MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    17-01-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3129

    *

    *

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Een verstandig mens weet wanneer hij best zijn mond houdt en zwijgt. Dus direct overschakelen naar de Nieuwjaarsreceptie van de Partij Ons Aller Vlaams Belang van zaterdag jl.

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    GEPLUKT BIJ DE VRIENDEN

    http://www.vlaamsbelang.org/

     

    *

    MEER IMMIGRATIE = MINDER VLAANDEREN”

    *

    Als we politicoloog Carl Devos mogen geloven wordt 2016 het jaar van het Vlaams Belang. Dat bleek ook uit het enthousiasme op de nieuwjaarsreceptie van onze partij.

    “Behalve een aanslag, zijn de massa-aanrandingen in Keulen een veeg voorteken van wat ons te wachten staat indien het roer niet dringend wordt omgegooid.” Partijvoorzitter Tom Van Grieken pakte bij aanvang van de druk bijgewoonde nieuwjaarsreceptie in Schelle uit met het thema dat iedereen aangaat: de massale intocht van mensen wiens normen- en waardenpatroon afkomstig lijkt uit een periode die zich ergens tussen de prehistorie en de oudheid lijkt te bevinden. In tegenstelling tot zijn collega-partijvoorzitters noemde hij daarbij man en paard. “De gebeurtenissen in Keulen zijn een aanslag. Een aanslag op onschuldige mensen én een aanslag op onze manier van samenleven. Net zoals de aanslagen in Parijs dat waren”.

    Culturele clash

    Van Grieken hekelde de krampachtige pogingen van de andere partijen om de seksuele agressie door nieuwkomers af te doen als een algemeen mannenprobleem. “Het gaat hier helemaal niet om een uit de hand gelopen genderdebat of een mannenprobleem. Het gaat hier om de gevolgen van een ongebreidelde immigratie en de culturele clash die daaruit voortvloeit”.

    Kracht van verandering

    De Vlaams Belang-voorzitter maakte vervolgens brandhout van het lakse asielbeleid van Theo Francken. Van Grieken verweet hem woordbreuk. Hij verwees daarbij naar de niet ingeloste beloften van Francken over de gezinshereniging, de uitbreiding van de lijst van veilige landen en de totale afwezigheid van een kordaat terugkeerbeleid. “Terwijl in 2014 zo’n 14% illegalen naar een gesloten instelling voor terugkeer werden gebracht, steeg dat aantal vorig jaar tot… 16%. Is dat nu de kracht van verandering? ”, vroeg Van Grieken zich af. “Vele duizenden plaatsen bij creëren om de instroom op te vangen is géén probleem; enkele honderden plaatsen voor de terugkeer is dat wel, ” klonk het fel.

    Ook het nieuwe communautaire rookgordijn van De Wevers partij werd op de korrel genomen. “Wellicht gaat het opnieuw om een “academische denkoefening” – bij de N-VA het nieuwe codewoord voor vrijblijvende uitspraken waarop men zonder problemen kan terugkomen.”

     

    Vlaams Belang: uit noodzaak!

     

    Volgens de Vlaams Belang-voorzitter bewijst het rampzalige falen van de N-VA, zowel op communautair vlak als op het gebied van asiel en immigratie, zonneklaar dat het Vlaams Belang meer dan ooit noodzakelijk is, “de noodzaak van een partij die ondubbelzinnig kiest voor een Vlaamse staat. Een staat die niet alleen onafhankelijk moet worden, maar ook herkenbaar Vlaams moet blijven. Dat is hetgeen ik u allen van harte toewens in het nieuwe jaar”.

    Lees hier de volledige toespraak.

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Zelfs de wiestergaais van de TV hadden er een paar seconden langer dan gewoonlijk voor over, om bij deze Nieuwjaarsreceptie stil te staan. Voor hen is er dus heel zeker stront aan de knikker.

    Goed, hé?

    Voor hen was er dan toch als troost, dat het bij ‘Groen!’ het gras steeds groener werd. Het werd steeds groener en kwam steeds hoger te staan, ja zelfs tot tegen 2 x de kiesdrempel.

    *

    Te onthouden; 2016 is niet alleen een ‘Schrikkeljaar’, maar wordt Het Jaar van Het Vlaams Belang. 366 dagen lang… in stijgende lijn naar 2019, waar van op de transen, de leeuwen zullen dansen….

     

    POST SCRIPTUM

    Over het Grote Taboe inzake het ‘Blijvelingen Probleem’ wordt natuurlijk nergens gemeld. Maar als we van dat crapuul liever de hielen dan de tenen zien, hoe geraken we er dan ooit van af? En neen, beestenwagons zijn ook niet de oplossing.

    Vraag: is het dan de schuld van dat crapuul dat het crapuul is en crapuul blijft? Ik denk het niet, Walter. Maar dat is een vraag die eerder thuishoort tussen de Prehistorie en de Oudheid. Ook wij zijn eens rechtop lopende apen geweest. Iets wat nog het best te zien is aan onze huidige Verlichte Grote Verstanden.

    *

     

     








    17-01-2016, 13:45 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3128

    *

    *

    De glorie van een wereldhaven:

    Het Paleis van Just-is-Just als een gestrande dubbele driemaster….

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Ja, dat Antwerps ‘Vlinderpaleis’! Voor al wie met hoogtevrees daar inderdaad over die ongelukkige trappen binnen geraakt en daarna die scan-doorgang nog door moet, die kàn eenvoudig geen slechte bedoelingen meer ten uitvoer brengen. Want die overleeft dat ter nauwer nood.

    Dat er daar boven-op nog 47+29 Politie- en Bewakingspersoneel ingezet worden, is er ver over. Niet zozeer omdat het er over is, maar omdat bij het buitengaan, alle in beslag genomen voorwerpen netjes terug aan de eigenaar worden overhandigd. Vuurwapens uitgesloten, denk ik. Maar daarover weet de DM niets mede te delen.

    Kwestie waarschijnlijk van ‘de vrienden’ niet te alarmeren, zodat ze hun ‘speelgoed’ niet kwijt geraken….

    Antwerpen een belaagde stad? En nog geen klein beetje, zou ik zo zeggen….

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTE.R OP DE WERELD

    *

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

     

    DAGELIJKS ZEVEN MESSEN GEVONDEN IN ANTWERPS JUSTITIEPALEIS

    *

    De resultaten van een jaar veiligheidscontroles aan het Antwerpse 'Vlinderpaleis' zijn best indrukwekkend te noemen. Het veiligheidspersoneel neemt gemiddeld zeven messen per dag in beslag.

     

    Rechtbankvoorzitter Bart Willocx nam een jaar geleden zelf het initiatief om de bezoekers van het gerechtsgebouw te controleren. Hij was ongerust over wie het gebouw binnen en buiten kon wandelen, en vooral met wat. De permanente controle aan de ingang van het gerechtsgebouw wordt uitgevoerd door 47 medewerkers van de lokale politie Antwerpen en 29 medewerkers van het Veiligheidskorps van FOD Justitie. Elke bezoeker van het Vlinderpaleis, het Antwerpse gerechtsgebouw, moet via een scanstraat passeren. Vergelijkbaar met hoe de controle op een luchthaven verloopt.

     

    In 2015 werden in totaal 260.968 bezoekers gecontroleerd. In totaal werden 1.905 messen en wapens onderschept. Dat komt gemiddeld neer op liefst zeven per dag. Niet alleen probeerden bezoekers messen binnen te smokkelen, maar ook scharen (1.006), schroevendraaiers (467), puntige voorwerpen (337), nagelknippers (287), kurkentrekkers (223), musketonhaken (281), vorken (240), pincetten (213), vijlen (195), glazen flessen (113) en blikjes (88). Een paar opvallende vondsten: een koevoet bij iemand die een enkelband droeg, een bijl in een rugzak, petanqueballen en een dartsbord met pijltjes.

     

    Het gaat niet enkel om echte wapens, maar ook om spullen die als wapen gebruikt zouden kunnen worden. De meeste dingen worden afgenomen, maar krijgen de bezoekers terug mee na afloop.

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Mij hoor je niet klagen. Want ik kom daar nooit. Toch niet zo lang de ‘Ethische Hackers’ er mij niet gevankelijk naar binnen sleuren. De combi uit, de trappen op, handen geboeid achter de rug, geblinddoekt de scan-gang door. Kunt U zich dat Journaal voorstellen? Met fotografen, reporters en zoemende camera’s rondom.

    Moet een mens daarom zó afzien, om beroemd te worden?

    Gelukkig heeft men daar slechts mijn digitale ‘alias’ gevangen genomen, zodat er met dubbele moed kan verder gewerkt worden. Tot er, tussen elk vlinderzeil, hoger dan de masten, overal een Zwarte Leeuwenvlag danst…. En dat de ‘Securety’ aan de ingang naar den dop is gestuurd, omdat de ‘verrijkers’ allemaal wegens de àl te vele halsmisdaden, het land zijn uit gebonjourd.

    In deze hoop wil ik leven en sterven. Zo zweer ik de Waarheid, geheel de Waarheid en niets anders dan de Waarheid. Zo helpe mij God Almachtig.

    Franse tekst op aanvraag.

    *

     

    Gelezen bij Guvaal over de Brusselse Just-is-Just.

    Luc Hennart, voorzitter van de Brusselse Rechtbank van Eerste Aanleg, die zich zopas nog verzet heeft tegen de verlenging van de voorlopige hechtenis en het opheffen van het verbod op nachtelijke huiszoekingen, twee zaken die na aanslagen zoals die in Parijs van groot belang kunnen zijn om te voorkomen dat bewijsstukken te snel verdwijnen. Het zal misschien iets duidelijker worden, als men weet dat Hennart een spilfiguur is van de Parti Socialiste, partijgenoot van o.a. Flup Moustache. Wijlen zijn echtgenote was Brussels parlementslid voor de PS. Hennart speelde ook een bedenkelijke rol in het tot stand komen van de ‘misvorming’ van het gerechtelijk arrondissement Brussel bij de ‘oplossing’ van de voor Vlaanderen nadelige zesde staatshervorming.

       Leuk met zo’n mensen de terreur te moeten bestrijden!

    *

    Moet zich later

     Niets eens omkleden, die Hennaert

    *

     










    17-01-2016, 13:27 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3127

    *

    3

    *

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Op dat tjoeke-tsjoeke treintje waren dat nog geen volgewassen exemplaren van het mannelijk geslacht, maar bruine gastjes van de ouderdom van Plechtige Communicanten. Ze waren met enkelen ‘bezig’ naast, op of onder dat geitje op 2 benen van dat andere en veel vrouwelijker geslacht. Zeker niet om dat diertje te slachten, zeker nie. Integendeel zelfs. Kwam daar die kaartjesknipper toch wel roet in het eten gooien, zeker!

    De Politie?! Die gade toch nie uit hunne slaap wekken, voor wat getrek en geduw? Vooral niet daar alles achtereen op z’n plaats bleek te zitten.

    *

    Dat hiermee het bewijs geleverd is, dat woestijnratten echt overal zitten, moet waarschijnlijk niet verder bij gelicht worden? Eerst komt voor de snotjong het bepotelen van hun slachtoffers, later, zoals verleden nacht in Burkina Faso is gebleken, begint dan het échte schieten. Met scherp. Niet meer met zaadjes (uit een jachtgeweer).

    Niet eens zo erg, beste mensen. Wild zit er overal. En de jacht is open!

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    .

    https://ejbron.wordpress.com/

    *

    Salzburg: seksaanvallen op school door “minderjarige onbegeleide vluchtelingen”

    *

    Wat doen die vele zogenaamde “minderjarige onbegeleide vluchtelingen” eigenlijk op school? Ze spreken geen Duits en zijn, net zoals de meeste andere “verrijkingen”, niet bereid om te integreren. Omdat in Duitsland en ook in Oostenrijk echter een wettelijke schoolplicht bestaat, worden deze zogenaamde “jongeren” bij onze kinderen in de klas gestopt en gedragen ze zich daar net zoals de meute in Oudejaarsnacht op het plein voor het hoofdstation van Keulen. De westerse “sletten” zijn loslopend wild en als ze zich niet verdedigen, wordt de komende generatie overheersers gewoon handtastelijk. Aldus geschied op de middelbare school Parsch in de Oostenrijkse stad Salzburg. Daar werden 14 en 15 jaar oude leerlingen door vier Afghanen en Syriërs betast, bedreigd en stonden zij maandenlang blootgesteld aan lichamelijk en verbaal geweld.

     

    Al in november verleden jaar werden drie meisjes van de school regelmatig door de “minderjarige onbegeleide vluchtelingen” seksueel lastiggevallen, uitgescholden, met opzet aangestoten, geslagen en bedreigd. Steeds opnieuw werden ze ook geconfronteerd met vulgaire uitspraken van de binnendringers. Woensdag jongstleden escaleerde de situatie, toen een Afghaan een van de gepijnigde meisjes zo har aanstootte, dat zij met volle kracht tegen een kast werd geslingerd. Enkele weken geleden al had een van de aanvallers (zogenaamd 15 jaar oud) een 14-jarige zo hard op haar achterhoofd geslagen dat ze voorover sloeg met haar hoofd op de tafel. Een van de meisjes zou steeds opnieuw vanwege haar boezemomvang in het nauw zijn gebracht, aldus politiewoordvoerster Eva Wenzl.

     

    Na het incident van afgelopen woensdag werd eindelijk de politie ingeschakeld en de meisjes vertelden over hun maandenlange martelaarschap. Nu stelt de politie voor het eerst een onderzoek in met behulp van tolken. Want blijkbaar is de talenkennis van de geweldplegers ook na meerdere maanden onderwijs net genoeg om meisjes uit te schelden en o.a. verbaal seksueel te intimideren.

     

    De “minderjarige onbegeleide vluchtelingen” werden eerst tot nader order geschorst en van school gestuurd. Volgens de politie zullen na afsluiting van het onderzoek desbetreffende aangiftes bij het openbaar ministerie worden ingediend.

     

    Waarom de directie van de school wekenlang niet heeft ingegrepen, moet vermoedelijk nog worden uitgezocht. In ieder geval zijn de meisjes eerst opgelucht. Ook al wordt de zaak door de onderwijsinspectie van de deelstaat vanzelfsprekend gebagatelliseerd. Daar zegt men namelijk dat alles niet zo erg geweest zou zijn, het zou alleen maar om wat “geduw” en een paar “obscene opmerkingen” zijn gegaan. Dat een van de meisjes steeds maar weer bijzonder hard en nadrukkelijk in haar achterste werd gepakt wordt daarbij, net zoals het vallen van klappen, bewust onder het tapijt geveegd. Blijkbaar is het belangrijker om de welkomstcultuur te koesteren en te onderhouden dan het welzijn en de veiligheid van onze kinderen

    Bron:
    www.pi-news.net
    Auteur: L.S. Gabriel

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Ja, ‘t is erg, dat het zo ver is kunnen komen.

    Versta me AUB niet zo heel letterlijk, want is bedoeld, erg dat het is uitgekomen. Niet dat het gebeurt. Dat het al jàren gebeurt maar altijd zoveel mogelijk onder de mat werd geveegd.

    Of iemand, als lijdend voorwerp van al die ‘verrijking’ daarmee is opgezet, doet even niet ter zake. ‘Wij’ en ‘zij’: het is gewoon even aan elkaar wennen. Weten jullie trouwens nog de tijd van ‘Defendu aux Nord Africains’? Wie had er nu graag dat er aan zijn lief werd gefrutseld!? Later werden die bordjes overal verwijderd, wegens vermeend ‘racisme’.

    Daarna, eenmaal gewend aan die vreemde zeden en gewoonten, zien we wel weer. De put kan nog altijd gevuld worden, want niet alle kalvers zullen meteen verdrinken zijn.

    Wat zeg ik? We moeten toch iets over hebben voor de armsten onzer medemensen! Een heel klein beetje de zedelijkheid laten aantasten, dat kan toch geen kwaad?

    -

    Wie weet, is dat zelfs vanwege onze Overheid een verdoken aansporing voor onze vrouwen om zo rap mogelijk als wandelende tapijten gekleed rond te lopen om snoepers af te schrikken.

    Denk daarbij gewoon wat er zou gebeuren met snoepjes als die zonder papiertje om, voor hunne neus zouden staan wiebelen?!

    Die kennen noch God noch Gebod, terwijl hun Hoogste Hemel in het Eeuwig Leven hen wordt voorgesteld als een eeuwig vernieuwde orgie in het gezelschap van maar liefst 72 kakelverse ‘maagden’.

    Wie zijn wij dan wel, om als vuile varkens, deze hoeren te willen de hand boven het hoofd houden, in plaats van onder de rokken….

     

    *

     








    17-01-2016, 12:16 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3126

    *

    Zondag 17 januari 2016

    Zon 8u37-17u08

    H Antonius, abt

    Als op St-Antonius de zon schijnt veel zorg voor de boer verdwijnt

    *

    *

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Ja, de situatie daar in die uithoek van de Mare Nostrum wordt met de dag hoopvoller. Concreter, zeg maar. Het Spaanse graan zal de stormen daar niet lange niet weerstaan. En dus ben ik de situatie een beetje van meer nabij gaan bekijken. Zie afbeelding.

    En wel verdorie, die kleine uithoek van het Grote Rijk van Keizer Karel V, ooit geboren in het Gentse Patershol, thans een vrolijke uitgangsbuurt in de trotse stede, die Koningen deed beven (!), die als Habsburger geregeerd heeft over een Rijk waar de Zon nooit Onderging, die dient nu als vuurtoren om de Vlaamse schuit veilig in de haven te brengen.

    Nooit gedacht!

    Maar de Engel die over mijn schouder meekeek (zij die niet mijn zorgen deelt maar ze wegneemt), keek me enigszins verwijtend aan. Of ik dan niet wist, dat Barcelona, de hoofdstad van Catalonië, aan de Kust lag? En dat Andorra, dat andere ministaatje, daar bijna als een enclave, binnen datzelfde Catalonië lag?

    Neen, begot, dat wist ik niet, t.t.z. daar nooit aandacht aan besteed. Want na Franco, was voor mij Spanje, eenmaal toegetreden tot de Internationale Rode Brigade, een te verwaarlozen Nieuwe Wereld. Voor mij waren het allemaal Costa’s mag-nie kostas. Met iets verderop, te paard op de grens met Franrijk, dat volgende kei-koppig Baskenland!

    Mon Dieu, dacht ik, waar wacht Vlaanderen dan op? Het is, om te beginnen, een stuk groter dan die drie mini-staatjes, het heeft de meerderheid in eigen land, en wat meer is: het ligt eveneens te paard schrijlings op de Franse grens. Catalanen/Basken in het Zuiden, Vlamingen in het Noorden: de tijd is dus daar dat Parijs zijn gestolen juwelen restitueert….

    Een mooie gelegenheid voor Marine La Plume van het FN om restitutie te doen van wat één van haar voorgangers (!) bij ons bij de Vrede van Utrecht in 1700 en centiemen gestolen had. Het Hart-Vlaanderen naast Artesië, van over Les Montes de Flandre tot voorbij Calais (Kales), bijna tot aan de monding van de Seine of de grens met Normandië.

    *

    Daar in dat Pyreneese landschap zijn de mensen er dus echte keikoppen en doordrijvers. Net als de Zwitsers, die zich laten inspireren door de hoge Alpentoppen, waar op die hoge toppen de ver-idealiseerde Vrijheid hen wenkt.

    Ja, da’s waar. Wij Vlamingen kunnen hen dat inderdaad niet nadoen, want onze ‘Vlaamse Bergen’ zijn slechts molshopen in vergelijking.

    Maar, samen met de ons omringende broedervolkeren, de Nederlanders en de Engelsen, beheersen wij de Zee. En die geeft uit op de wijde wereld. Zwitsers zitten als in beschermd cocon, helemaal in het binnenland, en de Pyreneeën-volkeren zitten aan een soort binnenzee. Die dan nog doorheen de Geschiedenis helemaal tot Triëste, door de Oude Grieken en Romeinen werd beheerst.

    Wij moeten als Vlamingen het ijzer smeden terwijl het heet is. Mee-schuiven om vooraan, vuist en voet de vane omtrent, onze rechten op te eisen. De vernederingen hebben nu lang genoeg geduurd.

    Want als we niet oppassen, komen we zeer binnenkort van de regen in de drop. Onderuit de Fransdolle heersersmentaliteit, in die der Islammerij.

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    http://www.vlaamsbelang.org/nieuws/11213

    *

     

    Wordt Catalonië de Belgische splijtzwam?

    Nu Catalonië met Carles Puigdemont een nieuwe, nationalistische minister-president heeft, komt de Catalaanse onafhankelijkheid wel erg dichtbij. Barbara Pas vroeg in de Kamer aan minister Reynders of de Belgische regering de prille volksstaat zal erkennen.

    Als de Catalaanse droom uitkomt, zal de Belgische regering voor een zwaar dilemma staan. De MR liet eerder al verstaan de staat niet te erkennen zolang Spanje dat niet doet. En dat ziet er niet naar uit. Als zelfverklaarde nationalistische partij zou een niet-erkenning voor N-VA echter neerkomen op de zoveelste episode van Belgische slaafsheid. Na de communautaire schijnvertoning van afgelopen week goed voor een nieuwe deuk in het geloofwaardigheidsgehalte van de partij. Maar zo ver zijn we nog niet.

    Een alerte Barbara Pas wou daarom weten wat nu precies het standpunt was van de Belgische regering. Eerder had het Vlaams Belang-kamerlid al een voorstel ingediend om, op het moment waarop de Catalaanse kwestie aan de orde zou zijn, niet zomaar de kant van Spanje te kiezen. Het voorstel werd echter weggestemd door alle andere partijen, inclusief N-VA.

    Catalaanse olifant

    Zoals verwacht deed de lucide Reynders echter of zijn neus bloedde. “Tot nu toe is het te vroeg om hier iets over te zeggen. Wij zullen de evolutie afwachten”, aldus de buitenlandminister. De Catalaanse olifant stond te trompen door de Kamer, maar Reynders zag hem niet.

     

    In haar repliek drukte Pas dan ook de hoop uit op dat België de zelfbeschikking van de Catalanen zal ondersteunen, al wijzen de indicatoren op het tegendeel. Zo ontkende Jambon afgelopen week dat de Catalaanse kwestie een regeringscrisis waard is. Lees: wij volgen slaafs de MR. “Als een partij als de N-VA zonder enig probleem het eigen onafhankelijkheidsstreven in de koelkast plaatst om een Belgische regering op poten te houden, dan lijkt het mij heel onwaarschijnlijk dat die partij een dergelijke buitenlandse kwestie zal aanwenden om uit haar geliefde Belgische regering te stappen”, concludeerde Pas.

     

    Wordt vervolgd.

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Lieve mensen, weet U nog? De Spaanse Bezetting bij ons kende haar triestig hoogtepunt met als gezant van de Spaanse Keizer, de Hertog van Alba, bijgenaamd Alva, De Bloedhond, als Landvoogd der Nederlanden. Welnu, de laatste van dat Alba-Geslacht, de stokoude nooit gehuwde Spaanse Hertogin van Alba is onlangs overleden. Zelfs de Spaanse Furie di Mora y Aragon is dood en begraven. De kust is vrij….

    Waarop wachten we dus?

    Want nu reeds zijn er Marokkaanse mannen en vrouwen, Mosli Ma’s en de Mosli Pa’s, die de Coburger Bestierders hebben laten opkimmen tot het Ambt van Volksvertegenwoordiger en zelfs op het niveau van de kleine man, tot Burgemeester, bijna de Baas in Londerzeel is dat er eentje van de BDW-clan, ene
    Nadia Sminate
      om geen namen te noemen. Het mens, ooit lingeriemodel, is half Marokkaanse langs vaderskant en van opleiding is ze Romaans filologie. Net als DeWever iemand dus van Hoge Gisting. Straks ook misschien ne volbloed Marokkaan, gene Kerkganger dus, na Tobback in Leuven, of na Termontie, in Gent. Men moet er inderdaad iets voor over hebben, om aan stemmen te geraken.

    In Rotterdam, de grootste havenstad van Europa, is daar als Burgemeester zelfs al jaren ene Ahmed Aboutaleb, volbloed Marokkaan en al evenmin ne Kerkganger. Niet eens ne slechte, want alleen maar ‘n Gematigd godsdienstfanaticus.

    Van de regen (de Coburger Nomenclatura) in de drop (De Wereldkalifaat Nomenclatura). Ge zoudt voor minder Uw eigen Baas willen zijn….

    *

     








    17-01-2016, 12:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    16-01-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3125

    *

    *

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    De ‘Parade Pas’ der Italiaanse Bersaglieri (zie afbeelding) uit de tijd van Mussolini, de socialistische Fascist, is weliswaar voorgoed voorbij, en dit land loopt inderdaad, net zoals de rest van Europa, nog altijd niet op rozen, maar het heldendom uit vroeger tijden is wel niet helemaal dood.

    Reden genoeg dus voor die van Bruxellabad om Italië met de nek aan te kijken. Meer zelfs: verlofgangers worden liever naar de zon in levensgevaarlijke Islam-landen gestuurd, dan naar Italië gelokt. Ook Spanje, en Griekenland, waar twee zwaar socialistische regimes het voor het zeggen denken te hebben, en dus daardoor zo goed als aan de grond zitten, worden gepropageerd. De “Macaroni’s’ daarentegen….

    En zie, daar zijn die nu ineens….

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20160115_02069505

     

    Italië blokkeert Europees steunpakket voor Syrische vluchtelingen in Turkije

    *

    De Europese ministers van Financiën hebben vrijdag geen akkoord kunnen bereiken over een Europees steunpakket van drie miljard euro voor Syrische vluchtelingen in Turkije. Tot onbegrip en onvrede van vele Europese partners blijft Italië dwarsliggen.

    Om de vluchtelingenstromen naar Europa in te dammen, besloten de Europese leiders vorig jaar om drie miljard euro te investeren in een faciliteit die projecten voor de opvang en de integratie van Syrische vluchtelingen in transitland Turkije moet financieren. De Europese Commissie zou één miljard euro uit de Europese begroting halen, de lidstaten zouden de overige twee miljard euro moeten ophoesten. België zou een bijdrage van 58 miljoen euro moeten leveren.

    Maar de deal is dus nog steeds niet afgehamerd. ‘Italië heeft zijn bezwaren nog steeds niet opgeheven. Ik hoop dat dit zeer, zeer binnenkort gebeurt’, meldde de Nederlandse minister Jeroen Dijsselbloem. Volgens Dijsselbloem, die de vergadering leidde, leefde er onder de ministers nochtans ‘een sterk gevoel dat we deze faciliteit echt nodig hebben’. Enkele uren eerder had ook Europees Commissievoorzitter Jean-Claude Juncker zijn onbegrip uitgesproken over het Italiaanse verzet.

    De Italiaanse minister Pier Carlo Padoan beklemtoonde dat zijn land de Europese financiering in Turkije volop blijft ondersteunen. ‘Maar het moet duidelijker omschreven worden’, stelde hij. ‘We denken dat het hele bedrag in de Europese begroting kan gevonden worden en we willen meer informatie over de aanwending van de middelen.’

    Intussen betoogde de Duitse minister Wolfgang Schaüble dat Europa eigenlijk nog meer geld moet investeren in de regionale opvang van vluchtelingen in het Midden-Oosten en in de stabilisering van de regio. Hij wil daarvoor desnoods een ‘coalition of the willing’ vormen.

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Wat die Juncker, na Graaf Herman von Ramp Aai Aai, de 2de President van héél Europa nu moet doen? Die moet, net als de Graaf destijds toen hij nog geen Graaf was, maar alleen de 1ste President van héél Europa, dat zich uitstrekt van Pool tot Evenaar, is per privé-jet van Bruxellabad naar Milaan vliegen om daar ter plaatse en met onmiddellijke ingang, het Hoofd van de Italiaanse Regering te gaan vervangen, zoals hij ooit deed met Silvio Berlusconi, bijgenaamd ‘Il Cavaliere’ wegens zijn àl te vermetele moed. In zijn plaats benoemde hij een Top-Bankier, een zekere Carlo Monti van de Amerikaanse GuntherSachs Bank, die de Italianen kort daarop met slechts 4% der stemmen, het land weer uitjoegen.

    Liefst van al zou men dat land helemaal onteigenen en laten besturen van direct uit Bruxellabad. Iets wat in hun ogen maar een tussenstap is, voor dat Rome het lot ondergaat van Constantinopel….

    *

     

     








    16-01-2016, 12:41 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3124

    *

    *

     

    Operatie Voeten Vegen’

    .

    Vóòr al wie aan den IJzer de grond betreedt

    Waar onze Vlaamse Helden hun leven offerden

    Voor het Land der Coburgers.

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Eerst hadden de Vlamingen, hutje bij mutje, na Den Groten Oorlog hun muntstukjes bijeen gespaard om in Kaaskerke een anti-oorlogsmonument te laten optrekken, hoog boven de Ijzervlakte, om naar de vier windstreken uit te schruwelen dat ze NOOIT MEER OORLOG wilden. Maar die kwam er in 1940 toch, uit wraak voor de nederlaag van de vorige. En hierna vernietigde het Establishment in Bruxellabad gewelddadig de Vlaamse aspiratie om vooral eerst in eigen land de vrede te bewerkstelligen. Dat kon dus niet, want er werd geijverd voor Vrede door Recht en Rechtvaardigheid.

    Dezelfde Vrede dus door Recht en Rechtvaardigheid waarvoor Polen vandaag de deur wordt gewezen door datzelfde Bruxellabad.

    In Kaaskerke, dat ondertussen Diksmuide is geworden, dank zij de bemoeienissen van weeral Bruxellabad, herbouwden, na de dynamitering, de Vlamingen hun toren. Weer bijeen gespaard door het eten bijna uit hun mond te sparen. Ze bouwden hem hoger en feller, dieper in de IJzervlakte, met aan de boorden van de Rivier der Schande, de PAX-poort, opgetrokken met de brokstukken van de Eerste Toren. We gingen daar jaarlijks op IJzerbedevaart met alle Vlamingen als broeders bijeen. Onder de kruisleuze ‘AVV-VVK’.

    Maar Bruxellabad zag dat aan met lede ogen. Dus werden de politieke knuppels bovengehaald om die eenheid te verbreken. De ‘Lauwe’ Vlamingen, de soort waarmee men kon ‘rond de tafel gaan zitten’, kregen staatsmanna, om de Vlamingen van de harde Lijn daar weg te houden. Een Tsjeventruc met Rode inslag.

    En ten derden male kraaide de haan en trokken wij ons terug, dieper en volop in de gewezen frontlijn van ’14-’18, volop in ‘De Verwoeste Gewesten’, bij het Monument van de Gebroeders Van Raemdonck, op deze plaats in elkaars armen gesneuveld. Het werd een ‘IJzerwake’, in deemoed en in Houwe Trouwe, waar jaarlijks duizenden bijeenkwamen om de Vlaamse Strijd weer nieuw leven in te blazen. Zeer tot ongenoegen van Bruxellabad en hun slippendragers in de Media.

    Vlaanderen Herrijst! Is hier de leuze, en die verbetenheid zet inderdaad kwaad bloed bij de Coburgse Leugenpers. Want die willen, vooral ten bate van hun eigen kleine profijtjes, de ’status quo’.

    Voilà. Dis al.

    Lees nu wat de jongens van de V.Z.W. IJzerwake ons te zeggen hebben….

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    Afzender

    https://nl.wikipedia.org/wiki/IJzerwake

    *

     

    DANKUWEL, DANKUWEL, DANKUWEL!

    Vlaamse vrienden,

     

    Onlangs werd de Van Raemdonckhoeve verkocht samen met de aanpalende landbouwgronden waaronder onze traditionele parking. Via deze hoeve hadden wij een toegang tot onze weide voor het zwaar vervoer tijdens de opbouw en onze parkeerweide tijdens de wake. Diegenen die er in 2015 bij waren, beseffen maar al te goed dat het ontbreken van deze toegangsweg en parking een zeer zware handicap was voor de organisatie van de IJzerwake. De enige optie was de aankoop van een weiland, aanpalend aan onze eigen grond, en de aanleg van een nieuwe doorgang naar de parking. Deze noodzakelijke investering in de toekomst van de IJzerwake bedroeg ongeveer 75.000 euro (aankoop, registratierechten, notariskosten, de aanleg van een nieuwe weg, drainage en afspanning van de parking).

     

    Zoals de IJzertoren destijds steen voor steen werd opgebouwd, werd deze weide meter na meter gekocht met de bijdragen groot en klein van duizenden Vlaamsgezinden. Hun geloof in de blijvende waarde van het IJzertestament zorgde voor een zeer snelle aflossing van deze betaling. Op minder dan drie maanden tijd werd dit gerealiseerd. Een titanenwerk waar we jullie enkel zeer dankbaar en erkentelijk voor kunnen zijn. Een bewijs ook van de veerkracht van onze vereniging.

    De komende maanden voeren we de noodzakelijke werken uit zodat we iedereen in de meest optimale omstandigheden kunnen ontvangen op de 15de IJzerwake op zondag 28 augustus 2016 in Steenstrate. We nodigen u dan graag uit om zelf vast te stellen welke verbetering deze nieuwe weg en naastgelegen parking betekenen voor het welslagen van de wake.

    Met Vlaams-Nationale groeten,

    Wim De Wit

    Voorzitter IJzerwake vzw

    PS: Alle betalingen die nog gestort worden op ons rekeningnummer BE33 7330 1128 2746, zullen we gebruiken voor de verdere uitbouw van de jaarlijkse IJzerwake.

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Wilt U de thematiek horen van deze Alternatieve IJzerwake Bedevaarten? U kunt er zelfs lezen dat reeds in 2005 en 2006 de thema’s waren (resp) Vlaamse Onafhankelijkheid en het jaar daarop ‘Godsvrede’ voor Vlaamse Onafhankelijkheid. Zie

    https://nl.wikipedia.org/wiki/IJzerwake

    BDW echter is daar nog altijd onwetend over, want als Voorzitter van Vlaanderens grootste Partij was hij nooit in Steenstraete. Wel in… Diksmuide. Op de Vlaamse kermis aldaar. Als hij nu de stok in het kippenhok smijt, is dat dus wel een beetje… 10 jaar te laat. Beter laat dan nooit, is ook waar.

    Vzw IJZERWAKESecretariaat:
    Lieve van Onckelen
    Van Schoonbekestraat 20/2
    2018 Antwerpen
    Tel. + fax: 03 238 27 49
    secretariaat@ijzerwake.org adressenadministratie:
    adressen@ijzerwake.org

    Redactie tijdschrift:
    redactie

     

    *

     








    16-01-2016, 12:26 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.313

    *

    Zaterdag 16 januari 2016

    Zon 8u38-17u07

    H Marcel I

    *

    *

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    ‘Laat de honden maar blaffen, Sancho, het is een teken dat we in de goede richting gaan’.

    Ha die Cervantes: zou die toen al met die DeWever in zijn hoofd hebben gezeten?   Dan was die toch totaal verkeerd, want de Antwerpse Burgemeester is toch geen Don Quichotte!

    Nee hoor! Ik, Digitalia, kijk bij dat alles geamuseerd toe. Want ben gene hond. Ik blaf niet, maar bijt. Ik vlieg niet naar de keel zoals KaWouter Beke, maar bijt vooral in alle mogelijk kuiten om het te doen vooruit gaan. Don Quichote moet vooral goed uitkijken waar hij komt en naar wat hij eet en drinkt, want een ongeluk zit dikwijls in een klein (rond) gaatje..

    Want dit (zie afbeelding) is de manier waarop de anti-kont-federalisten de zaak zien. Liefst zo ver mogelijk ver van de grond van de zaak. De mensen zouden immers eens kunnen beginnen nadenken. Dus maken we het zaakje maar meteen gewoon belachelijk. Coburgia is al zo klein, en die Partij wil er nu kip-kap van maken, zodat we helemaal niks meer betekenen op… wereldvlak.

    Fijne humor, moet ik zeggen, net zoals we die gewend zijn van goede vaderlanders. Niveau Charlie Hebdo. De onderliggende gedachte doet me denken aan de Waalse Spoorbonden: treinen zijn er voor het goede leventje van de ‘cheminots’, niet om reizigers snel, en comfortabel en vooral stipt naar hun bestemmingen te voeren. Dat laatste het heeft er wel wat mee te zien, maar de Dames en Heren socialisten zien dat anders.

    *

    Terzake het Art 1 van de statuten van de NV-A, de Vlaamse Onafhankelijkheid.

    Daar wilde ik het over hebben en over het begrip ‘Zwartzakken’, dat binnenkort van langs die kant weer zal opduiken. Vooral van de kant van de Partijen die zichzelf verheffen omdat ze ‘Staats-dragend’ zouden zijn. Daar waar in feite die Staat juist al die tijd in de vernieling hebben gereden door altijd maar toe te geven in compromissen van compromissen op compromissen. Daar waar er nu een nieuw weefstuk op ’t getouw gezet wordt.

    ‘Zwartzakken’ dus, het lievelingswoordje van de échte Vaderlanders uit de oorlogsjaren. Toen, pas na meer dan een jaar, die Grote Socialist Hitler met een (verraderlijke) Duitse aanval op hun geliefd Sovjet-Communistisch Regime in Moskou, ze tot inkeer waren gekomen. Die inkeer steeg nog meer, toen bleek dat nà Stalingrad (Januari 1942) de Nazi’s toch niet zo onoverwinnelijk bleken te zijn als ze gevreesd hadden. Met ‘Zwartzakken’ werden vooral de (meestal) Rechtse Bewuste Vlamingen bedoeld, die ook op het verkeerde paard hadden gewed om eindelijk baas te kunnen worden in eigen land. Want precies dàt werd hen door de Führer Aller Germanen in het vooruitzicht gesteld. Uiteraard, dat zou pas iets worden voor nà de oorlog.

    Maar de tijden tussen 1940 en nu worden rijper en rijper. Na de Verkiezingen van Oktober 2014 bleek dat de ‘Zwartzakken’ het in Coburgia wel eens rap voor het zeggen hadden kunnen komen. Consternatie alom en dus hield de Super Strateegse Burgervader uit Antwerpen even de boot af. “Reculer pour mieux attaquer’ heet dat in ’t Fransoos. De volgende Regering, die van Michel en van (met eindelijk!) zonder de Socialisten zou de ‘communautaire discussie’ voor vijf (5) jaar in de frigo zetten. Anders gezegd: de kat voor 5 jaar niet uit de boom kijken, maar ze daar laten zitten.

    Zo ziet er dus naar uit, dat het begrip ‘Zwartzak’ stilaan van kant verandert. Het zijn nu de Slinkxen die konkelfoezen met Vreemde Mogendheden. Ze doen dat, zeker niet om er zelfstandiger door te worden, maar om er meteen heel Europa aan te onderwerpen. Zeker niet ‘de Proletariërs aller Landen hebben zich verenigd’, maar de Elite Aller Landen. Het leverde hen zelfs in Coburgia van Koningswege de adellijke titel op van ‘Graaf’. Enerzijds en ook anderzijds. De totale overlevering aan de Islamisering van onze Beschaving. De Islam neem niet alleen de uitgestoken hand maar de hele persoon.

    En, net als toen, zijn er bij de Zwartzakken voortrekkers en meelopers. De overlevenden van de eerste soort werden nadien tegen de muur gezet, zoals nu heden ten dage nog overvloedig gebeurt in de Volks Republiek China. Nochtans een Beschaafde Natie, spijts de schatplichtigheid aan… het Communisme.

    De huidige nieuwe Zwartzakken in spe die nu al dapper collaboreren met de Pietrol Pompers, bezetten in tegendeel bij definitie de hoogste postjes. Iets wat aan hun voorgangers zeker niet gegund was. Dat waren gewone dromerige Idealisten van de soort die nu Geschiedenis wil schrijven.

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

     

    *

    Franstalige organisatie beticht De Wever van racisme en stapt naar de rechter

    *

    De Franstalige antiracismeorganisatie MRAX (Mouvement contre le racisme, l’antisémitisme et la xénophobie) kondigt donderdag aan dat het zich bij een onderzoeksrechter burgerlijke partij heeft gesteld tegen Bart De Wever (N-VA), burgemeester van Antwerpen en federaal volksvertegenwoordiger. De organisatie beschuldigt De Wever van “racistische en strafrechterlijk strafbare uitspraken”. Die inbreuken gebeurden volgens MRAX tijdens een uitzending vorig jaar van ‘Terzake’ op Canvas. De burgerlijkepartijstelling gebeurde vorige week vrijdag, meldt MRAX in een persbericht.

    Op 23 maart was N-VA-voorzitter Bart De Wever te gast in Terzake. Hij sprak er over de radicalisering van sommige Belgische jongeren die naar de jihad in Syrië trekken. De Wever wilde het idee ontkrachten dat het racisme een oorzaak van radicalisering is onder de bevolking van buitenlandse origine.

     

    Volgens De Wever is racisme een gevolg - niet een oorzaak - van de problemen in onze samenleving. Hij verwees naar sommige bevolkingsgroepen die volgens hem te weinig de attitude hebben om een opleiding te volgen en werk te zoeken. “We hebben toegelaten de slechte soort migranten te laten komen en nadien te weinig gedaan”, zei De Wever, die stelde dat racisme een “relatief” begrip is en te vaak wordt ingeroepen als excuus voor een persoonlijk falen bij sommigen. “Vooral de Berbers. Dat is een gesloten groep met veel wantrouwen tegenover de overheid, een zwak georganiseerde islam en een groep die zeer vatbaar is voor het salafisme. (...) Ik heb nog nooit een Aziatische migrant ontmoet die zegt slachtoffer van racisme te zijn”, zei De Wever.

     

    Geen publieke verontschuldigingen

     

    MRAX vroeg nadien publieke verontschuldigingen van Bart De Waver, wat hij heeft geweigerd, aldus de organisatie. “Onze beweging kondigt daarom aan dat ze zich burgerlijke partij stelde bij een onderzoeksrechter, wat vrijdag 8 januari is gebeurd.” MRAX zegt verder een klacht te hebben gestuurd naar Nils Mui¸nieks, Commissaris voor Mensenrechten van de Raad van Europa, zodat hij stelling kan nemen over de verklaringen van Bart De Wever.

     

    Verwijzend naar de uitlatingen van De Wever na andere klachten (o.a. van Movement X), vraagt MRAX hem om vanaf vandaag af te zien van zijn parlementaire onschendbaarheid.

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Het woord ‘Kont-federalisten’ is zoals U ziet, zwaar stamverwant met de Kont-heffers, d.i. de aanhangers van de Getuigen van Allah. Deze nieuwerwetse soort ‘Getuigen’ heeft op hun beurt, helemaal niets te zien met De Getuigen van Jehovah’. Integendeel, het zijn elkaar antipoden. Getuigen van Jehovah doen geen vlieg kwaad. Getuigen van Allah daarentegen doen alleen vliegen geen kwaad, maar mensen wel. Overal waar ze voorkomen, ontstaat geweld en strijd om Baas boven Baas te zijn.

    *

    En daar gaan onze Kont-federalisten u eens wat aan doen, sè. Ten laatste na het Jaar O.H 2025, als tenminste de Waalscouillons dat niet tegenhouden. Diene Flahaut, die als gewezen Minister van de Défense Nationale alles weet over oorlogsvoering, heeft al voordien een schot voor de boeg gelost. Hij geeft als een der eersten zijn naam weg aan De Wever. Ne vule Sac Noir, ja dat is die. Un Boche du Nord zegt hij, en hij kan het weten want hij is zelf ene.

    Ach Walter, voor mij moet dat allemaal niet, want dan gaat mijn pensioentje nog lager naar beneden. Want als Vlaanderen de enige eigenaar van zijn eigen land wil worden, dan zal het daarvoor lang en onmenselijk veel moeten bloeden.

    *

    Wat ik dan wel zie, Walter? Dat onderhandelde vrijheid niet leidt naar Vrijheid, maar dat dergelijk soort Vrijheid lijdt tot… lijden. De ware Vrijheid bevecht men niet rond de tafel, maar op het Veld van Eer.

    Daarom, met licht ironie, beroep gedaan op de Eeuwige Derde, de Blauwe Riberaren.

    “Vliegt de Blauwvoet, Storm op zee”

    *

    *

    https://youtu.be/aUzFFbFpfok

    *

     










    16-01-2016, 12:09 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    15-01-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3122

    *

    Vrijdag 15 januari 2016

    Zon 8u39-17u05

    H Paulus van Thebe

    De heilige drie koppen, zullen u met koud weer foppen

    *

    *

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Even toelichten waarvoor deze afbeelding staat: Links ziet U Nigel Farage, die de les wordt gelezen door Labour, met achter hem een koppel druk bezig zijnde homo’s. Centraal staat Het Altaar van de Multiculti. Rechts ziet U de protesterende vader van het meisje, slachtoffer van de gekleurde groepsverkrachting, die niet alleen opgepakt moet worden wegens verstoring van de Openbare Orde, maar ook ter bescherming van zijn eigen dochtertje… Onderverzwegen: incest.

    Gevolg: de cartoonist geschrapt van Feesboek en 30 dagen met ezelsoren in den hoek!

    De 2de ‘Cartoon’ van Hebdo ‘is erg’, wordt gezegd, maar het mag nog net. Want het wrange van de cartoon wordt gemilderd door de zinspeling op de kleine Aylan. Dat die verdronken is voor de Turkse kust toen zijn Daddie illegaal naar Griekenland naar de tandarts wilde voor een nieuw gebit, oh wie let daar nog op?

    *

    *

    *

    Snapt de Overheid dan niet, dat de man in !!!??? de straat hen al lang niet meer gelooft !!! ???

    *

    Dit ter inlichting. Maar opgepast, lieve mensen: de bedotterij (ik word bedot, gij wordt bedot, hij wordt bedot, we worden allemaal bedot) komt nu als stoorzender even van de andere kant. En ze heet ‘Kontfederalisme’, ze is een federalisering van m’n cloten, Gérard. Dus typisch Coburgiaans en als remedie nog erger dan de kwaal. Want de Vlaming zal weer zwaar gemolken worden voor de volgende paar eeuwen, en hij is nu al het vel over de beenderen.

    Ondertussen ruimt Feesboek de hoek nu al van de Rechtse cartoonisten en dus straks ook van de Rechtse Bloggers. Ze doen het, en ze doen het grondig. De nieuwste van Charlie Hebdo vindt iedereen zelfs gewaagd, maar aan de vrije meningsuiting (als die van Linkxs komt) mag inderdaad niet geraakt worden! Echt Hitlerians, maar daar let niemand meer op.

    De Afbeelding boven ist VERBOTEN. De Afbeelding hieronder is om duimen en vingers af te likken. Dr. Joseph Goebbels zou het niet beter kunnen bedacht hebben….

    *

     

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    Facebook verwijdert populaire cartoon en plaatst beheerders pagina 30 dagen in een ban

    door RechtsActueel • 13 januari 2016

    *

    Recent circuleerde er een cartoon op de sociale media om de multicultuur te linken aan de golf van aanrandingen en andere misdaden. Ook wij gebruikten deze cartoon in een artikel dat over hetzelfde thema gaat. Vorig jaar was iedereen ‘Charlie’ nadat een deel van de redactie van Charlie Hebdo door islamterroristen werd weggemaaid. Maar Facebook is blijkbaar geen ‘Charlie’ en past keiharde censuur toe.

    Waar gaat het over? Op Facebook vind je de pagina ‘Plezant Rechtse Actie‘. Een humoristische pagina die actuele zaken overbrengt middels geestige cartoons en afbeeldingen. Taboes waarmee je niet mag lachen zoals de Joden, Mohamed, homo’s, de multicultuur en zoveel andere zaken komen er aan bod – net zoals bij Charlie Hebdo met andere woorden.

    Maar dat is buiten het politiek correcte Facebook gerekend. De bewuste cartoon waar een groepsverkrachting te zien is en waarbij de gevestigde orde de vader van het verkrachtte meisje laat arresteren en waarbij de protesterende politieker als racist wordt weggezet is door Facebook van de pagina verwijderd. De beheerders van Plezant Rechtse Actie worden daarenboven voor 30 dagen geweerd van alle activiteiten op Facebook. Zelfs de chatfunctie werd voor hen geblokkeerd.

     

    Bij de antipoden van DM klinkt dat zo.

     

    Nationalistisch concert zorgt voor ophef in Sint-Niklaas

    *

    In Sint-Niklaas is de politie komende zaterdag waakzaam voor een optreden van de Franse 'identitaire rockgroep' In Memoriam. Het uitverkochte nationalistisch concert wordt georganiseerd door IDM.

     

    In december 2014 haalde een samenwerkingsverband tussen Rechts Actueel, Identiteit door Muziek (IDM) en Rechtse Rakkers de extreem-rechtse Duitse zanger Frank Rennicke naar het Museumtheater in Sint-Niklaas. De organisaties moesten daarvoor wel naar de kortgedingrechter stappen, een toelating werd nadien ingetrokken omdat het stadsbestuur van mening was dat dergelijke groepen in strijd zijn met de visie van het Museumtheater. Daarna werd het gebruikersreglement aangepast.

     

    "Voor een concert van de nationalistische rockgroep In Memoriam aanstaande zaterdag, kon het Museumtheater niets anders dan toelating geven", zegt burgemeester Lieven Dehandschutter (N-VA). Hij voegt eraan toe dat hij zich niet achter het gedachtegoed schaart. Dehandschutter wijst erop dat de politie indertijd een positief advies gaf en verwijst naar de vrijheid van meningsuiting. De groep is niet eerder veroordeeld.

    Een overleg met de politie gisterennamiddag leverde ook geen bijkomende bezwaren op. Er werden geen acties of betogingen aangevraagd en stadsbestuur noch politie hebben weet van op til zijnde protesten.

    Zowel het Antifascistisch Front (AFF) als haar Franstalige tegenhanger berichten uitvoerig over de groep, grasduinend in de extreemrechtse geschiedenis van de band.

     

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Twee werelden van verschil. Maar ze openen wel twee verschillende werelden die loeihard op ons afkomen. Waarschijnlijk zelfs niet met de beste bedoelingen (*).

    Ook in de 30-riger jaren waren en Germano-fielen en Anglo-fielel, met elk hun redeloze aanhang. Elkaars aanhangers eindigden in ‘KZ-Lagers’ of achteraf tegen de muur, al naar gelang men het bekijkt.

    De zaken staan er heden ten dage heel wat simpeler voor. Men is Islamofoob of Islamofiel, maar de gevolgen zullen van dezelfde aard zijn. Met vooral de tussensoort die nooit een bepaalde kant heeft kunnen kiezen, zal er nog het bekakst vanaf komen. Net apen in een leeuwenkooi, zoals we dat konden bewonderen in de Antwerpse Zoo, bij het begin der Repressie. Intellectuele Zwartzakken waren het, dat zag je zò.

    Wie nog een kadertje in huis heeft met bijvoorbeeld ‘Geen rijker Kroon dan Eigen Schoon” ruile dat rap in voor een handvuurwapen. Liefst met automatische vuursnelheid die zoals een GPS, zich voegt naar de omstandigheden. En er is haast bij. Want straks begin het hamsteren en zijn Uw kansen verkeken. Kijk gewoon over de Oostgrens, waar de Duitse Burger dat al lang ‘Geschaft’ heeft. Daar is namelijk dan ook geen PS zoals bij ons, die zelfs schietlappen en klakkebussen had willen invorderen om vooral de vriendjes niet tegen de borst te stoten indien nodig.

    Waarom denkt U dat de jongste terreur-verdachten, levend of dood, in Franstalig Coburgland gevestigd waren…. Ook daar gold, tot kort geleden, de spreuk ‘Ne touche pas a mon pôte’.

    En nu kunnen ze bijna de pot op. Afvoeren, een nieuw blad beginnen!

    *

    (*) Zo ook werd met de beste bedoelingen bij de Noorderburen gisteren een nieuwe Kamervoorzitter gekozen. Een pronte Dame, in vervanging van haar voorgangster, eveneens een volbloedse pronte Dame. Die zag het niet meer zitten. De ‘Nieuwe’ is een Marokkaanse. Is perfect geïntegreerd. Is van het juiste gedachtengoed en de perfectie dus van de Taqyilla, de Goddelijke bedotplicht voorgeschreven in de veroveringsstrategie van de Koran. Ja, als een soort aanhangsel heeft ze ook nog de NL-Nationaliteit. Maar dat is een aanhangsel als een soort appendicite. Dus weg te snijden zodra die hindert. Desnoods, denk ik, met alleen maar een kijkoperatie.

    Het enige protest kwam van Geert Wilders. Maar wat wilt U: die speelt in dezelfde ploeg als Nigel Farage van de afbeelding hierboven…

    *

     










    15-01-2016, 11:33 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    14-01-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3120

       *

    De Vlaamse kuststeden

    *

    Isidoor, lichtjes dementerend roept van uit zijn ziekbed OOSTENDE!! OOSTENDE!! Geen reactie. Een paar minuten later MIDDELKERKE!! MIDDELKERKE !!! Weer geen reactie. Dan nogmaals KNOKKE!!!KNOKKE!!

    Dan komt de verpleger toch met veel tegen goesting kijken wat er scheelt en ziet Isidoor midden een afzichtelijk schouwspel liggen. Maar mens toch, zegt die, waarom hebde gij niet geroepen om de PANNE!

    DE PANNE, zegt Isidoor, ik wist het. Maar kon niet op het juiste woord komen. Wist alleen dat het iets te zien had met onze kuststeden…..

    *

    *

    *

       Poetin aan het Strand van Blankenberge

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Die Russische duikboot gisteren voor onze kust heeft precies zijn invloed niet gemist. Was wel onderweg, waarschijnlijk om Assad bij te staan (toch nooit om die aan huis af te halen?!), maar het ding heeft als een suppositoire gewerkt bij de top van de BDWërs. Ze zijn seffens in bed gedoken om de koorts te weren, samen met de kopstukken van de Vlaamse Beweging.

    Er zit dus vuurwerk in de lucht, die misschien zal meebrengen, dat de gestileerde officiële Vlaamse Leeuw nu de tweede helft van zijn manen erbij zal inschieten. Zie afbeelding onderaan deze inleiding.

    *

    U vraagt, overdonderd door het ‘confederaal vuurwerk’, niet naar de breuklijn in het Vlaamse Front? Wel, euh, daar wordt, heu, hard aan gewerkt, hé….Blijf even aan de lijn, ik hoor U niet goe vanwege het lawijt van André Flahaut die absoluut iets kwijt wil in verband met ‘Mein Kampf’. Ik hoor hem tieren tot hier, terwijl onze Federale Sjarel zijn valies oppakt om Coburgia liefst zo ver mogelijk van huis, te gaan promoten. ’n Snoepreisje op kosten van ’t Sterfhuis.

    Buziness al joezewel. Meer zal dat niet worden. De Walen willen Bruxellabad wel, maar die kunnen dat niet betalen.

    *

    Eerst zien zei de blinde, of we die van Laken opnieuw kunnen positioneren op een even lucratieve plaats. Wie verschuift er nu zijn Koning, als het schaakbord nog leeg is? Trouwens, de Rode Duivels zijn toch nog niet uitgespeeld? Den Belziek kan dus nog wat verder dansen op maar één been… Maar wel een been met tappen onderaan om niet uit te glijden.

    De Eendracht, is blijkbaar nog altijd niet helemaal weg. Dus heeft het Edel Land nog Macht. In Arbeid en in Strijd.

    Ze staan in Catalonië weliswaar al een stap verder om aan hun Monarch geen Eed van Trouw meer te willen zweren, maar tegen dat hier iemand dàt zal durven, zullen er nog veel Russische suppositoires moeten gestoken worden…. Niemand is gaarne de sigaar, dus zal het rookverbod gehandhaafd blijven.

    *

    *

    Aan het strand van Blankenberge,

    Aan het Blankenbergse strand,

    Stond een eenzaam meisje, met een pootje zand al in haar hand.

    En ze sprak, ach liefste mijnen

    Ga met hen toch niet in zee

    Want dan verdrinkt ge zeker, alle twee…

    *

    Diene Wever is ne rare kwast

    Hij en durft niet uit de kast

    Want anders kruipt de Winter

    Waar dat ’t het hem het beste past.

    De Zuiderkroon misschien

    We zullen zien….

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

     

    De Wever zet communautaire strijd opnieuw op de agenda

    *

    N-VA-voorzitter Bart De Wever heeft aan Kamerfractieleider Hendrik Vuye en ondervoorzitter Veerle Wouters gevraagd "een project uit te werken om het institutionele terug te operationaliseren". Dat zegt hij in een persbericht. De Wever reageert zo op de kritiek die de voorbije weken naar buiten kwam vanuit de Vlaamse Beweging.

    "De afgelopen weken hebben verschillende prominenten binnen de Vlaamse Beweging hun bezorgdheid geuit over het ideologische profiel van de partij. Ik aanvaard deze kritiek ten dele. Bij de toetreding tot de federale regering heeft elke partij haar offer moeten brengen", zo klinkt het in een persbericht van de partij.

    "Voor de N-VA betekende dat offer dat wij geen nieuwe communautaire ronde zouden krijgen. Enkel zo kon de MR - als enige Franstalige partij - toetreden tot de federale regering om werk te maken van broodnodige sociaaleconomische hervormingen."

     

    De Wever belooft dat de partij het gegeven woord zal blijven respecteren, maar "na gesprekken met de partijtop en enkele sleutelfiguren uit de Vlaamse Beweging, ben ik tot de conclusie gekomen dat wij niet in passiviteit mogen blijven steken".

    "Institutionele operationaliseren"

    Wat de N-VA precies van plan is, is nog niet helemaal duidelijk. Maar "de ideeënstrijd moet niet gestaakt worden", zo vinden de Vlaams-nationalisten. Daarom heeft De Wever aan Kamerfractieleider Hendrik Vuye en Kamerlid Veerle Wouters gevraagd "een project uit te werken om het institutionele terug te operationaliseren. Vuye als professor staatsrecht en Wouters als expert in de Bijzondere Financieringswet zijn daarvoor de best geplaatste figuren."

    Het project moet "krachten binnen en buiten de partij verzamelen om te discussiëren over de verdere stappen in de Vlaamse ontvoogding. En om met mensen van allerlei gezindten samen de institutionele toekomst van Vlaanderen voor te bereiden."

     

    Vuye en Wouters, nu nog fractieleider en ondervoorzitter van de fractie in de Kamer, stellen "omwille van de werklast" hun mandaat ter beschikking. De N-VA-fractie zal volgende week hun opvolgers kiezen

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Den Bart, die toch een Historisch Geschoold Academicus is, zou die nog iets weten van de gast die aan Jahweh een veel besproken offer wilde brengen, die geweigerd werd, zodat er eerst aan verzoeking moest gewerkt worden met zijn broer, met wie hij zwaar in onmin leefde. Waarlijk, een stichtend verhaal dat zelfs aan gewone Ongelovigen best zou gedoceerd en ingeoefend worden.

    GAS-boetes voor elkeen die minstens geen vier strofen kan zingen van De Vlaamse Leeuw? Identiteitskaarten binnen roepen, en deze GRATIS vervangen door zwart-gele exemplaren? Vlaamse kermis in elk dorp en in elke stad, bom- en kogelvrij gemaakt voordien, waar Dames groot en klein voorzien van pepperspray, gratis toegang krijgen?

    *

     












    14-01-2016, 18:06 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3120

    *

    *

    De ideale schoonzoon?

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Op een mooie zonnige dag zal het zeker ook bewaarheid geworden zijn, dat HLN inderdaad niet meer verschijnt, omdat er geen druksels meer volgen. Probleem voor Vader met ‘vaderschapsverlof’: waarin nu de patattenschillen doen?! Na ‘Het Laatste’ is er inderdaad geen volgende meer. ’t Is Amen en uitgefluit.

    Na deze flauwe grap, over naar de flauwe inhoud van onderstaand artikel. Jihadisten zouden dus gewone gangsters zijn, noch min noch meer. Enig verschil; die doden om te doden en niet om ongestraft te kunnen stelen. Echt een hele vooruitgang. Tiens, Tiens, en waarom verwondert ons dat niet?

    Dat verwondert ons niet Jos, omdat zoiets juist de aard van het Beestje is. Hoe kunde nu verwonderd zijn, als de slang op Uw Slinxkse hartstreek U ineens bijt! Dat er ‘gematigde’ slangen zijn, zoals Kawouter Beekske van de Tsjeven hoog van de toren blaast, dàt zou ons eerder moeten verwonderen dan geruststellen.

    Enfin, ze doen maar. Sie ‘schaffen das’. En als ge dat niet gelooft, dan kloppen we ’t er wel in.

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *

    Terrorist Parijs randde vrouwen aan in disco Keulen

    *

    Zijn spoor loopt van Parijs naar het Duitse Recklinghausen en nu ook naar Keulen. De man die bij de aanslag op het politiekantoor in Parijs werd neergeschoten en in een Duits asielcentrum leefde, zou twee jaar geleden ook vrouwen hebben aangerand in een disco in Keulen. Bild heeft bovendien aanwijzingen dat de man mogelijk ook betrokken was bij de massa-aanrandingen op oudejaarsnacht. Het is een brokkenparcours dat de ordediensten in verlegenheid brengt en leest als een slechte misdaadroman.

     

    Op 7 januari viel hij gewapend met een mes en een valse bommengordel een politiekantoor in Parijs aan. Over de terrorist komen nu steeds meer details in de openbaarheid. De man die gebruikt maakte van maar liefst zeven aliassen, heeft de Tunesische nationaliteit en zou Tarek Belgacem heten.

     

    De man woonde in een accommodatie die dienst deed als asielopvang in Recklinghausen in Noordrijn-Westfalen. Hij diende een asielaanvraag in op naam van Walid Salihi, kwam in 2014 al in het vizier van de politie. Toen had hij vrouwen aangerand in een disco in Keulen. Hij werd ingerekend.

     

    Volgens Bild zijn er ook aanwijzingen dat de man betrokken was bij de massa-aanrandingen in Keulen. Het signaal van zijn mobiele telefoon zou volgens Bild die eerste dagen van januari in Keulen gedetecteerd zijn. Bovendien werd een voormalige kompaan van hem op oudejaarsavond door de politie gecontroleerd als betrokkene bij de massa-aanrandingen. Ondanks een aanhoudingsbevel lieten ze hem gaan.

     

    De terrorist reisde in 2013 een eerste keer naar Duitsland en leefde daarvoor vijf jaar illegaal in Frankrijk. Hij gaf zich uit voor een Tunesiër, Marokkaan, Syriër en Georgiër. Hij had zowat overal een asielaanvraag ingediend. Telkens wanneer die werd geweigerd, dook hij onder.

     

    In het Duitse opvangcentrum in Recklinghausen bleek hij geen doetje te zijn. De man zou een slapende dakloze mishandeld hebben, een passant zware verwondingen hebben toegebracht en een medebewoner gewurgd hebben. Daarnaast viel hij vrouwen lastig en werd hij in Zweden gearresteerd en daarna uitgeleverd aan Duitsland. Hij zat een tijd vast vast in drie Duitse gevangenissen.

     

    Een ex-medebewoner van de terrorist vertelde aan Bild: "Hij werd zeer snel agressief, zeker wanneer het ging om geloof. Alle ongelovigen waren waardeloos en moesten sterven."

     

    In het asielcentrum van Recklinghausen had hij in september vorig jaar het symbool van IS op de muur geschilderd. Volgens Der Spiegel poseerde hij in het asielcentrum ook met een IS-vlag. Hij stond ook geregistreerd als verdacht, maar in december vorig jaar verdween hij plots van de radar in Duitsland.

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Maar net zoals de Coburger Verenigde Nazies bezig zijn om academisch geschoolde en duurbetaalde ‘ethische hackers’ op te leiden om de blogwereld te ‘schaffen’, zouden al die moderne technieken zoals GSM-zendmasten enz, die voortdurend ‘kansloze jongeren’ in de gaten houden, moeten verboden worden. Er is in de Schengen-Zone vrij verkeer van personen, goederen en kapitalen, dus ook van criminelen. En trouwens, heeft de Politie echt niets anders te doen? Parkeerboetes uitschrijven, om maar iets te noemen. Of sluikstorters opsporen.

    Zouden de milieu-jongens en dito meisjes eens willen gaan zien in dat ondergelopen natuurreservaat in Duinkerke, waar al die Engelse ‘blijvelingen’ al maandenlang het milieu om zeep liggen te verblijven? Daar groeit gegarandeerd, als ze in de Lente eindelijk zullen zijn ‘overgestoken’, in jaren zelfs geen sprietje gras meer, laat staan een bos of een bloem. In de komende Lente zullen de vogels gaan vliegen zijn, want dan komt het vuur aan de lont. Om, samen met de langer wordende dagen, de Arabische Lente te vuur en te zwaard over Europa te verspreiden.

    Onze zendmasten zullen dan alleen nog de goede signalen verspreiden, dienstig voor de aanpak ten grond van de Islamisering.

    Salem Aleikum, zoals ze zeggen.

    *

     








    14-01-2016, 17:21 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3119

    *

    Donderdag 14 januari 2016

    Zon 8u40-17u04

    H Nina

    *

    *

    .

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    D’r zijn in dit ondermaanse gewoon geen zekerheden meer. Enfin, zo wil men ons voorhouden. Alleen wat we wetenschappelijk kunnen uitleggen, bestaat echt. De rest is pure imaginatie en volksverlakkerij. We moeten leren verder kijken dan de kerktoren.

    Als we niet naar ’t bord kijken, wordt zelfs de Liefde seffens als dusdanig geschrapt en vervangen door ‘date sites’, waar men naar keuze kan samenhokken met wie men wil. Uiteraard vrijblijvend en helemaal zonder verplichtingen. Lijk op de roetsbaan van ‘Iedereen Beroemd’. Waar een yang en een ying in de lucht onderste boven rondjes draaien zonder daarbij noch het hoofd noch het hart te verliezen. Moet kunnen. Uitstappen en met beide voeten weer op de grond staan. ’t Was leuk, echt waar!

    *

    Het gaat dus over de ‘Chrislam’. Ik zou eerder spreken van de Lamchris, want het is het Christendom dat lam geslagen zal zijn. Geweld haalt altijd de bovenhand. Allez, dat hoorde ik meende ik toch te begrijpen van de ‘Agnosten’ in De Afspraak. Het toverwoord dat daar van de 3 monotheïstische godsdiensten op tafel lag, was ‘tederheid’. Deze noodzakelijkheid des Gebods, zou leiden naar ‘verdraagzaamheid’. De Joodse Rabbijn uit het gezelschap was kosmopoliet en anders niet, maar hij had toch vraagtekens bij de para’s voor de deur van zijn Synagoge. De Agnost wist het ook niet, zoals hij ook nergens iets van wist. Er zijn geen zekerheden meer, zelfs niet in de drugsput. De Moslima zat daar te proberen om mooi te zijn, precies of ze zat in een langharige oase van veiligheid bij al dat sjiek volk. ‘Zijn best doen’ was het besluit van de moderator-onnozelaar, want dat deed hij natuurlijk ook. De rest zien we morgen wel weer.

    Tederheid dus. Geen syntex meer, maar plofstof. Geen vliegtuigen meer die van 8.000 meter hoog te pletter storten, maar deze gewoon van het scherm laten verdwijnen. Kan ook. Want voor de passagiers is het resultaat hetzelfde. Net zoals er overal onbeperkt plezier en vermaak kan. Met Tja, dat in het Westen de kerken leeg gelopen waren, ja, dan was dat maar zo. Met copulatie als hoogtepunt. Net zoals men als kind vroeger op de paardjesmolen bij de volgende passage den ‘truis’ kon trekken.

    *

    Wacht ‘ns, dacht ik. Hebben we daar in het Heilig Schrift niet Iemand daarin die de sjacheraars met de zweep uit de tempel verjoeg? De hedendaagse sjacheraars staan nu op straat, en zouden dus de Tempel moeten binnen gejaagd worden.

    *

    Kaap houden en gewoon zoeken wat de Mens het verst heeft gebracht. De Koran of De Bijbel. Zo komt U vanzelf behouden in de juiste Heilige Wijsheid aan.

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

     

    Eén-wereld-religie: Paus verklaart dat alle geloven naar zelfde God leiden

     

    Het Catholic News Agency bericht dat paus Franciscus afgelopen dinsdag zijn allereerste videoboodschap met zijn maandelijkse gebedsoproep heeft gepubliceerd. Daarin stelde hij dat ‘velen verschillend denken en voelen over God, hem op verschillende manieren zoeken of ontmoeten. In deze menigte, deze soorten religies, hebben we voor iedereen slechts één zekerheid: we zijn allemaal kinderen van God.’ In de video komen tevens een boeddhist, een Joodse rabbi, een priester en een islamitische leider aan het woord, die allen deze God met hun eigen titels aanspreken: Boeddha, G*d, Jezus Christus en Allah.

    De paus en de andere religieuze leiders in de video zien zichzelf verenigd in hun gemeenschappelijke geloof in ‘liefde’. Franciscus hoopt dat de kijkers van zijn video ‘mijn gebedsverzoek van deze maand, dat oprechte dialoog tussen mannen en vrouwen met verschillende geloven de vruchten van vrede en rechtvaardigheid zullen produceren, zullen verspreiden.’

    Franciscus liet sinds zijn aantreden begin 2013 al veel vaker blijken dat hij de exclusiviteit van het Bijbelse evangelie – enkel verzoening met de enige ware God door Jezus Christus - heeft losgelaten, en grote stappen zet richting het samenvoegen van de grote religies tot een één-wereld-religie. Als eerste zouden het christendom en de islam moeten worden samengevoegd tot wat sommigen al jaren ‘chrislam’ noemen.

     

    Paus: Moslims aanbidden de enige god

     

    Om dat te bereiken gaf hij al snel toestemming voor islamitische gebeden en het voorlezen uit de Koran in het Vaticaan, iets wat nog nooit eerder was gebeurd. Tijdens zijn laatste bezoek aan de VS maakte hij in de St. Patrick Kathedraal in Manhattan heel duidelijk dat hij gelooft dat christenen en moslims dezelfde God aanbidden:

     

    ‘Ik wil graag twee gevoelens voor mijn moslimbroeders en -zusters uitdrukken. Ten eerste groet ik hen vanwege de viering van het offerfeest. Ik zou graag hebben gezien dat mijn groet warmer had kunnen zijn. In het licht van de tragedie in Mekka (het omkomen van vele moslims tijdens de hadj – X.) druk ik mijn gevoelens van nabijheid uit, en zeg ik dat ik zeker voor jullie zal bidden. Ik verenig mijzelf met jullie allen in een gebed tot ‘almighty god, all merciful’ – de Engelse vertaling van een van de bekende aanspreektitels van Allah.

     

    Met dezelfde bewoordingen had de paus Allah al tijdens zijn eerste oecumenische concilie aangesproken: ‘Ik groet u allen en dank u vanuit mijn hart, beste vrienden van de andere religieuze tradities: ten eerste de moslims, die de enige god, levend en genadig, aanbidden, en hem in hun gebeden aanroepen... Ik zie een tastbaar bewijs van de wil om te groeien in wederzijds respect en samenwerking voor het gemeenschappelijke goed van de mensheid.’

     

    Eén-wereld-religie in wording

     

    Ook katholieken kunnen nu nauwelijks meer ontkennen dat paus Franciscus werkt aan de totstandkoming van een één-wereld-religie. Daarin zal ook volgens zijn eigen woorden echter geen plaats zijn voor christelijke fundamentalisten, die hij ‘een ziekte’ noemde. In het christendom worden gelovigen en kerken die vasthouden aan de al genoemde exclusiviteit van het Bijbelse evangelie inmiddels tot deze ‘fundamentalisten’ gerekend, en dat terwijl de Katholieke Kerk zelf eeuwenlang hetzelfde standpunt heeft verdedigd.

     

    Eind vorig jaar predikte de leider van het Vaticaan nog de uiterste sombere boodschap dat de kerst van 2015 wel eens de laatste zou kunnen zijn die de mensheid zal vieren, omdat de wereld een jaar later ‘onherkenbaar veranderd’ kan zijn door grote oorlogen, opstanden en instortingen. Zijn gewenste één-wereld-religie past dan ook precies in zijn pleidooien voor de snelle oprichting van een Marxistische Nieuwe Wereld Orde onder leiding van een soort VN-wereldregering.

    Xander

    (1) End of American Dream (via Infowars)

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    De zee verheft haar woeste baren en stuurt die te pletter op de rotsen die de vloedlijn beschermen tegen erosie. En effectief, wat zien we? Dat na eeuwen en eeuwen de rotsen verpulverd werden tot fijnkorrelig zee-zand. Zand dat op zijn beurt wegstuift in de wind.

    Ha ja, zegt de Agnosticus, ik heb altijd geweten dat niemand iets weet. Tijd om elkaar zoals bij De Afspraak, de vrede van de slaapkamer te wensen….

    *

    PS

    Dat ‘De Mechelse Catechismus’ afgedaan heeft, wordt voorgesteld als een vooruitgang. Ja, in zekere zin is dat terecht. Er moest inderdaad al lang een herziene en verbeterde druk gekomen zijn. Maar het ergste is, dat de INHOUD zelf gewoon overboord werd gekipt. Of vervangen door de neutrale ‘Zedenleer’. Noch mossel noch vis. Op ‘Boet- en Vrijdag vlees ontberen’, of ‘Vasten’ is ouderwets om daar over te spreken. Da’s vierkant uit. Madammen Rammen, da’s in. En voor de gewone mens daarvan zijdelings overdag den ambetanteriken helpen uithangen. Uit sympathie voor die bezettingstactiek van dat andere ‘Geloof’ waarvoor vooral op de ‘werkvloer’ de Syndicaten ijveren.

    Nee, jong, de wereld draait niet door. Hij is integendeel al lang gewoon helemaal doorgedraaid…. Zo doorgedraaid als de wekker van ons Ma, als ze die ‘overwonden’ had tot de veer gesprongen was.

    *

     

     










    14-01-2016, 16:56 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (2)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    13-01-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3118

    *

    3

    *

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    De Hitlerianen hadden dat geld nodig om meer wapens te kopen of te fabriceren, de Junckeranen hebben dat nodig om hun slachtoffers te helpen.

    Nog een geluk, dat de Vlad in ieder geval de Syrische President Assad politiek asiel aanbiedt. Eerst wij in het Westen diens landgenoten, en nu de man zelf bij de Russen. Blijft over: ruïnes, stervende hongerlijders en een land dat stikt van de natuurlijke rijkdommen. Een land als pas verworven toegangspoort naar Europa.

    Ja Ja, de wereld draait door… Goed door..

    *

    Zagen we vanmorgen ook bij BVN, hoe de Nederlanders doordraaien maar als Natie die in haar logo worstelt met het water maar boven blijft, greppeltjes komen graven in de Duinkerkse modder om het ondergelopen vluchtelingenkamp te draineren. Dezen stonden, allemaal jonge sterke mannen opgeroepen in het Leger der Veroveraars, toe te kijken. Met de handen in de broekzakken. Zo’n kleine 2.000 man, in afwachting dat ze ’gegen Engeland, Engeland, sollen fahren’….

    Ach jong, als het zot zijn begint zeer te doen…. Dan draaien we op den langen duur allemaal mee.

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

     

    VN-noodfonds vraagt 7 miljard euro voor Syrische vluchtelingen

    *

    De Verenigde Naties (VN) hebben gisteren opgeroepen om dit jaar 7,7 miljard dollar (zo'n 7 miljard euro) vrij te maken voor hulp aan de Syrische vluchtelingen. Zo'n 22,5 miljoen Syriërs in eigen land of in de buurlanden hebben hulp nodig.

     

    Een deel van het geld bij het humanitair fonds of noodfonds van de VN, zo'n 4,5 miljard dollar, zou gaan naar de ongeveer 200 partners waarmee wordt samengewerkt. Dat zijn onder meer ngo's of gespecialiseerde VN-agentschappen die actief zijn in Turkije, Libanon, Jordanië, Irak of Egypte. Het accent zal daarbij komen te liggen op onderwijs en hulp aan de meest zwakke vluchtelingen. "We moeten vermijden dat de vluchtelingen nog dieper in de armoede geraken. We moeten ze opnieuw hoop geven en meer doen voor de landen die hen opvangen", verklaarde de Hoge Commissaris voor de Vluchtelingen, Filippo Grandi.

     

    Voor onderwijs alleen al zou er 500 miljoen dollar nodig zijn. Naar schatting 1 miljoen Syrische kinderen leven als vluchteling in een van de buurlanden. Zij genieten er amper onderwijs, terwijl kinderarbeid en kindhuwelijken er in opmars zijn.

     

    Daarnaast is er 3,2 miljard dollar nodig voor hulp aan de 13,5 miljoen Syriërs in eigen land, waar nog steeds een burgeroorlog woedt.

     

    Vorig jaar vroeg het VN-noodfonds 8,4 miljard dollar voor de Syrische vluchtelingencrisis. Maar de internationale organisatie ontving slechts 3,3 miljard.

     

    De enveloppe voor noodhulp van de VN bedraagt wereldwijd 20,1 miljard.

    *

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Het is om te duizelen, maar o wee, weer o zo sociaal dat het zelfs naar socialisme neigt. Regeren en mogen smijten met geld, wat moet dat hallucinerend zijn!

    Vooral als men er zelf beter bij vaart, en het om andermans geld gaat. The sky is the limit, zoals men vroeger zei. Maar sedert men naar de maan vliegt, is zelfs dat niet hoog meer genoeg.

    “S’il y en a plus, il y en a encore”, zei de boerin tegen haar bieten-zetters. Die kwamen voor een appel en een ei haar zwaarste werk doen en dus kon een beetje bemoederen op zon- en feestdag gene kwaad. Dus gaat men lenen. Men haalt het geld waar het zit. En putten maken met gouden schopjes, da’s toch kinderpret! Maar dat die bankiers aan het einde van de cyclus aldoor rijker worden, kijk, dat ontgaat iedereen. Vooral de man in de straat die voorgehouden wordt dat hij moet lopen te blèren, nadat Deeve Blowie onverwacht uit het leven is gestapt zonder daarvoor ook maar iemand de toelating te vragen.

    En, belangrijker nog, dat er voortaan op de Olympische Spelen, in groep in plaats van per twee zal worden geschaatst. Kijk, daar zaten we nu net op te wachten! We lagen er wakker van!

    ‘Panem et Circenses’, zeiden de Oude Romeinen, en die konden het weten. Want ze zijn er zelf aan ten onder gegaan…

    *

     

     

     








    13-01-2016, 16:48 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3117

    *

    *

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Het is goed om hier vooraf de aandacht op te vestigen, dat de schurkenstaat der Ayatollahs op dit ogenblik twee Amerikaanse cowboy oorlogsbodems blokkeert. Het gelieve U hierin een louter vriendschappelijke geste tussen bevriende Naties te zien. Want zo bedriegen dat soort vrienden elkaar, net of het om warme broodjes van bij de bakker om de hoek gaat.

    Als men al de boom aan zijn vruchten kent, wat moeten wij dan denken van dergelijke ‘wereldleiders’?

    We moeten gewoon aan die zwarte kat denken op die meerpaal aan de haven. Gegarandeerd geen enkele vissersboot die nog durft uit te varen….

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Obama wil volgende secretaris-generaal VN worden’

     

    Obama’s politiek-correcte boodschap tijdens laatste State of the Union: Stoelen voor een Syrische vluchteling, een voormalige Amerikaanse soldaat die moslim werd, een homohuwelijk-pionier en een lege stoel voor de slachtoffers van het vuurwapengeweld

     

    De Koeweitse krant Al Jarida komt als enige ter wereld met opmerkelijk nieuws: de Amerikaanse president Barack Obama zou na zijn aftreden in januari 2017 de volgende secretaris-generaal van de Verenigde Naties willen worden. De Israëlische premier Benyamin Netanyahu zou gezien de acht voor zijn land rampzalige jaren alles gaan doen om te voorkomen dat ‘Obama ons nog meer moeilijkheden gaat bezorgen’.

     

    Al Jarida, dat geen bronnen noemt, wist tevens te berichten dat Obama zijn ambitie reeds met hoge Democraten en Republikeinen – waarvan sommige Joden- zou hebben besproken.

     

    Nadat hij van Obama’s veronderstelde aspiraties hoorde zou Netanyahu tegen vertrouwelingen hebben gezegd of ‘het niet genoeg is dat we 8 jaar met Obama aan de macht moesten verduren, waarin hij Israël heeft genegeerd? En nu wil hij een positie om ons op internationaal gebied dwars te zitten?’

     

    ‘Slechtste president voor het Midden Oosten’

     

    Volgens de krant zou de premier Obama ‘de slechtste president voor Israël, het Midden Oosten en Israëls bondgenoten, de gematigde Arabische staten’ hebben genoemd. Sinds hij president is heeft Obama allianties gesmeed met de radicale politieke islam zoals de Moslim Broederschap. Met het omver werpen van de seculiere Egyptische president Mubarak, het bombarderen van Libië, het steunen van Al-Qaeda in Syrië en samen met de Turken en Saudi’s creëren van ISIS heeft de eerste ‘zwarte’ Amerikaanse president duidelijk laten zien waar zijn echte loyaliteiten liggen.

     

    Die bleken ook uit de genodigden voor Obama’s laatste State of the Union aanstaande dinsdag. Door stoelen te reserveren voor een Syrische vluchteling, een voormalige Amerikaanse soldaat die moslim werd, een homohuwelijk-pionier en een lege stoel voor alle slachtoffers van het vuurwapengeweld in de VS geeft de president wederom zijn radicaal linkse, pro-islamitische politiek-correcte visitekaartje af. (2)

     

    Akkoord met Iran ligt Israël zwaar op de maag

     

    Een van Netanyahu’s ingewijden zou hebben gezegd dat de premier alles zal doen om het ‘Obama project’ om de hoogste baas van de VN te worden te dwarsbomen. Een ander pijnpunt in Jeruzalem is namelijk de ‘alliantie’ die Obama aanging met Iran.

     

    Het nucleaire akkoord dat de president met Teheran sloot –waar men overigens niet eens de moeite nam dit verdrag te ondertekenen, en vrijwel onmiddellijk de meeste gemaakte afspraken brak- zal volgens de bron ‘tot een vergelijkbaar scenario als Noord Korea leiden. Israël zal dit niet toestaan, en de vereiste stappen ondernemen om te voorkomen dat Iran in het geheim of openlijk kernwapens maakt.’

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Het ‘visite kaartje’ van Obama toch nog even in evidentie stellen

    “Door stoelen te reserveren voor een Syrische vluchteling, een voormalige Amerikaanse soldaat die moslim werd, een homohuwelijk-pionier en een lege stoel voor alle slachtoffers van het vuurwapengeweld in de VS geeft de president wederom zijn radicaal linkse, pro-islamitische politiek-correcte visitekaartje af”

    *

    Enig protest gehoord uit Bruxellabad? Is dat op tafel gekomen bij Lieven Van Gils, het Slinkxse vroegere schoothondje van de nog Slinkxsere Phara de Scherpe di Anguira? Nee, natuurlijk, want die had het te druk met zeiken tegen de poot van de Paus…

     

    Ik pieker mij iedere dag te pletter waarom onze Grote Verlichte Verstanden niet reageren op Obama, daar waar Paus Franciscus niet mag roeren of er komt commentaar. De eerste wordt de ‘Machtigste Man ter wereld’ genoemd, die kon dingen doet beven, en de andere heeft alleen een dozijn gekostumeerde speelgoedsoldaatjes rond zich, terwijl er URBI ET ORBI niets anders uit Zijn mond komt dan ‘kindertjes bemint elkander’. Net dezelfde woorden als 2.000 jaar geleden de Grote Baas verkondigde, voor men Hem aan het Kruis nagelde. Tot de dood erop volgde….

    Een nietig onaanzienlijk klein bloggertje heeft daar natuurlijk niets aan te zeggen. Zelfs voor wat er deze middag op tafel komt, heeft hij niet te zeggen. Gelukkig maar, want misschien wordt het dan een zootje.

    Maar als ik het mag zeggen, Walter: de werkwijze van Paus Urbanus II in 1096 was meer iets naar mijn tand. Die trok eerst zijn zwaard, en bood pas daarna zijn tweede wang aan…. En kijk, van die 1ste Kruistocht: daar spreekt men nog altijd van. Zelfs nog het meest bij de Moslims….

    Stoere wijze mannen op steigerende witte paarden zijn er nodig, die in galop er op en er over, Het Beest de kop afslaan. Daarna kunnen we wel eens zien om een klapke te doen. Vooral niet dringen dus.

    *

     

     

     

     

     








    13-01-2016, 14:52 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3116

    .*

    Woensdag 13 januari

    Zon 8u40-17u02

    H Hilarius van Poitiers

    Als het op Sinte-Hilarius vriest, de boer zes weken niest

    *

    *

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Even rap, voor de moderator ons het woord afneemt, zeggen dat bruine verkrachters die altijd in groep optreden, volgens ons een maatje te groot zijn voor de Commissie Adriaenssens…

    Want de vergelijking met ‘Het misbruik in de Kerk’ zit er dik aan te komen. Of erger, dat verdomd veralgemenen van het Vlaams Belang. Want het kan simpelweg gezegd, niet in hun bol, dat Islam = barbaarse superioriteit van mannen waarvan het mannelijk onderdeel het middelpunt van de wereld is. Dat dit een soort ereteken zou zijn, die ze niet op de borst gespeld kregen, maar hen door Allah van bij de geboorte tussen de benen werd gehangen.

    Klinkt iet of wat brutaal misschien, maar ’t is de waarheid. Moslimmers verkiezen daarom ook een hanenboutje boven een kippenboutje, of het rundslapje van ‘n stierkalf boven dat van ‘n vaarzenkalf. Testikels zijn een ware lekkernij voor pietrol lekkerbekken... Voor dergelijk voedsel bestaat er in de Arabische vocabulaire zelfs het woord ‘Halal’. Varkens daarentegen, daar hebben ze een afkeer van. Komt denk ik, door de afschuwelijke geur die ‘beeren’, d.i. varkensmannetjes, via hun niet in te tomen voortplantingsdrift, verspreiden. Dat, in onze beschaafde veeteelt, die biggetjes vlak na hun geboorte ‘geknipt’ worden, ontgaat hen als zandboeren, waarschijnlijk.

    Een slechte inspiratie-wind blaast mij in het oor, dat de afkeer voor varkensvlees misschien wel terug te voeren is tot… penisnijd. Of omdat die geur hen teveel aan hun eigen doet denken. Persoonlijk vind ik dat best kunnen, voor barbaarse woestijnculturen die nog vele eeuwen voor de boeg hebben, om mens te worden.

    Die houding van Moslims heeft helemaal niets te zien met ‘Geloof’, en al zeker niet met ‘cultuur’. Meer met non-cultuur, dat wel.

    Dat Mohammed en vooral zijn ruziemakende opvolgers er het Opperwezen hebben bij betrokken, is de schuld van Het Beest, het slechte in iedere mens. Op die manier konden ze, en kunnen ze nog altijd, vlotter het volk onder de duim houden, om via deze hersenloze of gehersenspoelde aanhangers, zo vlug mogelijk al het Goede in de wereld te verdelgen.

    Ook het alcohol-verbod voor Moslims komt uit die richting. Stel U voor dat een kudde olifanten bij drank geraakt!

    *

    Nee, deze vaststellingen zijn geen haatdragend racisme, maar … doodsimpel de gewone vaststellingen van iedere dag. Eergisteren in Stockholm, gisteren in Keulen, Stuttgart, Bremen en waar nog allemaal. Morgen bij ons, in onze eigen straat bij de lente-BBq door ‘buurtwerkers’ voor het hele stadskwartier. En die Noor van een paar jaar terug, Breivik was de naam: die heeft gewoon niet alleen te geweldig, maar vooral veel te vroeg vòòr zijn tijd gehandeld. Hij was bijlange nog niet aan zet, want de massa leeft nog altijd als onder narcose die de pijn niet voelt. Waardoor een gedrag als dat van Breivik inderdaad nog altijd een misdaad blijft.

    *

    Als iemand last heeft van vliegen of andere insecten, dan slaan we die weg of spuiten ze dood. Waarom kan dat alleen tegen insecten?

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

     

    *

    Zweedse politie verzweeg aanrandingen op festival

    *

    Zweedse politie verzweeg aanrandingen op festival

    Nationale politiecommissaris Dan Eliasson op een persconferentie Foto: REUTERS

     

    In Zweden ligt de politie momenteel zwaar onder vuur. Die heeft geprobeerd om Keulse toestanden tijdens een zomerfestival in Stockholm in de doofpot te stoppen. Meerdere jonge vrouwen werden daar aangerand door groepen jonge Afghaanse mannen, schrijft de Zweedse krant Dagens Nyheter.

     

    De Zweedse politie heeft bekend dat het probeerde om wantoestanden te verzwijgen die zich hebben voorgedaan op het festival We are Sthlm in de hoofdstad. Net zoals in Keulen werden verschillende jonge vrouwen deze zomer aangerand door een groep jonge mannen.

     

    Politiewoordvoerder Varg Gyllander bevestigde dat er ‘een groot aantal’ aanrandingen heeft plaatsgevonden en dat tientallen mannen werden opgepakt. Hij gaf toe dat de politie daar melding van had moeten maken, ‘gelet op de aard van het misdrijf’.

     

    Dat de meeste verdachten uit Afghanistan kwamen, zoals de Zweedse krant Dagens Nyheter schrijft, kan hij niet bevestigen. Maar hij zegt wel dat ‘het jonge mannen betrof die niet uit Zweden komen’.

     

    ‘We durven het niet te zeggen’

     

    ‘Dit is een pijnlijk punt’, aldus politiechef Peter Ågren in de krant Dagens Nyheter. ‘Soms durven we niet te zeggen hoe de vork in de steel zit, omdat we denken dat het de (extreemrechtse) Zweden Democraten in de kaart zal spelen.’

     

    Pas vorige week, naar aanleiding van de gebeurtenissen in Keulen, berichtte de krant Dagens Nyheter over de wantoestanden.

     

    Eerder maakte de Zweedse politie ook bekend dat er zeker vijftien jonge vrouwen in de Zweedse stad Kalmar zijn aangerand op oudejaarsavond.

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Nu denkt iedereen natuurlijk dat U op de schoot van de baarlijke duivel bent komen zitten. U kon wel eens gelijk hebben. Want ik wil heel eenvoudig, en ik hoop U hetzelfde, dat niemand ooit op mij kop zal komen sch.ten. Zeker nu niet door een betuttelende Overheid die louter uit eigenbelang, onze volkeren naar de ondergang leidt.

    Ben ik dan tegen Moslims?

    Zoals de Islam nog altijd is, al vele eeuwen lang, JA. En het is een illusie te denken dat door zelf braaf te zijn, dat er ook brave krokodillen bestaan.

    Versta me niet verkeerd: gewone mensen zijn allemaal mijn vrienden. Of ze nu zwart, bruin, geel of groen zijn: het is hun binnenste dat telt. Want allen hebben we hetzelfde rode bloed in onze aderen. Voor zover ze tenminste allemaal ook uitwendig ‘redelijke schepselen Gods’ zijn.

    En daar zit hem de knoop: hoe kunnen wij nu geloven, dat Islammers redelijk zijn, als heel hun achtergrond on-omstotelijk bewijst dat ze onverdraagzaam en bloeddorstig zijn voor iedereen die geen Islammer is? Hun primitieve barbaarsheid blijkt zelf uit hun onderlinge moordpartijen.

    Het is een illusie te denken dat Islam-Leiders vrede willen. Zij leven van ‘de Krijg’, en willen gewoon ‘mede’ drinken uit de beker der welvaart die zij niet aankunnen.

    *

    Net als in ’40-’45 niet alle Duitsers beesten waren, zo kijk ik tegen de Islammers aan. Van de Karl en de Siegfried kreeg ik als kind in Mei ’40 chocolade, maar het waren dezelfde soort mannen, met dezelfde Stahlhelm en dezelfde Mauser-geweren de even verder onze familieleden die huis en haard verdedigden, om zeep hielpen.

    Menig dapper ‘piot’ die de inval overleefd heeft, is nadien, van schrik?, krankzinnig geworden? als wrak door de rest van hun leven gegaan. In de Westhoek is dat een triestig fenomeen geweest in vele families.

    Neen, volkeren die, om het even hun redenen, uitzwermen naar elders, zijn in hun hoofd gewoon, bijna per definitie, de vervangers van wat er bestaat daar waar ze naartoe trekken.

    Hoe ze daarbij tewerk gaan, hangt alleen af van de ingeschatte mogelijkheden. Voor Hitler was het een wedloop tegen de tijd, dus gebruikte die geweld. De Islam denkt de Meester te zijn van de Eeuwigheid, dus gebruiken zij andere minder opvallende methoden. Als ze de God der Christenen hebben kunnen kidnappen, Hem daarna anders benoemd hebben en er Allah van gemaakt, dan ligt de hele schepping dan toch in hun hand? Hand-in-hand met Marx zijn zelfs de sterren nog gene limiet….

    Overal waar de Islam is, is alleen Islam ofwel wordt er gevochten (of bedot) om dat doel te bereiken.

    De Islam op zich kent maar één taal en dat is de taal van het zwaard. Precies daarom moet het door hen verafschuwde Westen hen voor zijn.

    Wie die strategie niet inziet, en dus bewijst dat hij het gevaar bemint, moet weten dat wie het gevaar bemint, er ook zal in vergaan.

    Aanhangsel

    Bij het ter perse gaan (!) geblokkeerd geweest door deze video van Filip DeWinter. Goede wijn behoeft geen krans, da’s waar. Maar volgens mij mogen de grenzen maar dicht als eerst ‘manu militari’ al het janhagel er uit is verwijderd. Dan kunnen (in de marge) de honderduizenden doppers die er nu zijn, misschien zelfs direct aan het werk worden gedwongen.

    https://youtu.be/VsyTMv68gBM

    Het probleem echter is, als al dat gespuis er niet meer is, waar de ‘Staatsdagende Partijen’ dan nog hun kiezers zullen moeten zoeken…..

    *

     

     








    13-01-2016, 14:33 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    12-01-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3115

    *

     

    *

    De versnapering op de vele Nieuwjaarsrecepties

     

     

    Van alle ‘Staatsdragende Partijen’.

    *

     

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Hij trok het schuifke open,

    Het knaapje stond aan zijne zij

    Hij zag het uurwerk liggen en zei

    Och Grootvader geef het mij….

    .

    Dit zijn uit de jaren 1779 een paar lijnen uit ‘Grootvaders Uurwerk’ van een zekere nuchtere Hollander Hieroynmus Van Alphen, (1746-1803), de schrijver van veel kinderversjes, waarvan het bekendste wel is ‘Jantje en de Pruimenboom’.

    Ik heb beleefd gehouden, en geciteerd uit ‘Het Uurwerk’, en niet uit ‘De Pruimenboom’. Gewoon uit intuïtie. En wat blijkt nu? Dat pruimen zowat het zinnebeeld zijn van nooit ingeloste beloften…. De pruimentijd, U weet wel.

    *

    Via Hieronymus Van Alphen kwal ik dus terug met beide voeten in de alledaagse grauwe werkelijkheid. Ik wist namelijk niet dat politieke Nieuwjaarsrecepties - buiten de klassiek geworden wierookwolken - zo verhelderend en ja zelfs zo veelbelovend konden zijn. Veelbelovend, in de positieve zin van het woord. Ikke niet, nee, maar de vrienden zagen het wel. Vooral Guvaal leverde daarover een werkstuk af, dat waard is om in de annalen te worden opgenomen. Wat bij deze op dinsdag 12/1/2016 dan ook geschied is.

    Ikzelf heb daarentegen gehoord hoe DeWever het Crombeen in De 7de Dag aansprak als de ‘nieuwe Galileo’. Wat niet alleen teveel eer is voor betrokkene, maar tevens ne flater van jewelste. En dat dan nog uit de mond van een Historisch Geschoolde Academicus. Die Galileo Galilea (1544-1642) verkondigde toendertijd, jàren nadat in 1492 Amerika was ontdekt, regelrecht tegen de mening van de toen politieel correcte wereld, dat de aarde om de zon draaide, en niet omgekeerd, zoals in de gangbare overtuiging van die dagen.

    Niet dat ik twijfel aan de intellectuele capaciteiten van noch Galileo, noch van Crombeen en al zeker niet van DeWever, heb ik toch mijn bedenkingen omtrent de bestuurderskwaliteiten van beide ‘Heren’. Als zij, uit geldingsdrang, zo al zondigen tegen het algemeen verspreid gezond verstand, wat moet dat dan niet zijn tegenover de Geheimen van hun Politieke Cenakels.

    *

    Wat niet belet dat U nu dringend Uw leesbril moet zoeken en opzetten, want, Dames en Heren, blijf scherp bij zinnen, want de Vertoning gaat beginnen

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

     

    GEPLUKT BIJ DE VRIENDEN

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    http://blog.seniorennet.be/rechts/

    http://nageltjes.be/wp/

    http://www.golfbrekers.be/

    *

    2025 ??????

    Het is de tijd van de nieuwjaarsrecepties, ook voor de politieke partijen. Veel nieuws is daar niet te rapen buiten de klassieke eigen bewierokingen en de plattituden die we zo stilaan kennen. Van de receptie van de N-VA valt niet zozeer te onthouden dat er nog veel kan bespaard worden (iets waar de andere partijen over vallen), maar wel dat de partij bedankt voor een volgende staatshervorming. Dat betekent dat ze er in 2019 voor zou weigeren er nog eens vijf jaar bij te doen met de communautaire thema’s in de diepvries, zoals nu gebeurt. De verklaring van la Homans, dat zij hoopt dat België in 2025 niet meer zal bestaan, heeft toch e.e.a. los gemaakt. Een zoveelste nieuwe staatshervorming heeft geen zin, het zou weer zo’n verhaal worden met achterpoortjes en uitzonderingen, waarbij dit land alleen nóg ingewikkelder zou worden. Denk maar aan de ‘oplossing’ voor Brussel-Halle/Vilvoorde van de zesde staatshervorming die een draak is geworden. Het alternatief wordt onderhandelen tot er definitief iets uit de bus komt dat dit land wel degelijk zal splitsen, hoe dan ook. Mocht men daarbij het record van de 451 dagen van vóór Di Rupo breken, dan weze het maar zo. Als we horen dat de Waalse vakbonden nu al de Waalse verkozenen een mandaat willen geven om uitsluitend nog voor Wallonië op te komen, kunnen we dat alleen maar toejuichen. Als de spoorstakingen iets bewezen hebben, dan is het dat dit land inderdaad bestaat uit twee werelden, werelden die best gescheiden worden.

     

       Het probleem blijft echter dat we pas tot een al dan niet definitieve splitsing van dit land kunnen komen als de Vlaamsnationalisten tenminste de meerderheid halen in de eigen regio. Met die wetenschap in het achterhoofd heeft men in Catalonië in blessuretijd toch nog een oplossing gevonden om een meerderheidsregering te vormen met voorstanders van de onafhankelijkheid, waardoor er geen nieuwe verkiezingen nodig zijn en men verder kan gaan op het pad naar de scheiding van Spanje. Dit kan ook voor ons in Vlaanderen een opsteker zijn om er ook hier mee door te gaan. ‘Junts pel sí’, naar hier vrij vertaald: ‘ondanks de verschillen, samen’. Als een partij zoals de N-VA erin slaagt haar eerste programmapunt voor vijf jaar in de koelkast te zetten, dan moet die partij voor een volgende termijn ook bereid zijn haar medestanders op rechts mee in de dans te betrekken, ook al wordt dat iets voor ná 2019.

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    De Heer Guvaal voornoemd deelt met mij de ervaring en dus de bewondering voor Italia, dat spijtig genoeg in niet veel meer herinnert aan de Antieke Romeinse glorie, tenzij in ruïnes. Zoals die van Palmyra. Cultureel Erfgoed, zoals het Colosseum, voor de hele mensheid. Zo lang de Nazistisch-Islamitische voorhoedes van Het Wereld Kalifaat daar niet zijn langskomen. Mark my words!!! Daar waar Islam is, is er nooit iets anders geweest……

    Of de ruïnes van onze Kathedralen en Kerken ooit ook als ‘Wereld Erfgoed’ door de Unesco zullen erkend worden?

    Uw antwoord is ook het mijne. Vorsicht, Bitte. Fein hört mit. Want de ‘Ethische Hackers’ van de Staatsvuiligheid viseren nu al de Rechtse blogwereld om daar schoon schip te maken, zo gauw de Islammerij wat sterker in zijn schoenen staat. Deze wijsheid komt slechts gedeeltelijk uit mijn koker, want de grote verdienste gaat naar een kleine vriendenkring van mij, die ijvert òver de landsgrenzen heen, voor de Hereniging der Beide Nederlanden. Later meer daarover.

    Hey, DeWever, bent U nog daar? Of is dat meer iets voor Uw opvolger zowel als Burgemeester dan als Partijvoorzitter? Klaar voor Uw ‘Mémoires’? Uw sokkel, daar hebt U inmiddels zelf voor gezorgd. Maar het bronzen beeld met Uw beeltenis voor daarop, dat moet U nog verdienen….

    Daarom zeg ik met Profetische woorden, mijn Nederlandse relaties achterna, dat U niet moogt scheiden, wat God zelf verbonden heeft. Dat staat ingeschreven zowel in het Huwelijksrecht als in het volkerenrecht. Of horde gij nie goe?

    *

    O Ja? En wat ik ook nog gehoord heb, was de verzuurde Paul Magnette op de RTBF. Dat die in geen geval ooit nog wilde horen van om het even welke ‘Reforme de L’Etat’, want zoiets was, zei die, direct in de muil lopen van de NV-A. ‘Directement dans la guele de la NV-A’, klonk dat in ’t Fransoos. En DeWever maar op krek hetzelfde moment, horen verkondigen dat die nooit meer wilde horen van staarsHERvormingen….

    Zou dat kunnen wijzen op een soort ‘gentlemens agreement’ voor 2025? Let even op de dubbele betekenis van beider bewoordingen: geen zoveelste staatsHERvorming meer. Zulks wil zeggen: ofwel behouden we het status quo, of hervormen wat niet meer bestaat, dat gaat toch niet?

    Ja, ik vrees inderdaad langs beide kanen van de taal-en armoegrens, de sirenes te zullen horen van de Hulpdiensten‘ om deze top-politiekers die dreigen in hun eigen tongen te verstikken, het leven te redden met nieuwe zuurstof.

    Nu vlug even nagaan, of er VL-zuurstof bestaat, en FR-zuurstof. Want de fles BE-zuurstof van de communautaire vrede is OP en

    UIT….  

    *

     

      

      








    12-01-2016, 16:24 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3114

    *

    Dinsdag 12 januari 2016

    Vorstmaand

    Zon 8u41-17u01

    H Caesaria van Arles

    *

    *

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Inhoudelijk torende ons Barbara van de Partij Vrij en Rechtvaardig daar hemelhoog boven uit, maar, toegegeven de andere drie lagen, (qua volume, zeker niet naar inhoud) daar nog ver boven. De anti-climax der anti-climaxen van de laatste 7e Dag, louter en alleen omdat de allochtone Presentatrice liet begaan. Meer zelfs, die schepte daar blijkbaar een heimelijk genoegen in, de muiker.

    Soms waande ik mij in Noord Amerika. Ik heb de vertoning niet echt gezien, tenzij af en toe zijdelinks wat van opgevangen. Persoonlijk vond ik qua geluid de Niagara-watervallen beter. Die overdonderden ook de toeschouwer, zij het heel wat beleefder, op dezelfde manier, maar daar bij al dat onstuimig water, was er tenminste nog inhoud bij. De Drie GloriPen, tegen-goden van Barbara, kraaiden om boven, onder en door elkaar, om almaar luider hun stem te kunnen verheffen. Iets wat nooit het geval is bij échte watervallen. Die murmelen altijd in hetzelfde tempo, luid of minder luid. En ik ben zeker, dat de stem van ons Barbara zelfs dààr bovenuit zou geblonken hebben. Precies zoals men de belletjes van de schaapjes hoort, als die in het waterval-landschap lopen en grazen.

    Neen niet zo in De 7de Dag. Daar waren het drie wolven + de moderatrice die allemaal als om prijs als echte wolven, met hun jankend gelul, de lucht verscheurden.

    Curieus! Wat Barbara zei, was precies harp getokkel daar tussendoor en zo helder als bergkristal. Het klonk zoals de waarheid zal klinken, mochten wij het ooit beleven dat de Vier Nullen op een doodlopend zijspoor zijn gerangeerd.

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    GEPLUKT BIJ DE VRIENDEN

     

     http://www.vlaamsbelang.org/nieuws/11210

    *

    Barbara Pas in De Zevende Dag

    Naar aanleiding van de gebeurtenissen in Keulen is Barbara Pas zondag te gast in De Zevende Dag.

     

    De massale aanranding van vrouwen tijdens oudejaarsnacht in onder meer het Duitse Keulen, Hamburg en Stuttgart blijft het politiek debat beheersen. Angela Merkel komt in nauwe schoentjes. Het genereuze asielbeleid, dat ze verdedigde en blijft verdedigen, keert zich steeds meer tegen haar. De multiculturele illusie ontaardt in een maatschappelijke nachtmerrie.

     

    Ook in eigen land heeft de publieke opinie er genoeg van. De maatschappelijke en sociaaleconomische gevolgen van de asielinvasie zijn immers niet te overzien. Zo braken er afgelopen week nog rellen uit in een asielcentrum in Ranst, werden er recentelijk vrouwen aangerand door Afghanen in een asielcentrum in Bredene en was er sprake van zedenfeiten in een asielcentrum in Alsemberg. De lachwekkende maatregel van staatssecretaris Francken om seksuele opvoeding te geven aan nieuwkomers tart werkelijk alle verbeelding. Andermaal wordt het gevolg en niet de oorzaak aangepakt.

     

    Met veel vuur gaat Barbara Pas zondag dan ook het debat aan. Zij kruist de verbale degens met Carina Van Cauter (VLD), Meryem Kitir (SP.A) en Valerie Van Peel (N-VA).

     

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Ja, ik geef toe, op Tinternet heb ik achteraf die vertoning ‘live’ teruggekeken. En weer moest ik terugdenken aan die vroegere wijze vriendin uit B., moeder van een eigen kroostrijk gezin met daar bovenop nog een paar adoptiekinderen uit de sloppenwijken van Manilla. Allemaal respectabele Burgers geworden, echt een gezin om fier over te zijn. De moeder, een belezen en zeer gecultiveerd mens, zei van zichzelf dat ze maar ‘laaggeschoold’ en was. Maar voor mij was ze zelfs beter dan W. Martens, haar toenmalig Partijhoofd.

    Haar commentaar bij een vroegere 7de Dag was: ‘denken die Sjarels dat wij allemaal even dom zijn, om hun leugens niet te doorzien?’.

    Ik geloof nooit dat ze ooit de pluche van een senaatzetel onder haar krom gewerkt lichaam zal mogen voelen. Spijtig. Want meer gezond verstand in haar kleine teen, dan die van Bruxellabad in hun waterhoofd.

    *

    En kom me nu af, dat de beste stuurlui altijd aan wal staan, zoals de Trutjes tegen Barbara Pas. Goed hé, mensen, eerst andere meningen overal uitsluiten (wat zouden zij die graag VERBIEDEN!!!!), en hen daarna verwijten dat ze… uitgesloten zijnde, buiten alle regeringswerk gehouden, nooit nog niets gepresteerd hebben.

    Ja, lezers in verre vreemde landen, dat is werkelijk ‘ONLY IN BELGIUM’…

    Deze realiteit nog maar eens nader belichten, is zelfs goed voor de eigen landgenoten van Coburgia zelf. Dit kan nooit genoeg LOUD and CLEAR toegelicht en herhaald worden: niet sidderen van vrees omdat Bruxellabad onder de EU Verenigde Nazies in de toekomst naar een dictatuur leidt, is ouwe koek. Is Larie en Apekool. Is lijden aan de Maanziekte, boven op tyfus en pest. Is niet alleen ziende blind zijn, maar ook horende doof. En omdat het Vlaams Belang zo denkt, wordt het uitgesloten en in een cordon sanitair gezet.

    Dat voor die politieke aanpak zelfs een Frans woord mondgemeen werd gemaakt, toont voldoende van waar de wind komt….

    Bruxellabad leidt niet tot dictatuur, Bruxellabad is dat voor de Vlamingen, de meerderheid in dit land, al bijna 200 jaar lang…. En het ergste is, dat dit het werk is van de Vlaamse ‘Staatsdragende Partijen’. Het kan zelfs nog erger, want die doen nu beroep op de Islam en andere buitenlandse indringers, om niet van de Macht te worden verdreven.

    *

     








    12-01-2016, 15:54 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    11-01-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3113

    *

    3

    *

    Turks en Groen, is dat Dawn genoeg?

    .

    Meyrem Almaci, het politiek correct wonderkind

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Neen, zo lang dat mens aan onze zeer beschaafde, beleefde en intelligente Filip Dewinter geen excuses maakt, is ze op deze blog nog erger dan de Satansdochter die ze zo al is.

    Wie haar bezig zag in de Kamer, gelooft het bijna niet, maar hieronder volgt het bronklare standpunt van deze beslagen Vlaams Politicus die bijna oud genoeg is om haar vader te zijn. Wat Goed verhoede!

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    GEPLUKT BIJ DE VRIENDEN

    http://www.vlaamsbelang.org/nieuws/11209

     

    Retourticket voor ‘asielaanranders’

    De massa-aanranding in Keulen door asielzoekers heeft niets te maken met cultuur of religie. Dat beweerden althans de andere partijen in de Kamer. Enkel Filip Dewinter noemde man en paard.

    Dat de massa-aanranding van jonge meisjes op oudejaarsavond in Keulen niet los kan gezien worden van de massale toevloed van moslim-immigranten weet intussen zowat iedereen die de twaalfjarige leeftijdsgrens is gepasseerd. Wie zich gisteren de moeite getroostte de Kamer van Volksvertegenwoordigers te betreden ontwaarde daar - zoals wel vaker – echter volwassen mannen en vrouwen die hemel en aarde trachten te verzetten om die feitelijke waarheid te ontkennen, ze tegen te spreken en ze zelfs te criminaliseren.

    Antivrouwelijke cultuur

    Alleen Vlaams Belang-kamerlid Filip Dewinter sprak de ongemakkelijke waarheid. “Wat er in Keulen gebeurt, dat gaat over mensen die hierheen zijn gekomen vanuit islamlanden met een cultuurattitude die antivrouw is, een cultuur - de islam - waar vrouwen tweederangsburgers zijn, waar vrouwen een seksueel gebruiksvoorwerp zijn, waar vrouwen mogen gediscrimineerd worden.”

     

    Terugkeer

    Het voorstel van staatssecretaris Francken om een cursus seksuele opvoeding mee te geven aan nieuwkomers, bewijst volgens Dewinter dat deze regering zich beperkt tot symptoombestrijding waarbij de oorzaak als een heilig graf wordt ontzien. “Wat echt moet gebeuren, is dat wij aan dat soort mensen duidelijk maken dat zij hier niet thuishoren. Dat betekent dat zij terug moeten keren naar hun landen van herkomst en dat u de cultuur die verantwoordelijk is, de islam, wijst op het feit dat wij nooit zullen aanvaarden dat vrouwen gebruiksvoorwerpen zijn.”

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Ach die babbelzieke troela: waarom zou ze hier bij ons anders behandeld moeten worden dan zoals voorgeschreven in haar eigen ‘Geloof’?

    Waarom behandelen onze mensen haar niet precies alsof ze lucht is? Haar gewoon LINKS laten liggen, waar ze als klein (1.5 m) gevaarlijk afval, thuishoort.

    Haar voorganger, die Van Besien, was nog om aan te zien, maar in de politiek zouden alleen vrouwen mogen komen met een uiterlijk als streling voor het oog. Als die daarbij nog intelligent zijn, dan zijn het alleen de vrouwen van het Vlaams Belang die een kans maken.

    Almaci achterna in ieder geval, Mandoline Rutten, het Ongepeld Crevitske, het onmogelijk Schoorsteenvliegje. En last but not least, de vogelschrik van de Parti Scandale, die Laurette FAL-mitrailette.

    Geef ons Anke Vander Meersch, en we spreken er niet meer over. Die, Advocate zijnde, lost zelfs voor ’t zelfde geld al Uw fiscale Problemen op… Terwijl al d’anderen, om zichzelf in te dekken, U hunne Advocaat op Uwen nek sturen…

    *

     

     








    11-01-2016, 18:46 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3112

    *

    .

    *

    *

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    De figuur LINKS op de foto hoef ik niet voor te stellen het is gewoon een der Vier Weverkens die met hun vieren een halve kilo boter gingen kopen op Het Kiel. Tje, ziet U verder reikten hun middelen niet. Toen maar ook, nu niet. Ooit was hij (bijna) de coalitie-compagnion van JMDD, maar daar kwam al rap een end aan, toen De Terminator, thans werkzaam in de coulissen, hem dat verbood. Niks pruimen plukken, zoals in dat kinderversje. Helemaal geen pruimen vielen er te plukken, want eenmaal bij de Tjeven, enerzijds, altijd bij de Tjeven anderzijds.

    De figuur rechts in beeld is een salafistische Moslim uit de Koekstad, en is als dusdanig bij de Antwerpse NMVB tewerk gesteld als… kaartjesknipper. In het normale burgerleven loopt die rond in lange slaapklederen met omzwachtelde kop. Zijn hobby als Salafist is andere –isten tot vechtmachine Sharia-isten, met daarbij het promotoren van de Arabische Taal als werkinstrument voor hun vervolmaking. De Gematigde Sharia, wel te verstaan. De Sharia van de harde lijn, das iets voor later. In zijn favoriete Antwerpse moskeet assisteert hij zelfs bij Islamitische huwelijks ceremoniën, waarbij oudere mannen een ‘huwelijk’ aangaan met kinderen. Maar daarover spreekt hij niet graag, omdat zulks de wortels van zijn ‘Geloof’ aantast.

    Welnu, over ‘vluchtelingen’ van die soort, gaat volgende bijdrage. Ik kan er ook niets aan doen….. Toch niet, zo lang er gene Grote Kuis is gebeurd bij de inheemse Leugenpers.

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    GEPLUKT BIJ DE VRIENDEN

    http://rechtsactueel.com/author/redactiereact/

    *

    Salafistische militie bewaakt met oudjaar ‘hun’ wijk in Den Haag

     

    In de Schilderswijk in Den Haag gaan salafisten de orde handhaven tijdens de oud en nieuw viering. De Schilderswijk, ook wel de sharia-driehoek genoemd, kwam in 2013 en 2014 vaak in het nieuws door de demonstraties van salafisten ter ere van de Islamitische Staat (IS).

    assoena

    Deze demonstraties met vlaggen die IS ook gebruikt, leidden tot grote verontwaardiging. Mede door de gescandeerde leuzen zoals ‘Dood aan de joden! Dood aan de Westerse samenleving!” De Haagse burgemeester bleef volhouden dat er niks aan de hand was en dat dit een uiting was van de vrijheid van meningsuiting.

    Tijdens een demonstratie van het gelegenheidsplatform Pro Patria braken er zware rellen uit tussen sympathisanten van IS en de politie. Hierna werd de IS-propagandacel in de wijk opgerold door de overheid. Twee weken geleden zijn de celstraffen voor het propageren van de islamitische gewapende strijd uitgesproken. Deze varieerden tussen taakstraffen voor de meelopers tot een paar maanden effectieve celstraf voor de leiders.

     

    De As Soenna moskee speelt al jaren een belangrijke rol in de salafistische gemeenschap in Nederland. Deze moskee kwam regelmatig in het nieuws door de doodsverwensingen aan Nederlandse politici, maar bijvoorbeeld ook door het uitnodigen van imams die huwelijken tussen kinderen en volwassenen op islamitische wijze inzegenen.

    Vorig jaar maakte de Haagse burgemeester een ‘appeasement’-afspraak met de moskee. Zij mochten de orde handhaven tijdens oud en nieuw in eenvormige kleding. Binnen de wijk zou dat aanzien betekenen voor de moskee. Zij waren tenslotte het officiële verlengstuk van de politie aan het einde van het jaar.

     

    Op 17 december jongstleden nam de Tweede Kamer een motie aan om niet meer met salafistische organisaties samen te werken. In een andere motie noemde een Kamermeerderheid salafistische organisaties “Een kweekvijver voor radicalisering en gewelddadig jihadisme.” Ondanks deze politieke ontwikkelingen gaat de samenwerking met stichting As Soennah gewoon door.

     

    Vlak na kerst lekte het plan van burgemeester Jozias van Aartsen uit om wederom rond de jaarwisseling de beruchte shariapatrouilles op te stellen in de wijk. De gemeenteraad wist van niets, zo bleek uit reacties. De PVV heeft dan ook gelijk vragen gesteld, maar deze zijn nog niet beantwoord.

     

    Onze vraag aan de gemeente of patriottistische organisaties ook mogen patrouilleren in wijken waar ze veel aanhang hebben kon een woordvoerder niet beantwoorden.

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Maar om op De Haag terug te komen: ben ik dan een uitzondering, om hier de kiemen van een georganiseerde burgeroorlog in terug te vinden? Vreemde heersers die de burgers onderdrukken door hun macht op straat loepzuiver etaleren, en daar naast de ‘hardleersen’ die de zegeningen van de invasie niet op prijs stellen: me dunkt dat de Overheid hier zwaar in de fout gaat door de andere richting uit te kijken.

    *

    En daar waar die twee uitersten elkaar raken, de Gevestigde Orde en de Overvallers, daar komen vodden van. En waar vodden zijn, daar loert de Islam om de hoek. Vodden van komen, zegt U? Jawel Walter, want die vodden hebben ze namelijk hard vandoen om zich mee te kleden in hun traditionele gewaden. Of om er kopvodden van te maken.

    Links-Nederland is inderdaad de richting kwijt. Het Staatsvehikel trekt teveel naar links. Is constructiefout van lang geleden. In Den Haag echter weet men dezer dagen zelfs niet eens meer wie de Vader des Vaderlands ooit is geweest. Zij verwarren hun eigen Ouden Johan Vanoldenden Barnevedt (1547-1619) met Mohammed-de-Woestijnroverhoofdman Daarom moet ik het als Vlaming met aandrang de woorden uit de Spaanse Bezetting der Nederlanden herhalen: Nederland, let op Uw saeck!

    Kijk uit naar Wilders en de PVV, naar de goeie kant daarmee.

    *

     








    11-01-2016, 17:29 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3111

    *

    .

    *

    A.H. naast Ernst Röhm

    De Leder der S.A. (Sturm Abteilung)

    .

    .

    http://duitslandinstituut.nl/naslagwerk/61/nacht-van-de-lange-messen

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Chronisch was er de ‘Kristalnacht’ die was toen in de nacht van 9-10 November 1938 in Hitler-Duitsland de uitstalramen van hun zovele Joods medeburgers aan diggelen knuppelden, zodat in alle Duitse Steden en Gemeenten ’s morgens de straten vol lagen met glasscherven. Gesublimeerd uitgedrukt, waren die glasscherven in het vocabularium van Dr. Joseph Goebbels van het Propaganda Ministerium net als veelbelovend flonkerend bergkristal. Toen ook al die Slinxkse truc der Tjeven, om het resultaat in beeld te brengen of te remediëren, zoals nu, in plaats van de oorzaak te benoemen.

    De Nacht der Lange Messen (30 Juni 1934) situeert zich echter veel vroeger, toen de Nazi’s een tweestrijd dienden te beslechten over de Enige Leiding van de NSDAP-Partij. NSDAP staat voor Nationaal Socialistische Arbeiter Partei Deutschlands. Daartoe paste Hitler net dezelfde kunstgreep toe als Philips de Schone eeuwen geleden deed met de Tempeliers: ‘in debat gaan’. Als iedereen goed gegeten en gedronken had, sloeg de ‘gastheer’ dan toe. Alles en iedereen de kerker in, en bij de Nazi’s ging de rest, naar goede Slinkxs gewoonte, zonder enige vorm van proces. Het Führer Befehl luidde: ‘Abknallen’. De Tempeliers kenden toch nog het voorrecht om jarenlang gemarteld te mogen worden….

    Wat er nu gebeurt, overal waar die ‘bange blanke mannen’ samen zijn, is de geactualiseerde versie van beide gebeurtenissen uit de tijd van ‘Het van het Franse imperialisme en van het Derde Reich’: de Nieuwe Meesters tonen hun macht.

    Het zal dan ook steeds sneller gaan. Zij, het Geslacht der Nieuwe Meesters uit de Zandwoestijn, hebben uit de Nacht der Lange Pieten de nodige les geleerd. Onze Overheden niet. Zij werken immers nooit aan de oorzaken, maar steeds aan het verzachten der gevolgen.

    Wat meer is, Bruxellabad is niet alleen het waterhoofd van de EU, het is ook de Hoofdplaats van de Gewelddadige Islam Invasie. Wat slim gezien is. De Nazi’s maakten van hun hoofdstad de Hoofdzetel van hun Reich, en Berlijn werd daarom bij hun ‘Untergang’ zo goed als van de wereld weg gebombeerd.

    Voorwaar een triestig lot voor iedereen die de oorlog verliest – maar zelfs hun nederlaag zullen de Moslims overleven. Want wie bombardeert er nu zijn eigen Hoofdstad?!

    *

     

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

     

    *

    Aantal klachten in Keulen gestegen tot 379

    *

    Het aantal vrouwen dat een klacht ingediend heeft voor agressie tijdens oudejaarsnacht in Keulen is opgelopen tot 379. Dat heeft de Keulse politie vandaag laten weten.

    In goed 40 procent van de gevallen gaat het om seksueel geweld, en in een grote meerderheid zijn de agressors van Noord-Afrikaanse origine. De politie moet nog nagaan of alle klachten volstaan voor gerechtelijke vervolging.

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Het kan altijd nog erger. En weer situeert Het Kwaad zich in de Duitse Hoofdstad Berlijn.

    https://youtu.be/2rE3xZ6tBi8

    Op Oud-en Nieuw werd daar door ‘onbekenden’ met handvuurwapens in de lucht geschoten. Gewoon zo maar voor de lol. Of uit vreugde. Of om te lachen. Niet op letten, waait zò over. En wat weten dronken snotters nu van oorlogvoeren?????

    *

    Uit de hoek der (illegale) Pakbonden daarjuist in De 7de Dag met een half oor vernomen, dat de straatjochies nog wat meer zullen moeten ondersteund worden, want ‘desnoods staken ze weken aan een stuk’. Ze doen dat, omdat Crombeen het hen voor zegt: de Staat moet aan ieder, werken of niet, een loon toekennen. Ja Ja, dat doen de Sossen altijd met andermans geld, of als dat op is, met al-maa-door nieuwe lenigen aan te gaan. Werken? Aan werken hebben die een broertje dood.

    Dus was zelfs ons Ma die al vele jaren bij Ons Heer is, een ranzige raciste, want het spreekwoord in haar (vissers)familie was: ‘Wie niet werkt, moet niet eten’….

    Zouden die Slinxkse gozers nog altijd niet door hebben, dat zij geen schijn van kans hebben in Sharia-landen?

    *

    Dat beide groepen, die in Berlijn en die in Bruxellabad gemaskerd op straat komen, is louter toevallig en heeft niets met elkaar te zien.

    Ps

    Zou Merkel haar eigen Vaderlandsche Geschiedenis niet kennen? Of denkt ze er aan die te herschrijven?

    *

     

     








    11-01-2016, 17:12 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3110

     

    *

    Maandag 11 januari

    Zon 8u42-16u59

    Verloren Maandag

    H Paulijn

    Op Sint-Paulijn zonneschijn brengt veel koren en veel wijn

    *

    “Verloren Maandag’ heette dat in de vroegere textielstreek rond de Golden River, en het was de tijd dat veel Patroons die dag de volle werkuren van heel hun fabriek, groot of klein, uitbetaalden, zonder dat er een slag gewerkt werd. Integendeel zelfs, na de Mis trakteerden die volop hun werkvolk in de stampvolle staminées van het dorp, die ze op die manier lieten mee genieten van de door henzelf bijeen geweven welstand.

    Syndicaten? Die stonden erbijn en keken ernaar. Als het 5de wiel aan een wagen. Want zij kregen niets.

    Eilacie, samen met de textiel, is voor deze mensen ook de welstand voorbij.

    Net als de vroegere vlasscheven, staan in het landschap nu ook de weverijen te verkommeren. Met ingeslagen ruiten, ingetrapte deuren en geforceerde toegangspoorten. De patroons zijn ofwel failliet, of anderen leven van hun renten in het buitenland.

    Weversmiisdag, of Verloren Maandag, wordt nog in ere gehouden, maar is meer folklore of (voor de ouderen) heimwee naar vroeger. En ‘Mis’ is er al lang niet meer bij bij gebrek aan Pastoors. Wat meer is, de festiviteiten moeten ook gelden voor de ‘anders gelovigen’ die door al dat pastoors gedoe, op hun lange teentjes zouden kunnen getrapt worden.

    ‘Andersgelovigen’ is, zoals U weet, het code-woord voor de laatst toegekomen Bezettingsmacht, die vandaag-da-dag nog niet ‘uit de kast’ zijn gekomen. Eenmaal daar, op het signaal van Mekka uit losgelaten, zal die plaats dan bij Wet worden toegewezen aan de overgebleven ‘vuile honden’ die wij allemaal zijn.

    Ook dàt, die bevolkingshernieuwing, kan mar gebeuren na grondige en algemene euthanasie op al die nutteloze eters. D.W.Z. zij die de Sharia uit de woestijnlanden niet aanvaarden. Of omdat zij oordelen dat weiden als wiegende zeeen of velden van golvend graan niet aan vreemden, maar aan hen, als het erfgoed hunner vaderen toekomt.

    The winner takes it all….. en dat zal de Moslim zich geen twee keer laten zeggen….

    Niet verwonderd doen, hé, want euthanasie, vergassing en crematie, dat zijn toch de ordewoorden van de dag? De ‘Opstanding van de Doden’ en ‘het eeuwig leven. Amen’ dat is toch iets voor achterlijke stommerikken? Reeds van in mijn kindertijd hoorde ik op dagen als vandaag, de zatte Socialisten brallen, ‘als ze door waren, dat er dan gras op hunne buik groeide’, iets waarbij ons Ma dan telkens een groot kruis sloeg van alternatie….

    Ach Moeder! Vertel hen eens waarom ze leven. Want ze zijn het rats vergeten. Teveel naar de voetbal gekeken, en naar de V.T.T, de Vélo Tout Terrain. En als Les Diabbles Rouges nu nog goed mochten scoren, gaan mijn aandelen bij de volgende Couckenbak fors omhoog…

    Celientje uit ‘Den Ijzeren Trap’, of Delfinneke van ‘d’Oude Schire’: nen tournee générale op kosten van Mère Supérieure!

    *

    3110

    *

    Hoe mest en ontbinding….

    .

    .

    Leidt tot mooiere resultaten…

    .

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    De Schots, Scheef en Slinkse Progressievelingen – en daarmee worden niet de Tjeven bedoeld - kunnen net als de Rode Voddendragers bij ons, niet goed verdragen dat ze afgedaan hebben. Dat ze afgaan als gieters. Hopelijk voor altijd, als U het mij vraagt.

    Hun bastion, de Openbare Omroep, hier nogal vaak de OO, of bij uitbreiding de OO.OO genoemd, is in Polen in andere handen geraakt en dus komt dat volk daar op straat, het domein van de enige (zelf verklaarde) democraten. Andere meningen op straat? Dan ‘betogen’ wij die toch weg! Want net als in Coburgia en in hun grote voorbeeld Amerika, horen dat soort Polen veel liever het woord ‘Democraten’ in plaats van ‘Socialisten’. Klinkt inderdaad veel minder beladen, en vooral, precies wat ze willen: verhullend tot op het bot. Zelfs de moderne Arabische Emiraten of de menseneters in de regenwouden van Donker Afrika, zeggen van zichzelf dat ze ‘democraten’ zijn. Ze voeren zelfs dat soort ‘democratie’ door middel van miljoenen ‘vluchtelingen’ in gans Europa in.

    Enfin, we zien wel. De nieuwe Regering van Recht & Rechtvaardigheid, twee zaken waar dat soort ‘Democraten’ zo hard op gebeten zijn, is nog maar pas aan zet. In Coburgia is ze dat al 1 ½ jaar en de wereld is nog altijd niet vergaan, hoe hard ook ze hun best hebben gedaan. En er is ook door deze ‘Centrum-Rechtse Regering nog niet het minste begin gemaakt aan het uitmesten van de heksenketels van de ‘Progressieve’ Wereldverbeteraars.

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

     


    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *

    Protesten in Polen tegen beleid rechtse regering: "Free media, free minds"

    *

    Tegenstanders van de nieuwe rechtse Poolse regering demonstreren zaterdag in verschillende Poolse steden, omdat ze vinden dat het beleid van de 'Recht en Rechtvaardigheid'-partij (PiS) de democratie en persvrijheid in Polen bedreigt.

    Duizenden demonstranten zwaaien met de Poolse vlag en die van de Europese Unie (EU) in verschillende Poolse steden. In Warschau verzamelden de demonstranten zich voor het gebouw van de Poolse publieke omroep, vertelt Volkskrantjournalist Arie Elshout vanuit de Poolse hoofdstad. 'Ik kan slecht inschatten hoeveel mensen hier zijn, maar het plein staat wel vol. De sfeer is gemoedelijk, er wordt zelfs gezongen', zegt Elshout.

    Ook in Wroclaw, Krakau, Katowice en Lodz wordt geprotesteerd. De demonstranten vrezen vooral dat de omstreden mediawet die afgelopen vrijdag in werking trad, de persvrijheid in gevaar zal brengen. 'Mensen houden spandoeken vast met teksten als 'free media, free minds'', vertelt Elshout.

    De nieuwe wet zorgt ervoor dat de publieke omroep onder controle van de regering komt te staan. Die mag voortaan mensen bij de publieke omroep benoemen. Direct werd Jacek Kurski, een rechtse politicus en journalist, aangewezen als hoofd van de publieke televisie.

    De demonstraties van zaterdag zijn georganiseerd door de Commissie voor de Bescherming van Democratie, die de afgelopen maand al vaker duizenden Polen wist te mobiliseren voor protest.

     

    De regering van de PiS-partij is sinds november 2015 aan de macht in Polen. Verschillende wetswijzigingen hebben geleid tot grote zorgen bij onder meer top van de EU. De Duitse Eurocommissaris Günther Oettinger zei vorige week dat hij wil dat het mogelijk wordt om Polen haar stemrecht in Brussel te ontnemen.

    Actie van Brussel

    Maar moet Brussel wel actie ondernemen tegen de omstreden wetten die de Poolse regering invoert? Hoewel de demonstranten het beleid van de conservatieve regering zien als antidemocratisch en er flink tegen demonstreren, zijn de meningen over die kwestie verdeeld, zegt Elshout.

     

    'Het is niet zo dat elke demonstrant die ik hier heb gesproken, zegt: 'laat Brussel de druk maar opvoeren en maatregelen nemen tegen de Poolse regering'. Nee, niet iedereen wil direct naar de EU kijken. Sommigen vrezen dat de regering hen dan te gemakkelijk kan wegzetten als anti-patriottisch, of als verraders.'

     

    Of de protesten wezenlijk iets zullen veranderen, is zeer de vraag. De regering van de PiS-partij zit met haar absolute meerderheid stevig in het zadel. 'De tegenstanders willen vooral aandacht vragen voor de situatie in Polen en hun zorgen over de democratie', legt Elshout uit. 'Polen is op dit moment diep verdeeld.'

     

    Morgen staat een volgende demonstratie op de planning. Dan zullen mensen zich verzamelen voor het gebouw van het constitutionele hof. De regering heeft ook de wetten aangepast die gaan over de benoeming van rechters bij dit hof.

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    In de meest recente Geschiedenis zijn er twee frappante - ja, frappant, dat is het juiste woord – voorbeelden te citeren van ‘democratische’ volksopstanden, met het doel de Oude Potentaten te vervangen door Nieuwe. Hierbij beperk ik mij tot Europese toestanden, want hoe primitief-barbaarser de bevolking is, des te bloediger zijn daar die omwentelingen. Denk in die zin vooral richting de zandwoestijnlanden die hun ‘martelaren’ bij ons droppen, die onze Leiders tot ‘Gematigden’ zullen omswitchen, want zij brachten ons de ‘Arabische Lente’.

    Die twee Europese Omwentelingen die ik bedoel, zij die van 1789 in Frankrijk, en van 1917, die der Russische Bolsjewieken, beiden elk afzonderlijk de grondleggers van het Socialist Communisme, of moet ik eerder zeggen het Communistisch Socialisme.

    Zeker, ze hadden inderdaad ook zeer beperkte voordelen. Die er trouwens ook zouden gekomen zijn zonder al dat bloedvergieten.

    Zo kan ik dit Europa best vergelijken met een patiënt die door zijn dokters is opgegeven, maar die, na het overwinnen van het keerpunt in zijn ziekte, weer recht krabbelt. Dit tot grote verwondering van zijn heelmeesters, die daarover maar blijven in hun haar scharten.

    *

    Die crisis overwinnen? Hebben we allen samen in de handen. Door in het stemhokje op een vreedzame manier de huidige bedriegers te verwijzen naar een mooi plekje om hoog en droog in de wind te hangen bengelen, om in plaats mensen aan te duiden met het hart op de rechte plaats. Alles is goed, als dat maar niet LINKS is, maar daar waar Moeder Natuur het heeft ingeplant.

    *

     






    11-01-2016, 17:07 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!