MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    21-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.752 BRUKSÈL

    A.D. zaterdag 21 april 2012

    752 BRUKSÈL


    Bruksèl, Capitale de l’Europe


     

    Waar men op elke straathoek sterretjes kan zien dansen

    ------------------------

     

    Vroeger bestond bij het struikroven de conversatie meestal uit de woorden ‘Uw geld of Uw leven’, desnoods in gebroken Vlaams, want de dader, die toen nog meestal tamelijk vlug ‘gevonden’ werd, was gewoonlijk Franstalig….Nu kan geen woord meer gewisseld worden, een tolk is niet altijd direct ter plaatse om te vertalen in een van de 194 talen die Bruksèl rijk is de dag van vandaag. En dus wordt er zonder meer geklopt en gelijktijdig gerat.

    Trouwens, is dat nog wel struikroven?! Hoe zou dat struikroven kunnen genoemd worden?! Er zijn niet eens struiken meer voorradig en de parken zijn openbare bordelen geworden.

     

     

    Kroniekje over : wat er op een zaterdag namiddag op het Internet te koop is. Vandaag schreef een leukerd ergens, dat, wilde men de agressie op het Openbaar Vervoer in Bruksèl (en elders) bedwingen, men best alle bovengronds Openbaar Vervoer zou afschaffen. De metro kon blijven, waarschijnlijk omdat aan de politie ontkomen in die mollenpijpen, heel wat moeilijker is. Kan ik inkomen. In die stelling, wil ik zeggen. Niet in die molspijpen!

    De enige toegelaten vervoermiddelen zouden kamelen, dromedarissen, en ezeltjes zijn, helemaal aangepast aan de Woestijncultuur van de Prachtlanden. Vind ik een pracht-idee. Maar om de band met de eigen beschaving in stand te houden, enfin, de illusie van, zou ik in dat straatbeeld ook draagstoelen voorzien. Een soort taxis, waar er alleen gereden wordt nà betaling. Geen geld, geen rit! Daar het verkeer binnenkort strop zou zitten met al dat voetvolk, is de draagstoel uiteraard niet voor de man in de straat. Die zou nog wèl in het straatbeeld kunnen, maar dan als drager (twee) van die draagstoelen. In de musea moeten nog wel oude exemplaren te vinden zijn uit de tijd van de Franse Koningen, die als model kunnen dienen.

    Ik zou zelf aanraden, om voor de reizigers in die Louis XIV-stoelen, ook de kledij uit die dagen te dragen. Die draagstoelen zouden al vlug in alle maten en kleuren moeten kunnen geleverd worden, desnoods met gordijntjes voor de ramen en voorzien van een draagbaar toilet met waterspoeling. De draagstoel van alle Eurocraten zou bovenop het dak dienen voorzien te zijn van een kroontje in bladgoud.

    De draagkoets van Di Jeanetto zou rood-zwart dienen te zijn, zwart met rode biesjes, voorzien van kogelvrij glas en rood licht binen-in. De drager vooraan zou moeten beschikken over een achterwerk dat doet denken aan een ploegpaard, en zou dienen gekleed te zijn in livrei. Het hoofddeksel  zou dienen versierd te zijn met afhangende slierten van rinkelende belletjes. De kledingvoorschiften van de achterste drager zijn van geen belang daar de Grote Leider niet ziet wat achter hem gebeurt.

    Wat er niet mag vergeten worden, zijn de 3 bereden (sorry voor dat beladen woord in de nabijheid van de Heer Di Rupo!) politiemannen die deze staatsiekoets moeten begeleiden, twee voor en een achter. De moto’s zullen vervangen worden door houten beschilderde stokpaardjes (een paardenkop op een bezemsteel) die door de lijfwachten zullen bereden worden in zeepaard-houding. Qua lijfelijk voorkomen alsook in kledij zullen deze mannen identiek moeten zijn aan de voorste drager, met wie ze, bij rust, een team vormen voor het kaartspel. Want de Meester weet : ‘Jeux de mains, jeux de vilains’, en daar, simpele jongen als hij is, houdt hij van.

    Eenmaal zover met die nieuwe verkeers-situatie , zou ik meteen pleiten voor een politie (te voet) die vooral toeziet op het gebruik der talen, aangezien er praktisch geen parkeerboetes meer zullen dienen te worden uitgeschreven. Vlaams is streng verboden. Is toegelaten : Engels en Frans. Wordt aangeraden : Berbers en Turks. Wie Arabisch spreekt, mag zelfs in de theehuizen weer genieten van de waterpijpen….

    In het straatbeeld zullen verder alleen publieke vrouwen mogen ontwaard en gezien worden. De rest zit, ingebusseld en wel, aan de haard, thuis.

     

    ************************

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : kortom, weer een spreekwoord dat gelijk krijgt : Wie wind zaait, zal storm oogsten….

     

    21-04-2012, 18:13 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.751 OVER DE DOCHTER VAN Dr. MENGELE, ENGEL DES DOODS

    A.D. zaterdag 21 april 2012

    751 OVER DE DOCHTER VAN Dr. MENGELE, ENGEL DES DOODS

     

     

    Mevr. Jacinta De Roeck

     

    Ze is, onder de gedaante van deze lieftallige dame; als andersglobaliste de rozerode geitenwollensokkendraagster politica, die het van schooluffra (°1956 : Frans, Geschiedenis, Godsdienst) tot fluweelzitster gebracht heeft.

     

     

    Kroniekje over : een  leerkracht Godsdienst/Geschiedenis die zich op latere leeftijd verpopt tot een vrijgevochten moderniste/feministe die ons door de hele wereld, eenmaal gebukt onder de ‘sharia’, op zekere dag zal benijd worden, want ze is de ideale wereldverbeteraarster, beter dan de Schepper en zelfs beter dan Darwin. Hier noch evoltie noch creatie, hier geldt de wet van de slimsste! Samen met anderen, ijvert ze voor een soort ‘Endlösung’ van het Flamen probleem : via volksverhuizing (input) en via Dr. Spuit (outpit). Dat laatste weliswaar in mineur, vanwege het risico van mogelijk verzet. Haar geestelijke vader, Joseph Mengele, een baanbreker in deze discipline, eveneens een vermaarde en Dr. Spuit, was in Auschwitz, een uitroeiingkamp der Nationaal Socialisten, de arts van de dieren-proeven op mensen. Vanwege zijn patiënten, behept waarschijnlijk met het Stockholm-syndroom?, kreeg hij de bijnaam ‘Engel des Doods’ opgeplakt, een soort eretitel dus. Maar deze Iacyntha, met de allures van de welbekende Lady of the House, is een parel aan de kroon van zijn zwart-rode  opvolgers : knap, spraakzaam, bescheiden en vooral erfelijk belast met de leer ‘weg met ons eigen volk. Leve ons alleen’.

    In de geheime overeenkomst tussen haarzelf en de Muzelmannerij staat waarschijnlijk dat zij later bij Allah op haar eentje 50% van de taken van de bestaande maagdenpopulatie moet overnemen. Zodat de Martelaren die sterven voor Allh niet meer moeten wachten tot in de Hemel om te worden bediend, maar hier op deze aarde nog een eerste beurt kunnen krijgen. Yicyntha, als dienstmaagd van Allah, zorgt dan ad vitam eternam.voor de rest

    *****************

    “Ook euthanasie voor personen met verstandelijke handicap

    Ook personen met een verstandelijke beperking moeten euthanasie kunnen krijgen bij ondraaglijk lijden. Dat stelt de Humanistisch Vrijzinnige Vereniging, die het voorstel zondag lanceert tijdens een panelgesprek naar aanleiding van de Erfgoeddag in Antwerpen. Dat meldt een krant van Corelio.
    "De wet wordt over afzienbare tijd toch uitgebreid naar minderjarigen en demente personen", zegt voorzitster Jacinta De Roeck, die als parlementslid mee aan de wieg stond van de huidige euthanasiewet. "Een uitbreiding staat niet in de huidige regeerverklaring, maar vroeg of laat gaat het er wel van komen. Allicht niet binnen deze zittingsperiode, maar dan toch in de volgende."

    Minderjarigen
    "Als we het over euthanasie voor minderjarigen hebben, zullen we het ook over personen met een handicap moeten hebben, die vaak officieel 'verlengd minderjarig' verklaard zijn. Die mensen kijken ook tv, die lezen ook de kranten en die worden ook ziek. Van begeleiders in instellingen hoor ik dat de vraag naar euthanasie ook daar opduikt."

    Als humanisten kunnen wij niet aanvaarden dat een bepaalde groep mensen helemaal wordt uitgesloten van het zelfbeschikkingsrecht over leven en dood, zegt De Roeck. Ze verwacht overigens niet dat zo'n wetswijziging er even snel komt als voor de andere twee groepen.

     

    Afbeelding van een roek,





    d.i. een soort kraai.

     

    ************************

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : etymologisch gezien, zou men geneigd zijn aan een roek te denken, als die lieve Mevrouw De Roeck in beeld komt. Al kan enige gelijkenis niet ontkend worden, maar dat kan zuiver toeval zijn, afhankelijk van de belichting (van die vogel). Geen vogelaar zijnde, weet ik toch dat het geslacht der kraai-achtigen berucht is voor het zich toe-eigenen van andermans goed, o.a. van al wat blinkt. Dat is een gelijkenis die eens te meer op toeval berust.

    Blijkbaar is deze dame een verzamelaarster misschien in mindere mate van andermans goed, maar meer van andermans leven. Aan moord dus. Op haar palmares prijken reeds  1° het straffeloos doden van het ongeboren leven in de moederschoot, en 2° de doden die bewust of onbewust, met medeplichtigheid van ‘Dr. Spuit‘ uit het leven zijn gestapt’. Die twee ‘ethische verworvenheden’ die voorheen als moord in het Strafwetboek stonden aan haar alleen toedichten is geen verzinsel van mijnentwege, maar staan uitdrukkelijk vermeld op haar C.V.

    Een beetje iets in dezelfde orde van grootte als ‘Et Dieu Créa la Femme’ van Brigitte Bardot :wat zou die film betekenen zonder Brigitte Bardot in de hoofdrol.

     

    21-04-2012, 16:39 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.748 DE APARTHEID VOOR, NA, EN NU

    A.D. zaterdag 21 april 2012

    748 DE APARTHEID VOOR, NA, EN NU


     

     

    Uit die blou van onse hemel, uit die diepte van ons see,
    Oor ons ewige gebergtes waar die kranse antwoord gee.
    Deur ons ver-verlate vlaktes met die kreun van
    ossewa —
    Ruis die stem van ons geliefde, van ons land Suid-Afrika.

    Ons sal antwoord op jou roepstem, ons sal offer wat jy vra:
    Ons sal lewe, ons sal sterwe - ons vir jou, Suid-Afrika.

     

    --------------------

     

     

    Ik zou het werkelijk niet weten. Is wat volgt, over Zuid Afrika, puur puberaal journalistiek amusement, is het geschiedenisvervalsing of alleen maar indoctrinatie? Of is er toch nog een greintje schaamtegevoel overgebleven? Voelen de Heren Hoernalisten aan bij het volk dat datzelfde volk veel te ver te ver is gegaan? Wie zal het zeggen? Hoe kan het ANC nu plotseling slecht geworden zijn? Het zou toch de blanke hemel voor alle zwarten gebracht hebben? Dat was toch beloofd! Is dat nu de hemel, of eerder de hel?!

    Is het dàt wat de mensen willen lezen, als ze de krant kopen, of is het de zoveelste aanleiding om te denken ‘Nee, bedankt, fret het zelf’…

     

     

    Kroniekje over : een bedenking zo oud als de straat. Ja! In wat tijd leven we! Het Licht van De Schandaard komt deze keer uit Zuid Afrika en projecteert op het Witte Doek van de toekomst wat ons in het Oude Europa binnenkort ook te wachten staat. Groepsverkrachting op het Internet van kinderen door kinderen : daar wekt het nog ergernis. Maar als onze Grote Geesten iet of wat bij de pinken zijn, kunnen ze nog in hun jargon tijdig op zoiets het etiket ‘ethische verworvenheid’ plakken en het daarna uit het Strafwetboek lichten

    ************************

    Groepsverkrachting schokt Zuid-Afrika

    7 jongens verkrachten gehandicapt meisje en posten het online

    Bron De Schandaard

     

    BRUSSEL - Zeven jongens hielden drie weken lang een meisje gegijzeld, om haar beurtelings te verkrachten. Ze filmden hun misbruik, postten de video online en 'scoorden' een internethit. Zuid-Afrika vraagt zich af hoezeer zijn samenleving is ontspoord.


    'Faces of shame', gezichten die schaamte oproepen: dat blokletterde The Star, de grootste krant van Johannesburg, gisteren boven de foto van de zeven verdachten van de groepsverkrachting in Soweto, het bekende zwarte township in die Zuid-Afrikaanse stad. 'Wij zijn een natie van helden. Nelson Mandela, Desmond Tutu, Steve Biko, F.W. De Klerk: deze Zuid-Afrikanen hebben wereldwijd lof geoogst met hun moed en met hun menselijkheid. Vandaag hebben wij die erfenis besmeurd', schreef de krant in een aangrijpend hoofdartikel.

    Zeven jongens, tussen veertien en twintig jaar oud, zijn gearresteerd op verdenking van de ontvoering en groepsverkrachting van een meisje uit hetzelfde township. Het meisje is zeventien, maar heeft de mentale leeftijd van een kind van vijf. Haar handicap maakt haar extra kwetsbaar: op haar veertiende werd ze al eens verkracht.

    Het nieuws heeft heel Zuid-Afrika diep geraakt, een land dat op het gebied van moorden, homejackings en verkrachtingen toch al wat gewend is. Elke dag worden in Zuid-Afrika 181 meisjes of vrouwen aangerand of verkracht.

    Ook een bericht over een groepsverkrachting is er - helaas - geen primeur. 'Maar dit incident wordt als zoveel schokkender ervaren omdat de bovendien erg jonge daders hun misbruik filmden en dat filmpje zelf via de sociale media verspreidden', reageert Lucy Holeborn, onderzoekster bij het South African Institute of Race Relations, een gereputeerd onderzoeksbureau in Johannesburg. 'De daders hadden blijkbaar zelf niet het gevoel iets verkeerds te doen. Ook is het schokkend dat het bewuste filmpje twee weken lang op het internet kon worden bekeken zonder dat iemand zich er vragen bij stelde.'

    Drie weken lang was het meisje vermist. De politie ging haar, en de daders, pas zoeken nadat een lokale journalist dinsdag de politie over het filmpje ingelicht had. Luttele uren later arresteerde de politie de zeven jonge verdachten. Woensdag is het meisje teruggevonden, toen een man van 37 met haar probeerde weg te vluchten.

    Het incident heeft een schokgolf doorheen Zuid-Afrika gejaagd, zegt ook Jillian Green, nieuwsmanager bij The Star, vanuit Johannesburg: 'Deze groteske gebeurtenis raakt een zeer gevoelige snaar in dit land. Dit gaat om veel meer dan één slachtoffer, maar om een reeks onderliggende problemen in deze maatschappij die moeten worden aangepakt.'

    Tijdens het apartheidssysteem in Zuid-Afrika waren terreur en geweld al dagelijkse kost. Anti-apartheidsicoon Nelson Mandela leidde zijn land doorheen de geweldloze transitie naar democratie. Hij vermeed een burgeroorlog in Zuid-Afrika. Maar sommigen zien in het gewelddadige karakter van de samenleving het bewijs dat zoveel geweld, terreur en agressie toch sporen heeft gelaten in de Zuid-Afrikaanse ziel.

    'Geweld kenmerkte het apartheidssysteem, maar ook zijn oppositie', reageert onderzoekster Lucy Holeborn, die het geweld in Zuid-Afrika aan verschillende factoren wijt.

    'Soweto zelf was in de jaren 80 en begin jaren 90 zeer gewelddadig. Typerend voor townships zijn ook vaderloze gezinnen - een erfenis van de apartheid, toen enkel mannen toegang kregen om in de stad te gaan werken, en hun gezin in het township moesten achterlaten. Vandaag dwingt niet langer apartheid, maar wel de hoge werkloosheid veel mannen om in een andere staat werk te zoeken. Kinderen groeien zonder vader op, in krap behuisde, gewelddadige townships. Het is er vrij “normaal, dat volwassenen en kinderen in dezelfde kamer slapen. Dat stelt kinderen al op erg jonge leeftijd bloot aan seks en geweld.'

     

    ************************

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : Zuid Afrika was ooit de voedselbank en de graanschuur van heel Zwart Afrika. Toegegeven : het was NIET communistisch, in tegendeel. Het ANC was een samenraapsel van terroristen en brandkastkrakers, en bovenal, er was…, naast de algemene welvaart, als een doorn in het oog, de blanke suprematie. Er was weelde en welstand, ja, vooral voor al wat hard werkte en Witmens was, terwijl de van nature luie Zwartmens gestaag, traag maar zeker door vlijt en werklust omhoog kon geraken. Dat heette toen Apartheid in al zijn slechtheid : living apart together’ L.A.T. : een soort kamerbred en wereldwijde Lat-relatie. Verre van ideaal, dat wel, maar toch altijd beter dan niets.  Toen kwam Nelson Mandela, werd er onder zijn leiding, aan de hand van machinegeweren en ‘plofstof’, de communistische revolutie gepredikt om de Zwartmens boven de Witmens te plaatsen. Dat ook was democratie, de macht, of liever de domme kracht van het getal, zoals François Hollande het zegt in zijn verkiezingstoespraken. Dat begon met het ANC LIGHT en gaat tot op de dag van vandaag door met o.a. de ‘plaatsmoorde’, waarbij het blanke boerengezin wordt uitgemoord, en de ‘veroveraars’ ervan uitgaan dat het land vanzelf het graan zal opbrengen en dat de stallen, eenmaal leeg gevreten,  vanzelf in conservendozen zullen geraken. Zuid Afrika, onder moordbenden, de Witmensen meestal uitgeweken, de Zwartmensen nog dieper in de hel, hun leiders in de pluche, werkloosheid en hongersnood : dat is Zuid Afrika na de Apartheid. Maar akkoord hoor : alle begin is moeilijk, en iedere natie loopt waar ze wil, zelfs in haar ongeluk. Maar dat die Stellenbosche kerels ooit terugkomen? Ik durf het betwijfelen!

    Och, zeggen  de Media, van op veilige afstand, dat zijn de kinderziektes! In Zuid Afrika heerst nu de sociale rechtvaardigheid. Ja zeker : de ongeschoolde Zwartmens is nu CEO van het bedrijf waar hij vroeger de koer veegde, en de Witmens van vroeger, die staat nu aan de lopende band. Want ‘life goes on’… en niemand spreekt nog van Stalinistische toestanden. Hoe zou men : het Internationaal Socialisme heef er vaste voet en het bedje wordt er gespreid voor de Muzelmannerij. Dàt is pas vooruitgang!

    Dat is NU, waar de gehele Apartheid maar een verre hersenschim meer is. Maar waar er tezelfdertijd de Mens bezig is zichzelf te vernietigen.

     

    21-04-2012, 15:42 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    20-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.747 RA RA WAT IS HET HOE MEER MEN ER IN ROERT ?

    A.D. vrijdag 20 april 2012

    747 RA RA WAT IS HET HOE MEER MEN ER IN ROERT ?

     

    De titel is een vraag, dit hier….

     

    Is het antwoord : de Vlinder Regering Di Jeanetto.

    ------------------

     

    Satire, zegt Wikipedia is een kunstvorm die gaat via  parodie, ironie, sarcasme, pastiche en karikatuur, maar satire kan ook tegen Uw kop slaan vanwege de Overheid. Persoonlijk geef ik de voorkeur aan een typisch West Vlaamse uitdrukking die dat alles in een paar woorden samenvat : satire is iemand ander zijn kl¨ten stampen tot men de klokken hoort luiden tot in Rome.

    Het is echter niet bekend wat er gebeurt als men de behandeling toepast op koningen en op ongelovige logebroeders met losse handjes.

     

     

    Kroniekje over : een welbepaald torenhoog probleem in den Belziek dat men niet zomaar achteloos van tafel en onder de mat kan blijven vegen….Daar hoopt het zich inderdaad op tot het tapijt opbolt en de tafel dreigt omver te doen kantelen. Om te voorkomen dat de Belse tafel binnenkort kantelt en zijn Eerste Minister met schâ en schand’ moet afschrijven (of zou moeten tolereren dat die met de enkelband om voor het Parlement verschijnt), dient er dringend in het kader van het Vlinder-akkoord, een Wet gestemd te worden over kinderlokkerij. Intieme lichamelijke contacten tussen Hoog-Geplaatsten en opgroeiende jeugd M/V/onz is voor die kinderen een Godsgeschenk. Pedofilie bedreven door politiekers moet als Ethische Verworvenheid uit het Strafwetbek worden ‘gelicht’, want voor die kleintjes is het een hele eer. Steve Stevaert heeft de zaak in de openbaarheid gebracht : het socialisme moet gezellig zijn….

    Het hoeft niet eens zo brutaal als pedofilie te worden geformuleerd. Het volstaat een Wet te stemmen dat alles wat niet tot het strict politiek domein behoort, tot staatsgeheim te verheffen. Wie daartegen zondigt, wordt lijk vroeger op de bankbriefjes stond over de namaker, in dit geval de naprater, wordt deze met dwangarbeid bestraft.

    Voor wie in het verhaal van Sodoma en Gomarha niet (meer) gelooft, die dient op ’t Internet dringend te gaan zoeken naar de geschiedenis van de Vrouw van Lot. Die veranderde, omdat ze uit nieuwsgierigheid wilde omkijken, zomaar in een  zoutpilaar….

    Besodemieterd worden : met enige verbeelding bent U zò

     binnen de stadsmuren van Sodoma…..

     

    **********************

     

    Kamerleden verlaten halfrond tijdens vraag Laurent Louis

    Bewerkt door: Eric Belsack − 19/04/12, 16u59  − Bron: belga.be

    Bron De Morgen (diep in de zorgen)

    -----------------------

    © belga. Laurent Louis, eenzaam in het halfrond.

    De leden van de Kamer, op vier na, hebben vandaag de plenaire vergadering verlaten toen hun collega Laurent Louis tijdens het vragenuurtje een vraag wilde stellen. Dat gebeurde uit protest tegen de persconferentie die hij eerder op de dag gaf over pedofilie, waarop hij foto's toonde uit het autopsierapport van Julie en Mélissa. Ook voorzitter André Flahaut liet duidelijk verstaan zijn houding niet te appreciëren. "De parlementaire onschendbaarheid laat niet alles toe", klonk het.
    Verschillende partijen reageerden al geschokt en verontwaardigd op het initiatief van Laurent Louis. Toen hij zich opmaakte om tijdens het vragenuurtje minister van Justitie Annemie Turtelboom aan de tand te voelen over de toestanden in de Belgische gevangenissen, stonden de overige Kamerleden recht en verlieten ze de plenaire vergadering. Enkel drie leden van Vlaams Belang en Jean-Marie Dedecker bleven achter in de zaal.

    Kritiek Flahaut
    Toen minister Turtelboom haar (bondig) antwoord had gegeven - "ik verwijs u door naar het actualiteitsdebat van gisteren in de commissie" - en Louis de tijd had genomen om te repliceren, maakte Kamervoorzitter Flahaut duidelijk dat ook hij niet opgezet is met het gedrag van Louis. Flahaut had het over een trieste dag voor de democratie en merkte op dat de parlementaire onschendbaarheid niet alles toelaat. "We zullen de komende tijd de gelegenheid hebben om dat te zien", luidde het.

    Louis werd in 2010 als enige verkozen voor de Personenpartij van zakenadvocaat Mischaël Modrikamen, maar verliet intussen die partij en richtte zijn eigen beweging, de Mouvement Libéral Démocrate (MLD), op.

    Cordon sanitaire

    De fractie Ecolo-Groen in het federaal parlement pleit intussen voor een cordon sanitaire rond het Franstalige Kamerlid Laurent Louis (MLD). Gisteren werd bekend dat Jean-Denis Lejeune, de vader van Dutroux-slachtoffertje Julie, een klacht heeft ingediend tegen Louis wegens laster en eerroof. Laurent Louis verspreidde enkele dagen geleden een lijst van vermeende pedofielen, onder wie politici, magistraten, journalisten en politiemensen. De lijst kwam van een anonieme opsteller.

    Vanochtend gaf hij een persconferentie rond pedofilie, waarbij hij foto's toonde uit het autopsierapport van Julie en Mélissa. Daarmee overschreed hij volgens Groen en Ecolo de lijst van het aanvaardbare, "niet enkel wat politiek betreft, maar ook op menselijk vlak".

    Louis beweert dat de ouders van Julie en Melissa zich hebben laten "omkopen", aangezien Jean-Denis Lejeune attaché werd bij cdH en Karin Russo senator.
     

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : het gaat dus, over wat een commentator in DM vandaag weet te vertellen, over ‘grensoverschrijdend gedrag’. Ach zo, zegt mijn slecht karakter, en ik dacht dat de Schengen-akkoorden in de EU alle grenzen hadden afgeschaft?!  Ook als men het beleefd vraagt : ‘Juffrouw, mag ik even een ietsiepietsie Uw grenzen overschrijden’? En wat als die antwoordt : ‘My pleasure’, want misschien wil het mooie kind alleen maar vriendelijk weg bewijzen dat ze Engels kan, om hoger op te geraken….

    Maar het zit er, voor het Establishment, aan te komen. Deze zoveelste wijziging van het Strafwetboek, zou inderdaad gelijktijdig ook de napraterij over buitenlandse schijnvennootschappen in belastingsparadijzen, beheerd (begeerd?) door parlementairen en Bekende Belgen van meestal maar niet uitsluitend Linxe signatuur, met dezelfde dwangarbeid moeten bestraft worden. Die twee ‘aitems’ zijn nauw met elkaar verwant : wapperende handjes en wapperende centjes. In geval het gaat over de geliefde Belziekse 1ste Minister, zou deze belediging en beschuldiging gelijk staan aan belediging van het Staatshoofd, en dus om Majesteitsschennis gaan. Kop af en ander onderwerp!

    Mag ik de dames en Heren parlement-verlaters dan ook wijzen op de onvergetelijke verdienste van hun Franse kompaan in gezegde twee items (wapperende handjes en wapperende centjes), de Heer Cohn Bendit, anarchist en beroemd kinderlokker en die daar nog fier is over ook, tenminste even bloedrood en progressief als zijzelf?

    Maar kijk, dat is iets waaraan ik persoonlijk toch nooit zou meedoen, aan het verspreiden van halve en hele waarheden in de privé-sfeer, over mensen die zich in Brussel werkelijk de naad uit de broek (!) werken voor ons algemeen welzijn. Want ik hoop dat het bij die naden blijft…

    Als U mij zegt, dat hier op deze blog reeds een en ander gepubliceerd werd die de vloer veegde met majesteitsschennis en achterklap met leugens, dan beroep ik mij bij deze op mijn zwijgplicht. Zoals de Heer Pol VandenDriessche al zei : ik doe wat ik wil, waar ik wil en met wie ik het wil. Als ik daardoor maar buitenshuis geen vader wordt of een lelijke ziekte oploop!

    PSSST

    Op een eeuwig zwijgen! Moest de Heer 1ste Minister door mijn schuld (pas op hé, man : U moet ook het oorzakelijk verband kunnen bewijzen!), door mijn schuld, door mijn grote schuld, zonder inkomen komen te zitten, kan ik hem altijd aanraden terug te keren naar zijn Italiaanse wortels. Een man met zijn ervaring kan, nu de Silvio wat op de achtergrond is geraakt, aan de Cosa Nostra nog veel goede diensten bewijzen….

    Ra Ra Ra wat is het waarin geroerd wordt….. Er zijn lange tenen geraakt, want zeg nu zelf wie publiceert er nu een lijst lijk Laurent Louis, met de namen van bijna geheel het voltallige establishment, als daar zijn …

    “Laurent Louis verspreidde enkele dagen geleden een lijst van “vermeende pedofielen, onder wie politici, magistraten, journalisten “en politiemensen. De lijst kwam van een anonieme opsteller.

    “Klachten
    "In de loop van het weekend zijn al twee klachten ingediend en “vandaag is daar nog één bijgekomen, na de publicatie van de foto's “in het parlement", zegt parketwoordvoerster Wenke Roggen. "Die “klachten zullen gebundeld worden en er wordt een gerechtelijk “onderzoek gevorderd voor laster en eerroof en heling." Milquette zorgt (ze heeft die bedoeling) voor de opheffing van de parlementaire onschendbaarheid, en Barbertje zal hangen!

     

    Die Laurent Louis dat is toch een kwebbelaar! Al een geluk dat die als Senator voorlopig onschendbaar is …. Voilà : nu weet ge ‘t : ook ik, die heb nagepraat wat de heer Senator vertelde, ben – in onderaanneming dan – ook onschendbaar.
     

                                                 

                                               

     

     

     





    20-04-2012, 16:28 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.746 DE NAZI EU ÜBER ALLES IN GRIECHENLAND

    A.D. vrijdag 20 April 2012

    746 DE NAZI EU ÜBER ALLES IN GRIECHENLAND

     

    Niet als de Islam, met de buik vooruit….

     

    Maar met de (nieuwe) D-Marken ten aanval!

    ------------------

     

     

    In de zomer van 1941 (Hitler stond klaar om Rusland aan te vallen) dacht Mussolini, die overal werkloos moest toezien hoe zijn kompaan het ene land na het andere aanviel en overwon, dat zijn tijd gekomen was. Hij wilde, zonder Hitler daarvan in kennis te stellen, in één machtige veldtocht het Zuiden van Europa veilig stellen voor de As-mogendheden (en daarin rapper zijn dan de Tommies).  Na Lybië te hebben overwonnen, zou hij nu eer halen  en zijn arme buren, Griekenland, gaan bezetten, met evenveel gemak als de Duitsers naar Parijs waren doorgestoten. Slecht bekwam het hem en Hitler moest hem in 7 haasten ter hulp snellen, zodat de Panzers, die al op de treinen klaar stonden voor Operatie Barbarossa, een omwegje via Griekenland dienden te maken. In 3 weken tijd was de klus geklaard, en konden de treinen eindelijk rijden, richting Pools-Russische grens. Griekenland was de klos. Maar door die 3 weken tijdverlies, geraakten de Panzers niet meer voor de winter in Moskou….en was Hitler ook de klos, miljoenen doden later.

    Vandaag de dag wordt de geschiedenis herhaald…. Berlin valt aan via Brussel , maar buurland Italië trekt deze keer met moeite één slaperig oog open. Och! Ze doen maar! Wij Italianen, we hebben er ons bekomst van! Dat een ander het nu maar oplost!

     

     

     

    Kroniekje over : omdat 6 mei, de datum van de Griekse verkiezingen niet meer zo ver af is, is het goed dat we het bordspel een beetje nader leren kennen. Tegen dan is in Frankrijk de teerling geworpen, zodat onze Di Jeanetto na de nederlaag van zijn gedoodverfde favoriet, een andere schouder moet zoeken om op uit te huilen. Het zou mij een duivels plezier verschaffen, moest die schouder het aantrekkelijk onderdeel zijn van die ene potige Dame… Haar (eventuele) regering echter, geef ik geen schijn van kans : binnen de 24 uur staan de Navo-tanks in Parijs, zijn de F16’s van uit de lucht met gericht maar dodelijk vuur, de goede burgers aan ’t beschermen tegen de slechte, en is de ForceNavele / Zeemacht de Seine opgevaren om de Parijse cenakels te gaan beschermen.

    Al-bij-al dreigen de Grieken na deze verkiezingen, van de regen in de drop te geraken. Ze staan voor een keuze die ze niet eens mogen maken : terug naar de Drahme en laat ons gerust. Wat een illusie is, want de Griekse toegevoegde waarde is na al die jaren van socialistisch wanbeheer, ongeveer even belangrijk als die van Zoetenaaie of van Zoerle-Perwijs. Er zijn geen Onasissen meer overgebleven. Dus moeten ze maar blijven eten uit de hand van Berlijnse sterke munt. Pourvu que ça dure! Zijn de Duitsers tot veel in staat om uiteindelijk gans Europa te domineren, zo stom zijn ze nu ook niet om zich arm te geven! De Grieken  zullen wel onderworpen worden. Is het niet aan de Islammerij, het zal aan het Internationaal Socialisme zijn van de EU-Nazi Partij. Het wordt gedacht, maar nog nergens gezegd, en al zekerlijk niet geschreven : “Derde keer, goede keer’….

    Enne, moest U het nog niet door hebben : deze keer gebeurt het niet in naam van het Nationaal Socialisme, maar in naam van het… Internationaal Socialisme….

    ***************************

    Geheim plan: Ex-EU-commissaris moet minister-president van Griekenland worden

    ----------------------

    Omdat er in Griekenland na de verkiezingen van 6 mei vermoedelijk geen stabiele meerderheid zal zijn, probeert de EU-commissie blijkbaar een goede oude bekende als nieuwe minister-president te lanceren. De jurist Stavros Dimas was van 2004 tot 2010 EU-commissaris voor Milieuzaken. Dimas kandideert niet en dient bij een onoverzichtelijke verkiezingsuitslag als compromiskandidaat uit de hoed getrokken worden.

    De verkiezingen in Griekenland zullen zorgen voor een verdere versplintering van het politieke landschap. Daardoor ontstaat het gevaar, dat de bezuinigingsopdrachten uit Brussel niet worden voortgezet. De Grieken wijzen de ideeën van de trojka in grote meerderheid af en willen daarom op partijen stemmen, die een eigen weg voor Griekenland willen.

    Dit scenario zorgt in Brussel voor veel nervositeit. Want kortgeleden is de president van de EU-commissie, José Manuel Barroso, ermee begonnen een kantoor in Athene in te richten voor zijn task-force. De zich aftekenende onduidelijke machtsverhoudingen hebben ook de vermoedelijke verliezers van de verkiezingen gemobiliseerd: de nieuwe PASOK-chef Evengelos Venizelos zou volgens verschillende bronnen samen met Brussel aan een plan B werken.

    Peilingen laten zien, dat de socialistische PASOK slechts de tweede plaats na de Nea Dimokratia (ND) zal behalen. Daarom willen Barroso en Venizelos samen de voormalige EU-commissaris voor Milieuzaken Stavros Dimas als minister-president uit de hoed toveren als het spannend wordt bij de coalitieonderhandelingen. Dimas was jurist bij een advocatenkantoor in New York en werkte voor de Wereldbank. Sinds de val van Georgios Papandreou is Dimas minister van Buitenlandse Zaken in het kabinet Papademos. De chef van de Nea Dimokratia, Antonis Samaras, had al aangekondigd dat hij zou verwachten, dat de partij met de meeste stemmen ook de minister-president levert.

    Met Dimas zou Venizelos het gezichtsverlies bespaard kunnen blijven dat zijn grootste politieke tegenstander minister-president wordt. Vooral echter zou Dimas de belangen van alle belangrijke spelers bedienen: De EU zou een man in Athene hebben, die, net zoals Papademos, zonder veel  te maren de harde bezuinigingskoers voortzet. PASOK en ND zouden verder op geld uit Brussel kunnen rekenen. Daardoor zou het mogelijk voor hen worden verder hun particuliere belangen te vertegenwoordigen. Hoe serieus de partijen het menen, toont tevens het zojuist genomen besluit, waarmee de partijen zichzelf bijna 30 miljoen euro aan partijfinanciering hebben gegeven.

    De verschillende kleine partijen zouden in deze constructie opnieuw het nakijken hebben. De berekening van PASOK en ND: afhankelijk van het verkiezingsresultaat moeten er een of twee kleinere partijen met mooie beloftes in de regering worden gelokt. Daarmee zouden de Brusselse bezuinigingsplannen kunnen worden voortgezet. Dat moet dan betaald worden door diegenen, die erop voorbereid zijn: Het Griekse volk en de Duitse belastingbetaler. Dat Dimas niet rechtstreeks kandideert, past in het draaiboek van Brussel: Men wil geen risico nemen. In het geval van een nederlaag zou Dimas beschadigd zijn. De motivering van Dimas, waarom hij zich niet gewoon kandidaat stelt, luidde: Omdat zijn zoon zou kandideren, zou hij het niet passend vinden om ook mee te doen. Zo ziet de Griekse partijenlogica eruit. Dimas wil de kiezers blijkbaar wijsmaken, dat hij alleen als niet-gekozen minister-president boven iedere verdenking van vriendjespolitiek zou zijn verheven.

    ************************

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : was de Italo-Duitse invasie van de zomer 1942 een ramp voor de fiere Grieken, ze hadden de troost dat die van korte duur zou blijken te zijn. Al die Duitsers er in, en op slag de laatste Engelsman er uit : het was even wennen. Na bijna 70 jaar is het land nu kapot ‘gesocialiseerd’, lees : herschoold op socialistische leest, lees : waar de rechthand niet weet wat de linker steelt. Zoals in elk socialistisch bestel, is ‘dijn’ gewoon gelijk aan ‘mijn. En wordt het geld gehaald waar het zit.

    En nu wil Europa dat allemaal, neen, niet terugschroeven, maar…beperken….

     

    20-04-2012, 11:14 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.745 R.I.P. DEXIA = R.I.P. BELGIUM ?

    A.D. vrijdag 20 april 2012

    745 R.I.P. DEXIA   = R.I.P. BELGIUM ?


    Sorry voor al die brave en andere mensen

     

    die hun lieve centjes naar Parijs hebben zien vertrekken.

    Hoezo? Kaartje enkele reis Place Pigale…..

    -------------------------

     

     

    Dit verhaal gaat over het Geslacht der Oude Tsjeven, die binnenkort niet anders meer zullen kunnen dan hun werk afmaken : na hun eigen zichzelf te hebben afgeslacht, nu ook het land als geheel gewoon afvoeren naar het vilbeluik der Geschiedenis. Hier zullen ze geen strobreed in de weg worden gelegd. Integendeel. Naarmate de uitvaart nadert zullen hier bij manier van spreken, de beiaarden spelen en kanten gevels worden opgetrokken, waar, onder zegebogen onafgebroken zegewagens zullen rijden.

    En bij de Tsjeven zal er geween zijn, en tandengeknars….

     

     

    Kroniekje over : hoe een Christelijke Volks Partij, de CVP, die in haar rangen ooit toch wel enkele kleppers heeft voortgebracht,  in de loop der jaren verworden is tot een lege schelp, bezet met parasieten van alle slach en soort. Maar zoals Multatuli, moet ik zeggen : daar is geen vreugde in die blijdschap.  U moet weten, ooit zijn we in de Westhoek ermee opgegroeid als met een Siamese tweeling. Het was de enige partij waarmee men fatsoenlijk kon buitenkomen, al deed iedereen in het stemhokje wat hij wou. Zelfs  in de loop der jaren elke voeling met die duizendpoot verliezen, om van onzijdige, over te gaan tot afzijdige. Met uitzondering van de vele keren dat het botste dat het klonk. Want overal waar die duizendpoot U raakte, was het ‘zakelorum’ en ‘Dominus Vobiscum’ in the pocket. Zaktivisme in de bovenste schuif! Toen de Volksunie nog vergif was, ging mijn hart uit naar dat vechtersras, tot bleek dat die in de praktijk nog slechter waren in het rond de pot draaien dan hun grote voorbeeld. Na vele jaren de mond te hebben gehouden maar vuisten gemaakt in de broekzakken, kwam in 2004 de directe aanleiding om als zovelen, aan te sluiten bij de Partij der Rechtlijnigen die ik nog nooit hun woord had weten breken.

    Is het daar de hemel op aarde? Waarschijnlijk niet. Maar die twee dingen moeten we ze toegeven : zij willen op twee fronten wat goed is voor Vlaanderen, en wat goed is voor Vlaanderen, is goed voor elk van ons. Zij zeggen niet ‘een beetje goed voor Vlaanderen’, zij schipperen niet, en waar het niet klinkt, zo botse het. Ook diamanten zijn ondeelbaar. Als een diamant deelbaar is, is het geen diamant, maar een stuk vulgaire steenkool.

    Nog ’n klein woordje over die letter C in hun partij-orgaan?  Ik geloof nooit dat zij daarover met Betrokkene overleg hebben gepleegd. Hun onderhandelingen zijn hoogstens gegaan over dezen, die het Christelijk Geloof der voorvaderen om zeep hebben geholpen door met alle soorten nieuwlichterij de deuren van de kerken open te zetten om de mensen beter te kunnen buiten jagen. Zij die in vol ornaat als ruggengraatloze Farizeeërs vooraan in de kerk Te Deum staan te balken voor een bonte bende vrouwenlopers, logemannen, ontuchtplegers, kinderlokkers , dieven en bedriegers :  zij zijn de wolven in schaapsvacht geweest. Gelukkig bestaan er nog eerlijke Herders, die in stilte hard aan de heropstart werken. Elke dag zijn er meer en meer die de rug rechten, want als de nood het hoogst is, is de redding nabij.

    Misschien dat, als het volk meer zou en luider zou durven spreken, dat de Muzelmannerij kan ingedijkt worden Al zal dit waarschijnlijk in de periode zijn, die in de Geschiedenisboeken zal terecht komen als de Post Belgische periode.

    ********************

     

    'Dexia is tijdbom onder België'

    Bron De Schandaard

    -----------------------------

    BRUSSEL - 'Dexia is structureel verlieslatend. Als er niets verandert, moet België vanaf 2014 elk jaar 2 miljard neertellen om de restholding drijvende te houden', waarschuwt insider Bernhard Ardaen in een boek over het Dexia-debacle.


    Voor het grote publiek is hij een nobele onbekende, maar de zakenbankier Bernhard Ardaen weet waarover hij spreekt. Twintig jaar werkte hij voor Dexia, waarvan een groot deel in de snelle en harde wereld van de marktenzaal. Hij had ook een tijdlang zitting in het kredietcomité dat elke week besliste over de aankoop van honderden miljoenen obligaties voor de groep en adviseerde tijdens de eerste redding in 2008 zelfs even de aandeelhouders van Dexia.

    In een opmerkelijk boek - het eerste over de Dexia-crisis - legt hij als insider uit hoe het kleine Gemeentekrediet een wereldspeler werd die uiteindelijk zichzelf opblies. Mede omdat er in de top onvoldoende mensen zaten met kennis van bankieren, waardoor ze interne alarmsignalen negeerden en in volle financiële crisis nog meer risico's namen.

    Structureel verlieslatend

    Maar Ardaen waarschuwt ook voor de 'tijdbom Dexia', tevens de titel van zijn boek. Want de restholding Dexia (niet te verwarren met Belfius) is structureel verlieslatend. De inkomsten uit de enorme obligatieportefeuilles van Dexia liggen een stuk lager dan de kosten om diezelfde portefeuille op de markt te herfinancieren.

    'De cijfers veranderen dagelijks. Maar volgens mijn berekeningen draait Dexia vandaag structureel zo'n 3 miljard euro per jaar in het rood. In dat tempo zal het eigen vermogen over iets meer dan twee jaar volledig opgesoupeerd zijn. Wat betekent dat de overheden ergens in 2014 verliezen beginnen te lijden en België vanaf dat ogenblik 2 tot 3 miljard euro per jaar zal moeten neertellen om Dexia drijvende te houden.'

    Maar er is meer. Omdat de akkoorden over de 90 miljard euro aan staatswaarborgen bepalen dat Dexia de overheden ook in aandelen kan terugbetalen, zou Dexia zelfs de staatsfinanciën van België in zijn val kunnen meesleuren. Want dan zullen de participaties van bestaande aandeelhouders verwateren en worden de overheden de controlerende aandeelhouders van de restholding, wat zou betekenen dat ze de balans van Dexia pro rata moeten consolideren bij de staatsschuld. Volgens Ardaen kan de Belgische staatsschuld daardoor oplopen van 365 naar 500 miljard euro ofwel anderhalve keer het bbp. En dan is zelfs een Grieks scenario 'niet meer ondenkbaar'.

    Oplossing

    Maar Ardaen ziet ook oplossingen om de bom onder België te ontmijnen. Want er is volgens hem een manier om de structurele verliezen bij Dexia fors te doen krimpen, zelfs in de huidige moeilijke marktomstandigheden. Als naar hem wordt geluisterd, maakt hij zich sterk dat ons land een worstcasescenario kan vermijden.

    'Beheer en financier de restholding Dexia als een echt hefboomfonds', geeft hij als raad mee aan de regering. 'Stel ervaren technici aan die de onvermijdelijke factuur voor de Belgische belastingbetaler kunnen minimaliseren als zij de nodige armslag krijgen onder leiding van de minister van Financiën.'

    Hoe dat moet gebeuren, legt Ardaen uit in zijn boek en is voor niet-bankiers wellicht financiële hocus pocus. Hij stelt voor dat Dexia en de Franse tak Dexia Crédit Local de waardeschommelingen in hun obligatieportefeuilles afdekken met CDS'en - een soort verzekeringscontracten tegen wanbetaling - en dat onder de bestaande Frans-Belgische staatswaarborg van 90 miljard, die herschreven moet worden.

    Daardoor zou Dexia zich veel goedkoper kunnen financieren op de kortlopende repo-markt, waardoor de structurele verliezen beperkt blijven en de Belgische overheid geen (of minder) geld zou moeten neertellen om het snel slinkende eigen vermogen van Dexia te stutten.

    ************************

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : JMDD blijft op dezelfde nagelkloppen : de Diksia-commissie moet omgeturnd worden tot Parlementaire Onderzoekscommissie met de bevoegdheid van een Onderzoeksrechter die iemand op staande voet kan aanhouden.… Weet U van waar de steun komt? Juist! Voor die partij moet U stemmen. Dat is geen propaganda, dat is wettige zelfverdediging!

     

    20-04-2012, 10:25 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    19-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.744 DE ISLAM DIE BREIVIK NIET KENDE

    A.D. donderdag 19 april 2012

    744 DE ISLAM DIE BREIVIK NIET KENDE


    Een beetje uit de tijd, deze symboliek :
     

     

     

    Keizer Wilhelm II liet deze prent maken

    de Aartsengel Michaël wijst de Europese Vrouwen op het Gele Gevaar

    -------------------------------

    Maar ach.. Engels met zwaarden zijn van alle tijden.

    Boeiende story na te lezen op

    http://www.engelfriet.net/Alie/Hans/japan.htm

     

     

     

     

    Als wij het zouden mogen geloven : de Islam Nieuw Model zou bezig zijn met ontstaan in Europa! Le Nouveau Beaujolais est arrivé! In plaats van met het (vermeend) zwaard der Gerechtigheid, was Andres Breikvik op Utöya beter aan land gegaan met een grote tuil bloemen. Als welkomstgeschenk voor de Haatbaarden! Want heel Noorwegen, en ook wij in de rest van Europa, moeten dankbaar zijn voor deze onderweg zijnde nieuwe vorm van experimentele Islammerij. Wie had dat gedacht : we mogen nooit wanhopen, Islam = Wrede! En vooral geen aandacht geven dat het overal anders is : in Eurabia wordt het gezellig! Gewoon geweldig gezellig!

     

     

    Kroniekje over : een toemaatje extra met lief tekstje van een Muzel-vredespreker. De man Is waarschijnlijk laureaat in de Tsjevenschool geweest! Het is anders altijd de moeite om de leefwereld van de oppositie te kennen. Dat het verschenen is bij de Muzelvrienden van De Morgen zal wel niemand verbazen…

    Ik vind het vandaag te vermoeiend om verder te reageren. Het stopt niet met overreding om uit te leggen hoe goed we het wel zullen hebben onder de Islam. We moeten dat heel eenvoudig leren aanvaarden en ons onderwerpen….De rest volgt dan vanzelf.

    O gele markeerstijft –mijn, waar zoude gij nu kunnen zijn? O! Ge zijt gij leeg geschreven, dan moet alles geel, al is ’t nog zo veel….

     

    De islam die Breivik niet kende
    Door: redactie − 17/04/12, 07u58
    De kerk zou even duidelijk moeten zijn over de Noorse terrorist als de Turkse islamgeleerde Fetullah Gülen over Bin Laden was, vindt Ides Nicaise (1955). Nicaise is onderzoeker bij het HIVA en docent onderwijs en samenleving aan de KU Leuven. Zijn bijdrage staat in de bundel Geloven in de toekomst (Pelckmans) die vandaag wordt gepresenteerd.
    --------------------
    Via Turkse vrienden in Vlaanderen kwam ik een half jaar geleden in contact met de Fetullah Gülenbeweging, die niet alleen in Turkije veel aanhang geniet, maar ook discreet actief is in veel andere landen. We hadden in Istanbul ontmoetingen met journalisten, professoren, schrijvers, schooldirecteurs, een ondernemer en een humanitaire hulporganisatie.

    Overal vonden we dezelfde discrete maar positieve bezieling. Allerlei onderwerpen kwamen op tafel, van creationisme tot euthanasie en de scheiding tussen kerk en staat. Het gesprek was steeds even open en respectvol.

    Vooral de religieuze, maatschappelijke en politieke rol van Fetullah Gülen is verrassend. Ons beeld van de islam werd jarenlang misvormd door de terreur van Al Qaida, door de dictaturen in het Midden-Oosten en door de vrouwenonderdrukking. Daarmee contrasteert de maatschappijvisie van Gülen als de dag tegen de nacht. Voor hem zijn liefde, openheid en verdraagzaamheid de grondwaarden van de islam - wat die verwant maken met het christendom en met andere godsdiensten. Het is zijn overtuiging dat deze godsdiensten elkaar in de 21ste eeuw zullen ontmoeten en bevruchten om tot een wereldwijde spirituele heropleving te leiden.

    Geen wonder dat Gülen een enorme invloed heeft gehad op zijn land. Turkije heeft ook in de jongste halve eeuw een bewogen geschiedenis meegemaakt, waarbij keer op keer democratisch verkozen regeringen door militaire staatsgrepen aan de kant gezet werden. Vandaag geniet de democratische AKP een stabiele meerderheid. Premier Erdogan is een openlijke sympathisant van Fetullah Gülen. De generaals die in het verleden terreur zaaiden staan terecht. Het is opvallend dat Turkije, met buurlanden als Georgië, Azerbeidzjan, Syrië, Iran en Irak, en midden in een ruimere regio die in lichterlaaie staat door volksopstanden, zelf relatief rustig is.

    Toch is Gülen zelf niet actief in de formele politiek. Net zomin als hij financieel enige verantwoordelijkheid draagt in de honderden scholen, ziekenhuizen en ngo's die zijn aanhangers hebben opgericht. Zijn beweging heeft geen enkele hiërarchische organisatie, geen ledenverenigingen, geen financiële zuil, geen lobby's - iets waar de katholieke kerk een puntje kan aan zuigen... Niet alleen de scheiding tussen kerk en staat, maar ook de scheiding tussen kerk en economie behoort blijkbaar tot de ethiek van deze islam.

    Een belangrijk aspect van de Gülenbeweging is haar ijver voor vrede. Nu in Turkije weer gevechten zijn losgebarsten tussen de regeringspartij en de Koerden, ligt Fetullah Gülen in de pers zwaar onder vuur, omdat hij het geweld tegen de Koerden niet openlijk veroordeelt. Hij lijkt in de tang te zijn genomen tussen een afscheidingsbeweging die niet vies is van terreur en een regering die antwoordt met bommen. In dit wespennest heeft hij voorlopig gekozen voor stilte, maar zijn medestanders aanbevolen om hun scholen in Koerdistan open te houden en zo een teken van vrede te blijven.

    Intussen is het klimaat in Europa aangetast door de aanslagen in Noorwegen op 22 juli 2011. Anders Breivik was geen gek, maar een zogenaamde christelijke fundamentalist en islamhater. Hij wil (met een Europees vertakt netwerk) het christelijke continent bevrijden van de islam en van alle linkse verraders die het multicultureel Europa steunen. Naar Breiviks aanvoelen heeft Europa te lang geprobeerd te dialogeren met de islam, maar is het antwoord van de andere kant hermetisch, dogmatisch, onverdraagzaam, agressief. Veel westerlingen zijn nog niet bekomen van de aanslagen in New York, tien jaar geleden: de angst en de haat zitten bij velen diep.

    Gülen lijkt de tegenpool van dit schrikbeeld. Op de aanslagen van 11 september reageerde hij met een fatwa tegen de terroristen: "Terreur kan nooit gebruikt worden in naam van de islam noch voor een doel van de islam. Een terrorist kan geen moslim zijn en een moslim geen terrorist. Een moslim kan enkel vertegenwoordiger en teken zijn van vrede, welzijn en voorspoed."

    En inderdaad, volgens de Koran is het onrechtmatig doden van een mens een misdaad tegen de mensheid. Over de jihad schrijft Gülen dat die door velen verkeerd wordt begrepen als een oorlog tegen christenen: voor hem is hij eerder een innerlijke strijd met al wat je tegenhoudt in je streven naar vervolmaking. Jihad kan niets te maken hebben met het veroveren van landen, omdat een islamitisch rijk niet bestaat: "Er zijn alleen plaatsen waar toevallig veel moslims wonen." En we moeten toegeven dat de moslimwereld zich veel minder bezondigd heeft aan imperialisme en aan kolonialisme dan het christelijke Westen.

    Bij de aanslagen in Noorwegen heeft de paus gebeden voor de slachtoffers en opgeroepen om het pad van de haat te verlaten. Maar misschien zou het goed zijn dat de kerk even duidelijke taal spreekt over Breivik als Gülen over Osama bin Laden: "Terreur kan nooit gebruikt worden in naam van het christendom noch voor een doel van het christendom. Een terrorist kan geen christen zijn en een christen geen terrorist. Een christen kan enkel vertegenwoordiger en teken zijn van vrede, welzijn en voorspoed."

    Een duidelijke officiële veroordeling van dit geweld is niet overbodig, als we weten dat het gedachtegoed van Breivik ook elders in Europa leeft. In Nederland hebben de aanslagen van Breivik geleid tot een grondig publiek debat over politieke cultuur, interreligieuze verhoudingen en omgangsvormen. De Vlamingen daarentegen hebben hun vakantie door de gebeurtenissen blijkbaar nauwelijks laten verstoren...

    Het veroordelen van extremisme is noodzakelijk maar niet voldoende. We moeten menselijke, positieve beelden cultiveren van onze moslimbroeders en zusters in Europa. Laat ons niet vergeten dat zij het zijn die onze waterleidingen en wegen herstellen, onze oudjes verzorgen, ons fruit plukken, dat we bij hen op restaurant gaan, dat onze kinderen samen met de hunne op de schoolbanken zitten.

    Voor christenen is het fundament van dit positieve beeld heel simpel: wij aanbidden dezelfde God. In de Koran wordt God omschreven als de telkens vergevende, de barmhartige, de genadige, net zoals in de Bijbel. En hij is ook degene die ons oproept tot geweldloosheid en vergeving. Toen Mohammed zwaargewond werd bij een repressie tegen zijn beweging bad hij: 'God, vergeef mijn volk, want ze weten niet wat ze doen.' Waar hoorden we dat nog?

    Kan een dialoog met islambewegingen zoals die van Fetullah Gülen het begin worden van een nieuwe, interreligieuze, interlevensbeschouwelijke vredesbeweging?

    ***************

     

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : de Profeet moet in zijnen tijd een goed roverhoofdman zijn gewest, voortgaande op het gedrag en het succes van zijn volgelingen op de huidige dag, dat moet hem worden nagegeven. Inzake die andere bezigheden van den krijgsman in vredestijd, zijn er ook sporen nagelaten die niet kunnen geloochend worden : ze staan in zijn Heilig Boek en derhalve bedekken wij dat vandaag met de mantel der kinderliefde. Wat ik niet bijster origineel vind, is dat hij de geheime basisregels van zijn diplomatie ook openbaar heeft gemaakt in datzelfde boek dat nu in Germania gratis toegegeven wordt bij een pak zeeppoeder….. Het is de diplomatie van de simpele geest : sla Uw vijanden de kop af. Maar als ge daartoe niet sterk genoeg zijt, probeer het dan met list. Dat lukt altijd : list en smeerolie, want de tijd is Uw bondgenoot. Gebruik Uw talenten als nachtjager in de woestijn : sla alleen toe als Uw prooi verzwakt is, of in slaap gesukkeld. Zoek bondgenoten die U nuttig kunnen zijn, en kap achteraf, als Uw Rijk veilig is, ook hen de kop af.

    Zelfs democratie is een machtig wapen, eenmaal gij U daarin hebt kunnen nestelen in afwachting dat Uw tijd gekomen is….

    Tsja, maar iemand die de Islam afwijst, is meteen een Islamhater. Kan het simplistischer? Laat het mij zo stellen : van al de tijd dat de Islammerij bestaat, is onze aversie nog maat van de laatste 10-20 jaar. Hebben de heren daar een uitleg voor?

    Wacht : we gaan de vraag anders formuleren : wat zouden jullie doen, moesten wij, Ongelovige Honden, hutje bij mutje tot 25% komen uitmaken van jullie landen?

    Juist. Uw antwoord is duidelijk : het is :’Ons geld of ons leven’…. En daar komen jullie aardig mee in de buurt van jullie stamvader…. Eerst ons geld (ons land) en dan ons leven…..

    Addendim.

    Vandaag donderdag, brengt De Morgen het bericht uit Oslo, dat Breivik ’n loge-man is (navraag door de Openbare Aanklaagster en b evestigd door de beklagde). Dus ao”n goede christen-fundamentalist zal hij wel niet geweest zijn. Verder bleek hij verslaafd te zijn geweest aan oorlogs-games, die hij tot 16 uur per dag speelde… Hij had zijn moordtuigen zelfde namen gegeven van figuren uit de Noorse afgodenwereld….

    JaJa, Meneer Breivik is dus een nijver ventje geweest…

     

     

    19-04-2012, 16:44 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIGEL FARAGE IS VANDAAG IN VORM



     

    A.D. donderdag 19 april 2012

    NIGEL FARAGE IS VANDAAG IN VORM

     

     

     









    19-04-2012, 13:35 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.743 OVER PERZIE NOORWEGEN EN BREIVIK

    A.D. donderdag 19 april 2012

    743 OVER PERZIE NOORWEGEN EN BREIVIK

     

    De Islam in Iran : teken van Wrede!

     

    Totaal spektakel : horen, zien, zelfs…ruiken : Terzake kan er maar van dromen!

    -----------------------

     

    Deze afbeelding is een snapshot uit wat eens het land van Farah Diba is geweest. Natuurlijk is de ene moord de andere niet, maar de vertoning op Utöya zal nog lang nazinderen, telkens de Islam toeslaat. Tussen Iran vandaag en hun grote voorbeeld die ten val kwam op 8 mei 1945 is er niet zo heel veel verschil meer. Voor hun strafuitvoering gebruikten de Duitse Nationaal Socialisten gewoon piano-snaren om de doodstrijd van hun slachtoffers, aan vleeshaken opgehangen, netjes te kunnen verfilmen. Was wel niet zo gezellig, maar een mens moet er wat voor over hebben. Als we stellen, dat Muzelarij = Internationaal-Socialisme, dan hebben de lieverdjes in Iran nog een hele weg te gaan.

    Met een beetje ‘vooruitgang’  zouden de mensen van eenzelfde spektakel kunnen genieten, netjes van in hun luie zetel…. Ttz. zo lang de voorraad veroordeelden strekt. Werk aan de winkel voor de Staatszender!

    Lieven Heerken, hamer in de koppen van onze Grote Geesten  maar rap een beetje meer terreinkennis, zodat de gruwels van Muzels wat meer Kruistocht-discipline ingehamerd worden….

    De gelovigen in onze kerken bidden U toch nog regelmatig ‘Geef vrede in onze dagen’ : ik zou zeggen, moest ik Ons Heerke zijn : “Akkoord, maar voor wat, hoort wat”! De pracht-Muzelarij hoort thuis in de eigen prachtlanden. Begin daar eens aan, in plaats van te blijven leuteren over ‘misbruikte kinderen’ die na 30 jaar en meer zich plotseling realiseren dat misdaad toch nog kan lonen….

     

     

    Kroniekje over : de staats-rechtspleging in een land (Pertzië) waar tot na het verjagen van de Shah en de charmante Farh Diba door de kornuiten van de fanatiekste soort Islammerij, onder leiding van de Parijse Ayatollah Khomeiny, de vrouwen in de straten van Teheran even modieus gekleed waren als in Londen of Parijs. Dat was 1979 en was gestart met een volksopstand tegen de Sjah, die in de zin zoals we het nu meemalen met al die zogezegde Arabische Lentes, al gauw werd overgenomen door de dictatuur van de Muzelmannerij.

    Wikipedia vertelt dat de naam Iran is afgeleid van de volksstammen die daar leefden : de Ariërs. Holala, dacht ik meteen : daar is den Dolf ook al om mosterd geweest. Weer een verband met lijfstraffen in opdracht van de Staat. Want de meest volmaakte Nationaal Socialist, dat was toch iemand van het Arische Ras? Groot, blond, blauwe ogen, het proto-type van de Oer-Germaan : waar haalt men het uit!?

    Meisjes en jongens! Mijn tijd is voorbij, maar ligt hier niet een wereld van mogelijkheden open waar nog geen 10 mensenlevens voor zouden volstaan om al die verhalen uit te vissen? Perzië was ooit het land van Duisend en Een Nacht. Het land van de Meden en de Perzen, waar de eerste sporen van de menselijke beschaving te vinden zijn….Uiteraard, eeuwen voor dat de Islammerij het daar voor het zeggen kreeg. En zelfs eeuwen voor de Egyptenaren of de Babyloniërs….

    Natuurlijk geloven wij niet dat kunstenaars in bepaalde gevallen ook profeten zijn. Kan er meer verbeelding bestaan dan in een eenvoudig gedichtje, dat korte tijd nadien een visioen op de toekomst blijkt te zijn geweest? Louter toeval, zegt U? Kijk, de dichter (Van Eyck) is al een halve eeuw geleden gestorven, en vandaag blijkt zijn gedicht ‘De Tuinman en de Dood’ gewoon een doorkijk te zijn op het Perzië van onze dagen…


    Iraanse moellahregime gaat door met vermoorden eigen bevolking
    Het islamofascistische moellahregime in Teheran gaat niet alleen door met zijn voorbereidingen voor een atomaire aanvalsoorlog tegen Israël – optioneel echter ook tegen andere landen van de vrije wereld –, maar ook met het afslachten van de eigen bevolking. Zoals Amnesty International in een rapport voor 2011 vaststelde, werd in Iran ook het afgelopen jaar de doodstraf opgelegd en uitgevoerd.
    Politiek anders denkenden, leden van religieuze minderheden, intellectuelen en vooral vrouwen en homoseksuelen behoren tot de slachtoffers van de door de staat georganiseerde moordorgies.  
    Daarbij worden de moordslachtoffers, die door de door de staat aangestuurde killercommando´s deels openlijk op straat worden vermoord, niet meegerekend.
    Volgens eigen, officiële informatie van het Iraanse regime werden in 2011 meer dan 360 doodvonnissen uitgevoerd – het niet officiële aantal ligt tig keer hoger. Met dit aantal officieel bevestigde executies – uiteraard zonder fatsoenlijk proces – staat Iran ook in 2011 bovenaan de lijst met landen, waarin mensen worden terechtgesteld.
    Mensenrechtengroeperingen schatten, dat sinds de islamistische machtsovername in Perzië, dat de islamisten daarna in “Iran” veranderden, in het jaar 1979 alleen al minstens 5000 homoseksuele mannen en teenagers werden terechtgesteld.
    Vanzelfsprekend hebben de zogenaamde “Ostermärsche” van de zelfbenoemde “vredesbeweging”, die dit jaar de vermeende “strijd tegen de doodstraf” in hun vaandels hadden geschreven, in Berlijn geen actie gevoerd voor de Iraanse of Chinese ambassade. Ook de diverse homobewegingen zijn er blijkbaar niet in geïnteresseerd deze moordpraktijk op hun gelijken in het islamitische Iran aan de schandpaal te nagelen. Blindheid en lafheid voor hun doodsvijand islam evenals typische multiculti-onwaarachtigheid van deze meest linkse verenigingen zouden de wezenlijke oorzaken van dit falen van de homoverenigingen kunnen zijn. Daarin verschillen ze in niets van de feministenverenigingen van de westerse wereld, die hun eigen privileges tegenover mannen voortdurend uitbreiden, maar zich geen reet aantrekken van de catastrofale onderdrukking van hun islamitische zusters.
    In plaats daarvan kwamen er enkele honderden, meest bejaarde strijders, voor hun gebruikelijke haatobject bijeen – de ambassade van de Verenigde Staten van Amerika.
    http://michael-mannheimer.info/2012/04/16/iranisches-mullahregime-
    ordet-weiter-die-eigene-bevolkerung/#more-9730

    Auteur: Michael Mannheimer
    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com

    ************************

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : wie Iran zegt, zegt Irak en die twee samen zijn het Rijk waarvan wij zonder nadenken zeggen dat het een ’Wet is van Meden en Perzen’…. Iets waaraan er niet kan getwijfeld worden. Hoog tijd dat die uitdrukking verdwijnt uit ons collectief geheugen. Anders dreigt het, bij herinvoering in onze contreien, een duivelse voorspelling te zijn geweest. Zie volgend gedicht :

    De tuinman en de dood

    Een Perzisch Edelman:

    Van morgen ijlt mijn tuinman, wit van schrik,
    Mijn woning in: 'Heer, Heer, één ogenblik!

    Ginds, in de rooshof, snoeide ik loot na loot,
    Toen keek ik achter mij. Daar stond de Dood.

    Ik schrok, en haastte mij langs de andere kant,
    Maar zag nog juist de dreiging van zijn hand.

    Meester, uw paard, en laat mij spoorslags gaan,
    Voor de avond nog bereik ik Ispahaan!' -

    Van middag -lang reeds was hij heengespoed-
    Heb ik in 't cederpark de Dood ontmoet.

    'Waarom,' zo vraag ik, want hij wacht en zwijgt,
    'Hebt gij van morgen vroeg mijn knecht gedreigd?'

    Glimlachend antwoordt hij: 'Geen dreiging was 't
    Waarvoor uw tuinman vlood. Ik was verrast,

    Toen 'k 's morgens hier nog stil aan 't werk zag staan,
    Die 'k 's avonds halen moest in Ispahaan.'

     

     

    19-04-2012, 10:36 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    18-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.742 MIJDT DEN ACHTERKLAP EN TLIEGEN

    A.D. woensdag 18 april 2012

    742 MIJDT DEN ACHTERKLAP EN TLIEGEN


    Samen uit, samen thuis!

     

    Delen met de Keuning?

           

     

    Ondergetekende is het half afgewerkt product uit de Economische van een Bisschoppelijk College uit de jaren ’50, waarop wel wat sleet is gekomen. Van de 10 Geboden herinner ik me vaagweg iets over dat een mens zijn vader en moeder niet mag dood slaan, maar dat telt niet, want beiden zijn ze al lang in den Heer ontslapen, zoals dat heet. Voor stelen had ik nooit aanleg, terwijl ge voor ‘vuil manieren’ altijd met ten minste twee moet zijn van ’t zelfde geslacht gedacht. Over achterklap en liegen herinner ik me helemaal niks meer. Het kan dus ook geen zonde zijn, als ik op de Vlinder-Rupo zijn kap zit.

    Ik ben, zoals U ziet, net als de Linxen en de Progressieven, meegegaan met mijn tijd. Al wat zonde of verkeerd is, hab ik over mijn schouder weggekieperd. Al moet ik daaraan onmiddellijk toevoegen, dat het Eerste Gebod :’Bovenal bemint één God’ bij mij gelukkig overeind is gebleven, want het is een natuurwet. Zodat ik de Muzelarij der haatbaarden niet als een ketterij, maar eerder als de baarliijke duivel ervaar. En die is deze keer niet te verjagen met wijwater…..

    Mij deert het dus niet, de klap van de mensen over de Italo-Belg, Chef van de PS, Chef van de Belziek, vriend des Konings, maar in de eerste plaats Chef van de Socialistische Internationale, te helpen verspreiden. Waar er rook is, daar heeft Di Rupo met zijn vuil poten aangezeten….

     

     

    Kroniekje over : voor Vorst en Vaderland. Mag ik bij deze aandringen bij Child Focus om alle bloeikens van kinderen weg te nemen uit de omgeving van onze Vorst? Vooral nu, nu zijn ‘vriend’ minstens om de week op audiëntie komt? Denkend aan ‘Operatie Kelk’ dek ik, voor wie zonder zonde is, dat de tijd is aangebroken om de eerste steen te werpen. De geschandvlekte Roger Van Gheluwe : die man moet toch de kans grijpen! Zo ook zijn vriend, Kardinaal Danneels. Laat mij vooral Pater Versteylen niet bergeten, die kan, weliswaar met boter op zijn hoofd, leven in de brouwerij brengen! En die Meneer Rik Devillé, ooit Eerwaarde Heer geweest, gefrustreerde aan de deur gezette wraaknemer : B.V.O.

    *********************

    “Kindermisbruik door Elio Di Rupo jarenlang onder de mat geveegd”

    door DeLuucas op za 14 jan 2012, 14:24

    Laurent Louis (MLD): “Kindermisbruik door Elio Di Rupo jarenlang onder de mat geveegd”

    ----------------------

    Eerder deze week zette Laurent Louis (MLD) al een bericht op twitter waarin hij Elio Di Rupo van ontucht met minderjarigen beschuldigde, deze keer gaat hij nog een stap verder. Nadat hij door de media met de grond gelijk werd gemaakt, slaat hij nu terug: hij publiceerde een open brief waarin hij zijn beweringen staaft met getuigenissen.

    Laurent Louis heeft de voorbije jaren al meerdere keren de actualiteit gehaald (zo diende het Centrum voor Gelijke Kansen en Racismebestrijding nog een klacht tegen hem in en wou hij studentendopen bestraffen met twee jaar cel), maar de informatie waarmee hij voor de dag kwam, bleek niet steeds te kloppen. Nu heeft hij openlijk de strijd verkondigd tegen de machtigste man van België: premier Di Rupo. Hij haalt een aantal oude beschuldigingen terug boven en illustreert ze met anonieme getuigenissen.

    De reden waarom hij hiertoe overgaat beschrijft hij zelf uitvoerig: de gecorrumpeerde, gepolitiseerde staat die België is, wat hij illustreert met de Belgische deelname aan de oorlog in Libië en vooral de drogredenen die hiervoor aangevoerd werden. Nog volgens Louis is ook de hypocriete houding tegenover de herverkiezing van Kabila een perfecte illustratie van zijn stelling.

    Maar het meest frappante voorbeeld is wellicht de hele affaire Dutroux: volgens Louis ging het helemaal niet om een alleenstaand geval, maar wel om een veel breder pedofilienetwerk. Cruciale elementen zoals haaranalyses zouden niet onderzocht zijn en delen van het onderzoek waaronder videomateriaal is niet meer beschikbaar. Bovendien zouden Julie en Melissa geen hongerdood gestorven zijn, maar wel door herhaaldelijk seksueel misbruik. Louis zou hiervan bewijzen hebben in de vorm van een rapport van de wetsdoctoren en van autopsiefoto's, die hij echter op een veilige plaats heeft weggeborgen 'in het geval hem iets overkomt'. Hij stelt zich de vraag wie men heeft willen beschermen met de manipulatie van het onderzoek.

    De hoofdbrok van zijn brief gaat echter over Elio Di Rupo, premier van België. Volgens informatie die werd aangereikt door een site ter bestrijding van pedofilie zouden er heel wat getuigenissen en klachten tegen Di Rupo zijn, die echter een stille dood sterven en waar men geen inspanning voor doet om deze op te helderen. Hij noemt hierbij nummers van processen-verbaal op waaruit blijkt dat er officiële documenten en getuigenissen zijn waarin beschreven wordt hoe Di Rupo orale en anale seks had met minderjarigen tegen betaling. Tevens zou de identiteit gekend zijn van twee 'toyboys' die 13 en 14 waren toen ze seks hadden met de premier, die in de seksclub 'Elvis' werd genoemd.

    Een ander rapport, dat dateert van 3 december 1996, zou eveneens seksuele relaties met 16 tot 18-jarige jongens beschrijven, maar bevat tevens de kenmerkende zin: "Gezien de naamsbekendheid van M. Di Rupo, zullen we dit niet vervolgen". Verschillende anonieme klachten werden volgens Louis verticaal geklasseerd.

    In augustus 1989 zou Di Rupo in Bergen aangetroffen zijn met twee jongens van 12 en 13 jaar in zijn wagen door twee politieagenten. De geslachtsdelen van de jongens waren ontbloot. Omdat hun oversten hen dit afraadden, werd er geen proces-verbaal opgesteld. Drie jaar geleden werden de agenten overhaald om toch klacht in te dienen, een klacht die een jaar later geklasseerd werd.

    In hoeverre de beweringen van Laurent Louis kloppen, is de vraag, maar gezien de hoeveelheid informatie en de concrete nummers van proces-verbalen moet dit na te gaan zijn. Voor Di Rupo, die met de regering momenteel de mokerslagen die de N-VA hen toedient, probeert te ontwijken, ziet het er naar uit dat hij nog op een tweede front zal moeten strijden: dat van de geruchtenmolen over het liederlijke verleden van de Italo-Belg. Geruchten die nu al een vijftiental jaar bijzonder hardnekkig blijven opduiken, al dan niet de lucht ingestuurd door politieke tegenstanders...

    De woordvoerder van Elio Di Rupo wenste geen commentaar te geven op de uitspraken van Laurent Louis.

    http://www.politicsinfo.be/kindermisbruik-door-elio-di-rupo-jarenlang-onder-de-mat-geveegd-t56107.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook

     

    ************************

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : wat iedereen vergeet, is dat Di Rupo van opleiding chemicus is. Dus is het normaal dat die mens, die al van nature curieus is, overal het fijne wil van weten en dus overal zijn neus insteekt. Ook in onderbroeken…. Maar of dat fijn te vinden is, daar waar hij het blijft zoeken, is een vraag die vroeg of laat tegen zijn kop (zijn hoofd, zou Verastenhove gezegd hebben in De Collega’s) zal slaan.

    Tenware hij met de betrokkenen een ‘dading’ in de juridische zin van het woord zou gesloten hebben, na de eerste dading in  de andere, meer bij-de-grondse zin. Als de bisschoppen zo clever zijn, dan mag een gradué in  de chemie ook zo slim zijn, zeker!

    Hier is mijn vrouw tussenbeide gekomen, zodat ik alle uitweidingen over het spreekwoord van die aap waarvan men naarmate dat die hoger klimt beter zijn billen ziet, heb moeten weglaten. Uit ‘pudeur’ zei ze, maar zij heeft pensionaat gedaan bij de nonnekes waar alleen zeer Christelijk Frans gesproken werd. Ze wist, zei ze, dat ik die evengoed kon vervangen door de kruik met water die door die laatste druppel eindelijk overloopt, zodat ze breekt, zoals een ander spreekwoord zegt.

    Nu klaagt die lieve schat toch, dat het weer niet juist is, dat ik dus onze Eerste Minister opzettelijk aan de kaak stel. Ze is op zoek gegaan in haar ‘Petit Larousse Illustré’ om een uitdrukking te vinden die niet kwetst. Pfff, heb ik gedaan : Di Rupo voelt dat toch niet. Is lijk water op de rug van een eend.

    Ach die lieve schat! Ze weet blijkbaar niet dat ik hier wetens en willens schrijf wat ik wil, waar ik wil en over wat ik wil. Ben wel niet van de NV A/CVP/VU als de Pol, maar heb evenveel recht van spreken als hij. Al blaas ik niet zo hoog van de toren. En ik hou het proper!

     

    18-04-2012, 18:31 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.741 DE MOSLIM BROEDERSCHAP OP DE SCENE GEZET

    A.D. woensdag 18 april 2012

    741 DE MOSLIM BROEDERSCHAP OP DE SCENE GEZET


    Dit Egyptisch Lievenheerbeestje (
    Karaat al-Shater)

     

    Net zoals Nelson Mandela, uit de bak naar de macht

     

    Ho maar! Die Lord Nelson M. was, voor hij de ANC-president werd van Zuid Afrika, een vulgaire communistische bommenlegger en massa-moordenaar. Andres Behring Breivik heeft dus nog mooie vooruitzichten in het vizier… Idem als met Mandela is het aan het gebeuren met de Rât Al Sater in Caïro. Maar ook die zal door het Establishment, U weet wel, de echte élite waar Mr Jambonneau zot van is, met open armen ontvangen worden. Na de Turkey Gull in Holland, straks de Farao Sater in Duitsland….Het zijn dus vrienden onder elkaar : op een eeuwig zwijgen, hé : de Muzeldinges van Gull en Sater, en het Stalinisme van het ANC, twee handen op één vette (onder)buik…..

     

     

    Kroniekje over : de liefelijkheid van de ‘Godsdienst’ van de Wrede. Dit is weer een lezing van Radio Vrijspraak. U weet wel : de Nederlandse website die tot op de dag van vandaag tussen de kogels van het Nederlandse Establishment is kunnen blijven lopen…. Free Speech, in het Metrpolitaans, zou Strepeke  zeggen, moest we hem nog kunnen horen…

     

    Egypte: Tussen Godstaat en militaire heerschappij

     

    Het nieuwe, islamitisch gedomineerde parlement van Egypte is een weg ingeslagen, die in niets onderdoet voor radicaal-islamistische staten. De veruit grootste partij, de Moslimbroederschap, heeft voor de komende presidentschapverkiezingen Karaat al-Shater genomineerd, die al bekendstaat als “ijzeren man” van de Moslimbroederschap en het grootste deel van de afgelopen twintig jaar wegens extremisme in de gevangenis heeft doorgebracht. Dit zou nu echter ook het struikelblok voor zijn kandidatuur kunnen worden. De verkiezingscommissie heeft hem, evenals negen anderen, niet toegelaten. De afgewezen kandidaten hebben twee dagen de tijd om tegen de beslissing in beroep te gaan.

    Al-Shater geldt onder de leiding van de Moslimbroederschap als topfavoriet voor welke politieke functie dan ook. Naar buiten toe komt hij bescheiden over, maar de doelen van de multimiljonair zijn helder: Egypte moet de sharia invoeren – en de grenzen van Egypte vernauwen zijn visioenen niet, want: Op de lange termijn moet de islam zich globaal tot een uniform rijk aaneensluiten.

    Eerst had de Moslimbroederschap aangekondigd geen presidentskandidaat naar voren te schuiven, maar gezien de weigering van de uit het Moebarak-regime overgebleven Militaire Raad om de macht in het land aan het gekozen parlement af te staan, werden de kaarten opnieuw geschud. Andere veelbelovende kandidaten, zoals de voormalige IAEO-chef El Baradei, trokken hun kandidatuur inmiddels in – Al-Shater had tot gisteren de beste kansen op de overwinning. De Moslimbroederschap had echter rekening gehouden met de mogelijkheid van uitsluiting en heeft met Mohammed Morsi een alternatieve kandidaat opgesteld.

    Al-Shater: De mens moet zich onderwerpen aan Allah

    Pas in maart 2011 uit de gevangenis ontslagen, hield Al-Shater al in april een van zijn tot nu toe belangrijkste toespraken, waarin hij niet alleen zijn eigen, maar ook de opvattingen en plannen van de hele Moslimbroederschap voor de regio uitlegde. Nu werd de toespraak met de titel “Eigenschappen van de Nahda: Resultaten van de revolutie en horizonten voor de ontwikkeling” volledig in het Engels vertaald. Het woord “Nahda”, letterlijk ongeveer “opstanding”, staat hierbij voor een reactivering van een islamitisch rijk onder de strenge regels van de koran. Hier enkele citaten uit de toespraak van Al-Shater:

    De Broederschap werkt er overal voor om de islam in zijn allesomvattende idee weer te herstellen in het leven van de mensen. […] Zij denkt, dat alleen via de sterke samenleving kan plaatsvinden. De missie is dus duidelijk: De islam in zijn allesomvattende idee herstellen, de mensen aan Allah onderwerpen, de religie van Allah vestigen, de islamisering van het leven, de volmacht van de religie van Allah, de versterking van de islamitische gemeenschap op basis van de islam mogelijk maken.

     

    Daarna beklaagt Al-Shater de vernietiging en het uiteenvallen van het historische islamitische wereldrijk en legt uit hoe een shariaconforme islamitische samenleving er dient uit te zien:

    Ieder individu moet een islam zijn, een wandelende koran, zijn plichten moeten de koran zijn, zijn geloof, zijn verering, gebruiken, relaties en alles wat met zijn ideeën, gedrag en zijn gevoelens te maken heeft, moeten identiek aan de islam zijn, die Mohammed van Allah heeft gekregen.

    Er is weinig plaats voor vrijheid en tolerantie in dit beeld, om maar te zwijgen van de daarvoor zo bejubelde democratie. De buitensluiting van Al-Shater en andere, deels islamistische, kandidaten, wijst op de spanningen tussen de overgangsregering van de militairen en het nieuw gekozen parlement, waarin de Moslimbroeders domineren

    Bron : E.J. BRON

     

     

    ************************

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : de TEEVEE zal ons wel tijdig voorlichten, want al wat in het Midden Oosten gebeurt  dat is hun dada. Ze zijn ervan overtuigd, dat, als ze hun vrienden, de Islammers, steunen, het daar overal wel goed komt. Ze willen niet alleen ons bij voorbaat overtuigen van de zegeningen van het multiculturalisme die onze samenleving zal vlug mogelijk moet toepassen, maar meteen weten ze, als ze het maar luid genoeg verkondigen, dat hun wensen voor waar zullen doorgaan.

    Och, een kinderhand is gauw gevuld….

    Pssst

    Om te bewijzen dat U hier niet bij een racist te gast bent, even dit meegeven : als ik moest kiezen tussen de pest en de cholera, zou ik mijn hart toe doen voor de arme blanke Zuid Afrikaanders en Mandela kiezen : die ziet er, te zien aan zijn geraamte, minder gulzig uit en spreekt, dank zij de Apartheid, ongeveer mijn eigen taal. Als communist is hij trouwens gemakkelijker te bekeren, dan die rabiate Muzelaar!

     

    18-04-2012, 17:34 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.740 UTOYA CORRECTE BOODSCHAP - VERKEERD MIDDEL

    A.D. woensdag 18 april 2012

    740 UTOYA CORRECTE BOODSCHAP - VERKEERD MIDDEL


    Is nodig : geen Brevik doden,

     

    Maar meer kruistocht-discipline

     

    Ach Ja! Ik weet het! Bovenstaande titel komt voor velen hard over (af en toe directe informatie over de Rechtszaak oppikken zou daaraan kunnen verhelpen) maar de Progressieve Verlichte Geesten die verantwoordelijk zijn ook in Noorwegen voor de massa-immigratie van gelukzoekers, moeten door de vele echo’s van de slachtpartij wel in hun haar beginnen krabben…. In voorkomend geval zich de haren uit het hoofd trekken…. Mochten zij intussen…de vergissingen huns weegs beginnen inzien (quod non), dan… zou Utöya nog enig nut hebben gehad. Maar het zal wel zò zijn, dat al die jonge levens zoals ook alle jonge levens die door oorlogsgeweld werden weggerukt, vergeefs zijn uitgedoofd…..

     

     

    Kroniekje over : hoe thans over heel Europa volop de anarchie meer en meer opgang maakt, zonder dat er efficiënt wordt opgetreden. Inderdaad, wie de goden willen vernietigen, die slaan ze eerst met verdwazing! Hieronder leest U hoe een bende softe terroristen hun wijde omgeving ongestraft mogen teisteren…. De lieverdjes hadden zich inderdaad beledigd kunnen voelen en konden dus ongestoord naar hunne haardsteden terugkeren.

    De Rijkswacht is en blijft Uw vriend….maar niet verkeerd parkeren, zelfs geen 2 minuten, of ze zwieren U een contraventie op Uwe nek!

    ****************************

    Maandagavond heeft de spoorwegpolitie 17 jongeren opgepakt die amok maakten in een trein. De trein kwam bijna drie uur te laat in Brussel-Zuid aan. .Dat schrijft Het Nieuwsblad. De jongeren, allemaal uit het Brusselse, kwamen terug van een bezoek aan Walibi. In de trein op de lijn Luxemburg - Brussel-Zuid vernielden ze zitbanken en trokken aan het alarm. Ze vielen ook een vrouw lastig. De treinbestuurder liet de spoorwegpolitie komen. In de omgeving van het station van Etterbeek werden de jongeren van de trein geplukt. Omdat het niet duidelijk was wie voor welke vernieling verantwoordelijk was, werden ze allemaal vrijgelaten. De trein met ongeveer 700 passagiers aan boord kwam door het incident bijna drie uur te laat aan in Brussel-Zuid. Ook 16 andere treinen liepen vertragingen op tot meer dan twee uur. Een aantal reizigers werd daarom gratis per taxi ter bestemming gebracht.

     

    ************************

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : Is er soms iemand die, in de huidige stand van de Rechtsgang, de Spoorwegpolitie ongelijk kan geven, dat ze niemand hebben vastgehouden? Wie minder dan 3 jaar krijgt, gaat toch de gevangenis niet in! Schadevergoeding? Wie sprak daar van schadevergoeding?! We zullen eens nota nemen van diens privé-adres, en per GSM direct onze vriendjes uitnodigen voor een feestje ter plaatse!

     

    Het spoorwegpersoneel getuigt :

    Een veertigtal allochtone jongeren had de controleovergenomen van een aantal rijtuigen, met een ware ravage als gevolg.

    In de rijtuigen moesten ramen het begeven, elektrische verbindingen tussen de rijtuigen werden losgemaakt, brandblussers werden op andere reizigers leeggespoten, zitbanken werden vernield, agressie op reizigers, de treinbegeleider moest zich opsluiten vanwege doodsbedreigingen, en een vrouw werd lastiggevallen en daarna ook nog verkracht.

    ****************************

    Is het U niet opgevallen dat de TEEVEE niets dat van Overheidswege in de doofpot moet, in de doofpot laat, onder een dikke laag nietszeggende verslagen van buitenlandse gebeurtenissen, waarin geen kat is geïnteresseerd?  We zien niet anders dan rook en puin en hysterische mensen die in een ondertitelde onmogelijke taal hun tegengestelde standpunten uit schruwelen.. We zien ook sport, veel sport en zelfs nog meer sport, maar wijzer worden we er niet op. Drie kwartier gewone zwans, en dan, nog tot ergens in juni,  een kwartiertje super-zwans. Om iets later wakker te worden in de verwarde situaties van Thuis, waar niet één normale mens meer in voorkomt… Thuis is, schrijft de Media, de afspiegeling van de maatschappij…

    De RAI geeft ons hier minstens twee films van eigen fabricaat per week, die stuk voor stuk het niveau halen van de meesterwerken van Fredirico Felini…. Echt voor-oorlogse kwaliteit en geen Hollywood glitter! Men hoeft zelfs geen Italiaans te verstaan (zoals ik) goed luisteren met Uw Frans oortje en verder de context van de beelden volgen… Nie neuten, mensen : zitten en proberen!

    Maar ’t zal beteren als er een 3de Net is : eerst wordt er een kuisvrouw aangeworven. Die is er al. Een van elke partij. Dan een bediende, voor de administratie. Dan een chef-de-bureau om alles in goede banen te leiden, waarna er een Algemene Directie moet zijn, want onder tussen hebben al de intellectuele gezagdragers, hoger dan het niveau van kuisvrouw, er een paar secretaressen in dienst genomen. Dan worden er, voor de kleursyndicaten elk één ‘vrijgestelde’ aangeworven, zodat de Ministeres weet met wie ze moet discussiëren. Waarna die ene kuisvrouw –syndicaal meervouw) het voor bekeken houden en zonder boe of bah vertrekt. De dienst echter wordt niet opgeheven, omwille van de tewerkstellingspolitiek van de Regering.

    Ziet U nu met welke gewettigde zorgen de TEEVEE dagelijks worstelt?  Want de organisatie van heel de Reyserslaan FR/NL is gewoon de uitvergroting van de dienst van die verdwenen kuisvrouw(en)….

    De ‘Rijksvoorlichtingsdienst’ bij de Nationaal Socialisten werkte evenzo, maar wel iets geslepener.

     

     

     





    18-04-2012, 17:06 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    17-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.739 ZE ZIJN ZO LIEF MENEER MOET THEO VAN GOGH GEDACHT HEBBEN

    . A.D. dinsdag 17 april 2012

    739 ZE ZIJN ZO LIEF MENEER MOET THEO VAN GOGH GEDACHT HEBBEN

     

     De Stad Hebron

     

     

     

    Er zijn dus landen, waar ik min eigen huis niet kan verkopen en aan wie ik wil, op straffe van ophanging… Dat moet dus een land zijn waar de Islammerij  de regel is.

    En wij maar liedjes maken over ‘En kwezelke wilde gij dansen?’….

    Juist : precies tegen zo’n toestanden heeft het Westen een harde eerste les gekregen, die 77 mensenlevens heeft gekost aan de Noorse vrienden-beschermers  van dezelfde Islammerij. Of deze eerste les zal volstaan? Spijtig om zeggen, maar ze heeft weinig geholpen tot hiertoe…..  De Isslammerij is nog verhevigd….door o.a. huis-aan-huis bedeling van 25.000.000 Quarans….Wie niet hoort, moet voelen : wat zullen de Noorse Rechters hiervoor doen? Wat doet de Duitse seculiere Regering?

     

     

     

    Kroniekje over : een uiterst vervelende zaak, waar de media over zwijgt. Maar laat ik het zo stellen : als Muzelmannen in onze steden een eigendom willen verwerven, overspoelen ze eerst in golven de straten, tot een blinde van uren ver de verloedering ziet. Afgebladerde verf, vuile gordijnen, rondlummerlende haatbaarden en schichtige schaduwen, hangjongeren en ‘kleien criminaliteit’….Tja, als huurders, toch een beetje normaal? zeker in die cultuur. De vastgoed prijzen tuimelen naar beneden, en zodra de eerste kopen gesloten, is het hek van de dam. De ngo’s stromen toe, de integratie-subsidies nog veel meer en de Overheid houdt dat alles de hand boven het hoofd. Als de oorspronkelijke bevolking maar zo rap mogelijk de plaat poetst….

    Op de Westelijke Jordaan-oever gaat dat er even anders aan toe… Maar laat U niets wijsmaken. Wat in onze steden gebeurt, kunt U dagelijks met eigen ogen vaststellen. Hieronder wordt een tip van de sluier gelicht hoe de Moslims dat oplossen…

    ********************

     

    Arabische verkoper van het ‘Hebron Huis’ ter dood veroordeeld

    Joodse leiders in Hebron hebben opgeroepen tot internationale interventie om de Palestijnse man te helpen, die ter dood werd veroordeeld voor de verkoop van een huis in de buurt van de Grot van de Patriarchen. Een brief namens Mohammed Abu Shahala, een voormalig geheim agent van de Palestijnse Autoriteit, werd ondertekend door David Wilder en Noam Arnon, leiders van de Joodse gemeenschap in Hebron en gericht aan o.a. de secretaris-generaal van de Verenigde Naties, Ban Ki-moon, de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, Hillary Clinton, de president van de Europese Raad van de Europese Unie, Herman van Rompuy, en de directeur-generaal van het Internationale Rode kruis, Yves Daccord.

    Shahala werd naar verluidt ter dood veroordeeld voor zijn aandeel in de verkoop van wat bekend geworden is als het Machpela Huis aan een groep joden. Hij zou na marteling hebben bekend en werd onderworpen aan een overhaaste rechtszaak, aldus Arutz-7, dat verschillende nieuwsagentschappen citeerde. Palestijnse functionarissen zeiden dat Shahala niet bevoegd was om het huis te verkopen. Volgens de berichten moet het doodvonnis nog worden ondertekend door de Palestijnse president Mahmoud Abbas.

    “De gedachte is ontstellend dat verkoop van eigendom kan worden gedefinieerd als een halsmisdaad en te bestraffen met de dood,” schrijven de joodse leiders in hun brief. “Het feit dat een dergelijke ‘wet’ bestaat in het kader van het Palestijnse rechtssysteem, wijst op een barbaarse en perverse vorm van rechtspraak, die doet denken aan praktijken die werden uitgevoerd in de donkere Middeleeuwen.”

    “Wat zou de reactie op zo’n wet zijn in de Verenigde Staten, Engeland, Frankrijk of Zwitserland, die verbiedt eigendom aan joden te verkopen?” In feite werden minder dan 100 jaar geleden dergelijke handelingen in wetten neergelegd en ook gehandhaafd, bekend geworden als de beruchte Neurenberg Wetten.

    Tenminste zeven joodse families werden eerder deze maand uit het huis verdreven, een week nadat ze het huis op 28 maart betrokken, gewapend met documenten, die verklaren dat ze het huis hadden gekocht van de Arabische eigenaar

    Bron:

    http://www.timesofisrael.com/arab-seller-of-hebron-house-sentenced-to-death/

    Vertaald uit het Engels door:

    vederso  (voor http://ejbron.wordpress.com/)

     

     

     

     

    ************************

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : Hebron;… niet direct klaar voor de geest? Dan maar hulp gezicht bij Wikipedia…..Moet U ook eens doen.

    Goed :ik verwittig U : na een uurtje bloemlezen over het voor en het tegen, besluit ik dat wat op Utöya gebeurd is, klein bier is : deze voor Joden en Christenen heilige stad (David werd daar tot koning gekroond…) zijn de Muzeldinges daar in 1280 komen vertellen dat zij er feitelijk de baas waren. Dat de streek al Joods eigendom was van de 14de Eeuw vòòr Christus, telt even niet mee. Met ups en downs leefde men daar vervolgens geurende vele eeuwen samen. Tot, na de hervestiging van de Joodse Staat door de Grote Mogendheden in 1948, in de Zesdaagse Oorlog (1967), waar de gehele Arabische gemeenschap de Joden in zee wilde jagen om ze daar als ratten te verdrinken. Maar het het dubbeltje rolde op de andere kant en het werd een schandelijke nederlaag want na 6 dagen was Israël over gans de lijn overwinnaar. Vanaf dan lopen de interpretaties over ‘Gaza’ uiteen. Feit is, dat Israël bepaalde plaatsen niet meer wilde ontruimen o.a. Hebron, waar het oude stadscentrum werd opgeëist. Daar woont en werkt nu een kleine minderheid Joden, tussen de Muzelmannen. Deze ‘kolonialisten’ worden wel 24/24 en 7/7/ beschermd door 2000 tot de tanden gewapende Joods militairen…. Het leven is er een hel, voor beide partijen…..

    Enne O ja… als die Palestijnse sukkelaar moet rekenen op de hulp van de Natte Dweil : hij zal al jaren bij Allah zijn, eventueel zelfs gestorven in zijn bed, als het Vogelkopje de zaak nog aan het onderzoeken is…..

     

     

    17-04-2012, 17:54 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.738 ELIO EN FRANÇOIS WEER KOPPEL VOOR DE CO-HABITATION

    A.D. dinsdag 17 april 2012

    738 ELIO EN FRANÇOIS WEER KOPPEL VOOR DE CO-HABITATION

     

    Verlovingsfeest in Rijsel (Parijs?)

     

    Di Rupo/Hollande op Dinsdag 17 april 2012

    ------------------------

     

    Zeg nu niet dat uit deze vriendschap geen echte ‘herenliefde’ kan groeien. Twee socialistische voormannen ziek in ’t zelfde bedje! Het samenwonen (la cohabitation) moet nog ’n beetje uitgesteld worden : het liefdesnestje op het Elysée is ook nog in bespreking met andere kandidaten, die de Itliaanse belg of Belgische Italiaan liever kwijt dan rijk zijn. Trouwens, het huis is nog steeds bezet door Donna Carla met haar Hongaarse graaf…. En Marine Le Pen? Van die mag ‘Le Petit Belge’ nog niet eens de vuilbakken buiten zetten! En gelijk heeft ze! De Franse Ambtswoning is zoal genoeg bordèl geweest. Et alors?

     

     

    Kroniekje over : een aangekondigde nederlaag, die ten allen prijze moet afgewend worden. Als het van de Parti Scandale afhangt (en dus van La Cour/Het Hof) zijn ook in Frankrijk de verkiezingen overbodig. Volgens hen is François Hollande de rechtmatige troonopvolger van Louis XIV, en al wie het anders zegt, is een vuile racist!

    O ja, U zult hieronder lezen dat de MR vlijtig protesteert tegen deze vaudeville. Niet tegen de oplopende kosten ervan : ’t is toch de Vlaming die betaalt! Zij, de Belgen uit Noord-België? Wij horen alleen een oorverdovend stilzwijgen. Kabouter Beekske van F.C. Les Champions? Die mg zijn mond niet opendoen van de vakbonden  Quickie van ’t Kortrijks Blauw Fabriekske? Die zit te blokken op zijn cursus ‘Français pour Dummies’ want hij voorziet na de Anscluss om Burgemeester van Rijsel te worden. Den Cleynen Toeback? Die durft in Rijsel niet meer binnen, sedert zijn rampzalig bezoek aan de ‘Huitrière’, dat gerenommeerd 5-sterren restaurant, waar hij als wereldvermaarde socialist, dacht van niet verlicht te zijn te betalen, toen hij incognito was wezen tafelen.

    Wel is het onvoldoende bekend, dat Le Prince Hériitier de Belgique de delegatie zal leiden. Terwijl uiteraard, Mattil moet tuis blijven om op de kiendjes te passen…. Hij heeft, volgens zijn verklaring, de missie alleen aanvaard om zijn Frans te oefenen. Certainemant pas pour les jolies filles!

    Bart DeWever, eveneens aanwezig, deed dat om dezelfde reden, en ook om aan te tonen dat la Belgique était une et indivisible…

    *************************

    Di Rupo ondanks kritiek toch naar meeting Hollande

    Bron De Morgen (diep in de zorgen, bijna zo diep als de GV Janssnes, die onder de 80.000 is geduikeld (dixit ‘tSCHELDT, op een eeuwig zwijgen)

    dm UPDATE Premier Elio Di Rupo gaat morgenavond naar de verkiezingsmeeting van de Franse socialistische presidentskandidaat François Hollande in Parijs. Di Rupo zal er wel niet spreken, hij laat de publieke steunbetuigingen over aan zijn partijvoorzitter Thierry Giet.

    PS-voorzitter Thierry Giet zal namens de Belgische Franstalige socialisten het woord voeren.

    Sommige regeringspartners zijn niet gelukkig met de demarche van de premier. "Zo'n partijdige daad komt de sereniteit binnen de meerderheid niet ten goede", zegt MR-kamerlid Denis Ducarme.

    "François Hollande is een vriend van Elio Di Rupo en de princiepsbeslissing (om naar Rijsel te gaan, nvdr) is al enkele weken terug genomen", zegt een van Di Rupo's woordvoerders.

    Geen publieke verklaringen


    De Belgische premier zal geen publieke verklaringen afleggen. Samen met Di Rupo trekt een hele PS-delegatie onder leiding van voorzitter Thierry Giet naar Rijsel. Giet zal namens de Franstalige socialisten van België wel het woord voeren.

    MR-Kamerlid Denis Ducarme vindt dat Belgische premier van een coalitie waar zowel linkse al rechtse partijen in zetelen zich ver van het politieke gewoel moet houden. "Ik moet vaststellen dat hij deel wil nemen aan een buitenlandse politieke campagne. Daarmee laat Di Rupo alle Belgen die geen socialist zijn verstaan dat hij nog altijd een politieke tegenstander is".

    Ducarme is niet van plan om de zaak op te blazen in het parlement, maar hij merkt wel op dat er "minder enthousiasme zal zijn om een premier te steunen die zo'n partijdige demarche onderneemt

    ************************

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : om Mgr Léonard te plezieren, hoofd van de Rooms Katholieke Kerk in België, en om oecumenische redenen absoluut niet vijandig tegenover de Muslums, is het koppel Elio-François akkoord om voorlopig niet meer in het openbaar te verschijnen als verliefd koppel, hand in hand.  Deze Vlaming-hater (eenmaal de benoeming binnen) is thans niet meer zo zeker dat aids, tengevolge van herenliefde het emanente  gevolg is van iets dat hij zich niet meer zo goed herinnert. Wij moeten het hem vergeven, want de man wordt ouder….. Door onze russenkomst bij onze buurman, de Heer Ratzinger is het ‘Heraus!’ al onderweg

    O ja….Op de receptie wordt champagne geserveerd Dom Périllon met oesters  van L’Île de Ré. Daarna vertrekt het bruidspaar naar dat Grieks eiland, waar Prins Bier en Maxima een buitenverblijfje hebben gekocht….

    Zoals U kunt merken, heb ik een rotte dag achter de rug!

     

    17-04-2012, 16:45 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.737 OVER KOEKOEKSJONGEN VAN DE VLAAMSE BEWEGING

    A.D. dinsdag 17 april 2012

    737 OVER KOEKOEKSJONGEN VAN DE VLAAMSE BEWEGING


    Geert Lambert

     

    Derk-Jan Eppink: 'Als er ooit een Nobelprijs voor Kazakdraaiers komt, kan Lambert rekenen op een kansrijke nominatie'

    (TSCHELDT)

    Update over allerlei uitval en uitschot uit de Vlaamse Beweging van Judassen, die sedertdien in de kleuren-politiek de Grote Jan zijn gaan uithangen. Ik behandel alleen de Grote Jans, over de kleine Jannen niks. Die zijn de moeite niet waard!

     

    Kroniekje over : de Heer Andres Behring Breivik, die gisteren de eerste dag voor zijn Rechters stond. Ach, die jongen kan in het tolerante Noorwegen (?), het land van Quisling, de collaborateur wiens naam synoniem is in vele talen van collaboreren, nog ongeboeid verschijnen. Mooie coup de théatre, zowel van de Rechtbank (kijk ‘ns an hoe humaan en onbevooroordeeld wij wel zijn) als van de verdachte : met gebalde vuist (is dat de nieuwste versie) tonen hoe hoog de sneeuw lag…. Kijk, als die man met zijn geweten overweg kan, en de Noorse Justitie bestraft hem na 2,5 maanden van Openbare Zitting, naar recht en billijkheid, dan is er nog het Oordeel van de Eeuwigheid.  Ikzelf oordeel niet, ook al om niet veroordeeld te worden. Ik wil alleen maar zeggen : een soort Breivik in Vlaanderen zou normaler zijn geweest dan in het tolerante Noorwegen : als iemand decennia lang het spreken ontzegd wordt, en afgezonderd wordt in een ‘cordon sanitaire’ : dat zoiets op de duur leidt tot frustraties die bij een zieke geest de stoppen kan doen doorslaan. Wij, Vlamingen, schieten niets of niemand overhoop. Gelukkig zijn wij, Vlamingen, een kalm en dom volkje….

    ************************

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : Och! De koekoeksjongen van de Vlaamse Beweging zijn geen unicum. Ze doen, sedert hun uitstap, alleen dapper mee aan de heersende graaicultuur. U weet wel : imwille van het smeer, likt de kat de kandeleer….Uit het uitgebroed nest van het legsel van Hugo Schiltz  zijn volgende jongen uitgevlogen : Bart Somers, voorheen V.U., Burgemeester bij de gratie van Verhofstadt van Mechelen. Vincent Van Quickelborneetje , ex V.U. : rijzen de kerstster van het Blauwe Fabriekje. Bart Tommelein, e V.U.: clown van datzefde Fabriekje in Oostende. En, last but not the smallesyt, Bert Ansjovis, ex V/U., ex Spirit, ex nog een en ander en nu voorlopig beland bij de Bloedrode Broeders van Liefde rond Caroline Jene(ver)vat.

    Allemaal hebben ze goed geboerd – maar top of the bill is toch wel de Heer Jan Jamboneau, ex VB, thans NV A, fractieleider en woordvoerder. …. Waarmee bewezen is, dat men het in het Vlaams Belang ver kan schoppen : van meeloper tot Tweede in Bevel….

    Kijk, de man is zeker niet alleen (daar trekken we zelfs een strepeke onder) : carrière-jagers vinden nu eenmaal overal hun weg naar de top. Denk maar aan Nonkel Siegheil Bracke… Dat al dat hip-hoppen ook naar nergens kan leiden, bewijzen de leerrijke avonturen van de Meneer bovenaan dit stukje, de uitgetreden, maar dan ook grondig uitgetreden Geert Lambert. Die moet zeer goed opgelet hebben bij Zt Harmonica in de Bewaarklassen : liever blode Jan dan dode jan….

    Laat het een vingerwijzing zijn voor sommige andere zwaarlijvige politici die abdominabel afvallen door het kuren : Geert Lambert is beginnen met afvallen, en hij is geëindigd met…wegvallen…..

    Pssst

    Bruno Valkeniers verwijt de NA A een traditionele partij te zijn. Story, Heer Voorzitter : als naar gewoonte bent U weer veel te zacht. De NV A is veel meer dan dat : de NV A is een koevoet-partij, die zich door de anderen laat gebruiken om het Vlaams Front af te breken. U zou de meeste van Uw leden een plezier doen, om deze partij voortaan niet de ex VU-partij, niet de VU, maar de JU-partij te noemen : JU, de afkorting van JUDAS.

    Het ultieme bewijs?

    Dat zal geleverd worden in de coalitie in Antwerpen na de Gemeenteraadverkiezingen : noch DeWever noch Janssens zullen kunnen burgemeester worden zonder steun van de ander. DeWinter laat hen geen andere keus, door nu al te gewagen van zijn ‘gedoogsteun’ voor de NV A. De ambitie tan BDW is zeker niet zijn carrière te beginnen met de tweederangs-functie van Burgemeester van Antwerpen. Een klein kind weet dat daar geen eer mee te behalen is! Die functie is trouwens alleen goed voor staatsmannen met fin-de-carrière plannen. Zie den Ouden Toeback in Leuven, zie Somers in Mechelen, zie de zovele anderen. Bartje aast op de positie van de Natte Dweil : via het opstapje van de succesrijke Eerste Minister van het Unitaire Belgique de Papa (nà Rupo-de-Vlinderaar : de man is dan tussen de 45 en de 50, en in de kracht van zijn mannenjaren), zal hij werken om de Grote Wijze Man van Europa te worden. Iemand die met groot gemak naast de Groten der Aarde zal mogen staan. God bezag zijn verken en zag dat het al vel was.

    Ik wil er mijn kop voor verwedden, dat die man ’s nacht droomt van zijn standbeeld op de Grote Markt in Antwerpen, in de plaats van Brabo, de held van Hand Werpen. Bart weet zeker dat hij daar zal staan stoer en sterk, afgebeeld met de losse bronzen hand van Brabo, half weggemoffeld in zijn broekzak. Ikke Hand Terugpak… Dat zijn de woorden die half slapend nog in zijn hoofd rondyollen, als hij de loopband opstapt om nòg lichter te worden….

     

     

    17-04-2012, 13:12 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    16-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.736 DE AJUINEN EERST PELLEN EN DAN (de Vlamingen) STOVEN

    A.D. maandag 16 april 2012

    736 DE AJUINEN EERST PELLEN EN DAN (de Vlamingen) STOVEN


    Met de NV A

     

    Perpetuum Mobile

     

    ---------------------------

     

    Nog precies een half jaar te gaan voor de bolletjeskermis van 14 oktober. Naarmate deze partij zich ontbolstert en blootgeeft, blijkt ze even ‘staatsdragend’ te zijn als de oude kramakige CVP die het land 60 jaar lang mee bestuurd en naar de knoppen geholpen heeft. De Heer Jamboneau die U hieronder bezig hoort, houdt niet eens rekening met de uitslag zelf van het Vlaams Belang : voor hem is het genoeg zichzelf te beluisteren

    His Masters Voice…..

     

    Kroniekje over : het pellen der ajuinen, waarbij na iedere rok, zoals die dingen heten, de ware ondergrond bovenkomt : de Staatsmannen in spe willen voortdurend dat de Franscouillonse Meesters van het Land overtuigd raken van hun goede bedoelingen : wij zijn de nieuwe en betere CVP. Geen wonder, dank zij de âssage van Leterminator in coalitie met The Lion King : de daar opgedane ervaring draagt nu haar vruchten. . Wie bij de hond slaap; vangt zijn vlooien…

    Voorlopig gaat men bij de NV A(verechts) er nog van uit, dat de Franscouillons er geen drama van zullen maken, dat hun partij door ergens weer een Raad van Europa, onlangs geclassificeerd werd als extreem-rechts en dus even verwerpelijk als het Vlaams Belang. Als eenmaal echter de tijd zal rijp zijn….

    Let even hoe de Tsjeven-praat reeds ingeburgerd is bij deze ex-coalitiepartner: ze willen de index-zotterij behouden, maar beperken, ttz niet laten doorwegen op de lonen…. Te verstaan : mensen geloof ons, verleen ons regeringsmacht, en wij zorgen ervoor dat er witte negers zullen bestaan!

    Ach Meneer Jambonneau, net als De Morgen doet U aan zelf-hypnose…. Daar verscheen vandaag een venijnig artikel, waar bewezen werd dat er in Amerika niet eens meer verkiezingen moeten komen : de H. Barack Houssein Obama, Afro-American, is stukken beter dan de Mormoon Mitt Romney. Want die Romney heeft standpunten waar zelfs een windhaan duizelig van wordt….

    Val nu dood! Dat artikel vond ik maar niks, buiten deze laatste steengoede zin. Perfect op het lijf geschreven van de NV A(verechts)…

    ********************

     

    'N-VA zal nergens akkoorden sluiten met Vlaams Belang'

    Bron : De SchandValsaard

    -------------------------

     

    De N-VA zal na de gemeenteraadsverkiezingen nergens coalities sluiten met het Vlaams Belang. Dat zegt Jan Jambon in een interview met De Zondag. N-VA komt bij de gemeenteraadsverkiezingen op met zowat 280 eigen lijsten. Jambon hoopt dat de N-VA in zoveel mogelijk gemeenten kan meebesturen. "Want N-VA is een beleidspartij."

    Coalities met Vlaams Belang sluit het N-VA-kopstuk echter uit.  "Als we dat in één gemeente zouden doen, krijgen we problemen in andere gemeenten. We zullen dus geen akkoorden sluiten met die partij. Vlaams Belang heeft een vijand gemaakt van één bevolkingsgroep, namelijk van iedereen die de islam aanhangt. En wij geloven niet in dat maatschappelijk beeld", aldus Jambon in de zondagskrant.

    Jambon haalt in het interview ook zwaar uit naar de regering Di Rupo. "Dit is ook een Franstalige belastingsregering, zoals wij vreesden. De saneringsinspanning is gebaseerd op drie vierde nieuwe inkomsten via belastingen en op één vierde structurele besparingen. Het hoofdaccent had op de besparingen moeten liggen," aldus Jambon.

    Jambon wil ook het index-debat opnieuw op tafel leggen. "Wij willen dat mechanisme niet afschaffen, maar wel corrigeren zodat we onze concurrentiekracht tegenover onze omliggende landen niet verliezen. "

    Omdat minister van Economie Johan Vande Lanotte (SP.A) niet wil raken aan het indexmechanisme, moeten de liberalen en christen-democraten volgens Jambon tonen dat ook zij wegen in de regering Di Rupo.

    Ten slotte antwoordt Jambon ook op de kritiek dat zijn partij geen alternatieven biedt. "Wij hebben wel alternatieven, maar we leggen die uiteraard niet op tafel wanneer de regering klaar is met haar plannen. Dan moet het debat gaan over die begroting en niet over ons alternatief. De regeringspartijen, en dan vooral de liberalen, proberen de aandacht te vestigen op ons alternatief omdat zij beschaamd zijn over hun plan," aldus Jambon.

    ************************

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : we mogen vooral niet uit het oog verliezen, dat deze partij als Art. 1 in haar Statuten de onafhankelijkheid van Vlaanderen  eist, maar dat artikel in werkelijkheid zoveel mogelijk tegenwerkt. Komt dus nu ineens daarbij, dat het water naar het Vlaams Belang veel te diep is, omdat deze partij tegen de Islam is.

    Ja kijk, dat is tenminste duidelijk! Zij zijn voor!

    Willen wij vooral daaraan denken, voor geval de NV A samen met de huidige regeringspartijtjes naast de PS aan de macht komt, dat tegen volgende verkiezingen in 2014, er naast ieder stemlokaal, misschien wel een nieuwe, door ons betaalde Moskeet zal staan?

    Duidelijk gesteld : als VB-lid ben ik niet, niet, niet tegen de Islammerij, maar alles op z’n eigen plaats, hé!

    De Heer Jamboneau is nog slechter voor Vlaanderen dan De Schandaard. Beiden zijn vergeten dat AVV-VVK eens hun eigen leuze is geweest. Van de K uit die leuze zo maar in de armen vallen van Mohammed, daar wordt een windhaan niet duizelig van, neen, daarvan draait hij van zijn stokje en valt hij naar beneden!

     

    *************************

    Maar ziet! Daar is het al! De tijd verslindt de steden, geen tronen blijven staan…Pas is dit stukje zo goed als afgewerkt, of daar komt al het eerste schot voor de boeg. Polkim  slaat de trom en ik volg : zie http://www.unionbelge.be/

    waar U aangenaam veerrast zult wezen door de overheersende tricolore-strepen die het geheel inkaderen…Mignone, n’est-ce pas? Daar eist men onomwonden dat de Niveanen buiten de Wet worden gesteld!  Dat ziet er goed uit! Ontbreekt alleen het Grootlint in de Leopoldsorde!  De tonen van de Bravezeun zijn weggelaten, omdat telkens rechtstaan zo vermoeiend is……

     

    SHARIA4 BELGIUM ET LA N-VA – SHARIA4 BELGIUM EN DE N-VA

    14/04/12

     

    C’est donc surtout la N-VA, qui menace l’existence de l’Etat belge, qui devrait être interdite. Bien évidemment, ce constat vaut également pour le VB. Dans d’autres pays, comme l’Allemagne, des partis qui veulent renverser l’ordre constitutionnel sont également prohibés.

    Men kan dus met recht en rede stellen dat vooral de staatsgevaarlijke N-VA – en deze vaststelling geldt ook voor het VB – verboden zou moeten worden. In andere landen, zoals Duitsland, zijn partijen die de grondwettelijke orde willen omverwerp ook verboden. Lees Meer – Lire

     

    125 min 45 = 80 Kgr.

     

    Is dit nu Spiessens of DeWever?

    ----------------------------

     

    Vriend Ray van Angeltjes legt de vinger op de open wonde, door te verwijzen naar het verpoppen van de wijlen de Volksunie van Flamingant tot belgicistisch. Hugo Schitz schoot wel de hoofdvogel af met de woorden :’We zijn Flamingant maar we zwijgen er over…..

    Ja, diens discipelen zijn uitgezwermd naar de regionen waar poen viel te rapen : Somers, Quickie,en de Oostendse woderboy van de PVV, wiens naam ik liever vergeet, want hij is de schande van de familie, om vooral die drie niet te vergeten….

     

    Oef!  Heb moeten op mijn tanden bijten om niet heel dat epistel hier over te nemen. De Ray heeft veel kwaliteiten, zo wordt alom gezegd, maar nu heeft hij toch zichzelf overtroffen! Ik zou BDW eens willen horen over het democratisch gehalte van het Euro-parlement! En dat moet dan de vervanging zijn van de fameuze ‘verdampte Belgische Staat’…..Vijf (5) Minuten politieke moed spreektijd, zonder wederwoord : waarlijk, zelfs in de hardste Stalinistische tijden was er meer ‘democratie’ in het Russisch Parlement!…..

    Ach, Bardje Le Tisserand, ween van spijt en werp Uw kroon naar Ceyssens Spiessens!

     

    16-04-2012, 12:43 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.735 MOHAMMED BEI DAS GROSSE HAUSHALTMÜHL GESETST

    A.D. Montag, 16. April 2012

    735 MOHAMMED BEI DAS GROSSE HAUSHALTMÜHL GESETST

     

     

     

    Feel story for my Klufen Kappers Deutsch, aber habe zuviel Spass um schweigen zu können…..

     

     


    Kroniekje over : al dat Quran rondstrooien, dat heeft vooral één onnoemelijk nadeel : het Heilig boek van de Muzels zal meestal in het keukenafval terecht komen….. (ik durf het bijna niet zeggen…) maar het feit dat er in de hersencellen van bepaalde Muzels schief ist gelaufen, kan toch niet meer geloochend worden. Ik durf zelf de vergelijking doortrekken, naar een inbreker, die, eenmaal binnen, aan de reactie van omstaanders merkt dat die na enig nadenken, tot de vaststelling zijn gekomen komt dat hij met iets raars bezig is…

    Vooral niet chockeren, want de Heren hebben lange tenen. Denk aan de Deense cartoons! Vooral daar het Salfisten zijn, dat zijn de meer gezouten exemplaren van die heerlijke ‘Godsdienst’ van de Wrede…..

    Me dunkt dat ze met de hint van de Ongelovige Hond  aldaar, voldoe,de zijn voorgelicht om in Mekka en Medina een revolutie te ontketenen : doen wij het, of doen wij het niet, that’s the problem…..

    Geniet even mee van de situatie op het veld….

    **********************

     

    Waarom is de politiek bang voor de uitdeling van de koran? (+ video)

    Posted on by E.J. Bron

    Volker Kauder, de fractiechef van de CDU in het Duitse parlement, liet gisteren in het nieuws de kat uit de zak waarom de politiek bang is voor de uitdeling van korans door Salafisten. Als het boek massaal gratis uitgedeeld zou worden, zou men moeten vrezen, dat het ook weggegooid en bij de vuilnis terecht zou komen – met alle gevolgen van dien. Zie Afghanistan! Zover is het al gekomen in onze Taliban-republiek. Berlijn is net Kaboel!

    We zullen er dus niet onderuit komen om op staatskosten extra koranvuilnis detectives in te huren, die in alle afvalbakken van het land op zoek gaan naar weggegooide exemplaren van het heilige boek, deze eruit vissen, kussen, poetsen, met rozenolie besprenkelen en in een plechtige bidprocessie naar de dichtstbijzijnde Salafistenmoskee brengen. Daar zullen de ontwijde korans onder diepe buigingen, knievallen, duizend verontschuldigingen en het verzoek om vergeving aan de imam overhandigd om dan verder shariaconform gerecycled te worden. Just wait and see!

    http://www.tagesschau.de/inland/koranverteilung100.html

    http://www.pi-news.net/2012/04/warum-hat-politik-angst-vor-koran-verteilung/

    Vertaald uit het Duits door:

    E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

    ************************

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : zou de milde schenker van die 25 miljoen Qurans somtijds onderduims alleen op sensatie uit zijn? Ik hoop van niet, anders is de lol er af.

    Stel U voor : U bent op de markt in Hamburg, of in Darmstadt, of in Kaiserslautern, om het even waar, en er wordt zo’n druksel in Uw handen gestopt door een verzameling haatbaarden of dik van kop tot teen ingebusselde figuren. Het eerste wat U doet, is rond spieden naar de verborgen camera. Vervolgens verhaast U zich naar de dichtst bijzijnde Moskeet (ha ja, hé, U weet maar nooit!), om aan Allah te geven wat aan Allah toekomt. U weet natuurlijk niet dat U daar wordt gefilmd….

    Of “s morgens vindt U zo’n ding in de brievenbus….en U weet : aandacht voor de verborgen camera’s. U laat Uw koffie direct koud worden, en spoedt U naar ‘Bei Mohammed’, waar U natuurlijk ook niet weet dat U gefilmd wordt…

    Het kan ook zijn, dat Uw kleine zo’n ding meeheeft van school. Hop! Terug aan afzender bij Allah, en vanzelfsprekend weet U natuurlijk niet dat U gefilmd werd…

    Als dat zowat 25.000.000 keer gebeurt (want iedereen kent Allahs vloek voor oneerbiedigheid, denk aan Theo Van Goh!) wordt er een film-montage naar de Verenigde Naties gestuurd, als onloochenbaar bewijs dat er 25.000.000 bekeerlingen bij de Muzelelarij zijn bijgekomen. De fim wordt omgedraaid vertoond, zodat het blijkt dat U met die Quaran onder de arm de Moskeet verlaat…. Er wordt een Top bijeen geroepen van de G100, waar er beslist zal worden, dat Deutschland über Alles, maar noch überder dan dat, gekozen heeft voor de Onderwerping.

    Simpel, toch?

    Ofwel gooit men dat ding  in hoofdzaak in de vuilbak (staat gelijk met revolutie voor belediging van hun Heilig Boek!) ofwel wordt het bewijs vanzelf geleverd, dat Duitsland gereed is voor de saria…..

    Ach Ja, my Sarie Mareis, daar onder bij die Mooir Rivier : de tekst zal te herbronnen vallen voor iets in de zin van Miy Saria auf Reisn hasst man immer Preis…..

    Probeer het maar eens uit : met neuriën lukt het opperbest, en….het kan een goede oefening zijn tegen dat het bij ons ook zover komt…..

    Spijtig toch dat Stevaert gesneuveld is onder de talons van een Marokkaanse schone : niemand beter dan deze man wist dat het socialisme en aanverwanten, gezellig moest zijn….

    Wat het echter wordt als de uitdeling van Quarans bittere ernst mocht zijn…. Hoe het Bei uns in Deutschland wordt, weet ik niet, maar bij ons is de NV A(verechts) inzake de Oslammerij, tot alles bereid. Daarover meer in volgende stukje…..

    16-04-2012, 10:17 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!