MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    16-12-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3055

    *

     

                                                          

    *

    INLEIDING

    Lichtgewichten, gefrustreerden en lapzwanzers komen goed en veel aan bod en aan het woord in de Leugenpers. Nu de verkiezings-fut eruit is, voelen de NV-Averechtsen er zich in thuis. Uit die richting namelijk verwachten ze alle heil. En veel poen. Iedereen is daar zodanig aan gewoon geraakt, dat het de meeste mensen zelfs niet meer opvalt. Van dat soort schrijvers en hoernalisten is naambekendheid zeker niet het gevolg van enig talent of van een opborrelende vruchtbare verbeelding. Zeker niet vanwege hun schone ogen. En al zeker niet vanwege enig andere lichamelijke gave. Want meestal zijn ze te lelijk om te helpen donderen. Eventjes raden wie er zou kunnen bedoeld zijn.

    Maar ze kleuren wel stipt binnen de door hun broodheren uitgezette lijntjes, de dag- en weekbladen. Die op hun beurt de His Masters Voice zijn van de politieke machtshebbers die allemaal op Verenigde Nazies-leest zijn geschoeid.

    Ach, het is zo zalig om de ganse wereld te willen beter maken, als men er maar eerst zelf beter van wordt. Zoals het spreekwoord zegt: omwille van het smeer likt de kat de kandeleer.

    Ik kan niemands brood geven, dus neem ik het hen ook niet af en noem dus geen namen. Ook niet die van die Gentse Brusselaarse Bosjesman van fuck, pies en kak, of die verwaande Antwerpse beenhouwerszoon die leeft van pen & piemel en lekker verblijf houdt ergens in het mondaine Zuiden. En och, ook plegers van kook-en keukenboeken mogen van mij hun boterham verdienen. Zelfs met enig beleg daarop. Zelfs pitta-broodjesverkopers (Antwerpen) in ontwijde heiligdommen mogen, net als de strontvliegen, er zijn van mij. Zelfs al hebben die een 2de Michelin Ster.

    Maar de waarheid-schrijvers hieronder ten tonele gevoerd, monddood maken, is een misdaad tegen de menselijkheid. Die zich vroeg of laat zal wreken. Ons Ma krijgt nogmaals gelijk, haar gebeente zal daar deugd aan beleven! ‘Gods molen maalt langzaam, maar zeker’…. Heel juist, Lieve Moeder!

    Loontje komt om zijn boontje. En met ‘boontje’ wordt helemaal niet L.P. Boon bedoeld. Want ook die wil ik, net als Jef Ganggreen, liefst zoveel mogelijk doodzwijgen.

    *

    *

    MIDDENSTUK / KAPSTOK.

    Geplukt door Digitalia bij

    de attente lezeres C.S.

    *


    De mond gesnoerd….

    *

    3 belangrijke auteurs schetsten het gevaar van een extreme islam. Ze werden en worden in Vlaanderen genegeerd en tegengewerkt. De aanslagen in Parijs (Brussel, Verviers en de TGV) tonen aan dat ze de problematiek correct hadden ingeschat. Ze werden echter vakkundig de mond gesnoerd door de linkse politiek-correcten:

    1) Marion Van San (professor aan de universiteiten van Utrecht en A'dam) maakte in 2002 (na 9/11) een studie over het gevaar van jonge geradicaliseerde moslims. De Belgische politici veegden het rapport onder de mat. Toen Van San het inhoudelijke sterke rapport in de Standaard wou publiceren, werd dat door de krantenredactie afgeblokt.

    2) Wim Van Rooy (Auteur, ex-leraar en ex-schooldirecteur van de Joodse school in A'pen) schreef onlangs een boek over hetzelfde onderwerp als Van San. Waarover men niet spreekt. Geen enkele uitgeverij in Vlaanderen wou het boek publiceren. In Nederland werd het wel gedrukt en is nu na een paar weken herdrukt. Van Rooy is ervaringsdeskundige die de Joodse gemeenschap, de Vlamingen en de Islam perfect kent.

    3) Peter Calluy was in Boom jarenlang straathoekwerker bij Islamjongeren. In zijn boek: Kroniek van een aangekondigd onheil. De radicale Islam in Vlaanderen, voorspelde hij dramatische gebeurtenissen. Spijtig genoeg waren het profetische woorden.

    *

    UITLEIDING

    Bij deze zou dus voldaan zijn aan de bedoeling van deze lezer(es-hintgever). De drie namen zijn nu ook hier ‘urbi et orbi’ bekend gemaakt en de aandachtige lezer kan verder via Goolge.

     

    MARION VAN SAN

    Deze grote dame is al een paar keer in het Nieuws gekomen, maar ze voldeed niet aan het beeld dat de Overheid van haar had verwacht. Maar Wikipedia is haar gunstiger gezind. Zie onder andere http://www.dewereldmorgen.be/artikel/2015/02/02/de-logica-van-marion-van-san

    WIM VAN ROOY

    Werd zelfs waardig genoeg bevonden om ooit in Knack te mogen. Stel U voor: een Vlaams intellectueel die in Knack mag optreden! Mr De Nolf moet er een delirium tremens aan hebben overgehouden! Zie

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Wim_van_Rooy

     

    PETER CALLUY

    Is blijkbaar ook een aanvaardbaar fenomeen voor Knack. Zie

    http://www.aspeditions.be/nl-be/book/KRONIE740Z/kroniek-van-een-aangekondigd-onheil-peter-calluy.htm

    *

    Kortom: d’ er leeft entwa! En net zoals vuur jarenlang onder de as kan blijven smeulen, zo al de waarheid op zekere dag als een verschroeiende vlam in de pan slaan.

    Al vliegt de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel.

    *

    In eer en geweten, maar vooral in houwe trouwe:

    (Get) Digitalia

    *

     

     

     

     






    16-12-2015, 17:20 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (2)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3054

     

    *

    Woensdag 16 december 2015

    Zon 8u39-16u37

    H Adelheid van Bourgondië

    Adelheid tooit met rijm, dat is voor niemand een geheim

    *

     

     

    *

    *

    INLEIDING

    Heb het altijd gezegd, dat die van Sexen Coburg voor niets goed zijn. Zelfs Pater Boudewijn (1930-1993) heeft, zij het in een geur van heiligheid, zijn vaderland gedeeltelijk verkocht aan Vreemde Heersers uit het Land der Pietrol en der Drie Koningen. In ruil, zoals nu blijkt voor de langzame verstikking door de opdringere en bloederige surrogaat ‘Godsdienst’ als middel tot verovering.

    Als ik het goed voor heb, heeft hij daarbij zelfs (buiten de ziel van zijn volk) versjacherd wat hem niet eens toebehoorde. Waarbij hij het voorbeeld van zijn vader en grootvader, ja zelfs van zijn hele stamboom, tot in de puntjes is nagekomen. Bij Leopold II waren het bergen afgehakte negerhanden, bij Albert I was het achter de rug van zijn wapenbroeders onderhandelen met zijn Neef Willem II, de Duitse agressor. En bij Leopold III was het door gevlei met Hitler in Berchtesgaden om zijn Troon te verstevigen en ten nadele van de Oranjes, uit te breiden.

    Als ik hierbij lieg, dan lieg ik in onderaanneming van auteur Paul Beliën, die een historisch gefundeerd ferm boekje over de Coburgers heeft open gedaan. Verboden in Coburgia, maar vrij te koop in de buurlanden.

    Over Koning Philippe valt er in die richting zelfs (voorlopig) niets te zeggen, zodanig pietluttig is die Houten Klaas. Die heeft zelfs de hulp van derden nodig, om nageslacht op de wereld te zetten… Misschien komt die ‘uit de kast’, eenmaal zoals bij zijn vader, de midlife-crisis toeslaat.

    Alle gekheid op een stokje!! Back to reality. Dank zij het Vlaams Belang, dat altijd vele jaren zijn omgeving vòòr is, is nu (zie ‘de kapstok’ hieronder) overduidelijk gebleken, dat de zwaar overbetaalde Coburgers regelrecht vergif zijn voor ons aller algemeen welzijn.

    Dat in Coburgia de laatste peiling, notabene door de RTBF en La Libre uitgevoerd, blijkt dat het Vlaams Belang op dit ogenblik al even sterk is als de CD&V, de SP-a en de Riberalen, is een balsem op onze ziel. Van net boven de kiesdrempel haalt de Partij reeds bijna 12% van de stemmen! We zijn dus werkelijk zeer goed bezig, en alles wat ons niet heeft kunnen klein krijgen, heeft ons sterker gemaakt.

    *

    *

    MIDDENSTUK / KAPSTOK.

    Geplukt door Digitalia bij

    *S

     

    “Grote Moskee = haatpaleis”

    *

    Afgelopen week legde Kamerlid Filip Dewinter Minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) op de rooster inzake de Saoedische ‘Grote Moskee’ in Brussel. Dewinter wilde weten of Jambon na decennia islamisering nu eindelijk actie zal ondernemen.

    Toen in 1967 de Saoedische koning Faisal (1903-1975) in Brussel op bezoek kwam, kreeg hij van koning Boudewijn het paviljoen in het Jubelpark in erfpacht (tot 2067). De Saoedi’s bouwden het paviljoen om tot een moskee, die in 1978 de hoofdmoskee van Brussel werd, de zogenaamde ‘Grote Moskee’.

    Islamisering van in het begin

    Reeds van in het begin werd duidelijk dat deze moskee een uitvalsbasis was voor de islamisering van onze samenleving. Het ‘Paviljoen der menselijke driften’ (van Jef Lambeaux) vlak bij de Grote Moskee moest immers worden gesloten, omdat de islamitische Saoedi’s zich stoorden aan het vele naakt. Sindsdien is het kunstwerk niet of nauwelijks voor het publiek toegankelijk. Ook kreeg een koloniaal monument vlak bij de Grote Moskee een aangepast bijschrift omdat het ‘racistisch’ of ‘islamofobisch’ zou zijn.

    Islamiseringsorgaan

    De Grote Moskee in Brussel of het ICC (Islamitisch Cultureel Centrum) en zijn tentakels, zoals de Moslim Wereld Liga, spelen een belangrijke rol in de groei en verspreiding van de orthodoxe islam in Brussel en daarbuiten. Ze injecteren verwerpelijke islamitische ideeën in onze samenleving. Middels de buitenlandse financiering en connecties, de moskee, de imams, de leerkrachten Arabisch en islam, het eraan gelieerde Europees instituut voor Theologie en de Al Ghazali-school, het begeleiden van vele bekeringen, het verspreiden van Korans en shariaboeken, het afsluiten van religieuze huwelijken enzovoort, zijn de Grote Moskee en zijn islamitische organen invloedrijke islamiseringsvehikels. Het Vlaams Belang zegt dat al decennia, maar werd steevast genegeerd of weggelachen.

    Wahabisme?

    Het zogenaamde ‘wahabisme ‘of ‘Saoedisch salafisme’ is vandaag kop van jut, ook voor sommigen die al decennia zwijgen over de islamisering van onze cultuur, omdat het terecht als ideologisch voorportaal van de gewelddadige jihad en jihadistische groeperingen als Islamitische Staat, Al Qaida, Boko Haram enzovoort wordt beschouwd.

    Met dezelfde redenering moet men zich echter afvragen wat dan het ideologisch voorportaal is van dat zogenaamde (Saoedisch) ‘salafisme’ of ‘islamisme’, de zogenaamde ‘politieke islam’. Dat is natuurlijk de islam zelf. Welke termen men er ook op wil plakken: de zogenaamde ‘politieke islam’ zit in de islam als het kuiken in het ei. En dus moet vandaag meer dan ooit het credo gelden: ‘It’s the Islam, stupid!’.

    Filip Dewinter versus Jan Jambon

    De Turkse President Erdogan stelde ooit: “Minaretten zijn onze bajonetten, koepels onze helmen, moskeeën onze kazernes en gelovigen onze soldaten.” Met die woorden indachtig, die men maar beter serieus kan nemen, legde Filip Dewinter Minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) op de rooster.

    Dewinter tot Jambon in de Kamer der Volksvertegenwoordigers:

     

    “Na vele decennia is de traditionele politieke familie eindelijk wakker geworden. De Grote Moskee en de Moslim Wereld Liga hebben ondertussen wel een derde van de moskeeën in handen, en ze worden door hen gefinancierd. Ondertussen werden ook honderden moslimleraren en imams door de Saoedi’s opgeleid en benoemd. En nu gaat men die ene moskee misschien sluiten. Hoe zit het nu? Wordt die erfpachtovereenkomst onderbroken? Eén moskee sluiten zal het verschil niet maken, maar het zou op zijn minst een symbolische daad zijn. Besef echter dat het ook niet meer dan symptoombestrijding zal zijn, want via de Moslim Wereld Liga en deze Grote Moskee heeft men 50 jaar lang moslims kunnen radicaliseren en is de salafistische islam in onze samenleving verspreid. Het probleem zit veel dieper: moskeeën zijn haatpaleizen, het zijn kazernes van waaruit de jihad tegen onze samenleving wordt georganiseerd. Ik ben benieuwd of u wat deze ene moskee betreft de moed heeft om een symbolische daad te stellen door ze te sluiten.”

     

    Minister Jambon antwoordde dat de toekomst van de Grote Moskee afhangt van een doorlichting door de staatsveiligheid. Als reactie daarop toonde Dewinter de islamitische antiwesterse Nederlandstalige boeken die door de Grote Moskee en zijn talrijke Saoedische nevenorganisaties in onze samenleving worden verspreid.

    Dewinter opnieuw tot Jambon: “Uw staatsveiligheid beschikt blijkbaar nog altijd niet over dit boek, ‘De weg van de moslim’, dat ik al enige tijd ken onder andere dankzij de vereniging voor ex-moslims van Peter Velle. In dit boek kunt u onder andere lezen hoe homo’s van hoge gebouwen moeten worden gesmeten, dat vrouwen moeten worden gesluierd en wanneer vrouwen moeten worden gestenigd, zoals na overspel. U en uw veiligheidsdiensten moeten dit boek lezen, want dan zou u beseffen dat er al veel te lang is gewacht met het sluiten van deze moskee. Maar vandaag gaat u een rapport van de staatsveiligheid afwachten! Wat hebben uw diensten en die staatsveiligheid al die tijd dan eigenlijk gedaan? Gewacht op de aanslag op het Joods museum of de aanslagen in Parijs!? Dit is werkelijke ongehoord, ik pik dit antwoord niet! Deze moskee moet worden gesloten, nu, vandaag, onmiddellijk!”

    Klik hier om het volledige fragment te bekijken.

    *

    UITLEIDING

    De BiZa-Minister Jan Achterhesp, en met hem de hele NV-Averechts hebben dus definitief de maskers afgeworpen. Versta me niet verkeerd! Art. 1 van hun statuten (de Vlaamse Onafhankelijkheid) is nog altijd niet vervangen door de Eed van Trouw aan den Belziek de Papa. Maar dat komt. Eerstdaags. Als de kiezers eenmaal allemaal tot de laatste, dat kiezersbedrog doorhebben. Met dit optreden zoals in de ‘Kapstok’ hieronder beschreven, in de Coburger Praatbarak, helemaal in de lijn van het optreden van de beste der Tsjeven, werd bewezen dat zij enerzijds anderzijds, gewoon willoos meelopen met de rest van wat politiek-correct is. Daadkracht? Leeuwenmoed? Staatsmanszin? Of zakkelorum? U kiest maar. Eerst Nonkeltje zelf, dan Nonkeltjes neefjes en nichtjes! En de rest kan de pot op.

    *

    Wat er bvb had kunnen gerepliceerd worden op de striemende opmerkingen van Filip Dewinter over de Moskee der Moskeeën in Bruxellabad? Dat door de link tussen de Islam-terreur met hoofdzetel in Coburgia, dringende onderhandelingen geboden zijn om elders onze pietrol te betrekken! Zodat wij economisch klaar staan voor de volgende boycot met stilvallende industriële productie en ‘autoloze zondagen’. Dat wij van die overeenkomst uit 1975 in Straatsburg OIL FOR IMMIGRATION af willen. Dat zij hun rotzooi mogen stoven en braden. Dat ze kunnen fluiten naar ons geld. Dat Rusland zelfs heel wat betere voorwaarden biedt voor fossiele brandstoffen zoals olieproducten en aardgas. Dat we liever verder doen met nucleaire energie. Dat we op die manier liever zonder windturbines Groen en Slinkxs de wind willen zeilen. Dat we samengevat, alles opgeteld en gedeeld door twee, liever kopen bij Eigen Volk Eerst. Dat Rusland integraal deel uitmaakt van Europa, en Arabia, Turkije en al zeker Qatar helemaal niet. Dat de Arabische Lente één grote colossale leugen is, om ons de barbaarse Islam te kunnen door de strot duven.

    Dat wij, de Vlamingen, in ieder geval, voor de 3de keer goede keer, zelf onze grenzen willen verdedigen tegen vreemde dwingelanden. Dat zij de Lage Landen en dus de Vlaanders slechts over ons dode lijk zullen erven!

    *

    Maar Jan Achterhesp verkoos als de beste der Tsjeven, de kop in het zand te steken. Waarschijnlijk in de vaste overtuiging ‘dat het zijn tijd wel zou duren’. In 1302 ging het er anders aan toe! En men spreekt er nog altijd van…..

    Wel, ik bid de Almachtige dat wij het nog mogen beleven, dat, toen de koord in d’hoogte ging, in elke lus een Rechter hing’. Temeer daar Van de La La Liere van Oostende dan niet meer kan klagen over dat vervelende ‘wij en zij-gevoel’. Wie het netjes wil, moet eerst opkuisen.

     

    *

    ps

    Zou men op het Antwerpse Schoon Verdiep ondertussen ook het nieuws gehoord hebben dat er aan de Rotterdamse haven, die nu al de grootste is van Europa, uitbreiding komt van ten minste 3.000 voetbalvelden groot, die men op de zee denkt te winnen? Van daadkracht en Staatsmanskunst gesproken! Bij ons heeft men ondertussen altijd maar landinwaarts dokken gebouwd. Dokken wel, vele km², maar onvoldoende toegang van en naar de diepzee, en in ieder geval zonder voldoende doorvoermogelijkheden naar het hinterland. Coburgia op zijn smalst, ja! Terwijl de nijvere Hollanders weglopen met het kaas van tussen onze boterham. Met de NV-Averechts iets nieuws onder de zon? Ja, de verwachtingen waren hoog gespannen, maar de BDWër Ben Weyts als bevoegd Minister van Infrastructuur geeft niet thuis als het daarover gaat. En Minister Gallant, in de weinige momenten dat deze helder genoeg van geest is om Vlaams te verstaan, heeft teveel werk met de spoorstakers-vakbonden. En dan is er nog het Heilige Huiske van de verboden Wet Major. Hier de Wet toepassen, is de doodsteek van de Rode Pakbonden. Dus gebeurt er niets.

    Binnen 20 jaar, als we braaf zijn en wèl leren, zullen er misschien, heel misschien, plannen op tafel komen, om daar ooit iets aan te doen. Tenzij er voordien, liever gisteren dan morgen, een einde komt aan de miljarden-transfers naar beneden de taal- en armoegrens.

    Maar omdat zulks het einde van Coburgia zou betekenen, blijft het ondertussen pappen en nathouden.

    *

    In eer en geweten, maar vooral in houwe trouwe:

    (Get) Digitalia

    *

     

     

     

     








    16-12-2015, 14:43 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    15-12-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3056

    *

    *

    *

    INLEIDING

    Het houdt dus niet op. Eerst het Front National in Frankrijk, zoals de Nieuwszenders meldden, met een ‘overdonderende’ ipv van een ‘overweldigende’ overwinning (snapt U de onderliggende bedoeling?), zodat de Roden zijn weg geveegd, en dat zelfs de ?????? Republikein Sarkozy volgend jaar de duimen zou moeten eggen voor Marine Le Pen. En nu dus onze Wilders door het publiek uitgeroepen tot Politicus v/h Jaar. Een opsteker of niet soms voor Filip Dewinter van het Vlaams Blok?

    De Nederlandse Premier Rutte moet met zijn hoofd tegen de muur hebben gebotst. En ook in Coburgia moet er bij het vernemen van dit bericht, geen belletje zijn komen rinkelen, maar moeten de stormklokken luid en langdurig alarm hebben geluid.

    Maar troost U, Dames en Heren politiek—correcte poenscheppers. Binnenkort worden jullie uit jullie lijden verlost. Al zal het natuurlijk onbegonnen werk zijn om mild over jullie persoontje te oordelen. Als Het Volk wraak neemt, zijn de gevolgen meestal niet te overzien. Denk aan 1789 en de Parijse Lente…..

    En weten jullie: vluchten kan niet meer.

    *

    MIDDENSTUK / KAPSTOK.

    Geplukt door Digitalia bij

    *

    PVV-Nieuwsbrief

            PVV-fractievoorzitter Geert Wilders is door het Nederlandse publiek gekozen als Politicus van het Jaar 2015. Hij won deze prijs vanavond in het televisieprogramma EenVandaag, een actualiteitenprogramma van de publieke omroep.

    Geert Wilders domineerde het afgelopen politieke jaar in de debatten over o.a. de terreuraanslagen in Parijs, de migratiecrisis en de Algemene Politieke Beschouwingen. Eerder dit jaar won hij hierbij al de prijs van beste debater.

    De Politicus van het Jaar is een verkiezing waarbij door het Nederlandse publiek aan het einde van een kalenderjaar de beste politicus van het afgelopen jaar wordt gekozen.

    Het is al de derde keer (na 2010 en 2013) dat Geert Wilders deze publieksprijs wint, wat een record betekent. Nog nooit eerder wist een politicus deze prijs zo vaak in de wacht te slepen.

    Geert Wilders: “Geweldig dat ik door het Nederlandse publiek gekozen ben als Politicus van het Jaar. Het is een grote eer. En een aanmoediging om in 2016 nog harder te vechten voor het belang van Nederland en de Nederlanders.”

    ndien u wilt reageren klik op deze link voor een mail naar Geert Wilders

    *

    UITLEIDING

    Op BVN zagen we deze morgen vroeg reeds een paar ‘Beelden van het Jaar’. Neen, Geert Wilders was daar niet bij. Wel kregen we te horen, dat er in Nederland in 2015 54.000 ‘blijvelingen’ werden geregistreerd. Wat overeenkomt met de bevolking van een nieuwe middelgrote stad. Nederland zendt dus niet langer zijn zonen uit, maar voert ze in uit alle ’s Heren windstreken.

    En neen, over de vele duizenden ‘illegalen’ werd vanzelfsprekend niets gezegd. Evident toch! Wabt volgens de Wet bestaan illegalen net en kunnen ze dus niet worden geteld.

    Probeert U maar eens ‘illegaal’ aan de kost en dus in leven te blijven. Binnen de kortste keren zwemt U in de torenhoege boetes, of erger, zucht U achter tralies. Een exotich huidkleurtjes echter is voor dit alles de vrijgeleide. Ja Ja, zo is het nu eenmaal, als niet Geert Wilders, maar een bende idiote wereldverbeteraars de boel bereddt.

    Nederlanders: let op Uw saeck!

    *

    In eer en geweten, maar vooral in houwe trouwe:

    (Get) Digitalia

    *

     








    15-12-2015, 13:34 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3053

    *

    Dinsdag 15 december 2015

    Donkere maand

    Zon 8u38-16u37

    Hadewijch, mystieke dichteres

    *

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Hadewijch_(schrijfster)

    *

    .*

    INLEIDING

    Of de Franse Socialisten na deze verkiezingen hun Gulden Sporen definitief verloren zijn, door samen met Marine Le Pen in het stof te bijten, zullen ze zo gemakkelijk niet toegeven. Feit is wel, dat dit voor hen het begin van het einde betekent, en voor het FN het einde van het begin. Want voor deze laatsten is de triomftocht naar het Élysée nu eindelijk begonnen. Zij het voorlopig als de meest dominante oppositie-partij in La Douce France, waarnaar de hele wereld met ver- en bewondering kan blijven opkijken.

    Voorlopig is dus het behoudsgezinde deel van de Franse Bevolking nog niet helemaal overtuigd, en denkt het bij Sarkozy, de van origine Hongaarse edelman, beter aan zijn trekken te komen. Valse hoop natuurlijk, want zonder tegen-geweld is de Islamisering nu voorgoed ingezet.

    Hier is een wapendepot door de Flikken opgeruimd, daar een explosieven-tempel zoals in Verviers per ongeluk de lucht ingegaan: allemaal redenen om onder de mom van bestrijding van het terrorisme-zonder-naam, in Coburgia de Geheime Staats Politie van de Verenigde Nazies verder uit te bouwen.

    En vòòr we het goed en wel beseffen, zal deze GE STA PO, ook alles en iedereen die De Nieuwe Wereld Orde niet gunstig is gezind over dezelfde kam scheren. Er zullen door mannen met deukhoeden dagelijks bij dag of bij nacht, ‘ophalingen’ kunnen geschieden waarbij niemand meer veilig zal zijn. Zelfs niet in zijn eigen bed.

    Bij de Bezetting in de jaren ’40-’45 werd er tenminste nog de nachtrust tussen 22 en 05 uur gerespecteerd….

    We gaan er dus op vooruit in de achteruitgang.

    Samen met zoveel anderen moeten we vaststellen, dat een Beschaving langzaam sterft, en zonder electro-shock lusteloos verder afglijdt in de berusting. Zaak is dus de handschoen op te nemen. Niet langer meer met woorden, maar met daden.

    En als onze Leiders daar te laf voor zijn, moeten wij dan maar de hulp inroepen van vrienden.

    Namen noemen dient in dit stadium tot niets. Maar ik moet wel vaststellen dat de Russische Beer zich al rechtop heeft gesteld en gromt. Het wordt dus deze keer niet Rome óf Moskou, mar Moskou mèt Rome, samen in de strijd voor het behoud van het Avondland.

    *

    *

    MIDDENSTUK / KAPSTOK.

    Geplukt door Digitalia bij

    *

    Marine Le Pen: Verkiezingen verloren, maar socialisten ten val gebracht

    *

    Bij de regionale verkiezingen in Frankrijk kon het in de eerste ronde dominerende Front National van Marine Le Pen na de eerste prognoses vermoedelijk in niet één van de dertien regio´s een overwinning behalen. Zelfs de zo kansrijke regio Nord-Pas-de-Calais-Picardie moest het FN overlaten aan de Conservatieve kandidaat Xavier Bertrand met 58% van de stemmen.

     

    Schuldig aan dit resultaat is vooral echter de vermoedelijk panische reactie van president François Hollande na de sensationele overwinning van het FN in de eerste ronde vorige week zondag. Hollande had in de voor Le Pen meest kansrijke regio´s de socialistische kandidaten ten gunste van de Conservatieven rondom de voormalige president Nicolas Sarkozy teruggetrokken. Voor de socialisten zijn deze verkiezingen echter een catastrofe.

     

    De ooit in bijna alle regio´s dominerende socialisten rondom François Hollande houden maar net vier regio´s over. Het kan zijn dat de druk in de ketel nog niet hoog genoeg is om op het FN te stemmen, dat echter als sterke oppositie wellicht op dit moment ook meer stof kan doen opwaaien zonder zich er zelf door laten te bedekken.

     

    De overwinning op de socialisten is Marine Le Pen in ieder geval gelukt. Le Pen bejubelt ondanks de nederlaag de “vernietiging van de socialisten”. “Niets kan ons stoppen”, zei ze vol vertrouwen in een eerste reactie op de uitslagen.

    Bron:
    www.pi-news.net

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    UITLEIDING

    Eerder op de dag, bij de TV met de Franse verkiezingsuitslagen, keken zelfs mijn 3 Duitse Heders maar sip. Tot ik hen kon uitleggen dat niet alles is zoals het wordt voorgesteld. Wel hadden ze wat last met het aanvaarden daarvan. Want herdershonden zijn tenslotte aan onze Beschaving aangepaste wilde wolfshonden. Die van ons hebben zelfs een dubbele nationaliteit: de Duitse en de Italiaanse, want van Oer-Duits Bloed en in Italia geboren.

    Hun trouw zijn geldt dan ook in de eerste plaats voor het Eigen Volk Eerst. De rest van mijn vergelijking, over hun afstamming en zo, laat ik eerder over aan iedereen die met slechte bedoelingen hun territorium wil betreden.

    Territorium beschermen: OK voor Duitse Herdershonden. Maar die trekken dan ook verder nooit op Kruistocht om de aanvallers tot in hun holen te achtervolgen. Een groot verschil met het menselijk instinct, als U het mij vraagt.

    Maar ja, onze Verlichte Grote Verstanden zijn ervan overtuigd, dat dank zij hen, alleen maar brave barbaren het land zullen overspoelen. Een sterk staaltje van Taqiyya, de in detail in de Koran en de Hadith voorgeschreven verduldige bedot-plicht van iedere Moslimmer, in afwachting van de door geweld afgedwongen machtsovername.

    *

    In eer en geweten, maar vooral in houwe trouwe:

    (Get) Digitalia

    *

     








    15-12-2015, 10:14 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    14-12-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3052

    *

    Maandag 14 december 2015

    Zon 8u37-16u37

    D.G. Constance Teichman

    *

    *

    INLEIDING

    http://nageltjes.be/wp/ deze wondermooie video gevonden die ik liefst met gouden lettertjes voortaan bovenaan iedere van mijn verdere blogs zou willen plaatsen. Want wat ik niet met woorden, zelfs niet met de mooiste uit het diepste van mijn hart kan uitdrukken, vindt U daar terug op een manier die zelfs de grootste sufkoppige polletieker kan begrijpen. Zie https://youtu.be/02nLxNzIA9g. Het probleem echter is, dat zulk soort mensen alles altijd beter denkt te weten dan het gezond verstand. Waardoor meteen duidelijk wordt dat die soort eerst moet kunnen uitwaaien. Door hen aan de takken van de hoogste inlandse bomen te laten bengelen. Duidelijker krijg ik het niet gezegd.

    Een remedie die ze tenslotte zelf hebben uitgeprobeerd met de Franse Koningen, tijdens de hevig geroemde Franse Revolutie van 1789.

    Misschien zelfs dat er speciale TV-soaps kunnen van gemaakt worden, afwisselend van opknoop-scènes en van guillotine-scènes. Voor elk wat wils! Een soort ‘games’ die nu alleen maar voorkomen in video’s met veel dodelijke vuurstoten uit FN-snelvuurwapens uit Herstal….

    *

    Na dit voorsmaakje, eerst en vooral een diep gemeend driewerf HOERA! voor de voorbije Parijse klimaat-conferentie. Deze feestelijke stemming niet, zozeer vanwege de behaalde resultaten, maar vanwege het voorbij zijn ervan. Liefst zo maar dagenlang een 172-tal keren bla-bla-bla laten horen, bezegeld met een feestelijk glas en een dito plas, waar alles blijft zoals het was. Had heel dat circus lekker thuis gebleven, dan was er heel wat minder vliegtuig-luchtvervuiling geweest! Maar naast heel wat Hoge tot Zeer Hoge Pieten, waaronder Obama, zeggen dat het goed was en dat we dus nu op beide oren mogen slapen. Vooral niet nadenken en rustig slikken wat er binnen gelepeld moet worden.

    Zo ook de DM over Legida, de plaatselijke vuist van Pegida in Leipzig. Bij DM zijn dat meteen een bende neonazi’s.

    Maar met een soort van Slinkxe handigheid wordt het verband met het veel rustiger Pegida doelbewust weggelaten.

    Denken die Slinkxe jongens nu nog altijd echt dat hun lezers hen nog altijd niet door hebben? Al is het begrip neonazi in onderstand bericht eerder ontstaan uit sympathie voor de gewelddadige tegenbetogers? Waarbij we dus mogen uitgaan van een zekere onbewuste verwarring in de geestelijke capaciteiten van deze wereldverbeteraars.

    Dit onderstaand artikel past aldus perfect in de slogan ‘Proletariërs Aller Landen, Verenigt U – tegen het Socialisme’, zoals de studentengrap tegen de gevel van de Gentse Vooruit ooit luidde.

    *

    *

    MIDDENSTUK / KAPSTOK.

    Geplukt door Digitalia bij

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL& ..

    *

    69 Agenten gewond bij rellen extreemlinkse tegenbetoging

    *

    Bij een extreemlinkse tegenbetoging in het Oost-Duitse Leipzig hebben demonstranten de politie bekogeld met stenen, flessen en vuurwerk. Zo'n 69 agenten raakten gewond. De burgemeester reageerde geschokt en had het over "straatterreur".

    Winkelruiten werden ingeslagen, een bushalte gevandaliseerd, een glasbol omgekanteld en vuilnisbakken en autobanden in brand gestoken. De extreemlinkse manifestatie vond plaats in de marge van een actie van neonazi's in de stad. Maar die actie trok veel minder volk dan de 600 die door de organisatoren waren aangekondigd. De politie had dan ook veel meer werk met de tegenbetogers, die volgens de organisatoren met 2.500 waren.

     

    De politie zette het waterkanon en traangas in om ongeveer 1.000 relschoppers, van wie velen gemaskerd en in het zwart gekleed, onder controle te krijgen. Ze kreeg hiervoor hulp van agenten uit andere gemeenten. Ruim 69 politiemensen raakten gewond, van wie twee minstens vier weken werkonbekwaam zijn. Vijftig wagens werden beschadigd, vier zijn total loss.

     

    Zo'n 23 mensen werden opgepakt

    *

    UITLEIDING

    Het was mij een hele eer en een groot genoegen U de Leipziger Legida te mogen voorstellen, als plaatselijke afdeling van de globale Europese Beweging Pegida. Het valt trouwens weer niet op, dat precies die landen die eerst en langst de zegeningen van de DDR-Sovjet dictatuur hebben mogen ondervinden, als eersten de strijdbijl opnemen tegen dat nieuwe absoluutisme dat Sharia (Islam) heet te zijn.

    Daarnaast blijkt in dit DM-artikel ook duidelijk, dat men in de Schotse, Scheven en Slinkxe media maar niet genezen geraakt van het kleuterschool-syndroom van ‘al wat ge zegt van mij, zijde zelf’.

    Klimaatgekte, voetbalgekte, fietsgekte, windmolengekte, kookboekgekte, festivalgekte: allemaal oogverblinding om de deigende Islamisering toe te dekken. Wie echter alert is, heeft dat al lang door. Er is inderdaad van de morgen tot de avond geen naamloze ‘terreur’ die ons bedreigt, maar aangespoelde Islam-barbarisme met het doel onze landen te veroveren. Om deze terug te gooien naar 1400 jaar geleden, naar de beginjaren van Mohammed, de woestijn-barbaar.

    Buiten een ontelbaar klein aantal mindere pogingen, al-dan-niet geslaagd, geheel of gedeeltelijk, zijn er in die 1400 jaar van het bestaan van de Islam, al twee grote mislukte pogingen geweest om ons Avondland met de wapens te veroveren. Dat was eerst in Andalousië (Spanje) en later voor de Poorten van Wenen. Wapens komen nu op de achtergrond, maar de missionering wordt gedragen door de vele miljoenen ‘vluchtelingen’ uit de Moslim-landen. Waar tegenover wij namelijk wreed vergeveningsgezind moeten zijn, zoals we leerden van Jomme Doxks bij wijlen De Collega’s.

    Deze 3de poging is uitgelokt, ingezet, en in gang gehouden door onze eigen Grote Verlichte Verstanden, van de soort die in Lepzig de handen boven de hoofden worden gehouden door de eigen orde-diensten…..

    *

    In eer en geweten, maar vooral in houwe trouwe:

    (Get) Digitalia

    *

     

     






    14-12-2015, 11:14 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!