MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    19-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2274

    *

    Donderdag 18 december

    Zon 8u40-16u38

    H Winibald

    *

    .

    *

    Ja, U bent de volgende

    Dag en nacht voor ogen te houden!!!!

    *

    INLEIDING

     

    Toegegeven, het kon erger. Als hun actieradius zich eenmaal tot in onze streken zal uitgebreid hebben, pas dan gaat de stop van de fles. Islammerij is een vloedgolf die men in den beginnen altijd onderschat. Van golven weet men ook nooit hoe diep of hoe hoog die worden. Het verschil is echter dat golven altijd nog maar water zijn, en de Islammerij daarentegen een eindeloze oceaan van bloed is…

    Het artikel hieronder spreekt boekdelen, precies op de dag dat het OM in NL beslist heeft om Geert Wilders, de Leider van wat vandaag de grootste politieke partij is, te vervolgen voor zijn uitspraken over meer of minder Marokkanen. 75 tot 80 % zijn het met hem eens, en dat is iets dat de poco-wereld, net als Hitler destijds, in het tapijt doet bijten van machteloze razernij…..

    As we open en bloot lezen in de Vlaamse pulp-gazetten, dat er door de nieuwe Federale maar overwegend Vlaamse Regering, werk zal gemaakt worden, om eindelijk! per maand een volle Boeing met uitgeprocedeerde illegalen of criminelen (wat hetzelfde is) terug te zenden, is de berekening rap gemaakt. Twaalf maanden aan 250 man = 3.000 per jaar. Wat wil zeggen, dat binnen 10 jaar, zonder dat er ook maar ene nieuwe bijkomt, ongeveer de helft van dat soort ‘asielzoekers’ zal ‘terug aan afzender’ zijn.

    We zullen het dus moeten hebben van het ontradings-effect. En van ons geduld. Vooral van veel geduld.

    Zeg, kan er geen Red Star Line van de vroegere Amerikalijn opgediept worden, om te worden ingezet? Zo’n boot had 10 keer meer passagiers mee, en vaart weg en weer in een kleine week…..

    Navraag te doen bij Dinske Bronska uit Plocka. Poland.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Taliban, ISIS, Al Qaida, Boko Haram; allemaal islamitische terreurbewegingen! En de bloedbaden die worden aangericht, hebben álles te maken met de sharia en de koran

    (Door: Martha N.)

     

    Zij wonen onder ons, verscholen als “vluchteling”. “Grote stroom asielzoekers verwacht”. En… er komen er nog meer! We verzuipen in de asielzoekers! Als het aan onze regerende partijen ligt, komen er nog veel meer. D66 met Pechtold staat te springen om meer asielzoekers! Hoe is het mogelijk dat Nederlanders op D66 stemmen of op de andere partijen van dit (gedoogde) kabinet?

     

    Het COA heeft dringend gebouwen nodig

    Het COA heeft dringend gebouwen nodig voor de grote stroom asielzoekers uit met name Syrië en Irak. Vluchtelingen die uit Syrië en Irak komen, zijn bijna allemaal moslims. Zij ontvluchten hun land voor hun “eigen” mensen? Zijn hier veel christenen bij? Juist DEZE mensen hebben het recht op een status als vluchteling.

    We laten ons niets meer wijsmaken

    Geloven we nog langer aan de sprookjes die men ons wijsmaakt? Onze regering en de media doen er alles aan om maar aan te geven dat deze groeperingen niets met het volgen van de koran en de sharia te maken hebben. Onze moslims zijn anders, onze moslims zijn tegen deze slachtpartijen en ga zo maar door. Ja, daarom explodeert wereldwijd het aantal jongere moslims dat mee gaat vechten, de z.g. Jihadstrijders.

    Onze regering en de media moeten ons niet langer voor dom verslijten. De waarheid spreekt en het is de hoogste tijd dat wij, de Nederlanders, als niet-moslim, opkomen voor ons vaderland, onze vrijheid en onze veiligheid. Met al de nieuwe moslims en buitenlanders die hier binnen komen, wordt de redelijke veiligheid die we ooit in ons land kenden steeds minder. En de veiligheid zal nog minder worden, want veel politiebureaus gaan sluiten. U doet Uw aangifte van misdaad of diefstal maar op het gemeentehuis.

    Maar ja, het gemeentehuis is dicht op zon- en feestdagen, na 16.00 uur en in het weekend. Tja, daar sta je dan. De misdaad stijgt, maar onze regering zegt dat er geen misdaad meer is in Nederland. Alle moslims zijn van goede wil, wij kennen geen Marokkanengeweld. Ach, er is wel eens een kleinigheidje, maar dat is weg te wuiven.

    Om ons heen, in alle landen waar moslims wonen, explodeert het aantal doden. Kinderen, mannen, vrouwen, ouderen… niets weerhoudt hen om mensen en zelfs kinderen te vermoorden op beestachtige wijze! Denken we dat wij de dans zullen ontspringen? We zijn verplicht ze binnen te laten vanwege onze regeringsleiders, omdat die het EU-kalf aanbidden, allemaal, ook de christelijke partijen. Behalve één partij!

    Taliban, Al Qaida, Boko Haram, Isis en de Jihadstrijders zijn dus de verkeerde moslims?   Het is mooi geweest. Laten we ons niet langer in slaap laten sussen door mooi weer praatjes! Lees wat er om ons heen, alleen al in eigen land, gebeurt en denk niet dat wij de dans ontspringen! Zelfs in Brunssum is de bevolking nu wakker geworden en vreest zij een aanslag.

    “Verband met moskee vlak bij het NAVO hoofdkwartier.”

    De Telegraaf bericht vanmorgen dat Australiërs niet de enigen zijn die rekening moeten houden met terroristische aanslagen. Moslimterroristen zouden namelijk het plan hebben om een aanslag te plegen op het NAVO-hoofdkantoor in het Limburgse Brunssum. Burgemeester Luc Winants van Brunssum bevestigt de dreiging. „Die dreiging is er zeker nu. Ik ben daarover door de politie op de hoogte gesteld tijdens een briefing. Wij kijken hier heel serieus naar samen met de mensen van de basis.” De dreiging is volgens officieren afkomstig van een nabij gelegen moskee. Militairen en hun familieleden zeggen al enige tijd dat ze gevolgd worden en dat moslims uit de regio staan te posten bij de basis dan wel in auto’s heen en weer rijden. In gewone mensentaal betekent dit natuurlijk: ze zijn een aanslag aan het plannen. Eerst informatie inwinnen over het doelwit, zwakke plekken proberen te vinden en de routine van het personeel doorgronden, en daarna in actie komen. Ook worden de gezinsleden (lees: kinderen van militairen) gevolgd als ze vervoerd worden naar de internationale school. Je zou denken: erger dan dit wordt het niet. Extremisten zijn duidelijk bezig met het voorbereiden van een aanslag, er moet worden ingegrepen.

    Helaas: Met meldingen over dergelijke ’surveillances’ zou niks zijn gedaan. De burgemeester beweert dat er wel degelijk iets gebeurd is – zo zou de politie vaker langsrijden bij de basis. Jaja, echt waar. Dat hakt erin – maar de militairen denken daar heel anders over. Ze hebben geklaagd dat ze zich niet veilig voelen, maar de politiek doet (bijna) niets. Heel verstandig. We weten immers allemaal dat moslimextremisten helemaal niet zo gevaarlijk zijn. Toch . Ahum. Einde bericht Telegraaf.

    Nee, we weten allemaal dat moslims vredelievend zijn! De Pakistaanse Taliban hebben vandaag in Peshawar, in het noorden van Pakistan, een school aangevallen. Daarbij zijn zeker 84 schoolkinderen gedood. Ook kwamen twintig anderen om het leven, zo meldde premier Pervez Khattak van de deelstaat Khyber Pakhtunkhwa.

    Gisteren bij een gijzeling in Australië zijn doden gevallen. De Nederlandse kranten schrijven dat het een eenmansactie was en niets met moslims te maken heeft, ja, ja!

    De terreurbeweging Islamitische Staat (IS) heeft gisteren foto’s verspreid van de executie van dertien mannen in de buurt van Tikrit, in het noorden van Irak. De mannen werden door de organisatie omschreven als soennitische strijders en tegenstanders van de Jihadisten.

    Een jihadstrijder met een Nederlands paspoort heeft hoogstwaarschijnlijk een zelfmoordaanslag op een politiehoofdkwartier in Bagdad gepleegd vorige week…

    Circa driehonderd Chinese moslims vechten aan de kant van de terreurgroep Islamitische Staat (IS), aldus Chinese staatsmedia maandag. Volgens Chinese veiligheidsmedewerkers gaat het vooral om leden van de Islamitische Beweging Oost-Turkestan (ETIM), die via Turkije naar Syrië en Libanon reizen.

     

    01-12-´14 18:19 – Meer dan vijfduizend mensen zijn wereldwijd in november om het leven gekomen als gevolg van jihadistisch geweld. De BBC constateert dat vandaag . En dat was alleen al in november!

    Nee, het is een vreedzame religie waar we ons land mee volstoppen.

    *

    UITLEIDING

     

    Nog eenmaal over de Europese Grote Slimme Verstanden. Zieke personen met auto-destructieve neigingen worden in de medische wereld gewoon in een dwangbuis gestopt en ergens binnen gezet, in verzekerde bewaring. Voor hun eigen bestwil.

    Het ziet er dus naar uit, dat er dringend werk moet gemaakt worden van de massaproductie van dwangbuizen in alle maten en gewichten. Is goed tegen de werkloosheidsval. Afmetingen zijn lukraak te kuiezen. Meest in de omvangrijkste, dat spreekt vanzelf. En waar het kan, met een gladde binnenwand, voor het moment dat deze aangekoppeld wordt aan de ecologisch verantwoorde lijkkist, waarin ze zo ten gepaster tijde de oven in kunnen.

    PS

    Geert Wilders verspreidt haat en zou dus discrimineren en begot: noch min of meer weer aan “groepsbelediging” doen! Nu vraag ik mij toch af, wie meest in de fout gaat als iemand roept ‘Houdt de dief’, de dief of de roeper….

    Want door al dat roepen, weet de ganse wereld nu dat er dieven rondlopen…

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!