MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    09-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1806 - NATIONALISTEN ZWEMMEN IN EEN KIKKERPOEL OMRINGD DOR UITGEHONERDE KROKODILLEN

    **

    Zondag 9 februari

    Zon 8u06-17u48

    H Apollonia, patrones van de tandartsen en tandtechnici

    Apollonia komt binnen met een witte hoed of met een hoge vloed

    *

     

     

    *

    Oefening om bij de EU te komen?

     

    Loopt vroeg of laat faliekant af….

    *

    In het Zadel

    Zondag = bruldag.

    Ja, ik heb het over De 7de Dag, waar alleen brutale brulbeesten aan de halsband ten tonele gevoerd worden. Andere meningen dan de hunne worden afgeblaft, gewoon omdat ze die niet aan het woord durven laten. Alleen Groen en Den Cleynen Toeback worden niet onderbroken. Een zekere Vadderaar leidt het circus met grappen en grollen (denkt hij) en mankeert allen de zotskap om als marionet van het OKW door te gaan.

    Het spijt mij voor Anke, maar ik heb het boeltje vroegtijdig de muil toegeknepen en nu is de kamer gevuld met rustgevende lichte klassieke muziek. Iets wat zelfs naar waarde wordt geschat door onze Nerone, een Duitse Herder van respectabele afmetingen, met de trouwste honden-ogen ter wereld. (Zij geeuwende muil bracht mij op het idee van krokodillen rond de waterput). Zijn twee broers betrekken de buitenwacht, en zo kan hier rustig ingegaan worden op de zaak der Catalanen. Nee, goed ziet het er niet uit. Net als dat ‘rekening rijden’ waar de Roden eerst voor, en later dan weer om kiesgerechterlijke redenen, tegen zijn.

    Echt een kritische kijk van de kant van het Vlaams Belang, moet ik zeggen, waar ik mijn twijfels over heb. Maar dat had U al begrepen, bij het lezen van de titel bovenaan.

    *

    De Opper-Catalaan van dienst bakt lang voordien platte broodjes t.o.v. het OKW in de Brusselse Reichstag, in de mening dat die hem zullen sparen. Heeft die vent dan str*nt in zijn ogen? Hij moet toch weten, dat krokodillen nooit pootjes geven!

    .

    Catalaanse onafhankelijkheid en de EU

    De Catalaanse president Artur Mas hield in de Vlaamse kranten een warm pleidooi voor Catalaanse onafhankelijkheid. Maar hij verslikt zich zwaar in de Europese Unie.

     

    Uiteraard heeft Artur Mas 100 procent gelijk als hij zegt dat “het volk van Catalonië” het volste recht heeft om zelf te kiezen of het een nieuwe staat binnen Europa wordt. Op 9 november 2014 organiseren de Catalanen een volksraadpleging met twee simpele vragen: “Wilt u dat Catalonië een staat wordt? En, zo ja, wilt u dat Catalonië een onafhankelijke staat wordt?” Mas stelt dat niemand iets te vrezen heeft van die eenvoudige vragen - “behalve misschien mensen die vinden dat de wil van het volk moet worden genegeerd.” Het EU-establishment bijvoorbeeld. De lofzang die Mas vervolgens afsteekt aan het adres van de Europese Unie is dan ook onbegrijpelijk.

     

    Knieval

     

    Mas stelt dat Catalonië een deel van Europa is en de Catalanen zijn Europeanen. Dat klopt natuurlijk. Maar dan… “Wij willen een volwaardige rol spelen in een vreedzame en welvarende (?) Europese Unie waarvan wij drie decennia geleden lid geworden zijn. Wij zullen de gemeenschappelijke wetten en reglementen van de EU handhaven en toepassen. Wij zullen de kosmopolitische diversiteit van Europa in zijn geheel omarmen en beschermen. Wij zullen meewerken aan een gemeenschappelijke Europese aanpak van de problemen, met inbegrip van de euro en de gezondheid (?) van de Europese economie. En wij zullen altijd goede buren zijn, ook voor onze Spaanse vrienden, en klaarstaan om hen in tijd van nood te helpen.” Het klinkt haast aandoenlijk. Als een smeekbede ook aan het adres van Herman Van Rompuy die onlangs nog dreigend liet verstaan dat die snode Catalanen er niet moeten aan denken om straks - als ze kiezen voor onafhankelijkheid - zomaar lid kunnen blijven of worden van de EU-club.

     

    Naïeve Vlamingen

     

    Wat is dat toch met die Vlaamse, Schotse en Catalaanse nationalisten die dromen dat de EU een bondgenoot zou zijn in hun strijd voor zelfbeschikkingsrecht en onafhankelijkheid? Is het domheid of gevaarlijke naïviteit? Ook de bekende Britse auteur Theodore Dalrymple snapt er niks van. “Ze willen nationale soevereiniteit verwerven, net nu die nationale soevereiniteit (in de EU) van alle inhoud wordt ontdaan. Want dat is aan het gebeuren, of we dat leuk vinden of niet. De nationalisten (Schotten, Catalanen en N-VA, red.) willen dus een lokale federatie die volgens hen niet werkt, waarin hun stem te weinig wordt gehoord en die hen te weinig vrijheid geeft, ruilen voor een onvergelijkbaar veel grotere federatie waarin ze waarschijnlijk (zeg maar zeker, red.) nog minder zeggenschap en vrijheid zullen hebben.”

     

    Mark Grammens wees deze week in ‘t Pallieterke eveneens op de verregaande naïviteit van Johan Van Overtveldt en de N-VA en stelde dat ‘Europa’ (lees: de EU) zich straks zal opwerpen als “de grootste vijand van confederalisme of Vlaamse onafhankelijkheid.”

     

    Vrijheid, democratie en zelfbeschikkingsrecht staan haaks op alles wat de EU vandaag doet en wil. Blijkbaar heeft alleen het Vlaams Belang dat goed begrepen…

    *

    De teugels strak aantrekken

    De toekomst zal het uitwijzen, maar zo’n onderdanigheid is niet de juiste houding ten opzichte van de kampbewaking. Het doet me meer denken aan Zwitserse kikkerdril in de keel, want de krokodillen zullen ook hier toehappen. Men zou daar in Spanje beter de stierengevechten vervangen dor krokodllengevechten!

    Al zit de mogelijkheid er dik in, dat een taifoen voordien de poel schoon veegt. 25 Mei biedt die mogelijkheid en het is dus goed dat de Zwitsers en de Catalanen voordien de spits afbijten. Zodat de bevolking bij ons met kennis van zaken kan oordelen.

    Dit OKW wegstemmen, wil niet zeggen dat dit anti-EU zou zijn. Maar dit Europa is een misbaksel in de 3de Mcht. Overdenk bijvoorbeeld bij U zelf waar er gefaald werd. De Unie is van start gegaan zonder regelmeten: achteraf zou alles wel vanzelf gaan. Hoe meer leden, oe vlotter er overeen gekomen zou worden. Men heeft één grote Economische Unie gemaakt, met allemaal verschillende spelregels. Zoveel hoofden, zoveel verschillende hefbomen. De lonen verschillen van 2-3 Euro per uur tot 12-15 Euro. De prijzen voor de consumenten zijn 27 keer anders. Directe Belastingen, noch BTW zijn op elkaar afgestemd. Het Europees wegennet is één kakofonie van letters en cijfers. De verkeersregels zijn per land allemaal verschillende grote rebussen. De vroegere wereldleiders hebben elk hun eigen taal willen behouden, zodat men van armoe is moeten overschakelen op de taal die ook Big Brother hanteert. Terwijl als iedereen van uit de wieg één enkele nieuwe taal had willen leren, het Esperanto, iedereen dan iedereen had kunnen verstaan, zonder al die kostelijke vertaaldiensten bemand door spionnen.

    *

    Zo kan ik nog bladzijden doorgaan.

    Ik ben dus laaiend enthousiast voor een Verenigd Europa die stilaan alle gemaakte flaters wil rechtzetten. En die bijvoorbeeld op zeer regelmatige wijze een volksraadpleging (voor iedereen verplicht), toelaat. Geen tam-tam daar rond: het stemmen gebeurt op naam via Internet. Desnoods vraagt men neger-waarnemers als controleurs, om e zorgen dat er niet gesjoemeld wordt zoals nu.

    *

    Och, en als het allemaal zo moeilijk is, waarom dan alles niet gelaten zoals in de jaren ’40? De Internationaal Socialisten, de Int-NAZI’s zouden eindelijk de wereld naar hun zin hebben, en voor de bevolking zou dat geen moer uitmaken. Het zou dezelfde kikkerpoel blijven, allen de krokodillen er om heen zouden bloeddorstiger geworden zijn. Want bekeerd tot de Islam.

    Dus toch mar anticiperen op 25 Mei, zodat de voorzet van het Vlaams Belang tegen de netten kan gesjot worden?!

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     








    09-02-2014, 15:41 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1805 - HET OBERKOMMANDO VAN HET VIERDE REICH WIL DE ZWITSERSE ALPENTOPPEN NEERHALEN

    *

    Zondag 9 februari

    Zon 8u06-17u48

    H Apollonia, patrones van de tandartsen en tandtechnici

    Apollonia komt binnen met een witte hoed of met een hoge vloed

    *

     

     

    *

     

    *

    In het Zadel

    De Propaganda Staffel gibt bekannt: als die domme Zwitsers in een referendum de commando’s uit Brüssel durven terugdraaien, zullen wij de Zwitsers een poot uitdraaien. En noteer goed: het gaat niet eens om het terugschroeven van een vermeende Islam-inval maar gewoon om het weigeren van vreemde gelukzoekers.

    U moet begrijpen: als de Ver. Staten van Europa zooets zouden aanvaarden, hoe kan dan de Isslain-ivasie ooit succesvol op gang worden getrokken?

    .

    Zwitsers spreken zich in referendum uit over ‘massa-immigratie’

     

    In Zwitserland vindt zondag een referendum plaats over het zogeheten ‘initiatief tegen massa-immigratie’. Het gaat dan vooral over de immigratie van EU-onderdanen. Het belooft een spannende strijd te worden: het ‘ja’-kamp won volgens de laatste peilingen terrein.

     

    Het referendum is een initiatief van de nationaalconservatieve Zwitserse Volkspartij (SVP). Die wil Zwitsers voorrang geven op de arbeidsmarkt.

     

    De regering en de meeste politieke partijen zijn tegen een rem op de immigratie. Enkele dagen geleden riepen ook twaalf werkgeversorganisaties op om ‘nee’ te stemmen. Zij waarschuwen dat een ‘ja’ de bilaterale relaties tussen Zwitserland en de Europese Unie in gevaar kan brengen. Een inperking van het vrij personenverkeer zou de Unie ertoe kunnen brengen andere akkoorden op te zeggen, luidt het.

     

    Vanuit de Europese Unie is al bevestigd dat als er een einde komt aan het vrij verkeer van personen, dat ook het einde betekent van alle andere verdragen die tussen de EU en Zwitserland werden afgesloten.

    ‘Europese dictaat’

    Het gaat om een kwestie van nationale soevereiniteit, repliceren de voorstanders van een inperking. Zij vinden dat Zwitserland niet moet buigen voor het ‘Europese dictaat’.

    Als het ‘ja’-kamp het haalt, zal Zwitserland opnieuw met contingenten en quota’s gaan werken, zoals dat gebeurde voor de akkoorden met de EU. Dat betekent een hoop administratief werk.

    Zwitserland maakt geen deel uit van de Europese Unie, maar wordt er wel door omringd. Na bilaterale akkoorden werd vanaf 2002 het vrij verkeer van personen geleidelijk ingevoerd. Bij de invoering werd gezegd dat er maximaal 8.000 immigranten zouden zijn per jaar, maar de goede economische gezondheid van Zwitserland heeft geleid tot circa 80.000 nieuwe inwoners per jaar.

    In totaal zijn 1,88 miljoen van de bijna 8 miljoen inwoners van Zwitserland afkomstig uit het buitenland, of 23,5 procent. Italianen vormen met ongeveer 16 procent de grootste groep van buitenlanders, gevolgd door de Duitsers (bijna 15 procent).

    *

    De teugels strak aantrekken

    U heeft het al begrepen: deze tekst is – onloochenbaar - geleend bij de VRT en zal zowat samen gevat of uitgebreid terug te vinden zijn in de overige Vaderlandsche Media. Besluit: zo wordt ein Diktat ingekleed om het niet als een ULTIMATUM te laten klinken.

    En wij die dachten, dat Zwitserland door zijn voorspoed, gevolg van zijn onafhankelijkheids denken een oase was in de Europese zandwoestijn. Een zandwoestijn van onderdanigheid, als voorbereiding van de woestijn barbaarsheid. De Zwitserse ondernemerswereld moet leren dansen op de muziek van de Europese politieke leiders, gedicteerd door o.a. het ACW-genie Van Rampaai en de Maoïst Barbarosso, bijgestaan door Kral de Fraudeur.

    Hoe het afloopt? Tja, het is een illusie te denken dat dit een zaak va Zwitserland is. Maar wat wèl authentiek Zwitsers zal zijn, zijn de verhoogde belastingen. Dat is inderdaad in heel de Verenigde Staten van Europa het enige dat de inwoners nog zelf mogen doen, en dat is betalen dat ze zweten.

    Maar daarover wordt niet gecommuniceerd tenzij ‘omfloerst’. Het code-woord voor onderwerping is: solidariteit. Dezelfde soort ‘solidariteit’ van achter Het IJzeren Gordijn die decennia lang de Russische mens in de miserie heeft gestrort.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     

     








    09-02-2014, 11:45 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    08-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. 1804 - OVER NOG MAAR EEBS EEN DEFENSE LEGUE DITMAAL IN POLEN HET LAND VAN PAUS WOYTILA

    ***

    Zaterdag 8 februari

    Zon 8u08-17u47

    H Theodorus van Heraclea

    *

     

     

    *

    Polish Defense Legue

     

    In hoc signio vinces

    *

    In het Zadel

    Bij deze zijn we terug bij Constantijn de Grote (285-337), die hier enkele dagen geleden ten tonele werd gevoerd. Het verhaal (de legede?) doet de ronde dat deze Romeinse Keizer op de vooravond van een belangrijke veldslag tegen de barbaren, deze letters onder het kruis der Christenen aan de hemel zag verschijnen. In allerijl liet hij deze symbolen aanbrengen op zijn banieren, en zie, hij won die veldslag. Uit dankbaarheid verbood hij door het Edict van Milaan, de Christenvervolging en onder impuls van zijn moeder, de H. Helena, bekeerde hij zich zelfs tot het Christendom. De tekst ‘In dit teken zult ge overwinnen’ betekent voor elke Gelovige een emotionele band met de wortels van het Christendom.

    Het OKW in Brüssel noch de Chef van de Propaganda Staffel zulle het gaarne horen: in Polen roert er nu ook entwadde. En wie iets afweet van de Geschiedenis, weet dat als er iets begint te roeren in Polen, het dan heel vlug overal fameus begint te stinken.

    Polen zijn net als Vlamingen, fundamenteel brave mensen. Ik zeg dat maar omdat U dikwijls zou verwonderd zijn waarom zo’n soort mensen altijd eerst veel klop moeten krijgen vooraleer ze terugslaan. De kuif van de Pool echter is heel wat weerbarstiger van natuur. Zo kookt het bloed van een Vlaming maar aan 100°, dat van een Pool aan 36.5%, wat voor e-de gewone mens de normale temperatuur is.. Geef aan een Vlaming een snelvuurwapen, en hij draagt het vierklauwens binnen bij de Overheid, zoals Cruella Onkelynx dat wilt. Want hij wil geen 4 jaar bak krijgen daarvoor. Geef een aardappelmesje aan een Pool; en gaat daarmee zowel de Nazi’s als de Sovjets – met goed gevolg - te lijf.

    Het heeft lang geduurd, maar volgens het stukje hieronder, overgenomen bij E.J. Blog, zit het spel eindelijk op de wagen. En geloof me: het is de juiste wagen. Want ik zie bij ons de Chiro nog niet de dancings afdweilen, om onze meisjes te waarschuwen voor die al te ondernemende Moslim Casa Nova’s. Misschien is zoiets wel de start van iets verschrikkelijk moois?!

    Enfin, laat ons zeggen, dat als de nood het hoogst is, de redding dan niet ver af meer kan zijn.

    .

    Polish Defence League patrouilleert ter bescherming van vrouwen

    Op bovenstaande foto wordt duidelijk wat het belangrijkste doel van de PDL is. Wie had gedacht dat Polen ook al problemen met de islam heeft?

    (Door: Kybeline)

    Leden van de Polish Defence League (PDL) zijn begonnen met patrouilles in nachtcafés in Polen in een poging, zoals zij het noemen, Poolse vrouwen eraan te hinderen een verhouding te beginnen met moslims. We zijn aanwezig om te observeren hoe de moslims zich gedragen en grijpen in als het nodig is, zeiden de leden van de PDL.

    Zoals de liga zei, wil ze het ware gezicht van de islam ontmaskeren en tegen de islamisering van Europa vechten. De PDL is in december 2013 in Warschau, Poznan en Krakau met deze actie begonnen.

    De PDL, die meer dan 3600 vrienden op haar Facebook-site heeft, wil de vrouwen waarschuwen voor de gevaren in de omgang met moslims.

    Voorts: “In Polen zal geen sharia komen, er zal geen ´Allahu Akbar´ in onze straten geschreeuwd worden, onze religie en onze cultuur zal niet beledigd worden en er zullen geen, zoals in Frankrijk, auto´s in brand gestoken worden. Jullie zullen ons niet jullie gebruiken opdringen. Jullie zullen onze zoons geen apen en varkens noemen. En als je dat toch doet, zullen we jihad tegen jullie voeren.”

    ron:
    www.kybeline.com
    Auteur: Kybeline

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

     

    De teugels strak aantrekken

    Eindelijk kunnen we iets lezen die de onrust-stokerij op een onnavolgbare manier bij de Moslims legt. Het is niet eens een bedreiging. Zelfs geen discriminatie: Het is alleen de naake waarheid, zoas wij van het Vlaams Belang dat graag hebben. Jullie zullen onze zoons geen apen en varkens noemen. En als je dat toch doet, zullen we jihad tegen jullie voeren.

    Kijk, dat is de enige taal die Moslims verstaan. Zelfs als er geen kruisbeeld bij te pas komt, want kruisbeelden werken op hen als een veld vol rode lappen op een stier. Ze zijn er zo al ook goed nijdig voor, want de achtergrond van zo’n zin komt van hun erfvijanden; de Joden. Uw oog voor mijn oog. Uw tand voor mijn tand….

    Hoe zouden de Joden dan de oorlogsstokers kunnen zijn? Wat denkt Sepp Weiss van het CGKR hierover? En de Staatsvuiligheid: kunnen zij hiermee leven? Of wachten zij tot ze zelf eerst een mes in hun buik krijgen?

    Ach ja, Rome over de brug krijgen, is andere paté. Die houde zich ten allen tijde klaar om de andere wang aan te bieden.

    De Polish Defense Legue en de Syrian Defense Legue: zou daar enig verband kunnen achter zitten? Met telkens een vredesduif of een koningsarend in beeld die moet optornen tegen het kromzwaard?

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

    *

     

     








    08-02-2014, 18:37 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. 1803 - ENERZIJDS IS EEN ABNORMALITEIT GEEN AFWIJKING EN ANDERZIJDS IS EEN AFWIJKING GEEN ABNROMALITEIT

    **

    Zaterdag 8 februari

    Zon 8u08-17u47

    H Theodorus van Heraclea

    *

    *

    *

    In het Zadel

    In voorgaande bijdrage, hier gepubliceerd voor het nageslacht en voor de wereld URI et ORBI daar omheen, heb ik de wereld ingedeeld in gewone alledaagse slechterikken, in slechterikken buiten categorie, en in slechterikken in de overtreffende trap. Dat is een eerder theoretische benadering van het probleem, want ik had evengoed de verzamelnaam kunnen gebruiken, en dan had Rode Tsjeef kunnen volstaan, of Tsjeefse Rode: het verschil is microscopisch klein.

    Want dat is de juiste benaming voor de aanpak van de VRT: op z’n Tsjeefs, niets zeggen met veel woorden. Of, omgekeerd, veel zeggen zonder woorden. Zij denken namelijk dat ze slim zijn!

    Ik geef toe: het wordt met de minuut ingewikkelder. Al doet onderstaand artikel daarvan juist veel wikkels los. Zo heeft de VRT met de hele sliert vettige media in de slipstream, juist gezien: hun homo-adoratie vangt tegenwind, maar verdorie, dat is niet de schuld van die katholieke Poetin, zoals ze dat gewild hadden, maar van Obama, hun Moslim-vriendje. Hoekandanaa? Met hun stomme kop zo maar in de val getrapt?! Tè slim willen zijn?

    Wel, Walter, mag ik het in ’t Frans zeggen? C’est le momeng, mentenang ou jamais. De geniën van de Staatsomroep zitten onherroepelijk vast in hun geschipper om de Ideologie van de Wrede te helpen. Ze zitten vast in de M/V onderbuiken waarmee o.a. de de Turkeys onze landen veroverd hebben. Moslims behandelen de vrouwen als kweekzeugen - vandaar dat ze zo pertinent tegen de varkens-concurrentie zijn – en mannen mogen hun eigen voortbrengmachine slechts daarvoor inzetten mits onmiddellijk rendement. Alles tot meerdere eer en glorie van de Dar-al-islam en het Kalifaat. Het is de wildere vorm van het gezegde van Bonaparte, als hem uitleg gevraagd werd over de zovele gesneuvelden in een bepaalde veldslag. Hij zie het in ’t Frans, want iets anders verstonden zijn onderdanen niet? Och zei die, ‘Une seule nuit à Paris récompense ces pertes largement’. Hoe rapper de Islammers elkaar uitmoorden hoe rapper de productie moet volgen…. Zo moeilijk is dat toch niet. Heeft zelfs niets te zien met Beschaving, maar alles met de natuur zelf. Dieren doden elkaar echter om zelf te kunnen overleven. Islammers doen dat voor hun divertimento.

    En aan die primitieve ingesteldheid kunnen deze geniën niet bij. No fun=No money, langer is hun neus niet. Dus is de vraag: volgen ze nu de ‘fun’ en gaan ze daaraan ten onder wegens uitsterven, of volgen ze hun primitieve reproductie-instinct, en gaan ze vervolgens daaraan te vuur en te zwaard ten onder?

    Zoals U ziet: voor Linkx een onoplosbaar probleem om er zonder gezichtsverlies van onder te kunnen muizen.

     

    Westen liegt over zogenaamde Russische anti-homowetten

    Hypocriet: Rusland onterecht verketterd, maar geen enkele kritiek op discriminatie en vervolging minderheden in moslimbondgenoten

    Bizar genoeg protesteerden Russische homo's tegen wetten, die hun positie juist verbeteren en minderjarigen beschermen.

    Westerse politici en media toonden zich de afgelopen tijd verontwaardigd over de zogenaamde Russische 'anti-homowetten'. Premier Mark Rutte, in Rusland vanwege de Olympische Winterspelen in Sochi, bracht het onderwerp zelfs ter sprake tijdens zijn ontmoeting met president Vladimir Putin. De indruk wordt steevat gewekt, dat met de wetten homoseksualiteit in Rusland wordt gecriminaliseerd. Dit is echter pure propaganda. Brian M. Heiss, een homoseksuele journalist en jarenlange LGBT (Lesbian/Gay/Bi/Trans) activist, nam de Russische wetten onder de loep, en kwam tot een totaal andere conclusie.

     

    De kwestie werd voor het eerst op 21 juli 2013 opgerakeld door de links-liberale New York Times, die schreef dat 'Vladimir Putin de oorlog heeft verklaard aan homoseksuelen', en 'pro-gay' toeristen die de Winterspelen zouden bezoeken, konden worden gearresteerd en 14 dagen zouden kunnen worden vastgehouden, ook als ze er enkel van zouden worden 'verdacht homo te zijn'. Volgens de NY Times zou dit zelfs atleten kunnen overkomen.

    Heiss startte enige tijd later zijn onderzoek omdat hij enkele collega's, die beweerden dat de Russische wetten helemaal niet anti-homo zijn, wilde weerleggen. Wat blijkt: het verhaal dat wij nu al maanden van 'onze' politici en in de media horen, blijkt van geen kant te kloppen.

    Wetten enkel gericht op beschermen minderjarigen

    Zo hebben de Westerse media vrijwel genegeerd dat de Russische wetten uitsluitend van toepassing zijn op seksuele propaganda die is gericht op minderjarigen, en helemaal niets met de homoseksuele geaardheid van volwassenen te maken hebben. Nergens staat dat homo's, of mensen die ervan worden verdacht of beschuldigd homo te zijn, in Rusland kunnen worden gearresteerd.

    Daarnaast komen de woorden 'gay', 'lesbian', 'homosexual' en 'LGBT' welgeteld NUL keer voor in de Russische wetten. Desondanks wordt ons steevast wijsgemaakt, dat het hier om discriminerende wetten gaat die zijn gericht tegen homo's.

    Heksenjacht op homo's is mythe

    Heiss constateerde zelfs, dat de wetten een forse verbetering zijn ten opzichte van de oude Russische wetgeving, waar wel woorden zoals 'sodomie' en 'lesbianisme' in waren opgenomen, en waar soms draconische -maar slechts zelden daadwerkelijk opgelegde- straffen op stonden.

     

    De hysterische bewering dat de wetten homoseksualiteit illegaal maken en er zelfs een 'Nazi' achtige vervolging van Russische homo's kan losbarsten, zijn dan ook niets anders dan een mythe. Dat hadden Rutte en alle politici, kamerleden en journalisten kunnen weten, als ze tenminste de moeite hadden genomen om de tekst van de wetten te lezen.

     

    Russische homo's beter beschermd dan Amerikaanse

     

    In de 7 maanden dat de nieuwe Russische wetten geldig zijn, werden slechts 3 arrestaties verricht. Iedere keer betrof het activisten die symbolisch tegen de wetten protesteerden. Van een heksenjacht op homo's is dus in de verste verte geen sprake. Sterker nog: met de wetten worden leden van de LGBT-gemeenschap juist veel beter beschermd.

    Zelfs beter beschermd dan in de zo liberale Verenigde Staten. In 12 Amerikaanse staten zijn homoseksuele handelingen nog steeds verboden, terwijl Rusland dat verbod in 1993 geheel ophief. Ook mogen in Rusland mensen wettelijk niet vanwege hun seksuele geaardheid worden ontslagen. In de VS bestaat dergelijke alomvattende beschermende wetgeving niet. Ook stond Rusland 8 jaar eerder dan Amerika toe dat militairen openlijk voor hun homoseksuele geaardheid mochten uitkomen.

     

    Veel meer hatecrimes in VS

     

    Tevens is het aantal haatmisdaden tegen homo's in de VS (2012: 1376) vele malen hoger dan in Rusland (2012: 12). Sommigen zullen zeggen dat Rusland dit soort haatmisdaden simpelweg niet registreert, maar Heiss wijst erop dat dit wel degelijk het geval is. Een onafhankelijke, pro-LGBT mensenrechtenorganisatie -dus niet de politie- registreert alle anti-homomisdrijven in Rusland.

     

    Geen kritiek op Westerse moslimbondgenoten

     

    Bovendien heeft het Westen minstens 10 belangrijke bondgenoten waar homoseksualiteit illegaal is en soms zelfs met de dood kan worden bestraft. Noch van de regering Obama, noch van de regeringen van de EU-landen, horen we ooit maar één woord van kritiek op landen zoals Saudi Arabië, Jemen, Kenya, Afghanistan en Pakistan, landen die niet geheel toevallig bijna allemaal moslim zijn.

     

    Financieel motief

     

    Heiss vraagt zich dan ook af waarom de Westerse media deze totaal onterechte hetze voeren tegen Rusland. Het motief kan worden gevonden in de wet, waarin niet zozeer individuen, maar met name buitenlandse bedrijven en media die minderjarigen benaderen met homopropaganda, boetes kunnen worden opgelegd. Dit kan vooral voor de Westerse entertainment industrie, dus 'Hollywood', zeer nadelig uitpakken.

     

    De Westerse verontwaardiging heeft volgens Heiss in werkelijkheid helemaal niets te maken met het beschermen van homoseksuelen, maar heeft dus voornamelijk een financieel motief. Heiss geeft het voorbeeld van Viacom, dat in het geval van een boete 90 dagen lang op geen enkele wijze films mag vertonen en verkopen in Rusland. Dat zou het bedrijf enorm veel inkomsten kosten.

     

    Rusland afgeschilderd als intolerant

     

    Naast het financiële is er nog het geopolitieke motief. De Westerse gevestigde orde meent er baat bij te hebben, dat Rusland als een toenemend intolerant land wordt afgeschilderd, terwijl juist het tegendeel het geval is. Het hypocriete Westen zegt echter geen woord over de extreme discriminatie en steeds vaker keiharde vervolging van homo's, vrouwen, christenen en andere minderheden in veel islamitische landen, omdat deze als 'bondgenoten' worden beschouwd.

     

    Westerse propaganda pusht homoseksualiteit als voorkeur

    Heiss -nogmaals: zelfs een LGBT-activist- concludeert dat de bevolking in het Westen wordt voorgelogen over de Russische wetten (1). De wetten zijn hoofdzakelijk gericht op het tegengaan van de almaar groter wordende stroom Westerse propagandistische films en series, waarin niet alleen homoseksualiteit steeds vaker als de 'betere voorkeur' wordt gepresenteerd, maar ook iedere groep, en met name christenen, die zich daar op grond van hun geloof niet in kan vinden, verketterd wordt als intolerante extremisten.

    Xand

    *

    De teugels strak aantrekken

    Een paar van de trouwste Islammers hebben geprobeerd om vliegtuigen (enkelvoud) te kapen. Poetin heeft wel gedreigd de terroristen met huid en har te verdelgen, zolang zij leven, maar een echte Moslimmer gaat niet achteruit, nog voor geen 10 Poetins. Het beetje hersenen dat hij heeft, staat gefixeerd op Allah met die 72 begeerlijke ongesluierde en onbesneden Maagden die met het hoofd tegen de grond hun achterste tot Allah verheffen.

    In de Beurzen in de Arabische Golfstaten moet er een euforische stemming heersen, maar die geruchten mogen niet doordringen. Stel U voor: het Poetin Wintercircus krijgt tegenwind zowel in Europa als in Ameria en dus zal de pietrol aan de pomp weer flink omhoog kunnen Met een beetje geluk, moeten er weer miljoenen beschikbaar komen voor de bouw van nog meer moskeeën en de geforceerde verspreiding van het woord van de Profeet.

    Die dommerikken zijn er weer in gelopen. Nu nog een paar van die jaarlijks terugkerende tropische cyclonen disproportioneel opblazen, wat beurscrisissen uitlokken, een paar honderd bom-aanslagen subsidiëren, en de wereld is òns!

    *

    Het zou goed zijn, moesten die bietekwieten van de TV eens een half uurtje Googelen. Boeken daarover lezen gaat immers hun petje te boven. Ze moeten zelfs het scharrelen en frutselen inmiddels niet eens laten. De trefwoorden zijn: Beleg van Wenen (over de eendracht) – Val van Jeruzalem 1099 (over de rol van de Vlamingen) – De val van Akko (veroorzaakt door tweedracht onder de Kruisvaarders). Het zal wel niet baten, maar wie weet; misschien wel schaden.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     

     








    08-02-2014, 16:36 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. 1802 - HET MONSTER VAN LOCH NESS IS EEN KINDERSPROOKJE IN VERGELIJKING MET DE TV

    *

    Zaterdag 8 februari

    Zon 8u08-17u47

    H Theodorus van Heraclea

    *

    *

    Symbolisch, quasi waardeloos

     

    Uitleg hieronder.

    *

    In het Zadel

    De ‘Staat dragende’ o zo Christelijke CVP van vroeger, die noch Christelijk, noch Volks Partij en al zekerlijk nooit Vlaams is geweest is de hoofdschuldige van de algemene verloedering die we thans meemaken. Als grootste partij hebben ze voor het veilig stellen van hun eigen vette baantjes, aan de Linxse Wereldverbeteraars de teugels afgestaan van de Openbare Omroep en van het Onderwijs. Twee sleutel departementen die er in een minimum van tijd voor gezorgd hebben, niet alleen dat de Vlaamse Heropstanding gesaboteerd werd, maar dat meteen de ganse samenleving eerst ver-Linxt, en vervolgens ge-ïslamiseerd werd. Ha Ja, het scheiden van Kerk en Staat was in de mode en dat werd bij ons uitgelegd als dat de Staat almachtig en de Kerk vernietigd diende te worden. Zulks naar het Grote Voorbeeld van het Rode Russische Arbeiders Paradijs van vòòr de oorlog.

    Slim als die Rode Geniën zijn, hebben ze nu nog altijd niet door, dat in Rusland het verderfelijk communisme jaren geleden roemloos is ten onder gegaan en dat daar het Christendom terug is van nooit ver weg geweest. Ze wreken zich zelfs tot gisteren, om Poetin de Vrome, door de huidige Winterspelen zoveel mogelijk neer te halen. Stel U even voor: God Houssein Obama heeft niet eens opgekeken en zelfs Filip & Matilde zijn niet geweest naar de openingsceremonie! Als dat geen 2 bewijzen zijn, dat Poetin niet deugt!

    *

    En het wil maar niet lukken om de vrienden pietrol-marchands de (in onze ogen) vrijgekomen plaats van Rome in de hoofden van het volk te rammen. Hoe zeer wij ook ons best doen om de grote en de kleine wandaden van die heerlijke ideologie onder de mart te vegen. Door hun bloedige revoluties zonder begin en zonder einde voor te stellen als een lentebries die de democratie moet aankondigen.

    Als goede leerlingen van Dr. Joseph Goebbels sturen wij zelfs een van onze beste journalistes er op uit, helemaal naar de Keniaanse wildernis die helemaal geen Moslim-land is, en waar toch die afschuwelijke vrouwenbesnijdenis door een soort bokkenrijders druk beoefend wordt. Wij doen dat omdat we niet anders kunnen, maar de link leggen naar onze Moslim-Broders? Over oud dead body, man!

    *

    Waarop ik zou antwoorden: vooruit met de geit! Jullie krijgen een zinderende mooi verzorgde crematie, en er zullen op jullie strooiweide meteen nog lang vele muntjes van 1 en 2 cent uitgestrooid worden met er op de beeltenis van de nieuwe koning. Symbolisch vertegenwoordigen die de waan-wereld die jullie zich hadden gewenst.

    .

    Genitale verminking en islam

    De huiveringwekkende reportage van Annemie Struyf doorbrak een taboe, maar de VRT hield een nog groter taboe in stand. De islam werd koppig buiten schot gehouden.

    Gisteravond kregen we het eerste deel te zien van een beklijvende reportage over de genitale verminking van jonge meisjes. Annemie Struyf was daarvoor naar Kenia getrokken en maakte ijzingwekkende beelden van jonge meisjes die in een ellenlange rij bang hun trieste lot afwachten. Bewaakt door dansende en krijsende krijgers, gewapend met machetes en speren. Beelden van de barbaarse ingreep kregen we niet te zien, want buitenstaanders zijn niet toegelaten. Volgende week krijgen we die beelden wel als een Keniaanse vrouw een verborgen camera meesmokkelt. Ook nu was de reportage al een behoorlijk riskante onderneming en dus verdient Struyf alle respect. Tot hier het goede nieuws. Voor zover we dat begrip in deze context mogen hanteren…

    Laffe censuur

    De reportage werd ook aangekondigd in het ‘Journaal’ van ‘zeven’. Waarbij Wim De Vilder droog beweerde dat de genitale verminking van vrouwen ‘vooral een Afrikaans probleem’ is. Onderlijnd door een fel gekleurd kaartje van het Afrikaanse continent. Het klinkt bijna ‘racistisch’. Dat verhaal klopt dus niet, zoals wij hier gisteren ook al aangaven. De verschrikkelijke praktijk wordt in heel de wereld toegepast en is ook in het Midden-Oosten en Azië behoorlijk ingeburgerd. Miljoenen vrouwen in Egypte, Irak, India en Pakistan, Indonesië en Maleisië zijn het slachtoffer. De Duits-Koerdische organisatie ‘Wadi’ strijdt tegen de genitale verminking van vrouwen en stelt dat er “een lobby bestaat die wil dat het ‘een Afrikaans probleem’ zou blijven.” Volgens ‘Wadi’ speelt “huiver voor ‘islamofobie’ daarbij een belangrijke rol.” Ook de VRT hield zich krampachtig vast aan wat ‘Wadi’ de politiekcorrecte mantra noemt ‘dit heeft niets met de islam te maken.’ Terwijl men zichzelf in het Journaal stoer op de borst klopte omdat de VRT een taboe doorbrak, hielden ze dat andere, nog grotere taboe angstvallig in stand.

     

    De maagdelijkheidscultus van de islam

     

    De gewezen Nederlandse politici Ayaan Hirsi Ali maak je niets wijs. De Somalische vrouw werd op jonge leeftijd zelf het slachtoffer van genitale verminking en windt er geen doekjes om. “Ik krijg het verwijt dat ik geen onderscheid maak tussen religie en cultuur. Vrouwenbesnijdenis zou niks met de islam te maken hebben, omdat dat wrede ritueel niet in alle islamitische samenlevingen voorkomt. Maar de islam eist dat je (de vrouw, red.) als maagd het huwelijk in gaat. Dat maagdelijkheidsdogma wordt gewaarborgd door meisjes thuis op te sluiten, en door hun grote schaamlippen dicht te naaien. Vrouwenbesnijdenis heeft een tweeledig doel. De clitoris wordt weggehaald om de seksualiteit van vrouwen in te perken en de schaamlippen worden dichtgenaaid om hun maagdelijkheid te garanderen.” Hirsi Ali wijst er op dat de islamitische hoofddoek en de boerka terug te voeren zijn tot dezelfde seksuele obsessie binnen de islam waarvan de genitale verminking het gruwelijke gevolg is. De genitale verminking van vrouwen komt ook in dit land steeds vaker voor en is de ultieme nachtmerrie voor cultuurrelativisten die vinden dat alle culturen gelijk zijn. Vrouwenbesnijdenis aanklagen is dapper, maar de ware achtergrond en motieven verzwijgen is dat niet. Van zodra de islam in het vizier komt, moeten de vrouwenrechten wijken. Dat is niet alleen in strijd met de journalistieke beroepseer en deontologie, maar bovenal laf en hypocriet. En zo worden tientallen miljoenen moslima’s in de steek gelaten.

    Bron http://www.vlaamsbelang.org/

    *

    De teugels strak aantrekken

    En somtijds vinden we bij loslippige ‘aangestelden bij de Ziekenbonden, dat de chirurgische ingreep van het herstellen van gezegd ‘maagdenvlies’ terugbetaald wordt. “Om”, wordt erbij gezegd, “de huwelijkskansen van het meisje niet te kelderen”. Mooie geste, vindt U niet? Vooral als dat op kosten van de Gemeenschap gebeurt.

    In het Christendom zou een goede Biecht volstaan hebben! Een ‘deugdzaam leven’ zou nog beter geweest zijn, maar dat is net als de defloratie of Eerste Gebruiksrecht, gelukkig niet meer van deze tijd.

    Om de Islam een beetje te rehabiliteren zouden de koppels in een kamertje voor de huwelijkszaal waar de Ambtenaar der Burgelijke Stand wacht, een gedetailleerde cinematografische sessie moeten plaats vinden, die op reuzenscherm in de trouwzaal te volgen is. Om allerlei redenen zouden de meeste huwelijken daar op staande voet afgeblazen worden. Wat op zijn beurt de ‘kinderzegen’ van die bevolkingsgroep ten zeerste zou beperken, ja zelfs helemaal uitsluiten. Zodat de Islam als vanzelf zou uitdoven.

    Ja Ja Flavie, het zit er volgens mij dik in, dat er rap opnieuw alleen nog in de kerk voor de Pastoor zou getrouwd worden. Met bruidjes in deftig lang wit engelen gewaad, en met de bruidegom in deftig zwart. Een beetje zoals op de trouwfoto van onze grootouders, maar dan met een opname die geschikt is voor Feesboek. Daar zou veel volk komen naar kijken!

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     

     








    08-02-2014, 15:40 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    07-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1801 - DE AFGEKNAAGDE KNOOK VAN “KINDERMISBRUIK” TEGENOVER GENOCIDE OP CHRISTENEN: WAT WEEGT ZWAARST?

    ***

    Vrijdag 7 februari

    Zon 8u09-17u45

    H Richard van Engeland

     

    *

     

     

    *

    De Counterjihad : komt die die ooit nog op gang?

     

    Of wordt er gewacht op de plaatselijke editie?

    *

    In het Zadel

    Het zit er aan te komen, dat we zelfs het 2.000 jaar oude Evangelie aan de huidige tijd zullen moeten aanpassen. Er wordt inderdaad in onze tijd de laatste hand gelegd aan de totale vernietiging van het Geloof der Vaderen in de Gebieden van de Eerste Christenheid. Terwijl het Beschaafde Westen, anders dan 1.000 jaar geleden, zich zorgen maakt over de miskenning van de ‘mensenrechten’ voor homo’s. Men kan zich dus afvragen, wie het meest beschaafd is: de strijdende Kruisridders, of de Beschermers van en zootje Abnormalen.

    Het is gewoon wraakroepend wat onze Broeders en Zusters wordt aangedaan in Syrië. En onze Bestierders, die pakken onder luid protest, de dop of het leefloon af van de terugkerende moordenaars-Jihadisten. Iets wat notabene pertinent verboden is door de Brusselse Vierde Rijk potentaten.

    Ja, het zal weer de schuld zijn van de Paus! Die zou, aan het hoofd van zijn 30-al Zwitserse Wachten in Middeleeuwse klederdracht en Middeleeuws bewapend, ten strijde moeten trekken. Misschien wel begeleid door de bazuinen die de muren van Jericho deden vallen.

    *

    Ja, en wat, moest Hij dat op zekere dag ook werkelijk doen? Met achter die optocht om de 10 meter weer andere tot de tanden gewapende vrijwilligers, een aanzwellende eindeloze stoet van Kruisridders, voorafgegaan door honderden pantsers en inde lucht begeleid door zwermen helikopters en gevechtsvliegtuigen?

    Nooit het Lot uitdagen, vooral niet met deze Franciscus waarvan de Geschriften over de komende ‘Eindtijd’ getuigen dat het de Laatste Petrus Romanus zou zijn?

    Misschien een Gouden Raad van Tante Kaat? Voordien een klapke gaan doen met die Nethanju in de Knesset. Doel van de onderhandelingen: zijn we bondgenoten of zijn we dat niet? Wel, gooi dan in onze naam een paar van die atoom-poffertjes uit jullie grote voorraden op die roversnesten. Het is immers voorzegd, dat de pietrol-landen vernietigd zijnde, in der eeuwigheid niet meer zullen geschikt zijn noch voor mens noch voor dier.

    Jullie doen het, en wij zullen over gans de wereld ‘Amen. Deo Gratias’ zeggen.

    .

    Christenvervolging: “Het Westen is medeplichtige”

    *

    Het hoofd van de katholieken in Syrië roept ertoe op dat het Westen zich kordater inzet voor de christenen in het oorlogsland. Tegenover de “Frankfurter Allgemeine Zeitung” verklaarde patriarch Ignatius Joseph III. Younan dat zijn geloofsbroeders en –zusters in het Midden-Oosten puur vechten om te overleven.

    De christenen in het Midden-Oosten zitten allemaal in hetzelfde schuitje, zei de patriarch: “Er zijn steeds minder van ons. Terwijl andere christenen in de hele wereld proberen hun levenstandaard te verbeteren, vechten wij christenen in het Midden-Oosten om te overleven.” De christenen betalen een hoge prijs en dat terwijl ze geen partij in het Syrische conflict zijn. Steeds meer christenen verlaten Syrië. “Daarbij is onze rol in het Midden-Oosten heel belangrijk. We dragen een grote verantwoordelijkheid, die ons door God werd opgedragen. Wij moeten in deze regio blijven zoals de gist in het deeg”, zei hij verder. Hij heeft niet de indruk dat het Westen er veel aan gelegen is dat de christenen in het Midden-Oosten blijven. Het katholieke hoofd verklaarde zelfs dat westerse krachten op hem overkomen als medeplichtigen in het “moorddadige conflict”: Frankrijk, Engeland en Amerika hebben vanaf het begin de gewelddadige val van het regime in Syrië gestimuleerd, en wel in naam van de democratie. Terwijl iedereen wist dat daardoor het conflict zou escaleren en tot een grote tragedie zou leiden. Tot nu toe werden meer dan 7 miljoen mensen verdreven en honderdduizenden gedood. Daarvoor is de westerse politiek medeverantwoordelijk.”

    Bovendien bekritiseerde hij dat de politiek van het Westen niets tegenover de politieke islam zet: “Ze tolereert hem, zogenaamd, omdat moslims hun samenlevingen alleen maar onder het aspect religie zouden kunnen organiseren. Westerse politici verwaarlozen bovendien hun taak in het Midden-Oosten om de vooruitgang, de democratie en de opbouw van civiele rechtssystemen te ondersteunen. Ook daarmee bevorderen ze de politieke islam.”

    Verlangen naar democratie

    Hij wil de islam niet het bestaansrecht betwisten. Desondanks dient hij zich niet te bemoeien met politieke beslissingen. “Islamitische partijen motiveren de oplossing van alle maatschappelijke problemen uitsluitend met de islam. Met behulp van dit dogma legt de islam beslag op alle macht – de politieke, de sociale en de economische macht.” De kerk echter eist de scheiding van staat en kerk: “Wij christenen geloven in de democratie. Wij wensen een politiek systeem voor onszelf, waarin alle burgers gelijke rechten en plichten hebben, een systeem dat de gelijkheid garandeert.”

    Over het lijden van de christenen in het Midden-Oosten/Nabije Oosten, namelijk in Pakistan, bericht bovendien “Der Spiegel” in zijn actuele editie. Alleen al sinds begin januari hebben er meer dan 40 zware radicaalislamitische aanslagen plaatsgevonden. Christenen vluchten of vermommen zich. “Onze situatie was altijd al moeilijk, maar we hadden hoop. Maar die hoop wordt steeds minder”, citeert het tijdschrift de aartsbisschop van Lahore, Sebastian Francis Shaw. De regering is op de hoogte van de ellende van de christenen, maar is bang voor de Taliban. Daarom hebben veel christenen in het land nu burgerwachten gevormd. De christenen moeten het helemaal alleen oplossen.

    Bron:

    Bron:
    www.promedienmagazin.de

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

     

     

    De teugels strak aantrekken

    Waarom denk ik nu ineens aan het verhaal van die ’0 Tien Kleine Negertjs’, waar er op het einde niet één meer overbleef?

    O, zegt U dat was maar om te lachen. En kindersprookje om lekker in te slapen.

    Wel; slaap dan maar lekker in. Het ontwaken zal des te erbarmelijker zijn.

    *

    De ultieme herkansing is op 25 Mei. En met praten alleen zal het niet gaan. Want met praten alleen is er nog nooit een oorlog gewonnen geweest.

    Wie nog twijfelt of er ons een oorlog wordt opgedrongen, die leeft op een andere planeet. Of, indien hij in de vleespotten huist, is hij/zij van slechte wil. En inderdaad, rond ons zien we niets anders dan slechte wil. En wie het anders zegt en wil doen, die sluiten we op in een pestlijderskamp. Met boven de poort ‘Cordon Sanitaire macht Frei’.

    In oorlogsomstandigheden kan er door niets of door niemand nog normaal geredeneerd worden. En die toestand is nakend. Andres Breivik wordt dus nog altijd door de Goegemeente een monster genoemd, en dat zal Willem Tell uit Zwitserland voor de bezettende Oostenrijkers ook wel geweest zijn. Waar er gehakt wordt, vallen er spaanders. Het valt inderdaad steeds moeilijker om die Vikinger met de vinger te blijven wijzen. We moeten realist zijn: oog om oog, tand om tand. Breivik heeft veel te vroeg geanticipeerd. Waarschijnlijk moeten er eerst nog een paar honderdduizend van de onzen sneuvelen.

    Maar tegen dan zullen de Breiviks uitgeroeid zijn….

    *

    De noodkreet uit Syrië kan doorgaan voor onze laatste kans. Verder blijven doen alsof het ons niet aangaat, is wraakroepend. Op 25 Mei kunnen we de lijn trekken; tot hier en niet verder. No passeran.

    En Obama, de Zwarte Ongelukskater uit de USA? Konden wij als kind goed voordoen. We noemden dat ‘de kat doen zingen’. Nu zou dat dierenmishandeling zijn, en kwam Gaya daar op af. Al herinner ik me niet dat er ooit ook maar één kattentaart is losgekomen…..

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     

     






    07-02-2014, 18:10 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. 1800 - BRITS GEZOND VERSTAND EVEN STERK ALS IN 1940?

    **

    Vrijdag 7 februari

    Zon 8u09-17u45

    H Richard van Engeland

     

    *

     

    *

    Pmease, Vera Lynn: Shall we meet again?

     

    On the white Cliffs of Dover….

    *

    In het Zadel

    Vandaag dus is het de Feestdag van de H. Richard van Engeland. Of dat dezelfde is als Richard Leeuwenhart laat ik hier in het midden, maar in ieder geval is die UKP-leider van hieronder uit hetzelfde goede hout gesneden. De UKP kennen we zo een beetje via de persoon van de flegmatieke Nigal Farage in de Brusselse ‘Reichstag’. ’n Tweede Churchill (letterlijke vertaling van ‘kerkheuvel’, zeer toepasselijk!) ware beter geweest.

    Net als de echte Richard Leeuwenhart slaat deze man nagels met koppen. Alleen spijtig dat hij geen zwaard gebruikt, zoals die Leeuwenhart, zodat die platgeslagen koppen werkelijk rollen. Dat duurt misschien nog tot niet alleen hun Frak maar ook hun Euro zal gevallen zijn, en dat de Britten net als vroeger weer in Pond Sterling, in Shillings en ‘Pence’ mogen boodschappen doen. Moet voor hen veel sympathieker zijn, omdat het mijlenver hoger staaat tegenover het Decimaal Kilometer Stelsel van hun aartsvijand Napoleon Bonaparte. Dat was de Italiaans-Corsicaanse veldheer en wegbereider van Adolf Hitler, de nagel van de doodskist van elke Brit.

    Kijk Kijk! Daar raken we zowaar aan de tweespalt tussen de Europese volkeren, waardoor de Brusselse ‘Reichstag’ profiteert om het laken naar zich toe te trekken. Zij willen die tweespalt dempen door van iedereen willoze handpoppen te maken die als automaten allemaal maar hetzelfde moge denken. Bij de Nationaal Socialisten (de Nazi’s) heette dat ‘Ein Führerbefehl’ wat stukken hoger stond dan een Goddelijk Bevel dat rechtsreeks uit de Hemel had kunnen komen.

    Een paar van de taaiste Füuhrer-bevelen hebben stand gehouden tot bij de huidige ‘ACW-Reichsleituing’ waaronder de Islam-geliefde ‘JUDEN RAUS’

    Het zal dan ook geen toeval zijn, dat het Joodse Volk juist door de Britten in 1917, na vele honderden jaren, terug n het bezit zijn kunnen komen van hun eigen vaderland. Al ziet dat, met de huidige evolutie van de Islam in Engeland, er niet goed uit. Time, deze keer is geen money, maar time = life. Binnenkort moet er dus een Arabische vertaling van ‘We shall meet again’ van Vera Lynn op de markt komen; ofwel zullen de ‘White Cliffs of Dover’ naar elders moeten overgebracht worden.

    Daarom juist is de stem van de UKP, net als de stem van Churchill zaliger, zo belangrijk voor de toekomst van gans Europa. Vandaar dat bij ons beide V-partijen dat V-teken van toen hebben overgenomen. Omdat, net als toen, de Socialisten daar ziek van worden….

    .

    Britse UKIP-woordvoerder wil Europees verbod op bouw nieuwe moskeeën

    'Islam onverenigbaar met Westerse cultuur - Koranteksten over uitmoorden Joden moeten worden veranderd'

    *

    Gerard Batten, woordvoerder Immigratiezaken van de Britse Onafhankelijkheidspartij (UKIP) wil dat moslims een gedragscode ondertekenen, waarin ze het door de islam gepropageerde geweld en terrorisme verwerpen. Eerder pleitte hij al voor een Europees verbod op de bouw van nieuwe moskeeën. Verder heeft de Koran een 'update' nodig, vindt hij. De uitspraken van Batten zijn opmerkelijk, omdat de bekende leider van de UKIP, Nigel Farrage, tot nu toe weigerde te praten over het tegengaan van de groei van de islam in Europa.

    Batten, lid van de leiding van de UKIP en voormalig kandidaat voor het burgemeesterschap van Londen, waarschuwt dat Europa een 'grote fout maakt door overal een explosie van moskeeën' toe te laten. Al in 2006 stelde hij een gedragscode op, waarmee moslims vrijwillig het in de Koran bevolen geweld tegen alle niet-moslims zouden moeten verwerpen. Verder zouden ze het Westerse gelijkheidsprincipe moeten accepteren, en zouden de Koranteksten die de gewelddadige jihad preken, officieel als 'niet toepasbaar, ongeldig en niet-islamitisch' moeten worden bestempeld.

     

    'Teksten over uitmoorden Joden moeten worden veranderd'

     

    Volgens Batten heeft hij de gedragscode samen met een voormalige islamitische geestelijke geschreven, en kan hij niet bedenken waarom 'iedere redelijke, normale persoon' bezwaar zou kunnen maken tegen het ondertekenen ervan. Hij herhaalde dat sommige Koranteksten, met name die waarin wordt opgeroepen de Joden uit te moorden, een 'update' nodig hebben.

    'Want als dit het denken van moderne mensen vertegenwoordigt, is er iets mis, en zouden ze hun denken wellicht moeten bijstellen. Als ze zeggen dat ze dat niet kunnen, wie heeft er dan een probleem - wij of zij?' voegde hij eraan toe.

     

    Gevraagd waarom hij zich specifiek op moslims richt, en niet op andere gelovigen, antwoordde hij: 'Omdat christenen geen mensen opblazen, is het niet? Zie je ook maar ergens op de wereld bommen afgaan die worden opgeëist door christelijke organisaties? Ik dacht het niet.'

    'Islam onverenigbaar met Westerse cultuur'

    Al in 2010 stelde Batten een verbod op de bouw van nieuwe moskeeën in Europa voor. Moslimlanden zouden niet langer 'gepaaid' moeten worden, stelde hij, omdat de islam onverenigbaar is met de Westerse samenleving en cultuur. Hij waarschuwde dan ook tegen de gevaren van 'twee onverenigbare systemen die tegelijkertijd op dezelfde plek naast elkaar bestaan.'

    Batten vindt dat er sowieso al teveel moskeeën in Europa zijn. 'Zelf staan ze in veel landen de bouw van christelijke kerken, hindoeïstische tempels of gebouwen van andere religies niet toe, zeker niet in het hartland van hun geloof (Saudi Arabië). Hoe kunnen ze dan verwachten dat hun religie ergens anders wel wordt getolereerd?'

    Op de opmerking dat hij individuele moslims zo op één lijn stelt met de handelingen van sommige moslimlanden, antwoordde hij: 'Ze zouden moeten protesteren tegen de arrestaties van mensen met een Bijbel in Saudi Arabië. Misschien zouden ze daar eens boos op moeten worden en tegen moeten protesteren, en laten zien dat ze dezelfde instelling hebben als de rest van ons.'

     

    Wie is er nu eigenlijk extreem?

     

    Conservatieve en socialistische parlementariërs reageerden geschokt op Battens standpunten, en vinden dat hij met zijn 'extreem rechtse' opvattingen de honderdduizenden moslims in Groot Brittannië voor het hoofd stoot.

    Batten: 'Fundamentalisten zullen het denk ik met mij eens zijn dat de democratie onverenigbaar is met de fundamentalistische islam. Gematigde moslims moeten kiezen aan welke kant ze staan... Het is amusant dat mijn verzet tegen extremisme en jihadisme 'extreem rechts' wordt genoemd. Zijn linksen en liberalen dus vóór de jihad?'

    UKIP ondanks 'schandaal' op forse winst

    Een dag eerder had de UKIP, die in alle peilingen op forse winst staat, zich gedistantieerd van Mujeeb ur Rehman Bhutto, de voormalige partijwoordvoerder voor de Britse Commonwealth. Dat gebeurde nadat de BBC had onthuld dat Bhutto ooit lid is geweest van een Pakistaanse bende ontvoerders (2).

     

    Batten houdt er meer standpunten op na die het politieke establishment niet prettig vindt. Zo wil hij voor sommige misdaden de doodstraf herinvoeren, probeerde hij de 'geheime' Bilderbergbijeenkomsten aan de kaak te stellen, en wil hij paal en perk stellen aan de immigratie van Roemenen en Bulgaren.

    Xander

    *

    De teugels strak aantrekken

    We beleven historische tijden. Als U wilt: ze worden met de dag nog historischer. Tenminste, als de wereld ondertussen niet verzuipt, want dan zouden we meer over ‘Bijbelse’ tijden moeten spreken. Alles modder en goor, zoals Al Gore de opwarming van de aarde heeft uitgevonden om de media aan kopij te helpen die ons de opmars van de Islam moet doen vergeten. Goed gevonden, moest het zo doorzichtig niet zijn.

    Ja, en voor ik het vergeet, het Gerecht zal (rijkelijk laat) eindelijk de Rechts-Extremisten van Bloed & Bodem oordelen. Geen tweede ‘Bende van Nijvel’ in ons land! De eersten maakten in tijd van jaren veel laweit, maar schoten niet. De tweeden maakten helemaal geen laweit, maar maakten op korte tijd meer dan 30 dodelijke slachtoffers. Dezen komen dan ook ingevolge speciale arrangementen, nooit voor de Rechtbank. Curieus, hé. Misschien dat ooit een van de daders op zijn sterfbed zal spreken? Dat is inderdaad zo een beetje een vast gebruik in Résistance-middens. Lees er maar het lijdensverhaal van Irma Laplasse op na van Professor Van Isacker. Juist door zo’n biecht kreeg die arme vrouw een herziening van haar doodvonnis, dat 30 jaar nadat ze door Rijkswachtkopgels stierf, omgezet werd in… levenslang.

    Maar laten we tegen die Belgische Just-is-Just niet protesteren, want dat is zeer on-vaderlands. Laten we integendeel samen met alle Linken ter wereld, dergelijk systeem toejuichen die idealisten treft, maar Prinselijke Hoogheden en Hoog Geplaatste Hovaardigheidsbekleders beschermt.

    Agge mor leut êt, zei Pa Pinkelman bij wijlen Godfried Bomans altijd.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

    *

     

     








    07-02-2014, 15:36 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1799 - DE EURO-DICTTUUR HAALT EINDELIJK DE NETTEN OP. ER ZIJN ZELFS GEEN MAZEN MEER OM DOOR TE ZWEMMEN

    *

    Vrijdag 7 februari

    Zon 8u09-17u45

    H Richard van Engeland

    *

     

    *

    En wat als dat eens allemaal

     

    Haaien moesten zijn?

    *

    In het Zadel

    Ik maak er al lang geen geheim van dat bij ons al jàren geen enkele gazet meer binnenkomt. Ik hou het graag vrolijk en geestelijk gezond. Daartoe volstaat ’t Pallieterke, dat trouwens elektronisch toekomt. Wel wordt http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL& dagelijks op een drafje overlopen, iets dat met de dag eenvoudiger wordt, want de meeste aangekondigde rubrieken zijn overal dezelfde, zelfs met letterlijk dezelfde woorden, dezelfde letters en dezelfde punten en komma’s. Het zit er dan ook dik in, dat ingevolge de economische wetten, binnenkort al deze gazetten onder een en dezelfde naam zullen verschijnen. Waarschijnlijk onder de veelzeggende titel ‘Salami Wijs – ‘Altijd Prijs’.

    In die ‘Krantenkoppen’ van vandaag viel mij direct bij de GVJ onderstaande kop op: De vreemdelingenwet wordt versoepeld. Om 8 uur stond die in vetjes helemaal bovenaan. Om 9 u was hij al wat opgeschoven, en om 10 uur was hij verdwenen. Dat zal wel, want schrijven over iets dat de eigen ruiten insmijt, dat kan niet! Toch niet bij de GVJ…. Daar spint alleen het Vlaams Belang garen bij. Enfin, leest U maar.

    .

    Vreemdelingenwet wordt soepeler

    profiteurs uitwijzen wordt moeilijker

    *

    08:06 Update Binnenland De vreemdelingenwet wordt versoepeld onder druk van de Europese Unie. Gezinshereniging met EU-burgers wordt makkelijker en het wordt moeilijker om EU-ers die van de sociale zekerheid profiteren buiten te gooien.

    De Kamer keurt volgende week een wet goed die een reeks Europese regels verplicht in België toepast. Ook binnen de meerderheid zijn sommigen niet echt te vinden voor die veranderingen. Vooral het Antwerpse kamerlid Nahima Lanjri (CD&V) heeft serieuze problemen met de Europese verplichtingen.

    1. Profiteurs verwijderen

    Het wordt veel moeilijker om een EU-onderdaan die profiteert van onze sociale voorzieningen (dop, leefloon) terug te sturen naar zijn herkomstland.

    Lanjri: "In 2013 ging het om 2.712 EU-burgers, 13% meer dan in 2012 en zelfs 76% meer dan in 2011. De top-drie bestaat uit Bulgaren (816), Roemenen (393)en Spanjaarden (323)".

    Voortaan moet België van de EU een"proportionaliteitstoets" toepassen. Vooraleer zo iemand terug te sturen moet België nagaan hoe lang hij hier is, of de profiteurssituatie niet tijdelijk is, België moet rekening houden met de leeftijd, de gezondheid, de gezinssamenstelling, de maatschappelijke en sociaal-economische situatie van de betrokkene en zijn band met het herkomstland. In de Kamercommissie Binnenlandse Zaken vreesde Nahima Lanjri (CD&V) eerder dat onze Belgische regels hierdoor "drastisch worden beperkt".

     

    Lanjri: "Uiteindelijk kan dit een trek naar de lidstaten van de EU met het gulste sociale systeem bevorderen. Daarom moet er dringend een eenvormig sociaal beleid in heel de EU komen. Een Europees migratie- en asielbeleid kan niet zonder een sociaal Europa".

     

    2. Ruimer gezinshereniging

    De gezinshereniging wordt flink makkelijker voor bewoners van een andere lidstaat uit de Europese Unie. Momenteel mogen Belgen en burgers van buiten de EU alleen maar hun echtgenoot, hun geregistreerde partner en hun minderjarige kinderen laten overkomen. Burgers van een ander EU-land mogen momenteel daarnaast ook nog de ouders en de grootouders laten overkomen.

     

    Door de nieuwe wet mogen burgers van de EU nog veel meer mensen laten overkomen. Dat geldt o.m. voor: hun niet-geregistreerde partners, alle familieleden die ten laste zijn van het gezin, familieleden die wegens ernstige gezondheidsproblemen een verzorging nodig hebben van de EU-burger die hen laat overkomen. Iedereen moet wel een duurzame relatie bewijzen, maar dat mag met alle mogelijke middelen.

     

    In de Kamercommissie Binnenlandse Zaken vreesde Nahima Lanjri (CD&V) eerder dat dit "misbruiken zal aanwakkeren en de strijd tegen schijnhuwelijken en schijnsamenwoonsten opnieuw zal ondergraven". Ze denkt dat er nieuwe "routes"zullen ontstaan. "Een Marokkaan die Belg is geworden kan immers alleen maar zijn vrouw en kinderen laten overkomen. Want hij is een Belg. Als hij naar Nederland vertrekt is hij daar een EU-burger en dan kan hij ook alle andere familieleden laten overkomen. De nieuwe Europese regels zullen dus routes creëren om zo te kunnen profiteren van het EU-statuut". Ook het feit dat het partnerschap niet meer geregistreerd moet zijn en dat het duurzaam karakter "met elk passend middel mag worden bewezen"kan volgens Lanjri tot vele misbruiken leiden.

     

    3. Makkelijker langdurig ingezetene

    Ten derde wordt het voor iemand van buiten de EU (een "derdelander" makkelijker om het statuut van "langdurig ingezetene"t e krijgen. Momenteel moet je hiervoor minstens vijf jaar in België verblijven en op het moment van je aanvraag een verblijfsrecht van onbeperkte duur hebben. In de toekomst moet je nog gewoon vijf jaar wettig in België verbleven hebben. Veel meer derdelanders zullen dus het statuut van langdurig ingezetene kunnen krijgen. Daardoor zullen ze zich makkelijker in een ander EU-land kunnen vestigen.

     

    4. Hogere boetes

    Tenslotte gaan de boetes voor luchtvaartmaatschappijen die illegalen binnenbrengen omhoog: van 3.750 euro per passagier naar maximum 5.000 euro. Maar tegelijkertijd kan de staat een protocolakkoord met de vervoersmaatschappijen afsluiten, waarin een lager bedrag wordt overeengekomen in ruil voor een vorm van zelfregulering.

    *

    De teugels strak aantrekken

    Excuseer de langdradige tekst en de vele herhalingen: het vat kan maar geven wat het inhoudt en het komt de Tsjeven ten goede, want het is nota bene een geïmporteerde volksvertegenwoordigster die met de eer gaat lopen.

    Eigenlijk staat er kort en goed samengevat wat vroeger klonk als ‘Das OKW gibt bekannt’, daar waar OKW stond voor Ober kommando der Wehrmacht’: de Verenigde Staten van Europa verordonneren dat ieder land de laatste netten opbergt die vreemdelingen zouden kunnen beletten om binnen te zwermen. Dat gebeurt op het laatste nippertje, want ze gaan er uit a 25 Mei. Dat was dus een laatste staaltje van goed Europees Bestuur.

    Gisteren heeft de Italiaanse Kustwacht op Lampedusa een zestal wrakke scheepjes met ongeveer 1.000 bootsukkelaars van de verdrinkingsdood moeten redden. Dat kreeg bijna nergens enig respons, want in Suchi begonnen de Winterspelen, en dat was ideaal om reclame te maken ter bevordering van de seksuele afwijkingen bij mannen en vrouwen. Iets dat die achterlijke Poetin samen met die achterlijke Russische bevolking zo tegen zijn. Zij, ze zijn daar voor, want het is een neven-product van de algemene leuze ‘Weg met Ons’.

    Bonafide-vissers halen de netten op, as die dreigen te scheuren door de vele gevangen vis. Euro-zwanzers gebruiken visnetten op een tegen-natuurlijke manier. Als de landen al honderden jaren dergelijke netten aan hun grenzen hadden om ongewenst ongedierte buiten te houden, dan hebben die nu het bevel gekregen die nette op te bergen.

    Niemand gaf ‘Brussel’ die macht, en zelf werden ze alleen op die plaats verkozen door hun gelijken, zonder dat enig volk van enig land daar aan te pas is gekomen.

    *

    Zo werkt nu eenmaal elke dictatuur: tegen het Volk. Dat zo iets nooit lang duurt, leert ons de Geschiedenis De laatste die we bij ons gekend hebben, was die van ‘Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer’. Nu hebben we juist hetzelfde, met dat kleine verschil dat er in naam geen Führer, maar een Parlement als wetgever fungeert. Al weet het kleinste kind, dat het Euro Parlement maar een bende JA-knikkers is, om goed te keuren wat de ‘nomenclatura’ in de achterkamertjes heeft beslist. En dat, Dames en Heren, was ook wat er in het Dritte Reich in de ‘Reichstag’ gebeurde: net hetzelfde als in de ‘Duma’ in wijlen de Sovjet Unie. Daar werd alleen officieel gemaakt wat intern beslist werd.

    Denk daaraan, als men U dag-na-dag Kwibus Peeters of Pippo Di Puppo opdient: zij zijn de marionetten die onze stemmen moeten krijgen om straks ‘Das Vierte Reich’ mogelijk te maken. Als we BDW-ers afvaardigen, zal dat enige vertraging met zich meebrengen, maar als we Vlaams Belangers afvaardigen wordt hen definitief de pas afgesneden. Het volstaat te kijken wat in de ons omringende landen bloeit, om te begrijpen dat het lot van ons allemaal alleen in goede handen komt, als het in onze eigen handen komt. U geeft de zorg voor Uw gezin en de Uwen toch ook niet in handen van een bende grote en kleine criminelen van hetzelfde kaliber als Dolf-met-de-Snor?!!!

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     

     








    07-02-2014, 11:43 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    06-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1798 - WORDT HET EINDELIJK LICHT IN DE EURO-DUISTERNIS? ZOU DAT OOIT WAAR KUNEN WORDEN?

    ***

    Donderdag 6 februari

    Zon 8u11-17u43

    H Dorothea, patrones van de bloemisten

    Sint-Dorothea brengt meestal snee

    *

     

    *

    De Alpen Festung van Dolf-met-de-Snor

     

    Stof voor een laatste Haiku vers van Herman.

    *

    In het Zadel

    Als economist geloof ik niet in mirakels. Maar als realist geloof ik wel in de droom die Geert Wilders ons voorhoudt. Lees vlug verder. De overstap naar Berchtesgaden volgt achteraan. De beeldspraak mag ook niet tè brutaal overkomen, nietwaar?

    Wij moeten gewoon leren erkennen, dat er grenzen zijn aan de menselijke solidariteit, net zoals er grenzen zijn aan de kosmos. Het bestaan van die grenzen kan ik hier en nu niet bewijzen, want ik geloof dat de Oneindigheid niet des mensen is. Maar de Linlxmensch is niet in staat om tot dat inzicht te komen, omdat hij geen grotere Kennis dan de zijne wil erkennen. Andere meningen wil hij zo rap mogelijk verbieden.

    Ik zou zeggen: die onzin is niet ons probleem. Mar door het feit dat zij ons allemaal meeslepen, is het onze verdomde plicht hen hier en nu en met alle middelen uit het zadel te lichten. Zodat zij na 25 Mei met de snelheid van het Licht terecht komen waar ze thuishoren. Op de vuilnisbelt van de Geschiedenis, boven op de stinkende resten van hun utopie, het Marxistisch Islamisme.

    Ach, ik voel zo een beetje wat beschreven staat dat Mozes voelde, toen hij helemaal uit de verte de groene heuvels van het Beloofde Land mocht aanschouwen….

    *

    En zo kom ik weer bij de eerste zin van deze bijdrage: mirakels die zich vanzelf voordoen, bestaan niet. Men moet ze als realist gewoon een handje toesteken…..

    .

    EU verlaten levert miljarden op!

     

    Het is gunstig voor Nederland om de Europese Unie te verlaten.” Dat concludeert het gerenommeerde bureau Capital Economics in een onderzoek dat het heeft uitgevoerd op vraag van de Nederlandse PVV.

    Het onderzoeksbureau zegt dat een vertrek uit de EU Nederland een kans biedt om de welvaart te laten toenemen in een mate die alleen lang geleden kon worden bereikt. De groei is mogelijk omdat regels en verplichtingen van de EU wegvallen, zo zeggen de onderzoekers. Nederland zou vrijer handelsbetrekkingen kunnen aangaan met andere landen. Het rapport maakt op een haarfijne manier duidelijk dat de EU alle economische zuurstof aan de Noordelijke lidstaten ontneemt. De onderzoekers stellen dat de kosten van het zakendoen in Nederland met minimaal € 20 miljard per jaar zou kunnen verlagen, door regelgeving opnieuw te nationaliseren voor onderdelen die momenteel onder de bevoegdheid van de Europese instellingen vallen”

    Ook de overheidsfinanciën kunnen verbeteren door niet meer mee te doen aan de bestedingsprogramma's van de Europese Unie, waardoor op middellange termijn 240 miljard euro wordt toegevoegd aan het bruto binnenlands product en de economie een ongeziene stroomstoot krijgt.

    Maar een uitstap uit de huidige EU heeft enorme gevolgen voor de enorme (economische en maatschappelijke) kostprijs van het falende immigratiebeleid. Zo besluit Capital Economics dat de overheidsuitgaven met minimaal € 7,5 miljard per jaar kunnen worden verlaagd door het immigratiebeleid te herzien, zodat dit zich veel meer richt op het toelaten van alleen die mensen die een economische bijdrage kunnen leveren.

    Tien procent groei

    PVV-leider Geert Wilders reageerde verheugd op de conclusies. De economie kan volgens hem de komende tien jaar groeien met 10 procent. Wilders hoopt met het rapport in handen meer steun te krijgen voor een Nederlandse exit uit de EU - een zogenoemde NExit. "Het rapport bewijst overduidelijk dat ons vertrek uit de EU een uitweg uit de crisis biedt. We kunnen ons geld dan investeren in eigen land. We kunnen belastingen, BTW en accijnzen verlagen, zodat onze economie weer zuurstof krijgt en een eigen immigratiebeleid voeren waarbij we baas zijn over onze eigen grenzen."

     

    Reactie Gerolf Annemans

     

    Vlaams Belang-voorzitter Gerolf Annemans stelt in een reactie dat dit rapport het ultieme bewijs is dat een verdere EU-integratie ons alleen maar verder in het moeras zal drijven. Als democraten willen wij de macht terug bij het volk en het parlement leggen en niet bij een wereldvreemde EU die sociale bloedbaden teweegbrengt door de toepassing van een ongeziene regelneverij.

    Ook wijst Annemans op de Vlaams Belang-visie inzake de muntunie. “’Wij zijn geen pleitbezorger van een terugkeer naar een Belgische frank, maar wensen als zelfstandige Vlaamse entiteit deel uit te maken van een beperkte muntzone, rekening houdend met de economische realiteit. Het einde van de euro in zijn huidige vorm zou wel eens het einde van België kunnen betekenen. Wat dan weer perspectieven biedt voor Vlaanderen om deel uit te gaan maken van een sterke muntunie met landen als Denemarken, Duitsland en Nederland.”

    *

    De teugels strak aantrekken

    d’r Roert entwadde. Er hangt verandering i de lucht. Als er maar geen ongelukken gebeuren, want van Nationaal of Internationaal Socialisten weten we uit ondervinding, dat ze het vechten maar opgeven als de wereld in puin ligt, en hun Godelijke Führer zelfmoord heeft gepleegd.

    Ooit was ik met vrienden in Berchtesgaden op de Obersalzberg bij de verboden ruïnes van de grondig vernielde Hitler residentie. Huiveringwekkend hoe dat heerlijk stukje natuur wereldbekend is geworden. Op loopafstand konden we gegidst worden naar ‘Zum Turken’, een villa in Tirolerstijl, met achter wat voor de toonbank moest doorgaan, de toegang tot de ‘Stollen’ waar er ondergronds tot de laatste SS-man in deze on-inneembare Alpenvesting zou gevochten worden. Het was er zoals in de ‘Onderste Cirkel’ van de Divina Comedia van Dante.

    Als ratten in de val, zaten die volksmisleiders in hun holen, waar ze vernietigd zouden worden, maar hun ideeën zijn blijven leven tot op de huidige dag.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     

     








    06-02-2014, 18:20 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. 1797 - DE NIEUWE EUROPESE BESCHAVING IS NU AL BEKEND: ZE STAMT UIT DE JAREN 632 NA X

    **

    Donderdag 6 februari

    Zon 8u11-17u43

    H Dorothea, patrones van de bloemisten

    Sint-Dorothea brengt meestal snee

     

    *

     

    *

    We kunnen de vooruitgang niet tegen houden!

     

    *

    In het Zadel

    Het wordt een hele vooruitgang om onze nakomelingen weer in dierenvellen te zien rondlopen, met misschien een paar honderd ingeplante chips om hen gaande te houden.

    Maar geen probleem. Overal zullen er pietrol-boeren rondlopen in lange witte gewaden met grote kostelijke tulbanden op hun edel hoofd. Ze zullen minzaam wijzen naar Uw kleindochtertje. Ja, die. Dat prettig blondinneke. En niet lastig doen, hé, Ouwe, anders branden we U de ogen uit. Of we voelen ons beledigd, zodat de Rechtbank U laat stenigen.

    Ongelofelijk, zegt U? Zou dat de gevreesde xenofbie zijn, die heeft toegeslagen?

    Ja? Leg dan maar eens uit hoe jullie nu al gekoeioneerd worden om jullie pintje af te pakken, zodat je beter terug met paard en kar op de weg gaat, dan met Uw auto. Wie mag alleen water drinken, en moet verder voor de rest thuis blijven? Dat is toch de koelie, de slaaf van de Hoge Heren. Die mogen zuipen en hoereren tegen klippen en bergen, hun chauffeur brengt hen veilig thuis.

    Enne O Ja: we hebben, zelf gekozen, net als Koning Kukuleku ons Mattil zelf heeft gekozen. De rest is ‘n ‘In Vitrio Gefertiliseerd’ en dus voor altijd een medisch geheim.

    JaJa, ons Mattil heeft sjans! Nog even en ze was ‘bediend volgens de Islamtische Ritus en vervolgens in de harem terecht gekomen.

    Islamitische verkrachtingscultuur

    (Door: Daniel Greenfield)

    *

    Niemand kent de naam van de islamitische vluchteling, die in Port Hills (Nieuw-Zeeland) meer dan een dozijn vrouwen heeft verkracht. Hij werd intussen gearresteerd, voor de rechter gesleept en veroordeeld, maar de autoriteiten van Nieuw-Zeeland hebben zijn naam geblokkeerd vanwege zijn lidmaatschap van de islamitische gemeenschap.

    Daniel Greenfield beschrijft op Frontpage Magazine het fenomeen dat rechters steeds opnieuw migranten, die vrouwen hebben verkracht, vrijlaten wegens “culturele dubbelzinnigheden”.

    De islamitische serieverkrachter had zich op een “culturele misvatting” beroepen en beweerde dat hij alleen maar vriendelijk wilde zijn. Dat schijnt in zijn islamitische Midden-Oostencultuur te betekenen dat je vrouwelijke joggers mag verkrachten, aldus Greenfield.

     

    In Australië worden deze islamitische “culturele misvattingen” inmiddels een groot probleem voor de vrouwen. Een Afghaanse vluchteling, die Australische vrouwen in zijn auto meenam en verkrachtte, beweert dat de culturele verschillen in het kader van een misvatting hem in de war zouden hebben gebracht. Het was niet zijn eerste “misvatting”. In 2008 werd hij ook al veroordeeld, omdat hij tijdens de Kerst een Australische teenager had verkracht.

    Vorig jaar werd een Egyptische islamitische geestelijke gearresteerd, omdat hij vrouwen op het strand seksueel had geïntimideerd. De woordvoerder van de moskee zei dat de imam met het betasten “zijn liefde en meegevoel wilde laten zien, maar de culturele verschillen tussen Egypte en Australië verkeerd zou hebben begrepen.”

     

    In het islamitische Egypte wordt 99,3% van alle vrouwen en meisjes seksueel lastig gevallen

     

    Wat in de Egyptische cultuur normaal gedrag voor een moslim is, is in Australië, waar vrouwen als mensen behandeld worden, crimineel.

     

    Het culturele verschil tussen de islamitische wereld en de westerse wereld is gelegen in het feit dat er in de islam geen “vrije vrouwen” bestaan. Er bestaan vrouwen die bij een man horen en vrouwen die van alle mannen zijn. Er bestaan echtgenotes en dochters, of vrouwen die door iedere man tot slaaf gemaakt kunnen worden. Deze traditie gaat al terug tot Mohammed.

     

    Steeds meer rechters in het Westen nemen de zienswijze van de Taliban over en met hun milde vonnissen ondersteunen ze de islamitische verkrachtingscultuur en plaatsen deze boven de rechten van de vrouwen.

    Bron:

    http://europenews.dk/de

    Bron oorspronkelijk artikel:
    www.frontpagemag.com
    Auteur: Daniel Greenfield

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    De teugels strak aantrekken

    ‘Is Kemilla al bediend’ vroeg Pol mij. Kemilla was toen ’n afgedankte loper die bij ons in de Vlaamse Ardennen een zalig levenseinde sleet als grasetende sierlijke zelfmaaier. Pol was een herenboer uit het Brugse Vrije op rust, boomlang, kaarsrecht en zeer belezen. Reed met de fiets tot 14 dagen voor zijn dood. Is overleden aan 97 jaar.

    Ik kende niets of toch zeer weinig van paarden kweken, maar deze stijlvolle vraag kon evengoed uit de mond gekomen zijn van De Pastoor Uyt den Bloeienden Wijngaard van Felix Timmermans. ‘Bediend zijn’ was dus een soort codewoord in de boerenstiel voor het kweken van dieren.

    Dit kleine voorvalletje gewoon als beschavingsmeter om het verschil aan te duiden tussen een barbaarse vrnedering toegepast op menselijk schoon en het woordgebruik van die Brugse Vlaming met een leeuwenvlaggetje aan het stuur van zijn bovenmaatse herenfiets.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     

     








    06-02-2014, 16:32 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.* 1796 - DE ENE VERMINKING IS DE ANDERE NIET

    *

    Donderdag 6 februari

    Zon 8u11-17u43

    H Dorothea, patrones van de bloemisten

    Sint-Dorothea brengt meestal snee

    *

    *

     

    *

    In het Zadel

    Met enig (misplaatst) sarcasme, zou men op deze Dag tegen de Vrouwenbesnijdenis kunnen opmerken, dat Moslima’s beter af zouden zijn waren ze katholiek geweest. Herlees maar eens de dagklapper hier bovenaan, met in Uw achterhoofd de Christelijke verering voor de Maagd Maria, de Moeder Gods en verzinnebeelding van de eerbied voor alle vrouwen die in onze Beschaving ingebakken zit. Die verering slaat misschien nog niet zozeer op de vrouw als dusdanig, maar op hun vermogen om leven door te geven. Vergelijk gerust deze ‘ouderwetse’ gedachte, met de FGM, de Femal Genital Mutulation, zoals dat zo vebloemend wordt geformuleerd.

    Sinte Dorothé heeft trouwens heel toevallig weer alles te maken met bloemen. Vandaar de zinspeling op het verbloemen van deze barbaarse godsdienstuiting, waarbij de nadruk als vanzelf komt te liggen op de suprematie van de man. Die mag alles, en de vrouw is gewoon zijn seks-automaat. Vandaar die kopvodden en die tentzeilen voor Moslima’s: ze zouden anders wel kunnen begeerd worden (of erger, want dat is ook een Moslim-gewoonte…) door andere springbokken dan hun Heer en Meester.

    Hoe achterlijk kan men zijn om dat niet te doorzien! Erger nog, om het te vergoelijken. Door eenmaal ’s jaars de slachtoffers te tellen….

    Et is heel zeker onbeleefd, maar waar is nu de ‘solidariteit’ waar Linkx altijd de mond van vol heeft?

    .

    Vrouwenbesnijdenis is veel groter probleem dan de cijfers ons vertellen

    Door: Rob Vreeken − 06/02/14, 07u17 − Bron: Volkskrant

    *

    Tientallen miljoenen meisjes niet in cijfers Unicef

    Genitale verminking van meisjes en vrouwen komt wereldwijd veel vaker voor dan blijkt uit de cijfers van Unicef. Volgens de VN-data is besnijdenis voornamelijk een Afrikaans probleem, maar rapporten van onderzoekers uit een reeks landen buiten Afrika geven een ander beeld: ook tientallen miljoenen meisjes en vrouwen in het Midden-Oosten en Azië zijn besneden.

    Unicef geeft toe dat dit neerkomt op 'onder-rapportage'. Niet alleen cijfermatig kantelt daarmee het beeld. Ook de mantra dat 'besnijdenis niets met de islam te maken heeft', komt in een ander licht te staan. De gevallen van genitale verminking die buiten de VN-data vallen, betreffen vrijwel alleen moslims.

    In Afrika loopt besnijdenis door alle religies heen. Het meerekenen van het Midden-Oosten en Azië versterkt het 'islamitisch' gehalte van het fenomeen genitale verminking. In Indonesië, 's werelds grootste moslimland, blijkt de praktijk wijdverbreid. Overal beroepen voorstanders van besnijden zich mede op de godsdienst.

    Vandaag, op de Internationale Dag tegen FGM (genitale verminking van vrouwen), staat de wereld stil bij wat de VN een schending van de mensenrechten en een ernstige vorm van geweld tegen meisjes noemen.

     

    125 miljoen

    Volgens de Unicef-statistieken zijn er minstens 125 miljoen besneden meisjes en vrouwen in de 29 landen waar FGM is geconcentreerd. De wereldkaart in het rapport kleurt het gebied: een deel van Afrika plus Jemen en Irak.

     

    Irak is in de editie van juli 2013 toegevoegd. Dat is te danken aan Wadi, een Duits-Koerdische organisatie die tien jaar geleden bij toeval ontdekte dat besnijdenis grootschalig is onder de Koerden in Noord-Irak. Niemand wist daar iets van.

    Wadi sloeg alarm, maar stuitte volgens directeur Thomas von der Osten-Sacken op een muur van onwil en onbegrip. "Er was een lobby onder internationale FGM-bestrijders die wilde dat het een 'Afrikaans probleem' zou blijven", zegt hij. Huiver voor 'islamofobie' speelde volgens hem een rol.

    Inmiddels groeit het bewijs dat besnijdenis voorkomt in een reeks landen in het Midden-Oosten buiten de 29 kernlanden, met name het Golfgebied. Overheden daar tonen weinig interesse in de kwestie.

    Een recent rapport over Oman van Wadi wijst op een hoge prevalentie in deze Golfstaat. Van de 100 vrouwen die onderzoekster Habina al-Hinai ondervroeg, zei ruim 80 procent besneden te zijn. Vermoedelijk betrof het het (deels) afsnijden van de clitoris.

    "Nooit serieus genomen"

    Om het zwijgen te doorbreken, voert Wadi met het Nederlandse Hivos de campagne Stop FGM in the Middle East. "Overal waar je onderzoek doet, vind je aanwijzingen voor FGM", zegt Von der Osten. "Maar het is nooit serieus genomen. Een zwart gat."

    Het blijft niet bij het Midden-Oosten. Ook in een reeks moslimlanden en landen met een moslimminderheid in Azië worden meisjes besneden. Er is anekdotisch bewijs dat FGM voorkomt in Sri Lanka, de Malediven, Brunei, Singapore, de Filipijnen en Thailand, evenals onder sjiitische minderheden in India en Pakistan. De schaal is niet bekend.

    Indonesië en Maleisië leveren de grootste aantallen. Zij zijn de ware olifant in kamer, er wordt over gezwegen. De overheden daar vrezen hun vingers te branden aan een religieus beladen kwestie. Volgens de Universiteit van Maleisië is 94 procent van de moslimvrouwen in het land besneden.

    FGM is in Zuidoost-Azië minder ingrijpend dan in Afrika. Voorstanders noemen khitan onschuldig: slechts een prikje in de clitoris. Vrouwenorganisaties spreken dit tegen. Ook zwaardere vormen komen voor. Bovendien veroordelen de VN alle soorten als ernstige vorm van geweld tegen meisjes.

    *

    De teugels strak aantrekken

    Het was een duivelachtige opzet, om gisteren de UNO wereldwijd het Vaticaan te bedelven onder oude koeien inzake het uit de gracht halen van ‘kindermisbruik’. Zo was de aandacht afgeleid van het barbaars verminken van jonge vrouwen door hen de intieme delen zo maar weg e snijden. Onder impuls van de islam naturlijk, maar in feite om hen te beroven van hun vrouwelijkheid.

    Wat er natuurlijk niet werd bij gezegd, is dat bedoeld ‘kindermisbruuik’ al lang verjaard is/zou zijn, en dat de vrouwenbesnijdenis nog iedere dag verder woekert over de gehele wereld, overal waar de islam bestaat. Wat het Vaticaan verweten wordt, wordt algemeen nergens ter wereld aanvaard. Wat de Islam verweten wordt, maakt sedert alle tijden integraal deel uit van dit barbaarse politiek systeem. Daarom zal deze verminking er ook altijd zijn, omdat de Islam niet kan bestaan zonder toe te geven aan de meest inhumane geplogenheden. Van nature is de mens goed, maar de Islam maakt er een monster van. Terwijl het Katholicisme in wezen de mens beter maakt. De ene ‘God’ van de islam is een bloeddorstig dictator, deze van de Christenen is een liefhebbende Vader.

    En al de rest is een andere benadering van het begrip ‘imperialisme’: veroveringszucht, die andere menselijke afwijking.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     

     








    06-02-2014, 10:48 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    05-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. 17954 - KRISTIAAN PEETERS POSITIEF GECONFEDERALISEERD TEGEN ZIJN FRANSOUILLONSE GEESTESGENOTEN

    ***

    Dinsdag 4 februari 2014

    Sprokkelmaand

    Zon 8u14-17u39

    H Veronica, patrones van de fotografen

    Op Sint Veroontje, plant uw boompje

     

    *

     

    *

    Het Wathelet Model, in exclusiviteit

     

    Aangeraden voor de CdH-Oost Rand

    *

    In het Zadel

    Cris on Tour! Ik kwam hem tegen bij de meest duidelijke kort-en-goed blogger die ik ken: http://blog.seniorennet.be/guvaal/. Die man hanteert bijna een drietraps raket om er zijn gedachten mee op het Internet te zwieren.

    Benieuwd hoe het daar in Zaventem met die windsnelheid zal aflopen. Want nu staat enerzijds lijnrecht tegenover anderzijds… met één vlieger in de hand en tien in de lucht. Het zit er zelfs dik in, dat geen van twee Windmakers wil toegeven, en dat dan maar als compromis, weliswaar met de dood in het hart, overeengekomen wordt, dat Zaventem ‘gedelocaliseerd’ wordt naar Brussels South.

    Dan mag de wind weer waaien waar hij wil.

    Het kan anderzijds ook, dat het bij Wathelet alleen maar de bedoeling is, om ‘compensaties’ in de wacht te slepen. Typisch een Tsjeven-truc: men pikt iets in van een ander, in dit geval van de Vlamingen, maar wil dit na veel onderhandelingen wel teruggeven, mits daarvoor iets anders in de plaats te krijgen. Zo zit het land, dank zij de Tsjeven, nu eenmaal in elkaar.

    De 3de mogelijkheid is, dat Wathelet in deze verkiezingstijd alleen maar wat stof wil doen opvliegen

    .

    Het zit er voor de zoveelste keer bovenarms op met de discussies rond de luchthaven van Zaventem. Staatssecretaris voor mobiliteit Melchior Wathelet Jr (CdH) had ergens in oktober van vorig jaar de windnormen daar al willen veranderen (zie mijn blog ‘De Wathelet norm’ van 24.10.2013), waardoor landen en opstijgen werd uitgebreid tot 12 knopen, terwijl de internationale norm slechts 5 knopen (9 km/uur) is. Let wel: dit gold alleen voor Zaventem, niét voor de andere Belgische luchthavens. Al snel bleek dat het hele opzet was, de dichtbevolkte Vlaamse noordrand van Brussel met extra geluidshinder op te zadelen en zo de francofone villegiatuur in de oostrand – waar nogal wat kiescliënteel van Wathelet’s partij woont – te ontlasten.

     

       Dat voorstel heeft Wathelet op een gegeven ogenblik moeten intrekken, maar een francofoon trekt zich in België niets aan van Belgische wetten en verordeningen als die niet in zijn kraam passen. De man heeft nu de verkeersleiders van Belgocontrole toch weer de opdracht gegeven enkele verkeerslijnen naar de noordrand af te leiden, dit ondanks het feit dat ook pilotenverenigingen er tegen zijn en het gaat om omleidingsroutes die meer brandstofverbruik, meer lawaai en minder veiligheid met zich meebrengen.

     

       Enkele burgemeesters van de Vlaamse noordrand hebben nu bij Kris Peeters en Schauwvliegje moeten aankloppen met het vriendelijke verzoek een klacht neer te leggen bij de Raad van State. Zo mag mijnheerke Peeters nu eens zelf ondervinden wat het is Vlaanderen binnen België te houden via zijn ‘positief’ confederalisme en zal hij snel ondervinden dat ze daar aan de andere kant van de taalgrens lak aan hebben. En dan wordt deze zaak, zonder enige inspraak, nog geregeld door iemand van Peeters’ eigen (ex?) christelijke ‘familie’, een zoveelste fils à papa van de Belgische politiek, wiens vader destijds onderzoeksrechter Freddy Troch het dossier van de Bende van Nijvel uit handen nam en het liet wegkwijnen in een kast van het gerechtsgebouw van Charleroi. Daarna liet hij ook nog Dutroux vervroegd vrij (met de gevolgen die we kennen), waarna hij beloond werd met een promotie tot rechter aan het Europese Hof van Justitie…

    *

    De teugels strak aantrekken

    Eerst was er dat venijnig Ecolo-schpseltje, die Isabelle Durant. Zij kwam, zij zag en zij beet in het stof. Datzelfde stof dat Wathelet nu weer opjaagt.

    Als Kwibus Kristiaan Peeters haar heeft waar dat zou moeten, dan begint hij de procedure om heel die Oost Rand meteen globaal te onteigenen. Voor hun eigen welzijn, dat spreekt vanzelf. Geef hen gewoon wat sociale woningen in de omgeving van Scharrel Roi, daar komen heel wat minder vliegtuigen.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     

     








    05-02-2014, 17:56 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. 1793 - ZICHZELF IN WOORD EN DAAD BUITEN DE WET STELLEN: WIE GEET HET GOEDE VOORBEELD?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    **

    Woensdag 5 februari

    Zon 8u13-17u41

    H Agatha, patrones van de vuurwerkmakers en glasblazers

    Is het op Sint-Agatha kil en nat, veel koren in het vat

     

     

    *

    Vuurwerkmakers, opgelet

    Jullie patroonheilige roept!

    *

    In het Zadel

    Ja, te paard en in galop tegen de kar gereden van Sepp Weiss (Jozef De Witte) van het CGKR. Hij probeert het hieronder weliswaar beter te doen dan die andere Joseph uit de glansperiode van de Nat. Socialisten (Goebbels), maar mist daartoe wel het geniale van zijn voorganger.

    Deze Joseph dus roept op, net als zijn illustere naamgenoot, tot verklikking van al wie discrimineert of aanzet tot daden van haat, maar in al zijn doortrapte Linxksigheid gaat hij wel zelf als eerste in de fout: hij gooit de vreedzame Jood en de vreedzame homo op een en dezelfde hoop met de barbaarse Moslim. Hij demoniseert hen, om de Moslim een mooier kleedje te passen….

    Joodse mensen blazen geen onschuldige medeburgers op, ze handelen alleen ‘Oog om oog, en Tand om tand.’’. Moslims onthoofden of blazen overal ter wereld medemensen op en smijten homo’s met het hoofd voor van hun hoogste daken.

    Maar volgens Seppe Weiss moeten we daar onderscheid in maken en de slechten bij de goeden tellen, zo kan hij de Moslims in bescherming nemen, zodat ze hun bezettingsleger rustig kunnen verder uitbouwen. Dat weten we, omdat het nog nooit anders is geweest, al wordt ons door Linlxs in het oor geblazen dat ‘goed bezig zijn’. De integratie is mislukt (Merkel), maar we mogen niet opgaven; het went wel.

    Enfin, leest U maar zelf. En wil U AUB mentaal wapenen tegen berichten als ‘er zijn niet meer allochtone dan autochtone criminelen’, wat een leugen is, groter dan 10 kerken boven elkaar. Want hun eigen bejubelde statistieken zeggen, dat er maar 6 vreemdelingen zijn op 94 ‘Belgen’, wat dus wil zeggen, dat als in absolute cijfers er evenveel criminelen zijn, dat een astronomisch verschil van de differentie uitmaakt.

    Moeilijk te berekenen, inderdaad. Zij kunnen dat vraagstuk ook niet gemakkelijk aan. Daarom dan maar meteen aan de domme burger wijsgemaakt, dat… er niet meer allochtone dan autochtone criminelen zijn. Wat niet eens juist is, als men de gevangenisbevolking bekijkt.

    *

    De vraag is dus: zijn er dan geen brave Moslims? Ik zal die vraag maar beantwoorden door te verwijzen naar de miljoenen ‘brave Duitsers’, die niet alleen hun ‘Führer’ gevolgd, maar er ook enthousiast voor gestemd hebben. Tot 99%, bijna hetzelfde percentage als de ‘brave Tsjeven’ die voor Kawouter Beke hebben gestemd.

    .

    Wie niet reageert op haatboodschappen, ontvlucht zijn verantwoordelijkheid [ISKANDER]

    04-02-2014 - Jozef de Witte - de morgen

    *

    "(...) ik haat alles wat joods is (...) ook die 'echte' joden met hun leugens over een zogenaamde holocaust (...)" (naar aanleiding van een voetbalwedstrijd van Ajax)

     

    "ze moeten ze al neerknallen die bruine kakkers!" (op een Belgische website)

     

    "ze moesten ze maar niet het land binnen gelaten hebben ... gaskamer in aub" (op de Facebook-pagina van een Vlaamse partij)

     

    "Nog iets om op te schijten: moslimpijpster [naam van persoon]" (als commentaar op iemand die bevriend is met een moslim)

     

    "Ik vermoord homo's voor de fun" (op een Facebook-pagina)

     

    Tot daar een kleine bloemlezing van wat zoal op internet verschijnt. Goed dat Kif Kif het initiatief had genomen om daar wat aan te doen, via een nieuwe applicatie om haatboodschappen te melden. Want wat hierboven staat kan niet door de beugel, en vraagt in elk geval een reactie.

     

    Ja maar, er is toch vrijheid van meningsuiting? Natuurlijk is die er: men mag denken wat men wil en men mag zeggen wat men denkt. Dus hebben we ook de vrijheid om meningen met meningen te bekampen, om de onzin van meningen aan te tonen, om te wijzen op stereotypen en drogredeneringen ... Voor wie begaan is met onze samenleving is het zelfs een plicht om te reageren: u en ik moeten onze verantwoordelijkheid opnemen en elke keer opnieuw te kennen geven dat we zulke boodschappen verwerpen, dat alle joden, homo's of moslims over dezelfde kam scheren geen steek houdt, en dat een samenleving niet gediend is met haatcampagnes tegen groepen. Dat is het allereerste dat we telkens weer moeten doen.

    Zijn meningen strafbaar? Eigenlijk niet, en zeker geen meningen over levensbeschouwingen of ideologieën. Dat is maar goed ook: in een democratie moeten ook schokkende, verontrustende en kwetsende meningen kunnen, luidt het refrein van het mensenrechtenhof in Straatsburg.

     

    Wat wél strafbaar is, dat zijn daden. En aanzetten tot geweld, zoals in sommige van bovenstaande voorbeelden, is duidelijk een daad. Wanneer zijn woorden daden? Wanneer men ze gebruikt om anderen wetens en willens aan te zetten tot geweld, tot discriminerend of haatdragend gedrag ten aanzien van personen; wanneer ook uit de context blijkt dat men anderen iets wil 'doen doen' ten aanzien van personen. (De context, inderdaad: wie bovenstaande uitspraken op mijn rekening zet, omdat ik dit stuk onderteken, die houdt geen rekening met de context.) Of dat via het gesproken of het geschreven woord gebeurt, online of niet, doet er niet toe: het internet staat niet boven de wet, het is geen vrijplaats waar alles kan. Wie dus wetens en willens de strafwet overtreedt, die verdient vervolging, en in een rechtstaat is dat de rol van politie en justitie. De recente rondzendbrief over de aanpak van haatboodschappen en andere vormen van discriminatie geeft hun duidelijke instructies: aan hen om die toe te passen.

    Wie zijn de daders? Niet alleen verloren gelopen enkelingen, maar ook organisaties - waaronder politieke partijen - en websites die herhaaldelijk in de fout gaan. Daar moet dan ook de prioriteit liggen: die georganiseerde recidivisten doen stoppen met hun daden. Wie zijn de medeplichtigen? De verantwoordelijken van de digitale en sociale media die de haatzaaiers telkens weer een forum geven aan en daarmee zélf de wet overtreden.

     

    Als we als individu niet reageren op haatboodschappen, dan ontvluchten we onze persoonlijke verantwoordelijkheid. Als verantwoordelijken binnen organisaties en verenigingen, binnen de sfeer van werk, van onderwijs, van sport en vrije tijd en van de politiek nalaten om zulk wangedrag een halt toe te roepen, dan is dat schuldig verzuim -van hen mogen we zelfs verwachten dat ze ook preventief optreden, door binnen hun eigen organisatie de lat hoger te leggen dan waar de strafwet hen toe verplicht. Openbare diensten, zoals politie en justitie, moeten op hun beurt zorgen voor het sluitstuk van de aanpak van haatboodschappen: door de meldingen grondig te onderzoeken en waar nodig te vervolgen.

    *

    De teugels strak aantrekken

    Uw paard moet niet alleen steigeren, het moet ook gaten in de lucht slaan om te vierklauwens Seppe Weiss in de vernieling te rijden.

    Want hij verkettert de mensen die roepen ’Houdt den dieef’, in plaats dat hij helpt de diefstal te voorkomen. Dat is niet alleen immoreel, het is gewoon misdadig. Waarbij dan logischer wijze komt, dat als de dief niets of heel weinig in de weg wordt gelegd, dat het Volk dan zelf moet optreden. Dat is dan gewoon geen kwestie meer van iets mogen doen, mar van iets moeten doen.

    Ik geloof dat zoiets ressorteert onder het begrip ‘Zelfvedediging’. Al-dan-niet let voorbedachten rade, maar altijd onder een dwang waaraan men niet heeft kunnen weerstaan.

    Over immoraliteit gesproken: wat Pascal Smet doet, om in het Lager Onderwijs (of zelfs in het Kleuter Onderwijs?) de aberraties der seksualiteit uit de doeken (!) te doen nog voor die gastjes zelf uit de doeken zijn, of weten wat normale seksualiteit is, hoe moeten wij dat dan noemen? Is dit geen aansporing tot afwijkend seksueel gedrag? Moet er dan bij elke zo’n brochure geen paar molenstenen bij geleverd worden?

    Neen, waarschijnlijk. Want het is ook een Linkxse droom om definitief een einde te maken aan het gezin van 1 vader, 1 moeder (altijd dezelfden die in goede of kwade dagen bijeen blijven tot de dood hen scheidt) die samen aan tafel zitten met de kinderen.

    In die zin kan ik Seppe Weiss volgen, moest hij bovenal het eenrichtingsverkeer onderweg naar de immoraliteit van Sodoma en Gomoha aanklagen. Het zou ook helpen moest hij de ‘Jihadisten-Vrijheidsstrijders in klare taal veroordelen. Of bekomen, dat de Islam-Gemeenschap officieel LOUD and CLEAR afstand neemt van al die ettertjes die onze straten onveilig maken.

    Maar daarover wordt de mantel der medeplichtigheid gespreid…. waar dan natuurlijk als tegenreactie het woord Counterjihad ontstaat. En later, wat God verhoede, de Europese ‘Arabische Lente’.

    Post Scritum

    Vandaag de Feestdag van de H. Agatha volgens de dagklapper van ‘TSCHELDT hierboven. Die zou moeten de patroonheilige zijn van de vuurwerkmakers, maar hedentendage is het vuurwerk maken aan banden gelegd. Zou het beschermgebied van deze Heilige niet beter verlegd worden naar ons, die symbolisch onschuldig vuurwerk maken tegen de hellevuurwerkmakers die waar ze ook maar kunnen, knallen met dodelijk geweld?

    Een kostbare suggestie voor het Spionnencentrum, maar ook de Staatsvuiligheid die ze hier gratis meekrijgen.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     

     

    05-02-2014, 16:14 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. 1792 - LOFZANG OP ONZE MOOIE MEDIA AL LOOPT DIE HONDERD JAAR EN MEER ACHTER

     

    *

    Woensdag 5 februari

    Zon 8u13-17u41

    H Agatha, patrones van de vuurwerkmakers en glasblazers

    Is het op Sint-Agatha kil en nat, veel koren in het vat

    *

    *

    .

    *

    In het Zadel

    Zet U schrap en ontmoet hieronder de ‘Counterjihad’ die direct in het juiste daglicht wordt geplaatst. En dat is niet het daglichtt van Andres Breivik, de bree Vikinger. Al is dat volgens mij op termijn de enige juiste manier om de Jihad te counteren. Wat niet amusant is, alhoewel het amusant overkomt, hoe de media geconterfeit wordt. Die staat niet boven het geweld (wat haar rol zou moeten zijn), maar ze maakt er integraal deel van uit. Tegen ons.

    Dien Engelse Meneer Paul Weston, verdient een standbeeld, net zoals E.J. Bron, bij wie ik deze keer nogmaals de mosterd haalde.

    .

    Onze Engels correspondent Paul Weston slaat terug met een scherpe, sarcastische kijk op de Breivik-brief en de lafhartigheid van de traditionele, gevestigde media, die geweigerd hebben om verslag uit te brengen over de inhoud ervan. De media die als ‘oud’ worden beschouwd, zoals de radio, de televisie en vooral de kranten.

    Breivik en de kwaadaardige linkse media

     

    Een wereld die onder controle staat van kwaadaardig en immoreel links is een zeer onaangename plek om te wonen. Aan het extreme uiteinde van de linkervleugel vinden we genocide, totalitarisme, goelags [strafkampen] en boosaardigheid. Aan het milde uiteinde van de linkervleugel treffen we aan; propaganda, leugens, MSNBC, verdachtmakingen, de BBC, de haat tegen traditie en fatsoen en de daarmee gepaard gaande stapsgewijs doorgevoerde ondergang van de westerse democratie, die in het verleden verdedigd werd door miljoenen van onze jonge mannen, die nu over de hele westerse wereld zowel in gemarkeerde als in ongemarkeerde graven liggen.

     

    Helaas voor de huidige fatsoenlijke, intelligente mensen en voor de mensen met moreel besef hebben de linksen grotendeels hun Lange Mars ten uitvoer gebracht en houden zij nu de instellingen, die het denken en de zienswijze van de overgrote meerderheid van de westerse volkeren vormen, onder controle. Hij die de media en de onderwijsinstellingen beheerst, regelt het verleden, het heden en de toekomst; net als Hitler, Stalin en hun hedendaagse socialistische wapenbroeders dat in de zin hadden.

     

    Om echt te kunnen zien wat dit in 2014 betekent, hoeven we niet verder te kijken dan de kwestie Anders Behring Breivik, de Counterjihad beweging en het werkelijk aanstootgevende gedrag van de linkse media – met name is dat het geval in de Scandinavische landen. In 2011 leefde Breivik zich moorddadig uit, tot verbijstering en afschuw van alle beschaafde mensen waar dan ook. De linkse media echter – die hun mening al klaar hadden over bepaalde personen binnen de Counterjihad beweging – probeerden gebruik te maken van deze kwaadaardige daad enkel en alleen om een aanval in te zetten op bekende personen wier ‘misdaad’ het was dat zij op vreedzame en correcte wijze de aandacht vestigden op de bestaande gevaren die ontstaan als men een barbaarse ideologie onder de naam ’islam’ toestaat zich zowel demografisch als ‘cultureel’ te ontwikkelen in het coherente, vreedzame en christelijke Westen.

     

    Ik ga niet tot in de kleinste details in op het gedrag van de linkse media, dat al diepgaand behandeld is door Robert Spencer, door Baron Bodissey in Gates of Vienna en door Fjordman, die allemaal op een kwaadaardige manier werden aangevallen door linkse journalisten, die (terecht) verontwaardigd waren over de acties van Breivik, maar die allemaal jarenlang zelfgenoegzaam hun mond hadden gehouden over de veel hogere aantallen moorden die uit naam van de islam of het socialisme waren uitgevoerd. Om maar een paar typische voorbeelden te geven: de krant ‘The Guardian’, boordevol boosaardige linksen, merkte op dat Amerika op 9/11 een koekje van eigen deeg had gekregen, wat het klaarblijkelijk verdiende, terwijl de BBC er alles aan deed de islam schoon te praten en de toenmalige Amerikaanse ambassadeur in huilen deed uitbarsten voor een meute van speciaal in een BBC-studio samengebrachte moslims en linksen, die hem in het nauw dreven.

     

    Maar waarom zo’n openlijke dubbele standaard voor twee handelingen van een soortgelijke gruweldaad? Waarom worden de koran en de hadith in het geheel niet verantwoordelijk gehouden voor 9/11? En waarom de massale, gecoördineerde en hysterische hetze tegen Bodissey, Spencer en Fjordman?

     

    Het antwoord is uiteraard, omdat links de islam wil gebruiken als een pion in de afbraak van de westerse natiestaten, het christendom en het vrije ondernemerschap, ook wel bekend als het kapitalisme. Een ordelijk, welvarend, vreedzaam, beschaafd land heeft zeer weinig potentiële kiezers voor uiterst links, dus zelfs als de islam niet zou bestaan, zou links die moeten uitvinden – en dan gretig importeren. Er kan geen betere ideologische bondgenoot zijn als het de bedoeling is om sociale onrust en een mogelijke burgeroorlog, die steeds meer autoritair optreden rechtvaardigt, in het leven te roepen, voorafgaand aan het uiteindelijke volwaardige linkse totalitarisme, wat nodig is om de zaken onder controle te houden. Vandaar het belasteren van de Counterjihad en de politiek leugenachtige verdediging van de zogenaamde religie van de vrede.

    Maar in een rationele en gezonde wereld (dat wil zeggen: in een niet-linkse wereld) is er een overweldigend en opvallend verschil tussen de beschaafde, beleefde, welbespraakte en goed geïnformeerde meningsuitingen van de Counterjihad beweging en de moordzuchtige activiteiten van zowel Breivik als van de even gewelddadige islamitische racisten, het onderscheid [tussen die twee] is uiterst simpel – Bodissey, Spencer en Fjordman hebben nooit opgeroepen tot geweld tegen moslims of linksen, maar moslims en linksen roepen haast als vanzelf op tot geweld (en brengen dat in de praktijk) tegen mensen met wie ze het niet eens zijn.

     

    Wat mij via een lange en kronkelende weg brengt bij de essentie van dit artikel, en dat is de bijna volstrekte weigering van de MSM om ruchtbaarheid te geven aan de recente brief van Breivik, die gericht is aan de MSM, waarin hij onomwonden toegeeft dat hij vindt dat de Counterjihad beweging bestaat uit een stelletje mietjes, dat geen zin heeft in moorden, geen bewondering heeft voor het nazisme, geen verlangen heeft om geweld te gebruiken en, misschien nog erger, dat sympathie voor Israël heeft. Wacht even, zegt hij, ik heb geprobeerd om de hele beweging in diskrediet te brengen, die ik intens haat vanwege haar passieve, intellectuele, rustige benadering van het islamitische probleem, en ik ben enorm geholpen door de knotsgekke linkse media.

     

    Breivik schept volstrekt genoegen in het gemak waarmee hij de linkse media voor de gek heeft gehouden, maar hij moet niet zo aanmatigend zijn, omdat de antiwesterse linkse media de waarheid, de redelijkheid, het fatsoen en de werkelijkheid ervan bewust niet wilden zien. En wat is dan het resultaat ervan?

    Het antwoord is: “Niet goed”. Niet goed voor wie dan ook. Vriendelijke en beleefde, goed opgeleide en vreedzame mensen zijn ten onrechte besmeurd en gestigmatiseerd, terwijl de gewelddadige islam ten onrechte is verdedigd. En al die tijd blijft de woede onder de volkeren van het Westen zodanig aanzwellen dat in de toekomst de Bodisseys, de Spencers en de Fjordmans van deze wereld – die een accurate, onpartijdige en vreedzame analyse van onze problemen geven – zullen worden vervangen door mensen met een totaal andere opvatting, zoals al zichtbaar wordt bij de opkomst van verschillende werkelijk fascistische bewegingen in Europa. Dus staat u mij toe mijn meest oprechte felicitaties aan te bieden aan de linkse media. U hebt de vreedzame, autochtone verdedigers van de westerse beschaving aangevallen en hen gebrandmerkt als het kwaad, terwijl u de buitenlandse, gewelddadige aanvallers van de westerse beschaving hebt verdedigd, die u op een oneerlijke manier [moreel] hoger hebt geplaatst en als ongevaarlijk, deugdzaam en goed hebt bestempeld. Wat bent u door en door kwaadaardige wezens. Onder u bevindt zich niemand met journalistieke integriteit, met een persoonlijke moraal en met elementair fatsoen. Zal door een van u de bekentenis van Breivik gepubliceerd worden? Natuurlijk niet, en wel om een vrij eenvoudige reden – u bent teveel ondergedompeld in uw boosaardig links activisme om u op een manier te gedragen die ieder normaal persoon buiten de alles verstikkende politiek geëngageerde linkse wereld zou herkennen als dapper, verantwoordelijk, onpartijdig, goed en fatsoenlijk. U bent niet alleen een schande voor uw beroep, u bent een verraderlijke schandvlek voor de mensheid.

    *

     

    De teugels strak aantrekken

    De media rekenen nog altijd zonder de waard. En dat is de intelligentie van de gewone man in de straat. Die beschikt namelijk, dank zij de moderne communicatiemiddelen, over heel wat bredere horizonten dan in de tijd van Stalin of Hitler. Terwijl de esbattementen van de Jihadisten ook meteen wereldwijd verspreid geraken.

    Samengevat: wij willen verder in vrede leven en wie die barbaarse ideologie van de Wrede wil, die is hier niet op zijn of haar plaats. En het sprookje van een ‘gematigde Islam’ bevat net zoveel realiteitszin als het Sprookje van Hansje en Grietje. Ga dat in gedachten maar eens na: het eetfestijn van de Boze Heks was inderdaad niet voor seffens, mar voor later voorzien?

    *

    Het moorden plaatselijk doen stoppen was d bedoeling van de Kruistochten die ongeveer 200 (1096-1283) haar hebben geduurd, waarna men het maar opgegeven heeft….. Zoveel eeuwen later is het moorden een wereldgebeuren geworden, en die worden niet gestopt door er over te preken.

    De moorden zelf stoppen zou thans niet meer lukken, nog met geen 100 Kruisvaarten. Daarom is mijn stelling, dat we de handlangers van die moordende barbaarse ideologie, als we hen niet kunnen stoppen, dan toch tenminste in de wielen moeten rijden. En dat zal dan moeten gebeuren, niet door met de vingers in de lucht, het V-teken te maken, maar door op zo’n V-lijsten te stemmen. En liefst op de échte. Want bij de namaak, komt U automatisch terecht bij Geert Houten Kop, de moskee-bouwer.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     

     








    05-02-2014, 10:47 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    04-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. 1791 - IS DE JACHT OOK OPEN OP KIF KAFFERS OF IS DAT EEN BESCHERMDE DIERSOORT?

    **

    Dinsdag 4 februari 2014

    Sprokkelmaand

    Zon 8u14-17u39

    H Veronica, patrones van de fotografen

    Op Sint Veroontje, plant uw boompje

     

    *

    *

    *

    In het Zadel voor

    Kip Kap! Die komen met volle borst op voor de kut-Marokkaantjes die links en rechts al eens bij naam worden genoemd. Tja, waarvoor eigenlijk maak ik me moe? Ik was niet zinnens aan die Moslim-collaborateurs ook maar één lettertje of én cijfertje aandacht te besteden, tot http://www.vlaamsbelang.org/ daar zelf over begon. Anders dan de Partij, denk ik dat de aanval de beste verdediging is, en daarom zouden wij die oorlogsstokers dat best op hun tuisadres http://www.kifkif.be/info/contact laten gevoelen. U riskeert helemaal niets, buiten het feit dat u daarmee op hun dodenlijsten komt te staan.

    Al zou het best kunnen, dat ze omvervallen van de respons, zodat ze zelfs niet meer durven ademen. Vergeet niet, hoe onwezenlijk dat ook aanvoelt, dat we deze keer zelfs het CGKR aan onze kant hebben. De wereld op zijn kop. Kunt U nog volgen? Is Seppe Weiss uit schrik een Vlaams Belanger geworden!

     

    Kif Kif grijpt vlammenwerper

    Het multiculturele clubje Kif Kif gaat racisten op internet aan de virtuele schandpaal spijkeren. Alsof dát de integratieproblemen zal oplossen.

     

    Kif Kif lanceert een ‘app’ (applicatie) waarmee attente burgers een ‘screenshot’ van racistische taal op internet kunnen maken en meteen doorsturen. De multiculturele organisatie wil komaf maken met ‘discriminatie’ en het ‘aanzetten tot haat en geweld’ op internet. Wie zich daaraan bezondigt, wordt door Kif Kif met naam en toenaam tegen de schandpaal gezet. Kan niet, zegt de Privacycommissie, maar bij Kif Kif zijn ze van plan om door te zetten. “Ik merk tegenwoordig dat men vaak een mening die kwetst of niet bevalt, via het strafrecht wil aanpakken,” waarschuwt Jozef De Witte, directeur van het Centrum voor Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding (CGKR). Volgens hem moet Kif Kif wel “een onderscheid maken tussen wat strafbaar is en de vrijheid van meningsuiting.” Dat De Witte zich plots opwerpt als de grote verdediger van vrije meningsuiting is gewoon lachwekkend…

    Strafbaar

    Voor alle duidelijkheid: racisme is dom en wie op Facebook of Twitter de boodschap post dat we met z’n allen dringend ‘wat moskeeën moeten opblazen’, hoeft bij ons niet op begrip te rekenen. Geweld en oproepen tot geweld zijn een brug te ver en terecht strafbaar. Maar dat internet niet zelden een platform is voor grofgebekte gebruikers is algemeen bekend. De vraag is of je dat via het strafrecht moet gaan beteugelen. Als iemand na een ophefmakend geval van straatcriminaliteit twittert “Tis weer nen bruine zenne…”, “Laat de grens maar open staan Europa! Wij gaan ons wel krom werken voor dat krapuul” of “Is het een mohammedaantje? Dan moeten ze ‘m zeker vrij laten, ocharme” kan dat schokkend overkomen. Maar onbegrijpelijk is het niet. En zeg nu eerlijk, wie brengt de (multiculturele) samenleving dan het meeste schade toe? De criminele dader(s)? Of de man/vrouw die zijn verontwaardiging, woede of frustratie wat onbeholpen of onbeschoft uitschreeuwt op internet? Kif Kif doet met het initiatief alleen maar aan symptoombestrijding en richt zijn vlammenwerper op de verkeerde(n).

    Muslija M.

    Vandaag verscheen in de krant het bericht dat de man die Rosa H. - een bejaarde figurante uit ‘Benidorm Bastard’ - overviel, vijf jaar cel riskeert. De daders rukten haar handtas af, sloegen haar tweemaal met een wapen en gingen er vandoor met haar auto. Een van hen, Muslija M., werd vorig jaar gearresteerd na nog een carjacking in Wommelgem. Advies voor fervente twitteraars… Zeg nu niet: “ ’t is weer nen bruine zeker.” Maar, bijvoorbeeld, “Muslija M., duidelijk geen ‘Benidorm Bastard.’ Vraag is alleen of de jongens en meiden van Kif Kif wel gevoel voor humor hebben…

    *.

     

    De teugels strak aantrekken

    want deze keer gaan we d’er op en d’er over. Hun actie moet voor ons een aansporing zijn om nog korter met hun ballen te spelen. Om bijvoorbeeld telkens bij weer eens een ‘daad van zinloos geweld’ de zin en de onzin daarvan in alle richtingen te vlooien. Twee autochtone Limburgse vrienden kwamen ’s avonds van hun vacantie-job, toen ze werden aangevallen door enkele Kut-Marokkaantjes die geld of GSL’s of kredietkaarten nodig hadden. De politie wil hen niet opsporen, omdat het recidivisten zijn, die telkens vlugger uit de bak zijn, dan Oom Agent naar huis kan.

    Wie weerwraak wil helpen nemen, adres van de daders te bekomen bureel blad. Vervoer per bus beschikbaar vanaf 30 personen. Alleen blote vuisten meebrengen, want er is al koffie of thé voor de gezelligheid voorzien. Wie achteraf wil bijdragen in de kosten voor de ter aarde bestelling, namen voordien opgeven bureel blad. De expeditie is eenmalig en openbaar.

    *

    O Pardon, dat is klap lijk bij De Gouden Dageraad, maar wat wilt U: wie wind zaait, maag storm als oogst verwachten.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     

     








    04-02-2014, 16:49 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. 1790 - BEROUW KOMT ALTIJD NA DE ZONDE NOOIT EVOOR

    *

    Dinsdag 4 februari 2014

    Sprokkelmaand

    Zon 8u14-17u39

    H Veronica, patrones van de fotografen

    Op Sint Veroontje, plant uw boompje

    *

    *

    Welk bedrijf neemt die dingen in aanbesteding?

     

    Op Groeninghe hebben ze hun nut bewezen!

    *

    In het Zadel voor

    Tja, deze keer in he zadel voor de echtgenoot van Brussels Minister Grouwels, ook een Tsjeef. Maar ene die al berouw heeft voor dat hij weer eens zondigt.

    Ik ben vooral blij, dat de jarenlange tweezakkerigheid van de Tsjeven goed in beeld komt. Zo hoort U het ook eens van een ander.

    .

    Berouw komt ook bij CD&V na de zonde (Iskander)

    01-02-2014 - Pierre Therie - De Bron

    *

    Nadat onder leiding van de CVP de Vlaamse meerderheid te grabbel werd gegooid in de jaren zeventig, zorgden de Vlaamse partijen die de zesde staatshervorming erdoor duwden in 2013 ervoor dat de Vlamingen in Brussel zelfs geen gelijkwaardige burgers meer zijn.

    Brusselse Vlamingen in de kou

    In een artikel gepubliceerd door de Gravensteengroep, komt Brussels CD&V-lid Guido Ghekiere tot een verlaat inzicht. De regeringsakkoorden die zijn partij mee gestemd heeft zijn niet enkel slecht voor de Brusselse Vlamingen, ze doorbreken het institutioneel evenwicht. Brussel zelf weigert nog langer het cement te zijn dat België moet bijeenhouden.

    Ghekiere, echtgenoot van Brussels CD&V-minister Brigitte Grouwels, verwijst onder meer naar een document over de inzet van de verkiezingen in 2014, uitgegeven door het CRISP en waarin wél aandacht wordt besteed aan de internationale rol van Brussel, maar dat volledig voorbijgaat aan de grondwettelijke tweetaligheid en de grondwettelijke hoofdstedelijkheid van het Brussels Gewest.”

    Ghekiere’s conclusie laat aan duidelijkheid niets te wensen over: Dit ‘geheugen-falen’ weerspiegelt een bepaalde Franstalige ingesteldheid tegenover de rol van Brussel, inzonderheid diens functie in de institutionele toekomst van België. Franstalig Brussel én België vertrekken niet meer van de verbindende rol van Brussel als federale hoofdstad, maar wel van een Brussel dat dient geïntegreerd in Wallo-Brux, zoals door de Franstalige partijvoorzitters gesteld werd in het Sainte-Emilie-akkoord.

     

    Dit mentale proces werd reeds ingezet in 1963, waar men zich had voorgenomen om de taalwetgeving in Brussel nooit correct toe te passen. Dit resulteert vandaag in een Brusselse burger die tweetalig moet zijn terwijl de gemeentelijke ambtenaar, ocmw-verpleegster, politieagent en andere ambtenaren het mogen houden bij eentaligheid. Het Belgisch model was gebaseerd op de gelijkheid van de gemeenschappen zowel in Brussel als in België. Franstalig België verlaat dit model.”

     

    Franstaligen doorbreken evenwicht Dat het doorbreken van de gelijkheid van de Vlaamse en Franstalige gemeenschappen, notabene een hoeksteen van het institutioneel evenwicht, zelfs niet ter sprake komt in de traditionele media, roept grote vraagtekens op. Is het een gebrek aan politiek doorzicht, of is het een onwelkome waarheid?

    Laten we aannemen dat het geen gebrek aan doorzicht is, dan is de vrees groot dat de kiezers tijdens de komende verkiezingsperiode evenmin álle informatie zullen krijgen die nodig is om zich een goed beeld te kunnen vormen van de partijpolitieke standpunten.

    Het is normaal dat politieke partijen alles uit de kast halen om het kiesvolk voor zich te winnen. Marc Eyskens vond volksverlakkerij zelfs noodzakelijk omdat verkiezingsbeloften nu eenmaal hinderlijk worden de dag na de verkiezingen.

    Precies daarom is het de rol van opiniemakers en journalisten om die leugens en halve waarheden te doorprikken. Of behoort het misschien tot hun taak om de kiezer vooral niet te informeren?

     

    In Knack online (31/01) zegt politoloog Carl Devos over de N-VA-boodschap dat het goed klinkt, ‘de kiezer beslist’. Maar wat beslist hij eigenlijk, vraagt hij zich terecht af. Inderdaad, na de verkiezingen blijft er van de slogans nog weinig over. Hij geeft wel toe dat die kritieken tegenover N-VA ook van toepassing zijn op andere partijen. “Ze houden allemaal tweeslachtige discours om hun strategie tegenover het Vlaamse kiespubliek te maximaliseren."

    Gevraagd naar zijn mening omtrent de conclusie van CD&V’er Ghekiere kreeg ik volgend antwoord: “Gelet op het belang en de gevoeligheid verdient deze kwestie een grondige beschouwing. Wellicht zal die in de komende maanden van pas komen, maar op dit moment is die niet klaar. Ik heb eerder al geschreven dat de koppeling van het Brussels Gewest aan de Franse Gemeenschap in de zgn. Fédération geen goede zaak is voor het federaal België. Indien de Franstaligen willen uitgaan van de drieledigheid, moeten ze de autonomie daarvan respecteren, en dus niet vooropstellen dat het Brussels en Waals beleid identiek moet zijn, omdat het gelijk moet zijn voor alle Franstaligen in dit land. De bijzondere positie van Brussel genereert niet enkel rechten, bv. qua financiering, maar ook plichten, bv. qua respect voor de taalminderheid.”

    Zijn reactie maakt alvast duidelijk dat het ook voor politologen ‘op eieren lopen’ is. Om vooral niemand voor het hoofd te stoten. Toch teleurstellend dat de waarheid nog even moet wachten.

    Ondertussen ben ik wel benieuwd hoe CD&V met deze onwelkome waarheid zal omgaan in de komende weken. CD&V voorzitter Wouter Beke liet eerder al weten dat hij de prijs voor de splitsing aanvaardbaar vond. En dan hebben we het nog niet over de ongelijkheid die de 'partiële splitsing en ontdubbeling' van het gerechtelijke arrondissement veroorzaakt.

     

    Bij dit alles sta ik versteld van de lankmoedigheid bij de Nederlandstalige Belgicisten. Dat Franstaligen het Belgisch institutioneel kader ondergraven, zal voor Vlaams-nationalisten helemaal geen reden zijn om op de barricaden te gaan staan, integendeel. Maar ook de Belgischgezinde lobbygroepen laten het allemaal over zich heen gaan. Deze passiviteit staat in schril contrast met hun soms virulente afkeer voor de Vlaams eisen. Het is klaarblijkelijk gemakkelijker anti-Vlaams dan pro-Belgisch te zijn. Iedereen legt zich erbij neer dat de houtwormen (‘merules’ dixit Laurette Onckelinckx) hun sloopwerk verder doen.

     

    Pierre Therie, gewezen defensieattaché. Publiceert over media en politiek op Anders Gelezen.

    *

    De teugels strak aantrekken

    Als het om Brussel gaat, zijnde Tsjeven goed gelukt. Alleen spijtig dat die stad sedert het Begin der Tijden op Vlaamse grond ligt en dat dat zo zal blijven tot het Einde der Tijden. Om de Fransouillons met hun neus in de realiteit te wrijven, volstaat een Onafhankelijk Vlaanderen die geen vreemde heersers meer de mond openhoudt.

    Laat dat heel eenvoudig de gewone vergelding zijn voor hun 184 jaar van onderdrukking. Adiau, la Francofonie, en tot nooit meer. En neem gerust de mummies van Uw gewezen medeplichtigen mee.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     

     








    04-02-2014, 13:08 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. 1789 - OVERZICHT VAN EEN TOT VERDWIJNEN GEDOEMDE BESCHAVING: DE ONZE

    **

    Maandag 3 februari

    Zon 8u16-17u38

    H Blasius

    Blasius de blazer wijst de winter de deur

    *

    3/2/313 EDICT van MILAAN is het verdrag waardoor het uitgestrekte Romeinse Rijk onder Constantijn de Grote, Augustus, Imperator en Keizer, een einde gebood voor Oost en West; aan de Christenvervolging. Hij bouwde zijn nieuwe hoofdstad Constantinopel aan de Bosphorus, gelegen op het kruispunt van de zeevaartroutes die de welvaart en de zwaartekracht van het Rijk bewaakte. Deze eendracht en welvaart in een bloeiende Christelijke Gemeenschap kwam abrupt ten einde door de inval der Turken (1283) en de verovering van Constantinopel, die prompt werd omgedoopt tot Istambul. Het verloor het grootste deel van zijn grondgebied (het Oosten, bijna tot aan de Oeral) en zijn rijkdom aan de Turken, die van Istambul nu hun eigen hoofdstad maakten en alle Christenen die geen Moslim wilden worden, ‘over de kling joegen’, een specialiteit waarin ze nog altijd uitblinken. Rome werd dan maar het hoofdstadje van het romp-rijkje, dat wij kennen als het Westelijk Romeinse Rijk. Het lag in de tang tussen het Islamitische Andalusië en het Islamitische Istambul. In die gebieden, net als nu, had de Islam zich gedragen als koekoeken, die hun eieren in andermans nest leggen, om later de eigen soort uit het nest te wippen…

    Of het ooit weer goed komt met Constantinopel? Ach jong, wie ligt daar nu nog van wakker? De Turken zijn al lang over de Bosphorus. Rome en het Westen onderwerpen is alleen nog maar kwestie van tijd. In de nieuwe hoofdstad van het hedendaags Europa, Brussel, zijn de akkoorden al goedgekeurd voor de gedwongen Islamisering van gans het grondgebed.

    Nu moeten we voorlopig nog leven onder het fabeltje van de Scheiding van Kerk en Staat. Maar of deze Wet onder of boven de Sharia staat, is een vraag waar we later wel het antwoord zullen over vernemen.

    Tenzij wij op 25 Mei al een klein beetje revanche nemen door Geel-Zwart te stemmen. Dat zijn trouwens de kleuren die onze voorvaderen als krijgsbuit hebben meegebracht toen ze rond 1096 terugkeerden van de 1ste Kruistocht.

    *

    *

    Tussen droom en wekelijkheid

     

    Beeld voor na de verkiezingen.

    *

    WAAROVER HET GAAT

    Hieronder volgt een zeer verhelderede tekst die geen verder commentaar behoeft.

    .

    De teloorgang van Nederland en België

    Een opinieschrijver moet er steeds voor zorgen dat de lezers op een objectieve manier geïnformeerd worden. Dat is iets wat de meeste journalisten in West-Europa in de linkse kranten niet zo heel snel meer doen. Ik tracht dit toch zo veel mogelijk te doen. Hoewel dit stuk misschien een heel klein beetje subjectief zal overkomen. Nederland, België en 148 andere landen tekenden in 1951 het Verdrag van Genève (Het Vluchtelingenverdrag). Deze landen beloofden met dit verdrag dat zij vluchtelingen uit andere landen die in gevaar zijn, zouden opvangen en bescherming zouden bieden. Toen was het beleid streng tegenover nu. De laatste jaren is het hek helemaal van de dam en stromen duizenden asielzoekers West-Europa binnen. De meest begeerlijke landen zijn Nederland, België en Duitsland.

     

    Ik wil het nu bij België houden. Wat ik daar en hier in Nederland de laatste jaren zie gebeuren, daar word ik niet echt vrolijk van. De moslimpopulatie is enorm toegenomen in beide landen. Daar bovenop komen dan nog eens de economische gelukzoekers uit Oost-Europa. Je ziet het op straat en zeker in de supermarkt dat er veel Bulgaren en Roemenen zijn bijgekomen. Wie zegt dat er geen massale verhuizing heeft plaatsgevonden van Bulgaren en Roemenen in januari 2014, die moet dringend eens heel goed om zich heen kijken. Oost-Europeanen gedragen zich nog redelijk normaal in vergelijking met sommige moslims. Zij zijn trouwens christenen en veel van hun vrouwen kleden zich dan ook gewoon westers. Maar de nieuwe generatie moslims die hier is neergestreken, is wat anders. Die gedraagt zich agressief, onbeleefd en opdringerig. Hoe moet ik het zeggen? Laat ik het zo zeggen: ze gedraagt zich alsof zij hier de baas is.

    Dit is misschien erg harde taal. Doch het lijkt zo, omdat de leden van die generatie zich nu eenmaal zo gedragen. Overal waar je ze in een grote groep tegenkomt, gedragen ze zich luidruchtig en onbeleefd. Ze bekijken je alsof je uitschot bent en als ze de gelegenheid krijgen, lopen ze je omver. De mannen bekijken onze vrouwen met een geile blik, vol dominantie en minachting. Ik vrees de dag dat deze achterlijke cultuur hier in de meerderheid zal zijn. Dan zal het er heel slecht uitzien voor onze vrouwen, die gewend zijn aan de aangename westerse levensstijl. Sommige van hun vrouwen lopen er bij alsof de tijd heeft stilgestaan. Volledig bedekt in lange zwarte of donkergrijze jurken, met een hoofddoek op en een blik die boekdelen spreekt. De jongere en de iets meer moderne moslimvrouw kan de hoofddoek niet thuislaten. Omdat het in de meeste gevallen provocerend werkt en laat zien aan de autochtoon dat we met hen rekening moeten houden. Zij zijn hier, zij blijven hier en zij worden hier de baas. Hun blikken spreken boekdelen: ze haten ons.

    En het houdt maar niet op. Je ziet duidelijk dat het immigratievat niet overloopt, maar al overgelopen is. Onze manier van leven verdwijnt stilaan. En dit hebben wij te danken aan onze linkse politici die, in plaats van deze instroom in te perken, de deuren nog wat verder open zetten. Wij worden duidelijk vervangen door een nieuw ras en een ander geloof. In België werd een nieuwe integratiemonitor publiek gemaakt en deze toont de volle omvang van de migratie in Vlaanderen. Eén op zes inwoners is al van vreemde origine en bij kinderen tot vijf jaar is het één op drie. In sommige Vlaamse steden is de autochtone bevolking al een minderheid geworden. In Vlaanderen tekent zich duidelijk een proces van bevolkingsvervanging af. De nieuwe immigranten willen zich niet meer aan de westerse cultuur aanpassen. De druk is er trouwens af doordat ze al met zo velen zijn. Ze hoeven zich niet meer aan te passen, vinden ze.

    Voor de linkse partijen in België was de publicatie van dit rapport een feestje waard. Zij spreken van een super multiculturele samenleving, waar het volgens links goed te leven is. Tegelijkertijd klagen ze over de achterstand van een hele groep allochtonen (moslims wel te verstaan) die inzake onderwijs en werk uit de boot valt. Hierbij vergeten ze te vermelden dat het leven van de Vlamingen er niet gemakkelijker op geworden is door hun geliefde multiculturele samenleving. Bij de vorige verkiezingen in België hadden de Vlamingen massaal voor verandering gestemd . Ze stemden massaal op de N-VA. Bij de N-VA is Bart De Wever de koploper en zijn rechterhand is Geert Bourgeois, die in het Vlaams parlement minister is van Inburgering. Meneer Bourgeois, die Vlaams Nationalist is, gedraagt zich niet zo. Diegenen die dachten dat er met de komst van de N-VA in het politieke Belgische landschap iets ging veranderen, kwamen bedrogen uit. Geert Bourgeois heeft meer aandacht voor de achterstandspositie van de niet EU-burgers dan voor zijn eigen volk. Hij haalt zijn schouders op dat gewone Vlaamse burgers uit de steden moeten vluchten. Ouderen, homo’s, lesbiennes en gewone autochtonen zijn vogelvrij in sommige wijken. Heel veel Vlamingen hadden hun hoop op deze links-liberale partij gezet. Zij beloofden de Vlamingen de hemel op aarde. Onder hun bewind zou het allemaal anders zijn en zouden de steden teruggegeven worden aan de autochtonen. Bovendien zou er een einde komen aan de oneindige immigratie van asielzoekers. En zoals zoveel kiezers in West-Europa komen zij ook bedrogen uit. De meeste politici zitten er voor hun eigen gewin en dat is maar al te duidelijk. Op het federaal gebied hebben de gevestigde partijen de N-VA en het Vlaams Belang buitenspel gezet. De Franstalige socialisten regeren gezamenlijk met de liberalen (zowel Franstalige als de Vlaamse). En zie wat er van dit land is gekomen. De Vlaamstalige pers (in de volksmond regimepers genoemd) roemt het beleid van deze extreemlinkse regering. Terwijl deze regering de belastingen verhoogde voor de werkende en de criminaliteit hoog laat zegevieren. Het is in België geen geheim dat de politiek geen werk wil maken om de zware criminaliteit van allochtonen aan te pakken.

    Je moet er niet voor gestudeerd hebben om te begrijpen dat dit zo niet verder kan gaan. Wat in Vlaanderen aan het gebeuren is, is ook aan het gebeuren in Nederland. In Vlaanderen is bovendien nog een andere trend in beweging gekomen. Het demoniseren van de eigen bevolking door links (wat in Nederland ook gebeurt). Terwijl deze hardwerkende bevolking bijna dagelijks het slachtoffer is van gewelddadige overvallen, verkrachtingen, zinloze mishandelingen en moorden gepleegd door allochtonen. Zwarte en Marokkaanse moslimbendes teisteren de steden. Een sigaret weigeren of de verkeerde aankijken is al voldoende om vermoord te worden. Voor jonge vrouwen is het nog erger. Die kunnen zich in het donker maar beter in een groep verplaatsen of thuisblijven. En zo kan ik nog wel even doorgaan. De fun is er voor veel Vlamingen allang af. De ellende is begonnen toen Guy Verhofstadt met zijn liberale partij de verkiezingen won. De grenzen gingen open en het begin van het einde was voor de Belgen, in het bijzonder voor de Vlamingen, begonnen. Iedereen kon onder het beleid van Verhofstadt Belg worden. En ik schrijf Vlamingen, omdat de Franstalige partijen een bewuste strategie uitvoeren door duizenden Franstalige asielzoekers in Vlaanderen te plaatsen. Dit gebeurt systematisch om het rijke Vlaanderen te elimineren, zodat de eis van de Vlaamse onafhankelijkheid verdwijnt. De meeste Vlaamse partijen heulen graag mee met de Franstalige partijen. De linkse socialisten (Spa), christendemocraten (Cdnv), de Groenen en niet te vergeten de liberalen (Vld), de partij van Verhofstadt, laten de grenzen open om hun multicultureel paradijs te laten groeien. Tegen de bevolking zeggen ze het één, en achter de schermen doen ze het andere. Deze partijen hebben net zoveel ruggengraat als onze premier Rutte. En dat is niks. Alleen hun postjes en het vele geld dat zij opstrijken telt voor deze mensen.

    Het is te hopen dat Guy Verhofstadt geen voorzitter wordt van de Europese Unie. Dan kon hij zijn Europese droom uitwerken en zou Europa overspoeld worden door islamitische asielzoekers. De helft van Afrika zal naar Europa immigreren. Met alle negatieve geschillen die met hen meekomen. Europa zou binnen onafzienbare tijd in brand staan. En de echte Europeanen zullen de dupe zijn. Verhofstadt kan erg goed links lullen en rechts de zakken vullen. Sint-Martens-Latem in Oost-Vlaanderen waar hij woont, is vrij van vreemdelingen. Deze man is een politiek correcte wereldvreemde politicus die immigratie van gelukzoekers aanmoedigt, maar zelf nog nooit is blootgesteld aan de gevolgen van zijn beleid. Deze links-liberaal meent dat Europa alle Roma-zigeuners maar moet opnemen en hen moet onderhouden. Kijk maar wat er momenteel gaande is in de Vlaamse stad Gent. De Roma-zigeuners lopen er het ocmw (uitkeringsloket) plat en zorgen er voor heel veel criminaliteit. En zo zijn er veel politici in Europa. Zij voelen zich elitair tegenover de gewone burger. Bovendien zijn zij alle realiteit met de gewone burgers kwijt en weten zij absoluut niet wat er onder de mensen speelt of willen ze dat niet weten. Maar hoe dan ook, door het linkse slappe beleid van onze regeringen (in Nederland en België) worden wij stilaan overgeleverd aan een ander geloof. En dat geloof is heel bezitterig en is ons autochtonen niet goed gezind. Als de toekomst zich zo voortzet, ziet het er heel slecht uit voor ons. Dan zal Europa een kalifaat worden. Iets waar de (extreme) moslims stiekem van dromen.

    Door:
    Erik60
    (voor www.ejbron.wordpress.com)

    *

    PERSOONLIJKE BENADERING

    Het Gentse Liegebeest huist wel degelijk in het ‘centro storico’ van zijn Vaderstad, in een op stadskosten gerestaureerd patriciërswoning, dat wij hier in Italia een ‘palazo’ noemen. Het is een riant optrekje met een binnenkoer die niet moet onderdoen voor de landelijke rust van St Martens Latem. Mij lijkt het of Het Liegebeest hierdoor met misprijzen neerkijkt op heel dat kunstenaarsdorp vol nieuwe rijken die huizen tussen de koeienvlaaien en de uiterwaarden van een dode Leie.

    Wat mij verder vooral treft, is de rake typering van Geert Houten Kop die in de schaduw van BDW de perfecte rol van een Judas Iskarioth vervult. Alleen heeft deze mislukte advocaat die ooit last kreeg met de Balie voor zijn gesjoemel met fondsen van de cliënten, al heel wat meer in zijn frak geslagen dan die 40 zilverlingen van die Judas voornoemd. En het blijft maar duren.

    *

    Gisteren stond hier een bijdrage over Griekse landmijnen aan de Turks-Griekse grens. Allez, dat beweerde dat Hollands wereldvreemd reportertje toch. Maar eigenlijk hebben al die vaderlandslievende nationalisten in gans Europa geen mijnen nodig, want zoals de overheersing thans al is gevorderd, zou één mijn van de onze, gelijk staan met duizenden van de vijand. Wat wij nodig hebben, is het vaste voornemen om op 25 Mei onze eigen (mis)leiders aan de deur te zetten, bij het Klein Gevaarlijk Afval. Met liefst, aan handen en voeten geketend, het Gentse Liegebeest bovenop de vuilniswagen gebonden met als Stroppendrager, een strop rond de nek.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     

     








    04-02-2014, 11:57 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    03-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. 1788 - AL WIE NIET (GENOEG) LLIKKX IS, IS EEN LELIJKE FASCIST

     

    **

    Maandag 3 februari

    Zon 8u16-17u38

    Blasius

    Blasius de blazer wijst de winter de deur

     

    *

    *

    De Atlantikwal met Rommel Asperges,

     

    Copyright bij Duits Linkx uit vroeger dagen….

    *

    WAAROVER HET GAAT

    De diep-overtuigde Griekse Nationalisten van De Gouden Dageraad hebben het verkorven. Ze zijn tegen de Europese Dictatuur, ze zijn voor Vrijheid in Eiglen Land, en vooral: ze zijn tegen de horden immigranten die uit Noord Afrika via Turkije, hun geliefkoosde Griekenland naar de bliksem komen helpen. De Griekse (verkocjte) Overheid luistert niet naar hen, en wil zelfs niet met hen spreken. En zo zwelt het oproer. Er is op zeker ogenblik trammelant omdat zij hardhandig en vooral hardvuistig repliek gegeven hebben op Linxe herriezoekers. Het heeft in alle gazetten gestaan, want geweld, dat is het prioritair gebruiksrecht van Linkx. Het was genoeg om de Leiders als schuldigen op te pakken, niet de daders en hen in de gevangenis te houden. Ook dat is een prioritair recht van een corrupte Overheid die leeft, zoals de meeste Europese landen, van de ondergang van hun eigen land.

    U herkent ongetwijfeld dergelijk scenario.

    Maar meteen is De Gouden Dageraad ‘Hellenistisch Gespuis’ geworden, tot zelfs in Nederland toe. Stel U voor: oorlogsstokers willen mijnvelden aanleggen aan de Turkse gres, zodat er zelfs geen Moslimse muis of rat, en al zeker geen men meer is, die langs daar de EU binnen kan.

    Ik geef toe, het is geen opwekkende gedachte, als het ooit zo ver komt. Niet opwekkend maar we efficiënt. Want ondergetekende had als kind al ervaring met mijnenvelden. Het was zomer 1944 en zover ik kijken kon, stonden de velden en de weiden vol met ‘Rommel Asperges’ tegen vijandelijke luchtlandingen. Georges, de corpulente Veldwachter was rond gekomen, om te verwittigen dat de kinderen moesten binnenblijven, want dat ge niet mocht voortgaan op de opschriftjes ‘Achtung! Minen’, want die dingen lagen werkelijk overal. Het resultaat was wel dat we binnen bleven tot lang na de Bevrijding. Toen bleek bij het opruimen, dat al die ‘Minen’ maar gewone papieren lege doosjes geweest waren. De palen echter waren echt en daarom ook waren ze in een paar nachten allemaal weggeroofd, want iedereen kon brandhout goed gebruiken.

    Nu ik er over nadenk, begin ik toch te twijfelen.

    Volgens De Gouden Dageraad zijn zij in oorlog met de Islam, heel eenvoudig omdat de Islam in oorlog is met elk Westers land. Dan is de grens afschermen met mijnen niet alleen een daad van zelfverdediging, het is ook een goede vaderlandse plicht.

    .

    BASIS v/d INSPIRATIE

    Laat het hellenistische schuim der aarde niet ontsnappen

    Geplaatst door Tim Engelbart op 3 februari, 2014 - 09:00

    © Gouden Dageraad

     

    De Gouden Dageraad wil ook doorgaan met politiek actief zijn als ze verboden worden. Dan maar met een andere naam. Hoe ze heten zou niet relevant moeten zijn voor een bikkelharde aanpak.

    De Griekse partij der neonazi's, de Gouden Dageraad, is niet van plan op te geven. Ondanks dat de club zwaar te lijden heeft onder justitiële en publicitaire druk, bestaan de extreem-rechts Grieken nog altijd. Ik vermoed dat dit - godzijdank - slechts nog een kwestie van tijd is, want zelf voelen ze al aan dat hun organisatie binnenkort waarschijnlijk verboden is. Aldus De Volkskrant:

     

       Verbod of geen verbod, de Griekse extreem rechtse partij Gouden Dageraad blijft niet alleen bestaan maar zal ook gewoon meedoen aan de verkiezingen in mei. Dat heeft een woordvoerder van de partij zaterdag gezegd tegen een paar duizend aanhangers in Athene. Als de partij wordt verboden, gaat ze verder onder de naam Nationale Dageraad.

    Mooi dat ze gelijk even aangeven wat hun nieuwe adres wordt; kan de politie daar direct gaan posten. Maar zonder gekkigheid: de Gouden Dageraad is niet zomaar een 'extreem-rechtse partij'; het is fascisme in optima forma. De partij pleit voor het leggen van mijnenvelden op de Turks-Griekse grens en vereert openlijk Hitler en zijn duistere kameraden.

    Maar daarnaast houdt de partij er ook een crimineel karakter op na. Immigranten worden door knokploegen in elkaar getrimd en de partij fungeert ook als dekmantel voor zo'n beetje de halve Atheense onderwereld.

     

    Dus vanuit zowel het oogpunt van de democratie als van de bestrijding van criminaliteit kan het natuurlijk niet zo zijn dat de Gouden Dageraad gewoon in alle rust mag doorgaan onder een nieuwe naam. Als exact dezelfde mensen met exact dezelfde giftige en gewelddadige rassenideologie gewoon doorgaan met bestaan is alle moeite om de neonazi's aan te pakken onder hun oude naam voor niets geweest. Ik reken dus op de Griekse politiek en justitie om mogelijk te maken dat deze idioten, als hun partij straks verboden wordt, nooit meer deel kunnen uitmaken van het publieke leven in Griekenland. Het is echt over en uit voor deze gekken.

    *

    PERSOONLIJKE BENADERING

    Nu vraag ik mij toch af, wat Timmeke Engelbert over mij zou schrijven, moest hij op mijn afgesloten terrein, dat 5 meter hoger ligt dan de straat, de blaffende mulen met de blinkende tanden zien van mijn drie uit de kluiten gewassen Duitse Herders. Ze staan dan meestal naast elkaar, met de voorpoten op een laag keerùuurtje zodat niemand kan twijfelen aan hun intenties. Voor de vrienden zijn dat 3 teddyberen, en dat laten ze dan ook gaarne merken. Bij onraad is het omgekeerde ook waar.

    Net als landmijnen, zijn ze ongevaarlijk, zo lang hun territorium niet betreden wordt.

    Hellas-Grekenland lag ooit aan de wieg van onze eschaving. Een rare manier van Timmeke om daar zijn dankaarheid voor uit te drukken. Want De Gouden Dageraad doet niets meer en niets minder, dan wat rest van hun superieure Beschaving, te redden van de ondergang. In plaats van all die verdachtmakingen, zou men hen beter als Vrijheidsstrijders, een standbeeld geven.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     

     

     








    03-02-2014, 16:17 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. 1587 - OVER DE WAALSE PASSIONAIRA EN HAAR VLAAMS WAGONETJE

     

    *

    Maandag 3 februari

    Zon 8u16-17u38

    H Blasius

    Blasius de blazer wijst de winter de deur

     

    *

    *

     

    *

    WAAROVER HET GAAT

    BDW en C° doen het goed. Allez, ik bedoel: voortgaande op de maagkrampen van Madam Hangmat brengt hij zelfs de wereld in gevaar.

    Ctuella Onkelinx, in alle staten, is onmiddellijk in spoedberaad bij de Tsjeven haar tegenzijdse gal gaan uitspuwen, samen met de galblaas en de hele lever, maar ook met alles wat daar al lang op opgestapeld lag en er nu uit moest. De Tsjeven uit Noord België staan nu voor de keuze: enerzijds kunnen ze haar kant kiezen en dus de volgende keer opnieuw mee regeren, maar anderzijds is daar de vrees dat zoiets hen kwalijk zal genomen worden. Geen van beide ‘Staatsdragenden’ houdt inderdaad ook maar in het minst rekening met de…kiezer.

    Wie met de kiezer ook geen rekening houdt, alhoewel dat uit berekening niet met zoveel woorden wordt uitgebazuind, is de grote BDW hemzelf. Vlaanderen, zegt hij (maar hij zegt het niet) is onderweg naar de UITGANG-SORTIE-EXIT. Het knaapje zag het uurwerk liggen: toe Grootvader, geef het mij. BDW wil gidsen, als wij allemaal maar goed opletten, braaf zijn en goed leren. Volgend jaar, misschien sprak d’Oude, en deed het schuifken dicht.

    *

    Na een volle week bokken, lonkt Aurora weer volop, zoals alleen de Italiaanse Aurora dart kan. Elders verzuipen de mensen nog, maar hier schijnt de zon. Ik ben dus geneigd om BDW (al is hij niet mijn vriend) nog maar eens te geven wat hem toekomt. Nog nooit in de Vlaamse Geschiedeis heeft iemand in geen duizend jaar bereikt wat die sluwe historicus heeft gepresteerd. Dat is zijn vijanden doen beven en hen bericht doen toekomen over dat waar de Vlamingen altijd alleen maar over hebben gezongen, dat er hoe dan ook, geen tronen blijven staan.

    IJzer, dat breekt men niet met de blote handen. En Franscouillons zijn nog harder en taaier dan roestvrij staal. Zij weten dat het hen niet alleen gaat om hun macht, hun pîetrol-vriendjes de Moslims, hun eigen Marxistische naweeën of wat dan ook, maar om hun naakte bestaan.

    Het gaat dus van de weeromstuit, ook om ons eigen naakte bestaan, want als er nu, de 25 Mei, niet goed gestemd wordt, dan zit niet alleen BDW in de penarie, maar ook wij allemaal. Ik ben ook niet voor dat Kontfederalisme, voor het woord alleen al niet. Omdat het me teveel doet denken aan de opgestoken konten van de Islammers die dicht tegeneen, in groepsverband bidden et het hoofd tegen de grond en hun achterwerk naar de hemel.

    Federalisme, ronduit gezegd, is een vies woord en kontfederalisme is dat nog meer. Zelfs al is dat geen TERMINUS, maar zonder bloed vergeten een voorbijgaande fase naar de definitieve EXIT.

    Wat helpt echter de EXIT, als het maar een NOODUITGANG is die leidt naar de volgende onderdrukking? Wat geeft het dat België rap of traag ‘verdampt’ , als we vervolgens allemaal samen toch weer overgoten worden met hetzelfde sop uit de Europese eenheidskeuken?

    En wie, zegt U, is de sterkste ‘fractie’ in die Europakeuken? Het zijn de Tsjeven, en ze tetteren het nog luidop uit ook. Zijn samen met hun Rode en Blauwe medeplichtigen, hebben ons met kettingen om de hals en de voeten, gebracht waar we nu staan. Ze zijn de donkere stalgenoten van de ACW-fraudeurs, die denken dat hen alles is toegelaten.

    Het is dan ook die ‘fractie’ die bij hoogdringendheid moet gewipt worden uit de Europese ruiven. Indien niet goedschiks, dan maar kwaadschiks. Wachten tot ze vanzelf opstappen, is geen optie.

    We moeten ondertussen het hoofd wel koel houden door de media volledig 100% links te laten liggen om op elkaars berichten te vertrouwen. Zo zal de hersenspoeling er langzaam aan als vanzelf uit gaan. Zap zoveel mogelijk weg van de Staatszenders en richt Uw aandacht op het buitenland. Op die manier zult U eindelijk beter Uw eigen land, Uw eigen mensen leren kennen. Om vast te stellen dat we in een land leven, waar iedereen gerust en zonder vragen alle schuifkes kan opentrekken die hij wil, zonder dat een vermolmde Opa op onze vingers staat te kijken.

    Want dat uurwerk dat we nu moeten om bedelen, is onze eigen erfenis die we op onze beurt aan de jeugd moeten doorgeven.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    *

     

    *

     

     








    03-02-2014, 12:42 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!