MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    06-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3577

    4/626 * -73 jaar geleden Hiroshima – 9/11 is straffeloos gebleven - Sabotage Doel 4, net als de 1ste IJzertoren, onder dekking van de Overheid? -

    .

    DEEL 4

    *

    Zaterdag 6 augustus 2016

    Zon 6u17-21u19

    H Justus

    *

    *

    *

    *

    De zon was net op die dag, in Het Land van de Rijzende zon, toen daar de wereld verging in een oceaan van bloed. Honderdduizenden onschuldige burgers werden bij herhaling lafhartig vermoord omdat hun land van de cowboys uit Amerika zo glorierijk mogelijk de Oorlog wilden beëindigen.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    HLN

    *

    Hiroshima herdenkt eerste atoombom

    *

    De Japanners herdenken vandaag het eerste bombardement met een atoombom uit de geschiedenis, dat exact 71 jaar geleden plaatsvond in Hiroshima.

    Op 6 augustus 1945, om 08.15 uur lokale tijd, dropte de Amerikaanse B-29-bommenwerper 'Enola Gay' de bom genaamd 'Little Boy' op de stad. Drie dagen later volgde een tweede atoombom, de 'Fat Man', op de stad Nagasaki. Het leidde tot de Japanse overgave op 15 augustus en het einde van de Tweede Wereldoorlog. Met een slagkracht van bijna 16 kiloton TNT, veroorzaakte de atoombom in Hiroshima een ontploffing die de temperatuur deed oplopen tot 4.000 graden. In totaal kwamen 140.000 mensen om het leven door de 'Little Boy'. Vandaag vindt een ceremonie plaats, waar zowel de Japanse premier Abe en de burgemeester van de stad, Kazumi Matsui, het woord zullen nemen.

    Matsui zal in zijn toespraak ook stukken uit de toespraak van de Amerikaanse president Obama citeren, die in mei als eerste zittende Amerikaanse president sinds de Tweede Wereldoorlog een bezoek bracht aan Hiroshima. Obama bood toen geen verontschuldigingen aan in de naam van de VS, maar bracht hulde aan de doden, en pleitte voor een wereld zonder nucleaire wapens. De burgemeester zal vooral Obama's woorden over het beëindigen van de nucleaire bewapening herhalen. De passage is volgens de media gekozen met de goedkeuring van de "hibakusha", de overlevenden van de atoombom die vandaag gemiddeld 80 jaar oud zijn.

     

    *

    *

    Een dubbele verschrikking zonder weerga in de Geschiedenis sedert Adam & Eva, die nooit een deftige repliek zal krijgen. Zeker, daar was voordien ook Pearl Harbour geweest, waar in de veilige gewaande thuishaven van de ganse Amerikaanse Oorlogsvloot de Jappen hadden toegeslagen. In de achtertuin van de Verenigde Staten. Stel U voor welke vernedering dat moet geweest zijn. Eenzame Duitse U-Boten benaderden later de Amerikaanse Oostkust tot op schootsafstand, maar ze veroorzaakten alleen spanning en hilariteit onder de aanwezige toeristen daar. Daar waar de Japanese aanvalsboten in een paar minuten tijd de hele oorlogsvloot der Amerika’s had gekelderd. Die waren daarvoor ongezien van de andere kant van de wereld gekomen, wat toen ondenkbaar was.

    Neen, het Pentagon heeft voor die dubbele massa-moord nooit verontschuldigingen geformuleerd. Maar de piloot van de Enola Gay is er later wel aan ten onder gegaan uit wroeging.

    Toen in 2001 de vliegende islammerpiloten New York terroriseerden met hun stuntvliegerij in de Twen-Towers, zou een evenredige vergelding als in Hiroshima & Nagasaki best gekund hebben. Het is niet gebeurd, maar dat is een raadsel dat wel voor altijd onopgelost zal blijven. Japanners zijn inderdaad geen islammers. En stoere cowboys houden daar natuurlijk in de eerste plaats rekening mee….

    Bedenking

    Als Doel 4, de nucleaire atoomcentrale door eigen personeel, moedwillig gesaboteerd werd, nu 2 jaar geleden, dag op dag, door in een paar minuten tijd 63.000 liter olie van het koelsysteem in de riolen te lozen, gaan ook deze daders vrij-uit. Want onvindbaar. Er is zelfs geen spoor dat de Politie zou kunnen volgen. Omdat de daders gekend zijn en onder bescherming hebben gehandeld, net zoals de dynamiteurs van het eerste IJzer Kruis in Kaaskerke….

    *

    *

    *

    06-08-2016, 16:29 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3576

    7/1283 * - God, Geld en Gat, daar draait de islamisering om – via het oorlogsrecht terug naar Moeder aan de Haard -

    .

    DEEL 3

    *

    Zaterdag 6 augustus 2016

    Zon 6u17-21u19

    H Justus

    *

      

    *

    *

    Dat de waarheid ineens zo maar open en bloot kan gezegd worden, namelijk dat al die Muzelmannen-verrijkers die naar onze landen zijn ‘gevlucht’, eigenlijk uit zijn op seks en daarom zo massaal naar onze landen komen, bewijst volgens mij nog maar eens dat het spreekwoord van De Drie G’s weliswaar brutaal is, maar toch nog niet zo zot is.

    Dat deze brutale primitieve dierlijke begeerte er altijd al is geweest is, sinds de eerste ‘vluchteling’ voet aan wal zette op Europese bodem, bewijzen de talrijke verkrachtings-verhalen die altijd al de ronde doen. Dit, niettegenstaande Overheid en hun slippen-dragende Pers er alles aan doen om dat stinkend potje onderbroeken gedekt te houden.

    Al die losse verhalen worden nu bevestigd door originele bronnen uit eigen midden van die invasietroepen. Hun uitleg klinkt zelfs wetenschappelijk verantwoord. Wat trouwens niet moeilijk is met ware testosteron-bommen. Bommen van buiten, en bommen van bin’n is nog wat anders dan de blommen die Guido Gezelle ooit dichtte over de blommen op het zaalrugde dak van d’Oude Schure..

    Daar kunnen we alleen nederig aan toevoegen, dat in de wildernis, net zoals bij IS (de Gewapende Arm der islam), het zich toe-eigenen van de vrouwen en jonge meisjes der verslagen vijanden, een onvervreemdbaar oorlogsrecht is.

    Beter bewijs voor de achterlijkheid van deze woestijn-volkeren en oerwoudbewoners onder strooien daken, bestaat er niet. Of men dat nu graag hoort of niet….

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Duits-Syrische moslimprofessor: Asielzoekers komen alleen voor geld en seks naar Europa

    *

    Turkse psychiater waarschuwt voor aanrandingen en verkrachtingen door moslimmigranten, omdat die niet kunnen omgaan met afwijzing door vrouwen

     

    We herinneren ons nog het Poolse Magazine wSieci, dat in februari dit plaatje op de cover zette met de veelzeggende tekst ‘de islamitische verkrachting van Europa’.

    De Duits-Syrische moslimprofessor en psycholoog Bassam Tibi heeft in een interview met de Zwitserse Basler Zeitung de vloer aangeveegd met het Duitse en Europese immigratiebeleid. Volgens hem zijn verreweg de meeste van de honderdduizenden asielzoekers, voornamelijk mannen, helemaal niet op de vlucht, maar komen ze enkel voor geld en seks naar Europa. De nieuwe Stasi van de regering Merkel in Berlijn heeft het interview met prof.Tibi inmiddels op Facebook laten blokkeren.

     

    Duitsland en Europa vol met blonde naar seks hunkerende vrouwen

    Vooral Duitsland is populair, omdat moslimmannen in het Midden Oosten het beeld hebben dat daar alleen maar naar seks hunkerende blonde vrouwen rondlopen. ‘Veel Egyptenaren geloven nog steeds dat blonde vrouwen er alleen maar op zitten te wachten om met een Egyptenaar te trouwen.’ De in Duitsland voor asielzoekers gratis ter beschikking gestelde ruime woningen vormen een andere belangrijke aantrekkingskracht.

    Als op de Arabische versie van Google* ‘Duitse vrouwen’ wordt ingetikt, dan is de op één na vaakst gebruikte zoekterm ‘Duitse vrouwen en seks’. Binnen enkele minuten zijn tientallen Arabische, Pakistaanse en andere islamitische websites en Facebook pagina’s te vinden waarop Duitse en Europese vrouwen uitsluitend met blonde haren en blauwe ogen worden afgebeeld.

    * Dus geen Arabische tekst op de Europese versie van Google. Die geeft nl. enkel politiek-correct gewenste resultaten.

    De Duits-Turkse psychiater dr. Meryam Schouler-Ocak wijst erop dat de jonge Arabische mannen er totaal niet aan gewend zijn dat er hier zoveel ‘blote’ vrouwenhuid is te zien. Bovendien zijn blonde vrouwen met blauwe ogen in hun thuislanden, waar iedereen een donkere huid, donkere ogen en donker haar heeft, het absolute schoonheidsideaal. ‘En plotseling zien ze er dan zoveel, dat ze niet weten waar de grenzen liggen.’

    Aanrandingen en verkrachtingen

    Ze waarschuwt voor heftige reacties als deze mannen door Europese vrouwen worden afgewezen. Aanrandingen en verkrachtingen zijn dan vaak het gevolg. Dat is nu al massaal het geval in Europa, en zeker in landen zoals Duitsland, Zweden, Groot Brittannië en Frankrijk. Sowieso is heel Noord(West)Europa, inclusief Scandinavië en de Benelux, met name hierom een populaire bestemming voor de immigranten.

    ‘In de trein zitten al die jonge Syrische mannen die misleid zijn door het aloude fabeltje dat er blonde vrouwen en geld op hen zitten te wachten.’ Alleen al het feit dat Europese vrouwen uit zichzelf mannen aanspreken en opbellen, is voor veel moslimmannen het bewijs dat ze ‘solliciteren’ naar seks.

    ‘Onze’ politici en media blijven echter nog steeds het sprookje verkondigen dat de meeste asielzoekers oorlogsvluchtelingen zijn, en dat er veel goed opgeleiden tussen zitten die hier aan het werk kunnen worden gezet. De waarheid is zoals de gewone Europeaan inmiddels weet –en gezien de aanzwellende islamitische terreur-, verkrachtings- en misdadengolf steeds vaker aan den lijve ondervindt- bijna overal exact het tegendeel.

    Ex moslim: ‘Ze vinden dat ze recht hebben op luxe en lust, betaald door anderen’

    De Palestijns-Amerikaanse ex-moslim Walid Shoebat schrijft op zijn site dat ‘iedereen weet wat de sinistere waarheid is, namelijk dat moslims alleen komen omdat het luie parasieten zijn, behorende tot de onderbuik van de beschaving, en niets bijdragen en enkel willen pakken. Ze vinden dat ze recht hebben op een luxueus leven en op lust, betaald door het harde werken van anderen. Hun religie geeft hen de rechtvaardiging voor hun acties.’

    Na deze uitbarsting over zijn voormalige geloofsgenoten schrijft hij dat ‘Merkels STASI medewerkers op Facebook zojuist mijn posting hebben geblokkeerd. Deel dit dus zoveel u kunt, verspreid het, want wij laten ons niet censureren!’

    ‘Europeanen, verwijder of vernietig deze worm, voordat die jullie opvreet’

    ‘Islam is een worm in de appel die beschaving heet,’ besluit hij. ‘Als het de kans krijgt dan zal het een beschaving van binnenuit opeten, totdat deze door alle verwoestingen in elkaar stort. De enige manier om de appel te redden is door de worm te verwijderen en/of te vernietigen. Het wordt tijd dat de Europeanen gaan zorgen voor hun appels, voordat deze Mohammedaanse worm h

    allemaal opvreet.’ (2)

    ander

    (1) Basler Zeitung
    (2) Shoebat

    *

    *

    Stel enerzijds de strenge zedenwetten als het om anderen gaat, die de islam beweert te bezitten, stel dat verzwegen maar getolereerd oorlogsrecht van de Overwinnaar, met daar tegenover het zedenloos gedrag van ‘Gay Prides’, ‘Jeugd Festivals’, Kermismarkten, Braderies, enz, waar al die ‘lekkernijen’ zo maar half naakt voor het grijpen liggen en men zou eerder medelijden krijgen met als die van ‘snoepjes’ verstoken sukkelaars. Die zelfs hun geiten hebben dienen achter te laten, om hier ander en beter toegestopt te krijgen….

    Als ik dat allemaal bij gebrek aan kennis van de Arabische taal zo maar moet neerschrijven in deftig Vlaams, vloek ik uit plaatsvervangende schaamte, de dringende noodzaak om te gaan… biechten.

    Stel daarbij ook dat veel vrouwen en meisjes letterlijk ‘wegsmelten’ voor al die stoere gezonde bonken van venten die doen dromen van exotische stranden, en het spreekwoord van de melk die te dicht bij de kat komt, is zó geboren. Boerenmensen in dat geval spreken dan van ‘het hooi dat achter de vork loopt’….

    Ooit zullen daartegen op termijn wel de redenen tevoorschijn komen die zullen worden ingesteld aangaande de kledij voor vrouwen: ingebusseld, verzegeld van kop tot teen en weggestopt alles wat daar tussen hangt of verstopt zit.

    Wie weet, wordt het straks niet weer zoals weleer, met ‘Moeders aan de Haard’: veilig en wel binnenskamers en voortdurend omhangen met ‘de vruchten der Liefde’…. Een in de buik, een in de wieg, een paar kruipend over de aarden vloer, en de oudste dochter werkzaam als straatmadelief. Om te helpen de kost te verdienen voor Vader aan de waterpijp….

    *

    Waartoe een beetje filosofie van een eerlijk overkomende moslim-geleerde al niet toe kan leiden….

    *

    *

    *

    06-08-2016, 16:10 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3475

    6/874 * - De Dance Macabre is ingezet – Wapenopslagplaatsen in Duitsland ontdekt in... koelruimte naast moskeet – rommelmarkt in Rijsel – Kuisheidgordels opnieuw op de markt -

    .

    DEEL 2

    *

    Zaterdag 6 augustus 2016

    Zon 6u17-21u19

    H Justus

    *

    *

    *

    *

    Kijk, dat wij het pleit dreigen te verliezen, dat mogen we nog altijd niet weten. Als wij maar gematigd blijven zal de 5de Colonne ook onze kelen ten gepaste tijde afsnijden op een stille gematigde manier. Vooral gene bang hebben. Het kietelt wel een beetje, maar het duurt niet lang, zoals de beul tot de gehange zei.

    Vooral net gekwetst of beledigd reageren als Uw bejaarde buurvrouw vermoord wordt op straat, of als haar kleindochter geschoffeerd uithuilt bij de Politie.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    Londen, Duitsland: Moslims steken op straat willekeurig voorbijgangers neer, één dode

    *

    Voormalige ISIS jihadist waarschuwt Europa voor dag waarop moslimterroristen honderden aanslagen tegelijkertijd zullen plegen – Duitse anti-terreureenheid SEK vindt grote ISIS wapenopslagplaats naast moskee, midden in Duitsland

     


    Midden in Duitsland werden bij een moskee talloze zware vuurwapens aangetroffen, bedoeld voor de geplande terreuroorlog tegen de Europese bevolking, als op één dag tegelijkertijd tienduizenden mensen moeten worden vermoord.

    ‘Motief onbekend,’ is zoals u weet in Europa inmiddels in 99 van de 100 gevallen synoniem voor ‘in naam van Allah en Mohammed’. Zo ook gisterenavond in Londen, waar een 19 jarige Somalische moslim uit Noorwegen zomaar ineens begon in te steken op voorbijgangers op straat. Aantal slachtoffers van deze zoveelste islamitische terreuraanslag in Europa: één 60 jaar oude vrouw uit de VS dood, vijf gewonden uit Engeland, Amerika, Australië en Israël.

     De aanval vond plaats even na half elf gisterenvond op Russel Square. De Somaliër werd al snel na zijn aanval door de politie getaserd en ingerekend. Net als in Duitsland, Nederland, Frankrijk en Zweden werd ook in Engeland vrijwel meteen de bekende vergoelijkende smoes uit de kast gehaald: de man zou ‘psychische problemen’ hebben gehad.

    De politie had op dezelfde dag aangekondigd dat er 600 extra bewapende officieren op straat zullen worden gestuurd. Enkele dagen eerder had de commissaris nog gewaarschuwd dat een aanslag een kwestie was van ‘niet of, maar wanneer’. (1)

    72 jarige Duitse bejaarde zomaar neergestoken, zwaargewond

    Ook in Duitsland weer een mes-aanval. Een 26 jarige asielzoeker stak in Hochheim een 72 jarige bejaarde man neer toen hij de vuilniscontainer buiten zette. De Duitser raakte levensgevaarlijk gewond en ligt nog steeds op de intensive care. Volgens de politie zijn er aanwijzingen voor ‘een islamistisch motief’, mede omdat hij op Facebook ‘haatpagina’s’ volgde. (2)

    De ‘Baggersee killer in Leipzig  is inmiddels ook gearresteerd. Het gaat om een 36 jarige Tunesiër die zes dagen eerder een echtpaar uit zijn thuisland had vermoord, en hun lijken in het Baggermeer had gedumpt (3).

    Oud ISIS-terrorist waarschuwt voor komende terreuroorlog in Europa

    De 27 jarige voormalige ISIS terrorist Harry Sarfo, die in Syrië drie maanden lang aan de kant van ISIS vocht, waarschuwt dat moslimterroristen van plan zijn om in de nabije toekomst op één dag tegelijkertijd honderden aanvallen te plegen. Vooral Duitsland, Engeland en Frankrijk zijn daarbij het doelwit.

    Sarfo werd in Duitsland geboren, maar groeide op in Engeland. Vanuit zijn gevangeniscel, waar hij wacht op zijn proces wegens terrorisme, zei hij tevens dat de NAVO bombardementen in Syrië enkel meer mensen in de handen van ISIS drijft. Hij bevestigde één van de belangrijkste doelen van ISIS is zoveel mogelijk als vluchtelingen vermomde terroristen naar Europa te sluizen, zodat die op ‘dag X’ kunnen beginnen met een massale terreuroorlog tegen de Europese bevolking (4).

    Grote wapenopslagplaats bij moskee

    En dat dit met grof geweld gepaard zal gaan, blijkt wel uit het door de massamedia verzwegen feit dat de Duitse anti-terreureenheid SEK onlangs een grote illegale wapenopslagplaats aantrof, midden in Duitsland, in de koelruimte van een islamitische groentehandelaar die vlak naast een moskee woont. De autoriteiten vrezen dat deze wapenopslag slechts één van de vele is. (5)

    Alleen al in Hamburg bevinden zich 300 bekende jihadisten (6), die bewapend met het soort halfautomatisch wapens zoals nu zijn aangetroffen, binnen zeer korte tijd honderden tot duizenden slachtoffers kunnen maken.

    Xander

    (1) Breitbart
    (2) Bild
    (3) Asylterror
    (4) Daily Mail
    (5) Quer-Denken
    (6) Ismail-Tipi

    *

    *

    Een ander ‘fait divers’ in Rijsel (dat is in Lille; volgens de VRT) gaat nog een stapje verder. Wegens de epidemie van dreigend islam-gevaar is daar de eeuwenoude rommelmarkt van vandaag met miljoenen bezoekers, verboden. Sedert de vroege Middeleeuwen kwamen dienstboden daar bijeen, om de overtollige ‘rommel’ van hun Meesters onder elkaar te verkopen.

    Na de terreurdoden in Nice op de Boulevard des Muzelmans is dit de zoveelste herhaling van het bewijs dat de islam-bezetting een feit dreigt te worden.

    En nog altijd weigert onze Overheid te geloven dat islam gelijk is aan bloedige onderdrukking.

    Een ander begrip uit de vroege Middeleeuwen is de ‘kuisheidsgordel’ die Edeldames moesten dragen terwijl hun Heer Gemaal op Kruistocht tegen de Muzelmannen trok. Nu beleven we de omgekeerde wereld, want de Muzelmannen hebben onze landen veroverd en eisen daar de buit van elke primitieve overwinnaar op: de vrouwen.

    Voor vooruitziende mode-ontwerpers ligt daar een wereld van mogelijkheden wijd open….

    *

    *

    *

    06-08-2016, 15:50 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3574

    5/919 * - Obama, als Amerikaan, straalt van zelfvertrouwen maar die andere, de Poet, die is voor geen haar te betrouwen, volgens hem -

    .

    DEEL 1

    *

    Zaterdag 6 augustus 2016

    Zon 6u17-21u19

    H Justus

    *

    *

    Dubbelzinnigheid troef….

    *

    *

    Vandaag gedenkt de wereld de

    Heilige JUSTUS

    en daarom mag niemand het mij kwalijk nemen, juist op deze heugelijke dag geen blad voor de mond te nemen. Onder het motto: Just is just.

    *

    Ach die Zwarte Ongeluks Kater uit Amerika nog maar eens. Het blijft maar duren voor de wereld van hem af is.

    ‘Als we daarbij maar niet van de regen in de drop komen’, geeft onze Nero mij met een knipoog te kennen. Herdershonden, moet U weten hebben een ingebouwde automatische piloot om het gevaar op voorhand te ontwijken.

    En dan nog maar eens met die gespitste breed uitwaaierende oren van hem, die opbeurende speech van Obama in persoon te berde brengen. Woorden zijn nog altijd maar woorden, maar uit de mond van de Zwarte Ongeluks Kater uit Amerika, op dit ogenblik de Machtigste Man ter wereld, is die meteen het grootst dreigende gevaar ter wereld.

    Hem en de Poet zijn ter wereld beiden de gelukkige eigenaars van het verschrikkelijkste wapen ter wereld, de atoombom. En die is erger dan het einde der wereld….

    Ja, ik weet het, als men spreekt over Amerika kan het niet breedsprakerig genoeg zijn, want Amerika is the biggest in the whole world. Desnoods krijgt U daar, zoals Japan in 1945, het wereldschokkend bewijs van.

    En stel U eens voor, zegt het Clinton Wijf als zijn mogelijke opvolgster, dat Donald Trump van de Republikeinen per einde dit jaar als enige Amerikaan ter wereld de fameuze knoppen zou kunnen bedienen! Veel te gevaarlijk! Want wij, overtuigde socialisten, zouden zoiets nooit doen. Wat zou de wereld wel denken van Amerika. Echte Sociaal-Democraten weten beter waarmee hun privé eigenbelang het best mee gediend is. En het is niet omdat het ja inderdaad al twee keer gebeurd is, dat we dat nog eens zouden durven doen.

    Het lukt ons om onbegrijpelijke redenen wel niet om de islamitische wereld-bedreiging te stoppen. Maar dat komt vanwege de Poet. Die dwarskijkerij lossen we later wel eens op. Als de tijd gekomen zal zijn. We vrezen er inderdaad voor, dat die Rus, spijtig genoeg net als wij in het bezit van het atoomwapen, niet zal te vertrouwen zijn als wij proberen om ook deze keer de wereld te… bedriegen.

    Wij, Amerikanen, hebben van de islam ondertussen wel heel veel opgestoken, en de Koran heeft ons op veel goede gedachten gebracht, waaronder specifiek de Leer van de Bedotterij. Probeer dus niet ‘Uw vijanden te beminnen’, maar te… bedotten. Ze in de luren te leggen. Hen van alles wijs te maken. Ga daarom bijvoorbeeld diep ontroerd naar de begrafenis van Uw door islammers vermoorde aartsvijanden: dat is beter dan 10 veldslagen te winnen. Of ga, als Eerste Zwarte Proletariër-President van Amerika, op 6 Augustus (net vandaag) naar Hiroshima om daar 73 jaar na datum de hypocriet te gaan uithangen.

    Ook op gelet? Bij de speech van de Zwarte Ongeluks Kater (zie hierna) stonden twee vlaggen op de achtergrond: de Amerikaanse sterren met strepen, en een tweede zwarte vlag zoals de IS-vod die er alleen maar aan deed denken.

    ‘A bon entendeur, demi mot suffit’, zoals die andere (gewezen) volksbedriegers zo pikant kunnen zeggen.

    *

    *

    GEPLUdsKT BIJ

    DS

    *

    O’bama belooft IS te vernietigen en haalt uit naar Poetin

    *

    De Amerikaanse president Obama beloofde donderdag terreurgroep Islamitische Staat (IS) te vernietigen in Syrië en Irak, en haalde tegelijkertijd uit naar de Russische president Poetin, die het Syrische regime steunt. Twee jaar na de oprichting van de internationale anti-IS-coalitie beloofde Obama donderdag tijdens een persconferentie in het Pentagon om de organisatie ‘op een agressieve manier en op alle fronten’ te bestrijden.

    ‘Het is duidelijk geworden dat IS niet onoverwinnelijk is. Ze zullen onvermijdelijk verslagen worden’, verzekerde de president, die op 20 januari het Witte Huis verlaat.

    De recente aanslagen in Europa en de VS zijn volgens Obama ‘pijnlijk en tragisch’, maar desondanks kan IS niet winnen van de VS en hun Navo-bondgenoten. ‘We zullen blijven proberen ze te vermijden, overal waar we kunnen, door hun propaganda te ontmantelen, hun netwerken te vernietigen, hun leiders op het terrein uit te schakelen en uiteindelijk zullen we winnen’, aldus Obama.

    Obama haalde ook fel uit naar Rusland, met wie de VS werken aan een oplossing voor de oorlog in Syrië. ‘Ik weet niet of we Rusland en Vladimir Poetin kunnen vertrouwen, en daarom moeten we bekijken of we al dan niet een echte stopzetting van de vijandigheden kunnen bekomen’, aldus Obama. ‘Ik weet niet of Rusland dit kan, omdat het niet wil of omdat het niet genoeg invloed heeft op Assad. Dat gaan we bekijken’, zo waarschuwde Obama.

    *

    *

    Allez. De dag zit in de lucht, er is weer – bij onderbreking – wel en dan weer geen Internet, de weergoden beloven voor de elfendertigste keer een verzengende hitte en ik ben dus hartstikke slecht gezind. Tot op de TV het beeld van ‘Little Belgium’ verscheen met 6 man en een paardenkop voor de Opening van Rio. De Fluppe en zijn Madam moeten nogal sip gekeken hebben.

    En zie, dat laatste deed deugd.

    Waarin een klein apen-land ten aanzien van de hele wereld wel effectief zeer klein kan zijn….

    *

    *

    *

    06-08-2016, 15:22 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    05-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3573

    5/692 * - Vlaamse Verdedigings Linie laat zich niet muilbanden – Lezers reactie be-baggeren is een raare vondst -

    .

    DEEL 6

    Vrijdag 5 augustus 2016

    Zon 6u15-21u21

    H Oswald

    Regen op Sint-Oswald maakt het koren duur

    *

    *

    *

    *

    In onderstaand artikel in DM klinkt er zelfs een beetje nostalgie naar het verleden door. Naar de tijd, dat gewapende bendes langs de straten liepen met Witte Armbanden waarop de gevreesde tricolore driekleur. Dat waren de onzalige repressietijden, waar de Rijkswachters het bevel kregen te schieten als op de kermis.

    Het moet de Rode Gardisten een zalig gevoel geven, want ze kunnen het niet laten…

    Dat ze daarbij aan zieltjeswinnerij denken, ligt er bovenarms dik op. Door de aandacht af te leiden van hun slechte peilingen en de schandalen in eigen middens, denken ze de wijs-geworden Burger altijd voort maar te kunnen bij de neus leiden. Of denkt U dat stiekeme zinnetjes als deze niet doordringen? Kijk, kijk, ineens heeft die verongelukte jongen nog meer namen dan Ranzi. Zelfs zijn Marokkaanse roots zijn nu al weggevallen….

     

    ‘de ranzige post over de verongelukte Genkenaar Ramzi Mohammad Kaddouri.’

    *

    Ik weet het niet meer. Want heb het niet zo begrepen op vreemdsoortige kadaverachtige familienamen. Dan nog liever Vandenmeulebroucke die dan weer on-uitspreekbar is voor de Nieuwelingen….

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    DM

    *

    Nieuwe Facebookpagina Vlaamse Verdedigings Liga gelanceerd: "We laten ons niet zomaar muilkorven"

    *

    Gisteren klonk het nog dat de Vlaamse Verdedigings Liga zou ophouden te bestaan. De Facebookgroep met 23.000 volgers ging offline na de verontwaardiging over de racistische praat die er gepost was naar aanleiding van de dood van een 15-jarige jongen. Maar nu is er weer een nieuwe pagina gecreëerd. "Wij laten ons niet zomaar muilkorven", staat er nu te lezen.

    Wie achter de nieuwe Facebookpagina met voorlopig slechts enkele tientallen volgers zit, is niet geheel duidelijk. De eerste posts suggereren dat het gaat om volgers van de vorige Facebookgroep. "Wij laten ons niet zomaar muilkorven!", staat er stoer. Er wordt enkel gelinkt naar de website van de extreemrechtse partij Vlaams Belang.

    Wel excuseert de groep zich 'in naam van Gunther' (Vleminx, de beheerder van de vorige groep) voor de ranzige post over de verongelukte Genkenaar Ramzi Mohammad Kaddouri. "We nemen hier ook afstand van", klinkt het. In een andere post worden likes gevraagd op de foto van "held" Vleminx.

    "Opgeblazen door de media"

    Het Antwerpse parket zal de racismeklacht die het gelijkekansencentrum Unia vorig jaar al indiende tegen de 'Vlaamse Verdedigings Liga' in elk geval niet blauwblauw laten. Wié vervolgd zal worden en waarvoor precies, is nog niet beslist - maar het staat vast dat iemand zich nog dit jaar zal moeten verantwoorden voor de strafrechter.

    Grote kans dat dat Vleminx is, eigenlijk het enige officiële lid van deze feitelijke vereniging die geen andere activiteiten uitoefent dan de Facebookgroep. De Antwerpenaar nam gisteren de vlucht vooruit: de pagina werd afgesloten en zou niet meer terugkeren, klonk het. "De 'Vlaamse Verdedigings Liga' houdt op te bestaan. De commotie is vooral ontstaan door reacties van derden die niet zo gelukkig waren, niét door mijn post. Bovendien is de zaak helemaal opgeblazen door de media", meent Vleminx.

    De bagger die op de groep met 23.000 volgers werd uitgestort na het dodelijke quadongeval van de jonge Genkenaar Ramzi Mohammad Kaddouri zette trouwens nog meer mensen aan om actie te ondernemen. Gisteren ondertekenden in Antwerpen zo'n 80 personen een nieuwe klacht tegen de 'Liga'.

    *

    *

    Dat DM aan volksverheffing doet, mag wel blijken uit de suggestie om nieuwe woordjes te gebruiken. Het baggerbedrijf De Nul mag tevreden zijn. Alleen klopt er iets niet. Reageren op ranzige ‘post’ noemen ze ‘bagger’. Maar wat De Nul bovenhaalt is… blubber, modder en slib van vele jaren vervuiling of verzanding.

    In die zin is hun woordenkeuze correct gekozen: reageren op de uitlaatklep van veel door de massa-immigratie teleurgestelde mensen, wordt gelijk gesteld met de boel onderspuiten. Verdonkerman. Camoufleren. Aan het zicht onttrekken.

    Ach vervuilers van bedrukt gazettenpapier: leer toch Uw taal te beheersen en noem een kat gewoon… een kat.

     

    *

    *

    05-08-2016, 12:07 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3572

    4/614 * - Zelfs een dode Islam-moordenaar en veelpleger de waarheid zeggen, is een grove racistische belediging: daar komt moord en doodslag van -

    .

    *

    DEEL 5

    Vrijdag 5 augustus 2016

    Zon 6u15-21u21

    H Oswald

    Regen op Sint-Oswald maakt het koren duur

    *

    *

    *

    *

    Het is bijna een verhaal van Ali Baba en de 40 Rovers, maar in dit geval was maar één enkele rover. Maar, voortgaande op de resultaten, telde hij voor veertig.

    Is die kraanman nu gek, of is het de Politie in München? Akkoord, met bierflesjes gooien is een misdaad tegen het milieu, maar een zieke jongeman verwijten dat hij een ‘klootzak’ is, is misschien wel de druppel teveel die deze deed besluiten dan maar liever zelfmoord te plegen. Het kan dus zo uitgelegd worden, dat de kraanman de moord op zijn geweten heeft van de jonge veelbelovende Iraans- Duitse Ali Baba David Sonboly, een jongen die zelfs geen appel zou stelen die niet van hem was.

    Om ook niet van ‘belediging van een dode’ beschuldigd te worden, ja erger, zelfs van medeplichtigheid aan doodslag door eigen hand op een 18-jarige perfect geïntegreerde vreemdeling, bevestig ik bij deze in eer en geweten, dat ‘verrijkers’ net als de chef in de keuken, altijd gelijk hebben, zelfs als ze ongelijk hebben.

    Ja, want eigenlijk doet het er allemaal niet aan toe. Agge mô leut êt.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    DS

    *

    Iemand heeft een aangifte wegens belediging gedaan tegen de Münchenaar Thomas Salbey. De 57-jarige kraanman schold vanop zijn terras de tiener uit die (kort voordien) negen mensen had doodgeschoten.

    De 18-jarige Duits-Iraanse Ali David Sonboly sloeg in juli toe aan het Olympia-winkelcentrum in München. Na de schietpartij verschanste hij zich op het dak van een parking. Daar kreeg Thomas Salbey hem vanop zijn terras in de gaten, waarop hij hem allerlei beledigingen riep.

    In de media deed de man zijn verhaal. ‘Ik zat hier vrijdagavond een glas bier te drinken toen ik de schoten hoorde. Daarop zag ik die kerel met zijn pistool. Ik heb nog geprobeerd hem met een bierflesje te raken. Maar dat is niet gelukt. Je bent knettergek, heb ik geroepen. En, je bent een idioot.’ Op videobeelden is ook te horen hoe de kraanman de schutter verschillende keren een ‘klootzak’ noemt. Het parket bekijkt nu of het Salbey zal vervolgen voor het beledigen van een overleden persoon. Na zijn raid pleegde de schutter zelfmoord.

    *

    *

    Als ik goed nadenk, dan besef ik dat Orwell met z’n Animal Farm maar een flauwe plezante is geweest. Want wat is een varkensstal gerund door dieren, in vergelijking met wat op ons afkomt?

    Kijk, ik ga daarop geen antwoord geven. Want zò is het al erg genoeg. En om aan zelfbeklag te doen, daarvoor is het leven veel te mooi.

    Nu de Sinte Rita van de Hopeloze Zaken er niet meer is, moeten wij ons tot andere heiligen gaan richten. Misschien eens proberen bij die Geraard van Ruddervoorde, de 10de Grootmeester der Tempeliers. Die liet tenminste niet op z’n mûle sloan.

    Pssst

    De Schandaard doet wel een beetje aan geschiedenisvervalsing door ons het originele woordje voor ‘Klootzak’ in de Deutsche Sprache te onthouden. In ’t Fransoos zou dat iets zijn als ‘ordue’, of ‘Sâle Flamand’, maar auf Deutsch zou dat niet eerder pis uit de voorste lichaamsdelen zijn, maar Scheisse uit de achterkant. Als kind heb ik het nog meegemaakt dat daar dikwijls aan het woordje ‘Scheisse’ daar dikwijls nog veel andere dingen bijkwamen.

    Wat er ook van zijn in München zitten ze met de … merde.

    *

    *

    *

    05-08-2016, 11:54 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3571

    5/721 * - Het sollen met lijken - e priestermoordenaar van Rouen -Vergelijking met Staf Declercq en C. Verschaeve -

    *

    DEEL 4

    Vrijdag 5 augustus 2016

    Zon 6u15-21u21

    H Oswald

    Regen op Sint-Oswald maakt het koren duur

    *

    *

    *

    *

    Sollen met lijken: een eeuwenoud gebruik dat deze keer perfect past in de door de Koran opgelegde Heilige Plicht om, in het voordeel van de Islammerij, alles en iedereen te bedotten.

    De persoonlijke vriend van de dader, de Imman van daar, wendt vol afschuw de blikken weg, maar zie, de Universele Islam in Noorwegen zal even dat zaakje regelen.

    Dat er geen goede of geen slechte doden zouden bestaan, weten wij als Vlamingen maar al te wel. Zo is er de geschiedenis van tijdens de Onzalige Repressie die Staf Declercq is overkomen, de veel te vroeg gestorven Leider van het VNV. ‘Right or wrong’, de man had de verkeerde keuze gemaakt en zijn dode lichaam zou dat bekopen. Dagenlang werd zijn open lijkkist die hen via grafschennis in handen was gevallen, in de sidecar van een Echte Vaderlander met Witte Armband, het land rondgereden tot laat in de nacht. Van café naar café, onder het oog van de Rijkswacht die opdracht had niet in te grijpen. Zatlappen joelden rond de moto met de kist daarin en zwaaiden triomfantelijk met plukken baardhaar die ze van het lijk geplukt hadden.

    Verstandige maar realistische mensen wenden zich af van het gebeuren, maar ‘Het Feest’ bleef duren. Niet één woord van protest, zelfs niet van de Geestelijkheid. Want het Vaderland was ‘bevrijd’, de Vlaamse Leiders waren onschadelijk gemaakt, en zelfs soms voor goed. Gewoon omdat de Coburgerse Elite het zo wilde, om op die manier hun eigen fouten te doen vergeten.

    Deze Vlaamse Martelaar was door zijn vroegtijdig overlijden ontsnapt aan de vernederingen bij leven, dus moest zijn dode lichaam het dubbel en dik ongelden.

    Priester-Dichter Cyriel Verschaeve werd plechtig in zijn eigen Parochie Alveringhem her-begraven, maar de Staatsvuiligheid stond daarbij met Rijkswachters met getrokken geweer, met een draaiende betonmolen om het open graf over een grote oppervlakte te bedekken met een metersdikke laag beton. Motto: hij ligt er en hij ligt er goed, zoals het eerste IJzer Kruis.

     

    Dat de plaatselijke NV-A in staat voor het Museum Verschaeve en de begraafplaats zelf, is duidelijk te zien voor wie ter plaatse een kijkje wil gaan nemen..

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    DS

    *

    Deense moslims bereid moordenaar Franse priester te begraven

    *

    Een groep Deense moslims zegt bereid te zijn Adel Kermiche, een van de twee moordenaars van de priester uit Rouen, te begraven. Dat hebben ze laten weten aan de imam van Rouen, die goed bevriend was met de gedode man. Franse moslims weigeren de moordenaar te begraven uit angst de islam te bezoedelen.

     

    Het voorstel komt van Kasem Said Ahmad, de voorzitter van het Deens-Islamitisch Fonds. Hij benadrukt dat ook zij de daad van de man volledig afkeuren, omdat die haaks op de islamitische waarden staat. Toch vinden zij dat het weigeren van een begrafenis onbegrijpelijk is. Volgens het fonds heeft iedereen daar recht op. ‘Als de familie ons vraagt de begrafenis te regelen, zullen we dat doen’, klinkt hij bij Ahmad in de Deense krant Jyllands-Posten. ‘We kunnen hem begraven op de Islamitische begraafplaats Brondby.’

    Het Deens-Islamitisch Fonds is met deze begrafenis niet aan zijn proefstuk toe. Eerder begroef de organisatie al Omar El-Hussein, een Palestijnse Deen, die twee aanvallen uitvoerde in Kopenhagen. Hij vermoordde toen een Deense regisseur en een jood aan de ingang van de synagoge in Kopenhagen.

    *

    *

    De Schandaard, altijd op de bres inzake dubbelzinnigheid, wil met dit stukje blijkbaar van bewondering staan fluiten.

    Herlees maar eens dat zinnetje in hun tekst, met gele markeerstift in de verf gezet.

    ‘De imman van Rouen die goed bevriend was met de dode man’….

    Er ‘vielen’ daar drie doden, één slachtoffer (de Priester) en twee daders afgeknald door de Flikken. U hebt dus het raden met wie van de drie de imam was ‘bevriend’.

    Deze keer geeft hun gespleten tong geen uitsluitsel, tenzij over het feit dat de Islammerij wereldwijd nadrukkelijk aanwezig is.

    Curieus toch hoe bedriegers er toch altijd weer in slagen zichzelf er in te luizen….

    *

    *

    *

    05-08-2016, 11:40 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3570

     6/1199 * - Onderling meet de Zware Pieten Spelen inzake discriminatie is geen kinderspel – Geen woorden maar daden –

    *

    DEEL 3

    Vrijdag 5 augustus 2016

    Zon 6u15-21u21

    H Oswald

    Regen op Sint-Oswald maakt het koren duur

    *

     

    *

    Sinte Nicodemus & Sinterklaas

    *

    *

    Kijk, da’s nu eens toeval, sè, dat Verlichte Grote Verstanden elkaar bestoken met 250 percent racistische begrippen. En dan nog als ze het over de strijd tegen… racisme hebben. Waarom vermelden ze daarbij altijd de huidskleur van deze vergissingen uit het verleden, die zo maar meteen Slechte Pieten worden genoemd? Ik zie het eerder als gevangen zitten in hun eigen.. stront.

    Ja, het O’Calf van Groen ende die Sakkerse haarbos van die getinte Kerdjiië van Rood, laat die nu inderdaad een beetje wereldvreemd zijn, maar als vertegenwoordigers van de partij der leeglopers (zoals blijkt uit iedere nieuwe peiling) hebben zij toch ook recht van spreken. Al zouden ze toch terzake het gebruik moeten respecteren en slechts aan het woord komen zoals die Middeleeuwse Burgers van Stad Brugge. Die als zieke Bruggelingen helemaal langs achter in de rij dienden te gaan aanschuiven.

    De Heren chirurgen hadden daarmee zeker geen racistische bedoelingen, ze bedoelden alleen, dat Burgers van buiten de Stad voorrang hadden, omdat de stadspoorten op een zeker uur onherroepelijk dicht gingen voor de nacht. Brugse Zieken die binnen de stad woonden en dus zelfs midden in de nacht naar huis konden, hadden daar geen problemen mee. Een soort van ‘positieve discriminatie’ dus. Maar daardoor stonden ze wel laatst in de rij.

    Enne, wat het ergst is in de huidige opgewonden sfeer van Schuld en Onschuld, is dat zij die overal discriminatie menen te zien, zij er nog vele jaren ervoor, voor het schelden, roepen en tieren begon, hun eigen Vlaamse medemensen nog het meest discrimineerden. Ze hadden daarvoor zelfs een ludieke naam bedacht: de sanitaire afzondering, als voor besmettelijke ziekten. Dat ze daarbij demonstreerden te handelen als lijfeigenen van de Franstaligen, gebruikten ze zelfs de Taal van Marianne om hun afkeer uit te drukken. Zij spraken en spreken nog altijd over het ‘cordon sanitaire’. Daar spreken ze zelfs niet mee. Noch luisteren ze naar hun wijze woorden.

    Ja, 20, 30 jaar later en meer, dienden ze dan wetsvoorstellen in, die zò bleken te zijn gekopieerd van de voorstellen van die Partij. Anders gezegd: ze hinkten gewoon jaren achter op de Real Politiek van hun verketterde vijanden.

    Dat is partij ter ener zijde.

    Aan de overkant is het nog erger. Daar staat de ‘Staatsdragende Partij’ lijnrecht tegenover hun eigen jongere spitsbroeders. De NV-A, de Nieuwe Vlaamse Arrogantie is immers in woord en daad ‘le nouveau CVP qui est arrivé’. Nieuwe wijn in oude zakken. De Oude CVP heeft het Land, zij het met de dood in het hart, helemaal kapot geregeerd. Altijd enerzijds dit, maar ook anderzijds dàt. Ze gooiden telkens al hun bergen bezwaren ’op tafel’ en gingen vervolgens daarover met de Meesters ‘in debat’. En telkens en telkens opnieuw was de uitkomst, dat ze, vanzelfsprekend in ’s Lands belang, over heel de lijn hadden toegegeven. Als ze maar de postjes en de eer konden redden.

    Eerst ronselden ze hun Christelijke achterban, omdat zij zogezegd de Christelijke Volks Partij waren. Later werd en meer gekeken in de richting van… de Christelijke Naastenliefde. Die ze zó hartstochtelijk in de praktijk brachten, dat er, met de hulp van de Roden en de Groenen, en lappendeken van volksvreemde volkeren over het land neerdaalde. En uit die lappendeken sijpelde traag maar zeker en zelfs zeer duidelijk, het vergif van de maanzieke woestijnbewoners. Neen, in de eerste jaren gedroegen de meesten zich niet wreedaardig, maar ze dansten alleen op straat van vreugde als er weer eens een aanslag was gepleegd. Dat de ‘C’ van Christelijk eerder de ‘C’ werd van de Partij der Criminelen, mag niemand verwonderen. Met wie men slaapt, vangt men dies luizen.

    *

    Discriminatie? Die is van alle tijden, want nauw verwant met egoïsme. Vooral als door al die breedvoerige behulpzaamheid, het schoentje begin te wringen. Want dan begin het pokerspel der Zwarte Pieten. Waarbij er vooral voorbij gegaan wordt aan de essentie der dingen.

    En dan begint het te dagen. Het gordijn gaat omhoog. De lapmiddelen vliegen in het rond en als een Feniks uit zijn as verrijst daar de Partij der Verguisden. Onder leiding van een deel der Oudgedienden, met de jonge TVG aan de knoppen, stellen wij aan de Kiezer voor de Partij die het Eigen Vlaams Belang voorop stelt. Het is de Partij der Originelen, die de ‘Namaak’ voor altijd in de coulissen jaagt. Geteld, gewogen en te licht bevonden.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    “Desastreus migratiebeleid van sp.a en Groen heeft racisme gevoed”

    *

    Dat de N-VA racisme aanwakkert, vindt staatssecretaris Theo Francken (N-VA) onzin. Hij kaatst de bal terug naar sp.a en Groen. “Als er een klimaat bestaat waarin racisme gedijt, dan is dat een gevolg van hun desastreus migratiebeleid.”

     

    De gedeelde politieke verontwaardiging over de racistische internetreacties op de dood van Ramzi Mohammad Kaddouri, een Vlaamse tiener uit Genk met Marokkaanse roots, maakte snel plaats voor het vingerwijzen naar de N-VA. De sp.a en Groen vinden dat de N-VA racisme en discriminatie aanwakkert, ook het woord hypocrisie werd in de mond genomen.

    Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken reageert fel. “Wie een desastreus opengrenzenbeleid voert, zal verdeeldheid oogsten”, zegt Francken in De Standaard. Hij vindt dat Groen-kamerlid Kristof Calvo “op kap van doden politiek recupereert”.

    ‘Te laks’

    “Als er een klimaat is waarin racisme gedijt, dan is dat een gevolg van een desastreus migratiebeleid waarvan veel Vlamingen in het stemhokje zeggen dat ze het te laks vinden”, zei Francken ook in het Radio 1-programma De Ochtend. “Dat beleid is jarenlang gevoerd door de sp.a en Groen.”

     

    Francken brengt de snel-Belgwet in herinnering, net zoals de regulariseringen uit het verleden en het migrantenstemrecht. Hij spreekt ook van een heel laks beleid op het vlak van repatriëring. “Deze regering pakt de problemen aan met een humane en kordate aanpak.”

    De staatssecretaris benadrukt ook nog dat hij racisme niet goedpraat. “Het is niet omdat er een desastreus migratie- en opengrenzenbeleid gevoerd is, dat je racistische uitlatingen moet doen

    *

    *

    Laten wij de schuldvraag door de Rechter beslissen, als de dag gekomen is waarop de Trein der Welvaart in handen is van het Vlaams belang. Gewoon de bestaande Wetten toepassen, niet met woorden, maar in daden.

    Klinkt het niet, zo botse het. Niet spreken over of debatteren met, maar doen wat moet. Zonder omkijken.

    Afspraak in de stemhokjes en daarna consequent handelen. Op naar het Beloofde Land van Melk en Honing, ‘waar men geen kleinheid kan ontwaren’…..

    Bedenking

    Dezelfde remedie toepassen over de Helper van de Goedheilig Man in Kinderland, weeral een ‘Piet’ die niet langer meer ‘Zwarte Piet’ mag genoemd worden. Uit het land waar ik vandaan kom, was dat gewoon Sinte Nicodemus en als we volgens het Boek in de handen van Sinterklaas niet braaf genoeg waren geweest, trommelde die ons in de zak….

    Allez, zeg ik dan: en dat mocht toen allemaal zonder ‘in debat te gaan’? De wereld was beter, want directer.

    *

    *

    *

    05-08-2016, 11:12 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3569

    7/1385 * - Wapenbezit in Amerika -.

    *

    DEEL 2

    Vrijdag 5 augustus 2016

    Zon 6u15-21u21

    H Oswald

    Regen op Sint-Oswal maakt het koren duur

    *

    *

    *

    *

    U krijgt bij deze, overgenomen uit ’t Pallieterke van deze week, een lekker stuk koek gebakken uit echte Amerikaanse deeg. Het leest lijk een schietkraam op de kermis. Zonder verzot te zijn op dergelijk gevaarlijk speelgoed, zijn er volgens mij toch twee grote bedenkingen die er uit springen.

    1° Amerika is werkelijk Het Land van de Onbegrensde Mogelijkheden en de inwoners gedragen er zich werkelijk als cowboys, en 2° hun ‘donkere kant’ is veel groter dan we ons kunnen voorstellen.

    Waarbij ik er niet van uit ga, dat ‘donkere kant’ persé iets met Negers te maken heeft.

    Anderzijds voorstander zijn van het recht z’n Geliefden, zichzelf en zijn eigendommen te beschermen, zie ik niet in dat dit natuurrecht zomaar aan iedereen kan toegekend worden. Maar wapenbezit gewoon verbieden zoals de Waalse socialisten dat hebben geflickt, is ook niet goed. Elk leven is heilig, ook dat van een maanzieke geloofsfantast of van een crimineel, maar doden uit zelfverdediging moet een natuurrecht blijven.

    Met de dreigende Islammerij in het vooruitzicht, is het wel moeilijk … om de Kerk in het midden te houden. Maar dan moet men van Overheidswege wapens beginnen te verdelen, zoals men tijdens de Bezetting soep bedeelde…

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Open en bloot

    Ik schreef en produceerde een negendelige televisiereeks over “Supermachten: Geschiedenis en Instellingen van de Verenigde Sta-ten” en trok voor een dienstreis naar de “good ol’ US of A”. De eerste dag in Washington begonnen mijn team en ik met een bezoek aan het luxueuze hoofdkwartier van die beruchte NRA-lobby die de politieke instellingen van het land corrumpeerde.

     

    Zo had men mij toch gezegd. Dankzij mijn diploma leraar Engels was ik niet bang voor een confrontatie en ik zou die woordvoerder eens grillen.

    Ik stelde mijn eerste vraag en ik herinner me niet meer of er nog een tweede volgde. De woordvoerder zei direct hoeveel perso-neel de NRA bezat, hoeveel Amerikanen lid waren, hoeveel de begroting bedroeg en hoe er gelobbyd werd: rechtstreeks bij de leden van het Amerikaans parlement of onrechtstreeks via ledenbrieven, telefoons, actiegroepen enz. die de volksvertegenwoordigers en senatoren onder druk moesten zetten. Waarna de woordvoerder ons vrolijk rondleidde in de kantoren waar computers leden registreerden, brieven met acties rondstuurden en alles deden wat lobbyisten zich maar kunnen indenken.

     

    En daar stond ik dus met mijn Europese superioriteit die maar al te goed wist hoe machtige lobby’s in eigen land politici voor hun kar spanden in achterkamertjes, als de dood waren betrapt te worden en tot vandaag (denk aan de vakbonden) het vertikken om te vertellen waar hun geld vandaan komt en hoeveel cash ze bezitten.

    Het democratisch debat

    Vandaag telt de NRA 5 miljoen leden, maar ze mag rekenen op vele miljoenen anderen die geregeld de acties steunen. De NRA controleert de verkiezingsbeloften en het stemgedrag van iedereen die zich kandidaat stelt voor om het even welke zetel in een gemeente, provincie, staat of federaal parlement.

     

    De NRA steunt actief de voorstanders van wapenbezit, tot welke partij ze ook behoren. Ze verkettert tegenstanders en haalt ongenadig uit naar “verraders” die - eenmaal verkozen - op hun wapenliefde terugkomen.

    Wapenwetgeving is grotendeels een zaak van de 50 Amerikaanse staten. Omdat de vereniging minstens 100.000 leden in iedere staat heeft, kan ze dikwijls het verschil maken in verkiezingen waar tegenstanders elkaar in evenwicht houden.

     

    De NRA noemt zichzelf de belangrijkste organisatie die de Amerikaanse vrijheden beschermt. We horen het niet graag, maar de NRA gebruikt openlijk democratische middelen om wetgeving te beïnvloeden en is een typisch voorbeeld van de manier waarop Amerikanen zich organiseren in dat democratisch debat.

    300 miljoen vuurwapens

    Vuurwapens haalden onlangs weer de top van de actualiteit, toen een mohamme-daanse moordenaar op 12 juni 49 mensen doodschoot in een homobar in Orlando, Flo-rida. De aanhanger van Islamitische Staat brak daarmee het record van de gruwelijkste “mass shooting” in de VS. En daar gingen we weer.

    CNN zag zijn kijkcijfers de hoogte ingaan en aan beide zijden van het slagveld doken de troepen in hun loopgraven. Links stond Obama aan het hoofd van het antivuurwapenleger. Voor de veertiende keer in bijna acht jaar hekelde hij de vreselijke gevolgen van het Amerikaans grondwettelijk recht om wapens te dragen. En passant “vergat” hij natuurlijk het woord islam in de mond te nemen, maar zo’n toespraak helpt er geen lievemoederen aan.

    Hoe vreselijk die moordpartijen ook zijn (denk aan de moord op 20 kinderen en 6 volwassenen in 2012), toch stierven maar 547 mensen op deze manier in de dertig jaar tussen 1983 en de gruwel in die lagere school in Sandy Hook. In diezelfde periode stierven 325.000 Amerikanen door een vuurwapen:

     

    een deel trouwens door zelfmoord. Dat is vre-selijk veel, maar in de Verenigde Staten circuleren dan ook minstens 300 miljoen vuurwapens. Voor iedere 100 Amerikanen zijn er 88 wapens. De nummer twee in de wereld is Jemen, met 55 vuurwapens voor iedere 100 Jemenieten. Bijna 250.000 slachtoffers zijn negers en in bijna alle gevallen werden zij vermoord door andere negers.

    Vergeet niet dat 80 procent van de zwarte kinderen buiten het huwelijk geboren wordt en dat straatbendes dikwijls de afwezige vader vervangen. Natuurlijk vestigt zender Brüssel aan de Reyerslaan voortdurend de aandacht op iedere blanke politieman die een neger neerschiet.

    Nochtans, Harvard-hoogleraar Roland Fryer heeft recentelijk afdoende bewezen dat de politie harder en frequenter optreedt tegen zwarte verdachten, maar dat er de laatste vijftien jaar geen sprake van is dat blanke politiemannen uit racisme negers neerknallen. Zelfs de New York Times die dat deuntje jarenlang zong, nam gas terug, want… Fryer is zwart.

     

    Politici nemen geen risico’s

    In 1994 deed het federale Amerikaanse parlement een laatste poging om de verkoop van vuurwapens te controleren. “Aanvalswapens” moesten in de ban, want semiautomatische geweren (het meest bekend in Europa is de Russische kalasjnikov) zijn te gevaarlijk. In de praktijk stelde de ban niets voor, want bijna alle revolvers en pistolen zijn ook semi-automatisch en vuren een hele lader af. In de praktijk zijn gewone pistolen verantwoordelijk voor 80 procent van de doden.

    De NRA ontbond toentertijd zijn duivels en bij de verkiezingen later dat jaar sneuvelden verscheidene Democratische parlementsleden die akkoord gingen met de eerder symbolische wet. De wet was trouwens maar geldig tot 2004 en kandidaten voor het Huis van Afgevaardigden of de Senaat hoeden er zich al jaren voor een initiatief te nemen om de wapenverkoop aan banden te leggen. Dat doen sommige staten wel. Na Sandy Hook verstrengden elf staten hun wapenwet, maar twaalf maakten het nog gemakkelijker om een wapen te kopen, want “the good guy” moet zich kunnen verdedigen tegen “the bad guy”.

    Zelfs het Amerikaans Hooggerechtshof moeide zich met de zaak. Het besliste in de zaak-Heller dat iedere Amerikaan volgens de grondwet het recht heeft een vuurwapen in huis te hebben om zich te verdedigen. Een volledig wapenverbod in de toekomst is uitgesloten.

     

    Natuurlijk zullen in de komende presidentsverkiezingen wapens een rol spelen. Trump is een tegenstander van het verbod op wapens en vindt dat de huidige wetgeving volstaat, want die verbiedt nu al te verkopen aan criminelen en gekken. Clinton-Rodham wil strengere wetten en krijgt de NRA tegen zich, want ze wil de vleugels van de organisatie knippen omdat ze soms weinig fatsoenlijke wapenhandelaars verdedigt.

     

    Mensen die een wapen willen kopen, moeten volgens haar veel beter gecontroleerd worden. Maar ook Rodham durft niet verder gaan en denkt er niet aan een absolute wapenban voor te stellen.

     

    Verbied verkoop van oorlogsmunitie

     

    Er komt dus in de eerstvolgende jaren geen einde aan de moordpartijen in de Verenigde Staten; zeker niet in de zwarte getto’s. Ner-gens heb ik iets gelezen over de enige praktische mogelijkheid die een Amerikaanse kennis ooit suggereerde. Controleer niet de wapen- maar wel de munitieverkoop. Verbied de verkoop van oorlogsmunitie, tenzij aan publieke organisaties van ordehandhavers. Allen die voorstander zijn van wapenverkoop omdat ze zogenaamd hun sport beoefenen, kunnen dan lekker verder schieten met losse flodders, maar het aantal moorden zal wel degelijk dalen. Ik vrees dat dit voorstel evenmin haalbaar is.

     

    Jan Neckers

    *

    *

    Als kind hebben we veel gespeeld met gevonden oorlogstuig uit WO I en konden, bij manier van spreken geen poot verzetten, of we vielen er over.

     

    *

    *

    05-08-2016, 10:53 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3568

    4/504 * - Schoolverkrachters in Oostende -.

    *

    DEEL 1

    Vrijdag 5 augustus 2016

    Zon 6u15-21u21

    H Oswald

    Regen op Sint-Oswald maakt het koren duur

    *

    5/8/1305Marteldood William Wallace, Schot, door Edward I

    *

    *

    Oostende, Koningin der Badsteden

    Niet de zonnebadende Koningin Mathilde,

       Maar Dikke Mathilde…..

    *

    *

    Oostende is bij definitie een veilige stad, want bestuurd door Den Baard van de SP-a. Maar als scholen dat voorbeeld volgen, om nu ook al wapenvertoon bij hun leerlingen aan de Flikken melden, waar gaan we dan naartoe? Dan beginnen de Flikken te flippen en steken ze hun neus in de zakken van die arme vreemdelingetjes. Om daar toch wel verfilmde ‘erge feiten’ te vinden die ze in groepsverband hebben gepleegd. Dikke Mathilde kan er geen lap op leggen, zo erg is dat!

    Blote bendevorming een strafbaar feit zijnde, komt heel de geitenneukersbende nu in het najaar voor de Juge Pee. We weten niet of die een persoonlijke vriend is van Den Baard, zoals gebruikelijk in die middens (zie Gent), maar alleszins vonden we niets daarover in de Vaderlandsche Leugenpers. Die had de handen vol met de brutale geschreven beledigingen aan het adres van de Gewone Man op een verongelukt Marokkaans kut-jong zoals Smetje van ’t Gazetje die arme drommels placht te noemen. Hij kreeg daarvoor nooit geen proces aan zijn broek want daar was al stront aan de knikker.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    vier Irakezen voor rechter voor groepsverkrachting minderjarig meisje in Oostende

    *

    De zaak van een groepsverkrachting in Oostende is op vraag van de verdediging uitgesteld naar de zitting van 3 oktober. Vier Irakezen zullen zich voor de Brugse correctionele rechtbank moeten verantwoorden voor het verkrachten van een 17-jarig meisje.

    De groepsverkrachting van het minderjarige meisje dateert al van eind november 2015, maar kwam pas in januari bij toeval aan het licht. Naar aanleiding van een foto waarop een verdachte poseerde met een wapen schakelde zijn school de politie in. Op het gsm-toestel van de verdachte werden beelden van de groepsverkrachting aangetroffen. De feiten werden gepleegd in een privéwoning in Oostende. Het meisje was verdoofd.

    De lokale politie van Oostende slaagde erin om snel alle betrokkenen te identificeren. Het ging om zeven personen van Irakese origine. Vier meerderjarige verdachten belandden in de gevangenis. Eén van hen, een Irakese asielzoeker, werd ondertussen wel onder strenge voorwaarden vrijgelaten. De twintiger bleek geen actieve rol gespeeld te hebben in de feiten.

    Drie minderjarige verdachten zitten sinds hun arrestatie in een gesloten jeugdinstelling. Begin juli besliste de jeugdrechter om een van de minderjarigen uit handen te geven. Hij zal dus als volwassene berecht worden en zal in het najaar voor de bijzondere jeugdkamer van de Brugse correctionele rechtbank moeten verschijnen.

    *

    *

    Erger, onze Koningin (die der Badsteden) haalt al de serieuze Pers in Holland. Het is wel niet voor de goede kanten ervan, maar met Den Baard aan de knoppen zal dat niet vlug verbeteren.

    (Wordt vervolgd)

    *

    *

    *

    05-08-2016, 10:27 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    04-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3567

    4/563 * -Sinte Rita in Parijs delft het onderspit – Raakpunt met de piramiden? -

    *

    DEEL 4

    Donderdag 4 augustus

    Zon 6u14-21u22

    H J-M Vianney, H. Pastoor van Ars.

    *

    *

    *

    Het zal al wel tijdeke geleden beginnen zijn, de ontmaagding van de Kerk in Frankrijk, ‘La Fille Ainée de L’Église’, maar gisteren beleefde men daar in die voorstad van Parijs het onmogelijke.

    Bonst de Goddelijke Dienst de Gelovigen de Kerk uitjagen: het moet geleden zijn van de Franse Revolutie, waar de ‘progressieven’ dan te vuur en te zwaard de Vooruitgang meebrachten.

    Of die weerbarstige Pastoor nu, net als toen, ‘tot de galeien’ zal veroordeeld worden, is misschien wel niet meer het geval, maar er is erger. Dat Sinte Rita de Patrones is voor Hopeloze Gevallen zal ook niet veel meer helpen, want bij Allah heeft die niet veel te piepen.

    Het zou me dus niet verwonderen, moesten de Gelovigen daar voortaan op straat hun Geloof belijden. Zien eten doet immers de honger stijgen….

    En wetewa? Als die parking zo ’n beetje convenabel wordt aangelegd, kunnen ze zelf hun kerkstoelen ter plaatse laten inbetonneren als waren het evenveel Rotsblokken waarop Petrus ooit, volgens het Woord van de Heer, zijn Kerk moest bouwen.

    Bloemen verwelken, scheepjes vergaan, maar de Liefde Gods blijft eeuwig bestaan.

    Zeg, weet er iemand waar die mensen moeten zijn, om hun andere wang aan te bieden?

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Ophef in Parijs: kerk hardhandig ontruimd tijdens misviering

    *

    Ophef in Parijs: de ordediensten hebben er vanmorgen een kerk ontruimd tijdens een misviering. De Sainte-RitaKerk in het 15de arrondissement van Parijs wordt al enige tijd bezet, omdat projectontwikkelaars het gebouw willen platgooien.

    "Een dertigtal mensen had zich binnen opgehouden om zich te verzetten tegen de opeising van de plaats. De ontruiming verliep zonder incidenten", liet de prefectuur van de politie weten in een communiqué.

    De beelden die verspreid werden via sociale media en Periscope vertellen een ander verhaal. Op foto's is te zien hoe de priester hardhandig tegen de grond werd gewerkt.

    Ook enkele verkozen politici van rechts verzamelden vanochtend vroeg aan de kerk om de ontruiming te verhinderen, zo is te zien op verschillende filmpjes op Twitter. Marine Le Pen sprak via Twitter ook haar ongenoegen uit over de situatie.

     

    Dierenliefhebbers

     

    De Sainte-Ritakerk is bekend bij dierenliefhebbers, omdat het de enige kerk in Parijs is die huisdieren toelaat. Dierenvrienden konden er in november hun beestjes laten zegenen, en dat trok jaarlijks honderden mensen.

    De kerk werd verkocht aan een projectontwikkelaar, die het gebouw wil laten verdwijnen. Dat moest eigenlijk al in oktober van vorig jaar gebeurd zijn. In de plaats moet er een parking en sociale woningen komen, zo schrijft de Franse krant Le Figaro.

    *

    *

    Ieder individu en dus ook iedere Gemeenschap, moet zijn of haar prioriteiten kennen. Maar als Hovaardigheidsbekleders nog hun medeleven willen uiten met de slachtoffers van die zovele ‘terreurdaden’ (U had toch nooit gedacht dat ze dat niet waren, die IS aanslagen in Naam van Allah), dan moeten ze toch nog een paar van die dingetjes overlaten. Tenzij er al plannen zouden bestaan, om daarvoor binnenkort de mosketen te gebruiken.

    Veel van die meest primitieve volkeren zijn van de aardbodem verdwenen. Maar veel van hun Heiligdommen staan nog recht en trotseren, zoals in Egypte, de Eeuwigheid.

    *

    *

    *

    04-08-2016, 12:16 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3566

     5/964 * - Klacht tegen VVL en misschien zelfs als we braaf zijn en wèl leren, in het najaar een strafklacht – Persoonlijke visie op de mislukte kolonisatie -

    *

    DEEL 3

    Donderdag 4 augustus

    Zon 6u14-21u22

    H J-M Vianney, H. Pastoor van Ars

    *

    *

    *

    *

    In deze sjalottentijd (volgens andere bronnen, de komkommer- of kwamkwamer-tijd)) hebben de niet-populistische politici, de Tsjeven op kop, een stok gevonden om de hond te slaan.

    Stel U voor: een brave kut-Marokkaan (dixt Smetje van ’t Gazetje) – er zijn geen andere – overlijdt door zijn eigen stomme fout. Allemaal kommer en kwel, en zie, het hele verhaal wordt uitgesmeerd als ranzige boter. Ranzi (want zo heette die brave jongen), was een flink baasje geweest, die zelfs nog geen appel zou stelen die niet de zijne was.

    Enfin, mensen sterven overal, net als meeuwen die sterven in de (thuis)haven.

    De Leugenpers beschrijft de hetze als zouden die ‘een golf van verontwaardiging’, ook bij politici veroorzaakten. Deze omschrijving is ook anders te begrijpen, namelijk dat ook politici geschrokken zijn van de uitlaatklep die Het Volk maar al te graag heeft aangegrepen om lucht te geven over de onvrede i.v.m. deze bedreigende volksverhuizing die heel het Avondland overspoelt. Denk daarbij aan wat vooraf ging aan de Val van de Berlijnse Muur (1989) waarbij de opgedrongen status van “Kolonie van Moscou’ ten val werd gebracht.

    Vervang in deze zin Moscou door Washington, en U zult begrijpen wat ik bedoel.

    Ja, natuurlijk zijn onze Grote Verlichte Verstanden in de fout gegaan. Door hun land te verpatsen in ruil voor een bord linzensoep. En onze Vlaamse vrienden gebruiken misschien wel de verkeerde woorden om hun ongenoegen te uiten. Maar ze moeten strijden met de weinige wapens die ze hebben. Zij hebben geen Bram Sebrechts van Unia achter zich, die voor hen in de bres springt.

    Vlamingen worden al 186 jaar in Coburgia racistisch behandeld en gediscrimineerd. En dat, mijn lieve vrienden, is de reden waarom ik hierover van oordeel ben, dat zij de splinter in andersmans oog zien, maar niet de balk in hun eigen ogen. En nee, Viesboekpagina’s zijn niet het goede middel om daartegen ten strijde te trekken, maar de spreekgestoelten in onze vele Parlementen.

    Ja Ja, na Pegida kan nu ook de VVL gekaapt worden, om de pijlen netjes afgescheiden te schieten alleen nog naar de uitwassen van Islammerij. Maar ik zeg U: als een lichaam vergaat door de kanker, dat er altijd een voorgeschiedenis voor heeft bestaan. ‘Kurieren am Syptomen’ geneest de kanker niet.

    *

    GEPLUKT BIJ

    De Leugenpers

    *

    Vlaamse Verdedigings Liga moet voor rechter verschijnen

    *

    De klacht tegen de Facebookpagina van VVL leidt tot een dagvaarding voor de rechter

    De Vlaamse Verdedigings Liga (VVL) wordt door het Antwerpse parket gedagvaard naar aanleiding van de klacht die Gelijkekansencentrum Unia vorig jaar indiende voor het aanzetten tot haat en het verspreiden van racistische boodschappen. De extreem-rechtse splintergroep VVL van Gunther Vleminx lag gisteren nog zwaar onder vuur voor de racistische commentaren die het op Facebook postte over de dood van de 15-jarige Genkse jongen Ramzi Kaddouri.

    De tientallen rauw-racistische commentaren na het dodelijke verkeersongeval in Marokko van de 15-jarige Ramzi veroorzaakten een golf van verontwaardiging, ook bij politici.

    De racistische reacties doken vooral op op de Facebookpagina van de Vlaamse Verdedigings Liga, een extreemrechtse splinterbeweging die ‘zich verzet tegen de massamigratie en de islamisering van Vlaanderen’ en wordt beheerd door Gunter Vleminx, die graag op de foto gaat met Filip Dewinter. De pagina wordt leuk gevonden door meer dan 23.000 mensen.

    Het Gelijkekansencentrum Unia liet gisteren weten dat het al vorig jaar een klacht had ingediend tegen VVL wegens de algemene teneur van grof racisme en het verspreiden van haatboodschappen. ‘Het ging niet om een individueel geval maar om het geheel van racistische uitlatingen die telkens weer verschenen op die pagina’, aldus Bram Sebrechts van Unia.

    Het parket van Antwerpen heeft de zaak onderzocht en afgerond. ‘De klacht wordt niet geseponeerd’, zegt Stephanie Chomé van het Antwerpse parket. ‘Integendeel, er komt, wellicht nog in het najaar, een dagvaarding voor de strafrechter. We zoeken alleen nog uit tegen wie precies en voor welke feiten.’

     

    De racistische uitlatingen zijn ondertussen verwijderd van de Facebookpagina van VVL maar de opschudding zal allicht het dossier alleen maar verzwaren

    *

    Ach, ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is. Kikvorsen kwaken, koeien die loeien en ezels balken.

    Ik stel mij voor (en kan zelfs ten dele begrijpen) dat er onvrede heerst in al die ‘thuislanden’. Ofwel leven die daar onder de knoet van een woestijn-tirannie, ofwel leiden ze een schamel bestaan waarbij wij ons de graad van ontwikkeling niet eens kunnen voorstellen, en via de moderne communicatiemiddelen zien die onze hoge levensstandaard. Als de na-ijver dan een beetje wordt opgezweept door machtige ‘vrienden’ dan valt te vrezen dat we zien, datgene wat we zien.

    Onze bloedeigen ‘Leiders’ zijn ondertussen al vele honderden jaren bezig de andere kant op te kijken. ‘Hebben is hebben, en krijgen is de kunst”, weet U wel.

    Breng de mensen daar geen vissen, maar leer ze zelf te vissen: jonge idealisten, waaronder de meesten Christenen van bij ons ‘gingen en onderwezen hen’, dikwijls werden zij geslacht op het altaar van het Geld-Monster. Daartoe aangezet door de Groten der Aarde, door Koningen, Keizers en Valse Profeten.

    En na de materiele plundering is dan de nieuwerwetse slavenhandel begonnen. ‘Oil for immigration’. Onder-verzwegen: ‘Oil for Islamisation’.

    Of, zoals onze Leraar Godsdienst ons ooit breedsprakerig voor de voeten wierp: ‘God bezag zijn verken, en zag dat het al vel was’. De ‘w’ vervangen door ‘v’ was zijn manier om het ABN dat toen zijn kop opstak, te hekelen.

    Klein Pallieterachtige kunstgreep, maar net als het woord ‘invasie’ met grote gevolgen.

     

    *

    *

    04-08-2016, 12:01 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3565

    5/787 * - De Islammerij explodeert ipv implodeert – Trump is bezig zich te.. tromperen –

    *

    DEEL 2

    Donderdag 4 augustus

    Zon 6u14-21u22

    H J-M Vianney, H. Pastoor van Ars

    *

    *

    *

    *

    Het is maar hoe U het werkwoord ‘exploderen’ uitlegt. Volgens ‘die van HLN’ is dat zoiets als in bliksemtempo uit zijn voegen barsten, zoals trouwens de meeste bommen doen. Bommen en granaten zijn per definitie bedacht om te exploderen. Vergeet dus dat bij explosies gewoonlijk scherven horen? Of, breder gezegd, dat explosies schade kunnen berokkenen.

    Enfin, zal dus bedoeld zijn: als de Islammerij ontploft, moet dat zoiets zijn als de (verboden) splinterbom. Dit is een grote bom met daarin allemaal kleine bommetjes die op hun beurt bestaan uit allemaal nog kleine bommetjes. Die dingen bommelen a.h.w. altijd voort. Misschien wel tot de wereld erdoor vergaat. Want het stopt niet en daarom mogen die volgens de conventie van Génève, op geen enkel strijdtoneel nog ingezet worden. Wegens niet menselijk meer.

    In die zin zou HLN nog gelijk kunnen hebben ook!

    Hieronder leest U het hele verhaal met tussen de lijntjes dat wat ook ik erover denk.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Gelekte kaart laat zien: IS explodeert wereldwijd

    *

    Strijd tegen IS. De Amerikaanse overheid heeft een kaart gemaakt waarop de wereldwijde expansie van de islamitische terreurorganisatie IS te zien is. De Amerikaanse zender NBC kreeg het geheime overheidsdocument in handen. Daarop is te zien dat het aantal landen waar IS actief is, bijna is verdrievoudigd sinds de VS in 2014 haar campagne begon om de terreurorganisatie te vernietigen.

     

    De kaart maakt volgens de zender deel uit van een geheim briefingdocument dat het Witte Huis deze maand ontving van het Nationale Terrorismebestrijdingscentrum. De kaart laat een alarmerende toename van IS-bolwerken wereldwijd zien: sinds 2014 zijn er elf landen bijgekomen waar IS actief is.

     

    Aspirant-landen

    Toen de Verenigde Staten in 2014 haar campagne begon om de extremisten te vernietigen, waren er slechts zeven landen waar IS opereerde. In 2015 was dat al toegenomen tot 13 landen en de huidige kaart toont al 18 landen waar IS momenteel opereert. De kaart geeft ook een aantal 'aspirant-landen' aan, waar IS momenteel ook invloed begint te krijgen: Egypte, Indonesië, Mali, de Filippijnen, Somalië, en Bangladesh.

    Harde kern

    Experts zeggen dat de Verenigde Staten erin geslaagd lijken te zijn de harde kern van IS in Irak en Syrië succesvol aan te vallen, maar dat deze 'hittekaart' een stuk groter zou zijn als alle regio's waarin IS al aanslagen gepleegd heeft of actief wil zijn ook zouden worden aangegeven.

     

    De internationale expansie van IS toont dat de dreiging van de terreurgroep nog lang niet voorbij is. Over hoe de zich uitbreidende terreurorganisatie het best bestreden moet worden, bestaat vooralsnog geen consensus, maar de Verenigde Staten hebben wel al nieuwe aanvullende militaire bases opgericht in het Midden-Oosten, Azië en Afrika.

    *

    *

    Voilà, nu is in kaart gebracht wat we allemaal al jaren aan den lijve ondervinden. Vroeger leerden we op school dat god overal was. Maar dat is niet meer zo, de Islammerij, de Godsdienst van de Wrede, is in Zijn plaats gekomen.

    Tja, de vooruitgang laat zich niet in één enkel gat vangen.

    Net als bij Donald Trump, had ik het liever andersom gezien. Namelijk dat exploderen eigenlijk zou betekenen zich zelve vernietigen. Daar verschiet U van, nietwaar?

    Ik leg het even uit.

    Als U ziet hoe die man zijn kansen verknoeit, dan moet U wel vrezen dat hij straks geen enkele goede kaart meer heeft om tegen Duivelin Hitlary uit te spelen. Doodjammer natuurlijk.

    Eigenlijk hing dat al een tijdje in de lucht. Als uit een slecht voorgevoelen, had ik mijn held al de troetelnaam van Buffalo Bill toegekend, de krachtpatser uit de meeste cowboyverhalen.

    Maar cowboy-toeren als echte mirakels in de politieke paddock smijten, is in dat wonderland nooit uitgesloten. Uiteindelijk biedt het gezond boerenverstand van de doorsnee Amerikaan nog altijd het beste paar teugels….

    Voorbeeld ten geleide: dat er een echte bom explodeert onder zadel en achterwerk van de Clinton Ruiter. Zodat zij samen met de Islammerij als één geheel implodeert tot één reusachtig Zwart Gat. Een gat miljarden keer zo groot als dat van de Zwarte Ongelukskater.

    Om te huiveren. Maar eindelijk is er een vaste basis om naartoe te verwijzen, als we op onze blogs de nadruk leggen op de ware aard van het Beestje….

    Bedenking

    Het is volgens mij vanwege HLN niet politiek correct, om noch Europa noch Amerika te vermelden in hun verhaal. Zo missen zij de kans om de aandacht te trekken op het welslagen van de Islammerij om onze Beschaving in het hart te raken.

    *

    *

    *

    04-08-2016, 11:41 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3564

    6/926 * - Met de Vlaamse Verdedigings Linie in het verweer, worden zaterdag in Antwerpen de Leeuwen getemd - Wie leidt er na 6 november namens Amerika het Mensdom naar de verdoemenis –

    *

    DEEL 1

    Donderdag 4 augustus

    Zon 6u14-21u22

    H J-M Vianney, H. Pastoor van Ars

    I*

    4 Augustus 1914: inval van het Duits Leger en begin van Den Groten Oorlog die meer dan 4 jaar zou duren. Erger dan de Frans- Duitse Oorlog van 1870 en de inname van Parijs door de Duitsers, dacht de Duitse Keizer Willem I von Saxen-Coburg-Gotha, 2 neven van elkaar van onze Albert I von Saxen-Coburg-Gotha vrije doortocht te verkrijgen. Al wist die pertinent goed dat Bruxelles ondertussen het slaafje van Parijs geworden was.

    Prompt dwong de Koning-Soldaat gevreesde rokkenjager te voet en te paard, het land dus tot de oorlog. Aan de Vlamingen, die voor hem moesten sneuvelen, beloofde hij ‘gelijkberechtigdheid in rechten en in de feiten’, wat hij daarna prompt weer vergat.

    Toen de oorlog dreigde uit te lopen, begon die vanaf 1916 achter de rug van zijn Bondgenoten, de Fransen en de Engelsen, platte broodjes te bakken bij zijn Neef. Plots had de man zich herinnerd dat ze familie waren…..

    Ook dàt is een vergeten bladzijde van ’s lands glorie…

    *

    *

    *

    Met wat er in ons coburgia-land aan land is gegaan, is er geen land meer te bezeilen. Heb dus als goede Christen goed nagedacht om zij die zeggen mijn vijanden te zijn, lief te hebben. Als tenminste zij mij niet al te veel pijn doen.

    In coburgia is namelijk sedert gisteren De Nacht der Lange Messen aangebroken….. Enfin, we zullen zaterdag zien hoe het met de Vlaamse Defensie Liga afloopt. Als ‘het Vlamenblut vom Messer spritst’.

    Ave, Cesar, zij die gaan sterven, groeten U.

    *

    En ja, da ist etwas los in Amerika. Weten we al lang, al van uit de tijd van “Wat zijn moet, dat zal zo zijn’…. De Toekomst die blijft geheim. Que sera, sera….

    Dit was ooit een populaire naïeve schlager toen er nog geen ‘populisten’ bestonden, die was komen overwaaien uit Amerika. Met de complimenten van de Rijke Nonkels daar. Maar dat verhaal dreigt zich nu opnieuw voor te doen met de Goden van de Olympus in Het Pentagon. Want, zoals Lowie Tobback het ooit eens onder woorden bracht: voor Linkx zijn alle middelen goed om het doel te bereiken. Nu is het voorlopig nog met modder gooien, maar straks worden dat… handgranaten.

    Enfin en conterenfin, dat doel is voor het Clinton Wijf om God gelijk te worden, ja zelfs Zijn plaats in te nemen. Als echtgenote is zij tekort geschoten tegenover haren Bill, maar als 1ste vrouwelijke presidente zal zij net, zoals La Märkelina, het wel ‘schaffen’.

    Dat de beste moge winnen. Inch’Allah.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Als Clinton wint, komt de Derde Wereldoorlog

    (Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

    *

    Mocht Hillary Clinton de race om het Amerikaanse presidentschap winnen, dan zou dit via Syrië tot een wereldoorlog kunnen leiden. Haar favoriete minister van Defensie wil daar namelijk ook Russische gevechtsvliegtuigen laten neerschieten.

     

    Contra magazine

     

    Langzamerhand komt er informatie naar boven over welke personen Hillary (ook graag “Hitlary” genoemd) Clinton voor haar kabinet zal uitzoeken, mocht zij op 8 november tot president van de VS gekozen worden. Clinton, die enkele maanden geleden al duidelijk maakte dat zij Iran zou willen bombarderen, zal vermoedelijk Michèle Flournoy als minister van Defensie kiezen.

     

    Flournoy´s denktank, het “Center for New American Security” (CNAS), werd negen jaar geleden opgericht om instemming te vergaren voor de oorlogen tegen Irak en Afghanistan. De afgelopen tijd riep het CNAS ertoe op om behalve de “Islamitische Staat” en het Al-Nusra Front ook het Syrische leger te bombarderen.

     

    Maar dat niet alleen. Ook roept Flournoy ertoe op om in Syrië een “No-Bomb-Zone” in te stellen, waarin de door de VS ondersteunde “rebellen” tegen het Syrische leger kunnen optreden. Mochten zich dan Syrische of ook Russische (!) gevechtsvliegtuigen in dit gebied begeven, dan moeten de Amerikaanse eenheden deze ook bestrijden. Dat zou echter het begin van een Derde Wereldoorlog betekenen.

     

    In het team van adviseurs van Hillary Clinton zit nog een andere oorlogshitser: Leon Panetta, voormalig minister van Defensie en ex-directeur van de CIA. Deze is eveneens voorstander van een krachtig militair optreden in Syrië en de ondersteuning van de zogenaamde “gematigde rebellen” (dat zijn diegenen, die bijvoorbeeld onlangs nog een kind hebben onthoofd). Ook wil Panetta Amerikaanse grondtroepen in Syrië en zowel de “Islamitische Staat” als de Syrische regering bestrijden.

     

    Maar ook de voormalige chef van het Pentagon, Jeremy Bash, die eveneens tot de adviseurs van Clinton behoort, wordt gerekend tot de voorstanders van een Regime-Change wat betreft Syrië. Bash roept er openlijk toe op de “Islamitische Staat” en de regering van Assad op hetzelfde moment vernietigend te verslaan.

     

    Als je bedenkt welke rol Hillary Clinton in Libië speelde en hoe de kleine oorlogshitser het hele land in chaos en anarchie stortte, omdat zij haar (of misschien die van een van haar financiers?) wil doordrukte, dan kun je je er ongeveer een voorstelling van maken waartoe haar presidentschap nog zal leiden. Deze vrouw is een enorm gevaar voor de veiligheid in de wereld.

     

    Bron:

    www.contra-magazin.com

    *

    *

    Enfin, dag op dag één maand na Sinterklaas, zullen we het Godsoordeel weten wie namens The Big Apple, het Mensdom naar de verdoemenis zal mogen leiden. Wie kan daar nog een goed oog in hebben?

    *

    *

    *

    04-08-2016, 11:20 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    03-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3563

    7/1061 * - Dodelijke schietpartij in München focus op de ware gebeurtenissen – Erdogan zint op wraak -

    .

    DEEL 5

    *

    Dinsdag 2 augustus 2016

    Oogstmaand

    Zon 6u11-21u26

    H Eusebius

    *

    *

    Zo d’ouden zongen, zo schieten de jongen….

    *

    *

    De Vaderlandsche Leugenpers (alleszins!) maar ook alle officiële media hadden over ‘München’ en de schietpartij aldaar, al lang de boeken toe gedaan. Niets meer over schrijven, dan was er ook niets meer gebeurd. Maar de recht-uitte vrije Media, die de Gutmenschen er maar niet onder krijgen, blijft het mes…. En de kogels in de wonde rond draaien. Dat doen ze ook met het goede Nieuws, zowel als met het Slechte….

    Dat is en blijft de rol van De Pers, anders moeten we spreken van het Ministerie van Propaganda, een begrip dat sedert Dr Joseph Goebbels geen verdere uitleg hoeft.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Terrorist München was geen Iraniër, maar pro-Erdogan islamist uit Syrië


    De meest krankzinnige leugen van grote Duitse media was dat de amokmaker terrorist die op 23 juli in München 9 mensen vermoordde, waarvan 7 tieners die bij de McDonalds zaten te eten, een Duitse rechtsextremist was. Vervolgens werd uren na de aanslag, waarin er vergeefs werd gezocht naar nog minstens 2 andere daders, de naam van de terrorist bekend gemaakt: Ali David Sonboly, doelbewust verwesterd, omdat het in werkelijkheid geen ‘David’, maar “Daoud’ was. Maar ook de achternaam blijkt verdraaid: ‘Sonboly’ wordt namelijk als ‘Sunbuli’, een Arabische naam, uitgesproken. Ook uit zijn Facebook pagina blijkt Ali Daoud Sunbuli geen Iraniër was, maar een pro-Turkse islamist uit Syrië.

     

    Op zijn Facebook had Sonboly/Sunbul(l)i (in het Arabisch hetzelfde geschreven – de verschillende Westerse vertalingen zijn slechts variaties van de klankweergave), die geen tiener maar een volwassene was, een grote Turkse vlag staan. Van Iraanse of Perzische vlaggen geen spoor, maar wel van Syrische. De combinatie van beide wordt vaak gebruikt door Syrische pro-Erdogan islamisten. Ook stond hij op de terreurverdachtenlijst van Interpol.

    Zijn bewondering voor de Turkse dictator Erdogan staat buiten kijf. Bovendien woonde hij in München in een Turkse wijk. De Duitse regering Merkel schilderde hem af als een Iraniër, dus een Shi’itische moslim, om een weerslag tegen de grote Turkse gemeenschap te voorkomen.

    Islamistische clan fanatieke Erdogan aanhangers

    Sonboly’s clan is oorspronkelijke van Turkse afkomst en leeft in Homs, Syrië. Sommigen zijn geëmigreerd naar Jemen, Saudi Arabië, de VS en Canada. De clanleden zijn, waar ze ook leven, Soenitische moslims die tegen Assad en fanatiek voor Erdogan zijn, en diens versie van de extremistische islam aanhangen.

    Ali Sonboly heeft op Facebook in het Arabisch connecties met pro-Erdogan/ISIS jihadisten zoals Ahmad Khan. Clanlid Ziyad Sonboly is sluipschutter fanaat en is gezien zijn Syrische vlag duidelijk een Syriër. Hij zou net als Ali omschreven kunnen worden als iemand die van kogelregens houdt. Maar welke moslimterrorist is dat eigenlijk niet?

    De foto die van Ali in de media werd getoond, is er inderdaad een van een tiener. Uit de verhalen, foto’s en filmpjes van ooggetuigen blijkt echter dat hij inmiddels een veel volwassenere man is. Ook dat werd op last van de Duitse autoriteiten echter verdoezeld.

    Andere terroristen verzwegen

    Al-Arabiya, een van de grootste en bekendste Arabische zenders, berichtte niet alleen dat Sonboly op de ‘watchlist’ van Interpol stond – een feit wat door de Westerse media werd genegeerd -, maar ook dat er op basis van ooggetuigenverslagen nog 2 andere terroristen in München actief waren. Pal na de aanslag werden er namelijk 3 locaties gemeld, te weten de McDonalds, Het nabij gelegen Olympia winkelcentrum, en de daarnaast gebouwde parkeergarage.

    Er zijn in totaal 3 Turken gedood – zaten daar enkele daders bij die zich als slachtoffers voordeden? Werd de aanslag misbruikt om bij de Duitsers juist sympathie voor de Turken en president Erdogan, die onmiddellijk verklaarde dat net als zijn eigen land nu ook Duitsland door terreur was getroffen, op te wekken? Daarnaast zou Ali, de zogenaamd ‘enige’ dader, zelfmoord hebben gepleegd. Het is niet te bewijzen, maar het is minstens zo waarschijnlijk dat hij door een politiekogel werd uitgeschakeld.

    De Westerse media berichtten wel dat Sonboly zijn daad al zeker een jaar had voorbereid. Uit deze video valt op te maken dat hij in ieder geval getraind was om met vuurwapens om te gaan. De politie verklaarde echter geen idee te hebben waar hij dat had geleerd.

    Was Sonboly een Turkse agent?

    Mede gezien de enorme discrepanties tussen diverse getuigenverslagen in media zoals CNN, en de officiële slotverklaringen van de Duitse autoriteiten, is het niet ondenkbaar dat Sonboly in werkelijkheid een Turkse agent was die werd ingezet om een aanslag te plegen waarmee geprobeerd werd om sympathie onder de almaar onrustiger wordende Duitse bevolking op te wekken voor de talloze Syrische migranten die uit Turkije naar Europa worden doorgestuurd. Het is ook mogelijk dat Berlijn de feiten vervalste om de grote weerstand tegen de visumvrijheid voor 80 miljoen Turkse moslims, en het geplande Turkse EU-lidmaatschap, te verminderen.

    De ‘false flag’ staatsgreep in Turkije heeft Erdogan in ieder geval in staat gesteld om - met steun van bondskanselier Angela ‘Stasi’ Merkel - tienduizenden tegenstanders van zijn dictatoriale aspiraties en radicale versie van de islam af te rekenen. Iedereen die tegen hem is, wordt inmiddels als terrorist neergezet.

     

    Xander

    (1) Shoebat
    (2) Anonymous News

    *

    *

    Acht en tachtig Kalkoenen met kromdolken aan de gordel Europa visum-vrij laten doorkruisen, dat is toch het minste wat we de Turkse Sultan kunnen aanbieden. Onze rijkdommen (en onze vrouwen) zullen ze zò wel vinden….

    Trouwens, met welk recht verbiedt de Duitse Overheid dat de Sultan zijn troepen in Keulen niet zou mogen toespreken? Dat is een schending van het Oorlogsrecht en is tegen de Rechten van de Universele Mens.

    Volgende keer zendt Erdogan zijn tanks en vliegtuigen om soortgelijke betogingen in goede banen te leiden. Hij zal er persoonlijk op toezien, dat hij op alle spreekgestoelten waarop hij z’n zinnen heeft gezet, even vrij als de Paus van Rome, zal kunnen spreken. Als Groot en vooral machtig Wereldleider heeft hij zelfs recht op meer.

    Daarom ook zal hij zelf voorzien in eigen overvalwagens met bijhorend politie-personeel, om de op te nemen gevangen die hij wil meevoeren, te ‘beschermen’.

    Hij wil namelijk niet dezelfde fout maken als zijn voorganger, A.H. die voor hetzelfde doel slechts zijn eigen… moustache kon inzetten.

    *

    *

    *

    03-08-2016, 10:15 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3562

    4/558 * - Een Venetiaanse messenheld, stof voor een nieuwe Shakespeare-story.

    .

    DEEL 4

    *

    Dinsdag 2 augustus 2016

    Oogstmaand

    Zon 6u11-21u26

    H Eusebius

    *

    *

    *

    *

    In voorgaand stukje over de Eeuwige Heilige Oorlog tegen ons, Kruisvaarders, ging het gordijn naar omhoog: het scheelde geen haar over Shakespeare’s verhaal was er aan voor de moeite. De Grootmeester onttroont door de hedendaagse door de Koran voorgeschreven aanpak van alle ‘Ongelovige Honden’, waar ook ter wereld.

    Maar dat mag tot niet tot gevolg hebben, dat de Venetianen in hun schelp kruipen. Die moeten toch, zo wordt hen ook hier in Italia voor gezegd, gene bang hebben van de Islam. Want hier wonen slechts ‘gematigde’ moordenaars die niet jtxing alles vermoorden wat hen voor … de bijl komt, maar rustig hun tijd afwachten. Tot hun innerlijke stem spreekt….

    Echt een schande en een belediging voor onze ‘verrijkers’ dat over zo’n bagatelletje moet geschreven worden. Niets over spreken, dan is het ook niet gebeurd.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Biddende man met bijl gearresteerd in Venetië

    *

    De Italiaanse politie heeft gisteren een man gearresteerd die islamitische gebeden aan het prevelen was in het treinstation van Venetië. De man bleek ook in bezit te zijn van een 30 centimeter lange bijl en een scherpe steen.

    De verdachte werd gearresteerd vanwege zijn verdachte gedrag. Zo was hij gebeden aan het prevelen, beweerde hij een Turkse geheime agent te zijn en sprak hij in vijf verschillende talen. De bijl en de steen droeg de man met zich mee in een rugzak.

    Bij een eerste ondervraging beweerde de man de Turkse en de Duitse nationaliteit te hebben en leverde hij een verlopen visum in dat toebehoort aan een andere man. Hij werd daarop beschuldigd van identiteitsdiefstal.

    Metgezellen vrijgelaten

    De man werd vergezeld door vijf anderen, die ook opgepakt werden. Zij werden na een eerste verhoor evenwel opnieuw vrijgelaten.

    De Italiaanse autoriteiten waren op hun hoede aangezien er gisteren verschillende gevoelige evenementen plaatsvonden in Venetië. Zo werden Italiaanse moslims uitgenodigd om deel te nemen aan het zondaggebed in de katholieke kerken en werd er een theatervoorstelling opgevoerd in open lucht, in de buurt van de voormalige Joodse getto's.

    *

    *

    U heeft het stukje uit DM hierboven ook gelezen. Stond daar ook maar één woord in van gelukwensen, dat zowel de omstaanders als de politie een terreur-overal heeft kunnen voorkomen? Zelfs : ons grootmenselijk Strafwetboek voorziet geen straffen voor misdaden die niet werden uitgevoerd….. Het zit er dus dik in, dat die man, samen met de nodige verontschuldigingen en een flink pak schadevergoeding, al lang terug in vrijheid werd gesteld. Samen met zijn ‘metgezellen’.

    Dezelfde gebeurtenissen objectief weergegeven zouden zoiets luiden als ‘De puntjes hadden bijna op de I van Islam gestaan’, moest de man tijd gelaten geweest zijn, om de toenaderingspoging van de Christelijke Venetiaanse Blinden om sommige hypocriete Islam-Geestelijken in hun godslasterlijke Kerken te krijgen te wreken.

    Venetiaanse blinden mogen inderdaad niet meer willen zijn, dan ze zijn: voorzetluiken om het zonlicht te temperen. Temperen tegen de Islam is een vergrijp waarop de doodstraf staat.

    Wat de Politie uiteindelijk zou gedaan hebben met ’s mans eigendommen hakbijlen en steekmessen, werd, om niemand te doen nadenken, niet bekend gegeven. Ook in Italia is het eigendomsrecht een mensenrecht.

    *

    *

    *

    03-08-2016, 09:52 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3561

    6/866 * - Alles over de Islam uit eigen mond -

    .

    DEEL 3

    *

    Dinsdag 2 augustus 2016

    Oogstmaand

    Zon 6u11-21u26

    H Eusebius

    *

     

    *

    De cover van de vijftiende editie van het IS-propagandablad Dabiq. © Kos.

     

    *

    *

    Hoe ver de naïviteit van onze eigen Leugenpers kan gaan, bewijzen ze zelf, door eenzelfde artikel te publiceren op hun bedrukt papier van gisteren.

    Moest de Rechtse Pers zoiets doen, dan werden ze per kerende in de verdomhoek geduwd als ‘haatzaaiers’ en ‘oproerkraaiers’. Want de waarheid kwetst, tenzij die met enige goedkeurende instemming gepubliceerd wordt, waarbij opgemerkt moet worden, dat het niet afkeuren, van een zekere vorm van instemming getuigt. Zoiets voorstellen als zijnde de mening van een kleine groep ‘Jihadisten’ (Krijgers van de Heilige Oorlog) is bewuste misleiding. Want, zo zeggen de Islammers zelf, er is slechts één Islam.

    Laten we er dus van uitgaan, dat wij als buitenstaanders, gewoon het onze van denken. Aan de vruchten kent men de boom.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    IS somt zes redenen op "waarom we jullie haten"

    *

    In een artikel in de jongste editie van Dabiq, het magazine van terreurorganisatie IS, sommen de jihadisten zes redenen op waarom ze westerlingen haten en het Westen ten gronde willen rechten.

    Onder de kop 'Waarom we jullie haten en jullie willen bestrijden' wordt eerst nog Omar Mateen bejubeld, de man die 49 mensen vermoordde tijdens zijn aanslag op de homobar Pulse in Orlando.

    "Sodomie bedrijvende kruisvaarders"

    "Kort na de gezegende aanval op een nachtclub van sodomie bedrijvende kruisvaarders door Omar Mateen, haastten Amerikaanse politici zich om de schietpartij te veroordelen als een haatmisdrijf, een terreurdaad en een daad van zinloos geweld".

    "Haatmisdrijf? Ja. Moslims haten vrijdenkende sodomieten, net als iedereen die nog een spatje van zijn fitrah (de ingeboren menselijke natuur, red.) heeft".

    "Een terreurdaad? Zeer zeker. Moslims kregen de opdracht de ongelovige vijanden van Allah te terroriseren".

    De auteur lijst vervolgens de zes voornaamste redenen op waarom IS het Westen wil vernietigen.   

     

     

    1. Omdat jullie ongelovigen zijn

    "We haten jullie voornamelijk omdat jullie ongelovigen zijn. Jullie verwerpen de eenheid van Allah, of jullie het beseffen of niet. Jullie vervloeken Hem, stellen dat Hij een zoon heeft, verspreiden leugens over Zijn profeten en boodschappers en jullie leveren je over aan allerlei duivelse praktijken".

    2. Omdat jullie liberaal zijn

    "We haten jullie omdat jullie seculiere, liberale samenlevingen die zaken toelaten die Allah heeft verboden en heel wat zaken verbieden die Hij heeft toegelaten. Dat deert jullie niet omdat jullie christelijk ongeloof en heidendom staat en religie van elkaar scheidt. Zo krijgen jullie verlangens een autoriteit via de wetgevers die jullie aan de macht stemmen".

     

    3. Omdat sommigen onder jullie atheïsten zijn

    "Wij haten atheïsten en voeren oorlog tegen jullie omdat jullie het bestaan van jullie Heer en Schepper ontkennen".

     

    4. Voor jullie misdaden tegen de islam

    "We haten jullie voor jullie misdaden tegen de islam en voeren oorlog tegen jullie om jullie te straffen voor jullie overtredingen van onze godsdienst".

     

    5. Voor jullie misdaden tegen moslims

    "We haten jullie wegens jullie misdaden tegen moslims: jullie drones en gevechtsvliegtuigen doden en verminken onze mensen wereldwijd. Jullie poppen in de toegeëigende moslimlanden onderdrukken, folteren en voeren oorlog tegen iedereen die de waarheid spreekt".

     

    6. Omdat jullie onze landen binnenvielen

    "We haten jullie omdat jullie onze landen binnendrongen en we zullen strijden om jullie te verdrijven. Zo lang er een centimeter gebied is dat we willen terugeisen, zal de jihad een persoonlijke verplichting blijven voor elke moslim".

     

    "Tot jullie de islam omarmen"

    De auteur besluit dat het westerse buitenlandbeleid slechts een bijkomende reden is waarom IS het westen wil vernietigen. "Wat belangrijk is om te begrijpen, is dat sommigen dan wel mogen aanvoeren dat jullie buitenlandpolitiek onze haat aanvuurt, maar dat is slechts een bijkomstige reden waarom we jullie haten. Zelfs als jullie ons niet meer zouden bombarderen of opsluiten, folteren en zwartmaken en onze landen inpalmen, dan nog zouden we jullie blijven haten. Want de voornaamste reden waarom we jullie haten zal niet ophouden te bestaan tot jullie de islam omarmen".

    *

    *

    Moest bovenstaande ‘geloofsbelijdenis’ de Leer van de Katholieke Kerk zijn, de Christenen, soepel als die zijn, zouden dit voor een groot gedeelte bij woorden laten. Waardoor onze Leiders met al hun Groot Verlicht Verstand dezelfde redenering toepassen op de Islam. De macht der gewoonte, zullen we maar aannemen….

    Dat ze daarbij voorbij gaan aan één reuzengroot verschil, ontgaat hen volledig. Het Christendom voorziet geen doodstraf voor zij die Het Geloof verwaarlozen of verzaken. In de Islam staat daar de doodstraf op.

    Neen, natuurlijk wordt de soep nooit zo heet gegeten als ze op tafel komt. Dat gledt voor alle soepen die in Vrijheid worden opgediend, maar niet voor soepen in landen waar de ‘Sharia’ heerst.

    En het vliegend vangnet van dezelfde Shaira sluipt iedere dag dichter en dichter omheen onze huizen. Het volstaat met open ogen in onze straten te lopen, om dat te kunnen vaststellen. Drop per drop dringt zelfs een druppel water door het hardste gesteente….

    En onze Westerse Samenleving is verre van een hard gesteente….Het lijkt meer op een zeemlederen… spons.

     

    *

    *

    03-08-2016, 09:22 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    02-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3560

    5/781 * - Obama-bommen op IS net aan de Italiaanse grens -

    DEEL 2

    *

    Dinsdag 2 augustus 2016

    Oogstmaand

    Zon 6u11-21u26

    H Eusebius

    *

    *

    *

    *

    Pas enkele jaren geleden zagen en hoorden we vooral de militaire straaljagers als nijdige wespen in de lucht boven ons. De bombardementsvliegtuigen van de Navo hadden de meest nabije vlieghaven als uitvalsbasis in de vernietiging van eerst Irak en iets later van het Kadafi-Regime in… Libië.

    Als beloning kreeg Europa in ruil daarvoor De Arabische Lente terug met miljoenen islam-vluchtelingen. Waarlijk de meest gelukte volksverhuizing sedert het begin der Mensheid.

    Een betere vergelijking met het zaaien van wind, en in ruil daarvoor storm te oogsten, bestaat er niet. Dezelfde VS ter ere als waarover onderstaand stukje uit DS handelt….…..

    Waarbij dient opgemerkt te worden, dat het deze keer de bedoeling is, om de Arabische Lente, die al te zeer te keer gaat in Libië, aan de overkant der Mare Nostrum. Dat U daarbij spontaan terugdenkt aan het ‘Afrika Korps’ van Veldmaartschalk Rommel, is de normaalste zaak van de wereld. Want het is dezelfde Geschiedenis die zich herhaalt…. Tripoli, Benghazi, Sirte, het zijn allemaal namen die in elk oorlogsverhaal voorkomen. Alleen is het nu het werk van de cowboys uit de VS, en niet die van A.H, de Kleine Korporaal uit WO ii.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    VS bombardeert IS in Libië

    door Jorn Van Thillo | Bron: Reuters

    *

    Het Amerikaanse leger heeft luchtaanvallen uitgevoerd tegen terreurgroep IS in Libië. Dat meldt het Pentagon.

    De luchtaanvallen werden uitgevoerd op vraag van de Libische regering en president Barack Obama gaf zijn toestemming.

     

    De Amerikaanse luchtmacht viseerde doelwitten in de havenstad Sirte, een bolwerk van IS. Het Pentagon kondigt nog bijkomende luchtaanvallen aan. Die moeten het Libische regeringsleger ‘beslissende en strategische terreinwinst’ opleveren.

    Voor het Pentagon moeten de acties tegen IS in Libië mee voorkomen dat de terreurgroep een veilige uitvalsbasis heeft in Libië vanwaaruit ze de VS en onze bondgenoten kan aanvallen’.

    ‘De eerste luchtaanvallen zijn uitgevoerd op specifieke plaatsen en hebben zware verliezen in de vijandelijke gelederen toegebracht’, verklaarde de Libische premier Fayez Seraj op de staatstelevisie. Op het terrein wordt volgens hem enkel technische en logistieke steun geboden.

    Erdere luchtaanvallen

    Doordat twee regeringen elkaar bestreden, in Tripoli en Benghazi, ontstond een vacuüm, waarvan IS profiteerde. In de kuststrook tussen Sirte en Benghazi vestigden zich 3.000 strijders, deels gestuurd uit Raqqa. Vorig jaar hadden ze de stad volledig onder controle, waarmee Sirte de belangrijkste uitvalsbasis van IS was buiten Syrië en Irak. Sinds mei voeren troepen die trouw zijn aan de door de VN gesteunde regering strijd met IS in Sirte. Nu dreigen ze hun bolwerk te verliezen.

    De VS heeft eerder al een aantal luchtaanvallen uitgevoerd in Libië. De laatste aanval was gericht tegen een trainingskamp in Sabratha.

    *

    *

    In WO II waren het nog de Britten die de Middellandse Zee beheersten en zo de AS-Mogendheden Italië-Duitsland de pas afsneden om via Noord-Afrika hun islam-bondgenoten in Egypte en verder Saoedi Arabië te bereiken. Het was uiterst zelden dat een Italiaans vrachtschip met hulpgoederen (munitie en vooral brandstof) de overkant kon bereiken, want de Britten beheersten the waves ook daar voor 99%. Dat dit kwam door het Enigma-verraad waardoor de Duitse bevelen rapper in Londen dan in Rome waren, is een der best bewaarde geheimen van die tijd.

    Zie https://nl.wikipedia.org/wiki/Enigma_(codeermachine)

    *

    Het is, volgens de eigen beweringen van IS, en dus van alle islamisten, de bedoeling om Rome, de hoofdstad van het Christendom, zo vlug mogelijk met de grond gelijk te maken. Italië, net als de rest van het Avondland, krioelt van de 5de Colonne, dat terwijl de Italiaanse Marine nog dagelijks duizenden ‘vluchtelingen’ gaat oppikken tot op 100 meter van de Libische kust.

    Zotter dan de vijand aan huis gaan afhalen, bestaat er waarschijnlijk niet. Maar stompzinnig is dat niet. Alleen een beetje (zoals Termont dat zegt) deontologisch over de streep gegaan.

    Ja, wat wilt U? Net zoals het Socialisme, de Islam en de Nazi-leer, kent het progressisme geen beperkingen. Vroeger klonk dat als ‘Per Astra ad Astrum’ (Door de sterren naar de sterren), nu klinkt dat dank zij de UAn bijna wereldwijd, iets in de zin van Allah Akbar.

    Bedenking

    Dat O’Bama nu ineens, op het einde van zijn mandaat, ineens haast zet op deze actie, is verwonderlijk, maar kan in de twee richtingen worden uitgelegd: wind uit de zeilen nemen van de aanstormende Donald Trump, of de zaken vergemakkelijken voor zijn opvolgster, het clinton Wijf. M.a.w. net als A.H. jongleert hij met de wereldbol voor zijn eigen amusement.

    *

    *

    02-08-2016, 18:48 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3559

    5/846 * - De doodstraf voor terreurverdachten – Kerken worden allemaal mosketen -

    DEEL 1

    *

    Dinsdag 2 augustus 2016

    Oogstmaand

    Zon 6u11-21u26

    H Eusebius

    *

    *

    Politiek verkeerd schema

    *

    *

    De eis van ‘Rechts’ tot gerechtigheid in zijn absolute vorm is als de stem van een roepende in de (Arabische) woestijn, waar van de Overheid alleen het blote achterwerk is te zien. Want met de kop in het zand.….

    Tot er zich in Coburgia ineens Wetsdienaars mee moeien.

    Laat hun redenering eerder juridisch bijna te kloppen, ze is ingegeven buiten de oorlogs-situatie die ons door een wrede tegenstander werd opgedrongen en waarin we verzeild zijn geraakt a.h.w. met de medeplichtigheid van dezelfde Overheid.

    Sultan Erdogan is de bevriende dictator die de situatie in de praktijk wil brengen. Zijn 5de Colonne is daarvoor het geschikte middel. Na de Kempische bokkenrijders, komen dus straks de Vliegende Kempische Kalkoenen (Turkey’s). Onherkenbaar, want ze lijken sprekend op ons, en ze spreken zoals wij….. Alleen verzwijgen ze zolang ze kunnen, dat ze hier zijn met een goddelijke opdracht, namelijk ons als ongelovige honden de keel over te snijden.

    Op de kermis bij het schietkraam kan er misschien nog om gelachen worden. Maar als het moet, staan ze het volgend ogenblik met bliksemende ogen voor Uw neus. In hun herkomstlanden, dat is geweten, gaat het er om met scherp te schieten op de andere, of om zelf weggemaaid te worden. Als er bommen rond Uw oren vliegen, of trucks de mensen op straat verpletteren, dan is het te laat om aan vredesonderhandelingen te beginnen. Dan vecht men terug, of men hijst de witte vlag.

    Niet zo de modernistisch ingestelde progressieve Mens. Die is overtuigd dat al die wreedheden vanzelf gebeuren en vanzelf zullen ophouden. Die aanvallen zijn zeker niet tegen de rest van de wereld gericht. Het zijn losse alleenstaande incidentjes die thuishoren in de rubriek der gebroken armen en benen die ons zeker toch niet mogen bang maken. Integendeel, goed uit Uw doppen kijken en vooral zeer begripvol zijn. De tijd heelt alle wonden.

    Ooit dichtte een groot Vlaams genie in priesterkleren de versregel ‘daar waar men geen kleinheid kan ontwaren’. Die zou vandaag eerder klinken als ‘daar waar men niets anders dan kleinheid kan ontwaren’…..

    Enfin, als de Advocatuur nu al zijn nek uitsteekt, dan is er zeker stront aan de knikker.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    "Voer de doodstraf in voor terroristen"

    *

    Voer de doodstraf opnieuw in voor terroristen. Daarvoor pleit advocaat Pol Vandemeulebroucke in De Standaard. "Wie de samenleving definitief kapot wil, verdient de doodstraf. Ik vind daar weinig barbaars aan."

       Het debat over terrorisme schuift op, concludeerden verschillende gezaghebbende stemmen de afgelopen weken al. Kijk naar het pleidooi van N-VA om de vrije meningsuiting in te perken voor "collaborateurs" van terroristen. Daar doet strafpleiter Pol Vandemeulebroucke nu een schepje bij. In de Standaard pleit hij voor de invoering van de doodstraf "voor wie de samenleving definitief kapot wil maken".

     

    Vandemeulebroucke hekelt de strafuitvoering in ons land. "'Pets en we gaan het niet meer doen.' Dat is het principe van ons strafrecht. Daarna mag iemand terugkomen. Maar de laatste jaren is er een andere categorie van misdrijven ontstaan die haaks op dat strafrecht staat. Terroristen met één harde schijf en één onuitwisbaar doel: de samenleving kapotmaken. Hen kun je niet zomaar terug in die maatschappij toelaten. Daarover is iedereen het eens."

     

    Volgens de strafpleiter, die destijds Hans Van Themsche verdedigde, wordt het debat over wat er met terroristen moet gebeuren al te vaak uit de weg gegaan. Voor Vandemeulebroucke is de herinvoering van de doodstraf op zijn minst een debat waard.

    "Wat is de andere optie? Moet je hen onder de grond stoppen en in een betonnen bunker, waarbij ze één keer per dag gelucht worden? Zonder bezoek, tot ze sterven op hun 75ste? Wie de samenleving definitief kapot wil, verdient de doodstraf. Ik vind daar weinig barbaars aan."

    *

    *

    In onze Ziekenhuizen, waar gangsters uit alle windstreken op kosten van het RIZIV in de watten verplicht moeten worden gelegd vanwege onze o zo geroemde liefdadigheid, het deontologisch beroepsgeheim beperken inzake terreur-plegers? Volgens de Socialisten: Dakanie, maar veel uitleg daarbij krijgen we niet. Hoogst bedenkelijk, als U het mij vraagt. Niet dat het zou ingevoerd worden, maar dat er verzet tegen komt. Zowel Tsjeven als Sossen kunnen uit menslievendheid hun kiezers toch niet in de steek laten.

    Maar wat, als eenmaal het kruis op alle torenspitsen met de stille trom weg gehaald zal zijn, en de islam-aanhangers kunnen er aan gewennen in aparte ruimtes voor de mannen, de Goddelijke Diensten bij te wonen, zedig zittend op stoelen ipv op de grond geknield, met de kont omhoog, misschien dat we dan samen zaken kunnen doen. Hun ‘keten’ zouden dan kunnen gesloten worden, terwijl onze kerkgebouwen weer bomvol zouden zitten. Daarbij denk ik vooral als economist aan de mogelijke… besparingen.

    Wedden dat de progressieven weer op hun paard zouden zitten? Mosketen weg en kerkeN laten overleven? Da’s erger dan een Turkse Staatsgreep!

    *

    *

    02-08-2016, 18:27 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    01-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3359

    4/528 * - Keulen, na de bliksem op 31/12 volgde gisteren de 1ste donderslag – Het Sultanaat staat op het punt Europa te annexeren – Pater Jacques geëerd in Parijs volgens de Koran-hypocrisie –

    *

    DEEL 4.

    Maandag 1 augustus 2016

    Oogstmaand

    Zon 6u09-21u27

    H Jonatus

    *

    *

    *

    *

    Op Oudejaarsavond grepen de uitgehongerde godsdienstfanaten de ene helft van de inwoners in Keulen niet bij de keel, maar zoveel ze grijpen konden, bij de borst of ze scharrelden onder de rokken. Gisteren zondag zag de stad bloedrood van vreemde vlaggen en werd er gescandeerd dat Allah de Grootste had. En neen, het waren deze keer geen rood-zwarte vlaggen, zoals onder de Socialistische volgelingen van A.H. met het Duitse hakenkruis, maar gewoon de vlag van de toekomst, rood met de onderstreepte Turkse Halve Maan.

    Deze keer was het niet Wenen in Oostenrijk dat belegerd werd, maar de stad die de Rijn beheerst, zo dikwijls het toneel van bloedige veldslagen. Maar Westerse strijdliederen waren er deze keer niet bij. Er stond niet eens ook maar ene schildwacht van de Wacht am Rhein. Om Godswil, nee, dat mocht niet, want de Turken zouden zich wel eens kunnen hebben beledigd gevoeld. En dan zou er bloed zijn gevloeid.

    Er was alleen 2700 man tot de tanden gewapende politie opgetrommeld om de betogers te … beschermen. Want stel U voor dat er ter plotse ineens een tegen-betoging was opgedoken. Dat werd dan ook in extremis kunnen voorkomen worden, zodat niet zoals in 1783 dat de inwoners van Wenen triomfeerden en de Turken het veld moesten ruimen, maar de inwoners van Köln zelf.

    Kortom, de dag was één groot succes voor de Turkse Sultan en zijn triomferende aanhangers overal in Europa. Waarbij we moeten vaststellen, dat de annexatie van het Avondland bij Turkije goede vorderingen maakt.

     

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    BvL

    *

    Ook Limburgse Turken naar Keulen om Erdogan te steunen

    *

    Zondag zijn meer dan 30.000 (*) aanhangers van de Turkse president Erdogan samengekomen in Keulen om er hun steun te betuigen na de mislukte staatsgreep. Vanuit ons land reden er 32 bussen naar de Duitse stad. Onder die manifestanten ook heel wat Limburgers. Zij blijven de sympathisanten van Gülen verwijten de coup rechtstreeks of onrechtstreeks te hebben gesteund.

    (*) Volgens VTM waren dat er… 88.000

    *

    *

    Ondertussen vond in Parijs, in de beroemde Notre Dame waar er vroeger Koningen werden gekroond, en overal elders in Frankrijk, een plechtige herdenking plaats voor de in zijn kerkje te St Etienne en Rouvroy vorige week vermoorde Priester (82? 84? 86?) en de 2 doodgeschoten Moslim-daders. Alle Burgerlijke en Kerkelijk Hovaardigheidsbekleders waren aanwezig, samen met de Hoogste Leiding van de vreesaanjagende Religie van de Wrede. Iedereen beweende diep ontroerd zijn eigen doden.

    Een LIVE video-verslag van de rituele terechtstelling in de kerk staat ondertussen op de ‘Sociale Media’, in hoofdzaak bestemd voor de herkomst-landen. Het moet hun goesting alleen maar aanscherpen.

    We zijn dus bijna zo ver: Alle Menschen werden Brüder. En, zoals de Gentenaars vroeger ooit ten strijde trokken, wie hunne moat nie en wiltz zijn, sloan z’up z’n muile.

     

    Ja Ja, de heerlijke tijden van de Duitse vernietigingskampen komt er weer aan. We zijn in onze landen ondertussen zelfs uitgerust met in iedere stad de meest moderne verbrandingsovens. De vuren worden brandende gehouden. De schouwen blijven roken over heem Europa en overal klinken er tussendoor opzwepende ritmische oerwoudklanken. En, net alsof ze gedronken hebben zien de mensen overal beestjes. Virtuele beestjes, hier naartoe gestuurd door de cowboys uit Amerika…..

    *

    *

    *

    01-08-2016, 20:16 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3558

    4/465 * - Stelling Annemans van het VB: de schaftijd is over – Allemaal samen als eersten een Staatsgreep plegen – de kop uit het zand halen –

    *

    DEEL 3.

    Maandag 1 augustus 2016

    Oogstmaand

    Zon 6u09-21u27

    H Jonatus

    *

    *

    Kop in ’t zand laten? ….

    *

    *

    Het is mij een waar genoegen, U bij deze een in-kijk te geven in wat Gerolf Annemans van het VB bezig houdt: het terugdringen van de zoveelste aan de gang zijnde beestachtige Islamitische Invasie van onze Gewesten.

    Al vrees ik met grote vreze, dat het allemaal boter aan de galg zal zijn. Want zij die op alle niveaus de teugels van de Macht in handen hebben, doen toch als het hondje van His Masters Voice, gewoon hun zin. De enige uitweg is de volgende stembusgang, voor zover die niet nog maar eens in ons nadeel zal gemanipuleerd worden.

    Het enige redmiddel die daaruit volgt, is te doen zoals in Duitsland in 1989, met ‘De Wende’ en de Val van de Berlijnse Muur.

    Das heisst: nicht Erika (zoals ooit de Wehrmacht zong), maar zelf de Macht grijpen. Gewoon Satan een …Staatsgreep voor zijn.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    “Genoeg geschafft”

    Merkel trekt Europa verder de afgrond in

    ‘Wat kunt u doen tegen een krankzinnige, die oprecht luistert naar uw argumenten en vervolgens gewoon in zijn waanzin volhardt?’ Wie vandaag de volkstoespraak van Angela Merkel gadesloeg merkt dat de filosofische wijsheden van George Orwell bijzonder nauw aansluiten bij de Europese politieke realiteit anno 2016.

    “Hoewel de wrede gebeurtenissen van de afgelopen dagen eens te meer duidelijk hebben gemaakt dat het grote welkomsfeest van Angela Merkel is uitgedraaid op een morbide kater, volhardt ze in de waanzin. Ze neemt de vlucht vooruit, omdat de terugblik op haar parcours te eng is”, aldus Annemans.

    Volgens Annemans is de Willkommenskultur verworden tot Terrorismuskultur. Hij verwijst ter zake naar de talloze aanslagen waarbij asielzoekers betrokken waren en de disproportionele aanwezigheid van mannelijke moslims in de asielstroom. Uit cijfers van de Internationale Organisatie voor Migratie blijkt dat 4 op 5 vluchtelingen islamitische jongemannen zijn.

     

    Het Europarlementslid roept de Vlaamse meerderheidspartijen op Merkel tot rede te brengen door manifest een veto uit te spreken tegen haar destructief immigratiebeleid. “Genoeg geschafft”, moet het nieuwe credo zijn, aldus nog Annemans.

    Klaas Slootmans, Persverantwoordelijke Vlaams Belang

    *

    *

    Ja, we leven inderdaad in moeilijke tijden, omdat we al veel te lang onze kop in het zand hebben gestoken. Deze keer niet gewoon zo maar in het zand, maar in het verstikkende zand van de woestijn….

    En laat het nu toevallig zoveel regenen, de laatste tijd. Een poging van Hierboven om al dat zand weg te spoelen zodat we weer normaal kunnen ademen en onze ogen uitwrijven?

    *

    *

    01-08-2016, 11:38 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3556

    9/1844 * - Europa, de grote ‘remake’ van de DDR – Merkel, Clinton, Mandoline Drie Kontheffers – Wie wordt de finale Goddelijke Grote Leider zoals in Noord Korea? -

    .

    DEEL 1

    *

    Maandag 1 augustus 2016

    Oogstmaand

    Zon 6u09-21u27

    H Jonatus

    *

      

    *

     

    *

    *

    Het is een evidentie die al lang in de lucht hangt, maar dat zal pas toegegeven worden, als het zover is.

    Even ter verduidelijking: DDR staat voor Duitse Democratische Republiek, zodat niet persé aan een nieuwe naam moet gedacht worden. Deze DDR was heel Oost-Duitsland, tot stand gekomen om de USSR in dat gebied op te volgen. Het is dus de perfecte basis om op dezelfde manier voort te doen met de rest van Europa. Zelfs de staatsvorm is, voor wat Duitsland betreft, op voorhand bedisseld. Alleen moeten er om nog om verder te groeien, nog heel wat grenscorrecties gebeuren, voor de vroegere glans van Hitlers Dritte Reich onder de Internationale Socialisten kan worden bereikt.

    Deze keer, zoals met Het Nationaal Socialisme, geen ‘grenscorrecties’ door middel van geweld, maar, in afspraak met de Islam die dit trukje al voordien en met succes heeft uitgeprobeerd, door list en bedrog. Het wachten is volgens mij alleen nog op de overname van de Macht in de Nieuwe Wereld, zoals Amerika in een ver verleden, ooit werd genoemd

    Binnen 100 dagen (minus één) is het zover.

    Alvast onderstaand klein voorsmaakje, om in de stemming te komen.

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Angel Merkel laat deze ex-Stasi spion het vrije internet terroriseren

    *

    Door Berlijn ingeschakelde Amadeu Antonio Stiftung streeft naar blanke ontvolking en totale bezetting Duitsland en Europa door de islam


    Racist en virulente Duitserhater Anetta Kahane, voor wie Duitsland en Europa moeten veranderen in één groot geïslamiseerd gebied dat zoveel mogelijk ontdaan is van mensen met een blanke huidskleur. En deze vrouw heeft van Merkel volledig de vrije hand gekregen om het vrije internet te terroriseren met haar politiek-correcte ‘zuiveringen’.

    Vorig jaar richtte Angela Merkels minister van Justitie Heiko Maas zijn eigen private internetpolitie op, zogenaamd om ‘haatboodschappen’ te bestrijden. Eén van de belangrijkste leiders van deze ‘task force’ is het hoofd van de extreemlinkse globalistische Amadeu Antonio Stiftung, Anetta Kahane. Zij was ooit spion voor de even gevreesde als gehate Oost Duitse Stasi. Haar stichting maakt zich bovendien zélf schuldig aan racisme en haatboodschappen, maar dan ‘politiek correcte’, door Berlijn goedgekeurde.

     

     

    ‘Wat je zegt ben je zelf’ is een bekende spreuk die kinderen gebruiken om elkaars scheldpartijen af te weren. En daar zit veel waarheid in. Vooral de politiek-correcte propaganda maakt zich voortdurend schuldig aan dezelfde overtredingen die op politieke tegenstanders worden geprojecteerd.

    Linksradicalen trekken ten strijde tegen vrijheid van meningsuiting

    Vanuit politiek-correct standpunt zitten Duitsland en Europa vol met rechts-radicalen en/of racisten. Dat houdt tegelijkertijd in dat degenen die hier tegen ten strijde menen te moeten trekken, zelf links-radicalen moeten zijn. Paranoïde links-radicalen, wel te verstaan, omdat iedereen met een afwijkend standpunt meteen als de ‘vijand’ wordt neergezet.

    Daarmee komen we bij de Amadeu Antonio Stiftung (A.A.S.), die samen met de collega globalisten van Facebook, Google en Twitter van de regering Merkel de opdracht heeft gekregen om het internet te censureren, en te ‘zuiveren’ van ‘haatboodschappen’. Eerste slachtoffer: het Duitse portaal van Anonymous. Daarna de bekendmakingen van de publicatie van het boek ‘Grenzenloos crimineel: Wat de politiek en massamedia ons verzwijgen over de misdaden van migranten’, van de Duitse auteur-onderzoeksjournalist Udo Ulfkotte, zelf ooit als hoofdredacteur werkzaam bij de politiek-correcte ‘top’krant Frankfurter Allgemeine Zeitung.

    Op 23 juli werd ook de Facebook pagina van de anti-islamisering beweging PEGIDA verwijderd. Bijzonder is dat de site kort daarna opnieuw online verscheen, maar plotseling met linkse inhoud.

    Alleen dictators van totalitaire staten passen deze vorm van censuur toe

    Doorgaans gebruiken alleen totalitaire staten deze methoden om niet-gewenste politieke standpunten te onderdrukken. Het is een gemeenschappelijk kenmerk van alle dictaturen –of dat nu om Hitler, Stalin of Erdogan gaat- dat afwijkende meningen niet langer worden getolereerd. Dictatoriale leiders voelen zich constant bedreigd, en breiden het aantal ‘verdachten’ stapsgewijs zover uit, dat op een gegeven moment de halve bevolking ‘schuldig’ is. Zoals we de afgelopen weken in Turkije hebben gezien leidt dat tot de arrestaties en ontslagen van tien- tot honderdduizenden mensen. De volgende stap: internerings- en concentratiekampen.

    Zover is het in Europa nog niet. Toch gaan we ongemerkt opnieuw hard die kant op, en wéér loopt Duitsland daarin voorop. De 62 jarige A.A.S. voorzitter Anetta Kahane heeft volledig carte-blanche gekregen om alles en iedereen die tegen de islam, tegen de islamisering en tegen de massa immigratie is, als ‘Nazi’s’ of ‘rechtsradicalen’ wegens ‘Volksverhetzung’ te vervolgen. Ook worden er allerlei links-politiek-correcte acties, projecten en campagnes georganiseerd, zoals ‘Voetbal tegen de Nazi’s’.

    En wie die nieuwe Nazi’s zijn, dat wordt geheel bepaald door de A.A.S.. Anetta Kahane blijkt overal om zich heen ‘rechts-radicale racisten’ te zien, niet alleen onder het volk, maar ook bij de politie, in de zorg en de politiek. Journalist Bettina Röhl noemt deze ‘outsourcete censuur’, waarbij een externe organisatie in opdracht van de staat volledig de vrije hand krijgt om keihard op te treden tegen ongewenste meningen, in strijd met de grondwet, en vallend onder het in de wet vastgelegde verbod op censuur.

    Kwalijk DDR/Stasi verleden onder tafel gemoffeld

    Bovendien zijn Merkels internet’oppassers’ voormalige medewerkers van de Stasi, en daarmee zélf demagogische volkophitsers. Als Stasi spion bracht Kahane tussen 1974 en 1982 in de DDR tientallen personen, waaronder veel kunstenaars en schrijvers, bij de Stasi aan, nadat ze hen eerst onder valse voorwendselen privé had uitgehoord, bijvoorbeeld tijdens een feestje, een trouwerij, een concert of gewoon tijdens een wandelingetje.

    Ze had beslist geen kleine rol, zoals ze zelf graag volhoudt. Haar Stasi activiteiten omvatten bijna 800 pagina’s. In 1986 wilde ze weliswaar zelf de DDR verlaten, maar onder de burgers die voor het communistische regime wilden wegvluchten bevonden zich ook Stasi-agenten, die op deze wijze West Duitsland werden binnen gesluisd. Misschien zegt het genoeg dat Kahane haar ‘hobby’, namelijk zwartmaken, belasteren en verketteren, bepaald niet opgaf, en daar in 1998 speciaal de Amadeu Antonio Stiftung voor oprichtte, die al snel een politiek-correcte ‘waakhond’ werd tegen alles en iedereen die niet bij haar ultralinkse standpunten past.

    Om een idee te geven van haar macht: toen in 2012 een onderzoek naar haar Stasi verleden werd geopend, was ze niet alleen onderwerp, maar ook de bron. Met andere woorden: ze mocht haar eigen ‘bewijs’ leveren dat haar Stasi verleden geen invloed meer op haar had! Nodeloos te zeggen dat ze daarna haar wilde jacht op iedereen die de doelstellingen van linkse gutmenschen in de weg staan, verhevigde.

    De juiste religie, de juiste huidskleur en het juiste ras

    Achter deze zorgvuldig opgetrokken facade schuilt echter racisme in zijn puurste vorm, maar dan omgekeerd. Het gaat het Kahane namelijk enkel om hulp aan (moslim)’vluchtelingen’, waarbij ze feitelijk voor niets minder ijvert dan de totale bezetting van Duitsland (en Europa) door de islam. Zo acht ze bijvoorbeeld ‘het geringe aantal vluchtelingen in de Oostelijke deelstaten een groot probleem’, zogenaamd om de ‘ontvolking’ van het voormalige Oost Duitsland te voorkomen.

    In werkelijkheid gaat het Kahane om (de juiste) huidskleur, om (het juiste) ras, de (juiste) religie. Zo verklaarde ze dat ‘er in het Oosten nog steeds te weinig mensen zijn die tot de zichtbare minderheden behoren, die bijvoorbeeld zwart zijn.’ En wij maar denken dat het ‘progressieven’ en ‘politiek-correcten’ niet om de huidskleur van mensen gaat. Niet overtuigd? De Tagesspiegel citeerde een andere beruchte uitspraak van Kahane, toen ze fel bekritiseerde dat de Duitse politiek na de val van de Muur ‘heeft toegelaten dat een derde van het staatsgebied blank bleef’.

    Voor Kahane is alles wat ‘zwart’ en ‘bruin’ is automatisch goed, en ‘blank’ klaarblijkelijk slecht. Waarom zou ze het anders ‘een schande’ noemen dat de meerderheid van de bevolking in de Duitse deelstaten blank bleef? Daarmee geef je aan dat huidskleur van doorslaggevend belang voor je is. Met andere woorden: dat je een ‘rasechte’ racist bent.

    Maar in de ogen van Berlijn is dit de juiste vorm van racisme, en ‘dus’ geen racisme. ‘Iedereen is gelijk, maar sommige mensen zijn gelijker’ – waar doet u dat aan denken?

    Racisme en blinde haat tegen alles wat blank en Europees is

    Het gaat bij de A.A.S. beslist niet alleen om Anetta Kahane. Tot het team behoort namelijk ook Julia Schramm, volgens de website van de stichting expert op het gebied van ‘hate speech’. En dat klopt als een bus, maar anders dan wordt gesuggereerd. Zo juicht Schramm bloedserieus Arthur ‘Bomber’ Harris toe, de RAF officier die tijdens de Tweede Wereldoorlog talrijke Duitse steden met geplande vuurbommen in de as liet leggen, en zo miljoenen burgers liet ombrengen. Schramms veelzeggende hashtags op Twitter:

    #bombergate #twitterdemo: Bomber-Harris, Flächenbrand // Deutschland wieder Ackerland!  (Uitgestrekte brand, Duitsland weer akkerland!); en ‘Sauerkraut, Kartoffelbrei // Bomber Harris, Feuer frei!  (zoiets als Zuurkool, Aardappelbrij – Bomber Harris, bommen vrij!).

    Terwijl de A.A.S. uitgebreid stilstaat bij om het leven gekomen migranten, wordt tegelijkertijd een massamoordenaar en diens werk verheerlijkt. En dat mocht wèl 2 jaar lang ongehinderd op Twitter blijven staan. Anderen worden voortdurend van racisme beschuldigd, maar ondertussen kan de A.A.S. zijn eigen gewetenloze racisme tegen blanken en tegen autochtone Duitsers en Europeanen ongebreideld uitleven.

    Achter het mensvriendelijke masker van de A.A.S. zit daarom niets anders dan blinde haat – haat tegen alles wat niet extreemlinks, niet buitenlands, niet gekleurd en niet islamitisch is. En dat met de volledige goedkeuring en (ook financiële) steun en medewerking van de regering Merkel.

     Xander

    (1) KOPP

    *

    *

    Ik verhoop jullie nieuwsgierigheid niet al te lang op de proef te hebben gesteld. Mijn mening weet U al. Met Merkel moet men, dat is al langer bekend, engelengeduld hebben om het achterste van haar tong te zien. Alleen het Clinton Wife is tot nog straffer toeren in staat. Want dan krijgen we niet het achterste van haar tong te zien, maar, net zoals bij alle Moslima’s, het achterste van haar opgeheven kont.

    Laat U vooral door mij niet opjagen. Want ik stel mij voor, dat Mandoline Rutten v/h Coburger Blauw Fabriekje, die mee de ietwat voorbarige huldiging van the Clinton Wife ter plaatse heeft kunnen bejubelen, ook nog wel een of ander rolletje zal toebedeeld krijgen. Die moeial is zich niet tevergeefs ook daar gaan moeien.

    Allez, ik wil maar zeggen, dat de Oude Bondgenoten van de Eerste Wereld Oorlog (Duitsland en Turkije) weer staan waar ze honderd jaar geleden mislukt zijn. Alle schaakstukken staan wereldwijd zo goed als op hun plaats. Ik denk daarbij aan de Drie Vrouwelijke Musketiers in hun rol van Kontheffers. Vijf keer per dag. Het wachten is alleen op de vergoddelijkte 4de Persoon (om te kunnen kaarten?) die de Leiding kan nemen. Iemand zoals in Noord Korea, een Goddelijke Leider die volgens zijn eigen zeggen zodanig anders is geschapen, dat hij nog nooit in zijn leven naar het toilet is moeten gaan. Dat laten alle Leiders van zijn kaliber over aan de gewone sterveling die trouwens alleen maar bestaat, om de goddelijke Leider te behagen.

     

    *

    *

    01-08-2016, 11:12 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3557

     

    7/1184 * - De Amerikaanse cowboys beheersen de wereld op een wel vreemde manier -

    .

    DEEL 2

    *

    Maandag 1 augustus 2016

    Oogstmaand

    Zon 6u09-21u27

    H Jonatus

    *

    *

    *

    *

    U herinnert het zich zeker nog allemaal (het was toendertijd wereldschokkend genoeg), de woorden van de Eerste Mens op de Maan. Het was wel een paar jaar nadat de Rus de ruimte had veroverd door daar Yoeri Gagarin naartoe te sturen en hem veilig te laten laden. Gagarin was de Eerste Mens in de ruimte, nadat het hondje het hem had voorgedaan. Die eerste woorden van de Mens op de Maan staan in de afbeelding hierboven.

    Via Werner von Braun, de Waffen SS raketten-specialist van Peenemïnde, die in het 2de overgevlogen (Amerikaanse) deel van zijn carrière, was de pas opgerichte NASA in staat om de Hitlers Adelaar als eerste op de maan te doen landen. Maar officieel kwam die Rijkadelaar er wel net aan te pas, want de arend, een andere roofvogel, was ook het oorlogskenteken van de Amerikanen…. Adelaars en Arenden, wat is het verschil, als die maar groot genoeg zijn.

    En wat stellen we een halve eeuw later vast? In het Nieuwe Herenigde Duitsland is en blijf het Amerikaans Leger overal in Europa uitdrukkelijk tegenwoordig. Van geprivilegieerde vijand, is het na-oorlogse rest-Duitsland ineens het geprivilegieerde vriendje geworden. De Amerikaanse cowboys beheersen ondertussen, zijdelings meegenomen, geheel de Vrije Wereld, zowel te Land, te Water als in de Lucht. Terwijl hun kleine mee-loop partners in de strijd tegen de afschuwelijke Nazi’s, overal gewillig volgen. Ze bekennen het niet graag, maar die hebben hun Meesters gevonden….

    Raar maar waar.

    Overal, in gans Europa, heeft de USA dus zogezegd vriendschappelijke ‘legerbasissen’. Waar het meest moderne oorlogstuig ter wereld gestockeerd staat en in perfecte toestand wordt onderhouden door… burgers van elk land. Die legerbasissen horen in het landschap als het water bij de zee. Ze zijn een onaantastbaar deel van ieder souverein Europees land geworden. Een soort blinde vlekken waar niemand nog aandacht aan schenkt.

    Na WO I lieten de vechtende partijen hun soldatenbegraafplaatsen overal na. Na WO II werden de oorlogsherinneringen gewoon… de stalen vuist van Amerika.

    Little Belgium geniet daarenboven, naast zoveel andere, het strategisch voordeel om nucleaire wapens te stockeren. Neen, naast kanonnen, tanks, militaire voertuigen en ander gevaarlijk oorlogstuig. Overal verzekeren er Amerikaanse Mariniers er de dienst, of kunnen ze en vele tienduizenden binnen het uur worden aangevoerd door de lucht. Op andere plaatsen zijn er dan weer kazernes waar ‘reservisten’ hun militaire dienst volbrengen.

    Dat al die ‘voorzieningen’ het eerste aanvalsdoel van de vijand zullen zijn, daar wordt zedig over gezwegen….

    Te onthouden: Amerika, altijd klaar om te bijten tegen alles en iedereen, laat gewoon overal zijn tanden zien…. Wie dat beschermingsgeld betaalt, is ook iets om over te zwijgen…

    Het geheel is gemillimeterd uitgerekend, om waar nodig, overal in Europa een eerste contingent brandweerwagens ter plaatse te krijgen, om, Amerika ter ere, elk begin van brand te voorkomen.

    Het is zowat een levende moderne uitbeelding van De Nachtwacht van Van Rijn: zoveel keer in de 24 uur wordt er bericht doorgeseind naar Het Pentagon: ‘Iedereen slaapt. Alles is rustig’.

    En de eigen bevolking? Inderdaad, die slaapt gewoon verder de slaap der Onschuldige Onnozele Kinderen. Zonder na te denken wie er de bewakers… bewaakt.

    Nog raarder maar even waarder….

    *r

    En wat wil het toeval nu? Dat overal in die landen zowel als bij de ‘Bewakers” zelf, vijandelijke spionnen tot in de hoogste echelons ronddwalen.

    Dat verhaal stond vanmorgen, ietwat versluierd, in de Leugenpers.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    De Leugenpers.

    *

    Wapens gestolen op Amerikaanse legerbasis in Stuttgart

    Bron: BELGA

    *

    Speciale agenten van het Amerikaanse Army Criminal Investigation Command (CID) onderzoeken de diefstal van wapens en ander militair materiaal op een Amerikaanse legerbasis in de Duitse stad Stuttgart eerder deze maand. Dat meldt de nieuwswebsite van het Amerikaanse leger, Stars and Stripes.

     

    ‘Onder meer verschillende semi-automatische pistolen, een automatisch geweer van klein kaliber en een jachtgeweer werden gestolen’, aldus een woordvoerder van CID via Stars and Stripes.

    Bovendien zou een hek aan de militaire basis beschadigd zijn. Het onderzoek is aan de gang, en de speurders houden alle mogelijkheden open.

    ‘Op dit moment in het onderzoek lijkt het niet alsof een entiteit van buitenaf de wapens gestolen heeft of de basis is binnengedrongen, maar dat hebben we nog niet volledig uitgesloten.’

    De sfeer in Duitsland is gespannen na verschillende aanslagen en aanvallen, vooral in de deelstaat Beieren. Zo viel een 17-jarige man treinreizigers aan met een bijl in Würzburg, schoot een 18-jarige schutter negen mensen dood in München en blies een 27-jarige man zichzelf op in Ansbach.

    *

    *

    Eigenlijk is het één groot complot, een wereldwijd labyrint, waarvan de toegangssleutel zich bevindt in Het Pentagon. Het zijn letterlijk dezelfde woorden die ik zou gebruiken voor een… Avondland, dat bewaakt wordt als een openlucht gevangenis.

    Dat Oude Avondland is dus nog minder dan een ex-kolonie, of zelfs als een bezet land. Het is gewoon de oorlogsbuit van de Overwinnaar die dag na dag zo grondig mogelijk uitgebuit wordt. Hun vrienden zijn onze vrienden, en hun vijanden zijn onze vijanden. Om die andere Macht in Europa te treffen, worden handige handelsembargo’s ingesteld die onze economie ruïneren. Zij eisen tot het ridicule, een gecontroleerde aanpak van landbouw & veeteelt-producten. Maar ze voeren met scheepsladingen hun eigen producten in, op de markt gebracht door gewetenloze cowboys die door geen enkel toezicht zijn gebonden.

    Onze afhankelijkheid stijgt zienderogen, in omgekeerde orde met de werkzaamheidsgraad. Want van de vele eigenheden van elk volk, wordt één grote bouillon bereid, gekruid met vele tinten vel.

    Normen, waarden, de amusementswereld , Schone Kunsten: alles wordt ver-Amerikaniseerd en naar beneden uit elkaar getrokken. Het Geloof onzer Vaderen moet in de hoek gedrumd, toezien hoe onze leeggelopen kerken als slachtvloer dienen voor moslim-gekken. Het verzadigingspunt is bereikt en de grievenkruik is barstenvol.

    Het Avondland wordt één groot kerkhof waar er niet eens nog eigen bewaking zal voor nodig zijn. Doden immers, verzetten zich niet meer tegen de herbevolking.

    We leven allemaal uit de hand van Amerika. We reizen of communiceren via Amerikaanse satellieten. De enige burgerlijke satelliet ‘Galileo’ waaraan Europa werkt, zal pas in 2019 klaar zijn.. Als men in Amerika het licht uitdoet, zitten we een seconde nadien terug in de Ijstijd.

    Ik herinner me niet, of er ooit een Beschaving heeft bestaan, die zo schatplichtig is geweest aan een Vreemde Meester, als de onze. Waarbij alles in gereedheid wordt gehouden om met de hulp van het Islam-systeem, de Nieuwe Wereld Orde te bestendigen.

    *

    Spijtig voor hen en dus in de eerste plaats voor ons allemaal is het Amerikaans systeem niet waterdicht. Al zijn de dieven van dat oorlogsmateriaal in Stuttgart nog niet bekend, iedereen kan aan z’n kleine teen de richting weten waarin moet gespeurd worden. Deze terroristen zijn massaal en te voet onze landen binnen gekomen. Aangemoedigd of niet door onze eigen Overheden…. Zeg nu zelf of deze schaftijd niet dringend moet.. afgeschaft worden?

    *

     

    *

    *

    01-08-2016, 11:05 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!