MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    12-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2050

    ***

    Zondag 12 oktober

    Zon 8u00-18u57

    Wilfried van York

    Wilfried kou, januari lauw

     

    *

     

    *

    Beppe Grillo (Beppe de Krekel)

    .

    De liedjeszanger en voortrekker van de M5S

    *

     

    INLEIDING

     

    De M 5 S (Movemento del 5 Stelle: Beweging der 5 Sterren: waar haalt ‘m het uit, waar haalt ‘m het uit!) kotert zijn vuurtje in het Vaderland Italië weer op, om zoals alle polletiekers dat doen, er zijn eigen goed aan te verwarmen.

    Vuurtje stoken….

    De voormannen van de BDWërs weten er alles van. Maar deze keer veroverden ze er de harten van veel anti-belgicisten mee. Sel U voor: bij de eedaflegging voor Sire le Roi des Belges verschijnen met uitdagend gele stropdas, om daarna de eed van trouw af te leggen met het V-teken hoog in de lucht. De Sire zal er achteraf de kramp van in zijn Koninklijke kl*ten gekregen hebben! Want als teken dat de verovering van dat unitaire Coburg-land nu pas voorgoed is ingezet, kan dat tellen. O wat zullen hieraan nog veel woorden aan vuil gemaakt worden!

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Italië moet referendum houden tegen euro'

    Er moet in Italië een referendum worden gehouden om de euro af te schaffen. Dit heeft Beppe Grillo, de leider van de Italiaanse Beweging Vijf Sterren (M5S), zaterdag gezegd. M5S kreeg vorig jaar bij de Kamerverkiezingen „vanuit het niets” de meeste stemmen in Italië en is nu de belangrijkste oppositiepartij.

     

    De voormalige komiek Grillo wil zaterdagavond al beginnen met het verzamelen van handtekeningen voor een volksstemming tegen de euro, aldus persbureau ANSA. Volgens Grillo is de euro „een munt zonder toekomst”. „Wij moeten de euro noodzakelijkerwijs verlaten, zo snel mogelijk”, schreeuwde Grillo tijdens een M5S-bijeenkomst in Rome.

    *

    UITLEIDING

     

    Beppe de Krekel mag dan al versleten worden voor een halve gare, hij slaagt er maar in om bij de Italiaanse Grote Verstanden de haren ten berge te doen rijzen.

    Ook in Bruxellabad zal dat ook wel de wenkbrauwen doen fronsen. Generaal Eisenhauer (Eisenhower?) wist het al; Italië is de zachte onderbuik van ‘Festung Europa’, en daarom vielen zijn legers in 1943 de As-Mogendheden hier op Sicilië aan, om in juni ’44 een 2de Front te openen in Normandië. In minder dan één jaar was Her Duizendharig Reich van de Nationaal Socialisten er geweest!

    Zal de Geschiedenis zich herhalen, om via Italië de Verenigde Internationale Nazi’s in het woestijnzand te doen bijten? Waarbij de Euro-munt als breekijzer dient om grenzen open te breken voor de vlucht terug naar de Prachtlanden van al dat vreemd gespuis.

    Als Europa dan eindelijk weer adem kan halen, zal het ondertussen het Europa der Volkeren geworden zijn en zal ‘Die Ode an der Freude’ in Vlaanderen via onze beiaarden van alle onze torentransen kunnen weerklinken.

    Misschien zelfs dat ‘de kleine man’ door de welstand de vermolmde kleurpartijen tegen dan al lang vergeten is. Al zal dat symbool van De Rode Lantaarn in de verte wel nog een beetje herinneren aan dat Blauwe Zwaailicht bovenop de kale kletskop van de laatste Francofone Premier van wat eens het Land der Seks- & Coburgers was.

    Wedden dat, eenmaal die Internationaal Verenigde Nazies totaal van het wereldtoneel zullen verdwenen zijn, net zoals de Afgoden Tempels der ISIS-aanhangers, onze mensen de weg terug naar De Tien Geboden zullen ontdekken?

    Want die kunnen al eeuwen worden samengevat in één enkel Gebod: bemin Uw Evennaaste gelijk Uzelf, om God!

    Dan zal De 7de Dag al lang van het scherm afgehaald zijn, zodat De Zevende Dag, de Zondag, terug rustdag en Dag des Heren zal zijn.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    12-10-2014, 11:32 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    11-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2049

     

    *

    2049 - IN BRUSEL DREIGEN “MANNEN” ANDERE “MANNEN” TE ONTHOOFDEN. cfr “DE SCHANDAARD”.

    *

    Niet ‘Meer Blauw op straat’, maar

    .

    Één ‘Blauwe’ desnoods met 2 on-aangelijnde viervoeters en de straatcriminaliteit daalt op slag met 100%

    *

    INLEIDING

     

    De Jihad-jongens worden in eigen land met de dag agressiever… Was te verwachten!

    Typisch de vroegere AVV-VVK-krant, hier op deze blog steevast De Schandaard geheten, U krijgt het bericht waarheidsgetrouw door, maar U mocht het feitelijk niet weten.

    Stel U even voor, dat een Vlaams Belanger ergens in Bruksèl door het Rood Licht had gefietst, dan zou U er foto’s bij gekregen hebben, + het hele verhaal over zijn familie, zijn afkomst, zijn voor- en afkeuren. Maar over gewelddadige Isalmmer-vriendjes?! Ho maar! Dat zou hun privacy schenden, discriminatie zijn, rassenhaat, het bevorderen van het wij/zij denken, het verstoren van de integratie, enz. Alles uitgesmeerd over twee bladzijden, en verlucht met veel suggestieve foto’s.

    Enfin, alles samen geteld en gedeeld door twee: de Mossel Regering (MR) die vandaag ingezworen werd, zal daar allemaal wel een mouw aan passen. Door bijvoorbeeld 50% van het in onderstaand verhaal opgeëist bedrag te subsidiëren zodat de overige 50% kan ingezameld worden in de Kerken van het Bisdom Mechelen-Brussel. Fiscaal Attest vanaf € 250,- Terwijl die praatgrage winkelier en zijn familie als ongewenste vreemdelingen het land worden uitgezet. Ha ja toch! ISIS heeft dat geld broodnodig voor de heropbouw van wat ze gisteren kapot schoten.!

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20141010_01313456

    *

    Met onthoofding bedreigd in Brussel

    Een handelaar uit Anderlecht wordt met onthoofding bedreigd indien hij geen 50.000 euro ophoest voor de Syriëstrijders. De lokale politie had al geruchten opgevangen van zulke praktijken, maar het is de eerste keer dat iemand met zijn verhaal naar buiten durft te komen. De terrorismecel van de gerechtelijke politie neemt de zaak zeer ernstig.

    Toen de 57-jarige B. zaterdag voor zijn zaak in zijn auto stapte, gooide een onbekende onverhoeds de deur aan de bestuurderszijde open. De onbekende gaf hem enkele stevige vuistslagen tegen het hoofd. ‘Gij hebt geld. Gij moet betalen’, zei de man voor hij wegreed in een klaarstaande auto.

     

    B. was zwaar toegetakeld. Zijn neus was gebroken, zijn linkeroog moest geopereerd worden. Mogelijk houdt hij er een permanent letsel aan over.

     

    Maandagavond wachtte dezelfde kerel tot B. alleen was in zijn kantoor. Toen stapte hij binnen. Deze keer stond hij te zwaaien met een mes. Zijn boodschap luidde: ‘Ik ben islamist en jij bent christen. Wij islamisten snijden ongelovigen de keel over. Dat zal ook met jou gebeuren indien je niet doet wat ik zeg. Morgen moet je mij 50.000 euro geven, in briefjes van 500. Wij hebben geld nodig voor onze broeders die in Syrië strijden. En jullie hebben geld. Ik zal het geld om 10 uur komen halen.’

    B. moest zijn woorden herhalen. De man bedreigde ook nog de vrouw en kinderen van de handelaar.

     

    UITLEIDING

     

    Ja, lees ik ergens; deze keer geen dreunende soldatenlaarzen, maar voorlopig diep weggeborgen maar vers geslepen kromzwaarden, naast goed zichtbaar, de continu opgezwollen buiken der vrouwen. Die moeten, volgens onze Potentaten Grote Verstanden, de huidige ‘vergrijzing’ opvangen. Waarbij zij gemakshalve vergeten dat al die toegestroomde nieuwelingen, ooit ook zullen vergrijzen…. Zorgen voor morgen, natuurlijk, want in rekenen zijn ze nooit erg snugger geweest.

    Verder las ik, dat wij, de vele bloggers met het hart op de juiste plaats, vooral gelezen worden door gelijkgezinden. Die het dus niet nodig zouden hebben. Besluit: om een bredere lezerskring te hebben, zouden wij ons dus moeten verenigen en de boer opgaan. Bijvoorbeeld zelf een krant of tijdschrift uitgeven. Ofwel, om meer in de mode te zijn, beginnen te ‘hacken’ om stiekem binnen te geraken bij onze tegenvoeters.

    Kijk, daar droom ik nu al jaren van. Hutje bij mutje een klein kapitaaltje verzamelen onder vrienden en uitproberen wat Dr Borms en René De Clercq 100 jaar geleden in gang hebben gezet. Maar ja, propaganda voor de eigen winkel is nooit onze sterkste kant geweest!

    Misschien dat we nu, met deze Mossel Regering (MR) waar gelijkgezinden toch achter de schermen aan de touwtjes zouden moeten trekken, een betere kans maken?

    (HiHi) Door een miljoenste deel van de vrijgekomen subsidie-pot die nu voortaan afgebouwd zou moeten worden voor de Linksen, in een ‘Forum’ te steken waar eenieder vrijelijk bij kan, Vlaanderen ter ere….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *







    11-10-2014, 18:47 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2048

     

    *

     

    *

    .

    *

    INLEIDING

     

    Met deze Blauwe Michel van de MR, zoon van de vader, wordt het dus inderdaad straks straffe toebak! Jaren geleden rookten we eerst Rode Michellel (geleerd bij den troep!), later Groene Michel (goed voor de hoest!), tot de Drakendoder ergens in de jaren ’90 van zijn marktpositie verdween. Kon ons niet meer schelen, want tegen dan waren wij al lang rook-& roestvrij.

    Ook de Mont St Michel aan de Normandische Kust was een geliefde vakantie-bestemming, eindpunt van de vele bezoekjes aan Frans Vlaanderen, doorheen al die ingeslapen dorpjes met typische Vlaamse namen. Velen met een Place de l’Eglise in het centrum, waar in veel gevallen een 2de bordje hing met daarop ‘Kerkeplatse’. Ach, waar is de tijd. En nu zitten we met de mosselen….

    De Regering Michel I moet deze voormiddag nog in Laeken in het Leugenpaleis ingezworen worden (in Naam van het Belgische Volk, als U begrijpt wat ik bedoel), en zie: de eerste weldaad voor de kleine man ligt reeds in de winkel. Jumbo mosslen! Aan dumping-prijzen nog wel!!

    Vroeger deelde de nieuwe Graaf van Vlaanderen brood uit aan de armen. Vandaag de dag zijn het mosselen, de beefsteak der armen!

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.hln.be/hln/nl/39/Lekker-Eten/article/detail/2083320/2014/10/11/Mosselen-aan-dumpprijzen.dhtml

    *

    Mosselen aan dumpprijzen

    Zeeuwse mosselen liggen vandaag aan dumpprijzen in de winkels, met kortingen tot 50 procent. Dat berichten Het Belang van Limburg en de Gazet van Antwerpen. Volgens Jos Van Damme, voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Mosselkwekers, hebben de dumpprijzen alles te maken met het zeer slechte mosselseizoen.

    "Het mosselseizoen is dit jaar uitzonderlijk laat op gang gekomen", zegt Van Damme. "Toen het seizoen deze zomer startte, waren er zo goed als geen Jumbo's en zaten we enkel met kleinere mosselen."

    Door die late groei zijn de dikke Jumbo-mosselen pas sinds enkele weken beschikbaar. "Probleem is dat de mensen graag in de zomer mosselen eten, waardoor er vandaag amper nog vraag is naar die dikke Jumbo's. Door het grote aanbod aan Jumbo's dat er nu nog is, gaan de prijzen dus automatisch zakken."

     

    UITLEIDING

     

    Hier in Centraal Italië zijn mosselen echter een lekkernij waarvan zelfs de geur aan onze neus voorbijgaat. De naam alleen al: ‘Cosse’… Spreek uit ‘Kozze’…..

    Voor iemand die landt of opstijgt in Rome op    Fiumincino (*) echter, is er een zeer goed adresje, in het ‘Centro Storico’, het Centrum helemaal tegen de pier waar vissers uit-en in varen. U smult er meer dan voortreffelijk op het romantisch terras, zonoverschaduwd ’s zomers, en lekker verwarmd ’s winters. En dat ’s jaars rond tegen dumping-prijzen. De naam ‘La Luna del Porto’ vergeet U daarna nooit meer. De kans is zelfs zeer groot, dat U voor de rest van Uw leven nooit nog wilt terugvliegen naar Coburg-land met zijn Jumbo-mosselen.

    O ja, dat ‘trouw zweren aan de Koning en aan de wetten van het Belgisch Volk’: is dat geen meineed voor BDWërs tegenover Art 1 van hun Statuten? Trouwens, dat ‘Belgische Volk’: wie zijn dat? Toch niet de dappersten aller Galliërs waarover Julius Cesar het had?

    Maar allez, ’t is voor de eerste, en misschien wel voor de laatste keer dat wij als Vlamingen door dat vuur moeten.

    *

    (*) Fiumincino is, vrij vertaald, de naam van het plaatsje waar de ‘Fiume’ (de rivier) in de Middellandse Zee uitmondt. En ‘cino’ is daarvan het verkleinwoord. Dus: Fiumincino is het ‘Pruts-riviertje’… Maar vergis U niet, de andere vlieghaven van Rome (Ciampino, waar RyanAir landt)) is het militair vliegveld en dat der VIPS, en is maar 1/10de van Fiuminccino, het grote internationaal vliegveld.

    Niet vergeten: La Luna del Porto!!!!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    11-10-2014, 11:51 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2047

    ***

    Zaterdag 11 oktober

    Zon 7u59-18u59

    H Gummarus (Sint-Gommaar)

    *

     

     

    *

     

    *

    INLEIDING

     

    Och, over dat rampvliegtuig met 232 inzittenden aan boord dat neergehaald werd in Oost Oekraïne valt eigenlijk weinig na te kletsen. Buiten de vaststelling, dat het in brokstukken nar beneden kwam. De rest zijn een paar losse notities in een geheim CIA-dossier ergens in de Washing Tobbe. Misschien zelf in een goed afgesloten lade van Mister President himself.

    Wat wilt U. Het is zelf nog geheimer dan de geheime goudvoorraden in Fort Knox die in de nasleep van WO II uit Europa naar daar zijn weg gesleept. Dat goud is ondertussen grotendeels verdampt. Op goud noch op geld staan er immers namen. God weet waar naartoe die dampen zijkn, en zelfs Die kan niet volgen. Net zo min als Die in Zijn alwetendheid, niet mag weten wat er met MH17 juist is gebeurd. Simpel toch: het is gewoon gevolg van de oorzaak!

    Als de Almachtige die alles ziet en alles hoort, al niets mag weten, hoe zou een simpele Hollander dat dan willen weten?! Wanneer gaan ze daar nu eens leren, dat Staatsbelang boven persoonlijk belang gaat!

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.elsevier.nl/Nederland/achtergrond/2014/10/Nederlandse-staat-moet-zich-verantwoorden-voor-vlucht-MH17-1618495W/?cmpid=NLC|elsevier_dagelijks|2014-10-10|Nederlandse_staat_moet_zich_verantwoorden_voor_vlucht_MH17

    *

    Nederlandse Staat moet zich verantwoorden voor vlucht MH17

    *

    Het zijn niet alleen Tweede Kamerleden, journalisten en kritische burgers die vraagtekens zetten bij de manier waarop de Nederlandse overheid handelt in de nasleep van de ramp met vlucht MH17. Ook onder nabestaanden groeit de frustratie. Een deel stapt zelfs naar de rechter.

     

    Over de waardige manier waarop de meeste Nederlandse slachtoffers van vlucht MH17 naar hun geboortegrond werden gebracht, kreeg de Nederlandse overheid terecht veel lof. Ook het Nederlands Forensisch Instituut, dat overuren draait om ieder slachtoffer zijn of haar naam terug te geven, wordt alom geprezen.

    Zorgen

     

    Maar bijna drie maanden nadat Malaysia Airlines vlucht MH17 voorgoed van de radar verdween, liggen er vermoedelijk nog altijd menselijke resten en persoonlijke spullen in de crashzone. Om niet te spreken van de brokstukken die een cruciale rol spelen in de schuldvraag. Het staat vrijwel vast dat het toestel uit de lucht is geschoten, maar door wie is nog volstrekt onduidelijk.

     

    Onder verschillende Kamerleden, journalisten en kritische burgers bestaan al langer zorgen over de Nederlandse aanpak die zich hoofdzakelijk op Oekraïne als onderhandelingspartner lijkt te richten. Maar ook de directe nabestaanden, die zich tot nu begrijpelijkerwijs relatief stil hielden, raken steeds meer gefrustreerd.

    *

    UITLEIDING

     

    Als een gauwdief fluitend wegwandelt van ‘de plaats delict’, staat er ‘s andeerndaags toch ook in de gazetten, dat het ‘een man was’, waarschijnlijk van het mannelijk geslacht, voortvluchtig, maar opgespoord door de Politie. Dan weet iedereen toch meteen dat dit de code-taal is voor het klassieke kut-Marokkaantje waarover Yves Desmet de Verschrikkelijke het ooit had?!

    Als het Nederlands kabinet zwijgt, is die stilte even veelzeggend als de publieke biecht van de medeplichtige. Neen, Rutte zelf heeft niet gemoord, maar hij heeft helpen de lijken te verbergen. En dat is, in mensentaal, schuldige medeplichtigheid. Met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid van voorbedachtheid. Daarnaast vindt die Rutte de uitlatingen van de Heer Wilders over her teveel aan Marokkanen gewoon verwerpelijk.

    Of zou de ‘in beschuldigingstelling’ maanden na de feiten tegen Wilders voornoemd, hier de bliksemafleider durven zijn? Zoals iedereen weet: zoek wie er belang heeft bij een misdrijf, en ge vindt de dader….. Toegegeven: de Linx georiënteerden hebben wel zeer vlug de truuks van de Koran over het voorliegen, overgenomen.

    Voor de nabestaanden, vooral die ene troost: die 232 sukkelaars zullen op 10 Km hoogte niet lang geleden hebben….. Komt daarbij dat ze allemaal op een waardige manier zijn thuisgekomen, en dat ze allemaal een mooie begrafenis hebben gekregen….

    Om de oorlogszoekers in de achtertuin van de Rus levend te roosteren, moet er evenwel nog even gewacht worden. Gods molen maalt langzaam.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    11-10-2014, 10:46 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    10-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2046

    *

    *

    .

    *

    De toelating vragen aan de Islammers onder ons? Had daar niet moeten staan aan de Islammers boven ons? Dat is de vraag die ons moet bezig houden, want het punt van over-oververzadiging is al lang voorbij en dus gaan de Islammers ervan uit, dat zij stilzwijgend de Macht hebben veroverd en dat het stilaan tijd wordt, dat hun sharia boven onze eigen wetgeving komt te staan.

    Oei, in die vraagstelling schuilen er diverse addertjes onder het gras… Misschien zijn deze wel zwaar racistisch! Met addertjes weet men maar nooit!

    Enfin, in de bijdrage hieronder gaat het over ‘To be or not to be’, over ‘Dear Old England’ dus, en niet om ons. Nu zowel Di Jeanetto als Meneerke Peeters de mist zijn ingestuurd, lees van de Macht zijn verdreven, kunnen we rekenen op de Wonderboys van morgen.

    Wedden dat voortaan niet wij, maar de Kontvereffers in casu de Koppensnellers van morgen, in de watten zullen gelegd worden? Met een beetje geluk worden we na onze dood zelfs gratis en voor niets ge-biocremeerd.

    Want zeg nu zelf: er moet eindelijk toch iets gedaan worden aan het file-leed op onze wegen! Blok rijden is geen oplossing. Het geniale ligt in de manier van voortbewegen zoals in de Prachtlanden. Zou helpen even goed om de snelheid te matigen als voor een vlotte doorstroming, om ook hier de primitieve woestijn-cultuur van stal te halen. Dat is zowel letterlijk als figuurlijk te verstaan. Weg met de ontploffinsmotor. Ieder gezin schaft zich een stak kamelen aan en tracht zich te voorzien van de nodige rijbewijzen. Alleen leden van de Regering zal het toegelaten zijn zich te verplaatsen met een dromedaris, d.i. een kameel met 2 bulten die toelaten vaster in het zadel te zitten want geschraagd voor- en achteraan.

    Wie ruiters op zebra’s in de achteruitspiegel krijgt, weet dat hij/zij een overtreding heeft begaan. Of geen gordel aan heeft. Of aan het GSM-men was.

    Enfin, dat is zowat een handgreep veranderingen die ons met reuzenschreden vooruit achteruit zullen helpen.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

     

    Britse vicepremier: Als we “de Britse waarden” op scholen onderwijzen dan kan dat moslims beledigen

    *

    De Britten blijven me verbazen.

    Nick Clegg heeft de vrees geuit dat vanwege de plannen van de regering om “de Britse waarden” op scholen te bevorderen, gematigde moslims zich zouden kunnen vervreemden. De vicepremier heeft naar de Moslimraad van Groot-Brittannië geschreven, in een poging om die gerust te stellen over de maatregel die volgde op beschuldigingen dat op sommige scholen in Birmingham een “islamitische agenda” werd geïntroduceerd.

    De heer Clegg is bang dat sommige moslims beledigd zullen zijn, omdat hun godsdienst vaak wordt uitgesloten als ministers praten over “Britse waarden”. Hij is van mening dat David Cameron en Michael Gove, de minister van Onderwijs, ongewild de woede van de leiders van de moslimgemeenschap kunnen opwekken die de regering nodig heeft om extremisme aan te pakken en tevens islamofobie zouden kunnen aanwakkeren onder het Britse publiek.

    *

    UITLEIDING

     

    In het woestjn-verkeer van elke dag is zelfs geen dodehoek-spiegel meer nodig en fietsers nemen voortaan best een ezel als vervoermiddel met reflecterende strips aan hun poten. Op deze manier kunnen de kwetsbare weggebruikers zich zelfs slapende in het verkeer begeven. Als ze maar niet vergeen hun gordel om te doen!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    10-10-2014, 18:34 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2045

     

    *

     

    *

    Hilary Clinton in 2016

    .

    De Heinz Tomatenketchup-freule…

    *

     

    INLEIDING

     

    Die Monica Lewinsky was, als U het mij vraagt, toch 5 Euro meer waard. Goed voorzien van poten en oren – een lust voor het oog. Wat die Hilary nu juist niet is. Remember? En toch, hij zwoet het bij de Levende God, had haar husband never seks with that woman. En Hoge Linxe Potentaten komen met leugens zo grot als een kerk, altijd goed weg. Zie SS uit H, bijgenaamd De Hoerenloper. Ook zo Slinks als die groot was! Dit terzijde, want deze bijdrage gaat over ISIS en de Amerikaanse $ die daar plots schijnt te zijn evazllen - vanwege al die wreedheden in het Midden Oosten.

    Mozart ligt zich nu waarschijnlijk te wentelen onder zijn steen en bijt hij zijn knokels stuk uit spijt ooit ‘De Toverfluit’ te hebben getoondicht over ISIS & Osirus die hij opriep uit de Onderwereld.. Nu is het zo ver. ISIS is daar terug!

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    O ISIS & OSIRIS

    *

    Onthoofdingen van onschuldige mensen zijn onuitsprekelijke handelingen als gevolg van de barbaarse wreedheid van de islamitische “heilige oorlog” tegen het Westen – tegen ons. Maar ondanks de bedoelingen van de daders hebben ze een onverwacht nut gehad. Hun gruwelijke beelden zijn de woonkamer en het bewustzijn van de gewone Amerikanen binnen gekomen en maakte ze wakker.

     

    De barbaarsheid van de islamitische beweging om de wereldheerschappij is eigenlijk al tientallen jaren evident: in de zelfmoordaanslag op de marine in Libanon in 1982, bij de aanslag op het World Trade Center in 1993, in de zelfmoordaanslagen op Joden – mannen, vrouwen en kinderen – tijdens de tweede Palestijnse intifada in 2000, bij de aanslagen van 9/11 op het World Trade Center en het Pentagon in 2001 en in de onthoofdingen gepleegd in Irak door Al-Qaida’s Abu al-Zarqawi en de salafistische groep die bekend stond als Ansar al-Islam tijdens de oorlog in Irak.

     

    Helaas is het antwoord op deze wreedheden van de kant van de Democratische Partij en de liberale elites geweest om iedereen te veroordelen en te marginaliseren die ze barbaars noemde. In hun ogen is het racistisch om het woord “barbarij” te gebruiken om de handelingen van deze mensen uit de Derde Wereld te beschrijven. Om het met de islam te associëren en met de “islamisten” was “islamofobie”. Ook president Obama zit hierin nog steeds gevangen; het met zoveel woorden ontkennen dat de Islamitische Staat islamitisch is. Het feit dat Amerika’s commander-in-chief zo’n natuurlijk debiele verklaring aflegt over de vijand van zijn land in oorlogstijd weerspiegelt hoe diep de ideologie van de bescherming van de “islamisten” (en het in gevaar brengen van de onschuldigen) is gezonken. Zelfs Obama’s voorganger George W. Bush kon zichzelf er niet toe brengen om de vijand als islamitisch te beschrijven. De “War on Terror” als een beschrijvende term was een manier van afkappen van het feit dat de wreedheid niet werd ingegeven door nihilisme, maar door islamitisch geloof. De Obama-democraten zijn nog verder in de ontkenning gegaan, het elimineren van “War on Terror” uit de woordenschat van de overheid en dit te vervangen door “buitenlandse onvoorziene operaties”.

    En toen kwam ISIS. De gruwelijke beelden van de onthoofdingen, de meldingen van de massaslachtingen en de bedreigingen voor het Amerikaanse vaderland hebben bereikt wat ons kleine contingent van belegerde conservatieven nooit zelf zou hebben kunnen bereiken. Zij brachten beelden van deze islamitische fanatici en barbaren in de woonkamers van het Amerikaanse publiek en plotseling begon de aanvaardbare taal voor het beschrijven de vijand te veranderen. “Wilden” en “barbaren” begon door moderatoren van het avondnieuws en door commentatoren gebruikt te worden, die voordien nooit zouden hebben gedroomd van het oversteken van die lijn uit angst voor het beledigen van de politiek correcte mensen.

    Vrijwel elke grote islamitische organisatie in Amerika is een arm van de Moslimbroederschap en de bron van de islamitische terreur. Huma Abedin, die adjunct-stafchef voor de minister van Buitenlandse Zaken, Hillary Clinton, was (en nog steeds Clinton’s vertrouweling en belangrijkste assistent is), komt uit een familie van leiders van de Moslimbroederschap. Toch zijn wetgevers die de macht hebben om deze zaken te onderzoeken nog steeds te geïntimideerd om deze zelfs naar voren te brengen. Vertegenwoordiger Michele Bachmann, die dit deed, werd gehekeld als een raciste en niet alleen door links, maar ook door John Boehner en John McCain.

     

    Taal is een wapen in de strijd tegen de bedreiging waar we voor staan. We kunnen een oorlog niet effectief vechten als we de vijand niet kunnen benoemen of zijn methoden beschrijven of zijn invloed op ons eigen beleid onderzoeken. Met de Islamitische Staat is een kans voor het gezond verstand gecreëerd en dat realisme de overhand krijgt. De tragedie is dat het afslachten van honderdduizenden moslims en christenen in het Midden-Oosten en de voortdurende vernietiging van de katholieke aanwezigheid in Irak de mensen wakker heeft gemaakt. En helaas is de president is nog steeds in slaap, of minder liefdevol; staat hij vijandig tegenover de Amerikaanse doeleinden, is vijandig tegenover de militairen die ons verdedigen en identificeert zich meer met de islamitische wereld die deze krachten heeft voortgebracht die ons willen vernietigen, dan met het land dat hij heeft gezworen te verdedigen.

    Bron:
    www.nationalreview.com
    Auteur: David Horowitz

    Vertaald uit het Engels door:
    Vederso
    (voor www.ejbron.wordpress.com)

     

     

    UITLEIDING

     

    Amerika is, net als ‘My Bony’, waarover we zingen, ook ‘over the ocean’. Maar ’t lukt als we verder gan met ‘Bring back, brind back, o bring back my Bony to me’…

    Natuurlijk kunnen we, aan deze kant van het Grote Water, maar hopen. Meer niet. Hopen dat het bij de Verkiezingen van 2016 iemand als Sarah Palin President wordt, en niet die Clinton-Teef die haar leven veil heeft voor Mohammed en diens aanhangers.

    Bovenstaand artikel of bedenkingen in dezelfde zin, zult U niet vinden in een van de Staatskranten die Coburg-land rijk is. Misschien wel als het met die ISIS nog erger wordt en de ‘inlandse’ Jihadisten eindelijk hun maskers afgooien. Zodat er werkelijk bloed drupt van tussen iedere bladzijde van die gazetten.

    Wat echter wel te vrezen valt, is dat de Islammerij zich zo maar niet zal gewonnen geven. Vandaar de bedenking die hier reeds jaren te lezen valt: als we iets doen, laten we het dan grondig doen. Vijf minuten politieke moed en we spreken er niet meer over. We geven terug aan de woestijn, wat aan de woestijn toebehoort. Kamelen en dromedarissen inbegrepen. Buiten hier en daar een tam exemplaar, die bewaard wordt in onze dierentuinen. Achter tralies. Zo zal bewaarheid worden, wat in oude Profetieën geboekstaafd staat, namelijk dat daar zelfs geen ongedierte meer kan in leven blijven.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    10-10-2014, 11:25 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2044

    ***

    Vrijdag 10 oktober

    Zon 7u57-19u01

    H Franciscus Borgia

    *

     

     

    *

    Nog beter (veiliger) zou geweest zijn

    .

    WEG! WEG! WEG!

    *

    INLEIDING

     

    … waarbij ik vooral de bedreiging in gedachten heb die uitgaat van een versperde straat, gevuld zo ver het oog reikt, met geknielde gestalten in nachtkledij, kont omhoog, verstand tegen de grond. De politie treedt niet op, de Potentaten Grote Verstanden zijn in hun nopjes. Na het Nationaal Socialisme wordt er immers (tegen beter weten in) druk gewerkt aan het Internationaal Socialisme. Dat was het duidelijkst te zien in de Ledenvergadering van de o zo Christelijke Volkspartij die het, samen met de Marxisten, niet kan hebben van de Macht te zijn verdreven. Het tij, ook in Vlaanderen, is gekeerd!

    Net als in vorige eeuwen, zou het best kunnen, dat aan de opmars van de Islammerij nu een einde in zicht is…

    Even in herinnering brengen, dat Constantinopel, de Stad van Constantijn de Grote (280-337), ooit de Hoofdstad is geweest van het Oost Romeinse Christelijk Rijk. Hij was de laatste heidense Romeinse Keizer, die het Christendom omhelsde..Irt 1453, d.i. na meer dan 1100 jaar, is dat ondertussen al honderden jaren Istanbul geworden, en wie daar nu nog Christen is (of een niet-Moslim), leeft best ondergedoken. Het andere deel van de Christelijke Wereld, het West Romeinse Rijk, Hoofdstad Rome, is de volgende op het verlanglijstje van de Islammers. ’t Is maar dat U dat liefst niet vergeet…. Islammers kunnen namelijk niet slapen, zolang alles rond hen niet        tot chaos is herleid om daarna op de puinen hun eigen woestijn-gewoonten te installeren.

    *

    Geert Wilders is dus nog in perspectief veel te breed geweest tegenover deze indringers. Want het zijn indringers, hoe zeer het ons anders wordt opgedrongen. Zelfs WEG. WEG. WEG. heeft niets te zien met ras, discriminatie of afkomst. Het is gewoon de uitdrukking van ‘We moeten jullie niet’. Dit als tegenreactie omdat als het er op aankomt, zij in de grond ook niets van ons moeten hebben…. Wat bewezen is overal waar Islammers samenleven met “Ongelovige Honden’. Zodra ze voldoende in aantal zijn, gaan ze trouwens altijd over tot het zich toe-eigenen van andermans goed. Hun ‘Heilige Koran’ gaat over niets anders dan dat en over vrouwen. Terwijl de betrokkenen gastvolkeren mogen blij zijn geen koppeke kleiner te zijn gemaakt.

    Tja, en als voor zoiets uitkomen nu toevallig niet de keuze is van de hedendaagse Potentaten Grote Verstanden, dan zitten die met een levensgroot probleem. Ofwel telt ook deze afwijzende volkswil, evengoed als alle andere, wat normaal zou zijn in een democratie, ofwel moeten ze hun ware aard tonen. En dus overgaan tot het inrichten van strafkampen voor weder opvoeding. Voorbehoud gemaakt natuurlijk of dit al-dan-niet een instructie van de Verenigde Naties zou kunnen zijn. Want die staat of valt met de optimalisatie van de immigratie. Strafkampen beginnen altijd met in verdenking stellingen….en het eindigt in Goelags of ‘Kampen des Doods’.

    *

    Wat er ook van zij: voor de PVV is dit de lakmoesproef. Er op of er onder!

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

     

    OM keert terug naar Janmaat tijden: politieke rechtspraak.

    9 oktober 2014 Joost Niemöller

    *

    In de jaren tachtig en negentig van de vorige eeuw voerde het OM een activistisch beleid ten aanzien van het Kamerlid Hans Janmaat. Iedere keer als Janmaat iets zei over ‘minderheden’ (een term die je zelden meer hoort, maar ja, er is ook niet echt sprake meer van minderheden) maakte het OM een aantekening en als er genoeg aantekeningen waren verzameld werd gepoogd om een mega-strafzaak tegen Janmaat te beginnen. Liefst voor de verkiezingen, zoals ze zelf later ronduit toegaven. Janmaat en de Centrumbeweging raakten in zo’n driehonderd zaken verzeild. In bijna alle gevallen kwam het tenslotte niet tot een veroordeling. (Vaak werden de zaken tot in hoger beroep doorgevoerd.) Maar uiteindelijk, in de tweede helft van de jaren negentig wist het OM dan toch nog te scoren door Janmaat veroordeeld te krijgen toen hij opriep de multiculturele samenleving af te schaffen.

     

    Momenteel werk ik aan een boek over Janmaat. Daarbij las ik ook alle rechtbankverslagen. Het was verbijsterend. Janmaat kreeg geen enkele ruimte voor vrije meningsuiting, en het OM wilde hem vooral vervolgen op wat Janmaat dacht, of dus geacht werd te denken, nog niet eens op wat hij zei. Zo ook bij die uitspraak over het afschaffen van de multiculturele samenleving.

     

    En nu heeft vandaag het OM laat weten Wilders te willen gaan verhoren als verdachte.

     

    Het OM:

     

       “Wilders zal worden verhoord over zijn uitlatingen over Marokkanen op 12 en 19 maart 2014 in Den Haag, naar aanleiding waarvan ruim 6400 aangiften zijn binnengekomen. Hij wordt verdacht van belediging van een groep mensen op grond van ras en aanzetten tot discriminatie en haat.”

     

    Ik verwachtte al dat dit zou gaan gebeuren. Dat schreef ik al in een eerder blog. Met zijn uitspraak over ‘Minder Marokkanen’ begaf Wilders zich in het gebied dat het OM kan aanmerken als ‘racisme.’ En tot het ‘aanzetten van haat’. Precies de richting waarin het OM het nu zoekt.

     

    Het is volstrekt duidelijk dat Wilders de uitspraken deed in het kader van een discussie over het criminele gedrag van Marokkaanse jongeren. Maar het OM kan die uitspraken loskoppelen van de context en zo aansturen op vervolging. Dat is een kwestie van interpretatie en dus van politiek.

     

    Als het tot een rechtszaak komt, dan is dit dus een politieke rechtszaak. Net zoals die rechtszaken tegen Janmaat politieke rechtszaken waren.

    En dat zouden we toch niet moeten willen in dit land, toch?

    *

    UITLEIDING

     

    Om het met de woorden van de Overzeese Zwarte Ongelukskater te zeggen: laat er geen twijfel over bestaan: Europa onder of boven: om zowel in Holland als bij ons de criminaliteit tot (bij manier van spreken) voor-oorlogse cijfers terug te dringen, moet paal en perk gesteld worden aan het aantal individuen dat het meest in aanmerking komt. Want vergeet niet: de armoede zal straks overal toeslaan, ook bij het eigen volk.

    Dat is een wetmatigheid waar zelfs de Eurocraten nu al niet onderuit kunnen, maar dat nog niet willen toegeven. Ze zijn namelijk verblind door het creëren van een nieuw ras, noch mossel noch vis-mens in alle kleuren van de regenboog. Als die lmaar goed in ’t gareel lopen!

    De PVV, net als het Vlaams Belang, is er alleen, zoals altijd, te vroeg mee om aan de alarmbel te trekken. Eerst moeten onze landen in vuur en vlam recht naar de ondergang geleid worden, vooraleer dat soort Overheid schuld zal durven bekennen.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    10-10-2014, 08:27 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    09-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2043

     

    *

     

    *

    Na het Ja-woord

    .

    Samen in dezelfde schuit….

    *

     

    INLEIDING

     

    Bart Maddeens, ’n slimme perfesser in slimme zaken, weet het zeker: hij weet niets en slaat er zelfs niet eens naar.

    Is ook niet eens nodig. Al blijft deze ‘Regering’ ook maar één enkele dag in functie, ze is een nooit geziene revolutie voor dit Coburger-land. Omdat de Vlaams Nationalisten de weg naar de Macht hebben gevonden, terwijl de arrogante profiteurs er uit liggen. Natuurlijk is dat niet van de eerste keer volmaakt en natuurlijk zijn de verliezers razend. Vandaar dat er gen stokken, maar hele takkenbossen in de wielen zullen gestoken worden.

    Broodje-kaas of broodje Jambon? De tijd zal ’t uitwijzen. Maar de uitgevoerde stap is er een in de goede richting en hij staat niet in de weg voor wat nog moet volgen. En voor de rest: “Que sera, sera”!

    Niet de syndicaten maar de werkers, hand in hand met de Vlaamse Beweging, staan garant voor een goede reis. Toen Colombus met de ‘Santa Maria’ uitvoer was dat ook een gok. Maar ondertussen weten we dat vanaf dat ogenblik de wereld veranderde. Wat meer is: Colombus had geen kettinghond mee om toe te zien. BDW heeft die wel, in de vorm van de hete adem in zijn nek van Het Vlaams Belang. “Wat zijn moet, dat zal zo zijn”!

    Misschien dat de Perfesser er ook zo over denkt, maar het niet mag/durft zeggen. Alleszins niet in de kolommen van de Staatszender, betaald met Vlaams geld.

    MIDDENSTRUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/opinieblog/opinie/141008-opinie-bartmaddens-nva-standard

    *

    Het plan van Bart De Wever (?) - Bart Maddens

     

    Op een stoutmoedige wijze stort deze coalitie zich in een halsbrekend avontuur : het verkennen van de absolute terra incognita van de Belgische politiek. Nog nooit eerder werd er een federale regering gevormd die zo extreem asymmetrisch is, die slechts één vierde van de Franstalige kiezers vertegenwoordigt, die diametraal tegenover de Franstalige en Waalse regeringen staat, een coalitie waarvan niet de grootste maar wel de (in stemmen) kleinste partij de premier levert,…

     

    En zo kunnen we nog eindeloos doorgaan met het opsommen van alle unieke eigenschappen van deze ongeziene coalitie. Dit wordt echt een mega-sprong in het onbekende. En dat maakt het juist zo spannend. Maar ook onvoorspelbaar. In werkelijkheid tasten we allemaal in het duister over wat we de komende jaren mogen verwachten. Dat verklaart ook waarom er de voorbije maanden zoveel tegenstrijdige analyses waren.

    Sterker België?

     

    Volgens sommigen zal het federale België hier versterkt uitkomen. Het Belgische federalisme is eindelijk volwassen geworden. Er wordt op federaal niveau een samenhangende coalitie gevormd op basis van de links-rechts-tegenstelling, zonder rekening te houden met de communautaire breuklijn. Maar volgens anderen zal deze coalitie het federale systeem juist ontwrichten. Er is geen enkele partij die een brugfunctie kan vervullen tussen de federale regering enerzijds en de Waalse en Franstalige regeringen anderzijds. We krijgen vijf jaar vechtfederalisme. En nadien ligt de weg naar het confederalisme breed open.

     

    Volgens sommigen breekt deze regering zo radicaal met de sociale consensus in België dat een harde botsing met de vakbonden, tot straatgeweld toe, onvermijdelijk zal zijn. Volgens anderen blijft deze regering netjes binnen de krijtlijnen van die consensus, en zijn de voorgestelde hervormingen al bij al vrij incrementeel. Op een paar symbooldossiers na had een regeerakkoord Di Rupo II niet zo gek veel verschild van wat nu voorligt, hoor je zeggen.

    Hoera, de vakbonden zijn kwaad

     

    Die kakafonie van meningen maakt het voor de partijen gemakkelijker om het regeerakkoord morgen goedgekeurd te krijgen op hun congressen. De partijbonzen pikken er de analyses uit die het best in hun kraam passen. Deze coalitie is zo een groot vraagteken dat iedereen er naar hartenlust de eigen wensdromen op kan projecteren.

     

    Dat geldt misschien nog het meest van al voor de N-VA-leden. De liberale N-VA-ers stellen met vreugde vast dat vakbonden en socialisten alle duivels ontbinden. Dan moet het wel een goed regeerakkoord zijn, dat in de diepte hervormt. In elk geval zullen de N-VA en de vakbonden de komende jaren elkaars beste vijanden zijn. Hoe harder de vakbonden van leer trekken tegen het regeerakkoord, hoe geloofwaardiger de framing dat deze regering ‘systemisch’ hervormt en het PS-model vervangt door het N-VA-model.

     

    Maar wat kopen de Vlaams-nationalistische N-VA-ers daarmee ? Heeft VOKA gewonnen van de Vlaamse Beweging, zoals Yves Desmet het vandaag scherp formuleert in De Morgen? Misschien wel. Maar vreemd genoeg zal dit het enthousiasme van de Vlaams-nationalisten in de Lotto-arena niet temperen. Overigens dezelfde Lotto-arena waar diezelfde Vlaams-nationalisten (De Wever inbegrepen) elk jaar opkomen voor een onafhankelijk Vlaanderen tijdens het Vlaams Nationaal Zangfeest.

    Het Plan

     

    Maar ook die radicale flaminganten vinden ruimschoots hun gading in de kakafonie van commentaren. De waarschuwingen vanuit Belgischgezinde hoek klinken hen als muziek in de oren, zoals recent nog van Francis Delpérée : “Ce gouvernement va miner les fondements de l’Etat.” (La Libre, 29 september). Zij nemen met plezier acte van de nauwelijks verholen dreigementen vanuit PS-hoek om de federale regering stokken in de wielen te steken met belangenconflicten. Voor hen is de ja-stem in de Lotto-arena het startschot voor vijf jaar van communautaire heibel (als de regering het al zo lang uithoudt), waarmee het bewijs zal zijn geleverd dat het federale België niet werkt.

     

    Wat de Vlaams-nationalisten echter vooral ja zal doen stemmen op het congres is het geloof dat er achter de N-VA-deelname aan deze regering een briljante strategie schuilgaat om het confederalisme te realiseren. Die strategie is vooralsnog grotendeels in nevelen gehuld. Want als De Wever nu al in zijn kaarten zou laten kijken, dan is deze regering een doodgeboren kind. De strategie is hoogstens bekend bij een zeer klein groepje van ingewijden rond De Wever, vermoedt men. Maar de vaste overtuiging dat zo een Plan bestaat – al was het maar in het hoofd van de voorzitter – is wellicht voldoende voor veel Vlaams-nationalisten in de N-VA om enthousiast het licht op groen te zetten voor een regering die, paradoxaal genoeg, de staatshervorming voor minstens vijf jaar in het diepvriesvak stopt.

     

    Dat de liberale en Vlaams-nationale N-VA-ers morgenvanavond eensgezind het regeerakkoord zullen goedkeuren, daar bestaat weinig twijfel over. Maar hoe zal de N-VA daarna evolueren ? Hoe zal de partij zich gedragen in de regering ? Het is vooral die vraag die voor de nodige suspense zal zorgen rond Michel I. Het is van 1991 geleden dat er nog Vlaams-nationalisten in de federale regering zaten. Maar de Volksunie-ministers waren altijd redelijk salonfähige figuren, die zich gemakkelijk konden schikken in hun Belgische rol. Zal vice-premier Jan Jambon met evenveel enthousiasme ‘leve België’ roepen als vice-premier Hugo Schiltz in 1988 ? We zijn benieuwd.

    N-VA?

     

    Intrigerender nog is de vraag hoe de partij als geheel zal evolueren. Zal de N-VA zich de komende vijf jaar ontpoppen tot een ‘verantwoordelijke’ centrum-rechtse mainstream-partij die haar Vlaams-nationale verleden geleidelijk aan achter zich laat ? Een machtsmachine die het Belgische staatsapparaat vooral wil bezetten eerder dan het af te bouwen? Of zal de N-VA het staatsschip meer dan ooit richting confederalisme sturen, nu de partij het roer zelf in handen heeft ?

     

    Hoe dan ook, ‘Michel I’ wordt een spannende thriller met vijf jaar van politieke suspense en een volstrekt onvoorspelbare ontknoping. Alleen al daarom is het goed nieuws dat deze Star Trek-coalitie (formerly known as Kamikaze) alsnog het levenslicht ziet. Laat deze regering maar eens die onbekende oorden verkennen, waar geen enkele Belgische politicus zich tot nu toe heeft gewaagd. Vooruit dan maar, ‘Beam them up, Scotty’.

     

     

     

    UITLEIDING

     

    O Maar die arrogante klootzakken die nu in het zand bijten, zullen wel weer op hun pootjes vallen. Alhoewel zelfs dan blijven het klootjes met pootjes. Ergens moeten zij zich toch realiseren, dat er een einde is gekomen aan de ‘consensusdemocratie’ waar de minderheid baas speelt over de meerderheid.

    Neen, het is zoals de H. Augustinus, Kerkleraar, het uitdrukte: ‘Mest en is geen heiligheid, maar ’t is de ziel der landbouw’. Zo ook is BDW geen heiligheid, maar hij is de ziel der groiete….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *








    09-10-2014, 11:27 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2042

     

    ***

    Donderdag 9 oktober

    Zon 7u55-19u03

    H Dionysius

    Sint-Denijs met water  deugt niet voor de petater

     

    *

     

    *

    De EU Verenigde Nazies na de Wittebroodweken

    .

    De accordeonspeler, net van het dak af gekomen…

    *

     

    INLEIDING

     

    Terwijl men in Bruxellabad als eksters vecht voor de vetste brokjes in de Regering Michel-de-Gezalfde, de Zwarte Ongelukskater wanhopig probeert zijn vel te redden in de USA, door Turkije te pitsen om mee te vechten, terwijl ook allerlei vreemde ziekten dreigen de bevolking van Donker Afrika uit te roeien vòòr de Islam dat kan doen, zwelt een wereldcrisis aan die niemand nog zal kunnen bedaren. Buiten Rusland en China, misschien. Gesteld dat die slimmer zijn dan Europa, en hun grenzen hermetisch dicht houden….

    Dat het Romeinse Rijk ooit ten onder is gegaan door de aanvoer van vreemde volkeren, is alleen een klein detail in het geheel van de Geschiedenis.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Econoom/investeringsbankier: Dollar gaat instorten, chaos en oorlog volgt

    *

    Echte inflatie véél hoger dan officiële cijfers – ‘Enkel landen en personen die nu voorzorgsmaatregelen treffen, zullen de komende maalstroom overleven’

    De Amerikaanse econoom annex investeringsbankier James Richards ziet duidelijke signalen dat de dollar gaat instorten. De gevolgen zullen naar alle waarschijnlijkheid dramatisch zijn en wereldwijde chaos en oorlog veroorzaken. Mensen en landen kunnen zich er nog wel op voorbereiden, maar die tijd begint snel op te raken.

    Weinig mensen weten nog dat de dollar al in 1978 bijna aan zijn einde kwam. Buitenlandse investeerders hadden het vertrouwen in de wereld reservemunt verloren, waardoor deze tussen 1977 en 1981 de helft van zijn koopkracht verloor. De inflatie bedroeg in deze tijd meer dan 50%.

    In dezelfde periode werd goud maar liefst 500% meer waard. President Richard Nixon was in 1971 begonnen met het gecontroleerd loskoppelen van de dollar van de goudstandaard, maar onder ramppresident Jimmy Carter verloor Amerika de controle over dit snelle ontwaardingsproces.

     

    Reagan redde de dollar

     

    Amerikaanse burgers die in 1971 in het buitenland waren, merkten plotseling dat hotels, restaurants en handelaren niet langer de dollar wilden accepteerden nu de munt was losgekoppeld van goudkoers. 10 jaar later waren het FED-topman Paul Volcker en de zojuist gekozen president Ronald Reagan die de dollar wisten te redden. Om de inflatie te beteugelen en de dollar weer aantrekkelijk te maken verhoogde Volcker de rente naar 19% (!).

     

    Reagan verlaagde de belastingen en bouwde de regeldruk af, waardoor Amerika weer aantrekkelijk werd voor buitenlandse investeringen. Gevolg: de inflatie daalde van 13,5% in 1980 naar 1,9% in 1986, en de goudprijs daalde tussen 1980 en 1985 met 60%. De dollar was gered – maar het was kantje boord.

     

    Overeenkomsten met 1978

    Volgens Richards vertoont de situatie nu veel overeenkomsten met 1978. In juli 2011 daalde de dollar zelfs tot 4% onder het laagste paniekniveau van 33 jaar eerder. Goud steeg naar een absoluut record van $ 1900, een verdubbeling ten opzichte van 2006, twee jaar voor het begin van nog altijd aanhoudende nieuwe Depressie.

     

    Er is één belangrijk verschil: inflatie, of liever gezegd het officiële ontbreken daarvan, althans in de VS en Europa. In sommige maanden is zelfs deflatie vastgesteld. China, Brazilië en Arabische landen kenden wél inflatie, en kregen daardoor te maken met forse binnenlandse onrust.

     

    Echte inflatie veel hoger

     

    Bij een nadere beschouwing blijken de inflatiecijfers in zowel Amerika als Europa op kunstmatige en misleidende wijze tot stand te komen. De ‘boodschappentas’ wordt door allerlei trucjes zo gemanipuleerd, dat goederen zoals elektronica net zo zwaar wegen als bijvoorbeeld voedsel en brandstof. Via de oude rekenmethode, die wel rekening houdt met de mate waarin burgers bepaalde goederen nodig hebben, bedraagt de inflatie eerder 9% in plaats van de officiële 2%.

     

    Critici verbazen zich echter over het uitblijven van (hyper)inflatie, ondanks het feit dat de Centrale Banken vrijwel onbeperkt geld bijdrukken. Sinds 2008 verhoogde de FED de geldhoeveelheid met ongeveer 400%. Hoe kan het dan dat er nauwelijks inflatie optreedt?

    Hier worden twee verklaringen voor gegeven: de eerste is dat al dat nieuwe geld niet ten gunste komt van de economie, maar opgepot wordt bij de banken. De tweede is dat de inflatie met kunstmatige ingrepen wordt uitgesteld, maar op zeker moment keihard zal toeslaan.

     

    Belastingbetaler zal opnieuw banken moeten redden

     

    Richards stelt dat het slechts een kwestie van tijd is voordat de belastingbetaler opnieuw zal moeten opdraaien voor het redden van de banken, die vooral met derivaten gigantische financiële risico’s hebben genomen en zichzelf daarvoor met onvoorstelbare bonussen hebben beloond. ‘De bankiers zitten dan comfortabel in hun villa’s en op hun jachten, en zullen dan tegen de goedgelovige journalisten en gekochte politici zeggen dat ze de nieuwe instorting niet hadden kunnen zien aankomen.’

     

    Terugkeer goudstandaard

     

    Terwijl het Westen weigert om de waarheid over de onhoudbare schuldenlast en tekorten onder ogen te zien, voeren tientallen andere landen de druk op de dollar op door bijvoorbeeld grote hoeveelheden goud in te slaan. Dat betekent dat een terugkeer naar de goudstandaard steeds dichterbij komt, ook al wil het Westen dat koste wat het kost voorkomen.

     

    ‘De gevaren van een cyberaanval op de financiële markten en een financiële wereldoorlog worden door ons extreem onderschat,’ vervolgt de econoom, die tevens adviseur is van het Amerikaanse ministerie van Defensie. Een van de grote fouten van het Westen is niet van de geschiedenis te willen leren hoe imperiums zoals het Romeinse Rijk ten val kwamen. De andere grote fout is het gigantische risico van derivaten voor het financiële systeem te onderschatten.

     

    Instorting komt en is te voorzien

    ‘Het klinkt weliswaar apocalyptisch, een instorting van de dollar, maar het heeft een volkomen pragmatische betekenis,’ betoogt Richards. Deze instorting is het verlies van vertrouwen van de burgers en centrale banken in de toekomstige koopkracht van de dollar. Beleggers zullen hun dollars massaal van de hand willen doen, waardoor de rente en daardoor de inflatie abrupt zullen gaan stijgen, met kapitaalvernietiging als gevolg. Het resultaat kan deflatie (jaren ’30) of juist inflatie (jaren ’70) zijn, of beide.

     

    ‘De aanstaande instorting van de dollar en het internationale valutasysteem is geheel te voorzien,’ besluit hij. In 1914,1939 en 1971 stortte het systeem al eens eerder in elkaar. In 1914 en 1939 werd dat gevolgd door een Wereldoorlog.

    ‘De komende instorting kan daarom net als toen oorlog, goud of chaos betekenen, misschien wel alle drie. De grootste gevaren voor de dollar, die zich waarschijnlijk in de komende jaren zullen ontvouwen, zijn: financiële oorlogsvoering, deflatie, hyperinflatie en de instorting van de markten. Enkel landen en personen die nu voorzorgsmaatregelen treffen, zullen de komende maalstroom overleven.’

    Xander

    (1) Deutsche Wirtschafts Nachrichten

     

     

     

    UITLEIDING

     

    Och, de combinatie van alles wat hierboven aangehaald wordt, is werk voor specialisten terzake. Hier houden we even onze adem op, en gaan over tot de orde van de dag. We zullen wel zien, als ’t zover is, hé…

    Neemt niet weg, dat een gewaarschuwd man er twee waard is. Al ware het maar om tijdig de tekenen des tijds te onderkennen. Als het IMF straks (om tijd te winnen) een beetje morrelt aan Uw bankrekening, zeg dan niet dat U niet gewaarschuwd waart.

    Op Hollandse zenders hoor ik dat Juncker, de nieuwe Euro JU (Strurzkampf Flieger) bijlange nog niet aan zijn nieuwe patatjes is met zijn ‘volkscomissarissen’, dan slaat de schrik mij om het hart. Ruzie in de ménage is nooit een goed voorteken!

    En net als in iedere ménage, gaat de ruzie meestal om de slechte financiële situatie. Men zou kunnen stellen, dat bij de EUri Verenigde Nazies, de speleman van het dak is….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    09-10-2014, 10:59 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    08-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2041

     

    ***

    Woensdag 8 oktober

    Zon 7u54-19u06

    H Pelagia

    Sint-Pelagie, zonder hagel ziet ge haar nie

     

    *

     

    *

    .

    De wereld is een schouwtoneel

    Elk speelt zijn rol en krijgt zijn deel….

    *

     

    INLEIDING

     

    Die eeuwige roem de Rus Gorbatsjov op basis van feiten, Obama de Zwarte Moslimmer kreeg die op voorhand. Op basis van achterkamertjes-afspraken. La Merkel, de Marxiste-duikboot zag dat het goed was. Ze verzamelde de grootste Grote Verstanden van Europa rond zich in het clubje van de Verenigde Nazies en ze zag dat het goed was.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Gorbatsjov: Westen heeft grens overschreden, wereld aan rand afgrond

    *

    Volgens voormalig Sovjet partijsecretaris-generaal en winnaar van de Nobelprijs voor de Vrede Michail Gorbatsjov heeft het Westen onder leiding van de VS in Oekraïne een rode lijn overschreden, waardoor de wereld nu aan de rand van de afgrond van ‘een grote ramp’ staat. Tot voor kort nam Gorbatsjov doorgaans pro-Westerse standpunten in.

    Onder leiding van de laatste Sovjetleider kon in 1989 de Berlijnse Muur zonder dat er ook maar een schot werd gelost vallen. In zijn nieuwe boek ‘Voor de Vrede in Oekraïne en daarmee in Europa’ roept hij op tot een nieuwe dialoog tussen Rusland en de VS. ‘Hun rol en verantwoordelijkheid zijn beslissend.’

     

    Behalve het afbouwen van de kernwapenarsenalen moeten beide mogendheden naar zijn mening ook meer aandacht besteden aan het klimaat, het groeiende tekort aan water, honger, de strijd tegen het internationale terrorisme en internetcriminaliteit, als ook de bescherming van mensen tegen epidemieën. Al deze problemen kunnen in zijn ogen enkel gemeenschappelijk worden opgelost.

    ‘Leiderspretentie VS is besmettelijke ziekte’

    Tegelijkertijd levert Gorbatsjov zware kritiek op de Amerikaanse regering Obama. ‘Er bestaat vandaag een grote besmettelijke ziekte, en dat is de VS en haar leiderspretenties,’ zei hij in een recent radio interview, daarmee wijzend op de VN-toespraak van mede-Nobelprijswinnaar Obama, die Rusland in één adem met ebola en het terrorisme als gevaar had neergezet.

    De ‘vader van de Duitse eenheid’ beschuldigt de Amerikanen ervan landen zoals Oekraïne enkel te gebruiken om een nog groter overwicht te krijgen. Hij waarschuwt dat daardoor de eerste tekenen van een nieuwe Koude Oorlog inmiddels zichtbaar zijn.

    Merkel ‘vergeet’ haar voormalige held

    Bondskanselier Merkel repte op de Dag van de Eenheid met geen woord over de doorslaggevende rol van Gorbatsjov bij de Val van de Muur in 1989, maar roemde enkel de rol van de Amerikanen. Toen ze nog DDR-politicus was, had Merkel hem nog vereerd als de wegbereider naar een nieuwe vorm van het communisme*.

     

    Tevens hamerde Merkel in haar toespraak met het oog op Oekraïne op de ‘onveranderlijkheid’ van nationale grenzen, maar als Gorbatsjov datzelfde principe 25 jaar geleden had gehuldigd, dan had de vereniging van Duitsland nooit plaatsgevonden.

    ‘Zinloze riskante ineenstorting Sovjet Unie’

    Gorbatsjov werd jarenlang in eigen land bekritiseerd als stroman van het Westen, maar sinds het uitbreken van de crisis op de Krim is hij steeds vaker op de lijn van president Putin gaan zitten. Daarvoor stond hij juist bekend als één van de grootste critici van het Kremlin.

     

    De situatie in Oekraïne is in zijn ogen het gevolg van de ‘zinloze en riskante ineenstorting van de Sovjet Unie’ onder president Boris Yeltsin, stelt Gorbatsjov, die eraan toevoegt dat hij er destijds alles aan deed om de Sovjet Unie bij elkaar te houden. (1)

     

    * Die nieuwe vorm van het communisme wordt nu mede dankzij Merkel stap voor stap in de Europese Unie ingevoerd, onder andere door de in maak zijnde bankenunie en schuldenunie, die de opmaat naar een neo-Sovjet socialistische politieke unie zullen zijn.

    Xander

    (1) Deutsche Wirtschafts Nachrichten

    *

    UITLEIDING

     

    De Verenigde Nazies naar Sovjet-model: het wordt meer en meer duidelijk. Iedere dag wordt de lijn aangehaald oom ons op het droge te trekken en Ebola en de Islammerij doen de rest. Dat zijn drie (3) bedreigingen ineens die mekaar aanvullen en versterken. Ze zijn alle drie onderweg van ver buiten onze Gebieden en laten ons weinig kans. Wie de nakende confrontatie USA/Russische Beer overleeft, zal zich geplaatst zien tegenover de meest agressieve poging van de Islam om de macht te grijpen. Voor zover de tropische doder(s) ons intussen niet zullen uitgeroeid hebben. En bidden of de hulp van het machtige Venetië inroepen. Zo iets als in 1571 (De Slag bij Lepanto) zal deze keer niet helpen. Ik geloof ook nooit dat de hedendaagse on-echte koningsdochter van papier maché (Delphine) van kaliber is om de leiding te nemen van een nieuw Kruisleger, zoals Jan van Oostenrijk, de roemrijke bastaardzoon van zijn vader Keizer Karel V….

    Enfin, Michaël Gorbatsjov is een moedig man en ik ben blij dat hij aan de goede kant staat. Maar als Koning Zonder Land heeft hij alleen morele wapens.

    Inze kant van de wereld zaln het dus moeten halen door ons gezond verstand.

    Waarop wordt er gewacht? Toch niet tot het te laat is?!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    08-10-2014, 11:06 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    07-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2040

    ***

    Dinsdag 7 oktober 2014

    Zaaimaand

    Zon 7u52-19u08

    H Justina

    *

    *

    Slag bij Lepantotussen de Christenheid van Philips II van Spanje en de Islamwereld, die weeer eens op rooftocht was om Europa in te nemen. Het was een van de grootste zee-slagen uit de wereldgeschiedenis. En ook de laatste grote zeeslag waar gebruik werd gemaakt van door mankracht bewogen galeischepen. Hij vond plaats in de buurt van Lepanto (dit is de vroegere Italiaanse naam van de Griekse havenstad Návpaktos) aan de nauwe ingang van de Golf van Korinthe.

    Voor Philips II, koning van Spanje, was deze veldslag louter tijdverlies, want hij had op dat ogenblik de handen vol om de Zuidelijke Nederlanden te tiranniseren. De vloot van de Heilige Liga stond onder commando van Juan di Austria, een buitenechtelijke zoon van keizer Karel V. en Barbara Blomberg uit het Duitse Regensburg. Naast die ‘on-echte’ zoon was er o.a. nog een ‘on-echte’ dochter (Margaretha van Parma, Landvoogdes der Nederlanden) een thuisweverskleinkind uit Nukerke bij Ouderaarde.. Maar dat is een ander verhaal.

    Uit dankbaarheid voor de nederlaag van de Muzelmannen, werd vanaf deze dag voor de Christenheid, de maand oktober toegewijd aan de Rozenkrans. De grote overwinnaars echter waren de Ventianen. Zij hadden immers de indringers niet alleen weg gehouden van hun kusten, maar deze meteen ook voor vele honderden jaren opgezadeld met het besef dat Allah vanaf dan niet eer de grootste was.

    De naam Lepanto zou dus best dik in ere gehouden worden…. En is het te betreuren dat onze jeugd niet eens meer weet wat het woord ‘Rozenkrans’ betekent.

    *

     

    *

    .

    Ooit het wapen tegen de Islammerij

    *

     

    INLEIDING

     

    Mesopotamië, waar het allemaal begon en war NU ook het einde is ingezet? Laten we liever spreken over Irak en het ‘Twee Stromen Gebied’ tussen Tigris en Eufraat. Daar waar volgens de Bijbel ooit het Buitenverblijf was van Adam & Eva, voor ze daar door hun verwaandheid alles beter te weten, verjaagd werden uit het Aards Paradijs.

    Wie in dit verhaal enige kenmerken van de huidige tijd herkent, is iemand met het begin van een religieus inzicht….

    Voor verdere gegevens over het begrip ‘Mesopotamië’ verwijs ik naar de alleswetende God Google. Hallucinant hoe die nog altijd niet gecensureerd wordt!

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    'Offerfeest of Slachtofferfeest?'

     

    Nabilla Ait Daoud (N-VA) roept als Antwerps schepen voor Dierenwelzijn op om tijdens het Offerfeest de schapen niet langer onverdoofd te slachten, iets wat in het buitenland meer en meer het gebruik wordt. Edelmoedig en dapper van de schepen, want eigenlijk zou het gebeuren misschien beter als het Slachtofferfeest worden bestempeld. De onschuldige schapen zijn echter niet de enigen die eraan gaan.

     

    De talloze Westerse en vooral niet-Westerse slachtoffers van de Islamitische Staat en al hun geestelijk verdoofde spitsbroeders hebben helaas niemand van Dierenwelzijn die het voor hen opneemt. Nog te veel zelfverklaarde intellectuelen drukken ons op het hart dat de islam niets met een letterlijke Korantoepassing heeft te maken. Laat dit onderscheid nu net het verschil betekenen tussen blind geloof en religieus inzicht. Intellectuelen verliezen al te vaak het hoofd in deze discussie. Ook hier één verschil : de onschuldigen die echt worden onthoofd kunnen zichzelf niet na afloop bij een goed glas op de borst kloppen dat ze toch zo geweldig humaan zijn.

     

    Het inhumane geweld in Mesopotamië doet vrezen dat daar waar de beschaving ooit begon ze daar ook dreigt te eindigen.

     

    UITLEIDING

     

    ‘Slachtofferfeest’: het woord ruikt bijna naar de stal van Filip Dewinter. Meer nog: het is… een schot in de roos. Of moet ik eerder zeggen een mes-worp met dodelijke preciesheid?

    Vraag. Hoe herkent men een hedendaagse Profeet-Aanhangwagen? Antwoord: hij is heel zijn leven van de morgen tot de volgende morgen drager van een lang slagersmes van minstens 30 cm. Bang hoe je daarvoor niet te zijn. Alleen voorzichtig. Heeft hij/zij dat niet, dan zijn ze drager van een bomgordel. Daartoe draagt hij/zij de geëigende kledij, tabbaard, boerka, sluier, om dat mes of die gordel te verbergen. Want zij leven nog volgens hun eigen gebruiken van 1400 jaar geleden. Maar dat weten ze noet.

    Dragen sommigen dat niet, let dan op de lange zwarte baard. Zij spreken Arabisch en schrijven met lange spaghetti-slierten, maar altijd achterste voor. Het zijn allemaal de tekenen waarmee ze deman in de straat er aan herinneren aan wat ons te wachten staat zo gauw ze menen genoeg in aantal te zijn geworden. Binnenkort dus. Best dus niet bang te zijn en daar niet aan te denken. Dat is de raad uit politiek correcte hoek, want als de hemel invalt zitten we er allemaal onder!

    *

    En net daar in dat Mesopotamië van de Bijbel heeft een grote vogel uit ons Kleine Brogel gisteren een eerste dodelijk ei gedropt. De Hollanders zelfs drie! Via Crembo weten we er alles van, maar onthouden we vooral dat het zijn eigen kop kosten zal.

    Iets dat we na dat kort bezoekje bij Google ook weten is, dat er daar 6.000 jaar geleden en meer, een Beschaving geleefd heeft die ons het 60-delig stelsel hebben nagelaten: 60 seconden = 1 uur, 24 uren = 1 dag en 365 dagen = 1 jaar. Een ronde cirkel = 360°, enz. Allemaal zaken, net als De Hangende Tuinen van Babylon, die zelfs de Islam na zoveel eeuwen niet heeft kunnen kapot krijgen…..Zelfs de Profeet moest toegeven dat Allah niet de grootste is, maar de wetenschap.

    Dat in het land van Sadam Houssein op dit ogenblik koninklijke paleizen van meer dan 3.00 jaar oud plat gebombardeerd worden, is de verdienste van die andere Houssein uit Amerika. Maar soit, dat is ineens een van de redenen waarom de pietrol in overaanbod komt. Pietrol = geld, en geld = elkaar uitmoorden. Waarschijnlijk, net als het Getal 60, ook een Wet van Meden en Perzen. Tenzij men ondertussen een diep religieus inzicht heeft verkregen.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    07-10-2014, 17:49 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    06-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2038

     

    *

     

    *

    .

    Elke gelijkenis met bestaande personen is louter toevallig

    *

    INLEIDING

     

    Als ’t goed is, zeggen we dat hier ook. Bij onze vriend ‘Rechts’, de waardige opvolger als 1ste in het klassement bij SeniorenNet.be worden gewoonlijk per dag meerdere nagels met koppen ingeklopt, maar vandaag stond daar iets met een voorhamer geschreven. Lees en gotfert mee. Wat onze geliefde donjerrode volkstribunen zo allemaal uitspoken om aan geld, veel geld te geraken, moeten wij zoveel mogelijk van de daken schreeuwen. Ook Di Jeanetto ‘werkt’ met Naamloze Buitenlandse Vennootschappen die enorme kapitalen en vastgoed beheren. Wat niet weet, niet deert!

    Ook de twee ergste blauwe beunhazen zijn grootgrondbezitters in het warme Zuiden, stuk voor stuk beheerd door waterdichte Naamloze Vennootschappen. Rood en Blauw (om nog maar van de Tsjeven te zwijgen) gedragen zich als volbloed kapitalistische gangsters die met geen enkele fiscale tang zijn aan te pakken.

    En ‘Justitie’? Wel, daar is iedereen overwerkt, en schuiven ze sedert kort wat hen afschrikt, door naar de Gemeentelijke Overheid. Zo zou de Gentse Termont als Hoofd van de Politie de leiding moeten nemen van een ‘Rogatoire Commissie’ die al die buitenlandse NV’s op de rooster legt. Daar gelooft U toch ook in?!

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://blog.seniorennet.be/rechts/

    *

    Een inzender vraagt om dit weetje door te sturen;

     

    Profitariërs

    De reden was dat Janssens nog snel wou profiteren van de obscene vertrekvergoeding die beschaamdere Vlaamse Parlementsleden eerder hadden geweigerd, maar hij en Chokri Mahassine, twee basissocialisten, uiteraard niet. Hebben geen van beiden ooit één steek uitgevoerd in dat parlement, maar streken wel hun 120.000 euro per jaar op, plus extra voordelen. Nu zijn ze weg met een cadeau van, hou u vast, 202.000 euro voor Janssens en 293.000 euro voor Mahassine. Alles samen moet Janssens, om dus geen fluit te hebben uitgevoerd, meer dan anderhalf miljoen euro uit dat Vlaams Parlement hebben gepuurd. Boven op zijn burgemeesterswedde en een paar exuberante zitpenningen waar u vijf jaar voor moet werken, zoals in de raad van bestuur van Dexia.

    Maar u kunt dan ook geen bank besturen, Janssens wel, zo is bewezen.

    Mahassine incasseerde voor nog minder parlementaire inzet meer dan 2 miljoen euro. Daar wordt een mens lichtjes opstandig van, niet?

     

    Aangezien die zakkenvulling in deze legislatuur wordt afgeschaft, was het voor Janssens en Mahassine noodzakelijk om tijdig te vertrekken, of ze konden die 202.000 en 293.000 euro door hun neus boren. Vandaar dat ze in geen geval nog wensten op te komen. Voor Mahassine zal de vergoeding van pas komen, want hij kon zichzelf via zijn bvba Que Pasa? dit jaar slechts 1,1 miljoen euro dividend uitkeren. Over gewin van die orde was in het jaar van de Pukkelpop-ramp al eens deining ontstaan, omdat Mahassine weigerde de tickets terug te betalen aan mensen die voor hun dure geld geen enkel optreden hadden gezien. Als hij dat deed, was Pukkelpop failliet, beweerde hij. Toen schreef 'Het Belang van Limburg' dat hij zich een maand eerder via Que Pasa? 882.353 euro dividend had toegeëigend. Op een dividend betaal je maar 25

    procent taks, iets minder dan wat u en ik op onze inkomsten afdokken.

    Que Pasa? haalde zijn geld uit twee vzw's: The Factory vzw, de organisator van Pukkelpop, en Rimpelrock vzw. De onthulling veroorzaakte alom ophef, maar niet bij de sp.a. Dergelijke bedragen zijn voor rode apparatsjiks dagelijkse kost.

     

    Nu waren wij dat schandaal eerlijk gezegd vergeten - er zijn er ook zoveel bij die socialisten - maar toen op Pukkelpop opnieuw een tent omver werd geblazen door een zacht zomerbriesje zijn we eens gaan kijken naar de jongste jaarrekening van Que Pasa?. Eén miljoen en honderdduizend euro dividend! Alweer. Die heeft hij onmiddellijk in een kapitaalverhoging gestoken, zodat hij er nu nog maar 10 procent belasting op moet betalen. Over vijf jaar voert hij dan een belastingvrije kapitaalvermindering door, zoals Gert en Samson, en eenste meer heeft een socialist zijn fiscale plicht, die hij zo gul aan anderen oplegt, vervuld.

    Ondertussen luiert Baby Back rustig voort op zijn zeiljacht, van waarop hij met zijn domme aanval op Wouter Torfs zijn zoveelste flater sloeg.

    Als de Zweedse coalitie inderdaad de rijken bevoordeelt, gaan veel socialisten een gouden tijd tegemoet.

    *

     

    UITLEIDING

     

    Och! De Oude Romeinen wisten het al. Het is de Wet van Meden en Perzen, daar waar zelfs onze verre voorouders leefden van de krijg, en mede dronken zoveel ze maar konden. Marx heeft daar gewoon een nieuw kleedje aan gepast.

    Macht corrumpeert en veel macht corrumpeert nog meer. Daarom dat de ‘Beleidspartijen’ zo angstvallig waken dat er geen pottenkijkers omtrent kunnen. Ze weten namelijk dat die van Het Vlaams Belang niet zijn om te kopen. Hebben ze ook lang gedacht van de BWërs, maar na de laatste verkiezingen van 25/5 hebben ze de vergissing huns weegs ingezien.

    Allez Walter, mag ik het in ’t Engels zeggen?

    ‘If you can’t beat them, join them’. Maar de Sossen aan de zijlijn, maakt het leven toch heel wat dragelijker…

    Pourvu que ça dure, zei de Fransman….s

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *








    06-10-2014, 17:41 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2037

    ***

    Maandag 6 oktober

    Zon 7u51-19u10

    Z Broeder Isidoor de Loor

    *

    *

     

    *

    .

    Goede raad va Tante Kaat

    *

    INLEIDING

     

    Moment mal, BDW komt subiet aan de beurt. eerst moeten er twee (2) verkeerde berichten van vroeger worden rechtgezet. Ten eerste: de ‘agressie’ bij de Spoed in Mechelen werd hier in een verkeerd daglicht gesteld. Echt bewonderenswaardig hoe de media zich verhaasten om de dader (en zelfs de vader) bekend te maken. Ziet U wel dat BDW gelijk heeft: er mag geen haat gezaaid worden in die wrede volle land dat niet overloopt van melk en honing, maar van woestijn-vreemdelingen.

    Ten tweede: Heert Goste, de West Vlaamse potsenmaker, maakte mij blaaskes wijs dat Filip de Laatste op everjacht zou gaan op Dierenwelzijnsdag i, Dardennen. Fluppe is niet geweest. Ik denk uit schrik te botsen op een trainingskamp van de inlandse ISIS-koppensnellers. Hij zag zijn kop al gespiesd staan op de pilaren in Laekèn. Net nu de nieuwe Regering de landing ingezet heeft op de tarmac van de Wetstraat.

    Neen, ons Sireke is via La Casserole (De Panne voor de Vlaamse boerkes) gaan verbroederen met die van Sainte Adresse (bij Le havre). Miracolo! De VTM heeft onthuld dat zijn over-grootvader, de Koning-Soldaat die later bij het bestijgen van de Marcen (treden) van de Dames zwaar ten val is gekomen. Die was in de grond een tweezakker met valse ambities. Hij zou namelijk met het Neefje, de Duitse Keizer Willem I een aparte vrede hebben willen sluiten. Wat historisch correct is. Maar wat er p TV niet bij werd verteld, was dat de valserik dat deed achter de rug van zijn bondgenoten, de Fransen en de Engelsen. Die zouden dus zo maar achtergelaten worden face-to-face met den Duitschen overvaller. Alhoewel uitgesproken Linx, had de man blijkbaar ook de typische Tsjevenstreken in zijn lijf.

    Ik denk dat de naam Sainte Adresse uit de kast is gehaald, om toch maar niet René Declercq in herinnering te moeten brengen. Die schreef namelijk verschillende hekeldichten over die broekschijterige Regering, o.a. ‘Aan die van Havere’.

    Allez, Bart, ’t is aan U!

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/dm/nl/989/Binnenland/article/detail/2076754/2014/10/06/Bart-De-Wever-Geef-niet-toe-aan-angst-voor-IS.dhtml

    *

    Bart De Wever: “Geef niet toe aan angst voor IS”

    *

    “Aan de bevolking: pas jullie handel en wandel niet aan.” Die oproep doet de Antwerpse burgemeester Bart De Wever (N-VA) na de laatste onthoofding door IS, zo schrijft Het Laatste Nieuws.

    “Ik stel vast, op straat en in mijn mailbox, dat de Antwerpenaars erg ongerust zijn”, zegt De Wever. “Ik begrijp dat de mensen bang zijn. Ik wou dat ik kon zeggen dat ze niet ongerust moeten zijn, maar dat kan ik niet. Je kunt met al die dreiging die uitgaat van IS niet voor 100 procent uitsluiten dat er hier iets gebeurt.

    “Maar ik roep de mensen op om redelijk en proportioneel zijn in hun reacties, om hun dagdagelijkse leven dus gewoon voort te zetten”, stelt De Wever. “Want er is hier geen acuut gevaar. De reactie van die Hasseltse school staat niet in verhouding tot de dreiging. Laat ons niet belanden in een angstpsychose. We mogen nooit toestaan dat onze handel en wandel wordt bepaald door extremisten, want pas dan krijgen ze greep op ons.”

    *

    UITLEIDING

    Kort samengevat: doe lijk al de moedigen die bang zijn in het donker. Fluit! Dan zitten er ineens geen struikrovers meer in de struiken achter het hoekje.

    Volgens mij toont den Bart hier zijn ware roeping: Tsjeef worden tussen de Tsjeven. U weet wel: enerzijds en anderzijds. Enerzijds kan hij niet loochen dat er gevaar dreigt, en anderzijds wil hij niet dat U dat toont.

    Gewoon ondergaan wat komt. In zijn woorden klinkt dat bijna Carpe Diem. Geniet van de dag. Geniet van de oorlog, de vrede zal verschrikkelijk zijn!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     

     








    06-10-2014, 17:19 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!