MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    31-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5237 OVER POLITIEKE AARDVERSCHUIVINGEN

    Bij de ontelbaar vele gelijkgezinden op Tinternet treft men altijd en overal het betere nieuws aan. Daar tenminste weet men op voorhand niet in de maling te worden genomen.

    *

    Via onderstaande link kan de lezer ten eersste als voorsmaakje binnen geleid worden in de wondere NL-wereld van Het Tijdperk nà Rutte’.

    Te mooi om waar te zijn!

    Thiery Baudet,

    de Verrezen Pim Fortuyn

    *

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=215&v=HuSkkuEOEa4

    *

    De hoofdschotel (hiernavolgend) smaakt echter nog beter. Omdat die de Nederlandse grenzen ver overtijgt, zo ver en zo hoog als de aarde rond is. Deze aarde namelijk warmt niet op, maar koelt af. Lees en overtuig Uzelf. Maar vooral: draag dat goede nieuws zoveel mogelijk uit. Draag daarbij zoveel mogelijk zorg voor een warme outfit voor U en de Uwen. Een flinke voorraad antraciet en opslaanzou ook wel eens nuttig kunnen zijn. Om de voetjes aan te warmen en om soep op te koken. Weet U, als peuter werden wij warm gehouden door ‘Winterhulp’. Is na te zien op ieders zoekmachine.

    *

    Grote gletsjer op Groenland weigert mee te doen met klimaathoax en groeit al 2 jaar

    *

    Wetenschappers: ‘We konden het eerst niet geloven’ – Mini-ijstijd komt er vanaf 2020 aan: NASA satelliet constateert afkoeling atmosfeer

    *

    Deze gletsjer in Groenland wordt al jaren als zogenaamd bewijs aangevoerd voor de (antropogene) opwarming van de aarde. Sinds 2017 is de snel bewegende ijsmassa echter weer net zo snel gaan groeien.

    Klimaatalarmisten halen smeltende gletsjers en ijsbergen steevast aan om door mensen veroorzaakte klimaatverandering te ‘bewijzen’, en erop aan te dringen dat er ‘nu iets aan gedaan moet worden’. Als het werkelijk zo’n simplistisch oorzaak-en-gevolg verhaaltje zou zijn, zoals ook onze scholieren valselijk wordt wijsgemaakt, dan kunnen we nu meteen stoppen met klimaatmaatregelen, want volgens de NASA is een al 20 jaar durende smeltende gletsjer de afgelopen 2 jaar weer even snel gaan groeien. Astronomen wijzen er in dit verband nogmaals op dat het aangebroken zonneminimum juist een periode met global cooling kan gaan inluiden.

    De Jakobshavn gletsjer

    https://en.wikipedia.org/wiki/Jakobshavn_Glacier

    *

    aan de westkust van Groenland was sinds 2012 bijna 3 kilometer korter en bijna 30 meter dunner geworden. Sinds 2017 is de gletsjer echter met dezelfde snelheid weer gaan groeien.

    ‘Eerst konden we het niet geloven,’ verklaarde hoofdonderzoeker Ala Khazendar van het gerenommeerde Jet Propulsion Laboratory (JPL) van de NASA. ‘We hadden feitelijk aangenomen dat Jakobshavn net zoals de afgelopen 20 jaar zou doorgaan (met smelten).’

     

    Collega Josh Willis noemde dit goed nieuws, maar ‘ook slecht, want het betekent dat oceaan-tremperaturen een grotere rol spelen bij het smelten van gletsjers dan eerder werd gedacht. Op den duur zullen we onze voorspellingen voor de zeespiegelstijging weer moeten bijstellen,’ verklaarde hij met het verplichte, voorgeprogrammeerde politiek-correcte klimaatalarmisme.

     

    ‘Zegt niets over global warming’?

     

    Andere wetenschappers reageerden op vergelijkbare voorspelbare wijze, en waarschuwden dat de ‘tijdelijke’ groei van de gletsjer niet betekent dat ‘Global Warming’ nu in twijfel moet worden getrokken. Als de trend andersom was geweest, dan hadden de media en politici het zoals altijd wèl als bewijs van hun eigen opwarmingstheorie aangehaald.

     

    Sterker nog, inmiddels worden zo’n beetje alle weersverschijnselen gebruikt om hun klimaathysterie te verantwoorden. Dat gold zowel de hitte en droogte in Europa vorig jaar als de record koudegolven de afgelopen jaren in Noord Amerika.

     

    Mogelijk vanaf 2020 nieuwe mini-ijstijd van tientallen jaren

     

    De vraag is echter hoe ze zullen reageren als vanaf volgend jaar het door astronomen geconstateerde zonne minimum een nieuwe mini-ijstijd veroorzaakt, en de planeet in een periode met ‘global cooling’ terecht komt.

     

    Sinds vorig jaar zijn er bijna geen zonnevlekken meer waargenomen. Volgens gegevens van NASA’s TIMED satelliet heeft dat inmiddels gevolgen voor de thermosfeer (de bovenste laag van de atmosfeer), die aan het krimpen en afkoelen is, een vaststaand en onvermijdelijk verschijnsel tijdens zonne mimima.

     

    Op grond hiervan voorspelden wetenschappers van de universiteiten in San Diego en Northumbria (Groot Brittannië) in 2018 dat ons de komende tientallen jaren waarschijnlijk een ‘groot zonne minimum’ staat te wachten, vergelijkbaar met het Maunder Mimimum tijdens de 17e en 18e eeuw, beter bekend als de ‘kleine ijstijd’.

    Dat leverde op schilderijen weliswaar mooie plaatjes op van dichtgevroren rivieren en zelfs kuststroken, maar zorgde verder voor een hoop ellende door kou, slechte oogsten, honger, ziekte en sterfte.

     

    Niet minder, maar juist meer CO2 nodig

     

    Met andere woorden: als menselijke CO2 uitstoot al voor een zeer klein deel verantwoordelijk zou zijn voor de –overigens nog altijd binnen de normale klimaatschommelingen vallende- opwarming van de aarde (en dat is een héél groot ALS), dan zouden we de CO2 uitstoot de komende jaren niet moeten afbouwen, maar juist fors opvoeren, omdat we het natuurlijke gas dan wel eens heel hard nodig kunnen hebben om nog een beetje normaal te kunnen blijven leven.

    Xander

    *

    Het is maar te hopen dat er geen ongelukken en:og zelfdodingen gebeuren, als dat uitkomt. Want dan staan onze ‘Bestierders’ met hun slippendragers van Riberaal Rood-Groen met bloot gat in de kou. En we weten allemaal, dat een zoogdier die in het nauw zit, rare sprongen kan maken….

    Straks barst de kiesstrijd los. Hebben ‘onze’ voormannen zich al gerealiseerd wat de klimaaat-rechtzettingen (afkoeling ipv opwarmg) voor een voorhamer is om zelfs een Almacy luizeplat te slaan?

    Ik kan bijna niet meer wachten om dàt nog te beleven!

    Goed dat ‘Fabeltjesjrant’ een nieuw elan heeft gekregen. Zo weten onze schoolmeisjes weer wat dien als e niet meer moet gebrost worden om pol-corr te betogen.

    *

    Dinsdag 27 Maart 2019

     

    31-03-2019, 09:50 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    30-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.526 DE TWEEDE RECONQUISTA BEGINT OOK IN SPANJE


     

    In eigen Coburgland wordt dapper meegesreden.Goed gedocumenteerd zijn is inderdaad strategisch van groot belang. Vooral met het motto voor ogen, dat … de tijd alle wonden heelt.

    We zullen zien, zei de blinde, en hij had 7 jaar op zee gevaren en nog geen druppel water gezien.

     

    CATALAANSE PARLEMENTSLEDEN IN BELGISCHE KAMER

    https://doorbraak.be/46634-2/?utm_medium=push&utm_source=meldingen

    *

    Gisteren verwelkomde de Commissie voor de Buitenlandse Betrekkingen de vicevoorzitter van het Catalaanse parlement, Josep Costa i Rosselló, en de voorzitter van de Catalaanse commissie voor de Buitenlandse Betrekkingen, Aurora Madaula i Giménez. Ze kwamen aan bod in een hoorzitting met de parlementsleden over de politieke situatie in Catalonië en het lopende proces tegen de twaalf Catalaanse politieke en sociale leiders. Het was voor het eerst dat een delegatie Catalaanse parlementsleden te gast was in de Belgische Kamer van Volksvertegenwoordigers. Het panel werd vervolledigd door jurist en advocaat van Jordi Cuixart, Olivier Peter. De vergadering vond plaats op initiatief van Kamerlid Peter Luykx (N-VA) en werd voorgezeten door commissievoorzitter Dirk Van der Maelen (sp.a).

     

    Van autonomie- naar onafhankelijkheidsbeweging

    De historica Aurora Madaula, parlementslid voor Junts per Catalunya (JxC) beet de spits af door uit te leggen hoe de Catalaanse politiek in de huidige situatie verzeild is geraakt. In een notendop schetste zij hoe door een opeenvolgende reeks gebeurtenissen en acties van de Spaanse regering de Catalaanse autonomiebeweging evolueerde naar een onafhankelijkheidsbeweging, met het omstreden referendum van 1 oktober 2017 en de politieke crisis met Madrid tot gevolg.

     

    Catalaans parlement onder juridisch vergrootglas

    Vervolgens ging vicevoorzitter van het Catalaanse parlement Josep Costa (JxC) in op de impact die het Catalaanse parlement ondervindt van de crisis met Madrid: ‘De huidige en vorige Spaanse regering brengen de scheiding der machten ernstig in gevaar. Vandaag wordt de gehele werking van het Catalaanse parlement in feite onder een juridisch vergrootglas geplaatst, en dit is iets wat wij voor het premierschap van Rajoy nooit eerder zagen.’ Costa kaart aan dat het opsluiten van politici omwille van het uitoefenen van hun mandaat, en niet omwille van een persoonlijke daad, geen rekening houdt met het stemrecht van de mensen die hen verkozen. Volgens hem ondermijnt dit niet alleen de parlementaire immuniteit, maar ook het democratisch functioneren van Spanje en Catalonië. ‘

    hiervan kan het Catalaanse parlement niet op een normale manier functioneren

     

    Als gevolg hiervan kan het Catalaanse parlement niet op een normale manier functioneren, kunnen we niet alle parlementsleden laten stemmen, worstelt het parlement om wetgeving en de begroting goed te keuren en krijgt het met heel veel druk af te rekenen om vroegtijdig verkiezingen te houden. Het parlement wordt met andere woorden verhinderd om het mandaat van het volk uit te oefenen en dit compromitteert de stabiliteit van de Catalaanse regering.’

     

    Vrijheid van vergadering op het spel

    dat Spanje met dit juridisch proces verzaakt aan zijn internationale engagement ten aanzien van de andere Europese landen met betrekking tot de fundamentele rechten

     

    De derde en laatste spreker was de jurist Olivier Peter, een van de advocaten van de middenveldleider Jordi Cuixart. Peter ging dieper in op het proces, schetste tal van tekortkomingen in de gevolgde procedure en gaf aan dat het voor hem duidelijk om een politiek proces gaat. In de zaak tegen Cuixart, voorzitter van de Catalaanse cultuurorganisatie Omnium Cultural en organisator van tal van vreedzame massabetogingen, staan de vrijheid van vergadering en de vrijheid om te protesteren op het spel. ‘Het is een recht om vreedzaam te manifesteren om druk uit te oefenen op de regering. Dat is een normale gang van zaken. Cruciaal is dat Cuixart dit uitsluitend op vreedzame wijze deed en geweld weerde. Daar zijn ook bewijzen van. De aanklagers beweren echter het tegendeel. De uitkomst van dit proces betreft niet alleen het lot van Jordi Cuixart, maar van het middenveld in het algemeen. Deze zaak mag geen precedent vormen.’ Ten slotte oordeelde Peter dat Spanje met dit juridisch proces verzaakt aan zijn internationale engagement ten aanzien van de andere Europese landen met betrekking tot de fundamentele rechten.

    ‘Nee!’ aan ondemocratische praktijken in Europa

     

    Initiatiefnemer van deze hoorzitting Peter Luykx (N-VA) vindt het zeer belangrijk om via deze getuigenissen uit eerste hand informatie te vergaren over de politieke crisis in Catalonië. ‘

    niemand mag ongevoelig blijven voor de ondemocratische praktijken die vandaag in Spanje plaatsvinden

     

    Alleen al door het feit dat er een proces in Madrid plaatsvindt, zijn de Catalaanse politieke en sociale leiders eigenlijk al terechtgesteld. Je kan voor of tegen de Catalaanse onafhankelijkheid zijn, maar niemand mag ongevoelig blijven voor de ondemocratische praktijken die vandaag in Spanje plaatsvinden. De N-VA zal hier als partij standvastig op blijven hameren, in het Vlaams, in het federaal én het in Europees parlement.’

     

    PETER LUYKX

     

    Overal in Europa is roering. Maar in een land dat tot eenieders verbazing het voortouw had genomen tegen de Europese Nazistaat, Italië, luiden de laatste berichten dat de held Salvini zich voortaan alleen nog inzet om van binnen-uit de EU Instellingen te verbeteren. Bla-Bla-Bla en de karavaan trekt gewoon verder. Wemoswaar met heem wat mindr ‘verrijkers’ dan eerst voorzien.

    Ga dus vlug over naar volgend stukje. Gewoon omdat, wat wij in de Lage Landen zelf doen, altijd beter is.

    Zaterdag 30 Maart 2019

     

    30-03-2019, 12:49 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5235 ANUNA EN DE BIJBEL


     WOORD VOORAF

    Aan de lezer, die spijts alles als bezoeker trouw is gebleven aan deze dakvenster-blog: het moge hem/haar belend gemaakt worden dat zekere personen nooit opgeven. Van mijnentwege: geen sprake van vallen en opstaan. Het is gewoon niet kunnen weerstaan, om via de Victor Reader de door slechtziendheid opgelopen intellectuele achterstand zoveel als mogelijk te recupereren. Noeken , veel boeken, zijn altijd mijn lust en mijn leven geweest. Tot het noodlot toesloeg.

    ‘Een drang waaraan men niet kan worden weerstaan’, pleit in onze dagen zelf de kindermoord met voorbedachten rade door de eigen moeder, vrij van alle straf. Noem het, wat mij betreft, het Vermas-isme. Maar doe dat stilletjes, anders krijgt U nog een deel van zijn ereloon door Uw maag gespitst. Met kans op de volgende Ark-Prijs als waardering voor Uw mollenwerk.

    https://www.luisterpuntbibliotheek.be/nl/links

    *

    Zo’n Victor Reader hebbedingetje is gratis voor al wie vóór zijn 65ste de Overheid officieel heeft ingelicht van een eventuele dreigende oogkwaal. ’t Is maar dat U het weet. Want nadien kost alles de volle pot. Tenminste, als Licht & Liefde niet tussenbeide komt. Dan kost zo’n ‘reader’ geen € 495.00, maar € 110.00.

    De ‘Luister Bib’ beschikt over meer dan 30.000 titels. U heeft maar te kiezen en Mieleke de facteur brengt ze U zó in Uw maandje.

    *

    Hieronder werd goede aandacht besteed aan die welbepaalde zekere ARK-prijs Voor Het Vrije Woord, , waarvoor die ver-eremerking ook mag staan. Dus eerst op zoek naar nadere informatie bij Google.

    De Arkprijs van het Vrije Woord is een symbolische prijs die mensen bekroont die zich actief inzetten voor de vrijheid van denken.[1] De Arkprijs wordt elk jaar uitgereikt op de vooravond van Hemelvaartsdag in de Antwerpse galerie De Zwarte Panter

    De Arkprijs van het Buzzwoord

    *

    https://www.tscheldt.be/de-arkprijs-van-het-buzzwoord/

    *

    In de schoot van de Stichting Arkcomité is beslist dat de Arkprijs van het Vrije Woord anno 2019 gaat naar – tromgeroffel – Anuna De Wever en Kyra Gantois.

    Ik moest even terug in mijn kooitje gaan zitten om hiervan te herstellen. Zijn de werkende leden van de Stichting Arkcomité aan de coke? Yogasnuivers? Toch weer net iets teveel gezopen tijdens de slopende ballotage-zittingen in afspanning De Spleet? Die smalle reet tussen parking en Schelde, beter bekend als

    Galerij De Zwarte Panter.

    *

    De .Arkprijs is sinds 1951 een prijs die na rijp beraad wordt toegekend aan dwa, humanisten, vrijdenkers, vrijmetselaars, kunstenaars, theatermakers, zangers, filosofen, artsen en andere weerbarstige koppigaards die de vlag van het vrije tegendraadse woord altijd en overal fier laten wapperen. In een vlaag van zinsverbijstering, klimaatverdwazing en politieke correctheid worden Anuna De Wever en Kyra Gantois toegevoegd aan de erelijst van deze prestigieuze onderscheiding. Da kan na nie gewoon, nie! En toch is het even jammer als waar.

     

    Anuna De Wever en Kyra Gantois treden toe tot het intellectueel-artistieke pantheon van Vlaanderen. Hun namen horen voortaan thuis in de rij Hugo Claus, Ivo Michiels, Paul Snoek, Leonard Nolens, Frans Boenders, Maurice De Wilde, Leo Apostel, Wannes Van de Velde, Wim Distelmans, Christine Van Broeckhoven, Paul De Grauwe. We doen veel meer terechte winnaars wegens plaatsgebrek oneer aan. We hopen dat Zak, die anno 2000 de Arkprijs won, een snijdende cartoon maakt bij het ridderen van de klimaatgodinnen Anuna en Kyra. Twee meisjes wanhopig op zoek naar enige betekenis in het nog op te warmen bestaan, de leegte vullend, kwetsuren genezend, duimpjes likend, aandacht genererend. Me, Myself & Selfie.

    In het bestuur en onder de werkende leden van de Stichting Arkcomité van het Vrije Woord tellen we nochtans aardig wat verlichte lieden, logebroeders, papenvreters, anarchisten, Vlaamsgezinden en geletterden. We hebben er het raden naar wie hun glas wijn tijdens de definitieve deliberatie vol slaapmiddelen heeft gegooid. Of schuimend vol Viagra. Minstens een paar stichtende leden van het Arkcomité zullen dit goddelijke gebaar wellicht naar waarde hebben geschat. Doch dat hoeft geenszins te betekenen dat de Arkprijs van het Vrije Woord bij het begin van de lente van het jaar 2019 moet worden uitgereikt aan twee schoolkinderen die in bederfelijk slecht Nederlands de groene politiek-correcte klimaatkerk napraten. De christelijke astrofysicus Gerard Bodifée die in de hysterische Calvo & Co – koorts op wetenschappelijke grond niet wenst mee gaan, was niet alleen een betere maar ook een terechte keus geweest. De Arkprijs van het Vrije Woord is de Arkprijs van het Politiek Correcte Buzzwoord geworden. Schrijver, theatervisionair en Vlaamse Reus Herman Teirlinck (1879-1967) – stichter van de Arkprijs – draait zich om in zijn graf.

    Suskewiet

    *

    Oppassen geblazen, want De Schelde is ’n snelstromend waterke in de Antwerpse polder. In die ’Koekenstad’ wordt al eens iemand ‘op stopekes getrokken’, wat de plaatselijke uitdrukking is voor ge weet wel.

    Enne o ja, over het persoontje van die Unina zelf. Boze lieden zij ons hier in huis komen vertellen, dat die verleden jaar maa liefst voor haar plezier ACHT keer is meegevlogen op een trans-Atlantische vlucht. Uiteraard iedere keer in een milieuvriendelijke machine zonder uitstoot.

    Het buzines-zaakje van het Mamaatje draai dan ook op volle toeren. Net als de affaire rond het Casino van in Middelkerke: werk aan de winkel voor Interpol.

    *

    Zaterdag 30 Maart 2019




    30-03-2019, 05:41 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    29-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5234 VERVOLGVERHAAL VAN EEN VERRADERSTAAL

    De massamedia, de muilezels van de wereldwijde Slinx-Groene Verenigde Nazies, staan dus voor schut. Even vòòr de meet. Gelukkig maar.

    Hieronder leest U over de NEXIT, die, wat mij betreft, logischerwijze samengaat met de VLAXIT….

    Naar 23 Mei is het niet meer ver. Minder dan twee maand. Dus moeten alle hens aan dek, want we moeten uit de drek..

    *

     

    Oostenrijkse Europarlementariër: ‘Europese Commissie probeert dit pact met smerige trucjes de lidstaten in hun maag te splitsen’

     

    Een (Franstalige) Belgische demonstrant tegen ‘Marrakesh’ wijst op een even treffende als huiveringwekkende parallel met het begin van een extreem duistere tijd in ons verleden.

    *

    De Nederlandse burgers blijken plat gezegd opnieuw belazerd te zijn door de pro-Brusselse politieke partijen en media. Op onafhankelijke blogs en sites zoals deze werd meteen gewaarschuwd dat het VN Migratiepact van Marrakesh- in tegenstelling tot wat alom werd beweerd - wel degelijk bindend is. De massamedia schreeuwden vervolgens gezamenlijk ‘nepnieuws!’, want de regering Rutte liet een speciale verklaring in het pact opnemen dat ondertekening geen juridische rechten voor migranten betekende. En nu blijkt dit er door de zich almachtig wanende Europese Commissie tòch te worden doorgedrukt.

    De Oostenrijkste minister van BuZa Karin Kneissl reageerde ‘met verbazing’ op een rapport van de juridische dienst van de Europese Commissie, dat op 1 februari werd gepubliceerd. In het stuk werd namelijk gezegd dat ‘delen van het migratiepact wel degelijk bindend kunnen worden verklaard’.

    De voorstanders van het pact, aangevoerd door bijna de hele gevestigde Europese politiek, bleven eind vorig jaar en in januari maar herhalen dat ‘Marrakesh’ niet bindend is, en dat degenen die anders beweerden ‘complottheorieën’ verspreidden. Toch werd het verdrag door maar liefst negen EU-landen, waaronder Oostenrijk en Hongarije, niet ondertekend.

    Soft law: pact tòch bindend via Europese wetgeving

    De Oostenrijkse kanselier Sebastian Kurz legde destijds uit dat zijn land deze handtekening weigerde omdat er in het pact geen onderscheid wordt gemaakt tussen vluchtelingen en economische asielzoekers en migranten. Met andere woorden: dat iedereen die maar wil naar Europa mag komen.

    De Oostenrijkse Kanselier

    Sebastian Kurz

    *

    Verleden week beschuldigde ….

    Hongaarse minister van BuZa

    Peter Sczijártó

    *

    de Europese Commissie er op basis van een ‘geheim document’ van, dat het migratiepact volgens de genoemde juridische dienst … verplichtend is voor àlle lidstaten, ook degenen die niet hebben ondertekend. EU-parlementslid voor het Vlaams Belang Gerolf Annemans bevestigde dit (2).

    Wij legden al eerder uit dat het pact weliswaar ‘niet bindend’ is omdat Nederland het heeft ondertekend, maar wèl bindend omdat Nederland EU-lid is en de EU-wetten –met medewerking en medeweten van Den Haag- boven de onze worden gesteld. Dit gebeurt via ‘soft law’, een beproefd recept van de EU om ‘vrijblijvende’ verdragen via het veelgebruikte achterdeurtje van de Europese rechtbanken alsnog dwingend aan de lidstaten op te leggen.

    ‘Smerige trucjes van Europese Commissie’

    Collega Europarlementariër Harald Vilimsky, lid van de Oostenrijkse vrijheidspartij FPÖ, reageerde in een persverklaring dat EC-president Jean-Claude Juncker zelf heeft gezegd dat landen die het migratiepact willen verlaten ‘het niet hebben gelezen.’ Vilimsky interpreteerde dit als een ernstige bedreiging:

    ‘De Commissie lijkt te proberen dit pact met smerige trucjes de lidstaten in hun maag te splitsen. Deze handelwijze is onacceptabel en moet worden afgewezen. Het laat zien hoe belangrijk een duidelijk signaal aan de EU-centralisten bij de Europese Verkiezingen (op 23 mei) is.’

    Umvolkung muss sein

    Het Marrakesh immigratiepact, dat de door de VN en EU gewenste islamitische ‘Umvolkung’ van Europa al binnen enkele jaren tot een on-omkeerbaar feit moet maken, is één van de belangrijkste redenen waarom veel mensen afgelopen woensdag op het

    Forum voor Democratie

    *

    hebben gestemd.

    Leider Thierry Baudet is net als PVV leider Geert Wilders van meet af aan een felle tegenstander van ‘Marrakesh’ geweest. Hun gelijk is nu andermaal bewezen.

    Laat op 23 mei weten wat u hiervan vindt

    De Nederlandse kiezer kan deze zoveelste schaamteloze inbreuk op onze democratie en zelfbeschikkingsrecht door de EU, en de glasharde leugens die er door de Nederlandse politiek en media over werden en worden verspreid, mooi op 23 mei meenemen naar het stemhokje, en de heren in Den Haag en Brussel opnieuw laten weten dat wij het uitleveren van de toekomst van ons land aan een extreemlinkse groep globalisten niet langer over onze kant laten gaan, en weer leiders willen die de wensen en belangen van ons eigen volk respecteren en voorop stellen.

    En anders moeten we misschien inderdaad naar het uiterste redmiddel grijpen, om met Thierry Baudet te roepen: ‘NEXIT!’


    Xander

    (1) Epoch Times
    (2) Doorbraak.be
    (3) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

     


    *

    geen juridische rechten voor migranten

    Dit artikel doet mij in zijn geheel denken aan smerige advocatentruckjes. Aan ‘complottheorieën’ die een Vierde Duitse Rijk moeten inluiden. Weet U nog? ‘Ordnung muss sein’. Straks zijn de laatste overlevenden van het Nazi-regime de pijp uit en zijn er geen levende getuigen meer om de maskers af te rukken.

    *

    verplichtend is voor àlle lidstaten, ook degenen die niet hebben ondertekend.

    Begrijpt U nu waarom de EU dringend de oprichting nastreeft van een zogezegd Europees Leger? Buiten, boven en naast de reeds bestaande Navo?

    Naties Nazies hebben altijd en in alle omstandigheden een     Sturm Staffel nodig, die voor de Elite in het vuur springt. Tijdens het Derde Rijk was er de SS. Of de Leibstandarte Adolf Hitler.

    Weet U, Nonkel Dolf verloor WO II, omdat die gesaboteerd werd bij de inzet van zijn ‘Wunderwaffe’. Hem werd, op het nippertje, de overwinning ontnomen. Net als wij straks zullen doen op 26 Mei: op de meet de Duivel terug naar de Hel jagen!

    Zaan Cloot JU, ween van spijt en werp Uw kroon naar Trump en Putin!

    Die ook zijn wel geen Goden, maar die zijn tenminste rechtuit. Die doen wat zij zeggen, en zeggen wat zij doen.…

    *

    Dinsdag 27 Maart 2019

     

    29-03-2019, 05:11 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5233 - DE WEEK DOORBROKEN-

     

     

    die karakterflauwte mijnerzijds, om niet weg te geraken van de luistermachine die het ene boek na het andere voorleest. Een druk op de knop en de ganse wereld ligt aan ’n mes z’n voeten…

    De onderwerpen zijn werkelijk onuitputbaar, vooral als het geen flauwe kul is, zoals de stationsromnnetjes van de hand der hedendaagse kakschoolschrijvertjes, die het allemaal moeten hebben over Kut en Kack. Vooral geschiedenis is mijn lust en mijn leven. Omdat wat daar allemaal gebeurd is de wortels laat zien waarop onze toekomst is geënt. En, vermits de aarde rond is, komt er geen einde aan de onderwerpen..

    *

     

    ‘De ruk naar rechts in de klas’

    dwepen met Dries Van Langenhove. En dus is het leerkrachten gepermitteerd een kruistocht te voeren tegen Van Langenhove en alles wat 'extreemrechts' is.

    Julien Borremans - 8/3/2019

    Klimaat en het primaat van de memen

    Doemdenken over het klimaat? Niet de spijbelaars, maar hun critici maken er zich schuldig aan. Open brief aan Bart De Wever, vóór optimisme

    Bram Cordemans - 9/3/2019

    Zelfbediening van de traditionele partijen bevoordeelt N-VA

    De traditionele politieke partijen in België hebben zichzelf goed financieel verwend, maar het zijn anderen die met de winst gaan lopen.

    Pieter Bauwens - 13/3/2019

    Nic Balthazar redt het klimaat

    In zijn 'Klimaatbetoog' vervalt Nic Balthazar wel eens in dramatiek, overdrijving en eenzijdigheid, Philippe Clerick keek en ontleedt.

    Philippe Clerick - 12/3/2019   

    Wit konijn gestoofd in blauwe trappist

    Wie nog over programma’s spreekt, is van een ander tijdperk of stemt radicaal links of rechts.

    Johan Sanctorum - 13/3/2019

         

    Vergeten vragen van de voorbije week (37)

    In de nieuwsluwe Krokusvakantie moesten journalisten krabben om kranten gevuld te krijgen. En toch vonden ze geen ruimte voor deze Vergeten Vragen:

    Dominique Laridon - 11/3/2019

    Antisemitisme of carnavalesk?

    Vanuit zijn nauwe contacten met de Joodse gemeenschap in Antwerpen kijkt oud-politiecommissaris Kristof Luypaert met gemengde gevoelens terug op de gebeurtenissen en de politieke en maatschappelijke reacties na de heisa rond Aalst Carnaval. Een terugblik.

    Kristof Luypaert - 12/3/2019

     

    Inclusief nationalisme? Lat ligt hoger bij het VB

    Het samenlevingsmodel van het VB is wel degelijk inclusief, met respect voor onze demografische, economische en socioculturele draagkracht.

    Sam Van Rooy - 11/3/2019    

     

    Vaarwel, verzorgingsstaat!

    De verzorgingsstaat: een piramidespel onder druk van een bevolkingskrimp. Tijd om de problemen onder ogen te zien en oplossingen te zoeken

    Sam Van Rooy - 11/3/2019    

     

    Het Nieuwsblad voert prof. Ronnie Belmans op als neutraal expert energie. Maar hij is CEO van een bekend hernieuwbaar energiebedrijf.

    Rob Lemeire - 14/3/2019

     

    De discussie over de Nieuwe Zuil brandt los

    Sanctorum, Loones, Jongeneel en anderen reageerden op het initiatief van de Nieuwe Zuil. Maar niet alle commentaren zijn terecht.

    Sid Lukkassen - 13/3/2019     

     

    De teletijdmachine van Lucas Catherine

    In 'De buik van Brussel' duikt Lucas Catherine in de geschiedenis van en 'vertelsels' over 'De Vismet', een Brussels plein zonder naam.

    Luckas Vander Taelen - 9/3/2019

     


    De lezer tenslotte zal het al lang doorhebben, dat DOORBRAAK direct bereikbaar is, zonder tussenstation van ’n verdwaald blogschrijverke die vooralvoor zichzelf spreet.

    Dat het hen voor de win d mag gaan, zowel DOORBRAAK als de verstandige lezers…

    *

     

    Maandag 18 Maart 2019

     

    29-03-2019, 04:20 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5232 GIIENPISS UITVINDER STOT ERMEE

    .

     

    Hierna leest U iets dat zekerlijk niet in de regimepers of op de TV zal komen. Niet moeilijk te raden want dan zou de hele politieke wereld stilvallen. En liggen de verkiezingen van 26 Mei 2019 voorgoed in het water. Almacy vlucht dan hals over kop in paniek, terug naar Turkije, waar ze voortaan Erdogan kan proberen te bestrijden.

    Waarmee nog maar eens is bewezen dat al vliegt de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel.

    Dat zou echt kunnen gelden als het ontwaken uit een jarenlange nachtmerrie. Zodat Jan Achterhesp er eindelijk werk van zou kunnen maken om de Zuidelijke Nederlanden terig aan de Vlamingen kan gegeven worden.

    Greenpeace oprichter: Opwarming door menselijke CO2 is totale hoax en bedrog

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2019/03/Greenpeace-oprichter-Opwarming-door-menselijke-CO2-is-totale-hoax-en-bedrog

    *

    ‘In klimaatagenda is wetenschap vervangen door bijgeloof en een giftige combinatie van religie en politieke ideologie’

    GroenLinks en D66 leiden een partijkartel, waar behalve de VVD, het CDA en de CU bijna alle andere partijen –met uitzondering van de PVV en het FvD- toe gerekend moeten worden, dat hetzij onwetend, hetzij opzettelijk een klimaatbeleid aan ons opdringen dat door de mede oprichter van Greenpeace, dr. Patrick Moore, een ‘totale hoax en bedrog’ wordt genoemd, ‘waarin wetenschap is vervangen door bijgeloof en een giftige combinatie van religie en politieke ideologie.’

    Zelfs de regeringspartijen met ‘christelijk’ in hun naam lijken hun traditionele God te hebben ingeruild voor de linksliberale afgod van ‘het klimaat’ en in bredere zin ‘de planeet’. Moore waarschuwde een paar dagen geleden al dat dit beleid, dat enkel rust op ideologische verzinsels - maar desondanks speerpunt is van het kabinet Rutte -, diepe ellende, armoede en massasterfte zal veroorzaken.

    ‘Door de hele geschiedenis heen wordt angst gebruikt om controle te krijgen over het denken, het geld en al het andere van de mensen,’ zei Moore in een interview met Breitbart News. ‘De klimaat-catastrofe is uitsluitend een angstcampagne – nou, angst èn schuld. Je wordt bang gemaakt dat je je kinderen ombrengt omdat je hen in een SUV die CO2 in de atmosfeer uitstoot vervoert, en je voelt je daar dan schuldig over. Er is geen sterkere motivatie dan deze twee emoties.’

    Politici en wetenschappers ingelijfd en gecorrumpeerd, bedrijven werken gretig mee

     

    De Greenpeace oprichter zegt dat de milieu- en klimaatbeweging de meeste politici heeft ingelijfd en gecorrumpeerd, zodat die hun controle over de gewone man verder kunnen versterken. Zogenaamd ‘duurzame’ en ‘groene’ bedrijven werken daar graag aan mee, omdat zij daarvoor met bergen belastinggeld, opgebracht door de burgers, worden gesubsidieerd.

    ‘En zo heb je de groene bewegingen die verhaaltjes bedenken om het publiek angst aan te jagen. Daarnaast heb je de echokamer van de media – nepnieuws- die tegen iedereen maar blijven en blijven herhalen dat ze hun kinderen doden (of in gevaar brengen). Dan heb je de groene politici die met overheidsgeld wetenschappers kopen om die angstverhalen met quasi wetenschappelijke cijfers te ondersteunen... Wetenschappers die dat gewillig doen, omdat ze feitelijk verslaafd zijn aan overheidssubsidie.’

    Ook investeerders en veel (grote) bedrijven doen gretig mee met deze angstagenda, omdat hen dit tal van lucratieve klimaat- en energie opdrachten oplevert die met belastinggeld worden betaald.

    ‘En als ze het hebben over de 99% consensus die er onder wetenschappers over klimaatverandering zou zijn, dan is dat een compleet belachelijk en met valse cijfers. De meeste van deze ‘wetenschappers’ – bewust tussen aanhalingstekens - die deze ramptheorie verspreiden worden betaald met publiek geld... Deze zogenaamde wetenschappers zijn voornamelijk bezig met het produceren van nog meer angst, zodat politici dat kunnen gebruiken om het denken van de mensen onder controle te krijgen en zo hun stemmen te vergaren. Sommige mensen raken er dan echt van overtuigd dat die politici hun kinderen van de ondergang kunnen redden.’

     

    ‘Grootste bedreiging voor de Verlichting sinds Galileo’

     

    Het verzinsel van antropogene (door mensen veroorzaakte) klimaatopwarming is volgens Moore dan ook een bedreiging voor het moderne denken zelf, zoals Galileo ook werd vervolgd omdat hij –met de echte feiten- tegen de toen heersende verkeerde opvattingen inging.

     

    ‘Het is afschuwelijk dat de klimaatagenda de grootste bedreiging voor de Verlichting sinds Galileo is. Niets komt zelfs maar in de buurt. Wat er nu gebeurt is een slechte zaak in de geschiedenis van de wetenschap. Het is de grootste leugen sinds mensen nog dachten dat de aarde het centrum van het heelal was... Galileo ontdekte dat de zon het centrum van het zonnestelsel is en de aarde daarom heen draait. De Katholieke Kerk veroordeelde hem daarvoor tot de dood. Enkel omdat hij dit publiekelijk introk mocht hij de rest van zijn leven onder huisarrest doorbrengen.’

     

    ‘Dit gebeurde rond het begin van wat we nu de Verlichting noemen, toen we in plaats van bijgeloof en zaken zoals onzichtbare demonen de wetenschap gingen gebruiken om kennis te vergaren... En nu heeft de klimaatagenda de wetenschap vervangen door bijgeloof en een giftige combinatie van religie en politieke ideologie. Hier zit geen waarheid in. Dit is een totale hoax en bedrog.’

     

    Ondergang Westerse beschaving dreigt door ‘grootste bedrog in de geschiedenis’

     

    Moore is niet de enige klimaatactivist die zich op grond van de echte wetenschappelijke feiten ‘bekeerde’ van extremist tot realist. Zo noemde ook wijlen John Coleman, meteoroloog en medeoprichter van The Weather Channel, door mensen veroorzaakte opwarming door CO2 ‘het grootste bedrog in de geschiedenis’. Coleman gaf destijds zijn lidmaatschap van de Amerikaanse Meteorologische Vereniging (AMS) op omdat hij concludeerde dat de organisatie werd gedreven door een politiek-ideologische agenda, en niet door wetenschap.

     

    Het buitengewoon kwalijke is dat deze valse agenda het overgrote deel van de politiek en media heeft overgenomen, waardoor die vrijwel ongestoord in staat zijn om ook ons volk zover te krijgen onze welvaart op te geven en het leven van onze (klein)kinderen in diepe armoede en ellende te storten, en dat om de uitstoot van een voor de natuur broodnodig gas, CO2, te beperken, wat de opwarming van de planeet met welgeteld een twintigste van één graad moet afremmen.

     

    Naast wetenschap, rede en gezond verstand lijken daarom ook verantwoordelijkheid en medemenselijkheid volledig overboord te worden gegooid. We moeten en zullen als volk en mensheid onszelf opofferen op het altaar van de afgod van het linksliberale establishment. Toekomstige generaties in landen die weigeren mee te doen zullen straks in hun geschiedenisboekjes uitgebreid, en met een mix van ontzetting en minachting, beschrijven hoe de ooit ver ontwikkelde Westerse beschaving zichzelf bewust in de afgrond stortte, en er daarbij alles aan deed om ook de rest van de mensheid in zijn fatale val mee te slepen.

    Xander

    1) Zero Hedge

     

    /

    Ergens toevallig opgemerkt bij vrienden, die op zondagvoormiddag de 7de Dag nog altijd zijn blijven volgen, ’n veelzeggende flard opgevangen. Het slot van een interview met twee getinte ‘verrijkers’ met één enkele Filip DeWinter in de vuuurlinie. De ene buitenlander kon, ratelend als een snelvuurkanon aan het woord blijven – een laatste woord want de uitzending zat er op – waarna de Fluppe aan het woord zou komen met zijn eigen besluiten. Maar die werd afgeblaft door Buitenlander II die stelde dat ook zij, buitenanders, nu Vlaling waren. Omdat zij hier geboren waren. En de taal spraken. Als de Fluppe, beleefd als altijd, het woord afstond nadat hij door de hoernalist werd afgeblaft, werd het trio bedankt voor het verhelderend gesprek en de camera viel stil.

    Moraal van het verhaal: zwijg en kruip voorgoed diep weg in je mosselschelp. Of sla, nu het nog kan, met de vuist op tafel.

    Want weet U, in 1492 werd niet alleen Amerika ontdekt, maar werd in 1571 in Spanje de Reconquista ook voleind.

    **

    **

    *

    Maandag 18 Maart 2019

     

     

    29-03-2019, 03:28 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!