MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    11-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1439 - DE ITALIANEN ZIEN EINDELIJK DOOR HET BOS DE BOMEN

    .

    1439 - DE ITALIANEN ZIEN EINDELIJK DOOR HET BOS DE BOMEN

    .

    Don Camillo

     

    .

    I) INLEIDING

    Hieronder vindt U de visie van een NL-journalist op de hedendaagse situatie in Berlusconi-land. Typisch weer het oude liedje : de feiten juist weergeven, maar er de eigen mening er boven op leggen.

    .

    II MIDDEN

    Huizenbelasting verdeelt Italiaanse coalitie

    Alsof de veroordeling van oud-premier Silvio Berlusconi nog niet genoeg was. Zijn rechtse volkspartij dreigt wederom de regering op te blazen als een impopulaire huizenbelasting niet wordt geschrapt.

    Het was de belangrijkste voorwaarde van de partij van Berlusconi om aan de coalitie met links deel te nemen: de huizenbelasting, die door de vorige premier Mario Monti werd ingevoerd, moest worden teruggedraaid.

    Dat de Italiaanse staat daardoor 8 miljard euro aan inkomsten misloopt, nemen de conservatieven voor lief. Zij hebben geen alternatief plan om het begrotingstekort onder de drieprocentsgrens te houden. Sterker, Berlusconi riep de regering van Enrico Letta in juni op de begrotingsregels te laten varen. Italië is immers een nettobetaler aan de Europese begroting. Het betaalt 8 miljard meer dan het uit Brussel krijgt. Conclusie van Berlusconi: "Wie gaat ons eruit gooien?"

    Dergelijke machopraat zijn de Italianen van Berlusconi gewend. Tijdens de verkiezingscampagne eerder dit jaar uitte hij felle kritiek op het 'Duitse' bezuinigingsbeleid dat volgens hem de oorzaak was van alle problemen binnen de eurozone. Dat zijn eigen land een schuld heeft die 30 procent groter is dan het bruto binnenlands product, had er blijkbaar minder mee te maken.

    De kritiek op 'Europa' slaat aan. De Italiaanse economie kromp vorig jaar 2,4 procent terwijl meer dan een op de tien Italianen zonder werk thuis zit. Toch slaagde Monti erin het begrotingstekort onder de 3 procent te houden, grotendeels door de lasten te verzwaren, maar ook dankzij daadwerkelijke bezuinigingen en pensioenhervormingen die de Italianen raakten. De huizenbelasting is symbool geworden van een hard 'bezuinigingsbeleid' dat door Duitse bureaucraten wordt opgelegd.

     

    Economieminister Fabrizio Saccomanni zei in mei al voorzichtig dat het tot afschaffing van de gehate taks wellicht niet zou komen, laat staan dat Italianen die al betaald hadden hun geld terugkregen, iets dat Berlusconi ook had beloofd. Donderdag liet hij weten dat het afschaffen van de belasting "niet gerechtvaardigd" was, omdat het vooral de rijken ten goede zou komen. Die betalen immers het meest.

    Letta probeerde de boel onmiddellijk te sussen door vol te houden dat de centrum-coalitie "robuuster is dan tegenstanders beweren," maar de woede op rechts is groot. Hun leider werd eerder deze week door 'linkse' rechters veroordeeld voor belastingontduiking. Nu lijkt het er op dat hun belangrijkste eis voor regeringsdeelname door het kabinet aan de kant wordt geschoven.

     

    Stapt de partij dan uit de coalitie? Dat is onwaarschijnlijk. Na het verkiezingsdrama van eerder dit jaar, toen de linkse Democratische Partij van Letta intern was verdeeld over regeringsdeelname, zijn de Italianen wel een beetje verkiezingsmoe. In mei waren het de Democraten die er in lokale verkiezingen met de winst vandoor gingen. Rechts moest het doen met een tweede plaats. Berlusconi heeft bewezen dat hij binnen korte tijd het tij kan keren, maar tot zijn Volk van de Vrijheid er beter voor staat in de peilingen zal hij waarschijnlijk geen kabinetscrisis forceren

    III SLOT

    Eigenlijk is het geen waarzeggerij hoe het afloopt, maar een soort rat race : lopen, vallen, bijten en weer doorgaan.

    De wedstrijd eindigt boven aan de heuvel, aan het spandoek ‘UITGANG’, en daarna kan de ontbinding van het levend lijk van de EU beginnen. Letta wil 8 miljard (de onroerende voorheffing) uit de zakken van de kleine man trommelen, om het geld aan de verkwisters in Brussel kadoo te doen. 8 Miljard is iets meer dan de helft van wat de Vlamingen jaarlijks transfereren naar beneden de armoedgrens. En dat, mijne dierbaren, dringt stilaan overal door bij de gewone Italiaan. Het is Berlusconi’s sterkte en hij weet : hij heeft de tijd. Als de appel voldoende is gerijpt, valt die vanzelf in zijn schoot.

    Natuurlijk zijn er tegenwringers die er alles voor over hebben, om hun eigen vet betaald postje veilig te stelen… Ze kunnen het misschien goed uitleggen, maar van economie hebben ze beslist geen kaas gegeten. Ofwel staan ze onder curatele van GoldmanSachs. Italië uit de EURO, terug met eigen munt, wil zeggen dat kort nadien door de gevoerde prijzen-politiek, de export alle concurrentie zou verslaan. Enfin, de plaatselijke invulling van ‘Eigen Volk Eerst’ als U wilt. Brussel kan de pot op, als er maar werk komt voor de gewone man.

    Dus natuurlijk is Berlusconi in deze rat race de gebeten hond. En daardoor juist is de Silvio in zijn sas. Hij kan ze allemaal een voor een als een poppetje aan een string, laten dansen op zijn eigen muziek. Zelfs na een gezellig nachtje met Ruby…..

    *

    Mijn vrouw worstelt zich dezer dagen door een kanjer van een boek over dit land, geschreven door een Engels gentleman-journalist. Die man moet zich o.a. intens verdiept hebben in de na-oorlogse politiek en stelt zich de ongelofelijke vraag, hoe de ‘fascisti’ na de val van Mussolini, weer zo vlug zijn kunnen opklimmen in de hoogste functies. Tot 70%, schrijft hij, en dat moet dus niet alleen gekomen zijn door hun intelligentie, maar door wat? Ja, die nazaten van Julius Cesar zijn dikwijls moeilijk te volgen….

    Zoiets is voor iedereen, dus ook voor mij die, hier permanent verblijft, een raadsel. Vooral als ik denk aan de Vlaamse Ontvoogdingsstrijd, waar wie ‘verkeerd’ zat, levenslang gebroodroofd werd. Fernandel in de film Don Camilo geeft op een sublieme wijze een beeld van de Italiaanse politiek in die dagen. Waar in de grond niets aan is veranderd.

    Il Cavaliere is geen ‘Duce’. Daar is hij veel te geslepen voor. Hij is, in de ogen van de Italianen, zowel van vriend als van vijand, de eervolle ridder op een wit paard, die wel van iedereen de lieve Opa wil zijn.

    *

    Wilt U een voorbeeld? De President is de stok-oude ex-communist Napolitano, die president is kunnen worden dank zij precies de exclusieve steun van … Il Cavaliere.

    Alleen spijtig dat ze ‘De Stomme van Portici’ hebben laten wegkapen door de Belgen.

    PS Na de OUT-dinges in Antwerpen, wordt overwogen om va het neuspeuteren ook een Olympische Discipline te maken die valt onder het hoofdstuk ‘Mensenrechten’.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …

     





    11-08-2013, 16:19 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1438 - HOE EEN BESCHAVING VERNIETIGD WORDT

    .

    Zondag 11 augustus

    Zon 6u24-21u10

    H Clara van Assisi, patrones van het mooie weer en de televisie

    Eieren voor Klaartje, schoon weer voor het paartje

    .

    1438 - HOE EEN BESCHAVING VERNIETIGD WORDT

    .

    Claretta Petacci

     

    Het vriendiinetje van Mussolini, samen met hem vermoord door de communisten, maar op wier grafsteen nog dagelijks verse bloemen staan.

    .

    I) INLEIDING

    Inderdaad. Santa Chiara vandaag. De H. Clara. Weer zo een van die typische Italiaanse heiligen die symbool staan voor al de blijmoedigheid die een mensenleven kan bevatten. Blijmoedigheid, en trouw tot in de dood.

    Tor laat in de nacht, hadden we dus ons ‘Notte Bianca’-feestje hier, zo maar onder de blote sterrenhemel. Vrienden die ook hier wonen, of op bezoek komen. Allen met z’n zevenen, uit het Antwerpse.

    Het ging over de homo-mens, het verwateren van onze normen en waarden, en over, hoe kan het anders, de invasie van avonturiers van over de hele wereld.

    .

    II MIDDEN

    Opstand in detentiecentrum voor immigranten in Griekenland

    *

    De politie is zaterdag tussenbeide moeten komen in het belangrijkste detentiecentrum voor immigranten in Griekenland, dichtbij Athene, vanwege een opstand. Dat zeggen de autoriteiten.

    Op beelden van de Griekse televisie was te zien hoe er brand woedde in het detentiecentrum van Amygdaleza, waar honderden immigranten opgesloten zijn, het merendeel van Aziatische afkomst.

    Volgens de Bitse openbare omroep BBC gooiden de immigranten met stenen naar de politie en staken ze hun bedden in brand. De rellen zouden begonnen zijn toen bekendraakte dat de maximumtermijn waarbinnen de immigranten kunnen opgesloten blijven, uitgebreid werd van twaalf naar achttien maanden.

    Ook het feit dat de elektriciteit is afgesneden - waardoor onder meer de airconditioning niet meer werkt - zou een rol gespeeld hebben.

    Het kamp van Amygdaleza is een van de detentiecentra voor immigranten zonder papieren die in 2012 werden opgericht om hen beter te kunnen repatriëren. Mensenrechtenorganisaties beschuldigen de politie van misbruiken tegen de immigranten in de kampen. De organisaties zeggen dat de immigranten geen medische zorg krijgen. Afgelopen week verklaarde een linkse mensenrechtenbeweging, KEERFA, dat islamitische gedetineerden geslagen werden door hun bewakers terwijl ze aan het bidden waren. In juli klaagde KEERFA aan dat een Afghaan overleden was aan een longinfectie die maandenlang genegeerd werd door de bewakers.

     

    Griekenland, met zijn uitgestrekte kustlijn, is een van de belangrijkste toegangspoorten tot Europa voor immigranten uit arme of door gewapende conflicten verscheurde landen in Afrika, het Midden-Oosten of het Indiase subcontinent

    III SLOT

    Niet één van hen van het gezelschap was racist, hoorde ik zo zeggen, maar ze spraken allemaal wel graag over zwaar racistische toestanden.

    Ach, ze hadden het  in hoofdzaak over hun vaderstad, hoe kon het anders.  Moeten wij als West Vlaming toch altijd naar opkijken!

    *

    Er zou moeten een verschil zijn tussen ’n homo en ’n jeannet. ’n Homo kan, ‘n jeannet niet. Voilà, dacht ik, daar is het weer, dat maar ’n beetje zwanger zijn… Was die afwijking abnormaal? Was het een ziekte? Hoe komt het dat daar vroeger niet of veel minder sprake van was? Enfin, zware filosofen-taal. Het verschil met iemand die neiging voelde tot kleptomanie, een andere ‘afwijking’ : moest zoiets bestreden worden, getolereerd of aangemoedigd? Waarom was de ene afwijking van het normale verheven tot een ‘mensenrecht’, en kleptomanie niet? O Jiost! De eigen vrijheid zou botsen met het belang van anderen…. Om dezelfde redenen is stelen geen mensenrecht…. Maar de gehele samenleving beschadigen door openbare losbandigjheid : tja, er was nu eenmaal dat ‘Verdrag van Lissabon’ en neen, op handen en voeten lopen, dat kan niet, omdat zoiets de mens teveel op een oerang-oetan doet lijken.

    Er kwam wel geen reactie meer, toen iemand zich luidop de vraag stelde, als het homo-zijn dan zo normaal was, waarom dat die normalen zich persé zo abnormaal moesten gedragen in al die ‘Gay’-dinges. Besluit : zich abnormaal gedragen is een mensenrecht. Op handen en voeten lopen, voorlopig niet.

    Het tweede onderwerp ging over de 5de Colonne die ons stilaan over het hoofd dreigt te groeien. Een fataliteit dus, vooral omdat niemand luid-op durft uitkomen voor z’n eigen afwijzende mening. En de politici dat als een teken van instemming zien.

    Eigenlijk de gedroomde aanleiding om, met bronvermelding en al, de standpunten van het Vlaams Belang naar voor te brengen. Of wilden ze misschien een tweede slavenopstand à la Spartacus meemaken? JaJa, die slaven hadden toendertijd niet alle ongelijk, da’s just, maar ze zaagden wel de tak af waarop ze zelf zaten…..Weg tak, en weg boom.

    Konden zij toch niet voorzien, dat precies op hetzelfde ogenblik, die zelfde nacht, er een mini-opstand aan de gang was in een migranten-kamp in Griekenland, omdat de acclimatisatie er was uitgevallen ….  

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …

     





    11-08-2013, 14:03 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    10-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1438 - HOUSSEIN BARACK OBAMA IN VRIJE VAL ?

    .

    1438 - HOUSSEIN BARACK OBAMA IN VRIJE VAL ?

    .

     

    .

    I) INLEIDING

    Ja Ma. Neen, Ma. Ik ben het niet vergeten. Leedvermaak is het oorkussen van de duivel.  Net als ledigheid, Het is nen hetzelfde als ’s morgens niet uit Uw nest geraken. Maar als ik nu lees dat CNN door de waarheid te vertellen, het stamhoofd Obama op zijn bek doet belanden, dan kan ik daarop toch alleen maar om verheugd zijn?!

    .

    II MIDDEN

     

    CNN sloopt Obama over Benghazi affaire

    Geplaatst door Timon Dias op 9 augustus, 2013 - 13:59

    *

     

    Gisteravond heb ik met open mond gekeken naar een speciale CNN repo van Erin Burnett. De verbazing werd niet veroorzaakt door de feiten die de revue passeerde, maar door de toon en conclusie van de repo.

     

     

     

     

     

     

     

     

    Dit is niet de gehele uitzending maar een samenvatting. Een aantal zaken vielen mij op. De krediet die de vier slachtoffers werd toegeschreven overtuigde mij van de emotionele doorleving van dit onderwerp, bij de redactie. Dit verbaasde mij. CNN is een netwerk met een globalistische insteek en behoren in mijn ogen nog steeds wel tot het linkse media establishment. Toch had ik bij deze aflevering het gevoel dat ik eigenlijk naar een reportage van Fox zat te kijken, en dat bedoel ondanks de vele gebreken en rariteiten van FOX, op een goede manier. De repo ademt patriottisme, en dat ben ik niet gewend van CNN.

     

    Daarbij werden Obama en Clinton genadeloos gesloopt. Er wordt afgerekend met de claim dat de aanval te maken had met de film ´Innocence of Muslims´, en er wordt zonder terughoudendheid gesteld dat de administratie kennis had van de militaire noodzaak, maar besloot niet in te grijpen. Ook wordt bloot gelegd dat de administratie willens en wetens de termen ´Jihadisten´ en Al-Qaida gelieerde groeperingen uit de documenten heeft gefilterd, om er een apologetische term voor in de plaats te zetten.

     

    Maar ze gaan nog verder. Er wordt met kracht benadrukt dat Obama zijn belofte de daders te zullen vinden en berechten, nog niet eens bij benadering heeft ingelost. CNN maakt pijnlijk duidelijk dat het onderzoek feitelijk nog niet eens is gestart. Zij doen dit door middels eigen onderzoek journalistiek gewoon zelf oog in oog te komen met de hoofdverdachten. Deze verdachten geven aan nog nooit benaderd te zijn door welke buitenlandse mogendheid dan ook. Conclusie: er is een onderzoek beloofd, maar nooit geweest.

     

    CNN trekt een gezonde conclusie: Obama illustreert dat een ambassadeur van het machtigste land op aarde gesloopt kan worden, zonder dat er ook maar enige consequenties zijn. Dit is macht in verval, en dat doet pijn. Ik ben van de Reagan school: Peace through strength; If you can’t make ‘em see the light, make ‘em feel the heat. Tolerantie en appeasement nodigt uit tot agressie.

     

    Burnett gaat trekt zelfs de conclusie dat Obama het incident heeft misbruikt om herkozen te worden en dat politiek boven patriottisme werd verkozen. Ik heb nooit zoveel gehad met de gedachteschool dat Obama eigenlijk een subversieve moslim is, maar dat het een President is die er een puinhoop van maakt, dat staat vast

    Bron De Dagelijkse Standaard

     

    III SLOT

    Zeg Ma, als ik die opsteller in de Dagelijkse Standaard na praat, is dat dan achterklap, zoals vermeld in de 10 Geboden? Achterklap en liegen was vroeger altijd het stokpaardje van de Pastoor als hij zijn ‘Beminde Gelovigen’ van de vrouwvolkskant deed opschrikken door met de vuist te slaan op de preekstoel. Met hun ‘achterklap’ deden ze zoveel brave mensen toch zoveel kwaad. k denk dat de meeste vrouwen dat dan nalieten uit compassie voor de vuist van de brave Pastoor. Want hij kende ze allemaal. En hij kende nog veel beter hun geheimen. Van uit de biechtstoel.

    De tijden zijn veranderd, en nu de waarheid  voort vertellen over een zwarte schabbernak, kan toch geen zonde zijn? Zelfs niet eens een ‘dagelijkse zonde’ ook al bedrijven we ze de hele dag ononderbroken door.

    *

    Ik denk dat de houdbaarheidsdatum van dat zwart stamhoofd al lang voorbij is. Zelfs om te dienen in de gratis ‘Voedselbank’. Die man moet ‘back to the future’, naar het land van de strooien rokjes en de hallucinerende bloemenkransen rond de nek. Misschien zelfs dat Michèle het grote mensen-dijbeen netjes kan polieren eenmaal opgevist uit de soep, zodat Barackse het in zijn opgebonden haardos kan vlechten. Met een grote strik in het midden… en aan weerskanten grote adelaars-veren..

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …

     





    10-08-2013, 18:03 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1437 - DE ZWARTE PONTIFEX VAN DE LYN XE WERELDKERK

    .

    1437 - DE ZWARTE PONTIFEX VAN DE LYN XE WERELDKERK

    .

    Artists Impressie.

     

    Pol & Soc in de vrije natuur.

    .

    I) INLEIDING

    De Olympische Spelen : er is weer iets nieuws. Gelukkig maar. De komo-Beweging beweegt dat het een plezier is. Maar voorlopig nog niets over Islamitische Vredesboodschappen die de hele wereld doen opschrikken. Maar er is… Amerika.

    De zwarte Hawaïaan (of is het eerder de zwarte Baviaan?) heeft als Primaat (!) van de USA zijn mond weer eens open getrokken. Met zijn uitspraak, een beetje SI en een beetje NO zou hij zelfs goed staan in de Belgische Tsjeven-partij.

    Inderdaad, dit stukje gaat over de Olypische Spelen in het koude Rusland van de achterlijke Poetin, waar het homoïsme bij Wet verboden is. Daar moogde zelfs Uwen Piet niet tussen de deur steken, of ge krijgt de KGB op bezoek en het is niet om te applaudisseren!

    .

    II MIDDEN

    Obama is tegen boycot Winterspelen in Rusland

    "Ik hoop dat een homoseksuele sporter met een medaille naar huis gaat"

    *

    President Barack Obama heeft zich gisteren uitgesproken tegen een boycot van de Olympische Winterspelen in het Russische Sotsji. Op een persconferentie zei hij dat de Amerikaanse atleten niet de dupe mogen worden van de politieke verschillen tussen beide landen. .

    De Amerikaanse president reageerde met zijn uitspraken onder meer op de oproep van de Britse acteur Stephen Fry. Die schreef een open brief waarin hij het Westen oproept de Spelen in Rusland te boycotten vanwege de anti-homowetten in het land.

    "Ik vind het niet gepast om deze Spelen te boycotten. We hebben een heleboel Amerikaanse atleten die heel hard aan het trainen zijn en die er alles aan doen om een goede prestatie neer te zetten", zo zei hij.

    Obama zei verder dat hij diep beledigd is door de Russische anti-homo wetgeving. "Ik hoop dat een homoseksuele of lesbische sporter met een medaille naar huis gaat. Dat zou een belangrijk signaal zijn naar de Russische politiek." .

    III SLOT

    Elders las ik dat Paus Franciscus de Temerige (of is het de  Temeraire, de stoutmoedige?) de Moslims bijna aanraadt zoveel mogelijk Christenen te doden, daar waar dezelfde Poetin die het homoïsme verbiedt, dreigt hen een koppke kleiner te maken als ze de Christenen niet gerust laten. Poetin mag dat, want hij beschikt over de nodige divisies op aarde. De Paus kan alleen beroep doen op engelen, en hier en daar ’n Aaartsengel. Niet veel soeps dus.

    Ja, wat is het nu? Is Poetin nu ne goeie of ne slechte? Of, laten we zeggen, is ie net het eerder tegenovergestelde van Mohbama, één man, één woord.

    Ja, ik weet het. Voor de progressieve Mietjes en Pietjes onder ons kàn Poetin gewoon gene goeie zijn. Want hij gaat de Zondag naar de mis, en al zijn kinderen zijn gedoopt. Hij houdt minstens eens per jaar een goede biec0ct  en hij nut rond Pasen  het Brood des Heren. Dat voor diegenen onder ons die zich nog herinneren wat het Sacrament van de Biecht ooit is geweest.  Nee, Poetin is gene goeie, maar hij kan, als hij wil, Mekka en Medina in één nacht van de wereldkaart vegen. Paus Franciscus daarentegen kan dat niet en die zal dus noodgedwongen een meer diplomatieke taal moeten spreken om zoveel mogelijk Christenen een gruwelijke dood te besparen.

    *

    Jacques Rogge uit Deinze staat ook met de broek tot op de enkels. Hij geniet nu wel de sympathie van alle abnormalen ter wereld, maar het contact met alle vaste karakters ter wereld is echt schrijnend.

    Het homo-isme is echt iets wat de mensheid op een hoger niveau tilt. Het niveau der Primaten…Bij de Canvas Crack zag ik onlangs dat olifanten, net zoals de mensen,  ook primaten zijn, omdat dames-olifanten zogen aan de borst en niet via een uier onderaan de buik, zoals de paarden. Teken van hoger geestelijk leven.

    Zo dacht ik : altijd al gedacht, dat politiekers inderdaad een soort olifanten zijn met de slurf netjes opgeborgen daar waar slurfen gewoonlijk opgeborgen moeten zijn. Het probleem is vooral dat de tong, waardoor de mens die ’n primaat is van bescheidener omvang dan de olifant, daarna nog altijd zijn tong kan roeren.

    *

    Tenslotte nog dit. Homo-zijn is, volgens het Verdrag van Lissabon, geen afwijking, maar een mensenrecht. Lissabon dat is Portugal, en Barbarosso ook. Het verband ligt voor de hand. Het Verdrag van Lissabon, dat heette eerst ‘Europese Grondwet’ met President, Volkslied, legermacht  en al. Maar omdat er teveel tegenwind kwam, heeft men die piste dan verlaten en een beetje de tekst herkauwd. Maar de afwijking inzake de menselijke voortplanting, die stond er, en die bleef er.

    Had een of andere pipo daarin gezet, dat wij beter op handen en voeten liepen om zo een beter evenwicht te hebben, dan was dat ook een mensenrecht geweest. Al-bij-al kon men daar in Lissabon nog veel verder gegaan zijn. Door bijvoorbeeld het verbod in te voeren, van kop tot teen gekleed te lopen tot men 18 jaar en dus meerderjarig geworden was. Kwestie louter en alleen van duidelijke keuzes te maken, net zoals de Hottentotten doen.

    Het tijdperk van de katten in zakken had aldus definitief voorbij kunnen zijn! Het Avondland zal dus voortaan de andere kant op gedwongen worden. Door tenzeilen te moeten dragen van de kruin tot onder de voeten…

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …

     





    10-08-2013, 16:55 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1436 - 12de IJZERWAKE IN STEENSTRAETE OMDAT DE IJZERTOREN IN KAASKERKE SEDERTDIEN BELGICISTISCH IS GEWORDEN

    .

    Zaterdag 10 augustus

    Zon 6u22-21u12

    H Laurens van Rome, patroon van boekhouders, heemkringen en koks

    Laurentius zonneschijn,belooft een jaar vol wijn

    .

    Deze avond, op het naamfeest van ST Lorenzo, de patroonheilige van ons pipeklein dorpje, en van de boekhouders, vieren wij feest met een hele groep vrienden. ’n Flinke heerlijk afgekruide ‘risoto’, specialiteit van het huis, en ’n Poggio del Chelsi wit wijntje daarbij : heel het dorp voert de ‘notte bianco’ tot de sterren verbleken in de lucht.

    La Notte di San Lorenzo : is een eeuwenoud begrip in de streek, waar de Italianen met gemengde gevoelens de vallende sterren gadeslaan. Ze zijn, uit ervaring sprekende, de voorboden van veel onheil. Of van veel menselijk geluk. Hangt af van ieders persoonlijke smaak.

    Wij doen die nacht al jaren dezelfde wens : we hebben nood aan weer een goed wijnjaar maar vooral aan een goede wijnkelder, waar we nog vele jaren maggen vieren in dit door God gezegend 2de beste Vaderland. Salute! Santé. Gezondheid. Ein Prosit. Skoll…..

    .


    1436 - 12de IJZERWAKE IN STEENSTRAETE OMDAT DE IJZERTOREN IN KAASKERKE SEDERTDIEN BELGICISTISCH IS GEWORDEN

    .

    Zij vertrappen symbolisch of ze vegen hun voeten aan wie hen veracht

     

    Laat dat duidelijk zijn, Flippo Kukeleku!!!

    .

    I) INLEIDING

    Vlaanderens Hoogdag is weer daar (Zo 25/8) maar veel reden tot vieren is er nog altijd niet. De “transfers” bedragen thans meer dan 18 miljard per jaar. We zijn Europees kampioen in belastingdruk en de Vlinder Regering Di Jeanetto draait ons bij iedere vergadering met hun collaborateurs, een zoveelste poot uit.

    In Steenstraete kunnen wij tonen wat wij er van denken. Waalse raten, rolt Uw matten!

    .

    II MIDDEN

     

    JA! Vlaanderen, Ja Schotland, Ja Catalonië

    12de IJzerwake, 25 augustus 2013, Steenstrate

    *

    Vlaamse vrienden,

     

    Wanneer we deze zomer, op 25 augustus, de twaalfde editie van IJzerwake vieren, is het precies 65 jaar geleden dat enkele kilometers verder in Diksmuide een eenvoudig wit kruis opgericht werd met de AVV-VVK leuze en de tekst  'Hier liggen hun lijken als zaden in 't zand, hoop op de oogst, o Vlaanderland'.

    De tekst komt uit een vers van priester-dichter Cyriel Verschaeve, kapelaan te Alveringem tijdens de Grote Oorlog, en mede-bezieler van de Frontbeweging. Het eenvoudige witte kruis werd opgericht op de puinen van de in maart 1946 door grenzeloze haat gedynamiteerde IJzertoren.

    De schending van de IJzertoren, opgericht als grafmonument voor de duizenden gesneuvelde Vlaamse piotten nadat hun zerkjes waren verbrijzeld om de steenweg naar Adinkerke aan te leggen, was een schending van hun nagedachtenis, uitgevoerd door handlangers van een staat die nooit het vaderland heeft willen zijn van de meerderheid van zijn inwoners.

     

    65 jaar later hebben we reeds geoogst, ja, ONDANKS het nog steeds bestaande staatsapparaat dat België heet… . Maar 'de mei' kunnen we nog steeds niet plaatsen, want Vlaanderen bezit niet de noodzakelijke troeven om zijn eigen lot te bepalen. Onze rijkdom wordt stelselmatig afgeroomd om te verdwijnen in bodemloze putten.

    Het 'Vlamingen, zwijgt en vecht!' uit de oorlog is vervangen door het 'Vlamingen, zwijgt, werkt en betaalt!'. Ondertussen is een BHV-regeling door onze maag gesplitst die helemaal geen regeling is, en worden Brussel en de Rand belaagd door het Francofone imperialisme. Het Europa dat groeit, lijkt een kopie van het Belgische huishouden, dat ver torent boven de hoofden van de burgers en de volkeren die er leven.

    Maar het tij kan keren... Schotland en Catalonië slaan verder de weg in van fel bevochten autonomie naar onafhankelijkheid, evenals Vlaanderen. Een eigen identiteit vormt het sleutelwoord van moderne nationalistische stromingen, en de tegenkanting van de afgeleefde 19e eeuwse staten en hun lakeien is navenant. Ook in Vlaanderen. Over de meningsverschillen van partijgrenzen en tactische overwegingen heen, moet het toch mogelijk zijn om één keer per jaar rond de leeuwenvlag te staan, op de plaats waar de moderne Vlaamse Beweging haar wortels heeft: de weidse vlakten van de Westhoek. Hier moordden jonge Europeanen en hun koloniale lotgenoten elkaar uit op last van staatslieden en legergeneraals in een weerzinwekkende oorlog.

    Hier moeten we ons vandaag bezinnen over de oogst met het plaatsen van de 'mei' voor Vlaanderen. Hier moeten we aan Europa tonen dat het zijn inwoners, met hun verschillende identiteit , tradities, wetten en gebruiken niet tot eenheidsworst kan vermalen. Vlaanderen, Schotland, Catalonië is drie maal JA voor onafhankelijkheid. En drie maal JA voor een sterk en weerbaar en vooral levend Europa, dat de identiteit van zijn inwoners respecteert.

    Daarom heten wij alle Vlamingen welkom op de IJzerweide te Steenstrate! En, Vlaamse politici, oppositie of beleidsmakers, wij respecteren uw inzet en uw werk als Vlaanderen en onze identiteit uw uitgangspunt is. Wij weten dat IJzerwake graag in het verdomhoekje van extremisten en dwazen wordt geplaatst, dat vermijdt een democratisch debat… Heb daarom misschien voor één keer het lef van de Franse president Mitterrand, en verantwoordt uw aanwezigheid op onze IJzerwake met de simpele opmerking: 'Et alors?'.

     

    III SLOT

    Jarenlang ben ik naar Kaaskerke getogen. Per fiets langs de vaart Ieper-Diksmuide, waar het kon, en anders van dorp naar dorp. Nog in korte broek en meestal dievelings, want ons Ma begon al te beven van zodra er een Leeuwenvlag in de omtrek was. De dinsdag en de donderdag namiddag waren ‘wandeldagen’ in ’t Bischoppelijk College, en daar kon ik af en toe wat ‘brossen’, al moest het woord brossen toen nog wel uitgevonden worden.

    Urenlang heb ik aan de oever van de IJzer, tegenover de Pax-poort zitten mijmeren over alles wat ik gelezen had over de Vlaamse Ontvoogding. Geld om binnen te gaan, had ik niet. Tenminste, van zodra de omheining afgesloten werd. Er is een tijd geweest, dat ik m’n fiets aan de Pax-poort kon achterlaten, om dan op de weide en aan de voet van de Nieuwe Toren te dwalen tot aan het loket van  het Secretariaat. Om voor een paar franken, de Diksmuide-kleefzegels te kopen, die ik dan met winst door verkocht in ’t college. Tot afgrijzen van bepaalde leraren, maar met instemmend geknik van de meesten. Ja Ja, Mgr Lamiroy (Brugge) kwam toen nog voor de hoogste klassen, in ’t Frans spreken vooraan op het podium van de toneelzaal. Daar zijn toen veel ‘roepingen’ verloren gegaan!

    Als ik eraan denk, dat Leterminator (die van de Place Pigale) zoveel jaar na mij op dezelfde schoolbanken van datzelfde college zijn broek versleten heeft, dan wens ik die banken een vroegtijdige eeuwige rust toe. Mogen zij branden in het vuur der verdoemenis, met die Leterminator er bovenop gebonden. Want wie zijn g*t verbrandt, moet op de blaren zitten. Die man moet, als roosteren hem te zwaar uitvalt, samen met Reynders van de MR, in de ijzers, begeleid worden tot onder de hoogste boom van de Westhoek. Niet om er hoog en droog te bengelen als voer voor de vogels. Maar om er in de grond en voor altijd uit het zicht gestopt te worden.

    Als ik er aan denk, dat die kwibus  huist in de landweg waar ik jarenlangmet de vriendjes 4 x daags voorbij moest om in St Jan bij Mter G. mijn Lager Onderwijs af te maken : 6 jaar + voordien 3 jaar bewaarschool, dan vraag ik me af waarom ik niet met stenen naar die voordeur in de nu ge-asfalteerde Groenestraat zou mogen gooien. Deden we vroeger op krek diezelfde  plaats ook altijd, gooien met stenen naar het plaatijzeren schapenkot van de Champetter. Ja… Scheef is de poorte van oudheid gewerken….

    *

    Op mijn ten jare 2013 ‘gezegende leeftijd’ en al jaren verwijderd van mijn Home sweet Home, herbeleef ik die dagen van weleer dubbel zo intens als toen. Maar wat kan een oude bijna-blinde man nu nog doen, daar neen, al lang niet meer in Kaaskerke, maar bij het Memoriaal de Gebbrs. Van Raelmdocnk, op de baan naar Merkem, even voorbij de brug voorbij Bikschote-Dorp. Jaren geleden (1953?) was ik daar geraakt, te voet, door de weiden, de pinnekesdraad en de bramen. Even voordien was ik op het Duitse ‘Studentenfriedhof’ in Langemark geweest, en die sombere sfeer dacht ik terug te vinden onder die rij knotwilgem. Men kon gemakkelijk boven op het monument geraken, en daar zat ik dan, een student vol dromen die vandaag nog altijd niet zijn uitgekomen. Eenmaal daar boven, ontdekte ik de voetweg terug naar de grote baan : dat was waar iets later dat wegwijzertje geplaatst werd. Pas toen had ik het door, dat het Memoriaal zo goed als tegen de berm, werkelijk boven op de gracht stond. De plaats, zei men, waar Joe English de tekening op hun bidprentje had geschetst, als de plaats waar ze gesneuveld waren. “Als d‘een sterft, is d’ander ook dood’…

    Nog later vertoefde ik meer in Alveringhem, maar toen ons Ma hoorde wat Kapelaan Cyriel Verschaeve was te beurt gevallen bij zijn ‘her-begraving’ onder een volle camion stort-beton van de Staatsvuiligheid,  verbood ze me daar nog te komen.

    *

    Moet U eens doen, beste lezer en liefste lezeres, als U in de Westhoek komt. Er is geen M² in de Westhoek die niet doordrenkt is van bloed. In Houthulst vindt U zelfs een…Belgisch Kerkhof, waar de doden nog zorgen voor de hypocrisie. Gevallen in ’t Vlaams, maar met een bels vlaggetje op hun buik…. Alveringhem, dat dorp van boeren, dat na Verschaeve terug in slaap is gevallen…. De laatste rustplaats van de dichter is vrij te bezoeken : er staat geen schrikdraad rond. Het is geflankeerd door een paar strijdakkers die hun voorman zijn komen gezelschap houden. Maar verse bloemen zult U er niet vinden. In de Pastorie vindt U het museum, onder de Hoge Bescherming van wijlen de Volksunie, thans de NV-A. Zij hebben zich vrijwillig aangeboden om alles kits te bewaren, maar ze doen er niets voor. Tenzij de echte Nationalisten daar buiten houden…. En de rest daar buiten te kijken. Spreek in het dorp vooral niemand aan. Anders komt de Politie binnen de 5 seconden vragen wat U daar verloren hebt.

    JaéJa, een beetje, niet Alles V.V- en V.Verder voor de zot houden.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …

     





    10-08-2013, 13:42 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    09-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1435 – ‘t IS DE SCHULD VAN DIE VAN HIERBOVEN

    .

    1435 – ‘t IS DE SCHULD VAN DIE VAN HIERBOVEN

    .

    Gestoorde Internet straal-verbinding?

     

    De flikken zijn de schuldige op het spoor!

    .

    I) INLEIDING

    Sedert half juli waren we hier in dit hoog-technologisch land op de sukkel met onze ‘postings’. Voor de elfendertigste keer werd de schotel-antenne bijgeregeld maar dat hielp niet. Het bracht zelfs geen aarde aan de dijk. “Tropo caldo”  (te warm) wist de ene technieker. “Temporale” (onweer) wist de andere. Of lag het misschien aan de ‘lees-machine voor slechtzienden’ die als scherm dient, dat versleten was? Het scheelde niet veel, of het was mijn schuld, wat ze, dank aan de taal-barrière, net nog niet durfden uit te spreken.

    Voilà, nu weet U het. De juiste oorzaak vond ik vandaag beschreven bij Xander. Ieder gelooft er het zijne van, maar mij stemt het tot nadenken….

     

    .

    II MIDDEN

    NASA: Poolomkering Zon eind 2013

    De poolomkering op de Zon eind dit jaar kan stormachtig ruimteweer veroorzaken.

    Volgens de NASA zal het magnetische veld op de Zon over 3 tot 4 maanden omdraaien. De Noordpool wordt dan de Zuidpool, en omgekeerd. 'Deze verandering zal rimpelingen in het hele zonnestelsel veroorzaken,' zegt zonwetenschapper Todd Hoeksema van de Stanford Universiteit. Onderdeel van deze rimpelingen kunnen hevige ruimtestormen zijn. Volgens sommige analisten zal de Aarde tijdens de omkering extra kwetsbaar zijn voor krachtige zonnevlammen, die een EMP (Electro Magnetische Puls) kunnen veroorzaken.

     

     

     

    De poolomkering op de Zon is een gebeurtenis die iedere 11 jaar, halverwege het zonnemaximum, plaatsvindt. Tijdens dit maximum is de Zon doorgaans zeer actief en vinden er krachtige uitbarstingen plaats. De Aarde is dan het meest kwetsbaar voor een Electro Magnetische Puls, die in één klap het communicatie- en elektriciteitsnetwerk op grote delen van de planeet permanent kan uitschakelen.

     

    'Geen bijna EMP-ramp in juli'

     

    Afgelopen maandag berichtten we op grond van een artikel in de Washington Examiner dat de Aarde volgens enkele experts in juli maar net aan zo'n ramp is ontsnapt. De gerenommeerde website Spaceweather.com ontkrachtte dit nieuws echter en schreef dat er in die periode in het geheel geen zonnevlam is geweest. Het is vooralsnog onduidelijk of het nieuws een verzinsel van de Examiner was, of dat het hier om het zoveelste geval desinformatie en ontkenning gaat.

    Nieuwe 'Carrington-gebeurtenis' al 54 jaar 'over tijd'

    Wat wel klopt is de extreme kwetsbaarheid van de huidige maatschappij voor een krachtige EMP die afkomstig kan zijn van de Zon of een kernexplosie. Ook de Carrington-gebeurtenis in 1859 is een historisch feit. Toen schakelde een zonnevlam in grote delen van de VS en Europa het telegraafnetwerk uit.

    Volgens experts vindt zo'n Carrington-gebeurtenis gemiddeld eens in de 100 jaar plaats. Omdat de Carrington-gebeurtenis inmiddels 154 jaar geleden plaatsvond, is de Aarde dus al lang 'over tijd'. Groot verschil met de 19e eeuw is dat de samenleving anno 2013 totaal afhankelijk is geworden van elektriciteit. Zelfs een tijdelijke uitschakeling, bijvoorbeeld enkele weken of maanden, zal totale chaos en een enorm verlies aan mensenlevens veroorzaken.

     

    De afgelopen decennia hebben twee eerdere krachtige zonnevlammen enige schade op onze planeet veroorzaakt. In 1972 werden in sommige Amerikaanse staten de telefoonlijnen voor de lange afstand uitgeschakeld. In 1989 veroorzaakte een zonnevlam een grote storing in Canada, waardoor 6 miljoen mensen 9 uur lang zonder elektriciteit kwamen te zitten. In de VS brandden enkele transformatoren door.

    Magnetisch veld Aarde wordt zwakker

    Het zonnemaximum en de poolomkering valt samen met de conclusie van wetenschappers dat het magnetische veld van de Aarde de afgelopen 1000 jaar met 20% is afgenomen, waarvan 10% sinds 1830. Bovendien kan het veld tijdens krachtige schommelingen in korte tijd 50% zwakker worden, waardoor straling uit de ruimte storingen in communicatiesystemen en satellieten kan veroorzaken. (2)

     

    Enkele jaren geleden werd in sommige '2012-doemsdag' theorieën beweerd dat het magnetische veld van de Aarde plotseling zou omkeren, met gigantische wereldwijde catastrofes als gevolg. Poolomkeringen op onze planeet duren normaal gesproken ongeveer 10.000 jaar en zullen volgens de meeste experts geen merkbare gevolgen hebben. Wel is de magnetische Noordpool in ongeveer 10 jaar tijd 36% sneller gaan verschuiven (3). Dit betekent dat de Noordpool jaarlijks enige tientallen kilometers opschuift.

     

    Stormachtig ruimteweer

     

    Tijdens de omkering van het magnetische veld op de Zon eind dit jaar gaat het zogenaamde heliosferische stroomvlak, een extreem dunne elektrische laag die vanuit de evenaar de ruimte instraalt, fluctueren, waardoor de Aarde zich wisselend in en uit dit vlak beweegt. Volgens de NASA kan dit stormachtig 'ruimteweer' rond onze planeet veroorzaken. Wel beschermt een fluctuerend stroomvlak de planeet beter tegen ruimtestraling. (4)

     

     

     

    Xander.

    III SLOT

    Ja, stel U een ogenblik voor, dat Die van Hierboven er de stekker uittrekt?!

    Of dat er ergens waar ook ter wereld een paar atoom-bommetjes de vrede zijn komen brengen,  samen met de ene ware godsdienst….

    OI dat het zwarte stamhoofd in Washington de knop op zijn satellieten laat omdraaien, zodat wij in Europa blind en doof worden… JaJa, van zwarte Moslim medicijn-mannen die in de beslotenheid van hun achtertuintjje, regen-dansen uitvoeren, mag men van alles verwachten.

    Voor de tijd die ons nog rest, zullen wij er dus maar het beste van maken. Niet te veel eten, veel water drinken zoals de doktoren zeggen, en hopen dat er aan de huidige hittegolf (de 42ste  dag) spoedig een einde komt. Liefst door zo ’n gezapig salad-vlaagje waarvoor het geliefde Vlaanderen zo wereldbekend is geworden.

    *

    Eerwaarde Biechtvader, ik zal nooit meer metteren op Die van Hierboven omdat Zijn schepping niet volmaakt is. Met al onze pretentie als mens, zouden wij het niet beter gekund hebben. Aan het ineenfrutselen van zoiets als de zon, zouden wij zelfs onze handen lelijk verbrand hebben.

    PSSST

    Niet te vlug victorie kraaien, maar mijn Internetproblemen zijn, stel tot mijn grote verrassing,  beetje-bij-beetje en uit zichzelf verdwenen. L

    Echt hoopvol! 

    Of ik ooit dezelfde vreugde zal kunnen beleven, omdat het immigranten-probleem vanzelf opgelost geraakt, hoogstens door het wegvallen van een beetje atmosferische storingen, blijf ik betwijfelen. Misschien dat daar een begin wordt aan gemaakt, de dag dat iedereen gestemd heeft voor het Eigen Volk Eerst….

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …

     





    09-08-2013, 15:30 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1434 - DE MASSA-IMMIGRATIE KAN GEMAKKELIJKER GESTOPT WORDEN DAN U DENKT

    .

    1434 - DE MASSA-IMMIGRATIE KAN GEMAKKELIJKER GESTOPT WORDEN DAN U  DENKT

    .

    Als die massa-immigratie zou kunnen teruggedraaid worden,

     

    Kunnen onze Oudjes weer uitzien naar de gelukkige ‘Oude Dag’ waarvoor ze heel hun leven gewerkt en gespaard hebben.

    .

    I) INLEIDING

    Dat de massa-immigratie op een ramp is uitgedraaid, beseft heden ten dage zelfs de meest verstokte Linxe wereld-verbeteraar. De kwestie is, dat die, net als de leerling-tovenaar, geen oplossing zien. Maar het is pompen of verzuipen voor iedereen, en daarom moeten we die radelozen Ero-koddebeiers helpen zoveel we kunnen.

    .

    II MIDDEN

    EU dwingt Italië om “bootvluchtelingen” op te nemen

    *

    De kustwachten in Italië en Malta weigerden meerdere keren 102 migranten op te nemen. Nu intervenieert de EU.

    Italië is ermee akkoord gegaan om 102 gestrande migranten op te nemen. Deze werden van een schip gered, nadat Malta drie dagen lang geweigerd had de vluchtelingen aan land te laten.

    De migranten werden zondag 24 zeemijlen voor de Libische kust opgepikt door een containerschip onder Liberiaanse vlag. Het schip had de territoriale wateren van Malta bereikt, maar de regering had geen toestemming gegeven de mensen aan land te laten.

    De regering van Malta drong er op aan dat de vluchtelingen naar Libië teruggebracht zouden worden. De EU antwoordde echter, dat uit humanitaire redenen toestemming zou moeten worden gegeven om de mensen aan land te laten gaan. Aan boord van het schip bevonden zich o.a. een gewonde vrouw, een baby van 5 maanden oud en vier zwangere vrouwen.

    De Europese Commissie riep Malta ertoe op het schip zo snel mogelijk te laten aanleggen. “Op dit moment is het de humanitaire plicht van de Maltezer autoriteiten om de personen van boord te laten gaan. Het zou een schending van het volkerenrecht zijn om het schip naar Libië terug te sturen”, stond er in een verklaring van EU-commissaris Cecilia Malmström. Nu ging Italië ermee akkoord de vluchtelingen op te nemen. Ze worden naar Sicilië overgebracht.

    De minister-president van Malta, Joseph Muscat, bedankte zijn Italiaanse collega Enrico Letta. Dit zou de betrekkingen tussen de beide landen versterken, zei hij.

    “Coherente migratiepolitiek”

    Omdat de stroom vluchtelingen uit Noord-Afrika richting Europa weer toeneemt, heeft Malta wat betreft de immigratie de EU herhaaldelijk om hulp verzocht. De situatie op het eiland zou onhoudbaar zijn, zei Muscat onlangs tijdens een bezoek in Rome.

    Hij riep Brussel ertoe op nieuwe immigratieregels uit te werken. “Men heeft ons in de steek gelaten. We hebben een coherente migratiepolitiek nodig. Lege woorden over solidariteit zijn niet voldoende”, aldus Muscat.

    In vergelijking tot zijn bevolking heeft Malta het grootste aantal asielzoekers in Europa. De eilandenstaat met 418.000 inwoners meldde 21,7 asielverzoeken per 1000 inwoners. Muscat wees de beschuldiging van de hand dat zijn regering buitenlandervijandig zou zijn. Hij zou voorstander zijn van een multiculturele samenleving, verzekerde hij.

    Bron:

    http://bazonline.ch/ausland/europa/EU-zwingt-Italien-zur-Aufnahme-von-Bootsfluechtlingen/story/20257773

     

    Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

     

    .

    III SLOT

    Om uit dat doodlopend straatje, met aan het einde die hoge blinde muur, te geraken, moeten onze Euro-koddebeiers persoonlijk verplicht worden hun eigen wetten na te leven.

    Zo zou die Cecilia Malmsrtröm er toe moeten verplicht worden, de 102 arme avonturiers die nu zonder toekomst op Sicilië zitten de glarie-ogen naar al dat moois, bij haar aan huis op te nemen en hen een veilige toekomst mèt Grondrechten te garanderen. Als ieder Euroi-koddebeier er 100 op die manier opneemt, dan zouden de mensenrechten van die dompelaars er al heel wat beter uitzien.  In ons land zijn er 6 regeringen, met 6 parlementen en 6 kabinetten waar de ‘medewerkers’ elkaar builen lopen. Dat is een opname –capaciteit van meerdere duizenden peper en asielzoekers.

    Als “colateral advantage’ zou dit misschien meebrengen, dat er vlug een begin wordt gemaakt aan niet alleen een efficiënte grensbewaking, maar nog eerst en meest aan een terugkeer-beleid waaraan niet te ontsnappen zou zijn.

    *

    Om daar aan een begin te maken, zouden al de OCMW’s  en de mensenrechten-messenvechters, hun klanten naar de Euro-koddebeiers-regeringen en provincie-besturen moeten kunnen doorsturen. Onder politie-bewaking en met toeters en bellen. Zodat de brede assa met de neus op de feiten geduwd wordt.

    *

    Ja, zeker werkt deze gedachte opbeurend bij onze oude, zieke of gehandicapte mede-burgers, die nu handenwringend het einde van iedere maand zitten te berekenen : zullen ze wel toekomen?  Ze hebben zich wel vele jaren uitgesloofd voor een goed pensioen, maar nu zijn de koekoeken ermee weg…Zoon-loef ligt met heel zijn familie op het zand van een of andere Costa en heeft al gewaarschuwd deze maand niet te kunnen bijspringen. Dochter-loef heeft het uitgemaakt met haar zoveelste ‘vriend’ en toert nu met een ‘vriendin’ door Europa. Om kosten te sparen slapen ze samen, en ‘goed hé, Ma’ – ‘het zit er dik in dat we voor altijd gaan samenwonen. Om kosten te sparen, hé Ma, Dan hou ik gegarandeerd genoeg over om per maand die mooie sportcar te kunnen afbetalen’ – ‘Zeg Ma, … kunnen jullie AUB niet wat geld nasturen, ik zit bijna op droog zaad’.

    Pa en Ma kijken zorgelijk. Zorgelijker dan gewoonlijk. Ze begrijpen niet goed, omdat de kleinzoon die aan de Unief studeert, gebuisd is, dat diens studie-toelage geschrapt wordt. Lelijke streep door hun rekening, dat begrijpt ge toch, hé Pa. Te meer daar fiston nu afkomt met een studentenkot van bijna 500 Euro.  We gaan moeten ceintuur, doen Pa! Zo. En nu gaan we ons valies maken, want onze vlieger is om 7 uur, en we moeten minstens 2 uur voordien  inchecken. Dag Pa, dag Ma! We zullen zekerlijk een kaartje sturen van daar.

    *

    In de mailbox van Pa zijn inmiddels een paar vacantie-kiekjes uit Venetië toegekomen. Die vriendin heeft een mooi snoetje en verdorie, heel zeker, dat is kroezelhaar. Die zal ze noioit-vanze-leven genoeg Dash kunnen kopen om zichzelf wit te wassen… Kom eens zien, Ma! De buren zullen weer kunnen lachen. En dat snoezige negerkoppeke tussen ons lopend, is het afscheids-cadeau van haar vroegere zwarte vriend die nu uitgewezen is naar Adis Abeba, want hij was hier illegaal en leefde op haar kosten. Wel Wel Wel! Was me dat even anders in onze tijd, he Pa! Maar als die kleinzoon van ons liever naar festivals trekt, dan te studeren, daar gaan wij toch de rekening niet moeten voor betalen?

    *

    Pa rammelt in al de zakken van zijn vroegere kostuums, in de hoop daar nog een paar dagen ‘noodratsoen’ van te kunnen kopen en Ma verlegt voor de zoveelste keer het wasgoed in de linnenkast, omdat ze toch niets anders te doen heeft, en ook omdat ze denkt, vergeetachtig als ze is, van daartussen een verloren schat te ontdekken. Anders weet ze, moeten ze de schande ondergaan om naar de ‘Voedselbank’ te gaan. Het ACW is er vandoor met hun spaarboekje (s) en nu begint het hen te spijten, heel z’n leven voor de Tsjeven te hebben gestemd. Gaan ze nu, in hun oude dag, nog verplicht zijn te kiezen voor de Vlaams Nationalisten! Omdat die de enigen zijn met propere handen, en die zelfs om het eigen pensioentje te verhogen, het leeuwendeel van die vreemde gelukzoekers de grens willen overzetten.

    Als zoon-lief, die bij Belfius werkt, dat maar niet te weten komt!

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …

     





    09-08-2013, 15:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1433 - EIEREN OF JONG, ZE ZULLEN MOETEN KIEZEN, DIE LINKXE WERELDVERBETERAARS

    .

    Vrijdag 9 augustus

    Zon 6u21-21u14

    H Edith Stein

    .

    1433  - EIEREN OF JONG, ZE ZULLEN MOETEN KIEZEN, DIE LINKXE WERELDVERBETERAARS

    .

    Ja, Volk van Vlaanderen, dat soort is op de achtergrond, door schuldige nalatigheid, , de werkelijke

     

    Moordenaars van Aurore en van nog zoveel anderen.

    .

    Een klassieke ‘dissertatie’ heeft een korte inleiding, een uitgebreid midden, en een samenvattend slot. Deze ‘posting’ zal dus voor die ene keer, klassiek van opbouw zijn.

    Inleiding.

    Het mensdom is zoals de naam het zegt, dom. Het leert niet uit zijn fouten en het vergeet massaal zijn opgedane ervaringen. Onze maatschappij wordt meer en meer een leeglopende lederen voetbal, waar altijd maar weer gewerkt wordt aan de deuken, in plaats van de bal weer op te pompen. In deze komkwammer-tijd wordt het publiek zo wat heen en weer geslingerd tussen het gezond verstand van de werkgevers, en het egoïsme van de syndicaten. Dat alles boven de hoofden van de werknemers, maar wel op hun kap. Ik kan dat niet zo goed uitleggen. De ‘De Morgen’ kan dan wel, zoals U hier kunt lezen over ‘Verlof-Stelsels’, d.i. alle mogelijke vormen van duur betaald niet-werken.

    .

    Midden :

    Verlof-stelsels zijn onmisbaar puzzelstuk in de combinatie werk en gezin

    *

    We kunnen niet anders dan reageren op Grete Remen en Karel Van Eetvelt, vindt Manu Keirse. Hij is gezinspolitiek secretaris bij de Gezinsbond. .

    Kmo's die combinatie- problemen negeren zullen in een krappe arbeidsmarkt zelf de nadelen ondervinden. Ze zullen waardevolle krachten, meestal vrouwen, verliezen.

    De discussie over de verlofstelsels en het tijdskrediet is weer opgelaaid. Steeds opnieuw stellen sommige werkgevers het tijdskrediet en de andere verlofstelsels in vraag. (Grete Remen op 2/8 in DM, Karel van Eetvelt op 6/8 in DM) Wij kunnen niet anders dan reageren. Wij maken geen propaganda om minder of onbetaald te werken, neen, wij vragen dat de combinatie van werk en gezin haalbaar zou zijn. Wat de mogelijke oplossingen zijn als die combinatie loodzwaar is, hangt af van ieders persoonlijke situatie maar één zaak staat buiten kijf: ouderschapsverlof en tijdskrediet zijn voor heel wat gezinnen onmisbaar. Als jonge ouders - helaas nog vaak vooral jonge moeders - overwegen om minder te gaan werken of helemaal te stoppen met werken, raden wij hen inderdaad aan om gebruik te maken van tijdskrediet en ouderschapsverlof. En dan niet alleen omdat ze daarvoor een vergoeding krijgen, want die is echt heel laag maar vooral omdat ze de band met de arbeidsmarkt op deze manier niet verliezen en hun pensioenopbouw doorloopt. Na de verlofperiode die altijd beperkt is in de tijd - in tegenstelling tot deeltijds werk - nemen de meesten hun job weer voltijds op.

    Dat is toch belangrijk voor werkgevers en de sociale zekerheid? En ook goed voor de bestaanszekerheid op korte en lange termijn van de persoon die tijdskrediet of ouderschapsverlof heeft opgenomen. Wim Van Lancker wijst er in zijn opiniebijdrage (DM 5/8) trouwens terecht op dat er vroeger veel minder vrouwen aan de slag waren net omdat er geen hulp was toen er kinderen kwamen. Heel wat vrouwelijke babyboomers kijken om die reden met zeer gemengde gevoelens terug op hun eigen arbeidsloopbaan. Dat wordt gemakshalve vaak vergeten in het verlofstelseldebat. Jonge vrouwen slagen er tegenwoordig veel vaker in om werk en gezin wél te combineren en blijven massaal actief na de geboorte van hun kinderen. Een van de redenen zijn net die verlofstelsels maar ook het deeltijds werk. Wij denken dat geen enkele werkgever terug zou willen naar de tijd dat vrouwen massaal hun job opgaven voor hun gezin. Een aderlating zou het zijn voor henzelf, maar ook voor de sociale zekerheid en de economische omgeving.

    Moeilijk haalbaar

    Natuurlijk zijn er heel wat vrouwen die er wel in slagen voltijds te blijven werken, vaak met hulp van familie, omdat er geen bijzondere zorgsituaties zijn, omdat ze de middelen hebben om veel uit te besteden, omdat ze een 'nieuwe' man hebben, of omdat hun werkgever uitzonderlijk veel begrip toont voor gezinssituaties (bijvoorbeeld ziekte van een kind of bejaarde ouder, schoolvakanties, onopgeloste opvangsituaties). Misschien kunnen zij op die manier voltijds blijven werken. Feit blijft dat voor de meeste gezinnen het op dit moment erg moeilijk haalbaar is om met twee voltijds te werken. Voor alleenstaande ouders geldt dat nog meer. Geen, slechte of te dure opvang, een werkgever die geen begrip heeft voor gezinssituaties, de traditionele rolverdeling binnen het gezin die het overgrote deel van de zorgtaken bij de vrouw legt,... Neen, de werkgevers zijn geen sociaal werkers, en moeten niet alle maatschappelijke noden oplossen. Daarbij zijn we de eerste om toe te geven dat het niet makkelijk is om deeltijds werk en tijdskrediet georganiseerd te krijgen in een kmo, maar er zijn voorbeelden genoeg waar dit wel lukt. Er zijn bovendien maar heel weinig kmo's die het zich kunnen permitteren om enkel voltijdse personen aan te werven of geen deeltijd werk, al dan niet in de vorm van een verlofstelsel, toe te staan. Kmo's die combinatieproblemen gewoon negeren zullen daar in een krappe arbeidsmarkt zelf de nadelen van ondervinden. Ze zullen waardevolle krachten, meestal vrouwen, verliezen.

    Wereld van verschil

    Het is beter positief om te gaan met de realiteit dat veel gezinnen wél problemen hebben om werk en gezin te combineren. De combinatie van voltijds werk op de werkvloer door begrip te hebben voor (onverwachte) gezinsnoden van werknemers, vrouwen en mannen, is alvast de manier om voltijds werk te promoten op een positieve wijze. Grete Remen zegt zelf dat ze soepel is met het toestaan van familiaal verlof. Een mooi voorbeeld van gezinsvriendelijke flexibiliteit op de werkvloer. Dergelijke positieve praktijken maken voor werknemers een wereld van verschil. .

     

    .

    Slot.

    Natuurlijk is hij of zij die op elk mogelijk niveau onze welstand in stand houdt  in ‘het zweet zijns aanschijns’ in onze moderne samenleving geen slaaf meer. Maar er moeten keuzes gemaakt worden die het systeem versterken, en die het niet leegmelken. Veel verdienen vooral om veel te kunnen uitgeven, en weinig werken om daarvan te kunnen genieten, is een dodelijke combinatie. Eerste slachtoffer daarvan is het gezin en al de waarden waarvoor dat begrip staat. In de eerste plaats het kind.

    Sedert jaar en dag wordt in ons land aan de deuken gewerkt, nooit aan de lege voetbal. Onnodig namen te nomen, er zijn geen uitzonderingen. De ‘Welvaart Maatschappij’ van Verhofstadt hebben we duidelijk gezien op de crematie-plechtigheid (!) van die jonge leerkracht Aurore, bestolen, gemolesteerd en gewurgd in haar 29ste jaar door een armoezaaier uit de Russische steppen, wiens stoppen waren doorgeslagen in zijn hang naar veel gratis geld. Het lugubere van de eigenlijke lijkverbranding was al achter de rug, daar waren geen camera’s aanwezig. In de ‘vergaderzaal’ van de begrafenis-ondernemer werd er ruim aandacht besteed aan de dingen die er werkelijk, voor het oog van de mensen, toe doen. Achteraf zullen er wel geen koffiekoeken geweest zijn, maar parelende champagne. Noblesse oblige, vooral als men van Gent is  en sociaal-democratisch stemt.

    Aurore, opkomende dageraad, is in het Italiaans de’ Levante’ (het opstaan), en het avondgewest van G. Gezelee is hier de ‘Ponente’ (onvertaalbaar). Het ‘avondgewest’ voor Aurore kwam midden in haar  laatste uitgangsnacht, eenzaam en alleen. Harteloos. Vroeger was een jonge vrouw van die leeftijd thuis gebleven, bij het wiegje van haar kind, dicht tegen de stoere borst van de echtgenoot. Maar als jonge vrouw van 29, ’s nacht alleen op stap gaan, om de Gentse Fieste te vieren, dat is nogal wat anders, hé!

    *

    Wat die ‘Actieve Welvaartstaat’ eigenlijk is, Was duidelijk te zien op die burgerlijke viering van de dood van die jonge vrouw.. Veel pracht en dure praal. Want het liet zich zien : de ouders hadden “goed geboerd’ en ze stonden in aan zien bij de partij-top...De hoofdschuldige zelf was aanwezig.. Nogal schichtig zelfs, waarschijnlijk uit vrees ter plaatse herkend te worden.  De moordenaar komt in politie-verhalen toch dikwijls naar de begrafenis? Voor wie twijfelt : U herkent hem aan de afbeelding hierboven.

    Nieuw samengesteld gezin met ’n apart freewheelende verwekker : het kind moet toch ’n naam hebben! De betere Linx-Liberale elite, waarschijnlijk onbarmhartig wegkijkend van het bidprentje in hun handen, waar de ouders, los van elkaar, vooral los van elkaar, naar ‘vroeger’ hunkerende boodschappen van liefde onder hen dritjes hadden neergepend. Vooraan veel geflikker van lachende lichtbeelden boven de urne met wat rest van een jong leven. Schrikbarend toekomstbeeld. Geen woord van hoop, tenzij misschien achter gesloten deuren. Verdriet en snikken, dat zijn Biedermleier-gewoontes uit de prehistorie van vòòr het liberalisme van de ‘Burgermanifesten’. En vooral geen enkele verwijzing naar het voorvaderlijk Geloof van de kathedralen-bouwers, waaraan Gent zo rijk is.

    De sterkhouders van de Europese Gemeenschap waren er goed zichtbaar aanwezig. Niet één van de torens van Gent, zelfs het belfort niet.

    Al kan het natuurlijk, dat een Plechtigheid in de Sint Baafs iets was dat Bruintje niet kon trekken.

    *

    Juist, Aurore-lief. Ik hou niet van de mensen rond U, die om er zelf beter van te worden, de genocide op onze beschaving hebben ingezet, en er nog fier over zijn ook.

    Als straks de VLD  onder de 10% en misschien (hopelijk) nog lager, dan heeft die Rus met de losse handjes die bij Aurore het licht heeft uitgedaan, daar een groot aandeel in. Al is het natuurlijk doodjammer dat hiervoor een jong leven moest opgeofferd worden.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …

     





    09-08-2013, 12:03 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    08-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1432 - HET OREMUS VAN EEN GE-EXALTEERDE HAABAARD METE DUBBEL SCHEDELDAK

    .

    Donderdag 8 augustus

    Zon 6u19-21u16

    H Dominicus, patroon van de astronomen, redenaars en naaisters

    Is Dominicus zeer heet, dan bevriest in de winter ons reet

    .

    1432 - HET OREMUS VAN EEN GE-EXALTEERDE HAABAARD METE DUBBEL SCHEDELDAK

     

    U wordt de delirium tremens-taal bespaard


    Hadden ze bij de TV ook maar zoveel tact….

    .

    De schatrijk geworden Amerikaanse TV-Predikers, of moet ik eerder zeggen show-verkopers, dIe  bedienen zich eveneens van dat soort melodramatische hokus-pocus. Ze hameren op die manier hun eigen grootheid in de koppen van hun toehoorders. Maar ze houden het tot hiertoe nog altijd proper. Er rollen geen koppen, er vloeit geen bloed.

    De katholieke liturgie daarentegen straalt van oorsprong een dieper gevoelsleven uit. Ze is beschaafd en doorheen de eeuwen bezit ze de patine van degelijkheid en sfeergeving. Het ‘Oremus’ (Laat ons biden) van de priester tot de gelovigen, Gregoriaans van oorsprong, klinkt niet patetisch wanhopig, maar integendeel juist vol vertrouwen.

    Vandaar de ‘onweerstaanbare drang’ om waar het kan, de bloeddorstige Islam aan de kaak te stellen. ’Rechts Actueel’ gaf me, zoals U in onderstaand artikel kunt lezen, de perfecte gelegenheid.

    *

    Natuurlijk is de Islam de gewelddadige versie van het Geloof in één God. De uitvinders daarvan hebben eerst een onmenselijke en wrede mini-heerschappij opgebouwd in hun oorlogsgebied, en pas daarna hun zaakjes in een godsdienstig kleedje gestoken. ‘Monotheïsme paste immers perfect in hun kraam. Het was het gedroomde middel om de schrik erin te houden, want de onzichtbare Allah kon vreselijk straffen. Door hun hand. Zo zijn er in de jaren 500-600 een paar woestijn-krijgsjeren geweest die de God van Abraham en Isaac ingevuld hebben naar hun persoonlijke smaak. ‘Blut und Bodem’, als het ware. Ze hadden namelijk al spoedig ingezien, dat ze die God van alles konden doen zeggen waardoor ze zelf beter werden. Veelgoden-dom past minder in dat plaatje, omdat die tenslotte altijd onder elkaar ook maar een bende vormen en tegenspraak is nu net niet het goede bindmiddel als na te volgen voorbeeld.

    Het risico is dan, dat het origineel zich jammer genoeg niet meteen laat vernietigen, maar integendeel sterker wordt, zelfs als het geweldloosheid predikt. Is toch voor bezeten veroveraars om razend van te worden!

    Identiek de voorgeschiedenis van de Christenheid (het Jodendom) overnemen, maar het naar zijn hand zetten : het is een verhaal dat zich zelfs in onze dagen maar op een ander vlak, herhaalt. Het verschil is, dat in de begintijd van de Islammerij, de communicatie per paarden-sneltrein reisde, en nu met de snelheid van het licht.

    Maar het origineel is altijd beter dan de kopie. BSW mag nog zo mediatiek zijn, nog zo welbespraakt, hij neemt van de originele Vlaamse gedachte alleen over wat in zijn kraam te pas komt en tot zijn eigen glorie kan bijdragen. Hij is geen blijvertje, omdat hij speelt met valse kaarten.

    Het ziet er naar uit, dat hij ongewild misschien, zaken bereikt die niet meer kunnen terug gedraaid worden. Hij heeft inderdaad de historische verdienste bij de brede massa de Vlaamse reflex te hebben uitgelokt. Tot afgrijzen van onze vijanden, kleurt het Vlaams landsgedeelte nu al enkele verkiezingen na elkaar zwart en geel. Bij iedere verkiezing stijgt de intensiteit van die twee kleuren. De ‘demandeurs de rien’ van beneden de armoegrens beseffen stilaan dat hun luilekker-leventje voorbij is.

    Ze zullen zelf hun sociale kassen moeten bijvullen. Wij zullen binnenkort noodgedwongen de knip op de onze moeten houden. Er wordt luidkeels geroepen ‘België barst’. Maar het land is al gebarsten, sedert Albert I 100 jaar geleden zijn belofte van gelijkheid in rechte en in feite, verbrak, toen hij zag dat de oorlog ging gewonnen worden. Wie aan die belofte herinnerde, zoals René Declercq (Deerlijk) mocht van geluk spreken het vege lijf te kunnen redden door uit te wijken. De andere ‘Activisten’ gingen voor jaren in de gevangenis (Dr Borms) en de rest kroop in zijn schelp.

    Het land is lang geleden gebarsten, en nu valt het uiteen. Spijts  de ‘Prinsen der Kerk’, het ACW, de Wilfrieds, de Jean Lucs en de Tobacken.

    Het is niet anders dan dat René Declercq dichtte : ‘Er ligt een staat op sterven, ik zal op d’uitvaart zijn…..

    .

    Ter zake :

    Emo-haatbaard doet gebedje: ‘Slacht alle Joden af en vernietig de sjiieten’

    Door RechtsActueel • 4 augustus 2013

    Bron: http://likud.nl/2013/08/emotioneel-gebed-dood-ze-allemaal

    Volgens de klassieke media, de multi-culturalisten en zovelen in ons onderwijs is de islam de ‘godsdienst van de vrede’. Het is dus altijd fijn even zo’n vredelievende zelf aan het woord te laten… Voor wie de onzin niet helemaal wil uithoren, onderaan de volledige tekst.

     

    Mohammed Al-Zughbi:

     

    “Oh Allah, bescherm Egypte tegen de manipulators en de verdorvenen. Bescherm het land tegen de criminele verraders en de criminele sjiieten.

     Bescherm het land tegen de vervloekte joden. Bescherm het tegen de kruisvaarders [christenen] en tegen degenen die geen religie kennen. Oh Allah, bescherm Egypte tegen al uw vijanden.

     

    Oh Allah, vernietig de vervloekte Joden. Oh Allah, jaag ze uit elkaar en dood hen allemaal. Verander hun kinderen in wezen en hun vrouwen in weduwen. Laat hen dienen als een waarschuwing.

     

    Oh Allah, vernietig de Arabische heersers. Breng hen donkere uren, en toon de wonderen van Uw macht over hen. Oh Allah, laat hen in de steek, net zoals zij Syrië in de steek laten.

     Oh Allah, vernietig hen en zet ze te schande, zichtbaar voor de hele wereld.

     

    Oh Allah, vernietig Bashar [Assad], vernietig de sjiitische Iraniërs, vernietig Hezbollah, vernietig die ongelovige, Hassan Nasrallah. Geef hem kanker en pijn.

     Laat uw macht neerdalen op hem en op de sjiieten van Irak. Breng hen donkere uren, en toon hen de wonderen van Uw macht. U verwoestte ‘Aad en Thamoed, Nimrod, en Farao – vernietig de sjiieten.

     

    Oh Allah, bescherm ons land Egypte, tegen de verdorvenen, bescherm het tegen de criminele verraders, tegen de vervloekte joden en de criminele sjiieten. Bescherm het tegen de kruisvaarders en al Uw vijanden, de vijanden van de islam.

     

    Oh Allah, help de soennieten in Syrië, geef voedsel aan hen die honger hebben, les de dorst van hen die dorstig zijn, bedek hun naakten, versterk hen en laat hun schoten doel treffen.

     

    Oh Allah, help toch de soennieten in Syrië. Iedereen zweert tegen hen samen en ze worden bedrogen door bedriegers. Oh Allah, de heersers van de Arabieren en de moslims spannen samen tegen hen. Het zijn huichelaars, samen met het vervloekte Amerika, waardoor ze Israël helpen.

     

    Oh Allah, de sjiieten uit Iran, van Hezbollah, en uit Irak kwamen en slachtten hun zonen af en vernederden hun vrouwen.

     

    Oh Allah, hun kinderen en baby’s zijn afgeslacht met messen, voor de ogen van hun vaders en hun moeders. Ontfermt U zich over de zuigelingen en de kinderen. Meisjes, vrouwen en moeders werden verkracht door de sjiieten.

     

    Oh Allah, ontferm u over hen! De sjiieten slachtten hen af in hun huizen, voor de ogen van hun familie. Ontfermt U zich over de kinderen en over de meisjes die verkracht werden. Heb medelijden met de soennieten. Heb genade!

     

    Wij vraag U dat, in Uw moskee, vandaag. We vragen het niemand anders dan U. We vragen het niet aan presidenten, ministers, koningen of prinsen. We hebben dat bij hen opgegeven.

     Wij smeken U, heb toch genade! We vragen het niemand anders dan U. Wij bidden tot U.”

    .

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …

     





    08-08-2013, 09:58 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    07-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1431 - BHV, WAS DAT DE B VAN BOCHT SPLITSEN VAN HALLE VILVOORDE?

    .

    1431 - BHV, WAS DAT DE B VAN BOCHT SPLITSEN VAN HALLE VILVOORDE?

    .

    ‘t Crootje en ‘t Beekske

     

    Als lastdieren van Elio Di Jeanetto

    .

    Bij deze zij eer toegewezen aan wie eer toekomt. Uit veiligheidsoverwegingen, weer geen namen. U ziet in die afbeelding hierboven 3 geldwolven, en meer zeg ik niet. SeniorenNet is per slot van rekening geen babbel-box.

    Maar het is wel de mooiste illustratie van ons klote-landje, die ooit is verspreid. Cartoonist Fré van het Vlaams Belang doet het met heel wat minder woorden (!), maar dat van die draagstoel met 2 pronte huisvaders die een verslenste Jeannet torsen, is wel de max.

    *

    Mag ik in het artikel hieronder de aandacht trekken op het feit, dat de Orde van Advocaten van meet-af-aan inzake de taalrollen van de Brusselse magistratuur dezelfde stelling heeft ingenomen als het Vlaams Belang? Ze zullen dat wel een beetje tandenknarsend gedaan hebben, maar het bewijst maar lekker dat het Vlaams Belang ook in deze klaar ziet.

    Hie ze zich daar weer zullen uitwringen? Zoals altijd, denk ik. “Met de dood in het hart” en “Voor de allerlaatste keer”. Als het maar opbrengt voor de Franscouillons en hun francofone cliënten-gangsters, de Vlamingen moeten maar nog een beetje meer ceintuur doen…

    Altijd maar meer geld, dus? Misschien dat Meneerke Peeters van de Vlaamse Parochieraad eens kan proberen om de Nederlandse rechtsspraak in Brussel gratis aan te bieden aan de ‘rechtzoekenden’. Met speciale premies voor de Rechters, de ‘zittende magistratuur’  die zetelen, en voor wat betreft de Advocate, gemeenzaam de ‘staande magistratuur’ genoemd, een tenlasteneming van de BTW op hun ereloon….

    Zoiets, Kawouterke Beekske, en Sandertje Croo, zou misschien het perfecte signaal zijn voor het FDF & Consorten : tot hier en niet verder. No Passeran. Maar zonder trap onder hun achterwerk door het Vlaams Belan g, zal dat wel niet gaan.

    Is een onderwerp dat bovenaan de ordewoorden door de kiesstrijd moete gezet worden. BHV? Die Bocht mogen ze houden, Halle-Vilvoorde is van ons, en Vlaanderen splitst verder op de ingeslagen weg. De Bocht weg, maar de gezonde delen koesteren we!

    .

    Ter zake :

    V-kater wordt duidelijk

    07 augustus 2013 • 12.16u

    *

    www.vlaamsbelang.org Herinnert u zich nog hoe blij ze waren? Blij als een kind, bij de afsluiting van het BHV-akkoord. De koning, want die zag het voortbestaan van zijn koninkrijk en zijn lucratieve broodwinning nog even veilig gesteld. De traditionele partijen, want die hadden - naar eigen zeggen - dat lastige BHV-varkentje toch maar mooi gewassen. En de media, want die waren al dat ‘communautaire geneuzel’ stilaan spuugzat. Over naar ‘de dingen die er écht toe doen’ of ‘de dingen waar de mensen écht van wakker liggen’, zo klonk het opgelucht in pers en politiek. Eindelijk! Zelfs Bart De Wever, voorzitter van de N-VA, had weinig kritiek: “Het is niet mijn ding, maar het is geen catastrofe.” Herinnert u zich dát nog? Soms moeten we het geheugen van de Vlaamse kiezer toch wat opfrissen…

     

    Vlaamse rechters zijn de pineut

     

     Het Vlaams Belang stond meteen na de ondertekening van het beruchte akkoord zowat alleen met zijn fundamentele kritiek op het Belgische compromis en waarschuwde dat de Vlamingen in Brussel politiek werden geliquideerd. We waarschuwden ook dat het juridische luik van het akkoord zo mogelijk nog erger was. Een kritiek die ook al snel door de Vlaamse Orde van Advocaten werd gedeeld en uitgesproken. Het kwam er op neer dat de Franstaligen - die al lang vragende partij waren voor meer Franstalige rechters in Brussel - op hun wenken werden bediend en dat de Vlamingen een pak rechters dienden in te leveren. In plaats van één op drie rechters, kregen de Vlamingen er voortaan maar één op vijf. De Vlaamse onderhandelingspartijen zagen geen graten in die waanzinnige 80-20 verdeelsleutel en susten zichzelf en de goegemeente met de belofte dat er een objectieve ‘werklastmeting’ zou komen, die zou uitmaken hoeveel Vlaamse en Franstalige rechters er nu feitelijk nodig waren. En neen hoor, eens die werklastmeting er is, zouden de Franstaligen echt niet moeilijk doen om een en ander aan te passen. Hoe naïef of dom kan je zijn? KPMG pakte intussen uit met de resultaten van zijn werklastmeting en die bevestigen dat de Vlaamse onderhandelaars zich zwaar hebben laten rollen. Lees hier onze persmededeling.

     

    Nieuw compromis in de maak

     

     De bestelde werklastmeting kan opnieuw voor communautaire spanningen zorgen, maar het BHV-akkoord zelf staat - helaas - nog niet op de helling. Volgens bronnen binnen SP.a en Open VLD zal de soep ook niet zo heet worden gegeten als ze wordt opgediend. En de ‘tsjeven’? Tja, die zijn - naar aloude traditie - naarstig op zoek naar ‘een gulden middenweg’. Op het kabinet van Servais Verherstraeten (CD&V) - trek met zo iemand naar de oorlog - ‘zouden al enkele denkpistes klaar liggen om de Franstaligen tegemoet te komen.’ Ja hoor, dat leest u goed. De Vlamingen hebben zich eerst schandelijk laten rollen, waarop de Franstaligen massaal champagneflessen lieten knallen. En om de scheve situatie weer een beetje recht te trekken voor de Vlamingen, mogen ze straks nóg eens langs de kassa passeren. “Ik voorspel een oplossing à la belge: gewoon meer rechters in Brussel,” voorspelt een anonieme bron in de Wetstraat. En zo krijgen de Franstaligen weer hun zin. Zo gaat het altijd in dit gekke landje. Voor wie nog niet wist, waarom we België dringend moeten opdoeken? Ook dáárom dus.

     

    .

     

     

     

     

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …

     





    07-08-2013, 18:35 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1430 - THERE IS SOMETHING ROTTEN IN THE UNITED STATES OF AMERICA

    .

    1430 - THERE IS SOMETHING ROTTEN IN THE UNITED STATES OF AMERICA

    .

    Het IJzeren Gordijn waarover Churchill sprak

     

    Overgenomen door het 1.000-jarig Rijk van Houssein Barack Obama

    .

    Shakespeare parafraseren bmaast veel taalkundige grenzen op. Wat meer is : het opent een wereld van mogelijkheden.

    Wat er gaande is met Amerika? Dat de tijd van de ‘Founding Fathers’ en de gebraden kiekens die hen in de mond vlogen, al een tijdje voorbij is. Maar het dringt niet door. Het is nu meer de tijd van ‘Fuck you’ en zo voort, wat het best tot uiting komt bij de na-apers van ‘The American Dream’ binnen het gild der amusement-verkopers. Beat en rappen : je hoeft er niet eens aanleg voor te hebben. Gewoon de primitiefste oerwoud-gevoelens tussen de oren loslaten en je bent een gevierd ‘entertainer’.

    Wel, wat er wrong is met America, is dat het dermate veel vrede over de wereld gebracht heeft, dat het nu overal oorlog is.  Wat heeft Europa in ’s hemels naam te zoeken in Afghanistan, Pakistan, enz, als het met moeite zijn eigen boontjes nog niet kan doppen? Maar als bondgenoot van de rijke oom uit Amerika, moeten wij wel volgen.

    *

    Zeggen dat de zwarte medemens niet kan tippen aan het I.Q. van de doorsnee blanke, is de waarheid geweld aan doen. Het blijft een feit echter, dat negers met hun thuisbasis in de boomtoppen van Donker Afrika, en  woestin-bruine kameelrijders uit de Oosterse steppen, alle twee nog eeuwen en eeuwen beschaving hebben in te lopen.Een beetje hetzelfde als de Chinezen en de Indiërs denken over het Westen.

    Obama de Moslim, bestuurt Washington op dezelfde manier als zijn grootvader zou gedaan hebben als stamhoofd op Hawaï, of op een of ander koppensnellers eiland. Hij heeft gewoon de spelregels van de democratie verkracht, en naar zijn (linker)-hand gezet door als fluitspeler dansend en springend de menigte vooraf te gaan, net zoals zijn voorvaderen dat deden voor zij het naburige dorp overvielen en plunderden. Hij toont met weidse gebaren en een spraakwaterval van woorden de heerlijkheden waarvan zij, de onontwikkelde goedgelovigen, slechts kunnen dromen. Eenmaal op het schild geheven; blijkt vooral hoe hij zichzelf heeft overschat.

    En dus wordt er mist gespuid. Het is de primitieve reactie van een neger-stamhoofd, die denkt door de rook die tussen de bomen hangt, onzichtbaar te worden. Door de aandacht te verleggen op buitenlandse dreigingen, leidt hij de aandacht af van de binnenlandse problemen.

    Maar sedert WO II heeft Amerika zich stelselmatig omringd door vijanden, want dank zij zijn Islam-broeders, zijn de bondgenoten ondertussen ook allemaal ge-infiltreerd door zijn vijanden.

    JaJa, de Apen-Planeet, of de clach der beschavingen : Obama jongleert ermee zoals Charlie Chaplin in zijn imitatie van Hitler, die danst en jubelt met balonne, beschilderd als wereldbollen.

    *

    In afwachting dat het gezond verstand daar terugkeert, is het alleen maar toe te juichen, dat de Moslims ondertussen elkaar de kop blijven inslaan, en daardoor tijd te kort komen om hun mislukking voor de poorten van Wenen 300 jaar geleden, te wreken. Al moet het er eens van komen, en wie in het Westen ondertussen lachtoffer is van een of ander Jihaf-zot, die zal het geweten hebben. Islam rules the world? Dat is ondertussen geen dreiging meer, maar is werkelijkheid geworden…. Heel de wereld beeft voor hun terreur en geen trein, tram of vliegtuig is nog veilig voor ze.

    Als zelfs een van onz politie-mensen preventief zo’n zot neerlegt, is dat schending van de grondrechten van die vreemdeling. Dat hebben de Linxse vriendjes van Obama voor elkaar gekregen en bij Wet vastgelegd. Het enige wat U moogt doen als U door zo’n belhamel overvallen wordt, is alles afgeven wat U door hard werken verdiend hebt. In Oostende,  in Brugge, in Gent, in Hasselt, kortom overal waar de Rode Haan kraait, zult U bovendien nog beboet worden voor

    .

    Ter zake :

    VS heft Grondwet op in 160 km. brede strook langs alle grenzen en kusten

    *

    New York Times haalt officials aan: Al-Qaeda terreurwaarschuwing bedoeld om burgers af te leiden van NSA-spionageschandaal - Wat is er gaande?: FEMA eist 24-uurs levering van houdbare voedselreserves

    De media zwijgen er zoals gebruikelijk over, terwijl het op alle voorpagina's zou moeten staan: het Amerikaanse ministerie van Homeland Security heeft langs alle grenzen en kusten een 160 kilometer brede strook ingesteld (oranje gebied in afbeelding) waarin (een deel van) de Grondwet niet langer geldig is. Het is het zoveelste signaal dat de regering in Washington een totalitair en tiranniek regime is dat stap voor stap de Amerikanen van al hun rechten berooft.

    Binnen deze 'grondwetvrije zones', die ongeveer net zo breed zijn als Nederland en heel de VS omsluiten, mogen de autoriteiten zonder enige aanleiding de elektronische apparaten -zoals smartphones en laptops- van burgers controleren. In dit 'grensgebied' bevinden zich grote steden zoals New York, Houston, Los Angeles en Philadelphia. In deze zone leven 197 miljoen mensen, ongeveer tweederde van de totale Amerikaanse bevolking.

    Homeland Security niet meer te stoppen

    Vreemd genoeg is de burgerrechtenbeweging ACLU de enige organisatie die in opstand is gekomen tegen het schrappen van het Vierde Amendement. De ACLU verdedigt een man die in deze zone werd aangehouden en wiens laptop zonder aanleiding werd onderzocht. Vervolgens werd hij in een cel gegooid omdat er 'aan terreurgroepen verbonden' foto's op zouden staan. De door het Witte Huis gecontroleerde media besteden er echter geen enkele aandacht aan.

     

    Critici vrezen dat het ministerie van Homeland Security niet meer gestopt kan worden en feitelijk de complete Grondwet en 'Bill of Rights' kan negeren. (1) Enige maanden geleden berichtten we dat Franse douaniers inmiddels dezelfde rechten als hun Amerikaanse collega's hebben.

     

    NYT: Officials erkennen dat terreurdreiging afleidingsmanoeuvre is

     

    In dit verband kan ook de omvangrijke terreurwaarschuwing die de VS heeft afgegeven worden genoemd. De New York Times schreef enkele dagen geleden dat 'sommige analisten en officials van het Congres suggereerden dat de nadruk op een terreurdreiging een goede manier is om de aandacht van het tumult over de dataverzamelingsprogramma's van de NSA af te leiden.' (2)

     

    Benghazigate

     

    Nog een schandaal dat maar door blijft etteren is de terreuraanslag op 11 september 2012 op het Amerikaanse consulaat in Benghazi, Libië. Er komt steeds meer bewijs boven tafel dat de regering Obama de moord op ambassadeur Stevens en enkele andere officials doelbewust bagatelliseerde, omdat het consulaat werd gebruikt door de CIA om wapens -waaronder zelfs luchtdoelraketten- naar de Al-Nusra/Al-Qaeda rebellen in Syrië te verschepen (3).

     

    Wat is er gaande?

     

    Dat er iets broeit in de Verenigde Staten is vriend en vijand wel duidelijk. Deze onderbuikgevoelens worden nog eens versterkt door de FEMA (Federal Emergency Management Agency), die producenten van houdbaar voedsel heeft verzocht om binnen een tijdsbestek van 24 uur grote hoeveelheden maaltijden te kunnen verstrekken. Dit voedt de geruchten dat Amerika op een financiële/economische crash afstevent, waardoor sociale onrust en chaos uitbreekt en mogelijk grote aantallen burgers in de inmiddels beruchte FEMA-kampen terecht zullen komen. Xander

    .

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …

     





    07-08-2013, 18:17 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14299 - EEN ZOEKLICHT OP HET RODE SPIONNENCETRUM

    .

    14299 - EEN ZOEKLICHT OP HET RODE SPIONNENCETRUM

    .

    Die soort mogen we toch niet discrimineren

     

    Vooral nu niet, bij het bijna hoogste alarmpeil sedert ooit

    .

    Het CGKR!!!!!!We zouden het bijna vergeten.

    Goed dat er bladen bestaan die alles netjes bijhouden, zodat ze ons af en toe kunnen bijlichten. Niks fantasie! Alleen de feiten tellen!

    Onderstaand artikel, overgenomen bij ’t Pallieterke werkt enorm verhelderend. Het legt uit dat vreemdelingen grondrechten hebben, die wij in eigen land, ontnomen zijn. Lees het AUB tot het bittere einde toe, sla dan met beide vuisten tegen Uw eigen verstand en zet U in actie om ze allemaal weg te stemmen, al die moeials die straks nog gaan willen controleren of de stoelgang van de burgers wel van de juiste kleur is, en als door analyse niet kan bewezen worden dat er iets discrimnerends gegeten werd de dag voordien…

    Niet nog eens 20 jaar tirannie. We grijpen onze kans op 25 Mei 2014 om ze eruit te ranselen. Niet nogmaals Tsjeven, Roden en Groenen in de regering : in Godsnaam, als er dan  toch nog geen onafhankelijkheid kan gestemd worden, dan maar een regering met BDW aan het roer.

    Zo zullen de mensen zien, dat er uiteindelijk maar één partij is (het Vlaams Belang) waar het gegeven woord heilig is. Geen halve oplossingen, maar de korte pijn!

    .

    Ter zake :

    TWINRIG JAAR RACISMEBESTRIJDING

    In 1993 werd het Centrum voor Gelijke Kansen en Racismebestrijding opgericht.

    Paula D’Hondt had zich de voorgaande vier jaren over het lot van de nieuwkomers gebogen in de hoedanigheid van Koninklijk Commissaris voor de Migranten.

    Migranten...

    De term zou vandaag niet meer getolereerd worden. Zo’n koninklijk commissaris volstond alvast niet om iedereen te overtuigen van de geneugten van de multiculturele samenleving, zoals uitgesproken bleek uit de groeiende electorale successen van wat toen nog Vlaams Blok mocht heten. Pater Johan Leman kreeg de eerste tien jaar het roer in handen, zodat iedereen al snel over het Centrum-Leman ging spreken. Die vereenzelviging tussen directeur en instituut ging inderdaad zeer ver.

    In 2003 hield pater Leman het voor bekeken. Jozef de Witte kwam aan de leiding. Jozef, broer van de gouverneur van Vlaams-Brabant Lodewijk de Witte (sp.a), kwam uit de 11.11.11-stal. Hoewel hij zijn taak nadrukkelijk en actief invult, kreeg hij toch nooit die publieke betekenis die Leman had verworven. De naam Leman alleen al volstond om caféruzies te doen losbarsten. (Hoewel, in sommige cafés zaten weinigen die de verdediging van Leman op zich wilden nemen.) Jozef de Witte komt over als een wat saaie technocraat, maar het is wel die ambtenaar – wat hij tenslotte is – die enkele vzw’s rond het Vlaams Blok kon laten veroordelen in wat onmiskenbaar een politiek proces was, weliswaar opgestart onder Leman.

    De aanhangers kunnen dit jaar de twintigste verjaardag van het bestaan van dat CGKR vieren. Maar wie vandaag in de steden en randgemeenten rondkijkt, kan niet voorbij aan de vaststelling dat het vreedzaam samenleven door de CGKR-werking niet echt bevorderd is geworden. Een beetje nadenken over de werking van dat Centrum zou geen kwaad kunnen. Wat meer is, de antidiscriminatiewet van 2007, zowat als het speelgoedje van dat CGKR te beschouwen, voorzag een evaluatie van die wet tegen 2012. Die is er nog altijd niet gekomen.

    Toch staat het CGKR voor grote veranderingen.

    Als voorstanders van splitsingen mogen we goed nieuws brengen: het CGKR wordt opgesplitst in twee centra. De Senaat keurde op de laatste zittingsdag op 19 juli een ‘Interfederaal Centrum voor de strijd tegen discriminatie’ goed. Daarmee is dat ding er nog niet, want de naam ‘interfederaal’ doet al een belletje rinkelen. Inderdaad, dat centrum is niet Belgisch maar Belgisch-Vlaams-Waals-Brussels-Nederlandstalig-Franstalig en Duitstalig Belgisch. (Wellicht zijn we nog wat vergeten.)

    Van Europa moeten ook deelstaten instellingen hebben die de opdracht krijgen op vinkenslag te liggen om discriminaties op te sporen. Vlaanderen had er zelf één kunnen oprichten, zoals N-VA wilde, maar sp.a lag dwars. N-VA moest de duimen leggen en moest aanvaarden dat er zo’n interfederaal ding komt. De Senaat is al akkoord, liefst zeven parlementen moeten het nu nog goedkeuren. De Kamer volgt in het najaar. Als aan de structuur of de werking van dat Interfederaal Centrum ooit iets moet wijzigen, dan moeten alle acht de parlementen akkoord gaan.

    De Senaat keurde ook de oprichting goed van een ‘Federaal Centrum voor de analyse van de migratiestromen, de bescherming van de grondrechten van de vreemdelingen en de strijd tegen de mensenhandel’. Blijkbaar kan die klus niet door dat interfederaal ding geklaard worden. Dat Federaal Centrum is er met deze al, want de Kamer stemde al eerder in met de oprichting ervan en dat volstaat voor een federaal vehikel.

    Eigenlijk hebben we over deze zaak nog maar amper iets verteld en wellicht kan het gros van de lezers al niet meer volgen. Geen nood, het is ook niet te volgen. Lees er op het web de analyse van GvA-journalist John de Wit op na en neem daarna een aspirientje.

    Zo moeten die centra discriminaties opspeuren, aan de kaak stellen en indien nodig als burgerlijke partij voor de rechtbank brengen. Daarom dat de raad van bestuur van dat interfederale ding geslachtelijk naar verhouding moet worden samengesteld. Evenveel mannen als vrouwen dus, al wordt dat een beetje moeilijk met 21 leden. Maar taalkundig wordt die bestuursraad paritair samengesteld, dus helemaal niet naar verhouding. Het 21ste lid is dan nog een Duitstalige, zodat de Vlamingen er in de minderheid zijn. Daarmee krijgen de Vlamingen met 60 procent van de bevolking minder dan 50 procent van de zitjes toegewezen. Een mens zou geneigd zijn zoiets discriminatie te noemen. Het Interfederaal Centrum kan al meteen tegen zichzelf gaan procederen.

    Alhoewel, toch weer niet. Discriminatie op basis van taal valt niet onder de bevoegdheid van die beide instellingen. In Brussel negeren de gemeentelijke overheden de taalwetgeving dat het een lieve lust is – zoals uit het jongste rapport van de Brusselse vicegouverneur weer blijkt –, maar blijkbaar is de ene discriminatie de andere niet.

    Ook niet in de werking van het CGKR.Momenteel wordt de helft van het werkvolume van het CGKR besteed aan discriminatie die met allochtonen heeft te maken. Aan andere discriminaties, zoals die van bejaarden, wordt geen seconde werk gewijd. Discriminatie bij het bestrijden van discriminaties is daar aan de orde van de dag.

    De voorbereiding van de oprichting van de twee nieuwe centra duurde drie jaar, maar de behandeling in de commissie van Kamer en Senaat nam amper een uurtje in beslag. De plenaire goedkeuring gebeurde zelfs zonder debat.

    Houd u klaar voor weer twintig jaar gesubsidieerde discriminatoire discriminatiebestrijding.

    .

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …

     





    07-08-2013, 11:32 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1428 - ONZE EERSTE PIET LEERT HET REGEREN AAN BIJ DE FRANSEN DIE HET OOK NIET KUNNEN

    .

    Woensdag 7 augustus

    Zon 6u18-21u18

    H Claudia

    .

    1428 - ONZE EERSTE PIET LEERT HET REGEREN AAN BIJ DE FRANSEN DIE HET OOK NIET KUNNEN

    .

    Als de ene blinde de andere leidt

     

    Vallen beide in de sloot.

    .

    De logende figuur rechts onderaan staat voor Hottentot Hollande, de Franse PS-President. Spreek uit : Piss Presodent.

    Natuurlijk heb ik het ook over Di Jeanetto die met de dag meer en meer het zorgelijk zuurpruim-gezicht van François Hollande van Frankrijk begint na te apen. Het zit namelijk niet snor voor beiden.

    De grote Rik Van Cauwelaert, ex-Knack en nu sterkhouder bij De Tijd, gaf een paar dagen geleden de idee weg, dat de PS in Henegouwen zich precies als de losse scharrel van Hollande begint te gedragen.’ t Zullen weer de Vlamingen zijn, die dat moeten voorkomen, lijk in 1302.

    Ik acht het niet uitgesloten, dat de Opperbevelhebber van ons Belgisch Leger, de Starfighter-Koning Kukuleku, de gulp van Hollande zou inroepen, moest zijn Eerste Piet er aan denken enkele morzels vaderlandse grond rond Scharrelroi te verkwanselen. Want die Di Jeanetto is, net zoals die Corsicaan Bonaparte, van Italiaanse komaf en behept met dezelfde grootheidswaanzin. Het is hem zo duidelijk aan te zien, dat hij, Elio di Jeanetto smacht naar de tijd der spannende mansbroeken, de Sansculotten.

    We zijn al bijna zo ver : ons papieren geld en de Franse ‘assignaten’ van toen : veel verschil is er niet meer in, hé, ze worden beide geminacht en verafschuwd.  Onze voorouders weigerden die ‘assignaten’ en grepen naar vaders geweer.

    .

    Ter zake :

    Hollande schept in Frankrijk dertigduizend melkert-banen

    *

    Zo los je een hoge werkloosheid natuurlijk niet op.

    In Nederland hebben we het inmiddels afgeleerd. Regering op regering belooft de staat kleiner, niet groter te maken. Dat dat niet altijd gebeurt, is een tweede, maar het geloof in een grote overheid die voor alles en iedereen zorgt is toch wel teniet gedaan.

    Zo niet in Frankrijk. In plaats van het makkelijker te maken werknemers te ontslaan, wat werkgevers zou aansporen meer mensen in dienst te nemen, verhoogt de socialistische regering van president François Hollande de belastingen. Bedrijven kunnen een beetje belastingvoordeel krijgen als ze banen scheppen, maar dat zet geen zoden aan de dijk. De werkloosheid is er nog nooit zo hoog geweest. Bijna 3,3 miljoen Fransen zitten zonder werk.

    Wat doet Hollande om het probleem aan te pakken? Meer overheidsbanen scheppen. Zo'n een op de vijf Fransen werkt al voor de staat. Na de zomer komen daar dertigduizend mensen bij en voor het einde van het jaar moet het aantal ambtenaren zelfs met honderdduizend zijn gestegen. Dan gaat het vooral om banen in het onderwijs. Geen leraren, maar jongeren tussen de 16 en 25 die scholieren in de gaten moeten houden als de docent afwezig is of opletten dat er geen ongelukken gebeuren op het schoolplein. Nuttig werk, maar het geeft jongeren niet veel perspectief op een echte baan.

    Dat was precies het probleem met de melkertbanen in Nederland. Er werden banen geschapen met als doel mensen aan het werk te zetten. Terwijl in een gezonde economie banen ontstaan als de vraag naar een bepaald product of een bepaalde dienst toeneemt.

    Persbureau Reuters wijdt vandaag een grondige analyse aan het Franse banenplan en weet dat niet alleen de Europese Commissie en het IMF, maar ook veel onafhankelijke economen sceptisch zijn. De Fransen trekken zich niets aan van deze 'neoliberale' kritiek. Zij denken graag dat hun land immuun is voor de wereldmarkt. De Fransen hoeven niet langer en harder te werken. Ze verhogen gewoon de belastingen zodat ze 36 uur per week kunnen werken en met hun 60ste met pensioen kunnen gaan.

    Dat is onhoudbaar. Vooral buitenlandse bedrijven verhuizen naar landen waar de belasting- en regeldruk lager is. Jonge, ambitieuze Fransen trekken naar het Verenigd Koninkrijk of elders in Europa om een eigen zaak te beginnen. De Franse verzorgingsstaat wordt onbetaalbaar. In plaats van echter te erkennen dat er een probleem is, laat staan na te denken over oplossingen, steken de socialisten hun koppen in het zand en is het de schuld van de rest van de wereld. Laat hen meer als Frankrijk zijn! Tja, dat gaat niet gebeuren. We drinken graag Franse wijn en genieten van Franse architectuur en kunst, maar geen ander land ter wereld kiest er doelbewust voor van zichzelf een museum te maken

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …

     





    07-08-2013, 11:17 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    06-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1427 - MOSLIMS ZITTEN NOOI GOED IN HUN VEL : OM UIT UW VEL TE SPRINGEN

    .

    1427 - MOSLIMS ZITTEN NOOI GOED IN HUN VEL : OM UIT UW VEL TE SPRINGEN

    .

    Voorkomen is beter dan genezen

     

    En humor is een machtig wapen.

    .

    Bij een vriend, de naam houd ik in ieder geval strikt geheim want de dag van vandaag hebben de muren niet alleen oren,  maar naar ’t schijnt ook ogen. Via de vrienden van zijn vrienden kreeg die een leuke omschrijving van wat een Moslim nu eigenlijk wil hoe hij/zij in elkaar zit en ook hoe ze uit elkaar kunnen genomen worden om de binnenkant te onderzoeken.

    Het is een beetje zoals met de uitvinding van die hamburger, door mensenhanden gemaakt en waar geen rund is aan te pas gekomen. Zo moet het op zeker ogenblik mogelijk zijn, uit stamcellen van kamelen onderdanen van de Profeet te fabriceren, zonder dat daar vader of moeder, laat staan Peter of Meter is aan te pas gekomen. Dat is een zaak waarmee in één klap de werkloosheid in de hele EU zou opgelost zijn. Via de stamcellen van deze bultenaars, her-bevolken we alle landen waar nu de Islam welig of minder welig tiert. Onze producten zullen vrij zijn van de fabrikatie-fouten tussen de oren, waarmee elke Islammer nu geboren wordt.

    We doen namelijk alles zelf, buiten de materie voor de schedelinhoud. Die laten we over aan hun Profeet, nadat bij het verlaten van de fabriek, aan de binnenkant met teflon goed werd afgedicht.

    *

     O ja, de Yankee die verantwoordelijk is voor onderstaande tekst, heeft de wens uitgedrukt onbekend te blijven. Buiten de gewone vrees (die zeker ook gerechtvaardigd is) vreest hij nog meer de woede van de slagerszoon uit Antwerpen die boeken schrijft en niet kan verwerken dat iemand leuker is dan hemzelf.

    .

    Ter zake :

    Ons doorgestuurd door een lezer in de VS.

     

    ****

     

    Everyone seems to be wondering why Muslim  Terrorists are so quick to commit suicide. .

    .

     Lets have a look at the evidence:

     - No Christmas

     - No television

     - No nude women

     - No football

     - No pork chops

     - No hot dogs

     - No burgers

     - No beer

     - No bacon

     - Rags for clothes

     - Towels for hats

     - Constant wailing from some idiot in a tower

     - More than one wife

     - More than one mother in law

     - You can't shave

     - Your wife can't shave

     - You can't wash off the smell of donkey

     - You cook over burning camel shit

     - Your wife is picked by someone else for you

     - and your wife smells worse than your donkey

     Then they tell you that "when you die, it all gets better"??

     Well no sh*t Sherlock!....

     It's not like it could get much worse

     

     THE MUSLIMS ARE NOT HAPPY!

     

     They're not happy in Gaza ..

     They're not happy in Egypt ...

     They're not happy in Libya ..

     They're not happy in Morocco ...

     They're not happy in Iran ..

     They're not happy in Iraq ...

     They're not happy in Yemen ...

     They're not happy in Afghanistan ....

     They're not happy in Pakistan ..

     They're not happy in Syria ...

     They're not happy in Lebanon ..

     

     SO, WHERE ARE THEY HAPPY?

     

     They're happy in Australia .

     They're happy in Canada ..

     They're happy in England ...

     They're happy in France ...

     They're happy in Italy ...

     They're happy in Germany ...

     They're happy in Sweden ...

     They're happy in the USA ...

     They're happy in Norway ...

     They're happy in Holland ..

     They're happy in Denmark ..

     

     Basically, they're happy in every country that is not Muslim

     and unhappy in every country that is!

     

     AND WHO DO THEY BLAME?

     

     Not Islam.

     Not their leadership.

     Not themselves.

     

     THEY BLAME THE COUNTRIES THEY ARE HAPPY IN!

     

     AND THEN; They want to change those countries to be like....THE COUNTRY THEY CAME FROM WHERE THEY WERE UNHAPPY!

     

     Excuse me, but I can't help wondering...

     How damn dumb can you get?

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …

     





    06-08-2013, 16:52 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1426 – “ADDERTJES ONDER HET GRAS” IS EEN TOFFE REFERENTIE

    .

    Dinsdag 6 augustus

    Zon 6u16-21u19

    H Justus

    .

    1426 – “ADDERTJES ONDER HET GRAS” IS EEN TOFFE REFERENTIE

    .

    We moeten terugknijpen



    Opspannen en vast zetten.

    .

    Die man heeft zijn pseudoniem niet gestolen. Zie

    http://blog.seniorennet.be/addertjes_onder_het_gras/

    Het is mij dus uitermate aangenaam, nogmaals naar de  website van een geestesgenoot te kunnen verwijzen. Maar omdat het in hoofdzaak gaat over mijn goede vriend, Thomas Lanoye, zoon van zijn vader, kan ik het niet laten nog een beetje na te trappen.. U moet namelijk weten, dat dat zoon zijn van, zijn grootste verdienste is.

    ‘Addertje’ belicht andere facetten, van de persoonlijkheid van dat schrijverke dan ik doe. Mij om het even, als we hem maar zoveel als mogelijk uit de belangstelling kunnen jennen. Nu de man zijn beschermheer op “t Schoon Verdiep kwijt is gespeeld, ziet hij de subsidies smelten als sneeuw voor de zon, en hij weet dat er dus binnenkort geen letter meer van hem zal verkocht worden….

    Ja, Ma, ik weet het. Als we iemands brood niet kunnen geven, mogen we het hem ook niet afpakken. Dat is inderdaad schoon en goed, maar met socialisten komt en daarmee niet ver. Zeker niet met het soort dat het hoog in de bol heeft, en die denken dat ze daarvan kunnen leven.

    En zeg eens eerlijk : is er nog niemand gevonden die het durft uitbrengen, dat ons Tommeke zijn boeken al een tijdeke bij de Noorderburen laat uitgeven?  Mooie vaderlandse gevoelens, zijn dat, als U het mij vraagt. Schimpen op die gierige Hollanders, maar ondertussen het bloed van onder hun nagels halen, door te drukken io de kosten van…het druken. Geloof me vrij, boven de Moerdijk hebben ze ondertussen ook genoeg van dat klein dik ettertje.

    Dag Tommeke. Zoet zijn, hoor! En met Uw handjes zo in het openbaar niet friemelen in buurjongentje’s onderbroekje! Dat mocht vroeger ook niet van de Juffrouw op school, en nu mag dat nog niet, ook al bent U nog zo ne grote socialist!

    .

    Ter zake :

    Tom Lanoye trok het voorbije weekend in La Libre Belgique weer eens alle registers open omtrent tegen het populisme van de N-VA. Terwijl volgens sommigen de vervaldatum voor zijn schrijverstalent met rassenschreden nadert, moet ook en vooral de politieke relevantie van deze linkse rakker niet worden overschat.

    Frank Van Laeken, journalist en publicist, heeft op Knack.be een wijze raad voor Lanoye. Hij begrijpt dat Tom Lanoye geregeld woest is, maar vindt zijn eenzijdige en voorspelbare aanpak achterhaald: “Een échte linkse intellectueel zou ook kritisch zijn voor zijn politieke vrienden. (…) Ik zou het toejuichen mochten hij en gelijkgezinden die openheid van geest vertonen door niet alleen naar de overkant te spuwen, over de Canadese muur, maar dat ze ook voor de eigen deur zouden vegen. Doen!”, aldus nog Van Laeken. Een beetje hulp daarbij is altijd welkom dacht ik zo.

     

    Het interview in LLB van Lanoye verscheen naar aanleiding van de publicatie van zijn boek in het Frans. Een overzicht van malversaties van zijn PS-vrienden, op het vlak van onuitroeibaar cliëntelisme en het verduisteren van publieke gelden, kan bij de slagerszoon met het brilletje het geheugen opfrissen om vervolgens voor eigen deur te vegen. Hieronder een eerste overzicht in een reeks van drie.

     

    Het PS-cliëntelisme

     

    Enkele citaten van Mark Grammens uit zijn nieuwsbrief Journaal:

    Voor het overige haakt Di Rupo met grote doortastendheid Vlaanderen aan de Franse locomotief vast. Voor Henegouwers is Frankrijk binnenland en Vlaanderen buitenland. De nauwe banden van de plaatselijke loges met die van Noord-Frankrijk staan borg voor een voortzetting van deze betrokkenheid (Journaal, 31 mei ’12, ‘Di Rupo en Vlaanderen’)

    Henegouwen, waarover we het hier hadden, dat is Di Rupo. Dat zegt bijvoorbeeld de liberale Waalse partijvoorzitter Charles Michel (in De Morgen, 2.12.06): "De macht van de PS ligt in Henegouwen." Elders in Wallonië zijn de drie klassieke partijen aan elkaar gewaagd, zelfs in Luik, maar Henegouwen is exclusief bezit van de PS. "Het hele PS-systeem, zoals het daar bestaat (Charleroi!), is slecht, maar het is ook de basis van de macht van de partij". Vanwege haar feitelijke alleenheerschappij is de PS dus in hoge mate verantwoordelijk voor de verloedering en de schrijnende armoede, voor de werkloosheid ook, in Henegouwen, en bij uitbreiding in Wallonië. En de man die aan het hoofd van deze maatschappelijke ellende stond en staat, wordt nu, mede door enkele Vlaamse minderheidspartijen, aan het hoofd geplaatst van een Belgische staat die een antwoord moet geven op de Vlaamse electorale roep naar vernieuwing en verandering! Dit is het België van de toekomst: "In Wallonië worden alle economische projecten geëvalueerd op basis van politieke criteria. De vraag is vaak niet of iets jobs oplevert, maar welke lokale socialistische baron de vruchten kan plukken" (Alain Destexhe, Kamerlid MR, in De Morgen, 2.6.05). (Journaal, 22 maart ’12, ‘De PS aan de macht’)

    Het is normaal dat de "machtspartij" die de PS is, door een machtsmens wordt geleid. Maar die macht wordt niet ten dienste gesteld van sociale vooruitgang maar hooguit van "het compleet immobiliserende conservatisme", zoals Johan van Overtveldt (in Trends, 9.2.12) de doelstelling van de PS omschrijft. Voor verscheidene actuele vraagstukken weet de PS geen andere dan een strikt behoudsgezinde oplossing te bedenken, en Van Overtveldt geeft als voorbeelden de discussie over de pensioenen, asiel en immigratie, en de onaantastbaarheid van de automatische loonsverhoging bij stijging van de index. Dit conservatisme is nefast, aldus Van Overtveldt: "nadat de Parti Socialiste met haar beleid de voorbije decennia Wallonië ten gronde heeft gericht, is de partij nu druk bezig hetzelfde te doen met België".

    Dat gebeurt ondermeer, aldus nog Van Overtveldt, omdat de PS "ook een corrupte partij" is, en immobilisme gunstig is voor het voortwoekeren van corrupte praktijken. Het is zeer te betreuren dat de Vlaamse media gehoor geven aan de Vlaamse politieke minderheid die in de Belgische regering zit, en er bij de media op aangedrongen heeft Di Rupo kritiekloos naar de Vlaamse altaren te begeleiden. Zo verneemt Vlaanderen nauwelijks iets over de opnieuw fel opgeflakkerde beschuldigingen van corruptie in de besturen van Charleroi en Bergen …. Tegelijkertijd verneemt men dat het gerecht zich geworpen heeft op een zaak van afwending van overheidsgeld naar particuliere vennootschappen en verenigingen via het beheer van de parkings van Charleroi (La Libre, 9.1.12). Het gaat om sportclubs en sportevenementen die buiten begroting werden gefinancierd door een aantal "zwarte kassen" van de stad, en waarvan ook inmiddels afgetreden schepenen profiteerden...

    Di Rupo zegt nooit nee als hij de koning van Henegouwen wordt genoemd, maar hij weigert ook maar de geringste verantwoordelijkheid op te nemen voor wat er slecht gaat in Henegouwen, ook al staat hij aan het hoofd van het partijapparaat dat in Charleroi de lakens uitdeelt, en waarover Béatrice Delvaux (in Le Soir, 4.2.12) schrijft dat het één groot netwerk van cliëntelisme is. In die hoedanigheid is de PS in Wallonië, aldus Delvaux, een partij die alles lamlegt (un parti qui paralyse) en liever een stad laat verkommeren dan de politieke maatregelen te nemen die dat kunnen voorkomen. (Journaal, 23 febr ’12, ‘De Belgische premier is burgemeester van Bergen’)

    De Waalse samenleving is volledig gepolitiseerd, lees: in handen van de socialistische partij en vakbond. Nu blijkt dat overal waar een socialistische partij een machtspositie inneemt, de corruptie hoogtij viert. Wij maken dat in Vlaanderen mee in Limburg. Recentelijk is in Charleroi het zoveelste schandaal in socialistische rangen uitgebroken. De socialistische schepen van Onderwijs en Speelpleinen, een zekere Latifa Gahouchi, van Algerijnse afkomst... werd door het parket in staat van beschuldiging gesteld wegens corruptie, in werkelijkheid wegens maffia-achtige praktijken… (Mark Grammens in Journaal nr. 619, 12 jan '12)

     

    Uittreksel uit PS-cliëntelisme is dodelijk (30/12/2012) van Ph. Van den Abeele (Nieuwpierke.be)

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …

     





    06-08-2013, 16:33 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1425 - ITALIE BEVIIDT ZICH IN STAAT VAN WETTIGE ZLFVERDEDIGING

    .

    Maandag 5 augustus

    Zon 6u15-21u21

    H Abel

    Op Sint-Abel bakt men vlaaien, gapen de boeren en de kraaien

    .

    1425 - ITALIE BEVIIDT ZICH IN STAAT VAN WETTIGE ZLFVERDEDIGING

    .

    Crème Brûlée

     

    Het geliefkoosde toetje in Italia….

    .

    Italië beseft het nog niet goed, maar er broedt onrust. Bruxellabad mag dan ook niet verwonderd zijn, als hier ongelukken gebeuren. De temperatuur bedraagt al drie weken boven de 35° en zelfs de nacht brengt amper verkoeling. De velden liggen er kurkdroog bij en het kleinste vonkje kan hectaren en hectaren olijfboomgaarden in een paar seconden in lichtelaaie zetten. Wie bewust leeft en de actualiteit volgt, loopt op de toppen van zijn tenen. De komedie rond Il Cavaliere is veel erger dan men denkt en in Bruxellabad houden ze de adem in. De telexen moeten roodgloeiend staan! Het onweer kan ieder ogenblik uitbarsten…. En dan zal de VRT met een schijnheilig gezicht komen klagen ‘Dass haben wir nicht gewusst’.

    Even de feiten. De vreemdelingen-afkeer verscheert hier de gemoederen en overal ontstaat er tumult dat ze het weinige werk dat er nog is voor de gewone man, komen stelen. Er is niet veel nodig om de vlam in de pan te doen slaan. Crema Catalana (geflambeerd puddinkje) is per slot van rekening een favoriet nationaal dessert.

    Kop van Jut is, al lang niet meer ondergronds en bedekt, de Euro-draaimolen. Wie probeert het hoofd koel te houden en wijst op de voorgezegde voordelen van het systeem, wordt uitgejouwd en verjaagd van de terrasjes.  De redenering dat samen met de Lire de export de industrie zou doen aantrekken, gaat er in als zoete broodjes. De vreemdelingen samen met de Euro een trap onder de kont, en Italië voor de Italianen. Dat is de korte inhoud van de volksvergaderingen die dag en nacht gehouden worden op de vele koele terrasjes want van slapen komt niet veel in huis, en overdag is het te warm om te werken.

    De mensen weten maar al te goed dat het land een figuur als Berlusconi nodig heeft, en geen Euro-hofmeiers die het land komen kolonialiseren om er zelf beter van te worden. Bijna overal in het land staan enorme splinternieuwe fabrieken met producten van wereldfaam. Bewijs : hou de ogen open op de A1 vanaf de grens met Zwitserland, tussen Como en Rome, en bewonder de Fyra die hier als een blauwe schicht door het landschap schiet. Door de Euro-diktaten zijn ze te duur voor het verre buitenland, want alle prijzen moeten in die eengemaakte Euro zijn.  Zo gauw er met gedevalueerde Italiaanse Lire kan gerekend worden, zullen die industrieën met moeite de vraag kunnen bijhouden.

    Natuurlijk zal Bruxellabad een handelsoorlog opzetten, maar Italië is zelf bedruipend op alle gebied en voor de korte tijd dat Europa nog zal bestaan, zullen we het hier wel uitzingen.

    Iedere vreemdeling beneden een bepaald peil van intelligentie, wordt als ongewenste vreemdeling buiten de Wet geplaatst en kan in  principe in vrac over de grens gezet worden. Afrika is groot genoeg. Lampedusa wordt hermetisch afgesloten en wie er nog door geraakt, wordt stante pede aan de overkant terug op het strand gezet.

    Merkel zal, om het eigen volk daar rustig te houden, niet anders kunnen dan Berlusconi terug de hand te reiken door Hollande naar het verdomhoekje te zzenden. Er hoeft daardoor geen volgende wereldoorlog te ontstaan, zoals in de jaren ’30, toen Hitler nog vol bewondering was voor Mussolini de Duce ….

    Die twee hun zaakjes zijn maar beginnen verkeerd lopen toen beider grootheidswaanzin niet meer kon gepruimd worden door…. Amerika.

    Wie zei daar ooit weer dat de Geschiedenis zich voortdurend herhaalt? Mohbame speelt namelijk op dit ogenblik ook maar ’n vuile rol in de verhouding USA-Europa….

    Met Hitler en Mussolini was ‘Polen’ het probleem. Die triestige rol wordt nu vervuld door het Syrië van Assad, waarbij de Islam-landen de rol van hond in het kegelspel, voorheen door de USSR opgenomen, zal spelen.

    Andere tijden, andere partijen. Maar de strijd blijft dezelfde.

    .

    Ter zake :

    Crisis eist mensenlevens: gevolgen van een moorddadig plan

    *

    De financiële gevolgen voor veel burgers in de Zuid-Europese landen hebben dramatische uitwerkingen.  Zo is in Italië het aantal zelfmoorden in het eerste kwartaal van dit jaar met 40% toegenomen. In Griekenland stierf een lerares, nadat haar werd meegedeeld dat ze op de lijst staat van diegenen die ontslagen moeten worden.

    De eurocrisis brengt veel Europeanen in existentiële problemen.

    Na de Grieken, de Ieren, de Spanjaarden en de Portugezen komen de Italianen er nu achter hoe moeilijk de situatie op de arbeidsmarkt is.

    Weliswaar is Italië nog niet gebonden aan een bailout-programma, maar de gevolgen van de recessie zijn nu al enorm. 15 miljoen Italianen worden bedreigd door acute armoede (hier). Deze situatie heeft dramatische gevolgen, zoals blijkt uit een actueel rapport van Global Rights 2013. Volgens dit rapport is het zelfmoordcijfer in het eerste kwartaal van dit jaar in vergelijking met het eerste kwartaal van vorig jaar met 40% toegenomen.

    In Italië is het aantal zelfmoorden vooral bij kleine en middelgrote ondernemingen opvallend hoog. Veel ondernemingen zien geen manier meer om van hun schulden af te komen en zijn daarom tot het uiterste bereid.

    Bij bijna de helft van alle zelfmoorden wordt de economische situatie als belangrijkste reden aangegeven, citeert het Italiaanse persbureau Ansa het rapport. In 28% van de gevallen werd het verlies van de baan aangegeven. In de afgelopen 15 maanden pleegden 121 mensen in Italië zelfmoord – alleen al 32 daarvan in de eerste drie maanden van dit jaar, aldus Sergio Segio, de voor het onderzoek verantwoordelijke analist.

    In Griekenland zijn door het bailout-programma eveneens heel veel mensen zwaar gedupeerd. Onlangs nog stemde het parlement in met massale ontslagen in de openbare dienst. Hoe groot de druk is, blijkt uit het overlijden van Kleopatra Kapsahati. Ze was lerares verpleegkunde aan de Technische hogeschool van Tyrnavos in Larissa. Ze overleed op 27 juli.

     

    Kleopatra Kapsahati had kort daarvoor verzocht om niet in aanmerking te hoeven komen voor  het mobiliteitsprogramma. Dit programma zou betekend hebben dat ze negen maanden lang slechts 75% van haar normale salaris zou krijgen om daarna ontslagen te worden. Haar verzoek werd echter afgewezen. Keeptalkinggreece.com bericht, dat de lerares even later overleed. Anderhalf jaar geleden werd ze geopereerd en kreeg ze een bypass. Kleopatra Kapsahate was een van de in totaal 121 leraren van de Technische Hogeschool die in het mobiliteitsprogramma terecht zouden komen.

     

    Begin juli had een Griekse televisie- en theaterregisseur zelfmoord gepleegd. Hij was 55 jaar oud en het lukte hem de afgelopen jaren niet meer om ook maar één contract te krijgen. Een dag daarvoor hing een 39-jarige moeder van twee kinderen zichzelf op. Een andere vrouw, die zelfmoord wilde plegen door het innemen van tabletten, kon diezelfde dag nog op het nippertje gered worden, aldus Keeptalkinggreece.com. In 2011 steeg het aantal zelfmoorden in Griekenland met 26,5%. In 2010 had Griekenland volgens Eurostat nog een van de laagste zelfmoordcijfers van de EU: 2,9%.

     

    In Spanje raakten sinds het begin van de crisis meer dan 350.000 burgers vanwege niet betaalde hypotheken hun huis kwijt. Veel mensen pleegden zelfmoord. Begin maart stierf een 50-jarige man in Bilbao, nadat hij uit de vierde verdieping van zijn huis was gesprongen. Zijn woning zou wegens niet betaalde huur gedwongen ontruimd worden. In Spanje worden per dag 500 woningen gedwongen ontruimd. Na de zelfmoord van de man onderbrak de Spaanse regeringen de gedwongen ontruimingen.

     

    Bron:

     

    http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2013/08/04/krise-fordert-menschenleben-nebenwirkungen-eines-moerderischen-plans/

     

    Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

    .

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …

     





    06-08-2013, 10:16 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    05-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1424 - WAT IS IN 2011 BERLUSCONI EIGENLIJK OVERKOMEN MANUEL?

    .

    1424 - WAT IS IN 2011 BERLUSCONI EIGENLIJK OVERKOMEN MANUEL?

    .

    Op de laatste ‘top’ in Bruxellabad : de 2 vrienden op het tapijt, 

     Il Cavaliere, als knechtje, er reeds naast gedwud….

    .

    De zetduivel deed mij hierboven in de titel ‘Manuel’ schrijven, daar waar Dzjosef bedoeld was. Dzjosef Stalin.

    Hieronder (her)leest U van naaldje tot draadje wat Berlusconi eigenlijk is overkomen : als volkseigen Italiaans, in vrije verkiezingen verkozen Staatshoofd, door financiële wurg-grepen op de hele natie, tot aftreden gedwongen…. Echt een achterbakse Tsjevenstreek, door de Rode Maoïst Barosso, recht uit het Rode Boekje van de Grote Chinese Roerganger. Uiteraard, hoe kan het anders, met de volle medewerking van Van Rampaai, U weet wel, de Natte Dweil met het carissima van een anonieme bankbediende…..

    Nigel Farage van de Uk-anti EU-partij moet met deze onthullingen in zijn nopjes zijn….

    Gisteren stonden de brave Italianen bijna op overkoken. Er klonken grote woorden, zelfs van de Italiaanse Mama’s uit de keuken.

    Hieruit mag duidelijk blijken dat in Europa de Rde Dictatuur heerst : de Troïka elimineert wie ze wil en wanneer ze wil. Il Cavaliere was nog maar het begin, maar hij was het duidelijkst in zijn afwijzing van de massa-immigratie van altijd maar verse kiezers voor Lynx.

    Nu blijven nog 2 rechtszaken tegen hem door de Italiaanse maffia-justitie te gaan. De zaak van het minderjarig Marokkaans hoertje dat loochent ooit met hem intiem te zijn geweest, en de zaak van de omjoping van een senator, waar beide partijen zweren dat er niets van aan is. Enne, o ja, in september krijgt een ander Hof van Beroep te oordelen over de burgerrechten afnemen van Il Cavaliere, iets dat de VRT voortdurend anders voorstelt….

    Spanning gewaarborgd dus, al zou het best kunnen, de de Vox Populi ondertussen al klare taal zou gesproken hebben, en dat magostraten-geboefte al naar de galeien gestuurd.

    *

    Italië heeft een leger machtige Beschermers Hierboven : o.a. Franciscus van Assisi en Catharina van Siena. De eerste maakt de laatste Kruistocht mee en bekwam o.a. van de  Kalief aldaar, dat de Christenen een paar heilige plaatsen terugkregen, die ze tot de huidige dag nog hebben (Bethlehem en het H. Graf) en de tweede haalde de Pausen terug uit Avignon naar Rome. Dat zijn twee kleppers waar Barbarosso niet tegen-op kan.

    Trouwens, de dag dat Il Cavaliere naast Paus Franciscus in een balkon-scène zal verschijnen, zal er een golf van enthousiasme ontstaan, die de hele Christenheid zal beroeren. Het zou wel eens het antwoord kunnen inhouden, op de vraag die Mohbama heden tendage overal in de wereld opwerpt : wie helpt er met hem mee om de Islam wereldwijd als staats-godsdienst te verspreiden?

    Wie met vuur speelt, zou er wel eens kunnen door vergaan…..

    .

    Ter zake :

    Onthulling: EU-commissaris Barroso pleegde actieve putsch tegen Berlusconi

     

    In de herfst van 2011 heeft de EU blijkbaar rechtstreeks de toenmalige gekozen Italiaanse minister-president Silvio Berlusconi afgezet. Zoals een Italiaanse journalist nu onthult, zou de president van de Europese Commissie Barroso de putsch doelbewust gelanceerd hebben. Geholpen heeft het niet – de man van Goldman-Sachs, Mario Monti, kon Italië geen impulsen geven.

    Fabrizio Goria heeft voor de Italiaanse nieuwssite “Linkiesta” een opmerkelijk verhaal onderzocht. In de herfst van 2011 waren de rentes voor Italiaanse staatsleningen tot recordhoogte gestegen. Daarop zou de EU geëist hebben dat de toenmalige Italiaanse minister-president Silvio Berlusconi vervangen werd door Mario Monti.

    Dit is het eerste bericht over een putsch van bovenaf in de EU. 

    Een putsch uit Brussel.

    Eind oktober kreeg de toenmalige minister van Binnenlandse Zaken in Berlusconi´s regering, Roberto Maroni, een telefoontje van José Manuel Barroso, de chef van de Europese Commissie. Het telefoontje kwam tijdens een vergadering. Maroni werd bleek, zeiden meerdere deelnemers. Barroso drukte zich tegenover Maroni zeer duidelijk uit:

     “Ik wil niet dat u dit persoonlijk opvat. Noch u noch de andere leden van de regering. Maar u moet Berlusconi aflossen.”

    Toen legde Barroso de strategie uit. De toenmalige minister-president zou van alle kanten aangevallen moeten worden, door alle Europese politici: ze zouden allemaal zeggen dat Berlusconi inadequaat zou zijn. En dit plan, dat Barroso aan Maroni uitlegde, zou spoedig slagen.

    Zo glimlachten bondskanselier Angela Merkel en de toenmalige Franse staatspresident Nicola Sarkozy eind oktober al veelzeggend, toen ze door de pers ondervraagd werden over de geloofwaardigheid van de Italiaanse minister-president Silvio Berlusconi en zijn regering.

     

    De laatste klap tegen Berlusconi vond toen bij de G20-top in Cannes plaats. Op 2 november, de dag voor de onderhandelingen, zei de chef van de Britse raad van financieel toezicht Adair Turner: “Volgens ons zit Italië veel diepe in de problemen dan Griekenland. Er zou snel; een oplossing gevonden moeten worden.” En zo ging het in Cannes twee dagen lang door.

     

    Op 4 november verkondigden Barroso en Van Rompuy dat Italië uit zichzelf bereid zou zijn zich te laten controleren door het IMF. Op 9 november kondigde Berlusconi zijn aftreden aan. En toen kwam Monti. Met steun uit Brussel kondigde de voormalige bankeir van Goldman-Sachs een bezuinigingsprogramma aan. En Mario Draghi zorgde er voor dat de rentes voor Italië weer  daalden.

    Zo lukte de ommekeer in Italië.

    Niet echter door een radicaal bezuinigingsprogramma daadwerkelijk in de praktijk om te zetten.

    Monti heeft nauwelijks impulsen gegeven.

    Italië werd gered, omdat de ECB enorm veel geld drukte en de Italiaanse banken daardoor Italo-Bonds konden kopen.

    Dus het klassieke, oude trucje.

    Dat had echter ook de cavalier kunnen overkomen

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …

     





    05-08-2013, 17:44 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1423 - BIJNA BARON TOM LANOYE GOED OP WEG OM TOT PAUS GEKROOND TE WORDEN

    .

    Zondag 4 augustus

    Zon 6u13-21u23

    J-M Vianney, pastoor van Ars, patroon van priesters en zielzorgers

    .

    1423 - BIJNA BARON TOM LANOYE GOED OP WEG OM     TOT PAUS GEKROOND TE WORDEN

    .

     

    .

    Als Vlaming geboren maar uitgegroeid tot volksverkakker, ondertussen alleen nog belg-in-naam want woonachtig (om belastings-redenen) in Frankrijk : het mag allemaal niet luid-op gezegd worden over deze omhoog getilde nitwit, want hij is het doetje van de Lynxe Intelligentsia. Echt waar, Tommeke in ’n goeie, want hij valt BDW in de rug aan. Eén troost : hij zal niet voortkweken, want homo’s kweken niet voort. En juist dàt makt hem, in een land dat geregeerd wordt door dat soort (Vorst en 1stePiet), tot Narrenkoning.

    Ach, was hij maar, zoals zijn vader, worstendraaier gebleven in die Antwerpse volksbuurt, dan was hij misschien, goed gebakken, nog te genieten geweest.

    Die man moet na de Vlaamse Onafhankelijkheid, zo gauw we beter onderweg kunnen met Poetin, voor jaren naar een werkkamp binnen de Poolcirkel worden gezonden, zodat hij, na jaren gedwongen verblijf , weer als normaal mens kan tergkomen. Om bijvoorbeeld riool-putjes te kuisen bij de Groendienst.

    *

    U vraagt zich nu misschien af, of ik iets tegen Tom Lanoye heb? In voorkomend geval ben ik dus niet duidelijk genoeg geweest. Hugo Claus was ook niet mijn beste vriend, maar die had tenminste nog talent, zowel als schrijver (daarvan getuigen zijn boeken) dan als vrijer, wat bewezen werd door zijn veroveringen. Van Tommeke weten we alleen dat het een broekvent gebleven is, thuis in alle soorten ventebroeken.

    *

    Na deze opbeurende woorden, trek ik me vrijwillig terug, en laat het woord aan De Schandaard.

    .

    Ter zake :

    Tom Lanoye vreest voor imago van Antwerpen

    Verschnenen, waar anders, in De Schandaard

    *

    Tom Lanoye heeft in een interview met de Waalse krant La Libre Belgique, naar aanleiding van de Franse vertaling van zijn boeken, opnieuw uitgehaald naar de N-VA van Bart De Wever. ‘Ik vrees dat het imago van Antwerpen, en ver daarbuiten, een ferme deuk krijgt.’ ‘Ik stel vast dat overal subsidies worden geschrapt ofwel verminderd, vooral bij theatergezelschappen. Ik had het verwacht, maar ik vermoed dat dit slechts het begin is. Tegelijkertijd zijn de subsidies voor het feest van de flaminganten sterk toegenomen’, hekelt de auteur opnieuw het beleid in zijn stad Antwerpen. ‘Ik vrees dat het imago van Antwerpen, en ver daarbuiten, een ferme deuk krijgt.’

     

    In een opiniestuk voor deze krant had hij eind vorig jaar al zijn ontgoocheling over de keuzes van De Wever uitgesproken. Dat ‘zijn’ burgemeester er vier jobs op nahoudt (naast burgemeester ook partijvoorzitter, senator en Vlaams parlementslid) is niet goed voor het bestuur van de Koekenstad, aldus Lanoye.

    ‘De stad heeft recht op een voltijds burgemeester. De Wever geeft zelf toe dat hij uitgeput is, uitgeknepen als een citroen, na slechts zes maanden. En toch blijft hij zitten. Hij ziet Antwerpen als een instrument voor zijn federale campagne, maar dat zorgt onvermijdelijk voor een amateuristisch en te populistisch beleid in Antwerpen’, meent de auteur.

    ‘De N-VA is een hypocriete partij. Ze wil een onafhankelijk Vlaanderen, maar slaagt er niet in dit duidelijk uit te spreken, noch duidelijk uit te leggen hoe ze dit willen realiseren’, gaat Lanoye verder. ‘Als België splitst, zal Vlaanderen economisch moeten inleveren. Daarnaast zal het ook Brussel verliezen. En waarom zou je dat willen? Brussel is het Washington van Europa en de stad die België een gewicht geeft. Ik zou teleurgesteld zijn in een Vlaamse republiek.’

    Dat het tot nu geduurd heeft voor zijn boeken naar het Frans werden vertaald, wijt Lanoye ook aan de politieke situatie in Vlaanderen. ‘Het heeft veel tijd gekost, maar er zijn nu akkoorden tussen Vlaams minister van Cultuur Joke Schauvliege en Franstalig minister van Cultuur Fadila Laanan.’ De succesvolle auteur ijvert ervoor om de banden, en niet de verschillen, tussen beide landsdelen vaker in de verf te zetten

    .

    Ik vind, dat een volksverkakker niet het minste recht heeft om een Vlaams Nationalist uit te kafferen, zelfs al is dat BDW.

    BDW uitkafferen is inderdaad een voorrecht dat uitsluitend voorbehouden blijft aan zijn vrienden en aan zijn beste vijanden. Daar moet een schrijverke van niemendalle afblijven!

    En ja, ’t Stad heeft veel subsidies afgeschaft. Gelukkig maar. Nu kan ‘kwaliteit’ tenminste zijn weg vinden. Is al direct merkbaar aan het Echt Antwerps Theater, die nu al start met de opvoeringen van ‘Oren als Telloren’.

    Vooral die titel is intrigerend. Zouden ze echt durven, ons Tommeke op de affiche te zetten?

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    …

     





    05-08-2013, 16:43 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!