MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    17-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1291 - WE MOETEN DE ISLAMMERS DANKBAAR ZIJn OMDAT ZIJ HET GELOOF IN GOD HEBbEN TERUG GEBRACHT IN EUROPA

    .

    1291 - WE MOETEN DE ISLAMMERS DANKBAAR ZIJn OMDAT ZIJ HET GELOOF IN GOD HEBbEN TERUG GEBRACHT IN EUROPA

     

    °°°

     

    °°°

    Soms zou een mens een stuk van zijn tong moeten kunnen afbijten!

    Hieronder zult U bij Xander –juist, weer Xander – lezen dar Franciscus van Assisi inderdaad meetrok ter kruisvaart en dat hij daar wekenlange gesprekken had met de Islam-Sultan van Egypte, met veel goede gevolgen.

    Was ik inderdaad een beetje vergeten maat zijn biograaf dat historisch feit weliswaar vermeldde, maar er absoluut geen aandacht aan schonk. Franciscus was vermoeid van de wekenlange voetreis, samen met een paar mede-broeders, wat niet zo moeilijk is voor iemand die liever zijn eigen voedsel uitdeelde aan de armen? Toen leed hij ook al aan de stigmata, de wonden van Christus aan handen en voeten waarvoor zijn omgeving bijna in zwijm viel van bewondering. Achteraf is gebleken dat deze ‘stigmata’ niets anders zijn geweest, dan het bewijs dat Franciscus al jaren melaats was : verwondingen aan de gevoelloos geworden lichaams-uiteinden.

    Zoals U ziet, is het dikwijls moeilijk sentiment te onderscheiden van realiteit. Dat het een realiteit is, dat – raar mar waar – Christenen leven als in oasa van Moslims, is ook een feit.  Hebben we dus te danken aan de … op dat ogenblik al overleden Franciscus.

    Het is al een hele tijd dat we nog mirakels hebben mogen beleven. Het volstaat te kijken wat er in Het Rijk van de Hemelse Vrede, China, staat te gebeuren. Als de Chinese Draak zich naar Europa wendt, dan doet de naam van die ene God er niet meer toe.

    °°°

    Ter zake :

    Zal paus Franciscus het christendom en de islam samenvoegen?

    Xander 15-03-2013 15:55- in christendom, eindtijd-profetie, islam-terreur

    °°°

    Paus Franciscus vernoemde zich naar een katholieke heilige die niet langer moslims wilde bekeren omdat zij dezelfde God zouden aanbidden.

    Zoals we eergisteren al schreven stond de katholieke heilige Franciscus van Assisi, waar de nieuwe paus zich naar vernoemd heeft, erom bekend dat hij toenadering zocht tot de islam. Bij een nadere beschouwing van Assisi's leven zien we dat er sprake was van heel wat meer dan toenadering alleen; hij concludeerde namelijk dat de moslims dezelfde God aanbidden als de christenen. Is dit de belangrijkste reden waarom kardinaal Bergoglio zich Franciscus noemde - omdat hij zal proberen het (katholieke) christendom en de islam samen te voegen?

     Franciscus van Assisi is ook in de ogen van veel moslims een heilige, en dat is niet voor niets. Niet alleen lijken zijn vroege levensjaren als twee druppels water op die van Mohammed, maar uit zijn latere leven blijkt dat Assisi na zijn bezoek aan de Sultan van Egypte een veel positievere kijk op de islam had gekregen, zozeer dat hij christenen opriep om niet langer te proberen moslims te bekeren omdat zij in de ogen van God een gelijkwaardig geloof zouden hebben.

    Samen met moslims God aanbidden

    Drie weken lang discussieerde Franciscus met Sheikh al-Malik al-Kamel, de Sultan van Egypte. Toen hij naar het land reisde verwachtte hij niets minder dan het martelaarschap door de hand van mensen die tot christenen moesten worden bekeerd om hen van het hellevuur te redden. Na zijn gesprek met de Sultan was hij totaal omgedraaid en moedigde hij christenen aan om in gebed en aanbidding het voorbeeld van moslims te volgen. Meer nog: om samen met hen God aan te roepen, en niet langer te proberen hen te bekeren.

    '(Mijn broeders) moeten geen woordenstrijd of disputen aangaan, maar zich onderwerpen om ter wille van God ieder menselijk schepsel te dienen,' aldus Assisi. De Sultan van Egypte was op zijn beurt eveneens beïnvloed door zijn wekenlange onderhoud met de katholiek. Tien jaar later, in 1229, gaf hij vreedzaam de controle over Jeruzalem, Bethlehem en vanaf daar een corridor naar de Middellandse Zee over aan de christenen. Alleen de Rotskoepel en de Al Aqsa moskee behield hij voor de moslims; het tempelplein reserveerde hij voor de Joden.

     Sinds hun ontmoeting hebben christenen nogal eens beweerd dat de Sultan zich bekeerde tot het christendom, en moslims dat Franciscus zich bekeerde tot de islam. De waarheid is dat beide mannen hun eigen geloof niet opgaven maar erkenden dat zij beiden dezelfde God aanbaden. (1)

    Wil Franciscus twee religies samenvoegen?

    Is dit de belangrijkste reden waarom kardinaal Bergoglio als eerste paus in de geschiedenis de naam Franciscus koos? Hoewel slechts een oppervlakkige blik leert dat de God van de Bijbel en Allah van de Islam totaal tegengesteld van aard zijn, lijken steeds meer christenen en ook moslims te denken dat ze inderdaad dezelfde God (of moeten we schrijven: god) dienen. Ziet paus Franciscus het als zijn grootste opdracht om de twee religies zoveel mogelijk samen te voegen?

    Islam: Zoon van God is grootste godslastering

    Om dat te bewerkstelligen zal hij echter een onoverbrugbare kloof moeten zien te slechten: in de Islam is het feit dat Jezus de Zoon van God is shirk, de grootst mogelijke godslastering en een ergere zonde dan moord.

    'Degenen die zeggen dat God de Christus is, de zoon van Maria, plegen godslastering' (Qur'an 5:17). 'Zij zeiden dat de Meest Genadige een zoon heeft gekregen! Maar dat is een walgelijke godslastering. De hemelen vallen uit elkaar, de aarde wordt in stukken gescheurd, en de bergen storten in omdat zij beweren dat de Meest Genadige een zoon heeft gekregen. Het betaamt de Meest Genadige niet dat Hij een zoon zou krijgen' (Qur'an 19:88-92).

    '... de christenen noemen Christus de zoon van God (Allah). Dat is slechts een uitspraak waarmee ze enkel de vroegere ongelovigen imiteren. Allahs vloek zij op hen: hoe zijn zij misleid van de waarheid!' (Qur'an 9:30) De Koran spreekt dus letterlijk een vloek uit over degenen die geloven dat Jezus de Zoon van God is.

    Bijbel: Ontkenning Vader en Zoon = Antichrist

    In het Nieuwe Testament van de Bijbel wordt juist de ontkenning van de Vader en de Zoon als het allerbelangrijkste kenmerk van de (geest van de) Antichrist genoemd:

    'Wie is de leugenaar dan wie loochent, dat Jezus de Christus is? Dit is de antichrist, die de Vader en de Zoon loochent. Een ieder, die de Zoon loochent, heeft ook de Vader niet. Wie de Zoon belijdt, heeft ook de Vader.' (1 Joh.2:22-23)

    'Hieraan onderkent gij de Geest Gods: iedere geest, die belijdt, dat Jezus Christus in het vlees gekomen is, is uit God, en iedere geest, die Jezus niet belijdt, is niet uit God. En dit is de geest van de antichrist...' (1 Joh. 4:2-3)... 'En wij hebben aanschouwd en getuigen, dat de Vader de Zoon gezonden heeft als Heiland der wereld. Al wie belijdt, dat Jezus de Zoon van God is - God blijf in hem en hij in God.' (vs.14)

    'Want er zijn vele misleiders uitgegaan in de wereld, die de komst van Jezus Christus in het vlees niet belijden. Dit is de misleider en de antichrist... Een ieder, die verder gaat en niet blijft in de leer van Christus, heeft God niet; wie in de leer blijft, deze heeft zowel de Vader als de Zoon. Indien iemand tot u komt en deze leer niet brengt, ontvang hem niet in uw huis en heet hem niet welkom. Want wie hem welkom heet, heeft deel aan zijn boze werken. ' (2 Joh.1:7+9-11)

    Deze laatste verzen maken duidelijk korte metten met de beweringen van moslims dat God na Jezus nog een 'profeet' zou hebben gezonden, Mohammed, die de enige ware leer zou hebben gebracht.

    Islamvriendelijke Bijbels schrappen 'Vader' en 'Zoon'

    Omdat Jezus ('Issa') in de islam slechts als profeet wordt erkend proberen zich progressief noemende christenen al jaren op te schuiven richting de moslims. Voorbeeld zijn de bekende Wycliffe Bijbelvertalers in Amerika, die 'islamvriendelijke' Bijbels hebben uitgebracht waarin termen en verwijzingen naar God als Vader en Jezus als Zijn Zoon geheel zijn geschrapt. In deze Arabische Bijbels is het woord 'Vader' vervangen door bijvoorbeeld 'Heer', 'Beschermer', 'Allerhoogste' of gewoon 'God'.

    In de Bijbel voor Bangladesh werd 'Zoon van God' veranderd in 'Messias van God', zodat het in overeenstemming is met de Koran, waarin Isa al-Masih (Jezus de Messias) slechts als een gewoon mens wordt afgeschilderd. Ook Jezus' opdracht om alle volken te dopen 'in de naam van de Vader, de Zoon en de heilige Geest' (Mat.28:19) werd gewijzigd in 'reinigen met water in de naam van Allah, zijn Messias en zijn heilige Geest.'

    'Allah en God één en dezelfde'

    Al in 2010 zetten een groot aantal toonaangevende christelijke leiders en organisaties een reuzenstap naar de samenvoeging van het christendom en de islam tot de nieuwe 'chrislam' religie. Onder andere Rick Warren (Saddleback Church), Bill Hybels (Willow Creek), Robert Schuller (Hour of Power), David Yonggi Cho (Full Gospel Church, Zuid Korea) en organisaties als Operatie Mobilisatie en The Navigators ondertekenden een verklaring waarin ze de God van de Bijbel gelijk stelden met de islamitische god Allah. (1)

    Omdat er wereldwijd onder christenen de nodige commotie ontstond, haastten sommige betrokkenen te ontkennen dat ze de God van de Bijbel en Allah op één lijn stelden. Niettemin werd in de verklaring vergeving gevraagd aan zowel de moslims als aan de 'All-Mercifull One', één van de namen waarmee Allah in de Koran wordt aangeduid. Kortom: wel degelijk de samenvoeging van Allah en God.

    De toenadering van het Vaticaan tot de islam is al tientallen jaren aan de gang. Iedereen herinnert zich de foto waarop paus Johannes Paulus II de Koran kust. In 2008 bedankte de antisemitische kardinaal Jean-Louis Tauran, bij het recente conclaaf genoemd als één van de outsiders voor het pausdom,  de moslims voor 'het terugbrengen van God naar Europa'. 'Iedere religie heeft zijn eigen identiteit, maar ik wens te geloven dat God in alle religies aan het werk is, in alle zielen die Hem oprecht zoeken,' aldus Tauran. 'De interreligieuze dialoog verenigt iedereen die zich op het pad naar God of het Absolute bevind.'

    Chrislam

    Ondanks de al jaren aan de gang zijnde islamitische uitroeiingsoorlog tegen christenen, waardoor het christendom in tal van moslimlanden is geminimaliseerd of zelfs bijna is verdwenen, verklaarde bisschop Mariano Crociata, de secretaris-generaal van de Italiaanse Episcopale Conferentie, vorig jaar dat het Vaticaan wil dat er meer moskeeën in Europa worden gebouwd en dat de islam 'progressief vercultiveerd' moet worden in de Europese samenleving. 70% van alle ruim 500 moskeeën in Italië wordt gecontroleerd door de extremistische, antisemitische en anti-Westerse Moslim Broederschap.

    Het is daarom goed voorstelbaar dat paus Franciscus versneld verder zal gaan op het pad dat uiteindelijk het christendom zal samenvoegen met de islam. Mogelijk wordt deze 'chrislam' religie de basis van de één-wereldreligie die de komende Antichrist volgens veel Bijbeluitleggers aan de mensheid zal opleggen. Het behoeft geen uitleg dat conservatieve christenen, die vasthouden aan de Bijbelse leer dat Jezus Christus God in het vlees gekomen was en de Enige Weg tot de Vader is, dan als ketters zullen worden beschouwd en zelfs zullen worden vervolgd.

    Xander

    °°°

    Op één op zaterdag om 15 uur stond in de media:

     

    De nieuwe paus Franciscus wil "een arme kerk, voor de armen". Dat heeft hij gezegd op een persconferentie in Rome. Hij koos de naam Franciscus naar Franciscus van Assisi, omdat die staat voor armoede en vrede.

     Tijdens de audiëntie ging de paus heel onbevangen om met de pers. Hij bedankte de journalisten voor het harde werk van de afgelopen dagen. Hij riep de media op om de kerk te leren kennen, met zijn "deugden en zonden" en de focus van de kerk op "waarheid, goedheid en schoonheid" te delen.

    Hij vertelde ook dat hij bij zijn keuze voor de naam Franciscus geïnspireerd werd door de Braziliaanse kardinaal Oemes, een goede vriend van hem, die naast hem stond op het moment dat hij tot paus verkozen werd.

     "Hij omhelsde me en kuste me en hij zei me: vergeet de armen niet", zegt Franciscus. "Ik dacht toen meteen aan Sint Franciscus van Assisi, de Italiaanse stichter van de Franciscanen. Dat is voor mij de man van de armoede, van de vrede. De man die houdt van de schepping en ze beschermt", zei hij.

    Maandagavond ontmoet de nieuwe paus de Argentijnse president Christina Fernandez. Dinsdag wordt hij officieel geïnstalleerd als paus. Volgende zaterdag ontmoet hij dan paus emeritus Benedictus in Castel Gandolfo

     

    °°°

     

    De ‘Chrislam’ : we zullen het geweten hebben!

    Eigenlijk, weet U, zit er in die stelling wel wat in. Als in de eerste plaats alle geweld achterwege wordt gelaten, geen bommen meer gooien, geen invasie-legers uitsturen, geen oproer prediken in de Moskeeën. Als daar ondertussen werk van gemaakt worden, kan de afgrond tussen beide godsdiensten misschien aangepakt worden, door er bijvoorbeeld een soort ezels-bruggetje over te bouwen.

    Wat voor de ene godslastering is (de menswording), is voor de andere een geloofspunt, en beide theorieën hebben zichzelf zodanig ingekapseld dat niemand gezichtsverlies willen lijden. Het punt is dat geen van de twee het weet. Hallo, Spleet-ogen zijn jullie nog daar?

    Enfin, het wordt allemaal wat zware kost voor een amateur.  De nieuwe Paus staat voor een te slopen berg, hoger dan de Mount Everist. Misschien dat de oplossing van de Hemel zelf moet komen?

    Hallo, Heren Spleetoogjes, met die ‘Hemelse Oplossing’ worden jullie niet bedoeld, hoor! Wees daar maar zeker van!

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    http://blog.seniorennet.be/polkun/

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    http://blog.seniorennet.be/addertjes_onder_het_gras/

    http://blog.seniorennet.be/hupoar1/

    http://www.golfbrekers.be/

    http://agriffon.blogspot.it/

    http://www.bloggen.be/roeland/

    http://nageltjes.be

    http://blog.seniorennet.be/kartuizer/

    °°°

    17-03-2013, 12:09 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1290 - OVER DE ETNISCHE ZUIVERINGEN VAN HET WESTEN

    ***

    Zondag 17 maart

    Zon 6u52-18u51

    H Patrick van Ierland

    H Gertrudis van Nijvel

    Op Sinte-Geertruid komt de warmte de grond uit

    °°°

    1290 - OVER DE ETNISCHE ZUIVERINGEN VAN HET WESTEN

     

    °°°

     

    °°°

    De tijden van de ‘Red Star Line’ komen terug! Dat danken wij niet de koekoek, maar de Grote Linx opgedraaide Grote Koppen zonder herseninhoud van het Euro-monster.. Het eigen volk moetweg, waar ook ter wereld naartoe speelt gene rol, als ze maar verdwijnen, en vreemd volk hierheen! Een lading heen en terug : elke vrachtvervoerder weet dat het dan Hoogmis is…..

    Als het van ‘Brussel’ afhangt, zit straks op een blauwe steen aan de Schelde in Antwerpen, niet Anna, zoals in het aftelrijmpje, maar Dinska Bronska, onderweg naar Canada.

    In het artikel hieronder wordt het woord ‘Etnische Zuivering’ nog net niet gebruikt, maar het beoogde resultaat is wel hetzelfde. Om nog meer vreemdelingen binnen te kunnen laten, moeten de eigen mensen zoveel mogelijk preventief verwijderd worden. Nog meer nadruk dan tot nog toe moet er komen op de voordelen wegens geaborteerde ongeboren jeugd, en op het vermoorden van ‘nutteloze eters’, de bejaarden.  In de armoe-anden moeten de onzen orde op stelle gaan stellen, terwijl ze hun eigen voorvaderlijke landen moeten prijsgeven aan onderontwikkelde halve wilden. Want die mogen niet, net als wij, er eeuwen overdoen om beschaafd te worden, de Grote Lege Koppen alles zelf regelen, en wel in de kortst mogelijke tijd.

    Ha ja, vertellen ze met het opgestoken vingertje : volks-verhuizingen zijn toch van alle tijden!? Daar hebben de ondergravers van ons welzijn geen natuurrampen of gaskamers voor nodig! Naïeve gehoorzaamheid en een opgelegde kuddegeest, meer is er toch niet nodig!

    Dat is de natte droom van de EU-bazen : van Noord naar Zuid e van West naar Oost voor God-de-Vader spelen

    Daar worden vooruit en vooral de nodige ‘middelen’ voor uitgetrokken. Die exodus primeert op het welzijn van de eigen bevolking en zelfs op hun eigen  alleen zaligmakend stokpaardje : de ‘ontwikkelings-hulp’, want de sloeries in die achterlijke landen mogen creperen wanneer ze willen, omdat ze niet op de aanbieding voor een luilekker leventje in het Oude Avondland willen ingaan.

    En de media? Al iets gehoord of gezien bij ‘de Vierde Macht’? Neen hoor, want zij zijn de mede-daders in dat duivels plan. Zij zien toch iedere dag hun invloed zakken, op de duur geraken zelfs de Bazen aan den dop. Dus helpen ze vlot mee aan deze ‘moderne tijd’, in de mening dat, samen met nieuw volk, ook nieuwe lezers en nieuwe luisteraars zullen komen. Die zijn zelfs zò stom, dat ze niet eens willen weten dat nieuwelingen nooit de oude banden verbreken. Daarvan getuigen de vele duizenden scjhotel-antgennes….

    °°°

    Ter zake :

    EU wil van jonge Europeanen migranten maken

    Met een nieuw fonds van 20 miljard euro moeten jongeren ertoe worden aangespoord buiten hun geboorteland te werken. Dat heeft echter nog nergens ter wereld gefunctioneerd.

    De EU-commissaris van Werkgelegenheid en Sociale Zaken, László Andor, wil heel graag een baangarantie voor jongeren in Europa invoeren. Bijna 6 miljoen mensen onder de 25 jaar zijn in de EU werkloos. Met de nieuwe arbeidsgarantie dienen de lidstaten zich ertoe te verplichten banen en stageplaatsen aan te bieden. “Jonge mensen moeten bereid zijn hun thuisregio te verlaten”, zei Andor tegenover Deutschlandradio”.

    Pankaj Ghemawat, professor voor globale strategie aan de IESE Business School in Barcelona, stelt een geheel andere these op: de globalisering is een illusie. De afgelopen jaren werden veelmeer regionale bondgenootschappen sterker. Hij toont o.a. aan dat slechts 3% van de wereldbevolking als migranten van de eerste generatie kunnen worden beschouwd; 90% van de wereldbevolking zal het land, waarin ze werd geboren, nooit verlaten. Gezien deze cijfers is het maar zeer de vraag of er gebruik gemaakt zal gaan worden van deze EU-banengarantie.

    De EU-landen dienen zich ertoe te verplichten om jongeren uiterlijk vier maanden na het einde van hun opleiding of het verlies van een baan een nieuwe baan, een stageplaats of een praktijkopleidingsplaats te geven, zei de EU-commissaris van Werkgelegenheid en Sociale Zaken. “De jeugdgarantie zal jaarlijks 20 miljard euro kosten. Maar als men helemaal niets doet, dan zou dit het totale budget van de EU met 1% belasten”, aldus Andor. Dat zou overeenkomen met een bedrag van ongeveer 150 miljard euro. Dus zou men onmiddellijk iets aan de jeugdwerkloosheid moeten doen.

    Om de directe maatregelen te financieren,. Wil Andor bezuinigen op de sociale uitkeringen of de “sociale fondsen”. “Ook de arbeidsbureaus zouden kunnen bezuinigen. En daarom is het een langdurige investering waarover we het hier hebben.”

    Verschillende onderzoeken bewijzen echter dat de wereld niet zo geglobaliseerd is als veel mensen denken: “Van de vele verschillende activiteiten die of binnen een land of grensoverschrijdend kunnen plaatsvinden,bedragen de internationale minder dan 10% en slechts een paar overschrijden de 25% grens”, zei Ghemawat tegen de “Deutsche Wirtschafts Nachrichten”.

    De EU-commissaris roept de jongeren er desondanks toe op om “ook naar andere EU-landen te gaan om daar een baan te vinden.” Zo eenvoudig is dat echter niet: een vergelijking met de internationale handel toont aan dat zich op basis van de geografische, culturele en economische gelijkenissen tussen buurlanden meer regionale dan globale handelsmodellen ontwikkelden. Daarom zouden regionale handelsverdragen echter geen armzalig aftreksel van globale verdragen zijn: “Het is zinvol om zowel met de integratie op regionaal als globaal niveau door te gaan”, aldus Ghemawat.

    In het globaliseringsproces zou daarom geen sprake zijn van een gelijkmatige en voortdurende opwaartse beweging, zei Ghemawat. “Er zullen terugslagen komen, maar ik hoop dat er over 50 jaar sterke betrekkingen tussen individuele landen bestaan, die ons op de een of andere manier samenbinden.” De integratie zou intelligent verder ontwikkeld moeten worden, ondersteund door doelgerichte regulering.

    De EU-commissaris voor Werkgelegenheid en Sociale Zaken, László Andor:

     Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

    °°°

     

    Er is natuurlijk nog die andere reden, waarom het Avondland moet ont-volkt en/of her-volkt worden, zogezegd wegens de werkloosheid. Ik heb de indruk – wie niet – dat hier hetzelfde spelletje wordt opgevoerd als de brandstichter die om de brandweer roept als het huis op instorten staat door de brand die ze zelf hebben aangestoken.

    Dan is er misschien ook nog de hoofdreden van deze misdaad tegen de menselijkheid. Overal in Europa gonst het van ‘opstandige partijen’ die gaan voor verandering, en de afbraak van de oude vermolmde staats-structuren uit de koloniale tijd. Overal willen volkeren in de eerste plaats zichzelf besturen door eigen mensen. Dat brengt in veel gevallen de oude vetes weer boven. Frankrijk, al meer dan 100 jaar in vrije val na het revolutionair omver werpen van het Ancien Régime is al die tijd de aartsvijand van Duitsland, die zelfs na 2 militaire nederlagen in de laatste 100 jaar, weer aan de leiding is gekomen.

    Linx, dat stuiptrekkend zijn vergane glorie tracht te herwinnen – zie de krampachhtige pogingen in Mali en in Syrie door de Frans ‘Piguin’ - zie Cruella Onkelinx en Di Jeanetto bij ons  - wendt zijn laatste restje invloed aan bij de andere façade-partijen om te kunnen overeind blijven, zonder te zien dat het Uit en Amen is met de wensdromen van Marx en Engels.

    Verkiezingen, zeggen die façade-partijen, zijn een rem op ons goede bestuur. Wij weten wat goed is voor de mensen, maar de manen zien dat anders. Dus, willen wij onszelf in stand houden, dan moten er andere mensen aangevoerd worden.

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    http://blog.seniorennet.be/polkun/

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    http://blog.seniorennet.be/addertjes_onder_het_gras/

    http://blog.seniorennet.be/hupoar1/

    http://www.golfbrekers.be/

    http://agriffon.blogspot.it/

    http://www.bloggen.be/roeland/

    http://nageltjes.be

    http://blog.seniorennet.be/kartuizer/

    °°°

     

    17-03-2013, 10:19 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    16-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1289 - EEN HEEL KLEIN KOGELTJE IS BIJNA DOOR EEN HEEL KLEIN KERKJE

    .

    1289 - EEN HEEL KLEIN KOGELTJE IS BIJNA DOOR EEN HEEL KLEIN KERKJE

     

    2014 : niet door de toren maar deze keer door de kerk zelf…..

     

    °°°

     

    Geert Burger heeft gesproken (zie hieronder) en kijk ; pas zijn zijn woorden droog en uitgewaaid, of daar is Meneerke Peeters daar om te zeggen, dat het postje van Minister-President een speeltje is, dat hem is beloofd door zijn bazen van de Tsjeven

    Han zi, die gaan dat zò spelen! Jezus( hem) if Barabas.Niemand kan dus een 7de verdiep boven op het 6de zetten, als dat 6de nog niet is afgewerkt. Peeters wil dus (als Premier?) de 6de Staatshervorming afwerken, en daarna nog een heleboel andere, als hij de PS maar te vriend kan houden, daarbij op Tsjeven-manier Vlaanderen verder kan leegmelken,  als België en meteen het Europa van de Natte Dweil maar gered wordt

    Ik denk dat wij van Het Vlaams Belang, die twee boodschappers even in evidentie moeten stellen. Beiden willen dus de status quo, zoals BDW zegt, zo lang het moet. En dat kan lang zijn. Het Vlaams Belang moet dus met veel toeters en bellen, de Tsjeven afbranden tot in de grond, daarbij de Niveanen zodanig in de nek zittend, dat  bedoelt ‘zo lang als het moet’ meteen voorbij is, omdat het moet, omdat er geen andere uitweg is.

    Misschien (om maar iets te zeggen) dat de treinen dan op tijd zullen rijden? Dat we eindelijk de 3 linkse dada’s, als daar zijn de wilde volksverhuizingen, de moloch Europa en Islam-moordenaars kunnen terugschroeven.

    Eenmaal Phillips de Taaie op de troon, zou alles in een stroom-versnelling kunnen geraken, en geven de Manito’s van de EU toe aan de onafhankelijkheids-wens van de Vlamingen, blij om hun eigen de schande te besparen dat hun hoofdstad meteen ook de hoofdstad zou zijn van het Rijk van de Taaie. Brussel kan dan verkocht worden aan de meest-biedende, desnoods aan de gok-Chinees. De koper krijgt dan als toemaatje, alle Rode Burgemeesters van heel Vlaanderen op de koop toe. Als hij dat wil, krijgt hij ze zelfs ingelegd in azijn. Of op sterk water.

    °°°

    Ter zake :

    N-VA wil totale Vlaamse autonomie in 2014

    16/03/13, 04u30  − Bron: belga.be

    °°°

    De N-VA moet in 2014 zo groot worden dat ze haar wil kan opleggen aan de Franstaligen. Zij zullen dan moeten aanvaarden dat Vlaanderen en Wallonië scheiden, zegt Vlaams viceminister-president Geert Bourgeois vandaag in De Standaard en Het Nieuwsblad. .

     Als de N-VA na de verkiezingen incontournable wordt, kan de partij volgens Bourgeois haar wil opleggen. "Als de N-VA incontournable wordt, dan hebben we een democratische legitimiteit. Dan kunnen de Franstalige partijen niets anders dan met onze conclusies rekening te houden. In een huwelijk gaat dat net zo. Als de ene partner zegt: "Ik wil dat", en de andere zegt: "Neen", dan is het afgelopen".

     Volgens de nummer één van N-VA in de Vlaamse regering moeten alle bevoegdheden naar Vlaanderen verhuizen: fiscaliteit, werk, sociale zekerheid. "Gewoon alles", klinkt het.

     Toch zijn er nog enkele dingen die Bourgeois samen met de Franstaligen wil doen, zoals Brussel besturen. "De Franstaligen moeten niet denken dat ze Brussel krijgen. (...) Brussel als gemeenschappelijke hoofdstad laten we niet los".

     Bourgeois droomt er ook van Kris Peeters na 2014 op te volgen als Vlaams minister-president.

     

    °°°

     

    En laat de verkiezingen nu maar komen!

    Na vandaag is al een heel klein kogeltje door een heel  klein kerkje geschoten. Meer kan Peeters, vanwege het ACW-schandaal dat nu wel op uitbreken staat, niet doen, anders riskeert hij een Baron Von Münckhoven te zijn, die zichzelf weg- en weer terug schiet op de eigen kanons-kogel. De Grote Magere Kogel is tot meer in staat. Da heeft hij bewezen door als een Vliegende Hollander over de Antwerpse kathedraal te scheren om er tenslotte zijn nest in te bouwen.

    Laat nu het groot geschut maar komen!

    Hoeveel keer nog slapen, Moeder? En hoeveel lijken moeten eerst nog uit de kast vallen? We tellen de dagen!

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    http://blog.seniorennet.be/polkun/

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    http://blog.seniorennet.be/addertjes_onder_het_gras/

    http://blog.seniorennet.be/hupoar1/

    http://www.golfbrekers.be/

    http://agriffon.blogspot.it/

    http://www.bloggen.be/roeland/

    http://nageltjes.be

    http://blog.seniorennet.be/kartuizer/

    °°°

    16-03-2013, 16:26 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1289 - ADDERTJES ONDER EN BOVEN HET GRAS

    .

    1289 - ADDERTJES ONDER EN BOVEN HET GRAS

     

    Als een Tjoeke-Tsoeke treintje, netjes op een rij onderweg om schadeloos te worden gesteld

     

    Met die paar miljarden van het ACW op buitenlandse bankrekeningen….

    °°°

     

    Met dit mooie weer (eindelijk!) eventjes van de zon geprofiteerd en voor de zoveelste keer dan moeten over het muurtje kijken om stof op te doen bij  

    http://blog.seniorennet.be/addertjes_onder_het_gras/

     

    Amaai over wat ik daar las. Zie hieronder. Proper is anders., geloof mij vrij. Nee, ik bedoel daarmee niet dat de collega vuile dingen zou geschreven hebben, of niet  proper zou zijn, maar de overgenomen informatie is deze keer een echte gezonde ouderwetse beerput. Uit mijn jeugd bij de boerderijen in het ronde verspreiden beerputten toen  zekerlijk geen geur van heiligheid. Als kind wist ik al dat de inhoud omwoeld en goed geroerd diende te worden om hem gelijkmatig te krijgen, want de droesem vormde een dicht aaneen klittend geheel. De boer van de hoeve

    (nu verdwenen om plaats te maken voor Flanders Language Valley, in de dichte omgeving van ‘The Pilkem RidgFe’ waar in de Grote Oorlog 4 jaar lang hard over-en-weer werd gevochten : als U de herinneringen aan het front zult bezoeken komt U er zekerlijk voorbij. Wij woonden daar tussen tientallen vooral Engelse kerkhoven die voor veel zaken gebruikt werden, maar niet teveel als… kerkhof),

    wel die boer kende het woord ‘droesem’ niet. Hij sprak van ‘den dikken’.

    Wel, zo’n gezonde ouderwetse ‘dikken’ is de vermelding van De Tijd, als zouden bij die 800.000 coöperanten van Arco wel eens, naast de 799.990 gewone leden ook nog ‘n 10-tal dikkke Politieke Legumen zitten. Die zouden dan gehandeld hebben voor een hemdje dat nader is dan het rokje….

    Anders gezegd : zij hebben 799.990 anderen, rijk of arm, belogen, ze hebben met die fortuinen gespeeld, ze zijn die fortuinen verloren, en nu willen ze hun eigen fortuin door de belastings-betaler vergoed zien.

    Als dèt waar zou zijn, dan komen de Grootste koppen van de CD&V in het vizier.

    °°°

    Ter zake :

    Groeit er een omerta rond de Arco-deal ?

    ...Johan Van Overtveldt, hoofdredacteur Trends

    °°°

    We hernemen letterlijk de woorden van Vande Lanotte in de uitzending van Terzake van 7 maart: “Die winstbewijzen, het probleem zit hem bij het begin. De winstbewijzen bij de herstructurering van de bank toen die failliet aan het gaan was, daar heeft men denk ik niet gezien dat er winstbewijzen waren, of wel gezien, men mocht dat niet gehouden hebben, maar ze zijn er” (onze cursivering). Vice premier en grondwetspecialist Johan Vande Lanotte laat er dus geen twijfel over bestaan: bij de overname van Dexia Bank België hadden de winstbewijzen van ACW (en MS) moeten geschrapt worden. Met andere woorden: Belfius betaalt 112 miljoen euro voor iets dat niet meer zou mogen bestaan. Die conclusie dringt zich op, niet op basis van kritische analyses van Trends, De Morgen of de politieke oppositie maar wel op basis van de woorden van de meest eminente rechtsgeleerde binnen de regering (al is Koen Geens nu wel een ernstig concurrent).

     

     

    Zo mogelijk nog straffer zijn de uitspraken van die andere vice premier, MR-voorman Didier Reynders. In een recent interview met De Morgen en Het Laatste Nieuws catalogeerde Reynders de staatswaarborg voor de 800 000 Arco-coöperanten als een “eis van de CD&V”. Bovendien weet Reynders dat “mocht ik alles wat ik weet van de zaak Arco lekken, dan komen de kranten papier tekort”. Slik. Het Belgische publiek mag kiezen of het dit als een vorm van openlijk uitgelachen worden door een topminister moet beschouwen dan wel als een brutaal opgestoken middenvinger van diezelfde topminister.

     

     

    Reynders zegt heel simpel dat we als gemeenschap en belastingbetaler eigenlijk nog niks weten van al het gedoe en gekonkel omtrent die Arco-deal. We mogen betalen maar mogen niet weten hoe de vork aan de steel is komen te zetten. Ja, Reynders is een cynicus en bij momenten een opportunistische strateeg maar zijn woorden zijn wat ze zijn. Hij is vandaag vice premier en minister van Buitenlandse Zaken en was in de dagen van de Arco-deal minister van Financiën. Zijn woorden kunnen niet anders dan zwaar doorwegen.

     

     

     

    Het ronduit schandalige van de realiteit die Reynders hier tekent rond de Arco-deal, krijgt nog een extra dimensie door de recente onthullingen gedaan in De Tijd. Diverse tenoren uit de katholieke zuil blijken houders van Arco-deelbewijzen te zijn. Uitkeringen in hoofde van de staatswaarborg verleend (maar nogal betwist bij de Raad van State) aan de Arco-coöperanten gaat dus belangrijke financiële voordelen opleveren aan mensen die direct en indirect mede verantwoordelijkheid dragen voor het debâcle rond Dexia en Arco. Volgens De Tijd komt één van die toplui zelfs aan bijna 1400 deelbewijzen. Hoe het er in concrete bedragen voor individuen en groepen van individuen uitziet, is nog niet helemaal duidelijk.

     

    Hoe dan ook rijst steeds meer de vraag of dit allemaal zo maar kan terwijl we ondertussen weten dat deze koepel op méér dan 1 miljard euro aan reserves zit? Zou het echt kunnen dat ook dit en vele andere dingen rond de Arco-deal allemaal toegedekt gaan worden in het kader van de grote omerta die hier steeds duidelijker vorm krijgt? Ja, dat kan best, maar dan moeten we wel op zoek naar een nieuwe omschrijving voor onze maatschappelijke ordening. Van een legitieme en transparante democratie kan dan bezwaarlijk nog sprake zijn

     

    °°°

     

    Na dit requisitoir, volgt dan nu het vonnis.

    Lang moet men niet zoeken naar de hoogste boom om het vonnis van deze volks-jury uit te voeren. Het eerste gereedste boompje in de Wetstraat is al wel genoeg. Het moet zelfs niet eens een boom zijn. Een fietsrek is al genoeg.

    Als achteraf de lichamen verwijderd zijn, zouden hun naamplaatjes moeten blijven hangen. Desnoods met het doek achter glas die anders in het Parlement zou hangen. De namen mogen voor ‘evermore’ voortleven als waarschuwing voor de opvolgers van … o.a. DeHaene, Martens, Schouppe, Houthuys, Leterminator, of hoe die Grote Legumen verder ook mogen heten…..

    Nu ik denk aan Beppe Grillo, zouden we best geen fietsenrek nemen, maar het kilometer lange hekwerk rond het Koninklijk Paleis. De Coburgers aan de grote ingangspoort vooraan, met links en rechts van hen, in dalende volgorde van belangrijkheid, alle politiekers van de macht die Vlaanderen hebben helpen leegzuigen. De ergsten worden tentoongesteld met het hoofd naar beneden, waarbij als teken van respect voor de omstaanders, de rokken der vrouwen zullen dienen te worden samengebonden.

    Een beetje zoals in Milaan de communisten in 1944 hebben gehandeld met de doorzeefde lichamen van hun gevallen held en zijn liefje. Waar zouden wij dat anders geleerd hebben?

     

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    http://blog.seniorennet.be/polkun/

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    http://blog.seniorennet.be/addertjes_onder_het_gras/

    http://blog.seniorennet.be/hupoar1/

    http://www.golfbrekers.be/

    http://agriffon.blogspot.it/

    http://www.bloggen.be/roeland/

    http://nageltjes.be

    http://blog.seniorennet.be/kartuizer/

    °°°

     





    16-03-2013, 14:28 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1288 - EEN EERSTE LADING PAUSELIJK GEZOND VERSTAND

    .

    1288 - EEN EERSTE LADING PAUSELIJK GEZOND VERSTAND

    °°°

     

    °°°

     

    Daar geen we dan. We hebben nu een Paus, maar die zal weer niets uitvoeren van  al wat zijn vijanden zouden willen!

    Celibaat? Weg daarmee! Zelfs deftig aanhouden mag ook Mooi gevulde Harems vol met mooi gevormde dames en/en schandknapen : hoogstaande ethische verworvenheid! Zelfs vrouwen in het straatbeeld worden gewijde maagden, in plaats van gewaagde meiden.

    Huwelijkstrouw? Man, man, man toch! Het verhaal van de bloemetjes en de bijtjes, dat is toch een en-en verhaal. Of had U gedacht dat één bij één bloem….

    Moord op jong en oud en op alles daar tussen : waarom niet, de Ziekenkas betaalt alles Niet uitstellen tot morgen wat ge vandaag nog kunt doen. Vooral als men daardoor zelf beter wordt…… Is gewon een Rekening Verlies & Winst.

    Normen en waarden? Jazeker! Maar dan van een gemakkelijker niveau, dat meer past bij de tijd van de laag gelegde lat.. Drugsnaalden kunnen toch geruimd worden? Die zijn geen blijvende hinder, want dagelijks ververst. Dieften  thuis en op straat? Ja, wat wilt U : koken kost geld!

    De samenleving ontwricht door de aanvoer van het uitschot van geheel de wereld? Mens toch! Dat kan toch niet anders, willen de Grote Legumen met ons geld aan  de macht blijven : dat zijn juist hun kiezers!

    °°°

    Ter zake :

    Van de kersverse paus Franciscus wordt wereldwijd verwacht dat hij een nieuwe wind zal laten waaien door het Vaticaan. Zijn mening over holebi's is alleszins absoluut niet vernieuwend. Hij heeft weliswaar opgeroepen tot respect voor holebi's, maar in 2010 kantte hij zich wel tegen de legalisering van het homohuwelijk. De Amerikaanse nieuwssite Salon verzamelde vijf straffe uitspraken van de Argentijn. .

     1. "De wet om het homohuwelijk te legaliseren is een destructief voorwendsel tegen het plan van God."

    In een brief aan de kloosters van Buenos Aires schreef Bergoglio in 2010: "Laat ons niet naïef zijn, we praten niet over een eenvoudige politieke strijd. Het is een destructief voorwendsel tegen het plan van God. We praten niet zomaar over een wet, maar eerder een machinatie van de Vader van Leugens die probeert de kinderen van God te verwarren en te misleiden."

     

    2. "Het homohuwelijk zal 'de familie' verwoesten."

    In diezelfde brief stond verder ook: "Het Argentijnse volk zal in een situatie terechtkomen die de (traditionele, red.) familie ernstig kan beschadigen. De identiteit en het voortbestaan van de familie in de vorm van vader, moeder en kinderen staat op het spel.

     

    3. "Holebi's met kinderen wijzen van Gods wetten af"

    Verder in de brief: "Het leven van vele kinderen staat op het spel. Zij zullen van in het begin gediscrimineerd worden. Ze worden een soort menselijke ontwikkeling ontzegd die onder het toeziend oog van God gegeven wordt door een vader én een moeder. Het is een totale afwijzing van Gods wetten die in ons hart gegraveerd zijn.

     

    4. "De politieke strijd voor homohuwelijk is oorlog"

    Tot slot stond ook nog in de brief: "De wet zal na 13 juli in de Senaat besproken worden. Bid tot Jozef, Maria en Jezus om de Argentijnse familie te beschermen. Denk eraan dat God aan zijn volk in tijden van angst gezegd heeft: 'Dit is niet jouw oorlog, maar die van God'. Mogen zij ons helpen, beschermen en God helpen in deze oorlog."

     

    5. "Adoptie door holebi's is een vorm van discriminatie tegenover de kinderen"

    Bergoglio noemde adoptie door holebikoppels in het verleden ook een vorm van discriminatie tegenover kinderen, wat hem op een standje kwam te staan van de Argentijnse presidente Cristina Fernández de Kirchner, die verklaarde dat de toon van de kerk haar deed herinneren aan "middeleeuwse tijden en de inquisitie".

     

    °°°

     

    Als Paus Franciscus uit hetzelfde vaatje tapt zal er veel stof opwaaien. Heel de progressieve wereld zal storm tegen hem lopen. Stel U voor : al dat mooie werk om voor ‘de mensen’ de beste ‘ethische oplossingen’ op een schoteltje aan te bieden, als ze zonder de minste verantwoordelijkheid door het leven willen gaan.

    Het zou zelfs kunnen, dat dat eerste kleine Pauselijk Golfje op de wereldzee, tot een alles verwoestende storm aanzwelt, die al deze ‘verworvenheden’ wegveegt.

    Op dat vlak is Zijn Achtbare Hemelse Naamgenoot een voorbeeld geweest, waarbij de persoon zelf, net als de Zachtmoedige, het met de dood moest bekopen. Sint Franciscus rechtte de rug van het Geloof door terug te grijpen naar de essentie van het Christendom : bemin Uw evennaaste gelijk Uzelf. Ja, ik weet het, men heeft daar weer fabeltjes rond gebouwd. Net zoals de media nu doen op onze dagen, als ze iets willen ophemelen.

    Ik moet die biografie van die twee Heiligen uit Assisi toch eens opnieuw ter hand nemen. Per slot van rekening is het grotendeels aan hen te danken dat we hier  in hartje Italië (in Etrusken-land) zijn terecht gekomen. En zeggen, dat anderen  altijd bij zichzelf denken, dat wij dit te danken heb aan ons goed gesternte….

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    http://blog.seniorennet.be/polkun/

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    http://blog.seniorennet.be/addertjes_onder_het_gras/

    http://blog.seniorennet.be/hupoar1/

    http://www.golfbrekers.be/

    http://agriffon.blogspot.it/

    http://www.bloggen.be/roeland/

    http://nageltjes.be

    http://blog.seniorennet.be/kartuizer/

    °°°





    16-03-2013, 12:46 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1286 - BDW EST UN HOMME EXTREMEMENT DANGEREUX

    ***

    Zaterdag 16 maart

    Zon 6u54-18u49

    H Heribert van Keulen

    .

    1286 - BDW EST UN HOMME EXTREMEMENT DANGEREUX

     

    Nous nous conons, n’est-ce pas?

     

    Dat, en het Bloedverbond der Edelen…

    °°°

     

    D’er roert entadde…

     

    °°°

    Ter zake :

     

    Wat als Bart De Wever gelijk had?

    donderdag 14 maart 2013 om 15u39 knack

    ***

    Met zijn discours dat het conservatisme van de PS hekelt en zijn eis om het socio-economisch systeem te veranderen, verleidt Bart De Wever ook aan Franstalige zijde, zo schrijft Le Vif/L'Express.

    De N-VA-voorzitter Bart De Wever heeft een charmeoffensief ingezet bij de Franstalige elite. Door de PS aan te vallen en radicale hervormingen aan te prijzen, verleidt hij de bedrijfsleiders en verdeelt hij de politieke wereld van het zuiden van het land.

    Het weekblad Le Vif/L'Express vraagt zich af wat Bart De Wever zo charismatisch maakt? In Vlaanderen scoort de voorzitter van de N-VA met bijna 40% in de peilingen.

    De man fascineert

    Woensdag 6 maart. De voorzitter van de N-VA spreekt bij het Cercle de Lorraine dat hij "één van de laatste oorden van de Belgische elite" noemt. De socio-economische top van het land is er verzameld. Bart De Wever komt er de Franse vertaling van zijn kronieken: "Derrière le miroir" ("Achter de spiegel" - Uitgeverij Le Cri) voorstellen. Een belevenis. "Normaal gezien lokken onze beste conferenties een honderdtal leden" benadrukt Baudouin Velge, voorzitter van het Cercle de Lorraine. "Voor De Wever, waren er zeker honderd mensen meer. Het bewijst dat het personage fascineert. Indien er een federale kieskring was en hij in Brussel of Wallonië zou opkomen, ben ik ervan overtuigd dat hij stemmen zou oogsten. Niet voor zijn separatistisch programma maar voor zijn socio-economische ideeën. Hoe meer hij als duivel afgeschilderd wordt, hoe meer zijn aantrekkingskracht versterkt wordt".

    Zijn socio-economische visie verleidt de werkgevers

     

    In het Cercle de Lorraine, stipt Bart de Wever de nodige " Duitse" socio-economische hervormingen aan die onmogelijk gemaakt worden door de PS. Hij spreekt er over een land "dat aan het verdwijnen is", waar "twee democratieën" naast elkaar bestaan. Bruno Colmant, professor economie aan de UCL en de Vlerickschool uit zijn bewondering: "Hij zegt dat een groeimodel gebaseerd op een collectieve schuldenlast niet meer mogelijk is en ik deel zijn visie. Het feit dat de openbare schuld zo hoog is toont dat er iets hapert in onze verzorgingsstaat. Bart de Wever beweert dat om dit model van publieke schuldenlast te onderhouden, we de arbeid te veel belasten en het ondernemerschap tegenwerken, en daarin heeft hij gelijk."

    André Van Hecke, voorzitter van het Cercle de Wallonie legt het succes van de Wever uit: "indien het discours van een Bart De Wever in Wallonië aanhangers vindt is dat door het profiel van de werkgevers: 98% van de bedrijven stellen er minder dan twintig personen te werk. Het zijn kweekvijvers van angstige werknemers die enkel het idee dat ze hadden willen concretiseren en enorm veel werken… De grote meerderheid vraagt zich af hoe ze de volgende maand hun personeel zullen betalen en hebben geen tijd om zich voor de actualiteit te interesseren. Voor hen is de opleving van de economie, de opleving van de maatschappij.

    Jean-Michel Delwart, voormalig gedelegeerd bestuurder van de Floridienne, voortaan voorzitter van Biotec, vat het overheersende gevoel samen : "Een kerel als De Wever maakt een zodanige Vlaamse keuze dat een Waal of een Belg hem niet kan aanvaarden. Maar we hebben de indruk dat indien hij aan de macht was, hij de problemen als een goede huisvader zou aanpakken, en dat is wat we nodig hebben. Hij kent zijn cijfers, zijn economische voorstellen getuigen van gezond verstand".

    Nuances ? Verschillende gesprekpartners merken op dat de N-VA, sinds 2009 in de Vlaamse regering, de stand van zaken niet echt veranderd heeft. Zo is het gewicht van de publieke sector bijvoorbeeld niet verminderd. Luc Willame, voormalig directeur van Glaverbel, waarschuwt: "Ik ben er meer en meer van overtuigd dat die kerel eenzaam is, dat hij geen staf heeft. Hij kan alleen op de anderen schieten, hij stelt niets constructiefs voor. Hij liegt regelmatig over diagnoses. Ik was voorzitter van de Brusselse gewestelijke ontwikkelingsmaatschappij en ik word kwaad als ik hem hoor hameren dat Brussel slecht beheerd is. Uiteraard zijn er dingen die verbeterd moeten worden, maar het Gewest is vooral slachtoffer van de financieringswet en sommige beslissingen komen traag op gang omwille van de dubbele taalkundige meerderheid. De Wever blijft een onwrikbare gevaarlijke nationalist. Zijn enige doelstelling is zijn onafhankelijkheidsdroom te vervullen."

    Het onafhankelijk discours van Bart De Wever flopt in het zuiden van het land. Bij het Cercle de Lorraine is er echter misschien iets veranderd. Op de vraag over het eerste programmapunt van de N-VA, de onafhankelijkheid van Vlaanderen, heeft Bart de Wever in essentie teruggekaatst: "U hebt de tekst niet tot het einde gelezen. De onafhankelijkheid, ja , maar… als de voorwaarden vervuld zullen zijn." Of anders gezegd, niet onmiddellijk. "Ik ben geen revolutionair", heeft hij eraan toegevoegd.

    Zijn succes doet de Franstaligen wankelen

    Dat neemt niet weg dat De Wever – en zijn potentieel politiek gewicht – de visies aan Franstalige zijde doen bewegen. "De beste manier om zich tegen hem te verweren, is niet te zeggen dat zijn standpunten onaardvaarbaar zijn omdat hij het einde van het land wilt" benadrukt Baudouin Velge. "De mensen stemmen trouwens niet daarvoor op hem. We moeten een positief antwoord bieden op een aantal van zijn socio-economische stellingen".

    Alain Destexhe, de vrijschutter van de MR erkent een vorm van bewondering voor De Wever en is hard: "Het is een zeer gearticuleerd, zeer intelligent iemand. Als je naar de recente geschiedenis kijkt, ziet men dat de grote politieke gevechten op het vlak van ideeën en visies gewonnen worden, niet op programma’s. Wat ik bij hem hoor, is een beetje waar Bush Jr, Sarkozy en zelfs Obama voor stonden: een breuk ten opzichte van de dominante regering. Dat is wat de mensen aantrekt en de traditionele partijen in moeilijkheden brengt, onder meer onze collega’s van de VLD. Wat mij nog opviel, is dat hij een vrij man is. Hij is niet verbonden aan het Belgisch systeem van de zuilen. Dat geeft hem veel capaciteit om ambitieuze hervormingen voor te stellen. En waarmee ik nog akkoord ga, is zijn vrees dat een groot deel van Vlaanderen wordt meegesleurd met de Waalse economische achterstand. Voor mij heeft de PS meer verantwoordelijkheid in de geleidelijke splitsing van België dan de N-VA."

    °°°

     

    Ik ook, beste mensen, heb dat artikel een paar keer herlezen.  Het smaakt naar de trog. U kent dat….

    Wat houdt BDW, of dichter bij huis, het Vlaams Belang, tegen, om een zuster-partij op te richten beneden de taalgrens… Met bijvoorbeeld hetzelfde Art 1 in de Statuten ‘de onafhankelijkheid.

    Maar niet die zoals BDW zegt dat men dat artikel bij hem tot het einde toe moet lezen. Want daar staat : de onafhankelijkheid, ja, maar pas als de voorwaarden daartoe zijn vervuld … Echte Tsjeven-parlé als U het mij vraagt. Vandaag, zaterdag, doet Geert Burger in de pers er nog een schepje boven op :  in 2014 zal hij de plaats innemen van Kris Peeters in een zelfstandig Vlaanderen : hij zegt er wel niet bij welke rol voor deze hij weggelegd ziet.  U wel?

    Weten die mannen nu echt nog altijd niet, dat geen Vlaming in staat is om alleen met woorden maar zonder daden te onderhandelen met Franscouillons? Dat is toch hetzelfde als onderhandelen met een blinde muur?  Franscouillons zijn net als negers in de brousse : ze kennen maar één argument, en dat is klopterop. Hadden we al lang moeten overnemen van de Coburger, Leopold II

    Misschien dat er nu, 100 jaar na de Koninklijke Belofte van gelijkberechtiging, door Albert I, een waterkansje bestaat dat er iemand naar voor komt met de allure van een (verstandiger) Beppe Grillo? Wij weten onderhand wel, wat de Vlamingen in ‘14’18 niet wisten : in een oorlog op leven en dood, wordt toch ook eerst geschoten en pas daarna vragen gesteld….

    Onafhankelijkheid, net als de Schotten en de Catalanen : dat onderhandelt men niet, dat neemt men Nu!.

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    http://blog.seniorennet.be/polkun/

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    http://blog.seniorennet.be/addertjes_onder_het_gras/

    http://blog.seniorennet.be/hupoar1/

    http://www.golfbrekers.be/

    http://agriffon.blogspot.it/

    http://www.bloggen.be/roeland/

    http://nageltjes.be

    http://blog.seniorennet.be/kartuizer/

    °°°

     

    16-03-2013, 12:04 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    15-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1287- MOHALEDAANSE GEWIJDE GESCHIEDENIS

    .

    1287-  MOHALEDAANSE GEWIJDE GESCHIEDENIS

     

    °°°

     

    °°°

    HEETE POOTJES

     

    Een schalkaard had een bie gevaân

    en hield ze bij heur vleren:

    "Komt hier! - hij zag een jongske staan! -

    komt hier mijn knappe kerel!

    Hier heb ik zulk een schoon fatsoen

    van beestje, ik wil ‘t u geven:

    past op maar van ‘t niet dood te doen,

    en laat het beestje leven.

    Kom aan; jen hand; doet toe, ‘t vliegt weg;

    doet toe want ‘t gaat ontsnappen!"

    ‘t Kind hield zijn handje toe: "Nie' waar,

    hoe schoon dat is, hoe lieflijk!"

    Ha! ‘t kindje wierd te laat gewaar

    hoe schoon en hoe bedrieglijk.

    Het liet het beestje los, en ‘t loeg

    de traantjes uit zijn oogskes,

    en zei ‘t: "Het beestje is schoon genoeg,

    maar ‘t heeft zulke heete pootjes

     

    Hieronder geef ik U een (te verwaarlozen) discussie terwille van de discussie. Echt een discussie die past in… de Jezuïeten-moraal van de wegelopen Jezuïet Vermeersch.. Besluit : Islam is goed voor U, als U goed bent voor Islam. Jammer voor hem, dat Dr. Jiseph Goebbels nooit op dergelijk idee gekomen is!

    Wat wel de moeite is, is de passage rondom het al-dan-niet- toekennen van stemrecht aan vreemdelingen. Echt een verheugende gedachte, dat de promotoren op dat ogenblik bevreesd waren, dat het Vlaams Belang anders de absolute meerderheid zou gehaald hebben…..

    Anders gezegd : de gedachte leeft dus ook bij de tegenstrevers,  dat zij de stemmen der vreemdelingen nodig hebben om het Vlaams Belang er onder te houden…..

    Hier op heb ik, waarde Heer Perfesser maar één antwoord, en dat is, om in Uw werk-sfeer te blijven : w.w.m.b.

     

    °°°

    Ter zake :

    Een kwestie van taalkundige structuur

    14-03-2013 - Eddy Daniels - Anders nieuws extra

    Overgenomen van  ISKANDFR

    °°°

    In de webkrant De Wereld Morgen verscheen een interview met een islamitische feministe Zamira Azabar, sociologe en vormingwerkster van vzw Motief, die verdedigt dat in de islam mannen en vrouwen als gelijk worden gezien (06/03/13). Daarop reageerde Etienne Vermeersch, emeritus van de UGent. Hij werd beantwoord door Jan Blommaert, antropoloog/sociolinguist van dezelfde universiteit, docerend te Utrecht (08/03/13). Opvallend is de respectvolle manier van discussiëren van Vermeersch, in contrast met de beledigende toon van Blommaert. Kern van de redenering van Samira Azabar luidde dat de islam die zij in haar opvoeding had leren kennen anders was dan de voorstelling in de media. ‘De islam die ik had leren kennen was intrinsiek democratisch, en zelfs feministisch. Mijn zoektocht leidde me naar emancipatorische elementen binnen de islam, omdat deze nooit aan bod komen in het dominante discours in deze samenleving’. Een bezwarend element was dat zij katholiek onderwijs genoot, wat inhield dat zij - in eigen ogen - een deel van haar identiteit diende prijs te geven. Zij ging daarom op zoek naar de wortels van haar eigen geloof. Merkwaardig genoeg las zij daarvoor de Koran niet, maar legendes over het ontstaan van de islam. Zelfs niet de oorspronkelijke Hadith, maar verhalen voortbordurend op de Hadith. Gewijde Geschiedenis, zeg maar. Dat leidt haar tot de volgende verklaring: ‘De islam was een vernieuwende reactie tegen een onrechtvaardige maatschappij op het Arabisch schiereiland. De vrouwen van de profeet hadden bijvoorbeeld onderwijs genoten, speelden prominente rollen in het politieke en economische leven, en dit alles binnen een islamitisch kader in de zevende eeuw.’ Dit is een merkwaardige mengeling van waarheid en verzinsel. De eerste vrouw van Mohammed, Khadijah, was ongetwijfeld een geëmancipeerde én rijke vrouw, die zelfstandig handel bedreef met een eigen kapitaal. Maar zij deed dit voordat Mohammed met de openbaring was begonnen, meer nog: Mohammed had de tijd tot mediteren omdat zij voor de kost zorgde. Zodra zij zich echter aan het nieuwe geloof van haar man onderwierp, ging het met haar zaken achteruit en zij eindigde straatarm. De andere vrouwen van de profeet waren de gevangenen van een harem maar sommigen onder hen - Umm Salamah, Aïshah - konden later een rol spelen in de opvolgingsstrijd, omdat zij uitpakten met uitspraken van de profeet op het moment dat één van de partijen die nodig hadden. Vooral Aïshah werd vermaard voor deze herinneringen maar uitgerekend zij had geen enkel onderwijs genoten, zij was al getrouwd toen ze negen was. Het is dus duidelijk dat de emancipatie waar Samira Azabar het over heeft, reeds bestond voor de islam en zich daarna diende te beperken tot het aanreiken van munitie voor de mannen, vanuit een harembestaan. Azabar heeft helemaal geen zoektocht ondernomen in de bronnen, maar een islam geconstrueerd naar eigen beeld en gelijkenis, sterk beïnvloed door elementen uit haar atypische gezinssituatie (haar ouders vonden het belangrijk dat zij studeerde) en haar katholieke opvoeding. Op zich is daar niets op tegen, vermits zij zich als persoon daar beter bij voelt. ‘Haar’ islam is ook sympathiek maar volkomen in strijd met deze die wordt uitgedragen door de officiële islaminstanties. Daarbij zet ze zich af tegen de katholieke invloeden, die waarschijnlijk dieper op haar hebben ingewerkt dan zij zichzelf graag toegeeft, op een manier die feitelijk unfair is. Zo zegt ze bijvoorbeeld: ‘De islam stelt ook dat man en vrouw gelijk zijn, dat ze uit dezelfde elementen geschapen zijn. Dit stond lijnrecht tegenover het katholieke scheppingsverhaal dat ik op school leerde, waarbij Eva de verleidster en de mindere was. Dat zie je niet in de islam, dat de vrouw als zondig wordt bestempeld. Ook niet in andere bevrijdende lezingen van de Bijbel en Thora’; Vermeersch, die er niet van kan verdacht worden het katholicisme in zijn hart te dragen, toont vakkundig aan - met liefst acht voorbeelden uit Koran en Hadith - dat deze bewering haaks staat op de islamitische geloofsbronnen. Door de ontkenning van de waarheid omtrent haar geloofsbronnen komt Azabar echter ook tot verwrongen opvattingen omtrent de actualiteit. Zo verdedigt zij het dragen van de hoofddoek, als een voortdurend zichzelf herinneren aan de verheven emanciperende doelstellingen van de islam. Zij verklaart niet waarom de vrouwen zulk een herinnering dienen te dragen, en mannen niet, en hoe dit strookt met haar bewering van gelijkheid tussen de geslachten. Zij amalgamiseert ook het dragen van de hoofddoek met dat van de burka, en stelt vrouwen die dit laatste doen voor als moedige wezens die zich tegen mediadruk verzetten. Dat het land waar deze burka als het ware ‘uitgevonden’ werd - het Afghanistan van de Taliban - niet slechts elk vrouwenrecht ontkent, maar van het verdrukken van de vrouw een principe heeft gemaakt, laat haar onverschillig, zodat zij blind is voor de agressieve vrouwvijandigheid die van dit symbool uitgaat. Voor haar volstaat het dat die vrouwen zich daarbij goed voelen, maar als sociologe vergeet zij wel dat het een antropologisch gegeven is dat vrouwen zich vaak als behoedsters opwerpen van de patriarchale traditie die hen onderdrukt. En dat deze patriarchale traditie op zijn minst steun vindt in de Koran die zij blijkbaar niet gelezen heeft, of niet wenst te citeren. Vermeersch haalt haar gefantaseerde islam onderuit met citaten uit de werkelijke traditie. Hij doet dat echter op een zeer respectvolle wijzen en brengt in zijn antwoord ruim begrip op voor de cognitieve dissonantie die zich voordoet bij moslims en moslima’s die de weg van de emancipatie willen bewandelen. Hij bepleit evenwel dat ware emancipatie onmogelijk is zonder respect voor de waarheid. In een redactionele inleiding maakt DWM daarvan dat Vermeersch beweert dat emancipatie en geloof niet te verzoenen zijn. Dat zegt hij evenwel niet, wel dat men in naam van het geloof evidente feiten niet mag ontkennen. Hij kan zich bijvoorbeeld verzoenen, zegt hij, met een islam die vooral de nadruk legt op de Mekkaanse openbaring (voordat Mohammed een krijgsheer was geworden) en deze uit Medina als tijdsgebonden relativeert. Om dit respectvol onderscheid te begrijpen, moet je natuurlijk een minimaal inzicht hebben in de geschiedenis van de islam. Dat heeft Jan Blommaert - huissocioloog van DWM - duidelijk niet. Toch acht hij zich geroepen om Vermeersch meteen te weerleggen - Blommaert gaat op geen enkel inhoudelijk argument van Vermeersch in, maar pakt hem ad hominem. Zijn centrale verwijt: het betoog van Vermeersch zou scholastiek zijn. Daardoor zou hij de waarheid verwarren met een betoog met een bepaalde taalkundige structuur (hij legt niet uit wat hij daarmee bedoelt - waarschijnlijk de regels van de aristotelische logica die in de scholastiek inderdaad hoog aangeschreven stonden). Daarmee zou Vermeersch mensen plat slaan. Blommaert haalt twee concrete dossiers aan waarin hij dit zou gedaan hebben: het ontzeggen van stemrecht aan migranten; en het verdedigen van de Eerste Golfoorlog tegen Sadam Hoessein. In beide gevallen maakt hij een karikatuur van de visie die Vermeersch verdedigde. In het stemrecht voor migranten zou Vermeersch gezegd hebben dat dit tot een absolute meerderheid voor het Vlaams Belang zou leiden. Mogelijk heeft hij iets dergelijks beweerd in het vuur van zijn betoog - ik beschik niet over een bloemlezing van alles wat Vermeersch ooit heeft gezegd en onderschat het temperament van de gevierde professor niet. Maar dit zal zeker nooit zijn centrale betoog zijn geweest, want dan zou hij iets gedaan hebben wat hij als ethicus zichzelf nooit zou toestaan, namelijk een algemene regel ophangen aan een punctueel probleem. Veel waarschijnlijker is dat hij erop zal gewezen hebben dat dit stemrecht al een gegeven was voor vreemdelingen die zich tot Belg lieten naturaliseren (met de dubbele nationaliteit), en dat een weigering om dit te doen neerkwam op een weigering tot de Belgische gemeenschap te behoren. Zodat men vrijwillig afstand deed van het stemrecht. Grover is Blommaert in de kwestie van de Golfoorlog. Hij beweert dat Vermeersch ‘er zeker van (was) - waarheid! - dat Saddam Hussein verdelgingswapens aanmaakte en dus een nieuwe Hitler dreigde te worden.’ Nu ben ik er wel zeker van dat Vermeersch dit nooit gezegd heeft. In de aanloop van de Eerste Golfoorlog van 1991 was er geen discussie over die wapens maar over een aanval op Koeweit, die door de voltallige Veiligheidsraad veroordeeld werd, met een mandaat om dit land te bevrijden als gevolg. Vermeersch stond daar inderdaad achter. Pas in de Tweede Golfoorlog uit 2003 stond de discussie over massavernietingswapens wél centraal. Bush en Blair beweerden met zekerheid te weten dat die er waren, de UNO ging niet akkoord en zij vielen het land dus aan zonder mandaat. Vermeersch keerde zich radicaal tegen die tweede oorlog. Blommaert legt Vermeersch dus precies het omgekeerde in de mond dan hij uitgesproken had. Dat is dus de manier waarop Jan Blommaert zijn taalkundige structuur opbouwt: eerst legt hij iemand woorden in de mond die hij niet gesproken heeft; en daarna veroordeelt hij die persoon omdat hij met de woorden die hij wel spreekt een coherenter betoog opbouwt dan degenen met wie hij het niet eens is. Dat Blommaert daarbij pleitbezorger wordt van een taalkundige structuur die de islam totaal andere bedoelingen toeschrijft dan in het heilige boek van de islam worden geformuleerd, is daarbij meer dan opmerkelijk. http://www.dewereldmorgen.be/artikels/2013/03/06/ en http://www.dewereldmorgen.be/artikels/2013/03/08/

     

    °°°

     

    Die Koran-Trees heeft natuurlijk recht van spreken. Iedereen heeft dat. Al zou ik haar ietwat eer fiducie betonen, moest ze een tijdlang en langtijdig in de Muzel-wereld geleefd en gewerkt hebben. Daarom nog niet precies als harem-gevangene,  maar als kindvrouwtje dat aan 12 jaar uitgehuwelijkt werd aan een ’Nonkel’ van 72 jaar die haar cash betaald had met 1 kameel en 4 geiten.

    Kijk, Ma, ik ga hiervoor een van Uw spreekwoorden opblinken. Hoe dikwijls heb ik U niet horen zeggen : “De duivel is het branden gewoon, maar hij zou daar toch wel weg willen”….

    Of, zoals G. Gezelle dichtte : ‘Het beestje is wel schoon genoeg, maar ’t heeft zulke hete pootjes’….

    U kunt die versregel terugvinden in het dichtwerkje ‘Een schalkaard had een bie gevangen’…maar die Madam zal dat wel niet kennen….

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    http://blog.seniorennet.be/polkun/

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    http://blog.seniorennet.be/addertjes_onder_het_gras/

    http://blog.seniorennet.be/hupoar1/

    http://www.golfbrekers.be/

    http://agriffon.blogspot.it/

    http://www.bloggen.be/roeland/

    http://nageltjes.be

    http://blog.seniorennet.be/kartuizer/

    °°°

    15-03-2013, 17:19 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1285 PAUS FRANSCISCUS EN DE VOORSPELLINGEN

    ***

    Vrijdag 15 maart

    Zon 6u56-18u47

    Mirakel van Amsterdam

    Z Arnikus van Averbode

    .

    1285 PAUS FRANSCISCUS EN DE VOORSPELLINGEN

     

    Tombe van de Apostel Johannes in Efeze

     

    Een reis door de toekomst

    °°°

    Kindeeren van onze tijd zijn  we allemaal, van hoog tot laag. Van groot tot klein.

    We kunnen er niet omheen : de nieuwe Paus  is, net zoals al eeuwenlang al Zijn voorgangers, in het wit gekleed, maar is daarom nog geen bleke schimmige figuur. Mij zou het niet verwonderen moest bij Zijn eerste voetwassing op Witte Donderdag, voor Pasen 2013, net zoals Zijn illustere naamgenoot rond het jaar 1200 de voeten van zijn zieke melaatsen waste, Hij de voeten van een aantal aids-lijders zou wassen. Heeft hij trouwens  reeds gedaan, als Kardinaal, in Argentinië….

    Het is een man die, schrijven de Italiaanse kranten, als Paus geen gouden maar een ijzeren kruis draaft. Hij heeft nooit een auto gehad, en verplaatste zich tot hiertoe met het openbaar vervoer. Hij is het type van de vader die zijn kind bemint, maar de roede niet spaart. Zo spaart hij zichzelf ook niet, want het is de eerste Paus bij mensen-geheugenis, die, na de Pauselijke troon te hebben geweigerd, rechtstaande het eerbetoon na zijn verkiezing, van de collega-kardinalen heeft in ontvangst genomen.

    Voor wie zich de moeite wil getroosten om op het Internet een kleine sight seeing te doen in Rome

    (niet virtueel maar reëel zou beter zijn : voor 9,5 Euro rijdt U een volle dag 24/24 met trein, tram, metro, bus door Rome. Om naar Rome te komen, wordt de stoptrein aangeraden tot het station San Pietro : aan de overkant van het station loopt U gewoon het Sint Pietersplein op…)

    loopt die eerst binnen in Lateranen, dan in Maria Maggiore en laatst in de Sint Pieter. Op die manier heeft U de juiste geschiedkundige chronologie gevolgd.

    Om dat uit te vissen heb ik een artikel uit de Corriere dela Sera gevolgd, ook al te raadplegen op…Internet.

    Paus Franciscus  heeft voor Zijn allereerste publiek optreden op Zijn eerste dag als Paus, niet de luxe gezocht van (grotendeels door brand vernielde) Paleis en/of Basiliek van Laterano, het verblijf der Pausen sedert de jaren 400 tot 1307 toen de exodus naar Avignon begon.

    Hij heeft ook zijn huidig Paleis in Vaticano verlaten, waar  naartoe de Pausen uit Avignon in 1377 waren teruggekeerd, omdat Laterano nog steeds in puin lag.

    Hij liet zich in de vroege morgen heel onverwacht brengen naar de Sante Maria Maggiore, gebouwd in 431, omdat in Efese (nu aan de Westkust in Turkije) toen eenzelfde basiliek werd gebouwd als herinnering aan het Concilie van die naam, waar de Oosterse Kerk (Byzantium )weer verzoend werd met de Westerse (Rome) hoofdzakelijk over het schisma of de Moeder Gods een mooie verhaal, dan wel de werkelijkheid was. Vandaar de naam: Marie-de-Meerdere. Artemis, de Griekse godin van de Jacht, Diana bij de Romeinen, had afgedaan…. De Moeder Gods, de Maagd Maria, werd een fundamenteel begrip in de Westerse wereld.

    Als U tot slot van deze rondleiding nog even Efese  aantikt, dan zult U daar een fascinerend verhaal vinden van onze eigenste eeuwenoude beschaving, sedert de jaren 1400 onder het Turkse kromzwaard.  

    °°°

    Ter zake :

    Franciscus van Assisi voorspelde paus die vernietiging zal brengen

    °°°

     

    Getal 13 centraal bij verkiezing eerste Jezuïet als paus - Begint of eindigt de Grote Verdrukking tussen nu en 2024?

     Uit het originele (later haastig gewijzigde) wapen van paus Franciscus -met daarop duidelijk de zon en het teken van de Jezuïtische Orde- blijkt dat hij mogelijk nooit bisschop is geweest en daarom geen legale kardinaal was en dus ook geen legale paus is - precies zoals in eeuwenoude profetieën werd voorspeld.

    De op deze site veel besproken 900 jaar oude Profetie der Pausen van St. Malachy blijkt ook wat betreft de afkomst van de nieuw gekozen paus correct. De Argentijnse kardinaal Bergoglio is namelijk een zoon van Italiaanse ouders, waarmee hij voldoet aan de term 'Romanus'. Bovendien noemt hij zich naar Franciscus van Assisi, de katholieke (eveneens Italiaanse) priester wiens originele naam Francesco di Pietro (Petrus) di Bernardone was. Kortom: Petrus Romanus. Maar er zijn meer erg opvallende zaken rondom de verkiezing van paus Franciscus.

     Sommige lezers hebben niet goed begrepen (of niet goed gelezen) dat 'Petrus Romanus' slechts een cryptische omschrijving van de laatste paus door St. Malachy was, net zoals dat met alle eerdere pausen het geval was (Johannes Paulus II: 'arbeider van de zon', Benedictus XVI: 'glorie van de olijf'). Regelmatig hebben we benadrukt dat de laatste paus zich officieel anders zal noemen. St. Malachy blijkt nu dus ook wat betreft paus nummer 112 (en totaal 266) gelijk te hebben gekregen.

     Uitgerekend Franciscus voorspelde valse paus

     Dat kardinaal Bergoglio zich uitgerekend naar Franciscus van Assisi vernoemde is meer dan opvallend. Niet alleen zocht de oorspronkelijke Franciscus toenadering tot de islam (1) - een onderwerp dat in onze tijd zeer actueel is-, maar ook voorspelde hij kort voor zijn dood dat er in de tijd van de Grote Verdrukking 'een man als paus zal opstaan, die door zijn sluwheid velen zal doen dwalen en doen sterven.(2).. Sommige predikers zullen zwijgen over deze waarheid, anderen zullen deze met voeten treden en ontkennen... .want in die dagen zal Jezus Christus hen geen ware pastor sturen, maar een vernietiger.'

    Franciscus zou ook in officieel opzicht een valse paus kunnen zijn. Tot 2010 bevatte zijn wapen (zie afbeelding) namelijk wel het zonneteken van de Jezuïtische Orde, maar niet de dubbele kruis die iedere bisschop verplicht is in zijn wapen op te nemen. Met andere woorden: is Bergoglio nooit bisschop geweest, was hij daarom geen legale kardinaal en is hij daarom nu ook geen legale paus? (Het wapen werd ondertussen op Wikipedia haastig aangepast met een bisschopskruis, maar het originele wapen van Bergoglio was wel degelijk zoals afgebeeld).

    Getal 13 centraal bij verkiezing paus Franciscus

    Pausen kiezen nooit 'zomaar' hun naam maar noemen zich vrijwel uitsluitend naar hun grote voorbeeld en/of naar een voorganger of heilige met wier leven en handelen zij zich willen identificeren . In het geval van Franciscus wordt dat nog eens extra benadrukt doordat het de eerste keer in precies 1100 jaar is dat een paus een nieuwe naam kiest. Voor het laatst gebeurde dat in het jaar 913.’

    (nvdr na de moord op Paus Anastasius III, die opgevolgd Werd door Paus LANDO (=familie-naam) die zijn Pausschap maar 6 maanden overleefde. Die eeuw (904-964) werd trouwens de Seculum Obscurum genoemd. In die jaren onder Paus Lando, verwoestten de Arabische roversbenden trouwens meerdere steden en dorpen ten zuiden van Rome (Vecscova in de provincie Sabrina)

     Het in het occultisme zeer belangrijke getal '13' -het getal voor rebellie, afval (van geloof), desertie, corruptie, desintegratie en revolutie- neemt ook om andere redenen een centrale plaats in bij de verkiezing en openbaarmaking van Franciscus. Niet alleen gebeurde dit op 13-03-2013, maar de bekende witte rook was om precies 19:13 uur te zien waarna de nieuwe paus om 20:13 uur zijn eerste toespraak vanaf het balkon boven het St. Pietersplein hield, exact op het moment dat de komeet Pan-STARRS (Pan-demonium, dat is 'al de demonen') zo dicht bij de maan kwam dat het silhouet van onze satelliet volgens astronoom Geoff Gaherty te zien was.

     

    Eerste Jezuïet op pauselijke troon

     Bovendien is er met Franciscus nog iets bijzonders aan de hand: hij is voor zover bekend de eerste Jezuïet die ooit tot paus werd gekozen. 'Dit is een zeer belangrijk aspect van onze voorspelling in ons boek ('Petrus Romanus: The Final Pope is Here', 2012),' gaf coauteur Tom Horn als commentaar. In zijn met Cris Putnam geschreven boek stelde hij al dat de omschrijving 'Petrus Romanus' erop lijkt de duiden dat de laatste paus het opperste gezag van de Rooms Katholieke Kerk over alle andere religies en christelijke kerken zal herbevestigen, en zelfs zijn autoriteit over alle christenen en volken op aarde.

     

    De Orde der Jezuïeten -of het Genootschap van Jezus, met 19.000 leden de grootste en zowel meest geachte als meest verguisde orde van de Katholieke Kerk- werd opgericht om te voorkomen dat het protestantisme zich verder over de wereld zou verspreiden en om christenen verbonden te laten zijn met de Kerk van Rome en de in hun ogen 'opvolger van Petrus', de paus. Kort na de 35e Algemene Congregatie van de Jezuïeten in 2008 reageerde 'het Genootschap van Jezus' 'met nieuwe geestdrift en dynamiek' op de oproep van paus Benedictus aan hen om 'de integrale waarheid en eenheid van de Katholieke leer' te bewaren.

    Perfecte paus voor komst buitenaardse redder

     Bergoglio is als eerste Jezuïet op de troon dan ook de perfecte paus om zijn geprofeteerde rol als de in de 'Exo-Vaticana' serie besproken promotor van de (valse) buitenaardse redder te vervullen. In de loop der jaren hebben andere hooggeplaatste Jezuïeten, waaronder Pierre Teilhard de Chardin -de bedenker van de New Age term 'het Christus bewustzijn' waar paus Benedictus een openlijke volgeling van was- en de Vaticaanse top-astronoom Guy Consolmagno letterlijk voorspeld dat er binnenkort 'aliens' uit de ruimte zullen komen die door het Vaticaan als de 'redders van de mensheid' zullen worden betiteld.

     

    Grote Verdrukking tussen nu en 2024?

     

    Nu paus Franciscus nu al in zoveel opzichten de profetieën van zowel St. Malachy als Franciscus van Assisi vervult, lijkt de conclusie gerechtvaardigd dat de in de Bijbel voorzegde Grote Verdrukking -en de daaraan gekoppelde grote misleiding door de komst van de Antichrist- voor de deur staat. Als daarbij bedacht wordt dat paus Franciscus al 76 jaar oud is en een paus gemiddeld precies 11 jaar op de troon zit, dan zou de allerlaatste fase van de eindtijd, die zal worden afgesloten met de terugkeer van Jezus Christus, mogelijk tussen nu en 2024* gaan beginnen of in uiterlijk dat jaar misschien zelfs wel worden afgesloten.

     

    * Opmerking: onze jaartelling loop naar schatting 6 á 7 jaar achter op het werkelijke geboortejaar van Jezus Christus. Tellen we deze jaren erbij op dan is 2024 in werkelijkheid 2030 of 2031, precies 2000 jaar nadat de Zoon van God het evangelie bracht en Zijn leven gaf als losprijs voor velen (historici schatten dat Jezus tussen de 29 en 33 jaar oud was toen hij stierf en op de derde dag weer opstond uit de dood).

    Xander

    °°°

    (1)        Sint Franciscus van Assisi en de Islam : naar mijn weten trok de Heilige de Kruisvaarders achterna die toen zwaar aan de winnende hand waren. Maar hij diende onverrichterzake terug te keren, er viel niet meer te strijden, en nog minder te bekeren…. Zijn biografie vermeldt alleen dat hij daaroverr ‘bitter weende’.

    (2)        Door zijn sluwheid velen doen sterven… Een allusie op zijn Jezuïet zijn, die de Islam te vriend wil maken en juist daardoor de Islam te vuur en te zwaard aan de overwinning helpt…

    °°°

    De aangehaalde ‘profetieën’  van die Malachus schijnen dermate cryptisch te zijn, dat men er alle klanten mee uit kan. Door goede combinaties te bedenken komt men nadien, altijd nadien, tot de juiste interpretaties. Moest het niet Bergoglio geweest zijn, maar een andere Kardinaal, zou men met andere ‘voorspellingen’ zijn afgekomen. Anders gezegd : men schraapt bijeen wat dienstig kan zijn, moffelt al het andere in de mouw, en men redeneert daarover tot het klopt. Enfin, de betere Madame Blanche, want gezegend met een respectabele ouderdom.

    °°°

    Ook voor de fantasie ivm met ‘vrijdag 13de’ met enig voorbehoud gemaakt worden. Zonder de moord op de Tempeliers door de ons wel beken de Filps de Schone, dezelfde die na zijn debacle op Groeninge in 1302 dringend om nieuwe geldmiddelen verlegen zat, zou de wereld nooit geweten hebben waarover het ging. De Ridders van de Tempel waren immers sedert de Eerste Kruistocht (1096) tot de jaren 1300 onmetelijk rijk geworden, en  zowel de Paus als de Koning  wilden de Orde inpalmen, om… er zelf beter van te worden. Beiden lokten dus van overal de bijzonderste Oversten der Tempeliers naar Parijs, zogezegd om tot een overeenkomst te komen. Maar tegen de morgen van de volgende dag, ene vrijdag 13de, werden ze allen gevangen gezet, en de een na de ander, beticht van omgang met de duivel, op de brandstapel gebracht, omdat niemand wilde bekennen waar zij hun schatten in veiligheid hadden gebracht… Filips de Schone, als altijd op zoek naar vers geld; wendde zich dan maar tot zijn medeplichtige, de Paus. Om de schatten van de Kerk in handen te krijgen, sleurde hij het Pausdom dan maar mee naar Avignon Waar hij zich intensief oefende in wat we later de scheiding der machten zijn gaan noemen en zijn hoogtepunt vond op 14 juuillet 1789.

    °°°

    De Orde der Jezuïeten : moet ik bij gelegenheid eens opzoeken, want ik meen mij te herinneren dat een der voorgaande Pausen (Johannes XXIII?)  die Orde tijdelijk als een soort persona non grata heeft behandeld, ja zelfs bijna verboden heeft.

    °°°

    Om de sensatie een beetje af te ronden : 2024 zou eigenlijk 2031 zijn, en dat zou precies 2.031 jaar zijn na de Geboorte in Bethlehem, de eerste komst van de Messias op aarde. Zijn aangekondigde Tweede Komst zou dan Het Laatste Oordeel kunnen zijn.

    De Maya’s zaten er dus nog zo ver niet naast, hé

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    http://blog.seniorennet.be/polkun/

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    http://blog.seniorennet.be/addertjes_onder_het_gras/

    http://blog.seniorennet.be/hupoar1/

    http://www.golfbrekers.be/

    http://agriffon.blogspot.it/

    http://www.bloggen.be/roeland/

    http://nageltjes.be

    http://blog.seniorennet.be/kartuizer/

    °°°

    15-03-2013, 16:05 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    14-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1484 - OVER ATHEÏSTEN EN ANDERE TISTEN

    .

    1484 - OVER ATHEÏSTEN EN ANDERE TISTEN

     

    De wereld is gemaakt met passer en winkelhaak

     

    De passer voor de cirkel en de winkelhaak voor de rechte hoeken… Anders gezegd : de Loge heeft de rechthoekige cirkel uitgevonden. Indien niet, dan de cirkelvormige rechthoek. Maar iets uitgevonden hebben ze zeker!

    °°°

    Over de eerste soort, de A-the-ïsten (*)  kan ik kort zijn. We moeten alleen zien hen met veel medelijden te omringen, want ze zijn ziek. Het is, net als aids, een ‘afwijking’. Dat is gewoon een ander woord voor gestoord. Ze missen een bepaald gen; een gevoel zonder hetwelk een mens geen mens kan zijn.

    Voorbeeld : ze verafschuwen al dat kerkelijk gedoe, maar kunnen niet nalaten ermee intens bezig te zijn. Telkens de gelegenheid zich voordoet. Waarschijnlijk in de overtuiging om zodoende zieltjes te beïnvloeden, gelukkig zonder de uitroep Allah ô Aklbar. Al kan het natuurlijk ook zijn, dat ze dat doen om hun hoge geleerdheid te demonstreren. Iets in de zin zoals Darwin  de mosterd vandaan heeft gehaald : door de wereld te wijzen op de evolutie, terwijl het Scheppings-verhaal juist uitgaat van dezelfde …evoltie. Zie de 7 symbolische dagen waarin de Schepping gestalte kreeg. Met als top of the bill, de ‘wording’ van de mens... Gewoon de verbeelding laten werken, en zelfs het Geheim van de Biechtstoel zal duidelijk worden.

    Dus zwijgen we over die sukkelaars, en houden ons bezig met die andere ‘tistens’, die naast de ziel van het kind, ook de ziel van hun aangeslotenen hebben vergiftigd. Niemand beter dan ’t Pallieterke kan die dingen scherp stellen. Vandaar onderhavig uittreksel. Veel leesgenot toegewenst.

    Atheïsten : anti, tegen ‘theo’ (God) : ze zijn dus tegen iets dat volgens hen niet bestaat…. Klinkt ietwat verward. Het woord agnostocus zit, omdat het niet direct vertaalbaar is, ietwat ingewikkelder in elkaar. Maar het komt daarop neer, dat ze iets ontkennen dat niet bestaat. 2 x negatief is in de wiskunde weer positief… Dus bevestigen ze het bestaan van een Opperwezen.

    Pas maar op dat Tjenne Vermeersch niet wakker wordt!

     

    °°°

    Ter zake :

    Als CD & V nog niet levert…

    Zij vormen het middenveld en hun inzet blijft bewonderenswaardig. Hun enige fout: ze zijn naïef geweest. Misschien is dat niet eens echt een fout. Voor mensen die zich onvoorwaardelijk en belangeloos voor ‘het goede doel’ inzetten, is het wellicht zelfs noodzakelijk.

    Vanuit die naïviteit hebben ze te veel geloof gehecht aan het mooie verhaal waarbinnen zo’n ACW zich graag situeert. Die brave lieden kunnen op twee manieren reageren: ofwel vallen de schellen van de ogen en dan dreigt de gefrustreerde verzuring. Wie zich door iemand

    bedrogen voelt in iets waarin hij ooit een groot geloof had, krijgt een opdoffer te verduren die diepe sporen nalaat. Anderen zullen hun blindheid juist gaan cultiveren en nog meer het zogenaamde eigen nest ophemelen en tegen alle ‘laster’ verdedigen. Beide reacties zijn menselijk en hebben niets met een moreel failliet te maken.

    Moreel failliet

    Ook de top van het ACW ging niet moreel failliet. Die was dat namelijk altijd al. Het ACW functioneerde steeds als een structuur waarvoor de structuur belangrijker was dan eender wat. Dat soort organisaties werkt machiavellistisch en steeds met het oog op het eigen belang. In het geval van het ACW was dat eigenbelang niet datgene waar dit blad voor staat. De Vlaamse ontvoogding bleef voor dat ACW altijd ondergeschikt aan de drang om binnen het Belgische establishment te kunnen functioneren. Het ACW-apparaat – we hebben het niet over al die ACW’ers – wilde de Vlaamse staatswording nooit echt ondersteunen en werkte die zelfs tegen. Zo’n vereniging kan dan, wat ons betreft, ook niet meer moreel failliet gaan.

    Dat ze tegen een hoog tempo haar macht ziet smelten, verheugt ons uitermate. De volgende maanden zal blijken of de reus zich nog herstelt. We onthouden ons van voorspellingen.

    Maar de machtige ACW-koepel wankelt.

    Het ontslag van minister van Financiën Steven Vanackere is meer dan een detail. Hij werd door de oppositie stevig aangepakt, wat natuurlijk de taak van een oppositie is. Als een minister daarvoor de handschoen in de ring gooit, dan regent het wereldwijd dagelijks dergelijke handschoenen. Maar Vanackeres politieke strot werd afgesneden door de liberale coalitiegenoten én door signalen uit zijn eigen partij, die hem liever kwijt dan rijk was.

    ACW-leprozen

    Dat laatste bleek bij de aanduiding van zijn opvolger. De CD&V-top zat na Vanackeres ontslag in een situatie die vergelijkbaar is met die van de kardinalen in conclaaf. Die zijn er als de dood voor dat er een paus uit de bus komt die later ooit op één of andere manier met een pedofilieschandaal in verband kan worden gebracht. Zo wilde CD&V onder geen beding een opvolger voor Vanackere die ook maar iets met het ACW te maken zou

    kunnen hebben. Koen Geens is dan ook een centrumrechtse advocaat/hoogleraar uit de stal van Kris Peeters. Dat hij ook de advocaat van datzelfde ACW was, leert meer over de commerciële soepelheid van topadvocaten dan over Geens’ persoonlijke politieke voorkeuren en banden. Het ACW zocht een betrouwbare vakman en Geens zocht grote klanten. Zo komen dat soort combinaties tot stand. Verder geen vragen over stellen, luidt het motto.

    Met Pieter de Crem bevorderd tot vicepremier, Koen Geens aangeduid als minister van Financiën en Hendrik Bogaert als staatssecretaris, stuurt CD&V een ploeg op het regeringsveld die rechtser oogt dan ooit zelfs maar voor mogelijk werd gehouden. Dat iemand als Servais Verheirstraeten de ACW-meubelen moet redden, zegt alles over de verschrompelde positie van het ACW.

    CD&V probeert zich nog wel als de partij van het middenveld te profileren, maar houdt de officiële ACW-figuren nu wel(even) op de reservebank. Voeg aan dat lijstje partijvoorzitter Wouter Beke en de absolute nummer één Kris Peeters toe en de tekening is meer dan duidelijk. De tijd dat ACW’ers als Jean-Luc Dehaene, Yves Leterme, Inge Vervotte, Jo Vandeurzen en Etienne Schouppe de partijtop bevolkten, is niet eens zo lang geleden.

    Nauwe schoentjes

    Met die ‘rechtse’ ploeg dreigt de partij nog meer in nauwe schoentjes te komen. Ze zit nog altijd in een regering met een PS die zich in haar kiesgebied op de linkerflank bedreigd ziet en juist daar dringend punten moet scoren. De CD&V-ministers mogen dan opvattingen huldigen die de centrumkiezer kan smaken, hun daden dreigen daar fel mee te zullen botsen. Meteen valt voor Kris Peeters het Vanackere-excuus weg. Diens niet zo overtuigende parcours was geen smet op het blazoen van Peeters.

    Tenslotte behoorden Vanackere en de Vlaamse minister-president tot sterk verschillende bloedgroepen in de CD&V. Dat wist iedereen. Maar als Geens niet levert, dan besmeurt dat wel Peeters’ imago.

    Wanneer mensen als De Crem het regeringsschip niet op de door Vlaanderen gewenste koers kunnen duwen, welke

    CD&V’er kan het dan wel? Kris Peeters heeft nu alle CD&V-touwtjes in handen: hij kan dan ook helemaal op het resultaat afgerekend worden. Kortom, tegenover de centrumrechtse kiezers valt elke verontschuldiging weg als de CD&V nu tegen de PS geen vuist maakt.

    137 dagen, zolang is het geleden dat Jan Fabre van zeven mannen slaag heeft gekregen. De daders zijn nog steeds op vrije voeten. Vorige week kreeg Jan Fabre twee volle bladzijden aandacht in de Gazet van Antwerpen. Noch de GvA-jounalist, noch Jan Fabre repte met ook maar één woord over het zinloze geweld dat de kunstenaar heeft moeten ondergaan. Wij doen daar niet aan mee! De aanslag op Fabre mag door de media niet weggemoffeld worden. Help ons de daders te vinden.

    Sta ons toe, beste lezer, het ACW-verhaal hier vooral politiek te bekijken, want het gaat echt over meer dan een dag na dag verder uitdijend schandaal in die grote vereniging. Wie het in dat verband heeft over het morele failliet van het ACW, vergist zich grondig. Voor die vele, vele mensen die hun eerlijke maatschappelijke engagement vorm geven in één van de ACW-verenigingen, gaat het absoluut niet over een moreel bankroet

    °°°

     

    Toch nog iets over die verkrampten die denken dat zij bij de eersten zijn om het Licht uit te doen. Hun geraas is even oud als de  Kerk zelf en toch blijft deze maar groeien. Het doet soms denken aan pesticiden op de gewassen, om de insecten te verdelgen. Hoe meer pesticiden – tot op zekere hoogte – hoe beter de oogst….

    Verdedig ik dan de Kerk? Precies alsof dat zou nodig zijn! Of alsof ik daarvoor de geschikte persoon zou zijn. Of dat de Kerk dat niet zelf kan, gesteld dat ze Leiders heeft met haar op hun tanden, en die geen Djezekes-dieven zijn. Wat jammer genoeg al een paar decennia het geval is.

    Wat ik wèl verdedig, is het eerbiedwaardig huis, dat oud gebouw, dat doorheen de eeuwen, naast – akkoord - het onrecht aan Vlaanderen aangedaan, ons al die tijd toch beschermd heeft tegen de oprukkende Islammerij, te beginnen met de Kruistochten . Was ‘Rome’ er niet geweest, dan had geheel het Westen hetzelfde lot ondergaan als Noord-Afrika, zodat wij allen dan ‘gelovige Moslims’ zouden geweest zijn. En zoals U weet, deze ‘godsdienst’ beledigen staat gelijk met onthoofding. Als ‘Rome’ er niet meer zou zijn, omdat de kerken leeg gelopen zijn en alle priesters uitgestorven, wie zal dan op de barricaden staan? Toch Verhofstadt &  niet, want die zullen dan al lang de pijp uit zijn, naar veiliger oorden. Samen onderweg met de roestige vastheid van Haiku-Herman, de ET met het vogelkopje.

    Dat we van wilde bos-apen onderwijl nog beschaafde lui zijn geworden, die kunnen lezen en schrijven, is niet dank zij de Loge, maar dank zij de Kerk. Maar macht corrumpeert, en absolute macht corrumpeert absoluut.  Dan zijn er mensen nodig zoals Pater Damiaan, of Sint Franciscus, de predikte voor de vogeltjes…. En met eigen handen het ingestorte kerkje herstelde, wan t ook toen waren de kerken in Italië leeg gelopen, waren er geen priesters meer en weerden de armen en de melaatsen aan hun lot over gelaten…..

    Naast verstandelijke argumenten in het voordeel van de Kerk, zijn er nog een berg andere argumenten die minstens even  belangrijk zijn. Die werden via de opvoeding tot voor kort iedereen gratis toegeworpen. Men moest ze alleen, lijk alles in het leven dat U wordt toegeworpen, opvangen om ze te kunnen koesteren. Daar waren zelfs geen woorden voor nodig. Maar over het waar? en het hoe? na ons, daar hebben we het raden naar.

    Als onze dagen in het Westen geteld zouden zijn, kunnen we dan met zijn allen niet uitwijken naar Zuid Amerika? Naar Argentinië; bijvoorbeeld, het land van de cowboys en van de kampvuren?

    Daar zijn toch na de oorlog veel slechte Duitsers naartoe gevlucht?! En misschien ook wel slechte Italianen… Misschien dat het nu tot op het bot uitgespit wordt dat Papa Bergolio, vader van, op die manier daar is terecht gekomen!. Misschien is hij wel de Italiaanse Dokter Mengele, de Engel des Doods, geweest!  Het heeft zelfs lange tijd de ronde gedaan, dat Hitler in een U-boot naar Argentinië zou gevlucht zijn.

    JaJa, dat zal het zijn! De fascisten hebben het Vaticaan veroverd! Ratzinger was ooit een ‘Hitlerjunge’ aan het Flak- geschut, vader Bergoplio was misschien de rechterhand van Mussolini… gevlucht naar het land van Evita Peron,die ooit voor hem kan gezongen hebben  van   d’nt cry for me Argentina…..

    Het zou me zelfs geen zier verwonderen, mocht het voortreffelijk  Argentijnse runder-lapje vol hormonen op U bord,    Nationaal-Socialistische roots hebben!

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    http://blog.seniorennet.be/polkun/

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    http://blog.seniorennet.be/addertjes_onder_het_gras/

    http://blog.seniorennet.be/hupoar1/

    http://www.golfbrekers.be/

    http://agriffon.blogspot.it/

    http://www.bloggen.be/roeland/

    http://nageltjes.be

    http://blog.seniorennet.be/kartuizer/

     

    °°°

    14-03-2013, 18:05 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1283 - IETS ONBESTEMDS ONDERMIJNT ONS BESTAAN : WE HADDEN HET KUNNEN WETEN

    .

    1283 -  IETS ONBESTEMDS ONDERMIJNT ONS BESTAAN : WE HADDEN HET KUNNEN WETEN

     

    De nieuwe Paus : het juiste tegen-gif?

     

    °°°

    Of de Fransciscaanse nederigheid van de nieuwe Pais de barbaarse ‘Godsdienst van de Wrede’ tot betere gevoelens kan brengen, die vraag zullen we maar onbeantwoord laten.

    Op al onze zo goed als goddeloze TV-zenders werd gisteren en vandaag uitgebreid tijd besteed aan het ‘met de sleutel’ van Rome. ‘Con chiave’ werd ‘conclaaf’ in het Nederlands. Een mens vraagt zich af, of er voor die ene gelegenheid, geen leger van échte ware gelovigen in de stuidio’s en op de redacties kon ingezet worden om deze historisch te noemen gebeurtenis  te verslaan. Waarom moet dat ook voorbehouden blijven aan frammaçons, atheïsten, artiesten en godloochenaars die anders geen woord goeds weten over de Kerk? Ho, maar, als het over sensatie gaat; dan staan ze hun mannetje. Om naast het spectaculaire, meteen ook de (vermoede) kleine kantjes te belichten.

    Shame on you!

    De eerste woorden van Franciscus I zijn in al hun eenvoud, memorabel. Ze waren gericht tot de onoverzichtelijke menigte die versteven van de kou urenlang de regen had getrotseerd op het St Pieters Plein. Met zijn eerste (verlegen-zwijgende?) verschijning op de Pauselijke loggia veroverde hij meteen de harten, toen hij hen vriendelijk ‘Buona Sera’ wenste. Goeden  avond mensen! Meteen was men onder vrienden….

    Al de rest, die nu nog moet komen, is al lang voltooid verleden  tijd. Het is de tijd van die andere Franciscus, die uit het naburige Assisi, die leefde in de tijd dat de Arabische dreiging voorlopig geweerd was. Ook de Kruistochten waren gedaan, en ieder likte zijn wonden, zowel het Christelijke Westen als de verslagen veroveraars uit het Oosten. Franciscus stierf in 1226 en werd heilig verklaard in 1228. Lees: het mirakel van de eenvoud.

    Dat, toen er om 17.07 uur witte rook was, er in het avondlijk donker in de felle schijnwerpers een witte duif over het Vaticaan vloog, is zo goed als on-opgemerkt gebleven bij de commentatoren. Het is verder ook betekenis-loos, tenzij het te zien heeft met de nakende wereldbrand….Ik heb het niet zo goed kunnen zien, maar heb toch geen olijftak in haar bek gezien, zoals bij Noach.

     

    °°°

    Ter zake :

    Dreigingsniveau terrorisme verhoogd

    Het is voorstelbaar dat Nederlandse jihadstrijders die terugkeren uit Syrië een aanslag willen plegen in Nederland. Hoewel er geen concrete aanwijzingen zijn voor een aanslag, heeft de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) Dick Schoof woensdag het dreigingsniveau voor terrorisme verhoogd naar het een na hoogste niveau.

    Het is voor het eerst sinds 2009 dat het niveau ‘substantieel’ (niveau 3 van 4) van kracht is. Sinds november van dat jaar gold het niveau beperkt (niveau 2 van 4). De burgers op straat merken niets van de verhoging en ze hoeven zich geen zorgen te maken. Schoof zegt dat onder meer de geheime dienst AIVD en de politie „hun alertheid hebben verhoogd en hun inspanningen hebben geïntensiveerd”.

    Het verhoogde dreigingsbeeld staat volgens Stoof volledig los van de troonswisseling op 30 april. Dat de NCTV heeft besloten het niveau aan te passen, heeft vooral te maken met de mogelijke dreiging die uitgaat van teruggekeerde jihadreizigers.

    Een kleine 100 strijders uit Nederland zijn afgereisd naar oorlogsgebieden, voornamelijk Syrië, maar ook naar diverse landen in Afrika. Volgens de NCTV kunnen de jihadstrijders bij terugkomst door hun strijdervaring een veiligheidsrisico opleveren. Ze zijn bij terugkomst niet alleen radicaal in hun gedachtegoed, maar kunnen ook getraumatiseerd zijn en mogelijk bereid zijn om geweld te gebruiken.

    Deze jihad-gangers kunnen ook een risico vormen voor Westerse doelen in de gebieden waar zij naar toe reizen en „bestaat de mogelijkheid dat zij andere geestverwanten uit Nederland aansporen hen te volgen”, waarschuwt Schoof. Hij noemt het medeleven en het hulp bieden aan de Syrische burgers „begrijpelijk”. „Onze zorg zit op degene die gaan strijden.”

     Hij zegt dat in Nederland signalen zijn die erop duiden dat jihadistische radicalisering van kleine groepen jongeren in ons land is toegenomen. „Ook blijkt dat de doorradicalisering naar geweldsbereidheid soms zeer snel kan verlopen.” Schoof constateert tegelijkertijd dat de aandacht van de politiek en in de samenleving voor radicalisering de laatste jaren juist is afgenomen.

    De autoriteiten proberen te voorkomen dat jongeren naar jihadistische trainingskampen of strijdgebieden afreizen en houden teruggekeerde strijders in de gaten. „Het gaat daarbij onder meer om inlichtingen en onderzoek, opsporing en vervolging.” Zo verhoogt de marechaussee de controles aan de grenzen. In een brief aan de Tweede Kamer schrijft minister Ivo Opstelten dat ook de burgemeesters van de 4 grote steden al op de hoogte zijn gebracht van de ontwikkelingen.

     

    In Europa gaat het om vele honderden strijders. Andere Westerse landen hebben daarom ook hun zorgen geuit en hebben maatregelen genomen

     

    Bron: E.J. BRON

     

    °°°

    O Ja! Via de satelliet switchen naar de Nos, naar WDF of een andere zender, was een verademing, omdat daar toch meer feeling in de lucht hing. De Italiaanse zenders waren alle 6 gewoon razend enthousiast. Het eerbetoon, door de Italiaanse strijdkrachten in groot ornaat en met fanfare, in allerhaast opgetrommeld uit de nabije omgeving werd gebracht in de betere operette-stijl maar met militaire pracht en praal. Daartussen de Zwitserse Wacht in hun uniform gemerkt Michelangelo, met hun lange helebaarden en hun Middeleeuwse helm, design Michelangelo. En dan, boven de hoofden van de honderdduizenden op het plein en in de straten, het Fratelli d’Italia, het Italiaans volkslied. On-opgemerkt natuurlijk door zowel de VRT als de VTM. Die hadden het, zoals gewoonlijk, veel te druk met hun eigen gissingen.

    Dat de H. Franciscus de patroonheilige is van Italië; dat die als knaap te paard, samen met zijn vader, de rijke laken-koopman, iedere winter meereisde naar het rijke Vlaanderen, om daar inkopen te doen van het rijke damast en het zuiverste vlas-linnen ter wereld : ach man, wie maalt daar nu nog om…. De Dames en Herenj promoten liever de Turkse Riviera…of de Boorden van de Nijl. Kunnen ze later lekker een reisje meepikken…

    Die kwiestenbiebels van de TV, samen met alle hoernalisten van de geschreven pers, zouden voor mijn part ‘De Harp van Sint Fransciscus’ van Felix Timmermans moeten uit het hoofd leren!

    Het zou ook helpen om, nu het voorjaar in Umbrië het mooist is, met Ryanair te vliegen van Scharrelroi naar Perugia Het kost, heen en terug, nog geen 30 Euro en het vliegplein is gelegen aan de voet van de Monte Subasio, tegen wiens flank het stadje als een witte verschijning ligt te dromen. U vindt er 2 heiligen voor de prijs van een. Elk aan een kant van het stadje, netjes gescheiden in de verering door 26.000  inwoners, liggen de twee geliefden die elkaar bij leven wel doodgraag zagen, maar toch een beetje liever nog Ons Heer, die ze meenden te zien in elke medemens.

    Wij hebben het geluk daar regelmatig te komen. Eerstens omwille van onderweg het schilderachtige Toscaanse landschap en ten tweede voor het kwartiertje rust in de gewijde stilte van hun respectievelijke eeuwenoude muren.  

    Dan gaat de toch terug in omgekeerde volgorde, eerst door de dromerige dorpjes van Umbrië, later langs een andere weg door Toscane tot bij ons, in Lazio. Hoop en al zo’n 80 km….

    Die andere weg terug nemen wij, om telkens (goedkoop maar lekker) iets te eten in Basiola, in de Via Basolina, bij La Madonina (de Kleine Madonna), die eigenlijk Anna heet. Zij kookt voor iedere reiziger apart, ze staat in de keuken, ze dient op en staat in de bar. Als een bezorgd moedertje informeert ze regelmatig of haar kookkunst gewaardeerd wordt en het is dikwijls leerrijk en beter dan bij Jeroen Meus, om zo’n gesprek te volgen aan de tafel naast U.

    O Ja, ik mag niet vergeten te vermelden, dat de gewelfde half-ondergrondse eetzaal gebouwd is volgens het scenario van een of ander middeleeuws liefdes-verhaal.

    Dat Franciscus en Clara, hand in hand, hier ooit met lege maag de deur zouden gepasseerd zijn, valt niet meer te controleren. Wij in ieder geval kunnen het niet!

    Echt een plaatsje om daar met de nieuwe Paus een  gezellig babbeltje te doen. Zeker weten, dat de mollige Anna aan Zijn voeten knielt, om Zijne Heiligheid een pittige spaghetti bolognaise te pesenteren. Al dente, Monsignore, lijk bij U thuis, dat spreekt vanzelf.

    Che la vita è bella!

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    http://blog.seniorennet.be/polkun/

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    http://blog.seniorennet.be/addertjes_onder_het_gras/

    http://blog.seniorennet.be/hupoar1/

    http://www.golfbrekers.be/

    http://agriffon.blogspot.it/

    http://www.bloggen.be/roeland/

    http://nageltjes.be

    http://blog.seniorennet.be/kartuizer/

    °°°

    PVV lanceert verzetswebsite: www.tekenverzetaan.nl

    Wat Nederland nodig heeft is belastingverlaging en lastenverlichting. En dat kan ook: door te snijden in ontwikkelingshulp, de multicul, Europa, in windmolens en andere duurzaamheidssubsidies.

    °°°

    14-03-2013, 14:32 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1282 – WIELER COUREURS MOETEN WIELER COURIEREN EN ZWIJGEN OVER ZAKEN WAAR ZE GEEN VERSTAND VAN HEBBEN

     

    ***

    Donderdag 14 maart

    Zon 6u59-18u46

    H Mathildis

    Sint-Mathildis komt uit de hoeken, met hagelstenen bakt zij koelen

    (Dagklapper overgenomen van ‘tSCHELDT)

    .

    1282 – WIELER COUREURS MOETEN WIELER COURIEREN   EN ZWIJGEN OVER ZAKEN WAAR ZE GEEN VERSTAND VAN HEBBEN

     

    Koerscoureur Gilbert, de Vlaming-hater :

     

    Ik zie met belangstelling de reactie van diens sponsors tegemoet

     

    °°°

    Bij GVA gaan d’er koppen rollen!

    Het artikel hieronder over Philippe Gilbert  werd totaal onvoldoende in de Belgische drie-kleur gezet, nochtans een enige gelegenheid om wieler minnend Vlaanderen een pad in de korf te zetten.

    Komt daarbij, dat Humo het vooral had op de Hel van Nokere van vandaag, en dat die juist nu niet doorgaat! Humo zal daarvan afzien! Humo gaat daaraan kapot! Nog kapotter dan kapot! Humo gaat failliet….

    Ik wens de Heer Gilbert, naamgenoot van onze innig geliefde Kroonprins (die zijn vrouw uit de album bij Tante Fabi zelf gekozen heeft!) alle mogelijke succes op ’s Heren wegen. Zonder daarbij de belangen van onze ondernemers punaisen-fabrikanten uit het oog te verliezen.

    Nota Bene. Bij de Aldi volgt binnenkort een promotie-campagne  voor het gebruik van duimspijkers, om zodoende de verkoop van fietsbanden voor koers-kemels te promoten. Via de verhoogde omzet van tuben wil men het land beter doen aaneen houden, met behulp van … punaises. 

    °°°

    Ter zake :

    Gilbert: "Vlaamse leeuwenvlaggen horen niet in koers"

    Wereldkampioen Philippe Gilbert (BMC) is van mening dat Vlaamse leeuwenvlaggen geen plaats hebben in de koers. Dat heeft hij in een interview met Humo gezegd.

     "Op een wereldkampioenschap moet je zwaaien met de vlag van je land, niet met die van een regio", aldus Gilbert, die zich in het Nederlandse Valkenburg tot wereldkampioen kroonde. "Die vlaggen verdienen geen plaats in de koers. Die mannen staan trouwens alleen maar op plaatsen waar ze zeker in beeld komen", klinkt het.

    "Gilbert zou zich beter uitsluitend bezighouden met wielrennen", zegt Godfried Duprez van Vlaanderen Vlagt Verder, de vereniging die steevast met Vlaamse Leeuwen zwaait tijdens wielerwedstrijden, woensdag in een krant van De Persgroep. "Ik vind het spijtig dat de wereldkampioen zulke uitspraken doet. Maar hij mag gerust zijn, ik ga hem niet uitjouwen bij de eerstvolgende wedstrijd. Ik hoop alleen dat hij in het vervolg ook wat meer respect toont voor onze opvatting."

    N-VA

    De BMC-renner is in het interview met Humo ook hard voor de N-VA. "De mensen geloven niet meer in de politiek en geven hun stem dan maar aan zulke partijen. Het is een negatieve keuze, hun kiezers weten niet waar hun programma voor staat".

     "We gaan daar niet op reageren", zeggen zowel N-VA-voorzitter Bart De Wever als Philippe Muyters, behalve Vlaams minister van Sport ook wielerliefhebber. "Dat zou alleen maar leiden tot een aanslepende polemiek en daar wordt niemand beter van", klinkt het.

    °°°

     

    De boodschap is goed aangekomen : gewoon als stem-advies van een bekende Waal, duur betaalde ztbaas van de eenheids-worst fanaten.

    Nu nog Henin aan het woord zetten, en de artiesten-wereld heeft er een nieuw broertje bij…. Stof voor Thomas Lannoye om een binst het ijzer heet is, een nieuw anti-
    Vlaams boek op touw te zetten. Met veem seks en opwindende verhalen over omo-bars. Dat zijn de bars waar men wast, witter dan wit…. Binst men op een punaise…zit.

    Enne, dat Muyter-geval, Vlaams minister van sport : bang voor de polemiek, blijft die in zijn schelp. Echter, hij moet niet pollemieken, hij moet gewoon de subsidies voor alle velo-koersen waar die kastaar meerijdt, de subsidie-kraan toedraaien. Argumentatie : ik ben misschien maar een plum-puddingVlaming, maar ik ben wel een plum-pudding Vlaming die de poen kan inhouden voor Fransdolle poenscheppers. Compernolio?

    Muyters, de man die goed kan rekenen, en die daarom zonder verkiezingen, over de hoofden hee, tot minister gebombardeerd werd.

    Zeer leerrijk klein vraagje.

    Een goede Belg, Mr Gilbert, gaat die altijd naar Monaco, vanswille vanswege de lage belastings-druk aldaar? Dus toch zo geen goede Belg?

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    http://blog.seniorennet.be/polkun/

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    http://blog.seniorennet.be/addertjes_onder_het_gras/

    http://blog.seniorennet.be/hupoar1/

    http://www.golfbrekers.be/

    http://agriffon.blogspot.it/

    http://www.bloggen.be/roeland/

    http://nageltjes.be

    http://blog.seniorennet.be/kartuizer/

    °°°

    PVV lanceert verzetswebsite: www.tekenverzetaan.nl

    Wat Nederland nodig heeft is belastingverlaging en lastenverlichting. En dat kan ook: door te snijden in ontwikkelingshulp, de multicul, Europa, in windmolens en andere duurzaamheidssubsidies.

    °°°

    14-03-2013, 10:21 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    13-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1281 – “VLAMINGEN” VECHTEN VOOR AL QUADA TEGEN ASSAD

    .

    1281 – “VLAMINGEN” VECHTEN VOOR AL QUADA TEGEN ASSAD

    °°°

     

    °°°

     

    Allo, mannekes en wijvekes van de Staatsvuiligheid, zijn jullie er nog? Of vechten jullie al mee in Syrië?

    Er worden onder jullie ogen terroristen opgeleid in het buitenland, en jullie roeren niet? Te gevaarlijk? Of zijn jullie gewoon voorzichtig tegenover de nieuwe toekomstige bazen van het land? In de archieven de werkwijze van de Staatsvuiligheid gevonden uit de jaren ’30 van vorige eeuw? Toen was de chef, om geen namen te noemen een zekere Ganshof VanderMeersch ook de beste maatjes met Admiraal Canaris van de Duitse Abwehr?! Die ‘vriendschap’ eindige pas op 8 Mei 1945, na de Duitse nederlaag, want toen had de man ineens de handen vol met de eigen landgenoten, om hen voor het vuur-peloton te slepen. Speciaal het dossier van een zekere Lucrecia Van Billemont (Veurne) moeten jullie lezen. Dan weten jullie hoe de Belgische Krijgsmacht kan ingezet worden, om een verliefd naaistertje, dat ‘met den Duits had gelopen’ ’s morgens om 7 uur in haar trouwkleedje op de muur van Zeebrugge in de loop van 11 Rijkswacht-geweren te doen kijken. O ja : er was ook nog die ‘verklikking’ van naar de Engelse post te hebben geluisterd, van de man die haar verkracht had…. Die verkrachting werd weg-gemoffleld om de verklikking te kunnen benadrukken, want de Bezetters gingen toch geen alom-belend smokkelaar zo maar aanhouden! Dat  moest verklikt geweest zijn…. En wel door zijn eigen naaistertje die op goede voet stond met de Duitse Abwehr.

    O Juist. Ja. Laten we die Moslim-avonturiers dus ‘Vlamingen’ noemen, niet eens ‘nieuwe Vlamingen’, ‘allochtonen’ of ‘Vilvoordse Marokkanen’ : ze zijn bruin gebakken, en bakken het dan ook … bruin.

    °°°

     

    Ter Zake

    Netelige vragen over Vlaamse strijders in Syrië

    OPINIE − 12/03/13, 09u04

    °°°

    "Wat als die jongeren terugkeren naar Vilvoorde, Mechelen of Antwerpen?", schrijft Bilal Benyaich, politicoloog (VUB) en co-auteur van een boek over islam en radicalisme in Brussel dat binnenkort verschijnt. .

    De Vlamingen die de Syrische hel overleven, zullen bij hun terugkeer heel wat vechtervaring, onverwerkte trauma's en contacten in de jihadwereld meebrengen

    Vorige week waarschuwde het hoofd van Eurojust, de Belgische Michèle Coninsx, voor de deelname van "honderden Europese jongeren" en "tientallen Vlaamse jongeren" aan de strijd tegen het regime van Bachar Al-Assad in Syrië. Deze waarschuwing kan niet zomaar in de wind worden geslagen. Dat er Vlamingen strijden in Syrië is nieuw en gevaarlijk. Hoewel er nogal wat Europeanen meestrijden in Syrië vormen ze slechts een fractie van het aanzwellende legioen van buitenlandse strijders in dat land. De Tunesiërs alleen al bijvoorbeeld zijn met enkele duizenden. Opvallend is vooral het hoge aantal Vlamingen onder de Europeanen.

    In een rapport van het Comité I van meer dan tien jaar geleden lezen we dat de Veiligheid van de Staat eind 2001 weet had, maar ook het spoor bijster was, van een tiental Belgen die vertrokken waren om deel te nemen aan de oorlog tegen de Amerikaanse bezetting van Afghanistan. Vandaag genereert Vlaanderen alleen al een veelvoud hiervan aan vrijwilligers voor de oorlog tegen Al-Assad - een aantal onder hen blijkt gesocialiseerd te zijn in het milieu van het ondertussen opgedoekte Sharia4Belgium.

    De meesten zijn er jammer genoeg niet om voedselpakketten uit te delen aan Syrische vluchtelingen net over de grens in Turkije of Jordanië. Ze blijken zich aangesloten te hebben bij de gewapende tegenstanders van Al-Assad, die ook heel wat salafistisch-jihadistische milities en brigades kennen. Het is met andere woorden haast onvermijdelijk dat een aantal Vlamingen zij aan zij vechten met aan Al Qaida gelieerde veteranen uit Afghanistan en Irak.

    Salafistisch-jihadistische brigades, zoals het Al-Nusra Front, hebben zich opgeworpen tot de meest te duchten tegenstanders van het Syrische regeringsleger. Mede hierdoor werd Syrië een magneet voor salafistische militanten uit alle hoeken van de wereld. In tegenstelling tot de nationalistische brigades vechten zij immers een 'heilige' oorlog tegen het 'ongelovige' (Alawitische) regime van Al-Assad. Voor hen zal Syrië een soennitisch-islamitische staat zijn, of niet zijn. Ze mogen rekenen op de gulle steun vanuit Saoedi-Arabië en Qatar (en struisvogels in de VS en de EU).

    De Brusselse connectie

    Het is niet de eerste keer dat Belgen, en personen woonachtig in België, betrokken zijn bij geweld in het buitenland. In de jaren tachtig bijvoorbeeld zijn een aantal personen gaan vechten in Afghanistan tegen de Sovjetbezetting. Solidariteit met onderdrukte geloofsgenoten was hier een centraal motief. In de jaren negentig zetten Algerijnse islamisten vanuit Europa hun strijd tegen het regime van het land van herkomst verder. Zo werden er midden en eind jaren negentig enkele netwerken opgerold in Brussel die gelieerd waren met de Algerijnse Groupe Islamique Combattant en de Groupe Salafiste pour la Prédication et le Combat.

     

    Toen kwam 9/11. Solidariteit en islamistisch nationalisme maakten plaats voor de ideologie van de wereldwijde jihad van Osama Bin Laden. En die vond hier en daar weerklank in Brussel. Twee dagen voor de aanslagen in New York pleegde Abdessatar Dahmane - de man van de later berucht geworden Malika El Aroud - in Afghanistan een gelukte moordaanslag op de Afghaanse oppositieleider Ahmad Shah Massoud. Ook Dahmane kwam om. Enkele jaren later kwam de bekeerlinge Muriel Degauge om bij een (mislukte) zelfmoordaanslag in Irak. Ook haar man, Issam Goris, liet het leven in Irak. El Aroud hertrouwde met ene Moez Garsallaoui. Zij werden enkele jaren geleden veroordeeld voor het ronselen voor de jihad (Garsallaoui zou vorig jaar omgekomen zijn aan de Afghaans-Pakistaanse grens). Ondertussen werden ook een aantal twintigers aan de tand gevoeld en veroordeeld, waaronder Hicham Beyayo, die een aanslag beraamde.

     

    Men kan er niet naast kijken. Het pad van heel wat Brusselse jihadisten (in wording) is op een bepaald moment gekruist met dat van ene Bassam Ayachi. Ayachi, een Frans-Syrische imam die sinds begin jaren negentig in Sint-Jans-Molenbeek woont, en vooral gekend is van zijn Centre Islamique Belge en de website assabyle.com, heeft bijvoorbeeld destijds het islamitische huwelijk voltrokken tussen Dahmane en El Aroud. In 2008 liep hij tegen de lamp. Niet in Brussel, maar in het Italiaanse Bari. Ayachi en zijn compagnon, de bekeerling Raphael Gendron, werden verdacht van het smokkelen van mensen om een aanslag te plegen in Parijs. De zaak kwam in beroep op losse schroeven te staan. Ze kwamen vier jaar later vrij.

    Ayachi is nu terug in Brussel. Zijn maatje Gendron vecht ondertussen in Syrië. Net als de zoon van Bassam Ayachi trouwens, Abderrahmane Ayachi. In Syrië zou Ayachi junior het bataljon Soldiers of the Merciful samengesteld hebben dat onder de vleugels van de Falcons of Sham-brigade opereert. Geen doetje dus. Maar ook geen onbekende in Brussel. Ayachi junior, die nota bene recent in Brussel bij verstek veroordeeld is voor terrorisme, kreeg vorige zomer van niemand minder dan Brussels sp.a-parlementslid Fouad Ahidar volgende vriendschappelijke raad mee op Facebook: "Fais attention à toi cher Abderahman. Quelqu'un doit le faire malheureusement, fais attention. Nos prières sont avec toi. Assad tombera tôt ou tard." Alsof dit niet genoeg is, deelde Ahidar gelijktijdig een foto van een fiere, gewapende Ayachi junior. Dat zulk een houding problematisch is voor een parlementslid hoeft allicht geen betoog.

     

    Tientallen Vlamingen

    Het salafistisch militantisme is nu geen exclusief 'Brussels probleem' meer. De afgelopen tien jaar zijn er ook in Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Limburg enkele cellen opgerold. En vandaag leveren steden als Mechelen, Antwerpen en Vilvoorde zelfs meer strijders voor de bevrijding van Syrië dan Brussel. Een aantal onder hen - waaronder zij die tot het Sharia4Belgium-milieu behoorden - waren zichtbaar op de radar van veiligheids- en inlichtingendiensten. Dit stelt ons voor een reeks prangende vragen aan het adres van beleidsmakers.

     

    Hoe komt het dat deze personen zonder meer zijn kunnen vertrekken naar Syrië? Is alles in het werk gesteld om ze te doen afzien van dit avontuur? Zijn er preventieve, aanklampende acties geweest? Indien niet: waarom niet? Weten de bevoegde diensten waar de jongeren zich op dit eigenste moment begeven? Of zijn ze het spoor bijster zoals dat van de Belgen die na 9/11 in Afghanistan gingen vechten? Hoeft het nog gezegd dat Vlamingen die de Syrische hel overleven bij hun terugkeer heel wat vechtervaring, onverwerkte trauma's en contacten in de jihadwereld zullen meebrengen? En last but not least, mogen we er zonder meer van uitgaan dat er wordt gewerkt aan een proactieve strategie om deze uitdaging het hoofd te bieden?

    °°°

     

    Kijk! Kijk! We leren  elke dag bij. Er zijn goede Islammers, en e zijn betere Islammers, en die moorden onder elkaar dat het een lieve lust is.

    Hen kennende, en dat soort ‘koeltoer’ zit het er straks boven-arms op in onze steden. Wetende dat, waar er gehakt wordt, dat er daar dan spaanders vallen, houden we ons hart vast. Want de ‘Godsdienst’ van de Wrede’  kent geen vrede….andere dan de vrede van het graf.

    Sorry beste mensen, dat ik hier nogmaals over dat door de Staatsvuiligheid vermoord Veurns meisje moet spreken. Och, ze was arm, niemand gaf om haar, en zelfs de Pastoor op straat wendde zijn hoofd weg van de familie. In de gevangenis, waar ze verduldig op de executie wachtte, klaagde ze alleen tegen Moeder Overste, niet te begrijpen waarom ze.. vermoord moest worden.

    Veel geluk, bende schavuiten onder elkaar!

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    http://blog.seniorennet.be/polkun/

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    http://blog.seniorennet.be/addertjes_onder_het_gras/

    http://blog.seniorennet.be/hupoar1/

    http://www.golfbrekers.be/

    http://agriffon.blogspot.it/

    http://www.bloggen.be/roeland/

    http://nageltjes.be

    http://blog.seniorennet.be/kartuizer/

    °°°

    PVV lanceert verzetswebsite: www.tekenverzetaan.nl

    Wat Nederland nodig heeft is belastingverlaging en lastenverlichting. En dat kan ook: door te snijden in ontwikkelingshulp, de multicul, Europa, in windmolens en andere duurzaamheidssubsidies.

    °°°

    13-03-2013, 16:04 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1280 - TA GUELE. TAIS TOI . VIVE LA PATRIE. VIVE LE ROI ET VIVE LE FRIC DES CONS DE FLANDRE

    ***

    Woensdag 13 maart

    Zon 7u01-18u44

    H Eufrasia

    .

    1280 - TA GUELE. TAIS TOI . VIVE LA PATRIE. VIVE LE ROI ET VIVE LE FRIC DES CONS DE FLANDRE

     

    °°°

     

    °°°

    In Rome zijn er 115 oude mannen traditie-getrouw op secreet gesteld om een nieuwe Paus te kiezen. Het geeft dus pas om even deze gebeurtenis in zijn ware kader te schetsen. De Paus-keuze gebeurt al eeuwen op die plaaats, sedert deze Caappella Maggiore tussen 1473 en 1481 door Paus Sixtus IV werd heropgebouwd. De wereldberoemde freso’s zijn van de hand van beroemde namen, als Botticelli, Ghirlandaio, Perugino en vooral Michelangelo (1475-1564).

    Oude mannen, kardinaal of niet, zijn bij definitie eerder conservatief en de duivel mag weten waarom er geen maximum ouderdomsgrens bestaat om Petrus op te volgen. Bijvoorbeeld45 jaar, bij benadering de ouderdom van de Apostelen. Op die leeftijd is de vechters-natuur nog niet ondergesneeuwd. De Geschiedenis bulkt van de voorbeelden, waar wereldberoemde veldheren (Alexander deGrote) aan 35jaar reeds sneuvelden, nadat ze een wereldrijk hadden opgebouwd. Onze eigen Julius Cesare, welbekend, was amper 55 jaar toen hij vermoord werd.

    Godfried Danneels is het mooiste (slechte) voorbeeld, want de hoofdschuldige voor de teleurgang van het  voorvaderlijk Geloof in Vlaanderen. Op geen enkel ogenblik heeft die weerwerk geleverd tegen de aanvallers. Integendeel, hij stond ze voortdurend zeemzoet te woord.

    Hoe het wèl moet, weet ik ook niet precies, maar in ieder geval niet door alles wat zijn waarde bewezen heeft, overboord te zetten. Waarheid kent geen nieuwerwetsheid, maar waarheid is eeuwig. Het komt er alleen op aan, de juiste middelen in te zetten. En niet toe te geven aan uitdagingen van de tijdelijkheid.

    °°°

    De Regering van dir ape-land doet me dikwijls deken aan een meergezins-woning met evenveel verdiepingen als er partijen zijn. Hoe hoger men woont, hoe meer voordelen. Wie het technisch verdiep betrekt, zit het dichtst bij de machine-kamer en geniet ook van het mooiste uitzicht. Ieder verdiep kijkt met minachting neer op de bewoners onder hem, die minachting toevoegend aan de minachtingen die van hoger komen. Op het gelijkvloers leven en werken de mensen die instaan voor het onderhoud en voor ‘de middelen’ waarop het hele gebouw teert. In de kelder-verdieping leven en wroeten de uitgeslotenen, zonder ooit het zonlicht te mogen zien. Het geheel wordt bestuurd van  boven naar beneden en draagt bij de gelijk-vloersen, met het oog op hun volgzaamheid,de naam van ‘democratie’.

    Het groot verschil dat ik zie tussen dit model meer-gezinswoning tegenover een normaal functionerend appartements-gebouw, is het ronddrijft op een woelige zee. Het gebrek aan funderingen, en door al het natuur-geweld, zijn de muren gebarsten en de ramen gesneuveld. De bodem is lek geslagen, en het geheel maakt zware slag-zij. De motor sputtert want de brandstof is op.

    En bij deze ‘Belgica’, net zoals bij de Titanic, proberen de opvarenden in de reddings-sloepen te geraken. Met roestige vastheid blijft de kapitein gekluisterd aan het roer,  omdat hij, de collega van de Costa Concordia indachtig, tot fde maatste wil aan boord blijven.

    °°°

    Ter zake :

     

    Er is duidelijk binnen de coalitie afgesproken dat de pijnlijke discussies en de al te openlijke ruzies even terug in de kast moeten

    Yves Desmet

    Join the conversation

    °°°

     Ook al zit ze een beetje in woelig vaarwater, deze regering is vooralsnog niet van plan er de stekker uit te trekken. Dus was er gisteren op alle fronten werk aan de winkel om olie op de golven te werpen. Binnen het ACW werd de onrust van het personeel in de mate van het mogelijke weggemasseerd, volgens de inmiddels bekende mantra dat er niets echt onwettelijks is gebeurd, en dat het ACW alleen maar slachtoffer is van een politieke aanval.

    Op televisie mochten Gwendolyn Rutten en Wouter Beke in 'Terzake' de vredespijp komen roken, na de nochtans niet onterechte uitval van Karel De Gucht over de Arco-deal, die destijds de liberalen door de strot was geramd na stevige druk van CD&V en ACW. Maar dat was het verleden, dat niet opweegt tegen het nu waarin verkiezingen naderen en moeten voorbereid worden.

    Het advocatenkantoor dat de pen vasthield bij het uitwerken van de Koninklijke Besluiten met de Arco-uitzonderingsregel, was het kantoor van de huidige minister van Financiën.

    Belgische politiek, het moet gezegd, is iets dat zelfs de betere scenarioschrijvers niet zouden kunnen bedenken. Maar Koen Geens heeft formeel zijn maagdelijkheid herwonnen door zich van zijn advocatenkantoor Eubelius los te maken, wat voor een wat cynischer waarnemer ook al een teken zou kunnen zijn dat hij zijn huidige job niet als een korte interim beschouwt. Ook hij ziet deze regering dus de rit uitmaken.

    Bovendien is de nieuwe minister ook niet te beroerd om meteen het compromis te zoeken in de begrotingsgesprekken: hij heeft al laten verstaan dat, in tegenstelling met wat andere CD&V-tenoren met de regelmaat van de klok verkondigden, het begrotingsconclaaf er eentje van one shots en eenmalige maatregelen zal worden. Net het knip- en plakwerk dat de CD&V steeds zo verafschuwde toen zij nog in de oppositie zaten. Maar het moet maar, want dat is de enige manier om politieke eensgezindheid rond dit begrotingsconclaaf te vinden.

    Echt structurele maatregelen zullen voor de begrotingsopmaak van het najaar zijn, laat de minister weten. Het zal ons benieuwen, of daar dan wel de politieke moed zal gevonden worden om in precampagne voor de verkiezingen nog echt pijnlijke maatregelen door te voeren.

    Maar hoe dan ook: er is duidelijk binnen de coalitie afgesproken dat de pijnlijke discussies en de al te openlijke ruzies even terug in de kast moeten, omdat men beseft dat van het huidige spektakel maar één partij beter wordt.

    Het is een strategie als een andere, maar ze bevestigt natuurlijk wel het beeld van het allen-tegen-één politieke speelveld, iets waar net die partij inderdaad garen bij spint. Want het alternatief, de grote kladderadatsch, waar iedereen vechtend over de keien van de Wetstraat naar een echte regeringscrisis toestapt, is helemaal de pure ellende.

    Yves Desmet

    Hoofdredacteur

    °°°

    Ha die pure ellende! Ze blijft maar komen. Want die Reynderski weet, dat àls Di Jenetto valt, het voor jaren gedaan is met de PS in Wallinia.

    Ze doen maar. En hoe meer ze doen, hoe beter. Daarom treed ik Eric Stoffelen op het Zangfeest volmondig bij. Zijn redevoering staat sedert deze morgen integraal bij

    http://www.golfbrekers.be/

    Laat ze op de hoogste verdiepingen maar bricoleren met de 6de, de 7de en de elfendertigste staatshervorming : hun gelul zal niet verder gaan dan de 3 kleine partijtjes (CVP-SP-A en PVV) die electoraal aanschurken tegen de kiesdrempel. Wij, de bewoners van de gelijkvloers samen met de vroegere o zo democratisch verscopte Vlamingen, zullen ons werk maken, na Mei 2014, van de echte  staatsvorming.

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    http://blog.seniorennet.be/polkun/

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    http://blog.seniorennet.be/addertjes_onder_het_gras/

    http://blog.seniorennet.be/hupoar1/

    http://www.golfbrekers.be/

    http://agriffon.blogspot.it/

    http://www.bloggen.be/roeland/

    http://nageltjes.be

    http://blog.seniorennet.be/kartuizer/

    °°°

    PVV lanceert verzetswebsite: www.tekenverzetaan.nl

    Wat Nederland nodig heeft is belastingverlaging en lastenverlichting. En dat kan ook: door te snijden in ontwikkelingshulp, de multicul, Europa, in windmolens en andere duurzaamheidssubsidies.

     

    °°°

    13-03-2013, 12:52 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    12-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1279 - FREDDY VAN GAEVER VERSUS MOHBAMA

    .

    1279 - FREDDY VAN GAEVER VERSUS MOHBAMA

     

    Mohbame droom : bedelen in onder-aanneming

     

    Inspiratie voor onze vakbonden : iedereen even arm

    °°°

    JaJa, ik weet het, er is “copy-right’ op wat sommige mensen schrijven. Zo ook voor wat betreft de penne-vruchten van Freddy Van Gaever. Bij mij is het nu eenmaal zo, dat door mijn visuele handicap, verplicht ben alle teksten te vergroten om ze te kunnen lezen. Het is, geloof me, een eerder omslachtige procedure! En dan steken o zo gemakkelijk allerlei duiveltjes op. 1ste  duivel :: de bewaar-duivel. Ik zou alles willen koesteren en bewaren, om het ‘later’ nog vele keren door te nemen. Wat onzin is, want zo zouden er wel 20 vaste schijven in mijn computer moete zitten.

    2de Duivel die de kop opsteekt : nu het voorwerp van mijn verering op ‘word’ staat, kan het evengoed meegegeven worden op mijn blog, zodat andere mensen kunnen mee genieten. Wat in feite ook onzin is, want die andere mensen surfen evengoed als ik op het Internet. En curieus, we doen allemaal een beetje aan dezelfde in-teelt…. We grazen allemaal op de dezelfde weiden allemaal met dezelfde voorkeur.

    Een beetje variatie zou dus welkom zijn….

    Komt dan de 3de en de bijzonderste reden : ik doe het graag. Het is mijn leven. Net zoals (alle verhoudingen in acht genomen) de Meester het in dichtvorm onder woorden bracht…

    Ik jeune mij daarin als ik een liedeken kan schrijven

    Ik jeune mij daarin als ik dat liedenken kan.

     

    °°°

    Ter zake :

    Georganiseerde armoede is het grote gevaar !!

    Geplaatst op 12/03/2013 door Freddy Van Gaever

    °°°

    Georganiseerde armoede is het grote gevaar voor de toekomst van vele landen !!

    Feitelijk komt het er steeds op neer dat het de beroepspolitiekers zijn die alles kapot maken. Als men even nadenkt is het niet moeilijk om te begrijpen waarom de geschiedenis zich steeds herhaalt.

    Beroepspolitiekers willen hun macht nooit meer afgeven nadat ze hebben geproefd van de talrijke voordelen van het beroep van politieker. In geen enkel ander beroep kan men zo veel verdienen door alleen maar steeds te babbelen en te beloven. Het probleem zit hem in dit laatste namelijk: het beloven !

    De kiezers horen liever goed nieuws dan slecht nieuws. Nadenken doen ze meestal niet en bijgevolg willen ze steeds maar opnieuw de zinloze beloften van de beroepspolitiekers blijven geloven. Om de kiezers in hun macht te krijgen wil men hen maar steeds duidelijk maken dat de overheid steeds meer taken op zich moet nemen omdat de kiezers het zogezegd zelf allemaal niet meer kunnen bolwerken. De best renderende investering blijkt nu te zijn om te trachten arm te worden. Eens dat men zogezegd arm geworden is hoeft U niet meer bij te dragen tot de gemeenschapskosten en betaalt de overheid alles voor U. Zonder één frank of Euro te investeren krijgt U van alles toegeschoven. Het is deze evolutie die onze westerse landen snel aan het kapotmaken is. Het beste voorbeeld is de sterke achteruitgang van de USA gedurende de laatste jaren. De barometer is het aantal “armen”.

     Onder president Reagan betaalden 19% van de Amerikanen geen cent aan de federale overheid. Inmiddels zorgden duizenden beroepspolitiekers in de USA ervoor dat allerlei initiatieven werden genomen om de bevolking duidelijk te maken dat ze dankzij de overheid van alles konden “krijgen” zoals het populaire food stamp programma. Het volstond te verklaren dat men niet méér verdiende dan een bepaald maximum. Onder president Clinton steeg het aantal zogenaamde “armen” tot 25%. Onder het beleid van zijn opvolger Bush zwol dit aantal aan tot 30%. Maar de absolute koning van de beloften is namelijk president OBAMA. De mond van die man is getraind om allerlei beloften te maken. Sinds jaren beloofde hij méér food stamps; meer gratis ziekteverzorging; méér uitkeringen voor Jan en klein Pietje. Resultaat: VANDAAG betaalt er in de USA 47% van de amerikaantjes geen cent federale belastingen meer !! De tekorten op de staatsbudgetten worden ondraaglijk. Men is dus in een situatie gekomen dat men ofwel een ander laat werken voor U ofwel dat men zelf moet gaan werken om een andere amerikaan te laten profiteren van uw arbeid.

    Iedereen weet nu dat die trein nog moeilijk kan gestopt worden en men over afzienbare tijd méér dan 50% van de bevolking gaat hebben die NIET meer deelnemen aan de algemene gemeenschappelijke uitgaven. Wij zijn geen specialist in de materie maar het blijkt dat onder president OBAMA zoveel idiote beslissingen werden genomen dat de USA in de zeer nabije toekomst haar titel van sterkste wereldland zal moeten inleveren en dat men daar als gevolg van het permanent gepamper door de beroepspolitiekers nog véél zwarte sneeuw zal gaan zien.

    Men zegge het voort….

    °°°

     

    Als ik hierover een beetje nadenk, vallen de gelijkenissen mij op met schone theorieën van het Christendom en de realiteit. Net als bij de ‘geleide armoede’ van de Linxen, is de ‘geleide armoede’ bij de Tsjeven in hetzelfde beddeke ziek. Schone idealen worden misbruikt om een select groepje aan de top een luilekker leventje te geven.

    Maar het erge is, dat als eenmaal iedereen even gelijk en dus even arm zal zijn, er in de kortste keren weer andere nieuwe rijken zullen opstaan. Allemaal de schuld van Adam & Eva!

    Vrijheid, gelijkheid, broederlijkheid : voor elk wat wils. Wie meest slobbert, meest krijgt!

     

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    http://blog.seniorennet.be/polkun/

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    http://blog.seniorennet.be/addertjes_onder_het_gras/

    http://blog.seniorennet.be/hupoar1/

    http://www.golfbrekers.be/

    http://agriffon.blogspot.it/

    http://www.bloggen.be/roeland/

    http://nageltjes.be

    http://blog.seniorennet.be/kartuizer/

     

    °°°

    12-03-2013, 15:44 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1278 - HET GEZOND VERSTAND ZEGT DAT 2013 HONDERD JAAR LATER IS DAN 1913

    .

    1278 - HET GEZOND VERSTAND ZEGT DAT 2013 HONDERD JAAR LATER IS DAN 1913

    °°°

     

    °°°

     

    Het rommelt in de marge, de kleintjes spelen zo’n beetje voor Pietje-de-dood, in de hoop daarmee de grote legumen te doen nadenken. Het probleem is, dat die al geruime tijd uitgedacht zijn. Vooral sedert in Berlusconi-land de teerlingen verkeerd zijn neergekomen.

     

    °°°

    Ter zake :

    Luxemburgse premier waarschuwt voor Europese oorlog

    door Arne Hankel 11 mrt 2013

    °°°

    Juncker ziet overeenkomsten met de periode voor de Eerste Wereldoorlog -

     De verhouding tussen landen in Europa lijkt volgens de Luxemburgse premier Jean-Claude Juncker op de situatie voorafgaand aan de Eerste Wereldoorlog.

    ‘Wie denkt dat de eeuwige vraag van oorlog en vrede in Europa niet meer actueel is, zou zich flink kunnen vergissen. De demonen zijn niet weg, zij slapen alleen maar,’ zegt Juncker tegen het Duitse weekblad Der Spiegel.

    Griekenland en Italië

    ‘Ik vind het frappant hoezeer de verhoudingen in 2013 lijken op die van honderd jaar geleden,’ aldus Juncker.

    In 1914 brak de Eerste Wereldoorlog uit.

    Juncker is geschrokken van de verkiezingscampagnes in Griekenland en Italië. ‘Daar kwamen ressentimenten naar boven waarvan men dacht dat zij definitief verleden tijd zijn.’

    Anti-Duits

    Juncker maakte in zijn jaren als voorzitter van de eurogroep mee hoe Duitsland Zuid-Europese landen onder druk zette om te bezuinigen.

    Italiaanse en Griekse politici en burgers reageerden daarop met een anti-Duitse houding.

    °°°

     

    Beppe Grillo is natuurlijk een fantast, tegen wie ook fantastisch moet opgetreden worden. Voorbeeld : in alle Euro-landen alle ministers op 5 na naar huis sturen, met dak voor de niet-bewezen diensten. Zijn worden verplicht tewerk gesteld in de industrie tegen een minimum-loon. Zou goed zijn voor de tentabiliteit.

    De uitgespaarde minister-wedden + deze van hun ontelbare kabinetten, om nog maar te zwijgen van de luxe-cars met chauffeur, kunnen gebruikt worden de lege sociale kassen te vullen. Dat gebeurt op iedere onderscheiden nationaliteit, maar tevens ook op Europees vlak.

    Waar er nog geld tekort is, schrapt men naar believen de ‘ontwikkelings-hulp’ en de kosten van de wilde invasue van vreemdelingen.

    Misschien zelf dat er ‘middelen’ beschikbaar komen om de gigantische Staatsschulden af te bouwen.

    Indien er niet op wereldschaal op die manier ge-Grolloo’d wordt, krijgt die Luxemburgse pezewever misschien nog ge lij, en vieren we het uitbreken van de 100ste verjaardag van de Grote Oorlog met het uitbreken van de volgende.

    Enfin : zo lang er leven is, is er hoop!

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    http://blog.seniorennet.be/polkun/

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    http://blog.seniorennet.be/addertjes_onder_het_gras/

    http://blog.seniorennet.be/hupoar1/

    http://www.golfbrekers.be/

    http://agriffon.blogspot.it/

    http://www.bloggen.be/roeland/

    http://nageltjes.be

    http://blog.seniorennet.be/kartuizer/

     

    °°°

    12-03-2013, 12:16 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1277 - DE VERFRANSINGS TSUNAMI ZWELT AAN IN BRABANT

    °°°

    Dinsdag 12 maart 2013

    Buienmaand

    Zon 7u03-18u42

    H Jozefina

    .

    1277 - DE VERFRANSINGS TSUNAMI ZWELT AAN IN BRABANT

    °°°

     

    °°°

    Onder voorname dankzegging voor zijn moeite, laat ik hieronder de Guido van GUVAAL aan het woord.

    Wij, de Vlamingen in het gezelschap worden inderdaad voortdurend bedot. Is het niet door de medebuergers-collaborateurs van de Franscouillons (WC-A-Anders en de meeste andere Tsjeven), dan is het door de Franscouillons zelf rond dat fameus ‘Hoofdstedelijk Gewet’. De ARCO-ondernemers moeten gespaard worden, anders dreigt er een ‘systeem-crisis’ en gaat het land naar de vaantjes.

    Neen, deze keer gaat het al lang niet meer ‘om de ziel van het kind’, maar om de ziel van Vlaanderen zelf die men na Mei 2014 zal trachten uit te leveren aan de Franscouillons.  Voor wat (de affaire van de WC-Anders in de doofpot houden), hoort wat (het Vlaamse volk voor eeuwen ver weer binnendrijven in de Belse schaapsstal), waar het kan geschoren worden.  Allemaal met de dood in het hart, en in ’s Lands belang, dat spreekt vanzelf.

    Dat is verdorie geen profetie die ik hier neerschrijf, maar een blik in de achteruit-spiegel van de toekomst.

    °°°

    Ter zake :

    Van B-H/V naar HGB

       Terwijl er in de federale meerderheid steeds meer gekibbel komt: CD&V tegen MR (Beke contra Reynders), Open VLD tegen PS (Crootje tegen la Onkelinx), wordt het hoe langer hoe onzekerder of deze regering Di Rupo 2014 nog wel gaat halen. Zoals ik in mijn blog van vrijdag (‘Vijgen vóór of ná Pasen’) al suggereerde zou het vanwege CD&V nog niet zó dom zijn er de stekker uit te trekken. Momenteel speelt de partij zo’n beetje de grote verongelijkte (het zgz ‘calimero effect’), waarbij ze waarschijnlijk niet meteen veel stemmen gaat winnen, maar misschien toch de schade kan beperken. De juridische tegenaanval van het ACW is geen garantie op succes, gezien er maar lijken uit de Belfius/ACW kast blijven vallen.

       Mocht deze regering er de brui aan geven, dan zet dat natuurlijk wel een serieuze hypotheek op de verdere afwerking van de akkoorden i.v.m. de zesde staatshervorming. Niet dat iedereen daar rouwig om zal zijn. Zeker voor wat de splitsing van B-H/V in het algemeen en deze van het gerechtelijk luik in het bijzonder daarin betreft, is het laatste woord nog niet gevallen.

       Ondertussen zouden we in Vlaanderen er echter goed aan doen erop te letten, dat we straks geen tweede B-H/V in huis halen: de HGB oftewel ‘Hoofdstedelijke Gemeenschap van Brussel’. Dit gedrocht kan een nieuw Trojaans paard worden dat de Franstaligen in Vlaanderen willen binnenbrengen.

       De reden van het ontstaan van de zogenaamde ‘Brussels Metropolitan’ was het beter afstemmen van Brussel en de Rand op het vlak van mobiliteit, tewerkstelling en nog enkele van die eerbare principes. Het feit dat ook de werkgeversorganisatie VOKA daar achter stond, moest vertrouwen in het project inboezemen.

       Jammer genoeg schiet er van dat vertrouwen weinig over, nu gebleken is dat de Franstaligen de hele zaak langzaam maar zeker anders zijn gaan interpreteren. Typisch Belgisch, zeg maar.

       Dat ‘Brussels Metropolitan’ zou nl niet alleen alle gemeenten van zowel Vlaams als Waals Brabant omvatten, maar ook die van het huidige Brussels hoofdstedelijk gewest, de provincies zelf én de federale overheid. Klap op de vuurpijl is dat de gemeenten niet meer op vrijwillige basis – zoals eerst gesteld – maar verplicht zouden moeten meedoen.

       Om een lang verhaal kort te maken: Vlaanderen doet er best aan deze zaak niet goedschiks te slikken. Voor we het beseffen, zitten we straks met een B-H/V in het kwadraat. De gemeente Overijse heeft alvast een klacht neergelegd bij het Grondwettelijk Hof. De N-VA was eerst zinnens de andere Vlaamse gemeenten hetzelfde aan te praten, maar lijkt daar nu vanaf te stappen. Het zou echter verkeerd zijn zo maar mee in dit avontuur te stappen en ons nog maar eens te laten rollen. Het feit dat ‘kaakslag-unitarist’ Van Rompuy achter deze zaak aan zit, is een reden te meer om waakzaam te zijn. Samenwerken is één zaak, weer eens gediscrimineerd worden is echter iets anders. Het moet ‘In Vlaanderen Vlaams’ blijven.

    °°°

    Wij kunnen natuurlijk alles op zijn beloop laten : er ligt brood genoeg op de plank. Redt de EURP  het? Krijgt het ACW de zegen met de grootst mogelijke wijwater-kwispêl die er te vinden is, met daarbij een kruisje op ieders voorhoofd en een liefkozend tikje op de wang – of gaan we ze een poepke laten ruiken?

    Misschien dat we voor één keer die pllum-pudding mentaliteit kunnen laten varen, en ons opstellen als een rots in de branding?

    Dan komen die van het Vlaams Belang als geroepen, want hardere rotsen bestaan er niet. De Niveanen hebben te lang en te dicht bij de Tsjeven gestaan, lang genoeg om hun tweezakkerigheid over te nemen. BDW heeft mirakels verricht, en daarvoor verdient hij onze blijvende dankbaarheid, maar we moeten angstvallig blijven toezien. Is die man wel te vertrouwen, lijk hij weeral bezig is met mamoerkens smijten naar Di Jeanetto….

    Straks is het weer Pasen. Zal de kiezer doen lijk Pilatus, en het volk laten kazen tussen Jezus (BDW) en Barabas (Peeters), zodat ze de handen in onschuld kunnen wassen?

    Werkloos blijven toekijken zou misdadig zijn. Wij weten wat er gebeurt als Barabas losgelaten wordt : de Tsjeven zullen ons, aan handen en voeten gebonden, in handen geven van onze verdrukkers. Wij zullen weer voor lange tijd, ons kruis mogen opnenem, om te eindigen aan het Kruis. Dat wordt het lot van alle Vlaams-voelenden, en vooral voor zij die nu al achter de prikkeldraad van het ‘cordon sanitaire’ opgesloten zitten. Voor hen zullen de poorten van de ‘hechtenis-kampen’ weer opengaan, nadat de ‘nood-toestand’ zoals in de jaren ’44-’45 en volgende werd uitgeroepen. Er zullen (weer) overal Franse scholen opgericht worden en de Vlaamse Leeuw zal verboten worden.

    Misschien zelfs dat, naar het voorbeeld van N-Korea, verplicht zal worden op alle schooltassen vanaf 3 tot onbeperkt, een tricolore vlaggetje te steken zonder hetwelk onze kids niet zullen mogen op straat komen.

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    http://blog.seniorennet.be/polkun/

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    http://blog.seniorennet.be/addertjes_onder_het_gras/

    http://blog.seniorennet.be/hupoar1/

    http://www.golfbrekers.be/

    http://agriffon.blogspot.it/

    http://www.bloggen.be/roeland/

    http://nageltjes.be

    http://blog.seniorennet.be/kartuizer/

     

    °°°

    12-03-2013, 10:38 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1276 - DE DADERS ZIJN BEKEND WE KUNNEN ZE BUITEN SCHOUPEN

    .

    1276 - DE DADERS ZIJN BEKEND WE KUNNEN ZE BUITEN SCHOUPEN

     

    De verhoor-kamer in de systeemcrisis

     

    Binnenkort de laatste maatschappelijke zetel van

    WC-Gate?

    °°°

    De Bende van Leterminator in WC-gate geraakt stilaan bekend : de ‘vriendjes’ klappen hen aan de galg! De Tsjeven steken eensgezind de schuld op le beau Didier, zelfs het kleine Crevitske doet dapper aan mee! Kareltje voelt nattigheid en mengt zich in de zaak, in de hoop/waan dat zijn verhaal daardoor iets of wat in de luwte komt. Ziet U : dat gerechtsgebouw in Veurne! Dat was ook zo’n akkevietje dat geregeld werd tegenaan de morgen….

    Als het meezit, vernemen we op die manier straks ook meer overal die ‘buitenlandse’ eigenaars van mysterieuze vennootschappen, die ons hebben opgelicht met de verkoop van staats-eigendommen ver onder de prijs, om die dan voor 99 jaar terug te huren aan exorbitante hoge huurprijzen. Ook daarover is een onderzoek ‘lopende’ van de BBI.

    Enfin, het WC-Watergate schandaal gelijkst stilaan mee rn meer op het scenario van een slechte Witse-story. Op het einde komt alles open en bloot te liggen, en de schuldigen worden er voor jaren achter gedraaid. Maar de rotzooi draait verder. Met andere actoren en andere misdaden. Dat is de werkzekerheid waarover Witse sprak.

    °°°

    Ter zake :

    Het was chantage"

    °°°

    De Gucht was erbij toen CD&V overheidswaarborg voor Arco-coöperanten afdwong

    De overheidsgarantie voor de coöperanten van Arco, de financiële poot van het ACW, kwam tot stand "in een beweging die moeilijk anders kan worden omschreven dan als chantage". Dat zegt Europees commissaris Karel De Gucht, die indertijd deel uitmaakte van de regering-Leterme. "Het was een absolute eis van de christendemocraten".

    De regeling werd in de nacht afgedwongen door CD&V. Dat gebeurde in een beweging die moeilijk anders omschreven kan worden dan als chantage

    EU-commissaris Karel De Gucht

    De toenmalige minister van Buitenlandse Zaken keurde tijdens de nachtelijke reddingsoperatie in 2008 mee de beslissing goed om de particuliere aandeelhouders van Arco, dezelfde overheidswaarborg te geven als voor spaarboekjes. "Ik ben daar nochtans altijd tegen geweest. Ik heb ook altijd in alle duidelijkheid gezegd dat ik dat een regelrechte schande vond. Alleen stonden de liberalen daar behoorlijk alleen. Iedereen is uiteindelijk akkoord gegaan onder zeer grote druk van CD&V", blikt de Open Vld'er terug. "Het was vier uur 's nachts en er was een bank die op de rand van het faillissement stond. Je kon niet even zeggen: laten we daar nog even rustig over nadenken", gaat De Gucht voort. "De PS steunde het CD&V-voorstel, omdat zij dankzij de regeling Ethias konden redden".

    Hij geeft aan dat toenmalig premier Yves Leterme er ook altijd bijzonder kritisch tegenover heeft gestaan. Didier Reynders zou het eveneens een grote schande hebben gevonden. "De spreekbuis van CD&V en ACW in dit dossier was Etienne Schouppe", luidt het. "Leterme is zeker niet de drijvende kracht geweest in dit dossier".

    °°°

    Tjoeke-Tjioeke Schouppe komt dus in het oog van de storm te staan. Da’s al één! De rest volgt wel, want het is weeral eens bewezen, hé…. Nachtelijke samenzweringen in donkere achterkamertjes : daar komt geen werk van voort dat de klaren mag zien.

    Nacht. Nacht. Diepe nacht. Stilaan komt de klaarte in de lucht. Komt, laat ons voortmaken. Seffens zijn al de Lolita’s gesloten. Er moet dus kom-af mee gemaakt worden. We geven die van het ACW gelijk, en doen de boeken toe. De sfeer is koet, en Didier-ke lief  gaat straks wel aperitieven in Laken.

    Dan worden de heren na de Lolita’s als brave huisvaders thuis gereden door hun chauffeurs, kruipen in bed en slapen een gat in de dag. Het vaderland is gered en net als bij de bekende vrijgezellen, zijn al hun zinnen weer geblust….

    Merk wel :

    Ministers van een Apenland die vallen, zijn lijk domino-steentjes. Het duurt een beetje voor ze het door hebben, maar op t einde van het spel komt ook de Opper-Gangster aan de beurt.

    Och U kunt mij gerust geloven : met die verkiezingen die de Moeder van alle verkiezingen zijn : stel niet uit tot morgen wat Vge even goed vandaag kunt doen….

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    http://blog.seniorennet.be/polkun/

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    http://blog.seniorennet.be/addertjes_onder_het_gras/

    http://blog.seniorennet.be/hupoar1/

    http://www.golfbrekers.be/

    http://agriffon.blogspot.it/

    http://www.bloggen.be/roeland/

    http://nageltjes.be

    http://blog.seniorennet.be/kartuizer/

    °°°

    12-03-2013, 09:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    11-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1275 - EEN LANDUYT-VONNIS IN BRUGGE

    .

    1275 - EEN LANDUYT-VONNIS IN BRUGGE

     

    “Vertrapte’ Korans in Jeruzalem op de Tempelberg

     

    “Verscheurde’ Korans in ’t Landuyt-ville : waar zijn we mee bezig?

    Het hing al een paar dagen in ‘the clouds, maar dat vonnis in Brugge voor het beschadigen van die Koran was dermate kinderachtig, dat ik in de kritieken die links en rechts maar telkens onvolledig verschenen, dacht geen vertrouwen te kunnen hebben. Maar nu de site van het Vlaams Belang er een objectieve bijdrage aan geleverd heeft, kan ik niet meer twijfelen : lang zal het nu niet eer duren of er zullen in Brugge op het galgenveld op ’t Zand 3 galgen worden opgericht.

    Jullie kennen toch nog dat gedicht van over de 3 galgen van Karel Vertommen, waar, toen de koord in ‘hoogte ging, in elke lus een rechter hing?

    Brugge zucht sedert 1 Januari onder de uitgestrekte rechter-arm van Landuyt-de-Rode-Ridder, en daar moeten wij zoveel mogelijk tumult over maken. Wij zullen bijgevolg hun  esbattementen zoveel mogelijk in de verf zetten. Zo lang we dat kunnen en mogen….

    °°°

    Koran verscheuren? 4 maanden cel

    10 maart 2013 • 08.00u

    °°°

     Een bevlogen rechter in Brugge heeft Arne S. veroordeeld tot een effectieve gevangenisstraf van vier maanden. De man had vorig jaar, na een betoging tegen de komst van een derde moskee in Oostende, een koran stuk gescheurd voor de ogen van een groepje moslims. Volgens de rechter was dat een ontoelaatbare inbreuk op de racismewet. Arne S. kreeg vier maanden cel aan de broek gesmeerd en moet ook een boete van 600 euro betalen. Dat het bizarre vonnis nauwelijks weerklank kreeg in de media, laat staan enig protest uitlokte, zegt veel over het gebrek aan moed en het overschot aan politieke correctheid in de vaderlandse pers.

    Vrije meningsuiting

     De verdediging voerde aan dat Arne de bewuste koran eerst naar het hoofd geslingerd kreeg en dat lijkt een plausibele verklaring, want de modale Vlaming loopt doorgaans niet met dat boek op straat. Maar daar had de rechter geen oren naar. ‘Aanzetten tot haat en discriminatie’, ‘racisme’ klonk het strenge vonnis. Sinds wanneer zijn moslims een ras? Is de islam geen religie en is religiekritiek niet meer toegestaan? En hoe zit het dan met het recht op vrije meningsuiting? Ach, wij roepen niemand op om de koran te verbranden of te verscheuren. Erg netjes en respectvol is dat niet. Maar in een democratie moet dat misschien wel kunnen. Daarom hoef je het nog niet te doen, maar het moet mogen. Bovendien wordt er in Europa wel heel vaak met twee maten en gewichten gemeten. Niemand belet je om de bijbel in de WC-pot te gooien en door te spoelen. Spotten met Jezus of Maria? Een masturberende Christus aan het kruis? Geen probleem, we noemen het gewoon ‘kunst’. Maar o wee als je aan Mohammed of de koran raakt…

    Bizar vonnis

    Maar er zijn nog meer goede redenen om het vonnis van de rechter te hekelen. De koran is maar een boek. Een ‘heilig’ boek. Voor de moslims, maar niet voor ons Westerlingen, ongelovigen of anders-gelovigen. Net zomin als een rechter een Deense cartoonist kan verbieden om met Mohammed te spotten omdat de islam verbiedt om de profeet af te beelden, kan een rechter Vlamingen opleggen de strenge islamitische omgangsregels met de koran te respecteren.

    Guido Meeussen schrijft in De Tijd (06.03/13) dat op beledigingen aan de profeet of het verscheuren van de koran in verschillende moslimlanden de doodstraf staat. “Maar voor ons land is een correctioneel vonnis voor het beschadigen van een religieus boek eerder uitzonderlijk.” Noem het maar een primeur. Een trieste primeur. Een zoveelste aanslag op de vrije meningsuiting. Een Belgenmop.

    °°°

    Islam en politiek: een koran valt uit een tas en de wereld staat in brand

    Posted on 10 maart 2013door E.J. Bron

    °°°

    Op de Tempelberg in Jeruzalem is het tot zware onlusten gekomen. Oorzaak: een zogenaamde “koranschending” door de Israëli´s. Bij nader inzien herkent men het patroon dat men al van de Deense “karikaturenstrijd” kent: een onbelangrijk incident wordt net zo lang door mondelinge propaganda tot een schandaal gemaakt tot het een grote brand wordt. Op de Tempelberg in Jeruzalem is het tot zware onlusten tussen Palestijnen en Israëlische soldaten gekomen. Na het vrijdagsgebed hadden Palestijnse demonstranten de Israëlische politie met stenen bekogeld. Volgens Palestijnse informatie zou er door de Israëli´s ook met rubberen kogels geschoten zijn. Over het aantal gewonden doen tegenstrijdige berichten de ronde. De Israëlische politie zei in een mededeling dat de 100 aanvallers vermomd waren en Molotovcocktails hadden gebruikt.

    Het is al bijna een dagelijkse melding uit het Midden-Oosten. Als je het incident nader bekijkt, herkent men hoe grote branden ontstaan als de islam voor de politiek geïnstrumentaliseerd wordt.

    Hoe kwam het daartoe?

    In het begin van de week waren er eerst enkele, daarna steeds meer, meldingen in Arabische en Turkse kranten te vinden dat het op de binnenplaats van de Al-Aqsa moskee tot een verwoestende belediging van de moslims in de hele wereld zou zijn gekomen. De “Al-Aqsa Foundation” – de spirituele exploitatiemaatschappij van het op twee na belangrijkste heiligdom in de islam, is verontwaardigd: een Israëlische politieofficier zou meerdere Palestijnse meisjes op de binnenplaats van de Al-Aqsa moskee hebben aangevallen. Bij de handtastelijkheden zou de koran op de grond zijn gevallen. De politieman zou hier dan op zijn gaan stampen en hebben weggegooid – en hem daarmee geschonden, zee Mahmud Abu Atta, chef van de media-afdeling van de “Al-Aqsa Foundation”.

    De assistent van de secretaris-generaal van de Arabische Liga, Mohamed Sobeih, zag in de actie van de Israëlische politie een agressie tegen alle moslims: “De moslims moeten nu als één man optreden”, citeerde het Palestijnse persbureau WAFA de assistent. De secretaris-generaal van de Organisatie voor Islamitische Samenwerking (OIC), Ekmeleddin Ihsanoglu, veroordeelde de “brutale criminele aanvallen” en “ontwijding van de heilige plaats”. Hij ziet hierin een overtreding van het recht op vrije uitoefening van de religie, bericht de nieuwsdienst TRT. In een mededeling van afgelopen maandag neemt ook de Jordaanse Minister voor Religieuze Aangelegenheden, Abdul Salam Abadi, het woord. De “afschuwelijke wandaad tegen de heilige koran” zou gevolgen moeten hebben. Hij riep alle islamitische staten en de VN tot handelen op.

    Als je echter informatie inwint bij de politie in Jeruzalem dan blijkt de zaak heel anders te liggen. Er zou een handgemeen hebben plaatsgevonden bij de ingang naar de Tempelberg. Bij de poging om de mensen uit elkaar te halen “viel er een koran op de grond, die afkomstig was uit de zak van een bij het handgemeen betrokken vrouw”. De politie zou niemand hebben geprovoceerd, aldus de politie van Jeruzalem in een mededeling in de Israëlische krant Maariv.

    De woordvoerder van de Israëlische politie, Micky Rosenfeld, omschreef het incident een dag later aan de Deutsch Türkischen Nachrichten. Rosenfeld zei dat de politie de beschuldigingen onmiddellijk zou hebben nagetrokken, omdat men zou weten hoe gevaarlijk zulke twisten kunnen worden.

    Rosenfeld schrijft letterlijk:

    “Afgelopen zondag bezocht een groep joodse vrouwen de Tempelberg. Zulke bezoeken zijn niet ongebruikelijk, omdat de Tempelberg ook een toeristische attractie is. Enkele Arabische vrouwen zaten op een bankje en versperden zodoende de toegang tot de tempel. Ze zijn er op uit geweest om de joodse vrouwen ervan af te houden de Tempelberg te betreden. Een Israëlische politieagent schoof de bank en de Arabische vrouwen aan de kant. Daarbij is een koran op de grond gevallen, die zich in een van de tassen van de vrouwen bevond. De politieman heeft de koran onmiddellijk opgepakt en aan de Arabische vrouwen gegeven. Er is geen sprake geweest van een beschimping of minachting van het boek. Alle andere beweringen zijn fout en incorrect.”

    Desondanks werd de zaak in de Arabische media twee dagen lang opgeklopt. Hierbij speelden de Turkse kranten een weinig roemrijke rol, die monter meededen met de zaak. De Sabah kopte “Gemene aanval op Al-Aqsa moskee”. “Protesten tegen de belediging van de koran door Israëlische soldaten houden niet op”, schreef de Zaman. Meningen van de Israëlische politie waren in de artikelen niet te vinden.

    De westerse media berichtten niet over het incident. Het leek erop alsof het bij een verbaal strovuurtje zou blijven.

    Vrijdag begonnen de onlusten. Waarnemers vermoeden een georganiseerde beweging achter de vermomde geweldplegers. Deze wil het vuurtje brandend houden.

    Net zoals bij de Deense “karikaturenstrijd” is ook hier hetzelfde patroon te herkennen: een klein incident, zoals in ieder dorp kan gebeuren, wordt de vonk voor een grote brand. Wat er echt gebeurd is, weet uiteindelijk niemand meer. De globalisering van het nieuws op internet wordt niet gebruikt om na te vragen wat er precies gebeurd is. Het wordt gebruikt om een verhaal op te blazen. Op goed Oriëntaalse wijze worden bepaalde motieven versierd en versterkt. Uiteindelijk staart de tronie van de religieschenders de wereld aan. Israëlische, Amerikaanse en, indien nodig, ook Deense vlaggen worden verbrand.

     

     

     

    Jozef Dewitte van het CGKR, op deze blog gemakshalve bijgenaamd Seppe Weiss, wegens de gelijkenissen tussen zijn job en de job van de Gestapo, of  van de KGB zal er zich eens moeten ee bemoeien.

    Muzelmannen van bij ons mogen ten allen tijde vrij en vrank (maar meestal in ’t geheim) op stage trekken naar de landen waar de Islammerij bezig is met het te bont te maken (!). Dat doen ze om ervaring op te doen in aanvals-situaties met oorlogswapens. Dat mag, daar valt niet over te vallen, want dat zijn reis-ervaringen in de privé sfeer. Zeggen dat hun  ‘Godsdienst’ van de Wrede bij ons niet welkom is, is racisme en valt derhalve onder dezelfde Strafbepalingen als die vaqn de fameuze ‘negatie-wetten’, waarbij het verboden is ook maar één goed woord te zeggen of te schrijven over Dolf-met-de-snor. Vader Le Pen werd in zijn vaderland zwaar beboet, om te zeggen, dat naast de holocaust, er toen nog veel ergere dingen gebeurden.

    Eigenlijk zouden we de wetten van de Fauna en Flora moeten toepassen op de Muzelarij, om die aanhangers ‘Kruidjes-roer-mij-niet’ te noemen. Met dien verstande, dat Kruidjes-roer-mij-niet geen bommen  gooien, geen sacochen trekken en geen vrouwen verkrachten.

    °°°

    Als toemaatje geef ik nog het advies door van een paar gefrustreerde vrienden om te leren omgaan met de Muzelrarij.

     

    Voor wie zijn verlof nog moet plannen heb ik hier een suggestie: Wees avontuurlijk en ga  eens illegaal ...

    Als je eens echt  iets bijzonders wilt meemaken, wees dan klaar  voor  avonturen zoals je het zelf nooit voor mogelijk zou kunnen houden. Denk er eens over na en veel geluk bij het proberen!

    1.. Ga illegaal naar bv. Marokko,  Pakistan, Turkije, Afghanistan of Irak.

    2..Trek je niets aan van immigratieregels, visa, internationale wetten of andere belachelijke voorschriften.

    3.. Als je daar eenmaal bent eis je van de lokale overheid kosteloze medische bijstand voor jou en je hele familie.

    4.. Eis dat alle gezondheidswerkers vloeiend Nederlands spreken en dat in hospitalen en verzorgingshuizen alle voeding  klaargemaakt wordt volgens jouw westerse eetgewoontes.

    5.. Eis dat alle wettelijke formulieren, aanvragen en

     inschrijvingsdocumenten in jouw taal vertaald worden.

    6.. Zorg dat je je zonder beperking voortplant.

    7.. Wijs elke kritiek op dit onverantwoord kweekgedrag af met de woorden: "Dit heeft te maken met onze cultuur en godsdienst, daar begrijpen jullie niets van."

    8.. Behoud je oorspronkelijke identiteit.  Hijs een grote vlag van je westers land boven op je huis, hang ze voor je raam of aan je auto.

    9.. Spreek thuis en in het openbaar alleen Nederlands en zorg ervoor dat je talrijke kinderen hetzelfde doen.

    10.. Eis lessen over westerse cultuur in de moslimscholen.

    11.. Vraag een plaatselijk rijbewijs en het equivalent van een  SIS-kaart.

    12.. Aan de hand van deze documenten eis je al de andere legale voordelen op en beschouw je het bezit van deze documenten als een rechtvaardiging voor je onwettige aanwezigheid in Marokko, Pakistan, Turkije, Afghanistan of Irak.

    13.. Rijdt met je auto rond zonder verzekering of keuring en beschouw de plaatselijke verkeersregels als uitsluitend geldig voor de inboorlingen.

    14.. Dring erop aan dat alle lokale ambtenaren, gerechtsdienaars, agenten en iedereen die met je in contact komt Nederlands leert.

    15.. Organiseer protestmarsen tegen uw gastland en haar inwoners, zet je soortgenoten aan tot geweld tegen niet-blanken,  niet-christenen en tegen de regering die je binnenliet.

    16.. Verlang dat je vrouwelijke familieleden zich niet moeten bedekken in het openbaar en dat ze geen burka moeten dragen.

    HIERBIJ WENS IK  JULLIE VÉÉL SUCCES!

     

    Dat is omdat we geregeerd worden door politiek correcte idioten en een aantal doorgedraaide theedrinkers die geleidelijk  aan, ons en onze kinderen naar de ondergang  drijven.

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    http://blog.seniorennet.be/polkun/

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    http://blog.seniorennet.be/addertjes_onder_het_gras/

    http://blog.seniorennet.be/hupoar1/

    http://www.golfbrekers.be/

    http://agriffon.blogspot.it/

    http://www.bloggen.be/roeland/

    http://nageltjes.be

    http://blog.seniorennet.be/kartuizer/

     

    °°°

    11-03-2013, 17:58 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1274 - DE LINXE ‘DEMOCRATEN’ AANVAARDEN HET OORDEEL VAN HET VOLK NIET

    ***

    Maandag 11 maart

    Zon 7u05-18u41

    H Rosina

    .

    1274 - DE LINXE ‘DEMOCRATEN’ AANVAARDEN HET OORDEEL VAN HET VOLK NIET

     

    °°°

    °°°

    Elders heb ik Geert Van Ist’mdaar zijn beker azijn laten uitstorten. Benieuwd wat het ventje zou schrijven over de 2 ½    maand een stad besturen zonder de Roden.

    Als de man recht-door-zee zou zijn, zou hij rap de rekening van die spionnen-ambtenaren gemaakt hebben. Wat mij betreft is de zaak zeer eenvoudig. Gewoon met harde han d het arbeids-reglement toepassen : wie betrapt wordt op dé-loyauteit tegenover zijn werkgever, (zelfs op Facebook of Twitter) , die vliegt en krijgt daarenboven een klacht aan zijn been voor vergoeding van de opgelopen schade, die voordien afgesproken is met de pakbonden. Wie meewerkt, krijgt een serieuze jaarlijkse bonus.

    °°°

    Ter zake :

    'De linkse "demokraten" aanvaarden het oordeel van het volk niet'

    … Mark Grammens, journalist en publicist in Journaal

    °°°

    "Er staat geen enkele rem meer op de aanvallen die politiek aktieve Vlaams-nationalisten moeten ondergaan. Men waant zich in de jaren 1945 en volgende. En dit alles omdat het volk van Antwerpen in oktober van vorig jaar bij vrije verkiezingen de socialist Patrick Janssens de laan uitstuurde en de burgemeestersjerp aan Bart de Wever bezorgde.

     

    De linkse "demokraten" aanvaarden het oordeel van het volk niet. Een van hun woordvoerders, wel "links" dus maar nooit een toonbeeld van demokratische overtuiging, Paul Goossens, heeft het (in De Standaard, 9.2.13, het blad dat zijn kolommen wijd openzet voor alle linkse anti-demokraten), over Bart de Wever als "de kantoorhouder van het Antwerpse stadhuis". En Rudy Vandendaele, van Humo, heeft het in zijn blad (5.2.13) over "Bart de Wever, de voorlopige burgemeester van Antwerpen". Het lijkt wel alsof De Wever een staatsgreep zou hebben uitgevoerd, en alsof het volstaat om zich "links" te noemen om ten eeuwigen dage recht te hebben op het bezit van het stadhuis van Antwerpen.

     

    Volgens de laatste berichten is de haat tegen het volk dat zo vermetel was om De Wever te verkiezen boven Janssens, zo diep geworteld dat stadsambtenaren van Antwerpen, grotendeels creaturen van zeventig jaar socialistische heerschappij in het stadhuis, volop bezig zijn met het saboteren van de bestuursmeerderheid (N-VA, CD&V, VLD); zij informeren doelbewust de oppositie, zodat die materiaal uit eerste bron krijgt om de bewindsploeg aan te vallen (De Standaard, 16.2.13)...."

    °°°

    Ik wil alleen nog de rol van het Antwerps Stadsbestuur typeren als zijnde het proefkonijn voor wat ons te wachten staan, als de Roden en/of de Tsjeven de volgende veerkiezingen verliezen.

    Laat ons onszelf geen blauwe bloempjes wijsmaken. Zij zijn in zoverre ‘democratisch’ als zij aan de vleespotten zitten. Sober bestuur zoals het een zorgzaam huisvader siert, is niet aan hen besteed. Na +50 jaar potverteren, hebben zij ons aan de rand van de afgrond gebracht. Wij zitten met een der hoogste Staatsschulden ter wereld en daar klinkt het oude liedje al weer : verboden te besparen. Hun redenering : die Staatsschuld is vanzelf gekomen en zal vanzelf ook weer weggaan.

    Als ze de verkiezingen veerliezen, zullen ze deze, net als in de bananen-republieken, als ‘ondemocratisch’ weigeren  te erkennen. Ze zullen hun vriendjes van de Europese mensenrechten ter hulp roepen en desnoods aansturen op burger-oorlog, zodat de Uno-Vredesmachten moeten tussenbeide komen.

    Stel U voor : UNO-Blauwhelmen aan de taalgrens, terwijl de skut-raketten over de hoofden van de Brusselaars Vlaanderen binnenvliegen. Geert Wilders die oprukt naar de Luikse staalbekkens, terwijl Marine Le Pen met het kruis in de vuist ons hulptroepen zendt om ons bij te staan.

    Het zou van de kant van onze voormannen, van goed doorzicht spreken, moesten ze voordien de Coburgers over gebracht hebben achter de linies,  naar Wijnendale bij Torhout. Die zijn daar bekend en van daar uit hebben zij ooit al eens gesmeekt om een wapenstilstand. Dood of levend : ze zijn veel waard!

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    http://blog.seniorennet.be/polkun/

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    http://blog.seniorennet.be/addertjes_onder_het_gras/

    http://blog.seniorennet.be/hupoar1/

    http://www.golfbrekers.be/

    http://agriffon.blogspot.it/

    http://www.bloggen.be/roeland/

    http://nageltjes.be

    http://blog.seniorennet.be/kartuizer/

     

    °°°

    11-03-2013, 13:24 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!