MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    10-05-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.149 - HET DAGELIJKS BROOD CORRUPTIE OPZIJ ZETTEN DOOR ZELFBESTUUR IS KIEZEN VOOR EIGEN MEESTERS IN EIGEN LAND

    149 - HET DAGELIJKS BROOD

    *

    VOOR SLECHT ZIENDEN, GOED ZIENDEN, BLINDEN EN VOORAL VOOR ZIJ DIE ZIENDE BLIND ZIJN

    *

    Zondag 10 mei 2020

    *

    *

    Na enige dagen van bezinning ingevolge het doorworstelen van enkele LUISTERBOEKENN                  het volgende.

    Benut Uw Crowncork Vrije Tijd om bij Google van een paar ‘likes’ te genieten en zoek bij Jordan Peterson, een Canadese filosoof die werkelijk aan de lopende band nagels met koppen van zijn tong laat rollen. De man is werkelijk een kroonjuweel in de glorie van onze Westerse Beschaving. Of beter nog, druk hem Uw en mijjn dankbaarheid uit door zijn 2de boek te kopen, uit het Engels vertaald.

     2 REGELS VOOR HET LEVEN:

    Een remedie tegen chaos,

    Prometheus 2018,

    ISBN 9789044637809.

    *

    Ondertussen heeft de Koning van Marokko ook net stilgezeten. Via vrienden van mezelf liet deze het volgende weten, like it or not.

    Koning Mohammed VI vaardigt sancties uit tegen België door het Corona virus. Hij haalt hoogstwaarschijnlijk alle Marokkanen terug naar Marokko ! Dit heeft grote gevolgen voor geheel België welke niet te overzien zijn: Radicale leegloop van de partijen SPA en Groen, deze partijen worden     hierdoor hoogstwaarschijnlijk volgende week al opgedoekt.      Verdere gevolgen:       Enorme daling criminaliteit!       Overschot sociale huurwoningen.     Explosieve daling uitkeringen.       Ontslaggolf bij het OCMW.       Ontslagscenario bij vele gemeenten op diverse afdelingen o.a.           uitkeringen, toeslagen en dubbele paspoorten..     Ongelofelijke metamorfose van het straatbeeld in Antwerpen,           Gent en Brussel en vele andere grote steden!   En niet te vergeten de pensioen leeftijd ineens terug naar 62 Jaar.       Kortom we zijn gewaarschuwd.


     *

     DE MORGENSTOND

    HEEFT GOUD IN DE MOND

    *

    IK PROBER AAN VOLKSVERHEFFING TE DOEN. NIET AAN VULGAIR CHAVINISME

    ALS ER AL IETS IETS MELDENSWAARD ZOU ZIJN , ZIT HET ONDERGESNEEUWD ONDER DE PROPAGANDISCHSHE LEUGENTAAL

    *

    DROL VAN DE VADERLANDSCHE BROL

    Nadat op deze blig eerst het Vaderaldnse Nieuws’ was weggevallen, is tot nader order, vanaf vandaag, ook dat ‘Vaderland’ zelf afgevoerd.

    Reden: samen met de C van Corona is er alleen nog de C vab Corruptie overgebleven. Om hierover meer te weten te komen, wordt verwezen naar Guvaal….Zelf ben ik ten eerste totaal onbevoegd in zaken die nog altijd verkeerdelijk SPORT worden genoemd, en secundo, hoe kan er in dit apenland ook maar iets bestaan dat niet zou stoelen op corruptie?

    Julius César had beter loeten weten toen hih dit land Belgio hette. Celgio had beter geweest. Want dan had het woord CORRUSPTIE niet meer te worden uitgevonden.

     

    Corruptio dus. Waqnt ook bij rotte vis begint het stinken bij de kop.

    Voor gezonde vis moeten er dus ofwel andere koppen komen, ofwel moet er worden overgeschakeld op een ander alternatief. Al dat donker onderwater-gedoe schept de gelegenheid voor de dief.

    Open lucht dan maar? Is dat niet nog veel gevaarlijker? Wegens geen voeling meer met de grond.

    Geen vissen geen vogels:

    Leeuwen dan maar?

    Er zal op den lange duur niets anders meer opzitten dan… zelfbestuur.

     

     

     

     

    10-05-2020, 19:16 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.241 – DOORBRAAK IJSBREKERS MAKEN GEEN RONDJES MAAR ZORGEN VOOR VRIJE DOORVAART

    241 - DOORBRAAK

                                   

        

    *

    Zondag 10 mei 2020

    *

    VOOR GESCHRIJFSEL

    *

     De furie Jasmijn Walldorf die hiernavolgend aan het woord komt, is, anders dan Urbanus, de dingen neerpent zoals ze zijn. Zelfs over haar eigen lijfblad DOORBRAAK.

    Verba volent, scripta manent.

    Dus wat zij zegt, iq niet neergepend op glad ijs.

    Doorbraak is niet Rechts, niet Links, maar net als een ijsbreker, Recht door Zee. Uiteraard met een kwetsbare stuurboord en een al even kwetsbare bakboord, wat had U anders gewild. Maar de steven wijst naar voor, zodat het achtereind wel moet volgen. Van Vlaams Belang, ’n tweede ijsbreker, is wel, dat er, anders dan op een bananenboot, altijd op de brug bekwaam Gezag het roer houdt.

    Een luim en een lach bovenop de ernst, en de dag is onverwoestbaar.

    Dus over naar de bron.

    Conner Rousseau wil van 1 mei ‘de dag van de leegaard’ maken

    *

    België Bananenrepubliek

    *

    https://doorbraak.be/conner-rousseau-wil-van-1-mei-de-dag-van-de-leegaard-maken/?utm_medium=push&utm_source=meldingen

    03/05/2020 Jasmijn Walldorf - Leestijd 4 minuten

    *

    Doorbraak heeft met de socialistische auteur Erik De Bruyn zijn anti-Vlaamse excuusguus gevonden. Alsof Doorbraak een excuus nodig heeft om te kunnen aantonen dat het niet 100% Vlaamsgezind is; alsof dat verwerpelijk zou zijn. Dat Doorbraak als medium ideologisch ‘polymorf’ is, kan ik vatten, want dat is de Vlaamse Beweging ook, of zou ze mijns inziens moeten zijn. Doorbraak is geboren als berichtenblad van de Vlaamse Volksbeweging.

    **

    Neen, ‘polymorf’ is niet hetzelfde als ‘getikt’

    *

    Spugen op je pamper en je legaat de nek omwringen om de schone schijn, is misschien goed om aanzien te verwerkelijken bij de big boys van de mediaclub, maar het is een sluipend gif voor je identiteit.

    Groene corona hypocrisie

    *

    Ze zal luid schreeuwen dat proeven op dieren verwerpelijk zijn en daarbij ostentatief zwaaien met haar dierenproefvrije roze-groene lippenstift.

     

    Paul Stoffels van farmabedrijf Johnson & Johnson kwam in De Afspraak haarfijn uitleggen hoe ze, via testen op dieren, een coronavaccin ontwikkelen. Ik dacht… owla, nu komt het…

    **

    pacha-mama, Meyrem Almaci,

    die ook aan tafel zat, zal Stoffels de huid vol schelden voor het leed dat hij dieren aandoet. Ze zal luid schreeuwen dat proeven op dieren verwerpelijk zijn en daarbij ostentatief zwaaien met haar dierenproefvrije roze-groene lippenstift. Ik dacht, morgen staan de kranten vol van reacties van Greenpeace, GAIA en Anuna De Wever. Woensdag zullen ze zich vervolgens met bloed besmeurd vastketenen aan de gebouwen van Johnson & Johnson. Maar neen, de hypocrisie en cognitieve dissonantie vierde hoogtij, Almaci knikte bevestigend en Greenpeace, GAIA en Anuna De Wever hulden zich in een oorverdovende stilte. Maar als straks een meikever dreigt te verdrinken of het paren van aardwormen verstoord wordt, dan springen ze met z’n allen luidruchtig op de barricades en schreeuwen ze moord en brand. Is er voor Groen nog politiek leven na de coronahypocrisie?

     

    Michael Moore liet de wereld in een doortastende reportage zien dat groene bewegingen wereldwijd in stilte verkracht worden door ‘groene’ zakkenvullende zakenmensen en ‘groene’ zakkenvullende politici. Hij deed minutieus uit de doeken hoe groenen zweven op CO2-wolken van bedrog en huichelarij. Maar ook hoe miljoenen groene subsidies besteed worden aan onrendabele poenige kortetermijnprojecten, zonder efficiënte wetenschappelijke onderbouw. Bij dit alles moet ik denken aan de woorden van Charles Dickens: ‘Alle goede dingen, die voor kwade doeleinden worden misbruikt, zijn erger dan die dingen, welke van nature slecht zijn.’

    Cat fight in smurfenland

     

    Ben je vergeten, Maggie, dat je voorzichtige wetenschappers voor drama-queens en angstprofeten verweet?

     

    Maggie De Block beschuldigde partijgenote Els Ampe er van om levensgevaarlijke uitspraken op Twitter los te laten. Dit is niet de pot die de ketel verwijt, maar een supercontainer die een jerrycan met de vinger wijst omdat ze vervuilende diesel vervoert. Is 63 miljoen mondmaskers verbranden, duizenden mensen naar coronabroeihaarden laten reizen, niet voldoende tests voorzien, geen voldoende beschermingskledij voorzien, de woonzorgcentra aan hun lot overlaten… dan niet levensgevaarlijk gebleken misschien? Ben je vergeten, Maggie, dat je voorzichtige wetenschappers voor drama-queens en angstprofeten verweet? Maggie, neem effen tien stappen achteruit en kijk in de spiegel vooraleer je partijgenoten steggelend onderuit haalt.

    Eigen strand eerst

     

    Els Ampe is een vrouw met ballen en een fikse portie gezond verstand. Als ze de voorzittersverkiezingen verliest, keert ze best terug naar haar geboortestad Oostende, want daar kan de burgemeester ballen en verstand gebruiken. Bart Tommelein pleit daar nog steeds voor een ‘dompas’   ̶ naar de Zuid-Afrikaanse apartheidspasjes. Hij twijfelt enkel nog of hij de toeristen zal markeren met een zeester, een schelpenbandje of een kwallenbeet.

     

    De kustburgemeesters zullen te kust en te keer zelfs beslissen of de kust veilig is. Dat is zowat het besluit van hun kakelconventie van afgelopen woensdag. Het kustburgemeesteroverleg was een kakofonie van meningen die klinkt als een symfonie van Babel. Als de Nationale Veiligheidsraad al onduidelijk was dan zeker zijn kustburgemeester het in het kwadraat. Nu komen ze na 11 mei terug samen en mogen ze elk hun plan van eigen-strand-eerstpolitiek komen toelichten aan sultan Carl Decaluwé.

    De dag van de leegaard

     

    Het ‘mateke’ wordt een maat voor niets

     

    Op 1 mei legt elke socialist een ei. Mateke Rousseau wil zijn ‘ei van columbus’ ook kwijt. Maar een ei dat wijzer wil zijn dan de kip, baart een uilskuiken dat mayonaise in de kop schift. Vanuit zijn buitenverblijf in Nieuwpoort jeremieert hij voor meer staat en meer solidariteit. Met andere woorden, bedrijven die een enorme bijdrage leverden aan de bestrijding van het coronavirus door te sluiten om hun arbeiders en de maatschappij te beschermen, moeten aan de galg. Conner Rousseau zal, nadat bedrijven knockout geslagen werden door de lockdown, hen bedanken voor die inspanningen door ze te nationaliseren en de winsten te verdelen onder de hangmatsocialisten die thuis dagdievend de Internationale neuriën. Het ‘mateke’ wordt een maat voor niets en het land een nietsland, of hoe de dag van de arbeid, de dag van leegaard wordt.

     

    NA GESCHRIJFSEL

    *

    Na deze welgemikte schoten laten we het doelwit best even tot zichzelf komen. Reculer pour meux arraquer, luidt zoiets in ’t Fransoos. Wij zouden zeggen ‘Voeten vaster in de klei’ en geen duimbreed wijken. Dan loopt de aanval als vanzelf te pletter.

     

    Maar dit terzijde. Want bij deze wil ik mijn verwondering uitdrukken, dat er rond het Vlaams Belang als beleidspartij op politiek vlak totaal niets gebeurt. De Mr, en dus indirect en weggedoken achter het horkje, konkelfoest de PS haar snode plannen. Morrend volk over de hele Vlaamse lijn, Gi-Groen grijnst; Rood-Groen viert Luiaardsdag, de Mankepoot gaat – gemuilkorfd- op koningsbezoek, de fabrieken herpakken, de burger mag op bubbel-maat bij elkaar komen, het Internet staat roodgloeiend, en Tommeke blijft maar zwijgen.

    Reculer pour meix attaquer? M’n voeten, Gérard ! IJzer wordt gesmeed binst het heet is. Eenmaal afgekoeld, zal het zijn vroegere vorm weer aannemen. Blijft de slavernij dus verder duren en is alle moeite van deze en vorige generaties tevergeefs geweest.

    Nu of nooit, dreigt dus NOOT te worden. Wachten op de eerstvolgende grondwettelijke verkiezingen van 2024 is erger dan wachten op Godot.

    Kom bijeen, zoek a.h.w. Het Rijks Gods, door een eigen Regering te vormen en de rest zal U worden toegeworpen.

       

     

     



    10-05-2020, 16:55 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.148 - HET DAGELIJKS BROOD VIA NOODUITGANG ÉÉN NAAR DE HERINNERING AAN DE GRUWELEN VAN 10 MEI 1940 TENIET GEDAAN DOOR EEN JONGE PUPPIE

    148 - HET DAGELIJKS BROOD

     

    *

    VOOR SLECHT ZIENDEN, GOED ZIENDEN, BLINDEN EN VOORAL VOOR ZIJ DIE ZIENDE BLIND ZIJN

    *

    Dinsdag 5 mei 2020


    *

    DE MORGENSTOND

    HEEFT GOUD IN DE MOND

    *

    Over naar ’t échte Guvaalke’ Lichtpunt v/d Dag..

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/ .

    *

    CORONA-EXIT, STAP 1

     

    en zullen naar schatting zo’n 100.000 werknemers die zes tot zeven weken technische werkloos waren, weer aan de slag kunnen…/… en dat onze verantwoordelijke overheden wat meer zullen doen dan achter de feiten aan te lopen…

    Tot zover deze nieuwe portie sprankelende inspiratie van de hand van de Meester. Laten we ons dus vooral niet tegenhouden om hierop door te gaan…

    *

    SPEAKERS CORNER

     

    Ja, we schrijven dezer dagen allemaal woorden met draagkracht in de Geschiedenis van deze generatie. Na de Brexit de Cowid Shit.

     

    Gevolgd door het ineen stuiken van

    Natie Staten en Staten Naties.

    Lood om oud ijzer.

    Wat echter nog waarder is dan waar in het begrip EXIT zijn al die elkaar overklassende Overheden, die hinkend en stinkend de feiten al maar door achterna hollen.

    Roepend en bezwerend dat zij het weer eens niet hadden zien aankomen. Net als die andere keer, toen zij er alles aan deden om in al die arme landen zogezegd ‘burgeroorlogen‘ te promoten die lawines aan gelukzoekers veroorzaakten. O, maar dat was bij nader toezien toevallig juist goed voor hun eigen zichzelf en hun vernietigingsoorlog tegen de eigen Christelijke Beschaving van ons
    Continent. Omvolking, ja, maar aan de daaraan gekoppelde algehele zelfvernietiging, neen, daar hadden zij niet aan gedacht.

    Zelfbenoemde ‘Leiders’ die er amper in slagen de oerwoud-massa voor hun eigen veiligheid af te sluiten. Onderling als leerling-tovenaars in druk overleg wie meest stemmen zou halen door ieder zijn of haar eigen uitleg van rozengeur en maneschijn.

    *

    Ja inderdaad, nu moeten die nu nog de tijd krijgen om zich te herpakken. Als de massa even halt wil houden met leven, want zij willen, nu alles dreigt weer normaal te worden, weer op kop lopen. Koploper zijn, dat is hun zending. Hun roeping. Ze zijn ervoor in de wieg gelegd. Hun mulle staat er naar, want door partijdwang in de goede richting gemept.

    -

    Maar nog waar ook. In abnormale tijden is alles abnormaal. Vooruitgang is dan stilstand of achteruitgang. En op die manier is de logica van een Apenland weer rechtgezet.

    -

    Arm Vlaanderen, tenzij ge het nu eindelijk zelf doet: Uw Eigen Volk Eerst omhoog tillen in de vaart der volkeren.

     

    IK PROBER AAN VOLKSVERHEFFING TE DOEN. NIET AAN VULGAIR CHAVINISME

    ALS ER AL IETS IETS MELDENSWAARD ZOU ZIJN , ZIT HET ONDERGESNEEUWD ONDER DE PROPAGANDISCHSHE LEUGENTAAL

    *

    DROL VAN DE VADERLANDSCHE BROL

    *

    Alle begin is moeilijk. Maar is het dan zo moeilijk om bijvoorbeeld in de Eerste Volwaardige Vlaamse Regeing, die geen kleinheid en dus geen ‘deelregering’ meer zou zijn, ene Filip DeWinter aan te stellen als Minister van Communicatie? Geen radiogolf kom nog in de ether, geen letter meer op papier of in de clouds, die niet door hem is goedgekeurd….

    Even slikken.

    Dromen; Denken Durven. Doen. Deure doen.

    Ziet U wel, dat het werkt, die D5…

    Nog even proberen. Minister van Familiale & Sociale Zaken, Batbara Pas. Per ‘decreet’ legt (ongeveer) ze vast niet alleen wie werkt mag eten, maar ook, deel moet uitmaken van een normale gezinssituatie. Het zou een massa uitreisvisums vergen, ongeveer as ‘Operatie Propere Handen’ maar dan ‘Propere Ondernboeken’.

    Als Minister van Justitie en tezelfdertijd Staatshoofd zou Tom Van Gri0iken best geschikt zijn gezien diens aangeboren zijn foor rechtvaardigheid. Grenzen zouden meteen weer dienen om te begrenzen, zoals die historisch gegroeid zijn. En vooral als borstwering om volksvreemde criminaliteit buiten te houden.

    -

    Als ik het goed voorheb, zou deze Drievuldigheid Regering uit slechts drie Ministers bestaan. Weliswaar met uitwaaierende mogelijkheden,. Deze Drie-Eenheid zou inzake bezoldiging als een enkele persoon gezien worden. Wie verder nog Ministerke 2de Klas wil spelen, van om het even wat, kan dat, tegen een zelfde vergoeding als de eerste drie, maar omgekeerd. Niet krijgen, maar toedragen.

    Er zouden dus in dat Niieuwe Vlaams Parlement, hoofstens 5 zetels zijn, waarvan slecht de ene de President, geld zou kosten aan de Gemeenschap.

    -

    Zottekes spel? Ja, en dan?

    Maar U hebt gelijk. Had de ‘kabinetten’ bijna vergeten. Die komen op elk verdiep, ergens achteraan, waar het chassen niemand meer stoort.

    De Provincie of de Gemeente worden bestuurd door ofwel een Burger, een Burger of een Burger; 1ste; 2de of 2de Keus, al naar gelang het bedeag dat hiervoor neerteelt. Bij de minste misstap gaatdie daarengboven levenlang in de boeien.

    -

    Wedden dat in de kortste keren het Land gezuiverd is van alle progressiviteit? Zodat het eindelijk vooruit in plaats van achterruit kan gaan.

    *

    PS

    Dit rubriekje is verkeerd gedateerd. O, U had dat al gemerkt? En nu wilt U weten hoe dat komt?

    Wel, ben Dinsdag voor het eerst sinds begin Maart buiten gekomen. Tot in SML bij de oogarts. Niets anders dan mondmaskers gezien.

    Ben er echt ondersteboven van. Heb gewoon geen adem meer in zo’n ding.

    *

    Het enige verschil met de achtergelaten gasmaskers van de Wehrmacht (1944) is de stinkende geur van verrot rubber. Dat herinner ik me, samen met de kinkende oorveeg van ons Ma die ik kreeg toen ik met zo’n ding op mijn kinderkop in huis kwam. Oorlogsbuit toen, en nu levens-beveiligend.

    Wat zijn we erop vooruit gegaan. Toen was de oorlog gedaan, nu moet die nog beginnen.

    *

    TOEGEVOEGD OP ZO?DAG 10 MEI 2020

    Dag op dag 80 jaar geleden (Mei ’40) onderging mijn kinder-onderbewustzijn de inslaande zegeningen van het Socialisme. Een dreunende vloedgolf erger dan het Einde der Wereld, die later ten onrechte verhullend uit medeplichtigheid, de Nazi-leer werd genoemd. Wat al even bedrieglijk is als het Socialisme zelf.

    De fictie aldus tot op de dag van vandaag nog altijd sterker zijnde dan de realiteit, der eigen vernietitgings-kampen-verering ten spijt. Door deze moedwillig te blijven herdenken, wil men, net als men altijd doet binnen de soort, de schuld op ‘de anderen’ steken.. Onschuld bewezen, denken ze dan.

    En inderdaad, de barbaren die achteraf die ‘Dutsche smeerlappen’ werden genoemd, waren buiten dat uniform, mensen als zij nu.

    Opgroeiend heb ik dat dag na dag kunnen vaststellen hoe het zelfs overheersend en absolutistisch is geworden. Denken als zij tof ze slaan U in de grond.

    Alleszeggend voorbeeld is dat ‘cordon sanitaire’ rond die ene partij die de échte, of laat ons zeggen, een andere waarheid verdedigt. En juist dat ene land, het onze, riemt zichzelf als voorbeeld van de democratie voor gans Europa.

    Tot zover het slechte nieuws.

    -

    Voor het goede nieuws zijn zelfs geen woorden nodig. Één enkele afbeelding volstaat… Hj staat met poot en tand voor eigen land erf.

     

     

     

     

    10-05-2020, 14:47 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    04-05-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.147 - HET DAGELIJKS BROOD PLUS EST EN VOUS ALS BASIS VOOR MEERDERE NIEUWE GOUDEN EEUWEN

    147 - HET DAGELIJKS BROOD

     

    *

    VOOR SLECHT ZIENDEN, GOED ZIENDEN, BLINDEN EN VOORAL VOOR ZIJ DIE ZIENDE BLIND ZIJN

    *

    Maandag 4 mei 2020
    *

    *

    DE MORGENSTOND

    HEEFT GOUD IN DE MOND

    *

    Over naar ’t échte Guvaalke’ Lichtpunt v/d Dag..

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/ .

    *

    CD&WEE (Vervolgverhaal)

     

    De Standaard interview Joachim Coens…

    Tot zover deze nieuwe portie sprankelende inspiratie van de hand van de Meester. Laten we ons dus vooral niet tegenhouden om hierop door te gaan…

    *

    SPEAKERS CORNER

     Tsjeefse voormannen en De Schndaard, beiden ven hetzelfde (gebrek aan) niveau, in een en hetzelfde gezichtsveld: al wat er aan te kort is, is de lanceer-ramp om hen af te schieten naar het sterrenstelsel van het Hiernamaals waar ze thuishoren.

    Ooit waren beiden in de mediatieke zowel am de politieke rimboe a.h.w. zelf het lanceer platvorm voor een betere toekomst van het Eigen Volk Eerst. Maar het zijn sterke benen die de weelde en vooral die de pretentie kunnen dragen.

    -

    Wel stemt het hoopvol dat collega Guvaal in zijn rubriekje spontaan de associatie maakt met de figuur van Paulus-de-Vurige die erin slaagde van een kleine Joodse ‘tradditie’ een wereld- godsdienst te maken als geen andere, het Christendom. De basis van onze Beschaving…

    Zij, de Vlamingen uitt één stuk, spelen het spel korter op de bal. Geen ellenlange Mechelse Catechismus, maar slechts VIER woorden als een wenkende Poolster aan de horizon van onze herwonnen Vrijheid.

    *

    IK PROBER AAN VOLKSVERHEFFING TE DOEN. NIET AAN VULGAIR CHAVINISME

    ALS ER AL IETS IETS MELDENSWAARD ZOU ZIJN , ZIT HET ONDERGESNEEUWD ONDER DE PROPAGANDISCHSHE LEUGENTAAL

    *

    DROL VAN DE VADERLANDSCHE BROL

    *

    Ach ja, bijna vergeten. In onze La   ge Nederlanden zijn dus tweemaall op de goede weg. Dat verwoestende ellendige ‘griepke’ is aan het wijken en de al even ellendige aanpak ervan begint vruchten af te werpen. We zijn, net als met de Strijd voor Vlaamse Vrijheid, op de goede weg. En da      t, in weerwil van dezelfde ‘Overheid’ die in dat onozel griepke haar meerdere heeft gevonden.

    Ben zo o.a. nog altijd diep onder de indruk van het belangrijke signaal van Urbanus, en dan nog wel in dM die als rasechte intellectueel daarover nagels met koppen slaat. U moet namelijk weten, dat dergelijke nagels mijn persoonlijke voorkeur wegdragen.

    Sus worrdt Paulus

    *

    Het slaat natuurlijk nergens op, deze hedendaagse Urbanus in verband te brengen, of te vergelijken met Sint Paulus. Tenzij misschien dat beiden op het juiste moment als een duvel uit een doosje sprongen om de Goede Zaak met de neus in de goede richting te zetten.

    gelijken met Sint Paulus. Tenzij misschien dat beiden op het juiste moment als een duvel uit een doosje sprongen om de Goede Zaak met de neus in de goede richting te zetten.

    *

    Dat Cowid-19 wijkt, dat het Francofiele despotisme wijkt, wordt bekroond door onderstaand berucht dar zoeven binnenliep over Grote Zus (92j) in het RVT St Jozef in Brugge…

    ‘Beste familieleden,

    Op woensdag 29 april werden alle aanwezige bewoners (181) getest op COVID-19.

    Vandaag kregen we, een beetje vroeger dan verwacht, alle resultaten binnen.

    We delen dan ook graag met jullie de resultaten ... Wij zijn bijzonder blij en opgelucht te kunnen melden dat ALLE resultaten negatief zijn, m.a.w. bij geen enkele bewoner werd het corona-virus gedetecteerd!

    Alle inspanningen die in de voorbije periode geleverd werden door bewoners, personeel en familie , blijken dus hun vruchten af te werpen.’

     

     

     

     

    04-05-2020, 17:36 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!