MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    09-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2757

    *

    .

    *

    Op de weg Torhoit-Lichtervelde

    .

    Op zekere dag, heel binnenkort: STOP!!!!

    Hier begin de Islamitische Staat.

    GEVECHTSZONE !!!!!!!!!!

    *

    INLEIDING

    Ach, Mail. Daar berichten de Media voldoende over. Want de slachtoffers zijn nauw gelinkt met Hollande en er mag geen gelegenheid voorbij gaan, zonder dat La Louce France, Socialistisch tot in het merg, als voorbeeld voor de hele wereld, in de kijker wordt gezet. Minstens 8 doden; stel U voor. Ik heb het meer voor de grote getallen., maar daar staat dan wel tegenover dat die geen socialisten zijn. Helemaal niet.

    *

    Je zal maar een Assyrische Oma & Opa zijn, met twee-drie flinke zonen en evenveel nog veel flinkere dochters, allen met een mooi ‘kroostrijk’ gezin van vele kleine Assyrische Burgers. Als die tenminste de kans krijgen om ooit volwassen te’ worden. Jullie voorouders hebben uit de eerste hand, zo’n 2.000 jaar geleden nog onderwijs gehad in de Leer van de Zachtmoedige, door een van zijn 12 Apostelen, en nu nemen jullie die dag deel aan de Zondagse Misviering in jullie nederig kerkje. Plots stormen met veel gekraak, gevloek en getier de deuren open, en verschijnen een troepje haveloze haatbaarden die al schietend en schoppend naar voor stormen. Iedereen heeft onmiddellijk door dat die niet gekomen zijn om te bidden of te luisteren naar het Woord van de Heer, maar om te moorden, te roven en te verkrachten. Wat inderdaad het oorlogsrecht is van barbaarse culturen. Gelukkig worden jullie, bijna ongedeerd, de kerk uitgeleid en geboeid aan handen en voeten op een open vrachtwagen gegooid.

    Verder hebben we tot hiertoe niets meer van julie allemaal gehoord.

    *

    Hier in het Westen zijn jullie, levend of dood, totaal onbekend gebleven. Meer zelfs, jullie worden gewoon doodgezwegen, een tweede maal vermoord als het ware. De Katholieken, jullie geloofsgenoten her, zij het heel wat minder gedreven, mogen jullie lot niet eens weten vanwege de Kerkelijke Overheid. Jullie worden niet eens herdacht in onze Zondagse Misvieringen, een goede Christelijke traditie die de levenden verbindt met de doden; tenzij in vage algemene omschrijvingen. De Ongelovigen, de Lauwen en de Twijfelaars halen hun schouders op: overal waar gehakt wordt vallen er immers splinters. Sommigen zijn er zelfs van overtuigd, dat jullie levens voordien toch al nutteloos waren voor de ‘Planetaire Sociale Vrede’ die op ons afstormt. Dus waarom daarover nog kibbelen. Door en door triestig om zeggen, maar de Zachtmoedige is blijkbaar niet duidelijk genoeg geweest, want Rome trekt ineens blijkbaar als initiatiefnemer mee de kar van de vernieling van onze Beschaving.

    Als ‘Vaarwel’ en ‘Tot wederzien Hierboven’ kan het jullie misschien troosten, dat wij als Vrije Burgers eindelijk in actie denken te komen. Wij zijn niet sterk, hebben geen wapen, dus moeten we slim zijn. We moesten doodsimpel een paar van onze Verlichte Grote Verstanden, de hoofdverantwoordelijken voor jullie dood, eens gekidnapt worden, zoals dat heet, door ‘onbekenden’, die dan zoals gewoonlijk, ‘door de Politie worden opgespoord’. Maar nooit gevonden.

    Neen, die zouden geen haar gekrent worden. Aan de aren niet, maar aan de rest wel. Geef bij gelegenheid eens de kogelgaten in jullie lichaam daar, zodat we daar rekening kunnen mee houden.

    Waarlijk, er zit niets anders meer op. Net als bij de Veroorzakers van al die miserie, geven we grif toe, met de dood in het hart. Hier staan we, we kunnen niets anders. Wij maken geen compromissen met moordenaars. Wij treden ze tegemoet met openvizier. Reken maar.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/buitenland/1.2409456

    *

    Dodelijke gijzeling aan de gang in hotel in Mali

    *

    In het Afrikaanse land Mali heeft een gijzeling in een hotel al zeker aan zeven mensen het leven gekost. Volgens het Malinese leger is de aanval nog steeds aan de gang. De daders zijn wellicht radicale islamisten. Het hotel wordt gebruikt door VN-personeelsleden, er logeren dan ook heel wat buitenlanders.

    Vanmorgen bestormden gewapende mannen het gebouw. Malinese soldaten hebben het hotel omsingeld en proberen de daders te verjagen. De aanval vindt plaats in Sévaré, in het centrum van Mali. In het hotel logeren ook buitenlanders, meldt persagentschap AFP. Het gaat om onder meer mensen uit Zuid-Afrika, Frankrijk en Oekraïne. Enkele personeelsleden van de VN-vredesmissie konden alvast ontkomen.

     

    Tot nu zijn al vier Malinese militairen gedood, drie anderen raakten gewond. Voorts werd een dader met een explosievengordel doodgeschoten en voor het hotel ligt ook het lichaam van een blanke man.

    Voorlopig is er nog geen ontknoping, meldt het leger. Vijf gijzelnemers zouden nog in het gebouw aanwezig zijn. Zij leveren nu slag met Malinese soldaten. Uit het hotel komt volgens getuigen een rookpluim en worden er geweerschoten gehoord. "Mensen houden zich schuil in hun huizen", klinkt het.

    Sévaré ligt nochtans een stuk ten zuiden van de regio waar extremistische jihadstrijders traditioneel sterk staan. De aanval op het hotel wijst op de blijvende dreiging in Mali. De groepering Ansar Dine, die een link heeft met Al Qaeda, heeft de voorbije maand al verschillende aanslagen gepleegd tegen doelwitten van de VN en het Malinese leger.

    *

    UITLEIDING

    Ach, ik weet het lieve mensen daar in Syrië. Jullie hebben het ook eerst geloofd, dat er met Allahzonen kon samen in vrede geleefd worden. Net hetzelfde als bij ons. Onze Bestierders maken ons wijs, dat deze Moslims weliswaar Allahzonen zijn, mar wordt ons verzekerd, ze zijn even gematigd als uitgedoofde vulkanen. Die doen zelfs geen vlieg kwaad. Is goed te merken als je voorbij de voorgevel van een van hun huizen wandelt. De ruiten zijn, sinds de laatste blanke daar gevlucht is, niet meer gewassen. Kom dus gerust dichter bij hen wonen en U zult zien dat ze voor iedereen echt een ‘verrijking’ zijn. Ze zijn lijk de vogelen des Hemels: ze zaaien niet, ze planten niet en toch lopen ze in al hun heerlijkheid gekleed als Salomon….

    Maar net als vulkanen altijd vulkanen blijven, hoe lang ook al ‘uitgestorven’, zo blijven Moslimmers altijd Moslimmers. Plots barsten zij uit, en vernietigen alles wat zij rond zich zien. Dat is de ware aard van het beestje.

    Denk daar meteen aan, aan het versje van G. Gezelle, met De Jongen en de Bie’: ‘het beestje is wel schoon genoeg, maar ’t heeft zulke hete pootjes’.

    Dat alles hoef ik jullie niet meer te vertellen: het is voor jullie achterhaald nieuws. Maar alhoewel wij niet dezelfde taal spreken, zijn we ervan overtuigd wederzijds de taal van ons hart te verstaan.

    Wij in Het Westen, die voorlopig nog onbeschadigd aan deze kant van het graf staan, reien jullie maar ook aan alle andere bevolkingsgroepen daar die geen Moslims zijn, de broederhand. En verzekeren jullie: we zullen niet versagen !!!!!!!

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    09-08-2015, 19:24 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    08-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2756

    *

    Zaterdag 8 augustus

    Zon 6u19-21u17

    H Dominicus, patroon van de sigarenmakers

    Is Dominicus erg heet, een strenge winter tegemoet treedt

    *

    Neen, wij willen niet nogmaals in

    ‘Nacht und Nebel’ weggevoerd worden….

    *

    INLEIDING

    Deze letters N.N. in ‘t rood rechts bovenaan ’n dossier; waren voor DE Rechter in de Nazp-tijd, het hem door de Partei voorgeschreven vonnis: oppakken en den oven in.

    Deze tijden zijn dus terug van even weg geweest!!!!!!

    *

     

    In de criminologie, maar ook in de volksmond, geldt het gezegde dat aan wie de misdaad ten goede komt men ook dààr moet dader(s) zoeken. Maar er bestaat ook zoiets als ‘schuldig verzuim’ wat in on ze Rechtsleer gelijk staat aan mede daderschap, medeplichtigheid, ja zelfs, afhankelijk van zijn maatschappelijke status, de enige schuldige is.

    Ik bedoel daarmee het onderscheid duidelijk te stelen tussen een onderontwikkelde woestijnbarbaar, die noch kan lezen of schrijven, wel vermenigvuldigen (en hoe!), en een fijnbesnaarde dagblad-eigenaar in Het Wersten.

    Zo kan men gerst stellen, dat het heir van onze hoernalisten, samen met de Moslim-moordenaars de kerk in Syrië binst de Dienst zijn binnengevallen om er de 250 gelovigen te ontvoeren en gevankelijk mee te slepen.

    Dat komt nogal gevoelig over, zegt U? Juist, U hebt het door. Want gelijk met dat binnenvallen, ligt het verdere lot van die mensen ook in handen van alle medeplichtigen. Waarbij het de evidentie zelf is, dat geheel de Coburger Verkochte Media bloed aan hun handen hebben. Het bloed van onschuldigen vrouwen en kinderen. Dat is een misdaad waarvoor ze misschien wel zullen branden in de hel, maar waarvoor ze in ieder geval op dit ondermaanse hun straffen niet mogen ontlopen. Weeral iets om vooral voor de Gelovige Christenen, aan te denken, de volgende verkiezingszondag.

    Waar zij vandaag in die verre exotische landen ov er zwijgen en dus goedkeuren, zullen ze zekerlijk niet nalaten als bij ons dezelfde verschrikkingen plaats vinden.

    Wil iedereen, om de zaken eens scherp te stellen, daaraan denken als U morgen opnieuw een gazet koopt, en aldus op deze manier hen de mond open houdt van die oorlogsmisdadigers door schuldig verzuim? Het minste dat we kunnen doen, is niet ‘lezersbrieven’ schrijven, want die gaan toch de papiermand in, maar massaal weigeren om dat soort parasieten te ondersteunen. Neet als alle Linxen, zijn die inderdaad het gevoeligst in hun portemonnee.

    Wie natuurlijk tiendubbelen verantwoording draagt, zijn onze ‘Bestierders’, die in feite niets meer zijn dan ja-knikkers op de ontvangen instructies uit Bruxellabad, het Hoofdkwartier der Europese Verenigde Nazies.

    O, U denkt dat Graaf Gaai Koe Herman te paard zal stijgen, het zwaard zal omgorden, klaar om er op los te gaan voor zijn geloof-broeders en zusters? Zou best kunnen, maar eerst moet die man nog voor een grote wijle ‘in debat gaan’ met de tegenvoeters, om enerzijds anderzijds te oordelen dat afwachten misschien wel de beste oplossing is. Wie niets doet, niets mis doet.

    Hier hebt U dus het antwoord van deze o zo Christelijke Graaf en meteen van al zijn soortgenoten. Daar waar de CM en de Pakbonden, het moet gezegd, radicaal tegen zijn. Gewoon omdat zij tegen alles zijn.

    *

     MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    &

    http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2015/8/IS-ontvoert-honderden-christenen-sleept-aantal-uit-kerk-2668313W/?cmpid=NLC|elsevier_dagelijks|2015-08-07|%27IS_ontvoert_tientallen_christenen,_sleept_aantal_uit_kerk%27

    *

    IS ontvoert tientallen christenen, sleept aantal uit kerk'

    *

    De terroristen van Islamitische Staat hebben tientallen christelijke gezinnen gekidnapt uit de Syrische stad Al-Qaryatain. Een aantal van hen zou uit een kerk zijn gehaald.

    Het gaat om zeker 230 mensen, meldt het Syrische Observatorium voor de Mensenrechten vrijdag. Daarbij zijn 45 vrouwen en 19 kinderen. Waar zij naartoe zijn genomen, is onbekend.

    Groot offensief

    De vermeende ontvoering komt nadat de moslimextremisten de strategisch gelegen stad in de provincie Homs veroverden. Al-Qaryatain ligt bij een belangrijke weg die de oude stad Palmyra verbindt met het Qalamoun-gebergte op de grens met Libanon.

    Palmyra is al een paar maanden in handen van IS, en is een van de belangrijkste archeologische plaatsen in het Midden-Oosten.

     

    De inname van Al-Qaryatain is het gevolg van het eerste grote offensief sinds de verovering van Palmyra, in mei dit jaar, schrijft de BBC.

    Commentaar

    In Al-Qaryatain wonen zo'n 40.000 mensen, onder wie soennitische moslims en christenen. Ook is de stad een toevluchtsoord gebleken voor duizenden mensen die het brute geweld van IS zijn ontvlucht.

    Volgens het Observatorium stelt de laatste verovering IS in staat om vechters en materieel te verplaatsen tussen Palmyra en ingenomen gebieden in Qalamun, dat westelijker is gelegen.

    IS toont in de regel geen genade voor gevangengenomen 'ongelovigen'. Zij die zich niet bekeren of loyaal verklaren aan het zelfverklaarde kalifaat worden vermoord. In februari werden 250 Assyrische christenen ontvoerd. Wat er met hen is gebeurd, en of zij nog in leven zijn, is nog altijd onduidelijk.

    *

    UITLEIDING

    Onze verre voorouders zouden al lang ter Kruisvaart getogen zijn, bij het vernemen van al deze misdaden. Zij zouden de Gewesten afgestroopt hebben, om gelijkgezinden te zoeken. Ze zouden alles achter gelaten hebben, om oog voor oog, tand voor tand, hun geloofsgenoten te gaan wreken. Niet met stromen Walenbloed, zoals de vader van Het Kerelskind, maar met beken Moslimbloed, tot de straten van Jeruzalem, net als 1.000 jaar geleden, tot kniehoogte onder het bloed zaten.

    Toen waren er nog een goedkope chartervluchten, noch B & B voor onderweg…Overal lagen struikrovers op de loer. De reis duurde jaren en de marteldood was nooit ver weg.

    Maar zij gingen, streden de goede strijd, en behoedden op deze manier onze Beschaving voor de torale Islamisering.

    “Helaas, waar is der Oud’ren fierheid nu gevaren”….

    Maar geen probleem, hoor, de Navo lost dat nu wel voor ons en in onze plaats op. Dat gelooft U toch ook?

    Juist. Ware daar niet dat ook bij de Navo er Opperhoofden zijn, die net als in de deelstaten, achteruitrj bestuurders zijn. Wat op hen afkomt zien ze niet, want te druk bezig met onderhandelen over het oplapwerk van wat er voorbij is. Dat ze daarbij zeer bedreven zijn in de paardendressuur, wil ik graag toegeven, want wie overleeft nu in het zadel, ruggelings gezeten in de richting waarin het paard zich voortbeweegt. Dit is op het ritme van de d draaicirkel der aarde onder de hoeven, want de wereld staat niet stil.

    De dag dat er draadloze communicatie zal bestaan, tussen het paard en zijn berijder, zal deze zien dat we ondertussen al lang in de afgrond gevallen zijn… Een afgrond die stilletjes beginnen is in 1975, bij de totstandkoming in Straatsburg van de overeenkomst ‘Oil for Islamisation’.

    Een andere en goedkopere leverancier (Rusland) een kans geven? Dakanie, want de rijke Nonkels uit Amerika willen dat niet.

    En ook hier geldt het adagium: wie profiteert?! Dat zijn krek dezelfde Achteruitrij Regeerders als die verantwoordelijk zijn voor de alles overheersende Islam-barbarij…..

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    08-08-2015, 10:37 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    07-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2755

    *

    .

    *

    Kijk, gemaskerd en al: dat moete gij ook maar eens proberen!

    .

    Dat Oom Agent maar flink oppast!

    *

    INLEIDING

    Bovenstaande afbeelding werd overgenomen van bij collega http://blog.seniorennet.be/rechts/ , die even onvermoeibaar als altijd, dagelijks strijdt voor de goede zaak. Ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is, maar zo’n belezenheid waarin we mogen delen, is toch wel merkwaardig. De Jos draait er dan ook nooit geen doekjes rond. De ‘Leugenpers’ betitelt hij als ‘De Fableltjeskrant, maar ik vind dat te veel eer aangedaan om de gehele Coburgse sneertkranterij te vergelijken met dat hoogstaand Nederlands kinderprogramma van weleer. Om het even: bij de Jos bent U op elk moment van de dag op de hoogte van alle laagten.

    Bij Digitalia leest U vierkant wat de meeste normale mensen denken maar uit voorzichtigheid liever hun mond houden.……

    *

    Zo ook inzake dit ‘aitem’ van de dagelijkse actualiteit.

    De havenstad Hamburg was gedurende de jaren 1930-1960 (!) een der sterkste bolwerken van de Duitse Nationaal Scoialisten, onder de Vredebrenger Adolf Hitler, in onze media altijd (*) verbloemend als ‘Nazi’s benoemd. De alom bekende ‘dé-nazificatie’ schijnt daar in die streek dan ook minder hard als normaal te zijn aangeslagen. Want men heeft er, zelfs beter dan dat Dr Goebels, Minister van Propaganda in Het Derde Rijk, ooit had kunnen bedenken, de sleutel gevonden voor de onderwerping aan de met de Nazi Ideologie gelik lopende Islammerij: laten wij geen moeilijkheden zoeken, laten wij gewoon ons gezond verstand gebruiken, en de Islammers hun zin geven.

    Als een gewone Duitser voor zwartrijden zou betrapt worden, dan volstaat het dus ook om te antwoorden ‘Ich bin ein Berliner ohne Papiere’.

    Hamburg was namelijk in WO II, samen met Bremerhaven, de thuishaven van de Kriegsmarine, met o.a. de berichte U-Boote, de fameuze vloot onderzeeboten die de wereldzeeën onveilig maakten. Die stierven liever dan zich over te geven.

    En dat soort mensen neemt nu de leiding, om zich als eersten te ‘onderwerpen’. De Islammerij staat dus boven de Wet, of anders gezegd, de Wet is ondergeschikt aan de Islammerij.

    Kijk, mensen, niet voor ’t een of ’t ander, maar dit is weer iets dat U in Uw gedachten moet houden, de dag dat U on-bespioneerd in het kieshokje stapt. Met alle Chinezen, maar niet met den dezen!

    *

    (*) Die omzwachteling rond het woord Nazisme is vooral mondgemeen geraakt, sedert de dag dat Hitler hun intieme vierend en communistenleider Jozef Stalin onverhoeds aanviel. Wat dus wel in tegenspraak was met het gesloten niet-aanvals-contract dat ondertekend werd door von Ribbentrop voor Hitler-Duitsland en Molotov voor de USSR.. Dat was op 22 juni 1941 onder de codenaam ‘Operatie Barbarosso’. Zie in dat verband de missie in opdracht van Hitler zelf van Rudolf Hess op 10 mei 1941, in een edelmoedige (!) poging om vrede te sluiten in Het Westen, zodat er gezamenlijk kon opgetreden worden tegen ‘Het goddeloos Communisme’. Vriend Churchill, de oude vechtersbaas, had daar echter een andere mening over en wij bleven met de gebakken peren zitten.

    Vanaf die datum af, dag op dag één jaar na de Duitse Bezetting, werden de Nationaal Socialistische vrienden-arbeiders uit Duitsland, de échte vijanden, want stel U voor: de Grote Leider, Vadertje Stalin durven dwarszitten, dat kon toch niet door de beugel, en dus was meteen ‘Het Verzet’, ‘Het Geheim Leger’, geboren. Tot die datum had Hendrik De Man, partijvoorzitter van de BWP, Belgische Werklieden Partij’, verordonneerd, dat de ‘de Belgische Arbeider, samen met de Duitse Arbeider, de spade gezamenlijk moesten opnemen om het Land weer op te bouwen….. Want inderdaad, een goede Socialist past Internationale Vredesverdragen slechts toe, zo lang ze hem welgevallig zijn. Ineens wist geen kat meer, dat er op 28 Mei 19410 een capitulatieverdrag ‘Bedgingslose Waffenstilstand ondertekend, door de Koning werd ondertekend, die nadien nooit meer als ‘wapenstilstand’ werd erkend.     et Westen, zoHet Westen

     

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Hamburg: Asielzoekers mogen nu officieel zwartrijden!

    *

    Uit angst voor een “slechte pers” heeft het Hamburger Verkeer Verbond (HVV) zijn controleurs opdracht gegeven een oogje dicht te drukken bij asielzoekers die zonder kaartje betrapt worden. Dat blijkt uit een interne circulaire van de onderneming, die in bezit is van “BILD”.

    Hier staat letterlijk in: Bij “asielzoekers” zou men “zijn gezond verstand” moeten gebruiken, omdat veel van hen “slachtoffers zouden worden van professionele kaartjesvervalsers” of “begrijpelijk nauwelijks kennis zouden hebben” van de HVV-tariefstructuur . . . (de autochtonen zouden als één man ook niets meer moeten betalen, maar daarvoor zijn de goedmenschen uit Hamburg te dom!)

    Bron:
    www.pi-news.net

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    UITLEIDING

    Waar zoiets naartoe leidt? Dat kunnen we op elke minuut van de dag of de nacht volgen bvb in Iran en Syrië, zij het op een iets kleinere schaal. West Europa is inderdaad een tikkeltje groter, maar dat deert de Islammerij niet: de tijd, weten ze, werkt in hun voordeel.

    Het water staat ons echter stilaan tot de lippen. Meer, de sluizen worden iedere dag nog wat wijder open gezet. Met duizenden verdrinken ze in de Middellandse Zee, wat inderdaad inhumaan is, maar onze Grote Verlichte Verstanden zijn te laf om er iets aan te doen. Integendeel, onze kustverdediging, de Forza Navale Italiane patrouilleert dag en nacht (op onze kosten) om zoveel mogelijk drama’s te vermijden. Maar net als de lemmingen of zelfs als zelfstandig handelende Ratten van Hameln, blijven ze zich in het water storten.

    Eigenlijk (en dit is heus niet de eerste eer dat ik dit hier neerschrijf) zouden wij onze Bestierders in lange slierten per land, aan die oorlogsbodems moten meeslepen als voer voor vissen. Wat meteen een duidelijk signaal voor de aan de overkant wachtenden zou zijn, dat ze best rechtsomkeer maken. Overbezet. Rien ne va plus.

    Deze gang van zaken zou wel eens het begin kunnen zijn, van de rechtzetting ofte de ‘Wieder Gutmachung’. Een regelmatige sleepdienst tussen de Europese havens en de heerlijke landen van Herkomst. Het is een werkwijze helemaal in de trant van de Islammerij, om hun gevangenen in trosjes achter hun 4x4 te slepen, tot alle losse onderdelen in de straten van de pas veroverde stad zijn achtergebleven.

    Alleen spijtig dat de milieujongens en meisjes, samen met de overgebleven Grienpiessers, het dan weer rap zouden beginnen hebben, over vervuiling van het zeewater en het afsterven van de vispopulatie…..wegens overvoeding.

    Kortom, het is wraakroepend hoe er met het menselijk leven wordt omgesprongen. Maar ja, dat is misschien een beetje de minder goede kant van het hedendaagse Internationaal Socialisme.

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    07-08-2015, 16:06 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2754

    *

    Vrijdag 7 augustus

    Zon 6u17-21u19

    H Cajetanus

    *

    .

    *

    .

    Vlaams Erfgoed, evenwaardig aan schapen levend de keel oversnijden?

    *

    INLEIDING

    Schapen onverdoofd de keel over snijden en laten leeglopen uit alle lichaamsopeningen, is een wezenlijk deel van de Islammerij cultuur. Altijd toegepast door mannen die in principe geen enkele beroepservaring hebben, maar die het eigenhandig gestoken dier tot de laatste stuiptrekking willen volgen. Die ervaring willen zij op regelmatige tijden zien ingeoefend worden. Die kennis mag niet verloren gaan, want stilaan bedekt met een laagje Beschaving. Hun zoontjes vanaf de puberteit en soms veel vroeger, moeten dat aanleren om van kindsbeen af de ervaring op te doen van Vader Ahled of van Nonkel Mohammed. Iedere nieuwe generatie Moslimmers moet immers ten allen tijde geoefend en aangeleerd worden hoe er moet gekeeld worden. Oefenen op dieren, om later een trap hoger te moorden bij de mens. Zij staan bij dat lillend vlees op dat ogenblik bijna oog in oog met hun Allah. Doodt de Ongelovigen is immers zijn Eerste en Laatste Gebod. Dit geldt vooral voor de extremisten, maar meteen ook voor alle ‘gematigden’…..

    En precies deze onmenselijke traditie wil de SP-schepen van Hasselt, samen met ‘de Moslim Executieve’, als Vlaams Cultureel Erfgoed doen erkennen. Ja, U leest het goed: als onderdeel van het breder Vlaams Cultureel Erfgoed. Wij, die zelfs al lang geen kieken, kip of kraai meer mogen dood doen….

    Het is wel tegen alle wetten in, maar het is de wens van de Moslimwereld, die zich reeds de eigenaars van het land gaan gedragen, die zelf hun religieuze waandenkbeelden boven de Wet willen verheffen.

    In zekere zin, een normale vraag, ja een gerechtvaardigde eis, omdat immigranten nu eenmaal even gemakkelijk als ‘sans papiers’ buiten de Wet leven, als anderen er in.

    Het komt deze schepene van de Limburgse Hoofdstad dan ook heel normaal voor dat hij een voorsnaakje wil op de totale Islamisering. Naar eeuwenoude Islam traditie: overal waar zij voet aan wal zetten (sic), willen ze zich als Meesters gedragen. Want door hun barbaarse wreedheid voelen zij zich de facto ook de Meesters.

    De De Morgen brengt dit heugelijke nieuws waarin de Islammers vlotjes gelijk krijgen. Onder verstaan; Allez zeg, is dat nu zo erg, voor die ene dag in het jaar’? – We leven toch in het land dat aaneen hangt van de compromissen!

    Deze keer zal hun haring dus niet braden. Volgende keer beter. Want zij weten: de tijd werkt in hun voordeel en ze blijven maar hopen Moslimkindekes kopen, die binnenkort met messen gewapend, hun eisen kracht zullen bijzetten.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/binnenland/ben-weyts-onverdoofd-slachten-vlaams-erfgoed-niets-van-a2415050/

    *

    Ben Weyts: "Onverdoofd slachten Vlaams erfgoed? Niets van"

    *

    Bijna vijftig moslimorganisaties hebben Vlaams minister voor Dierenwelzijn Ben Weyts (N-VA) in gebreke gesteld. Zij willen dat hij het verbod op onverdoofd slachten op tijdelijke slachtvoeren intrekt. Maar de Europese wetgeving laat dat niet toe.

    Eind september vindt het Offerfeest plaats. In totaal zullen moslims dan naar schatting meer dan 40.000 schapen zonder verdoving slachten. De voorbije jaren kon dat in een erkend slachthuis of op een tijdelijke erkende slachtvloer, maar nu komt daar verandering in. Voortaan kan het ritueel slachten alleen nog plaatsvinden in de slachthuizen.

     

    Zo'n 48 moslimorganisaties klagen die verandering aan en stellen Weyts in een brief in gebreke. Zij geven aan dat er in sommige provincies, zoals Limburg, geen mogelijkheid is om gebruik te maken van een erkend slachthuis. Over heel Vlaanderen is de mogelijkheid minder dan 25 procent, zo stelt Habib El Ouakili, een van de ondertekenaars van de brief en sp.a-schepen in Hasselt. Hij vreest dat de toeloop te groot zal zijn, waardoor veel moslims niet ritueel zullen kunnen slachten, en vraagt overleg.

    "Bij de haren gesleurd"

    Als de erkenning van onverdoofd slachten als Vlaamse culturele traditie zou volgen, dan zou het Europese verbod niet meer gelden

     

    Weyts wijst in een reactie op de Europese regelgeving. In een verordening van de Raad van de Europese Unie staat dat het slachten van bijvoorbeeld schapen niet is toegestaan zonder verdoving. Als het gebrek aan verdoving noodzakelijk is voor een religieuze rite mag er van deze regel worden afgeweken, maar alleen in erkende slachthuizen. De tijdelijke slachtvloeren voldoen wat dat betreft niet aan de Europese regelgeving.

     

    Sommige Europese landen gaan zelfs nog een stap verder en verbieden het ritueel slachten in zijn geheel. Dat is onder meer het geval in Denemarken, Zweden, Noorwegen, IJsland en Zwitserland. België is dus net als Nederland, waar slachten zonder verdoving ook alleen mogelijk is in erkende slachthuizen, verre van de strengste leerling in de klas.

    In hun brief suggereren de moslimorganisaties nog dat het Offerfeest zou kunnen worden gezien als een culturele traditie. Als die erkenning zou volgen, dan zou de Europese verordening niet meer gelden. De Europese Unie geeft immers aan dat het dierenwelzijn ondergeschikt is als het een negatief effect heeft op het "wezenlijke karakter van het betreffende culturele evenement". Weyts liet aan de VRT evenwel al verstaan dat het "bij de haren getrokken zou zijn" om het onverdoofd slachten te omschrijven als een Vlaamse culturele traditie.

    *

    UITLEIDING

    Neen, dat de tuberculose terug in het land is, heeft niets te zien met de Islam noch met die arme ‘vluchtelingen’. Zelfs niet met die paar sukkelaars die we (verpacht) hebben moeten opvangen en onderdak geven. Want het waren zij die voor onze pensioenen zouden gewerkt hebben. En meteen ook natuurlijk voor de langdurig werklozen, die meestal Slinx stemmen. Die komen weliswaar uit landen waar er zelfs geen woord bestaat voor hygiëne, properheid op zichzelf of op hun omgeving. Wij Westerlingen, moeten wel, voor we het zwembad ingaan, onder een ontsmettende douche, en door een ontsmettend voetbad, maar hun vrouwen mogen geheel aangekleed zo maar het water in. Is Moslimtraditie op religieuze gronden. God ziet mij. Hier vloekt men niet, maar dan op z’n barbaars gezegd. Daarna is het weer onze beurt, in dat zelfde water. Maar ja, het kan nu eenmaal niet anders: de Moslimmers willen het zo. En dus wijkt de Wet.

    Maar wat als niet een paar ‘vluchtelingen’ op ons dak zijn komen zitten, maar enkele miljoenen van die soort? Dan is er op de scholen weer de luizenplaag, of voedselbesmetting. Ha ja, want omwille van de Moslims, wordt er ‘halal’ opgediend voor iedereen hetzelfde, met alle gevolgen vandien. Toepassing van de Wet? Moet even naar de achtergrond verschoven worden. Want de vrees voor varkensvlees is veel te groot. Onze koteletjes zijn bijlage niet goed genoeg voor Moslimkindjes.

    Halal geslacht wil dus zeggen (afgezien van het dierenleed) dat het consumptievlees besproeid werd met bloed vol bacteriën, met uitwerpselen en urine, door de dieren in doodsangst uit dat stervend lichaam uitgedreven en verspreid, samen met dat van tientallen anderen, over de slachtvloer…..

    Dergelijke etenswaar ondergaat geen voedselinspectie (tenzij deze van dezelfde afgestompte geloofsgenoten?), in tegenstelling van onze eigen voedselketen die haast onbetaalbaar wordt gemaakt door allerlei regels en regeltjes waarop streng wordt toegezien.

    Waar het onderscheid dan wel ligt? In de rituelen van een 1400 jaar achterlijke woestijncultuur.

    En nu is het zo, dat een menselijk organisme die gewend is aan dat soort brol, daartegen de nodige weerstand heeft opgebouwd. Onze eigen kindjes? Tja, dat is dan een zoveelste ongemakkelijke waarheid als er om de haverklap links of rechts een ‘epidemie’ uitbreekt waarvan niemand ooit preekt over de oorzaak. Wat wel in geuren en kleuren uitgelegd wordt, als er ergens een Chirogroep last krijgt ban buikloop. Dan is het gewoon de salmonella bacterie in de portie voor de zoveelste keer opgewarmde spaghetti….

    Wie zei daar ook weer dat Afrikaanders en Pietrol pompers mensen zijn lijk wij? Om over na te denken. Vooral als daar een barbaarse wreedaardige ideologie mee gemoeid is.

    Ja Ja, de klok terugdraaien? Maar hoe?

    Misschien is dat het geheim recept van Mohbama: & Cie: in oorlog geraken met Rusland, en als die terugvecht, dan een paar Hiroshima-bommetjes op West Europa?

    Is voor de Yankees een ver-van-mijn-bed-show en opgekuist staat netjes….. Na verloop van tijd kan dan een samenleving opgestart worden op z’n Amerikaans…. Ja, zelfs een totaal nieuw ‘ras’: gestreept wit en zwart, even hersenloos als zijzelf, op de kop lopend met de voortplantingsorganen hoog in de lucht. Toegegeven: is eens wat anders.

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    07-08-2015, 15:09 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    06-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2753

    *

    .

    .

    *

    INLEIDING

    De opdracht die ik zo’n 60 jaar geleden mezelf gegeven heb, was en is afgekeken van de Scouts: iedere dag een goede daad stellen. Niet zo maar om het even elke soort Goede Daad, maar voor de Bevrijding van Vlaanderen. Helaas was ik geen Indiaan of hadden de Vlamingen een Geheim Ondergronds Leger. Zie afbeelding. Integendeel: het waren de hardste dagen van de ‘repressie’, waar ‘De Ware Belgen’ eindelijk eens voorgoed wilden komaf maken met dat on-belgisch vaderlands gedrag.. Of mijn druppel water naar de zee dragen veel zal geholpen hebben, weet ik niet. Dat zal pas blijken als het zover is. Dus liever v

    vandaag dan morgen.

     

    Maar dagen als vandaag maken dan weer veel goed.

     

    Dat van die 1250 pinten per jaar en per Vlaming, dus van elke baby van in de wieg tot de grijsaard aan de boord van het graf, betaald voor Cruella Onkelinx, nota ene de kleindochter van een notoire Limburgse veroordeelde oorlogsmisdadiger, heb ik van http://blog.seniorennet.be/rechts/ die het (in een lang artikel, om meer dan om één reden meer dan lezenswaard), heeft van Tom VanGrieken, de jonge Voorzitter van Het Vlaams Belang. Daarin kunt U lezen, hoe deze niet zal rusten voor hij in Vlaanderen in een Soevereine Staat leeft. Nu eens toevallig wat zo vele mensen willen, maar alleen durven uitspreken in de beslotenheid van het stemhokje.

    Het tweede deel van de titel? U leest er alles over hieronder. Waar een Oostenrijkse immigrant van de tweede orde in I.S.-video’s weerloze gevangenen met een nekschot afmaakt, en daarbij de ‘broeders en zusters’ in Duitsland en elders oproept, om de ongelovigen uit hun huizen te sleuren, om deze op dezelfde manier af te maken. Een scenario dat binnenkort het dagelijks verhaal in onze gazetten zal zijn. Telkens voorzien van de nodige vergoelijkende uitleg waarom.

    JaJa, zelfs Zean Fraude Juncker van de Europese Verenigde Nazie’s geeft toe in zorgen te zitten over de migrantencrisis….. Wedden dat die dat niet heeft zien aankomen? Want net als Graaf Haai Koe Herman, is dat de koprijder der achteruitrij regering. Doe vooral vandaag niet, wat ge ook morgen kunt doen. Dus de problemen oplossen als die al goed ingeburgerd zijn. Liever genezen dan voorkomen: de leuze van alle lafbekken.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Schokkende video: “Oostenrijkse” Jihadist executeert gijzelaar met kopschot

    *

    Mohamed Mahmoud, ook bekend onder zijn strijdnaam Abu Usama Al-Gharib, Oostenrijks bekendste Jihad-exportartikel, is een laffe moordenaar. Zoals te zien is op een door de “Islamitische Staat” gepubliceerde video executeert hij samen met een terrorist uit Duitsland twee gijzelaars. Ze schieten beide een van de voor hen knielende twee mannen van achteren in het hoofd en in de rug.

    De dikke haatprediker Mohamed Mahmoud, die met zijn bizarre haatredes in Oostenrijk – ook voor de rechtbank – nog voor meesmuilend hoofdschudden had gezorgd, klom bij de moordenaarsbendes van de IS snel op tot een van de belangrijkste ideologen en er kleeft uiterlijk nu ook bloed aan zijn eigen handen.

     

    “Unzensuriert.at heeft de inmiddels van YouTube verwijderde video veiliggesteld. Het filmpje is via onderstaande link te bekijken en documenteert de enorme wreedheid en tegelijkertijd de extremistische vastberadenheid van de moordenaars:

    www.unzensuriert.at(filmpje kan niet doorgeklikt worden, dus helemaal uit kijken)

    Voordat de twee – ze noemen zichzelf Abu Usam (Mohamed Mahmoud) en Abu Umar – tot hun wrede daad overgaan, richten ze een boodschap tot hun “broeders en zusters” in Duitsland – en waarschijnlijk ook in Oostenrijk. In een eerdere videohad Mohamed Mahmoud zijn Oostenrijkse paspoort verbrand. Deze “broeders en zusters” worden ertoe opgeroepen om de “ongelovigen” aan te vallen “in hun eigen huizen” en hen te doden “waar jullie ze vinden”.

     

    Vader was Moslimbroeder en kreeg asiel in Oostenrijk

     

    De laffe daad van de in Wenen geboren zoon van een uit Egypte afkomstige asielzoeker. Dat zijn vader – lid van de daar als terreurorganisatie verboden Moslimbroederschap – in Oostenrijk asiel kreeg op grond van “politieke vervolging”, toont aan hoe kwetsbaar het asielsysteem destijds al – en tegenwoordig helemaal – voor het misbruik door fanatieke ijveraars was.

    Bron:

    Bron:
    www.unzensuriert.at

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron

    *

    UITLEIDING

    Een na een branden onze kerken uit. Kunstpatrimonium zoals in Anzegem, of merkwaardige moderne constructie zoals op De Tasche (Ardooie):    Allemaal zonder aanwijsbare redenen (volgens de media), maar wij denken beter te weten. De Nieuwe Belgen zitten niet alleen dringend verlegen om nieuwe ‘Gebedshuizen’ voor altijd nieuwe samenzweringen, ze verklaren zelf openlijk boven de Wet te staan. Ze gaan er zelfs onze Minister voor dagvaarden, want zij willen zich verder blijven oefenen in het wreedaardig slachten van weerloze offerdieren. Met eigen handen bloed doen vloeien, en gebroken ogen zien luiken onder het roepen dat Allah de Grootste is, is iets dat regelmatig moet ingeoefend worden. Vandaag op dieren, morgen op mensen.

    In Ardooie, net als in zoveel andere plaatsen in Vlaanderen, moest die kerk, reeds twee jaar ‘onttrokken aan de eredienst’ herschapen worden in een ‘polyvalente zaal’ voor o.a. gescheiden turnen voor mannen en vrouwen. Ingang vrij, uiteraard. Onderhoud, verlichting en verwarming op kosten van ’t Gemeen. De voorwaarde is wel dat het gebouw gestript wordt van de kelder tot de zolder, zodat niets nog herinnert aan de bestemming waarvoor ooit gebouwd en hutje bij mutje bijeen gespaard door de brave Christelijke bevolking.

    Het klinkt een beetje eentonig, maar overal ter wereld waar zich Islammers mogen komen vestigen, willen zij vroeg of laat dat land als het hunne aanvoelen. Alles moet wijken voor Hun primitieve manier van leven, met de vrouw als louters seksslavin volgens de grillen van een seniele oude man van 1400 jaar geleden. En omdat al wat ‘progressief’ denkt bj ons ongeveer datzelfde wil, zijn die twee beste maatjes.

    Vroeger moesten wij tegen de Moslimmerij op Kruistocht trekken. Om ze te vinden moesten onze voorvaderen naar verre vreemde landen trekken. Nu zij ze onder ons. En kunnen we ons die verre reizen besparen.

    Doe dus (bij manier van spreken) eens een stille Kruistocht in Uw eigen straat. Ga, liefst onder politiebescherming, eens met de ogen wijd open op safari in hun wijken.

    U zult verschieten van Uw eigen bevindingen. En ik ben er zeker van, dat U vanaf dan geen enkele gazet meer zult willen bezien….

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     

     






    06-08-2015, 18:03 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2752

    *

    Donderdag 6 augustus

    Zon 6u16-21u20

    H Justus

    *

    6/8/1945 Hiroshima

    De o zo vredelievende Amerikanen slaan met een voorhamer en mug dood en maken zo met één slag een ende aan WO II en aan het Keizerlijk Leger van het verslagen Japan. Dat was precies bijna dag op dag 3 maand nadat ze bij het versagen Hitler regime via ‘Operatie Paperclip’ zowat alle bestaande Duitse militaire geheimen hadden ingepikt. Waaronder ook de geheime plannen van Hitler ‘Wunderwaffe’.

    Samen met de plannen, namen ze ook de Duitse wetenschappers mee van het Hitler reg0me, zodat die aan de overkant van de oceaan een nieuw leven konden beginnen. De raketdeskundige Werner von Braun was een van hen, die korte tijd (!) later de Amerikanen als (bijna) eersten in de ruimte en op de maan bracht. Ze werden namelijk een beetje de loef afgestoken door Moskou…. Toen al.

    Met één enkel bommetje met één enkele slag bijna 200.000 mensen om zeep brengen, en een paar dagen later (Nagasaki) nogmaals: Mensen! Had Hitler dàt gekund, het zou de loop der Geschiedenis totaal anders hebben doen verlopen. En meteen van ham de grootste oorlogsmisdadiger aller tijden hebben gemaakt.

    *

    .

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Heet. Heter. Heetst. En de hitte blijft maar aanhouden. De zee rondom is kalm, en dag en nacht schuiven de gammele bootjes over het water naar onze kusten. De ontvangstcomités staan klaar met fris water, verse klederen, nieuw schoeisel en medische verzorging. Iets wat natuurlijk als een magneet werkt op de overige naar avonturen smachtende oversteek-kandidaten. De wereld staat erbij en kijkt er naar. Wel wetende dat zulks de wens is van de Zwarte Ongelukskater uit de Amerikaanse Wastobbe.

    Och, die ‘vluchtelingen’ zij in zekere zin (voor zover die geen uitgestuurde heimelijke Heilige Strijders voor Allah zijn) ook slachtoffers van de situatie. Zie Mossul. Hun land- er geloofsgenoten gaan daar als échte authentieke Muzelmannen tewerk, waarschijnlijk met opzet om chaos en paniek te veroorzaken, zodat een niet meer te stoppen uittocht op gang komt.

    Neen, zo drastisch als Osama Bin Landen gaan die (nog) niet tekeer. En zelfs dan nog. Als vergelding daarvoor, een belediging duizend keer erger dan in Peral Harbour op Hawaï, (de aanval met burgervliegtuigen op de Twen Towers in NY), vegen de Yankees noch Mekka en Medina van de kaart; zoals ze met Hiroshima en Nagasaki hebben gedaan). Neen hoor: deze keer gaan ze gewoon rond de tafel zitten om het uit te praten…. Waarbij spontaan de vraag komt, wat de Arabieren voor hebben op de Japannezen, die enkele jaren ater de bevoorrechte handelspartners van de Yankees mogen worden, terwijl de Arabieren als tegenprestatie de wereld mogen Islamiseren…..

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Inwoners van Calais op de vlucht voor vluchtelingen!

    (Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

    *

    De omwonenden van Calais zijn wanhopig. Ze proberen hun huizen in de buurt van het vluchtelingenkamp te verkopen en klagen erover dat hun wasgoed van de waslijn gestolen wordt en hun Wi-Fi verbindingen door de vluchtelingen worden gehackt. Na meerdere inbraken probeert een boer nu zijn terrein met warmte zoekende camera´s en hekken waarop stroom staat te beschermen.

     

    Op de inritten, die met prikkeldraad beveiligd zijn, waarschuwen borden voor “vallen”.

     

    Langs de weg die naar het kamp leidt, staan ontelbare bordjes met het opschrift “Te koop” bij de huizen. Een 59-jarige omwonende van een kleine straat, waarin vier huizen staan, zegt dat hij daar al de tweede zou zijn die vanwege het kamp wil vertrekken. René woont pas drie jaar met zijn gezin in het huis, waar hij destijds naartoe verhuisd zou zijn vanwege de rustige omgeving.

     

    Nu durft zijn 18-jarige dochter ´s nachts niet meer met de bus vanuit de stad naar huis te gaan vanwege tientallen jonge mannen die de straat vanaf de Eurotunnel terug naar het kamp bevolken. “We halen haar nu altijd op.”

     

    Aan de andere kant van de straat zitten vaak tot wel 30 vluchtelingen om de internetverbindingen van de nabijgelegen huizen te gebruiken. “Ze hacken de Wi-Fi verbindingen en vaak mist er wasgoed van onze waslijnen, ook ondergoed van mijn dochter. Dat zijn allemaal redenen waarom we hier niet meer willen wonen.” Ook zijn buren, die hier pas vijf maanden geleden zijn komen wonen, willen weg.

     

    René vindt de toestanden in het kamp weliswaar “hartverscheurend” en hij heeft de vluchtelingen vaak meubels en speelgoed gegeven. Maar slapeloze nachten, constante activiteit van de politie en het gejoel van sirenes eisen hun tol. Daarom pakt hij zijn spullen bij elkaar.

    Bron:

    http://journalistenwatch.com
    Auteur: Marilla Slominski

    Bron oorspronkelijk artikel:
    www.dailymail.co.uk
    Auteur: Emily Kent Smith

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpre

    *

    *

    UITLEIDING

    Naast in de meest recente Geschiedenis (sedert 1492 en de Ontdekking van Amerika door Christoffel Colombus), is er het voorbeeld van De Ondergang van Het Romeinse Rijk. Net zoals de EU, beheerste het de hele toen gekende wereld. Dat verhaal is tot ons gekomen onder de misleidende benaming ‘Opstand der Slaven’, met als verfilmde uitschieter, Spartacus, de Gespierde Slavenleider.

    De ongenaakbare en trotse Romeinen hadden inderdaad van uit hun hele uitgestrekte Rijk, mensen toegelaten om hun vuile werkjes op te knappen. Zo dat zij zelve de handen niet meer hoefden vuil te maken. Die zouden, net als wij nu in Linxe kringen horen, werken voor de pensioenen van de inheemsen. De ‘Verbruining’ werd ook toen weggelachen…. En de iet Politieke Correcten werden gewoon voor de leeuwen geworpen.

    Maar het liep even anders af. Die vreemdelingen maakten zich, van zodra zij voldoende in aantal waren, meester, in de eerste plaats van het Staatsapparaat, maar vooral van de rijkdommen en van de vrouwen der Romeinen. Alle grenscontroles vielen weg, en hele volksverhuizingen kwamen op gang. Zodat na korte tijd Rome niet meer werd dan een boerendorp in een bocht van de Tiber, in de Albanese bergen. Daar waar het broederpaar Romolus en Remo ooit door een wolvin gezoogd werden….

    Ik hou niet van voorspellingen in de toekomst, net als ik niet geloof in waarzeggerij. Al kan deze werkwijze misschien de redding betekenen voor onze Achteruitrij Regeerders. Omdat zij dan misschien – U weet maar nooit – een paar maatregelen zouden nemen om de kwakzalverii- waarschuwingen in de praktijk om te zetten. Kranen toe draaien en grenzen dicht. Onherroepelijke uitreisopdracht voor Allah-aanhangers. Omgekeerde Sinterklaaspolitiek (nemen ipv geven). Een paar van dergelijke maatregelen zou zelfs van direct een veelbetekenend signaal kunnen zijn.

    De stier bij de horens vatten, voor hij die kan gebruiken om ons er aan te spiesen. Al zou na de Hoogmis aan elke kerkdeur aan iedere kerkbezoeker een briefje van € 50,- overhandigen, ook aal een goed begin zijn. Vooral als in dezelfde mate de ’transfers’ zouden verminderd worden.   Een wel zeer zinvolle uitwerking van ‘Eigen volk eerst’, met als neveneffect, weer volle kerken.

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    06-08-2015, 16:14 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    05-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2751

    *

    Woensdag 5 augustus

    Zon 6u14-21u22

    H Oswald

    Regen op Sint-Oswald maakt het koren duur

    *

    5/8/1305: Marteldood van de mythischefiguur William Wallace, Schot en succesvolle vrijheidsstrijder, op een zucht van de bevrijding uit de Schotse onderwerping aan Engeland, wordt door Edward I van Engeland op een listige manier gevangen genomen, en bijna eigenhandig door deze de keel overgesneden en daarna gevierendeeld.

    Zevenhonderd en tien jaar later, vandaag dus, is het weer bijna zo ver: 2015 wordt het jaar dat het Schotse volk bij volksraadpleging zijn vrijheid zal kunnen terug opnemen.

    1305, dus 3 jaar na 1302 en de Gulden Sporenslag, komt voor de Vlamingen de verjaardag van de Onafhankelijkheid steeds dichterbij. Samen met het verjagen van de Islammrij uit ons land, komt binnen drie jaar misschien ook voor Vlaanderen de Dag der Dagen. Dat hebben onze Vlaamse mensen zelf in handen, waarbij ze vooral de Zwarte Leeuw op Geluw veld moeten trouw blijven, en geen ersatz daarvan.

    .

    *

    ?

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Overheen de Vrijheidsdrang der Vlamingen, wat een mensenrecht is, is er vooral de duivelse indoctrinatie door de eigen Overheid, als vijand van dat Volk. Het wordt goed verborgen gehouden, want ten gronde is dat een militair Staatsgeheim.. De Verkochte en Collaboratie Pers bericht dapper over van alles en nog, zo belachelijk mogelijk (de opwarming van de aarde), uitgenomen over wat ze in de eerste plaats waar ze zou moeten over berichten: wat hangt er vanwege vijandige regimes boven ons hoofd, en hoe ver is onze samenleving nu al ‘onderworpen’, d.i. geïslamiseerd, gehersenspoeld en zo goed als willoos gemaakt. Het recht om geïnformeerd te worden is een mensenrecht, zodat zij, de massa op zekere morgen niet wakker gemaakt hoeft te worden door mitrailleurvuur in hu straat. Om uit hun huizen gehaald te worden door gemaskerde rovers met zwarte vlaggen, onder het roepen van Allah Akbar. Dat deze actie zou beperkt blijven tot de huizen waar voordien de letter ‘N’ met kalk geschreven werd (N van Nazarener, Christen), is een sprookje. Zie Syrië…..

    Moest een enkele gazet als vermetele ‘Einzelgänger’ het toch riskeren, dan is deze de volgende dag failliet, want geschrapt van de susidielijst!

    Gelukkig zijn daar de stemmen der talrijke Vlaamse Vrijheidsstrijders. Hieronder vindt U er zo ene, die vrij en vrank de Waarheid verspreidt. Met tekst en uitleg daarbij, zodat niemand het licht van de zon kan loochen.

    “Waar men geen kleinheid kan ontwaren”…

    Met fierheid en opgeheven hoofd geef ik vandaag weer http://www.golfbrekers.be/ door, met vraag dit nobel proza zoveel mogelijk verder te verspreiden. De vijand is niet alleen reeds lang binnen onze poorten, maar de ontelbare kinderen van de vijand zijn dat ook. In onafzienbare rijen getallen. Al marcheren die, met de zwarte IS-vlaggen in top, voorlopig nog niet in paradepas voor onze neus, onder het zingen dat ze ‘gegen Engeland wollen fahren’, neen: neen, ze glippen er stiekem binnen. Of zin ze reeds in het geheim aan het oefenen, om geboeide gevangenen in rijen van drie naar de executieplaats te brengen? Te zien aan het bewegen van die sukkelaars hun lippen, zullen dat wel het eerste contingent Christenen zijn….

    Hoe kunnen onze Vlaamse mensen zo onverschillig blijven tegenover deze dreiging die voelbaar i de lucht hangt? Precies dezelfde reactie als van de slachtoffers die voor de camera’s worden opgevoerd, die op het punt staan volgens vaste Islammerij traditie, te worden onthoofd. Duizend jaar geleden (1096) veroverden de Vlamingen van toen als eersten de Heilige Stad Jeruzalem. Omdat de Muzelmannen daar als wilde beesten tekerk gingen. Ze leverden er de Eerste Koning van. Gedurende 200 jaar ware de Vlaamse Tempeliers de levende schilden voor de bedevaarders op reis in het Nabije Oosten. Het was Pieter de Kluizenaar die de Westerse wereld mobiliseerde voor de Eerste Kruistocht. Overal streden Vlamingen in de eerste gelederen. En nu, in 2015 zijn er slechts een paar eenzame enkelingen die via het Internet durven oproepen tot actie. De Muzelmannen zijn opnieuw in oorlog met ons, dus moeten wij de wapens opnemen.

    Vlamingen van alle leeftijden, begraaf toch jullie kinderachtige onderlinge geschilletjes. Sla de handen in elkaar en grijp (in de stemhokjes) naar de Goedendag. De strijdkreet van onze voorvaderen is nog altijd geldig: Dieu le veut. Voor één keer letten we niet rang, taal of afkomst buiten beschouwing. Het gaat om onze Christene Vlaamse Diet. Harop, ten strijd! Voor God en Vaderland.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.golfbrekers.be/

    *

    Integratie?

    Wie komt er hierheen voor een beter leven? Wie weigert zich te integreren? Wie heeft er steeds kritiek op onze cultuur, onze gebruiken, onze wetten? Als we nog meer op onze buik gaan liggen, geraken we niet meer recht.

    Voor en alles en nog wat willen ze subsidies. De multicul wil betaald worden. Maar als het erop aankomt, dan krijgen zij wel geld bijeen. “Crowdfunding” ofte bedelen bij geloofsgenoten.   Je moet het hen nageven: ze hebben een samenhorigheidsgevoel waar wij jaloers op zijn. Eens het gebouw aangekocht, mogen de Vl. en Fr. gemeenschappen opdraaien voor de werking. Met deze subsidies financieren wij onze eigen ondergang.

    Nieuwe islamitische school in Vorst via crowdfunding

    Het islamitische centrum El Hikma (‘De Wijsheid’) heeft via crowdfunding, zowel op de ‘klassieke’ als de online manier, 1 miljoen euro ingezameld. Daarmee koopt het een gebouw in de Sint-Denijsstraat in Vorst aan, waar ze een nieuwe islamitische basisschool zullen openen. Lees verder…

    Het is niet de eerste islamitische school en het zal ook niet de laatste zijn.

     

    Eerste islamitische middelbare school van België opent in Schaarbeek

    De Franse Gemeenschap heeft dan toch groen licht gegeven voor een eerste erkende islamitische middelbare school in België. De vzw die nu al de lagere school La Vertu op de Haachtsesteenweg in Schaarbeek uitbaat, wilde er al een paar jaar ook een middelbare school openen. Lees verder…

    Honderden kinderen op wachtlijst moslimscholen

    De drie gesubsidieerde islamitische lagere scholen in Brussel kunnen het aantal aanvragen niet meer slikken. Honderden kinderen staan op de wachtlijst. ‘We geven dezelfde waarden door als op een jezuïetenschool in de jaren vijftig.’

     

    Al-Ghazali in Etterbeek, La Plume in Molenbeek en La Vertu in Schaarbeek krijgen zo veel aanvragen dat ze zelfs geen inschrijvingen op de wachtlijsten meer aanvaarden.   Lees verder

    Het zou interessant zijn eens een proef op de som te nemen of leerlingen met een andere religie ook dezelfde tegemoetkomingen zullen krijgen in een islamitische school als bij het katholiek onderwijs. Het Vlaams Belang trok vijf jaar geleden aan de alarmbel.

    https://youtu.be/-ekxaNz5Cl4

    **

    UITLEIDING

    In een voorgaande blog kan ik wel sommige lezers op een verkeerd been hebben gezet, met het idee dat de Overheid onze stadsparken zou moeten her aanleggen om ze met bananenbomen te beplanten. Was niet bedoeld dat de asielzoekers daarvan zoals thuis zouden kunnen leven, maar dat het hen zou aansporen om verder te ‘vluchten’ als eeuwig Wandelende Joden. Misschien wel tot binnen de Noordelijke Poolcirkel, waar ze grotendeels niemand in de weg zouden lopen. Buten een paar honderd uitgehongerde poolberen. En waar de grondstof (ijs) in onuitputtelijke hoeveelheden aanwezig is om mosketen te bouwen.

    Waarbij voor hen het enige nadeel zou zijn, dat ze het kontheffen zouden moeten afleren, wegens vervroren knieën en te koude voeten. Wat hen zou kunnen aansporen, om langs de andere kant van de aardbol terug af te zakken, om zo terug in het Land van Herkomst aan te belanden. Gesteld dat ze weten wat ze willen. Al wat U wilt; als dat maar niet onze welstand en rijkdom afpakken is.

    *

    De dorstigen laven, de hongerigen spijzen, de naakten kleden, de gevangenen verlossen: allemaal goed en wel, maar het kan nooit de bedoeling zijn geweest om helemaal geen tijd meer over te hebben om nog iets anders te doen!. Trop is trop, en teveel is teveel. Dus moeten de zeldzame goeden het bekopen voor de vele kwaden….

    Kijk, daar hebt U alweer een slogan voor de volgende verkiezingen….

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    05-08-2015, 11:40 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    04-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2749

    *

    Dinsdag 4 augustus 2015

    Oogstmaand

    Zon 6u13-21u24

    J-M Vianney, H Pastoor van Ars,
    patroon van priesters, pastoors en zielzorgers

    *

    4 Augustus 1914: inval der Duitsers, begin van Wereldoorlog I., bijgenaamd Den Groten Oorlog. Gesteld in de wijze der trappen van vergelijking, gevolgd door Den Groteren Oorlog, en last but not least, den Grootsten Oorlog ooit.

    Deze uitputtingsoorlog was meteen het begin van het einde der Koloniale Machten. Half leeg gebloed, konden die zich nog verder slepen tot in de socialistische valstrik van 10 Mei 1940, waar ze, na nogmaals 4 jaar van vernedering en doodslag, elkaar kapot bombarderend, moesten zwichten voor het communisme, de strengere vorm van het socialisme, en best te vergelijken met de huidige wredevolle Islammerij.

    Met deze Islammerij staan we vandaag, honderd jaar later, op de drempel van WO III. Die zal, net als de twee overige, niet op Amerikaans grondgebied worden uitgevochten, maar op het onze. Het zulle geen Amerikaanse steden zijn, die zullen in puin herschapen, worden, maar Europese….

    En onze Elite maar dapper Amerikaans tateren. Amerikaans met haar op. Datzelfde haar, dat wij in Vlaanderen zo goed kennen, omdat het zo veelvuldig voorkomt op de taal van onze Meesters. Of ze nu Frans, Waals of Vlaams spreken: de haargroei is overal dezelfde…

    *

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Hieronder een vingeroefening voor personen die volharden in de boosheid, t.t.z. nog altijd zinnens te zijn voor de partij van enerzijds en anderzijds, dus mossel noch vis te stemmen. Of erger, voor het restant van de Groen-Rode erfgenamen van de Socialistische Verenigde Nazi’s, de collaborateurs van eerst genoemden.

    Vervang in onderstaand artikel de Iraakse plaatsnamen en vervang deze door Uw eigen leefomgeving. Idem voor de personennamen. Op die manier bekomt U een tot op de letter kloppend na-oorlogsverhaal voor Vlaanderen. Bewaar dit bij Uw persoonsbewijzen, Uw verzekeringspolissen, Uw autopapieren en Uw eventueel testament inzake Uw nalatenschap. Die kunnen de levens redden van Uw familieleden, voor geval U het niet hebt overleefd.

    Bedenking bij bovenstaande afbeelding.

    Misschien dat de komende verkiezingsstrijd kan ingezet worden, eenmaal de coalitie van de beide Vlaams Nationalistische Partijen een feit is, en dus de absolute meerderheid binnen handbereik ligt, om eenzelfde affiche te verspreiden. Al valt te vrezen, dat er stemmen zullen opgaan om de tekst tweetalig te maken. Een beetje de laatste stuiptrekkingen van het ‘enerzijds-anderzijds’ gevoel bij dat soort geboren Vlamingen.

    Daarom dient de mogelijkheid te worden open gehouden, om onderaan, en in kleine lettertjes te voorzien: ‘Pour les Wallo/Bruxois la même chose’.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Irakese christenen op de vlucht: “We geloven geen enkele moslim meer.”

    (Door: Georg Pulling –Vertaling: E.J. Bron)

    *

    In Jordanië leven ongeveer 7000 christelijke vluchtelingen uit Irak. In een terugkeer naar hun oude vaderland en een toekomstig vreedzaam samenleven van christenen en moslims gelooft niemand meer

    De lucht is bedompt in de parochiezaal van de St. Theresa-kerk in de Jordaanse miljoenenstad Zarqa. In de zaal zie je de ene na de andere houten wand. Ongeveer 50 christelijke vluchtelingen uit Irak hebben hier toevlucht gevonden. Ze leven op een heel beperkte ruimte zonder privésfeer. In het midden van de zaal staan een paar tafels en stoelen. De 50 mensen moeten de enige sanitaire ruimte met elkaar delen. “Dat is net voldoende voor tweemaal douchen in de week”, klaagt een vrouw van middelbare leeftijd.

     

    “We zijn op van de zenuwen”, vertelt de arts Bassam Hazim Abada. Hij “woont” met zijn vrouw Anwar en hun beide kinderen in een van de kleine houten ruimtes. Bassam komt oorspronkelijk, zoals de meeste mensen hier, uit de Noord-Irakese stad Mosul. Al sinds de intocht van de Amerikanen en hun bondgenoten in 2003 zou het leven in Mosul voor de christenen ondraaglijk geworden zijn. Ontvoeringen en moorden vonden dagelijks plaats, sinds 2005 konden christelijke vrouwen zonder hoofddoek en sluier niet meer uit huis.

     

    Ieder gezin hier in de parochiezaal van St. Theresa heeft minstens een familielid verloren: neven, nichten, broers . . . ze werden allemaal vermoord, meestal openlijk op straat; gewoon omdat ze christenen waren. Wie waren de daders? Radicaalislamitische terroristen of alledaagse criminelen? Bassam noemt ze “bendes” en het zouden dezelfde mensen zijn “die nu ook bij de IS zitten.”

     

    “Dat was geen leven meer in Mosul. Daarom zijn we jaren geleden al naar Karakosh gevlucht”, vertelt Bassam. De kleine christelijke stad, ongeveer 25 kilometer verwijderd van Mosul, nam duizenden vluchtelingen op. Bassam vond werk in een ziekenhuis. “We hebben iedereen behandeld. Christenen en ook moslims.”

     

    In juni 2014 werd Mosul veroverd door IS. Op dat moment zou het in Karakosh nog veilig zijn geweest. Maar begin augustus 2014 viel IS ook Karakosh aan. De christenen moesten ´s nachts hals over kop vluchten. Bassam en zijn gezin kwamen uiteindelijk via de Koerdische hoofdstad Erbil in het Jordaanse Zarqa terecht.

     

    Mevrouw Nagham – haar volledige naam wil ze niet noemen en ze wil zich uit angst ook niet laten fotograferen – bleef tot het laatst in Mosul. “De IS-mensen hebben ons opgeroepen binnen 48 uur ons huis te verlaten, anders zouden ze onze kinderen ontvoeren”, vertelt ze met een gebroken stem. Daarna markeerden de milities de huizen van de christenen met de Arabische letter “N” (voor Nazarenen/christenen).

     

    Op 18 juli 2014 vluchtte Nagham uit haar huis en moest nog mee aanzien hoe de islamitische buren het direct begonnen te plunderen. “Die waren blij dat IS kwam, zodat ze ons have en goed konden roven”, zegt Nagham met een verbitterde stem. Op de vlucht liep ze toen ook nog enkele IS-mensen in de armen en ze werd bijna doodgeschoten.

     

    De christelijke vluchtelingen zijn meestal zeer ontwikkelde mensen. Artsen zoals Bassam zijn geen uitzondering. Ook Nagham werkte aan de universiteit van Mosul. Hier in Jordanië mogen ze als vluchteling echter niet werken, afgezien van het feit dat er nauwelijks werk is. “we kunnen niets doen, alleen maar wachten”, klaagt Bassam. Hij wil eigenlijk verder naar zijn broer, die in Canada woont, maar nu zit het gezin hier vast. In ieder geval kunnen zijn beide kinderen – met steun van Caritas – de school bezoeken.

     

    Of hij ooit bij zijn broer zal komen? De arts haalt zijn schouders op. Hij moet nu eerst een dringend noodzakelijke oogoperatie ondergaan. Caritas helpt ook bij de kosten voor medische behandelingen. In totaal verzorgt Caritas 1000 van de 7000 christelijke vluchtelingen in Jordanië.

     

    In de parochiezaal van de St. Theresa-kerk gelooft niemand dat hij ooit nog zal terugkeren naar Karakosh of Mosul. De mensen hebben teveel verschrikkelijke dingen meegemaakt. “Wij geloven geen enkele moslim meer”, zeggen Bassam en zijn vrouw. En ze spreken voor iedereen hier in de zaal.

    Bron:
    www.kath.net
    Auteur: Georg Pulling

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    UITLEIDING

    Ik denk er goed aan te doen, U nogmaals onder ogen te brengen waar de oorzaak ligt van al die miserie in wat men noemt ‘Het Midden Oosten’ en dus meteen in Noord Afrika. Laat het AUB goed doordringen, zodat het duidelijk wordt waar de ‘Bestuursmeerderheden’ ons Continent in de miserie hebben gebracht door van onze Beschaving een ‘melting pot’ te hebben willen maken.

    Al sinds de intocht van de Amerikanen en hun bondgenoten in 2003

    U leest het goed: op initiatief (op bevel?!) van de cowboys uit de Wastobbe (Washing Ton) aan de overkant der Oceaan, hebben onze regeerders samengewerkt om het bestaande systeem onder Sadam Houssein met bruut geweld onderuit te halen. Om daar de relatieve rust te vervangen door de veldtocht der Islamisten tegen onszelf. Onder de naam Arabische Lente. De door Amerika (in hun voordeel) gewilde melting pot, waar water en vuur voortaan samen in vrede zouden moeten samenleven. Onderliggende bedoeling van dat alles: de op apegapen liggende Amerikaanse economie weer nieuw leven inblazen. Typisch Hitleriaans: de wapenindustrie tot bloei brengen, om vervolgens overal elders ‘Handelsakkoorden’ te gaan afsluiten. O.a. de meest recente met Europa, die dan dezelfde soort akkoorden met Rusland gedwongen door de USA, moet opzeggen. Waardoor Rusland op zijn beurt alle Europese invoer verbiedt. Waardoor onze bloedeigen landbouw nu bezig is haar laatste adem uit te blazen. Maar geen probleem, hoor! Er zullen dagelijks meerdere Amerikaanse vrachtschepen onze havens binnenlopen. Dat die ‘koopwaar’ buiten alle Europese regeltjes is tot stand gekomen: wie maalt nog daarom! Honger is immers de beste saus!

     

    Ziezo: elk zegge het voort, want het is het voortzeggen waard!

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    04-08-2015, 12:02 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2750

    *

    .

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Stel U even voor: U geeft de indruk rijk te zijn, U inviteert gasten rondom Uw oren, en als die aanbellen, drukt U ze een stencilleke in de hand, da ze maar eens moeten terugkomen.

    Ziedaar, mijne lieve lezeresjes en lieve lezertjes, het diploma dat de Europese ‘Besierders’ aan zichzelve uitreiken. Wij willen wel (omdat wij moeten) maar wij kunnen niet. We rijden immers ook ruggelings de toekomst in, onze nek is veel te dik en onze portemonnee is bijlange nog niet vol genoeg. Wij weten wel verkeerd bezig te zijn, maar zo lang de massa ons laat begaan, nietwaar….

    En ja, waarom eigenlijk doet de Kerk niets anders dan er over praten? Die is immers (volgens ons, die specialisten zijn in andermans portemonnee) afschuwelijk rijk, en weet niet wat doen met al die leegstaande kloosterpanden voorzien van alle modern comfort. Wij, die voorgeven de weldoeners voor de hele wereld te zijn, zien ons bijna verplicht daarop preventief beslag te leggen. Hebben we al eens gedaan in 1789, maar dat geld is ondertussen dik op en ver weg. Vandaar onze bekommernis, om de bal van de pedofilie, die grotendeels in ons kamp ligt, toe te dichten aan pastoors en nonnekes, die al lang dood zijn, of nooit hebben bestaan….

    De ‘Democraten’ in Amerika, vooral de miljoenen Zwarte exemplaren, zijn woedend, omdat U hun ras- en kleurgenoten zo maar op straat onder de blote hemel doet overnachten. Geloof me vast en zeker: de Zwarte Ongelukskater zal de rekening presenteren! Hij stelt zich voor, dat we voortaan die arme gelukzoekers en al wie zich verder nog aanbiedt, zwart van huid is en zeker geen Christen, met vlag en wimpel + militaire eer zouden inhalen. Om hen zelfs alle mogelijke comfort te bieden, desnoods ons huis (dat we verder blijven onderhouden en bewoonbaar houden) voor hen te ontruimen. Voor hen zijn instructies onderweg over ‘The American Way of Life’. Zodat Europa binnen afzienbare tijd de perfecte afzetmarkt is voor al wat Amerikaans is. Inclusif de negermuziek.

    Want het hoofddoel is, vergeten we dat niet, hetzelfde als dat van Napoleon of van Hitler: Moskou innemen. Met Europa als bondgenoot en als springplank, mot dat een makkie zijn…..Zodat de Yankees als vredestichters de verdere Geschiedenis kunnen ingaan….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20150803_01803390

    *

    Asielzoekers overnachten op straat

    *

    De Dienst Vreemdelingenzaken heeft gisteren een vijftigtal migranten die asiel wilden aanvragen, terug de straat moeten opsturen, omdat de wachtzaal overvol zat. Verschillende migranten zagen geen andere oplossing dan in het park te overnachten.

    Hanok uit Eritrea probeerde gisterochtend bij de Dienst Vreemdelingenzaken (DVZ) in Brussel asiel aan te vragen, maar werd teruggestuurd en besloot dan maar in het parkje voor de kantoren van de DVZ te slapen. Ook de jonge Raad uit Syrië en Mazin en zijn twee neven uit Irak wilden gisteren asiel aanvragen, maar hebben er een nacht onder de blote hemel opzitten. Allemaal hadden ze een papier van de DVZ op zak, met de boodschap om pas donderdag nog eens terug te komen.

     

    De Dienst Vreemdelingenzaken bevestigde gisteravond laat dat hij gisteren een vijftigtal asielzoekers met die brief wandelen heeft moeten sturen. Reden: de wachtzaal van de DVZ zat overvol. ‘In principe mogen er maar een 250-tal mensen binnen. We kunnen daar wel iets over gaan, maar niet veel’, zegt woordvoerder Geert De Vulder.

    De asielaanvragen registreren vergt ook enorm veel werk. Zodra die registratie volledig gedaan is, heeft een asielzoeker recht op opvang (bed, bad, brood). Normaal gebeurt dat op de dag dat hij zich aanmeldt. Nu lukt dat dus niet meer voor iedereen.

     

    De bevoegde staatssecretaris Theo Francken (N-VA) was zich al langer van de ernst bewust. Daarom is hij op zoek naar kazernes als tijdelijke asielopvang. Daarover zou snel een beslissing worden genomen. ‘Sinds enkele maanden en weken zien we een sterk verhoogde instroom van asielzoekers, zoals eerder in onze buurlanden’, zegt Francken in een reactie. ‘Dit maakt dat de afgelopen weken zich al enkele malen meer mensen in de wachtzaal van de DVZ hebben aangemeld dan dat de brandweer toestaat. Wie niet aan bod komt, wordt gevraagd om zich de dag nadien aan te melden, omwille van de veiligheid. Zo kan ook hun aanvraag correct worden verwerkt.’

     

    Ook wordt het terugkeercentrum van Holsbeek heropend. Daar zullen minderjarige niet-begeleide asielzoekers opgevangen worden, bevestigt Francken dinsdagmorgen aan VRT-radio.

    *

     

    UITLEIDING

    Dus gaan er koppen rollen. Die lamzakken van Ambtenaren in Bruxellabad die Buitenlandse Staatshoofden zomaar te kakken zetten: dat is sabotage!!!! Waarom hebben zij, ieder voor zich, het thuisfront niet opgebeld, om te verwittigen, dat ze volk zouden meegebracht hebben! En ook de zovele Ministers, Staatssecretarissen, kabinetsmedewerkers, enz: konden die hun goed hart niet hebben laten spreken? De meesten wonen in paleizen op maat van hun hoog verheven Ambt: daar moet zeker plaats zijn, per ambtenaar, voor 20 à 100 tijdelijke gasten! Culinair zou dat ook geen probleem hebben mogen zijn, want overal zijn er tuinen en parken, waar er, onder politiebewaking plaats is in overvloed voor BBC en een gezellig glaasje champagne. Neen, kaviaar had niet gemoeten, een flinke kiekenbil ware al genoeg geweest. Met frietjes en verse salade à volonté, wat de afzetmarkt vor de plaatselijke landbouwproducten een goede ‘boost’ had kunnen geven.

    Maar aangezien ondergetekende ervoor bekend staat, altijd en overal bereid te zijn, om de Overheid met raad en daad bij te staan, zou ik zeggen: zet in de stadparken meer bananenbomen. Is goed voor een warm thuisgevoel van deze ‘reizigers voor het Goede Doel’.

    Tweede mogelijkheid: geef per hectare 10 van die zwarte gelukzoekers een jobke= zo helpt U de landbouw vooruit, en zijn die sukkelaars van straat. Let wel: voordien moet de blanke landbouwproducenten een degelijke opleiding hebben genoten in zelfverdediging. Met bijhorend rechtte van schieten naar goeddunken….

    Pas op: bij deze twee suggesties zijn ‘gezinshereniging’ buiten beschouwing gelaten. Dit is de redenering van veel geleerde Perfessers, die ik bij deze zo’n beetje heb overgenomen. Ge kunt namelijk niet alles hebben: veel boter en een vette maarte.

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    04-08-2015, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    03-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2748

    *

    .

    *

    Dat was veel vroeger…..

    .

    Maar efficiënt!!!!!!

    *

    INLEIDING

    Allemaal ernstige altijd maar aangroeiende symptomen die dringend zouden moeten bestreden worden. Terwijl de Verenigde Nazi-leiders die ruggelings de Toekomst tegemoet rijden zich kramachtig proberen in het zadel te houden, zinkt de grond onder de voeten weg…. Zouden die dat echt niet beseft hebben, dat bouwen op drijfzand bij voorbaat tot mislukken is gedoemd?

    ’n Mooie illustratie van ‘Après nous (achter onze rug dus) le déluge’….

    *

    De overweldigers worden steeds driester. Ze denken niet welkom te zijn (hoe zou dat toch komen?), maar ze rekenen op de macht van het getal. Het Leger en de Politie zullen plooien, dat weten ze maar al te goed, want wie schiet er nu moedwillig op weerloze vrouwen en kinderen?

    Maar in Ryad, Teheran en hoe die dingen verder ook mogen heten: daar wrijft men zich in de handen. Het rijke Westen valt immers zo goed als geruisloos in hun handen!

    Dus gaan ze, dank zij onze Grote Verlichte Verstanden, weldra een tandje bijsteken. Om via de US Army geld en oorlogswapens gestuurd te krijgen. Alles vanzelfsprekend in het kader van ‘Noodhulp’. Noodhulp die dan spijtig genoeg altijd in de verkeerde handen valt. Bij elke eventuele confrontatie zullen onze eigen Para’s, bij gebrek aan kogels, zelf Pang! Pang! moeten roepen. Terwijl Islamitische Staat bijvoorbeeld, die de trajecten bewegwijzert met op palen gespietste koppen van Blanken de weg voorbereidt. Met aan de horizon brandende kerken en kathedralen.

    Ja Ja: die vluchtelingen-crisis toch! Hadden ze ooit kunnen denken, dat een klein scheurtje onderaan het vat vol frustraties, zo’n geweldige alles vernieitgende tsunami kon veroorzaken.

    Maar kom: er zijn nieuwe ‘overeenkomsten’ onderweg, die deze afschuwelijke gaten met nat vingerwerk zullen afstoppen. Want in geen geval wil men de Islammerij ook maar één vinger breed in de weg lopen.

    Op moord en doodslag staan hier zware straffen. Maar niet als daarbij Allah Akbar werd geroepen.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Ongeplaatst stuk van Martien Pennings vanwege te heftig. Engeland belegerd door de barbaren. Alleen Engeland? Nee, heel Europa →

    *

    Opstand van asielzoekers in Tsjechië: Politie verhindert vlucht naar Duitsland

    (Door: “Janina” – Vertaling: E.J. Bron)

    We mogen blij zijn dat er landen zoals Tsjechië bestaan, die gewoon geldend recht toepassen: ongeveer honderd asielzoekers uit Irak, Afghanistan en Pakistan hebben tot tweemaal toe geprobeerd uit te breken uit het uitzettingskamp in Bělá, Bezdězem om naar Duitsland te vluchten. De politie gebruikte traangas toen het verzet van de asielzoekers te groot werd en liet een speciale eenheid komen. Tsjechië staat alleen zakelijke dienstverlening toe, dus geen begroetingsgeld, geen gratis onderkomens zoals woningen en ook geen zakgeld!

     

    Natuurlijk worden de welvaartszoekers uit de hele wereld erdoor geprikkeld om naar het mooie Duitsland te marcheren, waar zelfs de politie de handdoek in de ring gooit voor bendes, maffia, familieclans enz. De vluchtelingen worden er bijna toe opgeroepen naar het vriendelijke Duitsland te komen. Men verbaast zich erover waarom 5000 illegalen zich verdringen voor de Eurotunnel in Calais, terwijl in Duitsland de welkomstcultuur vrolijk door rood-groen gepraktiseerd wordt.

    Vanuit het veilige Frankrijk “vlucht” men naar Engeland. Vanuit het veilige Tsjechië “vlucht” men naar Duitsland. De desbetreffende redenen zijn genoegzaam bekend en desondanks blijven de politiek en de pers nog steeds praten en schrijven van “vluchtelingen”, zonder dat iemand zijn eigen absurditeit stoort.

    “Focus Online” van 31-07-2015:

     

    De Tsjechische politie is met traangas tegen protesten van vluchtelingen in een uitzettingscentrum in het noordwesten van het land opgetreden. Ongeveer honderd migranten zouden zich in Bělá pod Bezdězem hebben verzet tegen de politie, zodat een speciale eenheid zou hebben moeten ingrijpen, zei de politiewoordvoerster Katerina Rendlová.

     

    Volgens de politie probeerden de vooral uit Afghanistan, Pakistan en Irak afkomstige vluchtelingen uit te breken uit het centrum en beschadigden ze daarbij de instelling.

     

    De migranten zouden worden uitgezet naar die Europese landen waar zij het eerst het Schengen-gebied betraden. De Tsjechische minister van Binnenlandse Zaken, Milan Chovanec, zei dat de migranten de in Tsjechië geldende wetten zouden moeten respecteren. Volgens de minister wilden de vluchtelingen naar Duitsland.

    Bron:

    www.netzplanet.net
    Auteur: “Janina”

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com

    *

    UITLEIDING

    https://youtu.be/m4ybz_TEMes

    Voor deze link even over het muurtje gekeken bij http://www.golfbrekers.be/. Alleen de Titel al ‘Je suis Paris’ vond ik subliem in al zijn triestigheid. Ik had mij geen betere afsluiter kunnen denken om bovenstaand horrorverhaal mee toe te dekkenn.

    Het doet er mij trouwens aan denken, dat de ‘Sacré Coeur’ bijna voorbestemd is, om de symboliek van de Aya Sofia (Constantinopen/Isatambul) verder te zetten. Voor minaretten is er al de plaats van de hele wereld. Alleen de nieuwe stadsnaam is nog een probleem. Al is MèMèlabad wegens de gelijkenis met de mekkerende schapen op het Offerfeest geen slecht gedacht.

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     






    03-08-2015, 17:38 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2747

    *

    Maandag 3 augustus

    Zon 6u11-21u25

    H Nikodemus, lid van het Sanhedrin

    *

    .

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Nee, dat van die hakenkruisen is een slippertje van mijn fantasie. De weerschijn van een boze droom die in een flits werkelijkheid werd. Komt door het verschot, dat de Verkochte Pers zo ineens begint te schrijven over een ‘migranten crisis’. Nog even en ze gaan verplicht zijn te schrijven dat het geen migranten crisis is, maar een migranten inferno.

    Maar ik loop vooruit. Lees dus eerst onderstaand overgenomen stukje van vriend Roeland waarvoor ik mijn hand in het vuur steek. Let U vooral op de video, want inderdaad, het gaat over het Hongaars grensstadje dat paalt aan alle andere landen waar er onrust heerst. Vandaar dat kleine kaartje hieronder.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.bloggen.be/roeland/

    *

     

    Men hoort er niets over, of amper. Bij het woord Asotthalom zal u waarschijnlijk de wenkbrauwen fronsen. Nochtans kent dat kleine Hongaars grensstadje van amper 4000 inwoners, dezelfde invasie van clandestiene gelukzoekers als Lampedusa en Calais.

    Sinds enkele maanden is deze grensovergang tussen Servië en Hongarije een van de uitverkoren plekken om de Shengenzone binnen te dringen.

     

    In tegenstelling tot de mediatieke vertoningen met massa’s Carabinieri en CRS’en in Italië en Frankrijk, wordt de orde in dit dorp door drie ‘champetters’ gehandhaafd.

    Alsof het om een soapserie gaat, heeft hun enige auto (een oude Lada) het nu begeven en het gemeentebestuur beschikt niet over de nodige fondsen om een nieuw voertuig aan te kopen.

    Dat maakt dat onze drie ordehandhavers 22 km grensgebied met Servië zonder voertuig moeten controleren, een quasi onmogelijke taak. De schade en de vuiligheid die de gelukzoekers in dat 122 km² groot gebied achterlaten, is niet te overzien.

     

    Er wordt nu een stalen hekken gebouwd…dat weer sneller wordt afgebroken dan dat het tot stand komt.

     

    De mensen zitten met een niet te overziene schade, en Europa kijkt ernaar. Natuurlijk wil de clandestiene bende Hongarije zo snel mogelijk verlaten en zich vestigen in landen van de Shengenzone waar de sociale voorzieningen (lees profitariaat) hun beter uitkomen. Dan denken we voornamelijk aan Zweden, Frankrijk, belgië, het VK, enzovoort.

    De burgemeester van Asotthalom heeft nu een oproep gelanceerd om 25.000 euro te verzamelen om een nieuw, sneller en moderner voertuig aan te kopen.

    Daar waar de bekommernis van de EU-sekte erin bestaat dure tafelserviezen van miljoenen euro’s aan te kopen, heeft een grensstadje, gebukt onder een vreemdelingeninvasie, geen geld om een deftige wagen te kopen.

    Is dat de EU die ze willen?

    Tot voor enkele jaren was er geen vuiltje aan de lucht en werden de migranten teruggestuurd van waar ze kwamen. Maar de EU verplichtte Hongarije een liberalere houding aan te nemen. De gevolgen zijn desastreus .

    Bekijk hier de getuigenissen, hallucinant! https://www.youtube.com/watch?v=LVQkUz8cuXQ

    *

    UITLEIDING

    In al die ellende heeft de passage ‘het hek dat wij proberen te plaatsen, wordt rapper afgebroken da dat wij het kunnen plaatsen.

    Maar zo’n hek, desnoods onder hoogspanning, zou toch de meest menselijke oplossing zijn. Tenminste zoder dat daar geen schiettorens staan van waaruit op alles wat beweegt geschoten wordt!

    Tegen alle verwachtingen in, bracht VTM zaterdag in het Nieuws toch een kort ‘aitem’ over deze zaak. Waarbij de nadruk kwam te liggen, niet op invasie toestanden, maar op Amnesty International die de onbarmhartige houding van het ongastvrije Hongarije aan de kaak stelde. Krek het tegenovergestelde van wat het Handvest der Verenigde Nazi’s dat pleit voor een volgelopen ‘melting pot’.

    Ondenkbaar toch, dat Amnesty International het werktuig zou zijn van de Amerikaanse Wastobbenaars uit Washing Ton.

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    03-08-2015, 08:44 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!