MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    11-01-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5211 OVER AMERIKAANSE SLECHTERIKKEN

    .

    **

    VLIEGT DE BLAUWVOET

    STORM OP ZEE

    *

    Of zouden dat allemaal (van wat U hieronder straks leest), loze geruchten zijn? Dat integendeel, zoals die twee zelf zeggen, d.i. zowel Hitlary als La Märkelina, de Duitse Führeeres, als Onbevlekte Onze Lieve Vrouwkes op de bres staan voor ons aller zielehei? Dat gelooft U toch zelf niet! Zieleheil, da’s iets voor in het Hiernamaals, want van ons aardse welzijn trekken die zich wel bitter weinig aan.

    Dat laat hun grote voorbeeld, Nonkel Dolf Zaliger, hen zekerlijk niet toe. Trouwens, zijn persoonlijk record van minstens 35.000.000.000 slachtoffers wacht nog altijd om verbroken teworden.

    De moderne middelen, de hedendaagse vooruitgang in ieder geval, samen met de verplicht gestelde progressiviteit vraagt toch om minstens een paar exponenten hoger resultaat te halen.

    Zij waren er, net voor hun afstraffing, bijna klaar voor!

    Dat het nu ineens eerder andersom is met hun DEEP STATE, valt af te leiden uit de feiten. Want inderdaad, alle criminelen laten altijd sporen na. Kleine criminelen kleine sporen, grote criminelen grote sporen.

    Zelfs met het volgen van al de veronachtzaamde broodkruimeltjes, is Klein Duimpje voorzien van zevenmijlslaarzen, uit het grote boze dierenbos, kunnen ontsnappen.

    *

    JAAR WORDEN DE DEEP STATE CRIMINELEN ONTMASKERD

    *

    Bekende hacker Kim Dotcom

    https://en.wikipedia.org/wiki/Kim_Dotcom

    *

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2019/01/Bekende-hacker-Kim-Dotcom-Dit-jaar-worden-de-Deep-State-criminelen-ontmaskerd

    *

    ‘Politici en rechters in de zak van aandeelhouders en biljonairs, die profiteren van oorlog en chaos en de democratie in een illusie veranderen’

    Hacks in Duitsland laten zeer nauwe band tussen politici en media zien.

    Paniek bij de politieke elite in Duitsland – wat hebben de hackers onlangs voor gevoelige privé informatie buitgemaakt over bijvoorbeeld bondskanselier Merkel, en wat gaan ze daarvan publiceren?

    *

    Aan de andere kant van de oceaan twitterde de bekende hacker Kim Dotcom (foto) dat de volgende lading ‘lekken’ eraan zit te komen, en de globalistische Deep State daarmee definitief zal worden ontmaskerd als een club zware criminelen.

     *

    ‘Ik glimlach iedere dag als ik de nasleep zie van het stoppen van Hillary. De Deep State is ontmaskerd, Fake News is ontmaskerd, het ministerie van Justitie en de FBI zijn ontmaskerd. Ik ben blij dat u meer geïnformeerd bent dan ooit. In 2019 zal er nog veel meer worden onthuld. Wees klaar voor de volgende ronde lekken met kolossale info.’

     

    ‘Dit jaar zullen de criminelen die de Deep State besturen worden ontmaskerd: de aandeelhouders die profiteren van oorlog en chaos. De biljonairs die de democratie in een illusie veranderen. Zij bezitten politici, rechters en al uw gegevens. Het zijn de grootste piraten in de historie. Wilt u weten wie zijn?’

     

    Mueller weigert bewijs dat ‘Russische inmenging’ pure onzin is

     

    Kim Dotcom laat al sinds 2015 een spoor van digitale ‘broodkruimels’ na, betreffende de WikiLeaks publicaties van de emails van Hillary Clinton tijdens de verkiezingen van 2016. In februari verklaarde hij, Kim Dotcom, dat de zogenaamde Russische hack van de Democratische Partij, waar het complete ‘Russische inmenging in de verkiezingen’ verhaal uit voort is gekomen, pure onzin is. ‘Laat mij u verzekeren dat de DNC hack niet eens een hack was. Het was een insider met een usb stick. Ik weet dit omdat ik weet wie dat was en waarom.’

    Volgens deze roemruchte hacker heeft hij het bewijs hiervan twee keer via zijn advocaten aan Speciale Aanklager Robert Mueller aangeboden, maar die reageerde er niet eens op. Ook hieruit blijkt dat Mueller niet geïnteresseerd is in echt hard bewijs en de waarheid, maar enkel probeert met fake aantijgingen de Rusland-hoax tegen Trump aannemelijk te maken. (1)

     

    Hacks Duitsland bevestigen nauwe band tussen politici en media

    Ook in Duitsland lijkt het nodige te gaan gebeuren nadat tijdens de grootste hackaanval in de Duitse geschiedenis een grote hoeveelheid privé info van politici, topjournalisten en andere prominenten werd buitgemaakt. Daaruit blijkt in ieder geval één ding, en dat is dat politici en die bekende journalisten en redacteuren een zeer nauwe band met elkaar hebben, wat lijkt te bevestigen dat grote media voornamelijk als propaganda-kanalen voor het beleid van de zittende regering worden gebruikt.

     

    Her en der lijken er dan toch nog echte journalisten te zijn met enig eergevoel, die niet louter als spreekbuizen willen worden gebruikt, maar onafhankelijk willen kunnen blijven onderzoeken en berichten. Zo heeft journalist William M Arkin na zo’n 30 jaar gewerkt te hebben voor NBC ontslag genomen en een afscheidsbrief gepubliceerd waarin hij uiteenzet dat hij niet langer wenst mee te werken met de oorlogshitserij van de tegen Trump gepolitiseerde Amerikaanse media, ook al is hij beslist geen fan van de huidige president (3).

     

    ‘Ik ben geschrokken hoe snel NBC... voorstander is geworden van beleid dat meer conflicten en meer oorlog betekent. Echt? Zouden we niet weg moeten uit Syrië? Zouden we niet achter de moedige stap moeten gaan staan om het Koreaanse schiereiland te denucleariseren? Zelfs wat Rusland betreft... verlangen we echt terug naar de Koude Oorlog? En begin al helemaal niet over de FBI: Wat? Plaatsen we dit historisch destructieve instituut nu op een voetstuk?’ (3)

    (1) Zero Hedge
    (2) MM News
    (3) Medium via Zero Hedge


    (4) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

    *

    Xander

     

    AAN DE VRUCHTEN

    MEN DEN BOOM

    **

    Och, net als overal ter wereld, en vooral in Coburgia, is de huidige Afgedankte Politieke Elite, de APE, tot het bot verrot. Al heeft den Donald ondertussen in de USA, net als Mateo Salvini in Italië, al gezorgd voor een grondige rechtzetting.

    Bij ons, in Coburgia, het Land van de Duitse erfelijk zwaar belaste Seks- & Coburger Koninklijke Plunderaars, dreigt nu, met de Vlaamse Jonge Garde (de VJG) rond Dries Van Langenhove, hetzelfde te gebeuren. Eigenlijk zou het moeten volstaan om de APE, de leeg geleefde grijsaards van de Afgedankte Politieke Elite met op kop de nooit verkozen Peters en Geens, met behoud van de gewone werkloosheidsvergoeding voor werknemers, voordien te doen in de grond kruipen van schaamte.

    *

    Ziet U het ook al gebeuren? De ‘Forza Flandria’ in de frontlijn met aab hun zijden, Rechts het VB, en Linkx de NV-A: op en over de schots en scheve kaduke construcite uit 1830… Erop en er over, recht naar de samenwerking met andere volkerendie eveneens hun boeien zouden afgeworpen hebben.

    De eerste stap hiervoor zal dus gebeuren op Zondag 25Mei a.s. als wij met z’n allen de Oude Garde de laan uitsturen. Meer hoeft U niet te doen…

    *

    Donderdag 10 Januari 2019

    11-01-2019, 03:40 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    08-01-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5209 PARIJS DE BRANDENDE STAD

    *

    **

    VLIEGT DE BLAUWVOET

     

    STORM OP ZEE

    *

    Beroeps-schrijvelaars zouden dezer dagen eerder spreken van een ‘tijdsgewricht’. Of van een ‘scharniermoment’. Zonder daar meteen op te letten, dat de Blauwe Planeet blijft daaien zoals ze al miljoenen jaren drfaait. Al dat schrijvelen is dan wel gerekend zonder de waard. Of hebben jullie de statistieken niet gehoord of gezien op TV van het percentage druggebruikers bij ‘de jongren’ in het verkeer? Ht percentage van drankmisbruik achter het stuur? De vluchtmisdrijven? De doodrijders? De inbraken? De ‘loverboys’ die meisjes van 14-15 jaar in de prostitutie lokken? De terreur-aanslagen?

    *

    Deze opsomming is slechts een bescheiden handgreep van het kwijl dat dagelijks uit het scherm in onze huiskamers binnenstroomt. En, o ja, de kerken blijven van langsom leger, er zijn geen pastoors meer, geen kloosterlingen, geen ziekenhuiszusters of school-nonnetjes meer. De Burger immers werd van rechtswege voorgezegd om zich vrijgevochten te voelen.

    Maar wat valt er vast te stellen in de feiten zelf? Dat de zelfmoord hulplijn 1813 dagelijks meermaals in Het Nieuws komt. Dat, o.a. te wijten aan ‘de opwarming van de aarde’, waardoor de sneeuw in Oostenrijk er bijna 2 meter dik ligt. Dat er dagelijks politici zijn die antrax of tarwe-meel toegestuurd krijgen om hen te intimideren.

    Dat deze gegegradueerde Pol & Socs op jaren alle mogelijke anti-democratische allianties proberen te maken om de Vernieuwers buten te houden. Zowel in de

    grootste Centrumsteden als in de kleinste dorpjes. Dank zij de globalisatie-verzuchtingen met o.a. Het Diktat van Marrakesh is er in Coburgia zelfs geen Regering meer. En zit er veel kans in, dat er nooit nog een komt…..Stel I gewoon maar even voor, hoe een zekere Ollio di Poeppo wel samen zou willen gaan met Bart van de Nieuwe Vlaamse Arrogantie… Of, wat de Hemel verhoe, dat er een coalitie komt tussen Ollio en Sjarel?

    *

    Nadenken over een herpakken à la Flamande? Na de eerstvolgende verkiezingen dienen er ten allen prijze andere en betere coalities te worden gevormd. Coalities die niet de koe bij de staart, maar het Gouden Kalf bij de horens vatten. De kleurpartijen hebben hun tijd gehad en hun (mis)leiders moeten in heel Europa met scha en schand in de berm worden gereden. In afwachting dat ze voor de Krijgsraad verschijnen voor Land- en Volksverfraad.

    *

    *

    De 5de Franse Republiek is onherstelbaar kapot en aan zijn einde gekomen.

    (Afbeelding: Getty Images)

    *

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/12/Pro-Europese-denktank-GEFIRA-verwacht-spoedig-einde-van-de-EU

    *

    De Pro-Europese denktank GEFIRA verwacht spoedig einde van deze EU.

    ‘De Franse sociaal-economische instorting zal de Europese Unie de afgrond insleuren’

    *

    ‘Komende oorlogen tussen moslims en Christenen op de Balkan zullen hun weerslag hebben in de voorsteden van Parijs, Amsterdam Brussel en Berlijn’

    *

    ‘Grootste bedreiging voor Europa is niet Rusland, maar Turkije’

    *

    Sommigen hebben gevraagd of we in deze kersttijd eens een keer opwekkend nieuws willen brengen. De afgelopen dagen hebben we hard gezocht, maar niets noemenswaardigs gevonden*. Bovendien is dit geen site om de alom heersende struisvogelpolitiek verder aan te moedigen, dus vandaar deze ontnuchterende analyse van de pro-Europese denktank GEFIRA,

    Globaly Analysis from the European Perspective,

    die constateert dat het einde van de Europese Unie onvermijdelijk is. Hoewel de (eerder naïeve) voorstanders van verdere integratie of een federale superstaat een laatste poging doen om hun doel te bereiken, neemt de oppositie tegen het project dagelijks toe.’


    Doorbijten…… dat is aan niet iedereen gegeven

    *

    Of vindt u, net als NU.nl ook dat ‘vers vlees bij McDonald’s’, ‘Bert en Ernie uit de kast’ en het ‘gender-neutrale paspoort’ goed nieuws is?

    *

    Problemen Frankrijk veel groter dan van Italië

     

    De Franse president Emanuel Macron was vorig jaar de laatste hoop van het Europese establishment, schrijven de analisten van het in 1987 opgerichte GEFIRA. ‘Wij waren van mening dat al deze verwachtingen misplaatst waren. Deze ooit grote natie is onherstelbaar kapot. De problemen van Frankrijk zijn veel groter dan die van Italië.’ Italië heeft weliswaar een hogere staatsschuld, maar wel een handelsoverschot. Frankrijk heeft een hoger begrotingstekort en juist een handelstekort, ‘waardoor het land zijn importen niet (meer) kan betalen.’

    Nog een groot verschil: de ‘populistische’ Italiaanse premier Matteo Salvini geniet een ongekende populariteit, terwijl die van Macron juist op een historisch dieptepunt is beland. Na wekenlange massale, hard neergeslagen protesten kan Macron de ‘Gele Hesjes’ alleen hun zin geven als hij de Europese begrotingstekort norm van 3% schendt.

     

    ‘Sociaal-multiculti experiment’

    Frankrijk ‘heeft zijn spirit verloren’

     

    ‘Net als ooit de Sovjet Unie is Frankrijk een omvangrijk sociaal-multicultureel experiment,’ vervolgt GEFIRA. De communistische landen hadden hun beruchte lege winkels, Frankrijk heeft enorme problemen met migranten, ‘maar niemand durft die te benoemen. ‘De hele wereld zag dat het Franse voetbalteam (dat WK kampioen werd) bijna exclusief uit Afrikanen bestond. Op Twitter schepten Afrikanen daar zelfs over op, maar het Franse establishment hield vol dat deze Afrikanen echte Fransen waren. Mensen die iets anders beweerden werden weggezet als racisten of Nazi’s.’

     

    De academische, politieke en zakelijke elite ‘ontkent wat iedereen duidelijk ziet. De Franse samenleving heeft zijn economische kracht en ‘spirit’ verloren. Het land stond ooit bekend om de eerste hogesnelheidstrein (TGV) en de Concorde, maar is nu berucht vanwege zijn sociale misère en islamistische aanslagen.

    EU en VN willen Europese bevolking vervangen door migranten

     

    ‘Maar om te bewijzen dat zij gelijk hebben willen de Franse en Europese elites nog meer multiculti door het ondertekenen van het wereldwijde VN pact voor immigratie (‘Marrakesh’). Het rapport ‘Vervangende Migratie: Oplossing voor een verouderende bevolking’ is het alomvattende VN plan om de Europese bevolking te vervangen.’

     

    Oorlog Balkan zal weerslag hebben in voorsteden Parijs, Amsterdam, Berlijn’

     

    ‘De Vijfde Republiek is aan zijn einde gekomen. Wij verwachten dat Macron zijn termijn niet zal volmaken. De Franse sociaal-economische instorting zal de Europese Unie de afgrond insleuren,’ vervolgen de analisten.

     

    ‘Nu het hart van Europa onregeerbaar is geworden zal het de periferie niet veel beter vergaan. Multiculti en multi-reli Bosnië is onhoudbaar. De grenzen in de regio zullen opnieuw worden getrokken, en een oorlog tussen moslims en christenen op de Balkan zal zijn weerslag hebben in de voorsteden van Parijs, Amsterdam en Berlijn, steden met grote moslim minderheden.’

     

    Europese elite heeft islam de ruimte gegeven’

     

    ‘’Het Europese establishment heeft de islam de ruimte gegeven om te groeien in Europa, en vreemd genoeg geloofd dat de Europese moslims dankbaar voor die vrijgevigheid zouden zijn.’

     

    Daarmee toont de Europese elite aan niets van de echte islam te begrijpen, want dat veracht juist deze vormen van ‘appeasement’, wat als pure zwakte wordt opgevat en als een uitnodiging om te worden veroverd en onderworpen.

     

    ‘Negeren Balkan fatale fout; niet Rusland, maar Turkije grootste bedreiging’

     

    Het negeren van de problemen op de Balkan door de EU, waar naast China ook Turkije steeds meer interesse voor toont, ‘zal een fatale fout blijken. De conflicten zijn hier verre van opgelost. Het Westen stookt door zijn onkunde over deze ingewikkelde zaken en het implementeren van zijn eigen (multiculti) ‘oplossingen’ het vuurtje alleen maar verder op.’

     

    Volgens het GEFIRA team zal ‘de volgende systeemcrisis rond 2020 plaatsvinden... Er is een groot risico op oorlog op het oude continent. Het is echter niet Rusland, maar Turkije dat de grootste bedreiging vormt.’

    *

    Xander

    (1) GEFIRA
    (2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    ‘Als de nood het hoogst is, is de redding nabij’.

     

    ‘Hoop doet leven’.

     

    Und nach jedem Dezember, kommt wieder ein Mai.

     

    En neen, ‘Den Here zal ons wel bijstaan’ is er niet meer bij. Want over hel en verdoemenis spreken is al vele jaren niet meer (politiek) zoals het hoort. Dat is taalgebruik voor Oudemannenhuizen bij oede vintjes en oede wuvetjes die de godganse dag klagen over hun natte pampers, die, om het budget in evenwicht te houden, slechts één keer per 24 uur ververst worden..

    Gelukkig hebben wij, Vlamingen, in onze woordenschat, een fortuin aan opwekkende spreekwoorden voor alle denkbare gelegenheden.

    Baten die niet, dan schaden die ook niet.

    Het is dus gewoon wachten op het WK-cyclocross van volgende week Zondag in Kruibeke. Waar de kleinzoon vaan Raymond Poulydoor nog maar eens als eerste over de meet zal komen. Dan op de Brexit-afloop per einde Maart.. En op de al zes maand geleden aangekondigde Gròòòte Verkiezingen van 25 Mei, die onze wereld zouden moeten binnenste-buiten keren. Zodat eindelijk de ‘verworpenen’ van achter de sanitaire prikkeldraad kunnen tevoorschijn komen om de Leiding over te nemen van die corrupte bende zakkenvullers. Om dan het Spel te leiden met de kaarten open en bloot op tafel.

    Met Afrika voor de Afrikanen, Vlaanderen voor de Vlamingen. En, zoals U weet, op Sint Anneke mosselen.

    *

    Dinsdag 8 Januari 2019

    08-01-2019, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    07-01-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10032 DE REDDING VAN DE BANANANREPUBLIEK

    1032 - BIJ DE HAREN GETROKKEN REDDING UIT DE OTTIGHEID DER BANANANWERELD

    *

    SIRE, GEEF ME 2019 EN IK RED UW MULTICULTUREEL OPEN-DEUR-KONINKRIJK

    België Bananenrepubliek

    https://doorbraak.be/sire-geef-me-2019-en-ik-red-uw-multicultureel-open-deur-koninkrijk/?utm_medium=push&utm_source=meldingen

    *

    2019 wordt een verdoemd jaar, een verloren jaar. Politicologen, fiscale experten, klimatologen, en economisten vallen elkaar over de voeten voor de titel van onheils-profeet van het jaar. Mediageile druiloren zoals: Carl Devos, Michel Maus, Geert Noels, Nic Balthazar en Ivan Van de Cloot veinzen zich Cassandra op de vooravond van de Apocalyps; de aarde verwoest zichzelf door CO2, fijn stof en plastiek, een elektriciteits black-out wacht om de hoek, de Brexit zorgt voor een nieuwe zwarte donderdag en een economische meltdown, een jaar met voorlopige kredieten zorgt voor het derailleren van de begroting, de fall-out van Marrakesh verwoest onze cultuur, en last but not least regerings-vorming wordt onmogelijk door de ideologische Grand Canyon tussen Vlaanderen en Wallonië. Zwarte-gat-voorspellingen zijn bezigheidstherapie voor aandachts-junkies en voer voor goedgelovige schijtluizen. Op 1 januari 2020 zullen we champagne drinken en doorgaan, 2019 slechts een blip op de querulatie-radar.

     

    Rechtscisme

    Op de tonen van de Mosulband van Vranckx werd Molenbook herschapen tot Fallujah.

     

    Naast alle wetenschappelijke einde-van-de-wereld-voorspellingen is er de brainwash tot een rechtsfobie, een promotie-campagne van het rechtscisme – de haat tegen alles wat rechts is. Wel empathie voor moorddadige misogyne islamstrijders en hun gezin, maar walging voor andersdenkenden zonder strafregister. Blind voor criminele ettertjes die op oudejaarsnacht hun linkse pamper van multiculturalisme in ons gezicht gooien en hooligans, gele hesjes, betogende dokwerkers en schild-maagden herleiden tot koorknapen. Op de tonen van de Mosul-band van Vranckx werd Molenbook herschapen tot Fallujah. Na rituele slachtingen, vrouwenhaat en waterpijpen kunnen we de boel afbreken en leegstelen op oudejaarsavond toevoegen aan het lijstje van allochtone culturele meerwaarden en gelukzalige gebruiken.

     

    Omdat politiek rechts die heilige culturele meerwaarde onaanvaardbaar vindt, zijn ze crapuul en onmenselijk tuig. Maar heb geen angst, je kan dit alles verhelpen door de lidkaart van je rechtse partij bij het vuilnis te gooien. In het Antwerpse district Berendrecht-Zandvliet-Lillo veranderde de gehate heks van het noorden

    An Van Uffelen

    in de lieve fee van het zuiden. Het enige wat ze moest doen was haar lidkaart versnipperen. Na haar transmutatie naar poco-zombie is ze plots aanvaardbaar en een ander mens. Alsof alle rechtsdenkenden ideologische transgenders zijn waar een linkse identiteit gevangen zit in een rechts lichaam. De laatste tijd komen nogal wat politieke Bo’s uit de kast. Het is goed nieuws voor Filip Dewinter. Zijn lidkaart samen met zijn 70-punten plan ritueel verbranden en hij kan naast Jinnih Beels het Antwerps schepencollege vervolledigen.

     

    ‘Post-truth’-cultuur in 2019

    De verkiezingen winnen maar de coalitie verliezen is eigen aan democratie, geen afwijking ervan.

    Hypocrisie en ‘post-truth’-cultuur is niet eigen aan links, we ervaren ze ook op rechts. Gaan betogen voor méér democratie omdat je de meerderheid niet haalde of niet wist te verzilveren in een coalitie, is huichelarij. Bolle Guy D’haeseleer wringt zich, aangestuurd door balorige schildknaap Dries de Klauwaard, in het pakje van een chocomousse-etende Calimero. Democratie houdt in dat je alleen of in coalitie de meerderheid van de stemmen of zetels behaalt, punt. Aanvaard je verlies als een man, en ga niet als een klein kind wenen in de hoek. De verkiezingen winnen maar de coalitie verliezen is eigen aan democratie, geen afwijking ervan.

     

    Fake ‘Ideale schoonzoon’ Mathias De Clercq, en fake ‘Kennedy’ Bart Tommelein claimden hun overwinning op basis van minimale stemmenwinst, en dumpten in zuiver ‘Brutus’-stijl stemmenkampioenen en zetelende schepenen Peeters en Lesaffre. Beiden schreeuwden zo luid ‘Me too’ dat ze het in Aarschot hoorden donderen in Keulen. De heilige maagd Gwendolyn stormde ter hulp met de melding dat haar liberalen en democraten er lessen zouden uit trekken om zo broeder en zustermoorden in 2024 te voorkomen. Waar is de tijd dat spleetje Verhafstoot ons lessen democratie gaf met voorzittersverkiezingen en goedkeuring van lijsten en beleidsnota’s door alle leden i.p.v. door de elitaire partijtop. Het heet ironisch te zijn dat net zijn politieke zoon de democratische wil van de Gentse keizer te kakken zet. Na die antidemocratische politieke lynchpartijen was een mars voor democratie in Gent en Oostende eerder op zijn plaats geweest dan in Ninove.

     

    ADVERTENTIE

    De opperhaan van het zuiden

    Gelukkig hebben we een kopie van de paarse fake-begrotingen in pseudo-evenwicht, daalde de werkloosheid, stijgt de koopkracht, hebben we een recordjaar voor spaargeld en kregen we een topjaar voor toerisme. De hemel van zwartkijkers klaart zienderogen op. Michel II, de opperhaan van het zuiden, zal ons redden met een goednieuwsshow. Hij lijkt Bartje Poep wel, die zich uit het moeras wil redden door aan zijn eigen haren te trekken.

     

    ‘Geef me 2019 en ik red uw multicultureel open-deur-koninkrijk’

     

    Gestorven op de veldslag van Marrakesh werd Lazarus Michel door Koning Filip tot leven gewekt. ‘Geef me 2019 en ik red uw multicultureel open-deur-koninkrijk’, beloofde hij. Als zoetmakertje stopte Michel de koning nog een enveloppe van 3 miljoen euro extra zakgeld toe. Michel ex machina schrijft alvast politieke geschiedenis, door te besturen met een minderheidsregering in lopende zaken en dat zonder een ontbinding van het federale parlement. Zijn opdracht is divers, aanmodderen tot 25 mei, zijn partij van de electorale ondergang redden en tussendoor België een stabiele toekomst geven. Als op 1 januari 2020 mocht blijken dat Charles Michel zijn partij en België redde, dan eet ik niet alleen mijn mocassins op, maar mijn volledige kleerkast.

    *

       Jasmijn Walldorf

    6 JANUARI 2019

    07-01-2019, 09:03 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!