MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    08-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3014

    *

    3

    *

    Het Hof van Kleve (Nl)

    .

    .

    Waar Slinkxen (voor de verandering) de lakens uitdelen

    .

    *

    INLEIDING

    Marieke van Nijmegen (*), zaliger gedachtenis, moet dus ook Kleve, net over de grens met Duitsland goed gekend hebben. Kleve, met K, en niet met C, zoals Het Hof van Cleve van Peter Goossens aan mijn achterdeur in de Vlaamse Ardennen. Gelukkig gebeurden die dingen daar, en niet in Oost Vlaanderen. Al is dat slechts kwestie van een paar maanden….

    Het verhaal van Marieke van Nijmegen is trouwens geheel in stijl met onderstaande tragedie…..

    *

    (*)Marieke van Nijmegen, voor dat wondermooie Middeleeuws verhaal, zie https://nl.wikipedia.org/wiki/Mariken_van_Nieumeghen

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    Kleve, net over de grens: Migranten verkrachten 5 meisjes van 8 tot 10 jaar oud

     

    Voor de gevestigde orde lijkt inmiddels alles geoorloofd voor het grote doel: een totaal geïslamiseerde Europese superstaat

    *

    Kleve, net over de grens bij Nijmegen, de linkse gutmensch stad van Oost Nederland. Enkele weken geleden stuurden de scholen in Kleve een brandbrief aan alle ouders waarin werd gewaarschuwd om hun kinderen extra in de gaten te houden. Over de reden werd angstvallig gezwegen, en nu blijkt waarom. Een arts in een ziekenhuis in Kleve –die eigenlijk onder strenge zwijgplicht staat- verklaarde off-the-record dat er in korte tijd 5 meisjes van tussen de 8 en 10 jaar oud tijdens hun wandeling naar school werden ontvoerd en op brute wijze zijn verkracht door migranten. De meisjes moesten met ernstige verwondingen in het ziekenhuis worden opgenomen, worden van iedereen weggehouden en krijgen tevens psychiatrische behandelingen.

    De arts benadrukte dat zijn naam absoluut niet bekend mag worden, omdat de autoriteiten na de verkrachtingen van de meisjes alle betrokken personen in zowel het ziekenhuis – zelfs de schoonmaakploeg - als bij de politie en van de pers dreigden met onmiddellijk ontslag als ze er ook maar iets van naar buiten zouden brengen. (1)

    Alles geoorloofd voor het grote doel: een geïslamiseerde Europese superstaat

    Immers, in de ogen van de argeloze Europeaan moeten we vrijwel uitsluitend te maken hebben met arme zielige ‘vluchtelingen’, en is iedereen die daar ook iets negatiefs over zegt of schrijft meteen een racist, rechtse extremist of zelfs een Nazi.

    Daarbij schrikt de gevestigde orde in ‘onze’ politiek en ‘onze’ media er niet voor terug om de meest afschuwelijke misdaden, zelfs begaan tegen kinderen, te verbergen en daarmee impliciet goed te keuren. ALLES lijkt geoorloofd voor hun grote, bijna ‘heilige’ doel: de vernietiging van de Europese natiestaten en het uitwissen van hun soevereiniteit en identiteit door de totale islamisering van ons continent, waardoor alle macht in Brussel zal kunnen worden geconcentreerd.

    Bent of blijft u medeplichtig aan onze ondergang?

     

    Bedenk goed dat ook u indirect medeplichtig zult zijn indien u bij de volgende verkiezingen gewoon wéér op dezelfde partijen stemt die deze ‘cultuurverrijking’ mogelijk hebben gemaakt, en die nu meer dan ooit tevoren onze grenzen wijd hebben geopend voor een religieuze ideologie die zijn aanhangers in naam van hun ‘666’ god en diens valse profeet opdraagt alle ongelovigen desnoods met dit soort vreselijke wandaden te onderwerpen, te onderdrukken of simpelweg uit te roeien.

    U bent tevens medeplichtig indien u beroepsmatig of vrijwillig nog langer meewerkt aan de komst van een weliswaar NOG grotendeels onbewapend, maar ons wel degelijk extreem vijandig gezind islamitisch invasieleger. U herinnert u zich vast wel de geschiedenislessen over de Tweede Wereldoorlog, hoe Nederlanders die na de Duitse inval in 1940 vrijwillig met een ‘er valt nu eenmaal niets tegen te doen’ houding met de bezetters meewerkten, na de oorlog werden genoemd?

    Daar waar we wel achter de opvang van die hooguit enkele procenten échte vluchtelingen(-gezinnen) staan, pleiten we daarom voor het onmiddellijk totaal afsluiten van de grenzen van Nederland en Europa, en een gedwongen uitzetting van al die honderdduizenden moslimmannen die zo moedig waren om hun vrouwen, dochters, zussen en moeders achter te laten in zogenaamd oorlogsgebied, en om overduidelijk geheel andere redenen dan ze beweren naar onze landen zijn gekomen.

    ander

    (1) Netz Planet (via Lotharhschulte)(via Hartgeld)

    *

    UITLEIDING

    *

    Duidelijke taal, is het niet. Waarbij alleen moet gezegd worden, dat de zogezegde collaboratie bij ons geen echte collaboratie met de vijand was, maar eerder een wanhopige poging om het Coburer juk eindelijk te kunnen afwerpen. Net zoals dat Marieken van Nijmegen, als alle andere pogingen mislukken, zou men zelfs bij de Duivel te biechte gaan….

    *

    Maar ondertsussen blijkt toch dat naast o.a. de Nederlanders, ook wij in Coburgia beduveld worden door onze eigen Grote Verlichte Verstanden.

    Waarbij BDW natuurlijk de geboden kansen weer eens benut om per Open Brief de Verenigde Nazies aan te klagen. Wat alvast een goed begin is, maar dode letter zal blijven. Gewoon omdat die man een paar eeuwen begint achter te lopen bij de Hongaanse Viktor Orban.

    Dat komt alleen omdat wij in eigen land nog altijd tweederangsburgers zijn, die staamlend en beedlend, aan de poort blijven staan.

    Wat baat het, dat in Kleve prachtige versterkte kastelen staan, zolang er in het struikgewas beneden kinders verkracht worden en de Slinkxe Overheid die misdaden daarbij zorgvuldig afdekt en met banbliksems dreigt voor iedereen die er iets over durft zeggen. Dan is het 500 jaar oude verhaal van dat Marieken toch wel een lichtpunt voor heel het Avondland.

    *

     

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     

     








    08-11-2015, 15:12 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3013

    *

    *

    Zo dat we ons terug thuis voelen

    .

    Binnen veilige grenzen

    .

    *

    INLEIDING

    Figuren als de hedendaagse Viktor Orban in Hongarije zijn even zeldzaam als jaren geleden Paus Woytilla in Polen. Op hun eentje geven ze de Geschiedenis een andere wending.

    Natuurlijk doen ze dat niet alleen, maar ze vertegenwoordigen een gezonde stroming in de samenleving. Net zoals een kleine bron uit de bergen de aanzet vormt van een machtige rivier.

    Bij ons zou BDW ook een historisch figuur kunnen geweest zijn, moest zijn eerste obstinate bekommernis niet het neerslaan zijn van zijn trouwste medestrijders. Zij die voor hem in de vuurlinie staan. Wie aan deze vaststelling twijfelt, moet maar eens terugdenken aan De 7de Dag van verleden zondag.

    De zaken zijn nochtans duidelijk. BDW heeft voor het eerst sinds 185 jaar in Coburgia de puntjes op de Vlaamse i gezet. Met zijn falanx is de verandering inderdaad begonnen. Maar hijzelf koos de verkeerde partners, zodat hij in feite teruggevallen is op de Coburgse middelwaardige meeloperij. Zijn locomotief rijdt op het nevenspoor die naar de woestijn leidt….

    *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    Het gelijk van Orbán: migranten mijden Hongarije massaal

    Het bouwen van een hek langs de Hongaarse grens leidde tot felle kritiek van Europese leiders, maar het beleid van de Hongaarse premier Viktor Orbán blijkt zeer succesvol. Afgelopen zomer wilden grote aantallen migranten via Hongarije naar Duitsland reizen, momenteel komt bijna niemand meer naar het land.

    Volgens cijfers van de Hongaarse politie waren er in september dagen dat 10.000 migranten de grens overstaken. Gedurende de maand oktober werden gemiddeld 6.000 migranten per dag door de politie geregistreerd. In de eerste dagen van november waren dat er nog maar rond de tien per dag.

    Streng beleid

    De enorme afname van het aantal migranten is een direct gevolg van het strenge asielbeleid van de Hongaarse premier Orbán. Zo zette hij het leger in om grenshekken te bouwen, eerst langs de grens met Servië en daarna langs de Hongaars-Kroatische grens.

    Ook werden de asielwetten onlangs aangescherpt. Illegale migranten kunnen onder meer worden veroordeeld tot lange gevangenisstraffen. Bovendien was Orbán tijdens EU-vergaderingen fel tegenstander van de herverdeling van asielzoekers.

    'Eiland van stabiliteit'

    Orbán sprak afgelopen week op de Hongaarse radio van een grote overwinning. 'We hebben de invasie tegengehouden. Hongarije is nu een eiland van stabiliteit,' zei Orbán. Hij vergeleek de situatie in Hongarije met de rest van Europa en concludeerde dat 'wij nu in een andere tijdzone zitten.'

    Ondertussen neemt de populariteit van de premier in Hongarije toe. In een recente peiling van Nezöpont zegt 43 procent van de Hongaren Orbán te willen herkiezen als premier, een stijging van vijftien procent ten opzichte van april. Volgens het onderzoeksbureau is Orbán's asielbeleid de belangrijkste reden voor de toegenomen steun.

    *

    UITLEIDING

    *

    Het moet toch iedereen duidelijk zijn, dat de volstrekte meerderheid binnen handbereik ligt? Maar, als de Francofonie te lastig doet, de onafhankelijkheid, het uiteindelijk streefdoel na bijna tweehonderd jaar onderdrukking.

    Dan kunnen we, net als Hongarije, de grenzen afsluiten om onze souvereinteit terug te nemen van de Verenigde Naziebonzen. Geen hekkens, maar slagbomen waar de hand wordt gehouden aan de wettelijkheid. Zonder geldig visum komt er zelfs geen kat binnen.

    Dan kan de invasie-stroom op deze rots splijten en kunnen we naar best vermogen hulp bieden waar dat werkelijk nodig is. Zonder daarbij onze eigen toekomst in gevaar te brengen. Viktor Orban heeft de weg getoond. Wij hoeven maar te volgen.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     








    08-11-2015, 13:45 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3012

    ***

    Zondag 8 november

    Zon 7u46-17u06

    H Godfried

    *

    *

    Van ‘Verrijkers’ naar ‘Verruikers’…..

    .

    .

    Of naar ‘van ver ruikers’????

    .

    *

    INLEIDING

    Hoe de door Slinkx in de goede richting gestuurde massa-immigratie in het voorheen zo welvarende Zweden verloopt, is spijtig genoeg de zoveelste illustratie van wat Socialisme bij definitie in werkelijkheid in een land teweeg brengt. Het geld is op, de welstand is weg en de gewone Burger zit met de gebakken peren. ‘Rechts’ zal de putten weer vullen!

    Heb het ooit (1996) met eigen ogen moeten vaststellen in de metro (zelfs op straat) in Moskou, waar schamele oude vrouwtjes en nog oudere mannetjes bijna schouder aan schouder op de grond zittend op de perrons, hun ‘koopwaar’ probeerden te slijten. Drie of vier aardappelknollen in een plastic emmertje of een afgedragen sjaal of op een vuile open gespreide zakdoek. Aan de hotels liepen oude vrouwtjes elkaar omver, er op en er over om van de toeristen de tafelafval te bedelen, want de ontbijten zouden in Vlaanderen nog niet goed genoeg bevonden zijn, om aan de varkens te voederen. Als U daarbij weet, dat 1996 zowat ongeveer nog altijd het einde van het Communisme betekenden, dan weet U meteen welke zegeningen dit goddeloos systeem over de arme Russische samenleving heeft gebracht. Niet dat alles daar nu suiker en zeem is geworden, maar als U hoort van de 10.000den Russen in Sharm-el-Sheikh, dan weet U toch dat daar nà het Communisme een en ander is veranderd.

    *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    Veel TBC-gevallen onder migranten, artsen worden gedwongen hen te behandelen’

    *

    Talloze migranten blijken naast valse paspoorten ook valse diploma’s te hebben – Zweedse regering erkent dat land ‘op instorten’ staat en eist dat migranten in Duitsland blijven

    In Zweden worden nog steeds gebouwen die als toekomstig AZC zijn aangewezen in de brand gestoken. Inzet: migranten uit Eritrea klagen nu al dat ze Zweden te koud, te leeg en te donker vinden. En dan moet de echte winter nog beginnen...

    Een in een ziekenhuis werkzame Duitse arts - die vanwege dreigende represailles door de overheid anoniem moet blijven - bevestigt dat zeer veel zogenaamde ‘vluchtelingen’ aan TBC lijden. De artsen in het ziekenhuis worden door de overheid ‘verzocht’ (= gedwongen) om deze zieken te behandelen, hoewel ze hebben aangegeven dat de werkdruk nu al extreem hoog is. De dokter in kwestie is dermate verbitterd over de voortdurende inbreuken op de rechten van de gewone man door de Duitse overheid, dat hij en zijn collega’s inmiddels voorzorgsmaatregelen nemen voor het uitbreken van een mogelijke burgeroorlog.

    Sommige mensen kunnen niet geloven dat de artsen daadwerkelijk worden gedwongen – niet zozeer omdat ze de overheid vertrouwen, maar omdat ‘de meeste artsen systeemgelovige gutmenschen zijn en het vrijwillig doen om te bewijzen dat ze ‘goed’ zijn’.’ (1)

    Gevaar voor volksgezondheid Europa

    Op 9 oktober plaatsten we een artikel over een Tsjechische arts die in een ziekenhuis in München werkt, en die eveneens waarschuwde dat migranten tal van besmettelijke en ernstige ziekten dreigen te verspreiden. Veel asielzoekers hebben AIDS, syfilis, open TBC en een groot aantal andere ‘exotische’ ziekten die in Europa niet voorkomen. ‘Het is slechts een kwestie van tijd voordat het ziekenhuispersoneel (en daarna hun familie) wordt besmet.’

    Het extreem onhygiënische, smerige gedrag van met name Afrikaanse migranten, die letterlijk overal hun behoeften doen en mensen bespugen, is volgens de arts een groot gevaar voor de volksgezondheid in Europa. Desondanks weigeren zowel politiek als media in West Europa hier ook maar één seconde aandacht aan te besteden.

    De Poolse president Andrzej Duda eiste nog geen 2 weken later op TV dat de regering ‘de bevolking vooral voor epidemieën beschermt’ die door migranten naar Europa worden meegenomen. ‘Ze brachten cholera op de Griekse eilanden, dysenterie naar Wenen, en andere soorten parasieten.’

    Asielzoekers klagen ondanks goede opvang steen en been

    Asielzoekers in Offenbach (bij Frankfurt) – waar vanwege een uitbraak van waterpokken een opnamestop is ingesteld - klagen dat ze het eten niet lekker vinden en dat er geen islamitische gebedsruimte voor hen is. Ook het ontbreken van WiFi is een doorn in hun oog. ‘Als deze problemen niet snel worden opgelost dan gaat het hier echt knetteren,’ aldus een tolk.

    Waar het echter vooral aan ontbreekt is dankbaarheid voor het feit dat ze nog in leven zijn, toegelaten werden en te eten hebben – en dat alles gratis, betaald door de Duitse samenleving. De voorzitter van een vrijwilligersorganisatie, die er zelf geweest is, zei dat ‘vergeleken met Turkije, Libanon en de Balkan de mensen hier ver boven het internationale niveau’ worden opgevangen.’ Desondanks zijn veel asielzoekers woedend, drinken veel alcohol, en gaan regelmatig met elkaar op de vuist. (2)

    Complete pakketten met valse paspoorten en valse diploma’s te koop

    Geweld komt ook in de vele andere opvangcentra veelvuldig voor (ook al wordt dat officieel ontkend). In enkele AZC’s in Hamburg vielen migranten de politie en zelfs politiehonden aan, die waren uitgerukt vanwege een confrontatie tussen zogenaamde ‘Syriërs’ en tientallen asielzoekers uit Eritrea. Wat het meeste opviel was dat de migranten zeer goed georganiseerd waren en zich in een aanvalspositie opstelden – alsof het om een legeronderdeel ging (4).

    Het ministerie van Binnenlandse Zaken waarschuwt dat veel migranten niet alleen vervalste Syrische paspoorten, maar ook vervalste diploma’s hebben. Er zijn zelfs complete pakketten met dergelijke valse documenten te koop, waarmee asielzoekers hopen eerder te worden toegelaten tot Europa. (3)

    Minister: Scholen moeten normen voor migranten verlagen

    Minister van Binnenlandse Zaken Thomas De Mazière zei dat de scholen en opleidingen in Duitsland ‘tijdelijk’ hun eisen naar beneden moeten bijstellen om ze voor zoveel mogelijk migranten toegankelijk te maken. Aangezien slechts 7% van de asielzoekers een school of opleiding heeft voltooid, zal de term ‘Made in Germany’ in de toekomst daarom hoogstwaarschijnlijk dezelfde negatieve bijklank krijgen als ‘Made in China’ dat jarenlang was. (5)

    Regering Merkel: Grenzen blijven open

    Ondanks de enorme weerstand uit alle lagen van de samenleving – inclusief haar eigen partij - heeft de Duitse Reichskanzler Angela Merkel gezegd dat de grenzen open blijven. Daarvoor krijgt ze de steun van de coalitiepartners van de sociaaldemocratische SPD. Merkel herhaalde maar weer eens dat ‘wir es auch schaffen können und schaffen wollen’.

    Hoewel er geen enkel zicht meer is op hoeveel migranten er inmiddels in Duitsland zijn – de schattingen lopen uiteen van minstens 750.000 tot 1,8 miljoen - weigert Merkel nog steeds om een plafond in te stellen. Bovendien wijzen critici erop dat vermoedelijk al vele tienduizenden in de illegaliteit zijn verdwenen, en bijna alle afgewezen migranten – als ze al willen wachten totdat hun procedure is afgerond - dezelfde weg zullen bewandelen. (6)

    Zweden eist dat migranten in Duitsland blijven

    Het aantal migranten zal hoogstwaarschijnlijk nog sneller stijgen dan de afgelopen maanden, want inmiddels erkent zelfs de ultralinkse regering van Zweden dat het land ‘op de rand van instorten’ staat (8). De Zweedse minister van Financiën raadt net als eerder de minister van Immigratie migranten daarom af om naar zijn land te komen, en eist dat ze in Duitsland blijven. Sowieso hebben veel asielzoekers het totaal niet naar hun zin in Zweden, omdat ze het er te koud, te leeg en te donker vinden. (7)

    De enige partij die tegen de massale moslimimmigratie is, de Zweden Democraten, staat in de peilingen op forse winst, zozeer dat nu ook de conservatieven overwegen om hun pro-asielkoers bij te stellen. Ondertussen worden er in het land nog steeds brandaanslagen gepleegd op gebouwen die aangewezen zijn als toekomstige AZC’s. Ook dat wijst erop dat de grens van wat de Zweedse bevolking kan hebben ruimschoots is overschreden (8)

    *

    UITLEIDING

    *

    Uiteraard baart deze verschrikkelijke toestand ons, de gewone burger, zorgen. Maar niet zo de Grote Verstanden van onze Achteruit-Rij Bestierders. Die zullen wel achteraf ‘kurieren am Zymptomen’….

    De werkelijkheid is natuurlijk dat deze inzake het ‘vluchtelingen-problmleem’ Gods water over Gods akker laten lopen. Zij hebben het, om het met simpele woorden te zeggen, niet meer in de hand. Zij ‘schaffen es nicht’, en daarom beweert la Märkelina precies het tegenovergestelde, om de Burger moed in te spreken.

    Wat het straks wordt, met regen, sneeuw en vrieskou tot -30°, is zorg voor morgen. Of ten laatste voor overmorgen.

    *

    Toppunt van ironie zou wel zijn, dat die ontheemde sukkelaars de paleizen en de villa’s van onze Potentaten zouden overvallen, om er beschutting te zoeken in de knusse warmte van hun open haarden, bij het genot van een lekker glaasje Glühwein uit de kelders van deze Verworpen der Aarde.

    Doen ze dat niet, dan zou het best kunnen dat ze onze huizen, buitenverblijven of appartementen binnenvallen om deze voor de winter over te namen .

    U bent toch ook bereid er een 30-tal op te nemen of toe te laten in Uw huis? Zelf kunt U nog altijd in de wachtzaal van een treinstation gaan slapen, of in de sporthal van Uw stad of gemeente.

    Elkaar ‘Frohe Weihnachten’ toewensen is daar niet bij, want dat staat niet in de Koran….

    Het kan dus best zijn, dat tegen de Jaarwisseling de wapens al zullen gesproken hebben. Want de nood dwingt.

    *

     

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     








    08-11-2015, 09:25 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    07-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3011

    *

    *

    Over de Egyptische Charmes van de Sjeik

    .

    Die bijna kunnen tippen aan die van de inham in Italië waar de Griekse held Hercules ooit voet aan wal zette

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Porto_Ercole

    *

    INLEIDING

    Ja, ik had het zeer duidelijk over dit zonovergoten haventje aan de kust van Toscane, Provincie Grosetto, in Monte Argentinio. Daar kwamen lange tijd, in een stil hoekje, de Oranjes hun verlof doorbrengen, in een gewoon burgerhuis op de rustige Piaza Wilhelmina. Romantische eethuisjes en terrasjes aan het strand van de Middellandse Zee, in het zachte maanlicht, in dromen de held Hercules achterna… Elk verblijf hier is een rustgevende duik in de eigen culturele geschiedenis van lang voor de tijd der Farao’s….

    English Spoken. Maar vooral het sappige Italiaans dat zelfs Jan-met-de-Pet begrijpt uit het kersenmondje van de Signorina of de Georges Clooney die U Uw limocello kom serveren.

    Wedden dat U er zich van de eerste minuut al tuis voelt?

    *

     

    ******

    Vòòr het computertijdperk werd iets, dat om allerlei redenen geheim moest blijven, ‘door de kraaien uitgebracht’. Nu zijn die de loef afgesneden door on-line op sensatie beluste publiciteitsgeile dagbladen. Die onderbreken de kunstmatige roes der Burgers via hun kleine lettertjes, die door de meeste mensen niet eens opgemerkt worden. Tenzij als er kort daarna iets spectaculairs is gebeurd, zoals met dat ‘verongelukt’ Russisch passagiersvliegtuig waarvan het laatste geluid op de zwarte dozen de knal van een ontploffing was. Dan verschijnt dat berichtje over … een oefenraket van het regulier Egyptisch leger….

    Zou het soms kunnen dat de charme van Sharl-el-Shekh na deze twee voorvallen voorgoed vervallen is? Dan is het ogenblik daar dat onze BuZa minister meteen officieel alle Islamitische landen als vakantiebestemming verbiedt, vooral Turkije en Marokko. Dat zou wereldwijd nogal een knal geven maar meteen veel mensenlevens kunnen sparen. En, eerlijk gezegd, het is alleen een paar maanden op de werkelijkheid vooruitlopen. Tot de Moslimmers hunne frank valt, dat verstoppertje spelen niet langer houdbaar is, en dat ze wereldwijd overgaan tot de eigenlijke aanval. Terwijl onze ‘Overheid’ daarover met veel bla-bla-bla maar blijft… vergaderen.

    De seconden om daartegen in het verweer te komen tikken ongenadig weg… Straks kunnen we alleen maar toekijken hoe onzen steden en dorpen in vuur gezet worden, nadat de Nieuwe Coburgers de Oude Coburgers naar de keel zijn gevlogen. Dan zullen er al lang geen kerkklokken meer in de torens hangen, die de noodklok kunnen luiden. Want van hun ‘Gebedshuizen’ zullen de luidsprekers dag en nacht schallen, dat zij de Grootste hebben….

    *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    Brits passagiersvliegtuig nipt ontsnapt aan raket boven Sharm-el-Sheikh

    *

    Gisteren raakte bekend dat een Brits vliegtuig van reisorganisator Thomson met 189 passagiers aan boord in augustus op nauwelijks 300 meter van een raket vloog bij aankomst in Sharm-el-Sheikh. Dat schrijft de Daily Mail.

    De Thomson-vlucht die vertrok vanop London Stansted moest een uitwijkend manoeuver uitvoeren toen de piloot een raket door de lucht zag vliegen. De jet kon uiteindelijk veilig landen, aan de vakantiegangers werd met geen woord gerept over het lot waaraan ze mogelijk op het nippertje ontsnapten.

    Het Britse Department voor Transport bevestigde dat het incident plaatsvond op 23 augustus, amper twee maanden voor de crash van het Russische vliegtuig, waarbij alle 224 inzittenden het leven lieten.

     

    Een bron vertelt aan de Daily Mail: "De piloot gaf het bevel om naar links af te draaien om zo de raket, die op ongeveer 300 meter van het vliegtuig scheerde, te ontwijken." De rest van de vijfkoppige bemanning werd pas na de landing op de hoogte gebracht van het gebeuren. Het personeel, dat op dat moment in shock was, kreeg de mogelijkheid om te overnachten in Egypte, maar iedereen koos er voor om onmiddellijk terug te vliegen in een compleet onverlicht vliegtuig.

    De Britse overheid zou hebben verklaard dat het om een routineoefening van het Egyptische leger ging.

    *

    UITLEIDING

    *

    Ja, beste Lezer, U zat voor de zoveelste keer nog maar eens tot over Uw oren in een politiek tegendraads kader. Waarbij het U gelukkig bespaard werd, niet met de wonderboy De Kesel uit Adegem (O-Vlaanderen) te zijn geconfronteerd. Het is ene Jozef, maar of die de zoon is van een timmerman, weten we niet. De Media is nog altijd met een vergrootglas op zoek naar zijn kleine kantjes. De man is ongetrouwd, heeft (voor zo ver bekend) geen vast lief en dus moet er in hun verdorven denkwereld aan de man wel een reukje aan zijn. Hij volgde nochtans in ieder geval als Bisschop van Brugge de voetsporen van zijn niet-achtbare voorganger. Als indicate kan dat tellen!

    PS

    Terug naar de chaos op Sharm-el-Sheik. Dat een handvol ‘passagiers’ met exotisch geschreven namen uit het Luikse voor de terugvlucht uit Egypte geweigerd werden door Jetair-Fly is een duister verhelderend verhaal dat helemaal naast de kwestie valt. De luchtvaartmaatschappij liet liever die namen vallen, liever dan dat het hele vliegtuig viel.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     










    07-11-2015, 18:02 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3010

    *

    *

    .

    .

    .

    *

    INLEIDING

    De schriftsteller van onderstaand artikel is vast en zeker een psychisch zwaar gestoorde ‘lunatiek’. Hij ziet Poolse voetbalfans oproepen tot bescherming van (niet tegen) bootvluchtelingen, een uiting dus van racisme versus de Islam-Godsdienst.

    Het is me niet bekend of de man een hakkelaar is, maar hij is in ieder geval een hakselaar die kipkap maakt van vaststaande begrippen. Om toch maar de ‘Jihad-voorhoede’ te kunnen beschermen, waarschijnlijk.

    Ze moesten hem zijn partijkaart afnemen, en de woestijn insturen. Om daar in die dorre leegte zijn vrienden te vinden.

    *

    *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.nieuwsblad.be/sportwereld/cnt/dmf20151102_01950688

    *

    Opnieuw racistisch spandoek in de Poolse voetbaltribunes

    *

    Tijdens de wedstrijd Slask Wroclaw-Lech Poznan hebben Poolse voetbalfans opnieuw een racistisch spandoek uitgerold. De spionkop van het thuispubliek keerde zich deze keer tegen de Islam.

    Op de immense lap stof is te zien hoe een Kruisvader het Christendom met een zwaard beschermt van een drietal Islamitische boten. Die varen onder namen als ‘Hussein’ of ‘ISIS’ vanuit Afrika richting Europa. Op het bijhorende spandoek lezen we het opschrift ‘Help het christendom te beschermen’.

    *

    UITLEIDING

    *

    Stel U voor: deze man werkt voor ‘Het Nieuwsblad – Sportwereld’ dat ooit bekend stond en geliefd was als Vlaanderens meest gelezen volkse krant. Van door-en-door Katholiek is het dus geëvalueerd tot door-en-door meeheulend met de vijand die onophoudend in een aanhoudende stroom het Land binnentrekt.

    Naarmate de nog resterende lezers door ouderdom of seniliteit afvallen, gaat het blad dan ook de dieperik in. Net als de dame die in Benidorm van de rotsen viel door het nemen van selfies, gaat HN door zelfmoord over de reling van de veilige ballustrade.

    Arm Vlaanderen, dat veroordeeld is om verder te leven met alleen gelukkig nog ’t Pallieterke als solide morele steun.

    En tenslotte: ook van Polen hebben we het laatste woord nog niet gehoord. Hoopvol toch, hoe voetbalfans daar al uiting geven aan hun afkeer voor de Islammerij-komedie. Maar Polen is dan ook in de verste verte nog geen werldkampioen, zoals Les Diables de Coburgia in de juiste Rode kleur….

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     










    07-11-2015, 17:41 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3009

    ***

    Zaterdag 7 november

    Zon 7u44-17u08

    H Willibrord, apostel van Nederland, patroon van de herbergiers

    Sint-Willebrord zaait het koren

    *

    *

    Berlijn, vòòr de Wende

    .

    Toen de grondleggers van het Communisme nog nietn voorgestemd waren met bloed aan de handen.

    *

    INLEIDING

    Het zou me helemaal niet verwonderen, moest Graaf Hai Koe Herman geen Kroatische of Albanese huurmoordenaar hebben ingehuurd, om in Hongarije de Buda van de Pest te scheiden. Op de manier waarop Islammers hun vijanden de kop afhakken met slagzwaarden. Wijlen Negerkoning Lumumba tenslotte heeft deze werkwijze eigen aan Coburgia, aan den lijve mogen ondervinden. De man werd gemolesteerd, terwijl de H. Baldewinus de andere meer Linkxe kant opkeek.

    Ja, U moet weten, het Vogelkoppeke, dat zoveel hij kan vooraan in de kerk zit, vreest, dat als Victor Orban nog veel praatjes kan verkopen, zijn droom van een bronzen standbeeld van hem tussen Manneke en Jeanneke Pis in rook zal opgaan. In dezelfde rook als waarmee het wangedrocht van de Verenigde Staten van Europa, stinkend van de Muzeldampen, zal ondergaan.

    Momenteel buigt hij zich over de hem voorgelegde schetsen van dit dubbelbeeld van: zittend, de moede handen op beide knieën, La Märkelina, hemzelf daarnaast, als Grootste, het Vogelkoppeke fier omhoog in de lucht, geïnspireerd op het standbeeld van Marx en Lenin in de gewezen DDR-hoofdstad Berlijn. De oude Marx, zittend, de moede handen rustend op de knieën, en naast hem, het hoofd fier in de lucht, Lenin als zijn gevoelsmatige testamentair uitvoerder.

    Zou hij misschien niet weten, dat na ‘Wende’ en de Val van de Muur in 1988, de kaboutertjes ’s nachts hun handen zijn komen rood verven? Waarop het beeld ineens spoorloos verdween in een of ander stofferig magazijn… Ze hadden inderdaad bloed aan hun handen, maar dat mocht zo niet geweten zijn!

    *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    Hongaarse premier: Europese leiders verraden en vernietigen met immigratie hun eigen volken

    *

    De ultralinkse Multimiljardair George Soros, door Orban aangewezen als een van de kwade geesten achter de migranteninvasie, eiste onlangs dat Europa ieder jaar minimaal 1 miljoen moslims toelaat en daar jaarlijks € 17 miljard voor uittrekt. (3)

    De Hongaarse premier Viktor Orban heeft in een toespraak de Europese leiders verraders genoemd, omdat ze met de onbeperkte instroom van migranten hun eigen volken en landen proberen weg te vagen. Misschien wordt het tijd dat Orban samen met andere Oost Europese leiders definitief breekt met het totalitaire Brussel en uit de EU stapt, en zo aan de burgers in West Europa de enige uitweg laat zien om nog te ontsnappen aan de islamisering en daaraan gekoppelde ondergang van onze vrije en welvarende samenlevingen.

    Dit is niets minder dan... de implementatie van een doelbewust conceptueel project, dat als links kan worden omschreven en dat bedoeld is om de natie-staten van Europa te marginaliseren,’ aldus Orban. ‘Waar dit project er niet in geslaagd is het christendom en de identiteit van de volken te overwinnen... streeft het ernaar dit met etnische middelen (= de immigratie van miljoenen moslims) te doen.’

    ‘Opstaan tegen dit complot en verraad’

    ‘Door wiens en welke autoriteit kregen de Europese leiders de taak honderdduizenden mensen van buiten de Europese cultuur naar het Europese continent te verplaatsen, zodat de Europese culturele identiteit in twijfel wordt getrokken? Ons antwoord is dat wij ons in oppositie tegen dit complot en dit verraad tot de democratie wenden.’

    De afgelopen tijd kwam Orban vaker in het nieuws vanwege zijn anti-immigratie uitspraken. Zo zei hij dat de gigantische migrantenstroom ‘meer op een leger dan op asielzoekers’ lijkt. De premier benadrukte telkens dat hij het onacceptabel vindt dat de EU deze massa immigratie aan Hongarije probeert op te leggen, want ‘dan zullen onze levensstijl, waarden en sterke punten die we in de afgelopen paar honderd jaar hebben ontwikkeld worden vernietigd.’

    Links steunt migrantenaanval op Europa

    Eerder noemde Orban de premier van Kroatië, Zoran Milanovic, een ‘linkse pion die de opdracht heeft Hongarije aan te vallen’ en een ‘afgevaardigde van de Socialistische Internationale, wier leden geloven dat de huidige instroom van migranten iets goeds is.’ Ook wees hij de extreemlinkse multimiljardair George Soros en zijn beruchte globalistische netwerk van NGO’s aan als drijvende kracht achter de migrantenaanval op Europa.

    ‘Zijn naam is wellicht het sterkste voorbeeld van degenen die alles steunen wat de natiestaten verzwakt. Ze staan achter alles dat de traditionele Europese levensstijl verandert,’ zei de premier in een radio interview. ‘Deze (linkse) activisten die de immigranten steunen worden onbewust onderdeel van dit internationale mensensmokkel netwerk.’

    Soros: Grenzen Europa zijn obstakels die moeten verdwijnen

    Soros antwoord op Orban was veelzeggend: ‘(Orbans) plan ziet de bescherming van de nationale grenzen als het doel en de vluchtelingen als een obstakel. Ons plan ziet de bescherming van de vluchtelingen als het doel en de nationale grenzen als het obstakel.’

    Waarmee Soros feitelijk open en bloot erkende te streven naar de totale vernietiging van de soevereiniteit en identiteit van de Europese landen en volken. En daar krijgt hij de volle steun voor uit Brussel, Berlijn, en helaas ook Den Haag, want al in 2010 nam de Tweede Kamer een motie van GroenLinks, D66, de PvdA en de SP aan waarin nadrukkelijk werd gesteld dat de islamisering van Nederland NIET moet worden tegengegaan.

    Xander

    (1) Infowars
    (2) Infowars

    *

    UITLEIDING

    *

    Zou er aan het Zwitsers Eedverbond geen addendum kunnen voorzien worden?

    Eerst een paar woordjes bla-bla-bla en dan het besluit: gezien de dringede noodzaak, wordt het Eedverbond uitgebreid tot alle Europese vrijheidslievende Volkeren, te beginnen met het Land van Viktor Orban dat wij bij dze von Herzen willkommen wünschen.

    Waarbij daarna aan alle aanwezige leden van het Vlaams Belang, de Orde van Willem Tell wordt uitgereikt.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    07-11-2015, 08:24 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    06-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3008

    *

     

    *

    .

    .

    *

    INLEIDING

    De DM acht zich betrouwbaar, door beroep te doen op (volgens hun zeggen) betrouwbare bronnen. Waarbij ik eerlijk moet toegeven, mij in een van mijn Blogs van gisteren schromelijk vergist te hebben. Ik gaf daar de rodelpers 24 uur de tijd om Mgr De Kesel een modderbad te bezorgen, en zie; dat was voor minstens 20 uur verkeerd. Want binnen de 4 uur was het al zo ver. Om 04 uur in de morgen stond onderstaand artikel reeds tussen de Krantenkoppen.

    Hieronder krijgt U een pollepel van die kinderpap opgeschept, want DM is toch de krant ‘die durft’ om als eerste de (zuurzoete) aanval in te zetten. De collega’s wachten tot ‘Rome’ gesproken heeft. Maar daarvoor is DM veel te ongeduldig.

    Zij denken, net zoals de TV, dat wij allemaal nog altijd even dom zijn als 150 jaar geleden. In Coburgia duren de Nieuwsuitzendingen inderdaad 3 keer zo lang als bij de nieuwslezers in de ons omringende landen. Precies omdat ze hun meestal onbenullige items tot 3 of 4 maal toe herhalen. Elders verneemt men op 1/4de van de tijd drie keer meer. Zelfs op de Rai, waar de ’Sport’ toch altijd meer in het zonnetje wordt gezet. Maar ja, zoveel mogelijk ‘kameraden’ moeten rijk betaalde jobs krijgen, zodat zij de mensen dom kunnen houden. Iets dat ze vroeger altijd ‘ten onrechte’ in de Pastoors hun schoenen hebben geschoven…. Eigen gebreken aan andere toeschrijven is een slechte gewoonte bij Slinkx.

    En waarom ook dat ‘Rome’ niet handelt zoals de DM dat had gewild?

    Of, wat veel aannemelijker is, waarom slaan ze met al hun ‘progressieve’ ideeën de bal dermate mis, dat ’Rome’ hellemaal niet de koers vaart die zij zouden willen, op één lijn met het Marxisme? Immers, leeft Paus Franciscus niet zeer sober, op het randje van de armoede, en omarmt Hij niet, net zoals zijn Grote Baas, bij elke gelegenheid alle soorten ‘verworpenen der aarde’?

    Wel, dan is het hoog tijd, dat er nogmaals kond wordt gedaan, hoe Marxisme en Socialisme gewone achterdoeners zijn van de door de Grote Baas verheerlijkte gedrag van de Barmhartige Samaritaan…

    Zo gezien is dit immers het zoveelste punt van overeenkomst tussen Mohammed en Marx: de na-aperij. Wat meteen ook uitlegt waarom Marxisten zo pisnijdig zijn tegenover Christenen…

    *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    De Kesel houdt stoel warm voor Bonny"

    Jozef De Kesel wordt de nieuwe aartsbisschop van Mechelen-Brussel. De huidige kerkleider van Brugge staat bekend als een intellectueel, maar reed geen foutloos parcours. Antwerps bisschop Johan Bonny, tot voor kort topfavoriet, wordt nu al getipt als zijn opvolger.

    Jozef De Kesel, de 68-jarige bisschop van Brugge, zal André-Joseph Léonard opvolgen als aartsbisschop van Mechelen-Brussel. Dat bevestigen meerdere betrouwbare bronnen aan De Morgen. Een officiële mededeling kwam er gisteren nog niet, al kondigde de Bisschoppenconferentie wel aan dat vandaag om 11.30 uur de nieuwe aartsbisschop wordt voorgesteld.

    Daarmee komt een einde aan maandenlange speculaties, waarbij onder meer de Antwerpse bisschop Johan Bonny en de abt van Orval Lode Van Hecke naar voren werden geschoven.

     

    De Kesel troeft hen nu af met dank aan kardinaal Godfried Danneels, die het oor heeft van paus Franciscus en aandrong op de benoeming van zijn protegé. De Kesel staat bekend als eerder progressief, maar wordt tegelijkertijd ook omschreven als een bijzonder bedachtzaam persoon.

    "Hij is een uitstekend theoloog", zegt Rik Torfs, rector van de KU Leuven. "Hij is intellectueel sterker dan de gemiddelde bisschop en is tussen 2002 en 2010 bijzonder geslaagd als hulpbisschop voor Brussel, waar hij beide taalgemeenschappen verenigde. Hij staat dicht bij het gedachtegoed van paus Franciscus, maar is voorzichtiger en politiek minder weerbaar dan Bonny."

    Geheel onbelangrijk is dat niet. De Kesel werd al in 2010 getipt als aartsbisschop, maar moest uiteindelijk de duimen leggen voor de conservatieve Léonard. In de plaats kreeg hij Brugge, waar hij het door pedofilieschandalen verscheurde bisdom terug in veilige wateren moest brengen. Daarbij legde de man geen vlekkeloos parcours af en bleek de erfenis van zijn voorganger Roger Vangheluwe af en toe te sterk.

    Oog van de storm

       Vorig jaar rond deze tijd werd duidelijk dat een voor aanranding van een minderjarige veroordeelde priester een nieuwe benoeming kreeg in Middelkerke. De Kesel bevond zich in het oog van de storm en greep pas na enige tijd in. Hij sprak later van "een inschattingsfout". Daarna volgden er nog meerdere soortgelijke dossiers, waaruit bleek dat De Kesel, die werd omgeven door de oude adviseurs van Vangheluwe, vaak rijkelijk laat actie ondernam.

    De bisschop wordt door vertrouwelingen en intimi gezien als een warme maar kwetsbare man. "Hij is bijzonder gevoelig en spreekt zich zelden uit", klinkt het. "Hij voelde in Brugge niet goed genoeg aan wat er leefde, was er ongelukkig en is na de nieuwe onthullingen weggekropen. Je doet de brave man niet meteen een cadeau door hem aartsbisschop te maken, ook omdat hij intellectueel en spiritueel ingesteld is. Bestuur en administratie zijn niet meteen zijn favoriete bezigheden."

    Het vormt een contrast met Bonny, die door velen werd gezien als de gedoodverfde favoriet om Léonard op te volgen en gisteren nog door de Italiaanse krant La Stampa naar voren werd geschoven. Toch mag hij nu niet worden weggezet als de grote verliezer. Volgens Torfs is de kans immers groot dat Bonny binnenkort een prestigieuze en hoge functie krijgt binnen de Romeinse Curie, het bestuursorgaan van de kerk.

    Tussenpaus

    Andere insiders gaan zelfs nog een stapje verder en zien De Kesel als een tussenpaus, zij het dan in het aartsbisschoppelijk paleis. Al over zesenhalf jaar moet hij verplicht zijn ontslag aanbieden als aartsbisschop. Bonny, die tegen dan 66 jaar zal zijn, zou dan door de grote poort kunnen terugkeren. "De kans is bijzonder groot dat Bonny in de nabije toekomst aartsbisschop wordt", zegt een welingelichte bron. "Het lijkt erop dat De Kesel de stoel voor hem warm houdt."

    *

    UITLEIDING

    *

    Natuurlijk is Mgr De Kesel geen ongeschreven wit blad, net zoals ‘Rome’ dat niet is. Overal waar mensen zijn worden menselijke fouten gemaakt. Alleen bij de Slinkxen is het altijd koek en ei. Meestal wordt daarover ook ook anderen gezwegen. Uit schrik voor de botter op hun eigen hoofd. Tot er schandalen uitbreken waar iedereen van achterover valt. Allez, zo proper als Moorkes gat, dat beweren die zuivere zieltjes toch. En om dat te weerleggen, moet men een dik vel hebben of ergens in de woestijn gaan leven.

    Maar om de redenering van Geert Wilders (over de Islam) te parafraseren: niet alle Socialisten zijn slecht, maar het Socialisme op zich is slecht. Want de scheidingslijn tussen de Schapen en de Bokken is flinterdun. En, eerlijk gezegd, stoefen met de nederige bescheidenheid van Paus Franciscus, past beter als pluim op het hoedje van Marx, dan de Leer van die Man aan het Kruis te beluisteren met open hart.

    Want zoals Godfried Bomans het ooit zei: ‘Agge mo leut êt’…

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     








    06-11-2015, 18:28 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3007

    *

    .

    *

    *

    Deze Dame mag naar de vlooienmarkt

    Want de kleurpartijen hebben er een oude troela van gemaakt…

    .

    *

    INLEIDING

    De grap is, dat het kunstmatig land Coburgia op het potje wordt gezet door een van zijn lievelingetjes….

    Het wrange daaraan is, dat de hele wereld nu ziet welk soort Leiders we hier hebben, die we notabene altijd voort maar blijven kiezen. Maar liefst 50 jaar spelen op dat domein de ‘zullers’, die het ooit wel eens denken te zullen doen….

    Dat ondertussen onze Wetten grandioos tegen ons gebruikt worden in onze ‘Rechtsstaat’, gelooft toch geen mens. Dat is een grap die eerder thuishoort in De Almanach van Snoeck of in De Fabeltjeskrant. Vrouwe Justitia draagt op die manier helemaal geen kleren meer, en wat meer is, haar weegschaal slaat door, omdat langs de ene kant haar afgeslagen eigen hoofd ligt leeg te bloeden, terwijl het gestolen Zwaard van de Gerechtigheid ondertussen prijkt in de handen van een getulbande roverhoofdman.

    *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    Ex-Syriëstrijder eist 100.000 euro van België

    De teruggekeerde Syriëstrijder Hakim Elouassaki eist 100.000 euro van de Belgische staat omdat de overheid er niet in slaagt een psychiatrische analyse van hem te maken.

    De 23-jarige Syriëstrijder Hakim Elouassaki uit Vilvoorde had normaal in september 2014 moeten terechtstaan in het grote Sharia4Belgium-proces in Antwerpen. Tijdens de eerste zitting werd echter al beslist dat hij eerst aan een uitgebreid psychiatrisch onderzoek moest worden onderworpen.

    Ook in een ander onderzoek naar de ontvoering van en moord op een sjiiet werd geoordeeld dat Hakim aan een psychiatrisch onderzoek onderworpen moet worden. Maar daar knelt het schoentje. Een dergelijke observatie is enkel mogelijk in een gespecialiseerde instelling. Hoewel die bij wet voorzien is sinds 1964, is die er vandaag nog altijd niet.

    “We hebben gewacht om de overheid een kans te geven haar verplichtingen na te komen”, zegt een van de advocaten in De Standaard. “Maar er is niets gekomen.” Advocaat Abderrahim Lahlali dient - samen met Walter Damen - vandaag een klacht in tegen de Belgische staat. “We eisen 100.000 euro morele schadevergoeding en een dwangsom van 2.500 euro per dag voor elke bijkomende dag dat de staat er niet in slaagt de wet na te leven.”

    *

    UITLEIDING

    *

    Zo ver is het dus al gekomen: mannen met oorlogservaringen in de Jihad, die niet op hun wenken bediend worden, hebben al hun eigen Advocaten die de strijd op gerechterlijk vlak verder zetten. Doodrijders van vreemde origine een vrijkaart geven of ze bedenken met een licht ‘werkstrafje’. Daar waar Coburgia de reputatie heeft, om vrijwilligers die gaan vechten voor een vreemde mogendheid, bij hun terugkeer ‘rücksichtlos’ de kogel krijgen….

    Ja, den Cleynen Eyskens had gelijk, toen hij deze kunstmatige staat een ‘apenland’ noemde. Met mijn excuses aan deze intelligente diersoort.

    Gelukwensen van de Jury en een plaats achteruit!

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    06-11-2015, 18:05 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3006

    *

    *

    De ene helft van de Siamese Tweeling

    .

    .

    Van het broederpaar Mo & Marx

    .

    *

    INLEIDING

    Bovenstaande cartoon is echt niet om te lachen! Hij is zelfs erger dan de Zwarte IS-vlag want krijgt recht van spreken in de Europese hoofdstad….

    Het antwoord stond reeds haarfijn in al mijn voorgaande blogs: dat soort haatpredikers voelt zich al geruime tijd thuis daar waar Socialisten aan de Macht zijn. Want Islam en Marxisme zijn Siamese Tweelingen uit de Geest van Het Beest. Van de Antichrist dus uit de Apocalyps die het nabije einde der Tijden voorspelt. Als wij daartegen inderdaad niets ondernemen.

    Laleux, de stand-in Maire van Bruxellabad gebruikt het verkeerde argument: de veiligheid wordt niet in gevaar gebracht door ons, eigenaars van dit Land en dus ook van deze stad, maar door hen die het met geweld willen overnemen en daar druk mee bezig zijn. Uiteraard onder de bescherming en met medewerking van de Politieke Elite der Misleiders.

    De oplossing is dus duidelijk. Interpellaties zijn boter aan de galg, die de koord gewoon beter zullen smeren. Wat helpt is deze Politieke Elite aan dezelfde soort galgen te laten bengelen…

    *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

     

    *

    Protestmanifestatie Moslimbeurs : Vlaams Belang aanvaardt dictaat Brusselse PS niet

    *

    De Brusselse PS heeft bij monde van waarnemend burgemeester van de Stad Brussel Karine Lalieux een protestmanifestatie van het Vlaams Belang tegen de komst van fundamentalistische haatpredikers op de Foire Musulmane de Bruxelles verboden.

    Daarmee bewijst de PS dat het in Brussel nog steeds met twee maten en twee gewichten meet: het wordt een democratische partij in Brussel verboden te manifesteren, maar anderzijds krijgen haatpredikers en aanhangers van de jihad in de hoofdstad van Europa zonder enig probleem een podium aangeboden.

     

    De argumenten van Lalieux – namelijk dat de protestmanifestatie verboden wordt omwille van veiligheidsredenen – zijn natuurlijk een lachertje. Indien ze echt met de veiligheid zou inzitten, zou de hele moslimbeurs, die jaar na jaar de meest extremistische sprekers aantrekt, zelf al lang moeten verboden worden. Als de Brusselse PS echt met de veiligheid zou begaan zijn, zou ze zelf actie ondernemen tegen extremisten die oproepen tot het plegen van zelfmoordaanslagen in niet-islamitische landen; in plaats van ze ongestoord hun boodschap te laten verkondigen in Brussel. Dat de Brusselse PS dat niet aandurft, zegt veel over haar gebondenheid aan een niet onaanzienlijk deel van haar kiespubliek...

     

    Het Vlaams Belang aanvaardt deze duidelijk partijpolitiek gekleurde beslissing van Lalieux dan ook niet. Brussels Vlaams Belang fractievoorzitter Dominiek Lootens zal in het Brussels Hoofdstedelijk Parlement de Brusselse minister-voorzitter hierover interpelleren. Door moslimextremisten een vrij forum te bieden, en manifestaties van democratische politieke partijen slag om slinger te verbieden, reduceert de PS Brussel tot een bananenrepubliek waar willekeur troef is.

    Bob De Brabandere, Voorzitter Vlaams Belang Brussel-19

    *

    UITLEIDING

    *

    Deze ‘Foire’ is het elfendertigste bewijs dat deze invallers geen ‘vluchtelingen’, maar ‘blijvelingen’ zijn. Meer nog, ze gedragen zich als Meesters, en zeker niet als ‘gasten’.

    Moest Laleux een beetje moed hebben, elders dan in de schoenen, dat het Stadsbestuur de daar gebrachte haatspeeches gaan beluisteren en bij het grote pubiek bekend maken. Om misschien per direct heel zeker klacht in te dienen wegens racisme tegen ons, haatprediken jegens ons, het verspreiden van terroristische sympathiën, enz, enz. Publicaties liefst in beide landstalen. Meer nog: de daar in het openbaar gebrachte optredens zouden volgens de taalwetten, in een van beide landstalen moeten gevoerd worden. En al zeker niet in de taal van de Jihadisten om tegen ons samen te zweren.

    Als de Islammerij niets te verbergen had, zouden ze zoiets trouwens zelf aangeboden hebben. Uit pure beleefdheid voor het gastland…. Zelf beëdigde tolken aanstellen zou al een goed begin zijn.

    Vijf minuten politieke moed zouden moeten voldoende zijn om dergelijke provocaties in de toekomst te voorkomen. Maar daaraan zal geen enkele kleurpartij zich riskeren, omdat op de zere teentjes van de Muzelgriezels in geen geval mag getrapt worden. Zo niet, zouden er nòg rapper koppen kunen rollen….

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    06-11-2015, 17:53 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3005

    ***

    Vrijdag 6 november

    Zon 7u42-17u10

    H Leonard, patroon van de fruithandelaars

    Sint-Leendert jaagt de vliegen weg, zegt men op het land

    *

    Toeval bestaat niet. Maar precies op de feestdag van de H. Leonard, maakt ‘Rome’ bekend dat Aartsbisschop André Leonard voor zijn diensten bedankt wordt, en voor de Verkochte Media als een totale verrassing, vervangen door een figuur niet van hun voorkeur. Dat geeft heel wat te denken, en dus wordt er binnen de 24 uur gestart met een campagne modder gooien.

    Want die dikke imitatie van de liefhebbende Jezus Christus in Rome moet een lesje krijgen. En wees gerust: zij zullen deze kans niet laten liggen om de andere helft van hun eigen Siamese Tweeling, de Islam, in het zonnetje te zetten.

    Och, Vader, vergeef het hen, want ze weten niet wat ze doen. Symbolische woorden uit de Bijbel der Christenen…

    *

    *

    Kaïn en Abel, elk bij hun offergave…

    Een paar ogenblikken voor de afgunstige Kaïn toeslaat

    *

    INLEIDING

    De reden van die dodelijke haat is de aard zelf van het beestje, en komt neer op de strijd om het eerstgeboorterecht. Het is het oude verhaal van Kaïn die zijn broer Abel doodsloeg. Met een ezelskaakbeen, preciseert de Bijbel. De twee broers waren de zonen van Adam en Eva, en dus is de strijd om het eerstgeboorterecht zo oud als de Mensheid zelf. Het antwoord voor al die haat is zodanig simpel, dat het niet eens opvalt onder de berg van bijkomstigheden die deze ene grote waarheid moeten verbergen. Islam = de later bijgekomen oorlogszuchtige dubbelganger van de Joods-Christelijke verheerlijking van het Opperwezen. Dat wordt voorgesteld als ‘de Vader’ met het hele Mensdom als zijn gekruisigde Zoon, verbonden in de Drie-eenheid door de Eeuwige Geest, aanschouwelijk gesteld in het Brood en de Wijn, de eerste levensbehoeften van de Mens. Het simpele kruisteken maken door Christenen is dus iets om over na te denken

    Nog buiten deze basisgedachte is daar nog het feit dat het H. Land, dat de Muzelmannen onrechtmatig blijven opeisen, al van voorhistorische tijden aan het Volk van Israël heeft toebehoord. En dat geldt niet alleen voor het lapje grond waarop Israël door de ‘Grote Mogendheden’ in 1948 grootmoedig werd toegekend, als compensatie voor de 6 miljoen slachtoffers van de Duitse Nazi-Socialisten. Reden van de Palestijnse kwestie is dus, dat Muzelmannen nooit een morzel grond dat ze vroeger door list en geweld konden inpikken, willen teruggeven aan de rechtmatige eigenaars.

    Het zijn altijd de Muzelmannen die uit afgunst Kaïn spelen, en daarvoor Abel naar het leven staan. Die twee redenen (eerstgeboorterecht en landhonger), weet en beseft iedereen die leeft op deze Blauwe Planeet, maar daar mag niet over gesproken worden! Want het klinkt beledigend voor de Islam-aanhangers, waardoor ze razend worden en aanslagen plegen waar ze waar kunnen.

    Naast deze twee hoofdredenen voor deze haat is er ook een beetje het verschil in intellect. Arabieren liggen niet één straat achter, maar vele eeuwen. En dat doet hun bloed koken. Niet om ze overtreffen, maar om ze af te slachten. Hen de kop afbijten, om zelfs de slimsten te zijn, want in het land der blinden is éénoog de… Sultan.

    Voor Muzelmannen heeft ‘werken’ ook een totaal andere betekenis. Liever de handen niet vuil maken, maar 5 x daags met de kont omhoog hun Namaak-Godheid aanroepen om de Joden te mogen uitmoorden om zo hun eigendommen over te nemen. Hebben de Nazi’s deze slechte gewoonten overgenomen van de Islam, of de Islam van de Nazi’s, en is dàt wat er bij ons ook staat te gebeuren? Onder het goedkeurend oog van de Verenigde Nazies, de opvolgers van de eerste Nazi’s.

    Het zit echter nog veel dieper. Muzelmannen wilen de Joden uitmoorden, omdat Joden (en Christenen) de eerste en juiste versie van hun Godsdienst koesteren. Het bewijs is zeer duidelijk op te marken in Palmyra en overal elders waar de Islammerij voet aan wal zet. Zelf iets verwezenlijken mag niet, want niet voorzien in de Koran. Dus mogen de verwezenlijkingen van anderen, vooral als ze van veel vroeger dan Mohammed dateren, ook niet bestaan. Het is een plaatje, dat wonderwel past in het verhaal van het Socialistisch Ideaal van vorige blog over de ‘Idealen’ van Slinkx. Alles wat dateert van vóór Marx en Engels, moet van tafel geveegd worden en vervangen door de waanzin die we tegenwoordig ondergaan.

    *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    Parlement VS veroordeelt unaniem Palestijnse Autoriteit voor aanmoedigen terreur tegen Israël

    *

    Waarom werd de leider van een islamitische terreurorganisatie (Fatah, onderdeel van de Palestijnse Autoriteit) die nog steeds officieel een compleet land van de kaart wil vegen en de inwoners wil uitroeien met alle egards als staatshoofd in Nederland ontvangen?

    Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden heeft unaniem een twee-partijen resolutie aangenomen waarin de Palestijnse Autoriteit wordt veroordeeld voor het voortdurende zaaien van haat tegen Israël en tegen de Joden, en het verheerlijken van terroristen die al maanden dagelijks moorddadige aanslagen op burgers van de Joodse staat plegen. In Europa gaat het er zoals u weet heel anders aan toe. Vorige week werd PA-leider Abbas nog door ‘onze’ premier en koning ontvangen. We hebben niet de indruk dat W.A. van Oranje ook maar iets gezegd heeft over Abbas’ schrijnende respect voor de mensenrechten. En zo ja, dan vond hij het schijnbaar niet belangrijk genoeg om dit aan het volk mede te delen.

    …/…

    *

    UITLEIDING

    *

    U heeft dit alles niet te aanvaarden of te begrijpen. Mij volstaat het dat U weet dat oorspronkelijk verhaal niet vergeten wordt. Want de slimste truk van de Antichrist, is doen geloven dat hij niet bestaat.

    Meteen ziet U ook, waarom de poco-media overal waar ze kunnen, de Kerk aanvallen om deze te beschadigen. Omdat deze Kerk, met al haar fouten, een spiegel voor hun ziel blijft die ze liever kwijt willen dan rijk. Van wie stamt trouwens de instructie om te liegen en te blijven liegen, omdat er altijd iets van overblijft?

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     








    06-11-2015, 10:05 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    05-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3004

    *

    *

    https://youtu.be/jG2Dx9cPV7s

    *

    INLEIDING

    Er wordt aangeraden om bij het lezen van onderstaand lang verhaal, het lied op de video te laten horen. Met de klank van dreunende soldatenlaarzen bent U direct in de juiste stemming

    *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    .

    *

     

    ESSAY: VERSLAAFD AAN HET ONUITROEIBARE,

    LINKSE IDEALISME

    (Door: “Henk V.”)

    *

    “De Realist’’, schrijver van het zeer lezenswaardige artikel “Het land van melk en honing”, trekt een belangrijke conclusie, bijna aan het einde van zijn uiteenzetting: “Linksen zijn eigenlijk net als moslims: meedogenloos en gewetenloos. De machine draait nu op volle toeren en er is niemand die hem kan stoppen. Omdat ze hem niet willen stoppen.’’ Met “de machine” bedoelt hij de door linkse gedachten gevoede politiek, die op dit ogenblik in nagenoeg de hele EU wordt bedreven. Hij plaatst het idealisme, dat momenteel de westerse maatschappijen in de houdgreep heeft, in de juiste hoek: LINKS!

    Het is de Duitse Bündnis ´90/die Grünen politicus Jürgen Trittin geweest die de term “Meinungsführerschaft” introduceerde. Hij bedoelde daarmee dat men, om de maatschappij te “verlinksen”, niet perse linkse partijen aan de macht hoefde te brengen. Het was veel eenvoudiger om alle mensen op te voeden met linkse gedachten. Er waren gelegenheden genoeg om die theorie in de praktijk te brengen. De methode was even simpel als doeltreffend: plaats zoveel mogelijk links denkende lieden in opvoedings- en voorlichtingssituaties en voeg via hen continu linkse ideeën toe aan je onderwijs. Trittin wist dat alle communistische regimes, omdat zij volgens die methode de bevolkingen jarenlang hadden kunnen indoctrineren, aan de macht konden blijven.

    De methode van de ‘’Meinungsführerschaft” werkte overal in het vrije Westen, dus zeker ook hier, en wij kunnen wel zeggen dat er nauwelijks nog een partij in ons land bestaat die geen linkse elementen in de partijprogramma’s heeft verwerkt. Ook de schooljeugd in het Westen krijgt al decennia lang(!) regelmatig porties links denken toegediend. De linkse idealen zijn daarom dus onderdeel gaan vormen van de opvattingen die de bevolking er op na houdt. En deze gelijkschakeling in het denken is dan ook de reden waarom de meeste Nederlandse politieke partijen inhoudelijk nauwelijks van elkaar verschillen..

    Wij zijn nu in een situatie beland waarin een lang verborgen wezenskenmerk van de linkse opvattingen naar buiten treedt: er voltrekken zich dramatische veranderingen in het Europese deel van de westerse wereld, die een regelrechte aanslag vormen op de stabiele, welvarende en weldadige maatschappijvorm zoals wij die kennen! En zoals “De Realist” terecht opmerkt: degenen die de linkse idealen toepassen, trekken zich werkelijk van niemand nog iets aan! Het wordt daarom tijd dat wij dit idealisme onder de loep nemen en gaan begrijpen waarom linkse elites zo hardnekkig vasthouden aan plannen voor de toekomst, terwijl iedereen kan zien dat die alleen maar schadelijk gaan uitpakken voor de zittende westerse bevolkingen.

    Wij moeten wakker worden en één doel voor ogen hebben: dit proces van totale afbraak verijdelen! Dat is dringend nodig, omdat de rustgevende nuchterheid die het politieke bedrijf had moeten kenmerken allang is verdwenen. De huidige politiek verantwoordelijken boezemen geen enkel vertrouwen meer in; zij zijn onze tegenstanders geworden. Deze lieden hebben dan ook geen bestaansrecht meer in een land dat weer gezond wil worden.

    Je zou bijna gaan denken dat wij nu vanuit psychiatrische inrichtingen worden bestuurd! Het verstand staat op nul. De redelijkheid is zoek. De logica in de beleidsvoering ontbreekt. Het bestuurlijke besef van waar en onwaar lijkt wazig geworden. Het verantwoordelijkheidsgevoel, dat men met betrekking tot de eigen bevolking zou moeten hebben, is verdwenen. De belangen van de binnenstromende vreemdelingen hebben absolute voorrang. De acceptatie van allerlei ongewenste, niet-westerse gedragspatronen, die in een rechtsstaat echt niet kunnen, is ronduit lachwekkend. Wilders introduceerde voor het eerst de uitdrukking KNETTERGEK voor de huidige opvattingen in de politiek, en hij slaat de spijker op de kop. Maar waar komt deze bezopen geestesgesteldheid vandaan? Waarom kan links die idioterie niet loslaten?

    Ik groeide op in een christelijk milieu, waar men ook veel waardering voor het linkse gedachtegoed had. Uit mijn tienerjaren herinner ik mij dat de radio ’s morgens weleens vroeg aanstond en als ik mij goed herinner dan hoorde je op zeker moment een haan kraaien, waarop de socialistische zangvereniging ‘’De Stem des Volks’’ uitbarstte in een idealistisch lied met veel ochtendrood er in. Ook hieruit bleek dat links sterk gelooft in de kracht van het herhalen.

    Links voedt zich ALTIJD met IDEALEN. Links is eraan verslaafd.

    Het is niet overdreven om te beweren dat de rijke, westerse cultuur, die berust op het Joods-christelijke, humanistische gedachtegoed, op dit moment aan een levensgevaarlijke slijtage ten onder dreigt te gaan. Die slijtage komt van binnenuit en wel uit de linkse hoek, en wordt veroorzaakt door lieden die er linkse dromen op nahouden. De inhoud van de linkse dromen lijkt op het eerste gezicht niet meer op die van de grondleggers van het linkse denken, maar in essentie zijn de grondgedachten waaruit de linkse dromen geput worden, dezelfde gebleven.

    Als gevolg van onverantwoordelijk “links idealisme” maken wij op dit moment deze gevaarlijkste crisis in de westerse beschaving door. Het treurige is dat een groot deel van de westerse bevolking dat niet beseft. Dat komt, omdat de mensen enerzijds worden zoet gehouden met allerlei vormen van lichtvoetig vermaak, die op het beeldscherm worden aangeboden, en anderzijds omdat zij, na jarenlang met linkse opvattingen te zijn bestookt, nu ook nog worden gebombardeerd door “politiek correcte” informatiecampagnes en discussieprogramma’s via de mainstream media. Deze wijzen de mensen – volgens een bewust gekozen strategie – op aangrijpende gebeurtenissen, waarbij de aanbieders van de informatie zodanig met gegevens hebben gespeeld dat iedereen die kennis neemt van de ingekleurde verslaggeving van die gebeurtenissen wel tot de slotsom moet komen dat er enorm veel mensen in nood verkeren en dat die nood nergens anders kan worden verholpen dan in onze gebieden en wel door ons, de rijke mensen in het Westen.

     

    SLECHTS MET ONZE GEZAMENLIJKE HULP zullen de slachtoffers weer een goede toekomst hebben.

    Een niet eindigende stroom van niet-westerse, hoofdzakelijk islamitische mensen – voornamelijk jonge mannen (!) – is daarom nu onderweg naar het RIJKE deel van de EU. Let wel, het arme deel van de EU is voor geen enkele binnenkomer interessant! Dat maakt alvast één ding OVERDUIDELIJK. Zij zijn GEEN VAN ALLEN in de eerste plaats op zoek naar een VEILIGE plek! OOK DE VLUCHTELINGEN UIT DE OORLOGSGEBIEDEN NIET! In Turkije en het minder welvarende deel van de EU is het immers OOK veilig!

    Wat ook opvalt is dat niemand in de hedendaagse bestuurslaag er mee zit dat de migranten perse naar ÉÉN plek willen, naar ons, naar het rijke West Europa. ONGEACHT waar ze vandaan komen en van steeds verder weg gelegen gebieden. Deze “migranten” zijn in werkelijkheid IMMIGRANTEN, mensen die in het (nog) rijkere deel van de EU willen BLIJVEN en wanneer ze eenmaal een vaste plek hebben bemachtigd, zal de instroom van achtergebleven familieleden op gang komen. Vervolgens zullen de nieuwe vaderlanders de opdracht ‘’Gaat heen en vermenigvuldig U!’’ plichtsgetrouw ten uitvoer brengen. Wij importeren in de EU een demografische tijdbom van ongekende omvang.

     

    Voorlopig komt de hoofdstroom nog uit islamitische gebieden in het Midden-Oosten, waarbij wij gemakshalve ook Afghanistan rekenen. Inmiddels laten Libische autoriteiten weten dat er opnieuw rekening moet worden gehouden met de komst van nog veel meer mensen uit Afrika, die het plan hebben opgevat om eveneens in kolossale aantallen de Middellandse Zee over te steken… Daar zal dus een nieuwe, onvoorstelbare grote “pendeldienst” ontstaan. Als extra punt van aandacht is er door de Libiërs op gewezen dat deze nieuwkomers grote gezondheidsproblemen hebben, die zij (de Libiërs) alvast niet aan kunnen. Wij zullen in het Westen dus geconfronteerd worden met ziekten waarvan wij dachten dat we die al lang hadden overwonnen.

    Voor nagenoeg alle gebieden van waaruit deze “migranten-in-nood” vertrekken, geldt dat de islam het daar voor het zeggen heeft. Er doen zich in sommige gebieden grote problemen voor, waaronder extreme geweldplegingen: massamoorden, berovingen, mishandelingen, verkrachtingen en deportaties van ongewenste bevolkingsgroepen. AL deze problemen vallen in zekere zin onder de verantwoordelijkheid van de islam, want die ideologie dicteert daar de gang van zaken in het dagelijkse leven!! Wij MOETEN de dingen duidelijk benoemen, omdat de islam altijd claimt – en politiek correct beaamt dat voortdurend gewillig! – dat die de ware VREDE brengt.

    De massa’s die naar ons onderweg zijn, zullen er bepaald heel andere opvattingen op na houden dan wij in het Westen hebben! Wij moeten er dan ook van uitgaan dat de situatie die hier zal ontstaan levensgevaarlijk kan uitpakken voor ons, want de “vluchtelingen” zullen tijdens hun reis naar hier beslist NIET van opvattingen veranderen en relativerend gaan denken. Zij nemen hun ideologische achtergrond, hun ervaringen, gewoonten en hun mentale gesteldheid met zich mee. Hun pakket aan normen en waarden zou wel eens volstrekt onverenigbaar kunnen blijken te zijn met onze westerse levenswijze!

    Wat bovendien ronduit alarmerend wordt, is dat men zich in het Westen niet wenst af te vragen wat deze “migranten” werkelijk beweegt! Die vraag lijkt niet relevant! En nog minder mag de vraag gesteld worden WIE precies deze menselijke colonnes samenstellen en de mensen daarin geestelijk beïnvloeden, hen in beweging doen komen en vervolgens naar hier dirigeren. Want voor alle duidelijkheid: deze grootste mensenverplaatsingen uit onze moderne geschiedenis zijn geen onontkoombare natuurverschijnselen! Wij hebben te maken met besluiten die elders door mensen genomen zijn en worden uitgevoerd. PUUR MENSENWERK dus! Dit geeft ons het recht om een indringende vraag te stellen: WIE ZADELEN ONS MET DEZE RAMPSPOED OP? Wij, die ons in ons bestaan bedreigd voelen hebben RECHT op een duidelijk antwoord. De apathie en de berusting die wij bij onze overheden zien, is onzinnig! Iedereen kan weten dat men menselijke besluiten kan tegengaan.

    Alarmerend wordt het wanneer wij beseffen dat de politiekcorrecte elites en de mainstream media in het Westen bij de beïnvloeding van de publieke opinie het hoofdaccent op de rol van de zittende burgerij legt in plaats van op het mechanisme dat de bevolkingstoevoer op gang heeft gebracht en in beweging houdt. Wat er bij de mensen wordt in gehamerd is dat zij een ongekend grote bereidheid tot helpen moeten tonen. De mensen moeten zich gaan wegcijferen en komen tot een vorm van dienstbetoon zonder weerga jegens de kwetsbare “vluchtelingen”.

    Zoals wij weten maken de echte slachtoffers van oorlogsmisdrijven slechts ENKELE PROCENTEN uit van de kolossale mensenmassa’s die naar hier onderweg zijn. Door dit gegeven te onderbelichten ontstaat er een bewust vertekend, overtrokken beeld van de omvang van de humanitaire ramp die de echte slachtoffers zo vreselijk trof. Enerzijds wekt men de indruk dat eigenlijk IEDERE binnenkomer hulpbehoevend is, en daardoor worden de ECHTE motieven van de overgrote meerderheid van de nieuwkomers om naar hier te komen uit het zicht gehouden.

    Laat ons de bewegingen van de marscolonnes van de migranten nog eens bekijken.

    De migranten van de eerste instroom vanuit het zuiden, Libië, kunnen nauwelijks afkomstig zijn uit Syrië, want dat land ligt te ver verwijderd van Libië en door veel landen kunnen de “Syriërs” niet reizen. Deze migranten zijn alvast geen Syriërs, maar lieden uit Afrika, bijvoorbeeld uit Somalië, waar zich veel fundamentalisten ophouden. Het tweede aandachtspunt vormt het Zeegebied ten zuiden van Turkije, waar mensen uit Syrië en Irak de zeeroute richting Europa uitproberen, of via Turkije en de Balkan hun weg zoeken: dat is dus een beweging uit oostelijke richting. En inmiddels dient zich andermaal een aanvoer uit Libië aan, nadrukkelijk door de Libiërs omschreven als “Afrikanen”, zonder verdere aanduiding. Deze groep zou veel gezondheidsproblemen hebben.

     

    Combineer deze gegevens met het feit dat de meerderheid van de migranten uit jonge mannen bestaat die qua leeftijd militair zouden kunnen worden ingezet. De vraag luidt dan: Hebben wij hier te maken met een geplande militaire invasie, die is gemaskeerd als een humanitaire ramp? Als dat namelijk zo is, dan zal de ECHTE humanitaire ramp zich HIER, bij ons, voltrekken!

     

    Het Westen dreigt te worden bedolven onder een niet-westerse tsunami van mensen en de leiders in Brussel zijn niet bepaald slagvaardig in het opwerpen van adequate dammen tegen deze vloedgolven. De EU ziet zichzelf graag als een opkomende wereldmacht, maar die pretentie zien wij weersproken in de afwachtende, slappe en laffe houding van diezelfde EU. Deze slapte kan alleen maar worden verklaard uit een nooit openlijk uitgesproken wens van de leiding van de EU. In Brussel droomt men namelijk al heel lang van een smeltkroes van volkeren en culturen die tezamen worden gebracht in een superstaat, waarover de nieuwe adel in Brussel vorstelijk mag regeren. Dit idee is ontleend aan de denkbeelden van Richard Coudenhove-Kalergi. Ik nodig de lezer uit dit artikel (nogmaals) met grote aandacht te lezen en eens te kijken naar de namen van twee winnaars van de Richard Coudenhove-Kalergi Prijs; twee mensen die zich zeer verdienstelijk hebben gemaakt bij de verspreiding en het ten uitvoer brengen van de opvattingen van deze man; Angela Merkel en Herman van Rompuy.

    Deze twee prominente politici zijn dus ZEKER in verband te brengen met de toekomstige vernietiging van de cultuur die dit continent eeuwenlang bijzonder heeft verrijkt. Wij begrijpen nu waarom Angela Merkel GEEN beperking wilde aanbrengen in de toelating van “migranten”. De implicatie van zo’n opmerking is maar al te duidelijk! Deze vrouw is beslist zeer medeverantwoordelijk voor de ellende die zich aandient! Maar met het noemen van één verantwoordelijke zijn we er op geen stukken na! Wij willen de VOLLE WAARHEID horen en het VOLLEDIGE antwoord hebben op de vraag wie de aanstichters, de organisatoren van deze onbeschrijfelijke “multiculturele zegeningen” zijn. Deze informatie is van ESSENTIEEL BELANG. WELKE SMEERLAPPEN DOEN ons dit aan? WIJ HEBBEN HIER NIET OM GEVRAAGD! En of onze wensen de heersers in Brussel ongelegen komt, laat ons volkomen koud. WIJ WILLEN DIT EXPERIMENT GEWOON NIET!

     

    Vermoedelijk heeft de opzettelijke “wazigheid” van de EU rond dit hoogst belangrijke punt van doen met de ideologische achtergrond van de massaal binnenkomende mensen. De “hulpbehoevende” asielzoekers zijn in meerderheid aanhangers van de ideologie waar “Brussel” een zwak voor heeft. Dat blijkt al uit de adviezen die onze burgers met betrekking tot de nieuwkomers te horen krijgen. We moeten “begrip tonen” en vooral hun gevoelens NIET kwetsen. Waar mogelijk is AANPASSING aan hun gewoonten geboden! Angela Merkel heeft zelfs al de gedachte geopperd dat “Straftaten” (misdrijven) van “asielzoekers” niet moeten worden bestraft…..

    Zoals gezegd moeten wij dus over veel incasseringsvermogen en ZELFHAAT beschikken en bereid zijn om zware OFFERS te brengen, maar dan bereik je – volgens politiek correct – UITEINDELIJK een heel mooi doel: een samenleving waarin de oneindig dankbare, niet-westerse slachtoffers weer zijn opgebloeid en bereid zijn om met ons SAMEN een RIJK GESCHAKEERDE, KLEURRIJKE maatschappij op te bouwen, waarin allerlei culturen tot hun recht zullen komen. ALLE CULTUREN EN RELIGIES ZIJN IMMERS GELIJKWAARDIG en HOE MOOI is het niet dat zij in vrijheid samen kunnen LEVEN?

     

    Natuurlijk mag onze cultuur ook een plaatsje behouden, maar in deze tijd van ruimdenkendheid is de gedachte dat er zoiets als een allesbepalende cultuur bestaat niet meer gepast. Voor de vertegenwoordigers van het blanke ras – dat die leidinggevende cultuur schiep! – zal er HELAAS niet veel leefruimte meer over blijven. Maar we zullen er hoe dan ook op vooruit gaan, omdat alle culturen bij elkaar voor een blijvend proces van verrijking gaan zorgen. Onze elites geloven vast en zeker dat wie goed doet, ALTIJD goed zal ontmoeten…

     

    Ziedaar de linkse fata morgana die ons toelacht: het multiculturele land van melk en honing. En gehuld in deze wolk van positivisme-tegen-de-klippen-op kunnen de bedenkers van al dit fraais alvast tevreden en zelfvoldaan achterover leunen, want wie heeft er ooit zoiets moois en verhevens tot stand gebracht? Bij mijn weten nog niemand, omdat de menselijke natuur dit niet toestaat.

     

    Wij, kritische mensen die er de voorkeur aangeven om de dingen te zien zoals ze zijn, worden door de idealistische aanhangers van de verrijkende toekomstvisie niet gewaardeerd. En in reactie op de niet aflatende druk van het positivisme zijn wij ons realisten gaan noemen, maar in zekere zin doen wij ons met die benaming geen recht. Wij hebben immers niets tegen het hebben van idealen, maar wij geloven in de noodzakelijkheid dat najagers van idealen die idealen voortdurend toetsen aan ONWEERLEGBARE FEITEN. Vasthouden aan idealisme, zonder kennis te willen nemen van feiten die de idealen tegenspreken, is een teken van verregaande onvolwassenheid.

     

    Ook wij zijn idealisten. Wij hebben besef van de rijke cultuur die het Westen heeft voorgebracht.

    En waar anderen “idealen” najagen, in weerwil van belangrijke feiten die de verwezenlijking van die “idealen” blijvend in de weg zullen staan, houden wij één doel voor ogen: We willen het goede bewaren dat onze samenleving rijk maakt en dat weldadig is voor ieder mens, en we willen voorkomen dat dwazen ons van onze rijke identiteit beroven.

     

    VRIJHEID, GELIJKHEID en BROEDERSCHAP EN DE VERSLAVING DAARAAN…

     

    Deze oude leuze ontstond in Frankrijk, enkele jaren na de Franse Revolutie. Wie links denkt, is verslaafd aan en weerloos tegen deze drie begrippen [vrijheid, gelijkheid en broederschap], die zich bezig houden met de intermenselijke verhoudingen. Zij activeren de linkse geest en dwingen de “Linksmensch” tot soms bijna obsessief denken en handelen, waarin de grenzen van de redelijkheid en nuchterheid nogal eens worden overschreden. De “goedheid” van de wereldverbeterende “Gutmensch” komt neer op het najagen van deze drie begrippen. Deze begrippen komen in de geschiedenis niet altijd gelijktijdig aan de orde.

    Ik geef wat voorbeelden:

    De principes van het socialisme en het communisme zijn in de werken van Karl Marx en Friedrich Engels uitgewerkt. Deze twee grondleggers van “links’’ zagen hoe zwaar de leef- en werkomstandigheden van de mensen die tot de arbeidende klasse behoorden destijds waren en zij wilden daarin verandering brengen. De arbeiders moesten uit hun staat van onderworpenheid aan de bezittende klassen worden bevrijd en deel gaan uitmaken van een maatschappij van gelijkwaardigen, de zogenaamde klasseloze maatschappij. Dit proces van bevrijding (een oerlinks woord!) moest zich overal voltrekken, zodat er een internationale broederschap van gelijkwaardige mensen zou ontstaan. Deze droom wordt nog steeds bezongen in het lied “De Internationale”. Wij weten hoe deze droom in de praktijk is uitgepakt en waartoe die uiteindelijk heeft geleid ….

    Ik verwees een aantal keren naar nog zo’n links experiment: de Frankfurter Schule, wat opnieuw een poging is om de Westerse wereld te verlinksen. Niet door middel van revolutionair geweld, maar door stelselmatige beïnvloeding van de menselijke geest. De Duitse politicus Jürgen Trittin is een product van die Frankfurter Schule. Deze extreemlinkse richting legde het accent op vrijheid en gelijkheid. In de ogen van de Frankfurter Schule is godsdienst een ongewenst fenomeen, omdat die de mens onder een autoritair ingestelde ideeënwereld plaatst. De “Frankfurters” verkondigden de totale gelijkwaardigheid van de mensen. Er ontstonden in sommige Duitse steden experimenten met anti-autoritaire scholen, waaronder in Berlijn, waarin aan kleine kinderen alles werd toegestaan wat ze maar wilden.

     

    De Frankfurter Schule tastte met haar opvattingen ook de verhoudingen in de gezinnen aan, omdat het ouderlijk gezag als “niet meer van deze tijd” werd gezien. De mening van de kinderen was gelijkwaardig aan die van de ouders. (Levenservaring telde kennelijk niet meer mee!) In de zeventiger jaren en nog later zagen wij ook het gezag van onderwijsgevenden ondermijnd worden. Leerlingen en leraren gingen met elkaar om op voet van totale gelijkheid en zij gingen elkaar vaak tutoyeren en bij de voornaam noemen. Een tijdlang kregen leerlingen in het vervolgonderwijs zelfs het recht op baaldagen…

     

    Ook de rol van het politieapparaat werd veranderd: van gezagsdrager en handhaver van de wet ontwikkelde de agent zich meer en meer tot een soort vriend in nood (oom agent).

     

    Kerken ontsnapten evenmin aan de verlinksing: een kerk die met een bevrijdingstheologie en aandacht voor en solidariteit met de Derde Wereld als nadrukkelijk onderdeel van haar boodschap aan de maatschappij naar buiten treedt, is vast in linkse handen gevallen.

    ALLE emancipatiebewegingen zijn links georiënteerde bewegingen, gericht om ongelijkheden op te heffen. Op zich leverde de vrouwenemancipatie beweging gelijkberechtiging voor vrouwen op en werden hun kansen om volop aan het maatschappelijk verkeer deel te nemen zeer verbeterd, maar wanneer men nu naar Zweden kijkt, dan zie je hoe een emancipatiebeweging toch nog tot absurditeiten kan leiden: in dat land wil links af van alle woorden die geslachtelijk onderscheid weergeven…

    De boycotacties tegen het Apartheidsbewind in Zuid Afrika waren eveneens puur links en wij weten dat die drammerige linkse interventie in de praktijk van alle dag in dat land niet bepaald veel goede effecten heeft gehad.

    En wat te denken van een van de grootste linkse stokpaardjes: de ontwikkeling van Afrika? Al tientallen jaren wordt geprobeerd om dat werelddeel te verheffen en tot ontwikkeling te brengen. Onvoorstelbaar grote sommen geld zijn daar al naar toegebracht en nog steeds kan dat werelddeel niet op eigen benen staan.

    De EU wil nu een fonds instellen waarvan de gelden zullen worden gebruikt om te onderzoeken waarom de Afrikanen in weerwil van al die hulp toch naar Europa willen…

    GEEF LINKS EEN PROBLEEM DAT HERLEID KAN WORDEN TOT GELIJKHEID, VRIJHEID EN BROEDERSCHAP EN LINKS SLAAT OP TILT. De radertjes in de linkse hoofden komen ONSTUITBAAR op gang.

     

    Voor het laatste grootse experiment heeft links ONS uitgekozen. Wat een ONVOORSTELBAAR “VOORRECHT”.

    Gelukkig bestaat er de rode planeet Mars, die wordt gereserveerd voor dwangmatige idealisten. Mijn ideaal is dat alle linkschmensen daar naartoe worden getransporteerd.

    *

    UITLEIDING

    *

    In dit Nr 3004 las U zowat een samenvatting van alle voorgaande 3003 nummers die ooit op deze blog verschenen zijn. Heb er dan ook zeer weinig aan toe te voegen. Tenzij misschien een afbeelding waarop het Vogelkoppeke afgebeeld wordt als standbeeld voor de Eeuwigheid met bokkenpoten, twee horens op zijn kop, en een lange zwarte staart: de baarlijke duivel vab de CVP?

    *

     

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    05-11-2015, 16:49 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3003

    ***

    Donderdag 5 november

    Zon 7u40-17u11

    H Odrada van Balen

    *

    *

    *

     

    EIGEN LOF MET EEN REUKJE AAN

    U had er waarschijnlijk niet op gelet, maar op deze blog zijn we reeds in het Derde Millennium aanbeland. Gisteren 3 oktober 2015 verscheen het eerste nummer van de drieduizendste jaargang. Dat volgde inderdaad logischerwijze na nummer 2.999.

    Graag noch bloemen noch kronen, en al zekerlijk geen suikerbonen…. Want, om het met de woorden van Boer Clercq te zeggen (zij het met heel wat minder talenten), het motief is ‘stille voortdoen’. Dromen, denken, doen en volhouden, dat was het toch, hé!!!

    Het Grote willen, en daar met stukjes en beetjes aan werken, dat was ook het devies van Meester G. Gezelle, de Vlaamse Dichter bij uitstek. Een liedeken proberen, en blij zijn als ik dat liedeken kan. Een luchtkasteeltje bouwen van eigen makelij, met de actualiteiten van elke dag.

    Ja, zich op de sterren richten, om naar de sterren te reizen: per astrum ad astra, dat werd ons van jongsaf van op de collegebanken ingehamerd. Met als brandstof de moedertaal in het land der Vaderen.

    Mijn ‘Imperium’ is op het einde van de rit wel nog een miljoenste van dat van Boer Clercq, maar ik voel mij er iedere dag meer en meer in thuis. Ben zelfs door de zon in dit heerlijke land, afgeraakt van mijn reuma. Dit scherm voor mijn neus is aangepast aan mijn beperkingen, en is trouwens het enige scherm waarachter ik me nog kan verbergen. Zelf in mijn eigen auto rij ik mee als… blinde passagier. Maar het scherm gehoorzaamt nu al een tijdje aan mijn stem (via Dragon) en draait op het gratis gedownloade Windows 2010. En daarenboven is zij die mijn zorgen niet deelt maar ze wegneemt, in de bres gesprongen om de vele storende schrijffouten zoveel mogelijk te verbeteren.

    Want Digitalia is geen Guido Gezelle en al zekerlijk gene Boer Clercq. Hij is alleen een klein blogschrijverke die de wereld wil verbeteren en dus eerst bij zichzelf begint…. Hij hoopt dat nog in lengte van jaren verder te kunnen doen.

    Digitalia is al tevreden als hij hier en daar een monkellach krijgt, of als er ook maar ene Vlaming ontdekt dat hij of zij door deze Blog te volgen zich weer herinnert als Vlaming geboren te zijn. En Vlaming blijft, zo God hem Vlaming schiep.

    Dat ik vooral fier ben te kunnen aantonen dat Vlaming zijn voor altijd onlosmakelijk verbonden is met de taal en het Geloof onze Vaderen. Daar, zegt de Dichter, waar men geen kleinheid kan ontwaren….

     

    *

    EINDE

    *

     






    05-11-2015, 16:32 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    04-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3002

    *

    .

    *

     

    *

    De échte ‘verrijkers’ komen er aan.

     

    Met meteen de spreekwordelijke ‘tabula rasa’….

    .

    *

    INLEIDING

    Den Tuczy, de Tweede President van de Verenigde Nazies na Graaf Hai Koe Herman, de Redder van Coburgia, heeft er dus niet lang mee gewacht om een hoekje van de sluier op te lichten. Reeds de tweede dag dat de verkiezingsuitslag bij de Turkey’s vast stond, loste hij het eerste schot . Neen, geen schot voor de boeg, maar een schot dicht op onze hielen, zodat wij het wat rapper zouden doorhebben.

    Turkije is wel een stuk van Azië, maar terzelfdertijd via de bruggen over en de tunnels onder de Bosforus, de poort naar Europa. Zien we nu al aan de miljoenen ‘vluchtelingen’ die langs daar binnenstromen.

    Over de verdere gang van zaken kunnen we kort zijn. Nog méér Islammerij, Donald Duck bij het speelgoed van de (in hoofdzaak Turkse) kinderen gezet, en de Sultan zal, als gevolmachtigde van Allah, heel het Avondland regeren. Na een beetje ‘aanpassingen’ zullen de volgende generaties Europeanen op school dan leren, dat Allah de Grootste is, en dat er vòòr de Islammerij, hier nooit een andere Beschaving is geweest. Dat is trouwens al zo, overal waar de Islammerij nu al heerst. Zelfs hun ‘Arabische Rekenkunst’, het enige waar ze zogezegd in uitblinken, is gestolen goed. Maar wie weet dat nog, na al die jaren?

    *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    En

    *

    EU: ‘Turkije gaat rechtstaat versterken en met de fundamentele vrijheden komt het goed’

     

    EU-baas Donald Tusk feliciteert Turkse premier Davutoglu (mede namens u)

    De Europese Unie vertrouwt erop dat de Turkse regering er alles aan doet om de rechtsstaat en de fundamentele vrijheden te versterken en weer “constructief” in gesprek gaat met de (Koerdische) oppositie. Dat schrijft EU-president Donald Tusk dinsdag in een felicitatiebrief aan de Turkse premier Ahmet Davutoglu.

    De Turkse regering onder leiding van de AK-partij van president Erdogan haalde zondag een absolute meerderheid in het parlement.

    Tusk stelt dat de Turken ondanks de moeilijke veiligheidssituatie en de toegenomen restricties voor de media echt konden kiezen uit “geloofwaardige politieke alternatieven”.

    Gezien het “hernieuwde vertrouwen” in de regering verwacht Tusk dat weer aan vertrouwen in de samenleving kan worden gebouwd.

    De Turkse politie pakte dinsdag tientallen mensen op die in verband zouden staan met Fethullah Gülen, Erdogans politieke vijand. Ook werden opnieuw journalisten aangeklaagd die zijn gelieerd aan de oppositie.

    Tusk maakt geen melding van de kritische opmerkingen van de officiële Europese waarnemersmissies. “Helaas werd de campagne voor deze verkiezingen gekenmerkt door oneerlijkheid en, in ernstige mate, door angst”, zei het hoofd van de parlementaire missie van de Raad van Europa maandag.

    De EU heeft Turkije nodig om de vluchtelingenstroom vanuit dat land in te dammen. Tusk zegt uit te zien naar discussies over betere samenwerking op dit gebied, waarbij ook de Turkse kandidatuur voor de EU weer ter sprake komt. Hij hoopt op een “sterk en zichtbaar” signaal uit Turkije.

    *

    UITLEIDING

    *

    De historische Maagd en Godendochter Europa krijgt dus binnenkort een nieuwe ‘relatie’ opgedrongen. Een soort ‘Gedwongen Huwelijk’ zoals gebruikelijk bij de Moslimmers.

    Even gebruikelijk is bijvoorbeeld ook, dat de vrouwelijke helft van zo’n ‘huwelijk’ bij haar borstels staat, in het borstelkot. Waar ze alleen mag buitenkomen om te koken en te plassen, en tussendoor meteen zorg draagt voor nageslacht.

    En als het van de nieuwe ‘Moefti’van Jeruzalem afhangt, dan zal eenieder die daarop commentaar heeft, naar de verbrandingsovens geleid worden. Die heeft dat nog geleerd bij de échte Nazi’s, die daarvan in de jaren ’40 de wereldprimeur hadden.

    Laten we dus maar de valiezen klaar zetten… Niet om daarna in beestenwagons te reizen, maar om zoals weleer, te grijpen naar vaders geweer…

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *










    04-11-2015, 17:44 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3001

    *

    .

    *

    *

    Nergens welkom

    .

    Zelfs niet bij hun eigen soortgenoten

    .

    *

    INLEIDING

    Zeker hebben de syndicaten, net als alle roofvogels, sprekensrecht, konden ze maar, net zoals iedereen, verantwoordelijk gesteld worden voor hun daden. Nu zijn het ‘outlaws’, ze staan buiten de Wet.

    En daar bij die wetteloosheid knelt het schoentje. Het zijn precies lijk roverhoofdmannen die van achter de schermen, het vuile werk laten opknappen door anderen. Anderen, die dan wèl verantwoordelijk zijn voor hun daden. Geen probleem, zeggen die roverhoofdmannen dan, we zullen die achteraf in de Rechtszaal wel bijstaan door onze Advocaten…

    Zou er, buiten Coburgia, nog één land ter wereld bestaan, waar zo’n soort roofvogels zoveel bescherming genieten? En hoe zou dat komen, denkt U? Net zoals bij de Noorderburen Bram Moskowicz daar de Regering voor de Rechtbank brengt, zou die Dame van ‘the licence to kill’ er beter aan doen om het niet bij woorden alleen te laten.

    *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    Rudy De Leeuw: "Landen die aan recht op staken tornen, zijn doorgaans geen democratieën"

    Dat bij de stakingen van twee weken geleden twee mensen het leven lieten in Luik, noemt ABVV-voorzitter Rudy De Leeuw "ronduit dramatisch". "Maar ik heb het gevoel dat sommigen misbruik van de situatie willen maken", zegt De Leeuw vandaag in weekblad Knack.

       Door wegversperringen van de FGTB, de Waalse socialistische vakbond, vielen twee weken geleden twee doden. Een chirurg raakte door de file op de E40 niet op tijd bij een patiënt. Een ambulance stond er ook vast, die probeerde bij een man met hartfalen te geraken.

    "Wat in Luik is gebeurd, is ronduit dramatisch. Maar ik heb het gevoel dat sommigen misbruik van de situatie willen maken", zegt Rudy De Leeuw daarover. Dat de incidenten vragen oproepen is logisch, beaamt hij. "Maar ze worden gesteld in een vergiftigde sfeer."

    N-VA-politica Zuhal Demir haalde zwaar uit naar de vakbonden. Ze noemde ze privémilities met een 'licence to kill'. "Ik heb dat ook gelezen en op zulke zever ga ik niet reageren", zegt De Leeuw. "Het ABVV heeft nu zelf aangeboden om het herenakkoord tussen werkgevers en werknemers over het stakingsrecht opnieuw te bekijken."

    Maar gas terugnemen zal niet het geval zijn. "Wij gaan uiteraard door met ons sociaal protest. De federale regering neemt op geen enkele manier de signalen van de mensen serieus en blijft de asociale maatregelen opstapelen", zegt de ABVV-voorzitter.

    Staken is een fundamenteel recht, zo meent De Leeuw. "Landen die daaraan tornen, zijn doorgaans geen democratieën. En staken, hoe onsympathiek ook, is soms het enige actiemiddel dat ons rest. Een staking móét ook enige economische schade toebrengen, anders heeft ze geen impact."

    *

    UITLEIDING

    *

    Het ABVV gaat dus uit van de misdadige veronderstelling dat het stakingsrecht ipso facto ook het recht inhoudt om economisch ‘enige’ schade toe te brengen. Heb ik dat goed gelezen?

    Tja, als dat zo is, dan is het ‘recht’ om zich andermans eigendom toe te eigenen ook ‘enigszins’ goed te praten….

    Die Meneer wil dus het aloude ‘Potje breek, potje betaal’ vervangen door een vrijgeleide om in ruil ten koste van alles en iedereen zijn gelijk te halen de meest fundamentele rechtsregels opzij schuiven…. Als ge er maar U voordeel bij haalt!

    Voilà de perfecte reden om die kleursyndicaten gewoon af te schaffen en om die te vervangen door langs weerskanten het Gezond Verstand. Om ‘geschillen’ te beslechten, daar hebben we toch Justitie voor! Naast Vrederechters dan ook Werkrechters…. Meer werk, zaaien naar de zak en dus meer welstand. Dan zou Vlaanderen nu niet staan waar het staat, aan de rand van de afgrond…..

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    04-11-2015, 16:24 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3000

    *

    *

    Waarom wij niet tussen prikkeldraad willen leven

    .

    Zelfs al willen de Verenigede Nazies dat…..

    *

    INLEIDING

    Deze morgen kwam het sneeuwwit vogeltje uit mijn kinderjaren met nog een stekeldoorntje aan zijn pootje, op mijn digitale brievenbus zitten. Zie onderstaande boodschap, waar ik alleen de correcte nationaliteit van ons, Vlamingen, heb ingevuld. Wij zijn nu eenmaal in de eerste plaats Vlamingen, en geen Coburgers.

    Verder zou ik aan de boodschap willen toevoegen dat wij ze niet moeten, niet mogen en dus niet willen. Omdat de Geschiedenis leert, dat wij, zo lang ze hier zijn, geen geruste minuut meer zullen hebben. Zij rijden onze kinderen dood, bespringen waar ze kunnen onze vrouwen en willen ons vooral hun barbaars en achterlijk ‘Geloof’ opdringen, ooit uit de duim gezogen door een seniele oude wreedaardige woestijnrover die sliep o.a. met een kind van amper 9 jaar oud.

    Als onze Overheden al de grenzen hebben open gezet uit zogezegde menslievendheid, dan moesten die ook maatregelen voorzien hebben om van ‘vluchtelingen’ geen ‘blijvelingen’ te maken. Als ze dat niet gedaan hebben, is dat zij andere verborgen bedoelingen hebben gehad.

    Daarom zullen wij als Vrije Burgers, hen daarvoor binnenkort ter verantwoording roepen.

    *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    .

    *

    Niet wij maar U bent anders!

    Ik kan het niet genoeg lezen ...zo moet het! UITDRAAIEN EN IN DE KANTINE HANGEN...............................

    RESPECT a.u.b. VOOR ONS, die hier al DUIZENDEN jaren wonen!

    Wij respecteren onze buren en zullen hen helpen in tijden van nood. Doch, wij zijn NEDERLANDERS en VLAMINGEN.

    géén POLEN, géén ALBANEZEN, MAROKKANEN, TURKEN, AFGHANEN, NIGERIANEN, HAÏTIANEN enz.

    Onze taal is NEDERLANDS en niet RUSSISCH, POOLS, ROEMEENS, TURKS, AZIATISCH of ARABISCH.

    Onze kinderen leren NEDERLANDS vanaf hun derde levensjaar op school en wanneer wij als inwoners deze taal niet beheersen, zijn wij slecht geschoold en kansloos in onze maatschappij.

    Waarom zouden niet-Nederlands sprekende migranten hier dan ineens bevoorrechte burgers moeten zijn?

    Hollanders & Vlamingen dragen jeansbroeken met hemd en hun vrouwen dragen topjes met rokjes. Zij zijn daardoor géén HOEREN.

    Wij dragen géén lang kleed en géén hoofddoeken, want er zijn hier geen "zandstormen"!

    WAARDE MIGRANT RESPECT BEGINT BIJ JEZELF!

    Als u zich beledigd voelt door een dame met korte rok en decolleté blijf dan waar u vandaan komt! Wij eten frieten met varkenssaté, en brood met ham. Als u daar een probleem mee hebt, kom dan niet naar ons toe en blijf lekker in uw zandbak!

    DE LEEUW ONS boegbeeld!!!

    Dus: géén halve maan of zo je wil een moordende sabel!!! Wie er niet mee kan leven gaat maar lekker KAMELEN bewonderen in het thuisland waar Allah de baas is.

    Wij hebben, zegt men, een rechtvaardig strafsysteem: als u zich daarover denkt te moeten beklagen, stel ik voor dat u OPZOUT OF OPROT!

    Wij hebben géén sharia, hakken géén ledematen af,

    steken géén ogen uit, hangen géén homo's op, stenigen géén vrouwen die niet uitgehuwelijkt wensen te worden,

    hangen géén demonstranten die tegen het regime zijn aan hun benen op om hen vervolgens dood te knuppelen, gooien géén gehandicapte kinderen in de rivier, begraven géén criminelen levend, etc etc.

    Wanneer ieder van jullie dit nu eindelijk eens gaat beseffen, dat wij onze naam : Nederlander en Vlaming waardig en trots dragen en onze prachtige cultuur in stand houden.

     

    Iets waar ONZE VOORVADEREN bloed, zweet en tranen voor hebben gelaten!

    Hier valt niet over na te denken.

    *

    UITLEIDING

    *

    Waarom, o Vreemdeling, reist, zwemt, vaart of vliegt U dan niet terug naar Uw eigen land? U bent toch daar ergens geboren en getogen? Met de bij ons opgedane bagage kunt U Uw eigen Volk en Land een grote dienst bewijzen en er meteen iemand zijn. Door er de opgedane kennis (ja toch?) in de praktijk te brengen. Zodat Uw Volk andere vaardigheden dan (zich) vcermenigvuldigen, kan opdoen. Scholen bouwen, bijvoorbeled.

    U zou er bijvoorbeeld in de eerste plaats andere en betere Overheden kunnen kiezen. Die welstand door vrijheid en vrijheid door welstand verspreiden. Door er te leren de handen uit de mouwen te steken.

    Jullie hebben, met de opgedane ervaring, alles in eigen handen om jullie eigen land omhoog te werken uit zijn achterstand. Daarbij vooral aandacht besteden voor jullie nieuwe Leiders, voortgaande op de slechte voorbeelden die jullie bij ons gezien en ervaren hebben.

    Wij wensen U een goede reis. En vooral: de wind van achter.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    04-11-2015, 12:54 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2999

    ***

    Woensdag 4 november

    Zon 7u39-17u13

    H Carolus Borromeus

    Is het Carolus vochtig weer, sneeuwbuien volgen, keer op keer

    *

    *

    Speelt die het spelletje mee?

    .

    .

    Och arme, het beestje….

    *

    INLEIDING

    De opwarming van de Aarde en De 7de Dag. Zoek de zeven verschillen…..

    *

    Net zoals uiteindelijk in De 7de Dag van zondag laatst bleek dat Bart Le Tisserand, zij het een goed tacticus, inderdaad een rancuneus slecht karakter is, blijkt hij zich toendertijd, bij de begrafenis van M.R. Morel in de Antwerpse Kathedraal ook zwaar vergist te hebben. Ook met een Voorzitter van het Vlaams Belang daarbij. Na zijn theatrale speech sprak hij zich openlijk zeer lovend uit over deze ondertussen ex-kopman van het VB. Die was, zei hij, ‘een grote meneer’. Over de partijgrenzen heen reikte hij hem zelfs een ferma handdruk. Over Frank Van Hecke, want over hem ging het, was toen net bekend geraakt al een paar jaar lang deftig aan te houden met de dierbare overledene. Wat niet belette dat hij aan het sterfbed van zijn Geliefde al zat aan te pappen met haar huisdokter. Met wie hij nu, vier jaar later, gaat trouwen. Als brokkenmaker en ‘grote meneer’ kan dat tellen! Tot zover over het oordeelsvermogen van wat ooit de bijna slimste mens ter wereld op de VRT was….

    Ja, inderdaad dit stukje gaat over brokkenmakerij. Want eindelijk is nog maar eens ‘de opwarming der aarde’ als een kosmopolitisch horror-verhaal ontmaskerd. En dat niet door de eerste de beste, maar door de NASA zelf…..

    Ja Ja, bloemen verwelken, scheepjes vergaan, maar liegende liefde blijft ook niet bestaan…. Poolijs is van alle tijden en fabeltjes over valse indrukken blijken geen lang leven beschoren te zijn.

    Ook geen lang leven beschoren, maar van een veel directer gevaar, is de zucht der Turkey’s om zowel de Vlaamse Leeuw als het Kruis af te voeren om te vervangen door de Halve Maan en het kromzwaard. De ware aard van de zon en van het Poolijs is ook bestand tegen de leugens der Wereldverbeteraars. Ook de Vlaamse Leeuw zal blijven klauwen zo lang hij tanden heeft.

    *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    .

    *

    Zuidpoolijs groeit sneller dan het smelt

    Het ijs op Antarctica groeit sneller dan het smelt, blijkt uit nieuw onderzoek van de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA. Tussen 2003 en 2008 groeide het ijs netto met 82 miljard ton per jaar. Het onderzoek spreekt bevindingen uit het laatste klimaatrapport van het VN-Klimaatpanel tegen, dat stelt dat Antarctica ijs verliest.

    Op grond van satellietgegevens stelt de ruimtevaarorganisatie NASA dat het Zuidpoolijs tussen 1992 en 2001 netto groeide met 112 miljard ton per jaar. In de periode van 2003 tot 2008 was dat jaarlijks 82 miljard ton.

    Volgens NASA verliezen gletsjers versneld ijs, maar leidt toegenomen sneeuwval, die 10.000 jaar geleden al begon, ertoe dat het continent die verliezen nog steeds goedmaakt. "Aan het einde van de laatste IJstijd werd de lucht warmer en werd er meer vocht over het continent verplaatst, wat leidde tot een verdubbeling van de sneeuwval", zegt glacioloog Jay Zwally, hoofdauteur van de studie.

    Slecht nieuws

    Het goede nieuws is volgens Zwally dat Antarctica momenteel niet bijdraagt aan de stijging van de zeespiegel, maar een stijging van 0,23 millimeter per jaar voorkomt. "Maar dit is ook slecht nieuws. Als de 0,27 millimeter stijging per jaar niet aan Antarctica kan worden toegeschreven, betekent dat dat die stijging door iets anders, waar we geen rekening mee houden, wordt veroorzaakt."

    Zwally wijst erop dat binnen enkele tientallen jaren de groei van het ijs op Antarctica kan ophouden, als de afname van de groei doorzet in het huidige tempo en de sneeuwval niet meer in staat is de verliezen te compenseren.

    *

    UITLEIDING

    *

    O Ja, de actualiteit! Is bij U na alles wat er met vliegtuigen zoal kan gebeuren, de goesting ook over om een paar keer per jaar naar de zon te vliegen naar Turkije, Egypte, Marokko of Kroatië, het buurland van Bosnië? En misschien is het U opgevallen, dat Italië ondertussen is uitgeroepen tot het grootste en beste wijnland ter wereld? Wist U trouwens al, dat U met JetAir voor de vlucht van amper 2 uur voor € 29,50 van Oostende naar Rome vliegt? De bus naar Scherpenheuvel kost meer! In de Eeuwige Stad koopt U voor € 9,- dan een dagtichet geldig vor gans Lazio voor trein, tram, metro of bus…. Waarbij het mij nogmaals van het hart moet, dat U in 10 mensenlevensn niet genoeg hebt om al die culturele en kunstzinige zaken te bezoeken… Uw wijn op tafel kost tussen de € 4 en 400: voor elk wat wils.

    Ook dat is, naast de menselijke onmacht om de Blauwe Planeet op te warmen of af te koelen, een ‘inconvenient truth’…. Maar toegegeven: Italia is zeker niet Slinkx genoeg voor de TV-mestkevers en dat is precies wat het leven hier zo aangenaam maakt. Het enige waartoe de mens in staat is om wat dan ook te doen met de Blauwe planeet, is deze om zeep helpen. Gelukkig dat Die van Hierboven Zijn zaakjes goed in de hand heeft. Is een andere goede eigenschap van Italië, om daaraan mee te werken.

    Want U weet: de Mens wikt, maar God beschikt. Ons Roosje kan dat ondertussen veronderstel ik wel van zeer dichtbij volgen. Blijkbaar heeft ze ook Daar een voetje voor, want haar Vlaams Belang floreert weer als de beste!

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    04-11-2015, 08:52 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    03-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2998

    *

    2

    *

    Maar de ene waanzin brengt de andere mee

    .

    .

    Wij hadden het kunnen weten….

    .

    *

    INLEIDING

    We staan op een zucht van de totale ineenstorting en in plaats van maatregelen te nemen, wordt er iedere dag een tandje bij gestoken. Het is werkelijk een rush tegen de tijd geworden. Want de winter staat voor de deur en overal wordt de Muzelmannerij met de dag gewelddadiger, ja zelfs onmenselijker. Zij willen de openlijke confrontatie want ze dromen van een Wereld Kalifaat. Denk aan de mensenkooien op open vrachtwagens in de straten om te voorkomen (?) dat zij, de Muze-moordenaars zouden plat gebombardeerd worden. Want nu dreigen ze daar de strijd te verliezen.

    Dat zijn toch geen gewone Muzelmannen, zo wordt ons voorgehouden door onze Europese Elite, hun medeplichtigen. Kijk, er leven van die soort ook miljoenen onder ons, maar die zijn ‘gematigd’, anders hadden we ze niet binnen gelaten. Tenzij ze misschien wachten op het goede moment om… uit de kast te komen.

    Ook bij hen mankeert er iets aan hun chromosomen. Ze neigen meer naar de soort met het uitzicht van mensen, die evengoed beesten kunnen zijn. Erger nog: beesten doen elkaar dat niet aan.

    La Märkalina waarschuwt vandaag ineens dat er in Europa oorlog op komst is. Net zoals de brandstichter ‘Brand! Brand!’ roept voor hij wegholt van de plaats der misdaad.

    En inderdaad. Gelijk heeft ze. Grenzen sluiten helpt niet meer. Zij die er zijn moeten er, goedschiks of kwaadschiks, eerst weer uit. Voor zij ons kunnen verjagen of uitmoorden. Pas bij de volgende poging, vertrekkende met een nieuwe lei, kan het Verenigd Europa der Volkeren er komen.

    En zo lang er leven is, is er hoop…. Al is het de gewoonte, om bij het bed van een stervende, er de Pastoor bij te halen…

    *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    .

    *

    Duits dorp van 100 inwoners zonder infrastructuur moet 750 migranten opnemen

    Asielcrisis Op dit moment telt het landelijke gehucht bestaande uit slechts één straat meer koeien dan mensen. Vanaf volgende week wordt Sumte een dorp met de snelst groeiende bevolking in Duitsland. Niet dat de inwoners daar blij van worden. 700 migranten herbergen in een gehucht met 'nul infrastructuur': "Dat moet een hoax zijn".

    Begin oktober kreeg de burgemeester Christian Fabel een e-mail die insloeg als een donderslag bij heldere hemel. Zijn dorp van 102 inwoners moest 1.000 asielzoekers opvangen. Zijn echtgenote verzekerde hem dat het wel een hoax moest zijn. "Het kan toch niet waar zijn dat een gehucht tien maal meer migranten moet opvangen dan er inwoners zijn", zei ze. "Ze dacht echt dat het een grap was", vertelde de burgemeester.

     

    Rioolstelsel

    Maar dat was het niet. Sumte is het voorbeeld bij uitstek van hoe Duitsland tot in het extreme op zoek moet naar opvang voor een onophoudelijke vluchtelingenstroom. Het dorp kreeg uiteindelijk slechts een kleine tegemoetkoming om een reden die verbazing wekt. In plaats van de oorspronkelijke 1.000 migranten zullen er 'maar' maximaal 750 onderdak moeten krijgen in 23 leegstaande kantoren omdat anders het lokale rioolstelsel dreigde overbelast te geraken.

    700 procent

    Niettemin stelt hun komst de gastvrijheid en verdraagzaamheid van de dorpsbewoners op de proef. Verwonderlijk is dat niet want het bevolkingsaantal stijgt in één klap met 700 procent en in Sumte is er geen politiekantoor, geen school en geen enkele winkel. "Wij hebben nul infrastructuur voor zoveel mensen", verklaarde de burgemeester.

     

    Extreemrechts

    Bewoner Dirk Hammer zei dat hij sympathie voelde voor de vluchtelingen maar dat hij vreesde voor de sterkte van het getal. "Wanneer zo'n grote groep ergens te velde wordt gedropt, creëert dat een uitstekend platform voor extreemrechts", meende hij. "Ik krijg buikpijn van wat de toekomst zou kunnen brengen, niet alleen hier maar in heel Duitsland."

    *

    UITLEIDING

    *

    De Dag des Oordeels…..

    Nog even memoriseren. Gelovig of niet, iedereen wordt op dat stervensuur voor de Eeuwigheid zich opent, geconfronteerd met het oordeel over zichzelf. En dan is het voorbij. Een nanoseconde later maken we zelf deel uit van die Eeuwigheid.

    Maar vroegtijdig naar de andere wereld geholpen worden, door vreemde moordzuchtige Muzelmannen, dat is wel het laatste. Waarbij nieuwe verkiezingen niet zullen helpen, maar in tripkes trekken wel. Al moet ik eerlijkgeidshalve toegeven, dat betrokkenen van hoog aan de takken van de bomen, een veel mooier uitzicht zouden hebben….

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     








    03-11-2015, 17:37 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2997

    *

    *

    Eerst de zelfmoordpil

    .

    .

    En dan den oven in….

    .

    *

    INLEIDING

     

    Eindelijk, zou ik zeggen, heeft de Euro-Elite het ook in de mot. Coburgia, en dus per definitie Vlaanderen, dat nu al een der dichtst bevolkte gebieden ter wereld is, zal binnen 25 jaar helemaal dicht geslibd zijn.

    Van de klassiek 6.5 + 3.5 = 10 miljoen, gaan we naar 14 miljoen. Maar volgens de regels van ’t spel, zullen de Waalse Ardense landschappen daarvan gespaard moeten blijven. Enerzijds wegens het natuurschoon, de zuivere lucht want (wegens het quasi totale wegvallen van denkbare activiteiten ook) en anderzijds omdat de ‘transfers’ daardoor zouden verdubbelen van 16 à 18 miljard per jaar, naar door de gestegen Index misschien wel 40 miljard per jaar.

    Bij deze kent U nu de hoofdreden waarom in Coburgia, enig ter wereld, de Index verheven is ‘tot de eer der Altaren’. Gewoon in vervanging van de vroegere collectie gecanoniseerde maar nu afgeschafte heiligen. Die deden toch geen mirakels meer. De Index wel. Deze is de facto een zichzelve in stand houdende Heilige, want door de prijsstijgingen ten gevolge van de index, stijgt die even later weer een beetje. En zo verder. Zonder limieten.

    Wat maakt dat binnenkort iedereen alle aankopen zal moeten gaan verrichten in het veel goedkopere buitenland….

    Weer iets waar de Achteruitrij-Regeerders van de Verenigde Nazies niet aan hebben gedacht. Verplichte eenheidsprijzen voor alle consumptie goederen… Wat eigenlijk net zo onrealistisch is als de Verenigde Nazies zelf…..

    Om te bouwen was de maximum toegelaten oppervlakte in 1965 nog 400m². Dat is nu hoogstens 140 m². Alles laat voorzien dat het in dezelfde verhouding in 2040 nog hoogstens 5m² zal zijn. De Vlaming zal dan generatie op generatie, boven op elkaars schouders moeten wonen en werken….

    Nee, naar mijn bescheiden mening, waren we vroeger met die andere Heiligen beter af! Trouwens, waar vandaan zal al dat kindergeld komen?! Dan toch nog de Hemel, om er manna van te krijgen?

    *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    .

    *

    Immigratie hoofdoorzaak bevolkingsexplosie

    Volgens Eurostat zal dit land in 2040 14 miljoen inwoners tellen. Dat is een stijging van 23 procent ten opzichte van vandaag. Enige oorzaak is volgens het Europees agentschap immigratie.

    Hoewel België nu reeds bovenaan staat in de lijstjes inzake bevolkingsdichtheid blijft de bevolkingsomvang fors toenemen. Niet de vermenigvuldiging van de Vlaamse huishoudens is hiervan de oorzaak, wel de massieve en ongecontroleerde instroom van immigranten.

    Vandaag zijn we met ongeveer 11,3 miljoen. Volgens Eurostat zal België in 2040 14 miljoen inwoners tellen, in 2050 zijn er dat al 14,8 miljoen, in 2060 15,4 miljoen, in 2070 16 miljoen en in 2080 16,6 miljoen. Dat laatste is een verdubbeling (!) ten opzichte van het bevolkingsaantal in 1950.

     

    Zondvloed afwenden

    Volgens Eurostat zou zonder immigratie het bevolkingsaantal eindelijk kunnen stagneren. Maar dan is er wel dringend een koerswijziging nodig. Het spreekt immers voor zich dat we deze gigantische bevolkingstoename – die nota bene nóg hoger ligt dan het groeiritme van de wereldbevolking – niet aankunnen. Alleen al op het vlak van (sociale) huisvesting, mobiliteit en onderwijs worden we nu reeds geconfronteerd met enorme problemen. En dan hebben we het nog niet over de toenemende druk op de open ruimte en de sociale zekerheid, de verder escalerende samenlevingsproblemen en de onvermijdelijke milieueffecten.

    Willen we de demografische zondvloed afwenden, moet eindelijk en dringend werk worden gemaakt van een strikt en kordaat immigratiebeleid. Zo niet, zullen onze open ruimten binnenkort niet meer zijn dan vage herinneringen.

    *

    UITLEIDING

    *

    Kijk, dat de Europese Elite zichzelf te pletter rijdt: helemaal geen bezwaar. Integendeel. Hoe eerder hoe liever. Miljoenen eerbare Burgers staan touwens gereed om een duwke aan dat karretje te geven….

    Maar net als de Yankees niet graag zelf de trekker wilen overhalen, maar daar de ‘gematigde terroristen’ voor aanspreken, zo willen de Europese Potentaten eerst hun eigen Burgers (als proef?) in de vernieling rijden. Om op de ruïnes een nieuw ras van Europeanen te kweken. Een ras helemaal zonder verleden, en dus helemaal zonder toekomst.

    Met muzelmannen als wilde konijntjes die niets eens kunnen lezen of schrijven, en al zekerlijk niet rekenen (uitzondering voor de vermenigvuldiging en voor het delen van menselijke onderdelen), denken zij daarin te kunnen slagen.

    In het Heilig Boek der Cristenen vinden ze daarover een mooi verhaal. Ga zoek in de Index van de Bijbel naar de plaatsnamen Sodoma en Gomorha en U bent er.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

    03-11-2015, 16:18 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2996

    *

    *

    De Nieuwe Turkey Sultan

    .

    .

    Die de Vlaamse Leeuw komt vervangen

    .

    *

    INLEIDING

    Niemand beter dan de eigenzinnige Nigel Farage kon de kuiste woorden vinden.

    Eindelijk de Euro Potentaten hun zin geven! Zo dat de aansluiting bij de Europese Verenigde Nazies als 29ste Lid, door de euforie van de verkiezingsuitslag niet al te veel opvalt. Eerst nog het kandidaat-land der dominante Turkey’s zich nog laten organiseren op hiërarchisch vlak, met nieuwe Getrouwen, om zich vervolgens laten in de hoek drummen. Het Avondland wordt aldus, met de felicitaties van de USA, één groot Syrië.

    Of daar dan Soemnieten Sjyieten Alawieten of Suskewieten de plak zullen zwaaien, hangt volledig af van de goodwill der Russen. Anders gezegd, zullen wij onze fossiele brandstoffen verder exclusief bij de woestijn pietrol-pompers of bij de Orthodoxe Russen moeten kopen.

    Als het van de Europa-bonzen afhangt, zal onze energie bijeen gemalen worden uit de waaiende winden. Quasi onbetaalbaar, maar volgens hen nog altijd beter dan via atomische krachtcentrales op eigen benen staan. Vooruit, lobby-ïsten aller landen, verenigt U!!!

    Dat zijn, om het met de woorden van Nigel Farage te zeggen, de stellingen waarmee wijlen de Sovjets de wereld wilden beheersen: de centraal gestuurde en onder de duim gehouden nationale democratie. Hij gebruikte daarvoor de woorden zoals de ‘Bresjnev Doctrine’. Enig hoe die man dat onder woorden kon brengen! Zie

    https://youtu.be/feY-TYmmgLM

    *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    .

    *

    Bewapening terroristen begonnen:

    Vuurwapens gevonden in asielzoekerscentra

     

    In diverse asielzoekerscentra in Duitsland zijn meerdere vuur- en steekwapens aangetroffen. Ze smokkelen de wapens mee in hun koffers. Aangezien de extreme toename van de aantal vluchtelingen beschikken de asielzoekerscentra’s niet over genoeg personeel waardoor de controle’s erg mager zijn. 2540032

    In een AZC in Mecklenburg-Vorpommern werden in een grote container met ‘hulpgoederen’ extreem gevaarlijk wapens gevonden zoals Kalasjnikovs en grote aantallen munitie. In het Zuid-Duitse Donaueschingen noodopvang trof de politie ook grote aantallen steekwapens en bewerkte stalen buizen aan. Kortom: we kunnen onze ogen niet meer sluiten voor het feit dat de bewapening van potentiële terroristen om -zoals ISIS ons meerdere malen heeft beloofd- aanslagen op de Europese bevolking te plegen, is begonnen. Wat het verhaal nog erger maakt is dat er onbevestigde berichten rond gaan die erop wijzen dat migranten doelbewust zwaar bewapend worden door het Amerikaanse leger.

    In de maand augustus vielen in Hessen alleen al meer dan 14 migranten al eens een ander onderkomen van een asielzoeker aan. Afgelopen week gingen meer dan 100 Syriërs en afghanen in Leipzig met elkaar op de vuist en er ontstond een gigantische chaos. De politie in Duitsland moest wel 40 politieauto’s inzetten om de situatie onder controle te krijgen. Dit soort incidenten zijn volgens veel gewone Duitse burgers een dagelijkse gebeurtenis, maar worden doelbewust zo goed als doodgezwegen door de landelijke media en politiek.

    De vraag nu alleen is nog hoelang gaat het duren voordat het in bij ons zo ver is? Deel dit bericht en laat iedereen wakker worden. Laat niet iedereen zomaar binnen in onze landen! Extra strenge controles moeten verplicht zijn!

    *

    UITLEIDING

    *

    De profetische woorden van Nigel Farage in het Euro Parlement in Bruxellabad dragen een zware historische daadkracht met zich mee. Het Grafelijke Vogelkoppeke der Tsjeven, Hai Koe kunstenaar Herman de Rampzalige, heeft ooit gestoefd, dat het dank zij hem en (ook een beetje) het Europa waar hij en de zijnen voor stonden, zij al meer dan 70 jaar Europa buiten de oorlog hebben kunnen houden. Precies. En nu zorgt datzelfde Europa dat we er bijna ongemerkt midden in zitten.

    Het Verenigd Koninkrijk, dat van zichzelf zegt dat het de Patroonheilige is van de H. Democratie, heeft de voorbije 100 jaar zo goed als alles verloren, om die reputatie gestand te doen. Die 2 wereldoorlogen hebben het zo goed als van de wereldkaart geveegd. Da’s juist. En dus weet Farage waarvan hij spreekt, als hij het komende referendum in zijn land, en gouden opportuniteit noemt.

    Alleen stelt zich daarbij de vraag, of die opportuniteit er nog tijdig zal komen. Zoek dus even mee naar het verband tussen die heilige ijver van meestal jonge mannen tussen de 20-30 jaar, ‘vluchtelingen’ dus, om over Het Kanaal door te reizen. Niet zozeer om er in de beroemde anonimiteit te verdwijnen, maar om hu startpositie in te nemen om gereed te zijn voor het signaal voor de start van de terreur. Met enig sarcasme zal het dan zijn, dat Niet van ‘Brittania rules the waves’, maar van ‘The waves rul Brittania’…

    Wat heeft een invasie-leger nodig voor de strijd? Manschappen, wapens, en… kazernes.

    Heel Europa staat (op onze kosten) inmiddels volgebouwd met kazernes Moskeeën voor hen. En na gisteren, staan de Turk’ys als mede-Europeanen klaar om uit te zwermen. De vraag is, of ze deze keer, anders dan in 1453, binnen de muren van Wenen zullen geraken. Want de Wenenaars die er dagen lang vergaderd hebben met 18 landen, inclusief de Hongaren die toen de Turken op de vlucht deden slaan, zijn onverrichterzake uit elkaar moeten gaan.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    03-11-2015, 14:48 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2995

    *

    .

    *

    ISIS reeds in zicht

    .

    .

    Van op de Italiaanse stranden…..

    .

    *

    INLEIDING

    Vriend Xander brengt hieronder een lang en hallucinant verhaal over WO III die, met dank aan de Islammerij, nu wel rap dichterbij dreigt te komen. Ikzelf zal het dus kort houden…. Maar vraag toch even op de kaart van Europa op te zoeken waar U Bosnië denkt te zullen vinden… Daar wonen namelijk niet de bosnegers, maar de IS-commandanten, die te oordelen naar de Zwarte ISIS-vlaggen nu al boven hun huizen wapperen. Nee, het zijn geen rünetekens, zoals ten tijde van de Swastika, maar spaghetti-slierten in de taal van de Profeet. Profetische spaghetti, als het ware, waarvan er binnenkort ook een paar in de Dikke Vandale zullen moeten komen…..

    *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    .

    *

    Turkije en VS evacueren ISIS-strijders uit Syrië, sturen hun commandanten naar Europa’

    Turks-islamistische machtsovername Bosnië, Balkan en Oost Europa in gang gezet

    *

    In Bosnië wonende moslims tonen openlijk hun trouw aan ISIS. De Turken sturen aan op een nieuwe religieuze oorlog op de Balkan en willen zo Oost Europa in hun greep krijgen.

    Twee onafhankelijke nieuwsberichten bevestigen wat we al enige jaren schrijven, namelijk dat de Verenigde Staten, Turkije en de Arabische Golfstaten – de anti-Assad coalitie - verantwoordelijk zijn voor het ontstaan en bewapenen van ISIS en nooit van plan zijn geweest de islamitische jihadgroep te vernietigen. Volgens persbureau TASS zijn op 26 oktober twee vliegtuigen van Turkish Airlines, een toestel uit Qatar en een uit de Emiraten, met aan boord in totaal 500 ISIS terroristen, in Aden (Jemen) geland. Daar werden ze onder de hoede van Saudische officieren geplaatst. De ISIS-strijders werden uit Syrië geëvacueerd om ze te beschermen voor de Russische luchtaanvallen.

    Russia Today suggereert dat de 50 Amerikaanse elitetroepen die Obama naar Syrië stuurde bedoeld waren om de evacuatie van de terroristen in goede banen te leiden. Het Witte Huis wil koste wat het kost voorkomen dat ISIS-strijders in handen van de Russen vallen, omdat dan zou blijken dat de VS al jaren met de islamitische terreurgroep samenwerkt. De Amerikaanse steun voor Al-Nusra (Al-Qaeda in Syrië) –dat ook door de Russen wordt gebombardeerd- is zoals u weet inmiddels bevestigd en erkend.

    De Washington Post haalt een informant uit het Amerikaanse leger aan die bevestigt dat de special forces helemaal geen ‘adviseurs’ zijn zoals Obama beweert, maar inderdaad bedoeld zijn om de door Amerika bewapende strijders te beschermen en te ondersteunen. Enkele dagen geleden gaf de Amerikaanse president toe dat zijn Syriëbeleid is mislukt. De VS en Turkije zetten daarna de genoemde luchtbrug voor bevriende ISIS-terroristen op. (1)

    Turkije en Qatar sturen ISIS naar Bosnië en Europa

    Volgens de Servische terreurexpert Dzevad Galijasevic spelen Turkije en Qatar een nog veel vuiler spelletje met ISIS door hun commandanten en strijders met valse Syrische en Koeweitse paspoorten naar Bosnië Herzegovina te sturen. Hun eerste doel is om van Bosnië een islamistische staat te maken. De huidige Turkse premier Davutoglu voorspelde enige jaren geleden aan de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken John Kerry dat de Turken weer zullen heersen ‘van Sarajevo tot Damascus, en van Benghazi (Libië) tot Batumi (Georgië). Dit is het centrum van onze macht’ (4).

    Galijasevic verhaalt hoe Turkije en Qatar ISIS-agenten voorzien van fictieve identiteiten en hotel vouchers. Zij gaan niet alleen Bosnië van binnenuit ondermijnen en destabiliseren, maar zullen zich stapsgewijs op de rest van Europa richten. De Servische specialist vreest daarom dat er een nieuwe religieuze oorlog in Bosnië zal losbarsten, een van de islam tegen het christendom en alle andere ‘ongelovigen’ (2). Deze oorlog zal zich daarna via de miljoenen moslimmigranten over heel Europa verspreiden.

    Moslims zullen nieuwe religieuze oorlog op Balkan veroorzaken

    De onafhankelijke Balkan-verslaggever Lazar, veteraan van de Servische special forces, waarschuwde al in januari voor de infiltratie van ISIS strijders in Oost Europa onder supervisie van de Turken. De Turken en ISIS werken volgens hem samen met de Albanese moslims in Kosovo om uiteindelijk één grote islamitische staat op de Balkan en vervolgens heel Oost Europa op te richten. Turkije wil via deze weg het Ottomaanse Rijk doen herleven en Europa uiteindelijk ook militair verslaan.

    Servië en Griekenland zijn feitelijk het Israël van de Balkan; zoals Israël in het Midden Oosten de laatste nog vrije en democratische horde is tegen de islam, zijn de christelijke orthodoxe Serven en Grieken dat in Oost Europa. Het islamitische geweld zal zich vanuit Kosovo dan ook eerst naar Servië, Macedonië, Montenegro en Griekenland verspreiden. (3)

    Pro-islamblok Turkije/EU stuurt aan op oorlog tegen orthodox-christelijk Rusland

    De enigen die de Turkse islamistische machtsovername van Oost Europa nog kunnen voorkomen zijn de Russen, want de Europese Unie werkt namelijk volledig mee met Ankara en heeft zelfs de onderhandelingen voor het lidmaatschap van Turkije – wat totale Turkse en islamitische dominantie over Europa betekent - versnelt en versoepelt. Brussel hoopt op deze wijze het onwillige Oost Europa – dat zijn grenzen voor de moslimmigranten invasie zo goed als gesloten heeft - alsnog onder de duim te krijgen.

    Als de West Europese bevolking niet heel snel andere leiders over zich aanstelt, dan zullen ze in de toekomst door het neo-fascistische pro-islamblok Turkije/EU in een oorlog tegen het christelijk-orthodoxe Rusland en zijn bondgenoten worden gestort. En die oorlog zal vrijwel zeker kansloos worden verloren en ons continent grotendeels verwoest achterlaten.

    Xander

    (1) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
    (2) In Serbia
    (3) Shoebat
    (4) World Net Daily

    *

    UITLEIDING

    *

    *

    Bosnië is zo akelig dichtbij zoals U ziet. Het ligt zelfs dichter bij Italië dan bij Finland…. Maar met de moderne oorlogstechnieken maakt dat niet zo’nn groot verschil. Hoogstens een paar weken… Al zal de Profeet op zijn weg eerst Triëste en vooral Venetië tegenkomen, vòòr het een voet op Europese bodem zal kunnen zetten. De Dogenstad heeft in het verleden meer dan eens de voet dwars gezet tegen alle ambities van deze woestijn non-cultuur. Het waren de schepen van de Venetianen die in meer dan één Kruistocht de Kruislegers over zee naar hun bestemming in het H. Land hebben gebracht, iedere keer dat Muzelmannerij te ver was gegaan….

    Veel mensen zullen dergelijke kaart van Europa binnenkort tegen hun muren hangen, om met gekleurde vlaggetjes de posities van de legers te kunnen volgen. Dat gebruik dateert nog van tijdens de Bezetting, toen de weininge en schaarse berichten die uit de Vrije Wereld stamden, op die manier konden voor vriend en vijand verduidelijkt worden.

    De militaire knobbels op mijn ellebogen vertellen mij, dat het warme seizoen van het voorjaar 2016 de best geschikte tijd is om er op los te gaan. Het ‘Allahh HU Akbar’ zal dus pas nà Kerstmis en nà Nieuwjaar weerklinken. Onze Verlichte Grote Verstanden hebben dus nog even de tijd om hoog op te lopen met Erdogan en met zijn kornuiten op het Europees Vasteland. Als ondertussen die ‘arme vluchtelingen’ maar warm en droog veilig de Winter doorkomen, nietwaar?!

    Hoeveel vliegtuigen, schat U, zouden er nodig zijn om alle Verlichte Grote Verstanden tijdig naar veiliger oorden over te brengen? Met de feiten van Mei ’40 nog vers in het geheugen, kunnen leeftijdgenoten van mij gerust ook deze pronostiek invullen!

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     








    03-11-2015, 13:19 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2994

     

    ***

    Dinsdag 3 november 2015

    Slachtmaand

    Zon 7u37-17u15

    H Hubertus, patroon van de jagers

    Razende hond sta stil, het is Hubertus wil

     

    *

    *

    Ons Debat Beest vaste gast?

    .

    Zal de TV, belust op eigen succes, ook van TVG straks een TGV maken?

    .

    *

    INLEIDING

    In de link naar De Schandaard even verder, vindt U twee niet te kopiëren video’s met delen van het debat BDW-TVG.

    Deze kwaliteitskrant heeft inzonderheid de minderen kwaliteiten van de eerste in beeld gebracht. Met de duidelijke bedoeling die van de eerste te beschadigen. Ranzige rancuneusheid van de kant van BDW, tegenover de spontane openheid van TVG. Dat zij daarmee gelijktijdig de tweede een hoger podium bezorgen, is hen voorlopig een mindere zorg. Nogal wiedes, want zij zijn, net als hun politieke broodheren, achteruitrij-geniën.

    Voortaan kunnen we van Tom Van Grieken, TVG dus beter TGV maken, want hij raast als een sneltrein door het politieke landschap….

    Zie http://deredactie.be/permalink/1.2485244

    *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    .

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20151101_01949152

    *

    N-VA-voorzitter Bart De Wever zegt dat voor zijn partij vanaf dag één duidelijk was dat de cijfers in het Klimaatakkoord van vorig weekend niet klopten. Intussen hebben anderen dat ook ingezien, stelde De Wever in het Eén-programma ‘De Zevende Dag’. 'We gaan heronderhandelen, voor mij is het incident gesloten.' De Wever trok ook fel van leer tegen Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken.

    Vorig weekend bereikten de verschillende ministers van Milieu in ons land een akkoord over de verdeling van de klimaatdoelstellingen. Maar kort na het weekend schoot N-VA het akkoord af. De partij stelde onder meer dat Vlaams CD&V-minister Joke Schauvliege op een aantal punten haar onderhandelingsmandaat had overschreden.

    CD&V-voorzitter Wouter Beke noemde die aanval op zijn minister 'ongepast, niet collegiaal en niet voor herhaling vatbaar'.

    130 miljoen euro

    N-VA-voorzitter De Wever zegt dat zijn partij Schauvliege niet is afgevallen. Maar vanaf de eerste dag was volgens hem duidelijk dat enerzijds de cijfers in het akkoord niet klopten en dat het akkoord anderzijds nefast zou zijn omdat het de Vlaamse energieconsument zou opzadelen met een extra factuur van 130 miljoen euro. De Wever stelde dat anderen dat nu ook hebben ingezien. 'We gaan heronderhandelen, voor mij is het incident gesloten.'

     

    'Lieve woordjes'

    De Wever zei ook niet meer te willen reageren 'op dat soort gekibbel', een les die hij naar eigen zeggen heeft geleerd na zijn omstreden gastcollege aan de Gentse universiteit. 'Als je gelijk krijgt door de feiten, dan neem ik de lieve woordjes er graag bij', aldus de N-VA-voorzitter.

    'U pleit voor Derde Wereldoorlog'

    In het Eén-programma ging er hevig aan toe tussen Bart De Wever en Tom Van Grieken, respectievelijk de voorzitters van N-VA en Vlaams Belang. Zelfs de Derde Wereldoorlog kwam even ter sprake.

    'Als uw kopman Filip Dewinter bij Assad op de koffie gaat en zegt over een man die 80 procent van de bevolking vermoord heeft, dat hij zo slecht nog niet is, als hij in de Kamer met de Koran staat te zwaaien als "bron van alle kwaad" en in de Antwerpse gemeenteraad pleit voor het sluiten van alle moskeeën, dan pleit u voor een Derde Wereldoorlog.'

    Even later stelde De Wever dat hij niet zal instemmen met voorstellen van Vlaams Belang. 'Als u morgen een resolutie indient dat de zon schijnt, dan zal ik die nog niet meestemmen', luidde het. Wat Dewinter voorstelt, is van 'een ranzigheid en onmenselijkheid' die N-VA nooit zou aan de dag leggen, luidde het. 'U moet niet janken dat u aan de zijlijn staat.'

    'Wat doet u met een bootje vol vluchtelingen dat strandt voor de Libische kust?' Die vraag stelde moderator Tim Pauwels daarop aan beide voorzitters.

    Van Grieken maakte van het debat gebruik om de maatregelen van de regering, met N-VA'ers op sleutelposten, aan te vallen. Hij zei niet onder de indruk te zijn van de regeringsmaatregelen, wetende dat er dit jaar 200.000 asielzoekers zouden aankomen - een cijfer dat De Wever betwistte. Van Grieken hekelde nog dat ons leger beter zou worden ingeschakeld om de buitengrenzen van Europa te bewaken, 'in plaats van te fungeren als een veredelde taxidienst van Noord-Afrika naar Europa'.

    'Wij nemen onze humanitaire verantwoordelijkheid', riposteerde de N-VA-voorzitter. Hij herhaalde dat ons land die stroom asielzoekers niet uitnodigt, maar dat de vluchtelingen hier nu eenmaal staan. 'Wij zorgen voor voldoende opvang, die basic is', aldus De Wever, die een onderscheid maakte met de asielcrisis van 2010. Toen kreeg ons land dwangsommen opgelegd en moeten asielzoekers in hotelkamers worden ondergebracht.

    *

    UITLEIDING

    *

    We moeten plat op de buik gaan voor de vijand, anders komt er oorlog vanwege de Islam, zo bekent BDW in opdracht van Coburgia, dat zo spreekt in opdracht van de EU Verenigde Nazies.

    Een duidelijk standpunt maar ook gelijktijdig de snelweg naar collaboratie en dus naar de Sharia. Iets waar het Vlaams Belang zich al jaren hees roept, als een roepende in de woestijn. Liever dan de boodschap te horen, richten de Europese Achteruitrij-Regeerders hun voelsprieten naar de exotische lokroep van een hopeloos achterop lopende Islammerij non-cultuur.

    Waar BDW totaal de mist ingaat, is dat hij Assab beschuldigt van 80% van zijn eigen bevolking te hebben vermoord. Als oorlog ophitsing kan dat tellen. Echte ISItaal, als U het mij vraagt. Dat is geen academische taal, het is zelfs geen toog-taal!!!

    *

    We zijn dus nog nooit zo dicht geweest bij de 3de Wereldoorlog als nu met deze Verlichte Grote Verstanden. Weten zij dan niet, dat op voorhand capituleren alleen maar in het voordeel werkt van de aanvallers?

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     








    03-11-2015, 09:03 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    02-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2993

    ***

    Maandag 2 november

    Zon 7u35-17u16

    Allerzielen

    H Marciaan

    *

    *

    Van op het bankje der Beschuldigden

    .

    .

    Beiden straks naar de Rechtersstoel ?

    .

    *

    INLEIDING

    Neen, wat ‘Het Parool’ vandaag schrijft, is helemaal geen sciencefiction! De Nederlandse Staat door zijn eigen onderdanen voor het Hoog Gerechtshof aangeklaagd wegens landverraad in oorlogstijd. Zoiets tart toch de stoutste verbeeldingen!

    En dat zulks integendeel niet gezeverd is, komt doordat de Aanklager deze keer de gewezen Advocaat van Geert Wilders is. Bram Moskowicz: een naam die klinkt, ook voor ons beneden de Moerdijk, als een beiaard vol torenklokken!

    De wonderen zijn dus terug op deze wereld gezet. Alleen nog niet helemaal de tijd van de Nieuwe Messias. Maar wat niet is, kan nog komen. Een opstekertje voor alle vrijheidslievende mensen, zoals U hieronder kunt lezen.

    Mijn menig terzake? Dat dit een geweldige riem onder het hart (!) is, en misschien wel het Begin van het Einde. Deelnemen is belangrijker dan winnen, laten we zeggen.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    en

    en.ewww.parool.nl/parool/nl/22NENLAND/article/detail/4175733/2015/11/01/Partij-Moszkowicz-doet-aangifte-tegen-kabinet-om-asielbeleid.dhtml

    *

    Partij Moszkowicz doet aangifte tegen kabinet om asielbeleid

    Bram Moszkowicz, partijleider van VoorNederland (VNL), doet maandag aangifte tegen het kabinet. VNL wil zo proberen een einde te maken aan het huidige asielbeleid.

    Oud-advocaat Moszkowicz zet in op twee artikelen uit het Wetboek van Strafrecht die volgens hem worden overtreden, artikel 99 en 104. In artikel 104 gaat het om het opnemen, verbergen of voorthelpen van de vijand, in een tijd van oorlog. 'Nederland neemt Syrische asielzoekers op, daar zitten mogelijk IS-jihadisten tussen. Het kabinet brengt Nederland daarmee niet alleen in gevaar maar maakt zich bovendien schuldig aan een strafbaar feit', aldus Moszkowicz.

    Volgens hem is Nederland in oorlog met IS. Verder vindt hij dat het wetsartikel wordt overtreden waarin wordt gesteld dat een persoon die een aan hem opgedragen onderhandeling opzettelijk ten nadele van de staat voert, strafbaar is. 'Hiervan is sprake gezien het resultaat van de door premier Mark Rutte gevoerde onderhandelingen met de overige EU-lidstaten over de verplichte herverdeling van duizenden asielzoekers in Nederland'.

    Bram Moszkowicz en Joram van Klaveren (VNL) doen maandag samen aangifte, meldt de partij zondag. Eerder werd bekend dat de Duitse partij Alternative fur Deutschland (AfD) bondskanselier Angela Merkel wil aanklagen vanwege het Duitse asiel

    *

    UITLEIDING

    *

    Mag ik bij deze hier even terugvallen op de totaal ongepaste uitspraken van BDW t.o.v. Tom Van Greken van Het Vlaams Belang in De 7de Dag, waar notabene de Uitgekochte Pers de rest van de dag hilarisch over doet…

    Zich verzetten tegen de massale invasie van doodseskaders zou een Derde Wereldoorlog met zich meebrengen….. Goed gezien van den arbiter, nu precies gisteren weer een burgertoestel met 224 slachtoffers uit de lucht werd geschoten door de Wredebrengende ‘verrijkers’.

    BDW, Net de Engelse BuZa Minster Neville Chamberain, toen die in 1938 in Londen terugkwam en triomfantelijk zwaaide met het Verdrag van München “Peace in Our Days’…. Minder dan ‘n jaar later, op 1 September 1939 viel Hitler Polen binnen en was WO II een feit.

    Waar daarbij kan gesteld worden, dat Hitler toch heel wat betrouwvoller overkwam dan de Moslimsleiders van nu.

    Maar om een Avondland in vrije val van de totale ondergang te redden, moeten er van nu voort toch mirakels gebeuren. Hopelijk vindt het Vlaams Belang, net als Pegida en het Front National, eveneens een Advocaat met de nodige dinges aan het lijf om hun eigen Regeringen van Volks- en Landverraad te beschuldigen. Bewijzen op tafel.

    Ik weet niet of procederen veel aarde aan de dijk zal brengen, maar in ieder geval kan er ruchtbaarheid genoeg aan gegeven worden! Zodat stilaan nog meer mensen aan de goede kant komen staan.

    Hoe dat dubbletje ook zal rollen: als er dan toch bloed moet vloeien, dan liever het bloed van de aanvallers! Allez, als BDW teminste daar ooit zal kunnen inkomen….

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *






    02-11-2015, 09:40 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!