MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    27-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3268

    6/879 * - de gematigde islam – de Bom Slam de betere benaming voor de Mos Slim -

    *

    Zondag 27 maart

    Zon 7u29-20u08

    Hoogfeest van Pasen

    H Rupertus

    Is het op Sint-Rupertus helder en rein, zo zal het in de zomer zijn

    *

    *

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    U krijgt hieronder de visie van een in Israël geboren, maar in The States verblijvende, blogger-columnist die blijkbaar tot de vaststelling schijnt te zijn gekomen, dat de Islam niets te zien heeft met… de Islam.

    Dat klopt inderdaad volledig met de inspiratie die mij deze morgen vroeg bij het ontwaken, te binnen schoot. Ik verduidelijk. Mo Slims zijn voortaan niet langer Moslims, maar Bom Slims. Het zijn niet langer IS Lams, laar IS Boms.

    Jihadisten zijn ook niet langer Jihadisten, maar Bom-a-tisten.

    U zult onmiddellijk akkoord zijn met mij, dat als dit soort woorden moest kunnen ingeburgerd geraken, dat er veel misverstanden zouden kunnen voorkomen worden.

    Elektronische paspoorten met vingerafdrukken, DNA-gegevens, enz, met als aangegeven beroep ‘Bom-a-Tist’ zou veel gekrakeel en vooral veel papier kunnen sparen. Persoonsbeschrijving op diens C.V.: streng of matig gelovige Bom Slimmer.

    Voor het effect verwijs ik naar de resultaten als iemand die met een insectenspray even rondgaat op een zomers terrasje.

    Dit gezegd zijnde, vallen wij terug in onze eigen rol. Met, om te beginnen, iedereen een Vrolijk Pasen te wensen. Liefst met een lichte toets Italiaanse plattelands-traditie daarbij. Overal op de banen zondagschauffeurs, na de Kerkdienst, onderweg naar familie voor het Feestmaal. Of met bloemen en kaarsjes onderweg naar de overleden familieleden op de Laatste Rustplaatsen. Waar de parkings even vol staan als in Vlaanderen op Allerzielen.

     

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    https://ejbron.wordpress.com/

     

    De “gematigde” islam – de nieuwe religie van het Westen, die niet bestaat

    (Door: Daniel Greenfield – Vertaling: E.J. Bron)

    *

    Er gaat bijna geen dag voorbij waarop de mainstream-elite niet zichzelf en ons wil wijsmaken dat de islam niets met de islam te maken heeft, en al helemaal niet met “Islamitische Staat” (IS/ISIS). Deze terroristische, radicaalislamitische, salafistische moordenaarsbende zou niets met de religie van Mohammed, met de koran, met de Hadith, met het kalifaat of met de aanhangers van deze “religie” in landen zoals Saoedi-Arabië, Pakistan, Iran, Irak of Indonesië te maken hebben. Deze iets uit de koers geraakte kereltjes zouden geborgenheid en eigenwaarde zoeken, werden buitengesloten, zouden niet genoeg zakgeld krijgen . . . nou ja, enz.

     

    En wij, die zich hiertegen willen en kunnen verzetten, krijgen niet alleen de wijsvinger van bijvoorbeeld Barack Hussein Obama: “The future must not belong to those who slander the prophet of Islam”, maar moeten steeds meer voor onze vrijheid vrezen. Minimaal echter zijn we “islamofoob” en “racisten”.

     

    Daniel Greenfield is columnist en blogger. Hij werd geboren in Israël, woont in New York en is sinds 11 september 2001 op zoek naar de gematigde islam:

    Lees verder →

    Bron:
    www.pi-news.net
    Vertaling: “Alster”

    Bron oorspronkelijk artikel:
    http://sultanknish.blogspot.nl
    Auteur: Daniel Greenfield

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Hieronder slechts twee fragmenten uit de stellingen van deze man, die daarmee Manneken Peace in zijn pietje-blote naaktheid zet.

    Verder weet ik voor mezelf, dit lang verhaal nog een paar keer te moeten lezen (liefst luid-op), voor het volledig doordringt.

    En neen, het is zeker niet het laatste wat hierover te zeggen valt. Ik citeer als voorbeeld, in een niet-beperkende opsomming:

    Hebben onze ‘Media’ iets bekend gegeven over traditionele kerkdiensten om de slachtoffers te eren?

    Zijn onze ‘Hovaardigheidsbekleders’ vergeten daartoe op te roepen? Of hebben ze zich beperkt tot de ‘Acte de Présence’ voor 10 minuten, samen met de collega’s: een Imam, een Dominee, een Rabijn, een Brahmaan enz: ja ja, de Islam is een religie als een ander, weet U wel.

    Heeft er één Kerkelijk Leider in woord of daad de eigenlijke Islam verantwoordelijk gesteld, of hebben ze allemaal hetzelfde liedje gezongen, dat dit soort werken niet in Koran zou staan zoals zij die zouden gewild hebben?

    Heeft U ergens gelezen, dat de Zachtmoedige zou gezegd hebben, ‘gaat en onderwijst alle volkeren’, of was het eerder ‘gaat en slaat de Ongelovigen dood’?

    Bloemlezing 1

    Als er geen “gematigde” islam bestaat, geen “gematigde” Mohammed, geen “gematigde” Allah, dan zal het socialistische koninkrijk van de hemel op aarde op de vuilnisbelt belanden.

    *

    Bloemlezing 2

    De aan lager wal geraakte linkse nakomelingen van Christenen en Joden wachten op een “gematigde” islamitische Messias, die hun multiculturele samenleving door de onmogelijke conflictoplossing tussen de islam en het Westen zal genezen. Tot ze hem vinden, hoeven ze niet in een god, maar in de “gematigde” moslim geloven.

    *

    Het is sterker dan mezelf, maar bij het lezen van het woord ‘Messias’ in deze tekst, kwam mij het beeld van Barack Houssein Obama voor de geest: zwart, arrogant ende Machtigste Man op Aarde. Met Hollande en Merkel als het gedelegeerd koppel voor de vuile zaakjes.

    *

    Of ik verder nog commentaar heb op Daniel Greenfield? Neen, helemaal niet. Buiten de substantiële vraag naar de exacte timing, want, voor geval de Pauselijke ‘diplomatie’ niet zou aanslaan, hoe lang kan de komedie nog worden volgehouden? En zal er, tot die dag, nog wel voldoende brood op de plank kunnen komen?

     

    *

    *

     

     

     








    27-03-2016, 18:33 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3267

    5/873 * - gene bang hebben -

    *

     

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    De politiek-correcte invulling over de wereldschokkende gebeurtenissen van Dinsdag 22 Maart blijft dus dezelfde: de overlevenden moeten solidair zijn (vooral dicht bij elkaar blijven!) en tonen dat ze gene bang hebben.

    In mensentaal: iemand is stervensziek maar medelijden en geen schrik tonen zullen hem er wel rap bovenop helpen. Terwijl één verstandige ingreep van vakbekwame mensen op de juiste plaats op het juiste moment het gevaar ineens voor altijd kan wegnemen.

    Waarom dus de zaken moeilijk maken, als het eenvoudig ook kan?

    Wel, Walter, ik weet het. Mag ik het AUB zeggen?

    De hieronder besproken initiatiefvolle ‘vredes-marcheerder’ kan de echte oplossing niet naar voor brengen. Want dan blaast hij letterlijk zichzelf op. Dat rubber slangetje niet gezien van zijn mond naar zijn achterwerk?

    Want de Europese Inrichtingen werken, in opdracht van het wereld-politie-apparaat uit de States, belast om Europa te her-bevolken met een meer volgzame mensensoort zonder gemeenschappelijk verleden.

    Na de Indianen, nu de Europeanen, gedecimeerd en in ‘Reservaten’ gestopt.

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    http://www.rantenkoppen.be/?ulang=NL&

     

    Jambon en Mayeur: "Kom zondag niet naar Brussel"

     

    Brussel - "Omdat we nog in dreigingsniveau 3 zijn, en om de politiediensten hun werk te laten doen, vragen we om morgen geen rouwherdenking te houden in Brussel. Dat hebben minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) en burgemeester Yvan Mayeur van Brussel (PS) verklaard op het Crisiscentrum zaterdagmiddag. Beide politici hebben begrip voor de emoties van de mensen, maar ze willen dat die manifestatie wordt uitgesteld naar een latere datum.

     

    In Brussel zou zondag een mars “tegen de angst” plaatsvinden. Dat is een reactie op de aanslagen die dinsdag plaatsvonden in Brussels Airport en in het Brusselse metrostation Maalbeek, en waarbij in totaal zeker 31 mensen om het leven kwamen. De mars zou om 14 uur vertrekken aan de Beurs, zei Emmanuel Foulon, een woordvoerder van het Europees Parlement die het initiatief voor de actie heeft genomen.

     

    Maar de herdenkingsplechtigheid komt er dus niet. Nadat vertegenwoordigers van het gerecht, de federale politie en het ministerie van Volksgezondheid de jongste balans van de aanslagen van vorige dinsdag hadden gegeven, werd zaterdag in het Crisiscentrum voor de talrijk aanwezige pers plots aangekondigd dat er meteen een mededeling zou volgen van de burgemeester van Brussel, Yvan Mayeur, en de minister van Binnenlandse Zaken, Jan Jambon.

     

    Ze zeiden in grote lijnen hetzelfde, Mayeur in het Frans en Jambon in het Nederlands. "Gezien we nog in dreigingsniveau 3 leven in ons land en omdat de politiediensten nog volop bezig zijn met het onderzoek naar de aanslagen en het opsporen van verdachten, is het geen goed idee om een grote concentratie van mensen in Brussel te hebben op zondag. We begrijpen ten volle de emoties van de bevolking, we delen zelf die emoties ook, maar we vragen dat wie een rouwmanifestatie wil houden, dat op een later tijdstip doet."

     

    Op de vraag of de politici daarvoor dan een bepaalde datum op het oog hadden, was het antwoord ontkennend.

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    En natuurlijk kan men geen omelet maken, zonder de schalen te breken. Dus moet er enorm veel gedaan worden, om de symptomen te bestrijden. Gewoon aan die schalen wijsmaken dat ze goed bijeen moeten blijven en zeker gene bang hebben. Want alleen op die manier kan het doel zonder al teveel ophef verwezenlijkt worden.

    Dat stukske free lance journalist van daarstraks goed gehoord? Die weigert vingerafdrukken te laten nemen, of een DNA staal te laten nemen. Hij geeft dus op een gouden schaaltje de remedie die al lang had moeten toegepast worden op ieder rechtop lopende apensoort, om het even de kleur of de afkomst. Liefst, waar nodig, aangesloten op een soort ‘trajectcontrole’.

    Waarop wordt er gewacht?

    Lowie, wilde ne keer gaan zien wat Mohammed, daar op dat uur op die plaats uitsteekt? Zet die zin in 200 wereldtalen en laat Interpol (en de wijkagent) inloggen op het systeem.

    Dat komt overeen met een politiestaat, zegt U? Ja, en dan?

    Ik denk als 95% van de burgers ziet dat ze gekoeioneerd worden door de schuld van 5% onnozelaars onder hen, dat het rap zal gedaan zijn.

    Dus een soort ‘verklikkers staat’? Ja, juist? En dan?

    Ondertussen zouden we al kunnen leven zoals vroeger, toen we nog zonder angst op straat durfden komen. Dat buren al eens een klapke konden doen, wat verder in de straat, zonder dat er thuis ingebroken werd. Of hun dochters verkracht.

    Als er misschien weer naast leerstof, ook ‘opvoeding’ aangeleerd werd in de scholen. Geen ‘Verkeersregels’, maar… gedragsregels voor zowel in het verkeer als onder de mensen onderling. Voorrang van rechts, ja, maar ook voorrang voor respect. Leren dat de bont en bruine jeugd de ouderen niet mogen omverlopen op de perrons. Zich realiseren dat een rolstoelgebruiker ook rechten heeft, misschien nog meer dan zij.

    Ontdekken dat de Politie daar niet is om bekogeld te worden met stenen. Leren dat de opgestoken middenvinger wel eens door een plots opduikende waakhond zou kunnen afgebeten worden.

    Kortom, dat de Jeugd zich weer leert gedragen als mensen, en niet als slecht afgerichte bosapen die ze zijn.

     

    *

    *

     

     








    27-03-2016, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    26-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3299

    7/1331 * - Voetwassing, door elkaar slaande beelden Kerstmis, Pasen en 3 Koningen. Rome en Mekka worden één….

    *

    *

    Herkend door taxichauffeur.

    ‘Man’ met witte regenjas en wit hoedje

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Ja, die o zo ‘verrijkende’ Moslim-wereld…. We stikken er in. We waterboarden er zelfs bijna in. Alleen de ijzeren kooien ontbreken nog.

    Maar die ene ‘Goede Week’ is (bijna) voorbij. Het waren ronduit spetterende tijden. Zelfs diep in de ondergrondse gangen onder de Wetstraat vlogen de scherven in het rond.

     

    Moslimiseren wij dan werkelijk zo vlug? Dan moeten inderdaad vliegensvlug alle lessen Nederlandse Spraakkunst in de ‘Eindtermen’ worden aangepast. Werk op de plank voor het T(s)eefke Crevitskova Crevitskaja!

    Het gaat dus zo:

     

    Ik moslimiseer –Je me moslimise

    Gij moslimiseert – Tu te moslimises

    Hij moslimiseert – Il se moslimmera

    Wij moslimiseren allemaal…- Ns ns moslimerons tous ensembles

    *

    Zonder dat te beseffen zijn wij op het Internet al veel langer dan vandaag onderworpen gemoslimiseerd. Wij lazen vroeger van links naar rechts, en van boven naar onder. Op onze blogs echter staat het laatst geschrevene boven alle voorgaande stukjes…. Aldus komt ook hier ‘Voetwassing. Deel 2’ vòór ‘Voetwassing Deel 1’.

    U had er heel zeker niet eens op gelet? Want verstikt in oude politiek-niet correcte gewoontes? Wel, nu weet U het en kunnen we overgaan tot de orde van de dag.

     

    Die is vandaag, op ‘Stille Zaterdag’, de moord in Charleroi op een badge-drager die toegang had tot de atoomcentrale van Tihange. Geen Paasblommen dus, maar Paasbommen. Op de 2de plaats de beschuldigingen en het gekibbel heen en weer over ‘laksheid’ bij de Rechters en de Politie. Waarvoor dan de Politie-Pakbonden weer op hun achterste poten staan…

    Ja, nog waar ook, Pasen is inderdaad niet de Werelddag van de Vrede. Dat is Kerstmis, en die is al een eindje achter de rug. Geloof, Hoop en Liefde (met daarna een Akte van… Berouw) zijn verondersteld van ouds de pijlers van het Christelijk Geloof. Daar wordt inderdaad druk nota van genomen. Met verwijzing naar-de ‘Herdertjes die lagen bij nachte in het veld’ terwijl in de luchten de zang der Engelen weergalmde. Zeker weten, geen Paas Hymne, maar een Christmas Song.

    Ja, hoor. Want in de voetsporen van die herdertjes kwamen de Drij Wijzen uit het Oosten. Een beetje als respons op de Voetwassing van Witte Donderdag door het Hoofd van de Christelijke Kerk, want ze wilden op tijd zijn voor de Kruisiging op Goede Vrijdag.

    Ach, Kerstmis en Pasen: het beeld is een beetje vertroebeld door een teveel aan splinterbommen die we de laatste tijd teveel in ons midden tot ontploffing kwamen.….

    Vandaag, ‘Stille Zaterdag’, stil omdat overal de klokken stom worden gehouden. Want onderweg op vleugels van satijn naar Rome bij de Paus, zwierend en zwaaiend om Paaseieren voor de brave kindertjes. En ongemerkt komen de Wijzen uit het Oosten er aan.

    De voorste der Drie Wijzen uit het Oosten, Melchoir, draagt de Zwarte Steen die hij als Teken van Vrede heeft meegebracht helemaal uit Mekka. De tweede, Balthazaer houdt liefdevol de maquette van de Heilige Ka’ba in zijn armen, en de derde, Kaspar, voert in de zadeltassen van zijn kameel een lading nutteloos geworden zwarte IS-vlaggen met Koranteksten op geborduurd in schitterend blinkend zilveren spaghetti-slierten. Ze zijn allemaal vers gewassen en gestreken, zodat ze zonder bloedsporen zijn.

    (Flash Back, zoals moderne films nu eenmaal horen te zijn):

    Kasper en Melchior tonen breed lachend de inhoud van de zadeltassen (van hun kamelen), waarover niet gesproken wordt, en die derhalve veilig en discreet waren afgedekt. Volgens hun reisverzekeringspapieren bleken dat achteraf Kalasjnikovs (links) met kogelmagazijnen (rechts) en splinterbommen (zowel links alks rechts) te zijn geweest.

    Op hun reisdocumenten bleek een van de drie in een vorig leven free-lance undercover journalist te zijn geweest.

    Het trio was Bethlehem voorbij gereisd, om via Turkije en het Griekse eiland Lesbos de Lichtende Ster te volgen naar Rome. Waar er een afspraak gepland stond met Franciscus zelf, de Plaatsvervanger op Aarde van vlees en bloed van de Grote Baas.

    Daar aangekomen bleek volgens bepaalde wel ingelichte bronnen, dat van die Drie Koningen er maar, die ene met de Zwarte Steen, een van geboorte Arabier te zijn. Terwijl de twee anderen respectievelijk de Amerikaanse en de Russische President bleken te zijn geweest. Andere bronnen spraken dan weer van een Bruinhuid, een Zwartheid en een Roodhuid die beweerden afkomstig te zijn uit het Land van Tigris en Eufraat, de streek waar Adam en Eva in hun Aards Paradijs geleefd zouden hebben. Nog een andere anonieme maar politiek-correcte bron, sprak van drie ’verrijkers’, de gewoon rijkdommen waren komen brengen ipv weghalen.

    Maar toen de Sint-Pieternaren deze morgen wakker werden, wapperden overal aan de Obelisk op het Sint-Pietersplein, de Zwarte IS-banier. Die bleken daar diezelfde nacht ongemerkt aangebracht te zijn geweest. Daders onbekend, maar de politie volgt een spoor.

    Toen kwamen uiteindelijk de tongen los van alle journalisten over de hele wereld, om uitleg te geven over het stilzwijgen der kerkklokken.

    Ofwel hielden die dingen hun adem in voor wat nog komen moest, ofwel waren die gesaboteerd door IS-fanaten, die net als straatjongens die met vuur spelen, verschrikt proberen er onderuit te muizen. Zoals die IS-journalist uit Bruxellabad in de vertrekhal in Zaventem.

    Och, Moeder, het doet toch zo’n pijn, ik heb mijn vingers lelijk verbrand bij het spelen met lucifers.

    *

    Ondertussen was, op vraag van de aanwezige pers-lui, de Paus weg uit het tafereel van de Voetwasserij zijn kruis voortslepend, liep Hij de Kruisweg met 14 ‘Staties, de Grote Baas achterna rond het Colosseum’. Een beetje als eerbetoon aan de eerste Christenen die daarbinnen indertijd voor de leeuwen werden geworpen…. ’Stille Zaterdag’ dus.

    Stil, weest stil en stoort de stilte niet.

     

    Aan het kruis met wenend’ogen,

    Stond de Moeder Gods bewogen,

    wijl haar Zoon te sterven hing.

    Ach hoe leed ze,

    Ach hoe streed zij

    https://youtu.be/dFuEQEs6A24

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *

    Is journalist 'terrorist met hoedje'?

    *

    Officieel wordt er nog altijd gezocht naar 'de terrorist met het hoedje' uit de vertrekhal, maar de speurders sluiten niet uit dat ze hem met Fayçal Cheffou (35) hebben gevonden. De Brusselaar wilde gisteren alleszins geen énkele vraag beantwoorden over de aanslag van dinsdag in Zaventem.

     

    Het federaal parket wil zich niet uitspreken over zijn rol bij de aanslagen, maar bronnen bij de politie noemen de kans bestaande tot groot dat hij de gevluchte terrorist uit de vertrekhal van Zaventem is. Donderdag in de vroege avond werkten politiemensen in burger hem en twee kennissen tegen de grond. De plaats was opmerkelijk: op de stoep voor de gebouwen van het federaal parket. Wat het trio net dáár deed, is onduidelijk.

     

    Cheffou noemt zichzelf een onafhankelijk journalist. Op het internet staat een reportage die hij in 2014 draaide voor het gesloten asielcentrum 127bis in Steenokkerzeel. Hij maakt zich voor de camera kwaad in het feit dat de moslims er tijdens de ramadan verplicht om 19 uur moesten eten in plaats van na 22 uur. "Dat is onmenselijk", foetert hij. Zowel de directie van het asielcentra als alle politici moeten het van de journalist ontgelden.

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Neen, niet de Rubicon hebben we achter ons gelaten, maar gelijktijdig met de ravage in de metro en op de luchthaven, werd de Doos van Pandora opengezet.

    Het Hardstenen Heiligdom der Moslims, samengebracht met het kloppend hart van het Heiligdom der Christenheid…. Ja Ja, het had zo mooie kunnen wezen. Het had zo mooi kunnen zijn…

    Das veel te vroeg, mensen. Da’s iets voor binnen een paar duizend jaar misschien. Als we maar braaf willen zijn, en goed leren op school. Wetewa, Eerwaarde Biechtvader, geef me nu maar vlug de absolutie en mijn penitentie. Ik zal met plezier die 3 ‘Onzevaders’ en die 3 'Weesgegroetjes’ bidden. Als de Hemel ondertussen maar niet invalt en ons allemaal in zoutzuilen verandert.

     

    *

    *

     

     








    26-03-2016, 18:38 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3265

    5/1034 * Voetwassing

    *

    Zaterdag 26 maart

    Zon 6u31-19u06

    H Ludger

    Is Sint-Ludger vochtig, dan blijft de korenzolder lochtig

                                                       *                     

    *

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Eerwaarde Biechtvader, ik wil biechten en vergiffenis vragen want ik heb, voor God en de mensen weliswaar nog niet gezondigd, maar heb het vaste voornemen dat nu wel te doen. En nog wel meteen.

    Ik wil biechten, goed op voorhand, dat ik bijna voortdurend de zonde van hoogmoed zal begaan, door aan Uw woord niet altijd te geloven, zelfs al gaat het over zaken waarin dat U, H. Vader, geacht wordt inzake ‘Geloof en Zeden’, de Onfeilbaarheid in persoon te zijn..

    Ja, uit mijn eerste jeugd heb ik onthouden dat God overal is, in de Hemel, op de Aarde en op alle plaatsen. Dat Hij oneindig goed is, volmaakt en getrouw aan Zijn beloften. En ik moet zeggen, daarin nooit bedrogen te zijn uitgekomen. Meer nog, dat Hij alles weet, tot zelfs onze diepste gedachten. En dat U, als mens, Zijn Vertegenwoordiger bent op Aarde.

    Ik moest dat wel geloven, d.i. ‘aanvaarden op het Gezag van een ander’, want er waren geen andere betrouwbare bronnen. We leerden (en moesten aanvaarden) dat de oude Germaanse Goden, zoals Wodan, Thor en al die andere namen waarvoor onze verre voorouders beducht waren, pure verzinsels waren gebleken. Alles ging toen mondelings zonder de minste geschreven bewijzen.

    Ja, er waren veel vraagtekens, maar de kern van ons Geloof bleek me de logica zelf. Abstractie gemaakt van de kinderlijke verhaaltjes daarrond waar iedereen die dat wilden door het bos, de bomen kon blijven zien.

    In dat ‘Geloof’ wilde ik dus ook net als zoveel miljoenen beschaafde mensen, anderen dus, leven en sterven. Alles op zijn tijd, natuurlijk.

    Moest de God der christenen er al niet geweest zijn, ik had Hem persoonlijk kunnen uitvinden.

    H. Vader, U heeft wel een beetje gelijk, dat goede Moslims ook goede mensen kunnen zijn, als ik de kern van hun ‘Geloof’ mag geloven. Maar net als de klederen de man maken, zo maken al die wereldse bijkomstigheden hun zaak totaal ongeloofwaardig. De Islam verkoop appels voor citroenen. Omdat de Kaste der Hoge Moslimbroeders de godsgerichtheid van elke mens misbruiken, om van hun onderdanen te eisen dat ze in de eerste plaats moordmachines moeten worden tot het louter persoonlijk voordeel van de bevoorrechte kring van Leiders.

    In zekere zin kan ik Uw Heiligheid dus volgen: pak die gemene kantjes af, die wij katholieken al lang niet meer hebben, en laat ons dan eens spreken.

    ‘Hoe diep kan men in het stof kruipen’, lees ik elders. En dat is, in een eerste opzicht, 100% juist. U verbetert zelfs daarmee Uw eigen Grote Baas, een eerder symbolische vertoning, eigen aan de warmere stoffige landen.

    https://youtu.be/ztX7nBEaVDM

    Maar Rome Anno 2016 is niet meer stofferig, zekerlijk niet binnenshuis. Het gebaar van Uw onderdanige nederigheid siert U, net zoals de textiel-bedeling die Uw patroonheilige in Assisi ooit de voorraadkamers van zijn ouders uitdeelde onder de armen. Voortreffelijk gebaar, inderdaad, al zullen die ouders het wel even anders aangevoeld hebben.

    Daar waren bij die Voetwassing gisteren, volgens de Italiaanse TV, gelovigen bij van allerlei obediënties van over de hele wereld. Die zullen Uw gebaar, H. Vader met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid, op prijs gesteld hebben. En in al die landen zal Uw Naam geprezen worden. Het is, lijk Neil Armstrong op de Maan, een kleine stap voor die ene mensen maar een grote stap voor de Mensheid.

    Düren is een mooie stad, en blijven duren zou nog veel mooier zijn. Het menselijk geheugen is kort, en er zullen altijd paardjes zijn die rapper lopen. Maar of dat alles de hardheid van de Zwarte Steen uit de Ka’ba in Mekka zal temperen?

    Ja, ik weet dat er op Hoog Niveau gesprekken mogelijk zijn. Diplomatie is inderdaad een machtig wapen, dat bewijzen de vrijgeleiden in het H. Land, waar sinds de tijd van Franciscus van Assisi tot heden ongestoord Christenen mogen komen. Ik weet dat U de laatste Leider van de USSR (Michael Gorbatsjov) subiet na de val, audiëntie hebt verleend, waarbij deze respectvol toegestaan werd de hand van Uw voorganger te kussen. Ik weet als geen ander dat Uzelf met Vladimir Poetin beste vriendjes zijn gebleven. Ik weet ook zeer tot afgrijzen van de Media, dat U als Argentijn, persoonlijk hebt bijgedragen om de 60-70 jarige vijandschap tussen Cuba, nog altijd Communistisch, en Amerika stop te zetten.

    Ik weet vooral dat U spreekt namens vele miljoenen Geloofsgenoten over heel de wereld. Maar of dit iets zal uithalen tegen het bloeddorstige barbarendom van de woestijnrovers, is een vraag die wij waarschijnlijk pas in ‘een alter leven’ zullen geopenbaard krijgen.

    Net zoals Toon Hermans vertelt in een causerie van hem, dat kinderen ook met een bang hartje geloven in Sinterklaas, iets, zegt Toon, dat ze later in volle openbaarheid wel zullen leren. Ja, die Sinterklaas, dat was, zag de kleine, duidelijk de tante, en zij had het tafelkleed uit de voorplaats over zich heen. Je kon duidelijk de afdruk zien, waar de asbak altijd stond.

    In de Media zullen we er vooral op gewezen worden, dat de Islam, buiten alle bloeddorstigheid, een ‘religie’ is zoals een andere…..

    Enfin, de gewone rim-ram van mensen zonder inspiratie, die straks van uit een andere vlieghaven, hun vakantiereis naar de Zon zullen omhelzen.

    En ik moet zeggen; de Hemel is ons genadig: het weer is lover stil en de zon schijnt heerlijk. ’t Is Pasen, ’t Is Pasen. De winter is voorbij, ik zie des zonneschijn. Ik zie die bloemekes hangen, die is mijn hart verblijd….

    Enne, d’ er is nog goed nieuws. De Flikken hebben deze namiddag op het Meiserplein weer een paar sluipmoordenaars opgepakt. Komt daar dan nooit geen eind aan?

    Ja, Eerwaarde Biechtvader, het zou te mooi zijn om waar te wezen, dat op een dag; liefst niet meer zo heel lang weg, er ‘Wijzen’ uit het Oosten komen, die op een mooie dag Uw voeten komen wassen. En, als ’t een beetje meezit, die dan afdrogen met hun haren, zoals Uw Grote Baas ooit te beurt viel.

     

    *

    *

     

     

     

     

     








    26-03-2016, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    25-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3264

    6/1379 * - Valt nu de Schone Schijn? -

    *

    De El Bakraou: Khalid (l) en Ibrahim (r)

    De twee broertjes met een hart van goud…… ©getty

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Mocht U dit broederpaar nog ooit ontmoeten op straat, U hoeft de Politie niet meer te verwittigen, wat Uw burgerplicht zou zijn. Want de Politie zoekt hen, sinds dinsdag, niet meer. Ze verzamelen en borstelen nu alleen nog maar hun sporen bijeen… Die zijn gemakkelijk te volgen: ze hangen overal aan de muren en het plafond van de vertrekhal op de vlieghaven. Want de vogel zelf... is gaan vliegen. Hij ligt, zo goed als onzichtbaar, in de 144 armen van de hem toegewezen 72 maagden (met intact en ongeschonden maagdenvlies, want dagelijks ververst)

    U zult het nooit te weten komen via de Lügenpresse, maar bij vriend http://blog.seniorennet.be/guvaal/ vindt U de uitleg over de bijna-heiligheid-bij-leven van het koppel: dat voorzetsel ‘El’ in de familienaam El Bakraou wil zeggen dat ze de Heilige door de Koran voorgeschreven Bedevaart naar Mekka met succes hebben ondernomen, en daardoor dus het eeuwige diepe respect van alle Moslims genieten. Dat bijvoegsel is een beetje hetzelfde als onze ‘Van’, maar dan met kleine letter voor een familienaam, als bewijs van een Hogere Oremus. Om het even de verdere ‘loopbaan’ van dat individu, al moet daarbij aangemerkt worden dat een leven van struikrover, van saccochen-trekker, van drugsdealer en overvallen op de eigendommen en het leven van ‘Ongelovige Honden’, in Moslim-ogen eerder een ‘verrijking’ zijn dan een schande. De Moslim Leiders in de bijna 400 moskeeën die het land rijk is, zorgen dat die reputatie in stand gehouden wordt, en blatend loopt de kudde hen achterna.

    En de politie-radar draait zijn rondjes boven al die hoofden, en vooral boven al die opgestoken achterwerken en al die koppen van haatbaarden in ’t zand. De schild daarbij van Philippe Moureaux, de verantwoordelijke burgemeester van Molenbeek, is alleen dat hij inderdaad heel misschien onvoorzichtig is geweest met de sociale mix…..

    Bloemrijk gezegd, nietwaar? En wat meer is, in het beste Parijse Fransoos, en dus met de meest nietszeggende woorden.

    En neen, in heel Coburgia, dat vol loopt met de meest gevaarlijke godsdienstzotten ter wereld, is het laatste woord hierover nog niet gezegd. Niet in voor (van de kant der Moslimwereld), en al zeker niet in tegenzin. Het wordt ook stilaan onbegonnen werk voor de Media, om zonder gezichtsverlies deze komedie verder door te trekken. De geliefde ’kijkers’ en de Eurocentjes van de geliefde ‘lezers’ blijven bijlange niet zo stom als gewenst. Zelfs politieke analfabeten, de grootste cultuur- of sportliefhebber begint het zaakje door te hebben dat ze al jaren in de maling zijn genomen en nu ontwaken in een ander land. De laatste struikelstenen en hindernissen richting burgeroorlog beginnen te vallen. De ‘racistische’ spreekkoren in de voetbaltribunes kunnen amper nog stil worden gehouden. Vooral als het de geliefde Marokkaans trio, de Broers Borlé betreft, die spijts hun opgefokte reputatie als ‘des bon Belges’, de loopwedstrijd verliezen, omdat een vierde loopjongen het stokje verloor bij het estafette-lopen.

    De kunstmatige, zwaar ideologische rode plumpudding zakt in elkaar. Bomsplinters en glasscherven vliegen er langs alle kanten uit en de chirurgen zijn fier om die den volke te tonen. Alleen zeggen die er niet bij, dat die scherven wel geen geluk brengen, maar integendeel ijselijk duidelijk zijn.

    Die zullen ooit in ‘gebedshuizen’ als ex voto tegen de muren hangen, zoals krukken dat ooit deden in Christelijke gebedshuizen….

    O ja, ook niet meer gehoord van die eerste getuigen van dat inferno, die schoten hadden gehoord, en een luide stem die iets in het Arabisch schreeuwde, net voor de spijkerbommen weerklonken in de vertrekhall? Ik ook niet. Bommen, aangekondigd in de meest voorkomende wereldtaal van Bruxellabad, in het Arabisch? Laat dat, zelfs als het al waar is, toch niet algemeen bekend geraken, want dan valt de Regering, valt de Sjarel, vallen de Koning en de Koningin, en valt o driewerf schande, het hele land….

    En als dàt een feit is, dan valt Europa en dan vallen alle ‘Staatsdragende Partijen’ van elke Natie, en kiest het Volk overal, horror referens, de Rechtse Partijen als het FN bij Franske den Hollander, de PVV van de Geert Wilders, het FPö in Oostenrijk, de Catalanen, de Schotten, de Vlamingen, het regime zoals in Polen, Hongarije, Roemenië, enz. Dan luiden in Vlaanderen overal de Vrijheidsklokken, dartelen de beiaardklanken uit de Belforten, en bovenal, luiden weer de Paasklokken omdat de duistere tijden voorbij zouden zijn.

    En ja, met volle scheepsladingen vertrekken de ‘verrijkers’ in volle ferry’s weer naar hun thuislanden, achter zich (geleerd van de ISIS) aan lange touwen meeslepend, de dikke vetgemeste maar vergane glories van het Wereld Socialisme. Aangevoerd door hun Geliefde Wereldleider, de Homo Sapiens Olio di Poepo, gewezen wereldleider van Coburgia van Italiaanse origine. Met doornen gekroond en met een rietstok als scepter, zullen gekleed, zijn stand indachtig, met een minuscuul zwembroekje.

    Ja Ja, niet zijn wil, maar die van de Destructieve Almachtige Vader (Marx) geschiedde.

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *

    VS kenden broers El Bakraoui als potentiële terroristen

    *

    De twee broers die zelfmoordaanslagen pleegden in de luchthaven van Zaventem en het Maalbeek metrostation stonden als potentële terroristen in Amerikaanse databanken. Dat meldt NBC News. Volgens twee Amerikaanse functionarissen waren Khalid en Ibrahim El Bakraoui al voor de aanslagen bekend bij de antiterreurdiensten.

    De functionarissen weigerden te zeggen in welke van de vele Amerikaanse databanken voor terreurbestrijding de namen van de broers stonden. Hoe breed die Amerikaanse lijsten ook gaan, deze onthulling doet andermaal vragen rijzen bij de kwalificatie van de Belgische autoriteiten. Die zagen de broers als kleine criminelen en niet als potentiële terroristen. Inmiddels werd Ibrahim El Bakraoui geïdentificeerd als één van de zelfmoordterroristen in de luchthaven. Zijn broer Khalid blies zich in het metrostation op.

    De Brusselse politie hield Khalid El Bakraoui in mei vorig jaar staande. Hij had, net als zijn oudere broer Ibrahim (29), zijn probatievoorwaarden geschonden. Toch liet de strafuitvoeringsrechtbank hem op vrije voeten, zo bevestigde de Bergense procureur des Konings Christian Henry aan De Morgen. Ook Turkije had erop gewezen dat het land de Belgische autoriteiten had ingelicht over Ibrahim El Bakraoui.

    Niet alleen in juli vorig jaar werd hij door Turkije teruggestuurd, maar ook nog een tweede keer in augustus.

     

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Terwijl op het Beursplein elke avond de kaarsjes branden en infantiele burgers opgetrommeld worden om met zoveel mogelijk te komen getuigen dat ze gene bang hebben, dat ze integendeel ‘solidair’ zijn (een woord dat zó uit de – gewezen - failliete Rode Vaan, of het Communistisch Manifest komt), dat dus onderwijl de aandacht wordt afgeleid van de achterliggende drijfveren voor al die barbaarse beestachtigheden eigen aan de Islam, worden daar in die middens de vuren voor morgen aangewakkerd. De Brusselse straten krioelen van kandidaat-kamikazes, die alleen maar de juiste gelegenheid afwachten. Of beter gezegd, de exacte bevelen uit de thuislanden van de Islam. Die woestijnpiraten, boven hun kaarten gebogen, met hun vingers aan de knoppen en met de blik op hun horloge, het uur ‘U’ afwachten.

    Voor ons, zwakkelingen en angsthazen, zal dat het uur zijn waarop, als een dief in de nacht, de dood toeslaat. Niet met een paar slordige vuile spijkerbommen, maar met een paar vuile nucleaire bommetjes op onze hoofdsteden.

    In oude verhalen worden dan de steden Sodoma en Gomorha genoemd, die niemand meer weet liggen, want sinds hun eigen uur ‘U’, bestaan ze niet meer. Te oordelen naar de begeleidende beschrijvingen, kan dat ‘hemels vuur’ wel een atoom-ontploffing zijn geweest, want de vrouw van zekere Lot, die op de vlucht uit nieuwsgierigheid zich omdraaiode om te kijken, werd op slag veranderd in een zoutzuil. Een stomme getuige, die daar nog altijd schijnt te staan….

    Ik vraag me af, of daar in die tijd, ook geen Groot Licht heeft rondgelopen, die heel misschien een beetje onvoorzichtig is omgegaan met de sociale mix….

    PS

    Uitspraak-regels voor Arabische namen. Zeg nooit El Bakraoui (of zoiets) zoals op de TV. De juiste uitspraak schijnt te zijn El Bakrawie. Heb ik van een vroegere zakenrelatie, die Zouaoui heette, en mij telkens met boze blik in de ogen verbeterde, dat het Abdel Zouawie was.

     

    *

    *








    25-03-2016, 16:20 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3263

    8/1647 * - De 6 Regering(en) na Zaventem & Maelbeek. Stilte voor de storm -

    *

    Vrijdag 25 maart

    Zon 6u33-19u04

    Goede Vrijdag

    H Humbert

    *

    *

    Zoek de verschillen…..

    6 (van de 9) Atoombollen, 6 regeringen, 3 in het verborgene

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Wel! Wel! Wel!, Wie we daar hebben. En van ’s morgens vroeg een beetje bij drank. Kom binnen, vent, en drinkt een pint van mij. Wel Wel! De gezellige Freddy Thielemans, de voorgaande flamboyante blaaskaak en flierefluiter-burgemeester van de Hoofdstad van het Land! Weeral als klap op de vuurpijl, een vertegenwoordiger van de corrupte maar sympathieke Parti Scandale, de Politieke Partij die als een rode draad (sic) als lont door de Islam-Terreur Partij loopt.

    Ja, U heeft het goed gelezen: de Islam is geen religie, maar in hoofdzaak een politieke partij van wereldformaat, die, net zoals de Universele Parti Socialiste, gewoon een bijeengeflanste ideologie vooropstelt die hun ware bedoeling moet camoufleren. De Islam misbruikt daarvoor de in iedere mens aanwezige godsdienstige gevoelens, en de Socialisten doen met onze Samenleving hetzelfde als uitgedrukt in de ‘Christelijke Naastenliefde’, een ‘herverdeling’ der rijkdommen van deze aarde. Deze twee ideologie, de godsdienstige gevoelens misbruiken en de herverdeling der rijkdommen, zijn als de twee richting aangevende teugels waarmee … een paard wordt bestuurd… Bestuurd door diegene die comfortabel hoog en droog in het zadel zit… Geen vier, maar slechts twee ruiters: dit is dus nog altijd niet de échte Apocalyps.

    Beide systemen zijn voor de omstaanders des duivels, omdat zij hun ware ‘roepingen’, verbergen achter geweld en onderdrukking. Zie de gewezen USSR, de Duitse Nationaal Socialisten, intentioneel verkeerdelijk afgekort als Nazi’s, ipv NaSosen, en op dat andere vlak de ISIS…. Die verwoesten gewoon alles om dan te getuigen, dat erbuiten de Islam helemaal niets is geweest.

    De 2 gezichten van dezelfde Janus-kop.

    Voor deze eerder filosofische stelling heb ik niet eens moeten nadenken: de bewijzen komen ieder uur van iedere dag wat duidelijker door, door de vlammenzee van het hellevuur van het ‘Gematigd Islamisme’ waarin we verzinken.

    Maar om op het Brusselse whisky-vat van die Thielemans terug te komen, moet U even terugdenken aan die schietpartij tussen ‘gangsters’ en die ene neergeschoten politieman, die hij afdeed als een simpele bagatel, een ‘fait divers’.

    Die gangster van toen? Die stond, eenmaal voorwaardelijk terug op vrije voeten, jaren later wel internationaal geseind, zoals dat heet, maar die liep nog altijd als een vrij man rond, daar in die Wereldhoofdstad van het Jihadisme. Waar de Politie dank zij de ‘Sharia’, nog altijd niet meer durft te komen…

    Sedert dinsdag 22 maart, even na 8 uur is die man nu van op Zaventem voor altijd opgestegen in een zee van vlammen, rook, vuur, pek en solfer, naar de hem toegezegde 72 dagverse maagden ‘liefst zo jong mogelijk, garçon) aan de voeten van zijn afgod. Een ‘Profeet’ dus, die ik in mijn verbeelding druk doende zie ‘in alle eer en deugd’, met dezelfde bezigheid, in alle eeuwen der eeuwen. Amen.

    Da’s nog wat anders, hé, dan ten eeuwigen dage rijstepap eten met gouden lepeltjes!

    Vandaar de kaarsjes die de vele misleide mensen, meestal van Slinkxe origine, ’t allenkante in kleine massa’s branden. Och, getuigen zijn familieleden, het was toch zo’n brave ingoede jongen, met een hart van goud. Hij is een martelaar in het leger van ons aller Profeet, tot welzijn van al onze Meesters, de Pietrol Pompers.

    “Gebroken armen en benen’ in de taal van Marianne, dat zijn dus ‘fait divers’, het kleingeld als ‘bladvulling’ in de Media, een bijkomstigheid om de hoop van buurtinbraken en saccochen-trekkerij aan te vullen.

    Het zijn de alledaagse dingen die nu eenmaal inherent zijn aan een wereldhoofdstad gedomineerd door ‘verrijkers’.

    En diezelfde gast blijkt nu achteraf deel te hebben uitgemaakt van een onaangekondigd ‘hemelvaart commando’… Met een luid-knallende drietraps-raket, naar Islamgewoonte, met mislukte start, want op de grond ontploft...

    Hemelvaarder, onder de radar gebleven… Niet meer dan ne kleine “faux pas” van Vrouwe Justitia, ‘une petite faute’ die niet ‘juste’ is, een kleine te verwaarlozen procedurefout, die iedereen betreurt. De verantwoordelijken, met hun pensioen in het achterhoofd, nog het meest. Maar het zijn van die ‘erreurkes’ die morgen weer kunnen gebeuren. Want alles daar in die Hogere Regionen draait daar vierkant. Op z’n socialistisch, maar koninklijk dik betaald dus.

    Erare humanum est, een eeuwenoud gezegde, dat meer dan ooit van toepassing is.

    Ja Ja, ooit zullen onze Verlichte Grote Verstanden dat soort menselijke vergissingen ook doorhebben. Van het ogenblik dat ze met hun persoonlijke neus in hun eigen persoonlijke ‘shit’ geduwd worden. Om de Islam te vernietigen, moeten we eerst de huidige corrupte Machthebbers verdrijven.

    Voorlopig moeten we het dus doen, met Hovaardigheidsbekleders van alle slag en soort die deze dramatische gebeurtenissen aanwenden om hun eigen naambekendheid op te poetsen. In afwachting dat ze als opgeknoopte worstenbroodjes aan de bomen hangen te bengelen als voer voor de vogels zonder ooit effectief ontslag te hebben kunnen nemen.

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    GEPLUKT BIJ DE VRIENDEN

    http://www.vlaamsbelang.org/

    *

    El Bakraoui : falende minister Geens moet ontslag nemen!

    *

    "Het is juist dat het niet makkelijk is om mensen die zich op een flagrante manier niet houden aan hun voorwaarden, zoals bij mijnheer Bakraoui waarschijnlijk het geval is geweest, terug in de cel te krijgen.” Met dit zinnetje tracht minister Geens zijn verpletterende verantwoordelijkheid bij de aanslagen in Zaventem en Brussel van zich af te schuiven.

     

    Maar zo eenvoudig is het natuurlijk niet. El Bakraoui, in oktober 2010 tot 9 jaar cel veroordeeld wegens zwaar banditisme (een ‘fait divers’ volgens de PS), kwam om te beginnen in 2014 reeds voorwaardelijk vrij. Fout één. Hij kon ongestoord richting Syrië trekken. Fout twee. Hij werd in 2015 opgepakt en - blijkbaar zelfs ondanks waarschuwingen van Turkije - opnieuw vrijgelaten omdat er voor de Belgische justitie "geen bewijs" was dat hij banden had met het islamterrorisme. Fout drie. Hij kon daarna zomaar onder de radar blijven en zijn wandaden voorbereiden. Fout vier.

     

    "Vier zware fouten dus, waar justitie en de justitieminister verantwoordelijk voor zijn. Vier zware fouten die vermeden hadden kunnen worden, en waardoor tientallen levens gered hadden kunnen worden", reageert voorzitter Tom Van Grieken.

     

    Het Vlaams Belang had gehoopt dat minister Geens tenminste zo eerlijk zou geweest zijn om zijn ontslag aan te bieden. Het bleek ijdele hoop. Daarom eist het Vlaams Belang zelf het ontslag van justitieminister Geens. De incompetentie van Geens heeft een veel te zware tol geëist!

     

    Ook minister Jan Jambon die vorige week nog fier verklaarde dat Molenbeek nu "opgekuist was", heeft aangetoond dat het organiseren van een veiligheidsbeleid in dit land zijn competenties te boven gaat. Ook hij zou beter eens voor de spiegel gaan staan, in plaats van voor de camera's.

     

    Om nieuwe aanslagen te vermijden, eist het Vlaams Belang een waterdicht grenzenbeleid en de preventieve opsluiting van alle door OCAD gekende islamextremisten.

     

    Klaas Slootmans

    Perswoordvoerder

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    https://youtu.be/bfKcIBS9HoI

    U hoorde zo juist ons Barbara Pas aan het woord. De Dames en Heren in het Parlesantende Halfrond waren muisstil, als door de Hand Gds geslagen dat op het spreekgestoelte van hun Heiligdom zoiets kon gezegd worden zonder een geseling te verdienen. Ook gezien? Ze gaven geen kik toen ze voor de voeten geslingerd werden, dat alle beperkende voorstellen van het Vlaams Belang decennia lang werden weggehoond. Gaan er nu eindelijk daden gesteld worden? De moordenaars van Zaventem en Maelbeek hadden daar niet moeten zijn, maar in de gevangenis. Dat moet pijn hebben gedaan …. Met de neus op de feiten gedrukt worden, in plaats van felicitaties te krijgen, het moet U als Coburg Minister maar overkomen!

     

    Och, ik heb het ook gehoord. Men zal weer ‘de koppen bij elkaar steken’, men zal ‘alles op tafel gooien’ en daar dan urenlang over ‘in debat gaan’. Men zal er alles aan doen om enerzijds de kool en anderzijds de geit te sparen…. En ondertussen alles op zijn beloop laten. Ha ja, hé, die Dames en Heren gaan hun eigen toekomst toch niet in gevaar brengen….

    Moslimjeugd die op straat juichend staat te jubelen dat de aanslagen mooi ‘gelukt’ zijn. Die daarop de Politie met stenen en flessen bekogelen. Die het gebaar maken naar de omstaanders van ‘keel oversnijden’…

    Zelfs BDW is ook kwaad (zegt hij), maar dan om de totaal verkeerde redenen. Hij is kwaad dat de ‘verrijkers’ de geboden kansen niet grijpen. Ergens anders las ik dat ze te dom zijn om te leren, en later te lui om te werken. Is ook niet juist. Die gasten zijn verre van dom, zoals bedoeld wordt, ze zijn niet lui zoals bedoeld wordt, ze zijn gewoon alleen uitermate LEEP, geslepen. Ze werken niet, ze maken niet eens hun handen vuil, maar leven van de criminaliteit, van de krijg of van de drugs of van de wapenhandel. En onze Verlichte Grote Verstanden zien dat het goed is. De sociale cohesie loopt gesmeerd. Want die gasten stemmen voor hen en zij varen daar uitermate wel bij. Ze kunnen zelfs met breed armgezwaai het geld (van anderen) uitdelen….

    Neem het vreemdelingen stemrecht af, stop met de subsidies, doe lijk met onze voorouders van amper één generatie terug, die wisten dat wie niet werkte, ook niet moest eten.

    Iedere nieuwe morgen staan de gazetten vol nieuwe aanslagen. Zonder uitzondering altijd en overal met de Islam als drijvende kracht.

    Het zou mij ten zeerste verwonderen, moest er nu beterschap komen. Ik vrees eerder het tegengestelde, want zolang er (massale) Islam is, zal er (massaal) geweld zijn. Zelfs al is men ‘solidair’ met hen en toont men er gene bang van te hebben…

    Wat juist is. Want een afgeworpen vliegtuigbom is ook totaal onschadelijk, zo lang die niet op de grond valt, maar, net zoals de Islam, in de lucht hangt.

     

    *

    *

     








    25-03-2016, 15:06 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3263

    5/868 * - De Regering na Zaventem & Maelbeek.

    *

    Vrijdag 25 maart

    Zon 6u33-19u04

    Goede Vrijdag

    H Humbert

    *

    *

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    “Gebroken armen en benen’ in de taal van Marianne, dat zijn dus ‘fait divers’, het kleingeld als bladvulling’, een bijkomstigheid om de hoop van buurtinbraken en saccochen-trekkerij aan te vullen.

    Het zijn de alledaagse dingen die nu eenmaal inherent zijn aan een wereldhoofdstad.

    Niet meer dan ne “faux pas’ van Vrouwe Justitia, ‘une faute’ die niet ‘juste’ is, en die iedereen betreurt. De verantwoordelijken nog het meest. Maar het zijn van die erreurkes die morgen weer kunnen gebeuren. Want alles draait daar vierkant. Op z’n socialistisch, naar dik betaald ritme dus.

    Erare humanum est, een eeuwenoud gezegde, dat meer dan ooit van toepassing is.

    Ja Ja, ooit zullen onze Verlichte Grote Verstanden dat soort menselijke vergissingen ook doorhebben, van het ogenblik dat ze met hun persoonlijke neus in hun eigen shit geduwd worden. Om de Islam te vernietigen, moeten we eerst de huidige corrupte Machthebbers verdrijven.

    Voorlopig moeten we het dus doen, met Hovaardigheidsbekleders van alle slag en soort die deze dramatische gebeurtenissen aanwenden om hun naambekendheid op te poetsen, in afwachting dat ze als opgeknoopte worstjes aan de bomen hangen te bengelen. Zonder ooit effectief genomen te hebben….

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    GEPLUKT BIJ DE VRIENDEN

     

    El Bakraoui : falende minister Geens moet ontslag nemen!

    *

    "Het is juist dat het niet makkelijk is om mensen die zich op een flagrante manier niet houden aan hun voorwaarden, zoals bij mijnheer Bakraoui waarschijnlijk het geval is geweest, terug in de cel te krijgen.” Met dit zinnetje tracht minister Geens zijn verpletterende verantwoordelijkheid bij de aanslagen in Zaventem en Brussel van zich af te schuiven.

     

    Maar zo eenvoudig is het natuurlijk niet. El Bakraoui, in oktober 2010 tot 9 jaar cel veroordeeld wegens zwaar banditisme (een ‘fait divers’ volgens de PS), kwam om te beginnen in 2014 reeds voorwaardelijk vrij. Fout één. Hij kon ongestoord richting Syrië trekken. Fout twee. Hij werd in 2015 opgepakt en - blijkbaar zelfs ondanks waarschuwingen van Turkije - opnieuw vrijgelaten omdat er voor de Belgische justitie "geen bewijs" was dat hij banden had met het islamterrorisme. Fout drie. Hij kon daarna zomaar onder de radar blijven en zijn wandaden voorbereiden. Fout vier.

     

    "Vier zware fouten dus, waar justitie en de justitieminister verantwoordelijk voor zijn. Vier zware fouten die vermeden hadden kunnen worden, en waardoor tientallen levens gered hadden kunnen worden", reageert voorzitter Tom Van Grieken.

     

    Het Vlaams Belang had gehoopt dat minister Geens tenminste zo eerlijk zou geweest zijn om zijn ontslag aan te bieden. Het bleek ijdele hoop. Daarom eist het Vlaams Belang zelf het ontslag van justitieminister Geens. De incompetentie van Geens heeft een veel te zware tol geëist!

     

    Ook minister Jan Jambon die vorige week nog fier verklaarde dat Molenbeek nu "opgekuist was", heeft aangetoond dat het organiseren van een veiligheidsbeleid in dit land zijn competenties te boven gaat. Ook hij zou beter eens voor de spiegel gaan staan, in plaats van voor de camera's.

     

    Om nieuwe aanslagen te vermijden, eist het Vlaams Belang een waterdicht grenzenbeleid en de preventieve opsluiting van alle door OCAD gekende islamextremisten.

     

    Klaas Slootmans

    Perswoordvoerder

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    https://youtu.be/bfKcIBS9HoI

    De Dames en Heren in het Halfrond waren muisstil. Geen kik toen ze voor de voeten geslingerd werden, dat alle voorstellen van het Vlaams Belang decennia lang werden weggehoond. Gaan er nu eindelijk daden gesteld worden? De moordenaars van Zaventem en Maelbeek hadden daar niet moeten zijn, maar in de gevangenis. Dat moet pijn gedaan hebben….

     

    Och, men zal weer ‘de koppen bij elkaar steken’, men zal ‘alles op tafelgooien’ en daar dan urenlang over ‘in debat gaan’. En ondertussen alles op zijn beloop laten. Ha ja, hé, die Dames en Heren gaan hun eigen toekomst toch niet in gevaar brengen….

    Moslimjeugd die op straat staat te jubelen dat de aanslagen mooi ‘gelukt’ zijn. Die de Politie met stenen en flessen bekogelen. Die het gebaar maken naar de omstaanders van ‘keel oversnijden’…

    BDW is ook kwaad (zegt hij), maar dan om de verkeerde redenen. Hij is kwaad dat ze de geboden kansen niet grijpen. Ergens las ik dat ze te dom zijn om te leren, en later te lui om te werken. Is ook niet juist. Die gasten zijn verre van dom, zoals bedoeld wordt, ze zijn niet lui zoals bedoeld wordt, ze zijn alleen LEEP, geslepen. Ze werken niet, maar leven van de criminaliteit of van de drugs of van de wapenhandel. En onze Verlichte Grote Verstanden zien dat het goed is. Want die gasten stemmen voor hen.

    Neem ze hun stemrecht af, stop met de subsidies, doe lijk met onze voorouders van amper één generatie terug, die wisten dat wie niet werkte, ook niet moest eten.

    Iedere nieuwe morgen staan de gazetten vol nieuwe aanslagen. Zonder uitzondering altijd en overal met de Islam als drijvende kracht.

    Het zou mij ten zeerste verwonderen, moest er nu beterschap komen. Ik vrees eerder het tegengestelde, want zolang er Islam is, zal er geweld zijn.

     

    *

    *

     








    25-03-2016, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    24-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3262

    6/1172 * - waterboarding – Bruxellabad te koop bij Amerikaans opbod -

    *

    *

    Onderdompeling tot de dood er op volgt…..

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    De verwoestende aanslagen in Bruxellabad. Dat vreemde geïmporteerd woordje ‘boarden’, (aan boord gaan), komt nu ineens uit de mond van den Donald, de volgende President van Amerika, als die tenminste voordien het lot van de andere Amerikaanse Presidenten, waarvan de laatste, J.F. Kennedy, nog vers in het geheugen, niet ondergaat. Amerika is per slot van rekening, het land der schietende revolverhelden.

    ‘Waterboarden’ was het woord van de inspiratie voor bovenstaande titel. Een behandeling om geheime informatie van weerloze gevangenen, dat men in de States heeft overgenomen van de Duitse beulen uit de kampen, die na de oorlog via het Franse Vreemdelingen Legioen in de States waren beland. En daar door hun ge-avanceerde ‘kennis’ uit de doeken te doen, gratie verkregen. Een gemakkelijke en vrij goedkope manier om zonder de handen vuil te maken, inlichtingen uit te wringen bij iedereen die in hun handen was gevallen.

    Deze niet-bloedige methode van uitwringen als een natte handdoek, was tot in de puntjes uitgekiend door de Duitse Nationaal Socialisten, die op deze manier toen al de zegeningen van het begrip ‘Sociaal Democratisch’ wilden uitdragen.

    Bart Somers, de Blauw Geschelpte Burgemeester van Mechelen zit in die zin op dezelfde golflengte als hij stelt dat IS-fanatiekelingen, die (volgens de gangbare theorie) totaal niets te zien hebben met welk danige Religie dan ook, hem doen denken aan deze SS-beulen. Nazi-beulen, zei die, om toch vooral geen link te moeten leggen met het woord ‘socialisme’.

    Een gevaarlijke redenering, Mr Somers, want dat Nazi-geweld is inderdaad gestopt, eenmaal de Nazi’s zelf waren verslagen en van het wereldtoneel verdwenen. Iets wat ik nog zo rap zie gebeuren met de Islam….

    Ja, inderdaad, de ‘Gevestigde Orde’ weet stilaan niet meer van welk hout pijlen maken…. Zonder expliciet te moeten toegeven, dat Islam = gewelddadige veroveringstactiek. Want dan moeten zij expliciet toegeven dat het Vlaams Belang al die jaren gelijk heeft gehad, terwijl zij al die tijd de medeplichtigen van die ISIS bezettings-voorhoede zijn geweest.

    Om nogmaals (en dan nog op zijn sterfdag) van Johan Cruyf te spreken: het ‘nadeel’ van Zaventem, Maelbeek, Molenbeek, Vorst, Schaarbeek, enz, kortom van geheel het Islmamitisch geworden waterhoofd Bruxellabad, biedt nu wel het ‘voordeel’ dat de boarding (in de breedst mogelijke zin van het woord) eindelijk kan ingezet worden. Lees: het terugdringen van de Islam voor de reis naar de achterkant van de maan. Met gevangenneming van hun voorhoede die meteen zou kunnen ge-waterboarded worden. Liefst met camerabeelden van elke eigenlijke bijna-doodservaring door verdrinking, uitvoerig en zo gedetailleerd mogelijk in close up in beeld gebracht. Zo ’n beetje het effect van ‘la peur du gendarme’…. Op het randje af dezelfde taferelen als verbranding en verdrinking in kooien die we van de vijand mochten genieten. Niet een paar keer in de week, maar meerdere keren per dag op alle zenders van heel de wereld. Met de boodschap, (een goed verstaander heeft maar een half woord nodig) als jullie onze Beschaving willen vernietigen, dan doen wij zó met jullie allemaal. Niet hard tegen hard, maar hard tegen onzacht.

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *

    Luckas Vander Taelen: "Brussel moét opgekuist. Maar ze kunnen het zelf niet"

    DIETER DUJARDIN

    24/03/16 - 07u00

    *

    In de zomer van 2012 stonden inwoners uit Molenbeek al neus-aan-neus met de ordetroepen. Aanleiding: een meisje in nikab. "Wie zoiets aankaartte, werd meteen bestempeld als islamofoob", zegt Vander Taelen.

    De hoofdstad die aangevallen wordt door haar eigen jeugd, is het falen van een hele Brusselse politieke klasse. Dat zegt gewezen Groen-politicus Luckas Vander Taelen, die al 30 jaar in Vorst woont. "Wees je op de radicalisering, dan was je een racist. En nu liggen die mensen daar dood." Valt dit nog te redden? "Brussel moet opgekuist. Maar wie is in staat?"

    "Ik ga Molenbeek opkuisen", zei Jan Jambon (N-VA) na de aanslagen in Parijs. Maar nu de terreurcel rond Abdeslam haar ware aard heeft laten zien, komt uit wat iedereen eigenlijk al wist: dat de ellende zich niet beperkt tot Molenbeek, Schaarbeek of Vorst, maar dat de hele hoofdstad een probleem heeft. Brussel als Hellegat, zoals Donald Trump riep? "Ik vrees dat hij misschien een punt heeft."

     

    Het is geen andere rechtse brulboei die het zegt, maar een onverdachte bron uit de hoofdstad zelf: auteur en filmdocent Luckas Vander Taelen (57). In een vorig leven was hij Groen-politicus, maar hij verliet de partij omdat die zijn kritische analyses van de multiculturele problemen maar moeilijk kon smaken. "Zeven jaar geleden ben ik beginnen te schrijven over de sluipende radicalisering in Brussel en steeds ben ik gebotst op een politiek correct denken dat blind was voor de gevaren van het oprukkende fundamentalisme. Terwijl het zo overduidelijk was dat in een aantal buurten gevaarlijke evoluties aan de gang waren."

     

    "Jaren geleden al zag je in boekhandels zeer radicale islamitische literatuur opduiken, maar daar werd niks aan gedaan. Integendeel. Al wie het aankaartte, werd neergezet als islamofoob. En nu liggen die mensen daar dood. Deze aanslag door jongeren uit de Brusselse wijken is een momentum. Als we nog eens gaan beweren dat er geen probleem met godsdienst is, dan is het hopeloos verloren. Maar ik probeer positief te blijven. Het goede nieuws is dat elk probleem op te lossen is. Maar dat is het enige goeie nieuws."

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    De Ex-Agalevër Vander Taelen als ervaringsdeskundige die het nog kan voort vertellen….

    Ja Ja, heb het altijd al gezegd: dat Arabisch sprekend waterhoofd op Vlaams grondgebied moet in openbare verkoop gesteld worden, en verkocht aan de meest biedende. Waarbij we weten dat het meest zal opbrengen indien verkocht aan de Saoudi’s. Anders zijn de Russen of de Amerikanen de tweede mogelijkheid. Laat ze dus maar tegen elkaar opbieden. Betaling in klinkende munt.

    Het beste scenario zou zijn, dat de Arabieren het eerst kopen, betalen, en dat het daarna plat gegooid wordt door een van de twee anderen. Volle medewerking, op voorwaarde dat wat er daarna nog overblijft, een soort steen-woestijn, terug in handen komt van de oorspronkelijke eigenaars, die wel geen twee keer over dezelfde steen zullen vallen om van dat boerengat met dank aan de PS de Europese hoofdstad van de criminaliteit te laten maken.

    En Allah (of wat ervan overschiet) kan dan alvast terug in zijn eigen zandbak kruipen in het Midden Oosten.

    Wij, we hadden al lang onze buik vol van dat goede, en nu is daar het moment om dat te bewijzen. Eind dit jaar zullen er twee wereldleiders zijn, die geen van de twee iets voelen voor afgoden, noch voor een Planetaire Nieuwe Wereld Orde. Daar hoeft toch geen tekeningetje bij?

    De Oude Gewaden hebben afgedaan, de wereld behoort aan ieder Volk zoals dat door Goed geschapen is, ieder binnen zijn eigen zelfgekozen (en veilige) grenzen.

     

    *

    *

     








    24-03-2016, 17:57 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3259

    5/852 * - gasboetes zijn onwettelijk -

    *

    *

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Een ‘Fröbel’-leerkracht zou het beter doen dan de meesten van onze duurbetaalde politici. Die hebben een zwerm ambtenaren, groter dan een bende mussen achter zich aanlopen, en toch produceren ze, zelfs aan de lopende band, voorschriften, decreten en wetten die om de haverklap elkaar tegenspreken. Zo danig kreupel en mismaakt als ze zijn.

    Nu blijkt dat een elektronische handtekening geen echte handtekening zou zijn. En daar staan ze nu, met open mond te staren als een zieke hond naar een zieke koe.

    Enne, o ja, die ‘Verbaliserend Ambtenaar’, zelfs al draagt hij die titel verhoogd met de bijhorende bezoldiging + ‘voordelen alle aard’, van ’Sanctionerend Ambtenaar’ is daartoe blijkbaar wettelijk niet eens gemachtigd, want ‘onbekwaam’. Onbekwaam in de strikt juridische zin van het woord, want als schatplichtige aan de plaatselijke politicus is hij vanzelfsprekend geen achterlijke stommeling.

    Benieuwd welk bijvoeglijk naamwoord Donald Trump hierover naar ons hoofd zou slingeren. Neen, voor ons (heel de reutemeteut in Bruxellabad) mag die man de verkiezingen niet winnen. Ons aller lieveling, J.F. “Kenjendie” werd indertijd omver gekogeld, nu is het de beurt aan een Republikein. Elk z’n toer is niet teveel.

    Maar om op de juiste juridische bezwaren terug te komen: de Gemeentelijke Overheid is rechter én partij, waar is het vermoeden van onschuld. Het recht op verdediging?

    Ach kom, het is zoals met alles. Aan de vruchten herkent men de boom. En socialisten zeggen het toch zelf, dat ze het geld halen waar het zit?!

    Het is niet voor niets dat het juist ene Van de la Liere is die de trom roert. Moest ik tijd hebben: wat zou het nuttig zijn, in het licht van de huidige hetze, de indieners van deze initiële ‘Wet’ voor het voetlicht te brengen. Dat de PS van Olio di Poepo daar dicht bij stond, is nog geen excuus!

    Wat nu, Heren GAS-schuimers? Terug de ogen sluiten, als jullie die ‘hangjongeren’ van ingevoerde origine de zitbanken in het park zien molesteren? Als er een of twee Pegida-wandelaars met opschrift op het voetpad wandelen, in wat U als een ‘Verboden betoging’ bestempelt? ?

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *

    *

    GAS-boetes op de helling

    11-02-16, 06.08u - Bron: Belga

    Een politierechter heeft een Oostendse GAS-boete nietig verklaard, omdat het niet zeker is dat de digitale handtekening ook effectief van de bevoegde ambtenaar komt. De uitspraak is een precedent voor burgers die hun boete willen aanvechten. Burgemeester Johan Vande Lanotte gaat in beroep tegen de uitspraak. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

    De uitspraak van de rechter in Oostende is niet het enige geval dat het systeem van GAS-boetes op losse schroeven zet. Volgens de kranten van het Mediahuis vrezen gemeenten in ons land ­ vrezen de invoering van GAS-boetes te moeten uitstellen, anderen riskeren hun ambtenaren te moeten verbieden nog langer GAS-boetes uit te schrijven. En dat allemaal omdat een wettelijk verplichte opleiding niet langer wordt georganiseerd.

    De zogenaamde "sanctionerende ambtenaar" - die zowat aan het hoofd van de gemeentelijke GAS-ambtenaren staat - moet die cursus hebben gevolgd. De provinciale opleidingsscholen zijn er echter mee gestopt omdat er onvoldoende kandidaten op afkwamen om de cursus tegen kostprijs te kunnen organiseren.

    Gemeenten die net een sanctionerende ambtenaar hebben aangenomen, of dat van plan zijn, zitten met een probleem omdat ze die ambtenaar niet op deze verplichte cursus kunnen sturen, aldus de krant. Ook gemeenten die nu al GAS-boetes uitschrijven, maar waar de speciaal opgeleide sanctionerende ambtenaar vertrekt en er vervanging nodig is, kunnen in de problemen komen.

    Onder andere de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten eist een snelle oplossing. Bij Binnenlandse Zaken is men nog maar pas op de hoogte van het probleem.

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Met het risico als ‘xenofoob’ te worden gedeclasseerd, nog heel even terugkomen op de reden waarom al de OCMW-stadskassen de laatste jaren zo rap op droog zaad zitten. Gelieve dit woord, net als op een kruiswoordraadsel, zelf in te willen invullen.

    U zult het mij zelfs weeral ’n keer kwalijk nemen, als ik in dit verband de Taqyuilla van de IS Lam-metjes erbij haal. Die GAS-dinges zijn inderdaad noch min noch meer een sluiks maneuver om met valse voorwendselen over de middelen te kunnen beschikken om altijd voort de monden open te houden van die nooit aflatende aanzwellende stroom ‘blijvelingen’.

    Rechtuit stellen dat men met dit doel in de beurzen snijdt, durft men niet zeggen. Dus moet er ergens de schuld van de burger erbij gesleept worden. Kruimels voor de vogels gestrooid? Kassa! Teveel achterover geleund op die stadsbank? Kassa! Kassa! Vuilnis opgeraapt achter de hielen van een bruin snotjong, om het in de papiermand juist erboven te deponeren? Kassa! Kassa! Kassa! Te vermenigvuldigen met 10 in de tiende macht, want de vijand slaapt nooit.

    Wat maakt dat er per einde maand, overal nieuwe ‘vergaderingen’ nodig zijn om de resultaten te evalueren. Uiteraard besloten met een informeel maar rijkelijk begoten… ronde tafelgesprek.

    En de burger, hij ploegde voort.

     

    *

    *

     

     








    24-03-2016, 12:12 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3258

    5/744 * - ëgoda Dresden xenofoob – 2 treinen frontaal -

     

    *

    Donderdag 24 maart

    Zon 6u36-19u03

    Witte Donderdag

    H Catarina van Zweden

    *

    Even buiten Rome gaat Paus Franciscus, in navolging van de Grote Baas, de voeten wassen van 11 naar hier gevluchte ‘blijvelingen’ in een van de ontelbare AZC.’s. Waarbij Hij wel voorbij gaat aan het feit, dat de Grote Baas, op de avond vòòr Zijn lijden, deze daad van nederigheid stelde met de voeten van zijn eigen leerlingen, de Apostelen.

    Hopelijk voor Hem, zullen daar geen IS-fanatiekelingen tussen zitten met Antrax tussen hun tenen….

    *

    *

    Een bijeenkomst van de xenofobe organisatie Pegida in Dresden, Duitsland. ©AP

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Die twee gelijkluidende woorden BlindelinKs en blindelinGs zeggen toch genoeg. Gezien? Onderaan de afbeelding dat Pegida de eretitel ‘xenofoob’ heeft meegekregen. ’t Is wel een goeie die ’t zegt!

    Maar mag ik vragen, eerst zeer aandachtig onderstaand betoog te willen doornemen? Aandacht: het werd getoonzet door de Linkxe Troela Petra Pau (Petra het Pauwenstaartje?). Zij is SPD (Soc.Partein deutschlands, de opvolger van de NSDAP) en coalitiegenoot van de CDU van la Markelina.

     

    Ziezo, nu weet U (tegen de achtergrond van 22/3 in Maelbeek en op de luchthaven),waartegen U zich moet schrap zetten om geen aanhanger te worden van de Nationaal Socialisten van A.H.

     

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    *

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *

    Aantal extreemrechtse incidenten in Duitsland sterk gestegen

    11-02-16, 06.19u - Bron: Belga

    *

    Aanvallen op asielcentra of rechtse haatpropaganda: het aantal incidenten met extreemrechtse inslag is in Duitsland het voorbije jaar sterk gestegen. Een voorlopige balans van de veiligheids-autoriteiten hebben het over 13.846 delicten, of 30 procent meer dan in 2014.

     

    De cijfers werden opgevraagd door Die Linke-politica Petra Pau, bij het ministerie van Binnenlandse Zaken.

    In 2014 werden er 10.541 rechts-extremistische strafbare feiten geregistreerd.

    Ook de ernst van de feiten neemt toe: vorig jaar werd er 921 keer geweld gebruikt (496 keer in 2014), waarbij 691 slachtoffers (431 in 2014) vielen. Het geweld tegen buitenlanders verdubbelde bijna. Het aantal gewonden nam toe van 272 tot 495.

    De politica noemt de statistieken alarmerend. "Dagelijks tellen we drie tot vier rechts-extremistische gewelddaden. Het extremisme is een gevaar voor iedereen die niet in het vijandige mensbeeld van de Nazi's past".

    Volgens haar werkten de problemen met de opvang van vluchtelingen in Duitsland als een katalysator.

     

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Ik hoop dat U evenveel als ondergetekende heeft genoten van dit Belga-bericht, weergegeven door DM.

    Ja, inderdaad, het is hoog tijd dat we het Duitsland van Merkel wat beter in de gaten houden. Niet alleen omdat de Conferentie van München (30/9/1938) weer opduikt (Zie https://nl.wikipedia.org/wiki/Verdrag_van_M%C3%BCnchen

    Waar de Groten der Aarde naïef-weg bijeen kwamen om elkaar te… bedotten. Neen, daar is ook dat treinongeval in Beieren, waar 2 treinen aan meer dan 100 km/u op een recht stuk spoor van veel kilometers lang frontaal tegen elkaar botsten. Uitleg: ’n verstrooid seingever had het rood om de trein nog rap door te laten, op groen gezet.

    Was die seingever misschien ’n nieuw soort Duitser, zoals bedoeld door Merkel? Een ‘slapende’ ISIS-ser-Jihadist die de Sharia4Germany een duwtje in de rug wilde geven? Om op die manier te verduidelijken dat men in Europa nergens meer veilig is?

    De ware echte oorzaak zal aldus, in afspraak met Amerika, de beschermers van IS, nooit vrijgegeven worden. IS zal dus nog niet zo gauw de aanslag opeisen. Maar we blijven wel gewaarschuwd.

    *

    Vroeger had men de mond en de gazetten vol met de ‘AS’ Rome-Berlijn. Ondertussen is er een nieuwe AS in de maak, die alfabetisch een heel stuk logischer is: Ankara-Berlijn. Een AS die trouwens veel beter past in de oorlogsstrategie van de USA.

    Zo ook ongeveer begon Hitler (1941) de geplande aanval op de Sovjet Unie, om hun niet eens bestaande ‘verrassings-aanval’ op Duitsland te voorkomen.

    Ja Ja, we herbeleven alles inderdaad nogmaals voor de zoveelste keer. Alleen laat de USA nu veel vlugger in hun kaarten kijken dan toen.

    Met de dag wordt de vraag steeds prangender, wat de USA zal doen als de handen van de Socialisten Democraten daar na 11/2016 van de knoppen zullen zijn weggehaald. Anders gezegd, al de wereldwijde oorlogszucht daar zal zijn weg ge-ebd. En als de Europese Unie ondertussen helemaal zal geworden zijn zoals haar naam zegt, een Unie, en geen spijtzwam voor ‘wij’ tegen ‘zij’.

     

    *

    *

     










    24-03-2016, 11:56 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    23-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3260

     

    5/788 * - - Zaventem als voorspel -

    *

    *

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Sedert vanmorgen 08 uur (het begin van het Inferno in Maalbeek en Zaventem) ben ik er niet aan uit: is wat daar gebeurt nu HART of HARD? – En eigenlijk maakt het niets eens wat uit. Een beetje Nationale Rouw, vooral niet veralgemenen en hoogstens spreken van ‘terrorisme’, maar nooit van de drijfveren van de moordenaars. Zouden de Media dàt durven vermelden, dan wisten ze meteen dat we de facto in oorlog zijn. De Moslim Executieve verklaart goed op voorhand, dat ook zij ‘getroffen’ zijn…. Maar keuren ze deze wreedheden openlijk af? Ik vrees van niet. Hun straatjeugd zal weer op straat kunne komen om te dansen van vreugde.

    Sjarel en Taalparticularist Michel schoot de Oppergaai. ’n Zwarte dag, volgens hem, maar hij zei ‘Zouarte dag’ en brak daarbij bijna zijn benen. Neen, een link met 2004 en het vermoorde succes van het toenmalig Vlaams Blok (+24%) had er niets mee te zien.

    Maar had men 12 jaar geleden rekening gehouden met de waarschuwende woorden die het Vlaams Blok (net als Geert Wilders) voor de Rechter bracht, dan was er nu dat échte drama niet gebeurd. Want de Islam geweerd als zijnde een levensgrote bedreiging van onze veiligheid. En zeker geen ‘verrijking’.

    Uiteraard helpt deze redenering de doden en de gekwetsten geen stap vooruit.

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *

    *

    Dit zijn de verdachten van de aanslagen op Zaventem. De foto werd eerder al door een politiedienst getwitterd terwijl die enkel diende voor intern gebruik. Na contact met gerechtelijke bronnen werd onze redactie bevestigd dat we dit beeld intussen kunnen brengen. De man met de witte trui wordt actief opgespoord voor zijn betrokkenheid bij de aanslagen op de luchthaven in Zaventem. Wie de twee anderen zijn is onbekend.

    Dit is een breaking news artikel. Deze pagina wordt elke 5 minuten automatisch herladen.

    HLN.be-nieuws in je facebook nieuwsfeed?

    *

    Geert Wilders over Brussel: “Het is tijd om te handelen!”

    De Nederlandse PVV-leider Geert Wilders heeft zich in een persmededeling met duidelijke woorden uitgelaten over de islamitische terreuraanslagen in Brussel: “Ik ben zeer geschokt over de gebeurtenissen van vandaag in Brussel. Op het vliegveld van Brussel werden reizigers koelbloedig vermoord, forenzen werden gedood in de metro. Opnieuw troffen islamitische Jihadisten de vrije wereld keihard en slachtten tientallen onschuldige mensen af.”

     

    “Na Parijs, Boston, Londen, Madrid, New York sloeg de terreur deze keer toe in Brussel. De volgende keer zou het Amsterdam kunnen zijn. Het is tijd om te handelen. In de eerste plaats moeten we onze nationale grenzen sluiten en alle Jihadisten oppakken, aan wie we het dom genoeg hebben toegestaan om uit Syrië terug te keren. Ook moeten we de mensen de waarheid vertellen. De oorzaak voor al dit bloedvergieten is de islam. We moeten het Westen de-islamiseren. Dat is de enige manier om ons leven en onze vrijheid te beschermen.”

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Moest U daar geweest zijn, U zou ze heel zeker niet erkend hebben. Tenminste, zo lang ze hun bek hielden. Het zouden zelfs die drie vriendelijke buurmensen uit Uw eigen straat kunnen geweest zijn. Tot er ineens mitrailleursalvo’s weergalmden en er in ’t Arabiers geschreeuwd werd. Allah Akbar zal daar wel bij geweest zijn, maar hebben de media enerzijds wel gehoord, maar anderzijds dan weer niet.

    Dat de Staatsvuiligheid de tips uit Rusland voor deze aanslagen zou verwaarloosd hebben: daar worden hoogmoedig de schouders voor opgehaald. Wat weten die Russen toch daarvan!

    De moraal van dit horror-verhaal?

    Dat deze ‘oefening’ maar een kleine generale repetitie is voor de eigenlijke aanval die er zit aan te komen. Nu werden vooral de maatregelen en de reacties van de Overheid getest. Het moet een koud kunstje zijn om de volgende keer via de ontstane chaos en de officiële machteloosheid voorgoed de Macht te grijpen. Door, zogezegd voor het algemeen Wekzijn, de Shariah in te voeren.

    *

    Geloof me, beste mensen, ik zit er mee in, voor de zoveelste keer weer eens geen vrolijker voorspelling te kunnen formuleren. De eigenlijke vertoning moet nog beginnen. IK vrees zelfs met grote vreze dat jammer genoeg de realiteit de verbeelding weer eens grondig zal overtreffen. Ik heb er geen goed oog in.

    Het is geleden van de Oorlog ’14-’18 dat ons Land nog zoveel bekijks had in het Buitenland. Uitzondering misschien voor het bombardement op Mortsel (1944) bedoeld voor de Minerva-fabrieken waar het Duitse Luftwafe vliegend materieel werd opgelapt. Daar vielen toen op korte tijd bijna 1.000 doden. De Amerikaanse vliegeniers hadden blijkbaar de verkeerde coördinaten gekregen, want zij bombardeerden het centrum van de stad. De V² op Cinema REX (800 doden) was da weer een gerreche oorlogsdaad van de Nazi’s. Voor de doden was dat een essentieel verschil.

    Anders gezegd, in minder dan 30 seconden brengt de Islam dezelfde wereldbekendheid als 4 jaar oorlog in Flanders Fields.

    De oplossing? Stelselmatig in heel Europa dat soort ‘monsters’, zonder onderscheid of ze nu hard of hart zijn, oppakken, en laten verdwijnen volgens de welbekende Nationaal Socialistischer werkwijze, namelijk in N.N.: Nacht und Nebel. Harde tijden vragen nu eenmaal harde maatregelen.

     

    *

    *

     

     

     

     

     










    23-03-2016, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    22-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3257

    4/748 * - mosbruik in de miskee telt niet mee -

    *

    *

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Neen hoor, want misbruik in de Kerk, dat wordt uitgesponnen tot er nergens nog Nonnen, Pastoors of Bisschoppen meer over zijn. Met of zonder bewijzen, doet er niet toe. Maar de geschriften blijven komen. Precies alsof de Duivel ermee gemoeid is.

    Islammers daarentegen zijn de Duivel zelf en derhalve laten die zich niet verjagen.

    Kinderporno in een ‘Gebedshuis’?! Wat je nu zegt! O, in de Moskee, bedoel je. Dan zal die daar zeker ingelogd geweest zijn door een jaloerse Pastoor, of zo. Moslims moeten helemaal niet in het geheim naar kindermisbruik kijken: het is gewoon de bevestiging van een van hun ‘liefste Geloofspunten’. Maar dat moet onder ‘Geloofsgenoten’ blijven, hé! Geen pottenkijkers.

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    GEPLUKT BIJ DE VRIENDEN

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    http://blog.seniorennet.be/rechts/

    http://nageltjes.be/wp/

    http://www.golfbrekers.be/

     

    Geen aanhoudingen voor kinderporno in moskee

    Het Mechelse gerecht heeft in 2012 extreme kinderporno aangetroffen op de computer van de moskee Al Sunna, maar het onderzoek naar de feiten stierf in 2014 een stille dood. De daders werden niet vervolgd en de slachtoffertjes werden nooit geïdentificeerd.

    De Mechelse politie en het parket krijgen eind 2012 een tip van een gewezen bestuurslid van Al Sunna (tegenwoordig de Mechelse Moskee) in de Olivetenvest. Op de computer van de moskee zouden mogelijk kinderpornografische beelden te vinden zijn. De tipgever staaft zijn beweringen met vage foto’s van een computerscherm op zijn gsm. De man suggereert dat de computer vooral wordt gebruikt door de toenmalige imam van de moskee en voegt er aan toe dat de imam omwille van de pornografische beelden werd ontslagen.

    Het parket van Mechelen laat door de politie in alle discretie een kopie maken van de harde schijf. De computer crime unit van de federale politie krijgt de opdracht om de immense hoeveelheid bestanden te doorzoeken. De computerspecialisten stellen vast dat er vanop de computer geregeld naar pornografische websites werd gesurft.

    “Grondig onderzocht”

    Volgens het Mechelse parket werd het dossier “grondig” onderzocht. “Maar omdat meerdere personen toegang hadden tot de computer, hebben we nooit kunnen bewijzen wie verantwoordelijk was voor de beelden op de computer”, zegt Lieselotte Claessens. “Bovendien was het niet zeker of de personen op de foto’s ook echt minderjarig waren.”

    De versie van het parket doet meerdere bronnen steigeren. “De foto’s zijn overduidelijk: dit zijn minderjarigen die worden misbruikt. Helaas heeft men geen enkele moeite gedaan om die slachtoffertjes te identificeren”, klinkt het. “Net zoals men niet verder heeft gezocht naar de daders. Men vond het belangrijker om de lieve vrede te bewaren en de moslimgemeenschap niet te verontrusten. In Mechelen wast men zich met Keuls water. Het ruikt lekker, maar hygiënisch is het niet.”

    Lees dit weekend het hele verhaal in Gazet van Antwerpen

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    En dat het juist de GVA moet zijn die dat aan het groot klokzeel hangt. Met de vorige Burgemeester zou dat gene waar zijn geweest.

    En ‘denkte’ nu waarlijk dat het Mechels Gerecht niets anders te doen heeft, dan prentjeskijkers het leven lastig te maken?! Zelfs al zouden daar in die Moskee erge dingen zijn gebeurd: die waren toch niet openbaar, maar voorbehouden aan die enkele vertrouwelingen van een Imam die al lang voldoende gepijpt zijnde, de pijpen uit is. Wat wijwater daar over, en de boel is weer proper.

    *

    Bij het ter perse gaan, nog via Google vernomen, dat in de Maneblusserstede de Moslims en de Christenen samen bidden. Persoonlijk vind ik het niet kunnen, dat er daarbij geen Godloochenaars of Loge-meesters uitgenodigd waren. Pure discriminatie en zelfs zwaar racistisch! Dat het Vlaams Belang geweerd wordt, tot daar, maar dat de Groenen daarbij verdomd nog-aan-toe, ook vergeten werden, is politieke chantage en vulgair machtsmisbruik.

    *

    Tja, met een oldtimer Vlaams Nationalist als Burgemeester, eerst fervent VU-ër, later vaste compagnon aan boord bij Bert den Bleiter, om uiteindelijk open te bloeien in de Blauwe Kruidentuin, kan men zich aan alles verwachten. Alles in Mechelen valt hem goed mee. Vooral in de portemonnee….

    Bartje Somers staat diagonaal tegenover de visie van DeWinter. Het verschil wordt gewoon gemaakt door de O-de-Cologne die de ene wel en veel gebruikt, en de andere niet. Die hoort vooral het donderen in die stad aan de Rijn en gedraagt zich dan ook consequent daarnaar.

    Wordt vervolgd. Vervolgd? Hoezo? Ja, vervolgd. Hier, maar niet in Mechelen…..

    *

    *

     








    22-03-2016, 14:36 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3256

    6/1068 * - onze Instellingen zijn kazen voor de ratten -

    *

    Een hedendaagse her-uitgave…

    ’van n oud Middeleeuws Ridderverhaal

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Roelantslied

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Neen, de ‘toorn Gods’ zal het wel niet meer zijn, want dat sprookje is afgeschaft door de moderne progressieve heilsleer. Zelfs dat ander spreekwoord van ‘Helpt Uzelf, zo helpe U God’ moeten we nu zien in de eerste betekenis. Deze van als we maar blijven onszelf helpen, dan zal ‘het we onze tijd wel duren’ – Ondertussen hebben we onze ‘soaps’, hebben we de ontelbaar vele voetbalcompetitie, hebben we de met de seizoenen op en eergaande fietswedstrijden. En, niet te vergeten, de vele zomer-festivals met pintjes à € 3,- het stuk. Zeg wete ‘t al? De begroting, sedert de Nieuwe V Alliantie, klopt langs geen kanten meer. Ons land is om zeep. Maar wa geeft da? Als we dood zijn, groeit er gras op onze buik, gras op onze buik, gras op onze buik. Idealen? Da’s iets voor de Chiro-jeugd die nog altijd rondgaan met ’t Parochieblad. Pardon, ‘parochieblad’ mag ook al niet meer. Dat is nu ‘Kerk en Leven’ waarin vooral de klemtoon is komen te liggen op onze morele plicht om vooral onszelf niet te helpen. We zijn een Samenleving geworden liefst zonder herinnering aan het verleden (het Vak Geschiedenis is toch uit de eindtermen? geweerd) en dus ook zonder toekomst. We leven immers in het heden, hier en nu. We zijn onderweg, maar weten niet van waar we komen, of waar we naartoe gaan. De honden blaffen zoals voorheen, maar er is geen karavaan meer om voorbij te trekken. Alles staat stil.

    Want onze Samenleving, die houdt de adem in voor wat staat te gebeuren. Want het oude Romeinse adagio is daar terug, waarin de mensen van toen zich afvroeg ’wie gaat ons beschermen tegen onze beschermers’?

    Leest U even hierna deze bijdrage van Xander, en U weet het.

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Steeds meer moslim agenten weigeren synagoges te beschermen en kiezen kant jihadisten

    *

     

    Aantal radicale islamisten in Frankrijk volgens ministerie in één jaar met 50% gestegen – Duizenden ISIS-extremisten geïnfiltreerd in samenleving, politie en leger

    *

    Een soldaat maakt samen met twee jonge moslims de verkapte Nazi-groet, pal voor een synagoge in Genève. (2)

     

    Volgens het gerenommeerde Gatestone Institute weigeren met name in Frankrijk steeds meer moslim-agenten om synagoges en andere Joodse instellingen te beschermen. Ook willen velen niet meedoen met een minuut stilte voor de slachtoffers van islamitische terreuraanslagen. Wat critici al jaren geleden voorspelden, is dus aan het gebeurden: moslims zijn als een ‘vijfde kolonne’ tot diep in de overheid doorgedrongen, en beginnen daar nu stap voor stap hun eigen religieuze ideologie te volgen en zich tegen het Westen te keren.

     

    Le Parisien publiceerde een gelekt vertrouwelijk rapport van het Departement van Openbare Veiligheid, waarin gedetailleerd stond beschreven hoe minstens 17 moslim agenten tussen 2012 en 2015 radicaliseerden, en tijdens hun patrouilles zelfs naar islamitische (strijd)liederen begonnen te luisteren.

     

    Volgens de anti-terreureenheid van het Franse ministerie van Binnenlandse Zaken waren er op 1 januari 8250 bekende extremisten in het land, een stijging van 50% in slechts één jaar tijd. Sommigen waren naar Syrië gegaan om zich bij ISIS aan te sluiten, anderen waren tot in alle lagen van de samenleving en ook de overheid geïnfiltreerd, inclusief de politie en het leger.

     

    ‘Zionisten moeten worden vermoord’

     

    Steeds meer moslim agenten weigeren om synagoges te beschermen of een minuut stilte in acht te nemen voor de slachtoffers van islamitische terreuraanslagen, vooral als er zich Joden onder deze slachtoffers bevonden. Het feit dat deze islamisten bewapend zijn en toegang hebben tot de meeste databases van de overheid, zorgt ervoor dat de toch al in verdrukking gekomen Joodse gemeenschap in Frankrijk zich nog meer zorgen maakt over de toekomst.

     

    Eén islamitische agente noemde op Facebook haar uniform al een ‘smerig vod van de Republiek’ waar ze haar handen aan afveegde. Na de aanslagen op Charlie Hebdo en een Joodse supermarkt in januari 2015 in Parijs, waar 17 mensen omkwamen, schreef ze: ‘Gemaskerde aanval geleid door Zionistische lafaards... Ze moeten worden vermoord.’

     

    ‘Dit is nog maar het begin van wat komen gaat’

     

    ‘Dit is nog maar het eerste signaal van wat er komen gaat,’ waarschuwt Daniel Greenfield van FrontPage. ‘Maar ze plegen tenminste geen bomaanslagen op synagoges – nog niet.’

     

    De politie in Parijs houdt vol dat dit soort voorvallen zeldzaam zijn, maar besloot desondanks om het gedrag van moslim agenten wekelijks tegen het licht te houden, zodat radicalisering vroegtijdig wordt gesignaleerd.

     

    Gezien de uitgestrekte wijken in Parijs (en tientallen anderen grote steden) die al vele jaren worden beheerst door criminele moslimbendes, waar de politie enkel nog in zwaar gepantserde ME-voertuigen durft te komen, lijkt de Franse politie ondanks alle aanslagen de ontkenningsfase nog altijd niet te zijn ontgroeid. En dat voorspelt niet veel goeds voor de Joden in het land, noch voor de autochtone Fransen.

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Ja, die fameuze ‘Eindtermen’ die steeds maar nauwer worden, omdat ze van alles iets meepikken. Van alles wat, maar liefst niet teveel. Nergens iets grondig, en al zekerlijk geen Vak ‘Wellevendheid’, want het woord ‘respect’, of ‘gezag’, dat is niet meer van onze tijd. De briefdrager, de wijkagent of de schampetter? Dat zijn de kleine nevenrolletjes in de soaps.

    Wie kent er nog ‘De 10 Geboden’, en erger, wie leeft er nog volgens die Goddelijke ge- en verboden? Vroeger heette ‘Het achterhouden van het loon der werklieden’ een ‘wraakroepende zonde’. Dat was de werkgever met zijn gezicht plakken in zijn eigen geweten. Nu zijn daar de voorbijgestreefde pakbonden voor, die niet eens meer weten dat hun leden alerter zijn dan zijzelf. Want de vooruitgang, die beperkt zich tot de krijtlijn op de grond waar het domein van de Slinkse Hovaardigheidsbekleders begint.

    Vrijheid? Die ligt al lang niet meer in de handen van het Volk, maar in de handen van deze ‘Elite’ en van hun Pretoriaanse Wacht, een begrip uit de Antieke Romeinse Geschiedenis.

    Of liever, dichter bij ons eigen roemrijk verleden, in het Roelantlied, bekend om de wanhopige strijd in de achterhoede in Roncevaux, na een jarenlange strijd tegen de … Saracenen. Toen ook al (de jaren 1.000) een verhaal van strijd en verraad tegen de IS van toen….

     

    *

    *

     

     

     








    22-03-2016, 13:56 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3255

     

    5/773 - A f Deutschland is dat wel de goede richting? – Proces Wilders maakt het politiek proces tegen het VB van 2004 wereldwijd bekend -

    *

    *

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Of de Rode Pijl van die ‘Alternative’ wel de goede richting is, valt nog maar te bezien. Er zijn ook wel in dezelfde kleur rode verkeerslichten, maar die zijn daar geplaatst precies voor onze veiligheid. Rode pijlen om het verkeer te regelen die, toppunt van onmogelijkheid, daarbij nog naar omhoog wijzen: ze kunnen wel de normaal geworden verwardheid in de geesten weerspiegelen, maar ons niet vooruithelpen. Zo’n rode pijl in de lucht, wijst op mensen in nood.

    Maar goed. Eens zien welk vel van welke beer daar de huid zal geschoten worden. Alles is beter, als de huidige roofvogels maar uit de lucht geschoten worden. Een beetje mede-alternativiteid zie ik tenslotte wel zitten. Alhoewel er veel twijfel bestaat, of deze ‘Wende’ wel zal doordringen in Den Haag. Want we vrezen de alternatief werkende selectieve geesten van die mensen daar.

    Ook kris-kras vliegend, bereiken Rode Pijlen, net als duivels, toch altijd hun doel.

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

     

    https://ejbron.wordpress.com/

     

    Nordrhein-Westfalen neemt geen Marokkanen meer op

    De Duitse deelstaat heeft een opnamestop voor Marokkaanse “asielzoekers” uitgeroepen. De reden: in het rapport van het ministerie van Binnenlandse Zaken over “de situatie van de asielzoekers uit Noord-Afrikaanse landen van herkomst in Nordrhein-Westfalen” (in bezit van “Bild”) staat dat alleen al vorig jaar het aantal toewijzingen van Algerijnen met 299% en van Marokkanen zelfs met 353% gestegen is.

     

    Nu dienen de Marokkanen, die nieuw in Duitsland aankomen, over andere deelstaten verdeeld te worden. In januari 2016 was het aantal Marokkaanse “asielzoekers” zelfs met 747% toegenomen! Bovendien wonen er in Nordrhein-Westfalen al meer dan 6000 Noord-Afrikanen, die eigenlijk onmiddellijk uitgezet zouden moeten worden.

     

    Minister van Binnenlandse Zaken Ralf Jäger (SPD): “Immigranten uit het Noord-Afrikaanse gebied treden buitenproportioneel als criminelen in verschijning. Vaak gaat het om alleen reizende jonge mannen.”

     

    Explosief: Bij de Noord-Afrikaanse verdachten steeg het aantal van in staat van beschuldiging gestelde Algerijnen van 903 in het jaar 2013 naar 4.995 in het jaar 2015, bij Marokkanen van 3.956 naar 6.208!

     

    De afgelopen drie jaar vond er een regelrechte explosie plaats betreffende het aantal delicten. Bij de Algerijnse verdachten was er sprake van een verzesvoudiging van het aantal delicten van 2.193 (2013) naar 13.231 (2015)! Bij Marokkanen steeg het aantal delicten met 56% van 9.417 naar 14.733!

     

    Alarmerend: Eigenlijk worden van de 100 bewoners in een asielzoekerscentrum 1,4% crimineel, bij Marokkanen (33,6%) en Algerijnen (38,6%) is dit daarentegen meer dan een op de drie “vluchtelingen”!

     

    Deskundige binnenlandse zaken van de CDU, Gregor Golland: “Strengere en snellere veroordelingen zouden behulpzaam zijn, het gebruik van body-cams bij de politie om bewijsmateriaal te hebben, evenals een consequente uitzetting van bij de politie bekende daders zonder verblijfsvergunning.”

     

    In het nieuwe rapport van het ministerie van Binnenlandse Zaken zijn voor het eerst alle cijfers van de verschillende onderzoeksgroepen van de politie “Casablanca” (Düsseldorf), “NAFRI” (Keulen) en “Maghreb” (Dortmund) samengevat.

    Bron:

    www.bild.de
    Door: Frank Schneider

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Onze op sensatie beluste nieuwsbladen hebben dus weer de selectieve kant van hun hersenen laten werken. Stel U even voor, dat de geciteerde criminaliteitscijfers over originele Duitsers had gegaan. Zelfs Vlaanderen Vakantieland zou er vele uitzendingen hebben aan besteed.

    Maar het gaat om de rode vriendjes waarvan elk stemmetje o zo gegeerd is. Ne touche pas à mon pôt, weet U nog?

    En toch is dergelijk nieuws uit het buitenland niet zo nieuw voor ons. De Partij Het Vlaams Belang zegt dat al meer dan 20 jaar, maar ze werd weg gehoond en net als Geert Wilders, voor de Rechter gebracht. Het was een Rechter van het Hof van Beroep, die als vriend van Het Gents Liegebeest, van direct begreep wat hem te doen stond. Als politieke partij onder woorden brengen wat zich voor Uw ogen afspeelt, is racisme en groepsbelediging. Pure discriminatie. En dat uit de mond van een politieke partij die als geheel geminacht en gediscrimineerd wordt, kiep echt de spuigaten uit.

    Een land, waar de Waarheid niet mag gezegd worden, is trouwens al lang geen ‘Koninkrijk’ meer, maar een dictatuur. Wij hebben dat altijd zo geweten, maar het geval Gert Wilders opent nu de ogen van de hele wereld. Onze Grote Verlichte Verstanden hebben het hoofd van onze Vrijheid op de slachtbank in Ankara gelegd. Hun werk is af, denken ze, maar dat is zonder de levenswil gerekend van de ledematen…..

     

    *

    *

     








    22-03-2016, 07:09 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    21-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3254

    10/2099 * - de sage van de gaza – Wilders aanklacht voor Pilatus -

    *

    *

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Neen, dit stukje gaat weer niet over Molenbeek. Ik doe niet mee aan desemi-dramatische Saga van de Gaza. Tenminste, ik incasseer gewoon tot dat de wapenopslagplaatsen en de raket-voorraden ontdekt zijn. Die symptomen zullen daar ondertussen wel uitvoerig genoeg becommentarieerd worden in de sensatie-pers. Ha ja, eindelijk een reality-soap, ‘n show, ‘n fictiereeks en misdaadverhaal uit het echte religieus getint leven gegrepen!

    Hier gaat de strijd verder. En dàt is waarvoor we ons moeten inzetten.

    Ze (de Gevestigde Instanties) hadden hem (de Geert) eigenlijk net zo goed een week later, op Goede Vrijdag 25 Maart voor de Rechter kunnen brengen, maar die symboliek zou misschien al te doorzichtig kunnen geweest zijn. Met daarbij de bezwarende omstandigheid, dat de IS-Lammetjes zich door dat chronologisch toeval al weer eens op hun lange teentjes zouden kunnen getrapt voelen.  

    Neemt U me dus niet kwalijk, als ik hierin weer het toeval zie van de geniepige samenhorigheid tussen Mohammed en Marx. Niets bij hen is toeval, tenzij zij dat toeval zelf hebben ineen geflanst….

    Via de geëigende klassieke wegen, viel deze spreektekst van de Beschuldigde in mijn brievenbus. De uitspraak? Die volgt. Zo dievelings mogelijk, ergens in het najaar. Als de IS ondertussen niet heeft toegeslagen. Een combinatie die de Nederlandse Justitie misschien wel eens zeer goed van pas zou kunnen komen.

    Jammer voor Pontius Pilatus dat hij indertijd zo geen 5de Colonne heeft kunnen inzetten. In het Lijdensverhaal had die dan hoogst waarschijnlijk een veel betere rol als held hebben kunnen versieren. In plaats van voor aap geboekstaafd te blijven..                                              

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

     

    Meneer de President, leden van de Rechtbank,

     

    Al meer dan elf jaar leef ik onder doodsbedreigingen. Elke dag word ik daaraan herinnerd. Ook vandaag. Ik werd vanochtend hierheen gereden in een konvooi gepantserde wagens, met sirenes, zwaailichten, omringd door persoonsbeveiligers. En niet alleen vandaag maar elke dag.

    Op dezelfde manier word ik dadelijk ook naar huis gebracht. Mijn thuis is een safe house. Mijn kantoor een geblindeerde kamer. En als ik terecht sta, dan is het hier, in een bunker op Schiphol.

     

    Al meer dan elf jaar betaal ik een zware prijs. En ik denk dat u net zo goed als ik weet waarom.

    Ik betaal die prijs om dezelfde reden als waarom ik al voor de tweede keer in het beklaagdenbankje sta. Omdat ik kritiek durf te hebben op de islam en het Marokkanenprobleem benoem.

     

    “Vrijheid is de macht die we hebben over onszelf.” Dat zei de grote Nederlandse rechtsgeleerde Hugo de Groot. Zijn standbeeld staat voor de ingang van de Hoge Raad in Den Haag.

    Hugo de Groot is het symbool van het Nederlandse recht. Maar ooit stond hij zelf terecht. Hij werd tot levenslang veroordeeld omdat hij aan de kant van Van Oldenbarnevelt streed voor onze Nederlandse vrijheden. Maar hij ontsnapte in een kist en vluchtte naar Antwerpen.

    Soms wens ik wel eens dat ik zelf zou kunnen ontsnappen. Maar ik weet dat dit niet kan.

    Ik zou er een prijs voor moeten betalen die ik niet wil betalen. Ik zou moeten zwijgen. En dat kan ik niet. Dat wil ik niet. En dat zal ik ook niet. De vrijheid van meningsuiting is de enige vrijheid die ik nog heb. En, vergeeft u mij, die geef ik nooit op.

     

    Hier sta ik dus vandaag opnieuw.

    En ik vind het eerlijk gezegd een schande dat ik hier sta. Miljoenen mensen in binnen- en buitenland vinden dat ook.

    Ik verlang van u geen medelijden. Maar nu ik hier toch moet staan tegen mijn zin, verlang ik van u waar ik recht op heb: Een eerlijk proces. Ik vraag een Vrouwe Justitia met een blinddoek.

     

    Maar ik vrees dat ik die niet zal krijgen.

    Met de aangiftes, de heer Knoops heeft er al uitgebreid over betoogd, van meer dan de helft van de aangevers die gehoord werden is wat mis. Mensen dachten dat ze geen aangifte deden maar een stem uitbrachten bij verkiezingen. Of ze kenden mijn naam niet eens. Of ze konden niet lezen of herkenden hun eigen handtekening niet. Of ze zeiden zich helemaal niet gediscrimineerd te voelen hoewel dat in hun aangifte staat. Ik hoop dat u nooit van iets ten onrechte wordt beschuldigd. Of ze werden geholpen door moskeeën of PvdA-politici. Of ze kregen te horen van de politie dat die de uitspraken van Wilders ook niet prettig vonden. Of ze kregen van het moskeebestuur te horen dat ze het formulier moesten invullen dat de politie langs kwam brengen.

    Meneer de President, leden van de Rechtbank, hier is sprake van misleiding, beïnvloeding, intimidatie, onkunde, ja zelfs zwendel. En dat is ongelooflijk.

    En dat de officier net zei dat, ik citeer, “dit niets is om wakker van te liggen” is een gotspe.

     

    Want voor u staat een politicus.

    En hij wordt aangeklaagd omdat hij een politieke opinie heeft verkondigd.

     

    Waarom heb ik gesproken over mínder Marokkanen?

    Het eerlijke antwoord is omdat ik minder Marokkanen in Nederland wil.

    We hebben in Nederland een gigantisch Marokkanenprobleem. Het is mijn taak als democratisch gekozen volksvertegenwoordiger om de problemen in ons land eerlijk te benoemen.

    Hoe en waarom ik minder Marokkanen wil bereiken staat nota bene al sinds 2006 bijna letterlijk in het verkiezingsprogramma van de PVV. Wij willen een immigratiestop invoeren voor niet-westerse immigranten, en dus ook voor Marokkanen, vrijwillige remigratie bevorderen, en daar is zelfs een wet voor, en criminelen met een dubbele nationaliteit denaturaliseren en Nederland uitzetten, en ook dat geldt voor Marokkanen. En ik heb dat voor, tijdens en na de gewraakte verkiezingsavond, en ook de week daarvoor op de markt, herhaaldelijk voor verschillende camera’s en microfoons toegelicht.

     

    Ik heb niet gezegd “alle Marokkanen het land uit” of “alle Marokkanen deugen niet” maar wel gesproken over “mínder Marokkanen”. Want dat vind ik, dat wil ik en met mij miljoenen Nederlanders.

     

    Het OM probeert mij nu te pakken maar is selectief aan het shoppen.

    Als ik zou hebben gesproken over minder Syriërs dan zou ik hier vandaag niet staan. Of ik zou hier niet alleen staan, maar samen met premier Rutte en bijna alle regeringsleiders van Europa. Want allemaal zetten ze vandaag in op minder Syriërs.

     

    Het OM meet ook met 2 maten. En daar zijn vele voorbeelden van.

    Hoe stil was het toen politici van de PvdA eerder spraken over kutmarokkanen (dhr Oudkerk), over het vernederen van Marokkanen (dhr Spekman) en over Marokkaanse jongens die een etnisch monopolie op overlast hebben (dhr Samsom). Waarom zijn zij niet vervolgd?

    En hoe stil was het toen een Turks kamerlid (dhr Öztürk) mij vergeleek met een tumor en zei “je moet hem bestrijden” en mij met Hitler vergeleek. Waren er toen burgemeesters die schande spraken en voorop gingen in de stoet om aangifte te doen?

    Waar was de persvoorlichter van het OM toen een lokale PvdA voorzitter (dhr Den Hertog) zei dat hij hoopt dat ik sterf aan een hartaanval maar als er dan toch een kogel aan te pas komt dan groot genoeg om er van het dankbare volk op te graveren?

    Waar was de verontwaardiging van de Minister-President toen een D66 lid (dhr Mohammed) zei dat hij een kogel door mijn kop zou schieten en mij open zou snijden en aan de varkens zou voeren?

    En waarom is de Amsterdamse oud-commissaris van politie, dhr Van Riessen, niet vervolgd toen hij over mij zei, ik citeer: “In wezen zou je de neiging hebben om te zeggen we mollen hem, hij moet gewoon vandaag weg en hij mag niet meer boven tafel komen.” Einde citaat. Waar waren toen de voorgedrukte aangifteformulieren?

    Wat een dubbelhartigheid allemaal. Wat een selectieve verontwaardiging.

     

    En wanneer er wel iemand voor de rechter komt, zoals die Marokkaanse rapper die zei, en ik citeer, “die fucking joden haat ik nog meer dan de nazi’s”, einde citaat, dan wordt hij vrijgesproken want dan valt het ineens wel onder de vrijheid van meningsuiting.

     

    Deze dubbele moraal en hypocrisie bij zowel de politiek als het Openbaar Ministerie maken van dit proces een politiek proces. De leider van de grootste oppositiepartij, althans virtueel, die men in het parlement niet aankan moet worden kalltgestellt. Dat is kwalijk en ik hoop dat u zich niet door hen zal laten misbruiken.

     

    Want de problemen waarover ik spreek gaan niet weg door erover te zwijgen.

    Zwijgen is geen optie.

    Zwijgen is laf.

    Zwijgen is verraad.

     

    Als ik als politiek leider van mijn partij, op een verkiezingsavond van mijn partij, niet mag zeggen wat al tien jaar in het verkiezingsprogramma van mijn partij staat, dan is dat de waanzin ten top en dan veroordeelt men mij maar.

     

    Mijn mening verandert daardoor niet. En tot zwijgen brengt men mij evenmin.

    Ik ben al meer dan elf jaar mijn vrijheid kwijt en de enige vrijheid die ik nog heb is de vrijheid van meningsuiting. Niemand pakt mij die af.

    Maar ik hoop natuurlijk dat u het politieke en maatschappelijke debat het politieke en maatschappelijke debat laat, van deze rechtszaal geen politiek forum maakt, en mij vrijspreekt.

     

    Ik hoorde op 24 augustus vorig jaar in het televisieprogramma Kijken in de Ziel één van uw collega-strafrechters, de heer Hermans, zeggen dat stemmen voor de PVV – ik citeer letterlijk – een “enorme contra-indicatie voor het beroep van rechter” is. Neem me niet kwalijk dat dit mij verontrust.

     

    Nog meer bezorgd word ik omdat ik uitgerekend één van u drieën, mevrouw Van Rens, op 17 augustus vorig jaar bij het televisieprogramma Kijken in de Ziel zag. Mevrouw Van Rens leverde, en dat mag natuurlijk, kritiek op politieke standpunten van mijn partij. Ze zei dat ze tegen minimumstraffen was

    en tegen het uit het land zetten van illegalen. Maar ze zei nog meer. Mevrouw Van Rens bekritiseerde ook de nota bene rechterlijke beslissing tijdens mijn vorige proces om de wraking van de rechtbank toe te wijzen. Ze zei dat ze niet begreep dat die wraking door collega rechters werd toegewezen omdat en ik citeer: “het strafrechtelijk geen juiste grond was om de wraking toe te wijzen”.

    Meneer de President, leden van de Rechtbank, er is in heel Nederland slechts één rechter geweest die openlijk kritiek heeft geleverd op deze rechterlijke beslissing ten gunste van mij. Slechts één rechter in heel Nederland. En uitgerekend tegenover die rechter sta ik vandaag.

     

    Mevrouw de rechter, ik hoop dat u begrijpt dat ik dit zeg en dat ik er op die manier weinig vertrouwen in heb. Het zou u sieren indien u zich van deze zaak zou verschonen en ik roep u daartoe dan ook met klem op.

     

    Meneer de President, leden van de Rechtbank.

    Ik rond af.

    Ik meende wat ik zei, ik sprak namens miljoenen Nederlanders, ik neem er niets van terug en ik heb ook geen spijt. Ik heb gezegd wat ik vind en ik zal dat blijven doen. Altijd.

    Maar ik haat niemand, ik zaai geen haat en ik verafschuw alles wat met discriminatie te maken heeft.

    Dat is de waarheid. Alleen in een dictatuur is het spreken van de waarheid een misdrijf.

    En alleen in een dictatuur wordt de mening van miljoenen mensen gecriminaliseerd.

    Ik sta hier voor drie rechters, maar over mij en mijn politieke uitspraak horen eigenlijk 17 miljoen Nederlanders te oordelen.

     

    Ik vraag u dus: Laat de vrijheid van meningsuiting zegevieren.

    Laat Nederland een vrij land blijven.

    Spreek mij vrij.

    Dank u zeer.

     

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Merkwaardig in dit verhaal is weer de band tussen Noord- en Zuid Nederland, toen er nog naar Antwerpen kon gevlucht worden om zijn leven te redden. Totaal ondenkbaar in onze tijd, want die stad is ondertussen gewoon de Tweede Frontlijn geworden, na de Molenbeekse Gaza-streek.

    Antwerpen, Zeehaven: wat hebben de Turken meer nodig om met hun oorlogsvloten en duikboten de invasie gestalte te geven? Antwerpen, de verbeterde versie van Lepanto! In de tijd der Vikingen kwamen de rovers uit het Noorden. Nu uit het Oosten. Vroeger was er onderweg overal verzet van de gehele Christenheid. Nu overal medeplichtigen. Ze varen zò de Middellandse Zee uit, via Andalousië, bekend terrein, langs de Franse kust (ondertussen in Moslimhanden) de Scheldemonding binnen. Zonder V1’s, maar met dezelfde bedoelding als A.H.

    JaJa, de oorlogssituatie wordt met de dag duidelijker. Als Moedertje Rusland ons niet in haar armen neemt om ons te beschermen, ziet het er maar somber uit. Waren die presidents-verkiezingen in Amerika, met de juiste man op de juiste plaats, maar eens achter de rug…..

     

    *

    *

     








    21-03-2016, 18:31 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3253

     

    6/1106 * - snoeiers, tuinmannen van de Dood -

     

    *

    *

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Die Latijnse spreuk in de titel bovenaan wil zo ongeveer hetzelfde zeggen als ‘que sera sera’ – “wat zijn moet dat zal zo zijn”, ons aller welbekend uit de populaire schlager van de jaren stilletjes. Lettertekens, nu God is afgeschaft, in het Boek der Eeuwigheid.

    Net zoals een boom ieder voorjaar weer nieuwe takken krijgt, bedoeld om ieder jaar opnieuw het leven te hernieuwen.

    Na ‘9/11’, na ‘Madrid’ en ‘Londen’, na ‘Parijs 13/11’, dus nu weer ‘10 x gelijktijdig London’ als de voorlopig laatste trompetstoot van onze ondergang. Een mens zou ‘begot’ nog beginnen schrik krijgen van zijn eigen ingegeven voorgevoelens.

    Ik hoef het voor niemand te herhalen, dat ‘daarbij die mooie mollen’, daar aan het ooit o zo rustig kabbelende beekje, het hoofdkwartier van de PS-bende, al vele jaren lang ook het OKW geworden van de vooruitgeschoven Islam-Veroveraars is. Het is een plaats met vele plaatsjes geworden, waar onze Ordehandhavers al lang niet meer mogen komen, want daar worden zelfs onze Hulpdiensten, of onze Brandweer met stenen en Molotov-cocktails bekogeld. Het zijn daar niet de vuren die brandend blijven, maar de geparkeerde auto’s. De bevolking daar is erger dan die uit de échte Gazastrook, die alleen maar speelgoed-raketjes afschieten op hun brave buren: hier is Molenbeek de uitvalsbasis en het brein, dat beschermd door de grote Coburger Staatsdragende partijen, de vrees is voor elke plaats waar gewone mensen samenkomen. Daar kunnen immers, op elk ogenblik van de dag of de nacht, mitrailleursalvo’s de stilte verscheuren, of kunnen er menselijke ledematen huizenhoog in de lucht vliegen. Waarna de sirenes van Politie en Brandweer komen toegesneld, zodat de camera’s niet langer inzomen op lillende lijken en kermende slachtoffers. Allemaal signalen dat de ‘burgeroorlog’ naar onze streken is overgewaaid. Na de Arabische Lente, nu de Arabische Zomer?

    De Dag die door de Heer is gemaakt’: het is uit de liturgie van de Paasviering, om te herdenken ‘dat de Heer waarlijk is opgestaan’, zoals wij ooit de kantiek mochten meevieren in de Hoofdkerk van Moskou, waar zelfs onder het Communistisch Bestuur, de Gelovigen elkaar met deze woorden begroetten. Ja, was dan het bevestigend antwoord; ‘de Heer is waarlijk opgestaan’… Toen al klonken in onze Westerse Kerken al bijna nergens meer het ‘Victimi pascali laudes’, want ‘zijn Pasen houden’ was dan bezig met verdacht klinken.

    *

    En neen, het is niet dat Orthodoxe deel van Europa dat straks, zo zeker als twee plus twee vier is, bij de E.U. komt, maar de tegenpool ervan, de nazaten van de Turkse kromzwaardvechters, die zowel het lonken als het moorden niet kunnen weerstaan.

    En ja, onze ‘Leiders’, de Grote Verstanden, hebben het zelf gezocht. Zij zelf zullen de dans wel ontspringen, en tijdig gevlucht zijn naar veiliger oorden. Maar de simpele burger, of wat er nog van overschiet, zal in metalen kooien ofwel verdronken, ofwel opgestookt worden om uit zijn lijden verlost te zijn.

    De tijden zijn er rijp voor.

    Tenzij de Nieuwste politieke overtuigingen die nu al schuchter als Paaslelies in het vroege voorjaar langs kant en wal de koppen in al de landen opsteken, de Macht grijpen voor het helemaal te laat is.

    Pasen, beste mensen, dat is volgende Zondag, het Feest van de Hoop na de lange donkere winter. Het is de dag die in al onze harten leeft tot welzijn van onszelf en van al onze medemensen.

    En daar hoort de Islam niet bij, want die willen ons vernietigen. De 1ste Fase van de inval is voorbij. De vijand is binnen de poorten. Als we nu niet aanpakken, zal de 2de en beslissende fase gaan beginnen. In Londen kunnen ze alvast weer in de schuilkelders gaan.

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *

    Londen bereidt zich voor op "10 gelijktijdige aanslagen"

     

    21/03/16 - 07u28 Bron: The Independent; Sunday Times © cityoflondon.police.uk.

     

    De Londense politie staat op scherp in de nasleep van de terreuraanslagen in Parijs. Veiligheidsdiensten houden zich klaar voor tien gelijktijdige aanslagen in de Britse hoofdstad.

     

    De zenuwen staan strak gespannen nadat een bende wapenhandelaars werd opgerold die een arsenaal aan aanvalsgeweren vanuit Oost-Europa naar Groot-Brittannië hadden gesmokkeld.

     

    De National Crime Agency (NCA) speelde een belangrijke rol bij de arrestatie van de criminelen en waarschuwt nu voor nieuwe aanslagen met zware wapens. "We hanteerden een plan voor drie gelijktijdige aanslagen, maar na Parijs weten we dat we klaar moeten zijn voor meer", klinkt het bij de NCA. "We zijn klaar voor zeven, acht, negen of zelfs tien aanslagen."

     

    Volgens de Sunday Times staan militaire eenheden klaar buiten Londen om in te springen bij een grootschalige aanslag.

     

     

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Voor mezelf maak ik dikwijls de bedenking, dat de tijd is als een al maar door groeiende boom. De wortels zitten onder de grond, en die ziet men niet. De stam, die ik vergelijk met de Joods-Christelijke Cultuur, draagt vele sterke takken die regelmatig doorschieten en dus even regelmatig moeten bij-gesnoeid worden. Terwijl de blaadjes wisselen met de seizoenen.

    De basis-tak van de Christelijke Leer is zo goed als weggekwijnd door de bemoeienissen van de valse wereldverbeteraars, die zich uitgeven voor ervaren tuinmannen . Die weten wat goed is voor takken. Maar tot hun afgrijzen, krijgen ze die tak niet dood. De laatst bij-geënte dikke tak van het Marxisme zuigt, alhoewel stervende, de beste levenssappen weg, in een poging te overleven. Zijn plaats wordt daarbij ingenomen door de Cultuur van De Zwarte Steen uit de lucht gevallen in Mekka, ook al getransplanteerd op dezelfde stam. Het is de Hoofdtuinman blijkbaar niet bekend, dat stenen niet goed zijn voor boomstammen. Wel om weerloze vrouwen mee dood te smijten.

    Alle takken leven door elkaar, allemaal in de overtuiging dat niemand noch die stam noch die wortels nodig heeft. Daar is immers de Moderne Technologie die verder reikt dan de sterren, en daar is de pietrol, die de wereld beheerst.

    *

    Enne, weet U nog hoe die van oorsprong Amerikaanse schlager eindigde? Op hun beurt vroegen de volwassen geworden kinderen, wat er van hen ging geworden. Werden ze rijk en beroemd? Het antwoord bleef gelijk: wat zijn moest, dat zou zo zijn….

    Nu nog De Goede Week doormaken, weeral doodgezwegen door onze Lügenpresse die zich nu al opblaast voor Het Lentefeest als voorbereiding voor het Islamitische Suikerfeest. Ze heeft de handen vol om de aandacht van Molenbeek af te leiden, door hun kilo’s bedrukt papier te verkopen, barstensvol met praat over de menselijke kant van het moordenaars-collectief.

    De Duivel moge hen halen!

     

    *

    *

     








    21-03-2016, 18:13 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3252

    7/1285 * - Obama massamoordenaar – paasklokken -

    *

    Maandag 21 maart

    Zon 6u42-18u58

    H Benedictus van Nursia

    Sint-Benedictus zet de lente in

    *

    *

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    De Moslim Broeder Barack Houssein Obama uit Hawaï op een blog een massamoordenaar durven noemen! Wie? Ik? Jamais de la vie! Ik val nog liever levend. Want…

    Ik Digitalia, praat niet achter iemands rug. Al is die nog zo zwart en zo beladen. En als ik hem niet recht in het gelaat kan zeggen, wie en wat hij is, zeg ik het lekker niet. Ik laat het gewoon door een ander zeggen.

    En wie kan ik daarvoor beter meebrengen, dan Xander. Die man heeft de juiste relaties en hij staat toch al op de lijst voor een liquidatie-bonus van de CIA, de FBI en nu recent ook nog op de lijst van de Familie Choukri uit Molenbeek. Alles, uiteraard, ‘in due time’.

    Maar ik heb het nagekeken. Niet dat ik zoveel knapper ben met cijfers dan Xander, maar die man zijn tijd was beperkt. Die kon toch niet gaan speuren zijn in ieder van de 5 werelddelen. Laten we dus, gemakshalve, de naar voor gebrachte getallen, vermenig-vuldigen met 5, een cijfer voor elk werelddeel, inbegrepen de 5 wereldzeeën. U ziet dus, dat ik durf vooruit te rekenen, want het schroefwater van een olietanker die ons het bloed van onder de nagels perst, is breed en gaat diep.

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

     

    *

    http://xandernieuws.punt.nl/

     

    Nobelprijs Vrede winnaar Obama veroorzaakte al bijna 1 miljoen doden

     

    400.000 mensen vermoord in Syrië, 375.000 in Irak, 30.000 in Libië

     

    Tegenover een journalist van TIME verklaarde Obama een paar jaar geleden vol trots dat hij ‘echt heel goed is in het vermoorden van mensen’. We vrezen dan ook dat Obama in zijn laatste maanden met een ‘flinke (wereldwijde?) klapper’ afscheid wil nemen van het Witte Huis.

     

    Nog maar een maand of tien, en Obama is afgezwaaid als president van de Verenigde Staten – tenminste, als hij niet voor die tijd een nieuwe (inter)nationale crisis veroorzaakt waardoor hij de verkiezingen voor onbepaalde tijd kan opschorten. In 2009 kreeg Obama tot ieders verrassing de Nobelprijs voor de Vrede toegekend, en dat terwijl hij tot op dat moment nog helemaal niets had gepresteerd in zijn leven. Inmiddels is dat veranderd, en behoorlijk ook: met de virtuele vredesmedaille in zijn hand is hij direct verantwoordelijk voor de dood van 995.000 mensen.

     

     

    Drie andere presidenten gingen Obama voor als winnaars van de Nobelprijs voor de Vrede: Theodore Roosevelt, bekend als de moorddadige ‘ruwe ruiter’ tijdens de Amerikaanse invasie van Cuba in de Spaans-Amerikaanse oorlog; Woodrow Wilson, die de VS in de Eerste Wereldoorlog stortte en de invasie van de Dominicaanse Republiek en Nicaragua beval; en natuurlijk de ‘fameuze’ Jimmy Carter, die de CIA opdracht gaf in Afghanistan een bende seriemoordenaars en islamitische fanatici te trainen tot terreurgroepen die tegen de Sovjets moesten vechten. Carter verdiende daarmee de dubieuze eer zichzelf de schepper van Al-Qaeda en de Taliban te mogen noemen.

     

    ‘War on terror’ niet gestopt, maar verhevigd

     

    Obama beloofde een einde te maken aan de ‘war on terror’ van George Bush, maar had al na 5 jaar 8 x meer droneaanvallen laten uitvoeren in het Midden Oosten en Afrika dan zijn verguisde voorganger, en daarbij vele tienduizenden onschuldige burgerslachtoffers gemaakt. Desondanks verscheen er nog altijd geen kwaad woord over hem in de Westerse media, die hem bleven (en blijven) verafgoden.

     

    Bovendien gaf Obama zichzelf als allereerste Amerikaanse president ooit het recht om overal ter wereld tegen iedere partij oorlog te voeren, zonder opgave van reden. Daarbij bepaalde hij dat iedereen, ook burgers, zelfs die van zijn eigen land, een legaal doelwit zijn om te worden geliquideerd als hij dat nodig acht.

     

    Bijna 1 miljoen doden, en het einde nog niet in zicht

     

    Obama’s oorlogsmisdaden zijn inmiddels bijna net zo erg als die van George W. Bush, die Irak binnenviel en daar meer dan 1 miljoen mensen liet afslachten. De huidige president is verantwoordelijk voor de illegale bombardementen op Libië en de totale chaos die daarna ontstond. Samen met de Turken en Saudi’s creëerde en bewapende Obama ISIS, en steunde hij daarnaast tal van andere Salafistische jihadisten, die het stabiele Syrië vrijwel volledig verwoestten en al zo’n 300.000 tot 500.000 mensen vermoordden, voornamelijk christenen en ‘verkeerde’ (Shi’itische) moslims.

     

    In Irak staat de teller op 375.000 doden –het leeuwendeel burgers- sinds Obama in de Oval Office terecht kwam. Libië (tussen de 18.000 en 30.000 doden) liet hij verwoesten door zijn al even bloeddorstige minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton, die wat de Amerikaanse gevestigde orde betreft in november tot zijn opvolger wordt gekozen. Onder Clinton werd de NAVO, ooit een verdedigend bondgenootschap, definitief een niets ontziende groep militaire huurmoordenaars in de handen van de globalistische Westerse elite, die na de moord op de Libische leider Gadaffi ook de Syrische president Assad probeerden om te leggen.

     

    Op naar de Derde Wereldoorlog

     

    Omdat de lijst slachtoffers en wreedheden eindeloos is, besloot de grootste Amerikaanse vrije nieuwssite Infowars om Obama opnieuw te ‘nomineren’ voor de Nobelprijs voor de Vrede, ‘deze als een aanvullend eerbetoon voor het moorden en afslachten dat almaar doorgaat nu hij het einde van zijn termijn nadert.’ Tevens mag Obama zich de grootste wapenhandelaar na de Tweede Wereldoorlog noemen – hij verkocht al voor $ 30 miljard méér wapens dan Bush, en is verantwoordelijk voor 31% van alle wapenverkopen ter wereld. (2)

     

    Met een beetje pech lukt het Obama om nog vóór november een of meerdere nieuwe grote oorlogen te ontketenen, zowel in het Midden- als Verre Oosten, en mogelijk ook in Oekraïne, waar hij samen met de EU verantwoordelijk is voor een fascistische staatsgreep die uiteindelijk een oorlog met Rusland kan veroorzaken. Ook Syrië is nog altijd een heel kort lontje in het kruitvat dat de Derde Wereldoorlog kan doen ontsteken.

     

    Obama zal hoe dan ook zijn voorganger in het aantal dode mensen dat op zijn conto komt willen overtreffen. En als hem dat onverhoopt niet lukt, dan kan hij dat met een gerust hart overlaten aan zijn ijskoude, totaal verdorven opvolger Hillary Clinton. Althans, als de elite eerst Donald Trump uit de weg heeft laten ruimen.

    Xander

    (1) Infowars
    (2) Infowars 

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Al deze doden zijn het werk van een Nobelprijswinnaar van de Vrede, in vredestijd en nog voor hij goed en wel in het zadel zat. Stalin en Hitler haalden hogere scores, maar het was dan ook oorlog op alle fronten.

    Wat het gaat worden op het einde van de rit? Met desnoods het Clinton Wife in zijn voetstappen?! Ik durf er niet aan denken!

    Vandaar dat onze media nu alle hens aan dek roepen, om Donald Trumpf, de tegenkandidaat van de Republikeinen, af te knallen. Zij kunnen er wel niets aan doen, aan de feiten, maar de CIA-spionnen zitten overal, en de dagbladmagnaten willen bij de rijke Nonkels uit Amerika op een goed blaadje staan.

    Of dat alles wel zo verstandig is? Of ze hun lot niet verbinden met een ondergaande en totaal voorbij gestreefde denkwereld?

    Mag ik wat zeggen, Walter?

    Niet nijdig worden, hé! Ik hoop dat ze er niet alleen hun broek zullen aan scheuren, maar ook dat het hun definitief einde zou betekenen.

    Ja, Ma, ‘k weet. Iemands dood wensen is niet zeer Christelijk. Maar straks is het Pasen, en met een enkele ‘goede biecht’ hebben we ons Plechtige Communiezieltje weer terug. Een enige gelegenheid om (met onmiddellijk goed volk) onze Pasen te houden.

    Vinden we dezelfde dag misschien ‘raap-eieren’, ofte ‘lente-eieren’ onder de struiken in onze tuin, daar gedropt door overvliegende klokken van Rome.

     

    *

    *

     

     

     








    21-03-2016, 09:10 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!