MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    31-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3951

    5/684 * - CENSUUR/DUITSLAND –Vorming van een Ministerie van Waarheid –Mogelijkheid van een internet-filter voor niet-poco berichten.

     

    ZATERDAG 31 DECEMBER 2016

    H. SILVESTER, H. MELANIE, H. PAULINE

    Dit is de afsluiting van een jaar, de twaalfde van de twaalf maanden. Er is geen dertiende en veertiende maand. Dat was alleen maar zo in de jaren dat ze dachten dat het goed ging en dat men met geld mocht gooien. Niet de gouden maar de wilde jaren. De Silverster-corrida wordt uitgelopen…

    *

    Een groep Congolezen gaat met de bus op uitstap naar Parijs. Aan de douane gekomen moeten ze stoppen voor een ‘vliegende’ controle. Baziel de douanier stapt op, kijkt even rond op de bus en zegt tegen de chauffeur: “Een brandje gehad hé?”

    *

    GELUKKIG NIEUWJAAR!!

    *

    *

    In het grote en uitgebreide Duitsland kondigt men zulks in ieder geval lang voordien aan. In het minuscule Coburgia doet men dat gewoon dievelings. Tegenstanders krijgen eerst gewoon een soortnaam, en zo worden dan al wie in die richting nog maar denkt, ‘gevolgd’. Zodanig dat er geen personeel noch middelen meer beschikbaar zijn om de échte vijanden bij de lurven te vatten.

    Zelfs het Koningshuis werkt hier dapper aan mee, als we BDW mogen geloven. Want inderdaad, alle middelen zijn goed om de Vlaming onder den duim te houden…

    ** **

     

    https://ejbron.wordpress.com/

    Het “Ministerie van Waarheid” komt:

    Berlijn wil optreden tegen “desinformatie” op internet

    In Duitsland wordt nu het Orwelliaanse “Ministerie van Waarheid” realiteit. Het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken geeft volgens berichten in de media nu de aanzet tot het creëren van een “afweercentrum tegen desinformatie”. Met het oog op de parlementsverkiezingen zou nu zeer snel gehandeld moeten worden”, citeert de “Spiegel” uit een notitie van ambtenaren van het ministerie.

     

    De nadere preciseringen van de ambtenaren van het ministerie laten echter zien dat het minder om de bestrijding van “desinformatie” gaat dan om te voorkomen dat bijzonder “kwetsbare” bevolkingsgroepen in aanraking komen met ongewenste informatie. Als “kwetsbare” groepen mensen noemt het document nadrukkelijk Rusland-Duitsers en mensen van Turkse komaf, bij wie een “intensivering van het politieke ontwikkelingswerk” zou moeten plaatsvinden.

     

    Bovendien adviseert het ministerie van Binnenlandse Zaken om het nog voor de volgende deelstaatverkiezingen – dat zou al in maart zijn – eens te worden over basisregels van de verkiezingsstrijd en tegen de “inzet van ´fake news´.” Google en Facebook hadden tijdens de Amerikaanse verkiezingsstrijd kritiek gekregen, omdat daar steeds opnieuw echte of vermeende valse berichten in omloop gebracht en verbreid werden. In Duitsland vermoeden vertegenwoordigers van de politiek en de media bovendien dat Rusland de verkiezingscampagne voor de parlementsverkiezingen zou kunnen beïnvloeden en partijen zou kunnen ondersteunen zoals de AfD. De aftredende regering van Obama had na de verloren Amerikaanse verkiezingen het gerucht in omloop gebracht dat het Kremlin ten gunste van de Republikeinse kandidaat Donald Trump in de Amerikaanse presidentsverkiezingen zou hebben ingegrepen.

    Bron:
    http://zuerst.de

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    ** **

    Nep-berichten, daar gaat het over. Maar wat dat precies zijn, daar blijft men vaag over.

    De Media schrijven zaken, die kant noch wal raken, maar zijn dat daarom nep-berichten? Mij lijkt het eerder dat het leugens zijn…. Of verbloemingen.

    Als bloggers ‘all over the world’ hun bronnen bekend geven: nee neen, zegt de Overheid, dat zijn juist de nep-berichten die we niet graag zien. En die er dus uitmoeten.

    Ik vrees dus met grote vreze, dat er op zeker ogenblik een gedachtenfilter boven het Internet zal hangen zoals er slimme camera’s bestaan voor nummerplaatherkenning maar die terzelfdertijd kunnen functioneren voor snelheidscontroles. Volgens voorgeprogrammeerde vaste codes zullen overheids nep-berichten vrije doorgang krijgen, en alles wat de Overheid niet zint, zal automatisch afgeleid worden naar de toets ‘delete’.

    En daar is met deze redenering weer de problematiek terug van ‘wie bewaakt de bewakers’… En hoe zullen we er zeker van kunnen zijn, dat precies daar geen doorstoken kaarten zitten?

    Net als straks de Paas-eieren als ‘Zoek-eieren’ zullen moeten aangesproken worden, zo glijden we on-opgemerkt de sharia-samenleving in. En achter onze rug, gaan de sluizen dicht.

    *

     

     

    31-12-2016, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    29-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3950

    7/1097 * - EUROPA VERLOPEN - Open grenzen en aanslagen zijn OK voor Zaan Cloot -

    .

    DONDERDAG 29 DECEMBER 2016

    H. TROPHYMUS van ARLES, H. THOMAS BECKET: werd vermoord op 29/12/1170 in de kathedraal van Canterbury door hofleden van Hendrik II.

    Op de hofplaatse van boer Nelis lopen twee kalkoenen rond in volle pracht en praal. “Zijt ge al entwaar geïnviteerd om oudejaarsavond te vieren?” vraagt de ene. “Jaa’k” zegt de ander, “’k ben al twee dagen van te voren uitgenodigd bij den bakker. ’t Paste niet op de laatsten dag van ’t jaar.”

    *

    *

    Duidelijker kan het niet gezegd worden: niks te maren, nog dieper buigen zullen we.

    En met deze Nieuwjaarswens moeten we het doen. Niets te Trompen: zij doen voort met het Zilverfonds, met de Obama Care en de Moslim Broederschap.

    ** **

    http://xandernieuws.punt.nl/

     

    EU-president Juncker: Grenzen moeten ondanks terreuraanslagen open blijven

    *

    Junckers pleidooi komt erop neer dat het accepteren van terreur tot de traditionele waarden van Europa behoort.

     

    De van iedere vorm van realiteitsbesef gespeende Europese Commissie president Jean-Claude Juncker zei afgelopen zaterdag dat grenzen van Europa ondanks alle terreuraanslagen open moeten blijven. ‘Terreur pakt ons alleen als we dat toestaan.’ Hebben we soms iets gemist, meneer Juncker? Zijn het niet juist uw open grenzen waardoor tal van terroristen ongestoord onze landen konden binnenstromen, wat al grote aantallen Europese burgers met hun leven moesten bekopen?

    Juncker waarschuwde dat de ‘retoriek van uitsluiting’ de terroristen alleen maar versterkt. Ook dit was weer een valse voorstelling van zaken, want die ‘retoriek van uitsluiting’ is ligt nu juist aan de basis van alle fundamentele principes van de islam, precies die haatzaaiende religieuze ideologie die volgens u zo’n verrijking is voor onze samenlevingen, en die we nog steeds onbeperkt ‘welkom’ moeten blijven heten.

    Vluchtelingenstroom, maar amper met echte vluchtelingen

     

    De ‘basiswaarden van Europa blijven onveranderd,’ vindt u, en daarom moeten we oorlogsvluchtelingen blijven opvangen. Goed, maar waarom negeert u dan de officiële Duitse cijfers, waaruit blijkt dat nog geen 14% van alle ‘vluchtelingen’ daadwerkelijk uit Syrië afkomstig is? Vindt u het echt niet vreemd dat zo’n 8 van de 10 migranten jonge mannen zijn die hun moeders, zussen, en vaak ook vrouwen en kinderen hebben achtergelaten, zogenaamd in ‘oorlogsgebied’?

     

    Ziet u echt niet het enorme verschil met eerdere vluchtelingenstromen in de historie, waar het vrijwel zonder uitzondering ‘vrouwen en kinderen eerst’ was? En waarom worden alle bestaande internationale verdragen en afspraken genegeerd door deze enorme massa’s ‘vluchtelingen’ niet in het eerste veilige land op te vangen, maar vele honderden tot soms duizenden kilometers verder naar het centrum van Europa te sturen? Waarom hebben de veel dichterbij gelegen steenrijke Arabische Golfstaten slechts enkele tientallen van hun eigen geloofsbroeders in ‘nood’ toegelaten?

     

    Haat en terreur hebben wèl een religie

     

    Uw volgende zin was wéér een leugen: ‘Haat en terreur hebben geen religie, geen sekse, geen land van oorsprong.’ Het klopt natuurlijk dat niet alle moslims terroristen zijn, net zoals niet alle Duitsers in de jaren’30 en ‘40 Nazi’s waren. Maar bijna alle terroristen zijn wèl moslims, en ontlenen hun daden rechtstreeks aan hun geloof en aan de Koran, en dragen hun bloedbaden heel vaak op aan ISIS en aan hun ‘god’ Allah en hun profeet Mohammed.

     

    ‘Tegenover de haat van de terroristen moeten we de waarden van de bevolking zetten, die vrij, open en vreedzaam wil samenleven.’ Bent u nu echt zo blind, of doet u alleen maar hard uw best om zo over te komen? De haat van de terroristen is juist gericht tegen deze vrije, open en vreedzame samenleving, waar plaats is voor mensen van allerlei afkomst, huidskleur en overtuiging – mits ze diezelfde waarden willen delen. De islam zet zich echter af tegen al deze waarden, en vervangt ze overal waar het maar even wat ruimte krijgt door de discriminerende, racistische en onderdrukkende eigen regels en wetten.

     

    In de jaren ’30 kon een vergelijkbare racistische en haat verspreidende ideologie onze Oosterburen in de greep krijgen, ondanks het feit dat aanvankelijk slechts 10% van de bevolking daadwerkelijk lid was van Hitlers Nazi partij. De ‘open en vrije’ samenlevingen van alle buurlanden werden vervolgens kinderlijk eenvoudig in slaap gesust en vervolgen militair compleet overlopen, en konden pas na veel verzet en grof geweld weer worden bevrijd. Of denkt u echt, meneer Juncker, dat terroristen zich laten tegenhouden door geschokt reagerende politici, vreedzame demonstraties en stille tochten?

     

    Terreur gebruikt voor Europese Superstaat

     

    Natuurlijk greep u ook nu de zoveelste islamitische terreuraanslag aan om voor de verwezenlijking van uw megalomane visioen, namelijk een ‘sterkere EU’ te pleiten, omdat ‘nationaal binnenlands beleid niet meer voldoende is.’ (1) Dit is exact waar we al enkele jaren voor waarschuwen, namelijk dat de eurocraten in Brussel opzettelijk grote aantallen moslims binnenlaten, van tevoren wetende dat die een golf van kleine en grote aanslagen zouden plegen, met de bedoeling de hierdoor ontstane onrust en chaos aan te grijpen om de door vrijwel niemand gewilde, vanuit Brussel geregeerde totalitaire Europese Superstaat erdoor te drukken.

     

    Om met uw eigen uitspraak ‘Terreur pakt ons alleen als we dat toestaan’ te besluiten: inderdaad, meneer Juncker. Het wordt toegestaan, de terreuraanslagen van de afgelopen jaren, en de vele die ongetwijfeld nog gaan volgen. Echter niet door ons, maar door u. Het is de EU –en in haar kielzog de meeste huidige regeringen van West en Noord Europa- die deze terreuraanslagen mogelijk maakt.

     

    Burgers willen hun vrijheid en veiligheid terug

     

    Als burgers willen we dat inderdaad niet meer toestaan. En dat houdt in dat u, en uw complete anti-democratische club die zetelt in de door uzelf opgerichte Brusselse ivoren torens, van het toneel moet verdwijnen. Want vroeg of laat zullen de Europese volken hun vrijheid en veiligheid, die u nu opzettelijk van ons laat afnemen, weer terug willen.

     

    Dat kan nu nog op democratische wijze, maar als u zo doorgaat, dan lokt u zelf uit dat het in de toekomst mogelijk op minder prettige manieren zal gaan gebeuren. Wij hopen dat het zover nooit hoeft te komen, maar één ding is duidelijk: miljoenen vrijheidslievende Europeanen zeggen u en uw eurofiele kliek de wacht aan.

    Xander

    (1) Breitbart

    ** **

    En zeggen dat die mensen niet eens verkozen werden, maar door de belazerende Elite aangesteld werden om de boel te belazeren en de string aan te halen.

    En de boer, hij ploegde voort. Die heeft Golgotha overleefd en twee wereldoorlogen. En zelfs als zijn paard hem wordt afgenomen, ploegt hij voort. Dan zet hij eerst zijn vrouw voor de ploeg, en daarna zichzelf.

    *

    29-12-2016, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    27-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3948

    2/974 * - VLUCHTELINGEN – dierenleed in duitsland.

     

    DINSDAG 27 DECEMBER 2016

    SINT-JAN: EVANGELIST;

    H. FABIOLA (niet de die van Laken geweest hé)

    Naast de romantiek van het Oude Rome, is er geen betere achtergrond voor de wereldvrede dan het mausoleum van Hadiranus, thans de Castelleo Sant’Angelo, toevluchtsoord in tijden van nood voor de Paus. Boven staat Aartsengel Michaël, die het zwaard weer opbergt na de overwinning van de pest in de vroege Middeleeuwen. Het werk is van de de Gentse beeldhouwer Peter Anton von Verschaffelt (1710-1793) die een nieuwe versie van de vroegere beelden mocht maken.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Vanmorgen ging ik naar het Arbeidsbureau om daar mijn hond aan te melden. Eerst zei de dame: “Honden krijgen geen HARTZ IV!” Dus legde ik haar uit dat mijn hond zwart is, werkeloos, lui, geen idee heeft wie zijn vader is en geen documenten kan laten zien. Dus keek ze in haar boekje na om te zien aan welke voorwaarden voldaan moet worden voor HARTZ IV.

    Vrijdag aanstaande krijgt mijn hond zijn eerste uitkering.

    Duitsland is een goed land .

    *

    27-12-2016, 12:01 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3947

    7/1086 * - ISRAËL: VN VEILIGHEIDSRAAD – Netanyahu valt Obama aan – VLAANDEREN REBUILT: 200 slimme-camera’s - Ludo Abicht van ‘Doorbraak’ kiest de kant van Obama -

     

    DINSDAG 27 DECEMBER 2016

    SINT-JAN: EVANGELIST;

    H. FABIOLA (niet de die van Laken geweest hé)

    Naast de romantiek van het Oude Rome, is er geen betere achtergrond voor de wereldvrede dan het mausoleum van Hadrianus, thans de Castelleo Sant’Angelo, toevluchtsoord in tijden van nood voor de Paus. Boven staat Aartsengel Michaël, die het zwaard weer opbergt na de overwinning van de pest in de vroege Middeleeuwen. Het werk is van de Gentse beeldhouwer Peter Anton von Verschaffelt (1710-1793) die een nieuwe versie van de vroegere beelden mocht maken.

    *

    Fredje komt Alfons tegen die met krukken loopt. “Een accident?” informeert hij. “En kunde gij nu niet zonder krukken lopen?” – “Ewel, ‘k wete het niet,” repliceert Alfons, “volgens de dokteur wel, maar volgens mienen advokaat niet.”

    *

    ‘Yes, we can’

    is het Engels voor

    ‘Wirt schaffen das’

    *

    Hoe groter pretentie, hoe hoger de doelstellingen. Wat voor gewone burgers nog positief kan werken, is bij Staatslieden het omgekeerde waar. In Coburgia zijn de politieke doelstellingen meestal gebaseerd op de politiek van de achteruitkijkspiegels, want ‘Dode Hoeken’ zien ze niet. Al moet ik toegeven, dat die Weyts met zijn honderden ‘slimme camera’s er een goed zicht op heeft. Mensenlevens redden en zo, maar als nevenbedoeling criminelen op de voet te volgen…. Goed gezien van den arbiter: boetes aan de lopende band, en nachtelijke onverwachte huiszoekingen. Wie had dat ooit kunnen denken; de Jihadisten zullen huilend van schrik, in recordtempo ons land willen verlaten…

    Bij ‘Grotere Staatslieden’ lijken hun van bloed druipende namen zò van tussen de bladeren van elk Geschiedenisboek te vallen. Vroeger waren dat Djehgiis Kahn, of Napoleon, in onze tijd waren dat Stalin, of Hitler, niet toevallig de kopstukken van alle Slinx gedachtengoed. Me dunkt dat hun aantal groeit naarmate de communicatiemogelijkheden toenemen en de Islam gelijkmatig uitbreidt.

    Het valt weer niet op, hoe de verkochte media nog maar eens hun enig zaligmakende opvattingen overal willen opdringen: de ‘Palestijnen’ – een volk dat historisch nooit bestaan heeft – zijn de goeden, de Joden zijn, net als voor de Duitse socialisten onder Hitler, de gebeten honden. Er klinkt zelfs iets door als ‘Right or wrong, its my Country’, zodanig is men geneigd de Islam onder alle omstandigheden op te vrijen.

     

    En wat stellen we vast?

     

    Dat deze indruk de nagel op de kop is.

     

    Want tegen dat ‘Kerkelijk gedoe’ zijn, dat de vooruitgang alleen maar tegenwerk, wordt dag en nacht publiciteit gemaakt. Ja ja, in den beginne is de Islam inderdaad een goede steun voor ze. Alleen moet men het nog overleven ook….

    ** **

     

    *

    Israël geeft VS lik op stuk

    Amerikaanse ambassadeur op het matje na VN-resolutie, conflict in regio dreigt weer op te laaien

    De onverwachte VN-veroordeling van de Israëlische nederzettingspolitiek heeft zware diplomatieke gevolgen. Premier Benjamin Netanyahu reageert furieus en haalt zwaar uit naar de VS. Zo komt het Israëlisch-Palestijnse conflict weer bovenaan op de internationale agenda.

    Netanyahu riep zijn ambassadeurs terug in tien van de veertien landen die de VN-resolutie tegen de kolonisatie ondersteunden. Eerder riep de Israëlische minister van Buitenlandse Zaken de ambassadeurs van die landen bij zich. Aanvankelijk leek de Amerikaanse ambassadeur de dans te ontspringen, maar gisteravond werd Dan Shapiro toch bij de premier verwacht. Netanyahu gaf hem "een persoonlijke reprimande", terwijl in de regel een ambassadeur zich bij de minister van Buitenlandse Zaken moet verantwoorden.

    Dat alles gebeurde nadat de Verenigde Staten afgelopen vrijdag hun veto niet hadden gebruikt in de VN-Veiligheidsraad, waardoor een resolutie kon worden gestemd die de Joodse nederzettingen in Palestijns gebied veroordeelt. Israël reageerde furieus.

    Brigitte Herremans, sinds 2002 medewerker Midden-Oosten bij Broederlijk Delen en Pax Christi Vlaanderen: "Het is opmerkelijk dat dit uitgerekend op Kerstmis gebeurt, zo'n symbolisch belangrijke dag voor de christenen. Dat is zeker geen toeval."

    Nooit geklikt

    The New York Times merkte eerder op dat de kritiek van Israël op de houding van de VS aan het escaleren is. Zo beschuldigt Netanyahu de regering-Obama ervan de VN-resolutie te hebben "georkestreerd". Netanyahu haalde openlijk en in detail uit naar het kabinet van de uittredende Amerikaanse president, met wie het overigens nooit echt heeft geklikt.

    Met de nederzettingen gaat het dan ook van kwaad naar erger, stelt Herremans. "Een nieuwe wet ligt ter stemming voor in het Israëlische parlement. Die kan de nederzettingen alsnog regulariseren. Dat is voor Obama allicht de druppel geweest."

    Netanyahu staat onder grote druk van extremisten binnen zijn regering om nederzettingen te blijven bouwen. Met de verkiezing van de nieuwe Amerikaanse president Donald Trump hoopte hij het conflict met de Palestijnen te parkeren en betere relaties te onderhouden met de VS. De aanstelling door Trump van de nieuwe ambassadeur David Friedman, die gezien wordt als uiterst rechts en voorstander van de nederzettingen, moest als uitgangspunt dienen.

    De VN-resolutie gooit echter roet in het eten, want ze kan leiden tot een rechtszaak bij het Internationaal Strafhof . Op die manier dreigt het aanslepende conflict tussen Israël en Palestina weer volop in het nieuws te komen.

    Isoleren

    "Op korte termijn zal deze zaak de onrust in de regio alleen maar aanwakkeren", denkt professor emeritus en Midden-Oosten-expert Ludo Abicht. "Ik vrees dat dit op langere termijn Israël nog meer zal isoleren. De Europese relatie met het land zal verharden, om nog maar te zwijgen over de dreiging van een conflict met aartsvijand Iran."

    Lees ook: hoe het door stemonthouding mogelijk maken van een Israël-kritische uitspraak in de Veiligheidsraad het opmerkelijke slotakkoord is van een gefrustreerde president Obama. (+)

    ** **

    Den Abicht laat toch wel goed in zijn politiek-correcte kaarten kijken, hé. Door de koppige houding van Israël tegenover de brave vredelievende Palestijnen, zal de Europese houding ten opzichte van Israël nog meer verharden…

    Anders gezegd: Ludo Abicht kiest nog altijd de kant van Obama. Wat niet bijster handig is voor een ex-Jezuïet. Hij zal dat ook blijven doen tot over de boord van het graf. Want bij Vlaams hoog-intellectueel Slinx is het nog altijd niet doorgedrongen, dat hun ‘Reich’ ten einde is.

    Het zit er dus dik in, dat zo gauw Donald Trump aan de knoppen zit, dat over de hele wereld gelijkgezinden de moed weer oppakken om hun rechten terug te nemen. Maar of dat helemaal onbloedig zal kunnen, is dat nog maar de vraag. Omdat Slinx, net als de Muzels, zo moeilijk een nederlaag kunnen verteren….

     

     

     

    27-12-2016, 11:25 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3946

    8/1318 * - ISLAM-LEER: ten voeten uit en in verzen voorgeschreven door de Koran - Soenitische en Sjiietische variaties op hetzelfde dodelijk thema – Koerden en Turken – Vergelijking met de Minotaurus uit ‘De Draad van Ariadne, het Griekse Godenkind en Godin van de passie

    .MAANDAG 26 DECEMBER 2016

    *

    F. FAMILIE,

    H. STEFAAN, Patroon van de Steenkappers, Z. DANIEL

    Naast de romantiek van het Oude Rome, is er geen betere achtergrond voor de wereldvrede dan het mausoleum van Hadrianus, thans de Castelo Sant’Angelo, toevluchtsoord in tijden van nood voor de Paus. Boven staat Aartsengel Michaël, die het zwaard weer opbergt na de overwinning van de pest in de vroege Middeleeuwen. Het werk is van de Gentse beeldhouwer Peter Anton von Verschaffelt (1710-1793) die een nieuwe versie van de vroegere beelden mocht maken.

    *

    *

    De navolgende video is niet geschikt voor gevoelige kijkers. Al moet het gezegd worden, als we niet zeer spoedig overgaan tot de handen uit de mouwen steken, zijn dergelijke scènes straks ook bij ons Dagelijkse Kost als schering en inslag. Het is dus beter er zich aan te gewennen….

    https://youtu.be/uZnElkJpv0Q

    Daar tegenover stelt de Paus ‘de Jihad van de Liefde’. Ik heb het er moeilijk mee om deze gedachtensprong te volgen. Een mensenhoofd, eenmaal van de romp gescheiden, kan toch hier op aarde helemaal niets meer denken!

    ‘Ken Uw vijanden’ is een zeer wijs en oud gezegde. Nergens beter dan bij vriend Guvaal de beschrijving gevonden van de verschillende soorten afdelingen in de Muzelmannerij. Om het nooit meer te vergeten, kopieer ik deze wijsheden die kloppen als het Sprookje van Ali Baba en de Veertig Rovers, op het randje af ongeloofwaardig. Maar het legt wel uit waarom de situatie in het Midden-Oosten nog verwarder is dan de mythologische Gordiaanse knoop of De Draad van Ariadne, de Griekse godin van de Passie. Die draad geraakte inderdaad pas ontward, nadat de held van dat godenkind via de van haar gekregen kluwen wol, uit het labyrint was geraakt nadat deze het Minotaurus-monster had gedood. Spijtig dat De Profeet nooit kennis heeft gemaakt met dat antieke Griekse verhaal, anders had hij het kunnen herinterpreterend zoals hij met de Bijbel heeft gedaan.

    Heel die zaak moet wel bekeken worden in het kader van de vijandschap tussen soennieten en sjiieten. De Turken zijn nl overwegend soennieten, net zoals de meeste bewoners van Oost-Aleppo, terwijl de Russen de facto de sjiieten helpen in Syrië.

    Rusland, Iran en Turkije zouden nu trachten een oplossing te vinden voor het Syrische drama. Vraag is maar hoe dat zal kunnen. Als we weten dat soennieten en sjiieten elkaar nog meer haten dan niet-moslims, zal dat niet van een leien dakje lopen. Iran is nl sjiietisch en Turkije soennitisch. Daar tussendoor zijn er de verschillende rebellengroepen die overwegend soennitisch zijn, net zoals IS trouwens én de Koerden. Die laatsten zijn dan weer geen Arabieren, maar leunen als volk eerder aan bij de Iraniërs, vormen 15% van de Turkse bevolking en zijn verder grote minderheids-groepen in Syrië, Iran en Irak. Turkije bestookt zijn eigen Koerdische minderheid én deze uit Syrië, terwijl het wél zaakjes doet (vooral via de oliehandel) met de Koerden uit Irak.

    *

    We gaan er dus met de Muzelmannerij op vooruit, wetende dat op het einde de Minotaurus het onderspit heeft moeten delven.

    ** **

     

    https://ejbron.wordpress.com/

     

    Dit is de islam ten voeten uit

    (Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

    De absolute onderdrukker van de vrouw en de mensen in het algemeen. Absolute onderdrukking van eigen gevoelens, eigen gedachten en eigen mening. Absolute controle over andersdenkenden door middel van geweld. Een absoluut opdringen van denk- spreek- en handelswijze. Absolute controle over ieder individu door middel van geweld. Geen enkele vrijheid van denken, spreken en handelen. Geen enkele individualiteit. Geen enkele zelfbeschikking. Geen enkel uitleven van de eigen persoonlijkheid. Draconische straffen bij het niet naleven, zoals stenigen, geselen, handen en voeten afhakken, onthoofden. De islam dringt ieder mens zijn uiterst vrouwen- en mensen verachtende wetten op en praat hem aan dat deze ‘Goddelijk’ zouden zijn. Hij beweert dat dit de wil van Allah is en versterkt en moedigt zo sinds millennia de geweldplegingen jegens anderen aan.

     

    Tot op heden kunnen vrouwen zich slechts dán onder de islam iets vrijer bewegen als zij zich in landen bevinden die voor het grootste deel nog worden bevolkt door “ongelovigen.” Aangezien er echter steeds minder landen zijn waarin “ongelovigen” de meerderheid van de bevolking vormen, wordt het voor alle vrijheidslievende mensen op deze planeet steeds krapper. Hoe verder de islam zich uitbreidt, des te minder plaats is er op deze planeet voor vrije mensen.

     

    De islam duldt geen enkele ontwikkeling en kan ook niet worden hervormd, omdat de voorbeeldfunctie van Mohammed en de bevelen in de koran daar haaks op staan. Wie de islam in zijn land toelaat, stemt ermee in dat de meest vrouwen- en mensenverachtende ideologie in de geschiedenis der mensheid zich daar kan vestigen. Tot nu toe was het slechts door middel van oorlog mogelijk om de islam de reeds door hem bezette gebieden weer te ontnemen.

     

    Door de verkrachting van de vrouwen binnen de islam, die hun mannen niet zelf mogen uitzoeken en evenmin mogen beslissen hoeveel kinderen ze willen hebben, vermenigvuldigt de islam zich op deze planeet explosief. De reden waarom er zoveel moslims zijn, is niet gelegen in het feit dat de mensen vrijwillig deze religie volgen, maar dat ze bang zijn voor zijn bestraffing bij het niet naleven ervan èn dat uittreding uit de islam bestraft wordt met de dood.

     

    Tegelijkertijd heeft het merendeel van de vrouwen binnen de islam geen zelfbeschikkingsrecht, maar worden ze als fokvee verdeeld onder de islamitische mannen om aldus zo veel mogelijk kinderen voor de islam te baren. Een man van een ander geloof nemen, is hen niet toegestaan. Deze hele handelwijze zorgt er voor dat de islam zich steeds verder over deze planeet uitbreidt. Het is het geweld binnen de islam dat deze verbreiding bewerkstelligt, omdat Mohammed een geweldpleger was en met geweld te werk gegaan is. Dit heeft hij in een boek tot uiting gebracht, zodat het door hem bedreven geweld zich steeds verder over deze planeet kan uitbreiden, totdat er zich op deze planeet geen vrij mens meer bevindt.

    Onderstaande video toont de islam in zijn zuiverste vorm, wanneer men ”ongelovigen” niet langer van zijn “vredelievendheid” hoeft te overtuigen, maar hij zich zo ver heeft verbreid dat dit niet meer nodig is. Dat is de vrijheid die iedereen te wachten staat die de islam in zijn land heeft binnengelaten.

    Bron:
    https://petraraab.blogspot.nl
    Door: Petra Raab

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress

     ** **

    Een recent voorbeeld van de valsheid van de Muzelmannerij is voor Francken Theo de minotaurus van dat ‘humanitaire visum’ voor die zogezegd ten dode opgeschreven brave familie in Aleppo. Één brok comedia del’arte met als gevolg één groot onontwarbaar juridisch kluwen. Met het Hof van Cassatie en alle deurwaarders van het land te kakken gezet. Terwijl heel de Arabische wereld grinnikend toekijkt. Want Recht moet geschieden. Vooral in een democratischer Rechtsstaat.

    Als den Theo dat kluwen wol maar niet vergeet…

     

    Als tweede voorbeeld zou ik graag die Tupolev vermelden, die neergestort is in de Zwarte Zee. Maar net als Poetin wens ik uit respect voor de onschuldige slachtoffers (ja toch!) geen voorbarige conclusies te trekken. Ja ja, het zou ook een menselijke, ja zelfs een technische fout kunnen geweest zijn. Of zelfs de schuld van een klas vogels in alle 3 die moteren ineen klap. Wijd verspreide wrakstukken, en verscheurde lichamen… allemaal onschuldig tot de schuld bewezen is.

     

    Na deze twee onheilspellende feiten op de vooravond van het Nieuwe Jaar, is het volgens mij te risicovol om aan mijn lezers een Zalig en Gelukkig Nieuwjaar toe te wensen. Men mag immers de Hemel nooit uitdagen met de Hel.

    *

     

     



    27-12-2016, 10:51 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    26-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3945

    11/1842 * - TEEVEE – Verschil Rai –VN VEILIGHEIDS RAAD - RUSLAND: Crash Russisch koor in Zwarte Zee - NEDERLAND – PVV in het vizier van Saoedi-Arabië

    .

    MAANDAG 26 DECEMBER 2016

    *

    F. FAMILIE, H. STEFAAN, Patroon van de Steenkappers, Z. DANIEL

    Evarist had gisteren goed in den drank gezeten en lag ’s anderendaags maar mottig in zijn bedde. Zijne maat ging hem gaan bezoeken. “Ge hebt precies lijk rillingen,” zegt dien. “Jaa’k” zucht Evarist. “En klapperen joen tanden?” –“’k Weet het niet,” zegt Evarist, “ze liggen op het nachtkastje”.

    *

     

    VN-Veiligheids Raad. Zetel New-York

    Aantal leden:193 – Vlaanderen is niet vertegenwoordigd…..

    *

    Deze voormiddag doorgebracht met op de achtergrond de RAI, ook ’n Staatszender, maar wat voor ene. Die snapt tenminste waarover het gaat. Op deze Hoogdag van Kerstmis kan het verschil niet groter zijn.

    De Rai spreekt de taal van het Volk, is cultureel, zwierig, Christelijk, bekwaam, beschaafd en leerrijk. Allemaal kwaliteiten die bij het duo VRT/VTM schitteren door afwezigheid.

    Maar dit terzijde. Alhoewel… het meteen duidelijk is waarom daar de Spaanse ‘cava’ en de Spaanse vakantiebestemmingen gepusht worden en Italië links wordt gelaten. Linx, Extreem of gematigd Linx: het moto van de Leugenpers. Het mag U dus niet verbazen, dat ik nog even, als tegengif, in de Gewijde Stilte van de Italiaanse Hoogdag van Kerstmis wil vertoeven.

    Eerst was Rome aan de beurt, Vaticaanstad zelf met vooral het zon-overgoten Sint-Pietersplein volgestroomd met enthousiaste menigte van over de hele wereld. Dan een concert vanuit de bovenkerk van de Basiliek van St-Franciscus in het bergstadje Assisi. Twee pakkende ‘items’ op wat het Italisch mooiste dag van het jaar is. Met de voornaamste twee fundamenten waarop het land steunt: het antieke Rome en St-Franciscus die het Christendom opnieuw heeft uitgevonden en de patroonheilige is van Italia. Twee vaste gegevens die ver beneden de stand liggen van de twee linxe mediazenders in Coburgia. Arm, arm Vlaanderen dat daarmee zijn pap moet koelen! En iets dat me doet terugvallen op de ‘gebiedsroof’ die de oorlogszuchtige Palestijnen aanklagen voor de VN-Veiligheidsraad in New York, iets waar doorheen de eeuwen, de Vlamingen nog niet eens aan gedacht hebben. Nu weer met het megalomane Uplace en de protserige nieuwe Ghelamco-arena in Grimbergen (Vlaams-Brabant), waardoor in een paar jaar het hele gebied zal ver-brusseld worden.

    Ten overvloede kregen we tussen-in een Kerstviering in een eeuwenhoud kerkje ergens in de Provincie Trente, ons nog bekend van het Concilie van Trente (1545-1563). We kregen in beeld en klank bij ons aperitief zomaar als toemaatje een losse greep onbetaalbare puur-cultuur. Met de enthousiaste aanwezigheid van vooral veel jong volk, dat voor de camera’s verscheen als levende schilderijen van beroemde Meesters. Schitterende brandramen die het daglicht zeefden, en oude Middeleeuwse meesterwerken zowel aan de muren als door zangkoren voor de camera’s.

    En dan kwam het nieuwsbericht van die verdwenen Tupolev boven de Zwarte Zee. Dat de Kruisvaart tegen de Islam zelfs op deze Dag van Vrede niet kon achterwege blijven, zagen we ondertussen daarin bevestigd. In dat vliegtuig, met aan boord o.a. het wereldberoemd Alexandrov Ensemble, met de volledige bezetting (64 leden) was onderweg naar Syrië waar het zou optreden voor de Russische Bevrijdingstoepen.

    Over de lotgevallen van Geert Wilders en zijn rol op het wereldvlak, laat ik de tekst van E.J.J Bron, hiernavolgend, voor Uw eigen verbeelding. Mij moet van het hart, waarom de Zetel van de Verenigde Naties Veiligheidsraad persé in Amerikaanse handen moet zijn. Amerika is belangrijk, da’s just, maar dat is Bruxellabad ook voor de Verenigde Naties van Europa. En toch wordt er maandelijks tijdelijk verhuisd naar Straatsburg. Het is onzinnig, maar ‘leven en laten leven’ tussen gelijken is de onderliggende boodschap. Bij de wereld-VeiligheidsRaad uitsluitend onder Amerikaanse vleugels, is dat pure overklassing.

    ** **

     

    http://xandernieuws.punt.nl/

     

    Wilders vervolgd omdat Saudi Arabië met sancties dreigde’

     

    Schaamteloos hypocriet: VN houdt conferentie in Saudi Arabië over vrijheid van religie, terwijl een kritische blogger tegelijkertijd 50 van 1000 zweepslagen krijgt – ‘Nederland heeft zich overgegeven aan islamistische schurkenregimes’

     

     

    In VN Mensen’rechten’raad lid Saudi Arabië krijg je vanwege openlijke kritiek op islam zweepslagen en gevangenisstraf; in Nederland wordt je ‘enkel nog’ voor het gerecht gesleept.

    We schrijven al lang dat Europa en zeker Nederland stap voor stap buigt voor de islam. Er zijn sterke aanwijzingen dat dit ook in het geval van het recente proces tegen PVV leider Geert Wilders is gebeurd, en één van de landen met de slechtste mensenrechtensituatie ter wereld, de Salafistische Sharia dictatuur Saudi Arabië, Nederland met economische sancties heeft gedreigd als de regering niets tegen het ‘probleem Wilders’ zou ondernemen.

    De VN Veiligheidsraad veroordeelde Israël gisteren voor de bouw van huizen voor Joden op zogenaamd ‘bezet Palestijns gebied’. De scheidende secretaris-generaal van de VN, Ban Ki-moon, erkende afgelopen week dat de VN zich altijd wel heel erg eenzijdig tegen de Jose staat richt (2).

     

    Wat de islam en met name de Arabische Golfstaten betreft, is het exact omgekeerd. Zelden of nooit wordt er een moslimstaat veroordeeld voor het dagelijkse racisme, de discriminatie en vervolging van vrouwen, christenen, homo’s en andere niet-moslims.

    Ongekende gotspe: Saudi Arabië in VN Mensenrechtenraad

     

    Het is zelfs nog erger: de VN gedoogt niet alleen de onderdrukkende islamitische religie, maar helpt deze tevens te beschermen en te verspreiden. Raif Badawi zit al sinds juni 2012 vast in een Saudische gevangenis omdat hij het gewaagd had ‘onislamitische’ ideeën op zijn weblog te zetten. Enkele dagen nadat zijn vrouw Ensaf Haidar een beroep deed op de VN, koos de VN Mensenrechtenraad – met steun van de VS en Groot Brittannië - uitgerekend Saudi Arabië opnieuw als lid. Naar Haidar en haar vastzittende man werd geen seconde omgekeken.

     

    ‘Wat een geweldige prestatie van Saudi Arabië,’ spot de Italiaanse journalist Giulio Meotti bitter. ‘Het land geeft dichters en bloggers een pak slaag, terwijl de Sheikhs enkel bezig zijn met het vullen van hun weelderige paleizen met vrouwen en minnaressen, die dood worden gestenigd als ze ‘overspelig’ worden. Saudi Arabië is het land waar een Shi’itische geestelijke publiekelijk werd onthoofd, en waar een christen geen tunica of kruisje mag dragen.’

     

    Hillel Neuer, directeur van de mensenrechtenorganisatie UN Watch, vatte het verschil tussen realpolitik en het verraad van de Westerse waarden als volgt samen: ‘Een alliantie sluiten met Stalin om Hitler te stoppen is één ding; het is heel wat anders om te beweren dat Stalin een voorvechter van de mensenrechten is.’

     

    Enkele dagen nadat de Saudi’s het opnieuw tot de VN mensen’rechten’raad hadden gemaakt, organiseerde die een tweedaagse workshop in de hoofdstad Riyadh waar de ‘evolutie van het concept van mensenrechten in het raamwerk van internationale en regionale mensenrechtensystemen’ werd bediscussieerd. Meotti: ‘Evolutie van mensenrechten? Vraag dat aan Raif Badawi, die dat beter weet dat de VN bureaucraten.’

     

    ‘Nederland heeft zich overgegeven aan islamistische schurkenregimes’

     

    Saudi Arabië misbruikt de VN enkel om hun onderdrukkende religie over de aardbol te verspreiden, en om het Westen zover te krijgen alle kritiek op de islam te verbieden en te criminaliseren. Zo blijken ze serieus te hebben gedreigd met economische sancties tegen Nederland als het ‘probleem Wilders’ niet zou worden aangepakt.

     

    Wat vervolgens prompt gebeurde. De PVV leider werd schuldig bevonden aan ‘racisme’, enkel vanwege zijn uitspraak dat hij minder criminele Marokkanen in het land wil. Meotti: ‘Via deze schandalige rechtszaak zond de Nederlandse overheid een boodschap van overgave aan de Saudi’s en andere islamitische schurkenregimes, die ieder tegengeluid bestraffen.

     

    Saudi’s dreigden Nederland met sancties om Wilders

     

    Werd Wilders namens de Saudi’s vervolgd, omdat die Nederland met sancties dreigden? Volgens berichten kreeg de Saudische Kamer van Koophandel de opdracht van de autoriteiten om Nederlandse bedrijven zowel direct als indirect niet langer in te schakelen bij lokale projecten.’

     

    We berichtten al vaker dat Saudi Arabië en andere islamitische Golfstaten jaarlijks miljarden uitgeven aan de islamisering van Europa, door onder meer de opleiding van haatimams, de bouw van nieuwe moskeeën en de verspreiding van hun discriminerende, racistische, anti-Westerse en virulent antisemitische tak van de islam te financieren en promoten.

     

    Kritiek op islam en moslims wordt gecriminaliseerd

     

    De Saudi’s proberen al vele jaren via de Organization of Islamic Cooperation (OIC) om aan de hand van de niet-bindende VN resolutie 62/154 alle kritiek op de islam en op (het gedrag van) moslims wereldwijd te verbieden. ‘Dit is precies wat er met Wilders is gebeurd,’ vervolgt Meotti. ‘Hij stond terecht vanwege zijn mening dat er ‘minder Marokkanen’ in Nederland zouden moeten zijn. Sommigen beweerden hierdoor beledigd te zijn. Vreemd genoeg was dat niet het geval bij veel ergere opmerkingen die door linkse (PvdA) politici werden gemaakt*.’

     

    (* ‘Wij hebben hier ook kutmarokkanen’ (Rob Oudkerk); ‘We moeten Marokkanen vernederen’ (Hans Spekman); ‘Marokkanen hebben een etnisch monopolie op overlast’ (Diederik Samson).)

     

    De VN en de democratieën in het Westen hebben het opkomen voor de mensenrechten en de vrijheid in de handen gelegd van één van ’s werelds grofste schenders van de vrijheid van religie en meningsuiting. Toen een VN delegatie in Saudi Arabië aankwam voor een conferentie over ‘religieuze vrijheid’, kreeg Raif Badawi gelijktijdig 50 van 1000 zweepslagen voor het proberen gebruik te maken van die vrijheid. Ondertussen liet Joachim Rücker, de president van de VN Mensenrechtenraad, zich glimlachend met Saudische officials op de foto zetten.

     

    Saudische religieuze politie reeds actief in Europa

     

    Meotti: ‘Vrouwen, christenen, bloggers, Westerse ‘godslasteraars’, moedige Nederlandse parlementariërs: Wees gewaarschuwd! De muttawayyin, de Saudische religieuze politie die ervoor zorgt dat iedereen zich aan de Koran houdt, is inmiddels ook in de straten van Europa gearriveerd. Vraag maar aan het Franse satirische magazine Charlie Hebdo.’

     

    Enkele dagen nadat 12 mensen van dit magazine door moslimextremisten waren afgeslacht, en vier Joden in een Parijse supermarkt, mochten Saudische officials vrolijk met de familie van de slachtoffers en de wereldleiders meemarcheren in de mars voor vrijheid door Parijs, en dat terwijl ze zojuist een blogger vanwege het lasteren van Allah en Mohammed met zweepslagen hadden gestraft.

     

    ‘Zal Wilders de volgende zijn? Nu al zijn er Shariarechtbanken actief in Nederland. Wat zij onder ‘mensenrechten’ verstaan: Stenigingen, zweepslagen en onthoofdingen. Maar wie zal ons recht om onze mening daarover te uiten redden?’

    ** **

    *

    Dat de ebbenhouten Moslim Broeder in het Pentagon hierin een zware hand heeft gehad, spreekt vanzelf. Op de valreep van zijn ambt is dat goed geprobeerd om zijn Opvolger een kool te stoven.

     

    Ach, ‘Palestina’, het van het Joodse Volk weg geroofde stuk grondgebied aan de andere oever van de Mare Nostrum waar ooit onze Beschaving valse vorm kreeg. De Islam claimt dat nu, en krijgt gelijk van de hele Linxe poco-wereld.

    Mannen weten waarom.

    Maar het is in feite, maar dan op veel groter schaal, hetzelfde probleem als in Vlaanderen. Wie luidst roept, krijgt het meeste gehoor. Om dat te bewijzen, voor zowel Het Heilig Land als voor ons Land. twee landkaartjes zoals die uit de Geschiedenisboeken blijken.

    Onder en boven, als door ratten afgebeten

    Of is dat weeral een andere reden om het Geschiedenisonderwijs te bannen? Zodanig dat binnen enkele jaren niemand meer weet wie hij of zij precies is, mossel of vis.

     

     

    26-12-2016, 10:20 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3949

    6/851 * -ZWITSERLAND Boerka verbod via referendum OK -

     

    MAANDAG 26 DECEMBER 2016

    *

    F. FAMILIE,

    H. STEFAAN, Patroon van de Steenkappers, Z. DANIEL

    *

    *

    Naarmate het jaar verloopt, worden we bedolven onder allerlei ‘jaaroverzichten’. Uiteraard, zijn dat alleen de ‘juiste’ ‘items’. Over het boerka-verbod in Zwitserland zult U daarin wel nergens iets vinden. Onderstaand bericht dateert nog van deze zomer, en is dus al bijna helemaal vergeten. Niet meer over spreken, dan blijft het verbod beperkt tot dat ene land….

    Maar deze blog heeft een boontje voor dat land, waar Vlaanderen best mee in de federale boot zou stappen. Zwitsers zijn precies, ze zijn een Natiestaat met maar liefst vier landstalen en ze bleven doorheen de eeuwen toch aan hetzelfde zeel trekken. In tegenstelling tot Coburgia, genieten de Franstaligen daar geen enkel voorrecht. Vandaar de voorspoed van dat Land.

    Wat nog meer is: niemand heeft daar last van een of ander ‘Koningshuis’. Met het uitgespaarde geld heeft men de Zwitserse Frank tot een der sterkste munten van de wereld gemaakt.

    Nogal wiedes dat de Islam daar niet ‘pakt’ want er wordt daar hard gewerkt. Liefst zonder pottenkijkers of mee-eters.

    ****

    *

    GEPLUKT BIJ

    Consequent boerkaverbod: In Zwitserland werd voor het eerst een vrouw uit Koeweit wegens gezichtsverhulling beboet

    (Vertaling: E.J. Bron)

    In de strijd tegen de alledaagse islamisering van onze leefwereld zijn de buurlanden veel consequenter. In het Zwitserse kanton Ticinobijvoorbeeld is sinds 1 juli een verbod van kracht om je gezicht in de openbare ruimte te verhullen. Afgelopen weekend werd de “anti-boerka-wet” voor het eerst consequent toegepast: een vrouw uit Koeweit moest 100 Zwitserse Frank (ruim € 92,-) betalen voor het dragen van een boerka.

    De vrouw uit Koeweit stond voor een restaurant in de stad Chiasso. Het restaurant is slechts enkele honderden meters verwijderd van de grens met Italië. Politieagenten legden aan de vrouw uit dat het dragen van een boerka wettelijk verboden zou zijn en dat ze daarom 100 Zwitserse Frank boete moest betalen. Nadat ze de boete had betaald, deed ze haar sluier af.

    Volgens de chef van de politie in Ticiono, Norman Gobbi, was dit de eerste keer dat hiervoor een boete werd gegeven. Gobbi was tevreden met de huidige ervaringen en wordt door de media geciteerd met de woorden: “De Arabische toeristen zijn intelligenter dan vele tegenstanders van het boerkaverbod.” Ook de wethouder van Lugano, Michele Bertini, verklaarde: “Als je goed aan de Arabische toeristen uitlegt dat dit door het parlement werd besloten, wordt het verhullingsverbod goed opgevolgd.”

    Over de “anti-boerka-wet” werd in het kanton Ticino in 2013 d.m.v. een referendum beslist. Als een vrouw voor het eerst met een boerka wordt gesnapt, moet zij een boete van omgerekend € 92,- tot € 924,- betalen. In geval van herhaling dreigt een boete van een bedrag tot € 9.240,- Zowel de boerka als de eveneens onder Arabische toeristen meer gangbare niqaab zijn verboden. Sinds midden 2014 bestaat er ook in Frankrijk een boerkaverbod. In Oostenrijk en Duitsland vinden de regeringen het tot nu toe niet noodzakelijk om handelend op te treden.

    Bron:
    http://zuerst.de

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

      

    Er is maar één taal die de Moslim verstaat, en dat is klare taal. Bij de minste aarzeling meent hij zijn kansen schoon te zien. Geduldig als een cobra wordt op het minste teken van zwakte gewacht, terwijl ondertussen de aantallen groeien.

    Totdat gans Europa doordesemd is met ondergrondse netwerken die klaar zitten om toe te slaan. Zij vergaderen en werken wekelijks in hun ‘Gebedshuizen’ de wachtwoorden uit. In hun eigen dieventaal zoals bij ons vroeger het Bargoens bestaan heeft. Maar ze zijn wel zo slim (vals) om bij ’t buitengaan elkaar ‘salem aleikum’ te wensen. Terwijl ze ‘Allahu Akbar‘ bedoelen.

    Voilà, zegt de poco Elite: ziet U wel dat die gematigd zijn?! Ze werken zelfs goed mee om de hen toegestopte ‘subsidies’ goed te besteden. T.t.z. de rest van wat ze niet naar de thuislanden hebben doorgesluisd.

    *

    Maar binnen enkele dagen zal daar hard aan gewerkt worden. Na 20 Januari gaan de poppetjes aan het dansen.

    Even doorbijten, beste ongenode gasten, binnenkort voelen jullie weer het woestijnzand knisperen tussen hullie tanden. Laat dat vooral geen probleem zijn: het spoelt de maag. Eenmaal terug daar een dak boven jullie hoofd, kunnen de handen uit de mouwen komen: jullie hebben het hier geleerd (?).

    Als dat enigszins kan volgens jullie ‘religie’, verover dan elkaars grondgebied, leer voortaan in vrede met elkaar te leven, of gaan jullie verder met aanslagen plegen: het zal ons wel pijn doen, maar verder kan het ons geen barst schelen. De weg naar het niveau van onze Beschaving vindt U wel. En weet, dat dank zij de moderne technologie en de communicatiemiddelen van tegenwoordig, jullie er heel wat minder eeuwen zullen over doen dan wij.

    Als het ooit ’ns zover komt, dan spreken we elkaar nog wel ‘ns. Op een voetbalmatch of zo. We zien wel. Maar kom dan ongewapend. Wij bijten niet.

     

    **

     

    26-12-2016, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!