MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    15-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3032

    *

     

     

    *

    Het lot van Eurpa

    .

    Verjaagd uit eigen paradijs

    *

    INLEIDING

    *

    De waarheid kwetst en de nog hardere waarheid moet dus vernietigend werken. Vooral na wat vrijdag gebeurde in Parijs, dat alle verder wegkijken de medeplichtigheid bewijst.

    De situatie in Molenbeek bewijst dat ten overvloede.

    *

    *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    .

    *

    KLUCHTELINGEN

    .

    Nu er de laatste dagen geen zielige beelden meer getoond zijn van kinderen die slachtoffer geworden zijn van dwaze ouders die hen in een rubberbootje gestoken hebben om zo de woeste baren van de Middelandse Zee te trotseren, in de hoop gered te worden door Goddeloze Westerlingen, is het misschien tijd om eens te reageren op de mare dat we met oorlogsvluchtelingen te maken hebben.

     

    Met de herdenking van 100 jaar Eerste Wereldoorlog wordt er wel eens verwezen naar onze overgrootouders, die 'ook' op de vlucht gingen voor het oorlogsgeweld. Wij veroorloven het ons om op enkele verschillen te wijzen.

     

    Primo : Onze overgrootouders vluchtten bij het begin van de oorlog, toen het geweld losbarstte. In Syrië is men al vier jaar aan het vechten, in Irak 15 jaar en in Afghanistan 25 jaar. Vreemd dat men nu plots massal begint te 'vluchten'.

    Vreemd ook dat er 'oorlogsvluchtelingen' opduiken uit landen waar er geen oorlog is, zoals Pakistan.

    Secundo : als de oorlog losbarst vluchten ouderen, vrouwen en kinderen. De mannen blijven achter om te vechten. Of om op de koeien / schapen /kamelen te letten (schrappen wat niet past). Kennelijk is het nu omgekeerd : de meerderheid van de 'vluchtelingen' zijn jonge mannen. Vrouwen en kinderen zijn een absolute minderheid. Die blijven kennelijk thuis om de vijand te bestrijden.

    Tertio : men vlucht nooit ver weg. Onze overgrootouders vluchtten naar Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Niet naar Egypte, Irak of Syrië. Nu is het kennelijk 'in' om niet alleen de oorlog, doch ook het continent te ontvluchten. De Arabische buurlanden zijn misschien niet kosher genoeg?

    Quarto : een vluchteling wil zo snel mogelijk terug. Onze (groot)ouders keerden na een maand of zo terug, zowel in augustus 1914 als in mei 1940. Nu blijken de vluchtelingen dit totaal niet van plan, in tegendeel.

    Quinto : Doorgaans tonen oorlogsvluchtelingen dankbaarheid. De voorbeelden van onze voorouders zijn bekend. Nu blijkt dit niet echt het geval. Naast irritrant geklaag ("no television in the room, very slow internet, no Arab food; not one camel to see only cows") en arrogant misprijzen (logies die gewoonweg geweigerd worden vanwege not good enough for us) is er het meegebrachte geweld.

     

    De massale vechtpartijen komen soms in de pers : Afghaanse vluchtelingen die in de clinch gaan met Iraakse of Iraakse die Syrische aanpakken : dagelijkse kost. Af en toe een verkrachtingetje van een tienjarige of wat fotootjes nemen in het plaatselijke zwembad van meisjes in een kleedkamer ('straf' : vijf dagen niet meer mogen komen 'zwemmen' ... als u of ik het zouden doen dan werden we - terecht - aangehouden ) maken het image van deze 'oorlogsvluchtelingen' compleet.

    Op de vlucht voor het geweld, en dan zelf geweld komen plegen... op kinderen. Kan het nog erger?

    Natuurlijk kan het nog erger: als er onder die terroristen die Parijs aangepakt met de meest moorddadige aanslagen sinds WOII 'oorlogsvluchtelingen' blijken te zitten, ....

     

    Benieuwd wat de reactie van de regimepers, de linkse politici en hat zootje halfzachte wereldverbeteraars dan zal zijn.

    Blatt Leser

    *

    UITLEIDING

    *

    Of die vele honderduizenden gifslagen wel degelijk kluchtelingen zijn, is een overbodige vraag. Gifslangen, buiten elkaar vernieitigen, vernietigen uit insticnt alle leven rond hen. Zij die daarvoor verantwoordeljk zijn en dat nog altijd niet willen toegeven, laat staan het onheil stopzetten of terugschrieven, moeten dus vernietigd worden, voor zij ons vernietigen.

    Pegida Vlaanderen wil in Antwerpen op straat komen, morgenavond. Of het daarin zal slagen, is nog maar de vraag. Want de vriendjes van al die schattige gifslangetjes hebben dat niet graag en dus zullen ze dat met alle macht proberen te voorkomen.

    En Oom Agent, in opdracht zal er weer op kloppen….

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    *

     










    15-11-2015, 11:29 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3030

    ***

    Zondag 15 november 2015

    Zon 7u57-16u56

    H Albert de Grote, patroon van de natuurkundigen

     

    *

    *

    Arabieren lezen van rechts naar links

    .

    .

    Dus ook om deze droom te verwezenlijken

    .

    *

    INLEIDING

    *

    Tja, de zes-zevenvoudige Islam-aanval in een paar uur tijd hebben natuurlijk de hele wereld die voorals nog niet ‘bekeerd’ is, met afschuw en medeleven vervuld. De Islamitische invasiemacht tracht ons wijs te maken, dat er dit het werk is van een andere Allah, niet van de hunne dus.

    Dus als U de volgende keer bij de wrede executies ook luidkeels hoort roepen ‘Allah Akbar’, moogt U zich daarbij vooral niets voorstellen. Die triomfkreten hebben niets met de Allah van bij ons te maken. Het is gewoon de equivalent in ’t Arabisch van wat in onze taal het GVD is.

    Ha ja, deze uitleg is toch de wet van de verbloeming voorgeschreven door de Heilige Taqiyya, die elke Moslim verplicht is na te leven, op straffe van… onthoofding. Die verbloemingsplicht schrijft voor, dat iedereen Moslim verplicht is, als hij ergens de mindere is, van zoveel mogelijk komedie te spelen, om de vijand (iedereen dus) in de maling te nemen. Met als doel uiteraard, dat de Islam er later wel zijn voordeel zal uit halen.

    Mijn persoonlijke mening? Dat alle EU Verenigde Nazie-Bonzen hypocriete smeerlappen zijn. In aangepast gekuist Frans luidt dat ‘des cons hyprocrites’, als U dat beter begrijpt. Merkel schreit evenveel als de Fransen in Parijs. De Spaanse Premier wil kwijt dat dit de oorlog is tussen Barbaren en de Beschaving. De BDWër Jan Achterhesp van Coburgia verklaart die dingen het werk van een barbaarse ideologie, om toch maar het woordje ‘Islam’ te vermijden. Hoe zouden ze iets anders kunnen? Ze hebben honderduizenden gifslangen tot ons grondgebied toegelaten, en nu zijn ze verwonderd dat er af en toe ene bijt….

    *

    Goed gezien van den arbiter, want zij hebben inderdaad deze oorlog zelf in gang gezet. In landen die relatief kalm waren hebben ZIJ Sadam en Khadafi gaan vermoorden, omdat het dictators waren. Remember? Dit jaar en volgende jaren worden er bijgevolg maar liefst één miljoen ‘blijvelingen’ toegelaten. Waaronder 5 à 10% getrainde frontsoldaten. Zij zaaiden regen, dus kunnen ze storm verwachten.

    *

    *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *

     

    Ooggetuige concertzaal: "Daders in Bataclan waren jong en beheerst"

    .

     

    De aanslagplegers in het muziektheater Bataclan in Parijs waren zeer jong en traden zeer beheerst op. Dat verklaarde de radiojournalist Julien Pearce van de radiozender Europe 1 zaterdag. Hij was in de zaal tijdens het optreden van de Amerikaanse rockband Eagles of Death Metal toen de aanslag werd gepleegd.

    "De mannen hadden geweren zoals kalajsnikovs en schoten wild om zich heen. Dat duurde wel 10 tot 15 minuten. Het was extreem geweld. Er was paniek. Ze renden in de richting van het toneel. De daders hadden de tijd hun wapen minstens drie keer te herladen", aldus Pearce.

    "Het waren twee of drie ongemaskerde mannen die midden in het concert kwamen binnen rennen. Ze begonnen al direct bij de ingang te schieten", aldus een andere getuige. "Ze schoten zo in de menigte en riepen 'Allah is groot'."

    Een andere ooggetuige meldde dat ook vanaf het balkon in het theater naar beneden in de mensenmenigte schoten werden afgevuurd.

    In de zaal, die plaats biedt aan 1500 bezoekers, stierven volgens voorlopige cijfers 87 jonge mensen.

    *

    UITLEIDING

    *

    Laten we zeggen, dat Parijs Vrijdag 13de, niet alleen een mijlpaal zal blijven met op 6-7 plaatsen tegelijk die guerilla-aanval. Ten gronde is dat maar een generale repetitie voor de komende vertoning. Nog ergens, waar precies doet er niet toe, zo’n aanval, en gelijktijdig zal de vlam uitslaan in alle, ik herhaal, alle Europese steden. Of is het niet significant, dat getuigen Coburger nummerplaten, uit Molenbeek dan nog, op de voertuigen der Jigadisten gezien hebben? Coburgia als draaischijf voor illegale wapenhandel en ‘teruggekeerde’ Syrië-strijders… Altijd welgekomen in de stad van Fluppe Moustache, een der bijzonderste harlekijnen van de Parti Scandale….

    *

    Of er daartegen iets kan ondernomen worden?

    Heel zeker JA JA JA, maar dan mag er geen tijd meer verloren worden. Onder strenge militaire bewaking gaan ze er allemaal weer uit zoals ze gekomen zijn. Te voet, met een minimum aan bagage. Ergens in de wildernis zulle ze elkaar ontmoeten, zij die komende zijn, en zij die gaande zijn. Geloof me, duidelijker signaal bestaat niet. Op voorwaarde dat er meedogenloze bewaking meereist. Met tanks bijvoorbeeld.

    De evacuatie kan nooit grondig genoeg gebeuren en er mag vooral niet gewacht worden tot de ‘wereldverbeters’ van hun verrassing bekomen zijn. Iedereen gaat er uit, de goeden bekopen het voor de slechten.

    *

    En zeggen dat ons Crevitske op een paar meter daarvan aanzat aan een driedaags werkbuffet. Het martelaarschap dat haar onsterfelijk zou maken is haar dus maar nipt ontgaan, … Volgende keer beter?

    *

     

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    *

     

     










    15-11-2015, 09:46 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    14-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3031

    *

     

    *

    INLEIDING

    *

    Het zal maandag a.s. weer GAS-boetes regenen in Antwerpen. Inderdaad, na Parijs Vrijdag 13de wil Pegida Vlaanderen betogen, wat meebrengt dat Schots, Scheef en Slinks zonder uitstel wil tegen-betogen. En dus verbiedt BDW niet de tweede soort, maar de eerste… Hij valt inderdaad nog liever dood, dan het Vlaams Belang te steunen. Zoiets gebeurt niet, zelfs al zouden die willen dat morgen en de dagen daarna de zon zou opkomen. Voilà, daar heeft U de evidentie die zelfs in de mond van de dode Wilfried Martens niet zou misstaan.

    ‘Not over his dead body?’ Ja, maar dan moet hij een halve kazerne als lijfwacht rond zich gaan verzamelen. Want met Jihadisten met frontervaring zit de Dood soms in een klein gaatje…..

    Elk zegge het voort….

     

    *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *

     

    Naar aanleiding van de gruwelijke gebeurtenissen in Parijs roept het nationaal partijbestuur van het Vlaams Belang met vriendelijke aandrang op om aanstaande maandag aanwezig te zijn op de herdenkingswake van Pegida Vlaanderen. De tijd van het wegkijken is nu voorbij.

    Samenkomst op maandag 16 november om 20.00, Hendrik Conscienceplein, Antwerpen.

    Meer info vindt u hier.

    Verspreid de boodschap ook via Facebook en nodig uw vrienden uit. Of verander uw facebookhoofding door de afbeelding in bijlage.

    Hopelijk tot dan!

    Tom Van Grieken Voorzitter Vlaams Belang

     

    UITLEIDING

    *

    Wilt U AUB in alle TV-uitzendingen en in alle gazetten, er op letten, dat al die aanvallen door Moslims onze eigen schuld zijn? We moeten ze maar niet bestrijden. Ook al is dat met mondjesmaat en op een slakkengangetje.

    Immers, als we braaf zijn, en wel leren, krijgen we straks de Islam in geschenkverpakking in onze schoentjes. Want Allah is de Grootste en wie dat niet respecteert zal er het hoofd bij verliezen….

    *

    it was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    *

     








    14-11-2015, 18:45 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3029

    *

    Zaterdag 14 november 2015

    Zon 7u55-16u58

    H Alberik van Utrecht

    *

    *

    De Jodenvervolging Anno 2015

     

    .

    Linkse moraalwetten als dagrantsoen

    .

    *

    INLEIDING

    *

    Zo’n slogan verspreiden zou weliswaar logisch zijn, en getuigen van veel gezond verstand, maar het zou u meteen een flinke veroordeling opleveren. Want ze zou de wereldvrede in gevaar brengen.

    We leven inderdaad in een dwingelandij, waar alleen de voorgeschreven mening toelaatbaar is. Een van de uitschieters daarvan is Zweden, waar Joden op de officiële 11 november-herdenking dit jaar ‘nicht erwünscht’ waren, om geen Moslim-zieltjes te kwetsen.

    Neen, tot een heruitgave van de ‘Kristallnacht’ is het nog niet gekomen, maar dat is gewoon een kwestie van tijd.

    Hoe efficiënt dergelijk afraad-advies tegen het kopen van Joodse producten uit de ‘bezette Palestijnse gebieden’ wel is? Zou er één op honderdduizend gewone gebruikers weten wat al die rim-ram op de verpakking wil zeggen?

    Daarom zou het beter zijn, dat de EU-richtlijnen zouden voorschrijven dat niet op de verpakking maar op iedere rozijn of appelsien de vlag van het land van herkomst staat.

    Koop niet van Moslims, ook geen stinkende pietrol meer, maar koop die bij volkeren die het Communisme overleefd hebben en waarmee wij meer dan ooit de Europese wortels delen.

    Koop niet bij Moslims, die onze Beschaving willen vervangen door de Sharia, de dictatuur van de Dood.

    Ga niet met verlof in de Moslimlanden, vlucht die achterlijke woestijnbarbaren, en zoek de zon, de zee en de rust bij onze eigen Zuiderse bestemmingen.

    *

    Maar al wie dàt voorhoudt, is een vuile racist. Sluit dus opnieuw de Joden uit, in afwachting dat er voor hen (en meteen voor ons) een ‘totale oplossing’ gevonden wordt. De ‘Endlösung’. – ‘Arbeit macht Frei’: het is in voorbereiding, zoals te zien aan de inrijpoort van de kazerne in Sijssele….

    Of zoals de Duitse Nazi-Socialisten van Hitler dat zo graag zeiden: ‘Vernichtung durch Arbeit’….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    EU : “Koop niet bij Joden!”

    Israël bevindt zich op dit moment in een moeilijke periode. Mes-aanvallen op vrouwen, kinderen en oude mensen zijn aan de orde van de dag en laten het land zien dat de Palestijnen überhaupt niet geïnteresseerd zijn in vrede. Opgehitst door een corrupte leiding van de “Palestijnen”, gefinancierd door de EU, gelegitimeerd door een wereldwijde desinteresse in Joodse slachtoffers en een leugenachtige berichtgeving in de media vloeit er Joods bloed. Daarbij worden slachtoffers daders, vrij naar het motto het is de eigen schuld van de Israëli´s. Dit hebben de nazi´s al als argument gebruikt en er hun misdaden mee gerechtvaardigd.

    Op 9 november vonden ter gelegenheid van de jaarlijkse herdenkingsdag van de anti-Joodse pogroms in het Duitse Rijk de gebruikelijke “nooit meer”-toespraken plaats van Duitse politici, wier geringe halveringstijd van geloofwaardigheid nauwelijks nog is te meten, wier huichelarij nauwelijks nog overtroffen kan worden. In Zweden werden de Joden zelfs niet eens meer uitgenodigd voor de herdenkingsbijeenkomsten. Uit piëteit met de moslims. Toen, 2 dagen later, nam de Europese commissie de etikettering van Joodse producten uit de zogenaamde “bezette gebieden” aan, die in het vervolg niet meer mogen worden aangeduid met “Made in Israël”.

    De nieuwe richtlijnen moeten gelden voor fruit, groente en cosmetica uit “Joodse nederzettingen” in de “bezette Palestijnse gebieden”. Voor andere producten blijft de etikettering vrijwillig. Al meerdere maanden lang had de Europese commissie aan nauwkeuriger voorschriften voor de levensmiddelenindustrie en handelsketens gewerkt.

    Het besluit werd scherp bekritiseerd door de Israëlische regering: “Wij betreuren het dat de Europese Unie uit politieke redenen zo´n extreme en discriminerende stap zet, die lijkt op een boycot”, zei een woordvoerder. “En dat uitgerekend in een tijd, waarin Israël blootgesteld staat aan een golf van terreur, die tegen alle burgers gericht is.”

    De voormalige minister van Buitenlandse Zaken Avigdor Liebermann had van tevoren al gezegd dat het voorschrift hem zou doen herinneren aan de gele ster die de Joden verplicht moesten dragen onder het nationaalsocialisme.

    Het EU-besluit zou niet gunstig zijn voor het vredesproces tussen Israël en de “Palestijnen”, zei de woordvoerder van het ministerie verder. Integendeel. De etiketteringsplicht zou “de weigerachtige houding van de Palestijnse Autoriteit versterken, die geen gesprekken met Israël wil voeren”.

    Door deze boycot van Joodse producten zullen echter ook Palestijnse medewerkers gedupeerd worden, die op grond van het onvermogen van hun Arabische leiders aangewezen zijn op Israëlische werkgevers. Geen perspectief zal in het ergste geval ook tot een verdere radicalisering leiden en het terrorisme bevorderen.

    Of de EU voortaan ook producten uit het door Turkije bezette Cyprus of uit het door China bezette Tibet zal boycotten? Voor zover ik weet staat dit niet in de planning. Bij hen gaat het immers ook niet om Israël, waarop wereldwijd kritiek en haat de aanval heeft geopend.

    *

    UITLEIDING

    *

    Het is de reinste waanzin die nog maar eens de kop opsteekt… Joden zijn doorheen de Geschiedenis nooit erg geliefd geweest. Maar, niettegenstaande zij niet de vrienden van De Kerk konden zijn, omdat zij ooit de Mensenzoon aan de Romeinse jurisdictie hadden overgeleverd (met Zijn kruisdood tot gevolg), pleegden zij geen aanslagen, staken ze ook niemand dood en verbranndden ze niet levend iemand in ijzeren kooien. Ze dreven handel, en waar een eerlijke handel gedreven wordt, hebben bedreigingen en geweld geen kans.

    Het was ook niet de mooiste kant van de Pausen, dat zij ooit in de Donkere Middeleeuwen door de straten van Rome, een ezel voortjaagden, met op zijn rug achterwaarts gezeten, een geknevelde Jood. En toch nam dat arme verdrukte Joodse volk geen wraak. Wereldwijd niet. Integendeel, zij klommen vaak op tot de hoogste intellectuele kringen of tot de kring der rijkste burgers, altijd loyaal aan het land waar ze verbleven. Die ze zelfs vaak hielpen rijk maken. ‘De Koopman van Venetië’ door William Shakespeare is daar een mooi maar triest voorbeeld van.

    In rampzalige tijden echter was het Joodse volk meestal Kop van Jut. Bij de Duitse pinhelmen in ’14-’18 stonden dikwijls Joodse officieren in de voorste vuurlinie, waar zij, recht of fout, hun leven gaven voor dat Vaderland.

    En toen kwam in Duitsland het Nationaal Socialisme aan de macht en meteen de kruisweg van al wat niet 100% Arisch van bloed was. Verkeerde neuzen waren het visum voor de Dood. Die moordlust is, zo denk ik ineens, voer voor Geschiedkundigen, om hier misschien via de Turken, bondgenoten van de Duitsers in WO I, de oorsprong bij Hitler voor de Duits-Islamitische haat op het Joodse Volk te duiden…

    Deze feiten echter zijn inderdaad niet te weerleggen: Duitsland wilde toen al de wereld overheersen, samen met de Turken van het Ottomaase Rijk, en daar was het Joodse volk volgens hen een serieuze hindernis voor…. Vandaar de mythe, dat zij de Joden bestreden, omdat juist de Joden de wereld wilden beheersen. Een fabel die zelfs nu nog gehoor vindt, en gebaseerd is op de inderdaad financiële macht van vele Joodse bankiers, zowel in Rusland als in Amerika.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    *

     










    14-11-2015, 16:15 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    13-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3028

    *

    *

    Merkel, na afloop

    Weet van geen hout meer pijlen te maken

    .

    *

    INLEIDING

    Bericht aan de Lezer.

    Voortaan zal de bron van mijn berichten, als die uit de Krantenkoppen stammen, niet meer individueel vermeld worden. De uni sono Coburgse gazetten schrijven toch allemaal hetzelfde. Meteen wordt dus ook een beetje afgeknaagd van hun naambekendheid, want die verdien ze niet. Hier, zo ver van huis, zijn alle papieren edities onbetaalbaar, zodat de digitale weergave via Internet mijn enige bron van informatie is. Hoe gebrekkig en tendentieus ook, iets anders is er niet.

    *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *

    EU geeft toe aan verlanglijst Turkije

    Turkije krijgt 3 miljard euro om de vluchtelingenstroom op te vangen. Nederland draagt 117 miljoen bij. Ook andere Turkse wensen werden door de EU pragmatisch gehonoreerd.

    Turkije kan de komende twee jaar rekenen op 3 miljard euro steun van de EU voor de opvang van Syrische vluchtelingen. De Nederlandse bijdrage komt volgens een eerste verdeelsleutel neer op 117 miljoen. Volgens premier Rutte is die uitgave gerechtvaardigd om de vluchtelingenstroom naar de EU in te dammen.

       De EU heeft Turkije hard nodig om de grootste vluchtelingencrisis sinds de Tweede Wereldoorlog het hoofd te bieden. Overdonderd door de komst van tienduizenden migranten per week, voert een toenemend aantal EU-landen eigenhandig grenscontroles in (Zweden, Duitsland, Oostenrijk) of plaatst hekken (Hongarije, Slovenië, Griekenland), een ontwikkeling die EU-president Tusk grote zorgen baart.

    "De toekomst van Schengen (vrijreizenzone in de EU, red.) staat op het spel. De redding van Schengen is een race tegen de klok", aldus Tusk gisteravond na afloop van een EU-top in Valletta (Malta). Volgens bondskanselier Merkel wil niemand de verworvenheid van het paspoortloos reizen opgeven.

    Europees Commissaris Timmermans praatte de regeringsleiders bij over de voortgang van het EU-Turkije-actieplan dat de lidstaten vorige maand met Ankara overeenkwamen.

    Prijs

    De Turken zijn bereid Europa te helpen bij het tegenhouden en opvangen van vluchtelingen, maar vragen daar een prijs voor. Naast de financiële hulp van 3 miljard euro eiste president Erdogan dat Turken zonder visum naar Europa kunnen reizen en dat er schot komt in de onderhandelingen over het Turkse EU-lidmaatschap.

    Op al deze punten kwamen de EU-leiders gisteren Erdogan tegemoet. Volgens Merkel betwistte geen van haar EU-collega's de omvang van het steunpakket. De Europese Commissie stelt voor dat een half miljard uit het EU-budget komt, de rest moeten de lidstaten op tafel leggen. Volgens de verdeelsleutel van de Commissie zou Nederland 117 miljoen voor zijn rekening nemen, al hoopt Rutte dat daar nog iets op valt af te dingen.

    Merkel zei akkoord te gaan met het Duitse aandeel van 534 miljoen.

    Er komt een aparte EU-Turkije-top eind deze maand - ook een wens van Erdogan - om het akkoord te bezegelen. Merkel beaamde dat er van alles mis is met de regering in Ankara - schending mensenrechten en beknotting van mediavrijheid -, maar dat de vluchtelingenproblematiek tot pragmatisme noopt.

    Lichtpuntje

       Het principeakkoord over Turkije was het enige lichtpuntje gedurende het debat van de leiders over de vluchtelingencrisis. Hoewel al hun vijfde top in krap een half jaar over migratie, zoeken de leiders nog steeds naar een afdoende antwoord. "We moeten haast maken, maar niet in paniek raken", zei Tusk. Volgens voorzitter Schulz van het Europees Parlement is de geloofwaardigheid van de EU in het geding.

    Commissievoorzitter Juncker verhulde zijn irritatie niet over de minimale voortgang bij het nakomen van eerdere afspraken.

    Ook Merkel liet in de zaal haar ongenoegen blijken. Pas 147 vluchtelingen in Griekenland en Italië zijn over de andere EU-landen herverdeeld, waar dit er binnen twee jaar 160.000 moeten worden. "Als we in dit tempo doorgaan wordt de laatste in het jaar 2101 overgebracht", schamperde Juncker. "Ik ben hier zeer ongelukkig mee."

    Financiële beloften

    Zweden heeft inmiddels ook gevraagd vluchtelingen naar andere lidstaten te mogen doorsturen vanwege de hoge instroom. Juncker noemde dit verzoek gerechtvaardigd.

    Financiële beloften worden evenmin ingelost door de lidstaten. Van de 500 miljoen euro voor de opvang van vluchtelingen in Jordanië en Libanon is 35 miljoen binnen. Van de 1,8 miljard voor het nieuwe investeringsfonds voor Afrika - gisteren met tientallen Afrikaanse leiders bezegeld - is 71 miljoen toegezegd.

    Ook het verzoek van Frontex (dat waakt over de EU-buitengrenzen) en EU-asielagentschap EASO voor de hulp van 1.149 experts uit de lidstaten, is nog niet voor de helft vervuld. Deze experts zijn hard nodig om de buitengrenzen beter te bewaken en Griekenland en Italië te helpen met de registratie van de vluchtelingen.

    UITLEIDING

    *

    Bij deze is mijn persoonlijke documentatie als tijdsdocument weer bijgewerkt. Vooral de datum dat Turken visum-vrij als schimmen door heel Europa mogen zwerven, is merkwaardig. Straks krijgen we die nog toe bij de aankoop van een pak waspoeder….

    Malta is dus het zoveelste tussenstation, waar boemeltreintje Europa ‘enerzijds’ wat stoom heeft afgelaten, maar ‘anderdzijds’ het Ottomaanse wagonnetje heeft aangehaakt gekregen. Met gevaar, dat deze nieuweling maar al te gemakkelijk de remmen kan dichtdraaien…. Maar dat zal de machinist, de partij van Graaf Hai Koe Herman het vogelkoppeke, de EVP ‘Europese Volks Partij’, een zorg zijn. Net als bij de Nazi’s op het einde, rollen de raderen voor ‘den totalen Krieg’.

    Dat het boemeltreintje ondertussen tot barsten toe volgeladen is, zowel binnen als boven op het dak, wordt afgedaan als pragmatisme, of kiezen voor de minste weerstand. Waar dergekijke houding naartoe leidt, zien we zelfs in de dierenwereld. Waar de stoutste buffels de zwakkere specimen gewoon uit hun eigen territorium verdrijven.

    Ja, die Märkel. Zij kwam, zij zag, en zij spitte Dolf onder…

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

     

    *

     










    13-11-2015, 18:17 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3027

    *

    *

    .

    .

    .

    *

    INLEIDING

    Weeral tot grote tevredenheid van onze eigen inheemse Moslims, gaan hun gewapende maar uiterst wreedzame broeders en zusters uit den Oosten nu ook de aanval inzetten tegen Moedertje Rusland. Het is een groot en machtig land, en dus zal er daar een tandje moeten bijgestoken worden. Inschrijvingen voor het invasie-leger zijn dus meer dan welkom. Het aanbod aan maagden voor de eeuwigheid voor de gesneuvelden wordt tijdelijk verdubbeld van 72 naar 144.

    Voor nadere bijzonderheden: zich wenden tot het dichtstbijzijnde ‘Gebedshuis’, waar er dag en nacht (maar liefst bij duister) alle denkbare ‘vertrouwenspersonen’ ter beschikking staan. Wie als volgeling van Marx de juiste lidkaart kan voorleggen, geniet voorkeur.

    Haast U. Het aantal plaatsen is beperkt.

    *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    .

    *

    IS bedreigt Rusland: "Snel zal bloed vloeien als een oceaan"

    Terreurbeweging Islamitische Staat (IS) dreigt met aanslagen in Rusland. In een video wordt aangekondigd dat "zeer snel'' aanvallen in Rusland worden gedaan. Dat maakte de Amerikaanse organisatie SITE bekend die terroristische activiteiten volgt.

    Een mediatak van IS verspreidde de video waarop in het Russisch wordt gezongen. De tekst luidt "Snel, heel snel zal het bloed vloeien als een oceaan''. IS heeft eerder al met aanslagen tegen Rusland en de VS gedreigd vanwege de luchtaanvallen en bombardementen die beide landen uitvoeren op stellingen van IS in Syrië.

    Na de vliegramp met een Russische Airbus in de Egyptische Sinaï-woestijn eiste Islamitische Staat snel de verantwoordelijkheid op, maar dat leek toen louter grootspraak.

    *

    UITLEIDING

    *

    Dat de IS-slimmekes met dergelijke boodschappen hun kaarten bloot leggen, is hoogst merkwaardig. Want meteen wordt duidelijk waarom tegen Bruxellabad geen dergelijke bedreigingen ge-uit worden... Coburgia immers wordt als ‘bevriende natie’ gespaard, wat wil zeggen: de Overheid wordt voorlopig ontzien als ‘return on investment’, maar de bevoking ontsnapt so-wie-wo niet aan de ‘onderwerping’…. Maar eerst zijn er andere katjes te geselen….

    Wie oren aan zijn kop heeft om te luisteren, hij luistere dan. Wie ogen in zijn domme kop heeft (ogen die uiteraard nog werken) : dat ze die dan opendoen en zien.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

     

    *

     








    13-11-2015, 17:40 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3026

    Vrijdag 13 november

    Zon 7u54-16u59

    H Stanislas Kosta

    *

    14/11/1940

    Coventry, een vredig klein stadje in Zuid-Engeland zonder enig militair nut, wordt de Duitse Luftwaffe (op persoonlijk initiatief van Herman Goering, vlieger-held uit WO I) tot de laatste steen platgebombardeerd. Dit is het eerste opzettelijk terreurbombardement op onschuldige burgers door de Socialisten v/d Duitse PvdA. Churchill, die via het codeer-apparaat ‘Enigma’, op voorhand kennis had van deze operatie, weigerde de inwoners te waarschuwen, zo dat die zich tijdig in veiligheid hadden kunnen brengen. Omdat dit de Duitsers achterdochtig zou gemaakt hebben over de absolute veiligheid van hun onbreekbaar geacht code-systeem. Churchill was aldus gedurende gans de oorlog even vlug op de hoogte van de communicatie van en naar het OKW, als de betrokken legeraanvoerders der Nazi’s.

    Alleen Veldmaarschalk Erwin Rommel negeerde Hitlers bevelen en handelde op eigen initiatief. Waardoor de Engelsen telkens op het verkeerde been werden gezet, wat hem de reputatie bezorgde van ‘Woestijnvos’.

    Gezegd systeem was door een Pools wiskundige lang voor de oorlog aan de Duitsers verkocht, maar, op een eeuwig zwijgen… evengoed, aan de Engelsen…

    *

    14/11/1945

    Start proces Nürenberg : dag op dag 5 jaar na Coventry, werden deze oorlogsmisdadigers (voor zover gevat) voor een vooral Amerikaanse Rechtbank gebracht, waar 9,5 op de 10 van hen de doodstraf door verhanging kregen. ‘Wee de overwonnene’ in praktijk gebracht, met het bijkomend voordeel dat doden niet meer spreken.

    Alleen Herman Goering, de grote baas van de Luftwaffe, ontsnapte aan de strop, door de nacht voordien in zijn cel (met cyanide) zelfmoord te plegen. Die was de laatste dagen van het Dritte Reich in ongenade gevallen bij de Führer wegens zijn in het geheim gevoerde vredesgesprekken met het Westen. Doorgaans uitstekend ingelichte bronnen verklaarden hierover achteraf, dat Goering een onvoor-waardelijke overgave had voorgesteld, mits hij als Rijkskanselier en vriend der Amerikanen Duitsland zou mogen leiden. Daarom had hij tot de laatste seconde gerekend dat de Yankees zijn leven zouden sparen.

    Maar voor de Amerikanen was toen de beste Duitser, een dode Duitser….

    *

    *

    Wij gedenken deze man: tweemaal ter dood veroordeeld

    .

    .

    En op 15 april 1946, in vredestijd,

    door Rijkswachtkogels laffelijk vermoord.

    .

    *

    INLEIDING

     

    De misdaad van Borms? Wat een Dewinter ook kan overkomen. Wegens te luidruchtig opkomen voor zijn Volk. En weeral draait de carrousel: Jihadisten die elders de stiel gaan leren, worden bij hun thuiskomst in de watten gelegd. Vlaamse Legioensoldaten die de wapens ophalen tegen het goddeloos communisme, werden bij hun thuiskomst ofwel vermoord door de Coburger Onheilsstaat, of levenslang gebroodroofd en als paria behandeld.

    Met de laffe aanval van BDW op TVG in De 7de Dag nog levendig in het achterhoofd zou onderstaande mededeling over de Nederlanden een golf van begeestering moeten doen losbarsten. Van Nederlanders en van Vlamingen van zowel onder als van boven de Moerdijk. Ware daar niet het wrange gevoel, dat Vlaanderens vijanden in hun vuistje kunnen blijven lachen, nu het VB en de BDWërs in plaats van verenigd te zijn in de strijd, in tegendeel elkaar naar de keel vliegen. Niet bevorderlijk om op korte termijn de overwinning te behalen!

    Straks (op 24/11/) kunnen wij nog maar eens de succes-verkiezingsuitslag van 1991 van het toenmalige Vlaams Blok in herinnering brengen. Een uitslag die door de ‘staatsdragende’ bont en blauwe kleurpartijen hertaald werd als Zwarte Zondag. Zulks op aanstoken van Groen, dat toen nog Agalev heette. Nogal wiedes, want meer dan 300.000 Vlamingen hadden toen gekozen voor wat BDW jaren later als de ‘verandering’ dacht te kunnen verkopen.

    U leest alles over het Vlaams Belang, over de opgang, de val en de heropstanding op

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Geschiedenis_van_het_Vlaams_Belang.

    Dit ten gerieve van de buitenlandse lezers die niet zo goed vertrouwd zijn met de binnenlandse problemen van Coburgia.

    Maar wat vooral meetelt, is dat in 2015 en volgende jaren, de neuzen weer in dezelfde richting staan, en dat de Rood-Groene watermeloenen krimpen als sneeuw voor de zon.

    *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    Vlaams Belang dient strafklacht in tegen Jambon, Vandeput en Francken

    *

    De Vlaams Belang kamerleden Barbara Pas, Filip Dewinter en Jan Penris dienen heden een strafklacht in tegen drie leden van de federale regering: Jan Jambon, Steven Vandeput en Theo Francken, zijnde de twee ministers en de staatssecretaris die bevoegd zijn voor het asielbeleid. De drie excellenties maken zich schuldig aan overtreding van enerzijds artikel 115, § 1, 2de lid van het Strafwetboek en anderzijds van artikel 151 van het Strafwetboek in samenhang met artikel 23 van de Grondwet.

     

    Artikel 115, §1, 2de lid Strafwetboek

     

    Dit artikel bestraft degene die het betreden van het grondgebied van het Rijk voor de vijanden van de staat vergemakkelijkt. Ministers Jambon en Vandeput en staatssecretaris Francken hebben deze strafbepaling overtreden en doen dit tot op heden nog steeds. Niettegenstaande de mededeling van de Islamitische Staat dat duizenden IS-strijders zich hebben gemengd onder de asielzoekers die in de EU aankomen en de verklaring van Frontex dat zulks inderdaad mogelijk is, aanvaarden de heren met kennis van zaken deze asielzoekers zonder tegenmaatregelen.

    Artikel 151 Strafwetboek en artikel 23 Grondwet

    De betrokken ministers en staatssecretaris plegen als drager van het openbaar gezag een daad van willekeur die een aanslag oplevert op de sociaal-economische rechten van de burgers in dit land. En dit door op willekeurige en met de EU-regels strijdige wijze een maatschappij te scheppen waarin de burgers van dit land in de toekomst minder werkgelegenheid zullen hebben, minder gezinsbijslagen zullen ontvangen en dergelijke meer. Kortom, het welzijn dat beschermd wordt door artikel 23 van de Grondwet wordt ontegensprekelijk aangetast.

    De heren Jambon, Vandeput en Francken doen dit enerzijds door de Dublin-regels niet toe te passen en niet te eisen dat een asielzoeker die onwettig de EU binnenkomt zijn asielaanvraag indient in het land langs waar hij de EU binnenkomt (een schending van artikel 10, lid 1 van de Dublin-regels) en anderzijds door van de EU geen strenge controle op de buitengrenzen te eisen.

    De problematiek beperkt zich niet tot de Belgische grenzen. Elk Europees land wordt momenteel door de immigratie-tsunami getroffen en niet elke regering treedt hierbij even afdoend op als de Hongaarse. De klacht die Vlaams Belang vandaag indient bij de procureur-generaal bij het Hof van Beroep in Brussel ligt dan ook in de lijn van eerdere klachten van gelijkgezinde partijen in Oostenrijk (FPÖ), Nederland (VNL van Bram Moscowicz) en Duitsland (AfD).

    Klaas Slootmans

    Persverantwoordelijke Vlaams Belang

    *

    UITLEIDING

    *

    Zullen de Vlamingen ooit de moed opbrengen, om met dezellfde maat te meten als die waarmee ze zelf 185 jaar lang werden gemeten? Het is niet schoon, en zeker niet Christelijk, maar ik durf hopen dat het deze keer wèl van dadde zal zijn. Hoe harder hoe liever. Koort en goed. Later kan er altijd nog gepleit worden dat het ons spijt….

    Het moge dus duidelijk zijn: vroeger was de stem van het Vlaams Belang bijna de stem van een roepende in de woestijn. Het ideeën goed uitdragen, allemaal goed en wel, maar de vetbetaalde postjes zaten bij de anderen…. Voornamelijk bij zij die ‘enerzijds’ en ‘anderzijds’ het land met de hulp van de Rode en de Groene spitsbroeders, naar de clooten hebben geregeerd.

    En och, alles bij het oude laten, was toch veel gemakkelijker!

    Maar nu de gevolgen ondragelijk zijn geworden (Islamisering, invasie door veroveringstroepen, afbrokkeling van de welstand en de bestaanszekerheid), ook bij de buurlanden, staan we niet meer alleen.

    Integendeel.

    Het Vlaams Belang is dan ook geen partij, om andere partijen uit te sluiten. Integendeel, al die leden zullen welkom zijn, de dag dat de bijzonderste raddraaiers-profiteurs in de wind hangen te drogen .

    Dit is hoogst waarschijnlijk geen officieëel partij-standpunt, maar het is wel de mening van al wie op zoek is naar gerechtigheid en vergelding. Oog om oog, en tand om tand. De dag dat Coburgia niet meer bestaat, pas op die dag zullen wij rust vinden. En de moed om een nieuwe samenleving op poten te zeten.

    Of de indieners van deze strafklacht vereremerkt zullen worden met de Orde van de Zwarte Leeuw op Gouden Veld, hangt vooral af van de volgende Zwarte Zondag.

    PS

    Gewoon voor de volledigheid? Leo Vindevogel, een ander Vlaams Nationalist, werd in 1945 geëxecuteerd, maar achteraf bleek totaal onschuldig. De man had zijn doodvonnis reeds gekregen, terwijl men ‘vergeten’ was zijn parlementaire onschendbaarheid als Senator op te heffen…

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    *

     










    13-11-2015, 11:53 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    12-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3025

    *

    *

    Ook de Vlamingen dansen graag een Weense wals

    .

    .

    Want zij weten dat alleen de voorste hond de haas vangt

    .

    *

    INLEIDING

    Historici met academische vorming zullen beter dan ondergetekende de banden tussen de Zuidelijke Nederlanden en Oostenrijk kunnen beschrijven. We kennen allemaal de ronduit pijnlijke periode de Spaanse Nederlanden (1558-1715). Met o.a. de bloedhond Hertog van Alva als uitschieter. Maar reeds in de daarop aansluitende Oostenrijkse Periode onder de Hertogen van Habsburg (1715-1785) flakkerde de rivaliteit weer op tussen Luthersen en Roomsen (Zie Jozef II, de Keizer-Koster) en begonnen de grijparmen van de inktvis Frankrijk zich te roeren om het rijke welvarende Vlaanderen in te palmen. Maar grosso modo was er tijdens deze jaren vrede door welvaart, en welvaart door vrede. Later kwam de Frans-Duitse oorlog van 1870, en met de Pruisische Otto von Bismarck, ‘der Eiserne Kanzler’, kwam we in de Moderne Tijden van beide Wereldoorlogen….

    *

    In die tijd werd Oostenrijk dan ook de eerste zelfstandige natie die vrijwillig aansluiting zocht (en kreeg) bij Nazi-Duitsland. Waarbij hun eigen Kanselier aan de kant werd gezet, en vervangen door die andere landgenoot van hen, ene zekere Adolf Schickelgrüber, beter bekend als Adolf Hitler. Net als Benito Mussolini, beiden van oorsprong rasechte Socialistische fundi’s, die eenmaal aan de top, zich tot wrede dictators ontpopten.

    Om eerlijk te zijn, net hetzelfde als ons heden ten dagen te beurt valt met de Europese Verenigde Nazies.

    *

    Maar de tijd vloog snel, ook persoonlijk, en wij gebruikten hem wel. Halfweg de jaren ’90 waren wij in Salzburg, op een Mozart-herdenking, en toen we die avond laat aan de bar van ons hotel nog wat waren blijven napraten, konden wij onze oren niet geloven, toen dat knappe ‘dirndel’-barmeisje-spraakwatervalletje het had over de lagere kom-af van het overige hotelpersoneel. Zij en haar collega’s, geboren Oostenrijkers, vertegenwoordigden het Hotel, maar de kuisploegen, tuinwerkers en straatwerkers, waren allemaal van dat Slavisch Pools of Roemeens klootjesvolk. Bah, deed ze, die kregen zelfs van haar geen ‘Guten Tag’!!! Die zag ze niet eens staan!

    Toen kenden wij bij ons in de Westhoek bijna nog geen enkele exotische vreemdeling te zien, en dus waren wij enigszins gechoqueerd door die uitval. Nu, in 2015 en dus amper 20 jaar later, zouden we door al die overvloed, bijna juist hetzelfde doen als dat Salzburger koffie-meisje dat toen nog in alle gemoedsrust een gouden kruisje op haar diepe decolleté kon dragen. Samen gevat: kuisen was ver beneden de stand van een Oostenrijkse!

    Nu lopen ze daar waarschijnlijk al bijna rond in boerka en sjaal op en rond het hoofd gebonden, als teken van overgave.

    *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    Oostenrijk sloopt 300 moskeeën en verbiedt preken uit de koran in het Arabisch

    *

    Oostenrijk is bevreesd voor de gevolgen van de waanzinnige politiek wat een multiculturele samenleving wil creëren waar gewelddadige jihad-dwepende moslims en islam zich sneller verspreidt als meel in een storm, en heeft besloten 300 moskeeën te sluiten in het land.

    Het land snijdt ook in de financiële bijdrages aan islamitische instellingen en bepaalt in een nieuwe wetgeving dat openbare lezingen uit de koran alleen nog maar in het Duits zijn toegestaan, en verbiedt strik koran lezingen in een andere taal zoals bijvoorbeeld Arabisch of Turks.

    Alle buitenlandse bijdragen met betrekking tot de bouw / exploitatie van moskeeën zijn verboden en worden geconfisqueerd. Oostenrijk vreest voor de ”Gates of Underworld” nadat een groot aantal illegale islamitische migranten het land zijn binnengevallen en met hun fanatieke islamitische geloof gezien worden als een ”Hydra” die de blanke christelijke Oostenrijker dreigt uit te roeien.

    Oostenrijk realiseert zich ook dat lezingen uit de koran door imams in het Arabisch of Turks jonge jihadisten tot onwettige handelingen kan verleiden, aangezien de imams elke interpretatie kunnen geven uit een koranvers die ze willen, zonder dat iemand die Arabisch verstaat begrijpt wat ze bedoelen.

    Een nieuw wetsvoorstel ligt nu in het Oostenrijkse parlement in behandeling, met overeenstemming van de meerderheid van de Oostenrijkse regering, om onmiddellijk tot sluiting over te gaan van 300 illegale moskeeën die momenteel in Oostenrijk actief zijn.

    Wat de moslims in Oostenrijk het meest ergert is de nieuwe wet die vereist dat in het openbaar uit de koran alleen nog maar in het Duits gepredikt mag worden. Leningen aan islamitische instellingen worden ook ingetrokken, aangezien deze beschouwd worden als indirecte financiering van terroristische organisaties zoals de IS.

    *

    UITLEIDING

    *

    De meeste mensen denken over het terugdringen van de Islam net hetzefde als de meeste Oostenrijkers. Dat is dus het nieuwe ‘racisme’. Maar zo lang als deze EU-bonzen de teugels houden, komt daar geen verandering in. Integendeel, de TV en de Verkochte Media beweren dat juist nog meer Islamisering garant is voor Vrede. Wat, naar onze begrippen, hetzelfde is als als iemand die getroffen is door Ebola, nog meer van die dodelijke bacillen garant staan voor de genezing.

    Zij slaapwandelen noch dolen, zij doen dat met kwaad opzet. In de vermetele hoop, dat zij voor het eerst in 1400 jaar, deze ruwe barbaarse stompzinnigheid in goede banen zullen kunnen leiden. Ondertussen roepen ze zelfs moord en brand, dat er duizenden (53.000) nieuwe leerkrachten nodig zijn om al die kleine lieverdjes in het Arabisch, het Turks of het Marokkaans de Koran te leren opzeggen.

    Maar de dag dat onze straten overal het Allahu Akbaar zal geschreeuwd worden, zullen de raddraaiers al hun biezen gepakt hebben. Wij, die WO II nog ‘bij leven en welzijn’ (!) hebben meegemaakt, spreken van ondervinding. Na te zien op Wikipedia, bij ‘Regering Pierlot’ op

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Regering-Pierlot_IV

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    *

     










    12-11-2015, 16:48 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3024

    ***

    Donderdag 12 november

    Zon 7u52-17u00

    H Lieven

    Sint-Lieven komt ons met vorst gerieven

    *

    Hoor de weemoed in de Fado...

    .

    En neemt U nog ‘n Porto.

    INLEIDING

    Dat mag voor niemand nog een verrassing zijn: daar waar het Marxisme verschijnt, er doden vallen. Krek hetzelfde als met de Islammerij. Om zelf aan de macht te raken, wordt aan de kleine man gouden verten beloofd. Als hij of zij maar goed vecht. En vooral binnen de lijntjes blijft lopen.

    Die twee ideologieën zijn inderdaad stik jaloers op het Christendom, dat zoveel mogelijk beroep doet op de betere eigenschappen van de mens. Daar waar zij, bij gebrek aan iets anders, zich richten op de laagste instincten. Als het maar neerkomt op van anderen zoveel mogelijk af te nemen.

    Die twee ideologieën, altijd met de blik op het eigen persoontje van de ‘Leiders’, beloven de hemel niet in het hiernamaals, maar hier op aarde, omdat zij nu eenmaal niet verder kunnen kijken dan hun neus lang is.

    Mijn voorgaand opstelletje sloot af met de woorden van de Zachtmoedige, die ons de opdracht liet van elkander even gaarne te zien als onszelf, en naar beste vermogen de hele wereld te onderwijzen. Want de mens leeft niet van brood alleen.

    De dag dat deze twee duivelachtige ideologieën, die beiden optreden, in de naam van Het Beest, zich realiseren, is de Hemel niet meer iets voor later in een hypothetische toekomst, maar voor de dag zelf. Volkeren die wéten en kennis bezitten, moeten medemensen niet meer tiranniseren om die te overtuigen.

    *

    Maar landen, zoals Portugal, die de kennis voorbij zijn, staan weer op de onderste sport van de ladder. Zij moeten de Beschaving weer leren ontdekken. En net als overal, staat die ladder opgericht tegen de rots van het nationalisme.

    Ik wens U veel leesgenot van wat volgt.

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    Portugese regering moet opstappen na vertrouwensstemming

    *

    De linkse oppositie heeft de centrumrechtse minderheidsregering van premier Pedro Passos Coelho in Portugal ten val gebracht. Van de 230 parlementsleden stemden 123 afgevaardigden dinsdag voor de motie van wantrouwen van de socialisten. De politieke crisis kan snel zware economische gevolgen hebben voor het land, dat nog steeds onder streng Europees toezicht staat.

    De conservatieve coalitie Portugal a Frente van Passos Coelho had het vroegere crisisland met een streng besparingsprogramma gestabiliseerd. Na de parlementsverkiezingen van 4 oktober kwam de coalitie opnieuw als sterkste uit de bus, maar ze verloor wel de absolute meerderheid.

    De linkse oppositie wees het regeringsprogramma van premier Pedro Passos Coelho voor de nieuwe legislatuurperiode af en organiseerde de eerste vertrouwensstemming tegen een verkozen regering sinds het einde van de dictatuur in 1974. Daarbij sprak een kleine meerderheid van de parlementsleden haar wantrouwen uit.

    Costa nieuwe premier?

    Het marxistische Links Blok, de communisten en de Groenen willen nu een nieuwe regering onder leiding van voorzitter António Costa van de Partido Socialista ook zonder de vorming van een coalitie parlementair steunen. Vooral een afzwakking van de besparings- en hervormingspolitiek is voorzien.

    President Anibal Cavaco Silva moet nu eerst beslissen of hij Costa de opdracht geeft om een regering te vormen. Tot zo lang leidt Passos Coelho een regering van lopende zaken.

    'Kijk naar Griekenland!'

    Minister van Financiën, Maria Luis Albuquerque, waarschuwde dat er een nieuwe schuldencrisis en een nieuw hulpprogramma zouden komen als Portugal zich niet houdt aan de Europese afspraken om in de begrotingsschuld te snoeien. 'We moeten ons niet voorstellen wat er dan gebeurt, het volstaat om naar de recente gebeurtenissen in Griekenland te kijken. De poging om een einde te maken aan de besparingspolitiek leidder daar tot een grotere recessie, meer armoede, werkloosheid en een grotere afhankelijkheid van Europa en het IMF.'

    UITLEIDING

    *

    Zonder al te zwaar op de hand te zijn, wil ik toch wijzen op de historische zending van de Portugezen. Het waren zij, samen met de Spanjaarden, en op initiatief van de Florentijn Amerigo Vespucci, die de wereldzeeën trotseerden en in 1492 Amerika door Christoffel Colombus deden ontdekten.

    Dat er in Zuid-Amerika zowel Spaans als Portugees gesproken wordt, en dat daar de Christelijke cultuur, zij het ietwat brutaal, werd ingevoerd, is ook een verdienste die de Portugezen niet kan ontnomen worden.

    De Algarve is een der prachtigste streken ter wereld, waar de stad Coïmbra haar voet kan zetten naast de prachtigste Italiaanse steden. Ooit, nog niet zo heel lang geleden, heb ik gdroomd Corès achterna, uit te wijken naar Portugal. Tot St. Franciscus mij in het oor fluisterde, dat Italië dan nog zoveel meer te bieden had. Als U de kaart van Europa bekijkt, dan ziet U waarom. Portugal leunt aan de zijkant van het Iberisch Schiereiland tegen het Spanje van Franco aan, Italië beheerst op z’n eentje rondom rond de Middellandse Zee. En ik hoor liever de immer verliefde Italiaanse gondelier in Venetië , dan de trieste weemoedige Faso-zangeres in Faro…

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    *

     












    12-11-2015, 11:11 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    11-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3023

    *

    Woensdag 11 november 2015

    Zon 7u51-17u02

    Sint Maarten, kindervriend

    Op Sint-Martijn, vuur en warme wijn

    *

    11/11/1918 : einde WO I en R.I.P. Volkerenbond èn het Ottomaanse Rijk. Kijk eens aan! Ook toen al vochten en verloren zij, zij-aan-zij, de Germaanse en de Ottomaanse legers…. Merkel en Erdogan zijn dus in goed gezelschap voor elkaar!

    Deze Volkerenbond, voorloper van ‘onze’ Navo, had inderdaad de vierjarige wereldbrand niet kunnen voorkomen, net als de Navo nu ook weer voor achterloper mag spelen.

    Moraal van dit verhaal: grote internationale overeenkomsten, meestal betaald door de vele kleine deelnemers, zijn en blijven de speelbal van zij die de grootste monden opzetten. Zie Merkel. Zie Obama

    Albert I de Opper-Coburger aller Coburgers, had bij het begin van deze Groten Oorlog de Vlamingen gesmeekt om in navolging van 1302 dapper voor hem te strijden, dan zouden zij, nà de overwinning, eindelijk als Evenwaardige Burgers in eigen land beschouwd worden... Met die heilige koninklijke belofte in het achterhoofd, werden de Vlaamse soldaten aan de IJzer 4 jaar lang de dood ingejaagd.

    Als de Vlaamse Beweging vòòr de oorlog nog min of meer geduld werd, omdat ze geloofde in die loze beloften van 1830, was dat na de oorlog wel even anders. De Francofonen lanceerden een nooit gezien aanval op alles wat geen Frans sprak. ‘Parijs’ was euforisch na de (door anderen bevochten) overwinning, en ‘Londen’, de traditionele vriend der Vlamingen, had wel andere zorgen door de vele bewegingen voor onafhankelijkheid in hun ‘Dominions’. De Vlaamse voormannen belandden dus in de cel (Dr.Aug. Borms) of konden alleen het vege lijf redden door als banneling in den vreemde verder te gaan leven (René Declerck). Maar bloed kruipt waar het niet kan gaan. Kort nadien werd Borms totaal onverwacht van uit de gevangeis met een overweldigend aantal stemmen tot volksvertegenwoordiger gekozen en het Vlaams Verzet werd gebundeld in het V.N.V. (Vlaams Nationalistisch Verbond).

    Dat VNV koos, tijdens WO II, om eindelijk te kunnen opkomen voor hun rechten, en omdat er een Nieuwe Wereldorde op komst was, waarin er geen plaats meer zou zijn voor het volksvreemde Coburgia, voor de verkeerde kant en de vrienden werden daarom na de nederlaag ofwel massaal tegen de muur gezet (Borms, Vindevogel) ofwel hadden ze kunnen vluchten (Cyriel Verschaeve) en wie in het land gebleven was met vrouw en kinderen, werd levenslang tot in de 3de generatie, gebroodroofd en veroordeeld tot de bedelstaf. De PS-Staat was geboren, met het ACW als dooppeter. En daar staan we dan, enkele koningen later, aan te kijken tegen een kapot geregeerd land, dat zo goed als ingekapseld zit binnen de Europese dictatuur die optreedt als nog maar eens een Nieuwe Wereldorde.

    Situering in de wereldpolitiek: na Napoleon (1815) waren de Vlamingen, van direct in 2 kampen verdeeld: de ‘Orangsten’ die trokken naar Het Noorden, en de ‘Francofielen’, die, samen met de Walen, trokken naar Het Zuiden. Toen de Fransgezinde revolutionairen, op aanstoken van Parijs in 1830 in opstand kwamen, wonnen die (door list en bedrog) de strijd. Onder impuls van ‘Londen’, kreeg het gezond verstand toen de bovenhand in een nieuw kunstmatig vaderland voor Vlaams en Waal. Maar daar waar de Vlamingen loyaal bleven, gingen de Walen, overtuigd van hun superioriteit, over tot in beslagname van het geheel. Terwijl de Vlamingen jarenlang vochten voor een vernieuwd respect voor hun taal, lieten zij de politiek liever over aan de woelmakers. Na eeuwen van onderdrukking en armoede, kwam het land stilaan de hongersnood en de miserie te boven. En toen was het ineens 4 augustus 1914, en dreunden de kanonnen, terwijl er Germaanse soldatenlaarzen door de straten stampten.

    Moraal van dit verhaal. Het gezond verstand van de Tijl Uylenspiegels in Vlaanderen heeft het stilaan, met vallen en opstaan gehaald. Niet alleen op de Lamme Goedzakken in hun taalgebied, maar vooral op de Francofiele achterlopers van het Zuiden. Het is zelfs zover gekomen (dixit Me Herman De Croo, zelf Advocate en Franstalig) ‘dat ook de zoon van de dorpsbeenhouwer ook Advocaat kan worden’.

    Waarom denkt U dat er in ’t Brugse Vrije op een stads-schouwmantel gebeiteld staat: ‘Plus est en Vous’? . En waarom snauwde Johanna van Navarra, de liefhebbende echtgenote van de Franse Koning, toen het koppel op staatsbezoek was in Brugge, dat zij, Johanna, dacht er de enige Koningin te zijn – maar als zij in het publiek de Brugse poortersvrouwen zag, zij daar honderden Koninginnen zag?

    JaJa, ‘Memerance Day’, zeggen de Engelsen! Ik zou het eerder een dag van hoop noemen!

    *

    20

     

    INLEIDING

    Dat er in de Sahara water is, is een waarheid zo groot als een dinosaurus. Alleen is het, na duizenden jaren, van schroeiende zonnehitte overdag en vriestemperaturen ’s nachts, aan achterlijke hottentotten niet gegeven om daar iets aan te veranderen. Vooral niet als die daarbij al 1400 jaar lang 5 x per dag op de knieën gaan liggen, de kop in ’t zand en met de kont omhoog.

    Karavanen vol zwaar bepakte kamelen ploegen als schepen dagelijks van West naar Oost en van Noord naar Zuid (of omgekeerd). Ze trekken van waterpunt naar waterput, en van de ene oase naar de andere. Allemaal onmenselijk afzien, terwijl, zo ontdekte de NASA al vele tientallen jaren geleden, dat al die gebieden dooraderd zijn van ondergrondse waterlopen.

    Westers vernuft, gekoppeld aan spirituele werklust, dàt is wat voornamelijk ontbreekt om die gebieden leefbaar te maken tot oceanen van leefbare gebieden, waar het Afrikaans overtal aan bevolking gemakkelijk plaats zou vinden…. Zodat de omgekeerde kolonisatie van het Avondland kan worden stopgezet en teruggeschroefd.

    Moest Mars ooit ontgonnen worden, dan is er geen mens die daar ooit nog van terugkeert. Moesten de aardse woestijnen terug bewoonbaar gemaakt worden, dan kunnen we daar zelfs onze vele vakanties gaan doorbrengen….

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    Ooit meanderde een rivier door de Sahara

    De Sahara, een van de droogste en onhergbergzaamste plaatsen op aarde, was niet altijd de exclusieve habitat van kamelen, dromedarissen en schorpioenen. Uit een nieuwe studie van een Frans wetenschappelijk team blijkt dat duizenden jaren geleden een immense rivier door de woestijn kronkelde. Dat staat deze week te lezen in het vakblad Nature Communications.

    Een groot deel van de Sahara is dermate droog en warm dat er zo goed als geen leven in mogelijk is. Maar dat was niet altijd zo: ongeveer 10.000 jaar geleden zwierven dieren door de graslanden, gevolgd door mensen die rotstekeningen achtergelaten hebben, waarop onder meer giraffen te zien zijn. Een Japanse satelliet die in staat is door de hoge duinen van de grootste zandwoestijn ter wereld te turen, ontdekte bovendien een oude rivierbedding van ongeveer 500 kilometer lang in de dorre gebieden van het noordwesten van Afrika.

    De wetenschappers kunnen niet exact zeggen wanneer de rivier nog door het gebied vloeide, maar men denkt ongeveer aan 12.000 tot 5.000 jaar geleden. In die periode viel zoveel regen in het nu zo dorre gebied, dat het ook bekend staat als de “groene Sahara”. Dat zachte klimaat creëerde een groen landschap, “vol leven, vol mensen, dieren en meren”, zeggen experts.

    UITLEIDING

    Het probleem is echter, vooraleer er daar zelfs een paar hotels en vliegvelden komen zoals in Sharm-el-Sheikh, er eerst in die gebieden geen oorlog meer mag zijn. Wat, gezien de dodelijke veroverings-mentaliteit eigen aan elke Muzelman of Muzelvrouw, een utopie is. Kortom, het wordt een spinternieuw fata morgana naast de reeds bestaande.

    En dan nog! Als het deze keer niet de Islam zou zijn, dan zijn er nog altijd de Grootmachten die daar nieuwe koloniale rijkjes zouden willen veroveren op elkaar. Dan wordt straks ook weer gevochten voor de appeltjes van Oranje, en komen er later Reichskanzelers met pinhelmen en met ijzer beslagen laarzen, om de boel in bescherming te nemen.

    Ja, net als op Mars: mocht er water zijn, kan er leven zijn. De vraag is alleen wat voor een. Want Joden en Christenen zullen ook daar niet welkom zijn. De slimme progresieve moderne mens immers is dat stadium al lang voorbij! Want die vergeten we maar al te graag, dat 2000 jaar geleden het Grootste gebod van de Zachtmoedige is geweest: ‘Heb elkander lief en gaat en onderwijst alle volkeren ter wereld.’

    Vooral dat laatste, over dat onderwijzen van alle volkeren ter wereld is een verwijt dat zit, want het klinkt als een Angelusklokje in een kloosterpand.

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    *

     










    11-11-2015, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    10-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3021

    *

    *

    .

    *

    Morgen, 11 november, Feest van Sinte Maarten

    .

    .

    Hier afgebeeld met Zijn 3 helpers, twee Sinte Nicodemussen.

    .

    *

    INLEIDING

    In ‘De Verwoeste Gewesten’ (het Ieperse) trokken de kinderen met de oudere broers of zussen ‘s avonds in optocht langs de huizen. De brandende kaarsen in de uitgeholde bieten boden voldoende licht om zelfs tijdens de verplichte totale verduistering tijdens de oorlog de weg te vinden. Thuis bij de warme kachel bakten de Moeders dan heerlijke pannenkoeken, als we moe van de tocht, koud en versteven thuis kwamen.

    Sinte Maartens avond, de torre gâ mee naar Gent,

    En als m’n moeder koeken bakt,

    dan zitte’k zo geirn omtrent.

    Stôkt vier, brandt vier,

    Sinte Maarten kom’ alhier,

    Om ê bitje te warmen…

    *

    De legendarisch geworden Marc Coucke zal, samen met ons allemaal, binnenkort een koekje van eigen deeg krijgen. Stop de sponsoring van ten dode opgeschreven visboeren-ongelovigen, en schakel over op de pietrol!

    Want als oorlog synoniem wordt van vrede, en vrede synoniem van Sharia, dan wordt het hier niet, zoals wijlen Neville Chamberlain het in 1938 verwoordde, ‘Pies in ower deijs’, maar pis en kak in de onze. Onder dankzegging aan de staatsdragende Coburger kleurpartijen, die ondertussen niet alleen het hele land hebben vercloot, maar ook de hele toekomst van alle Europese volkeren.

    Geen snoep dit jaar, of speelgoed Sinte Maarten, maar een Kalasjnikov of 5 per gezin, dat wilden we U vragen. Zet die maar gewoon even binnen aan de voordeur, dat we er niet door wakker worden. En leg in onze schoentjes per gezin minstens een twintigtal laders, zodat wij, als het straks zo ver komt als in Syrië, ons vel zo duur mogelijk kunnen verkopen.

    Het is dus hoog tijd om de koppen bij elkaar te steken hoe wij de Grote Verlichte Verstanden met hun medestanders voor de Vierschaar kunnen slepen. Dat, louter voor de vorm, want de vonnissen in de beide landstalen liggen al klaar. Nog voor er nieuwe bladeren aan de bomen komen moeten zij bengelen in de wind. Want er is geen andere keuze: het is zij hier en nu, of wij de dagen daarop. Koppen zullen er in ieder geval rollen….

    *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    Luxemburgse minister: Nog enkele maanden om oorlog in Europa te voorkomen

    De Luxemburgse minister van Buitenlandse Zaken Jean Asselborn waarschuwt dat de EU nog maar een paar maanden de tijd heeft om een nieuwe oorlog in Europa te voorkomen. Asselborn draait -zoals de gevestigde orde gewoon is- de realiteit echter volledig om door te beweren dat die oorlog er zal komen zodra een land zoals Duitsland zijn grenzen gaat beschermen en niet langer onbeperkt ontelbare moslimmigranten opneemt. Het is juist het door hem verketterde nationalisme dat die door de elite gewilde (terreur)oorlog nog kan stoppen. Daarom hebben de Europese volken nog maar enkele maanden de tijd om andere leiders aan te stellen die zich eindelijk over het lot en de toekomst van hun eigen onderdanen gaan bekommeren.

    Asselborn richtte zich op de ‘paar EU landen die zich de echte waarden van de Europese Unie niet goed hebben eigengemaakt.’ Daarmee bedoelde hij overduidelijke de Oost Europese lidstaten zoals Hongarije, dat zijn grenzen met een hek heeft afgesloten, en Polen, dat niet meer dan 7000 asielzoekers wil opnemen. De politieke leiders in deze landen zeggen dat ze allen zo hun eigen land, volk en cultuur kunnen behouden en beschermen.

    ‘Als Zweden en Duitsland het deksel erop gooien, dan weet ik niet wat er op de Balkan gebeurt. We hebben nu al een zeer kritieke situatie.’ Daarom mogen er wat hem betreft beslist geen grenscontroles worden ingevoerd, en mag de controle van de buitengrenzen – die nauwelijks wordt gehandhaafd - er niet op gericht zijn om ze dicht te houden, maar enkel ‘te controleren wat er bij ons binnenkomt.’ (1)

    ‘War is peace’

    Het is eigenlijk te schandalig voor woorden: een minister die schaamteloos beweert dat als we een invasie van miljoenen volgelingen van een ons extreem vijandig gezinde religieuze ideologie niet onbeperkt laten doorgaan, we in een oorlog terecht kunnen komen. Dat is hetzelfde als dat Nederlandse politici in 1940 de grenzen van ons land vrijwillig voor de Nazi’s zouden hebben opengezet, en iedereen die zich hier tegen wilde verzetten zouden betichten van het veroorzaken van een oorlog.

    ‘War is peace’, zo voorspelde George Orwell de hedendaagse dialectische propaganda in zijn legendarische, profetisch gebleken roman ‘1984’. Dat is precies de omgekeerde boodschap die de Europese politici en media hun onderdanen voorhouden: de invasie van Europa, de oorlog van de islam tegen de Europese volken, moet doorgaan om de ‘vrede’ te bewaren. Verzet tegen deze ‘vrede’ is zinloos en leidt alleen maar tot ‘oorlog’.

    Daarmee hebben deze leiders zich rechtstreeks tot onze vijanden verklaard, voor zover u dat nog niet had begrepen. Net als Asselborn waarschuwde de Duitse Reichskanzler Angela Merkel onlangs ook al voor oorlog als de grenzen worden gesloten voor de miljoenen moslimmigranten die naar Europa komen.

    Open grenzen veroorzaken juist een oorlog

    Wat Merkel, Asselborn en helaas ook ‘onze’ leiders in Den Haag (en in Coburgia, ref) met hun open-grenzenbeleid veroorzaken is JUIST een oorlog, en wel een terreuroorlog van de islam tegen het gewone volk, tegen onze vrijheid, democratie, normen en waarden, tegen alles wat onze volken na de Tweede Wereldoorlog met hard werken hebben opgebouwd. Kortom: tegen onze welvaart, onze (klein)kinderen en onze toekomst.

    Voor dat doel werden er de afgelopen 10 weken alleen al in Nederland nog eens 24.300 asielzoekers toegelaten. In heel Europa kwamen in oktober 160.000 migranten binnen (2). Let wel: dit is het officiële aantal, wat zeer waarschijnlijk fors naar beneden is bijgesteld. Dat blijkt onder andere uit de vele foutieve (veel te lage) ‘schattingen’ en ‘beloftes’ van eerder dit jaar, en een groot aantal onafhankelijke berichten van officials die hier off-the-record melding van hebben gemaakt.

    Officieren: In 2016 instorting EU, revolutie in Frankrijk, burgeroorlog in Duitsland

     

    Volgens een aantal hoge Duitse verbindingsofficieren in Bonn –zoals gebruikelijk anoniem, omdat er zoals u weet anders keiharde represailles van de overheid volgen- zal de Europese Unie in 2016 als gevolg van de interne spanningen die veroorzaakt worden door de massa immigratie in elkaar storten. Hongarije zal waarschijnlijk definitief breken met Brussel, in Frankrijk kan wel eens een revolutie ontstaan, en in Duitsland zullen bewapende burgerwachten worden opgericht die na het uitbreken van de door moslimterroristen ontketende burgeroorlog hun eigen volk gaan beschermen. *

    UITLEIDING

    *

    Ach, met een vriend als Amerika hebben wij geen vijanden meer nodig. All round the world zitten die te stoken. Na Volkswagen, dat failliet moet van ze, is via de sport, Rusland in het vizier gekomen. Eerst werd bij ons Lernaut & Hauspie, de pioniers van de spraaktechnologie, gekelderd. Dan zorgden ze dat Europa geplaagd werd door de Arabische Lente, allemaal omdat ze de wereld denken te beheersen. Met daarenboven, sedert de Zwarte Ongelukskater aan het bewind is gekomen, de pest van de Muzeklmannerij gemengd met de kruim der Bosjesnegers.

    De dienstmededeling van deze Litseburgse BuZa-minister is wel degelijk weer een bekende Socialistische manier om het gelijk naar hun kant te draaien. Als de massa-immigratie van meestal Muzelmanse volkeren stopt, komt daar dan oorlog van.

    Waarom moet ik dan altijd weer terugdenken aan al die oorlogen, die er altijd alleen gekomen zijn ter wille van de lieve vrede? Oorlogen zijn zo oud als het Mensdom. Maar sedert de seniele kinderverkrachter 1400 jaar geleden gemeend heeft om voor spreekbuis van de Almachtige te moeten spelen, moet er om bloed te vergieten niet eens een excuus meer gezocht worden. De Islam-ideologie is als een nooit eindigende tsjunami die zichzelf in stand houdt. Eerst anderen vernietigen, en ondertussen elkaar naar het leven staan. Omdat Islammerij gebaseerd is op de laagste instincten van de mens: doden, stelen en verkrachten, zoals roofdieren dat elkaar niet aandoen. Om zoveel mogelijk op hun ‘Profeet’ (de vrede zij met hem)te gelijken.

    Die levenswijze staat zelfs letterlijk voorgeschreven in hun Heilig Boek, waarvan Geert Wilders zegt dat het zou moeten verboden worden. Volgens mij niet juist. Het zou integendeel, in vertaling, en bij uittreksel, juist verplichte lectuur moeten worden in alle scholen. Op die manier zouden wij, de ‘Ongelovigen’ weten wat ons uiteindelijk te wachten staat.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     

     








    10-11-2015, 18:03 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3020

    *

    *

    .

    De moskee van Vilvoorde vroeg al vijf keer voor een erkenning.

     

    .

    *

    INLEIDING

    Dat Moslims hun wereldwijde veroveringszucht als religie camoufleren, is nog altijd niet doorgedrongen. Die moeten nog een beetje in hun vuistje lachen, als ze zich op gelijke voet zien behandelen, ja zelfs als superieur aan de Christelijke vredelievende godsdienst. En ja, het is inderdaad zo goed als vergeten bij de brede massa, dat er na de Franse Revolutie en het in beslag nemen door de Staat van al hun eigendommen, zowel roerende als onroerende, er een overeenkomst gesloten werd, dat als compensatie de Priesters door de dezelfde Staat zouden bezoldigd worden.

    Deze bezoldiging nu als argument gebruiken, om ook de invasielegers te bezoldigen, is weer typisch Schots, Scheef en Slinkx. Omdat een trouwe hond als huisdier goede diensten bewijst, mag en moet een wrede wolfshond ook aangetrokken en de bek open gehouden worden.

    Hoever de partijtrekkerij tussen Slinkx en de Islammerij nog moet gaan, voor onze Verlichte Grote Verstanden de ogen open gaan?

    *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    Aantal erkende moskeeën verdriedubbelt

    Vlaanderen gaat een vijftigtal bestaande moskeeën erkennen. Dat heeft minister van Binnenlands Bestuur Liesbeth Homans (N-VA) bekendgemaakt. Nu zijn er 28 officieel erkend.

    "Beter een officieel erkende moskee dan een obscure garagemoskee", zegt Homans. "We hebben dan ook toezicht op hun activiteiten, omgekeerd zullen de imams ook sneller de weg vinden naar de overheid om samen te werken." Het aantal erkende moskeeën gaat zo maal drie.

    De minister benadrukt dat de erkenning niet betekent dat de moskeeën vanuit Vlaanderen gesubsidieerd zullen worden. Wel krijgen de imams vanaf de erkenning een loon van de federale overheid. *

    UITLEIDING

    *

    Liz-a-Bed Homans spreekt met geen woord over het gebruik van de daar gebruikte talen. Het Arabsch verbieden zou de controle al enigszins verbeteren, op alles wat daar bekokstoofd wordt. Iedereen weet, dat in die Mosketen de reinste oorlogstaal gesproken wordt (kan worden) maar nooit vernemen we iets daarover van de kant van de Staatsvuiligheid.

    Stel U voor, dat in heel Coburgia voor mei ’40 hetzelfde zou gebeurd zijn, ten overstaan van de Duitse Weermacht: staatssteun bovenop met veel bombarie het sansfoutisme ten opzichte van de dreigende onderdrukking! De zothuizen hadden vol gezeten!

    Maar ja, andere tijden, andere zeden, hé!!!!

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    10-11-2015, 16:20 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3019

    *

    .

    *

    De oudere broer van Tom Van Grieken?

    .

    .

    De Catalaanse Premier Artur Mas

     

    *

    INLEIDING

    Het zelfbeschikkingsrecht der Volkeren….

    Zou dat soms ook iets zijn van ‘luister naar mijn woorden, maar zie niet naar mij daden?’ Echt Tsjeef-achtig dus. Een dikke laag hypocrisie, met een grgroen en rood gestreept vernisje boven een dikke laag stroop.…

    Daar in Spanje is er een democratisch gekozen meerderheid die al jaren ijvert voor ‘Eigen Volk Eerst’, waarschijnlijk omdat, net als in Coburgia, ‘de anderen’ het te bruin hebben gebakken. Vandaar ook dat onze DeWinter meer spreekt van de ‘verbruining’ dan van de ‘vergrijzing’. Alhoewel de uitdrukking ‘het te bruin bakken’ niet persé te zien heeft met de import van donker gekleurde vreemdelingen. Want inderdaad, hadden de anderen, de Franscouillons het in Coburgia niet al bijna 200 jaar te bruin gebakken, hadden de Vlamingen geen reden gehad om te vechten voor de Zelfstandigheid.

    Maar ‘de anderen’ volharden tot op de dag van vandaag in hun boosheid. BDW valt in een Open Brief La Märkelina aan, en meteen vallen ‘de anderen hem aan dat een partijleiderke toch wel geen recht van spreken heeft op het internationaal forum. Weer typisch Sklinks: wat niet uit hun koker komt, is slecht. Maar BDW zegt tenslotte hetzelfde als wat de overgrote meerderheid van de West Europeeërs deken… En meteen wordt er op een echt Stalinistische manier gereageerd: binnen de toegelaten politiek correcte lijntjes wordt er gekleurd. Zo niet, dan bent U een vuile racistische extremist.

    Welkom in ’t gild der Vlaams Blokkers, aan BDW. Doe zo voort. Het is de enige juiste weg om net als Catalonië, samen met de Vlaams Blokkers, de democratische meerderheid te halen. Een politiek talent van zijn kaliber snapt dat al lang. Dus zijn er andere redenen (van Coburgse aard?) die hem voorschrijven aan deze wetmatige logica niet toe te geven…..

    *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    Catalonië zet stap naar afscheuring van Spanje

    Het Catalaanse parlement heeft zoals verwacht, een resolutie goedgekeurd die de eerste stap vormt op weg naar onafhankelijkheid van de rijkste Spaanse regio. De Spaanse regering verzet zich echter.

     

    De separatistische alliantie Junts pel Si (Samen voor het ‘Ja’) van premier Artur Mas en de linkse CUP stemden voor de resolutie. Van de 135 leden van het regionale parlement keurden er 72 de tekst goed.

    Bij de vervroegde verkiezingen in september werd al duidelijk dat het voorstel op een meerderheid in het regionale parlement zou kunnen rekenen.

    Madrid had vrijdag al laten weten, het besluit van het halfrond in Barcelona prompt voor het grondwettelijk hof te zullen aanklagen.

    De conservatieve Spaanse regeringsleider Mariano Rajoy liet er maandag ook geen gras over groeien. In een televisietoespraak kondigde hij aan de zaak voor het grondwettelijk hof te brengen om het Catalaanse initiatief ‘met onmiddellijke ingang op te schorten’. Voorts kondigde hij voor woensdag een speciale ministerraad aan.

    *

    UITLEIDING

    *

    Deze Catalaanse zwangerschap is geen lichtvaardig grapje. Het dreigt zelfs, door het verzet van ‘Madrid’ een ezelsdracht te worden.

    Ik voel mij niet aangesproken om de Spaanse Geschiedenis te bestuderen, noch hoe het komt dat weeral volksgemeenschappen die waarschijnlijk al eeuwenlang elkaars bloed konden drinken, zo maar in een kunstmatig staatsverband zijn bijeengebracht. Ja, zo lang alles goed ging, was er geen vuiltje aan de lucht. Maar in tijden van de broeksriem aanhalen! Dan komen de vroegere kleine kantjes weer boven.

    Basken in Frankrijk maar ook in Spanje: maar ook Vlamingen weerskanten de grens met Frankrijk, of Nederlanders boven en onder de Moerdijk: zelfs deze constructies zijn achterhaald. Europa, zonder binnengrenzen, gooit het allemaal op één hoop, met een flinke dosis vreemd bloed daartussen…. Niet als zout op de patatten, maar met zout als vervanging van de patat….

    Wat wij Vlamingen dus nodig hebben, zijn mannen als de Catalaanse Premier die U hierboven op de afbeelding vindt. Geen oude grijsaards, zoals Graaf Vogelkoppekle, maar venten van het kaliber van TVG, onze TVG, die er nodig zijn om deze bladzijde van de Geschiedenis om te draaien.

    In de hoop dat ik dit nog zal mogen meemaken, kijken wij met bewondering en respect naar de Spaanse voorgangers. Die halen voor ons de kooltjes uit het vuur!

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    10-11-2015, 14:29 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3018

    Dinsdag 10 november 2015

    Slachtmaand

    Zon 7u49-17u03

    H. Leo de Grote

     

    *

    10/11/1936 Kristalnacht.

    Het was in 1936, die ganse lange novembernacht, waarop (onder het goedkeurend oog van Polizei, Leger en Gestapo), in alle Duitse steden en dorpen de Nazi-kaboutertjes uit de grond waren gekropen, om handelszaken en woonhuizen van de nog niet gevluchte Joodse burgers in gruizelementen te slaan. Aan Advocaten en Artsen allerhande was er al langer een ‘Berufsverbott’ ingesteld en vanaf die dag mocht niemand van ‘Untermesnchen’ nog op straat komen, zonder de gele Davidsster goed zichtbaar op de boven kledij te dragen. Enfin, zo heeft U een gedacht van wat ons te wachten staat onder de Sharia.

    Juden unterwünscht’ was wel van bij de aanvang zeer vernederend in zijn dagdagelijkse toepassing, maar er werd nog niet gemoord. Naarmate de oorlog voor de Nazi’s verkeerd afliep (1942, na Stalingrad), werden de vervolgingen harder en harder, zodat die vanaf de Conferentie van Wannsee (20/1/1942) gekozen werd voor de ‘Endlösung’, d.w.z. de totale vernietiging, de eindoplossing, van alle Joods leven op aarde. Van die conferentie bestaat er nauwelijks een geschreven verslag, want zeggen, de Geallieerden, de Nazi’s wilden niet dat er geschreven bewijzen tegen hen bewaard zouden worden. Zij zelf, de Amerikanen en de Engelsen op kop, hebben daar nooit iets van geweten (zo zweren die op hun Plechtige Communiezieltje), tot de Russen in 1945 de kampen konden bevrijden. In Londen werden verslagen en ooggetuigenissen binst de oorlog over de aan de gang zijnde Holocaust afgedaan als verzinsels en nooit werd ook maar een ‘Kamp’ uit de lucht in het vizier om het moorden te stoppen. Bombardementen dienden alleen om de oorlogsindustrie en burgers te vernietigen

    Voor de moordpartijen in de Kampen des Doods was er dus geen sprake van de spreekwoordelijke Deutsche Grundlichtkeit, alhoewel er nauwkeurig boek werd gehouden. Miljoenen mensen vergast (en opgestookt) maar over de fabricage-cijfers van het gas daarvoor (Zyclon B) in de fabrieken van IG Farben waaronder Agfa, BASF, Bayer, Hoechst, enz, wordt zedig gezwegen. Het zou de mensen wel eens aan rekenen kunnen zetten hoe er met zo weinig gas zoveel miljoenen konden gedood worden.

    Besluit: de Duitse Nazi’s hebben het vuile werk inderdaad gedaan, maar de Geallieerden hebben laffelijk nooit iets ondernomen om dat te beletten.

    En dan nog iets. De Duitse communicatie op het hoogste niveau verliep over ENIGMA, de ultra geheime transmissie van alle communicatie van en naar het OKW (Ober Kommando der Wehrmacht), dat echter al van vroeg (in 1938 door verraad) gekraakt werd door M15, de Engelse contraspionage.      Morgen of overmorgen zal op deze blog het verrassingsbombardement op Coventry (Engeland) uit de doeken gedaan worden, waaruit blijkt dat in een oorlog er geen enkele norm bestaat.

    Het wordt dus, na 100 jaar (in 2045), als de geheime archieven opengaan, wel een uiterst vuile was die zal boven gespit worden…. En hoe het dus komt, dat de Engländer de Nazi’s altijd een stap voor waren.

     

    *

    *

    Bijscholing voor politieke nachtuilen

    .

    .

    Op de binnenkort door HET VLAAMS BELANG

    in te richten bijscholingen voor politici ….

    .

    *

    INLEIDING

    “Wir schaffen es”, zo klinkt het in 2015 uit de mond van de Kanselierster-Opvolgster van A.H.(1889-1945) en van Otto von Bismarck (1818-1898). Dre Reichskanzlers dus. En maar volharden tot het bittere einde. De laatste kon nog, zelfs voor zijn werk af was, in zijn eigen bed sterven, de eerste stierf door de enige goede daad van gans zijn leven, namelijk door zelfmoord. Ook diens werk was niet af. Merkel weet nu wat haar te doen staat. Het werk afmaken en niet alleen haar eigen land vernietigen, maar meteen ook het ganse Avondland. Ze hebben het (om het met DeWinter te zeggen), dus wel bruin gebakken…..

    Zeventig jaar geleden, in het voorjaar van 1945, een paar weken voor de totale ineenstorting van de Nazi’s, de Duitse Socialisten van toen, oreerde Joseph Goebbels, Hitlers Minister van Propaganda met overslaande stem, de slogan of de massa ‘den totalen Krieg wünste’, waarbij de man hartstochtelijk werd toegejuicht. Toen stond op het plat gebombardeerde Berlijn op de nog rechtstaande muren geschilderd, dat de ‘raderen moesten blijven draaien voor de overwinning’.

    Tot zover dus niets nieuws onder de zon. Tenzij misschien in de donkere toekomst, het spooklicht van de opkomende Wassende Halve Maan.

    En het is precies tegen die maan, waartegen BDW blaft. Als een hondje die op een distel zit, en er niet van weg kan omdat dat politiek not done is. Neen, hetzelfde doen, dus samen gaan met het Vlaams Belang, zal die man nooit doen. Tenminste niet zo lang hij er zelf beter van wordt.

    Helaas blijft het een waarheid als een drachtige koe, laatst lacht best lacht. Arm Duitsland, arm onszelf, want stom en sprakeloos worden wij allemaal bij de neus naar de slachtbank geleid. En we doen onze mond niet open, want dan worden we als ‘extreem rechts’ in het verdomhoekje geduwd zodat later kan gesneerd worden, dat mensen als wij nog nooit iets gerealiseerd hebben. Maar dat zoiets het gevolg is van hun eigen hovaardigheid, dat dringt niet door.

    Tenzij wij kort en goed, de kaars, samen met de nieuwe bril op hùn neus drukken en daar vastkleven.

    *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

     De Wever haalt fel uit naar Merkel: "Duitsland moet nu kantelen"

    *

    "Duitsland heeft ons hier eenzijdig in gestort", zegt Bart De Wever over de vluchtelingencrisis. "Pas als zij bijdraaien, kunnen we de grenzen sluiten." De N-VA-voorzitter kadert in een interview met VTM Nieuws de open brief die hij gisteren lanceerde, waarin hij aan de alarmbel trekt om de vluchtelingeninstroom te stoppen.

    De voorzitter van N-VA geeft toe dat de open brief er kwam door frustratie en machteloosheid. "Duitsland heeft ons hierin gestort, met de boodschap dat iedereen welkom was. En iedereen is ook gekomen. Het wordt pas nu duidelijk wat de volle omvang daarvan is."

    "Het geloof was er dat de instroom zou stoppen tegen de winter. Maar het stopt niet, ze blijven komen. Mevrouw Merkel moet nu op haar stappen terugkeren", is De Wever duidelijk.

     

    "Het is onhoudbaar. Koppigheid wordt op een gegeven moment politiek bijzonder fout", stelt De Wever scherp. "Duitsland zal moeten keren en dat moment wil ik zo snel mogelijk bereiken. Duitsland moet nu kantelen. Als Duitsland zegt: het is genoeg geweest. Dan kunnen we naar een andere Europese asielpolitiek gaan die nodig is. Op dit moment gaat het niet."

       'De vluchtelingen blijven komen en wat zien we: het zijn vooral alleenstaanden mannen die hier het geluk komen zoeken'

    Volgende week publiceert Humo een interview met Guy Verhofstadt, waarin de liberaal stelt dat de vluchtelingencrisis de schuld is van Europa. "Dat is een brug te ver", repliceert De Wever. "Hij heeft misschien een verantwoordelijkheid, hij moedigde uiteindelijk ook de Arabische lente aan, met alle instabiliteit in die landen als gevolg. Maar onze schuld is het niet."

     

    De Wever heeft ook twijfels bij de plannen van het spreidingsplan waar al zo veel over gezegd en geschreven is. "De vluchtelingen blijven komen en wat zien we: het zijn vooral alleenstaanden mannen die hier het geluk komen zoeken. Geen gezinnen uit Syrië. Het is hier gewoon op. De politiek van open grenzen kan niet langer, of we krijgen een nieuwe sociale onderklasse, en daar zit niemand op te wachten."

       260 shares*

    UITLEIDING

    *

    Of het uiteraard ooit nog iets wordt om het welvarende Europa van vòòr de Inval der Barbaren terug te vinden, is al lang niet meer de vraag. Het enige wat er nu nog op aankomt, is te overleven. Door tussen twee klippen te maneuvreren.

    Langs de ene kant door zo goed mogekijk de bonte verwildering op onze leest te schoeien, de zachte terreur dus, of door op die andere klip te pletter te varen, de klip van de slavernij. Een andere vaarroute is er niet, onze samenleving is gedoemd op een van die twee routes te evalueren. Tenzij er natuurlijk op een of ander moment, een ‘burgeroorlog’ er anders over beslist, waar dan naar hartenlust zal gemoord, gebrand en verkracht worden. De Islammerij a.h.w. is in al haar heerlijkheid.

    De allerlaatste uitweg zou natuurlijk de route zijn ‘back tot the roots’, om daar de opgedane Westerse kennis in de praktijk te brengen. Dat m.a.w. ieder volk zichzelf gaan missioneren’, om daar Het Beest voor eens en voor goed terug naar de Hel terug schoppen, waar een seniele wreedaardige woestijnrover hem 1400 jaar geleden heeft uit gelaten.

    Het is een droom net als de Mensheid overbrengen naar Mars, even onbereikbaar…. Als de Heel der Christenen.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     








    10-11-2015, 10:22 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3022

    *

    *

    Toekomstige sportvedette

    .

    .

    In typisch Westerse klederdracht

    .

    *

    INLEIDING

    Buiten de ‘Sport’ is er natuurlijk nog de ‘Variété’. Ik zie de Gert Verhulst al in zijn haar krabben: moeten zijn meisjes vaan K3 nu in boerka mèt kop-vod, of in de alles verhullende zwarte niqab optreden? Wie zal dan de Zwarte, de Rosse of de Blonde zijn? En mogen ze wel alleen, zonder het gezelschap van een mannelijk familie-lid, alleen buiten komen, ja zelfs tot een gat in de nacht van ’t een naar ’t ander vliegen? Wie zal regelmatig hun maagdenvlies controleren? En wat doen met dat verplicht 5 x daags kop tegen de grond, kont omhoog op de grond richting Mekka?!

    Ja, ’t zijn droeve tijden als het oorlog wordt. Als men mensen slacht lijk dieren. Al het mensenbloed bij beken stroomt.

    Wie had dat ooit gedacht, dat die ‘verrijkers’ ons dermate zouden verarmen?! Ach, hadden wij maar vroeger naar die Vlaams Nationalisten geluisterd. Die hielden tenminste vrij van slavernij hun vele Vlaamse velden….

    Maar zo lang Amerika ons (uiteraard tegen woekerprijzen) het ene volgeladen vrachtschip na het andere toestuurt, mogen we niet klagen. Want al onze landbouwgronden zijn ‘aan de natuur teruggegeven’, zodat ook daar het ongedierte en de wilde konijntjes kunnen wippen zoveel ze willen.

    *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

     

    Spanje: Moslims breken in kerk in, spuiten “Allah” op de muur en vernielen kruisbeeld

     

    Waarom deden ze dit? De kerk heeft de stumpers vast en zeker “geprovoceerd”. Misschien had de priester of diaken een afbeelding gemaakt van Mohammed of hen op een andere manier beledigd. Per slot van rekening weten we allemaal dat de islam een religie van vrede is en dat moslims nooit zoiets als dit zouden doen, tenzij ze hiertoe worden gedreven door racistische, onverdraagzame christenen, toch?

    Inmiddels heeft de katholieke kerk gereageerd: “Een woordvoerder van het bisdom van Málaga zei dat de aanval – als eerste ontdekt door priester Agustin Carrasco – niet representatief was voor alle moslims.” Ja, dat is de belangrijkste les die we altijd in zulke incidenten moeten onthouden. Iedereen die wijst op een wereldwijde islamitische vervolging van christenen, gerechtvaardigd door de islamitische teksten en de leer, moet tot zwijgen worden gebracht, gemeden en verbannen, in dienst van het in stand houden van het belachelijke en suïcidale voorwendsel dat “islamitisch-christelijke dialoog” het antwoord is op al het geweld dat door moslims op christenen gepleegd wordt.

    Lees hier het originele artikel!

    *

    UITLEIDING

    *

    Tja, met de tijd wordt duidelijk waarom sommige Spanjaarden liever geen Spanjaarden meer willen genoemd worden. Malaga ligt in Andalusië, en in die streek heeft de Muzelmannerij eeuwenlang Eerste Viool gespeeld.

    Gewoon even Googelen naar ‘Reconquista’ en U weet er alles van. Granada, Cordoba, enz: de Islamitische invloeden druipt er zo van de muren.

    Die Bisschoppelijke Hovaardigheidsbekleder houdt dus zijn regenscherm nog voor de regen begint. Want daar weten ze uit ondervinding, dat er met de Islammerij niet anders kan, dan de vrienschapsbanden mee te draagen tot over de boord van het graf.

    We zijn dus gewaarschuwd, en het zal de nieuwe Aartsbisschop veel slapeloze nachten kosten, om de kerk in het midden te houden. Hier te lande in Adegem, waar de man afkomstig van is, weet men namelijk, beter dan in Spanje, dat er met exotische exoten geen land te bezeilen valt.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    10-11-2015, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    09-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3017

    *

    *

    De dag dat politieke hebzucht strafbaar wordt

    .

    .

    Zal de dag zijn dat Coburgia opgebaard ligt en dat op alle torentransen de Leeuwen dansen….

    .

    *

    INLEIDING

    Ge gaat er maar toch geen gewoonte van maken, hoorde ik op mijn GSM. Plagiaat is strafbaar. Maar als BDW straffeloos de doelstellingen van het Vlaams Belang, (zij het met jaren vertraging) mag verkondigen als de zijne, mag ik dan wel een gerespecteerde ploeg als ’tSCHELDT wat lof toezwaaien door hun schrijfsels te verspreiden?

    Ja, is mijn antwoord, maar het was zonder voorbedachtheid en dus beroep ik mij op heel zachte omstandigheden.

    Nu weer. U weet toch dat opsteller van onderstaand proza de Directeur van de BBI Gent is, diegene die Kareltje van Berlare zo op zijn hielen heeft gezeten met diens feodale wijnkasteel in Toscane?! U zou er toch JMDD (Deckerke) weer eens moeten op na lezen, hoe het nieuwe Tribunaal in Veurne zeer goedkoop verkocht werd aan een ‘buitenlandse Beleggings-Instelling’ (BBI), en voor 99 jaar terug geleased/gehuurd wordt aan die Instelling tegen een exorbitante huur-leasingprijs. Deckerke zat de daders-vastgoedeigenaars dicht op de hielen, maar werd erin geluisd door zijn toenmalige Limburgse Blauwe carrièremaker-kompaan en kreeg het deksel op zijn dikke neus.

    Kareltje uit Berlare en die Buitenlandse Beleggings- Instelling (BBI) kwamen er met de schrik van af, en zelfs de Coburger Fiscus bij monde van haar eigen BI (Bijzondere Belastings Inspectie) kreeg toen van de Gentse Coburger Rechtbanken het deksel op hun eigen dikke neus…. Het is me toch wel weer ontgaan, of de schoonmoeder van Kareltje geen toevallige relatie had met een of ander bode op dat Gentse Hof van Beroep… Kareltje zelf zou dat nooit doen! Daar is ie veel te integer voor.

    BBT Gent: een verhaal met vele lange vervolgen…. Weet ik (beroepshalve) van mee te spreken….

    *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    Maak egoïsme strafbaar

    Karel Anthonissen

    *

    Stel dat u een brief krijgt van de belastingcontroleur waarin hij u beschuldigt van hebzucht. Ik vermoed dat u na enige verwarring krom ligt van het lachen. Egoïsme is niet verboden. Soms is het goed eerst aan zichzelf te denken, soms is het een minder fraaie eigenschap. Het is zeer zeker één van de oorzaken van bedrog en fiscale fraude, en dat is natuurlijk wel strafbaar.

    Fraude verstoort de eerlijke concurrentie en de gelijke kansen van de ondernemingen in het bijzonder en de burgers in het algemeen. Daarom stel ik nu voor dat we een nieuwe stap zetten om deze storende discriminatie tegen te gaan. De regering moet een Centrum voor gelijkheid van kansen en egoïsmebestrijding oprichten. Ikzelf ben kandidaat-voorzitter en dan spreken we eenvoudigheidshalve van het Centrum-Anthonissen. Het wordt tijd dat we Jean Marie Dedecker en zijn partij beschuldigen van egoïsme. Uit al hun teksten, pamfletten en publieke uitlatingen blijkt hun grenzeloze hebzucht. Zij trekken voortdurend van leer tegen de belastingen en zij komen op voor kiezers die minder belasting willen betalen. Het is erger dan nationalisme, dat is tenminste nog een soort collectieve hebzucht. ‘Eigen volk eerst’ wordt hier radicaal vervangen door ‘eigen zak eerst’.

    Er moet onder andere aanstoot genomen worden aan de volgende passage: De taxshift is een suikerfeest voor politieke zuurpruimen met onze zuurverdiende centen. De Fat Food Taks is niets meer dan een nieuwe uier waaraan onze taksverslaafde regeringen zich zullen kunnen laven met als alibi de volksgezondheid.

    Het moet duidelijk gemaakt worden dat zulke uitspraken niet door de beugel kunnen. Zij zetten de mensen aan tot fiscale fraude. De beschuldiging zal als volgt luiden: ‘permanent wordt een hatelijk beeld van de belastingen opgehangen, teneinde bij de bevolking (al dan niet latent aanwezige) gevoelens van egoïsme aan te wakkeren, te onderhouden en op de spits te drijven, met als achterliggende bedoeling het behalen van stemmen en, na een desgevallend overweldigend electoraal succes, de op het vlak van de belastingpolitiek voorgestelde zeer verstrekkende discriminerende voorstellen ook in de praktijk om te zetten’.

    Er is een precedent. Op 21 april 2004 oordeelde het hof van Beroep van Gent als volgt: ‘'permanent wordt een hatelijk beeld van de vreemdelingen opgehangen, teneinde bij de bevolking (al dan niet latent aanwezige) gevoelens van vreemdelingenhaat (racisme) aan te wakkeren, te onderhouden en op de spits te drijven, met als achterliggende bedoeling het behalen van stemmen en, na een desgevallend overweldigend electoraal succes, de op het vlak van de vreemdelingenpolitiek voorgestelde zeer verstrekkende discriminerende voorstellen ook in de praktijk om te zetten’.

    (let op:satire)

    *

    UITLEIDING

    *

    De HeerAnthonissen is bij zijn eigen Hoofdbestuur in Bruxellabad op het matje geroepen voor wat er met de fiscale herzieningen van de Keizer uit Berlare was gebeurd. Voor wat boekhoudkundige vaardigheidjes zo maar een top-minister van Coburgia zo maar het leven lastig maken: dat kon toch niet!

    De Keizer zwoer bij hoog en laag dat hij bij dat Hoofdbestuur geen politieke vriendjes had aangesproken en dat hij klacht wegens laster en eerroof zou neerleggen tegen al wie aan zij oprechtheid twijfelde.

    Of hij daarmee zijn kandidatuur bedoelde voor de Nobelprijs ‘Liegen tot ge zwart ziet’, is mij net bekend... Wel heeft hij sindsdien opnieuw een eervolle benoeming in de wacht kunnen slepen. Een aardige bijverdienste, tussen-in zijn wijn-makerij.

    Maar de boeren van de BBI, die ploegden voort. In afwachting dat een of ander ‘rogatoire commissie’ allemaal die buitenlandse beleggings-NV’s gaat doorlichten. Iets dat heel zeker zal gebeuren, de dag dat Coburgia de pijp aan Maarten zal gegeven hebben….

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     








    09-11-2015, 16:50 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3015

    ***

    Maandag 9 november

    Zon 7u47-17u05

    H Theodoor, patroon van de soldaten en het leger

    *

    8/11/1946 Overlijden Priester-Dichter Cyriel Verschaeve in ballingschap inSolbad Hall (Zwitserland) Jaren nadien werd de lijkkist terug gesmokkeld om er in Alveringhem bij Veurne in de Vlaamse grond te kunnen rusten. De Staatsvuiligheid kapte beton over zijn graf, uit vrees dat zijn onsterfelijke geest terug de jeugd zou komen bezielen. Zie

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Cyriel_Verschaeve

    .

    .

    *

    9/11/1989 Val v/d Berlijnse Muur, die er volgens de Rode Catechismus, door de DDR werd gebouwd en bewaakt, om te beletten dat West-Berlijners naar het Communistisch Arbeidersparadijs zouden vluchten…. Die avond laat kwam ik thuis in een leeg huis, uitgeput na een lange namiddag crisis-vergaderen met Advocaten bij een lastige klant, en herinner me zeer levendig, hoe ik toen, tot het einde toe, en ten zeerste ontroerd, tot in de vroege uurtjes de hele nieuwuitzending heb gevolgd.

    Dat Mutti toen al in die DDR een opkomende politieke ster bleek te zijn geweest, interesseerde geen kat. Spijtig, want die grijze muis had toen nog gemakkelijk door de eerste de beste straatkat opgepeuzeld kunnen worden.

    *

    *

    De oven in…. een doordenktertje…

    .

    .

    Om van de gebakken peren af te geraken

     

    .

    *

    INLEIDING

    Duitsland, nog maar eens aan de beurt voor de leiding van Festung Europa (!), neemt in de persoon van de Donald Tusk, ooit Poolse Premier, totaal onverwacht het voortouw om Merkel, de Duitse Mutti Kanselierster, terecht te wijzen. Wat denkt die Slavische Untermensch wel! Alle Duitse Kanseliers hebben altijd al, sinds Bismarck, zoals U weet, een speciale roeping gehad om andere volkeren te onderwerpen.

    De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Curieus!

    Op 1 december zal de man reeds één jaar in functie zijn als opvolger van ons Vogelkoppeke, bij de gratie van onze Duitse Erfprins en Koning van Coburgia tot Graaf geridderd: het Hai Koetje-Boe Herman. Deze Donald Ducks, is partijgenot van de Poolse Solidarnocz--Stichter Lech Walesa. Dat hij een ‘Dantziger’ is uit de stad die ooit Dantzig heette, later weer Gdansk en een van Hitlers vele stokpaardjes was om via de Dantziger Corridor deze stad en omgeving Heim ins Reich te worden getrokken, doet er even niet aan toe. Gdansk-Dantzig en Berlijn zitten nu eindelijk op één en dezelfde lijn

    *

    Het ‘doordenkertje’ van hierboven werd mij ingegeven door de historische herinneringen om via die Danziger Corridor bij de crematoria der Duitse Socialisten, horror referens, te komen. Zij verbrandden voor het eerst in de Moderne Geschiedenis de miljoenen ‘Untermenschen’ die Joden en anders-gezinden in hun ogen waren. Een opruimsysteem dat ondertussen, tot grote spijt en hongersnood van de wormen, in de meeste Europese landen is overgenomen. De terugkeer naar de tijd der barbaren, als U wilt. Om niet uit de toon te vallen, Uw geliefden als een stuk vuil in het vuur laten gooien…

    Veel van de in massa rondhangende ‘verrijkers’ zouden moesten de Arbeid Macht Frei-kampen weer in gang gezet worden, misschien wel als angsthazen weer weg willen uit het Europa der Verenigde Nazies…..

    Maar door nu op te treden tegen Merkel, is Donald Tusk waarlijk op de goede weg. Beter laat dan nooit…. BDW is hem het voorbije weekend trouwens daarin al voorgegaan. Weeral veel te laat (en veel te weinig) en met mooiere woorden als het Vlaams Belang al jaren zegt en daardoor in het verdomhoekje wordt gezet.

    Moest ik TGV Van Grieken zijn, ik eiste bij Sabam aan beide ‘Grote Staatslieden’ (Tusk en BDW) dan ook de verschuldigde auteursrechten op. Onder de terechte beschuldiging van plagiaat.

    *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    Tusk: "Duitsland moet EU-buitengrenzen beschermen"

    *

    De president van de Europese Unie Donald Tusk eist dat Duitsland meer doet om de EU-buitengrenzen te beschermen. "Ik begrijp het als Duitsland het moeilijk vindt een streng bewind aan de grenzen te voeren, gezien de historie", aldus Tusk in Welt am Sonntag. "Maar ook Duitsland heeft de verantwoordelijkheid om de Europese buitengrenzen in geval van nood plan-Europees te bewaken."

    Tusk zegt in het interview dat hij veel lof heeft voor de 'liberale en tolerante' manier waarop Duitsland zijn leidersrol binnen de EU opneemt. Maar toch wil hij dat Berlijn meer doet om de huidige vluchtelingencrisis aan te pakken.

    De EU-president is vanavond in Berlijn, waar hij met bondskanselier Angela Merkel in gesprek zal gaan. Oost-Europese EU-lidstaten als Polen hebben Duitsland herhaaldelijk gevraagd zich niet alleen op de opname van vluchtelingen te richten. Het land zou meer zijn best moeten doen om de stroom migranten aan de buitengrenzen te beperken.

    Versnelde asielprocedure

    De Duitse regeringspartijen bereikten donderdag eindelijk overeenstemming over een versnelde asielprocedure. Duitsland richt drie tot vijf speciale registratiecentra in voor asielzoekers om migranten die geen kans maken op asiel snel te kunnen terugsturen. Asielzoekers uit "veilige landen" zoals de Balkanstaten krijgen in die beoordelingsinstellingen binnen drie weken uitsluitsel. Nu kan dat nog maanden duren.

    De maatregel is een compromis dat een eind moet maken aan de onenigheid binnen Merkels coalitie. De Beierse CSU, de zusterpartij van Merkels eigen christendemocratische CDU, bepleit al weken de instelling van "overslagzones" aan de grens waar migranten zonder echte kans op een verblijfsvergunning uit de vluchtelingenstroom zouden moeten worden gefilterd. De sociaaldemocraten van de SPD, Merkels coalitiegenoot, en de bondskanselier voelen daar niets voor. Het CSU-plan zou onuitvoerbaar zijn en betekenen dat grote aantallen asielzoekers in feite worden gevangengehouden.

    Berlijn schat dat er eind dit jaar meer dan 800.000 asielzoekers in het land zijn. Tot dusverre zijn er al 758.000 geregistreerd. Sommige schattingen gaan ervan uit dat dit jaar minstens een miljoen asielzoekers naar Duitsland komen. De Bondsrepubliek telt ruim 81 miljoen inwoners.

    *

    UITLEIDING

    *

    Van Duitsers zei ons Ma (die dus 2 wereldoorlogen heeft moeten overleven) altijd dat die waren lijk… duiven. Als die op de grond zaten, kwamen ze eten uit Uw handen. Maar als ze op de kerktoren zaten, ‘deden’ ze op Uw kop. Alleen had ons Ma voor dat ‘doen’ een typisch West Vlaams woord, dat niet voorkomt in de Dikke Vandale wegens te onwelvoegelijk. Tja, het was misschien enigszins onwelvoegelijk, maar wel uiterst raak. En recht voor de raap.

    Lord Cameron heeft het de laatste tijd ook altijd duidelijker over de Brexit op een manier die absoluut niet vriendelijk is voor de Organisatoren van de nieuwe Festung Europa waar Dolf-met-de-snor zo erg veel van heeft gehouden. Een beetje de nieuwe Churchill, zo te zien. Als inleidend bombardement op elkaars steden kan dat tellen. Daar komen we op zaterdag 14/11 uitgebreid op terug voornamelijk om de schijnheiligheid van beide vechtende partijen te belichten.

    Het ziet er zelfs naar uit, dat de Coburgse Grote Verlichte Verstanden weer dezelfde slappe houding uit 1940 zullen aannemen: om anderen te plezieren, zo neutraal mogelijk de oorlog ondergaan. Daarbij het land uitvluchtend, om van op veilige afstand wetten met terugwerkende kracht in elkaar te flanzen om het sterker geworden Flamigantisme te verpletteren.

    Zou het dan toch waar zijn, dat de Geschiedenis zich om de zoveel jaar herhaamt?

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     










    09-11-2015, 16:27 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3016

    *

    *

    Hij kwam, hij zag, hij dook onder….

    .

    .

    Een voorbeeld voor alle Slinkxe Rode & Groene Zakkenvullers van Links tot in het Centrum….

    .

    *

    INLEIDING

    Die Bert Murath, ook hoofdredacteur maar dan van zijn eigen blad, schrijft, en verdeelt op eigen risico, zijn weekblad vol met kwaliteits- journalistiek. Een reden om elke veilig en toch dik betaalde hoernalist in Coburgia pisnijdig te maken.

    Hieronder wordt U een van die pareltjes opgediend, die U zeker kan overtuigen, om voor minder dan een smakelijke pint bier per maand, elke week TSCHELDT in Uw digitale brievenbus te vinden.

    *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    .

    *

    HOE LANG NOG LUC RADEMAKERS?

    In 2012 zorgde Ingrid Lieten met de benoeming van Luc Rademakers dat de VRT-nieuwsdienst haar partij ook in de toekomst met zachtheid zou behandelen. Dit sujet had zo zijn verdiensten op dit gebied. Toen medio jaren ’90 de journalisten van Gazet van Antwerpen hun werk deden en het sp.a-Visa-kaartenschandaal aankaartten werd de onverdienstelijke Rademakers door Steve Stevaert in Antwerpen gedropt. Verdienstelijke GvA-journalisten (zoals wijlen Roger van Houtte) werden rauw ontslagen, om vervangen te worden door partijsoldaten. Dat de oplage met 60 % omlaag ging was niet zo belangrijk. Zijn partijtrouw werd dus in 2012 beloond toen Lieten deze parvenu bombardeerde tot hoofdredacteur van de VRT. En wat zou snel duidelijk worden? De VRT raakt niet aan de socialisten! VRT-journalisten Wim van den Eynde en Luc Pauwels zouden dit snel ondervinden toen ze hun boek De Keizer van Oostende publiceerden. Een ophefmakend boek over het belangenimperium van Johan vande Lanotte (sp.a) en zijn zakelijke banden met windenergieproducent Electrawinds. Rademakers zette de heren op non-actief ‘om ze te beschermen’)...

    Eerder was dezelfde Van den Eynde, op vraag van eindredacteur Jan Holderbeke, tijdens de voorbereiding van een vervolgreportage op de ophefmakende Panorama-uitzending over de Limburgse politiezone Hazodi teruggefloten. Die eerste reportage was immers vernietigend gebleken voor een andere socialist: Hilde Claes.

    Rademakers dus. Een filosoof van opleiding! Niet eens een journalist! Ooit ging hij de wereld veroveren met... zijn gedichten. Echt waar! Hij publiceerde zelfs een dichtbundel Schreeflopen (1987). Wij laten u even mee genieten van een recensie, zodat u de verwrongen geest van deze bizarre parvenu snel doorheeft: ‘Luk Rademakers (Hasselt 1963) maakt het de lezer van zijn debuutbundel niet gemakkelijk. Zijn taalgebruik is academisch en tamelijk onbegrijpelijk, doordat er weinig verband lijkt te zijn tussen de onderlinge zinnen. De dichter is op zoek naar een leefruimte waarin het woord kan gedijen, maar zijn zoektocht is voor de lezer nauwelijks te volgen. De teksten zijn te cryptisch, en veel mensen zullen een woordenboek nodig hebben om enigszins te kunnen begrijpen waar het allemaal om gaat. Maar ook dan blijken de verzen te onsamenhangend, zodat de dichter met deze moeilijke verzen zijn doel is voorbij geschoten en waarschijnlijk maar zeer weinig lezers zal bereiken’.

    Die zit! En vorige week kwam deze salonsocialist weer in het nieuws. Enerzijds omdat hij een VRT-reportage over een maffe Syriëstrijder (Younes) liever niet gezien had, anderzijds omdat hij niet kordaat gereageerd heeft toen er tijdens het 18 u journaal kinderporno getoond werd. Anders gesteld: journalisten die aantonen hoe gestoord Syriëstrijders wel zijn worden teruggefloten (mogen we dat niet vernemen, wat voor een geflipt gedachtengoed achter deze moordenaars zit?), journalisten die menen dat het aangewezen is kinderporno te tonen (waar haalden ze die beelden?

    Het bezit en verspreiden van dergelijke beelden is strafbaar, ...) worden hier niet over aangesproken.

     

    Wordt mijnheer Rademakers geleid door zijn onbekwaamheid, door zijn politieke broodheren of deze keer gewoon door zijn persoonlijke goestingskes?

    *

    UITLEIDING

    *

    De beerput van de VRT geraakt maar niet geruimd. Geen spek voor de bek van de Nieuwe Vlaamse Alliantie, die blijkbaar schrik heeft van overlevende bloedrode spoken.

    Als ik zo het parcours van die Rademakers overloop, dan vraag ik m’n eigen toch af, hoe het met die Rode Voortrekkers ooit zo ver is kunnen komen, dat die jarenlang ongestoord mochten likken de kandeleer omwille van het smeer. Het zijn daarbij vooral de inboorlingen van het Kempisch bronsgroen eikenhout die moeten ontsmet worden. Daar zitten inderdaad de dikste bladluizen en bloedzuigers. Waarmee ik zeker niet dat chou-chike van een Choucri van het Hasseltse milieuvervuilend Pokkelpup bedoel.

    De man op ’t Oostends ‘vistraptje’ immers is totaal uitverkocht, en het Krombeen dat hij maar niet gelanceed krijgt, blijkt een verkeerde gok te zijn geweest.

    Waarom heel die bende Rode Manitou’s nog altijd niet de gang is gegaan van Vader Willy Claeys, is mij een raadsel. Of wachten ze allemaal op een signaal vanwege de ‘kanaalduiker’? Die was, tussen-in zijn vele verkrachtingen, toch hun Grote Gids? Die zijn inspiratie ging halen bij Mao en bij Fidel Castro…

    *

    Nu vraagt U zich misschien af of er dan helemaal niets goed is aan het Socialisme. Toch wel: de herinnering er aan.

     

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    09-11-2015, 16:18 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!