MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    28-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2701

    *

    Zondag 28 juni

    Zon 5u31-22u00

    H Ireneus van Lyon

    Met Sint-Ireneus kwaad of goed, de lelie steevast bloeien moet

    *

    . Neen, toeval bestaat niet. Er moet dus een andere uitleg bestaan voor de samenvallende naamdag van deze Heilige uit Lyon en de griezeldaad van die onthoofding daar. Zeg me niet, dat de Moslim-dader de Roomse Heiligenkalender zou geraadpleegd hebben om toe te slaan de vrijdag voordien, zijnde de heiligste dag van de week voor elke Moslim. Zijn manier om Het Vrijdaggebed e vieren.

    Of heeft dat iets te zien met de eeuwenoude reputatie van Frankrijk, als ‘Oudste Dochter van de Kerk’?

    *

    .

     

    *

    Strandwandeling. In Tunesië. De vriendelijke buurjongen, universitair,

    Even nadat het knopje was o

    mgedraaid..

    *

    INLEIDING

    Er was dus Tunesië en het vakantiestrand waar tientallen mensen de Wrede van de Islammerij nu niet meer kunnen voortvertellen. De volgende keer het strand van Blankenberge? Of misschien wel Knock-le-Zoet, de ‘plage’ van de jet sert…. De terreur komt als een bende dieven in de nacht, maar heeft niets te zien met de Islam, dat weet toch het kleinste kind. Het is gewoon het werk van sommige ‘geradicaliseeden’ en niemand spreekt uit waarin ze dan wel mogen ‘geradicaliseerd’ zijn. Och, ze zijn zo lief, Meneer. Ze geven o zo veel kleur aan onze samenleving. Vooral de kleur van bloed.

    En zeggen, dat ze in sommige landen niet meer welkom zijn!

    Het Europese vasteland begint inderdaad zo hier en daar stilaan mondig te worden. Zou het kunnen? Grenzen terug dicht? En het valt weer niet op, dat het precies twee landen zijn die de ‘zegeningen’ van een Totalitaire Staat jaren lang aan den lijve hebben ondervonden. Dat ze, net als Moedertje Rusland, daarbij in de eerste plaats vooral willen steunen op het Christendom, is natuurlijk een doorn in het oog van het Wereld Globalistich Socialisme en hun duivelse medeplichtigen, waar de Islammerij de plak zwaait. Tot de dag dat die twee elkaar op leven en dood zullen bekampen, want in wezen duldt de Duivel geen concurrentie.

    Er is dus nog hoop voor ons, die weliswaar onder de knoet van de Slinxe ‘intelligentsia’ dag-na-dag in de andere richting gehersenspoeld worden.

    Als voorbeeld van die doping-indoctrinatie, geef ik alleen de omschijving ‘kansloze jongere’ die tegen elke prijs moet mee omhoog getrokken worden, anders ‘radicaliseert’ die, terwijl, als er in Tunesië een afschuwelijke aanslag gepleegd wordt, de dader een hoogstudent is. Waarmee ineens bewezen is, dat Marxisme en Islamisme twee handen zijn op een buik, beiden even sterk beslagen in de Taqiyya, de in detail in de Koran en de Hadith voorgeschreven verduldige bedot-plicht van iedere Moslimmer, in afwachting van de door geweld afgedwongen machtsovername.

    De kernwoorden van deze bijdrage zijn dus Christendom = Vrede, Islammerij/Marxisme = Wrede. Een wereld van verschil, maar niet zo voor dummies….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Polen en Tsjechië willen alleen maar christenen

    *

    Polen en Tsjechië willen christelijke vluchtelingen en geen moslims, omdat die te ver van onze cultuur verwijderd zijn. Gelijk hebben ze! Daarmee kan men veel conflicten uit de weg gaan, zoals het islamitisch onthoofden in Frankrijk en de islamitische aanslag op toeristen in Tunesië ons actueel laten zien! Bij ons echter kunnen ze hun strot niet vol krijgen van Mohammedanen. Dan hoef je niet verbaasd te zijn dat er op een bepaald moment eentje wordt doorgesneden!

    ron:
    www.pi-news.net
    Auteur: “kewill”

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    *

    UITLEIDING

    Een goed teken dat de Nazi’s, het Nationaal Socialisme en dus ook het Internationaal Socialisme op de terugweg zouden zijn. Kan best, maar er is toch iets eigenaardigs aan de gang met zorgenkindje Athene, waar ‘extreem’ al maandenlang Bruxellabad in de tang houdt. Opgepast dus; want wie aldoor Slinx blijft aanhouden, komt automatisch terug uit bij…. de Swastika van willen maar niet kunnen.

    Ezels vallen geen twee keer over dezelfde staan, mensen wel.

    Als Bruxellabad het onderspit delft, zou dat wel eens de schuld kunnen zijn van de Poet. Zodat de Navo Pireus kan aanvallen. Het Amerikaans zwaar oorlogstuig is trouwens al lang ter plaatse aan de grens met Rusland. Het minste dat de Rus daar nog adem haalt, zal als een provocatie uitgelegd worden, met recht om die Joekreen meteen van Ivan af te pakken.

    En gelijktijdig beginnen in alle kaftans overal ter wereld de slagersmessen en de Korans te triillen van blijde verwachting…. De dikke buiken van de Moslima’s komen bloot, en blijken geen foetussen, maar bommen te bevatten. De ‘Zuivering’ waarvan de Koran gewaagt; komt op gang en over Europa daalt een hemelhoog IJzeren Gordijn van bloed. De ‘Verrijking’ breekt door, tot we allemaal even als pieren zijn….

    Gewezen Ingrid Bergman als Jeanne D’Arc? Nee tocch! Dat is een rol op het lijf van Christine Lagarede geschreven! Zij moet de volksvrouw zijn, die met half ontblote (kunst)boezem de Euro Stars met Franse Strepen draagt doorheen het strijdgewoel. Dapper onderweg om allemaal broeders ondereen te worden….

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    28-06-2015, 14:50 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    27-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2700

    *

    Zaterdag 27 juni

    Zon 5u31-22u00

    Zevenslapersdag

    H Cyriel van Alexandrië

    *

    .

    *

    War vooruitziende politici hadden moeten weten

    Maar ze verkozen er de Arabische Lente in te zien,

    In plaats van anarchie, op de voet gevolgd door Marxisme en Islammerij.

    *

    INLEIDING

    In Tunesië weet men het nu waarschijnlijk voor eens en voor altijd (denk ik): ‘wie het gevaar bemint, zal er in vergaan’. Op 18 December2010 begon daar volgens het zeggen van onze Westerse Verkochte Media, de Arabische Lente. In al die landen daar aan de Noordkust van Donker Afrika, was ‘de ‘democratie’ eindelijk geboren, iets dat wij uiteraard voluit dienden te steunen. Vooral met het sturen van veel ‘ontwikkelingshulp, vooral veel geld, dat, zoals blijkt, in hoofdzaak zou dienen om wapens te kopen waarmee men daar – Allah Akbar - elkaar kon uitmoorden. Het draaide dus uit op een actie ‘achterste verbranden’, waardoor onze vakantiegangers nu daar op de blaren moeten zitten. Daar zon en zee gaan zoeken, is lijk ‘naar de Miekes gaan’: het oogt de hemel op aarde, maar de Dood is nooit ver uit de buurt. Maar net als voor het oplopen van een of ander sluipende ziekte, blijft de Verzorgingsstaat voor de zieltjes zorgen. Onder het moto: iedereen kan al eens tegenslag hebben.

    We moeten er dus gewoon blijven in geloven. Al weten we, dat in plaats van ‘democratie’, er anarchie kwam, en waar anarchie heerst, is Marxisme en Islammerij nooit ver af. Dat zegt nu eenmaal het collectief geheugen van de mens.

    Ij Canvas kwam de vraag of tussen deze vier afgrijselijke aanslagen (Tunis, Lyon Koeweit en nog ergens eentje) een verband zou bestaan, waarop de vraagstelster al even rap het antwoord voorzei: terrorisme. In heel de reportage viel nergens het woord Islam-terreur. Al was dat het eerste waar iedereen aan gedacht zal hebben….

    Besluit: een enkele aanslag net als een enkele zwaluw, brengt nog de Lente niet. Vooral in Frankrijk moet men over het ‘decapiteren’ niet beginnen moeilijk beginnen doen. Bij de Franse Revolutie (1789) was dat daar immers jaren lang schering en inslag. Fransen deden dat aan aan andere Fransen, net zoals Islammers dat in Koeweit aandoen aan andere Islammers.

    Samengevat kan men stellen, dat de appel nooit ver van de boom valt. En Islammerij is Middeleeuws Bolsjewisme tot in de haarwortels nagebootst.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/buitenland/tunesie-sluit-80-moskeeen-na-terreuraanslag-op-strand-a2377908/

    *

    Tunesië sluit 80 moskeeën na terreuraanslag op strand

    *

    De regering van Tunesië gaat tachtig moskeeën sluiten waarin mensen worden aangezet tot geweld. Dat heeft premier Habib Essid van dat land bekendgemaakt. Het gaat om gebedshuizen waar de staat geen controle over heeft. De regering hoopt de sluitingen binnen een week te voltooien.

    Het sluiten van de moskeeën is een maatregel die de regering neemt na de terreuraanslag op een hotel in de Tunesische stad Sousse vrijdag. Daarbij kwamen zeker 39 mensen om het leven, onder hen veel toeristen.

    Essid noemde de strijd tegen terrorisme een "nationale plicht" en riep de Tunesiërs op om de overheid te helpen. Sinds de afzetting van dictator Zine El Abidine Ben Ali in januari 2011 hebben radicale groeperingen in Tunesië aan invloed gewonnen.

    Belgische slachtoffers

    Onder de slachtoffers van de aanslag op het strand van hotel Impérial Marhaba zijn toeristen van zes nationaliteiten. Vannacht heeft terreurbeweging Islamitische Staat (IS) de terreuraanslag opgeëist.

    *

    UITLEIDING

    En nu denkt iedereen: de Italiaanse kranten overdrijven, als ze het Sint Pietersplein in Rome tonen, vroeg in de morgen, met waaiende zwarte Islammerij vlaggen. Eerder een beetje ongepaste sensatiezucht, om daar vòòr de Politie er was, foto’s van te nemen. Rome is toch geen Lyon! Als daar nu morgen koppen rollen, of ratelende saldo’s weerklinken, zal iedereen aan Islam-terreur deken.

    Terwijl de Media het op gewone ‘terreur’ zullen houden. Niks te zien met de Ram Madammerij van al die brave vergeveningsgeziinde gelovigen. Straks zal men nog eisen van ook bij ons hun ‘gebedshuizen’ te sluiten. Zodat wij en onze kleinkinderen verstoken zullen blijven van deze ‘verrijking’.

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    27-06-2015, 18:34 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2702

    *

    Vrijdag 26 juni

    Zon 5u31-22u00

    Sint-Jan en Sint-Paul

    *

    .

    *

    Mohbama zal het niet graag horen

    .

    En toch zijn dit negerwoningen….

    *

    INLEIDING

    Na de morgenkoffie zag ik het subiet: vandaag onder een gelukkig gesternte wakker geworden. Neen, het was wel niet de VTM - God beware mij daarvoor - die mijn dag kleurde, maar toch, het was veel beter! ’n Collega-blogger met ’n schitterende tekst. Zelden of nooit heb ik iemand ontmoet die de vinger op deze wonde wist te leggen. Lees gerust even onderstaande tekst door en kom dan terug om hier na te genieten.

    Persoonlijk heeft onze generatie er weinig verdienste aan, maar onze eigen Joods-Christelijk-humanistische beschaving heeft er duizenden jaren over gedan om te komen waar we nu staan. Had zowel ‘Rome’ via de abdijen en de kloosters bij de pakken blijven zitten, dan leefden we heel zeker tot op de dag van vandaag zo ongeveer lijk de negers vandaag doen in Afrika. Zie afbeelding hierboven.

    Alles veralgemenen is natuurlijk het andere uiterste, dus hier nogmaals maar eens een persoonlijke ervaring in de persoon van een oudere collega van mijn lieve echtgenote. Congo 1961. De ‘Dipenda’ is zojuist achter de rug, wie het overleefd heeft is gelukkig en neemt de draad weer op. Zo goed en zo kwaad het kan. Ook de scholen moeten immers roeien met de riemen die ze hebben. Na jaren pionierswerk, komt de hele familie terug naar huis in Vlaanderen, met achterlating van de povere resultaten van twee levens – man en vrouw – van hard labeur. Maar eenmaal afgestudeerd, kan de oudste de lokroep van de brousse niet weerstaan, en gaat terug. Net als haar moeder, in het Middeelbaar Onderwijs. Na verloop van tijd gaat deze haar daar bezoeken, om tot de vaststelling te komen, dat de wegens er verdwenen zijn, de spoorlijnen uitgebroken, de stenen woningen leeggeplunderd, en de meisjes weer naar school komen zo goed als in strooien rokjes. In de school zijn de vloeren en het sanitair zo goed als helemaal verdwenen. Tafels en stoelen zijn er voor de zoveelste maal vernieuwd, maar blijken wel derde of vierde keus te zijn. De Beschaving is er met een paar honderd jaar op achteruit gegaan. Sedert die dag schraapt de familie, vrienden en kennissen elke eurocent bij elkaar om in Congo de nood zoveel mogelijk te leningen. Al weten ze, dat het dweilen is met de kraan open….

    Voilà. Nu is U in de juiste stemming om voortaan de Verkochte Media nog een beetje minder te geloven.

    *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://nageltjes.be/wp/

    *

    Het is allemaal onze schuld !?

    Geplaatst op 25/06/2015 door a. griffon

    *

    Yep, het is onze schuld. Wij hebben ze overboord gegooid of de boot doen zinken. Het is onze fout dat gans Afrika en het Midden Oosten een puinhoop is en alle mensen er miserie hebben, er zoveel sterven, er geen proper water is, ze met ontwikkelingsgeld wapens kopen en moorden, ze ginds vrouwen verkrachten, ze een achterlijke godsdienst aanhangen, alle scholen en klinieken bouwvallig en smerig zijn, wij er niet genoeg latrines en waterputten hebben gegraven. Onze schuld dat er aids en ebola heersen en nog dozijnen andere zieken, er vrouwen worden dichtgenaaid en verminkt, er overbevolking heerst er geen democratie is, de overheid corrupt is. Onze schuld dat iedereen er niet naar school kan, en diegene die dat wel kon, als een lafaard iedereen in de steek liet, vluchtte in plaats van zijn volk vooruit te helpen,…. en ik kan nog wel even doorgaan.

    Iedereen die hen hierheen lokt, diegenen die leven van migratie, die huisjes melken, diegenen die valse hoop geven, die hen vertellen dat het allemaal onze fout is, diegenen die nochtans al decennia rijkelijk leefden van de ontwikkelingshulp te midden de miserie, en er rondreden als eenoog tussen de blinden, zelf niet verstoken van de nodige luxe en een 4 x 4. Hen treft geen schuld.

    Ja Chris Klomp, u gebruikt de dood van dit kleine meisje om jouw doctrine te dienen en te verspreiden. Er bestaat daar het woord lijkenpikkerij voor.

    Erg , dat wel. Helaas, er sterven alle dagen meisjes, (en jongens), ook hier. Daar zou je ook zo’n verhaal rond kunnen breien. En dat zou al even misselijkmakend zijn. Stop je belerende vingertje dus maar in het gat waar de zon niet schijnt, verkoop alles, en ga ginds als mecenas wonen, ga het maar eens proberen ze te veranderen, en vertel hen dat er hier alleen maar racisten en fascisten wonen en zorg ervoor dat ze de boot niet nemen.. Wanneer liefdadigheid een plicht wordt Chris Klomp, dan is heet dat diefstal. En we zijn al genoeg bestolen. Hou de zielige verhalen bij: we moeten geen asielzoekers en andere migranten meer.

    Chris Klomp ( een Nederlandse ‘journalist’. Nu ja, al ‘ex- journalist’ zo blijkt

    “Dit is haar (sic) dan. Een van de gelukszoekers. Op de boot gestapt om onze welvaart af te pikken. Om er voor te zorgen dat onze dementerende ouderen niet meer de hulp krijgen die ze nodig hebben. Om onrust te veroorzaken in onze maatschappij. Want dat is wat die vluchtelingen doen. Op zoek naar hun geluk. Ons meetrekken in de ellende.

    Kijk naar haar. Misschien was ze wel van plan een aanslag te plegen. Want zo zijn mensen uit die landen. Moslim en dus terrorist.

    Kijk verdomme naar haar. En besef dat het om mensen gaat. Niet om statistieken. Mensen. Met dromen en angsten. Met de wil om geluk na te streven. Enkele uren eerder zat ze waarschijnlijk bij haar moeder op schoot. Een moeder die ongetwijfeld zou hebben gezegd dat het allemaal goed zou komen. Dat ze zich geen zorgen hoeft te maken. Dat er een betere wereld op haar zou wachten. Dat er ergens mensen zouden wonen die zouden helpen. Omdat de wereld niet helemaal louter en alleen uit oorlog en ellende bestaat. Omdat er landen zijn waar mensen het zo godvergeten goed hebben dat ze een ander ook een klein beetje geluk zouden gunnen.

    Zie haar liggen. In haar roze jurkje. Misschien wel haar lievelingsjurkje. En besef dat die moeder ongelijk had. Een pijnlijk besef. Maar daarom niet minder waar. Ik heb mij godverdomme nog nooit zo vreselijk moeten schamen voor Europa. Voor Nederland. Voor die volstrekte randdebielen die in hun infantiele, kleingeestige en bekrompen gedachten niet eens het fatsoen hebben om hun eigen beperkte xenofobe wereldje even achter zich te laten. Om even respect te tonen voor een groot drama.

    Shame on you.

    PS -> Beste mensen, ik heb nu twee dagen lang op alles en nog wat gereageerd. Ik ben bedreigd, bedankt en uitgescholden. Ik heb tot in het oneindige een poging gedaan mijn intenties duidelijk te maken. Het verhaal heeft een provocatieve stijlvorm. Ik gebruik de walgelijke reacties van een deel van de Nederlanders om te laten zien hoe misplaatst en ongepast deze zijn. Ik ben blij te moeten constateren dat het merendeel dit begrijpt.

    Voor de mensen die menen dat ik misbruik maak van een dood kind. De mensen die mij een moraalridder noemen, moeten zich eens afvragen hoe je iemand noemt die een ander in het openbaar en met naam en toenaam wild en woest ter verantwoording roept.”

    *

    *

    UITLEIDING

    Heb de foto van dat verdrinken kind weggelaten. Want gottekes toch, het had niet eens een naam. En zo zijn er duizenden. Hun naam staat alleen geschreven in de palm van Zijn hand.

    Wie schuldig is aan hun dood? We zijn met velen, omdat wij altijd voort de verkeerde Leiders kiezen. Na 1492 zouden zij met Frraternité, Liberté en nog iets, de wereld van aanschijn doen veranderen. De Pastoors vlogen naar de galeien, om daar nuttiger werk te verrichten. En ze voerden de guillotine in, de geautomatiseerde koppensnijderij toen ook al overgenomen van de Islammerij wegens de efficiëntie van deze manier van doden..

    Aan deze ‘bijgestuurde beschaving’ danken wij trouwens de uitdrukking ‘er zullen koppen rollen’, als er ergens sprake is van een zuivering in een of ander bedrijf. En nu er weer koppen rollen over heel de wereld, is het weer niet goed. Akkoord, nu sterven de bomen staande, pardon, de mensen, maar toen bij de Franse Revolutie stierven ze liggend. Na de slag van de valbijl rolde het hoofd vanzelf in een daartoe voorziene aardappelmand, inhoud 50 Kgr of 10 hoofden, terwijl het ontzielde lichaam de andere kant afrolde, gepast altijd perfect passend in de naast staande kartonnen lijkkist. Die diende enkel voor het transport, want de inhoud werd gewoon via het openklappend voetstuk uitgekieperd in de daartoe bestemde kuil. JaJa, het waren drukke dagen en er vel geen tijd te verliezen.

    *

    De dag dat men aan de weke onderbuik van Europa hetzelfde zal doen als tussen de USA en Mexico, namelijk streng beveiligde muren oprichten, zal de vluchtelingenstroom krimpen. De heruitgave van de Atlantikwal….

    Jongens en meisjes, wil dat misschien zeggen, dat Hitler toen al spijkers met koppen sloeg? ‘Achtung. Minen’: zo’n bordjes moeten toch nog ergens te vinden zijn?

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    27-06-2015, 15:26 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    26-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2699

    *

    Donderdag 25 juni

    Zon 5u30-22u00

    H Adelbert van Egmond

    De koekoek moet na Sint-Jan zwijgen,
    anders is er niet veel goeds meer te krijgen

    *

    .

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Als ik ooit ‘ns 5 minuten tijd heb, serveer ik hier ‘Het Konijn en de Strop’, het stichtend verhaal van een jolig konijn, dat met zijn kop en zijn lange oren, in een stropers strop geraakt. Het verhaal zal gaan over lege strop – strop rond de nek – eerst slappe strop – dan hoe meer geweld om los te komen, des te meer …gestroopt.

     

    Inch’Allah! In de titel bovenaan staat ‘Vierde Rijk’, maar eigenlijk bedoelde ik het ‘Eeuwigdurend Rijk’. Want bij De Nieuwe Wereld Orde heeft men niet de minste last van valse bescheidenheid.

    Elk nadeel heb se voordeel, wisten we al van uit de voetbalwereld. Met z’n allen modderen we wat aan rond de Grieken, net als verstoppertje spelen, en terwijl we die richting uit kijken, sluit het net zich over onze hoofden. De Superstaat, van de Noordpool tot de Bosphorus, de grootste ooit, wordt verder gevormd en uitgewerkt volgens de revelaties van de Franse Revolutie en de bloederigheid van de Arabische Lente. Tot we allemaal opstaan en slapen gaan met het Allah Akbar op onze lippen! Zeg dat na, of ge wordt opgesloten en onverdoofd ondergedompeld in een metalen kooi, samen met anderen, in het dichtstbijziende Provinciaal Zwembad, tot de dood er op volgt. Onderwater verfilmingsrechten exclusieve eigendom van de plaatselijke Immam voor gebruik als didactisch materiaal.

    Het verzet organiseren? Overal op de grond stampen om Pegida’s te doen opschieten? Veel tijd is er niet meer. Zelfs niet om minstens nog te proberen het roer om te gooien. Het is zelfs al te laat om een Tiende Kruistocht binnen de muren van de eigen stad te organiseren, want de vijand is overal binnen de poorten. Maar dat lossen onze Verlichte Grote Verstanden wel op, als het zover is. Met weer eens een paar honderd van die onnavolgbare compromissen. Voorbeeld: niet alle kerken worden vaan direct zo maar moskeeën.. Bepaalde erfgoedbouwsels blijven voor het nageslacht bewaard in hun oorspronkelijke toestand. Als archeologisch curiosum.

    Ook zal het niet toegestaan zijn, toch niet in de eerste jaren, om het groot publiek zonder entree toe te laten bij religieuze terechtstellingen. De samenleving, die teveel gefocust is op de vele Festivals, moet eerst ietwat gewennen aan de Oosterse cultuur.

    Omdat het voor onze Arabische ‘verrijers’ ook ondoenlijk is om de orde te handhaven als iedereen een andere taal spreekt, zal om te beginnen een eenheidstaal worden opgelegd, eerst het Amerikaans, omdat dit nu al vertrouwd in de oren klinkt en perfect opvolgbaar is aan de overkant der Grote Plas. Eenmaal deze gewoonte ingeburgerd, wordt het dan Arabisch, de taal der Meesters.

    Ja Ja! Op de ‘verrijking’ staan geen remmen!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/economie/-eurolanden-moeten-meer-soevereiniteit-inleveren-a2372198/

    *

    Eurolanden moeten meer soevereiniteit inleveren"

    Vier van de vijf 'presidenten': eurogroepvoorzitter Jeroen Dijsselbloem, Parlementsvoorzitter Martin Schulz, Europees president Donald Tusk en Commissievoorzitter Jean-Claude Juncker. ©AP

    Het is onvermijdelijk dat de eurolanden meer soevereiniteit opgeven om de stabiliteit van de eurozone te garanderen. De eurocrisis leert dat vrijwillige afspraken en Europese regels niet voldoende zijn om nieuwe drama's als in Griekenland te voorkomen. Dat schrijven de 'vijf presidenten' van Europa - voorzitter Juncker van de Europese Commissie, EU-president Tusk, ECB-baas Draghi, Eurogroepvoorzitter Dijsselbloem, Europees Parlementsvoorzitter Schulz - in een gezamenlijk rapport.

    Verdergaande integratie van de eurolanden wordt als het aan de 'presidenten' ligt uitgesmeerd over de nodige jaren. Voor de korte termijn (tot medio 2017) stellen ze bescheiden stappen voor als de oprichting van een Europese Budgettaire Raad die gevraagd en ongevraagd adviezen uitbrengt over het nationale begrotingsbeleid.

    Daarnaast moet er striktere afspraken komen die de concurrentiekracht van de nationale economieën (loonontwikkelingen koppelen aan productiviteitsstijging) versterken.

    Het rapport over de 'voltooiing' van de economische en monetaire unie, volgt op eerdere blauwdrukken van de vorige Commissievoorzitter Barroso en van voormalig EU-president Herman Van Rompuy. Die gingen aanzienlijk verder met hun aanbevelingen. Het rapport van de vijf presidenten heeft alle kenmerken van een moeizaam compromis en is eveneens interessant om wat er niet in staat.

    De vijf presidenten benadrukken dat de eurozone meer moet doen dan 'overleven'. Het moet lonend zijn voor burgers, bedrijven en lidstaten de euro te hebben, waarvoor ze immers hun monetaire beleid hebben afgestaan aan de ECB. "We zijn vastbesloten de monetaire unie te versterken", zegt Dijsselbloem.

    Tekortkomingen

    Het rapport analyseert de tekortkomingen van de eurozone (wel een gedeelde munt maar weinig middelen om eurolanden in het gareel te houden), alsook het crisisherstel dat afgelopen jaren plaatsvond. "Het is nu de hoogste tijd de funderingen te versterken", aldus de presidenten. Anders verscheuren de grote verschillen tussen de landen uiteindelijk het europroject.

    De maatregelen voor de korte termijn passen binnen de bestaande verdragen. De nieuwe Budgetraad adviseert maar kan niet afdwingen. Verder wordt aanbevolen de bestaande procedure aan te scherpen die vastgoed- en financiële bubbels te voorkomen.

    Pas in de tweede fase (na 2017) moeten er bindende Europese economische normen komen, bijvoorbeeld voor een goed functionerende arbeidsmarkt. En pas als alle landen hun economieën op orde hebben, kan er volgens de 'presidenten' sprake zijn van een Europees bufferfonds dat landen in zware recessie te hulp schiet.

    Zo een speciaal eurozonebudget alsook contractuele beleidsafspraken tussen Brussel en de eurolanden, stuitten eerder op groot verzet, bijvoorbeeld in Nederland. Premier Rutte dreigde tijdens een lunch met Van Rompuy dat Nederland dan uit de euro zou stappen.

    Het rapport van de presidenten wordt naar verwachting donderdagavond door de Europese regeringsleiders kort besproken. Daarna zal vermoedelijk om een nadere uitwerking worden gevraagd.

    *

    *

    UITLEIDING

    In de Antieke Wereld duurden ‘Rijken’ meestal enkele honderden, zo niet duizenden jaren. Is een Wet van Meden en Perzen. ‘Onze’ Keizer Karel, aan wiens Rijk na de Ontdekking van Amerika geen einde kwam, deed het ook ,nog betrekkelijk goed, maar na hem bakten Bonaparte, Stalin en Hitler het heel wat slapper. Ze slachtten wel degelijk een voldoende aantal mensen af, maar de hen bemeten tijd was (gelukkig) veel te kort. China daarentegen is zonder veel kleerscheuren ondertuit de verstillende deken van het Marxisme geraakt, en nu staat de Islammrij te dringen om de wereld in te palmen, tegen   maar vooral mèt te zin van de Slinxe Globalisten die elkaar tot aan de eindstrijd aanvullen. Bij die eindstrijd zal de ene gewoon de andere vernietigen.

    De les die de huidige potentaten uit het verleden hebben opgestoken, is dat ze vooral omslachtig moeten te werk gaan. Vooral niet brutaliseren. De mensen er in luizen, zonder dat ze eer erg in hebben. ‘Schengen’ zou vrijheid zonder beperking en zonder overheidsingrijpen geven aan het ‘bewegen’ van personen, goederen diensten en kapitalen over heel Europa. Nadelen? Ach ja, wie let daar nu op? Elk land behield zijn soevereiniteit, z’n eigen sociaal stelsel, z’n eigen belastingssysteem, zijn eigen besturingssysteem. Volkeren? Tja, dat vooral was een sentiment dat§ vooruit en vooral diende te worden gesloopt! Volkeren willen altijd hun vrijheid, en vrijheid is een woord dat Europa zo vlug mogelijk afgeschaft wil zien.

    En zie: dank zij het onhebbelijk gedrag der Grieken – misschien zelfs wel uitgelokt – kan de EU nu wrong na wrong de duimschroeven aandraaien. Eerst de teugels van alle Begrotingen strak houden, misbruiken niet beteugelen (sociaal toerisme), criminaliteit tolereren door o.a. Justitie te laten ontsporen: allemaal zaken die op zeker ogenblik de burger zullen doen roepen om ‘goed bestuur’.

    Voorbeeld: het georkestreerd laten leeglopen van Afrika, de greep naar de macht van de Islammerij: de gewenste beroering is er, nu zal Europa de Reddende Engel beginnen spelen. Om onderwijl aan de andere kant natuurlijk hun greep op de samenleving te versterken.

    Concreet bedoel ik het volgende: Italië stikt onder de ‘bootvluchtelingen’ op doorreis naar elders. Maandenlang werden ze zo goed en zo kwaad als het kon, opgevangen voor Bed, Brood en Bad. Maar de vloet waarop we leven wordt steeds heter. Al die gelukzoekers overspoelen de dorpen, de steden, de landerijen. Van uit de heuvels zijn het net sprinkhanen. Want die mensen willen ook leven, en geld hebben ze niet. Dus toont de Militaire Overheid zijn tanden: minuut na minuut, zelfs ’s nachts, hangt de lucht tussen de heuvels vol van zoekende helikopters. Wie, wat waarom? Geen mens die het weet. Maar iedereen raadt het.

    De gewone stroom ‘rijke’ toeristen is zo goed als weggevallen. De zomer blijft alles leeg. De mensen hier verliezen hun broodwinning en dus kijkt iedereen er naar uit, dat de Staat maatregelen zou nemen. Het is dàt, of zelf op de vlucht gaan.

    Voilà. Is bewezen wat bewezen moest worden. De samenleving zal een gat in de lucht springen, voor elke goede maatregel, al weet men op voorhand, dat deze de persoonlijke vrijheid zal inperken. Misschien is er straks wel een ‘Ausweis’ nodig, om te kunnen gaan winkelen in het dorp… De genaamde X, Y, Z, kan op (datum) van (uur- tot (uur) op straat komen mits hij/zij een afgepunt boodschappenlijstje kan voorleggen. De namaker wordt met dwangarbeid gestraft.

    De grootvaders op de terrasjes beamen deze voortuitzichten, die ze nog herkennen uit de tijd van Mussolini, toen het ook met deze oorlog dreigde verkeerd af te lopen.

    PS Toen ook stak ieder dak te velde, ieder schuurke, groot of klein, , meestal vol met verstekelingen die daar schuilden voor de nacht, en overdag als wolven ongezien rondzwierven onder het loof der eeuwig groene olijfbomen.

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    26-06-2015, 10:22 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    24-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2698

    *

    Woensdag 24 juni

    Zon 5u30-22u00

    Geboortedag Sint-Jan-de-Doper,
    patroon van de borstelmakers en de messenslijpers

    Als Johannes is geboren, is het lengen der dagen verloren

    *

    .

    *

    Ceci nest pas une pipe,

    Maar ne melkkoe.

    *

    INLEIDING

    De Grote Spring Voorwaarts bij ons in Vlaanderen is de Kracht van de Verandering. Deze ‘Change’ is wel een beetje veel afgekeken van de Zwarte Ongeluks Kat in Amerika, maar ze leeft wel tot het zelfde wezen. Trappelen ter plaatse.

    Maar ja, Staatsmanskunst verwacht een hele inspanning, vooral in Coburgia, waar eerst de klip van de francofonie moet omzeild worden. Dat vraagt veel tijd en veel boterhammen, maar nu zijn we zo ver. Zonder te roeren aan de transfers komt men nu volop grappelen in de een portemonnee van de Vlamingen. ‘Eigen volk eerst’, niet in de prijsdeling, maar wel in het bestelen.

    Maar bij de schoelies van de TV de transfers ter sprake brengen, is erger dan vloeken in de kerk. Is niet goed voor de stabiliteit van het land, en dus ook niet voor hun vetbetaald postje. Waar anders gaan die, zonder talent, nog aan den bak geraken?

    Het eten uit onze mond bespaard worden, om leegstromend Afrika waar de bananen aan de bomen groeien, op te vangen, is ook een ‘verandering’.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vlaamsbelang.org/nieuws/11092

    **

    Eén jaar later

    In ‘De Zevende Dag’ kruisten de partijvoorzitters – voor het eerst sinds verkiezingen van vorig jaar – de degens.

    Bij deze gelegenheid sloot Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken zich aan bij de analyse van enkele topeconomen, die luidt dat er maar weinig verschil merkbaar is met de vorige regering.

    Verandering

    Daar waar wel enige verandering merkbaar is, is ze bovendien geen synoniem gebleken van verbetering, vermits ze er in de praktijk op neerkomt dat de Vlaming aan het einde van de maand minder in zijn portefeuille overhoudt. Dat de aangekondigde grote verandering uitblijft, hoeft volgens Van Grieken overigens niet te verbazen: “Het was immers de N-VA zélf die steeds heeft gesteld dat van een echt sociaal-economisch herstel geen sprake kan zijn zonder dat Vlaanderen de nodige hefbomen in handen krijgt.” Een analyse die het Vlaams Belang al langer maakt en waarvan de juistheid vandaag – door deze regering mét N-VA – treffend wordt aangetoond.

     

    Transfer-shift

     

    Verderop in het debat verklaarde Van Grieken zich akkoord met de idee van een taks-shift. De belastingen op inkomsten uit arbeid zijn in dit land immers veel te hoog en een taks-shift die leidt tot een vermindering van deze lasten kan dan ook rekenen op de steun van het Vlaams Belang. Hij voegde er echter meteen aan toe dat er méér nodig is dan de aangekondigde en vrijblijvende ideetjes over een taks-shift: indien we werk willen maken van een fundamentele verlaging van de lasten op arbeid, heeft Vlaanderen “in de eerste plaats nood aan een transfer-shift”, aldus Van Grieken. Met het geld dat nu jaarlijks naar Wallonië vloeit, zouden de lasten op arbeid in Vlaanderen immers met 25 procent kunnen verlaagd worden.

     

    Grexit

     

    Nog in dat verband wees hij op het feit dat de kranten vandaag bol staan van berichten over de Griekse schuldencrisis die de gemiddelde Vlaming ondertussen al meer dan zeshonderd euro heeft gekost. Sommigen lijken te vergeten dat diezelfde Vlaming élk jaar opnieuw – en dat al vele jaren lang – meer dan het dubbele van dat bedrag aan Wallonië betaalt, stelde Van Grieken nog.

     

    Wat de ‘Griekse kwestie’ zelf betreft, stelde de Vlaams Belang-voorzitter tenslotte dat onze partij als enige klare wijn schenkt en er in alle duidelijkheid voor pleit niet langer geld te pompen in een bodemloos vat. Wanneer de dames en heren politici hun eigen centen willen investeren in een failliet bedrijf, is dat hun volste recht. Dat recht hebben ze niet wanneer het gaat over het geld van de belastingbetaler.

    De volledige uitzending van ‘De Zevende Dag’ kan u hier bekijken.

    *

    *

    UITLEIDING

    De Grieken kregen in de laatste 30 jaar van Europa al bijna 300 miljard. De Francofonen kregen datzelfde reusachtige bedrag in dezelfde tijd vanwege het kleine Vlaanderen, a rato van 15 à 18 miljard per jaar. Maar net als in Griekenland is hun Staatsschild blijven stijgen. Griekenland staat nu voor de keuze: doen wat de gevers eisen, en voor de Vlamingen is het net andersom: hun bijna 200-jarige slavernij wordt gewoon bestendigd in wat men noemt ‘de communautaire vrede’..

    Daar bovenop nog de Islammerij de mond open houden, om straks ook daar onderdanigheid aan te zweren: aan deze nachtmerrie komt slechts een einde, als na de volgenden verkiezingen, er geen blaadjes meer aan de bomen kunnen groeien, omdat deze al vol hangen met boontjes die om hun loontjes kwamen.

    Akkood, deze gedachte past meer in een Islam-brein, want on-christelijk, maar ze lucht op.

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

     






    24-06-2015, 18:04 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2696

    *

    .

    *

    De wind in de rug, en….

    .

    de Wrede zij met U!

    *

    INLEIDING

    Nu de Griekse toespijs al weken lang is breed uitgesmeerd op onze boterham, is het tijd om even na te denken over de gang van zaken in de overige werelddelen. Met ons gaat het helemaal niet goed. Integendeel, met ons gaat het slecht. Maar naarmate het met ons minder goed gat, gaat het beter met de Islammerij.

    Te dien einde hebben onze politici zijn aangepast en hebben ze zich als raszuivere Coburger stadslieden aangepast. Op hun eigen ludieke manier hebben ze vrij en Franck hun Judas-rol ter hand genomen. Ziehier een ongelofelijk staaltje, verschenen vandaag in ’t Pallieterke.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

     

    *

    Kruipdieren

    De media en de politici gaan met een walgelijke kruiperigheid plat op hun buik voor de islam. Open Vld stuurde bijvoorbeeld een sms’je rond dat op het eerste zicht een beetje op een kerstkaart leek. Maar de boodschap was allesbehalve christelijk: “We wensen u een vreugdevolle en inspirerende ramadan.”

    Dat zijn dan dezelfde antireligieuze fanatici die overal kruisbeelden lieten weghalen… Maar er waren er die nog dieper door het slijk kropen om toch maar bij de moslims in de gunst te komen. Bijvoorbeeld de staatssecretaris die in een sms schreef: “Voor mijn moslimvrienden:

    ik wens jullie veel doorzettingsvermogen en elke avond een fijne iftar. Laat het een tijd van bezinning zijn.”

    Let op hoe subtiel die vleierij is, met de islamitische term “iftar”, waarmee de staatssecretaris fijntjes aangeeft dat hij de islamitische gewoonten over het breken van de vasten kent. Deze volleerde dhimmi is geen socialist, christendemocraat, liberaal noch een groene. Het is Theo Francken van N-VA.

    *

    *

    UITLEIDING

    Het hekken naar de wind hangen…. Dat is de meest geliefde wijze van regeren dor alle achteruitregeerders ter wereld. Zo zijn ze overtuigd vaste grond onder de voeten te heben, wat ze dan ook zintuigelijk kunnen waarnemen. Achter hen maar in de richting waarin ze kijken, zijn het gebaande paden, en over wat er intussen achter hun rug gebeurt hebben ze het raden naar. Het is een spelletje ‘Que sera sera’, lijk in het liedje.

    Ze zijn blind voor wat nog komen moet, want de toekomst die blijft geheim, ze ligt achter hun rug, en daar zien we niets, want geen gen.

    Hun voorman, Bart-de-vèrziende wist het zelfs heel zeker: de Vlaamse Beweging mocht opgedoekt worden, het doel was immers bereikt. Een perfect terugblik. Zonder één millimeter aandacht voor de toekomst.

    En als er al een toekomst zou bestaan, dan is dat iets voor later. Of hoogstens voor na de volgende verkiezingen waar er eerst weer een hooggebergte van verkiezingsbeloften kan tegenaan gegooid worden.. Dus mogen ze ondertussen volop op hun tenen gaan staan, zonder daarbij na te denken, dat deze lichaamshouding het onmogelijk maakt om zich rustig om te draaien en te kijken naar de toekomst.

    De volgende verkiezing zal dus voor de BDWërs geen rustige Ram Madammerij meer zijn, maar een nooit geziene Ram Meling die hen zal wegvagen.

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     






    24-06-2015, 15:59 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2697

    ***

    Dinsdag 23 juni 2015

    Rozenmaand

    Zon 5u29-22u00

    H Lietbert van Brakel

    De beste bijen voor Sint-Jan, altijd aan het zwermen gaan

    *

    .

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Ik heb zo het gevoel, als iemand ‘van Hogerhand’ mij de Islammerij wil uitleggen, en vooral dat systeem wil vergelijken of tegenstellen aan de Leer van de Zachtmoedige. Net een Notaris die mij uitlegt, at ik de fiere eigenaar zou geworden zijn van een stuk bouwgrond van 10 op 25. Omdat wij alle twee weten, dat die vermeende eigendomstitel, een ingedikte versie van de waarheid is.

    Ik word namelijk maar eigenaar tot op een bepaalde diepte, en al helemaal niet van de ruimte er boven. Boven mijn grond mag iedereen zo maar voorbij komen. Mits toelating van de Overheid; dat zou er nog maar aan mankeren. Warm water uit mijn ondergrond, mag ik alleen, mits de Overheid zulks toelaat. En er ook iets aan verdient. M.a.w. ik ben mits het betalen van een jaarlijkse vergoeding aan de Overheid, tijdelijk eigenaar van de bovengrond, en moet die dan ook ‘als een goed huisvader’ onderhouden. Vrij van distels en ander onkruid, anders wordt ik beboet.

    Ik wil maar zeggen, alles is relatief, zelfs de grond waarop ik sta. En al die privé eigendommen samen, zijn eigendom van een ‘Natie’ en die Natie wordt al vele jaren geregeerd door achteruitregeerders. Die gescheiden van Kerk en Staat, de problemen oplossen als die zich voordoen en er voor de rest feestelijk op los leven. Het leven op aarde is een warboel, maar de Eeuwigheid? Daar weten ze alles van! Want de staat in de Koran en wordt door De Nieuwe Wereld Orde in de praktijk gebracht.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    https://ejbron.wordpress.com/2015/06/20/christendom-versus-islam/#more-91377

    *

    Christendom versus islam

    Het fundamentele verschil zit enerzijds in de theologie. Het Oude Testament is een verzameling mythes, die zelfs blindelings aangenomen weinig concrete voorschriften voor de gelovigen bevat, en het Nieuwe Testament, dat voor het christendom het relevantere deel is, dat gaat over een pacifistische heelmeester, die zelf gestorven is, maar niemand heeft vermoord en geen bevelen om te doden uitsprak.

    Daarentegen is de islam gebaseerd op de koran, die in principe een haatschrift tegen de ongelovigen is en bevelen tot doden bevat. En op de biografie van Mohammed, een pedofiele veldheer en veroveraar. De Bijbel bezit ook zo haar problematische passages, het christendom is echter een op Jezus Christus, de pacifist, gebaseerde religie. Christus heeft de buitenstaander geaccepteerd en predikte je vijanden lief te hebben.

    Slechte mensen bestaan altijd en overal. Het geloof heeft de christenen niet weerhouden van het plegen van gruwelen. Maar deze gruwelen kwamen niet overeen met de leer van en over Jezus. In de islam daarentegen zijn mensen zoals die van de “Islamitische Staat” absoluut in overeenstemming met hun religie. Absoluut alles wat ze doen, kan zonder enige dubbelzinnigheid afgeleid worden uit de koran en de Hadith.

    En als dit geen fundamenteel verschil is, dan weet ik het ook niet meer.

    De kerk heeft de geestelijke en technische ontwikkeling van het Avondland waarschijnlijk beslissend vertraagd, maar ze heeft haar niet tegengehouden. De Reformatie, de Verlichting en heel veel filosofen hebben de religie hervormd en uiteindelijk van haar macht ontdaan met de scheiding van kerk en staat. Dat heeft de kerk met hand en tand proberen te verhinderen, maar de atheïsten en humanisten hebben uiteindelijk gewonnen.

    En er is nog een andere reden. In de Bijbel kunnen mensen met God discussiëren en hem er vaak van afbrengen al te wreed te zijn. En God is vaker barmhartig dan wreed. In de islam is het godsbeeld volledig anders. Deze god is absoluut, vergist zich nooit en er mogen nooit vragen gesteld worden, anders kom je in de hel. En hij is waanzinnig snel beledigd en eist van zijn schaapjes om de straffen reeds op aarde uit te voeren, bovenop de zaak in de hel, waarvoor hij zelf zorgt. En Mohammed is ook de laatste profeet, ook dat is absoluut en daarmee basta. Er bestaat geen enkele speelruimte voor hervormingen. Iedere hervorming is verraad aan het ware geloof.

    En er staat een uiterst interessant vers in de koran, dat luidt: “Hoed je ervoor als er iets nieuws wordt ingevoerd. Want alles wat nieuw ingevoerd wordt, is een dwaalweg, en iedere dwaalweg leidt naar de hel.” Zoveel over de vraag waarom er in de islam zo goed als geen technologische vooruitgang bestaat. Ze is verboden.

    Het Jodendom en ook het christendom hebben culturen van de zelftwijfel en van het navragen voortgebracht. Zonder deze basis zou de geschiedenis van de filosofie bij de Romeinen ten einde zijn geweest. En in de islam, inderdaad, eindigt zijn geschiedenis ook met Mohammed

    Bron:
    https://nix00.wordpress.com
    Auteur: “Querdenker”

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.word

    *

    UITLEIDING

    In wezen is de Islammerij even totalitair als het Marxisme en beiden staan even haaks op onze eigen evolutie. Van uit ‘de donkere Middeleeuwen’ zijn we lijk Klein Duimpje de weg teruggegaan via het spoor van de gevallen kruimeltjes van voorgaande klassieke beschavingen.. Via de weelde is ons leven op aarde zelfs een echte hemel geworden, zodat we het later beloofde geluk nu al mogen genieten.

    Daarom staat de Islammerij in Europa als een tang op een varken op onze samenleving. De Islammerij wil onze hemel op aarde weer inpalmen en ons heropvoeden tot slaven van hun achterlijke cultuur die als twee druppels water gelijken op het Marxisme. Het Europees volkslied wil dat alle mensen broeders ZULLEN worden. Het christendom verkondigt dat alle mensen al broeders ZIJN;

    Ach ja! Ik schreef het hier reeds zo dikwijls: het zijn de ‘zulers’ (de belovers van morgen scheert men gratis) die de wereld besturen…. Hoe meer ze liegen, hoe meer die geloofd worden!

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

     






    24-06-2015, 15:55 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    22-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2696

    *

    .

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Persoonlijk zou ik vanaf nu bij de slager elke varkenskop willen gepresenteerd zien in het midden van de belangstelling, met de Gouden Medaille voor Goede Smaak, boven op de Vereremerking voor Moed en Zelfopoffering. Onder het motto: ‘Het werd de ogen gesloten, vooraleer de Islam de onze voor altijd slijt’.

    Gegarandeerd breekt dan de oproer los, die nu brandt in de harten van onze mensen. Want de Islammerij zou bij deze sublieme woordspeling, eens te meer op hun lange tenen met korte lontjes getrapt zijn.

    Op z’n West Vlaams spreken we van een schelle hoofvlakke, of ‘een schelle van de zeuge’, en als een politieke partij daar openlijk voor uitkomt, dan kiest zelfs ’t Pallieterke voor de tegenpartij…..Ja Ja, het is de maand van weereldwijd het Rammen van Madammen, en we zullen dat geweten hebben. Alles wat in de weg staat, wordt wxeg geramd. Net als De Nieuwe Wereldorde, de zogezegde ‘Globalisatie’, is de Islam een wereldomvattende organisatie. En dat die gevaarlijk zou zijn: wie zegt dat? Er zijn toch ook veel goede Moslims!

    Pourvu que ça dure, zei de Fransman, en zijn glas was vol.

    Bestaan er echt mensen, die de Ram Madammerij als een verrijking beschouwen? Daar antwoord ik op: waarom vreemd gaan, als er veel beter in eigen huis bestaat? Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens.

    Tut tut Tut: op die manier verklappen de media hun ware bedoeling: ‘Weg met ons’.

    Is er misschien iemand, die levensmoe, in de vele sloppenwijken van Qatar, Rhyad of Teheran die stickers van het VB wil gaan flyeren? Kijk, mensen, het is wel niet helemaal halal, maar Knorretje redt juli leven….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://aff.skynetblogs.be/

    *

    NIEUWE ANTI-ISLAMCAMPAGNE VAN HET VLAAMS BELANG

    Steden tegen islamisering-sticker 2015.jpgIn ’t Pallieterke wordt deze week gewaarschuwd dat het Vlaams Belang een “partij met een verleden” is. Het ziet er naar uit dat het zo zal blijven.

    Aanleiding voor het artikel is het Knack-interview met Filip Dewinter en Gerolf Annemans vorige week. “Blijkens de tekst stelt Annemans zijn hoop op enige buitenlandse voorbeelden die leren dat in Oostenrijk, Italië, Nederland en Frankrijk soortgelijke partijen ook hun dipje en crisissen hebben gekend ‘maar ze zijn er altijd sterker uitgekomen’. En dus staat het Vlaams Belang dat ook te wachten. Welnu, neen”, schrijft Mark Grammens. “Dat staat niet bij voorbaat vast, al gun ik Annemans graag de hoop waaruit hij kracht put. Maar evenmin als men bij voorbaat weet dat de goede God het gebed van zijn volgeling zal aanhoren, kan men aan de hand van buitenlandse voorbeelden de toekomst van het Vlaams Belang voorspellen.”

    Mark Grammens denkt niet dat het Vlaams Belang de stemmen van de teleurgestelde N-VA-kiezers zal terugwinnen, “althans niet in een politiek beduidende mate”. De feiten lijken Mark Grammens op dit punt gelijk te geven. Bij de laatste opiniepeiling verloor de N-VA vier procent stemmen, waarvan evenwel maar de helft naar het Vlaams Belang ging. Het Vlaams Belang miste de bocht toen het bij de Vlaamse parlementsverkiezingen in 2004 vierentwintig procent van de stemmen behaalde. “Aanpak, stijl en strategie bleven die van de protestpartij (…). Men had toen op z’n minst de bedenking kunnen maken dat het niet langer opging om zich door een al te extreem, te eenzijdig, en vooral te rauw, te harteloos vreemdelingenstandpunt, en door de zware beklemtoning ervan, een imago aan te meten van een onbeschaafde bende”, schrijft Mark Grammens.

    “Het is niet fout gegaan met het Vlaams Belang toen de N-VA opkwam, maar toen er nog geen N-VA was, door overbeklemtoning van het vreemdelingenvraagstuk, clanvorming, openlijke naijver, en zeker: niet de juiste mensen op de juiste plaats en met de juiste doelstellingen. En dus valt hier wel iets uit te leren.” Alhoewel het Vlaams Belang sterk vertegenwoordigd was op het laatste tuinfeest van ’t Pallieterke slaat men bij het Vlaams Belang de goede raad van ’t Pallieterke en Mark Grammens in de wind. Het Vlaams Belang-aanhangsel ‘Steden tegen islamisering’ pakte gisteren uit met een persbericht onder de kopDe ramadan hoort hier niet thuis: Steden Tegen Islamisering pakt uit met een ‘100% haram’-stickeractie met varken als symbool.

    “Van donderdag 18 juni (vandaag, nvdr.) tot en met vrijdag 17 juli vindt de ramadan plaats, de vastenmaand van de moslims. (…) De ramadan is een jaarlijkse periode van nóg meer jihadaanslagen wereldwijd dan gewoonlijk (…). Het is ook algemeen geweten, met name door politiediensten, dat wegens een gebrek aan voedingsstoffen de korte lontjes van heel wat moslimjongeren tijdens de ramadan extra kort zijn. Moslimwijken zijn dan ook extra ontvlambaar. Buurten waar zich moskeeën bevinden zijn, moslim-‘stewards’ of niet, haarden van overlast.”

    ‘Steden tegen islamisering’ herinnert zich “laffe overheidsrichtlijnen om tijdens de ramadan in moslimwijken niet te ‘provoceren’, door bijvoorbeeld in het openbaar iets te eten of te drinken. Om nog te zwijgen van de vele halal-maatregelen die in gevangenissen worden genomen voor de oververtegenwoordigde moslimgedetineerden. Bovendien is er het jaarlijks weerkerend fenomeen van werkgevers en scholen die (moeten) plooien voor de ramadan-grillen van moslims die ondermaats presteren of gewoonweg niet komen opdagen. Ook is er het pleidooi van islamofiele multiculturalisten om van islamitische feestdagen zoals het offerfeest en het suikerfeest een officiële feestdag te maken. Zo heeft de Duitse stad Hamburg reeds beslist om islamitische feestdagen officieel te erkennen.”

    Het gedaas gaat zo nog even door, tot en met het klagen over de “obsessionele aandacht in de media voor islamitische tradities zoals de ramadan” die niet belet dat ‘Steden tegen islamisering’ een persbericht verstuurt over de ramadan en de circa 100.000 ‘100% haram’-stickers met een varken als symbool (foto) en een 100-tal soortgelijke affiches die over heel Vlaanderen verspreid zullen worden. Ook komen er nog acties “naar aanleiding van het offerfeest, het ritueel slachten”. Het bericht is ondertekend door Sam van Rooy als perswoordvoerder van ‘Steden tegen islamisering’, andere keren is hij perswoordvoerder van het Vlaams Belang.

    Het ontradend aspect die GAS-boetes zouden moeten hebben, gaat blijkbaar voorbij het Vlaams Belang-gedachtegoed want de overgrote meerderheid van die stickers dreigen het straatbeeld de volgende dagen te vervuilen.

    *

    *

    UITLEIDING

    In feite is deze hetze van en door vrienden, een aansporing voor Het Vlaams Belang om op deze weg verder te gaan. Liever rauw dan grauw! Precies alsof de Crombé-wind al wordt gevoeld op de redactie van het AFF, de ‘Verzetters’ van beroep.

    En wat ik vooral curieus vind, is dat de overige persmuskieten dat varkentje net nòg grondiger willen wassen. Wat overkomt als ‘laten we dat doodzwijgen, de mensen zouden wel eens kunnen beginnen nadenken’. Want ze weten: iemand die nadenkt, stemt uiteindelijk voor het Vlaams Belang!

    Ben ik dan tegen het Rammen van Madammen? Ik zou bijna zeggen, haast integendeel, ze rammen er maar op. Maar… not in my backyarde! Iedereen ramt in eigen huis zoveel hij wil, maar niet bij de buren!

    Laat de Slinxe Kerk maar eens uitleggen, waarom eerst de Advent en de 40-Daagse Vasten moesten verdwijnen, om dan die woeste wildvreemde gedrocht te promoten? Het is een vraag waarop zelfs Marc Grammens het antwoord (dat hij zeer goed weet) liefst zal schuldig blijven….

    Pssst

    Dat men met azijn geen vliegen vangt?! Nogal wiedes! Want het Vlaams Belang is niet geïnteresseerd in vliegen of ander ongedierte elders afsnoepen, maar in stormvogels. De leuze is dan ook NIET ‘Vliegt de vlieg, storm op zee’, maar ‘Vliegt de Blauwvoet, storm op zee’!

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    22-06-2015, 17:12 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2695

    *

    Maandag 22 juni

    Zon 5u29-22u00

    HH Thomas More en John Fisher

    *

    .

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Wikileaks lekt, de De Morgen lekt mee, en dus lekt de onderbroek van Lady Clinton.

    Het bevestigt alleen maar dat wat we al lang wisten: dat wijf is niet te betrouwen. Want ze bakt, om er zelf beter van te worden, op kosten van de belastingbetalers in cowboyland, haar patatjes in de aardolie van de Pietrol Sjeiks.

    Denkelijk zijn veel Republikeinen daarmee opgezet. Niet dat ze dat deed, maar dat het uitkomt dat ze dat gedaan heeft, en nog iedere dag doet. Waarmee bewezen is, dat de Arabieren heel dat machtige cowboyland in de hand hebben…..Voortgaande op de Arabische geslepenheid, bekend als woestijnvossen, zal de clan Djeb!, haar waarschijnlijke tegenstrever in de koers naar Het Witte Huis, ook wel van dezelfde aardolie boter op zijn hoofd hebben.

    Echt Hilarisch, die kleindochter van Heinz, de van oorsprong ketchup-draaier van wereldformaat. Heinz Kissinger werd Henri Kissinger, maar de ketchup bleef Heinz heten.

    Nein, mein Lieber, ondergetekende lust geen ketchup!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    WikiLeaks zet paspoortgegevens Clinton online

    De site WikiLeaks heeft paspoortgegevens van onder anderen presidentskandidaat Hillary Clinton op internet gezet. De publicatie is onderdeel van de 60.000 vertrouwelijke diplomatieke boodschappen die vanuit Saudi-Arabië werden verstuurd en gisteren online werden gezet. Dat meldt de website BuzzFeed vandaag.

    Ook de gegevens van verschillende Amerikaanse diplomaten onder wie Victoria Nuland staan online. Mogelijk zijn de vertrouwelijke gegevens aan het Saudische ministerie van Buitenlandse Zaken verstrekt vanwege de velen reizen die Amerikaanse diplomaten maken naar het land. Clinton bezocht het land geregeld in haar rol als minister van Buitenlandse Zaken. Ook had ze ontmoetingen met de Saudische koninklijke familie, van wie ze volgens critici flinke sommen geld zou hebben gekregen voor haar verkiezingscampagne.

    WikiLeaks begon in 2010 met het publiceren van onderschepte berichten van Amerikaanse diplomaten. De man achter deze publicatie van vertrouwelijke informatie is de Australische WikiLeaks-oprichter Julian Assange, die nog altijd op de ambassade van Ecuador in Londen bivakkeert uit vrees te worden gearresteerd. De site kreeg in het verleden veel kritiek omdat tegenstanders vinden dat de geheime documenten de veiligheid van landen, instanties en personen in gevaar kan brengen.

    De komende weken publiceert WikiLeaks nog eens een half miljoen berichten. Het gaat vooral om e-mails van het Saudische ministerie van Buitenlandse Zaken en vertrouwelijke rapporten van de Saudische overheid.

    *

    *

    UITLEIDING

    Heb altijd geweten dat er iets louche zat onder dat masker van zelfvoldaanheid. Misschien is dat zelfs de reden waarom ik nooit van ketchup heb gehouden. Bill Clinton was ook al een opportunist die meer begaan was met de menselijke voortplantingsorganen dan met zijn Regering. Een soort Watergat, als U het mij vraagt, een gat in het beetje cultuur van de Clinton clan..

    Het is natuurlijk ook een beetje mijn opvoeding, maar ik heb altijd geleerd over voorbeeldfuncties die het voetstuk van elke gezagdrager diende te zijn. En onderbroeken horen daar niet bij. Verzorgde taal, verzorgd voorkomen: dat is blijkbaar niet progressief genoeg. Geld, veel geld, doet dan de rest. Waar grijze massa van nature ontbreekt, moet de bankrekening het verschil maken.

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    22-06-2015, 09:09 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!