MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    12-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3457

    *

    *

    Over kemels schieten gesproken….

    *

    *

    Ja Ja, echt waar! Minstens 250 heeft men er geschoten. Allemaal op Twitter en Facebook. En van de zuiverste soort! Ruim 10 jaar te laat is men dus tot het besef gekomen, dat al dat Tweeten afgewend werd om de Godsdienst van de Wrede te promoten.

    En neen, niets liet vermoeden dat het ondertussen al zo erg was geworden…..

    En zeggen, dat het dan nog een Tsjeef is, die tekent voor deze wonderlijke openbaring. Eerst zorgt men daar bij die Partij voor Moslim-kiezers, en als men vreest zich mispakt te hebben, kiest men voor de bestrijding ervan. Enerzijds was deze aanpak oorspronkelijk wel goed, maar anderzijds hadden die Beestjes… veel te hete pootjes.

    Meer dan 100 jaar geleden schreef G. Gezelle het gedichtje ‘De jongen en de Bij’. Het ging over een ‘schalkaard’ (belhamel) die een naïef straatjongentje de ogen had gevraagd te sluiten, om een mooi diertje, een vlijtig gekleurd bie-tje, in de handen te kunnen stoppen. Tot het knaapje, schreiend van de pijn, stamelde dat bij nader toezien het beestje wel schoon genoeg was, maar dat het… zulke hete pootjes had.

    Zonder pedant te willen doen, toch nog even in herinnering brengen, dat de harde maar correcte kern der Vlamingen, Het Vlaams Belang, al sinds de jaren ’71 hiervoor heeft gewaarschuwd…

    En nu maar zoeken naar kaars en bril….

    *

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *

    Politie sluit bijna 250 radicale Twitter- en Facebook-accounts

    *

    De Internet Referral Unit (IRU), een nieuwe eenheid van de federale politie die online radicale boodschappen opspoort, heeft sinds haar oprichting zes maanden geleden 241 accounts gesloten op sociale media. Dat zegt minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) vandaag in Het Laatste Nieuws.

    "Er werden 138 dossiers geopend over Twitter-accounts en 103 voor profielen op Facebook. Nadat ze geïdentificeerd waren, werden ze offline gehaald", aldus Jambon. Op de accounts werden terreurdaden verheerlijkt, werd er gedreigd met nieuwe aanslagen, of werd er opgeroepen tot haat, verduidelijkt de minister.

    De cijfers komen uit het antwoord op een parlementaire vraag van CD&V-Kamerlid Franky Demon.

    In La Libre Belgique zegt Jambon daarnaast dat er geen massale terugkeer van jihadisten naar België wordt vastgesteld, ondanks het terreinverlies dat de terreurgroep IS in Irak en Syrië lijdt. "Het getal verandert niet. We spreken nog altijd over 130 teruggekeerden. Het probleem is te weten of hun terugkeer een vlucht is of dat ze terugkeren met een missie", aldus Jambon.

    *

    *

    De Bevoegde (?) Minister, de heer Jambon d’Ardennes, heeft het nagekeken. De overlaten werden van het Net gegooid.

    Ook vervolgd als kandidaat-moordenaars van onze vrouwen en kinderen? Ha neen, hé, dat niet. En wetewa? Men is heden ten dage zelfs aan het uitzoeken, of de teruggekeerde Strijders in de H. Oorlog tegen ons, gedeserteerd hebben, of integendeel met ‘een missie’ terug gestuurd werden.

    Als de Heer Minister eens nader wilde preciseren welk soort ‘missie’ hij precies bedoeld heeft?

    O, dat is niet voor publicatie vatbaar!? Staatsgeheim. Of zouden die, net zoals de trainingskampen in het verborgene der de Waalse bossen, belast zijn met de missie om hier te komen ‘bidden’?

    Vergeten we vooral niet, dat het Rammadam is, en dat deze ‘bootvluchtelingen’ binst de dag afzien als een paard kameel die sterft van honger, dorst (en van seksuele onthouding).

    *

    Dat dit maneuver slechts de voorbode is van een ander veel ingrijpender maneuver, denkt U? Ikzelf denk dat niet, nee: ik weet het zeker. Want deze speciale politie-eenheid is in de eerste plaats niet bedoeld tègen de Islam, maar tegen het verzet daar tegen. Let op mijn woorden: de al te nadrukkelijk Vlaams gezinde blogs zullen van het Net afgehaald worden. En ‘racsime’ en ‘vreemdelingenhaat’ zal de uitleg zijn.

    Alhoewel de Islam geen ras is, past die stok wonderwel om de hond te slaan. Of zou men daar niet weten, dat het bloed kruipt waar het niet kan gaan?

    Ik in ieder geval, heb tot de laatste druppel bloed, al de maatregelen genomen om ondergronds te gaan. Daar staan onze drie Duitse Herdershonden garant voor!

    Belangrijk:

    Winston Churchill, nog niet zo heel lang geleden, over deze soort ‘verrijkers’:

    De religie van de islam is boven alle anderen gebaseerd op het zwaard.  Bovendien vormt ze de drijfveer voor slachtpartijen en heeft ze in drie continenten gewelddadige mannen geproduceerd die vervuld zijn met een wild en genadeloos fanatisme.

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    12-06-2016, 15:19 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3456

    .

    *

    *

    *

     

    *

    Die stad (Petra, Raqmu in de oorspronkelijke taal), kende een bloeiende en rijke beschaving van in vrede levende volksstammen, toen een van dezen, in 169 voor X, de leiding nam van het hele gebied, met Hoofdstad Petra, verborgen in de bergen. Dat duurde tot deze stad in 106 na X door de Romeinen werd veroverd en werd gelijktijdig met het Romeinse Rijk, gekerstend. Het was de tijd der Perzische Sassaniden, waar vandaan in de Europese volksmond het woord ‘Assasin’, moordernaar. In 551 na X werd de stad niet alleen door andere volksstammen heroverd, maar gelijktijdig door een enorme aardbeving van de kaart geveegd. Toen stopte meteen de handelsroute die hen rijk (en aantrekkelijk) had gemaakt van voornamelijk wierook & myrhe uit het Verre Oosten naar de Griekse en de Romeinse hoofdsteden. De Moabieten, een volksstam die voorkomt in de Joodse Bijbel, waren daar een van. De 3 Koningen die door de ster te volgen, de nieuwe geboren Koning der Joden in Bethlehem gingen opzoeken, kwamen op hun kamelen waarschijnlijk van daar. Ik zie het Félix Timmermans al denken, in ‘Waar de Sterre bleef stille staan’.

    In 632 na X viel dan het doek over wat toen nog restte van deze oude beschaving, want ze viel als een der eersten ten offer aan de Islamitische veroveringsoorlog, die pas eindige in 1917 na de nederlaag der Ottomanen, bondgenoten van de Duitsers, in WO I.

    Jordanië dus, na bijna 1300 jaar Moslim Overheersing. Het land, eerder vriend dan vijand van Israël, leent zijn naam aan de Jordaan, de rivier in het Bijbelse H. Land. Op de kaart van het Midden-Oosten ligt het trouwens als een beschermende arm over de rug van Israël.

    En daar is National Geography in de weer om nog maar eens een stuk erfgoed der Mensheid aan de oppervlakte te brengen. Het biedt mij de gelegenheid om nog maar eens de jojo der Geschiedenis te belichten: van de rijkdom brengende handel tussen de volkeren, over de Assasijnen en de Moslim terroristen die op de loer liggen om ook Petra het lot te doen ondergaan van Palmyra als voorafbeelding voor wat onze steden te wachten staat.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *

    Nieuw monument bij wereldwonder Petra ontdekt

    *

    Onder het zand van de historische Petra-site in Jordanië is een gigantisch monument ontdekt. Het gaat om een groot platform van 56 meter op 49 meter.

    De wetenschappers gebruikten satellietbeelden en drones bij hun ontdekking, zo stelt de studie. Op het platform was een ander platform geplaveid met tegels. Aan de ene kant stonden zuilen en aan de oostelijke kant was een grote trap. Er stond ook een klein gebouw op van 8,5 bij 8,5 meter.

    Aardewerk dat in de buurt is gevonden suggereert dat het bouwwerk meer dan 2.150 jaar oud is. Wellicht had het een ceremoniële functie. ‘Voor zover ik weet hebben we zoiets nog niet in Petra’, zegt archeoloog Christopher Tuttle.

    Verborgen

    De wetenschappers wijzen erop dat de structuur nabij het stadscentrum is gelegen, maar het ligt verborgen en is moeilijk te bereiken. Al jaren vermoeden archeologen dat daar iets ligt, maar het was nog niet beschreven.

    Petra was wellicht sinds 312 voor Christus de hoofdstad van de Nabateeërs, een stam die rijk werd door handel met de Grieken en de Perzen. De stad is gelegen in een kloof in de heuvels en is gedeeltelijk uit de rotsen uitgehakt. In de zevende eeuw na Christus werd de stad verlaten.

    *

    *

    Hoe de verovering van het Westen door de Islam tegen gaan? Onze Overheid, de spreekwoordelijke Verlichte Grote Verstanden, wil dat niet, en hoe zouden wij, de gewone burgers, hun legers van vrouwen met dikke buiken moeten bevechten?

    Ik heb de rijkdom van Jordanië geschetst in 632 na X, toen men daar onder de knoet van de Islam kwam, omdat men er weliswaar zodanig in vrede wilde leven, dat er geen tijd was voor verzet. Met als gevolg, dat de kamelen karavanen er weg bleven, en de rijkdom brengende handel verder over zee verliep. Met een brede boog om de Moabitische Beschaving heen.

    Hoe lang duurt het nog voor men inziet dat de Islam geen Vrede brengt, maar de Dood?

    Belangrijk:

    Dat in dit verhaal ook de geromantiseerde Lawrence of Arabia opduikt, is geen toeval. Het illustreert alleen maar het toenmalig Brits imperialisme om samen met de Saoudi’s de Turken te weerstaan. Abdoellah, zoon van Hoessein, de sjarif van Mekka, erfgenaam in rechte lijn van De Profeet, werd in 1923 beloofd dat die ook Koning van Jordanië zou mogen worden, wat de Britten achteraf schromelijk vergaten na te leven. Mekka (en de Islam) was toen een onbeduidend machteloos vliegenscheetje op de landkaart.

    Zo ziet U maar dat er niets nieuws is op de aardkloot. En dat zelfs een mug een olifant kan worden.

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    12-06-2016, 14:57 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3455

    ***

    Zondag 12 juni 2016

    Zon 5u29-21u56

    H Odulf van Oirschot

    *

    *

    Zo ziet de Overheid de import van de Islam: de ooievaar met de nieuwgeborene….

    Maar de cartoonist mocht het lontje niet tekenen….

    *

    *

    De titel hierboven zegt de zaken zoals ze zijn. Het beste voorbeeld daarvan is Mourauxbeek : Slinkxe bovenlaag met een ISIS-fond, of een ISIS bovenlaag met een Mouraux ondergrond.

    Er is hoogstens een kleine nuance: het Mouraux-isme is op sterven na dood, en de ISIS-onderlaag heeft er de bovenlaag overtroefd. Maar vertel dat AUB niet verder, het kan Uw kop kosten. Is dat niet door een of andere ‘verrijkende vredesbrenger’, dan zal de medeplichtige Overheid U wel vinden.

    Liz-a-Beth Homs van de Nieuwe Vlaamse Arrogantie bouwt en onderhoudt Moskeeën, in het weekend wordt de jeugd in deze ISIS-Ghetto’s twee opeenvolgende dagen gehersenspoeld in door ons betaalde Moslim-scholen, en als er al eens een ‘fait divers’ gebeurt, zoals het opstoken van een politie-voertuig, wordt dat in DS afgedaan met een paar lijntjes. Zie hieronder. Daders? Bestraffing? Schadevergoeding?

    Maar nee, jong! ’t Is Rammadam en dan staan binst de dag de zenuwen op barsten. Schrijf maar gerust, dat ‘de Politie een spoor volgt’, dat zal de mensen gerust stellen.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *

    Jongeren steken politiewagen in brand in Molenbeek

    *

    Ze sloegen de vensters van het voertuig kapot en stichtten brand met een molotovcocktail. Dat vernam De Morgen van de hoofdcommissaris van de politiezone Brussel-West.

    Het incident vond plaats in de Vierwindenstraat, waar eerder dit jaar terreurverdachte Salah Abdeslam werd aangehouden. Er vielen geen gewonden en het vuur is intussen geblust.

    *

    *

    Wij, die deze hemeltergende verloedering al vele jaren aankaarten, vonden weliswaar gehoord bij de gewone Burger, en vinden sedert de aanslagen van Zaventem en Maelbeek meer en meer gehoor bij de Bovenlaag. Er loop iets onherstelbaar mis. De ‘Religie van de Wrede’ grijpt ons stilaan naar de keel. Of hoe wilt U, binnen 10 jaar, dat de Kleine Beesten van nu, zich als Volwassen Beesten zullen gedragen?

    *

    Het verwondert U toch niet, dat Mouraux onzichtbaar blijft? Of is die al uit Molenbeek gevlucht naar Marokko?

    Mouraux, is dat misschien een of andere werkwoordsvorm van ‘Mourir’ d.i? sterven? Dat gaat richting ‘morobond’, stervende. Als ideoloog van de PS zit daar in die woordspeling zelfs een toekomstvisie in….

    Maar ach, de berg heeft geen muis gebaard, maar een olifant. Want doppe d’r op, midden in de nacht gaat een tweede politievoertuig in de fik. Weer voor een ‘noodgeval’ opgeroepen, zoals bij het eerste geval. Binst de flikken proberen hun werk te doen (een brandende garagepoort blussen) steken ‘onbekende’ jongemannen hun voertuig in de fik. De tweede keer juist hetzelfde. Maar de dader (die anders nog geen appel zou stelen) komt zwaar verbrand thuis. Waarop de vader de 900 belt om ’t zoontje naar een brandwondencentrum te brengen. Zo geraakt de politie op zijn spoor. Maar de jongeman loochent alles.

    De ziekenhuis kosten vraagt U? De kosten van de ambulance? De aangerichte schade? Ho maar, daar is in voorzien. Dat betalen wij allemaal, met belastinggeld.

    *

    Wanneer denkt U, dat naïviteit overgaat in mededaderschap?

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    12-06-2016, 10:15 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3455

     

    *

    *

    *

    *

    Deze afbeelding werd geleend bij ’t Pallierterke van deze week. De cartoonist er nog altijd niet goed van.

    *

    Ergens in 1936 heeft A.H. bij de Olympische Spelen in München dezelfde toer gelapt aan Jesse Owens, de Zwarte hordenloper die goud behaalde. Toen die op het podium moest blijven staan schilderen om van het Staatshoofd het goud uitgereikt te krijgen, bleek dat die zonder taal of teken het stadium in alle haast had verlaten.

    De wereld was verontwaardigd, maar net als nu, ging men over tot de orde van dag.

    Er is nochtans een wezenlijk verschil tussen de beide Hitlers. Die van de Jaren ’30 kon geen Zwarten rieken, die van nu zoekt ze op, en leest daarenboven voor uit het Sprookjesboek van de Profeet.

    Vaststelling: de Turkse Hitler smeedt een duivelsverbond met de Zwarten, om als échte Islammer via hun schouders een trapje hoger te geraken in de wereldheerschappij. Lees: hoe duiven en moordenaars elkaar toch kunnen bestelen!

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *

    Boze Erdogan verlaat begrafenis Ali vroegtijdig

    *

    De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft de tweedaagse rouwplechtigheid ter ere van bokslegende Muhammad Ali, donderdag en vrijdag in het Amerikaanse Louisville, vroegtijdig verlaten. Dat meldt persagentschap Dogan. Een officiële reden gaf de Turkse delegatie niet, maar de president zou beledigd zijn geweest omdat hij geen stuk stof van de Kaaba uit Mekka op de kist van Ali mocht leggen en omdat de voorzitter van het Turkse presidium van Religieuze Zaken niet uit de Koran mocht voorlezen tijdens de begrafenis vrijdag.

     

    Ook de bodyguards van het Turkse staatshoofd zorgden voor ophef in Louisville: er zou een gewelddadige confrontatie zijn geweest met de lokale veiligheidsdiensten.

     

    Erdogan sprak zich in een artikel in Bloomberg eerder vol lof uit over Muhammad Ali. ‘De juiste manier om de kampioen te eren, is door zijn visie op vrijheid, gelijkheid en solidariteit in de praktijk te brengen’, klonk het. Hij benadrukte daarbij de boodschap van Ali - die zich tot de islam bekeerde - dat de islam een vredevolle religie is en stelde ook discriminatie van moslims aan de kaak.

    De rouwplechtigheden voor Muhammad Ali vonden donderdag en vrijdag plaats in Louisville, in de Amerikaanse staat Kentucky. Donderdag was er een traditionele islamitische rouwdienst, de uiteindelijke begrafenis volgde vrijdagnamiddag.

     

    Afgelopen vrijdag overleed Ali in een ziekenhuis in Phoenix (Arizona). ‘The Greatest’ sukkelde al ruim dertig jaar met de ziekte van Parkinson. Hij werd 74 jaar.

    *

    *

    Die dode boks-legende is inderdaad een hele eer, zowel voor de Zwartjes als voor de Islam. Bij alle twee staat de H. Klopt’erop inderdaad hoog in het vaandel. Het geeft hen aanzien, en niet te vergeten, het brengt goed op.

    Op ietwat groter schaal toegepast, kan het hen zelfs de wereldheerschappij opleveren. Het brave Westen geeft zelfs nog fortuinen uit om hen in de boksring bezig te zien.

    Ik denk dat aan Mohammed Ali, postuum de titel Mohamed Al Ali zal toekennen, zelfs al is die bij leven nooit in Mekka geweest om die eretitel te verdienen. Al valt het nog wel te bezien, als een Parkinson-lijder van die leeftijd nog zal kunnen genieten van zijn 72 dagverse maagden hierboven. Het zullen veeleer de wormen zijn onder de grond die van hem genieten…..

    Pssst

    Ondergetekende kan die zwarte loverboy noch horen noch zien, sedert die onze bloedeigen JP Coopman uit Izegem na 7 ronden tegen het vilt heeft geslagen. En zich daarna nooit meer verwaardigde om een herkansing toe te staan. Waaruit mag besloten worden dat alleen lafaarden vluchten voor de werkelijkheid. Erdogan, Hitler, Cassius Clay: één pot nat. Lafaarden allemaal.

    Voor Moslims is dat nog enigszins te begrijpen, ja het ligt zelfs in de lijn der verwachtingen. Maar voor een Oudstrijder van WO I, met maar liefst 4 jaar frontervaring, is dat voor altijd een blaam op zijn fatsoen.

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    12-06-2016, 10:10 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    11-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3453

    *

    *

    Londen, St Pauls Cathedral, voor deze het lot ondergaat van de Aya Sofia in Istanbul…..

    *

    *

    Hoe twee totaal verschillende onderwerpen (de onderwereld der gesteenten en de Islam) in feite op hetzelfde neerkomen: de eeuwige cyclus der vernietiging van alle leven op aarde.

    *

    Hoe menselijke warmte verandert in steen.

    Vandaag stond er in de leugengazetten dat de wetenschap erin geslaagd zou zijn om CO2 (koolstofdioxide, voortkomend o.a. uit verbranding) in rotsen om te zetten. Koolstofmonoxide (CO) daarentegen, bij onvoldoende verbranding, verandert alle leven in… de dood.

    Met koolstof (C) is het dus goed uitkijken wat U inademt….CO² is niet gezond, maar kan U in de hardheid van steen doen veranderen (dus goed tegen de Opwarming van de Aarde), en CO zonder meer verandert U in… de hardheid van een al een even hard dood lichaam.

    De natuur is inderdaad één groot wonder en stilaan wiekt op eigen vleugels de Mens ‘met vrije vleugelslag’ naar de hoogste regionen van de Alwetendheid. Enfin, eigenlijk valt hij in herhaling van het Bijbelse verhaal van Adam & Eva in de Hof van Eden, die eveneens de Goddelijke Kennis wilden evenaren zonder te weten waar de klepel hangt.

    Zie . http://www.hln.be/hln/nl/2656/Global-Warming/article/detail/2729958/2016/06/10/CO2-omgezet-in-steen-tijdens-baanbrekend-onderzoek-naar-klimaatverandering.dhtml

    waar U leest dat door het ondergronds opslaan ipv vergassen het versteningsproces amper een paar jaar duurt, en geen duizenden jaren zoals voorzien. Met andere woorden: er is weer een tipje van de Sluier der Eeuwigheid opgelicht over ons aller fossiele ondergrond, waar o.a. duizenden jaren oude fossiele brandstoffen door verbranding weer in hun oorspronkelijk samenstellende elementen worden hersteld.

    Raar, hé…..

    *

    Maar of het met de Muzelmannerij dezelfde weg opgaat, is een probleem dat U zelf tussen de lijntjes door van onderstaand verhaal moet ontdekken.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    https://ejbron.wordpress.com/

    *

    De islamisering van Turkije – met symboliek beladen verandering van voormalige kerken in moskeeën

    Geplaatst op 9 juni 2016 door E.J. Bron

    (Vertaling: E.J. Bron)

    De islamisering van Turkije gaat verder. Eerst was er het voorstel om van de beroemde Hagia Sophia van Constantinopel (Istanboel) weer een moskee te maken. Enkele jaren later werd een desbetreffend voorstel in het Turkse parlement ingebracht. Vanaf januari 2013 discussieerde het parlement over de zaak en sprak zich er met een meerderheid voor uit om de kerk een andere bestemming te geven als moskee. Nu is het zover. De Hagia Sophia wordt voor de duur van de islamitische vastenmaand ramadan weer een moskee. De christenen in Turkije en het oecumenische patriarchaat van Constantinopel vrezen dat het nu om de laatste stap gaat om de definitieve verandering in een moskee.

    *

    Prestigewinst voor Erdoğan

    De symbolische betekenis van de verandering zou enorm zijn, evenals de prestigewinst van de Turkse president Recep Tayyip Erdoğan en Turkije in de islamitische regio.

    Het voorstel tot verandering is officieel terug te voeren op een petitie van Talip Bozkurt, een Turkse burger uit Kahramanmaras in Anatolië. In werkelijkheid zit hier de politieke wil van Erdoğan achter, die het voorstel alleen maar oppakte om het voor te stellen als “wens van het volk”.

    De Hagia Sophia is de grootste en mooiste basiliek van het oosten. Ze werd gebouwd als christelijke kerk. 916 jaar lang werd hierin het heilige misoffer gecelebreerd, voordat ze in 1453 na de verovering van Constantinopel door de Turken ontwijd en in een moskee veranderd werd.

    De typisch christelijke basiliek bouwstijl van de kerk is nu nog onveranderd herkenbaar. De kerk werd echter met vier minaretten aangevuld en de kruisen op de koepels werden vervangen door halvemanen om de islamitische inbezitneming te symboliseren.

    Na 482 jaar als moskee werd de Hagia Sophia in 1935 door Kemal Atatürk in een museum veranderd. Ze behoort nu tot de meest bezochte musea ter wereld. De in haar huidige vorm in de 6e eeuw gebouwde voormalige kerk is een magneet voor mensen die geïnteresseerd zijn in kunst en cultuur.

    Hagia Sophia van Nicea en Trabzon

    In 2011 had de regering-Erdoğan al proef gedraaid en een andere belangrijke christelijke kerk, de Hagia Sophia van Nicea (Iznik), in een moskee veranderd. In de kerk was in 787 het Tweede Concilie van Nicea bij elkaar gekomen. Ook zij werd na de Turkse verovering (1331) in een moskee veranderd, totdat Atatürk er in 1920 een museum van maakte.

    De toenmalige viceminister-president van Turkije, Bülent Arinc, verklaart over de verandering van de Hagia Sophia in Nicea:

    “Met deze daad hebben we de erkenning van onze voorouders herwonnen. De kerk Hagia Sophia van Iznik is de buit van onze verovering en als zodanig hebben wij recht op haar. Een kerk kan in een moskee veranderd worden.”

    Bülent Arinc was in 2012 verantwoordelijk voor de verandering van nog een beroemde voormalige christelijke kerk in een moskee, namelijk de Hagia Sophia van Trabzon. Ook zij had hetzelfde lot als de Hagia Sophia van Constantinopel en Nicea ondergaan en was na de ontwijding door de Ottomanen in de 20e eeuw als museum gebruikt. Trabzon werd pas in 1511 door de Turken veroverd en tot een moskee gemaakt.

    De verandering van beroemde voormalige kerken in moskeeën is een met symboliek beladen bestanddeel van de door Erdoğan bedreven islamisering.

    Bron:
    www.katholisches.info
    Auteur: Giuseppe Nardi

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpres

    *

    *

    Aan de hand van de jojo in het land er Muzelturken, kunt U niet alleen de schrijnende hoogmoed van dat soort arrogante moordenaars vaststellen, maar ook de daarbij in een nabije toekomst aansluitende bedoelingen jegens ons. Wat in Constantinopel, Nicea en Trabzon , enz gebeurd is, staat op het punt om zich te herhalen in Rome, Canterbury, Köln, Oslo, Londen, enz.

    Historisch gezien, is de nederlaag van de Westerse Beschaving een vaststaand feit, na het mislukken wegens onenigheid van de 8ste en de 9de Kruistocht in de jaren 1201. Toen werd, 200 jaar lang (1096-1226) geprobeerd een dijk op te richten tegen het wassende water van de Wassende Maan. Spijtig om zeggen, maar sedertdien is de Westerse Wereld te laf geweest om deze buitenlandse vijand te willen bestrijden: ze voerden liever oorlog onder elkaar.

    En nu is er daar, in de persoon van de Turkse Geitenneuker Erdogan, een Leider van formaat opgedoken die de band met het verleden wil aanknopen. Zelf heeft hij, jaren geleden al verklaard, dat zijn soldaten de buiken waren van hun vrouwen, en overal de nieuwe minaretten, zijn bajonetten. Uitspraak die door onze Leiders met een welwillende monkellach werd onthaald. Ach, wat zou het! Onze mensen trekken massaal naar daar op verlof. Wij steunen hun economie zoveel we kunnen. Wij hebben toch de beste wapens! Hoe zou een primitief volk ons dan kunnen bedreigen?

    Kijk: de gewone mensen zien het gebeuren voor hun ogen, maar onze Verlichte Grote Verstanden gooien hun onderwerpen-bekommernissen, groot en klein, allemaal dooreen ‘op tafel, en ze gaan erover ‘in debat’ dat de stukken er af vliegen…. Ja, dat ‘vluchtelingenprobleem’ (dat ze zelf hebben geschapen) is een groot probleem, ze zien dat ook, het groeit met de dag, maar doen er niets aan.

    Zo komt het, dat de vijand zijn bezettingstroepen reeds binnen de vesting heeft. Wij, het volk, onderhouden en voeden hen. We bouwen zelf nieuwe Mosketen voor ze. Want ze geven de indruk van zeer ‘gematigd’ te zijn.

    Hoera! Laat de Nieuwe Hitler maar tempeesten, wij feesten lekker door. We staken dat het een lieve lust is, wetende dat we onze eigen welvaart kapot slaan.

    Egoïsme gaat zo lang te water, tot de kruik breekt. We leven allemaal onder de constante dreiging van aanslagen, getekend Allah, maar om dat allemaal degelijk te bestrijden, ontbreken stilaan ‘de middelen’. Het geld geraakt op. Want het werd uitgegeven om de vijand in eigen land, te koesteren, te verwennen zodat er steeds meer aantrek komt.

    Allemaal van geen belang. Als het Clinton Wijf maar wint, wordt ons voorgehouden. Want tegen dan, zal op de St Pauls Cathedral in Londen al lang de Zwarte ISIS-vlag wapperen.

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    11-06-2016, 14:44 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3452

    ***

    Zaterdag 11 juni 2016

    Zon 5u29-21u56

    H Barnabas, regenheilige

    Schoon weer op Sint-Barnabee, dan dansen alle boeren mee

    *

    *

    *

    *

    Een spektakel, helemaal in de lijn van de duivelachtigheid van de 3 Hoge Gasten, die toevallig, alle drie op het punt staan om in de donkerste uithoek van de tunnel van de Geschiedenis te worden gekieperd. Hollande, Merkel en Renzi: wat kwamen die daar eigenlijk doen? Dat de slimme Zwitsers juist dat trio hebben uitgenodigd, moet wel veel geld hebben opgebracht…. Alleen de Sultan van Turkije ontbrak….

    Ik hoop voor hen, dat hun helletocht niet gepaard gaat met lijfelijk geweld.

    Zij hebben wel, bij de inhuldiging van de Gotthard-tunnel, een symbolisch voorsmaakje van de hel gekregen…. Misschien doet het hen nadenken.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Was bizarre openingsceremonie Gotthard basistunnel satanisch ritueel?

    *

    Godslasterlijk? In deze scene lijkt het er sterk op of oude schilderijen van de aanbidding van Jezus worden geïmiteerd en bespot door hier de bekende duivelsfiguur Baphomet letterlijk als ‘koning van de wereld’ uit te roepen.

    Op 1 juni werd in Zwitserland de langste spoorwegtunnel ter wereld geopend, de Gotthard basistunnel. Er werd 17 jaar aan de 57,5 kilometer lange, ruim € 11 miljard euro kostende spoorverbinding, die onderdeel vormt van de door de EU aangewezen hoofdtransportas Rotterdam-Genova, gebouwd. De bizarre openingsceremonie, waarbij onder andere de Duitse bondskanselier Angela Merkel en Franse president Francois Hollande aanwezig waren, deed velen de wenkbrauwen fronsen (6) – zeker niet enkel christenen, die constateerden dat hun geloof openlijk op soms grove wijze werd bespot. Sommigen concluderen dat de ceremonie een soort satanisch ‘illuminati’ ritueel geweest moet zijn. ‘Complot van de elite’ of niet, de beelden zijn dermate absurd, dat de gebruikte symboliek eigenlijk geen toeval geweest kan zijn.

     

     

    Centraal in de maar liefst 6 ½ uur durende ceremonie, die € 8 miljoen kostte, stond een persoon met een letterlijke ‘bokkenpruik’, sinds de 19e eeuw een bekend symbool van Baphomet / Satan. In de eerste, ondergrondse helft van de ceremonie ‘sterft’ de ‘bokkenman’, staat op uit de dood, en wordt vervolgens aanbeden en gekroond als de ‘koning van de wereld’ – een overduidelijke persiflage en godslasterlijke bespotting van het evangelie van Jezus Christus.

     

    ‘Koning van de wereld’

     

    De in oranje geklede ‘mijnwerkers’ marcheren als zombies de tunnel in, worden daar vervolgens aan ‘geofferd’, waarna ze boven het ‘alziende oog’ als witgesluierde ‘geesten’ weer terugkeren. De bokkenman springt hier uit tevoorschijn, en begint vervolgens al grommend, brullend en schreeuwend als een bezetene ritueel met hen te ‘paren’ en hen te ‘verslinden’. Tegelijkertijd wordt op een groot videoscherm op hem ingezoomd, waarbij de achtergrond zwart en rood gekleurd is, met zijn kop gehuld in vlammen.

     

     

    Terwijl een kring van ogen over hen ‘waakt’, buigen de in het wit geklede acteurs vervolgens voor deze satanische gestalte. Enkele taferelen lijken even opzichtige als krankzinnige en bespottende imitaties te zijn van een oude schilderijen van Jezus Christus, Maria en de apostelen.

     

    De volgende scene is een kopie van een heidense druïde ceremonie, waarbij de acteurs gekleed zijn in zwarte ‘slaven’kleden, en ‘nesten’, ‘planten’ en ‘bomen’ op hun hoofd dragen. Eén zo’n hoofdtooi doet sterk denken aan de doornenkroon die Jezus Christus tijdens Zijn kruisiging moest dragen.

     

     

    De bokkenman ligt dan op de grond, staat vervolgens op uit de dood, en wordt aanbeden als de ‘koning van de wereld’, zo roept een vrouw, als het symbool van de moderne samenleving en de technologie die de aanleg van de Gotthard basistunnel mogelijk maakte (3). Tijdens dit laatste gedeelte zijn veel acteurs gekleed als travestieten, zwervers en hoeren. In enkele scenes hebben de acteurs dermate weinig om het lijf, dat hun geslachtsdelen door de stof zichtbaar zijn.

     

    Expliciete aanbidding van Satan

     

    Een aantal andere meer of minder opvallende zaken op een rijtje:

     

    * De openingsdatum 6-1-16 of 1-6-16 (6-1-6 stond in sommige van de oudste Bijbelvertalingen in de plaats van 6-6-6);

    * Een zwevende ‘engel’ met een monsterachtig grote en woest uitziende ‘babykop’ – symbool van een gevallen engel?;

     

     

    * Aan het einde van de ceremonie rijdt de trein op het scherm de tunnel uit en stijgt op in de lucht, terwijl tegelijkertijd de eerste echte trein onder het geblaas van Zwitserse alpenhoorns de tunnel uitrijdt. Was de trein een symbool van de god Apollo en Horus, de tunnel het symbool van de onderwereld, en de alpenhoorns van de ‘vijfde bazuin’ uit Openbaring? (4)

     

     

    * Ook de zon als symbool van de god Ra en Horus (het ‘alziende oog’ van de ‘illuminati’) wordt prominent getoond;

     

     

    * Na 6 uur en 24 minuten krijgt de Meikoningin symbolisch een kind, dat een tikje krijgt om het te laten ademhalen / huilen. Was dit een teken van de (aanstaande of reeds aan de gang zijnde) geboorte van de ‘Nieuwe Wereld Orde’? (4)

    * Hoewel Zwitserland geen EU-lid is, waren drie belangrijke EU-leiders –de Duitse bondskanselier Merkel, de Franse president Hollande en de Italiaanse premier Renzi- aanwezig om het belang van de tunnel voor de EU en voor ‘open grenzen’ te onderstrepen: ‘De nieuwe Gotthard tunnel zal helpen de EU economie te verenigen, en dient als herinnering dat de EU-landen samengebonden zijn als handelspartners, zelfs nu politieke krachten deze uiteen dreigen te scheuren.’ (5).

     

    Er waren in het verleden wel vaker vreemde (openings)ceremonies, maar die bevatten voornamelijk impliciete en verhulde verwijzingen. Nog nooit eerder werd Jezus Christus zo openlijk bespot en Satan zo overduidelijk ‘aanbeden’ als nu – weliswaar in een urenlang ‘toneelstuk’, maar dat gezien de duistere, zeer occulte symboliek nauwelijks als enkel vermaak voor de prominente aanwezigen kan worden afgedaan.

     

    Propaganda - Tunnel is feitelijk zinloos

     

    Tot slot: volgens de Zwitserse overheid haalt de tunnel 1 miljoen vrachtwagens van de weg af. Dit is absolute onzinpropaganda, want door de nabijgelegen Gotthard wegtunnel rijden dagelijks slechts 2600 tot 3500 vrachtwagens, wat erg weinig is voor een Transeuropese verbinding. Die vrachtwagens gaan zeker niet allemaal de (dure) trein op. Bovendien ontbreken aan zowel de noord- als zuidzijde van de tunnel nog geruime tijd hoogwaardige aansluitende spoortrajecten, waardoor de tijdwinst vooralsnog minimaal is, en voor veel passagiers van personentreinen voorlopig zelfs niet bestaand.

     

    Maar mogelijk kan de tunnel straks gebruikt worden door de Europese elite, als die er eindelijk in geslaagd zijn om de Derde Wereldoorlog tegen Rusland te ontketenen, en ze er kunnen schuilen terwijl alles boven hen wordt vernietigd. Wat overigens eveneens aan een bekende Bijbelse profetie doet denken:

     

    ‘En de koningen der aarde en de groten en de oversten over duizend en de rijken en de machtigen en iedere slaaf en vrije verborgen zich in de holen en de rotsen der bergen; en zij zeiden tot de bergen en tot de rotsen: Valt op ons en verbergt ons voor het aangezicht van Hem, die gezeten is op de troon, en voor de toorn van het Lam; want de grote dag van hun toorn is gekomen en wie kan bestaan?’ (Openbaring 6:15-17)

    *

    *

    Onderdoor in plaats van bovenop: van Zürich naar Milaan, we hebben de werken zien vorderen, daar waar de sporen weer bovengronds kwamen piepen. De tarieven die we 7-8 jaar geleden te zien kregen op Internet, waren ongelofelijk laag. Minder dan de helft van het eigen brandstofgebruik langs de weg. Dat voordeel naast een paar uren dommelen tegen 250 km/u. Als daar maar geen vodden van komen, dachten we daarbij. Enfin, die 17 Km in de bestaande tunnel zou dus ook tot het verleden behoren.

    Akkoord, de Zwitserse samenleving draait met de preciesheid van een Zwitsers zakhorloge, maar ik zal op die ondergrondse trein toch altijd terugdenken aan deze dag.

    Ik zie de apocalyptisch vertoning dan ook eerder als een sublieme vooruitblik op de loopbaan van deze drie topfiguren uit de Europese Götterdämmerung, onderweg naar hun persoonlijke ‘Hades’, want zij zijn de Styx uit de Griekse mythologie reeds voorbij.

    *

    *

    De Styx (Grieks: Στύξ, letterlijk "Haat, of afschuw, vooral tegenover mensen") is de rivier die de bovenwereld of aarde scheidt van de onderwereld of Hades.

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    11-06-2016, 08:28 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    10-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3451

     

    ***

    Vrijdag 10 juni 2016

    Zon 5u30-21u55

    Z Priester Ward Poppe

    *

    Dagklapper

    Iedere dag die mij gegeven is, lees ik met plezier de naam van de Heilige van de Dag. Het is een paar seconden stilstaan langs de kant van de weg. Het geeft mij het gevoel wel een klein e wereldreiziger te zijn, maar tevens het een gevoel van een beetje thuis te komen, van erbij te horen, één met het roemrijk 2.000 jaar oude verleden en één met alle gelijkgezinden van de hele wereld. De dagklapper is een band over de hele wereld en ik weet mij uitverkoren om daar deel van te kunnen zijn.

    *

    *

    Onze Zuiderburen….

    Ne Sansculot. Maar in 1302 kwamen ze af met borstels om De Vlamingen op een hoopje te vegen…..

    *

    *

    Het heeft niet lang geduurd, of Franse woelmakers uit het decadente Zuiden overschrijden voor de zoveelste keer de landsgrenzen. Het was geleden van de Beeldenstorm (1566), onzaliger gedachtenis, met daarna de ‘verrijkers’ van de Franse Revolutie (1789) die in naam van de Broederlijkheid, alles kwamen stukslaan wat hen voor de voeten kwam.

    De naam Risquons-Tour is de naam van een gehucht van Rekkem, sedert de vastlegging van de taalgrens met de zoveelste gebiedsroof van ons grondgebied, een deelgemeente van Moeskroen. Die is dus nu Mouscron geworden. Spreek uit MOUCRON.

    Toen ons Pa gestorven was (1943) werd ik wekenlang toevertrouwd aan een verre nicht, in de Rue Mateoti, waar ik noodgedwongen mijn eerste Franse lessen diende te ondergaan.

    De naam van (in ’t Fransoos) ‘Alles Riskeren’ ontstond (Wikipedia) toen op 29 maart 1848 een kleine legermacht van uit Frankrijk oprukkende annexionisten (voorstanders van de annexatie van België door Frankrijk) door een Belgische legerafdeling onderschept werd. Zeven annexionisten werden gedood, en zestig werden gevangen genomen. Oranje Gezinden lagen natuurlijk ook op de loer om revanche te nemen voor 1830. ‘Paris vaut bien une Messe’, dat wel, maar dan in ’t geniep. Net zoals later in onze dagen in ‘t geniep de energie en de financiemachten door Tsjeven en Sossen gezamelijk naar Parijs werden overgeheveld. Maar dat is een ander verhaal, dat pas nà de uiteindelijke privatisering helemaal in de openbaarheid zal komen. Die privatisering zit er aan te komen, de dagen nadat de Vlaamse Onafhankelijkheid wordt bevochten of uitgeroepen.

    Over deze gebeurtenis van 1848 wordt weinig verhaald in de Vaderlandse Geschiedenis. Want stel U voor: na de Brabantse Omwenteling van 1830 moest officieel de schijn van onafhankelijkheid worden hoog gehouden. Il faut que la France se sente aimée…..

    Dat ziet U nog altijd in de vriendschap tussen Oilio di Poepo en Franske den Hollander, de Franse President voor de tijd het dat nog duurt. .

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *

    Vakbondsmilitanten blokkeren E17 in Rekkem

    Vakbondsmilitanten blokkeren E17 in Rekkem

    Aan de grensovergang op de E17 tussen Frankrijk en België houden vakbondsmilitanten een protestactie. Ze hebben een blokkade opgeworpen waardoor er geen verkeer meer mogelijk is. Verkeer van Kortrijk en Gent naar Frankrijk moet de snelweg verlaten in Aalbeke en via Doornik naar Frankrijk rijden.

    Actievoerders van de vakbonden voeren donderdagmiddag sinds 14.30 uur actie aan de grensovergang in Rekkem. Het zou gaan om Belgische en Franse vakbonden, maar dat is nog niet officieel bevestigd.

    Ook de reden van de vakbondsactie is voorlopig niet bekend. Focus-WTV bericht dat het gaat om Franse vakbonden die de bestuurders informeren over de Franse arbeidswet waar in Frankrijk al wekenlang protest tegen is. Ook VRT-verkeersanker Hajo Beeckman schrijft dat het om Franse vakbondsmilitanten gaat

    *

    *

    Net zoals in 1848 moeten die Franse woelmakers de juiste behandeling toegediend worden. Wat meer is: de raddraaiers moeten voor het Internationaal Hof in Den Haag verschijnen, omdat zij in groep noch min noch meer oorlogsdaden op onze grondgebied gepleegd hebben. Maar helaas, Francofonen weten dat ze in West-Vlaanderen altijd en overal ongestraft het beest kunnen komen uithangen. Dat is zelfs dagelijkse kost tussen La Panne en Knock-le-Zoet. Het duurt tot er Kalasjnikovs worden leeggeschoten op dat proper-chic terrasjesvolk.

    Wat meer is, om een einde te stellen aan de huidige Beeldenstorm tegen onze welvaart, moeten de aanstichters officieel in beschuldiging gesteld worden. Te beginnen met Olio di Poepo die geboeid in de na-nacht van zijn bed gelicht, dient te worden opgepakt. Aftroeven in de cel niet doodzakelijk, maar wel te dogen.

    Vakbondsleiders dienen een behandeling te ondergaan recht evenredig met de economische schade die ze het land hebben doen ondergaan. En, als die daarbij het leven laten, is dat zelfs zoveel te beter. Want in de grond zijn ze nog van de slechtsten niet. Als ze maar diep genoeg zitten.

    Ik hou mijn hart vast voor de tijd dat Marine La Plume zich zal laten gelden. Geroofd grondgebied teruggeven zal er wel niet inzitten. Als ze er maar geen bij wil….

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    10-06-2016, 19:57 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3450

    *

    *

    Ons vir jou; Suid Afrika

    *

    *

    Voor dat U hieronder leest over de ‘’zegeningen’ van het Zwart Communisme in dat ooit zo heerlijke almachtig mooie land der Vaad’ren, eerst even de Nationale Hymne van daar, die de heerlijke luchten van daar zo dicht bij de Vlaamse luchten brengt. Uit het Zangfeest:

    https://youtu.be/B_MYdZsy31c

    *

    Och, aan deze omgekeerde ‘Apartheid’ komt er vroeg of laat ook een einde. Vroeger eisten de Blanken (gezien hun afkomst) bepaalde voorrechten op t.o.v. de Zwarten die er, omdat zij zich daar meestal goed bij voelden, graag hadden bij neergelegd. Na de Bolsjewistische machtswisseling onder Mandela, bevochten deze om zelf in de kaas te kunnen zitten, met machetes, poer en lood de Blanken. Meestal zonder omwegen maar met de dood. En, ongeïnteresseerd, kijkt de Vrije Wereld toe. Hoera, weer was een Beschaafd Land terug gesmeten naar de Oertijd.

    De mixte van Slinkxe achterbaksheid en het zaad van een wrede Islamitische veroveringsoorlog: doden, uitroeien, stelen, om zich daarna voor de rechtmatige eigenaars uit te geven van alles wat nog (verwaarloosd) overblijft

    Het valt weer niet op, dat vooral het Vlaams Belang nog maar eens de vinger op de zere woonde legt.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    *

    Vlaams Belang brengt de Zuid-Afrikaanse ‘plaasaanvalle’ en ‘plaasmoorde’ onder de aandacht

    *

    Partij legt resolutie voor in de diverse parlementen om de Zuid-Afrikaanse regering op haar verantwoordelijkheid te wijzen.

    Afgelopen week was de Zuid-Afrikaanse zanger, acteur, schrijver, filmster en cultuuractivist Steve Hofmeyr te gast in Vlaanderen en Nederland op uitnodiging van Europees Parlementslid Gerolf Annemans en de Europese fractie Europa van Naties en Vrijheid (ENV).

    Steve Hofmeyr, een klinkende naam in Zuid-Afrika, was hier om als activist de problemen waar de Afrikaners vandaag mee te kampen hebben in het nieuwe Zuid-Afrika op de agenda te plaatsen. De voorbeelden zijn legio: Afrikanermonumenten worden vernield of verwijderd, het Afrikaans wordt bewust verdrongen op scholen, universiteiten en in de media door de ANC-machthebbers, blanken worden uitgesloten op de arbeidsmarkt en bij overheidsdiensten, enz. Een omgekeerde ‘apartheid’, zo lijkt het.

    Het belangrijkste is echter het genocidaal geweld waarvan blanke boeren in het algemeen en Afrikaner-boeren in het bijzonder het slachtoffer zijn, de zogenaamde ‘plaasaanvalle’ en ‘plaasmoorde’. Deze gruwelijke misdaden hebben niet alleen gevolgen voor de naasten van de slachtoffers, maar veroorzaken ook een domino-effect, want vaak is het wegvallen van de bedrijfsleiders de oorzaak van werkloosheid en ontreddering van tal van niet-blanke werknemers en hun gezinnen.

    Steve Hofmeyr werd in dit kader ontvangen door de Parlementaire Vereniging Vlaanderen-Zuid-Afrika in het Vlaams Parlement waar hij tijdens een gedachtewisseling sprak over deze problematiek, maar ook over de situatie van het Afrikaans in zijn land. Daarna volgden er ook nog een vertoning van de film ‘Treurgrond’ (die deze problematiek in beeld brengt en met in de hoofdrol Steve Hofmeyr zelf) in Kinepolis Antwerpen en persconferenties in zowel het Vlaams Parlement als het Europees Parlement.

    Het Vlaams Belang neemt alvast het voortouw en zal er voor zorgen dat de situatie van de Afrikaners in Zuid-Afrika de aandacht krijgt die het verdient en lanceert in alle parlementen dan ook initiatieven ter zake. Concreet zullen er voorstellen van resolutie ingediend worden om de diverse regeringen rechtstreeks aan te spreken. In deze resoluties willen wij de federale, Vlaamse en Brusselse regeringen oproepen om bij de Zuid-Afrikaanse regering aan te dringen om de Zuid-Afrikaanse samenleving te verlossen van deze ontoelaatbare geweldmisdaden en de angst die ze teweegbrengen bij de landbouwers en hun medewerkers. Wij vragen ook dat onze regeringen de nadelige effecten van deze angstpsychose op de winstgevende productie van landbouwproducten en de voedselzekerheid in Zuid-Afrika onderstrepen.

     

    Barbara Pas zal in het federale parlement minister van Buitenlandse Zaken Reynders ter zake interpelleren.

    Bijlage: Voorstel van resolutie teneinde de problematiek van de zogenaamde “plaasmoorde” in Zuid-Afrika aan te kaarten bij de Zuid-Afrikaanse regering, de Europese Raad van ministers van Buitenlandse Zaken en in de schoot van de internationale instellingen waarvan België lid is.

    Gerolf Annemans, Europees parlementslid

    *

    *

    De Pers? Die blijft, volgens vaste afspraak, Oost Indisch stom. Vooral de Nieuwe Rode Wereld Orde niet tegen beter weten in, niet tegenwerken.

    Dat Zuid Afrika, ooit de ‘Graanschuur van Afrika’ genoemd, na de Blanke suprematie, vervallen is tot een der armste landen van de wereld: who cares. Moh-Bama en zijn bende zullen er wel, tegen contante betaling, hele scheepsladingen diepvriesvlees aan leveren. Om er ten gepasten tijde, de grondstoffen en de natuurlijke rijkdommen als Nieuwe Kolonisatoren die er de vroegere hebben weggejaagd, van weg te slepen.

    Zuid-Afrika? Het land van nostalgische ossewâ en de romantiek van kilometer lange rijen huifkarren tegen de horizon… De vroegere ‘Boers”, zijn samen met de varkensmest, ondergeploegd. Voor zover die tenminste ergens in de wildernis werden achtergelaten. En het past, net als in Diksmuide, op de getormenteerde gedenktekens te beitelen

    “Hier liggen hun lijken

    als zaden in ’t zand.

    Hoop op den oogst,

    O Vlaanderenland”.

    *

    En daar stoppen we dan. De Nederlandser Stam van het Broedervolk aan de Overkant van de wereld is alleen nog nostalgie uit het verleden. Het bracht er de Beschaving in de Afrikaanse wildernis, maar is er aan teniet gegaan. Verwacht vooral geen dankbaarheid. Hoogstens zal na 100 jaar het Marxistisch virus er uitgeroeid zijn. Denk aan de USSR en de latere DDR. Daarna kan er, zoals in Rusland, terug aangeknoopt worden met het glorieus verleden en kunnen de oude vriendschapsbanden hersteld worden. Op voorwaarde nochtans, dat daar de pietrol-cultuur ondertussen niet helemaal in de plaatst is gekomen. Zodat ‘die arme Zwartjes’, zoals de rest van Donker Afrika, niet in de klauwen van Mohammed gejaagd worden.

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    10-06-2016, 12:07 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3449

    *

    *

    *

    *

    Sorry beste lezer, dat ik hierboven in de titel niet mijn beste woordenschat etaleer. Dat laat onderstaand onderwerp inderdaad niet toe, en het zal niet meer verbeteren. In tegendeel.

    Al jààààren staan onze medische studenten in Vlaanderen voor een dodelijk maar wettelijk verplicht ingangsexamen, waar in Francofonia alleen maar feestelijk mee gelachen wordt.

    Daarover roeren, stond al die jaren gelijk met een bom leggen onder heel dat kloteland. Dus: ‘met de dood in het hart’, en in ’s Lands Belang, werd daar enerzijds wel over geklaagd (binnenskamers), maar anderzijds volop en intensief aan meegewerkt.

    En daar hangt nu ineens de vuile was in het Openbaar Domein. Op lange termijn komt er een remedie. Bij leven en welzijn gepland voor binnen de eerstvolgende 100 jaar.

    O dat ‘Staatsmanschap’ van de NV-A!!!!!!

    *

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *

    Communautaire rel over surplus aan Franstalige artsen

    *

    Uit een vertrouwelijke nota moet blijken dat minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open Vld) een advies van de planningscommissie voor het medisch aanbod wil volgen en het aantal artsen dat het beroep mag uitoefenen wil laten stijgen tot 1.320. De 60/40-verdeelsleutel zou worden losgelaten, waardoor Vlaanderen recht zou hebben op 745 artsen (56,5 procent) en de Franse gemeenschap op 575 (43,5 procent). "De bodem is voor ons bereikt wat betreft toegevingen aan de Franstaligen", zegt Kamerlid Valerie Van Peel van regeringspartner N-VA.

    De planningscommissie werkte een voorstel uit dat ervoor moet zorgen dat de Franstalige artsen op overschot toch patiënten zullen kunnen behandelen. In ruil moeten de Franstalige universiteiten vanaf september al minder studenten toelaten in het eerste jaar. Nu wordt de schifting pas na het eerste jaar doorgevoerd.

    Toen het advies van de commissie drie weken geleden bekend raakte, sprak N-VA al van een "onvoorstelbare wereldvreemdheid" omdat voorgesteld werd de traditionele verdeling in het voordeel van Wallonië te veranderen "na decennia van non-beleid aan Waalse kant". Nu zou blijken dat minister De Block het advies wil volgen, maakt de N-VA er een communautaire zaak van. "Dit is een communautaire scudraket die richting de federale regering vliegt", klinkt het.

    "De bodem is voor ons bereikt wat betreft toegevingen aan de Franstaligen", zegt Kamerlid Van Peel. "Al is er altijd nog een tweede oplossing. Als men aan Waalse zijde toch zo graag zijn zin wil doen, maar wel vindt dat we federaal de rekening moeten betalen, splits dan maar de gezondheidszorg." Bij monde van Kamerlid Nathalie Muylle is ook CD&V kritisch.

    Het dossier over het surplus aan Franstalige artsen zorgt voor wrevel binnen de federale regering.

    *

    *

    Waarmee bemoeit ons Maggie zich wel? In plaats van al die communautaire commotie was het veel eenvodiger geweest zoveel artesen toe te laten als ze daar nodig dachten te hebben. Zoveel als hun eigen Bruintje kon trekken.

    Want op een hooghartige manier de rekening blijven doorsturen naar buurman, gaat niet langer op. Al had het natuurlijk ook gekund, dat al die onwettelijk verkregen diploma’s nietig werden verklaard. Geen ingangsexamen afgelegd zoals wettelijk voorzien? Den bak in wegens het ionwettlijk uitoefenen van de Geneeskunde.

    Daar hoeft niet eens over te worden ‘gebateerd’. Toepassing van de Wet en al die onwettelijke RIZIV-tussenkomsten terug eisen.

    Voor veel kleine feiten werden tijdens de Remressie veel Vlaamse idealosten tegen de miir gezet of gebroodroofd. Omdat zij, zogezegd, de Staatsinstellingen hadden ondermijnd.

    Maar als ier iemand een doorgedreven kennis heeft van mijnen ondermijnen, dan is het wel de Waalse belgicist.

    Maar allez, laat de doden de doden begraven, als de resterende levenden ons nu maar niet opvreten met huid en haar.

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    10-06-2016, 11:49 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3448

    *

    *

    Het droomkasteel Slot Neuwandstein

    *

    *

    Het is me niet bekend, of Thomas Leysen, de zoon van, ’s morgens zijn salle à manger betreedt met opgeheven rechterarm. Ik weet trouwens niet eens hoe men ‘Heil Hitler’ zegt in ’t Fransoos. De jongen zijn vader kan daar misschien wat uitleg over geven. Ik niet.

    Pas op, want naar ’t schijnt is de voertaal ten huize Leysen, het Fransoos geworden, sedert men er dichter bij de belgicistische vleespotten is geraakt. Ça va? Si, si. Le Vloms seulement nog tegen le personel.

    En nu de Bildenbergers, het naaikransje van de Hoge Oremus.

    Dat de bruine Jasmina Kerrebacji, rasechte Moslima, dit jaar ook van de partij is bij dat selecte groepje, verbaast me niks. Het zegt meer over die Hoge Oremus dan over deze troela in volle Ramadan. Niemand beter dan de vroegere kabinets-matras van Di Poepo kan inschatten hoe hopeloos diep de partij reeds gevallen is.

    Maar ja, men gaat er de geschonden eer van Coburgia proberen uit te leggen. Vooral hoe de recente Trofee van meest gehackte Overheids-sites van Europa op het Internet werd binnengehaald. Hoe het zover is kunnen komen, bijvoorbeeld. Trofee van het meest corrupte land van Europa. Trofee van de Islam-Criminaliteit, Trofee van de langste stakingsgolf. Trofee van de verongelukte treinen. Allemaal te danken aan de ‘Staatsdragende Partijen, die nu op apegapen liggen…. En ja, wat doet men er aan?

    Uitzoeken waarom de Minister van Pang-Pang (en dan zorgen dat we weg zijn als bange hazen), niet eens weet dat er in Trois Ponts bij Luik door gemaskerde Jihadisten van de H. Oorlog tegen ons, oefenen in de bossen aldaar met echte Kalasjnikovs. In het Parlement verklaarde Zijne Excellentie, op de interpellatie van Filip DeWinter, dat die daar, weliswaar onder de leiding van een paar wereldberoemde haatbaarden, bijeengekomen waren om er te… ‘bidden’.

    Ach Bilderberg! Dat is een naaikransje van rijke oude wijven (m/v), die daar als Goden op de Olympus, wat rammelen met uitgedoofde bliksemschichten. Want in Davos (Zwitserland), daar zit de concurrentie.

    *

    Ondergetekende heeft zeer jong zijn Vader verloren maar was toen al voldoende tot de jaren van verstand gekomen, om zich een uitspraak van hem te herinneren. Waarover ons Ma dan altijd kibbelde om het onwelvoegelijk woordgebruik. En precies daarom heb ik het onthouden.

    “Als de Groten der Aarde teveel van hot naar her reizen, dan is er zeker stront aan de knikker”. Vooral met die bruinigheid kon ons Ma niet goed overweg. Ze heeft er me trouwens de rest van haar leven voor gewaarschuwd. Ik mocht zelfs niet mee marcheren met de KSA…..

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *

    Yasmine Kherbache opmerkelijke gast op Bilderbergconferentie

    *

    Yasmine Kherbache reist donderdag naar Dresden om er aan de geheimzinnige Bilderbergconferentie deel te nemen. Foto: WAS

     

    Vlaams Parlementslid Yasmine Kherbache (SP.A) neemt net als premier Charles Michel (MR) vanaf donderdag deel aan de Bilderbergconferentie in Dresden. Als socialistisch parlementslid valt Kherbache uit de toon in een gezelschap van topbankiers, mediamagnaten en CEO's. ‘Ik weet niet hoe men bij mij terechtgekomen is, maar ik hoop een kritische stem te laten horen’, reageert Kherbache.

    De Bilderbergconferentie komt elk jaar bijeen en er hangt een waas van geheimzinnigheid rond de bijeenkomst. Dit jaar zijn onder meer IMF-topvrouw Christine Lagarde, elder statesman Henry Kissinger en Michael O'Leary, CEO van Ryanair, te gast. Andere Belgische namen op de gastenlijst zijn, naast Kherbache, die van eerste minister Charles Michel en KBC-voorzitter Thomas Leysen. Dat schrijft De Tijd.

    ‘Na de negatieve storm die over ons land raasde, wil de premier vooral ook het besmeurde imago van ons land bij CEO’s van grote multinationals bijstellen’, legt een woordvoerder de plannen van de eerste minister op de conferentie uit. Zowel Michel als Leysen waren er vorig jaar ook bij.

    Interessant profiel

    ‘Voor mij zal het de eerste keer zijn’, zegt Kherbache. ‘Ik weet ook niet hoe men bij mij terechtgekomen is. Kennelijk vonden ze mijn profiel interessant.’ Kherbache is behalve Vlaams Parlementslid en Antwerps SP.A-kopstuk ook gewezen kabinetschef van Elio Di Rupo (PS).

    ‘Ik hoop vooral een kritische stem te laten horen over het Europese besparingsbeleid, de handelspolitiek en de migratiepolitiek van de Europese Unie’, zegt ze. ‘Ik zal er puur uit eigen naam spreken.’

    De lijst met genodigden wijst erop dat onder meer een mogelijke Brexit en het omstreden vrijhandelsverdrag tussen de EU en de VS (het zogenaamde TTIP) aan bod zullen komen.

    Wereldregering

    Al jaren doen er complottheorieën de ronde over de bedoelingen van de Bilderberggroep. Volgens theorieën zou de Bilderberggroep niets minder zijn dan een ‘wereldregering’ die een ‘neoliberale agenda’ wil doorvoeren waar vooral de superrijken van profiteren.

    Volgens de Fransman Henri de Castries, voorzitter van de Bilderberggroep en CEO van de bank AXA, is de conferentie nog het best te vergelijken met het World Economic Forum (WEF) in het Zwitserse Davos. ‘Alleen houden de deelnemers de lippen stijf op elkaar over wat besproken is.’

    *

    *

    Slot Neuwandstein (zie afbeelding hierboven), het wereld-beroemde sprookjeskasteel in Beieren, was de droom van de later krankzinnig verklaarde Koning Lodewijk II van Beieren. Hij stierf (door verdrinking) voor het voltooid was, maar zijn bouwsel werd sedertdien een wereld attractie. Over de àl te mannelijke voorkeurliefdes van deze Koning zal ik er verder het stilzwijgen toe doen, anders komt onze bloedeigen Coburger nog ter sprake. Iets waar ik ten zeerste huiverachtig wil tegenover staan.

    Totaal anders verliep het met de Berghof op de Obersalzberg in Berchtesgaden. Kasteelheer dood? Kasteel, de lucht in. Betreten verboten. Achting: Minen.

    Ja Ja, de ene Bildenberger-wereldverbeteraar is de andere niet.

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    10-06-2016, 11:32 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3447

    *

    *

    St Georges s/Meuse

    Het wapen der misdaad.

    *

    *

    In St Georges s/Meuse daarentegen ligt de schuld van het ongeval niet bij de wateroverlast of bij de vastgestelde blikseminslagen, niet aan de Vakbonden en niet aan het Spoor, maar bij de dode machinist zelf. Waarvan akte. Het zijn ‘de vrienden’ bij het Parket die het zeggen. De Zwarte Doos (voor eeuwig in hun bezit) heeft onthuld, dat hij de twee Gele Seinen bewust genegeerd heeft en daarbij 90 Kl/u deed, ips 40…. Zelfmoord dus. Iets wat betrokkene niet afstrijdt. Die conclusie mogen we echter zelf nog trekken, ze wordt ons niet voorgezegd. Want doden beschuldigen, weten ze ook bij de Vakbonden, is een beetje doorzichtig.

    Maar er is meer.

    Gele seinen en zwarte dozen: doet U dat geen belletje rinkelen? Da’s just. De schuld ligt dus zeer uitdrukkelijk bij de Vlamingen!

    Die Raskin (zie hieronder) van de NV-A (Nieuwe Vlaamse Arrogantie) is de directe oorzaak van wat er nu gebeurt . Die kwam in het Parlement te dicht bij de aannemers-maffiawereld van ‘de vrienden’ rond de ‘cheminots’..

    Voor het gesjoemel bloot komt te liggen, dus de aandacht op de seinhuizen, die gedoemd zijn om te verdwijnen… Daar heeft men, dank zij Descheemaeker op Canvas bij Katrien Cools, bleek en getrokken, U begrijpt wel, vlug–vlug even een uitleg bij elkaar gesprokkeld over de veiligheidsvoorzieningen rond deze seinhuizen. Daarin lees ik dat tegen 2020 het aantal seinhuizen in Coburgia van 368 naar… 10 zullen herleid worden. De werken werden gesaboteerd, ze waren niet eens gestart, voor december 2015, de contractuele datum. Dus werd er een nieuw contrast gemaakt en klaar was Kees. De tewerkstelling was gered.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *

    Infrabel benadrukt in een reactie op de uitspraken van N-VA-Kamerlid Wouter Raskin dat de aanbesteding van de werken aan het sein bij het treinongeval in Saint-Georges-sur-Meuse volgens de regels is verlopen. Het contract met de aannemer werd ‘door problemen bij de uitvoering van de aanbesteding’ echter wel verbroken, waardoor een nieuwe aanbesteding uitgeschreven moest worden.

    Raskin stelde zich in de Kamercommissie Infrastructuur vragen bij de aanbesteding door een dochterbedrijf van Infrabel. ‘Dit dossier stinkt’, zei Raskin, die wil dat het tot op het bot wordt uitgespit.

    In een reactie stelt Infrabel dat de werken ‘conform de wet op een reguliere manier werden aanbesteed aan de goedkoopste onderneming’. De spoornetbeheerder benadrukt dat het om een aanbesteding gaat voor zijn project om het aantal seinhuizen op het Belgische spoor te verminderen van 368 nu tot 10 in 2020. ‘Maar omdat er dan toch al gewerkt wordt aan de modernisering van het sein, wordt ook meteen het TBL1+-noodremsysteem geïnstalleerd’, zegt woordvoerder Frédéric Petit.

    Infrabel stelt wel dat het tijdens de uitvoering van de aanbesteding inderdaad ‘geconfronteerd werd met moeilijkheden’, waardoor het contract beëindigd werd. ‘De werken hadden normaal eind 2015 moeten starten, maar in februari stelden we vast dat dat niet was gebeurd, waarna we een punt hebben gezet achter het contract’, zegt Petit. Hij benadrukt wel dat de werken, zelfs als ze tijdig waren gestart, geen impact zouden hebben gehad op de huidige toestand van de lijn. ‘Pas ten vroegste in 2017 zouden de vruchten van de werken geplukt kunnen zijn’, klinkt het.

     

    Door de aanbesteding stop te zetten heeft Infrabel ‘zijn belangen en de correcte voltooiing van het project beschermd’. ‘De aanbesteding werd opnieuw uitgeschreven en is nog lopende’, zegt Petit. ‘Als de procedure op tijd rond is en de werken eind dit jaar kunnen starten, zullen ze ten vroegste eind 2018 afgerond zijn.’

     

    ‘Integriteit Lallemand als paal boven water’

     

    Gewezen ceo van de NMBS, Marc Descheemaeker, nam vanavond in TerZake op Canvas Infrabel-topman Luc Lallemand in bescherming. Die heeft volgens hem nooit verklaard dat de volledige spoorinfrastructuur voor honderd procent zou worden uitgerust met het noodremsysteem TBL1+, maar wel steeds voorzichtig geponeerd hebben dat een groot deel van de seinen volgens technisch berekende parameters zou worden uitgerust. ‘De integriteit van Luc Lallemand staat als een paal boven water’, zei Descheemaeker.

     

    Daarnaast lanceerde hij een oproep richting parlementsleden om sereniteit aan de dag te leggen. Hij had het over aantijgingen die in het verleden ook al zijn opgedoken en die nooit hard zijn gemaakt. ‘Er worden te snel en populistisch zaken op de vloer gegooid om het nieuws van de dag te halen’, aldus nog Descheemaeker. ‘Men moet voorzichtig zijn, juist over de reputatie van mensen in een dramatisch, dodelijk ongeval’.

    Voor de voormalige spoorbaas is het parket de enige juiste instantie om het onderzoek naar het ongeval te voeren.

    *

    *

    Heb ik nu gezegd dat er in Francofonia een loopje werd gemaakt met de Waarheid? Dat de syndicaten daar saboteren en wie hen niet zint, de oood injagen?

    Ik zou niet durven.

    Dat zal wel voldoende blijken in de volgende weken en maanden. Tot er op elke trein opnieuw vijf stokers moeten zijn,. Vier om te kunnen kaarten, en de vijde als scheidsrechter. Dat de trein ondertussen, net als de meeste metro-stellen in de grootsteden van de hele wereld, helemaal zonder machinist zal rijden, doet even niets ter zake. Er kunnen toch geen jobs geofferd worden op het altaar van de vooruitgang!

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    10-06-2016, 11:15 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    09-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3446

    *

    Naastenliefde begint daar ook met het Eigen Volk Eerst…

    *

    *

    Oei, Oei! Zouden ze daar in Oostenrijk de bui al zien hangen? De ‘slechten’, stel U even voor, gaan de officiële uitslag van de verkiezingen van 22 mei aanvechten door het Hoog Gerechtshof.

    Tot laat in de nacht had de FPÖ 52 % behaald, en de viering was reeds ingezet. Toen - veel te vroeg – totaal onverwacht de schriftelijke stemmen bleken te zijn geteld die de balans deden omslaan naar minus 0.6 %. Heb dat altijd een beetje miraculeus gevonden. Ook al omdat de FPÖ zich dat zomaar bij neerlegde. Tiens, dacht ik, ook in Oostenrijk leven er katjes die omwille van het smeer, likken de kandeleer.

    Enfin, leest U zelf maar. Maar eerst voor U zelf toch even laten opmerken, dat het er vingerdik op ligt, dat Extreem Linkx meesters zijn in het omdraaien van de Geschiedenis. Al het onheil dat in de jaren ’30-’40 over ons is uitgekieperd, kwam van extreem-linkx. De Nazi’s ware, en blijven voor eeuwig en altijd de Nationaal Socialisten, m.a.w. juist die mensen die nu de verkiezingsuitslag naar hun hand hebben weten te zetten.

    Oei Oie! Weeral een van die ongemakkelijke harde waarheden die de heersende Elite niet zo graag hoort. Te meer daar gesteld wordt in dit artikel, dat deze ‘Staatsdragende Elite’ in Oostenrijk, net als in Coburgia, niet veel meer betekent.

    Bref: we moeten De Schandaard loven en prijzen, omdat dit bedrukt papier toch al een beetje begint (tandenknarsend) zijn huik naar de wind te hangen…..

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20160608_02329432

    *

    Extreemrechtse FPÖ betwist uitslag Oostenrijkse presidentsverkiezingen

    *

    Norbert Hofer hoopt alsnog de eerste extreemrechtse president van Europa na Wereldoorlog Twee te worden.

    De Oostenrijkse extreemrechtse partij FPÖ vecht de uitslag van de presidentsverkiezingen van vorige maand aan bij het Hooggerechtshof. Norbert Hofer van de FPÖ verloor de verkiezingen erg nipt van de groene kandidaat Alexander Van der Bellen. Het verschil bedroeg amper 0,6 procent van de stemmen.

    De stemmen die Oostenrijkers vanuit het buitenland per post uitbrachten, maakten het verschil. In absolute cijfers bedroeg het verschil tussen de twee kandidaten slechts 30.863 stemmen, op een totaal van 4,3 miljoen uitgebrachte stemmen.

    Nu gaat de FPÖ de verkiezingsuitslag dus aanvechten, dat heeft een woordvoerder van het Hooggerechtshof via Twitter bevestigd. Om 11 uur gaf FPÖ-partijleider Heinz-Christian Strache ook meer uitleg op een persconferentie.

    Woensdag was de laatste dag van de wettelijke termijn om protest aan te tekenen tegen het resultaat van de stembusgang. De rechtspopulistische FPÖ spreekt in haar aanvechting van 150 pagina's over 'ongerijmdheden'. De kritiek betreft vooral de omgang van de stemmen per brief. Het ministerie van Binnenlandse Zaken had in verschillende gevallen vastgesteld dat kiesdistricten met de telling van de laatste, beslissende stemmen per brief al op de verkiezingsavond begonnen waren. Wettelijk gezien is dat pas toegestaan de dag na de verkiezingen.

    Het Grondwettelijk Hof moet zich nu uitspreken voor 8 juli, de dag waarop de nieuwe Oostenrijkse president in principe de eed aflegt.

    Tradititonele partijen lieten het afweten

    De verkiezingen van 22 mei werden over heel Europa nauwlettend gevolgd, aangezien Hofer het eerste extreemrechtse staatshoofd van een Europees land kon worden na het einde van de Tweede Wereldoorlog. De kandidaten van de traditionele partijen SPÖ, dat de sociaaldemocratische kanselier levert, en de conservatie ÖVP overleefden de eerste ronde van de presidentsverkiezingen niet.

    De president heeft in Oostenrijk vooral een protocollaire functie.

    *

    *

    Het is natuurlijk ook een feit, dat we met Oostenrijkers altijd goed moeten naar het bord kijken. Die zijn niet voor niets jaren lang in 1784, na de Spaanse Bezetting, via de Habsburgers, de baas komen spelen bij ons. Tot ze, na een korte maar voorspoedige Hereniging met Nederland, opgevolgd werden door de Franse Sansculotten die onder Napoleon heel Europa in één groot slagveld hebben herschapen.

    Hadden wij dus even pech, met die Keizer Karel V, in Gent in het Patershol geboren in 1500, als boreling teruggevonden, zoals J.P. Boon schreef, ‘tussen de pis en de kak in de nachtemmer van zijn moeder’.

    *

    Eerlijk als we zijn, moeten we toch benadrukken dat de toenmalige Oostenrijkse Keizer, Jozef II, bijgenaamd de Keizer-Koster, de Kerk hier wat goed in het midden zou geplaatst hebben.

    Ik haal die opeenvolging van de vele bezetters alleen maar aan, om een bepaalde versregel uit de Vlaamse Leeuw te illustreren, namelijk dat wij geen vreemde Meesters in het land dulden. In de hoop dat ook deze boodschap aankomt….

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *










    09-06-2016, 17:16 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3445

    ***

    Donderdag 9 juni 2016

    Zon 5u30-21u54

    H Efrem

    *

    *

    *

    *

    In het geval van het Vlaams Belang is dat duidelijk: die zijn namelijk in elk geval in de ogen van het Establishment, de geslagen hond. Alleen al omdat zij durven de misdadigheid van dit Establishment aanklagen. Want in Coburgia, moet U weten getuigt de Waarheid spreken van weinig … Staatsmanschap.

    In andere landen bestaat dat onderscheid niet. Want daar wordt geen meerderheid gegijzeld door een volksvreemde minderheid met de ingesteldheid van bewoners van de achterkant der maan... Niet in Frankrijk met Marine La Plume, niet in Nederland met Geert Wilders, niet in Oostenrijk met de FPÖ, niet in Polen, niet in Hongarije, enz. Omdat daar de anti-Islamgevoelens niet van een onderdrukte meerderheid komen. Wat in Vlaanderen wél het geval is.

    Zie de NV-A, de Nieuwe Vlaams Arrogantie. Die hun voornaamste strijdpunt is de Vlaamse Onafhankelijkheid, maar in het zicht van de Coburger vleespotten, verloochen ze die. Of, zeggen de voortrekkers, ze stellen die uit naar betere tijden.

    Enfin, over de juistheid van de standpunten van het Vlaams Belang staat het al jaren wetenschappelijk vast, dat daar geen speld is tussen te krijgen.

    Nog even dit. Natuurlijk zijn niet alle duivels even zwart. Er zijn zelfs zeer brave slechteriken. Maar als die ooit zouden moeten kiezen, weten we op voorhand het resultaat. En daarom horen ook zij hier niet thuis. Net zo min als een wolf thuishoort in een kudde schapen.

    Secundo.

    In onderstaand betoog (ze kunnen het echt niet laten) ontdekt U voor de zoveelste keer op rij de Slinkxe logica van te redeneren naast de feiten. Ja, er schort wel wat aan die Islammers, maar de Christenen hebben ook boter op hun hoofd. Ze moorden wel niet, noch plegen aanslagen, omwille van hun ‘Geloof’, maar met een macht van stadhuiswoorden wordt dan gedaan alsof. Wat denkt U van deze slotzin:

    Wanneer anderen reëel bestaande problemen niet willen zien, creëren ze een situatie waarin partijen als Vlaams Belang die problemen kunnen monopoliseren.

    *

    Nooit eerder van heel mijn leven kreeg ik mooier lof toegezwaaid voor het Vlaams Belang.

    Dat moet pijn doen bij zij die het aangaat, en het zou toch voldoende moeten zijn voor de lauwen en de twijfelaars om eindelijk hun mond open te doen en te spreken.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *

    'Fundamentalisme in islam geen marginaal fenomeen'

    Bron: Belga

    *

    Veel Europese moslims hangen stellingen aan die op fundamentalisme wijzen. ‘Door dat te verzwijgen, geven we Vlaams Belang de kans het debat te monopoliseren’, waarschuwt onderzoeker Ruud Koopmans

     

    Op de vierde pagina van het landelijk verspreide pamflet van Vlaams Belang tegen islamterrorisme staan enkele opmerkelijke cijfers. Onder de kop ‘Moslimextremisme: eerder regel dan uitzondering’ meldt de partij onder meer dat 70 procent van de Belgische moslims de regels van de Koran belangrijker vindt dan onze wetten.

    Ongefundeerde propaganda van islamofobe vreemdelingenhaters? Neen. In de kleine lettertjes meldt het pamflet dat de bron van deze cijfers het Centrum voor Sociaal Onderzoek in Berlijn is. De gegevens komen uit een doorwrocht onderzoek dat twee jaar geleden werd gepubliceerd door professor Ruud Koopmans van het Wissenschaftszentrum Berlin für Sozialforschung (WZB), het grootste centrum voor sociaal onderzoek in Europa.

    Fundamentalisme

    Koopmans vroeg aan negenduizend gelovige respondenten in zes Europese landen, zowel christenen als moslims, of ze het eens waren met enkele fundamentalistische stellingen. Zonder uitzondering antwoordden meer moslims dan christenen positief. Ook zijn moslims minder verdraagzaam dan christenen tegenover andersdenkenden als homo’s of joden. Het onderzoek werd gepubliceerd in het ‘Journal of Ethnic and Migration Studies’. Tot nu toe heeft het in de brede pers weinig weerklank gekregen, hoewel de resultaten opmerkelijk zijn.

    ‘Deze resultaten spreken tegen dat religieus fundamentalisme in de islam een marginaal fenomeen is in West-Europa, of dat het niet verschilt van de mate van fundamentalisme bij de christenen’, concludeert Koopmans. Wel merkt hij op dat religieus fundamentalisme niets zegt over de bereidheid om religieus geïnspireerd geweld te ondersteunen, of uit te voeren.

    Tweeledig

    Koopmans benadrukt dat de boodschap van zijn onderzoek tweeledig is. Dat een aanzienlijke minderheid van de moslims een fundamentalistische geloofsopvatting aanhangt, is één kant van het verhaal. De andere kant is dat de meerderheid van de moslims in Europa haar geloof op een volstrekt onproblematische manier beleeft.

    ‘Veel politici en media willen het eerste deel van mijn verhaal niet horen, en zwijgen mijn onderzoek daarom liever dood. Het gevolg is dat sommigen, zoals Vlaams Belang en zijn aanhangers, dat deel juist benadrukken. Het resultaat is eenzijdige en vertekende aandacht van één kant. Dat vind ik niet leuk, maar dat ligt niet aan mij. Ik heb de plicht als wetenschapper de dingen te laten zien zoals ze zijn. Wanneer anderen reëel bestaande problemen niet willen zien, creëren ze een situatie waarin partijen als Vlaams Belang die problemen kunnen monopoliseren.’

    *

    *

    Heb ik vandaag toch wel weer een opwelling van mijn slecht karakter. Elders lees ik terecht, dat Coburgia (beneden de taal- en armoegrens) erger dan een tweede D.D.R. van vroeger, of een Griekenland van de huidige dag, er als een Bokrijk begint uit te zien. Goed gezien van de arbiter en daarom mag de match zonder meer afgefloten worden en het publiek naar huis gestuurd.

    Tenminste, als dat zou kunnen. Want geen treinen, geen bussen, geen scholen en de autosnelwegen afgesloten door boze Waalse truckers. Ha ja, want de werkzaamheden rond de tafel voor de volgende 20 jaar besprekingen rond de Oosterweel-verbinding zijn ingezet.

    Maar de boer, hij ploegde voort. Vlaanderen werkt, Francofonia niet, maar men spreekt er toch Frans. En als men in West-Vlaanderen Frans wil horen, dan importeert meer échte Fransen om te komen werken voor ons. Walen inviteren om te komen staken zit er inderdaad niet meer in want geleerd geraakt.

    En ja, daarom zien wij dat ander gespuis niet graag, dat liever op voorhand staakt dan zich moe te maken. Of de soort die 5 x daags het werk onderbreekt om in een ‘stille ruimte’ te ‘bidden’.

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    09-06-2016, 17:11 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    08-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3444

    -

    *

    *

    *

    *

    Ja. ik was het even vergeten: de Islam berust op 5 Zuilen. Die hebben wel niets te zien met de veel oudere 5-armige kandelaars van de Joden, maar allez, het trekt het er toch op.

    Het rijtje ziet er als volgt uit:

    De geloofsbelijdenis (sjahada)

    De rituele gebeden (salat of salah)

    Het geven van aalmoezen (zakat of zakah)

    Het vasten tijdens ramadan (saum/sawm of siyam)

    De pelgrimstocht naar Mekka (hadj, hajj of haj)

    U zoekt er dus vruchteloos naar de Ram voor Madam, naar syntex of bomgordels, kromzwaarden of messen. Maar het venijn zit hem wel in het staartje: de pelgrimstocht naar Mekka. Waarna iedereen het ‘Al’ voor zijn naam mag zetten, een beetje zoals bij ons de kleine D of V zogezegd teruggaat naar de adeldom. Zie bvb von Saxen Cobourg, en niet Seks en Cobourg.

    Mekka, dat is zowat hetzelfde als Lourdes, maar dan zonder mirakels of kaarskesprocessies. Zelfs het in de volksmassa onder de voeten verpletterd worden, is anders dan in Lourdes of zelfs in Scherpenheuvel. Bij de Arabies schraapt men de doden met bulldozers op hopen, om die te dumpen in een soort ravijn even buiten de stad. Het is niet geweten, of bedoeld ravijn voor dit doel wordt in stand gehouden of speciaal gegraven. Maar het moet een machtig gevoel geven, in de brandende zon urenlang rondjes te draaien rond een tent, bevattende een zwarte hemelsteen. In Maria-oorden gebeuren nog vaak mirakels (Fatima, malse regen bij zonneschijn), maar zwarte stenen regenen? Nog nooit van gehoord.

    Hoeft ook niet. Als de messen maar scherp genoeg zijn, en de syntex van goede kwaliteit is.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    https://ejbron.wordpress.com/

    *

    Code R, ramadan

    Geplaatst op 6 juni 2016door E.J. Bron

    (Door: Wim van Schaik)

     

    De R in de maand betekent tegenwoordig dat de ramadan weer is begonnen.

    *

    Eigenlijk wil ik dat helemaal niet weten en ik wens er ook geen rekening mee te houden. Ik snap die aandacht voor ramadan niet. En anders dan de Telegraaf beweert, bewonder ik de deelnemers aan de ramadan helemaal niet. Men doet alsof het topsport is of zo. Maar vasten stelt toch eigenlijk niks voor als er na zonsondergang schranspartijen zijn? Die ramadan is ook helemaal niet gezond. Om de schadelijke gevolgen enigszins te beperken, komen werkgevers met flexibele werktijden, ziekenhuizen met voorlichting in meertalige brochures en moet iedereen rekening houden met korte lontjes die tijdens ramadan nog korter zijn. Maar ik zal het wel allemaal verkeerd zien.

    Gelukkig is daar Umar Mirza. Hij legt het allemaal uit op ‘Wij blijven hier’, de site waar ook Van Agt zijn bijdrage aan levert. Zo’n soort site dus… Antwoorden voor dummies. Of zou hij dhimmi’s bedoelen? Maakt niet uit. In beide gevallen gaat het over dommeriken.

    Umar Mirza: ‘De Ramadan behoort tot de vijf zuilen van de islam waar elke moslim zich aan hoort te houden. Naast het feit dat je vast uit gehoorzaamheid richting God, vast je ook om:

       jezelf discipline aan te leren

       dankbaar te zijn voor wat je hebt

       niet toe te geven aan je lusten

       je mentaal en fysiek te reinigen

       making the mind stronger than the body

       en meer…’

     

    Het begint gelijk al goed. Ramadan met een hoofdletter! Klopt niet. En geheel in lijn met het verdraaien van de werkelijkheid heeft Umar het over God, maar bedoelt Allah. Net doen dus alsof ramadan gewoon iets is wat er hier helemaal bij hoort en niet een speciaal dingetje is van die afschuwelijke ideologie van de haat.

    En dan begint het grote-zand-in-de-ogen-strooien. Mooie praat, waar moslim-knuffelaars helemaal high van worden. Neem nou zoiets als jezelf discipline leren. Mooi toch? Ja, het zou een goed begin zijn om niet altijd en eeuwig, zoals nu het geval is, de ‘schuld’ bij de ander te leggen, maar jezelf eens aan te pakken. Net zoals het hoog tijd wordt om eens dankbaar te zijn voor wat je hier hebt, voor alle kansen die je geboden worden. Weg dus met die eeuwige klaagcultuur! Maar wel, zelf in de benen komen hè. Jezelf discipline leren, weet je nog? En vooral niet toegeven aan je lusten op elk moment van de dag. Bijvoorbeeld zodra je een vrouw ziet. En niet elk feest verpesten met laffe taharrush, zoals we in Keulen zagen en sindsdien steeds weer meemaken. Werk aan de winkel: mentaal en fysiek reinigen en ‘making your mind stronger than your body’.

    De schrijver houdt het beknopt en simpel, dus mogen we raden naar dat ‘en meer…’ Zou hij daarmee bedoelen dat stelen, beroven, bespugen, kop-schoppen, auto’s in brand steken en martelen en moorden ook niet mogen? Zou hij daarmee ook de overlast bedoelen in de wijken? (Heeft niets met de islam te maken, maar komt door de ‘verschillende leef ritmes’ tijdens ramadan.)

     

    Wat haalt die ramadan nu echt uit? Krijgen vrouwen meer vrijheid? Worden homo’s nu wel geaccepteerd? Gaan we geen christenen meer uitroeien? Gaan we de christenen in de AZC’s niet meer pesten? Gaan we stoppen met het antisemitisme te verspreiden? Gaan we niet meer juichen als het Westen weer eens een terroristische aanslag moet incasseren? Zijn we ineens niet meer uit op verovering en dominantie? Net als vorig jaar zal er niets veranderen. De ‘blijde boodschap’ van IS heeft al geklonken: ramadan is een maand van jihad en geweld.

    Maar ik wil niet negatief eindigen. Gelukkig zijn we dit jaar – of er moet mij iets ontgaan zijn – verschoond gebleven van een misselijkmakende, discriminerende tweet van Rutte. Dat is winst. Hoewel, een vos verliest wel zijn haren, maar niet zijn streken.

     *

    *

    Dat deze kwalijke Moslim vastenavond-gewoonte zoveel aandacht in de Media krijgt, is natuurlijk doorzichtig. Nadruk op ‘Geloof’, niet op ‘Verovering’. Geloven doet niemand pijn, veroveren wel.

    Wat er natuurlijk zelden of nooit bij vermeld wordt, zijn de schrans- en zuip-partijen eenmaal de nacht is gevallen. Om over de rest nog maar te zwijgen, waar de schade moet worden ingehaald….

    Maar ik zie het al gebeuren: de werkhuis-gewoonten zullen dienen te worden geramdamiseerd. Waarbij er natuurlijk niet zal mogen geraakt worden aan de ‘verworven rechten’ van de Betaalde (Christelijke) Feestdagen. Net als bij de ‘chelinots’ zullen op het verworven recht van 2 bijkomende vrije ziektedagen boven op de werkelijke ziektedagen, nog ‘recup-dagen’ moeten ingesteld worden. Wat maakt, dat binnenkort het Spoorwegpersoneel uitsluitend Islammers zullen zijn. Want die zijn nog rapper moe dan Francofonen.

    Er zullen dan geen stoptreinen meer rijden naar Beauraing of Oostakker, maar wel naar iedere wijk waar een KoepelKeet staat.. Wees dus niet verwonderd, als U een trein ziet voorbijrijden, waarvan de Bestuurder met de kont omhoog, richting Mekka, ligt te ‘bidden’.

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    08-06-2016, 18:09 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3443

    *

    *

    De Tempelberg, ten tijde van Koning Salomon, waar nu de Grote Al A-Acqsa Moskee staat.

    *

    *

     

    Voor even koddig dik bruin Almacietje boven haar laagje Groene vernis getild, om deze te doen rood worden van woede. Maar zou ze überhaupt in staat zijn te begrijpen wat volgt, zij die in Antwerpen geboren zijnde, denkt en voelt als een échte Turkse Antwerpse?

    Zie de leliën des velds. Zie de vogels in het zwerk. Ik zeg U voorwaar, dat zelfs Koning Salomon in al zijn heerlijkheid niet gekleed ging als een van hen”.

    Maar omdat het de woorden zijn van De Zachtmoedige zelf, zal ik maar rap over iets anders beginnen, zeker?

    *

    *

    De wonderen zijn blijkbaar de wereld nog niet helemaal uit.

    Hieronder leest U bij vriend Xander, dat seculieren of religieuzen, we er allemaal baat zouden bij hebben, Moedertje Rusland als Vredestichter te erkennen. Het klopt natuurlijk langs geen kanten, maar ik ben blij dat Netanyahu hierover hetzelfde denkt als ik. Al durf ik daarbij mijn nek(je) toch wat verder uitsteken dan deze beroemdheid: het religieus instinct, het Gods-gevoel dat ingebakken zit in iedere mens, zal uiteindelijk de Mensheid verenigen. Niet het Communisme, niet het Globalisme of het Islamisme, omdat die en nog zoveel andere systemen, geobsedeerd zijn door egoïsme.

    En automatisch staat elke rechtgeaarde Vlaming aan de kant van het hoogstaande Joodse Broeder Volk. Gewoon omdat de Vlaamse volksmens uit hetzelfde hout is gesneden. Dezelfde dodelijke liefde voor het Land der Vaderen, de hang naar werk en God-dankend voor de aldus verworven welvaart.

    De dingen daarbij in alle nederigheid aanvaardend, in de overtuiging dat ‘wie het kleine niet eert, het grote niet weerd is’.

    Dat Grote Broer als Russische Beer ons daarbij rugdekking geeft, is mooi meegenomen. Dat dit gebeurt onder de zegenende armen van het Kruis, is nog mooier. Nu nog de Cowboys uit Amerika hun gezond verstand laten spreken, en het zogezegd ‘gematigd’ Woestijn Monster uit Mekka krijgt de ezelsstamp daar waar hij het verdient.

    *

    Alles wat groots was in het verleden, komt terug. Mooier en sterker dan ooit. En ach, Gottekes, ‘Rome’ zal als naar gewoonte, wel weer bijdraaien. Het is al een teken aan de wand, dat Istanbul, de vroegere Hoofdstad van het Oostelijk Rijk, zichzelf aan het vernietigen is. Zo is er wellicht, met een beetje goede wil, geen 10de en Laatste Kruistocht meer nodig.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Jeruzalem 49 jaar bevrijd; Israël wil Rusland als vredestichter

    *

    Hoge Saudische official: Het is nu of nooit voor vrede met Israël – Russen zouden grotendeels instemmen met Israëlische vredesvoorstellen

    Links, rechts, seculier of religieus - vrijwel iedereen in Israël is het er over eens dat de hoofdstad Jeruzalem nooit meer opgegeven mag worden.

    Gisteren vierde Israël dat zijn hoofdstad Jeruzalem 49 jaar geleden werd bevrijd van de Jordaanse bezetting. Premier Netanyahu bezwoer opnieuw dat Jeruzalem nooit meer verdeeld zal worden, en voor altijd de verenigde hoofdstad van de Joodse staat zal blijven. Ondertussen werkt hij op de achtergrond hard aan een definitieve oplossing voor de Palestijnse kwestie. Deze week zou hij tijdens zijn bezoek aan Moskou aan president Putin gaan voorstellen een leidinggevende rol te nemen in het vredesproces. De Franse vredesconferentie in Parijs laten de Israëliërs bewust links liggen, reden waarom ook de Duitsers en Britten er niet aan mee zullen doen.

    Lees meer...

    In 1967 werden de Arabische legers nog gesteund, gefinancierd en bewapend door de Sovjets.

    *

    *

    Ja, ik weet het, het was een lange boterham, maar de waarheid is ook niet eenvoudig.

    Van kindsbeen af heb ik mij verwonderd, over de vele Joodse mensen, die her en der verspreid over de hele wereld, in de ‘Diaspora’ hebben moeten leven. En er zich als goede staatsburgers gedroegen.

    Och, Islammers hebben er een totaal tegengesteld handje van weg. Ergens, om het even waar en hoe, iets veroveren, en dan achteraf doen alsof het altijd zo is geweest. Joden daarentegen, gedragen zich als beleefde voorkomende tijdelijke gasten. Zij blazen niemand op. Dat gaat zo met landen, met volkeren en zelfs met de kleinste privé-huizen waar ze terecht komen. Tot ze een klein deeltje van hun eigen Land na de Holocaust terug hebben gekregen.

    Moslims hebben echt de manieren van vroeger mijn klein broertje, die mij ook altijd overal wegduwde. Of stond te stampvoeten van colère tot hij het grootste stuk chocolade kreeg.

    Nu nog het Clinton-wijf onder water houden, en de Zomer kan beginnen.

    *

    Als achtergrond voor deze film, even in herinnering brengen, dat de Joodse Tijdrekening niet op 2016 staat, maar op 5776. En voor wie het soms mocht zijn ontgaan: onze eigen tijdrekening is … de Christelijke of Gregoriaanse Kalender.

    (Get) Digitalia

    *

    *

    08-06-2016, 17:49 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3442

     

    *

    *

    ‘n Slechte ‘Saint Touche’ gehad….

    *

    *

    D’er roert entwat. Maar ‘k weet nie wat. Het is precies alsof men er de bui ziet hangen….

    Bij (weeral) De Schandaard en herhaald op de TeeVee vond ik gisteren een versluierd bericht – dat vruchteloos probeert een voorzichtige objectiviteit uit te stralen – over de werkschuwheid respectievelijk in Vlaanderen en in Francofonia.

    Zeker wetende, dat de naar voor gebrachte gegevens reeds een eerste voor-selectie ondergingen vòòr ze werden vrijgegeven, moet ik toch zeggen dat we maar één enkele klok horen luiden: de Coburgeriaanse. En die is er in de eerste plaats op uit om alles wat het communautair licht zou doen schijnen, onder de korenmaat te verbergen. Geen slapende honden wakker maken dus.

    Maar in ondergeschikte orde ligt de werkelijke bedoeling er vingerdik boven op: de solidariteit aanmoedigen om vooral het ‘Arme Zuiden’ niet in de steek te laten.

    Dat dit pure volksverlakkerij is voor de Man in de Straat in Vlaanderen, telt in ’s Lands belang, even niet mee. Liever samen ondergaan (of opgeblazen worden) dus, dan Francofonia te dwingen meer en beter aan de slag te gaan.

    Dat de ‘werkschuwheid’ ondertussen algemeen geïnstitutioneerd is geraakt, is even normaal als het ophemelen van de Rode Duivels als Numero Uno in de Voetbalwereld. Daar waar de illusie de feiten vervangt.

    Coburgia is dus niet alleen het Land van het puurste surrealisme, het is dat vooral op de kosten van de handwerkende en vooral hard ondernemende Vlaming. Tot zolang tenminste alle mogelijke loslopende Labielen en Debielen niet achter slot en grendel geraken.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *

    Een op de vijf Waalse kinderen leeft in gezin waar niemand werkt

    *

    Bijna een op de vijf Waalse kinderen (18,5 procent) en een op de vier Brusselse (25,7 procent) groeien op in een gezin waar niemand werkt. Geen enkel Europees land doet slechter. De tegenstelling met Vlaanderen is enorm: slechts een op de vijftien minderjarigen (6,6 procent) groeit op in een gezin waar niemand aan de slag is.

     

    Dat schrijft De Tijd op basis van cijfers van VDAB en Steunpunt Werk. Het aantal werkloze gezinnen is sinds het begin van de crisis wel in heel het land gestegen.

    De slechte Waalse prestatie is volgens professor Luc Sels van Steunpunt Werk vooral een gevolg van de desindustrialisering, maar de schuld ligt ook bij de politiek. 'Wallonië is veel later begonnen met het intensief begeleiden van werkzoekenden naar een baan. Bovendien is de kwaliteit van het onderwijs er ondermaats.' Brussel kampt met de typische problemen van een grootstad en is daarom moeilijk met Vlaanderen en Wallonië te vergelijke

    *

    *

    Kolen en Staal: de enige twee pijlers waarop Wallonia ooit kon buigen, zijn al vele tientallen jaren archeologische industriën geworden. Meer net zoals de terreur-vakbonden van Het Spoor vasthouden aan de stokers van de stoomlocomotieven als een ‘verworven recht’, zo hanteren de Walen de werklozensteun. Eens Waal, altijd Waal. Eens dopper, altijd dopper.

    De Waalse kapitaalkrachtigen uit de gloriedagen zijn, met medeneming van de ‘Staatsteun’ voor de reconversie, er van onder getrokken naar het buitenland. Waar ze nu, in de bankwereld, grote sier maken.

    Scharrelroi op kop, adelt heel Le Pays Noir de dood uit. Hoge lege fabrieksschouwen boven zwart berookte daken onder de regen. Troostelozer kan het niet.

    En dat zal alleen verslechten, met de PTB die de SP onderuit haalt. Echte communisten die halve communisten uit de bak bijten. En vitesse, nog een paar Ministeries in Bruxellabla-bla molesteren, in de hoop op die manier dichterbij te komen bij de Schatkamer der Vlamingen.

    Arbeid? Die adelt niet alleen, maar die brengt ook op. Hoe meer arbeid, hoe meer rijkdom. Precies het omgekeerde als daar waar men Frans spreekt.

    *

    Herinnert U zich niet die van die Franstalige Heilige, ‘Saint Touche’? Ik ken die nog uit de Gentse Franstalige textielwereld van vroeger. Het was de voornaamste heilige van de werknemers, die slechts eenmaal op het einde van iedere maand langs kwam. Veel patroons hielden niet van hem, maar ze konden er Parbleu niet zonder.

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    08-06-2016, 17:22 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3441

     

    ***

    Woensdag 8 juni 2016

    Zon 5u30-21u53

    H Medardus, patroon van de meteorologie en parapluverkopers

    *

    *

    *

    *

    De terminus van de spoorlijnen in Francofonia is voorlopig nog altijd niet zoals in Auschwitz, maar niemand weet waar het ooit eindigt.

    De machinist (waarschijnlijk geen der ‘hunnen’), reed monter en blij dat kleine trajectje als de finishing touch van zijn dagtaak, toen hij tegen de Dood te pletter reed. Ingewijden wisten namelijk, dat de seinen daar op die plaats niet beveiligd waren. Het kleinste draadje doorknippen was dus al genoeg. Blikseminslagen, donker en onweerachtig, om 11 uur ’s nachts reed hij in op een stilstaande voorligger, geladen met stenen. Die moest daar niet staan, maar stond gelukkig perfect geparkeerd. Het was hem zelfs niet eens gegund zich te realiseren dat daar waar zijn koplampen scheen, hij een fatale afspraak had.

    Koel en afstandelijk werd nadien uit de doeken gedaan, dat hij machinist geworden, zijn droom-job had gevonden. En daarvoor de bevoorrechte positie van privé-chauffeur van een beroemd politicus had opgegeven. Een goedlachse familievader van een ‘nieuw samengesteld gezin’ met volwassen zonen. En neen, hij staakte niet, want hij werkte te graag.

    Op een plaats, op lijn 125 tussen Engis en Amay, waar ongezien, op een paar stappen van de openbare weg, waar de treinsporen gemakkelijk te saboteren waren geweest, wachtte hem de vakbonds-afrekening. De toegesnelde ‘hulpdiensten’ wisten daar na de feiten alle sporen weg, zodat er druk kan gespeculeerd worden over de 5 mogelijke oorzaken van het ‘ongeval’. Waar er in de rand bij vermeld wordt, dat men er wel nooit zal aan uit geraken… Maar de man Marc De Geyter is niet meer.

    *

    De kans is groot dat het nog jaren duurt voor er duidelijkheid komt over de oorzaak van de treinramp in Saint-Georges-sur-Meuse. Wij (de Pers) analyseren vijf hypotheses.

     

    Hypothese 1

    Fout van bestuurder

    Een menselijke fout is zeker niet uitgesloten. Onderzoekers hopen dankzij de zwarte doos wijzer te worden over de laatste minuten in de stuurhut. Het toestel werd gisteravond laat nog uit het compleet verhakkelde treinstel gehaald. Het registreert elke beweging in de stuurhut.

     

    Hypothese 2

    Defect veiligheidssysteem

    Sinds de treinramp in Buizingen zijn meer dan 99 procent van de treinen in België uitgerust met het zogeheten TBL1+-systeem. Dat is een veiligheidssysteem dat in werking treedt als een bestuurder voorbij een rood sein rijdt. Als alle systemen werkten en de trein rood licht had, zoals de goederentrein die stond te wachten, moest de trein dus tot stilstand komen. Anderzijds: een trein staat niet in één vingerknip stil.

     

    Hypothese 3

    Blikseminslag

    Een zwaar onweer teisterde zondagavond de streek waar het ongeval plaatsvond. Even na 19 uur sloeg de bliksem in langs de spoorlijn nabij Saint-Georges-sur-Meuse, bevestigt ook Frédéric Petit van Infrabel. "Maar die viel niet in op een seinhuis zoals hier en daar wordt gezegd. De bliksem raakte wel enkele toestellen vlak naast de spoorlijn. Dat is overigens niet zo uitzonderlijk."

     

    Hypothese 4

    Sabotage

    Vorige week nog riep een activist op om in het kader van stakingen de spoorlijnen te saboteren. De man maakte op internet ook duidelijk hoe dat eenvoudig kan. Spoorbeheerder Infrabel zegt echter dat ze totaal geen aanwijzing hebben dat sabotage de reden zou zijn van de treinramp.

     

    Hypothese 5

    Gevolg van staking

    Er zijn zware acties gevoerd op en rond spoorlijnen in Wallonië, maar volgens Frédéric Petit hebben de acties zéker niets te maken met de treinramp.

    *

    O, de vakbonden-terroristen hebben de volgende morgen, bij hun eerste crisis-vergadering, voor de slachtoffers wel een minuut stilte gehouden, voor ze overgingen tot de orde van de dag.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *

    Treinongeval: vader overleden bestuurder gaat een klacht indienen

    Bron: BELGA

    Robert D., de vader van de treinbestuurder die zondagavond omkwam bij het treinongeval in Saint-Georges-sur-Meuse, gaat een klacht indienen. Dat zegt hij in Het Laatste Nieuws, de kranten van Sudpresse en La Dernière Heure.

    'Ik ga me burgerlijke partij stellen. Omdat ik tot op het bot wil laten onderzoeken wat er gebeurd is en waarom mijn zoon moest sterven', aldus D. in een interview. 'Dat is het laatste dat ik voor hem kan doen. Er is op identiek dezelfde plek een gelijkaardig ongeval gebeurd in 2008. Dat is toch niet normaal?'

     

    *

    *

    Een van de zes Coburger Ministers van Mobiliteit, de zogezegde M.M., de Waalse mobiliteitsminister Bellot, is, samen met La Cour/Het Hof, in gezelschap van Sjarel Michel I, druk taterend, even ter plaatse geweest. Een paar seflies voor het verhakkeld treinstel, voor het familie-archief, U weet wel.

    In maart 2001 reden in het Waals-Brabantse Pécrot twee passagierstreinen frontaal op elkaar. Toen vielen acht doden.

    Of er, zoals in Wetteren (4 mei 2013), in het seinhuisje seksfilmpjes speelden, is officieel niet geweten. Ook niet toen een Nederlands onkundige Waalse toezichter zijn Nederlandstalige collega niet kon verwittigen bij een ander trein-‘ongeval’ omdat die… geen Frans verstond.

    Maar gelukkig voor hen de syndicaten bij Coburgia hebben bij Wet geen rechtspersoonlijkheid. Officieel bestaan zij dus niet en ze kunnen dus niet verantwoordelijk gesteld worden. Enig ter wereld. Tegennatuurlijke index-verhogingen en wetteloosheid, het zijn de 2 voornaamste ingrediënten die van Coburgia een schurkenstaat maken.

    Op dergelijke fantasieën is nu eenmaal heel deze bananenrepubliek gegrondvest. De verworven rechten van de misdadigheid.

    Of, een beetje politiek-correcter geformuleerd, de verworven rechten van een bende belgicistische terroristen…. Maar wat wilt U: over lijken gaan is een Coburger traditie. Denk maar aan de Repressie….

    Ze zijn van de soort die Vlaamse Vredesmonumenten opblazen….

    De daders? Ne touchez pas. Gezetslich Geschutzt. De namaker wordt met dwangarbeid gestraft.

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    08-06-2016, 17:06 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    07-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3440

    *

    Dinsdag 7 juni 2016

    Rozenmaand

    Zon 5u31-21u53

    H Robertus van Newminster

    *

    *

    Met dergelijk Doodsbericht wordt de aanval op onze vrijheid gevierd….. 

    *

    *

    Bij het ‘treinongeval’ in St Georges s/Meuse gaat het niet om sabotage, er zal een vliegje op de sporen hebben gezeten, die de bestuurder te laat of helemaal niet heeft opgemerkt. In Polpsaland La Panne/De Panne ging het helemaal niet om een demonstratie van macht, maar om een Kwebbel de kwebbel die kwebbelde uiting gaf van hun ‘Geloof’.

    In St Georges s/Meuse had het hele treinstel in de Maas kunnen kieperen: de plaats was zeer goed gekozen. Wat niet wegneemt, dat er de hele dag aan recuperatie wordt gedaan: echt waar, de spoorbonden zitten er voor niets tussen. Spijtig, zeg ik. Hadden ze er maar tussen gezeten, dan plakten ze nu als vliegen tegen de bumpers….

     

    Vooral niet opvallen, was de boodschap in het pretpark... Een volle trein Moslima-ma’s met zuigelingen aan de borst stappen in Bruxellablabla op de trein, naar een uithoek van West-Vlaanderen, om te tonen wie en wat ze zijn. En ze laten er gaan twijfel over bestaan: ze zijn de soldatska van de Woestijn Profeet die hun zinnen – op hun voorwaarden - gezet hebben op onze welvaart.

    Met het misdaadgeld van Jihad en Pietrol huren ze ineens de hele zaak af, en de gewone werkende mens moet toezien met zijn ogen toe.

    Walibi? Pari Daiza? Disney Land? Da kanie, want ofwel te onopvallend en te discreet, ofwel te duur en te chique. Het zijn de Vlamingen die ze er met de neus willen induwen. Hier zijn Moslim wijven: niet kijken.

    Het werd een feestje, alles naar hun zin, zodat ze volgend jaar terugkomen. Werk aan de winkel dus voor onze Uylenspiegels. Een paar kilo’s jeukpoeder kunnen wonderen doen!

    Wedden dat die hun lesje in een enkele keer zouden gesnopen hebben? Zelfs Erdogan zou ermee kunnen gelachen hebben. Hé, ja, zou die kunnen zeggen: nu nog de minaretten bij de blote tetten….

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *

    Mannelijke redders niet welkom op moslima-zwempartij

    *

    Het zwembad van Plopsaland is zaterdag afgehuurd door een belangenorganisatie van moslima’s, die alleen vrouwen in de buurt wilde. Dat kan niet, vinden sommige organisaties.

    Plopsa ging in op het verzoek van de Brusselse vzw Marhaban en kreeg daardoor behoorlijk wat kritiek op de sociale media. Het Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen denkt dat het park bovendien de wet heeft overtreden. ‘Je mag absoluut geen personeel selecteren op basis van geslacht.’

    350 vrouwen en hun kinderen kwamen zaterdag in Plopsaqua zwemmen. ‘Vanuit onze religie mogen we ons niet ontkleden met mannen erbij’, zegt voorzitster Salima Sofiane. ‘Dat is een vorm van zedigheid waaraan we ons graag willen houden. Plopsaqua is vriendelijk ingegaan op ons verzoek. We hebben er een fantastische tijd gehad.’

     

    Ook Plopsaqua is tevreden. ‘De mannelijke redders deden de vroege shift, de vrouwen de late’, zegt algemeen directeur Steve Van den Kerkhof. ‘Ik zie niet in waarom we voor een privéfeestje niet mogen ingaan op de vraag van een klant. Dat doen we ook als er voor een trouwfeest bijvoorbeeld extra veel prinsessen worden gevraagd om op te dienen.’

    Toch vindt Liesbet Stevens van het Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen dat het evenement ingaat tegen de wet. ‘Je mag personeel niet aanwerven of inzetten op basis van geslacht. Op enkele uitzonderingen na, zoals wanneer je een mannequin zoekt voor vrouwenkleren. Daar stopt het.’

    Ook het kabinet van staatssecretaris voor Gelijke Kansen Elke Sleurs (N-VA) zegt dat niemand gebaat is bij een gesegregeerde samenleving waarin we ervan uitgaan dat mannen vrouwen alleen maar zien als lustobject. Woordvoerder Jeroen Lemaitre: ‘Religie mag nooit boven de wet staan of boven de antidiscriminatiewetgeving.’

     

    De moslimavereniging trekt zich de commotie alvast niet aan. ‘We hebben al geboekt voor volgend jaar.’

    *

    *

    Zoals U ziet aan mijn woordkeuze, wekken blote vrouwen ook wel een beetje op onze eigen immuun-stelsel. Zodat de idee om alles en iedereen voortaan te versluieren, zin zou kunnen hebben.

    Ja Ja, de slogan ‘aanpassen of opkrassen’ heeft uitwerking: wij moeten ons aanpassen aan dat voorhistorisch ‘Geloof’. Om te doen zoals Boer Bavo, de katjes in het donker te knijpen.

    Nu nog een ‘Zedenpolitie’ in het leven roepen die zelfs iedere vrouw aan het stuur bedenkt met 100 zweepslagen, en net zoals in Saoud Arabia is kees ook bij ons klaar.

    In het communautaire is zonder hulp van de Vlaamsgezinden, ‘the pont of no return’ bereikt. Waar wachten we op om onze klauw uit te slaan en om te brullen dat de tijd van aanpassen voorbij is. De tijd van opkrassen integendeel, die is nog nooit zo dicht geweest.

    Ga Ramadammen in Uw eigen landen. Het is meestal voor de tribune, dat zoiets gebeurt en wij Vlamingen, houden niet van tribunespelers.

    Wij houden van werken en ons goed voelen. En daar is geen plaats voor pottenkijkers en baasmakers.

    *

    In de de-briefing van de mannelijke redders bij Plopper de Plop was de leidraad, dat mensen die zich met al hun klederen aan in het water bevinden, voortaan géén drenkelingen meer zijn, en dat men bijgevolg niet moet tussenkomen als ze verdrinken. Laat ze gerust stikken in hun hoogmoed.

    Belangrijk 2

    Wat is de mening van de Gezondheids Inspectie over de hygiënische omstandigheden? Werd het zwemwater hierna vervangen? Wie draait op voor de kosten hiervan? Wat is de invloed op het Milieu? Op de Volksgezondheid? Werden er geen venerische ziektes verspreid? Zullen andere mensen nu gen aids oplopen? Wat met de menstruatie en de achteruit-ingangen? Werd daar toezicht op gehouden? En door wie? Hadden die Inspecteurs wel de nodige bevoegdheid en/of ervaring?

    Allemaal vragen, net als in St Georges s/leuse, waar geen antwoord op zal komen. Want Coburgia zakt in elkaar als een ‘plume’ pudding.

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    07-06-2016, 15:58 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    06-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3439

    *

    *

    Parti du Travail de Belgique

    Eerst de feiten, dan de profijten

    *

    *

    Laat bovenstaande naam PTB even bezinken, en U ziet onmiddellijk de tegenspraak in de boodschap. Een PTB die zijn sprekersrecht om juist niet te moeten werken, op straat zoekt.

     

    Hieronder integraal een stukje overgenomen bij Guvaal. Zo hoort U het eens van een ander. Daar past alleen, anders dan bij de letters PTB, een diep stilzwijgen bij, en een binnensmonds gemompeld ‘Capito’, zoals men zegt in Italia. Bij zijn tekst heb ik alleen, zwart omrand als een doodsbericht, het logo gezet van deze PTB, die Waalse PvdA, een ander duivelsjong uit het communistische koekoeksnest.

    Digitalia heeft dus de bal mis geslagen: de politieke polarisatie in Coburgia gaat dus niet richting centrum-links, maar naar extreem Slinkxs, Schots en Scheef. Ik had als redelijk schepsel Gods, eerder verwacht dat er een soort fusie zou gekomen zijn, tussen de uitgeleefde Tsjeven en de op sterven na dode Sossen. Wat beter past in de SD-strategie van een beetje enerzijds en een ander beetje anderzijds. Maar in plaats van noch mossel noch vis, wordt gekozen voor een echt fossiele ideologie, een soort Dinosaurus-leer van de soort die de wereld ooit bijna heeft verzwolgen. Moedertje Rusland weet er alles van, maar is daarna wel als een Fenix uit haar as verrezen. Rusland is, met Poetin, en land geworden van echte mannen met ballen aan hun lijf, en geen verwijfde Mietjes die alleen kunnen staan zwaaien met hamer en sikkel, twee dodelijke wapens tegen de vrede. Kapot slaan, of sikkelen wat boven de maaihoogte komt.

    Ik had gedacht, dat men bij die twee schaduwen van zichzelf, de SP de CVP tenminste konden rekenen of in voorkomend geval, toch tellen tot tien. Samen hadden ze nog tegen de 20% kunnen zitten om aldus samen te wegen op het beleid. Ze zijn dus nog stommer dan gedacht. Want hoe flauwer Linkx wordt, hoe sterker de Onafhankelijkheid nadert…. Want nu hebben ze het bedje gespreid voor een Vlaamse meerderheid die hen wèg zal regeren. En dat is maar goed ook. Straks zijn die woelmakers Voorgoed verdwenen tussen de bladzijden van de Geschiedenisboekjes.

    *

    Net zoals het gezond verstand de mensen weghoudt van het levensgevaar in de Moslim-landen, zo zal voor altijd Francofonia in het geheugen gegrift staan, als een land met doodsgevaar.

    Ik zie voor mijn ogen nog altijd die hoogspanningsmasten met de opschriften als weerlichten, (om beklimmers te ontmoedigen?) met de woorden ‘Levensgevaar’. Heb ik nooit begrepen: hoe kan LEVEN nu gevaarlijk zijn? Volgens mij had men daar veel explicieter moeten zetten: ‘Doodsgevaar’. En d-t is wat vanaf dit voorjaar geldt in Francofonia: gevaar om bij verder samenhokken en al zeker bij hen als toerist de deur plat te lopen, doodsgevaar.

    Dinosaurussen zuigen niet alleen het bloed uit onze aderen, ze vermalen met hun grote kaken onze Ziel, ons Lichaam en onze Welvaart..

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    *

    Waalse en andere problemen

    *

       In Wallonië kunnen ze nog eens een week met de trein rijden (*), daarna misschien weer niet meer. Wat ze ook niet zullen kunnen is zich deze week met de auto op de autosnelwegen verplaatsen. Dat worden weer Waalse autostopwegen, nu Waalse vrachtwagenchauffeurs beslist hebben de snelwegen opnieuw te gaan blokkeren als protest tegen de kilometerheffing en dit ondanks het feit dat ze niet worden gesteund door de nationale overkoepelende sector. Wallonië wordt steeds uitdrukkelijker een streek waar ge beter weg blijft. Snappen ze dat daar nu echt zelf niet?

     

       Enkele weken geleden had Di Rupo, in zijn hoedanigheid van burgemeester van Mons/Bergen, een einde gemaakt aan de gemeentelijke samenwerking met de MR. Nu blijkt dat hij de vacant gekomen zetel had aangeboden aan de PTB, de Waalse tegenhanger van de PvdA… M.a.w. dat hij bereid was te gaan samenwerken met echte communisten. Hoever moet ge gevallen zijn om tot zo’n wanhoopsdaad te komen en dat dan nog als voormalig federaal premier. De schande werd er trouwens niet minder op, toen bleek dat de kameraden zijn voorstel niet eens accepteerden!

     

       Di Rupo is niet de enige socialist die het niet meer ziet zitten. Op het Plopsacongres van de SP.a is met ruime meerderheid beslist dat bij een volgende verkiezing de socialistische burgemeesters en schepenen van grote en middelgrote steden in Vlaanderen hun job niet meer zullen kunnen cumuleren met een in een parlement. Dat wordt verkocht als een uiting van progressieve democratie, maar is m.i. alleen ingegeven om wat meer militanten de kans te geven een centje bij te verdienen zolang de partij aan niet meer verkozenen raakt en evenmin aan extra mandaten sinds het ‘soske-shot’ van de huidige centrumrechtse federale en Vlaamse regeringen. Misschien kunnen in de toekomst kandidaten die het niet halen eens gaan solliciteren bij enkele bevriende grootverdieners, die nog mandaten zat hebben, zoals die Labille (PS) met zijn 54 stuks…

    *

    Als ze niet botsen natuurlijk, zoals vannacht gebeurd is tussen Luik en Namen en waar nog geen uitsluitsel over de oorzaak is op het ogenblik dat ik dit schrijf (00.11 uur)

    *

    *

    Ach, wat is er nog te vertellen over de twee ‘Staatsdragende Partijen’ die Coburgia in de afgrond hebben geregeerd?

    In Francofonia regeert de PS alleen nog op straat en zoekt steun bij Marxisten van het zuiverste bloed. Bij ons strooit ze met ‘mandaten’, d.i. vet-betaalde postjes, die worden afgenomen bij de Elite. En neen, dit gaat niet om de postjes zelf, maar om de lieve centen die daaraan verbonden zijn. Ongevraagd passen ze op zichzelf, in een wanhoopspoging om het hoofd boven water te houden, de regel toe van ‘verdeel en heers’. Straks bijten die elkaar de strot af, om een trapje hoger op de ladder te kunnen staan.

    Ook de Tsjeven rollen al vechtend over straat. Zie de uitlatingen van Eric van Rampaai aai, een der laatste oude krokodillen van die partij, die afgeeft op de achterban van het ACW die betoogt tegen hun eigen Ministers.

    *

    En dan gebeurt wat er altijd gebeurt als het Slinkxe schorremorrie haar zin niet krijgt: er vallen doden. Deze nacht was er dat trein-’ongeluk’ rond Hoei, vroeger was dat in Grâce Bereur door Rijkswachtkogels.

    Neen, het samengaan met Francofonia is nooit goed geweest voor de Vlamingen, maar altijd werd dit toegedekt met de tricolore verdeelsleutel-liefde van onze welvaart.

    De Waarheid heeft er bijna 186 jaar over gedaan, om de leugen te achterhalen. Nu het zover is, moet het ijzer gesmeed worden terwijl het heet is.

    De Vlaamse Regering roept per decreet eenzijdig de onafhankelijkheid uit. Ze stopt de ‘transfers’ en start de besprekingen voor de definitieve scheiding.

    Want Vlaanderen wil niet mede ondergaan in een poel van ellende. Vlaanderen wil leven.

    Net toen dit stukje voltooid werd, kwam het berichtje bij http://blog.seniorennet.be/rechts/ binnen, met de video van ons Barbara die ik vrijdag jammer genoeg niet had kunnen capteren.

    Dit VB-Kamerlid besloot haar toespraak met een vernietigende oplawaai aan de PS van Cruella Onkelinx, dat de Parti Scanadale vooral uitblonk in sabotage. Het was goed, nogmaals te kunnen horen, dat de plannen van wijlen SABENA om samen te werken met KLM ook door de PS werden gesaboteerd. Terwijl ondertussen tal van bedrijven konden uitwijken naar Parijs. Om daar belastingen te betalen, zeg ik erbij.

    Vooral haar besluit is historisch te noemen, waar ze zegt: als het samengaan niet meer lukt, hou er dan mee op.

    Onderstaande link is in te kaderen, om aan de kleinkinderen door te geven over de tijd ‘toen het allemaal nog moest beginnen’...

    https://youtu.be/aQx_YSGG28k?list=PL6CCB572959F3584B

    *

     

    Mevr. Barbara Pas, de turbo onder de TVG-sneltrein van het Vlaams Belang

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    06-06-2016, 18:55 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3438

    *

    *

    Wandelende vuilbakken: de toekomstige kledij voor onze vrouwen en meisjes…

    *

    *

    Vuilnisbakken zijn heel wat sterker dan hun plastic soortgenoten. Duurder ook, ja maar quasi onverwoestbaar en vooral minder-schadelijk voor het milieu, wat mooi meegenomen is. Eerst kopvodden toelaten, dan deze verplichten, en het Rijk van Allah is – op onze kosten - weer wat groter geworden. Met vrouwen als ‘Staal zonder Waarde’ alleen nodig – liefst met volle buiken - voor de voet- en penis-verzorging van de Heren der Schepping

    Moslims-karakters gedragen zich overal ter wereld als Absolute Meesters, in de zin zoals bedoeld door de Franse Revolutie. Denk maar aan de eeuwige reputatie van een zekere Dokter Guillotin. In naam van de woestijn-versie van Broederlijke Gelijkenis en Zusterlijke ‘Vrijheid’ hanteren ze het mes van hun ‘Geloof’. En met medeplichtigheid van de Rode ‘Democraten’, bedotten ze zelfs onze Rechtbanken.

    Onze Dames lopen toch ook, in naam van dezelfde Vrijheid, losjes in bikini door de straten van hun steden?

    Schuldige nalatigheid of opzettelijke medeplichtigheid: (schrappen wat U niet graag hoort): de Hitleriaanse verdwazing al een feit zijn, mocht Donald Trump of Marine Le Pen niet slagen in hun ‘Landing’ zoals de Geallieerden dat wèl deden op 6 Juni 1944 in Normandië. Het was weliswaar wegens het slecht weer op het nippertje, en ook een beetje door sabotage aan Duitse kant. Maar het bracht mee dat het Duits Socialisme tijdelijk verliezende partij, even later als een verheerlijkte Globale Beweging Europa en Amerika samen terug naar de afgrond heeft geleid.

    Voeg daarbij, dat een ongeluk nooit alleen komt, en U zit meteen midden in de Heilige Oorlog tegen ons allemaal.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Belgische regering wil vrijheid werkgevers afpakken ten faveure van islamitische hoofddoek: Vlaams Belang legt minister Reynders op de rooster

    *

    Barbara Pas: "Hoe haalt de Belgische regering het in zijn hoofd om werkgevers niet de vrijheid te willen gunnen om de regels te bepalen in hun eigen bedrijf?"

     

    "Knettergek: nu het EU-Hof voor de verandering eens stelling inneemt tégen hoofddoekdracht en dus tegen de islamisering van onze samenleving, gaat Belgistan zich juridisch inspannen om bedrijven te verplichten om een vrouwhatend en totalitair symbool van de islam op de werkvloer toe te laten."

     

    Moslima Samira A. werd door G4S Secure Solutions ontslagen omdat ze weigerde om tijdens haar diensturen haar hoofddoek uit te doen. Ze daagde G4S Secure Solutions voor de rechter: 'juridische jihad'. De rechtbank en de arbeidsrechtbank van Antwerpen gaven Samira A. in eerste en tweede aanleg ongelijk. Ook het Hof van Justitie van de Europese Unie liet het gezond verstand laten spreken: de advocaat-generaal van het Hof stelt dat een werkgever zijn werknemers mag verbieden een hoofddoek te dragen.

    De Belgische regering, altijd op de eerste rij om slaafs elk waanzinnig dictaat van een van de totalitaire EU-instellingen uit te voeren, verzet zich in dit hoofddoekdossier echter tegen het EU-Hof. Ze bewijst daarmee dat haar islamofilie nog net iets zwaarder doorweegt dan haar eurofilie, twee oikofobe dogma’s die doorgaans - maar dus gelukkig niet in dit dossier - hand in hand gaan.

    Volgens recent onderzoek van hoogleraar sociologie Ruud Koopmans van het Berlijnse Centrum voor sociaal-wetenschappelijk onderzoek (WZB) is de hoofddoek "de beste voorspeller van moslimfundamentalisme". Inderdaad, is er een gemeente in België waar procentueel meer hoofddoeken worden gedragen dan in jihad-broeinest Molenbeek?

     

    De islamitische sluier, geheel of gedeeltelijk bedekkend, symboliseert de seksuele onrijpheid en onverantwoordelijkheid van moslimmannen, beschermt hun gevoel van superioriteit en verhindert dat ze volwassen worden en zichzelf leren te beheersen (zie de Hadith). Dat in de islamitische cultuur aangerande en verkrachte vrouwen doorgaans als dader in plaats van als slachtoffer worden gezien, is het zieke gevolg. In 1923 schreef Hoda Shaarawi geschiedenis toen ze in Egypte, als symbool voor de bevrijding van de vrouw, voor de ogen van de media haar hoofddoek afgooide. Hoe haalt de Belgische regering het in zijn hoofd om zijn middelvinger op te steken naar de vele miljoenen onderdrukte vrouwen in de islamitische wereld, die hun leven zouden geven om zonder islamitische sluier door het leven te kunnen gaan?

    Vrijwillig gesluierde vrouwen, zoals wellicht deze Samira A., maken nogal ostentatief duidelijk dat ze een hekel hebben aan de vrijheid in de westerse samenleving. De Franse filosofe Elisabeth Badinter: "Eigenlijk misbruikt u democratische vrijheden door ze in stelling te brengen tegen de democratie. Of u het nu uit ondermijning doet, uit provocatie of uit onwetendheid, het echte schandaal is de klap die u uitdeelt aan al uw onderdrukte zusters die de dood riskeren om eindelijk van de vrijheden te kunnen genieten die u zo veracht" (Le Nouvel Observateur, juli 2009). Hoe haalt de Belgische regering het in zijn hoofd om zich sterk te maken voor een dergelijk misbruik van democratische vrijheden?

     

    Federaal parlementslid Barbara Pas zal hierover minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders op de rooster leggen.

    Sam van Rooy, Fractiemedewerker

    *

    *

    Ja, inderdaad. Naarmate de pedanterie van de Moslims groter wordt, groeit onze afkeer. Hun ware bedoelingen worden zelfs niet meer bedekt beoefend. Het is al van vroeger bekend: vragen wordt eisen, en eisen wordt bevochten met Kalasjnikovs. Wie zich tot hiertoe als ‘gematigd’ voordeed, kiest nu de kant van hun klaroendragers.

    In de Kamers kunnen onze voormannen en voorvrouwen wel eens een kat een kat noemen, maar zoals Barbara Pas deze week daar zei (en niemand die verpinkte!), er wordt niet eens geluisterd. Daar heeft men het veel te druk om elkaar uit te schelden.

    Gelukkig zijn daar de positieve peilingen. En al worden ze zoveel mogelijk doodgezwegen of geminimaliseerd: ze liegen er niet om. Aan het einde van de rit wenken de zegebogen, waar we op zegewagens rijdend, met TVG-snelheid, zingend onze Toekomst tegemoet gaan.

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    06-06-2016, 12:25 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3437

     

    ***

    Maandag 6 juni

    Zon 5u31-21u52

    H Norbertus

    Sint-Norbert werpt een warme blik op d’erd

    *

    Vandaag, niet alleen ‘De Langste Dag’ van 6 Juni 1944 van de landing in Normandië, maar tevens de maand met de langste dagen en de kortste nachten.

    Stel U voor: het was een heroïsche strijd van de Goeden tegen de Slechten, waar die twee heden ten dage de beste vrienden zijn, om terug in een verbeterd soort Hitlerisme, ‘verrijkt’ met een ferm deel woestijncultuur, te hervallen. ‘Agge mo leut êt’, wist Godfried Bimans zaliger. ‘En als het maar goed opbrengt’, voeg ik daar aan toe.

    Ja Ja, de Ideale Wereld bestaat niet, tenzij in statu nascendi…..en daarom duurt het vechten voort.

    *

    *

    *

    *

    De nummers der verdoemenis gegrift in elke ziel en o, de opperhuid van de linker onderarm.

    Dit markeringssysteem werd tot ieders tevredenheid uitgetest in de jaren ’40-’45 in door de (Duitse) Socialisten op hun tegenstrevers in de werkkampen. Het was relatief goedkoop, zoals nu de ‘chip’, on-uitwisbaar en het kan daar waar nodig, mee opgestookt worden. Het liet geen sporen na en dus diende er ook geen nutteloze administratie voor gevoerd te worden. De toenmalige Leiders, ook al Verlichte Grote Verstanden, dienden niet eens hun handen vuil te maken. De rook door de schouw was zelfs goed voor het milieu.

    De wereld gruwde toen dat bekend werd gemaakt, maar doet het ondertussen al vele jaren zelf. Onder de grond stoppen is veel te ouderwets, te Christelijk en kost ook veel te veel geld. Opstoken is zelfs een heel nieuwe industriële tak van de economie geworden. Zwaar gesubsidieerd is die zelfs zeer winstgevend geworden.

    Enfin: U ziet het plaatje en weet wat U te wachten staat. Of dit te zien heeft met Het Einde der Tijden, weet ik niet. Maar het is in ieder geval een deel van Hitlers ‘Endlösung’. Waarbij het wel tot nadenken stemt, dat wijlen J.F. Kennedy, de latere ‘Democratische’ President van de USA, ooit te kennen gaf, dat A.H. het grootste genie ooit was geweest. Maar dat dit pas algemeen in de hele wereld zou erkend worden, als de haat eenmaal was geluwd.

    Me dunkt dat we, onder de mom dat de welvaart eerlijk moet verdeeld worden, goed onderweg zijn. Daar waar de juiste weg deze is, dat welvaart niet moet herverdeeld, maar verdiend worden. Dit wil zeggen dat iedereen in de mogelijkheid moet gesteld worden om zich te verbeteren, zonder dat de gebraden kippen hen in de mond vliegen. Want hierna zou niemand nog kunnen zeggen, zoals de heethoofden van de SD, dat... eigendom diefstal is.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Einde vrijheid meningsuiting: EU wil elektronisch ID-bewijs voor internet

    *

    Brussel wil straks alles weten wat u online doet, welke contacten u heeft, welke sites u bezoekt, wat u koopt, etc. – Estland als voorbeeld: Burgers kunnen daar nu al geen toegang krijgen tot bankrekeningen, gezondheidszorg en openbaar vervoer zonder ID-bewijs met ingebouwde chip


    Of dit, zoals sommige christenen denken, echt het begin van het ‘teken van het Beest’ is valt nog te bezien. Wat wel duidelijk is dat de EU streeft naar absolute en totale controle over alle burgers.

    *

    Zoals we eerder schreven besloot de EU vorige week om samen met Facebook, Twitter, Google en Microsoft ten strijde te trekken tegen alle niet politiek-correcte pagina’s en berichten, en deze als ‘hate speech’ binnen 24 uur weer te verwijderen. Brussel zet zijn zinnen zelfs op totale controle over het internet, en wil voor iedereen een elektronisch ID-bewijs invoeren. Daarmee zal de vrijheid van meningsuiting en ook de online privacy definitief tot het verleden behoren, en zal alleen nog door de EU goedgekeurde propaganda worden toegestaan.

    De totalitair regerende Europese Commissie heeft onder leiding van de uit Estland afkomstige Andrus Ansip een conceptdocument laten opstellen waarin wordt voorgesteld een elektronisch ID-bewijs in te voeren, waarmee Brussel werkelijk alles te weten kan komen over wat u online uitvoert: welke sites u bezoekt, wat voor berichten u plaatst, welke contacten u heeft, waar en wat u koopt, enzovoorts.

    Natuurlijk wordt het plan niet als zodanig voorgesteld, maar verpakt met mooi klinkende argumenten. Zo zal een elektronisch ID-bewijs een einde maken aan al die lastig te onthouden verschillende gebruikersnamen en wachtwoorden, die sowieso een veiligheidsrisico zouden vormen (* dat klopt enkel indien u zoals zoveel mensen een makkelijk te kraken wachtwoord kiest zoals ‘1234’, de naam van een van uw kinderen, etc.).

    Estland als voorbeeld: ID bewijs met microchip geeft toegang tot bijna alles

    Internetters moeten zich in de toekomst overal online kunnen identificeren met erkende ‘papieren’ zoals ID-kaarten of bank- en creditcard pasjes. Het komt er dus op neer dat de EU alles wat u online doet wil gaan koppelen aan een officieel overheids’document’, een (electronisch) ID-bewijs. Online anonimiteit zal daardoor tot het verleden behoren.

    Het is niet toevallig dat de Europese Commissie een official uit Estland als leider aanstelde. Dat land heeft volgens eigen zeggen namelijk het verst doorgevoerde ID-systeem ter wereld. Alle burgers zijn daar reeds verplicht hun ID-bewijs met ingebouwde chip te gebruiken voor toegang tot bijvoorbeeld de gezondheidszorg, bankrekeningen, online persoonlijke gegevens bij de overheid, het afsluiten van abonnementen en het openbaar vervoer (2).

    Ultralinks verbond tegen vrijheid van meningsuiting en soevereiniteit

    Het internet ID-bewijs zal hoogstwaarschijnlijk gebruikt gaan worden om de zojuist officieel geworden gezamenlijke EU/Facebook/Twitter/ Google/Microsoft aanval op de vrijheid van meningsuiting te handhaven en intensiveren. Brussel wil bovenop de al bestaande nationale wetten toezicht gaan houden op de inhoud van websites, pagina’s en berichten.

    Daarvoor wordt onder andere de ‘Trust & Safety Council’, waar ook feministische en islamitische groepen in zitten, gebruikt. Iedere conservatieve en/of vrijheidslievende burger voelt dan al op zijn klompen aan wat als ‘haatspraak’ gekenmerkt zal worden: alles wat niet overeenkomt met het ultralinkse globalistische wereldbeeld, wat onder andere bestaat uit het opheffen van alle grenzen, het overdragen van nationale soevereiniteit aan superregeringen en uiteindelijk zelfs een Marxistisch-socialistische VN-wereldregering, een ‘herverdeling’ van de welvaart van noord naar zuid, en onbeperkte massale moslimimmigratie naar Europa. (3)

    Volledig digitaal betaalsysteem vervulling Bijbelse profetie?

    Begin mei berichtten we over een ‘geheime’ bijeenkomst in New York met meer dan 100 topmanagers van banken, beurzen en bedrijven. Die bespraken de snelle invoering van een volledig digitaal betaalsysteem, waarmee al het contante geld binnen afzienbare termijn moet gaan verdwijnen.

    Het is daarom niet verwonderlijk dat christenen die nog steeds geloven dat het beruchte ‘teken van het Beest’ zoals in het Bijbelboek Openbaring wordt voorzegd een – al dan niet geïmplanteerde - microchip is, van mening zijn dat de vervulling van deze profetie nu heel dichtbij is.

    Xander

    (1) Infowars
    (2) E-Estonia
    (3) Bloomberg (via Infowars)

    *

    *

    De afbeelding bovenaan is Het Beeld van het Beest, en meteen –in een andere vorm - ook The Beast dat door de Dikke van Diksia bereden werd. Niet toevallig smijt deze apocalyptische voorspelling zijn schaduw ver voor hem uit. Bede dan ook onderstaande tekst goed te bewaren, want de tijden zijn nakende. Het zal ons zelfs onmogelijk gemaakt worden om nog met elkaar te communiceren, want blogschrijvers en bloglezers zullen bij de eerste transporten horen, die afgevoerd zullen worden met beestenwagons. Per spoor en zonder sabotage deze keer, recht naar de vernietigingskampen.

    Enfin, U noch ik zijn voorlopig niet ‘gechipt’ en is Bruxellabla-bla-bla onbewust van ons bestaan….

    Opmerking: het zou misschien wel voorzichtig zijn, om onze sporen in de ether uit te wissen, want Big Brother heeft – bij monde van het Clinton Wijf -een lange arm….

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *

    06-06-2016, 09:05 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!