MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    07-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DIENST

    AA





    07-02-2017, 09:55 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (2)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4033

    VENSTER OP DE WERELD

    Karel De Gucht: "Trump is een onverbeterlijke narcist"

    "Donald Trump is een onverbeterlijke narcist, iets tussen een sociopaat en een psychopaat", dat zegt oud-eurocommissaris Karel De Gucht (Open Vld) in de studio van VTM NIEUWS. "Er scheelt iets als je er nu nog niet van overtuigd bent dat er met die man iets aan de hand is."

    Karel De Gucht verwijst de oproep van onder meer Bart De Wever om niet hysterisch te reageren op de daden van Donald Trump naar de prullenmand. "De Wever is verkeerd", zegt De Gucht. "Hij zegt dat je wel mag reageren op zijn persoonlijkheid, maar niet op de inhoud. Maar zijn karakter heeft ook invloed op wat hij zegt. Je kan dat niet uit elkaar halen. Wat we zien van Trump is een mengeling van die twee."

    *

    Digitaliaanse Bedenkingen

    *

    Het artikel werd vervolledigd met liefst drie video’s, in het buitenland jammer genoeg verboden terrein. Maar wel goed tegen te hoge bloeddruk.

    Tegen deze Hoogeplaatste Blauwe Geschelpte kan alleen tegengeworpen worden, van ‘’t is een goeie die ’t zegt’. Precies of het niet psychopathisch is het familie-fortuin via handel met voorkennis te besturen, of een hoop geld binnen te rijven met ‘sale’ (zo goedkoop mogelijk) aan de lease back- buitenlandse vennootschap (zo duur mogelijk) van hier en daar ’n Paleisje van Just-is-Just. Alles natuurlijk zo wettelijk mogelijk, maar met anonieme aandeelhouders van die leasingmaatschappij ergens in de Stille Zuidzee.

    Zodanig ‘vos zijnde’ (en beschikken over de juiste relaties) dat de jagers op grof wild van de BBI de strop rond zijn hals niet hebben mogen dichtsnoeren. De sukkelaar hield er wel een wijnkasteel in Italië aan over. Kostprijs een paar miljoen Euro.

    Zo iemand is geen in ’t diepst van zijn gedachten, verborgen psychopaat, maar een ordinaire beroepscrimineel.

    Natuurlijk is dit geen laster en eerroof, maar er moet eerst een onderzoek ten gronde mogelijk zijn om dat te bewijzen… Maar van zodra de EU-dominosteen beginnen te vallen, zal de pan van deze man duchtig onderhanden worden genomen. Als die tenminste niet voordien veilig en wel ondergedoken zit tussen andere haai-achtigen, ergens op een verlaten eilandje in de Stille Zuidzee….

    (Digitalia)

    ++++

     

     

     

    07-02-2017, 09:10 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4032

    VENSTER OP DE WERELD

    Taal Aktie Komitee voert ludieke protestactie tegen Eurostadion bij Ghelamco

    Militanten van het Taal Aktie Komitee hebben gisteren aan het hoofdkantoor van Ghelamco in Ieper een ludieke protestactie gevoerd tegen het Eurostadion dat de projectontwikkelaar op Parking C in Grimbergen wil bouwen. Met een knipoog naar de graafmachine die Ghelamco vorige week op Parking C inzette om aan te tonen dat de omstreden buurtweg door dit terrein al lang niet meer bestaat, ging TAK in Ieper "met een schup graven naar de rechtsgrond voor dit project".

    TAK ziet de bouw van het Eurostadion op Parking C "absoluut niet zitten". "Het is onbegrijpelijk dat net langs het drukste stuk snelweg van België op korte tijd 3 verkeersaanzuigende projecten - Uplace, Neo en het Eurostadion - uit de grond zouden worden gestampt."

    Naast de mobiliteitsproblematiek wijst TAK ook op de overlast "die buurtbewoners terecht vrezen". Volgens de actiegroep is het bouwproject bovendien strijdig met bepalingen in het GRUP (gewestelijk ruimtelijk uitvoeringsplan) voor Parking C. Als alternatief pleit TAK voor de renovatie van het Koning Boudewijnstadion.

    Brusselse beloften

    "Het project wordt door Franstalig België bovendien misbruikt om andermaal de Brusselse grenzen in vraag te stellen. Ghelamco kreeg vanuit Brussel allerlei beloften over de invulling van het project zonder dat rekening werd gehouden met de Vlaamse stedenbouwkundige invulling van Parking C."

     

    "Het terroritorialiteitsprincipe komt verder onder druk te staan door de huisvesting van Brusselse of Waalse overheidsdiensten in de voorziene kantoorruimte. Ook de taalwetgeving kan er volgens Brussel niet van kracht zijn", aldus TAK.

    *

    Digitaliaanse Bedenkingen

    *

    Onze vriend Donald Trump heeft in zo korte tijd zodanig veel door elkaar gegooid, er is zoveel boven water gekomen, of dreigt wereldwijd dat te doen, dat men er niet alleen het Noorden én het Zuiden zou bij verliezen, maar ook alles wat er tussenin ligt. Woestijnen komen niet vanzelf noch gaan ze van zelf weg. Dat de bevonden zand- en ijswoestijnen zullen nu verdwijnen die den Donald gevonden heeft = dat staat als een Trump-Tower boven water.

    Daar komt zelfs geen korreltje democratisch zout van 2de keus bij kijken, want mannen als Trump zijn het zout van deze wereld.

    En daar sta ik dan, als Vlaams Nationalist-tot-in-de-kist, tegenover de uitdaging om Bruxellabad een hak te kunnen zetten. ‘No passeran’: ’t is genoeg geweest. En dan komt de weerbots met de realiteit.

    De grote Paul Gheysens (61) zegt in zijn levensbeschrijving ergens op Wikipedia, te zijn opgegroeid op een ‘landbouwbedrijf in Ieper. Een belangrijke klant van mij was einde de jaren ’80 ook zakenpartner van hem, zo weet ik meer. Ondergetekende kan bewijzen wat daar van aan is, want zelf opgegroeid tot mijn 25ste in dezelfde (kleine) Gemeente waar zijn grootvader Florent Gheysens Burgemeester is geweest. Van na de ‘Bevrijding’ tot het dorpje bij de eerste fusie- golf (1964) werd aangehecht bij ‘t Stad Ieper. Wij Sintjannaren, die altijd gekten met die van ’t steetje’ werden van de ene op de andere dag ook stedelingen….

    Och Hère Menère, mien endetje kort zo zère…. Maar ‘steepietjes’, neen dat waren we bijlange niet.

    En ja, ik heb het wel degelijk over het dorp van de beruchte Tsjeef, de inwijkeling Yves Leterme: Sint-Jan Hoge Zieken. Zie https://nl.wikipedia.org/wiki/Sint-Jan_(Ieper)

    De laatste twee van onze Burgemeesters hebben en zeer grote rol gespeeld in mijn leven. De voorlaatste die zijn vader Benoni opvolgde, die burgemeester is geweest van 1919 tot aan zijn dood, werd als oorlogsburgemeester aan de kant geschoven. Hij was de werkgever van onze veel te vroeg gestorven Pa, en de laatste, Florent Gheysens was ooit de draagraket voor, pas afgestudeerd, mijn eerste job in de steek zelf. Een uitzondering, want toen was er uren in de omtrek geen werk te vinden…. Ieper was dood. De eerste was een intieme vriend van idealist en Senator Jerôme Leuridan, voorman van het V.N.V, vermoord door Coburger ‘Staatslieden’ in die onzalige repressie-tijd. Vandaar de aanzet van dit stukje. En mijn besluit verder te doen met de levenden.

    Zo heb/had ik voor vandaag nog nooit gehoord van de geniale vondst, dat de toegang tot het Nieuwe Stadium in Grimbergen, ondergronds is voorzien. Zodat er bovengronds geen speciale nieuwe wegen moeten worden voorzien. En ja, Bruxellbad zal zijn klauwen uitsteken naar die vele honderden Km² duurbare Vlaamse grond – maar in werkelijkheid een meer dan welgekomen gelegenheid om de rollen voorgoed om te draaien. Niet Bruxellabad zal Grimbergen inpalmen, maar de Vlamingen staan op het punt het te heroveren.

    Met geld koopt men nu eenmaal de boter en de Brusselse pretentie zit nu eenmaal al langer dan vandaag op zwart zaad. Het is trouwens hun tweede natuur, leven met uitgestoken handen. Het is aan onze Leiders om daar voortaan adequaat op te reageren. Mensen die ‘het gemaakt hebben’ in de zakenwereld (de kleinere Coucke, Paul Gheysens zoals de mastodont Trump) genieten niet alleen het voordeel van de twijfel, maar de zakelijke zekerheid van een geslaagde en eerlijke loopbaan.

     

    PS

    De ‘faciliteiten’ voor de Franstaligen in de ‘Randgemeenten’, werden toch ‘uitdovend’ genomen, wat wil zeggen tijdelijk. Anders gezegd, al die ‘gehoorzaamheid’ is slechts een ander woord voor lafheid van de ‘Staatsdragende Partijen’, die dus nu dringend de rekening daarvoor moeten gepresenteerd worden.

    (Digitalia)

    ++++

    07-02-2017, 09:06 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    06-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4031

    VENSTER OP DE WERELD

    *

    WikiLeaks: Obama, Clinton en Soros dwongen paus Benedictus tot aftreden

    *

    Door regering Obama afgedwongen coup in het Vaticaan, bedoeld om de oorspronkelijke Katholieke Kerk te vernietigen en een extreemlinkse globalistische paus aan de macht te helpen, verborgen gehouden voor de wereld

    Een groep katholieke lekenleiders heeft president Trump gevraagd om onderzoek te doen naar diverse bronnen en bewijzen –waaronder WikiLeaks emails- waaruit zou blijken dat president Obama, Hillary Clinton en multimiljardair annex globalist

    George Soros (Boedapest °1930)

    https://nl.wikipedia.org/wiki/George_Soros

    verantwoordelijk zijn voor een coup in het Vaticaan, waardoor ze paus Benedictus in 2013 tot aftreden dwongen, en hem vervingen door de extreemlinkse paus Franciscus. Die viel vervolgens vooral op door zijn afbraak van traditionele katholieke waarden, zijn knieval voor de islam, zijn Marxistische ideeën voor de wereldeconomie, zijn steun voor de oprichting van een VN-wereldregering, en het virulent promoten van de massale immigratie van miljoenen moslims naar Europa.

    Het was sinds 1415 niet meer voorgekomen dat een paus voortijdig aftrad, en uit vrije wil sinds 1294 niet meer. In 2013 werd er druk gespeculeerd over de ware redenen, omdat het nooit voorkomt dat een paus zijn ambt daadwerkelijk enkel om ‘gezondheidsredenen’ neerlegt.

    ‘Benedictus afgezet door dwang, omkoping en chantage VS’

    De katholieke leiders zouden inmiddels bewijs hebben dat Benedictus’ aftreden alles behalve vrijwillig was, maar dat hij werd afgezet in wat letterlijk een ‘Katholieke Lente’ werd genoemd. President Obama, Hillary Clinton en George Soros gebruikten een combinatie van diplomatieke druk, politieke chantage en financiële macht om door dwang, omkoping en chantage een ‘regime verandering’ in het Vaticaan af te dwingen, om de in hun ogen te conservatieve Benedictus te vervangen door Franciscus, die al snel dè religieuze woordvoerder van internationaal (extreem-) links en de pro-islamitische globalisten werd.

    Veel gewone katholieke gelovigen en lagere geestelijken zijn zich de afgelopen jaren vervreemd gaan voelen van hun kerkleiders, en vooral van Franciscus. ‘Wij hebben specifiek redenen om te geloven dat een ‘regime verandering’ in het Vaticaan op touw werd gezet door de regering Obama,’ schreven de katholieke lekenleiders in hun brief van 20 januari aan president Trump. ‘Wij zijn verontrust door de ontdekking dat in het derde jaar van de eerste termijn van Obama uw eerdere tegenstander, minister van BuZa Hillary Clinton, samen met andere regeringsofficials een katholieke ‘revolutie’ voorstelden, waarmee de uiteindelijke ondergang van wat er nog over is van de Katholieke Kerk in Amerika zou worden gerealiseerd.’

    Complot om ‘middeleeuwse dictatuur’ in Vaticaan te verwijderen

    Bij de brief werden documenten en artikelen als bewijs gesloten, inclusief de berucht geworden WikiLeaks emails over Soros, Clinton en haar pedofiele campagnemanager John Podesta. Deze enorme lading van vele tienduizenden emails blijkt ook discussies te bevatten van Podesta en andere ‘progressieven’, die van plan waren om ‘de middeleeuwse dictatuur’ in de Katholieke Kerk te verwijderen.

    The New American berichtte in oktober 2016 dat Podesta, vertrouweling van Clinton en persoonlijk uitgekozen door de ultralinkse globalist George Soros, al in 2011 in een email schreef dat hij en andere activisten aan een ‘Katholieke Lente’ revolutie werkten, een duidelijke verwijzing naar de door de Obama/Clinton/Soros kliek georganiseerde, desastreus verlopen ‘Arabische Lente’, waarmee islamisten en radicale jihadgroepen aan de macht konden komen, zoals het door de regering Obama, Turkije en Saudi Arabië gecreëerde, gefinancierde en bewapende ISIS, dat onder andere werd ingezet om – tot nu toe tevergeefs - de Syrische president Assad ten val te brengen en tegelijkertijd het christendom in Irak en Syrië uit te roeien.

    Podesta reageerde in zijn mail op Sandy Newman, een andere extreemlinkse radicaal die door Soros wordt betaald. Newman is de oprichter van het ‘progressieve’ Voices for Progress, en vroeg Podesta om advies over de best mogelijke manier om ‘het zaad van de revolutie’ in de Katholieke Kerk te planten, wat hij als een ‘middeleeuwse dictatuur’ omschreef.

    ‘Missie Franciscus lijkt het leiden van linkse agenda’

    Hij predikte al in 1225 voor de vogels des hemels in de open natuur

    Ongeveer een jaar na deze geheime emailswisseling trad paus Benedictus XVI op zeer ongebruikelijke wijze af, om te worden vervangen ‘door een paus wiens duidelijke missie is een spirituele stem te geven aan de radicale ideologische agenda van internationaal links. Het pontificaat van paus Franciscus heeft daarna talloze keren zijn eigen legitimiteit in twijfel getrokken,’ vervolgden de bezorgde katholieke leiders in hun brief.

    ‘Wij blijven verbijsterd door het gedrag van deze ideologisch geladen paus, wiens missie lijkt de seculiere agenda’s van links te bevorderen, in plaats van het leiden van de Katholieke Kerk in haar heilige missie. Het is simpelweg niet de juiste rol van een paus om dermate met politiek bezig te zijn, dat hij nu wordt gezien als de leider van internationaal links.’

    Daarom wordt president Trump gevraagd om nauwgezet onderzoek te doen naar de betrokkenheid van de toenmalige Amerikaanse regering en George Soros bij het heimelijk afzetten van paus Benedictus, en het aanstellen van zijn opvolger Franciscus. Ze wijzen onder andere op de geheime ontmoeting van vicepresident Joe Biden en paus Benedictus op 3 juni 2011 in het Vaticaan, en het feit dat de bevroren internationale financiële transfers van het Vaticaan precies één dag nadat Benedictus zijn aftreden bekend maakte, weer werden hervat.

    Soros brein achter staatsgreep Oekraïne en migranteninvasie Europa

    De resultaten van dit onderzoek zullen niet alleen voor katholieken, maar voor de hele wereld buitengewoon interessant zijn, zeker als bedacht wordt dat George Soros zijn geld en macht al jaren inzet om vaak gewelddadige linkse revoluties – zoals de staatsgreep in Oekraïne - in gang te zetten, en hij de laatste weken de anarchistische anti-Trump protesten in de Verenigde Staten aanstuurt en financiert.

    Daarnaast hebben wij de afgelopen jaren uitgebreid gedocumenteerd hoe de Joden-, christen- en Rusland- hatende George Soros – overigens zelf afkomstig uit een niet-praktiserend Joods gezin - één van de meesterbreinen is achter de massale moslim migranteninvasie van Europa, waarin hij via zijn ‘Open Society’ NGO’s nauw samenwerkt met Brussel en diverse Europese (hulp)organisaties.

    Xander

    (1) Your News Wire

     *

    Digitaliaanse Bedenkingen

    Hitler: gestorven van ouderdom in de jaren ‘60 in Argentinië?

    **

    Don’t cry for me, Argentina’, the truth is I never loved you…”

     

    En dat is dan het land waar Eichmann die sinds 1 juni 1950 in Argentina leefde, op 11 mei 1960 ‘gevonden’ werd door de Mossad en vervolgens in Jeruzalem bedacht werd met de doodstraf. Hij was daar geraakt onder een valse naam met een Rode Kruis-pasport dat hem in Genua, door een verlate aanhanger van Mussolini? werd toegestopt….

    Argentinië is, zoals we allemaal weten, ook het land van

    Evita Peron,

    En van de Nederlandse Vorstin, de knappe Maxima, wiens vader op haar trouwfeest met Willem Alexander van Oranje uit politieke overwegingen, niet mocht aanwezig zijn.

    Het blijft mij, nu dat allemaal te berde komt zeer eigenaardig dat een Oranje de vrouw van zijn leven zo ver is gaan moeten zoeken.

    Het mag dus niet verwonderen, dat die Argentijnse Hoge Dame al jaren geleden tot de grote verwondering van de Goegemeente, getuigd heeft (wat haar niet in dank werd afgenomen), dat dè Hollander niet bestond.

    De wereld is om te delen, nietwaar?

    **

    Uit de reacties bij Xander over dit ongelofelijk sterk verhaal , vooral over deze Paus of geen paus, zal het protestanten of mij worst wezen? Maar inderdaad, het Westen zat achter de staatsgreep in Oekraïne en migranteninvasie Europa! Pikant detail is wel dat deze paus uit Argentina is gekomen, het land waar Hitler mocht overleven tot aan zijn dood in de jaren 60'....???

    https://www.youtube.com/watch?v=x0Fzr3xVnDo&index=23&list=PL1m4hVykWOx7lgzViflk1YgJk-76M4p7u

    *

    Zie ook de sensationele zeer verrassende video over het levenseinde van Hitler

    https://youtu.be/x0Fzr3xVnDo?list=PL1m4hVykWOx7lgzViflk1YgJk-76M4p7u

    *

    Het wordt nog erger, als blijkt dat Benedictus geconfronteerd zou geworden met zijn kindermisbruik. . Zie https://youtu.be/A7QMIuZqsaQ. Wat aan het geval Van Gheluwe wel een speciale dimensie geeft…. En waar de kroon van Fluppe als voedstervader van zijn kroost niet uit het rijtje valt.

    *

    Ben er even niet goed van. Denk nu toch een beetje zoals die andere reactie bij Xander:

    rescue op 03-02-2017 16:06

    In Daniël 2:40-44 kun je lezen wat er gebeurt in de laatste fase van het Romeinse rijk. Een verblindheid die van de ongelovige massa bezit neemt, een demonische bezetenheid die de multi culti maatschappij optuigt en dan onregeerbaar wordt omdat niemand zich nog ergens thuis weet. Voor christenen geldt dat zij behalve in deze situatie nog het Evangelie uitdragen, zich maar beter niet meer met de politiek kunnen bemoeien.   Jezus kondigt in Lucas 17 aan dat zonder enige waarschuwing vooraf, net als in de dagen van Noach en Lot, een plotseling oordeel deze waanzinnige cultuur zal treffen, dus is het zaak om je voor te bereiden op Zijn komst, inplaats van nog te proberen de wereldverbeteraar uit te hangen. De wereld is verloren, maar een ieder die de Naam van de Heer aanroept zal behouden worden. Blijf in je binnenkamer en spreek met Hem.

    PS

    Esperanto: dat ik bij die soros een pijnlijke knauw moest krijgen, ik, verdediger van deze wereldtaal, heb ik dus indirect al jaren de globalisatie verdedigd?

    (Digitalia)

    ++++



    06-02-2017, 05:14 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4030

    VENSTER OP DE WERELD

    *

    Premier Michel over kritiek vanwege De Gucht: "Zijn uitlatingen zijn compleet absurd en onbeduidend"

    Premier Charles Michel

    Nee, Charelke is niet te spreken over de kritiek van oud-eurocommissaris Karel De Gucht (Open Vld). Die noemde de reactie van de premier op het inreisverbod van Amerikaans president Donald Trump zwak. "Als iemand zijn reactie nogal zwak was, dan was het die van premier Charles Michel", zegt De Gucht in een interview met De Morgen. "Op zo’n moment moet een eerste minister volgens mij zeggen wat hij denkt, wat zijn buikgevoel daarvan vindt."

    Premier Michel, momenteel in Malta op een informele EU-top waar Trump gespreksonderwerp nummer één is, kan de kritiek allerminst appreciëren. "Ik ben intussen gevaccineerd tegen de aanhoudende beledigingen van De Gucht", laat hij fijntjes weten. Michel benadrukt dat het niet de eerste keer is dat hij door de voormalige eurocommissaris onder vuur wordt genomen. "Zijn uitlatingen zijn compleet absurd en onbeduidend in het licht van de uitdagingen waar we voor staan."

    **

    Michels woordvoerder spreekt ook tegen dat de premier zwak gereageerd zou hebben op Trumps inreisverbod. "Kijk naar de boodschap die hij gaf in het Paleis, en nu opnieuw in Malta: 'We moeten zorgen dat we met Europa niet de speelbal worden, van Trump noch van Poetin'."

    We mogen niet vergeten dat Trump Europa wel degelijk nodig heeft, aldus Michel. "'Make America great again', wel: zonder Europa gaat dat niet lukken!"

    Laat de honden maar blaffen de karavaan trekt verder

    Digitaliaanse Bedenkingen

    *

    En precies over dat bij Charelke ontbrekend ‘buikgevoel’ waarover Kareltje het heeft, wil ik het hebben. Want het is ne goie die dat zegt.

    Al vergeten hoe die met zijn mond vol tanden daar zat en daar maar bleef zitten, toen hij voor de camera’s de uitslag van de Brexit-afffaire commentarieerde? Kijk, daar was nu eens helemaal niets goed aan. Integendeel, het was archi-slecht, want hij, Kareltje, had dat democratisch varkentje wel even helemaal anders gewassen.

    ‘Ik’, zei Fluppe DeWinter van het VB daarop, ‘ik heb de indruk dat Mr DeGucht de democrate alleen maar goed en zelfs opperbest vindt, als die in zijn kraam past’. In alle andere gevallen is democratie voor de échte politieker een ware pest….

    En daar zat Kareltje dan, de oud EU Commissaris, in al zijn vergane glorie.

    Maar nu Trump aan zet is in Amerika, zijn ‘lozers’ als Kareltje alleen nog goed voor het Grof Vuil, terwijl geboren vechters voor dezelfde zaak als Trump als DeWinter vroeg of laat – vooral in het jaar van de verkiezingen in de ons omringende landen – zekerlijk op de waarderings-ladder van den Donald zullen stijgen .

    Jan Breydel en Pieter DeWinter: het klinkt misschien wat minder ‘coninclijk’, maar het is in ieder geval wat meer van deze tijd.

    Maar die Landuyt moet als Burgemeester eerst in Brugge het land uit zijn gejaagd vooraleer DeWinter, die toch oorspronkelijk een Bruggeling is, daar zijn rechtmatige plaats op zo’n sokkel zal krijgen. Op de Grote Markt, samen met die andere held uit 1302, de armen om elkaars schouder.

    ++++



    06-02-2017, 03:40 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!