MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    12-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3233

    7/1278 * - na de Balkan-route de Italië-route (1) – ISIS invasie via Libië (3) – koloniale banden Libië (6) – Liberty-boten (6) – USA 8ste Leger tot Monte Cassino (6) -

     

    *

    *

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    De Balkan-route potdicht? Dan komt de vroegere Italië-route toch weer open voor de vele tienduizenden ‘vluchtelingen’. Komt er zò aan. Zie kaartje. Want van de Griekse eilanden in de Egeïsche zee naar de Hiel van de Laars is, nu de zomer er aankomt, een Meridiaan luxetochtje.

    Na de gesloten Balkan-route dus de boeiende bezigheid om, moest het niet rap genoeg gaan via de Middellandse Zee, de overtocht te organiseren via het welbekende Lampedusa.

    Misschien dat er overal zelfgemaakte wegwijzertjes kunnen voorzien worden, met ‘Londen: 2634 Km – Keulen 2234 Km – Stockholm 2734 Km’ ongeveer. Het zou de vermoeide reiziger moed geven om te volharden, zodat ze niet neerstrijken in mijn straat….

    Hupsakee dus met de beentjes! Alle ‘welzijnswerkers’ die kant op AUB. Het milieu roept U. De strijd tegen de ‘Opwarming van de Aarde’ roept alle hens aan dek. De wereld moet hoogdringend verbeterd worden. Niet dringen. Er is voor elk wat wils.

    Ja, kijk gerust nog maar ‘ns naar dat kaartje. Het is nooit te laat om bij te leren. Wat meer is: deze kennis zal U goed van pas komen om de papierverkopers vol leugens, verdraaiingen en vervalsingen, te doorzien voor het te laat is.

    Misschien zijn er binnenkort wel vervroegde verkiezingen, nu de ‘vrienden’ van deze ‘centrum-rechtse’ regering bijna al vechtend op straat rollen.

    *

    Een tweede, ja zelfs een derde blik op het kaartje hierboven zal U helpen over de grond van de zaak: in amper een paar uur tijd kan ons lot in het Westen geklonken zijn. En neen, een GPS is daarbij niet eens meer nodig. Dat weten dus ook de legerbenden van de hersenloze idioten van IS, de sekte die al jaren bezig is om zich in de uitvalbasis Libië te nestelen.

    Bij een beetje goede zichtbaarheid, kunnen we ze zelfs bezig zien met het blote oog, aan de overkant van dat beetje zee tussen het Italiaanse vasteland en de Afrikaanse kust. Ja, natuurlijk, daar had Italië tot aan de Bevrijding door de Amerikanen in 1943 zijn enige kolonie. Twee hoofdsteden, Tripoli en Rome, op een boogscheut varen van elkaar.

    Toen eenmaal de brokstukken van de Tweede Wereldoorlog waren gaan liggen, en dus de rust in beide landen was teruggekeerd, werden de oude vriendschapsbanden hersteld. Tot Amerika op het onzalige idee kwam, dat Libië onder Khadafi … beter verdiende. En dat het land beter af zou zijn onder een democratisch bestuur. Het resultaat is er nu: geen democratie, maar de dictatuur van de sekte die denkt dat de hele wereld van hen is.

    En eigenlijk liggen de zaken (voor hen) zeer simpel. Overal in Europa hebben zij er hun sympathisanten die er met meerdere honderdduizenden het ogenblik afwachten dat ze de oversteek zullen wagen om alle ongelovigen, wij dus, net als in vorige eeuwen, ‘over de kling te jagen’.

    O, zeggen onze Verlichte Grote Verstanden. Tegen dan zullen we van deze troep Nieuwe Europeanen wel brave ‘gematigde moordenaars’ hebben gemaakt.

    En dàt, die Inval der Barbaren, mijne Dierbaren, zou wel eens in sneltreinvaart kunnen gebeuren, en niet meer te paard zoals in de Middeleeuwen. Per slot van rekening zijn de Arabieren toch de rijkste mensen ter wereld. Met de hulp van Amerika bouwen ze in een paar maanden tijd de meest geduchte invasievloot ter wereld. In de jaren ’40 waren dat toen de Liberty-boten, per stuk goed voor het transport van duizenden mariniers. In de States liepen die rapper van stapel, dan de Duitse U-boten die tot zinken konden brengen. Aan die Liberty-boten danken we trouwens tot op de dag van vandaag het woord ‘Stock Americain’, waar sjacheraars de overbodig geworden uitrusting na de oorlog te gelde konden maken.

    *

    Stormklokken, ja. En dan? Wie zal ze luiden? En in welke torens hangen die nog? Het zullen eerder de muezzins zijn, die van op hun minaretten, met hese overslaande stemmen de overweldigers welkom zullen toezingen.

    In de Laars van Italië zijn er ondertussen geen Gustav-linies meer, die overdwars over land de doortocht der aanvallers zouden kunnen stoppen. Amerikanen of Moslim-sekten laten zich niet tegenhouden door tegengeweld. Integendeel. Een flinke dosis bedriegerij is in al deze gevallen veel efficiënter….

    Ja, Mijne Dierbaren. Met de dag groeit mijn overtuiging, dat onze Beschaving, met het Hitler-Regime beter af ware geweest. Nu is alles gewoon van voren af aan te herbeginnen, toen was het ergste geleden. Toen werden de tegenstanders naar kampen afgevoerd, vooraleer te worden opgestookt. ISIS doet dat er plaatse. Zeer individueel. Met de verfilmde gebruiksaanwijzing ter navolging daarbij.

    Maar maakt dat voor de slachtoffers enig verschil?

    Was het Hitler-regime dan maar een simpel voorspel van de eigenlijke ‘wereldverbetering’? Naarmate in Amerika de verkiezingskoorts stijgt, worden met Donald Trump de zaken steeds duidelijker. Of de sekte-leden van de Islam allemaal even gevaarlijk zijn, zult U best kunnen waarnemen, de dag dat er zo ene voor Uw neus staat. Is ‘t ’n brave, ‘dan hebde gij chans’ gehad. In het andere geval zult U het niet meer kunnen navertellen. Maar U zult er alsdan het dode bewijs van zijn.

    Waarom Trump klaar ziet? Omdat hij zich realiseert, dat ‘Ongelovigen’ doden een punt van hun ‘Geloof’ is, net zoals ‘Uw naasten beminnen als Uzelf om God’ dan weer een punt is van de.. Mechelse Catechismus….

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

     

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

     

    VN: "Islamitische Staat versterkt greep op Libië"

    *

    De terreurbeweging Islamitische Staat (IS) heeft "zijn controle over het Libische grondgebied aanzienlijk versterkt, wat bijdroeg tot een toegenomen vraag naar militair materieel", zo zeggen VN-experts in een rapport dat deze week verscheen.

     

    Volgens het rapport heeft IS in Sirte met succes gerekruteerd onder de gemeenschappen die "sinds de omverwerping van het Kadhafi-regime gemarginaliseerd zijn". In 2015 maakte IS een aanzienlijke opmars in Sirte, zo klinkt het, in die mate dat het vandaag "de belangrijkste politieke en militaire speler is in het gebied".

     

    Volgens de experts heeft de terreurgroep ook haar operationele capaciteit in Tripoli en Sabratha verhoogd door lokale en buitenlandse strijders aan te trekken.

     

    De experts raden aan om het huidige wapenembargo in stand te houden, dat voorziet in uitzonderingen voor de internationaal erkende regering. Ze waarschuwen dat zelfs indien de eenheidsregering van start gaat, het risico op verduistering en oneigenlijk gebruik van militair materieel groot blijft. Daarom moet de eenheidsregering een inventarisatie maken van het militaire materieel, waaronder ook de chemische wapens.

     

    Het rapport maakt ook melding van meerdere schendingen van het wapenembargo. Zo kwam er militair materieel het land binnen vanuit Egypte, de Verenigde Arabische Emiraten, Turkije en Soedan, alsook in Rusland en China gemaakte munitie.

     

    "De gewapende groepen in Libië krijgen ook nog steeds logistieke steun en wapens van terroristische groepen uit Mali, Niger, Egypte en Syrië", zo klinkt het nog.

     

    De VN probeert al maanden een eenheidsregering in het zadel te krijgen in Libië, dat momenteel twee regeringen en twee parlementen heeft. *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Nog even verder bomen over (juni 1943) de landing op Sicilië door het 8ste Amerikaans Leger. Dat het daarbij ‘gegidst’ werd door de uit Amerika meegekomen Maffia, is ook al een voet-nota in de Geschiedenis. Mussolini had die op Italiaans grondgebied namelijk met wortel en tak uitgeroeid.

    Vandaar dat, spijts verwoede tegenstand, de ‘Geallieerden’, waaronder veel Marokkanen (hier is de streek door Marokkanen ‘bevrijd’ !!!) traag maar zeker oprukten. In eerste instantie tot aan… de Gustav Linie. Zie kaartje.

    Daar boden de Duitsers maandenlang weerstand.

     

     

    *

    *

     










    12-03-2016, 17:31 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3232

    4/667      * * - ‘kind-huwelijken’ – Turken zonder visum – Scientology (3) -

    *

    *

    In betere kringen….

    ’n Imam-huwelijk met 4de Vrouwtje-op-zij.

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    U weet onderhand wel, dat de Shariah, ter bevordering van het aantal soldaten voor Allah, aan elke Moslim Pa aanraadt om ten minste 5 Moslim-Ma’s in huis te halen.

    Meestal kunnen die, behoudens de begoede klasse, zich dat financieel niet permitteren. Maar nu lopen, zitten, staan, liggen die ‘kandidaatjes’ zomaar te rapen langs de straat. Goesting is koop, je moet dat niet vragen. Liever dàt dan als Christen seks-slavinnetje met gescheurde onderbuik en huilend van de honger, te moeten sterven op de leeftijd waarop onze kleinkinderen hier hun Eerste Communie doen.

     

    Deze ‘tijdelijke huwelijken’ voor alleen de Imam kosten alleen wat kleingeld in diens handen: de man moet ook leven. Wij in het Westen hebben voor zoiets een heel andere terminologie, waarbij de daders gewoonlijk voor jaren achter de tralies vliegen. Bij Turken, zoals U hieronder zult lezen, is dat anders. Ze kunnen zelfs mateloos herkansen. En om van de last af te zijn, volstaat het 3 keer luidop te zeggen, dat Nr 3, of Nr 4 verstoten wordt. Onderhoudsgeld komt er zelfs niet bij kijken.

    Het zal je kind maar wezen.

    Het is goed dat deze zaak even in de belangstelling komt, zo kunnen onze kinderen de nodige voorzorgsmaatregelen nemen voor hun klein- en achterkleinkinderen.

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *

    Steeds meer Turkse mannen kopen Syrische kindbruiden

     

    Turkse mannen buiten de schrijnende armoede van Syrische vluchtelingen heimelijk uit om zich een kindbruid aan te schaffen.

     

    De vluchtelingencrisis is een humanitaire catastrofe. Vooral vrouwen en kinderen hebben zwaar te lijden. Bijzonder precair is de situatie in de Turkse grensstad Kilis. Daar maken steeds meer Turkse mannen van de noodtoestand misbruik om een ware koehandel op te zetten in Syrische meisjes. Dat bericht de Duitse krant Augsburger Allgemeine.

     

    In Kilis leven momenteel meer Syriërs dan Turken. Al is overleven een beter woord om de vreselijke situatie waarin ze verkeren, te beschrijven. De levensomstandigheden zijn er verschrikkelijk. Uit 'economische noodzaak' zien families zich gedwongen om meisjes te verkopen aan Turkse mannen die zo hun kans schoon zien om zich een tweede vrouw toe te eigenen.

     

    Deze "officieuze" echtgenotes maken deel uit van een zogenoemd imam-huwelijk. Daarbij worden 15-jarige meisjes verkocht aan mannen van zestig jaar oud. Alles gebeurt onder de ogen van de lokale burgemeester die de problematiek ernstig neemt maar er machteloos tegenover staat.

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Scientologie is dus geen criminele sekte. Uitspraak van de Rechter. Het had er nochtans alle schijn van.

    Waarschijnlijk zou, in het geval van deze Islam-uiting van al die kind-huwelijken, de uitspraak wel eventjes anders kunnen zijn.

    Het wachten is dus volgens mij op een karaktervast persoon die gene bang heeft noch van den Duivel of zijn moer. Uitgangspunt: de zedenmisdrijven van Keulen, het topje van de ijsberg.

    De vraag is eigenlijk tamelijk simpel: handelen die mensen uit groepsovertuiging, ja of nee. Probleem is daarbij, die massale en gelijktijdigheid in het juiste avondlicht te stellen. Een criminele dwang waaraan niet viel te weerstaan. Gepland en in groep uitgevoerd.

    Bezwarend detail: de voor-geprogrameerdheid.

    Een groepering die daartoe in staat is, is als geheel crimineel te noemen.

    Uitspraak: de Islam als geheel is een criminele organisatie die er alleen op uit is de buitenwereld op alle mogelijke manier te benadelen. Ze wordt in onze Landen buiten de Wet gesteld en verboden. Al hun goederen worden verbeurd verklaard en komen de reeds gemaakte slachtoffers ten goede.

    De zitting wordt geheven. Rijkswachters, haal overal de Leiders van deze misdadige sekte op en begeleid hen binnen de 24 uur gevankelijk naar hun thuishaven. Inch Allah.

    Of liever: kap ze in zee, dan zijn ze seffens bij elk hun 72 maagden en zijn wij van hen af.

    *

    *

     








    12-03-2016, 16:40 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3231

    5/708 – Geert Wilders voor Pilatus -

    *

    *

    Vele decennia vroeger dan de bruine asielzoekers, verdronken al Europeanen

    maar daarover mag niemand speken

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Neen, Meneer de Rechter. Jullie willen me aan de verkeerde kant van het pistool zien om van daaruit te kunnen besluiten dat ik geschoten heb. Maar er werd niet eens geschoten. De haan werd niet eens overgehaald, dat was de massa in de zaal die, als hulpeloze drenkelingen, om hulp riep. Die hulpkreet was echter zeer beledigend voor de samenzwerende sekte-leden die zich betrapt voelden omdat ze niet gegeerd werden.

    Dat ze niet gegeerd worden, omdat ze ons, ‘ongelovigen’ haten met een dodelijke haat, dat is iets dat hen een beetje ontgaat. Gelukkig is Donald Trump daar nu om dat te zeggen.

    Zij die zich beledigd voelen, die zou U voor Uw Rechterstoel moeten slepen. Doe dat dus maar niet, want op het galgenveld zouden preventief wel eens de juiste volksbedriegers aan de koord kunnen bengelen. Die PvdA-leider, bijvoorbeeld, die vindt dat Marokkanen de etnische dragers zijn van alle criminaliteit….

    Enne, de Geert zelf, zult U niet zien, tenzij jullie met je eigen vel voor hem borg staan. Gelijk oversteken, dus Hij zal niet zo naïef zijn als Egmond en Hoorne die in de val liepen van de Spaanse Bloedhond Alva (1568) en op het schavot eindigden.

    Zie https://nl.wikipedia.org/wiki/Onthoofding_van_Egmont_en_Horne

     

    Ik ga zelfs meer zeggen, Heren Rechters. Het is best mogelijk dat in jullie Rechtbank meteen ten uitvoer komt wat jullie nep-Meesters al lang hebben verwacht, namelijk dat U daar op staande voet en op doorslaggevende wijze het bewijs voorgelegd krijgt dat de maat vol is.

    Een bedreiging, zeggen die Heren? Helemaal niet. Het is gewoon de vaststelling van wat er te gebeuren staat. Omdat het nu eenmaal gebeuren moet.

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    https://ejbron.wordpress.com/

    *

     

    Advocaat Wilders eist rectificatie officier van justitie

     

    Advocaat Geert-Jan Knoops eist dat het Openbaar Ministerie een uitspraak over Geert Wilders rectificeert die officier van justitie Alexandra Oswald gisteren deed bij RTL Nieuws.

     

    Persofficier Oswald zei in de uitzending: “Wilders heeft op twee momenten geroepen: willen jullie minder, minder Marokkanen?” Maar Knoops wijst er nu op dat Wilders alleen gevraagd heeft: “Ik vraag aan jullie, willen jullie in deze stad en in Nederland meer of minder Marokkanen?” Het was het publiek dat daarop: ‘Minder, minder, minder’ scandeerde.

     

    ‘Schandalige manipulatie’

     

    Knoops staat Wilders bij in de rechtszaak die tegen de PVV-leider is aangespannen vanwege de omstreden uitspraak. Wilders deed die op de avond van de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2014.

     

    Wilders twitterde vandaag, verwijzend naar de uitzending van gisteravond: “Schandalige manipulatie van het OM voor RTL Nieuws door mij verkeerd te citeren

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Binnen een goede week opent het circus dus zijn deuren: messen en kromzwaarden zijn gewed. De Kalasjnikovs staan op scherp en de bompaketten, klaar voor gebruik, wachten in de rekken. De Rechters zijn gewaarschuwd: bij vrijspraak volgt de revolutie.

    Voor de tweede maal wordt dezelfde politicus met veel toeters en bellen voor de Rechter gesleept. Voor iets in de zin dat politiek-correct zelf heeft uitgevonden: groepsbelediging. De bevolking van onze gevangenissen doet niets ter zake. Daar spreekt men gewoon niet over. Tenzij met politiek schoongespoelde bewoordingen.

    Deze gang van zaken is de samenvatting van ‘op z’n Gents’ zoveel als: ‘als ge niet akkoord zijt met wat wij denken, dan sloan w’up joen mulle’.

    Ja, dat is mooi Termonteens taalgebruik voor op Uw smikkel slaan. Zeer plaatsgebonden dus. En de actuele weergave van wat Jacob Van Artevelde ooit is overkomen, toen het volk ineens doorhad dat hij, net als de nieuwe sekte-leden, toch niet de ware Jacob was die ze aan de Macht hadden willen helpen.

    Enne, mocht U nog niet overtuigd zijn, dat er in Coburgia de échte verandering op til is, kijk dan even mee naar Het Rode Vrouwtje van Ter Zake. Ze is het voorwaar afgeleerd om de bezoekers voortdurend het woord af te nemen. Met Geert Wilders en Tom van Grieken voor zich, is ze echtig en techtig veranderd in een angstig ronkend Minneke Poes…

    https://youtu.be/vJY81WhhgPQ

     

    *

    *

     








    12-03-2016, 15:43 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3230

    6/1163 * moskeeën subsidiëren is collaboreren met de vijand – West Vlaamse woordenschat als ‘verrijking’.-

    *

    Zaterdag 12 maart

    Zon 7u02-18u43

    H Jozefina

    *

    *

    De ne--brug naar de Vrijheid

    Zoals gewild door de kalisseklutsers (*)

    Van de ‘Deelregering’.

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Bij de Geert heb ik geleerd wat er bedoeld wordt met ‘nep-parlement’. Het Klinkt weliswaar een beetje Hollands, maar is toch ook duidelijk genoeg voor Zuid-Nederlanders. Het is een kleine nuance die ons beider samengaan niet mag verprutsen. Persoonlijk zou ik daar liever ‘Scherts Parlement’ van maken, want ‘nep’ is volgens mij wel bedrieglijk genoeg, maar het laat toe te denken dat er ‘in weerwil van’ toch legitieme beslissingen kunnen genomen worden. Nog duidelijkst van al zou ik vinden ’n parlement van ‘stutteschooiers’, wat enerzijds wel duidelijk genoeg is, zelfs voor de Tsjeven, maar anderzijds een beetje bij teergevoelige mensen, brutaal kan overkomen. Kalisseklutsers zou nog het beste de werkelijkheid benaderen.

    Een schertsvertoning is in die zin ook geen echte vertoning, maar een vertoning van gebakken lucht, op smaak gebracht met muiletrekkers. Zo’n deelregering-bottelarij met vers geperst citroensap is gewoon flessentrekkerij. Vooral als het voorgezeten wordt door mannen van klein formaat. Dan kunnen we ons niet houden van het lachen. Erg manhaftig ziet die Peu-mans er eigenlijk toch niet uit. Zou beter tot uiting komen in Plopsa-land. Als levensgezel van Kabouter Kwebbel.

    Maar verdorie, ondertussen zijn ze wel weg met onze centen! Dus moet ik op zoek naar een beter woord die geheel de Waarheid, en niets dan de Waarheid weerspiegelt. Maar ik vrees dat dit een denk-oefening wordt zonder uitkomst, omdat dergelijke misdaad tegen de Menselijkheid gewoon alle perken te buiten gaat.

    Maar kijk, als U het woord ‘Parlement’ in nep-parlement elimineert, ligt er een wereld van mogelijkheden open. Wat zou U denken van het woord ‘Dieverij’? Maar omdat het geen gewone ‘dieverij’ is, maken we er ‘Officiële Dieverij’ van. Een begrip dat perfect past op het beeld van die Ho-Vrouw, die gewoon beweert dat ze Ho mans genoeg is om alleen in de vuurlinie te staan.

    Ja Ja, Bartje zal nog wel leren bruine bonen te eten!

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

     

    862.248 euro subsidies voor moskeeën in 2015: 60% subsidies naar Limburgse moskeeën, 58% naar Turkse staatsmoskeeën

    Chris Janssens: “Stop moskeesubsidiëring. Enige wat ermee bereikt wordt is een geïslamiseerd Vlaanderen.”

    Uit antwoorden op vragen van Vlaams Belang-provincieraadsleden blijkt dat de vijf Vlaamse provincies vorig jaar voor een totaalbedrag van 862.248 euro subsidies hebben uitgekeerd aan 26 erkende moskeeën. Deze 26 moskeeën ontvingen van de provinciale overheden een subsidiebedrag van gemiddeld 33.163 euro. De subsidies kaderen in een verplichting die het Vlaamse erediensten-decreet (2004) aan de provincies oplegt om de werkingstekorten bij te passen van de moskeeën die door de Vlaamse minister van Binnenlands Bestuur worden erkend. Twee andere erkende moskeeën kregen geen subsidies omdat hun dossiers niet in orde waren. De volgende jaren zal het totale subsidiebedrag voor moskeeën zonder twijfel fors stijgen, aangezien minister van Binnenlands Bestuur Liesbeth Homans (N-VA) de procedure heeft opgestart voor de erkenning van 45 extra moskeeën.

     

    Opvallend is dat Limburg – met 509.071 euro subsidies – in 2015 goed was voor bijna 60% van het totale Vlaamse subsidiebedrag. 13% van de moskeesubsidies werd uitgekeerd door de provincie Oost-Vlaanderen (115.107 euro), 11% door de provincie Antwerpen (98.700 euro), 10% door de provincie Vlaams-Brabant (86.504 euro) en 6% door de provincie West-Vlaanderen (52.866 euro). Nog een vaststelling: 58% van de provinciale subsidies werd uitgekeerd aan moskeeën die behoren tot het Diyanet-netwerk, een netwerk van Turkse staatsmoskeeën dat onder het gezag staat van de gecontesteerde Turkse premier Erdogan.

     

    Het is de eerste keer dat het Vlaams Belang de cijfers betreffende de moskeesubsidiëring opvroeg via de provinciebesturen. Tot vorig jaar konden deze cijfers nog via een parlementaire vraag worden opgevraagd bij de bevoegde minister. Minister Homans weigerde nu echter voor het eerst de cijfers ter beschikking te stellen van Vlaams Belang-volksvertegenwoordiger Chris Janssens omdat ze “omwille van besparingen en een focus op kerntaken, bevragingen om informatie waarover haar administratie niet beschikt tot een minimum wenst te beperken”. Volgens Chris Janssens is het “ongezien dat een minister besparingen inroept om het parlementaire controlerecht te fnuiken”.

     

    De 862.248 euro van 2015 meegerekend werd de voorbije zeven jaar (2009-2015) al 4,5 miljoen euro belastinggeld besteed aan moskeesubsidies. Het Vlaams Belang kant zich tegen de financiering van de islam met belastinggeld en vraagt minister Homans dan ook de moskeesubsidiëring te stoppen. Vlaams Belang-fractievoorzitter Chris Janssens: “Minister Homans blijft naïef geloven dat ze door het subsidiëren van alsmaar meer moskeeën het ontstaan van een zogenaamde ‘Vlaamse islam’ in de hand werkt. Die Vlaamse, Europese islam is echter een fabeltje. De waarden en normen van de islam staan immers haaks op die van onze moderne, seculiere maatschappij. Het enige wat de minister met de moskeesubsidiëring zal bereiken, is een geïslamiseerd Vlaanderen.”

     

    Wim Van Osselaer

    Persverantwoordelijke fractie Vlaams parlement

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Zoals U ziet, heb ik mij in mijn toelichtingen helemaal gericht op de onkomsten-zijde van al dat weggesmeten subsidie-mana dat voor deze opdringerige sekte ut de lucht valt. Ze moeten niet eens die vele honderdduizenden Euro’s niet stelen, ze worden ze zo maar in de schoot geworpen.

    Vooral bij de Hovaardigheidsbekleders van de Katholieke Kerk die voor de 2de keer bij hun (en ons) Pietje gepakt zijn door de Revolutionairen van 14 Juillet 1789. Is al zo lang geleden, maar we zitten er nog altijd mee. Die dieven en hun opvolgers stalen en onteigenden tot de laatste stopnaald wat de Gelovige Gemeenschap bezat. ‘’Niet op letten’, orakelden ze daarbij. ‘We zullen U in ruil blijven dulden en er U levenslang zelfs een aalmoes voor toestoppen’. Waardoor het nu komt, dat elke hardwerkende Pastoor geen 10% verdient van wat een gestudeerd Advocaat binnenrijft, die zelfs nog minder gestudeerd heeft. Maar is er nog iemand die daar aan denkt?

    Maar om de boel helemaal te belazeren, hebben de ‘humanisten’ de Kerken doen leegstromen, de Pastoors doen uitsterven, de nonnekes vervangen door gediplomeerde verpleegsters die natuurlijk recht hebben op een forse wedde. En met het uitgespaarde geld, en nog wat daarbij, wordt nu de sekte gesteund die ons binnenkort allemaal als slaven zal behandelen. Een beetje veel woorden om uit te leggen wat een ‘Dhimini’ eigenlijk is.

    O, wat ’n ongemakkelijke waarheid. Al staat die historisch vast. Maar welke dief wordt nu graag voortdurend aan z’n misdaad herinnerd? Naar goede Slinkxe gewoonte wordt daarover naast het probleem geredeneerd. De Franse Revolutie? Die bracht ons de ‘Verlichting’.

    De ‘Verlichting’? Ja, om klaarder te zien bij het stelen, ja!

    *

    PS

    Kalisseklutser is ’n authentieke West Vlaamse ere-titel voor tooghangers die gebakken lucht klutsen. Kalisse is dan weer een soort zoethout dat in frisdrank gedaan werd om deze te verzoeten. Door het schudden kwam er dan zuurstofbelletjes in de drank die verfrissend zouden gewerkt hebben. Of toch minstens die illusie zou verwekt hebben.

    *

    *

     








    12-03-2016, 15:27 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    11-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3229

    6/1093 * - verband tussen criminaliteit en sekten -

    *

    6/1093 * - verband tussen criminaliteit en sekten -

    *

    3229 - OVER HET OORZAKELIJK VERBAND NAAST HET CHRTISTENDOM TUSSEN SEKTEN EN CRIMINALITEIT

    *

    *

    Van Rome richting Canterbury

    Ipv van Canterbury naar Rome…

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Ja ’t zijn droeve tijden als het oorlog wordt… Een warrig verhaal bij E.J. Bron, hieronder, zult U denken. En U heeft gelijk.

    Pas dus wel op, want deze vraag is een valstrik. Als U mij gelijk geeft, dan zit U verkeerd. Want dat bewijst dat U de facto al een heel stuk weg hebt afgelegd richting ‘dhimitude’, onderwerping. En ik zal U dat bewijzen.

    Bij elke verkiezing stemt U voor vrede, verbetering, welvaart, verandering en wat nogal meer. En telkens krijgt U in ruil daarvoor het waanbeeld van al die afspraken/beloftes: meer immigratie en dus meer criminaliteit.

    Als U niets onderneemt, als wij allemaal samen niets ondernemen, waar denkt U dan dat we binnenkort zullen staan? Slechts één voorbeeld. Net toen de Turkey’s maandagavond 7/3 hun slag hadden binnengehaald in hun aanstelling tot poortwachters van Europa, gingen 24 uur later alle andere poorten van ’de Balkan Route’ op nachtslot. Nog nooit in de Geschiedenis hebben top-onderhandelaars in Brussel zo op hun bek gegaan. Ze houden wekenlang iedereen op hoogspanning, en dan knalt achter hun rug de deur in het slot.

    En wat denkt U dat er meteen gebeurt? Ja Ja, Kassa, Kassa voor de Turkeys. Om lekker niets te doen Dat wel. Met tienduizenden ‘blijvelingen op de drempel, in Griekenland. Kunnen ze daar lekker stoven en braden. Of via honderden chartervluchten overvliegen naar bij ons.

    Is dat alles? Komt er dan voortaan geen kat meer door?

    Denkt U dat echt? Dan ziet U toch de lamp niet beginnen branden op het eiland Lampedusa. Daar stomen de Europese oorlogsvloten nu al naartoe om hulp te bieden, net om de grenzen te bewaken….

    E wees maar gerust, dat Mërkel niet zal stilzitten. Niet alleen is dat mens geen slavin van de Zwarte Ongelukskater in Het Witte Huis, ik verdenk er haar iedere dag meer en meer van, dat ze een ongeleide drietraps-raket is met Moslim roots.

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

     

    https://ejbron.wordpress.com/

    *

    Waarom is de islam zo aantrekkelijk voor criminelen.

    3 december 2014

    *

     

       Islam biedt voor het leven een compleet handvest. Nieuwe bekeerlingen krijgen speciale Arabische namen te leren: allahu akbar, jihad, kuffar, dat soort termen. U krijgt zelfs een nieuwe identiteit, een speciale naam in het Arabisch, bijvoorbeeld: al-amriki, al-frangi, al-britani. Of je kunt naar je geboorteplaats worden genoemd; al-misri of al-shami of al-hijazi [Egypte]. U kunt uzelf ook een nieuwe voornaam geven: Stephen zou bijvoorbeeld Suleiman kunnen worden. Deze nieuwe identiteit is zo leuk! Je behoort onmiddellijk tot een gemeenschap van geloofsgenoten; één voor allen, allen voor één (kan vooral in de gevangenis belangrijk zijn.).

       Islam biedt een complete uitleg van levenstijl. Het leven kan als gecompliceerd ervaren worden. Maar voor de ware gelovige wordt het leven plotseling heel simpel. In de islam bestaat er een vijand en dat is de niet-moslim, ofwel de ongelovige, de kaffer, de ondankbare. En dit is een kwestie, een wij-tegen-zij mentaliteit, dat zich meester kan maken van iemands persoonlijkheid. Klaar om alles te doen, ideologisch gezien deze vijand te bestrijden. En in de islam gaat het vooral over deze kwestie.

       Islam aantrekkelijk als boevenbende. In gevangenissen van de westerse wereld, zitten een onevenredig groot aantal moslims opgesloten [5% in Frankrijk is moslim, terwijl hun gevangenispopulaties uit 60% moslim bestaat]. De islam is aantrekkelijk als een bende, de grootste en meest gevaarlijke bende, een waartoe je wilt behoren om beschermd te zijn tegen anderen, maar ook vooral beschermd te zijn tegen de moslimbende zelf. De Westerse regeringen zouden er verstandig aan doen om in gevangenissen de moslims van de niet-moslims te scheiden. Om de jihadistische bekeringsdrift uit de buurt te houden van mensen die anders bestookt zouden worden met deze gevaarlijke doctrine.

       Islam legitimeert crimineel gedrag. De islam zorgt ervoor dat de bekeerling zich over zijn gedrag niet beschaamd of schuldig hoeft te voelen. Heb je mensen verkracht, bestolen of vermoord die geen moslims waren? Dan is het geen misdaad, in dat geval hebben de slachtoffers het zelf verdiend. Je hebt dus niets verkeerd gedaan, sterker, als je op dezelfde voet doorgaat dan kom je in het paradijs. Als u verleidelijk geklede westerse vrouwen verkracht die geen niqab, chador of hijab dragen, wiens rokken tekort zijn of lippenstift dragen, dan hebben zij er zelf om gevraagd. Dus voor een aantal islam bekeerlingen waren hun daden legitiem en bleken medestrijders van de islam te zijn geweest zonder het zelf te beseffen.

       Islam biedt een permanente bron van vijandschap. Dat de ongelovige schuldig is aan de ellende van de moslim, is voor de nieuwe bekeerling een zeer ontspannend gedachte. In de westerse wereld kunnen we vele oorzaken vinden waardoor dingen in het leven mis kunnen gaan en er zijn altijd dingen die verkeerd lopen. Maar in de islam kunt u altijd voor alles de ongelovige de schuld geven. En dat is wat moslims met hun complot theorieën constant doen: de verantwoordelijkheid en schuld op de bordje van de ongelovige leggen.

     

    Dus dit is waarom criminelen en moorddadige maniakken de islam zo aantrekkelijk vinden. Bekeert een crimineel zich tot de boodschap van het christendom dan moet hij zijn misdaden tegen iedereen afzweren, ongeacht huidskleur of religie. Bekeert een crimineel zich tot de boodschap van de islam dan hoeft hij, betreffende zijn misdaden tegen de niet-moslim, geen spijt te hebben.

     

    Sheikyermami

     

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Ja Ja, weet U het nog? In de Oudheid kwamen de Griekse Goden aan wal op de liefelijke kusten van het Italiaans schiereiland. Denkt U maar aan Koning Oedipus die jaren aan een stuk was blijven rondzwalpen op de Middellandse Zee, tot voor de Poorten van Herculus, d.i. Gibraltar, voor hij nageslacht verwekte bij de vrouw van zijn eigen vader….

    Nee jong, mij moeten ze niets proberen wijs te maken. ’t Is oorlog en we zitten er midden in. Is de Balkan Route dicht, dan nemen ze maar de Rome Route. En ik zal eens wat zeggen, hé, Kabouter Flop: wij hier slijten ons leven p de ‘Via Francigena’, d.i. de Middeleeuwse bedevaartroute van Kantelberg (Engeland) naar Rome. Snapt U het gevaar, als die ‘route’ nu omgekeerd gebruikt wordt om van Lampedusa in Brugge of Veurne te geraken?

    En ik weet zeker, dat die wandelaars onderweg geen Rozenkrans zullen bidden!

    *

    Slaapmutsje:

    Tot slot een rustig toekomstbeeld die Uw slaap ten zeerste zal bevorderen.

    https://youtu.be/Ih7fvxpVDAQ

    *

    *

    *

     








    11-03-2016, 12:52 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3228

    6/1037 - Pallieter over Wilders -

    *

    Vrijdag 11 maart

    Zon 7u05-18u41

    H Rosina

    *

    *

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Wilders en de ‘Patriottische Lente’….

    Natuurlijk ben ik daar blij om. Ik ben blij met de Lente waar in de blijde Mei ‘alle vogels nestjes hebben, hinase ick en de gij’.

    Vergeef me deze dichterlijke vergalopperig, beste mensen, want ik moet onmiddellijk rechtzetten, dat aan de aspiratie over nestjes bouwen al vele jaren geleden alles is voldaan. Met zo goed als ‘sleutel op de deur’ en al.

    Wat niet belet dat ondergetekende in de hoogste (politieke) hemel is met het nieuw ingevoerde begrip ‘Patriottische Lente’. Zij, dat door die zijdelingse bijklank dat het woord ‘Vaderland’ heeft voor elke rechtgeaarde Vlaming, er een spiegeltje achterdocht in overblijft.

    Maar ja, Voor Geert Wilders ligt dat anders. Die kan, anders dan wij, met gerust hart staan zingen over ‘den Vaderland getrouwe, o Willem van Nasouwe’. Zie ik ons, de VB-ers, nog niet zo rap staan zingen over die ene Houten Klaas van zeer verarmd Duitschen bloede.

    Enfin, de bijdrage hieronder komt uit ’t Pallieterke. Moest ik U dat niet verklapt hebben, U zou het toch gemerkt hebben aan de niet-partijgebonden interpretatie van deze Vlaamse Hoogdag. Als U meteen ook wil letten, op de zware accenten ivm de veiligheid…

    Erg toch, dat wij voor ons leven moeten vrezen, als we voor die ene keer bijeen komen om onze vrije meningsuiting uit te dragen. Dat komt ervan als men allerlei sekten de vrije hand laat….

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

     

    VB-Colloquium voor de Vrijheid: patriottische lente!

     

    Vorige vrijdag waren in de ‘lokettenzaal’ van het Vlaams Parlement alle 600 plaat-sen bezet voor het derde VB-colloquium. Een opnieuw perfecte en uiterst professionele organisatie zorgde ervoor dat de nooit geziene veiligheidscontroles vlekkeloos en vlot verliepen. Alles stond natuurlijk in het teken van de bijzondere gast: Geert Wilders, de excentrieke, controversiële, maar – zo bleek – erg minzame voorzitter van de Neder-landse Partij voor de Vrijheid. Begeleid door flink wat veiligheidsagenten, rijdend in geblindeerde en gepantserde wagens en geëscorteerd door gemotoriseerde politie, maakte hij zijn opwachting in het Vlaams Parlement, dat nooit eerder zó bewaakt werd. Het leek wel een versterkte vesting.

     

    Jeugdig vuur

     

    Dat het Vlaams Belang weer helemaal bij de les is en opnieuw bruist van geloof in een politieke rol van betekenis, merk je op elk moment dat je de verjongde partijtop bezig hoort of ziet. Het was vrijdag niet anders. De altijd erg stijlvolle en welbespraakte fractievoorzitter in het Vlaams Parlement, Chris Janssens, was de gastheer en wist er meteen de sfeer in te brengen met een gloeiend betoog voor vrijheid, waarin hij de Italiaanse schrijfster Oriana Fallaci citeerde, die een aantal kritische boeken over de bedreiging van Europa door de islam schreef. Na hem sprak de jonge Leidse professor Machteld Zee, die haar onderzoek naar de Britse shariarechtbanken vlot, begrijpelijk en op aangename wijze kwam toelichten. Zij waarschuwde voor de ontwikkeling van een parallel rechtssysteem in Europa, dat niet compatibel is met onze burgerlijke en strafrechtelijke rechtssystemen.

     

    Na Wilders sprak ook de jonge VB-voorzitter, Tom van Grieken. Hij maakte, met tal van concrete voorbeelden, een scherpe analyse van de islamisering van de Vlaamse en Europese samenleving. Hij schetste, tot groot genoegen van de aanwezigen, daarbij de helder klinkende oplossingen die zijn partij voorstelt. “Immigratie zonder integratie, is een invasie”, was één van zijn gesmaakte stellingen. Van Grieken is een vrij getalenteerd spreker. Hij weet als het ware te dialogeren met zijn publiek, maar hij moet zijn articulatie toch wat aanscherpen, zeker bij het gebruik van lange volzinnen. Maar dat is een detail.

     

    Vrijheid? Meer, meer, meer!

     

    Geert Wilders werd herhaaldelijk overstelpt met applaus en dat deed hem zichtbaar deugd. Wat opviel was zijn vlotte stijl en zijn zorgvuldige spreektaal, waarmee hij zijn boodschap helder voor alle intellectuele niveaus weet te brengen. Hij lanceerde het begrip ‘patriottische lente’, die hij waarneemt in heel Europa. Het is het verzet van volkeren, wier soevereiniteit onder zware druk staat, tegen de politie-correcte elites, de eurocratie – met Merkel, Junc-ker en Verhofstadt als koppen van Jut – en de islamitische bedreiging van het oude Avondland. Daarbij haalde hij uit naar Turkije, dat hij verweet geen eerlijk spel te spelen onder leiding van Erdogan “die het begrip ‘vrijheid’ niet eens kan spellen”. Tegelijk verweet hij de EU-toplui dat zij Europa “gaan uitverkopen aan de Turkse ‘sultan’ en dictator”. Het groeiende verzet daartegen loofde hij; de samenwerking tussen Europese patriottische krachten in het Europees Parlement wordt dan ook een machtig wapen van weerwerk. Zijn koppositie in de Nederlandse peilingen doet het regime van Rutte en consorten sidderen en beven. Uiteraard herhaalde hij zijn uitspraak dat Molenbeek de Gazastrook van West-Europa is en het Europese Mekka van het jihadisme.

     

    Al elf jaar zwaarbewaakt zijn, doet Wilders ervaren wat het is je vrijheid en je privacy te verliezen. “Privacy? Ik kan het woord enkel nog schrijven”, stelde hij, en ook: “De vrijheid is de poortwachter van de democratie.” Zijn vrije meningsuiting zal hij nooit prijsgeven, beloofde hij, ondanks politieke processen, intimidaties en uitsluiting. Het klonk het Vlaams Belang vertrouwd in de oren. Dat bleek uit de talloze applausgolven.

     

    Groot-Nederland?!

     

    De verenigde Nederlanden, een oude droom van zovelen in de Vlaamse Beweging, kwamen manifest in beeld toen Wilders zei het fantas-tisch te vinden in Brussel te spreken, “de oude hoofdstad van de Nederlanden”. In zijn vrij-heidsbetoog verwees hij naar Marnix van Sint-Aldegonde, die het in de zesde strofe van het Wilhelmus – door hem geschreven – had over “de tirannie verdrijven die mij het hart door-wondt”. Toen Wilders dan nog onomwonden pleitte voor het samengaan van Nederland en Vlaanderen, brak een stormachtig applaus los. Het was verrassend dat na deze gesmaakte Groot-Nederlandse belijdenis het Wilhelmus niet werd ingezet na de Vlaamse Leeuw. Mis-schien voortaan gewoon het Gebed voor het Vaderland zingen, als afsluiter?! Op het podium was de traditionele en symbolische oranje-blanje-blauwe geuzenvlag – de verzinnebeel-ding van de oude vrijheidsstrijd van Noord en Zuid – vervangen door de Nederlandse staats-vlag. Zeker goed bedoeld, maar toch een beetje vreemd…

     

    KvdP

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Na lezing, volhardt en ondertekent,

     

    *

    *

     

     








    11-03-2016, 12:28 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3227

    4/627 - loslopende mensenhoofden: het werk van sekte-criminelen? -

    *

    *

    Straatbeeld in de Stad van Van der Laan…..

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Heeft U het ook al gehoord? In Amsterdam rollen tegenwoordig de koppen zo maar over straat. Je schuift ’s morgens de gordijntjes opzij en ziedaar: weer ’n afgehakt mensenhoofd als een verloren gelopen bloemkool in de goot vlak voor je voordeur.

    Is dit gewone alledaagse criminaliteit, of de uiting van een sekte-criminele overtuiging? Was daar een briefje bij, met daarop Alla Akbar?

    Is niet bekend gegeven. Vast staat alleen dat dit geen gewone ouderwetse Amsterdamse uit de hand gelopen woordenwisseling is geweest.

    Dan trek je je hoofd tussen de schouders, doet ’t gordijntje dicht en is maar opgestaan…. Nee, liever op de heide een frisse morgenwandeling maken. Want je weet: dat gordijntje mag daar blijven open staan en je kan, net als vroeger, rustig kijken naar dat kindje op haar moederschoot.

     

    Neen. Deze bijdrage komt niet uit ons vroeger Volkszangboek, en ook niet uit de Rubriek der Gebroken Armen en Benen van flodder hoernalisten. Het is gewoon de invulling van de naar Slinkxe geëvolueerde Maatschappij, evenwel doordesemd met een vleugje geweld van die nieuwe sekte. En ja het is inderdaad even wennen. Vooral niet panikeren. Vooral het eigen het hoofd droog en koel bewaren.

     

    Deze keer is het niet van ‘Auto knalt tegen boom’ met, buiten de menselijke ellende, de Verzekering die in het geval van die verkeerd geparkeerde boom, alles betaalt. Neen, het zijn de verhalen van Sheherazade die op een vliegend tapijt door de lucht raast. En dus op de grond sporen nalaat.

    Ja natuurlijk werden er sporen nagelaten. Wat anders zou de Politie kunnen volgen?

     

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

     

    *

    Hoofd gevonden op straat in Amsterdam

    1

    In Amsterdam is vanmorgen een hoofd op straat gevonden, meldt de politie. De recherche is ter plekke en voert uitgebreid onderzoek uit.

     

    Het hoofd werd aangetroffen op de Amstelveenseweg. In de nacht van maandag op dinsdag werd aan de Mijehof in Amsterdam-Zuidoost een dode zonder hoofd aangetroffen. Het lichaam lag in een brandende auto. Een woordvoerder van de politie Amsterdam laat weten te onderzoeken of er een link is tussen de twee vondsten.

    De dode persoon in de auto was Nabil Amzieb, een 23-jarige Amsterdammer. Hij is een bekende van de politie. De politie heeft de identiteit van het hoofd nog niet vastgesteld.

    Waterpijpbar

    Het hoofd is aangetroffen voor een waterpijpbar die bekendstaat als een locatie waar mensen uit het vermeende criminele netwerk van de beroepscrimineel Benaouf A. komen.

     

    In 2014 werd de 30-jarige Mohammed El Mayouri vermoord toen hij de lounge verliet, hij was een goede bekende van Benouaf A. die op dit moment een straf uitzit voor betrokkenheid bij de moord op Najeb Bouhbouh.

     

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Merk-waardig, ja zelfs een beetje Merkel-achtig, dat dit merkelijk en zonder vergissing verwijst naar de vaste rituelen van die ene welbepaalde sekte.

    Maar allemaal goed en wel, want daar is de vraag al, wie dat gaat betalen. Het minste forensisch onderzoek in die middens is levensgevaarlijk. Want daar gelden niet de gewone rechtsregels, maar de alom gevreesde ingevoerde woestijnreglementen, die hierop neerkomen ‘oog voor oog, hoofd voor hoofd’.

    En juist daarom moet ik Konijnentand in het EU Parlement voor die ene keer gelijk geven. Het Westen moet dringend de sleutels van de Vesting terugeisen van de Turkey’s. En het mag gerust gezegd worden: afgesneden hoofden horen niet thuis in onze straten. Tenzij we allemaal dashbord-camera’s in onze schedel laten inplanten.

    Kortom, ik ben ervan overtuigd dat onze plaatselijke folklore niet moet onderdoen voor die van andere volkeren.

     

    *

    *

     








    11-03-2016, 12:05 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    10-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3226

    26/5484 * - Sekten & achterdoenders - Eindtijd (42) -

    *

    Donderdag 10 maart

    Zon 7u07-18u40

    H Johannes Ogilvie

    *

    *

    De bijtjes en de bloemetjes: ook een oud verhaal…

    Waarbij niemand zich ooit vragen heeft gesteld of er daarna kleine bijtjes of kleine bloemetjes van voortkomen….

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Hieronder krijgt U een doorwerkte oefening/lezing over zelfstandig denken. Een adembenemende ervaring, waarbij mij het beeld van een duizelingwekkende bergbeklimming langs smalle gevaarlijke afgronden voor ogen stond.

    Een beetje zoals door een raam met spiegelglas naar het leven buiten kijken.

    Maar het geheel is zodanig eenvoudig, dat elke zelfstandig denkend wezen daar zelf al lang is achter gekomen. Net zoals bij het verhaal van de bloemetjes en de bijtjes.

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    https://ejbron.wordpress.com/

     

    LONG READ: Religie of sekte? Algemene kenmerken en de meest voorkomende eigenschappen van sektes.

     

    (Door: “E.U. Free”)

     

    Inleiding

    Sektes willen over het algemeen niet als “sekte” beschouwd worden en daarom doen ze er alles aan om hun ware aard te ontkennen/verbergen. Om erachter te komen of de groep of organisatie waarmee u te maken heeft wel of geen sekte is, hebben we een aantal bestaande lijsten met sektekenmerken gecombineerd, samengevat, aangevuld en, waar nodig, herschreven tot één lijst met de meest voorkomende algemene kenmerken. Deze lijst heeft als doel u te helpen bij de keuze of de (al dan niet religieuze) groep waarmee u in uw persoonlijke of professionele leven wordt geconfronteerd, als sekte beschouwd moet worden of niet. Een groep of organisatie hoeft niet al deze kenmerken te vertonen om toch een destructieve sekte te zijn, die zowel schadelijk kan zijn voor haar leden als voor buitenstaanders. De scheidingslijn tussen een religie en een sekte is onscherp maar als een groep meer dan de helft van onderstaande eigenschappen heeft, wees dan gewaarschuwd en handel naar uw bevindingen.

     

    1. Absolutair/gesloten geloofssysteem

     

    – Over het algemeen volgen sektes een niet-falsifieerbaar geloofssysteem, een gesloten doctrine ofwel cirkelredenering.

     

    – Sektes claimen meestal dat hun heilige boek absolute autoriteit heeft, al kennen ze soms ook vergelijkbare of grotere autoriteit toe aan andere geschriften of openbaringen. Sektes beschouwen hun doctrine als belangrijker en waardevoller dan onderwijs of wetenschappelijke kennis.

     

    – Sektarische doctrine biedt eenvoudige antwoorden voor complexe problemen en diepe levensvragen. Sektes beloven vaak hun (aspirant) volgelingen de antwoorden op alle menselijke problemen, of ze beloven hen een beter leven na de dood en claimen alwetendheid hieromtrent terwijl de rest van de mensheid is “misleid”. Niet zelden bieden sektes eenvoudige antwoorden op de verwarring die ze eerst zelf hebben gecreëerd. Ze ondersteunen deze antwoorden veelal door geschriften, geproduceerd of goedgekeurd door de eigen groep.

     

    – Wanneer negatief bewijs of argumenten tegen een sekte of haar doctrine wordt geleverd, wordt volgelingen aangeleerd de motivatie van de “boodschapper” in twijfel te trekken. Dergelijke methoden, “vingerwijzen”, creëren een onterecht gevoel van eigengerechtigheid binnen de sekte door voortdurend op de tekortkomingen van buitenstaanders en de buitenwereld te wijzen.

     

    – De meeste sektes praktiseren een vorm van “fundamentalisme”, d.w.z. houden een situatie in stand waarin het gezond verstand, het eigen geweten, persoonlijke ervaring, logica, ethiek en emotionele behoeften geleidelijk worden vervangen, onderdrukt, verworpen door en onderworpen aan bepaalde (religieuze) geschriften/doctrines.

     

    – In sektes geldt dat het “doel de middelen heiligt”. Sektarische doctrine leert leden dat het doel ook middelen rechtvaardigt die hen overdreven voorkomen of die ze als onethisch zouden hebben beschouwd voordat ze bij de sekte waren (bijv. geld inzamelen voor twijfelachtige “goede doelen”, het verlaten van familie of vrienden, het gebruik van geweld tegen buitenstaanders etc.).

     

    – De meeste sektes beschouwen het menselijk lichaam en de fysieke natuur als slecht en de “Geest” als goed. Dit seksistische wereldbeeld veroorzaakt bij sekteleden vaak psychologische onbalans, angsten en (seksuele) frustratie, waarvoor ze wederom niet geacht worden de oorzaak bij de sekte/doctrine te zoeken. Seksuele frustratie van volgelingen kan door de leiders worden gebruikt voor verdere manipulatie.

     

    2. Sekteleiders boven elke aansprakelijkheid verheven

     

    – Sektes beogen macht voor hun leiders (theocratie) en hebben een autoritaire machtsstructuur. – Een sekteleider (zij het levend of dood) heeft geen verantwoordelijkheid t.a.v. enige autoriteit of wet buiten de sektedoctrine (dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld leraren, democratisch gekozen politici of ministers, militaire of politiecommandanten, priesters, monniken en rabbi´s van de grote religieuze denominaties), omdat hij of zij een zelfverklaarde “profeet Gods” is. Wie kritiek uit over een sekteleider, loopt het risico beschuldigd te worden van godslastering.

     

    – Sektes hebben vaak een machtsstructuur gebaseerd op onaantastbare autoriteit. Deze absolute macht wordt uitgeoefend zonder redelijke aansprakelijkheid. Sektes kunnen dubbele standaards hanteren wat betreft regels voor sekteleiders versus gewone leden. Leiders volgen niet altijd de regels die ze hun volgelingen opleggen, met name een dubbele moraal m.b.t. seksualiteit komt bij veel sektes voor, bijv. polygamie door sekteleiders.

     

    – De oprichter/leider van een sekte is meestal zelfbenoemd, dogmatisch, messiaans, niet hoofdelijk aansprakelijk en charismatisch. De groep is zeer gefixeerd op deze leider (levend of dood) en sekteleden vertonen vaak een overijverige, onvoorwaardelijke toewijding t.a.v. de leider, die altijd gelijk heeft. Deze obsessieve houding t.a.v. de leider en de sekte kan zeer onpraktische vormen aannemen.

     

    – Sektes stellen over het algemeen een buitensporig geloof en vertrouwen in hun leider, een goeroe-achtige persoonlijkheid, die vaak een zeer waardige titel krijgt en soms door toegewijden/volgers een bijna goddelijke status wordt toegekend. Dit leidt tot het geloof dat alles wat hij of zij zegt, doet, heeft gezegd of geschreven als onfeilbaar wordt beschouwd. Daarom is het een ongeschreven regel om het nooit met de leider(s) oneens te zijn, omdat dan je eigen spiritualiteit, zuiverheid en loyaliteit (aan God) in twijfel worden getrokken.

     

    – Sekte leiders beweren meestal (nieuwe) openbaringen van God te hebben ontvangen en dat zij alleen in Gods naam spreken. Daardoor kan alles wat de groep/leider doet, worden gerechtvaardigd, ongeacht hoe agressief of schadelijk. Sekteleden bevinden zich in een systematische vorm van mentaal misbruik, waarbij hun loyaliteit aan God opzettelijk wordt vervangen door, en verward met blinde loyaliteit aan de sekte/leider. Dienst aan de sekte wordt gelijkgesteld aan het dienen van God. Volgelingen zijn niet vrij om zelf hun relatie met God te zoeken, ze zijn afhankelijk van de groep/leider voor communicatie met hun Schepper.

     

    – Sektes hanteren een totalitair wereldbeeld en zijn daardoor antidemocratisch, hoewel niet altijd openlijk.

     

    3. Sektes en kritiek

    – Sektes vertonen een overdreven en onvoorwaardelijke volgzaamheid aan hun leider (ongeacht of deze dood is of nog leeft) en beschouwen zijn geloofssysteem en ideologische praktijken als de Waarheid, de absolute (want Goddelijke) wet. In deze context wordt elke vorm van kritiek of spot t.a.v. de leider/doctrine beschouwd als godslastering. Vragen, twijfel, kritiek, spot en dissidentie (afvalligheid) worden ontmoedigd of zelfs bestraft. Sektes zijn intolerant t.a.v. vragen en kritisch onderzoek.

     

    – Geheimhouding: omdat ze hun werkelijke motieven en doelen liever verborgen houden, zijn sektes intolerant t.a.v. kritische vragen en onderzoek, niet alleen door buitenstaanders, maar evenzeer door leden. Meestal wordt voor het beantwoorden van kritische vragen alleen gerefereerd aan door de groep goedgekeurde geschriften.

     

    – Automatische acceptatie van sektarische overtuigingen wordt bereikt door het ontmoedigen van vragen. Kritiek wordt afgedaan als trots en zondig, onafhankelijk denken wordt aangevallen, terwijl blinde acceptatie van de doctrine wordt aangemoedigd.

     

    – Absolutisme: sektes staan op de totale, onvoorwaardelijke overgave en onderwerping van de volgelingen aan de groep en doctrine, zowel in daden als in gedachten. Ongehoorzaamheid, zelfs kleine meningsverschillen met de groepsdoctrine, kunnen leiden tot straffen, uitzetting en het mijden van leden. Als gevolg hiervan vertonen sekteleiders en hun volgelingen vaak een dramatisch verlies van spontaniteit en gebrek aan gevoel voor humor en zelfspot.

     

    – Sektes kunnen hun critici bedreigen met lichamelijk geweld, rechtszaken, zwarte lijsten en andere vormen van intimidatie, inclusief geweld en doodsbedreigingen. Vertrouwelijke informatie die door leden is onthuld tijdens hun rekrutering en lidmaatschap, kunnen tegen kritische, voormalige leden worden ingezet. Om dit te bewerkstelligen, wordt van volgelingen vaak gevraagd zich van ex-leden te distantiëren, zelf als deze ex-leden familie of partners zijn.

     

    – Geen enkele sekte wil dat zijn verborgen doelen worden blootgelegd. Hoewel ontwikkelde sektes belangstelling vanuit de media tot op zekere hoogte tegemoet komen en zelfs pr- consultants inhuren om hun imago te verdedigen, wordt kritiek over het algemeen beantwoord met schijnbaar voorgeprogrammeerde conversatie. Eenieder die sektarische doctrine op de proef stelt, wordt automatisch gebrandmerkt als vijand, wat uiteindelijk neerkomt op iedereen die een andere mening heeft.

     

    – Omdat het voor gefrustreerde en ongelukkige sekteleden niet is toegestaan kritiek te uiten op de groep, de leiders of de doctrine, focussen sekteleiders vaak de aandacht op een imaginaire, externe vijand, bijv. de regering, de samenleving als geheel, andere religies, andere etnische of politieke groeperingen etc. Hierdoor leiden ze de aandacht af van interne problemen, houden ze de volgelingen bezig met een externe focus en weerhouden ze hen ervan werkelijk diepgaand over het doen en laten van de sekte na te denken.

     

    – Kritiek en twijfels onder (potentiële) volgelingen kunnen worden beantwoord met tactieken om hen te bekeren en indoctrineren, bijv. versnelde bekering door een intensief retraite weekend of een wekenlange seminars. Kritisch denken wordt ontmoedigd, onafhankelijk denken wordt beschouwd als egoïstisch en rationeel intellect als kwaadaardig (duivels).

     

    – Sektes controleren bij voorkeur alles wat hun volgelingen lezen of horen. Ze ontmoedigen of verbieden contact met ex-leden of met enige vorm van kritiek t.a.v. de groep of doctrine. Ex-leden worden gevreesd en het vermijden van hen wordt voor volgelingen een “zaak van overleven” (punt 13: Pijnlijk uittredingsproces).

     

    4. Mind-controle/mentale controle

     

    – Sektes gebruiken verschillende vormen van psychologische dwang voor het rekruteren, indoctrineren en behouden van hun volgelingen. Informatie over de doctrine wordt niet in één keer, maar beetje bij beetje toegediend. Sommige informatie over de groep en de doctrine wordt pas aan aspirant-leden gegeven nadat ze lid zijn geworden, om zodoende te voorkomen dat ze tijdens het rekruteringsproces afhaken.

    – Sektes beheersen hun volgelingen met behulp van schuldgevoel en angst, ondersteund door de “zondige aard” van leden (bijv. d.m.v. openbare biechtsessies). Schuldgevoel en angst bij volgelingen om in Gods ogen te falen worden uitvergroot om hen te manipuleren.

     

    – Door mind-controle worden volgelingen er geleidelijk toe gebracht te participeren in gedrag of activiteiten die ze voor hun lidmaatschap/inwijding verwerpelijk of onethisch zouden hebben gevonden, (bijv. liegen tegen familie of vrienden, geld inzamelen voor nep goede doelen of het gebruik van geweld).

     

    – Wanneer een persoon binnen een sekte wordt geboren, of wanneer een sekte een regionale meerderheid vertegenwoordigt, begint mind-controle meestal tijdens de vroege jeugd. Echter, bij nieuwe, aspirant-leden is mind-controle meestal een langzaam proces, dat geleidelijk wordt uitgevoerd en veel moeilijker te ontdekken is dan de meest bekende maar betrekkelijk zeldzame vorm: hersenspoeling. Mensen worden niet van vandaag op morgen een mentaal gecontroleerde volgeling van een sekte, maar gedurende maanden of jaren.

     

    – De term “hersenspoelen” wordt vaak gebruikt, maar is eigenlijk slechts de zwaarste vorm van mind-control. Er zijn subtiele verschillen tussen beide vormen, maar in beide gevallen is het resultaat macht door gehoorzaamheid. Normaal gesproken kan niemand tegen zijn wil worden gehersenspoeld, maar wie zou er willen worden gehersenspoeld, tenzij ze vooraf zijn overtuigd of gedwongen te geloven dat het voor hun eigen bestwil of Gods wil is. Hiertoe worden technieken van systematische indoctrinatie methodisch verkapt als zijnde goed en waar. Het bewustzijn van sekteleden wordt door de leiders ge-herprogrammeerd door systematische indoctrinatie, propaganda en steeds herhaalde leugens.

     

    – Sektes bevorderen de afhankelijkheid van hun volgelingen: de meest trouwe leden of “ware gelovigen” hebben het gevoel dat er buiten de context van de groep geen leven of andere manier van bestaan voor hen mogelijk is.

     

    5. Controletechnieken

     

    – Mind-controle technieken dienen ertoe twijfels over de doctrine en de leider(s) te onderdrukken en het kritisch denken van volgelingen te omzeilen. Sektes maken excessief gebruik van technieken zoals indoctrinatiesessies, geestdodende tekstherhalingen en mentaal herprogrammeren, bijv. door herhalend gebed, meditatie of chanten, in tongen spreken, lange recitatie-sessies en afstompende werkroutines.

     

    – Sekteleiders induceren gevoelens van schaamte en/of schuld bij hun volgelingen om hen te kunnen beïnvloeden en controleren. Dit wordt vaak bereikt d.m.v. groepsdruk en subtiele vormen van overreding. Groepsdruk is in dit geval het onderdrukken van twijfel en verzet t.a.v. nieuwe ideeën / doctrine, door de behoefte van mensen om ergens bij te horen uit te buiten. Kritische volgelingen of sekteleden die problemen krijgen gerelateerd aan de sekte/doctrine wordt altijd gezegd dat het hun eigen schuld is, nooit die van de leiders of de groeps onfeilbare doctrine.

     

    – Het isoleren van volgelingen wordt gebruikt om de informatie die zij krijgen te controleren.

     

    – Intensieve studie is gefixeerd op de doctrine van de sekte. Indien er aan geschriften wordt gerefereerd, dan meestal per vers en met als doel de leer van de sekte te “bewijzen”.

     

    – Het verwerpen van oude/andere waarden dan die van de sekte versnelt de acceptatie van het sekteleven door voortdurend af te geven op voorgaande/andere waarden en geloofsrichtingen.

     

    – Het opheffen van privacy dient om volgelingen ervan te weerhouden om d.m.v. beschouwingen/overpeinzingen in de privésfeer hun deelname aan het sekteleven in alle rust te evalueren.

     

    – Sekteleden worden vriendelijk aangemoedigd elkaar “liefdevol” te bespioneren en afwijkende gedachten, gevoelens en daden aan de leiders te rapporteren, bijv. door subgroepen in een “buddy” systeem om de leden te monitoren en controleren.

     

    – Onethische gebruik van de biecht: de vernietiging van het individuele ego wordt aangemoedigd door het bekennen van persoonlijke zwakheden en diepe, innerlijke gevoelens van twijfel of schuld. Binnen sektes wordt informatie over opgebiechte “zonden” (gedachten, verleidingen, verlangens) misbruikt om de identiteitsgrenzen van volgelingen te vernietigen en relaties op te bouwen. Dergelijke intieme “zondige” emoties kunnen krachtige tools zijn in de handen van sekteleiders om leden emotioneel te binden door manipulatie.

     

    – Verdere mind-controle technieken zijn bijv. verbale mishandeling, slaapgebrek, een gecontroleerd waarderingssysteem, verandering van dieet of excessief vasten en misbruik van schuld en angst.

     

    6. Controle over het privéleven

     

    – Sektes zijn totalitair in de manier waarop ze het gedrag van hun volgelingen controleren. Sekteleiders dicteren hoe leden moeten denken, handelen en voelen, niet zelden tot in grote en zeer intieme details. Zo dienen volgelingen vaak toestemming te vragen of wordt hen opgedragen om te daten, te trouwen, een opleiding af te breken, van baan te veranderen, te verhuizen, sport of hobby’s op te geven, etc. Sekteleiders schrijven hun volgelingen voor hoe zich te kleden, waar te wonen, wanneer en hoeveel kinderen te krijgen, hoe kinderen op te voeden, intieme en gedetailleerde regels m.b.t. seksualiteit, voeding enzovoort. Sektes hanteren compromisloze regels die leiden tot regressie en desoriëntatie door van leden te eisen dat ze instemmen met ogenschijnlijk eenvoudige leefregels die o.m. etenstijden, toiletpauzes, seksualiteit en gebruik van medicijnen reguleren.

     

    – Sektes bepalen alle grote keuzes in het professionele en privéleven van hun volgelingen. Onderwerping van de individuele identiteit aan de leider of de sekte vereist van leden dat ze hun persoonlijke doelen en activiteiten radicaal veranderen t.o.v. hun leven voor de sekte. De levensvervulling van het individu is voor sektes irrelevant. De ondergeschiktheid van volgelingen aan de groep is er de oorzaak van dat ze persoonlijke doelen en bezigheden opgeven die hen voorheen wel interesseerden.

     

    – Escalerende toewijding: Sektes geven hun leden het gevoel dat ze verplicht zijn om steeds meer tijd en/of geld in de sekte te investeren. Volgelingen voortdurend bezighouden, is tevens een manier om informatie te controleren en het level van indoctrinatie hoog te houden. Van volgelingen wordt verwacht dat ze buitensporig veel tijd in de groep en sektegerelateerde activiteiten steken. Studie, bijeenkomsten en diensten zijn verplicht. Sekteleden worden zó intensief bezig gehouden dat ze geen tijd hebben zichzelf dingen af te vragen.

     

    – Kledingvoorschriften: het elimineren van individualiteit door van volgelingen te eisen dat ze zich aanpassen aan de dress-code van de groep. Individualiteit wordt zo opgeofferd voor de sekte.

     

    – Sektes zijn niet geïnteresseerd in persoonlijk geluk en doelen of behoeften van individuele leden. Gehoorzaamheid aan de doelstellingen en prioriteiten van de sekte gaan boven vrije tijd, vermaak of ontspanning.

     

    7. Controle over het sociale leven

     

    – Sektes dringen er vaak bij hun volgelingen op aan hun familie te verlaten, door misbruik van bepaalde verzen uit hun geschriften (bijv. Lukas 14:26- ** ). Om hun toewijding aan God te bewijzen, staan sommige sektes erop dat hun leden alle banden met familie en vrienden verbreken.

     

    – Onderdanigheid aan de leider/groep vereist van sekteleden dat ze het contact met familie verbreken. Hierdoor kunnen sektes invloeden van buitenaf op hun rekruten en volgelingen minimaliseren. Sektes beweren dat buitenstaanders de bron van problemen van de leden zijn en dat de groep de oplossing is.

     

    – Volgelingen worden aangemoedigd of verplicht om uitsluitend samen te leven en/of om te gaan met sekteleden.

     

    – Onderdanigheid van volgelingen aan de sekte leidt er vaak toe dat ze banden met familie en vrienden verbreken of verwaarlozen, waardoor ze zichzelf van hen isoleren, tenzij ze zich eveneens voor de sekte interesseren.

     

    – Het fysieke en/of psychologische isoleren van sekteleden van de samenleving is een methode om verlies van realiteitszin te bevorderen door volgelingen af te zonderen van familie, vrienden, de samenleving en rationele referenties.

     

    – Door sociale isolering, afscheiding en vervreemding van sekteleden, wordt de sekte vanzelf surrogaatfamilie. Volgelingen worden aangemoedigd “wereldse” vrienden (lees: niet-volgelingen) te laten vallen.

     

    – Love bombing: een sektarische rekruteringstechniek waarbij sektes met opzet liefde/ vriendschap veinzen door een overdosis positieve aandacht met als doel de introducé te rekruteren, te bekeren en te beïnvloeden. Door knuffelen, zoenen, aanrakingen en vleierij wordt een sfeer van familie en verbondenheid gecreëerd. Deze techniek wordt ingezet om potentiële volgelingen af te leiden van het feit dat binnen de sekte “liefde” en acceptatie afhankelijk zijn van gehoorzaamheid en onderwerping.

     

    – Vaak wordt sekteleden verteld dat “de duivel” ervoor zorgt dat familieleden en vrienden zich negatief uiten over de groep om volgelingen “bij God weg te houden”.

     

    8. Financiële controle

     

    – De meeste sektes leggen beslag op (een deel van) de financiële middelen van hun volgelingen. Sommige sekteleiders eisen de overdracht van alle eigendommen van leden aan de sekte(-leiding). Het overhandigen van geld, bezit en vastgoed wordt beschouwd als gehoorzaamheid aan het gebod om voor zijn geloof alles op te geven. Door mentale manipulatie middels schuldgevoel behalen sekteleiders financieel gewin ten koste van hun volgelingen. Toewijding (aan God) wordt gemeten in geld (voor de leiders). Uiteraard is steeds meer geld nodig om een hoger spiritueel niveau te bereiken.

     

    – Sektes kunnen zeer in beslag genomen worden door geld. Ze willen rijkdom voor de leiders, waarin door volgelingen moet worden voorzien. Rijkdom kan alles omvatten: het overdragen van contant geld, vastgoed, auto’s, winst, exploitatie van arbeid van volgelingen in door de sekte beheerde bedrijven tot aan fondsen die onder valse voorwendselen onder familieleden en andere niet-leden worden geworven.

     

    – De rijkdom van een sekte komt niet ten goede aan haar leden of de samenleving. Sektes geven geen zinvolle financiële informatie over hun budget en uitgaven en weigeren onafhankelijke instanties inkijk te geven in hun financiën.

     

    – Financiële toewijding van volgelingen wordt door sektes gebruikt om leden afhankelijker te maken.

     

    9. Omvang/expansie/rekruteren van nieuwe leden

     

    – Het werven van nieuwe leden heeft bij sektes een hoge prioriteit.

     

    – Sektes rekruteren nieuwe volgelingen d.m.v. verleiding: de groepsidentiteit en/of ware motieven worden niet (meteen) onthuld. Informatie over de groep/doctrine kan opzettelijk worden achtergehouden, vervormd of geselecteerd om deze acceptabel te maken, de sekteleiders bepalen wie wat moet weten. Sekteleiders zeggen hun leden om de waarheid voor buitenstaanders achter te houden. Op deze manier verbergen sektes hun ware doelen en doctrine tot ze zeker zijn dat men (aspirant-leden) er klaar voor is (om lid te worden).

     

    – Sektes rekruteren ook door emotionele macht, bijv. love bombing, onmiddellijke vriendschap, extreme behulpzaamheid, vrijgevigheid en acceptatie. “Liefde, vrijgevigheid en aanmoediging” worden hoog gedoseerd gebruikt om de afweer te verlagen en een toenemend gevoel van verplichting en schuldgevoel bij rekruten te creëren. Love bombing wordt ingezet om gezond wantrouwen te omzeilen.

     

    – Sektes winnen ook nieuwe leden door persoonlijke crises uit te buiten: ze maken misbruik van persoonlijke kwetsbaarheid die bijv. ontstaat als gevolg van verbroken relaties, dood van familieleden, ontslag, verhuizing, eenzaamheid en depressie, schuld en schaamte, stress en angst, frustratie etc. De gemakkelijkste manier om potentiële leden tot volgelingen te maken, is wanneer ze zwak en emotioneel kwetsbaar zijn. Deze kwetsbaarheid kan worden versterkt door overgangssituaties zoals echtscheiding, depressie of ziekte, mishandeling of eenzaamheid, een handicap, school verlaten, baanverlies of verandering in de loopbaan, weinig sociale contacten hebben, onzekerheid etc.

     

    – Sektes pretenderen een alternatief te bieden aan (intelligente) individuen die vaak niet ten onrechte kritisch staan tegenover de samenleving en op zoek zijn naar een betere manier van leven.

     

    – Om expansie te faciliteren, kunnen sektes overgaan tot geweld en oorlog om land voor hun volgelingen te winnen.

     

    – De omvang/het aantal volgelingen is niet doorslaggevend of een organisatie al dan geen sekte is. Zelfs als miljoenen mensen een destructieve, totalitaire doctrine volgen, wordt deze daarmee nog niet waar. In Europa is hiervan het bekendste voorbeeld dat enkele eeuwen geleden wetenschappers die beweerden dat de aarde niet plat was, werden vervolgd en hun leven niet zeker waren.

     

    – Bij “sekte” denken we meestal aan een kleine groep mensen met een afwijkende leefstijl en afwijkend wereldbeeld. Sektes kunnen echter evengoed de meerderheid binnen een samenleving uitmaken en in dat geval nemen ze meestal een dominante of zelfs gewelddadige positie in tegenover andersdenkenden en minderheden.

     

    – De omvang en groei van sektes hangt af van de effectiviteit van hun rekrutering en mind- controle technieken en verder van de mate van agressie tegenover volgelingen die overwegen uit te treden. Deze agressie omvat een breed scala aan manipulatie, alles tussen volgelingen vertellen dat ze naar de hel zullen gaan en “vijanden van God” zullen worden als ze de groep verlaten, tot concrete doodsbedreigingen t.a.v. ex-leden.

     

    – Sektes zijn uitsluitend tolerant zolang ze een minderheid vormen zonder politieke macht.

     

    10. Vervolging/martelaarschap

    – Kritiek t.a.v. sektarische doctrine wordt door sektes vaak opgevat als vervolging (punt 3: Sektes en kritiek). Sekteleden hebben voortdurend het gevoel dat ze vervolgd en oneerlijk behandeld worden. Volgelingen kunnen deze “vervolging” interpreteren als geloofstest.

     

    – Sektes vertonen een onredelijke angst t.a.v. de buitenwereld, bijv. dreigende rampen, kwaadaardige complotten en vervolging. Wantrouwen en paranoia kunnen sektes extra kracht geven door het gevoel bedreigd en aangevallen te worden. Als reactie hierop kunnen sektarische groepen voorraden voedsel en wapens aanleggen en extreme maatregelen nemen om zich tegen imaginaire vijanden te beschermen.

     

    – Sektes archiveren vermeende misstanden tegen de groep/doctrine/leiders zeer intensief.

     

    – Sekteleden kunnen bereid zijn te sterven voor wat zij geloven dat de waarheid is, uit trouw aan hun leider of de God waarin ze geloven. Dit kan zelfs leiden tot (massale) zelfmoord. Sommige sektes overtuigen individuele volgelingen indirect tot zelfmoord door medische behandeling of bloedtransfusie te weigeren of door aan te zetten tot geweld.

     

    11. Elitisme

     

    – Sektes zijn elitair en claimen voor zichzelf, hun leiders en volgelingen een speciale, exclusieve, verheven/verlichte status. De leider wordt beschouwd als redder, speciale profeet, als manifestatie van het Goddelijke, of de groep en/of leider zijn op een speciale missie om de mensheid te redden. Sektes kunnen het als hun opdracht beschouwen om de samenleving en regering te veranderen, desnoods met geweld. Uiteraard gaat dit wereldbeeld gepaard met de nodige trots en arrogantie t.a.v. de samenleving.

     

    – Veel sektes hebben een gepolariseerde wij-tegen-de-rest mentaliteit, waardoor ze in gevaarlijke (gewelddadige) conflicten kunnen komen met de samenleving. Dit totalitarisme versterkt de identiteit binnen de groep. Iedereen buiten de sekte wordt als ongelovigen over één kam geschoren. Sektes vormen een elitaire, totalitaire samenleving, iedereen behalve de eigen groep wordt door God verworpen. Deze visie wordt door sektes gebruikt als excuus of rechtvaardiging voor geweld of oorlog tegen niet-leden.

     

    – Sektes zien zichzelf als “ware gelovigen” en sluiten andere denominaties en religies uit van het authentieke Goddelijke. Sektarische doctrine is exclusief, alle anderen worden als oneerlijk, bedrieglijk en misleid afgedaan.

     

    – Sektarische groepstrots houdt in dat “wij de enigen zijn die gelijk hebben. Als je niet een van ons bent, ben je voorbestemd voor de hel.” Alleen de sekte past de correcte doctrine/interpretatie toe, zij alleen heeft de waarheid in pacht dus moet men tot deze groep toetreden om gered te worden. Deze visie kan liegen tegen of stelen van buitenstaanders rechtvaardigen.

     

    12. Geloof in de eindtijd

     

    – Sektes zijn meestal zeer dogmatisch in hun denkbeelden m.b.t. het einde van de wereld (geloof in de eindtijd) en beschouwen daarbij vaak de eigen groep (uitverkorenen) als de vervulling van profetieën omtrent de eindtijd. Deze denkbeelden kunnen bij volgelingen tot zelfmoord leiden.

     

    – Sektes beweren vaak speciale kennis te bezitten over het einde van de wereld en het leven na de dood.

     

    13. Pijnlijk uittredingsproces

     

    – Sekte-volgelingen worden doordrongen van het idee dat wie de groep verlaat, zal vervallen tot een leven van verdorvenheid en zonde, zijn relatie met God zal verliezen evenals zijn gezond verstand en zijn kans op redding, zal sterven of geliefden zal verliezen etc. Er worden geruchten verspreid over slechte dingen die gebeuren met ex-leden. Niemand gaat ooit weg om “legitieme redenen”. Vanuit het perspectief van de sekte zijn mensen die weggaan zwak, ongedisciplineerd, onspiritueel, werelds, door familie en raadgevers gemanipuleerd, verleid door de duivel of zondig zoals aan geld, seks en rock & roll.

     

    – Sekteleden vrezen vaak voor vergelding tegen henzelf of anderen als ze weggaan of dit zelfs maar overwegen.

     

    – Ex-sekteleden en sekte-tegenstanders worden geconfronteerd met vervloekingen en bedreigingen, subtiel of direct. Eenmaal volgeling is er geen gemakkelijke uitweg. Dit is het moeilijkst wanneer ook familie en vrienden bij de sekte betrokken zijn.

     

    – Vijandigheid van sektes t.a.v. kritiek, met name van ex-leden, maakt het uittredingsproces pijnlijk. Sekte-verlaters worden genegeerd, in de steek gelaten, als verloren of dood beschouwd of zelfs zodanig bedreigd dat ze voor hun leven moeten vrezen als ze sekteleden ontmoeten. Afhankelijk van de duur van het lidmaatschap, wat al vanaf de geboorte het geval kan zijn, kan het verlaten van een sekte betekenen dat men (al) zijn familie verliest.

     

    – Voor sektes is geen reden om weg te gaan ooit legitiem, ex-leden hebben altijd ongelijk als ze weggaan. Ze worden beschouwd als slecht en onbetrouwbaar en persoonlijk contact met hen wordt vermeden.

     

    – Het traumatische effect van het weggaan bij een sekte is verschillend voor ex-leden die op eigen initiatief zijn weggegaan of mensen die uit een sekte zijn gezet.

     

    – Afhankelijk van de keuzes die ze als volgeling hebben gemaakt, bevinden ex-sekteleden zich vaak in de traumatische situatie waarin ze zowel slachtoffer zijn als dader m.b.t. het verspreiden van mind-controle en sektarische doctrine. Hierdoor is het moeilijk om over een sekte-ervaring heen te komen zonder professionele, psychologische begeleiding.

     

    – Sekte-verlaters bevinden zich in een emotioneel kwetsbare situatie tussen hun voormalige groep en de samenleving. Ze worden gemeden, verlaten, afgekeurd en gedemoniseerd door hun voormalige “familie” en hebben vertrouwensproblemen t.a.v. de samenleving. Tegelijkertijd kan de samenleving zich moeilijk verplaatsen in de traumatische ervaringen van ex-sekteleden.

     

    – Net als bij alle andere verslavingen kunnen sektevolgelingen alleen van mind-controle worden genezen als zij hier zelf uit willen. Druk van buitenaf om weg te gaan en hun manier van denken te veranderen, wordt voornamelijk gebruikt om de sekte-ideologie te bevestigen.

     

    Conclusies/aanbevelingen:

     

    – Het psychologische/individuele niveau. Wanneer je vindt dat de groep waarmee je in je persoonlijke of professionele leven te maken hebt teveel van de boven beschreven eigenschappen vertoont, trek je dan terug, ongeacht de reactie van de groep in kwestie. Wanneer je besluit een sekte te verlaten (afvalligheid is de zwaarste vorm van kritiek t.a.v. sektes), zullen sommige sektes dreigen dat je “een vijand van God” zult worden, anderen verklaren je dood of dreigen zelfs je te vermoorden als je weggaat. Eis je leven en je onafhankelijk denkvermogen terug en wees “egoïstisch”. Een sekte verlaten hoeft niet te betekenen dat je atheïst wordt, het wil alleen zeggen dat je een einde maakt aan manipulatie door derden in jouw relatie met je Schepper, als je in een schepper gelooft. Wanneer je uit een sekte bent gestapt of je in dit proces bevindt, overweeg dan professionele psychologische begeleiding te zoeken om je te helpen om te gaan met deze overgangssituatie, die soms jaren kan duren. Van ex-sekteleden is bekend dat het emotioneel zeer belastend is, m.n. het gevoel tussen twee werelden (wal en schip, samenleving en sekte) te vallen en dat dit kan leiden tot depressie, posttraumatisch stress syndroom en zelfs zelfmoord. Als je iemand kent van wie je vermoedt dat deze persoon bij een sekte is beland, probeer dan de deur voor deze persoon open te houden zonder de doctrine toe te laten. Wanneer diegene er vroeg of laat in slaagt de sekte te verlaten, hebben ze mensen hard nodig bij wie ze zich veilig voelen en niet veroordeeld worden, zelfs als ze voorheen hebben geprobeerd de sektedoctrine te verspreiden. Sekte-verlaters schamen zich daar naderhand vaak voor en zijn in verwarring over hun tijd als volgeling.

     

    – Het sociologische/politieke niveau. Wanneer we kijken naar de huidige internationale staat van politiek, conflicten en terrorisme, is er maximale urgentie voor elke religie, groep of organisatie om zichzelf actief te bevrijden van sektarische tendensen zoals hierboven beschreven. Pas daarna kan worden bekeken of gangbare doctrines nog iets zinvols kunnen bijdragen aan de samenleving en het individu. Echter, door het mechanisme van mind-controle zoals hierboven is uitgelegd, kunnen sekte-volgelingen niet worden gedwongen om afstand te doen van sektarische doctrine en zullen ze alleen uit eigen overtuiging uittreden. Mind-controle kan dan ook worden vergeleken met een computervirus voor het brein: het is erg moeilijk een menselijk brein, dat is geïnfecteerd met sektarische doctrine, hiervan te ontdoen en te herstellen, omdat juist de essentiële instrumenten hiervoor, zoals kritisch, onafhankelijk denken en een gezond niveau aan egoïsme, zwaar worden belemmerd. Het computercommando “Format C” (wis harde schijf) voor een menselijk brein onder mind-controle zou neerkomen op de doodstraf of oorlog wat natuurlijk een permanente maatregel is die door de meeste democratieën wordt afgekeurd. Evenmin als andere verslaafden kunnen sekteleden (religieuze junkies) niet d.m.v. dwang of redelijke argumenten van mind-controle en destructieve doctrine worden genezen. Daarom moet de democratische rechtsstaat voor haar eigen veiligheid en de vrijheid en veiligheid van haar burgers en toekomstige generaties de psychologische toerekeningsvatbaarheid en juridische betrouwbaarheid van individuen en groepen die onder sterke mind-controle leven, heroverwegen, indien nodig in twijfel trekken en daarnaar handelen. Dit kan inhouden dat democratieën ertoe moeten overgaan wetten te veranderen, straffen te verhogen, bepaalde sektarische groepen of doctrines bij wet te verbieden en (binnenlandse en buitenlandse) politieke en militaire prioriteiten aan te passen om de democratie tegen sektarische/ theocratische ontwikkelingen te beschermen. Sektes zijn per definitie antidemocratisch, omdat ze totalitaire macht voor hun leiders als doel hebben, ook al zullen ze dit nooit toegeven. Sektes en hun leiders misbruiken het democratische recht op godsdienstvrijheid om de democratie van binnenuit te ondermijnen en aan te vallen. Ze zullen hiermee niet ophouden als ze niet van buitenaf worden tegengehouden. Dit houdt in dat, wanneer we de democratische rechtsstaat willen behouden als het leidende politieke systeem voor onszelf en voor toekomstige generaties, de wetten m.b.t. vrijheid van godsdienst moeten worden aangescherpt en beperkt om sektarisch misbruik en heimelijke, geleidelijke theocratisering van de rechtsstaat te voorkomen.

    Door:
    “E.U. Free”
    Drs. Sociale Geografie

    (voor www.ejbron.wordpress.com)

    *

    (**) Lukas 14:26 Indien iemand tot Mij komt en niet haat zijn vader, en moeder, en vrouw, en kinderen, en broeders, en zusters, ja, ook zelfs zijn eigen leven, die kan Mijn discipel niet zijn.

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Voor mij zag ik vooral het verhaal van Franciscus I voorbij trekken. Ja, inderdaad, als jonge knaap maakte die ooit vele sukkelaars (even) gelukkig door de voorraadkamers van zijn ouders, zonder hun medeweten, op straat uit te delen. Of die daar even blij mee waren, is een ander verhaal waar de Heilige zich later niets van aantrok. Het waren toen tijden zoals nu, waar vele kerken op het instorten stonden, die hij dan samen met zijn volgelingen, zo goed en zo kwaad als het ging, probeerde op te lappen. Toen hij een audiëntie bij de Paus werd toegestaan, rook het groepje naar varkensmest, want onderweg van Assisi naar Rome hadden zij moeten overnachten tussen de varkens. Wat niet wegnam, dat zij meteen Zijn beschermelingen werden.

    De huidige Franciscus doet net hetzelfde. Waarbij Hij dus ongewild in het kamp van Erdogan terecht komt. Waarbij ik me afvraag, of de hedendaagse magazijnen om zo maar uit te delen wel groot genoeg kunnen zijn.

    Rond Franciscus van Assisi gaat er trouwens nog een ander verhaal. Die zou ooit, met het Kruis in de vuist, hebben deelgenomen aan een der laatste Kruistochten, ergens in de jaren 1225. Toen zou hij, met de Emir van Jeruzalem een heren-akkoord hebben gesloten waarbij Christenen ten eeuwigen dage vrijelijk toegang kregen tot een paar Heilige Plaatsen. En wat blijkt? Tot op de dag van vandaag hebben Christenen geen visum nodig (!) voor Bethlehem, de geboorteplaats van het Kindeke in dat bakske vol met stro, en Het Heilig Graf in Jeruzalem. U moogt mijn kop er niet af slaan, als dit met Hezbollah aan de macht, nog altijd zo is.

    Lukas 14:26: dat vers is inderdaad ‘biechte-waar’, maar het zijn wel de woorden van De Zachtmoedige, en niet die van een woestijnpiraat van meer dan 600 jaar later.

    Allez, versta mij goed, want wij van Het Vlaams Belang weten dat maar al te goed, dat het origineel altijd beter is dan de kopij. En als ik de Poet zo bezig zie, dan denk ik vaak aan onze bloedeigen Vlaamse Godfried van Bouillon Boonen, de Big Boss van de Eerste Kruistocht in 1096.

     

    *

    *

     








    10-03-2016, 07:58 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    09-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3225

    8/1511 * - in EU, Immigratie, Iran / Syrië, Islam & Terreur, NWO-Complot

    *

    Woensdag 9 maart

    Zon 7u09-18u38

    H Francisca Romana

    Ciska, Ciska schei toch uit en schud al die brol niet uit

    *

    *

    Wegens de onuitputtelijke voorraad:

    Ver weg de efficiëntste en goedkoopste grensbewaking

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Gisteren toonde de VRT in het Middag Journaal ter gelegenheid van de Internationale Vrouwendag beelden van Istanbul. Zij hadden daar namelijk die ene Moskee ontdekt met een min of meer beschaafde Dame aan het hoofd. Meteen werd er dankbaar van de gelegenheid gebruik gemaakt om te laten zien welke prachtige stad Istanbul eigenlijk wel is. En zo Westers! Dàt vooral. Wat ze er niet bij vertelden, was dat alles inderdaad Westers oogde, omdat het in hoofdzaak … Westers is. Want in 1483 door de Turken op de Christenen veroverd die daar in bijna 1.500 jaar de stad Constantinopel als Hoofdstad van het Oost Romeinse Rijk hadden geïnstalleerd. Meer nog: de Bosforus was de Poort naar het Oosten van de wierook, het goud en de myrte.

    Ja Ja, die ‘Vrouwendag’. Weeral een hint om de Turken hier een thuisgevoel te geven….

    Via onderstaande ‘link’ ziet U de andere kant van de medaille. Een Shariah-Rechtbank die, in het veld en los uit de mouw een kermende gestalte tot de dood veroordeelt door steniging. Met onmiddellijke uitvoering. Het is namelijk voldoende dat 3 mannen, Islam-‘gelovigen’ verklaren dat zij, van horen zeggen, waar of niet, betrokkene overspel zou gepleegd hebben (!). En dat is nu de ‘verrijking’ die op ons los gelaten wordt….

    https://www.facebook.com/662164033830376/videos/1010428729003903/

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    top Brussel: Merkel dwingt EU te buigen voor islamofascistische politiestaat Turkije

    Xander 08-03-2016 14:12-

    *

    Duitsland en Nederland scharen zich aan Turkse kant tegen de rest van de EU –

    EU-instantie Eurojust: Turkije zal zich aan geen enkele afspraak houden – Turken eisen geen 3, geen 6, maar € 20 miljard

    *

    Symbolisch voor de huidige politieke verhoudingen: Angela Merkel, die zich heeft opgeworpen als dè leider van Europa, wordt vanuit de hoogte minzaam begroet door de kille(r) Turkse dictator Recep Tayyip Erdogan.

    De ‘vluchtelingen’top in Brussel markeerde een nieuw dieptepunt in de diplomatieke verhoudingen in Europa. Bondskanselier Angela Merkel wierp zich andermaal op als de autocratische leider die van de rest van Europa geen enkele tegenspraak duldt. Door het opofferen van de persvrijheid en de door haar geëiste, almaar diepere knievallen voor de Turkse president Erdogan, dwingt ze op eigen houtje – maar met de volle steun van Brussel - de EU zich in alles te schikken naar de fascistische, oorlogszuchtige en totaal geïslamiseerde politiestaat Turkije.

     

    Gisteren werd er geen enkele overeenkomst in Brussel bereikt, iets wat nota bene ‘onze’ eigen premier Mark Rutte van tevoren had voorspeld. Desondanks namen Merkel en haar vriendjes, EU-president Tusk en Juncker, het woord ‘doorbraak’ in de mond, vermoedelijk om Merkel aanstaande zondag bij enkele Duitse deelstaatverkiezingen aan een overwinning te helpen.

     

    Duitsland, Nederland kiezen Turkse kant tegen rest EU

     

    Zoals we gisteren schreven lag er al een voorlopige slottekst, maar die werd strikt door Merkel afgewezen omdat daarin de Balkanroute voor migranten voor gesloten werd verklaard. Samen met Nederland, dat op dit moment EU-voorzitter is, en Turkije? presenteerde Merkel haar eigen, op veel punten totaal andere voorstel. Vooral het feit dat Merkel, die eigenlijk namens de EU had moeten onderhandelen, zich met Nederland aan de kant van de Turken schaarde, zorgde bij veel andere lidstaten voor verbijstering.

     

    Frankrijk wijst de visumvrijheid voor 80 miljoen islamistische Turken af, en de Oost Europese Visegrad landen willen na Köln geen quota accepteren. Oostenrijk en Scandinavië houden ondanks enorme druk van Merkel en Brussel hun grenzen grotendeels gesloten. En Groot Brittannië zal alles blokkeren wat het referendum over het EU-lidmaatschap tot een nog groter ‘gevaar’ maakt.

     

    De top kon dus enkel op een absolute ramp uitlopen, tenzij men er –zoals de EU al jaren doet- alsnog het predicaat ‘succes’ op plakte door met een extreem onduidelijk en ondoorzichtig (voorlopig) ‘verdrag’ te komen, waar behalve de opstellers niemand ook maar een touw aan kan vastknopen.

     

    Echte oorzaak van migrantencrisis niet besproken

    Het zou gisteren in Brussel echter sowieso een complete schertsvertoning worden, want de echte oorzaak van de migrantencrisis –de door Turkije, Saudi Arabië, de Golfstaten, de EU, de VS en de NAVO in gang gezette en gefinancierde islamitische jihad tegen de wettige regering van president Assad - kwam geen seconde ter sprake, net als de voortdurende beschietingen van de Koerden door het Turkse leger.

     

    Ook de ‘vluchtelingen’stroom uit Syrië, die voor 95% uit jonge moslimmannen bestaat, is een belangrijk onderdeel van de oorlogsplannen van de CIA, Turken en Saudi’s. Op deze wijze wordt Syrië namelijk beroofd van potentiële soldaten die tegen ISIS, Al-Qaeda en andere terreurgroepen kunnen vechten, en zo hun land weer kunnen bevrijden. Beide zaken worden in Washington, Brussel, Ankara en Riyadh echter niet gewild; hun doel is namelijk de val van Assad en de installatie van een islamistisch regime in Damascus, waar inmiddels zo’n 300.000 mensenlevens voor werden opgeofferd.

     

    Eurojust: Turkije zal geen enkele afspraak nakomen

     

    Wat Merkel, Rutte, Juncker en al die andere eurofielen gisteren ook niet vermeldden was dat Eurojust, nota bene het agentschap van de EU dat de gerechtelijke samenwerking tussen de lidstaten bevordert, vlak voor de top met de verklaring kwam dat Turkije zich vanwege politieke en praktische redenen aan geen enkele afspraak zal houden. Op dat moment had de top natuurlijk moeten worden afgezegd, maar zoals we al vaker schreven zakt Brussel onder leiding van Merkel almaar dieper door de knieën voor het met dag fascistischer wordende Turkije.

     

    Europese elite volgt voorbeeld islamofascistisch Turkije

     

    Triest dieptepunt was enkele dagen geleden de verklaring van de Duitse minister van Binnenlandse Zaken Thomas de Maizière, die na de gedwongen overname van de kritische krant Today’s Zaman door de regering Erdogan durfde te beweren dat Europa ‘geen scheidsrechter’ in mensenrechtenzaken moet willen spelen. Als het echter om bijvoorbeeld Israël en de Palestijnen gaat, dan staat de EU altijd voorop om de Joodse staat te veroordelen en met sancties te treffen als die zich in Europese ogen weer eens met ‘teveel geweld’ tegen de moslimterroristen van Hamas en de Palestijnse Autoriteit verdedigt.

     

    De conclusie is duidelijk: de EU, inclusief Merkel en Rutte, dansen volledig naar de pijpen van Turkije, dat volgens persbureau Reuters geen € 3 miljard, ook geen € 6 miljard, maar € 20 miljard wil om de migranten in eigen land te kunnen opvangen onbeperkt door te kunnen blijven sturen naar Europa. (2)

     

    Klaarblijkelijk is de door Erdogan gecreëerde islamofascistische politie- annex oorlogsstaat hèt ideaalbeeld van de Europese gevestigde orde, waarmee u meteen weet waar het met ons land, ons continent en onze toekomst naartoe gaat als wij dit soort schaamteloze anti-democraten niet snel een halt toeroepen.

    Xander

    (1) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
    (2) Sputnik Ne

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    En hoe zit dat nu precies met de militaire dienstplicht van alle Turkse dubbele nationaliteiten die in Coburgia leven? Ooit lazen we dat die daarvoor effectief naar Turkije moesten, of zich vrijkopen voor de ronde som van € 5.000,-. Waarom horen we, sinds het bestaan van al die ‘Syrië-gangers’ daar niets meer over? Getrainde Turkse Moslims en getrainde Syrië-gangers met oorlogservaring: wat is het verschil als die straks in onze straten verschijnen?

    Goed voor ons, maar jammer voor hemzelf dat A.H. nooit op dergelijk gedacht is, gekomen want dat had de latere invasie in aanzienlijke mate vergemakkelijkt.

    Welaan dan, voor wanneer opnieuw die dreunende soldatenlaarzen in onze straten? Kunnen ze opnieuw gaan zingen, dat ze ‘gegen Engeland, Engeland, wollen fahren’. Cameron moest maar rapper hun eisen ingewilligd hebben, in plaats van te willen doen zoals Churchill…: “Never surrender. We will fight in the fields. We will fight in the air. We will fight on the beaches. We never surrender.” Weet U nog?

    Ik zou het moeten nakijken, maar het is mij niet bekend of leden van de Duitse Wehrmacht al-dan-niet een visum-plicht hadden in 1940. Of moesten zij nog hun paspoort laten zien aan de grens?

    O Juist Ja. Om geen geweld te moeten ondergaan , geven we hen nu een diplomatiek statuut…. Als Ridders van de Tulband.

    Ja, er zijn inderdaad nogal wat verschillen. De Duitsers droegen toen goed zichtbaar oorlogswapens, zodat wij, brave burgers, van uren ver konden zien dat zij vijanden waren. Zelfs hun 5de Colonne, meestal verkleed als kloosterzusters, kon men er zò uithalen, want nonnekes hebben nu eenmaal niet de gewoonte om zich per fiets door het landschap te begeven. Nonnekes zitten in een kloosterkapel of ze stonden vooraan in de klas.

    Nu hoop ik maar één ding, en dat is dat al die brave buurjongens eerst elkaar te lijf gaan. Zodat de Poet de tijd krijgt om ons te komen redden. En dat hij gerust een leger ‘Popen’ meebrengt, om de gaten in ons pastoorsbestand op te vullen. We zullen ze kunnen gebruiken….

    Ik denk namelijk ook, dat de meeste mensen liever Russisch zullen leren lezen en schrijven, dan Arabiers….

     

    *

    *








    09-03-2016, 18:15 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    08-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3224

    8/1427 * - wanhoopspoging EU(1) – Turkse Bezetting (3) – Polen Hongarije het Gezin primeer- Italië/Frankrijk niet (6) – Duitsland wereldagressor (13) – Earl Harbour & 9/11 (13)

    *

    *

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Als U denkt dat onze Verlichte Grote Verstanden het nog zien zitten, overdenk dan eens deze 2 uitspraken van vandaag van zij die wij, stommekloten zijnde, uit vrije wil tot Leiders hebben gekozen.

    - Krombeen, de jonge Führer van de Coburger SD voorziet dat tegen Mei dit Europa niet meer zal bestaan.

    - Pletskop Michel, Premier van datzelfde Coburgia, geeft toe dat ze met de rug tegen de muur staan.

    En in de Gele Streep van de VRT stond gisteren in koeien van letters, dat ‘Europa Turkije nodig heeft’. Die Gele Streep is een soort remspoor dat ook teruggevonden kan worden in de Openbare Toiletten. Is er gekomen, samen met de vernieuwde studio ameublement, dat bedoeld is om de kijkcijfers op te trekken.

    Echt waar, dat vindt U toch ook, is de taal van échte Leiders. Of van Leiders: niet met ballen bollen aan hun lijf, maar met mottenbollen in hun hersenen.

    Vrije Meningsuiting.

    Neen, zegt Donald Tusk, in Ankara een 2de dagblad onder Staatscuratele plaatsen da kanie. Maar wat doe je er aan?

    Even doorbijten dus.

    Al is het doodspijtig dat de leugen over de agressieve atoomdreiging van Noord Korea zo rap gesneuveld is, nu blijkt dat dat land alleen maar zeer hard riposteert op de voorafgaande uitdagende oorlogs-oefening van Zuid Korea samen met… Amerika.

    Kijk, beste mensen, U weet het ook: wie het gevaar bemint, zal er door vergaan. Na Mei 2016 zullen er, bij manier van spreken, zelfs in onze slaapkamers verborgen Turkse camera’s verplicht zijn die alles registreren. Aan tafel zullen we Turkse meeëters ‘zonder papieren’ moeten gedogen. Het zit er zelfs dik in, dat de EU-Cenakels kort nadien zullen overgebracht zijn naar Ankara.

    Tijd voor een Tiende en Laatste Kruistocht is er bijna niet meer. Tenzij het ‘extreem-rechtse Slovakije, samen met Poolland en Hongarije het voortouw nemen. Want in het Westen wordt Pegida straks verboden en uit elkaar geranseld.

    Derde keer, goede keer, moeten de Turken denken, want ze zijn hun laatste nederlaag voor de Poorten van Wenen (1683) niet vergeten. Dat die in hoofdzaak door de ter hulp snellende Hongaren werd veroorzaakt, zijn ze zeker niet vergeten.

    Of we nog zullen kunnen trekken tot November, om samen met het Amerika van Donald Trump weerwerk te bieden aan de Islam-overheersing? Ik mag er niet aan denken.

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

     

     

    https://ejbron.wordpress.com/

     

    Bescherming van het gezin in plaats van “homohuwelijk” – Hongarije laat zien dat het ook anders kan

    (Door: Andreas Becker)

    *

    Terwijl Italië het “homohuwelijk” legaliseert, in Portugal met blasfemische reclame propaganda wordt gemaakt voor het adoptierecht voor homoseksuelen en de gender-ideologie zich uitbreidt in de EU, laat het oostelijke Midden-Europa zien dat het ook anders gaat.

     

    De landen, die tientallen jaren lang door de ideologische voorvaders van diegenen onderdrukt werden die verleden week in Rome het “homohuwelijk” hebben besloten, weten blijkbaar beter wat goed is voor hen en hun gezinnen. Ze volgen niet het dictaat van rijke financiële groepen, die niet geïnteresseerd zijn in de belangen van volkeren en landen en nog minder in de bescherming van de armen.

     

    Tot de landen die het beter begrepen hebben dan Frankrijk, Italië, Oostenrijk of Duitsland behoren Hongarije en Polen. De beide christelijke naties, die in de goede zin van het woord trots zijn op hun historie en soevereiniteit, verzetten zich zonder minderwaardigheidscomplexen en moedig tegen de waanzin van de homolobby. Daardoor krijgen ze te maken met de druk van de EU en internationale instellingen.

     

    Hongarije en Polen volgen daarbij geen defensieve strategie, zoals men dit gewend is van de christendemocratische partijen in het Westen, die zich meestal alleen maar uitput in verboden, die zonder inhoudelijk fundament niet lang gehandhaafd worden.

     

    Om bij het voorbeeld Italië te blijven, waar de politici zojuist merendeels voor het homodictaat hebben gebogen: diezelfde politici, minister-president Matteo Renzi (linksdemocraten) en minister van Binnenlandse Zaken Angelino Alfano (rechtsliberalen), beweerden in de verkiezingscampagne en in het regeringsprogramma het gezin in het middelpunt te plaatsen, belastingvoordeel te geven en economisch te ondersteunen. Daartegenover steunt het door minister-president Viktor Orbán geregeerde Hongarije het gezin echt.

     

    Gezin als verbinding tussen een man en een vrouw verankerd in de grondwet

     

    In 2013 werd het gezin als verbinding tussen een man en een vrouw met een grondwetswijziging in de Hongaarse grondwet vastgelegd.

    Vorig jaar december besloot de regering in Boedapest dat de ouders bij de geboorte van een derde kind een eenmalige betaling van tien miljoen Forint (€ 32.000,-) krijgen. Bovendien kunnen ze voor eenzelfde bedrag een lening voor een eigen woning aanvragen. De looptijd bedraagt 25 jaar bij maximaal 3% rente.

     

    Om hiervoor in aanmerking te komen, moet iemand meerdere jaren lang een baan hebben en moeten er in het gezin binnen een periode van tien jaar drie kinderen geboren worden. Mocht het gezin onvrijwillig slechts twee kinderen hebben, dan wordt het bedrag verlaagd. De rest moet in termijnen worden terugbetaald,.

     

    Regeringswoordvoerder Zoltan Kovacs verklaarde dat dit bedrag wordt uitbetaald zodra het kind 6 maanden oud is.

    Overal waar minstens vijf gezinnen een aanvraag indienen, zijn de gemeenten verplicht om het jaar daarna een kindercrèche op te richten. Tot nu toe gold dit alleen voor plaatsen vanaf 10.000 inwoners.

     

    Daling van kindertal heeft haar redenen – westerse politici zouden kunnen leren van Boedapest en Warschau

     

    De daling van het aantal kinderen heeft haar redenen. Na decennia lange seksualisering, de devaluatie van moeder en huisvrouw, de aanvallen op het huwelijk en het gezin, het bejubelen van de zelfrealisatie en de consumptie, van voorbehoedmiddelen en abortus, daalt het geboortecijfer. Het gevolg is de massa-immigratie om de lege plekken op te vullen, om de machine van de levensstandaard, de welvaart en de consumptie draaiende te houden. Dat het volk daarbij wordt uitgewisseld, dat er een heel andere staat komt, omdat de verenigende en verbindende elementen zoals gezamenlijke afstamming, geschiedenis, cultuur en religie verloren gaan, wordt onder het tapijt geveegd.

     

    De politici in Berlijn en Rome, Parijs en Londen zouden excursies naar Boedapest en Warschau moeten ondernemen. Daar zouden ze iets kunnen leren.

    Bron:
    www.katholisches.info

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Heeft U er ook op gelet, dat de Midden Europese Volkeren, die jarenlang gezucht hadden onder de zegeningen van het Communisme, de voortrekkers zijn gebleken van de oude Christelijke waarden?

    Hoe zou dat nu komen, denkt U?

    Waarmee weer nog maar eens bewezen is, dat Duitsland voor de 4de keer op rij het Vrije Avondland tracht in te palmen, deze keer met de hulp van de Duivel in persoon.

    De 1ste keer was 1870, de 2de keer in ’14-’18, de 3de keer in 1939-1945. En nu met Adolfina Märkel, voor de 4de en de goede keer.

    Slinkx zal het me graag horen zeggen, maar waren we niet beter af geweest met het Nazi-Regime? Er zou ons veel leed kunnen bespaard worden, want alles dreigt nu duizend keer erger te zullen worden.

    Waarom ook moest Amerika toen tussenbeide komen om die A.H. er onder te krijgen, en om zodoende diens plaats als ‘wereldleider’ in te nemen? Zat toen daar achter ook al de idee van ‘Oil for Immigration’? Een mens zou het waarachtig beginnen denken.

    Kijk, bijvoorbeeld, hoe de Amerikaanse vernedering van Pearl Harbour en die van 9/11 totaal verschillend werden aangepakt. Japan, de snode daders van de laffe aanval op het kruim van de Amerikaanse oorlogsvloot, de bondgenoot van Hitler-Duitsland, nergens in geen 1.000 jaar ergens verslagen, kreeg de rekening gepresenteerd in Hiroshima en Nagasaki. Voor de spectaculaire Islam-aanval op de Twin Towers in New York volgde er niet eens een vermaning, laat staan een bestraffing. Er werd alleen heel beleefd gevraagd… dat nooit meer te doen. Zodat die Bin Laden, één enkele persoon, de schuld kon krijgen, tot de dood er op volgde.

    Einde verhaal. Denkt U.

    Maar de afrekening gaat verder. In ieder land heeft Amerika sindsdien ganse Legers geïnstalleerd, zogezegd om ons te beschermen. Zodat zij ten allen tijde een motief hebben om ergens weer eens een oorlogje te riskeren. En, niet te vergeten, daarbij zijn wij, met de Navo, het onweerlegbare alibi dat ‘de anderen’, waaronder vooral de Poet, de schuldigen zijn.

    In de Criminologie heet dat ‘zoek uit wie er profijt heeft door de misdaad, en U vindt de schuldige’.

    O: skoesie! Is weer eens niet helemaal politiek correct, zeker?

     

    *

    *

     








    08-03-2016, 17:10 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3223

    7/1261 * - Turkey’s in EU brandoven (1) – springplank vr aanval op Oekraïne (11) – Turks Fruit (13)

    *

    *

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    In Bruxellabad zat men gisteren maandag bij elkaar om de voordien afgesproken achterkamertjes akkoorden een officieel tintje te geven. Er hing dus een overeenkomst in de lucht. En even later bleek die er uit te bestaan, dat er een overeenkomst was dat er geen overkomst was. Tot de 18de. Dan zou men weer eens zien. Maar de Turken halen wel alles binnen, zelfs, in cash uitgedrukt, meer dan ze verhoopt hadden. Met daar bovenop anderzijds de supra-nationale geldelijke compensaties voor al het werk dat ze beloofd hebben te doen. En dat eigenlijk neerkomt op het naar Europa sturen van de ‘juiste mensen’. Heel zeker, de Ottomanen hebben niet veel last van de maanziekte! Als de stroom ‘blijvelingen’ maar ononderbroken kan blijven… doorgaan. De Tijd dringt. Obama loopt op zijn laatste poten en de vooruitzichten voor het Clinton Wife zijn desastreus.

     

    De grenzen gaan echter hier en daar potdicht. Ineens is Macedonië daar weer. Als van nu voort in de een na de andere identitaire Straat de ijzeren rolluiken naar beneden gelaten worden, dan voelen de bewoners zich, naar ons wordt voorgekauwd, precies zoals de Oost-Duitsers zich opgesloten voelden achter hun IJzeren Gordijn.

    ‘Schengen’ wilde zelfs geen zichtbare grensovergangen meer, zodanig was men overtuigd dat, vermits de aarde rond was, iedereen wel de weg zou vinden. Immers, ‘alle wegen leiden naar Rome’ en dat zou men eens rap gaan bewijzen: sè.

    En met de GPS in de hand, moeten we nu vaststellen, niet in Rome te zijn uitgekomen, maar in… Mekka. Alles zou moeten in kannen en kruiken zijn, tegen dat Donald Trump het zaakje overneemt. Want de TGV van de Islamisering gaat in sneltreinvaart. Een koers tegen het uurwerk heeft er niets aan.

    Als we morgen of overmorgen wakker worden, dan zal het niet meer zijn door het bescheiden tinkelen in de verte van de kerkklokken, maar door de schreeuwerige hese stem van de ‘Muezzin’ die net voor zonsopgang oproept tot het eerste van de 5 dagelijkse Moslim-gebeden. Het zal nooit meer worden zoals voorheen. ‘Les neiges D’antant’ van Villon zullen net zoals het laatste vrije Turkse dagblad, onder Staatstoezicht geplaatst worden….*

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    http://xandernieuws.punt.nl/

    https://ejbron.wordpress.com/*

    *

     

    Merkel: Open grenzen ‘onze verdomde plicht’; Turkije eist met spoed EU lidmaatschap

    Xander 07-03-2016 14:50-

     

    The Guardian: Turken zijn geen enkele afspraak over indammen migrantenstroom nagekomen

     

    Macedonië wil dit IJzeren Gordijn achtige grenshek verlengen van 35 naar 350 kilometer – een gruwel in de ogen van bondskanselier Merkel.

     

    Op de EU-top in Brussel wordt vandaag opnieuw met Turkije gepraat over een oplossing voor de migrantencrisis. Daarbij is duidelijk geworden dat de Duitse bondskanselier en de Turken vrijwel alleen zijn komen te staan met hun eisen om zowel de interne als externe grenzen van Europa open te houden voor miljoenen moslimmigranten, wat volgens Merkel zelfs ‘onze verdomde plicht’ is. Ankara, zoals dit weekend weer eens bleek niet vies van fascistische acties om iedere oppositie de mond te snoeren, eist in ruil voor een ‘beheersbare’ migrantenstroom naar Europa miljarden euro’s extra, Schengen-toegang voor alle Turken, en een zo spoedig mogelijk lidmaatschap van de EU, waarmee de islamisering van Europa in de allerhoogste versnelling zal worden gezet.

     

     

    Merkel: Open grenzen ‘onze verdomde plicht’

     

    Merkel wijst de voorlopige slotverklaring van de EU-top af omdat daarin staat dat de Balkanroute nu officieel gesloten is voor ‘vluchtelingen’. Vlak voor het begin van de top in Brussel zei ze dat ‘het er niet om kan gaan dat er ergens iets gesloten wordt’. Afgelopen week brieste ze dat het Europa’s ‘verdomde plicht’ is om de grenzen open te laten, ‘en ik heb geen plan B’.

     

    Halverwege februari presenteerde Angela Merkel samen met Oostenrijk, Zweden, Nederland en België –de ‘gewillige coalitie’ genoemd- een plan om jaarlijks 300.000 migranten uit Turkije op te nemen. De Duitsers laten volgens Oostenrijk echter sinds november vorig jaar zelf ook nog enkel ‘contingenten’ migranten binnen, waardoor het Alpenland zich gedwongen zag zijn grenzen dicht te gooien, wat vervolgens een kettingreactie op de Balkan veroorzaakte. (1)

     

    Daardoor hopen in Griekenland tienduizenden vluchtelingen zich op omdat de buurlanden de grenzen op slot hebben gedaan. Macedonië is bijvoorbeeld van plan om zijn 35 kilometer lange grenshek, dat er als een nieuw IJzeren Gordijn uitziet, ongeveer tien keer zo lang te maken. (2)

     

    ‘Turken doen niets om afspraken na te komen’

     

    De Britse krant The Guardian bericht dat van de Europese afspraken met Turkije om de migrantenstroom in te dammen vrijwel niets is terechtgekomen. ‘Na een paar maanden blijkt de impact amper meer dan een velletje papier.’

     

    De Griekse parlementariër Miltiadis Kyrkos, vice-voorzitter van het gezamenlijke comité met Turkije van het Europese Parlement, vatte het treffend samen: ‘Het cruciale punt is of Turkije aan onze kant staat, want tot nu toe zeggen ze wel dat ze dit doen, maar doen ze niets om dat te bewijzen.’ Ook de Wall Street Journal bevestigt dat de regering Erdogan nog niet eens is begonnen met het proberen te stoppen van de migrantenstroom naar Europa.

     

    Turkije wil zo snel mogelijk EU-lid worden

     

    De Turkse premier Erdogan eiste eind vorig jaar minstens € 3 miljard van Brussel en de beloftes dat de Turken nog dit jaar vrije ‘Schengen’ toegang tot de EU krijgen en zo snel mogelijk lid mogen worden. Erdogans maatje premier Davutoglu onderstreepte vandaag dat ‘Turkije klaar is om lid van de EU te worden. Ik hoop dat we vandaag niet enkel naar irreguliere immigratie kijken, maar ook naar het Turkse toelatingsproces tot de EU.’

     

    De Financial Times bevestigde dat de Turken daarbij steeds meer concessies eisen, zoals een flinke verhoging van het € 3 miljard grote hulppakket, vrije Schengen-toegang tot Europa voor Turkse burgers, en inderdaad het zo snel mogelijke lidmaatschap van de EU.

     

    Het sluiten en overnemen afgelopen weekend van de Turkse krant Today’s Zaman, die doorgaans kritisch schrijft over Erdogan en zijn islamistische AK Partij, veroorzaakte daarom enkel wat zwakke protesten uit Europa, waar de politiek-correcte gevestigde orde in Brussel, Berlijn en Den Haag de Turken liever vandaag dan morgen als volwaardig EU-lid lijken te willen begroeten. En met in één klap 80 miljoen moslims in de EU erbij, zal de islamisering van onze samenleving definitief worden bezegeld.

    Xander

    (1) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
    (2) Zero Hedge

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Dat ‘Turks Fruit’ uit mijn titel is een beetje de kers op de taart van de politiek der Interstellaire Nieuwe Wereld Orde. Want, na het verorberen van de Brusselse Wafels, worden de grendels van de poorten naar Europa gewoonweg weggegooid. Want er zijn geen poorten meer.

    Dan even verpozen, even diep ademhalen, en dan wordt Rusland aangepakt. Waarbij vanzelfsprekend eerst moet uitgesloten worden, dat de Oranje’s eigenlijk Romanovs zouden zijn. Daarna wordt ‘die Joekreen’ bevrijd zonder ook maar even een excuus te zoeken. Neen, zo dom als A.H. zijn de Nieuwe Orde Leiders nu ook weer niet. Moskou kreeg de Zwarte Piet toegespeeld op een manier die zelfs de Islammers niet zouden kunnen verbeteren met hun goddelijke Taqylilla bedotterij-wetgeving.

    *

    *

    We schrijven 1972 en in de zalen loop de film Turks Fruit met Monique Van de Ven en Rutger Hauer. Wegens al dat vele bloot maakte de film veel ophef waarvan zelfs Hugo Claus van de losbandigheid die hem groot maakte, mee profiteerde.

    Enfin, Adolfina Merkel en Monique Van de Ven: groter verschil in soortelijk gewicht kan er niet bestaan.

     

    *

    *

     










    08-03-2016, 14:59 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3222

    7/1346 * - Vrouwendag, de start voor een matrimoniale samenleving (1) – Frans Binnenlandse politiek in Pallieterke -

    *

    Dinsdag 8 maart 2016

    Buienmaand

    Zon 7u11-18u36

    H Johannes a Deo

    Op Johannesdag regen, het weer valt veertien dagen tegen

    *

    Vandaag ‘vieren’ we ook de ‘Internationale Vrouwendag’. Een beetje nieuwerwets, maar we wennen er wel aan. En heel misschien lukt het, om op deze manier de verkoop van peperspray te kelderen.

    Heb dus daarover wel een vraagje: hoe zit het met deze viering in de Moslim-landen? Me dunkt dat daar niet valt over te zwanzen door het verzamelde heer van de Lügenpresse.

    Al kan het natuurlijk, dat deze ‘Vrouwendag' in het leven werd geroepen om de kloof tussen Het Westen en de Moslims te overbruggen. Ik geloof niet in enig resultaat welk dan ook, al wens ik natuurlijk voor de Moslimvrouwen het allerbeste. Want deze oefening is best te vergelijken met een kameel die door het oog van een naald moet kruipen.

    *

    *

    .

    Alle eventuele gelijkenissen met onderstaande personen zijn louter toevallig.

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    U duidt het mij nu niet ten kwade, maar ik voel me vereerd nogmaals een oude bekende te mogen opvoeren.

    Alle Pallieter-lezers kennen hem (haar?) wel. Al jaren is het een plezier die Buitenlandse Bijdragen te kunnen lezen. En geloof me, dat is heel wat steviger kost dan wat de Staatszender(s) en de Coburger Lügenpresse ons proberen op te solferen. Wedden dat U hem, de Premier van La Douce France, na het lezen van diens portret hieronder, nooit meer zult vergeten?!

    Dat er meteen een tipje van de sluier voor na Franske Den Hollander wordt opgelicht, is een klein toemaatje die U nog lang zal bijblijven…. Tenminste, als Marine La Plume het ook deze keer niet haalt om voor Frankrijk de Nieuwe Jeanne D’Arc te mogen spelen….

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

     

    SI LA FRANCE M’ÉTAIT CONTÉE

    Manuel Valls verliest de controle in Frankrijk

    *

     

    “De hel. En deze keer komt alle andere ellende er ook bij.” Zo noemt eerste minister Manuel Valls (PS) het werk in zijn ambts-woning, Hôtel Matignon. Valls, in april twee jaar premier, kent de werking van het kabinet van de eerste minister goed. Hij was in het verleden al medewerker van de eerste ministers Michel Rocard en Lionel Jospin, maar aan iedereen die hij tegenkomt, zegt Valls dat het werk nu veel zwaarder is geworden.

    Er is de terrorisme-dreiging, de strijd tegen IS, de immigratie-crisis, het uiteenvallen van Europa, de stijgende werkloosheid.... Valls, geboren in Barcelona en in 1982 tot Fransman genaturaliseerd, heeft het duidelijk moeilijk om al die dossiers te beheersen. In de Vijfde Republiek is het de taak van de eerste minister om discreet manusje-van-alles te spelen voor de president. In het verleden konden Jean-Pierre Raffarin (onder Jacques Chi-rac) en François Fillon (onder Nicolas Sarkozy) dat zeer goed. Ook Manuel Valls’ voorganger Jean-Marc Ayrault, bijna twee jaar lang premier, had er geen problemen mee om in de schaduw te blijven van president François Hollande.

     

    Woedeaanvallen

     

    Valls daarentegen wil meer op de voorgrond treden. Ook letterlijk. Wanneer president François Hollande na de aanslagen van 13 november 2015 een verklaring geeft, staat Valls vlak naast hem. Vaak met een gecrispeerd, verwrongen gezicht. En dat typeert de geboren Spanjaard: Valls kan zich steeds moei-lijker onder controle houden. In zo’n functie waar de stress constant is, is dat een probleem aan het worden. Wanneer hij in de Assemblée Nationale het woord neemt, houdt hij de micro met beide handen vast. Zodat niemand kan zien dat zijn handen beven. Tegenover medewerkers en collega’s vliegt Valls meer dan eens uit. Met sommige excellenties, zoals minister van Economie Emmanuel Macron, wordt amper samengewerkt. Macron is het gedrag van Valls meer dan beu. De rechtse oppositie - Les Républicains en het FN - zeggen het zonder omwegen: “De eerste minister heeft zijn zelfbeheersing verloren.” François Hol-lande weigert op te treden. Voorlopig. Hij trekt zich niets aan van de lichtgeraakte Valls. Integendeel, hij jent hem zelfs een beetje. Wanneer FN-voorzitster Marine le Pen na de aanslagen van 13 november op het Élysée wordt uitgenodigd, behandelt president Hollande haar als een gewone politica. Manuel Valls, pol-tiek-correct geobsedeerd door ‘de strijd tegen extreemrechts’, kan zijn kalmte amper bewaren. Die aversie voor rechts leidt soms tot absurde uitspraken. Zo was Valls woedend op de linkse filosoof Michel Onfray omdat die in een interview had gezegd: “Alain de Benoist heeft interessante ideeën waar ik wel eens mee akkoord ben.” Voor Valls kon het niet dat een linkse filo-soof de denker van de Nouvelle Droite in bescherming neemt.

     

    Een echte hyperkineet

     

    Terug naar het kabinet-Matignon, waar Valls zich als een hyperkinetische druktemaker gedraagt. Zegt een medewerker: “Dit is een dringend dossier, meneer de eerste minister.” Dan antwoordt Valls: “Alles is hier dringend.” Wanneer hij gaat joggen, probeert hij zijn lijfwachten te lossen. Die lijfwachten zijn jonger en beter getraind. Het is duidelijk dat de man de stress van de functie zeer moeilijk aan kan en in ‘overdrive’ gaat. Bovendien verkiest hij een glutenvrij menu. Een eigen keuze. Maar dat zou een negatieve invloed hebben op zijn gemoedsgesteldheid. Valls zou enkel tot rust komen bij het lezen van een roman of een avondje opera.

     

    De linkerzijde mort

     

    Voor de PS dreigt Valls, door zijn extreme stressgevoeligheid, op termijn een probleem te worden. Sommigen in de partij zien hem als de beste linkse kandidaat voor de presidentsverkiezingen in 2017, als Hollande in de peilingen slecht blijft scoren. Al zou Valls zelf naar verluidt eerder aan 2022 denken. Op korte termijn moet hij het ongenoegen in de eigen partij kanaliseren, want een goed jaar voor de presidentsverkiezingen is verdeeldheid nooit een goede zaak.

     

    Het is namelijk zo dat een aantal PS’ers van oordeel is dat het beleid van Valls te veel in sociaalliberale of rechtse richting aan het evolueren is: het verlies van de Franse nationaliteit voor terroristen, Valls’ kritiek op het Duitse immigratiebeleid en recent zijn plannen om de Franse arbeidsmarkt te moderniseren. Valls wil de 35 urenweek versoepelen, overuren goedkoper maken en het ontslagstelsel aanpassen. Het is volgens hem een manier om een einde te maken aan de stijgende werkloosheid.

     

    Echter, in een vrije tribune in Le Monde verzet PS-kopstuk Marine Aubry zich tegen die plannen. Aubry, de uitvindster van de 35 urenweek, vindt dat de regering-Valls te ver naar rechts opschuift. Aubry, burgemeester van Rijsel, is de exponent van de morrende linkerzijde.

     

    Indien zij andere partijkopstukken achter zich weet te scharen, hebben de socialisten een probleem. Kan Valls een ‘fronde’, een kleine opstand, aan? Voorlopig verbergt hij zich achter het argument dat Aubry veel van haar pluimen heeft verloren, zeker sinds de PS bij de regionale verkiezingen van eind 2015 het aloude rode bastion Nord-Pas-de-Calais aan Les Républicains

    van Nicolas Sarkozy heeft moeten overdragen.

     

    Salan

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Als U nog even toestaat?

    Persoonlijk heb ik altijd die gluiperige Spaanse smoel zeer irritant gevonden. Deed me altijd denken aan die andere Spanjaard uit het Geslacht der Borgia’s. Maar daarvoor moet U eerst de Villa Borghèse in Rome bezocht hebben, vooraleer U snapt wat Geld en Macht vermogen.

    Daarmee bedoel ik niet de vader, de toenmalige Paus, maar de dochter. Ene Lucrecia Borgia. Zo’n succesvolle floddermadammen maken ze tegenwoordig niet meer. Of het moest Marilyn Monroe zijn. Maar die was dan weer verbrand aan het vuur der de Kennedy’s….

    Waarom ik ook die Valls niet mag? Hij is mij veel te glad. Naast zijn Alva-allures waar wij Vlamingen alles over weten, is er zijn Italiaanse voorganger, Kardinaal Mazarino, Mazarin voor de Fransen, die de Koningen in zijn zak had. Van hem zijn zijn laatste woorden op zijn sterfbed blijvend, toen hij voor de laatste keer zijn blokken liet rusten op al de bijeen gestolen schatten rond hem: ‘En zeggen’ zei die, ‘dat ik dat alles nu moet achterlaten’

    Begrijpt U nu waarom Frankrijk zo hopeloos achterop hinkt? Andermans geld is op, en nu moet het FN maar zorgen voor de wederopstanding.

     

     

    *

    *

     

     










    08-03-2016, 12:37 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    07-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3221

    7/1261 * - Petite Synthe (2) – agressieve CVP (3) – de bange hazen van ’40, versie 2016 (4) – gestolen goed teruggeven (7) –gevolgen aanpak ISIS (9) – Jean Bart (10) -

    *

    *

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Geen sprake van, dat die ‘vluchtelingen’ daar in Noord Frankrijk Frans-Vlaanderen ook maar één ogenblik in de mening gelaten worden om daar voor eeuwig te mogen blijven. De Fransen hun zakken zitten vol. Omdat ze leeg zijn. Het is er, dank zij hun Slinkxigheid, krot met strepen. Het geld is op, niemand geeft hen nog krediet. Zelfs het IMF niet, en daar is nochtans die Christine La Garde (Cristine de Champetter) er de Grote Baas van. Deswegen, mijne Dierbaren, moeten de Vlamingen het, als van ouds, maar oplossen. Maar dat is dan efkes zonder de waard gerekend. In casu de Pegida-waarden uit Zeebrugge. Die zijn op hun qui vive, want ze kennen daar die Slinkxe streken. Volk inviteren bij de vleet, en de rekening achteraf doorschuiven naar de Vlamingen. Waar hebben we dat nog beleefd?!

    Maar waarom volgen al die betweters nu ineens hun eigen theorieën niet meer? Met ‘Schengen’ heeft men de grenzen wèg gewild en dat ze dat nu eens verder consequent toepassen. Mannen met ballen moeten de builen met de blutsen nemen. Anders zijn het verwijfde zakkenvullers.

    Wie naar Engeland wil moet daarin vrij gelaten worden. Eenmaal ter plaatse worden de problemen wel opgelost. Laten ze dat vooral niet voordien en door anderen oplossen!

    En dan nog iets. Wij, Vlaams Belangers en of Pegida-voorlopers, wij hebben helemaal niets tegen ‘vluchtelingen’ en hun al-dan-niet bestaande geestelijke bagage. Net zoals we vroeger niets hadden tegen de Duitsers. Maar ze mochten niet met zoveel ineens komen en vooral niet onuitgenodigd zo lang blijven.

    De grote sukkelaar in al deze trammelant is Renaat ’t Landuyt. Alleen omdat hij (voorlopig) gedoemd is om te blijven om de boel te beredderen. Iets wat, net zoals met de Coburger potentaten in Mei ’40, rap kan veranderen als het serieus wordt.

    Tenzij natuurlijk Kawouter Beke vastberaden het offensief aangaat en bedingt bij Franske den Hollander om heel dat gebied, ontstolen door de Franse Zonnekoning in 1713, restitueert. Hierna kunnen we misschien een klapken doen, wij Vlamingen ondereen. Voortgaande op de afbeelding hierboven, geleend bij ‘tSCHELDT, zal dat nog niet voor morgen zijn.

    Ondertussen denk ik zoals de vrienden van ons Vader in 1940: wie naar Engeland wil, moet het desnoods doen al zwemmen. Wie niet kan zwemmen, blijft dan maar staan. En gaat terug naar huis.

    Een redenering die vandaag ook klopt als een bus: allemaal potige jonge mannen die al duizenden kilometer gelopen hebben om hier te komen. De laatste 35 Km kunnen ze dus ook wel alleen afleggen, zeker. Desnoods al zwemmend. Om bij het juiste getij vlot de overkant te halen. Misschien eerst ’n woordje uitleg geven, dat de scheepvaart in dat Kanaal wel de absolute voorrang heeft. Ik zeg dat uit respect voor het milieu, zodat er geen scheepsrampen gebeuren.

    Zelfs onze zoetwatermatrozen van triatlon-atleten zouden dat klusje aankunnen! Engeland is trouwens niet zo moeilijk om vinden. Blijf gewoon in beweging tot je de White Cliffs of Dover in het vizier krijgt. Bitte nicht schiessen! Achter die rotsen, daar wacht het ontvangstcomité.

    Then we will meet again. Do not know where do no know when….

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *

    Ontmanteling kamp bij Duinkerken gepland voor morgenochtend

    *

    Morgenochtend moet in Grande-Synthe nabij Duinkerken de ontmanteling van een tweede grote migrantenkamp beginnen. Bedoeling is op drie dagen tijd op een zachtaardige manier meer dan duizend mensen naar een meer menswaardig kamp te verhuizen, schrijft de regionale krant La Voix du Nord.

     

    Het kamp Basroch in Grande Synthe is na de 'jungle' in Calais, waar ook een ontmanteling bezig is, de tweede grootste 'bidonville' in het noorden van Frankrijk waar mensen vertoeven die hopen Groot-Brittannië te bereiken. Officieel gaat het om 1.050 mensen, onder wie zestig vrouwen en 74 kinderen, die er leven in mensonwaardige omstandigheden.

     

    Organisaties zoals Artsen zonder Grenzen proberen die mensen ervan te overtuigen naar een nieuw kamp te verhuizen dat wel aan de internationale normen voldoet, en dat houten huisjes voor vier à vijf mensen omvat. Die evacuatie zou in alle kalmte moeten gebeuren tegen donderdag, want dan gaan op last van het stadsbestuur de ordediensten over tot een gedwongen uitzetting, aldus La Voix du Nord.

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Yes, indeed, De Fransen hun zakken zitten vol, want die zijn leeg tot op de bodem. Gedaan met kaviaar, oesters en champagne op het Élysée. Kapot ver-socialiseerd, net zoals de Coburger Begroting. Alles is fors duurder geworden sinds diene olijkaard Oloo di Poepo, bijgenaamd de kindermisbruiker, van de Partij der Stelende Raven (zie afbeelding onderaan). Maar net als de ISIS, laat de levensduurte zich zomaar niet aanpakken. En precies over dat ‘aanpakken’ viel de Linkxe debatclub Filip DeWinter aan in De 7de Dag. Stel U voor: die verkondigde daar in het openbaar, dat we moesten kiezen tussen ISIS en… aanpakken.

    Da kan naa nie, hé!!!!! Want ‘aanpakken’ wil zeggen ISIS vernietigen. Maar zonder ISIS stopt de oorlog en komt er vrede in al die landen. Waardoor de landverhuis naar Europa zou stoppen. Waardoor, wat Alla verhoede, er zelfs een massale terugkeer zou kunnen volgen. Want zonder de SD overal in het Bestuur, is er geen plezier meer weggelegd voor al die ‘blijvelingen’.

    En dat, mijne Dierbaren, is wel het laatste dat de Machtsmisbruikers in Bruxellabad willen. Integendeel, nog vòòr de Amerikaanse wereldpolitiek met Donald Trump weer normaal kan worden, moet de klus geklaard zijn. De Turkey’s worden onze Gelijken, (met of zonder kromzwaard: we wennen er wel aan), het schuim van de overbevolking van Afrika is verdwenen, de zandbakken rond Mekka zijn geledigd, en in elke Europese Hoofdstad zijn alle kerken en kathedralen Mosketen geworden. Zelfs Uw eigen vrouw erkent ge niet meer op straat, want ingebusseld van kop tot teen. Doen ze dat niet, dan worden ze lastig gevallen. Waardoor ze de volgende dag kunnen gestenigd worden.

    Kogels kosten geld. Stenen niet. En stenen kunnen altijd voort herbezigd worden…..

     

    JaJa, Franske den Hollander, wat zou U er van zeggen, dat ook onze zakken vol zijn?! Ja, die zijn vol, allez, ik wil zeggen we zijn nog niet helemaal, zoals jullie, vogels voor de kat. En dat willen we zo houden.

    Restitueer dus maar rap Frans-Vlaanderen. En dat zaakje met die Engelandvaarders lossen we daarna zelf wel op.

     

    *

    Enne, o ja, voor dat U het vergeet: Petite Synthe is een deel van Groot Duinkerke, de Vaderstad van Jean Bart, ooit de zeerover om den brode in dienst van de Franse Koning. Zijn naam is (uiteraard ) verfranst, maar volgens zijn trouwakte schreef en sprak die .. Vlaams. Hij ondertekende toen in het Stadhuis van Duinkerke niet met Jean Bart, maar met Jan Baert.

    In Duinkerke is zijn verhaal trouwens niet het enige dat verfranst werd. Zelfs in heden daags Frans is de naam van de achtkante 30 m hoge vuurtoren midden de markt aan de haven daar de Toren van de Leugenaere…. Zie afbeelding onderaan.

    Er zitten in ons familiealbum foto’s uit 1975 (of zo daar omtrent) genomen aan het standbeeld van onze verre voorvader. Maar op die warme zondagnamiddag daar, moesten we eerst wel bedelen om de bruine hangjongeren-sloddervossen daar eerst voor even weg te gaan…. Want toen al stond de Voix du Nord al een beetje huiverachtig tegenover al dat vreemd geweld…

     

     

    *

    *

     

     












    07-03-2016, 17:40 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3220

    19/2713 * Welkom Wilders in Brussel bij de Vlaamse Leeuwen -

    *

    *

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Een gunstige wind deed vanmorgen mijn Leeuwenvlag wapperen als een jong veulen. Neen, het is niet wat U denkt. ‘Daar zat geen sneeuwwit vogeltje al op een stekeldorentje’. Gewoon elektronische post, zoals later bleek.

    En wat voor post!

    Woorden van een Groot Staatsman, gericht aan alle Vlamingen, die het waard zijn om in brons te worden vereeuwigd.

    Bij het voor de zoveelste keer herlezen ervan, moest ik verschillende keren in de eigen arm knijpen. Maar nee, het stond er en het blijft er staan. Voor de eeuwigheid. Voor de vele volgende generaties! Als herinnering aan vandaag en aan de tijd dat de Lage Landen op het punt stonden hun ketenen af te werpen.

    *

    *

    Vrienden van het Vlaams Belang,

     

    Geweldig om hier te zijn:

    Mag ik als volgt beginnen:

    Zij zullen hem niet temmen, de fiere Vlaamse Leeuw! En wat ben ik trots om hier vanavond te mogen zijn tussen zoveel Vlaamse leeuwen!

     

    Dank aan uw geweldige voorzitter Tom Van Grieken en natuurlijk ook aan mijn vriend Filip De Winter voor de uitnodiging om vanavond tot u te mogen spreken.

     

    Het is fantastisch om hier in Brussel te zijn.

    Brussel de oude hoofdstad van de Nederlanden.

    En vandaag zonder enige twijfel de hoofdstad van Vlaanderen!

     

    Er werkt een aantal Vlamingen bij ons op de PVV-fractie in Den Haag.

    Daar zijn we heel blij mee.

    Ze werken soms harder dan Nederlanders.

    En ze zijn ook niet makkelijk van hun stuk te brengen.

    Behalve als je ze beledigt door te zeggen dat ze Belgen zijn.

    Dan worden ze héél erg kwaad.

     

    Ik ga u vanavond niet kwaad maken.

    Wij zijn hier namelijk bij elkaar op een historisch moment.

     

    Er is een politieke omwenteling gaande, een politieke revolutie zo u wil.

    Natuurlijk, geweldloos en democratisch. Maar ze jaagt de gevestigde orde de stuipen op het lijf.

     

    In Amerika is Donald Trump er het symbool van.

    En in Europa zijn wij dat!

    Het is de patriottistische lente.

     

    Overal om ons heen klinkt de stem van de patriotten.

     

    In Amerika.

     

    In Frankrijk met onze vriendin Marine Le Pen. De vrouw die meer ballen heeft dan mijn premier Rutte en uw premier Michel bij elkaar.

     

    In Oostenrijk en ook in Italie met de FPOe en de Lega Nord.

     

    In Duitsland waar kanselier Angela Merkel zondag over een week gigantisch op haar donder gaat krijgen in de deelstaatverkiezingen. Ik zeg u: Angela schafft es nicht!

     

    En natuurlijk klinkt de stem van de patriotten ook in Nederland.

    En hier in het mooie Vlaanderen.

     

    Overal klinkt de stem van het volk. En steeds luider.

    De stem die zegt: Wij pikken het niet langer! Wij zwijgen niet langer!

    Dit is ons land en dat laten we ons niet afpakken!

    Genoeg is genoeg!

     

    Vrienden, ik ben gevraagd om hier vanavond over de vrijheid van meningsuiting te spreken.

     

    Dat doe ik graag.

     

    Want islam en vrijheid gaan niet samen. En de vrijheid van meningsuiting heeft alles met onze patriottistische lente van doen.

    Zij is er de trigger van.

    Zij is ons belangrijkste wapen.

    En dat geven we niet af!

     

    De vrijheid van meningsuiting is de poortwachter van de democratie.

    Zij garandeert dat niet alleen de elite mag spreken. Maar ook de gewone mensen.

     

    We zijn hier vanavond bij elkaar op een symbolische plek.

    We bevinden ons als het ware tussen hamer en aambeeld.

    Geografisch in het midden tussen de twee plaatsen die de twee grootste gevaren voor de vrijheid van meningsuiting en de democratie symboliseren.

     

    Aan de ene kant de islam, en aan de andere kant het politiek-correcte cultuurrelativisme.

     

    Drie kilometer hier vandaan in het westen ligt de Gazastrook van West-Europa.

    Het Mekka van het Europese jihadisme.

     

    In Molenbeek is inmiddels bijna 40% van de bevolking islamitisch.

    In Molenbeek zien we wat er met een oud Vlaams dorp gebeurt als je de massa-immigratie vrij spel geeft, als je geen enkele eis stelt van assimilatie.

     

    De oorspronkelijke bevolking vlucht weg en de islam komt er voor in de plaats.

     

    Daar in Molenbeek werden de terreuraanvallen gepland die afgelopen november honderden onschuldige levens hebben gekost in Pari

     

    Net als de gruwelijke aanval op het joods museum in Brussel in 2014 en de mislukte aanslag op de Thalys tussen Amsterdam en Parijs vorig jaar in Molenbeek werden gepland.

     

    En aan de andere kant ten oosten van ons bevindt zich een ander groot gevaar. Het hoofdkwartier van de Europese Unie, het monster dat alle naties van Europa van hun identiteit en grenzen wil beroven.

     

    De EU duwt ons de massa-immigratie, de asieltsunami en de islamisering door de strot.

    Ze maakt van heel Europa 1 gigantisch Molenbeek.

     

    En hier staan wij. U en ik.

    Op deze plek, tussen Molenbeek en de torens van Babel van de EU aan het Schumanplein.

     

    Hier staan wij, de patriotten die opkomen voor ons land.

     

    Wij hebben maar 1 wapen, de vrijheid van meningsuiting, waarmee wij de waarheid verkondigen.

     

    En wij hebben maar 1 doel.

    Dat zo prachtig wordt verwoord door Marnix van Sint-Aldegonde, een Vlaming, hier in Brussel geboren. In ons volkslied, het Wilhelmus, zegt hij het zo mooi:

    De tirannie verdrijven!

    Dat is ons doel.

     

    De tirannie van de politieke correctheid. Die zijn we beu!

     

    De tirannie van wereldvreemde leiders die half Afrika en het Midden-Oosten hierheen halen. Die willen we niet meer!

     

    De tirannie van de politieke elite, de Junckers, de Timmermansen en natuurlijk ook het blauwe konijn Guy Verhofstadt. Weg ermee! Zij zijn de mastodonten van het verleden. Wij willen naar de toekomst!

     

    Aanstaande maandag vindt nauwelijks een kilometer hier vandaan de top plaats van de EU-regeringsleiders met de Turken.

     

    Het gaat daar over onze toekomst. Maar er wordt achter gesloten deuren beslist over onze hoofden heen.

     

    Over drie dagen gaan de premiers van de Lage Landen, Charles Michel en Mark Rutte, ons uitverkopen aan de Turkse sultan en dictator Erdogan, die het woord vrijheid niet eens kan spellen. En ze verkwanselen daarmee onze nationale belangen.

     

    En ik zal u zeggen wat er besloten zou worden als Marine Le Pen, Tom Van Grieken en ikzelf maandag aan tafel zouden zitten.

     

    Dan zouden onze nationale grenzen meteen dicht gaan.

     

    Dan zou ons belastinggeld niet langer aan asielzoekers worden besteed maar aan onze eigen mensen.

     

    Aan onze eigen pensioenen!

    Aan onze eigen gezondheidszorg!

    Aan onze eigen werkenden en ondernemers!

    Aan onze eigen ouderen!

    Aan onze eigen veiligheid!

     

    Dát is wat er maandag zou gebeuren!

     

    Maar helaas, Marine, Tom en ik zitten er maandag niet.

     

    Er zitten nu politieke lafaards die Turkije miljoenen euro’s aanbieden.

    En visumvrij reizen.

    En onderhandelen voor een Turks lidmaatschap van de Europese Unie.

    Met een onbetrouwbaar land als Turkije dat vervolgens toch miljoenen asielzoekers hierheen zal blijven sturen.

     

    Vrienden, onze strijd is niet gemakkelijk en ook niet zonder gevaar.

     

    U ziet het met uw eigen ogen om u heen. We zijn hier in een zwaar beveiligde plek, omringd door gewapende agenten.

     

    Zij beschermen ons tegen mensen die zich laten leiden door verzen uit de koran zoals soera 47:7 “Wanneer gij een ontmoeting hebt met ongelovigen houwt dan in op hun nekken.”

    Of soera 8:60 “Maakt voorbereidingen om Allah’s vijanden te terroriseren.”

     

    Natuurlijk zijn niet alle islamieten terroristen. Dat weet ik ook wel.

    Maar de meeste terroristen vandaag zijn wel aanhangers van de islam.

    Dat moet gezegd worden!

     

    Natuurlijk zijn de terroristen slechts een minderheid onder de islamieten in onze landen.

     

    Maar die minderheid kan helaas wel rekenen op grote steun van de meerderheid.

    En ook dat moet gezegd worden!

     

    Driekwart van de Nederlandse moslims zegt dat Nederlandse moslims die in Syrië in de jihad gaan vechten “helden” zijn – helden, dat hoort u goed.

     

    Maar niet de Syriëgangers zijn helden.

     

    Weet u wie de echte helden zijn?

     

    De kiezers van het Vlaams Belang en de PVV, dat zijn de helden.

    Onze vrijwilligers, dat zijn de helden.

     

    En iedereen die de waarheid spreekt over de islam en die anderen beschermt tegen de islam, dat zijn de helden.

    Zoals de agenten hier vanavond. Geef ze een geweldig applaus.

    Zij beschermen onze vrijheid van meningsuiting.

     

    Al meer dan elf jaar leef ik zelf onder politiebescherming. Altijd, overal. In binnen- en buitenland.

    Mijn privacy ben ik kwijt.

    Mijn persoonlijk vrijheid ben ik kwijt.

     

    Mijn eigen brievenbus legen mag ik niet meer.

     

    Met mijn vrouw gaan shoppen, naar de bioscoop gaan of naar het strand, het zijn allemaal dingen die lang van tevoren gepland moeten worden. En waarvoor een dozijn politie-agenten moet worden ingeschakeld.

     

    Waarom vertel ik u dit? Niet om uw medelijden te vragen, maar om u te tonen hoe belangrijk het is voor de vrijheid te vechten zolang we die vrijheid nog hebben.

     

    Want vrijheid is niet vanzelfsprekend, dat heb ik wel geleerd.

    Dus waardeer het nu en vecht ervoor, iedere dag opnieuw en niet pas als u het kwijt bent.

    Onze vrijheid, uw vrijheid, de vrijheid van uw kinderen is wat op het spel staat.

     

    En onze vrijheid wordt niet alleen bedreigd door de islam. Ook de elite wil onze meningen aan banden leggen.

     

    Vandaag precies over twee weken, op 18 maart, sta ik opnieuw voor de rechter. Ik word vervolgd omdat ik PVV sympathisanten vroeg of zij meer of minder Marokkanen in ons land willen.

     

    Als ik hetzelfde zou hebben gezegd over Syriërs had ik waarschijnlijk de Nobelprijs gekregen, want ongeveer alle regeringsleiders zetten daar nu op in.

     

    De rechtszaak tegen mij is een politiek proces om mij het zwijgen op te leggen. Maar dat gaat ze niet lukken.

     

    Er kwamen duizenden aangiftes. Op voorgedrukte formulieren. Uitgedeeld in moskeeën. Of ingevuld op politiebureaus waar politieke tegenstanders in een stoet van mannen met baarden en lange jurken heen trokken, vaak met de burgemeester voorop.

     

    En ze eisen ook nog geld voor immateriële schade. Veel gekker moet het niet worden.

     

    Niet-Westerse allochtonen, vooral ook Marokkanen, zijn zwaar oververtegenwoordigd in de criminaliteit en de uitkeringsafhankelijkheid. Dat kost ons miljarden, ieder jaar opnieuw. Wij zouden van hun geld moeten eisen.

     

    Wat willen de mensen die mij aanklagen bereiken?

    Denken ze dat ze mij mijn vrijheid kunnen afpakken? Vergeet het maar! Welke vrijheid? De enige vrijheid die ik nog heb is mijn vrijheid van meningsuiting. En die geef ik nooit op! Geen rechter zal dat lukken.

    Ik zal altijd de waarheid blijven spreken! Ook, nee juist als politiek-correct Nederland het niet wil horen.

     

    Denken ze misschien dat ze de patriottistische lente in de kiem kunnen smoren? Vergeet ook dat maar! De geest is uit de fles. En die gaat er nooit meer terug in.

     

    Wij, u en ik, spreken namelijk niet alleen namens onszelf.

    Wij spreken namens miljoenen!

    Niet alleen in Nederland en Vlaanderen, maar wereldwijd!

    Overal komen mensen in verzet!

     

    De elite is duidelijk in paniek. Ze willen de rechters meningen laten verbieden. Maar rechtbanken kunnen geen ideeën tegenhouden.

     

    Er is ook een dubbele moraal.

    Zeer recent wenste een lokale voorzitter van de PvdA, de sociaaldemocratische zusterpartij van jullie SPa, mij dood.

     

    Hij schreef en ik citeer: “We hopen natuurlijk allemaal dat Wilders sterft aan een hartaanval in bed. Al dan niet tussen de benen van een links kamerlid. Maar als er dan toch een kogel aan te pas komt, dan groot genoeg om er ‘van het dankbare Nederlandse volk’ op te graveren.”

    Dankjewel socialisten.

     

    En vorige week bedreigde een bestuurslid van de jongerenafdeling van de links-liberale D66 in Friesland – iemand met de oer-Friese naam Mahir Mohamed – mij ook.

     

    Hij schreef en ik citeer: “Geert Wilders kom een keer naar Drachten. Ik schiet een kogel door je kut kop. Ik snij je open en voer je aan de varkens, je soortgenoten. Je wordt toch wel een keer vermoord, laat mij het dan beter doen.”

    Dankjewel democraten.

     

    Ik dacht: nu komen de voorgedrukte aangifteformulieren, nu komen de burgemeesters en de stoeten van boze mensen. Nu zal onze premier wel weer schande spreken. Maar niets van dat alles gebeurde! Het bleef oorverdovend stil. Wat een hypocrisie.

     

    Vrienden, we staan op een keerpunt in de geschiedenis.

    De elite denkt dat ze met een paar ontevredenen te maken heeft.

    Ze beseft niet dat wij de voorhoede zijn van een krachtige beweging.

     

    Miljoenen burgers voelen zich niet langer vertegenwoordigd in onze democratie.

     

    Er heerst een diepe crisis.

    In Vlaanderen.

    In Nederland.

    In Frankrijk.

    In het Verenigd Koninkrijk.

    In Oostenrijk.

    In Italie.

    In heel Europa.

    Wat zeg ik, in het hele Westen.

     

    Mensen liggen niet alleen wakker van de economische crisis of de asielcrisis. Er is veel meer aan de hand. Het is een existentiële crisis:

     

    Bestaat ons land nog over 10 jaar?

    Is onze cultuur straks nog de onze?

    Zijn wij dadelijk een minderheid in eigen land?

    Kunnen onze dochters nog veilig over straat? Steeds meer mensen maken zich daar terecht grote zorgen om.

     

    Wie de boeken kent van Oriana Fallaci, een geweldige schrijfster die helaas in 2006 is overleden, weet dat ze in haar boek De kracht van de rede haarfijn uitlegt – toen al – waarom steeds meer mensen in beweging komen.

     

    Ze schrijft, en ik citeer:

    “Het is in strijd met de rede om ons eigen grondgebied, ons eigen huis, onze eigen kinderen, onze eigen waardigheid en ons eigen bestaan niet te verdedigen.”

     

    En ik zeg: Luister goed, dwaze elite aan het Schumanplein en warhoofden in de nationale regeringen:

     

    Het ligt in de rede dat miljoenen burgers deel worden van de patriottistische lente!

    Daarom komen de mensen naar ons toe!

    Daarom keren ze zich van u af.

    Wij hier zijn de lente!

    Wij hier zijn de rede!

    Wij hier zijn de toekomst!

    En we willen geen asieltsunami, en we willen geen islamisering.

     

    Vlaanderen moet Vlaanderen blijven.

     

    En Nederland moet Nederland blijven.

     

    En Vlaanderen en Nederland samen, dat mag ook.

     

    Niemand kan ons stoppen. Want de rede laat zich niet stoppen!

     

    De mensen beseffen donders goed dat onze regeringen de zaken alleen maar erger maken.

     

    De mensen beseffen donders goed dat er niet naar ze geluisterd wordt, dat het democratisch tekort in al die nepparlementen in Europa levensgroot is.

     

    De elite die ons de mond wil snoeren staat op omvallen. Ze werd gewikt, gewogen en te licht bevonden. De EU en Schengen kraken aan alle kanten. Hoe eerder ze instorten, hoe beter.

     

    En wij bieden ook een alternatief.

    In ons vaandel staan drie woorden: soevereiniteit, identiteit en vrijheid.

     

    Die woorden zijn ons positieve antwoord op de existentiële crisis waar we midden in zitten.

     

    Want soevereiniteit betekent dat wij ons land niet uitverkopen aan de Europese Unie! We moeten weer zelf de baas worden over ons land, ons geld en onze grenzen.

     

    En identiteit betekent dat wij weigeren toe te kijken terwijl onze beschaving kapot wordt gemaakt, terwijl ons mooie Vlaanderen, ons mooie Nederland, ons prachtige vaderland islamiseert.

     

    En vrijheid betekent dat burgers zelf beslissen over hun eigen lot. Dat ze de waarheid mogen spreken. Dat ze hun mening kunnen uiten zonder voor de rechter te worden gesleept of te worden bedreigd.

     

    En ook dat we meer directe democratie introduceren met bindende referenda om onze regeringen te corrigeren.

     

    Ik beloof u: Als ik premier word, geef ik Nederland terug aan de Nederlanders. En als u wil pak ik Vlaanderen er nog bij!

     

    Vrienden, ik zei het al, de lente staat voor de deur. De winter van onze ontevredenheid is bijna voorbij.

    Steeds meer Vlamingen en Nederlanders steunen ons.

    In Nederland is mijn partij al maanden de grootste in vele peilingen.

    In Vlaanderen zit uw Vlaams Belang geweldig in de lift.

     

    En dat bewijst één ding: Wij zijn de toekomst! Want de toekomst is aan de moedigen!

    De toekomst is aan de helden!

    Ook in Vlaanderen!

     

    En jullie, jullie allemaal, jullie zijn die helden!

     

    Dank u wel.

     

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Bij zo’n gelegenheid past het om af te sluiten met ‘Het Beiaardlied’.

    https://youtu.be/LbDsXwo-ONA 

     

    1

    Dan mocht de beiaard spelen

    Van al uw torentransen,

    Dan mocht de grijsheid kwelen,

    Dan mocht de jonkheid dansen. (bis)

    Dan schiept gij opgetogen

    Tot prinsen, Vlaamse steden,

    Die onder zegebogen

    Op zegewagens reden. (bis)

    Dan liet gij uw rondelen

    En kanten gevels glanzen;

    Dan hieldt gij landjuwelen;

    Dan vlocht gij lauwerkransen. (bis)

    Dan spreiddet gij voor d'ogen

    Uw vrijheid, kunst en zeden,

    Op allen mocht gij bogen,

    Om allen werdt g'aanbeden. (bis)

     

    *

     

     








    07-03-2016, 15:57 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3219

    5/1009 - kanker en Islam (1-3) – het luiaardsbruggetje (3) – de Ieperlee (8) – Trump ineens Redder des Vaderlands (9) -

    *

    Maandag 7 maart

    Zon 7u13-18u15

    H Felicitas

     

    *

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Kanker? Een fluitje geworden toch van een cent! Even bij het labo in de dichtst bijzijnde kliniek binnenspringen, en hupsakee: je komt er beter buiten dan je er bent binnen gegaan. Zo simpel als een aspirientje.

    Het is dezelfde ‘hupsakee’ die bij sommige Noorderburen in zwang is om op kosten van de AOW op een afgesproken dag en uur in nachtgewaad op een draagberrie in de verbrandingsoven te worden opgestookt.

    Integendeel, mensen die geen kanker hebben (gehad), of nooit een hupsakee zullen laten uitvoeren, zijn een uitstervende soort.

    Het zelfde is aan de gang met de eenmaking van de twee grootste theocratische godsdiensten ter wereld. Even naar het labo, de vroegere sacristie van een Christelijke kerk, thans een Mekka-Gebedshuis, en je komt er als herboren weer buiten.

    In het eerste geval, dat van de kanker, is de vooruitgang een zegen. In het tweede geval ben je, als de op ‘n bobijntje teruggespoelde draad van Ariadne, in een 1400 jaar achterop lopende buurt terecht gekomen.

    Maar zie, op de achterwaartse vooruitgang staat werkelijk geen maat. Elk nadeel heeft zijn voordeel, U vindt hieronder een zeer uitgebreid artikel niet langer zoals voorheen, in extenso terug, maar via (weeral de moderniteit) dat fameuze luiaards-bruggetje ‘Lees verder →’. Net als de twee vorige thema’s: via de linkermuis een fluitje van een cent in combinatie met een zacht gekookt tweeling-eitje.

    U hebt het misschien al geraden: momenteel zit ondergetekende met een reuzengroot ei (een soort Paas-ei?) dat maar niet uitgebroed raakt. U hoort er nog van.

     

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Duitsland: Kerken dienen moskeeën te worden

    (Door: Udo Ulfkotte – Vertaling: E.J. Bron)

    *

    Op dit moment worden er in Duitsland overal nieuwe huizen gebouwd voor de vele nieuwe islamitische medeburgers. Rijke golfstaten willen in Duitsland veel nieuwe moskeeën financieren. Bovendien vinden er gesprekken plaats om van de vele, met sluiting bedreigde, kerken moskeeën te maken. De politiek en de media verzwijgen dit. Maar waarom?

    Lees verder →

    Bron:
    http://info.kopp-verlag.de
    Auteur: Udo Ulfkotte

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

     

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Als 19-jarige collegestudent was het ons lang geleden verboden, op straf van wegsturing, om op straat te roken, te kijken naar, laat staan te spreken met meisjes, en (voor wie Ieper kent) ook maar één stap binnen te zetten in het Anglicaans Kerkje op de hoek van de overkapte Leet en de Elverdingestraat. De Kerk van Engeland was wel Katholiek, maar dat was katholiciteit met een verkeerd duivels accent. Op die open plaats, waar aan de samenvloeiing van de Ieperlee en de Leet, twee kleine waterwegen in directe verbinding met de IJzer en dus met open zee, ooit de drukke handelsmarkt vol vreemde talen, voor het verhandelen van wol (de grondstof uit Engeland) en lakenstoffen (het afgewerkt product) die rijkdom bracht voor de hele streek tussen Kortrijk en Poperinge, was er sindsdien helemaal niet meer. Geen koopwaar, geen kooplieden, geen volk, maar alleen nog de kasseistenen. Ieper, in die tijd belangrijker dan Gent, was van die vurige stede de aartsvijand, waar de Gentenaars regelmatig afzakten om de getouwen in gruizelementen te slaan. Ieper, ooit Bisschopsstad, na Den Groten Oorlog als een feniks uit haar as verrezen, was en bleef dood. Met de ellende was integendeel ook de Fransdolheid gekomen. Met Belfort en Lakenhalle als stomme getuigen van wat ooit een wereldhandel was. Die twee gebouwen, met daarnaast broederlijk de slanke St. Maartens Kathedraal, zijn thans leeg en nutteloos. Franken Theo kan er zelfs enkele duizenden ‘blijvelingen’ een veilig onderkomen geven. Alleen even de rommel van 4 jaar frontoorlog opruimen nu er toch geen toeristen meer durven komen. Het zal zelf een heel tijdeke duren, voor al de onroerende eigendommen van ‘Den Disch’ die tegenwoordig OCMW heet, er zijn doorgedraaid. Want U moet weten, in Ieper zat, doorheen de eeuwen, het geld, en in Kortrijk zaten de Dikke Nekken.

    Op de Leet, kant Boterstraat (de plaatselijke Louisalaan), hadden we, eenmaal buiten de collegepoorten, een klein cafeetje: ’t Ganzeke, half weggestopt achter de wilde wingerd van het oorlogsmonument tegen de zijgevel van de modewinkel ‘In de Pupen’. Die hoek werd constant in het oog gehouden door traag voorbij fietsende surveillanten van ’t College. Die wisten dat we daar graag stiekem bijeenkwamen om als mannen met baarden, pintjes te komen drinken en om een babbeltje te (mogen) slaan met het knappe dochtertje met die lange blonde paardenstaart. Die had er een handje van weg, om ons allemaal apart de indruk te geven dat we misschien wel haar Ware Jacob waren.

    Toen al wist ik het: hier klopt iets niet. Wat is ‘Wahrheit’ en wat is ‘Dichtung’. Waarom mochten we toen ook al, niet wijzer worden? En nu we wijzer geworden zijn, weet ik het weer niet meer.

    Ineens is op een paar uur tijd, afhankelijk van zijn succes, Donald Trump een halve heilige geworden. Iemand die de Amerikaanse waarden hersmeedt. Want die zijn ’t hersmeden weert, net zoals de stukken van Vaders goede sweert. En Trezebees Clinton-on-on wordt vergeleken met ‘het systeem’, dat dringend aan hernieuwing toe is. Siegfried Bracke, Lowie Toback, zottin Almacy en onze bedaarde Gerolf Annemans mochten in De Scandaard hun visie bijstellen.

    *

    Ach, na ‘Soeper Tjoezekesdee’ werden de ogen van hun schelen ontdaan. Echt ingewikkeld, is het niet?

    Soep, soeper, soepst. In America moet alles in de overtreffende trap kunnen beleefd worden. Soeper Tjoezekesdee! En zo’n ‘tjoezeke’, dat is wat we allemaal probeerden te versieren van ons eerste liefke.

    Wie daarover niet in har sas is, is La Märkalina, de Opvolgster van A.H. en onbetwiste Leidster van de EU SSR.

    The game is over, zullen we maar zeggen. The winner takes it all. En de Clintons? Die gaan bij het Klein Gevaarlijk Afval. Over and out.

     

    *

    *

     








    07-03-2016, 15:31 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!