MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    24-02-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4427

    IEDER VOGEL IN VRIJHEID

    ZINGT ZOALS HIJ GEBEKT IS

    *

    Liegen, halve waarheden en hele leugen, het is opperbest vast te leggen in het woord ‘bedotten’. ’n Dotje hier, en ’n dotje daar, de wond is gedept. Een watje doet wonderen en de pijn is weg…

    *

    Ik ben overtuigd Flamigant en bedot niemand. Gij hebt ’n andere mening, maar ook gij bedot niemand. Hij is Linx Progressief en gaat bedottend door het leven. Zij, de islammerij doen dat in de overtreffende trap. Wij, onbezoldigde free-lancers van de Vrije en Ongebonden Media, bedotten niemand, noch vriend noch vijand. Zij, de Slixe Machthebbers, bedotten zelfs hun eigen persoontje..          

    Al die ij ons binnengedrongen bedotters spannen samen om zich van onze Vrouwen, onze Beschaving, ons Land en onze Welvaart meester te maken. En als lammeren worden wij ter slachtbank geleid…. En onze Leiders, de Verlichte Grote Vertstanden, doen hu mondd niet open.

    Toen onze verre voorouders, in de jaren 1.000 onder leiding van de Graven van Vlaanderen, vernamen dat de Heilige Plaatsen in Jeruzalem, helemaal in handen gekomen waren van Moslim-Broders die de Christenen overal te lande hadden uitgeùoord, schoten zij saen met de Frankische Koningen, in ’n Fran se colère en trokken ter Kruisvaart. In een wip was de klus gekllard (1095-1096) en de Ridderorde der Tempeliers zorgde lange tijd voor de rest, de rsust en de vrede.

    Daar kwam slechts een einde aan na de nederlaag van de Schone Frankische Koning, Phulippe, die in 1302 de Vlamingen, wier geld hij voortdurend en met hardere hand wilde aftroggelen, hel in de modder van de Kortrijkse Groeningekouter deden bijten. Niet hij liet daar het leven, maar zijn bevelhebber, de wrede de Châiloon, samen met zijn marionet, Robert D’Artois di o zo graag de plaats had ingenomen van Gwijde van Dampierre (1226-1305), Oom en bijzonderste Raadgever van Schone Filip.

    Groeninge Park - Kortrijk

    *

    Nu nog over De Slag van 1302 spreken is de dag van vandaag niet politiek correct meer. De Maagd van Vlaanderen in dat Kortrijks binnenparkje wordt geschuwd als de pest. Het is er zelfs, bij politie bevel verboden toegang bij donkeren. Wegens de niet in te tomen drughandel, de criminaliteit e, de vele gender-verdwaalden die daar tussen de struiken op zoek zijjn naar dierenplezier

    Hierna is het tijd om verstandige mensen aan het woord te laten. Wilders in Hongarije: het is bijna de Zending van Pieter de Kluizenaar, die ten tijde van de 1ste Kruisvaart, onze landen afdweilde om de mensen op te roepen om in beweging te komen.

    Verzamelen geblazen, om eindelijk de koe bij de horens te vatten.

    *

    INGEHUURDE HOOFDSCHOTEL

    *

    Geen moskeeën in Hongarije

    Nieuwsbrief - Partij Voor de Vrijheid

    *

    Afgelopen maand was ik in Hongarije om er de Hongaarse vertaling van mijn eerder in Amerika uitgegeven boek Marked for Death voor te stellen. Een bezoek aan Hongarije is een fantastische ervaring voor wie met eigen ogen wil zien hoe Europa er zonder islam uit ziet. Maar het meest fantastische is wel het feit dat de Hongaren er geen geheim van maken dat ze het zo willen houden.

     

    In Hongarije, en in Centraal-Europa in het algemeen, vind je bijna geen moskeeën, geen islamitische scholen, geen halal-zaken en geen islamitische hoofddoekjes die het straatbeeld domineren. Mijn boek staat er open en bloot in de rekken van de boekhandels.

    *

    In Hongarije en Centraal-Europa kan je veel vrijer over de islam praten dan hier. Ze beseffen er veel meer wat er op het spel staat. Ze bouwen er hekkens om immigranten tegen te houden. De Hongaarse premier Viktor Orban, die me uitnodigde voor de lunch, doet op zijn eentje meer voor onze veiligheid dan Mark Rutte.

    Net als de Poolse, Tsjechische en Slovaakse leiders herhaalt hij voortdurend dat zijn land christelijk is en dat dit zo moet blijven. In tegenstelling tot de Europeanen in het Oosten durven die in het Westen hun eigen identiteit, gestoeld op de joods-christelijke en humanistische waarden, niet meer verdedigen.

     

    Het Pew Research Center waarschuwde recent dat Nederland als de massa-immigratie doorgaat in 2050 meer dan 15% islamitisch kan zijn. Ons land zal dan buren hebben zoals België, Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk, die bijna 20% islamitisch zijn, terwijl Zweden zelfs meer dan 30% islamitisch zal zijn. Dit is enorm gevaarlijk. Want de islam – niet het “islamisme” maar de islam zelf – predikt de politieke onderwerping van de hele wereld aan Allah. Mohammed liet er geen twijfel bestaan in zijn afscheidstoespraak: “Ik heb het bevel gekregen om alle mensen te bestrijden tot ze zeggen: ‘Er is geen god dan Allah’.”

    Die opdracht nemen sommige van zijn volgelingen heel ernstig. Afgelopen maand nog wees een onderzoek in de aan ons land grenzende Duitse deelstaat Nedersaksen uit dat 30% van de islamitische schooljeugd er zich “goed kan voorstellen persoonlijk voor de islam te vechten en mijn leven te riskeren.”

     

    Hoe komt het dat je in Hongarije en de andere Visegrad-landen zoveel vrijer over de gevaren van de islam kon praten dan hier? Lijden de elites in Nederland en West-Europa in zijn geheel aan een Stockholmsyndroom waarbij ze kritiek op de islam uit de weg gaan omdat ze bang zijn voor de hier reeds zo massaal aanwezige islam? Dat onze elites laf zijn is zeker, maar ik denk dat de oorzaak nog dieper zit.

    Vijftig jaar geleden brak overal in West-Europa de “weg met ons”-beweging van de zelfverklaarde “progressieven” door. In Nederland ging dat gepaard met de doorbraak van de D66. Westerse zelfhaat werd de nieuwe mode. Cultureel relativisme werd hip. Dát is het grote verschil tussen een land als Nederland en Hongarije. Bij ons kwam een generatie aan de macht die de islam op minstens drie manieren heeft gefaciliteerd.

     

    Ten eerste door te weigeren om van immigranten te eisen dat zij zich aan ons zouden aanpassen. Daardoor zou men immers toegeven dat onze cultuur beter is dan de hunne. En dat mocht niet. Ten tweede door al wie het niet met de progressieve gekkigheid eens is te intimideren en op die manier de mond te snoeren. En als het volk in zijn geheel het met de linkse gekkigheid niet eens is, dan schaffen we gewoon het referendum af. En ten derde door meningen bij wet te criminaliseren en vervolgens mensen voor de rechter te slepen omdat ze “foute” dingen hebben gezegd.

     

    Geen van deze drie dingen gebeurt in landen zoals Hongarije. De Hongaren worden niet dag in dag uit geïndoctrineerd met de boodschap dat ze schuldig zijn aan het onrecht in de wereld, zoals bijvoorbeeld de slavernij. Het eigen cultureel erfgoed wordt er niet stelselmatig ondermijnd, zoals bij ons gebeurt met Zwarte Piet. Het eigen verleden wordt er niet verdacht gemaakt door beroepsactivisten en andere zuurpruimen. Hongaren zijn trots op het eigen land en volk. In Nederland wordt ons alleen maar schaamte aangepraat.

     

    Het is aan deze schaamte dat wij ten onder gaan. Als we willen overleven, als we de existentiële crisis waaraan we lijden willen overwinnen, dan moeten we de schaamte vervangen door de trots. Dat is de belangrijkste les die Centraal-Europa ons vandaag kan leren. Een volk dat zich schaamt verdwijnt, een land dat trots is op zichzelf blijft bestaan.

     

    Dit opiniestuk van Geert Wilders is vrijdag 16 februari 2018 gepubliceerd in de Volkskrant.

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    *

    Vreemd, dat nostalgie bijna onmiddellijk het verwijt oplevert van onfatsoenlijk conservatisme. En met conservatisme wordt dan zekerlijk niet de nadruk gelegd op de positieve kanten er van. Ik noem het heimwee baar betere tijden. Liefst naar ‘Het Licht van vroeger Dagen’…

    Vernieuwing is inderdaad van alle tijden en alleen het beste daarvan is waard om te worden gerespecteerd. Het minder goede of het ronduit slechte van vernieuwingen is vooral dat wat niet t overeenkomt met onze opvoeding. En vooral dàt soort ‘vernieuwingen’ die ons andere culturen opdringt. Waar de waarheid altijd is wat er verteld wordt, en niet wat er zoch voor Uw ogen afspeelt. Een van onze meisjes verkrachten omdat de hunnevolgens de voorschriften van hun ‘Geloof’ verborgen lopen onder vodden en vellen. Of had U liever gelezen, datdeze gang van zaken het natuurrecht is van elke overwinnaar?

    Dan waren de ‘Feldgrauen’ in Mei ’40 van ’n ander kaliber. Woe ook maar één vingger had uitgestoken naar andermans vrouwelijk schoon, die kwam voor de eigen Krijgsraad en stond 12 uu later tegen de muur. Vastgebonden aan een paal, de handen op de rug.

    Trouwens, dat waren ‘vijanden’ die goed herkenbaar en n uniform, geweer aan de riem, op straat rondiepen. Nu lopen de nieuwe bezetters onherkenbaar als een der onzen op straat en zelfs ongestraft in onze huizen. Ze zijn soms tewerk gesteld in onze Gemeentehuizen zoals in Mool’nbèk. Waar ze ‘van horen zeggen’ inside informatie lekten naar hun kompanen in het misdaadmileu. Da’s ietts voor maandag of zo, als Terzake het Licht heeft laten schuinen op deze onvergefelijke blunder. Maar ach, het was zone brave gast! Hij zou niet eens ’n appel stelen die niet de zijne was… En die video-opname van een bewakingscamera, waar hij ’n gokautomaat openbreekt, ja daarvoor werd die gestraft en dus mag er oer dit misdrijf niets meer worden gezegd.

    **

    *

    Maar genoeg over deze Mohammed en alle andere Mohammetten. Er zijn ook nog andersoortige katjes te geselen. De idealen van Marx, Engels en het hele zootje daarrond, inbegrepen alle soorten rats van de YSA democRATS. Ze zijn een utopie gebleken en moeten uitgeveegd worden uit ons collectief geheugen.

    *

    Zelfs het woord ‘democratie’ is gerat in zijn oorspronkelijke betekenis. Want wat we nu kennen en verplicht zijn te waarderen, is …dirigisme. Wilfried Martens had ooit de pretentie het begrip ‘Geleide Democratie’ in het leven te roepen. Hij had beter gekozen voor Het ‘Verlichhte Despotisme’ want de essentie van de ideale vorm van ‘samanleven’ is juist de volkswil. Regeerders zijn machtshebbers die de wil van het Volk moeten concretiseren en uitvoeren.

    Voorbeeld: onlangs wist Emmanuel Macaroni, de democratisch verkozen President van Frank rijk arm, te vertellen, dat hij geen referendum over een eventuele Franxit durfde uit te schrijven, omdat hij voordien al vreesde voor de uitslag. De meerderheid wil naar RECHTS, en de Elite Potentaten sturen naar LINKLS.

    De nooit verkozen EU Elite Potentaten doen hun eigen ‘goesting’, of hoogstens de goesting van een nog hoger échelon Allesweters, die als het erop aankomt, dienen te worden teruggefloten en uiteindelijk te worden bestraft door een Volkstribunaal. Denk aan Nürnberg, waar de Nazikopstukken berecht werden. En dat is juist wat niet gebeurt. Afgedankte of overtollig geworden mini-despoten genre Verhofstadt of Ivo Belet, worden opgevist en elders op onze kosten aan het werk gezet. Zonder ooit bestraft te worden De politiek is een goed betaalde job geworden, zonder de minste verantwoordelijkheid en met uitzicht op een repectvolle fin-de-carrière.

    Als er in ons apenland uitzonderingen zijn, dan zijn die uitsluitend te zoeken bij idealisten die luisteren naar de Stem van het Volk. Niet naar De Stem uit Amerika, Rusland of China. En al zeker niet naar de Stem uit de Pietrol-landen, die beter dan wie ook beseffen dat hun ondergrondse voorraden òp geraken, en zij zich dus moeten haasten om in de tijd de hen nog rest, Meesters van de wereld te worden….

    Nog méé leegpompen, en ze vallen op Het Hellevuur..


    *

    Hemelrijkerµ

    24-02-2018, 15:30 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    21-02-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4426

    W

     

    IEDER VOGEL IN VRIJHEID

    ZINGT ZOALS HIJ GEBEKT IS

    *

    Lieve Lezeraar,

    Even in herinnering brengen. U waart toch niet vergeten dat deze ‘Weblog’ feitelijk een soort persoonlijk logboek is dat (dwangmatig) openbaar gemaakt moet worden, omdat nu eenmaal daar de digitale mogelijkheden voor het grijpen liggen. Het is ook een manier om de tijd nuttig door te brengen. Maar vooiral is het het gedroomde middel om zic jong en belanfgrijk te voelen.

    Dat is nu eenmaal ook de helaasheid der dingen….

    Vandaag is ten twedenmalel in één en dezelfde week mijn beste kostuum als vanzelf ‘uit de kast gekomen’, omdat er nu eenmaal zaken zijn in het leven die ceremonie kledij waard zijn. En loop ik daar toch wel meteen dat Libanees warhoofd tegen het lijf.

    ’t Geluk vliegt, en wie het vangt, heeft het.

    Ik wist heç. Ik wist het! HLN en dat andere warhoofd (Hilde Sabbe) moeten als spoken in onze kleerkast gezeten hebben, klaar om mijn beste kostuum te activeren.

    En verlà. Het is zover. Een open doekje voor Doorbraak en de open ruimte voor de zwans in de polletiek.

    *

    Zolang de TV, de radio en alle, maar dan ook alle Gewestelijke Zenders niet in handen zijn van de democratisch verkozen eigen Vlaamsr Regering, zal het verraad niet stoppen. Liefst zag ik alles geprivatiseerd worden (om de werkingskosten in de hand te houden) met alleen een soort ‘Inspectie Dienst lijk bij de Belastingen. Om er over te waken dat niemand buiten de lijntjes kleurt.

    Buiten de lijntjes kleuren mag natuurlijk wèl, maar dan met ieder mogelijk wederwoord daar stantepede onmiddellijk naast worden gezet. En ongelikte bos-beren lijk die Kathleen Colls of dat serpent dat ‘dienst’ doet aan het Parlement, krijgen de dag zelf nog de buitenwacht. Opgeruimd lucht op.

    Dan krijgen wij tenminste ‘Nieuws’ zoals elk ander nieuws, op iedere andere zender, maar niet zoals bij de VRT dat aankondigt, als Hét Nieuws.

    Aan het VRT- Tangetje Martine maken we geen woorden meer aan vuil. Het is zò al erg genoeg.

    *

    Neen, natuurlijk heb ik de lezer niet kunnen overtuigen. Het spijt mij langs alle kanten. Daarom onderstaande hoofdschotel van de échte Chefs. Bun apetito

    INGEHUURDE HOOFDSCHOTEL bij

    *

    Canvas is de Abou Jahjah-schaamte voorbij

    *

    Welke bokkensprongen Abou Jahjah ook maakt, de liefhebbende armen van Canvas gaan wijd voor hem open.

    Bart Schols kust net zijn schoenen niet.

    *

    16 februari 2018Eddy Daniels 

     

    Stel dat morgen iemand in Borgloon of Ingelmunster een poging tot Dorpspartij lanceert met de prikkelende belofte al onze maatschappelijke problemen in één klap op te lossen, hoe groot zou de persbelangstelling dan zijn?

    Dyab Abou Jahjah

    is er echter in geslaagd niet slechts de pers te mobiliseren voor zijn nog niet eens bestaande partij (Be.One, aan fantasie geen gebrek), hij hield er op 7 februari ook twee reclamespots op Canvas aan over van samen bijna 25 minuten (6’ 10’’ Terzake, 18’30’’ De Afspraak). Faut le faire. In Knack kreeg hij overigens verschillende bladzijden, hebben zij het dan zo moeilijk om kopij te vinden?

    Belg geworden door te trouwen

    Dyab Abou Jahjah (°1971) is een merkwaardige figuur, en dat zal ongetwijfeld het excuus zijn voor de VRT-journalisten om hem steeds weer een open doekje te geven. Al doet Bart Schols nu wel wat moeite om kritisch tussen te komen. In 1991 deed hij een asielaanvraag in België, nadat die eerder in Frankrijk was afgewezen. Zijn leven zou zogezegd in gevaar zijn geweest in Libanon omdat hij in ongenade was gevallen bij Hezbollah. Achteraf zou hij toegeven dat dit een leugen was (KRO tv 25/06/2003), en zijn ouders zouden verklaren dat hij nooit echt een Hezbollah-strijder was geweest. Ook in België kreeg hij nul op het rekest, maar door een huwelijk met het Vlaams meisje Peggy P. kreeg hij toch onze (dubbele) nationaliteit te pakken. Hij liet zijn vrouw meteen zitten en de hele bedoening zou achteraf (volgens zijn schoonvader) van zijn kant een opportunistisch schijnhuwelijk zijn geweest (DS 30/11/2002). Hoe dan ook, zijn nationaliteit raakte hij niet meer kwijt.

     

    Hier stond een assertieve Arabier, geen Uncle Tom maar een Malcolm X

     

    Ondertussen behaalde hij hier een graad in politieke wetenschappen aan de UCL (Louvain-la-Neuve) — hij is bepaald geen dommerik. Zijn vader is overigens universitair docent in Libanon. Hij begon zijn politiek activisme met de Arabisch-Europese Liga (AEL). Zijn basisstelling was dat de Arabieren die hier leven volwaardige Europeanen zijn en als dusdanig moeten behandeld worden. Onder andere vond hij dat Arabisch als landstaal erkend diende te worden. Het kot was te klein, de internationale pers gooide zich erop (The New York Times 01/03/2003), gevestigde politici reageerden hysterisch, het was gedaan met de Alibi Ali’s op de klassieke lijsten. Hier stond een assertieve Arabier, geen Uncle Tom maar een Malcolm X. Dat sprak natuurlijk de straatbengels aan, al reageerden die wel huiverig op zijn voorstel tot verbod op drugs, want dan raakten ze hun broodwinning kwijt (De Volkskrant 10/03/2003).

    De premier ging uit de bocht

    In 2002 braken rellen uit na de moord door een psychisch gestoorde man op een Marokkaanse imam in Borgerhout. Abou Jahjah kwam politiecommissaris Luc Lamine voor de camera’s de mantel uitvegen op een manier die elke andere burger een bekeuring wegens smaad zou opleveren. De AEL zette dan straatbrigades op, om het racisme van politieagenten te filmen. Er was één patrouille van een drietal gesluierde meisjes, gretig gevolgd door camera’s van de reguliere pers.

    Het bezorgde hem de beschuldiging een privémilitie op te richten. Abou Jahjah ging vrijuit, misschien mede omdat de toenmalige premier zich had laten gaan. Hij had vanaf de tribune van het parlement al een veroordeling uitgesproken (26/11/2002). Verhofstadt had de scheiding der machten doorbroken.

    Vaandelvlucht

    Eén partij zag een nieuwe vrijheidsheld opstaan. De toen wanhopige PVDA, die al 25 jaar electoraal actief was en steeds weer bot ving. Ze richtte samen met de AEL de lijst Resist op, gaven Abou Jahjah de beste plaats en alle faciliteiten. Onder andere de partijkas, die gespekt werd door brave militanten die in halve armoede leefden om de propaganda te betalen. Ze kropen letterlijk voor hem in het stof en verloren bijna de helft van hun zeldzame trouwe kiezers. Abou Jahjah pocht dat hij bijna zesduizend stemmen behaalde. Toen de PVDA als AMADA voor het eerst opkwam in 1974 behaalden ze in datzelfde arrondissement meer dan 14 000 stemmen. Zulk een succes was dat dus niet.

    Abou Jahjah liet de PVDA met de brokken en een lege partijkas zitten

     

    Abou Jahjah liet de PVDA met de brokken en een lege partijkas zitten. Dit leidde bij PVDA trouwens tot een intern gewetensonderzoek, waar ze nu de vruchten van plukken. Hij richtte dan maar de Moslim Democratische Partij op (MDP). Zijn deelname aan de verkiezingen van 2004 werd helemaal een lachertje. In 2006 gooide hij de handdoek in de ring, en verdween met de noorderzon. Uitgerekend naar dat Libanon waar zijn leven zogezegd bedreigd werd.

    Omzwervingen van een sprekende mitrailleur

    In 2013 was hij terug, Libanon had blijkbaar helden genoeg. Hij richtte meteen Movement X op, een radicale beweging tegen racisme. Onze pers haalde het Libanese wonderkind met open armen in om te ageren tegen wat hij ‘structureel racisme’ noemt. Hij kreeg drie jaar lang een wekelijkse column in De Standaard, tot machteloze woede van veel lezers, en mocht op de VPRO zich zelfs een avond lang voordoen als een mak schaapje dat ten onrechte als een wolf wordt gezien (Zomergasten 31/07/2016). In De Afspraak op Canvas werd hij een stamgast. Daar blonk hij vooral uit in het onderbreken van mede-panelleden. Hij sprak als een mitrailleur, erger dan Verhofstadt destijds in De Zevende Dag, en liet niemand anders aan het woord. Bart Schols liet meestal lijdzaam begaan, blind van respect blijkbaar voor het wonderkind.

    *

    Abou Jahjah kreeg daarin een paar naïeve zielen mee als Hilde Sabbe, ondertussen ex-journaliste bij Het Laatste Nieuws. Volgens haar omdat ze te links werd bevonden. ‘Tijdens mijn laatste jaren bij Het Laatste Nieuws heb ik de sfeer zienderogen zien verslechteren. Iets positiefs schrijven over allochtonen zorgde altijd al voor gore reacties van lezers, maar de laatste jaren liep het echt de spuigaten uit’, vertelt ze (Knack.be 13/02). Dat ze in die omstandigheden haar unieke positie als columniste die tegen de stroom kon ingaan, opgaf voor een dubieus avontuur met een onbetrouwbare figuur, was in mijn ogen ook geen voorbeeld van helder politiek inzicht. Maar kom, iedereen maakt zijn eigen keuzes.

    Een nieuwe partij

    Toen Ahmet Koç in Limburg overhoop kwam te liggen met SP.A, mede omwille van zijn uitgesproken erdoganisme (DS 26/08/2016), zag Abou Jahjah zijn kans weer schoon. Zij gingen samen een nieuwe partij voor radicale gelijkheid oprichten. Dat was mei 2017. Natuurlijk kwamen zij uitgebreid aan het woord in De Afspraak (15/05/2017). ‘De samenwerking is een feit, en staat op solide gronden’, zegde Abou Jahjah met de nodige aplomb (Knack.be 10/05/2017).

    Tegen half september lagen ze met elkaar overhoop. In december 2017 liet Abou Jahjah de zielige Koç achter, zoals hij dat eerder met zijn vrouw, de PVDA en ‘zijn’ AEL had gedaan. Hij had immers versterking gekregen van de al lang uitgerangeerde Groen-politica Meryem Kaçar en haar echtgenoot Dries Lesage, professor en directeur van The Ghent Institute for International Studies. Hilde Sabbe bleef trouw op post als Alibi Autochtone.

    Gods wegen zijn ondoorgrondelijk

    Uiteraard mochten Kaçar en Abou Jahjah uitgebreid hun verhaal doen in zijn huismedium, De Afspraak (07//02), waarbij drie dingen bleken. Eén: behalve versleten slogans hadden ze niets te vertellen. Twee: Abou Jahjah onderbrak ditmaal niet voortdurend opponenten, maar zijn eigen partijgenote. Drie: Bart Schols greep eindelijk in. Waarschijnlijk was hij zich toch gaan schamen voor zijn onderdanige dhimmitude in het verleden. De weddenschappen zijn nu geopend: hoe lang zal het duren vooraleer Abou Jahjah en Kaçar elkaar in de haren zullen vliegen? Dankzij Bart Schols worden we daar perfect over ingelicht. Waarom Canvas, de schaamte voorbij, zich blijft encanailleren met al die strapatsen, blijft een raadsel waar we slechts nederig het hoofd voor kunnen buigen. De wegen van de VRT zijn echter ondoorgrondelijk.

     

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    *

    Juist. Galgenhumor is ook humor. Al vrees ik dat de gehangene daar niet veel meer aan heeft.

    Kijk, het is niet zeer Christelijk, maar moest de VRT (en de ‘vrije’ tegenhanger) morgen hangen, ik zou er niet rouwig om zijn.

    **

    *

    Eenmaal de lokalen gedesinfecteerd zijn, de ruiten gewassen en e vloeren geschrobd, zou die Reyerslaan bvb kunnen herdoopt worden in de Bevrijdinglaan.

    Net als de Berlijnse Muur zou die seksloze zendtoren symbool van een Slinx Schrikbewind, zoals die andere toren in Kaaskerke, op zekere donkere nacht door ‘onbekenden’ kunnen gedynamiteerd worden. Zou de Minister van Just-is-Just in de Kamer deze historische woorden kunnen herhalen ’Hij ligt er en hij ligt er goed’.

    Ik persoonlijk zou er zelfs niets op tegen hebben, moest de virtuele President van het Onafhankelijk geworden Vlaanderen, net zo krachtdadig als President Trump, de TV-Werkvloer zo ver mogelijk wèg van Broekzele willen hervestigen.

    Op de IJzeweide in Kaaskerke bij Diksmuide bijvoorbeeld. Daar staat een hemelhoge sierlijke toren. Met Kruiskop en AVV-VVK goed zichtbaar ten aanzien van de geele wereld.

    *

    Hier spreekt tot U, op 11 Juli van dit haar, iemand die geflankeerd wordt door de Presidenten van Polen, van Hongarije, van Tjechië en van Slowakije. Met op de voorgrond President Geert Wilders van het Broedervolk der Nederlanden. Met op de voorgrond de vlaggen van Oostenrijk en de AfD.

    En Bruxellabad kan de pot op. Wordt verkocht aan de meestbiedende. Met licjhte voorkeur voor de Poet.

    Jezus, Maria, Jozef! Wat zou de beiaard spelen van al onze torentransen, waarop de Leeuwen dansen!

    *

    Hemelrijker



     






    21-02-2018, 17:10 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    19-02-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4425
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    e.

    IEDER VOLGELTJE, ZELFS HET KLEINSTE

    ZINGT ZOALS HET GEBEKT IS

    *

    Even situaren. Zweden grenst ten Oosten aan Finland, en Finland grenst dan even verder aan Rusland. De liefde der Finnen voor Moskou is daar zowat sedert alle eeuwen der eeuwen onder de permafrost. Bedolven. Nadenkende medemensen weten waarom.

    Enfin, U ziet het. Een geliefkoosde conflict-streek voor de Navo om daar bijna voortdurend ’leger-oeeningen’ te houden om hun en dus ook ons legermateriaal te te’sten.

    De bedoeling is, eerlijk gezegd, zeer eervol, en wordt er financieel goed verzorgd. Open en bloot. In de winterse kou. Om ten allen tijde paraat te zijn. Het bevordert de vriendschap en de verstandhouding tussen de volkeren. Vooral de bewapeningslobby in de USA doet daar veel ervaring mee op en het Clinton Wijf werd daar, tot ze door Trump geklopt werd, echt echt geil en hoornig van. Telkens ze er nog maar aan dacht. ‘t Is maar dat de Poet niet moet beginnen denken om via deze Noorderpoort Europa binnen te vallen. Iets dat alle ‘Demcrats’ samen in het Amerika van vòòr Trump vurig hadden gehoopt. Vandaar het Zweedse voortouw als het zoveelste Paard van Troue in de muzelmannerij..


    *

    Zweden, dat mini-staatje ooit ergens geknepen uit de onderbuik van Noorwegen, is mij persoonlijk vooral bekend als het Land van de Sprookjes en van de mooie ‘Prinsessen. Het Licht van vroeger Dagen uit mijn vroege kinderjaren, met o.a. ene dode ‘Astrid van Zweden’ (1905-1935), die door ons Ma bijna als een Heilige werd aanroepen. Nog zo jong en al uit het leven weggerukt. En toen later, na de oorlog, Leopold II, haar hisband, de troon moet afstaan, weende zij bittere tranen bij diens afscheids-speech bij Dde krakende uitzending op het N.I.R. Wij mochten, snotterde ze, nooit vergeten dat die man ons leven had gespaard, door zich over te geven in Mei (40.

    *

    Later leerde ik het automerk Saab kennen en vooral waarderen. Naarmate ikzelf verouder, wordt de laatste daarvan stilaan ‘n vurige old timer die veel bekijks krijgt. Het beest, uit de fabrieken in Trollhättan, is nog altijd ’n raspaard, waarvoor de mensen zich afvragen wat voor den drommel dat merk wem mag zijn. Want de Zwöden zijn al jaren faillietSaab is in Chinese handen om ooit misschien herboren te worden als de Chinese Tessla.

    Ach, Marc coucke, wo bist du blieben!

    *

    Dat de meeste Zweedse vrouwen knappe blondines waren e0 en nog altijd zijn, is dus op de eerste plaats om te kunnen uitdagen. Kan mij geen barst schelen. Wat blijkbaar niet het geval is bij de losgeslagen horden ‘Verrijkers’ op vrijersvoeten.

    *

    Heb langer met Saab gereden dan Koningin Astrid heeft geleefd… Ons Ma zou weer ’n traan heben weggepinkt, bij deze herinnering, maar ik hen lekker veel geld uitgespaard. Saab was en is gewoon onverslijtelijk!

    Die mooie Zweedse ’prinses’ leefde kort en krachtig in een tijd waar ons ’Koningshuis’ toen zijn gloriol niet op kon. De moord op Albert, de Koning-Soldaat op 17 Februari 1934 kon netjes opgeborgen worden als de val van een vurige nachtelijke bergbeklimmer.. ’n Vrouwen-marcheerder, zoals trouwens de naam van het plaatsje Marche-les-Dames laat doorschemeren. De schoondochter Astrid ‘verongelukte’ een paar maanden later op 29 Augustus 1935 aan de oevers van het Meer van Kussnacht. Na een nachtje stappen van de ontrouwe echtgenoot? Binst onderwijll de enige eigen dochter Marie José furore maakte als kroonprinses in Italië, waar ze tevens een vaste maîtresse werd van Mussolini. Niet erg, want de Duce zag alle vrouwen graag. Ja, ’s mensen libido kan soms rare sprongen maken.

    Vooral als je van Koninklijken Bloede bent..

    *

    En toen volgde de ene tegenslag op de andere. Popol had geen gehoor gevonden bij Nonkel Dolf r in Berchtesgaden, toen die smeekte om – na de gewonnen oorlog - koning te mogen worden van de Lage Landen, ttz Nederland, België en Frans Vlaanderen, onder één en dezelfde Kroon. De zijne. Dat was verdorie dezelfde wens als die van het VNV en van ‘Rome’ en dus van de Oostfronters die broederlijk naast de Duitse soldaat, in Rusland het Goddeloos communisme was gaan bestreden. Na de oorlog kostte dat onderhoud hem bijna de kop. Strijders van een lagere komaf werden gewoon tegen de muur gezet. De Kerk? Die keek als naar gewoonte de andere kant op.

    *

    Zweedse kerk steunt invoering ‘Allahu Akbar’ moslim gebedsoproep door speakers

    *

    Zweden ligt rotsvast op koers om – nota bene met hulp van de kerk- het eerste totaal geïslamiseerde land van Europa te worden. Afbeelding: Infowars.

     

    De bisschop van de kerk in

    het Zweedse Växjö

    steunt de aanvraag van een plaatselijke imam om vijf keer per dag de islamitische gebedsoproep, die begint met de oorlogskreet ‘Allahu Akbar’, via luidspeakers over de stad te mogen laten horen. ‘Wij zijn geen bezoekers, wij wonen hier,’ motiveerde imam Ismail Abu Helal zijn verzoek. ‘De islamitische gemeenschap moet trots zijn op hun cultuur, en niet voelen alsof ze zich moeten verbergen.’ Het lijkt er dan ook op dat de volgende fase naar totale islamisering van Zweden begint met het landelijk invoeren van deze gebedsoproep – met steun van de Zweedse ‘christelijke’ kerk. In Stockholm is dit overigens al enkele jaren het geval.

    Bisschop Fredrik Modéus vindt het ‘natuurlijk dat in een multiculturele en ‘multi-religieuze’ samenleving verschillende tradities en religies worden gehoord, zichtbaar zijn, en samenwerken voor een goede samenleving. Daarom verwelkom ik de aanvraag voor de gebedsoproep.’ Volgens Modéus is die oproep niet anders dan het luiden van de kerkklokken, wat overigens hooguit 2x per week gebeurt, en niet 5 x per dag.

    In Stockholm

    hebben diverse moskeeën al enige jaren toestemming om Allahs ‘grootheid’ en de ‘superioriteit’ van de islam over de stad te verklaren.

    Gaat de kerk nu ook de Sharia invoeren?’

    Op internet waren veel reacties bepaald niet positief. ‘Misschien is de volgende stap dat de Kerk van Zweden ook de Sharia wet invoert?’ vroeg iemand. ‘Voelt goed dat ik de kerk in 1982 heb verlaten, zodat ik deze idioten niet financieel heb hoeven steunen,’ reageerde een ander. In het huidige tempo van leegloop zal de kerk de komende 10 jaar nog eens 1 miljoen leden kwijtraken, waardoor het noodzakelijk wordt om gebouwen en ander bezit te verkopen om financieel rond te kunnen blijven komen.

    Andere bisschop wilde in 2015 christelijke symbolen uit kerken verwijderen

    *

    In 2015 stelde bisschop Eva Brunne –de eerste lesbische leider van een grote kerk ter wereld- voor om christelijke symbolen in enkele kerken in de hoofdstad te verwijderen, zodat moslims zich er welkom zouden voelen. Hetzelfde zou moeten gebeuren voor gebedsruimtes. De christelijke kruizen moesten in haar ogen worden verwijderd, en worden vervangen door symbolen die de juiste richting naar Mekka aangaven, zodat moslims er konden bidden.

     

    Verkrachtingsland nr.1, maar links maakt zich druk om ‘sexistische’ straatnamen

    *

    Terwijl Zweden dankzij de massa immigratie uit voornamelijk moslimlanden al jaren de twijfelachtige eer heeft verkrachtingsland nummer 1 van Europa te zijn, maakt de links-liberale Zweedse elite zich druk om ‘sexistische’ straatnamen, en natuurlijk het opleggen van ‘genderneutraal’ beleid. Mensen die op internet openlijk hun ongenoegen uiten over de gevoerde politiek, lopen de kans te worden opgepakt en vervolgd vanwege ‘racisme’.

    Dit lot trof de ook op deze site aangehaalde Zweedse politie functionaris Peter Springare, die de krantenkoppen haalde met zijn onthulling dat bijna alle gewelddadige misdaden waar hij tijdens zijn loopbaan mee te maken kreeg, werden gepleegd door migranten of mensen met een migrantenachtergrond. De autoriteiten hebben een onderzoek naar Springare ingesteld, omdat hij openlijk durfde te stellen dat het verkrachtingsprobleem van het land bijna uitsluitend is te danken aan de open grenzen voor onbeperkte En neen, de woorden komen er niet door. Wist dat het erg ws. Maar zò erg?

    Maar wat mij verwondert, is dat Zweden nog altijd niet is toegetreden tot de EU. Bruxellabad zou nog eens ’n dansje maken!


    Xander

    (1) Infowars

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DE BOOM

    *

    Bomen en struiken, de dieren, ja zelfs vogels en vissen kan men wel beter kennen via de voortbrengselen, maar met mensen zit dat toch iet of wat anders. De voorgaande generaties Zweden waren normale mensen, zoals U zen ik.

    Maar daar heeft de dégeneratie intussen lelijk huisgehouden.

    Ik zal kort zijn. Het beste dat de Zwöden kunne doen, is massal sperma en cellen invriezen en gewoon wachten tot er betere tijden zijn. Na de inzameling van het nodige ‘plantmateriaal’ kan dan worden overgegaan tot de algemene verplichte décapitatie, van de nutteloos geworden aanhangsels. Mits de andere helft zich laat behandelen in spoedcursussen met de scalpel voor de hogere regionen, maar ook naald en draad tegen de onderbroekenlol..

     

    *

    En schluss dalit. Alle genderproblemen voor eens en voor altijd uit de voeten. Pas dan zal blijken dat diene Allah helemaal niet de grootste is.

    *

    Hemelrijker

    19-02-2018, 13:39 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!