MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    21-01-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4399

    IEDER VOLGELTJE

    ZINGT ZOALS HET GEBEKT IS

    *

    Ja, Ma, ‘k weetent. Leedvermaak om andersmans tegenslagen is ’n onchristelijke ondeugd die we met alle mogelijke middelen zouden moeten tegengaan…Met dezelfde middelen, wettelijke en niet-wettelijke, als Lowie van Leuven de Vlaamse Nationalisten wilde tegengaan.

    Allez dan. ‘k zal het dus anders proberen uit te leggen, mij steunend op

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Belgische_Socialistische_Partij

    een soort ezelsbruggetje dat den Djon Crombeen best in zeven haasten grondig zou uitproberen. Zodat hij op het Partijcongres niet verkeerdelijk een stuk Vlaamse Leeuw moet citeren – ze zullen hel niet temmen – maar naar de woorden van zijn verre voorvader (Assiel Sarbon?) die over het dynamiteren van de IJzertoren deze historische woorden spraak: ‘Hij ligt er en hij ligt er goed’….

    De Belgische Socialistische Partij (BSP-PSB), de vroegere BWP – Belgische Werklieden Parti - was al sedert vele jaren in twee stukken uiteen gevallen. De raddraaiers huisden beneden de taal- e armoegrens, de meelopers van de Nederlandse Taalrol bleven daarboven. Die hielpen zorgen als grootste groep voor bevoorrading van de Staatskas, en de eerste maar ook kleinste groep zorgde voor het leeroven ervan. De Kleine Man content, iedereen content.

    Dit verhaal eindigde met André Cools, die in Namur aan de arm van zijn lief door gangsters werd afgeknald, en met Karel Van Miert (1942-2009), die in alle eenzaamheid uit zijn kriekenboom morsdood ter aarde stortte. Hij werd even later teruggevonden door Carla Galle (van Bloso), die samen met Lowie van Leuven voornoemd in nauwe schoentjes kwal in het Agusta-Schandaal dat aan Willy Claes de kop kosrte als Kopstuk van de Nato…

    *

    De SPA-a en nog meer de PS en de PTB, een nog bloederiger verhaal dan dat van de Tien Kleine Negertjes waarvan er op het laatst, niet één meer overschoot…

    *

    Na Di Rupo’s noodkreet ‘Miserie! Miserie! Miserie! op zijn laatste partijcongres over de afgrond waarin zijn Parti Scandale (als slot van alle rekeningen) is ingetuimeld, nu tweelingsgewijze dezelfde valkuil voor de Vlaamse wederhelft van zijn “Belgische Werklieden Partij”, de BWP van wijken

    Hendrik de Man (1885-1953).

    *

    De leergierige lezer wordt dingend aangeraden om deze Top-Socialist van vooroorlogse kwaliteit, via onderstaand bruggetje na te trekken. Gewoon om daar de gelijkenis met de gebeurtenissen van vandaag te ontdekken.

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Hendrik_de_Man

    *

    Eigenlijk verklap ik bij deze een stevig verzwegen ‘Staatsgeheim’, want wonder boven wonder, Het Land heeft dat hele verhaal overleefd. Wat met zwanzers als Di Rupo (d.i. het Italiaanse woord voor “afgrond”) en Termont (d.i. Ten Berghe) zekerlijk niet het geval zal zijn. Nu is er inderdaad geen Nonkel Dolf meer zoals in Mei ’40 om de aandacht gewapenderhand af te leiden.

    *

    Ja, ik weet dat dit de zoveelste herhaling is van de elf-en-dertiogste keer dat Mei ’40 erbij betrokken wordt.

    Mag ik daarvoor verwijzen naar de stokoude biechtelinge die in de biechtstoel bekende seks te hebben gehad met een slanke blonde jonge God. Neen, lichtte zij dat toe, het is inderdaad een stokoude al lang vergeten zaak die ik al wel 100 keer heb gebiecht. Maar ik spreek er toch zo graag nog eens over’.

    *

    Laat vooral één ding duidelijk zijn: dit land ontstond in 1830, ten tijde van Nijklaas Houten Been in het Brussels eWaranda Park, in een zee van bloed. En het zal dus in ongeveer dezelfde identieke omstandigheden moeten vergaan. God Stief Steevaert gaf het goede voorbeeld, zodat er geen ongelukken gebeuren.

    Ik geloof nooit dat een gezellige bosnimf als elke Sleurs de Gente Nieuwe Allianters ooit genoeg wind in de zeilen krijgt, om het tij daar, na het Ghelamco-drama, te doen keren.

    Wat er ook van zij: ins Gent zullen er koppen rollen. Maar de mijne zal er niet bij zijn.

    *

     

    Doorbraak verkoopt de persvrijheid niet

    *

    Reactie van Karl Drabbe Uitgever Doorbraak op de uitspraak van Paul Gheysens eerder vandaag:

     

    'Met verbazing las ik de aantijgingen vanuit de hoek van Ghelamco en meer bepaald Paul Gheysens m.b.t. wat hij blijkbaar noemt 'afkoop van de persvrijheid' - lees het niet verschijnen van het boek De illegale Ghelamco arena bij Doorbraak. Nooit ofte nimmer werd enig voorstel geformuleerd om het boek niét te publiceren. Wat in de pers verschijnt is een grove leugen.'

     

    Veel meer woorden moeten daar niet aan vuil worden gemaakt.

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DE BOOM

    *

    Zal het stof rond de Ghelanco Arena ooit optrekken? Ik mag het betwijfelen. Om de heel eenvoudige reden, dat een beerput blijft stinken, tot hij gesloopt wordt. De verluchtingsgaten toeknijpen is dan ook altijd maar lap- & tapwerk.

    Na Gent komt ook Brugge, weeral met een Rode Burgemeester, traag maar zeker n beeld. Het is voor mij dus de ideale gelegenheid om DOORBRAAK als geheel te promoten. Bij eenvoudige navraag krijfg U dagelijks in Uw ‘meelboks’ de vers gebakken heerlijke croissants van bij de Bakker, zijnde een verantwoord overzicht van alles wat de ‘Elite Media’ probeert te verzwijgen.

    Een citaat als borrelnootje…

    *

    “Als deze week iets duidelijk heeft gemaakt dan is het dat de (linkse) culturele en socio-culturele wereld en al wat daar rond hangt, wordt samengehouden door een kluwen van subsidies en voordelen. Soms openlijk en soms omgeven door heel wat geheimdoenerij en gebricoleer. Soms zijn die voordelen te dik aangezet en gaat het mis, elders worden subsidiereglementen op maat geschreven. Er hangt een ‘ons kent ons sfeertje’ tussen (centrum-)linkse politici en hun achterban, gestructureerd in vzw’s allerhande. Je kan er je leven lang in leven en werken. Het is een systeem dat in Vlaanderen te weinig in vraag wordt gesteld. Een manier van werken die een heel ecosysteem overeind houdt dat voornamelijk links georiënteerd is. Echte verandering begint misschien daar.

     

     

     

     

     

    21-01-2018, 18:38 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    20-01-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4398

     

    DIENSTMEDEDELING

    *

    Een vroeg voorjaarsstom(pje) joeg de maabdag laatst ondergetekende weer naar bed. “Pappen en nathouden” was de boodschap. Heb het dus overleefd.

    ‘Nie pleuje’, zoals den Danny zegt… Dit stukje N° 4.398 is dus net als Termontie in Gent, gewoon .opgewarmde kost

    *

    IEDER VOLGELTJE

    ZINGT ZOALS HET GEBEKT IS

    *

    Als het erop aankomt kies ik voor de Poet en zijn supersonisch speelgoed, de snelle luchtschepen van de 21ste Eeuw. Rusland, een dichte goede gebuur, is per slot va rekening nog altijd beter dan een verre vriend. Vooral als die verre vriend iemand is met een veel te druk eigen programma..

    *

    Dat is het goede nieuws. Nog beter nieuws is de Nieuwe Miss Belgian Beauty. Nu de Grenzen maar wagenwijd blijven open staan, waait er van alles binnen. Het moet niet altijd allemaal ongedierte zijn…. Dat zal er wel altijd en in overvloed tussen zitten. Jammer. Ik had graag meer van die eerste soort. De soort die Schoonheidskoninginnen voortbrengt.

    Zou dat soms het gevolg kunnen zijn van de Paters Missionarissen die De Filipijnen zo lang en zoveel van onze Beschaving hebben bijgebracht?

    Ach l dat import-ras! Het is er bij de vleet en zoals we zien zelfs met gammele rubberbootjes over Gods wilde wateren. De mooiste exemplaren van die ongerepte Natuur-Schonen zitten altijd bedekt en bedoekt onder een dikke laag van Suoer Vodden. Precies of wij daarvan de maagdelijkheid met onze ogen zouden willen op eten…

    Kortom, het is hoog tijd dat uit penis-nijd onze

    Dolle Mina’s

    de grensbewaking op zich gaan nemen. Gewoon uit schrik dat ze teveel concurrentie gaan krijgen..

    Laten we hopen, dat na deze raket-inslagen, de Weledele Heer Vladimir Poetin daar ergens in dat mooie Kremlin van hem, nu even gaat zitten nadenken. Om er zich van bewust te voelen, dat in Het Vrije Westen de sociale media – niet de Elitaire - hem zeer vriendschappelijk genegen zijn. Hoe political incorect die meningen ook mogen zijn..

    Naar Miss Belgian Beaty toe, ben ik ’n gestoten boek. Want zonder de minste ambitie naar ander vrouwelijk schoon in mijn omgeving. Geen schoner kroon dan in huis eigen mooi.

    Het valt niet onder voetbaltribunes noch onder stoelen of banken te steken. Het blijft hoe-dan-ook primeren, dat veilig gevoel van bescherming door bliksem-raketten of atoom-knoppen van de vrienden. De Poet is, samen met The Donald, mijn favorietste favoriet. En wel om dezelfde reden die Kawouter Beke van mij gestolen heeft in zijn Nieuwjaarss-toespraak. Met notabene miskenning van de verschuldigde auteursrechten! “Niet Links, niet Rechts, maar Recht door Zee”. Wat voor elke polletieker zo goed als onmogelijk is. Blijft over:

    *

    Veel beloven en weinig geven, dat doet de zotten in vreugde leven….

    *

    Nieuwe hypersonische raket van Poetin is nachtmerrie voor westerse vliegdekschepen

    *    

    De Zircon kruisraket vliegt tot zeven keer de geluidssnelheid en is daardoor met geen enkel systeem te onderscheppen of te stoppen.

    YouTube De Zircon kruisraket vliegt tot zeven keer de geluidssnelheid en is daardoor met geen enkel systeem te onderscheppen of te stoppen.

    Vladimir Poetin laat de Russische oorlogsvloot in ijltempo moderniseren. De schepen worden uitgerust met een hypersonische raket die door westerse systemen (vooralsnog) niet af te stoppen valt.

     

    Rusland heeft de ontwikkeling van een supersonische raket - de ‘Zircon 3M22’ - die het Westen veel angst aanjaagt, afgerond. De hypersonische raket wordt de belangrijkste troef van de Russische marine en zal stapsgewijs ingevoerd worden.

     

    De raketkruisers en ‘Pyotr Veliky’ zullen de ‘Zircon 3M22’ als eerste aan boord krijgen. Kostprijs: 1,4 miljard euro per schip. Indien alles volgens plan verloopt, worden beide slagschepen in 2022 weer in dienst genomen. Maar ook atoomonderzeeërs, andere onderzeeërs, het enige Russische vliegdekschip ‘Admiraal Koeznetsov’ en kleinere schepen worden binnen afzienbare tijd uitgerust met de gevreesde hypersonische raket.

     

    De Zircon is kleiner, lichter en sneller dan andere gelijkaardige projectielen, heeft een reikwijdte van circa 600 km en kan een snelheid van 6.000 tot 7.000 km per uur halen. Door de enorme snelheid zal de raket in staat zijn om luchtafweersystemen te snel af te zijn.

     

    Hierdoor worden westerse vliegdekschepen extra kwetsbaar. Zonder een afdoende beschermingsmethode zouden ze steeds buiten het bereik van Russische schepen moeten blijven. Een geschikt afweermiddel tegen de Zircon-raket zou volgens deskundigen nog 12 tot 15 jaar op zich laten wachten.

     

    Een militaire confrontatie van de grootmachten is onwaarschijnlijk, ondanks de ijzige stemming tussen Rusland en de Verenigde Staten. De gemoderniseerde raketkruisers zijn bedoeld om Ruslands reputatie als supermacht in de verf te zetten.

    https://www.hln.be/nieuws/buitenland/nieuwe-hypersonische-raket-van-poetin-is-nachtmerrie-voor-westerse-vliegdekschepen~a1de3335

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DE BOOM

    *

    Dit was bijna een spelletje ‘Namen Noemen’. In de laatste Grote Oorlog waren dat ‘De Bismarck’ – ‘de Tirpitz’ - de Gneisenau – de Graf Spee, enz , nu vaart men niet tegen de vijand, meer, maar vliegt men met de Zircon (kruisraket) en de ‘Zircon 3M22’

    De schepen dragen namen als klaroenstoten. We kunnen ze nu op voorhand al vastleggen voor de Toekomst.

    Het is o.a. de

    Admiral Nachimow’

    als zeevarend lanceerplatvorm, om zoals onze bloedeigen Keizer Karel V, geboren 1500 in de Gentse Binnenstad Het Patershol, uitgezonden te worden om “oorlog te voeren teneinde de vrede te bewaren”.

    Zo stellen we nogmaals vast dat alles altijd met alles in verband te brengen is. Dat daarbij de uitersten elkaar raken. Om daarbij altijd te kunnen terugkeren nar het Centrum van het Universum, de Gentse binnenstad. Waar de nieuwe SP-a Pantserkruiser Potenkin zich klaar maakt om koppeke onder te gaan nog vòòr er verkiezingen komen.

    *

     











    20-01-2018, 16:38 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    15-01-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4397

    IEDER VOLGELTJE

    ZINGT ZOALS HET GEBEKT IS

    *

    De Linxe Pers, met de van pure goesting bloed druipende rode VRT op kop, staan pal in ’t geweer, nu een van hun burchten dreigt onder de voet te worden gelopen. En het ziet er al zo somber uit!

    VTM van de Vlaamse Afvalstoffen Maatschappij echter was deze keer uitzonderlijk de uitzondering op de afgesproken regel. Die legden de nadruk, niet op eventueel gesjoemel met bouwvergunningen (heel normaal in Regeringskringen), maar op elke thuismatch om de 14 dagen op de gratis vertroeteling van

    het voltallige Schepencollege

     

    in een speciale daartoe bestemde geluiddichte ‘Loge’ met veiligheidsslot. Met ruime vensters van veiligheidsglas, knusse eethoek met zachte kussens en afzonderlijke discrete pees-ruimtes. Gratis paeking, gratis vreten, gratis zuipen (en de rest) in de besloten ruimtes van die speciale ere-tribune, hoog boven het klootjesvolk. Diep beneden drumt dat gepeupel samen, hoog daarboven troont Termont, de on-aantastbare Getnsche Meester-na-God in al zijn glorie.

    *

    Aan bereidwillig vrouwelijk schoon, open en bloot, op de loonlijsten van ’t Stad, geen gebrek, het is toch de Kiezer die betaalt.

    Alleen spijtig dat er daarover zoveel geroddeld moet worden… Ja, zelfs boeken over geschreven moeten worden. In de straten van de Gentsche binnenstad doen aan de lopende band binnen gedrongen immigranten-bokken op 2 poten precies hetzelfde. Waarom dan zou de Linxe Elite de kansen laten voorbijgaan? Hebben is hebben en krijgen is de kunst!

    Dat roddelen duurt immers toch maar tot binnenkort de pietrol-cultuur overheersend zal zijn. Dan zullen de broeksriemen voorgoed los gegooid worden, en de monden gesnoerd. Dan wordt die ‘Loge’ in het Ghelamco Stadium als peeskamertje specifiek voor het Stadsbestuur meteen erkend in de Gentsche cenakels. Met, als vuil van de straat, Herman Brusselmans als ‘Stadsdichter’…

    *

    AA Gent-fans bedreigen auteur Ghelamco-boek: boekvoorstelling afgelast

    *

    Bron: Het Laatste Nieuws

     

    Voor de bouw van de Ghelamco Arena, het stadion van voetbalclub AA Gent, zou het stadsbestuur de wet op de overheidsopdrachten niet gevolgd hebben. © BELGA

    AA Gent-supporters hebben Ignace Vandewalle, de auteur van het boek 'De Illegale Ghelamco Arena', bedreigd. De man is zo onder de indruk, dat hij in samenspraak met Standaard Boekhandel de boekvoorstelling heeft afgelast. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

     

    AUTEUR IGNACE VANDEWALLE

    De voorpublicatie van het boek 'De Illegale Ghelamco Arena' in Het Laatste Nieuws maakt veel emoties los in Gent, zo blijkt. In het boek stelt auteur Ignace Vandewalle onder meer dat het stadsbestuur de wet op de overheidsopdrachten niet gevolgd heeft en dat de Ghelamco Arena daardoor illegaal gebouwd is. Iets wat het stadsbestuur tegenspreekt.

    Verscheidene mensen - die zich identificeren als Gent-supporters - hebben de voorbije uren de auteur via email en sociale media belaagd. De teneur van de berichten is van die aard, dat Vandewalle beslist heeft om de boekvoorstelling komende woensdag af te gelasten.

    "Er komen ook familie en vrienden, ik wil hen niet in gevaar brengen." In de berichten wordt ermee gedreigd om Vandewalle 'een lesje te leren' en er wordt ook aangekondigd dat er een manifestatie zou georganiseerd worden aan de winkel van Standaard Boekhandel. "Ik betreur dat er op zo'n manier op een boek wordt gereageerd", aldus Vandewalle.

    https://www.demorgen.be/binnenland/aa-gent-fans-bedreigen-auteur-ghelamco-boek-boekvoorstelling-afgelast-b20331bc/

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DE BOOM

    *

    Wat absoluut niet mocht bekend worden, is het aandeelhouderschap van ’t Stad van de NV Ghelamco, waardoor vrienden altijd zeer goed geplaatst zijn om elkaars ruggen (met andermans zeep) te wassen.

    Een verhaal waar nog vele vervolgen op zullen gemaakt worden. Die kunnen doodeenvoudig niet vergeten worden, want die Balen Tempel is iedere avond tot een stuk in de morgen, verlicht als in de Hel. Of als U wilt, een schrijnend verwijt aan de Gentsche konkelfoezelarij…

     

    Waarom doet heel deze geschiedenis mij denken aan Berten Rodenbachs ‘Fierheid’ ùet de onvergetelijke beginverzen als volgt

     

    “ Sins lang bevocht de Grave

    Gent de Vrije Stede.

    En Graaf en Gentenaars verlangden

    Naar de Vrede…

    *

    Ziede gij al Termontie, te paard in volle galop, de NV-A tegemoet rijden op kop van zijn rood Stadsbestuur genaamd ‘De Witte Kaproenen’ om de Stad Gent over te geven aan de Klauwaards? Daar zal zeker meer volk komen nar kijken dAn naar de marchen van den A.A.

    KortOm. één pot nattigheid met vangarmen-uitlopers tot in Broekzèl, Parking C…

    *

    15-01-2018, 12:24 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!