MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    28-07-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5067

    *

    5067 - DEZE GRIEKSE BISSCHOP ZOU WEL EENS GELIJK KUNNEN HEBBEN

    *

    25/7 om 09:22 door jvh - Print – Corrigeer

    https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20180726_03632656

    *

    Griekse bisschop krijgt zware kritiek voor verklaringen: “Branden zijn straf van God”

    *

    Volgens de Griekse bisschop Amvrosios zijn de bosbranden die de afgelopen dagen al zeker 74 levens eisten in de wijde omgeving van Athene een straf van God voor “het goddeloze gedrag van de atheïstische premier Tsipras”.

    *

    Metropoliet Amvrosios van Kalavryta en Aigialeia schreef dinsdag onder de titel “Atheïstische premier Alexis Tsipras ontlokt de toorn van God” op zijn blog over de oorzaak voor de dodelijke bosbranden: “De grote brand ontstond na een bliksem die op de Geranie berg viel. Een duidelijke boodschap uit de hemel. In de 80 jaren van mijn leven herinner ik me niet dat ons land ooit zo’n ongehoorde ramp heeft gezien! (In 2007 vielen bij bosbranden in Griekenland 68 doden, nvdr.) De atheïsten van

    Syriza (regeringspartij, nvdr.)

    zijn de oorzaak voor deze grote ramp! Hun goddeloosheid ontlokt de toorn van God!”

    *

    Amvrosios citeert ook het Oude Testament om zijn uitleg kracht bij te zetten: “Wanneer men het pad van God verlaat, laat die zijn toorn zien met verschillende natuurlijke catastrofale gebeurtenissen zoals aardbevingen, hongersnood, epidemieën, ziektes, plagen, bloedvergieten, criminaliteit, verwoestende branden en rookwolken die tot de hemel zullen reiken!”

     

    De grote schuldige volgens Amvrosios: “Wie is verantwoordelijk voor de afstand tussen de moderne Griek en het pad van God? Wie anders dan de atheïstische premier, meneer Alexios Tsipras en zijn kompanen”, om vervolgens diens “verwezenlijkingen” op te lijsten: “Hij heeft zijn kinderen nooit laten dopen, en is niet getrouwd met zijn vriendin. Hij schafte de religieuze eed voor ministers af, verwijderde kruisen en iconen uit scholen en publieke instellingen, liet de ochtendgebeden in scholen stopzetten, legaliseerde burgerlijke huwelijken voor koppels van hetzelfde geslacht en liet pride parades toe, en verspreidde nudisme en immoraliteit.”

    Homohaat

    Amvrosios is niet aan zijn proefstuk toe: in een toespraak uit 2015 bestempelde hij homoseksuele mensen als “het bezinksel van de maatschappij”, en riep hij zijn volgelingen op “op hen te spuwen”. Hij werd daarop beschuldigd van het oproepen tot geweld en misbruik van zijn kerkelijke plichten, maar werd daarvoor in maart vrijgesproken. De bisschop verscheen ook al meermaals met leiders van de Griekse neonazistische partij Gouden Dageraad.

    *

    Persoonlijke benadering als de allerindividueelste expressie van de allerindividueelste

    *

    Amaai! Dat moet hard aangekomen zijn. Gods toorn! En ze waren niet eens levensverzekerd…

    Deze eerbiedwaardige man spreekt ook harde taal tegenover de ‘seksueel anders ge-aarden’. Die inderdaad ‘anders’ zijn. Zeggen ze zelf. Niet dat er een vijs aan los zit, of zo. Watin die eigen naam-geving niet bijster slim is. Want deze keer geven ze de anderen niet de schuld. Er zou evengoed kunnen gesproken worden, en mondgemeen gemaakt, dat de anderen anders, dus abnormaal zijn. Zo iets in de zin, dat de Smixen anderen verwijten ‘Neo Nazi’s te zijn. Een kwalijke gewoonte van denkpatronen die ni eenmaal totaal zonder argumenten zitten.

    Er is in heel deze zaak zeker één positieve kant. Zij het een triestig argument. Het is op zich een uitstervende soort. Buiten de verlokkingen van telkens nieuwe generaties.

    Och, laat maar. Het komt zelfs voor in het Dierenrijk. Waarom dan niet in het mensdom?

     

    Zoals overal ter wereld bestaan er ook bij de Grieken mensen die graag andersdenkenden beledigen of belachelijk maken, maar o wee ‘hun Kerkelijke Plicht’ verzuimen om hem van hetzelfde lanen een broek te passen.

    En daar heeft U meteen weer onze kwaliteitenspers die kwaliteitsvoll schampert op Gouden Dageraad met het o zo sublieme scheldwoord ‘Neo Nazi’. Dar ze daarbij, lijk in de Bewaarschool hun eigen uithangbord om de hals hangen van onschuldigen, deert hen niet.

    Dergelijk spel met de eigen uithangborden is de voorgeschreven partij-lijn van zowel Groen-Linx als van de is-lammelingen. Ze zijn dan ook elkaars wederzijdse aanvulling.

    Een van d emblemen van de

    Gouden Dageraad.

    *

    O Juist. Er loopt een Gerechtelijk Onderzoek want satellietbeelden bewijzen dat de branden zijn aangestoken Dus toch niet het werk van God.

    Tenzij men de mixte samenleving ams geheel aanziet als de straf van God. Zedeloosheid, islamisering, anarchie: allemaal werktuigen tegen de menselijkheid zelf.

    Waarom blijven onze Kerkelijke Geagdragers dan Oost Indisch doof voor al wat misgaat?! Abnormale seksualiteit, ook het celibaat, is van alle tijden. Maar dat wil niet zeggen dat men het moet faciliteren of goedpraten.. Zelfs in de o zo Katholieke Kerk konden priesters ’n gezin hebben.Persoonlijk zie ik dat verplicht celibaat een der hoofdreden waarom ons voorvaderlijk Geloof om zeep os gegaan.

    Maar ja, ik ben nu eenmaal niet de Paus van Rome…. En trouwens, Die weet wel beter.

    Heer, red ons! Wij vergaan.

    *

    28-07-2018, 20:16 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    26-07-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5065

    5066 - AL GEZIEN? DE ZON BREEKT DOOR DE WOLKEN. DE ZOMER IS IN HET LAND. DUS GAAN DE PAARTJES DAN HAND IN HAND

    *

    Puigdemont keert zaterdag terug naar België

    *

    Vandaag 25/7 om 10:56 door rdc | Bron: BELGA

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20180725_03630941

    *

    De voormalige Catalaanse minister-president Carles Puigdemont keert zaterdag terug naar ons land. Hij wil van hieruit zijn politieke activiteiten verderzetten, zei hij tijdens een persconferentie in Berlijn.

    ‘De deur voor een dialoog met de Spaanse regering staat nog altijd open’, zei hij verder. ‘Maar dit is geen interne Spaanse aangelegenheid meer, ook Europa moet erbij betrokken worden.’

    Puigdemont werd op 25 maart opgepakt in de Duitse deelstaat Sleeswijk-Holstein, toen hij via Denemarken met de auto wilde terugkeren van Finland naar ons land. Maar een Duitse rechter besliste vorige week om de procedure voor de overlevering van de voormalige Catalaanse regeringsleider stop te zetten.

    Puigdemont verkeert in woelig juridisch vaarwater sinds het onafhankelijkheidsreferendum in Catalonië van oktober 2017. Voor dat referendum werd volgens het Spaanse gerecht 1,6 miljoen euro aan overheidsgeld uitgegeven.

    *

    Persoonlijke benadering als de allerindividueelste expressie van de allerindividueelste

    *

    Het kaartje hier bovenaan om eens en voor altijd duidelijk te maken, dat Catalonië slechts de arm moet uitsteken, om over zee de hand te reiken aan Het herboren Italië. Slinx is daar weggezet bij het KGA (Klein Gevaarlijk Afval). Het zou zelfs kunnen, dat binnenkort de Franse Rivièra rond het kuuroord Nice, terug de Cosra del Sol wordt van het kuuroord …. Nizza. Een van de natte dromen van wijlen Mussolini. Die leefde in afwachting van de toestemming van Berlijn, om dat deel van Frankrijk te mogen annexeren. Logisch, toch!? Er was al van het laatste spoorwegstation op Italiaans grondgebied, een uiterst luxueus station laten bouwen in the middle of nowhere. Het was, zo staat het in de notulen, zijn bedoeling om voor de reiziger op duidelijke wijze het verschil te benadrukken tussen de Franse boertigheid en de Italiaanse hang naar grootsheid.

    Baskenland, Catalonië, Rome, met daartussen Corsica, het thuisland van de Franse Keizer Napoleon Buonaparte, dat doorheen de tijden, net als Sardinië Italiaans, eerder Romeins Grondgebiedwas.

    *

    Hierover overdag te kunnen dromen met gesloten ogen, is een persoonlijk voorrecht dat ons in de schoot is geworpen door 15 jaar in Centraal Italië te hebben gewoond. Vlak naast de oude Heerbaan van Rome naar het Noorden, de Cassia, de weg met nog altijd de voetstappen van Julius Caesare, onderweg om ons te komen beschaven…

    Alea jacta est. Zoveel eeuwen later zijn we beschaafd. En nu, wat volgt er nu?

    De triomf van Julius Caesare

    http://romeinen.info/jeugd/de-triomf-van-caesar-45-v-chr/

    *

    Ja, als eenmaal van nu voort, met fenomenen als Poetin en Trump aande knoppen, de kaarten zullen her-deeld zijn: wat dan! nen dan het in rechte lijn afsrevenen op het Europa der Volkeren? Een Europa waar er in geen velden of wegen ‘vreemde heersers’ te zien zijn. Een Europa dat bestaat uit islam-vrije vrije volkeren: het is een band helemaal in de lijn van de hedendaagse Amerikaanse politiek. Daar is het van ‘America First’, bij ons is het ‘Vlaanderen Bovenal’ Precies daarom is die Steve Bannon, het maatje van Donald Trump, bij ons op missie in Broeksèl zelf, van zo groot belang. Komt daarbij de Amerikaanse cowvoy-allure van ‘zaken doen’ met betrouwvolle partners. Beide kanten even eerlijk als het god dat bet-overgrootvader van den Donald verdeiend heeft in de tijd der goldrush. Het is een aanpak die werkt als de overdrive in de versnellingsbak van de gammele versleten oldtimers die het Avondland nu eenmaal is gewoden.

    *

    Madrid (Hoofdstad), net als Broeksèl (Hoofdstad) zijn trouwens de geforceerde bestuurscentra voor kunstmatige ‘Koninkrijken’, gevormd door mensenhanden met totaal andere belangen en in een al lang vervlogen verleden. Net als bij ons, zijn er daar op dat Iberisch schiereiland verschillende gebieden (naast Portugal) die liever op zichzelf Lid zouden willen zijn van Het Nieuwe Europa. Één grote Welvaartstaat! Zonder tussenschakels van wie de enige reden van bestaan, geld en aanzien is.

    En neen, op Google staan voorlopig nog geen landskaarten die samen de landkaart van Het Nieuwe Europa uitmaken. Maar wat niet is, kan nog komen.

     

    Tot daar de vorige spreker. En neen, ondergetekende zal niet doorgaan op dat onderwerp. Buiten de woorden ‘Welkom Thuis’ valt daar momenteel niets nieuws over te vermelden. Hoogstens kan die ex-president zijn tijd best gebruiken, om de twee Vlaams-Nationalistische partijen aan te tonen hoe hij voor en tegen in Catalania zelf met goed gevolg met elkaar heeft kunnen verzoenen .

    In die zin dan toch over Catalalonia, omdat met Steve Bannon, en zijn anti-Soros beweging The Mouvement, Hoofdzetel Brussel, met zoveel als mathematische zekerheid, de weg naar de Bevrijding werd ingeslagen. Bevrijding van zowel de huidige Euro-Potetentaten, als van ons, in Vlaanderen, de huidige land- en volksvrraders van al wat Linx denkt..

    Grote woorden horen nu eenmaal thuis bij Grootse Tijden.

    *

    26-07-2018, 12:42 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5065

    *

    5065 - DE TIJD IS MISSCHIEN DAAR OM TERUG DE BIJBEL TE LEREN KENNEN

    *

    Iraanse eenheden bij Syrische grens; Israël waarschuwt Putin ze plat te bombarderen

    Xander 24-07-2018 14:01

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/07/Iraanse-eenheden-bij-Syrische-grens-Isral-waarschuwt-Putin-ze-plat-te-bombarderen

    Iran en Amerika blijven elkaar bedreigen met oorlog.

     

    Iran: aan zo’n felle vlam kunde lelijk Uw eigen vingers verbranden….

    *

    Het gloednieuwe Israëlische anti-raketsysteem

    David’s Sling

    *

    is voor het eerst actief ingezet bij de grens met Syrië. (Afbeelding: WikiMedia Commons (5)).

    *

    UPDATE 14.15 uur (zie artikel). Het aantal Iraanse / door Iran geleide militaire eenheden in het Syrische grensgebied met Israël neemt snel toe. Afgelopen zondag waarschuwde de Israëlische premier Netanyahu de Russische president Putin dat ‘iedere heuvel bij de grens die door Iran en Hezbollah wordt veroverd, een krater zal worden.’ Daarop stuurde Putin met spoed zijn minister van Buitenlandse Zaken en stafchef van de strijdkrachten naar Jeruzalem, met het voorstel om de Iraniërs voortaan op 100 kilometer afstand te houden. Israël wees dat ogenblikkelijk af, met de reden dat het de Russen ondanks diverse eerdere beloften nu al niet lukt om ze weg te houden bij de grens op de Golanhoogte.

    Putins top afgevaardigden, minister van BuZa Lavrov en stafchef generaal Gerasimov, kregen van premier Netanyahu, minister van Defensie Lieberman en stafchef luitenant-generaal Eisenkot te verstaan dat de Iraniërs tot op de laatste man uit Syrië moeten vertrekken, inclusief hun uit Libanon afkomstige ‘proxy’ terreurleger van Hezbollah, en samen met al hun geavanceerde raketten. Ook eist Israël dat de grenzen met Libanon en Irak worden gesloten, zodat Iran niet zoals nu dagelijks steeds meer troepen en wapens naar Syrië kan sturen.

    Lavrov en Gerasimov konden weinig tegenwerpen tegen het vele bewijs dat Israël overhandigde van de eenheden die zich inmiddels bij de grens met Israël bevinden. Daaronder bevinden zich de Shi’itische internationale brigade 313, geleid door officieren van de Iraanse Revolutionaire Garde; de ‘Quneitra haviken’ bestaande uit terroristische strijders van Hezbollah, en flink wat Iraanse- en Hezbollah militairen die zich in Syrische uniformen hebben gestoken. Sommige van deze eenheden krijgen steun van de Russische luchtmacht.

    In Jeruzalem hebben ze geen vertrouwen meer in de beloften van het Kremlin, dus ook niet in het nieuwe voorstel om de Iraniërs en Hezbollah op 100 kilometer afstand te houden. Het lukt de Russen nu al niet om ze bij de grens weg te houden, zo is het argument van de regering Netanyahu. Ook daar hadden de Russische minister en stafchef geen antwoord op. Tevens accepteert Israël niet dat het Syrische leger troepen naar de in 1974 ingestelde bufferzone op de Golanhoogte stuurt, die destijds onderdeel was van de wapenstilstand die beide landen met elkaar sloten.

    ‘Davids Slinger’ raketafweer mogelijk voor het eerst in actie

    *

    De afgelopen weken zijn er ongekend veel en lange militaire konvooien op de Israëlische wegen gezien, allemaal onderweg naar het noorden. Om te laten zien dat het menens is, heeft het leger voor het eerst het gloednieuwe ‘Davids Slinger’ anti-raketsysteem in het noorden van Israël opgesteld, niet alleen om de Joodse staat te beschermen, maar ook om Syrische raketten die in de bufferzone worden afgevuurd op de rebellen, te vernietigen. Vanochtend ging het luchtalarm af op de Golanhoogte, en waren er witte rookpluimen in de lucht te zien, mogelijk van het eerste gebruik van Davids Slinger (3).

    UPDATE 14.15 uur: Het leger heeft bevestigd dat het nieuwe systeem inderdaad in actie is gekomen, en gericht was tegen een Syrische SS-21 raket. Na de lancering van David’s Sling bleek de SS-21 echter niet richting Israël te vliegen, waarna de afweerraketten opdracht kregen zichzelf te vernietigen. Dat lukte bij de eerste, maar het tweede projectiel ging verloren (6). Media in het buitenland berichten dat er (ook?) twee raketten op een Syrische gevechtsvliegtuig zijn afgeschoten, dat werd neergehaald (7).

     

    Alle ontwikkelingen wijzen erop dat Israël in de komende tijd de bombardementen van (raket)wapens en eenheden van Iran en Hezbollah in Syrië verder zal opvoeren. Afgelopen zondag werd er in dit kader opnieuw een luchtaanval uitgevoerd op een militaire basis in Syrië. (1)(2)

    Iran en VS dreigen elkaar met oorlog

    Ondertussen wordt er ook tussen Iran en Amerika steeds hardere taal geuit. Nadat de Iraanse president Rouhani de VS had gedreigd met ‘de moeder aller oorlogen’, reageerde Trump dat hij ‘nooit, maar dan ook nooit meer Amerika moet bedreigen, anders zal dat gevolgen hebben die nog maar weinigen eerder hebben ervaren. Wij zijn niet langer een land dat jullie krankzinnige taal vol geweld en dood zal verdragen. Wees voorzichtig!’

    In Teheran lijken ze vooralsnog niet onder de indruk, want de voormalige commandant van de Revolutionaire Garde, Mohsen Rezaei, twitterde gisteren dat juist Trump ‘voorzichtig moet zijn, want 50.000 Amerikaanse troepen (in Irak en andere landen in het Midden Oosten) bevinden zich onder Irans zwaard.’ (5)

    De meeste analisten twijfelen er niet meer aan dat er op zeker moment een ‘hete’ oorlog zal uitbreken tussen Israël (/de VS) en Iran. Of die alleen beperkt blijft tot Syrië, of mogelijk ook een aanval op de Iraanse nucleaire installaties zal omvatten, valt onmogelijk te voorspellen. Duidelijk is wel dat het gevaar aanzienlijk is dat zo’n conflict snel op een alomvattende oorlog in het Midden Oosten –en wellicht tot ver daarbuiten- kan uitlopen.

    *

    Persoonlijke benadering als de allerindividueelste expressie van de allerindividueelste

    *

    ‘iedere heuvel bij de grens die door Iran en Hezbollah wordt veroverd, een krater zal worden.’

    *

    Nadat de Iraanse president Rouhani de VS had gedreigd met ‘de moeder aller oorlogen’, reageerde Trump dat hij ‘nooit, maar dan ook nooit meer Amerika moet bedreigen, anders zal dat gevolgen hebben die nog maar weinigen eerder hebben ervaren. Wij zijn niet langer een land dat jullie krankzinnige taal vol geweld en dood zal verdragen. Wees voorzichtig!’

    *

    Mohsen Rezaei, twitterde gisteren dat juist Trump ‘voorzichtig moet zijn, want 50.000 Amerikaanse troepen (in Irak en andere landen in het Midden Oosten) bevinden zich onder Irans zwaard.’ (5)

    *

    Zowel de groten als de kleintjes kloppen zich op de stoere borst. Voorlopig alleen nog maar met zeggende woorden. Woorden die straks misschien als vuurpijlen elkaar dodelijk raken, zoals in Het Oude Testament de steen in de slinger van de kleine herdersjongen. Die later op de harp de psalm-dichtende Koning David zou worden, die het Godsvolk eindelijk de lang verwachte vrede bracht.

    *

    Ik weet niet wat jullie hierboven bij Vriend Xander goed gelezen hebben, mar mij komt het over als de Taal van Het Laatste Oordeel. Voor Geloofs-neutralen is he juiste woord daarvoor De Eindtijden. Maar welk verschil maakt dat nog uit? Als wij dood zijn groeit er immers gras op de buiken van ons allemaal. Kiezen is delen. Voornamelijk zie ik in de repliek van Iran naar de USA, op de achtergrond, de grijns van het duo Clinton Obama. Ze klappen in de handen: hun plan staat op het punt om los te barsten.

    Eens of anders, naar vaste moslim gewoonte ons overbekend doorheen de Geschiedenis, onafgezien wie er zal overleven, maar er moet bloed vloeien over de gehele wereld.

    *

    Me dunkt , dat veel mensen er ineens zullen aan beginnen denken om nu ineens terugnaar de Kerk te gaan. Maar bij gebrek aan Celebranten, zullen ze zelf moeten zingen van ‘Heer, ontferm U over ons’. Altijd in de veronderstelling dat de verbindingen met Die van Hierboven nog altijd fope, staan. Want ‘verbindingen’ in oorlogstijd zijn nu eenmaal het eerste dar zal wegvallen. Heb ik als peuter persoonlijk meegemaakt van 10 tot 28 Mei 1940… Toen waren zelfs onze politieke Verlichte Grote Verstanden van toen, Socialisten op kop, al lang de pijp uit. Helemaal tot in hartje Londen. Om van daar uit de nodige weersveranderingen af te wachten.

    Ook deze keer zal het niet anders wezen…. Niet alleen wegens de droogte geen stromend water meer (!), maar ook geen Internet, geen elektriciteit en geen radio oif TV meer. Het Einde der Tijden kan zich niet slechter voordoen!

    *

    En ja, het is juist dat vele tienduizenden Amerikaanse ‘specialismen’ overal ter wereld leven niet alleen figuurlijk maar ineens ook letterlijk ‘onder het zwaard van de islam, zoals het even waarachtig is dat gezegd zwaard zal nederdalen als een dief in de nacht. Is gewoon eigen aan de islam.

    Maar ook eigen aan de islam, is dat vele miljoenen ‘Heilige Strijders’ met vrouwen (maximum 5) en hééél veel kinderen officieel maar meestal ‘illegaal’ onder onze welvaartstaten een godszalig leven leiden. Veel woorden zullen er niet aan vuil gemaakt worden, als de spaghetti-slangen ordewoorden zullen doorgegeven worden.

    *

    Zowel den Donald als de Vlad zullen wel de kooltjes uit het vuur halen. Liefst in onderlinge afspraak. Maar om te weten hoe Het Godsvolk daar in het midden van de vuurkolk, daar allemaal over denkt, moeten wij eerst het verhaal van Koning David, de herdersjongen op het slagveld tegen de Filistijnen, leren kennen. Ik voel mij echter niet geroepen om dit hier en nu te proberen om uit de doeken te doen. Het woord ‘Goliath’ is genoeg.

    *

    26-07-2018, 04:18 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    25-07-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5064

    *

    5064 - TWEE WERELDLEIDERS GAAN VOOR DE LOL EEN RONDJE HANDWORSTELEN

    Trump ontvangt Juncker

    *

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20180725_03630858

    Vandaag 25/7 om 07:48 door rdc | Bron: BELGA

    Liefde op he eerste zicht.. Juncker en Trump spraken elkaar vorige zomer al eens op de G20-top in Hamburg. (Foto: BELGAIMAGE)

    *

    Tegen de achtergrond van een oplopend handelsconflict heeft Europees Commissievoorzitter Jean-Claude Juncker woensdag in Washington een onderhoud met de Amerikaanse president Donald Trump, tien dagen nadat die de Europese Unie als ‘de vijand’ bestempelde

    Handworstelen in de huiskamer

    *

     

    De Luxemburger hoopt in het Witte Huis de spanningen te ‘dedramatiseren’ en de dialoog gaande te houden. Washington dreigt er immers mee om de import van Europese auto’s en auto-onderdelen fors duurder te maken. Bijzonder onrechtvaardig vindt Trump het dat de VS de import van Europese wagens slechts aan 2,5 procent belasten, terwijl de Europese Unie 10 procent heft op Amerikaanse auto’s.

    Daarom voeren de Verenigde Staten momenteel een onderzoek naar de vraag of de import van auto’s en auto-onderdelen de nationale veiligheid in het gedrang kan brengen. Dat voorwendsel greep Trump al aan om import van staal en aluminium vanuit Europa, goed voor 6,4 miljard euro per jaar, zwaarder te belasten. Europa reageerde met verhoogde importtarieven op 2,8 miljard euro aan Amerikaanse producten, zoals jeans, motorfietsen en bourbon.

    Handelsconflict

    Nu dreigt Trump met tarieven tot 20 procent op Europese auto’s. Dat zou het handelsconflict naar een hoger niveau tillen. Europa exporteert jaarlijks voor meer dan 50 miljard euro aan auto’s en onderdelen naar de andere kant van de Atlantische Oceaan. Europese vergeldingsmaatregelen tegen heffingen op auto’s zouden mutadis mutandis een pak zwaarder uitvallen.

    De Europese beleidsmakers blijven niettemin hopen dat Trump afziet van zijn plannen en voor dialoog kiest. De woordvoerder van Juncker beklemtoonde begin deze week dat de Commissievoorzitter zonder concreet aanbod op het vliegtuig is gestapt. ‘Er zijn geen voorstellen. Het is een gelegenheid om met elkaar te spreken’, aldus de zegsman, die toevoegde dat Juncker het onderhoud in het Witte Huis om 13.30 uur lokale tijd (19.30 uur in België) wil aangrijpen om ‘elke mogelijke handelsspanning te dedramatiseren en een open en constructieve dialoog aan te gaan’.

    Megaboete

    Maar het valt hoedanook af te wachten in hoeverre Juncker Trump van koers zou kunnen doen veranderen. Onlangs nog bestempelde de onberekenbare president de EU nog onomwonden als ‘een vijand’ op handelsvlak. Dat de Commissie van Juncker vorige week het Amerikaanse Google met een megaboete bedacht, zal zijn humeur ook al geen goed hebben gedaan. Als klap op de vuurpijl haalde Trump vrijdag ook nog eens uit naar het Europese rentebeleid.

    Na zijn onderhoud met Trump is het woensdag aan Juncker om zijn licht te laten schijnen over de stand van de Europees-Amerikaanse relaties. Om 16.00 uur lokale tijd (22 uur in België) zal hij daarover een toespraak houden bij het Center for Strategic and International Studies.

    *

    Persoonlijke benadering als de allerindividueelste expressie van de allerindividueelste

    *

    … tien dagen nadat die de Europese Unie als ‘de vijand’ bestempelde…

    Wat de gazet wil zeggen, is dat President Trump denkt, dat hij met zo’n vrienden, geen andere vijanden meer nodig heeft. De grootte va de respectievelijke invoerrechten zegt alles. Enne ja, als Trump daaraan roert, snijdt hij in het profitariaats leven van vooral de Duitsers en de Fransen. Alleen zij maken en verkopen nog altijd hun eigen auto’s. Alsook, vooral niet vergeten: hun eigen auto onderdelen. Ja Ja, ook de onderdelen. Zeer belangrijk om weten! Want bij DS heeft het gezorgd voor heel wat bladvulling. En van de bladvulling moeten zij leven.

    Verder spreekt dezelfde gazet niet van ‘dé-canteren’ of van ‘dé-escaleren’, maar van ‘dé-dramatiseren’. Is kuist iets op de maat van de Zaan Cloot geschreven! Woe al wie hem bezig heeft gezien, denkt eerder aan een blijspel dan aan een drama.

    ‘Dé-dramatiseren’ houdt dan ook in dat er reeds morgen kan geschreven worden over drama’s die voortaan vermeden zulllenzijn. U moet ze ons niet leren kennen, die sloddervossen van de Kwal-Pers.

    Hopelijk heeft deb Donald van de Zaan Cloot geen draai om z’n oren gekregen, bijaldien al die vrijpostigheden die wevan hem gewoon zijn. Knuffelen onder venten is verwijfd. Tour court. En bij de Zaan Cloot komt dat meestal ter sprake als hij goed gegeten en vooral goed gedronken heeft… Ein Prosit!

    Invoerrechten Euroopa-USA zijn liefst VIER maal duurder dan die van Amerika naar bij ons. En natuurlijk is dat ee bedreiging voor de Nationale veiligheid, want het is kwijtgespeeld geld voor Amriika die anders zou kunnen gebruikt worden voor militaire doeleinden. Het gaat om vele miljarden die Trump misschien wel lust voor zijn ‘Defensie’….

    Belangrijker is, wie verantwoordelijk is geweest in het verleden, om de Amerikaanse ‘vrienden’ op die geslepen manier het vel over de oren te halen. Nogmaals: wie plukte daar de vruchten van, want die in die richting moeten de schuldigen gezocht worden. En zeggen, dat geen enkel gazet meer dan DS zoveel ‘onderzoeks-hoernaalisten vast werk verschaft. Zelfs een oppervlakkig bezoekje aan Google is al goed om op de hoogte te geraken van de laagten…

    *

    Het enige wapen dat top-commerçanten als Trump in deze onderhandelingen gebruiken, is het rapier van het ‘Geven en Nemen’. En dat, Lieve Lezers, is een manier van handelen die onze schapenscheerders al lang zijn vergeten. Die techniek heeft men al decennia lang vervangen door de graai-cltuur.

    Moed houden. Hulp is onderweg. In West Europa, gedomineerd door Duitsland en Frankrijk, zijn we omringd door hulpverleners doe de besten ter wereld zijn. Maar die zijn voorlopig allemaal in een ‘cordon sanitaire’ geplaatst. En afgezet met ijzeren staven uit populutisme en dat is een in handen van onze ‘Bewindvoerders’ zeer normale delfstof die nu echter uitgeput is geraakt. Nu vinden ze zelf geen hout meer, om pijlen van te maken…

    Kijk, om eerlijk te zijn, is ’n oude zwaar alcoholverslaafde Opa geen partij voor een wereldververaar lijk Trump. Een betere keuze ware geweest de Italiaanse Silvio Berlusconi. Die kent, net als Trump, het klappen van de zweep in handelszaken. En wat meer is: ‘Il Cavalière’, uit persoonlijke redenen, zoekt al lang geen persoonlijk profijt meer.

    Gaat niet, want die is neergesabeld enerzijds wegens niet eens bewezen ‘fiscale fraude’, en anderzijds om ontieme privé-zaken van de soort zoals Bill Clinton ooit heeft voorgehad met Monica Lewinsky, maar daarvoor vrij-uit ging. Omdat, wat ze samen hadden gedaan, geen ‘seks’ was geweest volgens het Handboekje ‘Hoe maak ik kindjes’… Nihil obstat. Imprimatur.

    Naast Bermusconi had nog ’n kandidaat geweest: Vaclav Klaus, ervarongsdeskundige, Geert Wmders, Mrine Le Pen, Victor Orban, enz. Zij zijn niet de Leiders uit een grijs verleden, maar de Gidsen naar een betere toekomst.

    Een, BDW komt niet eens in aanmerking. Die is veel te hoog geladderd. Over het verleden, maar niet over het heden.

    Macht wordt niet ‘gekregen’, maar moet men nemen. De verantwoording is iets voor achteraf. Maar de Geschiedenis bewijst dat er aan de eerlijke Overwinnaar geen vragen geseld worden.

    Zie (weeral) Donald Trump.. Zie (weeral) Poetin.

    *

    25-07-2018, 14:16 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    24-07-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5063

    *

    5063 - WAAR DE STELREGELS VN MACIAVELLI OVRGAAN IN LANDVDRFRAAD

    *

    Hoofd Inlichtingendienst VS: Obama zit achter opstarten alle acties tegen Trump

    *

    Xander 23-07-2018 14:39

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/07/Hoofd-Inlichtingendienst-Obama-zit-achter-opstarten-alle-acties-tegen-Trump

    *

    Hillary Clinton gaf zelf toe geheime ontmoetingen met Vladimir Putin te hebben gehad – FBI agent: ‘Na anderhalf jaar nog steeds geen bewijs tegen Trump en zijn team’

    *

    James Clapper, voormalig Directeur van de Nationale Inlichtingendienst (DNI), heeft in een interview met CNN gezegd dat oud president Obama achter alle acties tegen Trump zit. Het was

    Obama

    die volgens hem opdracht gaf om Trump en iedereen in zijn omgeving te ‘onderzoeken’ (en illegaal af te laten luisteren). Hillary Clinton, die Trump vorige week verketterde voor zijn topontmoeting met Vladimir Putin, had als minister van Buitenlandse Zaken zelf meerdere geheime ontmoetingen met de Russische president.

    Als Katholiek valt de Poet niet zo gemakkelijk te verleiden als Bill Clinton

    *

    ‘Zonder president Obama zouden we als inlichtingendiensten vermoedelijk geen beoordeling hebben opgesteld die alles in gang heeft gezet en nog steeds gaande is, inclusief het onderzoek van Speciaal Adviseur Mueller. Daar is president Obama verantwoordelijk voor. Hij was het die ons in eerste instantie de opdracht tot die beoordeling gaf.’

    Val nu dood! CNN is niet oop slag doodgevallen, maar zendt dit uit!

    Platte broodjes en overstag ten voordele van Trump?

    *

    In mei eiste de voorzitter van het Gerechtelijke Comité van de Senaat dat het ministerie van Justitie een ongecensureerde versie van een sms’je van de in opspraak geraakte FBI agent Peter Strzok overhandigde. Daaruit bleek dat hij in 2016 na het lanceren van de geheime ‘Operatie Crossfire Hurricane’ tegen de campagne van Trump letterlijk aan zijn maîtresse en (voormalige) FBI collega Lisa Page schreef dat ‘het Witte Huis hier achter zit’.

    ‘Na anderhalf jaar nog steeds geen bewijs tegen Trump en zijn team’

     

    Strzok sms’te haar tevens dat hij ‘niet kan geloven dat ze serieus naar deze beschuldigingen (tegen Trump) kijken... Na anderhalf jaar is er nog steeds geen openbaar bewijs dat Trumps adviseurs met de (Russische) hacks verbindt, noch van Trump zelf met de ontwrichtende pogingen van de Russische regering.’ (2)

    Clappers onthullingen tegen CNN bevestigen dus de woorden van Strzok dat het Witte Huis onder Obama van meet af aan achter de grotendeels illegale acties tegen Trump zat, en het hele ‘samenzwering met Rusland’ verhaal niets meer dan een grote hoax is. (1)

    Hillary had diverse geheime ontmoetingen met Putin

    *

    Hillary Clinton was er vorige week natuurlijk als de kippen bij om Trump te verketteren voor zijn topontmoeting met de Russische President Vladimir Putin in Helsinki. In haar eigen (vroegere) memoires schreef ze echter hoe ze hem in 2012 zelf ontmoette, en zelfs een ‘band’ met hem opbouwde, en hij haar diverse persoonlijke dingen vertelde (3).

    Tevens heeft ze in 2014 meerdere geheime ontmoetingen met Putin gehad (4) – op zich allemaal geen schokkende zaken, maar behorend tot het normale politieke proces. Daarom is het des te hypocrieter dat de gevestigde orde rond Hillary en Obama nu net doen of Trump ‘verraad’ heeft gepleegd door alleen al met Putin te gaan praten, nota bene over een mogelijk herstel van de samenwerking en vreedzame betrekkingen.

    Nog meer ‘Obama tijdperk’ contacten met Rusland

    Volgens het internationale persbureau Reuters had de 29 jarige Maria Butina, die er nu van beschuldigd wordt een Russische spion te zijn die geprobeerd zou hebben de toenmalige presidentskandidaat Trump met Putin in contact te brengen, in 2015 diverse ontmoetingen met een onderminister van Financiën, en met de vice voorzitter van de Federal Reserve, twee mannen die door Obama waren aangesteld. Butina reisde in dat jaar met Alexander Torshin, de vice gouverneur van de Russische Centrale Bank, naar de VS. Van Torshin wordt nu beweerd dat hij ‘banden had met leden van Trumps familie’. (5)

    Tony Podesta, de broer van Hillary Clintons beruchte campagneleider John ‘pedo-pizzagate’ Podesta, werd onlangs immuniteit aangeboden door de speciale adviseur Robert Mueller als hij zou getuigen tegen voormalig Trump campagnemanager Paul Manafort. Recent bleek dat Tony Podesta in 2016 van de Sberbank, de grootste Russische bank, een vergoeding van $ 170.000,- had gekregen voor zes maanden lobbywerk tegen de sancties van de regering Obama, die waren ingesteld nadat Rusland de Krim zogenaamd had ‘geannexeerd’ (zoals onze lezers weten was dat in realiteit een 100% democratische en geweldloze aansluiting).

    Democraten passen tactieken van Saul Alinsky toe

    Ook uit deze twee minder bekende voorbeelden blijkt de schaamteloze hypocrisie van de Democraten, die Trump zonder ook maar een flintertje bewijs keer op keer valselijk beschuldigen van een complot met Putin, maar daar ondertussen zelf volgens hun eigen maatstaven aan schuldig zijn. Dit past exact in de ondermijnings- en misleidingstactieken zoals die werden beschreven door een van Obama’s favoriete leermeesters,

    de Marxistische anarchist-satanist Saul Alinksy,

    die zijn boek ‘Regels voor Radicalen’ letterlijk opdroeg aan Lucifer.

    *

    Persoonlijke benadering als de allerindividueelste expressie van de allerindividueelste

    *

    Van de moderne ‘Marxistische anarchist-satanist Saul Alinksy’, naar de bijj ons beter bekende Machiavelli is maar een kleine stap. Ze hebben beide Lucifer als naamgenoot.

     

    Dat polletiekers elk op hun eigen persoonlijke manier die in ons land politiek bedrijven, hangt in een (niet geleide) volks-democratie helemaal niet af van hun opvoeding, maar van de plaats in de partijstructuur die ze (meet succes) op leven en dood hebben bevochten. Van hen die daarbij geen succes hebben gehad, wordt nooit meer gesproken. Die hellen dan meestal over naar de andere kant.

    .

    Ha die partijpolitiek! Met nòg daarboven al-dan-niet als ‘lid van de oppositie’, de ondermijningspolitiek eigen aan de oppositie. Tot daar de regels van het spel. Al is dit geen spel, maar bittere werkelijkheid.

    Dat is dezer dagen zeer goed merkbaar geweest met de ‘Begrotingen’ in in Coburgia, met of tégen de Nationale Sjarel, en in het bijzonder in de Vlaamse Regering, voor of tegen de Coburg-tisten.

    Maar ze houden het redelijk deftig, in die zin dat (hoogstwaarschijnlijk) nergens zaken gebeuren die zwaar tegen de Wet zijn of tegen de Algemene Veiligheid. Abstractie gemaakt dan van de islamisering, die meer regel is da uitzondering. Hun politiek gedrag is dus min of meer fatsoenlijk, maar met de huik naar de wid. In ieder geval ook om de tegenpartij zoveel mogelijk voetje te lichten, daartoe zijn toch alle middelen goed voor. Als het maar niet uitkomt…

    ’s Lands belang? Dat is alleen goed voor de toespraken.

    Kortom: de naam (en de portemonnee) zijn het beoogde doel en het Algemeen Belang, laat staan het Vlaams, Belang, zijn daar worst bij.

    Het wordt niet gezegd, maar dat is politiek volgens de Regels van

    Nicolo Machiavelli (1469-1527)

    *

    Wie Machiavelli zegt, zegt het Middeleeuwse Fiorentina, het huidigeFirenze, en het Geslacht van

    Lorenzo di Medici,

    de Hertogen van de toen rijkste en welvarendste stad-staat ter wereld.

    De clevere Machiavelli was hun politieke en vooral militaire raadgever. Met de nadruk op militaire strategieën die de kennis, goed voor de slagvelden, liefst geprojecteerd zag op de eerder academische Kunst van het Overwinnen.

    En neen, U hoeft daarbij zekerlijk niet te denken aan meloen Calvo (grien langs buiten en rood langs binnen) en al zekerlijk niet aan Kris Peeters, vandaag de Pyrrus Overwinnaar in het Aro debat. Pourvu que cala dure….

    *

    Wie Firenze zegt, zegt Rome, de Eeuwige Stad, waar het, reeds eeuwen vroeger, veel erger dan in Fiorentina, aan toe ging. Daar werd het politiek evenwicht bereikt met de spreekwoordelijke dolk in de rug. Keizer Julius Caesre, vermoord o.a. door zijn aangenomen zon Brutus na de siësta op de trappen onderweg naar de Senaat.

    De Amerikaanse politiek van de in de verdomhoek gedrumde Democ Rats, is een doorgezette kopij van de Romeinse politiek van ten tijde van Julius Caesare, 44 jaar nà Jezus Christus, samen met de machinaties van de Middeleeuwse Machiavelli.

    Met J.F. Kenney in Dallas als voorloper in de rol van Julius Caesare. Borl tot be murdered…

    In die zin is de Leer van Machuavelli altijd en overal de grondregel van Sminx, Schots en Scheef. Draai de zaken gewoon om. Zeg van Uw tegenstrevers dat ze ‘Neo Nazi’s zijn en meteen staan ze zelf uit de regen….

    De C.C.C. (Clinton Clan Club) werpt haar eigen machinaties op de rug van het Trump-Kamp, en meteen denkt de hele wereld dat ze zelf, de ‘ratten’ uit de regen staan….

    Met, rond de C.C.C., dit verschil dat hun machinaties dermate ver gaan, dat ze landverraad zijn geworden. Snel en in den donkeren onderhandelen met de aartsvijand Rusland, en dan, na de nederlaag in eigen land, gewoon de rollen omdraaien…

    Terwijl Google vol staat met duizenden afbeeldingen van ‘the Clinton Wife’ als ‘Vredesengel’ die jarenlang zowel publiek als in den donkeren, zoete broodjes is gaan bakken in Moskou….

    *

    Als klein burgermannetje die toch zijn snater maar niet kan houden, snap ik natuurlijk alleen de grote lijnen van de grote wereldpolitiek. Om te zien, dat er sedert Trump, minstens de schijn is tussen de Grootmachten van vredevol naast en mèt elkaar leven. Een leven dat gewoon ondenkbaar is met de toegepaste veroveringstactieken eigen aan de islammerij. Ze zijn onderhand met genoeg volk om mekaar ‘over de kling te jagen’, zonder dat ze ons daarbij nodig hebben.

    *

    Maar even wee bloedserieus.

    On het gebaar van de CNN, tot hiertoe de publieke aartsvijand Nulero Uno van Donald Trump, meen ik het overstag gaan te zien van de vijandschap. Of liever, de terugkeer van het gezond verstand. Al geef ik er de voorkeur aan om te spreken van het belang van de eigen portemonnee. Obama is het verleden, Trump is de Toekomst.

    Gelieve te noteren dat ondergetekende daarin ver van alleen staat. Maar ja, het is dezer dagen nu eenmaal de komkommertijd. Een tijd waarin de warme bakker zjn brood kan bakken op de straatstenen. Bij het heropenen der klassen zal het ondertussen heel wat milder weer zijn geworden, en kunnen er dan weer verliezings-nagels met koppen worden geslagen.

    *

    24-07-2018, 18:19 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5062

    *

    5062 – ‘DAS VIERTES REICH’ HEEFT NOOIT ECHT BESTAAN EN TCOH MOET HET AL DE PLAATS RUIMEN

    *

    Prof. Jörg Meuthen (AfD) in het ARD-zomerinterview

    https://twitter.com/joerg_meuthen

    *

    Geplaatst op 23 juli 2018 

    https://ejbron.wordpress.com/2018/07/23/prof-jorg-meuthen-afd-in-het-ard-zomerinterview/#more-192832

    *

    Na lange onvrijwillige tv-afwezigheid mocht de landelijk woordvoerder van de AfD, prof. dr. Jörg Meuthen, een zomerinterview geven aan Tina Hassel, de cheffin van de ARD-studio in Berlijn.

    *

    Meuthen beantwoordde vragen over de smokkel van migranten naar Europa door NGO´s, Europese samenwerking van rechts-conservatieve partijen, de aangekondigde opstand door

    Steve Bannon (met Presiodet Trump)

    met betrekking tot de EU-verkiezingen of het pensioenconcept van de AfD. Met video.

    Ondanks de te verwachten ondemocratische bezwaren uit de gelederen van de ‘consensuspartijen’ dat de AfD – net als alle andere partijen – haar standpunten in het “Zomerinterview” van de publiekrechtelijke omroep ARD uiteen mag zetten, was Jörg Meurhen in gesprek met

    Tina Hassel,

    de cheffin van de ARD-studio in Berlijn.

    *

    “Ik heb aan Minister Salvini mijn felicitaties laten overbrengen”, aldus de woordvoerder van de partij en EU-parlementariër Jörg Meuthen over de vluchtelingenpolitiek van de Italiaanse regering. Hij zou inzetten op het EU-raadspresidentschap van Oostenrijk, dat tot eind 2018 onder het motto “Een Europa dat beschermt” graag buiten de EU opvangcentra wil oprichten. “We moeten onze buitengrenzen dusdanig effectief beschermen, dat we nauwkeurig controleren wie we binnenlaten en wie niet”, aldus Meuthen, die nogmaals benadrukt dat alleen op die manier de illegale migratie gestopt zou kunnen worden. De zelfbenoemde NGO-redders in de Middellandse Zee zouden verkeerde prikkels geven.

    “Wat we nodig hebben, is een coöperatie met gelijkgezinden”, aldus Meuthen op de vraag van Hassel naar de bereidwilligheid van de AfD om met “rechts-populistische” partijen over nationale grenzen heen samen te werken. Meuthen verzette zich tegen het begrip “populistisch”. Het doel van de AfD zou een patriottische politiek zijn, die de nationale belangen zou behartigen. Over het initiatief van de voormalige chef-strateeg van de Amerikaanse president Donald Trump, Steve Bannon, die aangekondigd had een stichting (“The Movement”) op te richten en daarmee zou willen zorgen voor een rechts-populistische opstand voor de verkiezingen van het EU-parlement in het voorjaar van 2019, uitte Meuthen zich niet. Daarover zou hij geen actuele stand van zaken hebben.

    Wat betreft het thema pensioenconcept zou hij het niet eens zijn met de deelstaatparlementariër Björn Höcke uit Thüringen, die een productiviteitspensioen en een staatsburgerpensioen had geëist. De huidige toestand zou onrechtvaardig zijn, de toekomst van het pensioen echter “een van de moeilijkste problemen”. In de partij zou sprake zijn van een groot meningpluralisme met veel voorstellen. “Daar moet je de tijd voor nemen”, aldus Meuthen.

    *

    Persoonlijke benadering als de allerindividueelste expressie van de allerindividueelste

    *

    Eindelijk wordt, in de zogezegde ‘Sociale Media’ een klein tipje van de sluier opgelicht over de snel naderende Europese Verkiezingen. En krijgen we eindelijk de namen van hen die seffens ‘De Opstand’ zullen leiden.

    Het verdict namelijk van ‘het voorjaar 2019’, valt in Coburgia op zondag 23 Mei. Die dag komt angstwekkend vlug naderbij. Angstwekkend voor al wie ’n slecht geweten heeft, maar hoopvol voor zij die het échte Europa der Volkeren een warm hart toedragen.

    *

    Graag speciale aandacht voor de hier boven overgenomen afbeeldingen van de prominenten die gaan voor ‘De Opstand’, die ik met het nodige voorbehoud, liever, zoals gebruikelijk op 4 September1944, de ‘Bevrijding’ zou willen noemen.

    ‘Das Dritte Reich’ namelijk ging toen ten onder in bloed en schande, ook al een hoopvol ‘voorjaar’ voor 8 Mei 1945 met de Inname door de Russen van Berlijn. De Nationaal Socialisten van De Nieuwe Orde waren welgeteld na 12 jaar aan de Macht geweest (1933-1945), terwijl de Internationaal Socialisten van De Nieuwe Wereld Orde dat niet eens zullen halen. En dat is maar goed ook: ze hebben de tijd niet gekregen om de hele wereld in een, volgens de regels van Max, platgebombardeerd ruïneveld te hervormen.

    Wat mij opvalt, is dat de Duitse ‘populisten blijkbaar op de bovenste beste voet staan met de machtigste naties ter wereld. En precies dààr vindt U de reden waarom onze Westerse Verlichte Grote Verstanden (en hun slippendragers van de Media), zowel in het (nieuwe) Rusland als in het (nieuwe) Amerika hun vijanden menen te herkennen.

    Bij de Oosterbren heten ze zichzelf de ‘Alternatieven’. Klinkt duidelijk, dat wel. Maar waarom moet men eerst de nadruk leggen op ‘anders zijn’, als het de anderen zijn die anders zijn? Persoonlijk zou ik de voorkeur geven aan ‘De Échte Duitsers’, of ‘Écht Duitsland’.

    Natuurlijk is ‘Deutschland über Alles’ het duidelijkst. Maar gezien het vroegere misbruik, vandaag de dag tock wel een brug te ver. In ieder geval, om alle mistoestanden of mistverbanden te vermijden, wordt de nadruk liefst gelegd op het ‘Verenigd Europa zonder Gestapo, zonder Stka’s, en zonder V1 of V2…

    *

    24-07-2018, 15:21 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    23-07-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5061

    *

    5061 - ZAAN CLOOT VLIEGT NAAR DE WASTOBBE WANT TE VOET GAAT HET NIET

    *

    Juncker vliegt naar Washington om handelsoorlog in de kiem te smoren

    21-07-18, 05.38u

    https://www.demorgen.be/buitenland/juncker-naar-washington-om-handelsoorlog-in-de-kiem-te-smoren-b2782740/

    Washing Ton= wastobbe, waskuip.

    *

    Een getergde rug of niet, na zijn bezoek aan Japan en China stapt Europees Commissievoorzitter Jean-Claude Juncker volgende week op het vliegtuig met bestemming Washington. Daar heeft hij een onderhoud met een Amerikaanse president die hem als de vertegenwoordiger van de "vijand" beschouwt. De inzet: Donald Trump ervan weerhouden om de importtarieven op auto's en auto-onderdelen te verhogen en een ware handelsoorlog in de kiem smoren.

    Handelsreiziger in Sterke Dranken

    *

    Vanuit zijn Trump Tower stoorde de zakenman in Trump zich al jaren aan de vele Mercedessen en BMW's die sier maakten op Fifth Avenue. Bijzonder onrechtvaardig vond hij het, dat de Verenigde Staten de import van Europese wagens slechts aan 2,5 procent belasten, terwijl de Europese Unie 10 procent heft op Amerikaanse auto's.

    Op aansturen van Trump voeren de Verenigde Staten momenteel een onderzoek naar de vraag of de import van auto's en auto-onderdelen de nationale veiligheid in het gedrang kan brengen. Dat voorwendsel greep Trump eerder al aan om import van staal en aluminium zwaarder te belasten. Nu dreigt de president met tarieven tot 20 procent op Europese auto's.

    Dat is toch van een andere orde. De Europese export van staal en aluminium is zo'n 6,4 miljard euro per jaar waard, de uitvoer van auto's en onderdelen meer dan 50 miljard euro. Europa beantwoordde de tarieven op staal en aluminium al met verhoogde importtarieven op 2,8 miljard euro aan Amerikaanse producten als jeans, motorfietsen en bourbon. Europese vergeldingsmaatregelen tegen importheffingen op auto's zouden een pak zwaarder uitvallen.

    Dialoog

    De Europese beleidsmakers blijven niettemin hopen dat Trump afziet van unilaterale stappen en voor dialoog kiest. "Het doel van het bezoek van voorzitter Juncker is om te proberen om goede relaties te vestigen, en te bekijken hoe we de situatie kunnen de-escaleren en vermijden dat het verder verslechtert en te bekijken of er een forum is waar we over deze zaken kunnen praten", zo blikte eurocommissaris voor Handel Cecilia Malmström deze week vooruit.

    Pistes aftoetsen

    Juncker zou volgens ingewijden proberen een aantal pistes af te toetsen bij Trump. Zo circuleert het idee om met alle handelspartners die veel auto's uitvoeren een multilateraal akkoord te onderhandelen over de afbouw van importtarieven. De internationale handelsregels staan immers niet toe dat Europeanen hun importheffingen op auto's enkel voor de VS verlagen. Malmström stelt zich echter zelf vragen bij de haalbaarheid van zo'n akkoord.

    Een andere piste die Juncker in het Witte Huis zou kunnen aansnijden, is het perspectief van een bilateraal akkoord dat niet enkel tarieven voor auto's zou schrappen, maar zich zou uitstrekken tot vrijwel alle industriële tarieven. Tegenover het tarifaire onevenwicht voor auto's kan Europa immers wel wat andere voorbeelden stellen. Het importtarief voor vrachtwagens ligt bijvoorbeeld veel hoger in de VS.

    Trump: EU is "een vijand"

    Het valt af te wachten of Juncker Trump op andere gedachten kan brengen. Deze Amerikaanse president heeft immers lak aan het traditionele bondgenootschap. Vorig weekend bestempelde hij de Europese Unie nog onomwonden als "een vijand" op handelsvlak. Dat de Commissie van Juncker deze week het Amerikaanse Google met een megaboete bedacht, heeft zijn humeur ook al geen goed gedaan. Als klap op de vuurpijl haalde Trump vrijdag ook nog eens uit naar het Europese rentebeleid.

    Sereniteit

    In tegenstelling tot Europees president Donald Tusk heeft Juncker niet de gewoonte om keihard terug te slaan wanneer Trump op sociale media uithaalt naar de Europese Unie. De Luxemburger stapt naar eigen zeggen "sereen" op het vliegtuig en wil Trump met feiten overtuigen dat de import van staal of auto's uit Europa de Amerikaanse veiligheid niet ondermijnt. "Het gaat niet om fake news, maar om objectieve feiten", klonk het woensdag bij Juncker, die nogmaals beklemtoonde dat pogingen om verdeeldheid te zaaien onder de lidstaten geen kans maken.

    *

    Persoonlijke benadering als de allerindividueelste expressie van de allerindividueelste

    *

    Goed, hé, van de De Morgen. Echt een mooie portie demagogie van de bovenste plank. De plank waar haast niemand bij kan!

    ’Een getergde rug of niet’ … We weten ondertussen allemaal dat dit ’n leugentje is om bestwil, en toch staat dat daar, bloed nuchter, zonder blikken of blozen, precies alsof ze er zelf bij zijn geweest. Om te diep in het glas te kijken, wil ik zeggen. Het is de wereld op z’n kop!!!! Typisch de Slinxe welsprekendheid zonder op of staart.

    *

    Nog bij de DM: bedoelt men ofwel het dé-escaleren, of het dé-canteren? De vraag stellen is ze beantwoorden. Naar ’n décanteur zou men anders, net als naar de koord van de gehangene, in het huis van de décanteur , niet lang moeten zoeken. In ieder geval, moet den dezen moet Melanie in de Trump Tower voorzichtig zijn met ‘aan tafel vragen van sommige gasten. Ik heb ooit foto’s gezien van een indoor restaurant op een van die vele verdiepingen, met ‘n chic vier sterren-restaurant met tot op de bovenste plank, de rijkelijk voorziene bar. Hou diene Cloot daar AUB ver van weg! Anders kan die z’n poten niet thuishouden. Al is het heinde en verre bekend, dat Zaan Cloot er rijkelijk in zit, en niet op een paar duizend Euri’s kijkt als dat vrouwtje hem bevalt. Aber jetzt fängt er gewönlich an, aif Deutsch zu sprechen, seine Muttersprache in die Heimat..

    Nog volgens DM, stapte de Zaan Cloot ‘sereen’ op het vliegtuig. Best mogelijk. Maar blijft hij daarbij ook zakelijk nuchter van ziel en lichaam? Ik zie hem al, bij aankomst in Amerika, zwijmelend ut de Europese Air Force N° One strompelen, linx en rechts ondersteund door twee charmante airhosteskens, om den Donald likkend, zoenend en strelend om de hals te vliegen. Of om hem al zottebollen een draai om de oren te geven… Want ziet U, zijn Engels is bij bepaalde momenten niet meer zo goed als het zou moeten zijn. Komt allemaal door die ‘getergde rug’. Hangt ook ’n beetje af hoeveel flessen (en vrouwtjes) hj achterover heeft gedrukt. Oc, daar hoog in de wolken, dacht hij in de Hemel te zijn.

    Nog een geluk, dat de piloten daar anders over dachten, anders was het al zover geweest!

    Eigenlijk moeten wij fier zijn op z’n levensgenieter, die spijts zijn zere rug (ik dacht dat het zijn maag was!) nog op die hoge leeftijd en in zijn positie, de wereld doorkruist. Japan China, Amerika: en wie weet waar hij op zijn levensweg nog al die vele ‘kapelletjes’ tegenkomt. Nooit thuis. Altijd op zwier.

    Ht is zelfs goed mogelijk dat hij, gevekd diir rugpijn, nooit meer de weg terug vindt naar Broeksèl. En dan zit zijn carrière er op!

    Kijk, mensen, het is niet mooi om met andermans gebreken de draak te steken. Maar echt, ik sidder en beef vol bange verwachting (en ingehouden pret) wat den Trump met pampers en piesdoeken daar in de Wastobbe met deze bezoeker doet, want wat zou die zo nog allemaal kunnen uitsteken. Schrobben met ’zwarte zeep’, zoals in Groetmoeders Tijd, en schuren dat de vezels tot in de geburen vliegen? Hem opgieten en laten vol lopen dat hij zweet?

    En dat is dan het Opperste Gezag van de Euro Natiestaat. We mogen nog blij zijn, als Trump in ons nog ’n vijandje, hoe klein ook, wil blijven ontdekken.

    Jongens en eisjes: volgende week op

    vinkenslag

    zitten! De komkommertijd is voor ’n andere keer! En als naar gewoonte zilen onze Oosterbren nogmaar ens de dans leiden…

    Wait, add see. We shall meet agaon, zoals Vera Lyn ooit zong ovr ‘the white cliffs of Dover’…

    *

    23-07-2018, 11:48 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!