MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    26-10-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4312

    n….

    O U V E R T U R E  

    OPUs B A R D O L LI N O

    (ANDANTE)

     

    *

    Na lezing van het hoofdartikel hieronder, zijnde een klein miniem onderdeel van het grote Vlaamse Weekblad ’t Pallieterke, denk ik er spontaan aan, dat wijlen Dr. Joseph Goebbels, Hitlers gehandicapte Voorlichter-Leugenaar en tevens diens Minister van Propaganda, bij onze Verkochte Media goede leerling-tovenaars telt. Ook die hebben met valse middelen iets in gang gezet dat ze niet meer kunnen terugdraaien. Namelijk op aanzetten van onze door onszelf verkozen van hun Macht bezeten politici, de islamisering tot de laatste man van het Europese Vastelmand. Onder het motto “Weg met deze onze Kiezers’…. Ander en beter!

    Uiterst geslepen toch, hoe die met cijfers en percentjes goochelen om te voorkomen dat iemand nog iets zinnigs gelooft over de ‘verrijkers’ en wat die kosten aan Honoré Gepluimd. Als zijzelf al onderling zich zomaar kunnen vergissen over 30 of 70%, dat samen in ieder geval 100% is, wat kan er dan nog geloof gehecht worden aan de juiste cijfers waar de waarheidlievende ‘islamofoben’ over spreken?

    *

    DE MIGRATIE CIJFERS VAN BEA

    De Standaard had het over het recordaantal Belgen op de Sociale Bijstand. Wat is er gaande? Professor Bea Cantillon, nooit te pakken op enige Vlaamsgezinde reflex en zelden op een regionale analyse van die thematiek, was dit keer wel duidelijk: “Er zijn structurele oorzaken zoals migratie - 70 procent van de leefloners is van niet-Belgische origine.” Achteraf werd in de krant wel rechtgezet dat het om 30 procent gaat. Die 70 procent kwam uit een boek dat Cantillon vorig jaar publiceerde, maar ze liet de krant weten dat het om een ‘drukfout’ ging.

    Dat zal wel kloppen. Dertig procent vreemdelingen is veel. Dat het bijstandsprobleem zich vooral ook scherp stelt bij de Belg geworden migranten, vooral dan bij de niet-Europese migranten, kwam niet ter sprake. Als verklaring verwees ze naar het feit dat onze

    economie steeds hogere kwalificaties verwacht. Dat hypermigratie van ongeschoolden derhalve ‘per definitie’ problematisch is en zou moeten worden beperkt, hoor je haar evenmin zeggen...

    Nog iets opmerkelijks. Cantillon gaf voor een zeldzame keer toe dat er een communautaire kant zit aan het verhaal. Ze wees op de grote regionale verschillen. In Brussel zijn er in verhouding bijvoorbeeld zes keer meer leefloners dan in Vlaanderen, in Wallonië is dat ruim

    drie keer zoveel.

    We hadden het hier al vaak over dat onderwerp. Misschien nu en p. Misschien nu en dan eens ’t Pallieterke lezen, B

    *

    T E O N T H O U D E N

    OP ONZE BASTE SCHIJF

    Over het cijfermateriaal van de ‘Media’, de slippendragers van de deze Overheid kan men redetwisten tot in alle eeuwen der eeuwen Amen: alles wat ‘op tafel ligt’ is ofwel bijgekleurd, ofwel verdonkermaand. Maar wat vaststaat, is dat de schoolbevolking van onze grootsteden nu al voor 75% van vreemde origine is.

    De rest laat zich raden. Daarvoor hooeft iemand niet eens te kunnen tellen tot tien.

    *

    En neen, er mag geen geloof worden gehecht aan de woorden van Geert Wilders, want die is toch maar de 2de partij van Nederland en die wordt dus, zoals goede ‘democraten’ past, omzeild door ‘coalities’ te sluiten met alle mogelijke verliezers, om hem, Wilders, och arme och God met één zetel in de ‘merderheid’ bij Rutte III, van de Macht af te houden. Die deelt, met andere woorden, hetzelfde lot als de Vlaams Nationalisten in Coburgia.

    Te onthouden: ‘Extreem Rechts’ staat tegenwoordig voor alles en iedereen die niet uitdrukkelijk Slinx en islam-lover is.

    Waar dat naartoe gaat?

    Ergens las ik dat we onszelf stilaan mogen beginnen vergelijken als onder dezelfde dictatuur als Noord Korea.I Ik kom tot dezelfde vaststelling, maar neem daarbij ook rekening met de voorkeur van de USA voor het platbombarderen van ons beider landen. Eerst in ’14-’18 als voorsmaakje voor ’40-’45 bij ons in West-Europa en in de Koreaanse Oorlog (19500-1953) waar er volgens geheim gehouden informatie, maar liefst 600.000 ton bommen wrden gegooid.

    Collega http://www.golfbrekers.be/ pleegde daar onlangs een mooie verhelderende bijdrage over. En wij ons nu maar laten wijsmaken dat Noord-Korea de baarlijke duivel zou zijn….

    Is dat zo, of moet ik van de kant van de Media  weeral eerder denken aan Dr. Joseph Goebbels, de Nazi-Propaganda Minister die ook zo ten allen tijde van die kronkel-rrederelneringen klaar had, om de Bevolking wijs te maken dat de anderen de slechterikken waren?

    U kiest maar. Om het even wat. Als U maar de bek houdt. En al zeker de nek niet uitsteekt. Want ’n ongeluk zit dikwijls in een klein (rond) gaatje…..

    (Hemelreiker)

     

     












    26-10-2017, 23:36 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4311

    O U V E R T U R E

    ANDANTE

     

    *

    Ja, die diepzeehaven-stedelijke ‘Boekenbeurs’ in Vlaanderens vermeende ‘Hoofdstad’ (Buiging) is inderdaad verworden tot een steen des aanstoots voor elke recht gehaarde Vlaming. Dat merkt toch elke Burger mits tenminste ’n klein laagje cultuur, dik of dun. Op voorwaarde dat die thuis zijn “goesting’ vindt om smakelijk te eten. Of om dapper te liggen vrijen. Zonder daarvoor aan anderen een vaste toegangsprijss te moeten te betalen, indien geen Lid van die bepaalde ‘Partij’ die haar volgelingen altijd en overal in de watten legt. Zie ACOD vij de NMBS.

     

    Nu de wereldschokkende gebeurtenissen in Catalonië wat bekoeld zijn zonder dat de wereld erbij vergaan is, en ook in Antwerpen de democratie heeft gezegepraald, denkt boeken.be er serieus aan er een eind aan te maken. Hun aanpak van de ‘verrijkende islam-cultuur’ inderdaad begrensd zijnde tot koken en braden al-dan-niet aan het fornuis of tussen de lakens, denken z**ij hun zending te hebben volbracht.

    **

    *

    Conscience leerde zij volk lezen, boeke-be leerde het hen weer af.

    Om de Daad bij het Woord te voegen. Om actief bezig te zijn met Het Gouden Kalf van Mozes, ipv met de neus tussen de dode letters te zitten.

    Of er dan geen enkel lichtpunt is te zien aan het einde van de tunnel?

    Daar kan alleen Uitgeverij Egmont een zinnig antwoord op geven….

    *

    SENSATIE ROND BOEKENBEURS

    Nieuwigheden op culinair gebied en op erotisch vlak

    *

    De jarenlange 'boycot' door de 'bazen' van de Boekenbeurs werd vandaag door een rechter veroordeeld: de Boekenbeurs moet uitgeverij Egmont een stand bieden op de komende Boekenbeurs.

    In vorige artikelen wees 't Scheldt op de door het nazisme geïnspireerde handelswijze van boek.be: aan andersdenkenden geen podium of klankbord geven.

    Een vereniging (boek.be) die de verkoop van boeken moet bevorderen en die een uitgeverij verbiedt haar boeken te tonen is de naam vereniging ter bevordering van de boekenverkoop niet waardig.

    Uitgeverij Egmont komt met een primeur op de Boekenbeurs: ze zal het boek 'Mijn Strijd' van een zekere Dolf Hitler uitbrengen.

    Er schort veel aan de bedrijvigheid van boek.be.

    Dit jaar gaat er op de beurs zelfs gekookt worden. Elke kok wordt verplicht om naast de door hem gekozen gerechten ook couscous te bereiden. Varkensvlees is streng verboden.

    Dat is niet de enige verrassing voor de boekenbeursbezoekers. Als het om sex gaat heeft boek.be geen beperkingen: zo zullen er ook 'peeskamertjes' worden ingericht. Hier komen zowel de hetero-sexuelen als de homosexuelen en lesbiennes aan hun 'trekken'.

    Er werd beroep gedaan op echte specialisten wat sex betreft: Goedele Liekens heeft de leiding van de verschillende 'hoerenkoten' - zijzelf zal de afdeling sm leiden - terwijl Tom Lanoye de 'jeannettenkoten' dirigeert.

    seksen

    Of met deze maatregels het dalend getal van bezoekers zal gestopt worden is echter de grote vraag.

    Adriaan van Gansen

    *

    NADER BEKEKEN

    Orgasme therapeute en spreiding partner van God SS uit Hasselt, is Goedele Liekens de ideale persoon geweest die Vlaanderen tegen klippen en bergen leerde ‘vrijen’.

    Haar ‘sparring partner’ ofte beter gezegd, haar ‘mentor’, overleefde dat avontuur niet. Hij ging als slot van rekening troost zoeken bij de vissen in het Albertkanaal. Daarna werd er niets meer van hem gehoord…..

    *

    Wat Het Gouden Kalf van Mozes in dit verhaal is komen doen, vraagt U zich af?

    Wel. Toen volgens de Bijbel de Profeet Mozes na een langdurig verblijf boven in de bergen met de 2 stenen tafgelen waarop de 10 Geboden Gods gebrandmerkt stonden van de berg afdaalde, vond hij een andere wereld terug. Die had het leven in ‘de vreze Gods’ vervangen dooreen afgodenbeeld in goud, voorstellende een nuchter kalf, toen ook al zinnebeeld van een achterlijke ingesteldheid, louter gericht op tijdelijk genot. Geld, Ontucht, Eten, Drinken, Plezier, Vermaak, Oppervlakkigheid.

    Bij het zien van die joelende en dansende bende zatteriken rond dat Gouden Kalf, smeet Mozes hen vol afschuw de 2 Stenen Tafelen vol afschuw van boven naar beneden naar het hoofd…

    Einde verhaal.

    Hoe het ooit weer goed kwam met dat Godsvolk en met het Christendom, weten we maar al te wel. De feiten liegen er niet om. En daarom is de Leer van De Zachtmoedige nog altijd Kop van Jut van alle Slinxen ter wereld….

    *

    ‘Alles met mate’, zei de kleermaker en hij sloeg zijn vrouw met de stokmeter…

     

    (Hemelreiker)

     

     

    26-10-2017, 09:11 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4310

    OP DE IJTKIJK

     

    *

    Voor wie het nog niet wist of her AL vergeten zou zijn, ondergetekende is oud-student van het Bisschoppelijk College Sint Vincentius-Ieper, waar hij in de vroege jaren ‘50 ondermeer kennis maakte met de Socialistische Senator Dr. Aug. Vermeylen. Onze leraren toen waren allemaal jonge ‘Herders” die ik hier gaarne de Eretitel van ‘Kleine Onderpastoors van te Lande’ meegeef. Nederige wroeters in ‘De Wijngaard des Heren’, met blik op het ware Leven zoals het us. Zij waren inderdaad niet te beroerd om alle omstandigheden de Vlaamse Kaart te trekken. Zij waren a.h.w. ‘De Stem van Het Volk’…..

    Helaas, de belgicistiche Kerkelijke Overheid was:is onbekwaam gebleken om in hun opvolging te voorzien. Zodat onze materialistische jeugd met de gebakken peren (seks en drugs) is blijven zitten.

    Wat ’n ideale Opvoeders toch in onze tijd! In een Katholiek College het goede in het vermaledijde Socialisme te onderwijzen…. Wijlen Hugo Verriest, Oud-Principaal, moet zich ontgoocheld in zijn graf hebben omgedraaid, toen jaren later een andere ooud-leerling, een zekere Yves Leterme, het via alle soorten Tsjeven-trucs tot ‘Premier’ van Coburgia had weten te brengen. Vandaag echter is die helemaal van het toneel verdwenen…

    Ach ja! Waar is der Oud’ren fierheid nu gevaren?!

    Want pas op! Dit ‘Europa’ is niet de formule die Aug. Vermeylen ooit voorstond, want een monster geschoeid op de leest (de geest?) van het Nazisme. Die alle andere meningen verbiedt. Dat is namelijk wat ook gebeurt tussen Madrid en Barcelona: er wordt niet geduld uit de pas te lopen. De parade-pas van wijlen Benito Mussolini komt er weer aanç Vast in ‘ gelid, klaar om opnieuw ‘gegen Engeland zu fahren’….En de Burger. Hoofd buigen en zich de naad uit de broek werken om hùn denkwereld te kunnen realiseren.

    *

    BRIEF AAN AKEXABSDER dE CROO

     

    Nogal laat geschokt Mijnheer de platbroek,

     

    Ik meen mij te herinneren dat gij een libe

    aal zijt en dat gij derhalve het begrip ‘vrijheid’ hoog in uw vaandel zoudt moeten schrijven. Sta mij toe dat ik zo ‘vrij’ ben daar enige bedenkingen bij te maken naar aanleiding van het referendum van vorige zondag in Catalonië.

    In die regio van Spanje gist al lang het

    democratische verlangen van de bevolking om zich voor eens en voorgoed uit te spreken over de mogelijke onafhankelijkheid van het moeder-/vaderland. Catalaanse voor- en tegenstanders van zo’n referendum waren het erover eens dat dat maar eens moest gebeuren, om te zien wat nu de echte volkswil was. Aldus geschiedde en de autonome Catalaanse regering trof alle mogelijke voorbereidingen om dat proces in gang te zetten. De Spaanse regering – die van ouds her een bijzonder slechte reputatie heeft in de omgang met het autonomiestreven van haar regio’s – schoot in een kramp en beloofde alles te zullen doen om dat referendum niet alleen ongeldig te verklaren, maar het ook manu militari te verhinderen.

    En dat gebeurde ook. Dagen van tevoren

    begon de intimidatie. Door de regionale politie onder het bevel van de Spaanse paramilitaire Guardia Civil te plaatsen, door de stemlokalen te verzegelen, stemurnen en stembrieven in beslag te nemen, en door tal van mensen die enige verantwoordelijkheid droegen, aan te houden. Op zondag zagen we wat niemand in het moderne en democratische Europa nog ooit voor mogelijk had gehouden: burgers van alle leeftijden die ondanks alle intimidaties vreedzaam naar de nog beschikbare stemlokalen trokken, werden ongenadig aangepakt met veel bloed, harde klappen en arrestaties, en zelfs rubberkogels. Het leek wel een nieuwe ‘Bloody Sunday’, onzaliger gedachtenis...

    Tot zondag was het oorverdovend stil en

    werd heel de problematiek afgedaan als ‘een interne Spaanse kwestie’. Geen enkele Europese regering trok haar mond open. Superdemocraten als de onverkozen EU-clan rond Juncker en Tusk, die anders altijd met het vingertje staan te kijven, waren in geen velden

    te bespeuren. Toen in de loop van de avond de ernst van de machtsgreep onder leiding van de Spaanse premier Rajoy bleek, kon men niet anders dan dat geweld te veroordelen. Uw vriend en premier was zowat de eerste regeringsleider die dit deed. De aanwezigheid in zijn regering van een Vlaams-nationale partij die meer dan geïnteresseerd is in de gebeurtenissen in Catalonië, zal daar niet vreemd aan zijn. Daarop volgden veroordelingen van het geweld door alle Vlaamse partijen, de ene al wat schoorvoetender dan de andere. Degenen die anders vanaf minuut één elke aanslag op de democratie, de mensenrechten en ‘de wil van het volk’ ergens ver in de wereld krachtig bekampen, moest men bij wijze van spreken in de rug duwen om toch maar iets te zeggen...

    En dan was het uw beurt om te spreken.

     

    En ja hoor, heel obligaat kwaamt gij het geweld veroordelen. Maar tegelijk debiteerde gij dat ‘dolgedraaid nationalisme langs beide kanten niets oplost en enkel leidt tot de onmogelijkheid om rond te tafel te gaan zitten, terwijl enkel daar stappen kunnen worden gezet’.

     

    Hallo, mijnheer de platbroek?! Waarom komt gij daar pas mee af nadat er zich erge feiten hebben voorgedaan? Met andere woorden: waarom hebt gij, toen iedereen zag aankomen wat ging gebeuren, niet onmiddelijk aan de noodrem getrokken en voor dialoog gepleit? En dolgedraaid nationalisme?

    Dat zou het zijn geweest moesten de Catalanen zich revolutionair hebben gedragen en opgeroepen hebben tot geweld. Maar zoals gezegd, zijn er Catalanen van diverse strekkingen die gewoon hun democratisch recht wilden gebruiken om hun mening eens te zeggen. Dat is toch gebruik maken van die ‘vrijheid’ waarover gij en uw partijleden het altijd zo graag hebben? Wat is dan het probleem? Gij schijnt niet te weten dat de Catalanen al jaren proberen een dialoog te organiseren met Spanje, precies omdat die roep om onafhankelijkheid steeds luider wordt en uit het volk zelf komt, ook omdat dat volk

    zijn geschiedenis kent en herhaling daar

    van wil voorkomen, én in vrede wil samen

    leven met zijn ‘nieuwe buren’. Daar kan toch niets mis mee zijn?! Vrije, democratische volkeren die hun eigen weg zoeken en leiders die de mening van hun volk vragen, zo dolgedraaid lijkt mij dat niet. Dat is eerder iets voor degenen die bij de wapenstok en bruut geweld zweren.

     

    Overgenomen bij ‘t Pallieteerke

    *

    NADER BEKEKEN

    *

    U heeft in dit artikel waarschijnlijk de hand herkend van de Meester, de Heer K Van Camp, opiniërend hoofdredacteur (!) van ’t Pallieterke.   Die is, naar mijn bescheiden mening, een der hoofdfiguren van ‘dat Volk dat ooit bestaan heeft en dat nu, naar het woord van Priester-Dichter Cyriel Verschaeve, moet herleven’.

    De tijden zijn er rijp voor. De oude politieke kaste van zogezegde ‘Christelijke’ of ‘Sociaal Democratische strekking heeft afgedaan. Wegens het Land naar de vaantjes geregeerd. Om voor altijd tot de ‘Geschiedenis’ te gaan behoren, die van volk(mis)sleiders tot graaiers in de Staatskas zij verorden.

    Wij Vlamingen onderhouden inderdaad zowat 10 ‘regeringen’ met allemaal hele zwermen ‘ministers’ en alle soorten hovaardigheidsbekleders die alleen omwille van zichzelf bestaan. Liefst ZES officiële ‘regeringen’ met evenveel ‘Parlementen’ die alleen maar vergaderen om toch ergens mee bezig te zijn. Hub bedoeling is in wezen een Winstgevende Vereniging Zonder Doel.

    Tijd dat de beloofde ‘Verandering’ er zit aan te komen!

    (Hemelreiker)

     

     

     

     





    26-10-2017, 06:21 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    25-10-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4309

    OP DE IJTKIJK

    *

    Franse politie vreest dat terroristen treinen willen laten ontsporen

    *

    Na een verontrustende publicatie in een jihadistisch tijdschrift gaan de Franse ordediensten meer aandacht besteden aan mogelijke terreurplannen die te maken hebben met sabotage van treinen. Dat blijkt uit een vertrouwelijk document dat de Franse krant ‘Le Parisien’ wist te bemachtigen.

     

    Omdat de veiligheidsmaatregelen op luchthavens de voorbije jaren strenger geworden zijn, veranderen de terroristen het geweer van schouder. In de meest recente publicatie van Inspire, het Engelstalige magazine van terreurorganisatie Al-Qaeda, stond een artikel waarin militanten uitleg kregen over de verschillende manieren waarop ze een trein kunnen laten ontsporen en zo veel mogelijk slachtoffers maken.

     

    Op basis van dat artikel heeft de algemene directie van de Franse nationale politie haar troepen nu opgeroepen ‘om bijzondere aandacht’ te schenken aan alle mogelijke vormen van sabotage van de spoorwegen. Dat blijkt uit een zeven pagina’s tellende - vertrouwelijke - nota, aldus Le Parisien.

     

    De nota benadrukt enkele ‘verontrustende aspecten uit de islamistische propaganda van de voorbije drie maanden’. Het gaat onder meer om de tutorials om bommen te maken en om de veelvuldige oproepen tot aanslagen van zogeheten lone wolves. Die laatsten worden daarbij aangespoord om ‘treinen te laten ontsporen, bosbranden te starten en voedsel te vergiftigen'. In het document bevestigen de hoogste autoriteiten van het land ook nog eens dat de ‘alertheid’ voor dergelijke aanslagen ‘extreem hoog’ moet blijven.

     

    Scholen en universiteiten onder bewaking

     

    Een van de absolute prioriteiten voor de ordediensten: meer waakzaamheid op het spoorwegennetwerk, extra bewaking voor scholen en universiteiten en het opsporen van diefstallen van ‘potentieel gevaarlijke producten’.

     

    Logischerwijze wordt er ook extra aandacht gevraagd voor toeristische trekpleisters. Dit weekend zijn het de Europese Dagen voor Cultureel Erfgoed, een gebeurtenis die vorig jaar ruim twaalf miljoen bezoekers lokte. ‘Ons erfgoed is een symbool voor de westerse manier van leven en dus een mogelijk doelwit’, besluit de nota.

    Bron: http://www.standaard.be/cnt/dmf20170916_03076517

     

    *

    NADER BEKEKEN

    *

    Met een schuine blik op de officiële Duitse historici bloklettert ‘tSCHEDT hierboven mijn voorheen uitgesproken mening over die 3de Duitse Poging om Europa en de hele wereld te domineren. Vorige 2 keer was dat met behulp van wapens, nu is het met de medeplichtigheid van de woestijn-kontheffees die dank zij weeral de Duitse Kanselier, onze beschaafde wereld met miljoenen zijn binnengedrongen.

    Frankrijk, ooit ‘La fille ainée de L’Église’ genoemd, maar later na de Revolutie van 1789 de bakermat werd van de ‘Laïcité’ is van de historische erfvijand Duitsland, nu hun dierbaarste bondgenoot geworden. Of hebben die zich neergelegd bij de suprematie van het Germaanse ‘r  s’? Die 2 wereldoorlogen zijn dus ‘omsonst’ geweest voor wat betreft het eigendomsrecht op den Elzas en op Lotharingen…

    Macroni en Märkelina, twee handen op één buik onder hetzelfde laken als het erop aankomt hun eigen Landen, hun eigen Volkeren te verkopen aan de islam.

    Doch het verzet groeit. Zij het met mondjesmaat. En voor zover het van Overheidswege getolereerd wordt.

    Zo laat alles voorzien, dat er binnenkort weer ‘n soort ‘Progrom’ komt, waarbij zoals in de Jaren’3O, de tegenstanders (voor hun eigen goed: Schitzhaft) worden opgepakt en veilig weggeborgen in daartoe aangelegde ‘werkkampen’…..

    De Berliner vangarmen als van een reusachtige poliep versmachten van uit Bruxellabad beetje bij beeetje de kleine natie-staren om hun nationale bevoegdheden naar zich toe te trekken. Het geld-beheer dat steaks naar ‘Europa’ gaat is daar het beste voorbeeld van.

    Via Bruxellabad leidt Berlijn de dans, en doet de ganse wereld dansen op die maat. Post mortem echter is het Hitler die triomfeert op Churchill en de Vrije Wereld.

    (Hemelreiker)

     

     

     

    25-10-2017, 07:29 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    24-10-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4300

    OP DE IJTKIJK

    *

    Mededeling vanwege De Eenmans-Redactie, maar toch zonder noemenswaardige tegenspraak besloten met Algemeenheid van Stemmen: Zowel innerlijke als uiterlijke.

    U leest hieronder een achterhaalde impressie van een soort politieke moord op de Burgemeester, neen, voorlopig niet die van de Koekenstad, mar van Moeskroen.

    Moeskroen is nu Moucron, de zoveelste aan West-Vlaanderen ontstolen morzel grond. De Rue Mateoti uit mijn kinderjaren hoeft dus niet eens meer ver-vlaamst te worden….

    Lees dit stukje als een der laatste stuiptrekkingen van de Italiaanse ‘alias’ van ondergetekende, want de nieuwe is in de maak. En geloof me vrij: deze geboorte zal echt geen negen maanden aanslepen. Alleen tot bvb. deze prachtige na-zomer voorbij zal zijn en de herfstkoude mij uit mijn tuin wegpest. Zoals vandaag.

    Neemt niet weg dat de actualiteit beetje bij beetje zal ingehaald worden, aan de hand van bijeen gesprokkelde uitdagingen die mij al die tijd voor de voeten liepen.

    JaJa, lijk den Ouden Latousse: ‘En effet : Je sème à tout vent’

    Om het even van waar de wind komt, ik moet m’n zegje kunnen doen…

    *

    Ze vallen als vliegen, die polletiekers, van klein tot groot.. Van braaf tot stout. De ene (Cruuella OnkeLinX van de Parti Scadale) omdat het misschien te warm werd onder haar voeten (?), en de andere omdat die veel te goed was om op deze wereld te mogen blijven rondlopen.(Alfred Gadenne, CdH-burgemeester van Moeskroen). ’Moucron’, voor de Walekoppen).

    Aan de vaandelvlucht van Laurette Mitraillette zal er wel nog ’n staartje aan gebreid worden, want dat mens heeft (langs vaders kant –Moeder was ’n Marokkaanse herbergmeid) ), zoals we allemaal ons nog wel herinneren, een nogal scabreus verleden als opportunisten achter zich. Er zijn namelijk tijdens de Duitse bezetting ‘collaborateurs’ geweest uit berekening, zoals bijvoorbeeld de oorlogsburgemeester van Jeuk (Limburg), en collaborateurs uit uit Vlaams bewustzijn om met de hulp van dat (weel heel speciaal) ‘broedervolk’ vlugger de onafhankelijkheid te verweren. De eerste (vulgaire) soort kwam er van af met enkele jaren ‘hechteniskamp’, veel of weinig, maar de tweede soort werd voor de eeuwigheid ofwel gebroodroofd, naast met wortel en tak door de Belgische Staat uitgemoord. Letterlijk dan. Bij vonnis van de Krijgsraad. Al--dan-niet gerechtvaardigd. Zonder onderscheid noch compassie Voor de lopen van het vuurpeloton van 11 rijkswachtgeweren gebracht.

    En neen, de DSU bestond toen nog niet.

     

    Desnoods, wijl ze doodziek waren, stevig vastgebonden op een stoel die door 2 cipiers werd gedragen tot tegen de executie-paal. (Dr August Borms). Of zoals Leo Vindevogel, oorlogsburgemeester van Rose, onschuldig ter dood veroordeeld op basis van valse verklaringen door een CVP-tegenstander. Die jaren later op z’n sterfbed bekentenissen aflegde. Ook omdat de Voorzitter van het Krijgshof die dag juist het berucht had binnen gekregen dat diens zoon in de Duitse kampen was omgekomen. Hij beval de executie voor de volgende morgen. De vrienden van Vindevogel hadden zeer vlug een gratie-verzoek aan de Prins-Regent gevraagd en gekregen, maar die had de nacht daarvoor te lang gewallebakt om dat gratie-bevel te ondertekenen, zode de executie al was uitgevoerd, toen het document arriveerde op de bestemming.

    Laten wij hen gedenken, want het waren de besten onzer Broeders.!!!!

    *

    Dat in Moeskoren Alfred Gadenne door een 18-jarige jongeman uit wreek de keel werd overgesneden , zou, gezien diens zeer vlug bekend gemaakte motieven wel juist kunnen zijn. Maar die motieven lagen daar al, open en bloot, nog voor de dader bekend was…. Merkwaardige uitleg, naar mijn mening, té simpel om aan de kiekens te geven.

    Een burgemeester ontslaat een stadsbediende, die stapt later (?) daardoor ‘uit het leven’ en nog ‘ns 2 jaar later vermoordt diens zoon op zijn beurt de ‘dader’ op een laffe manier en in den donkere aan de poort van het oude kerkhof. Dat trouwens vlak onder de hand ligt.

     

    Wis en waarachtig: moest het zo triestig niet zijn, we zouden het een spannend verhaal voor ’n nieuwe Witse-verhaal vinden. Zo in de zin van ‘in-goede en brave huisvader-burgervader wordt vermoord in ongezonde vrouwenaffaire en een onschuldige derde (de zoon van) neemt ter voorkoming van verder onheil, alle schuld op hem. Tot Witse, dank zij zijn goede speurdersneus, achter de naakte waarheid komt.

    Het Happy End zien we in het Tweede Deel, volgende zondag

    *

    Ja, Ma, ik weet het. Al die zaken hebben met elkaar niets te zien. Ze kwamen bij mij slechts ‘in the pucture’ door de schijn van ongelofelijke en in volle snelheid gedwongen schwung. Enerzijds de ratten die het zinkend schip met veel tam-tam verlaten, en anderzijds de paniek-voetbal om te proberen een nationaal schandaal in de doofpot te stoppen.

    Het is toch nooit ’n publicitaire stunt om de CdH in Moucron, dat stukje ons ontstolen Vlaams grondgebied , in de komende verkiezingsstrijd in ‘pole position’ te brengen?!!!!

    *

    Burgemeester Moeskroen vermoord met mes op kerkhof, verdachte opgepakt

    *

     

    Alfred Gadenne is maandagavond vermoord met een mes op de begraafplaats van Lowingen, een deelgemeente van Moeskroen. De 71-jarige burgemeester werd er de keel overgesneden. Er werd een verdachte opgepakt, zegt de procureur des konings Christian Henry. Die heeft ondertussen bekend dat hij betrokken is. CdH-voorzitter Benoît Lutgen is afgelopen nacht naar Moeskroen gegaan, enkele uren nadat hij het overlijden van Gadenne vernomen had.

    Gadenne begaf zich zoals elke avond naar de begraafplaats, aan de overkant van zijn woonplaats om er de poort te sluiten. Daar werd hij door een gewapende man opgewacht, aangevallen en om het leven gebracht, zegt de procureur van Bergen-Doornik. "Rond 19.50 uur kreeg de brandweer van Moeskroen een anonieme oproep binnen dat iemand was gedood op de begraafplaats van Lowingen. De politie van Moeskroen ging daarop ter plaatse en vond het lijk", zei Henry.

     

    Wachten op advocaat

    De verdachte werd opgepakt. Het is nu wachten op een advocaat vooraleer de onderzoeksrechter hem kan ondervragen, gaf de procureur nog mee. In de loop van de dag zal de verdachte voor de onderzoeksrechter komen. Volgens zender Notélé zou de dader een 18-jarige jongere zijn die uit wraak handelde omdat zijn vader twee jaar geleden door de burgemeester ontslagen werd. Dit is evenwel niet bevestigd door het gerecht.

     

    Het is al het derde overlijden van een politieke reus in de Henegouwse stad. Drie jaar geleden overleed Damien Yzerbyt (cdH) na een zware ziekte, een jaar later stapte Jean-Pierre Detremmerie (cdH) uit het leven. Gadenne was sinds 2006 burgemeester van het stadje in de Vlaams-Waalse grensstreek.

    Politieke wereld reageert geschokt

    CDH-voorzitter Benoit Lutgen reageert op Twitter geschokt op het overlijden van zijn trouwe partijgenoot. "Mijn verdriet is immens", schrijft hij. "Ik druk mijn medeleven uit aan zijn naasten." Jean-Marc Nollet, de fractieleider van Ecolo-Groen, reageerde vol ongeloof. "Met verstomming geslagen. Hij was een man van de dialoog, met een groot hart", klinkt het.

    De dood van Alfred Gadenne heeft heel wat verontwaardiging veroorzaakt in de politieke wereld. De burgemeester van Moeskroen, de baas van de stad sinds 2006, was lid van cdH, de hoek van waaruit ook de meest geschokte reacties komen.

     

    Waals minister voor cdH René Collin verwees naar de eenvoud waarmee Gadenne leefde. "Moeskroen treurt om een burgemeester die het voorbeeld van eenvoud en toewijding was."

    Premier Charles Michel (MR) liet eveneens op twitter verstaan dat hij "geschrokken" is door het "brutaal overlijden" van Gadenne. Een gevoel dat over alle partijgrenzen werd gedeeld. De burgemeester van Charleroi Paul Magnette (PS) is "geschokt" door de "moord op de burgemeester van Moeskroen Alfred Gadenne". Zijn voorzitter Elio Di Rupo, eveneens collega-burgemeester van Bergen, verneemt "met gruwel" de gebeurtenissen in Moeskroen en wenst aan Gadennes "familie, vrienden en de Moeskroenenaren" zijn "diepste medeleven" over te maken.

     

    Ook in Rijsel, aan de andere kant van de Frans-Belgische grens, kroop burgemeester Martine Aubry in haar Twitterpen om haar ongeloof over de "gruwelijke" gebeurtenissen in Moeskroen uit te drukken.

    De gruwel in Moeskroen laat overigens ook de Vlaamse politici niet onberoerd. Vincent van Quickenborne, burgemeester van buurgemeente Kortrijk, laat weten dat "Kortrijk in shock is. Alfred Gadenne was architect van ons goed nabuurschap. Hij bewees dat samenwerken over de taalgrens kan. Merci Alfred", plaatste de liberaal op Twitter. CD&V-voorzitter Wouter Beke spreekt van een "verschrikkelijk verhaal". "Verschrikkelijk" is ook wat Gwendolyn Rutten van Open Vld vindt van het overlijden van Gadenne.

    Bron https://www.demorgen.be/binnenland/burgemeester-moeskroen-vermoord-met-mes-op-kerkhof-verdachte-opgepakt-b0e73a55/?utm_campaign=newsletter&utm_medium=email&utm_userid=&utm_source=demorgen&utm_content=ochtend&ctm_ctid=4f30da1e1da77d62459839b653135f7a

    *

    NADER BEKEKEN

    *

    West-Vlaamse slachthuizen voor de tweede maal in korte tijd aangeklaagd en verzegeld wegens… dierenmishandeling.

    Juist. De ‘Groenen’ scoren ’n punt. Al moet ik toch zeggen, dat slachthuizen bij definitie een… beestenboel zijn.

    (Hemelreiker)

     

     

     

     







    24-10-2017, 14:55 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4307

    OP DE IJTKIJK

     

    *

    Na 15 jaar als twee kleine Hannibals aan de overkant der Alpen te hebben doorgebracht (waar heden ten dage net detzelfde idee gist in Lombardije-Veneto als in Catalonië en ook en vooral in Vlaanderen), laat de poremonnee het niet langer toe daar als twee Pallieters te profiteren van het leven. U kunt dat evengoed HEiMWEE noemen, wat heel wat bij ‘Het Publiek’ romantischer zou overkomen. Maar…

    Van het appeltje voor de dorst rest, naast ons armoedig pensioentje, alleen nog de schil. Maar die is al even verrimpeld als de rekeninghouders zelf….

    *

    NADER BEKEKEN

    *

    Alea jacta est….

    Ondergetekende is wel niet zo hoog geladderd als de Antwerpse Burgemeester met al zijn Latijnse spreuken, maar als het op daadwerkelijk weven aankomt heeft hij geleerd kort op de bal te spelen. Zelfs al moest ‘De Reus’ van Dendermonde ons uiteindelijk leiden naar de elitaire onderbroek van alweer ’n Koning- Coburger.

    Ik zie nu tenandere als een veropenbaring, dagelijks op de Gewestelijke TV: dat West-Vlaanderen door hard werken, de kroon spant. En dat er dus geen schoner kroon bestaat dan eigen schoon.

    Alle oude boeken toe. Andere boeken open.

    ---

    Alle gekheid op ’n stokje!

    Onderhavige primeur-publicatie is gewoon bedoeld als mededeling dat ondergetekende met have, goed, vrouwn hond en inboedel, terug in het mooie Land der Vaad’ren is terug gekomen. Waar mijn Wederhelft het stulpje waar wij wonen, meteen omgedoopt heeft tot Het Hemelrijk-ske.

    Denk daarbij aan een landelijk gehuchtje in St Jan-bij-Ieper tussen Langemark en Pilkem, aan de horizon aangevleid tegen de herrezen machtige torens uit een ver verleden.

    Ach, dat ‘Hemelrijkse’, waar ik als kind zo dikwijls naartoe mocht. Met ons Ma, op de fiets, den boer op…

    Met een beetje verbeelding doet dit denken, niet aan een ‘rijk’ (wel het tegendeel), maar aan iemand die reikt naar omhoog. En daarin (in die poging) volhardt.

    Om het met de woorden van De Meester te zeggen:

    Ik jeune mij daarin als ik een liedeke kan dichten. Ik jeune mij daaran, als ik dat liedeken kan.

    (Hemelreiker)

    24-10-2017, 11:38 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    23-10-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4289

    *

    INHOUD:  SEHNSUCHT NACH DER HEIMAT: de leesgierige lezer weet waarschijnlijk meer dan goed genoeg, dat ‘Digitalia’ en alias is die teruggaat tot 2002, zijnde het jaar dat ondergetekende met have, goed en vrouw met de 3 herdershonden aan een 15-jarig verblijf in ‘Het Land waar de citroenen bloeien’, begon. Niet alleen verdampten daar stilaan zowel de private als de beroepszorgen van het verleden, maar aan het zalig nietsdoen kwam maar geen einde. Zon, blauwe lucht, sprookjesavonden aan de oevers van het bergmeer, geen gejaag en vooral: geen gezaag meer. Kortom: het leven was er even zalig als het plattelandsleven daar. Zalign verrijkend, en vooral wat betreft dfe levensduurte, erg goedkoop. Want Italië (Lazio, de boerenbuiten) is in wezen een ver-armd land, een enclave tussen de Toscaanse welvaart en de eeuwenoude Romeinse cultuur, met telkens ’n uitloper voor wie de natuur en vooral de rustige zekerheid wil respecteren.

    Zelfs de kosten van contact houden met het thuisland vielen binnen ons (eerder benepen) budget, dank aan de doorbraak van de digitale communicatie. U moet weten, dat wij bij toeval (en da            nk zij het Assisi van Sint Franciscus) daar terecht waren gekomen. Maar de hoofdreden was, is en zal altijd blijven het Brussels politiek gepruts aan de Wet op de Ruimtelijke Wanordeling. Renoveren op onze waardevolle paar morzels vaderlandse grond in de Vlaamse Ardennen werd er op Hitleriaanse wijze verboten door de Regering Martens, DeHaene & C° (met o.a. de afbraak specialist SS uit Ha-ha-ha-sselt). Wat neerkwam op diefstal van ons appeltje tegen de dorst …. Bouwgrond werd bij Wet met één pennentrek ineens terug ‘Landbouwgrond’ verklaard, om ‘aan de natuur terug te geven wat noeste arbeid in vele honderden jaren had verwezenlijkt. Smijten met geld dus, wat een vaste gewoonte is trouwens van het Linxe en Centrum-Linxe gedachtengoed. Vooral als dat gebeurt met de financiële midelen van Honoré Gepluimd…

    U herinnert het U nog? Eigendom = diefstal, dat was en blijft de leuze van dat soort graai-piolitici.

    Maar gelukkig, is Düren een te mooie stad om te blijven duren. ’t Kan verkeren, zei ooit Bredero.

    Met dank aan Mevr. Mandoline Rutten van de VLD voor de suggestie, wordt, nu we terug in het land zijn en dat die dingen ondertussen openlijk mogen benoemd worden,    eerstdaags de schuldigen ter verantwoording geroepen.

    Met alle Chinezen, maar niet met den dezen…. Dat soort schavuiten dient op hun beurt tot de bedelsttaf worden gedwongen.

    Maar dit terloops, omdat het past in de uitleg voor het gebruikte alias van Digitalia. Telefoneren of brieven schrijven werd ineens spotgoedkoop. Ineens werd er draadloze internetverbinding voorzien. Het GSM-netwerk was kort voordien ook al ingericht. De veramde landbouwstreek met alleen maar olijfgaarden en sporadisch enkele wijngaanden voor privé-gebruik, kon samen met de weinige buitenlanders de eerste stappen zetten in de digitale wereld.

    *

    Al die tijd hadden we daar, welwiswaar in spreekwoordelijk ‘kleinste plaatsje in huis’ voortdurend en al die jaren on-onderbroken gezelschap van dat kleine wonderboekje uit het verre West-Vlaanderen. Was dat even genieten, zeg! Toevallige landgenoten, vrienden en familie keken soms raar op, toe, ee, van hen zich even die de af te zonderen, en van achter de gesloten deur ’n luide schaterlach weerklonk. De uitleg werd rap begrepen en ‘t MANNEKE had er waarschijnlijk weder ’n paar abonnees bij…

    Het ogenblik is nu ongeveer aangebroken, om niet alleen om afscheid te nemen van die vaderlandloze ‘Digitalia’, en om de fakkel door te geven aan een nieuwe ‘alias’ die nog moet bedacht worden.

    U merkt meteen ook aan onderstaande publiciteit, dat dankbaarheid een kruidje is dat ook in mijn nieuw tuintje past. Naast de boterblomen, de klaprozen en de’ beeksla’ van G. Gezelle (de pisse-of paardenbloem) die wij toch 15 jaar lang hadden moeten missen

    Wat ik zeer persoonlijk erover denk? Dat voor ons het Mirakel van Sint Franciscus is uitgewerkt. Ginder was dat ’n Aards Paradijs. Hier is het een… Heemelrijk.

    *

     

    Van ridders en jonkvrouwen

    Mediabrief van de Orde van ‘t Manneke uit de Mane vzw

    nr. 17 – april 2017

    Weledele ridders en alleredelste jonkvrouwen,

     

    Ze zijn van plan om voor onze kust een apart weerbericht te fabriceren. Dat komt omdat aan de kust de zon schijnt als het in de rest van West-Vlaanderen en zeker in Brussel mollejoengen rint of stront met haakskes regent. Of misschien ook omgekeerd… In alle geval, we trekken met ’t Manneke tefête naar de kust, naar Oostende voor onze lentezitting.

    In afwachting heeft ’t Manneke weer nog een beetje recent nieuws uit de grote en schone Mannekesfamilie thopegesprokkeld.

     

    We wensen iedereen veel leesgenot en tot binnenkort.

    ‘t MANNEKE

     

    PS: Wie denkt iets te hebben voor opname in een volgende mediabrief, moet niet aarzelen: stuur het door via

    e-post naar: nom@telenet.be.

    *

     

     

     

    23-10-2017, 17:51 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!