MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    16-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1820 - NIET ZONDER SLAG OF STOOT EN ALS HET MOET GEBEUREN DAN LIEFST NU

    *

    Zondag 16 februari

    Zon 7u53-18u01

    H Juliana

    *

    Bulgarije: met kennis van zaken,

    wordt daar de islam aangepakt.

    Kenners weten waarom…

     

    *

    In het Zadel

    Het land Bulgarije, hoofdstad Sofia, waar er – godzijdank – dezer dagen werk gemaakt wordt van het beetje Moslims dat daar nog is, moeten wij toch eens tegen het daglicht houden. Om vast te stellen dat er meer is dat ons bindt dan wat ons scheidt. Als Donau-land aan de Zwarte Zee is het voor bijna 90% Christelijk-Orthodox gebleven en worden er voor de resterende 12% Moslims al geruime tijd moskeeën gesloten en afgebroken. Het land werd inderdaad eeuwenlang (1300-1908) door de Turken bezet of gedomineerd, en later (tot 1989) door de USSR en het Communisme.. Het werd uiteindelijk in 2007 lid van de EU, maar het duurde zoals U weet, tot 01/01/2014 eer Bulgaarse burgers zich vrijelijk konden verplaatsen binnen de Unie.

    De Bulgaren (en Roemenen) die sedertdien afzakken naar onze Gewesten, worden zo antipathiek mogelijk afgeschilderd door onze regime-media. Waarschijnlijk omdat het geen doorbakken Moslim-vriendjes zijn en dus zekerlijk niet voor de Rode Internationale zouden stemmen.

    Linkx-Progressief gedraagt zich ondertussen meer en meer als de leerling-tovenaars uit de vertelselkes. Water gieten en bezems vanzelf doen frotten hebben ze onder de knie, zo dachten ze, en dus werd dit uitgeprobeerd binst dat de bazen even niet thuis waren. Zo dachten ze dat werken vanzelf zou gaan, en zij op hun luie kont gans de dag konden luieren en pintjes pakken. Wat waren ze fier omdat ze in hun grijze massa, de knop ‘ON’ hadden gevonden – maar geniaal als ze zichzelf dachten, moest de knop ‘OFF’ niet eens bestaan.

    Maar net als in alle vertelsels, komt in dit vertelsel ook een varken met een lange snuit, en ’t vertelselke is uit.

    Op 25 Mei 2014 wordt in gans de Unie hun pan van het vuur genomen, zodat hun haring niet verder zal braden. Haring, Islam en Linxks-Progressief wordt buiten gekieperd wegens ontmaskerd.

    Zonde voor al dat mooie geld dat Geert Houten Kop in de moskeeën bij ons heeft ingestoken. Alleen al voor hun symboolwaarde moeten die zo vlug mogelijk weer verdwijnen. Misschien dat, zoals bij Ford Genk, de verloren miljoenen subsidies bij de Saoudi’s kunnen teruggevorderd worden? Zo niet, zullen we onze pietrol elders kopen!

    .

    Bulgarije: Rellen tegen moskee

    (Door: Kybeline)

    *

    Het sterker wordende nationalisme in Europa is ook een graadmeter van het feit dat Brussel het steeds moeilijker krijgt om met de eigen ethiek met de belachelijke en komische mensenrechtenvonnissen uit Straatsburg en de antiracismedecreten uit Brussel op de volkeren van Europa in te werken. Meestal richten de protesten van rechts-radicalen in Oost-Europa zich tegen zigeuners of tegen andere minderheden. Nu bezit Bulgarije een impopulaire minderheid, de Turken, die dankzij het geld uit Saoedi-Arabië de afgelopen 20 jaar hebben geprobeerd steeds meer invloed te krijgen in Bulgarije.

    Na de laatste verkiezingen vormde de Turkenpartij zelfs een regeringscoalitie met de linksen, en is sindsdien nog harder bezig met het Turks maken en de islamisering van Bulgarije. Reden genoeg voor de nationalisten van Bulgarije om in Plovdiv op de moskee los te gaan.

    De woede van het volk ontbrandde, omdat de moefti van de Turken de grond terugeist die de Ottomanen in de eeuwen daarvoor in Bulgarije veroverd en die de Turken door de bevrijdingsstrijd van de Bulgaren verloren hadden.

    Ze gooiden met stenen en vuurwerk – een grote “meute demonstranten” – onder hen bevonden zich veel voetbalfans. Ze sloegen de ramen van de moskee Dzhumaya in.

    Op 14 februari vond de tot nu toe grootste protestmanifestatie tegen het bureau van de grootmoefti plaats. Het ging om het grondbezit van de moslims, dat zij vroeger in Bulgarije hadden bezeten (alles met het zwaard verworven). De aanklacht van de moefti werd ingediend onder de religiewet van het land. Deze wet maakt het mogelijk dat zulke aanvragen als de aanvragen van een (door de staat erkende?) religiegemeenschap behandeld worden.

    Bron:
    www.kybeline.com
    Auteur: Kybeline

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.co

    *

    De teugels strak aantrekken

    Reeds eind de jaren ’70 waren Vlaamse ondernemers zowel in Polen als in Roemenië aan de slag gegaan. Daar vonden ze gronden, gebouwen, spoorwegen en infrastructuren van meerdere hectaren die er volledig verlaten bij lagen. Werkkrachten waren er in overvloed, en de Plaatselijke Overheden deden er alles aan wat kon om investeerders aan te trekken. De geboden opportuniteiten gingen echter vele malen de mogelijkheden van deze pioniers te boven en de Vlaamse Overheid miskende de kansen op werkgelegenheid voor Vlaanderen. Integendeel, de bestaande in- en uitvoerreglementen werden tot op de puntjes van na de komma gecontroleerd. Wat zuiver tijd- en geldverlies bleek te zijn. Voor confectiegoederen die naar Marokko gingen om daar te worden afgewerkt, werden meerdere oogjes dicht geknepen, maar voor goederen die naar Polen of Roemenië gingen, hola: dat moest zoveel mogelijk beteugeld worden. Deze vergunningen werden maar met mondjesmaat direct door ‘Brussel’ alleen verstrekt, en moesten geval per geval, verschillende keren per week, met veel argumenten kunnen bepleit worden. De vol geladen dertigtonners met verse eetwaren werden zelfs dagenlang wegens een onnozele schrijffout, aan de grens opgehouden, tot dat helemaal uit Sofia nieuwe transit-formulieren werden bezorgd.

    Die Vlaamse pioniers zijn intussen vredig overleden, maar hun weduwe(n) ontmoeten wij nog regelmatig telkens we in Vlaanderen zijn. En telkens horen we, hoe hun opvolgers zich noodgedwongen beetje bij beetje verplicht zien, zich terug te trekken, wegens onmogelijk geworden verscherpte Belgische… papieren controles.

    En alsof dat nog niet genoeg is, vallen ginder ondertussen de gebouwen vrijwel uit elkaar, want de gebruikte Sovjet-cement van vroeger blijkt ook niet je dàt te zijn geweest.

    Neen, het klote-land België noch het oude Donau-land Bulgarije zijn hun verleden bijlange nog niet te boven gekomen.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

     

    *

     

    *

     








    16-02-2014, 12:11 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    15-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1819 - DE SOCIALISTEN ZIJN AL LANG GEEN SOCIALISTEN MEER MAAR ZE WILLEN DAT NOG STILHOUDEN

    **

    Zaterdag 15 februari

    Zon 7u55-17u59

    H Siegfried van Zweden     

          

    *

     

     

    *

    Is deze man in staat zijn woord te houden?

     

    *

    In het Zadel

    Ja, hieronder laat ik via de VRT, Groot Bakkes Termot aan he woord. Die weet weer niet goed wat hij vertelt : zij valies pakken. Waar naartoe? Er is nergens ter wereld een land war zo gemakkelijk kan gedood, geroofd en gemoord worden dan in Gent!

    België was al het land der kinderlokkers (Dutroux), der Koninklijke huurmoordenaars (Bende van Nijvel), het land waar koningen van de rotsen vallen en nu ook nog het land der kindermoordenaars. Het land waar perverten (Di Puppo) Premier kunnen worden en waar Koningen perverten zijn van vader op zoon.

    Het is dus een land, waar de Heer Termont zich als een vis in het water moet voelen.

    .

    Is de N-VA de meerderheid haalt, pak ik mijn valies"

     

    De Gentse SP.A-burgemeester Daniël Termont haalt in een interview met De Standaard opnieuw fel uit naar de N-VA. "Als die partij de meerderheid heeft, dan pak ik mijn valies", zegt hij. Termont is ook kritisch voor zijn voorzitter Bruno Tobback. Hij vindt dat de SP.A-campagne sneller had moeten beginnen.

     

    Dat Termont weinig sympathie heeft voor de N-VA heeft hij al meermaals duidelijk gemaakt. In De Standaard is hij vandaag opnieuw erg scherp. "In de enge, Vlaams-nationalistische maatschappij van de N-VA wil ik echt niet leven. Brrr, daar ril ik van. Als zij de meerderheid halen, dan pak ik mijn valies", zegt hij.

     

    "Als de N-VA aan de macht komt, dan zullen de zwakken in onze maatschappij nog véél zwakker worden. Ze schieten met een kanon op een mug. De Wever wil duizenden mensen in de armoede storten. En dan zeggen ze nog van zichzelf dat ze een sociale partij zijn. Je moet godverdomme toch maar durven", aldus Termont. "We moeten tonen welke wolf er in de schaapsvacht zit."

    "Ik teken meteen voor Di Rupo II"

    Termont geeft de federale regering een "uitstekend rapport". "Ik begrijp niet waarom men zo vaak op de kap zit van Elio Di Rupo. Ik daag iedereen uit om België op economisch vlak eens te vergelijken met andere Europese landen. We doen het veel beter dan de Nederlanders, de Fransen en nog veel anderen. Ik wil meteen tekenen voor Di Rupo II."

    Termont zal de Oost-Vlaamse lijst voor het Vlaams Parlement duwen. Waarom neemt hij zelf geen nationale rol op? "De waarheid is: ik heb geen recept om de SP.A meteen naar 20 of 25 procent te loodsen. Ik heb de Gentenaars bovendien beloofd mij voor 100 procent voor deze stad te blijven inzetten. Dat is niet mogelijk als je ook nog in het parlement moet zetelen."

    "We hadden al voor nieuwjaar moeten beginnen"

    De Gentse burgemeester spaart ook zijn voorzitter niet. Zo begrijpt hij niet waarom de campagne nog niet op volle toeren draait. "Ik vind dat we er al voor nieuwjaar voluit aan hadden moeten beginnen. Ik verschil daarover van mening met Bruno (Tobback, red). Hij wil wachten tot ons congres van volgend weekend. Bon, mij ook goed, er zijn nog 3,5 maanden."

     

    "De mensen zijn niet bezig met confederalisme of separatisme. Ze moeten een heel cruciale keuze maken: kiezen ze voor het superrechtse liberalisme van de N-VA of kiezen ze voor het sociaal model van de SP.A?" Dat is volgens Termont de inzet van de verkiezingen.

    De teugels strak aantrekken

    We mogen natuurlijk niet blij zijn met een dode mus, maar het goede nieuws is dat er al rekening mee gejouden wordt dat de BDW-ers op hun eentje boven de 50% komen. Zou dat dan de lutte finale zijn, waar de Sossen over zingen?

    Ik zou bijna zeggen, dat daags na de verkiezingen van 25 Mei, zowel Brugge als Gent en Hasselt zonder burgemeester zouden kunnen zitten. Wat natuurlijk van het goede teveel is…..want dat zou op slag de helft van het beloofde economisch herstel zijn.

    Maar allez, de ‘sociaal-democraten’ hebben oude kanonnen uit de musea gehaald. Wie dacht dat Caroline Genez oud vuil was, is er aan voor de moeite. Ze blijkt inderdaad geen oud, nieuw vuil te zijn, ik wil zeggen opgelapt vuil om kop te trekken bij gebrek aan zware jongens..

    Verder blijkt ook nog van het goeie teveel te zijn, de dagelijkse portie koude pap met Van delala op de beeldbuis. Op de lange duur zal men die man overal in herkennen op alle mogelijke bewakingscamera’s in misdaad-opsporingen.

    Maandag herdenken wij ‘Marche-les-Dames’, U weet wel, de rots waarvan Albert Premier naar beneden gedonderd is, die nacht waar de man helemaal alleen en verlaten aan bergafdaliing deed. Echt een sprookjesverhaal met jammer genoeg voor hem, een slecht einde. Zijn treurende weduwe en al zijn maîtresses waren er het hart van in. Onbegrijpelijk.

    En wat ook nog onbegrijpelijker is, is dat de zoon enkele jaren later in Küssnacht ter nauwer nood aan hetzelfde lot ontsnapte. Waarbij ik maar wil zeggen, dat Ward De Bever er beter aan doet, om goed uit zijn doppen te kijken. Liever blode Jan, dan dode Jan….

    Geschreven door AABEE via Digitalia

     

    *

     

    *

     








    15-02-2014, 17:16 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1818 - HET HUIDIGE RUSLAND IS DE VIIJAND VAN DE SLAM EN DUS IS HET ONZE VRIEND

    *

    Zaterdag 15 februari

    Zon 7u55-17u59

    H Siegfried van Zweden     

    *

     

     

    *

    Bidden voor een aardbeving

     

    *

    In het Zadel

    Deze bijdrage gaat over de tijd toen het Europa dat we nu kennen vorm begon te krijgen. Het lied van de Portugezen, de Spanjaarden, de Nederlanders en de Fransen was al een tijdje uit, het was allemaal Great Britain en de ‘waves’ dat de klok sloeg. Bismarck en Pruisen zagen dat lichtjes anders, maar eerst moest de Frans-Duitse Oorlog (1870) met de inname/vernedering van Parijs nog komen.

    Op zekere dag in 1863, het Rusland van de Tsaren was toen op z’n sterkst, veroverde het na een lange oorlog ht gebied rond de Zwarte en de Kaspische Zee. Rusland was zwaar Cristelijk-Orthodoks, en daar waren de Muzelmannen aan slag. Voor het Europese Continent was dat vooreerst een ver-van-mijn-bed show, en tweedens deed men er alles aan om de machtige Tsaar zoveel mogelijk tot goede vriend te houden. Een beetje dankbaarheid mocht wel, want samen hadden ze toch die duivelse Napoleon in Waterloo (1812) in de pan gehakt of ocer de kling gehaald. Enfin, het onderspit doen delven, zoals dat heet. Er was trouwens een klein onaanzienlijk, verarmd en blut adellijk geslacht ergens in het Duitsland van die dagen, dat als vergoeding voor nachtelijke oefeningen tussen de lakens aan het Hof in St Petersburg, de koningskroon moest gaan dragen in het bufferstaatje die de Franse en de Engelse kemphanen moest uit elkaar houden. Wat het dan ook deed, door in ’t geniep de katjes in het donker te knijpen, benevens een vazalstaat van Parijs te spelen.

    De Vlaams Nationalistische journalist Paul Beliën heeft over het fameus Koningshuis der Seks en Coburgers een prachtig boek geschreven, dat begint met het uithuwelijken door haar grootmoeder van het piepjong zusje van Leopold I aan de Russische Tsarevitsj, die dat speelgoed meteen deelde met al zijn vrienden. Als beloning mocht de toen 14-jare Leopold kolonel spelen in het Russisch leger, maar toen Napoleon aan de winnende hand bleek te zijn, zag de jonge Coburger meer brood in het Frans uniform. Na Waterloo zag de familie dat een Russisch uniform hem beter zou staan. Zo geraakte deze Cassa Nova gemakkelijk ingeburgerd in het bed van de Londense adel, waar hij al vlug de ‘verloofde’ werd van de Britse troonopvolgster. Maar dat is een ander verhaal over geldzucht en avontuur, twee zaken die nog altijd het bijzonderste kenmerk zijn van het koningshuis in Brussel.

    *

    In 1917 maakte het Bolsevisme/Communisme zich meester van Rusland, de laatste Tsaar werd in Jekaterinaburg samen met geheel de familie uitgemoord en het duurde tot 1998 voor het Sovjet Rijk ophield te bestaan. De Turken en het Ottomaanse Rijk waren al in 1917 herleid tot een rompstaatje, en niemand sprak nog over de Tsaristische veldtochten. Tot eerst enkele jaren terug, Tsjetseene rebellen een 400-tal Russische schoolkinderen eerst gijzelden en dan tot de laatste man koelbloedig vermoordden.

    Ondertussen begon het ook te broeden in Ukraïne, waar de bevolking de Russische ‘kolonisatie’ beu geworden was. En toen kwamen de Winterspelen in .. Suchi. En ineens herinnerden de Moslims zich dat ze daar ooit gebeden hadden, en dat het daar dus hun land moest zijn….

    Dus doen ze van zich spreken, maar dan op verkeerde godsdienstige gronden. Want zo zouden wij, Vlamingen, het recht kunnen opeisen, om na 300 jaar het ons ontstolen grondgebied van aan de Vlaamse Bergen tot aan de rivier de AA, terug te krijgen. Maar welke dief geeft nu gaarne zijn buit terug af?

    Louis Kattorze (die van de gedraaide hondenpootjes) zit nu misschien hierboven te kaarten met Tsaar Alexander de Grote, terwijl het piepjonge zusje van Leopold de Coburger hoerenmadme speelt in het Huis der Gevallen Engelen. Wie let daar nu op het opstijgend gejank van die eeuwig kankerende Moslims…

    .

    Radicale islamieten wensen

    Olympische atleten de dood

    *

    Een militante radicaalislamitische groepering heeft haar aanhangers ertoe opgroepen te bidden voor een aardbeving in Sotsji tijdens de Olympische Winterspelen. Daarmee moeten alle moslims worden gewroken die daar in het kader van de strijd tegen de “Russische ongelovigen” stierven.

    De Olympische Winterspelen in Sotsji hebben op dit moment met een nieuw soort bedreiging te maken. Door middel van gebed willen militante moslims nu onheil brengen over de wedstrijden en hun deelnemers. Een aardbeving dient hen schrik aan te jagen.

    Spelen van de atheïsten en de heidenen

    “Iedereen die in staat is deze brief te lezen, dient de Almachtige te smeken het land in Sotsji door een aardbeving te verwoesten”, staat er in de maandag op internet opgedoken oproep. Dit zouden Spelen van atheïsten en heidenen zijn. Deze “varkens” zouden zo arrogant zijn dat zij de Spelen houden op de grond waarop onze voorouders hun bloed vergoten hebben om de islam en de moslims te verdedigen.

    Voor Poetin, die een oorlog in Tsjetsjenië en geprobeerd heeft de separatisten in de Kaukasus te beteugelen, zijn de Olympische Spelen het prestigeproject van het land. Enkele wedstrijden worden echter gehouden op het grondgebied dat het thuisland van de Tsjerkessenwas, totdat zij in de 19e eeuw werden verdreven. Voor mensen zoals de Tsjetsjeense topterrorist Doku Umarov staat dat gelijk aan een “satanische dans” op de graven van de moslims. Hij riep vorige zomer al op tot aanslagen op de Olympische Spelen (meer hier). Rusland´s staatsvijand nr. 1 nam via een videoboodschap het woord en appelleerde aan zijn aanhangers om de manifestatie “met alle middelen die Allah toestaat” te verhinderen.

    Binnenlandse veiligheidsdienst observeert aanhangers van het Emiraat Kaukasus

    “We weten dat op het gebeente van onze voorouders, op het gebeente van vele, vele moslims die stierven en op ons gebied langs de Zwarte Zee begraven werden, nu de Olympische Spelen gepland worden. Wij, als moedjahedien, moeten met alle middelen verhinderen dat dit gebeurt”, citeerde de Turkse krant “Hürriyet” “Rusland´s Bin Laden” in juli 2013, die sinds de eerste Tsjetsjenië-oorlog in 1994 tot de meest gezochte personen van het land behoort. Ongeveer 200 personen, die behoren tot zijn Emiraat Kaukasus, worden ook in Duitsland geobserveerd. Men zegt dat de organisatie ook contact heeft met Al Qaida.

    In de nieuwe oproep wordt nu gezegd:

     

    “Wij weten hoe de Russische ongelovigen – zij, die wij al eeuwenlang in de Kaukasus bestrijden – arrogant werden en besloten de satanische spelletjes op de grond van de medestrijders, die de islam gebracht hebben, te houden. Moge Allah de ongelovigen in Sotsji de laatste aardbeving in hun leven geven.”

    Ingoesjetië ligt ongeveer 650 kilometer van Sotsji verwijderd.

    Bron:
    www.deutsch-tuerkische-nachrichten.de 

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

     

     

    De teugels strak aantrekken

    Voor wie de hond wil slaan, is er rap een stok gevonden. Muzel griezels moeten zelf geen stik vinden om er mee te slaan. Ze hebben springstof genoeg aan hun eugen om desnoods zichzelf op te blazen.

    Het probleem is, dat ze daarmee altijd anderen lastig vallen.

    Weet U wat beschaafde lui doen in de zomer met lastige vliegend ongedierte? Niet wachten tot men ervan vergiftigd is, maar voordien maatregelen treffen. Maar de geniën die ons bestieren, hebben precies al hun hoop op dat ongedierte gezet…..

    Nu vraag ik m’n eigen toch af, waarom ze dat zouden doen.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

     

    *

     

    *

     








    15-02-2014, 16:25 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    14-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1817 - HOE ZEER HET MIJ OOK SPIJT: ALLAH AKBAR. DIT ZIJN BEELDEN WAAR WE LEKKER MOETEN LEREN MEE OMGAAN, ZEGT EUJROPA
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    *

    Vrijdag 14 februari

    Zon 7u57-17u57

    H Valentijn, patroon van de geliefden

    Sint-Valentijn doet veel water in de wijn

    *

    11/2/1929 Verdrag van Lateranen: een historische dag in de Geschiedeis van Italië, die teruggaat tot het prille fascisme van Benito Mussolini. Het was 1929 Mussolini stond op het hoogtepunt van zijn roem. Zelfs Hitler keek naar vol bewondering hem op, al sprak Mussolini toen minachtend over hem als over dat Beierse Bohemertje, iets dat rap zou veranderen, toen Hitler later almachtig bleek te zijn geworden.

    In 1929 slaagde Mussolini er na lange jaren onderhandelen in het Pausdom te verzoenen met de idee dat de Italiaanse Staat hun onmetelijke rijke Pauselijke Staten bij het resorgemento (de eenmaking van het land in 1870) had ingenomen. De vernederende overeenkomst werd ondertekend in de Basiliek van Laterano, waarbij aan de Kerk een paar beroemde heiligdommen in Rome werden teruggegeven, benevens het kerkelijk domein op de Vaticaanse Heuvel.

    De majestueuze Via de la Reconsigliatione (De Laan der Verzoening) vlak voor het St Pietersplein werd toen aangelegd, waarvoor er honderden bescheiden Romeinse burgers dienden te worden onteigend.

    Laterano was, tot de Pausen door de Franse koning naar Avignon werden ontvoerd (1309-1377) de zetel van het Pausdom. Die brandde zelfs olledig af (toevallig, niet?), zodat toen de Pausen verkozen naar Rome terug te keren, zij om veiligheidsredenen de Vaticaanse heuvel verkozen. In de nabijheid van deze Basiliek zijn nog de oude Pauselijke privé-vertrekken te bezoeken via, wordt gezegd, de marmeren trap uit het Paleis van Pilatus waar de bloedvlekken van Christus nog zouden te zien zijn. Deze trap mag onder toezicht, beklommen worden, maar wel alleen op beide blote knieën.

    Ook een bezoek waard, is de vroegere overdekte kloostergang met de intieme tuin naast de kerk.

    *

     

    Basiliek van Laterano (Rome)

    Een bezoek meer dan waard

     

    *

    LET OP: ZEER SCHOKKENDE FOTO.

     

     

    *

    In het Zadel

    Toegegeven, het is geen mooi zicht. Maar de dader uit Almere (NL) schijnt niet aan zijn proefstuk te zijn, en werd vroeger al door de Rechter in NL op vrije voeten gesteld. Waarschijnlijk wegens ‘procedurefouten’….

    Elders konden we live (!) via YouTube de wurging met de blote hand van een vrouw in Muzelman-land meekijken. Haar misdaad? De echtgenote te zijn van een soldaat in het lege van Assad, nota bene ook een Moslim, maar een Moslim met een andere plooi in zijn hersenkwab. Een werkje van niemendal: duurt tot spijt van de nieuwsgierige toeschouwers, nog geen 10 seconden.

    Een onschuldige cartoon op kap van de Islam is op YouTube rapper weg!

    Als kind vluchtte ik vroeger weg zo ver ik kon lopen als er thuis een konijn werd geslacht. Het ziet er naar uit, dat mensen slachten binnenkort een attractie zal worden zo gegeerd als Poppelpuk. Ingericht door Choujkri met medewerking van de Stad Hasselt.

    .

    Nederlandse jihadist poseert met afgehakt hoofd

    AMSTERDAM -

     

    Op internet is een foto opgedoken van een uit Nederland afkomstige jihadist die poseert met een afgehakt hoofd in Syrië.

    De man zou meevechten met een extreem-islamitische beweging. Het is niet bekend wie het slachtoffer op de foto is. De foto zou een week geleden zijn gepost.

    Volgens onbevestigde bronnen komt de man uit Almere. Hij zou in 2011 in Nederland in hechtenis hebben gezeten op verdenking van betrokkenheid bij terrorisme.

     

    De teugels strak aantrekken

    Ik begin meer en meer te begrijpen, wat duizend jaar geleden Kruisvaarders moet bezield hebben, om have en goed te verlaten, om ginder dergelijk geboefte met een welgemikte slag van hun zwaard… de kop af te kappen. Tot ik me realiseer dat zoiets toch al lang geleden is, maar dat we ons begot in deze tijd daarvoor niet eens meer zouden moeten verplaatsen. De Arabische moordenaars zijn onder ons. Onze Overheden voeden en onderhouden hen zelgs. Met ons geld. Eerst kwamen ze bijna ongemerkt druppelsgewijs binnen, zogezegd om te werken. Pour travailler, Monsieur, want ze spraken geen woord Vlaams. Maar kort nadien stonden zelfs onze eigen mensen zonder werk, en die vreemdelingen bleven maar komen…. In plaats van zich te voegen, werden ze steeds brutaler en veeleisender.

    *

    Door hoogmoed aangedreven, en op last van de Socialistische Internationale, laten onze Bestierders nu hopen arme drommels Oost Europeanen zonder de minste controle of beperking binnen, zodat de criminaliteit van vooral de Marokkanen minder opvalt in de politie-rapporten. Steeds vaker horen we dus dat criminaliteit niets te zien heeft met godsdienst… En de goegemeente loopt er weer in.

    *

    Door de vele overvloedige regens zijn de landerijen hier verzadigd van het regenwater. Grachten en beken, die dat water zouden moeten afvoeren, zijn ook hier al vele jaren niet meer onderhouden, wegens geldgebrek. Want ook hier gelden de EU-reglementen: de Eerste Hulp is dus voor de vreemdelingen. Op veel plaatsen begint de grond te schuiven. Met alles wat er op staat. Beelden zoals in Engeland zult U hier nooit zien, wegens veel te bergachtig. Maar we zien rondom ons niets anders dan wat de Meester ons vroeger wilde uitleggen over erosie en deluviale of alluviale natuurkrachten. Alles is hier erosie, tot mijn twee nu zwaar scheefhangende olijfbomen toe. Die staan hier al honderden jaren de berm op e houden, maar hun rol is nu wel ver uitgespeeld.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     

    14-02-2014, 10:13 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    13-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1816 - OVER BESTIALITEITEN DIE WIJ ALS VERRIJKING MOETEN LEREN AANVAARDEN

    ****

    Donderdag 13 februari

    Zon 7u59-17u55

    H Beatrijs

    *

     

    *

    Hoe kunnen we zoiets ooit nog vergeten?

     

    Symboolfoto van een moslima die voor de islamitische eer werd vermoord

    *

    In het Zadel

    Vanzelfsprekend zult U geen letter vernemen bij de regime-media over Muzelmanse bestialiteiten. Op de goegemeente worden alleen goede berichten doorgelaten. Redenering: als het zo ver is, zullen die dommerikken het wel merken, maar het zullen onze vrienden zijn.

    .

    Eermoord in Frankfurt: Ouders zetten als bewijs foto´s op internet

    *

    De islamitische ouders, die samen met hun dochter Naima in Frankfurt woonden, wilden hun dochter aan de meest biedende in Afghanistan uithuwelijken. Niet de dochter is in zulke gevallen tegenwoordig zoveel geld waard, maar de verblijfsvergunning voor de Afghaanse bruidegom in spe. Naima verzette zich hiertegen en wilde gebruikmaken van haar in Duitsland geldend recht. De ouders zetten tegen het slappe Duitse rechtssysteem de zeer efficiënte sharia in en vermoordden de opstandige Naima zonder omwegen:

    Toen het lichaam van Naima gevonden werd, duidde de politie al aan dat het om een familiedrama zou kunnen gaan. Tot op dit moment wordt de vader van het Afghaanse gezin er dringend van verdacht zijn dochter te hebben vermoord. Hij is onmiddellijk na de misdaad naar Afghanistan gevlucht, waar hij zich nog steeds bevindt. Langzaam worden de achtergronden van de misdaad duidelijk en de politie spreekt intussen openlijk van “eermoord”.

    Merkwaardig dat de politie en de media weer het woord “eermoord” gebruiken, waar door de politiek correcte dictatuur een taboe op rust. De reden daarvoor is dat de ouders zelf tegenover de islamitische gemeenschap in Frankfurt en voor het buitenland wilden bewijzen dat zij “eermoord” op hun dochter gepleegd hebben. Ze hadden het stoffelijk overschot van de gewurgde dochter gefotografeerd en de foto als een trofee op het internet laten circuleren.

    De politie ziet zich er in haar inschatting vooral door bevestigd dat de vader blijkbaar niet alleen naar Afghanistan is gereisd om daar onder te duiken. Uit kringen van rechercheurs is te horen dat er foto´s van de dode Naima zijn opgedoken, die de vader na de misdaad had gemaakt. Hij heeft ze in eigen familiekring laten zien en eveneens aan de familie van de man met wie Naima zou moeten trouwen. Blijkbaar, vermoeden de rechercheurs, moesten deze als “bewijs” dienen om aan te tonen dat binnen de familie het “recht” weer hersteld zou zijn. Bovendien zou het ook gegaan zijn om een schadevergoeding voor de al betaalde bruidsschat.

    FAZ

    En uiteraard zijn de naïeve Duitse autoriteiten, media en “goedmenschendeskundigen” opnieuw sprakeloos van zoveel harteloze bestialiteit van hun lievelingscultuur.

    Bron:
    http://www.kybeline.com
    Auteur: Kybeline

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ej.bron.wordpress.com)

    Beoordeel dit:

     

    De teugels strak aantrekken

    Het is een sotternije zoals bij ons in de donkere Middeleeuwen, waar een oud vrouwtje die wat meer wist over de natuur, uit penis-nijd daarvoor op de brandstapel werd gebracht. Nu zou ze rijk worden, door die kennis!

    Ballet is al een tijd geleden als beesten rollen over de vloer geworden, en ‘dansen’ is als in trance staan wiegen op bonke-bonke tam-tam gebonk lijk wilden rond De Hut van Oom Tom. Pas uit hun boom gekomen slinger-apen, met vangarmen als hysterische inktvissen, dansen op handen en voeten het zelf gebrouwen hit-hop rap gebral. Om vervolgens hijgend en blazend de pet achterste voor als versleten blaasbalgen in de camera te blikken. Luid genoeg? Was goed, hé!

    Waar is de tijd dat muziek nog de zeden kon verzachhten! En wat ’n geluk nu, dat de Ziekenbond kan opdraaien voor de gehoorgestoorden. Zo dat de ‘zelfmoord hulplijnen niet overlast geraken. Drugs zijn te krijgen achter het hoekje, maar roken schaadt de gezondheid. Hebt U hem? Of wordt U graag bij de neus geleid? Opgepast, anders worden er bewakingscamera’s tot in Uw badkamer geplaatst!

    Dus dat soort ‘performances’ worden nu vertoond, op momenten waar de ziele luistert. De rest moet volgen, terug naar het oerwoud achter de heuvels van to morrowland.

    Uw kind wurgen, om de eer van de familie te redden. Het moet kunnen. In de Moslimwereld moet de beschaving nog beginnen, en zoiets te belijden, is voor de poco-media het hoogste goed.

    Moeten ze toch het verhaal van Mozes eens herlezen in de Bijbel. Over dat Gouden Kalf en zo. Waarbij ik zeker niet wil gezegd hebben, dat de Profeet Mohammed een kalf was.

    Was hij het maar geweest, dan waren zijn volgelingen nu misschien al lang allemaal ossen geweest.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

    *

     








    13-02-2014, 16:33 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1815 - THE BROKEN ILLUSION BREAK DOWON OMGEZET NAAR DE EUROPESE REALITEIT

    ***

    Donderdag 13 februari

    Zon 7u59-17u55

    H Beatrijs

    *

     

     

    *

    Es hätte so schön sein können

     

     

     

     Net als bij de Feldgrauen zouden we later elke dag

    Schweinepuppefleish gekregen hebben…

     

    *

    In het Zadel

    De illusie van dit eengemaakt Europa, een flauwe nagalm van wat ons door Napoleon en door Hitler werd nagelaten…. Het is als een donkere schaduw op de muur en o zo moeilijk te vatten.

    Vandaar wat voor elke Vlaams Nationalist ook een goede beeldspraak zou zijn, is over de Europese Unie spreken als over autostrade. Zonder autostraden zou de klok meteen vele honderden jaren terug gedraaid zijn.

    Het is dan ook zinloos zowel tegen autostraden als tegen de Europese Unie te zijn.

    Maar wat er wèl is, is dat waar van een autostrade de funderingen goed zijn, de tunnels en de viaducten OK, de wegwijzers en het ‘meubilair’ up-to-date is, dat het wegdek moet vernieuwd worden daar war de ’slijtlaag’ het begeven heeft. Wegens de weeromstandigheden, het intens gebruik, de winterse chemicaliën, of wat dan ook, maar meestal omdat de gebruikte materalen niet deugden.

    De autostrade, goed of slecht onderhouden, is er. Of ze komt er niet. Zie het Oosterweel Omdat de Geniën die het land bestieren, eerst rijk betaalde verwarring stichten, om nadien te kunnen aantonen dat ze er niet uit geraken, omdat de verwarring te groot is. Het lukt ook zeker niet, als de Leider met virale infecties moet opgenomen worden. Of is dat de wraak der Coburgers? Bij Leterminator was dat rattenvergift als dodende bloedverdunner. Nu is het virale vergiftiging in het bloed….

    Wel, na 25 Mei worden de werkzaamheden in gang gezet. Gedaan met mossels en andere de schaaldieren als dat Cevitske aan de knoppen. Nieuwe aannemers zullen met nieuwe formules en nieuw materieel de klus klaren. De werken zullen voor iedereen een veilig gebruik waarborgen en door de uitgestrektheid ervan, zo min mogelijk stilstaand verkeer veroorzaken…. Rekeningrijden zal er niet meer inzitten.

    Op deze autostrade zullen alle beschaafde wereldburgers met waaiende haren en luid toeterend loveren zwaaiend naar hun toekomst kunnen rijden.

    *

    De vroegere slijtlaag? Ha, die! Moet iedereen toch zelf weten die ooit in de file gestaan heeft om vervolgens voetje-voor-voetje aan te schuiven naast de wegwerkzaamheden. Nog nooit gezien hoe het asfalt met vlammenwerpers wordt losgebrand en samengeschraapt, of bijeen geborsteld om af te voeren voor hergebruik?

    .

    Op weg naar het einde van de EU?

    Aan het front van de Europese Unie zijn de dingen steeds meer en meer veelbelovend. Al jaren is nu het merendeel van de Britten voor terugtrekking van hun land uit de EU, die premier David Cameron noodzaakt tot het heronderhandelen over de voorwaarden van het Britse lidmaatschap en de belofte van een referendum over een EU-uittreding na de algemene verkiezingen van volgend jaar. Dee afgelopen dagen heeft “The Telegraph” een stijging van de steun bij kiezers opgemerkt voor de UK Independence Party (UKIP), die een snelle EU-uittreding voorstaat, en dat dit heel goed wel eens “het politieke verhaal van 2014″ kan worden; ondertussen omschreef “Le Monde” de UKIP als “de wind in de zeilen” hebbend (terwijl ze de aanhangers in een nieuwsbericht niet minder dan “irrationeel” karakteriseerde). Waarnemers wijzen erop dat de UKIP bij de verkiezingen in mei voor het Europees Parlement heel goed meer stemmen dan de Tories kan behalen.

    Een vorm van succes van de UKIP is dat EU-getrouwen haar nu serieus beginnen te nemen – waardoor de partij een object van hun gebruikelijke desinformatie en demonisering wordt. De Duitse minister van Buitenlandse Zaken Frank-Walter Steinmeier, die naar EU-tegenstanders heeft verwezen als “hersenloze mensen die zichzelf eurosceptici noemen”, waarschuwde onlangs dat wanneer die eurosceptici partijen vormen “terwijl Europa in een crisis is”, “dat ons werk niet gemakkelijker maakt.” (een man die begrijpt hoe democratie werkt!). De EU, drong Steinmeier aan, heeft de Europese landen sinds 1945 uit oorlogen met elkaar gehouden, de gebruikelijke ongefundeerde claim, nu zo’n beetje het enige legitiem klinkende argument dat pro-Europese politici is gebleven. (Immers, ze kunnen moeilijk zeggen: “Het ontmantelen van de EU zou mijn carrière schaden”).

     

    Ondertussen is Viviane Reding, de Europese Commissaris voor Justitie, die geen geheim van haar verlangen heeft gemaakt dat de EU uitgroeit tot een Verenigde Staten van Europa, zo geïrriteerd door acties van Cameron dat ze hem onlangs beschuldigde van “populistische mythen”, zich aan te sluiten bij “populistische bewegingen” en het doen van “populistische toespraken” (de standaard manier van de Europese elite om politici, die eigenlijk naar hun kiezers luisteren, de mond te snoeren). Maandag sprekend in Londen maakte Reding de Britse kiezers uit de hoogte duidelijk dat ze te slecht geïnformeerd over de EU zijn om een verstandige beslissing over het EU-lidmaatschap te kunnen nemen: “Het feit is dat ik heel vaak zie dat een heel vertekend beeld van de waarheid wordt gepresenteerd en hoe wil je vervolgens dat mensen een afgewogen besluit nemen? Ze kunnen dat gewoon niet.” (Wat maakt Reding tussen haakjes zo’n fervente EU-aanhanger? Zou het iets te maken hebben met het feit dat ze uit Luxemburg komt, een land dat twee derde keer de grootte van Rhode Island heeft en met een bevolking iets groter dan San Francisco – wat betekent dat zonder de EU haar politieke carrière niets waard zou zijn)?

    Eurosceptici worden niet alleen door enkele Europese politici verguisd. Integendeel, de superstaat zelf, in strijd met zijn eigen regels, neemt systematisch – en clandestien – zijn critici op de korrel. Zoals “The Telegraph” recent berichtte, beschrijven geheime documenten van de EU een geplande “propaganda blitz”, ontwikkeld om euroscepticisme in de aanloop naar de EU-verkiezingen tegen te gaan. Miljoenen dollars aan belastinggeld zullen worden besteed aan anti-EU blogs en andere media om deze te identificeren en te monitoren en pro-EU-commentaar te posten – undercover, natuurlijk – als tegenwicht met de boodschap “dat het antwoord op de huidige uitdagingen… ‘meer Europa’, niet ‘minder Europa’” is.

    Met verlakkerij als dit is het geen wonder dat mogelijk niet alleen Groot-Brittannië op weg is naar een exit. In Nederland groeit in de afgelopen maanden Geert Wilders’ Partij voor de Vrijheid gestaag – net als UKIP – en deed iets interessants: zij gaf een opdracht tot het maken van een rapport aan Capital Economics, een macro-economisch onderzoeksbureau in Groot-Brittannië, om te bepalen welke economische gevolgen Nederland zou ervaren als het de EU verliet. Het rapport, dat werd uitgebracht op 6 februari, kwam tot een eenduidige conclusie. Eén van de belangrijkste punten is dat het elimineren van de EU-overregulering in Nederland “ de kosten van het zakendoen in Nederland met minimaal 20 miljard per jaar in 2035 zou verminderen”; herzieningen in het Nederlandse immigratiebeleid na het verlaten van de EU zouden in 2035 “de overheidsuitgaven met minimaal 7,5 miljard per jaar” beperken, de Europese export zou stijgen en de macro-economische cycli zouden efficiënter worden beheerd, wat resulteert in 309 miljard aan toegevoegd nationaal inkomen in 2035. Ja, er zouden ook kosten aan verbonden zijn, maar ze zouden “bescheiden en beheersbaar” blijven. Ook zou de stabiliteit van de banken of overheidsschuld niet in gevaar worden gebracht.

    Kortom, Nederlandse terugtrekking uit de EU (“NExit” genaamd) vertegenwoordigt “een voordeel op de lange termijn voor de Nederlandse economie en, meer dan waarschijnlijk, op de korte termijn een hulp bij het verlichten van de Nederlandse situatie tegenover de huidige economische tegenslagen.” De PVV vatte de impact die NExit op de Nederlandse huishoudens zou hebben, bondig samen: “De Nederlandse economie zal in 2024 tien procent groter zijn geworden …. het gemiddelde jaarlijkse voordeel is in de komende twee decennia bijna € 10.000,- per huishouden”. Wilders zelf merkte op dat op een moment dat de Nederlandse economie stagneert, uit het rapport “blijkt dat het verlaten van de EU onze uitweg uit de crisis is.” Bevrijd van Brussel zal “de Nederlandse staat de belastingen, BTW en accijnzen kunnen verlagen. De Nederlanders zullen niet langer hun belastinggeld naar Griekenland moeten blijven sturen en zullen in staat zijn met het betalen van uitkeringen aan Roemenen en Bulgaren te stoppen”.

    Het rapport heeft zijn critici gehad. Mathijs Bouman, een klassiek liberale econoom, vindt het gedegen en professioneel, maar betwist veel van zijn aannames en conclusies zeer. Tegelijkertijd is hij een fervent voorvechter van zowel de EU en de euro, dus is zijn reactie niet verwonderlijk. Yernaz Ramautarsing, de eenzame anti-linkse moloch aan de Universiteit van Amsterdam, over wie ik hier in december schreef en die ik eerder deze maand in Amsterdam ontmoette, vertelde me ondertussen dat het rapport “tegenstanders niet zal overtuigen”, maar het zal “hen dwingen meer concreet over hun plannen voor Europa te zijn.” Yernaz’ zorg is dat, terwijl de EU antikapitalistisch en anti individuele rechten is, dat ook de meeste leden van de nationale parlementen in Europa zijn. De PVV steunt vrije markten op EU-niveau, zei Yernaz, maar “slaagt er niet in om vrije markten op een nationaal niveau te beschermen.”

    Goed. Toch kan ik er niets aan doen enorm plezier aan deze anti-EU-ontwikkelingen in zowel Groot-Brittannië en Nederland te hebben – want het lijkt me glashelder dat de absolute en totale ondergang van de door corruptie geteisterde, op macht beluste EU die alles wil regelen, de noodzakelijke eerste stap is naar een Europa, waarin politici die daadwerkelijk gehoor geven aan de meningen van hun kiezers niet reflexmatig als minderwaardige populisten worden besmeurd, waarbij verstandig immigratiebeleid niet routinematig vanaf de preekstoel in Brussel als onuitsprekelijk racistisch veroordeeld wordt en waarin het continent, van Cyprus tot de Shetlands, niet geregeerd wordt door afstandelijke, arrogante technocraten die de individuele vrijheid zien als een verouderd concept en het democratisch proces als een belemmering voor de vooruitgang.

     

    Bron:

    http://www.frontpagemag.com
    Auteur: Bruce Bawer

    Vertaald uit het Engels door:
    Vederso
    (voor www.ejbron.wordpress.com)

     

    De teugels strak aantrekken

    Het beeld om de EU te vergelijken met een autostrade, is zelfs geografisch verantwoord: dezelfde autosnelweg in alle logische richtingen over ons werelddeel, maar op ieders grondgebied is ze de eigendom van de grond-eigenaars van die plaats, en niet van een kunstmatige Overheid, ergens in een stad als een waterhoofd vol criminelen, beheerst door de sky-line van utopie-bouwsels, tussen ivoren torens van zelfgenoegzaamheid, omringd doorn met goud beslagen minaretten.

    *

    Hoe slim de huidige EU-Geniën wel zijn, moge blijken uit het feit, dat de bewegwijzering naar de bestaande autostraden afwijkt land per land. Bij ons zijn ze blauw-wit, in Frankrijk groen-wit en in Italië dan weer nog anders. De kleur van het ene land kan zelfs verwijzen naar een… alternatieve voorrangsweg en juist niet naar een autostrade.

    Maar om kinderen te mogen doodspuiten, is iedereen rap ‘wilsbekwaam’, zelfs vanaf de geboorte, en lijdt hij volgens anderen, nog rapper aan ‘ondragelijke pijnen’. Dat zijn twee begrippen die iedere dag kunnen veranderen, net zoals met de geesteszieken in Das Dritte Reich.

    Is het dan te verwonderen, dat deze EU na amper 10 jaar gebruik, zo goed als aan afbraak toe is?

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

    *

     








    13-02-2014, 15:30 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1814 - OPROEP VAN HET VLAAMS BELANG OM ILLEGALEN HET LAND UIT TE ZETTEN: IS DAT NOG WEL NORMAAL?

    **

    Donderdag 13 februari

    Zon 7u59-17u55

    H Beatrijs

    *

     

     

    *

    Opsporing verzocht….

     

    Want Justitie mag en kan niets doen.

     

    *

    In het Zadel

    Dat het Vlaams Belang een zweeppartij is, is algemeen gekend. Meer zelfs, ze zal op 25 Mei de stok achter de deur ‘knuppeltje klop’ laten doen op de blote achterwerken van de afgestrafte volksmisleiders. Maar dat deze partij het werk moet doen van de politie, namelijk misdadigers niet alleen opsporen, maar met haar beperkte mogelijkheden moet aanraden zich in regel te stellen bij het Gevangeniswezen, gaat alle perken te buiten.

    Waarna we mogen besluiten, dat als de Overheid de ogen sluit voor de ene onwettelijkheid, iedere burger automatisch het recht verwerft de Overheid met gelijke munt terug te betalen. Moeten de verkeersregels nog wel gerespecteerd worden? Wat doen als er een sekte opduikt die het heeft voor het links rijden op de weg? Wat te doen als de Overheid geen geld meer heeft om WC-papier te kopen voor de gevangenissen?

    We zouden kunnen beginnen, met de verantwoordelijken 24/24 even illegaal van hun aardse rijkdommen te verlossen. Hen regelmatig een Peeterske bij klaarlichte dag te doen. Of de Roestige Vastheid gaan smeren. Overal ongenood mee aan tafel schuiven aan hun rijke banketten.

    Ha Ja, illegaal is illegaal en we mogen, zo zeggen ze zelf, niemand discrimineren.

    .

    'Illegaal? Ga naar huis!'

    Onder ruime belangstelling lanceerde het Vlaams Belang woensdag zijn nieuwe grootstedelijke campagne ‘Illegaal? Ga naar huis of naar de gevangenis.’

    Met deze campagne volgt het Vlaams Belang het voorbeeld van het Brits ministerie van Binnenlandse Zaken dat eerder een soortgelijke sensibiliseringsactie op poten zetten.

    Het Vlaams Belang verzamelde vandaag op het Antwerpse Sint-Jansplein. De plaats is bekend om zijn overlast, vooral afkomstig van illegalen en criminele vreemdelingen. “In navolging van Zwitserland willen we ook het goede voorbeeld geven.” Vlaams Belang-voorzitter Gerolf Annemans zette meteen de toon.

    7 op 8 illegalen wordt niet teruggestuurd

    “Als enige immigratie-kritische partij willen we met deze campagne illegale immigranten aanmoedigen vrijwillig het land te verlaten en het feitelijk gedoogbeleid van Maggie De Block aan de kaak stellen,” vervolgde Filip Dewinter, die onmiddellijk een aantal stuitende cijfers opnoemde. “Slechts 1 op de 8 uitgeprocedeerde asielzoekers of onderschepte illegalen wordt effectief van het grondgebied verwijderd en naar schatting komen er jaarlijks nog 110.000 vreemdelingen dit land binnen. Het feitelijk gedoogbeleid moet stoppen. Wij willen opnieuw baas zijn over onze eigen grenzen.”

    Lees hier de toelichtende perstekst. Bekijk hier het VTM-nieuwsverslag.

    *

    De teugels strak aantrekken

    Het goede voorbeeld van de Zwitsers blijkt opeens overal in de smaak te vallen, uiteraard niet bij de zakkenvullers. Men beraadt zich dus over hoe en met welke middelen er wraak zal genomen worden. We maken van die wraak gewoonweg een punt van ons Geloof. Muzelmannen doen dat ook, en de Rechters verstaan dat.

    Waaruit duidelijk moge blijken, dat de dictatuur reeds gevestigd is. Voorlopig blijft het bij alleen maar woorden, maar voor hoelang nog? Begrijpen wij Verhofstadt goed, als hij een Europees Leger wil? Eerst een Euro OM, en dan een Euro-leger om de Euro-gevangenen naar de kampen te brengen? ?!

    Het is schrijnend hoe de Engelse gewone burger de Regering daar smeekt om geld van Ontwikkelingshulp deze ene keer voor Eigen Volk Eerst te gebruiken. Gewoon om de waterhuishouding te onderhouden, zaodat de mensen niet verdrinken in hun bef….. Dàt roept om wraak.

    Als het zo goed was in dat DDR Arbeiders Pararadijs dat men nu in gans Europa wil invoeren, hoe komt het dan dat niet één mens vrijwillig daar naartoe is gegaan, na de Val van De Muur?

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

    *

     








    13-02-2014, 10:42 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. 1813 - DE BAZEN VAN DE NIEUWE EU STAPO WORDEN STILAAN GEÏNSTALLEERD

    *

    Donderdag 13 februari

    Zon 7u59-17u55

    H Beatrijs

    *

     

     

     

    *

    Zelfs de kentekens kunnen nog gebruikt worden

     

    *

    In het Zadel

    De meeste lezers weten dat hier een authentieke bewonderaar huist van Meester Guido Gezelle, de in de Lage Landen wereldberoemde woordkunstenaar. De brave borst was al Ad Patres (1899) lang vòòr de Grote Oorlog van ’14-’18, anders dan van ‘in Flanders Fields, where the puppies grow’, hadden we nu niet over ‘puppy”s’ gesproken, maar over vreende (*) velden vol ‘kankerbmommen’ als verslenste liefdesrozen, heen en weer wiegen bloeiend staan te sterven wijl een zwepe wind d’er in snuistert.

    Gezelle heeft vanzelfsprekend WO II niet gekend, anders zou hij van het woordje Gestapo in die context wel iets of wat welluidender gemaakt hebben dan mijn Eu Stapo uit de titel bovenaan.

    Euro Staats Politie, met deukhoed en lange leren jas tot op de laarzen, die s morgens om 05 uur de mensen kwam ophalen. In de straat één Citroën traction avant gevolgd door een camion vol plichtsbewuste ‘Feldgendarmen’ in de open laadbak. Voor een verhoor, werd gezegd, dat meestal uitliep op N.N: Nacht und Nebel.

    Helemaal niet romantisch voor wie het hem aanging, en die dingen worden nu klaar gezet om opnieuw een deel van ons leven te gaan uitmaken.

     

    (*) vreende velden, is onvertaalbaar West Vlaams voor wreed (enorm) uitgestrekte velden.

    .

    Europees Parlement zet stap richting EU-Openbaar Ministerie

    door Servaas van der Laan 11 feb 2014

    *

    Krijgt Brussel in de toekomst een eigen Openbaar Ministerie?

    Een meerderheid van de commissie Justitie van het Europees Parlement schaart zich achter de plannen voor een Europees Openbaar Ministerie (OM). Een OM in Brussel zou de strijd met frauderende criminelen moeten aangaan.

    Door de stemming van dinsdag komt de European Investigation Order weer een stapje dichterbij.

    Fraudeurs

    Het plan is afkomstig uit een samenwerkingsverband van België, Bulgarije, Estland, Spanje, Luxemburg, Oostenrijk, Slovenië en Zweden.

     

    Het nieuwe juridische orgaan zou het makkelijker moeten maken om fraudeurs te vervolgen die met Europees geld aan de haal gaan.

    Nederlands verzet

    Hoewel het plan waarborgt dat de jurisdictie van de lidstaten onaangetast zal blijven, zien veel EU-landen niets in het plan. Nederland verzet zich fel tegen het European Investigation Order omdat justitie in de ogen van het kabinet een taak moet blijven van de onafhankelijke lidstaten.

    Ondanks het verzet van lidstaten als Nederland maakt het plan sinds afgelopen zomer een geleidelijke opmars binnen de EU.¨

    *

    De teugels strak aantrekken

    Het zijn dus geen valse geruchten, al is die fraude- bestrijding er alleen maar voor de goegemeente bij gedaan. Er is Interpol die al jaren goed werk levert, en bij ons hebben we, buiten en boven de Staatsvuiligheid en het CGKR, voorwaar een flinke Socialist als Staatssecretaris voor Fraudebestrijding. Die dan op de koop toe een partijkaart heeft van de Rode Internationale, al stamt hij uit een VNV-familie.

    Voor Das Vierte Reich moet er echter, net als in het Dritte Reich, een OM zijn waar iedereen, tot de kuisvrouw toen, afhangt van de Partei, die handelt naar wat die Partei wil en die alleen aan die Partei verantwoording verschuldigd is. Meestal werkte dat OM in het grootste geheim, maar het kwam vooral in de belangstelling, in het proces tegen de samenzweerders rond Graaf von Stauffenberg, die in de zomer van ’44 Hitler en de gehele Legerstaf hadden willen opblazen. De vonnissen waren betrekkelijk eenvoudig: Hitler zelf had ze uitgedacht. Met pianosnaren aan vleeshaken opgehangen worden en tot de laatste snik verfilmd om te dienen als entertainment voor de partijleiding.

    Louter ter informatie: de Gestapo hing af van Himmler, de chef van de beruchte ‘Arbeit Macht Frei’-kampen, die zodanig goed bewaard zijn gebleven, dat ze morgen de poorten weer kunnen openen.

    *

    Zo, nu heeft U een inzicht in de hiërarchie die elke dictatuur vandoen heft. Vanzelfsprekend komt daar per land nog de gewone Politie bij, met de zovele neven-vertakkingen. Die allemaal, wegens de Eenheid van Bestuur, in opklimmende orde, afhangen van het OM in het OKW in Gross Brüssel, dat op zijn beurt afhangt van het triumviraat aan de knoppen.

    Als de volkeren van ons vasteland niet uit hun doppen kijken op 25 Mei, zal het volgend triumviraat in niets verschillen met de huidige idioten. Het kan ook anders: dat is zondag laatst al gebeurd in Zwitserland en de zaken staan goed in nog zowat een 5-tal landen, waaronder bij ons in ons eigen Vlaamse land.

    Europa moet van onderen uit weer herop gebouwd worden. Geen ‘Super Staat’ die aan de hand van uitgeteerde ideologieën vermolmde 19de Eeuwse constructies probeert in stand te houden. Ons huis moet het huis worden van alle volkeren die wijs bestuurd wordt voor en door die volkeren zelf. En niet door een bonte zwerm van omhoog gevallen groot huisuil-politiejkers.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

    *

     








    13-02-2014, 09:15 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    12-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. 1812 - DE EURO MINISTER VAN VERRIJKING WORDT VERARMD TERWIJL ZE DE PASSIE PREEKT

    ***

    Woensdag 12 februari

    Zon 8u01-17u54

    H Benedictus

    *

    *

     

    *

    In het Zadel

    Kribus Peeters is niet meer alleen met zijn aanschouwelijk onderricht over inbraak-verrijking. De OKW Onder-Madam (naast het roestvrij Vogelkoppke) heeft het hem nagedaan. Helemaal naar Londen vliegen om daar nog meer de vrije toegang van criminelen te promoten, het is haar niet goed bekomen. En neen, men heeft haar daar niet verdronken in de nochtans ontketende Theems!

    Madam is kwaad, zegt ze, want dat zijn geen manieren!

    *

    Volgens mij mag ze van geluk spreken, dat er maar dàt gebeurd is. Voor hetzelfde geld lag ze nu al in ergens een Londens mortuarium, met een kogel in haar mooie hooffje, of zou Madam niet weten, dat iedere DIEF bij definitie een MOORDENAAR is? Wie dus dieven ongehinderd overal binnen laat, geeft ook moordenaars de vrije hand. Na te vragen bij Kribus Peeters.

    .

    Vicevoorzitter van de Europese Commissie Viviane Reding bestolen in Londen

    *

    Laat je leedvermaak rustig de vrije loop. Het overkomt in toenemende mate ook de mannelijke en vrouwelijke daders in de hoge echelons van de politiek dat ze door de migrantencriminaliteit worden “verrijkt”. Weliswaar is de schade bij Viviane Reding niet groot, maar ze zal psychologisch iets te verwerken hebben, temeer de media er uitvoerig over zullen berichten:

    De vicevoorzitter van de Europese Commissie was geschokt en boos, omdat haar koffer uit een dienstwagen werd gestolen terwijl zij met regeringsleden en de publieke opinie in Londen over Europa discussieerde.

    Telegraph

    Terwijl haar koffer werd gestolen, was Reding er binnen mee bezig de Engelsen te vertellen dat ze niet oordelen volgens feiten, maar volgens subjectieve gevoeligheden, en dat 77% van de Europese migranten voor Groot-Brittannië een echte verrijking vormen.

    Bron:


    www.kybeline.com
    Auteur: Kybeline

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejb

    *

    De teugels strak aantrekken

    Omdat de schoonfamilie een geslacht is van vissers en (later) douaniers, waren de beelden van de afbraak van de douanepost in Rekkem hier ten huize een soort van heiligschennis. De vroegere goden daar zijn al lange tijd van hun troon vervallen verklaard en sedertdien was voor ons de wereld op die plaats blijven stilstaan.

    Sinds de snelweg E17, vroeger eerst de E3, prijkt in die omgeving een beetje vergeten het Monument ter ere van de Seizoenarbeider die voor de oorlog met stromen werkslaven het Fansche binnentrokken, de basatse over de schouder. Het woord ‘gastarbeider’ bestond toen nog niet eens, zij waren de ‘trimards’ die op ‘optrokken’ voor de campaje. De een keer vlas, de andere keer bieten, in een jaarlijks terugkerende carrousel van zweet en nog eens zweet. Er waren geen ‘betaalde feestdagen’, geen dop en geen syndicaten maar er werd gewrocht, meestal in regen en wind, zo lang de zon of de maan klaarte gaf. En de boer die goed volk kon waarderen, betaalde goed. Terug tuis waren die ‘trimards’ rijke mensen. Voor kort.

    Dat volk van wroeters had thuis de 10 Geboden Gods geleerd, en ’Ge zult niet stelen’, dat was iets dat ook de Gendarmen voor zorgden. Er waren geen Mamzelkes die kwamen reclame maken voor hun winkel, en die ze zouden kunnen bestelen hebben. Er was alleen de Mademoisellekes van Ermentiers – Parlez-Vous’ – maar het bleef bij nen dreupel drinken want bij Moedert thuis zat een heel nest blutsepoepertjes (*) als jonge vogeljongskes met opengesperde bekjes.

    Wat wij daar in de Westhoek wel geleerd hebben, is ‘dat de weelde steekt’, en dat is de ziekte waaraan dat Madammeke in Londen lijdt. Ze weet niet eens wat armoe is. En waar men niets over weet, zwijgt men liever over.

    (*) Blutsepoeper: een kaal (bluts) pas uitgekomen vogeljong zonder veren.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

    *

     








    12-02-2014, 18:36 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1811 - AANSCHOUWELIJK GORDEEN TOT DE DOOD ER OP VOLGT

    **

    Woensdag 12 februari

    Zon 8u01-17u54

    H Benedictus

    *

     

     

    *

    Waarom blijven de Islammers

     

    Niet bij het eerste ontwerp van de gordel?

    *

    In het Zadel

    In de Arabische wereld is deze manier van de hoola hope beoefenen het gordel dragen/lopen geworden. Anders dan bij ons, is het nog altijd een geliefkoosd volksvermaak. Bij ons is Bloso er mee opgehouden, en de Vlaams Bewegers alleen kunnen voor het behoud van Brussel de gordel niet meer in beweging houden. Maar er gebeuren tenminste zo geen ongelukken als bij de Araben. 22 Doden in één klap, 15 gewonden plus wat bouw-, textiel- en blikschade.

    Het moet daar een fractie van een seconde na die geweldige klap nogal een gewoel van maagden geweest zijn, aan de poort bij Allah, met al die martelaren ineens. De verkeers-engel van dienst zal er grijs haar van gekregen hebben!

    Ik begrijp niet hoe het is kunnen gebeuren en zo lang het onderzoek niet is afgesloten, komt de Pers ook niets te weten. Zo dat wij dus in het duister verder moeten tasten. Iets dat we ongaarne doen, uit vrees de privacy te schaden van een groep van 72 achterop lopende maagden die niet op tijd van de aarde zijn weggeraakt bij het afhalen van hun Geliefde voor de Eeuwigheid..

    .

    Trainer zelfmoordterroristen blaast al z'n leerlingen op

    Door: Eric Belsack/Bron: New York Times

    *

    Praktijkonderwijs heeft zo z'n nadelen. Dat moest de trainer van een groep Iraakse zelfmoordterroristen ondervinden toen tijdens de les per ongeluk een bommengordel ontplofte. De balans: tweeëntwintig doden en vijftien gewonden.

    Het ongeval gebeurde maandag in een trainingskamp van ISIS, de Islamitische Staat van Irak en Syrië. Deze soennitische militanten bestrijden de overwegend sjiietische Iraakse regering en legerleiding.

    Maar eergisteren ging het dus fout in het opleidingskamp in de noordoostelijke provincie Samara. De uiteenzetting van de instructeur over het gebruik van een explosievengordel ging mis toen het wapen bij uitstek van de zelfmoordterroristen in spe ontplofte.

    De balans was zoals gemeld vernietigend. Ook al omdat volgens de politie tal van explosieven en zware wapens waren opgeslagen in het kamp.

    *

    De teugels strak aantrekken

    De bron van dit artikel vond ik bij E.J. en de Moslim Broederschap moet hem eeuwig dankbaar zijn, want zonder hem zouden de namen van deze 22 doden helden ui Samara nooit bewaard hadden kunnen worden voor het nageslacht. Meer zelfs, we zouden niet eens geweten hebben dat ze er ooit geweest waren.

    - Moslim-Ma, waar is ons Achmedje? Is die naar de les in toegepaste godsdienstijver?

    - Ha, lieve Muzelman-van-mij, ik zie hem daarjuist achter het raam met al zijn vriendjes voorbij vliegen. Weer wat oefentuig laten slingeren, zeker?

    - Geen nood, lieve Muzelman-van-mij, ik heb voor de Gezins nHereniging in België al een nieuw Achmedje onder de burka. De vorige zal het rap gewoon zijn daarboven, want hij heeft van godganse dagen niets anders gezien bij onze buren, U weet wel, de vrouwen die leven van hun ‘tijdelijke huwelijken’.

    - Kom nu, Moslim Ma, we moeten vertrekken. De volgende praktijkles is voor morgen gepland, en we moeten in ieder geval ons vliegtuig halen.

    *

    Bij de VRT hangt de vlag halfstok, alhoewel bij navraag ten stelligste ontkend wordt dat zoiets is gebeurd. Het wachten is op het verslag van Rudy Vrankx, hun reporter ter plaatse.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

    *

     






    12-02-2014, 12:13 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. 1810 - ALS DE OOGST JAAR NA JAAR ALLEEN MAAR TEGENSLAAT MOE ER GEWOON EEN ANDERE BOER KOMEN

    *

    Woensdag 12 februari

    Zon 8u01-17u54

    H Benedictus

    *

     

    *

    Waarom konden de huidige Euro-debielenµ

     

    Deze man niet van direct volgen?

    *

    In het Zadel

    Het lukt hen maar niet. Ha ja, want aan het weer kan niemand iets doen, en wil men niet verhongeren, dan zal er meer intellect nodig zijn. In Engeland gaat het staatsmanna naar alle soorten vreemde snuiters maar er is geen geld om de waterhuishouding te verzorgen: de bevolking mag verdrinken waar ze staat, als de Elite zich maart goed in haar vel voelt.

    Wat geldt voor een hele streek, geldt in het bijzonder voor de landbouw en de eerste levensbehoeften, maar het geldt des te meer voor wat daaruit volgt, en dat is omgaan ‘als een goed huisvader’ met het geheel. ‘n Goed huisvader is een wat achterhaald begrip in een samenleving vol ‘opnieuw samengesteld gezinnen’, in man/man of vrouw/vrouw huwelijken en met meestal ‘weg en weer kinderen’, allemaal modieuze begrippen. Niet geschikt voor ‘leefloners’ die zich geen tickets voor To Morrowland kunnen veroorloven, omdat anders hun maadgeld voor drugs onvoldoende zou zijn. Die leven en sterven alleen voor zichzelf.

    Ik moet dan ook overkomen als ofwel een zonderlinge Ouderling, of als een Ouderlijke Zorgeling, die uit nostalgie naar het verleden denkt dat vroeger alles beter was. Maar schijn bedriegt. Stel dat U voor het middageten buitenlandse rommel wordt opgediend, in plaats van de gezonde kost uit Moeders keuken, waar U mee bent opgegroeid. Ach ja, het is mode nu om de rommel te verkiezen….

    Net hetzelfde met de Euro-keuken in het OKW van de Brusselse Reichstag, waar men er in slaagt met goede ingrediënten een allegaartje van vreemde bedoelingen te stoven. Intelligentie en goede wekkrachten aanbieden is een goed idee. Maar die door de strot blijven duwen, is misdadig. Maar het is nu zo ver, dat zelfs Zwitserse precisie-uurwerken niet meer mogen deugen, en net als niet meer naar Oostenrijk, gaan we nu ook niet meer naar Zwiitserland. We gaan niet meer, voor ze daar de ‘Passo Romano’ invoeren zoals Brussel die voorschrijft.

    .

    Die stoute Zwitsers toch

    Nu de Zwitsers zich hebben uitgesproken voor een beperking van de immigratie, wordt de koppige Alpenrepubliek bedolven onder banbliksems en dreigementen. Maar of dat helpt?

    De venijnige reacties op het resultaat van het Zwitserse referendum lieten zich raden. “Ze willen weer zelf beslissen wie hun land binnenkomt. Weer baas in eigen huis, luidt de baseline van alle eurosceptische bewegingen” vat Karel Verhoeven het kernachtig samen (De Standaard, 10.02.14). Waarom zouden ze dat recht niet hebben? “Omdat je niet alleen de kranten van de pap kan pikken,” klinkt het in het eurofiele kamp. Je kan niet alleen de lusten van de Europese samenwerking willen en bedanken voor de lasten. Waarmee de eurofielen - impliciet en onbewust - toegeven dat het fameuze vrije verkeer van personen, en dus massale immigratie, geen onverdeeld succesverhaal is…

    Karikatuur

    Karel Verhoeven schrijft dat de Zwitsers zich terugtrekken op hun berg, “alle hekken weer omhoog, alles voor de heimat.” Een “onzindelijke weg terug,” zucht Verhoeven. Wat een emo-onzin. De ‘Stuttgarter Nachrichten’ stelt dat de “karikaturen van het bekrompen egoïstische bergvolk weer opduiken. Maar daarmee maakt men het zich wel erg gemakkelijk. Rond 23 procent van de ruim 8 miljoen inwoners zijn buitenlanders. In Duitsland zijn het amper 9 procent. De Zwitsers ergeren zich niet alleen aan ‘uitkeringstoeristen’, maar ook aan de toevloed van hoogopgeleiden en superrijken die de woningprijzen de lucht injagen, en laagopgeleide goedkope werkkrachten die Zwitsers uit de arbeidsmarkt drukken.” Dat verklaart veel. De ‘Neue Osnabrücker Zeitung’ voorspelt dat het Zwitserse referendum het immigratiedebat zonder twijfel ook in Duitsland zal aanwakkeren. En misschien is het net dat waar de eurocraten zo’n schrik voor hebben…

    EU duldt geen democratie

    “Het referendum toont nog maar eens de kloof over immigratie tussen de gevestigde orde van politiek (media, red.) en bedrijfsleven enerzijds, en burgers anderzijds. En dat geldt zeker niet alleen voor Zwitserland,” merkt Carla Joosten terecht op (Elsevier, 10.02.14). De zure oprispingen en dreigementen uit ‘Brussel’ bewijzen ook andermaal dat de eurocraten het niet zo begrepen hebben op de democratie. Maar dat was na de al even woeste reacties op het Zwitserse moskee-referendum ook al gebleken. De Zwitserse roep naar immigratiebeperkingen botst natuurlijk frontaal met het ‘vrije verkeer van personen’, één van de pijlers van de EU. Wie daarover klaagt wordt door pers en politiek weggezet als ‘nationalist’ of ‘populist’ of laat zich leiden door ‘onderbuikgevoelens’. Maar, zo waarschuwt de Nederlandse journaliste terecht: “Deze strategie om bezwaren tegen immigratie de kop in te drukken, zal vastlopen. Bezwaren van burgers tegen immigratie moeten ernstig genomen worden. Politici en Brusselse autoriteiten die dit niet doen, zullen de weerstand tegen de Europese Unie - die er toch al is - alleen maar groter maken.” Wijze woorden. Maar de eurofielen zullen ze ongetwijfeld naast zich neerleggen. Ze zitten nu eenmaal gevangen in hun eigen bizarre logica en voor hen is er geen weg terug.

    Bron http://www.vlaamsbelang.org/

    De teugels strak aantrekken

    Ik zou het moeten nakijken, maar met de Nationaal Socialisten is het indertijd net zo verlopen, als de Internationaal Socialisten nu opnieuw willen proberen. Hitler en zijn bende drongen na De Grote Oorlog de armoede en de werkloosheid terug, ze brachten Duitsland aan de wereldtop op alle gebied en het volk jubelde: zo ne goeie hadden ze nog nooit gehad. Zelfs de hem opgedrongen oorlog kon hun waanzin niet stoppen. Tot ze ontwaakten in een kapot gebombardeerd vaderland en over de begane wreedheden alleen maar konden stamelen dat ze ‘das nicht gewusst haben’. In Griekenland is de ellende even groot, maar daar zuipt de Elite geen glas champagne minder voor.

    Zullen wij dat ook moeten zeggen, na 25 Mei, dat we dat alles zò niet gewild hebben? Maar beste mensen, als U aan een troep debielen, neurofielen of Eurofielen wapens uitdeelt, denkt U dan dat die ze niet zullen gebruiken?

    Gewoon doen wat de landeigenaar deed, als hij jaar na jaar de boer ziet mislukken: hij verandert van personeel. Voortaan geen ‘bankencrisissen’ meer, geen torenhoge werkloosheid, geen op de koppen lopen van vreemdelingen, geen dictatuur meer die boven de eigen parlementen staat. We hebben Hitler niet overleefd om in een nog grotere hel terecht te komen.

    Op 25 Mei geen opgestoken middenvinger naar de uitdagers, maar het ‘Victory’-gebaar van Dear Old England, zij die ooit de Hitlerianen in het zand deden bijten. Op naar een Nieuwe Bevrijding, zegevierend op de V-tanks met de Vlaamse Leeuw in triomf over de geschutskoepel gedrapeerd.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     








    12-02-2014, 09:34 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    11-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1808 - VLAANDEREN STAAT AAN HET BEGIN VAN IETS NIEUWS DAT DE JEUGD WEER HOOP MOET GEVEN

    **

    Dinsdag 11 februari 2014

    Sprokkelmaand

    zon 8u02-17u52

    Z Hugo van Ieper

    *

     

    *

    In Parijs zijn dat de ‘facilités’

     

     

    Bij ons heet dat confederalisme.

    *

    In het Zadel

    Pefesser Staatsrecht Hendrik Vuye heeft Zondag in De 7de Dag zoveel als bij zijn Chef BDW ‘de kroon ontbloot’. Stel U voor: een man met gezag die met gezag België vergelijkt met de gemakken van Parijs. Ge moet maar durven!

    Hij gebruikte dat beeld van die faciliteiten, om uit te leggen, dat een surrealistische pijp niet altijd een pijp is. Daar waar hij eigenlijk wilde (maar niet durfde) zeggen, dat het woordenboek ‘Con-t-Federalisme eigenlijk een doordenkertje is, namelijk het federalisme ivan de opgeheven konten. Die letter ‘t’ van kont is het verbindingsteken (de Islam) dat hen scheidt, de twee deelstaten van het unitaire Belgique-de-Papa.

    Meer details hierover openbaar maken zou tegen de godsdienstvrijheid zijn, dus zwijg ik liever.

    *

    Alea jacta est. Alleen BDW wil het nog niet toegeven, want hij wacht tot de vele vetbetaalde posities zijn ingenomen die wijlen de Volks Unie, onzaliger gedachtenis, ontijdig heeft moeten verlaten, omdat de mensen die hen aan de macht hadden geholpen, afhaakten wegens de overgenomen tweezakkerigheid en het ‘Leve Belgie’ van Schiltz.

    Dat is dus het ‘België-Spel’, een soort ‘Kriegs Spiel’, dat Euro-Circus in het klein, waarvoor er moet geoefend worden, zoals Hitlers generaals deden voor ze de oorlog aandurfden. Dat is dus wat ons te wachten staat als we niet opletten. Het zal, ‘met de dood in het hart’, de medewerking krijgen van de Tsjeen. In ’s Lands belang, dat spreekt vanzelf, want ze willen er ook weer bij zijn. Het amechtig PS kolen-treintje met het wagonnetje vol Spa-fossielen zal in dat klein stationnetje achterblijven samen met tussen de rails het wegkwijnend Waalse groene gras.

    Met een flinke blauwe streep door hun rekening zal de rit van start gaan voorbij de seinhuisjes waar alle niet door Linkxs gesaboteerde wissels op ‘veilig zullen staan. Tot het stel aan de tweesprong komt, die bewaakt wordt door de schildwachten van het Vlaams Belang. Dan zal er gevloek en tandengeknars volgen, want dan staan de BDW-ers voor de verscheurende keus: Isalammers Eerst of Eigen Volk Eerst .

    .

     

    De N-VA gaat België redden. Dat is de onvermijdelijke conclusie na uitlatingen van professor Hendrik Vuye. Pijnlijk.

    *

    De simpele vraag wat de N-VA eigenlijk bedoelt met haar ‘confederalisme’ werd door voorzitter Bart De Wever steevast afgewimpeld met een verwijzing naar het woordenboek. Daarin staat dat confederalisme een samenwerkingsvorm is tussen twee onafhankelijke staten die in een akkoord vastleggen wat ze (nog) samen willen doen. Maar volgens Hendrik Vuye, hoogleraar Staatsrecht en de jongste aanwinst van de N-VA, is dat niet van toepassing op België. “Confederalisme is een belgicisme,” zei Vuye in De Zevende Dag (VRT). Ook politicoloog Bart Maddens heeft er al herhaaldelijk op gewezen dat het fameuze ‘confederalisme’ van de N-VA niet meer is dan een doorgedreven federalisering of regionalisering. Dat wordt nu door Vuye bevestigd.

     

    België-light

     

    De Spaanse krant El Pays pakte vorige week nog uit met applaus bij een verslag van het N-VA-congres. Onder de titel: “Vlaams-nationalisten zweren de onafhankelijkheid af.” Daar lijkt het nu in elk geval sterk op. Wij hebben altijd gezegd dat het confederalisme van de N-VA neerkwam op een nieuwe staatshervorming, op een ‘België-light’. En dat wordt nu ook binnen de N-VA openlijk toegegeven. Wat zou Peter De Roover - gewezen boegbeeld van de Vlaamse Volksbeweging (VVB) en straks N-VA-kandidaat - daar van zeggen?

    Het mag voor de Vlaamsgezinde kiezer stilaan duidelijk zijn: ‘Le nouveau VU est arrivé’… Het confederalisme van de N-VA mag dan wel een ‘verandering’ zijn, maar ‘vooruitgang’ is het zeker niet. Wie geen koudwatervrees heeft, kiest voor onafhankelijkheid. Confederalisme is voor mietjes, voor bangeriken. Wie voor Vlaamse onafhankelijkheid kiest, heeft maar één keuze: Vlaams Belang!

    Bron http://www.vlaamsbelang.org/

    *

    De teugels strak aantrekken

    Het is dus een fataliteit eigen aan ons volk, dat we weer voor jaren opgesloten blijven in de toiletten van de faciliteiten, waarover Hendrik Vuye het had. Al is daar ook nog ergens de ‘Baert-doctrine’, die zegt dat iedere stap vooruit, die de volgende stap niet belet, een goede stap is.

    Al een tijdje tot de jaren van verstand gekomen zijnde, denk ik het uurwerk van mijn naamgenoot toch te moeten bijstellen. Dank zij de stilgehouden voortschrijdende Islam-invasie kunnen wij ons geen tussenstappen meer veroorloven. Vlaanderen moet in de gauwte één grote reuzenstap vooruit kunnen zetten. Zodat we de deur van die toiletten achter ons kunnen toeklappen.

    Geen flauw gezever over goed nabuurschap met de vijand, of over bilaterale hulp naar beneden de taal- en armoegrens. Ha neen, hé, van diene boer geen tikke neitjes meer! Want als dat volk van leeglopers een vinger krijgt, pakken ze meteen de hele arm, en voor men het weet, eten ze U uit imperialistische motieven, op met huid en haar.. Ze kunnen het goed uitleggen, wel dat ze nu maar beginnen oefenen bij Hollande. Of desnoods bij Moh-Bama, als het maar iemand is met losse eindjes.

    Vlaanderen heeft hen bijna een halve eeuw onderhouden om hen een levensstandaard te geven ver boven hun mogelijkheden, en wordt, stank voor dank, daarvoor alleen in de uitgestoken hand gespuwd. Het gat om meer dan 15 MILJARD Euro per jaar dat wederrechtelijk werd afgeroomd door de Belgische Staat, en die al die tijd van Vlaanderen Het Beloofde Land had kunnen maken, dat werkelijk overliep van melk en honing. Die diefstal zal dus, dank zij de BDW-ers, nog jaren ongestraft kunnen doorgaan.

    De Perfesser had evengoed als voorbeeld het woord ‘democratie’ kunnen nemen, dat in België ook een totaal andere betekenis heeft dan in het woordenboek en de rest van de wereld. Want hier is er al 184 jaar een ‘geleide democratie’, omschreven als ‘pariteit’ en waar dus 6.5 miljoen Vlaamstalige inwoners onderdanig moeten zijn aan 3.5 miljoen Franstaligen.

    Het spook van de uit haar as gerezen Volks Unie dreigt weer aan de horizon. Laten we dus op 25 Mei de toiletdeuren dicht klappen. Zodat de massa-immigratie opgelegd door de huidige Europ-technoocraten kan stoppen. Zodat wij aan de kont opstekers kunnen vertellen dat de Islam thuis hoort in Islam-landen. En niet bij ons. En als hen dat niet bevalt, dat we dan onze pietrol elders zullen kopen.

    PS

    Hoe abnormaal België is, vindt U verder nog terug in de Frase woorden septante –nonante – pistolets – chocons, enz, die nergens anders bestaan dan in…Franstalig België. Ach wat, het trekt op niks, maar het staat chique.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     








    11-02-2014, 13:42 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1809 HOE INBREKERS OVERLEVEN ALS DE OVERHEID 208 KEER PER DAG IN GEBREKE BLIJFT?

    *

    Dinsdag 11 februari 2014

    Sprokkelmaand

    zon 8u02-17u52

    Z Hugo van Ieper

    *

     

    *

     

    *

    In het Zadel

    Wat ik nu ga neerschrijven zal weer niet goed zijn voor Cruella Onkelynx-met-de-middenvinger, maar ik zou zeggen hang naast de infra-rood sensensoren, in Uw woning ook een paar verborgen mini-tweelopen, net zoals de Overheid verborgen camera’s gebruikt om de brave burger te flitsen. Deze drastische raadgeving, omdat volgens de media, de inbrekers bij het Tsjeven-kopstuk met een voorhamer tewerk gingen. Men moet ze dus kunnen van het lijf houden met gelijkwaardige wapens. Of was die voorhamer maar om te lachen? Waarom klacht de Kwibus dan niet?

    Pas op: deze tweelopen liefst niet op ooghoogte instellen, want dan zou de dader niet meer te identificeren zijn. Liefst ook niet met hagel laden, maar 50/50 met jeukpoeder.

    Die dingen moeten dus geprogrammeerd staan samen met het slot van Uw voordeur. Het bespaart U zelfs alle verdere kosten voor nog meer alarm. Zodra een on-ingewijde om het even hoe zich door de woning beweegt, moet hij/zij verwittigd zijn dat er overal voetangels en schietgeweren zijn. Dergelijke plakkaatjes vond men vroeger zelfs in veel bossen, om stropers af te schrikken.

    Opgepast: dit mag geen speelgoed zijn, om ongewenste huisgenoten af te knallen. Ik ben er dan ook zeker van, dat na een stuk of 10 gelukte op die manier mislukte inbraakpogingen, de goesting daartoe grotendeels zou opdrogen. Waarna de wapens dan onaangekondigd 100% zouden kunnen geladen worden met losse flodders en zonder jeukpoeder.

    Zoiets is drastisch, ik weet het. Persoonlijk doe ik liever beroep op enkele goed afgerichte Duitse Herders. Omdat die vriendschap geven, en tweelopen niet. Honden, ja, op voorwaarde, dat ze, indien U de woning verlaat, zoals Sint Bernards een vaatje jenever, een pakketje Eerste Hulp om de hals hebben. Dat, omdat dat soort honden gewoonlijk even vlug bijt, als blaft….

    .

    Ibraken? Niet om mee te lachen

    Nationaal VBJ-voorzitter Tom Van Grieken haalde vandaag uitgebreid de media met zijn parodie op de verkiezingsaffiche van Kris Peeters (CD&V): “In welk Vlaanderen wil u leven?” Zijn antwoord op de retorische vraag van Peeters luidde: “In een Vlaanderen zonder inbraken. Daarom stem ik Vlaams Belang.”

    208 feiten per dag!

    Met zijn ludiek antwoord wil hij geenszins lachen met het persoonlijke leed van Kris Peeters en zijn familie. Net zomin als met de 208 gezinnen die elke dag het slachtoffer worden van een woninginbraak. Met zijn initiatief wil Van Grieken de inbrakenplaag - waarvoor zelfs de Vlaamse minister-president niet meer veilig is - aan de kaak stellen.

     

    Daarom Vlaams Belang

    Het gephotoshopte campagnebeeld ‘In welk Vlaanderen wil u leven?’ van Kris Peeters werd ijverig gedeeld op diverse sociale media. Nog maar eens een teken dat Twitter en Facebook snel aan belang winnen. Ook tijdens de komende verkiezingscampagne. Onze jongeren geven alvast het goede voorbeeld.

    Bron http://www.vlaamsbelang.org/nieuws/10576

    *

     

    De teugels strak aantrekken

    Als verkiezingsstunt is deze inbraak een schot in de roos, want er wordt over niets anders meer gezapzeverd. Zelfs het ‘rekening-rijden’ wordt er door verdrukt. Het ziet er dus naar uit dat ‘Veiligheid’, een hoofdthema van het Vlaams Belang, nu een prioriteit zal worden van de Tsjeven.

    Wilt U Uw huis inbraakvrij? Kies dan vooral voor mij…

    *

    Neen, beroofd worden is geen pretje, en nu weet Kwibus Peeters dat ook uit eigen ervaring. Het kan hem alleen maar sterken in zijn afschuw voor al dat vreemd werkschuw tuig. Ik wil het hem niet toewensen, maar eens monter en fris afgetroefd worden zoals een doorsnee-burger, zou hem in die zin ook goed doen. Misschien ook een op-het-nippertje-mislukte aanranding op de wederhelft, omdat die niet gesluierd op straat komt? Een opwindende tijger-kidnapping? Een bompakketje aan huis besteld? U zegt het maar, alles is in voorraad. In ruime mate zelfs.

    U krijgt er zelfs een vooraf ingevuld politie-verslag van de feiten bij. De onbekende dader(s) zijn voortvluchtig. De politie is hen op het spoor. Het zijn mannen. Opnames van bewakingscamera’s die de privacy van de dader(s) schenden, zijn niet toegelaten. Zelfs niet voor privaat gebruik. Ook geen robotfoto’s wegens het gevaar voor schending van de asielwetgeving.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     








    11-02-2014, 09:23 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    10-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1807 - IS ER VERSCHIL TUSSEN VERGIFT EN EEN MEIKAMENT EN WAAROM WILLEN WIJ DAN GIFMENGERS

    ***

    Maandag 10 februari

    Zon 8u04-17u50

    H Scholastica, patrones van de Benedictijner orde

     

    *

    *

    Ceci n’est pas une pipe

     

    En al zeker geen EU-polletieker

    *

    In het Zadel

    Een medicament neemt men in, op basis va kennis. Het gaat bijna automatisch, net zoals men een glas water drinkt, omdat men rekent op de kennis van anderen, die daartoe gecontroleerd de nodige kennis hebben vergaard. Dat die medicatie meestal gebaseerd is op gevaarlijke of giftig stoffen, daar staat niemand bij stil.

    In de politiek is het net andersom en hoe hoger die politiek, hoe hoger de graad van charlatanerie…..Wat daarbij de situatie nog verergert, is dat een 30-tonner heel wat moeilijker te besturen valt dan een volkswagentje.

    Stel U één ogenblik voor, dat de medicinale wereld zou bevolkt zijn door opgeblazen kikkers of door fils-à-papa die alleen maar mooie verpakkingen afleveren met daarin zaken die ze links en rechts bijeen gescharreld hebben en kennen ‘van horen zeggen’.. Kunt U zich de ravage voorstellen bij een 30-tonner, waar de chauffeur niet eens aan de pedalen kan, of zelfs, omwille van zijn gestalte, niet door de voorruit kan kijken.

    Ja zeker, er is dus een groot verschil tussen bijvoorbeeld morfine als pijnstiller en de morfine in een drugspuit.

    Ziezo, U bent nu een beetje in de juiste stemming om over te gaan tot het verorberen van onderstaande boterham…..

    .

    EU bepaalt voortaan de strafmaat

    (Door: Martha N.)

    *

    Maximum straf bij financiële fraude is minimaal 4 jaar. Het bericht over een maximumstraf voor handelen met voorkennis: De Europese Unie heeft besloten dat een maximumstraf geldt (de wet is aangenomen) van in ieder geval vier jaar. Dinsdag 4 februari 2014 heeft het Europese Parlement met deze nieuwe wet ingestemd. Deze strafmaat geldt ook voor andere ernstige vormen van financiële fraude, zoals marktmanipulatie. Ook personen die illegaal informatie openbaar maken (voor persoonlijk gewin) moeten celstraf vrezen. Note: vallen hier ook klokkenluiders onder en wat verstaat de EU onder persoonlijk gewin?). De EU-lidstaten moeten nu nog hun formele instemming geven. Dan hebben ze twee jaar de tijd om deze Europese regels om te zetten in nationale wetgeving!

     

    Voor veel landen betekent dit het aanpassen van de strafmaat. Dit alles klink goed, meer in de trend van: “Weg met de bedriegers”, weg met de graaiers, maar ergens klopt er iets niet! Is het dat de EU voortaan de strafmaat gaat bepalen en zo aan de vastgelegde wetgeving in landen voorbijgaat..? Het burgerlijk wetboek van landen en de strafmaat, de vastgelegde juridische bepalingen (goed of niet goed, verouderd of niet), gaan vertrapt worden door de EU, die zelf een strafmaat gaat bepalen..! Dit is toch niet mogelijk, gezien deze mensen hiervoor totaal niet bevoegd zijn. Dit wil zeggen, dat de EU zich opnieuw mengt in zaken waar zij totaal geen bevoegdheid voor bezit. Niet dat ik het eens ben met de gang van zaken in rechterlijke/justitiële uitspraken, waar slechts een enkele komma verkeerd reeds de grootste boef/ moordenaar op vrije voeten weg laat lopen.

     

    Komma’s, die al of niet opzettelijk vergeten worden..! Nee, al die justitiële mankementen, die herziening nodig hebben, daar gaat het hier niet om. We hebben hier te maken met de brutaliteit van de Europese Unie, die voortaan de strafmaat gaat bepalen. Mensen, die niet gekwalificeerd zijn om ook maar enige zeggenschap over landen te hebben, zelf benoemd en door politici gesteund. Politici die hun eigen land verkwanselen voor persoonlijk geldelijk en of eergevoel gewin. Het zijn omhooggevallen politici, uitgerangeerd in de landelijke politieke functies, die gedumpt worden/voor wie een baantje gecreëerd wordt binnen de Europese Unie.

    In feite geldt hetzelfde voor ongekozen burgemeesters. Het zijn vaak uitgerangeerde politici, die men een leuk baantje geeft. Ze zijn net niet goed genoeg om naar Europa afgeschoven te worden.

    Terug naar ons onderwerp: Wat is het volgende, dat men strafbaar gaat stellen? Kritiek op de EU, kritiek op de islam… ? Nog niet zo lang geleden werkte de EU ook aan dit ontwerp en het is erdoor eer de burger het in de gaten heeft. Er wordt hier een grens overschreden, een weg ingeslagen waarvan men niet weet waarheen zij voert. Hoogst waarschijnlijk staan wij hier aan het begin van een ware dictatuur! Met een wetgeving, die alles strafbaar maakt wat onwelgevallig is in de ogen van de machthebbers. De EU is en blijft een sluipend gevaar voor de burgers…Voor de vrijheid van het individu (de autochtoon). We hebben het niet over de vrijheid van moslims en van allerlei buitenlanders die mee willen eten uit de ruif van het door (in dit geval) hard werkende Nederlanders opgespaarde pensioen en of medische voorzieningen. De EU heeft zich opnieuw gemengd in privéaangelegenheden van een land, waarvan de bevolking niet voor de EU heeft gekozen, deze werd hen in de strot gepropt. Hoog tijd dat we opkomen voor onze vrijheid.

    Het is een tijd van goed nadenken waar U voor gaat kiezen: Terug naar onze vaderlandse waarden en vrijheden… mosliminvloed aan banden… geen inmenging meer in onze zaken door de EU… Dit jaar is een belangrijk jaar vanwege de gemeentelijke en Europese verkiezingen. Bent U voor overheersing door de EU en de ondergang van Uw eigen waarden en vrijheid, dan staat het U vrij hiervoor te kiezen, niemand die U tegen zal houden. Kiest U voor Vrijheid, of onderdrukking… Het is aan U..!

    De komende tijd, tot aan de verkiezingen, zullen de Nederlanders alleen mooie praatjes horen. Het gaat goed en de partijen groeien, Rutte praat in Rusland over homo’s, doet het zo goed… alles goed, het gaat weer goed met het werk en de economie… Lees je verder en neem je de moeite een kijkje te nemen achter deze geweldige façade, opgeroepen door onze weldoeners de heren/dames politici, dan blijkt dat het weer verkiezingsverhalen zijn. Een “’Goed Verhaal”, zo denken ze, wiegt de Nederlander wel weer in slaap. Het heeft tot nu toe steeds gewerkt. Wat hebben we aan verhalen..?

    *

    De teugels strak aantrekken

    Hollanders zijn niet beter of slimmer dan Vlamingen, ze zijn alleen veel alerter. Zie hun Gouden Medailles na amper een paar wedstrijden in Suchi. Zo zijn de beste blogs uit ons taalgebied de Hollandse. In Vlaanderen zijn er voorlopig (bij mijn weten) zo geen uitgebreide en druk bezochte sites. Mark Grammens is oud geworden, en zijn ‘Journaal’ is gestopt, zodat de Vlaming, ware daar niet het Antwerps Pallieterke een beetje verweesd is moeten achterblijven. Maar’t Pallieterke, og zo goed, is een commerciële bedoening….

    Laten we dus voor ’t gemak maar aannemen, dat de verschillende sites van de blog-vrienden samen één groot Huis van Vertrouwen zijn, die vuist en voet de vane omtrent, naast de Noorderburen kan staan. Al zou het natuurlijk voor de lezer (tot in Rusland!) veel gemakkelijker zijn, moest hij ons op één en dezelfde locatie kunnen treffen. Waar er zelfs, grootmoedig als we zijn, een West Vlaamse ‘tournee generale’ met een West Vleteren van 12° zou kunnen getrakteerd worden.. Trappist St Sixtus van West Vleteren is, zoals U dient te weten, het beste bier ter wereld….

    Maar terzake. Wat ik bedoeld heb door de Europese Eenheid te vergelijken met de wereld van de chemie, heeft iedereen natuurlijk al lang gesnopen. Fundamenteel is elk medicament een klein mirakel maar misbruik is nooit ver weg. Slaappillen kunnen dodelijk zijn. Zo ook deze EU-vergaarbak van versleten pantoffel-politiekers die allemaal ofwel onbewust maar meestal met opzet, de Marxistisch-Nationaal Socialistische heilsleer achterna hollen.

    De afrekening op 25 Mei is nakende. U kunt dat merken aan de hoeveelheid goede voornemens die momenteel over ons uitgestort worden. Het immigratie-verbod in Zwitserland bij referendum is daarin het enige lichtpunnt. De reactie met economische banbliksems van het Brussels OKW daarover spreekt boekdelen. Gelukkig is daar de veelbelovende actie van Groot Brittannië (wordt getoeterd in de bevriende media) die zogezegd scheepslandingen Islammers wil binnenhalen…

    In de zomer van ’40 staken diezelfde Britten de zee in brand, om andere Europeanen buiten te houden. Alla; dat deed achteraf tenminste de ronde in dezelfde ‘Bevriende Pers’, toen de ‘sluikpers’. Zo ziet U maar: tijden veranderen, mensen ook.

    En wat moest Cameron de vroegere Ferry’s terug van stal halen, om een rechtstreekse veerdienst in te richten tussen Lampedusa en Dover?

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     








    10-02-2014, 12:04 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!