MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    16-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5130

     **

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    Het Eu-OKW in Broeksèl lijkt iedere dag meer en meer op een reusachtige mislukte opvoering uit 1874 van de ‘Danse Macabre’ van Saint Saëns.

    *

    Rammelende geraamten, tegen elkaar tikkende scheenbeenderen, die op het Middernachtelijk uur op de dodenakker tussen de zerken, danspasjes proberen uit te voeren.

    Een nachtmerrie voor elke weldenkende mens. Des te meer vanwege de belichting.

    Deze keer onder de versluierde schijn , van de opkomende Halve Maan.

    Tussen 1874 en 2018 hebben we reeds al een paar hoogmoeds-wereldoorlogen over ons heen gekregen. Maar wat nu in het Broeksèls jellegat voorbereid wordt, is erger dan alle doden sedert de voorbije eeuwen uit hun laatste rustplaats weer tot leven te wekken. Niet om samen te dansen op de maat van één-twee-drie, maar om elkaar voor de zoveelste keer op rij wederzijds naar het leven te staan.

    Deze keer is het Pietje de Dood in hoogsteigen persoon die ten dans noodt. Als die relevatie van een Slinxe EU-trezebees Judith Sargentini; de mekkerende groene grasgeit uit Nederland, nu ook maar niet al te gretig toehapt, zoals die deed in het E.P…. Dan is niet alleen Hongarije veroordeeld, maar eenieder die niet denkt zoals zij en jaar kompanen.

    Al kan het natuurlijk best zò uitdraaien, dat die ‘Dame’ met haar gelukt Wetsvoorstel tegen Viktor Orban, de prélude heeft ingeleid van een fataal ‘Requiem’ voor DIT Nazi-Europa.

    Of er nog voldoende tijd rest, om ons op een democratische manier van dat soort gespuis af te helpen, is mij niet zeer duidelijk. Zie het aantal JA-stemmers hieronder: 448 van de 751 kraaiden victorie, de rest (303) keek de andere kant op. Aangezien het EP maar liefst 375 miljoen kiezers (2009)vertegenwoordigt, spreekt dat boekdelen over wat en hoe er aan de gevolgen moet ‘gecurierd’ worden. Daar waar het altijd beter is, de oorzaken aan te pakken. Iets wat voor beroeps-polletiekers even te moeilijk schijnt te zijn….

    Op 25 Mei volgend jaar bij de Euro-Verkiezingen, moet het dus gaan gebeuren: alle vrijheidslievende Burgers van gans het Europese Vasteland moeten de kant van Hongarije, Polen, Italië, Oostenrijk, enz, enz, kiezen. En dan worden er EU-Parlementariers gekozen die orde op zalen moeten stellen. En die de rotte vruchten gewoon uit de mand wippen.

    Moesten de ‘Groenen’, die nu hun kuren hebben getoond, alsdan kunnen ontmaskerd worden, dan was het een kleine stap om de stemming andersom te doen keren. Dan krijgen we niet het Europa van de dictators, ùaar het Europa van de Vrije Burgers.

    Ja, inderdaad, over de EVP en over ‘Hongarije’ hebben we veel te lezen gekregen, meer dan genoeg, maar over de Nazi-censuur die er – gelijktijdig - zit aan te komen? Noppes. Niente. Rien de knots. Geen woord.

    Als dat geen voorbeeld is van de perfecte ‘Geleide Democratie’….

    *

    SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

    *

    EP neemt twee catastrofale besluiten: Aanval op Hongaarse democratie en invoering upload-filter

    Xander 13-09-2018 14:24

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/09/EP-neemt-twee-catastrofale-besluiten-Aanval-op-Hongaarse-democratie-en-invoering-uploadfilter

    De upload filtter van de Nieuwe Geheime Staats Politie.

    *

    Brexit kampioen Nigel Farage: ‘Tenminste één Europese leider die voor zijn principes, land en volk opkomt’

    Computer-wetenschappers en internet pioniers: het delen van foto’s, video’s en muziek door gewone inter-netter wordt straks onmogelijk gemaakt’

    Europese Commissie komt eind deze maand met voorstel om alle kritiek op EU beleid, zoals immigratie en islamisering, als ‘haatspraak’ van het internet te halen

    Pools protest tegen EU censuur artikel 13, dat de facto een einde kan maken aan door Brussel niet gewenste kritische stemmen op het internet. (Afbeelding: Getty Images (3))

    *

    Het Europese Parlement heeft deze week twee catastrofale totalitaire besluiten genomen. Het eerste behelst een rechtstreekse aanval op de Hongaarse democratie, gebaseerd op een extreem tendentieus en zelfs leugenachtig rapport van Groen

    Judith Sargentini; trezebees en Groene grasgeit met de overtrokken, hersenspinsels..

    Het tweede besluit is de invoering van een internet uploadfilter-linktax waarmee censuur van door Brussel niet gewenste kritische stemmen mogelijk wordt gemaakt.

     

    Hongarije wordt gestraft omdat het zich niet wil laten islamiseren

     

    De democratische gekozen regering van Hongarije maakt al jaren duidelijk de eigen cultuur en waarden van het land te willen bewaren, en heeft daarom geweigerd mee te doen met de door Brussel geëiste open grenzen en islamisering door massa immigratie uit de moslimwereld.

    Ook heeft Hongarije de nauw met Brussel samenwerkende extreemlinkse anti-maatschappelijke NGO’s zoals die van de in Hongarije geboren globalist George Soros het land uitgewerkt. Het Europese Parlement heeft gisteren ‘wraak’ genomen op Hongarije door een artikel-7 procedure in werking te stellen, een politieke ‘atoombom’ die de Hongaren hun stem in Europa officieel kan ontnemen. De lont van het uiteindelijk uit elkaar spatten van de zich almaar dictatorialer gedragende EU lijkt hiermee aangestoken, ook al moeten de regeringsleiders nog unaniem met deze draconische maatregel instemmen, en is de kans daarop niet groot.

    448 parlementariërs stemden voor het voorstel van GroenLinks afgevaardigde Judith Sargentini. In haar rapport had ze – geheel voorspelbaar, gezien de radicale ideologie van haar partij - het Hongaarse anti-immigratiebeleid met de grond gelijk gemaakt. Ook beweerde ze dat de Hongaarse overheid de vrije pers en academische onafhankelijkheid in gevaar heeft gebracht.

    ‘Tenminste één Europese leider die voor zijn principes, land en volk opkomt’

     

    De Hongaarse premier Viktor Orban heeft juist het tegendeel gedaan, namelijk door linkse EU- en immigratiegezinde rechters en organisaties hun buitensporige macht en invloed te ontnemen, en onafhankelijke rechters aan te stellen die niet langer de Europese, maar Hongaarse wetten bovenaan zetten. Dat dit zeer tegen de zin van ‘superstaat’ Brussel is, dat juist stap voor de stap bezig is de nationale democratie en soevereiniteit van alle lidstaten te vernietigen, behoeft geen uitleg.

    Voormalige UKIP leider Nigel Farage, die jarenlang met succes campagne voerde voor het Brexit, verketterde deze frontale aanval op de Hongaarse democratie, en verklaarde dat ‘er Goddank tenminste één Europese leider is die ondanks bereid is voor zijn principes, zijn cultuur, zijn land en zijn volk op te staan tegen deze extreme tirannie.’

    Premier Orban zelf sprak van een ‘belediging van de eer van het Hongaarse volk’, een ‘slag in het gezicht’ en een poging tot ‘chantage’ om Hongarije te doen buigen voor de EU immigratie eisen. (1)

    Nog een catastrofe: invoering uploadfilter en linktax

     

    Het tweede catastrofale besluit van het Europese Parlement is de invoering van een uploadfilter en potentiële linktax. Internetplatforms worden nu verplicht om al het geüploade materieel te controleren op eventuele copyright schendingen. Dat zullen kleinere concurrerende platforms niet trekken waardoor deze dreigen te verdwijnen. Hierdoor krijgen slechts enkele zeer grote giganten een nog groter monopolie, dat door de Brusselse machthebbers zeer eenvoudig te manipuleren valt.

    Een andere Nederlandse parlementariër kwam ook hier in beeld, maar - in schril contrast met de linksgroene Sargentini - positief. ‘Dit is een desastreus resultaat voor de bescherming van onze fundamentele rechten, voor gewone internetgebruikers, en voor Europa’ verklaarde D66’er Marietje Schaake. ‘We hebben een stap terug gezet, in plaats van het creëren van een echte copyright hervorming voor de 21e eeuw.’

     

    De wereldwijd vermaarde computerwetenschapper Tim Berners en internet pionier Vint Cerf stelden in een verklaring dat de EU-maatregelen rampzalig zijn voor de doorsnee gebruiker van het internet, omdat het delen van zaken zoals foto’s, muziek en video’s straks zo goed als onmogelijk wordt gemaakt.

     

    Europese Commissie gaat linksextreme censuur verplicht stellen

     

    De ervaring leert dat de EU dit mechanisme gaat misbruiken voor extreme censuur, waardoor alle conservatieve, rechtse en de zo gehate populistische stemmen van het internet zullen worden geweerd. Eind deze maand komt er een wetsvoorstel van de Europese Commissie waarmee de huidige vrijwillige gedragsregels verplicht worden gemaakt. Daarna zal er snel een einde worden gemaakt aan onafhankelijke websites waar kritisch wordt geschreven over zaken zoals de EU, de islam en de massa immigratie. (2)

     

    Dat zal de volgende reuzenstap zijn in de in vorming van een totalitaire Europese linksdictatuur, waarin – helaas met behulp en instemming van ook de Nederland - er geen enkele vrijheid van meningsuiting meer is, met uitzondering van de politiek correcte. De EU is hiermee definitief geen vrije democratie meer, voor zover daar überhaupt nog wat van over was.

     

    Hoe lang deze Europese kopie van de Sovjet Unie overeind zal blijven voordat deze door het steeds harder onderdrukte volk omver wordt gehaald valt niet te zeggen, maar dat het geen tientallen jaren zal zijn lijkt gezien de snelle opkomst van vrijheidspartijen in heel Europa wel duidelijk.

    Xander

    1) Zero Hedge
    (2) Planet Free Will via Zero Hedge
    (3) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

    *

    *AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    *

    We weten onderhand allemaal dat de 774 EU-Parlemantariërs, netjes op hun voorbehouden genummerde zitjes, die op een normale werkdag van 10 tot 12 en van 15 tot 17 uur,  elk op aanvraag een paar minuten spreektijd krijgen (waar geen kat naar luistert), er maar bij zitten voor de show. Of voor spek en bonen, als U wilt. Die show, dat ‘parlement’ dient alleen maar om de beslissingen van de EU-Commissarissen een officiëel tintje te geven. Zodat de schijn van democratische beslissingen wordt in stand gehouden. Laurel en Hardy zouden het beter gedaan gekregen hebben in hun tijd!

    *

    Dat duurt zo al jàren. Vandaar de houding van de overgrote meerderheid der Kiezers, dat heel dat Europees gedoe geheel bijkomstig is. Een uitloop-piste voor gebuisde politiekers. Te meer daar in de Media en op TV alleen ‘de anderen’ mogen in beeld komen. Nooit ‘de onzen’, tenzij er iets belachelijks te verzinnen valt.

    Namen noemen? Ivo Belet, Marianne Thyssen, het Gentse Liegebeest van ‘dea anderen’ en Nigal Farage van ‘de onzen’. Nooit gezien bvb Gerolf Annemans. Niemand weet door de band zelfs niet eens de namen van de andere ‘gekozenen’.

    Of zeg ik liever, de andere ‘geparachuteerden’? Die er trouwens niets toe doen, want de beslissingen worden ‘van hogerhand’ – door die paar orkest-meesters - genomen… Die blijven meestal op de achtergrond of worden vertegenwoordigd door de Zaan Cloot, die dan maar wat uit zijn nek kletst. Dat zattemans-gebrabbel krijgt dan de naam van ‘State of the Union’. Sorros en cinton kijken grinnikend toe aan de iverkant der Grfote Plas. Hun afgezanten leveren gied werk!

    Wat ik gisteren scheef naar een goede vriend in het buitenland, kan mij de kop kosten. Want het is gewoon de haat en het geweld van antwoord dienen. Slinx en IJslamerij houden van geweld. Moeten wij dan blijven het hoofd buigen? Ziehier – op een eeuwig zwijgen - een kort uittreksel van due brief…

    *

    Beste Dries,

    Gisteren-avond blijven kijken naar ‘De Afspraak’, waar Gerolf Annemans zich echt eens mocht uitspreken zonder voortdurend te worden onderbroken. Heb gewoon van alle panel-leden de bevestiging gehoord van wat al jaren op deze blog wordt verdedigd. Europa moet een ‘Staat’ worden op basis van vrijwillige akkoorden die alleen maar betrekking kunnen hebben op de economie. Met alleen bindende verplichtingen op een paar gebieden: Sociale Wetgeving – met de Euri verolicht voor alle deelnemende landen - Wegen en Verkeer – slechts één overkoepelende vreemde taal (Engels) – misdaad-bestrijding & illegaliteit, zo streng mogelijk – de Islam schrappen als ‘Religie’ omdat de ‘Leer’ slechts een dekmantel is gebleken voor overheersing – gesloten en beveiligde buitengrenzen – het zonder meer wettelijk verwijderen van alle ongewenste elementen zoals drughandelaars, en fanatieke islam-aanhangers.

    Dit komt vooral neer op het confisceren van alle moskeeën ten einde deze te kunnen slopen. Wat meebrengt dat er meteen geen haat-predikers meer zijn, die in hun eigen vreemde talen en onder het oog van de Staatsvuiligjheid, onze Beschaving verkopen waar we bijstaan.

    De schooljeugd van Antwerpen is nu al voor 51% van vreemde origine. En dat is een cijfer die zelfs de Nazi-beztting nooit heeft gehaald.

    Die twee zijn qua opzet wel niet te vergeelijken, maar – des te erger – zijn de resultanten. Die zijn wat ze zijn. Na Amsterdam, zal ook Antwerpen binnenkort een (Groene?) islammer als Burgemeester hebben…

    ‘In Mei leggen alle vogelen een ei’. Bij de Grootste verkiezings-kring ter wereld, op 25 Mei 2019 d.i. in minder dan één jaar moet het raak zijn. Een schot in de roos. Als de ‘Traditionele Partijen’ die ons naar het graf begeleiden, zouden mogen blijven van de kiezers, kiezen we beter voor de korte pijn, om per direct de Begrafenis-Ondernemer van onze keuze aan te duiden…

    ***

    Digitaliaanse Hemelrijker





    16-09-2018, 14:34 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    14-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5119

    *

    vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    Aan de negatieve kanten van het verhaal over ‘Schild & Vrienden’ komt maar geen einde. Zeker niet tot het zaakje op een lachwekkende sisser uitloopt. Laat ondertussen de Slinxe, Schotse en Scheve ‘Media’ maar hun ding doen. Ieder diertje zijn pleziertje! Als ze maar niet overdrijven!

    Wie laatst lacht, best lacht. Een spreekwoord dat vooral breedsmoel-kikkers treft.

    *

    Hieronder volgt – in standaard-termen - een medeplichtige ‘inkijk’ in het Gentse (zeer hoogstaand) hoogstudenten-beleid. Maar de exacte denkwereld die daar continu in de lucht hangt, wordt wel niet bloot gegeven. De argeloze lezer immers moet overtuigd blijven, dat die Pano nep-nieuws reportage de wereld gered heeft.

    Ik zal die denkwereld dan maar zelf – met een beetje fantasie - uit de doeken doen.. Maar opgelet, luiers verversen brengt meestal rare luchtjes voort…

    *

    Ten gronde is de zaak van de uitsluiting zeer eenvoudig. U zult lezen dat het de bedoeling van de vier de ‘Ver-rechtsing’ van de Jeugdraad was. Het is dus zo klaar als een klontje dat de Jeugdraad hoofdzakelijk SLINX is. Zo ongeveer van het niveau van die gevallen godin Freya. Dat is bijlange geen normaal doen en overeenkomen met de tegenvoeters. Nee hoor, voor Slinxen telt alleen hun eigen mening. Meer zit daar niet in. Wat er nooit heeft ingezeten zal er dan bijgevollg ook noioit inzitten. Referentie: het Gentse Liegebeest.

    In Gent ‘sloan ze liever up joen muile’…. Is al meer dan 150 jaar zo. Maar nu komt daar de IJslammerij nog bij..

    En dat noemen ze dan een nie kap...

    *

    Het is dan ook een kleine stap voor de mensheid, om bij die uitsluiting er direct de bloedrode VRT bij te betrekken, met misschien wel met de Unief een voordien geheime deal, een afgesproken bedoeling van die muizenval in een bijeen geflanste ‘nep-reportage’ te gieten.

    Maar leest U liever eerst wat De Schandaard de wereld in stuurt. Te beginnen met een afbeelding van de ‘tegen-betoging, gericht tegen, ja tegen wie of tegen wat. Er wordt betoogd achter het opschrift (Hier zijn) de … ‘Schandknapen’.

    Zijn de betogers van dergelijk miniem intellectueeel laag niveau dan, echt de crème de la crème van wat de schoolbanken van de Gentse Rijks Universiteit in staat zijn voort te brengen?

    Wedden dat er inderdaad in die Jeugdraad of wat ervan overblijft alleen ‘schandknapen’ overblijven, die plassen tegen hun eigen gevel… en dat heel normaal vinden

    *

    SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

    *

    Jeugdraad sluit leden van Schild & Vrienden uit

     

    Gisteren 12/9 om 21:01 door bbd

    *

    Betoging in Gent, vorige week, tegen Schild & Vrienden. Foto: belga

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20180912_03739068

    *

    De Jeugdraad heeft vier van zijn rechtstreeks verkozen raadsleden uitgesloten. Het gaat om de vier die banden hebben met 'Schild en Vrienden', zoals vorige week ‘bleek’ uit een reportage op Pano.

    Volgens de Pano-reportage was het de bedoeling van de vier om te infiltreren in de Vlaamse Jeugdraad en het beleid te verrechtsen. De Vlaamse Jeugdraad is het officiële adviesorgaan van de Vlaamse regering over jeugdzaken.

    *

    Vorige week besliste de Jeugdraad daarom om, zoals de reglementen voorschrijven, een procedure op te zetten met deze vier betrokken adviseurs. Vanavond besliste de adviesraad om de vier uit de adviesraad en uit de organisatie te zetten. De betrokkenen hebben hun ontslag aanvaard, zo zegt de Vlaamse Jeugdraad.

    De Jeugdraad beklemtoont dat er intern gesprekken hebben plaatsgehad met elk van de vier adviseurs. 'Op basis van vastgestelde feiten en deze gesprekken kwam de adviesraad - bestaande uit 16 stemgerechtigde leden - tot het besluit om alle vier te ontslaan'.

    Voorts zegt de Jeugdraad: 'Niet alleen hebben ze onze organisatie ernstige schade berokkend, er is ook een grote vertrouwensbeuk tussen hen en onze organisatie. In welke mate elk van deze vier betrokken waren bij Schild & Vrienden en of zich al dan niet schuldig hebben gemaakt aan racistische en discriminerende uitspraken, daarvoor plaatsen wij ons vertrouwen in het gerecht.'

    De Vlaamse Jeugdraad zegt nog dat er voor alle jongeren een plek is in de organisatie, 'maar er zijn duidelijke grenzen'. 'Voor de racistische en discriminerende uitspraken die we vorige week in de Pano-reportage zagen is binnen onze organisatie geen plaats: gisteren niet, vandaag niet, morgen niet.'

     

    *

    Nota van de Hoofdredacteur van deze eenmansblog

    *

    Het Internet kan in sommige gevallen zeer leerzaam zijn. Zo staat er ’n artikel

    https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20180912_03739073

    *

    “Infiltranten” uit Vlaamse Jeugdraad gegooid, wel nog welkom bij N-VA

    *

    Ze vliegen per direct uit de Vlaamse Jeugdraad, het viertal

    Jeroen Bergers, Niklas Arents, Thomas Decat en Inne Volkaerts.

    Drie van de vier Jong N-VA’ers die te veel flirtten met Schild & Vrienden. Uitgelekte chatconversaties waarin ze aankondigden “dat linkse sossenhol te gaan verrechtsen”, doen hen nu de das om. Al blijven ze wel de steun genieten vZan N-VA zelf.

    ******

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Gezegde ’Vlaamse Jeugdraad’ zou beter er recht voor uitkomen wat de bedoeling is. Voortgaande op de kleur van hun logo, zijn het niet de Vlaamse, maar eerder de Rode Jeugd.

    En dat moet dan de Vlaamse ‘Regering’ adviseren…

    Allemaal kosten op het sterfhuis.

    *

    Digitaliaanse Hemelrijker





    14-09-2018, 13:10 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    13-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5118

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    gans Europa is het zò, dat de democratische Rechtstaat dreigt onderworpen te worden aan de barbaarse achterlijke IJslammerij omdat Georges Sorros, de Hongaar die in de USA schatrijk is geworden, zoiets afgesproken heeft met de Clinton Clan Club en de moslim-broederschap van Houssein Barack Obama.. Die staan momenteel allemaal als afgedankt speelgoed ergens in de hoek bij,de borstels van de samenleving, maar hun Eiropese trawanten houden de vuren brfandende.

    Vooral in Märkelland gaat het van kwaad naar erger. Vandaar deze samenvattende bijdrage om alles ees op ’n rijtje te zetten. Want de ‘moord-incidenten’ staan ook als op ’n rijtje, van Noord naar Zuid en van West naar Oost. Ze maken er, liojk over één groot massa-graf, een kruisteken over. Een kruisteken over onze voorvaderlijke Vrijjheden, die dus moeten vervangen en ‘her-volkt’ worden met de meest primitieve wilde volkeren ter wereld, de Gesluierde IJslammerij.

    De tragedie is o.a. ook duidelijk in eigen land, waar illegale passanten nu al elkaar beginnen te vermoorden. Straks is dat ook het lot van onze Politie die de boel maar niet onder controle MAG krijgen, want het asielrecht is, althans volgens de Slinxsigheid, een leef-recht voor die soort. Het komt zelfs boven het bestaans-recht van alles en iedereen die hen niet aanstaat.

    Het is dus de 4de keer dat onze Oosterburen de wereld op overtuigende wijze willen domineren. Drie oorlogen (1870, ’14-’18, ’40-’45) en nu via de messentrekkerij van de schaamteloze kontheffers.

    Wat die Sooros wil, dat zijn Iraaks en Syrissche toestanden, een onderduims gemanipuleerde burgerpprmpg. Om dan op het punt van een kromzwaard de vrede aan te dragen via de gesluierde ‘Ondewerping’.

    Al wat U wil, als de Slinxe Neo-Elite maar aan de knoppen mag blijven zitten die ze met list en bedrog in handen hebben gekregen. Toen ze de mensen nog van alles konden wijsmaken.

    U vraagt zich misschien af, hoe het komt dat de USA, het land der cowboys, bij monde van de

    het voortouw neemt in deze Neo Nazi Nieuwe Wereld Orde? Denk dan maar even terug aan de betoonde gastvrijheid aan de duizenden ondergedoken Nazi-figuren die na hun verkoren oorlog daar een nieuw leven konden beginnen. En, vanzelfsprekend, dievelinkx de Macht hebben overgenomen. Zodat de Hitlerihanen onder de bescherming van de Stars and Stripes, dan toch weer vicotorie (denken te) kunnen kraaien.

    En dan is daar plotsklaps Hongarije en Poolland, die samen met de vroegere Oostblok-landen, stokken in de wielen komen steken…

    *

    Het is een oud gezegde, dat de wereld wil bedrogen worden. Ook onze Verlichte Grote Verstanden vragen niet liever. Want dan hebben zij en de nuttige idioten van wereldverbeteraars hun bezighouding en doen ze geen ander kwaad.

    Tenminste dat was zo tot en lang geleden verzet kwam met de Uitvinding van de boekdruk-kunst in de late Middeleeuwen. Toen werden de mensen meteen wijzer en vooral veel arlerter. Maar ze werden nog slimmer, ja zelfs het slimst, vooral sinds de recente digitalisering van de samenleving. Waar de waarheid in veel gevallen via ‘the clouds’ nog tien keer sneller vliegt dan het Geluid…

    Plaatselijke krantjes komen wereldwijd overeen over wat ze de mensen dagdagelijks zullen wijsmaken, maar dat is gerekend buiten de waard.

    En daarom willen ze die waard het spreken beletten. Zie de studentenvereniging ‘Schild & Vrienden’. Al vliefgt de gefingeerde Panos-leugen nog zo snel, de Vlaming achterhaalt hem wel.

    Alles in Mutti-land moet perfect voorgesteld worden en wie iets anders zegt, dat zijn vuile populisten, rechts-extremisten, Vlaams Belangers en/of Schild en Vrienden-vrienjes. Hun plaats is dus vroeg of laat ergens in her- opvoedingskampen die dringend moeten worden opgericht.

    Geen erg. Want ergens in de socialistische archieven in Duitsland liggen nog altijd de plannen van vroeger.

    Hen ‘kort zetten’ is dan ook altijd voor hun eigen bestwil, want als de Ijslammerij dat zal doen, zal het er wel eventjes anders aan toegaan.

    Ook de Hitler-clubleden pakten hun vijanden op om die te kunnen beschermen tegen de volkswoede. Dat gelooft U toch ook nog altijd

    *

    SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

    *

    Islamisering: Migranten veroorzaken ook na Chemnitz gewel-dorgie in Duitsland

     

    Frankfurt (Oder): Grote groep moslim-migranten bestormen ‘Allahu Akbar’ roepend een 90’s party en schreeuwen dat ze iedereen gaan vermoorden, en worden daarna beschermd door de Duitse Vluchtelingenraad, die stelt dat ‘asiel een grondrecht is dat je ook na een misdaad niet kan verliezen’ – Regering bevestigt: 97% migranten illegaal, maar mogen gewoon blijven

     

    Twee weken na de moord in Chemnitz door drie moslim-migranten stierf afgelopen zaterdag een 22 jarige Duitser aan zijn verwondingen nadat hij in Köthen bij een ruzie op een speelplaats tussenbeide was gekomen om een Duits meisje te beschermen, en door Afghanen helemaal in elkaar werd getrapt (1). Gisterenavond werden in Cottbus twee bejaarde broers van 65 en 69 jaar zonder aanleiding het ziekenhuis in geslagen door een groep migranten (2). In Duisburg werd een 17 jarig zwanger meisje door haar Turkse vriend en drie van zijn migrantenvrienden met onder andere een mes aangevallen, maar ze wist te ontsnappen (3). Zomaar wat voorvallen die de islamitische immigratie bij onze Oosterburen inmiddels dagelijks veroorzaakt.

    Dagelijkse ‘incidenten’

    Chemnitz en Köthen zijn volgens de media nog steeds ‘incidenten’ die zo snel mogelijk weer moeten worden vergeten, ook al vinden ze dagelijks plaats. De nabestaanden van de slachtoffers strijden vervolgens vergeefs om gerechtigheid, want de daders zijn immers door de overheid en media beschermde moslimmigranten.

    Zo werd bijvoorbeeld een jaar geleden in Wittenberg de 30 jarige Marcus Hempel door een Syrische migrant doodgeslagen. Zijn vader probeert sindsdien vergeefs de dader voor het gerecht te krijgen, maar tegen hem is zelfs nog geen aanklacht ingediend. (4)

    In Bad Orb, een dorp tussen Frankfurt am Main en Fulda, viel een groep migranten in een uitgaansgelegenheid diverse vrouwen lastig. Nadat ze door de beveiliging waren verwijderd, gingen ze daar op straat mee door. Een Duitser die voor een vrouw in de bres sprong kreeg een afgebroken bierfles in zijn hals gestoken. Na drie dagen op de IC heeft hij het maar net overleefd (5).

    Arabische migranten vallen club binnen, worden niet uitgezet

    In het andere Frankfurt (Oder) aan de grens met Polen vielen op 26 augustus zo’n 20 Arabische migranten een club binnen, waar een 90’s party werd gehouden. Ze schreeuwden massaal ‘Allahu Akbar’ en dreigden alle aanwezigen te vermoorden. De gasten in de club werden gemolesteerd en geslagen, en vluchtten vervolgens in paniek weg.

    Slechts twee van de 20 daders werden aangehouden. De AfD eist dat de migranten meteen worden uitgezet, maar de Duitse Vluchtelingenraad stelt zich achter hen op met het argument dat ‘asiel een grondrecht is dat iemand ook na een misdrijf niet kan verliezen’. (6)

    Dat geldt zeker voor de piepjonge migranten uit Syrië en Afghanistan die tijdens een schoolreisje een 10 jarig klasgenootje verkrachtten. Justitie onderneemt vanwege hun (veronderstelde) leeftijd helemaal niets tegen hen. Het slachtoffer zit inmiddels op een andere school. De daders overigens ook... (10).

    Een wat oudere Afghaan gaf afgelopen zondag in Parijs het visitekaartje van zijn religieuze ideologie af door op straat met een 25 tot 30 centimeter lang mes en een ijzeren stang willekeurig voorbijgangers aan te vallen, waaronder twee Britse toeristen. Daarbij raakten zeven mensen gewond, waarvan vier levensgevaarlijk. (13)

    ‘Culturele verrijking’ anno 2018

    In Berlijn vindt iedere week wel ergens een veldslag tussen rivaliserende criminele migrantenbendes plaats. Afgelopen zondag werd daarbij iemand neergestoken, waarna de politie zelfs het ziekenhuis waarin het slachtoffer werd opgenomen moest beschermen, omdat dat ook belaagd werd (7).

    In Essen raakte een agente zwaargewond nadat ze bij een controle in een Shisha bar door een jonge ‘Zuidlander’ in elkaar werd geslagen. Ook haar collega raakte gewond. De vader en broer van de dader dreigden vervolgens de hele familie tegen de politie te mobiliseren als hij niet ogenblikkelijk zou worden vrijgelaten. (8)

    Een andere Shisha-bar, in Schönebeck, was vorige week het tafereel van een verkrachting van een 20 jarige Duitse vrouw door een 40 jarige Turk. ‘Wie in 2018 als vrouw alleen een schemerig lokaaltje zoals een Shisha bar binnengaat, loop onvermijdelijk het gevolg (cultureel) verrijkt te worden,’ is het cynische commentaar van verslaggever Ernst Fleischmann (11).

     

    Valse berichten over veiligheid

     

    Net als in Nederland zijn er dagelijks tal van andere ‘incidenten’ waarbij mensen worden aangevallen, neergestoken, overvallen of aangerand/verkracht, maar slagen de autoriteiten en media er met succes in om de afkomst van de dader(s) verborgen te houden.

    Ondanks valse berichten in de media dat de Duitsers zich eigenlijk steeds veiliger zouden voelen, is de stemming onder het volk flink aan het omslaan. Een duidelijk signaal is dat bij een openbaar protest-concert tegen ‘rechts’ in Chemnitz – onder het motto ‘Chemnitz is grijs noch bruin - slechts 120 bezoekers kwamen opdagen, voornamelijk vrienden van de bandleden (9).

     

    Bijna alle migranten illegaal in Duitsland

     

    De Duitse regering Merkel heeft na vragen van de AfD toegegeven dat 97,2% van de bijna 900.000 migranten die alleen al in 2015 tot het land werden toegelaten, illegaal zijn. Dat betekent dus dat slechts zo’n 25.000 personen asiel hadden moeten krijgen. De rest had moeten worden uitgezet, maar dat wordt op een handjevol gevallen na met niemand gedaan. Opmerkelijk: tussen 1 januari 2014 en 31 juli 2018 beweerden 539.000 asielzoekers hun paspoort en andere ID-bewijzen te zijn kwijtgeraakt. Dat was echter niet gebeurd met hun smartphones, want die hadden ze bijna allemaal nog wel bij ze. (12)

    Xander

    1) Epoch Times
    (2) Journalistenwatch
    (3) Journalistenwatch
    (4) Journalistenwatch
    (5) GNZ via Hartgeld
    (6) SKB News(7) Journalistenwatch
    (8) Journalistenwatch
    (9) Tag 24
    (10) Anonymous
    (11) Anonymous
    (12) Anonymous
    (13) Anonymous
    (14) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

     

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    *

    Wilt U een paar voorbeelden van Overheidsbedrog? Die liggen voor het rapen. Zekfs voor iemand die geen (Vlaams) belang stelt in de polletiek…

    Neem de diesel-motoren en de fijne roetdeeltjes in de licht. Zes maanden geleden werd de diesel gebannen wegens de luchtvervuiling. En nu ineens is die lucht veel te proper. Is weer niet goed. Die moet, om goed te zijkn voor de mens, heel wat meer fijn stof bevatten. Anders verandert het klimaat veel te rap…

    Tweede voorbeeld. De op onze snelweg-parkings opgepakte transit-bandieten, onderweg naar de UK. Doen oppakken om die even later weer los te laten om ze de volgende dag weer te kunnen oppakken… Want niet alleen blijven ze komen, ze geraken ook niet weg…. Kost handen vol geld, die we niet hebben…

    Jonge idealisten worden aan de schandaaal gehangen, op basis van geforceerde manipulaties van media-geile nep-hoernalisten. Niks aan de hand, zegt men in het Parlement, alles wat niet denkt zoals wij, wordt door de Staatsvuiligheid doorheen de tijden dag-en-nacht nauwlettend in de gaten gehouden. Om hen eventueel te betrappen op een mis-spreking. Maar ondertussen kruipt het crapuul wel boven van tussen de kassei-stenen waar het leeft van de paardenvijgen.

    *

    Gelukkig kan de brave Onderdaan nog eenmaal in de 5-6 jaar zijn stem uitbrengen. Liefst per computer, want daar kan de uitslag altijd ongezien in de gewenste richting bijgestuurd worden.

    *

    Digitaliaanse Hemelrijker




    13-09-2018, 11:36 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    12-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5117

     

     

    vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    Arco is de stam (de boom?) van de galg, en de strop daarvan dat is diene drugsdealer en Kosovaar (in die volgorde), beëdigd Tolk in Overheidsdienst en trouw Tsjeven-lid op de kiezerslijsten. Hij die tot aan zijn nek in de strop zit, is dat arme Krisje Peetersson wiens carrière nu wel voorgoed naar de knoppen is.…

    Hoe een dubbeltje rollen kan! Van de goed betaalde Grote Baas van het veilige Unizo tot voetmat der Tsjeven-graaigrijpende vingerklauwen. Geslacjtofferd op het altaar der roem van Marianne Thyssen…

    En neen, Kawouter Beke zullen we deze keer niet rap horen… Hoogstens de zak voor Peeters…

    Antwerpen kan dus weer gerust ademen. De werker in de stads-weverij kan zijn weefstuk dat op ’t getouw ligt, gewoon de volgende vijf jaren verder afmaken…

    Toekomstbeeld…

    *

    Moest ik in Peeters zijn plaats zijn, ik zou niet meer gerust slapen. Zowel de IJslammerij als de drugswereld tegenin de haren strijken, kan lelijke gevolgen hebben. Heet begint met een granaat in de straat als losse flodder, en het eindigt met mitrailleurvuur erger dan tussen teruggekeerde IS-strijders en trans-mogranten…

    *

    SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

    *

    Gemeenteraadsverkiezingen 2018

    Kandidaat CD&V opgepakt met drie kilo heroïne

    Vandaag Maandag 10/9 om 06:59 door (yb, sare, fem)

    Rediart Cankja en Kris Peeters Foto: r

    *

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20180909_03726056

    r

    Net nu Kris Peeters zijn StroomOpwaarts Plan tegen internationale drugsleveranciers lanceert, raakt bekend dat een kandidaat op zijn lijst is opgepakt voor drugshandel.

     

    De timing kon moeilijk slechter. Zo’n maand voor de gemeenteraadsverkiezingen en minder dan een week nadat Bart De Wever (N-VA) had gesuggereerd dat er nauwe connecties zouden zijn tussen leden van de Antwerpse gemeenteraad en de drugsmaffia is Rediart Cankja (41) opgepakt. Cankja staat op de 46ste plaats van de CD&V-lijst in Antwerpen en op de 10de plaats van de CD&V-districtslijst in Ekeren. Maar die campagne kan hij allicht op zijn buik schrijven.

    Cankja (41) en de Kosovaarse Shpresa S. werden door de Franse politie tegengehouden in het Franse Vitry, een stadje op de grens van Frankrijk en Zwitserland op enkele kilometers van Genève. Dat gebeurde begin vorige week, maar raakte nu pas bekend. In de auto met Belgische nummerplaat, die op naam stond van de Kosovaarse vrouw, zat drie kilogram heroïne verstopt ‘in een speciaal daarvoor ontworpen plek’, bevestigen politiebronnen.

    Zwitserse markt

    Volgens de speurders waren de drugs waarschijnlijk bedoeld voor de Zwitserse markt, een van de weinige in Europa waar heroïne nog niet heeft moeten wijken voor cocaïne.

    Dat Cankja’s medereizigster bij de drugstrafiek betrokken zou zijn, verbaast de speurders niet. Zij kennen wel meer mensen uit haar omgeving die zich met drugszaken hebben ingelaten. Maar hoe de CD&V’er Cankja in dit verhaal verzeild is geraakt, welke banden hij met Shpresa S. heeft en in welke mate hij weet had van de drugs in de auto zijn op dit ogenblik open vragen.

    Tolk bij politie

    Rediart Cankja’s profiel stemt alvast niet overeen met wat men zich bij een drugstrafikant voorstelt. Hij was nog een tiener toen hij besloot om zijn geboorteland Albanië te ontvluchten. ‘Albanië was het Noord-Korea van Europa’, zei hij. Bij zijn zesde poging bereikte hij ons land via Duitsland, met een vervalst treinticket en zonder papieren. Hij leefde een tijdje op straat en verdiende de kost met allerlei baantjes. ‘Tot de stad Gent een Albanese tolk zocht en ik als eerste uit de examens kwam’, vertelde hij in een interview. De weg naar een legaal bestaan in België stond plots wagenwijd open.

    Cankja is zijn moeilijk verleden nooit vergeten. Hij geeft al jaren inburgeringscursussen voor Albanese nieuwkomers in verscheidene agentschappen voor integratie en inburgering. Ondertussen is hij nog steeds tolk Albanees-Nederlands, niet alleen in sociale centra en ziekenhuizen, maar ook bij de politie van Leuven, de federale gerechtelijke politie en verscheidene lokale politiezones van Antwerpen. Daar is men uiteraard niet blij met zijn arrestatie. Woordvoerder Wouter Bruyns liet meteen weten dat de Antwerpse politie geen beroep meer zal doen op zijn diensten. En ook bij de federale gerechtelijke moet hij niet meer aankloppen.

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Banditisme tot in de binnenste cirkel va de Politie-Diensten. Als toppunt van ‘Verijking’ kan dat tellen… We zagen het reeds in het Gemeentehuis van Molenbeek, met het broertje van Salah Abdeslam, de Parijse Supergangster uit Saint Jean le Ruisseau du Moulin. Die niet alleen in zijn bloedrode werkomgeving de boel verlinkte waar iedereen bij stond, maar in zijn vrije tijd nog overvallen ging gaan plegen. Of die met vrienden zijn collega de Gemeente-bankloper op straat overviel.

    De Tsjeven zijn dus niet meer de moslimmerds-partij, maar evengoed de drugdealer-partij.

    Nu nog de 800.000 ARCO-coöerantern definitief in ’t zak zetten en de partij bestaat niet meer.

    En dat net nu de Beweging punt Net zo goed als definitief opgeschoven is naar Rood-Groen. En zie, we gaan ne gang, recht in de tang….

    *

    Digitaliaanse Hemelrijker



    12-09-2018, 15:05 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5116

    ****

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    Deze kwal-krant schermt met het woord ‘Blok’ als ze Slinx en Extreem Slinx met de steun van och arme 4.7% van de Groenen bedoelt. Alles bijeen geteld bijna tegen de 40% om een land via een ‘minderheidsregering’ te besturen. Het andere en veel grotere Europees ‘Blok’ dat ook in Zweden boven de oppervlakte komt, ze niet eens op. Die van de DS zijn zelfs vergeten dat er ooit een Vlaams Blok, waar ze zò tegen waren, is geweest…

    Dat ‘Blok’ is de voorloper geweest van Het Vlaams Belang, een democratisch verkozen politieke partij die in 2004 door het Gentse Hof van Beroep met verkochte Rechters, wegens ’n verkeerd uit te leggen verkiezings-slogan, buiten de Wet werd gesteld.

    Na Italië in het warme Zuiden, zet nu voor het eerst het Hoge Noorden de blok-toon. Met Marine La Plume van het Front National in de coulissen. Weer een land dat radicaal klein maar dapper kiest voor Rechts.

    Pas op ! De (kostenvrije) bron-tekst van vandaag hieronder in De Schandaard is dus doorspekt met vooroordelen jegens de opkomede Partij der ‘Zweden Democraten’. Die staan echter wel op het punt om uit de ijzeren staven van hun ‘cordon sanitaire’ te glijden, en dat mag niet. Mohammed wil dat niet. Hun resultaten zijn schitterend, maar minder dan algemeen verwacht. De favorieten van die kwal-krant houden wel stand, niettegenstaande de abdominale achteruitgang van de Slinxen. Di behaalden hun slechtste uitslag in 100 jaar….

    En zo gaat dat maar door. Al schermen ze nog zo zwaar voor hun vetbetaalde postjes, ze gaan er onderdoor… Zowel in Zweden als overal elders.

    *

    SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

    Woensdag 12 September 2018

    5116 - IN ZWEDEN ZULLEN E ZWETEN, DE SLINXE LAND- EN VOLKSVERRADERS

    IN: Zweden - islamisering

     

    ****

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    Deze kwal-krant schermt met het woord ‘Blok’ als ze Slinx en Extreem Slinx met de steun van och arme 4.7% van de Groenen bedoelt. Alles bijeen geteld bijna tegen de 40% om een land via een ‘minderheidsregering’ te besturen. Het andere en veel grotere Europees ‘Blok’ dat ook in Zweden boven de oppervlakte komt, ze niet eens op. Die van de DS zijn zelfs vergeten dat er ooit een Vlaams Blok, waar ze zò tegen waren, is geweest…

    Dat ‘Blok’ is de voorloper geweest van Het Vlaams Belang, een democratisch verkozen politieke partij die in 2004 door het Gentse Hof van Beroep met verkochte Rechters, wegens ’n verkeerd uit te leggen verkiezings-slogan, buiten de Wet werd gesteld.

    **

    *

    Na Italië in het warme Zuiden, zet nu voor het eerst het Hoge Noorden de blok-toon. Met Marine La Plume van het Front National in de coulissen. Weer een land dat radicaal klein maar dapper kiest voor Rechts.

    Pas op ! De (kostenvrije) bron-tekst van vandaag hieronder in De Schandaard is dus doorspekt met vooroordelen jegens de opkomede Partij der ‘Zweden Democraten’. Die staan echter wel op het punt om uit de ijzeren staven van hun ‘cordon sanitaire’ te glijden, en dat mag niet. Mohammed wil dat niet. Hun resultaten zijn schitterend, maar minder dan algemeen verwacht. De favorieten van die kwal-krant houden wel stand, niettegenstaande de abdominale achteruitgang van de Slinxen. Di behaalden hun slechtste uitslag in 100 jaar….

    En zo gaat dat maar door. Al schermen ze nog zo zwaar voor hun vetbetaalde postjes, ze gaan er onderdoor… Zowel in Zweden als overal elders.

    *

    SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

    *

    Zweedse verkiezingen zijn nek-aan-nek, populisten groeien fors

    Zondag 9 September om 23:12 door Peter De Lobel

    *

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20180909_03725416

    Jimmie Åkesson, de leider van Zweden Democraten.

    *

    Bij de parlementsverkiezingen in Zweden zet de anti-migratiepartij ‘Zweden Democraten’ zoals verwacht een stevige stap vooruit, al is die kleiner dan voorspeld. Het regerende linkse blok en de centrum-rechtse uitdagers houden mekaar in evenwicht.

    De Slinxe Zweedse Elite is buiten zichzelf… Wegens vooral het risico van zwaar postjes-verlies

    *

    De rechts-populistische partij Zweden Democraten hebben, met 90 procent van de stemmen geteld, 17,7 procent behaald in de parlementsverkiezingen. Het centrum-linkse blok van de zittende regeringscoalitie van Sociaaldemocraten en groenen, samen met hun radicaal-linkse bondgenoten van de Vänsterpartiet is goed voor 40,7 procent van de stemmen. De Sociaaldemocraten, die nu met Stefan Löfven de premier leveren, stranden daarbij op 28,3%, de groenen op 4,4% en Vänsterpartiet op 8%. Voor de groenen was het een spannende avond. De kiesdrempel ligt in Zweden op 4 procent. In de laatste peilingen kregen zij een hogere score. Mochten zij de kiesdrempel niet gehaald hebben, zou er geen links 'blok' meer zijn.

    Moderaterna, de grootste partij van het centrum-rechtse blok, behaalt volgens deze gedeeltelijke resultaten 19,7 procent van de stemmen. Zij zijn daarmee de tweede grootste partij. Hun centrumrechtse blok komt aan een totaal van 40,2 procent.

    'Fantastisch succes'

    Het thema migratie beheerste de verkiezingscampagne. Zweden Democraten staan voor een hard anti-migratiebeleid en dat slaat blijkbaar aan. Want de strijd om de derde plaats woedt nog wel, maar voor Zweden Democraten is dit een sprong van bijna 5 procent vooruit.

    Julia Kronlid,

    de ondervoorzitster van de partij, sprak al van 'een fantastisch succes'. Ze had het toen wel over de resultaten van de exitpolls, die Zweden Democraten nog iets meer op winst zetten. Een echte landslide is het evenwel niet geworden voor radicaal-rechts.

    Omdat alle andere partijen samenwerking met Zweden Democraten uitsluiten, dreigt de regeringsvorming niet eenvoudig te worden. Tenzij Ulf Kristersson, de leider van Moderaterna, het aandurft het cordon te doorbreken. Met zowel een links als een rechts blok dat zo'n veertig procent van de stemmen binnenhaalt, is de kans anders groot dat Zweden opnieuw op een minderheidsregering afstevent.

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Wat in Europa overal gebeurt, is dat de ‘Geleide Democratie’ waarover Wilfried Martens het altijd had, langzaam maar zeker is geëvolueerd naar geleide dictatuur, waar het begrip ‘Democratie’ alleen nog voor de vorm voorkomt op de verkiezinfgs-affiches. Wie niet denkt zoals zij, de Euroopese Elite, als slechte kopie van de Clinton Wife Club, heeft geen reden van bestaan. Zij spreken graag zo vernietigend mogelijk over Hitler, maar ze doen hem tot in de details, gewoon na.

    Al nagedacht wat Broeksèl wik met Hongarije? Mooier voorbeeld kan ik niet bedenken. Dat land krijgt de vrijheid om te doen wat Broeksèl wilt…

    *

    De zweep voor Zweden, zodat ze daar goed zweten…

    *

    Digitaliaanse Hemelrijker







    12-09-2018, 14:03 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    11-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5115

    ****

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    Straks kan de hele wereld het Zilveren Jubileum gedenken van de vernietigende raid door alweer fanatieke IJslammerds op de twee Nieuw Yorksje tweeling-wolkenkrabbers. Nog maar 8 jaar te gaan, waarin inderdaad van de kant der ‘Verrijkers’ nog zowat van alles kan gebeuren. Maar niets dat goed is.

    Memento homo…. dat ge van stof en as zijt, en   als eenmaal binnenkort de ‘Verrijkers’ de baas zijn, tot stof en as zult terugkeren.

    Want het is ’n waarheid als ’n koe. De gevolgen van de wilde immigratie worden steeds bloediger. En steeds gerichter. Stillaan worden onze landen niet alleen islamitischer, ze glijden af naar de totale wetteloosheid. En daarna naar de absolute en totale ‘Onderwerping’.

    Neen! Niet waar zeggen onze Verlichte Grote Verstanden. Het is omdat jullie te dom zijn om deze ‘Verrijking’ die op het punt staat om wereldbreed de Sharia te omhelzen, niet te begrijpen. Vroeger waren er bij ons in Vlaanderen de Baronnen die ons     arm hielden, en e Pastoors die ons dom hielden. Nu leven we op de maat van een twee drie, en huppe met de blote beentjes (voor de vrouwen). Want de mannen ondertussen zijn “onmachtig’ in de hoek gedrumd net als enuchen in de islam-harems die als mosketen ’t allenkante geluidloos uit de grond zijn gerezen. Per moslim – bij leven en welzijn - vijf vrouwen voor de lagere klassen, met in het vooruitzicht voor het eeuwig leven, de man 72 dagverse maagden. Voor de betere klassen zijn er geen normen, nu niet en later voor de Eeuwigheid ook niet. Want Allah, die nu al 1400 jaar meegaat, heeft volgens zijn Profeet, de pedofiele woestijnrover, de grootste, de dikste en de langste… tong.

    Wij, West-Vlamingen, noemen dat iemand met ’n muile van lintjes….

    *

    Verlà. Nu is de lezer in de juiste stemming om kennis te verwerven over de feiten die mij doen zeggen wat ik zojuist zei…

    *

    SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

    *

    Vrees voor nieuwe spanningen in Duitsland na dood 22-jarige man

    *

    “Slachtoffer overleed aan hartaanval, niet door geweld”

    https://www.hln.be/nieuws/buitenland/vrees-voor-nieuwe-spanningen-in-duitsland-na-dood-22-jarige-man~a51bb233/

    *

    09 september 2018 12u03 Bron: Bild, Die Welt, ANP, Mitteldeutsche Zeitung

    *

    Bij een gevecht in de stad Köthen in de Duitse deelstaat Saksen-Anhalt is gisteravond een Duitser van 22 jaar oud overleden. Minstens twee mannen, allebei Afghanen, zijn afgelopen nacht opgepakt. Volgens Duitse media vanavond overleed het slachtoffer, dat al hartpatiënt was, echter niet door geweld maar door een hartaanval. Op sociale netwerken roepen rechtse groepen desondanks toch op tot deelname aan een zogeheten treurmars. De politie heeft extra versterking uit Berlijn gestuurd en bereidt zich voor op betogingen.

    Drie Afghanen zouden in een speeltuin ruzie hebben gemaakt over een Duitse vrouw en de vraag welke van de drie de vader zou zijn van het kind waar ze zwanger van is. Twee jonge Duitsers zouden bij de ruzie zijn tussengekomen, maar de situatie escaleerde daarop nog meer. Een van de twee Duitsers raakte volgens eerste berichten gewond bij het gevecht dat daarop uitbrak en overleed later in het ziekenhuis.

    Volgens Duitse media stierf de man als gevolg van een hersenbloeding, maar een autopsie zou daarover meer duidelijkheid moeten geven. Vanavond berichtten verschillende kranten dan dat de autopsie heeft uitgewezen dat het slachtoffer niet aan geweldplegingen is overleden, maar aan een hartaanval. De jongeman was hartpatiënt.

    Twee mannen opgepakt

    Volgens de kranten Die Welt en Bild kreeg het slachtoffer in het ziekenhuis nog bezoek van zijn broer. Die zou een rechts-extremist zijn die al veroordeeld was voor geweldplegingen. De politie is een onderzoek gestart. Twee verdachten van 18 en 20 jaar oud werden opgepakt, de derde Afghaan zou niet betrokken geweest zijn bij het gevecht. Een van de twee verdachten zou erkend zijn als vluchteling, een andere zou naar Afghanistan uitgewezen moeten worden.

    Politieversterking

    Afgelopen weken braken grote spanningen en rellen uit in de stad Chemnitz in dezelfde Duitse deelstaat, nadat een 35-jarige Duitser door twee migranten werd doodgestoken. De politie kreeg kritiek dat ze te weinig voorbereid was op de rellen.

    Uit vrees voor mogelijke rellen bij nieuwe protesten heeft de Duitse politie daarom vanmorgen al een honderdtal extra agenten naar Köthen gestuurd, weet Bild. Ook het waterkanon zou klaar staan. De linkse politica Henriette Quade kondigde een betoging tegen de rechtse demonstratie aan die om 18 uur aan het station zou beginnen. De burgemeester van Köthen, Bernd Hauschild (SPD), raadde deelname aan de rechtse mars af op zijn Facebookpagina, want “er ligt informatie voor dat ook groepen van buiten Köthens die tot geweld bereid zijn, in groten getale” zouden afzakken naar de stad.

    Pro Chemnitz

    De Duitse rechtse groep Pro Chemnitz heeft op haar Facebookpagina dan weer tot een mars in Köthen opgeroepen. Die zou om 19 uur in het Friedenspark beginnen. Pro Chemnitz, dat bijna 25.000 volgers op Facebook heeft, is een van de rechtse groepen die de voorbije weken betogingen organiseerden in Chemnitz als reactie op een gelijkaardig incident in deze stad.

    Ook de minister van Binnenlandse Zaken, Holger Stahlknecht, van de deelstaat Saksen-Anhalt, waar het drama zich afspeelde, vreest dat er weer rellen zullen ontstaan. Stahlknecht (CDU) vroeg de plaatselijke bevolking bedachtzaam te blijven en hij beloofde dat de rechtsstaat alles in het werk zou stellen om deze zaak op te helderen. Ook de verantwoordelijke van integratiekwesties in Saksen-Anhalt, Susi Möbbeck, riep de inwoners tot kalmte op.

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Eigenlijk komt, beetje bij beetje, de ware betekenis door, van wat Mrkel wilde zeggen met ‘Das schaffen wir’. Ze sprak deze woorden aks voortrekkers vrouw van de IJslalisering. Namelijk niet ZIJ, de Deitschen, maar de anti-populisten samen met de IJslammerij die het ‘schaffen’.

    De voetbal-helden huldigen in Broeksèl na de Wereld Kampioenschappen. Moet een moslim-feestje geworden zijn met; om den boel op te vrolijken,, tientallen doden met her en der weggeslingerde lillende lichaamsdelen. Met bloedspatten tot op et balkon van het Brussels Hellegat. Maar dat feestje ging niet door, wegens door ’n attentievolle agent, bij toeval ontdekte samenzwering. Die persoon staat nu bijna helemaal bovenaan op hun dodenlijstje… Moslims tegenwerken kan inderdaad Uw gezondheid schaden!

    In Duitsland zendt Berlijn zware politie-versterling. Niet om de gewelddadige Slinxe Antifa in toom te houden, maar om de zwijgende prptest-betogingen van de brave Burger te voorkomen. De indruk moet er inderdaad komen, dat er niets gebeurd is. Bah, neen toch, niet de messteken waren dodelijk, maar het zwakke hart van diene hartlijder…

    In het Fransoos zegt men, dat ‘les excuses sont faites pour s’en servir’…

    *

    Digitaliaanse Hemelrijker







    11-09-2018, 10:22 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    10-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5114

    *

     

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    Ja, dat alles is ‘gone with the wind’: de welvaart, de blauwe ogen en de blonde haren. ‘Gone wit the desert-wind from the Semitic Countries…… Zelfs de eigen taal is ver-geblobaliseerd.

    Akkoord, het is stil waar het nooit waait, maar dart is nog geen reden waarom het Land der Vikings zo goed als kapot moest worden gemaakt. Ooit voeren ze wel met hun snelle snekken onze stromen en rivieren landinwaarts binnen, om rovend en plunderend hele landstreken te teisteren. Maar dat is meer dan 1.000 jaar geleden en ondertussen is het land dermate gepacificeerd dat het zelfs Koninginnen zoals Astrid, Super Geliefde Reine des Belges, heeft voortgebracht. Tot ze in Kussnacht van de kant in de wal werd gereden door weeral een Coburger die liever amourkes verkocht met het kindermeussie.

    Zweden, dat buien WO II was kunnen blijven, kende veel voorspoedige jaren tot de Rode Kameraden er het roer in handen kregen en de totale islamisering zo goed als een volgedongen feit was…

    Maar na vandaag is het gevaar bezworen, dat die oude snekken en ander varend tuig van de Vikings terug van stal worden gehaald, en onder de vlag van de Halve Maan opnieuw onze streken met de grove borstel teisteren.

    Mijn oude Grootmoeder deed mij in de jaren ’44-’45 iedere avond een stukje voorlezen uit haar beduimeld ‘Gebeden-Boekje’ met daarin de Litanie van alle Heiligen. Waar er o.a. gebeden werd tot Ons Heerken, om ‘ons te verlossen van de woede der Noormannen’. Nihil Obstat, Impimatur. Via ons Ma is dat kerkboekje bij mij terecht gekomen en maakt deel uit van mijn persoonlijke souvenir-schatkamer.

    Ik zou eens bij gelegenheid aan Mgr De Kesel moeten vragen om de tekst te actualiseren. Door ‘de woede der Noormannen’ te vervangen door het niet politiek-correcte ‘woede der ‘Ijslammerds’…

    *

    SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

    *

    Verkiezingen Zweden: Gezin leider anti-immigratie partij met onthoofding bedreigd

    *

    Xander 08-09-2018 15:13

    Gemeenteraadslid v/d Groenen belooft liberalen de stemmen van duizenden moslims als hij toestemming krijgt voor bouw nieuwe moskee – Sociaaldemocratische kandidaat van lijst gehaald nadat hij schreef dat de islamitische wet boven de Zweedse wet moet worden gesteld.

    Moslim Rechtspraak in de thuislanden der IS-lammetjes

    *

    Jimmie Akesson, leider van de rechtse vrijheidspartij ‘Zweden Democraten’.

    Als de peilingen kloppen zullen de verkiezingen in Zweden een ware slachting opleveren voor de traditionele partijen, die door het openzetten van de grenzen het ooit zo vreedzame Scandinavische land in een ‘islamitisch hellegat’ hebben veranderd. Met behulp van de ook daar door links gecontroleerde media probeert de gevestigde orde er alles aan te doen om de anti-immigratie partij die fors lijkt te gaan winnen, de Zweden Democraten, zwart te maken. Gisteren drukte een Zweedse krant een brief af met het logo van ISIS, waarin gedreigd wordt dat de leider van deze partij en diens 4 jarige zoontje zal worden onthoofd als hij zich niet voor de Verkiezingenn terugtrekt.

    De dreigbrief aan Jimmie Akesson en zijn zoontje was geschreven in het Arabisch en het Zweeds, en bevatte ook regels die afkomstig zijn van een ISIS strijdlied. De politie onderzoekt momenteel of de doodsbedreiging echt afkomstig is van een ISIS cel in Zweden.

    Eerder werd een kandidaat van de sociaaldemocraten betrapt op het verspreiden van in het Arabisch geschreven leugens over de Zweden Democraten op social media. Zo beweerde hij dat de partij grote aantallen migranten wil deporteren, en halal vlees wil verbieden. (1)

     

    Een andere sociaaldemocraat werd van de lijst afgevoerd omdat hij tijdens de campagne had gezegd dat de islamitische wetten boven de Zweedse moeten worden gesteld, dat vrouwen van Arabische afkomst allemaal een sluier moeten dragen, en dat zieke moslimkinderen niet in door niet-islamitische artsen zouden moeten worden behandeld.

    Moslim gemeenteraadslid Groenen biedt stemmen aan in ruil voor bouw moskee

    Voor de meest-biedende….

    *

    Nog een ander schandaal: een gemeenteraadslid van de Groene Partij, Ali Khalil, bood in Botkyra een lid van de liberale partij Moderaterna de stemmen van 3000 moslims aan in ruil voor een bouwvergunning voor een nieuwe, veel grotere moskee. Toen geheime geluidsopnames van zijn voorstel uitlekten, werd Khalil van de kieslijst gehaald. En pas op dat moment toonden de liberalen zich ‘geschokt’, want eerder beloofden ze de moslimleider serieus over diens voorstel na te denken.

    Staatsdeskundige Bo Rothstein gaf als commentaar dat het op deze manier proberen te kopen van stemmen een teken is van een zwakke democratie, iets dat normaal gesproken alleen in Derde Wereldlanden voorkomt. ‘Het is een variant van politieke corruptie.’ Nog ongewoner is het volgens hem dat een politieke tegenstander (de liberalen) aanvankelijk nog leek te willen onderhandelen ook over dit anti-democratische voorstel. (2)

    De sociaaldemocraten dreigen net als eerder in Nederland en Duitsland hun grootste nederlaag ooit te gaan lijden. De ‘Zweden Democraten’ liggen op koers om bijna net zo groot te worden, en volgens sommige opiniepeilers zelfs groter. De enorme geweld- en criminaliteit explosie als gevolg van het binnenlaten van honderdduizenden moslimmigranten is samen met het lidmaatschap van de EU het belangrijkste onderwerp waar de verkiezingen om draaien. (3)

     

    Wilders al veel vaker met de dood bedreigd door moslims

     

    In eigen land werd onlangs PVV-leider Geert Wilders voor de zoveelste keer met de dood bedreigd toen hij een cartoonwedstrijd over de islamitische profeet (annex pedofiele massamoordenaar) Mohammed wilde organiseren. Wilders besloot die wedstrijd te schrappen omdat ook andere Nederlanders het gevaar liepen het slachtoffer te worden van radicale moslims.

    Kort daarna stak een Afghaanse moslimmigrant op Amsterdam CS twee Amerikaanse toeristen met een mes neer, die daarbij zwaar gewond raakten. Zijn motief: Nederland heeft niet genoeg respect voor de islam.

    Xander

    (1)  Breitbart
    (2) Breitbart
    (3) Breitbart
    (4) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik) 

    (2)    

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Zweedse premier: 'Uitslag verkiezingen betekent einde van blokdenken'

    Kevin Van der Auwera

    Redacteur Knack.be en Sportmagazine.be

    *

    10/09/18 om 08:55 - Bijgewerkt om 08:55

    https://www.knack.be/nieuws/wereld/zweedse-premier-uitslag-verkiezingen-betekent-einde-van-blokdenken/article-normal-1195145.html

    *

    De Zweedse sociaaldemocratische premier Stefan Löfven reikt het centrumrechtse oppositieblok de hand, om de rechtspopulisten van Zweden Democraten uit te sluiten.

    Zweedse premier: 'Uitslag verkiezingen betekent einde van blokdenken'

     

    De sociaaldemocraten behaalden bij de parlementsverkiezingen zondag hun slechtste resultaat in meer dan 100 jaar, maar blijven met 28,4 procent van de stemmen wel de grootste partij.

    De centrumlinkse alliantie van de sociaaldemocraten, de groenen en de socialistische Linkse Partij en de centrumrechtse alliantie onder leiding van de Gematigde Uniepartij, liggen echter nek-aan-nek: 144 zetels tegenover 143 volgens de Zweedse media. Met een verschil van slechts 30.000 stemmen zou dat nog kunnen kantelen als alle stemmen geteld zijn. Voor een parlementaire meerderheid zijn er 175 nodig.

    Volgens premier Stefan Löfven betekent een en ander het einde van het traditionele blokdenken in Zweden. Volgens hem moeten de partijen uit het roodgroene kamp en het liberaal-conservatieve kamp nadenken over samenwerking om de rechtspopulisten van Zweden Democraten geen macht te geven, zo zei hij in de verkiezingsnacht. De anti-immigratiepartij boekte de grootste winst en gaat van 12.9 percent in 2014 naar 17.6 percent.

    'Dit is geen machtsspel, het is een nederig inzicht dat geen partij Zweden alleen kan leiden', aldus Löfven. Hij zei ook dat alle ernstige politici een verantwoordelijkheid hebben voor het land. Wie Zweden wil verbeteren, moet de krachten bundelen, klonk het.

    Löfven beklemtoonde dat hij niet zal aftreden, ondanks het slechte verkiezingsresultaat van zijn partij. Wel is hij ontgoocheld.

    De centrumrechtse alliantie heeft de uitnodiging van Löfven al afgewezen, meldt thelocal.se, en roept Löfven op om af te treden.

    ** ** **

    Tot daar de Media.

    Samengevat: niemand, buiten de ‘populisten met bijna 20%, wil dat er iets verandert in Zweden. De rush naar de vernietiging van volk en land moet doorgaan.

    (Wordt vervolgd).

    *

    igitaliaanse Hemelrijker



    10-09-2018, 16:57 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5113

     

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    Die Roland Feisler leefde, werkte en verdween in de gloriedagen van het Duitse oorlogs-socialisme van e toenmalige Nieuwe Orde.. Hij zat in Berlijn, dicht bij het OKW, de Hoogste Krrijgsraad voor, waar bij elke zitting, zijn bulderende stem tot ver in de omtrek was te horen. Zijn vonnissen waren altijd dezelfde. Ofwel dood door veranging, ofwel N.N., de twee letters die van Overheidswege in de rechter bovenhoek van het strafdossier stonden. N.N. stond voor Nacht und Nebel en wilde gewoon zeggen, ‘werkkamp’ tot de anonieme dood erop volgt. Dat alles heerlijk naar de tand van die ene Führer aller Germanen…

    Mar pas op! Ik zeg niet dat alle Gentse Rechters kleine Feislertjes zijn. Verre van. Ik en zou niet daarve. Wat ik zeg, is dat ze zich gedragen alsof… Nu weer met die ene huiszoeking waar ze zwaar hun boekje zijn te buiten gegaan.

    Tot ze vroeg of laat op hun bek gaan. Door doe ene heimelijke, achterbakse en onwettige huiszoeking uit te voeren in het huis van de ouders van de ‘verdachte’ doe ze verdenken, die helemaal niets met de zaak te zien hebben.

    Ik hoop maar dat daar het laatste woord nog niet over gezegd is, als het ooit tot een ‘Rechtszitting’ moest komen.

    Er kleeft trouwens ook nog ander bloed an de handen van het Gentse Krijgshof, namelijk dat van Leo Vindevogel, de oorlogs burgemeester van Ronse. Die, bewijzen van zijn onschuld onder de tafel gemoffeldd, op 30 April 1945 ter dood veroordeeld en geëxecuteerd werd. Gewoon omdat de Rechter de dag voordien persoonlijk zware tegenslag had gehad.

    Zie https://nl.wikipedia.org/wiki/Leo_Vindevogel#Proces

    *

    Dus Dies Van Langehove, pas maar beter goed op. De Gentse gemakkelijk ‘zittende’ magistratuur zowel van toen als van nu, zijn écht goede Vaderladers onder het gezag van Vreemde Heersers in het land, die niets liever doen, dan hun medeburgers, wegens het even welke voorwendsel, offeren op het altaar van hun Belgicisme. Is na te vragen aan Fluppe DeWinter en aan Gerolf Annemans van het Vlaams Belang.

    De tijden veranderen misschien wel, ook in Gent, maar de Vlamingen-haat is sterker an ooit. De soort gaat zelfs terug tot Jacob Van Artevelde (1290-1345), door het Gentse gepeupel gelyncht op verdenking van …. medeheulen met de vijand. Hypocrieter kan men niet zijn, dan achteraf voor de arme man op de Vrijdagmarkt vlak naast de rode Tempel van de Vooruit, een standbeeld op te richten. Een standbeeld die beschuldigend met uitgestrekte arm wijst naar… de Vooruit.

    *

    SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

    **

    *

    Parket opent onderzoek naar Schild & Vrienden na onthutsende ‘Pano’-reportage, voorzitter Dries Van Langenhove mogelijk verhoord

    https://www.hln.be/nieuws/binnenland/parket-opent-onderzoek-naar-schild-vrienden-na-onthutsende-pano-reportage-voorzitter-dries-van-langenhove-mogelijk-verhoord~a3a00f85/


    *

    06 september 2018 09u55 Bron: Belga, eigen berichtgeving

    *

    Het parket van Oost-Vlaanderen afdeling Gent opent een onderzoek in de zaak rond Schild & Vrienden. Dat zegt minister van Justitie Koen Geens (CD&V) op Twitter. Aanleiding is de Pano-reportage van gisteren, die aantoonde dat geheime chatgroepen van de conservatieve beweging vol seksisme, antisemitisme en wapens staan. Vermoedelijk worden de betrokkenen in de reportage, onder meer oprichter Dries Van Langenhove van Schild & Vrienden, snel verhoord. Ook gelijkekansencentrum Unia neemt gerechtelijke stappen.

    Geens zei in De Ochtend op Radio 1 dat aanzetten tot racisme of xenofobie door de parketten vervolgd kan worden zonder dat er klacht wordt ingediend. “Deze mensen hebben perfect recht op een vrije mening, maar vanaf het ogenblik dat dat omslaat in xenofobie, racisme of negationisme, dan zijn we verkeerd bezig.”

    Hij kon niet zeggen of het federaal parket al een onderzoek had ingesteld en of de Staatsveiligheid Schild & Vrienden in de gaten houdt. “Ons straffenarsenaal volstaat om correct op te treden”, klonk het.

    Ook reportagemaker

    Tim Verheyden

    *

    zei vanmorgen op Studio Brussel dat de uitlatingen van de leden van Schild & Vrienden strafbaar kunnen zijn, ook al zijn ze gedaan in een gesloten Facebookgroep. “Racistische uitspraken daarin doen of anderen daartoe aanzetten, dat is strafbaar. Maar het is aan het parket om te beslissen of er een onderzoek komt”, aldus Verheyden.

    Nu komt er dus effectief een onderzoek door het parket van Oost-Vlaanderen. Het heeft “kennis genomen van de inhoud van de reportage van Pano gisterenavond en heeft dit ondertussen verregaand geanalyseerd. Er is een onderzoek gestart om te bepalen of en door wie strafbare feiten zijn gepleegd.”

     

    Later op de dag meldde het parket dat een Gentse onderzoeksrechter de leiding heeft genomen over het onderzoek. Het gaat nu om een gerechtelijk onderzoek, zegt woordvoerder An Schoonjans.

     

    “Het parket heeft een onderzoeksrechter gevorderd, die de leiding van het onderzoek neemt. De onderzoeksrechter kan een aantal bijzondere onderzoeksmaatregelen nemen”, aldus Schoonjans. Tot die maatregelen behoren onder andere een bevelschrift tot overmaking van de informatie die de reportagemakers verzamelden over de groepering.

    Foto van Dries Van Langenhove die getoond werd in de reportage.

    RV Foto van Dries Van Langenhove die getoond werd in de reportage.

    Unia verbolgen

     

    Ook het gelijkekansencentrum Unia onderneemt juridische stappen tegen Schild & Vrienden en contacteert het parket en de Pano-ploeg.

     

    Unia reageert verbolgen op de berichten van Schild & Vrienden die de reportage aan het licht bracht. Het gelijkekansencentrum wijst erop dat de rechtse beweging al langer op haar radar lag. In het verleden kreeg de organisatie er al een tiental meldingen over.

     

    “We bundelen alle onze verschillende dossiers over Schild & Vrienden want we hadden ze al langer in het vizier. Dit puik staaltje onderzoeksjournalistiek is extra bezwarend materiaal waarmee we stappen richting justitie zullen zetten. We contacteren dan ook de referentiemagistraat”, aldus directeur Els Keytsman in een persbericht.

     

       Wanneer racisme, homofobie, antisemitisme of seksisme tastbaar worden, dan blijven de reacties niet uit.

     

    De Pano-reportage ontmaskert een beweging die volgens Unia al langer met een dubbele tong spreekt. “De nieuwe berichten hebben alle kenmerken van hatespeech die aanzet tot haat, discriminatie, geweld. Om daar meer duidelijkheid over te krijgen, gaan we er ons nu met een juridisch oog over buigen. In het kader daarvan zal Unia de ploeg van Pano zelf contacteren en vragen of ze de screenshots van de berichten die zij vonden in de gesloten chatgroepen kunnen bezorgen.”

     

    Unia noemt de publieke verontwaardiging hoopgevend. “Wanneer racisme, homofobie, antisemitisme of seksisme tastbaar worden, dan blijven de reacties niet uit.”

    “Zullen informatie overmaken bij bevelschrift van onderzoeksrechter”

     

    De informatie die VRT-journalisten verzamelden over de conservatieve beweging zal aan het gerecht worden overgemaakt “als daar met een bevelschrift om gevraagd wordt”. Dat heeft de openbare omroep laten weten.

     

    “Als we een bevelschrift van de onderzoeksrechter krijgen, dan zijn we verplicht de informatie over te maken”, zegt Steven Samyn, hoofdredacteur Duiding bij de openbare omroep. “Het is aan de onderzoeksrechter om te bekijken of dat nodig is.” Samyn benadrukt ook dat de VRT daarbij wel haar bronnen zal beschermen.

     

    Het is niet duidelijk of er al een bevelschrift bij de VRT is toegekomen.

    “Dit is niet mijn Vlaanderen”

     

    Tal van politici, van links tot rechts, veroordeelden wat ze gisteren onder ogen kregen in de Pano-reportage. Ook staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) vroeg vanmorgen al een onderzoek naar de activiteiten van de beweging op sociale media. “Onderzoek moet aantonen wie juist wat gepost/geliket heeft”, tweette hij. “Dit is niet mijn Vlaanderen en zijn niet mijn waarden. De Vlaamse jeugd mag best weerbaarder zijn maar dat betekent net samen vechten voor onze grondwaarden en dus tegen racisme, antisemitisme en seksisme.”

     

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Het onderzoek ‘is gejeim’. Benieuwd wanneer de eerste lekkages er zullen zijn. Maar curieus, het bijft toch al enkele dagen verdacht wind-stil. Het is niet waar dat het hele verhaal uitloopt op een stille sisser? En dat niet ‘Scjild en Vrienden’ op het potje werd gezet, maar de Panos-mensen zelf?

    Dat zou ze anders leren, met al hun Slinxe, Schotse en Scheve insinuaties…

    Voor wie goed toekijkt, zijn de eerste onthullingen er trouwens al ’n klein betje. Hoe goed de sloddervossen ook hu best doen om op een zacht vuurtje het verhaal levendig te houden.   Jonge mensen die her en der van de kieslijsten worden gezwierd. Omdat ze ooit gezien zijn geworden in het gezelschap van.

    Persoonlijk zou het mij niet verwonderen, dat bij ons de afzetting wordt geëist van Viktor Orban, de Hongaarse Premier, omdat die ooit op een foto heft gestaan met de ‘verdachte’.

    Want Slinx moet, net als het Monster uit een of ander sprookje, m voortdurend met mensenbloed gevoed worden.

    Kortom, alles is goed om een heksenjacht te openen op al wat roert en die de Vaderlandsche Elite niet aanstaat. Lid zijn van Het Davdsfonds overigens is al genoeg, net zoals in de jaren ’44-’45. Ook in het Internet zal eer gesnoeid worden. Wie Vlaams denkt, en daar voor uitkomt, zal afgesneden worden. E, de woestijn ingejaagd.

    Want onze Nationale Sjarel zei het met deze woorden ‘De angst moet van kamp veranderen’….

    Of dat zal lukken, is hoogst twijfelachtig. Want stilaan zijn de mensen hun ogen open gegaan. Al is het maar, omdat zij zich eindelijk realiseren dat de welstand waarvoor zij hun hele leven gewerkt hebben, aan de halve wereld wordt uitgedeeld. Omdat die halve wereld ‘vluchtelingen’ zouden zijn, en geen gelukzoekende avonturiers…

     

    *

    Digitaliaanse Hemelrijker





    10-09-2018, 16:35 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!