MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    26-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1587 - OVER DE ZWARTE ONGELUKSKATER DIE DENKT DE WERELD IN ZIJN GULP TE HEBBEN….

    ***

    Zaterdag 26 oktober

    Zon 8u24-18u28

    H Evaristus

    .

    1587 - OVER DE ZWARTE ONGELUKSKATER DIE DENKT DE WERELD IN ZIJN GULP TE HEBBEN….

    .

    Van een cartoonist met realiteitszin…..

     

    Dat is wat moet gebeuren als we ooi onze

    ‘weiden als wiegende zeeën’ terugwillen.

    En ipc Zwarte Piet nemen we ons dan een

    Chinese robot.

    .

    I) INLEIDING

    u heeft, vòòr dat u onderstaand artikel hebt gelezen, geen benul van waarom ik in de titel bovenaan zo’n vulgaire toon heb aangeslagen.

    Het is namelijk, omdat men onder de mom van ‘the American dream’ daar niet alleen de Islam gestalte heeft gegeven (ja Ja, in de Voltooid Verleden Tijd, omdat het kwaad al lang is geschied!), maar terzelfdertijd een systeem aan het opzetten is dat nog doortrapter is dan wijlen de Communistische USSR.

    Het volstaat namelijk niet de eigen bevolking te spioneren, erger dan de KGB, de GESTAO of de Securitate samen, en te terroriseren, met ‘Data Gate’ is de aanhechting van Europa aan dat verderfelijk systeem, ook al ingezet. Jan Kees, Uw vriend, U weet wel! Die komt al armenzwaaiend en een joviale smoel, in zijn mond een warme patat, maar bij ’t weggaan, zult U vaststellen, dat Uw bankrekening is leeg gejat en dat van Uw PC ‘gehackt’ is gemaakt.

    Sieg Heil! God hairbless America!

    .

    II MIDDEN

    Militairen in VS krijgen te horen dat christenen de nieuwe vijand zijn

    *

    Het Witte Huis vraagt topofficieren of ze bereid zijn geweld te gebruiken om het Amerikaanse volk te ontwapenen' - Soldaten verklaren dat ze worden getraind om een binnenlandse oorlog te voeren tegen alle tegenstanders van Obama

    Barack Hussein Obama ontpopt zich in steeds sneller tempo als een ware dictator, die binnen afzienbare tijd met dodelijk geweld al zijn tegenstanders zal laten uitschakelen.

    Amerikaanse militairen die gelegerd zijn op de basis Fort Hood hebben in een recente instructie te horen gekregen dat het Witte Huis evangelische christenen, Tea Party supporters (rechtse conservatieven) en anti-abortusactivisten als de nieuwe vijanden van de VS beschouwt. Soldaten reageerden verontwaardigd en geschokt. Anderen zeggen dat zij al maanden worden getraind om dodelijk geweld te gebruiken tegen Amerikaanse burgers, en straks zelfs zullen moeten schieten op zwangere vrouwen en kinderen.

    De bewuste briefing, die plaatsvond op 17 oktober, ging voornamelijk over 'radicale' christelijke en rechtse groeperingen die 'het land uit elkaar scheuren'. 'Ik was enorm geschokt en kon niet geloven wat ik hoorde,' aldus een soldaat. 'Ik kreeg het gevoel dat mijn religieuze vrijheden, waar ik mijn leven voor riskeer, mijn tijd met mijn familie voor opoffer en waar ik voor vecht, van mij werden afgenomen.'

    Een contra-inlichtingenexpert hield de militairen voor dat christenen die tegen abortus zijn bomaanslagen op abortusklinieken zouden voorbereiden, en dat deze 'pro-life' beweging een goed voorbeeld is van 'radicalisering' in Amerika. De wereldwijde dreiging van het islamitische terrorisme werd echter amper meer genoemd.

     

    Evangelische christenen en Tea-Partyleden wacht vervolging

     

    'Het Amerikaanse publiek zou woedend moeten zijn dat het Amerikaanse leger onze troepen leert dat evangelische christenen en Tea-Partyleden vijanden van Amerika zijn, en dat zij kunnen worden gestraft voor het steunen van of deelnemen aan deze groepen,' gaf Mike Berry, advocaat bij het Liberty Institute, als commentaar. 'Deze verklaring dat evangelischen binnenlandse vijanden zijn, is een ernstige beschuldiging.'

    'Onze gemeenschap moet nog steeds genezen van de terreurdaad van Nidal Hasan, een échte terrorist,' zei de soldaat van Fort Hood, die niet bij name wilde worden genoemd. 'Dit is een slag in ons gezicht. Het leger zou de vrijheid moeten verdedigen. Het is ziek om de enorme meerderheid in het leger die zegt christen te zijn als terroristen te bestempelen.'

     

    De soldaat Nidal Hasan, een in de VS geboren moslim, schoot in 2009 onder luid 'Allahu Akbar' geschreeuw dertien collega's dood en verwondde er nog eens 30. Volgens Hassan deed hij dit om de islamitische strijders in het buitenland te beschermen tegen Amerikaanse agressie. In augustus gaf een militaire rechtbank hem daarvoor de doodstraf (3).

    Christelijke organisaties nu 'haatgroepen'

    Het is niet voor het eerst dat het leger in de VS van hogerhand de opdracht krijgt om christenen en conservatieven als binnenlandse vijanden te beschouwen. Eerder deze maand kregen militairen op Camp Shelby in Mississippi te horen dat de American Family Association, een gerespecteerde christelijke organisatie die onder andere tegen abortus en het homohuwelijk is, een 'binnenlandse haatgroep' is.

     

    In augustus lekte een instructie van het ministerie van Defensie naar buiten, waarin stond dat de overheid de Amerikaanse 'founding fathers' voortaan als 'extremisten' beschouwt, die in deze tijd niet tot het leger zouden worden toegelaten. In een studie uit 2011 karakteriseerde het ministerie van Homeland Security Amerikanen die het centrale federale gezag wantrouwen of hameren op de vrijheid van het individu als 'rechtse extremisten'.

     

    Witte Huis eist dodelijk geweld tegen... Amerikanen

     

    Ook uit het recente ontslag van een aantal topcommandanten, waaronder vice-admiraal Tim Giardiana en generaal-majoor Michael Carey, maken velen op dat er vreemde zaken gebeuren in het leger. Sommigen vergeleken Obama zelfs met Stalin, die op dezelfde wijze stap voor stap zijn tegenstanders buitenspel zette of monddood maakte, waardoor hij uiteindelijk als dictator over de Sovjet Unie kon heersen.

     

    Deze week waarschuwde ex-Navy SEAL Ben Smith dat het Witte Huis zowel hoge als lage officieren in het leger rechtstreeks vraagt of ze bereid zijn om dodelijk geweld te gebruiken om de Amerikaanse bevolking te ontwapenen. Als ze weigeren, dan krijgen ze harde sancties opgelegd, worden buitenspel gezet of zelfs ontslagen (1).

     

    Soldaten getraind om zelfs kinderen te doden

     

    Meerdere soldaten uit het hele land hebben verklaard dat ze inmiddels worden getraind om een binnenlandse oorlog te voeren tegen de Tea Party en tegen alle andere christelijke en conservatieve groepen die zich op wat voor wijze dan ook verzetten tegen Obama. Tijdens oefeningen wordt hen zelfs bevolen om straks met scherp te schieten op zwangere vrouwen en jonge kinderen.

     

    Zowel Alex Jones (Infowars(2)), het Northeast Intelligence Network als Steve Quayle hebben het afgelopen anderhalf jaar een groot aantal officiële overheidsdocumenten, berichten en interviews met onder andere 'klokkenluiders' bij de politie en in het leger gepubliceerd. Volgens velen is de weerstand in de veiligheidsdiensten tegen de plannen van Washington om Amerika in dictatuur te veranderen enorm.

     

    'Dit is de machtsovername van Amerika'

     

    'Dit is een zaak van leven of dood,' aldus Jones in zijn laatste bericht. Alleen als de bevolking snel massaal wakker wordt en in verzet komt, is de ontwapening van de Amerikanen, de staat-van-beleg, de val van de republiek en de aansluitende nieuwe burgeroorlog volgens hem nog te voorkomen. 'Ik waarschuw hier al 11 jaar voor, en nu is het zover. Dit is de machtsovername van Amerika door de globalisten en bankiers. We kunnen het tij nog keren en Amerika redden, maar dan moeten we hier wel tegen in opstand komen. Alleen zo kunt u zichzelf beschermen. Zo niet, dan worden we een Derde Werelddictatuur.'

    Xander

    (1) Infowars
    (2)
    Infowars / YouTube
    (3)
    The Blaze

     

    III SLOT

    Dat de Linxse Nomenklatoera bij ons ondertussen ok niet stilzit, mag als bewezen worden aangenomen door het jarenlang criminaliseren van de Vlaams Nationalistische Gedachte, gevolgd door de recente aanval van de Staatsvuiligheid op de VB-Jongeneren. Die zouden zogezegd een kweekvijver vormen voor extremistische stoottroepen, die op zeker ogenblik last zouden kunnen verkopen aan het Regime.

    Anders gezegd : de echte criminele ‘stoottroepen’ die het vechten geleerd hebben bij de Talban of de Syrische ‘vrijheidsstrijders’, behandelt men met fluwelen handschoenen, en de bloem van de eigen Vlaamse jeugd als potentiële oorlogsmisdadigers.

    Het Volk wordt opgejut! Zodat de repressie gerechtvaardigd lijkt.

    U mag het gerust zeggen, als U veel verschil ziet tussen wat er bij ons gaande is, en wat de Zwarte Ongelukskater in de USA op het oog heeft. Vladimir Poetin gebruikte de juiste woorden, toen hij Amerika een spiegel voorhield, aks zjnde de reus op lemen voeten, die overal ter wereld zijn wil opdringt, maar daartoe al lang noch de middelen noch de bekwaamheid voor heeft.

    Amerika : grote (nucleaire) lantaarn, maar klein lichtje!

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

     

    …

    26-10-2013, 10:55 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    25-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1586 - VANAF 2017 WORDT DE STOzUIGER, DANK ZIJ DE EU, VERVANGEN DOOR MANKRACHT OF DOOR EEN NATTE DWEIL

    ***

    Vrijdag 25 oktober

    Zon 8u22-18u30

    H Krispijn en Krispiniaan, patroon v/d schoenmakers en leerbewerkers

    Is Krispijn klaar, snel is de winter daar

    .

    25 Oltober 732 : Herdenking van de Slag bij Poitiers (omgeving Bordeaux) en de overwinning van Karel Martel op de Muzel-Griezels, die amper 100 jaar na de dood van hun Stichter, ergens in een verlaten uithoek van het Arabisch Schiereiland, reeds rovend en plunderend waren doorgedrongen tot bijna in het hart van het nog jonge Christelijk geworden Europa. Toen ook al gold de Wet van de Jungle : ‘Pak wat ge kunt krijgen’ en moest men in 732 toen ook al charlatans als nu gehad hebben, die geen verzet bieden, maar de grenzen wagenwijd open zetten, dan was er niet eens een Beschaafd Europa geweest, maar dan  was Europa één grote Grot van Alibaba met de 40 Rovers geweest.

    Elk zegge het voort!

    *

    1586 - VANAF 2017 WORDT DE STOzUIGER, DANK ZIJ DE EU, VERVANGEN DOOR MANKRACHT OF DOOR EEN NATTE DWEIL

    .

    Één zo’n apparaat per huishouden

     

    En het energieprobleem is voorgoed uit de wereld.

    .

    I) INLEIDING

    Nee, niet verwonderd doen, niet lachen, en zekerlijk Nigel Farage niet bovenhalen die ooit de gloriol van het ACW vergeleek met een natte dweil. De Heer E.J. Bron publiciteit hieronder zo maar een tekst zonder na te denken over de berg aan mogelijkheden die dit EU-gewrocht in zich draagt. Zie afbeelding hierboven : trek in de huishoudens overal de stekker uit : van de wasmachines, de koffiemolens, de strijkijzers, de stofzuigers, ja zelfs van het gas of de verlichting, en sluit alles aan op het energie-apparaat van de toekomst.

    U hebt ze in alle maten, kleuren en gewichten, leverbaar aan huis, en betaalbaar op afbetaling. De bewegings-therapeuten zijn er nu al wild van en ook de cardiologische geneeskunde ziet zich al hoge toppen scheren. Het is een echt toekomstgericht fitness-toestel aan huis, die bovendien besparend werkt, in die zin, dat de huisvriend zijn gram thuis kan halen en dus niet meer op café moet gaan voor de nodige hefboom-gymnastiek.

    Modern gestyleerde toestellen zijn daarenboven ook omgekeerd bruikbaar. Alhoewel zulks toch wel enige lenigheid van de bedienaar vergt. Na het onderlichaam en de kuitspieren terdege te hebben geoefend in de scharesliep-stijl, kan de bedienaar zich nu omdraaien, het hoofd naar beneden, om verder met de armen de treeplank te bedienen, zodat het bovenste vliegwiel gezwind de verwachte energie oplevert.

    Bij modellen met kleine schoepen op dat vliegwiel, kan zelfs de airco op die manier vervangen worden. Kookdampen, vliegen en muggen zullen door de felle luchtstromen in de kamer, langs ramen en deuren buitenvliegen, maar de fondsen zullen gered worden.

    En, toppunt van ecologie : het gebruik is gratis. Wat goed is voor het milieu, is goed voor de mens! Weg het OZONGAT, de ‘Opwarming van de Aarde’ zal stoppen, terwijl de individuele opgebrachte lichaamswarmte zal volstaan om het hele huis te verwarmen.

    Wat mogen wij de Europese Unie dankbaar zijn, dat ze, voor zo weinig geld, zoveel goede ideeën spuien!

    .

    II MIDDEN

    EU gelast verlaging van het vermogen van stofzuigers in alle huishoudingen

     

    Posted on 24 oktober 2013     door E.J. Bron

     De Europese Commissie heeft besloten dat vanaf 2017 huishoudingen alleen nog maar gereinigd mogen worden met stofzuigers met een vermogen van tot 900 watt. Daardoor moet iedere huishouding driemaal zo lang als tot nu toe stofzuigen om zijn woning schoon te krijgen. De EU hoopt met de “EU-ecodesign-verordening” het aantal werklozen in de EU te verlagen.

    Daarover deelt het Duitse Energie Agentschap onder de titel “Energielabel weldra ook voor stofzuigers” enthousiast mee:

    “De Europese Commissie heeft nieuwe verordeningen uitgevaardigd betreffende de energie-efficiëntie van stofzuigers, die voor het eerst de apparaten van het EU-energielabel voorzien. Vanaf 1 september 2014 moeten producten die in de EU op de markt gebracht worden, voorzien zijn van het EU-energielabel en voldoen aan hogere minimale eisen van energie-efficiëntie.

    De nieuwe EU-label regel verplicht producenten en leveranciers tot een EU-energielabel voor stofzuigers. Het wordt in twee fases op 1 september 2014 en op 1 september 2017 ingevoerd. Het label toont behalve de energie-efficiëntie klasse ook het gemiddelde jaarlijkse energieverbruik. Ook andere informatie, zoals tapijtreiniger klasse of geluidsniveau worden in de toekomst op het EU-energielabel afgebeeld.

    Bovendien moeten stofzuigers vanaf 2014 aan bepaalde minimumeisen voldoen wat betreft hun energie-efficiëntie. De nieuwe EU-ecodesign-verordening voor stofzuigers legt o.a. de zogenaamde maximale prestatievermogen vast. Dit op het apparaat genoemde vermogen moet bijvoorbeeld vanaf 1 september 2014 onder de 1600 watt liggen en vanaf 1 september 2017 onder de 900 watt.

    Door de nieuwe verordeningen moet er tot 2020 duidelijk energie bespaard worden. Daarmee leveren ze een bijdrage aan het behalen van de nationale en Europese doelen m.b.t. energie- en klimaatbescherming.”

    Deze beslissing werd begin augustus 2013, veelal onopgemerkt door het grote publiek, al genomen. Het is na de gloeilampenverordening het belangrijkste project van de EU ter verbetering van de Europese mensen.

    Daarbij gaat het uiteraard niet om energiebesparing.

    Het energieverbruik van stofzuigers is namelijk slechts een te verwaarlozen deel in het totale energieverbruik van een moderne economie, zodat ook het energetische effect onder de meetbaarheidsdrempel ligt.

    Om hetzelfde reinigingseffect, dus een vergelijkbaar vacuüm per cm² vloeroppervlakte, te behalen, moet bij een zwakke stofzuiger de zuigbreedte verkleind worden. Dat is eenvoudige fysica. Dus moet men met 900 watt tweemaal zo lang stofzuigen als met 1600 watt. En driemaal zo lang als met 2700 watt. En viermaal zo lang als met 3600 watt. Steeds uitgaande van dezelfde reinigingsprestatie. Op de stroomrekening heeft het wattage van de stofzuiger niet de minste invloed.

    Echter: voor de productie van een eenvoudige tandenborstel is minder energie nodig dan voor de productie van een eenvoudige bezem. Van een voorschrift uit Brussel om de ruimtes in de toekomst met een tandenborstel te vegen, is echter nog geen sprake.

    Wat wil de Europese Commissie met deze waanzin bereiken?

    Moeten de vrouwen teruggestuurd worden naar het aanrecht en de huishouding? Wie langer en vaker moet stofzuigen en ook meer tijd nodig heeft om alle andere huishoudelijke apparaten met minder vermogen te gebruiken, raakt dan gewoon zijn baan kwijt.

    Daardoor zou het officiële aantal werklozen verminderd kunnen worden. In dit opzicht kunnen we er van uitgaan dat het de EU niets uitmaakt of de man of de vrouw of de levenspartner van hetzelfde geslacht de halve dag doorbrengt met stofzuigen – hoofdzaak, hij/zij blijft thuis, stofzuigt en ontlast op die manier de werkloosheidsstatistiek.

    En hoe zit het met de hygiëne, met de vele stofdeeltjes, bacteriën enz. die dieper zitten en die in het tapijt of de vloer achterblijven? En hoe zit het met baby´s en kleine kinderen, die op de vloer rondkruipen en op het tapijt spelen?

    Wellicht gaat het hier om een indirecte subsidie van de farmaceutische industrie: die krijgt vermoedelijk al spoedig toestemming om rechtstreeks reclame te maken in het EU-gebied. De slogan zou dan kunnen zijn: Bij aankoop van iedere EU-stofzuiger krijgt u drie anti-allergische medicijnen voor de prijs van twee!

    Het is pijnlijk, dat er op belangrijke posten in Brussel zo vaak dilettanten zitten, die van regelingsmaterie geen idee hebben natuurkundige technische onwetendheid vervangen door een soort verkeerde milieumoraal.

    Aan deze ideologische waanzin ligt bovendien een technische denkfout ten grondslag: de energie-efficiëntie van apparaten met een verlaagd vermogen is lager dan die van apparaten met meer vermogen.

    Energie-efficiëntie betekent de werkingsgraad verhogen, dat betekent uit een kilowattuur een grotere arbeidsopbrengst te halen. Energie-efficiëntie heeft niets te maken met het uitschakelen van stroom te maken, met het aan banden leggen van het moderne gebruik van de kracht uit het stopcontact.

     

    Paris Hilton, een van de grootste idolen van de heren Van Rompuy en Barroso, heeft ooit op haar verkwistende levensstijl gepocht en gezegd dat ze nog nooit in haar leven heeft gestofzuigd.

     

    Ook Van Rompuy en Barroso hebben vermoedelijk nog nooit een stofzuiger in handen gehad om te stofzuigen.

     

    Zij geven in iedere levenssituatie de voorkeur aan, zoals Nigel Farage dat zo mooi gezegd heeft, natte dweilen (meer hier).

    De zeer lezenswaardige EU-verordening vindt u hier.

    Bron:
    http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2013/10/23/eu-ordnet-drosselung-von-staubsaugern-in-allen-haushalten-an/

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (
    www.ejbron.wordpress.com)

    *

     

    III SLOT

    Als ik de Heer Bron goed begrijp, dan heeft de EU-berg daar een vol jaar over gedaan, om deze kleine muis, dit fantastisch idee ter wereld te brengen. Maar de eigenlijke bedoeling zou eerder zijn ‘Moeder aan de Haard’ terug in te voeren.

    Slim gezien. Want dan kan de man eindelijk terugvallen op zijn eigenlijke  core business : leven van jacht e visvangst.

    Zie U, alles is goed, als men de burger maar kan doen vergeten dat hij opgegeten wordt door half-wilde immigranten, syraks nog te verhogen met kinderrovers, die niets anders dan dat systeelm kennen ; moeder roert de pot, en vader  hangt buitenshuis de jager uit.

    JaJa, de vooruitgang staat niet stil!

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

     

    …

    25-10-2013, 10:10 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    24-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1584 – NONKEL SIEGFRIED IN DE SIEGRIED VUURLINIE

    .

    1584 – NONKEL SIEGFRIED IN DE SIEGRIED VUURLINIE

    .

     

    .

    I) INLEIDING

    Met Nonkel Sieg Heil die in de vuurlinie staat, bedoel ik noch min noch meer de harde realiteit, namelijk de vuurlinie van het executiepeloton. Niets meer, maar ook niets minder. Want met dat soort verraders helpt geen verbanning en ook geen levenslange opsluiting.

    Wie op dat niveau niet alleen het symbool van zijn eigen politieke partij beledigt, maar in het zicht van de vijand meteen het symbool van zijn ganse volksgemeenschap, is niet waard dat leeft. Geen volk ter wereld die dat onbestraft kan laten gebeuren. En alleen de zwaarste straf, die niemand zelf de vijand zou aandoen, is goed genoeg. Radbraken en vierendelen zou beter zijn, maar WIJ zijn niet lijk ZIJ : veel te beschaafd om zoiets te doen.

    Laat mij dan ook besluiten, met de gedachte dat de Niveanen inderdaad een samenraapsel zijn van enerzijds wel enkele gedreven idealisten, maar anderzijds in hoofdzaak een samenraapsel van opportunisten. Gelukkig is daar nog altijd het origineel, dat onteerd, geschopt, geslagen schier, met vaste hand de vlag blijft dragen.

    Het is niet de gemakkelijkste weg, maar eenmaal de vlag uit het slijk geraapt waar de Brackes hem vertrapt hebben, komt het uur der afrekening, waar de lauwen jankend zullen  voor wegkruipen.

    Al vliegt de namaak nog zo snel, het origineel achterhaalt hem wel.

    Vliegt de Blauwvoet? Storm op Zee!

    .

    II MIDDEN

    Bourgeois: "Uitspraak Bracke was ongelukkig"

    Dat N-VA-Kamerlid Siegfried Bracke de Vlaamse Leeuw "een vod" heeft genoemd, is volgens Vlaams minister Geert Bourgeois "een ongelukkige uitspraak". "Maar hij heeft zich verontschuldigd en zijn uitspraak teruggenomen. Dat is voor mij het belangrijkste", aldus Bourgeois in VRT-programma 'Villa Politica'. .

    De N-VA-minister herhaalde ook meermaals dat er "geen paniek" of "crisis" is binnen zijn partij. "Het commentariaat doet alsof mijn partij in crisis zou zijn. Daar is niks van aan", aldus Bourgeois. Volgens hem wordt een aantal zaken "opgeklopt" en wordt "gefocust op de problemen".

    Geen onrust

    Recent raakte bekend dat Nick Mouton, gewezen N-VA-schepen en fractieleider in Lovendegem en ex-medewerker van Vlaams parlementslid Helga Stevens, uit de partij stapt uit onvrede met de sociaal-economische koers van de partij.

    Bourgeois wilde weinig kwijt over dat vertrek, maar vindt de gang van zaken wel "spijtig". "Als je in een partij functioneert, moet je op het congres proberen tussen te komen en eventueel bij te sturen. Op het congres worden democratisch beslissingen genomen. Ik vindt het jammer dat dit opgeklopt wordt alsof er binnen de partij grote onrust zou zijn. Dat is niet zo", aldus Bourgeois.

    Sociaal beleid

    Bourgeois is het ook niet eens met de inhoudelijke analyse dat zijn partij een te liberale koers zou varen. "We zijn geen ultraliberale partij. Ik weet dat het commentariaat dat zo begint te duiden. Wij gaan voor een sterke economie. Die sterke economie is nodig om een sociaal beleid te voeren", aldus Bourgeois.

    *

    III SLOT

    Och, ik wil het allemaal niet op de schouders van BDW leggen. Hij heeft gedacht VTT : voltooid Verleden Tijd dat politiek bedrijven een werkzaamheid als een ander wordt. En hij had succes, tot hij moest vaststellen dat daar toch wel andere regels golden dan in het studentenleven. Dat was toen hij eerst zelf de dolk in de rug plantte van LDD en het gegeven woord op at, en even later zelf de ezelsstamp kreeg van de ACW-Terminator. Finito de coalitie. Ons Bartje stond moedermens alleen in die grote vijandige wereld….

    Dan haalde hij eigenhandig Bracke de BRT-Bunny binnen, die later geen Wit Konijn maar een hol Houten Paard van Troye was.

    BDW zal dus blijken nooit méér te zijn  geweest dan een vallende ster aan het onmetelijk firmament vol Vlaamse helden. Neen, hierbij passen geen ‘bon mots’ of fijne Latijn se spreuken. Dis al. Dis uit.

    De kiesstrijd is nog niet eens beginnen, en reeds staat het Vlaams Belang alleen op de bres. Zou het dan toch waar zijn, dat ‘Der Starke am mächtigsten alleine ist’?

    Het is niet voor niets dat de Staatsvuligheid op de hielen zit van de Vlaams Belang Jongeren : ze zoeken een stok om de hond te slaan. Zoals in Griekenland, waar De Goude Dageraad ondertussen doodgeknuffeld wordt. Op basis waarvan? Dazt weet geen kat. Maar iedereen weet wel dat het zeer ernstig is!  

    *

    Vlaming, volksgenoot, waar moeten wij heen als alle andere partijen de mond alleen maar vol hebben om onmachtig iets te brobbelen over ‘sociop-econmoische problemen’ waar ze Begot zelfs de eerste letter niet van begrijpen! Als er      WERK is, zijn er geen problemen, en al zeker geen socio-econmische! En WERK, dat is het domein van de Vlaamse Ondernemer. Daar moeten de beroeps-zakkenvullers met hun poten  af blijven!

    De ondernemers, groot of klein, de middenstand, de werkende klasse : allemaal worden ze gewurgd door die mensen die het goed kunnen uitleggen. Maar met uitleg wordt er geen WERK gecreëerd. Werk creëert men met eigen handen.

    Wie werkt voor Vrouw en Kind?

    En wordt door hen bemind

    ’t Is Vader.

    En niet een of ander halfbakken jurist die wetten maakt alleen voor anderen en die zich natuurlijk daarbij zelf het best voelt.

    Vlucht de Grootbanken : zij zijn de collaborateurs van de Onderdrukkers. Zij bieden U niet eens een billijke vergoeding voor Uw spaarcenten. Beleg Uw spaarcenten in productie-middelen. Eerst bij Uzelf, of bij vrienden-ondernemers, waar vele kleintjes een groot maken.

    Wat wij zelf doen, doen we beter…En daar hoeft geen Frans gezwam bij. We zijn rijk genoeg om door de hele wereld bewonderd te worden! Daarvan moeten wij alleen onszelf overtuigen. Van klein tot groot.

    Een volk dat in vrijheid leeft, is een groot volk. En die vrijheid, Mijne Dierbaren, wordt ons alleen aangeboden door Het Vlaams Belang.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

     

    …

    24-10-2013, 16:47 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1583 - ACHTERDEURTJES POTDICJT MAAR VOORGEVEL

    ***

    Donderdag 24 oktober

    Zon 8u21-18u32

    H Florentijn

    .

    1583 - ACHTERDEURTJES POTDICJT MAAR VOORGEVEL

    SLOPEN HOUDT HET

    HUIS GOED OPEN

    .

    Don Quchotte uit Gent

     

    Voorstudie voor zijn standbeeld

    .

    I) INLEIDING

    Het is een karakterfout bi veel idealisten die voor de Goede Zaak strijden. Bij extreme gelegenheden kunnen zij rijmen en dichten zonder hun g*t op te lichten.

    Zo ook ondergetekende, toen hij op de www van het Vlaams Belang las over Verafstoodt en wat die nu weer uitspookt. De voorgevel van slopen, houdt Uw huis goed open.

    Dank zij bijdragen als in onderstaand artikel, krijgt Het Kwaad een naam en zelfs een aangezicht. Pas hebben we die ene tenor van de Europese dwingelandij als Boer Bavo onder de grond gestopt, of de tweede komt in beeld. Beiden als aan de kant geschoven Premier van dit land,  maar als doorlevend monster op sterk water gzeet, heeft die tweede het overleefd aan de zelfkant van de Europese samenzweerders.

    De Gentse konijnentand : Gie Verafstoodt, het Liegebeest met de Bles : waar hebben we dat verdiend!

    i.

    II MIDDEN

    Poorten open?

    Een verdere versoepeling van de immigratiepolitiek is geen oplossing. Integendeel: het zou de problemen alleen maar vergroten.

     

     Na de catastrofe die zich onlangs voor het Italiaanse eiland Lampedusa afspeelde, pleitte onder meer Europees Parlementsvoorzitter Martin Schulz ervoor dat de bestaande asiel- en immigratiewetgeving zou worden aangepast - lees: versoepeld. Hij achtte het bij deze gelegenheid zelfs nodig Europa uit te roepen tot een ‘immigratiecontinent’. In de aanloop naar de Europese top die morgen en overmorgen in Brussel plaatsvindt, heeft Verhofstadt zich - weinig verrassend - bij het pleidooi van de salonsocialist aangesloten.

    Nonsens

     De achterliggende redenering, met name dat hierdoor de illegale immigratiestroom vanzelf zal opdrogen, raakt kant noch wal en wordt tegengesproken door de praktijk. We verwijzen ter zake naar de Verenigde Staten. Die laten - als klassiek immigratieland bij uitstek - jaarlijks een aanzienlijk contingent legale immigranten toe, maar blijven geenszins gespaard van de problematiek van illegale immigratie. Wel integendeel, om het fenomeen van de illegale immigratie (vanuit Mexico) in te dammen, zagen de VS zich in het verleden al meermaals verplicht tot ingrijpende maatregelen. Beweren dat de achterdeur van de illegale immigratie kan worden gesloten door de voordeur van de legale immigratie open te zetten, getuigt dan ook van wereldvreemdheid of, erger nog, hypocrisie.

     

    Verkeerd signaal

     

     De pleidooien van Schulz en Verhofstadt gaan bovendien volledig voorbij aan het feit dat het menselijk reservoir dat naar Europa wil komen, haast onuitputtelijk is. Tussen West-Afrika en het Midden-Oosten wachten geen tienduizenden of zelfs honderdduizenden, maar miljoenen op een gunstige gelegenheid om naar Europa af te reizen. Europa kan deze mensenmassa onmogelijk opvangen, zonder zijn eigen fundamenten, stabiliteit, welvaart, vrede en veiligheid in het gedrang te brengen. En daar is uiteindelijk niemand mee gebaat.

     

     Wanneer Europa morgen zijn immigratiepolitiek (verder) versoepelt, voedt het alleen maar de hoop dat het uiteindelijk lonend is om de oversteek te wagen en degradeert het zichzelf tot de beste pr-agent van de gewetenloze mensensmokkelaars. Met alle gevolgen van dien.

     

    III SLOT

    Het is natuurlijk geen correcte vergelijking, als ik zeg, dat Europa, moesten ze durven, ineens zou verbieden dat wij, zoals beschaafde lieden past, onze voordeuren zouden afsluiten. Het is nochtans de achterliggende gedachte, om alle grenzen wijdopen te willen zetten, ook de duurbaarste.

    Zij willen dat alle soorten vreemdelingen bij ons binnen wandelen, alsof ze daar geboren en getogen waren. Zij slapen in ons bed, eten aan onze tafel, ze komen en gaan als dieven in de nacht. Maar in de paleizen en in de privé van die Nomenklatoera komt niemand in. Zeker weten. Die worden bewaakt als onschendbare heiligdommen waar zelfbenoemde goden leven onder ons.

    Bij Verafstoodtt liggen de zaken dubbel zo erg als bij Martens. Hij is niet alleen een generatie jonger, hij heeft Martens gehad, als voorbeeld dat zekerlijk niet na te volgen was. In plaats daarvan heeft hij nog veel groter verraad gepleegd aan zijn volk. Hij heeft, net als Judas, zijn Volk voor 30 Zilverlinzen verkocht.

    De tijd komt nu, dat hij, net als zijn voorganger zichzelf mag gaan verhangen. Wij geven hem met veel genegenheid, die kans op 25 Mei 2014. Rust on-zacht, vermetele Toscaanse wijnboer, in de wetenschap dat onrecht niet loont.

    GRAFSCHRIFT.

    Hier ligt nu Gue Verafstoodt op zijn rug

    Bij leven nog erger dan een doodgeslagen mug.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

     

    …

    24-10-2013, 10:24 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    23-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1582 – WIJ WORDEN ALLEMAAL THE-DROINKERS ZELFS ALS WE NIET TEGENWOORDIG ZIJN

    .

    1582 – WIJ WORDEN ALLEMAAL THE-DROINKERS ZELFS ALS WE NIET TEGENWOORDIG ZIJN

    .

    Waterpijpen beginnen roken en thee slurpen

     

    Of ons land in één grote tearoom veranderen? Nee, mercie!

    .

    I) INLEIDING

    Gedaan dus met de thee. De dt-regel om schrijffouten te vermijden is immers al lang VVT (voltooid verleden  tijd). Iemand die fouten schrijft is al lang niet meer fout, maar juist ‘in’. Die is met één trek politiek-correct, zowel naar vorm als naar inhoud.

    Vandaar dat woordspelletje in de titel over thee drinken. Ik drink = nooit ‘t’. Gij drinkt = altijd ‘t’. Hij drinkt = alleen ‘t’ als hij tegenwoordig is. Politiek correcten schrijven een ‘d’ of een ‘t’ al naar gelang ze daar goesting voor hebben. Want slordig omspringen met haar, baar en geschrijf bewijst juist dat ze op de goede weide zitten.

    *

    We zijn onderweg hoogst waarschijnlijk (als het zo verder blijft tegenzitten) naar de beschaving van thee drinken en waterpijpen roken, en krijgen we het schrikbeeld opgediend van een Thee Partij zoals die bij Uncle Sam zorgt voor meer dan een unconvenient truth in de financiële wereld..

    Dat er iets moet gebeuren, staat als een paal boven water. Anders vallen wij onder het regime van De Pest (de Islam) of van de cholera (de EU-SSR). Of mogelijkerwijze zelfs van de twee samen. Maar of Marine Le Pen, Geert Wilders, Nigel Farage en onze eigen mensen van Het Vlaams Belang daartoe een Thee Partij nodig hebben, weet ik nog niet zo goed. Omdat in Amerika al die mensen een zelfde ‘thuismatch’ spelen, ttz zij treden allemaal op in een en dezelfde Staat, waar ze allemaal de Zwarte Ongelukskater weg willen.

    Onze landen daarentegen zijn gelukkigerwijze versnipperd als een lappendeken vol met eigen heilige huisjes. Wij in Vlaanderen zijn, wat meer is, omzeggens doorheen de eeuwen voortdurend door of andere van onze buren als wingewest uitgezogen gewest. Waren het de Fransen niet, dan waren het de Spanjaardenn, de Oostenrijkers of de Duitsers. Een rechtgeaard volk snakt naar de vrijheid, en daarom hebben wij vrienden nodig, geen leger van nieuwe bezetters die hun veldslagen weer op ons grondgebied zouden willen uitvechten.

    Nee, voor ons zekerlijk geen thee meer. Maar een frisse pint bier om ‘Skoll’ mee te doen tegen de hele mensheid. De Vlamingen hebben niet voor niets het beste bier ter wereld!

    .

    II MIDDEN

    Internationale geldwereld doodsbang voor Europese Tea Party

     

    Gepubliceerd door Joost Niemöller bij E.J. Blog

    *

    Het is altijd interessant om de publicaties te volgen die de internationale financiële wereld vertegenwoordigen, en de belangen van beleggers en internationals verwoorden. Een weekblad als The Economist dat steevast de globalisering bezingt en arbeidsmigratie aanprijst. Of kranten als The Wall Street Journal en de Financial Times waarin je hetzelfde geluid ziet terugkeren. In Nederland vind je die vertaling bij een financiële zender als RTL7, overdag, waar de commentatoren altijd het VVD/D66 geluid uitstralen.

     

    Bij de FT is men nu al een tijdje erg bang voor de opkomst van de nationalistische anti-immigratiebewegingen, die in essentie verkondigen wat The Tea Party beweging ook verkondigt: Geef het land weer terug aan het volk. Breng de oude nationale waarden weer terug.

    Zo ziet een krant als de FT het uiteraard niet. Daar zien ze, net als bij de Publieke Omroep in Nederland, The Tea Party als een gevaar, als iets dat zand in de verder toch zo veel voorspoed brengende geldmachine strooit. (Voor wie die voorspoed komt, wordt er dan nooit bij gezegd.)

    Vandaag staat er weer een groot stuk in de Financial Times over de gevreesde opkomst van een Europese Tea Party.

     

    De kop biedt geen ruimte voor twijfel:

    Watch out for the rise of a European Tea Party

     

    Anders dan in de VS, met zijn huidige problemen, stelt de Financial Times, was de EU altijd een baken van consensus.

    This broad centrist consensus was an unacknowledged strength of the EU throughout the euro crisis.

    Maar in het komende jaar kan die consensus gaan wegvallen, door een explosieve combinatie van economische crisis, weerstand tegen verdere bezuinigingen, woede over aanhoudende massa immigratie en de weerzin tegen de EU die van grote afstand regeert.

     

    Het is niet eens nodig, zegt de FT, dat de ‘populistische partijen’ gaan regeren. Alleen al hun zetelwinst in de parlementen zal de zittende regeringen verder opjagen en een meer eurosceptisch geluid laten horen.

    A Dutch prime minister who fears the anti-EU Freedom party – which is topping the opinion polls at present in the Netherlands – will find it much harder to agree to a new bailout for southern Europe. Similarly, a British leader who is losing ground to the UK Independence party will be driven to take more extreme positions in EU negotiations.

    De komende Europese verkiezingen, stelt de FT, zullen een ‘doorbraakmoment’ kunnen betekenen voor de Europese Tea Party beweging. Met name in Frankrijk, Groot Brittannië en Nederland liggen grote overwinningen voor de hand.

    Uit peilingen blijkt dat de woede over de aanhoudende massa immigratie steeds meer toeneemt.  Die woede geeft de Europese Tea Party vleugels.

     

    Opinion polls in the richer countries of western Europe show an increasing voter concern about migration – legal and illegal – that is rich fodder for Europe’s Tea Party types.

    En dat, waarschuwt de FT haar beleggende lezers, zou wel eens op een ramp kunnen uitdraaien:

    For the EU, which is still struggling to rebuild confidence in the euro, the rise of a European Tea Party would risk disaster.

    Dat het voor de nationale beschavingen van Europa wel eens de redding zou kunnen zijn (als het al niet te laat is), dat interesseert de Financial Times duidelijk niks. Winst op korte termijn is voor deze kranten alles wat telt.  Die winst voor de banken slaat de bestaansgrond onder ons leven weg. Steeds meer mensen realiseren zich dat. En dat geeft het Nieuw Realisme een kans zich te manifesteren. Een opstandige golf zal over Europa gaan rollen. Zonder conflict zal het niet gaan. De toenemende spanning is nu in Nederland al bijna voelbaar, want de zittende elite voelt zich meer en meer in het nauw gedreven. Als je die benauwdheid wilt leren kennen moet je kranten als de Financial Times lezen. Zij verwoorden de angst die het NOS Journaal na piept

    $

    III SLOT

    Als het NOS al bij de bokken wordt gerekend, wat moeten wij dan denken van de VRT en VTM?

    In Berlusconu-land worden wij regelmatig met de 3 geconfronteerd via BVN. Daar kunnen we gewoon vaststellen wat de BRT zoal liegt, in vergelijking met het NOS. De voorbeelden zijn lego. Laatst nog bij de gerechtelijke blunders van onze Justitie. Of bij de ‘Low Cast’-banen van Zuster Harmonica. Het is leuk omdat ze hun leugens niet op elkaar afstemmen!  De ene brandt af wat de andere zojuist heeft opgehemeld, of omgekeerd. Echt Linxse soep met balletjes en bovendrijvende vetoogjes.…

    Al-bij-al heeft de Heer Joost Niemöller nog veel geluk, dat hij boven de Moerdijk leeft en werkt.

    *

    We zijn vandaag weer een dag dichter dan gisteren bij 25  Mei 2014. Blijkbaar stijgt de spanning meer en meer bij de ‘zittende klasse’ die vreest massaal gewipt te worden. Als Ieperling hoor ik ze zo graag naar omhoog fezelen ‘Ach Hère Menère, mien endeke kort zo zère’….Ja, dan is Goed-den-Here ineens weer wel genoeg!

    Wij van onze kant, zijn er klaar voor. Er op en er over!

    En ruimt de baan, alwaar wij gaan,

    Wij zoen van die helden

    Die hielden vrij van slavernij

    hun veie Vlaamse velden

     

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

     

    …

    23-10-2013, 13:45 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1581 - DE LINXEN WILLEN BESPAREN OP BEJAARDEN, DEMENTERENDEN EN COMA- PATIENTEN

    ***

    Woensdag 23 oktober

    Zon 8u19-18u34

    H Severinus

    Met Sint Severien zal men de eerste koude zien

    .

    1581 - DE LINXEN WILLEN  BESPAREN  OP BEJAARDEN, DEMENTERENDEN EN COMA- PATIENTEN

    .

    Vrijheid, Gelijkheid, Broederlijkheid

     

    .

    I) INLEIDING

    Het staat, zo fier als een gieter,  in de kwaliteitskrat ‘De Schandaard’ (zegt men, ik bekijk dat schandaal al jaren niet meer) en schijnt gebaseerd te zijn op een enquête bij de Socialistische Mutualiteiten. Vroeger heette dat De Bond Moyson, maar dat schijnt een veel te beladen naam te zijn om nog in deze moderne tijden te gebruiken. Wat blijkt daar? Waarvan liggen de mensen wakker bij de Sossen? Neen, niet dat we versmacht worden door de onbetaalbaar geworden massa-immigratie, dat in geen geval. Boven de 85 jaar is er geen geld meer voor medische zorgen voor de eigen mensen. Waarmee ineens bewezen wordt, dat het begrip ‘nutteloze eters’, ooit loud and clear verword door Dolf-met-de-Bles, in die middens noga altijd leeft. Het idee om te doden, in leven houden : dàt is pas vooruitstrevend!!

    Maar er is meer. In de wetenschap dat die van het ACW meestal nog Roder zijn dan hun Rode Vriendjes, weten de Vlamingen precies wat hen te wachten staat na de verkiezingen, mochten dat soort ‘staatsdragende’ partijen weer aan bod komen. Zij hebben het lang kunnen wegsteken, door te doen net als de media : de aandacht richten afleiden naar onbenulligheden. Zoals de CO²-uitstoot. Of de Opwarming van de Aarde, waar na jaren de wetenschappelijke uitleg komt, dat daar helemaal niets van aan is..

     

    Als de nood het hoogst is, is de redding nabij.

    We doen gewoon zoals de vogels in Mei :

    die leggen allemaal een ei.

     

    En wij, in De Lage Landen (NL/Vl) moeten immers maar gewoon de trend volgen die duidelijk overheerst in onze buurlanden Engeland en Frankrijk : wij ook wij willen onze soevereiniteit terug.

    Dat is het ei (liefst met een flink geurtje erbij)

    dat Haiku-Herman en Maoïst Barbarosso in hun nest moeten vinden, bij het opkomen van het zonlicht,  de morgen volgend op deze verkiezingen.

    In ons kleine landje, gedomineerd door de Parti Scandale, krijgt de partij die in die landen de harten sneller doet slaan, geen kans wegens het dode gewicht van ‘de halflingen’ die zich Vlamingen noemen, maar hunkeren naar de Brusselse vlees- en vispotten. Vettige vleespotten om zich in gezelschap van de Peeters’en en de Di Jeanetto’s vol te vreten, of meer verfijnde vispotten waar de Europese Nomenklatoera verzot op is. Wein, Weib und Gesang, wijl de Titanic zorgeloos zijn ondergang tegemoet vaart.

    Gerolf Annemans en Filip DeWinrter hoeven slechts de vriendenhand te reiken aan Nigel Farage (Engeland), aan Marine Le Pen (Frankrijk) aan de Catalaanse vrienden (Spanje), de Nederlandse (Geert Wilders), de Noorse, de Oostenrijkse, om uit het Belgisch slijk van het ‘cordon sanitaire’ te worden geheven. Om eindelijk op te staan uit de middelmatigheid van de nationale meeloperij.

    *

    Eerst moet er misschien een cascade komen van failissementen in de media-wereld. Van de meeste kranten duikelt de oplage immers voortdurend dieper in de rode cijfers, omdat ze het volk blijven opzadelen met wat de mensen niet meer willen lezen. Integendeel, de mensen denken meen en meer zelf voor hun eigen en durven daar stilaan voor uitkomen, zoals het Vlaams Belang al jaren spreekt.

    Ondertussen moeten we onze pap koelen met de schijnwereld zoals  Amnesty Internatioal die ziet. Door de schooljeugd van Brugge op ‘Scjhriffte-Vrijdag’ allemaal een brief te doen schrijven (*) naar de Ambassadeur van Zuid Afrika, met de verdediging van de wereldbeweging voor HoLeBi’s als motief. Naar de Ambassadeur van Zuid Afrika, niet omdat er sinds het wegvallen van de Apartheid daar zoveel inbraken, moorden en verkrachtingen gebeuren, maar omdat er één meisje met geestelijke afwijkingen zogezegd om haar geaardheid werd verkracht en vermoord.

    Als het kind maar nen naam heeft. En vooral  : dat de aandacht afgeleid wordt van de omhels-politiek naar criminele vreemdelingen toe, zoals die ene in Meulenberg ‘onschuldig’ op zijn palmares krijgt, omdat hij de opgeroepen ordediensten te vlug af is geweest.

    Dan vraagt Justitie aan de dader (op een andere plaats), waar een hulpvaardige burger werd afgeklopt “Ach jongske; hebd’u pijn gedaan?....

    JaJa, na 25 Mei zullen die soort parketmagistraten zelf niet zo gemakkelijk vrij-uit gaan. Zeker weten.

    Dat van al die ingevoerde criminelen er handen of voeten zullen afgekapt worden, dat nu precies niet. Maar de charters richting thuislanden zullen plein-vol dienen te zitten, anders komt er opstand.

    (*) Over de scholen-briefschrijf-actie van Amnesty Internatioanal wat toe te lichten, ging ik te rade bij  een leerkracht ASO in het Katholiek Onderwijs. Daar vernam ik hoe hoe de vork aan de steel zit. Het hele jaar door iedere week,  in opdracht van de Guimardstraat, moet een lokaal ter beschikking worden gesteld voor dat soort ‘spontane’ briefschrijverij. Daar lag op iedere bank een voorgedrukte model-brief met het verplichte onderwerp, die de leerlingen moest over geschreven worden mits aanvullen met  persoonlijke retouchen. Zodat ze niet woordelijk allemaal hetzelfde schreven. De opkomst van de briefschrijvers was ten zeerste afhankelijk van het weer. Bij mooi weer diende er flink te worden aangedrongen, bij slecht weer diende men kandidaten te weigeren.  

    Bij ‘Boederlijk Delen’ was de klastitularis verantwoordelijk om zoveel mogelijk fondsen te verzamelen via zijn klas. Zelfde verhaal over de briefschrijverij, met dit verschil, dat de Directeur dan de storting van al die steungelden samen, namens de school ging storten (op zijn naam) in het postkantoor. Met het fiscaal attest van deze storting kon de man dan een fameuze korting krijgen op zijn eigen Belastingsbrief…..

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

     

    …

    23-10-2013, 10:11 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    22-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1580 - NOOIT MEER LUISTEREN NAAR DIT SOORT POLITICI

    .

    Dinsdag 22 oktober 2013

    Zaaimaand

    Zon 8u17-18u36

    H Ingbert

    .

    1580 - NOOIT MEER LUISTEREN NAAR DIT SOORT POLITICI

    .

    Politicus met kenners-tred aan het werk.

     

    Maar om hygiënische redenen    altijd zonder hond uit schrik diens vlooien te krijgen…

    .

    I) INLEIDING

    De economie is niet de speeltuin van de een of de ander begenadigde (denkt hij) politicus, al willen die allemaal altijd zoveel mogelijk er de vruchten van plukken. Economie is een zaak van mannen en vrouwen met dinges aan hun lijf, niet van Pietjes of Mietjes. Economie is zelfs even levensgevaarlijk als de jungle en daar is voor nog meer prooidieren op jacht, geen plaats. Beroeps politici moet dichter bij de maan dan op aarde kunnen functioneren.

    Politici graaien met beide handen zowel de bladeren als de vruchten van de bomen, maar sluiten zoveel mogelijk licht en lucht af die de bomen nodig hebben om weer vruchten te dragen. Dat heten ze dan socio-economische relance-maatregelen uitdokteren.

    Politici zijn specialisten in hun eigen speeltuin : de belastingen. Precies daar ligt hun ‘roeping’. Die zijn voor iedereen gelijk, zonder onderscheid, zo luidt het sprookje. Schaapjes immers moeten altijd geschoren worden. Neen, niet zozeer voor hun gezondheid, maar voor de wol. Echter, Duivels’ zak is nooit vol en daarom hebben ze als Leerling Tovenaars de sociale sector ingepalmd. Sociale bijdragen, het woord zegt het zelf, zijn bijdragen geïnd om de sociale veiligheid van  individuen te verzekeren. Althans dat was het uitgangspunt. Maar al jaren worden beide domeinen, belastingen en sociale zekerheid, opzettelijk door elkaar gestuurd. Geen kat die er nog haar jongen in terugvindt. Er worden  steeds grotere putten gemaakt om andere te vullen. Oplossing: almaar door tandjes bijsteken door anderen de tanden uit de mond te sleuren. En dat allemaal voor het welzijn van de Burger.

    Voorbeeld : naast het al-dan-niet rechtvaardig loon van 100 Euro, legt de werkgever nog eens 150 € in het  zakje van de zogezegde ‘loonlasten’. Doet de werknemer nog iets met zijn 100 €, de 150 € van die loonlasten worden als door een reuzen toverslurf stante pede weggezogen om te verdwijnen in het luchtledige.

    Dergelijk luchtledige noemen de Dames en Heren politici dan de sociaal-economische problemen trachten oplossen. Het is zelfs een prioritair probleem voor alle partijen geworden, omdat niemand er nog iets van begrijpt….

    *

    Op de afbeelding hierboven trapt de blind politicus in de  nare onsmakelijke realiteit van elke verkiezingsdag. Willen wij AUB met z’n allen absoluut aan zo’n hondendrol denken op 25 Mei 2014 : U stapt dan gegarandeerd met een brede glimlach uit de beslotenheid van het kieshokje…

    Maar nu gaat het over de Euro die wij in Vlaanderen ofwel zullen dienen te verlaten, ofwel te omhelzen als Redder des Vaderlands. Wat betreft de onderste helft van het land, onder de armoegrens dus : dat is in Gods handen en in die van Frau Merkel.

    .

    II MIDDEN

    Europese economen eisen in manifest het einde van de euro

    *

    Duitse bondskanselier Merkel wil EU-commissie macht over begrotingen en belastinggelden lidstaten geven - Stuurt Merkel aan op een splitsing van de EU in drie delen?

    17 economen uit 9 EU-landen, waaronder Nederland, roepen in het 'Europese Solidariteits Manifest' op tot het einde van de euro in zijn huidige vorm. Volgens de experts kan de crisis in de EU alleen worden opgelost als de sterke lidstaten, zoals Duitsland en Nederland, op een geordende manier uit de euro stappen. Hierdoor kan de oorspronkelijke euro fors worden afgewaardeerd, zodat de zuidelijke landen weer concurrerend kunnen worden. Gebeurt dit niet, dan zal het noorden tot in het oneindige miljarden moeten blijven overmaken naar het zuiden.

    In de zuidelijke crisislanden begint de bevolking zich steeds feller te verzetten tegen de bezuinigingen, die nodig zijn om de torenhoge schulden en uitgaven onder controle te krijgen. De afgelopen dagen werden in Portugal en Italië opnieuw grote, soms gewelddadige demonstraties gehouden.

    Maar ook in het noorden begint de bevolking te morren vanwege de keiharde bezuinigingen, waarvan men weet dat deze in werkelijkheid nodig zijn om het feitelijk bankroete Zuid Europa overeind te houden. Kortom: de euro heeft Europa niet verenigd, maar dreigt ons continent juist elkaar te scheuren.

     

    De 17 ondertekenaars van het manifest komen uit Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Denemarken, Polen en Tsjechië. Uit dat laatste land komt de handtekening van niemand minder dan de vicegouverneur van de Tsjechische Nationale Bank, Mojmir Hampl. Namens Duitsland tekende Afred Steinherr, professor economie en voormalig adviseur van de EU-Commissie en het IMF. (1)

    Meer macht naar EU-commissie; Europese 'superminister' van Financiën

     

    De Duitse bondskanselier Angela Merkel stelt ondertussen voor om de EU-Commissie een centrale rol in het economische- en begrotingsbeleid van alle lidstaten te geven. De Commissie moet het recht krijgen om met ieder land een 'soort verdrag voor meer concurrentievermogen, investeringen en begrotingsdiscipline' te sluiten, en de macht krijgen om Europese belastinggelden te herverdelen over de EU. Ook komt er een Europese 'superminister' van Financiën. (2)

    Hiervoor moeten wel de bestaande EU-verdragen worden veranderd. Analisten denken dat landen zoals Groot Brittannië en Frankrijk nooit zoveel nationale soevereiniteit zullen opgeven en de zeggenschap over de besteding van hun belastinggeld aan Brussel zullen overdragen. In beide landen groeit de weerstand onder de bevolking tegen de EU explosief.

    Bovendien zijn alle bestaande verdragen de afgelopen jaren talloze keren genegeerd en verbroken door de EU. Zo werd in het Verdrag van Maastricht afgesproken dat lidstaten nooit voor de schulden van andere lidstaten zouden hoeven opdraaien, iets dat nu juist wel massaal gebeurt. Ook wordt het ESM ingezet om Europese banken te redden, iets dat aanvankelijk uitdrukkelijk werd verboden. Van nieuwe verdragen met de failliete Zuid Europese landen kan daarom niets worden verwacht.

    'Merkel stuurt aan op splitsing EU in drie delen'

    Duitse analisten vermoeden dat Angela Merkel mogelijk bewust aanstuurt op een splitsing van de EU in drie delen: Groot Brittannië, de noordelijke landen en de zuidelijke landen. Zeker de zuidelijke landen zullen zich gezien de grote sociale onrust nooit onderwerpen aan een Europese superminister van Financiën.

    Na een splitsing kunnen de noordelijke landen een nieuwe munt invoeren, precies waar de 17 Europese economen voor pleiten. Overigens kampen ook Duitsland, Nederland en Finland dan nog steeds met veel te hogen schulden. Het grote voordeel is echter dat wij na een splitsing niet tot in het oneindige voor de schulden van Zuid Europa zullen moeten opdraaien, iets dat onder de huidige EU-afspraken wel het geval is.

    Xander

    1) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
    (2)
    Deutsche Wirtschafts Nachrichten

    III SLOT

    Als Vlaming hoor ik het in de verte al donderen. Ja, als ik goed luister, hoor ik het zelfs in Keulen donderen… Komen de tijden van De Nieuwe Orde dan terug? Wijlen Maurits Dewilde moest het nog hebben kunnen beleven!  Me dunkt dat zoiets er op wijst, dat het VNV indertijd dan toch gelijk had en dat er opnieuw Sieg Heil in de straten zal moeten gescandeerd worden.

    Engeland en Frankrijk, samen teen Duistland. Mij komt dat enigszins bekend voor. Met aan de overkant van de Stille Waters, een  breed grijnzende Zwarte Kater op de loer om het gekwetste muisje op te eten….

    Waarmee ik meteen wil zeggen, dat het spook van de communautaire tegenstellingen weer zal worden boven gehaald.

    Het is een beetje uit ons geheugen geraakt, maar velen zullen zich nog herinneren, dat tot voor kort, er 20 Befkes nodig waren voor één Deutschmark.

    Kijk, als de Duitse Kanselier er deze keer in slaagt, om zonder tanks en zonder vliegtuigen, Europa aan zijn of haar voeten te krijgen : mij goed. Maar hardhorig als de Franscouillons zijn, zullen ze weer een handje moeten geholpen worden om mee te werken.

    *

    Ik durf niet zeggen ‘for old days sake’, mar ik moet toch vaststellen dat het allemaal tevergeefs is geweest. Het is om compassie te hebben met al die ‘Weerstanders’ van vroeger, die nu voor den gehaten Duits weer in het stof zullen moeten kruipen.

    Al aan gedacht, dat ook die toestand een gegronde reden is om deze EU te haten?!

    Lieber klein, aber allein : zou dat spreekwoord niet bestaan aan de overkant der Rijn?

    In blijde verwachting voor het ei van 25 Mei, zeg ik intussen bij voorbaat

    Adieu aan de Eu.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

     

    …

    22-10-2013, 17:45 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    21-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1579 - DE BOVZENBUUR HEEFT EEN KLARE KIJK OP ONS

    .

    1579 - DE BOVZENBUUR HEEFT EEN KLARE KIJK OP ONS

    .

    The Inconvenient Truth

     

    The Point of no Return is bereikt…..

    .

    I) INLEIDING

    Allez, d’er zijn er dus toch nog anderen die de naakte waarheid durven schrijven. Naakt is ‘in” zullen we maar denken. Leest U maar.

    Zelf durf ik er ter attentie van de Kerkelijke Lamzakken, ongevraagd nog een andere waarheid bijdoen. Net als bij de beenhouwer : ‘mag ’t een beetje meer zijn ook?’ Zie daarom de afbeelding hierboven.  ‘The Point of no Return’ is bereikt : onmogelijk om uit de afgrond weer omhoog te klimmen….

    Dat heet dan een geweten geschopt worden.

    .

    II MIDDEN

    Het Vlaams Belang en de media

    De media negeren het Vlaams Belang of stellen het in een verkeerd daglicht, schrijft Sam Van Rooy in een vrije opiniebijdrage waarin hij zijn stelling illustreert met voorbeelden.

    Het is moeilijk in te schatten over welke gebeurtenissen van de afgelopen weken we door de gezaghebbende of ‘traditionele’ media het slechtst werden geïnformeerd en het meest werden misleid: (de terugkeer naar ons land van) Dyab Abou Jahjah? Het bloedige jihad-weekend in Kenia, Irak, Pakistan, Nigeria, de Filipijnen, Israël, Jemen, Bangladesh, Syrië en Afghanistan? (jawel, óók in die laatste zes landen was het zover). De ‘Blijde’ Intrede van Filip en Mathilde in Antwerpen? Of het Europafeest van het Vlaams Belang? Wat deze vier gebeurtenissen met elkaar verbindt, is hoe ze als gevolg van de pensée unique in het Vlaamse medialandschap werden ‘geframed’ en hoe aldus de mediagebruiker werd misleid en bedrogen.

     

    De methode-Gramsci

     

    Wim van Rooy schreef een doorwrocht essay met als titel: ‘Gramsci, mei ’68, het postmodernisme en de journalistiek. Hoe marxisten uiteindelijk toch de toon konden zetten in de media’. Hij betoogt: ‘De enorme rol die Gramsci aan de intellectuelen toebedeelt, is zonder meer door hen opgenomen, niet dus in de zin van onafhankelijke denkers, maar als voorbereiders van een nieuwe morele en culturele orde. De meeste intellectuelen vandaag zijn - mutatis mutandis - Gramsci’s organische intellectuelen, ditmaal niet organisch te midden van de arbeidersklasse of de burgerlijke maatschappij, maar organisch te midden van het nieuwe cultuurtotalitarisme dat zij elke dag vooral via de media en het onderwijs in praktijk brengen, instellingen die alle dezelfde praktijk genereren van beaat antiracisme, dom respect voor een totalitaire ideologie als de islam en autocensuur, dit alles op een bedje van hyperkinetische mensenrechten en juridische dwangbuizen. (…) De methode-Gramsci, het infiltreren in de culturele instellingen, is er in verband met de ’68’ers een voorbeeld van hoe de culturele jihad tegen het Westen met behulp van de bekende fellowtravellers in politiek en media elke dag wordt voortgezet. Een jihad die als geslaagd kan worden bestempeld, temeer daar de kinderen en de kleinkinderen van onze romantische narcisten in de media hun afbraakwerk gewoon continueren. De antiwesterse haat, vermomd als (soms) terechte kritiek op het westerse denken en de Atlantische politiek, krijgt de jongste tien jaar een multiculturalistisch kleedje aangetrokken. Dat wordt opgetuigd met wat slecht verteerde Levinasiaanse denkfiguren, en ziedaar: iedereen die daarbij kritische kanttekeningen maakt wordt in een grandioze perverse exercitie via de media als fascist of racist weggezet.’ (in: Frank Thevissen, De vierde onmacht, Van Halewyck, 2010).

     

    Pensée unique op de opiniepagina’s

     

    De Amerikaanse journalist Bruce Bawer kwam vijftien jaar geleden in Europa wonen, leerde enkele talen en stelde het volgende vast: ‘Opiniërende artikels in Europese kranten worden niet geschreven met het doel nieuwe ideeën voor het debat aan te dragen, maar om de massa’s eraan te herinneren wat ze moeten denken. (...) Het klinkt allemaal heel politiek divers, en als het om relatief kleine binnenlandse zaken gaat, is het ook divers. Maar bij voorname politiek-filosofische vraagstukken verschrompelen de verschillen.’ (Terwijl Europa Sliep, Meulenhoff, 2006). Op de opiniepagina’s van de zogenaamde kwaliteitskranten laat men inderdaad steeds dezelfde soort mensen met dezelfde meningen aan bod komen. Aldus leest de lezer dag in dag uit zogenaamde ‘opiniemakers’ en allerhande oikofobe figuren die de islam een vredevolle religie vinden (de relatief nieuwe politieke correctheid is dat slechts het zogenaamde ‘salafisme’ het probleem is), Israël als hét grote probleem van het Midden-Oosten bestempelen, de mens als dé grote oorzaak van een klimaatverandering aanwijzen, Vlaams-nationalisme een bekrompen en zelfs fascistoïde ideologie noemen, massa-immigratie en multiculturaliteit als iets positiefs en vooral broodnodig voor onze samenleving voorstellen, en dat dan doorgaans combineren met eenzijdige en disproportionele kritiek op ‘het Westen’ en ‘het christendom’ (maar tegelijkertijd wil men over ‘dé islam’ niet spreken). Natuurlijk, zo heel af en toe lees je eens een significant ander geluid maar bijvoorbeeld inzake de islam lees je voor 100 islamvergoelijkende opinies er nog geen tien die zonder meer islamkritisch zijn. ‘Pensée unique’ of eenheidsdenken dus.

     

    Niet normaal

     

    Het is inderdaad niet normaal dat pakweg Groen-parlementslid Kristof Calvo een opiniestuk kan publiceren met als titel ‘Een nieuwe belgitude voor de superdiverse samenleving’ maar dat zijn complete tegenpool, bijvoorbeeld een Vlaams Belang-kopstuk, in dezelfde zogenaamde ‘kwaliteitskrant’ nimmer een opinie gepubliceerd krijgt, over bijvoorbeeld ‘een soeverein kosmopolitisme, uitgeoefend door nationale staten die openstaan voor internationale samenwerking en mondiale ontwikkelingen, maar zelf het laatste woord wensen te houden in hun verplichtingen en (migratie)beleid’. Dit artikel van Filip Dewinter bijvoorbeeld, over het verschil tussen een christelijk kruis en de islamitische hoofddoek, wilde geen enkel mainstream medium publiceren. Overigens is het niet zo dat de krant in kwestie geen opiniestukken van fascisten publiceert (niet dat Vlaams Belangparlementsleden fascisten zijn, maar zo schildert deze krant ze wel graag af). Immers, na wekenlang door zowat alle media met fluwelen handschoenen te zijn ontvangen en door diezelfde krant te zijn gehypet, mocht (of moest?) de antisemitische Hezbollah-fascist Dyab Abou Jahjah ook een column publiceren.

     

    ‘Framing’

     

    ‘De massa’s eraan herinneren wat ze moeten denken’ (Bawer) - de propaganda dus - beperkt zich echter niet tot de opiniepagina’s. Ook de ‘gewone nieuwsberichten’ en de zogenaamde ‘duiding ‘ - van zowel de geschreven pers als de beeldpers - zijn in dat bedje ziek. Ga maar eens na hoe vaak bijvoorbeeld een Rik Coolsaet op de VRT mag komen duiden inzake islamitisch terrorisme, of een Karel De Gucht inzake de EU. Bovendien laat men vaak (op subtiele of minder subtiele wijze) fundamentele feiten weg om een geperverteerd en misleidend beeld van de werkelijkheid te scheppen. Dat laatste doet men evenzeer in de gewone nieuwsberichten, terwijl bovendien het onderscheid met de duiding vaak niet duidelijk is. Beeldvorming of ’framing’ dus, maar niet zelden worden feiten ook botweg verdraaid. Het systematisch in nieuwsberichten benoemen van het Vlaams Belang als een ‘extreemrechtse partij’, is daarvan een voorbeeld. Het opiniestuk dat toenmalig voorzitter Bruno Valkeniers daar over schreef, wilde men nergens publiceren.

     

    Filip Dewinter en het vlaggetje

     

    Van het kwaadwillig door de media weglaten van feiten kregen we een tekenend staaltje te zien naar aanleiding van de intrede van Filip en Mathilde in Antwerpen. Filip Dewinter liet zich daar opmerken tussen de belgicisten en monarchisten. Het Nieuwsblad kopte: ‘Filip Dewinter neemt vlaggetjes af van koningsgezinden en verscheurt ze’, en schreef: ‘Vlaams Belang-politicus Filip Dewinter liet zich opmerken bij de blijde intrede van de koning en koningin in Antwerpen. Hij nam voor het oog van de camera’s vlaggetjes af van royalisten en verscheurde die (fragment van 1:50). Hij werd opgepakt door de politie, maar niet aangehouden.’ Op de beelden is echter te zien dat Filip Dewinter het vlaggetje gewoon, zoals iedereen, van een Belgicistische propagandameester krijgt toegestopt, waarna het door een blonde dame op brutale wijze uit zijn handen wordt getrokken. Vervolgens geeft Dewinter die blonde dame lik op stuk, door op zijn beurt haar vlaggetje af te pakken. Verder werd Dewinter ook helemaal niet opgepakt door de politie, zoals in het artikel staat (ik was erbij). De media hebben dus op tendentieuze wijze het beeld geschapen van ‘het Monster Dewinter’ dat zomaar vlaggetjes afpakt van weerloze koningsgezinden. Eenieder die Het Nieuwsblad leest, denkt immers dat Dewinter als een wilde tekeer is gegaan en uit het niets vlaggetjes van mensen is beginnen afpakken en kapotscheuren. De realiteit is echter dat hij gewoon van zich heeft afgebeten. Het is een klassiek geval van de gepeste die terecht de pestkop aanpakt, maar vervolgens zelf de kop van Jut is omdat men (bewust) enkel gewag maakt van de gepeste die terugslaat.

     

    Het Europafeest van het Vlaams Belang

     

    Ook van ‘framing’ om de kijker te desinformeren en te misleiden kregen we recent een ‘schoolvoorbeeld’ te zien, dat allicht kan dienen voor studenten communicatiewetenschappen of journalistiek. De ploeg van het VRT-‘duidingsprogramma’ Terzake maakte een reportage over het Europafeest van het Vlaams Belang. Al snel zette reportagemaker Jonas Muylaert de toon met een tweet vanop het Europafeest: ‘Veel feest, drank, muziek en folklore. Weinig Europa.’ Je moet het maar durven: ‘Weinig Europa’ tweeten over een feest dat als slagzin ‘Pro Europa, dus tegen de EU’ heeft, met sprekers van andere Europese politieke partijen, met vele (muzikale) optredens en kraampjes met drank- en eetwaren uit verschillende Europese landen en met toespraken die bol staan van de trotse verwijzingen naar het prachtige, rijke en diverse Avondland; om nog te zwijgen over de teneur van het Europa-Manifest dat werd voorgesteld.

     

    Ook de titel van de Terzake-reportage voorspelde niet veel goeds: ‘Het Vlaams Belang tapt uit een nieuw vat: Europa’. Dat moet natuurlijk de suggestie wekken dat het Vlaams Belang niet oprecht bekommerd is om de toekomst van Europa, maar louter om electorale redenen ‘Europa’ als nieuw speerpunt aanboort. Mocht pakweg de sp.a een ‘Europafeest’ organiseren, Terzake zou allicht positiever klinken. Na ‘Vlaanderen’, ‘immigratie’, ‘veiligheid’ en ‘islam’ is ‘Europa’ echter inderdaad een zoveelste domein waarop het Vlaams Belang fundamenteel verschilt van alle andere politieke partijen. Bovendien wordt ‘Europa’ - tot spijt van wie het benijdt - elke dag belangrijker. Maar in zijn reportage probeerde Muylaert een beeld te schetsen van een partij die op sterven na dood is en zich willens nillens aan een laatste strohalm vastklampt (de EU en de euro), waarbij FN-parlementslid Marion Le Pen louter fungeert als (fysiek) aantrekkelijke aandachtstrekker.

     

    Verder liet Terzake, om die beeldvorming kracht bij te zetten, het middels wat eenzijdig monteerwerk uitschijnen alsof niemand Marion Le Pen kende en bovendien niemand geïnteresseerd was in wat ze had te zeggen. Niets was echter minder waar. Het is dan ook ironisch te noemen dat het Europafeest van het Vlaams Belang allicht vooral juist dankzij de aanwezigheid van iemand als Marion Le Pen de nodige aandacht kreeg van de VRT. Edoch, terwijl het Europafeest vooral uitblonk door een sterk inhoudelijk programma bestaande uit een panelgesprek met jongeren, twee boekvoorstellingen, de voorstelling van een manifest en enkele politieke toespraken, ging Terzake gewoonweg niet in op de inhoud. Op die manier creëren politiek correcte duidingsprogramma’s als Terzake het valse beeld van een ‘onbeduidende’, ‘populistische’ en ‘extreemrechtse’ partij met weinig of geen inhoud.

     

    Tactiek

     

    Hoezeer ook het Vlaams Belang van de daken schreeuwt pro-Europees en juist daarom anti-EU te zijn - met onder andere een EU-colloquium een jaar geleden, een verslagboek daarvan en een heus Europafeest en Europa-Manifest - toch zal men zo veel als mogelijk blijven beweren dat die partij ‘anti-Europees’ is. Een krant als Het Nieuwsblad omschreef het Vlaams Belang zowel in haar krantenkop als in het inleidende blokje tekst als ‘anti-Europees’. Meer zelfs: de krant noemde het ‘ironisch’ dat het Vlaams Belang haar evenement ‘Europafeest’ noemde. Hetzelfde gebeurt in Nederland met de eurosceptische PVV van Geert Wilders. We kunnen dan ook concluderen dat we te maken hebben met een perverse tactiek van verre van onpartijdige of neutrale media (alsook van politiek correcte academici en politieke opponenten) met als doel EU- en eurokritische stemmen af te serveren als anti-Europees. Het doet denken aan de tactiek die islamkritische stemmen - al dan niet uit bepaalde hoek - bestempelt als islamofoob, een soort ‘nieuw racisme’. Deze strategie, aangewend door politieke opponenten, politiek correcte academici en media, heeft één voordeel, namelijk dat ze daarmee onthullen dat ze geen inhoudelijke tegenargumenten hebben.

     

    In een recent interview met Doorbraak stelde Vlaams Belang-Kamerfractieleidster Barbara Pas dat ‘het cordon médiatique onze grootste handicap is’. Pas: ‘We strijden niet met gelijke wapens omdat we niet gelijkwaardig aan bod komen in de media. We mogen sociale congressen houden, we mogen een EU-standpunt hebben, we mogen de motor zijn van inhoudelijke debatten in het parlement ... Er is geen enkel medium dat daar enige aandacht aan besteedt. Tenzij ze een stereotiep beeld van het Vlaams Belang kunnen versterken. Dan komen we in ‘t lang en breed aan bod.’ Van deze onrechtvaardige gang van zaken zijn het vlaggetjesincident met Filip Dewinter tijdens de intrede van Filip en Mathilde en het Europafeest van het Vlaams Belang trieste illustraties. Soms zou je wensen dat in onze samenleving échte keiharde en expliciete mediacensuur de orde van dag was. Dan had je tenminste iets concreets om tegen te vechten. Want tegen de (subtiele) beeldvorming en tendentieuze berichtgeving en duiding in de mainstream media, blijkt geen kruid gewassen.

     

    De auteur, Sam van Rooy, is publicist, medewerker op het Vlaams Belang-studiecentrum, en medesamensteller en -auteur van ‘Europa wankelt. De ontvoering van Europa door de EU‘

    Uit : Doorbraak via Martien Pennings en E.J. Beon.

    *

     

    III SLOT

    Is het gezond Nationalisme met Christelijke ondertoon dan alleen-zaligmakend? Als ik W. Martens en de hele reutemeteut bekijk, zou ik eerder het tegenovergestelde denken.

    Maar een ‘consensus-democratie’ geleid en bewonderd door een Linxse minderheid,, is geen democratie, maar een verkapte dictatuur.

    De dag der vergelding (25 Mei 2014) nadert met rasse schreden. We kunnen het sidderen van hun gebeente reeds horen in het wild om zich heen slaan van de toekomstige afgeschrevenen. Hun namen zijn niet weg te slaan van de TV-schermen.

    Hier op deze blog worden ze, zoals U reeds weet, de ‘zullen’-mensen genoemd. Omdat er geen 5 woorden uit hun mond kunnen komen, zonder dat daar elfendertig beloftes in voorkomen. De autowegen zullen …– de fietspaden zullen – de soc-econmische problemen zullen – de ouderenzorg zal – de kinderopvang zal , enz, enz. Wat niet wegneemt dat de belastingen nog maar eens VVT werden verhoogd. Dat de uitkeringen VVT werden beperkt. Dat we langer moeten werken. Dat we zelfs het leger van de aangroeiende bezetters in onze huizen zouden moeten opnemen. Dat ons spaargeld voor 10% in gevaar is….

    Maar de Nomenclatura houdt de adem in : zo kort voor de verkiezingen, gedaan met onpopulaire maatregelen. Het zou hen wel eens de kop kunnen kosten.

    *

    We zouden de lessen die de Muzel-Griezels ons dagelijks geven, leren beter ter harte te nemen. Hun voorbeeld volgen. Het Eu-parlement op een goede nacht als een toorts doen branden. Vervolgens de brandweer en de aanrukkende ordediensten met vuurwerk bekogelen. Misschien ook nog voordien de internationale pers optrommelen met de belofte een Syrië-spelletje tegen de dictatuur op te voeren…

    *

    Meisjes en jongens : jullie willen het niet weten, hé, maar hier in het Na-Berlusconiland vallen  de twee levelingskindjes van GodmanSacjs elkaar in de haren : Mario Monti, de voorgaande Premier, ziet de kans schoon om Enrico Letta, de huidige Premier, voetje te lichten. ’s Lands belang is even van geen tel : de pot verwijt de ketel een te groot Berlusconi-gehalte.

    Letta misschien opvolger van de Roestige Vastheid? No way! Ikke, Mario Monti, heb de EU de meeste diensten bewezen, en daarom wil ik de dikste hebben…..

    Enne o ja : met als excuus dat beetje belastingsfraude, werd Il Cavalierte door die twee aan kant geschoven. Werden de twee fraude-zaken van het ACW, de grote en de kleine, maar ook de diefte van belastinggelden voor de ARCO-‘spaarders’, misschien uitgesteld tot na de begrafenis van W. Martens? Dan begint de tijd NU te dringen…..

    Niet te lang wachten, Dames en Heren Magistraten. De tijd vliegt snel, gebruik hem wel….

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

     

    …

     





    21-10-2013, 16:51 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1578 - MEULEBERG GEZIEN VAN OV R HET MUURTJE DOOR DE BOVENBUUR

    .

    1578 - MEULEBERG GEZIEN VAN OV R HET MUURTJE DOOR DE BOVENBUUR

    .

    Als toemaatje : De Rijke Linxse Stinker.

     

    (Onderaan leest U er alles over.)

    .

    I) INLEIDING

    Men zegt dat er ook ‘Goede’ Moslims zijn. Waarom horen we die dan niet in dergelijke kakofonies, waar de media alleen maar verdoezelt, de kant kiest van de daders en de goegemeente opzadelt met vraagtekens?  

    Als iedereen nu eens begon met het begin? Door te stellen dat de immigratie van Muzel-Griezels uitgedraaid is op een regelrechte plundering vanwege tal van vreemde mogendheden. Dat die bezetting door niemand is gewild, maar van bovenop met tal van bijbedoelingen is opgedrongen, het persoonlijk profijt op de eerste plaats.

    De media moet zich houden aan de feiten. En die zijn : weigering van onderwijs door van uit de wieg gebrek aan taalkennis. Geen onderwijs = geen vaardigheden. Geen vaardigheden = geen werk. Zo simpel is dat.

    Gisteren nog bleken op de luchthaven van Zaventem minstens 10.000 banen te wachten op iinvulling….Maar ja, waarom zou men werken, als er met doppen minstens evenveel te verdienen valt….

    M.a.w. : het geheel van de opvoeding is het resultaat van cultuur (of het gebrek daaraan), van religie, (of het gebrek daaraan : de Islam is geen religie, maar een ideologie van dezelfde grootte als het Marxisme of het Nazisme), het streven van de ouders (of het gebrek daaraan), dat alles opgewarmd door de stellige zekerheid dat er hoe dan ook door de Staat zal gezorgd worden voor hun lichamelijk welzijn en hun geestelijk welbehangen.

    Dat is het duivels contract tussen Linxs en de Isalammerij.

    .

    II MIDDEN

     

    Het stramien van berichtgeving over ‘clash of civilizations’

    *

    “Bij de rellen van afgelopen vrijdag in de wijk Meulenberg in Houthalen-Helchteren raakte een agent zwaargewond nadat zijn voertuig bekogeld was door jongeren. De politieman uit Lummen ligt nog steeds in coma. De agenten van de politiekorpsen van Houthalen-Helchteren en West-Limburg hebben het werk spontaan neergelegd. De volgende dagen komt er overleg over het incident. Burgemeester Alain Yzermans (SP.A) verdedigt intussen het optreden van de politie.” Bron: VRT

    Heden vindt in de gemeente Houthalen in Vlaanderen, meer bepaald in de wijk ‘Meulenberg’, voor de zoveelste keer in België (en in Europa) een ware clash of civilizations plaats, waarbij steevast het volgend stramien terugkeert:

     

    1) Een (jonge) moslim pleegt een crimineel feit.

     

    2) Politie/justitie heeft moeite hem op te pakken omdat hij beschermd wordt door familie-vrienden-kennissen-medemoslims.

     

    3) Tijdens de aanhouding loopt het mis: de jonge crimineel verzet zich, krijgt daarbij hulp van familie-vrienden-kennissen-medemoslims en de politie wordt gedwongen zich met geweld te verdedigen.

     

    4) De poppen gaan aan het dansen: uit alle kieren en gaten komen medemoslims (‘moslimbroeders’) tevoorschijn om te vechten tegen de politie.

     

    5) De buurt/gemeente verwordt tot een (burger)oorlogszone, waarbij moslims de buurt kort en klein slaan en de levens van politieagenten en soms ook burgers op het spel zetten.

     

    6) De media hebben het over ‘jongeren’ in ‘moeilijke wijken’ die ‘geen werk kunnen vinden’, vaak ‘vanwege racisme, discriminatie’ en nu ook: ‘wegens de crisis’. Ook wordt er steevast een of ander ‘zielig’ (en irrelevant) verhaal van een gesloten jeugdhuis de wereld in gestuurd. Je kunt er bovendien ook zeker van zijn dat men ervoor zorgt dat er een of andere allochtone middenstander uit de buurt aan het woord komt, om zo te kunnen laten zien dat allochtonen zelf óók slachtoffer zijn. Hij neemt het echter – zelfs met de vele schade die hij eventueel heeft opgelopen – voor de ‘jongeren’ op en verklaart dat het de schuld is van de politie.

     

    7) Terwijl men de termen ‘allochtonen’, ‘moslims’, ‘Marokkanen’ en ‘Turken’ angstvallig op politiek correcte wijze vermijdt en zelfs stelt dat het ‘om vele nationaliteiten gaat’ (Terzake-reportage), zegt men tegelijkertijd te willen gaan ‘praten met de Marokkaanse en Turkse gemeenschap’. Die vonden in dit geval echter hun offerfeest veel belangrijker: eerst hun skills testen door schaapjes de keel over te snijden, dan pas praten.

     

    8) De burgemeester en enkele politici roepen op om de feiten al dan niet gedeeltelijk te relativeren. (De families van) de gewonde politieagenten worden uit politiek correcte overwegingen in het gezicht gespuwd.

     

    9) De vraag waarom grote groepen al dan niet arme en/of werkloze en/of jeugdhuisloze Chinezen, Italianen, boeddhisten, joden, katholieken, hindoes, sikhs enzovoort nooit samenspannen om zich tegen onze samenleving te keren en levens van agenten te verwoesten, wordt door niemand gesteld.

     

    10) De mainstream media proberen er alles aan te doen om de ‘jongeren’ een zo menselijk en meelijwekkend mogelijk gezicht te bezorgen. De politiek correcte media geven de ‘jongeren’ disproportioneel veel exposure om hen in de mogelijkheid te stellen vrijwel kritiekloos ‘hun kant van het verhaal’ te vertellen, waarbij toegevingen worden gedaan zoals hen niet herkenbaar in beeld brengen, zoals in de Terzake-reportage. Na de ‘jongeren’ te hebben aangehoord, die verklaarden ‘gewoon gelukkig te willen zijn’ (wie niet?) en klaagden dat men hen ‘als barbaren uit de middeleeuwen ziet’ (hoe zou dat toch komen?), wist presentator-journalist Lieven Verstraete te vertellen dat de ‘jongeren’ ‘ontredderd klonken’.Luistert u zelf eens.

     

    De ‘jongeren’ stellen zich echter eerder vastberaden op en wentelen zich in hun slachtofferrol – ‘geen werk’, ‘discriminatie’, ‘geen jeugdhuis’, ‘racisme’, enzovoort -, een product van het typische islamitische slachtofferdenken en het decennialange multikulgepamper. Ze liegen er doorgaans ook op los over hoe een en ander is kunnen escaleren: de ánder – de politie, de samenleving – is altijd fout en ‘als eerste begonnen’. Liegen tegen de ongelovige (‘taqiyya’) zit immers ingebakken in de islamitische cultuur. Hun boodschap luidt met andere woorden in koor: ‘Het is niet onze schuld, het is allemaal jullie schuld.’

     

    11) De ‘jongeren’, door mainstream media en politiek gesterkt in hun perverse overtuiging dat zij het slachtoffer en ook altijd het slachtoffer zijn van onze verderfelijke samenleving, belonen de media door ze te bedreigen en hen ‘hun’ buurt uit te jagen.

     

    12) De no go-zone, een moslimenclave, is nu meer dan ooit een feit, en dit onder andere dankzij de politiek correcte zelfhaat-houding van politiek en media die nimmer cultuur, mentaliteit en gedrag van de ‘jongeren’ aan de kaak hebben willen stellen.

     

    13) Op de website van Houthalen-Helchteren valt ondertussen (nog altijd) te lezen dat “de lokale integratiedienst een minderhedenbeleid wil voeren met bijzondere aandacht voor een open harmonieuze multiculturele samenleving, met respect voor ieders identiteit en cultuur.” Ziedaar, het probleem in een notendop: “Respect voor ieders identiteit en cultuur,” dat betekent dus ook respect voor de intolerante en agressieve islamitische cultuur en respect voor de inhumane sharia. Meer nog dan de ‘multiculturele samenleving’ is de monocultuur van islamitisch antiwesters denken het probleem.

     

    14) Het Vlaams Belang stelt vast dat meer dan 159 duizend euro, 7 jeugd- en 2 schoolopbouwwerkers, buurthuis, straathoekwerk en gemeenschapswachten niets hebben uitgehaald, en pleit voor een keiharde aanpak. Filip Dewinter stelt daarover in het Vlaams Parlement vragen aan de N-VA-Minister voor Inburgering en Integratie, Geert Bourgeois. Anders dan de socialisten heeft die het minder over zogenaamde ‘oorzaken’ als ‘werkloosheid’ en ‘een gebrek aan kansen’, maar wijt hij de rellen aan ‘de bouwkundige architectuur in de wijk’. Zeer origineel, dat we daar niet opgekomen zijn! Het moge duidelijk zijn dat de N-VA en de socialisten één oikofobe zelfhaatpot weg-met-ons-nat zijn.

     

    15) De échte slachtoffers in dit verhaal: de waarheid, de journalistiek, de vele al dan niet allochtone jongeren die zich wél aan de wetten en regels houden en hun best doen om van hun leven iets te maken, de al dan niet gewonde politieagenten en ordehandhavers, en (het zelfvertrouwen van) onze samenleving en cultuur.

     

    16) Het is nu bang afwachten tot de eerste nacht waarin auto’s in brand worden gestoken of tot het moment waarop men opnieuw een crimineel probeert op te pakken, als men dat tenminste nog durft. De niet-moslims die nog in die buurt wonen en financieel in de mogelijkheid zijn, zullen er (begrijpelijkerwijze) wegtrekken. Door dit fenomeen, in combinatie met de voortdurende (moslim)immigratie, de veranderende demografie, het niet-aflatende pamperbeleid (inzake de islam en inzake integratie) en de weigering om de ware oorzaken (cultuur, islam) onder ogen te zien, gaat Houthalen beruchte gemeenten als Molenbeek, Anderlecht, Borgerhout en andere plekken in Europa achterna.

     

    Sam van Rooy is medewerker van het studiecentrum van het Vlaams Belang en publicist. Hij is medesamensteller en -auteur van ‘De islam. Kritische essays over een politieke religie’ en van ‘Europa wankelt. De ontvoering van Europa door de EU‘.

    h/t Martien Pennings)

    *

    III SLOT

    Houthalen is gewoon de explosie, samen met Molenbeek, Borgerhout en nog zoveel andere grootstedelijke agglomeraties van wat ons straks allemaal te wachten staat. Ontreddering door terreur waaraan alleen de Sharia nog kan verhelpen.

    Het volgend stadium is het nachtelijk in brand steken van auto’s op straat. In groep, gemaskerd en beschermd door de duisternis. Bedoeling : de politie en de hulpdiensten mobiliseren, om die vervolgens te kunnen aanvallen. Spel van kat en muis, want de daders weten zich uiteindelijk beschermd door de socialistische gemeentebesturen.

    Zodra iemand van ons zich daartegen afzet, wordt die overal uitgesloten als racist en/of Islamofoob.

    *

    Aan de kust, meer dan in het binnenland, hebben we voor zoiets een spreekwoord dat de Nomenclatura niet graag zal horen, wegens te duidelijk.  Zie afbeelding bovenaan.

    De vis begint te stinken aan de kop.

    Dat kan eenieder proefondervindelijk vaststellen bij elk viskraampje op de wekelijkse markt. Het hoeft daarom geen kraampje te zijn van een donkere of halfdonkere aangespoelde medemens. U ruikt die trouwens meestal van uren ver.     

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

     

    …

     





    21-10-2013, 13:09 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1577 - NA DE ARABISCHE LENTE VOLGT DE SIBERISCHE WINTER. ZOMER ZAL HET ER NOOIT MEER WORDEN

    .

    1577 - NA DE ARABISCHE LENTE VOLGT DE SIBERISCHE WINTER. ZOMER ZAL HET ER NOOIT MEER WORDEN

    .

    Hoera, die hebben het gehaald.

     

    Ze hebben zelfs hun kerkboek meegebracht om

    ons te onderwijzen

    .

    I) INLEIDING

    De afbeelding hierboven laat zien hoe een binnenvallend vijandelijk leger wordt onthaald. Met warme chocomelk en warme dekens. Hebben die nogal wat meer chance dan de Feldgrauen in Mei ’40! Deze hier hebben zelf vrouwen en kinderen meegebracht, want ze zijn zinnens om te blijven.

    *

    Het wordt stilaan duidelijk (is een van de vele mogelijkheden) en dus algemeen gekend, dat de tragedie van de bootvluchtelingen gewoon de moderne vorm is van Russische Roulette, waarbij niet de vluchtelingen zelf, maar de organisatoren van die snoepreisjes de winst opstrijken. Het is te schandalig voor woorden, en dus schrijven de media er plichtsgetrouw niets over. De EU.SSR Nomenclatura zou wel eens uit zijn krammen kunnen schieten….

    .

    II MIDDEN

    Verschuiving van de schuld

    Posted on 20 oktober 2013     door E.J. Bron

    *

     Zelfbenoemde mensenrechtenactivisten, kerken en politici van iedere kleur beschouwen met het oog op de catastrofe van Lampedusa Europa verantwoordelijk. Maar terwijl men vooral Duitsland tot meer verantwoordelijkheid oproept, spreekt nauwelijks iemand over de echte verantwoordelijken.

     

    De kapitein van de voor Lampedusa met ongeveer 500 illegale immigranten aan boord omgeslagen boot heeft € 500.000,- voor zijn mensensmokkelaaractiviteit gekregen. Desondanks is dit feit de media slechts een notitie in de marge waard. Ook lees je hoe de economische vluchtelingen, afhankelijk van de plaats van vertrek, € 1000,- tot € 5000,- per persoon aan de smokkelaars betalen. Desondanks eist nauwelijks iemand een einde te maken aan de praktijken van de smokkelaars, die mensen onder valse beloftes Europa binnen smokkelen, waar men ze, voor zover ze levend aankomen, helemaal niet wil hebben. Maar de smokkelaars zijn slechts een klein radertje in de machinerie, die het aantal illegale immigranten van het Afrikaanse continent naar Europa doet stijgen.

    De historische schuld, die Europa hier uit zijn koloniale geschiedenis steeds opnieuw wordt toegedicht, speelt daarbij slechts een marginale rol. Als men Europa de schuld wil geven voor de stroom immigranten, dan alleen maar, omdat het bij de zogenaamde “Arabische Lente” niet op tijd wilde herkennen wie hier uiteindelijk de macht grijpt. Want pas de omwenteling in landen zoals Libië, Syrië, Tunesië en Egypte heeft het mogelijk gemaakt dat deze landen het reisdoel konden worden van alle naar Europa marcherende Afrikanen. Vooral vanaf de kust van Libië steken constant boten in zee met als einddoel Europa. Alleen al in september zouden het 32 transporten met bijna 5000 passagiers geweest zijn, zoals het vluchtelingenwerk van de VN vaststelde. Weliswaar benadrukte de Libische minister-president Ali Zeidan tegen de mensensmokkel te willen optreden, maar in werkelijkheid is hij daartoe helemaal niet in staat. Terwijl Italië met de inmiddels afgezette en vermoorde Libische machthebber Muammar Al-Gadaffi een akkoord sloot over gezamenlijke patrouilles en terugkeermaatregelen rechtstreeks vanuit zee, bezit Zeidan veel te weinig invloed in eigen land om de omzetting van zulke toezeggingen te garanderen. Libië lijkt momenteel eerder op Somalië, de beruchte “mislukte staat”, wiens jonge mannen op dit moment bij bosjes vanaf de Libische kust het continent verlaten.

     

    In het eveneens door de “Arabische Lente” getroffen Tunesië ziet de situatie er weliswaar iets beter uit, maar net zoals in alle landen van deze revolutie is de regering druk met interne problemen. Met als gemeenschappelijke kenmerk toenemende armoede en toenemende islamisering. Alleen Algerije en Marokko hebben het smokkelprobleem enigszins onder controle. Beide landen werden niet in beslag genomen door de “Arabische Lente”.

    De toestanden in landen zoals Somalië of Eritrea, waar talrijke bootvluchtelingen vandaan komen, zijn zonder twijfel beklagenswaardig. De door burgeroorlogen getekende landen zijn ook nu nog ver verwijderd van een normale toestand. Maar is het niet de taak van de Afrikaanse Unie (AU) in plaats van de Europese Unie om voor deze mensen betere levensomstandigheden mogelijk te maken? Maar de AU, die benadrukt dat Afrika een opkomend continent is, organiseert in tegenstelling tot de EU geen speciale topontmoeting. Oorzaak hiervoor zijn de Europese regeringen zelf, want zolang zij de indruk wekken de illegale immigranten perspectief te bieden, blijven deze hun leven riskeren en ziet de AU geen noodzaak zich met de eigen problemen bezig te houden.

     

    Bron:

    http://www.preussische-allgemeine.de/nachrichten/artikel/verschiebung-der-schuld.html
    Auteur: Rebecca Bellano

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (
    www.ejbron.wordpress.com

    *

     

    III Slot

    Ook de goede redenen waarom er onder Kolonel Khadafi zo geen avonturen mogelijk waren, blijft meteen voor altijd verzwegen. De media suggereren dat het vanzelf is gekomen, en dus vanzelf wel weer zal ophouden. Want dan zou de UNO met voorop Sarkozy moeten met de vinger gewezen worden. Zij hebben, op vraag van de Zwarte Ongelukks Kater uit de wastobbe in Washuington, de oorlog ontketend tegen-in de opzet van Berlusconi, die vrede wilde met Lybië. En daarom moest die weg. Sarkozy had dus wel degelijk een geheime agenda, waarvan wij allemaal nu de dupe zijn….

    *

    We mogen alleen van ver een glimp opgevangen van wat er zoal op  Lampedusa aankomt. Die mensen worden uit het zicht van de camera’s gehouden, en hebben spreekverbod. Dat alleen bewijst dat er vals wordt gespeeld.

    Het spel dat de media spelen wordt stilaan maar al te doorzichtig. Er komt één (1) Moslim-terrorist terug, een ‘Syrië-strijder’, terug en dagenlang staan de dagbladen vol. We worden met interviews rond de oren geslagen, de ene al leugenachtiger dan de andere, maar als duizenden sukkelaars zwaar betalen om hun Arabisch geluk te ontvluchten, dan is er geen enkele ‘onderzoeksjournalist’ die dat opmerkt of zich daarover vragen begint te stellen. Hoe betalen arme vaderlandloze uit het niets opgedoken schooiers, uitgeput na een lange (voet)reis van de andere kant van Afrika, tot 5.000 $ voor deze overzet per Ferry des Doods?

    *

    Het is natuurlijk wel een feit, dat ieder aangekomene in de EU, automatisch stemrecht verwerft, naast leefloon en sociale voorzieningen, zaken waarvan hij alleen maar kon dromen na weer een dag luieren in de zon. Het is dan ook zeer menselijk dat hun stem gaat naar die brave socialisten die dat allemaal mogelijk maken….. Een win-win situatie voor de verkeerde kant!

    Dat die dat doen met het geld dat uit de zakken geklopt wordt van de eigen brave werkende bevolking, zegt hen niets. Waarom ook!?

    Hebben is hebben en krijgen is de kunst.

    *

    Enfin, na 25 Mei zullen de reisschema’s danig moeten veranderen. Allemaal roeibootjes met één dikke (blanke) man aan boord, allemaal richting Lybische stranden. Wie daar niet aankomt binnen de gestelde tijdslimiet, wordt zonder waarschuwing tot zinken gebracht. Kan de rest van de toch onder water te voet verder zetten.

    Wij wensen de hele EU)SSR Nomenclatura een goede reis! Hun laatste maandwedde zullen ze moeten aanwenden om al die roeibootjes te bekostigen. Vertrek via Het Kanaal, iedere dag om 14 uur, in groepjes van 100, zo ver de voorraad strekt.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

     

    …

     





    21-10-2013, 10:30 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!