MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    24-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2969

    *

    2

    .

    De Nieuwe mensen komen er aan….

    .

    .

    *

    INLEIDING

    .

    Hier volgen een paar zeer realistische voorspellingen over de Islamisering van Het Avondland. Zelfs al komt er maar de helft van uit, dat betekent dat het einde van Europa en de Europese Beschaving. Na de Hoofdstad van Het Oost Romeinse Rijk Constantinopel, dat in 1453 in handen van Het Beest viel, en sindsdien Istanbul heet, volgt nu volgend jaar (2016) de Val van de Culturele Hoofdstad van het West Romeinse Rijk, Rome. Dat gemutuleerde Rijk van die Oude Wereldmacht, die honderden jaren lang de hele gekende wereld beheerste, de Romeinen van het Antieke Rome, was trouwens al vele honderden jaren beroofd van zijn militaire macht en vertegenwoordigde alleen nog maar het zenuwcentrum van de Katholieke Kerk. Het toeval heeft gemaakt dat wij hier in het stroomgebied van de Tiber zijn terecht gekomen, op een uur rijden van die moderne grootstad gebouwd op de spreekwoordelijke Zeven Hevels, waaronder de Vaticaanse de meest gekende is…..

    Samen met de vernietiging van die Kerk als Instelling, zal dus de Beschaving zelf vernietigd worden. Want vervangen dor de Sharia, die woestijncultuur van 1400 jaar geleden.

    De Islam-invasie is dus geen voorbijgaande humanitaire ‘hulp’ aan vluchtelingen uit oorlogsgebieden, maar een door het Westen tegenin de Eigen Bevolking, georkestreerde invasie.

    Er is dus geen weg terug voor deze nooit geziene volksverhuizing, de grootste die de wereld ooit geteisterd heeft. De klok terugzetten, zoals dat kan met het ‘Winteruur’ (ook al een uitvinding van de achteruitrij-regeerders), kan niet. Tenzij met oceanen van bloed, oceanen van zweet en oceanen van tranen. Daarbij vergeleken waren Stalin, Mao en Hitler een verzameling kerstekindekes….

    En dat daken we niet de koekoek, maar diens opvolgers. Namen noemen hoeft niet. Om de haverklap vergaderen ze. Ze heffen het glas, lossen een las en laten vervolgens alles zoals het was. Alleen in Moskou gaan de zaken vooruit, maar het valt nog te bezien of wij, Vlamingen, daar ooit voordeel zullen bij doen. We zijn immers aan handen en voeten gebonden, overgeleverd aan zij die daar hun zakken mee vullen….

    Geniet dus nog even verduldig, zo lang het kan, van onderstaand nagerechtje….

    https://youtu.be/H5SszlCvCDM

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Duitse militair: Bijna 80.000 ISIS-terroristen in Duitsland, volgend jaar 10 miljoen migranten erbij

    *

    Asielzoekers in Duitsland krijgen ruim € 900,- zakgeld per maand – Agent: Werkelijke aantal immigranten 3 tot 5 keer hoger – Containers vol met wapens naar AZC’s

    Onder leiding van Reichskanzler Angela Merkel wil de EU in korte tijd zo gigantisch veel migranten toelaten, dat de Europese volken geen tijd krijgen zich te verweren en de ondergang van onze landen niet meer te stoppen is.

    Een Duitse soldaat bericht dat de Bundeswehr met onmiddellijke ingang alle verloven heeft ingetrokken en de legerleiding schat dat er inmiddels bijna 80.000 als vluchtelingen vermomde ISIS-terroristen in Duitsland zijn. Bovendien zouden er volgend jaar nog eens 10 miljoen moslimmigranten in Duitsland worden verwacht. Volgens de soldaat is de onvrede in het Duitse leger enorm, niet alleen omdat duizenden immigranten in kazernes worden ondergebracht, maar ook omdat die per persoon maar liefst € 30,- zakgeld per dag krijgen.

    De soldaat die om begrijpelijke redenen anoniem moet blijven vertelde dat er in zijn kazerne 1200 asielzoekers zijn geplaatst die iedere dag € 30,- zakgeld krijgen. De woede onder de Duitse troepen zou enorm zijn, en als er over een maand niets is veranderd dreigt de situatie ook in het leger te escaleren.

    80.000 terroristen en 10 miljoen moslimmigranten in 2016

    De legerleiding gaat er vanuit dat er inmiddels bijna 80.000 ISIS-terroristen in Duitsland zijn. Militairen worden gedwongen verklaringen te ondertekenen waarmee ze beloven hierover niets tegen de media of tegen de burgers te zeggen.

     

    Volgens informatie van de Bundeswehr worden volgende jaar nog eens 10 miljoen moslimmigranten verwacht. In dit tempo worden de 20 tot 30 miljoen moslims waarmee de nieuwe Duitse Reichskanzler haar land, volk en Europa wil vernietigen ruim binnen de eerder gemelde 4 à 5 jaar gehaald.

    Agent: ‘Aantal immigranten tot 5 x hoger’ – Containers vol met wapens naar AZC’s

    Een politieagent, die met vervroegde uittreding was maar voor een uurloon van € 25,- weer in dienst is genomen, bevestigde de schokkende informatie van de soldaat. Hij wees er tevens op dat het werkelijke aantal immigranten 3 tot 5 keer hoger is dan officieel wordt opgegeven, en dat de autoriteiten grotendeels weten waar de meeste ISIS terroristen zich op dit moment bevinden.

    De Duitse politieleiding wil echter geen extra maatregelen nemen, vermoedelijk omdat dit door de politiek wordt tegengehouden. Om dezelfde reden wordt al weken geweigerd een reactie te geven op tal van berichten dat er in containers (in onder andere de havenstad Hamburg) enorme hoeveelheden wapens met bestemming asielzoekerscentra zouden zijn gevonden.

    EU heeft frontale aanval op Europese volken geopend

    Zelfs als maar de helft van deze informatie klopt, dan betekent dit dat de gevestigde orde frontaal de aanval heeft geopend op de landen en volken in Europa, overduidelijk met de bedoeling onze democratie, vrijheid, welvaart en nationale identiteiten volledig uit te wissen

    Xander

    (1) Hartgeld

    *

    UITLEIDING

    *

    Naast de hierboven aangehaalde cijfers, dienen nog de uit Syrië door de nabijzijnde nederlaag, nog vele dizenden Jihadisten worden geteld die als vrouwen verkleed, gewassen en geschoren, misschien zelfs met de wodkafles in de hand, via Turkije zullen overstelen. Iedereen is welkom. Zelfs zij die niet welkom zijn. Vele handen maken licht werk….

    Want de ‘geloofsgenoten’ van Graaf Tsjeefie Hay Koe Herman staan ze op te wachten, om ze bloemenkransen rond de hals te hangen… Nieuw kiesvee immers moet met uiterste zorg behandeld worden…

    Zouden die nog nooit de wooerden gehoord hebben van hunn Baas, de Zachtmoedige, die voor dergelijke lieden meende, dat het beter was hen met een molensteen rond de had in het diepste van de zee te werpen….

    Dat is precies wat ik voorzie, met hen in bosjes op sleeptouw te nemen richting Tjhuislanden, tot er niets eer van overblijft. Daar zijn zelfs geen molenstenen meer omtrent. Alleen een paar snelle torpedojagers…. Waardoor de klus in een paar dagen zou kunnen geklaard zijn.Het zak inderdaad rap lmoeten gaan, anders maken ze er nog een Wet van, dat in gans Europa iedere overledenen in elk gezin, moet vervangen worden door een ‘vluchteling’, kwestie van de last gelijk te verdlen. Nog een paar spectaculaire ongelukken zoals in Bordeaux (met 45 doden) en de geesten zullen er rijop voor zijn…..Met één klap een ganse Gemeente hernieuwd: ge oet maar in de plaats van Hollande, chance hebben!

    *

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     








    24-10-2015, 17:21 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2938

    *

    .

    FGTB, spitsbroeders van het ACW

    .

    Staan klaar om de ISIS aan de macht te helpen

    .

    *

    INLEIDING

    .

    Weeral een ongemakkelijke waarheid…. En weeral zijn het voornamelijk de mensen van het Eigen Belang die die een beschuldigende vinger uitsteken. ‘De anderen’ zullen wel volgen, binnen een jaar of twintig. Als het, net zoals voor de massa-immigratie, als het te laat is….

    *

    Herstal heeft er, dank zij de Rode Vakbonden, bijna een tweede reputatie als horror-stad bij. Al jaar en dag fabriceert men er moordwapens in de Fabrique Nationale d’Armes de Guerre, maar nu staken de TREINEN door de E40 door voetgangers te laten blokkeren. Toch wel een rare kronkel in de hersenen van de Waalse pakbonden. Die willen aldus zelfs het geld halen waar het niet zit….

    Dat er enige gelijkenis bestaat met de opdrachtgever van een moordaanslag en hun misdadig optreden om een bende onnozelaars de snelweg te doen afzetten, zal wel louter toeval zijn…

    De DS spreekt hier over met zichtbaar misnoegen en verzwijgt ondertussen ook stilletjes die tweede dode. Allez, U krijgt bijna onopgemerkt twee doden voor de prijs van één.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20151024_01936563

    *

    .

    Politie speelt namen van stakers op E40 door aan gerecht

    *

    De politie heeft aan het gerecht meerdere namen doorgespeeld van stakers die maandag in Herstal de snelweg afsloten. Ze riskeren tien jaar cel voor het kwaadwillig belemmeren van het verkeer, zo staat zaterdag Het Laatste Nieuws en De Morgen.

    “De politie is erin geslaagd meerdere namen te plakken op de stakers die maandag de E40 in Herstal voor uren lam legden”, zegt Michaël Jonniaux, directeur van de federale wegpolitie. “We hebben processen-verbaal opgesteld. Het dossier is nu onderweg naar het parket van Luik. Dat zal moeten beslissen of het de stakers al dan niet naar de rechter sleept.”

    Boetes tot 6.000 euro

    “Betogingen en manifestaties op de snelweg zijn bij wet verboden”, verduidelijkt Jonniaux. “Het strafwetboek spreekt van het kwaadwillig belemmeren van het verkeer. Er staan daar gevangenisstraffen op tot 10 jaar. En geldboetes tot 6.000 euro.”

    De namen van de geïdentificeerde stakers belanden zo goed als zeker ook in het onderzoek van het Luikse parket naar de dood van de Deense toeriste. Deze 74-jarige vrouw stierf maandag in het ziekenhuis nadat de opgeroepen chirurg 45 minuten verloor in de wegblokkade. Het ziekenhuis had daarop een klacht ingediend.

    *

    UITLEIDING

    *

    .

    *

    *

    Binnenkort zullen we dus weten, of Coburgia een Rechtsstaat is, of niet. Staan vakbondsmaffia-leden al dan niet boven de Wet.Waarbij ik onwillekerig terugdenk aan ‘Operatie Kelk’ (nadien weer afgeblazen) en de veroordeling van Leonard, omdat hij ongeveer het kindermisbruik in de RK niet heeft kunnen voorkomen. Maar dezelde feiten in en rod de Reyerslaan… worden niet eens voor de Rechtbank gebracht. Wegens daden van vrijzinnige eiten-enkelingen, en daarenboven al lang verjaard.

    Jos Gheysels te bed of niet te bed, och het was toch zo’n lieve man, nietwaar, Walter?

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    24-10-2015, 13:19 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2937

    ***

    Zaterdag 24 oktober

    Zon 8u20-18u33

    H Florentijn

    *

    *

    De dag dat de ‘verrijkers’ toeslaan

    .

    Waar zullen dan de allochtone flikken zijn

    .

    *

    INLEIDING

    .

    Met Islammers weet men het eigenlijk nooit. Ofwel maken ze oorlog daar waar er vrede is, ofwel willen ze vrede als ze teveel op hun donder krijgen. Is eigenlijk allemaal terug te brengen tot het fameuze Taqiyya, de in detail in de Koran en de Hadith voorgeschreven verduldige bedot-plicht van iedere Moslimmer, in afwachting van de door geweld afgedwongen machtsovername.

    In Noorwegen is door een toevallige wandelaar, een intact gebleven Vikingzwaard uit de jaren 750 onder een hoop stenen terug gevonden. Vikings waren wrede rovers die onze streken in die jaren teisterden. Maar in tegenstelling tot Moslimmers, bleven die gelukkig nooit lang, zodat meer dan 1.000 jaar later hun zwaarden nog zo goed als nieuw gebleven zijn. Muzelmannerij-zwaarden uit die jaren bestaan al lang niet meer, want tot op de draad versleten en als oud ijzer weggegooid. En AK47ërs en syntex, de geliefkoosde wapens van nu, zijn ook geen blijvertjes. Het zijn eerder ontploffertjes, die hun slachtoffers niet zullen overleven.

    Het is dus niet alleen in the State of Danmark, dat er iets rottig ziek is….. Naast epidemieën die zò uit het Book of Guiness komen, zijn hier in Het Avondland ook de geesten ziek. En daar bestaat geen vaccin tegen!

     

    Enfin, al die vrome Muzelmannetjes staan dus voor de Rubicon, waar ze weten dat oversteken gelijk staat met afdalen in de Hades We hoeven dus nog niet te wanhopen.

    Het is dus niet alleen in the state of Danmark, dat er iets rottig ziek is….. Naast epidemieën die zò uit het Book of Guiness komen, zijn hier ook de geesten ziek.

    Al is het hoogst bedenkelijk, dat de VRT zelf aanstuurt tot in hun soaps toe, dat kinderen niet moeten gedoopt worden(*). Waarschijnlijk uit het besef dat doopregisters die in handen vallen van de Jihadisten, op slag ook dodenlijsten zullen worden. Dus vivat de ontkerstening zodat er plaats vrijkomt voor de Islammerij, want zo staat de Maatschappij breed open voor de totale oorlog Sharia.

    Zoals gezegd, vooral met Islammer-moordenaars weet men het eigenlijk nooit. Ofwel maken ze oorlog daar waar er vrede is, ofwel willen ze vrede als ze teveel op hun donder krijgen. Of als ze inderdaad in hun opzet geslaagd zijn, en de boel hebben overgenomen. Is eigenlijk allemaal terug te voeren tot het fameuze Taqiyya, de in detail in de Koran en de Hadith voorgeschreven verduldige bedot-plicht van iedere Moslimmer, in afwachting van de door geweld afgedwongen machtsovername. Waardoor eigenlijk voldoende bewezen is, dat de Islam geen ‘Geloof’ of geen ‘Godsdienst’ is, maar een politieke ideologie. Een soort primitieve voorloper van het Franse imperialisme of de Amerikaanse veroveringszucht.

    Enfin, hun legers staan dus voor de Rubicon, waar ze weten dat oversteken gelijk staat met      afdalen naar de Hades. We hoeven dus nog niet direct te wanhopen. Misschien zijn ze, als ’t er op aankomt, ook liever Blode Jan, dan dode Jan….

    Coburgia is inderdaad het maffia-land waar mensen op straat mogen doodvallen, omdat de Rode pakbonden (die publiekelijk de Islamisering steunen) het verkeer saboteren, willekeurig waar en hoe ze willen.

    Zo gaan we recht naar Syrische toestanden.

    (*) Dat koppel dat etaleert geen doopsel te willen voor hun nog ter wereld te brengen nageslacht, is wel driftig op zoek naar een Peter en een Meter. Waarmee duidelijk is aan getoond, dat de VRT het kind niet met het doopwater weggooit.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/10/Ramkoers-met-Rusland-Qatar-dreigt-met-Turkse-Saudische-invasie-van-Syri

    *

    Ramkoers met Rusland: Qatar dreigt met Turkse-Saudische invasie van Syrië

    *

    *

    De vlaggen van de belangrijkste partijen die op dit moment actief militair betrokken zijn bij de oorlog in Syrië. Rood gekleurd: Anti-Assad (afgebeeld: Turkije, Saudi Arabië, Jordanië; verder: VS, Groot Brittannië, Frankrijk, Australië, Ver.Ar.Emiraten, Qatar); Groen gekleurd: Pro-Assad (Rusland, Iran, Hezbollah, Koerden); Geel gekleurd: Dubbele / tegenstrijdige belangen (Irak, Israël). Verder is China (pro-Assad) militair aanwezig, maar nog niet actief, en trekt Canada zich uit de Amerikaanse coalitie terug. Egypte is pro-Assad maar niet militair actief. Zwart gekleurd: ruwweg door ISIS gecontroleerd gebied. O.a. Nederland doet alleen in Irak mee en is dus niet afgebeeld.

    *

    Khalid bin Mohamed Al Attiyah, de minister van Buitenlandse Zaken van het Arabische oliestaatje Qatar, onderdeel van het Westerse bondgenootschap dat tegen de Syrische president Assad vecht, dreigt samen met Turkije en Saudi Arabië Syrië binnen te vallen om ‘het Syrische volk te beschermen’. Dat zou een rechtstreekse militaire confrontatie met Rusland en Iran betekenen. De Saudische collega van Al Attiiyah, minister al-Jubeir, verklaarde eerder deze week dat ‘wij Iran, dat moet stoppen zich te mengen in andere landen in de regio, zullen confronteren en al onze politieke, economische en militaire macht zullen gebruiken om ons grondgebied en ons volk te beschermen.’

    Steun aan moslimterroristen

    ‘Als om de Syriërs te beschermen tegen de gruweldaden van het regime een militaire variant nodig is, dan: ja,’’ zei minister Al Attiyah op de vraag of Qatar militair ingrijpen in Syrië overweegt. Qatar steunt onder andere Al-Nusra/Al-Qaeda en een andere islamitische terreurgroep genaamd Ahrar Ash Sham, volgens de minister behorende tot de ‘gematigde oppositie’ – waarvan inmiddels ondubbelzinnig is aangetoond dat deze in werkelijkheid helemaal niet bestaat.

    Net als in Irak worden grote delen van Syrië gecontroleerd door ISIS, dat tussen de 40.000 en 200.000 strijders heeft (1). Analisten stellen dat Saudi Arabië waarschijnlijk nog meer geld en wapens naar de anti-Assadgroepen Syrië zal sturen. De afgelopen jaren blijken veel door de Arabieren, Turken en het Westen geleverde wapens in de handen van islamitische terreurgroepen zoals Al-Nusra/Al-Qaeda en ISIS te zijn gevallen.

    Arabische en Turkse luchtaanvallen

    De tijdelijk bij de Amerikaanse Harvard universiteit werkende invloedrijke Saudiër Nawaf Obaid schreef in oktober voor CNN dat zijn land ‘gedwongen zal worden een coalitie van landen aan te voeren in een luchtcampagne tegen de overblijfselen van de Syrische strijdkrachten, Hezbollah en Iraanse strijders, zodat het regime Assad zal instorten en de rebellen Damascus binnen kunnen trekken.’

    De Syrië viceminister van BuZa Faisal Mekdad waarschuwde dat het een ‘desastreuze fout’ zou zijn van Qatar –en daarmee Saudi Arabië en Turkije- om militair in te grijpen in zijn land. ‘Dat zullen wij als directe agressie beschouwen. Ons antwoord zal zeer hard zijn.’

    Begint de Derde Wereldoorlog alsnog in Syrië?

    Het behoeft geen uitleg dat als de Arabieren en Turken de Iraanse troepen in Syrië gaan bombarderen, die vlakbij de Russische luchtmachtbasis Latakia zijn gelegerd, de zaken heel snel uit de hand zullen lopen. President Putin zal geen seconde toestaan dat Arabische en Turkse vliegtuigen Syrische of Iraanse eenheden gaan bombarderen.

    Vanzelfsprekend zal Amerika na het eerste Saudische of Turkse toestel dat door de Russen wordt neergeschoten zeggen ‘geen andere keus’ te hebben dan zijn bondgenoten militair bij te staan. Kortom: dan ontstaat er in Syrië een directe confrontatie tussen de VS en Rusland, die dan heel snel op de Derde Wereldoorlog kan uitlopen. Waarbij we nogmaals onderstrepen dat het Westen dan aan de kant van Al-Qaeda vecht, en de Russen de seculiere Syrische regering verdedigen.

    Het Westen heeft de kant gekozen van de radicale (Soenitische) islam, waar Rusland juist tegen optreedt. Dus wie zijn anno 2015 nu eigenlijk de ‘good guys’ en de ‘bad guys’? In en rond Syrië tekent zich dan ook het begin van een Bijbels apocalyptisch scenario af, al is het nog te vroeg om met enige zekerheid te kunnen zeggen dat dit inderdaad het begin van de ‘Road to Armageddon’ is.
    Xander

    (1) Sputniknews
    (2) Zero Hedge
    (3) Bloomberg

    *

    UITLEIDING

    *

    Die Russische luchtmachtbasis… Heeft U er op glet dat die

    Attackia is? Ja, de schrijfwijze verschilt enigszoins, maar voor de rest is het een profetsche naam.

    En weer niemand die zegt waarom dat het mini-staatje Qatar het initiatoef voor de verstrakking van de standpunten heeft genomen. Niemand die de belangen van een gas-pipeline toegeeft die van Qatar over Syrië via Turkije naar Het Westen zou lopen, om daar de Russen de pas af te snijden, die quasi heel Europa van gas voorzen.

    Een beetje héél cyisch zou men kunnen zeggen, dat Syrië waar geen steen meer op de adere staat, als één grote ruïne, in het voordeel van Rusland is. Maar wie ben ik, om daarvan Amerika en dus indidrect de EU en dus onszelf, de sculd e willen geven? Het kwaas is geschied, de dag dat de Repubulieine Vader Bush en Tony Blair Sadam Houssein, de sterke man in Irak omver liepen. Dat was het begin van een kettingeactie, die gans het Midden Oosten in vuur en vlam zette.

    Jammer voor Amerika (en de EU), maar wie wind zaait, zal storm oogsten….

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     

     

     






    24-10-2015, 09:43 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    23-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2966

    *

     

    *

    Monica Lewinsky of deze vamp

     

    .

    Zo gezien moeten we Bill Clinton gelijk geven….

    .

    *

    INLEIDING

    .

    Natuurlijk heeft deze tweede hoorzitting van het Amerikaans Congres met deze beklaagde op het bankje, alles te zien met de komende Presidentsverkiezingen. Dat zou er nog maar aan mankeren, dat de Republikeinen de Geschiedenis zouden meehelpen vervalsen. In Benghazi was er inderdaad stront aan de knikker. En nog geen klein beetje….

    De bloedige terreuraanval van Muzelmanse ‘geradicaliseerden’ was inderdaad geen spontane opwelling van een paar gek geworden individuen (eerste versie), maar een uit de hand gelopen wapentransactie om dàn al (11/9/2012) ISIS-AL QUADA aan de macht te helpen via het doorsluizen van Amerikaanse en Europese wapens..

    De tumult ligt me nog vers in het geheugen, hoe het dode lichaam de eigen USA Ambassadeur toen misbruikt werd, zodat zelfs de wereldpers er toen schande over sprak. Maar de doofpot kon niet rap genoeg dicht geslagen worden…. Want de reputatie van de Zwarte Ongelukskater diende ten allen prijze te worden beschermd.

    Nu, drie jaar later, weten we waarom. Libië was rijp, dank zij de Amerikaanse dollar, voor de machtsovername der Muzelmannerij, en wat toen nog een staatsgeheim was, ondervinden we vandaag aan den lijve. Dat land moest immers de aanvalshaven worden, om Europa aan te vallen via de kortst mogelijke weg over de Middellandse Zee.

    Weet U nog? Libië, ooit een trouwe kolonie van Italië, en, later terug in goede vriendschap tussen Berlusconi en Kolonel Khadafi…..

    En toen werd Berlusconi door Graaf Hai Koe Van Rompuy op last van Bruxellabad gedwongen vervangen door die Monti van de Amerikaanse GoldmanSachs Bank en hadden de belagers van onze welstand de handen vrij in Libië.

    Weet U misschien waarom geen enkele hoernalist daar nooit iets over schrijft?

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/2499963/2015/10/23/Hillary-Clinton-elf-uur-lang-ondervraagd-over-Benghazi.dhtml

    *

    Hillary Clinton elf uur lang ondervraagd over Benghazi

    *

    De Democratische presidentskandidate Hillary Clinton is gisteren tijdens een hoorzitting in het Amerikaans Congres maar liefst elf uur lang ondervraagd over de terreuraanslag op het Amerikaans consulaat in het Libische Benghazi. Die aanslag vond plaats op 11 september 2012, toen Clinton nog minister van Buitenlandse Zaken was.

    Bij de aanval in de Oost-Libische stad kwamen in 2012 ambassadeur Christopher Stevens en drie andere Amerikanen om. Clinton werd gisteren door twaalf commissieleden op de rooster gelegd over die affaire.

    Hoewel de ondervraging elf uur lang duurde, kwamen er geen opvallende nieuwe feiten aan het licht. Clinton benadrukte dat ze haar verantwoordelijkheid had genomen. "Voordat ik mijn ministerfunctie verliet, had ik hervormingen gelanceerd waardoor onze mensen op het terrein beter beschermd worden en waardoor de kans op een andere tragedie in de toekomst verminderd werd", zo verklaarde ze.

    Het was al de tweede keer dat Clinton voor de onderzoekscommissie moest getuigen. Ze werd in januari 2013 ook al eens ondervraagd.

    Vooral de Republikeinen nemen Clinton onder vuur over de manier waarop zij de zaak-Benghazi heeft behandeld en de diverse officiële verklaringen die over het incident werden gegeven. Zo veranderde de aanval op 24 uur tijd van een uit de hand gelopen spontane moslimbetoging tot een welbewuste islamitische terreuraanslag. Stevens zou volgens sommige bronnen ook betrokken geweest zijn bij Amerikaanse wapenleveringen via Libische milities aan Syrische doodseskaders.

    De Republikeinen vermoeden dat Clinton in de zaak sommige dingen in de doofpot heeft gestoken, een overtuiging die enkel maar versterkt werd door Clintons onoordeelkundig gebruik van een privaat e-mailaccount. De Democraten stellen evenwel dat het gaat om een Republikeinse poging om de presidentskandidate te beschadigen.

    *

    UITLEIDING

    *

    Elk complot laar zijn sporen na. Jammer vor het Clinto wijf, maar voor de Muzelmannerij en de Werereldheerschappij zal het ondertussen niet voor deze keer zijn. Mt dank aan de Poet….

    Enne, tja, hoe het dan moet met al die ‘vlucht- en blijve-lingen? Alles opladen en gevankelijk afcveren naar Mekka, waar er goed onderhouden tentenkampen + proviandering, voor minstens 3.000.000 ‘bedevaarders’ continu ter beschkiing schijnen te staan? Allez, dat zag ik deze morgen toch via BVN bij de VARA, waar Nederlandse, Saoudische en Egyptische journalisten in duel gegaan waren. Saoudiër kreeg tegen zijn oren, ook door die van Egypte, dat zij niet één op de vluchtzijde geloofsbroeders in huis namen. Kon iet zei deze, Saoud Arabia had daarvoor de middels niet. In NL was er daarentegen een veel grotere welstand dan bij hen…

    Pijnlijk. Echt prijnlijk. Want tegen dergelijke onzin kwam er niet één wederwoord!

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *






    23-10-2015, 17:50 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2965

    ***

    Vrijdag 23 oktober

    Zon 8u18-18u35

    H Severijn

    *

    23 oktober 1914. De Duitse invallers, onderweg om Parijs te veroveren (!) worden, als ‘vriendendienst’ voor de geallieerden door de Franscouillonse beleudvoedrders van Coburgia, aan de IJzer een halt toegeroepen. Dit, niet door hun geniaal militair optreden, maar door een onbekend Vlaams sluiswachterke aan de slagader van de IJzerdelta, de Ganzenpoot in Nieuwpoort. Geen sprake van ‘vrije doorgang’ zoals de Duitsers hadden geëist, om volgens hun aanvalsplaannen de Frase legers in één grote omsingelingsbeweging in te sluiten. Plan ‘von Schlieffen’, dat later in 1940 met succes door de Nazi’s zou worden herhaald. Het zou dus een frisse vrolijke ‘Krieg’ worden, die net als in 1870, 44 jaar vroeger, zou geëindigd zijn et de verovering van Parijs. Iedereen zou dus met Weihnachten terig bij Mutti zijn…. Maar dat was onder de Vlamingen in het Cobuerger Leger gerekend, die, naar het woord van hun geniale Duits sprekende Koning, de Slag der Gulden Sporen moesten herdenken. Dan, zo beloofde die, zouden de Vlamingen na de oorlog elike rechten krijgen in zijn land…. Belofte die iedereen na de oorlog krek vergeten was…. Zij gaven hun bloed, maar kregen geen recht.

    Zonder enige bevoegdheid terzake militaire of diplomatieke acties te bezitten, kan iedereen dus vaststellen, dat den Belziek (Coburgia) na Napoleon gewoon een klein aanhangsel van de Franse expansiepolitiek is gebleven. En, ‘rien ne va plus’: tot op de huidige dag is dat, dank zij het socialisme, waarvan de ver-Groening niet heeft geholpen, zo gebleven….

    Of dat zo nog verder zou kunnen, met de half-en-half nationaliste Marine La Plume als Présidente, valt af te wachten. Hier is dus voor de coalitie BDW-VB een historische kans weggelegd

    *

    De Ganzenpoot - Nieuwpoort

    .

    *

    .

    *

    Gent, zonder Klokke Roekland de stormklok

    .

    .

    Nog stommer dan Termonte

     

    *

    INLEIDING

    .

    Dat Tom VanGrieken of Filip Dewinter van Ons Eigen Belang Eerst stelt dat wij in Vlaanderen, naast het OCMW voor het niet wettelijk bestaande WalloBrux niet nog eens het OCMW van de hele wereld kunnen zijn, is zwaar populistisch. Maar ‘vluchtelingen’, die van in de oorsprong altijd allemaal als ‘blijvelingen’ zijn bedoeld dergelijke gezondheidszorgen naar het hoofd te smijten, is bewijs van… solidariteit. Naar Slinkxe gewoonte, met andermans geld….

    Net zoals maagdenvliezen van àl te vrolijke jonge Moslima’s herstellen op kosten van de Mutualiteit dat ook is.

    Maar dat die massa’s vreemdelingen meteen ook massa’s besmettelijke ziekten meebrengen, buiten luizen, bedwanten en seksueel geweld, doet er effe niet toe. Als de oorspronkelijke bewoners er maar uit gaan. Want, zelfs als er epidemieën losbreken: er zijn nog miljarden vreemdelingen in de hele wereld beschikbaar om de leemten op te vullen. En die zullen allemaal Socialistisch stemmen. Tot die op zekere dag de teugels zullen overnemen….

    Experimentele volksverhuizingen. Om te bewijzen dat men wel degelijk chimpansees met computersecialisten kan kruisen, is een fabeltje uit popullistische hoek dat in één, twee drie zal ontrafelen zijn.. Want zeg nu zelf: ooit leefden de verre voorouders van die geleerde computerfreaks toch ook in de bomen! Dus als men er maar lang genoeg aan kweekt, zullen die vreemdelingen wel voldoende evalueren.

    Juist, vriend Terlmte. Om Uw niveau te bereiken misschien wel.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    MAILBOX

    *

     

    Dit gaat het verstand van de logische mens te boven.

     

     

    Buurvrouw die nierdialyse thuis doet moet voor haar behandeling accommodatie maandelijks zelf meer bijleggen.

     

    Rede, wegens economische crisis zegt haar socialistische ziekenkas. En dan ontdekt ze het volgende:

     

    http://www.ocmwgent.be/Medische-kaart-illegalen.html

     

    Nooit gezien, gewoon alles gratis , klik onderaan op de formulieren. Niet voor Belgen!, enkel voor illegalen, interessant om te weten!

     

    Is die burgemeester Termont helemaal gek geworden alles gratis, enkel voor illegalen.  

    Dit is geen mop maar de realiteit. Toch sympathiek die S.P.a. niet?  Goeie burgemeester in GENT !!!  Wat hij allemaal toch doet voor de mensen.

     

    Toch even door sturen A.U.B.

     

    *

    UITLEIDING

    *

    Zo staat het als een paal boven water, dat in de oorlog (tegen ons) gekwetste terroristen bij voorrang zullen opgenomen worden in onze hospitalen, terwijl onze eigen jongens aan hun lot zullen overgetlanen worden, zij die ons hebben willen verdedigen tegen dat buitenalnds Islammerij gespuis.

    Aparte halal gebedshuizen, maar voor die verrijkende ‘vredebrengers’ zekerlijk geen hala-hospitalen!   Op die manier kunnen ze hun rechten laten gelden, om ook dààt aparte gebdsruimten te eisen, waar ze met de kop tegen de grond, en de kont omhoog, kunnen ’biden’ en samenzweren.

    *

    Al bestaat er natuurlijk de kans, dat terwijk de Jihadisten het land beginnen uit te vluchten, we hen dan daarin zouden kunnen een handje toesteken. Zodat we al die oorlogszuchtingen op hun gemak kunnen helpen inschepen voor een enkele ris rcihting hun oorlogsgod op de planeet Mars.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     

     

     

     

     








    23-10-2015, 13:07 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    22-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2964

    *

    .

    .

    *

    INLEIDING

    .

    De Islam-terreurbenden in Syrië krijgen slaag dat het (voor hen) niet meer mooi is. Dit goede nieuws voor Assad is echter voor ons in Europa eerder slecht nieuws. En voor Obama & C° nog meer, want het is meteen, met dank aan Poetin, het einde van hun vermeende wereldhegemonie. Maar ook Erdogan krijgt op die manier nog veel meer ondergedoken noten op zijn zang…..

    Hoe diep de Islammerij in al die geradicaliseerde Islamstrijders zit, wordt bewezen door in een paar minuten minstens driemaal zwaar te zondigen tegen hun ‘Geloof’ door: 1° zichzelf den mannelijke baard af te doen, 2° door vrouwenkleren te dragen en 3° door te vluchten in plaats van te sneuvelen… Daar staan volgens de Sharia de zwaarste straffen op: marteling en dan de galg, of marteling en dan de kop af. Zonder in het Hiernamaals ook maar één maagdeke te kunnen versieren.

    Maar we weten allemaal, dat Muzelmannen, net als ratten, niet door één gat te vangen zijn. Door zich te beroepn op de Koran en de heilige Taqiyya kunnen de straffen nog altijd vermeden worden, als de 3 zonden uitgelegd worden als het in de maling nemen van de vijand, en dus daarmee de Islammerij uiteindelijk een dienst te hebben bewezen…

    *

    Maar om bij die trasgenders, eenmaal die in Koksijde of Leopoldsburg zijn gearriveerd, de schapen van de bokken te scheiden, dat is andere koek…. Want inspectie van edele delen, dakanie, want tegen hun ‘Geloof’.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    IS-terroristen vluchten, geschoren en in

    vrouwenkleren, voor Russische aanvallen

    *

    IS-terroristen zouden massaal voor de Russische aanvallen in richting Turkije vluchten. Velen van hen zonder baard en gehuld in islamitische vrouwenkleren.

     

    IS-terroristen zouden geschoten en als vrouwen verkleed uit Syrië vluchten, bericht ADW-news. In het kader van de aanvalsgolf door Russische luchtstrijdkrachten ter ondersteuning van president Bashar al-Assad zouden veel van de IS-strijders Syrië verlaten. In het westen van Syrië werden zojuist 40 IS-strijders gedood, aldus een anonieme bron.

    Op de sociale media zijn beelden opgedoken met baarden van IS-terroristen. De Irakese journalist Hala Jaber twitterde een berg haar als bewijs. Bij de foto staat geschreven dat bang geworden IS-terroristen massaal hun baarden afgeschoren en zich als vrouw verkleed zouden hebben om naar Europa te kunnen komen.

    Om niet herkend te worden zouden velen van hen een niqaab, het gewaad van een islamitische vrouw, hebben aangetrokken. Deze bedekt het lichaam volledig en laat alleen de ogen vrij. Volgens de sharia is zowel scheren als het dragen van vrouwenkleding voor mannen verboden.

    In totaal heeft de Russische luchtmacht al 530 aanvallen uitgevoerd en doodde ze honderden terroristen. Tientallen commandoposten en andere IS-infrastructuur werden al verwoest. Volgens Russische veiligheidstroepen hebben honderden IS-terroristen hun wapens neergelegd en vluchten ze richting Turkije.

    “Het grootste deel van de gewapende bendes is gedemoraliseerd. De ontevredenheid onder de strijders met hun commandanten neemt toe en er is sprake van het weigeren om bevelen op te volgen”, aldus de Russische generaal Kartapolov tegenover de media, aldus de anonieme bron. Gevallen van desertie zouden geen uitzondering, maar een massaal verschijnsel onder de Jihadisten zijn, voegt hij er aan toe

    Bron:
    www.epochtimes.de

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    UITLEIDING

    *

    Natuurlijk is bij deze de vrede zo maar nog niet terug gekeerd in het Rijk van Assad. En de Verenige Amerikaanse en Europese Naies zullen dat ook niet zo maar laten gebeuren. De Poet is dus bijlange not niet aan zijn nieuwe papatjes.

    Maar of die Srische ‘vluchtelingen’ nu meteen de trugweg zullen aanvatten? Zeg nu zelf: terugkeren naar een rimitief verwoest land, onder weer eens een variatie van de Muzeklannerij, fo hier in Het Westen leven van het manna dat uit de wolken regent: de beslissing is niet moeilijk.

    Daarbij: het wordt winter en dan is de tijd der trekvogels voorbij. De vriesgansen zijn al in de lucht.

    Blijft: de scjuldigen ter verantwoording roepen. Door bijvoorbeeld in de Hermitage in Sint Petersburg een oorlogstribunaalm samen te stellen. Met op het bankje, allemaal diep onder de zware kettingen, de Zwarte Amerikaanse Zwarte Ongelukskater, den Tony Blair en verder alle hovaardigheidsdragers van de Europese Verenige Nazies.

    Vonnis op voorhand gessteld; dood door verhanguing. Rug aan rug. En met het gezicht naar Mekka.

    Daarna kunnen de Vlaamse steden, net als vroeger de sleutels van de Stad op een gouden kussen gaan aanbieden aan de Poetenaren. Desnoods lijk in vroeger jaren de Gentaenaren deden, en vooral de Gentenaren, blootvoets en met een strop rond de nek.

    En dat de laatste Yanjee het licht uitdoet. Liever een Rus dan een Turk in onze achtertuin, want Rusland dat is Eurpa, en Turkije is het gat en de muil an de Het Beest.

    *

     

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     






    22-10-2015, 16:36 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2963

    *

     

    .

    *

    INLEIDING

     

    Jeroen Pauw van Powned is een haai met haakse tanden in een zachte wollen schapenvacht. Heeft op de VARA een enorme spreekstoel als ontworstelaar van alles en iedereen die Slinkx tegen de haren in durft te strijken.

    Lees onderstaande bijdrage en besluit samen met mij, dat deze man recht heeft, niet op de galg, maar op de guiillontine. Want dat is per definitie het geprefereerde marteltuig uitgevonden in Parijs door de Slinkxe wereldverbeteraars van toen.

    Jeroen Pauw van Powned is een haakse haai in schaapsvacht. Heeft op de VATA een enorme spreekstoel als ontworstelaar van alles en iedereen die Slinkx tegen de haren in durft te strijken.

    Lees onderstaande bijdrage en besluit samen met mij, dat deze man recht heeft, niet op de galg, maar op de guillotine Jeroen Pauw van Powned is een haakse haai in schaapsvacht. Heeft op de VARA een enorme spreekstoel als ontworstelaar van alles en iedereen die Slinkx tegen de haren in durft te strijken.

    Lees onderstaande bijdrage en besluit samen met mij, dat deze man recht heeft, niet op de galg, maar op de guiillontine. Want dat is per definitie het geprefereerde marteltuig uitgevonden in Parijs door de Slinkxe wereldverbeteraars van toen.

    . Want dat is per definitie het geprefereerde marteltuig uitgevonden in Parijs door de Slinkxe wereldverbeteraars van toen.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

     

    Er zat een held bij #Pauw

    Door Joost Niemöller

    *

    Er wordt van alles beweerd over Edwin, de organisator van Pegida Nederland. Volgens Powned is hij een ‘wapenhandelaar met neonazistische connecties.’

    Er wordt van alles beweerd over Edwin, de organisator van Pegida Nederland. Volgens Powned is hij een ‘wapenhandelaar met neonazistische connecties.’

    Hij zat zojuist bij Pauw en reageerde relaxed op de een na andere aantijging van Jeroen Pauw. Alles werd ontrafeld. Wapenhandelaar? Ach, hij verkoopt paintballspulletjes. Volkomen legaal spul. Neonazistische contacten? Niks van waar. En moest dan natuurlijk eerst nog maar eens aangetoond worden. Er werden beelden vertoond van een gewelddadige demonstratie van Duitse hooligans. Was hij daarbij? Nee. Kende hij Wilders persoonlijk? Nee. (Alsof dat trouwens kwalijk zou zijn.)

    Het zogenaamde Hitlersnorretje van organisator Lutz Bachmann: Fotoshop! Wat Edwin daar zei klopte overigens gewoon, alleen de media hadden nooit de moeite genomen het te rectificeren. Edwin zette keurig uiteen wat de doelstelling van Pegida is, ook al was Pauw daar natuurlijk niet echt nieuwsgierig naar. Pauw was er duidelijk op uit om er een vervelend gesprek van te maken, maar tegen de volledige ontspanning en aanstekelijke glimlach van Edwin was hij domweg niet opgewassen.

    Edwin zette ook nog eens uiteen dat je als organisator van een demonstratie niet iedere demonstrant kon checken op zijn cv. En dat er weldegelijk beleid bestond om bepaalde vlaggen niet toe te laten. En, tja, als iemand met een galgje rondliep, dat was dan in de media een probleem, maar een guillotine bij een TTIP demonstratie dat gaf weer niet, want dat was links. Edwin legde het met een vanzelfsprekendheid neer waar niets tegenin te brengen was.

    En hij benadrukte nog eens wat iedereen kon zien: Pegida is tegen geweld en geeft met zijn demonstraties een stem aan het groeiende ongenoegen. De extreemlinkse tegendemonstraties zijn juist bedoeld om gewelddadig de vrijheid van meningsuiting te onderdrukken. In Dresden deze week door iemand aan te vallen zodat die zwaar gewond was. In Utrecht door met stenen en rookbommen te gaan gooien. Een waarheid als een koe.

    Pauw was door zijn lijstje met aantijgingen heen. Edwin had gewonnen. Cool hoor, wat een held.

    **

    UITLEIDING

    *

    Vanmorgen was er zelfs een Amerikaanse Hoge Functionaris, die Poetin een 2de Hotler noemde. Heeft nog lang geduurd. Want het is een Wet van Meden, Perzen en nog wat van antieke beschavingen, dat Slinxenom in de gratie van de massa te bljvzen, altijd hun eigen slechte eigenschappen toedichten aan hun tegenstrevers. Al wie niet naar hun pijpen danst, is een slechterik.

    Hetzelfde fenomeen is zelfs terug te vinden in de Waalse Parti Scandlae. Onder de bescherming van het ‘stakingsrecht’, het neerleggen van het werk dus, worden zelfs hun autosnelwegen afgezet door grimmige ‘stakers’. En als een chirurg, opgeroepen voor een drigende interventie, dan ¾ uur te laat komt en de patiënt onder zijn handen sterft, dan is dat de schuld van de kliniek omdat ze daarop maar moesten voorzien zijn geweeest.

    Einde verhaal, want de strafklact van de kliniek tegen’onbekenden’ zal uiteindelijk gesponeerd worden. Pakbonden zijn dus erger dan maffia, want maffia kan nog altijd den bak worden ingedraaid….Zij nieet, want geen rechtspersoon.

     

    Benieuwd hoe Paw-ke over dit onderwerp een kous zou breien. Maar ja, stkersrecht is nu eenmaal meer dan scheepsrecht! En dat is al drie keer het gewone recht!

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    22-10-2015, 15:29 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2962

    ***

    Donderdag 22 oktober

    Zon 8u17-18u37

    H Ingbert

    *

    Morgen, 2310 herdenken we hoe in 1914 de Duitse Veldtocht te pletter liep tegen de ondergelopen IJzervlakte tussen Ieper en de Zee. Beide legers, de verdedigers en de aanvallers, hadden zich de avond voordien overal in de velden ingegraven, maar toen ze ’s morgens ontwaakten, stond het water van de Noordzee hen tot aan de knieën. Hun geschut stak vast in de modder en Morgen, 2310 herdenken we hoe in 1914 de Duitse Veldtocht tegen de ondergelopen Ijzervlakte tussen Ieper en de Zee te pletter liep. Beide legers, de verdedigers en de aanvallers, hadden zich de avond voordien overal in de velden ingegraven, maar toen ze ’s morgens ontwaakten, stond het water van de Noordzee hen tot aan de knieën. Hun geschut stak vast in de modder e de legers trokken zich noodgedwongen terug, elk aan hun eigen kant. Om onbegrijpelijke redenen hebben de Duitsers nooit geprobeerd dat sluizencomplex dat binnen hun bereik lag, te veroveren zodat zij het water georganiseerd hadden kunnen doen terugtrekken. Zowel in Londen als in Berlijn konden ze hun ogen niet geloven. Hoe een onnozel sluiswachterke (Karel Cogghe was zijn naam) zo’n almachtige vijand had kunnen vastpinnen, neen, daar hadden ze geen woorden voor e.. ze zwegen er dus over. Zo hadden zij meer woorden beschikbaar om de roem van hun respectievelijke legers te bezingen.

    Wel kreeg Albert de Coburger, volle neef van de Duitse Keizer Willem II, hiervoor na de oorlog een wereldberoemd monument in Nieuwpoort. Op een plaats waar die man wegens gedurende de gevechten veel te gevaarlijk voor Duitse prinsen, nog nooit was geweest. Natuurlijk had die ondertussen zijn geheime onderhandelingen met de Duitsers familie relaties om achter de rug van zijn Geallieerden een afzonderlijke vrede te bespreken al stopgezet. Zo kon hij in het zog van zijn triomferende legers, tijdig in Brüksèl terug zijn om de vrede te vieren. Samen met zijn halve trouwboek, ene Elisabetha von Possenhofen, Prinses von Wittelbaach, Hertogin in Bayern. Een verre tante van de Lieve Sissi die we later op het Witte doek konden bewonderen.

    de legers trokken zich noodgedwongen terug, elk aan hun eigen kant. Om onbegrijpelijke redenen hebben de Duitshers nooit geprobeerd dat sluizencomplex dat binnen hun bereik lag, te veroveren zodat zij het water georganiseerd hadden kunnen doen terugtrekken. Zowel in Londen en Parijs als in Berlijn konden ze hun ogen niet geloven. Hoe een onnozel sluiswachterke (Karel Cogghe was zijn naam) zo’n almachtige vijand had kunnen vastpinnen, neen, daar hadden ze geen woorden voor e.. ze zwegen er dus over. Zo hadden zij meer woorden beschikbaar om de roem van hun respectievelijke legers te bezingen.

    Wel kreeg Albert de Coburger, volle neef van de Duitse Keizer Wilhelm II, hiervoor na de oorlog een wereldberoemd monument in Nieuwpoort. Op een plaats waar die man wegens de aan de gang zijnde gevechten veel te gevaarlijk voor Duitse prinsen, nog nooit was geweest. Natuurlijk had die ondertussen zijn geheime onderhandelingen met de Duitshe familierelaties om achter de rug van den Geallieerden een afzonderlijke vrede te bespreken al stopgezet. Zo kon hij in het zog van zijn triomferende troepen, tijdig in Brüksèl terug zijn om de vrede te vieren. Samen met zijn halve trouwboek, ene Elisabetha von Possenhofen, Prinses von Wittelbaach, Hertogin in Bayern. Een verre tante van de lieve Sissi von Possenhofen die we later op het Witte doek konden bewonderen.

    Na de oorlog werd aan het Hof alleen nog Frans gesproken, in plaats van Duits, de moedertaal van Koning en Koningin…. En toen kon de achteruitstelling van de Vlamingen pas voorgoed beginnen…. Als overwinnaars moest vanaf dan iedereen Frans beginnen spreken….

     

    *

    *

    .

    Groeten uit Kunduz (Afghanistan)

    .

    Het land van de Muzelmannij, de ‘Taliban’ in optima forma.

    .

    *

    INLEIDING

    .

    Deze bijdrage gaat over het land dat vlgens de Zwarre Ongelukskater uit de States, dak zij zijn inspaningen, ondertussen ‘op goede weg is’. Welke ‘goede seg’ die vlasbaard bedoelt, is evenwel niet duideijk.

    Via deze link komt U in dat land terecht, en kun t U er zich van overtuigen, hoe het voelt als de Muzelmannerij eerstdaags bij ons de plak zwaait.

    https://youtu.be/5mzT8kW8ErQ

    Is niet geschikt vor gevoelige kijkers/iezers. U zou het dus beter naar al Uw vrienden en kennissen doorsturen, met deze waarschuwing erbij : ’Islam schaadt schaadt Uw gezondheid’ Voor U de video aanet, eerst kogelvrije vest aandoen, een hellm opzetten en een gasmasker voorbinden.

    Uit het bereik van kinderen houden. Vooral uit het bereik van puberende jonge meisjes die al eens een begerig oogje laten valen op al die knappe Mustafa’s. Neem U liever een blanke ‘loverboy’ uit eigen rangen. Die zal U in veel langzamer tempo naar Uw ondergang leiden.

    *

     

     

     

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    &

    http://newsmonkey.be/article/58011

    *

    Het nieuwe achterlijk: massaal meisjes indoctrineren in Afghaanse koranscholen

    *

    Ondanks 13 jaar westerse troepen en strijd tegen de Taliban, is in Afghanistan, dat Barack Obama “een land dat op de goede weg is” noemt, een nieuw fenomeen als een wild vuurtje om zich heen aan het grijpen: moslimmeisjes worden met de duizenden in private koranscholen gestoken. Daar worden ze de islam in z’n meest radicale vorm ingepompt.

    Niet eens zo lang geleden was UNGEI, een organisatie die voor de Verenigde Natie ijvert om meisjes wereldwijd in school te krijgen, euforisch over Afghanistan. “Tijdens het Talibanregime gingen er minder dan een miljoen kinderen naar school; nu zijn dat er zes miljoen en ongeveer een op drie van de leerlingen zijn meisjes.”

     

    Het ging effectief een poosje de goeie kant op. Maar de jongste twee jaar is er dan misschien niks veranderd in absolute cijfers, wel met het soort onderwijs waar die meisjes terechtkomen. Madrassa, koranscholen, specifiek voor meisjes, springen in Afghanistan als paddenstoelen uit de grond.

    Drillen

    Er zijn er ondertussen rond de 2.000, met tussen 1.000 en 6.000 leerlingen elk. En da’s een pak meer dan de 1.100 officiële overheidsscholen waar meisjes terecht kunnen. De koranscholen zijn privé-initiatieven. Meisjes in volledige hijab (verplicht) worden er dagelijks acht uur, soms 11 uur lang onderwezen in de koran. Ze krijgen er de islam in z’n meest extreme vorm ingedrild, met de sharia als leidraad.

     

    Eén van de eerste zaken die de meisjes ingepompt wordt, is dat ze vroeg moeten trouwen, en dat ze zichzelf als “eigendom” van hun echtgenoot moeten beschouwen. Televisie kijken, naar de radio luisteren (muziek tout court) en zelfs thuis rondlopen zonder hijab is verboden.

    Hijab

    Eén van de gevolgen is al in het straatbeeld te zien: de traditionele, donkerblauwe boerka van Afghanistan, is plaats aan het maken voor de zwarte, iets dat komt overgewaaid uit Arabische landen. Meisjes worden verwacht handschoenen te dragen, en zelfs hun ogen te bedekken met een gaas nu.

    Het lijkt of de Taliban nooit weggeweest is. Het meest extreem, en het meest succesvol zijn de Ashraf-ul Madares-scholen. Gestart met een eentje in Kunduz, waren er binnen het jaar 14 filialen van in die stad. Ondertussen is Ashraf-ul Madares zich over het hele land aan het verspreiden. De “leraars” drillen er hun lessen in vanachter een gordijntje dat hangt voor een gat in de muur: het is immers verboden voor de meisjes om te kijken naar mannen.

    Ouders verraden

    Mawlavi Abdul Khaleq, één van de leiders van de Ashraf-ul Madares-scholen, laat weinig illusies bestaan over wat ze willen bewerkstelligen: “"In the beginning of Islam, Muslim girls used to take part in religious activities. They even used to participate in wars… but we Muslims have now lagged behind." Met andere woorden: moslimvrouwen hebben ook een rol te spelen in de jihad, de heilige oorlog en de scholen dienen om dat te bewerkstelligen. In een reportage die Al Jazeera filmde in Kunduz, is te zien hoe meisjes aangemoedigd worden hun eigen ouders te “verraden” als die zich niet gedragen conform de strikte regels van de fundamentalistische islam.

    De financiering van de Ashraf-ul Madares-scholen is voor een stuk terug te sporen naar Pakistan, voor een stuk worden ze betaald door drugsgeld van de Taliban, maar er zijn ook sporen die leiden naar de Golfstaten, Saoedi-Arabië op kop.

    Vorig jaar draaide Al Jazeer al deze reportage, genaamd The Girls of the Taliban. De situatie is ondertussen alleen maar erger geworden.

    *

    UITLEIDING

    *

    Dubbeltjes kunnen raar rollen, Erocentjes des te meer. En ach, tot voor kort lag Afghanstan ergens gewonnen veroren i de wijde wereld. En ja, de ‘Taliban’ hield daar lelijk huis. Maar wat gin g ons dat aan?

    Jammer genoeg zijn al die verre landen rapper dan de snelheid van het icht, door het Internet bijna oebazarder geworden dan om het even welke buurgemeete in eigen land. Zelfs blijken er in eens van ‘onze jongens’ daar te zitten, erger en veel gevaarlijker dan de miliciens ten tijde van het Coburgs ‘Bezettingsleger’ in Duitsland.

    En in al die nieuwe landen, blijkt de Isammerij overal het vuur aan de lont te zijn gaan aaansteken. Er estaat geen aln d ter wereld, waar de grnezen niet wilekeurig zijn getroken, of het moet Ausralië zijn omdat het nu eenmaal midden in alle mogelijke oceanen ligt. En daarebocven ver van ons huis is. Maar daar ondergetekede uit de Vervoeste Gewesten stamt, en als kind op al die Engelse begraafplaatsen heeft gestoeid (vooral in de oorlogsjaren), zijn de meeste landen hel bekend van op die witte soldatenzerkjes. ‘An.. soldier of the Grat World? Known unto God’. Alleen Hottentotosie kwam daar niet op voor. En op warme zomernamiddagen ging Meester met een groot bek met wereldkaarten, dan mee om te toenen waar die landen allelmaal lagen.

    Maar Afghanen.. Neen, dergelijke graven kwamen er niet voor. En van kontheffers hadden we ook nog nooit gehoord.

    Enfi,; ik serveerde U deze bijdrage, in de hoop Uw kennis van de ware Islammerij wat beter te kunnen belcihten. Zodat U niet de een of de andere dag dergelijke spookgestalten in volle dagicht tegen het lichaam loopt en met een vergiftigd mes in Uw keel krijgt;

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     






    22-10-2015, 11:06 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    21-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2961

    *

    2

    .

    Ingang langs de poort

    .

    Uitgang langs de schouw

     

    *

    INLEIDING

    .

    Ze waren er eergisteren maandag in nooit geziene getallen wee in Dresden. Gekomen, zoals ze zeiden, om te blijven en te blijven om te overwinnen. Niet mis te verstaan, hé…

    Werkelijk hartversterkend.

    En hoewel de Duitse Overheid ook liever hun hielen dan hun tenen ziet, heeft er niet één, zoals in de Koekestad, een GAS-boete opgelopen. Als de Duitse Overheid iets tdoet met GAS, doen ze dat inderdaad veel grondiger.

    U kunt zelf narekenen, hoeveel risico die mensen lopen. In Antwerpen telde de dodenlijst voor latere vergeldingen slechts een 250-tal namen en adressen, maar in Dresden hebben we daar het raden naar. Gefilmd werd er wel, veel en van alle kanten. En waarschijnlijk is de Geheime Staats Politie, geholpen door Rode en Groene spionnen, nu al druk bezig met de identificaties ervan. Netjes met Duitse grondigheid gerangschikt per alfabet.

    En als het van de goddelijke La Märkelina afhangt, staan de beestenwagons met de nodige capaciteit al klaar om de uitverkorenen af te voeren. Bestemming en behandeling als van ouds. Want Nazies, zowel de vroegere als de huidige, houden niet van halve maatregelen.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Donderslag in Dresden: PEGIDA met recorddeelname

    *

    DRESDEN – In Dresden hebben gisteren volgens schattingen van de “Junge Freiheit” ongeveer 30.000 mensen aan de PEGIDA-demonstratie deelgenomen. Dit is het grootste aantal deelnemers dat dit jaar werd gehaald. De organisatoren spraken van tot 40.000 mensen, de linkse studentengroepering “Durchgezählt” wil ongeveer 15.000 personen geteld hebben. De politie verstrekt al maandenlang geen eigen informatie meer over het aantal deelnemers.

    Tijdens de manifestatie kwam het tot talrijke aanvallen door links-extremisten op de politie en demonstranten. Minstens één PEGIDA-deelnemer raakte zwaargewond. De aanhangers van de linkse scene probeerden steeds opnieuw de politieblokkades te doorbreken. Volgens het persbureau DPA namen er in totaal ongeveer 11.000 personen aan de tegendemonstraties deel, waartoe o.a. de partijen “Die Linke” en “Bündnis 90/Die Grünen” hadden opgeroepen.

    Linkse radicalen proberen naar de Theaterplatz door te breken:

    Medeoprichter van PEGIDA, Lutz Bachmann, opende de manifestatie met de woorden: “We zijn gekomen om te blijven. En we blijven om te zegevieren.” Hij kondigde aan aangifte te doen tegen de Duitse minister van Binnenlandse Zaken Thomas de Maizière (CDU). Deze had de initiatiefnemers van PEGIDA “harde rechts-extremisten” genoemd en ervoor gewaarschuwd deel te nemen aan de demonstraties.

    ron:
    https://jungefreiheit.de

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    UITLEIDING

    *

    Mestkevers, net zoals die van het Vlaams Belang, zou Kareltje Il Toscanino zeggen. Merkel, de Bondskanselaarster die de wreld de Duitsers benijdt, heeft gelijk. Al wie een andere meing heeft dan zij of dan De Gucht, is rijp voor de via de schouw Vrijmakende Arbeid. Dat het OCMW van zijn vaderstand Gent de foto van een Vlaams Nationalistisch geneigde Minister als schietschijf in hun schietkraam hangt, vindt hij normaal. Liever zou hij, als Logeman, daar nog een paar ‘zwartrokken’ bijhangen maar dat zou een te zware discriminatie zijn ten opzichte van dat andere ‘Geloof’. Al weet hj drommels goed, dat Christelijken een tweede wang aanbieden, daar waar die ‘verrijkers’ gewoon zijnen kop zouden aflsaan. Klein maar gevelig verschil.

    Trouwens, wat er voo hem op dit ogeblik primeert, is de wijnoogst in Toscane, alsmede zijn kakelvers bestuurderspostje bij de Lotto of zo. Ondertussen overdenkt de man, rationeel als hij van nature is, hoe de gasovens zouden kunnen gebruikt worden, om met hun ‘restwarmte’ zoveel mogelijk Nieuwe Europeanen de winter gezellig zouden kunnen doorbrengen.

    Maar voorlopig wordt de communicatie daarover tussen hem en La Märkelina stil gehouden. Want beiden hebben in het achterhoofd de Nobelprijs voor Ekonimie voor ogen. Wegens hun gezaenlijke inspanning om de ‘verrijkers’ in de vroegere KZ-Lagers te herbergen, zodat de gezellige warmte van de opgestookte tegenstanders een nuttige … eindbestemming krijgt.

    *

    *Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    21-10-2015, 17:03 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2960

    *

    2

    .

    .

    *

    INLEIDING

    .

    Het is wel een beetje tegen mijn goesting hier nogmaals mijn koplampen op de TV te richten. Het is zeker niet de bedoeling hen op deze manier een liefhebbend publiek te bezorgen, eerder het tegendeel. Want, zeg eens, met hoeveel bazen zijn ze daar eigenlijk die per maand een vorstelijk salaris optrekken?

    Het Huis van Wantrouwen heeft zijn naam als wespennest niet gestolen. Het is als een fabriek die gebakken en fel gekruide lucht verkoopt uit de gootsteen van Jeroen Meus, waar alleen directeurs-boven-directeurs werkzaam zijn. Vandaar de onbenulligheid.

    Echte gedreven journalisten die de Waarheid dienen, geraken er niet aan de slag. Want daar is, buiten de goede lidkaart, de sullige onbekwaamheid troef. Het ding draait daarenboven 100% op het geduld en het manna-belastingsgeld van de Burger.

    Met in het achterhoofd het vroegere AVV-VVK dagblad dat nu onder een valse vlag een Slinkxse koers vaart en de vroegere GVA, ooit kapot gemaakt door diezelfde Luc Rademakers – Hoofdredacteur - die nu de VRT naar de afgrond leidt, kan met mathematische zekerheid het einde van ook deze slangenkuil voorspeld worden.

    Misschien dat ze dan samen al lullend zullen verdwijnen, Coburgia en de grafdelvers van deze Beschaving.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/tvmedia/griet-de-craen-bemiddelt-op-vrt-nieuwsdienst-bb4a401a/

    *

    Griet De Craen bemiddelt op VRT-nieuwsdienst

    Griet De Craen, de hoofdredacteur radio bij VRT Nieuws, moet de volgende maanden het bemiddelingstraject op de nieuwsdienst van de openbare omroep leiden. Er werd ook een werkgroep opgericht die de problemen moet benoemen en voorstellen moet doen om die aan te pakken. Tegen eind dit jaar moet de bemiddeling resultaten opleveren.

    Vorige week kwam het tot een vertrouwensbreuk tussen de VRT-hoofdredactie en de journalisten. Aanleiding was de publieke veroordeling van de hoofdredactie van het interview van Bart Schols in 'De Afspraak' met een ex-Syriëstrijder. De hoofdredactie stuurde diezelfde nacht nog een persbericht waarin stond dat "het interview niet beantwoordt aan de journalistieke normen van VRT Nieuws" en verwijderde het interview van zijn website. De redactie diende nadien een motie van wantrouwen in tegen de directeur informatie en hoofdredacteur Luc Rademakers bij VRT-CEO Leo Hellemans.

    Een bemiddelingstraject moet nu het vertrouwen tussen de hoofdredactie en de redactievloer herstellen en de problemen aanpakken. Van de vijf hoofdredacteurs geniet De Craen wellicht het meeste vertrouwen op de vloer.

    *

    UITLEIDING

    *

    Waar de TV dan wèl over zwijgt als het over ‘Syrië-strijders’ gaat is over hun trainingskampen in de bossen van dit land, kant onder de taal- en armoegrens. Er werden er al (bij toeval) een paar daarvan opgerold, maar sindsdine is het van die kant oorverdovend stl. Jihad-moordenaarsd echter worden intensief op het Internet opgespoort door welgeteld éne rechercheur. Maar of die wel dan niet Arabisch sprekt en leest, is terzijde gelaaten.

    Ht ‘Comitee P’ rapportert geeime rapporten in de Praatbarak iver een paar zaken n Dardennen, maar over al het overige daalt een medeplichtige stilte. De Islamitische Islammertjes vooral niet op de alnge tenen trappen….

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *






    21-10-2015, 13:28 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2959

    *

    Luikse flikken met Vlaams Belang sympathisanten

     

    .

    Die keer op de Brusselse Grote Markt waar ze gewon rechtop lopend alleen maar wandelden..

    *

    INLEIDING

    .

    Om met de deur in huis te vallen, meteen deze link in het midden van de huiskamer gezwierd:

    https://youtu.be/e1Btc9qMALg

    Zo hoeft U niet te twijfelen aan mijn bedoeling.

    Wegens dergelijke taferelen worden niet de daders voor de Rechters gesleept, maar de van haar parlementaire onschendbaarheid beroofde Marine Le Pen, die zij het een beetje voorbarig, in dergelijk gedrag een bezettingsmacht dacht te herkennen.

    Het is natuurlijk spijtig, dat niet één Parijzenaar het gewaagd heeft, om op die plaatsen het openbaar domein te gebruiken waarvoor het voorzien is, om daar te lopen, te wandelen of te rijden. Dat kan niet, als Moslimmers precies dààr hun macht willen demonstreren.

    Of die kudde achterlijke primaten op dat ogenblik zich als een bezettingsmacht hadden veroepenbaard of niet, hoeft niet eens gevraagd te worden. De verborgen bedoeling ligt eer dan ook vingerdik op.

    Stel U in een onzer steden (waaronder Bruxellabad) dergelijk vertoon voor vanwege het Vlaams Belang: de flikken uit Luik zouden er op los hebben mogen kloppen. Wandelen op de Grote Markt mocht niet, iedereen (waaronder parlementairen) werd op de kasseien en in de boeien geslagen en met bussen gevankelijk weggevoerd.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    http://joostniemoller.nl/2015/10/marine-le-pen-voor-rechter-over-uitspraak-biddende-moslims-in-straten-parijs/

    *

    Marine Le Pen voor rechter over uitspraak biddende moslims in straten Parijs

    *

    Naamloos. Door Joost Niemöller

    *

    Marine Le Pen moet voor de rechter komen. De reden is dat ze in een toespraak de islammigratie had vergeleken met een bezettingsmacht.

    Het ging om een toespraak in Lyon in 2010. Ze sprak toen over de grote groepen biddende moslims in de straten van Parijs. De beelden ervan leidden toen tot veel maatschappelijke opwinding. Het zag er ook wel erg uit als een invasie. De straten waren deels afgezet. Voorbijgangers moest zich erlangs wurmen. Hier heerste duidelijk de islam! Met name in Frankrijk waar, veel meer dan bij ons, een strikte wetsgedachte heerst over scheiding van kerk en staat, zijn massaal biddende moslims in de straten van Parijs zeer confronterend.

     

    Marine Le Pen was hier dan ook zeer boos over. Ze noemde het ‘de bezetting van een gebied’ Ze zei: ‘Zeker, er zijn hier geen tanks te zien of soldaten, maar het is een bezetting.’

     

    Nu blijkt dus de vergelijking van die biddende moslims op straat en een bezettingsmacht strafrechtelijk problematisch te zijn. Althans, speciaal hierom is de immuniteit van Marine le Pen als Europees parlementslid opgeheven en moet ze komende dinsdag terecht staan.

     

    Het is onduidelijk wat de Franse rechtstaat hiermee denkt te bereiken. Marine Le Pen gaf duidelijk aan dat de vergelijking met een bezettingsmacht alleen figuurlijk is. Is het binnenkort verboden om dergelijke figuurlijke vergelijkingen te trekken?

     

    Het effect van een dergelijke rechtszaak lijkt eerder het omgekeerde. Zeer veel Fransen ervaren de drukkende aanwezigheid van de moslims, hun openlijke beleving van hun godsdienst, maar vooral het afdwingen van hun ideologie als een bezetting, en in de woorden van Marine Le Pen voelen ze zich bevestigd. Wanneer het verboden wordt om zelfs in deze milde vormen het gedrag van de moslims te bekritiseren, zal nog eens extra duidelijk blijken dat er sprake is van een bezetting, die wordt ondersteund door de politiek correcte elite.

     

    *

    UITLEIDING

    *

    *

    Een kleine bende woeste Waalse NMBS-staLkers, de inheemse Siamese tweelingbroers van de kontheffers op straten en pleinen, mocht voor de elfendertigste keer het land ontwrichten, door misbruik te maken van het stakingsrecht dat alleen nog bestaat om revolutionair geweld te camoufleren. In die middens gaat men namelijk niet akkoord met alles wat deze door Vlamingen gedomineerde Regering doet.

    Maar als de gematigde Vlamingen van de kleurpartijen, de rechthouders van dit land, jarenlang beleefd gevraagd hebben om ook met hen, die toch de meerderheid in dit land vormen, een beetje rekjening te willen houden, werd er gewoon op geklopt.

    Spijtig voor deze herrieschoppers, maar de gewone Burger heeft hen al lang doorzien. En de rekening die hievoor zal gepresenteerd worden, zal navenant zijn. Het wachten is alleen op de eerstvolgende stembusgang. En die kan niet vlug genoeg komen. Al is het natuurlijk ook waar, dat hoe langer de protesten duren, en hoe gewelddadiger die worden, des te dieper zullen de Tsjeven wegzinken in de vergeteheid, daar waar de Roden en de Groenen nu al zijn in terecht gekomen.

    PAS OP

    Massa’s kontheffers met zwarte vlaggen en afgescermd door eigen ‘ordediensten’, op sraten en plein: dat mag. Maar Pegida-betogers die zwijgend betogen met borden da ze die Islamisering niet moeten, spelen met hun leven door het geweld van hun eigen Rode en Groene landgenoten….

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    21-10-2015, 12:44 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2958

     

    *

    Woensdag 21 oktober

    Zon 8u15-18u39

    H Ursula, patrones van de onderwijzeressen

    Gelijk Sint-Ursula begint, zo gij ook de winter vindt

    *

    .

    *

    .

    De Polen mogen het Noorden niet verliezen

    .

     

    Zondag e.k. valt de beslissing

    *

    INLEIDING

    .

    Echte zeelui gebruiken geen GPS op zee, maar een sextant, of gewoonweg een ouderwets kompas. Zoiets komt altijd van pas, zo’n kompas, zelfs voor landen en volkeren die helemaal geen zee hebben, zoals Poolland.

    Zondag e.k. zijn daar verkiezingen, en het gaat inderdaad de goede kant op. Kaap Kaczynski.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

     

    Poolse president: Migranten brengen epidemieën naar Europa

    *

    ‘Dankzij migranten cholera op Griekse eilanden en dysenterie in Wenen’ – Polen laat onder grote Europese druk met veel tegenzin alsnog 7000 migranten toe

    In Duitsland en Nederland is het niet-politiek correcte onderwerp absoluut taboe, maar in Polen wordt er openlijk over de gevaren van de massa immigratie gediscussieerd. President Andrzej Duda eiste gisteren op TV dat de huidige regering ‘de bevolking vooral voor epidemieën beschermt’ die door migranten naar Europa worden meegenomen. Zowel de materiële, fysieke als gezondheidsveiligheid van de Poolse burgers is volgens hem ‘het allerbelangrijkste’.

    Volgens de laatste peilingen zal de rechts-conservatieve Partij voor Recht en Gerechtigheid (PiS) van oud premier Jaroslaw Kaczynski bij de verkiezingen van aanstaande zondag 36% van de stemmen krijgen, veel meer dan de 22% voor de heersende PO (Burgerplatform) van de huidige premier Ewa Kopacz.

    Kaczynski heeft de afgelopen weken met succes campagne gevoerd door op de gevaren van de stortvloed moslimimmigranten die Europa overspoelt te wijzen. ‘Ze brachten cholera op de Griekse eilanden, dysenterie naar Wenen, en andere soorten parasieten.’

    Europa dwingt Polen 7000 migranten op te nemen

    Polen weigerde geruime tijd ook maar één asielzoeker toe te laten. Uiteindelijk besloot de regering in Warschau onder grote Europese druk om maximaal 7000 migranten op te nemen. De oppositie bekritiseerde het besluit, omdat dit ‘zonder instemming van de Polen’ werd genomen. (1)

    Gevaar voor volksgezondheid Europa

    Op 9 oktober plaatsten we een artikel over een Tsjechische arts die in een ziekenhuis in München werkt, en die eveneens waarschuwde dat de migranten tal van besmettelijke en ernstige ziekten dreigen te verspreiden. Het extreem onhygiënische, ronduit smerige gedrag van met name Afrikaanse migranten, die letterlijk overal hun behoeften doen, is volgens de arts een groot gevaar voor de volksgezondheid in Europa. Desondanks weigeren zowel politiek als media in West Europa hier ook maar één seconde aandacht aan te besteden.

    Xander

    (1) Wirtschafts Woche

    *

    UITLEIDING

    *

    Maandag morgen zal de moede mediamolen weer moeilijk wakker worden…. Want triomfantelijk nieuws voor de tegenpartij, neen, dat brengen ze gewoon niet. Uit schrik voor de voor hen rampzaige gevolgen. Als de Burger teveel begint na te deken.

    Als ze iets zullen schrijven, is het dat Märkel dat land gedwwongen heeft om toch in de Slinkxe pas te lopen. Geen ‘blijve-lingen’ willen = geen geld meer krijgen. Maar in dit geval is dat geen corruptie, net zals dat WK voetbal van 2004 ook geen corruptie was. Met ged van anderen, of met geleend geld, kunnen die mensen inderdaad alles. Toch zo lang devoorraad strekt. Dus nog zeer kort.

    Tijd om die verborgen Nazi-trein boven te halen, uit zijn diep veborgen bergtunnel.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    21-10-2015, 09:12 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    20-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2957

    *

     

    *

    .

    *

    INLEIDING

    .

    Wie er nu nog aan twijfelt of er een nieuw soort versterkte ‘Festung Europa’ op dictatoriale Nazie-leest geschoeid er zit aan te komen, die leeft op een andere planeet of hij slaapwandemt. Klik-lijnen en klik-kranten, het is er allemaal. Als voorbereiding van de latere Stasi of Gestapo.

    De Burger moet en zal tussen de voorgeschreven lijntjes blijven kleuren, anders is hij een extremistische populist. Het is, net als onder de oorspronkelijke Nazies, thans de Europese Verenigde Nazies geworden, verboden een eigen mening te hebben.

    Hetzelfde is te merken in de stellingname tegen het Vlaams Belang. Monddood gemaakt worden, en in het verdomhoekje gedrumd, is elke harde reactie dan het meest normale dat de Verdrukkers kunnen verwachten. Duitse kranten in Duitsland, dat altijd al koploper is geweest inzake ‘Endlösungen’, nagelt daar de Feesboekers aan het kruis en roept op tot vervolging. Waarna ‘Europa’ en ‘Verordening’ zal uitschrijven, dat vanzelfsprekend bedoeld is om bloggers uit de ether te halen.

    Met alle schots, scheef en Slinxen is het inderdaad zoals ze het ooit in Geetn zeer bevattelijk wisten te formmuleren: ge moet hunne maat zijn, of ze sloan up joen muile….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/buitenland/duitse-krant-bild-nagelt-extremisten-aan-schandpaal-bd02ae9e/

    *

    Duitse krant Bild nagelt extremisten aan schandpaal

    *

    De Duitse krant Bild heeft dinsdag een selectie berichten van Facebook gepubliceerd met daarin haatdragende teksten. Volgens de krant zijn er "nog nooit zoveel openlijke haatuitingen'' in het land geweest. "Openbaar-aanklager, neem het over'', schrijft de krant.

     

    Er staan ruim veertig Facebookberichten op de site van Bild. Met volledige namen en profielfoto's worden de auteurs aan de schandpaal genageld. "Tegen 2020 wonen alle Duitsers op straat en alle vluchtelingen in een huis, terwijl zij in hun vuistje lachen'', schrijft een van de Facebookers. "Hopelijk komen de buitenlanders er zelf achter dat ze hier niet welkom zijn'', zegt een ander.

     

    Veel van de gebruikers hebben geen enkel begrip voor de vluchtelingen. "Je verdient geen asiel. Ga naar huis en laat ons met rust, strontvolk'', schrijft een vrouw. "Door naar Auschwitz en Buchenwald, daar is genoeg plaats. De ovens moeten weer worden opgewarmd'', schrijft een ander.

    *

    UITLEIDING

    *

    Galgenlied

    Karel Vertommen,

    *

    Er stonden drie galgen op ’t galgenveld

    de kraaien hebben het voortverteld

    en stom blauwden winterse bossen rondom

    ze kaatsten 't gekrijs van de kraaien weerom

     

    het volk stond zwijgzaam opeengehoopt

    drie mannen moesten opgeknoopt

    drie rechters lazen het vonnis voor

    de bossen bauwden het na in koor

     

    één had in eigen macht geloofd

    hij moest het bekopen met zijn hoofd

    één had gehoopt op een nieuwe tijd

    dat was voor het heden een scherp verwijt

    één had de waarheid te zeer bemind

    daarvoor ging hij bengelen hoog in de wind

    de kraaien krijsten : kwaad is kwaad,

    de bossen echoden : haat is haat

     

    de kring van het volk werd enger en enger

    't gelaat van de rechters werd strenger en strenger

    maar toen de koord in de hoogte ging

    in elke lus een rechter hing

     

    het volk stond zwijgzaam opeengehoopt

    drie rechters werden opgeknoopt :

    één had z'n eigen volk verraden

    één had z'n geldkist volgeladen

    één had de macht om haarzelf bemind

    drie rechters bengelden hoog in de wind

    de kraaien krijsten : kwaad is kwaad,

    de bossen echoden : inderdaad

    *

    Als toemaatje ons Barbaraatje (VB) even op de praatstoel in de Brusselse Praatbarak voor de leidinggevende Smurfen.

    Zie https://youtu.be/HdQuH9oM8NA

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    20-10-2015, 17:57 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2956

    *

    .

    Ze is goed op weg om het te leren

    .

    Alleen die rechterarm nog wat meer strekken….

    .

    *

    INLEIDING

    .

    Ik zal, goed opgevoed zijnde, beleefd blijven, want na alles gaat het toch om La Märkelina, een weerloze vrouw, en die heeft niets daar waar we mannen tegen kunnen geshot worden daar waar hun edele delen hangen te rammelen.

    Ik zal beleefd blijven, want na alles gaat het toch om een vrouw, en die heeft niets tussen de been waar ze alles kan aan vegen.

    Kijk, dat is nog maar eens een typisch schots scheef en Slinkx optreden: de eigen in-slechte inborst toedichten aan hun opponenten.

    Slinkxe tegenbetogers in Dresden tegen de vredelievende Pegida-betogers?! Voilà, daar is het weer. Pegida is de schuldige! Vakbonden of maffia, wie zal het zeggen?

    In die betoging afbeeldingen van klaarstaande galgen meedragen, nee, dat kan nu echt niet. En opkomende dreigende ISIS-terreur weerstaan door luidruchtig te protesteren, dat kan ook niet. Dat kan niet, want tegen de Rode Heilskeer. En dus wordt ook in Duitsland een ‘cordon sanitaire’ opgetrokken.

    Dat de kruik zo lang te water gaat, tot ze breekt, is helaas nog altijd niet doorgedrongen. Een beetje druk op de ketel kan dus geen kwaad. Integendeel, hoe meer druk, hoe vlugger de bom barst.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.gva.be/cnt/dmf20151019_01926927/angela-merkel-pegida-betogers-dragen-haat-in-het-hart

    *

     

    Angela Merkel: “Pegida-betogers dragen haat in het hart

    De Duitse politieke leiders, bondskanselier Angela Merkel voorop, waarschuwen voor extreemrechts geweld tijdens de optocht maandagavond in Dresden van de anti-islambeweging Pegida. Aanleiding is de eerste verjaardag van de beweging, die, nadat ze enkele maanden geleden doodgebloed leek te zijn, aan een opmars bezig is.

     

    De woordvoerder van Merkel waarschuwde dat degenen die maandagavond in de hoofdstad van Saksen zullen opstappen, “haat in het hart dragen”. Tijdens de optocht vorige maandag liep een betoger rond met galgen ‘bestemd voor Merkel’. Een van de leiders van de zogenaamde Patriottische Europeanen bestempelde de bondskanselier als ‘de gevaarlijkste vrouw van Europa’.

    Geen excuses meer voor degenen die rondlopen met galgen en Hitlersnorren, stelde minister van Justitie Heiko Maas. Dat is een verwijzing naar Pegidaleider Lutz Bachmann, die eerder dit jaar voor de camera poseerde als Hitler, diens snor inbegrepen.

    De vrees voor geweld is enkel nog toegenomen na de aanval met een mes in Keulen op (inmiddels verkozen) kandidate voor het Keulse burgemeesterschap Henriette Rekel. Het motief voor de aanval was onvrede met Rekels standpunten pro opvang van vluchtelingen.

    Maandag ontving de burgemeester van Leipzig, Burkhard Jung, doodsbedreigingen in een brief waarop ook tekeningen van een galg. Leipzig ligt op een boogscheut van Dresden.

    Minister van Binnenlandse Zaken Thomas de Maiziere waarschuwde dat de Pegida-betogers geen verontruste burgers zijn, maar “hardleerse rechts-extremisten”.

    Voor de betoging van maandag is een groot aantal ordehandhavers opgetrommeld. Die moeten de Pegida-betogers op afstand houden van een tegenbetoging onder de naam ‘Hart in plaats van Haat’, georganiseerd door politieke partijen, vakbonden en religieuze organisaties. Ook de beweging Nazivrij Dresden marcheert mee.

    *

    UITLEIDING

    *

    Gesteld dat Pegida het uithoudt en dus overleeft, dan zal achteraf niet één Duitser kunnen zeggen, dat ze ‘es nicht gewusst haben’.

    Pegida toont afbeeldingen van klaarstaande galgen…Die zijn volgens mij niet bedoeld als tijdelijk straatmeubilaire. Toch nooit een ideetje dat ze op dit mini-blogske hebben opgedaan? Waarschijnlijk niet, maar het stemt altijd hoopvol als Uw denkwareld elders ook ingang schijn t gevonden te hebben…. Vele waterdruppels samen vormen een machtige rivier naar de open zee!

    Een idee die ik maar al te dikwijls heb voelen opkomen, naast mijn lief, gezeten aan de oever van wat toen nog de Golden River werd geheten. Omdat die de gewone mens in de Leistreek hielp rijk maken door hard te werken. Nu is die kronkelende rivoer recht getrokken, bevaarbaar voor steeds grotere binnenschepen. En je kunt er met succes oceral de sportvisseij beoefenen, in plaats van vlas te roten. Te minste, als je de vele luxejachten niet meetelt.

    Maar het is juist. Galgen tonen met op de achtergrond de ontelbaar vele ‘blijve-lingedn’ zou inderdaad niet beter zijn dan, lang geleden, de échte Nazies. Zwaar racistisch dus en een Christenens onwaardig. Volgens mij zijn er andere mogelijkheden. Daarom zijn verwenseingen (die helpen niet), vervloekingen (die helpen ook niet en cartoons met bijtende spot worden weggelachen). Tegen de eigen Verlichte Grote Verstanden is de normale democratische tegenspraak niet mogelijk. Afgeblokt, wegens racistisch, haatzaaierij of Islamfobie. Is dus nitteloos. Net water op de rug van een troep vetganzen.

    Het misnoegen van de Burger kan niet duidelijker worden naar biten gebract, dan door sylbolen die door elk goed verstaander gemakkelik begrepen worden. En als die dan nog het spreekwoord kennen, dat ‘wie niet horen wil, moet voelen’, dan zijn we stilaan op de goede weg.

    In Köln waren het al slagersmessen. Straks in Leipzig worden het misschien lynchpartijen. Besporied met poiolitiekogels. Waarna de ‘gelikzoekers’, met Allahs hulp en dus met kennis van zaken uiteraard, er zich mee gaan bemoeien….

    Eigenlijk mag dat allemaal niet zo moielijk gemaakt worden. In onze musea staan nog altijd galgen en guillotines genoeg, als curiosum bijeengebracht als vroom aandenken aan vroegere Skinkxs opstanden. Die kunnen, met weinig kosten, weer gangbaar gemaakt worden. Deze keer tégen hen.

    Elk om beurt, ook dàt is scheepsrecht, maar ook een eeuwenoud spreekwoord….

    Al geef ik persoonlijk de voorekeur aan het schandblok, dat een vast tractaat zou moeten worden in elke stad op iedere wekelijkse marktdag. Deze week ons Freyaatje, en volgende sweek haar vrijersmaatje Het Gentse Liegebeest.

    Wedden dat de meeste overigen zulen lopen zo ver ze land zien?

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    20-10-2015, 16:17 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2955

    *

     

    *

    .

    *

    INLEIDING

    .

    Nuchter als ze zijn, gingen de twee voorgaande wereldoorlogen aan hen voorbij. Nu blijkt het met de dag duidelijker: ook aan de huidige verdwazing doen ze niet mee. Noch aan de Verenigde Europese Nazies, noch aan de vlucht- en blijvelingen hype.

    Een stralend voorbeeld, om massaal te worden nagedaan. Tja, maar waarom gemakkelijk maken (zoals het Vlaams Belang dat ziet), als het moeilijk ook kan…

    De moeilijke weg gaat via Klein Bruxellabad (Cobrgia) of Groot Bruxellabad (Europa), de vlotste weg gaat over hindernissen zo hoog en zo lomp als de Zwitserse Bergen. Eerst is daar de historische vergissing van 1830, en tweedens is daar dat tweelingbroertje ervan, de (resterende) Macht van het Marxisme. Toen, in 1830, was dat een bloedige ‘Brabantse’ Omwenteling als imperialistisch uitlopertje van de Franse Revolutie, nu zijn we beredeneerder geworden en kunnen er over…. praten.

    Maar om te praten moet je minstens met twee zijn. Uitgaande van de zekerheid, dat Slinkx, als je niet hunne maat wilt zijn, ze ‘up joen muile sloan’, weten we dus op voorhand dat er lastige dagen in aantocht zijn. Waarbij niet de vraag is, of die er al dan niet komen, maar wannéér die komen.

    Macht valt immers nooit zo maar uit de lucht, Macht wordt bevochten op zij die eraan ten ondergingen.. Net zoals in 1830 is de constructie ineen te flansen, deze keer dus om die oude afgeleefde vorm ervan uiteen te ranselen.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/buitenland/winst-voor-zwitserse-anti-immigratiepartij-bij-verkiezingen-a2494505/

    *

    Winst voor Zwitserse anti-immigratiepartij bij verkiezingen

    19-10-15, 03.38u - Bron: Belga

    *

    De rechts-populistische Volkspartij (SVP/UDC) heeft bij de parlementsverkiezingen in Zwitserland een spectaculaire winst geboekt. De partij is bekend voor zijn anti-migratie- en anti-Europese standpunten. De Volkspartij is met bijna een derde van alle zetels in het parlement, de grootste in de Zwitserse Confederatie, zo blijkt uit de definitieve resultaten.

    Toni Brunner, leider SVP ©AFP

    De Volkspartij krijgt er 11 nieuwe verkozenen bij, tot in totaal 65 zetels op een totaal van 200 in de Kamer. Het gaat om een nieuw record: in 2007 telde de SVP/UDC 62 zetels. Ook in aantal stemmen zou het gaan om een absoluut record van 29,5 procent van alle Zwitsers. Nooit eerder deed een partij beter.

    Links in Zwitserland meent dat de bevolking zich heeft laten leiden door angst. "Het thema van de vluchtelingen was jammer genoeg erg dominant in de campagne", aldus Rebecca Ruiz van de socialistische partij. De PS is de tweede grootste formatie van het land, maar verliest zondag wel 3 zetels, tot 43 in totaal.

    De rechtse radicaal-liberalen winnen 3 zetels, tot 33 volksvertegenwoordigers.

    Prioriteit

    Zwitserland is momenteel nog gespaard van de vluchtelingenstroom, maar voor veel Zwitsers - 48 procent volgens een peiling - is de kwestie wel de eerste prioriteit, ver voor de relaties met de Europese Unie.

    De Volkspartij had in de vorige regering slechts één ministerportefeuille, ten nadele van de PS en de rechts-liberalen. De partij wil nu meer gaan wegen op het beleid. Het Zwitserse systeem bepaalt dat vijf partijen de zeven ministerportefeuilles onder elkaar moeten verdelen. De nieuwe regering zou op 9 december verkozen worden door het parlement.

    *

    UITLEIDING

    *

    U had er warschijnlijk niet op gelet, maar bij DM is men in de nacht van zondag op gisteren, maandag de hele nact opgebleven uit onrust voor de pandoering die hun geestesgenoten in Zwitserland zouden gekregen hebben. En zie, O driewerf ge-gotverd! Die ‘populisten’ daar die hun eigen land voor hun eigen willen houden en het door neieland laten afpakken, hebben gewonnen! Zwitserland heeft de Linkxs afslag gemist, en rijdt dus voor jaren weer gewoon rechtdoor!

    Weeral een poot of een oor die hen is uitgevezen. Want ja, de schots scheef en Slinkxe illusie is bijna om zeep in heel Het Westen. De multiculturele droom is op zijn retour, nog voor hij goed en wel begonnen is. De Hemel op Aarde, zoals zij zich dat in theorie voorstellen, is nog niet voor deze keer.

    Als voorbeeld voor ons eigen Vlaanderen kan dat tellen.

    Ware daar niet die felle Deutsche Märkelina en dat Hollander dwerje in Frankrijk, die een tandje bij steken om het aan handen en voeten gebonden Europa over te leveren aan de Islammerij. Van deze afschuwelijke wolf wordt alleen de schaapsvacht getoond waarin deze zich verergt.

    Liggen we straks dan allemaal, mannen zowel als vrouwen en kinderen, samen maar strict gescheiden, op de knieën, met ons verstand tegen de grond, en met de kont omhoog, bevend van schrik voor de zweepslagen die zulen volgen?

    Van vrij leven in een vrij land, zoals op de afbeelding hierboven, zit er dan niet meer in. Waarom dus nog wachten tot deze Leiders hun doel zouden bereikt hebben om heel ons Avondland te herbevolken met een nieuw ras waar de Beschaving van nul komma nul dan zou moeten herbeginnen? Nu de winter er aan komt, worden we vol gepropt met beelden van uitgeputte en versteven ‘vluhctelinen’ in eindeloze kolonnes. Er al eens aangedacht als die eenmaal zullen gestteld zijn in onze steden en dorpen, dat het dan onze beurt zal zijn om te vluchten? ‘Struggle for life’ heet zoiets, en dat heeft in deze context helemaal niets meer te zien met zoeken naar een beter betaalde job.

    Maar ja, de lieve beestjes die Louis Tobback ooit bedoelde (meeuwen op een strot) zijn ondertussen een beschermde soort geworden.En dat zullen alle andere ‘soorten’ gweten hebben!

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    20-10-2015, 12:48 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2954

    ***

    Dinsdag 20 oktober 2015

    Zaaimaand

    Zon 8u13-18u41

    H Wendelinus van Trier

    *

    *

    Ik zou het niet beter kunnen zeggen…..

    .

    TV KIJKEN MAAKT VAN U EEN ZOMBIE

    .

    *

    INLEIDING

    En zeggen dat we met het VB moeten toegeven, dat HLN, waarop deze bijdrage is geënt, voor het ogenblik de populairste krant is van Vlaanderen. Hoe slecht moet het dan niet gesteld zijn met al die andere pulpgazetten. Waarbij het moet gezegd, dat DM in die ein prettig aanvoelt, omdat iedereen van uren ver tegen wind, de ideologie ruikt. Je kunt zien wat er op je bord ligt en je weet dat dat Rode Sausje gewoon hoort bij de spijskaart van elke dag. Even met de ogen knipperen; wat rotten, en dat laagje vernis gaat er zò af!

    De enige verdienste van de gazet HLN is volgens mijn persoonlijke menig, dat ze niet Rood-Slinkx is, maar Blauw-Slinkx. Wat ongeveer hetzelfde is, als Uw gat verbranden aan een gasvuur of aan een kolenvuur. Allebei even ouderwets en op de rand van het uitgeput raken wegens uitputting van de voorraad aan fossiele brandstoffen.

    Bart Scoofs is geen schoof; maar een schurk en hij zit als dusdanig precies op zijn plaats bij de VRT tussen zijn soortgenoten. Daartussen die halve gare Chris Dusauchoit die blijkbaar voortdurend met de dieren in nesten zit. Uiteraard, in andermans nesten, niet in zijn eigen nesten. Dat tuinkaboutertje, dat eerder lijkt op het aardmannetje in een horrorverhaal, is mij altijd bijgebleven, door dat glas champagne dat hij dronk toen het overlijden van Paus Woytilla op de VRT was doorgedrongen. Champagne, op kosten van ’t werk, waarschijnlijk. Brutaler kon niet meer, wetende dat het voornamelijk te danken is aan deze Paus, dat het Communisme 25 jaar geleden voor de bijl ging.

    Het Rode Zendertje ten voeten uit!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.hln.be/hln/nl/929/TV-Gids/article/detail/2493842/2015/10/18/Bart-Schols-na-turbulente-week-Ik-geef-niet-gauw-op.dhtml

    *

    Bart Schols na turbulente week: "Ik geef niet gauw op"

    De Afspraak Deze week werd presentator Bart Schols (41) na een interview met ex-Syriëstrijder Younes Delefortrie afgemaakt: eerst op Twitter, dan door de VRT-hoofdredactie. In De Tijd maakt hij zijn persoonlijke balans op: "Ik heb een sportmentaliteit en geef niet gauw op."

    "Soms denk ik: ik kan ook een andere job kiezen, zodat ik ernaast meer levenskwaliteit heb. Maar ik geef niet gauw op. Wat deze week betreft: ik maak de balans liever achteraf, weloverwogen. In normale omstandigheden krijg ik veel terug voor wat ik erin steek: de beleving van de actua, het plezier van het interviewen, de enorme respons op dat item over jongdementie. Dit werk blijft een voorrecht. Als ik daarover zou klagen, was ik de trappers kwijt", zegt Schols.

     

    De presentator prijst ook de onvoorwaardelijke steun van zijn collega's. Schols: "Dinsdag zag ik 200 collega's hun nek uitsteken, al hadden sommigen ook bedenkingen bij het interview op maandag."

    Het beste advies dat De Afspraak-presentator na de heisa gekregen heeft, is van Chris Dusauchoit. Schols leest voor: "Bart, ik weet hoe existentieel eenzaam dit stomme beroep is. Ik vergeet al het gefladder vandaag, meng me niet in de discussie. Ik wil je enkel dit zeggen: pak je liefste vast, huil in die armen en doe voort, doe voort."

    *

    UITLEIDING

    *

    Er zijn zo van die zinnen, waar er meer tussen de lijnen valt te lezen, dan er op. Typich voor de existentiële sfeer op dat zendertje is bijvoorbeeld deze zin :

    Ik wil je enkel dit zeggen: pak je liefste vast, huil in die armen en doe voort, doe voort."

    Een normaal goed opgevoed mens zou zeggen: ‘Pak je liefste vast en huil in HAAR armen en doe voort, doe voort….

    Maar het zal wel aan mij liggen, zeker? Want, zoals Toon Hermans het stelde: goed zijn is uit. Verkeerd zijn is in. We steken dat niet uit ons hoofd, maar we rammen hem er in.

    Leve dus de arme kansloze jongere, die verislamiseerde bakkersgast, die leeft van scheef slaan wat recht is, en scheef zijnde, met veel tact kan gaan uithuilen bij zijn lesbische zuster.

    Dank zij de VRT en het hoernalistenheir aldaar, weten de uit Engeland over te komen Jihdisten, waar ze na de oversteek als kind van den huize zullen kunnen opgevangen worden.

    *

    Om de 10de Kruistocht op vreemde bodem veilig te kunnen aanvatten dient er dus eerst schoon schip gemaakt te worden met de TV hoogvliegers. Deze gedachte hier gewoon een beetje aanhalen, is louter een geheugensteuntje voor onze eigen mensen. Dient gewoon als wettige zelfverdediging, tegen dat het zover komt

    *

    .

    .

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    20-10-2015, 09:10 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    19-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2953bis

    *

    *

    Als Poetin klaar is met et Midden Oosten

    .

    .

    .

    Dan staat er voor hem nog een klusje klaar in Good Old England….

    *

    INLEIDING

    .

    ISIS, de voorhoede van de verstikkende Muzelmannerij en hun Veroveringsleger, betoogt openlijk onder politiebescherming in Londen. Neen, het is geen nachtmerrie in volle daglicht of zinsbegoocheling van doodsbange dagjesmensen. Het is de rauwe werkelijkheid. En meteen moet het U duidelijk zijn, waarom zoveel jonge ‘vluchtelingen’ in Calais (of straks bij ons?) Het Kanaal willen oversteken. Bij aankomst krijgen deze naast een stamnummer, € 9.000 als aawervingspremie va Isis en hert recht om een Kalasjikov te dragen én ten gepasten tijde dat ook te mogen gebruiken. Langsheen de Kanaalkist le en er blijkbaar nog vele duizenden van de soort in een soort maquis, wachtend op een gelegenheid om stiekem in Engeland te geraken.

    De strijdleideren van de nazi’s gingen er over, dat ze gegen Engeland, Engeland wilden fahren. Straks zal dat varen met de Zwarte Vlag in top worden, in omgekeerde richting naar onze kusten toe, gaan….

    Tenzij wakkere burgers daar beginnen zoals in Duitsland, en de verantwoordelijken voor dit debacle door hen openlijk een mes in de hals te planten. Zodat die aan den lijve ondervinden hoe het voelt om neergestoken te worden….. Tegen dat      de Islammerij even onbarmhartig overal waar ze komen, hetzelfde doen. Het wordt dus ‘à la guerre comme à la guerre’, maar dan meer dan letterlijk. Langer de zaak uitstellen, is in Syrische toestanden terecht komen, iets wat precies de Islammerij naar op zoek is.

    Hallo, Vlaams Deelregering! De speeltijd is voorbij. Open de ogen, grijp de meerderheid en verklaar democratisch ons Land uitgetreden van de EU en van Bruxellabad Deel aan Poetin mee, dat U via onze havens zijn bescherming inroept. Wees bij de eersten, om samen met Wilders en Le Pen om de Tekenen des Tijds waar te nemen en te handelen. De anderen zullen volgen.

    Er is geen alternatief. Want het wordt de Islammerij of de Dood.

    Anders worden we straks onder de voet gelopen, want er zijn meer dan genoeg Jihad kandidaten in het land om de wapens tegen ons op te nemen.

    Wat een simpel blogschrijverke aan zijn kleine teen voelt, voelen de Bazen in het Midden Oosten en in Washington ook. We mogen ons dus zeer binnenkort aan de ordewoorden verwachten, voor het losbreken van de alles verwoestende aanval op onze welvaartstaten. Zo wel voor hen als voor ons, gaat het om er op of er ond

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Britse media zwijgen over in eigen land losgebarsten moslimoorlog tegen christenen

    *

    De Britse politie beschermt agressieve moslimdemonstranten die met ISIS-vlaggen zwaaien tegen woedende reacties van omstanders. Ingegrepen wordt er alleen tegen de Britten, niet tegen de moslims.

    In tal van Engelse steden is dezelfde oorlog die moslims in het Midden Oosten en Noord Afrika tegen het christendom voeren losgebarsten. Vooral christenen die afkomstig zijn uit moslimlanden worden veelvuldig aangevallen, bekogeld met stenen en brandbommen, neergestoken en soms bijna vermoord. Pakistaanse christenen zeggen zelfs dat de vervolgingen door moslims net zo erg zijn als in hun thuisland. Wat ook overeenkomt is dat de politiek-correctie Britse media, de autoriteiten en zelfs de politie er geen enkele aandacht aan besteden. In grote delen van West Europa, waaronder Nederland, gebeurt exact hetzelfde.

    Britse mensenrechtenactivisten wijzen erop dat de regering van premier Cameron speciale maatregelen wil nemen om ‘haatmisdaden’ tegen moslims tegen te gaan, maar dat juist het omgekeerde veelvuldig voorkomt, wat de regering in Londen echter totaal negeert. Christenen, en vooral degenen die zich bekeerd hebben van de islam, kunnen in steeds meer steden nauwelijks nog normaal leven omdat ze dagelijks worden bedreigd en vervolgd door moslims, steeds vaker net zo hevig als in hun thuislanden.

    Kinderen al hun hele leven lang vervolgd door moslims

    Het gezin Hussein is een van de vele schrijnende gevallen. Hun kinderen zijn opgegroeid in Bradford, maar kennen hun hele leven niets anders dan vervolgingen. Dat het islamitische kinderen verboden wordt met hen te spelen is nog wel het minst erge. Stenen worden door de ramen van hun huis en auto gegooid; ze worden geïntimideerd, vals beschuldigd van het beledigen van de islam (zodat de vader weer eens gearresteerd wordt); meerdere auto’s werden totaal verwoest, en ze moesten zelfs verhuizen nadat hun huis in brand was gestoken door een in dezelfde straat wonende moslimfamilie. De kinderen waren er ook getuige van dat hun vader bijna werd vermoord door drie moslims.

    ‘Ze hadden net zo goed in Pakistan kunnen wonen’

    Volgens de British Pakistani Christian Association (BPCA) is het lijden van het gezin Hussein dermate groot, dat ‘ze net zo goed in Pakistan hadden kunnen wonen.’ Niet alleen moet het gezin voortdurende dreigementen en geweld ondergaan, maar krijgt het daarbij ook nog eens geen enkele steun van de politie, die altijd aan de kant van de moslims gaat staan en weigert zelfs maar hun verklaring op te nemen. Agenten zeggen hen ijskoud dat ‘ze het zelf hebben veroorzaakt’ door zich te bekeren van de islam. ‘Stop ermee een kruisvaarder te zijn en ga weg.’

     

    De BPCA wijst erop dat dit beslist geen incidenten zijn, maar dagelijkse praktijk, vooral in de grote steden. Pakistaanse christelijke kinderen hebben het dubbel zo zwaar, want die worden niet alleen uitgescholden en veracht door islamitische kinderen, maar ook nog eens door blanken, die hen aanzien voor moslims. Een Pakistaans gezin in Birmingham kreeg hetzelfde geweld door moslims voor zijn kiezen –zoals aanvallen met messen- als waar ze net een paar weken geleden uit hun thuisland voor waren gevlucht.

     

    ‘Nu gaan ze voor onze kinderen’; Christenen duiken onder

     

    Een eveneens uit Azië afkomstige lokale christelijke leider verklaarde dan ook dat ‘wij weten wat het volgende is, namelijk dat ze voor onze kinderen zullen gaan.’ Behalve hen beschermen voor geweld moeten de christenen hun kinderen ook beschermen tegen moslims die hen willen dwingen zich te bekeren tot de islam.

     

    Honderden christenen zijn inmiddels ondergedoken. Sommigen moesten zelfs hun namen en ID-nummers veranderen en leven nu in ‘safe houses’, omdat ze hun leven niet meer zeker zijn. Veel ‘eer’wraakmoorden vinden namelijk plaats op voormalige moslims die zich tot het christendom hebben bekeerd.

     

    ‘Zelfde berichten uit heel Europa, autoriteiten doen helemaal niets’

     

    Wilson Chowdhry, voorzitter van de BPCA, wijst erop dat ‘dit beslist geen Brits probleem is. Er zijn vergelijkbare berichten uit heel West Europa – Frankrijk, Spanje, Italië, Duitsland, Nederland, Denemarken, Zweden en meer. Maar al te vaak horen we dat de autoriteiten helemaal niets doen, alhoewel in enkele gevallen de Nederlandse en Duitse politie de leiders van ex-moslimgroepen na zulke dreigementen is gaan beschermen.’

     

    Recent moesten in Zweden christelijke gezinnen die in hetzelfde opvangcentrum als moslims leefden op eigen kosten verhuizen nadat de moslims het dagelijkse leven voor hen ondraaglijk hadden gemaakt. Uit honderden asielzoekerscentra in heel Europa komen al maanden berichten van veelvuldig moslimgeweld tegen christenen. Vooral moslims die christen zijn geworden worden overal met de dood bedreigd.

     

    In Engeland heeft verhuizen voor christenen nauwelijks nog enige zin, omdat moslims inmiddels in heel het land familie en vrienden hebben zitten, en ze binnen een paar dagen weten wat het nieuwe adres van de christenen is. Dan begint alle ellende weer van voor af aan.

     

    Veel moskeeën hebben eigen geheime politie en vormen landelijk netwerk

     

    De moslims in Groot Brittannië zijn volgens researchers zeer goed georganiseerd. Veel moskeeën hebben hun eigen geheime politie, die een gezamenlijk landelijk netwerk vormen. ‘Dit is precies wat er ook in Pakistan gebeurt als een christen wordt beschuldigd van godslastering, of een bekeerling naar een andere stad of staat verhuist. Door het netwerk van moskeeën, families en extremistische groepen worden zij na maanden of zelfs enkele dagen weer opgespoord.’

     

    Wanneer gaan ogen naïeve Nederlandse christenen open?

     

    De meeste christenen in Nederland zijn echter nog altijd even naïef als onwetend over het gevaar van de islam, mede omdat het lot van miljoenen christenen in het Midden Oosten en Afrika hen klaarblijkelijk koud laat. Steeds meer christenen geloven zelfs dat God en Allah eigenlijk één en dezelfde zijn, en we in vrede en wederzijds respect kunnen leven met de miljoenen moslims die nu Europa worden binnengehaald.

     

    Moet het eerst zo erg worden als in Groot Brittannië voordat hun ogen eindelijk open beginnen te gaan? We vrezen van wel.

    Xander

    (1) Pakistan Christian Post (via Shoebat)

    *

    UITLEIDING

    *

    Natuurlijk zijn het weer de Christenen die het in de eerste plaats moeten ontgelden. De Muzelmannerij weet het inderdaad langer dan vandaag dat Christenen, als het er op aankomt, hun ergste tegenstanders zijn die hen het langst weerstaan.

    Christenen zijn inderdaad alles wat Muzelmannen niet zijn…. Het volstaat de oderscheiden samenlevingen te bekijken, voorbeeld de zonnebadende vrouwen, of de opgetutte dames in het straatbeeld.

    De gezichten van spelende kinderen in de straat als lammetjes in de wei, of de van haat verwronen gehersenspoelde kids van amper 5 jaar, die amper die Kalasjnikov waarmee ze leren schuieten, kunnen tillen….

     

    De ‘otkerkelijkte’ verzorgings maatschapiij bestaat inderdaad grotendeels uit een wereldwijde ruggengraatlioze massa zonder principes noch eergevoel. Tradities, normen en waarden zijn voor hen voorbijgaande feniomenen die alleen maar het profiteren ‘hier’ en ‘nu’ in de weg staan. Uitzonderingen bevestigen de regel.

    Om dat te bewijzen, hoeft U in ondergronds Rome maar de catacomben te gaan bezoeken, waar kilometers ver, onder en boen elkaar, de Eerste Christenen begraven liggen. Voor zover ze niet als voedsel gediend hebben voor de wilde dieren.

    Muzelmannen weten uit ervaring, dat als de Christenen uit de weg zijn geruimd, dat de rest dan kinderspel is.

    Om dat te bewijzen, volstaat het te kijken wat in bij ns in Het Westen is gebeeurd: lege kerken, volle mosketen, met daartussenin een bevolking die niet meer durft buiten te komen…..

    Moet ik daarvoor eerst half blind zijn geworden, om dat te zien en om het vervolgens van de daken te schreeuwen?

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     

     






    19-10-2015, 16:30 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2953

    *

     

    .

    Laat er geen misverstand over bestaan

    .

    .

    Op de schouders van deze jonge kerel rust Vlaanderens Toekomst.

    *

    INLEIDING

    .

    In de voor de Duitse Verenigde Nazi’s Gouden Jaren was de juiste benaming niet ‘tweederangsburgers’, maar ‘Untermenschen’. Volgens de Verkochte Leugenpers in Coburgia gaat het opnieuw die richting uit. De tegenovergestelde werkelijkheid die de facto leeft in Vlaanderen, telt voor hen niet mee, alleen hun idiote indoctrinatie telt. De Burger moet willens nillens letterlijk bij de neus genomen worden om hem te dwingen met een paardenbril in de door hen gewenste richting te kijken. Tot de dag daar is, dat ze alleen nog verder op die Burger kunnen neerkijken, als ze van uit hun hoge positie, hangen te bengelen in de wind.

    Gelukkig voor hen, is dit laatste alleen maar de zeer persoonlijke maar diep gemeende overtuiging van een klein bloggerke. Die tikt als een waterdruppel op een harde maremeren plaat en er uiteindelijk in slaagt om die te doorboren. Aanhouden is in dit geval, de enige juiste liefdeshouding.

    De mesthoop, met in top de kraaiende Waalse Haan, beweegt.

    Tom Van Grieken uitvoerig op de frotpagina van Het Laatste Nieuws, Tom Van Grieken aan het woord gelaten in het middagnieuws van VTM, Tom Van Grieken indirect onder de voet gelopen door Vader Croo-kodil, en dat allemaal omdat Tom Van Grieken als jonge partijvoorzitter van pas 29 jaar weer het vuur in de pan doet slaan. Het Vlaams Belang herwint zijn terechte publieke belangstelling. Had men maar vroeger naar ons geluisterd, dan ws het niet zo ver gekomen….

    Dergelijk verwijt, als kers op de taart van het succes, is genoeg voor VTM om de heruitzending of een herhaling van dit interview te boycotten. Probeer maar eens meer terug te vinden dan een afgekapt gedeelte. Vooral die kostprijs voor de Vlamingen van € 1249 per maand voor elke ‘azijnzoeker’ is een ‘aitem’ dat vooral nooit mocht gezegd worden, onder de mat moet geveegd blijven. Maar ons als kolonialen gedragen om de kindjjes koperij in Donker Afrika binnen de perken te houden, hoe goed gemeend ook en nagel op de kop, moet belachelijk gemaakt worden.

    Ze zullen het dus nooit leren, zelfs niet als het VB, lijk in Zwitserland, tegen de 30% stijgt. Want ze weten maar àl te goed dat het dan met hèn maar ook met al de misbruiken eigen aan Coburgia, rap zal gedaan zijn. Na de Openbare stortplaatsen nu die beerputten ledigen en de mesthopen open voeren….

    Rod, Groen & Blauw Slinkx mag voor mijn part blijven bestaan, als die maar voor atijd ver weg van de knoppen kunnen gehouden worden. Van de Tsjeven mogen alleen tweederangsfiguren als schertsfiguur Peeters als doekje voor het bloeden blijven bestaan.

    Één jaar Michel I en één jaar Tom van Grieken: U moogt twee keer raden met wie Vlaanderen het verst zal brengen! Denk daar, met het oog op de peilingen, voortdurend aan, maar vooral in 2018 in het stemhokje.

    Vergeet daarbij vooral niet, dat anders dan de Catalanen, de Basken, de Schotten, enz, wij Vlamingen de meerderheid wormen in dit land. Net als bij de splitsing van Tsjechoslowakije, kunnen we naar een ‘fluwelen’ schending naartoe werken. Zelfs al is dat een ijdele hoop. Achteraf, als het scheef is afgelopen voor de Francofonie, kan dan nog altijd gezegd worden er veel spijt over te hebben…. Enfin, wat ik wil zeggen, is gewoon de Macht uitoefenen zoals zij ons dat hebben voorgedaan….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.gva.be/cnt/dmf20151018_01925185/van-grieken-vb-wij-zijn-niet-het-ocmw-van-de-wereld

    *

    Van Grieken (VB): "Wij zijn niet het OCMW van de wereld"

    *

    Partijvoorzitter van Vlaams Belang, Tom Van Grieken, is geen fan van de vluchtelingenaanpak van Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA). "Ik stel vast dat Francken asielzoekers naar de kust brengt, het is dus een kwestie van tijd voor de asielzoekers op de dijk flaneren. Als Francken wou aanduiden dat 'verandering' ook voor 'achteruitgang' kan staan, is hij met glans geslaagd."

    Maar hoe zou Vlaams Belang de vluchtelingencrisis oplossen? "De beste oplossing is volgens mij opvang in eigen regio, de VN ziet dat ook in. De kostprijs voor de opvang van één asielzoeker hier is hetzelfde als de opvang voor 200 mensen in eigen regio."

    Volgens Van Grieken is het ook nodig dat de ontwikkelingssteun die België aan Afrikaanse landen geeft, gebruikt moet worden om de bevolkingsexplosie te controleren. "Nu zijn er 1,1 miljard inwoners in Afrika, over vijf jaar zijn er dat 2,4 miljard. Maak je geen illusies, dit is de eerste vluchtelingengolf, er komt nog een tweede en derde. We kunnen niet het OCMW van de hele wereld blijven spelen."

    *

    UITLEIDING

    *

    Aai Amaai! Het scoetje begint te nijpen. Renaar ’t Landuyt (spa) van Brugghe begint zich ongrust temaken over et contingent gelukzoekers dat hem op de nek wordt gestuurd. MERDE! alhier, en MERDE! aldaar! Hij wikt en weegt zijn woorden, om net krek hetzelfde te zeggen als Tom Van Grieken, maar indirect zegt hij net hetzelfde. Wij kunnen dat niet meer aan….

    Aalleen in Oosende gaat Den Baard Zonder Baard (spa) het anders spelen. ‘Zijn’ stad betaalt de huur van 500 tijdelijk leegstaande appartementen op den dijk en steekt daar vervolgens, tot volend seizoen, 500 Blijve-lingen in. Verder kijken dan zijn neus lang is, staat daar niet bij. Kàn er ook niet bij stilstaan, gewend omdat hij als gewezen top-politicus als hij is, om achtertuitrij-maatregelen te nemen. De toekomst valt niet te voorzien, alleen maar achterna te hollen….

    *

    Gewoon de Wet toepassen, is dat zo moeilijk? Als een Vlaming zijn portefeuille thuis vergeten is, en dus op straat geen identiteitskaart kan voorleggen, wordt hij zwaar beboet. Als massa’s gevaarlijke gekleurde Blijve-lingen er ‘sans apiers’ rondlopen, worden die in de watten gelegd, en krijgen ze nog een slortige € 560,- toe, bovenop hun loon om te blijven leven, het zogenaamde ‘Leefloon’, boven gratis huiisvestig, gratis medische zorgen, exorbitant maadelijks kiendjesgeld, mogen ze ‘gezinshereniging doen en rijzen er voor hen overal ‘Gebedshuizen’ als paddenstoelen uit de grond.

    En de Vlaming?

    Zal deze nu eindelijk de boodschap van Het Eigen Vlaams Belang laten doordringen? De kranen toe, de grenzen dicht En van het ‘azielbemeid’ een Reisagentschap maken voor reizen Enkele Richting.Of wordt er gewacht to ze er uit geschopt worden? Of dat ze, naar goede Rode Gewoonte, den oven ingaan?

    *

     

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    19-10-2015, 15:20 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2952

    ***

    Maandag 19 oktober

    Zon 8u11-18u43

    H Paulus van het Kruis

    *

    Zeer af en toe opduikend

    .

    .

    .

    Als het Monster van Loch Ness…..

    *

    INLEIDING

    Wel potfer van hier en potfer van daar, wat heeft dienen ouden crack van een Croo nu weer gegeten, dat die zo venijnig doet tegen een Regering waar zijn eigen zoon deel van uitmaakt?! Debiel worden kan iedereen overkomen, maar moet dat nu persé op TV uitgesmeerd worden? Zullen die Slinkxse rakkers van de TV niet laten, als het VB maar kan gebasht worden… Of dat een bewijs is van idioterie of van een slechte opvoeding, laat ik in het midden. Want het keert als een boemerang terug in hun gezicht….

    Volgens deze fossel is alle ‘Nationalisme’ contraproductief. Alleen laat hij na te zeggen tegen wat precies dat contraproductieve dan geldt…. Natuurlijk is nationalisme niet bevorderlijk voor de progressieve libertijnse principes. Integendeel, nationalisme staat in de eerste plaats voor eigen tradities, eigen welzijn, eigen volk, eigen land, en niet voor een vage antichristelijke bevlieging die op termijn elke beschaving wil vernietigen, om deze te vervangen door de eigen waanideeën van de eigen vrijheid die de vrijheid van anderen overmeestert.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/binnenland/de-croo-de-n-va-zit-in-de-regering-dankzij-de-140-000-overlopers-van-vlaams-belang-a2493735/

    *

    De Croo: "De N-VA zit in de regering dankzij de 140.000 overlopers van Vlaams Belang"

    *

    In gesprek met De Zondag toont Herman De Croo, de nestor van het Vlaams parlement, zich andermaal geen fan van N-VA. "Wat zij doet, is soms op het randje", zegt de 78-jarige politicus (Open Vld) die niet van afbouwen wil weten.

    "Ik ben in het verleden al eens stout geweest voor N-VA en ik neem die uitspraken niet terug. Nationalisme is per definitie contraproductief, ik hou daar niet van", zegt De Croo.

    De journalist van De Zondag werpt hem voor de voeten dat hij in het verleden Vlaams-nationalisten heeft vergeleken met mentaal gehandicapten. De Croo: "Ik heb me toen geëxcuseerd bij de mentaal gehandicapten. Maar bon, we moeten eerlijk zijn: finaal zit N-VA in de regering dankzij de 140.000 overlopers van Vlaams Belang. Dat is geen slechte zaak. Het is zelfs goed dat N-VA het VB electoraal vernietigd heeft. Maar als je iemand de luizen uit het haar neemt, heb je zelf risico op luizen. Ik heb de indruk dat er een zekere Vlaams Belang-bevlooiing van N-VA aan de gang is. Hoeveel keer hoor je hen niet zeggen dat er te veel migranten zijn of dat de grenzen dicht moeten? Die woorden kiezen ze doelbewust omdat ze weten dat ze hiermee vermijden dat die verse kiezers weer overlopen."

    Volgens de Open Vld-politicus is N-VA aan een grote spreidstand bezig om haar beide flanken tevreden te houden. "De vraag is hoe lang dat houdbaar is. (...) Wat N-VA doet, is soms op het randje."

    *

    UITLEIDING

    *

    Maar uiteraard is de analyse overde overlopers naar de BDWërs dicht bij de waarheid. Het Vlaams Belang bereikte inderdaad volgens hen, niets, en de BDWërs zouden hun hoogste idealen dan maar moeten in de praktijk brengen. Dat was inderdaad een redenering die ook dikwijls is gevallen in mijn directe omgevig.

    Maar hoe kon men zich dermate vergissen! Want stilaan zijn de harde maar correcte standpunten van het VB door alle kleurpartijen ofwel verwezenlijkt (na jaren vertraging) of overgenomen mits natuurlijk andere bewoordingen. Alleen draaien die in de meeste gevallen nog altijd rond de pot.

    Het antwoord op die oude Croo-kodil is dan ook eenvouding. Dank zij die 140.000 (luizen’ in de pels van de NVA, is zijn zoontje voorlopig zeker van een geoede start in de politiek zijns vaders. Stal U even voor, dat de twee vlaugels van de Vlaams Nationalisten samen de meerderheid zouden hebben…. Want zonder de NVA samen m wat nog rest van de Tsjeven, zouden de Riberalen nu ook, lijk de Sossen, bij het Klein Gevaarlijk Huisvuil staan. En misschien wel daar staan te bleiren voor eeuwig en een dag.

    Gelukkig zijn daar de peilingen, die bewijzen dat de overstap-sluizen ook in de terugkeer-richting werken. Meer, iedereen et gezond verstand kan het waarnemen, dat de Vlaams Nationalisten bezig zijn met deze samenleving te redden. Niet door het zoveelste ‘compromis’ op een stapel andere copromissen overeen te komen. Maar recuit recht-aan voor de Waarheid te gaan. Stop de Franscouillonse eeuwenoude overheersing.:Les enfants de la Patrie horen liever de Vlaamse beiaard spelen, zo schoon hij kan…. Ja, het zal pijn doen voor de Riberalen, als er ooit een dag kot, dat’de transfers’ en dus het einde van coburgia op tafel liggen. Of zou juist dààr het Croo-kodillenschoentje wringen?

    *

    Enne, ook inzake het taalgebruik in eigen familie, een echtgenote hebben, die in ’t Fransoos walgt van het idee dat nu ook zonen van beehouwers Advocaat kunnen worden: dat zijn zelfs geen luizennieren, maar bloedzuigermanieren van een hautai Riberaal Franssprekend gezin in het hart van les Ardennes Flamandes.

    Ach, ‘Nestor zijn en toch nog altijd de eerste viool willen spelen! Dat zijn zelfs geen lastige bloedzuigermanieren, maar hapzuchtige Croo-kodillenmanieren. Met excuses voor de hele familie van deze vraatzzuchtige kruipdieren.

    *

    Na een eerste klacht van het VB tegen de ISIS-strijder Delefortrie, volgt er nu de strafklacht tegen Vader De Croo voor ‘groepsvbelediging’ en ‘haatzaaierij’? Als het ijzer heet is…..

    Stel ook niet uit tot morgen, wat U vandaag kunt doen….

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    19-10-2015, 08:30 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!