MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    12-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2305

     

    ***

    Maandag 12 januari

    Verloren Maandag Antwerpen

    Koppermaandag in Nederland

    Zon 8u41-17u01

    H Caesaria van Arles

    *

    12 Januari Verloren Maandag, in Zuid West Vlaanderen, in het kloppend hart van de textielnijverheid, nu jammer genoeg voltooid verleden tijd, was dit

    ‘Weversmestdag’,

    ofte een ‘mestdag’, een soort heiligendag, voor al die werkzaam was in de textiel, of het nu de vlaswerkers m/v op het veld waren, of zij die het koninklijk damast weefden, of kamerbreed tapijt knoopten: die dag was er feest! Het was een betaalde dag, waar de syndicaten geen vat op kregen. De patroons trakteerden na de Mis in het dorpscafé en er werd door rijk en arm, door groot en klein, gefeest tot de hanen kraaiden en de volgende werkdag in de lucht hing. Want na de teloorgang van het vlas, waren er de tapijten en de lakenstof, die heel de streek een onbezorgd bestaan garandeerden. Voor wie wilde werken… Dezelfde getouwen draaien nu, met dank aan de Grote Verstanden van politiekers, aan de overkant van de wereld. De ‘globalisatie’ heeft de welstand weggezogen, zodat Vlaanderen, zonder de veerkracht van de Vlaamse keikop, stilaan zou beginnen te lijken op het verpauperd Wallonië. Voor de Vlaanders bestond de reconversie er in zichzelf te helpen, zo hielp hen God, maar niet de politiek. ‘Wolletje’ Declercq van Kortrijk was daartoe veel te veel bezig met carrière maken, en de Pacha uit Oostende zat met teveel wind in zijn kop.

    Om die verpaupering een halt toe te roepen, moet er op de wrakstukken van de zinkende Belgica , een nieuwe pantserkruiser op de werf gezet worden. Een stevig vaartuig die van Vlaanderen weer een welig huis maakt, waar het goed is om te wonen en te werken. Een huis zoals het huis mijns vaders, waar, zoals de dichter het zegt, de dagen trager waren….

    Enne O Ja! ATV, Het Rode Zendertje van de Koekestad, wist te vertellen dat er daar die dag worstenboordjes en apppelbollen op het volksmenu stonden. JaJa, allemaal goed en wel, maar die moet iedereen zelf kopen èn betalen! In ‘de Vlaanders’ is (was!) het de Patroon die trakteerde!

    *

    *

    Om zichzelf te beschermen,

    Kampioenen in het verleggen van de aandacht…

    *

    INLEIDING

     

    Reeds eind de jaren 1700 worstelde Goethe ook al met dat probleem, het onderscheid tussen feiten (Wahrheit) en wensen (Dichtung).

    *

    Het immer creatieve Frankrijk heeft dezer dagen deze vraag opnieuw op het voorplan gehesen. Negeer het Kwaad, dan bestaat het ook niet. Argumenteer naast de feiten, de sterkste kant der Socialisten. Maak vervolgens een mooie ‘selfie’ van Uzelf, en de weg ligt open voor nog meer. Wat de vijand denkt, raakt onze kouwe kleren niet. Als wij, de Nomenclatura, maar onze vet betaalde postjes niet verliezen.

    Kortom, wij, de Burgers van het Avondland, moeten deze Grote Verstanden gewoon als lemmingen blijven nahollen. Daarbij o.a. tegen alle verkeersregels in, vooral LINX te blijven denken en rijden.

    Deze Linxe roeptoeters hebben dus gelijk. Die hebben immers altijd gelijk, zo lang ze aan de macht zijn. Creativisten ook, die vinden er zelfs nieuwe woorden voor uit. Mee-moeder, per exempio, om tegennatuurlijke moederinstincten ter wille te zijn. Christelijken daarentegen, volgen hun spiritueel voorbeeld, en eindigen dus altijd aan het kruis. Of in bloeederige strepen tegen de muren, de kruisdood der Modernen.

    De wijdverbreide Franse ‘laïcité’ heeft zich dus al die tijd bezig gehouden met ‘kurieren am Symptonen’, zonder ook maar de jern der dingen te hebben vernoemd, de Islamisering pur et simple. Werd het Leger massaal ingezet om met de luizenkam door de banlieus te gaan, op zoek naar oorlogstuig. Nadat als voorzorgsmaatregel eerst alle GSM en telefoonverkeer werd afgesloten? Bij verrassing, ’s morgens om 5 uur? Werden de haat predikende Mosketen gesloten en verboden? Werden er aanhoudingen verricht? Werden er potentiële moordenaars aangehouden en met veel omhaal als ongedierte boven zee gedropt?

    Ha neen, he! Zo behandelt niemand toch zijn eigen vrienden?!

    Nu zelfs even op adem komen, en zien welke muis de berg zal gebaard hebben. Voorlopig moeten wij het stellen met de Heer Leemans van het ACW, terwijl mensen met een klare kop ondertussen een pluim steken in het achterwerk van onze Euro Verenigde Nazi-vrienden.

    Dat ondertussen de voorraadkamers in de banleius verder vol oorlogswapens met bijhorende munitie geraken, is een probleem dat we morgen zullen oplossen. Als we ooit eens vijf minuten tijd hebben…

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    SIS en Al-Qaeda plannen gezamenlijk terreuroffensief in Europa, Franse politie machteloos


    Franse autoriteiten liegen over jacht op vrouwelijke terrorist – Onthutsende zwakte van Europese defensie tegen moslimterreur blootgelegd

    Het zag er allemaal stoer en indrukwekkend uit, maar de realiteit is dat de zwakte van de Franse politie en gendarme pijnlijk duidelijk werd.

    De Franse president Hollande heeft vandaag in Parijs het startschot gegeven voor een miljoenenmars tegen het islamitische extremisme. Dat is vooral prettig om zijn immense impopulariteit wat op te vijzelen, want de realiteit is dat de Franse politie en veiligheidsdiensten vrijwel machteloos staan tegen het terreuroffensief dat ISIS en Al-Qaeda gezamenlijk in Europa hebben gepland. De massale jacht op de 26 jarige vrouw van Amedy Coulibaly, de moslimterrorist die in koelen bloede 4 Joden in een supermarkt vermoorde, was zelfs geheel in scene gezet, aangezien Amedy allang het land uit was.

     

    De Europese politiek correcte houding –of moeten we ziekte zeggen?- die mis- en terreurdaden loskoppelt van de (islamitische) ideologie van de daders, is in Frankrijk als een boemerang tegen de hoofden van de gevestigde orde teruggekeerd. Des te verbijsterender is het dat de autoriteiten nog steeds niet hun ongelijk willen erkennen, en ondanks hun totale falen hetzelfde sprookje blijven volhouden.

    Gewone Europeaan begint leugens te doorzien

     

    Dat kon jarenlang goed gaan, mede omdat het buitensporige hoge aandeel van moslims in de criminaliteit in heel Europa in ´creatief´ aangepaste statistieken kunstmatig veel lager werd gehouden, en de media de opdracht kreeg om in berichten over misdaden niet langer de eventuele Arabische of islamitische afkomst van de daders te vermelden.

    De opkomst van het Franse Front National, de Britse UKIP, de Zweedse Nieuwe Democraten, het Duitse PEGIDA en de Nederlandse PVV laten zien dat steeds meer gewone mensen niet langer in deze leugens trappen. Nu Frankrijk de laatste weken door een golf islamitische terreuraanslagen is getroffen, kan worden verwacht dat nog meer Europeanen wakker worden.

     

    De Franse politie en veiligheidsdiensten probeerden de afgelopen dagen met een massaal optreden – er werden naar schatting zo’n 100.000 agenten en soldaten ingezet- de wereld te laten zien dat ze wel degelijk hard optreden tegen het islamisme.

     

    Jacht op vrouwelijke terrorist slechts show

     

    Na de aanval op de Joodse supermarkt, bedoeld om de gijzelaars te bevrijden, werd bekend gemaakt dat Hayat Boumediene, de 26 jarige vrouw van de dader Amedy Coulibaly, zich tussen de gijzelaars had gemengd en op die wijze via Spanje en Istanbul naar Syrië had weten te ontsnappen.

     

    De doorgaans zeer goed ingelichte inlichtingenspecialisten van het Israëlische DEBKAfile schrijven echter dat dit allemaal show was en dat de vrouwelijke terrorist nooit in de supermarkt is geweest, maar al op 1 of 2 januari in Syrië is aangekomen. Dit duidt op zijn minst op enorme incompetentie aan Franse kant.

    De mogelijke reden is dat zowel de Franse als Europese autoriteiten niet willen dat de terreuraanslagen in verband worden gebracht met ISIS. Gebeurt dat wel, dan zou pijnlijk duidelijk worden dat de spaarzame Westerse luchtaanvallen op ISIS in Irak en Syrië eveneens grotendeels voor de show zijn, en de jihadisten nauwelijks weten te stoppen of zelfs maar te vertragen.

     

    Samenwerking ISIS en Al-Qaeda

     

    Kort voor ze dood werden geschoten vertelden de gebroeders Kouachi, de Charlie Hebdo moordenaars, dat ze bij Al-Qaeda in Jemen (AQAP) behoorden. Coulibaly beweerde dat hij namens ISIS optrad. Dit zou er op kunnen wijzen dat ISIS en Al-Qaeda voor het eerst hebben samengewerkt om een Europees land te treffen met aanslagen. Onlangs waarschuwden de Amerikanen al dat ze conversaties hadden onderschept waaruit bleek dat Al-Qaeda een massale terreurcampagne in Europa voorbereidt.

     

    De komst van Boumediene in Syrië begin dit jaar kon dan ook bedoeld zijn om een commandocentrum voor deze campagne op te zetten, of een veilige vluchthaven in te richten voor de terroristen, mits die in staat zouden zijn om uit Frankrijk te ontsnappen. Als dit klopt dan staat niet AQAP, maar ISIS in het centrum van dit terreuroffensief.

    De TV-beelden van duizenden geüniformeerde en bewapende agenten en gendarmes die op jacht zouden zijn naar Boumediene kunnen het volk weliswaar gerust hebben gesteld, maar alleen omdat de mensen niet wisten dat de terrorist helemaal niet in Frankrijk was.

     

    Onthutsende zwakte Europa blootgelegd

     

    De waarheid is dat de onthutsende zwakte van de Franse politie en veiligheidsdiensten werd blootgelegd. In de Franse getto’s ‘gekweekte’ moslimjihadisten hebben kunnen constateren dat er veilige routes zijn om het islamitische strijdtoneel in het Midden Oosten te bereiken, en dat zij goed getraind en bewapend naar Europa kunnen terugkeren, vervuld met nog meer haat tegen de vrije democratische samenleving waarin ze zijn opgegroeid.

    Nadat de gebroeders Kouachi een slachting hadden aangericht in het kantoor van Charlie Hebdo, konden ze met behulp van machinegeweren uit het gebouw ontsnappen. De vele tientallen toegesnelde agenten waren niet in staat om slechts twee jihadisten –drie als de chauffeur van de vluchtauto wordt meegerekend- het ontsnappen te belemmeren.

     

    Toen de terroristen na een massale klopjacht eindelijk waren gelokaliseerd en omsingeld door tienduizenden agenten en militairen, duurde het nog eens vele uren voordat die durfden in te grijpen.

     

    ‘Slaapcellen geactiveerd’

     

    Wij Europeanen mogen misschien onder de indruk zijn van de TV-beelden, maar de jihadisten hebben tot hun genoegen kunnen zien hoe onvoorstelbaar zwak onze defensie tegen hen is. En dat zal hen alleen maar aansporen om nog meer aanslagen te plegen, niet alleen in Frankrijk, maar ook in de rest van Europa.

    CNN bericht dat Franse agenten het bevel hebben gekregen om hun social media accounts te wissen en altijd wapens bij zich te dragen. Volgens een Franse politiebron zijn er sinds gisteren namelijk slaapcellen, terroristen die soms jarenlang wachten op het moment dat ze bevel krijgen toe te slaan, geactiveerd. Die zouden het special gemunt hebben op de Franse politie.

    Bovendien zouden de gebroeders Kouachi al lang door de autoriteiten in de gaten zijn gehouden, maar die zouden ondanks diverse waarschuwingssignalen niet hebben willen ingrijpen. (2)

    Xander

    (1) DEBKA
    (2) CNN via Infowars

     

    UITLEIDING

     

    In de nasleep van het trieste Charlie-verhaal, en met die miljoenenmassa’s op straat en vooral op de Staatszenders aller Landen, zouden sommigen eenzelfde resultaat willen vaststellen als bij een succesvolle Kruistocht tegen de Islammerij. Waarbij zij vooral benadrukken, pennen ipv kogels te gebruiken tegen de vijand.

    De pen, het symbool bij uitstek van de Vrijheid, is een gepast argument tegenover beschaafde lui. Niet de wilde woestijnbarbaren, en al helemaal niet tegen gehersenspoelde woestijnbarbaren. Kogels raken bij hen binnen tussen de oren, woorden niet.

    Het CGKR (nieuw) hebben we terzake nog niet gehoord. Evenmin het Stadsbestuur van Doornik, met hun GAS-boetes voor beledigende uitlatingen tegenover de plaatselijke Nomenclatura. If werken die misschien ondertussen aan GASkamers ipv GASboetes?

    Voor wie benieuwd is naar de mening van Geert Wilders, langs dit bruggetje kanen zij/hij die vernemen….

    http://youtu.be/jTJ5sWwcX0c

    Nog twee opvallende zaken.

    1)       De Zwarte Ongelukskater en zijn trawanten uit Amerika zijn maar mooi uit beeld gebleven. Was hun plaats dan niet op kop van de meer dan 50 Europese zandstrooiers op dat onvergetelijk beeld van samenhorigheid? Samen uit, samen thuis! We begrijpen het dus zoals het bedoeld was: ze zijn allemaal tegen terrorisme, van zodra het bovengronds bloot komt. Over de doden in Nigeria, dezelfde dag, door de Islammers via de jonge lichamen van kleine meisjes die met bommen (niet met bloemen!) getooid, in de massa werden gestuurd. Het is een fragiele weg, de weg tussen loven en prijzen, en het ophouden van de schijn.

    2)       De zo geprezen ‘samenhorigheid’, de ‘vrijheid van mening’, de 3 Franse deugden bij uitstek (Libert&, égalité, fraternité) zijn maar flauwe thé gebleken, want Marine La Plume was niet gewenst. M.a.w. de Socialisten hebben zich weer eens gedragen als lijkenvreters van het gemeenste allooi. Ze hebben de moord op 17 van hun landgenoten gewoon als een populariteitsstunt uitgemolken. Dat zij daarbij hun onmacht bloot leggen, om paal en perk te stellen aan dat soort feiten, is wel de bloemboekee om op de graven van de slachtoffers te leggen.

    *

    Even een adempauze, dan kunnen de volgende aanvallen losbarsten/worden goedgepraat, en komen er misschien langs de kant der slachtoffers de vereiste Breiviks als eenzame wolven in het vizier. Dalende pietrolprijzen spelen nu eenmaal niet in de kaart van de pietrolsjeiks. Die vrezen nu al, hun harens niet tijdig te kunnen op peil houden dor verjonging.

    En wat erger is, de Russische Beer spoort de jachtbuit met opgeheven snuit. Want hij weet, dat vroeg of laat, de Europese appel als vanzelf in zijn schoot zal vallen. Dat zal zijn, de dag dat de USA voor zichzelf vaststelt, dat het even bewegelijk geworden is als een lamme eend.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!