MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    05-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4129

    DAKVENSTER OP DE WERELD

    regering valt: bom tussen gevestigde orde en 'Tsjechische Trump' gebarsten

    Tsjechische premier Bohuslav Sobotka. ©EPA

    *

    Waarom doet deze man mij aan Francken Theo van de Nieuwe Vlaamse Arrogantie denken?

    *

    De Tsjechische regerings-coalitie is krap een halfjaar voor de parlementsverkiezingen uiteengevallen. Dat heeft premier Bohuslav Sobotka dinsdag 2 Mei bekendgemaakt. Oorzaak van het conflict zijn de beschuldigingen van belasting-fraude aan het adres van…

    *

    de omstreden minister van Financiën en zakenman Andrej Babiš

    (elke gelijkenis met Donald Trump is louter toevallig)

     

    … leider van de populistische coalitiepartner anti-corruptiepartij ANO (Actie van Ontevreden Burgers).

    Met de opheffing van het kabinet wil premier Sobotka een uitweg vinden uit de politieke crisis, verklaarde hij tijdens een persconferentie. Vrijdag zal hij zijn ontslag aanbieden aan

    president Milos Zeman.

    *

    Zeman heeft het laatste woord daarover, maar daarvoor staat geen termijn. De Tsjechen gaan op 20 en 21 oktober naar de stembus om de zetels in het nieuwe Huis van Afgevaardigden te verdelen.

    Geen verrassing

    De val van het kabinet komt niet uit de lucht vallen. Babiš (die van de populistische partij…) ligt al veel langer overhoop met zijn coalitiepartners. Hij beschikt over een miljardenfortuin, met enkele kranten en een televisiekanaal. Afgelopen maart dreigde hij al de regeringscoalitie op te blazen uit woede over wetsvoorstellen die zijn zakelijke belangen zouden dwarsbomen.

    Tsjechië is de laatste jaren vaak opgeschrikt door corruptie schandalen. De anti-corruptiepartij van Babiš was daar een antwoord op. Tegelijkertijd heeft hij ook grote zakelijke belangen, die zijn anti-corruptieverhaal enigszins ongeloofwaardig maken.

    *

    Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

    *

    Vanwaar die belangstelling opn deze Blog voor dat eerder in detal onbekend land, waarover onze roddelkranten alleen maar de negatieve kanten belichten? Ach, dat niet in de pas willen lopen met de ‘Dictaten’ uit Brusellabdd Tjecjische Staatsburgers moeten evengoed gehoorzalen als Hongaren, Oostenrijkers, Duitsers en Vlamingen

    Net als Hongarije en nog een paar van die centraal gelegen Europese landen; die veel te lang naar hun smaak hebben kunnen ‘genieten’ van het verfoeilijk Communistisch Regime van de gewezen USSR, staan die afkerig voor de bemoeizucht van Bruxellabad die klarblijkelijk dezelfde weg opgaat van alle dictatoren.

    Ondergetekende heeft enige tijd geleden in het Vlaams Parlement (inde fameujze ‘Kolonnenzaal’) het voorrecht gejhad om een voordracht van de gewezen President van dat land, aan wie de verdienste toekomt de tegennatuurlijke staat Tjechieslovakije totaal geweldloos te hebben verwezenlijkt. De naam is

    Vaclac Klaus

    *

    De reden van mijn belangstelling voor deze historische figuur was méér te vernemen over de door hem toegepaste werkwijze om ook Vlaanderen geweldloos los te maken van Wallonië en vice versa. Het mag U niet verwonderen daar alle kopstukken van het Vlaams Belang te hebben ontmoet. En nu komma nul aanwezigen van de Partij waarvan Art Één van hun staturen de onverwijlde zelfstandigheid van Vlaanderen beoogt. Maar hoe dikwijlls moet dat nog herhaald worden: dat de N-VA, net zoals hun bloedbroeders , de Tsjeven, altijd redeneren met enerzijds het ene standpunt, en anderzijds met de excses om daar onderuit te komen… Warm en koid blazen, zonder hun mond rte verbranden en in de zekerheid dat de mesen toch net meer luisteren…

    Het was een zeer leerzame causrie helemaal op maat van de Gerolf Aannemans, het gezond verstand achter de partij. Niet te verwonderen dus, dat die met een zekere fierheid toegaf dat op zijn werktafel slecht die ene foto stond; zoals U deze hier hoger kon vinden.

    Dit alles om maar te zeggen, dat zolang de Vlaams Nationalisten, over belrompen partijgrenzen heen, de ene de andere uitsluit (om Coburgia te redden?) de Zelfstandigheid een veere fata morgana blijft.

    Enfin, de Frrancofonie baseert zich volledig op de filosofie van de Oude Romeinen, die andere gewezen wereldleiders: verdeel en heers. Konkelfoes zodanig hard, dat Uw vijnan onderling de wapens opnemen. Zo kunt U rusti, als Keizer Nero, kijken hoe Rome brandt…

    Bart DeWever zegt dat soort dingen altijd in het Latijn, om zeker te zijn, dat de meeste mensen het niet zullen begrijpen… En dus ook niet zullen wachten tot er ooit iets van uit de bus komt. Da  t heet dan politieke verantwoordelijkheid nemen…

    En dan nog iets om over de figuur van Vaclav Klaus begeesterd te zijn: hij is de beste maatjes met Vladimir Pöetin en dus automatisch ook met Donald Trump…. Anders gezegd: de drang naar Vlaamse Zelfstandigheid verkeert in positief gezelschap…

    (Digitalia)

    *

    PS

    Ook op gelet naar wie de sympathie van de krant DM naartoe gaat? Een fantastische prestatie precies op de Werelddag van de Vrije Meningsuiting… Ge moet het maar kunnen uitleggen!

    ++++

    05-05-2017, 15:12 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    04-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4128

    DAKVENSTER OP DE WERELD

     

    *

    Linkse studenten laten Theo Francken niet binnen op VUB: lezing geannuleerd

    *

    Een lezing van Staats-secretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) die donderdag-avond gepland stond aan de Vrije Universiteit Brussel is geannuleerd nadat studenten de ingang blokkeerden. Zowel Theo Francken als

    VUB-rector Caroline Pauwels…

    ….veroordelen de acties.

    Al een uur voor de lezing blokkeerden vijftig tot honderd linkse studenten de ingangen van Aula Q aan de VUB. De manifestanten weerhielden iedereen ervan de aula te betreden. Toen duidelijk werd dat ze niet wilden wijken en de veiligheid niet kon gegarandeerd worden, werd de lezing geannuleerd.

    Tegen het vreedzaam betogend Vlaams Belang kon, toen wel ‘de orde wel verzekerd worden…

    *

    Na eerdere lezingen aan de KU Leuven, UCL en UGent is het de eerste keer dat een lezing van staatssecretaris Francken geannuleerd werd.

    “Ik ga altijd in op uitnodigingen voor lezingen en dat liep altijd goed”, stelt Francken. “Als er tegenbetogingen zijn, heb ik daar geen problemen mee, maar studenten de toegang ontzeggen tot een aula vind ik er zwaar over. Je moet andere studenten toelaten te luisteren en dat extreem-linksen niet geïnteresseerd zijn is hun probleem, maar het is niet omdat zij niet geïnteresseerd zijn dat anderen niet willen luisteren hoe het beleid in elkaar zit en waar het naartoe gaat.”

    *

    Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

    Zijn deze identiteiten gekend? Er toch nooit geen Djihadisten tussen, zeker?

    *

    Mevr. de rector is, volgens Wikipedia in haar eigen bespiegelingen en zzer bescheiden gezegd, nugal tamelijk zeer progresistosch gezind. Waarbij bijna atomatisch aan (bedachtzaam) Sinx gedacht wordt. Waarbij ze, naar buiten uit, zeer begrijpend spreekt over andere meningen.

    Benieuwd waarover Francken Theo op deze Internationalen Dag van de Vrije Meningsuiting daar zou over gesproken hebben. Misschien wel over verdraagzaamheid ? Of Liefde voor de Waarheid? Over de Ordelijke Opdeling, de splitsing van dit on-Land? Overhet stopzetten van de ‘transfers’ van Tijk Vlaanderen naar armoezaaier Wallo/brux? Of zou het gegaan hebben over de gewone zever die buiten hem en hier en daar nog ’n harde in de Partij, verkondigd worden? Misschien wel over het cont-federalmse die dicht aansluit bij de ‘religie’ van de kontheffers?

    *

    Het is wel ironisch Difference Day (www.differenceday.com) was dit jaar opnieuw op 3 mei gepland.

    Mevr. de Rektores is, naar eigen zeggen, in zowat alle mogelijke bestaande ‘Besturen’: NG0.’s ter wereld die de Vrije Meningsuiting met hand en tand promoten. Kortom, alles en iedereen van die gedachtenwerelden die er alles voor over hebben, om de ‘popumistische partijen’ het leven zuur te maken. Alles in naam van de Vrijheid, de Gelijkeid en de Broederlijkheid.

    Ook Robespiere had dezelfde natte droom….

    *

    de veiligheid niet kon gegarandeerd worden

    De boel gewoon ‘plat leggen’ was voor Mevr. de Rectorice het gunstigst om van haar te doen spreken in de door haar gewenste richting. Ze verwerft daardoor, denkt ze, eeuwige roem in die middens. Ik stel me voor, dat daar Filip DeWinter met zijn legioen er had gestaan om ‘actie te voeren’ tegen een Slinxe wereldverbeteraar. Wat zou het daar geknetterd hebben. Met de op voorhand verwittigde CNN-verslaggevers ter plaatse. Met clos-up foto’s van de ‘bendeleider’ die geboeid, met de handen achter de rug gewrongen, als een hond door de politie over de grond, wordt weggesleept.

    Allez, wat ik wil zeggen, is hetzelde als de Gentse socialisten indertijd: ge moest hunne moat zijn, of ze sloegen uo joen muile… Maar als Hitler hetzelfde principe toepaste op Stalin, hun grote rode voorbeeld, was het weer niet goed…

    Eigenlijk verwoordt de CVVP het nig beter: enerzijds is d’r op slaan, goed, maar anderzijds brengt er over praten palaveren meer zaad in ’t bakse….

    Dat is zowat Slinx zijn, elk op z’n eigen manieris. Als ’t maar opbrengt.

    Pourvu que ça dure, zegt men in ’t Fransoos.

    *

    (Digitalia)

    04-05-2017, 20:24 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4130

    *

    VANDAAG: H. Gilbert, H. Florian, H. Silvanus

    “Een natte mei, geeft boter in de wei”

    *

    DAKVENSTER OP DE WERELD

     

    *

    Geachte,

    Hierna mijn Open Brief aan Mgr. Bonny. Ik hoop dat u mijn verontwaardiging deelt. Indien dit het geval is, gelieve ook uw mening kenbaar te maken aan Mgr. Bonny en/of zoveel mogelijk dit bericht te verspreiden.

    Ivo Van Hemelryk

    *

    Berchem - Antwerpen, 03-05-2017

    OPEN BRIEF AAN MGR. BONNY

    *

    Monseigneur,

     

    Eens te meer permitteerde u zich om publiek voor de dag te komen met verklaringen die een katholieke bisschop volledig onwaardig zijn. Door het standpunt van de Belgische afdeling van de Boeders van Liefde in zake euthanasie niet krachtdadig af te keuren en zelfs te suggereren dat het misschien wel beantwoordt aan het standpunt van de Belgische bisschoppen, verraadt u zonder meer de continue kerkelijke moraal in verband met de eerbied voor het leven. U maakt aldus een oneervolle kniebuiging tegenover de heersende seculiere cultuur van “de dood als oplossing voor pijnlijke situaties”.

     

    Voor mij was het reeds geruime tijd duidelijk dat u ongeschikt bent om de katholieke kerk in ons land te vertegenwoordigen, vermits u regelmatig ideeën verkondigt of verdedigt die opvallend dichter aanleunen bij de vrijzinnigheid dan bij de katholieke moraalleer. Dat deed u o.a. door uw welwillende houding tegenover de blasfemische voorstelling van Castelucci, waarin het gelaat van Christus met drek werd besmeurd en door kinderen bekogeld. Dat deed u wanneer u de onverbrekelijkheid van het christelijk huwelijk in vraag stelde in uw open brief voor de opening van de Gezinssynode. Dat doet en deed u regelmatig door een erezaak te maken van uw aanpassing (of onderwerping?) aan het secularisme. Nu gaat u dus weer een stap verder in die richting.

    Voor mij is uw laatste persoptreden in deredactie.be de druppel die het vat met de verschuldigde eerbied aan een bisschop onherroepelijk heeft lekgeslagen. Voor mij bent u het zout dat zijn smaak en kracht heeft verloren. Ik sta volledig achter het standpunt van de Generaal Overste van de Broeders van Liefde René Stockman, die u tot de orde roept. God geve dat men ook in het Vaticaan eindelijk begint te begrijpen dat uw ethische en theologische uitspraken regelmatig onverenigbaar zijn met de katholieke leer en dat hieruit de passende conclusies zullen getrokken worden. Uw houding is een splijtzwam die de geloofwaardigheid en de eenheid van de Kerk ten gronde aantast. De eerbied voor het menselijk leven behoort immers tot de voornaamste fundamenten van de leer van Hem die zich de “Waarheid, de Weg en het Leven” noemde.

    In Christo,

    Ivo Van Hemelryk

    *

    Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

    *

    Daar sluit ik mij dus gaarne bij aan, zonder uiteraard katholieker dan de Paus te willen zijn.

    *

    Het leven, voornamelijk voor mensen met vrije wil en een helder verstand, is alle leven inderdaad heilig. Ook dat van platen en dieren, zowel te land, te water of in de lucht. Hen van het leven beroven, omdat nu eenmaal de Mens denkt met kop en schouder boven de platen- en dierenwereld uit te steken, is alleen maar verantwoord om de Mens als maagvulling in leven te houden.

    Waarbij moet gezegd worden, dat de Mens ‘niet leeft van brood alleen’. De geest is daarbij onontbeerlijk, anders belandt men terug in de wildernis. Vrije wil, en een ‘redelijk’ verstand, dat is vooral wat de Islam mankeert en van die ‘religie’ een wrede veroveringstechniek maakt. Waar men ‘offerfeesten’ organiseert, waar de dieren opzettelijk het wreedst mogelijk lijden wordt aangedaan.

    *

    Dat ‘Herders’ met een belangrijke functie in de Katholieke Kerk, afwijken van die natuurwet, wijst inderdaad op een zekere vorm van ‘dhilitude’, het zich open stellen voor de Islam. Wat op zichzelf al tegennatuurlijk is. Mgr Bonny is een vader die zijn kinderen stenen geeft in plaats van brood.

    *

    Islammers zitten in die vicieuze cirkel vanaf hun geboorte en het zal nog eeuwen duren voor ze die ketenen kunnen afgooien. Zeg maar het’ Stockholm-syndroom’, waar gekidnapte slachtoffers na verloop van tijd sympathiseren met de daders.

    Tot daar de schone theorie.

    Maar de praktijk is wel enigszins anders. Vooral om er bijna geen ‘Herders’ meer voorhanden zijn, om de schapen te leiden. Het aantal priesters is bijna gedaald tot het absolute nulpunt, en het ziet er niet naar uit dat er rap beterschap komt. Nochtans groeit het aantal ‘singles’ angstaanjagend want het ouderschap is een veel te lastige zaak…. En de ‘sonfs’ die aanslaan zijn die met teksten zoals ‘I want to die’…

    Maar persoonlijk gesteld zijnde, tegenover het levensverhaal van een zwaar dementerende geliefde, begint een mens zicj toch af te vragen, of ‘paaliatieve sedatie’ wel de juiste tussen-oplosing is. Want dat soort menselijke wezens, alleen afgaand op hun uiterlijk, nog wel ‘mensen in de beschaafde zijn van het woord? Zijn het niet eerder langzaam ten dode opgeschreven levende platen? Dementie ontmenselijkt a.h.w. de mensen. Weg de vrije wil en de rede…

    Het is niet aan de Maatschappij gegeven om daar op in te grijpen om iemand ‘uit zijn lijden te verlossen’. Zelfs niet als dat zou gebeuren uit liefde voor de ander.

    Het is aan de Wetenschap om die verschrikkelijke ziekte zo vlug mogelijk te overwinnen. Het is de verdomde plicht van ieder van hen om de ‘Eed van Hypocrates’ niet patiënte per patiënte na te komen, maar op de gehele Mensheid. Rijk worden, door ‘geneesmiddelen’ op de markt te brengen die als ‘voorbehoud-middel’ moeten dienen om de vrucht van de liefde van man en vrouw in de kiem te doden, is één zaak, de bedienaars van de ‘Verzorgingsstaat’ overvloedig geld te laten verdienen, is een andere. De gemakkelijkheids-oplossing voor dat soort mensen is dan inderdaad… de prik.

    Pillen en prikken, daarmee doden dat soort mensen elkaar.

    Dat zoiets niet straffeloos kan, staat iedere dag beschreven in de kranten. Waar zelfs onthoofdingen weer volop in de mide geraken. Waar de meest onmenselijke doodsstraffen worden her-ingevoerd. En waar in bepaalde Arabisch sprekende landen, de ontharing bij vrouwen bij Wet verboden wordt.

    *

    Crematie, voorlopig nog altijd zonder gaskamers voordien, is o.a. daarvan het gevolg. Eerbied voor het gestorven menselijk lichaam, dat na de Dood aan de grond wordt toevertrouwd? Is niet hygiënisch en bovendien slecht voor het milieu!!! Liever de oven in, na een excessieve ‘begrafenisdienst’, om vervolgens als “fijn stof’ de ganse streek te vergiftigen..

    Maar ja, de moderne mens moet dan ook geboren worden, leven en sterven volgens de meest moderne technieken… Ik noem dat als Christenmens, dezelfde Zonde van Hoogmoed waardoor Adam en Eva uit het Aards Paradijs werden verdreven….

    *

    (Digitalia)

    https://www.youtube.com/watch?v=J-TH3iqr3cI



    04-05-2017, 14:30 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    02-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4127

    DAKVENSTER OP DE WERELD

     

    *

    Erdogan aan EU: "Open nieuwe hoofdstukken toetredings-gesprekken of vaarwel"

    En tot nooit meer….

    *

    "De EU moet nieuwe hoofdstukken openen in de toetredings-gesprekken van Turkije tot de Unie. Anders heeft Turkije niks meer te bespreken met de EU en zeggen we 'tot ziens'." Dat heeft Turks president Tayyip Erdogan gezegd tijdens

    een Turkse ceremonie.

    *

    Erdogan deed de uitspraken tijdens een ceremonie in Ankara. De Turkse president werd tijdens de bijeenkomst opnieuw toegelaten tot de AK-partij. Toen Erdogan nog premier was, was hij ook al lid van de partij. Maar toen hij president werd, moest hij officieel vertrekken, omdat hij boven de partijen moest staan. Door de uitkomst van het referendum dat de president veel meer macht geeft, is die voorwaarde geschrapt.

    *

    Hij reageerde tijdens de ceremonie op de kritiek van

    Eurocommissaris Johannes Hahn,…

     

    … die verantwoordelijk is voor Uitbreidings-onderhandelingen. Hahn zei immers dat "Turkije onder Erdogan zijn rug keert naar de toetreding tot de EU".

    De haan….

    Johannes Hahn, voortgaande op zijn soortelijk gewicht dichte falilie van de Dikke van Diksia…

    *

    "Vanaf nu is er geen andere optie dan het openen van de hoofdstukken die u nog niet heeft geopend", repliceerde Erdogan fel tijdens de bijeenkomst in Ankara. "Als u ze niet openstelt, dan vaarwel", aldus nog de Turkse president.

    *

    Morgen bezoekt Erdogan zijn Russische collega Vladimir Poetin. De twee zullen het volgens Erdogan hebben over mogelijke operaties in Syrië. Later deze maand houdt hij ook een onderhoud met Amerikaans president Donald Trump.

    *

    Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

    *

    Zoals dat hier afgedrukt en uitgelegd wordt, zou de Europese Unie hier de vragende partij zijn Of Mr Erdogan AUB wil toetreden en als die dan AUB meteen tegen speciale gunstvoorwaarden wil aanmonsteren op dat zinkend schip? Voor dat het vergaat. Of Erdogan dan niet weet dat ondertussen de ratten bezig zijn dat schip te verlate?

    *

    Het is toch nooit zijn bedoeling het commando over te nemen? Zo maar het zaakje inpalmen. Zodat hij alles kan zetten naar zijn Turkse Islam-hand?!

    *

    Zullen de European dan de kans niet meer krijgen het zaakje zelf te hervormen? Moeten die serieus wachten tot al die miljoenen Turken zogezegd visum-vrij door Europa van hot naar her kunnen trekken?

    Met in hun kielzog die andere zondvloed van ‘bootvluchtelingen die vroeger de tocht waagden via die beruchte ‘Balkan-Route’. Die kunnen dan met volle scheepsladingen tegelijk via de Noordzee worden overgebracht. Helemaal ttot in hartje Bruxelabad, die dan eindelijk haar diepzeehaven zou gekregen hebben. Een oude droom van de =Francofone Elite die nu al klaar staat il de Honourabele Heer Sultan met open armen te ontvangen…

    *

    Ik ben er niet gerust in. Echt niet. ‘Gedundenes Fressen’ voor Hitlerianen met Islam-achtergrond0 Want die beruchte Europese Unie dreigt hem als een rotte appel in des schoot te vallen. Sultan Erdogan de Eerste: begin er alvast maar aan te wennen!

    *

    (Digitalia)

    02-05-2017, 20:52 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4126

    DAKVENSTER OP DE WERELD

     

    *

    Homans wil geen moskeeën meer erkennen

    *

    Vlaams minister van Binnenlands Bestuur Liesbeth Homans (N-VA) wil voorlopig geen moskeeën meer erkennen. Ze zegt dat ze te weinig informatie krijgt over de werking van die gebedshuizen, terwijl ook de provincies vragen hebben over hun rol. Homans laat de procedure daarom onderzoeken, zo heeft ze verklaard in het programma Wakker op zondag.

    *

    De minister liet verstaan dat ze van het federale niveau geen informatie krijgt over zaken die betrekking hebben op de erkennings-criteria van moskeeën. Ze benadrukt dat ze van die informatie afhankelijk is om criteria als 'het bevorderen van integratie' te controleren.

    Niet integratie, maar extegratie is de enig juiste oplossing tot het moorden gestopt wordt….

    *

    "Ik krijg geen informatie. En ik begrijp wel dat de federale overheid nu focust op andere prioriteiten, zoals veiligheid, extremisme, radicalisering en dergelijke meer", zo zegt Homans in het interview.

    Geen compromissen

    "Bovendien krijgen we meer berichten van bijvoorbeeld de provincies en lokale besturen dat men niet meer goed weet wat juist van hen verwacht wordt met betrekking tot de erkennings-criteria", voegt haar woordvoerder daar in een reactie nog aan toe. "Zij kunnen dus niet kunnen waken over het al dan niet in strijd zijn met onze erkenningscriteria."

    Homans heeft daarom beslist een onderzoek te laten uitvoeren naar de erkennings-procedure. Voorlopig kunnen daardoor geen erkenningen van moskeeën meer gebeuren. "Ik wil die niet erkennen als ik niet voldoende informatie heb. Ik sluit geen compromissen als het over veiligheid gaat", zo verdedigt Homans haar standpunt.

    Ook andere geloofs-gemeenschappen

    Volgens de minister geldt dat overigens niet enkel voor de gebedshuizen van moslims, maar ook voor die van de andere geloofs-gemeenschappen. Begin deze maand was ook al discussie ontstaan over de intentie om de erkenning van de Fatih-moskee in Beringen in te trekken.

    *

    Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

    *

    Wreedheid zit in de genen van de Islam. Overal ter wereld. Er is lmaar één Islaln en dat is de Islam van de Koran. Maar wat ook waar is, niet alle SSers waren beulen. Er waren beulen die als brave huisvaders door het leven gingen, en er waren goede karakters bij die onder dwang deden wat ze beviken werden te doen. Dat is nu eenlaak eigen aan elje tirannie.


    Maar, zoals het spreekwoord zegt: de uitzonderingen bevestigen de regel.

    Zo lang die ‘religie’ niet radicaal breekt met die ‘traditie’, is er geen beterschap te verwachten. Al spreken de Dames en Heren politici dat tegen. Ja Ja, ze weten het weer best.

    Zijn de Moslims daarom te verachten? Omdat die niet o ‘Boet’ en Vrijdag vlees ontberen zoals elke Christenmens? Ik zou daarvoor verwijzen naar de ‘Duistere Middeleeuwen’, waar onze voorouders niet veel beter waren. Denk aan “De Godsdienstoorlogen’, de ‘Heksen Processen’, de ‘Vuurproeen’ en al die andere ‘conflicten’ tussenvolkeren, landen en steden onderling. Zelfs de H. Franciscus in zijn jonge jaren ging als rijke inwoner van Assisi vechten tegen de naburige stad Perugia. Daar werd die gevangen genomen en belandde jarenlang in een duistere kelder, waar hij bijna omkwam van honger en dorst.

    Net zoals de honger de beste saus is, zo was dat het geval met de roofzucht. Waardoor wij dus de laatsten moeten zijn om de Islam de les te willen spellen. Maar dan moeten ze hier ondertussen ook bij ons wegblijven. Anders is het ‘Oog om oog, Tand om tad’. Elkaar uitmoorden is voor elk van hen de kortste weg naar de Hemel. Wij in het Westen hebben ruim ons deel gehad….

    Zi is het de vierde keer, dat Duitsland de Vrije Wereld in de miserie steekt. Eerst was er de Frans/Duitse oorlog van 1870n waardoor o.a. de Duitse Keizer in de Parijse Sacré Coeur werd gekroond. Wat de ultieme belediging van de Franse ziel moet zijn geweest. Dan was er 14-18 met een paar miljoen doden, gevolgd door de Tweede Wereldoorlog, met een paar tientallen miljoenen doden. In onze dagen beleven wij het vierde en misschien wel allerlaatste wereldprobleem: de Islamisering, vooral door Trezebeees Merkel aangevuurd. Doe dus niet alsof U verwonderd bent, dat primitieve volkeren zo graag elkaar de schedel inslaan, nadat ze eerst lijk de Duitse Socialisten, vooral voor zichzelf ‘Lebensraum’ hebben gemaakt. Maar het groot verschil is, dat die tenminste goed herkenbaar en in uniform in het straatbeeld rondliepen. Moslims herkent men meestal aan hun kale koppen en aan hun zwarte baarden… Tenzij zij als vrouw verkleed onder kleurige sluiers rondlopen.

    *

    te weinig informatie krijgt

    Ja, ook daarover wil ik het hier hebben, nu ik spreek over de Duitse Gestapo van weleer, zoals de foto hierboven. De Coburger Staatsvuiligheid, collega’s can die ‘Heren’ in lange lederen jassen bezorgde aan de Ministeres ooit een rapportje dat er niet om loog: de moskee in kwestie was meer een rovershol dan een ‘gebdsruimte’. Dus ging die over tot de daad, en schrapte de erkenning Heek het kot stond in rep en roer!

    ‘Mis, Piet’, echode (in opdracht?) de Staatsvuiligheid ‘dat was zo niet bedoeld’. Maar Homanske hield haar talons bij stuk: Njet is Njet, zei ze. Nietsjevo! No passeran! Maar die beruchte Molsim Executie Raad zal wel het laatste woord krijgen, dank zij de Rooms Katholieke coalitie die het Land bestuurt.

    En Homans? ‘Quitte’ of ‘Double, dat wordt het gegarandeerd. Ofwel vliegt die ganse Nieuwe Vlaamse Arrogantie met klikken en klakken aan de deur en zijn we Homans kwijt voor altijd, ofwel komt die grandioos naar voor als kordate ‘doender’. Liefst in het gezelschap van nog een paar van dat soort NV-A kleppers. Met Jan Achterhesp als 1ste (volwaardige) President van Vlaanderen.

    Ik weet op voorhand wat goed zou zijn voor beide landsdelen. En dus niet goed voor de on-Staat Coburgia…

    Maar dat verklap ik hier liever niet in het openbaar…..

    ‘Feind hört mit’


    *

    (Digitalia)

    02-05-2017, 15:17 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4125

    DAKVENSTER OP DE WERELD

     

    *

    Wetenschappers vinden DNA van neanderthalers in grotten

    Bron: BBC, The New York Times

    Misschien wel de verre over-over-grootmoeder van Laurette Mitraillette ?

    *

    Het is mogelijk om DNA van uitgestorven mensachtigen, zoals de neanderthaler, uit sedimenten in rotsen te halen - zelfs als er geen botresten meer te vinden zijn. Een Europees onderzoeksteam heeft genetisch materiaal gevonden op zeven archeologische sites, onder andere in België.

    De wetenschappers spreken in het vakblad Science van een belangrijke wetenschappelijke doorbraak. Overblijfselen van historische mensensoorten zijn immers schaars. Deze ontdekking betekent dat onderzoekers toch kunnen achterhalen welke soort in een bepaalde grot heeft geleefd, en wanneer, als er enkel artefacten gevonden zijn.

    Mammoet

    "We weten dat meerdere componenten van sedimenten DNA aan zich kunnen binden", zegt onderzoeker Matthias Meyer van het Duitse Max Planck-instituut, die het onderzoek leidde. En dus werd er onderzocht of dat DNA kan overleven op archeologische plekken waarvan geweten is dat er mensachtigen geleefd hebben.

     

    De onderzoekers namen grotstalen op zeven archeologische sites in België, Frankrijk, Spanje, Kroatië en Rusland. In dat materiaal - 14.000 tot 550.000 jaar oud - kon het team DNA van verschillende dieren identificeren, waaronder uitgestorven soorten als de wolharige mammoet en de wolharige neushoorn.

    België

    Een onderzoeker neemt stalen in de Belgische grot Trou Al'Wesse. ©AP

    -

    Zouden die neanderthalers de te vinden plaats va hun DNA echt zo nauwkeurig hebben aangeduid?

    *

    Maar in de sedimenten van vier archeologische sites werd ook DNA van neanderthalers gevonden - ook in sedimentlagen waar nooit menselijke resten zijn ontdekt. Een van de vindplaatsen was de grot Trou Al'Wesse in Modave, in de provincie Luik, waar nooit menselijke beenderen gevonden zijn, maar wel stenen voorwerpen en dierenbeenderen die sterk deden vermoeden dat er mensachtigen geleefd hebben.

    In een grot in Rusland werd daarnaast DNA ontdekt van

    de Homo denisova

    *

    Ook hier waren nog geen menselijke resten gevonden. Sterker: de nieuwe vondst is tot nu toe het oudste bewijs voor het bestaan van deze uitgestorven soort.

    **

    Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

    *

    Die ‘Dodengang’ in Diksmuide blijft mij intrigeren. Als college-leerling heb ik vele lessen gebrosst (dat kon toen nog zo goed als ongestraft, vooral die van Wiskunde en Algebra) om per fiets, geleend van Grote Broer, (die daarover zefig zweeg) van Ieper naar Diksmuide e fietsen. Om daar ergens, gewonnen verloren, e zitten dromen ergens langs de IJzer. Grote Broer wist toen al (1950) dat ik een loopbaan zocht in de journalistiek en als oudste van het vaderloos gezin probeerde die mij zoveel mogelijk te bescheren God hebben zijn ongedurige ziel..

    Mijn grote vriend, de jonge dorpts-onderwijzer in een andere gemeente, die mij met het drama de gedynamiteerde IJzeroren (1946) vertrouwd had gemaakt, deed de rest. Dat die ondertussen zo’, beetje Don Juan speelde met m’n oudere zus (die later, aan haar 18de jaar nonnetje is geworden) was een frustratie voor ons Ma (Jan Ptat had de hem sedertdien genield), maar niet voor mij. Ik liep hem, na schooiktijd, altijd van ver tegemoet, in concurrentie met z’n Duitse Herders-hond. Waar had die geweldige grote vriend een prachtige groen fiers, met Hollands ‘frame’ dat ik niet eens durfde aan te raken. Die lag niet dubbel toe gebogen op z’n fiets, maar fier kaarsrecht rechtt-op. En hij trapte bijna koninkrijk de pedalen. Echt een alleswetende jonge God!

    Vele j      aren later, bij een slager-specialst in de Verrirst Gemeente (Ingooigel) heb ik diens jongere broer nog bij persineels-ondehandelingen zijn ontslagbrief moeten voorleggen. Uiteraard zonder de zaken van 40 jaar vroeger, terug op te rakelen..

    Da   r zusje van toen is onderhand 92 jaar geworden, en is al lang niet meer van deze wereld…

    Aan de Kerk in Deerlijk heb ik jaren geleden, bij de inhuldiging van het borstbeeld van Priester-Dichter Hugo Verriest. Die was ooit ‘Principaal’ van ‘mijn’ college in Ieper geweest. Daar speak ik nog de broer van Meester Firmin, die zich dat ook allemaal goed herinnerde.

    Iedereen uit mij jeugd is overleden. Maar die mensen leven verder in mijn verbeelding.

    Ja, de jaren vlieden. En als ik nog (met rollator) in Kaakerke verschijn, dan is het met rode beschaamde kaken. Weeral ’n generatie die het heeft laten afweten.

    De woorden vergaan, maar aan het heden verandert er niets. De volgende generatie moet het dan maar doen. Wij hebben de weeg getoond.

    In Ieper, op wat overblijft van de Middeleeuwse versterkingen, staat mlijn naam (in kleine letters) in graniet gebeiteld op de gedenksteen ter ere van de leerling van Meester G. Gezelle: ‘hij leerde zin Volk zichzelf te zijn  

    Het ‘Lijssternest’ van Stijn Streuvels Ingooigem

    *

    Enne o ja, dit stukje ging eigenlijk over de Neanderthalers, die allemaal al lang zijn uitgestorven. Van niet het minste belang dus, tenzij om de nostalgische Rode Broeders hun desillusie te doen vergeten. De perfecte reden dus om hun afleidings-taktiek te counteren met mijn eigen oer-oude jeugsherinneringen.

    *

    (Digitalia)

    02-05-2017, 08:46 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    01-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4124

    DAKVENSTER OP DE WERELD

     

    *

    Turkije verbiedt Wikipedia en dating-programma's

    *

    In Turkije worden dating-programma’s op radio en televisie verboden. Dat staat in een decreet dat vanavond (Vrijdag) is uitgevaardigd. Concreet betekent het verbod dat er geen programma’s meer mogen uitgezonden worden waarin vrienden en partners worden gezocht.

    Erdogan eist voor zo’n foto’s minstens 5 jaar bak…Zoek ‘ns uit waarom!

    *

    Eerder vandaag haalde ook een andere maatregel van de Turkse autoriteiten het nieuws. Ze beslisten namelijk om de online-encyclopedie Wikipedia te blokkeren.

    *

    Nu komt er dus ook een verbod op datingprogramma’s, iets waar de Turkse regering al even op zinde. Vorige maand zei de Turkse vice-premier Nurman Kurtulmus al dat die shows niet passen bij de Turkse familie-traditie.

    *

    Ontslagen

    Sinds afgelopen zomer de noodtoestand werd uitgeroepen na een mislukte coup-poging, kan de regering in Turkije maatregelen afkondigen per decreet. Ondertussen zijn ook al meer dan 100.000 ambtenaren, wetenschappers en militairen opgepakt omdat van hen gezegd wordt dat ze aanhanger zijn van de islamitische prediker Fethullah Gülen. Hij is volgens de Turkse autoriteiten de man achter de mislukte staatsgreep.

    Speel-kameraadjes van Olio di Poeô?

    Mag dat wel?

    *

    Vanavond werd verder het ontslag bekend gemaakt van nog eens bijna 4.000 mensen. Bij de nieuwe zuiveringsoperatie werden onder meer militairen, cipiers, academici en medewerkers van het ministerie van Justitie ontslagen.

    *

    Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

    *

    Een voorlopig even in het Buitenland verblijvende vriendin van ondergetekende, zond mij gisteren dit bovenstaand artikel door. Gezien en inderdaad ook terug gevonden op VTM, maar elders doodgezwegen. De omerftà doorbroken of een vaste afspraak om onder geen enkele omstandigheid de Islam in ’n kwaad daglicht te stellen, even uit het oog verloren? Wie zal het zeggen? Vandaag is op 1 Mei het geblaat van de Rode Schapen, bokken en ooien, inderdaad bladvullend.

    Echt ‘biechtewaar’, want die vriendin was mijn lieve wederhelft, die nog even blijft nagenieten van de gaven Gods in dat heelijk land Italië. Moet wel, want de immobiliën daar gaan niet goed. Met dank aan de open-grenzen politiek van de Europese Verlichte Grote Verstanden. Daar in de streek ligt naemijk de van ouds bekende ‘Via Francigena’, de Middeleeuwse Bedevaartsroue naar Rome of naar Sabtiago di Comostella en verder door uitgesplitst naar het H. Land. Die nog altijd goed onderhouden veldweg, doorkruist over berg en dal de bossen en vlakten, loopt over privé terrein, helemaal van Canterbury (Kantelbeg in Engeland) tot aan de stadspoorten van het antieke Rome.

    *

    Heden ten dage is het de vluchtroute in omgekeerde richting…. De bewoners zelf zijn razend. ‘Macht nichts’: ‘Rome’ zet door.

    Maar over die verkoop wees gerust: er geldt een strenge timing die wij in geen enkel geval wille op terugkomen. Zijde zot?!

    Ziezo, dat weet de Lezer nu ook weer.

    Wat het mij zegt, die twee Turkse verboden? Dat het nog maar het begin is. Wie de jaren ’30-’40 heeft meegemaakt, herkent gemakkelijk de tekenen des tijds. Men bewapent zich, men vergadert, men dreigt en wordt bedraigt. In een stedds rapper en harder tempo. En net als iedereen dacht dat de Maginot Linie of de Siegfried Line veilig waren, stond op10 Mei ’40 onze Pa dezelfde dag nog af met familie, om te vluchten. ’14-’18 speelde zeker in West-Vlaanderen nog een grote rol…. Heek ons gezinnetje op de vlucht, Pa met de bomvol geladen fiets voortduwend, ons Ma met de kinderwagen, de kinderen bang daar omheen. Kilometers ver. Als 4-jarige mocht ik de kinderwagen vasthouden. Maar om de haverklap moest iedereen, de lange stoet van buren, in de gracht schuilen, want de boven ons hoofd scherende ‘Stuka’s’ schoten er niet naast.

    Ja Ja, net als nu met Moslim-dapperen, waren die dappere Duitse Feldwebels speciaal getraind om op vrouwen en kinderen te schieten.

    De Duitse tanks deden toen maximum 30-40 Km per dag. Nu doet het moderne materiaal 100 x vlugger. Als er tenminste geen sneller-dan-het- geluid-raketten zullen ingezet worden.

    En wat de toenmalige Verlchte Grote Verstanden toen deden? Die zaten binne het uur veilig en wel aan de overlant van Het Kanaal. Waar ze de volgende jaren om de tijd te doden, op het formidabel idee kwamen, daar bezettings-watten met terugwerkende kracht tot 10 Mei in elkaar te frutsselen. Die dan ‘gepubliceed werden’ in Het Staatsblad dat alleen verscheen in… Londen.

    Onnodig te vermelden wie daarvan na de oorlog het meeste onrecht heeft ondergaan… Surf gewon naar Dr. August Borms en U weet er alles over.

    *

    Allez, ’t Is goed. Het is heden ten dage nog inderdaad niet zo ver. Tijd brengt raad. Tijd wel, maar niet bij onze o zo vernuftige Leiders. En wat meer is; Winston Churchill zal er niet eer bij zijn, om terug te vechten, niet te water, niet in de lucht niet op het land of op al onze stranden. Bloed, zweet en tranen hebben toen wel geholpen. Maar of dat nu nog zo is?

    Ja, misschien, voor eenieder die, net als gedurende de Bezetting, ee goede vakbond achter zich heeft staan…

    *

    meer dan 100.000 ambtenaren, wetenschappers en militairen opgepakt

    Honderdduizend, zegt U?

    Hoeveel Duitsers zaten in Gross Deutschland toen ook al in de kampen? Dat is moeilijk te zeggen, denk ik. Want de voorraad slachtoffers die arriveerden en andere die ‘Auf der Flucht erschossen’ waren’ wijzige zich met de minuut… Met hele treinlandingen. Met wagons waar op stiond ‘9 Paarden’ of ’49 gevangenen”… Deutsche Grundlichjeit, ziet U…..

    *

    Zoêven kwam nog ’n telefoontje door, dat Erdogan niet alleen Wikipedia afgesliten heeft, maar ook Twiter en Facebook zeer beperkt heef gemaaktt. Turkije dus terug helemaal naar de tijd van Mohammed! Maar vergeten we niet dat ondertussen de Bosphorus diverse keren overbrugd is. Met wegeniswerken genre autosnelweg en spoorverbindingen met 10-12 sporen naast elkaar.. Ziedaar de ‘voetweg’ waar die vele miljoenen Mislim-‘vluchtelinen naar Europa zullen overgeloodst worden. Maar toen die vaste oeververbindingen er pas lagen juichten de Machthebbrs en hun slippendrager deze prestatis toe. “Goed voor het toerisme’ was de overwegende toon. Maar binnen de 5 minuten staat zijn aanvalsleger monter en fris daarmee ook voet op vaste Europese bodem.

    *

    (Digitalia)

    01-05-2017, 20:28 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4123

    DAKVENSTER OP DE WERELD

     

    *

    Antwerpse kiezer "wil in het midden van het bed liggen"

    Kris Peeters, die volgend jaar de CD&V-lijst trekt in Antwerpen,….

    Dat wordt trekken en duwen….

    *

    .. trekt vanaf vandaag actief naar de kiezer. Het is niet de start van de verkiezingscampagne, benadrukt hij in interviews in Gazet van Antwerpen en op Radio 1. "We willen het werk van onze Antwerpse schepenen niet bemoeilijken." Eerder dan van een verkiezingscampagne te spreken, noemt vicepremier en toekomstig lijsttrekker Peeters het "de start van een nieuwe politieke beweging".

    Ik denk dat elke lijsttrekker de ambitie moet hebben om, als hij de kans krijgt, burgemeester te worden

    Kris Peeters (CD&V)

     

    *

    De Antwerpse delegatie trekt vanaf vandaag dan ook niet als CD&V naar de kiezer, maar wel onder de noemer 'Thuis in't stad'. "We willen in dialoog gaan met de Antwerpenaar, en daarvoor hanteren we verschillende instrumenten", zegt Peeters in 'De Ochtend' op Radio 1. Een van die instrumenten is de inzet van zogenaamde stadsmussen, jongeren die de Antwerpenaar zullen bevragen. Daarnaast organiseert de partij vijf stadsateliers rond een specifiek thema. Het eerste, 'Actief thuis in 't stad', vindt plaats op 17 mei. Tot slot volgt er een 'Ronde van 't Stad'.

     **

    Alle informatie die deze initiatieven opleveren, wordt nadien meegenomen naar de echte verkiezingscampagne die volgend jaar start, aldus Peeters. Wat hem betreft, wordt de start daarvan zo lang mogelijk uitgesteld. "We willen er voorrang aan geven dat de huidige coalitie zo lang mogelijk regeert en beslissingen neemt", aldus Peeters. "Zowel in Antwerpen als op het federale niveau hebben we nog mensen die hun werk moeten doen, en wij willen daar niet tussenkomen."

     

    Wel durft Peeters voorzichtig vooruit te blikken. Op de vraag of hij Antwerps burgemeester wil worden: "Ik denk dat elke lijsttrekker de ambitie moet hebben om, als hij de kans krijgt, burgemeester te worden. Als de Antwerpenaar ons de kans geeft, zullen wij dat burgemeesterschap opnemen. Maar ik blijf met twee voeten op de grond, er is nog een lange weg te gaan."

     

    De weg naar de woestijn…

    *

    Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

    *

    Ondergetekende is maar ’n Bloggerke van 13 in ’n dozijn (maar het is zijn lust en zijn leven) maar ik heb een veel beter gedacht dan Meneerke Peeters.

    Antwerpen laten ’t is, ’t Weverken zet een nieuw weefstuk op in Broekzele om daar met harde hand in ’n fluwelen handschoen orde op zaken te stellen. Om landelijk naar de Kiezer te trekken met slechts één enorm belangrijk programma-punt: maak van de Hoofdstad van (de te hervormen) Europese Unie met als nieuwe of vernieuwde leden Groot Brittannië en de Russische Federatie, van Brussel een bruisende stad. Dan kunnen voor eens en voor altijd de laatste restjes van de Islamitische Invasie op geruimd worden. Door bvb zich rigoureus aan de Taalwet te houden: Brussel kent maar 2 talen: Vlaams de leidende taal en het straat-Frans voor de boertjes.

    Dit kan natuurlijk maar als er maar één enkl Stadsbestuur meer is: gedaan met de 19 baronnen die (Vlaams) geld verslinden als modder.

    Met in het Land hier en daar nog ’n paar Slinxe, Schotse en Scheve Rode Broeders van hun burgemeesters-troon te verdringen. Zodat in het Vlaams Parlement eindelijk!!!! onze zelfstandigheid kan worden uitgeroepen. Laat lijk ’n drietraps-raket eerst de Brusselse Francofonie los en vervolgens de Waalse, zodat de vlucht in de ruimte succesvol kan tot een goed einde gebracht worden…

    Twee personen moeten alsdan voor de Rechter zijn verschenen: Kris Peeters en Guy-het-Liegebeest. Dat zou alleen maar mogen kunnen, als de uitspraak op voorhand vaststaat: net zolas Egmont en Hoorne, door publieke onthoofding op de Brusselse Grote Markt.

    Met CNN in de coulissen, die van uit hun voortaan definitieve plaats op de achtergrond, het voorrecht hebben om Donald Trump met Vladimir Poetin die in de loge, in gezelschap van Marine Le Pen, Geert Wilders en Gerolf Annemans, op elkaars gezondheid het glas bubbels heffen.

    Hoog! Hoog! Hoog!

    *

    "de start van een nieuwe politieke beweging".

    Waardoor dus impliciet wordt toegegeven, dat de vroegere CVP zo goed als om zeep is. De Tsjeven zijn halvelings (half links?) van kleur veranderd: van licht rood naar diep-rood. Half-om-half, belovers en graaiers.

    Tijd inderdaad, niet voor iets nieuws, maar voor vereenvoudiging van de spelregels. Voortaan mag de oppositie nog wel altijd zoals vroeger, haar werk doen.

    Op de plaats waar ooit, zoals bij Egmont & Hoorne, waar e standbeelden komen van Peeters en Vrhfsdt, moet er plaats voorzien worden voor deze oppositie Die mogen, zolas gezegd, als voorheen hun werk doen, maar het moet constructief zijn. Geen afbraak-politiek zoals de laatste 50 jaar… Indien niet: de Rechtbank.

    *

    'Thuis in't stad'.

    Waarom zouden Antwerpenaren zich niet thuis voelen in hun eigen stad?? Ha, juist, door de massale toevlooed van ‘boot-vluchtelingen’ die via de Scheldemonding zij komen binnen gewandeld…

    Eigenlijk bevestigt Meneerke Peeters hier dat zijn Tsjeven-Partij inderdaad tot een Moslim-partij is verworden, die bijna zo goed als 900% op die vreemdelingen (hun kizers) is gefocust. Het zijn die die zich in de Koekenstad moeten thuis voelen….

    *

    Stadsmussen

    Zeer toepasselijk in de geest van Meneerke Peeters: hij zegt ‘STADSmussen’, maar hij bedoelde wel degelijk ‘STRAATmussen. Die pikken inderdaad graag overal een graantje mee… Het krioelt ervan, in al de geledingen van dat zogezegd ‘Christekijk’ gedrocht. Een duizendpoot met maar één doel voor ogen: de mesnen bij de neus leiden…

    Het leven in Antwerpen, volgens Krisje Peeters

    'Actief thuis in ’t stad’

    *

    dat de huidige coalitie zo lanmogelijk regeert en beslissingen neemt",

    Een zeee typische kont-draaierij van de Tsjeven: ze laten enerzijds de geest uit de fles en verzekeren daarbij anderzijds dat ze het goed bedoelen … Als het maar opbrengt.. En postjes verzekert.

    *

    (Digitalia)

    01-05-2017, 15:58 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4122

    30/4 – 1/5 : de Bruidsnacht….

    Iets van gemerkt?

    *

    Mei, koel en wak, veel koren in de zak.

    Zingt de vink vroeg in de meimorgen, dan zal die dag voor regen zorgen.

    Avonddauw en zon in mei, brengt zakken hooi op de wei!

    Die mei tot jubelmaand verkoren, heeft toch nog rijm achter de oren.

    Is het koel en niet te nat in mei, dan is ’t hooiboerke blij.

    *

    30 APRIL-1 Me: Walburgisnacht. De nacht van 30 April op 1 Me is de Walburgisnacht. Of Bruidsnacht. Waar de maand Mei zingend en dansend werdt ‘ingehaald’. Het feest van de Nieuwe Lente en de Eeuwige Jeugd. Ergens heeft het, in verband met de kerstening van onze voorouders, iets te maken met de heiligverklaring van de H. Walburga. Maar volgens Goethe (in Faust) gaat het feest terug naar oude heidense rituelen, waar heksen de lucht doorkliefden en er al eens eentje als amusement wordt opgestookt. Vandaar die andere verwijzing naar ‘Heksennacht’. Hoe cultuurbarbaren de dag daarop, van 1 Mei, ‘Het Feest v/d Arbeid’ hebben gemaakt, is mij niet duidelijk. Na de hee nacht te hebben gepintelierd, na al dat Wein, Weib und Gesang moet men immers eerder geneigd geweest zijn om uit te slapen in plaats van in optochten mee te stappen…

    *

    DAKVENSTER OP DE WERELD

    *

    Dochter van Molenbeekse schepen verdacht in terrorismedossier:

    Appels stelen is een goede maar nefaste Moslim-gewoonte

    *

    Inès El Khannouss, de 20-jarige dochter van

    Ahmed El Khannouss, (cdH) schepen van Sport in Molenbeek,…

    *

    …wordt ervan verdacht een rol te hebben gespeeld in een terroristische groepering in Jumet. "Ze was het naiëve slachtoffer van een foute liefdesrelatie", aldus vader El Khannouss aan RTL.

    ’n Illuster gezelschap van de Mekka-bedevaarder ‘El’ Khannouss met Madame Non De Eerste….

    *

    Intussen bevestigt het federaal parket dat de zaak waarin El Khannouss genoemd wordt vorige week is doorverwezen naar de correctionele rechtbank. Het meisje wordt beschuldigd van deelname aan activiteiten van een terroristische groep.

    Het federaal parket bevestigt dat de raadkamer de zaak waarin Inès El Khannouss betrokken is vorige week doorverwezen is naar de correctionele rechtbank. De jonge vrouw wordt beschuldigd van deelname aan activiteiten van een terroristische groep, maar heeft nooit vastgezeten. "Ze is momenteel vrij onder voorwaarden", klinkt het. De datum van het proces moet nog worden vastgelegd.

    ’n Moslim Kazrne-moskee, waar Dhigadisten van de hele wereld thuis zijn….

    *

    Vader Ahmed El Khannouss, schepen van sport in Molenbeek, reageerde voor RTL op de beschuldiging aan het adres zijn dochter. Hij laat weten geschokt te zijn en zegt dat zijn dochter het slachtoffer is geworden van een foute liefdesrelatie. Hij en zijn vrouw wisten naar eigen zeggen niets over de relatie van hun dochter. "Ze is een goede studente met een onberispelijk gedrag", alus El Khannouss aan RTL.

    Gematigde islam

    De ‘Gematigde Islam’, waar kinderen vrouwen niet toegelaten zijn….

    *

    "Ze heeft altijd een gematigde islam beleden", benadrukt El Khannouss. "Mijn dochter heeft nooit radicale gedachten gehad. Ze heeft radicalisering altijd veroordeeld, het bewijsmateriaal toont dat aan. Het gaat dus om een ongelukkige liefdesrelatie", besluit El Khannouss.

    Stigmatisering van Molenbeek

    In de gemeente is Ahmed El Khannouss al jaren bezig met radicalisering en spreekt zich er zo nu en dan ook over uit in de media. Hij heeft zich altijd fel verzet tegen de stigmatisering van Molenbeek na de aanslagen in Parijs. De aanpak van de politie in het kader van het Kanaalplan noemde hij onlangs nog "polariserend".

    In 2015 trok hij met een goede vriend naar de Turks-Syrische grens om op zoek te gaan naar diens echtgenote. Zij was plots verdwenen met haar twee kinderen van toen 3 en 5 jaar oud. El Khannouss is meegegaan naar het politiebureau om de vermissing aan te geven. Al snel bleek dat de vrouw - een Belgische - door haar broer, die toen al maandenlang in Syrië zat, was overgehaald om hem achterna te reizen. In Turkije zocht hij twee dagen lang naar de vrouw, maar ze konden haar en de kinderen toen niet vinden.

    *

    Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

    *

    Dit artikel, in HLN dan nog, ligt geheel in de lijn van de Moslim-veroveringstechniek. We worden bedot waar we bij staan. Zelfs na betrapping op (bewezen) ‘flagrant delict’ en met de neus op de feiten gedrukt, schudden ze nog een mooi verhaal uit hun louwen. Helemaal ongeloofwaardig, maar voor die SS (Sport Schepen) van Molenbeek gaat het om veel poen. En vooral om de Heilige Moslim-plicht om in geen enkel geval te handelen of te spreken rechtsreeks of onrechtstreeks tegen het belang van de Islam. In hun eigen koeterwaals heet dat, heb ik reeds meermaals geschreven en gedrukt, de Taqyilla. Is na te zien op http://vignabella.blogspot.be/2017/02/4037.html en op Wikipedia zelf .

    Resultaten voor TAQUILLA
    Geen resultaten gevonden voor TAQYILLA,

    censuur zoalls in Turkije?

    Jaren terug echter stond dat daar nog, klaar en duidelijk uitgelegd. Erg, hé?!

    +

    In 2015 trok hij met een goede vriend naar de Turks-Syrische grens

    Hier is Kharmouche de Dames en Heren Hoernalisten weer te slim af. In het Fransoos heet dat ‘reculer pour lieux avancer’. Die man voorzag gewoon dat zijn achtergronden zouden ‘gediepgrond’ worden… Een reis met kompaan naar Syrië; dat ware genoeg geweest om hen alle twee later als Dhihadisten te brandmerken. Wat het einde van zijn politieke carrière zou betekend hebben… Vandaar dat zijn interview doorspekt is met de omschrijving van het ‘gematig’ zijn, wat het stokpaardje is van alles wat Slinx, Schots en Scheef is, met de beddoeling onze Beschaving te zelfmoorden. ‘I want to die’: dat is de de top of the bill van de hedendaagse pop-muziek? Luister maar!

    ++

    https://www.youtube.com/watch?v=TrjwKENKyAM

    (Digitalia)

    01-05-2017, 12:45 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!