MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    20-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2883

    *

    .

    *

    Over de lange reis naar de Eeuwigheid….

    *

    INLEIDING

    Ja dat computertijdperk en De Reis rond de Wereld in 80 nanoseconden! En niet meer in 80 dagen zoals Jules Verne het ooi zag staan te gebeuren. Hoog tijd ook dat men bepaalde spreekwoorden aanpast aan de moderne tijd. De dood, die altijd is gekomen ‘als een dief in de nacht, zou veter ‘hertaald en gestandaardiseerd worden als ‘De Dood, die komt als een ‘Geradicaliseerde Verrijker’ in de nacht’….

    Ook het spreekwoord dat ‘de mens wikt, maar dat God beschikt’ zou best gewijzigd worden in ‘De mens wikt, maar de Computer beschikt’. Nu God is afgeschaft, moeten we toch bij de dagelijkse realiteit en bij de pinken blijven!

    U hebt er toch ook geen last mee, zich Ons Lieven Heerke daarboven voor te stellen, met een laptop op zijn knieën?

    *

    Waar men vroeger ging langs Vlaamse wegen, kwam men U, Maria, tegen. Stond Uw beeltenis te pronk. Lacht ons toe uit lindengroen, bloemenkrans of blij festoen. Nu zijn de meeste veldkapelletjes opgeruimd. Stonden in een Natuurgebied of in een Landbouwzone en waren schadelijk voor het Milieu. En de weinigen die ik nog weet staan, zijn vervallen, scheef gezakt en van oudheid bezweken, maar vooral bepiesssst en bekakt. Als men ze al eens devotelijk wil benaderen, trapt met in de dingen, die naarmate men er meer in roert, meer stinken.

    De Gemeentelijke ‘Gronddienst’ is nu verbruind en de ene helft daarvan ligt 5x daags op de knieën met de kot omhoog, en de andere helft zit bij Ernatje aan de pinten. De ‘verrijking’ is dus in volle uitwerking. Al sijpelen geruchten door, dat in Duitsland klaar gestoomde ‘Instellingen’ voor nog meer ‘vluchtelingen’ op zekere nacht op een geheimzinnige manier in brand geraken.

    *

    Het grote verschil met de Eerste Kruistocht in 1096, is dat men toen, net als Jules Verne, verre reizen diende te ondernemen om de vijand te vinden. Nu vallen we er over in onze eigen straat….

    *

    In verband met onderstaand artikel: het valt weer niet op, dat het geen Araben maar Israëliërs zijn die de spits afbijten. En vooral dat het in Amerika is, het Land van de Onbegrensde Mogelijkheden, waar de gebeurtenissen zich afspelen. Jammer dat ze de boel altijd verkwanselen voor een bord linzensoep…..

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

     

    Supercomputer voorspelt met 96% zekerheid wanneer je zal sterven

    *

    Een supercomputer in een ziekenhuis in Boston verzamelde de voorbije 30 jaar data van meer dan 250.000 patiënten. Op basis van die informatie is de computer in staat om met 96 procent zekerheid te voorspellen wanneer iemand zal overlijden.

    Dokters van het Beth Israel Deaconess Medical Center in Boston linken de monitors die de gegevens van hun patiënten registreren aan het centrale systeem, dat alle informatie verwerkt.

    Dr. Steven Horng, die de leiding heeft over het project, zegt dat de kracht van het systeem vooral ligt in de snelle analyse van een heel grote hoeveelheid informatie. "Als je binnenkomt, dan kunnen we alles bekijken wat we van je weten, zowel van je huidige bezoek, als van je vorige bezoeken. We kunnen dat vergelijken met andere patiënten met gelijkaardige aandoeningen en daarmee diagnoses voorspellen voor aandoeningen die je in de toekomst zou kunnen krijgen".

    Dr. Steve Horng heeft alle vertrouwen in de computer: "als de computer zegt dat je zal sterven, dan zal je waarschijnlijk binnen 30 dagen overlijden", aldus de arts.

    De machine verzamelt en analyseert data aan een angstaanjagend tempo. Gegevens zoals bloeddruk en zuurstofniveau worden elke drie minuten verzameld en geanalyseerd. Op basis van deze informatie kan de machine sneller diagnoses vaststellen dan dokters. De computer is ook in staat om zeldzame ziektes op te sporen die door dokters over het hoofd gezien kunnen worden.

    Horng verzekert dat het niet de bedoeling is dat computers artsen gaan vervangen: ze zijn er enkel om hen te helpen. "Het gaat er echt om dokters beter in staat te stellen om patiënten te helpen", zegt hij.

    **

    *

    UITLEIDING

    *

    Nee, persoonlijk wil ik het niet weten. Hoogstens, voor de zekerheid, en als niemand het ziet, even van onder het laken komen piepen. Want er komt een dag, een uur, een minuut, dat ‘morgen’ niet meer belangrijk is. Doodsimpel omdat de ballast van de vroegere herinneringen te groot is geworden. En iedere dag nog aangroeit. Een mensenleven is gewoon veel te lang voor maar één mens.

    Al gaat de wetenschap natuurlijk zò snel, dat er weldra machines zullen bestaan, die alles wat in Uw hoofd omgaat, per direct op het scherm blazen. Misschien zelfs ooit, tot voorbij de magische grens dat, aan de meet, Uw hart is gestopt met kloppen. Om misschen de achterblijvers een paar stappen te laten zetten in de Eeuwigheid waarin U net is binnen gegaan.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    20-09-2015, 15:49 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2882

     

    *

    .

    *

    .

    Voor meer veiligheid: sociale controle op elke Thalys.

    .

    Halve deuren nog toegelaten, mts deze doorzichtig

    zijn…

    A la guerre comme à la gguerre!

    .

    *

    INLEIDING

    Ach die mislukte Rotterdamse treinschieter: het was gewoon een arm zwartrijdend arm schaap dat gratis naar Parijs wilde reizen voor het Offerfeest, waarschijnlijk om daar een onverdoofd lammetje de keel af te snijden.… Mensen lieve deugd! Even zielig als dat aangespoeld jongetje op de Turkse stranden…

    Het ventje is gewoon een ‘niemandskind’, zonder identiteit. Spreekt de taal niet en is arm en verlaten luis. Toch om compassie mee te hebben! Zal achteraf, na de doorstane emoties, liefdevol opgenomen worden voor een leven als in Abrahams schoot. Vrij van zorgen en verdriet. Later zal hij veel kiendjesgeld trekken als vader van Kroostrijk Gezien en zal nog vele jaren lang en gelukkig leven. In het anonieme welzijn van de Verzorgigsstaat. Also sprach Zaratustra en daarmee DOEF!!!!

    En neen, er werden noch wapens noch explosieven gevonden. Alleen wat beschimmeld boterhampapier en een vuile luier.

    Case closed.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    DS

    *

    *

     

    Verdachte ‘verijdelde aanslag Thalys’ is een 16-jarige jongen

    *

    De verdachte die zich vrijdagochtend opsloot in het toilet van de Thalys op het Centraal Station in Rotterdam is een 16-jarige jongen. Vermoedelijk wilde hij als zwartrijder naar Frankrijk.

     

    Het onderzoek loopt nog, maar er is tot nu toe geen enkele aanwijzing dat hij een misdrijf wilde plegen. Dat heeft de Nederlandse politie zaterdag bekendgemaakt.

    De jongen heeft geen vaste woon- of verblijfplaats in Nederland. Het vaststellen van de identiteit kost tijd, omdat hij geen legitimatie bij zich had, aldus de politie. Ook is hij verward en moet hij worden gehoord met behulp van een tolk. Gezien zijn lichamelijke en geestelijke gesteldheid, wordt ook bekeken welke hulp de jongen nodig heeft.

    Het station werd ontruimd nadat de jongen de trein van Amsterdam naar Parijs was ingerend. Bijna drie uur later werd hij overmeesterd door een arrestatieteam.

     

    Hij bleek ongewapend en verzette zich niet. Wegens hyperventilatie werd hij voor controle tijdelijk naar een ziekenhuis gebracht. In de trein zijn geen explosieven gevonden.

    *

    UITLEIDING

    *

    Joepie! Deze morgen ontaakte ik, voor dag en dauw zelfs, met een lijntje heimwee in mijn oren. Het ging van ‘Hier vedige dorpjes, daar steden, die rijzen met totrens die rijzen vol zwier’.

    Was een vliegend voorsmaakje va de laatste peiligen bij de Fransdolle Pers, dat het Vlaams Belang met 40% zag stijgen. Zou nu zelfs al hoger genoteerd staan dan Groen & C°. Heel normaal, als U het mij vraagt en nog maar het begin van het eidne van de Bende der Twijfelaars die gegeneerd het hoofd afwenden, als Art 1 van hun Statuten ter sprake komt, het Ordelijk Opddelen van het Land. Allez kom zeg: zijn we nu samen onderweg naar de ‘volstrekte meerderheid’ of niet?

    Maar Dedju! Kon ik nu maar die Godverdomde Godfried Danneels in mijn handen krijgen, in een voorgaand leven Primaat van heel Coburgia, ja zelfs door de rest van zij nleven als gebuisde paus deze vernedering moet dragen. Die schreef als ieder omhoog gevallen nietwiet, zijn méloires, waarin hij zichzelf feliciteert, destijds Guy Verhofstadt schrifelijk te hebben gefeliciteerd met het installeren van het homo huwelijk. Goed gezien van de arbiter, dacht ik. Allemaal een goede stap vooruit in de zelfmord van onze Beschavig: de wereld van himo’s en lesbiennes, abortus, euthanasie, zelfmoordlijnen voor de uit het leven stappers. Binnenkort zit, wat er nog zal van overblijven, in apenkooien in de dierentuin, of lijk de Idianen in Noord Amerika, in ‘reservaten’.

    Wat een stuk eenvoudiger zou liggen voor de Nieuwe Mensensoort. Die dan niet meer als verstekeling zou moeten reizen, maar samengeklit ams bosapen boven op elke treinwagon. Goed vasthouden, want de trein raast als een raznde door het ladschap. Weg de vredige dorpjes en de heide vol rust. Morgen of overmorgen staat het hier ei-vol met ‘Uiroeiïnskampen’ voor autochtonen, de nieuwe ‘nuttelze eters’. Van morgen.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    20-09-2015, 12:33 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2881

    ***

    Zondag 20 september

    Zon 7u25-19u46

    H Eusebia

    *

    .

    *

    Wil de gezichten van deze hongerstakers goed onthouden….

    .

    .

    Voor de dag dat U hen tegenkomt, met de Kalasjnikov op Uw borst gericht…..

    *

    INLEIDING

    In Oostenrijk speelt men altijd een beetje korter op de bal dan bij ons. Dat weten zelfs al de meest recent bijgekomen nieuwelingen. Wij zijn het een beetje vergeten, maar er is een tijd geweest dat wij (bij herhaling) er onze hoed moesten voor afdoen. Ze kwamen gewoon onder de Habsburgers of onder Dolf-let-de-Snor, zelf een geboren Oostenrijker, de Franse bezetters aflossen. Tot we in Coburgia na 1830 onderdanen werden van de Saksen Coburgers, ook al van Pruisische Origine.

    Oostenrijk dus. Tot begin de jaren ’90 nog zwaar schatplichtig aan het Sovetsysteem, is in een paar jaar tijd boven zichzelf uiitgegroeid. Zodanig dat het als een magneet alle haveloze gelukzoekers van de gehele wereld aantrekt. Wat logisch is. Hoge bergen, diepe meren, gezonde lucht: schat, wat had U nog meer gewild!

    Maar meteen zitten we in Vlaanderen met de weerglans. Al zijn er geen hoge bergen en diepe meren en is de lucht er ongezond. Ze komen iedere dag met meer bij, en hun kleine ‘wensen’ worden stilaan ‘eisen’. Een leven lijkl de eigen mensen, zonder werken, als God in Oostgenrijk. Krijgen ze dat niet, ze zullen het grijpen. En door al dat ongelimiteerd ‘geven’,, zijn ‘de middelen’ uitgeput, en is er geen geld meer om de verdediging te financieren. Geen geld, geen (betrouwbare) manschappen. Want het is al jaren dat de Politie niet mag ‘discrimineren’….

    *

    De Titanic heeft de veilige haven verlaten, er is leute en jolijt aan boord en het orkest speelt van festival naar festival. De bemanning ondertussen is druk in de weer om op de uitgetekende vaarroute overal onder het oppervlak ijsbergen te verstoppen. Louter en alleen omdat ze ervan overtuigd zijn, dat de hedendaagse Titanics daar tegen bestand zijn. Ze spreken over die ijsbergen alsof die geen scherpe kanten meer hebben, dat alles afgerond en soepel zal verlopen. Kortom: ze prediken de Leer van de Gematigde IJsberg…

    En dan wordt er nog in de volksmond gezegd dat zot zijn geen zeer en doet!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Karinthië: 20 asielzoekers in hongerstaking – ze eisen € 2000,- netto per maand

    *

    De vluchtelingencrisis heeft veel gezichten. Een bijzonder hatelijk gezicht krijgen op dit moment de inwoners van de Oostenrijkse deelstaat Karinthië te zien. In St. Kanzian aan de Klopeinersee gingen 20 asielzoekers in hongerstaking: Ze eisen € 2000,- netto per maand zakgeld en in plaats van een identiteitsbewijs voor vreemdelingen een echt paspoort. Dit blijkt uit een politieprotocol van afgelopen woensdag. De leider van de FPÖ in Karinthië, Christian Ragger, noemde deze actie een “schaamteloze eis” die zou laten zien dat velen ervan uit zouden gaan de welvaartsstaat te kunnen uitbuiten.

    Persconferentie kwam niet tot stand

    “Het geheel toont aan dat men de vluchtelingenkwestie zeer gedifferentieerd moet benaderen. Blijkbaar bestaan er onder vluchtelingen volledig foute voorstellingen wat hen in Oostenrijk en Duitsland wacht. Asielrecht brengt rechten en plichten met zich mee. Over de laatste worden ze nauwelijks geïnformeerd”, aldus Ragger. Om hun eis naar meer zakgeld kracht bij te zetten, gingen de asielzoekers niet alleen in hongerstaking, maar wilden ze ook – zoals bekend werd – een persconferentie organiseren, die echter niet tot stand kwam. Met hulp van de media, die zeer gevoelig zijn voor dit thema, hoopte men blijkbaar op nog meer ondersteuning voor de wens naar meer zakgeld.

    De eis van de 20 hongerstakers in St. Kanzian is nog schaamtelozer wanneer men deze vergelijkt met de inkomsten van de Oostenrijkers. Zo krijgt iemand met een minimumpensioen niet meer dan € 872,31 per maand (volgens de pensioenverzekeraar). Daarmee moet hij ook nog zijn woonbehoeftes dekken. Zelfs een echtpaar dat een minimumpensioen krijgt, komt niet op meer dan € 1307,89, hoewel het zijn hele leven lang in Oostenrijk hard gewerkt en belastingen afgedragen heeft. Maar geen van de regeringsleden heeft op dit moment medelijden met deze mensen. Dat wordt volledig gereserveerd voor de “vluchtelingen”.

    Bron:

    www.unzensuriert.at

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    **

    UITLEIDING

    *

    En U denkt dat die soort hongerstekers bij ons geen aanhang zullen vinden? Het zal niet lang duren, of er wordt voor hen ‘spontaan’ betoogd. Door massa’s ingehuurde relschoppers, peb bus of in anonyme personenwagens aangevoerd van over het gehele land.

    Is goed voor een beetje van alles, als het ar Rood omrand is, maar bovenal om de in het zadel zttende Regeing-zonder-Rood te duvelen. Ja Ja, de PvdA zal weer met hun voorvechters het voortouw nemen om keet te schoppen. Met Groen als aanhangwzgentje daarbij.

    Ook Kris Peeters vna de Tsjeven, die bijna uit zijn vel valt, zal weer (lanfdradig en zemend) in beeld gebract worden. Als Djezekesdief die net onder de Godslamp juist zijn gevoeg heeft gedaan, vooraleer de expo van de Belfiusschatten ‘voor oepn’ te verklaren. Ja Ja, de ARCO-spaarders mogen nieuwe hoop koesteren…. Zij ze hun spaarcentjes kwijt, maar de bazen van het ACW zitten er toch warmpjes in…..

    *

    Aandaxt AUB

    In Duitsland kan het regelmatig lezen van berichten op ‘de Sociale Media’ die een mening zijn toegedaan anders dan die voorgeshreen door de EU Verenigde Nazies, leiden tot het schrapen van… Uw rijbewijs. Persoonlijk kan mij dat geen brst schelen, want hen de laatste 15 jar nog geen halve meter achter het stuur gezeten.

    Zie https://ejbron.wordpress.com/

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    20-09-2015, 11:42 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    19-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2880

    *

    .

    *

    *

    .

    Que la vita è bella!

    *

    INLEIDING

    Één, de numero uno in het land der blinden, en dus de eerste op de ranglijst der leugenaars-in-opdracht, komt dagen na de Italiaanse pers, met onderstaand bijna waar gebeurd verhaal.

    De story op zich is juist, maar echt teveel Rood VRT-gekleurd. Eerst dus aan het woord de lichtjes geamuseerde Italiaanse Pers van een paar dagen geleden.

    ‘Il Cavaliere’ is door ‘Kiev’ (dat is het Westelijk gedeelte van ‘Die Joekrien’ waar Verhofstadt van wakker ligt) voor 5 jaar tot persona non grata verklaard wegens het zich toe-eigenen van Staatseigendom. Die misdaad zou erin bestaan, dat hij vanwege de Regering van de Krim (waar Kiev stikjaloers op is), dat sedert bijna 2 jaar koos voor onafhankelijkheid en de vriendschap met Rusland, een zeer oude fles Spaanse wijn zou aanvaard hebben. Pure diefstal, volgens Kiev, die onderzoekt hoe het een klacht voor de Rechtbank kan indienen.

    De VRT toont U beelden van RT, de Russische TV, maar is wel zo geslepen om de bulderlach van beide Hoge Genodigden, weg te laten.

    Enfin, oordeelt U zelf!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/buitenland/1.2445269

    *

    Commotie op de Krim: Poetin en Berlusconi drinken 240 jaar oude wijn

    *

    Dat de Russische president Vladimir Poetin en zijn goeie vriend Silvio Berlusconi regelmatig bijeenkomen om een glas te drinken is al langer bekend. Vorig weekend, op de Krim, hebben ze zich daarmee de woede op de hals gehaald van de Oekraïners. Poetin en Berlusconi zouden een 240 jaar oude fles Spaanse wijn gekraakt hebben. Diefstal van waardevol erfgoed, luidt het.

    Poetin en Berlusconi brachten vorig weekend een bezoek aan de Krim, het schiereiland aan de Zwarte Zee dat Rusland vorig jaar annexeerde. De Russische staatstelevisie zond beelden uit van de twee politieke kopstukken die door de wijnkelders van de befaamde Massandra-wijnmakerij wandelen.

    Er is onder meer te zien hoe Berlusconi een fles uit 1891 oppakt en vraagt of het mogelijk is om ze te drinken. Directrice Yanina Pavlenko antwoordt volmondig ja. Poetin en de voormalige Italiaanse premier amuseren zich duidelijk kostelijk. Of beiden daarna van de fles uit 1891 hebben geproefd, is niet geweten. De heisa die nu is losgebarsten, gaat over een andere, nog veel oudere fles.

    Massandra, waar in totaal meer dan 500.000 flessen opgeslagen liggen in uit de rotsen gehouwen gangen, herbergt namelijk ook vijf -of nu dus vier- flessen van de 1775 Jeres de la Frontera. Volgens Russische media zou een van de exclusieve flessen Spaanse wijn tijdens het bezoek ontkurkt zijn, op verzoek van Berlusconi. Het Kremlin en het wijnhuis willen geen antwoord geven op de vraag of de twee inderdaad van de wijn hebben gedronken.

    Woede in Oekraïne

    De regering van de Krim, die na de annexatie door Rusland vanuit Oekraïne opereert, is woedend. Voor de Russische machtsgreep was het wijnhuis staatseigendom van Oekraïne. Wat Poetin en Berlusconi gedaan hebben, is diefstal, zo luidt het. De openbaar aanklager van de Krim heeft het over een schade van 80.000 euro. Hij wijst erop dat voor een dergelijke fles op een veiling in 2001 44.000 euro betaald is.

    De aanklager heeft een gerechtelijk onderzoek geopend naar de zaak. "Dit is een van de vijf flessen die behoren tot het erfgoed van het hele Oekraïense volk, niet alleen dat van Massandra of de Krim", zegt hij. Hoe de Oekraïense autoriteiten Pavlenko, Berlusconi of Poetin voor het gerecht willen krijgen, is niet duidelijk. Het lijkt ook niet meteen realistisch.

    Poetin en Berlusconi werden vrienden in de periode dat de flamboyante Italiaan aan de macht was in zijn land. Nadat hij in 2011 was opgestapt, bleven ze de goede banden onderhouden. In juni gingen ze samen naar Siberië om te gaan vissen en te ontspannen in een wellnesscomplex.

    *

    *

    UITLEIDING

    *

    Echt waar, voor Digitalia zijn dergelijke berichten in de Leugenpers het zout op zijn patatjes.

    Nu begrijp ik ineens warom Napoleon en Hitler zo verzot waren op de Krim. Een Volk met zo’n enorme wijnkelders moet wel schandalig rijk zijn….. En nu , door de vriendschap met Rusland, grijpen alle Verhofstadts van de hele wereld, naast de buit…. Dedju, Termontie toch! Gij, die ook zo’n goeie tastevin wilt wijn!

    Maar vooral begrijp ik ineens (dank zij de VRT) van waar mijn voorkeur komt voor alles vat de Poet zegt, denkt of det. Komt door de wederzijdse vrienschap tussen Il Cavaliere en de Poet. Het is voldoende beked, dat Berlusconi op deze blog op een zeer hoog voetstuk staat, stond en altijd zal staan. Was, voor hij door het ACW-Führertje (Hailu Herman) zo maar van de ene minuut tot de andere, werd afgezet, triestige figuur die zelf nnoit verkozen werd, door het Italiaanse Volk in Vrije Verkiezingen als Preùier werd aangeduid.

    Berlusconi, de goedlachse en verbeterede uitgave van de vroegere Duce, die de Politiek niet hoefde te plunderen om te genieten van het leven. Niet hij had de Politiek vandoen, maar eerder de Politiek hèm. Van Cabaetier via Kleine Zelfstandige opgeklommen tot Media Magnaat, Premier en persoonlijke vriend van de wàre Groten der Aarde. Ja, het is verklaarbaar dat vlelen jaloers zijn op deze man!

    Hij zal pas op de Rode Loper mogen, als hij op bezoek komt bij de Familie Leysen, achter deschermen de grote raddraaiers van het Rad van Fortuin voor al wie via Marx de wereld wil verbeteren. En dat voor de nazaten van een overtigde Hitler Junge….….

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     






    19-09-2015, 17:35 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2879
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    *

    .

    *

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Nen ‘despooter’ is een tweepoter, die denkt, lijk ATLAS de hele wereld op zijn of haar schouders te dragen. Daarvoor uitverkoren, ja vooraf bestemd te zijn. Door Goed zelf uitverkoren. Of, wat modieuzer gezegd, door Allahu op het schild geheven. Hem of haar op andere en juistere gedachten willen brengen, kan miljoenen doden kosten. Toen Frankrijk in tegenstelling tot nu, nog de macht dacht te hebben in staat te zijn om zijn wil op te leggen, klonk dat ongeveer als ‘L’État, c’st Moi’.

    In ’t Duits klonk dat ooit als ’s Maul halten’, en die manier van regeren komt weer flagrant om de hoek kijken. Na Bismarck, Keizer Willem II en de Führer, is Märkel, de bazin van de huidige speelgoedwinkel, aan zet. Zat, gezeten. Maar omdat de Groten der Aarde zelden zelf hun handen vuil maken, is daar nu het schorpioenennest Bruxellabad voor in leven geroepen.

    Dochter Le Pen, de blonde godendochter Marina La Plume, heeft deze week dinsdag het rot fruit en de rotte eieren der kleurpakbonden overleefd. En neen, de politie zoekt niet eens naar de daders voor eventuele schadevergoeding. Nogal wiedes, want het zijn, net als pestbacillen, uitzaaiingen van dat schorpioenennest….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    “Keizerin Merkel”: Marine Le Pen valt Duitse bondskanselier aan

    *

    Marine Le Pen, de voorzitster van het Franse Front National, bekritiseert Merkel vanwege haar vluchtelingenpolitiek. Migranten zouden alleen maar komen vanwege sociale uitkeringen. Marine Le Pen viel Angela Merkel scherp aan: “Ik beschuldig de Duitse bondskanselier ervan aan heel Europa een illegale immigratie op te leggen, nadat ze haar al haar financiële orde had opgelegd”, zei Marine Le Pen dinsdagavond bij een manifestatie van de Vlaamse “extreemrechtse” (aanhalingstekens door vert.) partij Vlaams Belang in het Vlaamse parlement in Brussel.

     

    “Als mevrouw Merkel haar beslissing genomen heeft, zullen het tienduizenden extra migranten zijn die naar Frankrijk, Italië, Vlaanderen – niet om te vluchten voor oorlog en bloedbaden, maar om sociale uitkeringen, een onderkomen en door onwaardige parlementen toegestane hulp te krijgen”, zei de voorzitter van het “rechts-extreme” (aanhalingstekens door vert.) FN verder. Bovendien sprak ze van de noodzaak de vrijheid van reizen in de Schengen-zone onmiddellijk op te schorten.

     

    “Deze keizerin Merkel”

     

    De beslissing van de Duitse regering van afgelopen weekend om vanwege de aandrang van “vluchtelingen” (aanhalingstekens door vert.) opnieuw grenscontroles in te voeren, werd eveneens door Le Pen bekritiseerd: Duitsland zou dit hebben gedaan “zonder welk land dan ook te informeren, want keizerin Merkel zou aan niemand rekening en verantwoording hoeven afleggen”, spotte de voorzitster van het FN.

     

    Ook viel Le Pen over de EU heen. De soevereiniteit van de EU-landen zou “bedreigd worden door een vijand (…), die een paar straten van hier verwijderd werkt en complotten smeedt: de eurodictatuur van de Europese Commissie”. Deze zou proberen haar ware aard te verbergen ”een machinerie om de volkeren fijn te malen, een zaaister van austeriteit (…) en nu een ontvangstdame voor alle illegalen van de planeet.”

     

    Volgens informatie van de politie werd er door ongeveer 250 mensen tegen het bezoek van Le Pen in Brussel gedemonstreerd. Ze scandeerden leuzen tegen het FN en bekogelden de façade van het vergadergebouw met verrot fruit. Linkse partijen en vakbonden hadden opgeroepen tot de demonstratie.

     

    Bron:


    http://diepresse.com

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    **

    *

    UITLEIDING

    *

    Zo ongeveer moet het engelenkoor klinken, even voor de slag begint. Bij deze vrouw, met een missie die als twe drupels waer gelijkt op die van De Maagd van Orleans, zijn op de schouders weliswaar nog geen engelenvleugelds te zien. Maar dan kan rap aan verhlopen worden. Ik denk zelfs dat daar hele horden Islammers staan voor te springen. Een schot, en deze Grote Dame is ad patres, met een tweede schot schiet de dader recht in het hart en dus de armen van de hem toegezegde 72 maagden jaagt.

    Denk gewoon Pim Fortuyn, Theo Van Gogh, om maar die twee te noemen van de velen die binnenkort op het dodenlijstje van de kleurpakbonden staan…..

    Aanslagen zijn van alle tijden. Maar sedert de uitvingen van Marx en Engels, zijn ze uit onze ‘Beschaving’ niet meer weg te branden. Is na te vragen bij de miljoenen doden van de voorbij eeuw, de Eeuw van het Kleine Beestje. Inafwachting van de komst van het Beest zelf.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

    19-09-2015, 15:54 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2878

    *

    .

    *

    *

    Gewoon gebruik gemaakt van de geboden kansen

    *

    *.

    De ware helden va me ’40. Niet ect vaderlandsminnend, maar de Waarheid….

    *

    INLEIDING

    In mei ’40 beschikten de Duitsers over gedetailleerde plannen van het on-inneembaar geachte Fort van Eben Emael. Dat Fort, hoog op een mergelheuvel, beheerste de bocht van het Albert Kanaal, van de Forten va Luik en Namen, tot ver voorbij de Duitse en de Hollandse grens. Klein detail: het was, volgens alle Europese ‘Experten, inbegrepen de Duitse, een unicum. Maar, klein detail: gebouwd volgens de plannen van Duitse architecten, Meesters in Militaire Versterkingen. Of dit geniaal of toppunt van idiote was, laten we hier in het midden. Een ‘goede vaderlander’ spreekt daar namelijk niet graag over.

    Toen op vrijdag 10 mei 1940 om 05 uur de eerste golven aanvalsvliegtuigen verschenen, was het Fort reeds omstreeks 10 uur in Duitse handen. Op zaterdag 11 mei verscheen in het OKW reeds een ‘Sondermeldung’, dat de weg naar Duinkerken, nu wagenwijd open lag. Waarbij we kunnen stellen, dat de oorzaak van deze ‘Blitzkieg’ bij de onmetelijke lichtzinnigheid van de Coburger Legerleiding ligt. Hadden die Hitler niet getipt om met ‘n drietal zweefvliegtuigjes te landen boven op de versterking, om via de luchtverversingskanalen naar onder, een paar handgranaatjes te gooien, had WO II waarschijnlijk een totaal ander verloop gekend…. Had het Frans en Engels hulpleger de kans gehad zich degelijk te organiseren en zou het Westen niet als een oude publieke vrouw onder de voet zijn gelopen.

    En nu herhaalt zich de situatie t.o.v. ISIS. Lees hieronder en sidder bij het herkennen van dezelfde lichtzinnige fouten van de Coburger ’Bestierders’ van Openbare Werken.. Zo maar de detailplannen van onze justitiepaleizen, onze gevangenissen, de Europese gebouwen, enz, te grabbel gooien op het wereldwijde Internet, , is gewoon Hoogverraad, waarvoor de doodstraf nog niet genoeg is.

    *

     

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/nieuws/grondplannen-van-gevangenissen-staan-gewoon-online-a2461215/

    *

    Grondplannen van gevangenissen staan gewoon online

    *

    De Regie der Gebouwen, de vastgoedbeheerder van de federale overheid, heeft gedetailleerde grondplannen van gevangenissen, justitiepaleizen en Europese gebouwen zonder enige beveiliging op zijn website laten staan. De Regie haalde de informatie pas offline toen De Morgen haar contacteerde.

    Zo raakt u toch binnen in zwaar beveiligde gebouwen (+)

     

    In tijden van terreurdreiging is het amper te geloven, maar de grondplannen van verscheidene grote gevangenissen en justitiepaleizen in ons land lagen lange tijd zomaar te grabbel op het internet. Op de website van de Regie der Gebouwen was bijvoorbeeld een 144 bladzijden tellend document te vinden waarin onder meer de beveiliging van de ingangen en de restauratie van het Brusselse Justitiepaleis besproken wordt. De Morgen kon dat document gisteren zonder probleem inkijken en downloaden.

    Veel van de documenten gaan terug tot 2012 en 2013, andere dateren van vorig jaar of zijn nog van dit jaar. Er zitten ook zeer gedetailleerde grondplannen tussen van de justitiehuizen en gevangenissen van onder meer Dendermonde, Eupen, Ieper, Leuven en Doornik.

    Gedetailleerde plannen

    Nog bij de documenten was een grondplan van de Résidence Palace, het nieuwe, hoogbeveiligde gebouw in Brussel waar de Europese Raad, met regeringsleiders als Angela Merkel, David Cameron en François Hollande, zal bijeenkomen. Ook het internationaal perscentrum zal er gehuisvest worden. Het gebouw is op dit moment nog in aanbouw. Gedetailleerde plannen van de Europese school, waar de kinderen van Europese ambtenaren en expats les volgen, lagen eveneens te grabbel. Net zoals de plattegrond van het Consilium, waar de Europese Raad en de Raad van Europa bijeenkomen. Elk op zich al een schat van informatie voor wie criminele of terroristische bedoelingen heeft.

     

    In hoeverre de informatie effectief in de verkeerde handen gevallen is, is niet duidelijk. Feit is dat de website door een gewone zoekopdracht in Google te vinden was. De Regie der Gebouwen haalde de webpagina gisteren pas offline toen De Morgen haar contacteerde. "Het was niet de bedoeling dat deze pagina voor het publiek toegankelijk was", zegt woordvoerder Johan Vanderborght. "We gaan dit door onze IT-mensen laten analyseren en bekijken hoe we dit in de toekomst kunnen vermijden."

    **

    UITLEIDING

    *

    O, maar da’s niet erg, zeggen de verantwoordelijken. We zeten die na het weekend gewoon ‘offline’ en we spreken er niet meer over. Want (denk aan dat Fort van Eben Emael) al ons Justitiepalezeien, gevanenissen en EU-gebouwen worden srreng bewaakt. Kijk maar eens naar al die para’s en die speciale anti-terrerkoges. Ze zijn gewoon ON-INNEEMBAAR. Zelfs beter dan in de ons omringende landen!

    Aan een doescenario wordt niet eens gedacht. Want wie zou er ons kwaad willen doen? Wij ontvangen al die ‘bootvluchtelingen’ toch met open armen! En daarbij, is het niet beter dat, moest er ooit iets gebeuren (wat wel niet zal), dat al die dure gebouwen onbeschadigd uit het strijdgewoel komen?!

    Moeten ze maar eens gaan zien, daar in die bocht van Albert Kanaal, waarvoor dat 75 Ha groot Fort nu nog dient. Het zal zelfs, nadat de Islammerij hier de teugels overgeomen heeft, net als in Palmyra, gewoon met voorhamers worden kapot geslagen en in de lucht geblazen. Gewoon omdat er niets mag herinneren aan de tijd vòòr de Islammerij. Geen mens, geen dier, geen steen.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    19-09-2015, 14:07 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2877
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    ***

    Zaterdag 19 september

    Zon 7u23-19u49

    H Theodoor

    *

    .

    *

    *

    .

    Zonder woorden.

    *

    INLEIDING

    Dat het stukje hieronder over Nederland gaat, doet niets af aan de duidelijkheid ervan. In tegendeel. In Coburgia is het zelfs nog erger. Daar huisvest men honderden ‘verrijkers’ in legerkazernes, waar achter een tennisdraadje, loodsen vol liggen met oorlogswapens. Neen, die zijn niet direct bestemd voor deze horden halve wilden, maar voor ‘onze jongens’. Die moeten veel oefenen. Van 9 tot 5 en dan trekken die de deuren achter zich dicht. Recht aar de stamkroeg of naar huis, of een combinatie van die twee, voor een gezellige avond. Oefenen om et Land te verdedigen tegen de vijand? Laat me niet lachen, maar vragen: Wie? Wat? Waar, en welke vijand? In een Verenigd Europa vechten we al lang niet meer tegen elkaar!

    Maar, op zekere nacht, aan de andere kant van dat tennisdraadje, huizen onstuimige, van testosteron barstende soldaten van Allah, die hunkeren naar actie. Ze zijn jong, tussen de 20 en de 30, en ze willen wat.

    Enfin, U hebt al lang begrepen, dat het gaat om de kat bij de melk zetten…. Maar onze ‘Bestierders’ bulken zo val de zorgen. Vooral om de mensen te blijven wijsmaken, dat we die vluchtelingen goed moeten opvangen.

    En dan is er nog het torenhoog probleem van die drijvende attractie in Antwerpse Kattendijkdok. Dat ligt nu op de bodem van de Schelde, als zwemkom voor de vissen….. en nu is ’t weer niet goed!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

     

    *

    Top imam: Moslim migranten lopen Europa onder de voet voor het Kalifaat

    *

    Politiek vertoont zelfde naïviteit en onbenulligheid die Nederland in jaren '40 fataal werd

    *

    De grenzen van Europa zijn nog altijd wagenwijd geopend voor de inktzwarte duisternis van de radicale islam. (Afbeelding: ISIS-Kalifaat kaart met migratie-invasie pijlen).

    De gezaghebbende imam Sheikh Muhammad Ayed heeft onlangs in een toespraak in de Al-Aqsa moskee in Jeruzalem gezegd dat de enorme aantallen moslim migranten ‘de landen in Europa zullen veroveren... Spoedig zullen wij hen met Allahs hulp onder de voet lopen. Want of ze het nu willen of niet, de Amerikanen, Italianen, Duitsers en Fransen zullen gedwongen worden ‘vluchtelingen’ op te nemen. Wij zullen hen snel inzetten voor het komende Kalifaat.’

    Volgens Ayed laten de Europese landen de migranten niet toe omdat ze hen zo graag willen helpen, maar om goedkope arbeidskrachten te krijgen. ‘Europa is oud en afgetakeld geworden, en heeft menselijke versterkingen nodig... In heel Europa zijn alle harten gevuld met haat tegen moslims. Ze wensen ons dood, maar zij zijn hun vruchtbaarheid kwijtgeraakt, dus zoeken ze die bij ons.’

    ‘We zullen hen vruchtbaarheid geven! Wij zullen kinderen bij hun voortbrengen, omdat wij hun landen zullen veroveren!... En dan zullen wij tegen hen zeggen: stuur onze zonen, anders sturen wij onze legers naar jullie toe.’

    Koran schrijft emigratie moslims als ‘stealth jihad’ voor

     

    Ayed heeft het bij het rechte eind dat de demografische ontwikkelingen in Europa niet in het voordeel van de autochtone bevolking zijn. Zo worden in Italië nog maar 8,4 kinderen geboren op iedere 1000 inwoners, het laagste aantal sinds 1861. De bevolking in Europa neemt alleen nog in omvang toe dankzij de massa immigratie uit het Midden Oosten en Noord Afrika.

    Dat massa immigratie een vorm van door Allah geboden ‘stealth’ jihad is, staat letterlijk beschreven in de Koran: ‘En wie emigreert voor de zaak van Allah zal op aarde veel locaties en overvloed vinden.’ Volgens de internationale islam expert Robert Spencer betekent dit dat moslims ‘die naar een ander land gaan om daar de islam te brengen als zeer verdienstelijk worden beschouwd.’

    Naïviteit als in jaren ’30 gaat ons land opnieuw opbreken

     

    De reactie van de gevestigde Europese orde lijkt onthutsend veel op de vele ontkenningen van het gevaar van de opkomst van de Nazi’s in de jaren ’30. Ondanks de vele dreigementen van ISIS, de openlijke imperialistische doelstellingen van hoge imams zoals Sheikh Ayed, het snel toenemende aantal misdaden en aanslagen in Europa, de Allahu Akbar schreeuwende migrantenmassa’s die de grenzen bestormen, weigeren ‘onze’ leiders al deze bedreigende ontwikkelingen ook maar één moment voldoende serieus te nemen.

     

    Integendeel, iedereen die ook maar iets negatiefs zegt over deze gecamoufleerde moslim invasie wordt onmiddellijk weggezet als racist of xenofoob. Het is een beangstigende herhaling van de jaren ‘30, toen de weinigen die erop wezen dat de Duitsers nu toch wel heel erg agressief opstelden in de Tweede Kamer werden bespot en uitgelachen. Toen uiteindelijk op 7 mei 1940 het leger alsnog in paraatheid werd gebracht, was het al veel te laat.

    Het kabinet had zich samen met het koninklijk huis natuurlijk wel tijdig uit de voeten gemaakt naar Londen, waar sommige ministers nog steeds weigerden de realiteit te aanvaarden en ook na de brutale aanval op Nederland pleitten voor onderhandelingen met de Nazi’s (!).

    De komende jaren verwachten we dan ook dat ons land uiteindelijk ten onder zal gaan aan eenzelfde, van iedere realiteitszin gespeende naïviteit en onbenulligheid die ‘onze’ volksvertegenwoordigers in de Tweede Kamer deze week tentoon spreidden bij de beschouwingen over het immigratiebeleid, dat volgens partijen zoals D66, PvdA en GroenLinks niet ruimhartig genoeg kan zijn.

    Xander

    (1) Infowars (/ MEMRI)

    **

    UITLEIDING

    *

    O, maar die nieuwelingen zijn o zo lief, Meneer. Zelfs al maanden op de dool, komen ze voor onaz c   mera’s nog pecies als uit een doosje. Ze beheersen de meest recente technische snufjes, alsof ze hier geboren waren. Ze zijn als de vogels in de luhct, of de leliën des velds, ze zaaien niet, ze maaien niet, en toch zeg ik U, zelfs Koning Salomon in al zijn heerlijkheid, was zo sjek niet gekleed als een van hen.

    Die laatste zin is plagiaat van woorden uit Het Nieuwe Testament, waar de Zachrmoedige zijn mond opende om te spreken, zeggende….

    En is het niet bewonderenswaardig dat zij (zie afbeelding hieronder), voortgaande op het oneindig aantal parabool antennes, zo gehecht blijven aan hun voorvadelijke non-cultuur en non-geloof? Dat zij daarbij alle bestaande wetten van estetica, bouw- en woonvoorschriften feestelijk aan hun laars lappen, ja zelfs hun minachting voor onze Samenleveing niet onder stoelen of banken steken, weze hen vrgeven, want morgen zij ze onze Meesters.

    Of er nig tijd is om het tij te keren? Of moeten we rond ieder huis een omheining onder hoogspanning zetten, zoals in Zuid Afrika, rond het einde van de Apartheid?

    Kijk, na een aardbeving op zee, een zee-beving dus, ontstaan er antijd krijgen die uitdeien. Voor zo’n kringetje dat de kust raakt, was er niets voorzien in onze eigen taal. Buiten ‘srortvloed’ en nog een paar bladzijden uit Het Woordenboek der Nederlandse Taal. Daarom dat exotisch aandoende leenwoord uit het Japans; tsunami.

    Maar als niet de zee op slechts één punt ‘beeft’, mar overal tegelijk, hoe zou UI dan de stortvlied als gevolg daarvan durven noemen?

    Pas op, hé, dat Uw antwoord wel degelijk goed en wel politiek correct is.

    *

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     

     

    19-09-2015, 11:02 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    18-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2876

    ***

    Vrijdag 18 september

    Zon 7u22-19u51

    H Ariadne

    *

    .

    *

    *

     

    .

    De draad van Ariadne

    *

    INLEIDING

    *

    Er wordt gestraaljaagd en gevlogen

    Gewenteld en gekeerd

    ’t Is lawaai hoog boven onze hoofden,

    Want de wereld draait verkeerd…..

    *

    andaag, zoals U hebt kunnen merken, is de Feestdag van de H. Adriana, die we in de Grieks/Romeinse Mythologie kennen van De Draad van Ariane. Wel, die draad schijnt vandaag ook op een dominante manier doorheen de gebeurtenissen te zijn geweven.

    De ‘schietgebedjes’ van de ‘Verrijkers’ voor hun aan de gang zijnde oorlog kennen toch alle tegenslag van de hele wereld! Die werken misschien inde landen der pietrolpompers, maar niet, of veel minder in het Land der Ongelovige Honden.

    Of zou er helemaal geen verband bestaan tussen de Thalys in Rotterdam en de Thalys in Antwerpen, richting Rotterdam? Allen samen onderweg naar ‘De Lichtstad’ Parijs. Vroeg in de morgen alarm op het toilet in Rotterdam, en om 10 uur, dus op kruissnelheid even later, een ‘verdacht koffertje’ in Antwerpen. Niemand iets gehoord, niemand iets gezien, zelfs om 13 uur nog niet Het Nieuws, maar Dovo, de ontmijningsdienst van het Leger, komt het ‘onschadelijk’ maken. ’n Dood gewoon zo maar achteloos achtergelaten koffertje… Zelfs de Italiaanse radio tettert en schettert dit verband, maar vooral daar boven op ede spookachtige aanwezigheid van IS. Zijn het geen vliegtuigen, dan TGV’s. De eersten vallen uit de lucht, en ede tweeden vliegen er in. Waarmee bewezen is dat Het Beest de Meester van de lucht is.

    Vooral oppassen, Dames en Heren Politiemensen, voor jullie eigen honden, want in Nederland is ’n collega gebeten door ene van hun eigen honden. ER is een onderzoek geopend, als dat geen undercover IS-hond is geweest.

    Enne, o ja. Er werden (nog niet) wapens of medeplichtigen gevonden. Naar wapens wordt gezocht, naar mededaders niet. Morgen komt immers ook nog alhier. En die werkzekerheid, hé, Meneer! Wat denkt U dat voor de politievakbonden het belangrijkste is: een dader zoeken en vinden, of mogen blijven zeken? En daarbij: daar is toch geen zoeken aan!

    Of we ooit iets daarover, of over de daders, zullen vernemen, is hoogst onwaarschijnlijk. Als er niet over gezegd wordt, bestaat het ook niet.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/binnenland/einde-bomalarm-verdacht-pakket-antwerpen-centraal-tot-ontploffing-gebracht-a2460048/

    *

    Thalysplatform in Antwerpen-Centraal ontruimd na verdacht pakket

    *

    In het station Antwerpen-Centraal is vrijdagochtend om iets voor 10 uur de verdieping -2 ontruimd na het aantreffen van een verdacht koffertje op een Beneluxtrein (Brussel-Amsterdam). Dat zegt spoornetbeheerder Infrabel en wordt bevestigd door de Antwerpse lokale politie.

    Volgens Infrabel blijft de impact op het treinverkeer voorlopig beperkt, aangezien de bovenliggende perrons nog wel gebruikt kunnen worden. Het doorgaand treinverkeer op de Antwerpse Noord-Zuidverbinding kan bovendien omrijden via Antwerpen-Berchem.

     

    Ontmijningsdienst DOVO is erbij geroepen om het pakketje te inspecteren en indien nodig onschadelijk te maken. De politie wil volgens Infrabel het zekere voor het onzekere nemen in het licht van de gebeurtenissen op een Thalys in Rotterdam eerder op de ochtend. Er lopen ook para's rond in het station.

     

    Een getuige die in een eersteklassewagon zat, zegt dat de conducteur plots binnenkwam toen de trein gestopt was en dat ze een wagon moesten opschuiven door een technisch probleem. In het station kreeg iedereen dan te horen dat de trein moest worden ontruimd.¨

    *

     

    UITLEIDING

    Enne, van veel groter belang, is wat de Burger opgediend krijgt: hier langs deze kant van d’Alpen in Centraal Italië hangt de lucht vol van straaljagers. Waarom weten we niet, want dat zou de Burger maar nodeloos ongerust maken. Liever de o zo belangrijke voetbaluitslagen. Zelfs over de vele binnenlandse overvallen, toch levenslange trauma’s voor de gewone man en vrouw in de straat, schrijft men zeer weinig. Gewoon de gazet van verleden week nemen, met andere plaatsen en andere namen. De feiten blijven toch dezelfde! Gewoon onthouden dat het met de criminaliteit beter gaat dan met de economie. Geloof me, daar in die wereld ligt er een enorm wervingsreserve voor de pakbonden, nu (in Coburgia) het Krombeen de Socialistische Partij open heeft getrokken. Met boegbeeld Freya als de Godin der Onbeschaamdheid.

    O, maar om 14 uur deelt DM mee, dat bedoeld verdacht ‘pakketje’ in Antwerpen Centraal … tot ontploffing werd gebracht…..

    *

    Voor ons persoonlijk, die meestal met de auto op-en af rijden, is ‘Schengen Weg’ alleen een beetje meer tijdverlies aan de 5 grensovergangen tussen dit hier en de Vlaamse Ardennen. Dat waren altijd twee dagen, met licht overschot. Zelfs al zou iedere grenscontrole 15 minuten duren, dan betekent dit amper wee uur langer reisduur. Aankomen om 18 uur de volgende dag, in plaats van om 16 uur.

    Daar staat tegenover, de grondige opkuis van allerlei ‘verrijkend’, maar vooral van ‘verarmend’ gespuis. Om dit te begrijpen, volstaat het de nationaliteiten in onze Huizen van Bewaring te overlopen.

    Trouwens: van ‘checken’ aan de grenzen gesproken: wie is er op de vliegvelden het voornaamste slachtoffer van de ‘Securety’…. 100% breve burgers worden ‘gecheckt’ tot op de onderbroek na, medicatie, zalfjes en drankjes worden (op een barse manier) in beslag genomen, schoenzolen en broeksriemen gaan onder de scanner, en wat helpt het? Zolang er één potentiele Islammerij-Moordenaar hier geldige verblijfspapieren heeft gekregen, is het resultaat van nul en gener waarde.

    De zeldzame keren dat wij noodgedwongen goedkoop ‘vliegen’, zeg ik al de hele tijd ‘als ‘’t God belieft’ zijn we daar die dag om dat of dat uur. Als de reis niet eindigt teen een of andere bergflank in Zuid Frankrijk, met veel pech net naast een nucleaire centrale…Ik doe dat niet uit nostalgie of op basis van een goede opvoeding, maar uit bezorgdheid voor de ‘verrijkende tijden’ waarin we gedompeld worden.

    PS

    Bijna vergeten erbij te vertellen, dat op al onze verplaatsingen met de wagen, onze Néròne netjes gekamd en geborsteld op de achterbank ligt, zit of staat Niet aangelijnd en zonder halsband: klaar tot actie in een fractie van een seconde. Voor zover als die niet, nieuwsgierig als hij is, met zijn guitige snuit tussen onze schouders komt kijken naar wat                                               er zich buiten de wagen afspeelt. Voor kortere ritjes is het de Césare. Die ziet er even vervaarlijk uit, maar die is meer op nieuwe vriendschapsbanden uit. Nero integendeel wil eerst overal zeker van zijn. Indien goed bevonden, komt hij zelfs op de voeten liggen van elke wildvreemde. Hij gaat dan zelfs na verloop van tijd op de rug, de vier poten in de lucht, met de duidelijke vraag in zijn ogen van ‘buikske krabben AUB’. Tja, Duitse Herders, hé….

    Onze Obi, de jongste der 3 broers, het vriendje van Asterix, is geweldig achterdochtig. Een beetje mijn eigen aard. Dat schijnt te komen door zijn intelligentie, wat niet van dan weer niet van mij komt.. Dus de rondsluipende ‘verrijkers’ uit het naburige veerrijkers-centrum zijn gewaarschuwd. Als we niet thuis zijn, wordt er nier geblaft. Maar gebeten….

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     






    18-09-2015, 18:32 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2875

    *

    .

    *

    *

    .

    Een ‘verrijkend’ kogelgat

    *

    INLEIDING

    Ook gekeken (via mijn link) naar de striemende tussenkomst van Geert Wilders, gisteren in de Tweede Kamer? Ook gelet op de zweepslag recht in het gezicht van Rutte (die ondertussen met zijn telefoon zat te spelen) dat zelfs de treinen niet meer veilig waren. En minder dan een etmaal later, is het weer van daade. Weer met de Thalys Amsterdam-Parijs en weer met ‘een man’ ide zich opsluiten in het toilet.

    De berichten daarover die doorsijpelen zijn schaars en nietszeggend. De politie, op dit ogenblik, ‘prat’ met de man door de gesloten deur….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.gva.be/cnt/dmf20150918_01873223/station-en-thalys-ontruimd-omdat-man-zich-opsloot-in-toilet

    **

    Thalys ontruimd omdat man zich opsloot in toilet

    *

    Het station Rotterdam Centraal en de Thalys die daar halte had op zijn reis van Amsterdam, via Brussel, naar Parijs zijn vrijdagochtend ontruimd. Een man zou zich hebben opgesloten in het toilet van de trein. Een arrestatieteam en een onderhandelaar zijn gearriveerd. Dat meldt de NOS.

    *Het station en de Thalys werden ontruimd nadat een man op het laatste moment aan boord van de Thalys was gesprongen en zich vervolgens opsloot in het toilet van de Thalys. Met de verijdelde aanslag in de Thalys ter hoogte van het Franse Arras van vorige maand nog vers in het achterhoofd, werden alle passagiers onmiddellijk van boord gehaald. De 25-jarige Thalys-schutter was in Brussel opgestapt en had zich opgesloten in het toilet om zijn aanslag voor te bereiden.

     

    De Thalys staat momenteel al een uur stil op perron 3 in Rotterdam Centraal. De Nederlandse spoorwegmaatschappij NS heeft op bevel van de politie de sporen van 1 tot en met 7 afgesloten. Op dit moment zijn er twee arrestatieteams van de politie aanwezig in het station. Het ene team is inmiddels ter plaatste op perron 3. Er is ook een antiterreureenheid aanwezig die met de verdachte man probeert te praten. Het is niet duidelijk of de man gewapend is.

     

    Op Twitter laat de NS weten dat ‘door inzet van de hulpdiensten bij Rotterdam de Thalys een onbekende vertraging’ heeft opgelopen. Thalys meldt op haar website dat er door een ‘interventie van de ordediensten in het station van Rotterdam’ zeker twee uur vertraging is.

    *

    UITLEIDING

    Och, waarom heeft men die ‘man’ niet laten doen? Het duurt maar even, een paar tientallen ‘betreurde slachtoffers’, wat kogelgaten in het decor, en eindelijk zouden zjn beschermers, de Nederlandse Regering, een duidelijk signaal hebben gekregen, die niet meer te negeren viel.

    Te onthouden: overal, op elk moment, kan er een Kalasjnikov, ergens ‘gevonden’, of gekocht in de uitverkoop, op U gericht worden. De grijnzende van haat vertrokken smoel van de drager-schitter zal dan het laatste zijn dat U krijgt in ruim voor Uw ticket naar de eeuwigheid. Dit schrijven, is, zoals Geert Wilders zegt, geen ‘haat zaaien’, maar een spiegel voorhouden.

    *

    Maar cynisch doen lost niets op. Zelfs de met veel tam-tam aangekondigde controlemaatregelen in, op en rond de Thalys blijken niet te kloppen of niet waterdicht te zijn. Alle passagiers voordien gescreend? Maar dit zal dus weer zuiver toeval geweest zijn, hé. De niet te voorziene en dus niet te beletten daad van een eenzame ‘geradicaliseerde’. Niet op letten. Gewoon overgaan tot de orde van de dag.

    Wat er ook van zij: Thalys-gebruikers weten voortaan duidelijk dat een ritje naar Parijs gelijk staat met netjes afgelijnde Russische Roulette. Altijd voordien bij de Notaris de nodige schikkingen treffen: ge weet maar nooit. En wat geldt voor de Thalys, geldt des te meer voor alle treinen. Voor alle bussen. Voor elk sportstadium. Voor elke ‘Openbare Ruimte’, ja zelfs voor elk Openbaar Toilet. Allah Akbar! Zelfs in de moskeet loopt men hetzelfde gevaar.

    Geert Wilders verkondigt dit evangelie al vele jaren. Ook het Vlaams Belang doet dat. Met als resultaat dat in Nederland de PVV van Geert Wilders de grootste is geworden, net als het FN in Frankrijk, en dat in Coburgia het Vlaams Belang door alle politieke partijen, met daar boven op de media, monddood is gemaakt. Als er niet over gesproken wordt, bestaat het ook niet.

    Moeten er dan eerst overal honderden doden vallen, voor al deze corrupte verraders van het eigen volk aan de hoogste takken van de hoogste bomen bengelen en er een begin kan gemaakt worden aan de ‘ontruiming’ van al die ‘verrijkers’?

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *






    18-09-2015, 10:36 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    17-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2874

    *

    .

    *

    *

    Nieuw Ziekenhuis in Delft.

    Waar ‘Verrijkers’ voorrang hebben

    *

    INLEIDING

    Het hing al lang in de lucht en is dus al even lang geen teken aan de wand meer, maar harde realiteit. Kijk gewoon rond U in Uw straat en wees blij dat U alles nog kunt herkennen. Daar op al die domeinen, hebben de bezetters absolute voorrang. Let maar eens op al die wandelende slaapklederen. Niet omdat daar onder het ‘vluchtelingen’ schuilen, mar omdat ze zich zo elke dag agressiever opstelden. De Nazi’s wilden ons met woord en daad overtuigen dat ze ‘Übermeschen’ waren, de kannibalen gedragen zich zo van metat af aan.

    *

    Tweede tableau. Vandaag herdachten de Katholieken de H. Hildegard van Bingen, een begenadigde kloosterzuster (1098-1179) die het gewone menselijk leven van elke dag van iedere mens zag als een subliem onder woorden gebracht Godsgeschenk. Dat was ongeveer de tijd dat de Kruisridders terugkwamen van de Eerste Kruistocht. De Heilige leefde zo een beetje zoals onze eigen Hadewijch, ook al ’n kloosterzuster, die dichtte, dat ‘alle dingje waren heur te inghe’…. Like a candle in the wind, verlangend om te mogen deel uitmaken van dat Grote Licht…

    *

    En tussen die twee: de wortels van de eigen Christelijke Beschaving, en de brengers van de verwoestende ‘verrijkling’ gaan we ons Noodlot tegemoet. Lijk in ‘Het Weerbericht’ van elke dag: ’t kan vriezen, ’t kan dooien. Als ’t niet regent of integendeel, dat de zon schijnt. Er wordt daar iedere dag met heel veel pretentie over gewauweld, maar geen mens die ’t zeker weet.

    Pakken wat komt, en daar het beste van maken. Te minste, zo lang niet ziek of zuchtig. En vooral niet in Delft… gedomicilieerd zijt.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Woede om gebedsruimte ziekenhuis

    *

    DELFT – Patiënten van het gloednieuwe Delftse Reinier de Graafziekenhuis zijn boos dat er een aparte gebedsruimte is voor moslims, maar niet voor christenen, Joden en Hindoestanen. Zij moeten het doen met een gezamenlijk stiltecentrum.

     

    De aparte ruimte voor moslims stuit patiënten tegen het zere been. ”In het ziekenhuis vind je nergens een kruis,” zegt Job Duijndam in het AD. De Delftenaar noemt het een ‘ernstig geval van discriminatie.’

     

    Het ziekenhuis kreeg zoveel klachten van patiënten dat besloten is het stiltecentrum aan te passen met ‘passende religieuze symbolen’. Een aparte ruimte voor de andere religies zit er echter niet in. ”Onder moslims is een grote behoefte is aan een specifieke ruimte voor gebed. Deze behoefte zien wij bij patiënten met een andere religieuze achtergrond in mindere mate.”

    *

    UITLEIDING

    Of een bepaalde cultuur overal dezelfde is, overheen de vele landsgrenzen?

    Ooit, nog niet zo heel lang geleden, is er in Italië een Moslima Mama geweest, van hetzelfde doordringende gewicht als de Turkse Almacy uit Antwerpen, die het Kruisbeeld weg wilde uit de klas van haar zesjarig zootje. In alle Rechtbanken kreeg ze overal NUL op het rekwest, en hoogst verwonderlijk ook van de Hoge Pieten in Straatsburg. Ha zo, reageerden de gewone Italiaanse Moeders furieus, en in vele Gemeenten of Steden waar er geen levensgroot kruisbeeld op de centrale pleinen stonden, werd meteen overvloedig het nodige gedaan. En, tandenknarsend, legden de ‘verrijkers’ zich daarbij neer.

    Waarom kunnen de zwakkelingen in Delft dat niet?

    Mag ik het zeggen, Walter? Ge zijt daar wel niet de juiste persoon voor, maar het zijn mannen zonder ballen aan hun lijf. Het zijn kakmadams, voddeventen en harlekijnen die ruim op voorhand platte broodjes willen bakken voor de Nieuwe Meesters, tegen hun oude dag.

    Waarop wachten de Delfenaren, om dat ziekenhuis zelf vol te hangen met crucifixen en beelden van heiligen? Als dat de ‘verrijkers’ niet zint, moeten die maar wegblijven. Jullie moeten zelf daar niet eens op wachten, om die ‘samenzweringsruimte’ meteen in te palmen, om er als eerherstel, een Eeuwigdurende Aanbidding te houden onder de brandende Godslamp. Ik weet zeker, dat de akoestiek er ook uitstekend is, zodat een beetje orgelmuziek de zieken weer gezond zou kunnen maken.

    Allah moet maar zelf zorg dragen voor de zijnen! Ons belastingsgeld dient daar niet voor. Dan kunnen deze oudjes uiteindelijk nog samen genieten van hun oude dag. Als de ‘verrijkers’ gewipt zijn, en zij in hun eigen home kunnen terugkeren.

    *

    Als toemaatje via deze link nog de historische toespraak van een Begaafd Genie, die als tijdsdocument uit de archieven van de Tweede Kamer in Den Haag niet meer is weg te branden. U moet er wel Uw tijd voor nemen.

    https://youtu.be/TA7AyqBsJyg

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    17-09-2015, 17:51 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2870

    *

    .

    *

    *

    .

    De vrede in hun dagen….

    *

    INLEIDING

    Ook Neville Chamberlain, de Engelse Premmier, was opgetogen bij zijn thuiskomt in Londen, na de (gelukte) Vredesconferentie di Mussolini met Hilten, Daladier - Frankrijk) en Engeland had bijeengeroepen in München (30/9/1938). Op tafel lang toen vooral Tsjechoslowakije en het ‘Sudetenland’. Minder dan een jaar later zat er bovenarms op. Hitler wilde ook Polen als toemaatje, elk voor de helft te verdelen tussen hem en de Sovjet Unie. Maar allez, toen kon Chamberlain in Londen nog zwaaien met zijn papiertje, onder het blijven herhalen als een plat die doordraaide van ‘Peace in our day’s…

    Daar moest ik deze morgen aan denken, samen met het      liedje dat we toen als echte straatbengels zongen, zonder ’n draai rond onze oren te krijgen:

    Hitler had nen dikken kop,

    Mussolini blaad’hem op

    en Daladier, die speeld’er voetal mee..

    *

    Juist. Uw leven wagen voor het welzijn van anderen, is misschien wel een schone evangelische deugd (denk ik bij mezelf), maar er bestaat ook zoiets als ‘vermetel vertrouwen’. Ook al twee begrippen uit de tijd van Daladier….

    Het zijn wel mijn zaken net, maar voordien een woordeke gaan klappen met de respectievelijke levensverzekeraars zou wel goed geweest zijn. Vliegtuigen kunnen immers zeer vlotjes zo maar uit de lucht vallen en een paar flinke uit de kluiten gewassen voetzoekertjes zijn rap gevonden. Surtout als er niet in die pietrollanden op ’n dollar moet gekeken worden.

    *

    Jullie gedrieën gaan dus met Gods zegen op al Uw wegen maar waarschijnlijk niet NIET met de zegen van onze zes regeringen. Almacy, het Mosselwijf, al gehoord? En Calvo, haar kalf? Ik vraag het in hun naam. Ge gaat ginder toch wel met twee woorden spreken, hé, Heen? En denk er aan: altijd Uw tweede wang aanbieden. Staat zeer goed op de foto, naast de atoomspecialisten daar in de streek.

    *

    ‘Bij de Duivel te biechten gaan’ dus. Tot daar. Dat is maar bij manier van spreken. Maar bij Het Beest zelf op bezoek gaan? Met Mijter en Staf? Gene bang; neen, niet zoals jullie Grote Baas, om aan het Kruis te eindigen, maar als geroosterd stukske spek in een stalen kooi?

     

    Mag ik, voor de gelegenheid de rollen eens omdraaien? We zullen voor U bidden, Monseigneurs. En veel zelfs!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/buitenland/belgische-bisschoppen-trekken-naar-irak-wat-als-we-in-handen-is-vallen-a2458608/

    *

    Belgische bisschoppen trekken naar Irak: "Wat als we in handen IS vallen?"

    *

    Vandaag vertrekken de Vlaamse bisschoppen Jozef De Kesel en Leon Lemmens op solidariteitsmissie naar Irak, samen met hun Waalse collega Guy Harpigny. Ze willen er de vervolgde christenen en jezidi's een hart onder de riem steken. "Het probleem is dat IS tegen elke vorm van diversiteit is", klinkt het in een interview met onze krant.

    De Morgen had een gesprek met de Belgische bisschoppen Jozef De Kesel en Leon Lemmens naar aanleiding van hun bezoek aan Irak. U leest het volledige interview hier.

    "We naderen de frontlijn met de Islamitische Staat tot op dertig kilometer. Ik ben niet bang, maar af en toe spookt de gedachte door mijn hoofd: wat als we in handen van die kerels vallen?", zegt de Brugse bisschop Josef De Kesel, die Irak voor de allereerste keer zal bezoeken.

     

    Waarom dan het risico wagen? "De toestand voor christenen in IS-gebied is dramatisch", stelt De Kesel. "Ze staan voor de keuze: ofwel zich bekeren, ofwel een belasting betalen in ruil voor 'bescherming'. Dat komt neer op een leven als derderangsburger, ofwel de dood."

    Voor Leon Lemmens, hulpbisschop van Mechelen-Brussel, wordt het zijn tweede bezoek aan Irak, zijn laatste was in 2008. Lemmens vergelijkt het IS-beleid met Saddam Hoessein en stelt vast: "Er kan veel slechts over Saddam Hoessein verteld worden, maar je kunt hem niet beschuldigen van godsdienstvervolging. Zijn regime was seculier, met een strikte scheiding tussen kerk en staat. Er zaten trouwens ook christenen in de regering, denk maar aan Tariq Aziz. Christenen hadden net dezelfde rechten als sjiieten, soennieten en jezidi's."

    Lemmens: "Laat er geen twijfel over bestaan: Saddam was een verschrikkelijke dictator, alleen was hij dat voor iedereen. Hij viseerde de christenen niet en het land genoot een vorm van stabiliteit."

     

    Een militair ingrijpen, eventueel met grondtroepen, vinden de bisschoppen geen goed idee, ze pleiten voor een politieke oplossing. "Ik kan alleen maar vaststellen dat er dan nog een strijdmacht bijkomt, en er zijn er al zoveel. Bijkomende militaire actie zal ook niet meteen de vluchtelingenstroom stoppen. Integendeel, nog meer wapengekletter levert nog meer vluchtelingen op. Het moment is aangebroken dat onze leiders de weg van de humaniteit tonen", zegt De Kesel.

    *

    UITLEIDING

    Natuurlijk juichen wij diep in ons hart deze eerder heldhaftige poging toe. Wat er ook van de uitkomst weze. Deelnemen is belangrijker dan overwinnen, Maar m’n zieltje zegt toch dat dit geen simpel kermiskoerske is. Of willen jullie niet terugdenken aan de Hertog van Alva die Graaf Egmont en Graaf Hoorne bij hem thuis uit nodigde om over hun geschil ‘in debat te treden’, zoals dat nu heet. Dat gesprek eindigde op het schavot, binst dat Alva in zijn baard lachte om zoveel nativiteit….

    Goede reis, Heren, en bij de terugvlucht, de wind van achter. De Hemel sta jullie bij….

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    17-09-2015, 13:50 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2869

    ***

    Donderdag 17 september

    Zon 7u20-19u53

    H Hildegard van Bingen, kerklerares, patrones van filologen

    *

    .

    *

    *

    .

    Ja, ze staan er nog altijd.

    *

    INLEIDING

    Och, als ‘niet’ komt tot ‘iet’, dan ken niet zich zelve niet.’. Nederigheid, naast stielkennis, is een schone deugd. De man in kwestie heeft het als baas boven baas in zijn ‘Basisschooltje’, het Lager Onderwijs dus, voor het zeggen. Waarschijnlijk moeten al zijn leerkrachten kleurenblind zijn, voor ze de klas binnen mogen stappen. Maar hij weet blijkbaar niet, dat stokken smijten naar en kersen eten met Hoge Heren, gevaarlijk kunnen zijn voor de gezondheid.

    Ten tweede, de Stad Ronse, schrijlings boven op de taal- en armoe grens, is altijd al een wespennest geweest. Met de teloorgang van de textiel is dat niet verbeterd. Waar bovenop de verloedering, nog de zegening van de ‘verrijking’ komt met mee-eters uit alle hoeken van de wereld.

    En inderdaad, daar ook is het triestige voorbeeld van de triestige moord op Leo Vindevogel, niet eens Strijdend Flamingant, door Rijkswachtkogels een triestig voorbeeld van. Zo werd er, diep in de nacht voor zijn terechtstelling, een steen door zijn celraampje gegooid, met de boodschap dat het zijn verdiende loon was. Het was de nacht dat Prins Karel, de ‘Prins Regent’ zijn zatte liefdesnacht niet wilde onderbreken om het gratieverzoek (ingediend door zijn vrienden), te ondertekenen. Vindevogel was oorlogsburegemeester en Senator, waarbij men zelfs vergeten was zijn onschendbaarheid op te heffen. Vrijgesproken in 1ste Aanleg door de Krijgsraad, werd hij in Beroep door het Krijgshof veroordeeld tot de kogel door een Rechter die dezelfde dag vernomen had dat zijn zoon in de Duitse kampen was omgekomen. Toen de man, die Vindevogel zogezegd ‘aan de vijand verraden’ had, na verloop van tijd terug in Ronse was, getuigde die dat niet Vindevogel, maar een liefdesrivaal hem dat gelapt had. De toenmalige Minister van just-is-Just weigerde echter de procedure voor eerherstel te starten… Cette sale question de la Flamandisation, vous savez!

    Ach Ronse! Nog altijd zo kleinburgerlijk als ooit. Waar ‘broodroof’ nog altijd, na 70 jaar, een geducht wapen blijkt te zijn. Of – een beetje verder gedacht – wil deze ‘Directeur’ niemand in zijn school… uit liefdesnijd? Is dit een nieuwe versie van het beweerde ‘verraad’ uit 1945-‘46¸

    Het is namelijk zo, dat Luis De Lentdecker, zelf weerstaander geweest, achteraf uit eerlijke schaamte aan deze figuur de nodige bekendheid heeft gegeven. Verhaal dat ik naderhand tot op het bot ben gaan uitspitten….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    Ronse Een schooldirecteur uit Ronse is in opspraak gekomen nadat hij in een vlammende mail de partijleden van N-VA vergelijkt met 'Gestapo'ers'. Ze zijn niet welkom op zijn school, meldt hij. Liesbeth Homans noemt de zaak 'verwerpelijk'. De partij wil klacht indienen tegen de man, meldt Het Nieuwsblad.

    De mail in kwestie werd twee weken geleden naar Vlaams minister Liesbeth Homans gestuurd. Die had een uitspraak over de vluchtelingenproblematiek gedaan die schooldirecteur Eddy Desmet niet kon pruimen. "Vluchtelingen die in hun thuisland over een huis beschikken, hebben geen recht op een sociale woning in Vlaanderen", meende Homans, waarop de directeur van basisschool Dr. Ovide Decroly verkondigde dat haar partij niet welkom was.

     

    Desmet vergeleek de N-VA met nazi's: 'afgietsels van oorlogsmisdadigers', klonk het scherp. Volgens hem vinden zijn leerlingen dat Bart De Wever "enkel nog een Hitlersnorretje te kort heeft."

     

    Brigitte Vanhoutte, N-VA schepen in Ronse, noemt de mail 'een schooldirecteur onwaardig'. "Deze man heeft een voorbeeldfunctie, dit kunnen we niet zomaar laten passeren." Ze wil klacht indienen wegens laster en discriminatie en hoopt dat de onderzoeksrechter de zaak snel uitklaart. Ook het Gemeenschapsonderwijs onderzoekt de zaak. De schooldirecteur zelf nuanceerde intussen zijn uitspraak: "N-VA'ers die aan politiek doen, moeten niet komen. Dat bedoelde ik."

    *

    UITLEIDING

    Ja Ja!! Was bijna vergeten te vertellen, dat de zaak Vindevogel zich afspeelde in het kader van kleine dorpspolitiek in de rangen van de toenmalige CVP-kopstukken, bijna allemaal textielfabrikanten. Waarbij o.a. later bekend werd, dat Vingevogels grootste vijand, reeds bij de Duitsers was gaan onderhandelen, nog tijdios de 18-Daagse Veldtocht. Zijn specialiteit? De overbekende stof weven, voor de gestreepte kledij voor de concentratiekampen…. Een productie die geheel de oorlog werd volgehouden…. Door een goede ‘Vaderlander’ die achteraf dan ook vele decoraties ontving.

    *

    Och, eigenlijk heb ik medelijden met da ‘scoolhoofdje’ vanwege zijn begrisverwarring. Beter dan te spreken over ‘afgietsels van oorlogsmisdadigers’ uit het verleden, zou hij kunnen nadenken over de oorlogsmisdagers en volksverraders van tegenwoordig. Op ‘heulen met de vijand’ staat in oorlogstijd de doodstraf. Zou die dat niet weten? Overal rondom ons heeft het Islammerij-kannabalisme ons de oorlog verklaard. De invasie is in volle gang in het land. De gewone Burger wordt opgezet om het uit te schruwelen, dat BDW (zonder snorretje) 165.000 Euro uit de Stadskas grabbelt om super doordringede kogels voor zijn Politie te kopen. Gewoon uit voorzorg tegen de komende aanvallen van dee vijanden en meedogenloze moordenaars. God toch! De politie zou hen pijn kunnen doen!

    Moraal van dit verhaal: de wereld is geen zier veranderd Alleen is het ‘Feldgrau’ van de vroegere bezetters, nu het gifgroen geworden van de Islammerij. Even Slinkx en even verwoestend.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    17-09-2015, 12:09 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    16-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2868

    *

    .

    *

    .

    De Jihadisten zijn er al. Nu ook hun wapens.

    *

    Morgen rijden hun colonnes, toegejuicht door de omstaanders (!) met de Zwarte Doodsvlag, dwars door Europa….Als het moet, met daarbij de Satrs and Stripes zoals in ‘44

    *

    INLEIDING

    De Vergiftigde gemuilbande Leugenpers kraait al een paar dagen Victorie, omdat in Libië de orde eindelijk is hersteld.

    Waarschijnlijk komt het daardoor, dat in Griekenland sindsdien volle containers met ‘Hulpgoederen’ worden ontmaskerd, die boordevol … wapens blijke te zitten. Zie

    https://youtu.be/xn-UCR5p0y0

    Maar over dat soort zaken wordt niet over ‘gecommuniceerd’. De mensen zouden wel eens kunnen doorhebben, van waar de wind komt. En neen, het waren zekerlijk geen speelgoed geweertjes.

    Maar over dat nieuwe gezag daar aan de overkant der Middellandse Zee. Niets is wat het schijnt. Er zijn lezers geweest, die mij bedenkingen na ‘nine eleven’ en het uitblijven van de Amerikaanse vergelding daarvoor, verkeerd hebben begrepen. Nee, nee, er diende geen ‘dankoewel’ te worden gezegd aan Al Quada, maar hen bedenken met eenzelfde attentie als in 1945 de Jappen, zou de wereld voor een groot malheur hebben behoed. Volgens mij stak daar toen meer achter dan gewone zakelijke belangen met de Arabische Familie Bin Laden. Waarover de Pers zich toendertijd te pletter schreef om dat zo uit te leggen. Diene Osama Bin Laden was een buitenbeentje die om een of andere reden ‘geradicaliseerd’ was.

    Ja Ja, de rest zouden we wel zien. En daarom kregen we na verloop van tijd andere namen op ons bord. Boko Haram, Taliban, IS, enz en de naam Al Quada verdween zo een beetje tussen de coulissen. Maar stilaan lekten de banden met de Obama’s uit. Och, het was allemaal fel overroepen. De ‘Moslim Broederschap’ was gewoon een soort biljartclub, waar zelfs de broer van Obama lid van was.

    *

    En nu is er ineens een zeer strategische stap gezet. Libië, waar Al Quada u de macht gegrepen heeft, is zowat de voortuin van Italië….De ferry’s naar Italic en Griekenland werden er vlot, onder de hoge bescherming van Frontex, de militaire grensbewaking van Europa. Meer zelfs, de gezamenlijke oorlogsvloten van zowat heel de Westerse Wereld reppen zich heen en weer, om eventuele gaatjes te vullen.

    Een eerste verwittiging kwam, toen deze zomer die strandschutter met een paar welgemikte salvo’s daar voor altijd het toerisme verjoeg. Maar net als bij de bakker, die het brood ook maar in de oven kan doen, als het deeg voldoende gerezen is, zo moeten wij gewoon de tijd afwachten, voor de IS-aanvalsvloot de Middellandse Zee oversteekt.

    Het is alleen spijtig voor Mohbama, dat de Poet juist nu op die plaats zijn oorlogsvloot kom vertonen….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    en

    http://www.franklinterhorst.nl/Washington%20zet%20Al%20Qaida%20terrorist%20op%20de%20troon%20in%20Libi%C3%AB.htm

    *

    Washington zet Al-Qaeda terrorist op de troon in Libië

    Door: Franklin ter Horst (Aangemaakt:15 september2015)

    *

    Voor iedereen, die de politiek van de VS in Irak, Libië en Syrië een beetje volgt is het geen verrassing meer dat Libië vandaag onder controle staat van een ongeregelde bende moslimbarbaren met aan het hoofd de in 1966 geboren Abdelhakim Belhadj een Al-Qaeda veteraan uit Afghanistan. Deze terrorist is tevens commandant van IS(IS) in Libië waar hij de IS(IS)-opleidingskampen in het oosten van Libië ondersteunt en coördineert. De kampen bevinden zich in de omgeving van de stad Derna, een regio die al lange tijd bekendstaat als bolwerk van moordende islamitische Jihadisten. De benoeming van Belhadj toont voor de zoveelste keer dat Washington precies dezelfde krachten helpt die ze zogenaamd wereldwijd bestrijdt. Het maakt de Obama-administratie totaal niet uit dat deze figuur overal waar hij opduikt een spoor van geweld en bloedvergieten achterlaat.

     

    Libië is na de dood van Muammar Gadhaffi ontaard in een strijdtoneel van elkaar rivaliserende stammen en terreurgroepen die de smaak van het moorden te pakken hebben net als de barbaren van IS(IS) en andere terreurgroepen in Syrië en Irak. Gadhaffi is weg, maar de normale burgerbevolking van Libië heeft er dank zij Amerika en Europa, een bende barbaren voor terug gekregen. Libië, eens het meest welvarende land in heel Noord Afrika, is dankzij de steun van het Westen veranderd in een puinhoop.

     

    [abdel4] Washingtons bondgenoot, terrorist Abdelhakim Belhadj

     

    Belhadj heeft de Amerikaanse zaak in Libië zo goed gediend, dat hij geprezen wordt door mensen als de Amerikaanse senator John McCain die ook nauwe contacten onderhoudt met de door Amerika in 2009 vrijgelaten moslimjihadist en thans IS(IS)-leider Abu Bakr al-Baghdadi. MacCain noemt Belhadj en zijn aanhangers helden. Direct na de val van Gadhaffi werd Belhadj al door Obama beloond met de post van militaire bevelhebber in Tripoli.

     

    De Verenigde Staten en NAVO-bondgenoten prijzen Abdelhakim Belhadj al sinds 2011 als “vrijheidsstrijder”. Ze stelden hem voor als een man, die moedig andere vrijheidslievende strijders aanvoerde in de strijd tegen de “tirannieke despoot” Muammar Gadhaffi. De bende van Belhadj werd bij het verdrijven van Gadhaffi, gesteund door leden van de terreurbeweging Hezbollah, Amerikaanse en Britse special forces en voorzien van geavanceerde wapens uit onder meer Groot-Brittannië en Frankrijk. Hetzelfde tuig dat in Afghanistan en Irak door het westen werd bestreden, werd in Libië door de NAVO beschermd. Zo zijn ze in de gelegenheid gesteld de macht in Libië over te nemen. De machtsovername heeft naar schatting aan 50.000 mensen het leven gekost, mede ten gevolge van NAVO bombardementen.

     

    Belhadj immigreerde in 1988 naar Afghanistan om er deel te nemen aan de Afghaanse Jihad tegen de Sovjet-Russische bezettingsmacht. Hij werd in 2004 twee keer opgepakt in Afghanistan en in Maleisië en ondervraagd door de CIA in Thailand alvorens hij datzelfde jaar werd uitgeleverd aan Libië. Hij werd in 2008 in Libië bevrijd en verklaarde afstand te zullen nemen van het geweld. Belhadj is bekend geworden binnen islamitische kringen als “Abu Abdullah Assadaq” en de Libische opstand heeft zijn transformatie gezien van gezochte delinquent naar een held van de Libische Revolutie. Zelfs Asharq Al-Awsat, de grootste Arabische krant van de wereld, schrijft in het artikel “Van Heilige Strijder tot Held van de Revolutie: Abdelhakim Belhadj“.

     

    Na de dood van Gadhaffi, benoemde Belhadj zich met toestemming van Obama tot leider van de militaire raad in de Libische hoofdstad. Veel van zijn volgelingen staan bekend als hofleveranciers voor zelfmoordterreur tegen westerse troepen in Afghanistan.

     

    Al het gepraat over “gematigde rebellen” is niets anders dan retoriek, die ertoe dient een niet meedenkende publieke opinie te misleiden. Er bestaan voldoende gedocumenteerde bewijzen voor de contacten van Belhadj met Al-Qaeda en voor zijn terreurdaden in de hele wereld. In verschillende berichten is sprake van zijn gevechtservaring in Afghanistan en elders en hijzelf heeft ermee gepocht in Irak Amerikaanse soldaten gedood te hebben, maar dat blijkt voor Barack Hussein Obama geen probleem. Maar het was in Libië, waar Belhadj de grote man van Washington werd om Gadhaffi en de rechtmatige regering van Libië ten val te brengen. In de praktijk bleek Obama de stuwende kracht achter de zogenaamde 'humanitaire' oorlog tegen Gadhaffi en de invasie in Libië. De door de elite gecontroleerde media nam het op voor de ‘vredestichter’ Belhadj en sprak van humanitaire acties om 'vrede' te brengen.

     

    Dat de opstand in Libië geen spontane volksopstand was, maar ruim van tevoren door het Westen was gepland, bleek onder andere uit een gelekte email van 1300 woorden, die op 8 juni 2008 door de voormalige Britse ambassadeur in Libië aan premier Tony Blair werd verzonden. Hierin werd reeds het later uitgevoerde plan besproken om Gadhaffi te verwijderen, en te vervangen door een islamitisch marionettenregime. Belhadj was niet slechts een willekeurige deelnemer aan de oorlog van de VS en de NAVO in Libië, hij behoorde tot de belangrijkste leiders in dit conflict. Hij leidde een groep Jihadisten met gevechtservaring, die in de voorste linies tegen Gadhaffi meedeed. Dat werd bijzonder duidelijk toen de Libische Islamitische Strijdgroep de leiding bij de bestorming van Gadhaffi´s militaire complex Bab Al-Asisija op zich nam. Hierbij kreeg de Libische Islamitische Strijdgroep steun van de Amerikaanse geheime dienst d.m.v. geclassificeerde informatie en van het Amerikaanse leger, vermoedelijk in de vorm van tactische ondersteuning. De oorlog van de VS en de NAVO tegen Libië werd gevoerd door terroristengroepen, die zowel openlijk als verdekt door Amerikaanse geheime diensten en het Amerikaanse leger gesteund werden. De mainstream media zal deze zaken nooit aan de orde stellen.

     

    [AdieuMaman] Met hulp van Washington en Brussel, circa 50.000 doden in Libië!

     

    Wat de wereld te zien heeft gekregen is de volledige vernietiging van een functionerend land. Thans heersen er terreurbendes die zorgen voor angst en nood. Sinds het door Washington en Brussel georkestreerde afzetten van Gadhaffi, heeft de wetteloosheid in Libië ongekende vormen aangenomen. Overal waar Washington en Brussel zich bemoeien met interne aangelegenheden waar dan ook, veranderd de samenleving in barbarisme. Zo publiceerde IS(IS) op 15 februari 2015 een video, waarin de executie van 21 Koptische christenen te zien is. De video zou zijn opgenomen in de buurt van Tripoli. ‘We staan ten zuiden van Rome. Deze video is een boodschap voor de vijandige Egyptische kerk. Veiligheid voor jullie kruisvaarders is iets wat jullie alleen maar kunnen wensen’ aldus een van de barbaren. Veel Egyptenaren zijn naar Libië gereisd om daar werk te zoeken. Sommige van de onthoofde mannen zouden familie van elkaar zijn. Egyptische gevechtsvliegtuigen hebben luchtaanvallen uitgevoerd op trainingskampen en wapenopslagplaatsen van IS(IS), maar of dat wat uitmaakt, valt te betwijfelen.

     

    Op 19 april 2015 werden er opnieuw beelden verspreid van de moord op circa dertig mannen die ze Ethiopische christenen noemen. De video die is verspreid op internet duurt bijna een half uur en toont de onthoofding van zeker twaalf mannen op een strand en de executie van zestien anderen met vuurwapens in een woestijngebied. In de video krijgen christenen te horen dat ze nergens veilig zullen zijn, tenzij ze zich bekeren tot de islam of geld betalen aan moslims. Ethiopië behoort tot de oudste christelijke naties ter wereld. Het christendom nestelde zich er in de eerste eeuw. Naar schatting 43½procent van de 90 miljoen Ethiopiërs is lid van de oude Ethiopisch Orthodoxe Kerk. Circa 20 procent behoort tot andere christelijke gemeenschappen. Meer dan 34 procent is islamitisch.

    *

    UITLEIDING

    Bij http://nageltjes.be/wp/ vindt U vandaag een mooie oproep, samen met een paar hallucinante video’s over aanstormende kannibalenstoeten, maar ook en vooral over hysterische Moslmimmerwijven die roepend en tierend, Allah Akbar naar de camera schreeuwen.

    Buiten het bereik van kinderen houden. Eventueel graag doorsturen naar alle Regeringskabinetten in Bruxellabad. Met ontvangstbevestiging, zodat ze achteraf niet kunnen loochenen zoals naar gewoonte.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     






    16-09-2015, 17:27 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2867

    *

    .

    *

    .

    Vooraanzicht van een nest vogeljongen nog met bloot achterwerk… (Zie onderaan de tekst)

    *

    INLEIDING

    Hoe ver reikt de herziening van de fouten uit het verleden? Een uiterst prangende vraag voor wie de eigen Souvereiniteit naar Waarheid, in het juiste perspectief ziet. Net als in 1713 (!) bedoelden de Grote Mogendheden het goed. Gedaan toen met de ‘Godsdienstoorlogen’, met de Spaanse ‘Successen Oorlogen’ die 150 jaar hadden geduurd, voor Vlaanderen, gedeeltelijk geamputeerd, begon toen de Oostenrijkse Periode. Nog maar eens een andere Bezetting door weer een andere Grootmacht….

    Met ‘Vlaanderen in Franrijk’ in het achterhoofd, ben ik toch benieuwd; nu Marine La Plume de klok wil terugdraaien tot vòòr Schengen. Of zij, een verstandige Grote Dame, en geen ‘Le Roi, c’est moi’, die eventueel niet zou willen wat verder terugdraaien, tot vòòr het verraderlijk Verdrag uit 1713, De Vrede van Utrecht.

    Daar waar, in een context van 'Nous traiterons sur vous, chez vous, mais sans vous (zials nu nog altijd) een stuk Vlaams Grondgebied vanaf de Vlaamse Bergen tot aan de rivier DE SCARPE, Kales (Calais) en Duinkerken inbegrepen, werden verkwanseld.

    U moet hier toch eens beter op toekijken, me dunkt. Anders blijft die gebiedsroof voor altijd en eeuwig bestaan. Zie

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Vrede_van_Utrecht_(1713)

    en

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Frans-Vlaanderen

    *

    Om duidelijk te zijn: de naam ‘De westhoek’ slaat dus zowel op Vlaams als op Frans Vlaanderen. Het is het historisch erfgoed het oude Graafschap Vlaanderen, en als dusdanig behoort het aan van alle Vlamingen. En niet aan het Franse Rijk van tegenwoordig. Al wordt er daar al vanouds ook Frans gesproken in de Franse Westhoek. Het volstaat bijvoorbeeld de namen op de oudste begraafplaatsen te lezen: het zijn zelfs tot op de huidige dag, de taalkundig zuiverste Vlaamse familienamen. Van Rexspoele is daar een mooie illustratie van.

    *

    Wat ik bedoel, is dat de diefstal door Louis Katorze eindelijk ongedaan gemaakt wordt, en dat het gebied terug ressorteert onder de Souvereiniteit van de Vlaamse ‘Deelregering’, waarvan er zo spoedig mogelijk werk moet van gemaakt wordt, dat de Courger dwangbuis liever vandaag dan morgen doorbroken wordt.

    Niet het Europa der Verenigde Nazies, maar het Europa der Verenigde Regio’s: dààr en dààr alleen ligt de toekomst. De volkeren uit die regio’s werken samen; Schotland, Catalonië, Baskenland, Vlaanderen, enz. Nes zoals Tsjechië en Slowakije gescheiden, betere vrienden zijn dan samen in het Tsjechoslowakije van vroeger.

    Alles wordt nieuw, de Hemel en de Aarde. Maar deze keer niet uit herderlijke bezorgdheid, maar uit vaderlandsliefde. Gewoon uit Liefde voor Outer en Heerd, weet U nog?

    Een soort van Patriottische Europeeërs tegen het verkanibaliseren van het Avondland.

     

    En nu gij, lieve Marina.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vlaamsbelang.org/nieuws/11138

    *

    Grenzen stellen

    Onder massale persbelangstelling verzamelde onze Europese fractie vandaag in het Vlaams Parlement.

     

    De Lokettenzaal in het Vlaams Parlement was vanavond het decor van een bijzonder geslaagd colloquium. Meer dan 600 aanwezigen zagen hoe de Franse presidentskandidate Marine Le Pen de lakse immigratiepolitiek van de EU aanpakte.

    De huidige asielcrisis heeft intussen ruimschoots aangetoond dat de EU op geen enkele manier antwoord kan bieden op de problemen die de moderne, geglobaliseerde wereld met zich meebrengt. Het Vlaams Belang wil samen met zijn Europese partners naast de Belgische ook de Europese dictaten een halt toeroepen. Hierdoor besparen we miljarden, kunnen we de massa-immigratie stoppen, herwinnen we onze soevereiniteit en worden we weer baas over eigen geld en eigen grenzen.

    Op die manier beschermen we bovendien onze identiteit en tradities en kunnen de belastingen omlaag zodat de economie weer zuurstof krijgt.

    Morgen volgt alvast een uitgebreid verslag van deze geslaagde avond op deze website.

    Lees hier het manifest van het colloquium
    Herbekijk hier het colloquium.

    *

    UITLEIDING

    De eerste keer dat U in de Franse Westhoek een uniform ziet, met deze badge op de mouw, voelt U waarschijnlijk hetzelfde al Digitalia: eerst soort van ‘welkom thuiskom-gevoel’, met onmiddellijk daarop een plaatsvervangende schaamte, dat in Vlaams Vlaanderen niet met de eigen identiteit wordt geposeerd, maar met die van de Coburger bezetter. Liever had ik die insignes gezien, met een bepaalde soort runentekens als badge. Dat zou de exacte situatie van ’bezetter’ beter weergeven. En dat is iets waar ‘onze jongens’ ook niet om vragen. Na jaren van vreemde indoctrinatie, zou Oom Agent u dan ook met vreemde ogen bezien. Hem en haar zijn immers de hersenen gespoeld, als dat Coburgia het Vervanger-Vaderland is, voor iets dat, op de letter beschouwd, niet politiek-correct is.

    *

    Weeral oorlogstaal, zullen velen denken. En ze hebben gelijk. Zijn we dan soms niet in oorlog misschien? Wel, wij niet zo direct misschien, maar onze vijanden zijn dat wel tegen ons. Denk aan de horden asiel-kannibalen. Denk aan die ene Tsjeefse mandaatdrager, overigens di betaald daarvoor, die in de Pers kwijt wilde, dat het niet goed was voor de Vlaamse reputatie in het buitenland, dat Marina in het Vlaams Parement kwam spreken. En, zei die, dan nog precies op het moment dat de reputatie van Vlaanderen daar al niet te best meer is.

     

    Moet ik dat soort mensen daarvoor proficiat wensen? Vernepen nestkakkers, dat ze zijn. Terwijl Schuddekoppeke Van Brempt in Antwerpen de handschoen uit het rode slijk opraapt die een ‘gematigde kanabaliste’ een eindje geleden daar heeft weg geworpen.

    Om het met een dialectwoord te zeggen uit de Westhoek van de twee kanten van De Schreve: echte blutsepopers zijn het, ja!

    Voor tekst en uitleg bij dit lelijke woord: zie helemaal bovenaan.

     

    Pssst

    Van de vier bruggetjes (links) in deze tekst, is vooral de 2de over Frans Vlaanderen de belangrijkste. We weten immers allemaal alles over Schengen, het Vlaams Belang en Marine La Plume.

     

    Pssst 2

    Dramatische bosbranden, nog dramtischer overstromingen, oude vrouwtjes van 92 jaar die vallen en beroofd worden, gezinsdrama’s, kinderen die onder de trein lopen, aapmensen van miljarden jaren geleden: het komt ons de oren uit. Maar over de zelf uitgelokte dreigende ondergang van onze Beschaving? Ssst! Laten we toch niet XENOFOOB doen. Alleen dat we nog veel meer compassie moeten hebben met die arme gematigde kannibalen! Zeg, zouden al die kwibussen-boven-kwibussen geen contact opnemen met de 1813, de ‘Zelfmoordlijn’?

     

    Pssst 3

    Die IS-Strijders kennen toch ook hun klassieken niet, hé. De wrede Kezer Nero in het antieke Rome verhief het uitmoorden van de Eerste Christenen tot een ware Kunst: heel het Circus Maximus, volgelopen van de kelder tot de nok, mocht komen toekijken hoe die ‘ongelovige honden’ voor hun ogen netjes opgepeuzeld werden ‘tot het laatste botje, zeggen de Geschiedschrijvers, door de wilde dieren. Doet er mij aan denken, dat bedoeld Colosseum nog altijd bestaat, klaar om opnieuw in gebruik te worden genomen.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    16-09-2015, 15:48 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2866

    ***

    Woensdag 16 september

    Zon 7u19-19u55

    H Ludmilla

    Ludmilla, dit vrome kind, brengt dikwijls regen en wind

    *

    .

    *

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Boven de bruggen over de snelweg in Duitsland hangt het, luid en klaar, als een oorlogsverklaring van hen die we liefdevol zouden moeten blijven verwelkomen, in de taal van het land: jullie kinderen zullen bidden tot Allah of sterven. De honden blaffen, de karavaan der kannibalen trekt voorbij.

    Is duidelijke taal, me dunkt.

    En voor wie nog niet overtuigd is door hogerstaande foto: onderaan dit opstelletje staat er nog ‘n tweede met een jonge ’bootvluchteling’ (in een video) in beeld brengt, die het welbekende gebaar maakt van ‘keel oversnijden’. Voilà, daarmee weten we ‘t, de rest is alleen maar een kwestie van tijd.

    En wat doen wij? Wat doet onze Legermacht? Ha Ha! Wij, de brave naïeve Burger, mocht het via de TV vernemen: de nodige manschappen zijn er niet eens, en d’er zijn ook geen ‘middelen’ voor. Dat is de codetaal voor het feit dat geld geen tweede keer kan uitgegeven worden, want tot de laatste Euro besteed aan ‘de opvang van de vele duizenden ‘vluchtelingen. Werkelijk: een zeer duidelijk verhaal voor de op de loer liggende vijand.

    De hoogste Slinkxe ‘Elite’ heeft zich dus een enorme verantwoordelijkheid op de hals gehaald. En het ergste is: die zien nu zelf geen oplossing meer. Ze weten zo goed als iedereen, dat de ‘vluchtelingen’, wanhopig geworden door de reactie van het Volk, binnenkort zal overgaan tot geweld. Geweld, dat zal uitgroeien tot een spiraal van bloedvergieten, moorden, stelen, verkrachten, en… koppen kerven. Maar net als in mei ’40: deze ‘Elite’ van de EU Verenigde Nazies voert publiciteit voor ‘Het Gebroken Geweer’… Do you remember? Zie daarom deze link als geheugensteuntje.

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Gebroken_geweer

    De Sinkxse moraalridders droegen het van in de Jaren ’20 in hun knoopsgat, en gedroegen zich, bij de Inval der Duitschers, da nook consequent. De ene socialist schiet toch niet op de andere? Inwendig schoorvoetend en meet veel tegenzin ondergingen die dus de 18daagse Veldtocht…

    Maar de mensen van het VNV, die voor 99.99% ook pacifisten waren, namen de wapens op, toen hen dat werd opgedragen. Want laffelijk overvallen worden, tegenin alle afspraken, dat was hun genre niet.

    Het is dus juist, dat de Geschiedenis zich herhaalt. Maar deze keer in veel groter (en veel vreemder) aantallen. ’s Maul haten van de jaren ’40 zal vervangen worden door het koppen snijden en door brandende landgenoten in metalen kooien. Niet ’s Maul halten’, maar Allah Akbar.

    We zien nu weer letterlijk hetzelfde: zij vechten niet terug, omdat kannibalen ook mensen zijn….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    en

    http://nieuws.tpo.nl/2015/09/15/enorme-vechtpartij-in-aanmeldcentrum-asielzoekers-duitsland/

    *

    Enorme vechtpartij in aanmeldcentrum asielzoekers Duitsland

    *

    In een aanmeldcentrum voor asielzoekers in Ellwangen in de Duitse deelstaat Baden-Württemberg is dinsdag een massale vechtpartij uitgebroken. Twee groepen van in totaal zo’n 150 mensen gingen met elkaar op de vuist toen het eten werd uitgedeeld. Zeker negen mensen zijn gewond geraakt.

    Vluchtelingen kregen ruzie met elkaar, omdat iemand was voorgedrongen in de rij. De ruzie draaide uit op een vechtpartij nadat steeds meer mensen zich ermee bemoeiden. Zeven gewonden moesten naar het ziekenhuis.

    De politie rukte grootscheeps uit om de gemoederen tot bedaren te brengen. Dertig politieauto’s en honderd agenten kwamen op de ruzie af. Er kwam zelfs versterking vanuit de naastgelegen deelstaat Beieren.

     *

    UITLEIDING

    Kleine oorzaken, grote gevolgen zoals U ziet. Eerst gaan de kannibalen elkaar te lijf, en dan ‘crescendo’, altijd maar hoger, altijd maar verder en vooral: altijd maar gewelddadiger. Met woord en wederwoord. Tot er geschoten wordt. Schot en wederschot met steeds krachtiger schiettuig of springstof.

    O, zegt Patriekse DeWael met in zijn achterhoofd dat schoon pensioen van Peumans), als dat bij ons gebeurt sturen wij gewoon onze flikkenleger naar de grenzen. Die gaan dan daar gewoon iedere dag, met boterhamrommel e drinkbus, van huis naar het werk. Allemaal gratis ritten met Het Openbaar Vervoer. Aanslag-vrij. Dan blijven, uit noodzaak der onmogelijkheden, de deuren van de eigenlijke Politie Posten dicht en wordt er aan de criminele wereld enkele weken carte blanche gegeven. Want kijk, daar is dan dat oud zeer weer terug. Controle als de brave burger niet méér dan één kilo appelsienen in het buurland heeft gekocht, de maximum tolvrije invoer zonder invoerrechten.

    Helemaal in het kader van de afbraak mei ’68 politiek van Bruxellabad, moeten we deze keer vooral wijzen op het werk van de toen nog jonge Toebakzak, ondertussen veilig geland in het comfortabele en vetbetaalde baantje van Burgemeester van Leuven. Wèg met dat streng militair georganiseerd Rijkswacht Korps. Afschaffen, en alles vervangen door een beperkt aantal Ooms Wijk Agenten. ‘De Rijkswacht, Uw vriend’ deed teveel aan de SS denken.

    Die ‘Hervorming’ sleepte jarenlang aan, kostte handen vol geld, en komt herop neer, dat er niet één Politiekorps is zoals gepland (zogezegd), maar tientallen. Want, naar Sklinkxe gewoonte, wilde zowat iedereen zijn deel van de koek. Onder andere de… kleursyndicaten. Waardoor de Politie, enig ter wereld, nu regelmatig de boel kan ‘plat leggen’, door (met behoud van loon) te staken. En wat het ergste is in de verpolitisering: de Burgemeesters, de grootste politieke beesten van het hele land, zijn nu overal ‘Hoofd van de Politie’ mogen noemen. Zonder daartoe ook maar de minste opleiding te hebben gehad. Maar de idee dat zij op die manier, de hefbomen van de Macht bedienen, streelt niet alleen hun eigenwaan, maar is, als het er op aankomt, het gedroomde middel om effectief de Macht te grijpen.

    In alle ons omringende landen is er een ‘Gendarmerie’ die als één man onder één en hetzelfde Centraal Gezag staat: dat van de vrije Burger in een democratisch verkozen Regering.

    Dat ook de Verplichte Legerdienst werd ‘afgeschaft’, was OK, te minste zo lang er geen vijanden in zicht meer waren. Nu die er wel zijn, zelfs in overvloed, en er een inzetbaar Leger onder één Centraal Gezag broodnodig is, kan dat niet meer. Omdat niet alleen de kazernes vol kannibalen werden gestopt, maar omdat ondertussen ‘de stielkennis’ compleet verloren is gegaan. En daarbij, tucht, orde en regelmaat, dat zijn begrippen waarmee iets kan aangevangen worden op de vele festivals voor jongeren. Met daar boven op, voor de paar honderd beroepsmilitairen, ‘de manschappen’ dus, het recht op…. Staken. Met behoud van loon.

    Ach, we hebben het hier al zo dikwijls geschreven: de Slinkxen, samen met hun ‘Christelijke’ vriendjes, zijn vooral goed voor zichzelf, en dan nog maar tot zover het geld op is. Dat ‘Arbeid Adelt’ is wel een mooie leuze, maar op hen staat ze als een tang opeen varken.

     

     

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *










    16-09-2015, 09:57 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    15-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2865

    *

    .

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Een echte schande is het, van De Schandaard! Maar ja, het is waar, de naam Benito is Italiaans voor de ‘Gezegende’, maar toch!

    In Predappio, in de Provincie Emilia Romagna, huist er een burgemeester, een goede vriend van Mario Renzi, die van het vroegere Palazzo del Fascio een écht museum (en bedevaartsoord?) wik maken met alles er op en er aan.

    Tot op zekere hoogte kan ik, samen met de meeste Italianen, mee instemmen. Te minste tot de dagen van het verleden dat Hitler nog opkeek naar Mussolini. Waarna het begon verkeerd te lopen en Italië, dat helemaal geen oorlog wilde, meegezogen werd in die duivelse dans.

    Maar dan komt mijn maag in opstand, als ik verder denk: Predappio, Renzi, Bruxellabad, de Märkeliana, het ‘Diktat’ van Scheng-Schong- Geschongen, dan vrees ik dat we met dat soort wereld globalisatie, nogmaals onze neus zullen schenden.

    Net als Hitler, het grootste genie aller tijden volgens Kennedy zullen al de Führertjes van al onze Landen ‘Vredesmachten’ moeten uitsturen om de boel bijeen te houden. Oorlog voeren, om de vrede te bewerkstelligen….

    Meester in de Lagere Schol in het Ieperse legde ons dat, 7-8 jarigen toen uit, in de lessen ‘Vaderlandsche Geschiedenis’. Het ging over de Grote Keizer Karel V, een geboren Gentenaar die Koning van Spanje en van de Nederlanden was geworden, ‘in wiens Rijk de zon niet onderging’ (dat was na Christoffel Colombus, de Venetiaan) die heel zijn leven zo wat overal oorlog was gaan voeren, omdat hij vrede wilde. Dat was toen binst de oormog ’40-’45, en Meester was er heilig van overtuigd, dat Keizer Karel het, zoals alle Groten ter Wereld, bij het rechte eind had gehad. Dat was ook, als ik het goed bedenk, vòòr Stalingrad.

    *

    Ik zie het nog zo rap niet gebeuren, dat Staf Declercq, de Leider van het VNV, thans een verhakkeld en tot schande herleid verscheurd skelet, in de adellijke stand van de Vlaamse Leeuw wordt verheven. Zijn gestorven en al geruime tijd begraven lichaam, werd inderdaad door De Witte Brigade, in de open lijkkist, in de sidecar van de moto van een ‘Weerstander’, dagenlang rondgereden om aan baard- en hoofdhaar getrokken bespuwd te worden door a die dappere Verzetsmensen van nà de oorlog.

    Mussolini trouwens kreeg kort nadien een broekloze broek van hetzelfde laken: poeelnaakt tot onder de armen, met het hoofd omlaag, aan de oversteek van een benzinestation in Milaan opgehangen. Naast het tengere liichaampje zijn geliefde Claretta, al even naakt, tot de plaatselijke onderpastoor verkreeg dat de rokken toch te minste tot aan de knieën zouden samengebonden worden.

    Maar zover wil de Burgemeester van Predappio en ook Mario Renzi, de Premier van Italia, nog niet denken. Eerst nog, lijk Benito, nog wat van het leven en van de vrouwtjes genieten.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20150915_01867526

    *

    Eerste Italiaanse museum over fascisme komt in de geboorteplaats van Mussolini

     

    Het eerste museum dat in Italië gewijd zal worden aan de fascistische regeerperiode, komt in de geboorteplaats van de voormalige dictator Benito Mussolini. Dat melden de lokale autoriteiten.

     

    Het museum zou geopend worden in het voormalige hoofdkwartier van de Italiaanse fascistische partij, ‘Palazzo del Fascio’ in Predappio, zei burgemeester Giorgio Frassineti aan de krant Il Foglio.

     

    Met dit museum wil de burgemeester, die tot de centrumlinkse partij van premier Matteo Renzi behoort, zijn landgenoten confronteren met het Italiaans verleden. ‘Ons land gedraagt zich soms als een kind dat na een nare ervaring beslist om de herinnering eraan uit te wissen en te doen alsof het nooit is gebeurd. Door je zo te gedragen, verberg je het probleem maar je overwint het niet. En hetzelfde gebeurt... met diegene die het verleden willen verbergen’, zegt Frassineti.

     

    De burgemeester verwees ook naar de Holocaust Memorial in Duitsland. ‘Om het verleden te begrijpen, moet je het in de ogen kijken, ook al is dat pijnlijk’, aldus Frassineti, die eraan toevoegde dat hij goedkeuring kreeg van Renzi toen de twee elkaar vorig jaar ontmoetten.

     

    Benito Mussolini werd geboren in Predappio op 29 juli 1883. In 1922 greep ‘Il Duce’ -zoals hij later genoemd werd- de macht in Italië, het land dat hij uiteindelijk aan de zijde van nazi-Duitsland mee de Tweede Wereldoorlog introk. In 1943 werd hij van de macht verdreven en in 1945 omgebracht door partizanen.

    *

    UITLEIDING

    Ik zei daarstraks, ook tot op zekere hoogte, een bepaald respect te voelen voor die Mussolini. Een heel klein beetje de schuld van zo dicht bij de bron te komen wonen en werken. Zie alleen nog maar die levensloop! Van schoolmeestertje, slinkx riollgazettenschrijverke het brengen tot Eerste Piet van Uw land; gerespecteerd door alle Groten der Aarde: ge moet het – zonder geld of groot fortuin - maar nadoen.

    Maar de grens tussen ‘Liefde voor Land en Volk’ is splinterden zoals tussen Hoogmoed en Zelfverheelijking. Wat in feite tweemaal hetzelfde is. Het valt weer niet op, dat Socialisten hoog oplopen met hun voorgangers, zelfs al zijn die in hun geheel van een eerder dubieus formaat.

    Zo zjn het niet de ‘Rechtse Extremisten’ van de Lega Nord die hoog oplopen met dat soort nationale ‘Helden. Die hebben, net als de voorvechters van Het Vlaams Belang, andere meer huidige katjes te geselen. Niet door, zoals straatvechters, er met de blote vuist op los te gaan, maar door voortdurend te wijzen op de enige juiste Weg. Die der Waarheid hoe bitter ok.

    En ja, moesten de Vlaamse Oostfronters (degenen die het overleefd hebben, zowel de kanonnen der Sovjets of de kogels der Coburger Rijkswachters bij hun terugkeer) het straks voor jet zeggen hebben, dan grepen ze weer ‘naar Vaders geweer’ om samen deze keer met de Russische Broeders, te vechten voor Outer en Heerd.

    Inderdaad, de Roden in Coburgia, onder leiding van de kleindochter van een mini-benepen oorlogsmisdadiger uit Jeuk (Limburg) hebben al ‘vaders geweren’ opgevorderd bij de gewone Burger (natuurlijk niet bij de criminele burger) zodat we nu, om vuist en voet de vane omtrent, bij de Russische strijdmakkers om het beste schietmateriaal ter wereld + de nodige handleidingen, moeten gaan ontlenen.

    Ook zijn gewone cocktails al goed genoeg. Het hoeven daarvoor niet altijd Molotovcocktails te zijn….

    *

    Zo klinkt het of botse het: maar in Italië is het spreekwoordelijk dat er gesakkerd wordt, dat in de tijd van de Fascisten, de treinen te te minste toch op tijd reden… Geen goed vooruitzicht voor onze weer eens stakende spoorweggasten, die altijd toch o zo moe zijn

    …..

     

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    15-09-2015, 18:06 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2864

    *

    .

    *

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Icarus, die dacht dat met zijn zelf ineen geknutselde vleugels van vogelveren en bijenwas volstonden om naar de zon te vliegen, heeft voorgedaan wat de EU Verenigde Nazies aan bezig zijn. Zonder hierbij na te denken over de slechte afloop. Zij weten het wel beter, zeker, dan die dromer uit oeroude tijden! Die zijn trouwens druk bezig met een standbeeld op te richten. Nee, zotteke, niet voor diene Icarus, maar voor zichzelf. Want, het is nu of nooit. En als ze dat niet zelf doen, zal het niemand in hun plaats doen…..

    Kom er dus, in afwachting dat we er allemaal het hoofd bij verliezen, even bij zitten in de ronde. De EU sluit (voorlopig) alle grenzen, nu de vijand overtalrijk binnen de poorten zit en zich al vele jaren lustig voortplant. Knap, hé, van onze Verlichte Grote Verstanden.! Zo’n goeie hebben we nog nooit gehad! De ‘buitengrenzen’ echter, die blijven voor altijd wagenwijd openstaan. Tja, in logisch denken zijn onze ‘Elite’-denkers’ nooit sterk geweest. Tenzij die een soort van ‘verborgen agenda’ hebben.

    Bruxellabad en logisch denken?! No way! En alleszins niet als ze bij drank zijn, of ons in extase willen brengen om, eveneens 5x per dag met de kont omhoog tot Allah te willen ‘bidden’. In plaats van, lijk vroeger, op Zon- en Feestdag naar de Hoogmis te gaan en éénmaal ’s jaars, zo rond Pasen, onze ‘Pasen te houden’ in de Kerk. En niet in de danscafé’s er rond.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.hln.be/hln/nl/33982/Islamitische-Staat/article/detail/2456363/2015/09/15/20-000-IS-terroristen-tussen-Syrische-vluchtelingen.dhtml

    *

    "20.000 IS-terroristen tussen Syrische vluchtelingen"

    *

    Minstens 20.000 moslimextremisten zijn geïnfiltreerd in Syrische vluchtelingenkampen en willen van daaruit Europa binnenkomen. Dat beweerde althans de Libanese onderwijsminister Elias Bou Saab gisteravond.

    De politicus zei dat hij vreesde dat jihadi's van Islamitische staat minstens twee procent uitmaken van de meer dan 1,1 miljoen Syriërs die zich in vluchtelingenkampen in Libanon bevinden. Elias Bou Saab waarschuwde voor een stiekem plan van de strijders om via de Middellandse Zee Europees grondgebied te bereiken.

     

    Zijn waarschuwing kwam er gisteren op het moment dat de Britse premier David Cameron vluchtelingenkampen in Libanon en Jordanië bezocht. "Naar mijn aanvoelen is IS bezig met dergelijke operatie om naar Europa te gaan ... van Turkije naar Griekenland", zei de Libanese minister. "Twee procent van de vluchtelingen kunnen radicalen zijn", schatte Elias Bou Saab. "Dat is meer dan genoeg. We zien hetzelfde hier in onze kampen - 2 tot 3 procent is radicaal."

     

    De Libanese minister is sterk betrokken bij onderwijsprogramma's voor Syrische kinderen in de tentenkampen. Hij claimde dat IS de armoede en de wanhoop bij de vluchtelingen uitbuit om hen te rekruteren voor hun bloeddorstige doeleinden. "Geen hoop, geen werk, geen onderwijs, arm; Deze mensen zijn makkelijk te overhalen", waarschuwde hij.

     

    Raid

    De minister onthulde dat militanten al raids op Libanese soldaten hebben uitgevoerd vanuit vluchtelingenkampen. "Toen onze soldaten werden ontvoerd, gebeurde dat door jihadi's uit de kampen. Ze streden tegen het leger. Kidnapten soldaten en ontvoerden ze naar de bergen."

     

    Assad aan de kant schuiven, is niet de oplossing volgens Elias Bou Saab. Dat kan immers een gevaarlijk vacuüm creëren en de hele regio en misschien ook Europa in chaos storten. "Verkiezingen moeten over het lot van Assad beslissen", aldus de minister. "Maar eer we zover zijn, moeten er gesprekken komen", zei de Libanese politicus. "We moeten vermijden dat Libanon een tweede Libië wordt. Daar faalde het regime en IS kwam naar daar, van daaruit zullen ze proberen naar Libanon te komen en dan weet je niet meer waar het eindigt."

    *

    UITLEIDING

    Mens lieve deugd! Haddet gij daar een gedacht van? Heremijntijd, zeg dat het niet waar is.

    *

    Zelf vond ik altijd een beetje vervelend, altijd te moeten schrijven over die weliswaar getaande maar toch zeer vriendelijke en hulpvaardige buurjongen, die de seconde nadien met een vuurspuwende Kalasjnikov voor Uw neus verschijnt. Als een Duivel uit een luciferdoosje. Of liever, als een Baarlijke Duivel, een Beest uit de Grot van Alibaba. Die blijkt namelijk geen grot volschatten te zijn, maar een grot vol tierende Duels te zijn, die allen als in koor Allah Akbar tieren. Iets dat, volgens Pechhond, t Nederland, de letterlijke vertaling is van ‘Danke Lieven Heerke’.

    Niiet dat ik specialist ben in grotten, maar ik ben gewoon niet ziende blind. Zij mogen ons niet, juist lijk wij in ’40 de Duitschers niet mochten. Ze zijn deze keer duidelijk uit op onze welstand, zonder aan werken te deken, denken ze daarbij. Wat ‘leefloon’, een zwarte kluske opknappen, af en toe een inbraakske of een gelukte drugsdeal: het is hier bij ons inderdaad stukken beer dan bij hen. Als ze hier ooit wel eens gesnapt worden, krijgen ze een vermanend vingertje, desnoods, als ze een goede advocaat hebben voor zwaardere misdrijven, de vermanende vingers van een hele hand. Ginder, in die verre Thuislanden, worden ze simpelweg hun hele hand afgekapt. En de volgende keer; de hele voet. Handen links, voeten rechts, voor het goede evenwicht naar de Rechte Weg.

    En er is meer. Als de juiste ordewoorden eenmaal zijn binnengelopen op de ‘Sociale Media’, gekocht met geld dat we hen gegeven hebben, dan gaat voor hen de Hemel open. Ofwel kappen en kerven ze zich rijk, tot bloedens toe, ofwel gaan ze er aan ten onder, en kunnen ze voor de rest van hun eeuwig leven, genieten van de hen toegewezen 72 dagverse maagden. Onder het goedkeurend oog van hun Opper Pedofiel. Die is namelijk vergeten, al dan niet met opzet, van de onderste leeftijdsgres van al die jonge ‘maagden’ voor te schrijven. En voortgaande op zijn eigen geschreven bronnen, steekt het trouwens niet zo nauw met die benedengrens. Zijn voorkeurliefje speelde immers nog met de poppen, al de tijd dat ze niet met hem tussen de lakens moest.

    Ik denk dat daar de reden ligt, dat Moslimmers als aardwormen ‘bidden’ met de kop tegen de grond, en de kont omhoog. Ze doen dat uit pure schaamte.

    Enne, tussen vierkante haakjes: hoe doen hun vrouwen dat? Bestaan daar explicieter beelden van op het Internet dan deze? Want op die manier begrijp ik niet dat ze ‘gescheiden bidruimtes’ moeten hebben.

    *

    Schudden voor gebruik.

    Hoe weten we anders dat dit vrouwen zijn?

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    15-09-2015, 16:50 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2863

       *

    .

    *

    *

    .

    Al etende komt den appetijt...

    *

    INLEIDING

    Die Mr KEUTEL uit onderstaand verhaal is volgens mij gene echte Tsjech van vlees en bloed, maar een symbool voor alle Westerse hoernalisten van welke rang of stand ook. En al die Keutels ter wereld, zijn Handpieten of Speel-Mietjes van onze Regeerders. U leest in feite hieronder een soort universele ‘Regeringsmededeling’. Even lollig als de rest.

    Denk aan deze Mr KEUTEL, desnoods aan alle konijnenmoeders ter wereld, als U de volgende keer in het kieshokje staat.

    Digitalia zal natuurlijk nooit van z’n leven uitgenodigd worden, om bijvoorbeeld voor de Vlaamse ‘Deelregering’ een beter logo te ontwerpen dan die halve gestileerde varkenskop die nu dienst doet. Mijn ontwerp zou een neuswippend zittend konijn voorstellen, die, bezorgd om de continuïteit, rustig zit na te denken over de volgende generatie konijnenkeutels, o groot en zo veel als wel tien paternosterbollekes slingers.. En wie weet, dank zij een beetje lobbywerk van de vrienden, zou mijn zittend konijn wel eens de plaats kunnen innemen van de Blauwe Sterrenvlag. En wie weet, zelfs op een goede morgen, de plaats van de Sars and Stripes.

    Want iedereen zou direct begrijpen, dat ze beter af zijn, met gestoofd konijn, dan met strepen…. Surtout als dat er ene is an de soort der Vlaamse Reuzen….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Gematigd kannibalisme is absoluut ongevaarlijk. Het is niet nodig om er bang voor te zijn, jullie bekrompen boeren

    Mensen in Tsjechië weten zeer weinig over kannibalen en trekken toch verbazingwekkend snel conclusies. Er heerst regelrechte kannibalofobie. Ook de meest vredelievende kannibaal wordt afgeschilderd als een bloeddorstig beest. Dit ontmenselijkte beeld wordt dan vaak gepresenteerd op sociale media. Maar we moeten niet alle kannibalen over één kam scheren. De meeste kannibalen zijn namelijk fatsoenlijke en vredelievende mensen. Ze eten u op straat niet op en thuis koken ze heus geen kleine kinderen. We moeten in staat zijn onderscheid te maken tussen kannibalisme als geloof en militant, radicaal kannibalisme als politieke ideologie. We brengen onze lezers een interview met Jan Keutel, de voornaamste expert op het gebied van kannibalisme, reiziger en avonturier in één persoon.

     

    Goedendag mijnheer Keutel. De meerderheid van de Tsjechen heeft geen persoonlijke ervaringen met kannibalen. En toch is hun houding op zijn best afstandelijk, maar meestal uitgesproken vijandig. Hoe beoordeelt u de situatie?

     

    Goedendag mijnheer de redacteur. Ja, dat is inderdaad zo. De meeste Tsjechen hebben met kannibalen geen persoonlijke ervaringen, ze weten niets over hun manier van leven en toch hebben we hier te maken met een onbegrijpelijke aversie tegenover deze groep. Mensen stellen zich vaak een kannibaal voor als een bloeddorstig beest. In de media kan de grootste onzin verschijnen en toch wordt die direct en kritiekloos door mensen overgenomen en via de sociale media verspreid. Het is de fout van de media dat ze niet genoeg positieve berichten verspreiden.

     

    Wij kunnen dus concluderen dat de kannibalen vriendelijk en vredelievend zijn?

     

    Ja. Op mijn reizen door de hele wereld heb ik deze mensen vaak ontmoet. U zou versteld staan hoe aardig en behulpzaam zij zijn. Ze nemen u vriendelijk op in hun familie, ze bieden u thee aan en vaak ook soep, die trouwens voortreffelijk smaakt. Het zijn zeer hartelijke mensen. Veel van mijn vrienden zijn kannibalen.

     

    Een doorsnee mens stelt zich een kannibaal voor als iemand die mensenvlees eet. Is dat in werkelijkheid niet zo?

     

    De vraag is niet erg goed gesteld, mijnheer de redacteur. De kannibaal is namelijk net als alle andere mensen; hij heeft ook zijn eigen zorgen, gevoelens, wensen en behoeften. Kannibalen zijn liefhebbende ouders en ze zorgen heel goed voor hun kinderen. En ze hebben ook hun eigen geloof. We kunnen hen het recht op hun geloof niet ontnemen en we moeten ze respecteren zoals ze zijn, met al hun gewoonten.

     

    Meneer Keutel, dat geldt natuurlijk voor hun thuisland. Maar als ze naar ons toe verhuizen, zouden ze dan niet hun gewoonten moeten veranderen?

     

    Ja, zo’n mening horen we wel vaker. Maar ik vind dat we niet zo zwart-wit moeten denken. De doorsnee gematigde kannibaal eet u heus niet op. Het zijn in principe goede mensen. Toch is het noodzakelijk om hun gewoonten te respecteren. En laten we eerlijk zijn, waarom zou men niet één teen kunnen missen als het in het belang is van een goede zaak, zoals een vredige samenleving met deze groep? Ja, radicaal kannibalisme is een ander zaak…

     

    Hier moet ik u wel onderbreken. Bent u echt van mening dat we een lichaamsdeel zouden moeten opofferen om in vrede te kunnen leven?

     

    Nee, u begrijpt me niet goed. Alles zou uiteraard op vrijwillige basis gebeuren. Een gematigde kannibaal wil u geen kwaad doen. En ik ben ervan overtuigd dat er onder ons genoeg goede en behulpzame mensen te vinden zijn die de gelegenheid om een goede daad te verrichten aangrijpen en dat ze uit eigen beweging sommige, voor ze onnodige, onderdelen aanbieden. En er zijn vast en zeker mensen die het vertrek uit deze wereld als een geweldig punt achter hun goedmenselijk leven zullen gaan beschouwen.

     

    Poe, poe, mijnheer Keutel, dat vind ik wel schokkend. Dit gaat mijn voorstellingsvermogen te boven…

     

    Mijnheer de redacteur, zo gaat dat in de gewone wereld. Dat begrijp ik wel: vanuit het gezichtspunt van een Tsjech, die nooit het Tsjechische dal heeft verlaten of wiens verste reis naar Kroatië was, zal het u vreemd in de oren vindt klinken, maar er bestaan landen waar zo’n liefdevolle samenleving heel gewoon is. Kannibalen leven al vele, vele jaren met andere culturen in symbiose en ze verrijken elkaar wederzijds.

     

    Goed mijnheer Keutel, laten we teruggaan naar het onderwerp dat u al hebt aangesneden: wat is uw mening over het radicale kannibalisme?

     

    Ja, dat is een enorm groot probleem. Het gaat in principe over het niet goed begrijpen en misbruik maken van de van oorsprong vredelievende kannibalismegedachte. Radicale kannibalen overvallen voornamelijk niet-kannibalen en eten ze op bloedige feesten op. Maar ze overvallen ook de andere, gematigde, kannibalen.

     

    En is dat niet vreemd? Kunt u ons uitleggen waarom de ene groep kannibalen de andere groep kannibalen overvalt en opeet?

     

    Ten eerste moeten we ons realiseren dat kannibalisme niet monolithisch is. Er bestaan veel kannibalistische stromingen. Terwijl de gematigden begrijpen dat menselijke offers en dagelijkse feestmaaltijden niet noodzakelijk zijn om verlichting te bereiken, misbruiken de radicalen het vredelievende gedachtegoed van kannibalisme om aan de macht te komen en te overheersen. Ze hebben een doctrine geschapen, waarin alleen het dagelijks nuttigen van de slachtoffers de enige goede weg is. En elke kannibaal die weigert te doden, is voor hen een ketter en verdient als eerste opgegeten te worden. Ja, het radicale kannibalisme is een groot probleem in de wereld.

     

    Dus… hoe zou u de situatie van afgelopen jaren beoordelen?

     

    De situatie is zeer ingewikkeld. Radicaal kannibalisme, dat zich de laatste jaren wijdverspreid heeft, heeft vele vredelievende kannibalen gedwongen hun thuis te verlaten. Het Westen zou ze moeten helpen door ze op te nemen en dat zonder voorwaarden en vooroordelen. En daarna de militante radicale kannibalen consequent en flink aanpakken, inclusief militair ingrijpen. Jammer genoeg komen we in de maatschappij nog steeds xenofobe en racistische sentimenten tegen.

     

    Dus u zegt: neem de kannibalen op?

     

    Jazeker. Als beschaafde mensen hebben we de plicht om te helpen, en dat houdt ook in de geloofsvrijheid van de kannibalen te respecteren. Immers, ze kunnen een enorme aanwinst voor de economie zijn. En de opper- kannibaal weet hoe hij zijn kannibalen tot de orde kan roepen. Hij geniet enorm respect en is voor hen een natuurlijke autoriteit.

     

    Mijnheer Keutel, maar hoe moeten we omgaan met het feit dat het eten van zelfs een stukje van menselijk lichaam door ons rechtssysteem is verboden?

     

    Wat u zegt is niet helemaal correct. Dat is een soort mythe. Onze rechtsorde verbiedt moorden, natuurlijk, en dat is volkomen begrijpelijk. Zoiets als onvrijwillig afnemen van bijvoorbeeld een vinger, is niet toegestaan. Maar er is veel ruimte voor vrijwillige daden. Daarom zou men zo snel mogelijk met de discussie over de euthanasiewet moeten beginnen. Verder zie ik ook veel ruimte voor vrijwillige donaties. Wij als humane en behulpzame mensen vinden vast en zeker een gezamenlijk aanvaardbare weg. Het is zelfs onze plicht.

     

    En nog een laatste vraag mijnheer Keutel. Bent u niet bang voor het doordringen van het radicale kannibalisme naar Europa of eventueel voor verandering van gematigde kannibalen in radicale?

     

    Ik denk niet dat er zoiets dreigt. Het zijn aardige mensen en ze willen in vrede leven, in overeenkomst met hun cultuur en gewoonten. Ze zullen zeker dankbaar zijn voor elk hulp van ons.

     

    Dank u voor het gesprek en ik hoop dat het voor u mogelijk zal zijn om onze lezers in de toekomst nog eens te ontmoeten.

     

    Ik dank u ook en tot ziens.

     

    (Opmerking: Dit is een parodie op een alternatieve realiteit. Elke gelijkenis met levende personen berust op louter toeval. Wie dit niet heeft begrepen of er iets anders achter zoekt, is hopeloos verloren)

    ron:
    http://eportal.parlamentnilisty.cz
    Auteur:Pavel Kolář

    Vertaald uit het Tsjechisch door:
    Z.B.
    (voor www.ejbron.wordpress.com)

     

    *

    UITLEIDING

    In het midden latend of dit nu wel degelijk de échte Tsjadische humor met voorstellen of niet, kan ik alleen zeggen, met volle teugen genoten te hebben, uit alle poriën van mijn persoonlijke genieter.

    Diene gazettenschrijver mogen ze van mijn part direct de post geven van Zaan Frood Juncker, ook zonder verkiezingen zelfs. Want hoewel ik die man verder niet ken, noch van haar noch van pluimen, maag wel duidelijk zijn, dat die geen kannibalen lust, of die nu gematigd zijn, of extreem gematigd of ‘geradicaliseerd’.

    Het is een andere benadering van ons landelijk gezegde, dat niemand ‘een beetje zwanger’ kan zijn. Het is, de grenzen (en de benen) toe, of er komen kwebbels van.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    15-09-2015, 13:21 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2862

    *

    .

    *

    *

    Wat zetten wij hier op?

    .

    Plus est en Vous, of Rien ne va plus?

    *

    INLEIDING

    Anders dan met Vlaams Nationalisten (die lieve jongens zijn en nooit met springstoffen werken zoals zij: remember de 1ste IJzertoren), zit de Coburger Staatsvuiligheid nu met zorgen. Daar draait nu dag en nacht Louis Neefs, met O O, ik heb zorgen, en dat kwelt me zo’. Het komt hen de oren uit, maar het houdt hen bezig. Vooral, nu ze stilaan inzage krijgen van de databanken van de andere ‘Lidstaten’. ’n Hele eer, waarmee ze druk bezig zijn elkaar te feliciteren.

    Och, zeggen ze, die IS-jongens, we kennen die. Altijd een beetje blufferig geweest. Doen wij niet aan mee. Digitalia en zijn Ma noemen hen misschien wel ‘beiewolven’ (wolfsberen), maar (eenmaal) in de grond, zijn die zo slecht nog niet. De kwestie is alleen, ze daar te krijgen.

    Maar ja, het zjn toch ook mensen. En mensen hebben rechten. Mensenrechten. Elk naar zijn eigen godsvrucht en vermogen. Als het koppen kerven nu eenmaal tot hun vaste tradities behoort, kunnen we die niet afpakken. Want een volk zonder eigen cultuur, is reddeloos verloren. Toch simpel: als er bij hen in eigen land, teveel risico bestaat, dan zakken die toch af naar de Beschaafde landen om hun cultuur te beleven! Hebben wij ons bij neer te leggen. Anders doen zij ons wel liggen. Voorgoed zelfs.

    PS

    Enorme aantallen ondergedoken vijanden onder ons… En wat dan te zeggen, als onze Overheid zelf zich beklaagt dat Coburgia de wapenopslagplaats van heel Europa schijnt te zijn? Waar handvuurwapens en mitrailleurs bijna worden ‘toe gegeven’ bij de aankoop van een pak zeeppoeder?

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.hln.be/hln/nl/33982/Islamitische-Staat/article/detail/2455015/2015/09/14/IS-infiltranten-baren-Staatsveiligheid-zorgen.dhtml

    *

    IS-infiltranten baren Staatsveiligheid zorgen

    *

    IS heeft naar eigen zeggen al "vierduizend jihadisten" Europa binnengesmokkeld. De strijders mengden zich 'anoniem' tussen de duizenden onschuldige vluchtelingen die naar West-Europese landen trokken. Staatsveiligheid maakt zich hier zorgen over, hoewel er vooralsnog geen reden tot paniek is. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

    "Het is haast vanzelfsprekend dat zich in die grote toevloed mensen met slechte bedoelingen bevinden", zegt Etienne Annaert van politievakbond Sypol. "Bij de screening van de vluchtelingen is dat zeer moeilijk uit te maken. Die mensen kunnen vertellen wat ze willen".

     

    "Dat aantal van vierduizend lijkt mij erg onwaarschijnlijk", vervolgt Annaert in Het Nieuwsblad. "Dit lijkt een strategie die IS meesterlijk beheerst, namelijk angst zaaien. Toch mogen we niet uitsluiten dat bepaalde individuen gesponsord worden door Islamitische Staat om naar het Westen te komen. Vele vluchtelingen verdienen in hun thuisland amper enkele euro's per dag, maar kunnen toch duizenden euro's neertellen om de oversteek te maken".

     

    Bij Staatsveiligheid is men zich terdege bewust van de 'wet van de grote getallen'. "Hoe meer migranten, hoe groter het risico dat zich daar individuen met slechte bedoelingen tussen bevinden". Op dit moment zou evenwel nog geen enkele moslimextremist gesignaleerd zijn tussen de duizenden mensen die in ons land asiel zoeken.

    *

    UITLEIDING

    Stof tot nadenken. Vandaag, dinsdag 15de, komen er geruchten van een hoog geplaatste persoon in Libanon, dat het niet zou gaan om 4.000 binnen gesmokkelde Jihadisten (boven op het onbekend aantal dat er al is), maar om minstens 20.000!!!!!

    Als U bedenkt, dat bij het begin van de problemen met IS in Syrië, het om hooguit ’n par honderd ‘geradicaliseerden’ ging, dan is het rekensommetje hoelang Europa het zal uithouden, eenmaal de instructies zullen doorkomen, een koud kunstje. Dat precieze uur ‘U’ van de Apocalyps ligt in de handen van Ryad of Teheran. Enfin, ik bedoel in de handen van de vriendjes van Amerika.

    Niet ‘Plus est en Vous’, zoals op het schouwberd van de Raadszaal in het Stadhuis van Brugge, maar ‘Rien ne va plus’ zou er met slagersmessen moeten gesneden worden in het vlees van alle EU-Führers!

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    15-09-2015, 12:09 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2861

    ***

    Dinsdag 15 september 2015

    Fruitmaand

    Zon 7u17-19u58

    H Katharina van Genua

    *

    .

    *

    *

    .

    Dames en Heren komt binnen, De vertoning gaat beginnen…

    *

    INLEIDING

    Deze afbeelding even geleend bij ’t SCHELDT. Doorgeven AUB, met bronvermelding.

    *

    Het was mij ook al opgevallen: mijn taal wordt steeds ruwer Ik denk dat dat komt, dat de omstandigheden elke dag meer en meer zijn gaan gelijken op die van mijn vroegste jeugd, de tijd dat ‘den smerigen Duits’ onze eenvoudige samenleving vergiftigde. Dat waren de oorlogsjaren ’40-’45, waar uit levensbehoud, de Beschaving voor al die jaren onder de korenmaat werd gezet. Want ‘koren’: dat konden mijn ouders (voor die na de zomer van ’41 hun eigen oogstje konden binnenhalen) met mondjesmaat toen kopen (en duur betalen teen de dagprijs) bij de boeren. Onze Pa had God-weet-waar een handmolentje op de zwarte markt de kop en kunnen tikken. Dat koren ‘van eigen kweek’ maalde hij dan fijn tot ons Ma daar (plat) brood kon van bakken, want gist was in die dagen nog kostbaarder dan goud. Ik mocht toen veel met de vriendjes van riftje-raftjebolk op straat spelen, en geloof me, de taal op den boerenbuiten komt recht uit het hart, en niet uit de schoolboeken.

    Wel, instinctmatig denkt mijn onderbewustzijn blijkbaar dat dezelfde slechte tijden voor de deur staan. Waar de Beschaving terug onder dezelfde korenmaat zal staan.

    Tege, dat ‘Meerdernood’ komt, zei ons Ma dan altijd.

    *

    In Bruxellabad is dus het verkeerde volk samenkomt. Daar hadden niet de Grote Verlichte Verstanden moeten vergaderen, maar Het Volk zelf. Want (zie, daar heb je het weer) het zal worden lijk vroeger: ze pakten ’n glas, ze pssten ’n plas, en ze lieten alles zoals het was’.

    Enfiin, op de TV zal het ietwat deftiger onder worden gebracht worden, maar de inhoud blijft dezelfde. Wij, de Burgers, hebben geen andere keus. We moeten ingrijpen lijk in Bacelona, door massaal op straat te komen. Want de zelfverklaarde ‘Elite’ zal niets doen. Ze ‘zullen’ iets moeten doen, is, zoals naar gewoonte, hun besluiteloos besluit. Want het zijn een generatie van geboren en getogen ‘zulers’ en belovers’.

    Doen, dat is andere koek. Want zolang hunne broek niet vol ligt, blijven ze praten.

    O ja, die lelijke woorden van de titel bovenaan zijn het West Vlaams voor iemand die met zijn boodschappentas thuiskomt, met daar niets dan wind en bedorven lucht in.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20150913_01865055

    *

    Vandaag 'make or break'-moment voor solidariteit binnen EU

    *

     

    Vandaag komen de ministers van Binnenlandse Zaken van de 28 EU-landen bijeen voor een topoverleg met vier belangrijke agendapunten over de vluchtelingencrisis. Nog nooit kon zo'n topoverleg op zoveel belangstelling rekenen.

    De speciale vergadering vandaag wordt gezien als een ‘make or break’-moment voor de solidariteit binnen de EU.

    1. Akkoord over 40.000, of liever gezegd: 32.000

     

    In mei stelde Commissievoorzitter Jean-Claude Juncker een verplicht spreidingsplan voor 40.000 asielzoekers uit Italië en Griekenland voor. De staats- en regeringsleiders van sommige lidstaten steigerden. Ze maakten er een vrijwillig plan van, met als gevolg dat er nog altijd maar toezeggingen voor 32.000 zijn. De ministers van Binnenlandse Zaken zullen die 32.000 vandaag als bindend verklaren en ze geven zichzelf tot eind dit jaar de tijd voor een afspraak voor de resterende 8.000.

     

    2. Hoop op akkoord over nieuw spreidingsplan van 120.000

     

    Dé grote vraag voor vandaag: is er een politiek akkoord mogelijk over het voorstel van Juncker om nog eens 120.000 asielzoekers volgens verplichte quota te spreiden over de EU? ‘De jongste dagen is er een evolutie merkbaar in sommige hoofdsteden’, lieten Europese diplomaten verstaan. Spanje, Portugal, Polen, de Baltische staten en Oostenrijk sturen het signaal uit dat ze kunnen leven met het spreidingsvoorstel van Juncker. Ze staan onder zware druk van de verdedigers ervan: Duitsland, Frankrijk en Italië.

     

    3. Geen animo voor een permanent spreidingsplan

     

    Juncker wil ook dat er een permanent systeem voor de spreiding van asielzoekers komt, dat geactiveerd wordt bij het opduiken van een nieuwe migratiecrisis. Dat moet voorkomen dat het weer maanden onderhandelen kost voor de lidstaten het eens worden. Maar zeker voor de landen van Oost-Europa is dit helemaal taboe.

     

    4. Turkije een veilig land?

     

    Om de afhandeling van dossiers sneller te laten verlopen en afgewezen asielzoekers sneller te kunnen terugsturen naar hun land van oorsprong, stelt Juncker ook een Europese lijst van veilige landen voor – nu hanteren landen verschillende lijsten.

    *

    UITLEIDING

    ‘Schengen’ is een plaatsnaam (denk ik) en dus een zelfstandig naamwoord, en geen wekwoord dat kan ‘verbogen’ worden. Anders zou het, na zaterdag avond laatst, geen ‘Schengen’, maar ‘Schongen’ moet zijn, want voltooid verleden tijd. Werk aan de winkel dus voor de Dikke Vandaele.

    Maar eerst over de praktische kant van dat Schongen. De ’binnengrenzen’ en vooral surtout de ‘buitengrenzen’ worden dan weer allemaal ‘de grens’, de ‘Schreve’, de frontieren, the border (de boord?), enz, enz. Met een leger van Ambtenaren in uniform van douanier. Douaniers, 7/7 en 24/24, met het recht, wat zeg ik, met de plicht om alles en iedereen grondig te controleren. En AUB niet meer lijk vroeger, omdat toen al die technische snufjes nog niet bestonden. Nu: foto + vingerafdrukken én persoonsbeschrijving ogenblikkelijk in alle internationale databanken. Met, op de achtergrond bij iedere douanepost, een klein detachementje tot de tanden gewapende para’s op de achtergrond met mogelijkheid van een heel leger als ‘interventiemacht’.

    Zou meteen ook goed zijn voor de tewerksteling. Op voorwaarde natuurlijk dat syndicalisme er gelijk gesteld wordt met hoogverraad.

    Maar zo lang deze ‘Elite’ dat allemaal organiseert en beheert: in alle hogere douane- en politie regionen, hebben, via een soort beurtrol, gewone Burgers het controlerecht. Gewoon om al deze ‘bewakers’ te bewaken. Anders komen daar malheuren van. Of het maakt de oplossing nog erger dan de kwaal.

    Passanten aan de grens: die bestaan uit slechts twee soorten. 95% normale Vrije Burgers en Burgeressen, en 5 % schavuiten-gespuis. Elk met een eigen tussensoort. Maar deze 5% zullen de boodschap zeer snel begrepen hebben en daar wegblijven. Vooral als die opgepakt worden. Zodanig dat voor de 95% ‘goeden’ bijna alleen nog camera-bewaking zou volstaan, met dezelfde soort camera’s als voor de ‘trajectcontrole, maar uitgewerkt tot gezichtsherkenning. Bijkomend voordeel: nergens nog onbetaalde boetes, onverzekerde voertuigen, ontsnapte gevangenen of ongewenste ‘vluchtelingen’. Het ‘Vrij verkeer van kapitalen, personen, goederen en diensten’ blijft bestaan, maar … gecontroleerd.

    Want vrijheid, is net lijk vertrouwen, goed. Maar gecontroleerd vertrouwen is beter.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    15-09-2015, 11:08 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    14-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2860

    *

    .

    *

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Eigenlijk had er moeten staan Ausschwitz 2, maar mijn computer blijkt dat als Ausschwitz² (in het kwadraat) te willen vertalen. Zou die soms beter ingelicht zijn dan mezelf?

    *

    De tekst hieronder legt uit dat de Europese Grote Verlichte verstanden zo handelen uit onwetendheid, domheid of andere onbekwaamheid. Maar volgens mij is dat uit ‘kwade begeerte’, zoals ooit geschreven stond in de Mechelse Catechismus, die blijkbaar goed geïnformeerd was over de Zaken des Duivels. Uit verlangen naar lijden en dood voor hun bevolking, niet voor henzelf, nee zo stom zijn ze natuurlijk nog niet. Hoe ‘onderdrukkter’ het Volk, hoe veiliger hun vet betaald postje.

    Ze handelen dus ‘met voorbedachten rade’ en tegen alle beter weten in. Dat zullen ze echter maar beginnen inzien, als het Avondland de weg is opgegaan van de Oosterse landen waar de Islammerij al jaren vruchteloos probeert met wapengeweld de macht te grijpen, of deze onderling van elkaar af te nemen.

    Onze ‘Vredesmacht’ is nergens ter wereld in staat om de vrede te handhaven. Wat ook bij ons, in eigen land, niet het geval zal zijn. Het Volk voelt dat. Het Volk weet dat. En dus wil het Volk dat daar iets aan gedaan wordt.

    Te beinnen met de grote kuis bij de Vergiftigde Media. We treffen ze waar ze het snelst de pijn zullen voelen; in hun verkoopcijfers. Als U dan toch nog uitzonderlijk een gazet wil kopen, gebruik die dan om Uw patatten op te schillen. Ze gaat de hele maand mee.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Noah Klieger, voormalig Auschwitz-gevangene: “Dit is het begin van het einde van Europa.”

    (Door: Mariusz Malinkowski – Vertaling: Z.B.)

    *

    Europeanen begrijpen niet dat de moslimvluchtelingen een totale vernietiging van de tradities, cultuur en vooruitgang in Europa en het ontstaan van de overheersing op het hele continent zullen veroorzaken. Dat schrijftNoah Klieger,, Israëlisch journalist en voormalig Auschwitz-gevangene.

    Ik volgde elke inval van de ‘vluchtelingen’ naar Europa. De Europese Unie wil ze opnemen. Dat heeft me ervan overtuigd dat de Europeanen nog steeds helemaal niets weten over wat er zich in het Midden-Oosten afspeelt. En ze hebben geen besef welke dreiging hen de Europese leiders, bestuurd door de regeringen van Duitsland en Frankrijk, voorschotelen. Ze herhalen dezelfde fout als 40 jaar geleden, toen zij hun deuren openden voor de werkkrachten uit Turkije en de Maghreb-landen. Ze herhalen hetzelfde fout, maar deze keer vele malen groter.

    In hun naïviteit of zelfs domheid brengen de Europeanen zelf veranderingen in hun bevolking aan, die in komende jaren een totale verdwijning van traditie, cultuur, maar ook van de vooruitgang in Europese landen zal veroorzaken. Met andere woorden, in de nabije toekomst worden we getuige van het einde van het “klassieke Europa” en het installeren van een islamitische regering.

    Het klinkt misschien apocalyptisch, maar de Duitsers zijn al hard op weg. Zij willen elk jaar 800.000 tot 1 miljoen vluchtelingen opnemen, die niet in staat zijn volgroeide burgers te worden. Integendeel: de vluchtelingen, overwegend moslims, veranderen Duitsland in een territorium, waarin zij de maat zullen aangeven en zullen veranderen in de heersende klasse.

    Net zoals het de Duitsers ook niet gelukt is de honderdduizenden Turkse economische immigranten te integreren, die hun eigen taal, gebruiken (inclusief wraak en ‘eermoorden’) wisten te behouden. Ze wenden zich niet tot de staatsrechtbanken in geval van moord, maar geven de voorkeur aan hun eigen traditionele rechtbanken. Dat zal zeker niet veranderen nadat er miljoen moslims naar Duitsland komen. En dan praat ik niet eens over Frankrijk of Zweden, die daar nog minder op voorbereid zijn.

    Het plan van de Europese Unie vermeldt ook de aantallen vluchtelingen die door Polen, Roemenië, Bulgarije, Tsjechië, Slowakije en Kroatië opgenomen moeten worden. Dit is een volgend bewijs van gebrek aan verstand bij de Europese leiders. Het is volkomen helder dat geen van de vluchtelingen ermee akkoord zal gaan om in landen als Bulgarije of Roemenië te gaan leven, de armste landen van Europa.

    Van belang is eveneens dat de EU-leiders de mening van de meerderheid van de maatschappij negeert, die duidelijk laat blijken de vluchtelingen niet te willen opnemen.

    Het lijkt erop dat Europa opnieuw komende bedreigingen negeert en niet in staat is te begrijpen dat dit het begin van het einde van het continent is.

    Bron:
    www.czechfreepress.cz
    Auteur: Mariusz Malinkowski

    Vertaald uit het Slowaaks door:
    Z.B.
    (voor www.ej.bron.wordpress.com)

    *

    UITLEIDING

    Terwijl ik deze zinnen aan het scherm toevertrouw, is in Bruxellabad de Zenne overschreden. Den Volke is kond gedaan, de aantallen die in de achterkamertjes al jaren vaststonden door dezelfde filosofen die eens in dienst stonden van Hitler, de grodleggers van de Verenigde Europese Nazies.

    Ooit heeft een Coburger legergeneraal gezegd, ten tijde van De Koude Oorlog, dat ons ABL alleen kon dienen als politieagent, om het Rode Leger de kortste weg te wijzen naar de zee. Zou die man nog leven? Want er is al lang geen sprake meer van dat Sovjet Leger, integendeel de Poet en zijn manschappen zouden de Kruisridders zijn, die de Roden en de Groenen (= de Islammers) de zee inborstelen, helemaal tot op de stranden van de overkant der Middellandse Zee.

    Beste Poet, wil U tevens voorzien van de nodige stalen kooien om onze Verlichte Grote Verstanden de geneugten van een IS-behandeling te kunnen aanbieden.

    We zien er naar uit, maar zullen het heus niet voort vertellen.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    14-09-2015, 16:29 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2859

    *

    .

    *

    *

    .

    *

    INLEIDING

    In Bingen (Duitsland) in een bocht van de Rijn, verleidde ooit een mythische figuur de schippers zodanig, dat die vergaten bij te sturen, en zo te pletter liepen en veergingen op de rotsen waarop het schepsel zich de haren zat te kammen ‘mit ein Lied dazu’.

    Ich weiß nicht, was soll es bedeuten,

    Daß ich so traurig bin,

    Ein Märchen aus uralten Zeiten,

    Das kommt mir nicht aus dem Sinn.

    Die Luft ist kühl und es dunkelt,

    Und ruhig fließt der Rhein;

    Der Gipfel des Berges funkelt,

    Im Abendsonnenschein.

    *

    Het is een tekst van Heinrich Heine uit mijn collegetijd uit het handboek ‘Zum lernen und zum Lesen’, die sinds de Duitse socialisten, als Jood echt niet meer zo geliefd was. Integendeel, zijn werken waren VERBOTEN als ‘Entartete Kunst’. Maar zo voel ik mij vandaag ook, een beetje ontworteld om niet te snappen wat dat allemaal beduidt. Allez, ik wil zeggen, in een eerste opzicht. Het ws gisteren ook tegen de avond (17u30) toen dit Märkelied weerklonk over het ‘tijdelijk’ doorbreken van de Schengenakkoorden. Ikke kon ni meer volgen, nie.

    Maar toen viel direct mijnen Euro: als Duitsland niemand meer binnenlaat uit Hongarije, waar de vluchtelingenstroom uit de ‘Balkanroute’ strop zit, dan moeten die ‘arme vluchtelingen’ wel in Hongarije, Tsjechië, Slowakije, Polen, enz, aanvaard worden.

    Aardrijkskunde is nooit mijn sterkste kant geweest, en omdat ik niet wilde ‘varen’ zoals de schippers in Bingen op de Rijn, heb ik rap-rap eerst bijgestuurd en de bocht genomen.

    Ja, lieve mensen, het ziet er inderdaad naar uit, dat Deutschland über Alles zich ten derden male in minder dan 100 jaar als wereldleider wil opdringen. Het heeft nu eenmaal de macht. En de middelen. En nog belangrijker: de vriendschap van de Poet.

    We weten ook allemaal, dat het met geld is, dat de boter gekocht wordt. Dit is een goed spreekwoord, maar wij, op den boerenbuiten in West Vlaanderen, weten ook dat de boer niet twee zaken te gelijkertijd kan willen; veel boter en een vette maarte (meid)…..

    Tenzij het misschien een Tinneke van Heule is, ons Maartje in zijn hemd….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Dramatische ommekeer in de vluchtelingenpolitiek:

    *

    Dramatische ommekeer in de vluchtelingenpolitiek! De Bondsrepubliek Duitsland voert volgens informatie van BILD als reactie op de vluchtelingencrisis tijdelijk weer grenscontroles in. Het gaat eerst alleen om de grens tussen Duitsland en Oostenrijk. Hier zullen vanavond nog weer grenscontroles worden ingevoerd. Bovendien zal het treinverkeer van Oostenrijk naar Duitsland 24 uur worden stilgelegd.

    Zoals BILD te weten kwam uit veiligheidskringen riep de deelstaatregering in Beieren de hulp in van de landelijke politie om de situatie de baas te worden. Als reactie zal de staat eerst 2100 man van de staatspolitie naar Beieren sturen. Zij moeten helpen bij de grensbewaking.

     

    De staatspolitie zal volgens informatie van BILD tegelijkertijd de controle met “mobiele controle- en bewakingsmaatregelen” in het grensgebied – dat betekent tot 30 kilometer voor de landsgrens – langs de grenzen met Tsjechië en Polen uitbreiden om het ontsnappen aan grenscontroles aan de Oostenrijkse grens te verhinderen.

     

    Daarvoor worden politieagenten van de staatspolitie uit heel Duitsland samengetrokken.

     

    Achtergrond van de verrassende beslissing:

     

    Met het oog op de aanhoudende toestroom van vluchtelingen beschouwen politici uit alle kampen de grenzen van de opnamecapaciteit in Duitsland bereikt.

     

    Alleen al in München kwamen van zaterdagmorgen tot zondagmiddag opnieuw 16.000 (!) mensen uit Hongarije en Oostenrijk aan. De afgelopen twee weken kwamen er 63.000 vluchtelingen aan in de Beierse hoofdstad. In de stad eindigt de zogenaamde “Balkan-route” van veel migranten. De burgemeester van München, Dieter Reiter (SPD), had dit weekend alarm geslagen:

     

    “We zitten gewoon vol hier in München. Ik kan niet meer garanderen dat vluchtelingen hier vannacht niet op het station of ergens anders in de stad in de open lucht moeten slapen.”

     

    Hij roept de staat en de deelstaten ertoe op meer vluchtelingen op te nemen. Echter: ook de deelstaten hebben de limiet van opvang van vluchtelingen bereikt.

     

    Gezien de dramatisch toegespitste situatie riepen de regeringschefs van de deelstaten Rheinland-Pfalz en Schleswig-holstein, Malu Dreyer en Torsten Albig (beide SPD), zondag op tot een speciale bijeenkomst van de ministers-presidenten van de deelstaten. Volgens Albig moet de bijeenkomst met bondskanselier Merkel nog deze week plaatsvinden.

     

    De Duitse spoorwegen zette ondertussen zondag voor het eerst een reguliere ICE-trein in om de mensen verder te vervoeren. Passagiers van de treinverbinding tussen München en Berlijn moesten vanwege het gebruik van de ICE voor de vluchtelingen andere treinen nemen.

    Bron:
    www.bild.de

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (h/t “Adriaan Jansens”)

    *

    UITLEIDING

    Nu vraag ik m’n eigen toch af (al ban ik niet va Antwaaarpe) wat de volgende stap zal zijn: de Wehrmacht nogmaals op iedere strekkende meter Europese buitengrens, zowel te land, ter zee als in de lucht. Maar verdorie, die ‘vluchtelingen’ klimmen zelfs op de rug een Beijing die klaar staat om op te stijgen!

    *

    Meiner Meinung nach… moet de stop terug op de fles gestoken worden, waar de fles sedert het begin der tijden staat. En niet proberen daar iets aan te doen, als de Kwade Geesten de hele Eurozone zijn binnen gewaaid. Met man, macht en het nodige materieel in de ‘herkomstlanden’ de geest terug in de fles duwen, de smaak van het avontuur dempen, de oproerkraaiers doen hangen. Alles terug in de plooi leggen van vòòr de Arabische Lente. Één vallende kraan per moskee is niet genoeg. Vallende splijtdingetjes zijn veel efficiënter. En alle kat….kat… catastrofen moeten verzopen worden. Zwarte Katers, heksen en spoken moeten de wereld uit.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    14-09-2015, 13:15 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2858

    *

    .

    *

    *

    Een nieuw type vliegtuig voor ons

    .

    Het moeten niet altijd Boeings zijn!

    *

    INLEIDING

    Is men bij DM van het Lam Gods geslagen? Zo weinig mogelijk over Schengen spreken, gewoon omdat de voorzichtigheid de moeder van de porseleinkast is? Ze uiten liever hun bezorgdheid over de bezorgdheid van den Zwarten Barack, die vreest dat door de schuld van de Poet, de ‘burgeroorlog’ in Syrië en Irak er een vroegtijdig einde zou kunnen komen. Waardoor zijn reputatie als wereldleider naar de kloten zou zijn.

    Dat is echter indirect een handje toesteken aan Mârkel: als immers daar de problemen opgelost geraken, dank zij de Poet, dan zouden de ‘boot- en voetvluchtelingen’ stroom naar Europa verminderen, of, de Hemel sta ons bij, helemaal wegvallen. Zodanig dat het nieuwe bevolkingsmengsel verdund zou worden tot een reuk- en smaakloos brouwsel. Wat zou meebrengen dat het progressieve project van de Planetaire Globalisatie onder het teken van de Wassende Halve Maan, vertraging oploopt.

    Daar zijn geen woorden genoeg voor. De wereld kan toch niet eeuwig blijven dezelfde rondjes draaien, zoals die al vele duizenden jaren doet? Moest dàt waar zijn, dan zouden Marx en Lenin tevergeefs hebben! geleefd

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/buitenland/-russen-verlengen-landingsbaan-in-assad-bolwerk-a2454440/

    *

    Russen verlengen landingsbaan in Assad-bolwerk"

    *

    Russische genietroepen zijn begonnen de landingsbaan van het vliegveld van de Syrische kustprovincie Latakia te verlengen, een bolwerk van president Bashar Assad en de Alawieten. Dat meldt het hoofd van het Syrische Observatorium voor de Mensenrechten, Rami Abdurrahman.

     

    Abdurrahman beroept zich voor de informatie op ooggetuigen, onder wie functionarissen van de luchthaven.

    Met de uitbreiding kunnen grotere vliegtuigen landen op het vliegveld, dat ook een militaire basis omvat. Syrische militairen of burgers mogen niet in de buurt van de werkzaamheden komen, zeggen de ooggetuigen volgens het Observatorium.

     

    Abdurrahman zegt dat Russische vliegtuigen in de afgelopen weken militair materieel en honderden Russische militaire adviseurs hebben gebracht.

     

    Onder andere Verenigde Staten maken zich ongerust over de Russische militaire activiteit in Syrië, met name in Latakia. De Russische minister van buitenlandse zaken Sergej Lavrov heeft eerder gezegd dat Rusland wapens stuurt naar bondgenoot Syrië en dat Russische militairen het Syrische leger trainen in het gebruik ervan. Ook heeft Lavrov gezegd dat er vliegtuigen met hulpgoederen naar Latakia zijn gestuurd. Details werden echter niet bekendgemaakt.

    Ook de Amerikaanse president Barack Obama heeft zijn zorgen over de toegenomen Russische militaire activiteiten in Syrië uitgesproken.

    *

    UITLEIDING

    “Ik zou wel eens willen weten, waarom zijn de bergen zo hoog? I

    k zou wel eens willen weten, waarom zijn de zeeën zo diep?”

    *

    Het lied van deze troubadour is onverbeterlijk: we zullen het inderdaad nooit weten. Tenzij we misschien de huidige wereldpolitiek willen zeggen: die is ook net te doorgronden. En wat meer is, diepzeeduiken en bergbeklimmen zijn gevaarlijke dingen!

    Maar als ‘Politiek’ vermengd wordt met ‘Geloof’, dan is het hek helemaal van de dam. De Islammerij is op zich een zeer kleine haard waar de pest hoogtij kon vieren. Zonder massaal bloedvergieten doorheen de eeuwen zou dat ook altijd zo gebleven zijn. Een goede 300 jaar later hebben onze voorouders daar paal en perk willen aan stellen, door hen met het Kruis in de vuist te verjagen uit onze meest heilige plaatsen van het Heilig Land. Deze ingreep werd negen keer herhaald, en toen was de Christenheid zodanig verscheurd (of niet bestaande, verzwakt zoals nu), dat Het Beest niet meer te houden was. Tot het, voor de poorten van Wenen, voorgoed (zo dacht men) verslagen werd.

    De volgelingen van Marx en Lenin zijn, samen met de Islammerij, twee handen op één buik. De twee eersten (waaronder ook DM) maken tot op de dag van vandaag misbruik van de hang van iedere mens naar een beter leven, waarbij de Islammerij hand- en spandiensten verleent door zoveel mogelijk leven te vernietigen. Wie ‘overschiet’ en zich heeft ‘onderworpen’ zal er wel bij varen…. Is de leuze.

    Alleen het dappere Joodse Volk en het fundamentele Christendom weerstaan de storm. Hun aantallen groeien dagelijks weer bij (Pegida), want hun grootste wapen is de Vrijheid. En daar kan Het Beest niet tegen op. Hooguit heeft het communisme van Marx in eigen land 70 jaartjes geduurd. Het rijk van de verwaterde geloofsgenoten, de nazi’s, hield het amper 12 jaar uit. Maar als ik naar de kalender kijk, zie ik dat het Christelijk Geloof het as 2015 jaar uithoudt….

    Om te besluiten met de flard van een lied uit mijn jeugd, die is blijven hangen: veel hoger dan de bergen, veel dieper dan de zee, is Gods Oneindigheid….

    Pssst

    Hier is niet bedoeld de kinderachtige Djezekes Tijd, maar de harde dagelijkse realiteit van eeuwige waarden en eeuwige normen die nergens zo duidelijk beleden worden als bij het Christendom.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    14-09-2015, 12:32 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2857

    ***

    Maandag 14 september

    Zon 7u15-20u00

    H Notburga

    *

    .

    *

    *

    .

    Of heeft U iets tegen deze ‘Nieuwe’ Europeanen?

    *

    INLEIDING

    Heet van de naald…. en het kan dus niet wachten om te worden neergehaald. Heb wel daarjuist fantastisch gegeten (patatjes uit de Vlaamse Ardennen, witloof en een ‘schelle van de zeuge’ (varkensfilet) met daarbij een overheerlijk glas Toscaanse wijn, waarvan de fles blij moet zijn geweest na al die jaren eindelijk weer eens het zonlicht te zien.

    Zes landen die de gedwongen instroom van ‘immigranten’ weigeren. Maar DM slaagt er in, om de bal nog 22 keer mis te slaan. 6 Landen gaan niet mee met deze duikvlucht van JU87, maar die 22 andere?

    Geen tijd voor angst, zegt de JU87, onze snelheid is veel te groot. Allen aan boord blijven, of we storten te pletter. Allez gij, en dat al bij de eerste dictatoriale opdracht?!

    Ja, die 22 andere landen waar de Vergiftigde Media het niet over hebben. Omdat ze juist de gelijkgezinde regeringen van die landen bedoelen, hun intieme maatjes. Maar hoe denkt de eigenlijke bevolking van die landen er over? Of mag die vraag niet gesteld worden?

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/buitenland/zes-landen-liggen-dwars-bij-junckers-eu-asielplan-a2454287/

    *

    Zes landen liggen dwars bij Junckers EU-asielplan

    *

    Zes EU-landen weigeren vooralsnog akkoord te gaan met de verplichte verdeling van 120 duizend vluchtelingen over Europa. Het zestal - Polen, Hongarije, Tsjechië, Slowakije, Roemenië, Letland - staat onder grote druk van de andere lidstaten en de Europese Commissie om zijn verzet te staken.

    Juncker: geen tijd voor angst

    Hij beloofde een politieke Europese Commissie te leiden. Niet eentje die alles op de spits drijft en nodeloos politiseert maar die haar vinger voortdurend op de zere plek legt. En dat deed Juncker woensdag. Stop met zeuren en zwartepieten, is zijn boodschap aan de regeringsleiders. Neem vluchtelingen op! Ruimhartig! Nu! Verplicht!

    Zondagavond is er extra overleg van de EU-ambassadeurs over het spreidingsplan waarover de Europese ministers van Justitie zich maandagmiddag buigen tijdens een speciale vergadering. De verwachting is dat de EU-landen zich dan vastleggen op het totaal aantal over te nemen vluchtelingen (120 duizend), maar het heikele besluit over verplichte of vrijwillige asielquota doorschuiven naar begin oktober. EU-president Tusk dreigde vrijdag een extra EU-top van de regeringsleiders bijeen te roepen, als de ministers maandag onvoldoende resultaat boeken.

     

    De Duitse minister van Buitenlandse Zaken Steinmeier waarschuwde de Visegradlanden (Polen, Tsjechië, Hongarije, Slowakije) dat 'een eerlijk verdelingsmechanisme' voor de honderdduizenden asielzoekers noodzakelijk is. 'Deze uitdaging kan niet door één land worden gedragen. We moeten een beroep doen op de Europese solidariteit.' Duitsland verwacht dit jaar 800 duizend asielverzoeken te krijgen.

    Afgelopen woensdag presenteerden Commissievoorzitter Juncker en zijn rechterhand Timmermans het plan voor de verplichte spreiding van 120 duizend asielzoekers die nu in Italië, Griekenland en Hongarije zitten. De quota die de Commissie de lidstaten heeft toebedeeld (Nederland: 7214) stuiten in de zes landen op hevig verzet. De Letse regering wil geen enkele migrant opnemen, Tsjechië en Slowakije alleen kleine aantallen christenen. Polen lijkt de laatste dagen bereid tot een compromis. De Hongaarse premier Orbán noemde Brusselse asielquota eerder 'het einde van Europa'. Zijn land profiteert echter van het Commissieplan, waarin 54 duizend asielzoekers uit Hongarije naar de andere lidstaten vertrekken. Diplomaten hopen dat dit Orbán zal vermurwen.

    Luxemburg, dat als tijdelijk EU-voorzitter de vergadering maandag leidt, koerst op een 'politiek akkoord' over de 120 duizend. Eenmaal daaraan gecommitteerd moet in de weken erna overeenstemming bereikt worden over de verdeelsleutel. Diplomaten zeggen 'optimistisch' te zijn over een akkoord, Commissie-ambtenaren temperen de verwachtingen. Duitsland, Frankrijk en Italië hebben hun politieke gewicht achter de Commissievoorstellen gezet.

    Vóór de zomer besloten de lidstaten na verhitte discussie tot de spreiding - op vrijwillige basis - van 40 duizend asielzoekers. Dat besluit zal maandag formeel worden afgekaart waarna de eerste asielzoekers snel kunnen arriveren. De herverdeling van nog eens 120 duizend migranten, dit keer verplicht, kan met gekwalificeerde meerderheid worden doorgedrukt maar Luxemburg geeft de voorkeur aan unanimiteit 'vanwege de gevoeligheid van de kwestie'.

    Andere voorstellen uit het migratiepakket van de Commissie zijn minder omstreden. Het gaat om een Europees terugkeerplan voor afgewezen asielzoekers, het oprollen van de netwerken van mensensmokkelaars en één Europese lijst van 'veilig' geachte landen als Turkije, Albanië en Macedonië, die asielzoekers binnen hun grenzen moeten houden.

    *

    UITLEIDING

    Geen tijd voor angst? Zelfs geen tijd om een inox roesvrij stalen plaat voor de edele delen te binden? Wie daar zonder naar die bijeenkomst gaat, riskeert dus veel. Zijn vinger altijd, in elke Commissie, op de zere plek leggen! Die man durft!

    Coburgia vindt het opeens schandalig dat mensen moeten ‘buiten slapen’, zonder zich vragen te stellen waar die al de tijd voordien dan wel geslapen mogen hebben. Bijna 5.000 Km te voet, dat doet men niet in één dag! Wat zit daar achter?

    Maar ze gaan er iets aan doen. Er worden door de Staatsvuiligheid vingerafdrukken genomen en dossiers aangelegd. Maar dedju: de politienetwerken werken niet! Er wordt dus medewerking gevraagd aan alle IS-strijders. Vingertje omhoog AUB, en geen valse namen opgeven, hé!

    Dat was over Bruxellabad, te oordelen naar de beelden waarop Mayeur voorkwam, pisnijdig omdat hij aan kant werd gezet als burgervader. Dat men de ‘vluchtelingen’ elders ook in leegstaande kazernes herbergt, vind ik angstwekkend. Daar hoeven daar eerstdaags nog alleen de poorten van de wapenmagazijnen te worden open gezet en het spektakel kan beginnen.

    Als kind heb ik de vluchtelingen van mei ’40 goed onthouden, en ik kan zeggen, dat dezen in niets gelijken op de horden wilden die we nu op de TV zien en horen.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    14-09-2015, 08:31 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!