MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    03-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2591

    *

    *

    *

    .

    *

     

    INLEIDING

     

    We mogen wel eens lachen ook met al die dappere doodgaanders van de ‘Godsdienst’ van de Wrede. Het moet daar een boeltje geweest zij in Mossul. Al die doden van eigen volk, zonder ook maar één Christen, Jood, of Ongelovige Hond mee te nemen naar de Andere Wereld.

    Maar overtuig U eerst over al die doden, dat ik niet probeer de lezer blij te maken met… een dode mus.

    Noch bloemen, noch kronen. Uw geldelijke bijdrage echter is altijd welkom.

    Schrijven bureel blad.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Bagdad: een “leraar” terrorisme blaast zichzelf per ongeluk op: 21 doden

    *

    Bagdad: een “leraar” in terrorisme, die toekomstige kandidaten voor zelfmoordaanslagen opleidt, maakt per ongeluk zijn bomgordel los en doodt daarbij de hele klas en zichzelf. Dat waren 21 “studenten”. . . De klas werd gesponsord door de Islamitische Staat. Naar het schijnt ging de gordel plotseling uit zichzelf af of werd deze per ongeluk door de “leraar” geactiveerd. Hierbij explodeerde het klaslokaal inclusief alle leerlingen.

    Bron

    www.dreuz.info
    Auteur: Christian Larnet

    Vertaald uit het Frans door:
    “delamontagne”
    (voor www.ejbron.wordpress.com)

    *

    *

    UITLEIDING

     

    Wat is de moraal van dit verhaal?

    Dat het weer typisch is voor de Islammerij: liefst op een zo gewelddadige wijze zo vlug mogelijk zoveel mogelijk doden maken, om er mee in het nieuws te komen. Terzelfdertijd werden er waarschijnlijk uit wraak ruime 300 onschuldige Yezidi’s afgeslacht.

    De teller blijft dus lopen. En bomspecialisten zullen er altijd nodig zijn, want het is een knelpuntberoep waar haast niemand zijn pensioen haalt….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     








    03-05-2015, 17:57 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2590

    *

    Zondag 3 mei

    Zon 6u14-21u06

    HH Apostelen Filip en Jacob de Mindere

    Als het op Sint-Philippus regent, dan is de oogst gezegend

    *

    .

    *

    *

    INLEIDING

    Het ziet er dus naar uit, dat we allemaal eerstdaags de plaat zullen mogen draaien inzake de keuze tussen twee al even slechte toekomstverwachtingen. Ook ik ging jaren lang lichtvoetig over ‘kiezen tussen de pest en de cholera’. Maar binnenkort zal er helemaal geen vrije keuze meer zijn: het zal én de pest én de cholera, of een combinatie van die twee zijn. Er zal nog veel inkt ver-schrfeven worden over de builenpest of De Zwarte Dood die we alleen nog kennen ut horrorverhalen uit de Middeleeuwen.

    In de nasleep van de Eerste Wereldoorlog kenden wij een griep pandomie van nooit gezien omvang in Europa, die als ‘Spaanse Griep’ miljoenen doden heeft gekost (20 à 100 miljoen), bovenop de gruwelen van de oorlog.

    Op de vlucht voor het oorlogsgeweld, richting het Franse Amiens en Rouen, is de helft van mijn familie er in die jaren aan bezweken. Vandaag voelde men zich mottig, en morgen lag men, onder een dikke laag isoleerkalk, R.I.P., Rap In ‘t Putteke….

    Het virus dat de Spaanse Griep veroorzaakte, kwam uit… Amerika, zodat we, na lezing van onderstaand artikel; mogen besluiten, dat er inderdaad niets nieuws is op de wereld…..

    Ook toen was de oorzaak de import van teveel vreemdelingen, Chinese spoorarbeiders in casu, en/of de massale varkens- en kippenkweek van teveel dieren op een te beperkte plaats. Zo ongeveer gelijk als wat zich heden ten dage overal voordoet, zelfs met mensen, in onze ‘moderne’ wereld.

    Persoonlijk zie ik in wat ons nu weer boven het hoofd hangt, de Slangenziekte uit het Aards Paradijs. Die bestaat er in, zowel toen als nu, de wereld naar Zijn hand, te willen hersmeden naar ’s mensenhand.

    Dat is lijk dwergen die op hun op hun tenen staan, om naar de sterren te reiken, om die te herschikken…

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    Builenpest (‘zwarte dood’) geconstateerd in Verenigde Staten

    *

    Overgedragen via hoesten: Net zo besmettelijk als gewone verkoudheid – Tevens grote zorgen om uitbraak multiresistente TBC: In de komende 35 jaar 75 miljoen doden verwacht

    ‘En ik zag, en zie, een vaal paard, en die daarop zat, zijn naam was (de) dood, en het dodenrijk volgde achter hem. En hun werd macht gegeven over het vierde deel der aarde om te doden, met het zwaar, met de honger, met de zwarte dood en door de wilde dieren der aarde.’

    Een gevreesde ziekte die in het verleden miljoenen slachtoffers maakte is na 90 jaar afwezigheid teruggekeerd in de Verenigde Staten: de builenpest, oftewel de ‘zwarte dood’. Aangezien de bacterie die de pest veroorzaakt via hoesten kan worden overgedragen op anderen en dus zeer besmettelijk is, maken de autoriteiten zich grote zorgen. De builenpest kreeg zijn beangstigende bijnaam ‘zwarte dood’ niet alleen vanwege de lichamelijke verschijnselen, maar ook omdat 93% van de geïnfecteerden overlijdt als er niet tijdig medische hulp komt. (1)

    Het begon met een zieke pitbull in Colorado, waarna zijn eigenaar, een goede kennis van hem en twee dierenartsen werden besmet. Die kregen allen onmiddellijk intraveneus antibiotica toegediend.

    Net zo besmettelijk als verkoudheid

    De ziekte wordt veroorzaakt door de Yersinia Pestis bacterie, die normaal gesproken door vlooienbeten wordt overgedragen. Volgens lokale medische officials zijn vlooien in de Picture Canyon, een populair ‘hiking’ pad ten noordoosten van de plaats Flagstaff (Arizona), positief getest op de bacterie (4).

    De variant die de longen aantast verspreidt zich echter via kleine hoestdruppeltjes. De builenpest is dan ook net zo besmettelijk als een gewone verkoudheid.

    ‘Zwarte dood’ maakte tot 200 miljoen slachtoffers in Europa

    Dezelfde pest die nu is ontdekt veroorzaakte de ‘zwarte dood’ waar in de 14e eeuw in Europa zo’n 75 tot 200 miljoen mensen aan overleden. In de VS werd in 1925 de laatste uitbraak onder mensen geconstateerd. Tussen 1900 en 2012 zouden slechts 74 mensen de ziekte hebben opgelopen door vlooienbeten.

    Hoewel de angst voor de ‘zwarte dood’ dankzij antibiotica een stuk verminderd is, zijn er vanwege de snel afnemende werking van diverse antibiotica toch grote zorgen. Artsen en dierenartsen kregen daarom de dringende oproep goed uit de kijken naar symptomen van de pest bij zowel dieren als mensen.

    Uitbraak op Madagaskar

    Op Madagaskar heerst op dit moment een uitbraak van de builenpest (2). Vorig jaar werden 119 mensen in de eilandenstaat besmet, waarvan er 40 overleden. Volgens de WHO bestaat er een groot risico op verdere verspreiding, omdat de vlooienpopulatie op het eiland vrijwel ongevoelig is geworden voor Deltamethrine, een veel gebruikte pesticide (3).

    75 miljoen doden door resistente TBC verwacht

    De resistentie van bacteriën kon ontstaan omdat antibiotica decennia lang te snel en te vaak werd voorgeschreven, en veel mensen hun kuur niet afmaakten.

    Eind maart waarschuwde de Thomson Reuters Foundation dat multiresistente TBC in de komende 35 jaar 75 miljoen slachtoffers dreigt te maken, wat de wereldwijde economie $ 16,7 biljoen zal kosten, net zoveel als het totale jaarlijkse BNP van Europa.

    In de zojuist uitgebrachte ‘Worldwide Country Situation Analysis: Response to Antimicrobial Resistance’ wordt gesteld dat er de komende jaren weliswaar veel gedaan zal worden om de problemen aan te pakken, maar dat deze inspanningen nog altijd veel te weinig zijn om het misbruik van antibiotica wereldwijd te stoppen en daarmee te voorkomen dat op den duur geen enkele vorm van antibiotica meer werkt.

    Ook het Amerikaanse Centers for Disease Control (CDC) verklaarde onlangs dat bijna iedere bekende schadelijke bacterie sterker is geworden en minder vatbaar is voor antibiotica (5)

    Eindtijd?

    ‘En ik zag, en zie, een vaal paard, en die daarop zat, zijn naam was (de) dood, en het dodenrijk volgde achter hem. En hun werd macht gegeven over het vierde deel der aarde om te doden, met het zwaar, metde honger, met de zwarte dood en door de wilde dieren der aarde.’ (Openbaring 6:8)

    Xander

    (1) Shoebat
    (2) Business Insider
    (3) WHO
    (4) Coconino.az.gov
    (5) CDC

    *

    *

    UITLEIDING

    Wat maakt men toch problemen waar er geen zouden mogen zijn! Als de antibiotica die we nu kennen niet eer werkt, moet er toch gewoon een nieuw medicament uitgevonden worden die niet-werkende antibiotica weer opnieuw doet werken.

    Maar hoogmoed komt voor de val. Al denken onze ‘zullers’ en onze ‘draaiers’ dat zij ‘ons Here bij de benen hebben’, zoals mijn lieve schoonmoeder altijd zei. Zij denken, of beter nog, ze wèten dat ze met de mond open te trekken mirakels zullen kunnen doen.

    Buitenaards leven vinden op Mars, via de ‘deeltjesversneller’ de geheimen van het heelal ontsluieren en ondertussen de mensheid zelf vernietigen, dat moet toch in de lijn der mogelijkheden liggen?

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    03-05-2015, 11:27 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    02-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2589

    *

    .

    *

    Wie früher:

    .

    SS Marchiert

    *

     

    INLEIDING

     

    We zijn er op vooruitgegaan: Het Kwaad kan nu al afgewogen, geteld en gemeten worden, ja zelfs gerangschikt en op namenlijsten gezet. Noordelijk van ons kotert (om te lachen) de AZOV-Bigade, 3.000 man sterk, de nieuwe ‘Einsatz Gruppe van het EU-Bevrijdingsleger de voetzolen van Vladimir Poetin. We lezen er over en gaan dan over tot de orde van de dag.

    Zuidelijker trainen de ISIS-vrijwillgers, een leger van 8.000 Islam-fanaten in Syrië en Irak in het moorden en verkrachten. We lezen hier over en gaan dan over tot de orde van de dag. Ondertussen worden steeds meer oorlogswapens, munitie en springstoffen onze landen binnengesmokkeld en bewaard op geheime plaatsen. Daarover lezen we heel wat minder, en dus beginnen we na te denken. Hebben ze dat onderduiken nog geleerd van De Witte Brigade, de Brigade Piron of hoe die ‘Verzetshelden’ ook mogen geheten hebben.

     

    Het grote verschil is, dat de huidige terroristen et gevaar beminnen en dus ook vaak in vergaan, en dat De Résistence toen, buiten hier en daar wat sabotage, slechts opdook als ‘de vijand’ al was gaan lopen. Die ‘vijand’, dat was op dat ogenblik een allegaartje van oorlogsmoede grijsaards, maar zekerlijk geen elite meer. Wat denkt U wel?! Die mannen met die tricolore armband waren niet gek, zulle! Van boter, hesp en tabak smokkelen, daar wisten ze alles over, maar van schieten… Holala, dat kon zeer doen, hé!!!!

    Ik heb ze wel, toen de Geallieerden voorbij waren, doodsbange mensen, gewone burgers, vrouwen, jonge meisjes, oude mannen, zien ‘opleiden’, stengun vastberaden aan de heupen. En als ’t hen zinde, somtijds in de lucht schieten…. De ijzeren vlerken in 4 richtingen van de wegwijzer op weg naar school, waren op een vredige morgen doorzeefd met dansende rijen kogelgaatjes. Wij keken er naar en huiverden. Hadden liever gehad dat we de schuld op de ‘Dutsche’ konden steken, maar die deden zoiets niet, zei ons Ma, rond Kerstmis 1944. “Die hadden hun kogels nodig voor het Oostfront” zei ze, “om die lelijke Bolsevieken een lesje te leren”. Ze was toen immers ‘Propagandiste’ van het tijdschrift Maria Middelares van de Paters Montfortanen, waardoor ze om de maand de boer op moest en waardoor we later allemaal regelmatig koninklijk konden smullen.

    JaJa, ik kan ervan meespreken! Een ongeluk zit, en toen ook al, dikwijls in een klein (rond) gaatje….

    *

    ISIS marcheert….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    &

    http://www.dagelijksestandaard.nl/2015/05/8-000-europese-jihadisten-hebben-zich-aangesloten-bij-isis/#more-109051

     

    *

    8.000 EU Djihadisten aangesloten bij ISIS

    Auteur Michael van der Galien

    *

    Een half jaar geleden waren dat er nog 5.000. Dat is dus een toename van 60% in slechts zes maanden tijd.

    Het Amerikaanse The Daily Beast bericht dat, hoewel ISIS af en toe een paar steden en dorpen verliest, de organisatie nog altijd groter en sterker wordt. Eén van de voornaamste redenen? Het afgelopen half jaar hebben maar liefst 3.000 Europese jihadisten zich aangesloten bij de terreurgroep.

    In totaal vechten er nu 8.000 Europese moslim-extremisten mee met ISIS.

    Met andere woorden, het is nog altijd geen enkel probleem voor ‘buitenlandse’ (lees: met name Europese) extremisten om af te reizen naar Syrië of Irak en zich bij ISIS te voegen. Europese regeringen zeggen dat ze hun best doen om ervoor te zorgen dat dit niet meer kan – of niet zo gemakkelijk – maar blijkbaar slagen ze er niet, of in ieder geval te weinig, in om terroristen tegen te houden.

    Het wordt tijd dat Europese regeringen met elkaar om de tafel gaan zitten en samen een strategie ontwerpen om ISIS-gangers tegen te houden (en vast te zetten). Het kan en mag niet zo zijn dat duizenden jonge fundamentalisten van Europa naar Syrië reizen om daar vervolgens de ene misdaad tegen de menselijkheid na de andere te plegen en de bevolking op brute wijze te onderdrukken. Europa heeft de plicht om daar iets aan te doen.

    *

     

    *

    UITLEIDING

    Ik heb natuurlijk helemaal niets te vertellen bij al die Sluikse Slinxe Stinkers (3xS), maar toch, Walter, ga ik het zeggen. Ja zeker, de mensen kunnen daar tegen!

    1° De PS en de SP zouden alle twee oneindig veel duidelijkheid scheppen, moest hun letter P telkens vervangen worden door de letter S. Dat zou trouwens ook veel makkelijker in de mond liggen en het komt toch op hetzelfde neer.

    2° Om al die kleine Führertjes bestaaszekerheid te geven gaan die vervolgens de lijnen wat strakker aan halen. Meer regeltjes maken om iedereen er onder te houden. Mits, sebstverständlich, de nodige straffen daarvoor. Denk aan de jaren ’30, waar ze elkaar plotsklaps gevonden hadden: het Grootkapitaal en de Macht van de Arbeid.

    En zo, mijne dierbaren, zijn we gekomen aan de uitstraling van mei ’40: de Duitse Arbeiter Partei, de NSDAP, eenmaal de wapens zwijgen, de Belgische Werklieden Partij, die (Hendrik De Man) opdracht geeft om de gelederen te sluiten….

    Maar alras bleek dat de machtige NSDAP de nog veel machtiger Grote Broer (Stalin) naar de keel wilde vliegen. En toen was de liefde uit en werd Het Verzet geboren.

    *

    Heb ik bij deze een beetje inzage gegeven in mijn persoonlijke glazen bol? Mits een lichte wijziging in de rolbezetting door nieuwe spelers, is de toestand precies dezelfde.

    Maar net als toen, zullen de Echte Nationalisten uiteindelijk aan het langst eind trekken. Omdat het Eigen Volk en het Eigen Land eeuwig zijn. Uiteindelijk haalt Abraham de mosterd altijd dààr.

    NASCHRIFT

    Is het de verstandige lezer reeds opgevallen, dat er sedert een paar bijdragen heel wat minder, ja misschien zelfs helemaal geen schrijffouten meer voorkomen? Is dank zij de attente lezer Jan S., die mij daarvoor op het ezelsbankje zette. Heb toen rap een cursus ‘Spellingscontrole’ gedownload…..

    Gelukkig wist hij dat ander groot gebrek van elke echte artiest niet. Sic en re-sic! Eenmaal een kunstwerk af en het huis uit, is dat niet eer het bezien waard. Bij ondergetekende was er daarnaast altijd al een zekere overdreven bedoeling voor regelmaat die dat gebrek moest compenseren. Dank zij mijn lezers, zal ik voortaan ook durven mijn blogs te herlezen…. Ben er ff niet goed van!

    En Ja, U hebt gelijk, mijn naam is inderdaad Modest, de nederige…. Ik moet wel stoefen met mezelf, want anders doet niemand dat…. Buiten mijn vrouw, maar die is bevooroordeeld!

     

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     










    02-05-2015, 15:27 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2588

    *

    Zaterdag 2 mei

    Zon 6u16-21u05

    H Germanus van Schotland

    .

    *

    .

     

    *

    Het Arbeidersparadijs….

    .

    Cuba, badplaats Varadero.

    *

     

    INLEIDING

     

    De titel bovenaan komt misschien wel uit mijn koker, maar de idee is ontleend bij de Sluikse Slinxen. Zo zit ik nu met de vraag, of een dief die steelt, het geld van anderen oneigenlijk gebruikt of juist niet. Hij kan het ook doen als een soort van ‘sociale herverdeling’ want volgens de Socialistische Heilsleer is eigendom niets meer dan diefstal. Een beetje ingewikkeld voor een simpele Vlaams Nationalist die opgegroeid is met het grote verschil tussen ‘mijn’ en ‘dijn’.

    Maar zeg nu zelf: een Werklieden Vereniging (FGTB) die de kassa van zijn leden gebruikt om enkele geprivilegieerden een droomvacantie aan te bieden op een ver tropisch eiland: is dat nu diefstal of dienstbetoon?

    U vraagt niet naar mijn mening, maar toch krijgt U die. De kleurpartijen kleurloze partijen hebben zich hutje bij mutje een reputatie opgebouwd van ‘zullers’ die altijd veel ZULLEN DOEN, als ze ooit eens 5 minuten tijd hebben. Het zijn ‘zullers’ of ‘draaiers’, van het werkwoord ROND DE POT DRAAIEN. Hun basistheorie is altijd naast de kwestie argumenteren en altijd ofwel de schuld aan anderen geven, ofwel andermans veren op hun eigen hoe te steken.

    En het ergste is, dat ze er nog mee wegkomen ook.

    Liegen en blijven liegen: altijd blijft er wel iets van over…..

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/2305991/2015/05/02/Cuba-trip-van-Waalse-vakbond-kost-120-000-euro.dhtml

     

    *

    Cuba-trip van Waalse vakbond kost € 120.000

    De Waalse socialistische vakbond FGTB ligt onder vuur nu bekend is geraakt dat de leiding 60 metallo's trakteert op een snoepreis naar Cuba. Geraamd prijskaartje: ruim 120.000 euro. Op kosten van de leden.

    Terwijl het land gisteren rood kleurde tijdens het Feest van de Arbeid was dat voor zestig leden van de FGTB - de Waalse tegenhanger van het ABVV - eerder 'roodverbrand'. Zij verblijven immers al sinds 27 april in de Cubaanse badplaats Varadero. Nog tot 4 mei verblijven ze er in het luxueuze vijfsterrenhotel Meliá. Een kamer kost er 230 euro per nacht. "Ik heb het eens berekend: deze reis kost meer dan 2.000 euro per persoon", zegt een militant die vriendelijk bedankte voor de uitnodiging van de FGTB-top. "Allemaal gefinancierd door het uitvoerend comité van de metaalvakbond van Henegouwen-Namen. Betaald door de leden, dus."

    Ook vier jaar geleden gingen de metallo's van Henegouwen-Namen al eens op reis, naar Polen. Dat het nieuws over de nieuwe snoepreis uitgerekend uitlekte op de dag waarop tal van socialistische kopstukken fulmineerden tegen de besparingen van de overheid, maakte het voor de rode vakbond extra pijnlijk. Maar bij de FGTB wilde niemand reageren op het exces. Wél kwam er een subtiele sneer van MR-voorzitter Olivier Chastel. "Onze vertegenwoordigers? Die zitten in Geldenaken." Daar vierden de Franstalige - en ook heel wat Vlaamse - liberalen het Feest van de Arbeid.

     

    *

    UITLEIDING

    Wat het voor de autodief van die luxe slee nog des te schrijnender maakt, is dat hij met zijn ‘verovering’ loopt te pronken de dag dat zijn kompanen bijeengetropt staan te luisteren naar de vermaningen van hun ‘Leiders’

    Dat is er werkelijk tè over! Dat is profiteren van de miserie van een ander. En dat is juist wat er verkeerd gelopen is met die sociale missionering, die oorspronkelijk, maar dan ook zeer oorspronkelijk, goed bedoeld was (denk aan Aalst en Priester Daens), en die door de Nationaal Socialisten zo hard werd uitgedragen, dat ze er oorlog en gaskamers voor over hadden.

    Kortom: men is in gans Europa aan herbronning toe, en dat wil zeggen aan het zich herinneren van de wortels van onze Beschaving, waar er geen plaats is voor opgelegd geweld. De Koran-aanhangers staan in dat verleden nergens vermeld, tenzij als wreedaardige overweldigers.

    Als U een verschil wilt tussen ‘goed’ en ‘slecht’, ka ik vandaag twee feiten vermelden. Ik lees dat opperste de ISIS-Leider vervangen wordt door zijn opvolger die perfesser zou zijn in de natuurkunde. Begrijpe wie kan. Een intellectueel aan het hoofd van een moordenaarsbende…

    Denk aan de FGTB in Cuba.

    Het tweede feit verwijst naar Paus Franciscus die persoon mensen opbelt die hem geschreven hebben. Aan de andere kant wordt de lijn tot twee keer toe toegesmeten, dermate ongeloofwaardig. En toch schijnt dat bij deze Paus een vaste gewoonte te zijn.

    Begrijpt U zo een beetje waar ik naartoe wil?

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

     








    02-05-2015, 12:30 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    01-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2587

    *

    .

    .

    .

    *

     

    INLEIDING

     

    https://youtu.be/WrcuWqw2tT8

     

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    .

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    *

    UITLEIDING

     

    Uit mijn collegejaren is er mij hier en daar een Engelse uitdrukking bijgebleven. Toen was Engeland nog het goede na te volgen voorbeeld voor alle economen van de hele wereld. Deze bijvoorbeeld: voorbeeld van een wervende publicieitszin:

     

    Say wit ith flowers,

    but say it with owers….

     

    Heb ik heel mijn leven fantastisch gevonden, tot vandaag. Ik wist dat het erg was met de Islam Invasie in dat fiere Albion, maar zò erg, neen, dat gaat mijn verstand te boven. Als dit met het groene hout al zo erg is, wat wordt het dan tegen de tijd dat deze dreumesen straks iedereen boven het hoofd zullen gegroeid zijn? Het is erg, wat we zien op deze video, maar waarschijnlijk niet eens te verbieden, wegens in strijd met een of andere Wet. Zo’n gedisciplineerde rang kinderen kan zelfs geen GAS-boete krijgen. Hoogstens kan het Hoofd van de Politie het Hoofd van de School tot de orde roepen, maar waarom zou hij? Het zijn waarschijnlijk Muzelmannen onder elkaar….. Hoeveel nationaliteiten daar lopen, is niet eens van belang: meisjes en jongens dooreen, zijn nu al kleine Dhihadisen. Geef ze speelgoedgeweertjes, en een nanoseconde later ligt de straat vol (ingebeelde) dode kafits….Nu zijn onze mensen nog zo stom om als toerist naar de pietrol-laden te reizen, om daar met hun goede geld onze toekomstige verdrukkers te gaan steunen. Straks zal dat niet eens meer gaan wegens platzak. Zal trouwens niet eer nodig zijn, want al dat exotisch gedoe zal straks onze eigen straten overspoelen. En als Het Beest dan toeslaat, zal dwergje Toebackje de reus Goliath Peeters om hulp smeken, terwijl zijn oude vader, Toebackzack Senior met het hoofd op de stoeprand vastgebonden wordt, zodat de omstaanders niet kunnen missen als ze die kop met betonblokken verpletteren. De BDW kopstukken zullen tegen dan al lang het land uit zijn en de laatste man der Rechtlijnigen van het Vlaams Belang, die tot de laatste man zullen gevochten hebben, zal lijk in de recessietijd, in de Antwerpse Zoo in de leeuwenkooien opgesloten worden. Als attractie voor de gesluierde bezoekers….De overige kleurloze partijen zullen al lang niet meer bestaan, en zoals in de beste Nazi-tijden, vervangen door één enkele partij der Allahzonen. Maar ik weet alleen niet, of de zon ’s morgens nog zal durven boven de kim komen…. Tegen dan zullen nergens ng schoolkinderen zijnen, maar ze zullen als schuwe schaduwen, diep in de vodden, ergens op het land achter de koeien lopen….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    01-05-2015, 18:26 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2586

    *

    .

    *

    Nagelbijtend betogen vol spijt

    .

    Waarschijnlijk voor altijd van de macht verdreven….

    *

     

    INLEIDING

    Er zijn dus weer peilingen geweest. Met een hoopgevend resultaat voor de Rechtlijnigen van het Vlaams Belang, heb ik gehoord. Maar is er ergens iemand die mij wil bevestigen dat de PS, de Parti Scandale in Wallo/Brux met 6% is gezakt? Liefst zoveel mogelijk antwoorden AUB, want zi’n berichten lees ik o zo graag! Zou er zelfs mijn slaap voor laten….

    1 Mei 2015 is anders zo te zien over gans de lijn “Frustatiedag” voor de Rode Stekelroos. Den Cleynen Toebackzak doet zelfs wanhopig beroep op de al even rap aflopende Tsjevenclub om het hoofd boven water te trachten te houden.

    Enfin, leest U mar mee. Maar daar waar die Rode Madam over een uiterst welvarend landje spreekt, ‘dank aan de socialisten’ zegt ze, zou ik met meer reden kunnen aanvoeren: ‘een welvarend landje, madam, ondanks de socialisten en hun alles gratis politiek.….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    .

    http://www.demorgen.be/binnenland/crombez-er-is-nieuwe-elite-van-superrijken-opgestaan-a2305709/

    *

    Crombez: "Er is nieuwe elite van superrijken opgestaan"

    *

    Er is, net als vroeger, een kleine elite van superrijken en machtigen opgestaan, die hun privileges willen afschermen en uitbreiden. Een elite die niet wil dat wij een beleid voeren dat alle mensen ten goede komt, arm, rijk, hoog- of laagopgeleid, autochtoon of allochtoon. Dat zei sp.a-kopstuk John Crombez in zijn 1 mei-toespraak in Oostende.

    De kandidaat-voorzitter haalt in zijn speech hard uit naar de centrumrechtse regering, of VIP-regering zoals hij ze noemt. Geen woord evenwel over de nakende strijd met huidig voorzitter Bruno Tobback. "Dat heeft geen plaats op een dag als vandaag", zegt hij achteraf.

    "Ik wil geen samenleving die hertekend wordt zoals de Ronde van Vlaanderen", steekt Crombez van wal. "Het eerste wat ze deden, was de legendarische Muur van Geraardsbergen uit het parcours schrappen, zodat de karavaan vaker langs de VIP-tenten kon passeren. Zonder Muur is er minder plezier voor het volk, maar meer voor al wie toekijkt vanuit de VIP-tenten."

    De gewone mens betaalt meer voor water, elektriciteit, kinderopvang en de bussen, vat het parlementslid samen. "Maar weet u wat er wel mag stijgen van de regering? De winstmarges van de diamantairs, de multinationals, de verzekeringen en de banken."

    Op één punt heeft de meerderheid echter gelijk, moet Crombez toegeven. "De belasting op werk moet omlaag, en wel drastisch. Verlaag de belastingen op werk écht: met 10 procent. En zorg dat die verlaging zich vertaalt in een verhoging van het nettoloon van de mensen."

    Sociaal hart

    Het beleid van de regering is "onrechtvaardig, onfatsoenlijk, hardvochtig en onaanvaardbaar". Dat was de boodschap van Inga Verhaert (sp.a), Caroline Copers (ABVV) en Paul Callewaert (socialistische ziekenfondsen) op de 1 mei-manifestatie in Antwerpen.

    Kop van Jut in de toespraken was het asociale beleid van de Vlaamse en federale regering. "Vorig jaar - enkele weken voor de verkiezingen, nvdr. - hebben we gewaarschuwd voor het rechtse programma van bepaalde partijen. We hebben gewaarschuwd voor de brugpensioenen, de index en de jacht op werklozen", stak Copers van wal. Ze haalde scherp uit naar de N-VA die de vakbonden genadeloos aanvalt. Het rechts-conservatief beleid kijkt enkel hoe de burgers kunnen verarmen en de rijken kunnen verrijken, stelde ze.

    Vakbondsvrouw Copers waarschuwde dat de indexsprong iedereen zal treffen. De maatregel kost de burger in totaal 2,6 miljard euro, maar dat is niet voldoende voor de werkgevers. Zij eisen nu ook de opbrengst van de taxshift, terwijl er op geen enkel manier gedacht wordt hoe het werk werkbaarder gemaakt kan worden, zei de ABVV'ster.

    "Een straffe linkse, recht uit het hart"

    Inga Verhaert, provinciaal sp.a-voorzitster, zette zich af tegen de hardvochtige en onfatsoenlijke maatregelen van de federale en Vlaamse regering. "We hebben geen nood aan lederen zetels of wifi op het openbaar vervoer, maar aan een bus of een tram", haalde ze uit naar de besparingsmaatregelen bij De Lijn. Ze vond het grof en onfatsoenlijk hoe de jongeren en ouderen op zoek naar een baan opgejaagd worden.

    Verhaert hekelde ook de beschuldiging dat alles was fout is, de schuld is van de socialisten. "We leven in één van de welvarendste landen van de wereld, laat dat dan ook maar de schuld zijn van de socialisten", klonk het. Ze pleitte voor een eerlijke taxshift, een echte aanpak van de fraude en een deftig en fair pensioen. "We gaan in het verzet. De socialisten zijn meer dan ooit nodig, en we hebben daar een krachtig wapen voor: een straffe linkse, recht uit het hart".  

    Paul Callewaert wees op de besparingen in de ziekteverzekering en gezondheidszorg, waardoor steeds meer mensen het moeilijker krijgen omdat de factuur doorgeschoven wordt naar de patiënt. De manier waarop de rechtse meerderheid het middenveld bestrijdt is volens hem misleidend en onrechtvaardig. "Ons geld hebben ze afgepakt, maar van onze gezondheid blijven ze af", zei hij. "De regering heeft geen sociaal gelaat, maar een sociaal hart nodig", aldus Callewaert.

    *

    *

    UITLEIDING

    Kloeken John geeft hier, wellicht onbewust, inkijk in de diepere motieven van dat soort inter-sociale gevoelens, namelijk na-ijver ofte jalousie op al wie via een knap verstand, eerlijkheid en hard werk, voor zichzelf en voor de zijnen een zekere graad van welstellendheid heeft bereikt. Nogal evident wie hij bedoelt, U kent hem ook, desnoods van de TV, en het is zeker geen beroeps dopper.

    En och! En Ach! Die dure lasten op arbeid: daar moeten we vanaf. Doet me denken aan al die ‘the day after’ pakbondsbetogingen: die gebroken winkelramen, al die plunderingen, al die schade: daar moeten we dringend van af. Maar de hamvraag, de vraag naar de daders, die ‘ongemakkelijke waarheid’…. die blijft onbesproken.

    O Ja, natuurlijk! Hoe kan een regering, wie dat ook mag zijn, zonder rood schuim aan de randen, nu goed werk leveren? Vooral als in alle Besturen, op alle niveaus, de ‘Weg met Ons’-mandaatdragers vervangen worden door meer Vlaamsgezinde exemplaren die heel veel minder gehersenspoeld zijn

    Gelukkig maar dat de Roodhuiden van jaren op voorhand, dankt zij de vele Muzelmmers in alle geledingen, overal een voetje tussen de deur hebben. Die zullen wel hun stoel warm houden, denken ze….

    Konden de media nu maar in ’s Hemelsnaam een zoveelste tandje bijsteken! Gewoon een beetje meer dankbaarheid vertonen voor die zovele subsidies die ze aan hen te danken hebben. Wan t ze liggen er uit, en ze vrezen het ergste! Ik zie al die gebuisde senatoren al samen met de K.A.V. met de trein naar Verre Lourdes trekken, op bedevaart. Aux pieds de la Vierde, j’ai prié pour Vos….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *








    01-05-2015, 16:39 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2585

    *

    .

    *

     

    Wie braaf is krijgt lekkers,

    .

    Wie stout is de roe……

    *

     

    INLEIDING

     

    Eigenlijk had ik het al een heel eindje door, waarom de Slinxen, de Poco’s en de vele andere vriendjes van de Pietrol-God zo hard tegen Zwarte Piet zijn. Via de Zwarte Man trachten ze de goedheilige man van zijn paard te krijgen, om hem te vervangen door zoiets als op bovenstaande afbeelding.

    Verder geen commentaar op deze 1ste Me, de Dag van de Arbeid, waarop er… niet gewerkt wordt. Een Rode Dag dus, zoals er meer zouden moeten zijn, waarop mensen die op andere kleurloze partijen gestemd hebben, eigenlijk zouden moeten van uitgesloten worden. Net hetzelfde als met al die Kerkelijke Feestdagen, doorbetaald door de bazen, en die feitelijk zouden moeten voorbehouden geweest zijn voor Misgangers. De Roodhuiden zijn wel tegen Het Geloof, maar ze profiteren toch maar mooi mee als er Christelijke profijtjes te rapen vallen. En straks komt daar ook nog het ‘Suikeren Feest’ bij, voor al wie de Ram Madam heeft overleefd.

    Ziet U: met het kromzwaard in de hand, komt men door het ganse land!

     

     

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    &

    http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/2305042/2015/04/30/IS-slaat-moordverdachten-dood-met-betonblokken.dhtml

    *

    IS slaat moordverdachten dood met betonblokken

    *

    Twee mannen die ervan beschuldigd werden van de roofmoord op drie vrouwen, zijn door militanten van Islamitische Staat (IS) geëxecuteerd in de Iraakse provincie Nineveh. De door de politie van IS aangehouden mannen werden doodgeslagen met blokken beton.

    Op schokkende foto's van de executie is te zien hoe de IS-militanten op straat en onder het oog van gewapende jihadisten en omstanders betonblokken boven hun hoofd tillen en die op de hoofden slaan van de verdachten. Die liggen met hun hoofd op de stoeprand, de handen vastgebonden. Dergelijke executies kaderen in de zogenaamde qisas-wet, die oog om 'oog, tand om tand'-vergelding toestaat.

    Hekserij

    Op sociale media verschenen eerder deze week ook foto's van twee geblinddoekte mannen die door IS met machetes worden onthoofd in het Syrische dorp Jarnyah. De twee werden naar verluidt geëxecuteerd nadat ze van hekserij waren beschuldigd.

    Homo's

    Vorige week doken foto's op van IS-militanten die in de Syrische provincie Homs twee homo's doodstenigen. Enkele ogenblikken daarvoor hadden de jihadisten de mannen nog omhelsd om hen hun geaardheid zogenaamd te 'vergeven'.

    *

    *

    UITLEIDING

     

    Oradour-sur-Glane, het spookdorp in de nabijheid van Limoges, waar de Totenkopf Vernände van de Elite-SS-Divisie ‘Das Reich’ de hele bevolking in een paar uur op een beestachtige manier uitmoordde, prijkt heden ten dage met deze gebeurtenis als een toeristische attractie in de folders van deze Stad van het Porselein. Wat U daar voorgeschoteld krijgt, is te afschuwelijk voor woorden. Maar de streek leeft er wel van, en teert daarop….

    Wat nergens vermeld wordt, maar toch de historische waarheid is, is dat van die moordenaars, er een groot deel Elzassers waren. Reichsdeutschen voor de gelegenheid, die sindsdien weer gewone Fransozen zijn geworden…. Niemand van gans de Divisie werd ooit gestraft, buiten de bevelvoerende officieren… En toch kwal dat bataljon te laat van uit Zuid Frankrijk, aan om de gebeurtenissen op de Normandische stranden op D-Day, 6 Juni 1944, een andere wending te geven…

    *

    Och, ‘t zijn wrede tijden als het oorlog wordt, als men mensen slacht lijk dieren, als het bloed bij beken stroomt…. Heb ik begin de jaren ’40 nog geleerd op de Jongensschool, bij Meester Daniel in de klas. Auteur: Hiëronymus van Alphen, dezelfde, als ik me niet vergis als van ‘Jantje zag eens pruimen hangen’….

    Het moet gezegd: hoe slimmer de mens wordt, hoe meer zijn wreedheidsspiegel stijgt.Net cholesterol die niet onder controle blijft, en met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid, leidt tot een vroegrijpe dood. Voeg bij die dodelijke aandoening nog ’n vleugje Islammerij, en de diagnose is onomkeerbaar.

    Daar straks had ik het over de kruisiging in Oekraïne, een land dat al ten tijde van Hitler maar al te graag bereid was om hand en spandiensten aan het West Europees socialisme te verstrekken, inzonderheid om het vuilste wek in de KZ Lagers op te knappen (samen met de Roemenen) dan is dit niet uit sadisme. Maar uit bezorgdheid voor wat op ons afkomt, en als waarschuwing dat wij, het volk, dar dringend iets moet aan doen.

    De Pegida-Beweging is er het levende en alledaags bewijs voor: het is geen 5 voor twaalf, maar 15 nà…. vertellen……

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     










    01-05-2015, 14:05 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2584

    *

    Vrijdag 1 mei 2015

    Zon 6u17-21u03

    H Jozef, de Arbeider

    Met de eerste mei legt de patrijze heur ei

    *

    *

    .

    *

     

    INLEIDING

    https://youtu.be/BAoThaFc9LE

    Al te gevoelige en te gewetensville lezers dienen zich goed te beraden vooraleer zij deze YouTube openen. Ze worden, op de dag van de Socialistische Hoogdag, in de tijd van één enkele nono-seconde, terug gebracht naar Goede Vrijdag, 3 uur. Plaatqs delict (toen) Golgotha d.i. schedelplaats, in de onmiddellijke omgeving van Jeruzalem. Twee duizend jaar geleden. U ziet deze zaken best door de bril van het Nationaal Socialisme, dat bij deze, dank zij de hulp van de cowboys uit Amerika en uit Europa, in Oekraïne springlevend is herbiren. Verhofstadt is het ze zelfs nog persoonlijk gaan uitleggen, in putje winter, op het Maidanplein, in Kiev.

    Op deze video speelt zich voor Uw ogen af, hoe de Zachtmoedige stierf, genageld aan het kruis. Beeld en klank zijn hallucinant. De daders zijn leden van het Geregeld Oekraïns Leger, en de gekruisigde is een Pro Russische krijgsgevangene….. waarschijnlijk ’n Christen. Want dergelijke wreedheden verraden de hand van Het Beest.

    .

    .

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    .

    *

    Ondertussen in Oekraïne. De video hieronder bevat gruwelijke beelden.Op de beelden is te zien hoe – volgens de beschrijving – leden van het Azovbataljon iemand kruisigen en in brand steken. De man, vermoedelijk pro-Russisch, wordt met spijkers aan het kruis genageld. Deze psychopaten hebben vrij spel in Oekraïne.

    Het Azovbataljon is een radicale militie die onderdeel is van het Oekraïense leger. Dit bataljon marcheert met een wolfsangel in hun embleem door de straten, net als de SS destijds. Deze nazi’s genieten volop steun van de EU.

    *

    *

    UITLEIDING

    Ten tijde van de Veldtocht der Nationaal Solisten (Operatie Barbarossa- Juni 1941) beschikte het Gerrgeld Duitse Leger, de Wehrmacht, de Luftwaffe en de Kriegsmarine, over speciale moordenaarsbenden voor het echt-vuile werk, de ‘Einsatz Gruppe’. Die aanbaden de Swastika, voor ons een soort rüneteken als zinnebeeld van de dood. De nieuwe ‘Einsatz Gruppe’ die deel uitmaken van het Oekraïnse leger, dat vecht zij aan zij met de ‘instructeurs’ uit Amerika en probeert de Rus in de oorlog te betrekken, aanbidt de Wolfsangel. Weeral een rüneteken dat symbool staat voor barbaarsheid.

    .

    .

    Dit Azov-bataljon, ongeveer 3.000 man sterk uit alle delen van West Europa (denk aan het Franse Vreemdelingen Legioern) gebruikt het embleem van de 2de SS Pantzerdivision ‘Das Reich’, verantwoordelijk o.a. voor het massacre van Oradour-sur-Glane (Frankrijk), begin Juni 1944.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     










    01-05-2015, 10:05 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    30-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2583

    *

    .

    *

    Ook kiekens kunnen kiendjes brengen

    .

    Zelfs hele ladingen volwassenen….

    *

     

    INLEIDING

     

    Als ‘kapstok’ voor deze bijdrage, dus nogmaals Dm. Zoek er niets achter, want achter DM is er helemaal niets te vinden. Wel zit daar op de redactie taalvaardigheid een betere zaak waardig!

    Verandering van spijs, scherpt de appetijt”, moet Zijne Excellentie Francken Theo, een rasechte BDWër, gedacht hebben. Zelfs in de woordkeuze voor zijn experiment is hij de andere kleurloze partijen te slim af geweest. Als ‘hervestiger’ zal hij de Geschiedenis van ons volk ingaan. Alles wat maar enigszins in aanmerking kwam, heeft hij ‘hervestigd’. Is met geen goud te betalen!

    In die zin is Francken Tjeo zelfs de oorspronkelijke Schepper te slim af, die de mensenkinderen wilde zien geboren worden in pijn en smart. Die man ‘koopt’ kiendjes met de glimlach: hij koopt ze in den vreemde om hier te lande geen jaloezie te wekken.

    Het zijn zelfs hoogvliegers, deze vluchtelingen, geen watertrappers zoals gewoonlijk, want hierheen gebracht via de lucht, zoals in de sprookjes. Goed gesoigneerd, eerste klas geselecteerde, bed bad, bood en daar ter plaatse bijeen gebracht uit de kampen als evenveel neusjes van evenveel zalmen.

    Waarom denk ik nu ineens aan de selectrie in de Nazi-kaloen? Links gaat naar ‘de douches’, reachts gaat naar de werkbarakken. Op een teken van zijn hand?

    Of daar veel mesentrekkers tussen zitten, vraagt U? Tja, is dat van belang? Zullen we wel zien, hé! Of zijde vergeten dat her godsdienstvrijheid is in Coburgia? Of er tussen die 750 ook Christenen waren? Waarschijnlijk wel. Tenminste als die onderweg hoog in de lucht niet overboord werden gezet door hun Moslim Broeders. Wat overleefd heeft, zal zeer vlug in de anonimiteit verdwijnen, want Kinderen Gods moorden niet, ze stelen niet en doen niet aan achterklap. Die zuijn content met wat ze hebben, en steken meestal de handen ver, zeer ver uit de mouwen.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/binnenland/belgie-hervestigt-550-syriers-a2304719/

    *

    België 'hervestigt' 550 Syriërs

    Ons land gaat dit jaar 250 Syrische vluchtelingen extra opvangen, wat het totaal op 550 'hervestigers' brengt. Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) roept alle OCMW's op om een of twee families op te nemen.

    De opvang van deze Syriërs heeft niets te maken met de bootvluchtelingen die in gammele bootjes de Middellandse Zee oversteken. Het gaat om de 'hervestiging' van vluchtelingen die rechtstreeks uit de vluchtelingenkampen naar hier komen. Ze worden ter plekke geselecteerd door ons land, met de hulp van de de vluchtelingenorganisatie van de VN (UNHCR). Daardoor vallen ze ook buiten de normale asielprocedure.

     

    Meestal gaat het om de meest kwetsbare mensen, zoals gezinnen met kinderen, alleenstaande moeders of mensen die dringend medische verzorging nodig hebben. Daarna verblijven ze zes weken in de opvangcentra in Sint-Truiden of Pondrôme. In die anderhalve maand krijgen de volwassenen een integratiecursus en taallessen in het centrum. De kinderen kunnen er opnieuw naar school. Daarna verhuizen ze naar een gemeente of stad waar het OCMW hen verder opvangt.

    Minstens een jaar krijgen ze dan nog de tijd om zich aan te passen aan het leven in België, ondersteund door het OCMW. Dat biedt een huis of appartement aan waar de vluchtelingen terecht kunnen en helpen met hun integratie. In Vlaanderen doen nu Aartselaar, Geetbets, Hemiksem, Lochristi, Mortsel, Sint-Genesius-Rode, Temse, Wemmel en Wetteren mee. Staatssecretaris Theo Francken riep de andere gemeentes op om zich kandidaat te stellen om een of twee families op te nemen.

    Traditie

    Francken: "Ons land heeft als traditie om haar hart te tonen als er een conflict woedt. Los van welke coalitie het land regeert, doen wij meer dan gemiddeld. We hadden gehoopt dat Europa 10.000 vluchtelingen zou hervestigen, maar zelfs een akkoord over 5.000 is afgesprongen."

    Wouter Devriendt (Groen) bracht ook in herinnering dat de Hoge Commissaris voor de Vluchtelingen bij de VN, de Portugees António Guterres, Europa 'puur minimalisme' verwijt.

     

    *

    UITLEIDING

     

    Eigenlijk zou dat initiatief van Francken Theo zeer goed, ja opperbest kunnen wezen, moest hij en zijn partijgenoten die herestigers bij hen privé in huis opnemen. Zijn wij daar van af, en de sukkelaars kunnen 248/24 en 7/7 bekukkeld worden door hun beschermheren. Op die manier zouden die tenminste nog enig nuttig werk kunnen doen tussen al hun nachtwerk.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    30-04-2015, 18:34 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2582

    *

    .

    *

    Weer gekloot terwijl we erbij staan.

    .

    Bij de baard van de Profeet!

    *

     

    INLEIDING

     

    Geef toe, beste lezer, met Dame Cruella OnkeRechts is het woord ‘collaboratie’ terug in de actualiteit geraakt. Zelf heb ik er brede kijk op en ben in staat om te vergelijken. De collaboratie waarin Cruella dezer dagen betrokken is, heeft in hoofdzaak slechts eenn oorzaak (buiten het klassieke zak-tivisme) en dat is de minachting van Coburgia voor al wat Vlaams was. De rechtvaardigheid (die Coburgia de Vlamingen tot in het absurde weigerde), hing, moest Duitsland de oorlog gewonnen hebben, klaar om te grijpen, in de lcuht. Of dan weer niet, al naar gelang de realisten in het VNV. Wie, spijts de dreigende nederlaag er toch mee wilde doorgaan, heeft het et zijn leven bekocht. Was gewoon het Recht van de Sterkste.

    Voor zij die de Islam de weg effenen, daarvoor moet voorlasnogg een nieuw woord worden uitgevonden. Collaboreren doet men immers met een vijandelijke macht, die ’s Lands bestuur al overgenomen heeft, en zo ver zijn we nog altijd niet. De wurgende hand van De Profeet dwaalt nog tastend aan de deur.

    Om een juiste omschrijving te vinden van wat nu gebeurt rond de Islammerij, moet men ook verder kijken naar het aantal dat met dat woord collaboratie werd bedoeld: het was inderdaad een relatief kleine minderheid. Wat nu gebeurt rondom de Islammerij, is het werk van al wat ‘politiek correct’ is. M.a.w. de ‘verkeerden’ dat zullen zij zijn die in houwe-trouwe met hun eigen overtuiging, hun eigen normen en waarden zullen overblijven.

    De Tsjeven spelen hierin de Judasrol. Terwijl zeem-toot Kris Peeters, het 5de wiel aan de huidige regeringswagen, in collaboratie met de syndicaten, de aandacht afleidt door de media met futiliteiten te gijzelen (ze vragen niet beter), trapt het Torhouts spook de goals binnen. 12-0 in de match tegen de BDWërs in de Regering Michelleke I.

    Ik ben er even niet goed van.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    Toename scholen gemeenschapsonderwijs die islamonderricht aanbieden: +60% op 8 jaar tijd

    Islamonderricht in 82% scholen van het gemeenschapsonderwijs, 71% scholen van het gemeentelijk en provinciaal onderwijs en 1% scholen van het vrij onderwijs

    Chris Janssens: “Ons onderwijssysteem mag niet worden misbruikt om kinderen een ideologie op te dringen die haaks staat op de basisprincipes van onze Europese beschaving”

    In antwoord op een schriftelijke vraag van Vlaams parlementslid Barbara Bonte (Vlaams Belang) deelde minister van Onderwijs Hilde Crevits cijfers mee betreffende het islamonderricht in het Vlaamse onderwijs. Blijkens het antwoord zijn er dit schooljaar 727 islamleerkrachten actief in 1023 scholen van het Nederlandstalig onderwijs. Van die 1023 scholen zijn er 667 basisscholen en 356 middelbare scholen.

    Onderverdeeld per schoolnet wordt het vaakst islamonderricht aangeboden in het Gemeenschapsonderwijs (533 scholen) en het officieel gesubsidieerd – stedelijk en provinciaal – onderwijs (460 scholen). In het vrij onderwijs zijn er heel wat minder scholen die islamonderricht aanbieden, namelijk 26. Daarmee wordt in 82% van de scholen van het gemeenschapsonderwijs en 71% van de scholen van het gemeentelijk en provinciaal onderwijs in Vlaanderen (met inbegrip van het Nederlandstalig onderwijs in Brussel) islamonderricht aangeboden. In het vrij onderwijs wordt in nauwelijks 1% van de scholen islamonderwijs aangeboden.

    Opvallend is de zeer snelle toename van het aantal scholen van het Gemeenschapsonderwijs dat islamonderricht aanbiedt. Waar er in het schooljaar 2006-2007 331 scholen van het GO! islamonderricht aanboden, zijn er dat vandaag 533. Een stijging van meer dan 60 procent (+61%) op nauwelijks acht jaar tijd dus. Deze cijfers tonen aan dat de opmars van de islam zich ook in toenemende mate in onze scholen manifesteert.

    Wat betreft het aanbod van islamonderricht zijn er ook opvallende verschillen per provincie. In het Nederlandstalig onderwijs in het Brussels Gewest wordt in bijna de helft (47%) van de scholen islamonderricht aangeboden. In Vlaams-Brabant, Antwerpen, Limburg en Oost-Vlaanderen is dit respectievelijk 33%, 32%, 30% en 28%. In West-Vlaanderen ligt het aandeel van de scholen waar islamonderricht is voorzien met 13% gevoelig lager dan in de andere provincies.

    Vlaams volksvertegenwoordiger Barbara Bonte vroeg de minister ook naar de modaliteiten waaraan islamleerkrachten moeten voldoen om les te mogen geven. Ze stelde ook de vraag of het inderdaad klopt dat vrouwelijke islamleerkrachten verplicht een hoofddoek dienen te dragen. Uit het antwoord van de minister blijkt dat dit allicht inderdaad het geval is. Minister Crevits beantwoordt die vraag in algemene zin door te stellen dat “het behoort tot de vrijheid van godsdienst en de autonomie van de instantie om de voorwaarden te bepalen waaronder een voordracht gegeven wordt”. Volgens de minister “is de overheid niet bevoegd om zich hierover uit te spreken”.

    Vlaams Belang-fractievoorzitter Chris Janssens reageert op de cijfers: “De snelle toename van het aanbod van moslimonderricht in ons Vlaamse onderwijs is verontrustend. De islam is immers niet alleen een godsdienst, maar ook een politieke ideologie die haaks staat op de basisprincipes van onze Europese beschaving en de mensenrechten. Het kan niet dat ons onderwijssysteem wordt misbruikt om kinderen de waarden en normen van de islam op te dringen. Het is overigens schokkend dat de Vlaamse regering zomaar aanvaardt dat de Moslimexecutieve vrouwen zou verplichten om een hoofddoek te dragen indien zij islamleerkracht willen worden. Blijkbaar is de ‘vrijheid van religie’ in dit land zover doorgeschoten dat men er zich op kan beroepen om mensen bepaalde kledingvoorschriften op te dringen.”

    Klaas Slootmans, Persverantwoordelijke Vlaams Belang

    *

    *

    UITLEIDING

     

    Met ’t Crevitske heeft de Tsjevenberg een muis gebaard. Alom tegenwoordig door de media gepousseerd als een duizendpoot: het uithangbord(je) der wijkende twijfelachtigen, bij gebrek aan iets beters. Peeters in de hoogte, Crevitske voor het maaiveld. Het duo, dat samen met Kawouter Beke, het ACW aan subsidies moet helpen.

    In het GO !!! is er nu naast ‘Zedenleer’, eindelijk ook ‘godsdienstonderricht mogelijk. Fantastische toch! Als de berg niet gaat naar Mohammed, komt Mohammed naar de berg. Maar garde-à-vousè Als die komt, komt die altijd in een rozerode wolk van bloed!

    Maar daarbuiten is het GO !!! absoluut neutraal. En ik die dacht dat er scheiding was van Kerk en Staat!

    Tenslotte kan dit gezien worden als de aanzet van een echte ISIS-Staat, en isi de CVP van weleer er klaar voor, om op een mooie 1 Mei te herpoppen als de MVP, de Moslim Volks Partij. Kan iedereen voelen aan zijn grote teen: al die dikke nekken van weleer zijn toch gemaakt om het volk te leiden?

    Ben wel benieuwd hoe Meneer Pastoor dat allemaal zal uitleggen!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    30-04-2015, 18:03 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2581

    *

    .

    *

    .

    *

     

    INLEIDING

     

    Toen jaren gelede Francken Theo op een herdenkingsfeestje van en voor Oostfroners aanwezig was, wist hij nog niet dat de PS aller landen hem dat later kwalijk zou nemen. In Oktober 2014 eiste la Cruella dan ook stante pede zijn ontslag als Federaal Hovaardigheidsbekleder. Het mens ving bot, maar ze had wel een ferm haar gedacht gezegd! En Olio di Poepo stond erbij, keek ernaar en lachte schaapachtig….Ach, dat soort collaboratie-problemen had hij al lang achter zich gelaten. In Italië. Misschien dat zefs zijn grootvader een beruchte Fascist en vriend van Mussolini was geweest…

    Tot enkele dagen nadien JEUK (Limnitg) met een van zijn ‘oorlogsburgemeesters, een zekere Maurice Onkekinks, al lang dood en begraven, bloot kwam te liggen… De jeuk moest dringend behandeld worden. Want die plek begon al aardig kwalijk te rieken.

    Het kleine Letteke, de grootvaderuit haar kinderjaren, was ee echte en onvervalst ‘zwarte’ geweest, een collabo van de ergste soort. Die moet later café zujn gaan houden in Ougrée (Luik) waar zijn zoon Gaston On kelinks, liever in het café dar tegenover zat,bij die florissante jonge Algerijnse, een dinkere zwarte schoonheid. Daar zijn de nkelinksen rijk geworden, door bergen pinten te tappen en klaar te zetten, tegen dat de lamgewerkte hoogoveranbeiders, dood van de dorst, hun shift er op zat. Maar echt waar: noch Gaston, har eigen vader, noch niemand in heel de familie, had nooit iets van geweten over dat Limburgs verleden.. Zij wisten wel, dat ze allemaal ondertussen overtuigde socialisten waren geworden, altijd geweest trouwens, en ook dat er ‘Witten’, helden dus uit het Verzet, in deze schone familie waren geweest. Zwarten!??? Bij hen!??? Nooit iets van geweten. Na de Bevrijding: hechteniskamp Zwartberg? Gevangenis Hasselt? Burgerrechten afgenomen?!!! Lid geweest van het V.N.V.??!!!! Allemaal leugens en bedrog! Een goede Socilaist kon nooit geen Zwarte geweest zijn!

    Allemaal gelogen! Uitvindsels van die Bart DeWever, ene die zelf niet recht in zijn schoenen staat!. Waarom anders zouden op het graf van diens vader de letters AVV-VVK staa? Rap eens de Bruno op de TV brengen. Die is ook historicus, perfesser zelfs daarin, en die zal de OnckSlinxen wel even ‘modereren’. Heel de VRT in staat van alarm: S.O.S.: men valt in de persoon van een topvrouw van de PS, de Nieuwe Orde van het Internationaal Socialisme aan! We moete allemaal aan dezelfde koord trekken.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/2302694/2015/04/28/Was-de-opa-van-Laurette-Onkelinx-een-collaborateur.dhtml

    *

    Was de opa van Laurette Onkelinx een collaborateur?

     

    video Laurette Onkelinx, de kritische en vaak bevlogen PS-politica, is niet op haar mondje gevallen. Ook tijdens een woelige parlementaire zitting in oktober vorig jaar, vlak nadat bekend raakte dat twee N-VA-kopstukken een feestje hadden bijgewoond van een veroordeelde Oostfronter, stopte Onkelinx haar verontwaardiging niet onder stoelen of banken. Die uitval inspireerde een Waals satirisch tijdschrift om eens te graven in de eigen familiegeschiedenis van de politica en daar kwam iets opvallends uit. Was de opa van Onkelinx een collaborateur?

     

    De grootvader van Laurette Onkelinx zou tot burgemeester zijn benoemd tijdens WOII. Hij moest in die periode samenwerken met de bezetter. De opa van Onkelinx een collaborateur? 'Terzake' kon het vraagstuk niet zomaar naast zich neerleggen en begon zelf een moeilijke, maar boeiende zoektocht naar de waarheid.

     

    Gaston Onkelinx, Laurettes vader, trekt in de uitzending het onderzoek in twijfel. In De Morgen reageert ze zelf schriftelijk: "Dit verandert niets aan mijn overtuiging in verband met de collaboratie met de vijand." En nog: "Aan hen die excuses zoeken voor de collaboratie om de keuzes van hun voorouders de rechtvaardigen, zeg ik het volgende: uiteraard zijn wij de erfgenamen van de geschiedenis, maar bovenal zijn wij wat we beslissen te zijn. Onze waarden, dat bepalen en kiezen we zelf."

     

     

    *

    UITLEIDING

     

    La Passuonara, in zak en as, heeft meteen het voortouw genomen. ‘C’est du jamais vu! Das haben die Onkelinxen niemals gewusst! Maar ze is socialist tot in de kist! Zij is sociaal, wreedzaam, sluit niemand uit (à part les Flamboches) en nog zo wat van die algemeenheden die alleen zij en haar geestesgenoten, en bien sûr, niet die Sale Flamins bezitten.

    Om kort te gaan: ze loog, ze liegt, ze zal liegen in eeuwigheid, dus, moest de PS er al niet uitliggen, le Cruella zou er, nestbevuiler als ze is, gewoon uitvliegen….

    Ik zou zeggen: loontje komt om z’n boontje, maar ik besluit dat in die periode voor hen die (toevallig) niet streden in het kamp der Overwinnaars, na September 194de hel is losgebarsten. Voor sommigen eindige die na korte tijd tegen de muur, voor de meesten duurt die nog altijd voort. Want er werd gezondigd tegen het principe, dat Coburgia een vazalstaat is van Parijs en dat dat zò moet blijven in alle eeuwen der eeuwen. Amen.

    Daarom heeft la Passionara gelijk: in heel deze zaak, voor en tegen, is vergeten en vergeven onmogelijk. Dat zou eventueel pas kunnen, als de Vlamingen eindelijk recht wordt gedaan, vooraleer historici later zouden schrijven, dat Coburgia op 21 Juli 2030 zijn 200ste Verjaardag heeft overleefd.

    Krijgt na bijna 200 jaar de Vlaming zijn ‘eerstgeboorterecht’ niet vanzlf terug, dan moet hij dat met geweld nemen. Eerstgeboorterecht is een natuurrecht!

    Merci, Oorlogsburgemeester Maurce Onkelinks, dat er langs Waalse kant eindelijk, eindelijk ook eens een steen in de kikkerpoel werd gegooid. Is misschien goed voor een stadbeeld in Luik, à la Jan Breydel en Pieter Deconinck in Brugge Obersturmbannführer Leon Degrelle, arm in arm aan de fles, samen met Maurice van hierboven….    

    Maar was die Opa nu een collaborateur?

    Te oordelen naar de vertwijfeling bij al wat politiek correct is, is het antwoord dan ook volmondig: JA, zonder enige twijfel. Hij werd na de Bevrijding ‘afgehaald’, deed jarenlang hechteniskamp en/of bak en werd daarna lange tijd als een paria behandeld. Hoe hij daarna weer op de voorgrond geraakte is, is echter wel een klein onderzoekje waard. Begin alvast met de archieven van de plaatselijke Socialisten na te gaan. U vindt er, om in de sfeer te blijven, vast en zeker ‘gefundes Fressen’….

    Was Opa dan zò verkeerd?

    Daar zou alleen kunnen op geantwoord worden, door de tijdmachine terug te draaien…. Was het uit idealisme? Uit eer- of geldzucht, of beide ineens? Het is zelfs niet denkbeeldig dat door zijn schuld, medeburgers in Buchenwald zijn geraakt….

    Leo Vindevoglel, volksvertegenwoordiger uit Ronse, oorlogsburgemeester, niemand verraden, weldoener voor vriend en vijand, eindige voor het executiepeloton…. Hij was een Katholiek Volksvertegenwoordiger.

    Twee feiten, twee maten en twee gewichten?!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     






    30-04-2015, 11:18 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2580

    *

    Donderdag 30 april

    Zon 6u19-21u01

    Z Radolf van Affligem

    *

    De nacht van 30 April op 1 Me is de Walburgisnacht. Of Bruidsnacht. Waar de maand Mei zingend en dansend werdt ‘ingehaald’. Het feest van de Nieuwe Lente en de Eeuwige Jeugd. Ergens heeft het, in verband met de kerstening van onze voorouders, iets te maken met de heiligverklaring van de H. Walburga. Maar volgens Goethe (Faust) gaat het feest terug naar oude heidense rituelen, waar heksen de lucht doorkliefden en er al eens eentje als amusement wordt opgestookt. Vandaar die andere verwijzing naar ‘Heksennacht’. Hoe cultuurbarbaren de dag daarop, 1 Mei, ‘Het Feest v/d Arbeid’ hebben gemaakt, is mij niet duidelijk. Na de hee nacht te hebben gepintelierd, na al dat Wein, Weib und Gesang moet men immers eerder geneigd geweest zijn om uit te slapen in plaats van in optochten mee te stappen

    *

    .


     

    *

    .

    *

     

    INLEIDING

     

    Met de invoering van de subsidies als enige financieringsbron voor politieke partijen, in Coburgia is het wel enigszins anders uitgedraaid dan gedacht door de ‘invoerders’ ervan. Niet zij, maar ‘Rechts’ profiteert. En straks, als we de peilingen mogen geloven, ook ‘Extreem Rechts’, die zo maar eventjes 25% blijken te zijn vooritgegaan….. ’t Kan verkeren, zei Bredero….. Maar wie laatst lacht, lacht best.

    Over politiek en ‘geld over de balk gooien’, zwijgt men momenteel bootzl bij de BDWërs, gezien dat geld aan hun kant van de balk goed neerkomt. Dat is in een notedop wat vriend Guido vandaag op zijn blog zet, en waar, oudergewoonte, geen speld is tussen te krijgen. Met geld koopt en de boter, en duwt men, met het oog op de toekomst (zie afbeelding) de krakende wagen vooruit….

    Koken kost geld, en dus mag er in het huis van de gehangene niet gerept worden over de kleur van de koord. Dat slaat op de percentjes. Waar dienaartoe zijn, vernemen we wel als ’t begint te stinken met de voorkeurstemmen….

    Maar zie, als een duiveltje uit een doosje is daar het commuaniare spook ineens terug van weggeweest. Vriend Guido herinnert er aan, met wat Boer Swa allemaal mee bezig is. Hallucinant! Hoe doet ‘m het; hoe doet ‘m het! Tussen-in al dat zenuwslopend regeringswerk, nog tijd hebben voor het eigenlijke werk!

    Hieronder vindt U deze thema’s, uitgelicht uit de besproken blog, thema’s die volgens mij zo uitgestrekt zin, dat ze slechts in lichtjaren te bevroeden zijn.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    U duwt toch ook?

    *…/…

    Denk maar aan de recente uitspraken en tussenkomsten van Geert Bourgeois over o.m. de Vlaamse gewestelijke betrokkenheid bij de besprekingen over de uitvoering van de zesde staatshervorming, de taxshift, het terugtrekken van België uit de Internationale Francofonie en het ongrondwettelijk gebruik van de term Fédération Wallonie-Bruxelles.

    La Rutten had daar bezwaren tegen, omdat men op die manier – volgens haar – ook de PS zou betrekken in die besprekingen. Zij doolt, want die partij zit nu al in het Overlegcomité, waar de federale en de deelregeringen elkaar ontmoeten, samen met de N-VA, de drie traditionele Vlaamse partijen, het CdH en zelfs het FDF, dat met CdH en PS in de Waalse en de Brusselse regering zit én in die van de Franse Gemeenschap.

    *

    *

    UITLEIDING

     

    Me dunkt dat er in de eerste plaats door de Vlamingen, de Leuwen, de Afkerigen, de Harden, allen samen, werk moet gemaakt worden om de hand op de knip te houden. Portemonnee toe voor onze kwelgeesten, de Franstaligen.

    Geef die Francofonen daarom een woordje uitleg over een oude Vlaams boerenwijsheid, dat wie niet werkt, ook niet moet eten. De Vlamingen hebben altijd de Walen de mond open gehouden. Eerst zonder het zelf te beseffen, want la Blegique moest Latine, zijn of verdwijnen. Al jaren worden ze sedertdien bovenmatig gespijzigd, in de hoop dat al die miljarden nuttig zouden gebruikt worden. Integendeel, die deden, dank zij de PS, de vadsigheid alleen maar toenemen….

    Ik heb het wel degelijk over de ‘transfers’, die door Boer Swa zeker niet vergeten, maar door hem in hoogsteigen persoon, worden ‘gemionitord’. De motor van al dat ‘monitoren’ zou in de eerste plaats kunnen opgestart worden, door Vlaanderen terug te trekken uit de Internationale Francofonie. Oei Oei, Cruella! Doe krabt iedere Nederlandssprekende die ze tegenkomt, de ogen uit!

    De ruchtbaarheid, de kakofonie die daarbij zou ontstaan, zou van de Onafhankelijksgedachte meteen een drietrapsraket maken….

     

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    30-04-2015, 10:14 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    29-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2579

    *

    .

    *

    .

    *

    INLEIDING

     

    Och! U herinnert het zich ongetwijfeld nog: “Iech bien ein Berliener’, de woorden van de Socialist Democraat J.F. Kennedy in West Berlijn (1963). Zij die het vergeten waren, of nog niet geboren, kunnen terecht op http://nl.wikipedia.org/wiki/Ich_bin_ein_Berliner voor deze historische woorden, de armenwiekende videaeo als toemaatje. Die woorden waren bedoeld als opstekertje voor de Berlijners tijdens de Koude Oorlog en waren werkelijk voor zowel Amerika en het Westen, bedoeld als een verstikkende liefdesverklaring. Korte tijd nadien ws er die Oswald Lee en de playboy moest het bekopen met zijn leven. Gevolgd door de moordenaar zelf, een dag later. Einde verhaal Kennedy, buiten die tunnel onder de Schelde…. En hier en daar een vliegveld. Maar het fijne van de zaak heeft iedereen seffens daarop meegenomen in het graf. Boeiend, echt boeiend, al die verhalen ove de Amerikaanse cowboys!

    Ter gelegenheid van die reis, en na nadere kennismaking met de figuur van Adolf Hitler, sprak Kennedy nog volgende woorden, die in het Westen en elders zoveel mogelijk verzwegen of anders ‘geduid’ werden uitgelegd.

    Het is pas 50 jaar na datum, dat nu de eigenlijke betekenis doordringt. A.H was, volgens Kennedy, die teen sprak met kennis van zaken, “het grootste genie aller tijden, maar het zou nog jaren duren voor alle haat was gestild, en dus voor dit door de wereld zou worden erkend”. Einde citaat.

    Ik denk dat we nu (bijna) zo ver zijn….want de Socialistische Aanbeden Heilsleer, de A.H. der Socialisten, ontdaan val alle bijkomstigheden, is heden ten dage zo goed als uit haar as herrezen. Dat herrijzen IS wel niet zo, maar het LIJKT zo. Meer nog: van een heidense non-ideologie, heeft ze nu als opvolger van de Führer, een almachtige niet-sterfellijke Allah als opperwezen… Die moet in wreedheid niet onderdoen bij de god der Nazi’s, integendeel.En deze keer komt het er: dat Duizendjarig Rijk!

    In Het Derde Rijk, dat hoop en al slechts 12 jaar duirde, was Hitler de Führer. Nu is het Allah geworden, en die is veel en veel machtiger, want onschendbaar, ja zelfs onkwetsbaar, want hij is zodanig onstoffelijk, dat hij alleen bestaat in de verbeelding. Goden zijn een wereldje apart, waar wij mensen ons mar beter buiten houden.

    Ja natuurlijk, als Christenen een God hebben die uit Liefde tot de mensheid gestorven is aan het Kruis, dan heeft de arme altijd door iedereen gediscrimineerde Muzelman daar toch ook recht op! Al moet het er dan ene zijn, die voldoet aan hun meest bloeddorstige verlangens.

    Wie had het ooit durven denken: de H. Adolf als Patroonheilige van de SP-a….. Of ziet U al de Slinxe Troela Onkeslinx ter bedevaart tiegen naar Moskou, waar de opgebaarde H. Lenin in zijn privé mausoleum de plaats heeft moeten ruimen voor de verkooldee resten van de H. Adolf? Kassa! Kassa! voor Poetin en voor de vermoeide toerist, een avond balaleïka bij Dr Djivago.

    Andere bedevaartsoorden, Beauraing, ja zelfs Lourdes zouden afgedaan hebben en iedereen zou blij zijn, dat Hitler eindelijk Moskou heeft overwonnen….. Iedereen content: Poetin, de EUSSR, de USASR, zelfs Cuba en China, maar vooral de pietrol-tulbanden uit het Midden Oosten.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Natuurlijk zijn de VS geen democratie meer, of worden zij in elk geval steeds minder democratisch na al die jaren dat links aan de macht is geweest

    Ik heb een tijd echt gedacht dat het communisme hier, na de val van de Berlijnse Muur, verleden tijd was. Een mens kan zich vergissen. Jarenlang heb ik links gestemd, omdat ik veronderstelde dat het nieuwe linkse denken niets te maken had met de aloude dictatoriale communistische opvattingen. De politiek van Tony Blair en Labour lieten mij zien dat mijn veronderstellingen niet de werkelijkheid weergaven. De praktijk wijst uit dat links nog even dictatoriaal is als het altijd is geweest.

    We hoeven niet naar Amerika te kijken om te ontdekken wat links van plan is. ‘De lange mars door de instituties’ heeft ervoor gezorgd dat links in elk opzicht de touwtjes in handen kreeg. En die macht grijpen zij aan om de linkse idealen er koste wat het kost, desnoods ten koste van de eigen bevolking, door te drijven. Hun moraal, hun opvattingen zijn de enige juiste.

    De opvattingen van anderen, als die strijdig zijn met de linkse ideologie, worden genegeerd en ondertussen worden die zo besmeurd en zelfs zwart gemaakt dat het volk, dat blijkbaar alles gelooft wat in de kranten staat en op de tv wordt verkondigd, het niet meer aandurft om tegen het politiek correcte denken in te gaan, laat staan ertegen in verzet te komen. De wensen van de bevolking tellen niet, ook al zouden die de wensen van een meerderheid zijn.

     

    De EU is met leugens en bedrog gestart. Wij zouden op het gebied van de handel gaan samenwerken. De plannen om tot één Europa te komen, waaruit uiteindelijk één bevolking moet ontstaan, lagen echter al vast. Dat is ook de belangrijkste reden waarom links de instroom vanuit het Midden-Oosten stimuleert. De ‘vluchtelingen’ stroom zijn een godsgeschenk, want nu kunnen er nog veel meer binnenkomen dan normaal al het geval is. In Nederland 180.000 in 2014, het jaar daarvoor 140.000. Sinds jaar en dag komt er in ons land elk jaar een stad aan bevolking bij.

    De andersdenkenden, en tegelijkertijd het volk, werden bedreigd met rampspoed en ellende, ‘het licht gaat uit’, als zij anders zouden willen. En, zoals we vanuit het naziverleden weten, als leugens maar lang genoeg worden herhaald dan worden die uiteindelijk geloofd.

     

    “In de Verenigde Staten regeert de meerderheid niet, in ieder geval niet in die zin dat er sprake is van een causaliteit tussen de wensen van de bevolking en de wetten. Zodra een meerderheid een andere mening heeft dan de economische elites of georganiseerde groepen, verliest de meerderheid. Hoewel in de VS het meerderheidsprincipe in de grondwet is ingebouwd, stellen wij vast: zelfs wanneer tamelijk grote meerderheden een bepaalde politiek willen, krijgen ze die niet.” (Uit een actuele studie van de Princeton University)

     

    Dat leidt tot een uitholling van de democratie.

     

    “…De politiek in Europa – ooit gegroeid op humanitaire idealen en egalitaire overtuigingen – verwordt tot een apparaat dat gericht is op het behalen van maximaal voordeel voor kleine, maar invloedrijke groepen”.

     

    “Deze ontwikkeling is waarschijnlijk alleen maar te verhinderen wanneer de burgers van Europa hun resterende vrijheidsrechten excessief gebruiken en een slaapwandelende politieke en economische elite stoppen, voordat het model Europa definitief een geval voor de historische musea geworden is”.

     

    Helaas gaat rechts, voor zover zij nog niet beïnvloed is door het linkse denken, erin mee, omdat de bedrijven zich wel kunnen vinden in een grote onderlaag, die dag en nacht voor weinig geld wil/moet werken. De snode linkse plannetjes neemt rechts daarom maar voor lief of zij negeert die.

     

    Onze toekomst in de EU is een kleine ‘elite’ die het geld en de macht in handen heeft en een grote onderlaag, die het geld voor de top moet verdienen. En dan wil ik het nog niet eens hebben over de rampspoed die de onacceptabel grote instroom uit een cultuur, die totaal conflicteert met onze opvattingen en die van plan is om haar ideologie hier te vestigen, met zich meebrengt.

     

    Uit de EU is de enige oplossing willen wij onze vrijheid en onze rijkdom, die tot nu toe min of meer eerlijk verdeeld was, behouden. Door:
    “Wachteres”
    (voor www.ejbron.wordpress.com)

    *

    *

    UITLEIDING

     

    Hoe het in de (ideale) Slinxe Samenleving, de S.S. er werkelijk aan toegaat, zien we zeer goed in Noord Korea. Echt Stalinistische maatregel! Massa executie van de eigen mensen. Dat schept een band!

    In de jaren ’30 in Spanje is dat niet gelukt met Franco. Een gelukkig maar, anders had van meet af aan de Mare Nostrum volgestouwd gelegen et Duitse U—Bote, en had A.H. direct voet aan wal kunnen zetten op de binnenkoer van de toenmalige Sultan van het Turkse Rijk. Einde verhaal.

    Die Franco, en ook Churchill, die nooit het Socialisme hebben aanvaard, zullen branden in de hel! Hun landen zijn nu al vergeven van de Islammerij: de wraak van de Profeet zal verschrikkelijk zijn!

    Zou het kunnen dat op die manier WO II, die al het verlengde was van WO I, de aanloop is naar WO III en het Einde der Tijden?

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    29-04-2015, 18:30 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2578

    *

    Woensdag 29 april

    Zon 6u21-21u00

    H Catharina van Siëna,
    patrones van Italië en de lakenhandelaars, co-patrones van Europa

    *

    .

    *

    Het Rode Labour wil de Sharia

    .

    *

     

    INLEIDING

     

     

    In voorgaand stukje over

    We all love The Coburg Country Club’, de CCC,

    toch wel vergeten zeker van daaraan toe te voegen ‘zo lang dat nog kan of mag’. Want eenmaal de laatste als Vrij Burger geboren Vlaming gevlucht of gehalsrecht zal zijn, zullen we ons gedacht op Piet Sanders (iets anders) moeten zetten. Misschien op een of ander verlaten eiland in de Stille Zuidzee, op Papoa Nieuw Guinea of op Nova Zembla. Of we daar met onze Zwarte Leeuw op Gouden veld wel welkom zullen zijn, is nog maar de vraag…. Maar moeten wij dan daar ook weer welige velden hebben, en weiden als wiegende zeeën, met torens die rijzen vol zwier? Misschien wonen we daar wel in holen, diep onder de grond, als opgejaagd wild, gegeerd net als olifanten, voor het ivoor vaan on ze tanden….

    *

    Had Londen in Mei-Juni ’40 voor Hitler gecapituleerd (net als wij zelf en een maand later ook La Douce France) dan was ons veel narigheid bespaard. We zouden dn wel allemaal in gans Europa Hoch Deutsch gesprochenn haben, allemaal Bratwurst mit Kartoffeen haben gefressen en met de hielen geklakt. Maar Mos Keten? Cowboys uit Amerika naar de maan? Ja, misschien wel, maar dat zou dan zonder Werner von Braun gewesen sind! ‘We never surrender’ van wijlen W.C. (Conservatieve Partij) had dan nooit nodig geweest, en nog veel minder, zowel dààr als bij ons, al dat bloed, al dat zweet, al die tranen. Nu dreigt alles geruisloos en zonder één schot, in handen der Muzelmannerij te vallen….

    Want nu speelt Labour, de doodgravers van die wereldberoemde Churchill-mentaliteit in Engeland, ‘quitte of double’ om met de Islammerij in het gevlei te komen... Echte poker dus. Ze gokken: er op of er onder, zeker van hun zaak. Net als het Clinton-wijf in Amerika doet.

    Is met dat even verschieten! Kritiek op de Islam gelijk stellen met de hoogste misdaad op aarde! Dat is toch bij hen vrijwillig onder de sloef kruipen!

    Maar dit is tenminste duidelijk. Onze kleurloze partijen in Coburgland, de BDWërs op kop, durven, uit schrik voor hun schaduw, zo geen duidelijk ‘Pro Islam’ standpunt innemen. In plaats van ‘de korte pijn’, verkiezen die een langzame wurging. Korte tijd later weet dat lijk dan van niets anders meer….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Leider Britse Labour partij: Als premier maak ik kritiek op islam een ernstige misdaad

    *

    Xander 27-04-2015 15:06- in EU, Iran / Syrië, Islam & Terreur, Maatschappij

     

    Radicale moslims diep geïnfiltreerd in Europese linkse en socialistische partijen – Sharia inmiddels geaccepteerd naast Britse wetten

    In vrijwel heel Europa, en zeker in Groot Brittannië, geldt dat een stem op ‘links’ een stem op ‘islam’ is. (Foto: Ed Miliband)

     

    Ed Miliband, de leider van de Labour Partij (de Britse versie van de PvdA) heeft in een interview gezegd dat als hij bij de volgende verkiezingen premier wordt, kritiek op de islam in het Verenigd Koninkrijk voortaan een ‘ernstige misdaad’ zal worden. Vijf jaar geleden waarschuwde de toenmalige minister van Onderwijs al dat het extremistische Islamic Forum of Europe erin geslaagd was diep in de Labour partij te infiltreren. Het IFE streeft ernaar om van Groot Brittannië en heel Europa een islamitische Shariastaat te maken.

     

    ‘We gaan ervoor zorgen dat mensen bij de politie geregistreerd worden, zodat die islamofobie als racistische misdaad zullen blootstellen,’ aldus Miliband. ‘We gaan op dit punt de wet veranderen en zo absoluut duidelijk maken dat wij haatmisdaden en islamofobie verafschuwen. Voor het eerst zal de politie in heel het land islamofobische aanvallen gaan registreren.’

     

    Miliband bezwoer tevens dat een toekomstige Labour regering een Palestijnse staat zal erkennen, al voegde hij eraan toen geen voorstander te zijn van sancties tegen Israël, zoals de EU van plan is.

     

    ‘Liefdadigheid’ blijkt steun voor terreur te zijn

     

    Volgens de socialistische leider staat de snel groeiende Britse islamitische gemeenschap achter overheidsinitiatieven om ervoor te zorgen dat moslimjongeren niet radicaliseren en zich bij terreurgroepen aansluiten.

     

    In november 2014 kondigde een overheidscommissie aan dat er een onderzoek was ingesteld naar vier zogenaamde islamitische ‘liefdadigheids’instellingen die banden zouden hebben met jihadstrijders in onder andere Syrië. Eén van deze moslimorganisaties, Al-Fatiha Global, waar de door IS vermoorde Britse gijzelaar Alan Henning voor werkte, werd onderzocht nadat er een foto verscheen van één van diens leiders met zijn armen om twee gemaskerde mannen met machinegeweren.

     

    ‘Kleine minderheid’ in werkelijkheid grote meerderheid

     

    Keurig in koor met de gevestigde orde in Europa beweerde Miliband dat extremisten in Europa slechts ‘een kleine minderheidsgroep’ vormen. Uit opeenvolgende onafhankelijke opinie onderzoeken in heel Europa blijkt echter keer op keer dat radicale islamitische groepen en ideologieën door een ruime meerderheid van de moslims in Europa –en in de rest van de wereld- worden ondersteund.

     

    Links aangestuurd door Turkije en moslimblok

     

    De Turkse president Erdogan eist -net als de 57 moslimlanden tellende Organization of Islamic Cooperation- al jaren dat islamofobie en alle kritiek op islam wereldwijd wordt gecriminaliseerd, en laat geen gelegenheid onbenut om Europa te bekritiseren omdat dit nog niet overal is gebeurd.

     

    Churchill zou nu gevangen worden gezet

     

    Door de Britse wetten, die speciaal de islam beschermen, zou Winston Churchill anno 2015 in de gevangenis belanden. Churchill noemde de islam een ‘achterlijk systeem’, een ‘vreselijke vloek’ en de ‘meest agressieve en militante ideologie ter wereld’, die ‘aanzet tot slachtpartijen’ door ‘genadeloze fanatici’.

     

    Sharia naast Britse wet geaccepteerd

     

    Groot Brittannië telt inmiddels honderden door de overheid getolereerde (en dus impliciet erkende) Sharia rechtbanken, die geheel buiten het Britse rechtssysteem opereren. Onlangs werd nota bene een christelijke voorganger in een gewone rechtbank berecht door een Sharia rechter, en dat enkel omdat hij in het openbaar de Bijbel had geciteerd.

    Eerder dit jaar werd een dominee in Duitsland eveneens gerechtelijk vervolgd omdat hij in zijn preken kritiek op de islam had geleverd (zie links onderaan). Ook in Frankrijk, dat zowel in absolute aantallen als percentueel de grootste islamitische gemeenschap in Europa heeft, kan kritiek op de islam binnenkort bestraft worden met een boete van duizenden euro’s.

    Xander

    Breitbart

    *

    *

    UITLEIDING

     

    Over duidelijkheid gesproken!

    Konden alle politieke strekkingen maar zo’n rechtlijnige, duidelijke en niet mis te verstane naam kiezen als ‘Het Vlaams Belang’. Net zoals taal niet vatbaar is voor interpretatie, laat ze stref, laat ze kaal, z’ is Vlaams en z’is de mijne.Eo ook is Vlaams Belang in de allereerste plaats het belang van àlle Vlamingen!

    Socialisme, net als ‘Labour’ of ‘De Democraten’ in de USA, dat zijn eigenlijk de code-namen voor ver-idealiseerd heidendom, in de mening dat de modale burger nog altijd even achterlijk is op politiek gebied als 200 jaar geleden of ten tijde van de Franse Revolutie. Verstand op nul en de taddraaiers volgen! Steve Stunt uit Hasselt was er ooit dicht bij toen hij zei dat hun voormanen, zijzelf dus, eerst zelf rijk moesten zijn, voor ze de massa een beetje rijkdom konden ter beschikking stellen. Hij vertelde er jammer genoeg niet bij, dat het dan ging om de (lege) Staatskas-geld.

    Maar dat soort ‘wonderbare visvansgt’ is al lang gedaan, over en uit. Die haring braadt dan niet meer. Dus wordt er gezocht (en gevonden) naar de andere oplossing: goedkoop vleien en stemmen werven bij de nieuwkomers. De Muzelmannerij is nu hun levensverzekering geworden. En dat zullen wij geweten hebben….

    Maar stom als ze zijn, geven ze zich veel te vroeg bloot. Ze zwaaien al met de vlag van de overwinning, nog voor die binnen is. Zodat de Rechtlijnigen nergens moeten op wachten om van die valse profeten hun maskers af te rukken.

    Net als in de Antwerpse Zoo, kalft men olifantenmelk elders af, om het beestje te redden. (“afkalven”, van het werkwoord afkalven, gelukkig bij de mensen een beetje in onbruik geraakt dank zij Neslé en andere nep-prducten), dus net als bij het olifantje Q, wordt de Vlaamse levensreddende moedermelk afgekalvd, om via het OCMW van de ganse wereld, de Roge Elite het leven te redden. Dat is tegen de natuur want de eigen moedermelk is alleen voor de eigen baby.

    Bij het Vlaams Belang luidt diezelfde zin in gekuist en hormonen-vrij Vlaams:

    Eigen volk eerst.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     








    29-04-2015, 09:26 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    28-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2577

    *

    .

    *

    Het land der lege schapraaen

    .

    De dag dat het zal gedaan zijn met kopen met geleend geld….

    *

    INLEIDING

     

    Na gisteren, met al die gekke drukte rond ‘Koningsdag’ bij de Noorderburen, kon het niet uitblijven of de achterdoeners in Coburgland moesten weer hun beste beentje voorzetten. De gelegenheid maakt de dief, zullen we maar zeggen. Denk aan : ‘Vive le Roi et son Femme’ zoals tijdens het Interbellum de Veurnse schoolkinderen geleerd werd te scanderen voor Albert L’Avant Dernier.

    Wat hebben die Hollanders toch voor op ons, Vlamingen? Een tikkeltje Jodenbloed verantwoordelijk voor hun koopmansgeest? Maar ook voor hun taalvaardigheid? La Maxima bezig gehoord, notabene een Argentijnse, in accentvrij en vlekkeloos Nederlands? Denk dan aan die van Houten Klaas Philippe, die Madam van Hoedein gem en d’Akko, logopediste van opleiding en door Philippe in hoogst eigen persoon persoonlijk zelf gekozen… Ons Mattil mag gezien worden, da’s waar, maar zoals een Franse koning het ooit zag en zei: ‘Sois belle et tais-toi’….

    Hieronder leest U die goed ge-timde en hoogst waarschijnlijk zeer duur betaalde ‘Studie’ over ‘de Vlaming’ die o zo sterk is weer beginnen houden van zijn duurbaar Coburgland….

    Zouden die kastaars dan zelf niet doorhebben, dat ze veel te … doorzichtig zijn? Coburgland, waar de met geleend geld gekochte gebraden kiekens iedereen zo maar in de mond vliegen? Het Land dat overstroomt van uit Amerika ingevoerde melk, en van honing uit Het Land dr Kreeftskeerkring ….

    ’Pourvu que ça dure’ zei men daarover vroeger in ’t Fransoos. Maar sinds de kleurpartijen kleurloze partijen het voor het zeggen kregen, is zoals in Griekenland, the sky the limit’.

    En weet U waarom dat zo is, of zo zou moeten zijn? Ik denk dat ze niet verder kunnen denken dan ‘the sky’. Want alles wat Daarboven is, zou wel eens op hun domme kop kunnen vallen…..

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    Vlaming is staatshervorming beu

    Voor het eerst sinds de jaren negentig kalft in Vlaanderen de steun voor een staatshervorming af. Dat blijkt uit een onderzoek van het Instituut voor Sociaal en Politiek Opinieonderzoek (ISPO) van de KU Leuven, waarover De Standaard en Het Nieuwsblad berichten.

    Uit het onderzoek blijkt dat voor nauwelijks 5,7 procent van de Vlaamse kiezers de staatshervorming een rol speelde bij het maken van een keuze tijdens de verkiezingen van vorig jaar. Zelfs bij de N-VA-kiezers haalt slechts een op de negen kiezers de staatshervorming aan als een stembepalend onderwerp.

    In 2007 speelde de staatshervorming wel mee bij 13,3 procent van de kiezers in Vlaanderen. Drie jaar later, na de val van de regering over de BHV-kwestie, was dat zelfs 19,7 procent.

    De kiezers die meer of alle bevoegdheden in Vlaamse handen willen, hebben voor het eerst sinds lang geen meerderheid meer. Vlamingen identificeren zich daarentegen meer dan vroeger met België.

    *

    *

    UITLEIDING

     

    En de boer, hij ploegde voort. Zelfs al is men in Regeringskringen al flink aan het ruziën hoe de opbrengst van de ‘taxsift’, zo maar eventjes tussen de 2 en de 7 miljard per jaar, zal aangewend worden. Al weten ze nog altijd niet goed hoe die ‘taxshift’ moet aangepakt worden, en dus nog niet eens in uitvoering is.

    Taxshift is eigenlijk, neen, niet geweer van schouder veranderen, maar het kanon van schouder veranderen, zonder dat het daarbij ophoudt van geld te schieten in alle windrichtingen. ‘Zaaien naar de zak’ (*) is er niet meer bij, want onze landbouwers zijn uitgestorven, zodat niemand nog precies wil weten wat dat spreekwoord eigenlijk beduidde. Nu wordt er niet meer eerst gezaaid, maar van direct geoogst zonder zelfs eerst het land te ploegen Waarom zou men ook? De boer werd eerst zwaar gesubsidieerd om NIET te zaaien, om zijn land ‘terug te geven aan de natuur’ en zelf te gaan… doppen.

    Als een boer zich de naad uit de broek werkt voor vee en land, 50 Ha veie kleigrond, maar daarmee het zout op zijn patatten niet verdient, dan komt één enkel vrachtschip in Antwerpen aan de kade, en lossen de (dure) havenarbeiders daar in een minimum van tijd het equivalent van de opbrengst van 100 van dergelijke landbouwbedrijven. Dat daardoor het BNP, de moderne afgod van alle polletiekers, zakt en de Stattsschuld recht evenredig toeneemt, zal hen, de Grote Verstanden, een zorg zijn.

    Op het einde van de oorlog zeiden de op de muren gekalkte leuzen dat ‘de raderen moesten draaien voor de overwinning’. Nu zou die slogan luiden: ‘de persen moeten draaien voor de overwinning’… Geld immers, heeft geen geur, als het maar rap genoeg uitgegeven wordt.

    ‘S’il y en a plus, il y en a encore’, is in het diepe West Vlaanderen een gekende uitdrukking uit de tijd der grensarbeiders, die voor een hongerloon in het Fransche gingen labeuren. Die woorden moeten eens uit de mond van een genereuze Française gekomen zijn, die al dat werkvolk aan tafel kreeg. Wegens die absurditeit is dat gezegde tot op de huidige dag blijven meegaan.

    Ook uit die tijd stamt trouwens dat andere gezegde :’Les carottes sont bons, zei die Fransman aan diezelfde tafel, en hj pikte er alleen het vlees uit…..

    JaJa, allemaal goed en wel. Maar de vraag blijft (om in het landbouwleven te blijven: (zei de boer) “Veel melk en een vette maarte, dat gaat niet samen’…..

    Willen besparen, is een schone deugd. Maar ‘zaaien naar de zak’ zou beter zijn.

    (*) Zaaien naar de zak, wil zeggen, dat weinig graan in voorraad om uit te strooien, wil zeggen dat er minder zal moeten uitgestrooid worden. Minder op dezelfde oppervlakte, of meer op een kleiner oppervlakte./ Iets dat natuurlijk regelrecht indruist tegen de Europese inwijkings-politiek…..

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    28-04-2015, 17:46 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2576

    *

    *

    Hij vleide geen groten ter wereld

    Wat recht was en schoon joeg zijn boezem in brand….

    Hij duldde geen vreemden tot Meesters in ’t Land…

     

    .

    °1925 -27/4/2007

    *

     

    INLEIDING

     

    Ik heb de man nooit persoonlijk kunnen ontmoeten. Zelfs vandaag is de afstand tussen zijn grootsheid en mijn blogske zo iets als het aantal lichtjaren tussen mij en de zon. De tijd heeft stilaan een laagje patine over de meeste van zijn scherpe woorden gelegd. Maar na 10 jaar; dag op dag van zijn verlijden, is hij meer dan ooit in diezelfde woorden springlevend. Het is dan ook dubbel spijtig, dat zij die zeggen Vlaming te zijn die eerst opkwamen ‘voor verandering’, en nu ‘om de boel vooruit te duwen met openhanden’, ondertussen Vlaanderen hebben afgeschaft. Wegens het doel bereikt…..

    Zijn opvolger, Frankie the loverboy, ‘een grote meneer’ volgens de woorden van een tot tranen toe bewogen BDW op de begrafenis van hun beider ‘chouke’, de betreurde MRM. Die drie samen konden een keerpunt voor Vlaanderen geweest zijn. Want vanaf die dag rees de staartster va de BDWërs pijlsnel. Liefde en de gunst van de massa kunnen soms rare bokkensprongen maken. En wij zitten met de gebakken peren.

    De jonge Griekse God Tom Van Grieken uit Antwerpen zette gistrtren even de puntjes op de i. Gewoon door de bezeilende woorden van Karel Dillen te herhalen. Waaruit we vooral moeten onthouden, dat verzet een verdomse plicht is waaraan we niet, onder geen enkele omstandigheid, kunnen verzaken.

    Dat is, naast de persoonlijke gevoeligheden, gewin de regel. Onverfranst, onverduitst, onverengelst, onnveramerikaniseerd, onverislamiseerd: de ogen (en het verstand) gericht op de toekomst.

    Meneer Dillen, U waart een grote meneer, en niemand anders. Bedankt voor alles wat U ons hebt geleerd.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vlaamsbelang.org/

    *

    n memoriam Karel Dillen: “Opstand is ereschuld”

    *

    Vandaag is het dag op dag 8 jaar geleden dat Karel Dillen, de oprichter van het Vlaams Blok, overleden is.

    Als één van de grootste Vlaams- nationale figuren van de naoorlogse geschiedenis inspireerde Karel Dillen met zijn altijd jeugdig gebleven gedrevenheid zowel jong als oud om de strijd voor een onafhankelijk Vlaanderen verder te zetten. Zo ook huidig Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken, die vandaag in het gezelschap van Marijke Dillen (oud-parlementslid Vlaams Belang en dochter van) een groet ging brengen aan de laatste rustplaats van Karel Dillen. Onderstaande tekst is van zijn hand.

    Eerder dit jaar riep ik 2015 uit tot het jaar van verzet met de volgende woorden: “Wij zijn verzetsstrijders. Echte vrijheidsstrijders. Opstand is ereschuld. Verzet is ereschuld. We zijn het verplicht aan onze vorige generaties, aan onze huidige generaties en aan onze toekomstige generaties.” Als er één man is aan wie onze partij en ikzelf schatplichtig zijn, dan is het wel Karel Dillen. Zijn hele leven stond in het teken van zijn overtuiging. Als parlementslid liet hij steeds zijn afkeer blijken van partijpolitieke spelletjes en bleef hij altijd weigerachtig tegenover compromissen. Die onbuigzame mentaliteit die onze partij nog steeds onderscheidt van de anderen, hebben we aan niemand anders dan hem te danken.

     

    Karel Dillen liet in december 1977 het volgende optekenen: “We zijn geen, mogen geen partij zijn zoals de kleurpartijen. Wij moeten bewijzen dat een partij niet noodzakelijk een bende tafelspringers, arrivisten, mandaatwellustelingen en regeergeilen hoeft te zijn. Dat het ook anders kan: deze ambitie is de uitdaging aan onszelf.” Deze ambitie koester ik tot op de dag van vandaag nog steeds en als voorzitter van het Vlaams Belang wil ik deze ambitie met onze partij ook blijven waarmaken. Voor Vlaanderen, maar ook voor Karel Dillen.

    *

    *

    UITLEIDING

     

    Kijk, over die ‘mandaatwellustelingen’ wil ik het later nog wel eens hebben, maar ik weet niet goed wie eerst aan te pakken; de gewezen generatie of de komende. Bij de ‘gewezen’ zijn de grootste raddraaiers al naar de Eeuwigheid, en hun opvolgers zijn kleine meelopers. Ik noem geen namen, want echten die zijn het niet. Of ze hebben zichzelf, als een jonge kat, verzopen om zo rap mogelijk onder een tegel te geraken. In plaats van ‘kleurpartijen’ te worden genoemd, zoude we hen beter ‘kleurloze partijen’ moeten zeggen. Ze hebben in het verleden elkaar zodanig veel vliegen afgesnoept, dat het nu, bij gebrek aan vliegen, muggenzifters zijn geworden.

    Bij (de komenden( is het nog erger. Die hebben de dag zelf van hun ‘Wijding’ de kap over de haag gesmeten. Als Vlaming geboren, belanden ze straks in een tricolore kist om en worden gecremeerd, na het lossen van een aantal salut-schoten. Die zullen luider klinken dan al hun bestuursdaden samen.

    Wij echter, die van het Vlaams Belang, houden de vuren brandend. Omdat we weten: ‘eens komt het uur, gloeiend als vuur – wie niet dapper is, kan met ons niet gaan - wie niet strijden kan moet ten onder gaan’…... We zijn een volk van Dichters en Dromers en het is precies dat soort mensen, die de wereld verovert.

    Na te gaan in de Geschiedenisboeken over ons glorierijk verleden, dat blijkt uit beelden, doeken en zangen, uit al wat een kunstenaar schiep; straalt gij als met tover omhangen….

    Voor Vlaanderen, trille mijn harte vol geestdrift en vuur. Mijn land is het land van de stille, de vreedzame brede natuur….

    *

    Waarna we dan in ons jeugdig zottekesspêl aan toevoegden: ‘En hedde gae meublen, en hedde gae oïsgerief, da kunde gaa traave mê aa lief….

    *

    Ha die tijd van toen!

    Vlaanderen, het hard’ en het vrome, Vlaanderen blijft eeuwig ons huis…..

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    28-04-2015, 11:35 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (2)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2575

    *

     

    Dinsdag 28 april 2015

    Grasmaand

    Zon 6u23-20u58

    H Vitalis

    *

    .

     

     

    *

    .

    Zelfs van hun eerste broekje: met welk recht komen horden ongevraagde vreemdelingen in onze landen rechten opeisen die ze niet in hun ‘thuislanden’ aan ook maar één van ons willen/mogen/kunnen toestaan? Omdat daar 1400 jaar geleden een debiele woestijnrover het anders zag? Nog voor hun aankomst zijn er al honderden (niet gratis werkende) Advocaten bezig met die ‘rechten’ en lopen de poco-vriendjes zich de ziel uit hun lijf om overal de rode lopers uit te rollen. Terugdenkend aan de onzalige Nazi-tijden, moet ik vaststellen, dat deze bij hun ‘doorbreken’ heel wat meer hinder ondervonden! Waar zou het verschil kunnen liggen?

    De vraag stellen, is het antwoord weten, maar dat niet durven naar buiten brengen. Ik doe het dan maar in andermans plaats, veilig van uit mijn vrijwillige ‘diaspora’, ver van huis en haard en dus voorlopig veilig voor de Baard van Het Beest. De volksverhuizing der wrede Muzelmannen over gans Europa kan zich doorzetten omdat het voordien zo overeengekomen werd met onze Grote Verstanden Islam for Oil. 1975, de Conventie van Straatsburg, weet U nog? Daar werd overeengekomen wat vroeger luidde: ‘Rood of geen Brood, wat in wezen op hetzelfde neerkomt, namelijk wèg vrijheid.

    Dat werd onlangs nog een beetje aangedikt door het Clinton-Wijf, toen ze in al haar pretentie wereldkundig maakte dat het Christendom in de 21ste Eeuw ‘gerationaliseerd’ diende te worden. Een uitdrukking met dezelfde onderliggende boodschap als ‘Arbeit macht Frei’…. of nog: O Die verdomde energie uit de pietrol-landen!!!!‘Proletariërs aller Landen, verenigt U’…. en doe wat wij voorschrijven, of U bent …vogelvrij ipv vrij…..

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Islamisering of secularisering?

    Hoe de islamverenigingen streven naar meer geld en invloed en door de staat en de kerken ondersteund worden. De kerken krijgen jaarlijks 19 miljard euro van de staat. Waarom? Omdat zij kerken zijn en religies in dit land altijd al heel royaal met belastinggeld gefinancierd werden, hoewel hun vermogen op ca. 500 miljard euro wordt geschat (alle bezittingen, grondstukken, onroerende goederen enz.).

    De islamverenigingen zeggen nu: STOP, NU ZIJN WIJ AAN DE BEURT! en eisen ook geld en roepen onmiddellijk “discriminatie!” als ze dit niet ook krijgen. Omdat de beide christelijke kerken ieder debat over de rechtmatigheid van deze staatssubsidies proberen te verhinderen, rekenen ze voor zichzelf uit dat het voor hen altijd nog het meest rendabel is als zij ok de islamverenigingen enorme bergen belastinggeld doen toekomen (dit betalen zij immers niet zelf) dan vrijwillig van “hun” geld af te zien. Dat betalen jullie dan allemaal.

    Dat is de belangrijkste reden waarom de islamverenigingen overal open deuren vinden en de kerken vooraan in de rij staan om de islam in ieder opzicht gelijk te stellen, voordat ze afzien van miljarden euro belastinggeld. Dat betekent ook dat de islam in de scholen zal komen, dat imams en islamitische godsdienstleraren door de staat gefinancierd worden en natuurlijk dat zij op zeker moment hun eigen islamitisch arbeidsrecht krijgen en juridisch gedekt kunnen zeggen dat wie geen moslim is, die krijgt de door hun instellingen aangeboden banen gewoon niet. Daartegen zal men niets kunnen doen. Want als men hier wel iets zou kunnen doen, zouden ook de kerken hun privileges kwijtraken.

    De staat probeert op deze manier zijn eigen euro-islam te kweken, waarvan hij denkt deze aan te kunnen sturen. Alleen, de islamverenigingen hebben allemaal stevige banden in het buitenland, met deels antidemocratische landen en regeringen, die maar al te graag van dit privilegiëren ge/misbruik maken om te ondermijnen en aan invloed te winnen. En ook hier zal de staat niet ingrijpen, omdat hij dan namelijk ruzie zou krijgen met de kerken, die, zoals bekend, geen cent belastinggeld willen missen. De leuze luidt dus “verdeel en heers”. Anderen mogen het sowieso betalen en de bevolking moet zich maar zien te redden met de vaak negatieve effecten. Zo niet, dan insinueert men bij haar “islamvijandigheid” of “islamofobie” om haar de Zwarte Piet toe te spelen en te beschuldigen van intolerantie.

    Ook als het christenen onder jullie niet bevalt, de kerken zijn de hoofdverantwoordelijken voor de islamisering. En met islamisering bedoelen we niet dat iedereen tot de islam wordt gedwongen, maar dat de islam stukje bij beetje alle privileges zal pakken die ook de kerken al hebben. Inclusief het verbod op kritiek op zijn prakrijken. De enige verstandige manier tegen de islamisering en de overmatige invloed van buitenlandse radicaalislamitische regeringen is daarom secularisering en opnieuw nadenken over de privileges van de religies. Alle religies!

    Onder de streep ziet het er namelijk zo uit dat bijvoorbeeld Turkije hier veel inspraakrecht krijgt en dit inspraakrecht zelfs door jullie laat betalen, omdat veel islamverenigingen door de dominantie van Turkse leden gehoorzaamheid aan Turkije verschuldigd zijn. Omgekeerd echter heeft Duitsland in Turkije en in andere landen helemaal geen inspraakrecht. Daar wordt tegelijk met de kolonialismeknuppel gezwaaid en van Hitler gesproken en ieder inspraakrecht wordt afgewezen. Zolang de kerken alleen maar tuk op het belastinggeld zijn, zullen ze dus ook altijd braaf wegkijken wanneer overal elders christenen vervolgd worden, terwijl ze er hier zelf aan meewerken dat islamitische groeperingen die voorstander zijn van christenvervolging in hun thuislanden, veel invloed krijgen.

    Islamverenigingen worden door de staat met geld en invloed uitgerust, waarmee ze nog meer geld en nog meer invloed van de staat kopen. Dat gaat steeds maar door. Islamisering of secularisering. Men hoeft alleen maar een beslissing te nemen.

    Bron:
    www.kayacahit.com
    Auteur: Cahit Kaya

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    *

    UITLEIDING

     

    Och, ‘secularisering’, dat andere alternatief, maakt de linker kamer van het hart ziek, en Islamisering de rechter kamer. Wat meebrengt, dat een zwak en ziek hart zo rap mogelijk moet geopereerd worden om het in zijn vroegere staat van gezondheid terug te brengen.. Dat hart was nochtans al 2.000 jaar zo gezond als een bliek, wat mij in de gelegenheid stelt een ‘Oud Liedeken’ te herhalen.

    ‘t Zag eens een knape stervens geern

    Een valsche wrede boze deern.

    Sies prach haal mi terstond

    diens moeders herte voor mienen hond.

    Hij ging en sloegh syn moeder dood,

    En vluchtte met dat herte rood.

    Maar ’s wans hij loopt en valt

    dat herte vangt te spreken aan.

    Ach jongske; hebdu zeer gedaan?

     

    *

    Ik vind dat de Islamisering de laatste maanden een flink aantal tandjes heeft bijgestoken. De stortvloed beukt met volle kracht. Voelen de Muzelmannerij en hun poco-vriendjes, dat de zege in de lucht hangt, of integendeel dat hun tijd bijna afloopt? Kan het nakend einde mandaat Houssein Barack Obama daar achter zitten? Of het voorgevoel dat het Clinton-wijf onbekwaam als ze is, Dolf zal onderspitten?

    O die verdomde energie uit de pietrol-landen!!!! Waarom willen de Roden en de Groenen persé dat de nucleaire centrales dicht moeten? Zullen wij voldoende ‘alternatieve energie’ hebben, moesten de leveringen van fossiele brandstoffen vanwege de Rus op zich laten wachten? Engels kennen we voldoende, zelfs veel te veel, maar moeten we nu beginnen Arabisch, Russisch of chinees beginnen leren?

    Wetewa? Ik ken Waregem tamelijk goed, en nu Marc Coucke en zijn Madam daar neergestreken blijken te zijn, zal ik hem eens om raad moeten vragen. Die man heeft een 6de zintuig, die spijtig genoeg bij al onze Grote Verstanden ontbreekt.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    28-04-2015, 10:13 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    27-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2574

     

    *

    .

     

    *

    .

    Binnenzicht op Leiden

    *

     

    INLEIDING

     

    Echt een koopmansgeest bij onze Noorderburen, waar echt niet valt mee te spotten. Hebben ze daar hun land boordevol mosketen gekregen, zonder dat het hen veel geld heeft gekost. Als al die Allachieten musko-iten en andere tieten ooit weer weg zullen zijn, laten die toch al die mooie gebouwen wel als prachtige multiple choice magazijnen achter! Kunnen die goed gebruikt worden, seg, om appelen voor citroenen in te verkopen!

    Ja, wat moet we toch daarmee!

    Mosketen die eventueel misschien met een kleine kans op wantrouwen zouden kunnen onthaald worden? Iedereen velt toch aan zijn ellebogen waar de klepel hangt? O Sorry! Bij de Islammerij hangen geen klepels. Dat is een voorrecht voorbehouden aan onze klokkentorens. Zo lang die er nog zijn, wel te verstaan. Wat dat daarna waar zal hangen, weten we dus nog niet.

    Mosketen zijn zoals wijlen het gat in de Begroting. Was vanzelf gekomen, en zal dus ook weer vanzelf weggaan. Desnoods smijten wij er wel nog eens een paar miljarden (Vlaams) gemonnitoreerd belastinggeld tegenaan. Boers Swa weet daar alles van! Zowel van geld monitoreren als van mosketen subsidiëren. Boer Swa is een slimme boer wan, mits een klein percentje, boert hij met het geld van anderen.

    Dergelijke mosketen zijn ook, gelukkig maar, het tegendeel van integreren waar al die politiek correcte denkers en doenders zo van overtuigd zijn. In tegenstelling tot die groepen vreemdelingen zelf, natuurlijk. Die moeten hun eigen ‘gebedshuizen’ hebben, hun eigen slagers, hun eigen bakkers, hun eigen visboeren kleermakers, enz, zodanig dat zij zich thuis, d.i. in hun landen van herkomst, kunnen voelen. Onze buurtwinkels zijn ondertussen zo goed als van de aardbodem verdwenen. Want in supermarkten is het zoveel gezelliger winkelen. Het is stilaan een beetje geworden als een verre exotische vakantie-trip aan de rand van elk van onze steden. Hoofddoeken, tulbanden, manen met brede gordels, waar bommen, knipmessen en pistolen zò in verdwijnen. Onze opgroeiende vrouwelijke jeugd loopt daartussen, alss wandelende snoepjes die gewwon vràgen om van hun omhulsel te worden ontdaan.

    Och, die onachtzame zoeker naar asiel, hij Is Lam Mo Slim en komt er dus ook war hij zijn wil. In Uw plaats.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    &

    http://www.trouw.nl/tr/nl/4728/Islam/article/detail/3930557/2015/03/27/Overheid-weet-niet-wie-moskeeen-betaalt.dhtml

     

    *

    Overheid weet niet wie moskeeën betaalt

    Robin de Wever − 27/03/15, 20:30

    *

    Afbeelding bovenaan. Het vrijdaggebed in de Marokkaanse moskee-annex-islamitisch centrum Imam Malik in Leiden. Het is niet bekend of deze moskee ook buitenlandse geldschieters heeft.

    *

    Het blijft onduidelijk welke buitenlandse geldschieters er meebetalen aan Nederlandse moskeeën. Een onderzoek daarnaar, uitgevoerd in opdracht van het kabinet, heeft weinig tot niets opgeleverd.      

    Het verkrijgen van een nauwkeurig overzicht is problematisch. Er is weinig transparantie bij de islamitische instellingen over de financiering

    Het rapport over buitenlandse moskee-steun

    Buitenlandse islamitische stichtingen hoeven hun steun niet openbaar te maken. Moskeeën zijn evenmin verplicht om buitenlandse steun te melden. Dat doen ze dan ook niet, blijk uit 'Foreign financing of Islamic institutions in the Netherlands'.

    Waarschijnlijk draait slechts een klein deel van de moskeeën op buitenlands geld. De moskeeën waarvan de auteurs van het rapport konden achterhalen dat ze wel degelijk over de grens fondsen werven, waren bekende namen. Zij waren al vanwege financiering in de media geweest. Bij andere instellingen hebben de onderzoekers 'nauwelijks indicaties' voor buitenlandse geldstromen gevonden.

    Het onderzoek is uitgevoerd in opdracht van het Ministerie van Sociale Zaken en is vandaag verstuurd naar de Tweede Kamer. De Kamer gaf eerder al aan meer te willen weten over de moskee-financiering. ChristenUnie-Kamerlid Gert-Jan Segers diende er een motie over in en het CDA stelde in januari zelfs voor om buitenlandse financiering helemaal te verbieden. Oostenrijk heeft dat onlangs ook gedaan.

    Veel moskeeën contant betaald

    "Het verkrijgen van een nauwkeurig overzicht is problematisch", schrijft minister Van der Steur van Veiligheid en Justitie in een brief aan de Kamer. "Er is weinig transparantie bij de islamitische instellingen over de financiering." Bovendien is duidelijk dat veel moskeeën werken met 'informele transacties en contante betalingen'.

    Buitenlandse financiering is in principe niet verkeerd, stelt Van der Steur. Iedere geloofsgemeenschap heeft het recht om sponsoren te werven, zowel binnen als buiten de landsgrenzen. Wel is hij bezorgd dat donateurs ook inhoudelijke invloed zouden kunnen uitoefenen. Of ze dat ook doen is niet duidelijk geworden. Van landen als Saoedi-Arabië en Qatar is algemeen bekend dat ze - hetzij van overheidswege, hetzij middels private organisaties - buitenlandse moskeeën financieren. Zo proberen ze hun versie van de islam te propageren.

     

    'Meeste geld gaat naar Afrika'

    Hoeveel van die geldsteun naar Nederland gaat is nog steeds onduidelijk, want de auteurs van het rapport hebben geen geldstromen kunnen blootleggen. Wel spreken ze een vermoeden uit: het meeste geld gaat waarschijnlijk naar Afrikaanse en Aziatische landen. Daar wonen veel meer moslims.

     

    Het rapport adviseert het kabinet om onderzoek te doen naar internationaal opererende organisaties die optreden als tussenpersoon, al vragen de onderzoekers zich wel af of 'dergelijk onderzoek enig resultaat zal opleveren'. Ze hopen vooral dat islamitische instellingen meer openheid van zaken geven. Dan hoeven moskeeën die niets te verbergen hebben ook niet meer bang te zijn dat ze in een kwaad daglicht komen te staan.

    *

    *

    UITLEIDING

    Ach Leiden, een der oudste universiteit-steden van het Avondland, is stilaan geen Leiden meer, maar één groot Lijden geworden. Al die ‘verrijkers’ hebben het zodanig ‘verrijlt’ en ‘verroken’, dat het straatarm is geworden.

    Wie blank en Nederlander is, en nog geen Islammer, loopt er in de kijker, want bekeken als “kafir’, het doodslaan niet waard.

    Ooit liepen we te zingen van ‘Piet Heyn Piet Heyn zijn naam is klein, maar zijn daden benne groot, ja groot’….Het ziet er dus stilaan it, dat naast zijn naam, oo zijn daden cleyn zullen wezen….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     

      








    27-04-2015, 15:26 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    *

    .

     

    *

    .

    Op zoek naar een andere stek….

    *

     

    INLEIDING

     

    ’t Kan dooien, ’t kan vriezen: wat doe je d’er aan?! Maar als DM het brengt, het dagblad met een zwarte achtergrond als bloedrode toekomst in haar logo, mogen we ons aan alles verwachten. Deze keer zelfs aan een ‘act’ van JMDD van LDD, stel U voor.

    De man wordt opgevoerd zonder onderbrekingen/smalende opmerkingen, hij mag zelfs uitspreken: het moet dus zijn dat hij in hun kaarten speelt.

    Anders gezegd: DM doet lijk Sponsius Spinardus (*), die waste achteraf ook zijn handen in onschuld, want hij wilde niet dat het bloed van deze Onschuldige hem zou kwalijk genomen worden, zoals hij bekende aan zijn halve trouwboek die wilde weten waarom hij op dat uur van de dag….

    Maar de koe bij de horens vatten, (in dit geval de zeekoe) zit er bij JMDD ook niet in. De man weet trouwens ook niet hoe zo’n rund moet getemd worden. Al die Arabische Seinzoenen, lente, zomer, winter, zijn als de doos van Pandora die weer dicht moet worden geklapt. Niet door er tegen te praten, maar door ze met geweld en met de blote vuist toe te slaan.

    Het Kwaad moet aan de wortel worden bestreden, niet in de blaadjes. Die vliegen, als ze vroeg of laat los komen, toch mee met de wind.

    *

    (*) Pontius Pilatus… zo las ons klein broertje zijn avondgebed voor, telkens hij aan de beurt was bij het ‘Symbolum des Geloofs’ over de Kruisdood van de Heer. Wij, die een paar jaar ouder waren, hoorden hem stapsgewijze dan declameren over Pontius Pilatus, en over gekruisigd worden, gestorven en begraven. Bij hem klonk dat als ‘Sponsius Spinardus’, gekruisigd, ‘gestoven en gebraden’…..Toen, in die tijd, is hij zelfs beginnen hakkelen, als hij alleen nog maar dacht aan dat verplicht gesteld Avondgebed bij de Leuvense stoof, avond na avond uitgelachten door de anderen….

    Later is dat broertje, inmiddels wel kapitein-commandant ter lange omvaart geworden…. nog nijdig wanneer wij in de familiekring deze jeugdherinnering opdralen.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    Dedecker over bootvluchtelingen: "Ik weiger mee te huilen in koor van politiek correcten"

    *

    In een opiniestuk op knack.be reageert LDD-voorzitter Jean-Marie Dedecker op de veelvuldige drama's met bootvluchtelingen in de Middellandse Zee. "Het is niet onze schuld dat mensen uit Afrika en het Midden-Oosten op een gammele schuit het zeegat kiezen", schrijft Dedecker.

    "Ik weiger mee te huilen in het koor van de asielindustrie en de politiek correcten die ons een geweten willen schoppen en ons beschuldigen van schuldig verzuim. Het is niet onze schuld dat mensen uit Afrika en het Midden-Oosten op een gammele schuit het zeegat kiezen", meent Dedecker.

    De voormalig volksvertegenwoordiger gaat verder: "Nagenoeg alle landen in deze regio's zijn kruitvaten met een smeulende lont. Het is niet de schuld van Europa dat de Arabische lente ontaard is in een Arabische winter en dat de Soennieten en de Sjiieten elkaar al 1400 jaar bekampen. Monsterlijk godsdienstfanatisme dat gezelligheidsverenigingen als ISIS, Boko Haram en Al Shabaab heeft gebaard."

    "Het is logisch dat kansarme paupers deze regimes willen ontvluchten, maar het is even logisch dat wij het OCMW van de wereld niet zijn. Wie betaalt aan de overzetmaffia weet dat hij in de illegaliteit belandt en dat hij overgeleverd wordt aan de moraliteit van mensen- en slavenhandelaars, gewetenloos crapuul voor wie een drenkeling collateral damage is. Wie Russische roulette speelt, uit wanhoop of tegen beter weten in, kan in een zeemansgraf belanden. Dat is niet de schuld van de Europeanen, maar een eigen keuze", schrijft Dedecker nog.

    *

    *

    UITLEIDING

     

    Al die raddraaiers in al die van armoe stervende Prachtlanden, verantwoordelijk voor al die ‘Arabische Miserie’ zijn slechts een kleine minderheid. Als die vernemen dat de vriendjes in Amerika en in de EU hen laten vallen door bvb te stoppen met hen (ook geldelijk) te steunen en wapens te leveren, zullen die beginnen nadenken. Dat is precies de goede gelegenheid om hen gericht op de nek te springen met de meest gesofistikeerde middelen. ’n Paar elite-bataljons er op afsturen, even meedogenloos optredend als die zelf waren, en in een paar dagen tijd kan de klus geklaard zijn. Nieuwe Leiders aanstellen, en de oude die het zouden overleefd hebben, voor Het Vredeshof in Den Haag brengen. Of ze in handen geven van het Volk….

    Dat is o.a. de remedie die tegen de Nazi’s van bij ’t begin had moeten toegepast worden. Hitler, kanselier en Alleenheerser met Het Parement buiten spel gezet? Ge moest bij ons al niet zeer slim zijn, om te beseffen dat het nooit genoeg zou zijn voor zo’n systeem.

    Dat ‘nooit genoeg zijn’ geldt trouwens ook voor de Islammerij, de herziene en verbeterde uitgave van de Nationaal Socialisten, de NaSocio’s van de Hogere Dimensie, die geen Führer, maar een god in het vaandel voeren.

    Ik vertolk hiermee, hoop ik, de mening van het Gezond Verstand. Al moeten we natuurlijk toegeven, dat ‘besturren’ en ‘gezond verstand’ bij elkaar samen horen als… water en vuur. Als straf uit het Aards Paradijs is dat nog wat anders dan werken in het zweet zijns aanschijns, of kinderen ter wereld brengen in pyn en smarten…

    Was de Zonde van Hovaardigheid om aan God te gelijken, dan zò erg, dat de Mensheid in der eeuwigheid zo zwaar moest bestraft worden?

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    27-04-2015, 13:40 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2572

    *

    Maandag 27 april

    Zon 6u25-20u57

    H Floribert

    *

     

    *

    Als stenen kantwerken

    .

    Die rijzen met torens vol zwier….

    *

    INLEIDING

     

    µakkoord, natuurlijk is dat voorvaderlijk gedoe rond ons o zo humane Christelijk Geloof veel te ‘conventioneel’. Vooral daar waar het voorbijgaat aan de essentie. Dan is het bijna ‘bijgeloof’ geworden, of geldklopperij zoals ooit met de verkoop van ‘Aflaten’, om vlugger en op een mooiere plaats in de Hemel te komen. Maar de essentie zelf is Eeuwig, zoals het Mensdom zelf. Tja, wat had U eigenlijk gewild! Traditie is altijd een beetje ‘conventioneel’, me dunkt. Maar nu is de eer op een afgedwongen manier geforceerd ten voordele van de Eeuw van de Wassende Maan. Zeer duidelijk dus aan de o zo gevreesde maanziekte. Het wordt dus de eeuw van de croissant, die straks van deur tot deur zal bedeeld worden, zodat niemand nog zijn huis uit moet. Dat de Islammerij op marcheert onder de Halve Maan en niet onder de Volle Maan, heeft waarschijnlijk te zien met de voorliefde om alles in twee te kappen. Niet de religie van het Kruis, maar de ‘religie’ van het kromzwaard…..

    U leest hieronder hoe de Dom van Keulen een soort doorn in het oog van de Islam is geworden. Net op diezelfde plaats willen ze een kolossale Koeplmoskeet, met vier minaretten. Bouwvergunning, en milieustudie zijn al lang in de saccoche. Alleen de sloopvergunning zit een beetje in het slop, omdat Pegida bezwaar heeft aangetekend. Maar daar wordt aan gewerkt achter de schermen. Dus voorlopig nog even bidden op de koude straatstenen, desnoods met de paraplu (tegen de regen) geplant in de opgeheven konten. Islammers, gewend aan de woestijn, moeten nog wennen aan het weer, ziet U.

    Ha, die goede oude ‘Dom zu Köln’. We zullen hem missen. Onder de oorlog was deze langs binnen infgericht als wapenfabriek(je), met wagonnetjes op rails voor de vlotte aan- en afvoer van de afgewerkte oorlogsproducten. Heb ik nog onthouden uit de Panorama, het ondertussen ter ziele gegane weekblad uit de jaren ’50…... Geen kat in het vijandelijk kamp onder de oorlog die dat monument durfde te bombarderen, alhoewel de gehele stad daarrond in één grote puinhoop was herschapen. Toen, na de ‘Bevrijding’, sprak heel de wereld schande van die afschuwelijke Nazi’s. die voor deze heiligschennis verantwoordelijk waren. Achteraan in de kerk hingen bij ons foto’s van dat interieur, met vlammende opschriften en vragen om mild te steunen in de offerblok.

    Dit verhaal alleen maar ter illustratie, hoe de tijden kunnen veranderen….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

     

    Islamitische terreur: politiebescherming voor kerken

    Na de verijdelde aanslagen in Parijs denken ook de veiligheidsautoriteiten in Duitsland er over na hoe zij daarop moeten reageren. Men zou echter niet voor iedere kerk twee politiemensen kunnen neerzetten, zei men.

    In Frankrijk heeft de Minister van Binnenlandse Zaken opdracht gegeven tot meer politiebescherming voor kerken. In Duitsland is dat tot nu toe niet het geval. “Na de verijdelde aanslagen op twee kerken in Parijs staan we echter in nauw contact met de Franse autoriteiten”, verluidde het ministerie van Binnenlandse Zaken. Daarbij gaat het om het exacte aanslagscenario en de contacten van de vermoedelijke daders in de internationale radicaalislamitische scene.

     

    In Duitsland staan ongeveer 24.400 katholieke en 20.600 protestantse kerken. “We kunnen niet voor iedere kerk twee politieagenten neerzetten”, zei een woordvoerder van het ministerie van Binnenlandse Zaken van de deelstaat Nordrhein-Westfalen. De Dom van Keulen, de op één na hoogste kerk van Europa, valt onder zijn verantwoordelijkheid. Dagelijks bezoeken 2000 mensen de Dom. De veiligheidsmaatregelen zouden “op hoog niveau” liggen, zei de domproost. Duidelijker wil hij niet worden: “Afweermaatregelen waarover men praat, zijn geen afweermaatregelen.”

     

    In de Sint-Pietersdom in Rome wordt iedereen bij binnenkomst gecontroleerd en zijn lichaamsscanners – niet echter in Duitse kerken. “Een veiligheidsconcept dat landelijk functioneert, is moeilijk te realiseren”, zegt de woordvoerder van het bisdom Münster. In Berlijn zijn de katholieke Hedwigskathedraal en de evangelische Dom belangrijke kerken. “Op grond van de voortdurend hoge abstracte bedreiging” zou de politie opdracht hebben gekregen om snel te reageren op “buitengewone omstandigheden in de omgeving van kerken”, zegt de Berlijnse Senaat.

     

    Ondertussen observeren de veiligheidsautoriteiten de reizen van radicaalislamitische strijders. De gepakte dader van Parijs zou contact onderhouden hebben met radicale islamieten uit Syrië. De Franse regering gaat er van uit dat hij van daaruit de opdracht kreeg om christelijke kerken aan te vallen.

    Bron:
    www.faz.net
    Auteur: Uta Rasche

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    *

    UITLEIDING

     

    Tja, de Notre Dame in Parijs is zo te horen, ook een ‘target’ om door het kromzwaard te worden bewerkt. En de Kathedraal van Chartres, omdat deze laatste zo centraal gelegen is op een heuvel, van heinde en ver te speuren als een naar de hemel wijzende vinger; midden de wuivende korenvelden. Althans, dat is het beeld dat mij van kindsbeen af het op netvlies staat gebrand. Het ruisen van die rijpe tarwe, en daarna de donkere koelte onder de gothische bogen, bijna gehypnotiseerd door dat prachtige brandraam dat harmoniëerde met de orgelklanken: mensenlief, wat waren ze toch kunstenaars, al die anonieme kathedraalbouwers uit voeger tijden!

    Maar er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Overal moeten nu, lijk in Mekka, Kagbaa’s nagebouwd worden naar het voorbeeld dat alleen daar staat, en alleen mag aanschouwd worden door echte Moslim-ogen. Niet door ‘ongelovige honden’, vooral niet door Joden en Christenen..

    Onze kathedralen daarentegen, stonden als wenkende open handen van ver te wijzen naar een andere wereld, voor iedereen vrij en vrolijk toegankelijk. Of ze stonden (denk aan de Duomo van Milaan) als een marmeren gebed model te staan, waar zelfs Le Corbusier geen raad mee wist.

    Niet te verwonderen, want die wondermooie voorgevel was het werk van een Vlaming. Canzonissima bestond toen nog niet, maar die man had wel de Eerste Prijs in Uitmuntendheid gewonnen op Bouwbeurs van de meest befaamde Italiaanse bouwmeesters….Zijn naam? Al lang vergeten bij ons, maar niet zo in Milano zelf! Jacobus Coene (1394) was zijn naam, zoals op de gedenkplaat aan de Brugse O.L. Vrouwkerk staat aangegeven.

    De man was toen in die jaren wereldberoemd, al was er van de ‘globalisatie’ nog geen sprake. Nu zouden mensen als dat Clinton-wijf daar geen marmeren kunstwerk meer bouwen, maar een torengebouw dat zou moeten wedijveren met de hoogste wolkenkrabber ter wereld, deze van Dubai. Dat soort constructies zijn inderdaad het best geschikt om een bepaalde soort mensen, met het hoofd voor, zoals in de Koran wordt voorgeschreven, af te gooien. Die zijn achteraf inderdaad zo plat als een luis en kunnen zò met de Groendienst worden meegegeven.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *






    27-04-2015, 09:50 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!