MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    10-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1955

    *

    1955 IN DE NEW YORKSE WASTOBBE: DE ZWARTE ONGELUKSKAERT GEPRESENTEERD ALS GOALGETTER EN SHOWROOM SPELER

     

    *

    Opening v/d Commonwealth Spelen (Glasgow),

    Met als mascotte de Schotse Terrier.

    .

    Die waren tegen het Moslim Geloof: mag nooit meer gebeuren, anders vallen er doden…..

    *

     

    INLEIDING

    Zo ver zijn we dus al gekomen…..

    Tot verleden week hadden onze kwaliteits hoer-nalisten het over de ‘jihad’ als er verhullende woorden moesten gevonden worden overal ter wereld over de gewelddadige invasie van Islam-terreurgroepen. Stel U voor: in Glasgow (Schotland) mogen er ooit nog wel Commonwealth Spelen gehouden worden, maar dan zonder die gevaarlijke Schotse Terriers op de openingsceremonie.

    Mooier voorbeeld van herziene en verbeterde druk Nazi-discipline, , heb ik vandaag niet gevonden. Ben trouwens, dank zij de hedendaagse communicatiemiddelen, teveel bezig geweest met de gelijkenissen tussen de Jaren 1939 en nu. Waarbij het besluit onveranderlijk is, dat het in 1939, zonder de bloeddorstige Moslims, allemaal veel eenvoudiger moet geweest zijn…. Ach, die actualiteit!

    Ze denken daar in de New Yorkse Washing Ton dat hun ‘Kat op een heet zinken Dak’ zoveel rare sprongen kan maken als ze wil, en dat he publiek zal blijven applaudisseren. De spreekwoordelijke naïviteit van de kauwgom kauwende wouwelende Amerikaan met de warme patat in de mond.. Er worden het ene ogenblik een contingent Amerikaanse mariniers in Poetins achtertiuin gedropt, , dit is de op SS-leest geschoolde ruimdienst-killerploeg, en de wereld kijkt de andere kant op. Maar zwijgt. Want hier gaat het om het in de sterren geschreven ‘Kriegs Spiel’ om Rusland uit te dagen en de EU, de Navo, is zedelijk verplicht hun kant te kiezen. Wel wetend dat ze verkeerd bezig zijn…. Maar de dieven van het ACW, Haiku Herman op kop, kunnen niet meer terug….

    Er worden een paar vliegtuigjes met voedsel en bommen de showroom van de bergen ingestuurd in Irak, omdat de bloedhonden van Allah het daar voor het oog van de wereld, al te bont maken, en zie: de Zwarte Ongelukskater en Nobelprijswinnaar heeft eens te meer de wereld gered. Valt te bezien voor wie die bommen en dat voedsel in werkelijkheid bestemd zijn. Verkeerde navigatie zit in een klein gaatje…. Misschien is heel dat verhaal wel juist andersom: bommen voor de vervolgden, voedsel voor de achtervolgers….. Vraag: zijn daar niet meer ‘waarnemers’ ter plaatse’?

    In Gaza, waar de raketprutsers Israël ononderbroken naar de keel vliegt, vallen ook doden, maar uit de Vrije Wereld stijgt één gehuil van afgrijzen. Inreël reageert ‘onproportioneel’. Israël ontziet geen burgers die verplicht wonen boven op de raketten. Over de doden en gewonden in Irak en Syrië, meer in aantal in één dag dan een heel jaar in Gaza: geen woord. Ook geen woord over met welk geld al die moord-tunnels en die raketten in het doodarme Gaza. We mogen dus niet weten, dat ze met ‘ontwikkelingssamenwerking’ zijn gefinancierd, en met het geld van de naar daar gestuurde ‘humanitaire hulp’.

     

    Nu blijkt vandaag dat de doodseskaders van IS bemand zijn met fanaten uit geheel de wereld. Ook uit Vlaanderen. Die doen daar hun ‘stage’ in het moorden en verkrachten, in afwachting dat ze hier de lakens komen uitdelen….

    Hallo, Mietjes en Pietjes van de Staatsvuiligheid, waar wachten jullie op om in gang te schieten? Tot er bepaalde ‘delegaties’ naar hier afzakken? Maar de ervaring leert, dat jullie dan al lang zichzelf in veiligheid zullen gebracht hebben. Lees er maar eens de carrière van een zekere Ganshof Vander Meeren op na. Hij was in de jaren ’40 de chef van de Sécureté van uit Londen, waar hij tot in de jaren ‘50 in nauw contact bleef staan met Canaris, hoofd van de Duitse Abwehr. De man is alleen gestraft geweest met de hoogste rang in het Militair Auditoriaat en aldus hoofdverantwoordelijke voor de repressie-doden. De doden van Abbeville (Mei ’40) waren zelfs een pluspunt voor zijn bevordering….

    Terwijl het oorlogsspel in de rest van de wereld verder gaat en niemand aandacht schenkt aan de aantallen vermoorde Koerden en Christenen, en al zeker niet aan de moslims die elkaar als wilden uitmoorden, gaat op het Oude Continent de Koude Oorlog in een beslissend stadium. De “zwarte dozen’ van de neergeschoten Boriin boven Oekraïne? Maar man toch, die zijn niet eens nodig: de Zwarte Ongelukskater zegt dat de Russen de schuldigen zijn, en dat dus Poetin de peer zal zijn….

     

    Al die zaken staan mij zo helder voor de geest, dat ik er slapeloze nachten door lijd. Niet zozeer om wat heden ten dage achter de coulissen op touw wordt gezet, maar om de zelf beleefde verhaaltjes over WO II te her-definiëren. Om daar de propaganda te scheiden van wat er misschien in werkelijkheid is gebeurd. Het ‘grensincident van Venlo. De ‘Brandenburgers’ Zie Königsbergen. Zie Sudetenduitsers. Zie de ‘neutraliteits-waarborg’ van Het vrije Westen tegenover Galicië en Polen, door de ene dief de oorlog te verklaren (Hitler) en de tweede dief ongemoeid te laten (Stalin). Welke besprekingen lagen er ten gronde, op het ogenblik dat Hitler héél Europa aan zijn voeten had, uitgenomen het trotse Albion? Waarom vlog Rudolf Hess, der Stellvertreter, in 1941 naar Schotland om Churchill te ontmoeten? Waarom weigerede die de uitgestoken hand?

    Het zal toen niet veel anders geweest zijn dan nu: overal leugen en bedrog. Maar deze keer met de verzwarende omstandigheid erbij, dat Allah er zich mee bemoeit….

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Moslims boos vanwege honden

    Glasgow – De openingsceremonie van de Commonwealth-spelen in Glasgow heeft voor ongebruikelijke kritiek gezorgd. Maleisische politici en religieuze leiders beschuldigen de organisatoren ervan dat, vooral met het oog op de ramadan, de aanwezigheid van honden tijdens de opening van het sportevenement een teken van respectloosheid tegenover islamitische landen was. Zoals de Britse “The Telegraph” bericht, hebben inmiddels verschillende Maleisische politici verontschuldigingen geëist van de organisatoren. De aanleiding voor de boosheid zijn ongeveer 40 Schotse terriërs, die bij de openingsceremonie de desbetreffende sportteams tijdens hun binnenkomst in het stadion in Glasgow hadden begeleid.

    Bron:

    ww.preussische-allgemeine.de

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.c

    *

    UITLEIDING

    In ’40 werd er, weken voordien, paniek gezaaid met de ‘de 5de Colonne’, waar de leugen hondervoudig de waarheid overtrof. De burger moest goed uit zijn doppen kijken voor vreemde nonnen op een Wehrmacht-moto. Een reizende veekoopman was zekerlijk een Duitse spion!. En dat terwijl Ganshof officieel in Dortmund aan tafel zat met Canaris…. Het onoverwinnelijk Fort van Eben Emaal hield 10 minuten stand, omdat de Duitse valschermspringers beschikten over de bouwplannen. Niet moeilijk: de luchtschachten liepen loodrecht omlaag zodat elke handgranaat als een zacht gekookt eitje diep in de rotsen kon openbreken.

    In 2014 maakte de 5de Colonne zelfs deel uit van onze strijdkrachten. Terwijl er bij de politie strenge instructies rondgingen, dat ‘ze’ niets in de weg mochten gelegd worden….

     

    EINDE

    *

     

    10-08-2014, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    07-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1954

    *

     

     

    *

    De ENOLA GAY

    .

    5 Augustus 1945: vertrekkensklaar voor Hirroshima…..

    *

     

    INLEIDING

    Heb een paar dagen de adem ingehouden, een beetje zoals iedereen moet gedaan hebben de eerstge dagen van Augustus 1914, of van Mei 1940. : een verstandig man weet wanneer hij best moet zwijgen.

    Daarom laat ik Vriend Xander aan het woord, want tegenover de kinkels-Grote Verstanden in Brussel, het Belgisch waterhoofd van de EUSSR heeft die hoge Amerikaan die hij citeert misschien wel meer succes dan een blogschrijverke, dat al instinctmatig bijna wéét wat er gaat gebeuren.

    Moest Amerika een blinkende Cadillac zijn, dan zou iedereen zien dat er al lang geen geld meer is, om nieuwe banden te kopen, en dat het dus op de velgen rijdt Ja, dat zelfs een of twee achterwielen al ontbreken, daar dat luxe-model zich al slepend voortbeweegt.

    In de Washing Ton echter legt men dat uit, als het ratelen van de rupsbanden van hun gepantserde voertuigen, die ten oorlog trekken. De Clan weet -(hoopt, is ervan overtuigd) dat, om het even de uitslag, het voor hen altijd een win-win situatie zal zijn. De slagen zullen ook deze keer op het Europese Continent vallen. De eigen ondergang zal voor korte tijd weg-geretoucheerd zijn, en de Islam-vrienden zullen de vrije ruimte zonder de minste moeite ingenomen hebben…..

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Alleen Putin kan door VS gewilde wereldoorlog nog voorkomen’

     

    ‘Rusland moet dreigen met stopzetten energieleveranties, wat Europa in totale chaos zal storten’

    ‘Het lot van de mensheid hangt af van de Russische president Vladimir Putin.’

    Paul Craig Roberts, voormalig assistent-minister van Financiën onder president Reagan en oud mederedacteur van de gezaghebbende Wall Street Journal, schrijft dat het er sterk op lijkt dat ‘Europa zich heeft neergelegd bij Washingtons drang naar oorlog met Rusland, een oorlog die voor de mensheid waarschijnlijk de laatste zal zijn.’ In Roberts ogen kan alleen Putin een verwoestende Derde Wereldoorlog nog voorkomen. Dat zou hij dan moeten doen door zich veel harder op te stellen dan nu het geval is.

     

    Door gematigd en zonder echte dreigementen te reageren heeft Putin het verkeerde signaal afgegeven, stelt Roberts. Het Westen heeft daardoor de indruk gekregen dat de Russische president zwak en angstig is. ‘Daarmee heeft de Russische regering Washingtons streven naar oorlog aangemoedigd.’

     

    ‘Russen willen comfortabel bestaan niet kwijt’

     

    De grootste zwakte van de Russen is dat het kapitalisme veel mensen een goed en comfortabel bestaan heeft gegeven. Dat prettige leven komt in gevaar als er een oorlog met het Westen uitbreekt. De meeste Russen zitten daar niet op te wachten; zij willen dezelfde levensstandaard als in Europa bereiken of behouden.

     

    Roberts geeft het historische voorbeeld van de ooit gevreesde woeste Vandalen in Noord Afrika in de 6e eeuw. Die konden uiteindelijk door een klein contingent soldaten van het Oost Romeinse Rijk worden uitgeroeid, omdat de Vandalen - na rijk te zijn geworden door hun veroveringen op de Romeinen - hun wil om te vechten waren kwijtgeraakt.

     

    Stopzetten energieleveranties zal EU in chaos storten

     

    ‘Rusland moet de wereld van een oorlog redden, maar het vermijden van oorlog vereist dat Rusland de Europeanen duidelijk maakt welke prijs ze moeten betalen,’ aldus Roberts. Tot nu toe heeft Putin echter alleen gematigde tegenmaatregelen, zoals importverboden van groente en fruit, voorgesteld als vergelding voor de Westerse sancties, die feitelijk kunnen worden opgevat als een oorlogsverklaring.

     

    Putin zei zelf dat hij voorzichtig wilde blijven ‘zodat de consumenten niet worden getroffen.’ Met andere woorden: Rusland lijkt in het defensief gedrongen, en dat terwijl het Kremlin –en niet het Witte Huis, en zeker niet de onmachtige EU- alle kaarten in handen houdt. Putin kan enkel door de energieleveranties stop te zetten de economieën van Europa onmiddellijk doen instorten en de EU in totale chaos storten.

     

    ‘Putin hoeft dat niet lang te doen voordat Europa Washington vaarwel zegt en toegeeft aan Rusland. Hoe langer Putin wacht, des te langer heeft Europa om zich voor te bereiden tegen het beste wapen dat Rusland kan gebruiken om het door Washington gestarte conflict op vreedzame wijze op te lossen.’

     

    ‘Putin moet Europa laten kiezen tussen vernietiging of vrede’

     

    De agressie van de Amerikaanse regering stopt in Roberts ogen pas zodra Putin zich realiseert dat hij de enige is die de troefkaart in handen heeft, en deze ook gebruikt. ‘De wereld heeft genoeg van Washington, zijn constante leugens en constante oorlogen en intimidaties. Putin zou er goed aan doen een paar uurtjes door te brengen met Belisarius, de geweldige generaal van Justinianus de Grote.’

     

    Belisarius zei dat hij zijn vijanden tegemoet trad met in de ene hand de onvermijdelijke verwoestingen, en in de andere hand vrede en vrijheid. ‘Dat is precies de positie van Putin tegenover Europa. In één hand heeft hij de vernietiging van Europa, in de andere hand vrede en vrijheid in de betrekkingen van Europa met Rusland. Dat moet hij de stompzinnige Europese ‘leiders’ laten weten.’

     

    Als Putin dit nalaat, dan zal de regering Obama zijn zin krijgen, vreest Roberts. ‘Dan zal Washington erin slagen de wereld in een oorlog te storten, en zullen de ‘uitzonderlijke en onmisbare’ Amerikanen samen met alle anderen sterven.’

    Xander

    (1) Infowars

    *

    UITLEIDING

    Net als in de 2 vorige wereldconflicten, is propaganda aan de orde. Onze échte vrienden, de Russen, zijn zeker geen kerstkinderen, maar in de Washing Ton is men er nog altijd niet achter gekomen, dat trop teveel is, en teveel trop. Overdaad schaadr, zoals het spreekwoord zegt.

    Maar dat de kinkels in Bruxellabad, die van het ACW op kop, nog altijd niet beseffen, dat ze bezig zijn de tak af te zagen, waarop ze zelf zitten, maakt dat ze wetens en willens het lot van Sodoma en Gomorha over zichzelf afroepen.

    Zoals U weet, werden deze voorhistorische steden, door ‘het hemelvuur’ van de aardbodem weggeveegd. Wat wilt U; alles wat de Aartsvaders niet verstonden, legden ze uit als een straffe Gods. Hun beschrijving komt echter drommels goed overeen met de gevolgen van een nucleaire ramp…..

    Moest ik Poetin zijn, ik zou die lachende derde in Mekka en Medina een Amerikaans poepke van eigen deeg laten ruiken. Wedden dat van de schok de wereld wakker wordt?

     

    EINDE

    07-08-2014, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    04-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1952

    *

     

     

    *

    .

    *

     

    INLEIDING

    Ons Ma heeft altijd gezegd of laten uitschijnen dat we moeten opletten met Internet. Vooral op straat U nooit laten aanspreken door vreemden. Ze zei het er wel niet uitdrukkelijk bij, maar ik zag haar telkens daarbij terugdenken aan de verschrikkelijke repressie-tijd, de gloriol-dagen van het Gewapend Verzet uit de tijd dat den Duits al lang was gaan lopen.

    Natuurlijk is de boodschap van lezer ‘Eugene’ aangekomen (zie hieronder) en ik moet de man volmondig gelijk geven. To e or not tob e, that’s the queston. Moest de vraag (of liever het antwoord…) wie? of wat? is God zo simpel zijn, dan wist iedereen meteen het antwoord. Hoe komt men dan bij mij terecht?

    Heel simpel: ik weet het ook niet. Want moest ik het weten, ik had al lang met een etiket aan een strikje rond mijn grote teen in de frigo van het dodenhuisje gelegen. Om er af en toe als curiosum uit gerold te worden : ECCE HOMO, doornenkroon en spijkergaten incluus.

    Het feit alleen, dat ik (en nog zoveel miljareden andere mensen) leef en dat leven kan doorgeven, ook zonder Geld! Geld! Geld! Is het miljrden grote bewijs dat dat er een deeltje van de Eeuwigheid in ons leeft. Zo niet waren we bavianen. Anders horen we tot het dierenrijk of tot de vegetatie, om de mens tot voedsel te dienen.

    Is dit nu het opdringen van de Godsgedachte? God beware me daarvoor. Zoveel pretentie heb ik niet. Ik zing alleen zoals ik gebekt ben. Net zoals bij Gezelle, ‘als de ziele luistert’… er een krinkelende winkelende waterding is, dat eeuwig en altijd op het water dezelfde cirkels maalt.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    Eugenius

    *

    Titel: WIE ... ( CORRECTIE ) ... WAT IS ... G O D ?

    Bericht:

    De vraag is niet wie ... maar wat is God . Zover wat God betreft . De NATUUR   zelf vertegenwoordigd God . En waartoe behoord de mens ... Tot de NATUUR ,... Natuurlijk .    

    Welke geloofsvorm U ook mag onderhouden het blijft GELOOF. Morgen gaat het regenen (geloof ik) maar is dat ook zo ..??

    Geloven en feiten zijn twee verschillende begrippen (geloof me maar).... het is een feit ...   

    De mensheid is in dit universum alleen maar bezig met geestelijke krachten tegen elkaar uit te spelen , daartoe gebruikt hij alle middelen die hem ter beschikking zijn (liggen , staan , hangen, kruipen of vliegen ... enzoverder)

    Geloof mag onder geen enkele omstandigheid opgedrongen worden . Maar dat wordt juist gedaan en ... MISBRUIKT door vele obscure individuen op deze planeet aarde .

                       Hoe zegt men ook al weer

                       DIEREN RIJK   MENS DOM

    Ik kan door gaan tot in alle eeuwigheid maar de mensheid zal er niet door veranderen denk ik . Dus rommel maar verder.

    De ware oorzaak van alle ellende is Geld . Geld . Geld. en nog eens geld ( het slijk der aarde )

    mijn gedachten zitten vol met duizend gedachten .

    Laat me eerst eens kijken of mijn schrijven aankomt

    groetjes   eugeen    

    *

    EINDE

    *

    04-08-2014, 16:20 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1951

    *

    Maandag 4 augustus

    Zon 6u13-21u23

    H J-M Vianney, H. pastoor van Ars,

    patroon van de priesters, pastoors en zielzorgers

    *

    *

    .

    Teken des Tijds….

    *

     

    INLEIDING

    Sedert Galileo Galileï (15645-1642) weet iedereen officieel, buiten de dag van vandaag hier en daar een Moslim-geleerde, wat hij ziet: de aarde is verre van een harde platte schijf, ZE IS rond, de zon staat relatief gezien, stil (!) en wij, op onze blauwe bol, draaien daar rondjes rond. Tot nog niet zo lang geleden, hield de Kerk van Rome echter de boot af: die Gallileo was gewoon een ketter en het is gewoon een triller-verhaal hoe er over die platte aarde rond de poot werd gedraaid, want in de geleerde boeken stond dat anders. Zo geleerd bij de Farao’s, die dat hadden opgeraapt bij de Meden en de Perzen. Of omgedraaid? Doet er niet toe: de zaak is rond en we hebben daar zelfs foto’s van.

    Met het licht van de zon, is de zaak rond. Maar met de achterlijke Islam zijn we nog niet aan de nieuwe patatjes. Die ideologie is als een dodelijke steekvlam waarvan het reservoir nog groter is dan het Heelal waarover Gallileo Gallileï het had.

    Vandaar dat er, om de zaak in goede banen te leiden, meer werk zou moeten gemaakt worden van ruimteschepen. Mag ik U vragen, eerst onderstaand (veel te lang) artikel te lezen, het te laten inwerken, om U vervolgens terug te trekken om diep na te denken. Peis gewoon dat U, zwevend in het zwerk, even de vingertoppen hebt gevoeld, zoals de homo sapiens bij MichelAngelo.

    PS Zakrekenmachientje bij de hand houden AUB.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.bloggen.be/roeland/

    *

    Sinds 1950 zijn elf miljoen moslims door geweld – exclusief ’gewone’ moorden – om het leven gekomen. Iets meer dan 0,3 procent daarvan is gestorven in het conflict met Israël, ofwel 1 op 315 moslimdoden. 90 procent van het totaal aantal doden stierf in conflicten met andere moslims.

     

    Deze getallen komen van de lijst die al enkele jaren geleden is gemaakt door Gunnar Heinsohn, de opmerkelijke Duitse wetenschapper die zich gespecialiseerd heeft in de relatie tussen geweld en het aantal jongemannen in een samenleving (hoe meer zonen een vrouw baart, des te groter het gevaar van geweld: bendeoorlogen, burgeroorlogen, oorlogen tussen naties).

     

    Als hij de lijst op dit moment zou maken, zou hij de verhoudingen moeten aanpassen. In verhouding tot wat moslims elkaar onderling aandoen, vormen de doden in Gaza een klein getal. Ja, u leest dat goed: klein. Maar elke dode is er één te veel – zeker wanneer het gaat om kinderen, horen wij, verlichte en ontwikkelde westerlingen, daar direct aan toe te voegen. Maar er zijn veel moslims (met name die in de Arabische wereld leven) die daar anders over denken. In hun tribale eer-schaamtecultuur is de uitroeiing van de vijand en zijn familie een geaccepteerd principe. Trots tonen de jonge strijders van ISIS de afgehakte hoofden van hun slachtoffers.

     

    De propagandisten van Hamas bepleiten de totale vernietiging van het Joodse volk. De aantallen slachtoffers die momenteel in Syrië en Irak vallen – moslim tegen moslim – zijn verbijsterend hoog.

     

    In een recent stuk schrijft Heinsohn dat in Gaza 190.000 jongemannen leven in wat hij de strijdleeftijd noemt: 15-24. Er zijn 30.000 mannen in de leeftijdsgroep 55-64. Ofwel: in de verminkte en gestagneerde economie van Gaza kunnen slechts 30.000 jongemannen de oudere mannen in hun beroep opvolgen. 160.000 jongemannen hebben geen behoorlijke toekomst, maar dood van de honger gaan zij niet door de vele hulpprogramma’s. Wat zij hebben is woede, frustratie, tijd, en daarbij: een religieuze ideologie die het gebrek aan toekomst en het beschadigde eergevoel op de Joden projecteert.

     

    Een ander probleem vormen de seksuele taboes. Geen werk, geen inkomen, geen toekomst, en dus niet de mogelijkheid om een huis te bouwen of op het huis van de ouders en grootouders een verdieping te bouwen en daar een eigen gezin te stichten. Geen seks voor het huwelijk – een van de stille motoren van het huidige geweld.

     

    De Joden komen in de islamitische religieuze verhalen al veertienhonderd jaar voor als de grote vijand. Dat beeld is momenteel sterker dan ooit. Een groot deel van de Arabische wereld staat in brand en in de waanwereld van veel moslims is Israël daarvoor verantwoordelijk. De verwarrende schaamte over elf miljoen doden door onderling islamitisch geweld explodeert in haat voor de Joden.

     

    De ellende voor de inwoners van Gaza is onoverzienbaar. Een kwart van de bevolking van Gaza (oppervlakte: 360 km {+2} – ter vergelijking: Rotterdam is 320 km {+2} ) bestaat uit 400.000 jongens in de leeftijdsgroep 0-14 jaar.

     

    Heinsohn schrijft: ’De volgende generatie zal nog meer bereid zijn te sterven in de interne Fatah-Hamasgevechten of in de oorlogen tegen Israël dan de jongemannen die nu schieten.’

     

    In 1950 telde Gaza 200.000 inwoners. Nu zijn het er 1,8 miljoen. „Elk kind en elk kleinkind van de vluchtelingen van 1948, alle nakomelingen van de eerste en de vierde vrouw (moslims mogen meerdere vrouwen hebben – LdW), wordt door de UNRWA met geld van vooral westerse donoren onderdak verschaft, gevoed, onderwezen en medisch verzorgd”, aldus Heinsohn.

     

    De internationale gemeenschap heeft daar een volk laten ontstaan dat massaal in omvang is toegenomen maar dat geen mogelijkheid heeft zich economisch en cultureel te ontwikkelen. Wat er wel ontstaan is, is een cultuur van de dood.

     

    Hamas heeft een opmerkelijke strategie ontwikkeld. Deze islamitische fascisten zijn een oorlog begonnen die zij niet kunnen winnen – als Israël niet over de Iron Dome zou beschikken, hadden de raketten duizenden Joden gedood en had Israël Gaza nog veel harder aangepakt, en ook dat was ingecalculeerd door de leiders van Hamas. Hamas wil dat Israël de bevolking van Gaza raakt. Hamas wil dat Gaza bloedt. De oorlog die Hamas nu strijdt, is namelijk een publiciteitsoorlog om sympathie en daarmee financiële steun te krijgen.

     

    Een artikel in het linkse Amerikaanse blad The New Republic onthult de diepere oorzaken van de huidige crisis.

     

    Er is geen geld meer om in Gaza het ambtenarenapparaat van Hamasleden te betalen. Qatar (beschermheer van de moslimbroeders) is bereid die betalingen te verrichten, maar de banken op de Westelijke Jordaanoever en de Egyptische leiders weigeren dat geld over te maken. De grensovergangen en de tunnels naar Egypte zijn sinds de machtsovername door president Sisi afgesneden, en daarmee zijn de geldstromen naar Hamas, die heffingen legt op alle gesmokkelde import, opgedroogd.

     

    Wat was de bedoeling van de zogenaamde ’eenheidsregering’ die Fatah en Hamas kort geleden vormden? Hamas wilde dat de Palestijnse Autoriteit de 40.000 Hamasambtenaren zou betalen (die hebben al een half jaar geen salaris gehad) en daarbij nog eens 70.000 Hamasleden die geen functie hebben in het bestuursapparaat van Gaza. Maar president Abbas van de Palestijnse Autoriteit kon die gelden niet ophoesten.

     

    Het enige wat mogelijk was om Qatarse koffers met cash – tussen de 20 en 40 miljoen dollar per maand – vanuit Egypte Gaza binnen te dragen. Maar Sisi weigerde dat toe te laten.

     

    Het bestuur van Hamas over Gaza dreigde dus in te storten. Hamas heeft niets in de echte economie van Gaza geïnvesteerd en alle gelden waarover de terroristen konden beschikken gebruikt voor de bouw van tunnels en bunkers en raketten (en van villa’s voor de leiders, natuurlijk).

     

    Een organisatie als Hamas kan alleen functioneren bij grote steun vanuit de bevolking, dat is de basis. De haat moet gevoed blijven worden, maar tegelijkertijd moet Hamas voldoende geld binnenkrijgen voor de eigen organisatie en de eigen infrastructuur. ’Erst kommt das Fressen’ – we weten het.

     

    Hamas is niet geïnteresseerd in de ontwikkeling van Gaza. Hamas wil de Joden uitroeien en het Westen vernietigen en vervolgens een wereldwijde islamistische staat stichten. Dat doel is pervers, maar voor islamisten een heilige opdracht. Ondertussen moet er gegeten worden, moeten wapens worden gefabriceerd, moet er gereisd worden om sponsoren te vinden. Er is geld nodig.

     

    De bevolkingsexplosie in Gaza veroorzaakt legioenen hysterische jongemannen. Dat geen enkele economie de groei van de bevolking kan bijbenen, komt Hamas goed uit. Hoe meer ellende, des te feller zijn de strijders.

     

    Hamas deed wat elke Arabische tirannie tot nu toe heeft gedaan als er interne problemen zijn: Israël aanvallen. Hamas weigert Israël te erkennen, weigert de wapens neer te leggen, weigert het lot van de inwoners van Gaza te verbeteren, weigert de eigen bevolking te beschermen. Maar momenteel heeft het harde cash nodig. Niets doet het internationaal beter dan beelden van door Joden gedode kinderen. Hamas wil geld zien. Daarom vuurt het duizenden raketten op Israël af.

     

    De ’nuttige idioten’ in de westerse media – links, gay, internationalist, trotskist, you name it, categorieën die in de islamitische heilstaat van Hamas het eerst worden gestenigd of opgehangen – stonden inderdaad opgewonden klaar om de diep-reactionaire ideologie van Hamas een steuntje in de rug te geven. En op straat zien we de uitingen van islamitische Jodenhaat waarmee jonge moslims ook in het westen zijn opgegroeid. Deze jonge moslims laten zien wat vanaf het begin onder dat dunne laagje ’kritiek op Israël moet toch kunnen?’ broeide: good old Jodenhaat.

     

    Ik schrijf dit nu aan een tafel in Israël. Ik word beschermd door een uitzonderlijke machine die raketten kan onderscheppen. Elke raket wil Joden doden, maar wordt machteloos gemaakt – zolang het apparaat blijft functioneren. Om het afvuren van die raketten definitief te voorkomen, is Israël Gaza binnengevallen.

     

    In Gaza sterven kinderen als ’collateral damage’ (de helft van de bevolking is jonger dan vijftien en als er omstanders sterven is de kans dat dat een kind is dus vijftig procent). Hamas zet de eigen bevolking doelbewust in als ’human shield’ en heeft daarmee aan de term ’zelfmoordterrorisme’ een nieuwe lading gegeven. De dood wordt begeerd, schreeuwen de Hamasleiders, maar als de dood zichtbaar wordt, blijkt die afgrijselijk te zijn en helemaal niet begeerd – het is de schuld van de Joden.

     

    Dit Israëlisch-Palestijnse conflict is geen conflict om grond. Dat is het nooit geweest. Het is een conflict tussen culturen. Tussen die van het leven en die van de dood.

     

    Er is geen moreel equivalent tussen Israël en Hamas, geen equivalent van het verlichte Jodendom en het zwarte islamisme. In het uitdagen van het Israëlische leger, dat geen keus heeft en het gevaar moet elimineren, en in de blootstelling van de eigen bevolking aan Israëlisch geweld zien we opnieuw hoe het radicale islamitische denken functioneert: het leven is niet heilig.

     

    170.000 doden in Syrië, in Irak een onbekend aantal (maar in ieder geval 5500 burgerdoden alleen al dit jaar) en honderden burgerdoden in Gaza. Elf miljoen moslimdoden sinds 1950. De islamitische wereld verkeert in een diepe crisis. Moslims maken elkaar massaal af. Talloze etnische, tribale, religieuze oorlogen zijn geëxplodeerd. Israël heeft daar geen schuld aan.

     

    De mensenrechtenraad van de VN wil oorlogsmisdaden van Israël in Gaza onderzoeken. Hamas blijft buiten schot. Die raad wordt beheerst door voorbeeldlanden van mensenrechten als Cuba en Iran en besteedt de meeste tijd die zij heeft aan het veroordelen van Israël. Twee keer zoveel ’speciale’ vergaderingen over Israël als over Syrië. Nooit een speciale vergadering over Iran, Rusland, China. Nooit een veroordeling van Saudi-Arabië. De nuttige idioten dansen van vreugde.

     

    Er is iets fout gegaan in onze wereld. We moeten oppassen niet te worden vermorzeld in de orkaan van verwoestende waanzin die door de islamitische wereld trekt en nu ook door onze straten raast

     

    bron: De Dagelijkse Standaard

    *

     

    UITLEIDING

    Er komt een tijd, dat de veldkapelletjes, maar ook de parochiekerken, net zoals de telefooncabines langs de straten, allemaal zullen weggehaald worden. Met het excuus-truus dat ze te kostelijk geworden zijn; maar waarmee feitelijk bedoeld is, dat onze samenleving hen ontgroeid is. Misschien dat ze kunnen doorverkocht worden aan wat men nu ‘de ontwikkelingslanden’ noemt?

    Nu is het overal de GSM, ofwel de primitieve versie er van, ofwel meestal de gesofistikeerde versie, die de klok slaat. Volgende week misschien al zal het gewoon onze handpalm zijn waarmee we zulle telefoneren. Deden de Oude Belgen ook al!

    Laten we dat AUB in orde maken, tegen dat de Leer van de Wrede hier de lakens komt uitdelen. Kan de NSA ons niet meer afluisteren!

    De mensen van de Amerikaanse Wastobbe, het zogeheten Washing Ton, zullen triomferen. En daar waar de Westerse Wereld treurt om de 100ste Verjaardag van Wereldbrand I (op 4/8), zullen zij op 6/8 met de herdenking van Hiroshima, het begin vieren van de wereldheerschappij van de US-dollar.

    PS De Ps verbiedt nader onderzoek over uitbetaalde kinderbijslag aan de vele kinderen van de vele jihad-ouders in Gaza. Dood of levend, het zijn kinderen zoals alle andere kinderen ter wereld!

     

    EINDE

    *

    04-08-2014, 12:07 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!