MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    18-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2317

    ***

    Zondag 18 januari

    Zon 8u36-17u10

    St.-Petrus Stoel in Rome

    Sint-Petrus Stoel bevroren, een droog jaar geboren

     

    *

     

    *

    Een moderne bedelaar tijdens de werkuren

    Maar misschien staat, zoals in Verre Lourdes, zijn Mercedes Coupé achter het hoekje….

    *

    INLEIDING

     

    Ach, normale mensen, Vlamingen dus, die diep, werkelijk zeer diep onder de armoegrens leven, zijn meestal te beschaamd om zich ergens te vertonen. In een normale maatschappij is dat niet eens nodig, gezien de Christelijke (en ook Niet-Chriistelijke) naastenliefde. Een samenhorende beschaafde maatschappij lost dat onder elkaar op, zonder veel woorden. Al gebeurt dat meer op het platteland en in de dorpen, minder in de steden, waar men maar al te dikwijls noch de onderbuur noch de bovenbuur kent. En de dichtst bijziende Pastoor die 4 of 5 ‘entiteiten’ moet bedienen komt 24 uren tekort per 24 uur. Er is dan ook geen tijd meer om zieken te bezoeken, om hongerigen te spijzen, de dorstigen te laven, de naakten te kleden, enz. Daar heeft men al lang de ‘Verzorgingsstaat’ voor uitgevonden. Die vooral het geld van anderen ‘herverdeelt’ en in ’t groot doet wat de kleine criminaliteit in ’t klein doet.

     

    Het woord ‘leefloon’ is zo stilletjes als een wurgslang in ons Nederlands woordenboek geslopen, dat niemand zich nog herinnert dat het begrip ‘loon’ onlosmakelijk met het woord ‘werk’, prestatie, verbonden was.

    Naar mijn bij deze niet al te bescheiden mening, stond/staat het Middeleeuws woord ‘Miserecorde’ dichter bij de realiteit. Het was trouwens een der bijzonderste van ‘De Zeven Werken van Barmhartigheid’: de hongeren spijzen. Het was wel geen van de 10 Goddelijke Geboden, maar stond er toch dicht bij, vermits het in de Mechelse Catechismus, waarmee de meesten van ons nog zijn opgegroeid, vermeld stond als een van de zeven ‘Kerkelijke Geboden’.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/binnenland/-maar-1-op-5-leefloontrekkers-zijn-vlamingen-a2185964/

    *

    Maar' 1 op 5 leefloontrekkers zijn Vlamingen

    In 2013 werd voor meer dan een half miljard euro aan leeflonen uitgekeerd aan 156.355 personen. Vlaams Belang-Kamerlid Barbara Pas, die de cijfers opvroeg bij minister van Maatschappelijke Integratie Willy Borsus (MR), hekelt het feit dat maar 20 procent van de leefloontrekkers in België Vlamingen zijn. "Nochtans maken Vlamingen 57 procent van de bevolking uit", zo staat te lezen in De Zondag.

    Er zijn ook verschillen tussen de gemiddelde leeflonen per gewest. "In Vlaanderen bedraagt het gemiddelde 2.828 euro, in Wallonië 3.434 euro en in Brussel 4.133 euro. Slechts 13 procent van de totale uitgaven gaat dus naar Vlaanderen. Dit betekent een bijkomende transfer van Vlaanderen naar Wallonië voor meer dan 184 miljoen euro per jaar. Dit is een bijkomend argument om de sociale zekerheid te splitsen", klinkt het bij het Kamerlid.

    *

    UITLEIDING

     

    Het moet er bij DM gestoven hebben, dat daar een tekst van het Vlaams Belang gepubliceerd werd, die eerst niet tot op de grond werd afgebroken. Het zijn de cijfers van bijna twee jaar gelden: het als manna uitgestrooide leefloon bedroeg meer dan een half miljard en ging in hoofdzaak naar vreemden.

    Vandaar de bedenking; 1° wat was het cijfer voor verleden jaar, met hoeveel miljoen is het sindsdien verhoogd en 2° zou dat geld niet beter besteed worden om het IS-lammerij extremisme met wortel en tak uit te roeien?

    Mij, als Vlaams Nationalist met ogen en oren in zijn kop, denk daarbij aan de zovele teruggekeerde Oostfronters, die zogezegd de wapens hadden opgenomen tegen het Vaderland door in het verre Rusland het goddeloos communisme te gaan bestrijden, en die bij hun terugkeer in het land, na een kort schijnproces voor het vuurpeloton werden gezet. Omdat zij ‘hand en spandiensten’ aan de vijand hadden betoond. Omdat zij geprobeerd hadden ‘de Instellingen van het Land te verstoren’, enz. Allemaal zaken die na te lezen zijn in de archieven of op Wikipedia.

    Zou er dan toch enig verschil bestaan tussen een verblinde Vlaamse jongere en een IS-lamitische godsdienstfanaat die zijn strijd overbrengt naar het land die hem voedt?

    Och, het is maar een losse gedachte, als er in ‘De 7de Dag urenlang gemekkerd wordt over wat te doen valt met die gaande en kerende Syrië-gangsters… De ene oorlog is toch niet beter of slechter dan de andere? Maar ja, als nu eenmaal de relatief kleine IS-lammerij Nieuwe Mode voor de VRT meer waard is dan de massale eigen eeuwenoude Christelijke Beschaving, dan moeten wij wel leren leven met heel veel angst en met heel wat stront aan de knikker.

    *

    Psst

    Ik moet mijn oren toch eens laten nazien. Heb op TV zojuist een sportkampioene aan het woord geoord die met een fris stemmetje maar bleef napraten over haar prestaties, daartoe gaarne aangespoord door de sporthoernalist van dienst. Tot het kind er uit flapte, dat ze daarbij voortdurend aan Jesus dacht. Waarop het interview ineens over en uit was. Ik weet het, één zwaluw maakt nog niet de Lente. Maar als de jeugd, naast Vlaamsvoelend, nu eens weer openlijk haar Geloof uitdraagt, da zeg ik bijna zoals geschreven staat: ‘Heer, ik ben tevreden. Laat nu Uw dienaar in vrede gaan’….

     

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    18-01-2015, 16:50 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2316

    ***

    Zondag 18 januari

    Zon 8u36-17u10

    St.-Petrus Stoel in Rome

    Sint-Petrus Stoel bevroren, een droog jaar geboren

     

    *

    .

    *

    .

    Precies op de dag dat Will Ferdy en Mgr Bonny de prijs

    ÇAVARIA voor de homo-cultuur wegkaapten….

    *

    INLEIDING

     

    Bisschop Bonny van Antwerpen was er niet mee opgezet deze prijs te worden toegekend, alhoewel hij dagelijks in woord (en daad?)l angs hun kant staat. Dedjù, moet die gedacht hebben, door die bekendheid, die nu ook tot in Rome een weergalm zal vinden, daar gaat mijn benoeming tot Aartsbisschop én misschien zelfs Kardinaal.

    *

    Maar laat mij eerst de positieve kant de IS-lammerij belichten: lesbische vrouw-achtigen worden (voorlopig?) ongemoeid gelaten. Of werd die in onderstaand artikel over het hoofd gezien?

    JaJa, de ‘progressieven’, Linxen, Globalisten en andere abnormalen, voelen wel, meer uit afkeer voor de Christelijken, een bepaalde sympathie voor de Ideologie van de Wrede, maar niet voor de uitwassen ervan. Die ‘Religie’ zou hier wel welkom willen geheten worden, maar dan op hun voorwaarden: geen extremisten die hen terroriseren en overhoop schieten, en geen beperkingen aan hun triviale pleziertjes. Kortom, alle vreemdelingen zijn welkom, als ze hun brood en hun spelen maar niet in gevaar brengen. Ze zijn nog meer welkom, als ze bovendien hun erfvijand, de Katholieken, uitmoorden of verdrijven.

    Wat er dan wel van belang is? De invoering van de Index-Sprong, een verschijnsel dat in geen enkel naburig land bestaat. Net zoals de eeuwig stempelende werkloze werkzoekende. Alemaal onderdeel van ‘Brood en Spelen’ en van ‘na ons de zondvloed’. Wat gij, Cleen Toebakske?

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20150117_01479376

    *

    IS gooit homo’s van gebouw

    De terreurgroep Islamistische Staat heeft opnieuw twee homo’s van het dak van een hoog gebouw gegooid. Dat blijkt uit beelden op Twitter.

    De publieke executies door IS in Syrië en Irak worden steeds barbaarser. Eerder deze week werd een vrouw die van overspel werd verdacht publiekelijk gestenigd, werden twee dieven publiekelijk geëxecuteerd en een 16-jarige jongen gekruisigd omdat hij videobeelden had gemaakt van een kazerne van IS.

    Vandaag doken op Twitter foto’s op waarop te zien is hoe twee mannen in de Iraakse stad Mosul van een hoog gebouw naar beneden worden gegooid. Wellicht gaat het om twee homo’s. Op het plein voor het gebouw staan tientallen mensen toe te kijken.

    Homoseksualiteit is onder de sharia, die IS opgelegd heeft in Irak en Syrië, een ernstig misdrijf. Met zware straffen en publieke executies wil IS de inwoners van het kalifaat in het gareel houden. Eind vorig jaar had IS al een eerste homo van een gebouw gegooid in haar bolwerk Raqqa.

    Volgens een fanatieke interpretatie van de islam moeten homo’s als straf met hun hoofd naar beneden van het dak worden gegooid.

    *

     

    UITLEIDING

     

    Sodoma & Gomorha, dat zijn twee Oud Testamentische steden, die die, zo zegt de Bijbel op een bijna kinderlijke manier, door Jahweh door middel van vuur uit de hemel van de aardbodem werden weggeveegd. Als straf voor de zedelijke verwildering, die aan de bron ligt van een vergeten begrip die ooit als ‘sodomie’ werd omschreven.

    Wikipedia geeft er volgende omschrijving van:

    Sodomie is een historische term voor "tegennatuurlijke" seksuele handelingen. Naast seks met dieren werd onder sodomie ook zowel homoseksuele als heteroseksuele anale penetratie versta

     

    Sedert Hiroshima en Nagasaki, zijn wetenschappers op zoek gegaan naar deze lokaliteiten zoals gespecifieerd in de Bijbel. Daar werden dezelhde sporen van een ‘hemels vuur’ aangetroffen als in Japan. Ongelofelijk maar waar.

     

    De dag komt dus (in afwachting dat de Islam daar nog een schepje bovenop doet) dat deze beledigende omschrijving voor ‘sodomie’ die zomaar op het Internet staat, zal moeten plaats ruimen voor de eigentijdse versie die Hovaardighedbekleders als Mgr Bonny er aan wensen te geven.

    Met het hoofd naar beneden van het hoogst mogelijke gebouw neergooien, is inderdaad niet meer van onze tijd…. Wat 140 jaar geleden schering en inslag was, daar lusten alleen nog onderontwikkelden van.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    EINDE

    *

     








    18-01-2015, 15:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2315

    ***

    Zondag 18 januari

    Zon 8u36-17u10

    St.-Petrus Stoel in Rome

    Sint-Petrus Stoel bevroren, een droog jaar geboren

    .

    *

    .

    .

    *

    Foto van ons José-ke, in vol ornaat

    Toen ze in de jaren ’30 koningin van Italië werd

    *

    INLEIDING

     

    Neen, het gaat niet om haar pels, want die is betaald met Congolees bloedgeld. Het gaat om hoe 80 jaar na de feiten, de stille spionnage de loop der geschiedenis kan veranderen. Luister even mee.

    Het kan gewoon hun stomme kop zijn. Al denk ik eerder dat het hun kleine hersentjes zijn. Moedwil kan het niet zijn (zoals bij José-ke), want dan zouden ze op termijn hun eigen doodvonnis tekenen.

    In de tijd van Nonkel Dolf, ttz uit de boeken en de films die we daarover zagen, kwam regelmatig het bordje ‘Feind hört mit’ naar voor, en beide heren, die hieronder hun opwachting maken, zouden zich beter eens die Geschiedenis eigen maken.

    Maar goed, ze hebben hun beurt gehad, ze zijn in beeld geweest. Is prima voor hun imago (voor hun ego?). Al zullen die twee jammer genoeg nooit de hoogte halen van Haiku Herman (ACW), die met een nest kleinkinderen rond hem, als afscheid nemend President van Europa onder de spotlichten gehuldigd werd.

    Zelf niet gehoord, maar de radio schijnt gisteren gezegd te hebben, dat onze veiligheidsdiensten, na de interventie in Verviers, driegen zon der munitie te vallen. Zeer interessant om weten voor de vijanden in binnen-en buitenland, en zeer geruststellend voor de burger. Waarmee zijn we eigenlijk bezig? Met, zoals bij de ondergang van het Romeinse Rijk, met brood en spelen? Brood, daar zijn onze ZES Regeringen mee bezig, om er toch na de vette jaren, iets van te maken, spijts de Slinxe tegenkantingen. En spelen: het leeuwendeel van de gazetten en de TV-uitzendingen gaat dag na dag over de sport, amusement, autosalon, spelletjes, vedetten (schaars of helemaal niet gekleed), mode, duur betaalde Amerikaanse humbug, enz. Met daar bovenop de ‘opwarming van de aarde’, de zorg voor ‘het milieu’, het ‘dierenwelzijn’… Over de aan gang zijnde oorlog op eigen bodem, spreekt men niet, tenzij in zalvende bewoordingen over wederzijds goed begrip.

    *

    Sic transit gloria mundi. Momenteel volg ik hier op Rai 3 de jaren ’20 tot ’45 in een uitgebreide samenvatting over Mussolini, de ‘Duce’. De aandacht gaat vooral naar het getormenteerd liefdesleven met zijn vele maîtressen, wel 100 wordt in geuren en kleuren uitgelegd. Waaronder ook ene zekere Marie José van Saxen Coburg Gotha, gehuwd met de Italiaanse kroonprins Umberto van Savoye. Zij zou na bemiddeling en enig aandringen van Mussolini de afspraak van haar broertje Leopold III met de Führer aller Germanen hebben geregeld. Die lag toen wel te rommelen met de gouvernante van zijn eigen kinderen, en wilde bewijzen welke grote man zij in hel wel zou hebben. Uit die oude staatsarchieven zou nu blijken dat Leopold de scepter had gewild van wat nu nog altijd Coburgland, Nederland en Frans Vlaanderen is. Maar de Führer zou meer gevoeld hebben voor een Republiek onder leiding van het VNV. Hitler was namelijk wel half zot, maar niet dom….

    Maar dit even terzijde. Uit het verhaal distilleer ik verder, dat heel de Hoge Wereld elkaar intensief bespioneerde, meestal via het ledikant van ontelbaar veel mooie vrouwen, die dan een ‘Casa di confidenza’ open hielden, wat het mooie en meteen duidelijke Italiaanse woord is voor rode en groen lichtjes.

    Een ideetje iets voor beide hier aan het woord gekomen ‘Heren’? Al zou volgend spreekwoord al moeten volstaan: spreken is zilver, zwijgen is goud.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20150117_01479195

    *

     

    24 agenten nodig om één Syriëstrijder te schaduwen

    Minstens 24 agenten zijn er nodig om iemand voltijds te schaduwen. ‘Onmogelijk dus om alle 101 teruggekeerde Syriëstrijders in de gaten te houden’, zegt de Vilvoordse burgemeester Hans Bonte. Ook het OCAD waarschuwt dat de middelen te schaars zijn om iedereen te screenen. ‘Het is een probleem waarmee ons land al jaren worstelt’, zegt veiligheidsexpert Brice De Ruyver.

    Tientallen radicale moslims zijn al vanuit Vilvoorde naar Syrië getrokken. Bij de 101 personen die volgens de veiligheidsdiensten naar ons land terugkeerden, zitten acht Vilvoordenaars. ‘Twee van hen zijn op vrije voeten. Wel, het kost enorm veel tijd, energie en manschappen om die gasten nauwlettend in de gaten te houden’, zegt burgemeester Hans Bonte (SP.A). ‘Onze politiemensen zitten compleet op hun tandvlees.’

    ‘Niet moeilijk, als je weet dat je minstens 24 agenten nodig hebt om iemand 24 uur per dag, zeven dagen per week te schaduwen. Alle 101 terugkeerders volgen, is dan ook een onrealistische opdracht. Meer nog: met de huidige middelen, instrumenten en slagkracht is het onmogelijk om dat op een door­tastende manier te doen.’

    ‘En dan gaat het alleen om de terugkeerders, want honderden anderen die hier radicaliseren en niet vertrekken, zijn in staat om te reageren op oproepen om hier tot actie over te gaan. Gelukkig zijn die terugkeerders niet allemaal bommenleggers. Veel van hen zijn patatten­zakken, het volgen niet waard. Maar je moet wel kunnen nagaan in hoeverre iemand een risicogeval is.’

    Ook vanuit het OCAD valt te horen dat de middelen te schaars zijn om iedereen van wie enige dreiging uitgaat in de gaten te houden.

    Het is nochtans het OCAD (Coördinatieorgaan voor de Dreigingsanalyse, nvdr.) dat die risicoanalyses moet maken. ‘Maar dat gebeurt vandaag niet of te weinig’, zegt Bonte. ‘Nochtans is het vanuit die analyse dat er maatwerk kan komen op het vlak van toezicht. En daar zit dan de taak van de lokale besturen. Maar we zitten nu al over de limiet van wat we eigenlijk aankunnen. Misschien doen deze gebeurtenissen ogen openen, brengen ze dingen in beweging.’

    Keuzes maken

    Het is een probleem waarmee ons land al jaren ­worstelt, zegt veiligheids­expert Brice De Ruyver. ‘Er zijn niet genoeg middelen om iedereen te volgen, er is niet genoeg capaciteit om alles te onderzoeken. We moeten dus keuzes ­maken. Als het een troost kan zijn: alle andere landen staan voor hetzelfde dilemma.’

     

    UITLEIDING

     

    De kleine historicus in mij herinnert zich plotsklaps in deze beginfase van de Derde en Allergrootste Wereldoorlog dezelfde tweeslachtige redenering van Linx te bespeuren als ten tijde van ‘Het Gebroken Geweer’ uit de jaren ’39-’40. Zij voelden zich immers ook toen verwant met de vijand, waar ze volle aandacht en sympathie betoonden voor de Duitse Arbeider. Hetzelfde als we heden ten dage kunnen vaststellen – zie Charlie Hebdo en het tumult achteraf waarde Islam weggemoffeld werd achter het woord ‘extremislme– verzoenende taal spraken. Wat helemaal in overeenstemming is met de Slinxe manier van argumenteren: naast de kwestie.

    In de Mei-dagen ’40 werd er zelfs voor de gemobiliseerden het consigne uitgegeven, de oorlog te saboteren. Geen schot lossen, want daar was ‘Het Gebroken Gewwer’…. Die aanrollende tanks waren toch bemand door kameraden?

    Na de roemloze capitulatie (die inderdaad vele levens spaarde) was er dan het ‘Plan De Man’ waarin de Voorzitter van de toen unitaire BSP (Belgische Socialistische Partij) opriep om hand in hand met de Duitse kamerden, het land weer op te bouwen. Die houding werd slechts verlaten, nadat Hitler hun Grote Vriend, die andere kameraad in Moskou in juni 1941 (laffelijk, zeiden ze) had aangevallen. Stilaan kozen ze dan voor de andere kant. Toen na de Duitse nederlaag in Stalingrad (Januari ’42) bleek dat Hitler nooit de oorlog zou kunnen winnen, werden de Slinxen ineens de kampioenen van het Verzet tegen de Nazi’s.

    Ziet U, van sympathieke Nationaal socialisten waren die ineens hatelijke Nazi’s geworden…. Besluit: een socialist is nooit voor één gat te vangen. In de Westhoek zeggen we, dat het een domme muis is die maar één gaatje heeft.

    *

    Wie heden ten dage kritisch de Geschiedenis van WO II leest, komt onvermijdelijk tot dezelfde conclusie. Te meer daar vandaag blijkt (VRT 10 uur), dat men door ‘indiscreties’ inde Pers (!) over het brein achter de aanzagen van Verviers, helemaal in Griekenland te situeren, naast de te vangen vogel heeft gegrepen…

    Als daar geen systeem in zit, genre ‘Plan De Man, weet ik het ook niet meer.

    PSssst

    Toch curieus dat waar twee of drie IS-lammers op straat komen, er altijd doden vallen en kerken in brand worden gezet. Als integendeel voor de Paus over de hele wereld miljoenen katholieken in beeld komen, dan straalt er alleen maar verdraagzaamheid van het scherm.

    Dat moet toch, tot spijt van wie ’t benijdt, de ogen openen?

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    EINDE

    *








    18-01-2015, 13:24 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    17-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2314

    *

    .

     

    *

    DIENSTMEDEDELING

    *

    Pegida Vlaanderen + aanpassing

    PEGIDA Vlaanderen gaat de straat op! Beste mensen, omdat de politie momenteel de handen vol heeft met het garanderen van onze veiligheid tegen de moslimterreur, werd ons gevraagd (nog) geen optocht te houden maar er een bijeenkomst van te maken op de Groenplaats. Uit respect voor onze politiemensen, die voor ons hun leven riskeren, gaan wij daarop in.

    De bijeenkomst gaat door op 26 januari van 20:00 tot 22:00 (?) uur op de Groenplaats Antwerpen (bij het standbeeld). Het wordt geen wandeling maar een uiting van bezorgdheid van vele mensen betreffende de aantasting/ondergraving van fundamentele waarden: Democratie, Vrijheid van meningsuiting, Vrijheid van pers, Scheiding der machten ( onafhankelijke rechtspraak), Gelijkheid tussen man en vrouw, Strikte scheiding tussen staat en geloof…

    Deze bijeenkomst heeft volgend karakter :

    1. Eerbetoon aan slachtoffers van (moslim)terreur

    2. Uiting van bezorgdheid voor de aantasting van onze waarden

    3. Uitdragen van christelijke/humanistische waarden

     

    Hierbij richtlijnen en afspraken :

    * Volg de richtlijnen van onze eigen ordedienst, herkenbaar aan een éénduidig fluovestje.

    * Alle aanwijzingen en voorstellen door de politie worden strikt opgevolgd !

    * Iedereen heeft het recht om een eigen mening te uiten. Dialoog is constructief, uitschelden, bedreigen of fysiek geweld tegen tegendemonstranten is uit den boze en er zal door de ordedienst en/of verantwoordelijken met behulp van de politie ingegrepen worden.

    * Elke vorm van aanbrengen van schade is uit den boze, indien nodig zal ook hier de politie worden gewaarschuwd

    * Het uitdelen van flyers of andere propagandamiddelen is niet toegelaten.

    * Pegida is ook bezorgd o het milieu, dus laat geen afval achter (er zijn overal vuilbakken) en we laten het terrein proper en netjes achter.

    * Bepalingen van het verkeersreglement en bepalingen van de geluidsnormen worden strikt toegepast.

    * Er wordt op geen enkele manier enige vorm van verkeer (auto’s, fietsers, openbaar verkeer, …) of mensen gehinderd.

    * Indien er andere manifestaties zijn, dan hebben die mensen ook het recht op vrije meningsuiting. Geen enkele interactie met andere manifestaties is toegelaten.

    * Er wordt altijd voldoende ruimte voorzien voor politie en hulpdiensten

    * Haatdragende, racistische of xenofobe uitingen of handelingen zijn door de wet verboden en zullen door de politie vervolgd worden.

    * Partijpolitieke uitingen, vlaggen, propaganda, handelingen, … zijn niet toegelaten.

    * Vlaggen van Europese naties zijn welkom. Bedenk wel dat het niet zo belangrijk is vanwaar je bent. Christelijke/humanistische waarden zijn grensoverschrijdend. Het uitdragen van die waarden is belangrijker dan het dragen van een vlag.

    En nu verenigd de straat op! Voor de vrijheid en tegen islamisering: leve PEGIDA!

    Volg de Facebookgroep van PEGIDA Vlaanderen voor de laatste informatie!

    *

    Om U een idee te geven hoe het er in Is-lammerij aan toe gaat, en om in de juiste stemming te komen om aan te sluiten bij Pegida-Vlaanderen; toch nog even bij http://nageltjes.be/wp/ op bezoek gaan.

    U zult er, mits enig nadenken, aan de weet komen, hoe de slachtoffers die op het punt staan te worden onthoofd, zo kalm blijven…. Een film opgedragen aan het Spionnencentrum. De video is niet geschikt voor gevoelige kijkertjes, en zou derhalve beter continu op de TV komen.

    *

     






    17-01-2015, 17:26 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2313

    ***

    Zaterdag 17 januari

    Zon 8u37-17u08

    H Antonius, abt, patroon van de slagers en de pachters

    Sint-Antonius, schoon en helder, vult vat en kelder

    *

    .

     

    *

    Let op het blinkende helmbos wuivende hoofddeksel….

    .

    ’n Italiaanse bewakingsagent.

    *

    INLEIDING

     

    Straks lopen er in onze steden, zoals Antwerpen en MolenbeeK (!) 500 militair getrainde paracommando’s rond. Ze zijn, net als hun tegenvoeters, de Jihadisten, uitstekend getraind in het buitenland. Zij zijn het verlengde van de strenge Arm der Wet en daar wordt niet mee gelachen. Of er wordt U een contraventie gelapt, U weet wel.

    Want, erger dan tijdes De Achttiendaagse Veldtocht van vòòr 18 Mei 1940 (de datum der onvoorwaardelijke capitulatie van het ABL) zijn we nu de oorlog ingedoken. In die jaren ’40-’45 daarna gingen de tegenstanders van de Duitse Nationaal Socialisten gewoon op een propere maner de oven in, nadat ze even van het gas hadden mogen genieten. Nu ondergaan we een door Amerika uitgelokte vernietigingsoorlog die niemand spaart. Ik denk er het mijne van, al moet ik even lijdzaam als iedereen, gewoon ondergaan wat op ons afkomt. Luisteren nar zoveel mogelijk buitenlandse zenders, en daar dan de eigen conclusies uit trekken: het is een werkwijze waar goed zienden geen tijd voor hebben. Die kopen daarvoor zeer dure gazetten, waar ze dan tussen de vele prentjes, de visie van de diverse inlandse hoernalisten ingelepeld krijgen. Die daarenboven allemaal hetzelfde schrijven. Want al die mietjes en die pietjes zijn voorgeprogrammeerd. Wat best valt te zien, als ze op TV samen in beeld komen bij praatprogramma’s of spelletjes. Dan wordt de luisteraar (en ook de kijker) om de opren geslagen met termen als Linxs en Rechts, Islamofoob en mee-moeder. Er wordt gesneerd naar ‘Extreem Rechts’, gevleid naar alles wat vreemdeling is, maar bovenal wordt er gebulderd om elkaars ‘geestigheden’ en billenkletsers. Als er al eens uitzonderlijk een afwijkende mening aan bod mag komen, wordt die met lange tanden, maar altijd bitsig en bot gewoon na de eerste woorden, de mond gesnoerd. Zodat de ondervrager dan meteen kan besluiten, dat hij en hij alleen gelijk heeft. Ook binnen in de Linxe kerk mag er niet gevloekt worden!

    Ook ’n nietig blogschrijvertje (of moet ik eerder schrijven ‘een nietig colon-schrijvertje, want dat staat sjieker!) heeft recht op een eigen mening. Klinkt het niet, zo botse het. De waarheid, beste mensen, is nooit eerrovend of beledigend in de zin van het Strafwetboek, zelfs al is deze waarheid zo’n heel klein beetje kwetsend.

    U zullt hieronder lezen, dat de Syrië-moordenaars ons gewoon lik op stuk geven … en dus hoort het voor ons om even achterom te kijken. Dan zien we George Bush van Amerika     en Tony Blair van Engeland bezig om Sadam in Libië een koppeke kleiner te maken. Even later doet de Franse Sarkozy hetzelfde in Mali. Sedertdien is het in die gebieden koekenbak. De vrijgekomen bevochten ruimte wordt ingenomen door fanatieke verwilderde volksstammen, die denken dat zij uitverkoren zijn, om de wereld te domineren. Zo is de cirkel rond, want ‘het Westen’ en ‘Amerika’ zijn tin hun ogen twee handen op een en dezelfde vete pens. Wat de zaak nog erger maakt, is dat niemand in heel de wereld nog zit te springen om Arabische pietrol te mogen kopen: wereldwijd is het aanbod van olie zelfs groter dan de vraag naar dat stinkend o zo fel begeerd goedje.

    Verder heeft het al lang geen enkele zin meer om de mensen in te delen volgens de archaïsche splitsing tussen ‘Linx’ en ‘Rechts’ uit de tijd der Romeinen. In dit land is het woord voor Links nog altijd ‘Sinistra’, een woord dat zelfs bijna perfect Nederlands is. De reactie op de moorden in Parijs gaf dat duidelijk bewij. Frankrijk was één, werd gezegd en bejubeld. Buiten natuurlijk de pestlijders van het Frot National. Die zijn noch Links, noch Rechts, maar recht voor de vuist. En dat laatste is het nieuwe onderscheid: recht door zee gaan, in plaats van die bla-bla-bla om de IS-lammerij te voet te vallen. Digitalia weigert dan ook consequent langs de ene of de andere kant te worden geplaatst, noch Rechts en al zeker niet Linx, zelfs niet Centrilm- of Extreem. Digitalia staat achter de waarheid en wil, zo lang hij kan of mag, spreken met het hart op de tong.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/binnenland/waarom-terroristen-bij-voorkeur-veiligheidsdiensten-aanvallen-a2185435/

    *

    Waarom terroristen bij voorkeur veiligheidsdiensten aanvallen

    'Fase één: streef naar grote chaos'

    *

    Verbaasd hoeven we niet bang te zijn dat onze politie door jihadi's geviseerd wordt. Het is een klassieke openingszet in de heilige oorlog. En sinds ons land mee Islamitische Staat bestrijdt, willen IS-terroristen met even harde aanvallen op 'strategische doelen' antwoorden.

    Instellingen aanvallen die symbool staan voor veiligheid en orde is van zeer grote waarde in de heilige strijd

    Op 22 september verklaarde de woordvoerder van Islamitische Staat, Abu Mohammed al-Adnani, de oorlog aan Amerikanen en Europeanen als reactie op de coalitie die IS bestrijdt. Ons land is daar bij, samen met onder andere Frankrijk, Duitsland, Canada, Groot-Brittannië, Bahrein, Jordanië en de VS. Daarom hoeft het volgens experts niet te verbazen dat IS-aanhangers hier gehoor geven aan Adnani's oproep.

    "Die aankondiging was het startschot voor IS-aanhangers om in de coalitielanden veiligheidsdiensten, militaire instellingen en ook gewone burgers aan te vallen als tegenzet op de aanvallen van de coalitie in het gebied dat IS heeft ingepalmd", zegt expert Pieter Van Ostaeyen.

    Of daarbij een 'jihad'-stappenplan gevolgd wordt, waarbij eerst de veiligheidsdiensten in het vizier komen, is moeilijk te zeggen. Van Ostaeyen verwijst naar het Management van barbaarsheid, een handboek dat de weg toont naar het islamitische kalifaat.

    Fase één om succes te boeken als jihadorganisatie en om een vreedzaam kalifaat te stichten luidt: "Streven naar grote chaos en barbaarsheid in een land door middel van bomaanslagen, aanvallen op toeristische gebieden of andere geweldacties die de plaatselijke bevolking polariseren en de leiding van het land machteloos maken. In de chaos en de wetteloosheid die daarop volgt, kan de jihadgroepering zich opwerpen als een betrouwbare, deskundige macht die door de bevolking opgelucht zal worden onthaald."

    Geen toeval

    Dit is een nieuwe fase in de jihad

    Specialisten zijn het er hoe dan ook over eens dat aanvallen op politie beramen geen toeval is. "Het doel is angst en inderdaad chaos, destabilisatie. Instellingen aanvallen die dat net voorkomen en symbool staan voor veiligheid en orde is dan ook van zeer grote waarde in de heilige strijd. In die zin is het erg belangrijk dat dat in België niet gelukt is", zegt Mark Singleton, directeur van het International Centre for Counter Terrorism in Den Haag. "Ook in Irak, Pakistan, Afghanistan, Nigeria en elders gaat het zo."

    Een belangrijk verschil met 9/11 en aanslagen in de jaren daarna is bovendien dat het dit keer gaat om een organisatie met een grondgebied dat het als een land beschouwt, zegt onderzoeker Montasser AlDe'emeh (UA). "Dat is een nieuwe fase in de jihad. En wanneer de coalitie strategische doelwitten van IS aanvalt, dan zoekt het een tegenreactie die even zwaar weegt in die landen. Harde doelen aanvallen zoals politie en leger hoort daar zeker bij. De redenering is: 'Jullie remmen de uitbreiding van ons kalifaat af, jullie treffen onze strategische plekken en instanties, dan doen wij dat ook, in jullie landen."

    Waarom Parijs en België 'eerst' in het vizier worden genomen, blijkt een lastige maar mogelijk ook onterechte vraag.

    Singleton: "België heeft proportioneel veel Syriëstrijders, Frankrijk heeft er in absolute termen veel en daar zouden al vijf aanslagen zijn vermeden. Maar verder is er weinig lijn in te trekken."

    AlDe'emeh: "In verband met België weet IS dat er ook hier potentiële Syriëvertrekkers zijn. Omdat het een hele training vergt om daar de strijd voor het kalifaat te voeren, roepen ze de enthousiaste Syriëkandidaten op in eigen land de strijd aan te gaan. Wie veiligheidsdiensten raakt maakt natuurlijk meer indruk."

    *

     

    UITLEIDING

    Een zekere Abu Mohammed al-Adnani, zou ‘de manager’ zijn van de Islamitische barbaarsheid…. Dan stel ik mezelf de vraag waarom die nog altijd niet is uitgeschakeld. Net zoals de dood van Adolf Hitler meteen het einde betekende van alle Duitse Nationaal Socialisten….. Zelfs in de wereld van de fictie (Aspe, Witze) wordt altijd de vraag gesteld: wie profijt heeft gehaald uit deze misdaad? Want wie zou dat anders zijn dan Amerika, de hoofdschuldige voor de Iraakse ‘bevrijding’ en de latere ‘Arabische Lente’…. Bush en Blair hebben zich gedragen als vuurwerkmakers, die de hele omgeving in brand hebben gezet. En daar nu nog profijt uit halen ook, want het beste oorlogsmateriaal, o.a; de straaljagers en de droones, komen uit… Amerika. Dat heet dan ‘zaken doen’ en ‘zorgen voor de tewerkstelling”, wat goed is voor de economie en het sociaal welzijn.

    *

    ……. Door terreur de Leiders van een land machteloos maken…. zodat chaos ontstaat en de bevolking opgelucht zal zijn om met de Islam te kunnen samenwerken….

    Ziedaar uiteindelijk de woorden, die kunnen gelden als de kern der dingen. Vandaag lijkt dat nog een heel eind weg, maar tot de tanden gewapende kleerkasten van venten in ons openbaar leven… daar moeten we toch even aan wenen. Als kind heb ik nog Duitse Feldgrauen weten de openbare gebouwen bewaken: ik kreeg er zelfs soms snoepjes van toen ons Ma binnen was om een ‘Ausweis’ te krijgen voor het Sperrgebiet om naar de familie aan de Vlaamse kust te kunnen. En toch gruw ik van de gedachte. Dan zie ik duizend keer liever de Italiaanse erewacht aan het Quirinaal in Rome, waar de ex-communist en President Georgio Napolitano moet beschermd worden. Gala-uniform, hoog gelaarsd, met rijk versierde koperen helm als in de tijd der Julius Caesar, Asterix en Obelix, en met een lange sabel. Een streling voor het oog en zo onschuldig als een pas geboren baby.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

     

     








    17-01-2015, 16:27 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2312

    ***

    Zaterdag 17 januari

    Zon 8u37-17u08

    H Antonius, abt, patroon van de slagers en de pachters

    Sint-Antonius, schoon en helder, vult vat en kelder

    *

    17 Januari : St Antonius Abt. Vandaag ben ik waarschijnlijk de enige van de hele familie die terugdenkt aan wijlen Meetje Elodie Putman.

    God hebbe haar godvruchtige ziel - ik denk °17/01 volgens haar vergeeld en bijna onleesbaar geworden bidprentje, teruggevonden in het beduimeld misboekje van ons Ma. Toen die in 1981 stierf als gewezen oorlogsweduwe met 5 kinderen.

    Bij deze nog ne keer Mercie, Ma! Voor al wat ge voor ons gedaan hebt.

    In de oorlogsjaren, kort nadat onze Pa was gestorven

    (op zaterdag 20Maart 19943, een vroege lentedag toen de narcissen bij de buren al open stonden, en – echt waar – “met wat late zon op Uwen baard”….)

    werd ik voor lange tijd toevertrouwd aan Meetje van Eeernegem (bij Oostende), die helemaal alleen te lande met een ongehuwde Tante, woonde. En daar in ’t diepste geheim en verborgen voor de Feldgendarme,n voor zichzelf een zwijntje kweekte. In volle winter, het kan januari geweest zijn, moest ik mee naar ’t Dorp, een vol uur te voet, om ‘te gaan dienen’ bij St Antonius-met-zijn-zwijntje. Want het beestje was ziek geworden. En gaan dienen of niet, het beestje begaf het een paar dagen nadien.

    Meer herinner ik me niet, tenzij dat ik me veilig voelde op mijn klompen onder haar wijde zwarte kapmantel. Het rook daar stijf naar Meetje, maar ze klemde afwisselend mijn handen in haar kromgewerkte vingers, en met de andere hand droeg ik het pakje met de biet die aan zijn voeten zou geofferd worden in de kerk. Het was overal doodstil, wit gesneeuwd die nacht en er was geen kat op de baan….

    Haar huisje bestaat nog altijd, en werd intussen door een van de neven verbouwd tot een van die schreeuwlelijke fermetten waar de Vlaamse Polder zo rijk aan is…..

    *.

    .

    *

    INLEIDING

    Ach die polletiekers! Zelfs ons allerliefste Barbaraatje gebruikt, om de dodelijke ziekte van de Islam te behandelen, een veel te softe medicatie, zodat de wonde in eeuwigheid zal blijven etteren.

    Akkoord dat de nieuwe generatie Blokkers zelfs Het Vlaams Belang de debat-cultuur zal dienen te respecteren, maar er zijn grenzen. Vooral nu blijkt dat er in al dat moorden van Pool tot Evenaar, en van ev enaar tot Pool, een rode draad loopt.

    Het het is op zich niet de schuld van de massa-immigratie, maar de schuld van het jarenlang onder de mat vegen van wat indruiste tegen onze bestaande wetten, tegen onze normen en waarden, ja zelfs tegen de Beschaving, die de massa-immigratie heeft aangemoedigd.

    Onze EU Grote Verstanden met de kleine hersentjes hadden inderdaad al die jaren andere zaken aan het hoofd. Overal zakkelorum achterna lopen en komma-neukerij. Zoals bijvoorbeeld met de ‘Ruimtelijke Ordening’, die van ons Land het lelijkste land ter wereld heeft gemaakt. Waarbij voor eigendommen, die al honderden jaren ergens te land stonden, te VERBIEDEN van de nodige herstellingswerken uit te voeren. Een fluitje van een cent om deze vervolgens onbewoonbaar te verklaren en de afbraak te eisen. Op kosten van de al geruïneerde eigenaar, natuurlijk. Keltermans (CVP) en Stevaert (SP) waren de schuldigen en ik hoop uit de grond van mijn hart dat ze ooit zullen gestraft worden.

    Vanzelfsprekend droop de tolerante houding tegenover de nieuwelingen (die hier niets verloren hadden) van bijbedoelingen. Deze laksheid was gewoon een aanmoediging in de landen van vertrek. Het paste trouwens wonderwel in de IS-lammerij ideologie van braaf en onderdanig wezen, tot de vele honderden Hoogste Leiding om beurten oordeelden dat hun 5de Colonne voldoende in aantal waren, om via dreiging en bedreiging uitmondend in terreur, het nieuwe land in te palmen….Het is een beproefde methode, die al 1400 jaar haar efficiëntie heeft bewezen.

    Verviers. Bekende figuren zoals Filip DeWinter, BDW, Jan Jambon of Theo Francken ontvoeren, om daarna het filmpje van hun gruwelijke onthoofding op het Internet te zetten: moet zoiets verboden of onmogelijk gemaakt worden? Beter is dat te voorkomen, door de potentiële daders aan te spreken op de enige manier die ze begrijpen: publiekelijk ophangen of in groep naar de guillotine leiden. Is tezelfdertijd efficiënt en proper! Barbarij moet met tegenbarbarij worden verhopen om de spiraal van onmenselijkheid te doen stoppen. De tijd is er rijp voor.

    Die massa-immigratie. Eerste en voornaamste gevolg: er zijn geen middelen meer om de eigen bevolking (een deel) van de welstand die ze zelf hebben verdiend, terug te geven. Want de mond openhouden van die vele ‘nutteloze eters’ heeft de kassen leeg gemaakt. Dat begrip ‘nutteloze eters’ dateert uit tijd der Super Socialisten, afgekort de SS.….

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vlaamsbelang.org/persberichten/2355

    *

    Maatregelen regering-Michel tegen islamterreur: symptoombestrijding, maar geen oplossingen ten gronde

    Het Vlaams Belang nam kennis van de maatregelen die de regering-Michel aankondigt om de islamterreur in dit land te bestrijden. Een aantal maatregelen gaan weliswaar de goede richting uit, maar bieden nog altijd geen enkel perspectief om de veiligheid in onze samenleving op een duurzame manier te verzekeren.

    Hetgeen nu gebeurt is nog maar eens een duidelijk bewijs van het feit dat de massa-immigratie van de voorbije tientallen jaren op een totale mislukking is uitgedraaid. Het is immers ten gevolge van deze massa-immigratie dat dit land nu opgescheept zit met een aantal sujetten die voor niets terugdeinzen en de samenleving tot in haar voegen doen kraken. Het is de massa-immigratie die ervoor heeft gezorgd dat dit land hoe langer hoe meer tot voorwerp wordt gemaakt van terreurdreigingen en terreur.

     

    Het mag daarbij ook duidelijk zijn dat de regering-Michel en alle traditionele partijen geen afdoend antwoord hebben op deze terreur. De aangekondigde maatregelen kunnen misschien wel de kans verkleinen op terreuraanslagen, maar het probleem ten gronde oplossen doen ze niet. Zij blijven immers beperkt tot symptoombestrijding.

     

    Voor het Vlaams Belang is het duidelijk dat er veel verder moet worden gegaan om dit kankergezwel in onze samenleving met wortel en tak uit te roeien. Het Vlaams Belang is dan ook van mening dat er prioritair werk moet worden gemaakt van volgende maatregelen:

     

       onmiddellijk ontnemen van de Belgische nationaliteit van alle jihadstrijders, uitwijzing uit dit land en uiteraard verbod hier ooit nog voet aan de grond te zetten;

       in afwachting van hun uitwijzing opsluiting van alle jihadisten in een aparte en beveiligde militaire gevangenis;

       uitwijzing van alle imams die haat en geweld prediken en desgevallend ontneming van hun Belgische nationaliteit;

       onmiddellijke sluiting van alle moskeeën die bij de staatsveiligheid als propagandaplaatsen voor de radicale islam bekendstaan;

       een volledige immigratiestop;

       intrekking van de erkenning van de islam;

       het beteugelen van alle jihadistische en aanverwante radicale islamitische propaganda;

       terug invoeren van controles aan de binnengrenzen;

       meer middelen voor de staatsveiligheid, specifiek ter bestrijding van het jihadisme en de radicale islam.

    Alleen een gespierde, zij het menselijke, aanpak kan de situatie waar we nu in zitten terug rechttrekken.

    Barbara Pas, Volksvertegenwoordiger

    *

    UITLEIDING

    Het enig mogelijke antwoord op terreur vanwege deze ‘godsdienst fanaten’ is niet zitten en pootjes geven, maar keihard met de meest moderne wapens terugslaan, vooraleer zij dat binnenkort kunnen doen. Al weet ondergetekende niet of de Amerikaanse atoombom heden ten dage niet een beetje verouderd is. Maar opgepast: de vijand werkt er aan en zal dus de eerste slagen kunnen uitdelen!

    De IS-lammerij een kankergezwel? Volgens mij zou een vergelijking met de Ebola-epidemie beter geweest zijn, wegens het hogere besmettingsgevaar

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

     








    17-01-2015, 10:34 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    16-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2311

    ***

    Vrijdag 16 januari

    Zon 8u38-17u07

    H Marcel

    *

    .

    *

    .

    Deze politie, ook onze vriend !?

    *

    INLEIDING

     

    Nu denkt heel de wereld dat het kleine Coburgland gewoon een onderdeel is van het grote Frankenrijk. Dezelfde taal, dezelfde Linxsigheid, en dus dezelfde Moslimcriminaliteit. Mitrailetta Cruela van de Parti Scandale wist zelfs de reden van deze feiten bij haar in haar vroegere buurt: de huidige uitgesproken Vlaamse Federale Regering die haar geliefde politie gewiin als schietschijven op staat stuurt. Van de aan gang zijnde opsporing van de talrijke soorten kleuren Moslim-criminelen echter, wist ze niets. Het zit er zelfs dik in, dat de PS klacht wil neerleggen (met burgerlijke partijstelling) tegen de bevelvoerende Vlaamse trut en korpsoverste wegens het afknallen van die twee werkzoekende werkloze immigrantenkinderen, wiens privacy in de eigen woning met 1.000 bommen en granaten werd geschonden. De klacht zou neergelegd worden via de beste (en duurste) advocaat van het hele land, haar kaviaarsocialistische echtgenoot.

    Het is te hopen, dat de man in de straat nu eindelijk snapt waarover het gaat: noch min noch meer om een ons, door schurken die uit onze handen eten, opgedrongen wereldoorlog. Redue à domicile, thuis geleverd, terwijl ‘onze jongens’ op diverse plaatsen in de wereld vechten en grenzen bewaken.

     

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.hln.be/

    *

    Wereldpers zet schijnwerpers op België: "Tweede Parijs vermeden"

    *

    Amper een week na de terreuracties in Parijs staat ons land plots vol voor het voetlicht. Het tijdige ingrijpen van de politie in Verviers en in de regio Brussel, waarmee naar alle waarschijnlijkheid een terreuraanslag in ons land is voorkomen, krijgt uitgebreide aandacht van de wereldpers.

    CNN brengt Verviers op kop van zijn website, onder de titel "Antiterreur-inval verijdelt nakende, grootschalige aanvallen". De omroep voegt eraan toe dat de onderschepte terreurcel "gelinkt is met IS(IS)". International Business Times zegt dat een aanslag "op enkele uren na" vermeden is.

    *

    UITLEIDING

     

    Maar zie; wat zal Cruella nu zeggen? Deze Regering zet de voet de vane omtrent en zet dezelfde nacht nog (door de feiten gedwongen!) een serie maatregelen in gang, waar de Vlaams Belangers al 20 jaar en meer op aandringen. Getrainde militairen, zodat het Leger na 185 jaar eindelijk zijn nut kan bewijzen. De Politie zal voortaan geblonken en gepantserd, maar daarenboven ook bewapend zijn. Ze zullen altijd minstens met twee (2) zijn, + de syndicaal afgevaardigde (die hen moet bewaken). De buro’s van Polies, de Brandweer, de Pechverhelpers, de MUG’s, enz zullen streng bewaakt worden, zodat niemand er ongevraagd binnen, en al zeker niet naar buiten kan. Ook spelen met de kaart en met het hoofd op tafel liggen slapen, boverop de stukgelezen gazet, zal in ’t vervolg streng worden beteugeld.

    Net als de door de Vlaamse ‘Deelstaat’ aangestelde beroeps rattenverdelgers zullen de gevaren-premies voortaan afhankelijk zijn van de binnengebrachte onderdelen van de criminelen. Voor rattenpakkers is dat het aantal binnengebrachte staarten. Om Agent zal zijn pintjes in ’t vervolg dus kunnen betalen met de opbrengst van zijn jachtbuit. Één oor is 2 punten, 2 oren is 4 punten. Één neus, bij definitie van een andere kleur dan de oren, geeft recht op 10 punten. Andere lichaamsdelen, zoals hoofden, armen of benen worden niet aanvaard, want deze Coburg Staat wil he risico niet lopen van gelijkgesteld te worden met de ISIS-Staat. Wie geslachtsdelen meebrengt krijgt 100 punten en moet een aantal keren zijn beurt laten voorbijgaan.

    De Groenen zijn weeral eens daar tegen, omdat zij oordelen dat deze jachtbuit helemaal niets zal opbrengen voor de Schatkist. Daar waar de verkeersboetes voor verkeerd parkeren daarentegen de kip met gouden eieren was. Helaas, nu geschrapt wegens dat gesol met waardeloze lichaamsdelen. Almacy wil deze relikwieën van martelaren slijten in de Mosketen, zodat ze niet vergeefs hebben geleefd.

    Wie ook niet akkoord zijn met de nieuwe strenge maatregelen van deze Regering, zijn de pakbonden. Niet alleen omdat ze op die manier dreigen vele leden en sympathisanten te verliezen of voor jaren achter de tralies te zien vliegen, maar om reden aldus deze Regering te kunnen doen vallen. Tweede poging, maar deze keer zonder havenarbeiders. De tewerkstelling redden is één ding, het Leger, de Politie, de contra spionage, enz, uitbreiden met jongeren die nu gezellig aan den dop staan, is heel iets anders. Want het staat als een paal boven water, dat de Ordekrachten veel handen zullen tekort komen….

    *

    Hart tegen hard, de tegenvoeters van VLATIVA zullen, zo hopen ze, wekelijks regelmatig betogen om méér Muzelmanse immigranten. Vlativa rekent er op binnenkort 100.000 leden te tellen, en betoogt, net als in Dresden, om Minder! Minder! Minder!

    De hoernalisten van de poco-media zullen de eerste dagen weer hoge (eerder lage?) toppen kunnen scheren, in afwachting van nieuwe nog wredere wereldschikkende slachtpartijen. Aandacht afleiden, is het motief. Al loopt er zo al eens eentje rond, die zich verspreekt. Door in zijn verslag de twee gevallen terroristen van Verviers als slachtoffers van de politie te vermelden

     °°°°°°°°

    Ach mens, voor zover we deze oorlog niet zouden overleven, we hebben toch eens goed mogen lachen hé

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

     

     








    16-01-2015, 16:56 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2310

    ***

    Vrijdag 16 januari

    Zon 8u38-17u07

    H Marcel

    *

     

    *

    .

    *

    INLEIDING

     

    Hieronder vindt U een ‘MO*-tje’ – trouwens met lange tanden geschreven, want niet zo vriendelijk - over de Vlaamse boreling (°6/1/2015) in de Familie Pegida, waarbij medegedeeld wordt dar er 4.000 sympathisanten zouden zijn, daar waar er elke dag maar liefst 4.000 bijkomen. Dat MO*-tje heeft trouwens ies tegen positieve cijfers want in Dresden kwamen er maandag laatst reeds ongeveer 40.000 betogers op straat.

     

    VLA TI VA, is niet zoals U, voortgaande op de beginklank ‘Vka’ zou kunnen denken, een soort van 3-Koningen Vlaai tegen de Islamisering van het Avondland, maar eerder een koeienvlaai voor de voeten van onze Leiders-Grote-Verstanden. Net als in India kunnen dergelijke koeienvlaaien verzameld en gedroogd, gebruikt worden als brandstof die met tijd de fossiele pietrol zal dienen te vervangen bij afgezette Hovaardigheidsbekleders met Kleine Hersentjes.

    Vandaag of morgen zullen de huisgenoten die me hier in mijn kluizenaarsleven komen bijstaan (een Italiaanse en een Oekraïner) uitbundig op ‘Proseco’ getrakteerd worden. Zal me zeker € 6,- kosten, want deze Italiaanse champagne, gekweekt en gebotteld in de streek zelf, staat momenteel in de grootwarenhuizen aan deze dumpingprijs. Wegens de boycot van de uitvoer naar Russia, zegt men. Dus weeral eens Johan Cruyf op het schild geheven, want inderdaad, elk se nadeel heb se voordeel. Schol daar, in het stormachtige winterse Vlaanderen! Hier is de ‘Primavera’ (de Lente) al in het land!

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.mo.be/nieuws/pegida-op-komst-naar-vlaanderen

    *

    Pegida op komst naar Vlaanderen

     

    De Duitse Pegida-beweging krijgt navolging in Vlaanderen. Vlativa zet zich af tegen wat ze zelf 'de islamisering van Vlaanderen en Europa' noemt. De beweging staat nog in haar kinderschoenen, maar het ontbreekt hen niet aan overtuiging: 'Wij zijn het volk!' MO* luisterde aandachtig.

    Thomas Van Roey & Jago Kosolosky . 14 januari 2015

       © Hannibal Hanschke/Reuters

    Een deelnemer aan een mars van Pegida op 5 januari in Berlijn. © Hannibal Hanschke/Reuters

    Vlativa staat voor 'Vlamingen tegen de Islamisering van het Avondland' en telt ondertussen zo'n 4100 likes op Facebook. De beweging hoopt in Vlaanderen snel te groeien. Daarvoor kijkt het naar stichtend voorbeeld Duitsland en verwelkomt het een gelijkaardig initiatief in Nederland.

    Duitsland op kop

    Link

    Wordt xenofobie fiscaal aftrekbaar in Duitsland?

    In Duitsland organiseert de beweging Patriotische Europäer gegen die Islamisierung des Abendlandes, kortweg Pegida, sinds oktober 2014 manifestaties tegen wat zij zien als 'de verdringing van Europese waarden door de islam'. De organisatie maakte ook onlangs bekend dat ze erkend wil worden als een groepering van algemeen nut, een soort vzw met juridisch statuut.

    De oorzaak van 'de verdringing van Europese waarden' ligt volgens Pegida bij een te laks immigratiebeleid. Islamitische migranten zouden hun waarden te sterk willen en kunnen laten gelden in de Westerse samenleving, wat op zijn beurt de deur openzet voor radicalisering en religieus fanatisme.

    De beweging uit dit ongenoegen tijdens wekenlijkse manifestaties in verschillende Duitse steden. Vorige week kwamen in Dresden zo'n 18.000 aanhangers op straat. Toch groeit ook de tegenstand. Zo brachten tegenbetogingen al meer mensen op de been. Ook vanuit de politiek klinkt kritiek. Zo riep bondskanselier Angela Merkel in haar nieuwjaarstoespraak de Duitse bevolking op om Pegida niet te volgen: 'In hun hart heersen maar al te vaak vooroordelen, kilte en zelfs haat.'

    Vlativa

       'Wij willen duidelijk maken dat je overal Mohammedcartoons mag tonen, ook voor een moskee.'

    Ondanks, of omwille van, deze tegenstand is sinds kort ook een Vlaamse variant actief. 'We kunnen niet langer toekijken hoe de Islam onze cultuur verdringt op een gewelddadige manier. De aanslag op Charlie Hebdo was voor onze de druppel die de emmer liet overlopen,' klinkt het op een pas opgerichte website die op een vals adres geregistreerd staat. (zie UPDATE onderaan dit artikel)

     

    Hoewel Vlativa de aanslag op het satirisch weekblad in Parijs betreurt, bevestigt het volgens de woordvoeders hun aanklacht. 'Een aanslag zoals die in Parijs is voor ons onlosmakelijk verbonden met de uit de hand gelopen immigratie die niet enkel goed menende en hard werkende immigranten naar hier haalde, maar tevens heel wat rotte appels.'

     

    Die "rotte appels" zorgen volgens Vlativa voor een oprukkend moslimextremisme, dat de vrijheden van Vlamingen in toenemende mate inperkt. 'Wij willen als Vlaamse burgers duidelijk maken dat je overal Mohammedcartoons mag tonen, ook voor een moskee. De moslims in ons land moeten dat maar eens leren aanvaarden.'

    Europese waarden

    Link

    Arzu Merali over Pegida: 'Het polariserende geschreeuw is natuurlijk heel luid, onaangenaam en storend, maar ik maak me meer zorgen over een ander niveau...

     

       'Het slagen van de Vlativa-beweging hangt af van onze eerste manifestatie die gepland staat.'

     

    Het is volgens Vlativa zaak de Europese waarden en tradities te beschermen tegen deze islamiseringstendens. 'De rangen sluiten kan in een maatschappij enkel en alleen wanneer iedereen de regels van die maatschappij aanvaardt, respecteert en naleeft. Nogal wat algemene regels, waar onze voorouders voor gestreden hebben, worden door bepaalde groepen binnen de maatschappij met de voeten getreden.'

     

    Die "regels" kennen ook een sterk Vlaams karakter. Dat weet ook Bob Willems, een van de vroegste aanhangers van Vlativa. 'Onze standpunten zijn gebaseerd op Europees gedachtengoed, maar hebben een Vlaams accent. Deze Vlaamse insteek is belangrijk,' aldus Willems.

     

    Dit plaatst Vlativa eerder in Vlaamsnationalistische en rechtse politiek kringen. Toch wil Willems het niet zo nauw zien: 'Noch links, noch rechts, niemand durft vandaag politiek de kar te trekken. Het Vlaams Belang draagt het thema wel uit, maar die paritij is op sterven na dood. N-VA zou mogelijk de kar kunnen trekken, maar dat geldt ook voor andere partijen. Ze gaan in elk geval kleur moeten bekennen.'

    Manifestatie op komst

     

    Zelf wil Vlativa nog even wachten met een politiek kamp te kiezen. Het hoopt met deze burgerbeweging net de partijpolitiek te kunnen afweren en een breder maatschappelijk draagvlak te kunnen creëren voor hun standpunten, over partijgrenzen heen. 'Vanuit de politiek wordt veel beloofd, maar te weinig gerealiseerd.'

     

    Op een ware brede burgerbeweging is het nog even wachten. Voorlopig telt de Facebookpagina van Vlativa enkele duizenden volgers, waarmee het nog ver verwijderd is van het succes van zijn Duitse broer. 'De Pegida-beweging in Duitsland heeft op Facebook meer dan 110.000 volgers, maar daar staren we ons niet blind op. Het slagen van de Vlativa-beweging hangt af van onze eerste manifestatie die gepland staat. Het is dus koffiedik kijken en afwachten.'

    UPDATE: De beheerders van de 'Pegida Vlaanderen' Facebookpagina lieten ons weten dat ze niet afwisten van het bestaan van de website en er niet verantwoordelijk voor zijn. Tevens vinden ze het vreemd dat er op de site fondsen worden ingezameld.

     

    UPDATE: De website lijkt ondertussen in handen van de eigenaars van de Facebookpagina aangezien ze de bezoeker er meteen heen stuurt.

    *

    UITLEIDING

     

    Het is nog vroeg om al te gewagen van de eerste politieke zwaluwen, en het is ook beter één vogel in de hand dan tien in de lucht: maar laten we zeggen, dat de eerste stappen gezet zijn.

    De poco Charlie-lopers zullen misschien groen uitslaan. Waarbij we kunnen nageven, dat groen de kleur is van de Islamerij.

    Ingevolge de oproep van VLATIDA zult U hier voortaan, als er over die door de Hemel gezonden Beweging verhaald wordt, geschreven worden met woorden die eerst in DASH witter-dan-wit nagespoeld zijn. Voor de rest verandert Digitalia geen jota aan zijn eigen mening. Heb helemaal niets tegen IS-lammers die in hun eigen geboorteland blijven. Integendeel, voor zover ze ooit hun eigen Grote Verstanden tot de orde (en de menselijkheid!) roepen, krijgen ze zelfs mijn sympathie! Elk kookt zijn eigen potteke en waar mogelijk, doen we liefst vele en goede zaken met elkaar.

    Want, zei me ooit een vriend en dienliefhebber in het verre thuisland, dat Vlaanderen heet: een schijt is het resultaat van een schaap en een geit die samen in de tram zijn gedoken….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

     

     








    16-01-2015, 10:04 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    15-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2309

    *

    Donderdag 15 januari

    Zon 8u39-17u05

    H Arnold Jansen

    *

    *

    INLEIDING

     

    Als een alles overkoepelende aanklacht, stuurt Digitalia zijn lieve lezeressen en lezers naar ht auditorium hieroder, waar Geert Wilders spreekt tot deNederlandse Kamer….

    http://youtu.be/JZtaUU9RDrg

    U zult er de stem horen van Jan-met-de-Pet, die na eindeloze jaren van geduld, binnenkort dreigt het heft in eigen handen te moeten nemen. Vooral de passage waar Wilders zich afvraagt, waarom de Nederlandse militairen in Afghanistan, in Mali, enz, worden ingezet, in plaats van in Nederland zelf. Kortom, U krijgt een hoogstaande spreekbeurt, die – God-beware-ons, als profetisch de geschiedenisboeken zal halen.

    *

    Bij http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL& het enige dat qua Vlaamse hoernalistiek bij mij nog overlopen wordt – en daarbij ook maar uiterst diagonaal – viel mijn lodderig oog toevallig bij GVA op deze titel:

    Kortrijkse Syriëstrijder dreigt:
    “Verkoop Charlie Hebdo en het zal branden”

     

    Hert artikel zelf, dat U hieronder overgenomen vindt, spreekt niet meer over ‘Kortrijk’, maar zo mistig mogelijk over ‘een Belgische Syriëstrijder’. De GVA geeft er een foto bij van een groep van 5 zo’n zwaar bewapende moordenaars, ergens in de woestijn. De ‘jongen’ op de afbeelding hierboven, staat tweede van rechts…

     

    Het is een prachtexemplaar van een authentieke ‘belg’, zo zwart als Moorkes Gat, die men ig Vlaams meisjeshart rapper zou kunnen doen kloppen. Ik weet het dat dit de zoveelste herhaling is van wat eenieder rond zich kan waarnamen: de IS-lammertjes moordenaars zijn onder ons. Ze zitten naast U of op de bank voor U in de tram of de bus, of ze proberen U langs de straatkant allerlei spullen op te dringen.

    *

    Voila, weeral een punt waarin de West Vlaanderaars uitblinken! Naast de vele voorbeeldige studenten en naast de Heren Coucke en Balcaen en nog zoveel andere noeste werkers, hebben voortaan nog iets anders om mee op te vallen.

    Maar de Overheid, de Grote Verlichte Verstanden, die verbeuzelen hun tijd en ons geld met te ‘debateren’ in plaats van te batteren, ofte er op te kloppen. Waarbij ze zich niet per abus vergissen, maar intensief en opzettelijk collaboreren met de vijand! In hun gedachtengoed is socialisme gelijk aan Islamisme wegens de verheerlijkte slaafse onderwerping als basis in beide ideologieën. Ij de Sossen gaat, wie niet akkoord is er uit, of achter prikkeldraad, ij de echte Islam worden die gewoon lijfelijk geëlimineerd.

     

     

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.gva.be/cnt/dmf20150115_01474963/belgische-syriestrijder-dreigt-is-komt-naar-belgie-of-jullie-dat-willen-of-niet

    *

    Belgische Syriëstrijder dreigt: ‘IS komt naar België of jullie dat willen of niet’

    *

    Op Facebook heeft de Belgische tiener Lucas Van Hessche gisteren voor heel wat ophef gezorgd. De jongeman postte namelijk een dreigement naar België en diens inwoners toe en kreeg opvallend genoeg meteen tientallen likes, ook van schijnbaar niet-geradicaliseerde Vlaamse jongeren.

     

    ‘Dit is een bericht naar België toe en iedereen die strijdt tegen de Islamitische Staat. We zijn geen klein leger, zoals ze jullie daar wijsmaken. We zijn een staat die zich aan het uitbreiden is en die uiteindelijk ook in België zal aankomen. Of jullie dat nu willen of niet.’

    Meteen werd het bericht tientallen keren geliked. Een jongere, die fan is van FC De Kampioenen en de Rode Duivels , reageerde zelfs oppeppend: ‘Moge God je woorden zegenen’. Dat doet de argwaan rijzen dat niet alleen geradicaliseerde jongeren achter de wansmakelijke terreurdaden van IS staan maar ook typische Vlaamse jongeren de terreurorganisatie beginnen steunen.

     

     

    UITLEIDING

     

    Tja, dat begrip ‘Checkpoint Charlie’ uit de titel hierboven slaat terug op de vroegere Berlijnse grenscontrole tussen de landen van het IJzeren Gordijn en het Vrije Westen. Die Berlijnse Muur werd daar neergezet, om te beletten dat Vrije Duitsers naar de DDR zouden vluchten. Dezelfde redenering dus als nu, dat die IS-lammerij schurken niets te zien hebben met de ware Islammerij zelf.

    Onlangs had deze Vrije Westerse Wereld het genoegen na 25 jaar, de Val v/d Muur te herdenken. Het was wijlen Winston Churchill die het begrip ‘IJzeren Gordijn’ aan de wereld schonk. Had die brave man nu geleefd, hij zou gesproken hebben van een Bloedgordijn.

    Want inderdaad, de Heilige Oorlog (Jihad) van de IS-lammers is zo stilaan geen DREIGING meer, maar een harde realiteit waar het bloed van af spat. Een week geleden in Parijs, door middel van oorlogswapens gekocht op de…Waalse markten der criminelen. Voorlopig alleen nog tweedehands te verkrijgen, maar met een complete industrie in de onmiddellijke omgeving (FN Herstal) is dat een zaak van enkele weken leveringstijd…. Noodlijdend Wallonië heeft inderdaad dringend nood aan meer tewerkstelling….

    Herinnert U zich trouwens nog de leuze, dat alles draait om de 3 G’s, waarbij GELD, GELD (het geld van deren!), geldt als manna voor al wat Slinx denkt. Geld, zelfs onderaan een met bloed volgelopen badkuip, heeft reuk noch smaak. En aangezien Slinx Socialisme gewoon dag na dag meer de IS-lammerij opvrijt, zal men niet lang hoeven te wachten op de resultaten…..

    Ja, waarlijk: ook in 1939 kondigde men veel te laat de weerbaarheid en meteen de Algemene Mobilisatie af. Het fabeltje van onze “’neutraliteit’ was voor Nazi-Duitsland gewoon het gedroomde excuus om tijd te winnen. Even later waren zowel de Franse ‘Maginot Kinie’ als de Duitse ‘Siegfriedlijn’ opgeschoven tot aan de waterlijn der Noordzee.

    ‘Weerbaarheid’ is ook nu een woord dat dateert uit de tijd van de helden. Het mag binnenkort zelfs geschrapt worden uit onze woordenboeken, om vervangen te worden door het modewoord ‘Dhimitude’. We leven immers in de tijd der tegennatuurlijke ‘mee-moeders’, waar wettelijk gezien twee vrouwen tezelfdertijd en samen één kind ter wereld brengen. Er zijn de soaps, er is de voetbal, de cyclocross en de spelletjes op de TV: Mein Liebschen, was willst du noch mehr?

    Wordt, na het softe wetsvoorstel voor doodrijders, het decimeren de volgende verkeersregel? Ik leg uit: per 10 weggebruikers dient er zich ene op het beton neer te leggen, als welkomsttapijt voor de tanks der ISIS-troepen. Is gewoon, naar wat we op school leerden, de actualisering van een oud reglement uit de tijd der Romeinse legioenen.

    Verder kunnen al onze jonge dames zich vrijwillig melden om gezegde pantsers en hun dappere bemanningen met bloemen en warme omhelzingen te ontvangen. De scenario-schrijvers hiervoor kunnen zich nog altijd inspireren op de beelden van de triomfantelijke intocht der Geallieerden in September 1944.

    Waarmee bewezen is, dat de Profeet Mohammed ter ere, de Geschiedenis nog maar eens aan herhaling toe is….

    *

    Dat de verdwazing met de minuut duidelijker wordt, moge blijken ui de Nieuwsuitzendingen verzorgd door de Kleine Hersentjes van de Slinxe VRT-Snullen. Ze presteerden het, minutenlang te rapporteren over de recente bloedstollende (!) misdaden van Boko Haram in Noord Nigeria, zonder ook maar eenmaal het woord Islam-terreur te vermeldden. Ze sloten dat ‘item’ zelfs af meet de woorden, dat Boko Haram daarmee zijn naam alle eer heeft aangedaan…. Door o.a. tot kotsens toe te vermelden dat een Nigeriaanse moeder, bezig met de barensweeën om haar kind op de wereld te zetten, koelbloedig op de verlostafel met kogels werd doorzeefd. Wat uit te leggen valt, als de Muzelmanse versie van het Kerstgebeuren anno 2014.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     








    15-01-2015, 15:45 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2228

    *

    Vrijdag 26 december

    Zon 8u44-16u42

    Tweede kerstdag

     

    H Stefaan, patroon van de steen- en marmerhouwers

     

    Met Sint-Stefaan sneeuw op de baan, vuil om te gaan, koud om op te staan

    *

    Dit is de laatste der retro-berichten neergetokkeld tijdens mijn verlof in Vlaanderen. Ingelopen door de gebeurtenissen, keren we terug naar de orde van elke dag.

    *

     

    *

    Als een koning nar moet spelen…

    *

    INLEIDING

    De vooruitzichten voor het Nieuwe Jaar zien er (vandaag) goed uit. Voor het eerst in bijna 200 jaar luistert het Hof, de Sire, de Sirene en alle kleine Sireenejes naar het woord van deze in se Vlaamse Regering.

    De nog in leven zijnde Super Tsjeven en Socialisten kunnen volgens mij hun oren niet geloven. De Riberale Roeptoeters, moeten zwijgen, want voor het ogenblik tronen zij dicht bij de Vlaamse Machthebber. Besparen is het toverwoord. Verschiet dus niet als U straks in het straatbeeld Philippe Hourtenbeen op de fiets ontwaart, onderweg van de koffietafel naar zijn Paleis.

    Misschien zelfs dat op een mooie dag al die Koninklijke kastelen en paleizen te gelde gemaakt worden, om op die manier de staatsschulden te helpen aanzuiveren….

    Het Hof loopt in ’t gareel, wat echter niet kan gezegd worden van de Gewapende Arm der Verkeersboetes uitschrijvende politie. Die willen in hun uniform niet oud worden en blijven de burgers pesten. Het scheelt niet veel, of heel het Gilid wil zich doen vervangen door onderbetaalde ‘gastarbeiders’. Liefst van de soort met ‘Zedenpolitie’ in de rangen, die 5 maal per dag de kop tegen de grond en de kont omhoog, ter aarde vallen. Zo kunnen de Dienaars der Wet rustig hun kaartje leggen.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij http://www.demorgen.be/binnenland/regering-doet-koning-filip-reis-inkorten-a2163329/

     

    *

    De regering-Michel heeft koning Filip in alle discretie opgedragen op 30 december, een dag eerder dan gepland, terug te keren van zijn kerstvakantie in India. Dat schrijven De Tijd, De Standaard en Het Nieuwsblad vandaag.

    Na de heisa over zijn privéreis met een Falcon-jet op kosten van het leger wilde de regering niet nog een legervliegtuig over en weer naar India sturen om koninklijke besluiten over het loopbaaneinde te laten ondertekenen door de koning. Die KB's moeten nog voor het jaareinde ondertekend zijn door de vorst, omdat de regering de op de laatste ministerraad van dit jaar goedgekeurde regelingen over het loopbaaneinde op 1 januari wil laten ingaan.

    *

    UITLEIDING

    De Oude Grieken wisten het ook niet, wie de bewakers moet bewaken. Weeral de schuld van de Grote Verstanden die het Land in amper 50 jaar ver naar de knoppen hebben geholpen.

    Vroeger was de Rijkswacht een vast onderdeel van het Gedisciplineerd Leger, waar elk bevel nog een echt bevel was. Syndicale oproerkwakers maakten geen kans, want uit het cachot kwalen die zo vlug nog niet uit.

    Nu is de Politie, dank zij de voorgaande Slinxe Regeringen, één grote anarchistische bende, die naar vakbondstheorie, enkel en alleen voor zichzelf bestaat. Als er maar genoeg aan positieve discriminatie kan worden gedaan. Zo dat straks, als deze Regering ook met zich laat sollen, Oom Agent inde straat, ’n ingefiltreerde Jihadist zal blijken te zijn.

    Maar geen nood. Net zoals de Fluppe het klappen van de zweep heeft leren kennen, zo zal Oom Agent straks wel weer inzien, dat hij onder zijn pet, de burger vertegenwoordigt, en niet zichzelf.

    Dan via privatisering de Spoormannen in ’t gelid brengen, zodat de treinen er eindelijk zijn om op tijd en voor de Burger te rijden, en niet voor de Pakbonden van het Spoor.

    Dan komt het hoofddoel, de Vlaamse Onafhankelijkheid, geruisloos binnen handbereik. Als ondertussen dan nog de Europese Unie van binnen-uit en van boven naar beneden het Europa der Verenigde Volkeren wordt, kan de Vlaming weer voorgaan in de vaart der Volkeren. Iets waartoe wij zedelijk verplicht zijn. Één voor allen, en allen voor één.

     

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     

     








    15-01-2015, 09:56 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    14-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2280

     

    ***

    Donderdag 25 december

    Zon 8u44-16u41

    Hoogdag van Kerstmis. Geboorte van de Heer

    H Emmanuel

     

    Met Kerstmis lengen de dagen al maar ge voelt het niet

    *

    Hier volgt nogmaals een verhaal in uitgesteld relais, tot stand gekomen ergens te velde i de Vlaamse Ardennen waar de familie weer eens verenigd was onder de Ster van Bethlehem.

    In het warme kleine kerkje weerklonken De Herdertjes die langen bij Nacht in het Veld, Nu sijt wellekome, Jesu Lieve Heer, Maria di soude naar Bethlehem gaan, enz. Dit was geen 2014, maar 1944, 70 jaar vroeger, in de Middernachtmis, toen ondergetekende van vermoeidheid in slaap viel tegen de schouder van ons Moeder. Nu ws er een andere schouder, die zuchtend van inwendige vree, tegen mij aan, in slaap viel. Juist, Lieve meid, alles wordt weer goed en binnenkort zal je weer ontwaken aan de betere kant der Alpen.

    *

    *

    Hoe stopt men de regen van bloed?

    Door alle Satans naar de hel te sturen.

    *

    INLEIDING

     

    Satan, de Duivel, of voor de Christenen De Gevallen Engel, huist in de menselijke natuur zelf. Want de eerste mensenkinderen na Adam en Eva (Kaïn en Abel) voerden de doodslag al in. Zich sterk wanend door de zwakte van de Europese landen, denkt de Islammerij-Duivel, sterk door zijn stinkende pek en pietrol, met bloed en tranen de wereld te kunnen veroveren. Zijn eerste vijand zijn de volgelingen van de Zachtmoedige, want zij doorzien zijn listen en lagen. Terwijl de gelaïciseerde wereld zich blijft uitsloven om platte broodjes te bakken. In de mening dat zij zullen gespaard worden…

    Paus Franciscus roept ondertussen de wereld ter hulp voor de Koerdische Christenen in Syrië en Irak, terwijl Hij even voordien de Kardinalen van de Vaticaanse Curie de mantel had uitgeveegd. Deze Paus is, spijts spot en hoon, een gave Gods in deze roerige tijden. Dat Zijn stille diplomatie de 50-jarige oorlog tussen de VS en Cuba zou overwonnen hebben, wordt in de media zo goed als doodgezwegen, want de vrede is er als vanzelf gekomen. Dat zijn al twee zwaluwen die de Lente aankondigen. Nu nog de Uno Blauwhelmen inzetten om het Volk in de straten te beschermen tegen de IS-lammerij, en het jaar 2015 is goed gestart.

    Als dan ook nog eens eindelijk werk kon gemaakt worden om die schijngodsdienst, uitgevonden door een dementerende pedofiele door moorden bezeten woestijnrover, te ontrafelen, dan konden wij weer rustig ademen. Die valse profeet moet wereldwijd ontmaskerd worden, en zijn volgelingen aan de top stelselmatig vernietigd. Want zij misbruiken niet alleen de jeugd voor hun eigen lusten en luimen, zij misbruiken het natuur-instinct van een godsbeeld dat diep in elk mensenhart ingeplant ligt. Met leugen, bedrog en bedreiging wenden zij dat verlangen af naar zichzelf en hun vadsig luilekker leventje. Aan de rand van hun zwemkom, voor een paar uur leeg gesext, lekker in geklimatiseerde zalen. Als hun wereldje maar rustig overleeft, wat kan hen de miserie van hun onderhorigen schelen. Het Westen, ook wij, helpen de verdrukkers lustig voort terwijl de soldaten van de opvolgers van Herodes lustig hun beulenwerk voorzetten.

    Neen, in 2.000 jaar tijd is er niet veel veranderd..

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij http://www.demorgen.be/buitenland/vrolijk-kerstfeest-niet-voor-de-christenen-in-het-midden-oosten-a2162632/

    *

     

    Vrolijk kerstfeest? Niet voor de christenen in het Midden-Oosten

     

    Christenen over de hele wereld hebben vannacht de geboorte van Jezus herdacht, maar in het Midden-Oosten werden de festiviteiten overschaduwd door het geweld in de regio. De Franse krant Le Monde biedt een overzicht.

    In de stad op de Westelijke Jordaanoever waar Christus zou zijn geboren, waren er minder buitenlandse pelgrims dan gewoonlijk.

     

    De festiviteiten werden ontsierd door een nieuwe uitbarsting van geweld. De Israëlische luchtmacht heft de zuidelijke Gazastrook aangevallen en heeft daarbij een Hamas-militant gedood. Dat heeft het Palestijnse leger gemeld.

    Deze zomer sleurde het conflict in Gaza bijna 2.200 Palestijnen de dood in, 73 Israeli's werden omgebracht.. 

    *

    UITLEIDING

    Twee wapenfeiten in het voordeel van Paus Franciscus: de eigen Huis- Hovaardigheidsbekleders een Franciskaner spiegel voorgehouden, en de aanzet gegeven voor een soort Kruistocht tegen de IS-lammerij; versie 2015 en volgende. Daarin inbegrepen, de opgeheven vinger tegen de ‘pomperijen’ van die andere Duivel in de gedaante van de Zwarte Ongelukskater uit Amerika. Vladimir zal de boodschap wel duidelijk ontvangen hebben.

    Onze Kempische fruittelers mogen content zijn: dit jaar zal de Russische Beer weer appels en peren uit Vlaanderen eten.

     

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     


                                                                                          

     








    14-01-2015, 18:21 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2279

    Woensdag 24 december

    Zon 8u44-16u41

    H Adam en Eva, stamouders

    Helder en klaar de Heilige Nacht, maakt op een vruchtbaar jaar bedacht

    *

    Tijdens mijn ‘congé payé’ (21/12 – 4/01) kon ik, zoals U ziet, het schrijven niet laten. Het heeft tot vandaag geduurd vooraleer Digitalia aan de overkant der Alpen de teugels weer een beetje in handen kreeg. Zes Januari, Bifana, is in dit land de grootste feestdag van het jaar. En de volgende’ dag was er de Charlie-moordpartij in Parijs…. Bij het opkuisen van mijn ‘suspends-map’ vond ik een paar teksten terug die de moeite waard zijn om nu op het Net te worden geplaatst.

    Het is werkelijk hallucinant hoe ‘gisteren’ de fundamenten voor ‘morgen’ gelegd worden…

     

    *

    *

    Is dit het brein achter de stakingen….

    Olio di Poepo

    *

    INLEIDING

    In A’pen verstoorden lieve kleine bruine jongetjes de Kerstmarkt. Heeft niets te maken met racisme tegen ons, of met de IS-lammerij. Gedaan met de Kerstmarkt/Wintermarkt; schrijft GVA op de 5de bladzijde, in een artikeltje van 5 cm op 5 cm. De mensen, het Vrije Volk, zou immers eens kunnen beginnen nadenken, en dat ziet er dan slecht uit voor de Grote Verstanden. Als er niets over geschreven wordt, of zeer weinig, niets zegt op TV, dan is er ook niets gebeurd.

    *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging overgenomen door Digitalia bij http://www.krantenkoppen.be/

    *

    Vuilniswagen rijdt twee voetgangers dood

     

    Een vuilniswagen heeft twee personen aangereden in het Loosdrechtse Bos in de gemeente Hilversum, in de Nederlandse provincie Noord-Holland.

    De exacte omstandigheden van het ongeval en de identiteit van de slachtoffers is nog niet bekend.

    Gisteren werden ook al in het centrum van de Schotse stad Glasgow zes personen doodgereden door een op hol geslagen vuilniswagen. Het ging om vijf vrouwen en één man

    *

    UITLEIDING

    Waarop wordt er gewacht om het Leger in te zetten? Tot Blauwe Michel opgebaard ligt? Of tot Olio di Poepo eindelijk begrijpt dat zijn liedje hier en nu uit is, en terugkeert naar zijn eigen maffia-land waar hij ongestoord zijn semi crimineel leven in familie kan verderzetten. Daarbij dapper bijgestaan door zijn twee broertjes, valsmunters….

    Blijft daarna alleen nog de Sex- en Coburgers uitgeleide te doen, om hier te lande peis en vree te kennen. Het zal waarschijnlijk wat meer voeten in de aarde hebben, om het Land IS-lammerij-vrij te krijgen, maar waar een wil is, is een weg. Gewoon gewapenderhand de bestaande wetten rigoureus doen toepassen. E

    ven rigoureus als de Politie aperitief-rijders en brave huisvaders aanpakt, die 2 Km sneller rijden dan de toegelaten limiet.

    Dan zal er misschien nog niet meteen ‘Vrede op Aarde’ zijn, maar het zou toch bij ons heel wat overlast besparen … 

    Moge het Kerstekind eindelijk de harten raken van de van zij die ins land de democratie de nek omwringen? Zij die, aangevoerd door Jos Gheysels van het vroegere Agalev, de overtuigde Vlamingen van het Vlaams Blok/Belang uitgesloten, en overal achter prikkeldraad gezet hebben.

    Maar wetende dat Die van Hierboven de Eeuwigheid in Zijn handen heeft, kan het best nog wel even duren, vooraeer deze Vlamingen als gelijkwaardige burgers worden aangezien.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    14-01-2015, 17:29 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2278

    *

    Dinsdag 23 december 2014

    Donkere maand

    Zon 8u43-16u40

    H Dagobert

    *

    Tijdens mijn ‘congé payé’ (21/12 – 4/01) kon ik, zoals U ziet, het schrijven niet laten. Het heeft tot vandaag geduurd vooraleer Digitalia aan de overkant der Alpen de teugels weer een beetje in handen kreeg. Zes Januari, Bifana, is in dit land de grootste feestdag van het jaar. En de volgende’ dag was er de Charlie-moordpartij in Parijs…. Bij het opkuisen van mijn ‘suspends-map’ vond ik een paar teksten terug die de moeite waard zijn om nu op het Net te worden geplaatst.

    Het is werkelijk hallucinant hoe ‘gisteren’ de fundamenten voor ‘morgen’ gelegd worden…

    *

     

    *

    Breivik, de vroege voorloper

    Of ’n gewone crimineel ?

     

    *

    INLEIDING

    De reis is vlot verlopen. Al schudde de vlieger boven de Alpen geweldig heen en weer schudede, precies een paard die in volle galop iedereen van zijn rug wilde schudden. Dat dooreenschudden: was dat misschien een voorsmaakje van op Vlaamse wegen gevoerd worden met de auto? Wiegen of vliegen, voor een bijna-blinde is het verschil niet eens zo groot.

    De ontvangst op Scharrelroi was navenant. Ik had een vlucht met ‘assistance’, zoals dat in ’t Schoon Modern Vlaams heet, maar diende bij aankomst de passagiers uit verre landen voorrang te verlenen. Een van hen, een snibbige Tunesisch, eveneens in een rolstoel, tierde moord en brand over het verlies van haar ‘lugage’ dat ze bij nader toezien op haar schoot had staan…Daar begon het alweer: volgens de aankomst-helper hadden op korte vluchten gehandicapte Tunesiërs en gehandicapte Senegalezen voorrang. Ondergetekende kwam, alhoewel ook zichtbaar gehandicapt, ‘slechts uit ‘Rôm’ toch de thuisstad van Olio di Poepo….

    Dankoewel, liefste lezer. De reis was kort maar krachtig. Ginder omhoog gegaan in de azuurblauwe licht, onder een stralende zon, en hier, 2 ½ uur later, uit een zwarte lucht weer met beide voeten op de begane grond terecht gekomen.

    Bedenking: de moderne techniek kan de hele wereld doen volksverhuizen, maar Vlaanderen in Italië overbrengen; hola, dat is wachten op de nieuwe generatie 3D-printers!

    *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/buitenland/frankrijk-zet-leger-in-na-reeks-terreuraanslagen-a2161440/

    *

    Frankrijk zet leger in na reeks terreuraanslagen

    *

    Frankrijk schakelt de komende tijd het leger in om de burgers te beschermen, dat meldt de Franse premier Manuel Valls vandaag tijdens een persconferentie. Dit na een reeks terreuraanslagen waarbij vooralsnog een dode viel en tientallen mensen gewond raakten.

    Er patrouilleren op het moment al bijna achthonderd militairen, maar er komen twee- tot driehonderd soldaten bij die over het land verspreid worden. Ze zullen voornamelijk op drukke plekken als winkelcentra en stations een oogje in het zeil houden.

    Zaterdag viel een islamist drie politieagenten aan in Joué-lès-Tours, eergisteren reed een automobilist voetgangers aan in Dijon, terwijl hij 'Allah akbar' riep. En gisteren schepte een bestelbusje bezoekers van een kerstmarkt in Nantes.

    De terreurdaden raakten een gevoelige plek. Met vijf miljoen mensen heeft Frankrijk de grootste moslimgemeenschap van Europa. Zo'n duizend Franse moslims zijn betrokken bij de strijd in Syrië en Irak. Al vier keer heeft een jihadi een video op internet geplaatst, waarin Franse moslims worden opgeroepen een aanslag in Frankrijk uit te voeren, desnoods met stenen of messen.

     

    *

    UITLEIDING

    Volgens de mini-hersentjes van de VRT-SNULLEN, is de grootste zorg voor het nieuwe jaar, de gevoeligheid van de Bevolking voor… allergieën.

    Volgens de unanieme Buitenlandse pers, wordt de grootste bekommernis van het Volk, het sluimerende verzet tegen de Islamisering en het terug smijten naar de donkere Middeleeuwen van de Europese Beschaving.

    Dit verzet zou wel eens tot Syrische toestanden kunnen leiden. Wat ik niemand toewens, buiten misschien zij die ons zo ver gebracht hebben. De tijd is niet meer zo ver af, dat ook bij ons sommige verwarde geesten tot de daad zullen overgaan. En dat elke regio zijn eigen legertje Breiviks als Vikingers zal hebben.

    Want, geachte Isis ammers, wie slaat, mag slagen verwachten…. 

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     









    14-01-2015, 16:40 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2308

    *

    Woensdag 14 januari

    Zon 8u40-17u04

    Z Peerke Donders, heilig paterke van Hasselt

    .

    Dit is de dag waarop de vroegere glorie van Het Heilige Paterke van Hasselt, de welbeminde Heer Steve Stunt, bijgenaamd de SS uit H., wordt herdacht. Alhoewel zich bekeerd hebbende tot de vijand, het kamp der werkgevers, verschijnt hij dezer dagen als ‘Auci ich bin einen Charel’, maar dan in zijn eigen zangerig Limburgs.

    *

    *

    Mohammedaans tussendoortje:

    Executie gepromoot als kinderspel… Wie valt is er aan!

    *

    INLEIDING

     

    La Comedie Française; de kunst van het zich opblazen als die kikker die os wilde worden, continue! Le jour de gloire est arrivé! Deze keer bij monde van de Frans Minister van Binnenlandse zaken, de Heer CazaneuZa, die een zekere DieuAlladonné in de boeien wil slaan. De man is nog zwarter van vel dan Zwarte Piet, niet Slinx genoeg en hoort derhalve niet zo thuis in mode van de dag. Oppakken en opsluiten dus!

    De nieuwe Hebdo (de vroegere blijkt, net als trouwens het hele Socialisme, zo goed als failliet te zijn geweest) verschijnt vandaag op maar liefst 5.000.000 of misschien zelfs 10.000.000 exemplaren, in tegenstelling tot voordien, waar de oplage zich beperkte tot een arme 45.000 ex, door de media dag-na-dag opgeklopt tot … 75.000. Feit is, dat die mensen hun broodje is gebakken, maar ook dat de Franse Socialisten en trouwens alle Socialisten waar ook ter wereld, vervuld zijn van een hemelse gelukzaligheid. Wie nu nog zegt, dat misdaad niet loont, heeft er niets van begrepen. Nog een beetje geduld, en er zullen cartoons volgen deze keer van de vermoorde Charlisten, met rondom elk van hen, een Oosters getinte harem van per persoon 72 frisse maagden. Die zijn dus in het Paradijs dat de Roden zich dromen: ‘Wein, Weiber, und Gesang.

    Maar ook de tegenpartij, met name de ISIS-boys, hebben blijkbaar een tandje bijgestoken. Op YouTube is een video verschenen, zo schrijven de Italiaanse media, die het bewijs levert van hun voor zover als nog mogelijk dieper gevallen moraal dat toelaat. Waardoor bewezen wordt, dat Allah Akbar de ondergang van de menselijke beschaving is.

    Het verhaal gaat als volgt: ergens te velde in hun spiksplinternieuwe Kalifaat, werden twee Russische spionnen gevat, die daarop stante pede, onder de kundige leiding van een Allah Akbar roeper, een 10-11 jarig jogentje gebieden deze schurken met een nekschot af te maken. Wat prompt geschiedde. De Italiaanse media zijn wel zo kies, geen bewegende beelden mee te geven, buiten bovenstaande afbeelding.

    Wedden dat U op de eigen TV er helemaal niets zult over vernemen? ‘Lügen Presse’ zou wijlen Dr. Joseph Goebbels hierover gezegd hebben….

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2015/1/Dieudonne-opgepakt-voor-verheelijken-van-terrorisme-1682739W/?cmpid=NLC|elsevier_dagelijks|2015-01-14|Dieudonn%E9_opgepakt_voor_%27verheerlijken_van_terrorisme%27

    *

    Dieudonné opgepakt voor 'verheerlijken van terrorisme'

     

    Dieudonné is eerder veroordeeld voor zijn antisemitische grappen en commentaren

     

    De omstreden ZWARTE Franse komiek Dieudonné M'Bala M'Bala is (vandaag) woensdag aangehouden in zijn huis, omdat hij terrorisme zou verheerlijken. Hij is ondervraagd op het politiebureau nadat hij zichzelf op Facebook Charlie Coulibaly noemde, naar een van de aanslagplegers.

     

    Dieudonné kan worden vervolgd voor het verheerlijken van terrorisme. Het Franse Openbaar Ministerie heeft een officieel onderzoek naar de komiek geopend.

    Na de protestmars van afgelopen zondag in Parijs, waar overal de leus 'Je suis Charlie' te zien was, zette Dieudonné op Facebook: 'Wat mij betreft ben ik Charlie Coulibaly.' Hij verwijst daarmee naar Amedy Coulibaly, de man die vier bezoekers van een Joodse supermarkt vermoordde.

    Volgens onze bloggers

    Afshin Ellian: De kracht van de verbeelding is getroffen, maar niet uitgeroeid

    De opmerking van Dieudonné werd op sociale media walgelijk genoemd en minister van Binnenlandse Zaken Bernard Cazeneuve kondigde een onderzoek aan naar de uitlatingen van de komiek. Dieudonné verwijderde de Facebookpost na een uur.

     

    In reactie op de boodschap van Cazeneuve zegt Dieudonné dat de Franse regering zijn leven probeert te verpesten. 'Ik probeer mensen alleen maar aan het lachen te maken.' Ook zegt Dieudonné dat hem het recht op de vrijheid van meningsuiting wordt ontnomen.

     

    Lees ook

     

    In de geest van de moslim: de islamitische trots verklaard

    Antisemitisme

     

    De Franse premier Manuel Valls zei dinsdag in de Nationale Assemblee dat Dieudonné een 'verspreider van haat' is en dat er groot verschil is tussen zijn 'antisemitische en racistische' uitlatingen en de publicaties van het satirische weekblad Charlie Hebdo.

     

    Dieudonné is al diverse keren veroordeeld vanwege zijn antisemitische grappen en commentaren. Hij is ook de bedenker van de quenelle, een handgebaar dat wordt gezien als een omgekeerde Hitler-groet. De komiek heeft zelf gezegd dat de quenelle een gebaar is tegen het establishment.

     

     

    UITLEIDING

     

    Er worden heden ten dage zowat overal tandjes bijgestoken. Maar over de stommekloten van moordenaars, die meer dan 8 uur in die drukkerij wachtten op hun dood, maar de man in het wasbak-hokje niet zagen, blijft het angstwekkend stil. Die jongen mocht wel zijn verhaal doen, maar dat is ook al. Want over het amateurisme van de daders wordt liefst gezwegen. Al die aardige Mo Slmmerds zouden zich weer eens op hun tenen getrapt kunnen voelen!

    Nu blijkt trouwens ook, dat ‘Les pettits Belges’ gekend zijn als wapenleveranciers van de Jihadisten. Inderdaad een hele eer voor deze erkenning. Net als voor de radijsjes in het voorjaar (Kalashnikovs) of de spruitjes in het najaar (granaatwerpers) weten we nu zelfs de prijzen op de vroegmarkt in Bruxellabad. Weeral een onderwerp waarover urenlange vergaderingen kunnen gehouden worden. Maar natuurlijk gaat het debat over de witte kassa’s in de Horeca voor. De syndicaten zijn immers niet akkoord, dat de horeca-uitbaters niet aslood gaan en dat bijgevolg deze Regering moet worden afgeschoten. Leemans en DeLeeuw beraden zich druk, samen met hun achterban, over de te nemen maatregelen. Alhoewel het ACW, op vraag van Meneerke Peeters, aandringt om een ‘Charlie-ke na te spelen op de redactie van De Middenstand, geen goedkeuring vindt. Te opvallend, vindt De Leeuw. Liever, naar het voorbeeld van de Mo Smmerds, ondergronds blijven wroetelen, tot ze sterk genoeg zijn om het Land ocer te nemen.

    Deze tactiek is meer naar de goesting van de mee-moeders rond Kawouter Beke, daar deze voorziet dat den Armee Bels binnenkort zal moeten ontbonden worden, wegens de doorgedreven besparingsdriften van deze Regering.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     








    14-01-2015, 15:33 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2307

    *

    Dinsdag 13 januari 2015

    Vorstmaand

    Zon 8u40-17u02

    H Hilarius van Poitiers

    Als het op Sint-Hilarius vriest, zes weken winter aan een stuk

    *

    *

    *

    INLEIDING

     

    Echt waar: er wordt U hieronder een stukje uit de echte en onvervalste anti-Vlaamse ‘De Schandaard’ geserveerd. Waarbij het pas geeft in zuiver Fransoos te murmelen ‘une fois n‘est pas côutume’.

    U ontmoet er de Islam in zijn meest brutale vorm, als voorsmaakje van wat binnenkort bij ons staat te gebeuren. Als de terug gekeerde Jihadisten eenmaal zullen vastgesteld hebben dat het Avondland in hun richting is gekanteld.

    Aab de niet-christelijke medemensen kan ik geen raad geven. Aan al de anderen, de grote massa dus, kan ik aanraden: de dag dat het zover is, vergeet dan vooral niet te biechten en ter communie te gaan, zodat Uw zieltje regelrecht in Het Hiernamaals de klaarstaande rijstepap met goudenlepeltjes kan gaan eten.

    Dat voor geval U als Muzelaarse martelaar nog geen recht hebt op de U toegezegde 72 dagverse maagden

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20150112_01469834

    *

    ‘De lijken liggen overal’

    ‘De lijken liggen overal’ Een manifestant herinnert aan de slachtoffers van Boko Haram tijdens een manifestatie zondag in Abidjan, Ivoorkust. Foto: AFP

     

    De dag dat in Parijs 12 mensen werden doodgeschoten, heeft terreurbeweging Boko Haram in Nigeria honderden mensen vermoord. Een visser beschreef de horror aan persbureau AFP.

     

    ‘Op strategische plaatsen zijn barricades opgetrokken. De lijken liggen overal. De hele stad stinkt naar kadavers en ontbinding’, vertelde Borye Kime, een inwoner van Baga. Die stad, die dicht tegen de grens met Tsjaad ligt, werd vorige week door Boko Haram veroverd. De islamistische terreurbeweging heeft Baga nog steeds in handen. Hoeveel doden er gevallen zijn, kan niemand precies zeggen, maar het zouden er honderden, misschien wel duizenden zijn. Mensenrechtenorganisatie Amnesty International spreekt van 2.000 slachtoffers en van ‘mogelijk de dodelijkste aanslag van Boko Haram in een reeks van steeds gruwelijker wordende aanslagen van de groep’.

     

    VN-secretaris Ban Ki-moon liet gisteren weten ‘geschokt’ te zijn over wat hij te horen krijgt. Ban zegt dat Nigeria bovenaan zijn agenda staat. De VN is klaar om de Nigeriaanse overheid en de buurlanden bij te staan in de strijd tegen Boko Haram.

     

    De president zwijgt

    Maar de Nigeriaanse president Goodluck Jonathan blijft opvallend stil. Vorige week heeft hij wel de aanslagen in Parijs veroordeeld, maar over Baga zegt hij niets. Jonathan hoopt volgende maand herverkozen te worden en velen vermoeden dat hij daarom het geweld in het noordoosten van zijn land doodzwijgt. Toen vorig jaar 200 schoolmeisjes ontvoerd werden door Boko Haram duurde het ook drie weken vooraleer de president van zich liet horen. De meisjes zijn nog steeds niet bevrijd.

    Het voorbije weekend hebben een tienermeisje en een jonge vrouw zichzelf opgeblazen op een markt in Potiskum. Daarbij vielen minstens vier doden. Wellicht werden ze ingezet door Boko Haram.

    In de voorbije zes jaar zijn naar schatting 13.000 mensen omgekomen door de terreur van Boko Haram. Het voorbije jaar heeft de beweging zijn strijd opgedreven. In het noordoosten van Nigeria heeft de organisatie een kalifaat uitgeroepen, in navolging van Islamitische Staat in Irak.

    *

     

    UITLEIDING

     

    Merkwaardig, maar de Italiaanse media zijn een stuk opener en explicieter over de toestand dan de Vlaamse media in de Lage Landen. Daar hoort men alleen de tot op de draad versleten ACW interpretatie à la Haiku Herman, zo overdreven politiek correct als maar kan. We kunnen, met veel details daarbij, leren dat Muzelmanse aanslagen nu eenmaal nooit te voorzien zijn, en dat die heel zeker zullen komen. Dat de Italianen overal, 7/7 en 24/24 maar best zorgen een proper zieltje en hun nalatenschap geregeld te hebben.

    Gauleiteri Merkel blijft maar liefst een eindje weg uit dit land hier. Al zal ze als woordvoerster van de Euro Verenigde Nazi’s wel een aardig woordje meepraten rond de opvolging van Napolitano, de uittredende Italiaanse President die straks een eeuw jong zal zijn. JaJa, Italië is aan verjonging toe en in de coulissen staat een zekere Silvio Berlusconi te trappelen van ongeduld om terug te keren….

    Lachwekkend ook, de soap over gewapende politiemensen na volbrachte dagtaak onderweg naar Moeder-de-Vrouw. De moslimse moordenaars doen er in hun broek voor! En wat erger is, nu zijn ze verwittigd dat ze voorzichtiger moeten zijn. Onze Grote Verstanden aan de top zijn werkelijk geniaal! In hun communicatie ten gerieve van de vijand!

    Welke van de Arabische pietrolboeren ook geniaal zijn, zal binnenkort blijken wanneer de pietrolprijzen nog lager gaan vallen. Volgens mij is dat een superintelligente tegenzet tegen oorlogsstoker Poetin (!), die moet camoufleren dat heel die cirque louter dient om de molotovcocktails der Jihadisten goedkoper te maken.

    *

    Gisteren, dinsdagavond laat, op de RAI de nieuwe Charlie Hebdo gezien. Besluit: de bocht naar Canossa is ingezet, de dhimitude kan beginnen. Want: hoera, we gaan over tot de orde van de dag en feliciteren onszelf met deze kranige houding. We voelen ons goed in ons vel, want nu weten we dat de schuldigen voor deze bloedbaden niet die lieve Islammekes zijn, maar de Islamofoben.

    Dat de schare der Vliegende Reporters zich maar klaar houdt: Boko Haram vliegt er nu pas voorgoed in!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *








    14-01-2015, 11:18 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    13-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2306

    Dinsdag 13 januari 2015

    Vorstmaand

    Zon 8u40-17u02

    H Hilarius van Poitiers

    Als het op Sint-Hilarius vriest, zes weken winter aan een stuk

    .

    *

     

    *

    INLEIDING

     

    De gouden sterrenkrans op azuurblauw veld begint iedere dag inderdaad meer en meer te lijken op een doornenkroon. De Ilam is in opmars! En de fuik van het ons opgedrongen oorlogsgebied klapt langzaam maar zeker dicht. Het eigen cabaret-legertje wordt met mondjesmaat ingezet want er moet bespaard worden. De politie idem dito, want ook daar moet er bespaard worden. Alle Inlichtingsdiensten van de omringende landen werken op hun eentje, want ook daar moet er bespaard worden. De Grote Verstanden vergaderen wèl, want voor de bla-bla-bla moet er helemaal niet bespaard worden. Ziet U: eten drinken en de vrouwtjes, dat zijn voorwaar kostelijke zaken! Verder zijn het gouden tijden voor privé-bewakingsfirma’s, waar er meestal uitgediende politiekers een dik betaald uitloopbaantje in de Raad van Bestuur hebben. Idem dito voor de ‘straathoekwerkers’ en de ruimdienst voor achteloos weggeworpen drugspuiten in het openbaar domein.

    De OCMW’s (voor hulp aan eigen landgenoten) zitten op hun tandvlees, en er is zelfs geen geld om barbaarse moordenaars die in hun thuisland zijn gaan oefenen, kort te zetten. Maar er is, onder dankzegging voor al die EU-verplichtingen, wèl geld om de aldoor groter wordende instroom van Islamitische ‘vluchtelingen’ rijkelijk te smeren….

    Er is ook veel geld om elders in en rond die barbaarse landen, ‘onze jongens’ in te zetten. We kunnen er zelfs bommen gaan gooien aan € 250.000 per maand.

    Ja, inderdaad: de EU treedt op als één blok, niet als verdedigers, maar als collaborateurs van de vijand. Voor Jan-met-de-pet is dezelfde EU een kruisweg, waar, eenmaal ter bestemming, bij iedereen (zie afbeelding) de doorneenkroon zal worden opgezet…

     

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Taliban sluit zich openlijk aan bij ISIS in strijd tegen het Westen

    *

    Islamitische terreurbewegingen beginnen zich bij elkaar aan te sluiten, zodat ze samen oorlog tegen het Westen kunnen voeren.

    Hoge Talibanleiders in Pakistan en Afghanistan hebben gisteren openlijk hun trouw gezworen aan ISIS-leider Abu Bakr Al-Baghdadi, de zelf verklaarde Kalief van de islamitische wereld. De eenheid tussen beide moslim terreurgroepen werd bezworen door demonstratief een Pakistaanse soldaat te onthoofden. Het pact tussen de Taliban en ISIS is een onmiddellijke reactie op de massale anti-terreur demonstraties in Europa, en vergroot het ‘Kalifaat’ in Syrië en Irak naar gebieden in Zuid Azië.

     

    Tentakels ISIS tot in Europa en Saudi Arabië

     

    Amedy Coulibaly, de terrorist die op 9 januari vier Joden vermoordde in een kosher supermarkt, had eveneens zijn trouw gezworen aan ISIS. Met de terreuraanslagen in Parijs heeft de Islamitische Staat annex het Kalifaat aangetoond zijn tentakels tot diep in Europa te hebben uitgebreid.

     

    Een week geleden trok een ISIS-eenheid vanuit Irak het noorden van Saudi Arabië binnen. Drie leden van de Saudische grenswacht, waaronder een commandant, werden daarbij vermoord.

     

    De overeenkomst met de aanslagen in Parijs is dat het Saudische mannen waren die de aanval in hun eigen land pleegden, net zoals het Franse moslims waren die toesloegen in Frankrijk. ISIS is nu dus ook aanwezig in Saudi Arabië en Europa.

     

    Islamitische terreuralliantie steeds grotere bedreiging

     

    Uit de ontwikkelen kan tevens worden opgemaakt dat ISIS en de verschillende Al-Qaeda takken met elkaar samenwerken. Dit bleek ook toen de gebroeders Kouachi, de daders van de aanslag op het Franse magazine Charlie Hebdo, beweerden in de naam van Al-Qaeda in Jemen (AQAP) te hebben gehandeld.

     

    De islamitische alliantie tussen ISIS, de Taliban en Al-Qaeda betekent een onheilspellende escalatie van de wereldwijde jihad tegen het Westen, Israël en de rest van het Midden Oosten, vooral nu ISIS-leider al Baghdadi de plek van Al-Qaeda leider al Zuwahri als gevaarlijkste terrorist ter wereld heeft overgenomen.

    Xander

    (1) DEBKA

    *

    UITLEIDING

     

    ’s Maul halten: we horen en zien het zelfs van de huidige gelaarsde Bondskanselaarster in Berlijn: ‘die Gedanken sind frei’, als het maar de juiste zijn. Pegida, die iedere eerste dag van de week met al maae meer betogers op straat komt overal in Duitsland, wordt geleid door criminelen, zegt ze. Dat is stap één. Stap twee wordt binnekort: Pegida wordt buiten de Wet gesteld…

    Als lammeren worden ze, zeggen de Schriften, ter slachtbank geleid, en ze doen hun mond niet open…

    *

    Zijn er dan geen brave Islammers? Ja, natuurlijk. Ze bestaan zelfs in alle maten, groot en klein, dik en dun, oud en jong. Nadat hun hitsige ‘geloofsbroeders’ de Westerse wereld zullen verslagen hebben, zullen die, net als nu, een zwijgende meerderheid zijn. Gewoon omdat die geboren en getogen ‘onderworpenen’ zijn van de wieg tot het graf. Als wij, diegenen die dan nog zouden overleefd hebben, ons op gevaar van lijden en dood, in dezelfde dhimitude willen onderwerpen, zal er ‘wrede’ zijn. Wrede, geschreven als Vrede. Wat insluit dat ook wij, kop tegen de grond, kont in de lucht, 5 x daags in de richting van Mekka zullen bidden. Dan kunnen ook wij, hen die ons niet bevallen, de keel oversnijden. Luidkeels roepend dat Allah de Grootste heeft.

    De Grote Verstanden zien dat – voorlopig - lichtelijk anders. Waarbij zij moedwillig over het hoofd zien, dat sedert de uitvinding van de Islammerij, er geen land ter wereld is waar dit op een blijvende manier bestaat. Zij weigeren pertinent te aanvaarden, dat Islam het tegenovergestelde betekent van ‘democratie’.

    En het is net dààrom dat Slinx en Islam – let op de sissende S-klank - een bondgenootschap zijn aangegaan. Omdat beide SssySSStemen SlechtS kunnen bestaan, waar het Vrije Volk is onderworpen. Synoniem: ver-islamiseerd in één grote gifgroene ISIS-staat.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    EINDE

    *

     

     

     








    13-01-2015, 16:48 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2306

    Dinsdag 13 januari 2015

    Vorstmaand

    Zon 8u40-17u02

    H Hilarius van Poitiers

    Als het op Sint-Hilarius vriest, zes weken winter aan een stuk

    .

    *

    *

    INLEIDING

     

    De gouden sterrenkrans op azuurblauw veld begint iedere dag inderdaad meer en meer te lijken op een doornenkroon. De Ilam is in opmars! En de fuik van het ons opgedrongen oorlogsgebied klapt langzaam maar zeker dicht. Het eigen cabaret-legertje wordt met mondjesmaat ingezet want er moet bespaard worden. De politie idem dito, want ook daar moet er bespaard worden. Alle Inlichtingsdiensten van de omringende landen werken op hun eentje, want ook daar moet er bespaard worden. De Grote Verstanden vergaderen wèl, want voor de bla-bla-bla moet er helemaal niet bespaard worden. Ziet U: eten drinken en de vrouwtjes, dat zijn voorwaar kostelijke zaken! Verder zijn het gouden tijden voor privé-bewakingsfirma’s, waar er meestal uitgediende politiekers een dik betaald uitloopbaantje in de Raad van Bestuur hebben. Idem dito voor de ‘straathoekwerkers’ en de ruimdienst voor achteloos weggeworpen drugspuiten in het openbaar domein.

    De OCMW’s (voor hulp aan eigen landgenoten) zitten op hun tandvlees, en er is zelfs geen geld om barbaarse moordenaars die in hun thuisland zijn gaan oefenen, kort te zetten. Maar er is, onder dankzegging voor al die EU-verplichtingen, wèl geld om de aldoor groter wordende instroom van Islamitische ‘vluchtelingen’ rijkelijk te smeren….

    Er is ook veel geld om elders in en rond die barbaarse landen, ‘onze jongens’ in te zetten. We kunnen er zelfs bommen gaan gooien aan € 250.000 per maand.

    Ja, inderdaad: de EU treedt op als één blok, niet als verdedigers, maar als collaborateurs van de vijand. Voor Jan-met-de-pet is dezelfde EU een kruisweg, waar, eenmaal ter bestemming, bij iedereen (zie afbeelding) de doorneenkroon zal worden opgezet…

     

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Taliban sluit zich openlijk aan bij ISIS in strijd tegen het Westen

    *

    Islamitische terreurbewegingen beginnen zich bij elkaar aan te sluiten, zodat ze samen oorlog tegen het Westen kunnen voeren.

    Hoge Talibanleiders in Pakistan en Afghanistan hebben gisteren openlijk hun trouw gezworen aan ISIS-leider Abu Bakr Al-Baghdadi, de zelf verklaarde Kalief van de islamitische wereld. De eenheid tussen beide moslim terreurgroepen werd bezworen door demonstratief een Pakistaanse soldaat te onthoofden. Het pact tussen de Taliban en ISIS is een onmiddellijke reactie op de massale anti-terreur demonstraties in Europa, en vergroot het ‘Kalifaat’ in Syrië en Irak naar gebieden in Zuid Azië.

     

    Tentakels ISIS tot in Europa en Saudi Arabië

     

    Amedy Coulibaly, de terrorist die op 9 januari vier Joden vermoordde in een kosher supermarkt, had eveneens zijn trouw gezworen aan ISIS. Met de terreuraanslagen in Parijs heeft de Islamitische Staat annex het Kalifaat aangetoond zijn tentakels tot diep in Europa te hebben uitgebreid.

     

    Een week geleden trok een ISIS-eenheid vanuit Irak het noorden van Saudi Arabië binnen. Drie leden van de Saudische grenswacht, waaronder een commandant, werden daarbij vermoord.

     

    De overeenkomst met de aanslagen in Parijs is dat het Saudische mannen waren die de aanval in hun eigen land pleegden, net zoals het Franse moslims waren die toesloegen in Frankrijk. ISIS is nu dus ook aanwezig in Saudi Arabië en Europa.

     

    Islamitische terreuralliantie steeds grotere bedreiging

     

    Uit de ontwikkelen kan tevens worden opgemaakt dat ISIS en de verschillende Al-Qaeda takken met elkaar samenwerken. Dit bleek ook toen de gebroeders Kouachi, de daders van de aanslag op het Franse magazine Charlie Hebdo, beweerden in de naam van Al-Qaeda in Jemen (AQAP) te hebben gehandeld.

     

    De islamitische alliantie tussen ISIS, de Taliban en Al-Qaeda betekent een onheilspellende escalatie van de wereldwijde jihad tegen het Westen, Israël en de rest van het Midden Oosten, vooral nu ISIS-leider al Baghdadi de plek van Al-Qaeda leider al Zuwahri als gevaarlijkste terrorist ter wereld heeft overgenomen.

    Xander

    (1) DEBKA

    *

    UITLEIDING

     

    ’s Maul halten: we horen en zien het zelfs van de huidige gelaarsde Bondskanselaarster in Berlijn: ‘die Gedanken sind frei’, als het maar de juiste zijn. Pegida, die iedere eerste dag van de week met al maae meer betogers op straat komt overal in Duitsland, wordt geleid door criminelen, zegt ze. Dat is stap één. Stap twee wordt binnekort: Pegida wordt buiten de Wet gesteld…

    Als lammeren worden ze, zeggen de Schriften, ter slachtbank geleid, en ze doen hun mond niet open…

    *

    Zijn er dan geen brave Islammers? Ja, natuurlijk. Ze bestaan zelfs in alle maten, groot en klein, dik en dun, oud en jong. Nadat hun hitsige ‘geloofsbroeders’ de Westerse wereld zullen verslagen hebben, zullen die, net als nu, een zwijgende meerderheid zijn. Gewoon omdat die geboren en getogen ‘onderworpenen’ zijn van de wieg tot het graf. Als wij, diegenen die dan nog zouden overleefd hebben, ons op gevaar van lijden en dood, in dezelfde dhimitude willen onderwerpen, zal er ‘wrede’ zijn. Wrede, geschreven als Vrede. Wat insluit dat ook wij, kop tegen de grond, kont in de lucht, 5 x daags in de richting van Mekka zullen bidden. Dan kunnen ook wij, hen die ons niet bevallen, de keel oversnijden. Luidkeels roepend dat Allah de Grootste heeft.

    De Grote Verstanden zien dat – voorlopig - lichtelijk anders. Waarbij zij moedwillig over het hoofd zien, dat sedert de uitvinding van de Islammerij, er geen land ter wereld is waar dit op een blijvende manier bestaat. Zij weigeren pertinent te aanvaarden, dat Islam het tegenovergestelde betekent van ‘democratie’.

    En het is net dààrom dat Slinx en Islam – let op de sissende S-klank - een bondgenootschap zijn aangegaan. Omdat beide SssySSStemen SlechtS kunnen bestaan, waar het Vrije Volk is onderworpen. Synoniem: ver-islamiseerd in één grote gifgroene ISIS-staat.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     

     







    13-01-2015, 15:47 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    12-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2282

    Maandag 29 december

    Zon 8u45-16u44

    H Thomas Becket van Kantelberg (Canterbury)

    *

    Tijdens mijn ‘congé payé’ (21/12 – 4/01) kon ik, zoals U ziet, het schrijven niet laten. Het heeft tot vandaag geduurd vooraleer Digitalia aan de overkant der Alpen de teugels weer een beetje in handen kreeg. Zes Januari, Bifana, is in dit land de grootste feestdag van het jaar. En de volgende’ dag was er de Charlie-moordpartij in Parijs…. Bij het opkuisen van mijn ‘suspends-map’ vond ik een paar teksten terug die de moeite waard zijn om nu op het Net te worden geplaatst.

    *

    *

    INLEIDING

     

    De Duivel en zijn moer zijn aan het flipfloppen. Lees: Sosen en Tsjeven hebben eindelijk het gat gevonden om samen door te schijterenn. Het Brabants Trekpaard uit Vilvoorde had reeds zoveel jaar geleden de toon gezet, toen hij in een zeldzaam moment van luciditeit, beweerde dat hij evengoed als Socialist carrière had kunnen maken. Zo nauw liggen hun standpunten bij elkaar, en bij de twee pakbonden steken ze dat zelfs niet meer weg.

    De ‘Kleine Man’, die in feite het Land moet redden, wordt nu gemanipuleerd om het kapot te maken, ware daar niet die verdomede Vlaams Nationalistische idealisten; die na 184 jaar Rooms-Rode tirannie, het roer hebben overgenomen.

    Al goed dat dat ‘Roomse’ er maar bij was voor de schone schijn; want als witgekalkte graver zou de Zachtmoedige hen met zweepslagen de tempel hebben uitgejaagd.

    BDW, in gezelschap van de halvelings bekeerde Eurocommissaris DeGucht; geeft nog maar eens iedereen heet nakijken. De Regering van ’t Blauw Michelleke is maar de opstap naar iets veel zinvoller. Neen, geen egoïstisch en eng nationalisme, zoals de Vlaminghaters in zijn schoenen schuiven. Nationalisme is alleen de hefboom voor dat hogere.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vandaag.be/binnenland/156953_de-wever-deze-federale-regering-is-een-tijdelijke-tussenoplossing.html

    *

    De Wever: “Deze federale regering is een tijdelijke tussenoplossing”

     

    In een dubbelinterview met Karel De Gucht (Open Vld) dat zaterdag verschijnt in De Morgen geeft N-VA-voorzitter Bart De Wever aan dat de confederale plannen van zijn partij slechts voor even zijn opgeborgen. “Natuurlijk denk ik nog altijd dat je het Belgische probleem alleen structureel kunt oplossen met een grondige staatshervorming”, zegt De Wever. Maar die staatshervorming zal er tijdens de legislatuur van regering-Michel I niet komen. “Deze federale regering is een tijdelijke tussenoplossing.”

     

    Toch is De Wever er zich van bewust dat het confederalisme inruilen voor een sociaal-economisch herstelbeleid onder Michel I, risico’s inhoudt. “Morgen kan het weer de andere kant uitgaan, als de PS weer aan de macht komt. Al wat je daarvoor nodig hebt, is dat CD&V morgen flipflopt naar links.” Iets wat volgens Karel De Gucht reeds gebeurt. “Ze zijn vandaag al aan het flipfloppen.”

     

    De Wever nuanceert tijdens het interview ook het beeld dat van de N-VA wordt opgehangen. Zo is nationalisme volgens De Wever geen doel op zich. “Het is een instrument. Als het een doel op zich is, dan wordt het gevaarlijk, want dan wordt het etnisch en exclusief. Met dat absolute etnische nationalisme hebben wij geen uitstaans. Dat is juist hetzelfde als zeggen dat socialistisch bestuur altijd eindigt met Ceausescu.”

    *

    UITLEIDING

     

    Niet schieten op de pianist AUB, maar de waarheid heeft haar rechten.

    Ik leg uit.

    Noch in 1302, noch bij Jacob Van Artevelde, was de heroïsche vaderlandsliefde de reden voor hun optreden, maar de pragmatische zekerheid dat vermits de politiek niet ‘werkte’, er dan maar andere middelen dienden te worden gezocht. Bij onze voorvaderen eindigde dat steevast op geweld, een manier van communiceren waarbij er geen tolken nodig waren. In onze dagen zijn we heel wat slimmer geworden, en ook onze vijanden begrijpen na zoveel jaren al een beetje onze eisen die we God-zij-dank, niet langer onder de korenmaat houden…..

    *

    Het is nu aan Tom VanGrieken en het Partijbestuur om eieren, geen postjes, te kiezen voor hun geld. Een beetje in de leer gaan bij Machiavelli, die lang voor de Amerikaanse wijsgeer stelde; If you can’t beat thel, join them’.

    Het help Moeder Vlaanderen geen centimeter vooruit in een hoekje te blijven blèren dat men gelijk heeft. De hemel voor land en Volk moet dag-in-dag-uit verdiend worden. En dat kan maar, door de handen uit de mouwen te steken. Anders wordt de Vlaming gewoon herleid tot een uitkeringsgerechtigde werkloze werkzoekende, die leeft op de rug van zijn nog ongeboren achterkleinkinderen.

    En aan die Belgische ziekte mag Vlaanderen in geen geval toegeven. Laat de Oosterweel-miserie de laatste zijn die we hebben meegemaakt en als de EU soms graten ziet in de PPs (Politiek-Private Samenwerking) laat ze dan zelf uitvaren om een andere vis te vangen. In Vlaanderen doen we dat zo. Volk en Staat, twee synoniemen van elkaar, trekken samen aan hetzelfde zeel.

    Geen woorden, maar daden, niewaar ASiel sarbon?

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     








    12-01-2015, 20:18 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2283

    ***

    Zaterdag 3 januari

    Zon 8u45-16u49

    H Genoveva van Parijs

    Wie op Sint-Genoveva snoeit, zijn boomgaard overmachtig bloeit

    *

    Tijdens mijn ‘congé payé’ (21/12 – 4/01) kon ik, zoals U ziet, het schrijven niet laten. Het heeft tot vandaag geduurd vooraleer Digitalia aan de overkant der Alpen de teugels weer een beetje in handen kreeg. Zes Januari, Bifana, is in dit land de grootste feestdag van het jaar. En de volgende’ dag was er de Charlie-moordpartij in Parijs…. Bij het opkuisen van mijn ‘suspends-map’ vond ik een paar teksten terug die de moeite waard zijn om nu op het Net te worden geplaatst.

    *

    *

    Karel Martel, de Franse Koning die in 732 in Poitiers

    de Islam voor honderden jaren uit Frankrijk verjoeg..

    *

    INLEIDING

    Doorheen de eeuwen was het een spreekwoord dat klonk als de rots waarop de Kerk van Rome was gebouwd: la France, la fille ainée de L’Eglise. Maar zie, na amper een paar decennia van de Socialistische Heilsleer, is het land naar de vaantjes. En als die Marine La Plume het ooit weer beter maakt, is met de Islammerj ondertussen tot in het merg ingebakken, geen zekerheid. De ‘Rijkentaks’, die de Pakbonden ook bij ons willen invoeren, is er per 1 Januari weer afgevoerd, en zou het signaal voor de Slinxen moeten zijn, om de handdoek in de ring te werpen. Maar integendeel, net als bij de aartsvijand Duitsland, wordt de Islammerij er in bescherming genomen. De minste kritiek op deze primitieve veroverings-ideologie wordt er zwaar beboet, erger dan het communisme zich ooit jegens hun vijanden permitteerde.

    De Oudste en Trouwste Dochter van Rome is afgezakt tot een vulgaire publieke harem-vrouw die dagelijks duizenden keren keer haar lichaam vol lusten verkoopt, om Jihadisten naar de oorlog te kunnen zenden, voor het bevechten van nog méér Isslammerij.

    Om het tij te doen keren, moeten wij de straat en de pleinen gaan bezetten. Om te bewijzen dat een volk niet zomaar zijn ziel laat verkopen. Waar we kunnen moeten wij onze ‘Leiders’ bij de keel vatten om ze te doen hangen. Ooit moet ergens het signaal komen dat het genoeg is geweest

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Frankrijk verbiedt kritiek op de islam op straffe van duizenden euro’s boete

    Duizenden Franse Joden ontvluchten antisemitisch moslimgeweld

    Afgelopen jaar vluchtten 7000 Franse Joden naar Israël vanwege het toenemende moslimgeweld. Dit jaar zal hun aantal vermoedelijk verder stijgen naar 10.000.

     

    Frankrijk is het eerste land in Europa waar publieke kritiek op de islam strafbaar is gesteld. Mensen die het verbod overtraden kregen reeds boetes van duizenden, soms zelfs tienduizenden euro’s. De enige toegestane openlijke uiting over de islam is te zeggen dat het om een religie van vrede en liefde gaat. Nergens is zo duidelijk het onzalige fascistische verbond tussen linksgroen-socialistisch en de islam zichtbaar als in Frankrijk, dat ervoor gezorgd heeft dat de vrijheid van meningsuiting aan het begin van 2015 een stille dood gestorven is.

    In Frankrijk: racisme = islamofobie

     

    ‘Racisme’ betekent in Frankrijk voornamelijk ‘islamofobie’, en daaronder wordt iedere negatieve uitspraak over de islam en/of moslims verstaan. Termen zoals ‘islamisme’ en ‘radicale islam’ zijn uit de media en de politiek verbannen, en vervangen door algemeenheden zoals ‘extremisme’ en ‘radicalisme’.

     

    Een van de slachtoffers van de pro-islamitische socialistische regering van Francois Hollande is Christine Tasin, medeoprichter van Riposte Laïque (zoiets als ‘Seculiere Tegenreactie’). Op 15 oktober 2013 maakte ze in Belfort een reportage over een tijdelijk islamitisch slachthuis dat was ingericht om de moslim feestdag Eid El Adha te vieren. De manager eiste dat ze vertrok en noemde haar een ‘islamofobische racist’. Ze antwoordde dat ze inderdaad islamofoob is, maar geen racist, en voegde daaraan toe: ‘Islam is onzin’.

     

    Moslimorganisaties dienden vervolgens een klacht in, waarop ze een boette van € 3000,- kreeg. Tasin beschuldigde de rechtbank ervan een ‘islamitisch hof’ te zijn dat ‘zich onderworpen heeft aan de Sharia’. Op 18 december 2014 werd ze in hoger beroep volledig vrijgesproken.

     

    Op dezelfde dag werd een aanklacht tegen Front National leider Marine Le Pen ingetrokken. Die was tegen haar ingediend omdat ze in 2010 kritiek leverde op de illegale ‘bezetting’ van Franse straten door biddende moslims.

     

    Hoge boetes voor citeren van feiten

     

    Sommigen zullen zeggen: maar ze werden toch vrijgesproken, dus is er nog vrijheid van meningsuiting? Dat is echter slechts schijn omdat het hier om twee publieke figuren ging. Op 5 juni 2014 werden twee andere leden van Riposte Laïque namelijk veroordeeld tot € 21.200,- boete omdat ze hadden geschreven dat ‘straatgebeden, sluiers en moskeeën symbolen van bezetting en verovering’ zijn – een feit dat nota bene uit de islam zelf afkomstig is en door hoge moslimgeestelijken wordt bevestigd.

     

    Op 10 april kreeg de schrijver Renaud Camus een boete van € 4000,- omdat in hij in 2010 had geschreven dat de islamitische cultuur langzaam de Franse aan het vervangen is. In 2011 moest de politieke journalist Eric Zemmour € 1000,- boete en € 10.000,- smartengeld betalen aan diverse organisaties, omdat hij tijdens een talkshow had gewezen op het feit dat ‘de meerderheid van de drugdealers in Frankrijk zwarten en Arabische moslims zijn’. De rechters vonden dat dit ‘het aanzetten tot racistische discriminatie’ was.

     

    ‘Risico op chaos’ veroorzaakt door moslims

     

    Zemmour wordt inmiddels opnieuw aangevallen door de links-politiek correcte Franse media, omdat hij in een interview met de Italiaanse krant Corriere della Sera had gezegd dat ‘moslims hun eigen civiele code hebben, de Koran’, en ‘in buurten leven waar de Fransen geleidelijk aan vertrekken’. Ook stelde hij dat Frankrijk het ‘risico loopt op chaos en een burgeroorlog’, en dat moslims misschien weg zullen moeten gaan. De Italiaanse journalist gebruikte het woord ‘deporteren’, maar dat had Zemmour nooit gezegd.

     

    Vanuit Frankrijk werden talloze klachten tegen hem ingediend, en de grootste ‘anti-racistische’ organisaties eisten zijn ontslag. I-Television zegde vervolgens alle samenwerking met hem op. De Franse minister van Binnenlandse Zaken Bernard Cazeneuve riep op tot demonstraties tegen Zemmour. Nooit eerder in de Franse geschiedenis had een minister een dergelijke oproep gedaan.

     

    Vanwege de enorme vijandigheid in eigen land verplaatste de journalist zijn website en werkzaamheden in 2013 naar Zwitserland, waar de rechterlijke macht nog wat onafhankelijker is en minder aan de leiband loopt van de politiek.

     

    Joden vluchten weg

     

    Terwijl de socialistische politieke elite in Parijs steeds hardere maatregelen neemt om de islam en de islamisering van het land te beschermen, is Frankrijk tevens het land van de ergste antisemitische aanslagen die in de naam van de islam in Europa worden gepleegd. Mohamed Merah, de moordenaar van drie Joodse kinderen en een rabbi in een school in Toulouse in 2012, en Mehdi Nemmouche, de slachter van vier mensen in een Joods museum in Brussel in mei 2014, waren beiden afkomstig uit Frankrijk.

     

    Dat droeg er mede toe bij dat het aantal Franse Joden dat op ‘Aliyah’ gaat naar Israël naar een record hoogte is gestegen. Vorig jaar vluchtten bijna 7000 van hen weg voor het moslimgeweld, tegen 3400 een jaar eerder. De ontwikkelingen laten zien dat in 2015 mogelijk 10.000 Joden Frankrijk zullen verlaten (2).

     

    Vanuit Frankrijk zijn minimaal 1000 moslims naar Syrië en Irak gegaan om te vechten aan de kant van ISIS. Twee van hen zijn herkend in een video waarin iemand op gruwelijke wijze werd onthoofd.

     

    Aanslagen voor kerstmis

     

    Op 20, 21 en 22 december pleegden ‘Allahu Akbar’ schreeuwende moslims een drietal aanslagen op respectievelijk een politiebureau bij Tours, wandelaars op straat in Dijon en de bezoekers van een kerstmarkt in Nantes. De overheid deed er vervolgens alles aan om het verband tussen de aanslagen en de islam te ontkennen. Ondertussen werden er wel duizend soldaten ingezet – klaarblijkelijk was het gevaar op nieuwe aanslagen toch veel groter dan in Parijs werd toegegeven.

     

    Fransen zijn het zat

     

    Uit peilingen blijkt dat de Franse bevolking zich steeds grotere zorgen maakt over het snel toenemende aantal niet-geïntegreerde moslims in hun land, de inmiddels honderden islamitische no-go zones in grote steden, en de verdringing van de Franse cultuur en wetten door die van de islam. Velen zijn het in stilte roerend eens met bovengenoemde personen die door de overheid werden bestraft omdat ze het hadden gewaagd zich negatief uit te laten over de islam en moslims.

     

    Het Front National van Marine Le Pen is in opiniepeilingen al enige tijd de grootste van het land, mede omdat veel Fransen het gelieg en bedrieg door politici en media over de islamisering van hun land spuugzat zijn.

     

    Nederland gaat Franse kant op

     

    Ook in Nederland wordt de vrijheid van meningsuiting over de islam en moslims aan banden gelegd. Een goed voorbeeld is de vervolging van PVV-leider Geert Wilders, omdat hij vorig jaar zei dat hij minder criminele Marokkanen wil in Nederland. Het kabinet Rutte riep ondertussen zelf de media op om ‘minder criminele Marokkanen’ op TV te laten zien, klaarblijkelijk in de veronderstelling dat door herhaalde ontkenning het groeiende probleem vanzelf wel zal verdwijnen.

     

    Burgeroorlog?

     

    Frankrijk laat zien waar zo’n houding toe zal leiden: steeds meer buurten en wijken in grote steden zijn vervallen tot door moslims beheerste gewelddadige gebieden waar geen autochtoon meer durft te komen. De Fransen zijn echter niet gek en laten zich niet langer misleiden. Als de politiek niet eindelijk naar hun zorgen luistert, dan dreigt op termijn inderdaad een nieuwe burgeroorlog in het land, die gezien de vergelijkbare islamisering van de rest van West Europa wel eens op andere landen zou kunnen overslaan.

     

    Xander

     

     

    UITLEIDING

    Met moeite kan ik me realiseren, dat ik in feite oproep tot een burgeroolog, wat helemaal niet de bedoeling is. Maar onze ‘Leiders’ bezitten de macht en de kogels, en zo gemakkelijk zullen ze zich niet daarvan laten verdrijven. Maar wat de Roemenen konden met Caesesciu in een paar uur, moeten wij ook kunnen. Laar in Vlaanderen voor alle mensen van goede wil de stormklok luiden, zodat het sein over gans Europa kan gehoord en gevolgd worden. Grijp de Grote Verlichte Verstanden bij de lurven, en sleep e voor het Volksgerecht. Om te onderzoeken en dus te vonnissen, of ze het Volk of meer zichzelf ten dienste hebben gestaan. Hoor de getuigen over wat ze niet misdaan hebben en zorg ervoor dat het niet lang duurt. Want morgen moeten wij weer aan het werk om op de ruïnes van onze welstand, een nieuw leven te bouwen.

    Ooit werden wij door een valse Koning opgeroepen, om als Vlaming ons leven voor hem te geven, en dus om als Vlaming de Slag der Gulden Sporen te gedenken. Hier gaan we nog een drieonderdtal jaren verder terug in de Geschiedenis, en wordt er opgeroepen om de Eerste Kruistocht te herdenken. Waar onze verre voorouders zowel het initiatief als de Leiding namen, om Jeruzalem te bevrijden van de Moslim-horden. Herinner U er aan, dat toen de Eerste Koning van Jeruzalem, Godfried van Boonen, een Vlaming is geweest.

    Nu dezer dagen onze bezetters met hele scheepsladingen aanspoelen op onze kusten hier in Italië, moet de ontrading in gang worden gezet. En liefst met woorden op Islam-maat.

    Er moet een golf van afwijzing op gang komen, zodat de Moskee-deuren vanzelf dicht gaan. En niet Joodse mensen vluchten, maar hun en onze belzagers

    Het kan, nu het nog tijd is. Morgen is het te laat….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     








    12-01-2015, 17:40 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2305

     

    ***

    Maandag 12 januari

    Verloren Maandag Antwerpen

    Koppermaandag in Nederland

    Zon 8u41-17u01

    H Caesaria van Arles

    *

    12 Januari Verloren Maandag, in Zuid West Vlaanderen, in het kloppend hart van de textielnijverheid, nu jammer genoeg voltooid verleden tijd, was dit

    ‘Weversmestdag’,

    ofte een ‘mestdag’, een soort heiligendag, voor al die werkzaam was in de textiel, of het nu de vlaswerkers m/v op het veld waren, of zij die het koninklijk damast weefden, of kamerbreed tapijt knoopten: die dag was er feest! Het was een betaalde dag, waar de syndicaten geen vat op kregen. De patroons trakteerden na de Mis in het dorpscafé en er werd door rijk en arm, door groot en klein, gefeest tot de hanen kraaiden en de volgende werkdag in de lucht hing. Want na de teloorgang van het vlas, waren er de tapijten en de lakenstof, die heel de streek een onbezorgd bestaan garandeerden. Voor wie wilde werken… Dezelfde getouwen draaien nu, met dank aan de Grote Verstanden van politiekers, aan de overkant van de wereld. De ‘globalisatie’ heeft de welstand weggezogen, zodat Vlaanderen, zonder de veerkracht van de Vlaamse keikop, stilaan zou beginnen te lijken op het verpauperd Wallonië. Voor de Vlaanders bestond de reconversie er in zichzelf te helpen, zo hielp hen God, maar niet de politiek. ‘Wolletje’ Declercq van Kortrijk was daartoe veel te veel bezig met carrière maken, en de Pacha uit Oostende zat met teveel wind in zijn kop.

    Om die verpaupering een halt toe te roepen, moet er op de wrakstukken van de zinkende Belgica , een nieuwe pantserkruiser op de werf gezet worden. Een stevig vaartuig die van Vlaanderen weer een welig huis maakt, waar het goed is om te wonen en te werken. Een huis zoals het huis mijns vaders, waar, zoals de dichter het zegt, de dagen trager waren….

    Enne O Ja! ATV, Het Rode Zendertje van de Koekestad, wist te vertellen dat er daar die dag worstenboordjes en apppelbollen op het volksmenu stonden. JaJa, allemaal goed en wel, maar die moet iedereen zelf kopen èn betalen! In ‘de Vlaanders’ is (was!) het de Patroon die trakteerde!

    *

    *

    Om zichzelf te beschermen,

    Kampioenen in het verleggen van de aandacht…

    *

    INLEIDING

     

    Reeds eind de jaren 1700 worstelde Goethe ook al met dat probleem, het onderscheid tussen feiten (Wahrheit) en wensen (Dichtung).

    *

    Het immer creatieve Frankrijk heeft dezer dagen deze vraag opnieuw op het voorplan gehesen. Negeer het Kwaad, dan bestaat het ook niet. Argumenteer naast de feiten, de sterkste kant der Socialisten. Maak vervolgens een mooie ‘selfie’ van Uzelf, en de weg ligt open voor nog meer. Wat de vijand denkt, raakt onze kouwe kleren niet. Als wij, de Nomenclatura, maar onze vet betaalde postjes niet verliezen.

    Kortom, wij, de Burgers van het Avondland, moeten deze Grote Verstanden gewoon als lemmingen blijven nahollen. Daarbij o.a. tegen alle verkeersregels in, vooral LINX te blijven denken en rijden.

    Deze Linxe roeptoeters hebben dus gelijk. Die hebben immers altijd gelijk, zo lang ze aan de macht zijn. Creativisten ook, die vinden er zelfs nieuwe woorden voor uit. Mee-moeder, per exempio, om tegennatuurlijke moederinstincten ter wille te zijn. Christelijken daarentegen, volgen hun spiritueel voorbeeld, en eindigen dus altijd aan het kruis. Of in bloeederige strepen tegen de muren, de kruisdood der Modernen.

    De wijdverbreide Franse ‘laïcité’ heeft zich dus al die tijd bezig gehouden met ‘kurieren am Symptonen’, zonder ook maar de jern der dingen te hebben vernoemd, de Islamisering pur et simple. Werd het Leger massaal ingezet om met de luizenkam door de banlieus te gaan, op zoek naar oorlogstuig. Nadat als voorzorgsmaatregel eerst alle GSM en telefoonverkeer werd afgesloten? Bij verrassing, ’s morgens om 5 uur? Werden de haat predikende Mosketen gesloten en verboden? Werden er aanhoudingen verricht? Werden er potentiële moordenaars aangehouden en met veel omhaal als ongedierte boven zee gedropt?

    Ha neen, he! Zo behandelt niemand toch zijn eigen vrienden?!

    Nu zelfs even op adem komen, en zien welke muis de berg zal gebaard hebben. Voorlopig moeten wij het stellen met de Heer Leemans van het ACW, terwijl mensen met een klare kop ondertussen een pluim steken in het achterwerk van onze Euro Verenigde Nazi-vrienden.

    Dat ondertussen de voorraadkamers in de banleius verder vol oorlogswapens met bijhorende munitie geraken, is een probleem dat we morgen zullen oplossen. Als we ooit eens vijf minuten tijd hebben…

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    SIS en Al-Qaeda plannen gezamenlijk terreuroffensief in Europa, Franse politie machteloos


    Franse autoriteiten liegen over jacht op vrouwelijke terrorist – Onthutsende zwakte van Europese defensie tegen moslimterreur blootgelegd

    Het zag er allemaal stoer en indrukwekkend uit, maar de realiteit is dat de zwakte van de Franse politie en gendarme pijnlijk duidelijk werd.

    De Franse president Hollande heeft vandaag in Parijs het startschot gegeven voor een miljoenenmars tegen het islamitische extremisme. Dat is vooral prettig om zijn immense impopulariteit wat op te vijzelen, want de realiteit is dat de Franse politie en veiligheidsdiensten vrijwel machteloos staan tegen het terreuroffensief dat ISIS en Al-Qaeda gezamenlijk in Europa hebben gepland. De massale jacht op de 26 jarige vrouw van Amedy Coulibaly, de moslimterrorist die in koelen bloede 4 Joden in een supermarkt vermoorde, was zelfs geheel in scene gezet, aangezien Amedy allang het land uit was.

     

    De Europese politiek correcte houding –of moeten we ziekte zeggen?- die mis- en terreurdaden loskoppelt van de (islamitische) ideologie van de daders, is in Frankrijk als een boemerang tegen de hoofden van de gevestigde orde teruggekeerd. Des te verbijsterender is het dat de autoriteiten nog steeds niet hun ongelijk willen erkennen, en ondanks hun totale falen hetzelfde sprookje blijven volhouden.

    Gewone Europeaan begint leugens te doorzien

     

    Dat kon jarenlang goed gaan, mede omdat het buitensporige hoge aandeel van moslims in de criminaliteit in heel Europa in ´creatief´ aangepaste statistieken kunstmatig veel lager werd gehouden, en de media de opdracht kreeg om in berichten over misdaden niet langer de eventuele Arabische of islamitische afkomst van de daders te vermelden.

    De opkomst van het Franse Front National, de Britse UKIP, de Zweedse Nieuwe Democraten, het Duitse PEGIDA en de Nederlandse PVV laten zien dat steeds meer gewone mensen niet langer in deze leugens trappen. Nu Frankrijk de laatste weken door een golf islamitische terreuraanslagen is getroffen, kan worden verwacht dat nog meer Europeanen wakker worden.

     

    De Franse politie en veiligheidsdiensten probeerden de afgelopen dagen met een massaal optreden – er werden naar schatting zo’n 100.000 agenten en soldaten ingezet- de wereld te laten zien dat ze wel degelijk hard optreden tegen het islamisme.

     

    Jacht op vrouwelijke terrorist slechts show

     

    Na de aanval op de Joodse supermarkt, bedoeld om de gijzelaars te bevrijden, werd bekend gemaakt dat Hayat Boumediene, de 26 jarige vrouw van de dader Amedy Coulibaly, zich tussen de gijzelaars had gemengd en op die wijze via Spanje en Istanbul naar Syrië had weten te ontsnappen.

     

    De doorgaans zeer goed ingelichte inlichtingenspecialisten van het Israëlische DEBKAfile schrijven echter dat dit allemaal show was en dat de vrouwelijke terrorist nooit in de supermarkt is geweest, maar al op 1 of 2 januari in Syrië is aangekomen. Dit duidt op zijn minst op enorme incompetentie aan Franse kant.

    De mogelijke reden is dat zowel de Franse als Europese autoriteiten niet willen dat de terreuraanslagen in verband worden gebracht met ISIS. Gebeurt dat wel, dan zou pijnlijk duidelijk worden dat de spaarzame Westerse luchtaanvallen op ISIS in Irak en Syrië eveneens grotendeels voor de show zijn, en de jihadisten nauwelijks weten te stoppen of zelfs maar te vertragen.

     

    Samenwerking ISIS en Al-Qaeda

     

    Kort voor ze dood werden geschoten vertelden de gebroeders Kouachi, de Charlie Hebdo moordenaars, dat ze bij Al-Qaeda in Jemen (AQAP) behoorden. Coulibaly beweerde dat hij namens ISIS optrad. Dit zou er op kunnen wijzen dat ISIS en Al-Qaeda voor het eerst hebben samengewerkt om een Europees land te treffen met aanslagen. Onlangs waarschuwden de Amerikanen al dat ze conversaties hadden onderschept waaruit bleek dat Al-Qaeda een massale terreurcampagne in Europa voorbereidt.

     

    De komst van Boumediene in Syrië begin dit jaar kon dan ook bedoeld zijn om een commandocentrum voor deze campagne op te zetten, of een veilige vluchthaven in te richten voor de terroristen, mits die in staat zouden zijn om uit Frankrijk te ontsnappen. Als dit klopt dan staat niet AQAP, maar ISIS in het centrum van dit terreuroffensief.

    De TV-beelden van duizenden geüniformeerde en bewapende agenten en gendarmes die op jacht zouden zijn naar Boumediene kunnen het volk weliswaar gerust hebben gesteld, maar alleen omdat de mensen niet wisten dat de terrorist helemaal niet in Frankrijk was.

     

    Onthutsende zwakte Europa blootgelegd

     

    De waarheid is dat de onthutsende zwakte van de Franse politie en veiligheidsdiensten werd blootgelegd. In de Franse getto’s ‘gekweekte’ moslimjihadisten hebben kunnen constateren dat er veilige routes zijn om het islamitische strijdtoneel in het Midden Oosten te bereiken, en dat zij goed getraind en bewapend naar Europa kunnen terugkeren, vervuld met nog meer haat tegen de vrije democratische samenleving waarin ze zijn opgegroeid.

    Nadat de gebroeders Kouachi een slachting hadden aangericht in het kantoor van Charlie Hebdo, konden ze met behulp van machinegeweren uit het gebouw ontsnappen. De vele tientallen toegesnelde agenten waren niet in staat om slechts twee jihadisten –drie als de chauffeur van de vluchtauto wordt meegerekend- het ontsnappen te belemmeren.

     

    Toen de terroristen na een massale klopjacht eindelijk waren gelokaliseerd en omsingeld door tienduizenden agenten en militairen, duurde het nog eens vele uren voordat die durfden in te grijpen.

     

    ‘Slaapcellen geactiveerd’

     

    Wij Europeanen mogen misschien onder de indruk zijn van de TV-beelden, maar de jihadisten hebben tot hun genoegen kunnen zien hoe onvoorstelbaar zwak onze defensie tegen hen is. En dat zal hen alleen maar aansporen om nog meer aanslagen te plegen, niet alleen in Frankrijk, maar ook in de rest van Europa.

    CNN bericht dat Franse agenten het bevel hebben gekregen om hun social media accounts te wissen en altijd wapens bij zich te dragen. Volgens een Franse politiebron zijn er sinds gisteren namelijk slaapcellen, terroristen die soms jarenlang wachten op het moment dat ze bevel krijgen toe te slaan, geactiveerd. Die zouden het special gemunt hebben op de Franse politie.

    Bovendien zouden de gebroeders Kouachi al lang door de autoriteiten in de gaten zijn gehouden, maar die zouden ondanks diverse waarschuwingssignalen niet hebben willen ingrijpen. (2)

    Xander

    (1) DEBKA
    (2) CNN via Infowars

     

    UITLEIDING

     

    In de nasleep van het trieste Charlie-verhaal, en met die miljoenenmassa’s op straat en vooral op de Staatszenders aller Landen, zouden sommigen eenzelfde resultaat willen vaststellen als bij een succesvolle Kruistocht tegen de Islammerij. Waarbij zij vooral benadrukken, pennen ipv kogels te gebruiken tegen de vijand.

    De pen, het symbool bij uitstek van de Vrijheid, is een gepast argument tegenover beschaafde lui. Niet de wilde woestijnbarbaren, en al helemaal niet tegen gehersenspoelde woestijnbarbaren. Kogels raken bij hen binnen tussen de oren, woorden niet.

    Het CGKR (nieuw) hebben we terzake nog niet gehoord. Evenmin het Stadsbestuur van Doornik, met hun GAS-boetes voor beledigende uitlatingen tegenover de plaatselijke Nomenclatura. If werken die misschien ondertussen aan GASkamers ipv GASboetes?

    Voor wie benieuwd is naar de mening van Geert Wilders, langs dit bruggetje kanen zij/hij die vernemen….

    http://youtu.be/jTJ5sWwcX0c

    Nog twee opvallende zaken.

    1)       De Zwarte Ongelukskater en zijn trawanten uit Amerika zijn maar mooi uit beeld gebleven. Was hun plaats dan niet op kop van de meer dan 50 Europese zandstrooiers op dat onvergetelijk beeld van samenhorigheid? Samen uit, samen thuis! We begrijpen het dus zoals het bedoeld was: ze zijn allemaal tegen terrorisme, van zodra het bovengronds bloot komt. Over de doden in Nigeria, dezelfde dag, door de Islammers via de jonge lichamen van kleine meisjes die met bommen (niet met bloemen!) getooid, in de massa werden gestuurd. Het is een fragiele weg, de weg tussen loven en prijzen, en het ophouden van de schijn.

    2)       De zo geprezen ‘samenhorigheid’, de ‘vrijheid van mening’, de 3 Franse deugden bij uitstek (Libert&, égalité, fraternité) zijn maar flauwe thé gebleken, want Marine La Plume was niet gewenst. M.a.w. de Socialisten hebben zich weer eens gedragen als lijkenvreters van het gemeenste allooi. Ze hebben de moord op 17 van hun landgenoten gewoon als een populariteitsstunt uitgemolken. Dat zij daarbij hun onmacht bloot leggen, om paal en perk te stellen aan dat soort feiten, is wel de bloemboekee om op de graven van de slachtoffers te leggen.

    *

    Even een adempauze, dan kunnen de volgende aanvallen losbarsten/worden goedgepraat, en komen er misschien langs de kant der slachtoffers de vereiste Breiviks als eenzame wolven in het vizier. Dalende pietrolprijzen spelen nu eenmaal niet in de kaart van de pietrolsjeiks. Die vrezen nu al, hun harens niet tijdig te kunnen op peil houden dor verjonging.

    En wat erger is, de Russische Beer spoort de jachtbuit met opgeheven snuit. Want hij weet, dat vroeg of laat, de Europese appel als vanzelf in zijn schoot zal vallen. Dat zal zijn, de dag dat de USA voor zichzelf vaststelt, dat het even bewegelijk geworden is als een lamme eend.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *








    12-01-2015, 16:27 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2304

    ***

    Zondag 11 januari

    Zon 8u42-17u00

    Z Dankaard van Veurne

    *

    *

    INLEIDING

     

    Nooit eerder was de overeenkomst tussen beide systemen, het Nazi-dom en de nog dommere Islam zo duidelijk als in de reacties van het Joodse volk. Onder Hitler konden ze eerst hun eigen ogen niet geloven, en werden achteraf zo goed als helemaal uitgeroeid. Nu zijn ze; vooral in Frankrijk, slimmer geworden. Ze vluchten op tijd naar hun eigen land, dat hen in 1948 in een bui van grootmoedigheid door de Geallieerden werd toegewezen. Nadat, nota bene, zij in dat gebied, dat toen vele malen groter was, en duizenden jaren lang het hunne was geweest. Tot de Arabieren hen daar verjaagd en/of uitgemoord hadden. Iedere keer, ook nu, draait Europa de hoofden weg. Want liever dan een volk van Nobelprijswinnaars, reiken ze de hand naar de beesten. Niet in het belang van de burgers, maar alleen voor het eigen profijt. Linx lullen en rechts zakken vullen! Dat zij daardoor de Beschaving naar de bliksem helpen, gaat hun petje te boven, verblind als ze zijn door hun waanideeën om, Gode Gelijk, een Nieuwe Mens te scheppen.

    Aan God gelijk willen zijn, heeft in den Beginne aan het mensdom ook het Aards Paradijs gekost waarin de eerste mensen leefden. Dat is de Geschiedenis van Adam & Eva, zoals in de Bijbel verhaald. Maar ja, die Bijbel wordt al lang niet meer ernstig genomen. De moderniteit heeft er een boek vol sprookjes van gemaakt waar alleen aandacht wordt besteed aan de weergave, maar niet meer aan de feitelijke inhoud. Net zoals de werkelijke boodschap van ‘Roodkapje en de Boze Wolf’ niet zou beduiden dat kleine meisjes door wellustige pedofielen verkracht en vermoord kunnen worden.

    Het is dan ook duidelijk, wat de Joodse mensen zien in de huidige evolutie, en waarvoor de Franse Overheid blind blijft: met 5.000.000 Muzelmannen binnen de Franse grenzen, wordt het voor hen, maar ook voor de Frasen zelf, leven op een uitbarstende ulkaan.

     

    Als wij in Vlaanderen uit de Geschiedenis weten (of zouden moeten weten) dat wij altijd de dupe zijn van hun problemen, zouden wij uit voorzorg er beter aan doen om de grenzen met dat land te sluiten. Want wij weten uit ervaring, dat telkens men daar geld tekort komt, men afzakt nar onze Gewesten. Vroeger waren het eerst de Franse Koningen, dan de Sansculotten met Napoleon als orgelpunt. En nu zijn het de straatvechters van de Parti Scandale die eerst ons land al jaren naar de afgrond hebben geregeerd.

     

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Joden vluchten massaal weg uit Parijs en Frankrijk

    Vorig jaar verkasten een record aantal Joden uit Frankrijk naar Israël vanwege het snel groeiende antisemitisme, vrijwel uitsluitend veroorzaakt door moslims. Na de aanslagen en gijzelingen in Parijs blijken nog meer Joden hun biezen te pakken. ‘Echt iedere Jood die ik ken heeft Parijs verlaten,’ verklaarde Stephen Pollard, de redacteur van de Britse Jewish Chronicle. Met andere woorden: de jaren ’30 van de vorige eeuw zijn weer helemaal terug. Toen werden de Joden in Europa vervolgd en uiteindelijk bijna uitgemoord door het Nazisme, nu is de islam de boosdoener.

     

    Sinds 2013 meer dan 100.000 Joden weg uit Frankrijk

     

    Nadat bleek dat een Franse moslim zes mensen in een Joodse supermarkt had gegijzeld, gaf de politie het bevel om uit voorzorg alle Joodse winkels in de bekendste Joodse wijk in het centrum van Parijs te sluiten. Het kantoor van het magazine Charlie Hebdo bevindt zich op slechts anderhalve kilometer afstand van deze wijk.

     

    Volgens Pollard is het geen toeval dat de terroristen een Joodse winkel aanvielen. ‘Wat er in Frankrijk gebeurt, gewelddaden die al jaren steeds erger worden, plaatst onze (Britse) problemen met antisemitisme in perspectief.’

     

    Nog maar 18 maanden geleden woonden er 500.000 Joden in Frankrijk, destijds de grootste gemeenschap in de EU. Nu is hun aantal gedaald tot onder de 400.000. Sinds 2013 vluchtten er dus ruim 100.000 Joden weg voor het toenemende moslimgeweld in Frankrijk. ‘Sinds de oorlog is dit de grootste emigratie van Joden waar dan ook. Dat is een simpel feit.’

     

    ‘Joden vermoord omdat ze Joden waren’

     

    Vorig jaar zomer gaf de nieuwe hoofdrabbijn van Frankrijk, Haim Korsia, toe dat er een massale exodus van Joden plaatsvindt. De meesten gaan naar andere delen van Europa, Israël en Noord Amerika. Korsia noemde dit een duidelijke waarschuwing dat het de verkeerde kant op gaat in Frankrijk.

     

    ‘Joden zijn vermoord, en er waren schietpartijen in Toulouse en Brussel. Over het algemeen voelen de Joden zich kwetsbaar in onze samenleving. De Joden die werden vermoord waren speciaal om die reden het doelwit, namelijk omdat ze Joods waren. Dat houdt in dat Frankrijk niet in staat is geweest om hen met woorden en daden gerust te stellen.’

     

    Joel Mergui, voorzitter van de Nationale Unie van Franse Synagoges, bevestigde dat ‘in sommige synagoges hele banken plotseling leeg zijn’. Myriam Amsellem, medewerker bij een bank, verhuisde naar Londen omdat ‘het hier veiliger en vrijer’ is dan in Frankrijk, waar ‘de Joodse tradities zijn gestopt.’ Maar ook in Groot Brittannië moet de 260.000 leden tellende Joodse gemeenschap vanwege het toenemende antisemitisme inmiddels extra worden beschermd. (1)

    Xander

    (1) Daily Mail

    *

     

    UITLEIDING

     

    Hitler & C° voerden in het geheim hun plannen uit. Zij die het moesten weten, wisten dat wel, maar ze deden alsof. Ware de oorlog anders uitgedraaid, dan had er geen haan naar gekraaid. De geluiden van de gaskamers drongen niet door tot de gewone mensen, en de crematoria leverden puike nooit geziene prestaties. Zodanig dat wij, die nochtans beschaafde lui heten te zijn, die werkwijze overal hebben overgenomen. Wij bewenen onze doden niet langer. Wij verbranden ze. We steken, uit ecologische motieven, maar ook met de bedoeling de traadities te schaden, de natuur gewoon een handje toe in de stofwisseling…..

    Islammers zien liever bloed. Liefst veel bloed. Straten en plein ol bloed. En dode lichamen laten ze over aan de natuur. Of aan de Christenen, die dan als Werk van Barmhartigheid, de doden begraven als een plicht aanzien. De hoofden daarentegen, worden, net zoals meer dan 1.000 jaar geleden voor getoond, langs straten en pleinen op palen ten toon gespiesd. Voor straffe Moslims een heerlijk schouwspel aan het raam, terwijl ze binnen intussen de vrouwen en kleine meisjes van de slachtoffers serie-gewijze en in groep verkrachten. Er bestaat in hun ogen geen betere manier om hun Profeet te eren….. Allahu Akbar! Niet in mijn naam, denken de braven dan, inwendig woedend omdat zulke pleziertjes hen (voorlopig) ontgaan.

    Ja waarlijk, de Islam is een systeem van Wrede.

    Noteer dat kort nadat Hitler zijn zinnen op de Joden, de Zigeuners, en nog tal van andere ‘Untermenschen’ had gezet, heel de wereld naderhand in brand werd gezet….

    Hopelijk komt Het Vrije Volk deze keer niet te laat in actie. In ieder geval scoort hier in Italië.de Lega Nord, na Woensdag, hoge toppen

    Waarschijnlijk zijn de spionnen van Saoud Arabie en van de USA Zwarte Ongelukskater      vandaag zeer actief in Parijs. Hoeveel miljoen betogers zijn er, en hoezeer moeten ze letten op de aparte FN-mensen, die door de Nomenclatura, net als het Vlaams Belang in Vlaanderen, apart gezet werden? Ze zien dus waarlijk de ‘unité’ waarvan de Slinxen dromen en zoals Pim Fortuyn bedoelde met zijn uitspraak ‘mooie democratie is dat bij jullie’….

    O en dan nog iets over de Uittocht der Joden. Die mensen gehoorzamen blijkbaar gewoon aan een Hogere Macht, hetzij aan een bepaald instinct dat ze voor hebben op de gewone mensen. Ze voelen, als het ware, met hun 6de zintuig, als er gevaar in de lucht hangt. Eenzelfde fenomeen als – een beetje oneerbiedig uitgedrukt – in het dierenRIJK. Denk aan de tekenen die een aardbeving ver vooraf gaan en de meeste dieren doen vluchten. Denk aan een overkomend onweer dat paarden en honden uren voordien onrustig maakt. Dat zijn zintuigelijke waarnemingen die iedere dierenliefhebber kan vaststellen. Mijn herdershond Nero, een verschrikkelijk bedreigend beest, kruipt urenlang voor het onweer ons bereikt, als een bange wezel weg in een duister hoekje. Zijn 2 broers echter zijn daarvoor ongevoelig. Maar integendeel, van zodra hun Vrouwtje, op meer dan 1 Km ons straatje komt ingereden, begint de kleinste al lang voordien te kwispelstaarten…. Zij beschikken dus over instincten of mogelijkheden die de mensen niet gegeven zijn….

    Allemaal vanzelf gekomen, zoals de moderne mens wil geloven? Of zou er toch een Schepper bestaan, die dat allemaal zo heeft gewild? Deze vraag stellen kan heilzaam zijn, nu de nood bijna het hoogst staat.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     








    12-01-2015, 08:37 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!