MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    15-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2394

    *

    .

    *

     

    *

    Carnaval, Islamitische Invulling

    .

    *

    INLEIDING

     

    Kijk, wij Vlamingen zijn van geen kleintje vervaard. Bewijs: Jihadisten of niet, we vieren om ter zotst!

    Na Parijs en Verviers, zijn nu ook in Kopenhagen de poppetjes aan het dansen gegaan. Alhoewel: de bedoelde cartoonist werd niet gedood (ged, hé), en in de synagoge viel er slechts één vijand van de Islam, een Joodse bewaker van de (volle? lege?) synagoge. Na de eerste schietpartij vrijdag namiddag, met maar liefst ‘n 250-tal afgevuurde kogels, werd krampachtig beweerd, dat volgens doorgaans goed ingelichte bronnen, er geen ‘ideologische achtergronden’ waren voor deze ‘schietpartij’. Het was gewoon ‘een man’ die geschoten had op ’een andere man’

    In Brauschweig, Duitsland, heeft men voor carnaval het zekere voor het onzekere genomen. Uitgangsverbod voor alle carnaval-gangers en carnaval-kijkers. Liever blode Jan, dan dode Jan.

    Wat mij in mijn verre verbanningsoord (vakantie-oord) opvalt is, dat de politie altijd en overal de daders van dat soort ‘ideologische conflicten’ het zwijgen oplegt, in plaats van te proberen hen levend in handen te krijgen. Kunnen onze flikken dan maar zo goed omgaan met vuurwapens, of zou er meer achter zitten?

    We kunnen in het Westen nog veel bij-leren van de vijand, die door onze Verlichte Grote Verstanden nog altijd niet als dusdanig worden erkend….. Die voert (bij ISIS) in zijn carnavalstoet geen cartoons, maar in ijzeren kooien opgesloten 17 gevangen Koerden (Christenen?) mee, met het opschrift dat die onderweg zijn om levend te worden verbrand…..

    Inch Allah! Zullen we maar zeggen, zeker? Elk zijn goesting, of soms niet? Als we hun pietrol willen, moeten we leren de consequenties aanvaarden! En de pietrol van de Poet kan de pot op!

    Overal in Europa (uitgezonderd in dat achterlijke Braunschweig) dansen we verder op de top van de vulkaan. Net zolang tot we allemaal onder de gloeiende Allah-lava worden bedolven.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Carnavalsoptocht in Braunschweig afgezegd

    De carnavalswagens, hier een week geleden tijdens de laatste voorbereidinge, zullen vandaag niet door Braunschweig rijden

    De organisatoren hadden tot 250.000 bezoekers verwacht, maar de carnavalsoptocht zal niet door Braunschweig trekken. Volgens de politie is er sprake van een concrete bedreiging door een radicaalislamitische aanslag.

    In de Duitse stad Braunschweig werd de voor vanmiddag geplande carnavalsoptocht op korte termijn afgezegd wegens het gevaar van een aanslag. Uit bronnen van de binnenlandse veiligheidsdienst werd bekend gemaakt dat er sprake is van een concrete bedreiging door een aanslag met een radicaalislamitische achtergrond, deelde de politie vandaag mee. Bezoekers worden verzocht om niet de route van de carnavalsoptocht op te zoeken respectievelijk af te zien van een reis naar Braunschweig.

    De organisatoren van de carnavalsoptocht van vandaag hadden rekening gehouden met tot 250.000 bezoekers. Voor het spektakel, dat tegen 12.30 uur zou beginnen, werd reclame gemaakt als de grootste carnavalsoptocht in Noord-Duitsland met 4500 actieve deelnemers.

    Geen “Charlie Hebdo”-wagen

    Op de 100 wagens, die nu niet door de stad zullen rijden, nemen de narren o.a. de financiële crisis en de atoomafvalopslagplaats Asse op de korrel. De terreuraanslag op het Franse satirische tijdschrift “Charlie Hebdo” is echter geen onderwerp, omdat de wagens altijd al in december worden gemaakt.

    Kort voor de afzegging had het Ministerie van Binnenlandse Zaken meegedeeld dat er na de aanslagen in Kopenhagen op dit moment geen sprake was van een verhoogd terreurgevaar in Duitsland. Er zou echter nog steeds sprake zijn van een abstracte grote bedreiging, zei een woordvoerster van het ministerie. Ze benadrukte echter tegelijkertijd: “We hebben geen concrete aanwijzingen voor plannen tot aanslagen in Duitsland.”

    De Duitse veiligheidsautoriteiten zouden in eng contact staan met de Deense collega´s. Omdat het onderzoek in Denemarken nog niet zou zijn afgesloten, zou het echter nog te vroeg zijn om exacte conclusies voor Duitsland te trekken. Bij de aanslagen in de Deense hoofdstad werden twee mensen gedood en raakten er vijf gewond, voordat de politie de vermoedelijke dader vanochtend doodschoot.

    Bron:

    www.faz.net

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    * UITLEIDING

     

    Heb daarstraks Willem Vermandere gehoord (en bewonderd!) in De 7de Dag, die eigenlijk zou moeten bekend staan als ‘De ‘Dag des Heren’ . Heimweevol plagiaat van de Staatszender?

    Daar werd eerst een onbekende BV opgevoerd die zich stoorde aan de ons opgedrongen ‘ideologiën’, want hij, zei hij, tevergeefs naar een soort Bijbel zocht voor de toch overheersende ‘’seculiere’ samenleving.

    Jongens, waar maakt die man zich moe voor? Die Bijbel bestaat toch al een hele tijd, namelijk sinds Mei ’68. Hij bestaat slechts uit één enkel artikel: namelijk

    ‘Verboden te verbieden’.

     

    Tja… en wat dan met het ‘coma-zuipen’ van jongens en meisjes die amper alleen naar de WS kunnen gaan?

    Repliek van een eenzaam blog-schrijverke aan de overkant der Alpen: was dat eind de jaren ’80 wel zo’n goed idee om de meerderjarigheid van 21 terug te brengen tot 18? En wat dan met bepaalde coryfeeën van de Tsjeven, die onlangs nog ‘de seks-bare leeftijd’ wettelijk naar jonger dan 14 wilden brengen? De dag na de Plechtige Communie gevormd, goed geschapen, en klaar om, dank zij ‘de pil’ in alle mogelijke bed-scenario’s in te duiken! Jong gedaan is oud geleerd!

    JaJa, al die ‘vrijheden’ hebben wel tot gevolg, dat heden ten dage 50% van de huwelijken geen stand blijken te houden. En dat de geboortecijfers bij het eigen volk, angstvallig dalen… Met als gevolg, dat het onkruid welig tiert….

    De ‘Liberté, Égalit”, Fraternité” waren, alhoewel in een zee van bloed tot stand gekomen, misschien oorspronkelijk wel goed bedoeld, maar de “laïcité’ die daaruit is voortgekomen, is wel van een bedenkelijke soort.

    Als ik even mag overschakelen van het mensDOM naar het dierenRijk? Mijn kleine roedel herdershonden zijn van nature gewoon wrede wolfshonden. Getuige daarvan hun vreselijk gebit gepaard met een licht ontvlambare aanvalsdrift. Maar door omstandigheden, zijn deze mijn 3 exemplaren gewon onze levensverzekering in dit prachtig maar door God en Klein Pierke verlaten agrarisch gebied. Waar de voetgangers van Lampedusa als omgekeerde pelgrims naar de overkant der Alpen trekken. Dat die honden hun eigen meesters niet bijten, is gewoon door … discipline.

    En discipline, dat is precies het woord dat ontbreekt aan deze Maatschappij van De Laatste Kans.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    15-02-2015, 17:47 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2393

    *

    Zondag 15 februari

    Zon 7u56-17u59

    Siegfried van Zweden

    *

    .

    *

    Carnaval, zijnde de zondag vòòr Aswoensdag, waar in het Christendom traditioneel (maar wie maalt daar nog om?) ‘De 40-Daagse Vasten’ begint. Daar mocht men, volgens de Mechelse Catechismus, slechts éénmaal daags zijn ‘nooddruft’ nemen. Islammers doen beter in hun Rammadam: ze mogen helemaal niets eten of drinken, zelfs geen seks hebben, voor de zon is ondergegaan. En gedragen er zich bij gevolg ook naar. De ‘Seculiere Maatschappij’ staat daar echter helemaal boven, en blijft het hele jaar door, Vasten of niet, zwijnen als de besten. Maar de gôe kanten van de Christelijke traditie, daar zijn ze wereldwijd zot van gebleven. Zie het container-begrip van het woord carnaval. Dat is verworden van ‘leute, plezier en sotternijen’ tot spotten zonder God noch Gebod met Jan & Allemann. Uitgenomen waar het pijn zou kunnen doen: met de Godsdienst van de Wrede. En dat alleen al is het bewijs dat men, zelfs in Aalst, ‘onderworpen’ is aan de Islam. Dhimini uit schrik dus, de enige houding die past voor een bende ‘kafirs’, ongelovige honden, als die willen in leven blijven.

    *

    *

    “Onze” Leopold I, na Griekenland, Tweede keus

    .

    De Pane, de plaats delict…..

    *

    INLEIDING

     

    Wat ben ik mijn oude college-leraren dankbaar dat ze mij ‘A Forge de Forger’ hebben bijgebracht dat de Geschiedenis vooral dient om het heden te begrijpen…. Da’s een. En nu ‘Piekens’ troef!

    Punt twee is, dat ik later, ongeveer tot de jaren van verstand gekomen want op pensioen, onze goede vriend Pauk Beliën hen kunnen lezen. Had hem met hart en ziel leren waarderen via ’t Pallieterke. Zijn meesterwerk (een van de…) is dat boek over het Coburger Koningshuis. Dat vangt aan nog voor Waterloo (1812) met de veramde adellijke familie Coburger, ergens in het Duitsland van net vòòr Bismark, de IJzeren Kanselier. Duitsland was toen een lappendeken van allerlei kleine hertogdommen. De oude grootmoeder slaagde er in, om op ultra jonge leeftijd, haar aartslelijk kleindochtertje uit te huwelijken als speelkameraadje (in alle betekenissen) aan de Tsaar aller Russen. Een kinhuwelijk! Twee voorwaarden: veel ping-ping en het oudere broertje (14 jaar?), de kleine Leopold, een vaste en flink betaalde job in het Tsarenleger. En dan hebben we ‘Waterloo’, waar de snaak, als piepkuiken, in het uniform van Kolonel, ‘deelneemt’ aan de strijd tegen Napoleon. Dat hij voordien even aan het Hof in Parijs ‘verbonden’ was geweest, deed even niets ter zake. Dan belandt de jonge Adonis aan het Koninklijk Hof in Engeland, en uitgegroeid zijnde tot volwassen loverboy met alles er op en er aan, hartstochtelijke veroveraar van alles wat een rok droeg, lukt het hem de Engelse Kroonprinses Charlotte in zijn bed te krijgen. Mits een levenslange lijfrente (een dotatie, zegt men, wat er op wijst dat het woord dààr en toen al is ontstaan), door het Parlement hem bij Wet toegekend, wil hij wel trouwen met dat ding. Maar zie, wat chance: een jaar later sterft die; en komt de flierefluiter in aanmerking om ergens, ver weg van Londen, Koning te gaan spelen. Voor Londen zaak om overal bondgenoten te kweken…. We schrijven dan 1827, en daar komt er als door de Hemel gezonden, de Griekse troon uit de lucht gevallen. Maar de Grieken zien dat zo niet zitten. Ondertussen (1830) is ‘Parijs’ na Bonaparte er in geslaagd de zogezegde Branbantse Owenteling op poten te krigen, met als resultaat, dat de Zuidelijke Nederlandeb zich na bescheiden doch roemvolle straatgevechten, afscheiden van het Noorden. Die blijven voortaan het Koninkrijk der Oranjes. De Grote Mogendheden hebben nu een kandidaat klaar voor het koningschap: de Londense dandy, die dank zij zijn royale eeuwigdurende Engelse dotatie, er een pompeuze levensstijl op na houdt. Hij ontscheept op het strand van La Panne/De Panne (zie memorial hierboven), klaar om bij het minste onraad er weer van onder te muizen over de grens. Tussen-in zijn vele bed-avonturen, na beëdiging en de belofte om een katholiek huwelijk aan te gaan (de man was protestant) zet hij zich inderdaad aan het regeren. Over zijn taalvaardigheid weten we alleen dat goed was in Duits, Engels, Frans, Russisch, wat wel zeer praktisch was als Don Juan. Van Nederlands, laat staan Vlaams, had de man geen benul. Zijn liederlijk leven tart echter wel elke verbeelding. Tot hij op zekere dag .beschuldigd wrtf van hoererij-pedofilie, omdat er wekelijks een buslading zeer jonge Engelse Grietjes zouden aangevoerd geweest zijn, om zijn ‘feestjes’ à la DSK op te vrolijken….

    Zo overloopt de free lance journalist Beliën alle overige Coburg-Opvolgers, tot en met de Heilige Balldewinus. Om o.a. diens overspelige relatie met de tweede vrouw van zijn Papa, Prinses Liliane, in de erf te zetten.

    De Coburgers hebben geprobeerd het boek te verbieden, en zelfs toen het op de markt kwal (gedrukt in Frankrijk, meen ik mij te herinneren) werd de verkoop in België slechts toegelaten door Het Hof/La Cour mits een los inlegblaadje, waarin gesteld werd dat het boek alleen maar…. leugens bevatte.

    Enfin, en nu gaat onderstaand stukje terug tot het ontstaan van Griekenland in inderdaad 1927.

    Spijtig dat Leopold I niet op Kreta aan land is kunnen gaan: zijn soort zou perfect gepast geweest zijn. Want de Coburgers waren en zijn gemaakt om te zwemmen in het geld. In dat van anderen, wel te verstaan…..

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Schuld van Griekenland is voor een groot deel al cadeau gedaan

    *

    Griekenland wordt helemaal niet het vel over de oren getrokken, zoals diverse dwaallichten suggereren. Als de voorwaarden van de Griekse lening verder worden versoepeld, is het bijna een gift.

    Toen Griekenland vijf jaar geleden niet meer kon verhullen dat het faillissement voor de deur stond, besloten de Duitse bondskanselier Angela Merkel en de Franse president Nicholas Sarkozy het land te hulp te schieten.

    Dat was tegen alle afspraken in die waren gemaakt toen de euro in de steigers werd gezet, maar de meeste van die afspraken waren ook toen al een dode letter.

    Het zal voor Merkel en Sarkozy zeker een rol hebben gespeeld dat Franse en Duitse banken vreesden dat zij konden fluiten naar de miljarden die ze in Griekenland hadden gestoken. Maar vooral Merkel goot er meteen ook een hoogdravend Europees sausje over.

    Als er een land uit de euro zou vallen, was het met de euro gedaan, en als het met de euro gedaan was, dan was het met Europa gedaan, en voor je het wist, zou het weer oorlog zijn.

    Winst

    In Nederland was er weinig enthousiasme om de Grieken ter hulp te schieten. Maar minister van Financiën Jan Kees de Jager stelde ons gerust: het aan Griekenland geleende geld zou tot op de laatste cent worden terugbetaald, met winst zelfs.

    Vervolgens werd drie jaar geleden de rente op de leningen aan Griekenland verlaagd; over een deel hoefde de eerste tien jaar helemaal niets te worden betaald; als er toch wat aan werd verdiend, kregen de Grieken die winst overgemaakt, en de looptijd werd opgerekt tot dertig, veertig jaar. PvdA-leider Diederik Samsom was daar enthousiast over. Hij vond het een schande dat we geld wilden verdienen aan die arme Grieken.

    In november 2012 stelde premier Mark Rutte het Nederlandse volk wederom gerust. Het aan Griekenland geleende geld zou vast wel terugkomen, want de schulden van landen als de Sovjet-Unie en Argentinië waren, ook al duurde het een tijdje, toch ook altijd terugbetaald?

    Leningen

    Hoe het inmiddels werkelijk zit, werd onlangs geschetst door Klaus Regling. Deze Duitser beheert vanuit een Luxemburgs kantoortje het grootste deel van de leningen die door de eurolanden aan Griekenland zijn verstrekt. Griekenland heeft 320 miljard schuld, zo'n 175 procent van het nationaal inkomen.

    Driekwart van die Griekse schuld is in hoofdzaak overgenomen door ons, de burgers van de andere eurolanden, en drievijfde daarvan wordt beheerd door Klaus Regling.

    Hij vertelde zonder omwegen dat we de Grieken hun schuld al voor een groot deel cadeau hebben gedaan. Als je geen of weinig rente betaalt en de looptijd duurt voort tot sint-juttemis, dan erodeert de waarde van die schuld in rap tempo.

    De jaarlijkse waarde van die gulheid, zo becijferde Regling, is 8,7 miljard euro. Nederland geeft zo gerekend jaarlijks al zo'n half miljard euro subsidie aan Griekenland.

    Verlies

    Officieel hebben we als eurolanden en IMF dan wel 240 miljard aan Griekenland geleend, maar door de lange looptijden en de lage, dan wel afwezige, rente is de echte waarde – de contante waarde – nu al met 40 procent gedaald. Op de leningen aan Griekenland hebben we dus al een kleine 100 miljard euro afgestempeld. Verlies voor Nederland: 8 miljard euro.

    Griekenland wordt dus helemaal niet het vel over de oren getrokken, zoals diverse dwaallichten suggereren. Het afstempelen van Griekse schuld – dat is al lang gebeurd. Het verder versoepelen van de leenvoorwaarden is al helemaal quatsch, want van nog soepeler maken, wordt het helemaal een gift.

    Failliet

    Bij dat alles is het niet onverstandig even naar de geschiedenis te kijken. Al sinds Griekenland zich in 1827 met hulp van de Engelsen, Fransen en Russen bevrijdde van het Ottomaanse Rijk, wordt het gesubsidieerd, vooral door de rest van Europa.

    Er is geen land ter wereld dat de afgelopen twee eeuwen zo vaak en zo lang (de helft van de tijd, namelijk) failliet was of zijn schuld afgestempeld zag. Zelfs landen als Mexico en Brazilië waren de afgelopen twee eeuwen minder vaak en minder lang failliet dan euroland Griekenland.

    Als je er bijna twee eeuwen lang mee wegkomt dat je wel schulden maakt, maar die niet of zeer gedeeltelijk terugbetaalt, ga je daarmee door. Als er weer eens een nieuwe Griekse regering is, zegt die gewoon dat de afspraken die met de vorige zijn gemaakt, niet deugen.

    En iedereen die geld in Griekenland steekt – of het nu is om er geld aan te verdienen of om de vrede in Europa te bewaren – had dat kunnen weten.

    *

    UITLEIDING

     

    En zo komen we tot de ‘Eenmaking’ van de Verenigde Staten van Europa, de USE. Griekenland bevrijd van de Islam (Ottomanen, Turken) in 1827, ons land, bevrijd van ‘den Hollander’ in 1830 en sindsdien aangehecht quasi aan Parijs, maar het duurt ot 1870 voor Italië wordt ‘eengemaakt’; daarna deelneemt aan WI I, teneinde wat Oostenrijks grondgebied te kunnen inpalmen, om reeds kort daarop onder Mussolini de handlanger van Hitler te worden.

    Griekenland is en blijft een moeilijke leerling, maar Italië, alhoewel even Zuidelijk, loopt toch enigszins beter aan de hand. Al die dingen zijn beter uit te leggen, als men weet dat in Itaië, zelfs tot op heden, het Pauselijk Gezag geen dode letter is. Zodat we kunnen besluiten, dat, net als het Joodse volk, de Italianen de buitenste verdedigingsgortdelm tegen de Islam zijn. Bede is dàt daglicht, ‘Lampedusa’ te herdenken, waar de EU, ten bate van de Islam, gezorgd heeft voor open grenzen.

    Ik heb gezegd. Dank voor Uw aandacht.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    15-02-2015, 17:13 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    14-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2392

    *

    .

    *

    *

    .

    De EVP  zal ISIS wel temmen…..

    *

    INLEIDING

     

    De CDU (Christen Democratische Unie) zitten samen in de Europese vetpotten, met de Vlaamse Tsjeven van Leemans en van Haiku Herman, in de EVP, de Europese Volks Partij waarvan Supertsjeef Wilfried Martens ooit de Voorzitter van is geweest.

    Zij zijn het die hun eigen burgers, met belastinggeld, op straat brengen, om de vrijheidsgedachte van PEGIDA te bevecten. Met de blote vuist, zoals de Sturm Abteilungen van de gewezen Nazi’s deden. Krek dezelfde handelswijze als in Oekraïne, dat toch een ander land is, op t stoken tegen de eigen Regering om deze ten val te brengen.

    Waarmee enerzijds bewezen is, wat anderzijds bewezen moest worden: de o zo Christelijke Volkspartij, ook die van bij ons, is de vaandeldrager van de op verovering uit zijnde Muzelmannerij.

    Zij beseffen dus evengoed als wijzelf dat doen, dat ze buiten die barbaarse overweldigers, geen enkele kans zien om te overleven. Net als de vroegere Duitse Nationaal Socialisten, schuilnaam ‘de Nazi’s’ willen ze een ‘Vesting Europa’ waar allen zij beslissen op leven en dood over wat de mensen mogen denken.

    Benieuwd of de media hierover enige weergalm zal toelaten

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

     

    € 105.498,68 van de staat voor anti-PEGIDA demonstratie

    *

    De fractie van de AfD in de gemeenteraad van de Duitse stad Dresden heeft vragen gesteld over de kosten van de tegen PEGIDA gerichte demonstratie. Het antwoord van de burgemeester van Dresden maakt nu duidelijk: de deelstaat Sachsen heeft € 105.498,68 uitgegeven om de manifestatie “Voor Dresden, voor Sachsen – voor internationaliteit, medemenselijkheid en dialoog in het samenzijn” op 10 januari 2015 te organiseren. De stad Dresden heeft € 30.000,- van deze kosten op zich genomen – uit de begroting van de burgemeester.

    De politiek was in heel Duitsland wakker geschrokken door PEGIDA. In Sachsen ondernam men iets – met het geld van de belastingbetalers. Er werd meer dan € 100.000,- uit de staatskas gebruikt om tegen het protest van PEGIDA te demonstreren. Beter gezegd: de deelstaat Sachsen liet het zich € 105.498,68 kosten om in het kader van de manifestatie “Voor Dresden, voor Sachsen – voor internationaliteit, medemenselijkheid en dialoog in het samenzijn” tegen de eigen burgers te demonstreren.

    Tijdens de manifestatie sprak niet alleen burgemeester Orosz zelf, maar eveneens minister-president Stanislaw Tillich van de deelstaat Sachsen. Bovendien traden er muziekgroepen op.

    Eigen mislukte politiek verdoezeld

    Behalve de deelstaat liet ook de hoofdstad Dresden het zich niet nemen om het optreden van haar eigen burgemeester het juiste kader te geven. Dresden stuurde € 30.000,- bij. Uit het budget van burgemeester Helma Orosz (CDU), zoals deze in een brief aan de fractie van de AfD vorige week meedeelde.

    Die vindt dan ook duidelijke woorden voor deze vorm van gestuurde democratie. Gordon Engler, woordvoerder cultuur en jeugdpolitiek van de fractie van de AfD in de gemeenteraad van Dresden: “Het is verbazingwekkend hoe snel en hoeveel belastinggeld voor een eenmalige manifestatie werd gebruikt, dat beter gebruikt zou kunnen zijn voor meerdere andere projecten, en dat ertoe diende om de symptomen van de eigen mislukte politiek te verdoezelen.”

    Neutraliteitsplicht van de staat geschonden

    Maar Engler heeft niet alleen problemen met het gebruikte geld, maar heeft ook felle kritiek op de inmenging van de staat in de meningsstrijd van de burgers: “Daarbij werd niet alleen de neutraliteitsplicht van de staat geschonden, maar ook ongegeneerd een greep in de belastingpot gedaan”, vindt Engler.

    Maar de anti-PEGIDA manifestatie kreeg niet alleen geld uit de belastingpot. Ook de Technische Universiteit Dresden en de Staatsoper namen deel aan de manifestatie tegen PEGIDA.

    In een democratie worden de vrijheidsrechten van de burger gegarandeerd. Daartoe behoort ook het demonstratierecht. In Sachsen is men al een beetje verder. Daar demonstreert de staat zelf – tegen zijn eigen burgers. Een soort “meningsstrijd” waarvan men dacht deze met de ondergang van de DDR dacht achter zich te hebben gelaten.

    Bron:

    www.blu-news.org

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

     

    UITLEIDING

     

    O Juist! Het Franse Front National wordt gesteund door Rusland. Voor zoiets zijn er woorden te kort. Dat kan toch niet koosjer zijn.

    Ze zien de splinter in andermans oog, maar niet de balk in hun eigen ogen. En wat meer is, de Grote Merkel wist te zeggen, dat de initiatiefnemers van Pegida, ‘gespuis’ waren. Een uitdrukking waarvan de weeromstuit is, wat wij van hen denken.

    Maar ja, wie recht door zee gaat, weet op de lange duur niet meer wat ‘rechts’ is, en wat ‘linx’.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    14-02-2015, 17:06 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2391

    *

    .

    *

    *

    Schoon schip maken….

    .

    Letterlijk dan, met de wilde immigratie

    *

    INLEIDING

     

    Het is zo klaar als een glas pompwater!

    Het ‘cordon sanitaire’ heeft geen zin gehad, want de vijanden van het Vlaams Blok, alle andere partijen samen dus, hebben in 20 jaar de meeste punten van datzelfde programma uitgevoerd. Tot grote woede blijkbaar van zelf de VRT, maar vooral ook van de wetenschappers die het vaststelden, de Liga voor de Rechten van de Mens. Ergo; heden ten dage gaat de BDWër Francken Theo nog veel verder. Vriend Guido van

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    zegt het in klare taal: het restpartijtje van wijlen de Volks Unie, dat de NV-A toen was, heeft de rechtmatige plaats die het Vlaams Bllok toekwam, ingepikt. De partij der Half Lauwe Vlamingen! Dat was toen (2004) na heel het land te hebben afgedweild, het Gentsche Liegeeest in zijn eigen stad een bevriend Rechter vond, die de partij als racistisch wilde veroordelen.

    Het is dezelfde Konijnentand die we, diep ingeduffeld in drie overjassen, het volk van Kiev zagen toespreken (voor de mooie beelden!) veilig van op de barricaden, waar er beneden met scherp werd geschoten. De tweede Stalin, met alle excuses voor de vergelijking aan de echte.

    Ook vandaag staat die man zijn eigen Volksgenoten naar het leven, door      als Vrijmetselaar het VB nog elke dag te bestrijden om via deze weg de poort te openen voor de Islam-Immigratie. Dat er dagelijks doen te betreuren zijn, die onderweg tussen Afrika en Europa, in zee verdrinken, is deze ‘humanist’ geen de minste zorg. Machiavelli zou het hem niet verbeteren, want voor deze man heiligen het doel alle middelen. Ik zie hem nog als ‘Groot Inquisiteur’ van de Troïka de markten afdweilen om afvalligen eigenhandig naar de hel te sturen.

    Want kort van memorie zoals alle politici, is die al lang vergeten dat, inzake het Vlaams Belang, Gods molen langzaam maalt, maar zeker.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    &

    http://brabosh.com/2015/02/13/pqpct-acf/

     

    *

    Islamitische Staat bedreigt België: ‘Laat Fouad Belkacem vrij of de grond zal daveren!’

    *

    Fouad Sharia4Belgium leider Fouad Belkacem, alias de ‘Zot van Borgerocco’, hoeft wellicht nog maar twee jaar achter de tralies te zitten en da’s nie om te lachen…

    Op woensdag 11 februari 2015 werden enkele leiders en meelopers van de Belgische afdeling van ISIS/ISIL, de salafistische jihad Sharia4Belgium, veroordeelt tot vrij lichte straffen voor hun aandeel in het recruteren of voor het deelnemen van Belgische jihadisten voor de strijd van Islamitische Staat (ISIS/ISIL) in Syrië en Irak.

    De Antwerpse rechtbank formuleerde het kort en duidelijk als volgt:

     

    “Sharia4Belgium is zonder twijfel een terroristische groepering, die moslimjongeren indoctrineerde en klaarstoomde voor de gewapende strijd in Syrië. Zowel het vertrek van de jongeren, als hun aankomst in Syrië was georganiseerd door Sharia4Belgium, dat zichzelf zo inschakelde in de strijd. Het doel was het ontwrichten van de staat en het invoeren van de sharia [in België].”

     

    Leider van Sharia4Belgium Abu Imran, nom de guerre van de 32-jarige Fouad Belkacem uit Borgerhout (Antwerpen), kreeg nauwelijks 12 jaar opsluiting aangemeten en komt, mits aftrek van zijn voorarrest (hij zit sinds begin juni 2012 onafgebroken in een Antwerpse cel), reeds binnen twee jaar in aanmerking voor vervroegde vrijlating. Zelfs de teruggekeerde Syriëstrijder Jejoen Bontinck moet niet eens de cel in. Kortom: al bij al veel tumult en veel geld uitgegeven aan een proces dat ruim vier maanden in beslag nam en eindigde in een anticlimax.

     

    Toch zien islamistische extremisten van over de hele wereld de uitspraak met lede ogen aan, berichtte Clint.be gisteren 12 februari. Het regent steunbetuigingen en liefdesbrieven gericht aan Fouad op de sociale media. Ook in het kalifaat Islamitische Staat heeft men het Belgische proces tegen Sharia4Belgium van nabij gevolgd, maar dat Fouad Belkacem zelfs maar voor een paar jaar in een Antwerpse cel zit opgesloten, vinden ze daar niet leuk.

     

    William Hasmo ClinicDe Britse IS-strijder Abu Abdullah al-Britani, nom de guerre van de 23-jarige William Hasmo Clinic (plaatje rechts), waarvan eerder werd bericht dat hij was gesneuveld in de strijd, maar nog steeds springlevend blijkt te zijn, was boos.

     

    Abdullah al-Britani, die reeds langere tijd bekend staat als een invloedrijke, gevaarlijke zot, uitte gisteren echter wel zeer straffe taal, tegen de Belgische sufferds en angsthazen:

     

    “België heeft nog maar eens bewezen dat het een doel wil zijn voor onze heilige oorlog. Laat Abu Imran vrij of we zullen de grond onder jullie voeten laten daveren. Onze broeders staan klaar om toe te slaan. Jullie natie zal geen rust en vrede meer kennen, zelfs niet meer in jullie eigen huizen. De Belgische regering moet Abu Imran vrijlaten.”

    Legerbewaking: 317.440 euro per week

    Dat zullen ze niet graag horen in België en vooral in de Joodse gemeenschappen van Brussel en Antwerpen, waar Alarmfase Drie nogmaals werd verlengd. Het debat over de bewaking van Joodse doelwitten in Antwerpen loopt nog steeds verder. Volgens burgemeester Bart De Wever worden die geraamd op 98 plaatsen [!] verspreid over de halve stad. Een ondoenlijke opdracht. Desondanks houden ook vandaag nog steeds Belgische paracommando’s een oogje in het zeil in de Sinjorenstad.

     

    Nagenoeg iedereen is het erover eens dat die zogenaamde extra ‘beveiliging’ door het Leger eerder symbolisch is, bedoeld om de angst bij de Joodse bevolking wat te temperen. Een afdoende beveiliging is zowel op korte als op langere termijn nagenoeg onmogelijk en onbetaalbaar. Volgens minister Jambon (N-Va) werden de variabele kosten voor de eerste twee weken van inzet van militairen (periode 17 tot 30 januari) geraamd op 634.885 euro. “Daarvan gaat 515.905 euro naar personeel en 118.940 euro naar werking, dus de inzet van middelen en materieel,” aldus de minister.

     

    Ca. 315.000 euro per week uitgeven aan extra bewaking die verre van toereikend is, vormt een zware belasting voor alle burgers. Dàt zouden zelfs de Antwerpse Joden moeten beseffen. Tenzij we alle Antwerpse en Brusselse Joden zouden opsluiten in afgegrendelde getto’s en de sleutels van de inkompoorten ervan in de Schelde zouden gooien. Net zoals dat tijdens de Middeleeuwen het geval was. En wie mijmert nog terug naar die verschrikkelijke tijden, tenzij de jihadisten van IS en Sharia4Belgium zélf dan?

    *

    UITLEIDING

     

    Met enige zin voor overdrijving, zou men de para’s in de straat kunnen vergelijken met …dweilen met de kraan open. Want tegenover de honderden geheime ISIS-partizanen dieen die jongens alleen maar als schietschijven.

    Para’s in de straen zouden helemaal niet nodig geweest zijn, hadden de grenzen, met het Vlaams Blok in de regering, tweemaal zo sterk als de BDWërs nu zijn geworden, gesloten en bewaakt gebleven.

    En toch! En toch! Ze hebben ogen groter als stierekloten (*), en toch zien ze niet.

    Is er dan niemand buiten het VB met gezond verstand die weet waarvoor de Koran al 1400 jaar eigenlijk staat? Die de leugens daaromtrent doorziet en durft die te besttijden?

    Maar, wist de H. Augustinus, Kerkleraar, te onderwijzen: ‘Het besef te zondigen, is het begin van berouw’.

    (*) Ogen hebben als stierekloten is een gezonde Zuid West Vlaamse zegswijze, met een ietwat sterkere nuance als ‘ogen hebben om te zien, en toch niets zien’. Wordt vooral gebezigd ten overstaan van ongewoon lompe tegenstanders.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

     

     

     








    14-02-2015, 16:15 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2390

    *

    Zaterdag 14 februari

    Zon 7u57-17u57

    H Valentijn

    Valentinus

    De oude Romeinse martyrologie, het handboek over martelaren in Rome, noemt voor deze dag twee martelaren uit de derde eeuw met de naam Valentinus (Valentijn), maar vermoedelijk gaat het hier om één en dezelfde persoon. De een wordt vermeld als priester in Rome, de ander als bisschop van Terni. De eerste genas de dochter van een prefect en bekeerde het hele gezin tot het christendom, de tweede staat bekend om zijn gaven als wonderdoener. Beiden waren het slachtoffer van chris-tenvervolgingen en zijn gemarteld en begraven in Rome.
    (Bron: Heiligen, uitg. Roularta Books. Overgenomen bij ‘Tscheldt)

    *

    Dooi op Valentijn, geeft goede wijn

    *

    .

    *

    *

    .

    *

    INLEIDING

     

    het is al langer bekend, en het ligt elkendeen zo gemakkelijk in de mond: ‘de wereld ‘wil bedrogen worden’. En daar maakt het Slinxere deel der mensheid gretig gebruik van. Niet moeilijk: het brengt goed op, en de andere helft der mensheid bestaat trouwens alleen maar uit doetjes…. Maar soms loopt het, zoals met de Poet, zo’n beetje verkeerd…..

    Oei Oei! Onze Verlichte Zéér Grote Verstanden zijn momenteel net als straatbengels, die betrapt worden met de hand nog in de koekjestrommel…. Benieuwd naar de reactie van deze raddraaiers.

    *

    Mag ik (mits U geen intieme tegenprestaties verwacht!) het zeggen, Walter? Ze gaan gewoon verder doen en iets anders uit de mouw schudden. Zo bijvoorbeeld ‘n beetje paniek zaaien over de ‘kilometerheffing voor camions’ waarmee de Regering zich onledig zou houden. Simpel toch, het gaat fundamenteel om dienstverlening voor de overheersing van de vriendjes uit Amerika. En om de steun door de Pietrol-boeren uit de meest achterlijke landen ter wereld. Het gaat om het braden van elkaars wederzijdse haring; OIL FOR IMMIGRATION… Want zij vrezen, dat vroeg of laat, Poetin hier alles zal leveren in de plaats van Amerika, en dat dus de Islammerij terug in zijn hol wordt gejaagd…

    De ‘Lutte Finale’ om het Avondland is dus ingezet, al vanaf de dag dat in Straatsburg zoals gezegd de overeenkomst werd getekend (1975) Oil for Immigration.

    Aan het imperialisme van de Amerikaanse cowboys komt geen einde. Begonnen in WO II, toen het imperialistische Duitse Keizerrijk al begon te wankelen, een beetje geschrokken van zichzelf, moest Hitler eerst uit de weg worden geruimd voor de ware aard van het beestje boven kwam. Die tussenkomt was Iets dat Europa maar al te graag om vroeg, want het was toen bijlange nog iet rijp om de Verenigde Staten van Europa te worden….

    “Dhie Joekrien” is alleen maar de trukendoos van de Zwarte Ongelukskater uit de Steets. Zijn termijn loopt bijna af, en dus ook de gelegenheid om op kap van de Poet als wereldleider te eindigen.Dus is de Poet de Gebeten Hond….

    Moge de duivel dat Zwarte Neest halen. Afvoeren! Liefst met sneltreinvaart en per ‘Direct’, richting Allah hu Akbar.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Betrapt: Regime Kiev geeft Amerikanen valse foto’s van Russische tanks in Oekraïne

    *

    Crisis Oekraïne: BBC en OVSE bevestigen dat Westen liegt en Rusland niet

    ‘Russische tanks in ons land!’ beweerden Oekraïense parlementariërs. Het bleek echter een vervalste foto te zijn van Russische tanks die in 2008 reageerden op de Georgische aanval op Zuid Ossetië.

    De Britse BBC en de secretaris-generaal van de OVSE (Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa) hebben onafhankelijk van elkaar bevestigd wat we al sinds begin vorig jaar schrijven, namelijk dat de Westerse politiek en media liegen over wat er werkelijk gaande is in Oekraïne, en de Russen (in ieder geval grotendeels) de waarheid spreken. Zo onthulde de BBC in een documentaire dat de beruchte slachtpartij op de Maidan is begonnen door sluipschutters van de oppositie, en niet van de afgezette president Yanukovitsch. De voorzitter van de OVSE erkent dat er géén Russische troepen in Oekraïne actief zijn.

    De BBC, die erin slaagde één van de schutters te identificeren en te interviewen, is nog wel voorzichtig en houdt het bij ‘minstens één schot’, maar we hebben het afgelopen jaar al vaker geschreven dat er meer dan voldoende bewijs is dat de Maidan ‘revolutie’ in gang werd gezet door meerdere, door de CIA aangestuurde sluipschutters. De nieuwe regering in Kiev zal bepaald niet blij zijn met de onthullingen, want die hebben consequent de gevluchte Yanukovitsch verantwoordelijk gehouden voor de dood van zo’n 50 tot 80 demonstranten op het Maidan plein. (1)

    Van een echte onthulling is overigens geen sprake, want al twee weken na het drama werd een telefoongesprek afgeluisterd waarin de Estlandse minister van Buitenlandse Zaken Urmas Paet de toenmalige EU Buitenlandchef Catherine Ashton erop wees dat er aanwijzingen waren dat de dodelijke schoten afkomstig waren van personen die verbonden waren met de oppositie, dus de huidige coalitie.

    OVSE: Geen Russische troepen in Oekraïne

    Secretaris-generaal Lamberto Zannier van de OVSE verklaarde vandaag dat de separatisten in het oosten van Oekraïne niet worden gesteund door Russische troepen, zoals het Westen voortdurend beweert. Wel hebben Russische vrijwilligers zich bij hen aangesloten, maar dat is iets dat het Kremlin nooit heeft ontkend. (3)

    Het omgekeerde, namelijk dat Europeanen samen met het Oekraïense leger tegen de separatisten vechten, zou volgens EU-Raadspresident Donald Tusk eveneens niet zijn bewezen. Tusk reageerde daarmee op de uitspraken van de topdiplomaat uit EU-lid Kroatië, die juist erkende dat vrijwilligers uit zijn land zich bij de troepen van Kiev hebben aangesloten. (4)

    Betrapt: Parlementariërs geven valse foto’s Russische tanks

    Oekraïense parlementariërs zijn betrapt toen ze de Amerikaanse senator Jim Inhofe foto’s overhandigden die zouden bewijzen dat er Russische tanks in Oekraïne actief zijn. De foto’s werden in december door een Oekraïense delegatie aan het Amerikaanse parlementaire Comité Gewapende Diensten getoond. Nadat de foto’s waren gecheckt, bleken ze echter afkomstig te zijn uit 2008, toen een Russische strijdmacht reageerde op de Georgische aanval op Zuid Ossetië.

    ‘De Oekraïense parlementariërs die ons deze zogenaamd net genomen foto’s hebben gegeven hebben zichzelf een slechte dienst bewezen,’ gaf senator Inhofe als commentaar. ‘Ik was woedend toen ik hoorde dat een van deze foto’s een vervalsing van een AP-foto uit 2008 is.’ Desondanks hield hij vol dat er ‘genoeg ander bewijs is’ dat er Russische T-72 tanks in Oekraïne actief zijn. Inhofe moet deze leugen wel volhouden, omdat dit het officiële standpunt van het Witte Huis en het Congres is. (5)

    Xander

    1) Sputnik News (voorheen Voice of Russia)
    (2) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
    (3) Sputnik News
    (4) Russia Today
    (5) Russia Today

    *

    UITLEIDING

     

    Vergeten we vooral niet, dat er, lang voor en vooral tijdens elk conflict, er een propaganda-oorlog woedt. De leugens stapelen zich op boven de onwaarheden en verdwijnen dan weer tussen de verzinsels.

    Mijn Oekraïnse vriend hier, net als wij aangespoeld in Centraal Italië, is radeloos. Is ergens rond Downesk in Oost Oekraïne opgegroeid onder het Communisme. Heeft dus veel zowel zwarte als witte sneeuw gezien. Hij had zo graag gezien, dat ‘Kiev’ zich afkeerde van de Russen, want het gaat er bij hem niet in dat Amerika van zijn dromen, juist NIET het land is, waar er in plaats van fruit aan de bomen, er daar gebraden kiekens hangen. Zijn kop er af, als zijn thuisland niet krioelt van de Russische tanks!

    Eigenlijk is de Oekraïne voor ons net als de achterkant van de maan, even onbekend. Zo was er onlangs het bericht overgewaaid (skype) dat zijn grootvader, 98 jaar geworden, in zijn slaap was overleden en zelfs al begraven. God hebbe zijn barmhartige ziel, want gans de familie was en is nog altijd, ook hier, authentiek Russisch-Orthodox. Een overtuiging waar wij als Christen nog dikwijls een puntje kunnen aan zuigen. Ik had moeite het hele levensverhaal te slikken. Krijgsgevangen in Italië tijdens WO I, als huurling (?) in het Hongaars-Oostenrijks leger. Na de oorlog te voet teruggekeerd, 5.000 Km ver. Tijdens WO II als partizaan tegen de Duitsers gevochten. Nooit ziek geweest. Berep: houthakker in de “eeuwig zingende bossen’ die van niemand en van iedereen zijn, , tot de avond voor zijn dood….

    Onze moeizame conversatie verloopt in (wederzijds) gebroken Italiaans, dikwijls dichtbij het computerscherm, omdat ik zijn Russisch niet versta, en hij niet mijn Engels. Via Google wordt dan elk probleem opgelost. Over Oekraïners als ‘helpers’ in de Duitse concentratiekampen, bijvoorbeeld. “Mi dispiace multo’ (Het spijt me zeer) is zijn reactie. Maar in zijn Slavische ziel staat de dood evengoed bij het leven. De man is Burgerlijk Ingenieur met Russisch diploma en werkt voor den brode hier als handarbeider bij een marbrist. Zijn wederhelft is ‘waitress’ in een chick restaurant. Het koppel werd hier oorspronkelijk liefdevol opgevangen door een kinderloze Italiaanse Mama & Papa…

    Het is een raar volk, die Oekraniniërs. Hondstrouw, loyaal en altijd bereid zich de naad uit de broek te werken. Zijn droom is ooit Cornwall in Zuid-West Engeland te zien, waar op de rotskust de golven beuken van de Oceaan, waar aan de overkant het Beloofde Land zou moeten liggen.

    Is een beetje mijn schuld, want daar droom ik ook soms van. Dromen, nooit in Oostelijke, maar altijd in Westelijke richting. Is dat soms ook niet de richting waarin de zon draait: van Oost naar West. Al over het veel te hete Zuiden.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     








    14-02-2015, 15:03 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    13-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2389

    *

    13 Februari 1945

    .

    Dresden, na 49 uur ononderbroken bombardement

    *

    INLEIDING

     

    Bij vrienden lees ik, dat Roularta (Trends, Knack) weigert bijdragen op te nemen van Vlaams Belangers, zelfs al zijn dat Euro Vaste Commissieleden. Dat zijn geen losse woorden, vatbaar voor ‘vergissingen’, maar op papier gedrukte hoogmoedige weigeringen. Denk daaraan AUB de dag van Uw abonnement-vernieuwing, of als U in de dagbladhandel staat.

    Het cordon sanitaire, ziet U. Eenzelfde behandeling als van de Joden onder de Nazi’s, de kwaliteits-socialisten van toen. Wat niet belette, dat in de ogen van de Geallieerden, de Duitse burger even minderwaardig was als de Joodse burger in de ogen van de Duitse Socialisten. Ze werden in een cordon sanitaire gestopt, elk aan een kant. Eenzelfde soort cordon sanitaire als heden en dage in Roeselare bij bepaalde papier-marchands wordt toegepast…

    Toen, 70 jaar geleden op 13 Februari de Anglo-Amerikaanse moordenaars aan de ene kant, en Het Rode Leger aan de andere kant, op een zucht van de totale vernietiging van Duitsland tegenover elkaar kwamen te staan, kwamen twee dagen en twee nachten lang meer van 1.ooo geallieerde bommenwerpers met fosfoor-bommen de Stad Dresden plat bombarderen. Dresden had voor de oorlogvoering geen enkel belang en toen in die afschuwelijke hongerwinter, stak de stad en de wijde omgeving barstenvol met vluchtelingen, die uit vrees voor de Russen, probeerden redding te vinden bij de oprukkende geallieerden. Niemand overleefde, want de stad was één vuurzee. Maar… het waren Duitsers, de soort die nu (vinding van Jos Gheysels) ook thuishoorden in een ‘cordon sanitaire’.

    De Duitse kopstukken – en ja, het waren geen doetjes – werden na het uitbreken van de vrede op 8 Lei van darzelfde jaar, in Nürenberg na een show-proces ter dood gebracht, op enkele uitzonderingen na. Dood door verhanging. Verfilmd. Want Stalin wilde dat zo graag. Dat waren de oorlogsmisdaden van de verliezers, maar van de oorlogsmisdaden aan de kant der overwinnaars werd niet gerept. Toen niet en nu niet.

    Misschien dat voor de slachtoffers van Dresden, op de 100ste verjaardag van het desaster, in 2045, op hun sterfdag, tenminste éénmaal in hun leven (!) een bloemenkrans kan neergelegd worden…Al is er namelijk een probleem: ze hebben niet eens een graf.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://rechtsactueel.com/2015/02/13/bommenholocaust-op-duitse-burgers-in-dresden-70-jaar-geleden/

    *

    Bommenholocaust op Duitse burgers in Dresden 70 jaar geleden

    door RechtsActueel • 13 februari 2015

    *

    Het is vandaag exact 70 jaar geleden dat één van de ergste oorlogsmisdaden uit de geschiedenis werd gepleegd. Een vloot van meer dan 1000 Engels-Amerikaanse bommenwerpers viel helemaal op het einde van de Tweede Wereldoorlog de stad Dresden aan, met hoog-brandbare explosieven die de bedoeling hadden een ‘vuurstorm’ te creëren, om zo zoveel mogelijk onschuldige Duitse burgers te doden. De stad was zo goed als onverdedigd en had geen enkel militair belang. Het plan slaagde wonderwel: de vuurstorm werd een groot succes, en verbrandde niet enkel gebouwen en mensen, maar zoog zelfs de zuurstof uit bunkers zodat de daarin schuilende burgers geen schijn van kans maakten.

     

    Het bombardement vormde maar één onderdeel in een misdadige campagne, waarbij vele steden van Duitsland genadeloos in de as werden gelegd, met het expliciete doel zoveel mogelijk Duitse vrouwen, mannen en kinderen te doden. Omdat de stad op dat ogenblik barstensvol vluchtelingen zat, die op de vlucht waren voor het optrekkende Rode Leger, wordt het aantal slachtoffers op 100.000 tot 150.000 geschat. Het totale aantal Duitse slachtoffers van de bommenholocaust bedraagt minstens 1 miljoen. Wie in Duitsland rondreist ziet dat vele steden nog steeds de sporen ervan dragen.

     

    Het herdenken van de bommenholocaust in Dresden is zo goed als onmogelijk, en zelfs een officiële kransneerlegging werd onlangs geschrapt. Volgens het politiek-correcte regime in de BRD waren de Duitsers immers uitsluitend daders, en geen slachtoffers.

    *

    UITLEIDING

     

    70 jaar na Dresden, als er in het Midden Oosten weer vluchtelingen onderweg zijn, wordt Het Westen massaal warm gemaakt om die sukkelaars te helpen. Het is een oorlog meestal van Moslims tegen Moslims, waarmee wij eigenlijk niets te zien hebben. E3n toch worden onze landen overspoeld met honderdduizenden van hen.

    Niemand van onze Grote Verstanden doet er iets aan, alhoewel ze pertinent weten, dat tussen hen vele duizenden getrainde vijandelijke soldaten zitten met maar één opdracht: de oorlog binnensmokkelen.

    Och, over Dresden 1945 wordt al lang niet meer gesproken. Gelukkig is daar PEGIDA DRESDEN om eindelijk (misschien) eens orde op zaken te stellen.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     








    13-02-2015, 17:40 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2387

    *

    Vrijdag 13 februari

    Zon 7u59-17u55

    H Beatrijs

    *

    .

    *

    *

    Selfie: van Hollande of van Jos Gheysels?

    .

    Waarin kleine mensjes tòch groot kunnen zijn….

    *

    Over Vrijdag 13de….

     

    François Hollande, in de glansrol van zijn leven als knechtje dat in Minsk de Groten der Aarde overal vlijtig achterna mocht dribbelen, had beter eerst het leven en de dood van zijn verre voorganger Filips de Schone (1268-1314), zijn illustere voorganger, de vroegere Franse Koning, even doorgenomen. Dat was wel gene Marxist, maar hij had er een handje van weg om mensen te bedonderen. De man werd in Vlaanderen vooral in beeld door zijn heldendaden in De Gulden Sporenslag (1302), waar hij vooral uit was om bij de Vlamingen nog hogere belastingen op te leggen. Want net als ij DSKn had hij geleerd dat veel feetjes houden ok veel geld kostte. Hij zat continu zijn hele leven op zwart zaad. Tot, na zijn debacle aan de Leie, had hij het oog laten vallen op de Ridders van de Tempelorde. Lees: eigenlijk niet zozeer op die Tempeliers zelf, maar op hun onmetelijk fortuin. In ruil voor zijn Koninklijke Bescherming, stelde hij die altijd in geldnood verkeerde, voor dat fortuin voor hen veilig te bewaren. Iets waar de Tempeliers niet zo happig naar waren, en de Paus, onder wiens gezag de Tempeliers in exclusiviteit stonden, werd ingeschakeld als bemiddelaar.

    Tot de sluwe Filips op het idee kwam, om als Christelijke Vorst, de Hoogste Gezagdragers der Tempeliers bij hem aan het Hof in Parijs uit te nodigen voor de ultieme besprekingen. Het Hoge Gezelschap werd de avond voordien, op een donderdag, in Oktober 1307 ten dis genodigd voor een koninklijk feestmaal. Of daar ook orgiën à la DSK bij hoorden, hebben de Kroniekschrijvers zedig achterwege gelaten. Wat zei de Vorst, de sfeer voor De Grote Dag heel wat zou verbeteren. E hij lachtte daarbij zeer vriendelijk naar zijn Ega, de Koningin van Frankrijk. Eigenlijk was hij daar de uitvinder van het Kaviaar-Socialisme: feesten met geleend geld dat eerst nog moest worden binnen gehaald.

    Maar zie, voor dag en dauw de volgende morgen van Vrijdag 13 Oktober 1307 werd heel de ruttemtut opgepakt en verhuisd naar de diepe Koninklijke Krochten. Toen werd er gehouden een groot en jarenlang durend proces, met als orgelpunt de avondlijke bandstapel op het eiland in de Seine in Parijs, La Ville Lumière. Waarbij Filips de Schone van uit zijn Koninklijke Loge ko toekijken onder het genot van een goed glas rode wijn, merk Lactimi Christi. … Ziedaar: Vrijdag 13de als ongeluksdag.

    Nota I: van op de brandstapel vervloekte de Grootmeester der Tempeliers, Jacques de Monay zowel de Koning als Paus Clelmens V, met de woorden ‘zo waar als ik binnen enkele ogenblikken voor mijn Schepper zal staan, voorspel ik jullie beider dood, binnen het jaar’. Wat dan ook geschiedde. Want beiden stierven binnen het jaar in helse pijnen een onnatuurlijke dood.

    Nota II. Tijdens de maandenlange onderhandelingen hadden de Tempeliers echter hun voorzorgen genomen, wordt gezegd. Er was een konvooi van vijf proppensvol geladen boerenwagens, door paarden getrokken, beladen met goud en edelgesteenten, onderweg naar een geheime bergplaats. Toen daarna de Orde werd verboden, de Koning zowel als de Paus gestorven waren, werd, toen ook de begeleiders waren overleden, het hele zaakje vergeten. Het spoor eindigde ergens in de omgeving van Doornik, werd gezegd…. Maar tot op de huidige dag is de Schat der Tempeliers nooit gevonden…. Zodat de vloek van op de Parijse brandstapel nog steeds eldt.

    *

    INLEIDING

     

    Vrijdag 13de een ongeluksdag? Wrijf even de prut uit Uw ogen, en lees waarvan de (Slinxe) Liga voor de Mensenrechten nu is bevallen. Moeder en kind zijn welvarend, maar de verantwoordelijken van de kraamkliniek in de lokalen van De Morgen zijn er niet goed van.

    Sedert het Vlaams Blok/Belang wegens hun programma overal werd uitgesloten, hebben sedert 20 jaar de regerende partijen tot in de puntjes dit programma uitgevoerd. Zoude daarvan op slag geen kind kopen?

    Schoner eerbetoon is niet mogelijk. Want als het Vlaams Belang toen al zijn tijd ver vooruit was, wat moeten wij dan zeggen over de huidige strijdpunten, zoals de Koran is de bron van alle Kwaad, the licence to kill?!

    Daar past maar één enkele logische slagzin en orgelpunt voor: Filip DeWinter als Eerste President van de Vrije Vlaamse Republiek!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/binnenland/-70-puntenplan-vlaams-blok-uitgevoerd-ondanks-cordon-sanitair-a2216746/

    *

    "70-puntenplan Vlaams Blok uitgevoerd ondanks cordon sanitair"

    *

    Volgens de Liga voor Mensenrechten hebben de regeringspartijen van de laatste 20 jaar het merendeel van het controversiële 70-puntenplan van het Vlaams Blok uitgevoerd. Dat schrijven La Dernière Heure en La Libre Belgique op basis van het jaarrapport van de Liga voor Mensenrechten, dat eind februari verschijnt.

    Volgens de Liga is de toestand van de mensenrechten in België onrustwekkend. Voorzitter Alexis Desawef haalt het 70-puntenplan van het Vlaams Blok uit 1992 aan als voorbeeld. Desawef noemt het aantal punten dat de traditionele regeringspartijen in de laatste twintig jaar hebben overgenomen, indrukwekkend.

    Desawef duidt op het in het leven roepen van een staatssecretaris voor Asiel en Migratie, een toename van het aantal gesloten opvangcentra voor buitenlanders, illegalen en uitgeprocedeerden, collectieve uitwijzingen en de verstrengingen van de procedure om de Belgische nationaliteit te bekomen.

    *

     UITLEIDING

     

    Er zijn zo van die dagen, zelfs op een Vrijdag 13de, dat alles meezit. Merkel van de EVP (hebde gisteren Haiku Herman zien mee het koppeke opsteken om zijn deel van het succes op te eisen?!) is De Machtigste Vrouw ter Wereld gebleken. Spreekt even vlot Ruskies als de Poet Germanisch spricjht. Oui, Oui, is al wat Hollande daarop te zegen had. Niet veel, maar hij is toch in beeld gekomen!

    Oorlogsgevaar voorlopig geweken in Die Joekrien. Bedankt voor het aanbod, Moh-bama: in de Limburg groeit weer de hoop voor een voorspoedig en gelukkig Nieuwe Jaar voor de Perenoogst. Het 70-Puntenplan van het Vlaams Belang is de laatste 20 jaar zo goed als volledig aan bod gekomen. Nu nog de Ruskies tot Bevoorrechte Handelspartner uitroepen boven de kruiswegjoden van de USA en de Arabische Pietrolboeren, en het jaar 2015 brengt zegen op al onze wegen.

    De Lente is in het land. Enfin, ik bedoel in De Laars van Italië, die het been gereed houdt om naast de Grieken, de Verenigde Nai’s een goeie trap van onderen van achteren te bezorgen. Tja, wat moet er anders gebeuren met een balsturige dwarsligger van een Overheid?!

    En geloof me: na de Arabische Lente, komt de Europese Zomer!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     








    13-02-2015, 15:32 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2388

    *

    Donderdag 12 februari

    Zon 8u01-17u53

    H Damianus van Alexandrië

    *

    .

    *

    *

    Aan ieder hoek van de wereld stond er een aartsengel die op de bazuin blies om het vuur uit de Hemel te roepen.. Dat was vroeger.

    .

    Nu zijn die vervangen door ‘drones’, made in USA, die kleine nucleaire Paaseitjes komen strooien.

    *

    INLEIDING

     

    Vooraleer U de lectuur aanvat van onderstaand artikel van Xander, even bij Wiki langs geweest voor dat onmogelijk woord armageddonn dat Xander zo maar uit zijn mouw schudt. Omdat er achter mij op mijn weg al zoveel neergeschoten bokken liggen, wil ik deze keer zeker zijn. Ik weet het wel zo half-en-half, maar zie, pas als Wiki mij gelijk geeft, zal ik mij op m’n gemak voelen.

    Voor iemand er aan doodgaat, is het toch normaal dat hij weet aan welke ziekte hij lijdt. En zie!

    Armageddon is ook bij Wiki een verzamel-begrip dat goed past op alles wat niet goed is. Zeg maar dat het synoniem is voor de ‘Eindtijd’, waarvan de Bijbel de mond vol heeft. Algemene ondergang, en volgens de Mechelse Catechismus (!) het Vierde ‘Uiterste’ van de mens. Deze uitersten zijn er ten getale van vier, te weten de Dood, het Oordeel, de Verrijzenis en Het Eeuwig Leven. Opgepast, dat geldt alleen voor Gelovige mensen. Ongelovigen en godloochenaars moeten maar zien hun plan te trekken.

    Hiermee is bewezen dat Digitalia geen (al te grote) dommerik is, integendeel dat hij goed heeft opgelet in de les van catechese. In de tijd van Monseigneur Lamiroy van Brugge, in wiens ‘Bisschoppelijk College’ ik het genoegen heb gesmaakt vele broeken te hebben mogen verslijten….

    Kijk, genoeg over dat ‘armageddon’, in feite een heidens woord voor de Einddtijd uit de Bijbel. Hieronder wordt het in verband gebracht met het kaartenhuisje van de Europese Unie, waar Griekenland nu dreigt onderuit te worden gehaald. Datzelfde Griekenland, dat voor de Bollebozen van Dexia al eens noodlottig is gebleken. Zie ARCO en de schuilnaam ‘beweging.net’ waarachter Leemans van het ACW zich dient te verschuilen. Och, de mensen vergeten zo rap….

    JaJa, armageddons zijn gevaarlijke dingen! Zowel enerzijds als anderzijds.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Financieel armageddon: Ruim € 23 biljoen aan euro-derivaten op het spel bij Grexit

    *

    Griekse minister Financiën: ‘Euro is een kwetsbaar kaartenhuis, als wij eruit moeten, stort alles in’

    De Griekse minister van Financiën Yanis Varoufakis speelt met zijn chantage hoog spel, maar weet dat hij vrijwel zeker zal winnen, omdat Brussel ten koste van alles (= nieuwe miljarden) zal willen voorkomen dat de eurozone instort.

    Wat voor naampje er ook aan gegeven wordt, een nieuwe schuldenkwijtschelding voor Athene is onvermijdelijk, zo heeft de Griekse minister van Financiën Yanis Varoufakis nogmaals benadrukt. Dat met name Duitsland, Nederland en Eurogroep-voorzitter Jeroen Dijsselbloem namens de Troika hebben bezworen dat dit onmogelijk is, doet wat hem betreft niet terzake. Misschien kan Varoufakis zo vol vertrouwen zijn over de uitkomst van de aan de gang zijnde onderhandelingen, omdat hij weet dat er maar liefst € 23 biljoen (23.000 miljard euro) aan euro-derivaten op het spel staan bij een eventuele gedwongen uittreding van Griekenland uit de eurozone (‘Grexit’).

    De tijd dringt, want uiterlijk eind deze maand zijn de Grieken blut en hebben dan nieuw geld nodig om overeind te blijven. De pas aangetreden linkse regering van premier Tsipras speelt hoog spel, en lijkt de eurozone zelfs uit te dagen om Griekenland te laten vallen. In Athene beseft men namelijk heel goed dat daarmee het overleven van de complete eurozone in het geding dreigt te komen.

    Financieel armageddon

    Als Syriza alsnog besluit om de afspraken met de Troika na te komen, dan breekt het daarmee met alle verkiezingsbeloften en is het gebeurd met de kersverse grootste partij van Griekenland. Maar als ze geen compromis willen sluiten, en Europa deze keer niet buigt voor de Griekse chantage, dan wordt het land mogelijk gedwongen om uit de eurozone te treden, wat een waar financieel ‘armageddon’ kan veroorzaken.

    Volgens de ‘centrale bank der centrale banken’, de Bank for International Settlements in Basel, zijn er voor maar liefst $ 26,45 biljoen (ruim € 23 biljoen) aan derivaten –speculatieve financiële producten met een zeer hoog risico- direct verbonden aan de euro. Ter vergelijk: onder president Obama groeide de Amerikaanse staatsschuld van $ 10 biljoen naar $ 18 biljoen. De totale wereldwijde derivaten zeepbel bedraagt overigens een duizelingwekkende $ 700 biljoen.

    De meeste analisten verwachten dan ook dat er een compromis uit de bus zal rollen, die er echter op neer zal komen dat de eurozone opnieuw miljarden aan Griekenland geeft, hoogstwaarschijnlijk door een vorm van schuldenkwijtschelding met een ander, voor de rest van Europa aanvaardbaarder stickertje (2), waarbij ‘onze’ politici bij hoog en bij laag zullen volhouden dat van een kwijtschelding ‘geen sprake’ is.

    Alan Greenspan: ‘Politieke unie, of Grieken uit de euro’

    Alan Greenspan, van 1987 tot 2006 voorzitter van de Amerikaanse Federal Reserve, zei enkele dagen geleden dat het slechts een kwestie van tijd is voordat Griekenland uit de eurozone zal moeten treden. ‘Het probleem is dat ik niet zie hoe de euro kan voortgaan, tenzij en totdat alle lidstaten politiek geïntegreerd worden. Zelfs fiscale integratie zal het probleem feitelijk niet oplossen.’

    Dat is exact wat de eurocraten in Brussel willen: een fiscale, financiële en politieke unie, een federaal Europa, een Verenigde Staten van Europa zo u wilt. In ons eigen land is D66 de grootste voorstander van het ontmantelen van onze democratie en ons zelfbeschikkingsrecht ten gunste van een EU-regering.

    ‘De euro is een kaartenhuis en zal zonder ons instorten’

    ‘De euro is kwetsbaar, als een kaartenhuis. Als je de Griekse kaart eruit haalt, dan zullen de anderen instorten,’ zo verklaarde minister Varoufakis tegen het Italiaanse station RAI. ‘Ik waarschuw iedereen die overweegt Griekenland strategisch te amputeren van Europa. Dat is zeer gevaarlijk, want wie zal na ons de volgende zijn? Portugal? Wat gebeurt er als Italië ontdekt dat het onmogelijk is om in de dwangbuis van bezuinigingen te blijven zitten?’

    De Wall Street Journal berichtte dat de Britse regering niet voor niets serieuze noodmaatregelen voorbereidt voor het geval Griekenland inderdaad uit de euro treedt en er daardoor wereldwijde chaos en paniek uitbreekt op de financiële markten.

    Stel dat het inderdaad misloopt, dan zullen de genoemde derivatenverliezen zó gigantisch zijn, dat de gevolgen voor de wereldeconomie onberekenbaar dramatisch dreigen te worden. Zo kunnen grote megabanken dan in één klap instorten.

    Grieken zullen opnieuw winnen

    Het alternatief is zoals we al vaker schreven opnieuw toegeven aan de Griekse chantage, en tot in lengte van jaren en zelfs decennia jaarlijks miljarden blijven overschrijven naar Athene en diens internationale schuldeisers, wat permanent ten koste zal gaan van de welvaart van de grootste crediteuren in de eurozone, met name Duitsland en Nederland.

    Onze verwachting is dat de Grieken opnieuw zullen winnen, en ook het kabinet Rutte net als de rest van de eurozone weer zal buigen en slikken. Nu al wordt in Den Haag driftig gewerkt aan verklaringen voor de media, waarmee de slechte boodschap voor ons volk in een zo mooi mogelijk papiertje zal worden verpakt, zodat de meesten van bu er waarschijnlijk nog blij mee zullen zijn ook.

    Xande

    1) The Economic Collapse
    (2) Deutsche Wirtschafts Nachrichten

    *

    UITLEIDING

     

    Na de bijeenkomst van de laatste kans van gisteren van alle 18 Ministers van Financiën in Bruxellabad (tiens, was dat geen kolfje voor het IMF, of voor de ECB?) moet er nog steeds goed worden na-gerekend, en vooral goed nagedacht. Of wat had U gedacht? Dat het allemaal zo simpel is? Het NL-blad Elsevier berichtte mij, dat er in Den Haag vlijtig wordt gewerkt aan het bijeenharken van uitleg om alles te kunnen… uitleggen. Uiteraard naast te kwestie Geen kwijtschelding, maar…. Uitstel, dat misschien wel afstel zal worden. Want het publiek vergeet o zo rap. De instructies van de Troïka zullen worden gerespecteerd, als daaronder wordt verstaan… Enfin, Den Haag heeft tijd gevraagd tot maandag, om met behoedzame onwaarheden, de honger van de burger daarnopens te stillen…. Onder het motto dat een kinderhand gauw gevuld is.

    “Onze” Renzi in Italia kijkt met bezorgde blikken naar Athene. Als die slagen, waarom hij dan niet? Ze zijn toch buren! Want hij voelt de warme adem van de Lega Nord in zijn nek….. Tenzij hij doet zoalss de Grieken: de Leiders van De Gouden Dageraad zonder de minste formaliteit achter slot en grendel draaien. Uitschot zijn ze, net als de Leiders van Pigida Dresden!

    Zeg dat de Slinxe Elite het gezegd heeft!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     








    13-02-2015, 10:52 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    12-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2386

    *

    Donderdag 12 februari

    Zon 8u01-17u53

    H Damianus van Alexandrië

    *

    .

    *

    De Maagd Eropa

    .

    Tussen hamer en aambeeld….

    *

    INLEIDING

     

    Achteraf zullen de Geschiedenisboeken bulken van de uitleg, zonder ooit te willen gaan naar de kern der dingen: dit was de strijd van de Islam tegen de rest van de wereld. Want er is geen twijfel: zo lang de wereld bestaat (sedert het Aards Paradijs!) heeft Satan nog nooit ook maar één veldslag gewonnen. Want hij werd telkens, net als het nu zal gebeuren, terug naar de Hel geschopt. Waar hij thuishoort, maar telkens weer naar boven kruipt.

    jaJa, die goede oude Bijbel!

    Men moet alleen door het bos de bomen willen zien! Ook Roodkapje heeft nooit bestaan, het is maar een sprookje, maar het bevat ‘de dingen des levens’ die alleen door perverten geloochend worden.

    Net zoals het positief verhaal van ‘Minsk’ door de media met zeer minachtende nevenbeschouwingen wordt ondergraven. Poetin Merkel Hollande en ‘Kiev’ zouden vananf 00.00 uur op zondag 15 Februari de wapens bergen? OmG (O my God): Goede Hemel, en daar staan dan onze Amerikaanse vrienden met de reeds ingescheepte beloofde zware wapens om er op los te gaan….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron zins  g 15 Favruari .wordpress.com/

    *

    Moskou waarschuwt: Wapenleverantie aan Oekraïne betekent oorlog

    *

    De toon tussen West en Oost wordt ruwer, bericht MMnews.de, die daarbij verwijst naar het bericht van de “Moscow Times”. Terwijl de haviken in het Westen mediaal en politiek op een militaire ondersteuning van de Oekraïne voorbereiden, waarschuwt Moskou: dat betekent oorlog. Zo duidelijk werden deze woorden weliswaar in Rusland niet gezegd, maar hoe moet je het anders interpreteren als er in Rusland stemmen opgaan die een wapenleverantie aan het fascistische regime in Kiev minimaal als een soort oorlogsverklaring beoordelen. Een oorlogsverklaring van de VS aan Rusland.

    Zoals de “Moscow Times” bericht, zou zo´n stap (de bewapening van Kiev) tot vastberaden tegenmaatregelen leiden en in de eerste plaats de VS en diegenen tot doelwit kiezen die de wapens leveren. Dat zou een lid van het Russische ministerie van Defensie vertrouwelijk aan de krant hebben meegedeeld.

    “Als de VS wapens aan de Oekraïne leveren, zou men Washington als directe deelnemer aan het conflict kwalificeren”, zegt Evgeny Buzhinsky, lid van het “PIR Center”, een onafhankelijke instelling in Moskou tot onderzoek van de internationale buitenlandse en militaire politiek.

    Rusland zou in dit geval niet alleen tegen de Oekraïne optreden, maar ook de VS als aanvalsdoel beschouwen en de landen die de wapenleveranties ondersteunen – bijvoorbeeld de geallieerden. “Rusland zou asymmetrisch antwoorden op Washington of zijn geallieerden op andere fronten.”

    De Russische tegenaanval zou het conflict daarmee ver buiten de Oekraïne dragen, aldus de bron uit het Russische ministerie van Defensie. Het zou niet uitgesloten zijn dat men in dit opzicht ook met China zou samenwerken, in ieder geval wat betreft speciale wapentechnieken, om bijvoorbeeld de militaire aanwezigheid van de VS in de Pacific te verzwakken.

    Bron:
    www.netzplanet.net
    Auteur: Janina

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

     

    UITLEIDING

     

    Toen onze kinderen nog klein waren, hadden we een hadden die zich op zekere dag ontfermd over een straathondje van onbestemd ras die we in gemeenschappelijk overleg de naam hadden gegeven van ‘Blotsbilski’ (*). Omdat het zo koddig met heel zijn honden-lichaampje kon staan schudde-staarten van contenment. Het rolder er soms helemaal omver door!

    Dat is allemaal in een ver verleden, maar het doet er mij aan denken, om ons terug in te leven in al die rare Russische namen. Daar heten ze inderdaad niet allemaal Peters of Jansens!

    Naar mijn bescheiden mening, klinken ze zelfs substantiëler dan al die gesticulerende Amerikaanse Sterren-Generaals met neusstem en allemaal met die warme patat in de mond. Russen zijn meer de mannen met ballen waar het hoort. Geen wonder: zij hebben proefondervindelijk het communisme meegemaakt! Ze bedanken dus op voorhand voor de opvolger van een dergelijk absolutisme, het Islamisme. Ja, OK, ze zijn misschien niet helemaal zoals wij ze hadden gewenst, maar ze zullen onze redding zijn!

    Zelfs een ezel valt geen twee keer over dezelfde steen! Iets wat Europeanen die aan de poco-leiband lopen, op het punt staan te doen….

    *

    (*) Blotsbilsky: dat was toen de tijd van Godfried Bomans en de onsterfelijke Pa Pinkelman en Tante Pollewop. Het was toen dat een politieke tegenstander in een leeg vat, langs binnen helemaal vol scherpen nagelpunten, werd gestopt – deksel erop – en over straat gerold, tot ze in de krater van een vulkaan werden gegooid. Daarna, zegt Bomans, was er over hun verder leven vanzelfsprekend niets meer bekend….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    12-02-2015, 15:56 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2385

    *

    Donderdag 12 februari

    Zon 8u01-17u53

    H Damianus van Alexandrië

    *

    .

    *

    *

    .

    *

    INLEIDING

     

    De aandachtige lezer heeft zich waarschijnlijk al dikwijls afgevraagd, waarom bovenaan ieder ‘stukje’ die hier op het Internet wordt gezet, die vervelende ‘dagklapper’ staat. Een soort kalender, met telkens de heilige van de dag. Gisteren was het er ene uit Ieper (H. Hugo) en vandaag ene uit Alexandrië, in wat nu Egypte is. Al aan gedacht, dat zoiets bewijst dat het Christendom UNIVERSEEL is sedert alle tijden? Met het Latijn als (intellectuele) wereldtaal. Dat het alle volkeren van alle tijden verbond, in iets waar de Euro-bonzen met de door hen gewenste ‘globalisatie’ nooit zullen in slagen? Vandaar dat het vernietigd moest worden. Want ‘opium voor het volk’.

    Waar ze meteen wel (bijna) in geslaagd zijn, is in hun pogingen om de Islammerij in de plaats te stellen.

    Daarom was ik, na het lezen van onderstaande bijdrage van een Zwitserse ‘Eidgenosse’, bijna euforisch geworden: het Verzet is eindelijk definitief op gang gekomen. In alle landen. Het wachten is alleen op ’n signaal. Wil daarom eerst luisteren naar de Geert uit Holland via deze link

    http://youtu.be/fOBhnv_pprw

     

    D’er roert entwat. Bij de Zuiderburen is het Marine La Plume, in Duitsland zijn het de Pegida-Strebers. In Engeland is het Nigel Farage, enz: we staan dus ver van alleen in de strijd tegen de Islamisering!

    Willen we in Europa terug onszelf worden, dan moet de Islammerij teruggedrongen worden. Maar om daarin te slagen, moeten de huidige machtshebbers eerst niet alleen weggestemd worden, aar liefst als rijpe vruchten aan de takken van de bomen worden gehangen.

    Vandaag is in dit heerlijke Land, de Lente ingezet. Zon en temperaturen tot boven de 15°, blauwe lucht en geen greintje wind. Ik wens uit de grond van mijn hart, dat ook mijn lezers dat konden meemalen. Fijne dag, en heerlijke vooruitzichten!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Groeten aan Duitsland “uit het huichelachtige Zwitserland.”

    *

    De afschaffing van Duitsland is geen Duits fenomeen, maar een Europees. In alle landen van West-Europa heeft links de samenleving ondermijnd en besloten haar af te schaffen.

    Het is de geest van Marx, Lenin en Stalin die de agenda van links bepaalt: vernietiging van het kapitalisme, kapotmaken van alle nationale staten, kapotmaken en vernietiging van de kleinburgerlijk geachte familiestructuren, die, aldus links, de broeinesten van Europese waarden zijn, die Europa – opnieuw in de ogen van links – het centrum van kapitalisme en kolonialisme hebben laten worden.

    Dat dit alles onzin is, dat het kolonialisme bijvoorbeeld geen Europees, maar een globaal fenomeen is, dat de islam een wezenlijk langere en wredere koloniale periode achter zich heeft dan de westerse, dat hij een wezenlijk langere slavernijgeschiedenis heeft dan de Europese (die in feite nog tot de dag van vandaag voortduurt), dat alles hoef je niet aan links uit te leggen, omdat het, zoals bekend, resistent is tegen feiten en kennis.

    Links kan niet overtuigd, maar moet bestreden worden. Dat heeft het met de islam, waarvoor ze zich, zijn eigen heilige waarden verradend, beschermend opstelt, gemeenschappelijk.

    Hier de lezersbrief:

    Groeten uit het huichelachtige Zwitserland

    Ik kom uit Zwitserland en ben geschokt. Ik ben eigenlijk pissed off. Bij jullie in het kleurrijke land is tenminste sprake van enig verzet. Bij ons – niets. Het begint al op de scholen, alle leraren die ik had of ken, zijn links en verbreiden hun propaganda van de goedmenschen.

    Geen leraar vertelde me bijvoorbeeld dat de nazi´s linkse socialisten waren. De meeste media zijn door links ondermijnd. Hoe kan een burger, die iedere dag naar zijn werk gaat, de tijd vrijmaken om hier iets tegen te doen? In plaats daarvan betalen wij stommelingen belastingen en financieren ongewild en gedwongen onze eigen ondergang.

    Ik heb een vraag voor de “fatsoenlijke mensen” in Duitsland. Aan diegenen die de lichten van de Dom in Keulen uitschakelen, aan diegenen die PEGIDA-aanhangers “tuig” noemen, en natuurlijk aan de nazi-jagers: onlangs werden in Nigeria honderden mensen vermoord. In berichten was zelfs sprake van 2000 doden.

    Onlangs werden in Pakistan 240 kinderen afgeslacht of verminkt. In Noord-Irak vermoordt IS dagelijks talloze mensen. Dat zijn de vluchtelingen, die door jullie worden “beschermd” als jullie je kunnen voordoen als redders om jezelf goed te voelen. Als zij echter thuis afgeslacht worden, zijn jullie niet boos. Wanneer beginnen jullie je eens op te winden?

    De welvaartsstaat is al dichtbij. Alles ter bescherming van zulke minderheden, in naam van een rechtvaardigheid die o.a. in het Midden-Oosten nooit zal bestaan. Als ik daar als christen of katholiek mijn geloof wil praktiseren, geld van de staat eis en parasiteer, constant klaag en regels en zeden met voeten treedt, crimineel wordt, dan wordt ik vermoedelijk onmiddellijk geëlimineerd.

    Maar in Europa moeten de Europeanen, de autochtonen gewoon hun bek houden en naar hun werk gaan. Deze fijne “mensen”, de “cultuurverrijkers” dienen zich toch eerst in ons sociale stelsel in te kopen. In plaats daarvan zullen onze belastingen stijgen en raad eens wie dat zal betalen.

    We hebben nu immers zelf al genoeg autochtone zwarte schapen die op ons sociale stelsel teren, dan hebben we geen luilakken van buitenaf nodig. Ik ken mensen van verschillende niveaus en afdelingen van ons zogenaamde veiligheidssysteem. Zij klagen ook over te milde straffen door huichelachtige knuffelrechters en wetten die niet deugen. Als werkende ben je tegenwoordig bijna in het nadeel, als ik zie dat immigranten deels meer “verdienen” dan een familievader die een baan heeft in een fabriek en belastingen betaalt…

    We zijn zat en lui van de welvaart geworden, maar deze brokkelt nu bedenkelijk af. Ik denk dat het ons nog te goed gaat, voordat we in opstand komen en de boel uitmesten. Initiatieven betreffende massa-immigratie en andere initiatieven zijn goede tekens en een spiegelbeeld van de realiteit en angst, maar ze leveren niets op als onze linkse politici met de EU naar bed gaan en de volkswil ondermijnen. Lang leve de directe democratie.

    “Eidgenosse

    *

     

    UITLEIDING

     

    Dit bericht, nog maar eens overgenomen van bij E.J. Bron staat neergepend op een muziekblad vol accoorden die ook de mijne konden zijn. Is niet vatbaar voor enig misverstand. Met chirurgische precisie beschreven. Net de klanken van de merelaan op een warme lente-morgen.

    Het zou in alle talen moeten verspreid kunnen worden in alle landen van Europa. En overgezet in het Latijn, zodat het ook leesbaar wordt voor Het Vaticaan.

    Enne, om praktische redenen, vooral in hedendaags Engels-Amerikaans. Zodat de weinige verstandige Amerikanen in dat land het ook zouden begrijpen. Willen jullie overleven, samen met ons, dan is DIT de veilige weg. Zendt toch AUB die Zwarte Ongelukskater de woestijn in!

    Bidden voor de Vrede is zeker goed, maar handelen zou beter zijn! Want wat zou Die van Hierboven iets doen voor het mensdom, als Hij voortdurend door hen wordt uitgescholden? Het Goede zit in iedere mens, maar het moet er uit en naar buiten komen!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    12-02-2015, 15:04 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    11-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2384

    *

    Woensdag 11 februari

    Zon 8u03-17u51

    Z Hugo van Ieper

    *

    .

    *

    *

    .

    *

    INLEIDING

     

    Het doek over deze opgeblazen Barnum-affaire is gevallen. Geen seconde te vroeg. Genoeg is genoeg, zoals Geert Wilders zegt.

    Het is een beetje lijk bij een bloedige verkrachtingszaak, al die ongezonde nieuwsgierigheid. Daar komt alleen maar narigheid van. Ook hier. De schuldigen en hun vriendjes hebben succes gehad, nu kunnen ze beginnen denken aan wraak nemen. En aan het ronselen van nieuwe sympathisanten voor hun Heilige Oorlog tegen òns….

    Dus is al dat media-gedoe voor niets goed. Wie op dergelijke schaal misdaden begaat, wordt aangepakt zoals hij of zij het met ons zou doen. De ‘Verenigde Naties’ onder Adolf Hitler hadden daar de gedroomde formule voor: “N.N”. stond op de rechter bovenhoek van het strafdossier van zij die gevat waren. Dat was het vonnis, dat de Rechter alleen nog mest formaliseren in zijn uitspraak. NN stond voor ‘Nacht und Nebel’ en was de codetaal voor het verdwijnen zonder het geringste spoor na te laten. Een erg wrede maar doeltreffende methode. Echte socialisten weten waarom.

    Wat ik daarmee bedoel? Gewoon dat soort misdadigers oppakken en na een summier en geheim proces, de strengst mogelijke straf uitspreken. Eerst mag die humaan zijn, maar naarmate er volhard wordt in de boosheid, de intensiviteit daarvan opdrijven, tot en met de publieke schandpaal zoals in de Middeleeuwen. Wij vermoorden niemand,. Dat zal Het Volk wel doen, na verloop van tijd.

    Evenzo met al de bla-bla-bla rond de beveiliging. Als er para’s in het straatbeeld verschijnen, zal dat wel zijn omdat die er nodig zijn. Punt aan de lijn.

    Als er zoveel werklozen en leeglopers zijn onder de jongeren van de ingevoerde nieuwe lichting immigranten, hier geboren of niet: die worden voortaan van uit de wieg naar de Bewaarschool gestuurd, waar ze spelenderwijze net als wij, de moedertaal leren. Geen kennis van die taal? Geen toelating om school te volgen. En natuurlijk, ook geen kiendjesgeld!

    Om dat in te voeren volstaat één enkel zinnetje in de Onderwijswet. Het zou zelfs Artikel Een moeten worden! Met uitwijzing voor hen dat dat saboteren!

    Nog beter ware het natuurlijk, een van de uitwassen van het Hitler-Regime een beetje te fatsoeneren: zonder ‘Untermenschen’ te willen creëren. Want zij die er zich niet in thuis (willen) voelen, staat het vrij de rugzak op te nemen.

    Allerlei primitieve godsdienstwetten kunnen nooit boven onze eigen wetten staan. Dàt is de moderne invulling van de vervloekte Nazi-leer der gewezen Duitse Socialisten.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.hln.be/hln/nl/32846/Shariah4Belgium/article/detail/2214163/2015/02/11/Fouad-Belkacem-veroordeeld-tot-12-jaar-cel.dhtml

    *

    Terrorismeproces

    Op het grootste terrorismeproces ooit in ons land is Fouad Belkacem vandaag veroordeeld ….

    Volgens de Antwerpse correctionele rechtbank is Shariah4Belgium een terroristische ….

    John Maes, een van de advocaten van Belkacem, zegt in een eerste reactie …..

    Vader Dimitri Bontinck is tevreden met de uitspraak …

    *

    UITLEIDING

     

    Voor een betrapte misdadiger bestaat er geen groter straf, dan het totale gebrek aan publieke belangstelling. Hun verdorvenheid is voer voor criminologen, maar het staat als een paal boven water, dat de afschuwelijke filmbeelden van ISIS als PR voor hun winkel bedoeld zijn. Neem de publieke belangstelling weg, en de moorden worden zinloos.

    Bij uitbreiding kan hetzelfde gezegd worden over de totale Islam. Verbieden werkt averechts. Doodzwijgen is de beste remedie. Maar in stile tegenmaatregelen nemen. Door op onze wetten, de puntjes op de i te zetten.

    Onze Grote Verstanden vragen uit eigenbelang, echter niet beter dan zoveel mogelijk PR voor de Islamisering. Zo kunnen wij niet anders, dan de handschoen opnemen, anders is het Oude Avondland per definitie en in zijn geheel ‘onderworpen’.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    11-02-2015, 18:18 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2383

    *

    Woensdag 11 februari

    Zon 8u03-17u51

    Z Hugo van Ieper

    *

    .

    *

    *

    Uitleg bij de uitleg van Meneerke Peeters

    .

    Enerzijds/Anderzijds, het gebruik blijft hetzelfde

    *

    INLEIDING

     

    Net zoals toiletpapier maar één en dezelfde bestemming heeft, zijn de Heren Roeptoeters van de Syndicaten voor hetzelfde doel geschapen: zichzelf als ‘Onderkoningen’ dik in de verf zetten.

    Naar mijn ervaring is elke werkman die zich eervol kwijt van de taak waarvoor hij eervol betaald wordt, de beste vriend van de werkgever. Zij zijn twee handen op één buik, waar ‘arbeid’ niet tegenover ‘kapitaal’ staat, maar er onafscheidelijk deel van uitmaakt. Het ene niet zonder het andere.

    Maar tegenover deze mooie theorie, staan er, zoals Elsschot zei, wetten in de weg, en praktische bezwaren. Wetten in de arbeidssector dienen om de arbeid te beschermen, maar al veel decennia lang werden die uitgehold ten voordele van het profitariaat. De gezegde ‘praktische bewaren’ werden uitgevonden, vooral om de Dames en Heren Politici, hier gemeenzaam ‘De Grote Verstanden’ genoemd, de meest lucratieve bezigheden te bezorgen.

    Praktisch voorbeeld om dit te illustreren: de verplichte openings- en sluitingsuren in het consumptie-aanbod. Na 20 uur mag de burger verrekken. Al zou de winkelier nog zo graag werken en verdienen, en de klant nog zo gaarne kunnen voldoen aan zijn basisbehoeften: Big Brother waakt, en het mag niet. Openingstijden van en tot. Wat maakt dat de straten leeg zijn tot 10 uur in de morgen, en tegen 6 uur in de namiddag allang weer zijn leeg gelopen. Over gelaten aan het gespuis van de enden ‘hangjongeren’. Koren op de molen van de grootverkoop in de grootwarenhuizen die bij de gratie van Big Brother, ruimere openingsuren hebben. Elke kleinhandelszaak hangt aan mekaar met pietluttige voorschriften, papierwinkel, hygiëne-instructies, enz, precies alsof de neringdoenders en hun klanten Neanderthalers zijn. Vooral in de voeding komt het over, alsof deze kleinhandelszaken uitsluitend gedoogd worden, om voor Big Brother zaad in het bakje te brengen.Big Brotjer knijpt wel een oogje toe voor ‘nachtwinkels’ en ‘bruine winkels’, want dat zijn sukkelaars. Die moeten nog veel boterhammetjes eten voor ze ons kunnen vermoorden.

    Wat op kleine schaal door iedereen kan vastgesteld worden, blijft hetzelfde voor zaken op grotere schaal. Bemoeienissen, bemoeienissen en nog bemoeienissen. Opgelegd door Big Brother en louter en alleen vanwege zijn eigen voordeel. De Ondernemer als melkkoe!

    En precies dààr is het nut gelegen van evengoed WC-papier als van de Bonzen van de Syndicaten: de shit langs vaste banen leiden.

    Zijn de Syndicaten nodig? Even nodig als WC-papier. Laat de mensen die ondernemen, groot of klein, gewoon hun ding doen in het kader dat ze onderling afspreken, en bewerk ‘de werkende mens’ om in dat proces met verve zijn eigen plaatsje te verwerven.

    Of zou Meneerke Peeters misschien zinnens zijn, om met de 2 grootste Roeptoeters van de Syndicaten, onder leiding van de Dexia-geniën, zelf voor ondernemer te gaan spelen? Wat dan waarlijk de eerste keer in hun bestaan zou zijn, dat zij werk scheppen ipv kapotmaken.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20150211_01523294

    *

    ‘Acties in richting van stakingen kunnen niet’

    Minister van Werk Kris Peeters (CD&V) heeft voor aanvang van een vergadering met vakbonden en werkgevers duidelijk gemaakt dat stakingen nu niet wenselijk zijn. ‘In het akkoord dat de acht (alle werkgevers en vakbonden, maar niet het ABVV) hebben ondertekend, staat dat er stabiliteit moet zijn’, zei hij.

    De bonden, ook ACV en ACLVB, maakten dinsdag duidelijk dat er nog acties kunnen komen tegen het regeringsbeleid. ‘De vraag is welke acties men dan wil organiseren. Ik ga ervan uit dat er geen acties kunnen zijn in de richting van stakingen’, zei Peeters. ‘Het gaat niet op dat men bedrijven lam legt tijdens het overleg op sectoraal niveau. Dat zou niet conform het akkoord zijn.’

    Zowel de christelijke vakbond ACV als het liberale ACLVB stemden dinsdagmorgen in met het sociaal akkoord met de werkgevers. Bij de christelijke vakbond was dat met een historisch nipte meerderheid. Er waren 147 stemmen voor, 135 tegen. 17 van de 300 leden onthielden zich. Met 52 procent was het ja-kamp nog nooit zo klein bij de bond. ABVV verwierp het akkoord unaniem.

    *

    UITLEIDING

     

    Och, het kon allemaal veel eenvoudiger gezegd zijn: de Syndicaten bestaan heden ten dage louter en alleen nog voor zichzelf. Vroeger waren de arbeiders veel onmondiger en ze hadden dan ook nood aan verdedigers, onder de leuze ‘Samen Sterk’. Volgens Marx en Engels tegen ‘Das Kapital’.

    Nu zijn er, naast de ‘Onafhankelijken’ kleursyndicaten naar ieders smaak. Onder de leuze: ‘zoveel hoofden zovele zinnen’. Met als ‘Leiders’ overal de ‘vrijgestelden’ als woordvoerders. Een grote kakofonie die allemaal moeten eten uit de pot waartoe ze nog nooit één Eurocent hebben toe bijgedragen: de omzet.

    Van de wederomstuit, hebben de patroons ook al verschillende ‘boden’, waar er naar ieders smaak en vermogen kan vergaderd worden, tot de kerk niet meer weet of ze nu in ’t midden, rechts of links staat.

    En in dat Land der Blinden, is Éénoog, de Minister van Werk, koning. Maar dan ook weer niet helemaal, want op zijn beurt moet hij luisteren naar de Regering, die hem liever kwijt dan rijk zou zijn. En vice versa. Allemaal fijne gestudeerde Meneren die leven op het zweet van Jan-met-de-Pet, die moet werken tot zijn 100ste.

    Maar het betaalt goed en voor de Familie zit er dik een Staatsbegrafenis in!

    Arm Vlaanderen, waar aan rijk gedekte tafelen, vele anderen zijn aangeschoven…..

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    11-02-2015, 16:58 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2382

    *

    Woensdag 11 februari

    Zon 8u03-17u51

    Z Hugo van Ieper

    *

    11/2/1929 Verdrag van Lateranen: een historische dag in de Geschiedeis van Italië, mijn nieuwe en beter Vaderland. Die dag gaat terug tot de prille (maagdelijke) beginperiode van het fascisme van Benito Mussolini. Pas na de nederlaag van de As Rome-Berlijn in 1945 geraakte het fascisme in het meest slechte daglicht ter wereld…. Om deze omschrijving goed te begrijpen, dient U te weten dat Mussolini begonnen was als goede… socialist, maar dat hij, als alle socialisten die aan de macht geraken, kort nadien over stag gaan naar het dictaturiale. Fascisme is dus niets anders dan volgehouden en ten spits gedreven socialisme…..

    We schrijven 1929. Mussolini stond op de dreùpel van zijn hoogtepunt. Zelfs Hitler keek vol bewondering naar hem op, al sprak Mussolini toen minachtend over hem als over dat Beierse Bohemertje. Iets dat later rap zou veranderen, toen Hitler almachtig bleek te zijn geworden. Zelfs nu nog spreken de Italianen vol lof over die tijd, door o.a. het gezegde, dat toen tenminste ‘de treinen op tijd reden’….

    In 1929 slaagde Mussolini er na lange jaren onderhandelen, het Pausdom te verzoenen met de idee dat de Italiaanse Staat de onmetelijke rijke Pauselijke Staten bij het resorgemento (de eenmaking van het land in 1870) zich had toegeëigend. Toen was de Hertog van Torino, dank zij de vechterskwaliteiten van Generaal Garibaldi, Koning geworden van heel Italië. Dat koningschap zou duren, tot de achterkleinzoon, Umberto van Savoye, na WO II, bij referendum, moest aftreden ten voordele van de Republiek. De vernederende overeenkomst werd ondertekend in de Basiliek van Laterano, waarbij aan de Kerk een paar beroemde heiligdommen in Rome werden teruggegeven, benevens het kerkelijk domein op de Vaticaanse Heuvel, samen met het Pauselijk Buitenverblijf in Castelgondolfo aan het Meer van Albano.

    Castelgondolfo is slechts een paar kilometer verwijderd van Ciampiono, het tweede vliegveld van Rome, een ander pronkstuk uit de grond gestampt door Mussolini.

    De majestueuze Via de la Reconsigliatione (De Laan der Verzoening) tussen de Tiber en het St Pietersplein werd toen aangelegd, waarvoor er honderden bescheiden Romeinse burgers dienden te worden onteigend. Want precies aan de voeten van Het Vaticaan, woonden de armsten onder de Romeinse bevolking.

    Laterano was vroeger, tot de Pausen door de Franse koning (dezelfde die de Gulden Sporenslag had verloren) naar Avignon werden ontvoerd (1309-1377) de zetel van het Pausdom. Die brandde toen zelfs volledig af (toevallig, niet?), zodat de Pausen verkozen naar Rome terug te keren, zij om veiligheidsredenen de Vaticaanse heuvel verkozen, een van de andere zeven heuvels waarop Rome is gebouwd. In de nabijheid van deze Basiliek zijn nog de 1.000 jaar oude gewezen Pauselijke privé-vertrekken te bezoeken via, wordt gezegd, de marmeren trap uit het Paleis van Pilatus waar de bloedvlekken van Christus nog zouden te zien zijn. Deze trap mag onder toezicht, beklommen worden, maar wel alleen op beide blote knieën.

    Ook een bezoek waard, is de vroegere overdekte kloostergang met de intieme tuin naast de kerk.

    Laterano, na de site van Het Vaticaan, is de meest belangrijke plaats in Rome. Hier kwam, reeds de dag na 11 Juli 1302, de onmogelijke mare binnen, dat de Vlamingen de onoverwinnelijke Franse Koning hadden verslagen op de Groeninge Kouter.

    *

    .

    *

     

    Zondag e.k. Carnaval in Aalst….

    .

    Als het gelaat v/d Profeet niet mag afgebeeld worden…..

    *

    INLEIDING

     

    De Publieke Opinie dat Moslims gevaarlijk zijn, krijgt onverwacht een steuntje in de rug. Tiens, zouden de Rechts-Extremisten van Het Vlaams Belang dan al die tijd gelik gehad hebben?

    En wat is nu de houding van Het Spionnencentrum? Wat is de houding van onze Grote Verstanden, uiten alarmfase III aanhouden? Worden in heel het land voortaan alle moskeeën verboden?

    Amaai, dat moet pijn doen!

    *.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/binnenland/-helft-belgische-moslims-is-fundamentalist-a2214037/

    *

    "Helft Belgische moslims is fundamentalist"

    *

    Ruim de helft van de Belgische moslims is fundamentalistisch en wantrouwt joden en homo's. Dat blijkt uit een studie van het Berlijnse Centrum voor Sociale Wetenschap (WZB) bij 9.000 moslims en christenen in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zweden en Oostenrijk.

    Belgische moslims blijken samen met hun Oostenrijkse geloofsgenoten de meest xenofobe en fundamentalistische. Met deze cijfers in het achterhoofd vindt onderzoeker Ruud Koopmans het niet toevallig dat net uit ons land zo veel jihadi's naar Syrië zijn vertrokken. "Het beleid moet bij de aanpak van radicalisering verder kijken dan het kleine groepje dat geweld gebruikt", zegt hij.

     

    "De wortels van dit probleem zitten in de moslimgemeenschap zelf. Gewelddadig gedrag wordt uitgelokt door extreme omstandigheden zoals de situatie in Syrië. Maar we zien dat een belangrijke minderheid een vijandige interpretatie van de islam aanhangt."

    *

     

    UITLEIDING

     

    En dat het uitgerekend de DM moet zijn, die dat nieuws brengt!

    Erger nog: ze deden het zonder het tot op de grond af te breken. Is dit nu te danken aan de Regering zonder Socialisten, of aan de Pegida-Beweging? Het zal wel gezichtsbedrog zijn, maar ik ontwaar een logge tanker in volle zee, die zijn koers wijzigt.

    In de West Vlaanderen zouden over zoiets zeggen, zijn hek baar de wind zetten.

    Pssst

    De afbeelding bovenaan komt uit ‘tSCHELDT? Zie http://www.eulalie.eu/eula_sch/index.php

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    11-02-2015, 10:44 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    10-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2381

    *

    Dinsdag 10 februari 2015

    Sprokkelmaand

    Zon 8u05-17u50

    H Scholastica

    Op februari tien houdt de winter het voor gezien

    *

    .

    *

    *

    .

    *

    INLEIDING

     

    Met afgunst en ziekelijk welbehagen zien onze Slinxe Zusters en Broeders het burger-initiatief tegen de Islamisering van het Avondland tot mislukken gedoemd zijn. Net als bij het Vlaams Belang, berichten zij er slechts over, als er daarbij ets negatiefs kan gefantaseerd worden. Een beetje zoals zij een renner op de fiets zien kruipen, en er zich bij voorbaat over verkneukelen dat deze wel eens op zijn smikkel kan vallen.

    Niet zo, als bij de eigen Partij er zelfs met messen gevochten wordt tot in de straatgoot. Zo ging hun laatste ‘inhoudelijk congres’ helemaal niet over inhoud, maar over het vetbetaalde postje van woordvoerder-partijsecretaris.

    O, wat zegt U? Dat Wim Van Roey wel eens zou kunnen gezwicht zijn voor sommige bedreigingen van uit een welbepaalde hoek? Toch nooit geen doodsbedreigingen? Jezusmarante, dat moet erg zijn voor vrouw en kinderen!

    O, het kan ook van de kant der Grote Verstanden komen? Geen doodsbedreigingen, maar gewoon broodroof? Le Palais, Het Paleis zit er toch voor niks tussen?

    Is dat geen jobke voor een van hun ‘onderzoeks-hoernalisten? Zo een klein reportageke, à la Rudy Vranxks, gewoon uit de linker duim gezogen?

    Ach, zei Voltaire ooit, lieg maar op, blijf maar liegen, altijd zal er wel wat van over blijven….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/binnenland/woordvoerder-pegida-vlaanderen-stapt-alweer-op-a2212663/

    *

    Woordvoerder Pegida Vlaanderen stapt alweer op

    *

    Wim Van Rooy is niet langer woordvoerder van de anti-islambeweging Pegida Vlaanderen. Gevraagd naar het waarom van zijn ontslag houdt schrijver en islamcriticus Van Rooy het vaag. "Het gaat om externe factoren, die ook serieuze consequenties hebben voor het persoonlijke", zegt hij in onze krant.

    Pas drie weken geleden had Van Rooy de functie overgenomen van Hans Dubois. Die werd weggestuurd door de in hoofdzaak extreemrechtse achterban, die hem een te voorzichtige houding aanwreef.

    Van Rooy benadrukt dat zijn beslissing niets te maken heeft met de fel anti-islamitische koers die de beweging vandaag vaart. "Ik sta nog altijd voor 100 procent achter de ideeën van Pegida Vlaanderen. Helaas is het in de huidige omstandigheden onmogelijk om dit werk voort te zetten."

    Over welke omstandigheden het precies gaat, wil Van Rooy niet zeggen. Wellicht onbedoeld treedt Pegida Vlaanderen zo wel heel nadrukkelijk in de voetsporen van het model, de Pegida-beweging in Duitsland. Ook de Duitse moederbeweging zag onlangs kort na elkaar twee woordvoerders vertrekken.

    *

    UITLEIDING

     

    Natuurlijk zijn wij, de vrienden van Wim Van Rooy, een achtenswaardig man, ook getroffen door dit bericht. Maar de man kennende, weten we dat dit geen lichtvaardig besluit is geweest. Maar net zoals de Hoofdredacteur van DM, heeft Wim Van Rooy ook recht op privacy.

    Ik weet zeker, dat de opvolging klaar staat in de coulissen. Maar of de DM daarin nu al geïnteresseerd is, is nog maar de vraag. Want zij zijn, als het niet om hun vriendjes gaat, alleen wakker als er iets negatiefs te berichten valt. Bijvoorbeeld, dat in D’d er een fantast is geweest, die de plaatselijke Pegida-leider o zo nodig diende af te beelden met een Hitler-snor. Wie het verband snapt, mag het me altijd komen vertellen.

    Wat moet BDW dan zeggen over een idem dito attentie in de Aalsterse carnavalstoet? Waarom geen Cleybnen Toebackzak met ezelsoren van hier tot ginder?

    Ach man, we mogen toch niet klagen, hé! Zoalsg het geplande parcours van de eerstvolgende betoging, niet gemarkeerd wordt door bidmatjes op straat, netjes in de richting van Mekka…

    Na ‘De Politie, Uw vriend’, straks ‘De Moslimmer, Uw vriend’?’ Met de boef van een Boeve op kop, kunnen we ons aan alles verwachten. Hij is volgens mij geen Doctor in de Godgeleerdheid, maar een godverdomse dhhimini die niet wat gedaan om in ’t gevlei van zijn Superieuren te komen.

    “Heer, vergeef het hem, want hij weet niet wat hij doet”.

    Dokters in de Godgeleerdheid zouden moeten staan dringen, niet om de ‘pluraliteit’ te verdedigen, maar om vooraan te staan in het Leger der Nieuwe Kruisvaarders!

    Obama zou nogal eens verschieten!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    10-02-2015, 16:38 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    09-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2380

    *

    Maandag 9 februari

    Zon 8u06-17u48

    H Apollonia, patrones van tandartsen en tandtechnici

    Voor de oogst is het altijd goed als Sint-Apollonia het waaien doet

    *

    .

    *

    *

    Uit de koker van Cervantes, de Spaanse schrijver

    .

    Din Quicotte (USA) en zijn knechtje (VSEU)

    *

    INLEIDING

     

    Do, Quicotte, de verlopen edelman, die jaagt op de schaduwen van de wentelende wieken van windmolens die hij denkt te moeten verslaan.. Het is een beter beeld dan de “Stars and Stripes” in de vlag, hoe zeer het me ook spit.

    Als klein tekstschrijverke plotseling gelijk krijen van de Grote Broers, doet deugd aan de eigenwaan. Al jàààren staat hier te lezen, dat de USA al lang niet meer ‘de Rijke Suikernonkel uit Amerika’ is, maar de koele uitbuiter van het wurm geslagen Europa.

    Dat is niet de meest sympathieke benadering van de achtergrond voor alles wat sedert WI II is mis gelopen, maar pas is beginnen doorwegen, nadat daar geoordeeld werd, dat Sadam Houssein diende te worden aangevallen. And they got him! No dagelijks zindert deze afloop hele de wereld door.

    Maar het is te mooi om war te zijn, in goed nabuurschap te kunnen leven met Rusland…. Waar heeft U dat nog gelezen?! Aansluiten met het Rusland van Tsjaar Nicolaas II en zo de weg teruggaan die Rusland 100 jaar geleden (1917) heeft verlaten, via miljoenen doden, gedwongen door de Bolsjevieken van Marx en ander goddeloos gespuis.

    Precies alsof de VRT lont geroken heeft, want niet minder dan gisterenavond kregen we een reportage van de BBC opgediend die er niet om loog. Bijna niet te geloven hoe deze twee snertzenders, tot zulke hoogstaande verslaggeving in staat zijn. Dat ene uurtje objectieve kennisvergaing sluit inderdaad nauwkeurig aan op het beeld van de Russische ziel die men al vele jaren in het Westen heeft geprobeerd te vermoorden. “Oorlog & Vrede” van Tolstoï kon zich geen betere eind-regie wensen!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    EU: Is het einde van het vazallendom in zicht?

    Kan het zijn dat het langzaam maar zeker tot een politieke ontkoppeling van de Europese Unie van de VS komt? Dat zou wenselijk zijn. De Europese Unie moet herkennen wanneer het juiste moment gekomen is om zelfstandig en voor de belangen van de lidstaten te werken. Vooral wanneer de overzeese partner maar voor één ding staat: namelijk voor oorlog, leed – en zoals we in het Midden-Oosten bewijsbaar kunnen zien – voor chaos en anarchie.

    Heel logisch herkennen de Duitse bondskanselier Angela Merkel en haar minister van Buitenlandse Zaken Steinmeier dat er geen militaire oplossing voor het Oekraïne-conflict – beter gezegd: oorlog – kan komen. Men zou immers niet per se op de beschimpingen van de Amerikaanse senator McCain hoeven ingaan, die zei dat Merkel de 5000 doden in de Oekraïne niet zouden interesseren. Een “shut up” voor McCain waren de eerste belangrijke woorden die uit de mond van de politica van de Groenen, Claudia Rorh, kwamen. McCain is bewijsbaar een van de medeverantwoordelijken voor de omstandigheden in de Oekraïne. Wat anders kon men gewoon ook niet van hem verwachten dan stevig aan de zijde van een van zijn politieke spruiten, Jatsenjoek, te staan.

    Merkel en Hollande in het Kremlin

    Behalve een document over de uitvoering van het Akkoord van Minsk konden Merkel en haar Franse collega Hollande, die vrijdag naar Moskou naar Poetin in het Kremlin vlogen, niets bereiken. Een poging, die niet onmiddellijk met succes werd bekroond, maar altijd nog beter was dan het Oekraïense leger met nog meer wapens uit te rusten en zodoende de escalatiestrategen van de Amerikanen te ondersteunen. Er komen voorstellen van alle kanten, wat wil zeggen dat de wil om het conflict bij te leggen wel degelijk aanwezig is. Het is echter maar zeer de vraag of het nu nog mogelijk is om het akkoord van Minsk uit september uit te voeren.

    De fronten zijn al lang verschoven ten gunste van de vrijheidsstrijders van de zelfbenoemde Volksrepublieken Donetsk en Loehansk. Vrijwillig zullen deze nauwelijks gebieden opgeven. Daarom verklaren ze nu al het memorandum van Minsk voor “dood”. Kennelijk dient het Akkoord van Minsk te worden aangepast aan de huidige situatie. Dat zou betekenen: de Volksrepublieken zouden het tot nu toe veroverde gebied niet hoeven opgeven. Verder zou men een autonome status voor de Volksrepublieken hebben bedacht. Of een autonome status voor de vertegenwoordigers van het Donetsbekken, gezien het brute optreden van de kant van het Oekraïense leger en het bombarderen van woongebieden, waarbij veel burgers om het leven kwamen, nog voorstelbaar is, laten we in het midden.

    EU moet eindelijk op eigen benen staan

    Duitsland echter staat deze keer in een bijzonder goed licht. Terwijl enkelen aan de escalatieschroef draaien, doet Merkel oprecht en tot verbazing van velen haar best om het conflict snel bij te leggen. Actief en niet alleen met aardige woorden. Als het Merkel nu ook nog zou lukken de discussie aan te zwengelen over de sancties tegen Rusland, dan zouden haar enkele ondersteuners te hulp kunnen schieten. Uiteraard mag men hier niet direct te veel eisen. Op het diplomatieke parket bestaan geen grote veranderingen van vandaag op morgen. Het is alleen belangrijk de koers te bepalen en het schip op koers te houden. We wachten al veel te lang op een zelfstandig, politiek antwoord van de Europese Unie met betrekking tot de vraag hoe met zulke conflicten dient te worden omgegaan. Tot het laatste moment konden de Amerikanen, die door de financiering met 5 miljard dollar de eigenlijke veroorzakers van Euromaidan inclusief zijn gevolgen zijn, hun invloed in Europa met succes handhaven. De EU heeft hieraan met haar associatieverdrag en een “of de EU of Rusland” zelf een beetje aan bijgedragen.

    Bij alle inspanningen door het officiële Duitsland of van de Europese Unie kan men er echter van uitgaan dat een duurzame bijlegging van het conflict nog ver weg is of vermoedelijk tientallen jaren niet gerealiseerd kan worden. Waarschijnlijk is er zelfs sprake van een “bevriezing van het conflict”. Wat men echter beter niet zou moeten doen, is nog meer sancties aan Rusland opleggen en wapens aan de Oekraïne leveren, want de Russische beer heeft zuiver theoretisch atoomwapens, die – bijzonder lastig voor de vijandelijke verkenning – mobiel ingezet kunnen worden. Bij alle handelingen die gedaan worden, mag één ding niet buiten beschouwing worden gelaten: wij moeten deur aan deur met Rusland leven en zouden daarom onze belangen moeten vertegenwoordigen. Dit zou echter ook betekenen een einde te maken aan de sancties en het wantrouwen tegenover Poetin af te bouwen. Dan pas kunnen we ook in de toekomst vreedzaam en als goede buren met de Russen leven en rekenen op een partnerschap in alle mogelijke belangen.

    Bron:
    www.contra-magazin.com
    Auteur: Andre Eric Keller

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    UITLEIDING

     

    Of, hoe de getroffen ‘sancties’ tegen Rusland, zich als een boemerang keren tegen de oorlogsstokers. Liever onze eigen streekproducten, dan de troep uit Amerika die hier met volle scheepsladingen zou toekomen. Het beetje landbouw en veeteelt die we nog hebben, moet gekoesterd worden. Als de Moskovieten liever onze Kempische peren lusen, dan is het onze plicht om deze zoveel mogelijke aan te bieden. Het is, om een modewoord te gebruiken, een win-win situatie, waarin Amerika voor niets tussenkomt….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     

     








    09-02-2015, 18:11 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2379

    *

    Maandag 9 februari

    Zon 8u06-17u48

    H Apollonia, patrones van tandartsen en tandtechnici

    Voor de oogst is het altijd goed als Sint-Apollonia het waaien doet

    *

    .

    *

    *

    .

    *

    INLEIDING

     

    Voor het eerst in mijn lang (en gelukkig!) leven, cijfers gevonden over ‘De Inquisitie’, die verschrikkelijke episode uit de Christenheid, waar volgens de Slinxe Media, broedermoord schering en inslag moet geweest zijn.

    Sleur er nog gerust de ‘Heksenprocessen’ bij, en ook ‘De Godsdienstoorlogen’ ten tijde van Maarten Luther, van Calvijn en andere ‘Schismatieken’. Sedert ik de stad Firenze beter heb leren kennen, mogen daar gerust de ‘Flagellanten’ bijkomen, die zelfs in de Nederlanden gretig aanhang hadden gevonden.

    Flagellanten waren horden boetdoeners, die in processie door het land trokken, onderweg zichzelf tot bloedens toe geselend. Dat was, heb ik geleerd sinds wij in Italië onze levensavond zijn komen doorbrengen, de tijd van Lorenzo di Medici; Il Magnifico.

    Het grote verschil met de Islammerij is; dat het al lang opgehouden heeft, en dat de Kerk zich hiervoor nederig op de borst klopt.Want in die dagen, stond ‘geloven’ ook zeer eicht bij ‘de macht hebben’, en we zien heden ten dage genoeg wat macht met zich meebrengt aan allerlei onheil.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    &

    https://martienpennings.wordpress.com/2015/02/08/moslimbroeder-obama-moraliseert-als-een-idioot-tijdens-national-prayer-breakfast/

    *

    Moslimbroeder Obama moraliseert als een idioot tijdens “National Prayer Breakfast”

    *

    Obama-in-Muslim-garb Zie voor de voorkennis die u bij dit stukkie moet hebben mijn eerdere kollumpje: “Moslimbroeder Obama liegt er weer op los, nu tijdens “National Prayer Breakfast”. Zoals u daar kunt lezen is er op die speech veel kritiek geweest die zich allemaal langs dezelfde lijnen bewoog. Ja, Patrick Poole zegt óók, net als alle andere critici, dat het onzin is om dóór Christenen berouwde ontsporingen ván Christenen in het verre verleden – bijvoorbeeld die van de Inquisitie – te vergelijken met de door moslims alom bejubelde misdaden in het verre verleden én heden. Maar toch heeft Patrick Poole (“a national security and terrorism correspondent for PJMedia”) daarnaast een net iets andere insteek bij zijn kritiek op Obama’s speech bij dat “National Prayer Breakfast”.

    Met name heeft Poole iets bijzonders te zeggen over Obama’s kritiek dat het Christelijke Westen niet zo “hoog te paard” moet zitten. Poole vergelijkt het aantal doden dat de door Obama aangeklaagde Inquisitie gedurende 350 jaar op zijn geweten heeft geladen, met het aantal doden dat alleen al bij drone-aanvallen door Obama’s regering in de laatste zes jaar is gedood. Poole haalt het jarenlange onderzoek aan van Professor Agostino Borromeo dat op verzoek van het Vaticaan werd gedaan en dat resulteerde in een rapport van 800 pagina’s waarin staat dat er in 350 jaar Inquisitie 1,8% van de 125.000 onderzoeken eindigde in de doodstraf, dat wil zeggen in ongeveer 2.250 individuele gevallen. Als we daar zes jaar drone-aanvallen van Obama naast leggen dan zien we dat het Bureau of Investigative Journalism in zijn jaarlijkse studie komt tot een aantal van tenminste 2.264, waarvan 314 burgers. Dat cijfer dekt bovendien alleen de gebieden buiten de verklaarde oorlogsgebieden. Er zijn onder Obama negen keer zoveel drone-aanvallen geweest in Pakistan, Yemen and Somalia dan onder George W. Bush.

    Obama zou dus, zegt Poole, niet alleen geen domme vergelijking moeten maken tussen Christendom en islam, maar vooral ook naar ze eige motte kijke.

     

    Oh ja: Poole wijst erop dat de studie van Borromeo, ondanks het feit dat de uitkomst was dat de Inquisitie réúze meeviel, aan het Vaticaan toch een spijtbetuiging ontlokte. Kijk & let op: ga maar eens zoeken in de leerstellingen van de islam op grond waarvan zo’n spijtbetuiging door enige Imamo of Oelewappa namens de islam gedaan zou kunnen worden.

    En zou Obama nou werkelijk denken dat al die “terroristen” die allemaal moslim zijn en die hij laat vermoorden in al die moslimlanden werkelijk niks met de “echte” islam van doen hebben? En dat hij ze op grond daarvan zo makkelijk koud laat maken? Dan is-ie nog idiotere dan ik al dacht.

    *

    UITLEIDING

     

    Kijk, eigenlijk is heel de kwestie (en ik bedoel Obama) zeer simpel. Wie niet voor is, is tegen. En wie voor dat àndere is; dievlings en achterbaks, of open en bloot, is tegen de Kerk.

    Hetzelfde kan gezegd worden van de nieuwe Chef van het Katholiek Onderwijs die ineens het dragen van de Islamitische hoofddoek weer centraal stelt. Hij verhoopt daarmee heel zeker op een goed blaadje te komen, maar beseft niet hij een van hen is, die met een molensteen om de hals in het diepste van de zee moet gegooid worden. Omdat hij de ziel van het kind verkoopt terwille van een bord linzensoep.

    Zou die man misschien de ambitie hebben om ooit nog eens Paus te worden? In ieder geval komt de dag, dat hij als een schurftig schaap de woestijn zal ingeschopt worden.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     

     








    09-02-2015, 17:22 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2378

    *

    Zondag 8 februari

    Zon 8u08-17u46

    H Hieronimus

    *

    .

    *

    *

    .

    *

    INLEIDING

     

    Le Nain (De dwerg): het zou de titel kunnen zijn van een toneelstuk van Molière. Zoals ‘Scaapn, de Grapjas’, of Le Malade Imaginère, bij voorbeeld. De wreedaardige moorden door fanatieke Islammers op het quasi failliete Charlie Hebdo, zijn voor de lijkenpiikker Hollande het begin geweest van zijn Verrijzenis uit de doden. Hij stond toen op een dieptepunt van zijn populariteit, waar nog nooit één Franse president was in verzeild geraakt. En nu heeft hij zijn kans geroken, om de allergrootste lijkenpikker aller tijden te worden. Een lijkenpikker van het niveau van Djengis Kahn en Keizer Nero samen. Het valt niet op, dat het wéér een socialist is!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2015/2/Hollande-Als-dit-plan-niet-werkt-is-het-enige-scenario-oorlog-1701137W/?cmpid=NLC|elsevier_dagelijks|2015-02-07|Hollande:_%27Als_dit_plan_niet_werkt,_is_het_enige_scenario_oorlog%27

    *

    Hollande: 'Als dit plan niet werkt, is het enige scenario oorlog'

    Poetins visie verschilt nog aanzienlijk van die van Hollande en Merkel

    *

    Het Frans-Duitse vredesplan is volgens de Franse president François Hollande een laatste poging tot de-escalatie van het conflict in Oekraïne. Of het plan het gewenste resultaat zal opleveren is na de gesprekken nog niet duidelijk. Ook Merkel zegt dat het resultaat van het vredesinitiatief 'nog open' is.

    Dit zei de Duitse bondskanselier zaterdag op de veiligheidsconferentie in München. Ze blijft vooralsnog terughoudend over de kansen op succes van het plan.

    Commentaar

    Robbert de Witt: 'Oekraïne: heel goed dat Merkel en Hollande nog een poging wagen '

    Ongewis

    'Ook na de gesprekken blijft het ongewis of ze succes hebben gehad,' zegt Merkel of haar reis naar Kiev en Moskou.

    Vrijdag waren Merkel en Hollande in het Kremlin om met de Russische president Vladimir Poetin te praten over het conflict in Oekraïne. Donderdag waren de twee in Kiev voor een gesprek met Petro Porosjenko, de president van Oekraïne.

    Het doel van de gesprekken was een gezamenlijk document met afspraken waarmee een staakt-het-vuren in de Oost-Oekraïense regio gerealiseerd kan worden. Het plan lijkt hiermee op het eerder gemaakte Minsk-akkoord. De afspraken in dat akkoord werden helaas nooit nagekomen.

    Een woordvoerder van de Duitse regering noemde het nieuwe vredesplan 'een document gebaseerd op de plannen van Merkel en Hollande, aangevuld met ideeën van Poetin en Porosjenko.' Hij zei vrijdag echter wel dat Poetins visie nog aanzienlijk verschilt van die van Merkel en Hollande.

    Het Westen zou wapens moeten leveren aan het Oekraïense leger

    Nee. Dit zal een escalatie van het conflict als gevolg hebben Ja. Dat is de enige manier waarop het leger kan afrekenen met de separatisten. Wapens? Ik heb vertrouwen in de diplomatie. Go Merkel en Hollande!

    Bekijk resultaten

    Resoluut

    Merkel wil voorkomen dat de crisis definitief een militaire wending krijgt. Ze zegt te begrijpen dat er debat wordt gevoerd over het bewapenen van Oekraïne, maar ziet dat niet als oplossing. Zij ziet dan ook heil in een diplomatieke benadering: de uitvoering van het Minsk-akkoord.

    Ook President Hollande toonde zich zaterdag tijdens de bijeenkomst resoluut. Hollande noemde het initiatief van Merkel en hemzelf 'een van de laatste kansen' op vrede. Mocht de overeenkomst niet worden gesloten, 'kennen we het scenario, en dat heet oorlog,' aldus de Franse president.

    De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov, klonk in München wat optimistischer over de gesprekken. ,,Wij denken dat ze een goed fundament vormen voor een zeker mate van optimisme dat het conflict hier kan worden opgelost.''

    *

    UITLEIDING

     

    Duitsland, de Vredestichter. Het is eens iets anders, na ’14-’18 en ’40-’45. Hollande spreekt met een vroegere bondgenoot uit die beide oorlogen, maar Merkel toch niet?! Duitsland heeft Rusland tot tweemaal toe willen vernietigen!

    Tenzij Mekel natuurlijk het hoedje opzet van gewezen DDR-burgeres, het land dat jarenlang trouwe bondgenoot was van het Russisch communisme.

    Wat de Poet over al die dingen denkt? Gewoon, dat het deze keer weer Berlijn is, die naar Moskou komt, net als in 1940 voor het vriendschapsverdrag Molotov-von Riberrtoop. Voor Hitler het gedroomde uitstel om Vadertje Stalin ten jaar later onverhoeds te overvallen.

    Toch raar hoe een dubbeltje kan rollen! Ik vraag me zelfs af, of Haiku Herman van het ACW niet liever als EU-President Frau Angela had vergezeld, in plaats van die Hollande. Ook die moet zijn nagels zitten afbijten en kwaad zijn op zichzelf, net iets te vroeg te zijn afgetreden. Hijzelf met Obama aan het handje hadden die klus toch beter kunnen doen dan die twee amateurs!?!

    Maar zie, wat Xander schrijft om 11 uur:

     

    Een video opgenomen met een mobieltje (foto) lijkt een kernexplosie in Oekraïne te laten zien, compleet met paddenstoelwolk en daarop volgende schokgolf. Mocht het bericht worden bevestigd, dat gaat het waarschijnlijk om een kleine tactische kernbom, die speciaal gemaakt zijn om gebruikt te worden op het slagveld.

     

    De opname door een man vanuit zijn eigen huis gemaakt. De schokgolf vernielde het raam waardoor hij filmde.

     

    Recent berichtten we dat er aanwijzingen waren dat het regime in Kiev mogelijk een false flag aanslag met een kernbom voorbereidde, om daar vervolgens Rusland de schuld van te geven. Nu Europa lijkt te hebben gebroken met de koers van Amerika, zou dit mogelijk een wanhoopspoging kunnen zijn om het tij nog te keren.

     

    Het is ook voorstelbaar dat het Oekraïense leger een tactische kernbom heeft ingezet tegen de pro-Russische separatisten, in de hoop om hen nog vóórdat er een vredesakkoord tussen Europa en Rusland ligt, een vernietigende nederlaag toe te brengen.

    *

    De rest zien we morgen dan wel weer….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    09-02-2015, 11:56 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!