MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    18-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1964

    *

     

     

    *

    De afsluiting. nadat de hay-koe na de verkiezingen naar het slachthuis is…..

    .

    Weg de droom van DEXIA & ACW als leider van de ganse wereld, van het uitspansel tot 25 Km onder het aardoppervlak.

    *

     

    INLEIDING

    Anderen zijn fier Belg te zijn. Ik ben er eerder beschaamd voor. Net zoals ik de laatste tijd beschaamd geraak, mijzelf Oud Leerling te weten van een (Iepers) Bisschoppelijk College, waar decennia na mij, de Terminator Leterme net als ik, jarenlang zijn broek op de schoolbanken heeft versleten. Net zoals de Lotus-dode, die zoals ik nu verneem, zijn humaniora-broeken versleten heeft bij de Jezuïeten in Aalst. Tiens, zeg ik dan, waren zijn ouders, Bruggelingen, dan zo rijk, dat ze hun ZaanLoekske 6-7 jaar in Aalst op pensionaat konden sturen?! Of was dat toen al op kosten van de CM? Wat moet dat niet gekost hebben! Was Brugge dan niet goed genoeg? En waarom had het ventje een aparte kamer, met uitzicht op een tegenoverliggend raam waarachter blonde nimfen hem – van op afstand – door hun verschijning allen al geil konden maken? Zou Celie ooit achter deze finesses gekomen zijn?

    Ha, dat waren dus de mannen van het ACW-wonderjaar, waar Haiku-Herman het over had.! Daar vandaan komt dus de vals-glurend loense blik van het Vogelkopje als van een betrapte puber, telkens Stopnaald Marianne Thyssen in zijn nabijheid komt. Verdrongen upperclass-emoties, zoals Junior Miilqette onlangs mee werd betrapt bij een groepsverkrachting op de nachtgang. Volgens De Dikke Vandaele was dit gewoon een gang-bang…..

    Neen, U moogt mij geen valse erotische dagdromerijen in de schoenen schuiven: ik denk gewoon aan Dexia (die naam alleen al!) en aan Christine Lagarde van het IMF, die andere gebrevetteerde stopnaald met internationale allures. Geld, gestroomlijnde vrouwelijk aandoende wezens als stopnaalden en college-leerlingen van het formaat De Haene: dat is het beeld dat bij nader toezien, de Europese Unie oproept. Wat ontbreekt, zijn elektrische treintjes. Die zijn eveneens bestemd voor de klein mannen, maar het zijn meestal de vaders die eraan zitten….

    *

    De Haene heeft goed op tijd voor zichzelf de enig juiste beslissing genomen: met stille trom er voordien ongezien van onder trekken. Hij krijgt op de hoop toe, de ultieme vernedering bij zijn laatste openbaar optreden: als Vlaming de Belgische vlag op zijn lijkkist.

    *

    Voelt Kawouter ’t Beekske toch voordien al nattigheid? Zijn indruk (bij Ief Desmet) van zich op een naar beneden gaande roltrap te bevinden: dat is toch nooit een psychologisch vooraf aanvoelen van wat op hem en zijn partij afstormt? Dat aanvoelen van de overwinningsvlag van BDW, die in de provincie Antwerpen, op 7 dagen van de verkiezingen, amper 7 percent mankeert om de volstrekte meerderheid te halen?

    O Tempo! O Mores!

    Tijd dus voor een serieus gewetensonderzoek bij de Tsjeven. Zouden die op hun eentje de weg naar Canossa wel vinden? Of moeten ze door Het Vlaams Belang een serieuze trap onder hun edele delen krijgen? Ver moeten ze daarvoor niet zoeken: mijn rechterbeen staat nu al ingesteld op ‘automatisch’. Als afbetaling trap per trap, omdat ze mijn land verkocht en verkloot hebben.

     

    MIDDESTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    VS trekt $ 10 miljard uit voor regimewisseling in Rusland

    *

    Senaat wil gezamenlijke militaire oefeningen met Oekraïne, Georgië, Moldavië, Azerbeidjan – ‘CIA en voorstanders IMF-wereldregering zitten achter staatsgreep Kiev’

    De Amerikaanse Senaat behandelt een nieuw wetsvoorstel waarin $ 10 miljard wordt uitgetrokken voor regimewisseling in Rusland. Ook is het de bedoeling om permanent NAVO-troepen aan de grenzen met Rusland te legeren en Oekraïne wapens te leveren. De reactie van de libertarische (oud-) politicus Ron Paul: ‘De lont van Oekraïne is aangestoken.’

    De ‘Russian Prevention Action Act 2014’ roept de Amerikaanse regering op om Oekraïne te bewapenen, gezamenlijke militaire oefeningen met onder andere Oekraïne, Georgië, Moldavië en Azerbeidjan te organiseren, meer geld aan de NAVO uit te geven, en $ 10 miljard uit te trekken om zich te mengen in de binnenlandse Russische politiek, met als doel uiteindelijk de regering Putin te laten vallen.

    Op dezelfde wijze trok de Amerikaanse regering eerder $ 5 miljard uit voor regimeverandering in Kiev, die zoals u weet inderdaad heeft plaatsgevonden.

    In een interview met Money & Markets uitte Ron Paul felle kritiek op de ondersteuners van de wet in de Senaat. ‘Ze leren het nooit. Kijk naar hoe de wet wordt genoemd - meestal gebeurt precies het tegenovergestelde, en zal het juist agressie uitlokken.’ Hij wees onder andere op het beruchte onderschepte gesprek met Victoria ‘Fuck the EU’ Nuland, waaruit ondubbelzinnig bleek dat de staatsgreep in Kiev door Amerika werd voorbereid.

     

    ‘Mensen zijn oorlogen zat’

     

    ‘Veel van de oorlogshitsers in de Senaat die achter deze wet staan zijn zogenaamde conservatieven. Ik begrijp er echter steeds minder van hoe degenen die zich conservatief noemen betreffende overzeese oorlogen zo (links-)liberaal zijn met andermans geld. Ze kunnen tegen voedsel voor de armen stemmen en zeggen ‘kijk, ik ben een echte held en aanhanger van de Grondwet’, maar tegelijkertijd staan ze nooit echt op tegen het militair industiële complex en de overzeese oorlogen.’

     

    ‘Op het internet zie je dat veel mensen al die oorlogen –Syrië, Noord Afrika, et cetera- helemaal zat worden. Gelukkig onderkenden veel mensen op tijd de plannen om Syrië te bombarderen. Dat is positief... Maar in plaats dat onze regering wakker wordt en inziet dat ze verkeerde kant op gaan, willen ze het uitbreiden.’

     

    ‘Laten we bij zinnen komen en stoppen met dat gebemoei in Oekraïne,’ vervolgde hij. ‘Waarom zijn we daar eigenlijk? Wat is het doel? Het heeft niets met onze nationale defensie te maken, en kost alleen maar veel geld.’

     

    ‘Rusland niet schuldig’

     

    Interviewer Charles Goyette wees er vervolgens op dat Rusland door de Westerse opstelling in de armen van China wordt gedreven, en dat dit behalve strategische ook grote nadelige economische gevolgen voor ons heeft.

     

    Paul: ‘Wij hebben –door de CIA- een coup in Oekraïne gesteund en gefinancierd en bemoeien ons ook weer met Georgië, pal aan de grenzen met Rusland. Als het omgekeerde het geval was geweest, hadden we dat onmiddellijk veroordeeld. We moeten dus heel voorzichtig zijn Rusland de schuld te geven, want dat is niet zo.’

     

    ‘IMF-wereldregering’

     

    Ook hekelde hij het IMF, dat weliswaar $ 17 miljard ter beschikking stelde aan Oekraïne, maar in ruil daarvoor eiste dat het land actie ondernam tegen de pro-Russische groepen, dat het de olieprijzen en belastingen verhoogde, en de lonen in het land juist bevroor. ‘Dat doet de gewone Oekraïense bevolking geen goed... Hier zitten de voorstanders van een wereldregering achter, maar net als de dollar zal dit volgens mij gaan mislukken.’

    Xander

    (1) Money & Markets (podcast)

     

    *

    UITLEIDING

    De wereld draait al sedert mensengeheugenis (en zelfs al veel langer, sinds de Oerknal) rond zijn eigen as. Maar de huidige wereldverbeteraars willen daarin verandering brengen.

    Charlie Chaplin heeft dat zeer bloemrijk willen uitbeelden, in een poging om Nonkel Dolf belachelijk te maken. En nu treft die parodie toch wel ijn eigen Gtoe Verstanden zeker. Die willen dat de wereld draait zoals zij dat zien. Niet langer rond zijn eigen as, maar rond hun eigen persoontje. Liefst in exclusiviteit en in alle eeuwen der eeuwen. Amen.

    Of dat geen con concurrentie is aan de Goden, hor ik U vragen. Nee, hoor, want die bestaan al lang niet meer. Hebben zij eerst afgeschaft, of met het gezicht naar de muur gedraaid. Omdat zij, spijts alles, weten dat hoogmoed meestal komt voor de val en zij toch nog altijd een beetje hoogtevrees hebben….

    Want Gode gelijk zijn, daar moeten ze, wordt gevreesd, toch ietwat vroeger voor opstaan!

    EINDE

    *




    18-05-2014, 19:25 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1964

    *

    Zondag 18 mei

    H Erik van Zweden

    *

    BERICHT VAN DE HOOFDREDACTEUR.

    Die verdwijnt om beroepsredenen, tot een stuk na de verkiezingen. Hij vraagt alleen aandacht voor de patroonheilige van die dag, zondag 25 Mei, de naamdag van de H. Urbanus. Noch bloemen noch kronen.

    *

     

    *

    Ergens in Soedan…..

    .

    bruidje heeft als kind de Islam verlaten (= de doodstraf) en door te trouwen buiten de sharia, pleegde ze overspel (=100 stokslagen)

    Heerlijke Godsdienst van de Wrede!

    *

    INLEIDING

    De pietrolboeren uit Arabia hebben de oorlog verklaard aan welvarend Nederland. Daarover leest U elders wel genoeg. Net zoals U er kunt lezen over gelegaliseerde pedofilie in Irak, waar debij de strengste sekte van Moslimmers meisjes van 6 jaar (tegen betaling) wettelijk OK uitgehuwelijkt mogen worden aan mannen die hun grootvader kunnen zijn. Hier volstaat het te zeggen, dat Geert Wilders in Nederland, waar de Arabieren voorlopig nog altijd geen baas zijn, harde waarheden gezegd heeft over de Islam. Of hij gelijk heeft, ja of ja, kunt U o.a. besluiten uit onderstaande reportage in Elsevier, toch gekend om zijn spreekwoordelijke objectiviteit. Iedereen die kan lezen of schrijven, kan zelf oordelen….

    Maar of het Westen nu de kant van Wilders en van die ongelukkige vrouw in Soedan zal kiezen? Ik mag het betwijfelen, alhoewel bij de Moeder aller Verkiezingen, de teerlingen misschien wel gunstiger zullen vallen.

     

    MIDDESTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.elsevier.nl/Buitenland/nieuws/2014/5/Wordt-deze-vrouw-geexecuteerd-omdat-ze-als-moslim-een-christen-huwde-1524672W/?cmpid=NLC|elsevier_dagelijks|2014-05-17|Wordt_deze_vrouw_opgehangen_omdat_ze_als_moslim_een_christen_huwde?

    *

    Wordt deze vrouw opgehangen omdat ze als moslim een christen huwde?

    door Servaas van der Laan 17 mei 2014

    *

    Meriam Yehya Ibrahim Ishag moet dood omdat ze met een christen trouwde

    De zevenentwintigjarige Meriam Yehya Ibrahim uit Sudan is samen met haar man in verwachting van een kindje. Maar een rechtbank in hoofdstad Khartoum veroordeelde haar tot de doodstraf omdat ze als geboren moslim nooit met een christen had mogen trouwen.

    Share on facebook Share on twitter Share on email More Sharing Services 66

    Ibrahim werd zevenentwintigjaar geleden geboren als kind van een moslimvader en een Ethiopische christelijke moeder.

     

    Haar vader ging er vandoor toen ze zes jaar oud was, hierna werd ze opgevoed door haar moeder.

    AFvallige

    De vrouw, die als christen werd opgevoed, vond haar geluk met de christen Daniel Wani. Ze trouwde met hem en raakte zwanger.

    Maar volgens middeleeuwse shariawetten is dit tegen de regels. Wie als moslim wordt geboren, blijft dat. Trouwen met iemand van een ander geloof wordt beschouwd als geloofsafval. Nota bene haar eigen broer gaf de vrouw aan bij de politie.

     

    Leed van christenen in moslimlanden mag niet worden verwaarloosd

     

    Miljoenen christenen zijn in moslimlanden het doelwit van discriminatie, onderdrukking en geweld. Waarom neemt het Westen, ondanks vele alarmerende publicaties, het tragische lot van christenen in islamitische wereld niet serieus? Naar de weblog van Hala Naoum Néhmé

    Stokslagen

    De rechtbank vroeg haar nog om af te zien van het christelijke geloof, maar de vrouw weigerde dat. Waarop de hoogzwangere vrouw werd veroordeeld tot honderd stokslagen voor overspel (haar huwelijk was onder de sharia niet geldig) en de doodstraf voor afvalligheid.

    Een woordvoerder van het Sudanese Parlement zegt tegen nieuwszender CNN dat de uitspraak niet definitief is en nog de hele juridische ladder tot aan het constitutioneel hof moet doorlopen.

     

    Maar intussen zit Ibrahim in de gevangenis. Een verzoek tot overplaatsing naar een privé-ziekenhuis vanwege haar zwangerschap werd afgewezen.

     

    Buitensporig

     

    Diplomatieke vertegenwoordigers proberen de regering van Sudan op andere gedachten te brengen. Amnesty International verwerpt de uitspraak:

     

    'Het feit dat een vrouw ter dood veroordeeld kan worden vanwege haar religieuze keuze en om haar te vervolgen voor het trouwen met een man met een schijnbaar ander geloof, is buitensporig en zou niet eens overwogen moeten worden'.

    *

    UITLEIDING

    Neen, het zou niet mogen, maar het gebeurt overal al vele honderden jaren. Vroeger wisten we het niet, en nu kijken we de andere kant ut. Aten we dat vooral doen, zo lang het nog kan. Binnen enkele jaren zien we dan wel. Want tussen droom en daad, staan zoveel wetten in de weg, en praktische bezwaren!

    Ach die pietrol! Is die werkelijk onze afgod, ons Gouden Kalf waarrond we dansen en feest vieren?

    Een half woordje tegen de Poet, en onze bevoorrading dààr zou wel eens aan halve prijs kunnen doorgaan. Alle konkelfoezerij zou dan, samen met de Islam en zonder oorlog, in éénmaal van de baan kunnen zijn.

    De dag dat de in witte wijde kaftans gedrapeerde Tirannen, met handen die druipen van het bloed, met een halve linnenkast op hun kop en boven op een gouden kroontje, iets of wat beschaafd willen doen, kunnen we nog altijd klappen. Al valt dat te betwijfelen zo lang zij in heilige vervoering in Mekka hun onderdanen kunnen in katzwijm doen vallen voor een soort ‘Zwarte Steen’ uit de Hemel, die door niemand mag gezien worden.

    Of al deze bedenkingen na die 100 stokslagen op haar blote rug, ook door het hoofd gaan van die jonge moeder in haar dodencel in Karthoum, valt niet te schatten. Zij, samen met haar echtgenoot, zijn immers Christenen en derhalve voor de Westerse wereld quantité négligeable. Dat zijn we trouwens allemaal, wij die de verlokkingen van Het Linxs-Progressieve Gouden Kalf niet willen volgen.

    O ja, al iets gehoord van de Eurocraten over gelegaliseerde pedofilie, over godsdienstwaanzin die andersdenkenden martelt en vermoordt, over gezamenlijke afspraken om, tegenin de grillen van de Saoudi’s, onze olie-bevoorrading veilig te stellen? Maar mens, wat ik nu durf vragen! Al die kiwstenbiebels zijn veel te druk bezig met hun herverkiezing, of met de vraag of het geen tijd wordt om van concubine te veranderen…Blond is uit. Zwart is in. Als ze maar, net als de veren in een matras, goed meegeeft in bed….

    Wat gij, Collega Juncker? Wat gij, Vriend Schultz? Wat gij, Haai Koe Herman? Geven we er nog ’n lap op?

    EINDE

    *



    18-05-2014, 16:23 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    17-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1963

    *

     

    *

    .

    *

     

    INLEIDING

    Het verschil is, dat de eerste nooit hebben bestaan, en de Duitse wel. Integendeel, in handen van de Yankees, overheersen ze op onze dagen nog altijd de ganse wereld. Wat zeg ik: de ganse wereld maar?! Ze overheersen zelf helemaal het ons bekende zonnestelsel en nog veel verder.

    Hans Jansen Arabist nog nooit betrapt op tegenspraak, ontmantelt hieronder heel het Arabisch verhaal tot pure verzinsels van hetzelfde gehalte als Alibaba en de 40 Rovers. Zelfs hun ‘godsdienst’ is gewoon verzonnen meer dan 600 jaar later, op basis van de Bijbel, aangevuld met de woestijnroverij en de gewelddadigheid eigen aan de Islam. Het is de ‘religie’ die Uw geld, Uw vrouw en Uw dochters afneemt, nadat Uw zonen doormiddel van het kromzwaard, het werktuig van de primitieve middeleeuwer, gewoon onthoofd werden.

    Eigenlijk is wat ik hier vertel, een open deur intrappen. Net als het verhaal van Adinda, wordt het inderdaad een beetje eentonig. Ware daar niet de laatste zin in onderstaand stukje van Hans Jansen, die mij doet huiveren….

    Zo lang wij ongestoord het Internet kunnen raadplegen, kleven de leugens niet. U hebt trouwens gezien, wat Turkije het eerst lam legt, als er ergens onrust dreigt. Hier in het Westen beperkt men zich voorlopig nog tot stuntelige desinformatie. Dat zijn trouwens goede indicaties om het intellectueels niveau van de respectievelijke staatsburgers te illustreren….

    Allen is het soms moeilijk bij ons, voor bepaalde burgers die altijd voort blijven stemmen voor de amechtige kleurpartijen, om door het bos de bomen te zien.

     

    MIDDESTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Hans Jansen - Islamitische illusies

    Mocht er iemand willen uitzoeken hoe het zit met de illusies van de islam: in het laatste boek van Rodney Stark, How the West Won, 2014, vindt u de verhalen, de referenties en verwijzingen. Vrienden en vriendinnen van de islam hopen natuurlijk dat het hier om fact free islamofobie gaat. Ze zoeken het maar uit. Maar let op: als het om islamitische illusies gaat, worden historische feiten die onder professionals zo langzamerhand onomstreden zijn, door journalisten, praatjesmakers en haters van het Westen afgedaan als was het Roomse propaganda. De eerste illusie is de superieure islamitische krijgskunst. Qua krijgskunst is, bijvoorbeeld, de verovering van Constantinopel niet iets waar de Turken trots op kunnen zijn. Toen Constantinopel in 1453 in Turkse handen viel, hadden de Turken daar bijna honderdduizend man voor nodig gehad, en een maandenlang beleg. De stad werd door bijna tienduizend soldaten verdedigd. Volgens schattingen hadden de Turken een overmacht van elf op één. Soortgelijke militaire incompetentie zien we bij het eiland Rhodos, vlak onder de Turkse kust. De Johannieters, kruisridders die uit het Heilige land verdreven waren, hadden Rhodos in 1307 veroverd. In 1480 lukte het de Turken niet, met 160 schepen en 70.000 soldaten, om het piepkleine eiland in te nemen. Er zaten daar dan ook wel 500 kruisridders met 2000 man hulptroepen. In 1522 deden de Turken weer een poging. Honderdduizend man hadden een half jaar nodig om de 500 Johannieter ridders te verdrijven.

    Maar het kan altijd erger, zie de strijd om Wenen. In 1529 vallen de Turken Wenen aan. Het was nu vijf tegen één, maar ondanks deze overmacht falen de Turken. Zes jaar later volgt een nieuwe poging. Als de Sultan, op weg naar Wenen, hoort dat het Habsburgse leger hem tegemoet komt, gaat hij terug naar waar hij vandaan komt. In 1682 proberen de Turken het opnieuw. Poolse militairen verjagen op 11 september 1683 de Turken onder de muren van Wenen.

    Dan Malta. De overgebleven Johannieters hadden zich daar gevestigd. In 1565 proberen de Turken het eilandje te veroveren maar ze geven het op na 20.000 manschappen verloren te hebben. In 1571 vindt bij Lepanto een zeeslag plaats tussen de Turken en een liga van christelijke Zuid-Europese staten en staatjes, waaronder Malta. De Turkse overmacht verliest 210 schepen, de christelijke ‘Heilige Liga’ wint de zeeslag, en verliest slechts 20 schepen.

    De Turkse militaire competentie uit het verleden blijkt een illusie. Bovendien, waarom kwamen die Turken eigenlijk naar Malta en naar Wenen? Wat hadden ze daar te zoeken? Waardoor werden ze gemotiveerd? Iets met de islam?

    Dan de tweede illusie, de ‘islamitische’ wetenschapsbeoefening. Wat als zodanig wordt aangewezen, is in hoofdzaak het werk van christenen en joden die door de moslims onderworpen waren. Het was eigenlijk zelfs ook geen wetenschap, daarvoor was het niet georganiseerd genoeg, te onsystematisch en te toevallig. Toen er in de veertiende eeuw niet voldoende christenen en joden over waren, was het afgelopen.

    De ‘Andalusische idylle’ is de zoveelste islamitische illusie: er zou een samenleving geweest zijn van joden, christenen en moslims, in Spanje, onder islamitische tolerante supervisie, waar cultuur en wetenschap bloeiden in grote prachtige steden. Geen enkele archeoloog heeft restanten van die steden of van die pracht kunnen vinden. Groeven ze op de verkeerde plek of is het propaganda en verzinsel? En ook als het wel waar geweest zou zijn, waarom zou de ideale tolerante maatschappij onder supervisie van de islam moeten staan?

    Andalusië tolerant? Pogroms in 1066 en 1090. In 1148 werd christenen en joden bevolen het Moorse Spanje te verlaten. De Spaanse joodse geleerde Maimonides heeft eerst moeten doen alsof hij moslim was geworden, maar uiteindelijk is hij naar Egypte gevlucht. Het wordt in het Westen als een schande gezien dat in 1492 de Spaanse Koning Ferdinand en zijn vrome koningin Isabella het besluit uit 1148 wat de joden betreft bevestigd hebben: ze moesten christen worden or else. Over 1148 daarentegen hoor je niet zo veel klachten.

    De islamitische tolerantie is, net als de islamitische krijgskunst en de islamitische wetenschap, een illusie. De goede kant van de illusie is dat er misschien moslims zijn die zich door die illusie laten inspireren om iets nuttigs te gaan doen. De kwade kant is dat onder westerlingen, door mee te gaan in die islamitische illusies, het idee postvat dat islamisering geen kwaad kan. Een minpunt van de illusie is dat de islam, verzadigd van behagen over de eigen gefantaseerde prestaties in het verleden, verzuimt naar het heden te kijken.

    Als er iets is waar de linkse kerk, de EU en de islam een hekel aan hebben, dan is het dat u zelf aan het uitzoeken slaat. Doe het daarom nu het nog mag.

    Bron http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/05/1_keer_trek_je_de_conclusie_islam_is_een_illusie.html#more

    *

    UITLEIDING

    Laten wij elkaar geen fabels wijsmaken. Mosleeën en Korans horen hier niet thuis. Ik heb helemaal niets tegen Moslims, zo lang ze zich aan de regels houden. D.w.z. de regels die gelden in hun thuislanden, waar ze thuis horen, zoals wij ons bij ons thuis voelen. We bedanken voor dat soort ‘verrijking’. We willen, mits enige concurrentie, wel blijven hun pietrol gebruiken, zoals bij ons klant kunnen blijven voor onze eigen producten.

    Wij gaan ons ook niet met hen bemoeien, tenminste zo lang ze niet doen zoals in de voorbij 1.400 jaar, toen onze Kruisvaarders ze ook mores moesten leren. Ja: aan Vlaams Belangers wordt dikwijls verweten dat wij ze in de gaskamers willen. Ook dàt is een sprookje, want op termijn stoppen we; Westerlingen, onszelf allemaal in de crematoria. Want de rook uit deze schouwen hangt steeds meer en meer boven onze steden. Ook een gevolg van het Duitse Wirtschafstwunder, die de Amerikanen gelaten hebben voor wat het was.

    Om dat spookbeeld uit onze geesten te bannen, beschikken we na vandaag over minder dan een week tijd. Vlaanderen, volwaardige staat op eigen poten van het nieuwe Verenigd Europa, werkt vanaf de 1ste dag eindelijk aan zijn eigen toekomst.

    Eigen volk eerst, en verder voor de rest zien we wel.

    EINDE

    *

     








    17-05-2014, 17:44 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1962

    *

     

    *

    De Blauwe Planeet

    .

    Nog erger weg en weer geslagen dan een tennisballetje op Wimbledon….

    *

     

    INLEIDING

    Laat het van meet-af duidelijk zijn: ook wij, vrij-sprekers en Flaminganten vaan de hardste soort, willen de Europese Unie niet zo maar zien verdwijnen. Wij willen ze zien veranderen tot een grote Unie naar klein Zwitsers Model, met vrije burgers, die onder de verzamelnaam ‘Verenigd Europa’ zichzelf besturen binnen bepaalde zelf gekozen limieten. Een V.E., liefst in een Christelijk niet-Islamistiscge geö,spireerde sociale dimensie, mijlenver weg van het socialisme van de vorige 2 eeuwen.

    De Dode van de Lotusbloem (koekjesfabriek), de Stalin van het ‘Christelijk gedoodverfd socialisme, wordt vrijdag 23 dezer, 2 dagen voor de rest van zijn partij, ten grave gedragen. De wereld, en meer bepaald Vlaanderen, kan weer opgelucht adem halen. Mochten hun geesten bovengronds nog wat verder leven, zullen we daar geen argwaan voor hebben, want in spoken geloven we al lang niet meer.

    Nog een weeje te gaan, voor de Grote Dag, De Dag der Dagen. In andere landen heeft men zijn favorieten (zie hierna) wij hebben de Partij van De Stok achter de Deur, wij hebben Het Vlaams Belang.

     

    MIDDESTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

     

    De Europese euro-sceptici formeren zich

    Posted on 16 mei 2014    door E.J. Bron

    *

    De Nederlandse politicus Geert Wilders staat erom bekend dat hij nogal veel stof doet opdwarrelen met zijn politieke uitspraken. In het programma van zijn partij, de Partij voor de Vrijheid (PVV), staat dat men de koran wil verbieden en uit de Europese Unie wil stappen. Onlangs had hij opzien gebaard door ertoe op te roepen dat er “minder Marokkanen” in het land moeten zijn.

    “The Economist” bericht dat hij zichzelf nu heeft aangeboden om tussen de beide eurosceptici Marine Le Pen en Nigel Farage te willen bemiddelen. Het is niet nodig om elkaar wederzijds uit te schelden, zei Wilders, en als hij kan helpen wil hij dat zeker graag doen.

    Net zoals Wilders en zijn PVV zullen ook UKIP van Farage en het Front National van Marine Le Pen met grote voorsprong in hun desbetreffende landen in het Europees Parlement komen. Tijdens de verkiezingscampagne heeft er echter ook een verbaal moddergevecht tussen de twee plaatsgevonden. Farage klaagde over het verborgen antisemitisme van het Front National en Le Pen ging in de tegenaanval door te zeggen dat Farage haar op dezelfde wijze zou demoniseren als Cameron met UKIP zou doen.

    Afgelopen jaar had Wilders geprobeerd een alliantie te vormen tussen de opkomende, euro-kritische partijen. Zowel de Italiaanse Lega Nord als het Front National van Marine Le Pen sloten zich hier bij aan. In het verleden had Wilders steeds opnieuw benadrukt dat zijn sterke pro-Israëlische houding tegenstrijdig zou zijn met het gedachtegoed van het Front National, nu echter is hij er van overtuigd dat Marine Le Pen de erfenis van haar vader Jean-Marie overwonnen heeft.

    Beide werden het er over eens dat men eventuele tegenstrijdige posities, zoals de rechten van homoseksuelen, waar in beide partijen verschillend tegenaan wordt gekeken, buiten beschouwing te laten ten gunste van een gezamenlijk standpunt m.b.t. de EU. De poging van Wilders om UKIP bij de alliantie te krijgen, stuit bij Nigel Farage echter op verzet. UKIP is noch antisemitisch noch anti-islamitisch, aldus Farage. Ook wees hij op de tegenstrijdigheid dat Wilders weliswaar opkomt voor de vrijheid van meningsuiting, maar de koran wil verbieden.

    Misschien denkt Farage er na de verkiezingen nog eens over na, zegt Wilders. Want samen met Marine Le Pen kan men een nieuwe eurosceptische groep binnen het Europees Parlement vormen, die het alleen eens is over dit punt van eurokritiek.

    Bron:

    http://europenews.dk/de

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    UITLEIDING

    De twistpunten (Anti of Pro Israël, of in vooruit of achteruit schakelen van Islam-apocalyps én planeetgrote immigratie) zijn niets anders dan de uitvergrote voetangels en schietgeweren die dààr onder het gras door de gezamenlijke tegenpartijen werden verborgen, iets wat in politiek precies een verheven kunst op hoog niveau is van muilentrekkerij. Het is inderdaad niet aan iedereen gegeven, om andersdenkenden als twee stenen tegen elkaar te doen vechten. Dat weet zelfs ik als klein blog schrijvertje, en dat weten de Grote Tenoren dus ook en zelfs oneindig veel beter.

    Het gezond boerenverstand zegt, dat wij het Joods volk zekerlijk niet moeten gaan opvrijen of hen helpen verdedigen tegen om het even welke vijand van hen, tenzij dezelfde vijand die ook ons Vrije Westen wil vernietigen. Dat hebben ze echt niet nodig: Israël is best in staat zichzelf te verdedigen. Maar met of naast het Joodse volk (dat ook zijn eigen niet gemaakt heeft..) kan men in vrede leven. Denk aan de vele gelijkenissen. Wat niet het geval is met Islamisten. Want die moeten verplicht handelen volgens hun Geloof. Om de wereld te slachtofferen of te onderwerpen. Waarbij wij, Westerlingen, dus overal en altijd het Lijdend Voorwerp zouden van zijn.

    Over de tsunami van vreemdelingen die uit alle richtingen onze Westerse Beschaving (en onze welstand) komt leeg slurpen, is het onze verdomde plicht onszelf zoveel mogelijk te verdedigen. Wie uit misplaatste gevoelens voor solidariteit meeheult met de vijand, is noch min noch meer een verrader van de eigen zaak en van hun eigen kinderen.

    *

    Gods molen maakt langzaam, maar zeker. Misschien is de wederopstanding van de Vlaamse, de Franse, de Engelse, de Duitse, enz, fierheid, nog niet voor morgen, maar terugkomen doet ze. Net zoals iedere Lente het leven weer doet opborrelen in de natuur. Waarbij zeker niet uit het oog mag verloren worden, dat de ervaring van twee wrede oorlogen al deze volkeren wijzer heeft gemaakt. Vooral als ze zich er rekenschap van geven, dat een derde hond, de USA, iedere keer met het been waarvoor zij vochten, is gaan lopen…

    Ondertussen loopt de blinde massa als gebiologeerd juist dezelfde weg als 100 jaar vroeger. Met veel gedruis Internationale Overeenkomsten afsluiten aan de lopende band, die even rap verloochend en dan weer herbegonnen worden. We zagen dat in het jaar 1914, voor de oorlog uitbrak door de moord op Aartshertog Ferdinand in Sarajevo, en we zagen dat toen Hitler en Stalin onder elkaar overeen kwamen om Polen gewapenderhand te verdelen tussen hen beiden. Nu liggen de kaarten anders, en om het even de uitslag van al die manoeuvres, de 3de hond die deze keer met het been dreigt weg te lopen, is de Islam.

    Wat ook nog anders is, ja zelfs totaal anders, zijn de mogelijkheden tot communicatie. Wie deze digitale wereld kan blijven beheersen, beheerst de wereld der ideeën en wie deze wereld beheerst, beheerst de hele wereld en omringende sterrenstsels.

    Car ces ont les idees qui gouvernent le monde. Ge moogt gerust zijn!

    EINDE

    *




    17-05-2014, 13:04 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    16-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1961

    *

    *

    .

    *

     

    INLEIDING

    In onderstaand stukje proza voelt ondergedekte zich als een vis in het water. Vandaar de drang waaraan niet te weerstaan valt, om zoveel mogelijk lezers in te lichten.

    Neen, de bazuinen van Het Laatste Oordeel zijn er nog niet bij. Maar het scheelt niet veel. 25 Mei zullen we in ieder geval nog halen, al is wat daarna komt, in handen van Madame Soleil.

    Ik zeg altijd: baat het niet, dan schaadt het ook niet, en een gewaarschuwd man is er, zelfs zonder de inflatie, twee waard.

     

    MIDDESTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    De crash is de oplossing:

    Zo beschermt u zich tegen de komende instorting

    *

    Hun vorige anti-EU boek ‘De grootste rooftocht uit de geschiedenis’ werd met 120.000 verkochte exemplaren één van de succesvolste economische bestsellers van de afgelopen jaren. De economische- en financiële experts Matthias Weik en Marc Friedrich hebben nu een opvolger geschreven: ‘De Crash is de Oplossing’. Hierin geven ze praktische tips hoe u zich zo goed mogelijk tegen de komende, volgens hen onvermijdelijke instorting kunt beschermen.

    Veel gewone mensen willen niets van een eventuele crash horen, omdat het hen bang maakt dat ze mogelijk alles zullen kwijtraken. Die angst is terecht, stellen Weik en Friedrich, en wordt mede veroorzaakt door de politiek, die het vertrouwen van de burgers heeft ondermijnd door talrijke crisistops te organiseren, waar keer op keer bestaande afspraken en verdragen op grove wijze werden gebroken, en besloten werd om ten koste van bestaande voorzieningen miljarden na miljarden naar failliete banken en staten weg te sluizen.

     

    De auteurs stellen dat het nu wel degelijk de hoogste tijd is dat mensen zich gaan voorbereiden, omdat de uiteindelijke crash absoluut gaat komen. ‘Wie denkt dat ons financiële systeem en de euro zullen blijven bestaan totdat u bijvoorbeeld met pensioen gaat... die moet niets veranderen en kan alles bij het oude laten. Maar mocht u op grond van alle door ons gepresenteerde feiten toch twijfelen, dan moet u onmiddellijk in actie komen. Onze belangrijkste tips:’

     

    1. Maak geen (nieuwe) schulden!

    Tijdens een crisis heeft een bank het recht al uw bezittingen op te eisen zodra u uw schulden niet meer kunt afbetalen. Veel Ieren, Spanjaarden en Amerikanen zijn hun huizen, pensioenen en andere bezittingen kwijtgeraakt omdat ze jarenlang op de pof hadden geleefd, en na werkloos te zijn geworden hun torenhoge schulden niet meer konden terugbetalen.

     

    ‘Banken dekken zich zakelijk maar al te graag in tegen kredieten,’ aldus de auteurs. ‘Of ze praten u een dure kredietverzekering aan, bij voorkeur afkomstig van hun eigen financiële concern. Of men laat u uw vastgoed verpanden (extra hypotheek, e.d.). DOET-U-DAT-NOOIT! Want de bank komt sneller met een bevel tot executieverkoop dan dat u uw tas kunt pakken.’

     

    2. Van waardeloos naar waardevast.

     

    We bevinden ons aan het einde van het papieren tijdperk. Investeringen die de afgelopen 50, 60 jaar zinvol waren, zoals (bouw)spaarregelingen, kapitaal/levensverzekeringen, effecten, aandelen, pensioenfondsen, beleggingsfondsen, etc., moeten van de hand worden gedaan. ‘De tijd van rendement is voorbij,’ stellen Weik en Friedrich.

     

    Tijdens de Grote Depressie in de jaren ’30 was één derde van de dollar nog op goud gebaseerd. Toch verloren de aandelenmarkten 90% van hun waarde. Anno 2014 bestaat er geen goudstandaard meer, waardoor de komende klap nog harder zal aankomen. Tijdens het staatsbankroet van Argentinië in 2001 verloren de mensen zo’n 70% van alles wat ze bezaten. De Duitsers raakten door de valutahervorming in 1948 zelfs 81% tot 93,5% van hun welvaart kwijt.

     

    Mensen moeten daarom omschakelen van waarde op papier naar tastbare goederen van waarde. Die kunnen weliswaar in waarde schommelen, maar hebben de afgelopen 100 jaar in crisistijden hun nut bewezen.

     

    Geen vastgoed

     

    Dat geldt echter niet voor vastgoed. De geschiedenis laat zien dat in een tijd van een crisis vastgoedbezitters juist dubbel zo hard worden gepakt door de staat. In Nederland en Spanje is de vastgoedzeepbel reeds geklapt, waardoor steeds meer mensen ‘onder water’ komen te staan. In Duitsland en andere landen is dat nog (net) niet gebeurd. Voor de bewoners daar het dringende advies: verkoop zolang je het nog kan en er een goede prijs voor krijgt, want ‘alleen gerealiseerde winst is échte winst’. Aan overwaarde op papier heb je helemaal niets.

     

    Sowieso moeten mensen nooit meer dan 30% van hun vermogen in vastgoed steken. De meeste mensen hebben zich voor hun eigen huis echter tot over hun oren – 100%, 150%- in de schulden gestoken, in de hoop en verwachting dat hun woning in de toekomst steeds meer waard wordt. Miljoenen hebben op deze wijze hun eigen huis op enkel krediet gefinancierd. Komt het tot een recessie en/of gaat de rente stijgen, dan komen velen in grote problemen terecht. Iedereen kan bedenken wat er met de huizenprijs gebeurt als honderdduizenden hun hypotheek niet meer kunnen betalen.

     

    Goud en Zilver

     

    In onzekere tijden zijn goud en zilver essentiële ‘levensverzekeringen’ gebleken. Met zilver beschermt u zich tevens tegen een mogelijk verbod op goud, zoals dat in het verleden door de VS, Rusland en China werd ingevoerd. Zilveren munten hebben vanwege hun lage prijs in noodsituaties zelfs de voorkeur. Uw dagelijkse maaltijd hangt er mogelijk vanaf.

     

    Grond

     

    Het voordeel van investeren in land is duidelijk: in moeilijke tijden kan land worden gebruikt om voedsel of hout op te verbouwen. ‘In veel landen waar ons voedsel vandaan komt wordt onvoorstelbare roofbouw op de natuur gepleegd,’ stellen de auteurs. ‘Het is slechts een kwestie van tijd voordat in deze landen het laatste grondwater wordt opgepompt, en de landbouwgronden zijn verzuurd. Daarom is het absoluut nuttig na te denken over investeringen in grond en bodem... Spuug de grote beleggers met hun industriële monoculturen in het gezicht!’

     

    Investeer lokaal

     

    Door niet in vage internationale beleggingsfondsen, maar in lokale bedrijven en projecten te investeren, stimuleert u de economie in uw eigen woon- en leefomgeving. Bovendien kan dit buiten de banken om gebeuren, waardoor ondernemingen tegen gunstigere voorwaarden geld kunnen lenen, en de uitleners een hogere rente kunnen krijgen. Bij zogenaamde ‘peer to peer (P2P)’ leningen verstrekken personen zonder tussenkomst van de banken geld aan andere personen, wat voor beide partijen een voordeel is.

     

    Het kan daarbij gaan om boerderijen, imkers, wijnbouwers, maar ook om houtzagerijen, molens, bakkerijen, installateurs, kaasboerderijen, destilleerderijen, meubelmakers, et cetera. Lokale, met de hand gemaakte producten worden weer helemaal ‘in’.

     

    Bitcoin geen goed idee

     

    Virtuele valuta zoals Bitcoin zijn echter geen goed idee, omdat ze uitermate onstabiel zijn. ‘Hoe interessant het concept van ‘crowd money’ ook moge zijn, het is in geen geval een waardevaste investering.’ Bovendien zijn bitcoinbezitters al het slachtoffer geworden van digitale roofovervallen, waardoor ze ook hun ‘echte’ geld kwijtraakten. Bovendien dreigen centrale banken en staten de Bitcoin te verbieden. ‘Digitale valuta zijn uiterst speculatief. U kunt ook met de Lotto meedoen of naar het casino gaan.’

     

    Verzamelingen zinloos

     

    Verzamelen is een hobby die leuk is als het goed gaat, maar in crisistijden is het volslagen nutteloos. Kunst, oldtimers, horloges, porselein, postzegels, munten... ‘verkopen die handel!’ raden Weik en Friedrich aan. Voor veel van dit soort verzamelobjecten worden al jaren exorbitante prijzen betaald, maar met het oog op de komende crash ze zijn absoluut geen waardevaste belegging meer.

     

    ‘Risico op verlies van onze welvaart en sociale rust’

     

    In hun vorige boek toonden de economen aan dat de euro op kosten van de gewone Europeaan in leven wordt gehouden. ‘Vroeg of laat zal ook de laatste man erkennen dat het experiment is mislukt, maar dan is het te laat. Dan zal de crash de oplossing zijn.... De Lehman crash in 2008 zal niets vergeleken zijn bij wat er nu op ons afstormt... We riskeren het verlies van onze welvaart en sociale rust,’ stelden ze in 2012.

    Xander

    (1) Deutsche Wirtschafts Nachrichten

    Zie ook o.a.:

    13-02: Bevestigd: EU-Commissie wil beslag leggen op spaargeld en pensioenen
    04-02: Waarschuwingen voor wereldwijde totale instorting stapelen zich op

    *

     

    UITLEIDING

    Ik voel mij gevleid, dat deze Duitse auteurs quasi totaal op mijn eigen golflengte zitten. Echt waar, we zijn niet afgesproken! Ikzelf gebruikte altijd de vijf vingers van mijn rechterhand om het de mensen te doen onthouden. Het is een domme muize die maar een of twee gaatjes heeft.

    1ste gaatje: 20% klaar houden voor de onmiddellijke nooddruft.

    2de gaatje: 20% in vlot verhandelbare edele metalen of edelstenen

    3de gaatje: 20% in ambachtelijk controleerbare activiteiten in Uw onmiddellijke omgeving

    4de gaatje: 20%: zorg dat ge opbrengstgrond onder Uw handen hebt, waarop in tijden van nood, U Uw gezin kunt onderhouden. Of een geit en wat konijnen en per jaar één varken voor in de pekel.

    5de gaatje: 20 % klaar houden om te investeren in wat zichzelf zal aanbieden naarmate andermans miserie nijpender wordt.

    Maar bovenal: geloof geen enkele politieker, denk overal het uwe van, want het is hun job u armer te maken, zodat ze er zelf rijker van kunnen worden. Tracht daarom uit te wijlen naar een onbewoond eiland voor de bom ontploft, en doe dat zodra de gelegenheid zich aanbiedt.

    EINDE

    *




    16-05-2014, 18:47 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1960

    *

     

    *

    .

    Names JL De Haene, groeten uit pierenland.

    *

     

    INLEIDING

    De zon komt op in het Westen, en gaat onder waar zij willen, namelijk in het Oosten, omdat Lynkx alles zo graag tegennatuurlijk ziet, en al de rest is dikke zever. Immigratie is al lang geen gestage volksverhuis meer, maar een geforceerde en gewilde bloedtransfusie annex volks-transplantatie.

    Hieronder zult U lezen, hoe en waarom de ‘wilde immigratie’ bewust uit de verkiezingsstrijd werd gehouden, om de poplisten toch dat plezier niet te gunnen. Zodat deze een beetje saai werden, en dus voor het eerst in de geschiedenis, met cijfers per partij dienden te worden opgefleurd. Gelukkig voor se spanning, zijn daar de gebeurtenissen rondom ZaanLoek De Haene tussenbeide gekomen.

    Van de doden niets dan goed, natuurlijk en over zijn bestuursmandaat bij Lernaut & Hauspie, even vlug door hem verlaten als een hond van zijn dinges, omdat er in de Washing wastobbe met de vingers werd geknipt, geen woord.

    Deze middag wel uit de mond van Haiku-Herman in al zijn glorie vernomen dat zij, De Haene, de Evidente samen met zijn maitresse, die later Mevrouw N° 3 is geworden en hij, Haiku-Herman (spreek uit Hay koe Herman) behoorden tot ‘het wonderjaar’ van de ACW-toppers, die op hun eigen al wonderboys mogen genoemd worden. Zie Dexia…..

    Tja, als men dat van zichzelf moet zeggen, is het ver gekomen…..

     

    MIDDESTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Frontex waarschuwt opnieuw voor ‘drastische toename illegale immigratie’

    Thema bewust uit verkiezingscampagne geweerd

    *

    In een nieuw rapport waarschuwt Frontex andermaal voor de toenemende immigratiedruk op de Europese buitengrenzen. Sinds januari werden al 42.000 illegale immigranten onderschept. Dat zijn er meer dan drie keer zoveel als in dezelfde tijdsspanne van vorig jaar, toen op 12.400 werd afgeklokt. Frontex spreekt in dit verband letterlijk over een “drastische toename” en voegt eraan toe dat niets erop wijst dat hierin op korte of middellange termijn verandering zal komen. Wel integendeel: het grensbewakingsagentschap gaat ervan uit dat de illegale immigratie tegen de zomer nog verder zal pieken.

     

    Alhoewel de kwestie van de illegale immigratie naar Europa almaar belangrijker en urgenter wordt, wordt het thema opvallend uit de verkiezingscampagnes en -debatten geweerd.

    Een EU-top over asiel en migratie is bovendien pas voorzien voor begin juni, vlak na de Europese verkiezingen. Het gaat hier zonder meer om een doelgerichte doofpotstrategie. Ter zake verwijzen we naar de woorden van niemand minder dan Herman Van Rompuy, voorzitter van de Raad van Europa, die eind vorig jaar in Knack (18.12.2013) letterlijk stelde: “We houden die top bewust nà de verkiezingen, om het thema niet in de campagne te brengen. Dat cadeau krijgen de populisten niet.”

    Hoe men het ook draait of keert: de dramatische toename van de illegale immigratie naar Europa toont andermaal het complete falen aan van het EU-beleid inzake asiel en immigratie.

     

    Dat een debat over dit – voor de toekomst van Europa – ingrijpend thema als ongewenst wordt beschouwd, illustreert bovendien nog eens het weinig democratische karakter aan dat het hele EU-establishment tot op heden kenmerkt.

    Gerolf Annemans

    Voorzitter Vlaams Belang

     

    UITLEIDING

    Naast de doffe ellende die de immigratie òns aan doet, zijn er natuurlijk de evenvele menselijke drama’s langs de kant van die ontheemden zelf. De Tsjeven, in hoofdzaak verantwoordelijk voor dit ontspoord Europa hebben hierdoor een historische verantwoordelijkheid op zich geladen, die in geen 1.000 jaar te vergeven is.

    *

    Spijtig natuurlijk dat het warm water al uitgevonden was lang vòòr zijn tijd, anders had dat misschien een kolfje naar zijn hand geweest die hij met één hand had opgelost.

    Index diverse keren overslaan, besparingen die harten deed kraken doorvoeren: gehoord wat de Vilvoordse cowboy allemaal heeft gepresteerd in de run naar de Euro?! Hij realiseerde vlot de dingen waarvoor BDW vandaag door iedereen aan het kruis wordt genageld. Waarmee meteen bewezen is, dat BDW gewoon de herziene en lichtjes verbeterde uitgave is van de CVP à la ZaanLoek.. Jammer genoeg niet uit hetzelfde wonderjaar, want anders zou hij niet helemaal alleen naar de oorlog zijn moeten trekken, al vectend tegen Kawouter Beke en Ruiter-zonder-paard Peeters.

    A ja! Een geluk met een ongeluk. Wat hoorde ik graag deze wonderboy roemen als de grondlegger van het federalisme. Waaronder ik versta de loodgieterij die ons opgezadeld heeft met ergens 6 of 7 regeringen met een 600-tal rijk betaalde minsterposten en meegaande Ministeries. Daar waar veel grotere landen het met maximum 10 ministers en maar één regering moeten doen.

    Als Vlaming uit één stuk had hij beter Vlaanderen naar de zelfstandigheid geloodst, het zou ons en anderen veel geld en nog meer moeite gespaard hebben. Zelfs de Franscouillons hadden tegen deze tijd al op de eigen benen kunnen staan. Nu zal hij vroeg of laat geboekstaafd blijven als de vernietiger van het Land. Want zoals hij dat heeft achtergelaten, kan het toch niet lang meer duren…..

    JaJa, Mr De Haene, U die problemen oplost zodra die er waren: zeg eens (postuum) aan Uw acolieten, dat er werk aan de winkel is… En, uitgeteld als ze zijn, als ze die niet aankunnen, dat ze dan het veld ruimen voor ander en beter.

    EINDE

    *



    16-05-2014, 17:13 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1959

    *

    *

    .

    *

     

    INLEIDING

    De afbeelding hierboven is de Burcht van Petrer een stadje dicht bij Alicante in Spanje. Nog nooit van gehoord? Ik ook niet. Maar als (zie bijdrage hieronder) gesproken wordt over de ‘Reconquista’, dan gaat er een lichtje zo groot als de Sint Pieters Basiliek in Rome branden.

    Precies dees dagen, zo wordt uitgelegd, gaat daar een nagespeelde veldslag tussen Christenen van toen, en Moslims van toen door, die aan de ruim 800-jarige Islam-overheersing (van de jaren 731 tot 1492, het jaar waarin Amerika werd ‘ontdekt’) een einde stelde. Ook hier in Arezzo, even ten Zuiden van Firenze, zijn er jaarlijks de zogezegde Saracener Feesten, waar de vernedering van een Saraceense krijgerpop wordt nagespeeld, en die enorm veel volk trekken. Uiteraard geen of zeer weinig van de verkeerde soort….

     

    MIDDESTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/2014/05/15/spanje-de-jaarlijkse-optocht-in-mei-ter-herinnering-aan-de-reconquista/#more-62168

     

    *

    Spanje: De jaarlijkse optocht in mei ter herinnering aan de Reconquista

    (Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

    *

     

    Wie op dit moment een last-minute vakantie van plan is, is misschien geïnteressserd in Petrer bij Alicante. De schilderachtige kleine stad, ongeveer 25 kilometer verwijderd van de Middellandse Zeekust, organiseert elk jaar tussen 15 en 19 mei een traditionele folkloristische optocht ter herinnering aan de bevrijdingsoorlogen tegen de gehate islamitische onderdrukkers. De hele stad staat deze dagen in het teken van het feest. Meer dan 10% van de inwoners is lid van een van de verenigingen die meedoen aan de parade.

    De dramaturgie van het feest bestaat in een verovering van een stad door de Moren en diens herovering door de christenen. De deelnemers aan het feest zijn georganiseerd in “filaes or comparsas”. Deze groepen staan voor christelijke of Moorse troepen. De acteurs van de christenen dragen nagemaakte middeleeuwse kostuums zoals metalen wapenrustingen met bontafzetting en helmen. Vaak rijden ze tijdens de optochten op paarden.

     

    De Moren-acteurs treden op in Arabische kostuums met sabels en rijden tijdens de optochten meestal op kamelen of olifanten. Tot de meerdere dagen durende feesten behoren optochten, het afvuren van kanonnen, vuurwerk en middeleeuwse muziek. Een nagespeelde strijd om een burcht vormt meestal het hoogtepunt van het feest, dat eindigt met de overgave van de bevelhebbers van de Moren aan de christenen.

    Wikipedia

    De geïmmigreerde moslims willen dit traditionele feest uiteraard met alle middelen van de VN, UNRIC, Europees Gerechtshof, Brusselse antiracismedictatuur en wat dies meer zij verhinderen.

    Spanjes moderne moslimgemeenschap beweert dat zelfs de naam “Moor” een historisch foutieve benaming is, want daardoor behandelt men hun voorouders alsof ze vreemdelingen waren, omdat ze behoorden tot een andere religie.

    Natuurlijk ondersteunen we deze feestelijkheden niet en wij denken dat er in het moderne Spanje voor zoiets geen plaats dient te zijn, maar we weten dat de katholieke kerk hier nog altijd veel macht heeft en het is moeilijk de traditie te veranderen (opdat de islam het voor het zeggen heeft).

    Al Jazeera

    Het zou echt een uitdagende taak zijn voor een islamkritische reisorganisator om een busreis naar deze feesten aan te bieden. Dat is voor dit jaar vermoedelijk al te laat, maar wellicht volgend jaar?

    Bron:
    www.kybeline.com
    Auteur: Kybeline

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

     

    UITLEIDING

    Voor mij is dit de gelegenheid om nogmaals de oorzakelijkheid aan te halen tussen het beschavings-verval en de oprukkende Islam.

    Rechtsreeks heeft het niets met elkaar te zien, maar homoseksualiteit voorstellen als normaal en dus te aanvaarden, is even tegen-natuurlijk als de geschiedenis willen herschrijven en daarin de Islam-agressie weg te laten.. Geslachtelijk verkeer is een natuurwet (met veel goede kanten) met het oog op het instandhouden van de soort. Afwijkingen daarover goedpraten is begrijpelijk, maar intellectueel oneerlijk.

    Zo is het intellectueel even oneerlijk, de Islam als een verrijking voor onze Beschaving voor te stellen, en daartoe het voorvaderlijk Christendom dat met vallen en opstaan zijn degelijkheid heeft bewezen, zoveel mogelijk te ‘bashen’. Het ‘Weg met Ons’ is niet onuitputtelijk!

    De huidige Islam is namelijk niets meer dan de… Islam die we al 1400 jaar meemaken, en wie er zich goed in voelt: hij/zij hebben mijn zegen. Maar niet in mijn onmiddellijke omgeving, want daar komt narigheid van, zoals de Geschiedenis bewijst.

    *

    Inderdaad. Ja, dan is er nog ZaanLoek, de Dikke van Diksia, die het voorbeeld van zijn Geliefde Vorst Baldewijn in Motril (Spanje) is willen volgen, door in den vreemde als een dief in de nacht te gaan sterven. Ik moet toegeven: in de grond is hij nog zo slecht niet, want het probleem is opgelost zodra het zich stelde.

    Wat mij vooral opviel, was de verslagenheid bij het duo Peeters & Beke. Zij waren precies als door het Lam Gods geslagen, en zagen ze zich al veroordeeld, na de verkiezingen, tot de bedelstaf. Of zagen ze zichzelf al rond gaan met de schaal? Als zogezegde ‘Christelijke’ Partij, was er niet één der partijleiders die hun medeleven met de getroffen familie betuigde (wat BDW wèl en als énige deed). Maar dan ook geen enkele! Zelfs de Evidente Weduwe ‘vergat’ haar zogezegde Christelijke roots.

    Den Ouden Toebackzak, voor wie ik altijd als mens, niet als politicus, wegens zijn directheid een boontje heb gehad, was er nog het dichtst bij, toen hij de lood-en zinkwerker De Haene typeerde als een rood-gardist tot in de kist. Een socialist in ’t diepst van zijn gedachten, zonder het ooit te willen toegeven….

    ZaanLoek kan nu dioxine-vrije kiekens fretten in het Sint Pietershofke, waar zijn uitzicht nog veel weidser zal zijn dan op zijn dakappartement in Vilvoorde. Integendeel, hij zal er de vliegtuigjes aan zijn voeten uit de lucht kunnen slaan als lastige vliegen. Wèg! Wèg van Zaventem! Ga als compromis wat spelen in Scharrelroy bij Wathelet, mon cher et tendr’ami Wallon..

    De Texaanse cowboy, die zijn vriend de Evidente poignardeerde om zijn plaats in te nemen, is niet meer. Met zijn ingesteldheid als ACW-er die niet alleen zijn land op de verkeerde rails heeft gezet, maar ook de Europese Unie, wenkt hem nu de taak om God-de-Vader te vervangen en om de Hemel te hervormen. Heiligen? Buiten! Engelen, serafijnen en hoger? Buiten! Vrouwen aan de top? Buiten! Jezus Christus mag blijven, als compromis met het Opperwezen, op voorwaarde dat alle CM-ers, ACW-ers, Dexia-Spaarders enz, ABVV-leden en PvdA’s, de hoogste posities krijgen, of zitting mogen hebben in de Raden van Bestuur waar de hoogste dividenden worden uitbetaald. Hoger dan Haiku-Herman in de EU ooit gehad heeft, en met Hem als dienstdoende Oppergod.

    Voor geval het niet de Hemel, maar de Hel wordt, weze Lucifer gewaarschuwd: met deze man valt niet te spotten, noch land te bezeilen.

    EINDE

    *

     








    16-05-2014, 13:16 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1958

    *

    Vrijdag 16 mei

    Zon 5u52-21u26

    H Honoré

    *

    Vandaag dus de naamdag van de gelukzalige Honoré Gepluimd waarvan de geplukte veren in hoofdzaak dienen om de onderkomen Ardennen toeristisch aantrekkelijk te maken voor Vlamingen die uitgekeken geraakt zijn op zee & strand. Nog even tot half-oktober op de tanden bijten (tot tax free day) en dan mogen we vanaf ongeveer Allerzielen 2 ½ maand voor ons eigen gezin werken. Waarbij we gelukzalig en dronken van vaderlandsliefde mogen roepen op ons Moeder….

    *



    *

    .

    *

     

    INLEIDING

    Hieronder wordt U een moeilijk stukje moderne wiskunde uit het Land der Onbegrensde Mogelijkheden opgediend, die het kleinste kind niet alleen kan begrijpen, maar ook, net als de cyberwereld, aan de grootvaders met alle gemak van de wereld kan uitleggen.

    Het is een verhaal die zò uit de virtuele wereld van de achterkant cyberspace zou kunnen komen.

     

    MIDDESTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

     

    Rusland dumpt 20% staatsobligaties VS; België koopt juist $ 200 miljard

    Xander 15-05-2014 16:09

    *

    Iedereen begrijpt dat het diep in de schulden gestoken België nooit zelf voor zo'n enorm bedrag aan Amerikaanse staatsobligaties kan hebben opgekocht. De ware identiteit van de koper is echter onbekend.

    Vanmiddag werd definitief bevestigd dat Rusland al vóór maart 2014 voor het recordbedrag van $ 26 miljard aan Amerikaanse staatsobligaties heeft gedumpt, ongeveer 20% van het totaal. Rusland houdt nu voor net iets meer aan $ 100 miljard aan Amerikaanse schuldpapieren over, het laagste niveau sinds de Lehman-crisis in 2008. Schokkender is het feit dat het kleine België sinds december vorig jaar voor maar liefst $ 181 miljard Amerikaanse schatkistpapieren heeft gekocht, waarvan $ 40 miljard in maart.

    Onze zuiderburen hebben nu bijna net zoveel Amerikaanse schulden gekocht als hun totale jaarlijkse BNP, en zijn daarmee na China en Japan wereldwijd de grootste houder van Amerikaanse staatsobligaties.

    Omdat het onmogelijk is dat het diep in de schulden gestoken België dit op eigen houtje heeft kunnen doen, moet er dus een onbekende koper zijn die België gebruikt als ‘proxy’ aankoopkanaal. Vanzelfsprekend kan dat alleen met volledige medewerking van de Belgische regering gebeuren.

     

    In augustus 2013 bezat België nog voor ‘slechts’ $ 167 miljard Amerikaanse staatsschuldpapieren. In november schoot dit bedrag ineens omhoog naar $ 257 miljard, en de teller stond in maart van dit jaar op $ 381 miljard. Ter vergelijk: het Belgische BBP schommelt zo rond de $ 400 miljard.

    Japan, de nummer 2 op de lijst, heeft juist voor $ 10 miljard verkocht, terwijl China als grootste houder zijn aandeel min of meer stabiel houdt.

    De massa aankopen via België tonen eens te meer aan dat het hele Westerse valuta- en staatsschuldensysteem met kunstmatige ingrepen overeind wordt gehouden, en de staatsobligatiemarkt zwaar gemanipuleerd wordt. Onafhankelijke analisten zien hierin een duidelijk signaal dat de gevreesde totale crash steeds dichterbij komt.

    Xander

    (1) Zero Hedge
    (2) Zero Hedge

    *

    UITLEIDING

    Dat er ergens 200 ton stront aan de knikker zit , is anders wel duidelijk. Ik zou zeggen: vandaag nog die dollars (381 miljard) aanwenden om de Staatsschuld aan te zuiveren.

    O dat gaat niet? Waarom niet, als ik zo vrij mag zijn?

    Wel Walter, ik zie dat zo. Als wij in het zakenleven ook maar voor 1 honderdduizendste miljardste deel onze balansen zouden ‘opsmukken’, dan stond binnen het uur heel de Wetgevende, de Uitvoerende en de Gerechtelijke Macht met man en macht in onze burelen om op alles en nog bewarend beslag te leggen. Fraude, valsheid in geschriften: het Strafwetboek zou te dun zijn om ons in de doos te draaien.

    En hier gebeurt alles open en bloot.

    Leterme had voor véél minder jaren geleden al de vernietigende woorden klaar: ‘Wie gelooft die mensen nog’?

    Klaar en duidelijk gesteld: wat moet hier verborgen blijven? Dat de initiatiefnemers van de EU, het ACW, diep in de shit zitten, dieper zelfs dan de USA? Twee brothers in crime, die via wisselruiterij en checks zonder dekking elkaars leven proberen te rekken?

    De on-staat België schrijft in zijn boekhouding 381 miljard dollar Amerikaans Staatspapier te bezitten waarvan de eigenlijke waarde eigenlijk NIHIL is, en in de USA doet men net hetzelfde met waardeloos Belgisch Staats papier.

    Geef die twee boekhoudingen in handen van een Eerstejaars student Economie, en hij legt binnen de 5 minuten de vervalsing bloot.

    Dat mag allemaal, maar een Vlaams bedrijf (L &H) die een boekhouding voert volgens de Europese regels waarvoor de Amerikanen te stom zijn om ze te begrijpen, zo’n bedrijf moet aan de schandpaal genageld worden en leeg geroofd ten voordele van Uncle Sam, de Rijke Oom uit Amerika.

    Wat er mij doet aan denken, dat het ter ziele gegane Dexia hier eveneens een hoofd-drol in heeft gespeeld. Het zal toch niet waar zijn, dat Geens van het ACW ook hier de dag van vandaag een nefaste rol in speelt?

    *

    Dat dit nieuws nu precies 10 dagen voor de Moeder aller Verkiezingen moet uitkomen; wat ’n geluk. Maar we moeten nu wel ons hart vasthouden, voor de uitgeteerde lijken die zullen uit de kast vallen, als er nieuwe Ministers komen, die wel het bloed van hun voorgangers kunnen drinken…. Verandert er echter niets in die volgende regeling, dan zullen de vervalsingen alleen nog maar toenemen. Want een dief die begint met stelen, kan dat nooit meer afleren, en komt dus vroeg of laat in de cel. Eventueel zelfs als moordenaar, want het is een oude wijsheid, dat iedere dief bij definitie ook een moordenaar is.

    PS

    Wie de achtergrond van dit schandaal vandaag wel snapt, omdat hij het van uit de hoogte kan overzien, is JL DeHaene van het ACW voornoemd. Heel die Dexia-affaire is misschien wel de nagel van zijn doodskist geweest? Zie afbeelding hierboven……

    EINDE

    *

    16-05-2014, 10:22 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    15-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1957

    *

     

    *

    Liever 24 keer Koning Pils

    .

    Dan een vorst met een gebroken en schurend klokkenspel….

    *

     

    INLEIDING

    Neen, dat is nog niet voor morgen, nog een andere Koning, noch wèg uit de Euro, want dan zijn we nog maar de 16de Mei, en dat is ruim 10 dagen te vroeg. Ook heeft de PVV weliswaar de meeste sympathie van onze Noorderburen, maar nog altijd niet de volstrekte meerderheid. Maar dat komt.

    Ten andere, daar zijn ook nog altijd de Oranjes, en met ddie ophefmakende uitspraak van Maxima van enkele tijd terug, dat dé Nederlander eigenlijk niet meer bestaat, is men daar nog niet aan de nief patatjes. Maar nu die moordenaar van Pim Fortuin op vrije voeten is, zijn de vooruitzichten weer beter dan ooit.

    Laten we dus gewoon zeggen, dat alle begin moeilijk zal zijn. Maar moeilijk gaat ook. Als men voor de drugshandel misschien een tussenoplossing zou kunnen bedenken? Want zò onmenselijk zal men daar toch niet willen zijn, om onze junkies op droog … wied te zetten…. Namens onze verslaafden willen we een ruil voorstellen: hun gewicht in coke en ze smokkelen een dozijn uitgeprocedeerde illegalen mee de grens over en NL uit, om die in Charleroi op de vlieger naar Zanzibar te smokkelen.

    Zanzibar, zult U zeggen: waarom Zanzibar? Wel, omdat de letter ‘Z4 de laatste van ons alfabet is en de vliegers naar daar dus het verst op de tarmac zullen staan, waar normaal minst gecontroleerd wordt, zodat die kunnen ontsnappen. Want Wallonië is het land der illegalen. Daar is iedereen, zelfs de Eerste Minister, een gevaarlijke immigrant uit een familie van valsmunters.

     

    MIDDESTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/2014/05/15/pvv-eist-sluiten-grenzen/

    *

    PVV EIST SLUITEN GRENZEN

    Posted on 15 mei 2014    door E.J. Bron

    *

    De PVV is enorm geschrokken van de mededelingen van staatssecretaris Teeven over de explosief stijgende asielinstroom. In het huidige tempo zullen er dit jaar zo’n 65000 asielzoekers naar Nederland komen.

    PVV- Kamerlid Sietse Fritsma wil zo snel mogelijk een debat over deze asieltsunami en eist van staatssecretaris Teeven dat hij de grenzen onmiddellijk sluit.

    Fritsma: “Teeven heeft het probleem zelf veroorzaakt door met een nieuwe pardonregeling, het strooien met verblijfsvergunningen en het pamperen van illegalen de hele wensenlijst van de PvdA uit te voeren. Nu moet hij de gevolgen van dit wanbeleid onder ogen zien en hard aanpakken. Nederland moet zo snel mogelijk de EU en Schengen verlaten, zodat we weer baas worden over onze eigen grenzen”.

    De fractie van de PVV neemt de zaak hoog op en overweegt een motie van wantrouwen in te dienen.

    *

    UITLEIDING

    Heel terloopse vraag aan de PVV: wilt zo goed zijn AUB als U de grenzen afsluit, deze afsluiting door te trekken tot tegen de taal- en armoegrens bij ons? Misschien, als Marine Le Pen even de andere kant wil opkijken, helemaal tot in Duinkerke, zodat Frans Vlaanderen een beetje ‘Heim ins Reich’ komt? Omdat dat gebied namelijk òòk bij het Nederlands-Vlaams Taalgebied hoort, en dat een van de voorwaarden is voor de Eurocraten om een land als een entiteit te erkennen.

    Niemand hoeft daar iets méér achter te zoeken: we geven de Europese mensenhandelaars die verantwoordelijk zijn voor deze immense mensensmokkel die onze landen vergiftigd hebben, gewoon lik op stuk. Wij willen dit land niet splitsen, we willen gewoon wat van ons is, zo goed en zo kwaad als het gaat, terug.

    Ja, ik weet, de Noorderburen zijn ook niet van de gemakkelijkste om mee samen te leven onder één dak, maar 100 Kaaskoppen bij elkaar zijn nog altijd niet zo erg als één Walekop.

    En wetewa?

    Met Koning Pils zouden we, qua imago tegenover het buitenland, een stuk beter af zijn dan met onze Houten Klaas met het gebroken en schurend klokkenspel.

    EINDE

    *



    15-05-2014, 17:22 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1956

    *

     

    *

    Aan het resultaat kan niemand twijfelen….

    .

    Als er tenminste met dat resultaat niet gefraudeerd wordt…. In ’s Lands Belang, dat spreekt vanzelf…

    *

     

    Ondergetekende staat gelukkig niet op de loonlijst van DM (hij zou daar zelfs in geen 1.000 jaar toegelaten worden), zodat hij dus vrij en vrank kan spreken. Bert Moerman, hoog en ver geleerd, kan dat dus niet (schrijven wat hij zelf denkt) en derhalve is zijn proza hieronder dan ook totaal waardeloos, want vooringenomen nog vòòr het geschreven werd.

    U vindt het niettegenstaande dat, toch op deze blog, die gekend moet zijn als wars van alle leugenachtigheid. U krijgt het dus hieronder, zelfs in extenso, omdat het een schoolvoorbeeld is van cadaver-schrijvelarij. His Masters Voice. Een Lynkxe voorman decreteert dat bienêtre voor de massa beter is dan prospérité, et voilà; het beestje heeft een naam! Bertje, Bertje Bertje toch! Denk toch even na. Welvaart brengt toch zo goed als automatisch welzijn mee, want ijveren voor alleen maar welzijn draagt in zich de kiemen van profitariaat. Vooral als dat met de ‘transfers’, het geld van andere gebeurt.

    Bertje had liever even nagedacht over het verband tussen solidarité en profitariat. Zo geeft 40% tewerkstelling in Overheidsdienst (Wallo/Brux) ook welzijn, en zelfs consumptie-bevorderende persoonlijke welvaart, maar dan is dat toch altijd met het geld van anderen. Lees: de socialistische welvaartstaat bij uitstek met geleend geld dat eeuwigdurend zal blijven stromen…

    *

    BDW krijgt echter volmondig gelijk, dat onderhandelen met Franstaligen iets is om er hoorndol van te worden. Ze ratelen als een nest gifslangen, liefst zo ver mogelijk naast de kwestie, tot elk redelijk schepsel Gods wegloopt van miserie.

    Bewijs hiervoor, Bertje? Overdenk bij U zelf (en controleer Uw gegevens) over hoever de Vlaamse meerderheid in dit klote-land het maar gebracht heeft onder de Franscouillonse 184 jaar durende overheersing.

    Had men de Vlamingen al die tijd als evenwaardige burgers behandeld, zelfs tot in de Paleizen en de Aartsbisschoppelijke Residenties, dan was er nu geen BDW of, God beware ons, geen Vlaams Belang nodig geweest.Tsjeven en Sossen hebben al die jaren van toegeving op toegeving geregeerd, dat alles tot eerdere eer en glorie van zichzelf.

    Dat Vlaanderen niettegenstaande alles, toch welvarend is kunnen worden, is ondanks de in de minderwaardigheid geduwde werkzame bevolking.

    Maar als aanhangwagentje van Di Jenetto zult U dat nooit willen toegeven. U zou eigenlijk geen Moerman (wat ’n afschuwelijke Vlaamse naam!) moeten dragen, maar eerder De Chatillon.

     

    MIDDESTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/dm/nl/2461/Opinie/article/detail/1886740/2014/05/15/Waarom-Paul-Magnette-overtuigender-is-dan-Bart-De-Wever.dhtml

    *

    Waarom Paul Magnette overtuigender is dan Bart De Wever

    OPINIE − 15/05/14, 06u00

    *

    Een Nederlandstalige die het eens is met de président du PS en een Franstalige die de voorzitter van de N-VA begrijpt: leve 'Het nationale debat'.

     

    Bert Moerman werkt voor Boomtown Festival, Glimps, en Cafe Video in Gent. Hij is ook de man achter de literatuurblog prozacproza.tumblr.com. "De modale Vlaming wordt niet beter van het N-VA-plan", schrijft hij.

    Je kunt veel zeggen over Bart De Wever, maar niet dat hij onbeslagen op het ijs komt. Op de een of andere manier is hij erin geslaagd om quasi de hele verkiezingsstrijd te herleiden tot een keuze tussen "het PS-model of het N-VA-model", en het debat met Paul Magnette van dinsdag heeft dat beeld nog versterkt. Welaan dan, als het dan toch een keuze daartussen moet zijn, dan is die voor mijn part snel gemaakt.

    De Wever doet alsof we hier een structureel probleem hebben van werklozen die vijf huizen in hun bezit hebben, en toch zonder enige scrupules de staatskas leegtrekken. Dat is het equivalent van de luie immigrant die dan blijkbaar toch niet te lui is om al ons werk af te nemen. Het is een vijandbeeld dat geen hout snijdt, maar als je met modder smijt, blijft er sowieso wat smurrie plakken. Het is des mensen om een reden te zoeken voor het feit dat niet alles perfect is, en daar wordt handig op ingespeeld. En natuurlijk is het maatschappelijk onverdedigbaar dat er mistoestanden gebeuren in die sociale zekerheid, maar tot nader order lijkt het mij constructiever om te discussiëren over de regel, dan over de uitzondering.

    eg met de Ardennen

    Dan hoor ik Magnette meer praten over mensen. Hoe we er binnen een solidair kader én een economische realiteit voor kunnen zorgen dat de maatschappij zo goed mogelijk functioneert. Magnette sprak over welzijn, De Wever over welvaart. Maar welvaart zonder welzijn is als kinderen die niet mogen buiten spelen omdat hun mooie kleren dan vuil worden: de essentie gaat verloren. De essentie is een samenleving waarin zoveel mogelijk mensen het goed hebben. We zijn als burgers niet tot elkaar veroordeeld, maar op elkaar aangewezen. Iedereen heeft het recht om te zijn wie hij is - een liberaal idee dat De Wever vast genegen is. En België hééft net die prachtige traditie van samenleven en solidariteit, zoals Magnette terecht stelde. Wat schieten we dan op met een boodschap van exclusiviteit die zegt dat alles beter zal zijn eens de Ardennen in het buitenland liggen?

    Ik was er uiteraard niet bij toen de vorige federale regering moest gevormd worden, maar het lijkt mij ook niet zo te zijn dat N-VA categoriek buitenspel werd gezet. Het lijkt mij wel moeilijk om iemand die biljarten maar een stomme hobby vindt, aan te stellen als voorzitter van de biljartclub.

    Net zoals het leeuwendeel van de kiezers lees ik die volledige programma's niet. Ik ken de lijnen van in de krant en op tv, die een al bij al verrassend afgelijnd beeld geven van waar het echt om gaat. Daar zie ik dat de modale Vlaming niet beter wordt van het plan van N-VA. Ik zie geen heil in de kracht van verarming, een kracht die we mijns inziens maar beter niet onderschatten.

    UITLEIDING

    Over de taalvaardigheid van Bert Moerman (toch geen familie van Fientje?) hebben we niet te klagen. Al vind ik persoonlijk BDW een beetje over het paard getild, als hij vergeleken wordt met een biljard-hater die voorzitter van de biljard-club wil worden. Met BDW is het immers ten allen tijde opletten geblazen. Die man is lijk een allebrander in huis: die verstookt ook letterlijk alles, en zeker biljardballen, om het even de kleur. Ter verduidelijking: kent U nog andere Vlamingen die vlot Baskisch spreken en schrijven? Als die in Vlaanderen mislukt, kan hij altijd daar naartoe, om Baskenland onafhankelijk van Spanje én van Frankrijk te maken! Die taal heeft hij geleerd als jobstudent door ter plaatse te gaan helpen bij de wijnoogst. Kent U trouwens één hoogstudent die niet kan biljarten als de beste? Desnoods gooit hij er een Latijnse spreuk tegenaan om de ballen te doen rollen zoals hij wil.

    Eigenlijk zagen we in bedoeld debat 2 kameleons aan het werk. Het was voor beiden een duik in het modderbad, met de bedoeling ongezien onder de oppervlakte een catch-as-yoy-can greep op de andere toe te passen en dus eigenlijk een beschamend schouwspel. Echt van het niveau zoals enkele dagen later Den Cleynen Toeback, face to face met Carl Devos, zou bewijzen, dat zo goed te kunnen.

    *

    Of ‘de modale Vlaming nu beter wordt met het NV-A Plan’? Wie daaraan twijfelt is het, om het met de woorden van Magnette te zegen, niet intellectueel eerlijk. Hoeveel beter? Dat staat in de sterren geschreven en zullen we maar ervaren ‘en cours de ropute’, zoals dat zo mooi heet in een tweetalig debat. In ieder geval: het is de moeite van het uitproberen waard, alleen al omdat het onder de NV-A-vlag voor Vlaanderen zeker niet slechter al gaan. Alleen al, omdat er dan geen belastingen komen, waarover Franscouillonse ministers zich vrolijk maken, omdat ze in hoofdzaak door Vlaanderen zullen gedragen worden.

    Als er moet gekozen worden tussen het PS-model en het BDW-model, is de keuze rap beslist. Met de PS zou het in de kortste keren overal vollopen met nog meer Toebacken, Genez’en, Freya’s, Homo Smetten, of Hasseltse Hoerenlopers, Termonten of ‘t LandYuten, zodat er voor normaal begaafde mensen geen plaats meer zou zijn.

    Maar als de BDW-ers aan de macht komen, zal er wel altijd plaats zijn voor vooraanstaande collaborateurs van Het Hof en de Communautté Wallo/Bruxeloise….- en daar precies schuilt het gevaar. Er komen dan nooit minder immigranten, we geraken ook nooit af van de politiek van ‘pappen en nat houden’, want we blijven ad vital aternam gevangen in het Ancien Regime, waar sterven voor ’t Vaderland een der hoogste deugden is.

    Wij van ‘t Vlaams Belang, willen helemaal niet sterven voor ’t Vaderland, maar ervoor leven.

    EINDE

    *

     








    15-05-2014, 15:18 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1955

    **

    Donderdag 15 mei

    H Isidoor, patroon van de landbouwers en tuinders

    ’t Halve mei is de winter voorbij

    *

     

    *

    .

    *

    INLEIDING

    De schandalen swingen de pan uit. Nog maar 10 dagen meer voor de Moeder aller Verkiezingen en ze beginnen nu al op hun mama te roepen!

    Hier in Italia Breaking News op BVN, van aard om de EurUnie helemaal open te breken. Als volgt:

    De Italiaanse Minister BiZa geeft ivm met de Eu-richtlijn dat het land w     aar immigranten voet aan wal zetten, verantwoordelijk is voor de asielprocedure, m.a.w; dat Italië mag opdraaien voor alles wat in Lampedusa aangevoerd wordt, dat voortaan niet meer doet, omdat de EU ook niet omkijkt voor de zorg rondom de lichamen van zij die het niet overleefden, en verdronken op zee. Resultaat: de ‘vluchtelingen’ van Lampedusa kunnen voortaan asiel aanvragen over gans Europa, overal waar ze zich voor de eerste keer tot de autoriteiten wenden. De uitspraak van deze Minister wordt hier op alle terrasjes niet alleen druk besproken, maar vooral op luid handgeklap onthaald. Zondag zijn er hier inderdaad ook verkiezingen voor Europa.

     

    MIDDESTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    WELK ZOONTJE VAN WELKE MINISTER

    RICHTTE DE 'GANGBANG' IN

    HET COLLEGE ST-MICHEL IN?

    VOLGENS BERICHTEN OP INTERNET

    GAAT HET OM

    SACHA

    ZOON VAN JOELLE MILQUET (CDH)

    *

    UITLEIDINGT

    AK heeft voor zondag 18 dezer een verrassing voor Kris Peeters in Antwerpen, die weer eens, maar deze keer zonder de minste bijbedoelingen, een tuinfeest organiseert voor al wie nog niet beslist heeft voor wie ze gaan stemmen.

    Bij die gelegenheid heeft TAK eraan gehouden bovenstaande affiche van de Van Rompuy Vader & Zonen NV, te verspreiden, als zijnde een team die over Vlaanderen een tweede Vlinderregering Di Jeanetto uit de hemlel neerwaarts wil afroepen. Zij oordelen dat de transfers naar Wallonië nog fors kunnen uitgebreid worden, maar dat er niet de minste noodzaak bestaat daarover de Vlamingen in te lichten. Niet weet, niet deert, is trouwens het standpunt van de gezamenlijke kleurpartijen in het Noorden des Lands. De enige partij, het Vlaams Belang, die dat anders zegt, wordt overal uitgesloten en aangevallen als vijanden van het Belgische volk.

    Of Koen Geens, de Miniseer van Geen Financiën, de advocaat van het ACW tot de dag van zijn aanstelling, eveneens het woord zal voeren op het tuinfeestje van zijn vriend, de Hoogverheven Minister-President van het rijke en welvarende Vlaanderen, Peeters dus, staat niet vast. Omdat de partij, die het uiteindelijk negatieve resultaat al kent over de niet-schadeloosstelling van de ARCO-gedupeerden door ons allemaal, de belastingbetaler, staat niet vast. Wegens de geruchten van een dreigende lynchpartij, zoals gefluisterd wordt

    Psµ (over de gang bang)

    De gang-nimf, ’s nachts op pensionaat bereden door 4 Ruiters uit de Apocalyps, waaronder de 16-larige jonge Milquette, werd in de pers opgevoerd als nymfomane, de eigenlijke verleidster van de vier. Dit gebeurde pas nadat alle mogelijkheden om haar als Vlaams Belangster te klasseren, mislukt waren en het gehuil dus niet kon losbreken. De zedelijkheid van de jeugd in de strijd werpen om de volgende verkiezingen voor Mamaatje niet te dwarsbomen, zijn dan ook letterlijk zeer liederlijk.

    EINDE

    *





    15-05-2014, 11:37 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    14-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1954

    *

     

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Heb deze namiddag wat verloren tijd besteed in het herbeluisteren van wat er tussen de lijntjes viel te beleven, en eens goed nagedacht over goed en slecht, slechter, slechtst van de kiesprogramma’s van beide bijna onderling inwisselbare tenoren. Ja Jan this show must go on for longtime.

    Als er al in dat VTM/RTL-debat van gisteren twee hitsige honden om mekaar heen draaiden, dan was het wel deze beide heren, iedere keer als ook maar van ver het woord ‘allochtoon’ ter sprake kon komen. Besparen daar waar zulks het eest en het zwaarst zou renderen, ha neen, hé! Belastingen leggen daar: ook al uitgesloten. De PS neemt alleen ‘adviezen’ van Europa aan, als dat in hun kraam te pas komen, maar van de instroom van zoveel gelukzoekers als mogelijk, daar blijven ze af. Integendeel, dat is juist goed om een kiesvee-bevolking ineen te knutselen of te herkleuren . Van blond naar bont en blauw met bruine strepen….

    Juist. Dat allochtonen door Lynkx aangetrokken als vliegen naar een klontje Vlaamse suiker, in Vlaanderen gehuisvest geraken: wie maakt daar om? Wie zou er armoe lijden, om (bij de rijke buur), een mondje meer?

    Solidariteit is goed, sprak de Vlaamse voorman: wij houden daarvan en zullen dat niet zo rap opgeven. Als er maar een beetje respons gegeven wordt en hij zijn inspecteurs mag zenden om de zaken waar te nemen. Kijk ne keer wat wij in Vlaanderen al gedaan hebben voor de Limburg!

    Goed, hé!

    *

    De Graaf van Vlaanderen? Ja, dat wel, al zal dat eerder als de Graaf van Allochtonië moeten ingevuld worden. Beide Heren berusten dus. Het zij zo?

    De zweep van het Vlaams Belang al dus wat harder moeten knallen boven de ruggen.

     

    MIDDESTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vlaamsbelang.org/nieuws/10727

    *

    Red Vlaanderen, splits de euro

    De EU-propaganda-machine draait op volle toeren. Maar, zo schrijven Gerolf Annemans en Sam van Rooy, wie Vlaanderen en de Vlaamse welvaart wil redden, kan maar beter Vlaams-nationaal, EU-sceptisch en dus Vlaams Belang stemmen.

    In een opiniestuk op doorbraak.be betogen Vlaams Belang-voorzitter Gerolf Annemans en Sam van Rooy, 1ste opvolger op de Europese lijst, dat democratie alleen mogelijk is in een soevereine natiestaat. Volgens de auteurs bedreigt de euro - “een politieke eenheidsmunt en een economisch wangedrocht” - de vrede en de welvaart in Europa.

     

    Eén pot nat

     

    De verdergaande ‘federalisering’ van de Europese Unie leidt tot “de betonnering van een transferunie naar Belgisch model.” Maar wat in België niet gewerkt heeft, zal ook in de EU niet werken. “We moeten ons richten op het redden van Europa en niet op de euro.” Vermits alle Vlaamse partijen (N-VA incluis) koste wat het kost de euro in stand willen houden en steeds meer bevoegdheden afstaan aan de EU, heeft de Vlaming die bekommerd is om onze welvaart- en verzorgingsstaat straks maar één keuze: Vlaams Belang.

    *

    UITLEIDING

    Filips de Taaie zal dus, het Ancien Regime ter ere, de Dans der Titanen orkestreren vanaf middernacht, het Uur der Spoken, van 25 op 26 Mei. Als dat maar geen Danse Macabre wordt die langer zal duren dan ons lief is!

    Misschien zelfs dat het deze keer 5 jaar duurt, tot er in 2019 per direct opnieuw kan gestemd worden. Is ook een manier om geen Di Pippo II te moeten ondergaan. En al die tijd bestuurt Vlaanderen zichzelf. Te mooi om waar te zijn….

    Goed, hé! Want de meest ‘stille revolutie’ sedert mensengeheugenis. Ongezien onafhankelijk!

    EINDE*

    *



    14-05-2014, 18:17 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1953

    *

    Woensdag 14 mei

    H Bonifaas, ijsheilige

    Bonifaas, vriezebaas

    *

     

    *

    Elio di Jeanetto, samen met de ganse PS,

    .

    Offeren zich graag op om deze last verder te blijven dragen…...

    *

     

    INLEIDING

    Waarom België nooit kan werken, zonder de opoffering van Elio Di Jeanetto en de ganse pS, zoals hierboven geschetst? Vraag liever hoe in Gods naam het sinds 1830 ooit heeft kùnnen werken, en U komt uit op ons aller stemgedrag.

    De modle Vlaming stemt al 65 jaar op ‘de Kathoilieken’, op de Socialisten of op de Riberalen, zonder te beseffen dat die 2 ondertussen het land om zeep hebben geholpen. O zich zelfs ook maar in de verste verte te realiseren, dat de Tsjeven ondertussen zo Lynkx zijn geworden als de Sossen, ede Sossen zo katholiek als de Tsjeven, en de Bauwen zo goed als onbestaande zijn geworden. Zij het alle 3 met van lanfgs om groter muilen….

    God ja, ik vergat waarachtig bijna de ‘Groenen’, maar dat zijn gewoon Lynkxen met een groen laagje vernis.

    Nog een andere partij, zegt U?

    JaJa, de BDW-ers, ofte de koddebeiers, die Vlaanderen machtig geel-zwart hebben doen kleuren. Jan daar zit iets in. Maar Dedju, het moet er nog uitkomen ook! Ik wil den Bard hier, als hij deze keer woord zal gehouden hebben, gerust aanspreken met ‘Waarde Heer en Graaf van Vlaanderen’, maar ik vrees dat om te graven, de man meteen zal vragen om een flinke schop. Waarbij ik hem die toch niet zal willen verkopen…

    *

    Hoe men het ook draait of keert: de tricolore is een overbodige luxe, waar de Franscouillons al jaren geleden de glans hebben van af gelikt. We moeten ons realiseren, dat overal in Europa vrijheidspartijen de kop opsteken, of dat er in bepaalde landsstreken referenda worden gehouden die schreeuwen om zelfstandigheid.

    Magnette stond gisterenavond klaar bij VTM om BDW naar de keel te vliegen. Goed zo. Die heeft het tenminste, net als de Waal in de straat, al begrepen. Ben benieuwd hoe lang het nog duurt, voor de Stelende Eksters van Laeken iets zullen merken.

     

    MIDDESTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.bloggen.be/roeland/

    *

    Waarom België nooit kan werken

    By Maarten Verheyen on 13/05/2014

    *

    Economen en politici goochelen graag met cijfers waardoor je al snel door de bomen het bos niet meer ziet. Economie is niet altijd even simpel, maar ik heb gemerkt dat je alles bevattelijk kan maken met een eiland van 100 mensen.

    Laten we dit eiland “Thunder” noemen.

    Van de 100 inwoners zijn er 28 aan het werk in de privé-sector. Zij gaan vissen, bouwen huizen, kano’s, …

    Van de overige 72 inwoners, werken er 40 voor de overheid.

     

    Zij zorgen voor het onderwijs, veiligheid en justitie.

    Maar ze stellen ook regels op voor de werkenden. Ze bepalen importquota voor het vissen, zorgen dat iedereen belastingen betaalt en bedenken nieuwe regels waaraan iedereen zich moet houden.

    Er zijn ook nog 15 mensen die geen werk hebben. Zij ontvangen een werkloosheidsvergoeding.

    De resterende 17 inwoners zijn kinderen, gepensioneerden en langdurig zieken. Zij ontvangen respectievelijk kindergeld, pensioen en een ziekte-uitkering.

    Samengevat ziet het er zo uit:

     

    Aangezien de mensen die werken in de privé-sector op Thunder de enigen zijn die effectief iets produceren, moeten de anderen betaald worden met de belastingen die zij betalen.

    Je kan hooguit zeggen dat mensen die voor de overheid werken de productie ondersteunen, maar in de praktijk gebeurt vaak het tegenovergestelde.

    Door allerhande regeltjes en wetten, moeten de werkenden steeds meer tijd besteden aan het naleven van deze regels waardoor de productie achterblijft.

     

    Je hoeft natuurlijk geen genie te zijn om te beseffen dat een land zoals “Thunder” in realiteit niet kan overleven.

    Het is onmogelijk om een maatschappij goed te laten functioneren wanneer maar iets meer dan één vierde van de bevolking zorgt voor de totale welvaart.

    Nochtans is er een “land” in de wereld die het voor mekaar krijgt.

    En dat “land” is … Wallonië!

    Van de 3,56 miljoen inwoners zijn er amper 1 miljoen aan de slag in de privé-sector. Dat komt overéén met 28% van de totale bevolking. (Of 28 mensen op een eiland van 100 inwoners.)

    De rest werkt voor de overheid (40%), is werkloos (15%) of is te jong, te oud of te ziek om te werken (17%).

    Waarom slaagt Wallonië hierin als enige “land” van de wereld? Omdat ze kunnen rekenen op de solidariteit van de Vlamingen.

    Aangezien in Vlaanderen maar liefst 2,25 miljoen mensen werken in de privé, creëert heel deze regio behoorlijk wat welvaart. De regering heeft echter beslist dat werkenden in Vlaanderen een (steeds groter) deel van die welvaart moeten afstaan aan Wallonië. Uit solidariteit.

    Deze solidariteit lijkt echter met iedere nieuwe regering toe te nemen. De KU Leuven becijferde deze transfers onlangs op 16 miljard euro op jaarbasis. Dat is 16 miljard euro die jaarlijks verhuist van Vlaanderen naar Wallonië.

    Maar dergelijke cijfers zeggen je natuurlijk niet veel.

    Laten we het opnieuw bevattelijk maken.

     

    Ik heb je net verteld dat er in Vlaanderen 2,25 miljoen mensen werken in de privé en dat zij met hun productie betalen voor degenen die niet produceren.

    16.000.000.000 euro gedeeld door 2.250.000 “werkenden in de privé” = 7.111 euro

    Iedereen met een job in de privé betaalt jaarlijks 7.111 euro belastingen die rechtstreeks naar Wallonië gaan. Dat is net geen 600 euro per maand!

    En het stopt daar niet.

    Want deze noeste arbeider betaalt natuurlijk niet alleen voor de Walen. Hij betaalt ook voor de eigen overheid en solidariteit met andere Vlamingen.

    Wat is de kostprijs hiervan voor een inwoner van België?

     

    Wel, alle overheden samen gaven vorig jaar 208,5 miljard euro uit. Dat is hetgeen de overheid jaarlijks kost. En dat bedrag stijgt jaar na jaar overigens. Tien jaar geleden bedroegen de uitgaven bijvoorbeeld “maar” 143 miljard euro.

     

    We spenderen nu dus 65 miljard euro per jaar meer dan 10 jaar geleden!

     

    Maar goed, we hadden het over de kostprijs van de overheid.

     

    208,5 miljard aan uitgaven.

     

    Dat moeten we weer delen door het aantal werkenden in de privé-sector. In Vlaanderen, Wallonië en Brussel samen gaat dat over 3,57 miljoen personen.

     

    Dat geeft … 58.305 euro per jaar.

     

    Neem je rekenmachientje er gerust even bij om de cijfers te controleren. Ik heb het ook een aantal keren moeten becijferen om deze getallen te geloven.

     

    58.305 euro per jaar … dat is 4.858 euro per maand.

    Iedere werkende in de privé-sector moet dus 4.858 euro per maand aan belastingen opbrengen om de overheidsuitgaven te financieren.

    En als je de pech hebt om in Vlaanderen te wonen, dan wordt het zelfs nog meer. Die 4.858 euro is namelijk een gemiddelde en zoals je weet, draagt de Vlaming maandelijks nog eens 600 euro bij aan Wallonië.

    Om de overheid te financieren, zijn er uiteraard steeds meer belastingen nodig.

     

    Het overheidsbeslag bedraagt inmiddels 55%.

     

    Dat wil zeggen dat van iedere euro die er in België verdiend wordt, er 55 cent naar de overheid gaat.

     

    Meer geld voor de overheid, betekent echter ook minder geld voor de bevolking.

     

    Minder geld om te investeren en te consumeren.

     

    In een land waarin de burgers steeds minder geld hebben, heeft de economie het uiteraard moeilijk.

     

    Ok, we kennen sinds 2008 een crisis en dat is een handig excuus om te verklaren waarom er geen groei meer is in België.

     

    We vergeten dan gemakshalve dat de economie in de periode ervoor (2000-2006) ook amper groeide. De groei in deze periode bedroeg een schamele 1,6% op jaarbasis. Als we het over een bredere periode bekijken, worden de cijfers alleen maar triester. De Belgische economie kende tussen 2000 en 2014 een groei van amper 1,3% op jaarbasis.

    De groeiende overheid verstikt de economie.

     

    Vlamingen beseffen dat echter maar al te goed. De Vlaamse partijen die een grote overheid genegen zijn (SPA en GROEN), halen in een recente peiling slechts 24,8% van de stemmen. In Wallonië gebeurt echter precies het omgekeerde.

     

    De Waalse partijen die streven naar een grote overheid (PS, PTB, Ecolo en CDH), halen daar samen 62,9% van de stemmen.

     

    Een logische evolutie aangezien deze taalgroep een rechtstreeks belang heeft bij een grote overheid.

    Bijna 3/4de van de bevolking heeft die overheid namelijk nodig voor zijn of haar inkomen. Je kan moeilijk vanuit die hoek enthousiasme verwachten voor een kleinere overheid. De Vlaming wil dat wel, maar ziet zijn stem altijd verdampen in een linkse regering.

     

    Je kan gewoon in Wallonië niet om de PS heen, waardoor de socialisten automatisch de basis vormen voor een federale regering. En met de socialisten in de regering krijg je automatisch een links beleid met steeds meer overheid.

    De conclusie, voor mij althans, is dat Wallonië en Vlaanderen twee gebieden zijn met een totaal verschillend idee over de rol van de overheid. Als de éne kant “wit” zegt, hoor je aan de andere kant “zwart”.Ik heb het dan niet alleen over economische dossiers.

     

    Ook inzake migratie en justitie is er heel wat onenigheid. Je hebt hier twee landsdelen die het zelden met mekaar ééns zijn. Is het dan zo gek om te streven naar een model waarin iedere partij in zijn deel van het land de eigen visie kan realiseren?

    Want dat lijkt me de enige manier waarop België op lange termijn kan blijven functioneren. Wie dat negeert, werkt het einde van dit land zelf in de hand

    *

     

    UITLEIDING

    Persoonlijk vind ik de vraag of dit on-land nog wel moet blijven bestaan, even irrelevant als zich afvragen wat er op de achterkant van de maan zou te zien zijn. Alles wat men er ook gebeurt, is uitstel van executie om de begrafenis uit te stellen. Zo’n lijk kan men anderzijds ook niet àl te lang in de frigo’s bewaren, tenzij mzn hoopt op een reïncarnatie.

    Ook rees ik, dat de lethargie die al jaren lang heerst beneden de taal- en armoegrens, waar ze dank aan de PS, meer en meer algemeen wordt, eerstdaags zou overslaan naar het werkzame Vlaanderen.

    Arbeidsethiek en wettelijkheid zijn niets voor de ontspoorde kleursyndicaten die al lang alleen nog voor zichzelf bestaan. Hun ‘leden’ die zijn immers alleen nog een volgzame massa, waaruit naar believen kan gerekruteerd worden om fondsen te werven…..

    Neemt niet weg, dat het verkiezingsschouwspel koren op de molen is van de a-politieke klasse die zweert bij het laissez aller, laisser faire. Of die er recht voor uit komt, dat na hen de zondvloed mag komen.

    EINDE

    *




    14-05-2014, 14:51 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1952

    *

    Dinsdag 13 mei 2014

    Bloeimaand

    H Servaas, ijsheilige

    Al wil het in mei nog weleens vriezen, met Servatius pakt de vorst zijn biezen

    *

     

    *

    Als zij de ARCO Coöperanten verliezen dan hebben wij de bloemboekee

    ® ’t SCHELDT

    .

    En ligt het alleen aan BDW als ’t gedaan is er mee….

    *

    INLEIDING

    Overal opdringerig op de voorgrond, de laatste loodjes voor de Moeder aller verkiezingen… Zelfs in Italië, waar ik schoorvoetend probeer de inlandse politiek te volgen, is de anti-Europa sfeer alom tegenwoordig. Broeksèl, zoals iedereen onze hoofdstad hier uitspreekt, is overal de Kop van Jut, en Haiku Herman wordt steevast versleten voor ‘’l arlequino’ omdat zijn echte naam voor een Italiaanse tong niet is uit te spreken. Het is anderzijds zeer hoopvol, dat ingevolge de lezingen die het VB organiseert voor gelijkgezinden uit andere landen, dat de Vlaams/Waalse tegenstellingen zelfs hier in de dagbladen doordringen. Waarbij gelukkig hun ex-landgenoot Di Jeanetto, il pedofilio, hoe zeer ik ook mijn best doe, geen hoge toppen scheert…

    *

    Over dat om te kotsen gesproken….. Iemand op mijn leeftijd kotst niet meer zo vlug als vroeger, maar zoals de ‘beleidspartijen’ het de laatste dagen voor de verkiezingen bakken, is om ervan weg te lopen, zo ver men land ziet. Vooral de uiterlijke tekenen van de ‘Entente Cordiale’ met de flierefluiters van beneden de armoe-grens, loopt de spuigaten uit. En niet alleen de spuigaten, maar ook werkelijk alle andere mogelijke gaten en spleten.

    Neem nog maar Zaventem en Brussels Airlines. Elio di Jeanetto is er zelfs van overtuigd, dat hij en de zijnen het recht hebben, wat zeg ik, de plicht hebben, om die arme Franscouillonnekes rechtsreeks persoon per persoon, aan te sluiten op de miljardenstroom die als een pijplijn-uier van Vlaanderen naar Wallo/Brux stroomt. Ze zeggen het daarbij niet luidop, maar ze menen dat recht te hebben op andermans eigendom, in naam van de sacrosante socialistischere solidarité.

    Misschien is er zelfs al een ‘Traité Fraternel’ met Hollande, om, mits Broeksèl mee te krijgen als bruidsschat, met La Mère Patrie samen in de tram te duiken. Op die manier zou het ABVV niet anders kunnen dan zich te bekeren tot de Islam, want zonder sterke schouder om op uit te huilen, zijn de Vlaamse Soskes twee keer minder dan niets. Trouwens, wat nog zal overschieten van de CD &V nà de verkiezingen, zou beter meteen ook daar aansluiten, zodat iedereen kan zien dat ze mossel zijn, en geen vis.

    Verder is men bij ’t Klein Blauw Fabriekske, weeral voortverteld op gezag van ’t Pallieterke, die het kan weten, overal op het behang dat Blauw Fabriekje, aan het overplakken met de Venetiaanse Leeuw. Die moet later alleen maar nog 180° gedraaid worden, om de andere kant op te kijken, om zij-aan-zij met de Vlaamse Leeuw te mogen lopen.

    Als dàt geen mooie aanwinst zou zijn! Veneto, Padania samen met de Lega Nord, zouden Geert Wilders en Marine Le Pen, samen met het Vlaams Belang, de Catalanen, de Basken, de Schotten, enz, heel de Europese Unie als geheel kunnen overnemen! Het probleem zou alleen zijn, wat aanvangen met de bonte verzameling uitgediende krokodillen.

    Misschien dat de Poet nog ergens wel een plekje vrij heeft in zo’n gezellig Goelagske ergens in Siberië?

     

    MIDDESTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    Spannende uren voor Vlaams Belang

    ‘t Pallieterke: de peilingen wijzen op moeilijke momenten voor VB op 25 mei en erna…

    Van Hoydonck: “Ik heb weinig ervaring in de politiek, maar wat mij opvalt, is dat in mijn omgeving, en ik heb een brede vriendenkring, er sympathiserend wordt gesproken over VB en dat ik electorale steun toegezegd krijg van wildvreemden die horen dat ik op de VB-lijst sta.”

     

    Van Gaever: “De jongste tien jaar stond ik met beide voeten midden in de politiek en volgde ik tijdens vele campagnes de peilingen, de media en de electorale tegenstanders. Ik zie het zo, ‘t zal voor onze partij meevallen op 25 mei. N-VA zal alle moeite moeten doen om niet hoogmoedig te zijn en wild om zich heen te schoppen als de gedoodverfde overwinnaar. Alle partijen van links tot rechts zullen zich als hyena’s op N-VA storten als die partij niet met het VB een beleid wil voeren, het weze een gedoogbeleid, bijvoorbeeld in het Vlaams Parlement. Indien wij front vormen, kan het Vlaams Parlement de onafhankelijkheid uitroepen. De peilingen voor N-VA schommelen tussen 29 en 36 procent, voor VB tussen 8 en 12 procent. Noch N-VA, noch Vlaams Belang zal de topscore van die peilingen uit de stembus sleuren, maar ik verwacht een landing rond het gemiddelde. Zo vormen wij samen een blok van 43 procent en in zetelaantal valt zoiets nog gunstiger uit. Dat is elementaire wiskunde.”

     

    UITLEIDING

    Hé! Mooi rekensommetje van Mr Van Gaver: 38%, dat begint er al op te trekken. Maar neem nu nog ’n paar percentjes bij van de ontgoochelde en bestolen ARCO-spaarders, naast een paar percentjes van die laatste 25% twijfelaars, en we naderen al rap de 50% + één, om op die manier, na 184 jaar, eindelijk baas in eigen huis te worden.

    *

    Daarstraks gekeken naar VTM, met het debatje BDW/Wathelet. Bij momenten mij afgevraagd, of het

    Jongens wat zijn die Waaltjes toch kwaad omdat ze aan het infuus van de transfers liggen! Want die berekening is verre van juist. En de Sire! Die heeft Grondwettelijke Mahten om de Vlamingen ook deze keer ferm achteruit te stellen, zodat het Land (en de transfers) kunnen gered worden. O denkt Meneer DeWeevèr dat hij reeds de Keizer van Vlaanderen is?!

    Le Vlaams Belank was de grote afwezige, en het separatisme werd volledig voor rekening van de NV-A gelaten. Buiten de gekende leugens en de verkeerde helft van halve waarheden, verder niets nieuws. Buiten iemand gezien die kwijt wilde Belg te zijn, en beweerde daarover fier te zijn…. Is waarschijnlijk iemand die ontsnapt is uit het Koloniaal Museum van Tervueren, uit de beeldengroep rond Leopold II, die de Zwartjes wilde gaan beschaven. Allles tot meerdere eer en glorie van La Patrie une et indivisble.

    EINDE

    *




    14-05-2014, 12:30 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    12-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1951

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Mohammed Houssein Barack Obama, geboren Hawaïaan en dus ook een beetje melaats, blijft op zoek naar een plaats in de Geschiedenis over Het Einde van de Moderne Beschaving. Daar waar in de wereld Amerika nog niet in oorlog is, gaat hij met vuur spelen, of stuurt hij zijn bondgenoten er op uit, om oorlog te stoken. En daarin speelt Haiku Herman van het ACW een beslissende hoofd-drol.

    Zo lang deze mensen niet weggestemd worden, wordt de oorlogsdreiging met de dag reëler. Oekraïne is duidelijk met de dag een groter wespennest gebleken, en wie wespen zegt, zegt wespensteken die zelfs dodelijk kunnen zijn..

    Kiev, zo kort geleden nog teken van hoop, is niet meer dan een Fata Mogana gebleken waar het Oosten gelijk aan het Westen wil zijn. Wat tegengesteld van natuur is.

    Oost West, thuis best!

     

    MIDDESTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Crisis Oekraïne: NAVO wil permanent troepen aan grenzen met Rusland

    *

    Duitse media bevestigen Amerikaanse huursoldaten in Oekraïne – Russische vicepremier dreigt Roemenië met bommenwerpers

    De NAVO wil de Oost Europese landen ‘herverzekeren’ door permanent troepen aan de grenzen met Rusland te legeren, die als afschrikking moeten gaan dienen voor eventuele Russische oorlogsplannen. Ook wordt binnenkort een besluit genomen over een nieuw NAVO-hoofdkwartier in Oost Europa. Kortom: de Koude Oorlog wordt nieuw leven ingeblazen, alleen deze keer een stuk dichter bij Moskou. Het is echter zeer de vraag of de NAVO de Oost Europese landen inderdaad zal kunnen verdedigen, mocht Rusland ooit een invasie in de zin hebben.

    Zo’n 500 Amerikaanse luchtlandingstroepen oefenen met hun Poolse en Baltische collega’s op het beschermen en veroveren van belangrijke objecten zoals bruggen, tunnels en commandoposten. Op de komende NAVO-top in Wales in september zal de verdediging van Oost Europa bovenaan de agenda staan. De Amerikaanse NAVO-opperbevelhebber generaal Philip M. Breedlove zei dat serieus wordt overwogen om permanent troepen in Oost Europa te stationeren.

    Plannen voor Oost Europa bestaan al jaren

    Zijn uitspraak ging de hele wereld over, maar op het NAVO-hoofdkwartier in Brussel was niemand verbaasd. Daar worden immers al jaren plannen gemaakt om permanent troepen en materieel richting de Russische grenzen te sturen, en zelfs voor een nieuw hoofdkwartier in Oost Europa. De crisis rond De Krim kwam de militaire planners van het bondgenootschap dan ook heel goed uit.

    Vooralsnog zou het om niet meer dan 5000 soldaten gaan, maar een begin is dan gemaakt. Daarnaast zullen er regelmatig grote militaire oefeningen in Oost Europa worden gehouden. De stationering van kernwapens is echter (nog) een brug te ver (1). Rusland zal ongetwijfeld als een wesp gestoken reageren, aangezien de NAVO in 1997 beloofde geen ‘substantiële gevechtseenheden’ in de nieuwe Oost Europese lidstaten te stationeren.

     

    NAVO geschrokken van Russische kracht

     

    In onder andere Estland en Letland is men echter erg bezorgd over de Russische troepen en verdubbeling van het aantal gevechtshelicopters op slechts 26 kilometer van de grens. In het ‘hypothetische’ geval van een Russische aanval ‘zullen wij alle noodzakelijke maatregelen nemen om Estland te verdedigen,’ zei NAVO secretaris-generaal Rasmussen afgelopen week.

    Maar of dat dan zal lukken, is maar zeer de vraag. De razendsnelle Russische commandoacties in de Krim hebben iedereen in het Westerse bondgenootschap onaangenaam verrast. ‘Zelfs in mijn dromen had ik dat niet kunnen bedenken,’ gaf een ervaren diplomaat toe, ondanks het feit dat de Russen in 2008 het Georgische leger in slechts 5 dagen tijd een beslissende nederlaag wisten toe te brengen. De kracht van het Russische leger moet dus al jaren bekend zijn.

     

    Duitse media bevestigen Amerikaanse huursoldaten in Oekraïne

     

    Desondanks gaat met name de VS door met het provoceren van het Kremlin. De afgelopen weken schreven we er al enige keren over, en nu wordt het bericht dat Amerikaanse huursoldaten van Academi (Blackwater) in Oekraïne actief zijn door Duitse media bevestigd. Die Welt haalt een artikel van ‘Bild am Sonntag’ aan, waarin wordt gezegd dat de Duitse veiligheidsdienst BND inderdaad informatie heeft dat zo’n 400 zwaar bewapende huursoldaten de guerilla-activiteiten in het gebied van de ‘afvallige’ stad Lugansk coördineren.

    De BND heeft nog niet op het bericht gereageerd, maar volgens ‘Bild am Sonntag’ hebben uitgerekend de Amerikaanse geheime diensten zelf de geheime inzet van Blackwater soldaten in Oekraïne bevestigd. Ook zou de BND bewijs hebben dat de Russische luchtmacht meerdere malen het luchtruim van Oekraïne zou hebben geschonden (3).

    Volgens Pro-Russische activisten zijn er complete ‘doodsploegen’ van de CIA in het Oosten van Oekraïne actief. Vorige week berichtten de Duitse media dat de CIA ter plekke het regime in Kiev ‘adviseert’ over hoe de rest van het land stevig in de greep te houden (6).

     

    Referendum

     

    In Lugansk bedroeg de deelname aan het referendum vandaag om 16.00 uur plaatselijke tijd meer dan 78%. De Oekraïnse Nationale Garde probeert in het noorden van de stad te voorkomen dat burgers aan het referendum over de toekomst van de in april uitgeroepen ‘volksrepublieken’ rond Donetsk en Lugansk deelnemen (4). Het regime in Kiev en het Westen hebben gezegd de uitslag van het referendum niet te zullen accepteren (7), net zoals eerder het referendum op De Krim, waar 97% van de bevolking voor toetreding tot Rusland stemde, werd verworpen.

     

    ‘Afscheiding catastrofaal’

     

    Afscheiding van Oekraïne zal ‘voor deze regio’s een stap in de afgrond zijn,’ waarschuwde de Oekraïense interimpresident Oleksandr Turchinov. ‘Degenen die autonomie willen, begrijpen niet dat dit voor de meerderheid van de bevolking de volledige vernietiging van de economie, de sociale programma’s en het dagelijkse leven betekent.’ (5)

     

    Na incident: Russische vicepremier dreigt Roemenië met bommenwerper

     

    De Russische vicepremier Dimitri Rogosin was afgelopen vrijdag te gast bij een militaire parade in Transnistrië (Moldavië), dat omsloten wordt door Oekraïne en Roemenië. Nadat beide landen hem de toegang tot het luchtruim ontzegden en zijn toestel noodgedwongen moest terugkeren naar Moldavië, dreigde Rogosin op Twitter ‘de volgende keer met een TU-160 te komen’. De Tupolev-160 is een strategische lange-afstandsbommenwerper. Roemenië herinnerde hem er vervolgens aan dat het land lid is van de NAVO (8).

    Xander

    (1) Die Welt
    (2) Frankfurter Allgemeine
    (3) Die Welt
    (4) Ria Novosti
    (5) Breitbart
    (6) Infowars
    (7) Ria Novosti
    (8) Frankfurter Allgemeine

     

    *

    UITLEIDING

    Ik vraag me in eer en geweten af, of die Oekraïniers wel goed ingelicht zijn over de Europese Unie. Voortgaade op het feit dat Vrhfstdt daar is geweest, Hauiku Herman en Kareltje De Gucht, de Berlaarse Dracula; neem ik aan dat ze pas goed voorgelogen werden.

    Om elkaar goed te begrijpen, is er eerst en vooral de taal. Die van hen is Slavisch en dus per definitie kunnen we elkaar alleen maar in ‘t Koeterengels begrijpen. Voldoende gelegenheid dus om ‘wit’ te vertalen in ‘grijs’ en waar in de andere taal ‘grijs’ gezegd wordt, dat als ‘zwart’ uit te leggen. Ik zou zeggen: gaat daarmee naar de oorlog. Maar Dedju! daarmee juist komt men in de oorlog terecht!

    Wat in de Hoge Hemel (en ook elders) hebben wij in ’s Hemels naam in het Oosten te zoeken? Laat ons handel met ze drijven met elkaar, zo worden ze daar vanzelf beter. Wij en zij verkopen wederzijds aan elkaar, met het doel winst te verwezenlijken: kan het eerlijker gaan?

    En aan de Navo hebben wij met de salon-socialist Willy Claes ook al niet de beste herinneringen. Voor amper een paar miljoenen Oude Befkes vloog die gast daar al aan de deur. En het waren nochtans de uit haar mond uitgespaarde spaarcentjes van zijn wettelijke, waarmee hij op het punt van scheiden stond, dat de Gerechtelijke op zolder bij de Socialistische Voorman bij hem thuis gevonden had in een oude koekendoos van Parein.

    Navo staat toch voor een gigantisch groot Europa, en dan is zo’n heel klein beetje gesjoemel al verdacht! Zou wel eens willen uitvissen waarmee die Rasmussen zo allemaal bezig is. Zekerlijk niet met ras-mussen vangen!

    EINDE

    *



    12-05-2014, 17:20 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1950

    *

    *

    .

    *

     

    INLEIDING

    Wat is een van de wezenlijkste kenmerken van eelke Muzelman, groot of klein, buiten bloeddorstigheid en grootheidswaanzin?

    Als hij/zij geremd zijn in hun meest primitieve voormelde uiterlijke kenmerken, als daar zijn geweld en onderdrukking, dan vallen zij volgens bevel altijd terug op de fundamentele instructies van de Koran: liegen dat ze het zelf geloven, zo dat ze zuinig met de waarheid kunnen omspringen, zodat de Islam als geheel niet hoeft beschadigd te worden.

    De Zwarte Roofkat uit Amerika veroordeelt de mensonterende maagedenroof in Nigeria, zonder ook maar éénmaal de Islam of de extremistischer versie ervan te vermelden. Pensionaatkinderen met bruut geweld ontvoeren is niet mooi. Niet meer doen, jongens! Of Barry, de husband, zal eens waarnemers zenden om dat geval nader uit te zoeken!

    En de Paus? Ach Jan, de Paus. Om het even wat hij zegt of doet, nooit zal het goed zijn. Tenminste, zo lang hij geen Kruistocht organiseert, 800 jaar na de Negende, de voorlopig laatste. Dàt waren nog eens tijden, toen in 1096; bij de Eerste Kruistocht, De Moslims Dolf moesten onderspitten voor de muren van Jeruzalem, en de Graaf van Vlaanderen daar aangesteld werd als Koning.

    Het was en is een eer, die de Franscouillons ons tot op de huidige dag benijden en dus zoveel mogelijk schrappen in de Lessen Geschiedenis. Want die Kruistochten, die zijn de nagel van hun doodskisten, omdat toen tot 9 keer toe, terug geslagen werd als de Moslims een beetje al te schandalig misdaden pleegden.

     

    MIDDESTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2014/05/first_lady_praat_over_meisjes.html

    *

     

    Michelle Obama heeft zaterdag haar moment gepakt om op televisie te praten over de Nigeriaanse meisjes die ten prooi vielen aan de islamitische terreurbeweging Boko Haram.

    Dit deed ze tijdens de wekelijkse televisie- en radio-uitzending die normaal gesproken verzorgd wordt door manlief Barack. Het was de eerste keer dat de Amerikaanse first lady in haar eentje voor de camera stond.

    "Zoals miljoenen mensen over de hele wereld zijn mijn echtgenoot en ik diep verontwaardigd en ontstemd", aldus Michelle over de gewelddadige meisjesontvoering van Boko Haram. "Deze gewetenloze daad is gepleegd door een terroristische groep die deze meisjes weg wil houden van onderwijs - volwassen mannen die de ambities van jonge meisjes willen stoppen."

    De first lady gaf aan dat haar man bereid is om een team van experts richting Nigeria te sturen om de meisjes te zoeken. Eerder deze week gaf de leider van Boko Haram aan de meisjes te willen verkopen. Volgens de president van Nigeria, verblijven de ontvoerde meisjes nog in het land, meldt het ANP.

    *

    Bron: http://ejbron.wordpress.com/

    UITLEIDING

    Voilà, U hebt het goed begrepen. Madam en hare husband zijn “diep verontwaardigd en ontstemd”, en zij vragen van U hetzelfde. Deze gewetenloze daad is niet gepleegd door brave huisvaders, maar door een terroristische groep, dat snapt U toch?! Barry en zijzelf kunnen zoiets toch niet goedkeuren, waar zou de wereld anders naartoe gaan! Stuk êr stuk roven, verkrachten en vermoorden; daar zou geen haan naar kraaien, maar zo’n hoop in één keer. Dat is straffer dan Mohammed ooi gekund heeft, en dat was zo’n straffe in dat soort zaken.!

    Anders gezegd: die Bokop Haram had het beter wat gematigder aangepakt, zodat niemand de Islam had kunnen verdacht maken. Door te stellen, dat zij gehandeld hadden uit een mannelijk geschonden eergevoel dat die meisjes slimmer zouden worden dan zijzelf, wat een zware belediging is voor krijgsheren. Die Boko’s hadden de wereld kunnen zeggen, dat ze die meisjes wilden beschermen tegen de gevaren van een al te wrede intellectueel gerichte wereld, daar waar de rol van Moedertje aan de Haard veel vrouwelijker is.

    Neen, die Boko’s moeten wij, Amerikaanse Moslimbroederschappers, ter plaatse gaan ontwapenen, en, binst onze mariniers daar dan toch zijn, even rondneuzen waar en hoe we daar onze profijtjes kunnen rapen. Bodem rijkdommen? Strategisch belangrijke locaties om te gaan bezetten? Plaatselijke lobbyisten die onze Geheime Bankrekeningen in Zwitserland kunnen spijzigen?

    O! Er zijn zovele redenen naast die meisjesroof om de Broederschap te promoten! Wacht maar eens af, tot het Ministerie van Propaganda er zich mee bemoeit. De Obama’s lanceren desnoods een legertje transgenders om de zaak met zonder al die seksspelletjes te beklinken met klinkende munt.

     

    Ps

    De Obala’s noch de wereldpers spreken niet over de vermoorde leraars en/of bewakers van dat meisjespensionaat. Dat doe ik dus wel, met de gebruikelijke troostende woorden van de Wereldkerk. Dat zij rustten in de Vrede des Heren….

    EINDE

    *



    12-05-2014, 16:23 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1949

    *

    *

    .

    *

     

    INLEIDING

     

    En ruimt de baan alwaar wij gaan, wij zonen van die helden,

    Die hielden vrij van slavernij hun veie Vlaamse velden..

     

    Bij ons zijn er geen Profiteurs Vennootschappen, die van vader op zoon de vette postjes samen met de toebackzak en de overige prebenden doorgeven. Wij hebben geen vriendjes waar dochterlief carrière kan maken in de politiek met alleen maar forse nagemaakte BH’s te dragen om haar gekocht diploma uit de wind te zetten. Bij ons zijn er ook geen hoerenlopers lijk SS uit H. Bij ons zijn er geen blauwe familie-holdings met altijd voort zoons en kleinzoons, waar de sluike haardracht en het loverboy-achtig gecultiveerd voorkomen de bijzonderste argumenten zijn om te kunnen in de kaas kruipen. Onze mensen hebben via allerlei occulte banktechnieken (Dexia) hun trouwste kizers niet tot de bedelstaf gedwongen, nadat ze enerzijds en anderzijds, jarenlang het land kapot geregeerd hebben. Bij ons zijn er ook geen lompe boerenpaarden, die met lompe tred gestorven koningen doen opvolgen door playboy-prinsen met antecedenten in de wereld van De Roze Balletten en met De Bende van Nijvel, où meteen daarbij diens kinderen in een emotionele opwelling, zo lang zij leven zonder werken, torenhoge ‘dotaties’ uit de Staatskas bij Wet vast te leggen. Wij hebben geen ‘evidente’ vrienden des Konings die zo Christelijk zijn, dat ze tegelijk 3 vrouwen – alle 3 in leven – op hun rouwboekje hadden staan. In onze rangen lopen geen wegens corruptie gebuisde Navo-chefs rond die, bekwaam of niet, dochterlief als troonopvolgster aanduidt.

    Wij van het Vlaams Belang, zijn V-mannen en V-vrouwen, die op het punt staan de erfenis van de voorvaderen door te geven aan een groeiend aantal jonge leeuwen, die hun overtuiging met de paplepel hebben binnen gekregen. En ja, als er al een tijd van gaan is gekomen, dan niet zonder lijk Mozes na een jarenlange tocht door de woestijn, loveren zwaaiend een jeugd te zien klimmen naar Tabor, de Heilige berg.

     

    MIDDESTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vlaamsbelang.org/

    *

    ‘Oudste’ partij heeft jongste kandidaat.

    In het Vlaams Belang voeren ervaren rotten en aanstormend talent één en dezelfde strijd. Jong en oud: schouder aan schouder voor Vlaanderen.

     

    Enkele dagen terug maakte een KUL-studie bekend dat het Vlaams Belang gemiddeld oudere kandidaten op zijn lijsten heeft staan dan andere partijen. Op een nogal denigrerende toon wijten de onderzoekers die hogere gemiddelde leeftijd aan ‘het gebrek aan vernieuwing’ van onze lijsten. De vraag wat er eigenlijk mis is met ‘oudere’ kandidaten op een lijst wordt niet gesteld, laat staan beantwoord. Bovendien lijkt het de media te ontgaan dat de senior van vandaag niet meer de bejaarde is van enkele decennia geleden. En dan hebben wet het nog niet over het feit dat net de gepensioneerde kandidaat best een aardig woordje kan meespreken over pensioenen, zorg en wachtlijsten.

     

    V-generatie

     

    Een en ander belet echter niet dat onze partij er wel degelijk voor gekozen heeft om in een groot aantal gevallen jongeren op verkiesbare en zichtbare plaatsen op de verkiezingslijsten op te stellen. Nieuwe kandidaten en jong bloed staan klaar om in de komende jaren voor de aflossing van de wacht te zorgen. Geen verjonging om de verjonging, geen vernieuwing om de vernieuwing, maar kansen dus voor nieuwe en jonge én tegelijk gemotiveerde en overtuigde kandidaten.

     

    Deze ‘V-Generatie’ zoals voorzitter Gerolf Annemans ze heeft genoemd, heeft zich ondertussen voluit in de campagne gesmeten en onze jongeren nemen volop deel aan de debatten. En wat blijkt vandaag? Dat de jongste verkiezingskandidaat in Vlaanderen een Vlaams Belanger is.

     

    Wat zal het volgende verwijt zijn? Dat we meer arbeiders in onze rangen tellen dan bijvoorbeeld de SP.a? Terecht, wij zijn immers de sociale volkspartij van Vlaanderen!

    *

    UITLEIDING

    De cartoonist va wie U hierboven deze afbeelding kon zien, had beter om te spotten, een boemrang getekend. Dan was hij er met maar één enkele terugslag van af gekomen. Nu zal die gele wandelstok, het symbool van strijdvaardige maar gehandicapte medemensen, hem blijven achtervolgen tot lang na de Moeder Aller Verkiezingen. Zo moet zich een wegen-piraat gevoelen als hij iedere dag weer opnieuw de voor minder-validen voorbehouden parking afneemt… en daarvoor niet beboet, maar gefeliciteerd wordt door de Flik van Dienst.

    Wat anderzijds wèl heeft gewerkt, is de idee om mijn witte blindenstok-wandelstok te laten herschilderen in een fluoriderend licht gele kleur. Het zal dan een geheim herkenningsteken zijn voor gelijkgezinden. En wie weet, wordt dit ooit een ere-merk, zoals de Geuzen ooit hun scheldnaam hebben omgesmeed tot een ere-titel.

    Waar er ook rekening mee zou moeten kunnen gehouden worden, is dat een wandelstok ook voor andere zaken kan gebruikt worden, dan om er mee te …. Wandelen. Sommige wandelstokken in zeerover-verhalen werden zelfs omgevormd tot rapier, of zelfs tot…. musket….

    Maar allez, lachen is niet verboden. Maar toch! Wie laatst lacht, best lacht!

    EINDE

    *



    12-05-2014, 12:41 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1948

    *

    Maandag 12 mei

    H Pancraas, IJsheilige

    Is het op 12 mei een weder van een hond,

    dan regent het nog veertien dagen stront

     

    Het kan vriezen in mei tot de ijs-heiligen zijn voorbij:

    Mamertius en Pankraas, Servatius en Bonifaas

    *

    12 mei 1863 Ja, dat ‘Pistool op het hart van Engeland’ !!! Tijdens de Franse Overheersing (Napoleon) waren vanaf 1796 de Open Zee de Schelde vrij, maar na Waterloo, en vooral na 1830, speelde Zeeland het hard en eiste tol voor iedere passage.

    Dat duurde tot 12 mei 1863, toen de Brabantse Omwentelaars de ronde som van 17.141.640 gulden overeenkwamen als afkoopsom, de ze maar voor 1/3de betaalden en voor de andere 2/3den door Engeland en door 24 andere landen betaald werden. Het eerste schip dat tol-vrij op 1 Augustus 1883 uitvoer, was de Marnix van St Aldegonde. Vandaar de viering van 150ste verjaring voor het eerst in 2013.

    *

     

    *

    Valies met dubbele bodem

    .

    Het geliefkoosde speeltuig van de onderwereld

    *

     

    INLEIDING

    Oppervlakkig gezien, is het een gewone, meestal luxueuze reiskoffer. Tot de drugshond, daartoe opgeleid, kwaadaardig begint te grommen. Pas dan weet de douane met zekerheid: dort ist etwas los!

    Zonder die snuffelhond had de gangster, net als Obama, ongestoord zijn gang kunnen gaan. In onderstaand verhaal is vriend Xander de snufelhond, die ons nogmaals de ware aard van het beestje laat zien. De Zwarte Pot met grote oren (letterlijk en figuurlijk) lacht met een vette grinslach zijn witte tanden bloot, omdat wij er toch niet zouden op letten, dat hij bezig is de wereld te Islamiseren. Hier met list en bedrog, daar met geweld en gekletter van wapens.

    Komt er ooit Wrede in Syrië? Misschien wel, maar het zal de Wrede zijn van de Wreedaardige Moslimbroederschap. En na die stap richting de Israëische grenzen, komt de eiigenlijke poging tot versmachten van Israël, onze schuldacht tegen de komende Moslim-invasie.

    JaJa, Kerk en Staat is nu gescheiden, maar U moet weten dat dit nergens zo is in de Islamwereld. Daar is de Staat de Kerk, en de Kerk is er de Staat. Zo een beetje gelijk te stellen met de Duitse Nationaal Socialistische Bezetting van de jaren ’40, met de Gestapo, nu de GoPo, Godsdienst Politie, achter elk hoekje.

     

    MIDDESTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

     

     

    Syrië: Regering Obama wil alle macht overdragen aan Moslim Broederschap

    Xander 10-05-2014 17:25-

    Rechtstreekse steun Obama en Erdogan aan promotors Al-Qaeda en Sharia-islam

    *

     

    L: President Bill Clinton ontvangt imam Estwani in het Witte Huis (2000). Volgens de officiële archieven werd de imam daar al in 1995 door Clinton uitgenodigd. R: Estwani bij een demonstratie in 2013, waarbij hij het pro-Broederschap 'rabia' teken maakt.

    Er is nieuw bewijs geleverd van de nauwe banden tussen de Moslim Broederschap, de Syrische oppositie, Turkije en de Amerikaanse regering. De Syrische imam Bassam Estwani, de voormalige leider van de Dar al-Hijrah moskee -een notoire broedplaats voor terroristen- die in februari 2001 in het Huis van Afgevaardigden een gebed tot Allah mocht uitspreken, krijgt de volle politieke steun van machtige politici zoals voormalig president Bill Clinton, Hillary Clinton, oud voorzitter van het Huis van Afgevaardigden Dennis Hasters en Nancy Pelosi. Zij steunen Estwani, ondanks zijn vriendschap met Moslim-Broederschapleider annex Al-Qaeda- en Shariapromotor Ahmed Moaz al-Khatib Alhassani, die door de regering Obama is uitgekozen om Syrië te leiden na de beoogde val van president Assad.

     

    Obama’s steun aan al-Khatib –die meerdere malen werd gearresteerd wegens opruiing- is des te schokkender, omdat de president daar slechts 2 maanden na de terreuraanval op het Amerikaanse consulaat in Benghazi (Libië, 11 september 2012) mee begon. Bij die aanval kwam onder andere ambassadeur Christopher Stevens om het leven. Al-Khatib werd expliciet naar voren geschoven door Robert Ford, de Amerikaanse ambassadeur in Syrië.

    Westerse regeringen en massamedia (o.a. de Britse BBC, het Franse AFP) gaven Al-Khatib vervolgens een ‘softer’ en aanvaardbaarder gezicht. Groot Brittannië, Frankrijk, de VS en Turkije zijn allen NAVO-landen. Met de steun voor Al-Khatib en de opkomst van de Moslim Broederschap is echter slechts één lid gebaat: Turkije.

    Muruna

    Turkije ziet in Al-Khatib een belangrijke pion, omdat hij een Soefistische moslim is. Het Westen wordt de grote leugen voorgehouden dat de Soefi’s de kloof tussen de Soenitische en Shi’itische moslims kunnen overbruggen. Voor de Westerse microfoons en camera’s heeft Al-Khatib het over multiculturalisme, intergeloof-dialoog en het bouwen van bruggen.

    Dit is echter allemaal onderdeel van zijn muruna, wat feitelijk hetzelfde is als taqiyya, namelijk liegen tegen de vijand om de islam te bevorderen. Voor zijn eigen publiek promoot Al-Khatib namelijk de racistische en onderdrukkende Sharia-islam. Al in 1981 veroordeelde hij de Syrische regering omdat die de verplichte hijab (hoofddoek) voor vrouwen afschafte.

    Stealth Jihad voor herstel Ottomaans Rijk

    De Soefistische moslims zien de Moslim Broederschap als instrument om het Ottomaanse Rijk te herstellen. Ook Al-Khatib en Estwani streven hiernaar. Hier een foto van beide heren in Caïro, toen Moslim Broederschap president Mohamed Mursi daar nog de scepter zwaaide (links), met daarnaast Estwani, jaren eerder in zijn eigen Dar al-Hijrah moskee, met naast hem niemand minder dan de extreem antisemitische Egyptische Broederschapleider Yusuf al-Qaradawi:

     

    Net als Qaradawi is Al-Khatib een virulente Jodenhater, die volgens hem de ‘vijanden van Allah’ zijn. De Shi’itische moslims noemde hij ‘afvalligen’, wat zijn in het Westen gecreëerde beeld als bruggenbouwer tegenspreekt. Op zijn Facebook prees hij de dood van 10.000 vrouwelijke martelaren, en tevens de arrestatie van net zoveel moslima-jihadisten, die na de val van Mursi dood en verderf zaaien in Egypte.

     

    Op dezelfde Facebook pagina staat een link naar een Arabisch artikel waarin de geschiedenis van de Moslim Broederschap wordt besproken, de komst van de organisatie naar Syrië, en het gebruik van ‘moderne’ technieken -zoals de ‘stealth jihad’ die ook door Qaradawi en Estwani wordt toegepast- om de fundamentalistische islam over de hele wereld te verspreiden.

     

    Erdogan en Al-Khatib delen zelfde droom

     

    De Turkse premier Erdogan deelt dezelfde islamistische droom als Al-Khatib. Nadat president Mursi was afgezet huilde Erdogan openlijk op de nationale TV. In deze video is te zien hoe de Turken een propagandacampagne startten om de Egyptische Broederschap-terroristen af te schilderen als onschuldige moslims die enkel vanwege hun geloof worden geëxecuteerd, een verhaaltje dat door het links-liberale Westerse establishment maar al te graag werd overgenomen.

     

    Hoewel Al-Khatib in maart 2013 terugtrad, wordt hij door zowel Amerikaanse politici als inlichtingendiensten nog steeds als een ideale kandidaat gezien om na de beoogde val van Assad Syrië (mede) te gaan leiden.

     

    ‘Liefdadige’ steun aan terreur

     

    Al-Khatibs partner-in-crime Estwani zit bovendien in het bestuur van zowel de Syrian Emergency Task Force (SETF) als Mercy Without Borders (MWB), van belasting vrijgestelde organisaties die onder het mom van ‘liefdadigheid’ fondsen werven voor islamitische terreurgroepen. In datzelfde bestuur zit ook zijn goede vriend Rateb al-Nabulsi, eveneens een antisemiet die de jihad en zelfmoordaanslagen promoot. Desondanks kreeg hij van de regering Obama een visum om in heel de VS geld op te halen voor zijn extremistische doelstellingen.

     

    Estwani en Al-Nablusi waren slechts enkele dagen voor de aanval in Benghazi aanwezig op de ‘Moslim- en Christelijke Perspectieven’ intergeloof-conferentie in Istanbul, waar ze een wandelingetje maakten met de Turkse minister van Buitenlandse Zaken Ahmet Davutoglu (foto’s van deze conferentie: Davutoglu met Estwani (links) en Al-Nabulsi met Estwani (rechts):

     

     

    Ankara en Washington achter jihadisten

     

    In maart 2013 hadden Estwani, Al-Khatib en SETF-directeur Mouaz Moustafa in Caïro een ontmoeting met wederom Davutoglu. De Turkse regering had Al-Khatib als de leider van de Syrische jihadisten (de ‘Syrische Nationale Coalitie’) naar voren hadden geschoven. Davutoglu ontkende echter dat hij daarover in november 2012 een geheime deal met de Syrische oppositie had gesloten (2).

     

    Links: Davutoglu met Al-Khatib in Caïro; Rechts: Erdogan met Al-Khatib

     

    Al-Khatib legde in maart 2013 zijn functie neer uit onvrede over de ontwikkelingen. Dat doet echter niets af van het feit dat de regering Obama en de regering Erdogan zowel politieke, diplomatieke als militaire steun verlenen aan radicale islamisten, die verklaarde vijanden zijn van het Westen – precies zoals de Broederschap, die zoals bekend ook door de EU wordt gesteund, al in 1991 in dit document expliciet stelde:

     

    ‘De Ikwhan (Moslim Broederschap) moet begrijpen dat hun werk in Amerika een vorm van grootste jihad is om de Westerse beschaving van binnenuit te elimineren en vernietigen, en hun miserabele systeem door hun eigen hand en de hand van de gelovigen te ‘saboteren’, zodat het uit de weg wordt geruimd, en Allahs religie alle andere religies overwint.’

    Xander

    1) Shoebat
    (2) Hurriyet
    (3) Clinton Library

    *

    UITLEIDING

    Madam Obama veroordeelt op een andere plaats de vrede roof (!) van >270 schoolmeisjes in Nigeria, zonder ook maar met één woord de Islam daarbij te betrekken.

    Boodschap ontvangen, Madam! Zelfs bij deze wrede roof van jonge Christenen, is en blijft de hoofdzaak, dat de Islam niet beschadigd wordt. En moest het niet zo afschuwelijk onmogelijk zijn, de schuld zou een volgende keer nog kunnen in de schoenen geschoven worden van ‘sommige Christelijke milities’ die handelen uit wraak. Want inderdaad, de waarheid uit de weg gaan, gebeurt het best door er een derde partij bij te betrekken. Indien niet ‘de Christenen’ in het algemeen, dan toch de plaatselijke ‘dictator’ of zo.

    Gewone Amerikanen kunnen, sedert ze Hitler hebben overwonnen, liegen met leugens zo groot als tien kerktorens op elkaar, maar zwarte Amerikanen liegen net zo gemakkelijk als ze raketten afschieten naar de maan die op Mars terecht komen. Amerika is, net als Zuid Afrika, dapper onderweg om de klok 1400 jaar terug te draaien….

    En de Lynx Progressieve Kerk bij ons loopt die twee dapper achterna, zot als ze is om dat soort ‘verrijking’ mee te beleven. Het doet me denken aan die peuter, die met zijn zandemmertje water draagt naar de zee.

    EINDE

    *




    12-05-2014, 12:02 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!