MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    28-02-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3204

    5/979 * - in EU, Immigratie, Islam & Terreur, Maatschappij, NWO-Complot

    *

    *

    Met de windkracht van 10 Atoombommen…

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Het ziet er naar uit dat het voor Zweden zweten wordt. In de wedloop naar de moderniteit is het land zichzelf voorbij gefietst. Dat zij rusten in Wrede! En zelfs dàt zal hen niet gegund worden. Want er is nog altijd dat overbekend spreekwoord van ‘The Winner takes it all’.

    Het is dus zo klaar als pompwater: het 1ste Moslimland van Europa zal in het Hoge Noorden gevestigd worden. Naar buiten uit zal het de Zweedse structuren aannemen onder de ijzeren vuist van de Sharia-wetgeving.

    Na Zweden volgt Groot Brittannië, dat heden ten dage bezig is met als een door wormen doorstoken appel in Allah’s schoot zal vallen. Waarom anders denkt U dat er zoveel ‘vluchtelingen’ daar naartoe willen? Onze kusten zijn overwoekerd door illegalen die geklemd raken tussen de Zee en de hen nakomende invasie-legers. Daar komt geweld van. En dat geweld zal tegengeweld met zich meebrengen. Of kent U één situatie ter wereld waar de Islam zonder bloedvergieten binnen trekt?

    Onze eigen bevolking is als ledematen van eenzelfde lichaam, die de pijnimpulsen via de zenuwbanen naar de eigen hersenen stuurt. Maar in dat hoofd zitten geen eigen hersenen meer, maar de hersenen van Vreemde Meesters. En die slaan wild om zich heen, want ze hebben vastgesteld dat ze het hopeloos verknoeid hebben.

     

    Het is dus zaak om, nu het nog kan, de ploegijzers tot zwaarden om te smeden.

    Laten we de beestenwagens, die klaar staan voor de Moslims om ons af te voeren, uit de rangeerterreinen halen en op de sporen zetten. Om het even waarheen, als onze landen maar andere Leiders krijgen.

    Nood breekt Wet, want het gaat om lijfsbehoud.

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Noorse premier waarschuwt EU: Zodra Zweden instort sluiten wij onze grenzen

    *

    Premier Erna Solberg: ‘Wij zijn op het ergste voorbereid’

    Dankzij de massa immigratie staat Zweden op de rand van instorten. Zodra dat gebeurt trekt Noorwegen zich terug uit Schengen en sluit zijn grenzen.

    De totaal falende bewaking van de EU-buitengrenzen, waardoor lidstaten gedwongen werden weer controles aan hun eigen grenzen in te stellen en het Schengen Verdrag daarmee feitelijk buitenspel zetten, noopt Erna Solberg, premier van Noorwegen (foto), tot de waarschuwing dat als Zweden binnenkort instort onder het gewicht van de migrantencrisis – en dat lijkt nauwelijks meer te voorkomen -, Noorwegen zijn grenzen sluit en zich daarnaast terugtrekt uit het vluchtelingenverdrag van de Geneefse Conventie.

    Premier Solberg verklaarde gisteren dat Noorwegen ook het Schengen Verdrag opzegt en zijn grenzen sluit ‘zodra alles instort en de stroom (vluchtelingen) blijft komen en ze allemaal in Noorwegen terechtkomen – omdat wij het eindpunt van Europa zijn... Wij zijn op het ergste voorbereid.’

    De Noorse Orde van Advocaten wijst er echter op dat Noorwegen gebonden is aan ‘internationale verplichtingen’ om (onbeperkt) migranten te accepteren, zonder naar hun asielkansen te kijken.

     

    Sociale systeem wankelt door massa immigratie moslims

    In oktober 2015 erkende Margot Wallstrom, minister van Buitenlandse Zaken van buurland Zweden, dat de overheid door de aanhoudende migrantentoestroom onstabiel is geworden, en de sociale zekerheid dreigt in te storten omdat bijna alle 190.000 moslims die jaarlijks naar Zweden komen permanent afhankelijk zullen zijn van een uitkering. ‘Op de lange duur zal ons systeem daardoor instorten,’ waarschuwde de minister.

    De Zweedse regering is nu al in grote financiële problemen gekomen, en overweegt om extra geld in het buitenland te lenen en de belastingen, die toch al tot de hoogste van Europa behoren, verder te verhogen om de massa immigratie nog enkele jaren te kunnen blijven betalen.

     

    Op 9 oktober bevestigde de Zweedse premier Stefan Löfven dat de migranten een crisis in Zweden hebben veroorzaakt. Na een spoedzitting van zijn linkse kabinet verklaarde hij dat Zweden zich ‘voor één van de grootste humanitaire opgaven’ ooit gesteld ziet.

    Deense historicus: Zweedse economie zal instorten

    De Deense historicus en auteur Lars Hedegaard schreef dat het links-liberale open-grenzenbeleid van Zweden, wat te vergelijken is met dat van Duitsland en Nederland, het voortbestaan van het land in gevaar heeft gebracht. ‘Het uiteindelijk gevolg van het Zweedse immigratiebeleid is dat de economie zal instorten. Want wie moet dat alles gaan betalen? En economische instortingen, als ze eenmaal komen, vinden altijd heel erg snel plaats.’

    Daniel Vesterhav, interim hoofd van het Zweedse bureau van criminaliteitsstatistieken, had al in juni de noodklok geluid over de snelle groei van criminele Marokkaanse bendes die almaar meer geweld gebruiken, vooral tegen rivaliserende groepen. Net als de rest van Europa worstelt Zweden met de razendsnelle islamisering en daaraan verbonden radicalisering van de reeds lang in het land wonende moslims.

    Zwedens enige integratie politie-inspecteur Ulf Boström zei vandaag dat in grote steden zoals Göteborg ‘zeer sterke Wahhabistische leiders en centra bestaan, die als religieuze motoren’ van het internationale jihadisme werken. Officieel zijn 299 Zweedse moslims naar het Midden Oosten afgereisd om zich aan te sluiten bij ISIS, maar hun werkelijke aantal is vermoedelijk een veelvoud hiervan.

    Xander

    (1) Infowars

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    De NWO, de Nieuwe Wereld Orde heeft als doel alle bestaande Beschavingen te vernietigen onder één noemer: de SD, de Sociaal Democratie, wat een bedotwoord is voor MS, Moderne Slavernij. Nergens nog ‘Eenheid’, maar overal versnippering. Met een Marokkaanse Gemeenschap. Een Turkse Gemeenschap. Een Afghaanse Gemeenschap. Enz. Enz. Bijna 200 keer in totaal, evenveel als er nationaliteiten zijn op aarde. Met allerlei ‘Gemeenschappen’ die de Eigen oorspronkelijke Gemeenschap als maden in de rijpe vrucht dooraderen.

    Met als Verborgen Agenda, het vernietigen van vooral de Gemeenschap van alle Heiligen, een beetje de ongelukkige benaming voor de eenheid tussen levenden en doden in de Katholieke wereld.

    Het is die Gemeenschap die moet vernietigd worden daar waar ze wankelt.

     

     

    *

    *

     








    28-02-2016, 09:31 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3203

     

    5/1089 – de Coburgse SD in de praktijk (3) – MR op de schietstoel (4) – CDH bindt de hond de bel aan (13) -

    ***

    Zondag 28 februari

    Zon 7u30-18u21

    H Romanus

    Sint-Romanus hel en klaar, wijst op een vruchtbaar jaar

    *

    *

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Het moet iedereen stilaan bekend in de oren klinken: hier op deze blog is, volgens de SD, een ‘vuil blad’ aan het woord. Het hindert niet. Integendeel, ik voel mij vereerd. Iemand die onder woorden brengt wat hij zelf, in het bezit zijnde van al zijn verstandelijke vermogens, dagdagelijks vaststelt. Omdat hij er niet naast kan kijken. En ja, met de partijgenoten van de SD (Sociaal Democraten) zijn we zo goed als aanbeland bij de SD (Sichterheits Dienst) van A.H. De taal die U hier vindt is de Coburger SD niet welgevallig en dus broedt die op wraak. De Overheid kan niet kiezen: eieren of jong. Ik stel gewoon vast, dat de Islamisering geen ‘Verrijking’ is, integendeel: het is een verarming en ik stel ook vast dat d’er met de egoïstische Francofone blaastoeters geen land en al zeker geen enkel zee te bevaren is. Komt daarbij dat de zolenlikkers uit Noord Coburgia, generatie op generatie, meeheulen met de vijand. En dat als een eer aanzien. Twee nog te volgen beschuldigingen die we vooral niet mogen vergeten.

    ’t Pallieterke (zie hieronder) gaat zeer omzichtig tewerk om hetzelfde te zeggen als ondergetekende: de wolven beneden de taal- en armoegrens verscheuren elkaar. Om het even wie de Macht straks steelt, Coburgia zal als volgt bestuurd worden.

    Besteding van moeite en middelen

    Ten eigen profijte: 60%

    Om de opvolgers goed te installeren: 30%

    Om hun gezamenlijk comfort te verbeteren: 10%

    Om te besturen: 10%

    Totaal:110%

    Als de budgeten daarvoor opgebruikt zijn, tja, dan zullen de ‘transfers’ moeten verhoogd worden, zeker? Gezien de duizelingwekkende diepte van de bijeen gekluste Staatsschuld, zullen er – met de dood in het hart - nieuwe leningen moeten worden aangegaan waarvoor onze kleinkinderen zich zullen moet krom werken.

    Enfin, het gewone stramien van de laatste 186 jaar.

     

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    De MR vreest de verkiezingen in 2018

    Een vergadering tussen de federale regering en de regionale regeringen verloopt steevast volgens hetzelfde stramien: premier Charles Michel (MR) kan niet nalaten een steek te geven aan de Waalse of Brusselse minister-presidenten, beiden van PS signatuur. Vorig jaar, tijdens een vergadering van het overlegcomité van de verschillende regeringen, liep de spanning tussen Michel en Waals minister-president Paul Magnette op. Een paar weken geleden zat het er bovenarms op met de Brusselse nummer één Rudi Vervoort (PS). Charles Michel is nog altijd niet vergeten dat hij in 2014 door de PS uit de regionale coalities werd gehouden.

    Die verziekte relatie tussen de eerste minister - de echte baas van de MR - en de socialisten baart veel lokale mandatarissen zorgen. Bij de gemeente- en provincieraadsverkiezingen van 2012, in onverdachte tijden, werden er op lokaal niveau opvallend veel paarse coalities gevormd. Zeker in de grote steden. Het gaat om Doornik (PS-burgemeester Rudy Demotte), Bergen (Di Rupo), La Louvière (Gobert, ook PS), Charleroi (Magnette) en Thuin (Furlan).

    Hetzelfde is gebeurd in de provincies Waals-Brabant, Henegouwen en Namen. Veel politieke waarnemers zagen dat als

    een voorbode van een PS-MR-bestuur in Wallonië na 2014. Dat ging dus niet door.

    Wat wordt het in 2018? De PS mag in de peilingen dan wel onder 30 procent blijven, zeker in de steden zal de partij een veel sterkere score halen en zal ze aan zet blijven. Uit wraak voor het feit dat de MR federaal met de ‘baarlijke duivels’ van de N-VA een coalitie heeft gevormd, zou het wel eens kunnen dat de liberalen in veel Waalse steden en gemeenten uit de coalities worden gegooid. En dat voor lange tijd. In Luik zit de MR al sinds 1982 in de oppositie, ook al is ze de tweede partij in de ‘Vurige Stede’. Reden van die decennialange oppositiekuur is dat de PS niet moest weten van de té rechtse liberalen als wijlen Jean Gol of Didier Reynders. Het was en is een personenkwestie. En dat is nu ook het geval met Charles Michel.

    Indien de relatie onder het vriespunt blijft, zal de PS geneigd zijn om in 2018 coalities te vormen met Ecolo en cdH. Of zelfs met de extreemlinkse PTB. Kwestie van die in het bestuur te verbranden net voor de federale en regionale verkiezingen van 2019. Vraag is of er op een bepaald moment geen revolte tegen de partijtop zal ontstaan wanneer duidelijk wordt dat er voorakkoorden worden gesloten tussen de PS en de kleinere

     

    Waalse partijen. De ongerustheid bij sommige lokale MR-man-datarissen is groot; er heerst zelfs een zekere sfeer van angst. Er is echter nog een verschil tussen ongerustheid en paniek die leidt tot een opstand. Het is zo dat de MR momenteel toch 101 Waalse burgemeesters telt.

    Vooral in de rurale en semi-rurale gebieden. In 2018 zal de eerste bedoeling van de partij zijn om de verankering in kleine en middelgrote steden en gemeenten te bestendigen. Naar verluidt proberen nu al enkele lokale kopstukken voorakkoorden te sluiten. François Bellot, Waals parlementslid en burgemeester van Rochefort, staat ook aan het hoofd van de MR-federatie voor het zuiden van de provincie Namen. Hij heeft in 2012 tientallen bestuursakkoorden gesloten en hij wil dat over goed twee jaar opnieuw doen.

     

    De grote steden blijven wel een vraagteken. Georges-Louis Bouchez, MR-schepen in Bergen en één van de rijzende sterren binnen de MR, pleitte voor een soort van lokale voorverkiezingen, kwestie van lijsttrekkers aan te stellen die goed kunnen onderhandelen met de andere partijen. Maar een belangrijkere factor zal MR-partijvoorzitter Olivier Chastel zijn. Eerder een sociaalliberaal, en afkomstig uit Charleroi, heeft hij wél een goede relatie met Paul Magnette. Chastel kan een brug slaan tussen MR en PS, waardoor bestaande coalities kunnen

    worden voortgezet.

    Picard

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    La Mimquetta, terug van weg geweest en zwaar verdacht van criminele zaken, roert alvast stevig de trom. Wat doen die 2 Vlamingen op de erelijst van de Waalse ‘Oscars’?

    De grieven trommel is onuitputtelijk. Dus treden binnenkort de Di Poepo’s terug op het podium om in heel het Land de lakens uit te delen. Langs de Vlaamse kant woedt ondertussen de tweestrijd op leven en dood tussen de Gilde der Wevers (de Zwevers) en de DOENDERS en bereikt een hoogtepunt. De Zwevers willen POEN en ze laten d’anderen gewoon niets DOEN.

    Of Coburgia dat deze keer overleeft, is van nu voort eerder een retorische vraag die geen antwoord verdraagt.

     

    *

    *

     

     

     








    28-02-2016, 07:33 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    27-02-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3202

    8/1608 - In Zweden, Bestialiteit – Aanslagen = dagelijkse kost

    ***

    Zaterdag 27 februari

    Zon 7u32-18u19

    H Antigone

    *

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Xander brengt Nieuws als geen ander. Niet alles van wat hij schrijft is 100% Evangelie-waar, maar zelfs 150% Vandaag ook geleezen wat ‘n 30-tal ‘mannen’ in het Duitse KIEL wilden aanvangen op klaarlichte dag met 3 jonge plaatselijke schonen? Volgens de Leugenpers is de plaatselijke politie zwaar in de fout gegaan. Achtergelaten bom-pakketjes, bom-aanslagen, bovenleidingen van treinen die om onverklaarbare redenen een helse ravage aanrichten Gent), bio-centrales die met een luide knal de lucht ingaan (Antwerpen), atoomventrales die om de andere dag wegens ‘sabotage’ uitvallen: is er nog iemand die niet weet wat er gaande is?

    Neem daarbij het opgelegde huisvestingsplan door de ‘Overheid’ opgelegd aan iedere Gemeente op straffe van zware sancties. Alles wijst in de richting van de SD van vroeger, van de Abwehr en de Geheime Staats Politie.

    Dat laatste is de reden waarom Wander 50% boven de 100% de exacte waarheid schrijft.

     

    Dit stukje dan gaat over de Zweedse Liberalen, en neen, ons Mandoline Rutten is, alhoewel zeer progressief, bijlange nog niet daar aan toe. Maar wat is niet is, zit er zó aan te komen. Samen met de Kkerkelijkheid, is de Zedelijkheid voltooid verleden tijd. Men weet altijd waar men begint, maar nooit waar het eindigt.

    Weet U nog? Mei ’68: ‘Verboden te verbieden’. Dat ook was zo iets.

    Nu zijn we een stapje verder: de ‘Profeet’ is het vergoddelijkte goede voorbeeld voor incest en pedofilie, en wie weet, net als met abortus euthanasie: als daarvoor bij leven geschrift bestaat, necrologie, of het recht op weldoende seks met lijken. Erger dan de beesten, maar ’t is wel zeer progressief.

    Haast U dus naar het Partij Secretariaat van de machtspartijen en stip daar op de multiple choice-lijsten eigenhandig aan welke voorplantingsorganen U wil zien verder leven na Uw dood. Al-dan-niet op sterk water gezet.

    Haast U. Net als voetbaltickets of festival-kaartjes, is het aanbod zeer beperkt. De eersten zullen de besten zijn.

    PS

    Clubleden van Mgr. Bony & Clyde genieten voorrang.

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    **

    http://xandernieuws.punt.nl/

    Jongeren*tak liberale partij Zweden wil legalisering incest en necrofilie

    *

    Ook pedofilie in steeds meer Westerse landen bezig aan ‘comeback’

    De liberale redenatie: Waarom zou dit verkeerd zijn, als het lijk, toen het nog kon spreken, daar toestemming voor gaf?

    Als de linkse afdeling van het establishment zijn zin krijgt, dan wordt Europa zo snel mogelijk één grote geïslamiseerde Marxistisch-socialistische heilstaat waar een klein eliteclubje het volledig voor het zeggen heeft, en de burgers helemaal niets meer te vertellen hebben over hun land, hun geld, hun kinderen en hun toekomst. De liberale afdeling van de gevestigde orde heeft zo z’n eigen dromen, bijvoorbeeld het legaliseren van incest en seks met lijken (necrofilie), zoals de Zweedse liberale jongeren zeggen te willen bereiken.

    ‘Doe wat je wilt is de volledige wet,’ verwoordde de vermaarde satanist Aleister Crowley het ‘grote gebod’ van de duivel het aan het begin van de vorige eeuw. Een wet, die in de jaren ’70 gestalte kreeg in tal van linkse en liberale partijen, die destijds pleitten voor het gedeeltelijk of zelfs geheel opheffen van het verbod op pedofilie.

    Dat is gelukkig niet gelukt, maar dat wil niet zeggen dat dezelfde zichzelf moreel zo ver boven de rest verheven voelende links-liberale elitaire clubjes hun dromen van een ‘betere toekomst’ (voor henzelf, wel te verstaan) hebben opgegeven. Men probeert het gewoon via andere wegen, zoals bijvoorbeeld via de islamisering van ons continent door het toelaten van miljoenen moslims. In de islamitsche Shariawetten is –naar het grote voorbeeld van ‘de profeet’- pedofilie immers toegestaan, en misschien ook wel om deze reden klaarblijkelijk een onweerstaanbare ideologie om massaal binnen onze grenzen te halen.

    Necrofilie en incest vanaf 15 jaar toestaan

    De jongerenafdeling van de Zweedse liberale partij heeft tijdens het jaarlijkse congres in Stockholm – een van DE hoofdsteden waar de islamisering al dermate ver gevorderd is, dat in veel wijken Westerse vrouwen niet meer durven komen omdat ze dan vrijwel zeker worden aangerand of verkracht- een voorstel ingediend om incest vanaf 15 jarige leeftijd toe te staan. Ook seks met een lijk moet voortaan tot de mogelijkheden behoren – tenminste, als het lijk toen het nog kon spreken daar van tevoren toestemming voor heeft gegeven.

    ‘Wij zijn een jongerenorganisatie, en een van onze taken is een stap verder te denken,’ gaf de leider van de jeugdige liberalen, Cecilla Johnsson, als commentaar. Volgens haar zouden ook zaken die door de meeste mensen als walgelijk worden beschouwd, niet moeten worden verboden door de overheid.

     

    ‘Wetten moeten niet op walgelijkheid zijn gebaseerd’

    ‘Ik begrijp dat het als ongewoon en walgelijk kan worden gezien, maar daar kan wetgeving niet op worden gebaseerd. Wij houden niet van algemene morele wetten, en deze wetten beschermen op dit moment helemaal niemand.’ Dat is een nauwelijks verhulde herhaling van de satanswet dat je feitelijk gewoon moet kunnen doen wat maar in je opkomt, overgoten met een ‘als iedereen het er maar mee eens is / er toestemming voor geeft’ sausje – nóg wel. De logische volgende stap is namelijk: als de meerderheid het wil, zal de minderheid moeten schikken.

    Enkele oudere liberalen zijn het absoluut niet eens met de toekomstige koers zoals de jongeren die voor ogen staat. ‘Jullie begrijpen zeker toch wel dat mensen jullie liberalisme uitlachen, stelletje idioten?’ reageerde voormalig parlementariër Carl Hamilton, die spotte dat bestialiteit waarschijnlijk het volgende punt is waar mensen vrij in moeten kunnen zijn. ‘En welke andere uitdagingen staan in de top-100 lijst van de liberale jongeren in Stockholm – seks met nijlpaarden?’

    Legalisering pedofilie bezig aan comeback

     

    Ook pedofilie staat in sommige landen weer steeds hoger op de agenda. In Duitsland waren er vorig jaar tal van schandalen van ‘voormalige’ pedo’s uit de jaren ’70 en ‘80, die tot hoge posities in met name de linksgroene partijen van het land zijn opgeklommen, en her en der luchtballonnetjes oplieten waaruit bleek dat ze hun oude voorkeuren bepaald niet hebben opgegeven.

    In de VS probeert het linkse ‘kwaliteits’blad Salon al maanden zijn lezers ervan te overtuigen dat pedofilie geen afwijking of psychische stoornis, maar slechts een ‘seksuele oriëntatie’ is, net als homofilie. ‘Je brein weet in essentie wat het fijn vindt, en zal geen ‘nee’ accepteren,’ legde de zelfverklaarde pedofiel Todd Nickerson in september vorig jaar uit. (1)

     

    Zo bezien zijn ook alle pogingen om mensen van bijvoorbeeld sigaretten-, alcohol- en drugsverslavingen af te helpen zinloos. Immers, je brein geeft aan dat het lekker is, en dan is het toch goed voor je?

    Xander

    (1)Infowars

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Nu weten we tenminste op een haar na wat er aan de donkere achterzijde van de Slinkxe Verlichting staat. En ik moet toegeven, dat de heel oorspronkelijke bedenkers van het verhaal van Eva die in de Appel der Verleiding beet, zeer goed gevonden is. Uitdagende rondingen immers zijn van alle tijden!

    De Woestijnprofeet zag datzelfde verhaal zò voor zijn ogen gebeuren, dat hij het zonder meer een naam gaf (Aïska) en in de dagdagelijkse praktijk voor Moslims zo goed als verplicht stelde. Het is zelfs zeer praktisch: voor incest-seks met de eigen kinderen hoeft men zelfs niet het huis uit.

     

    Door het bijten in dergelijke appels tot Geloofspunt uit te roepen spaart men vele discussies. Gekoppeld aan de ‘couleur locale’ van de alom tegenwoordige bloederigheid vormt het een prachtig alibi.

    Dergelijk ‘Geloof’ is net zoals het begrip ‘Alpentoppen’ onlosmakelijk verbonden met afgrijselijke afronden en diepe ravijnen. Die evenmin ooit opgevuld kunnen geraken.

    Zweden… Het voorbeeldland. Dezer dagen een stuk over de schreef als gidsland. Maar weet U het nog? Ooit was er iemand uit de Coburg Clan die daar zijn Astridje ging halen, die hij een paar jaren later met zijn zatte botten in de kant reed. Küssnacht was de naam van dat plaatsje. Voor de 2de keer in datzelfde Koningshuis: moord of aanslag, wie zal het zeggen?

    De pulpbladen van toen stonden er weken lang vol van. Och arme, dat vrolijke Prinsesje, en nog och armer die Koninklijke Gemaal, te voet vooraan in de lijkstoet, met omzwachtelde arm. Ons Ma kon urenlang met ‘Ons Volk’ voor zich, in tranen zitten snotteren bij zoveel ongeluk. Koningin Astrid werd voor velen een icoon, vooral na ‘de Wapenstilstand’ van 28 Mei 1940, toen Leopold III door zijn ‘bedingungslose’ overgave, miljoenen mensenlevens redde in de barstens volgestroomde kustprovincie. Waar iedereen klem zat tussen de Duitse kanonnen en de Zee.

    Portugal had toen zijn ‘Fatima’ en Zweden had zijn ‘Astrida’, wat die landen bijna op dezelfde hoogte bracht. Toen later bleek dat die Sire heel de tijd had aangepapt met de ‘kindermeid’ Liliane en er zelfs binst de oorlog in ’t geniep ‘kerkelijk’ mee was getrouwd, bekoelde ons Ma haar verering. Vooral toen al gauw bleek dat hij ook die Liliane horens zette zoveel zij wilde. Daar hij als ‘afgezette koning’ niets meer om handen had, trok hij dan maar de wereld rond. Om in de praktijk te brengen waar hij zo sterk in was geweest.

     

    ’t Kan verkeren, zei Bredero. Ooit, lang geleden, werden onze Landen regelmatig overspoeld door Zweedse roversbenden, de Vikingen genaamd. Waardoor onze verre voorouders baden ‘Van de woede der Noormannen, verlos ons Heer’…. Maar het ziet er nu naar uit, dat bidden niet veel zal uithalen. Want de SD houdt ons voor, naast zoveel andere axioma’s, dat God nu eenmaal dood is.

    We zullen onszelf moeten verhelpen. Door o.a. in het kieshokje aan de Zweedse ‘verworvenheden’ te denken. Door als één Blok achter het Vlaams Belang te gaan staan…

    *

    *

     

     

     








    27-02-2016, 07:43 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    26-02-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3201

    7/1322 * - in Iran/Syrië, Islam & Terruer, NAWO-complot, Rusland, VS

    **

    Vrijdag 26 februari

    Zon 7u34-18u17

    H Machteld

    *

    Deze dagelijkse Dagklapper doet er mij iedere dag weer aan denken, dat bijna 2.000 jaar vroeger dan de Linkse ‘Planetaire Nieuwe Wereld Orde’ met al die te herdenken heiligen, er al een Rechtse Universele en Behoudsgezinde organisatie bestaat. Die ‘Wereldmacht’ van de Liefde werd door de ‘Scheiding van Kerk en Staat’ van de leiding verdrongen, en vecht in onze landen voor haar voortbestaan op leven en dood. Na het Verdrag van Rome (1957) is de haat van Slinkx, dank zij vooral de Islam, veel bloediger geworden. Het is dus goed er voortdurend aan te herinneren, dat de 9de Kruistocht ondertussen al bijna 800 jaar geleden bevochten werd. Grote afstanden zouden onze Kruislegers niet moet afleggen. Ze zouden kunnen beginnen met de straten van onze eigen Steden en Gemeenten schoon te vegen.

    *

    *

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Allez! Ziet dat aan! Duitsland en Turkije! De ‘Wapenbroeders’ van precies 100 jaar geleden staan nog maar eens, schouder aan schouder, in ’t geweer. Al zou ‘The 2 Partners in Crime’ als vlag misschien wel beter de lading dekken. Het is niet eens nodig de geheugens op te frissen. Het woord ‘genocide’ zegt genoeg. Die twee Staten zijn geen meren, maar landen des doods. Toen in 1916 was het Willem II van Gross Deutschland samen met de Turkse Ottomanen, nu is het Merkel samen met Erdogan. Met die twee is het lijk op de kermis in een schietkraam: altijd prijs.

    Op de voorgrond spelen zelfs de Armeniërs mee. Tenminste zij die het overleefd hebben.

    In WO II waren het nog de trage “Stuka’s” die met huilende sirenes uit de wolken doken met precisie bombardementen die hun tijd ver vooruit bleken. Nu gaat het om onbemande GPS-gestuurde raketten die van op grote afstand indien nodig een speldenkop kunnen raken. De beelden van de inslagen gaan de wereld rond. En wat meer is, meestal is alles wat schiet, van Amerikaanse makelij. Zowel ter zee, te land als in de lucht. Het kanonnenvlees beneden op de begane grond verschilt geen haar van dat van 1916 of van 1940. Toen waren het arme drommels, en nu zijn ze dat ook. En wie niet weg is (gevlucht), is gezien.

    Drie keer prijs voor één goed gericht schot. De wapenfabrieken brengen goed op, het bevolkingsaantal wordt in toom gehouden, en tot slot is er de wederopbouw die fortuinen zal laten verdienen. Daar zal voortaan de democratie heersen, en de Sharia verboden. Strooi meteen wat gezouten varkensribbetjes in de open wonden. Dien het geheel op als een soort Marchall-Plan en de hele wereld zal U dankbaar zijn.

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Turkse raketten naar Syrische grens; Russische MiGs naar Turkse grens

    Xander 21-02-2016 19:26-

    Turken verwijzen na raadselachtige bomaanslag naar 9/11 voor toekomstig beroep op NAVO-verdrag

    Bij een raadselachtige bomaanslag afgelopen woensdag in Ankara zouden 28 Turkse militairen om het leven zijn gekomen. De Turkse regering verwijst inmiddels openlijk naar 9/11 voor een eventueel beroep op het NAVO verdrag.

    De strijdende partijen in Syrië zouden nog steeds inzetten op een wapenstilstand en permanente vrede in het land. Zoals we al veel vaker hebben geschreven hebben zij daar ieder zo hun eigen ideeën en vooral ook eisen bij, waardoor er nog altijd gewoon keihard doorgevochten wordt. Turkije gaat bijvoorbeeld verder met het voorbereiden van een eventuele massale invasie, en heeft raketten naar de Syrische grens gestuurd, waarmee vijanden tot 100 kilometer diep in Syrië kunnen worden bestookt. Rusland stuurt ondertussen gevechtsvliegtuigen naar Armenië, een gezworen vijand van Ankara. De toestellen worden op slechts 40 kilometer afstand van de grens met Turkije gestationeerd.

     

    De Turken stellen TR-122 ‘Sakarya’ en TR-300 ‘Kasirga’ op, met een bereik van resp. 40 en 100 kilometer. Hasan al-Hasan, een Syrische veiligheidsexpert, is ‘ervan overtuigd dat de VS Turkije in een oorlog wil trekken. De Amerikanen gebruiken Turkije. Dat is geen land dat een zelfstandig buitenlandbeleid voert.’

     

    Luchtafweerraketten voor islamitische terreurgroepen

     

    Charles Lister, Midden Oosten specialist bij de Financial Times, is het met hem eens, en zegt dat de Turken niet zonder Amerikaanse toestemming Syrië zullen binnenvallen. ‘Syrië wordt oncontroleerbaar. De gebeurtenissen in het noorden zouden het verloop van de oorlog kunnen veranderen.’ Sinds september 2015 kregen de rebellen nieuwe wapens van het Westen, waaronder luchtafweerraketten. ‘Het eigenlijke doel is de Russen een hoge prijs te laten betalen. Maar het is lastig te zeggen hoe we dat voor elkaar kunnen krijgen.’

     

    Afgelopen vrijdag kondigde Saudi Arabië aan dat het luchtafweerraketten aan diverse islamitische terreurgroepen wil leveren. Daarmee kunnen zij Russische toestellen die ISIS bombarderen gaan bedreigen. Het door de VS gesteunde Al-Nusra (/ Al Qaeda) is door de Russische aanvallen in grote problemen gekomen, reden waarom de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken John Kerry keer op keer aandringt op een Russisch staakt-het-vuren.

     

    Kremlin stuurt MiGs naar Armenië

     

    Het Kremlin houdt echter vast aan het even simpele als duidelijke standpunt dat alle moslimgroepen die tegen het officiële Syrische regeringsleger vechten uit terroristen bestaan, en daarom legitieme doelwitten blijven.

     

    De Russen sturen tevens enkele MiG-29 jagers en bommenwerpers naar een basis in Armenië, op slechts 40 kilometer afstand van Turkije. De grens tussen beide landen is al sinds 1993 gesloten, mede omdat de Turken blijven weigeren hun – door alle niet-Turkse historici bevestigde-genocide op zo’n 1,5 miljoen Armenen tijdens de Eerste Wereldoorlog te erkennen. (1)

     

    Bomaanslag Ankara komt Turken goed uit

     

    Ondertussen worden de Koerden dagelijks bestookt door Turkse artillerie en bommenwerpers. Amerika, dat de Koerdische YPG wapens heeft geleverd, roept de Turkse president Erdogan tot nu toe vergeefs op zijn strijd tegen hen te staken. De Syrische Koerden benadrukken niets te maken te hebben met de grote bomaanslag afgelopen woensdag in Ankara, die inmiddels door de Turks-Koerdische beweging TAK is opgeëist, als vergelding voor Erdogans uitroeiingsoorlog tegen de Koerden (2).

     

    Bij de bomaanslag kwamen 28 Turkse soldaten om het leven. De bus waarin zij zaten explodeerde op het terrein van het Turkse luchtmachtcommando en de generale staf, waardoor journalisten er niet bij konden komen. Op vrijgegeven foto’s was een zwaar beschadigde, maar lege bus te zien.

     

    Bovendien wist Turkije al na een paar uur met absolute zekerheid te melden dat de Koerden verantwoordelijk waren voor deze raadselachtige aanslag, die volgens onafhankelijke analisten vooral bedoeld lijkt om militair ingrijpen in Syrië te rechtvaardigen. (3)

     

    NAVO betrokken bij Turkse-Saudische invasie?

    Premier Davutoglu beschuldigde onder andere de Koerdische PYD, wier leider Salih Muslim echter ontkende iets met de aanslag te maken te hebben. ‘Deze beschuldigen houden duidelijk verband met de Turkse pogingen voor een interventie in Syrië.’ (4) Ook wijzen de Turkse leiders op de aanslagen van 9/11, waarna de VS een beroep deed op het NAVO verdrag waarin alle leden zichzelf verplichten om een aangevallen lidstaat te hulp te schieten. Het lijkt er dan ook sterk op dat Turkije van plan is hetzelfde te doen, waardoor de NAVO direct in een oorlog tegen Rusland kan worden gestort.

     

    De timing van de bomaanslag kwam de Turken uitermate goed uit, mede omdat er tal van berichten naar de media waren gelekt dat Turkije samen met Saudi Arabië een Islamitische Militaire Alliantie aan het vormen is, en in maart of april met 350.000 soldaten Syrië zou willen aanvallen.

    Xander

    (1) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
    (2) NOS
    (3) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
    (4) Arutz 7

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    *

    Als U de kansen voor toetreding tot de EU van de Poet en Erdogan vergelijkt met een wipplank, dan zit Erdogan hoog, en de Poet laag elk aan de tegengestelde kant.

    Allez, dat is toch de bedoeling. Maar lichtgewichten en zwaargewichten in het veld reageren anders dan op papier.

    *

    Frans de Nederlander (François Hollande), de dwerg-platbroek met Slinxkse roeping voor het zakkulorum, schijnt in paniek de maskers te hebben afgelegd. Met, via de camera’s, de hele wereld als getuige. Iedereen die niet denkt zoals hij en zijn kornuiten, wordt voor eeuwig van deelname aan de Macht uitgesloten. En bovendien, ook voor eeuwig, de woestijn ingestuurd.

    Bij vriend Xander staat meer daarover. Met als triest voorbeeld wat Oostenrijk in 2004 is overkomen toen de op een overwinning afstevende Jörg Haider ’s nachts door een geheimzinnig tuig uit zijn rijdende wagen werd gekapulteerd. Er waren geen getuigen, maar het rond gat in het dak van zijn auto sprak boekdelen. Te meer daar de kracht van de ontploffing van binnen naar buiten scheen te hebben gelopen….

    De Bazin van het FN is nu wel geen pluimgewicht, maar toch moet Marine La Plume goed uit haar doppen kijken. Idem dito voor Geert Wilders en voor Filip DeWinter.

    Een kat die in nauwe schoentjes zit: U weet wel, hé!!!!!

     

    *

    *

     

     










    26-02-2016, 18:45 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    23-02-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3200

    5/914 * - Gn server (1) – Gelijkheid M & V (2) – veldkapel beschaving vs Islam (3) – Int Net OK (4/5) -

     

    *

     

    Vijfduizend jaar oude Chinese Wijsheid

    *

    • “Wachten op Godot”: waar ging dat weer over? O heb ik het nu over “De Schone en Het Beest”? U kiest maar. En vergeet vooral een beetje niet, dat de klemtoon ligt op… razernij die bijna grenst aan hondsdolheid.
    • Had ik nu maar als Superman, of nog beter als een Zwart-Gele wolk, de macht om, gewapend met een dodelijke bliksem in de rechterhand, door de lucht te flitsen. Helemaal 200 km ver, tot in Firenze, waar het hoofdkwartier van onze ‘provider’ is gevestigd!
    • ‘Ondertussen blijkt dat er wordt ‘gewacht op stukken’ en ook wel een stuk op beter weer. Want de panne is ‘seriozo’. Zijn die techniekers dan van suiker en dus bang om te smelten? Ontbrekende stukken?! Dat wil dus zeggen dat jullie ofwel geen magazijntje bij de hand hebben, ofwel dat jullie stockbeheerder onbekwaam is. Misschien wel allebei.
    • We zijn hier nog altijd in dit land een beetje als ‘Strangers in the Night’, anders hadden jullie al lang een klacht aan jullie been gehad. Reken maar! En geen gewone klacht, maar een klacht met de zwaarst mogelijke Burgerlijke Partijstelling….
    • We zijn weliswaar vredelevend van natuur, we zien jullie land héél graag; maar er zijn grenzen. Hier geen Schengen-dinges die elke privacy versmachten!

    Wat zegt U? Een republiek?! Ha, Italia is een republiek! Waar wij vandaan komen wil ‘een republiek’ zeggen dat het een boeltje is. Compernolio?

    *

    Wat mij al een hele tijd dwars zit, is dat gezwam over de gelijkheid van Man & Vrouw. Het zoveelste voorbeeld van ‘progressieve’ indoctrinatie via woordvervuiling. Stel U even voor, dat er geen verschil is tussen Ying en Yang: maar lieve deugd, God-in-den-hogen-Hemel, dan was het mensdom immers al lang wegens inteelt uitgestorven!

    Als er geen verschil is, waarom zijn vrouwelijke sporten dan zo heel anders dan de mannelijke? Moest het kunnen, dan werden de ‘100 meter horden’ voor Dames over 80 meter gelopen! Of verschillen normale Damesfietsen soms ook niet grondig van normale Herenfietsen? Mannen dragen geen rokken met daaronder jartellen om de nylons op te houden. Dames lopen op hoge hakken, normale mannen niet. Tenzij zij Peumans of Hollande noemen.

    Mannen dragen geen diepe decolletés om vrouwen het hoofd op hol te brengen. En waar ‘mode’ tekort schiet, staat Moeder Natuur voortdurend op de loer om daar automatisch correcties op aan te brengen. Om maar één enkel voorbeeld te noemen: de baardgroei. Manwijven hebben soms wel een lichte dons op kin of wangen, maar een baard? Dragen zij nooit. Zij dragen wel hun ongeboren kinderen, een akkefietje dat mannen nooit overkomt.

    Door een speling van Moeder Natuur gebeurt het zelfs een zeldzame keer dat iemand zowel man als vouw is. Hebben we hier voorgehad in het stadje Sutri, via de oude Heerweg, de Cassia, onderweg naar Rome. Daar worden wegens het pittoreske, veel films gedraaid uit zogezegd het Antieke Rome, en volgens de overlevering moet dit de vaderstad geweest zijn van.. Pontius Pilatus.

    Maar buiten dit anekdotische, verloopt alles naar wens. Heel juist: vrouwen verschillen zowel inwendig als uitwendig zoveel van elkaar als water en vuur. Vandaar de onblusbare aantrekkingskracht van d’een voor d’ander en omgekeerd. Zodanig dat de opvolging verzekerd is.

    Net zoals sojamelk van plantaardige oorsprong, feitelijk totaal verschilt van de producten die we ‘melk’ noemen en van dierlijke oorsprong zijn, zo is de taalvervuiling bijna een noodzakelijk kwaad geworden. Mannen en vrouwen zijn dus zekerlijk niet gelijk, maar ze zijn wel, in onze beschaving tenminste, gelijkwaardig. Ik ga zelfs meer zeggen: naarmate iemand intellectueel beter ontwikkeld is, is het respect van de man voor de vrouw groter dan… omgekeerd.

    Waarom denkt U trouwens, dat er ooit zoveel veldkapelletjes met de Moeder Gods stonden overal ‘waar men ging langs Vlaamse wegen’, kwam men U, Maria, tegen’?

    Dat ze daar nu meestal verloederd bijliggen, is dus symptomatisch voor deze moderne goddeloze tijd. Mag het U dan verwonderen dat de vervangende ‘Religie van de Wrede’ de Vrouw als een tweede- rangswezen beschouwt en dus als een stap achteruit in de Beschaving?

    De vraag stellen, is ze beantwoorden.

    *

    Om deze stelling te besluiten: de weeën zijn begonnen: ons huis wordt overspoeld door een leger straal-techniekers. Op z’n Zuiders zijn ze er met man en macht. D.W.Z. rond 13 uur heeft één van hen zich verwaardigd om te komen kijken.

    De rest zien we dus morgen wel weer.

    *

    Nee hoor, wereldschokkend is dat allemaal niet.

    En stel U voor: 11 dagen zonder Internet, en dat omdat er (letterlijk!) een kink in de kabel is gekomen. Antenne OK. Mini-Centrale binnenshuis OK. Receptie van uit de ‘clouds’ OK. Ja, het zal dus de draad zijn.

    Madammeke, hoelang ligt die er al? Amaai, da’s een mirakel!

    Normaal gaan die dingen maar een paar jaar mee…. Dus het boeltje ontrafeld en ziedaar: seismologische oorzaak! Die kabel moet stuk zijn gegaan door wrijving.

    Wrijving, Meneer? Hoekandanaa?!

    Ja, Madammeke, hier zijn regelmatig lichte tot zeer lichte aardschokken te registreren, en… De rest vul je zelf maar in.

    Mijn reactie, op veilige afstand van die waterval van woorden? Dat iedere Italiaan bij de geboorte een volumineus ‘Excuus-Woordenboek voor Dummies’ meekrijgt. Zodat hij iedereen morgen op een willekeurige bladzijde het willekeurig excuus van de dag kan raadplegen. Het woordenboek levert de basisgedachte, die dan volgens inspiratie van het ogenblik kan opgefleurd worden.

    Het is een manier van leven die alleen door gevorderden ka

    n gesmaakt worden.

     

     

     








    23-02-2016, 14:42 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3199

    6/1571 * - Gn Internet (1)v- Dragon & Super Nova (2) – Moslim erilla (2) – Soc-Dem =SD (3 – Islam = o/decadentie (4) – Herrenvolk (5) – K & St = lege kerken (5) -

     

    *

    Lucht- en Taalvervuiling zijn twee synoniemen…

    *

    Afgesneden zijn van de buitenwereld, wat doet dat met een mens?

    Naast de vele nadelen, is er minstens toch één goede kant aan, en dat is dat de kleine dingetjes rond U weer levend worden. Somtijds is het mij allemaal teveel. Net zoals bij Hadewijch, zijn ‘alle chdinghe mi te inghe’. Vooral als daar bovenop de regen bij bakken uit de hemel valt, lijk de laatste week. Dan heeft de Gewijde Stilte de plaats geruild voor het lawaaierig gedoe van bonke-bonke muziek. In bed blijven is ook geen optie. Voor de TV liggen dommelen ook niet. Want de oervervelende misbaksels daar zijn nog groter mislukkingen dan ons reuzenscherm-voor-slechtzienden. Want meestal voorgekauwde opgewarmde Amerikaanse rotzooi.

    U moet weten dat alle Internet signalen al meer dan een week luizestil plat liggen. Een mens zou voor minder moorden begaan! De verlatenheid in dit middelpunt van nergens meer: het komt overeen met wat een dode moet voelen die in de onbereikbare verte het leven zònder hem ziet doorgaan. Totdat zelfs de hersenen stilvallen. Oh, als dat iets of wat te luguber overkomt, denk dan aan die onschuldige die 1 jaar in de isoleercel doorbracht, als hij hoort dat hij volgende week vrijkomt.

    Voilà, dat weten jullie nu ook. Over en uit met de zever. Zo lang er leven is, is er hoop. En zonder hoop kun je niet leven!

    *

    Geloof dus niet dat gedurende al die tijd, de verveling zou toegeslagen hebben. Daarvoor is het leven op zichzelf veel te opwindend. Heb bijvoorbeeld eindelijk voldoende tijd gevonden om het dicteer-programma in te oefenen. Is wel even wennen, samen net de ‘vergroting’ van de beelden op het scherm (tot 220%). Die twee geweldige hulpmiddelen zijn zowat hetzelfde effect als de rolstoel voor een lamme. Het maakt de mens a.h.w. met de helft terug jonger. Wat nog niet wil zeggen, dat je meteen over een kerktoren zou kunnen springen.

    O ja, ook gehoord over die Euro Star Londen-Bruxellabad die aan topsnelheid even voorbij de taal- en armoegrens, inreed op een betonbalk die daar toevallig dwars op de sporen lag? 30 cm hoog, 50 cm breed, op een potdicht afgesloten en beveiligd circuit…. Daders? Medeplichtigen bij de NMBS? Stel U even de ravage voor (die er gelukkig niet was): aan snelheden tussen 180 en 323 Km/u, met 450 elite-passagiers aan boord: daarmee vergeleken zou dat ‘treinongeval’ in Duitsland op die brug boven een afgrond klein bier zijn geweest. Ja Ja, er is een onderzoek geopend, dat wel. Waarvan bij voorbaat vaststaat, dat het evenveel zal opleveren als de sabotage in die Nucleaire Centrale van Doel III (of Thihange?) waar 70.000 liter smeerolie werden gelost in de natuur, zonder dat het opviel…. Of de verijdelde ‘tijger-kidnapping’ van die atoom-directeur door Strijders van Allah in de aan gang zijnde Heilige Oorlog tegen ons?

    De luren van Fort Europa wankelen. David Cameron heeft met één hand de Europese ‘fine fleur’ over de streep kunnen trekken. Die zouden hun eigen moeder het vel over de oren halen, om hun imago te redden! Wat niet belet, dat na de 7 vette jaren, nu de 7 magere jaren komen.

    In Coburgia gaat het van kwaad naar erger. Sossen en Tsjeven, de verwekkers van dit doodgeboren kind, noemen zich tot hiertoe bij hun oorspronkelijke naam. SP en CVP met door juweeltjes als & of - ampersanders en deelstreepjes opgeblonken blazoen. Die naderen onderling als een ouder geworden verliefd koppel elkaar steeds meer en meer, onder de gemeenschappelijke naam van ‘Sociaal Democraten’, naar het voorbeeld van dat Clinton Wijf in de Amerikaanse Wastobbe (Washington). Nieuwe naam: de S.D., voorheen beter bekend tijdens het bewind van A.H., onder de afkorting voor ‘Sicherheits Dienst’. Naast de ‘Abwerhr’ en de ‘Gestapo’, een der pijlers van het Nazi-Regime.

    Tijdens die marathon-vergadering daar in het Euro Parlement in de onmiddellijke nabijheid van Manneke Pis, het equivalent van de Parijse Eifeltoren, heeft die zijn reputatie alle eer aangedaan. Door te voorzien dat La Märkelina, de Kanselier in het voetspoor van gezegde A.H., en haar 20-koppig gezelschap van lijfwachten, te voet een tipzakje ‘frieten aus Belgiën’ mocht gaan verorberen aan een inheems frietkraam. De eer van het land gered! Daartoe was de straat ½ uur voordien 200 m ver afgezet door de flikken. Meulebeik, moet U weten ligt daar niet zo heel ver van af.

    Wat nogal sterk opviel, was het versluierd taalgebruik van Kawouter Beke die voor de camera bedremmeld weg kwam uitleggen, dat het niet mooi was van die 28 opgepakte asiel-vinders die met elkaar om de vuist waren gegaan in ‘zijn’ AZC. Pas op, ook hier, net als in de letters CD&V, heeft de letter ‘C’ niets meer te zien met ‘Christelijk’. Maar dat wist iedereen al lang, tot ze het zelf beginnen vertellen zijn. Daar liefst geen aandacht meer besteden. Want binnenkort zullen die van de CVP dus bijna automatisch de SD-ërs heten. Ook het Algemeen Christelijk Werkersverbond ACW is ondertussen beweging.net geworden, en wie spreekt daar nu nog over? Ook daar dus, om nergens op lange teentjes te treden, de ‘abortus provocatus’ voor alles wat naar Christelijkheid zou kunnen ruiken. Zoek daar vooral niets anders achter want alle ‘coöperanten-spaarders’ zullen ooit vergoed worden via de Belastingbetaler. Via U en ik dus. Zand er over. Veel zand. SD-zand, net zoals bij ’t Clinton Wijf over die Monica Lewinsky.

    De taal is al lang niet met woorden weergeven wat in de hersenen leeft. Taal moet nu eerst door het vergiet van de politiek-correcte censuur geraken. Zeg dus nooit meer ‘ Steve Stunt heeft zelfmoord gepleegd’, of ‘hij heeft zich verdaan’, ‘hij is in ’t Kanaal gesprongen’, want politiek niet correct. Zeg, denk en schrijf, dat ‘S.S. uit H. ‘uit het leven is gestapt’. Het komt weliswaar op hetzelfde neer, maar dat tweede is pure progressiviteit van het zuiverste karaat. ‘Zelfmoord’ is te frustrerend voor de overgebleven partijgenoten. De 4de en Grootste Inval der Moslims in onze landen, mag nooit als dusdanig als een invasie benoemd worden, maar als een ‘verrijking’. Men spreke dus verder over ‘vluchtelingen’, daar waar ‘blijvelingen’ als niet-politiek-correcte vertaling zou voorbehouden blijven voor Pegida. Je doet dus alsof de uitgestuurde moordenaarsbenden inderdaad, net als Christenen, het fundamenteel mensenrecht hebben op hun eigen ‘Geloof’. Daar waar zelfs een oppervlakkige kennismaking met die sekte duidelijk stelt dat ordinaire roofzucht er de drijfveer van is. Betuig dus luidkeels Uw instemming, dat de Staatskas, die al leeg was, nog leger geplukt wordt, niet om de eigen bevolking te ondersteunen, maar om de minden en de zakken van die indringers open te houden. Amerika wil dat zo. Die zijn hier binnengeraakt wegens tal van drogredenen die wij met de dood zouden bekopen, moesten wij dat in hun landen durven riskeren. Eerst veinzen ze opluchting bij hun aankomst en ze houden zich gedeisd. Maar ze sluipen ondertussen gestaag binnen in onze inrichtingen. In vakbonden, bijvoorbeeld. In schepenambten. In atoomcentrales. In seinhuizen. Ze voeren de druk op. Verschijnen op onze schermen. Met hoofddoek. Als stil symbool van wat ons te wachten staat. Overal ontstaan aparte ‘Gemeenschappen’. De Turkse, de Marokkaanse, de Afghaanse, enz. Fier als een gieter wordt beklemtoond dat er tot 200 verschillende ‘nationaliteiten’ in onze Grootsteden aanwezig zijn. De etniciteiten daarvan liggen veel hoger, maar die vermelding, nochtans essentieel, is niet po-co. Dus schluss damit! ’s Maul halten! Maar de Vlaamse Gemeenschap wordt van Overheidswege gewoon verdoezeld. In plaats van onze eigen herkomst te respecteren, worden we geforceerd om samen met de Rode Duivels en de Coburg Clan, dit apenland te steunen. Dit land moet de Numero Uno worden in de wereld. Niet door cultuur, kunst of intellectuele prestaties, maar door het shotten tegen het Gouden Kalf van de bal.

    De decadentie komt dus nooit alleen…. Ze is alleen de voorbode van de onderwerping.

    Onze Leiders-Grote-Verstanden hebben overduidelijk een geheime agenda. Daarvan is, naast hun eigen persoonlijk profijt, als moderne Darwins, de Schepping van een geëvalueerd nieuw mensenras, zonder herinnering, zonder wortels en dus zonder doel. Die ze naar believen blindelings kunnen inzetten om de rest van de wereld buiten Eurazië te domineren. Rusland, China, Indië, enz. De ¨Planetaire Nieuwe Wereld Orde, honderden keren groter dan De Nieuwe Orde van het ’Herenvolk’ waarvan A.H. droomde.

    Eerst werd door de Franse Revolutie de Kerk onderworpen, onder de politiek-correcte benaming van ‘Scheiding van Kerk en Staat’. De Kerk liet zich zonder noemenswaardig protest van al haar in vele honderden jaren bijeen gespaarde eigendommen en rijkdommen beroven. Waarbij de voorvaderlijke tradities overvleugeld werden door een kruiperige onderdanigheid ten opzichte van de nieuwe heersers. Dat daarbij, zoals in Coburgia, regelrecht altijd de partij tegen het Volk gekozen werd, staat historisch vast. Met als resultaat, dat als lege mosselschelpen, onze Kerken thans staan te verkommeren…..

    *

    In de komende weken en maanden zal de veerkracht van ons Volk moeten blijken. Al wij de Pegida-optocht in Gent van zondag 21 februari dat voordien de kaap van de burgeroorlog zal dienen te worden genomen. De SD (Sichterheits Dienst), de Coalitie en het Leger aan de ene kant, het Volk aan de andere kant. Tenzij de oorlog die onbarmhartig buiten en binnen dit Europa woedt, tijdig met Gods hulp kan beëindigd worden.

    Want ‘De Staat’ heeft nu wel zijn onmacht bewezen.

    *

     

    *

     

     

     








    23-02-2016, 12:46 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3198

    5/712 * - Staatsschuld in vrije val - Gevraagd: andere en betere Leiders.

    *

    5/712 * - Staatsschuld in vrije val - Gevraagd: andere en betere Leiders.

    *

    *

    Primitief maar efficiënt voor de topshift

    *

    Vooral dat ene eikel punt van de Taks Shift uit de Regerings Agenda komt mij de strot uit. Er worden ononderbroken voortdurend nieuwe rondjes met voor of tegen gereden, bijna evenveel als er regeringsleden zijn in onze 6 ‘Regeringen’ tellend Coburgia. Maar wat geeft het dat er dit jaar weeral eens 10 miljard meer uitgegeven worden dan er vangsten zijn, de Staatsschuld van dit ‘failed country’ bedraagt nu al 400.000.000.000,00€ : een peulschil volgens alle doorwinterde Francofone politici. Er wordt zelfs zij het eniger mate in mineur, bekend gegeven dat er maar liefst 80 Islam ‘Geestelijken’ moeten ingevoerd worden, en dat daarvoor een budget van 3.000.000.000,00 Euro is ‘vrijgemaakt’. Iets doen aan het stilstaand snelverkeer, kan niet. De ‘Zorg’ uitbouwen: gaat ook al niet. Het Onderwijs op peil houden, is ook al onbetaalbaar. Maar het vertroetelen van tienduizenden onwelkome ‘blijvelingen’: dat gaat wel. Want opgelegd door ‘Bruxellabad’ aan de Zenne, het boerengat dat al jaren met een waterhoofd boven zijn stand leeft. De Stad Antwerpen telt 194 verschillende nationaliteiten en gaat daar prat op. Want in Amerika, d.i. elders, is dat 10 op de Richter-schaal van de onderdanigheid.

    Of wij dan de opgelegde Islamisering geen volkerenmoord met voorbedachten rade op termijn vinden, zullen we maar niet vragen, zeker? Het antwoord weten we binnen een paar weken, want met de Lente, komt er ook oorlog in het land. De vijand is immers al langer dan vandaag met voldoende getalsterkte aanwezig, met tegelijk duizenden getrainde Jihadisten voor hun ‘Heilige Oorlog’. Wijlen Hans Janssen, Arabist, formuleerde het, met kennis van zaken, als volgt: ze zijn binnen de poorten van de vesting. De rest is kwestie van het goede moment te kiezen. Daartoe volstaan een paar gerichte aanslagen, en het sluiten van een paar pietrol-kranen in de woestijnlanden.

    Het mag ondertussen niet geweten zijn, dat Rusland klaar staat om tussenbeide te komen op beide gebieden (olie en verzet) want dat heeft Amerika niet graag. Uit voorzorg hebben zij en de Navo in alle stilte al hun posities ingenomen. De lont in het Midden Oosters kruitvaat is bijna opgebrand…. Het Islamitisch Kalifaat staat klaar op de springplank in Khadafi-land, aan de overkant van ‘Onze Zee’ en amper op 300 Km van Rome. Net als A.H. ooit jongleerde met de wereldbol, zo danst Erdogan in zijn droom rond de Sint Pieters om uit te testen waar zijn minaretten het voordeligst zouden kunnen geplaatst worden.

    De EU is een spookbeeld van wat het had moeten worden. Al probeert ‘Great Old Engeland’ daar iets aan te doen. Tenminste, voor zover Obama de leiband bereid is te lossen….

    Of is het tè erg, om de EU voor te stellen via de persoon van de Bazin van het IMF, de wiebelende banaan Lagarde? Om dergelijk lucratief postje in de wacht te slepen, moet je een volwaardige goede Socialist zijn en Frans spreken. Met vooral de juiste ‘Geloofsbrieven’. Als je daarbij nog ’n crimineel verleden hebt met rechtszaken op de lange baan, ben je geknipt voor dergelijke job in de hoogste regionen van het Euro-circus.

    *

    ‘München februari 2016’ vertoont veel gelijkenissen met ‘München september 1938’. Ook toen dacht de beschaafde wereld dat het oorlogsgevaar was afgewend ‘for the time being’ maar dat was buiten de waard gerekend van de fanatieke Duitse (Nationaal)-socialisten. En we weten allemaal, dat de huidige ‘godsdienst’-fanatiekelingen duizend keer erger zijn.

    En ja, in WO II bestonden er ook ‘goede Duitsers’, net zoals er ongetwijfeld ook goede Moslims zijn. Waarbij toch dient te worden opgemerkt, dat die uitlijfsbehoud ingevolge de strenge wetten van hun ‘Geloof’, als het er op aankomt, niet zullen kiezen voor ons en de vrede, maar voor hun geloofsbroeders en de oorlog.

    Het is vooral dat laatste, dat onze Leiders hoogmoedig vernegligeren. Want in Bruxellabad is een natuurwonder gewrocht, straffer dan een witte neger. Daar is men zeker, de ‘Gematigde Islam’ te hebben uitgevonden. Precies of er moordenaars zijn, die eigenlijk gematigde moordenaars zijn…

    Als een roepende in de woestijn…

    Enne, o ja, top-shift en ‘bond-shift’, dat zijn twee verzamel-begrippen voor Het Kwaad, die van dat soort mensen de koppen moeten gesneld worden. Stel niet uit tot morgen wat ge vandaag nog kunt doen.

    Op een eeuwig zwijgen en onder geen enkele voorwaarde verder te verspreiden.

    DigItalia

    *

    *

    Primitief maar efficiënt voor de topshift

    *

    Vooral dat ene eikel punt van de Taks Shift uit de Regerings Agenda komt mij de strot uit. Er worden ononderbroken voortdurend nieuwe rondjes met voor of tegen gereden, bijna evenveel als er regeringsleden zijn in onze 6 ‘Regeringen’ tellend Coburgia. Maar wat geeft het dat er dit jaar weeral eens 10 miljard meer uitgegeven worden dan er vangsten zijn, de Staatsschuld van dit ‘failed country’ bedraagt nu al 400.000.000.000,00€ : een peulschil volgens alle doorwinterde Francofone politici. Er wordt zelfs zij het eniger mate in mineur, bekend gegeven dat er maar liefst 80 Islam ‘Geestelijken’ moeten ingevoerd worden, en dat daarvoor een budget van 3.000.000.000,00 Euro is ‘vrijgemaakt’. Iets doen aan het stilstaand snelverkeer, kan niet. De ‘Zorg’ uitbouwen: gaat ook al niet. Het Onderwijs op peil houden, is ook al onbetaalbaar. Maar het vertroetelen van tienduizenden onwelkome ‘blijvelingen’: dat gaat wel. Want opgelegd door ‘Bruxellabad’ aan de Zenne, het boerengat dat al jaren met een waterhoofd boven zijn stand leeft. De Stad Antwerpen telt 194 verschillende nationaliteiten en gaat daar prat op. Want in Amerika, d.i. elders, is dat 10 op de Richter-schaal van de onderdanigheid.

    Of wij dan de opgelegde Islamisering geen volkerenmoord met voorbedachten rade op termijn vinden, zullen we maar niet vragen, zeker? Het antwoord weten we binnen een paar weken, want met de Lente, komt er ook oorlog in het land. De vijand is immers al langer dan vandaag met voldoende getalsterkte aanwezig, met tegelijk duizenden getrainde Jihadisten voor hun ‘Heilige Oorlog’. Wijlen Hans Janssen, Arabist, formuleerde het, met kennis van zaken, als volgt: ze zijn binnen de poorten van de vesting. De rest is kwestie van het goede moment te kiezen. Daartoe volstaan een paar gerichte aanslagen, en het sluiten van een paar pietrol-kranen in de woestijnlanden.

    Het mag ondertussen niet geweten zijn, dat Rusland klaar staat om tussenbeide te komen op beide gebieden (olie en verzet) want dat heeft Amerika niet graag. Uit voorzorg hebben zij en de Navo in alle stilte al hun posities ingenomen. De lont in het Midden Oosters kruitvaat is bijna opgebrand…. Het Islamitisch Kalifaat staat klaar op de springplank in Khadafi-land, aan de overkant van ‘Onze Zee’ en amper op 300 Km van Rome. Net als A.H. ooit jongleerde met de wereldbol, zo danst Erdogan in zijn droom rond de Sint Pieters om uit te testen waar zijn minaretten het voordeligst zouden kunnen geplaatst worden.

    De EU is een spookbeeld van wat het had moeten worden. Al probeert ‘Great Old Engeland’ daar iets aan te doen. Tenminste, voor zover Obama de leiband bereid is te lossen….

    Of is het tè erg, om de EU voor te stellen via de persoon van de Bazin van het IMF, de wiebelende banaan Lagarde? Om dergelijk lucratief postje in de wacht te slepen, moet je een volwaardige goede Socialist zijn en Frans spreken. Met vooral de juiste ‘Geloofsbrieven’. Als je daarbij nog ’n crimineel verleden hebt met rechtszaken op de lange baan, ben je geknipt voor dergelijke job in de hoogste regionen van het Euro-circus.

    *

    ‘München februari 2016’ vertoont veel gelijkenissen met ‘München september 1938’. Ook toen dacht de beschaafde wereld dat het oorlogsgevaar was afgewend ‘for the time being’ maar dat was buiten de waard gerekend van de fanatieke Duitse (Nationaal)-socialisten. En we weten allemaal, dat de huidige ‘godsdienst’-fanatiekelingen duizend keer erger zijn.

    En ja, in WO II bestonden er ook ‘goede Duitsers’, net zoals er ongetwijfeld ook goede Moslims zijn. Waarbij toch dient te worden opgemerkt, dat die uitlijfsbehoud ingevolge de strenge wetten van hun ‘Geloof’, als het er op aankomt, niet zullen kiezen voor ons en de vrede, maar voor hun geloofsbroeders en de oorlog.

    Het is vooral dat laatste, dat onze Leiders hoogmoedig vernegligeren. Want in Bruxellabad is een natuurwonder gewrocht, straffer dan een witte neger. Daar is men zeker, de ‘Gematigde Islam’ te hebben uitgevonden. Precies of er moordenaars zijn, die eigenlijk gematigde moordenaars zijn…

    Als een roepende in de woestijn…

    Enne, o ja, top-shift en ‘bond-shift’, dat zijn twee verzamel-begrippen voor Het Kwaad, die van dat soort mensen de koppen moeten gesneld worden. Stel niet uit tot morgen wat ge vandaag nog kunt doen.

    Op een eeuwig zwijgen en onder geen enkele voorwaarde verder te verspreiden.

    DigItalia

    *

    *






    23-02-2016, 12:19 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!