MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    28-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2018

     

    *

     

    *

    .

    De Burger en de Vlaamse Regering BDW I

    *

    INLEIDING

    Chris Janssens van het VB (sla die naam alvast op op Uw persoonlijke vaste hersenschijf!), de woordvoerder van ons aller belang in het ‘Vlaams Parlement’ sedert de laatste verkiezingen, is een man naar mijn hart. Hieronder ontdekt U waarom.

    Wie vandaag ook voor de zoveelste maal klare wijn schenkt, is http://blog.seniorennet.be/guvaal/ waar hij het heeft over ‘De Fluwelen Scheiding van Tsjechië en Slowakije. gesteld tegen het licht van zowel het Schotse als het Catalaanse Referendum voor Onafhankelijkheid. En inderdaad, ik moet het hem gaarne toegeven: somtijds is de oplossing van dergelijke problemen veel eenvoudiger dan gedacht. Zie maa rnaar ‘De Akte van Verlaetinghe’ die de Verenigde Provincies ooit in de maag spitsten van Philips II van Spanje, zoon van Keizer Karel. Zie ook maar naar Groeninghe 1302: men onderhandelt alleen met Francofonen met het mes op de keel. Sorry voor deze brutale taal. Maar….

    Dat soort van onderhandelen is trouwens, sedert de Islammers onder ons zijn, quasi dagelijkse kost geworden…. Niets om naar huis te schrijven, dus!

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vlaamsbelang.org/nieuws/10868

    *

    Reactie op de VVB-analyse

    Chris Janssens, voorzitter van de fractie van Vlaams Belang in het Vlaams parlement, reageert in een schrijven op de analyse die de Vlaams Volksbeweging (VVB) maakt van de besparingsronde van de Vlaamse Regering.

    U vindt de reactie van Chris Janssens hieronder.

    *

    Besparingen: Vlaamse Regering treft wel degelijk schuld!

    In een persmededeling die de VVB op 25 september verspreidde als reactie op de Vlaamse Septemberverklaring worden heel wat nagels met koppen geslagen. Terecht stelt de VVB dat de Vlaamse besparingsronde het logische gevolg is van het failliet van het Belgische systeem. Het klopt eveneens dat Vlaanderen de financiële broeksriem moet aanhalen omdat er met de zesde staatshervorming niet voldoende middelen mee werden overgeheveld en Vlaanderen zo verplicht wordt mee de Belgische begroting in evenwicht te houden. Even terecht wordt het grote stilzwijgen over de jaarlijkse transfers van Vlaanderen naar Wallonië voor om en bij de 16 miljard aan de kaak gesteld. Mocht Vlaanderen over dat geld kunnen beschikken, dan waren er helemaal geen besparingen nodig geweest op de kap van de Vlaamse gezinnen, de Vlaamse middenstand en het Vlaamse middenveld.

     

    Daar kan ik allemaal volmondig mee instemmen, te meer omdat deze kritiek erg gelijklopend is met de analyse die ik de dag voordien in het Vlaams Parlement heb gemaakt omtrent diezelfde Septemberverklaring. Het verheugt mij dan ook dat de niet-partijpolitieke Vlaamse Beweging wat dat betreft op één lijn zit met het Vlaams Belang.

     

    Op één punt begrijp ik evenwel de VVB niet goed, met name waar zij in haar politieke conclusie stelt dat de schuld voor de hele Vlaamse besparingsronde niet bij de Vlaamse Regering moet worden gezocht. Hoezo niet bij de Vlaamse Regering moet worden gezocht? Is het dan niet zo dat de Vlaamse Regering zich als een brave en loyale uitvoerder betoont van deze vermaledijde zesde staatshervorming in plaats van de voet dwars te zetten voor alle maatregelen die daarin schadelijk zijn voor Vlaanderen? Is het dan niet zo dat de Vlaamse Regering zich gedwee neerlegt bij het Belgische status quo omdat de N-VA zich ontpopt heeft als een trekker van de federale regeringsvorming om België opnieuw een duurzame toekomst te geven? Is het dan niet zo dat de Vlaamse Regering de miljardentransfers niet in vraag stelt en deze stilzwijgend aanvaardt en laat doorgaan? Deze vragen stellen, is ze meteen beantwoorden. Uiteraard is de Vlaamse Regering, zijn de Vlaamse meerderheidspartijen daar mee schuldig aan.

     

    Helemaal onbegrijpelijk worden de politieke conclusies van de VVB voor mij wanneer ik in hun persmededeling lees dat de Vlaamse federale Kamerleden “geen medewerking mogen verlenen aan de uitvoering van de zesde staats(mis)vorming” en de Vlaamse kamerleden worden opgeroepen om op te komen “voor de belangen van hun gewest en hun gemeenschap.” Geldt dit ook niet, en a fortiori, voor de Vlaamse Parlementsleden en voor de Vlaamse Regering?

     

    Laten we dus duidelijk zijn. Wanneer het leven duurder wordt voor de gewone Vlaming, voor de middenstand, dan komt dat ook omdat Vlaanderen, omdat de Vlaamse Regering niet radicaal kiest voor Vlaamse onafhankelijkheid. Wie het serieus meent met onze economische groei, met het handhaven van onze welvaart en ons welzijn, die moet werk maken van een onafhankelijk Vlaanderen, want al de rest is peperduur tijdverlies op de kap van de Vlaming. Vlaanderen moet dus het heft in eigen handen nemen en de Belgische ketens, de zesde en alle voorgaande staatshervormingen, de transfers en heel de Belgische santenboetiek naast zich neerleggen om zelf zijn eigen weg te gaan. Wie anders is daartoe beter geplaatst en beter gemandateerd dan het Vlaams Parlement, dan de Vlaamse Regering? Wie anders zal dat voor de Vlamingen doen? Niemand. En daarom kan ik maar één politieke conclusie aan de Septemberverklaring verbinden: de Vlaamse Regering, de Vlaamse meerderheid is, door schuldig verzuim, voor de volle 100 procent mee verantwoordelijk voor de verarming van Vlaanderen. Omdat ze niet de wil, de moed en de durf heeft om te doen wat voor Vlaanderen noodzakelijk is, maar braafjes in de Belgische pas blijft lopen. Met de N-VA op kop.

     

    Chris Janssens

     

    UITLEIDING

    Boven deze ‘Vlaamse Regering’ hangt meer en meer het spook van Wijlen Hugo Schiltz van de Volks Unie, onzaliger gedachte. Nogal wiedes, zult U met mij zeggen, want die Bourgeois was destijds de sterkhouder van die partij, die ID21 en Den Bleiter spijtig genoeg overleefd heeft. Niet alleen dat debacle heeft de man overleefd, maar ook de machinaties om hem als Advocaat te schrappen wegens verduistering. Dat laatste bleek uiteindelijk de schuld van zijn Madam te zijn geweest. Agge mô leut êt, niewaar?!

    Elders dan bij het VB al iets gelezen over de nefaste gevolgen voor Vlaanderen van de 6de Federale Staatshervorming, die nog altijd in uitvoering schijnt te zijnvoor wat betreft de overheveling van fondsen? Bevoegdheden: Si. Fondsen: NO.

    En Di Jeanetto van de ‘Regering in Lopende Zaken mar afgeven bij de VN, precies alsof hij het buskruit had uitgevonden…. Wat er mij doet aan denken, dat wijlen Alfred Nobel beter in zijn broek had gedaan dan dat goedje uit te vinden. Voor de Islammers ‘Gefundenes Fressen’!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    28-09-2014, 12:31 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2017

    ***

    Zondag 28 september

    Zon 7u38-19u28

    H Wenceslaus, martelaar

     

    *

     

    *

    .

    *

     

    INLEIDING

     

    Dat werd vroeger wel eens nogal nonchalant mee gelachen, ’Mijn kop er af’, maar dat zouden we best voorgoed niet meer doen. Ge weet maar nooit! De werkelijkheid zou wel eens de fictie kunnen overtreffen…..

    In Holland verwittigt men openlijk, zij het met gespleten tong, dat de Islammers inderdaad nu écht gevaarlijk zijn geworden, alhoewel in feite ongevaarlijk voor de gewone burger. Tot met een grote luide BOEM, en elders nog een tweede luide grote KNAL, misschien stopt dat BOEM-vuurwerk voortaan nooit meer, zodanig dat zowel militairen, douaniers als facteurs en brandweermannen de lucht ingaan, al-dan-niet in uniform. Ze gaan de lucht in, in stukjes en beetjes vaneen gescheurd door de knal, samen met het ijzer van het Openbaar Vervoer, de beton van de filmzaal, het hele vliegtuig, de voetbaltribune, enfin overal waar veel volk komt. Waarbij de gewone burger niet moet komen klagen dat ze met velen op dezelfde seconde het ondermaanse voor de Eeuwigheid hebben moeten inruimen.

    Terecht zegt men dat een ongeluk nooit alleen komt! Zowel uniformen als burgerkledij maken niets uit: ze zijn immers samen onderweg…Maar ja, dat is nu eenmaal de prijs van de vooruitgang, al zingend dat ‘Alle Meschen Bruder werden’ als ze zich maar onderwerpen aan de Leer der Wrede.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.elsevier.nl/Nederland/achtergrond/2014/9/NIeuw-advies-ook-douaniers-moeten-niet-in-uniform-reizen-1006003W/?cmpid=NLC|elsevier_dagelijks|2014-09-27|Nieuw_advies:_ook_douaniers_moeten_niet_in_uniform_reizen

    *

    Nieuw advies: ook douaniers moeten niet in uniform reizen

    Na militairen, wordt ook aan douanebeambten geadviseerd om niet in uniform te reizen in het openbaar vervoer. Er is geen concrete dreiging tegen douaniers, maar het verschil tussen uniformen is soms lastig te zien.

    Het ministerie van Financiën, waar de douane onder valt, bevestigt zaterdag dat douaniers het advies hebben gekregen om 'in burger' over straat te gaan. Concrete dreiging voor douaniers is er niet.

    Uniform

    De inzet van Nederlandse F-16's in Irak zorgt voor een grotere kans op terreuraanslagen in Nederland. Daarom adviseerde het ministerie van Defensie militairen deze week om niet meer in uniform in het openbaar vervoer te reizen.

     

    'Daar sluiten we ons bij aan,' zegt een woordvoerder van het ministerie van Financiën. 'Hoewel het uniform van douaniers verschilt van dat van militairen, is het voor sommigen moeilijk te zien.'

     

    Lees ook

     

    Grotere kans op terreuraanslag: is er reden om bang te zijn?

     

    De militaire vakbond VBM verwelkomde het besluit van Defensie. 'Ik denk dat het ministerie goed heeft geluisterd naar de AIVD en de MIVD en toen de conclusie heeft getrokken dat er risico's zijn,' zegt voorzitter Jean Debie. Belgische militairen hebben hetzelfde advies gekregen.

     

    Toch waren er ook kritische reacties. Zo zei PVV-leider Geert Wilders dat als stations volgens Defensie 'te onveilig zijn om er een militair uniform te dragen', het leger moet worden ingezet. 'Ik wil dat het politie of het leger zichtbaar controle heeft over de veiligheid.'

    Normaal

    Ondanks de waarschuwingen kunnen burgers gewoon doen wat ze normaal ook doen, benadrukte minister Ivo Opstelten (VVD, Veiligheid en Justitie).

     

    'Iedereen moet gewoon normaal leven, normaal naar de dingen gaan die nodig zijn. Normaal naar de film gaan, naar het voetbal, naar de stad. Met de metro, met de bus, met de trein,' zegt Opstelten. Verschillende terrorismedeskundigen zijn het met hem eens.

     

    Zo zegt terrorisme-expert Bibi van Ginkel van het Instituut Clingendael tegen RTL Nieuws dat het van belang is dat het gewone leven doorgaat. 'Een teveel aan maatregelen kan de balans in de samenleving verstoren.' Dat geldt ook voor militairen en politie die opeens zichtbaar aanwezig zijn.

     

    Subtielere maatregelen zijn volgens Van Ginkel beter en hebben een minder ontwrichtende werking. Ze wijst daarbij naar het advies voor douaniers en militairen om niet in uniform te reizen. Het belangrijkste blijft dat iedereen zijn gezond verstand gebruikt.

    *

     

     

    UITLEIDING

    Wat voor Holland geldt in deze, geldt ipso facto ook in Coburg-land, maar dat mag hier niet zo openlijk gezegd worden. Of zouden de Islammers bij ons vriendelijker zijn?

    Het zou best kunnen, want door de franke taal van het Vlaams Belang, is onze Overheid dubbel zo vriendelijk tegen hen. In de mening dat dat zal helpen…. Quid non, maar de Islammers zijn wat blij om al die naïviteit…. Want zij zijn minstens met een half miljoen en achten zich de Meesters, ze slaan toe waar, wanneer en hoe ze willen.

    Waarbij iedereen van de Leidende Elite vooral hunn best doen, om niet teveel de aandacht te trekken op het feit, dat Bruxellabad het brein is achter de Navo-missies tegen de Islamitische Staat anex Moslim Broederschap. Mijn kop er af, als dat gezamenlijk gedoe met F16’s geen staartje krijgt….

    Och, denken, zeggen en handelen onze Potentaten Grote Verstanden: het zal allemaal wel koelen zonder blazen.

    JaJa, dat is inderdaad ook een spreekwoord. Net zoals het ook een truuk van Luie Charel is, in casu Satan, Lucifer, De Gevallen Engel of om het even zijn naam, te doen geloven dat hij niet bestaat. Zo is, wat onze Overheden doen, met vleiende woordjes proberen van uit hun ivoren torens het vuur in de hel te doven.

    Dat het gloeiend magma in het binnenste der aarde daarmee niet opgezet is, bewijzen de regelmatige vulkaanuitbarstingen…

    Tot slot nog wat uitleg over dat fameuze Coburg-land van ons, waar Vlaanderen staat voor de sterke armen en de knoestige werkersvuisten, en de Francofonie voor de rest van het luie lichaam dat alleen bestaat uit vele monden met vele graai-klauwen. Is in feite bedoeld: het land dat overloopt van Sex-en Coburg. Maar ik wil het hier zo deftig mogelijk houden. Geen Sex dus, maar gewoon Coburg-land.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    28-09-2014, 11:41 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    27-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2016

     

    *

     

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Hieronder volgt een lijstje van lokaliteiten waar ‘de ideale schoonzoon’ straks langs komt voor kenismaking.

    Zelfs al hebben we niet allemaal nog een of meerdere dochters uit te huwelijken, of, wat de hemel verhoede, is deze jongeman al lang ergens onder dak: een persoonlijke kennismaking kan zeer verhelderend werken.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vlaamsbelang.org/

    *

    Tom op toer

    Eind volgende week start Tom Van Grieken zijn ronde van Vlaanderen.

     

    Vorige week zaterdag sprak de partijraad van het Vlaams Belang zijn vertrouwen uit in Tom Van Grieken. Zoals eerder aangekondigd, krijgen de leden het laatste woord op het voorzitterscongres dat plaatsvindt op zondag 19 oktober.

     

    Dwars door Vlaanderen

     

    In de aanloop naar dit belangrijk congres doorkruist Tom Van Grieken het Vlaamse land om zijn oor te luisteren te leggen bij de leden en zijn toekomstplannen voor het Vlaams Belang toe te lichten.

     

    Deze tocht dwars door Vlaanderen start op vrijdag 3 oktober in Blankenberge en eindigt op vrijdag 17 oktober in Antwerpen. In deze periode bezoekt Tom ook nog Duffel, Roeselare, Brussel, Bilzen, Aarschot, Sint-Niklaas, Mechelen, Turnhout, Gent, Ninove, Lennik en Grimbergen. Gelegenheid genoeg dus om persoonlijk kennis te maken met de nieuwe kandidaat-voorzitter. Klik hier voor verdere informatie.

    *

    UITLEIDING

    Het doet mij plezier dat de tocht start in Blankenberge. Daar zal Tom wel de weg vinden naar het Restaurant-Vergaderzaal van een der laagste (kleinste) lidnummers van de Partij. Die ik bij deze warm aanbeveel, zonder namen te noemen. Want ISIS4Belgium luistert mee….

    In Roeselare zijn er ook mooie foto’s te maken, bij het standbeeld van Berten Rodenbach, de bezielende verre voorloper van hem.

    Kortom: West Vlaanderen, sedert lang het broeinest de Echte en der Vervang-Tsjeven der BDWërs, zou wel eens een vruchtbaar maaiveld kunnen worden voor het Vlaams Belang. Waarmee ik o.a. Izegem, het Bourgeois-hol bij uitstek, zeker niet wil uitsluiten.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *








    27-09-2014, 15:48 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2015

     

    *

     

     

    *

    Deze keer is het dodelijke ernst!

    .

    De ACW Tsjeven-Minister van Oorlog wil in extremis via een Regering waarvan de houdbaarheidsdatum al lang verstreken is, een standbeeld voor hem alleen.

    *

    INLEIDING

    Ja, en eigenlijk gaat het niet over een Regering in Lopende Zaken, maar over een Regering in Vliegende Zaken….

    Of dat soort vervallen Regeringen wegens ver over de houdbaarheidsdatum tot dat soort oorlogen n naam van de hele Natie kan beslissen, is een vraag die er feitelijk net toe doet. Want de eigenlijke beslissing komt uit de Wastobbe (de Washing Ton) in Amerika. Bedoeld is de wastobbe voor vuile was.

    We, de burgers, zien ze dus via Libanon vliegen voor minstens 30 dagen, volgens Crembo, de Fiere Sicamber. Maar dat kunnen ook meerdere keren 30 dagen worden, voegde hij er stiekem aan toe. Met oorlogen weet men dat maar nooit. Zie maar naar die van ’14-’18: ze zouden ook tegen Kerstmis ‘4 thuis zijn geweest! Kostprijs per maand: ’n kleine 170.000 Euro. Reken zelf maar na. Maar ja, niets aan te doen: Amerika & Londen hebben jaren geleden de boel verprutst door Sadammeke Houssein daar weg te pesten om zodoende zijn olie te kunnen inpalmen, en het is nu alle hens aan dek om de ISIS-geest terug in de fles te krijgen.

    Maar ja, wie het breed heeft, mag het ook breed laten hangen!

    *

    Wat ik spijtig vind, is dat de Burger nooit de integrale weergave kan vinden van wat daarover in het Parlement werd verteld. Goedgekeurd met algemeenheid van stemmen minus 2 onthoudingen. Dat is al wat we mogen ween, want de rest is waarschijnlijk ‘Staatsgeheim’. Hie minder we weten, hoe beter we slapen. En zo zullen we de juiste inhoud van voor of tegen nooit weten. Want regeringspartijen beschermen elkaar. En ge kunt nooit niet weten…. Tenzij er mensen tussen zitten, die strijden met open vizier. Zoals Filip Dewinter, die zijn tussenkomst woordelijk durft publiceren.

    Het zijn nagels met koppen. Maar net zoals de debatten met Sharia4Belgium van enkele tijd geleden, zullen die, in afwachting dat ze bewaarheid worden, weggehoond worden. Kijk, kijk! Het Vlaams Belangske zal zich ook eens met échte politiek bemoeien. Ik hoor het de Tsjeven en de Sossen, Afd. HOLEBI (er is geen andere) al schamperen.

    Maar met tijd en boterhammen, ligt de oplossing in wat de gewone burger denkt en wat Filip Dewinter durft zeggen. En dat, lieve mensen, leest U hieronder in zijn eigen woorden.

    O Ja, deze 8 dagen oude tekst vond ik vandaag (zeer toevallig dus), bij E.J. Bron en was dus in feite bestemd voor lezers van boven de Moerdijk……

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.filipdewinter.be/

    *

    Tussenkomst Filip Dewinter nav het debat ‘deelname Belgische strijdkrachten militaire actie tegen IS in Irak’.

    gepubliceerd op 19 september 2014 om 08:01

     

    Het Vlaams Belang is een koele minnaar van een militaire actie tegen IS in Irak. Uiteraard moet IS bestreden, teruggedrongen en uitgeschakeld worden. Het is echter nog maar de vraag of dit ook de intentie van de zgn. ‘Coalition of the Willing’ is. Wat is overigens de precieze doelstelling van deze coalitie? De spierballen laten rollen?

     

    De militaire structuur van IS breken? De IS-leiders arresteren en berechten? Een nieuw regime aan de macht helpen? Beperken we ons tot IS in Irak of pakken we het militant salafisme/jihadisme overal ter wereld aan? En hoe zit het overigens met Boko Haram in Nigeria, met Al Shabaab in Somalië, met Jemaah Islamiyah in Indonesië, met Abu Sayyaf in de Fillipijnen, met de Taliban in Afghanistan en Pakistan en bij uitbreiding met Hamas in Gaza, stuk voor stuk salafistische jihadistische terreurbewegingen die door middel van geweld een islamitische staat of kalifaat willen vestigen. Hoe we het ook draaien of keren: de islam heeft zeer bloedige grenzen en voor we het weten schuiven deze grenzen op richting ons continent, ons land, onze steden… ‘Na Jeruzalem valt Rome’, zei onlangs de zelfverklaarde IS-Rolexkalief, Abu Bakr Al Bagdadi.

     

    Wanneer het de bedoeling is om IS daadwerkelijk uit te schakelen, zal een luchtoffensief in Irak niet volstaan. IS is een guerrillabeweging die zoals Hamas in Gaza zich verschuilt tussen de bevolking. Dit soort ‘legers’ strijden niet volgens de klassieke militaire logica. Dat zal het Westen na de interventies in Irak, Afghanistan en Libië wel begrepen hebben. Bovendien schakel je met bommen en kogels geen fanatieke ideologie uit. Op zijn minst zal na een luchtoffensief ook een grondoffensief nodig zijn. Maakt een grondoorlog, boots on the ground, deel uit van een mogelijke strategie? Bent u bereid daaraan deel te nemen? Een andere aansluitende vraag ligt voor de hand: wat met IS in Syrië? Stopt uw interventie aan de grenzen met Syrië? Wordt Bashar Al Assad dan uw bondgenoot of blijft het uw ergste vijand?

     

    Graag had ik tevens vernomen wat de intenties zijn van de zgn ‘Coalition of the Willing’ tav de minderheden in Irak: Koerden, Christenen en Yezidis?

     

    Tot slot nog enkele korte politieke beschouwingen. Hoe dan ook zal bij een militaire interventie tegen IS de polarisatie met de moslimgemeenschap in Europa en in ons land toenemen. Uit een peiling van de NCRV in Nederland blijkt dat 75% van de moslims in Nederland vindt dat de Syrische jihadisten helden zijn en 70% van de Nederlandse moslims de islamitische wetten belangrijker vindt dan onze wetten. De jihadistische terreurdreiging zal alleen maar toenemen. De aanslag tegen het Joods museum in Brussel was een eerste duidelijke waarschuwing. Het wordt dan ook hoogtijd om het debat over de ware aard van de islam te voeren. Dringt een wet naar Frans voorbeeld om jihadisten die in het buitenland vechten de Franse nationaliteit af te nemen, zich ook hier niet op? Moeten we naar Duits voorbeeld jihadistische en IS symbolen hier niet eenvoudigweg verbieden? Moet er niet dringend een verplichte loyaliteitsverklaring voor moslims komen waarbij de islamitische sharia wordt afgezworen?

     

    Tot slot alleen nog dit: beide ministers hebben zich uitgeput om te beklemtonen dat IS niets te maken heeft met de islam. Nochtans is de koran de IS-grondwet en Allah hun onvoorwaardelijke leider. Het klopt dat moslimleiders en moslims in het algemeen de middelen en strategie van IS afzweren en veroordelen, maar over de doelstellingen zwijgen ze in alle talen! Dat is logisch, want de doelstellingen zijn dezelfde: een samenleving tot stand brengen waar alleen de wetten van de islam gelden. Het is overigens de essentie van de islamitische leer. Over IS praten en zwijgen over de islam, in dit geval de salafistische islam, is zoals spreken over Stalin en zwijgen over het communisme. Het debat over die islam kan niet losgekoppeld worden van het debat over radicaal salafistische groepen zoals IS. De radicale islam gedraagt zich tav de islam als een kuiken in een ei; het maakt er integraal deel van uit. Zolang we dat weigeren te beseffen, zolang we aan struisvogelpolitiek doen en ons hoofd in het zand blijven steken voor de ware aard van de islam, zal het conflict met de islam alleen maar uitbreiden en uiteindelijk uitgevochten worden hier in Europa, in onze steden en wijken.

     

    Filip Dewinter

     

    UITLEIDING

    Ondergetekende zit dus zoals U onderhand wel weet volledig op de golflengte van deze Vlaams voorman. Zonder deze te willen na-apen, natuurlijk, want de Fluppe is onnavolgbaar en iedereen altijd een voetje voor.

    Daarom ook is hij vanaf zijn geboorte Kop van Jut bij alle Vlaming-haters. Want de Fluppe spreekt waarheid, en het is precies dàt dat hen kwetst.

    Een close-up foto in het Parlement van de facie van Crembo, die (niet) luistert naar bovenstaande woorden van Dewinter, zou geld waard zijn. Omdat die boekdelen zou spreken…

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    27-09-2014, 13:17 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2014

    ***

    Zaterdag 27 september

    Zon 7u35-19u30

    H Vincent de Paul, patroon van de weeskinderen

     

    *

    *

    De Duitse Luftwaffe,

    .

    De Slag om Engeland

    *

     

    INLEIDING

    Jos Gheysels, de bedenker van de term ‘cordon sainitaire’ en sindsdien vetbetaalde Groene Graaier der Linxen, ook gezien en gehoord op TV Ge moet maar durven! Die man, en de TV ook, hebben echt geen schaamte!

    Moest ik aan denken toen Chris Janssens, fractievoorzitter VP van het VB onderstaande verklaring aflegde tegen de Regering BDW I.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.bloggen.be/roeland/

    *

    “Wij willen een Vlaanderen dat zijn welvaart kan houden, waar wij onze centen niet aan failliete deelstaten of landen besteden, maar hier in Vlaanderen. Wij willen een sociaal Vlaanderen, waar de minderbedeelden, de gehandicapten en de ouderen niet in de steek worden gelaten. Wij willen een vrij Vlaanderen dat zich niet ondergeschikt maakt aan de Belgische federale regering of de bemoeizuchtige regelneverij van de Europese Unie. Mijnheer, de minister-president, dat is blijkbaar niet het Vlaanderen dat u en uw regering voor ogen hebben, en daarom verdient en krijgt u het vertrouwen van mijn fractie niet.”

    Chris Janssens, VB fractievoorzitter VP

    *

    UITLEIDING

    “Nog nooit hebben zo weinigen zoveel gedaan voor zovelen”: dat waren de woorden van Churchill voor het beperkt aantal RAF-piloten die het land gered hadden van de onoverwinnelijke Duitse Luftwaffe van Hermann Göring, tijdens de Slag om Engeland (1940.) Deze historische woorden zouden als een belofte van eeuwige trouw moeten blijven hangen in de hoofden der Vlamingen, samen met de striemende woorden die Chris Janssens naar de hoofden slingerde van de nep-Vlamingen in hun Sanhedrin.

    Och, in het land der blinden is éénoog Koning….En al-bij-al zitten de Linkxen en de Groenen nu voor 5 magere jaren op het ezelsbankje. Waarna ze voorgoed in de coulissen en onder de kiesdrempel mogen verdwijnen. Zo bezien moeten we de Josse van hierboven dankbaar zijn, dat die die kiesdrempel heeft helpen tot stand brengen… Wie een put graaft voor een ander…

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    27-09-2014, 10:53 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    26-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2013

    *

    Allarme attentati in metro Parigi e New York

    (Italiaanse Pers:Alarm voor aanslagen in de metro’s van Parijs en van New York.....)

     

     

    *

    Om de poen voor het gas is het te doen

    .

    Zelfs al zit de Grootste Oorlog aller Tijden er aan te komen….

    *

     

    INLEIDING

     

    Niet te geloven! De Europese Verenigde Nazies willen oorlog. Oorlog, kort en goed. Ze weten oorlog tegen Rusland, en dat staat gelijk met Weredoorlog III, maar dat hebben ze ervoor over. Het staat op de gezichten geschreven van de Bruxccelse Grote Verstanden: als Dexia-dieven denken ze slimmer te zijn dan de meeste kippen. Maar doen zoals Hitler, weten ze ook, en zomaar een land binnenvallen om het te ‘bevrijden’ (Oekraïne), dat kan niet. Gewoon niet voor het oog der mensen. Ze willen dat allemaal wel niet uit zichzelf doen, denk ik, maar ze willen dat in naam van Amerika, dat nu wel degelijk onderweg is om het grootste maar meteen ook armste Moslimland ter wereld te worden. Obama moet elders vechten om de problemen in eigen land te verdoezelen. Amerika, waar gelukkig de Republikeinse Senatoren de militairen oproepen om zoveel mogelijk de bevelen van de Zwarte Ongelukskater te saboteren…

    Die oorlogshitserij is een terreurdaad zoals de wereld er nog geen enkele gezien heeft, buiten wat kleingoed die ‘niets met de Islam te maken heeft’.. Wat meer is: het is een typische Linx-Islamitisch geniepig gebeuren, gericht tegen Rusland: wie zich niet onderwerpt, gaat er aan. Allah Akbar in de overtreffende trap.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/dm/nl/5397/Milieu/article/detail/2064952/2014/09/26/Rusland-dreigt-EU-landen-zonder-gas-te-zetten.dhtml

    *

    Rusland dreigt EU-landen zonder gas te zetten

     

    EU-landen die niet stoppen met gas te exporteren naar Oekraïne, zullen deze winter zelf zonder gas gezet worden. Daarvoor waarschuwde Russisch minister van Energie Alexander Novak vandaag.

     

    De Russische en Oekraïense energiebonzen zitten vandaag in Berlijn samen met de Europese Commissie. Russisch minister van Energie Alexander Novak gaf vanochtend in het Duitse Handelsblatt echter al een kleine waarschuwing vooraf.

     

    Nadat Rusland eerder dit jaar zijn gaslevering aan Oekraïne stopzette, schoten Hongarije, Polen en Slowakije te hulp. "De contracten tussen Rusland en EU-klanten voorzien helemaal niet in die heruitvoer", waarschuwt Novak nu. "We hopen dat onze Europese partners de afspraken naleven. Dat is de enige manier om ononderbroken bevoorrading te garanderen."

     

    "Ze willen ons bevriezen"

    De Russische gaslevering aan Slowakije en Polen daalde eerder deze maand al "wegens technische redenen". De Hongaarse gasleverancier FGSZ is inmiddels gestopt met gas naar Oekraïne te exporteren.

     

    "Ze willen dat we bevriezen", vreest Oekraïens premier Arseni Jatsenjoek. "Dat is het doel en dat is weer maar eens een troefkaart in de handen van de Russen."

     

    De Europese Commissie hoopt alvast dat de bijeenkomst in Berlijn vandaag een overeenkomst zal opleveren over een nieuwe gasprijs, zodat de bevoorrading van Oekraïne deze winter verzekerd wordt.

    *

     

    UITLEIDING

    En zeggen dat er op dit ogenblik precies door ‘Bachten de Kupe’ een zware pijplijn voor gas vaqnuit… Frankrijk wordt aangelegd. Dwarsdoor het meest getroffen front van De Grote Oorlog. Onbeprijpelijk de snelheid waarmee de werken zijn van start gegaan. Daar waar het Britse Gemenebest als meer dan 20 jaar de verbinding van de A19 voorbij Ieper verbiedt, zogezegd uit eerbied voor de honderdduizenden Engelse soldatengraven in die streek.

    Raadt U al, net als ik, wiens belangen hier opgevolgd worden? En zeggen, dat we voor dit Gaz de France ex het Midden Oosten in de winter nog de Hemel zullen moeten dankbaar zijn….

    Nu ook onze F16’s de Iraakse olievelden van ISIS bombarderen, samen met de Rafales van Hollande, de Amerikanen en de overige Arabische landen, moeten we ons afvragen welk sinister spelletjes hier gespeeld worden.

    JaJa,, in Flanders Fields gaan straks misschien weer de klaprozen bloeien. Of zijn het eerder de ‘kankerbloemen’, zoals wij die in die streek zelf benoemen….

    PS

    Benieuwd of in die alarm-metro’s in Parijs of New York nog veel politiekers zullen meereizen van zij die beweren dat ISIS niets te zien heeft met Islammerij…. Verwron gen staal, gebroken glas, bloederige lichaamsdelen en tegen de muren aanklevende hersenen, dat zullen weer alleen de zoenoffers zijn van het klootjesvolk. Want net als Allah, zijn zij, de Potentaten Grote Verstanden, groot.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    26-09-2014, 16:05 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2012

    ***

    Vrijdag 26 september

    Zon 7u35-19u32

    H Cosmas en Damiaan, patroons van de apothekers en dokters

    Cosmas en Damiaan steken de kaarsjes aan

     

    *

    2

    *

    Natuurlijke rtsunami’s zijn hevig maar van van korte duur

    Kunstmatige tsunami’s zijn ook hevig, maar in tegenstelling tot de eerste soort, blijven doe duren.

    *

    INLEIDING

     

    Wie? of Wat kan die BDW I-Regering dan wel zijn, vraagt U zich af.? Och, die omschrijving is gewoon maar om niet de Francofoon klinkende naam Bourgeaois I te moeten gebruiken. Waarbij meteen duidelijk wordt, dat die Geert uit Izegem toch gewoon maar His Masters Voice is. Zo zijn er ook geen NV-Aërs, maar alleen BDWërs, omdat BDW de partij IS, en de Partij BDW. En dan zeggen ze nog, dat het Vlaams Belang geen democratische partij is!

    Toch ongemakkelijk dat datzelfde Vlaams Belang zelfs al zitten ze niet eens i de Regering alles uitbrengt wat niet mag geweten zijn,. Bij hen geen achterkamertjespolitiek, maar zaken doen recht voor de vuist. Eerlijk duurt het langst en aan eerlijkheid, daar hebben alle traditionele partijen lak aan. Zie maar wat Nederland voorheeft met het dooreenlopen van politiek met Accountantskantoren van wereldformaat zoals KPMG en Delta Lloyd. Ja, het zijn sterke benen die de weelde kunnen dragen!

    In de vrees voor de waarheid ligt heel zeker een groot deel van de theorie over het ‘cordon sanitaire’. U weet wel; hen VB is een partij die met alle middelen moet worden bestreden …. Bij al die duistere vriendendiensten zijn geen pottenkijkers nodig. Hoe lang nog zal de kiezer daar inlopen?

    Mocht U in onderstaand betoog van de hand van het VB iets ‘ranzigs’ ontdekken, dan zal het waarschijnlijk de waarheid zijn. Want die volksverlakkerij over het pamperen van de invasie-troepen van de Islam IS ranzig. Ze is niet alleen ranzig, maar ze is fundamenteel oneerlijk. Dat alle sukkelaars moeten geholpen worden, tot daar aan toe, dat is een situatie die men zelf gezocht heeft. Maar de vraag is: waarom sluit men dan in ’t vervolg uit voorzorg de grenzen niet hermetisch af? O juist. Even vergeten. De EU Verenigde Nazies en hun globalisatie, daar kan niemand van onze Potentanten Grote Verstanden onderuit zonder degradatie.

    Maar kijk: ik zie de wenkbrauwen omhoog rijzen, en de mondhoekken naar beneden zakken. want Coburger-land moet toch zijn Verenigde Nazie-verplichtingen nakomen?! Via import het eigen (autochtone) volk overbodig maken…..Dat is toch de spoeling die de burger dagelijks meerdere keren daags door de hersenen wordt gejaagd?

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vlaamsbelang.org/nieuws/10866

    *

    Geen broekriem voor ‘inburgeringssector’

    Terwijl de Vlaamse regering diep in het vlees van gezinnen, ouderen en verenigingen snijdt, wordt in de geldverslindende integratie- en inburgeringssector niet bespaard. Kwestie van prioriteiten.

     

    “De voorbije maanden zagen we allerlei bekende Vlamingen een emmer ijskoud water over hun hoofd gieten voor het goede doel. Wie kon voorspellen dat de Vlaamse regering ondertussen een ijskoude douche aan het voorbereiden was voor de gewone Vlaming.” Vlaams Belang-fractieleider Chris Janssens illustreerde gisteren perfect hoe de Vlaming bij de bok wordt gezet door de N-VA-CD&V-VLD-meerderheid. Over de talloze verkiezingsbeloften inzake het verhogen van de koopkracht en het verlagen van de belastingen horen we immers geen woord meer.

     

    60 miljoen euro

     

    `Terwijl de elektriciteit- en waterfactuur stijgt, de zorgverzekering verdubbelt (!) en de hypothecaire aftrek wordt gedecimeerd, stelde Janssens vast dat één sector opvallend buiten schot blijft. “Ik heb in de regeringsverklaring niets gehoord over eventuele besparingen in de integratie- en inburgeringssector die de Vlaamse belastingbetaler jaarlijks 60 miljoen euro kost. Nochtans is een besparing in deze sector niet moeilijk. Maak naar buitenlands voorbeeld de inburgeringscursussen en -examens betalend,” aldus Janssens.

     

    Janssens vroeg zich retorisch af waarom Vlamingen wel inschrijvingskosten voor gemeenschapscursussen moeten betalen en immigranten voor hun lessen Nederlands en maatschappelijke oriëntatie niet? “In Nederland kost deelname aan een praktijkexamen Inburgering 250 euro. De inburgeraar kan zich voorbereiden voor het examen door een betalende cursus te volgen bij een private instantie. In Vlaanderen blijft alles gratis. En dat voor een regering die zegt af te willen van de gratis-politiek,” stelde Janssens.

    *

    UITLEIDING

    Tiens Tiens! Toch toevallig dat de TV dat niet heeft op gemerkt samen met de andere klachten! En ook in geen enkele gazet is dat aan bod gekomen: de mensen zouden eens kunnen beginnen nadenken. Wel is ineens opgemerkt dat er 50% arme allochtonenmoekes zijn, tegen 10% autochtone. Zou dat soms iets te zien hebben met hun hoofddoeken-missioneringsswerk van onderliggende onderwerping, of met het onredelijk hoog aantal allochtone kindjes?

    Het is nochtans dààr in dat avonturiers-wereldje dat er meest zou kunnen bespaard worden. Welzijnswerkers, buurtcomités of hoe heten die dingen nog, zijn meestal de krenteneters uit het brood der Eigen Volk Eerst-armen.

     

    En trouwens: is er iemand die met die vele ‘uitkeringsgerechtigde werklozen’ kan uitleggen dat duizenden vacatures niet ingevuld geraken?! Dat is een besmettelijke ziekte die al jaren duurt en waarvoor er niets gedaan wordt buiten wat bla-bla-bla. Stop het verstrekken van ‘leefloon’ zonder de minste tegenprestatie. Want loon krijgen is de tegenprestatie om gewerkt te hebben, niet om zo maar in leven te zijn gebleven. Dat is zelfs geen weldadigheid meer, dat is pure Sinterklaas kiezerspolitiek.

    En dat, terwijl officieel het kleine Coburg-land het derde rijkste land ter wereld is…

    Of hangt er iets in de lucht genre ’t schandaal bij de Noorderburen. En blijft dat voorlopig verborgen achter het woordje ‘gemiddeld’? Dan zou er in Coburg-land nog een pak meer gestolen worden door de politieke ‘vriendjes’ dan in Nederland…

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     

     








    26-09-2014, 14:50 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    25-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2011

     

    *

     

    *

    In veilige handen

    .

    ...wordt beweerd.

    *

    INLEIDING

    Weeral een ongewilde overeenkomst tussen Nazi’s en Islamisten. Ook tijdens de Bezetting mochten Bazi’s tegenstrevers martelen tot (in ’t geniep) de dood er op volgde. Maar o wee als er een Feldgraue om het vanwege welke reden dan ook, ook maar met één vinger werd aangeraakt. Daar stond maar één straf op, bij ‘Führer Befehl’ de executie op staande voet. ‘Ordnung muss sein’ klonk het toen.

    Net hetzelfde als de Arabierische logica nu nog altijd wil met Israël (en de hele wereld wil overtuigen van hun gelijk) Hamas mag doen wat het wil, maar Israël mag niets terugdoen. Alleenn het ‘Führerbefehl’ daartoe ontbreekt voorlopig….

    Och, het is net hetzelfde als met schorpioenen: je geraakt er alleen van af door ze te vertrappelen. Let op mijn woorden: ook de Jihad-moordenaars staan op het punt ‘weerwraak’ zeggen ze, te nemen voor het ‘onrecht’ dat hen werd aangedaan, door hen niet ongestoord hun gang te laten gaan. En deze bedreiging komt niet voor in een ver vreemd land, maar op ons bloedeigen TV-scherm en in onze eigen taal! Waarmee bewezen is wat we moesten bewijzen, namelijk dat de moordenaars onder ons zijn. Het kan zelfs die vriendelijke jongen zijn van hiernaast…

    *

    Dezelfde redenering als een Nazi SS-er tijdens de oorlog: zij mochten het kwalijk nemen oor iemand gehinderd te worden, maar niet omgekeerd…. En neen, inderdaad niet alle Duitsers waren SS-ers. Tenzij dat ge zelf Jood waart, of Joodse vrienden had….

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Arabische Staten: Israël heeft geen recht op zelfverdediging

    *

    Geplaatst op 24 september 2014  door E.J. Bron

    Een groep Arabische staten heeft tijdens een bijeenkomst van de VN-mensenrechtenraad in Genève vraagtekens geplaatst bij Israëls recht om zich tegen Hamas te verdedigen. De vertegenwoordiger van Pakistan verklaarde dat het “moreel afschuwelijk” en “juridisch incorrect” is om Israëls militaire actie in de Gazastrook zelfverdediging te noemen. De Verenigde Arabische Emiraten zeiden dat Israël als bezettingsmacht helemaal het recht niet heeft op zelfverdediging.

     

    Ongeveer 30 landen bekritiseerden tijdens de bijeenkomst de Israëlische militaire actie in de Gazastrook. Venezuele beschuldigde Israël van oorlogsmisdaden en genocidenacties tegen de Palestijnen uit de Gazastrook. Ierland beschuldigde zowel Israël als Hamas ervan om op onacceptabele wijze tegen burgers te zijn opgetreden. Pakistan stelde een “bute militaire agressie” van Israël aan de kaak. China maakte duidelijk de Palestijnse inspanningen te ondersteunen om erkend te worden als volwaardig lid van de Verenigde Naties.

     

    Israël en meerdere westerse landen houden de mensenrechtencommissie van de VN voor ongeloofwaardig en schijnheilig. In de commissie zouden die landen zitten, die zelf het meest de mensenrechten zouden schenden. Gedelegeerden van landen die behoren tot de Organisatie van de Islamitische Samenwerking (OIC), en die een derde deel van de zetels in de raad hebben, verhinderen regelmatig discussies over schendingen van de mensenrechten in hun landen. Daarbij beroepen ze zich erop dat het rechtssysteem van de sharia bestanddeel van hun religie en daarmee boven iedere kritiek verheven zou zijn. Op aandringen van de islamitische leden houdt de mensenrechtenraad zich iedere vergadering bezig met het Midden-Oostenconflict. De veroordeling van Palestijnse schendingen van de mensenrechten wordt regelmatig van de hand gewezen.

     

    Uit protest tegen de eenzijdige houding van de mensenrechtenraad weigert Israël al jarenlang de benoemde “speciale gevolmachtigde voor Palestina” het land binnen te laten. Dit betrof nu ook de nieuw benoemde speciale gevolmachtigde Makarim Wibisono uit Indonesië. Hij staat bekend als extreem Israël-kritisch. De regering in Jeruzalem liet hem niet de Palestijnse gebieden binnenreizen. Hij zou het ten zeerste betreuren dat hij niet op de “Westelijke Jordaanoever” en in Oost-Jeruzalem oog in oog zou kunnen spreken met de slachtoffers en getuigen van de door Israël begane schendingen van het internationaal recht, zei de Indonesische diplomaat hier over.

     

    Ook buiten de VN-mensenrechtenraad wordt er druk op Israël uitgeoefend. De Deense minister van Buitenlandse Zaken, Martin Lidegaard, eiste een einde van de “blokkade van Gaza” en het stopzetten van de bouw van “illegale nederzettingen”. Als Israël bij de huidige vredesonderhandelingen in Cairo geen concessies zou doen, zou de Europese Unie over sancties moeten nadenken. Een woordvoerder van het Israëlische ministerie van Buitenlandse Zaken zei hier over dat de Deense minister van Buitenlandse Zaken het fout had en de situatie in het Midden-Oosten niet begrijpt.

    ron:
    www.israelheute.com

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    UITLEIDING

    Wie in een conflict gelijk heeft, zegt dat de andere ongelijk heeft. Dat is normaal zo, maar niet als men met Islammers te doen heeft. Vandaar dat wij in het Westen automatisch weten wie gelijk heeft.

    Dat ISs niet alleen zo, het moet ook zo zijn, want het kan anders niet. De dag dat wij Israël in het ongelijk stelen, is ook de dag van onze eigen capitulatie. Want het kleine Joodse Staatje midden de woeste Arabische wereld, is onze schildwacht.

    Dus wat doet Obama de Moslimmer? Hij probeert de entente rond Israël los te weken. En hij doet dat op de klassieke Islamitische wijze, zo achteraks mogelijk. Door in Het Pentagon de hoogste rangen toe te bedelen aan zijn Moslim-vriendjes. Zo dat die de desiderata der Republikeinen gemakkelijk kunnen saboteren. Hij weet: na hem komen die terug, en dan is zijn comedie over. Want Amerika is van ouds de rechthouder van Israël.

    Nog ongeveer 24 maand te gaan en de Zwarte Ongelukskater vliegt terug waar hij thuishoort: bij het klein gevaarlijk afval, veilig in een glazen betralied kastje, waarvan men de sleutel liefst meteen weggooit.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    25-09-2014, 18:36 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2010

     

    *

     

    *

    Als de nood groot genoeg is,

    .

    Vindt men zelfs slimme fietsrekken uit…..

    *

     

    INLEIDING

    Amaai mijn ellebogen, moet ik zeggen over de ‘Septemberverklaring’ van BDW I. Niet zozeer over die gezegsels zelf, maar meer over het opstijgend hyene-gehuil van zij die er deze keer niet meer bij zijn, wegens gewipt door de Vlaamse kiezer. Maar over de ware schuldigen voor deze toch dwingende besparingen, hoor ik niets anders dan een samenzweerderige stilte. O ja, lijk die Staatsschuld, zoals ooit een leidend Waals politicus (Mathot?) wist te verkondigen: die was vanzelf gekomen en die zou dus ook wel weer vanzelf weggaan.

    Mij staat nog fris voor de geest, de uitstap naar het verafgode Amerika van een soort comité van museum-verantwoordelijken van bij ons. Die konden hun oren niet geloven, bij de uitspraken van de museum-verantwoordelijke van daar, die het in Keulen horden donderen, toen ze uitleg kregen over onze subsidie-politiek in de sector. Een museum dat niet zichzelf kon bedruipen, was niet waard om te bestaan, zeiden ze.

    Wel, daaraan moest ik denken, als mij La Lieten voor ogen kwam, met een 3de VRT Net. Of de uitspraak van iemand die zich afvroeg, of Kunst maar zoveel meer waard was, dat ze als een publieke vrouw met publieke fondsen moest onderhouden worden. Of was ze minderwaardig, dat ze geen publieke sponsors meer kon interesseren, of dat niemand ze nog wilde kopen? Echt talent zou toch zichzelf moeten kunnen onderhouden?

    *

    Hetzelfde over de ‘Podiumkunsten’. Die zijn in hoofdzaak ‘dienst voor wederdienst’ geworden, waar de Dames en Heren subsidie-verstrekkers via vrijkaarten zowat de enige toeschouwers zijn. Ze doen me denken aan kleine kinderen die teveel bedorven zijn geweest. Als blijkt bijvoorbeeld dat er nu ineens geen ‘merkkledij’ meer van af kan. Of ‘Bosklassen’, gevolgd door eerst ‘Sneeuwklassen’ en dan weer door ‘Jeugdkampen’’, of ‘Zeeklassen’, allemaal op kosten van Honoré Gepluimd, terwijl jaar na jaar de kwaliteit van het Onderwijs daalt. Maar dat de bevolking op de sportscholen stijgt. Want ja, sport, fiets of voetbalheden zijn in! En diploma’s zijn uit, zou Toon Hermans daarbij gezegd hebben, want die wist uit ervaring, dat overdaad schaadt. Die had in zijn kindertijd inderdaad op de mantel van Sinterklaas de plaats gezien waar in de schone kamer altijd de asbak op het tafelkleed stond….Maar later kon Toon al fluitend door het leven gaan.

    De tijd van een goede ‘job’ die daarenboven goed betaalt en waarvan men niet moe wordt; is definitief voorbij. En het ergste moet nog komen.

    Wat ik vooral mis, zijn de besparingsplanen rond de wilde immigratie van avonturiers van over de gehele wereld die hier het Luilekkerland zijn komen binnengewandeld. Ha ja, neen hé. Dat is een Heilig Huisje waar niet mag aan gerakt worden. Orders van de Verenigde Nazies die hier een nieuw mensenras wil vormen van blanke negers, en zeker geen Vlamingen.!

    Inderdaad, want anders komt er opstand langs die kant, en gaat het kop afhakken per subiet in gang!

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/cultuur%2Ben%2Bmedia/media/140924-vrt-besparing

    *

    VRT moet volgend jaar 22 miljoen euro besparen

    *

    wo 24/09/2014 - 11:19 Update: wo 24/09/2014 - 16:38 Ludwig De Wolf, Sara Van Poucke De VRT moet volgend jaar 22 miljoen euro besparen. Dat bedrag loopt tegen eind 2019 verder op tot 39 miljoen euro. De besparingen zijn zwaarder dan eerder vandaag was gemeld. In totaal wordt 12 procent van de overheidsdotatie van de openbare omroep tegen 2019 geschrapt.

    Eerder vandaag had Vlaams minister van Media Sven Gatz (Open VLD) een besparingscijfer aangekondigd van 17,8 miljoen euro voor 2015. Tegen 2019 zou dat oplopen tot 27 miljoen euro. In totaal was zo sprake van bijna 10 procent van de overheidsdotatie van de openbare omroep die geschrapt werd.

     

    Maar bovenop het eerder aangekondigde cijfer vallen ook de middelen voor onderzoek en innovatie weg. Bovendien worden de vergrijzingskosten die de VRT moet dragen, slechts gedeeltelijk gecompenseerd door de Vlaamse overheid.

     

    De gevraagde inspanningen vallen dus nog een stuk zwaarder uit. Volgend jaar moet de VRT 7 procent op zijn dotatie inleveren en dat loopt op tot 12 procent in 2019. "Dat betekent dat de engagementen uit de huidige beheersovereenkomst niet meer worden nageleefd", zegt de VRT-directie in een mededeling.

    "De eerstkomende weken en maanden staat de openbare omroep voor de moeilijke uitdaging om een nieuwe werkbare toekomst uit te tekenen", klinkt het nog. Volgende week worden de impact van de opgelegde besparing en de noodzakelijke strategische keuzes besproken op de raad van bestuur van de VRT. Daarna volgt verder overleg met de vakbonden, partners en de bevoegde minister.

    "VRT wordt niet afgebouwd tot een nichezender"

     

    Minister Gatz gaf vanmorgen toelichting bij het nieuwe Vlaamse regeerakkoord. "De VRT staat voor een moeilijk besparingstraject in het eerstkomende jaar. Daarna wordt dat besparingstraject veel redelijker. We zijn nog aan het bekijken met de VRT en de Vlaamse regering hoe we de moeilijke start kunnen verminderen. Dat betekent helemaal niet dat de VRT wordt afgebouwd tot een nichezender", aldus Sven Gatz.

    *

    UITLEIDING

    Ook gehoord dat Blauwe Sven Gatz, een oud VU-er uit de stal van Den Bleiter, zei dat ‘besparen’ ook nog een andere dimensie had, namelijk ‘werken’? Maar ja, dat was een beetje te pijnlijk voor de VRT om daarop te reageren.

    Kunst, Cultuur, Sport, Onderwijs, Groene Energie, overal moeten Linxe misbruiken en postjes-bezetterij eraan geloven. Het waren de dada’s der Roden. Maar ook de gepensioneerde Ambtenaren zijn de pineut. Vast benoemd of niet: bij overtal of onbekwaamheid zijn ze er al uitgevlogen, en nu wordt hun vet pensioen zo maar gehalveerd…. Ja, dat is de zoveelste woordbreuk van de Coburg-Staat. Eerst ‘overgeheveld’ worden naar het Vlaams Niveau, om vervolgens als het vuil van de straat te worden behandeld.

    Maar Freya, die samen met Den Baard van Oostende toegegeven hebben er effe ‘over geregeerd te hebben’ met de zonnepanelen-saga, die ontspringen voorlopig de dans. Of moeten bepaalde aan slag zijnde Excellenties zwijgen voor elkaar? Speelt hier wisselgeld voor de ARCO-dieven, die langs die kant steun verwachten voor de ‘Wiedergutmachung’ op kosten van de Schatkist?

    Ja mensen, het is een mesthoop die nog veel werk zal vragen. Waarbij men zich kan afvragen, of zonder het Vlaams Blok/Belang er ooit iemand zou hebben durven aan beginnen….

    Maar er is nog een lange weg te gaan, vooraleer het publiek hiervoor voor deze partij zal applaudisseren.

    *

    O Ja, nog dit. Vanaf half volgend jaar mag verwacht worden dat de helft van de Horeca op de fles gaat. Dank zij het verplicht elektronisch kasregister, een zaak die zelfs de Nazi’s niet hebben durven eisen tijdens de bezetting. Het was, zeggen de Tsjeefse Roden, of de rode Tsjeefsen, ik wil er van af zijn, het enige middel om de sector onder controle te krijgen. Daarop is er echter een prachtige repliek te voorzien: weg met de uithangborden, stop de lichtreclame en hang gordijnen aan de straatkant. Stop jullie Handelsregister, BTW-nummer en Nummer RSZ. U hebt voortaan een kring van vrienden, allemaal met lidkaart (anders komt U er niet in), en U houdt regelmatig privé-feestjes. Met gesloten deuren, als het moet, en een opvallende buitenwipper naast de deur, die ongenode gasten dwingend verzoekt het pand te verlaten. Nodig vooral uitvoerig massaal de pers uit.

    Als gewezen zelfstandig accountant kan ik U geen succes garanderen, alleen een ietwat gerokken doodstrijd…. Waarbij U rigoureus toeziet vooral niemand een lidkaart te geven wiens politieke overtuiging niet overeenkomt met de Uwe. Maar het risico is groot, dat deze zich niet zullen riskeren, want ondertussen veilig binnen op water en droog brood.

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *








    25-09-2014, 16:21 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2009

    ***

    Donderdag 25 september

    Zon 7u33-19u34

    H Gerolf van Merendree

    *

    *

    25/9/1945: Marteldood van Leo Vindevogel, senator en oorlogsburgemester van Ronse, sterft door 11 Rijkswachtkogels, vermoord door de Belgische Staat, op basis van een doodsvonnis ten gevolgde van valse getuigenissen zoals achteraf zou blijken van verraad, door het Krijgshof te Gent (weeral Gent!). De Vlaamse Beweging wacht al bijna 70 jaar op excuses en eerherstel. Zijn belagers waren de toenmalige Francofone Tsjeven van de Stad Ronse….. Nota voor de Geschiedenis: het eerste vonnis van de Krijgsraad was slechts… levenslang. Maar in Beroep werd dat omgezet in de doodstraf, omdat kort voordiende Voorzitter van het Krijgshof vernomen had dat zijn zoon was overleden in Duitse gevangenschap. De vrienden-senatoren van Vindevogel hadden gratie aangevraagd bij de Prins-Regent Karel de Coburger (die de zaak goed gezind was), maar de nacht voor het vonnis werd uitgevoerd, was die volgens zijn secretaris, te druk bezig geweest met zuipen en hoereren.

    *

     

    *

    Overbekende toegang tot een uitroeiïngskamp.

    .

    Net als de Islam, een cynische valstrik…..

    *

     

    INLEIDING

    Ik betrap er mezelf meer en meer op hoeveel overeenkomsten & gelijkenissen er zijn tussen de Nazi-doctrine en de veroveringsoorlog door de Islam over gans de planeet Aarde. Met inderdaad twee grote verschillen: de Nazi’s waren slechts een plaatselijk verschijnsel en de verschrikkingen duurden beperkt in de tijd. Islam wil de gehele mensheid onderwerpen en gaat met ups en down al vele eeuwen mee.

    Zowel de ideologie als de werkwijze zijn elkaar spiegebeeld.-: buiten hun eigen leer mag er geen andere blijven bestaan en iedereen moet zich er aan onderwerpen. Wie dat niet doet, gaat er aan, of wordt alleen geduld als ‘kafir’, d.i. iemand minder dan slaaf en met helemaal geen rechten. Bij de Nazi’s waren dat ‘Untermenschen’, in afwachting dat ze ‘Durch Arbeit Frei’ kwamen.

    Maar net als Nazi’s ook vriendelijk konden zijn voor bvb Vlaamse Oostfrontstrijders die ze met valse beloften paaiden om ze langs hun kant te krijgen, zo ronselt de Islam Jihad-strijders in het Westen om hun vuile werk op te knappen.(**)

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20140925_01286532

    *

    Brusselse jihadstrijder roept op om ‘elke ongelovige te doden’

    *

    Vandaag om 08:41 door lbo | Bron: hln

     

    Yassine Lachiri, een voormalige Brusselse kok die zichzelf Abu Saif noemt, roept op zijn Facebook-pagina op om ‘elke ongelovige te doden’.

     

    ‘De emirs van het kalifaat bevelen jullie om elke ongelovige die jullie pad kruist te doden. Blijf niet als toeschouwers aan de kant en dood zoveel mogelijk ongelovigen.’ Lachiri zegt dat dit een represaille is voor de aanvallen op de moslims in Irak en Syrië.

     

    De man trok twee jaar geleden vanuit Brussel naar Syrië en sloot er zich aan bij Jabhat al-Nusra, een terreurbeweging gelinkt aan Al Qaida. Nadien liep hij over naar ISIS.

     

    Zijn moeder, zus en twee broers reisden hem achterna. Intussen zijn de vrouwen weer thuis. Een van de broers stierf in Syrië

    *

    UITLEIDING

    Zoals U hierboven hebt kunnen vaststellen, moet er bij De Schandaard (die zich trouwens verstopt achter hln) geween en tandengeknars geweest zijn om negatieve berichten over de Moslimvriendjes af te drukken. Waarschijnlijk een gevolg dat Mohbama samen et zijn slippendragers op het oorlogspad zijn gegaan tegen ISIS. Zelfs der Tsjeven Crembo is ten oorlog getrokken op zijn CVPees: hij laat anderen de kooltjes uit het vuur halen. Wij, de domme burgers, moeten namelijk dringend weten, dat de Islam op zich helemaal niets te zien heeft met terreur. Ook weer iets dat ons aan de Nazi-tijd doet terugdenken, waar de ene wreedheid ook niet de andere was.

    Enne, over een zogezegde onthoofding van een geschaakte Franse toerist door Islamisten in Algerije weet De Schandaard helemaal niets. Op hun Pl. H. Communie-zieltje niet!

    *

    (**) Oostfrontvrijwilligers die na de oorlog terugkeerden bekochten dat meestal met de dood en hun nabestaanden werden tot in de volgende generaties gebroodroofd. Het waren paria’s, ofschoon ze zelf slachtoffer waren en een oorlog waren gaan meevechten, die verliep volgens de Conventie van Génève. Zij stonden alleen aan de verkeerde kant…. Omdat zij geloofd hadden, dat ze na de oorlog van het Nazi-beest zouden gekregen hebben, wat hun eigen vaderland hen al meer dan 100 jaar onthouden had, namelijk gelikberechtiging in rechte en in de feiten. Een ‘vergeten’ Coburger belofte uit de begindagen van de oorlog ‘141-’18….          

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    25-09-2014, 12:04 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    24-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2008

    *

     

    *

    Uit de tijd der Catacomben …

    .

    Naast Rome platbranden, eigentijds volksvermaak???

    *

     

    INLEIDING

     

    Niemand ooit als Filip De Winter die deze keer opnieuw de vinger zeer precies op de wonde legt. Ja, de Moslimmers daar in het Midden Oosten moorden als barbaren (wat ze ook zijn, de meesten in alle gradaties van 0 tot 10 op de Schaal van Richter inzake wreedheid), willen samenlevingen waar er zelfs geen wilde beesten in kunnen leven. Maar dat is een show ver van ons bed. Filip De Winter toont dat het ook hier ons probleem aan het worden is en hij brengt op een bijna magische manier het hallucinant beeld der Christenvervolging. Dat spreekt, zelfs na 2.000 jaar, nog altijd tot de verbeelding. Omdat het de wortels van onze Beschaving raakt.

    Het Vlaams Belang is dus levend en wel. Want het heeft principes, nomen en waarden waarvoor ze door het vuur gaan.

    Ook al zijn de geledereen bij het VB onbarmhartig gedund na de rampzalige verkiezingen van 25/5 (73 ontslagen van de 93 tewerk geselden, althans volgens de niet-fascistische socialisten van het AFF), de resterende 10 doen hun best voor 100.

    Zij pakken de Islam-wreedheden aan met eens te meer de dingen correct te benaderen. Zij zeggen wat U denkt. Want wat er thans wereldwijd gebeurt, zijn de meest bedreigende Christenvervolgingen ooit. Keizer Nero in het Oude Rome wierp ze als volksvermaak in het Colosseum voor de leeuwen, maar dat was nog altijd maar om zo te zeggen, met mondjesmaat in vergelijking met wat er nu op het Internet voor miljoenen gegadigden verschijnt. Bij al die gruwelijkheden worden we haast met onze neus op de feiten gezet, net alsof we de doodsangst van de slachtoffers kunnen ruiken. Begrijpelijk hoe de Moslimmers zoveel verering voelen voor de Jodenvervolgers onder Hitler. Het is volksvermaak op hun maat.

    En de nep-elite van omhoog gevallen zwaar progressieve lichtgewichten doodt zijn tijd met wetjes knabbelen voor Lilliputters in hun ivoren torens. Ach, denken ze, het zal nog wel onze tijd meegaan!

    Het valt weer niet op, dat het VB en niet de Christelijke Volkspartij het voortouw moet nemen en daarbij nog Kop van Jut voor ze moet zijn.

    Benieuwd hoeveel Herderss er nu deze Zondag om 15 u in Mechelen zullen te traceren zijn als de schapen biddend en bibberend samenkomen.. JaJa, ze zijn wel tegen al dat moorden, maar aan politiek doen? Dat is doodzonde!

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    Per mail vanwege het Hoofdbestuur

    *

    Stel dat jij je huis moet achterlaten. Stel dat jij al je geld en bezit moet afgeven. Stel dat jouw tienerdochters van je afgenomen worden. Stel dat jij mensen rondom je op gruwelijke wijze vermoord ziet worden.

     

    en dat allemaal omdat je christen bent en geen moslim wil worden.

    Al deze zaken gebeuren op dit moment in Irak, Syrië« en zoveel andere plaatsen ter wereld

    Daarom roept Vlaams Belang Antwerpen en Steden tegen Islamisering op om deel te nemen aan de manifestatie tegen Christenvervolging

    Deze manifestatie vindt plaats op zaterdag 27 september 2014 om 15 uur op de Veemarkt te Mechelen

    Laat je stem horen en neem deel aan deze manifestatie en help een krachtig signaal de wereld in te sturen!

    Filip Dewinter

     

    UITLEIDING

    Beschouwing na de verkiezingsnedermaag die de heropstanding van het Vlaams Belang moet inluiden.

    Het Vlaams Blok/Belang heeft blijkbaar niet zichzelf, maar de BDWërs rijk gemaakt. Een partij waar de Vlaamse Beweging en de Vlaamse symbolen ondertussen verbannen zijn. Een unicum in dit land. Dat die overgelopen kiezers ooit zullen terugvloeien, mag betwijfeld worden, want ze hebben wel Coburg-waar gekregen voor hun geld.

    Of tenanere deze waar kwaliteits-marhandise zal blijken te zijn, is een andere vraag. De ‘Septemberverklaring van Bourgeois I laat het al vermoeden. Besparen moeten we allen, maar niet op de Islamisering! Maar allez, een gekregen paard mag men niet in de muil kijken. Vooral niet als dat paard Tsjeven-bloed blijk te hebben. Lijk een schilder-behanger aannemer ook zijn plan trekt met de zotste soort behangpapier: pappen net nat houden. Bij het Vlaams Belang groeit ondertussen een nieuw geslacht, dat loov’ren zwaaiend opklimt naar Tabor, dat ligt in mijn land, tussen de zee en de Schelde.

    Morgen herdenken wij de heldendood van Leo Vindevogel; in 1945 laffelijk door deze Coburg-Staat door 11 Rijkswachtkogels vermoord. Als de Islam het nog een ietsjepietsje erger brouwt, zou dat wel eens ook het lot van de Fluppe kunnen worden.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    24-09-2014, 18:36 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2007

     

    *

     

    *

    Ook in de Islam….

    .

    Mogen varkens hun gevoelens hebben.

    *

     

    INLEIDING

    NOT IN MY NAME. Deze plagiaat-titel past op de Islammerij als een tang op een varken. Een simpel cartoontje zoals hierboven ware beter geweest….

    De propaganda-bomdroppingen lijk in een schietkraam van de USA en nu ook al van de Navo-landen, de Coburger Luftwaffe inbegrepen, op de ISIS-Moslim-moordenaars: er moet dringend bekend gemaakt worden. Dezen zijn niet, zoals de oppositie in Amerika beweert: ‘too little and too late’. Integendeel ze passen perfect in de wereldwijde Moslim-doctrine, zoals U hieronder zult kunnen lezen. Terzelfdertijd krijgt U zelfs een beter inzicht in die Leer en de woordenschat van de Wrede.

    Voor zij die last hebben van hun lange termijn geheugen, wordt aangeraden onderstaand artikel voor hun achtr-achter kleinkinderen te bewaren. Liefst op een ultra geheime plaats, zoals onder hun hoofdkussen, waar het iedere nacht in Uw dromen weer tot U kan doordringen. De volgende generaties zullen via die tekst inzicht krijgen van wat hen ondertussen is overkomen, en die onze generatie maar niet heeft kunnen geloven. Let wel: er wordt een prijs uitgeloofd voor wie het woord ‘dhimitude’ niet ten minste 100 keer herkent in deze tekst.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Not In My Name:

    waarom Islamitische Staat moet worden losgekoppeld van islam

    *

    Wereldleiders zoals Obama en Cameron willen u doen geloven dat islam een religie van vrede en tolerantie is. Ook dichter bij huis zien we premier Rutte krampachtig verklaren dat hij oneindig veel respect heeft voor de moslim in Nederland die zich via de moskee of als buurtvader inzet voor de Ummah. Niets dan goeds over islam. Islamitische Staat draagt negatief bij aan de beeldvorming inzake islam. Een onrealistische beeldvorming die zo zorgvuldig is gecreëerd door wereldleiders, politici, mainstream media en moslimorganisaties in het westen. Door Islamitische Staat geheel teniet gedaan, het ware gezicht van islam tonend. En nu zien we dat ook ‘gewone’ moslims zich uitspreken tegen Islamitische Staat door de actie Not In My Name. De islam zou gekaapt zijn door koppensnellers. Echter, niets is minder waar.

     

    Wie enige kennis heeft van islam, met de koran en vooral ook de ahadith, weet dat het geen Islamitische Staat doet, exact is wat Mohammed deed en waartoe hij opdracht geeft. Toch willen moslimorganisaties dat wij in het westen de naam van Islamitische Staat niet gebruiken. IS zou een relatief kleine groep extremisten betreffen, die niets met islam te maken hebben. Daarom zouden wij hen niet moeten bevestigen in hun associatie met islam. Weg met die naam.

     

    Ook zien en horen we regelmatig dat bij berichtgeving gerelateerd aan islamitisch geweld, het woord ‘islam’ angstvallig wordt vermeden. Er wordt gesproken van ‘terroristen’ en ‘extremisten’, waarbij de lezer en luisteraar kennelijk geen associatie met islam mag hebben.

     

    Het belang van politici om Islamitische Staat niet met islam te associëren, is het tegengaan van onrust in de samenleving, het tegengaan van toename van islamkritiek. En het voorkomen van electoraal gewin van islamkritische politieke partijen. Het politiek beleid is nu eenmaal gericht op het importeren en faciliteren van islam en de weerstand onder de niet-islamitische bevolking groeit doordat Islamitische Staat het ware gezicht van islam toont. Politici wringen zich nu in onmogelijke bochten om islam te verdedigen en los te koppelen van islamitisch geweld.

     

    Teveel moslims in het westen weten te weinig van de koran en de ahadith. Not In My Name is distantiëren van Islamitische Staat, wat vervolgens betekent dat zij zich distantiëren van Mohammed. Veel moslims zijn in paniek en in de war door het ware gezicht van islam dat zich openbaart middels IS. Moslims die meewerken aan de actie Not In My Name, werken (meestens onbewust) mee aan de strategie van Mohammed inzake expansie islam;

     

    Het belang van moslimorganisaties en moslimleiders in de wereld om Islamitische Staat niet met islam te associëren, gaat veel verder dan het tegengaan van onrust in de samenleving. Weerstand tegen islam en kritiek op islam moet maximaal worden tegengegaan vanwege de lange termijn strategie van Mohammed met betrekking tot de expansiedrift van islam.

     

    De wereld zal op een dag geheel islamitisch zijn, als Mohammed namens Allah zijn zin krijgt. Eén groot islamitisch kalifaat is het uiteindelijke doel. De strategie om dit te bereiken, heeft geen basis van duidelijke oorlogsvoering zoals we dat gewend zijn, met tanks en herkenbare legers. Islam wordt verspreid volgens de lange termijn strategie van Mohammed; middels de baarmoeder, immigratie en het bekeren van ongelovigen. Deze strategie wordt duidelijk opgelegd aan moslims via de ahadith. Het bereiken van het ultieme doel mag eeuwen duren.

     

    Islamitische Staat ondermijnt deze lange termijn strategie door het ware gezicht van islam veel te vroeg te tonen. Pas als het percentage moslims in het westen (en in de dar al-harb overal ter wereld; Huis van de oorlog) op 30% is uitgekomen, kan een islamitische omslag worden bewerkstelligd. Zover is de Ummah nog niet. De aantallen zijn nog niet toereikend voor succes.

     

    Daarom zijn moslimorganisaties en moslimleiders in de wereld genoodzaakt taqiyya te plegen en Islamitische Staat los te koppelen van islam.

     

    Met de actie Not In My Name dragen moslims (sommigen bewust, velen onbewust) bij aan het herstellen van de strategie op de lange termijn om een kalifaat over de gehele wereld te stichten. Het is hiervoor van belang dat de ongelovigen niet inzien met welke strategie het doel van één groot kalifaat bereikt zal worden. Een kalifaat dat overigens geenszins een staat of een rechtsstaat betreft, maar een maatschappij waarin alle moslims en onderdrukten dienen te leven volgens de strikte regels van de koran en de ahadith.

     

       75% van de moslims in Nederland meent dat er maar 1 interpretatie van islam is, waar iedere moslim zich aan moet houden. (Dit zijn dus 750.000 moslims in NL)

       70% van de moslims in Nederland vindt de regels van de koran belangrijker dan de Nederlandse wetten, democratie en rechtsstaat. (700.000 moslims in NL)

       60% van de moslims in Nederland vindt dat moslims terug naar de kern van islam moeten gaan. De kern die historisch altijd politiek en radicaal is geweest.

       Jong en oud geen verschil; 44% van de moslims in Nederland heeft een fundamentalistisch wereldbeeld. Geenszins gematigd te noemen. Er is dus geen sprake van een overgroot deel ‘gematigden’, slechts een kleine meerderheid tegenover een grote minderheid.

       Uit onderzoek van het ministerie bleek in 2010 dat 11% van de moslims in Nederland het acceptabel vindt om vanuit religie geweld te gebruiken. Dat zijn dus 100.000 moslims in Nederland.

     

    Dat het slechts om een kleine groep fundamentalisten gaat, een kleine marginale groep die het verpest voor de rest en dat VERUIT de meeste moslims in Nederland geen vijandbeeld hebben ten opzichte van niet-moslims, is dus een leugen. Er is een grote voedingsbodem voor islamitisch fundamentalisme. Een klein aantal radicalen dat verder geen steun krijgt van de moslimgemeenschap kun je relatief gemakkelijk oprollen. Maar als daar een groot netwerk van potentiële ondersteuners en sympathisanten omheen zit, wordt het veel moeilijker.

     

    Slechts enkele honderden in Nederland zijn overgegaan tot geweld en hebben hierdoor te vroeg het ware gezicht van islam getoond. Maar dat veruit de meesten zich houden aan de strategie op de lange termijn, stemt Allah tevreden. Toch zien inmiddels steeds meer ongelovigen in waar islam voor staat, wat het uiteindelijke doel is en wat zich voor eigen ogen voltrekt. Zijn zij echter in aantallen die toereikend zijn om de opmars van islam te stoppen?

    *

    UITLEIDING

    Toegegeven: een mens moet het belangrijke zaken kunnen onderscheiden van het onbelangrijke. Vakbonden die staken en betogen is daar een van. Tom Boonen die op zijn bek gaat ook. Zwaar gesjoemel bij de Voetbalbond is dat eveneens, zij het in mindere mate. Echt belangrijk zijn ‘mannen’ die andere ‘mannen’ verwonden of neerschieten. En neen, namen krijgt U niet.

    Belangrijke zaken van mindere orde zijn: hoe er ooit wel weer zal ‘geregeerd’ worden door onze ‘deelregering’-Nieuwe Stijl, en onze ‘heelregering’ onder Francofone dwingeandij die er maar niet in lukt om zonder kleerscheuren heelhuids ter wereld te komen..

    En Delphine: die mag ook niet vergeten worden. Den Bère is ooit wel gaan biechten en hij heeft zelfs de absolutie gekregen en boete ervoor gedaan door voor de rest van zijn leven bij Paola terug te keren. Geen DNA-staal van broer Laurent gekregen? Maar meiske toch! Die zou U toch niet vooruit geholpen hebben, want U zou bij Mr Vastapenne zijn uitgekomen, en bij Paola. Maar niet bij Albert. Maar dat is meer voor ‘de boekskes’ en voor de nog weinig overblijvende bewonderaars van het Koekoek-Koningshuis.

    Laten wij dus vooral het woord ‘Islam’ achterwege laten, vooral als er wreedheid bij te pas komt. Dat is politiek-correctheid waarvan U binnenkort de vruchten zult kunnen plukken. Uzelf wel niet, maar wel Uw achter-achter-achter kleinkinderen….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    24-09-2014, 17:36 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2006

    ***

    Woensdag 24 september

    Zon 7u32-19u37

    H Krista

    *

     

    *

    .

    Bij de baard van de Profeet, we worden er weer ingeluisd!

    *

     

    INLEIDING

    Het staat niet alleen in de sterren geschreven, ze vragen er zemf steeds luider om. En ze laten ons, de Beschaafde Wereld, ook geen andere keus.

    Dat beging met meerdere onmenselijke onthoofdingen op YouTube, en eindigt (voorlopig) met een gemaskerde oproep van ginder uit op YouTube, met een oproep naar de vriendjes om hier te lande de bomaanslagen te laten van start gaan als weerwraak omdat ze ginder slaag krijgen. De oproep was in perfect Nederlands en kan volgens mij perfect dienen als officiële oorlogsverklaring van de Islam (Sjiïeten) aan de man in de straat..

    Maar retournons à nos moutons. Ik geloof nooit dat de stem bij E.J. Bron hieronder zijn inspiratie gehaald heeft bij onderhavig klein blogschrijverke. Of het moet de Geest zijn die wij Mensenzonen altijd en overal sedert eeuwen en eeuwen in de Naam van de Vader aanroepen.

    Het Internet/YouTube vraagt er om. Ook al lijkt het druppel per druppel water dragen naar de oceaan.

    Het 2de luik van mijn stelling van vandaag situeert zich op een totaal ander vlak, de groeiende drang der mondig geworden volkeren om klein maar dapper (naar Zwitsers model), zichzelf te besturen. Zij het dan in een soort ‘Volkerenbond’ die naar buiten uit, als één blok optreedt. Dat heet dan de schaalvergroting, net zoals wij ook niet met alleen de naaste buren kunnen leven.

    Ziedaar waar beide uitgangspunten elkaar raken, omdat zij het welzijn van de gehele mensheid bepalen. Geen dwang (onderwerping) niet op gebied van Geloof, niet op gebied van anachronistisch geforceerde Staatsdwang uit vorige eeuwen. Die hebben in het verleden voldoende hun onmacht bewezen. Zie beide Wereldoorlogen. Of in mensentaal over die twee uitgangspunten: geen Islam, wereldwijd en geen schoonmoederachtige betutteling door een nep-elite die lijk marionetten in een poppenspel, gehoorzamen aan de draadjes van de overkant der oceaan. Wij zijn immers, van intellectueel tot fabrieksarbeider, allemaal mensen met een vrije wil, gezegend (in de mate van het mogelijke) met gezond verstand.

    We zijn al ‘Verlicht’ en later ge-nazificeerd genoeg! Danke schön. Er mag afgediend worden!

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Ik stel het me zo voor . . .

    (Door: Guus Velraeds)

    *

    Islamitische terreurcellen zitten inmiddels in elk Europees land. Reken maar. De geheime diensten werken op volle toeren, maar wat op ons afkomt kunnen ze niet tegenhouden. De vijand van het Avondland zit lang en breed op uitnodiging in ons midden. Vanmiddag een jonge moslima in vol ornaat, hijab, voorbij zien lopen. De trots en zelfverzekerdheid die ze uitstraalde was opvallend. Dit zijn tekenen die we niet willen zien, maar ze zullen op enig moment in ons gezicht exploderen. Zodra de cellen het sein krijgen en kans hebben, zullen ze toeslaan. De ideologische vorming hiervoor hebben ze de afgelopen 30 jaar met hulp en geld van het naïef tolerante Westen kunnen afronden. Deze cellen zullen willekeurige Europese burgers van straat plukken. In een gesloten bestelwagen sleuren en naar een afgelegen tevoren zeker gestelde plek rijden. Op deze plek zullen ze hun islamitische eisen voor een draaiende videocamera opsommen en stukken uit de koran voordragen. Voor hun op de grond zit de willekeurig van straat geplukte Europese burger vastgebonden en geblinddoekt op zijn knieën. Wat daarna gebeurt met deze Europese burger hoef ik niet te schetsen. Dat weten we of we dat willen of niet.

     

    Mohammed deed aan chantage en terreur en zijn volgelingen zullen dat ook doen. Dit concept kunnen ze niet loslaten. Een islam die in vreedzame co-existentie leeft met andere overtuigingen is in strijdt met de kerndogma’s van dezelfde islam. Dat is gelijk als van een katholiek vragen dat hij het geloof in de drie-eenheid opgeeft. Elke moslim heeft de geloofsplicht mee te helpen aan uitbreiding en het alleen heersen van zijn geloof. Een tussenweg is er niet en bestaat alleen in de hoofden van westerse multiculturalisten. Nadat een paar van deze onthoofdingvideo’s op de diverse Europese nieuwsnetten zijn verschenen, zal in elke Europese huiskamer de angst toeslaan en men zal zich afvragen: wat overkomt ons nu? Hadden we dit kunnen zien aankomen? Jazeker, dat hadden we kunnen zien aankomen, tenminste als de Europese burger fatsoenlijke en waarheidsgetrouwe voorlichting had gekregen over de islam en diens methodieken van strijd, manipulatie en onderwerping. Onderwerping is het hoofddoel van de islam en elk middel tot dit doel is geoorloofd. Lees de koran, lees de overleveringen van de profeet. Het staat er letterlijk en in de wereld om ons heen zien we wat er staat te gebeuren.

     

    Waarom moet ik er dan nog aan twijfelen. Geboren moslims die zich willen inpassen in de Europese samenleving spelen in deze processen helemaal geen rol. Kortom, zij doen er niet toe. De geboren moslim die zich wel wil aanpassen, gaat ook voor de bijl als hij niet bijdraait. Dit zal tot gevolg hebben dat uiteindelijk ook zij zich zullen neerleggen bij de islamitische terreur. Een groeiende islam in Europa betekent automatisch een groeiende terreur. De terreur heeft door de eeuwen de groei van de islam verzekerd en bevorderd. De islam is de ultieme voedingsbodem voor deze terreur. De islam en de terreur is als de kers en de pit. De kers brengt de pit voort en de pit een nieuwe boom met kersen. De islam en zijn vrucht de terreur zijn twee grootheden die niet zonder elkaar kunnen. Beide functioneren op elkaar als een perpetuum mobile. De Jihadist is niet iemand die de islam perverteert. Het is de islam die de Jihadist perverteert en niet andersom. Aangezien voor de gelovige moslim de koran het geschreven woord is van Allah, is deze dus onaantastbaar verankerd voor de eeuwigheid. Hieraan tornen staat gelijk aan het afschaffen van de islam. De wereld zal niet anders overblijven dan vroeg of laat de islam te vernietigen, want uit zichzelf zal de islam niet stoppen. Ook al willen we niet, we zullen er niet aan ontkomen de wapenen opnieuw op te pakken. De moslim leeft in dat opzicht in geleende tijd, het moet hem alleen nog aan het verstand gebracht worden. Dat zal veel bloed kosten, vooral onschuldig bloed.

     

    Door:

     

    UITLEIDING

    Onze samenleving is de periode van de smachtende bidprentjes al lang voorbij. Er zijn zelfs bijna geen Pastoors meer die ze zouden kunnen uitdelen. We staan er dus alleen voor en moeten het dus helemaal op onszelf zien te rooien.

    Romantiek brengt geen brood op de plank. Voettochten of Kruistochten hebben ook nooit en zeker niet tot in de perfectie, gewerkt. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden.

    Op Amerika hoeven we niet te rekenen, want dat is in de eerste plaats een Soemnitisch (?) Moslim-land geworden. Zelfs de EU is in datzelfde beddeke ziek. Maar Rusland is er zo goed als onbesmet met de Moslim-microbe en het is de tweede atoommacht ter wereld. Dus is Kameraad Poetin onze man. Met één klauw van de Russische Beer is het Arabisch Rijk in één slag bij hun Allah.

    Tja, en dan zitten we meteen verzeild in weer eens een ‘Grote Oorlog. Misschien wel de Grootste Oorlog ooit. Ik weet niet of dat een ontmoedigende of een bemoedigende gedachte is. Maar wat ik wel weet, is dat het er ooit ‘ns moet van komen. Hopelijk wordt de soep dan niet zo warm gegeten als ze op tafel komt…

    *

    PS

    U had toch nooit gedacht, dat, moest de Islam de Bom gehad hebben, zij die nog nooit zouden gebruikt hebben tègen ons? Iran, die andere schurkenstaat, is er trouwens druk mee bezig, al willen die zogezegd vooral daarmee Israël treffen. Hier ligt trouwens nog een andere reden waarom we Obama totaal moeten mistrouwen: diens libido loopt immers gelijk met de Islam-doctrine.

    Als die de Poet (en niet China? Niet Indië?) in een atoomoorlog betrekt, weeral eens onder elkaar overeenkomen om het uit te vechten bij ons en in de overige Westerse landen, dan heeft hij 2 vliegen in één slag. Poetin kapot of verzwakt, en de Islam baas over Europa. Daar al eens aan gedacht, als ‘die Joekreen’ ter sprake komt?

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    24-09-2014, 10:05 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    23-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2005

     

    *

     

    *

    .

    De Ark van Noach. Deze Bijbelse Aartsvader zou ook niet geluisterd hebben, moest er een De Grauwe het hem toen hebben willen uitleggen…..

    *

     

    INLEIDING

    Om deze geleerde Perfesser na 2 woorden te doorzien hoeft men heus niet hoog geleerd te zijn. Zelfs van op de onderste trap heeft men er al horizon genoeg.

    Ik heb het over Paul De Grauwe, de geleerde coryfee van de VRT die in de zwaar gesubsidieerde DM maar al te graag hele bladzijden mag vullen. De man is Perfesser in de Kunst van het Kopen é Verkopen van geleerde gesubsidieerde Prietpraat.

    Top-economen verkopen top-economische nonsens aan 100 in d’uur, maar, geen commentaar: alles is politiek-correct verpakt en ‘Imprimatur. Nihil obstaat’ zoals dat in betere theologische tijden luidde.. Alle vorige Tsjeef-Linxe Regeringen van de laatste 70 jaren her, hebben nooit fouten gemaakt, ze hebben zeker nooit geleefd lijk God-in-Frankrijk, en over hun grootste flater, de ongecontroleerde massa-immigratie die als meeuwen op een stort over onze welvaartstaat zijn neergestreken, Ho maar: Ne touche pas à mon pôte! Zonder de ‘allochtone’ gemeenschap stonden zij al lang aan den dop.

     

    Vooral de EU-Verenigde Nazies mogen niet geraakt worden, tenzij daar waar er door dezen geraakt wordt aan het luilekker geld-smijt-weg bestuur van ‘Eigen zakken Eerst’. Dan zijn de begrotingsvoorschriften of de beperkingen in de tijd van de werkloosheid (die gelden voor de gehele Unie), gewoon onmenselijk.

    Heel Coburg-land is een verlopen zootje geworden met bij elkaar geschraapte lapmiddelen, gepresenteerd door giechelende tapkastmeiden, heksenwijven à la Lieten of betweterige snaken zelf-bewierokers. Met geld smossen kan niet eeuwig blijven duren. Dus, zegt De Grauwe, om al de Heilige Huisjes te redden, moeten we nog méér uitgeven van uit een nu al lege en met schulden gevulde schatkist. De klassieke Linxe logica dus: blijven uitgeven, tot ook het geld van anderen op is…..

    *

    Kijk, dat Linxse kiezers, die niet verder kijken dan hun neus lang (en breed) is, zo redeneren, is normaal. Ook in hun huishouden geldt dezelfde regel: geld op wegens geen werk (willen) vinden? Maar man toch, ga dan naar het OCMW. Je krijgt een woning aan een vriendenprijsje om in te wonen, met daarboven een ‘leefloon’ om een gepensioneerde jaloers op te maken, of een eeuwigdurende werklozensteun. Mits de nodige relaties kan die zells doorgegeven worden van vader op zoon.

    En als het OCMW nu ook al diep in de schulden moest zitten? Wel, dat zijn onze vrienden die we daar verkozen hebben, en dan gaan die maar aankloppen bij de Staat, dat staat zo in de Wet.

    En als die Staat, die bestaat dank zij ons, Linxen, nu ook eens blut, en zelfs met zijn achterste vol schulden zit? Wel, dan gaat die Staat maar bij de ECB, de Europese Centrale Bank, die weten met hun geld geen blijf. En wat meer is, ook daar zijn het onze vrienden.

    Verlà, zegt de slimme Perfesser: we hebben bewezen wat bewezen moest worden. Linxe bomen groeien niet alleen tot in de hemel, ze groeien er zelfs dwars doorheen.

    En toen kwam er varkentje et een lange snuit, en ’t vertelselke is uit… Natuurlijk, want tegen dan is Popol De Grauwe al lang op prepensioen! En is daar een ander Linx spreekwoord: ‘Après mooi les mouches’…. Dat is nu eens een spreekwoord, dat zijn nut bewezen heeft. Want het dateert al van sedert de Franse Revolutie.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/dm/nl/2461/Opinie/article/detail/2058567/2014/09/23/Tijd-dat-de-mythe-over-begrotingsevenwicht-doorprikt-wordt.dhtml

    *

    Tijd dat de mythe over begrotingsevenwicht doorprikt wordt

    Paul De Grauwe − 23/09/14, 06u00

    *

    dm column Topeconoom Paul De Grauwe schrijft over mens, wereld en economie.

    Onze kinderen zullen niet begrijpen dat de huidige generatie bourgeoispolitici een erfenis van aftandse wegen, scholen, hospitalen en energievoorzieningen zal nalaten

     

    De Vlaamse regering speelt volop de kaart van het begrotingsevenwicht. De nieuwe regering-Bourgeois, en de vorige Vlaamse regeringen trouwens ook, hebben de mythe gecreëerd dat goed beleid gelijk staat met begrotingsevenwicht. De vergelijking is dan altijd de goede huisvader die de tering naar de nering zet. Het geheel wordt omgeven door een ethisch discours. We mogen toch geen schuld doorspelen aan onze kinderen, horen we dan. Alle Vlaamse vaders en moeders kunnen enkel ja knikken.

    De vraag die zich stelt, is of het nastreven van begrotingsevenwicht een teken van goed beleid is? Het antwoord is soms wel, soms niet. Maar vandaag zeker niet.

     

    Er is een grote investeringsnood in Vlaanderen (en in België). De infrastructuur gaat zienderogen achteruit. Er zijn te weinig scholen en hospitalen. Betaalbare woningen worden schaars. Dit zijn structurele gegevens. Er is ook een conjuncturele dimensie: de economie komt niet van de grond omdat er te weinig geïnvesteerd wordt.

     

    De hoofdprioriteit van de nieuwe regering zou dus moeten zijn collectieve investeringen te doen om zo een nieuw elan te creëren. En wat zien we? Een regering van kruideniers die hun geld tellen. Het zou een regering worden van vernieuwing, maar de kruideniersmentaliteit maakt dit onmogelijk.

     

    Het wordt tijd dat de mythe over begrotingsevenwicht doorprikt wordt. Een regering die nu investeert, zal later betere scholen, hospitalen, infrastructuur en energievoorzieningen nalaten. Dat is veel belangrijker dan de schuld die tegelijk wordt overgedragen. Die investeringen zullen de welvaart van onze kinderen immers verhogen.

     

    Onze kinderen zullen op hun beurt niet begrijpen dat de huidige generatie bourgeoispolitici willens en wetens een erfenis van aftandse infrastructuur, een tekort aan scholen en andere gebrekkige publieke voorzieningen zal nalaten, omdat ze het te druk had met het tellen van het geld.

     

    Daarmee wil ik niet zeggen dat een regering onbeperkt de schuld mag opdrijven. Het punt is dat de Vlaamse regering meer dan ooit moet zorgen voor collectieve goederen. Deze verhogen de welvaart en het productief vermogen van een land. Er is niets mis met het financieren van collectieve goederen (infrastructuur, milieu-investeringen, scholen en hospitalen) door de uitgifte van schuld. Integendeel, er is iets mis met de regel die zegt dat investeringen gefinancierd moeten worden door lopende inkomsten.

     

    Dit is een regering die er prat op gaat het land te willen beheren door gebruik te maken van rationele beslissingsmethoden die vooral te vinden zijn in het bedrijfsleven. Welnu, goed geleide ondernemingen die goede investeringsprojecten hebben, zullen die projecten niet onderwerpen aan de beperking dat deze altijd gefinancierd moeten worden door lopende inkomsten. Bedrijven die zo'n regel zouden toepassen, zouden niet groeien en permanent ter plaatse trappelen.

     

    Een Vlaamse regering die het begrotingsevenwicht verheft tot de belangrijkste doelstelling van zijn beleid is een regering die zichzelf veroordeelt om ter plaatse te trappelen. Het is geen regering waar we vernieuwing van kunnen verwachten.

     

    Ik weet het: het mag niet van Europa. Maar zoals ik in een vorige column schreef, wordt het tijd dat politici in Vlaanderen, in België en in andere landen hun stem verheffen en ingaan tegen de absurde regels die vandaag door Europa gehanteerd worden.

     

    UITLEIDING

    Ach, waar is de tijd dat we van op de Lagere Schoolbanken leerden sparen bij de Spaar-en Lijfrentekas, de ASLK… Hutje bij mutje, iedere maand, kind per kind een paar frankjes, zuinig afgeknepen van het huishoudgeld. De beste spaarders onder ons kregen dan als beloning van de Meester een 30-sm meetlat, met daarop de gekende bijenkorf vol ronkende beestjes. Zelfs de peperkoek heette toen ‘De Werkende Biij’ van Maes-Rommens/Poperinge

    Die mooie blinkende meetlat moest ondergetekende dan wel aftoeken van de dikke welgedane boerenzoon, want die was te lomp om te winnen bij het marbel-spel. Dat was ook een manier om op een slimme wijzer mee te werken aan de herverdeling der sociale rijkdommen….

    *

     

    ‘Boven zijn stand leven’ zowel als individu dan als gemeenschap, maakt elke samenleving tot een hel. Zo is er heilig protest tegen een hoger inschrijvingsgeld voor de Universiteiten. Die paar honderd Euro’s kunnen er niet af, want dan kunnen de Dames & Heren super-intellectuelen niet vier en vijf maal per jaar naar de Primitieve Zomer Festivals gaan. Om compassie mee te hebben, want nu al geraken 2 op de 3 geniën niet ‘op tijd’ door hun leerjaren. Want na de humaniora komt de tijd van het pintlieren en het Huppe-met-de-beentjes waaraan ad vitam aeterna geen einde aan kan komen.

    O ja. Nog dit over ‘het aanzwengelen van de economie’. In plaats van de mond vol te hebben over ‘het creëren van ‘jobs’, zouden de Politici het beter hebben over ‘het behouden van jobs’. Voor de rest zorgen onze Ondernemers dan zelf wel. Of zou Popol De Grauwe de allereerste Bepaling in de Handboeken van handeldrijven vergeten zijn? Dat was namelijk de eerste vraag van de hele bladzijde vragen, die ik als nieuwe leerling na mijne Plechtige Heilige Communie, als straf van buiten moest leren van de jonge College-Leraar die later de Nonkel Pastoor van mijn vrouw bleek te zijn.

    Vraag: Wat is handel drijven.

    Antwoord: handel drijven is kopen en verkopen met het doel winst te verwezenlijken.

    *

    Zonder winsten, geen bedrijven en geen bedrijven = armoede. Wie het anders zegt, is een Marxistische Pinoccio. Maar dat ligt nogal moeilijk voor onze Linx-gedraaide Potentaten, Grote Verstanden. Zelfs gaan ‘boeren’ kunnen ze niet meer, wegens de boerenstiel door hun schuld eveneens uitzichtloos. Kloefenkapper spelen zou nog kunnen, maar verdorie, wie koop in deze tijd nog kloefen?

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    23-09-2014, 16:18 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2004

    Dinsdag 23 september 2014

    Fruitmaand

    Zon 7u30-19u39

    H Thecla, patrones der stervenden

     

    *

    .

    Hoge bomen vangen veel wind…..

    *

    INLEIDING

    Ik had al gedacht dat de Mietjes en Pietjes van het Anti Fascistisch Front (AFF) al samen met de zinkende en naar haar laatste adem snakkende SP.A naar de dieperik waren, maar dat was een vergissing. Hun oorlog, gestart in Juni 1941 (!) is nog altijd niet voorbij. Waarom anders gebruiken zij nog altijd de oorlogsterm ‘front’? Dat beladen woord ‘front’, samen met een soort anto-fascisme wijst op Benito Mussolini maar dat personage was toch op en top Italiaans? Het AFF leeft dus in de andere wereld van vorige eeuw. Moet zijn dat de subsidiekraan toch nog een beetje druppelt. En zo blijft er leven in de brouwerij. Tot er iemand voor altijd het licht uitdoet en hun broodheren onder de kiesdrempel zakken…

    Jammer, we zullen hen missen in het rijtje der café-komieken…

     

    Bij hen vond ik een heuse bloemlezing over welke slechterik die Tom Van Grieken wel is. Lees en geniet mee.

    Stel U voor: die stakkerd wil al hun vriendjes doen werken ipv luieren en subsidies opstrijken voor hun dagelijks brood. Wat erger is, hij wil besparen op de vele multicculti-clubs die hun kiezerspotentieel uitmaken. En wetewa? Hij is bij dat Zwan-misdrijf gewoon als de andere mensen door de open schoolpoort naar binnen gegaan. In welk land denkt die wel dat hij leeft! Een Sossen-feestje zo maar bederven! Dat is en blijft huisvredebreuk en de Rechter die hun klacht in de papiermand keilde, die zal wel een Anti-AFF Blokker-Onderkruiper zijn.

    Verder staan 70 van de 93 werknemers bij het VB nu aan den dop om er het geld van de vele ‘kansloze jongeren’ voor hun neus weg te snoepen. Spijtig, toch?! Verder iets gehoord van ‘vakbondsacties’ bij hen? Nogal andere koek dan bij het Rode ACW /ABVV waar massaal de straat wordt opgegaan, ten koste van het straatmeubilair, gescheurde politie-uniformen en schade bij de aangrenzende middenstanders….

    Echt waar. U zult, na lezing overtuigd zin dat alleen de Roden de Goeien zijn!

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://aff.skynetblogs.be/

    *

    DE HARDE TAAL VAN TOM VAN GRIEKEN

    *

    Tom Van Grieken heeft zijn eerste televisie-interview als kandidaat-voorzitter van het Vlaams Belang achter de rug. In Terzake mocht hij zich gisteren voorstellen), en meteen dreigen met juridische stappen tegen al wie het Zwan-incident in een verkeerd daglicht stelt.

    Tom Van Grieken stapte in 2012 met twee kompanen zonder enige toelating een Schotense school binnen waar een halal barbecue plaats vond. Van Grieken bood de verbouwereerde lagere schoolkinderen aan ook het varkensvlees van Zwan-worsten te proeven. Volgens Van Grieken was het slechts een ludieke, onschuldige actie. De klacht wegens huisvredebreuk vanwege de school en de ouders van de schoolkinderen is door het parket geseponeerd, maar dat betekent nog niet dat de school en ouders daar vrede mee hebben. “Ze hoopten nog dat het Vlaams Belang een schadevergoeding zou betalen zodat de jongeren een nieuw klasetentje konden organiseren, maar dat is nooit gebeurd”, noteerde Gazet van Antwerpen.

    “Geen bokshandschoen voor u?”, vroeg Terzake-anker Lieven Verstraete. “Pfff”, zuchtte Tom Van Grieken. “Ik kom zelf een klein beetje uit de reclamesector en een goed beeld werkt wel eens. Ik vind dat we af en toe wel eens moeten kunnen choqueren, maar dan op de inhoud en niet op de vorm.” “Dus niet vuil zijn om de kiezer terug te winnen?", repliceerde Lieven Verstraete… terwijl het beeld waarmee Tom Van Grieken nu nog zijn editorialen in het Vlaams Belang Jongeren-tijdschrift Rebel! ondertekent er een is van Tom Van Grieken met bokshandschoenen uit de vorige week verschenen Rebel! #04). Dat hadden ze bij Terzake blijkbaar niet opgemerkt.

    In zijn editoriaal in die jongste Rebel! juicht Tom Van Grieken het referendum toe dat volgende week donderdag gehouden wordt over de onafhankelijkheid van Schotland. Van Grieken vreest evenwel een Neen-uitslag omdat de Scottish National Party (SNP) vasthoudt aan het Britse pond en het Brits koningshuis, en lid willen blijven van de Europese Unie. “Willen de Schotten baas zijn in eigen land, dan moeten zij niet alleen afscheid nemen van het Verenigd Koninkrijk, maar ook van de Europese Unie.” Tom Van Grieken houdt niet van halfslachtige oplossingen, en dat blijkt ook verderop in Rebel! als hij titelt Besparen. Ook op cultuur.

    “Besparen is beter dan belasten”, orakelt Tom Van Grieken. “Diverse beleidsdomeinen moeten volgens VBJ (de Vlaams Belang Jongeren, nvdr.) maar hun steentje bijdragen. Het ambtenarenapparaat afslanken, de beheersovereenkomst met de VRT herbekijken en uiteraard zo snel mogelijk stoppen met het geld elders door ramen en deuren te gooien, door onder meer allerhande multikulprojecten en andere hobbyclubs te financieren.” In Terzake zei Tom Van Grieken dat hij hard wil zijn voor het systeem, maar niet de indruk wil wekken standpunten in te nemen tegen mensen, tegen individuen. Stoppen met wat Van Grieken “allerhande multikulprojecten en andere hobbyclubs” noemt, raakt anders wel rechtsreeks een aantal mensen, een aantal individuen.

    “Cultuur zonder enige vorm van subsidie is een illusie”, zo gaat Van Grieken verder. “Maar moeten perverse ideeën die voortgesproten zijn uit een omhooggevallen pseudo kunstenaarsbrein nog langer door belastingsgeld gefinancierd worden? Moeten experimentele theaterstukken uitgevoerd door tweederangsacteurs door u en ik betaald worden? VBJ denkt alvast van niet. Wanneer je je broek niet kunt ophouden met kunst, dan ben je geen professioneel kunstenaar. Zoiets heet een hobby. En hobby’s beoefen je als je echte werk er op zit. Ongetwijfeld een standpunt dat in bepaalde kringen – ook in onze partij – niet op applaus onthaald wordt. So be it.” Met Tom Van Grieken krijgen we dus een zeden- en cultuurmeester. Wat voor die censor niet door de beugel kan, moet niet meer gesubsidieerd worden. Als Tom Van Grieken hiermee denkt Alexandra Colen terug te winnen voor zijn partij, is hij volgens ons toch aan het verkeerde adres.

    Met privé investeerders creëer je “een maatschappelijk draagvlak voor culturele projecten én vooral toegankelijke cultuur op maat van alle burgers” betoogt Tom Van Grieken. Het is hem dus echt niet alleen om het besparen te doen, maar ook om een andere inhoud van de cultuur te krijgen. “Haal een deel van de culturele sector van de subsidie-infuus en we worden er allemaal beter van. En dan vooral de cultuursector zelf”, besluit Van Grieken. Gelukkig past men dat principe al toe op de partijfinanciering. Na de verkiezingsuppercut op 25 mei verloor het Vlaams Belang miljoenen euro’s aan partijsubsidiëring, waardoor 73 van de 93 Vlaams Belang-personeelsleden moesten ontslagen worden. Daar worden we allemaal beter van, en vooral het Vlaams Belang zelf.

    !

    UITLEIDING

    Wij noteren graag vanwege Lieven Verstraete, de Terzake-hooernalist, de gewone huis- en keukentaaltoon van de VRT gehersenspoelde van dienst. Hoffelijkheid zullen ze daar nooit leren. Reden waarom Terzake of andere ondermaatse programma’s hier zo goed als nooit op het scherm komen. Veel liever zien we ’n Hyacintje-DVD, dat is tenminste kolder van de bovenste plank.

    Maar ik geloof anders stellig dat Tom ook dat soort boskabouters zal kunnen temmen. Door bvb iedere keer even brutaal tegengas te geven, door te vragen of ze weer kast hebben van hun gal. Of dat ze EPO gepakt hebben… Met als resultaat nooit meer de binnenkant van een studio te zien. Maar als communicatiespecialist weet Tom wel hoe hij daarover zou moeten communiceren.

    Recht op antwoord, AFF-schiijverlaars, daar ooit al van gehoord? Het Vlaams Belang, Mr de Juge Pee, is een partij als een ander, en wenst dan ook als om het even welke andere partij behandeld te worden door de Overbodige Openbare Onafhankelijke Omroep, de vierdubbele nullen van de O.O.O.O

    Al-met-al een pint goed bloed gelachen. Doe zo verdr: hoe zotter hoe liever.

    Enne O ja: BDW zal nog spij krijgen dat hij de Leeuw en de hele Vlaamse Ontvoogdingsstrijd als voltooid verleden tijd heeft aangezien. Als wegbereider van die éne Vlaamse Onafhankelijkheidspartij die haar hoofddoel zal nastreven zonder achter zich te kijken. Want in 1302 zouden de BDWërs aan de andere kant, tussen de Leliaards hebben gestaan. De kant waar de klappen vielen!

    *

    PS

    Het Zwan-misdrijf speelde zich af in een Schotense school. Schoten, dat is Antwerpen en dat ligt bij mijn weten niet ergens in een of ander verloren gat van de Islamitische wereld, waar halal-dierenleed vlees het enige is. Om de o zo begeerde integratie te bevorderen, had men beter in Schoten een BBC gehouden met normaal vlees, ook voor de kleine Islammertjes. Dat ‘halal’ ook aan de blanke Schotense jeugd wordt opgedrongen, is niet normaal. Wat gij, verschrikkelijke Gaia?

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *








    23-09-2014, 10:56 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    22-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2003

     

    *

     

    *

    Het wordt daar stilaan een zwijneboel….

    .

    En nog kijken onze Potentaten Grote Verstanden de andere kant op.. Zonde dat de vallende brokstukken van hun Brusselse Tempel niet op hun kop zijn gevallen!

    *

    INLEIDING

    De brave meisjes en jongens van De Morgen zijn van de eersten om ons, zij het met enig leedvermaak, het heugelijk nieuws te brengen. Na de ISIS-lieverdjes , de Boko Haram en nog zovele anderen, is er nu de 'Khorasan' om de saaiheid van ons leven te doorbreken. De Khoran-San, you stupid!

    Geen woord van afschuw, geen noodkreet om hulp: het is precies alsof dit past in het kraam van hun progressiviteit. Waarbij moet worden toegegeven, dat koppensnellerij inderdaad niet alledaags is. Maar dat komt.

    Als klein burgermannetje geraak ik de virtuele tel kwijt. Daarom werk ik nu aan een lijstje met al die namen lijk achterste-voor-geschreven natte spaghetti-slierten.

    Toen de Feldgrauen hier nog waren konden we tenminste toch min of meer hun Gothische lettertekens ontcijferen met al die liggende dubbele punten bovenaan bepaalde klinkers, met die altijd op en neer wippende hoofdletters bij veel woorden. Het deed raar, maar het wende. Het deed heel benauwend aan, maar de uitspraak was als iets tussen het platste WestVlaams van diep Bachten de Kupe en het blaffen van een kettinghond. Speciaal, dat kan men wel zeggen. Vooral als er van die kleine gemene Schmeissers omtrent kwamen.

    U krijgt eerstdaags dat lijstje van mij onder ogen, zodat U kunt aanstippen wie voor wat verantwoordelijkheid tekent.

    In de tijd der Feldgrauen was er tenminste ook nog begrip voor de Conventie van Génève inzake het Oorlogsrecht. Vreemd, maar er waren voorschriften hoe men de tegenstrever moest behandelen…. Maar me dunkt dat die alleen voor beschaafde lui tellen, niet voor halve of hele wilden die hunkeren en het besterven naar de hen beloofde 72 vrouwtjes per man bij Allah. Bij de Yankees of bij onze UNO-Bauwhelmen moet men daarmee niet meer afkomen: die eisen boter bj de vis en via de Vakbonden, het recht om vroegtijdig op Pré-Pensioen te gaan.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/dm/nl/9616/Onrust-in-het-Midden-Oosten/article/detail/2058154/2014/09/22/Deze-terreurcel-jaagt-de-VS-nog-meer-de-stuipen-op-het-lijf-dan-IS.dhtml

    *

    Deze terreurcel jaagt de VS nog meer de stuipen op het lijf dan IS

    Stefan Grommen − 22/09/14, 12u18 − Bron: AP, Boston Globe, New York Times

    *

    © ap. Leden van het al-Nusrafront tonen hun vlag in Syrië. Khorasan wordt nadrukkelijk gelinkt aan al-Nusra.

     

    Ooit stond 'Khorasan' voor een bloeiende handelsregio in Centraal-Azië, vandaag is het een naam die de haren ten berge doet rijzen bij inlichtendiensten. Met aan het hoofd een voormalige poulain van Osama Bin Laden groeit Khorasan stilaan uit tot een terreurgroep die de dreiging van IS overschaduwt.

           Het doel van Khorasan in Syrië is niet om het regime van de Syrische president Bashar al-Assad te bestrijden, wel om er rekruten te oogsten voor hun eigen plan: terreur tegen de VS.

     

    De terreurcel Khorasan, genoemd naar een historische streek - pal op de zijderoute - die ooit delen van Iran, Afghanistan, Tadzjikistan, Oezbekistan, Pakistan en Turkmenistan overspande, heeft zich ontwikkeld rond al-Qaidalid Muhsin al-Fadhli, die een vertrouweling was van Osama bin Laden. De groepering van ervaren jihadi's uit Afghanistan en Pakistan zag een kans in de chaos van Syrië om er te gaan samenwerken met die andere al-Qaedatak, al-Nusra.

     

    Het doel van van Khorasan is echter niet het regime van de Syrische president Bashar al-Assad te bestrijden, wel om er rekruten te oogsten voor hun eigen plan: terreur tegen de VS. In Syrië zoeken ze specifiek naar westerse jihadi's, omdat ze met hun paspoorten minder opvallen en dus meer kans hebben om probleemloos op een vlucht naar de VS te geraken. Khorasan is zo uitgegroeid tot een allegaartje van strijders uit Pakistan, Afghanistan, Jemen, Noord-Afrika en het westen.

     

    Onderbroekbom

    En zo steekt, 13 jaar na 9/11 een oude dreiging weer de kop op: aanslagen met of op vliegtuigen. Volgens Amerikaanse inlichtingendiensten zou Khorasan samenwerken met Jemenitische bommenspecialisten van al-Qaida op het Arabische Schiereiland (ook wel AQAP genoemd). Die slaagden er al enkele keren in om explosieven op een vlucht te smokkelen, onder meer in printerinktpatronen, doch geen enkele keer lukte het om het vliegtuig ook daadwerkelijk te doen neerstorten.

     

    Eén van de meest opvallende wapenfeiten van AQAP was de onderbroekbom die de Nigeriaan Umar Farouk Abdulmutallab probeerde te doen ontploffen op weg naar Detroit, in een vlucht van Northwest Airlines, op 25 december 2009. De bom maakte echter alleen rook en vuur, waarna Abdulmutallab door een passagier overmeesterd kon worden.      

    De luchtaanvallen die de VS en hun bondgenoten tegen IS uitvoeren zouden zelfs ongewild het door IS verzwakte al-Nusrafront in Syrië weer een duwtje in de rug kunnen geven.

     

    Ergernis

    Dat alles verklaart waarom het hoofd van de Amerikaanse inlichtingendiensten, James R. Clapper Jr. onlangs Khorasan bestempelde als "een grotere bedreiging voor de binnenlandse veiligheid dan Islamitische Staat". Het is een citaat dat qua timing enige ergernis verraadt: in inlichtingenmiddens wordt er duidelijk gefoeterd op de ietwat overdreven focus op IS, dat nog voluit gericht is op territoriumwinst en -consolidatie in Irak en Syrië. De échte, directe terrorismedreiging voor de Amerikanen is volgens de kenners nog altijd afkomstig van al-Qaedatakken als al-Nusra en Khorasan.

     

    Meer nog: de luchtaanvallen die de VS en hun bondgenoten tegen IS uitvoeren zouden zelfs ongewild het door IS verzwakte al-Nusrafront in Syrië weer een duwtje in de rug kunnen geven. Het is en blijft de enige terreurorganisatie met al dan niet slapende cellen in heel Syrië, die bovendien loyaal is aan al-Qaidaleider Ayman al-Zawahiri. Die redenering geeft dan weer argumenten aan het kamp dat voor 'boots on the ground' in Irak en Syrië pleit.

    Wie is Khorasanleider Muhsin al-Fadhli?

    De 33-jarige Koeweiti Musin al-Fadhli is een ware 'ancien' van al-Qaida en dus geen koorknaapje. Hij draait er al mee van vóór 11 september 2001 en zou één van de weinigen zijn geweest die vooraf weet hadden van de plannen voor de aanslagen. In 2002 was hij betrokken bij de aanslag op de Franse olietanker MV Limburg in de Golf van Aden, waarbij één man om het leven kwam en duizenden liters ruwe olie de baai instroomden.

     

    Ook wordt hij verdacht van betrokkenheid bij enkele terroristische aanslagen in Saoedi-Arabië en zou hij meegevochten hebben met de taliban en al-Qaida in Afghanistan. Als hoofd van al-Qaida in Iran, waar hij de plaats van Yasin al Suri innam, leverde hij de voorbije jaren financiële en logistieke hulp aan de terreurorganisatie. Sinds midden 2013 zou hij zich in Syrië bevinden.

     

    UITLEIDING

    Een sadist of een Machiavellisch Opportunist van het niveau van BDW zou op al die uitzwermende sekten kunnen reageren met de Latijnse spreuk ‘Divide et Impera’ – ‘Verdeel en heers’. Maar dat i dan geredeneerd zonder het ontzaglijk lege dat hier ter plaatse de gebeurtenissen zit af te wachten om bij te springen.

    Het kan. Maar dan moet eerst het EU-Befehl komen va ‘Feuerfrei’, zodat wij als eersten mogen handelen, en niet moeten wachten tot warmer we met onze kop onder onze arm moeten vluchten. Tegen dan zal mijn lijstje met moord-clubs wel klaar zijn.

    Voor nieuwelingen gebruiken jullie gewoon een bis-nummer.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    22-09-2014, 17:40 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2002

    *

    *

    Grieks Vuur vernietigde nog voor de strijd begon

    .

    Ongeveer hetzelfde effect als ‘Vurige, lees Vuile Tongen’

    *

     

    INLEIDING

    Op deze blog heeft ondergetekende al een paar keer de euvele moed gehad, om de (terecht) gevierde Johan Sanctorum aan te spreken met Johan Diaolorum. Dit in hoofdzaak wegens zijn on-intellecteeel gedaas over zaken waar de man met al zijn geleerdheid, geen jota verstand van heeft. Nu het voorlopig nog kan zou een kort anoniem bezoek aan een verstild kerkgebouw al een goed begin zijn.

    Het staat eenieder vrij over zaken van ‘Geloof en Zeden’ te denken zoals hij/zij wil, maar wie zonder reden brutaal kaatst, mag de bal even brutaal, zo niet veel brutaler, terug verwachten. Laat mij alleen maar aanstippen, dat zonder de Abdijen, de Paters en de Nonnekes, wij nog allemaal in onze streken zouden leven van jacht en visvangst. Het zijn zij, die weliswaar in Rooms inpakpapier gehuld, de Beschaving hebben gebracht. Het zijn ook niet bepaald altijd engeltjes geweest, maar dat zijn wij ook niet. Getuige onderstaande tekst.

    *

    Punt aan de lijn. Ware het niet dat naast mijn indruk van intellectuele on-waardigheid, nu ook no de pretentie komt om een jong talen als Tom Van Grieken en het VB, bij voorbaat bij De Schandaard af te schilderen als ‘Machiavellistisch opportunisme’. Waarschijnlijk omdat de jonge Van Grieken geen opgeblazen kikker is zoals sommige gevierde columnistjes.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.bloggen.be/roeland/

    *

    De radicale reclameman

     

    Tom Van Grieken (27) wordt de nieuwe voorzitter van Vlaams Belang. De Mortselnaar werd in het voorjaar nog herverkozen als voorzitter van Vlaams Belang Jongeren (VBJ) en moet nu de moederpartij een nieuw gezicht geven. Een portret.

     

    Als alles volgens plan verloopt, keurt het partijcongres op 19 oktober de aanstelling goed van de nieuwe VB-voorzitter. Met zijn 28 lentes - zijn verjaardag valt enkele dagen voor het partijcongres - wordt deze 'Jonge Turk' 's lands jongste partijvoorzitter ooit. Hij klopt daarmee Guy Verhofstadt die op zijn negenentwintigste de leiding nam van de toenmalige PVV (Partij voor Vrijheid en Vooruitgang). Tweemaal op rij werd Van Grieken jongerenvoorzitter zonder tegenkandidaat en nu is dat opnieuw het geval, tegenkandidaat Freddy Van Gaever (76) trok finaal zijn kandidatuur in. Als parlementslid is Van Grieken nog een groentje: op 25 mei werd hij voor het eerst verkozen in het Vlaams Parlement. Toch zit hij als sinds 2006 in de gemeentepolitiek. De eerste maal werd hij verkozen van op de vijftiende plaats, de twee keer als lijstduwer.

     

    De charme van de perfecte schoonzoon

     

    Volgens afscheidnemend voorzitter Gerolf Annemans is Van Grieken het boegbeeld van de 'V-Generatie': enkele getalenteerde twintigers die klaarstaan voor de opvolging. Door andere Vlaams Belangers wordt hij beschreven als een vlotte, gedreven politicus. Hij werkt ook zeer bedachtzaam en gaat bij veel mensen te rade. Laatst gaf Chris Janssens een treffende beschrijving van hem. 'Tom is niet in één hokje te plaatsen. Hij heeft de radicaliteit in zich die we als partij nodig hebben en tegelijk de charme van de perfecte schoonzoon. Dat maakte hem uniek.' De 36-jarige Genkenaar zei dat in Het Belang van Limburg in een toelichting van zijn analyse van de partij naar aanleiding van de slechte verkiezingsresultaten. Nieuwssite Apache berichtte twee jaar geleden dat Chris Janssens 'crisismanager' Gerolf Annemans zou opvolgen, maar die eerste is sinds kort fractieleider in het Vlaams Parlement. Normaal zou Barbara Pas (33) voorzitter worden, maar zij haakte af wegens privéredenen. (Ze is fractieleider in de Kamer, maar het VB heeft in de Kamer slechts drie volksvertegenwoordigers en vanaf vijf leden wordt een politieke fractie effectief erkend.) Zo vormt Tom Van Grieken het laatste deel van het drieluik van de partijverjonging aan de toprangen. De vernieuwing is relatief, want Barbara Pas zit al sinds 2007 in de Kamer, sinds 2013 als fractieleider. Chris Janssens is al vijf jaar Vlaams Parlementslid en ook niet meer zo jong.

     

    'Machiavellistisch opportunisme'

     

    Toen op 9 september een artikel in De Standaard polste naar een nieuwe VB-voorzitter, had Tom Van Grieken nog niets beslist. In de late namiddag stelde hij zich terloops kandidaat. In een YouTube-video - slim gezien: vele audiovisuele media namen het filmpje over - meende hij dat het opnemen van verantwoordelijkheid in mindere tijden een échte uitdaging is. Van Grieken kwam enthousiast en idealistisch over, toch zei publicist Johan Sanctorum in een opmerkelijk interview in Doorbraak dat hij na het Terzake-gesprek met Van Grieken 'meer machiavellistisch opportunisme' ziet dan 'fris ideologisch denkwerk'. 'Hij profileert zich als iemand uit de reclamewereld, die vaststelt dat het discours over de verbruining niet aansloeg, en dat er dus maar uit een ander vaatje moet worden getapt. Zo mag een programmapartij natuurlijk niet in elkaar zitten. Het is de taak van de voorzitter om de communicatie te beheren vanuit een sterk, wervend mission statement.' Van Grieken is inderdaad meer een man van de communicatie dan van de inhoud. Mogelijks zal hij zich goed omringen door de voorlopig schaarse intellectuele partijleden. Een naam die dan snel valt, is islam- en EU-specialist Sam van Rooy (29), die overigens met Van Grieken op dezelfde golflengte zit.

     

    VBJ werking stelt niets voor

     

    Enkele van zijn verwezenlijkingen: als scholier blies hij het Nationalistisch Jong Studentenverbond (NJSV) nieuw leven in en bouwde hij een werking over heel Vlaanderen uit. Toen Van Grieken nationaal voorzitter van de Nationalistische Studentenvereniging (NSV!) was, werden verschillende afdelingen erkend aan alle grote universiteiten in Vlaanderen. Als voorzitter van het VBJ zette hij het EU-thema op de (verkiezings)agenda. Hij richtte ook het Europees samenwerkingsverband 'YEAH' (Young European Alliance for Hope) op, 'als front tegen de dictaten van de EU'. Als jongerenvoorzitter professionaliseerde Van Grieken naar eigen zeggen de werking. Toch bestaat er ook scepsis, getuige een anonieme quote uit De Standaard. 'Hun werking stelt niets voor. Eigenlijk amuseren die jongeren zich op kosten van de partij.' Van Grieken werd berucht met zijn VBJ-actie waarbij hij Zwan-worsten uitdeelde tijdens een schoolbarbecue met halalvlees, waarop hij sindsdien (door bepaalde media) smalend de 'man van Zwan' wordt genoemd.' 'De worstendealer' en 'de Balthasar Boma van de Wetstraat', zo noemde de gevreesde Joël De Ceulaer hem laatst in zijn Lastpost in Knack.

     

    'Baby Dewinter' of 'mini-Dewinter' zijn andere koosnaampjes die hij toegekend kreeg in zijn studententijd wegens zijn provocerende acties, agressieve verbale en soms (noodgedwongen) fysieke houding en de bijhorende assertieve debatstijl. Ook zijn carrièreloop (NSV-praeses) toont parallellen met die van Filip Dewinter. Sommige media spreken weleens van 'de zoon van Dewinter'. De grote discrepantie tussen hen beiden is echter de tijdsgeest. Toch krijgt Van Grieken zeker een duw in de rug. Volgens het Anti-Fascistisch Front (AFF) is Van Grieken door Dewinter binnengehaald op de VB-partijhoofdzetel om hem voor te bereiden op een vooraanstaande rol binnen het VB. Maar ook 'de zoon' rebelleert al eens en sinds de voorbije verkiezingen kwamen er enkele forse woordenwisselingen, al kunnen zij het zeker met elkaar vinden. Ze delen hun twee voornaamste stokpaardjes: de (Vlaamse) onafhankelijkheid en de strijd tegen de multicultuur. Vooral met die nadelen kwam Van Grieken naar eigen zeggen in zijn eerste tien levensjaren in contact, toen hij nog in de Antwerpse stationsbuurt woonde.

     

    'Ludieke acties'

     

    De goedgeklede en hoofdzakelijk sympathieke en bij momenten grappige Van Grieken is een reclameman (hij studeerde communicatiemanagement) die mediageniek overkomt en zijn pr verzorgt. Op de sociale media werd de vergelijking al gemaakt met wijlen Karel Dillen vanwege de gelijkaardige outfit en dito bril. Op schooldebatten maakt Van Grieken een goede indruk. Ook op (tv-)debatten kan hij al eens de show stelen. Volgens sommigen hangt er (nog) een ranzig kantje aan hem, daterend van uit zijn studententijd. Zo besmeurde hij vroeger onder het pseudoniem Tömmchen internetfora met vuile praat. Hij spreekt al eens straffe taal en is niet verlegen om een stevige stunt. Een ophefmakende betoging, provocaties, poseren met bokshandschoenen, campagnebeelden van Kris Peeters en N-VA digitaal bewerken ... Benieuwd in hoeverre hij als voorzitter zijn streken, vaak verpakt als 'ludieke acties', nog zal tonen en hoe geloofwaardig hij overkomt. De partij is trouwens al bezig met het anticiperen op (verdraaide) feiten die hem dwars kunnen liggen.

     

    De schaduw van Dewinter

     

    Vlaams Belang bevindt zich niet in een stabiele positie, maar Van Grieken zal zeker teren op zijn (uitgelekte) VBJ-nota en kijkt in het buitenland richting Nederland (Wilders) en Frankrijk (Le Pen). Hij wilt af van het extreemrechtse etiket en ook het cordon sanitaire moet eraan. Hij wilt nieuwe, zachtere thema's aanbrengen (gezin, welzijn) en het anders overbrengen. Meermaals viel de slagzin: 'Hard zijn tegen het systeem, niet tegen individuen.' Misschien wordt dat even wennen voor iemand die verbaal creatief de linkse multikul onder handen neemt. De partij zal moeten intellectualiseren en hun standpunten tegenover bijvoorbeeld massamigratie beter moeten uitleggen.

     

    Chris Janssens noteerde alvast in zijn analyse dat het VB een 'beleidspartij moet worden'. Binnen de partij ziet volgens De Standaard niemand daar echter verandering in komen. Toch heerst er ook een optimistische ambiance die in de nieuwe voorzitter een redder ziet. Van Grieken zal ongetwijfeld een pak leergeld moeten betalen en zijn partij heeft de wind niet in de zeilen. Bovendien wordt het uitkijken in hoeverre de oude garde à la Dewinter zich aan de afgesproken regels houdt.

     

     

    UITLEIDING

    Ondergetekende heeft er alle vertrouwen in. Want échte Leeuwen brullen niet. Ze klauwen. En ze bijten zich vast!

    Voorbeeld: wie leugens gebruikt om het VB belachelijk te maken, mag het gaan uitleggen bij Mr de Juge Pee. Dat is, volgens mij, een Nieuwe Lente en een Nieuw Geluid. Er zal wel telkens, althans in ’t begin, een gehuil opgaan als van een bende wilde wolven, en de eerste Mr de Juge Pee zal misschien meehuilen, maar de boodschap zal rap begrepen worden, daar waar hij moet begrepen worden.

    Vind ik leuk: de Balthazar Boma van de Wetstraat. Mr Zwan. Enz. Want echt leuk hoe men weer aan het liegen is. De Zeebrugge Abattoirs Maritimes zullen er niet kunnen mee lachen dat hun commerciële belangen door het Links Gespuis wordt te grabbel gegooid. Zwanworstjes uitdelen is een onverwachte promotie-stut die er zeker geen prijs op stelt te worden vergeleken met een verlopen VRT-zwanzer als Balthazar Boma.

    Trouwens, die BBC met ‘halal’dinges: was dat feestmaal niet bedoeld voor alle leerlingen, zowel Islammers als niet-Islammers…. Om halal te promoten? Dus Van Grieken heeft gewoon de ene provocatie beantwoord met een andere….

    Tommeke, Tommeke, Tommeke: U bent uit het goede leer gesneden; trek nu maar goed van leer en kloptrop! Wie de lachers op zijn hand heeft, is heer en meester van het slagveld!

    Gewoon ’n flinke voorraad Zwan-worstjes als hapje bij het Ledencongres van 19/10 goed in beeld brengen, nadat de Pers ruimschoots getipt werd: de varkenshouderij en hun bijna waardeloze Knorretjes zullen U eeuwig dankbaar zijn! Gratis varkensribbetjes bij de vleet achteraf voor eenieder die wil: jongen, wat gaan we nog lol beleven met U….

    Gewoon ’n seintje AUB, en er staat een leger bloggers klaar om U gratis en voor niks van munitie te voorzien!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    22-09-2014, 15:29 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2001

     

    *

     

    *

    .

    *

     

    INLEIDING

    Ook vandaag geen tot zeer weinig nieuws van het Westelijk Front. De eesten zijn nog aan het rijpen. En die smaken, net als onrijpe Camembert, naar niets. De inspiratie moet dus, net als bij de Grote Jongens, uit een andere hoek komen.

    Dus even de prullaria va de tegenwoordige tijd vergeten, om plaats te maken voor zaken die de Linxe (niet fascistische, zeggen ze zef) De Morgen echt aanbelangen. Neen, niet over dat ‘hochbraun Haus das in München steht zoals de Feldgrauen zongen, maar over het geboortehuis van Nonkel Dolf-de-Verschrikkelijke in Braunau in Oostenrijk. Zie afbeelding boven: de jonge Bube moet in zijn jonge jaren vaak gekeken hebben uit de ramen, beneden rechts op de foto. We moeten hier onmiddellijk de geruchten tegenspreken, als dat er diamanten snoeren zouden worden opgehangen om dit te herdenken.

    Grote helden hebben allemaal meestal een geboortehuis, maar zelden een sterfhuis. De Held van dit verhaal heeft zelfs geen gekend graf, dus voor hetzelfde geld leeft die nog altijd. De weddenschappen zijn open!

    Zowel vriend als vijand moeten het hem toegeven: in zijn korte leven (1888-1945: amper 56 jaar oud) heeft die man heel wat gepresteerd! In de rangorde der criminelen wordt hij alleen geklopt door Vadertje Stalin. Die heeft 10 keer meer doden op zijn geweten, in hoofdzaak eigen volk, maar hij is dan ook (1978-1953) 75 jaar geworden. Hitler is uiteindelijk zonder last te verkopen uit het leven gestapt, maar het duurde 2 volle dagen en 2 volle nachten voor iemand zich bij de stervende Stalin durfde te vertonen, uit schrik naar Siberië te worden verbannen of erger, voor het vuurpeloton te komen….Tot bleek dat Meneer niet slecht gezind was, maar dood.

    Voor de huidige generatie Verenigde Nazies-globalisten, blijft Hitler het monster, terwijl Stalin indien mogelijk, heilig zou verklaard worden.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/dm/nl/990/Buitenland/article/detail/2057573/2014/09/22/Laat-geboortehuis-Hitler-verrotten-met-open-ramen.dhtml

    *

    "Laat geboortehuis Hitler verrotten met open ramen"

    *

    De ramen van het geboortehuis van Adolf Hitler moeten worden opengezet zodat het huis langzaam verrot. Zo moet het centrumlinkse stadsbestuur van de Oostenrijkse gemeente Braunau worden afgeholpen van een lastig probleem. Dit vindt de Oostenrijkse historicus Peter Huemer.

     

    Neonazi's gebruiken het leegstaande huis als bedevaartsoord, door bijvoorbeeld de Hitler-groet te doen voor het pand. Het huis mag echter niet worden gesloopt omdat het als monument bescherming geniet. Het langzame verval van het geboortehuis van de fascist en massamoordenaar Hitler (1889-1945) kan dan ook worden beschouwd als kunst, aldus Huemer volgens de krant Tageszeitung.

     

    Volkskrant-verslaggeefster Marjon Bolwijn schreef in 2000 over het huis: 'Braunau heeft er tegen wil en dank mee leren leven: er gaat geen dag voorbij of een man met fotocamera om de nek loopt schichtig om het pand aan de Salzburger Vorstadt nummer 15. Snel wat plaatjes schieten en wegwezen. Oudere mannen, Duitsers doorgaans. Soms een kaalgeschoren jongen. Bloemen en kransen zijn er heimelijk neergelegd, en weer weggehaald.'

    Leegstand

    In het geboortehuis van Hitler zat tot drie jaar geleden een belangenvereniging voor mensen met een beperking. Die is verhuisd omdat monumentenzorg niet toestaat dat het huis drempelvrij wordt gemaakt voor rolstoelgebruikers.

     

    Na de jarenlange leegstand gaan stemmen op om in het Hitler-huis een Haus der Verantwortung (huis van de verantwoordelijkheid) in te richten, met een tentoonstelling over het bloedige verleden, het antifascistische engagement van nu en het nadenken over de toekomst. Branko Lustig, de producent van de film Schindler's List over WO II, wil in Los Angeles op zoek naar geld voor het project, zo meldde de krant Bild in augustus.

    *

    UITLEIDING

    Persoonlijk vind ik Berchtesgaden en de Berghof veel mooier dan Braunau. Omdat de boodschap veel duidelijker is. En de lucht is er ook veel gezonder. De probleem zijn er echter opgelost, dat er geen Berghof meer is, allen doornig struikgewas en het begin van de oprit.

    Hier heeft men het zekere voor het onzekere genomen en is de hele reutemeteut bijtijds opgeblazen. Of dat de horden bedevaarders stoort, kunt U beter ter plaatse gaan verifiëren. Gewoon de bewijzering volgen van op de autosnelweg.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *








    22-09-2014, 11:45 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2000

    ***

    Maandag 22 september

    Zon 7u28-19u41

    H Maurits, patroon van de infanterie

    *

    *

     

    *

    Flip De Winter moest zich doodschamen!

    .

    Deze lieve man, een Jihad-Dracula?

    *

     

    INLEIDING

    De tijd dat we Abu JaJa nog quasi dagelijks op de TV voorgeschoteld kregen, is nog niet zo lang geleden. O wat werd die FDW uitgescholden, dat hij niet lief genoeg was voor deze doodbrave Moslimmer die het zo goed kon zeggen…. Het werd, was langs alle kanten de roep in Links-Progressieve kringen, dat het Vlaams Belang buiten de Wet zou gesteld worden!

    Iedereen is ondertussen, nu het te laat is, bewust geworden van de ware aard van het beestje. Maar nu stelt men de zaken anders voor, om het Vlaams Belang toch maar geen gelijk te moeten geven. Nu zijn het ineens de Syrië-Oudstrijders geworden, de verre verwaterde aanhangers van Abu JaJa, die op het slechte pad zijn geraakt door slechte vrienden. Heeft helemaal niets te zien met de Islam. Het zijn gewoon brave jongens die we van in de wieg niet genoeg gepamperd hebben en daarom mislopen zijn. We moeten ze dus niet straffen, maar opvangen om hen een tweede en zelfs een derde kans te geven.

    Dàt is pas de globalisatie door integratie een handje helpen toesteken! Wie zijn steentje wil bijdragen, kan zijn steun best overmaken op een van de vele rekeningen die daarvoor ten allen tijde bij de VRT zijn geopend. Vanaf € 250,- Fiscaal Attest op aanvraag.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/2057946/2014/09/22/Jihadaanslagen-verijdeld-De-bom-lag-klaar.dhtml

    *

    Jihadaanslagen verijdeld: "De bom lag klaar"

    *

    De explosieven voor de volgens de Nederlandse omroep NOS verijdelde bomaanslag op de Europese Commissie lagen al klaar. Dat schrijft Het Laatste Nieuws vandaag.

     

    De krant vernam van één "zeer betrouwbare" bron dat bij een huiszoeking in het Brusselse appartement, dat door het opgepakte Nederlandse echtpaar werd gebruikt, naast wapens en kogelwerende vesten ook explosieven werden aangetroffen. De krant schrijft bovendien dat er ook Belgen betrokken lijken bij de aanslag.

     

    Een van de verdachten waar de politie nog naar op zoek is, is de broer van de man die opgepakt werd. Deze verdachte zou contact gehad hebben met Shariah4Belgium en zou banden onderhouden hebben tot in provinciesteden als Kortrijk en Mechelen. Hij zou intussen naar Syrië vertrokken zijn.

    *

     

    UITLEIDING

    Dat nu juist de Europese Commissie in het Berlaimont tempel werd uitverkoren om in de lucht te vliegen, zou moeten inslaan als een bom. Die zat waarschijnlijk verstopt in een achteloos achtergelaten sportzak. Ben ik gisteren vergeten te vermelden bij de opsomming hoe iedereen altijd en over alalle Mo Slimerds moet in de gaten houden. Een pakje van 250 gram Antrax is goed om een appartementsblok van 10 verdiepingen op te blazen, maar ziet er uit als 250 gram ingepakte saucissen in een frietkraam….

    Enfin, gisteren schreef ik hierover nog, dat iedere wakkere burger in feite iedere individuele Moslimmer 24/24 in de mot moet houden. Moest dat zo zijn, da kan iedere Staatsvuiligheider per direct op pré-pensieon gaan.

    Kijk, mensen, dit is niet meer om te lachen. Non da ridere. Want de volgende keer lukt het wel. Ondertussen betalen we ons echter wel blauw. Eerst voor al die percentjes om zulke gebouwen te zetten, en nadien om ze tegen het uitschot van de Beschaving te beschermen.

    We hopen met zijn allen, dat het eindelijk begint door te dringen bij onze Potentaten Grote Verstanden, dat dit een toestand is van open oorlogvoering vanwege een verborgen overal aanwezige vijand. Die moet, om het met de woorden van een Wijze Rode Rat te zeggen, ‘bestreden worden met ALLE middelen.

    Na een gewonnen oorlog worden er aan de Overwinnaar immers geen vervelende vragen meer gesteld.

    *

    PS

    Moest U er niet op gelet hebben, dit stukje stikt van het getal 2.

    De datum ‘22ste’ past perfect op het getal 2.000, zijnde het opklimmend volgnummer bovenaan elke publicatie. Of het ooit tot 4.000 komt, help ik U hopen. Ik doe er elke dag mijn best voor.

    *

    PS 2

    Zou er met dat soort bommenleggers de volgende keer niet kunnen onderhandeld worden dat ze het gebouw sparen, maar alleen de Eurocraten treffen? Dat is toch een win-win situatie voor bede zijden?

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     

     

     








    22-09-2014, 09:01 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!