MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    02-09-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.869 – DE AMRIKHANEN KTAAIEN WEER NAAR FR MAAN

    *  

      DAGELIJKSE VAN HOREN ZEGGEN SATIRE

    *

    Donderdag 1 September 2022

     

     

    869 – DE AMRIKHANEN KTAAIEN WEER     NAAR FR MAAN

    *

    I N H O U D

    *

    Neen hoor. Dat er in de titel hierboven AmerkHANEN saaat, en niet AmetikANEN, is deze keer geen schrijffout. Integendeel, het is de meest individude expressie van de meeest individuele emotie, zoals dat heet in de artistieke wereld. Iets wat voor de gewone lezer van mijn geschrijfsel zeker geen verrassing meer mag zijn. Want schhijver dezes staat waarschinlijk al sinds mensengeheugenis op de lijst bij Groen-Linx, om zodra die aan de Macht komen, om dan als een der eersten gedeprteerd te worden naar een of ander uitroieïngskamp. Enfin, dat zijn zo van die dingen waarmee ze gaarne stoefen bij de opkomede jeugd van die partij-fanaten…

    Maar in afwachting doen we hier gewoon verder wat van elk normaal denkend non-woke mens verwacht wordt. Waarbij het pas geeft, de min of meer strenge visie van een Fiilip DeWinter van het VB te vervangen door de stevige kost van de jongere generatie, genre Dries van Langenhove.

    -

    Laten we, over beestactig haans gedag, dan maar beginnen met de Islammerij. De MohamedHAAN, ipv Mohamedaan dus.

    Als de

    lezer even onze eigen planeet Aarde vergeliijkt met een kippen-ren, hoeft daar geen verdere uitleg bij. Beide soort schepsels, Islammerds en Yankees, toch ook mensachtigen volgens mij, zowel terecht evengoed als onterecht, gedragen zich als haantes de voorstten. Want het zit hen in de genen.

    Al meer dan 140o jaar zijn de Mohammeds ovveral ter wereld bezig baas-boven-baas te willen spellen. Vooral na WO II zijn ze in Europa weer in gang geschoten. Wie pietrol zegt, zegt Allah…. En dat terwijl obze Leiders met hun grote verstanden, in plaats van weerstand te bieden, hen daarbij terwille van hun portemonnee, zoveel mogelijk ter wille zijn.

    In de (ijdele?) hoop achteraf doorvoor ruim vergoed te woden met vetbetaalde postjes…. Met daar bovenop, voor ieder van hen, een goed voorziene harem op Staatzskosten.

    De Yankees daartegenover zijn nog niet zo lang en op een totaal andere manier bezig hetzelfde te doen.

    Als eerste prestatie valt te noteren, hun maiden-trip om notabene met onszelf en de halve wereld aan hun zijde, het Socalistich Duits Nationalise van Herr Hitler van de kaart te vegen. Orgelpunt van deze missie: de kennismaking met het atooomwapen, even tevoren ontfutseld aan de Nazi’s. Zie Werner von Braun en Peenmunde. Zie Google OPERATIE PAPER CLIP,

    waarbij volle scheepsladingen geheime documenren van Berlijn naar Washingtin DC werden vervoerd, samen met de betrokken Duitse wetenschappers.. Die dus samen onderweg waren naar een beter leven… Hitlers Geheime Waffe waren in handen van de Yankees…. En Vadertje Stalin had er het nakijken naar.

    Ondertussen was, na enkele jaren tid, de werkelijke vijand, zowel die van Hitler als die van de EU, de Sovjet USSR, in ontbinding geraakt en via Berlijn, genaderd tot het Westen. Zie Michaël Gorbatsjov, pas enkele dagen geleden overleden. De yankees konden dus uitgroeien tot Heer en Meester van de hele Beschaafde Wereld… Want de Spleetogen roerden zich helemaal nog niet. Goed voor de Amerikaanse portemonee en dus voor nog sterekere bewapening.. De drie G’s, God, Geld en Gat… Vooral van belang onder Obama, de Zwarte Wonderdoener voor het gepeupel.

    -

    Nu blijkt vandaag, dat ze raketten en plannen hebben om de maan te gaan innemen. Om, na de Aarden ook deze te gaan koloniseren?

    Nogal wiedes dat zoiets gaat lukken, want daar leeft zelfs niet eens één dode ziel. Pluto dan maar? Of Mercurius: daar waen de Oude Grieken, j a zelfs de Egyptische Farao’s al mee bezig. Maar Sleeping Joe gaat dat nu oplossen, sè. Als diens zoon tenminste van bij de goedkope wijven kan wegbliven…

    Bemangrijk detail: de militaire mogelijkheden van het nieuwe watergas alsbron van energie….

    -

    Al deze voorgaande rond de pot draaierij, om net zoals samen met onze Media’, te stellen, qls afleiginsmanoriver omiedereen in ht harnas te krijgen om de RUS onderuit te halen.

    Amrika wil dat de wapens spreken en dus ligt het Westen in naabidding, om vi de wapenlobby, hun deel van de buiten binnen te halen. Hoeveel miljoen doden dat ook kost…

    02-09-2022

    GREEDFLATION

    *

    Een van de voorstellen die op tafel kwam tijdens de besprekingen van het Overlegcomité, was de splitsing van de gas- en de elektriciteitsafrekeningen. Het is inderdaad niet logisch dat iemand die helemaal geen gas verbruikt en bv elektrisch verwarmt en kookt, daarvoor voor de volle pot van de verhogingen moet bijdragen, terwijl de gasgestookte elektriciteitscentrales slechts een deel van de productiekosten uitmaken, in België zelfs minder dan in de buurlanden. Voor het aandeel van windmolens, zonnepanelen, kerncentrales, biomassa centrales e.a. in het produceren van elektriciteit is dat niet het geval. De elektriciteitsrekening zou m.i. slechts mogen verhoogd worden met het percentage en dus in verhouding tot de door gascentrales verwekte stroom, niet met de totale kosten.

    --

    En dan nog dit:

    Na de ‘inflation’ en de ‘greenflation’, spreekt men in de USA nu van de ‘Greedflation’, de ‘hebzuchtflatie

    GOED OM WETEN OF NIET GOED OM WETEN. HET IS MAAR HOE U HET ZIET

    Tom Van Grieken

    @tomvangrieken

    Waarom heeft de bevolking geen vertrouwen in politici? Ik geef jullie een tip: een hypocriete leugen om gezichtsverlies te vermijden helpt niet. Het @vlbelang.

    Het is al jarenlang standvastig: investeer in kernenergie en sluit geen centrales. Dat is beter, betrouwbaar én betaalbaar!

    GROEN WORDT EEN SHE-HULK MET REGENBOOGPANTY’S

    *

    Satire - 28/08/2022 Jasmijn Walldorf

    *

    Groen wordt kleurrijker om ons nog meer kleurpotloden door de neus te boren. Ze wordt een SHE-HULk met regenboogpanty’s en een pluim in haar gat. Ze wordt de woke-partij bij uitstek.

    Bij de lijstvorming maken autochtone, mannelijke cisgenders geen kans meer, tenzij ze verwijfd zijn of door een gender blender gecastreerd werden. De wokies verziekten ons onderwijs en schreeuwen nu moord en brand omdat leerkrachten vluchten voor de morele guillotine. Ik stel voor dat alle Groen-parlementsleden eens een maand lesgeven in een van de Brusselse shitholes. Ze zullen gegarandeerd hun woke-kap over de haag zwieren.

    Pedagogische schietschijven

    Nadat de wokies en de poco-scherpslijpers van onze leerkrachten pedagogische schietschijven maakten. Sedert ze met hun emotioneel gemekker de leerkrachten ontwapenden en elk moreel gezag ontnamen. Nadat ze een multiculturele mix van tienerkrapuul als maar meer wapens gaf om leerkrachten te pesten. Sinds woke gebrainwashte helikopterouders als een roedel hyena’s meesmuilend de leerkrachten bestoken met mijn-kind-best-kind-klachten. Nadat rechters steeds vaker de negatieve deliberatie van leerlingen overrulen. Wel na dit alles verlaten de leerkrachten moegetergd de klas en gaan ze op zoek naar een job die hen voldoening geeft. Kan je het hen kwalijk nemen? Ik alvast niet. Want als men ganse dagen op je kop schijt, helpt een douche niet meer.

    Hangmat van de zwakte

    Toen ik school liep en weleens klaagde over de leerkracht, zei mijn vader zaliger keer op keer: ‘de leerkracht heeft altijd gelijk’. Toen ik met een straf thuiskwam, kreeg ik er nog een bovenop van mijn pa. Nu is leerlingen bestraffen een morele wandaad. Als ik slechte punten had, kon dat nooit de fout van de leerkracht zijn, maar was het steeds en onherroepelijk omdat ik niet goed gestudeerd had. Nu krijgen ze geen punten want dat is demotiverend voor zij die te lui zijn om te studeren. Nu is de leerkracht altijd de pineut en wordt een of ander woke geleuter de matrak van het onderwijs.

    Het is onze taak om leerlingen klaar te stomen voor de harde realiteit van de volwassen maatschappij. Niet om hen met een pamper van zwakheid op de wereld los te laten. Het gevolg is een explosie van psychologische excuusziekten zoals: burn-out, bore-out, chronisch vermoeidheidssyndroom, en allerhande vormen van depressies. De woke-pamper en excuus-maatschappij zorgen via het onderwijs langzaam maar zeker voor een verstoring van de arbeidsethos en het arbeidsklimaat. De nieuwe generatie jongeren zakt weg in een moeras van woke gekwijl. Ze krijgen geen harnas mee voor een harde strijd in de maatschappij en wentelen zich daarom in een hangmat van de zwakte.

    Jobstudenten voor studenten

    Ironisch zijn het de kampioenen van de pampermaatschappij, de groene sandaalridders, die de uitstroom van de leerkrachten bij Ben Weyts aanklagen. Babyface Weyts wil nu flexi-jobbers inschakelen om op hun kop te laten schijten in de klas. En als dat niet lukt zal er wel een of andere disfunctionerende parlementair afkomen met een voorstel om jobstudenten les te laten geven. In het tranendal van het onderwijs biedt een zakdoek lang geen oplossing meer. Er moet een herstel komen van het respect voor de job van onderwijzer. Zolang dat dit er niet komt dweilen we met de kraan open.

    Als de groene troefkaart verkloot is

    De groenen profileren zich niet meer als milieupartij, klimaatpartij, vredespartij of partij voor sociale rechtvaardigheid, neen voortaan ligt de nadruk op de regenboog ideologie van met lingerie paraderende enerzijds-anderzijds-mensjes. Goede politieke marketing voor de verkiezingen van eind dit jaar of volgend voorjaar.

    *

    Covoorzitters Nadia Naji en Jeremie Vaneeckhout beseffen dat Groen de groene troefkaart verkloot heeft en nu noodgedwongen uit een ander vaatje moeten tappen om stemmen te ronselen.

    Geen perceptie meer van groen maar van appelblauwzeegroen

    Tja, als je vervuilende gascentrales en straaljagermotoren gaat subsidiëren, kerncentrales langer moet openhouden, oorlogstaal spreekt door wapens te leveren voor de oorlog tegen Rusland en meer armoede creëert met je utopisch energiebeleid dan ooit tevoren, moet je wel een ander masker opzetten om stemmen te halen. Alle groene dromen die in hun aangezicht ontploften moeten weg van het voorplan. Geen perceptie meer van groen maar van appelblauwzeegroen. Als je moet hopen op een versnelling van de klimaatopwarming om met een zachte winter onze economie te redden en aan een armoede-tsunami te ontsnappen, voer je best geen campagne meer rond energiebeleid. Anuna De Wever en Greta Thunberg moeten de volgende campagne in de kast blijven, want hoe warmer deze winter hoe beter.

    Enerzijds-anderzijds-mensjes

    Net als de enerzijds-anderzijds-mensjes heeft Groen een identiteitscrisis. Ze weet niet meer wat ze is en beslist dan maar om alle kleuren van de regenboog te zijn. Ze wordt geen schizofrene partij maar het summum van de hypocrisie en het klatergoud van gelaagdheid. Ze wordt een non-binaire Hydra. Een slang met meerdere hoofden, dodelijke adem en giftig bloed. Beste regenboogvrienden, denkt je nu echt dat door jullie regenboog geleuter Vlaanderen zal vergeten dat het gekke energiebeleid van waanzinnige Tinne hun spaarboekjes leegrooft? Goed geprobeerd, nu ernstig aub.

    Dit was niet op de afbraak:

       Frank Vandenbroucke blijft de labo’s van zijn vroegere en zonder twijfel toekomstige werkgevers, 500.000 euro per maand toestoppen om zalig niets te doen.

       Het egocentrisme van Conner Rousseau doet de spiegel van het socialisme kraken. In zijn luchtledig hoofd van intellectuele armoede zingt hij voor een publiek van één toeschouwer: zijn ego. Als politieke influencer haalt hij alles uit de kast om erin te blijven, en zichzelf te aaien.

    *

    Alles is duurder geworden omdat alles plots van Oekraïne komt. Had ik dat nu eens eerder geweten.

    Voor ons tien moeilijke winters voor Open VLD tien moeilijke verkiezingen.

    LICHT IRONISCH BESLUIT ZONDER OVERHEIDES- INMENGING OF APEN POKKEN

    Het leven is kort en vuil, gelijk ‘n nat kinderhemd.

    Dat was een gezegde uit mojn collegetijd en het kwam uit de mond van mijn beste vriend van toen die nochtans Primus was in de Latijnse. Geen droomtol dus. Heeft later zijn boterham verdiend aan de Leuvense Mater Alma als Prof.

    Ik heb hem wegens deze uitdrukking destijds altijd maar scheef bekeken. Maar, nu op jaren gekomen, begin ik dat te begrijpen. Ja, die goeie ouwe vertrouwde lichaamsfuncties, hé….

    De schuld van de hoofd-verpleegkundige hier aan huis, die maar staat te zwaaien met allerlei medicatie voor maag- en blaasproblemen die hij wil voorkomen….

    Stel U even voor, hoe ne mens dan begint aan te zien, wat er buitenshuis in de politiek gebeurt.

    Crootje die zich verspreekt, en op TV terloops vermeldt dat de kostprijs voor energie in de USA minder dan 10% bedraagt van wat wij hier betalen….

    Teveel Temesta genomen? Of is die dringend aan een purge toe?

    Best zich laten vervangen door een jeugdiger Premier?

    Zien we wel, daags na de eerstvolgende Verkiezingen….

     

    Digithalys

    02-09-2022, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    01-09-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.0 – BIJ DE TV IS 2024 AL INGEZET, TENZIJ ZIJ PROBEREN LOL TGE TRAPPEN

    *

    *DAGELIJKSE VAN HOREN ZEGGEN SATIRE

    *Donderdag 1 September 2022
    *

    870 – BIJ DE TV IS 2024 AL INGEZET, TENZIJ ZIJ PROBEREN LOL TGE TRAPPEN

    *

    I N H O U D

    *

    Het klnikt als een onmogelijke tooekomstmuziek, dat ene zinnetje op Het Scherm, tussen al die hellhole Brusselse berichten over inflatie, oorlog en dreigende armoede….

    Een lichte maar veelbetekendene verspreking ? te mooi om waar te zijn, die de slagbomen van het vervloekte ‘cordon’ in één trek wegblaast?

    Fasten seat belts, houdt U vast aan de takken van de bomen, en lees…

    VRT STUURT FIEN GERMIJNS NAAR WETSTRAAT

    *

    31 augustus 2022 De Redactie

    **Heeft u het gezien, beste lezer? Presentatrice Fien Germijns die heel Vlaanderen verblufte met haar haarscherp politiek inzicht? Zo plotseling en totaal onverwacht in prime time. Een nieuw supertalent is opgestaan. Uit onverdachte bron verneemt ‘tScheldt dat de VRT-top grote plannen heeft met haar.

    **

    Kent u dat? Een lollig quizje kijken op tv, met een pintje en een schaaltje Pirato-chips erbij. Genieten, toch? Tot vorige week donderdag de 27-jarige presentatrice van de Eén-quiz ‘Switch’ Fien Germijns deze nu al historische en iconische uitspraak deed: “Je hebt natuurlijk altijd uitzonderingen, zoals Tom Van Grieken of Dries Van Langenhove, maar de meeste politici zijn ook maar mensen.”

    Toegegeven, in eerste instantie dachten wij dat Germijns van haar papiertje aflas wat de redactie van haar programma voor haar had bedacht. Maar door de fikse besparingen bij de openbare omroep en al die toplonen die maandelijks moeten worden opgehoest voor de kijkcijferkeizers van de Reyerslaan heeft Switch niet eens een redactie. Terwijl Germijns haar zelf meegebrachte boterhammetjes zit te eten in de bedrijfskantine bedenkt ze haar eigen bindteksten en grapjes.

    Daarom, leest u haar uitspraak nog een keertje opnieuw: “Je hebt natuurlijk altijd uitzonderingen, zoals Tom Van Grieken of Dries Van Langenhove, maar de meeste politici zijn ook maar mensen.”
    Boenk erop, toch? Wat een scherpe, analytische blik. Wat een knappe synthese van het voorbije politieke jaar. En die Germijns is nog maar 27. Ze is zelf van de generatie van Van Langenhove (29) en Van Grieken (35). U, beste lezer, en wij kennen die generatie beter als ‘de woke-generatie’. Zoals te verwachten was, reageerden de sneeuwvlokjes Van Grieken en Van Langenhove dan ook alsof ze voor de truck van een opgefokte Spaanse camionchauffeur werden gegooid. Komaan, mannen, als je als politicus wordt ge-namecheckt in een quiz, moet je niet beginnen wenen, maar moet je de stemmen tellen die dat oplevert.

    Enfin, niet alleen wij kregen een epifanie toen we Fien Germijns zo zagen shinen in het goedkope en sullige Switch-decor in de tv-studio, ook bij de VRT-top werden talrijke flessen cava ‘Pere de Moncada’ ontkurkt. Wetstraat-watchers Pieterjan De Smedt, Bart Verhulst en Goedele Devroy krijgen er vanaf volgende week met Fien Germijns een nieuwe collega bij. Vlaanderen heeft er even op moeten wachten maar nu is er dus eindelijk een waardige, snedige, intelligente, ad remme opvolgster voor Linda De Win. Daarom, vanop onze ‘tScheldt-redactie: Welkom, Fien!

    Goedele Balliauw & Jan Wachters

    LICHT IRONISCH BESLUIT ZONDER OVERHEIDES- INMENGING OF APEN POKKEN

    Ik heb mezelf tot 3 keer toe in de wang geknepen, om zeker te zkjn dat bovenstaande lectuur geen droom was. En neen, het staat er! Zelfs omrigd door de nodige flessen CAVA bij het Gezag op de Reyerslaan.

    Eer blijft nog ‘n kleine TWEE jaar te gaan voor we 2024 mogen schrijven, en bij de Openbare Omroep zien ze de bui al hangen het zonlicht al doorschemeren…

    Digithalys




    01-09-2022, 16:32 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    29-08-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.868 – STILTE VOOR DE STORM ?

    https://outlook.live.com/mail/0/inbox/id/AQQkADAwATY3ZmYAZS05Yzc0LTg2YzAtMDACLTAwCgAQAAnSghMF3uxMtLvpGSnakDc%3D/sxs/AQMkADAwATY3ZmYAZS05Yzc0LTg2YzAtMDACLTAwCgBGAAADphAE69OkxkGTNaIOtbIu0gcAs%2Bc0eysFEUuFiUl8jQVrJgAAAgEMAAAAHqG%2BfUW%2F6UmpsT%2FOp5RJKAAE2sFqPgAAAAESABAAlTbW26szkk%2BopyQkALe7E%2BA%3D

    *

    DAGELIJKSE VAN HOREN ZEGGEN SATIRE

    *

    ZATERDAG 27 AUGUSTUS 2022

    *

     

     

     

    868 – STILTE VOOR DE STORM ?

    *

    I N H O U D

    *

    Uiteraard halen de Tricolre Breedsmoelkikkers het altijd op alle plichtsgetrouwe volgelingen met een andere of lichtjes afwijkende meningen. Iets of iemand die nog maar de minste schin vertoont van Geel-Zwart te laten doorschemeren, wordt met terugwerkende kracht in een Gezondheids Cordon gedraaid. Is nog een uitvnding van Jos Goebbels Gheysen, de bedenker vvan – als ‘t maar opbrengt -  de Partij Appellauw-zee-groen die op vandaag druk bezig is niet alleen ons Land maar de helft vazn deze verkeerde draaiende Euroopse Uniie naar de bllksem te helpen.

    Als we deze gang van zaken internationaal situeren, dan is dat nu, na de Val van de USSR, wel even anders in Rusland.

    Hoop doet leven!

    Liever het van oorsprong Christelijke Sint Petertrsbuerg dan het Hellegat Broexellabad.

    O heerlijk Vaderland, wingewest van de baantjes-bzorgters der Ziuiderse bloedzuigers…

    Om bij onze schaapjes van Steenstrate tetrug te komen….

    In oorlogstjden met hopen tergelijk kapotgeschoten worden in bevolen dienst, is deaarvan een der meest voor de hand liggende mogelijjkhden. Maar daarna, na het uitbreken van de Vrede, moet de bladzijde worden opgedraaid: wat voorbij is, is voorbij.

    Geen spaake van Heldenhuldes, of van lessen trekken uit het verleden. Want de ene generatie breedesmoelkikkers volgt automatisch de andere op.

    Het kapotgeschoten IJzerfront zelf? Dat is nu een touristische attractue geworden die vooral veel geld moet opbrengen.

    Logisch toch! Want breedsmoelkikkers leven graag in uiterste luxe en daat moet de volgende gtenerarie sneuevelaars dan maar voor zorgen.

    À bon entendeur, demi mot suffit. Et pour les Flamands, la même chose.

    Weet U nog ? De steen met bloed beschreven in de kapotgschoten kerk van Merkem?

    Hier ons bloed.

    Wanneer ons Recht?

    27-08-2022

    HET DURE LEVEN

    *

    Het is niet meer normaal wat er nu allemaal gebeurt met de energieprijzen. Waar gaat dat eindigen? En dan bedenken dat paarsgroen onze kerncentrales wou sluiten. Dat gaat voorlopig niet door, al moet er met Engie nog onderhandeld worden en gaat dat Franse staatsbedrijf misschien wel het onderste uit de kan willen. Afgezien van de kosten zullen we dan wel gespaard blijven van de CO2-uitstoot, want die hebben kerncentrales niet, zoals de door Groen gepromote gascentrales.

    Die nu nog draaiende kerncentrales zouden, zonder akkoord, pas dicht gaan in 2025 en er blijven dus nog enkele jaren over om erover te discussiëren.

    Ondertussen wordt het leven steeds duurder en niets laat vermoeden dat daarin spoedig veel verandering in zal komen. Straffer nog, hier in dit land zou de koopkracht beter stand houden dan in de buurlanden. Dat heeft te maken met de automatische indexering waardoor de lonen en uitkeringen dit jaar al vier keer zijn of zullen verhoogd worden. Men vergeet er echter steeds bij te vertellen dat dit voor sommige bedrijven niet te doen is. Die zullen straks ofwel moeten stoppen, ofwel zekere producten niet meer kunnen maken ofwel verhuizen naar het buitenland waar die index nergens nog bestaat. Nog zoiets is de beperking van de werkloosheid in de tijd. Die wordt overal toegepast, behalve in dit land waar men ongestoord kan blijven doppen tot aan het wettelijk pensioen.. Het resultaat daarvan is dat ontelbare vacatures niet ingevuld raken en de 80% werkzaamheidsgraad in België een fata morgana blijft, met dank aan Wallonië dat zelfs de 70% nooit zal bereiken.   Kortom, mijn lijst ‘Only in Belgium’, wordt razend actueel . Ik zal hem bij gelegenheid nog eens publiceren.

    PLAATSELIJKE NIEUWTJES

    Mijn (lang geleden) gewezen Vaderstad Ieper moet vandaag en morgen waarschijnlijk, via EIGEN Politie en get ABL-Leger, herschapen zijn in een soort on-inneembaar aan de tijd aangepast Ypres Salient zijn. Een soort vesting die de Engelsen nooit uit handen hebben willen geven en die daardoor dus tot 2 meter onder de grond vernield werd.

    Deze keer, anders dan in ’14-’18, zijn de verwachte ‘bezoekers’ geen geunoformeerde zwaar bewapende Germaanse Feldgrauen, maar vreedzame burgers die ter plaatse hun doden willen komen herdenken.

    Da kannie, want ’t mag nie. Want d’er zitten liedjeskwelers tussen, naar ’t schijnd, dus van horen zeggen door weer eens andere, deze keer Rode zich-zeelrfbevredigende breedsmoelkikkers, die de Vaderlandsche kleuren zo breed mogelijk uitdragen.

    En omdat ze Wereldburger zijn.

    Dus geen liedjesklwelers en geen bedevaartgangers, zelfs geen kat is er toegelaten.

    Rn vooral, als ‘ze’ maar breef zijn op dat Ijzerweitje in Steenstraeete

    We zullen dat later dus heel zeker moeten gedenken in onze gebeden.

    Daar kunde gerust van zijn! Één enkele Dries van Langenhove is in staat om wel 200 breedsmoelkikkers ùet succes te vervangen en om het zelfs beter te doen!

    GOED OM WETEN OF NIET GOED OM WETEN. HET IS MAAR HOE U HET ZIET

    Over het Boek

    En nu is het aan ONS

    *

    Van 'kindsoldaat' tot op de koffie bij de koning: het parcours dat het Vlaams Belang van de verkiezingsnederlaag in 2014 tot de overwinning in 2019 onder leiding van voorzitter Tom Van Grieken aflegde, is opmerkelijk.

    Die verkiezingswinst van 26 mei 2019 kwam echter niet uit de lucht gevallen. De jaren hieraan voorafgaand worden gekenmerkt door een gevecht tegen het tij in. Maar volharding loont. In dit boek doet partijvoorzitter Tom Van Grieken op een persoonlijke en open manier uit de doeken hoe hij het Vlaams Belang samen met een kleine groep anderen van verliezer tot winnaar boetseerde. Hij schuwt daarbij de heilige huisjes niet en heeft geen schrik om transparant over het vallen en opstaan in de aanloop naar mei 2019 te communiceren.

    In En nu is het aan ons schetst Van Grieken ten slotte ook zijn visie op de politiek van de nieuwe generatie in de 21e eeuw. 26 mei 2019 is geen eindpunt, maar moet een beginpunt zijn. De verkiezingsoverwinning van het Vlaams Belang moet het startschot zijn van een nieuwe, politieke golf die Vlaanderen overspoelt en uiteindelijk ten goede verandert.

    *

    *

    Mark Zuckerberg.

    foto: ©Wikipedia Commons/Anthony Quintano

    Facebook-CEO MARK ZUCKERBERG GEEFT BEMOEIENIS AMERIKAANSE OVERHEID MET CENSUUR TOE

    *

    Nieuws - 27/08/2022 Winny Matheeussen

    *

    Mark Zuckerberg, de CEO van Facebook-moederbedrijf Meta, onthulde donderdag tijdens een drie uur durend gesprek bij de populaire podcaster Joe Rogan dat de Amerikaanse overheid zich naar aanloop van de presidentsverkiezingen van 2020 moeide met censuur op sociale media.

    FBI

    Volgens Zuckerberg benaderde het FBI Facebook om te waarschuwen voor ‘Russische propaganda’. Even later pakte The New York Post, de oudste krant van de Verenigde Staten, uit met het verhaal over de laptop van Hunter Biden, de zoon van toenmalig presidentskandidaat Joe Biden.

    Twitter verwijderde elke verwijzing naar het verhaal en blokkeerde zelfs het account van The New York Post

     

    Facebook, Twitter en de mainstreammedia (MSM) deden daarop alles om de onthullingen over duistere zakendeals, drugs- en seksschandalen, die de laptop naar boven bracht, te onderdrukken. Twitter verwijderde elke verwijzing naar het verhaal en blokkeerde zelfs het account van The New York Post.

    Schending Eerste Amendement

    Waar uren durende ondervragingssessies in het Congres en de Senaat niet slaagden, lukte het Rogan tijdens een open conversatie om Zuckerberg dit veelbetekenende statement te ontlokken, en dat kan verregaande gevolgen hebben. De ontboezemingen van de Facebook-topman wijzen op actieve overheidsbetrokkenheid bij het uitoefenen van censuur. Dat is uitdrukkelijk verboden door het Eerste Amendement van de Amerikaanse Bill of Rights, dat de vrijheid van meningsuiting en de persvrijheid garandeert.

    Uit een bevraging bij de bevolking blijkt dat 16% van diegenen die voor Biden stemden, dat niet zouden hebben gedaan als ze op de hoogte waren geweest van de onderdrukte details van het laptopverhaal. Het FBI heeft dus mogelijk aan actieve verkiezings beïnvloeding gedaan door de aanzet te geven voor censuur.

    Zuckerberg relativeert rol Facebook

    Zuckerberg relativeert de rol van Facebook. Volgens de CEO koos de sociale media gigant voor een andere aanpak dan Twitter, dat elke verwijzing van het eigen platform blokkeerde en bande. In tegentelling tot de volledige censuur die van toepassing was bij de concurrent, stelde Facebook enkel beperkingen aan de zichtbaarheid van aan het gewraakte artikel gerelateerde posts, door middel van hun logaritmes. ‘Minder mensen kregen die posts te zien dan onder normale omstandigheden het geval zou zijn’, zo stelde Zuckerberg.

    Op de vraag of hij daar een percentage op kon plakken, antwoordde hij: ‘Zo uit het hoofd kan ik dat niet, maar de percentages zijn -eh – betekenisvol, maar we reageerden niet zo zwart-wit op het onderwerp als Twitter. We dachten enkel dat… Kijk, als het FBI, dat nog steeds een legitiem instituut is in dit land… Het is een uiterst professionele ordehandhavingsinstelling. Wanneer zij ons benaderen en ons zeggen dat we op onze tellen moeten passen over bepaalde zaken, dan wil ik dat serieus nemen’.

    Doorschuiven van verantwoordelijkheid

    Zuckerberg doet tijdens het gesprek alle moeite om de verantwoordelijkheid af te schuiven naar anderen. Hij dringt erop aan dat Facebook-gebruikers steeds posts konden blijven delen over het onderwerp, al werden die algoritmisch onderdrukt en afgeschermd van de andere gebruikers. Verder zegt hij dat Facebook op geen enkel moment wil oordelen over wat waar en onwaar is. ‘Daarvoor werken we samen met onafhankelijke factcheckers‘.

    Die onafhankelijke factcheckers zijn in onze contreien de factcheckers van Knack en VRT. Tijdens de pandemie bleek dat die wel heel trouw de officiële overheidslijn volgden, om niet te zeggen dat de overheidslijn voor hen als benchmark dient om iets als ‘feit’ te bestempelen. Beide journalistieke instituten worden dan ook rijkelijk door de overheid gesubsidieerd.

    Op een vraag van schrijver dezes tijdens het Lentesymposium, werd de kritiek dat de factcheckers actief meewerken aan censuur door VVJ voorzitter Pol Deltour nog weggewuifd. De uitspraken en bekentenissen van Zuckerberg ondersteunen echter de door mij geopperde kritiek: Facebook laat de factcheckers bepalen wie gecensureerd moet worden. En het FBI ook, natuurlijk.

    Einde aan internetcensuur stap dichterbij

    In elk geval deden de onthullingen van Zuckerberg heel wat stof opwaaien. Er lopen verschillende processen tegen de Amerikaanse overheid in verband met censuur en het Eerste Amendement. De overheid heeft steeds volgehouden dat ze zich daar niet mee bemoeit en dat de grote technologiebedrijven privébedrijven zijn die niet onder het Eerste Amendement vallen. De uitspraken van Zuckerberg werpen hier een ander licht op.

    Ook voor ons is dit belangrijk. Onze grondwet garandeert eveneens de vrijheid van meningsuiting en de persvrijheid. Overheids censuur is ook bij ons verboden. Het heeft er veel van weg dat overheden wereldwijd gebruik maken van de grote technologiebedrijven om die lastige bijkomstigheid te omzeilen. Misschien is deze nu al legendarische uitzending van Joe Rogan het begin van het einde van de censuur van Big Tech.

     *

    LICHT IRONISCH BESLUIT ZONDER OVERHEIDES- INMENGING OF APEN POKKEN

    Wat we vandaag op school hebben geleerd?

    Daarvoor is het wachten tot volgende week, maar intussen weten we toch al iets.

    Ten eerste. Het lot van en de gevolgen in verband met de verderzetting van de twee – tot op de draad versleten? - nog overblijvende kern-centrales wordt opnieuw bekeken, maar deze keer in streng besloten geheim te houden besprekingen. Bij voorbaat echter staat al vast dat de Franse eigenaars, noch ENEL noch ELECTRABEL, in de kosten zullen tussenkomen. Macron is er tegen.

    In feite veedient het Gentse Liegebeest GUY VERHOFSTADT voor deze gang van zaken, de galg. Zelfs een Openbaar Proces is niet eens nodig. Het volstaat de gazetten uit die tijd te herlezen. De galg, tot de dood erop volgt, zo dat  de Gemeenscahap van ons allemaal beslag kan leggen op de totale nalatenschap. Wat nog voor geen 100ste genoeg zal zijn om de veroorzaakte schade te vergoeden.

    Tot zover is ditn de niet-sluiting, Oud Nieuws. En meteen ook de fatale nekslag voor Groen?

    Wat blijkt nu, en dat is Nieuws heet van de naald. Dat als Voorzitter van deze definitieve Beraadslaging niemand minder is aangesteld dan Christian Leysen, de Grote Poenpakker van De Schandaard, de zwaarst geubusudueerde Staatskrant ter wereld,en dus de zoon van de Stichter, André Leysen, de gewezen Hitler Jungge.

    De rest verloopt bijgevolg in echte Nazi-stijl.

    Er worden dgeen waarnemers oof verslaggevers toegelaten.

    De rest kiunen we voelen enerzijds gedeeltelijk aan onze ellebogeen, en anderzdijds, voor het grootste deel, in onze portemonnee.

     

    Ten tweede.

    Hierboven kon U over de effectief vervalste verkiezingen, in de USA lezen, waarbij Sleeping Joe als gevolg tot Staatshoofd werd aangesteld.

    Op die manier wordt dus nu openbaar gemaakt, wat ieder nrmaal denkend mens al meer dan 2 jaar weet….

    De dag dat er eens ’n Democ Rat vergeet van te liegen, zal de wereld vergaan.

    Zo zien we dus nogmaals door welke kloeffe-kappers de Grote Polletiek bedreven wordt.

    Moeten we daar via onze stemplicht niet dringend iets aan doen?

    Of is het beter te wachten op de Poet of de Spleetogen en hun meer correcte manier van regeren?

    *

    Digithalys

    29-08-2022, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!