MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    27-12-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3071

    *

    Zondag 27 december 2015

    Zon 8u44-16u43

    H Johannes, evangelist, patroon van de theologen

    *

    3

    *

    *

    INLEIDING / KENNISMAKING

    *

    Humor, zegt het spreekwoord, is ‘wenn man trotzdem noch lachen kann’…. Al zal in deze, het lachen ons wel eens snel kunnen vergaan, eenmaal de ‘blijvelingen’ die ons uit alle ’s Heren windstreken overspoelen, hun definitieve plaats in onze Maatschappij zullen ingenomen hebben. Als de ‘familie-herenigingen’ waarop die allemaal recht hebben (4 à 6 personen per vluchteling), zullen ingelost zijn. Als alle ‘asiel-centra’ en voorlopige opvangtehuizen, opvang kazernes en opvang-campings zullen terug leeg gelopen zijn. Als alle ‘lieve kiendjes’ op school zullen zitten, de gezinnen hun maandelijks leefloon, hun verloning voor hun opoffering om hier op kosten van ’t Gemeen te komen leven, op zak zullen hebben. Als eenmaal alle vrouwen ook de eigen, uit veiligheid (en als anticonceptie) in tentzeilen zullen rondlopen, dan zullen al onze problemen op slag opgelost zijn. Het land zal volgebouwd zijn met nieuwe ‘gebedshuizen’, terwijl onze stemmige kerkjes en onze Gotische kathedralen in puin zullen gevallen zijn.

    Of opgeblazen. Net als in Palmyra kunnen de cultuur-historische kunstwerken dan met voorhamers worden stuk geklopt. Tenzij ze kunnen dienen als galg of als executiepaal.

    *

    Heeft U er al aan gedacht welke besparingen er dan zullen kunnen verwezenlijkt worden? Algemeen alcoholverbod: geen weg-politie meer nodig voor ademtests. Alle file-leed voorgoed voorbij, want rij-verbod voor vrouwen, die trouwens niet langer buitenshuis zullen mogen werken. Geen terreurdreiging meer die moet worden bestreden (doordenkertje!), kostelijke sport- en festival evenementen vervangen door 5 x daags op de knieën, kop in ’t zand en kont omhoog richting Mekka de voorgeschreven ‘gebeden’ af te rammelen..

    Vermits het Gezag helemaal in handen zal zijn van Kaliefen, Sheiks en Islamofielen die geen tegenspraak dulden, zal de 35-urenweek wegvallen, pakbonden verboden, en zweepslagen (of erger) terug ingevoerd.

    Zelfs ‘het oudste beroep ter wereld’ zal verboden worden, nadat het eerst ter uitzuivering, met de dood werd bestraft. Alleen ‘tijdelijke huwelijken’ naar Moslimgewoonte zullen nog kunnen, mits het respecteren van de voorgeschreven tarieven bij de Immams. Deze ‘huwelijken’ voor de tijd van minimum 10 minuten tot maximum 24 uur, worden ‘geconsumeerd’ op voorgeschreven plaatsen en blijven principieel zonder verbintenis voor de partijen.

    Kortom, voor zij die willen een leven leiden die ze volgens onze Cultuur gewend zijn, die zullen inderdaad tijdig dienen uit te wijken nar Moslimlanden, zoals de humorist hieronder het schetst…

    *

    *

    MIDDENSTUK / KAPSTOK

    http://blog.seniorennet.be/rechts/

    *

    Brief van een (Belg) van ons met gevoel voor humor: Proficiat aan degene die dit geschreven heeft ! Doorsturen a.u.b.

    *

    Ik richt mij tot alle moslims van Frankrijk, België en heel Europa.

    Mijn familie en ikzelf willen ons graag in Marokko of Algerije of Turkije vestigen. Mijn buren en vrienden, die aan ons gehecht zijn, zouden ons het liefst volgen, natuurlijk ook hun familie en de vrienden, daarvan zijn ook weer de vrienden van hen en…

    We zullen dus met heel velen in Uw land zijn; en omdat we allemaal Katholiek zijn, moeten er kerken gebouwd worden, en MOETEN wij subsidies krijgen v.d. Marokkaanse en de Algerijnse Staat, daarom moeten er straten worden afgesloten voor onze processies (maar wees gerust, bij ons is dit slechts een keer per jaar voor de Heilige Maagd Maria, en niet….5 keer per dag).

    Wij willen dat Uw feesten verboden worden, want dit zou de christelijke gemeenschap die we zijn, beledigen.

    We eisen dat onze kinderen op schoolreis kunnen gaan met een kruisje om hun nek en we willen onze sandwich met ham kunnen nuttigen op school of op het werk.

    We eisen varkensvlees, en als we de bak zouden in moeten (best niet) eisen wij, mooie cellen, goeie verwarming, sport accommodatie, kleuren-tv, dat we ‘s avonds kunnen kiezen uit DRIE verschillende menu’s !

    Wij eisen dat onze katholieke vrouwen in hun bikini op het strand mogen en dat we samen met jullie (mannen + vrouwen) samen in één zwembad mogen zwemmen.Voor het geval dit verboden wordt, kunt U ons dan het dichtstbijzijnde politiebureau aanwijzen waar we onze klacht betreffende discriminatie kunnen deponeren ?

    Ik dank U bij voorbaat voor.   Uw begrip. Wacht, ik vergeet nog iets........            

    Als mijn dochter Uw vlag in de fik steekt wanneer een sportteam uit België een wedstrijd wint, wilt U dan net zo vergevingsgezind zijn zoals wij ? Goed, dan zal ik er voor vloeken… bedankt.

    Getekend,

    Miljoenen normale Europeanen met en zonder geloof !

    NIET VERGETEN : ZOVEEL MOGELIJK DOORSTUREN, AUB !!!!!!!!!!!

    *

    UIT LIJDING

    *

    Hier op de blog heeft U al dikwijls kunnen lezen, dat er maar één taal is, die Muzelmannen begrijpen, en dat is de taal van het geweld, hun eigen taal dus. Is zelfs heel duidelijk te zien met wat er met ISIS in Syrië en in Irak gebeurt, sinds de Poet er zich mee is beginnen moeien. Maar inderdaad, de Islammers kunnen ook niet tegen lachen. Tenzij zij misschien weer ergens een geslaagde daad van agressie kunnen bejubelen. Zoals 9/11, waar Moslim schoolkinderen op straat liepen te zingen. Of als ze dansen van vreugde, omdat er weer eens hele zwermen raketten op Israël zijn afgevuurd.

    Humor kan inderdaad dodelijk zijn, net zoals elektrische stroom ook kan schokken. Maar persoonlijk geef ik de voorkeur aan de taal der Kruistochten. Die zijn allemaal meer dan 1.000 jaar geleden gebeurd, maar de Islammers spreken er nog altijd van. Danig waren ze ervan geschrokken. Zelfs tot op de dag van vandaag, wordt elk verweer tegen hun agressie, door hen als een zoveelste Kruistocht beschreven waarvan zij het slachtoffer zijn. Weer die verwarring tussen oorzaak en gevolg…..

    Over hun nederlagen integendeel, blijven ze stom als dode vissen. De Spaanse ‘Reconquisata’? Nooit gebeurd. Poitiers, Lepanto, Het Beleg van Wenen? Allemaal verzinsels!

    Dat de Islam de laatste 1400 jaar gans het Midden Oosten en grote delen van Afrika en Amerika heeft veroverd, ook dàt horen ze niet graag. Omdat zij de tegenwoordige wereld graag wijsmaken, dat het altijd zò is geweest. Zij beweren niet alleen dat hun Allah eeuwig is, zonder begin of einde, ze beweren dat ook van hun eigen manier van leven. En al wie het anders zegt, kappen ze de kop af…..

    *

    Ja Ja, Marx, Stalin, Hitler, dat waren slechts kerstekindjes in vergelijking met de doorsnee Muzelman!

    *

    *








    27-12-2015, 10:57 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    26-12-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3070

    *

    *

    .

    MARE NOSTRUM

     

    Ja toch, in deze, onze Beschaving?!!!!

    *

    INLEIDING / KENNISMAKING

     

    Met in gedachten de Italiaanse Laars met even uit de kust, Westwaarts, de eilandengroep Corsica (Fr) en Sardinië (It) als twee aanhangsels van de Cote D’Azur in Frankrijk. Met het overbekende Nice, dat eigenlijk Nizza moet zijn….

    WO II liep ook voor hem verkeerd af, anders had Mussolini misschien wel de ‘Zone Libre’ van La Douce France tot aan de Kastelen van de Loire ingepalmd…. Getuigt daarvan tot op de huidige dag het laatste treinstation uit die tijd op Italiaanse bodem richting Frankrijk, nog groter en nog meer pompeus dan dat van Elio di Rupo in Bergen-Mons.

    *

    Ja, ik heb het verder wel degelijk over Corsica, en niet over Coburgia. Dat zou inderdaad maar al te mooi zijn!

    Correctie: daar is het nog veel te vroeg voor. Maar het hangt al in de lucht. Bewijs: nog voor in 2016 de Winter is begonnen, is de Lente al in het land met echt zomerse temperaturen. Als dàt geen goed voorteken is!

    Ach ja. Daar vergeet ik toch te zeggen, dat het op Corsica gaat over ‘Arabi fuori’, wat in goed Frans ‘Muselmans dehors’ betekent. Ja Ja, ook de Franse Taal is wonderzoet voor wie heur geen geweld en doet…..

    *

    En toch is Manuelo Valls, de Premier, er als de kippen bij om alle geweld te veroordelen. Wat niet alleen zijn goed recht is, maar ook en vooral zijn plicht. Al maakt hij verkeerdelijk, naar goede Slinxkse gewoonte, geen onderscheid tussen oorzaak en gevolg. Geen onderscheid in de cronologie der gebeurtenissen. Veel duidelijker zou geweest zijn de gemaskerde ‘jongeren’ die begonnen waren, de les te lezen. Maar zò duidelijk zijn, zou niet zo aangenaam geklonken hebben in de oren van de aan de macht zijnde potentaten. ‘Ne touche pas à mon pôte’: weet U nog?

    *

    *

    MIDDENSTUK / KAPSTOK

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *

     

    BETOGERS VALLEN ISLAMITISCH GEBEDSHUIS AAN IN CORSICA

    In Ajaccio, de hoofdstad van het Franse eiland Corsica, hebben betogers vrijdagavond een ravage aangericht in een gebedsruimte. Dat gebeurde in dezelfde wijk waar in de nacht van donderdag op vrijdag twee brandweermannen en een politieagent gewond raakten bij schermutselingen.

     

    Vrijdagnamiddag kwamen een 600-tal mensen samen in Ajaccio als steunbetuiging voor de gewonde brandweermannen en politieagent, die volgens de autoriteiten het slachtoffer werden van ‘een hinderlaag door een groot aantal gemaskerde jongeren’ in de wijk Jardins de l’Empéreur.

     

    Daarop besloten 250 tot 300 van hen om naar die bewuste wijk af te zakken om op zoek te gaan naar de daders van de rellen van de afgelopen nacht. Sommigen van hen riepen slogans als ‘Arabi fora!’ (Arabieren buiten) of ‘On est chez nous’ (vrij vertaald: dit is ons land), ondanks de aanwezigheid van politieagenten die de kalmte in de wijk probeerden te bewaren. Een kleine groep betogers trok bovendien naar de gebedszaal, waar ze verschillende boeken, waaronder enkele korans, in brand probeerden te steken.

     

    De Franse premier Manuel Valls heeft het geweld veroordeeld op Twitter.

    *

    UIT LIJDING

    *

    De Corsicanen, alhoewel al vele honderden jaren Fransen geworden, kunnen noch willen hun warmbloedige Italiaanse roots verloochenen. Het zijn ook geduchte vechtersbazen. Denk nog maar aan die Bonaparte en die Napoleone: oer-degelijke Italiaanse voornemen en familie-namen, die klaarblijkelijk ook geen Sant in Eigen Land zijn mogen worden. De Fransen gaan er soms met de Franse slag aan door: zie o.a. Kardinaal Mazarino (1602-1661), die eenmaal in Frankrijk door zijn intelligentie aan de macht gekomen, meteen als Kardinaal Mazarin aan de slag moest. Mazarin, op z’n Frans, en niet Mazarino….

    *

    Allez, verstaat U nu nog niet? Ik denk noch min noch meer aan een Nieuwe Julius Cesare, die in Europa een stevig nieuw Romeins Rijk komt vestigen. Puur natuur, gezinde Cultuur, maar bovenal, vrij van vreemde Meesters in ’t land. Ook wij, Vlamingen, dromen daar hardop van. Het zijn zelfs de dragende woorden uit ons Vlaamse Leeuw Volkslied…

    *

     

     

     








    26-12-2015, 11:58 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3069

    *

    Zaterdag 26 december

    Zon 8u44-16u42

    Tweede kerstdag

    H Stefaan, patroon van de steen– en marmerhouwers

    Windstil met Sint-Steven, dan zal het jaar een goede oogst geven

    .

    *

    3069 – ERGER DAN VERGASSEN EN OPSTOKEN: DAT ACHT U TOCH NIET MOGELIJK? MAAR DAT IS DAN BUITEN DE ISLAM GEREDENEERD…..

    *

    IN HET UITSTALRAAM

    .

    .

    VRAAG BINNEN

    WAT U BUITEN NIET ZIET

    *

    INLEIDING / KENNISMAKING

    *

    Een bloeiende handel in menselijke onderdelen op de Zwarte Mark. Geen onderwerp voor Kerstmis, zegt U? U zou normaal daarin gelijk gehad hebben, maar sedert onze Cultuur gezegend is met ‘verrijkers’ uit een primitieve barbaarse cultuur, moet U daar toch anders beginnen over denken. Het is dan ook nooit te laat om te leren.

    Nu ISIS op het slagveld dat ze zelf hebben aangericht, slaag krijgt, raakt de afschuwelijke waarheid aan het licht. Was ook zo bij de val van het Nazi Regime.

    Maar of de waarheid, geheel de waarheid en niets dan de waarheid ooit geheel en gans zal gekend zijn, is nog maar de vraag. Er staan immers veel te veel pietrol-belangen op het spel. Mekkaraars hebben inderdaad de Taqyuilla Heilige Plicht om altijd en overal te liegen en te bedriegen om hun ‘religie’ niet te schaden. Noppes dus. Want doden, ook zij die voordien leeggeroofd werden, spreken niet meer. En de levenden zullen blijven ontkennen. We weten zelfs waarom, want het wordt uitvoerig beschreven in het Heilig Boek der Moslims.

    *

    *

    MIDDENSTUK / KAPSTOK

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *

    IS keurt orgaanroof bij gevangenen goed

    *

    In een niet eerder bekendgemaakte verordening van Islamitische Staat wordt het weghalen van menselijke organen bij gevangenen toelaatbaar genoemd. Dat blijkt uit een document dat bij een inval door Amerikaanse commando's in Syrië werd meegenomen.

    De religieuze beschikking, die volgens persbureau Reuters dateert van 31 januari 2015, noemt het weghalen van organen bij gevangenen om het leven van moslims te redden toelaatbaar, ook als dit fataal is voor de gevangene in kwestie.

    'Het leven en de organen van de afvallige hoeven niet te worden gerespecteerd en kunnen ongestraft worden afgenomen', aldus het document, dat is opgesteld in de vorm van een fatwa (een juridisch advies door een religieuze commissie van IS). 'Een orgaanverwijdering die het leven van de gevangene beëindigt is ook niet verboden', aldus een vertaling van de Amerikaanse overheid.

    Inval

    De tekst geeft geen definitie van 'afvallige', maar IS heeft in het verleden veel christenen en sjiitische moslims gevangengenomen en gedood. Soennitische moslims die zich niet aan hun extremistische standpunten houden worden ook door de terreurgroep geëxecuteerd.

    Volgens Amerikaanse functionarissen behoort het document tot de schat aan informatie die is verkregen toen special forces afgelopen mei in het oosten van Syrië een inval deden in het huis van IS-commandant Abu Sayyaf. Het document bevat geen bewijs dat IS zich ook daadwerkelijk bezighoudt met orgaanroof en orgaanhandel, maar sanctioneert dit wel. De terreurgroep beroept zich daarbij een zeer strenge interpretatie van de islam, die door de meeste moslims wordt verworpen.

    Twaalf artsen

    Eerder beschuldigde Irak IS van orgaanhandel en mensenhandel voor de winst. In februari drong de Irakese VN-ambassadeur Mohammed Alhakim bij de VN-Veiligheidsraad aan op een onderzoek naar de dood van twaalf artsen in de Iraakse stad Mosul, momenteel in handen van IS. Volgens Alhakim zijn de artsen gedood omdat ze weigerden organen te verwijderen.

    De speciale VN-gezant voor Irak zei destijds die claim niet te kunnen bevestigen, maar wel te gaan onderzoeken. Naar aanleiding van dit nieuwe document gaat Alkahim orgaanhandel door IS nogmaals bij de Veiligheidsraad aan de kaak stellen.

    *

    UIT LIJDING

    *

    Wat denkt U, komt er nu een striemende aanklacht tegen zijn Moslim Broederschap vanwege de Amerikaanse Zwarte Ongelukskater? Of is deze hete patat in zijn mond een beetje te warm?

    En Amnesty International, of al die andere ‘mensenrechten’- poenscheppers: waar blijven die nu? Of wachten ze op de Paus van Rome en diens vergeveningsgezindheid?

    Of mogen we ons verwachte, aan een Neurenberg II, waar de tegenstrevers, schuldig of niet, zullen hangen? Ik geloof het niet, want het is allemensen tè erg.

    *

    Geen probleem. Morgen wordt terug overgegaan tot de orde van de dag. Honderden kilometer file, gesaboteerd Openbaar Vervoer, GAS-boetes, terreurdreiging, criminaliteit, grote en kleine, voetbal, festivals en andere moderne vermakelijkheden.

    De Paus zei LIFE van op het Sint Pietersplein op Kerstdag zelf, iets over soberheid. Die is dus al een paar bladzijden verder dan de gewone wereldverbeteraars. De gesproken woorden direct uit zijn mond klonken zelf heel wat anders dan deze die ons voordien in de media opgediend kregen. Hij sprak nochtans klaar en duidelijk in het zuiverste authentieke Italiaans. Op de officiële Staatszender RAI UNO zagen we de vroege voormiddag een verlate Middernacht Kerstmis. Heel veel volk, veel jonge mensen. Nieuwigheid: vooraan een sobere feesttafel voor de armen uit de buurt.

    Hartverheffend om de dag van vandaag vast te stellen. Om de 10 meter bevinden zich in Rome, naast basilieken, doms of kathedralen, kerken en kapellen die pareltjes zijn van bouwkunst en bulken van de kunstschatten. Waaronder de Santa Maria Basiliek op Trastevere: over de Tiber, de Antwerpse Linkeroever van de Eeuwige Stad. Deze basiliek is een der grootste van Rome, waar ooit de begrafenis dienst met die meer dan 20 gesneuvelde UNI-soldaten werd gehouden, die laffelijk ‘in bevolen dienst’ werden vermoord. Ok toen, net als bij deze Misviering, kon men op de koppen lopen.

    Daarna op Eurovisie ook al dat volk gezien op het zonovergoten St Pietersplein? Kijk, dat zijn van die dingen die beklijven. Eerst de avond voordien de Middernachtmis van uit de Sint Pietersbasiliek, dan in de vroege voormiddag de Dienst in de Sante Maria op Trastevere met daar bovenop de Pauselijke toespraak mèt de zegen Urbi et Orbi op het Sint Pietersplein: dat allemaal op een officiële Staatszender, dat spreekt niet alleen tot de verbeelding, maar legt ook de aversie bloot van Bruxellabad voor alles wat Italië betreft. Omdat de Italianen dus spontaan een spiegelbeeld voorhouden van wat een Joods-Christelijke-Humanistische Samenleving moet zijn. Met een Paus die als slot van alle plichtplegingen, aan de massa een smakelijk eten toewenst….

    Te noteren: de zware leger- en politiecontrole om aanslagen te voorkomen. Maar goed ook, want HET was niet voor deze keer.

    Ja, wij houden van Italië…..Wij houden van het Volk, maar een heel stuk minder van zijn Leiders….

    *

     

     






    26-12-2015, 09:27 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    25-12-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3068

    *

    Vrijdag 25 december

    Zon 8u44-16u41

    Hoogdag van Kerstmis

    Een Kerstmis zonder sneeuw is als een kerstkoek zonder witte suiker

    *

    Ieder jaar komen er in de Nederlandse Taal nieuwe woordjes bij waardoor onze eigen Moedertaal stilaan een exotisch tintje krijgt. Iets dat dus gelijke tred houdt met het exotisch worden van de nieuwe mensensoort die er in feite is komen leven en sterven. Geen ‘vluchtelingen’ dus, maar ‘blijvelingen’.

     

    Woorden die echter stilaan vreemder zijn gaan klinken, omdat wij ervan zijn gaan vervreemden, is het woordje VREDE, VREUGDE, GELUK en LIEFDE.

    Het gaat zelfs vergezeld van neveneffecten, zoals het angstig afsluiten van onze voordeuren wegens de groeiende onveiligheid.

    Of dit een vooruitgang is, of niet, valt best eens te bespreken in een volgende 7de Dag. Met o.a. den Annemans van het VB in het debat. Als men die tenminste laat uitspreken en niet voortdurend onderbreekt, zoals gebruikelijk.

    Want in tegenstelling tot wat ons door de strot wordt geduwd, ‘schaffen wir es nicht’. Dat ziet en weet onderhand iedereen.

    Als dat soort EU Verenigde Nazies verder ongestraft aan zet blijft, is binnenkort het woordje ‘Vrede op Aarde’ zoiets als : ‘Er was eens, in de tijd dat de dieren nog konden spreken’….

    Dankoewel, Heer Graaf Rampaai zu Coburgia, de Vlamingen in ieder geval wensen U en Uw Spitsbroeders op 28/12, Onnozel Kinderdag, een gezellige naamdag…

    Dat hun lot, in handen van Herodes ook binnenkort het Uwe moge zijn.

     

    *

     

    .

    .

    *

    INLEIDING / KENNISMAKING

    *

    Christelijk-Islamitisch-Marxistisch Socialisme: ook de Lakense Houten Klaas spreekt deze taal in zijn ‘Kerstboodschap’….. Hij bracht zijn Boodschap van Goede Wil in bloedrijke taal, in de Vlomsch en voorwaar zonder haperen.

    Over de ondertiteling in Arabische spaghetti-tekens werd niets gezegd. Over het roversnest Meulebeek, het wereldcentrum der Islam-terreur, ook niet.

    *

    In het artikel dat hieronder in extenso werd overgenomen, inclusief de bronvermelding, staat dat er een afbeelding bij hoort. Die heb ik weggelaten. Omdat het nu wel zeker is, dat ze het in Duitsland ‘geschift haben’. Ook dàt zullen we, net als Mei ’40, geweten hebben. Met Deutsche Grundlichkeit. Ook bij ons zitten alle Kerststalletjes tot de nok vol met ‘blijvelingen’ die al dapper aan het vermenigvuldigen zijn. Gezien het groot aantal jonge temperamentvolle mannen, zal de integratie rap overal ingezaaid worden. Terwijl aan de andere kant de ‘gezinshereniging’ volop in het werk kan treden. Als het een beetje meevalt, zal de Pauselijke toekomstdroom spoedig vervuld worden.

    Dus wordt het feest geïntensiveerd richting de twee Bijbelse steden Sodoma en Gomorha onder de Franse slag van “Après nous, le déluge’”.

    Allez, wat wordt het? Eieren of jong?

    *

    *

    MIDDENSTUK / KAPSTOK

    *

    Merkel´s Nieuwjaarstoespraak nu met Arabische ondertiteling?

     

    *

    Aydan Özoğuz (SPD, links) ontvangt uit handen van de Duitse bondskanselier Angela Merkel (CDU) de benoemingsoorkonde tot “integratie-gevolmachtigde” van de Duitse regering.

    De “integratie-gevolmachtigde” van de Duitse regering, Aydan Özoğuz, heeft voorgesteld om de Kerst- en Nieuwjaarstoespraak van de Duitse president en de Duitse bondskanselier dit jaar o.a. in het Arabisch te ondertitelen.

    “De vluchtelingen zijn HET thema van het jaar 2015”, zei Özoğuz afgelopen donderdag in een interview met de “Bild-Zeitung”. “Daarom zou het mooi zijn dat de vluchtelingen ook zouden kunnen begrijpen hoe wij in het land de situatie beleven – bijvoorbeeld bij de toespraken van de Duitse bondskanselier en de Duitse president met Kerstmis en Nieuwjaar.”

     

    De vertalingen in talen zoals Arabisch, Farsi, Pasjtoe, Tigrinya of Engels en Frans zouden niet op de “vluchtelingen” uit Syrië, Irak en Afghanistan gericht zijn. Ze kunnen ook het begrip binnen Europa bevorderen.

    “Misschien gaan dan ook enkele andere EU-staatschefs een keer beter luisteren”, aldus de bedoeling van de “integratie-gevolmachtigde” van de Duitse Regering

    Bron:
    http://de.sputniknews.com

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    UIT LIJDING

    *

    De Islamitische leugen (zie afbeelding bovenaan) is een opdracht uit de Koran en staat bijgevolg vanaf de geboorte ingehamerd in de hersenen van elke Moslim. Dat heeft zelfs niets te zien met ‘radicaliseren’, het is gewoon de aard van het beestje, dat bij de ene al sterker ontwikkeld is dan bij de andere.

    Het kan, volgens mij best vergeleken worden met de oer-drift in elk menselijk wezen om zich te vermenigvuldigen. En dat verre van uitsluitend bedoeld te zijn als voortplantingsdaad, maar als genotsdaad. Ook eten en drinken kunnen anders beoefend worden, dan om in leven te blijven.

    *

    Bij primitieve volkeren is dat enigszins anders. Christenen (en leken) of alle andere godsdiensten ter wereld zijn dat stadium grotendeels ontgroeid. Meestal volgens de graad van hun Beschaving. Bij de Islam is dat echter een deel van de ideologie, die aldus grote gelijkenis vertoont met roofdieren. Bij de Islam gaat men er inderdaad fier op, dat die geïnstalleerd en verspreid werd door een seniel geworden woestijnroverhoofdman die daarenboven een geducht pedofiel was. Dergelijk figuur als voorbeeld op een piedestal zetten vraagt gewoon om problemen.

    Hoe dergelijke mentaliteit te rijmen valt met een figuur als die van De Zachtmoedige is mij een mysterie…

    Maar wat of hoe ons die zal veropenbaard worden, zit verborgen in de nevelen der Toekomst.

    Herinnert U zich nog het allereerste feit uit het Boek Genesis dat de Schepping verhaalt?

    Die woorden waren ‘Fiat lux’: ik wil dat Het Licht schijne. Bedoeld werd het licht van de zon en de maan.

    En daarom noemen de Christenen, misschien onbewust, Kerstmis Het Feest van Het Licht.

    *

     

    *








    25-12-2015, 10:37 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    24-12-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3067

    *

    .

    *

    .

    *

    INLEIDING / KENNISMAKING

    *

    Neen, bij het lezen van onderstaand artikel van Xander heb ik niet eens moeten slikken, maar terugdenken aan Plato en de Antieke Griekse Oudheid. Samengevat, komt het hierop neer, dat de Goden eerst verdwazen zij die ze willen vernietigen.

    En neen, dat helemaal niet om te lachen. Want als we al van iets zeker mogen zijn, is dat Het Mensdom ‘the point of no return’ heeft bereikt. Al zullen de bloemen morgen weer bloeien, en zullen de vogels weer kwetteren in de blauwe lucht. Wie weet, zullen er straks dan ook weer duiven neerstrijken, met palmtakjes in de snavel. De zee is diep, de zee is wijd. Maar dieper nog is Gods Oneindigheid.

    Maar zelfs al zullen de 3 kruisen op Golgotha al lang vergeten zijn, maar de boer, die zal voort ploegen. Zie afbeelding.

    Maar ik laat U eerst genieten van de Goddelijke wel doordachte inspiratie van de Paus, vooral daar Hij inzake Geloof en Zeden, onfeilbaar heet te zijn.

    Geloof me, als boodschap van Vrede te verspreiden via de preekstoel, kan dat tellen! En daar er momenteel twee Pausen zijn, kunnen we daarbij uitgaan van de zekerheid dat twee meer weten dan één.

    *

    *

    MIDDENSTUK / KAPSTOK

    .

    .

    *

    Paus waarschuwt: Eindtijd begonnen, deze kerst mogelijk laatste voor de mensheid

    *

    Het roer moet om naar een soort alomvattend wereldwijd ecologisch christelijk-islamitisch Marxisme. Zo niet, dan gaat de wereld al heel snel zijn ondergang tegemoet, zo denkt de paus.

    Paus Franciscus waarschuwt de wereld dat we dit jaar mogelijk voor het laatst kerst vieren. Volgens de leider van de Katholieke Kerk is de situatie in de wereld nu zo ernstig, dat de eindtijd is begonnen en we in 2016 in totale chaos terecht dreigen te komen. In oktober haalden de Italiaanse media nog twee hoge insiders van het Vaticaan aan die beweerden dat de paus zou overwegen om volgend jaar af te treden, omdat zijn ‘Nieuwe Wereld Orde’ doelstellingen inmiddels zouden zijn bereikt.

    Franciscus deed zijn opmerkelijke uitspraak in een sombere preek aan gelovigen op het St. Pietersplein in het Vaticaan. De chaos in de wereld toont volgens hem aan dat de ‘eindtijd’ is begonnen –wat hij maart 2014 overigens ook al stelde-, een term die in het christendom wordt gebruikt voor de in de Bijbel voorzegde dramatische wereldgebeurtenissen –waaronder een wereldwijde oorlog met ontelbare slachtoffers- die pal aan de terugkeer van Jezus Christus vooraf zullen gaan.

    Over een jaar zal de wereld waarschijnlijk onherkenbaar zijn veranderd, zo vreest de paus, die in de eerste helft van dit jaar letterlijk verklaarde dat de Derde Wereldoorlog is begonnen. Op 8 december riep hij vervolgens zijn eigen versie van het Joodse Jubeljaar uit.

    ‘Deze kerst is schertsvertoning en kan wel eens de laatste zijn’

    Tijdens een mis begin december in de Casa Santa Maria noemde Franciscus het kerstfeest van dit jaar ‘een schertsvertoning’. ‘We zijn dicht bij kerstmis. Er zullen lichtjes zijn, feestjes, verlichte bomen, zelfs geboortescenes, allemaal versierd, terwijl de wereld doorgaat met oorlog voeren.’

    De katholieke opperpriester, die vorige week donderdag 79 werd, hield de massa op het St. Pietersplein voor dat ‘terwijl de wereld verhongert, brandt, en verder in chaos wegzinkt, moeten we ons realiseren dat de kerstvieringen van dit jaar voor degenen die ervoor kiezen het te vieren wel eens hun laatste kan zijn.’

    ‘Tenzij het pad naar vrede wordt herkend moeten we wenen voor het dagelijks toenemende aantal onschuldige slachtoffers, en God om vergeving vragen. Net als Jezus en God ween ik ook.’

    Socialistische Nieuwe Wereld Orde

    Wat Franciscus waarschijnlijk met ‘het pad naar vrede’ bedoelt kan uit zijn eerdere preken, toespraken, encycliek en acties worden opgemaakt. De paus is een van de hoogste ‘Nieuwe Wereld Orde’ topleiders die met succes ‘Agenda-2030’ erdoor hebben gedrukt, het alomvattende Marxistisch-socialistische VN-programma waarmee een groot deel van de welvaart in het Westen met torenhoge milieubelastingen wordt verplaatst naar de Derde Wereld, en de oorspronkelijke Europese en Amerikaanse landen, volken en culturen worden uitgewist door deze te overspoelen met miljoenen (moslim)migranten.

    Met zinnen zoals ‘De christelijke traditie heeft nooit het onschendbare recht op privé bezit erkend’ en ‘de onrechtvaardige gewoonten van een deel (het Westerse) van de mensheid’ (3) werd goed duidelijk dat de paus een groot voorstander is van een wereldwijd socialistisch herverdelingsprogramma. Ook vindt hij dat iedere christen een ‘ecologische bekering’ nodig heeft (4), en verhief hij Maria tot ‘Moeder en Koningin van de hele schepping’ – feitelijk dus tot de ‘vrouw van God’, al gebruikt hij die term (nog) niet letterlijk (5).

     

    Samenvoeging christendom en islam

    Franciscus heeft in navolging van zijn voorganger grote stappen gezet naar het samenvoegen van het christendom en de islam tot een min of meer universele religie (in de wandelgangen ‘crislam’ genoemd). Zo boog hij tijdens zijn bezoek aan de Turkse stad Istanbul eind vorig jaar in de Blauwe Moskee tijdens het gebed tot Allah van de grote mufti Rahmi Yaran eveneens zijn hoofd richting Mekka.

    Op de site van het Vaticaan is het officiële katholieke geloofsartikel (clausule 16) terug te vinden, waar staat dat ‘het verlossingplan ook degenen die de Schepper erkennen omvat, in die eerste plaats de moslims, die het geloof van Abraham belijden en samen met ons de enige en barmhartige God aanbidden, die op de jongste dag de mensheid zal oordelen.’ (2)

    ‘Kerk in monsterachtig iets veranderd’

     

    Leo Lyon Zagami, een geopolitieke onderzoeksjournalist en auteur van negen boeken – inclusief zijn meest recente ‘Paus Franciscus: De Laatste Paus?’-, die persoonlijk met de Vaticaanse insiders in contact zou staan, concludeerde dat ‘het geen wonder is dat Paus Franciscus volgend jaar zijn aftreden aan de wereld bekend zal maken. Hij heeft de kerk in een monsterachtig iets heeft veranderd dat niets meer te maken heeft met de leringen van Jezus Christus.’

    Xande

    (1) YourNewsWire (/YouTube)
    (2) Vatican
    (3) Vatican (VI.93)
    (4) Vatican (6.III.217)
    (5) Vatican (6.VIII)

    *

    UIT LIJDING

    *

    Een berg nobele gedachten, vindt U ook niet? Ik ken er zelfs nog zo Ene die voor dergelijke nobele onzin door de aan de macht zijnde Overheid aan het kruis werd genageld tot de dood er op volgde.

    Met als hoopvol vervolg op al dat lijden, de Hoogdag van Pasen met de Opstanding. Een sentiment dat doorzindert in de stem van de eeuwige troubadour in zijn Lied van de Hoop.

    *

    De Nieuwe Wereld Orde is hopelijk nog niet voor morgen, want een zaak van oude knarren. De jeugd ziet dat gelukkig een beetje anders. En als de nood het hoogst is, is de redding altijd nabij.

    *

     

     

     

     

     








    24-12-2015, 12:30 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3066

    *

    Donderdag 24 december

    Zon 8u43-16u41

    HH Adam en Eva, stamvader en stammoeder

    *

    Gewoon even ter overweging. Probleem of dilemma voor (al-dan-niet) bewuste atheïsten? Of het historisch bestaan van het eerste mensenpaar Adam & Eva, die de Christenen van de hele wereld vandaag herdenken, al-dan-niet bewezen is? Hebben die bedoelde aartsvaderlijke figuren wel ooit bestaan, of is het hele verhaal en zelfs het daarbij behorende Aards Paradijs waar ze ooit leefden, van begin tot einde uit de duim gezogen?

    Daar kan ik ook niet op antwoorden, maar weet wel, dat voortgaande op de gevolgen, er ooit een eerste mensenkoppel moet hebben bestaan. Anders waren wij er, hoe onvolmaakt ook, ook niet geweest.

    Of die verre voorouders nu door Iets of Iemand ‘geschapen’ zijn, of geëvalueerd zijn uit de evolutie van een begaafde apensoort, is niet mijn zorg, vermits we er nu eenmaal zijn. ‘To be or not to be’, that’s the question!

    Één ding is zeker: met wat we (voorlopig) weten over onze herkomst gaat ons petje te boven. Zodanig dat enige nederigheid terzake best op zijn plaats is. Een mens weet maar nooit, dat op zekere dag de Schepper als een ‘deus ex machina’ voor onze neus staat. Met al die aanslagen die in de lucht boven ons hoofd hangen, komt een ongeluk dikwijls uit een klein (rond) gaatje.

     

    *

    Vrede op aarde

    Aan de mensen van

    Goede wil…..

    *

     

     

    *

    *

    Met extreem-rechts in de titel wordt ook en vooral bedoeld Manuel Valls, de Franse Premier, die ik op TV hoorde verkondigen dat zijn land zich met alle militaire middelen bij hoogdringendheid diende te verzetten tegen de Islammerij. Dit voornemen zat echter wel verpakt in politiek-correcte termen, zoals dat Frankrijk in oorlog was vanwege de laffe en moorddadige oorlogsdaden door Islam-extremisten op Frans grondgebied en tegen onschuldige burgers. Enfin, de dingen die het Vlaams Belang, de PVV, het FN, al jaren van de daken schreeuwt en daarvoor overal wordt uitgesloten en verketterd. Het zijn de dingen die ook iedereen al vele jaren beseft, maar niet uitspreekt. Tenzij natuurlijk in een zeer beperkte vertrouwde kring.

    Dat deze benden moordenaars zelfs geboren en getogen Fransen blijken te zijn die hun eigen onschuldige landgenoten zo maar om zeep helpen, zal het zelf in de Grondwet worden ingeschreven, dat zij zonder meer daardoor de Franse nationaliteit zullen verliezen. En dus ook de vele voordelen ervan, maar dat zei hij er niet bij.

    Enfin, allemaal dingen die elk normaal mens al tientallen jaren verwacht. Maar wat wilt U: Slinkxs is in die zaken een beetje dure de comprenure.

    Dat Marine La Plume door deze speech stemmen zal verliezen, zegt U? De jungle-wetten van De Grote Politiek zijn echter zo dikwijls o zo verraderlijk, dat alles mogelijk is. ’t Kan dus vriezen, en ’t kan dooien, dat hangt grotendeels af van de stand van de lunatieke (Halve) Maan. En van het gezond verstand van de Kiezer….

    *

    Akkoord, tot vervelens toe werd op deze blog beschreven dat Het Heilig Boek der Muzelmannen, de Koran, een 1400 jaar oud handboek is waar het bloed van tussen elke bladzijde stroomt. De PVV in Nederland zou het daarom willen verbieden. Of laten heruitgeven na vermenselijking. Maar dan is het boek herleid tot het formaat van een brave simpele flyer.

    Michel Colucche (9441986), Frans auteur en gevierd komiek, liet de wereld onderstaande dialoog na. Ik betwijfel sterk of de hem betoonde eer in het Parijse straatbeeld nog lang zal standhouden.

    *

    *

    Deze dialoog is de beste remedie tegen de veroverings-ideologie van de Islam. Het wordt meteen duidelijk hoe deze ‘Godsdienst’ niet alleen verderfelijk is ten opzichte van zowel voor- als tegenstanders, maar meteen ook satanisch in merg en been. Islam is zich onderwerpen of sterven. Hoe kan iemand die aldus gehersenspoeld is, nog beweren gematigd onderworpen te zijn?

    Voor wanneer denkt U, dat deze woorden uit de Koran in vertaling in De Dikke Vandale zullen opgenomen worden, met de Islam-getrouwe uitleg daarbij?

    *

    *

    MIDDENSTUK / KAPSTOK

    *

    Le verbe "AIMER"     Quel prophète !!!

     

    Coluche " Si je dis : l'Algérie aux algériens tout le monde dit bravo ! La Tunisie aux tunisiens tout le monde dit bravo ! La Turquie aux turcs tout le monde dit bravo ! L'Afrique aux africains tout le monde dit bravo! La Palestine aux palestiniens tout le monde dit bravo !

    Mais quand je dis la France aux Français ou la Belgique aux belges, on me traite de raciste .

    C'était il y a plus de 20 ans !

    Le verbe aimer

    Question à un musulman :

    Voudrais-tu avoir l’immense et extrême amabilité de me dire, (Même approximativement si tu veux)

    Combien de fois le verbe «AIMER» figure dans le Coran ?

    et, si possible, le numéro de la Sourate... dans lequel «aimer» est cité ?

    Je te remercie beaucoup d’avance, Tout en te précisant que ta réponse sera diffusée sur internet mais sans citer ton nom ne t’inquiètes pas !

    Tu ne peux pas répondre ?

    Je vais répondre à ta place :

    Dans le Coran, le terme « GUERRE » est employé 9 fois

    Celui de «SUPPLICE » 12 fois, « INFIDÈLE» revient 47 fois

    Le verbe «TUER» et ses conjugaisons 65 fois,

    Le terme «FEU» (de l’enfer pour les mécréants) 150 fois,

    «MÉCRÉANT» 155 fois

    et la palme revient au terme « CHÂTIMENT » avec 354 citations…

    Pas une seule fois le verbe «AIMER» ne figure dans le Coran.

    Et oui, AIMER n’est pas musulman mais chrétien !

     

    Surtout faire suivre

    *

    UIT LIJDING

    *

     

    De universele (door God gewilde) Haat uitroepen tot geloofspunt om er zelf beter van te worden. En het minste verweer daartegen meteen als haatzaaierij bestempelen: de omgekeerde wereld maar meteen ook de geliefde werkwijze van Slinkxs. Waar als beste argument geldt, alles wat naast de kwestie is.

    In Coburgia komt daar trouwens nog bij, het verwaande superioriteitsgevoel van onze (noodgedwongen) Franscouillonse medeburgers. U kent dat wel: dat gevoel van ‘Pour les Flamands la même chose’

    Koppel dat superioriteitsgevoel van beide strategieën, (Islam-dominantie en Slinkxs Franstalig imperialisme) aan de Taqiyya, de in detail in de Koran en de Hadith voorgeschreven verduldige bedot-plicht van iedere Moslimmer, in afwachting van de door geweld afgedwongen machtsovername, en U kijkt binnen in de Hel die ons dreigt ons te verzwelgen.

    *

    Maar wat erger is en nog iedere dag door onze strot wordt geduwd, is het feit dat de vijand zich al jaren aan een stuk onherkenbaar binnen de poorten heeft genesteld. We weten allemaal, dat de Islam slechts met geweld de macht zal proberen over te nemen, als zij denken voldoende in aantal te zijn. De Geschiedenis bewijst dat vanaf 5% dat genoeg is, als er daarbij maar voldoende frontervaring is…..

    *

     

     

     

     










    24-12-2015, 09:55 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    23-12-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3065

    *

    INLEIDING / KENNISMAKING

     

    Och, laten we maar zeggen. Niet veel aandacht aan besteden. Het vat kan maar geven wat het inhoudt. En als het bijna leeg gelopen is, krijgt men de droesem in zijn glas.

    Gladde jongen, dat Crombeen! Die vergeet toch wel zeker wat hij wilde vergeten! Wat te denken bijvoorbeeld over de eerder zeldzame flitspalen in Wallo/Brux er op vraag van de armlastige parketten, aan de lopende band de verkeerswetten worden overtreden? Is de landelijke verdeelsleutel van de boeten-likpot zoals federaal bedongen, nog wel eerlijk? Vlaanderen betaalt, en Wallonië smeert er dikke boterhammen van.

    Wat zou die vent eigenlijk denken over de Rode Pakbonden? Over de aangetreden vreemde luizen die straks de Stad of de Gemeente als Vreemde Meesters gaan besturen? Londerzeel en Leuven zijn de voorlopige uitverkorenen, maar het hek is van den dam.

    Wordt Bruxellabad, het Mekka aan de Zenne onder de Rode Vaan wel degelijk en goed bestuurd? Hoe is het mogelijk dat zulk boerengat de Europese Hoofdstad van de Islam-barbarij is kunnen worden?

    Die TGV voor 3 à 4 ‘reizigers’ per dag van Oostende naar Brussel: wordt dat ooit een rechtszaak? Het Freya-schandaal met de zonnepanelen een Turteltaks noemen: is dat geen medeplichtigheid?

    En de Rode Waalse deelregering, die wereldwijd wapens levert aan de Islamitische terreur en daar groot geld aan verdient: wie strijkt daarvoor de percentjes op?

    *

    De lezer is dus een beetje gewapend, o verder kennis te maken met deze academisch gevormde Rode Lantaarn van de Vooruitgang, die vroeg of laat zal eindigen als viswijf op het Vistraptje in Oostende.

    *

    *

    MIDDENSTUK / KAPSTOK

    .

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *

    Crombez:'Meer blauw of kaki op straat, dat is geen visie'

    *

    SP.A-voorzitter John Crombez heeft in ‘De Ochtend’ op Radio 1 het groot kerstakkoord van de federale regering onderuitgehaald. ‘Er is nog nooit een gebrek geweest aan gevechtsvliegtuigen in het Midden-Oosten. Ondertussen hebben we wel een gigantisch probleem met wapenhandel en drugstrafiek. Ik mis een visie’, aldus Crombez.

     

    Volgens SP.A-voorzitter John Crombez is het kerstakkoord een voorbeeld van ‘slecht bestuur’. ‘Elke maand worden nieuwe maatregelen aangekondigd door de regering. Amper de helft ervan wordt vervuld. Het gaat telkens om aankondigingen op korte termijn. Ik zie niets over het versterken van de veiligheidsdiensten in het kerstakkoord, geen maatregelen tegen terreur. Ik mis een visie.’

    ‘Meer blauw of kaki inzetten, is geen visie’

    ‘We zijn een jaar na Charlie Hebdo, en we hebben nog altijd een groot probleem met de binnenlandse veiligheid. Meer blauw of kaki inzetten, is geen visie’, vervolgde de Oostendse socialist.

    Crombez maakte in De Ochtend duidelijk dat hij absoluut niet warm loopt voor de miljardeninvestering die minister van Defensie Vandeput (N-VA) gisteren aankondigde. ‘Men kiest gewoon voor de duurste optie. Er is nog nooit een gebrek geweest aan gevechtsvliegtuigen in het Midden-Oosten. Toch kiezen we daarvoor. Ondertussen hebben we een gigantisch probleem met drugstrafiek en wapenhandel.’

    ‘Mensen kunnen niet met pensioen’

    Het meest ergerlijke aan het hele verhaal? ‘Een minister die zegt te hopen op economische groei om de factuur te kunnen betalen’, aldus Crombez. ‘De elektriciteitsfactuur is verhoogd, mensen kunnen niet met pensioen. En dat allemaal om die gevechtsvliegtuigen te kunnen bekostigen.’

    *

    UIT LIJDING

    *

    Het steekt de Roden natuurlijk, dat ze uit de regerings-cockpit gedumpt werden. Hun verdiende loon om samen met de Tsjeven, het Land naar de verdoemenis te hebben geregeerd. Zij houden zich alleen met de moed der wanhoop vast aan het zijden draadje vast aan enkele burgemeesterssjerpen. Voor zij, omdat de schanddalen niet meer te voorkomen zijn, ’t Landuyt gejaagd worden.

    *

    Maar vergeveingsgezind zijnde van inborst, zou ik in dit Jubeljaar der Barmhartigheid zo hard over hen niet oordelen, moest ik maar, al is het maar één enkel microgrammetje, berouw kunnen ontwaren. Zij kunnen dus den boom in. Als ze misschien en passant de Tjeven van Kawouter Beke willen meenemen, dan ziet het nieuwe jaar er meteen heel wat beter uit.

    Ach Djonneke! Een mens van Uw leeftijd zou toch moeten weten wanneer hij best de mond houdt…

    *

    PS

    De heer vermelde John Crombeen heeft niets, maar dan ook niets te zien met de jonge Amerikaanse ijshockey-speler Brandon James Crombeen (zie foto). Deze jonge atleet rijdt rechte schaats, terwijl Djonneke Crombeen, euh, U weet wel, hé….

    *

    *

     

     

     






    23-12-2015, 16:18 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3064

    *

    Woensdag 23 december

    Zon 8u43-16u40

    H Johannes van Kenty

    *

    *

    Halllo,

    De storing bij onze ‘Provider’ is eindelijk opgelost. De man heeft zich geëxcuseerd. Bij deze geven wij deze excuses door aan de lezers.

    Ach ja, nietwaar: excuses! Dat mag toch, zo tegen Kerstmis, toch geen probleem zijn? Het jaar 2015, een jaar vol barbaars bloedvergieten, loopt ten einde en straks moet iedereen met een nieuwe lei kunnen herbeginnen.

    Laten we dus als mensen van Goede Wil, er samen iets aan doen. Met de beste wensen voor een Zalige Kerst en een Gelukkig Nieuw Jaar.

    *

    https://youtu.be/wZTOPt7FPh0

     

    *

    .

    3

    *

    INLEIDING / KENNISMAKING

     

    Mooi is dat allemaal niet, maar we moeten de kelk tot de bodem ledigen. De lekenstaat wil de ontkerkelijking ten volle en betaalt daar de hoogste prijs voor, namelijk de Islamisering van onze Beschaving. Om aldus niet van de regen in de drop te geraken, aar van de drop in de regen.

    Demografisch wordt noch min noch meer zelfmoord gepleegd, maar zo wordt ons voorgehouden, we zullen ons daarna veel beter voelen.

     

    *

    *

    MIDDENSTUK / KAPSTOK

    .

    *

    Is ons christelijk kerstfeest in gevaar?

    *

    In de islam is het vieren van Kerstmis verboden. Dit feit wordt door de islamlobby en de kerkgevolmachtigden voor “interreligieuze dialoog” arglistig voor ons verzwegen. Volgens een islamitisch juridisch advies (“fatwa”) van de invloedrijke “Europese Raad voor Fatwa en Onderzoek” (ECFR) mogen koran-gelovigen weliswaar de christenen met Kerstmis feliciteren, maar alle vier klassieke rechtsscholen van de islam zijn het er over eens dat de deelname aan vieringen van christenen voor de aanhangers van Mohammed verboden is. Het aartsbisdom Berlijn organiseerde tijdens de Ramadan 2015 zelfs een viering ter ere van het islamitische vasten breken.

    Daarom vroeg de redactie van het weekblad “Privat-Depesche” aan de tien vooraanstaande Duitse islamverenigingen welke christelijke vieringen zij dit jaar met Kerstmis als tegenprestatie zouden organiseren. Nadat hierop geen of slechts ontwijkende antwoorden kwamen, belde de “Privat-Depesche” de hoogste islamvertegenwoordiger van Duitsland op. Dr. Zekeriya Altug is de woordvoerder van de Coördinatieraad van de Moslims en daarmee de hoogste koranlobbyist van de Duitse Bondsrepubliek. Hij zou de vraag niet beantwoord hebben, omdat hij niet zo goed geweten zou hebben waarop deze zou doelen. Nee, hij zou geen sociale angst hebben voor christelijke vieringen. Hij zou hieraan echter niet mogen deelnemen, maar ze wel mogen “bijwonen”. Toen hij daarop werd uitgenodigd om op kerstavond de mis in de Dom van Keulen bij te wonen, schoot het de islamchef plotseling te binnen dat hij de dag daarop zijn ouders moest afhalen van het vliegveld in Hamburg en daarom helaas verhinderd zou zijn.

    Daarna confronteerde de “Privat-Depesche” meerdere duizend geadresseerden met een ruim opgezette, elektronische peiling over de enorme islamisering van Duitsland. Daarbij werd gewezen op het informatieblad “Laat onze kinderen het Christuskind! De islam verbiedt het Kerstmis te vieren” (foto boven). De respons was groot. Bij de meeste Duitse burgers waren de feiten van de islamisering niet bekend. Wellicht moeten er nog meer kerstmarkten zoals vandaag in Duisburg ontruimd worden, totdat de brave Duitser de ernst van de situatie inziet. . .

    Bron:

    www.pi-news.net

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    UIT LIJDING

    *

    Onze Overheden spreken zoals de beul tot hij die moet hangen ‘Het kietelt een beetje, maar dat duurt niet lang’. Wie dan leeft, zal wel zien.

    Kijk, en dçt is nu juist het probleem. Altijd maar dat verwijzen naar later, en ondertussen nalaten daar iets aan te doen. Tijdig inzien dat geen enkel levend wezen , net als in een laboratorium twee of meerdere vloeistoffen uit verschillende reageerbuisjes kan vermengd worden . Elk van de afzonderlijke eigenschappen gaan wel niet verloren, maar worden onbetekenend in het nieuwe geheeel. Als het mengsel al niet meteen ontploft, want vuur kan men niet mengen met water om een nieuw element te bekomen op de Tabel van Medeleef. Waarmee wèl kan ge-experimenteert worden, is met het Christelijk begrip RECHTVAARDIGHEID, maar dat veronderstelt wederzijds begrp.

    Maar zoals U hierboven hebt gelezen, moet de liefde van twee kanten komen. Indien niet, dan zijn de bedoelingen niet pluis.

    Hoe dikwijls moet ik dat nu nog uitleggen?

    *

     

    *

     

     










    23-12-2015, 10:54 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!