord ‘Liegen als Bruggeman’ is niet bekend. Al is de aanwijzing meer dan veelbetekenend.

    Dat ede Regering zelf al dan niet de muitje leverde voor de nieuwerwetse terminologie, doet niets ter zake. Zoals altijd, zijn media en opdrachtgevers twee handen op één buik.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/binnenland/2.40548?eid=1.2446257

    *

    *

    Vanaf volgende week "gerichte politionele acties in grensgebieden"

    VRT/Floor Bruggeman

    *

    Ons land start vanaf volgende week met "gerichte politionele acties" in de grensgebieden. Dat heeft minister van Binnenlandse Zaken en Veiligheid Jan Jambon (N-VA) aangekondigd in "De zevende dag". "We willen zo mensensmokkel tegengaan en ervoor zorgen dat alle vluchtelingen worden geregistreerd." Ook in de luchthavens en op de treinverbindingen zullen acties plaatsvinden. "Binnen de politie wordt heel wat capaciteit vrijgemaakt."

    Verschillende landen hebben sinds vorige week grenscontroles ingevoerd om de vluchtelingenstroom in te dijken. "België respecteert het Schengenverdrag. In die zin zullen we geen grenscontroles uitvoeren zoals dat vroeger het geval was. Wat we wel gaan doen, zijn gerichte politionele acties en dat vanaf volgende week", legde Jambon uit.

    Die acties hebben volgens de minister twee doelen: mensensmokkel tegengaan en alle vluchtelingen laten registreren. "In heel die vluchtelingencrisis zitten heel wat criminele bendes die zich met mensensmokkel bezighouden en dat op een schandalige manier. Er zijn daarnaast ook heel wat vluchtelingen die via die weg binnenkomen en zich niet laten registreren. We willen echter iedereen screenen om zeker te zijn dat er op die manier geen terroristen bij zijn."

    Acties op het hele grondgebied

    De gerichte politionele acties zullen op het hele Belgische grondgebied plaatsvinden. "Op de wegen die worden gebruikt door de mensensmokkelaars, maar ook in de grensgebieden." Hoe die controles precies in zijn werk zullen gaan? "Het is zoals de politie vaak acties doet. Het kan een algemene actie zijn ofwel een specifieke actie waarbij we een hele reeks wagens aan de kant zetten om de wagenpapieren en de identiteit van de inzittenden te controleren."

    Voor die acties moeten er heel wat extra politiemensen worden ingezet. "Binnen de politie wordt heel wat capaciteit vrijgemaakt. De essentiële taken blijven we doen maar de gerichte politionele acties krijgen nu prioriteit op minder prioritaire taken." Jambon voegde er ten slotte nog aan toe dat er ook in de luchthavens en op de treinverbindingen acties kunnen plaatsvinden. "Ook de bagage kan daarbij worden gecontroleerd. In deze tijden moeten we enige voorzichtigheid aan de dag leggen."

    *

    UITLEIDING

    *

    JA Ja? Wat er in een woord allemaal kan besloten liggen! In bepaalde tijdsgewrichten was ‘Vereet’ of ‘Weerstand’ een llelijk begrip, want zijn doel ver voorvoorbij, uitsluitend nog als waên in gebruik tegen de Vlaamse Gedachte. In onze dagen zijn dee twee woorden syniniem va heldhaftigheid in het verweer tegen de Nieuwe Verenigde Nazies.

    Er zijn dus geen ‘grenzen’ meer die dringend aan her-controle toe zijn, maar ‘grensgebieden’. Ook geen doanie-acties’ meer, maar ‘gerichte polmitie optredens’.

    Moest hij daar nog niet al lang zijn, Dr Joseph Goebbels, Hitlers propagandaminister, zou in de wolken zijn! Alhoewel bijlange nog niet zo dodelijk, zijn zijn opvolgrts toch goede leerlingen!

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    21-09-2015, 13:49 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2884

    **

    Maandag 21 september

    Zon 7u27-19u44

    H Mattheüs, evangelist.
    Patroon van de belanstingontvangers en douaniers

    Sint-Matheus helder en zacht, Oktober baadt in zonnepracht

    *

    Voilà, de H. Mattheus: weer een patroonheilige die afgeschaft mag worden. Eeuwenlang heeft die voor de douaniers gezorgd en hen beschermd. Maar nu zijn er geen meer. Dus hun Hoge Hemelse Beschermheer heeft geen enkele zin meer. Vooral niet als deze Evangelie-Schrijver daarnaast ook nog Patroonheilige schijnt te zijn geweest van de Dienst der Zakkenvullers….

    Misschien dat er nu ruimte vrijkomt voor Sinte Chevara, de Rode sympathieke volksheld-bandiedos in Havanna. Hallo, Paus-ie, deze suggestie genoteerd?

    Vroeger kon men ‘Patroonheilige’ worden door een voorbeeldig leven te leiden. Nu liggen de prioriteiten heel anders, zoals de Progressieven dat zeggen. Niet schrijvend door het leven gaan, maar schietend.

    *

     

    *

    .

    *

    .

    *

    INLEIDING

    De politie gaat toch wel eerst al de WC’s grondig gecontroleerd hebben, zeker? Die man was heel zeker een getaande kansloze ‘verrijker’, die misschien een ingangsexamen moest afleggen om als ‘beroeps’ met vast cotract bij ISIS te mogen dienen. Moeten we begrip voor hebben. Want alhoewel er werk genoeg is, zal die jongen nooit aan een job geraken. Welke job trouwens, hij kan niets, hij wil niets en hij mag niets van zijn ‘geloof’. Tenzij, waarvoor Parijs wereldberoemd is, het spel van vermenigvuldigen en delen spelen, met zoveel mogelijk vrouwen.

    Die rugzak: maar dat was gewoon zijn noodrantsoen voor een paar dagen, met boterhammetjes netjes bestrooid met ‘shit of mouses’. Met in een apart vakje, netjes afgeschermd van de rest om niet vuil te worden, een Koran, om daar 324 meter hoog, beter tot de 72 maagden en dus tot Allah door te dringen.

    *

    Wat er ook van zij: heel Europa leeft op de toppen van de tenen, want iedereen weet: ieder ogenblik kan de bom barsten. De zenuwen staan gespannen. In het vizier: opmerkelijke in het oog springende locaties.

    *

    Op https://youtu.be/v-N4XXxnwlY kunt U zich een idee vormen hoe het er binnenkort overal zal uitzien in Europa. Een aanhoudende colonne ratelende en dreunende tanks in de lege straten, met daartussen de gesloten trucks met manschappen die naar het slagveld worden gereden. Langs de kant van de weg, ongeruste burgers die niet beseffen wat hen overkomt. De ‘stilte’ van de dood, waar er geen twee woorden kunnen gezegd worden, door al het voorbij razend lawaai. Het is een beeld van september 1944 voor onze deur, die zondag morgen. Ze kwamen helemaal uit Normandië, korzelig, moe en vuil en het doel was Bx. Het klein beetje tegenstand was al opgeruimd en de doden begraven. Vrouwen gilden en krijsten in de oude wagenmakerij, waar ze opgesloten zaten en ‘bewaakt’ door Witte Brigadisten. ‘Binnen blijven’, commandeerde ons Ma, die bezorgd was om onze tere kinderzieltjes.

    Toen we eindelijk, als het stil was geworden, weer durfden kijken, zagen we alleen het omhoog gereden midden van de smalle kasseiweg, waar dan maandenlang geen enkele auto meer kon rijden, tenzij met één kant in het tankspoor, en de andere kant op de hoge in stukken gescheurde middenberm.

    Hoe het er nu zal uitzien, met overal al die asfalt, durf ik niet aan denken….

    En de dagen, de uren, de minuten gaar voorbij, maar de stromen indringers van over de hele wereld blijven komen…

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/buitenland/eiffeltoren-afgesloten-voor-publiek-wegens-indringer-a2461719/

    *

     

    Eiffeltoren afgesloten voor publiek wegens indringer

    *

    De Eiffeltoren is al vanaf deze ochtend gesloten voor publiek. De directie van de Parijse attractie besloot de inkom te vergrendelen voor toeristen, nadat er aanwijzingen waren dat iemand de toren was binnengedrongen. Patrouilles en brandweer zijn ter plaatse om de onbekende op te sporen. De zoektocht leverde tot nog toe niets op, dat meldt de krant Le Parisien.

    De directie en de brandweer deden verder geen mededelingen. Vlak voor de Eiffeltoren openging vanmorgen, zou iemand gezien zijn met een pak op zijn rug. Een helikopter van de Franse politie en ook de brandweer onderzoeken het monument nog steeds. Wie de indringer is of wat zijn motieven zijn om de toren te beklimmen zijn nog onduidelijk.

    De politie wilde echter geen enkel risico nemen, zeker niet na de recente terroristische dreigingen in het land. Een andere denkpiste is dat iemand met een parachute van de 324 meter hoge toren wilde springen. Dat is vaker geprobeerd en liep niet altijd goed af. Tien jaar geleden viel een 31-jarige man uit Noorwegen te pletter in een poging een vrije val te maken van het gebouw.

    **

    UITLEIDING

    *

    O, maar dat is allemaal niet zo erg. Mayeur, de PS-Burgemeester van Bruxellabad moeet toch zijn qutum halen.

     

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    21-09-2015, 13:10 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!