MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    28-02-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.500638 - ZONDAG DE ZEVENDE DAG

    *

    ZONDAG 28 FEBRUARI 2021

    500638 - ZONDAG DE ZEVENDE DAG

     

    INHOUD

    *

    DE ZEVENDAGH RUSTTE ‘HIJ’ – DE CHRISTELIJKE WERELD DEED DAT OOIT OOK MAR DE VRT MAAKT ER BEN PUBLICIRTAIRE STUNTYDAG VAN…

    *

    OOSTKAPPEL

    *

    (officieel: Oost-Cappel) is een gemeente in de Franse Westhoek in het Franse Noorderdepartement. De gemeente ligt in Frans-Vlaanderen in de streek het Houtland. Zij grenst aan de gemeenten Hondschote, Bambeke, Killem en Rekspoede in Frankrijk en de dorpskern met de Sint-Nicolaaskerk ligt pal tegen de Belgische grens en het Belgische Beveren-aan-de-IJzer, waarvan het deel dat tegen Oostkappel ligt, 't Kappeltje wordt genoemd. Het is een kleine grensgemeente met een kleine 500 inwoners. In Oostkappel is er nog een douanepost, die nu niet meer gebruikt wordt

    *

    *

    *

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    *

    *

    CREATIEVE INCOMPETENTIE

    *

    In de commentaar over de federale regering hebben onze media het altijd over de ‘Vivaldi coalitie’. Ik noem ze Paarsgroen+, omdat ze een herhaling is van de Paargroene federale regering onder Verhofstadt, plus nu dus CD&V. een partij die men niet eens nodig had om een meerderheid te vormen, maar die door haar toetreding ervoor zorgde dat de Vlaamse oppositie zou verkleinen en de federale meerderheid a priori anti-Vlaamser zou worden. Bij de partij wisten en weten ze dat ook en dat is waarschijnlijk te reden waarom geen bekende CD&V-figuren bereid waren tot de nieuwe regering toe te treden en er zich te verbranden. Mahdi, Van Peteghem en Verlinden mogen dan wel enige bekwaamheid hebben, zij hebben geen politieke ervaring op federaal vlak en als zij zich straks in Paarsgroen+ verbranden, is dat voor de partij maar een beperkte schade. Enfin dat hopen de kadodders toch.

    Dat laatste geldt vooral voor Annelies Verlinden, juriste en topadvocate die vanuit het politieke niets minister van Binnenlandse Dinges van dit land is kunnen worden. Bij het begin van de coronacrisis kwam ze al eens internationaal in het nieuws, toen ze stelde dat mensen thuis wel een barbecue mochten houden, maar dat bezoekers niet door het huis mochten lopen en dus ook niet naar het toilet konden gaan. Die uitspraak haalde zelfs de Washington Post.

    Nu heeft ze zich serieus versproken door te zeggen dat Dries Van Langenhove bij zijn deelneming aan een rechtse demonstratie in Parijs onwettig het land uit was, want dat dat geen essentieel bezoek was. Ze werd daarover al tegengesproken door enkele bekende ex-collega’s advocaten, die wezen op een volledig foute interpretatie van een ministerieel besluit dat ze zelf had opgesteld en waarbij staatshoofden, regeringsleiders, ministers en verkozen vertegenwoordigers van het parlement wel degelijk naar het buitenland mogen als dat bezoek past in de uitoefening van hun al dan niet politieke benoeming.

     

    Persoonlijk ben ik geen specialist ter zake, maar als zelfs De Standaard Van Langenhove in deze zaak moet gelijk geven, zit er wel degelijk iets fout met een minister die als uitvoerende macht een publiek standpunt heeft ingenomen, wat in principe niet mag. Annelies Verlinden komt wel van buiten de politiek, maar is een duidelijk voorbeeld van het Peter Principe, dat zegt dat iedereen in een hiërarchisch systeem doorgroeit tot hij/zij boven zijn/haar competentieniveau zit en dan aan ‘creatieve incompetentie’ gaat doen. Bij haar blijkt het zo te zijn.

    *

    CORONAVACCIN JOHNSON & JOHNSON IS GOEDGEKEURD IN VS

    *

    Het coronavaccin van Johnson & Johnson biedt met één dosis voldoende bescherming tegen covid-19, wat het een belangrijk radertje maakt van onze vaccinatiestrategie. ©EPA

    Marie Van Oost

    Vandaag om 08:48

    De Amerikaanse toezichthouder FDA heeft formeel groen licht gegeven voor het 'single shot'-coronavaccin van Johnson & Johnson (J&J). Het is het derde vaccin dat in de VS mag worden gebruikt.

    De Amerikaanse geneesmiddelenautoriteit FDA sprak zich afgelopen woensdag al positief uit over het vaccin van Johnson & Johnson. Op basis van klinische studies trok het de conclusie dat 'het vaccin volledig beschermt tegen hospitalisatie en overlijden'. Zaterdag gaf de toezichthouder ook formeel zijn fiat.

     

    Uit studies blijkt dat het J&J-vaccin voor 85 procent werkzaam is tegen een ernstige covidbesmetting en voor 66 procent tegen milde symptomen. De beschermingsgraad tegen hospitalisaties en sterfgevallen stemt met 100 procent nog hoopvoller. Dat zou betekenen dat wie besmet raakt niet meer in het ziekenhuis belandt of sterft aan Covid-19.

     

    De twee andere vaccins die in de VS al zijn goedgekeurd, van Moderna en Pfizer/BioNTech, bieden een hogere beschermingsgraad tegen ernstige ziekte - zo'n 95 procent - maar het J&J-vaccin heeft belangrijke praktische en logistieke voordelen. Zo kan het vaccin op koelkasttemperatuur worden bewaard. De andere vaccins moeten erg koud bewaard worden. Bovendien is maar één dosis nodig om mensen voldoende bescherming tegen covid-19 te garanderen.

    Cruciaal vaccin

    De Europese gezondheidswaakhond EMA zou midden maart een oordeel vellen over het vaccin. België verwacht in april een levering van 280.500 dosissen, twee maanden vroeger dan in eerdere leverschema's werd gemeld. Oorspronkelijk was de eerste levering pas voorzien in juni, goed voor 1,4 miljoen dosissen. Maar ons land verwacht nu, na de eerste drop in april, nog 420.750 dosissen in mei en ruim 700.000 in juni.

    280.500

    dosissen

    België verwacht in april een levering van 280.500 dosissen van het J&J-vaccin, twee maanden vroeger dan in eerdere leverschema's werd gemeld.

    Voor onze vaccinatiestrategie is het vaccin cruciaal, gelet op de onzekerheid rond de vaccins van AstraZeneca én het voordeel van het 'single shot'. Met een vaccin waarvan maar een dosis nodig is, kunnen bijvoorbeeld bevolkingsgroepen ingeënt worden die moeilijk bereikbaar zijn, zoals mensen zonder papieren of daklozen. Die zijn dan weer essentieel in de queeste naar groepsimmuniteit.

    Stroomversnelling

    In de VS, waar de vaccinatiecampagne na een aanvankelijk trage uitrol in een stroomversnelling is geraakt, is de goedkeuring een opsteker. Volgens het Center for Disease Control and Prevention (CDC), het Amerikaanse centrum voor ziektepreventie, hebben inmiddels 47,2 miljoen Amerikanen al minstens één dosis van een COVID-19-vaccin gekregen.

     

    Johnson & Johnson, waartoe ook het Belgische Janssen Pharmaceutica behoort, gaf enkele dagen geleden aan dat het tegen eind maart 20 miljoen dosissen wil kunnen leveren aan de VS. Voor de volledige eerste helft van 2021 zou het gaan om 100 miljoen dosissen.

    Bron: Belga, De Tijd

    -  

    Coronavirus opmerkelijk

    Britse 'corona held' begraven

    In het Verenigd Koninkrijk is plechtig afscheid genomen van de Britse oorlogsveteraan Tom Moore. Die overleed begin februari, op 100-jarige leeftijd, aan corona, de ziekte die hem na een inzamelings actie vorig jaar wereldfaam bracht.

    Coronavirus

    Gynaec-ologen roepen zwangere vrouwen op om zich te laten vaccineren.    Een eerste studie naar het coronavaccin bij zwangere vrouwen levert goede resultaten op. De taskforce vaccinatie ziet geen redenen om te denken dat het vaccin onveilig is bij vrouwen die borstvoeding geven, zwanger zijn of willen worden.

    -  

    Coronavirus

    De Balans | Tom Van Damme

    Met Het Grote Bevrijdingsfeest willen de reisorganisatie Route du Soleil en het internet platform TagMag eind juni het corona tijdperk afsluiten. Een van de organisatoren is Tom Van Damme (25), zoon van epidemioloog Pierre Van Damme. Hier maakt hij zijn balans op.    België analyse

    Van bugs tot volle koelkasten: de vaccinatiestrategie in vier vragen

    Er rijzen tal van vragen over de snelheid van inenten. Een overzicht van de vier belangrijkste.

    Coronavirus

    Vlaanderen versnelt volgende week vaccinatie campagne

    In de ziekenhuizen en de vaccinatie centra gaat volgende week een inhaaloperatie van start. Maar de vaccinatie campagne komt waarschijnlijk pas in april of mei op kruissnelheid.

    Coronavirus

    Corona in België | Ziekenhuis opnames nemen toe

    Een gids door de dagelijkse Covid-19-statistieken: minder tests leveren méér vastgestelde besmettingen op.

    -

    6 van 100 Voor u geselecteerd

    1 Nieuwe burgemeester Knokke: ‘Ik word geen Lippens'

    2 Tien geldvragen aan Bart Vervenne

    3 Balthazar ontwaakt uit zijn escapistische bubbel

    4 VS zijn terug, maar niet langer onmisbaar

    5 Het magere rapport van Boutins eerste jaar als Proximus-topman.

    *

     MACHT, WEL INVLOED

    IN PROMOTIE

    *

    Doorbraak redactie - Leestijd 2 minuten

    *

    Wie aan macht denkt, denkt vandaag onrechtstreeks aan achterkamertjes. In rokerige salons en besloten vergader ruimtes wordt geschaakt en geschoven met miljoenen of miljarden, mensen én centen.

     

    Macht heeft bij de brede bevolking een negatief imago. Terwijl macht net wel iets kan betekenen en veranderen.

    Maar, lobbying en achterkamertjes politiek zijn praktijken van het verleden, stellen Olivier Van Horenbeeck en Peter De Keyzer van Growth Inc. in hun pas verschenen boek

    Macht is zilver, invloed is goud.

    Bedrijven moeten zich in plaats daarvan profileren als een motor van maatschappelijke verandering en vooruitgang. Ze moeten geen macht nastreven, want macht is vluchtig. ‘De oude lobby methodes om wetgeving in een bepaalde richting te sturen of aan te passen, zijn contraproductief’, zei Van Horenbeeck in een interview in Trends. ‘Die aanpak is aan het uitsterven.’ Of nog: invloed is duurzaam en beter bestand tegen de schokken van een wereld die sneller verandert dan ooit tevoren…

    Invloed

    Met macht valt er dan ook weinig op lange termijn te veranderen. Invloed daarentegen, helpt daarbij wel. Om dat te staven laten de auteurs enkele belangrijke ‘’powers that be’ aan het woord, elk op hun terrein. Hoofdredacteur-bladenmaker Peter Vandermeersch bijvoorbeeld. De gewezen Nederlandse minister-president Jan Peter Balkenende. Of oud-diplomaat en souffleur van koning Filip Herman Van Daele.

    Het is niet alleen een handboek, maar tevens een pamflet

    Macht is zilver, invloed is goud noemt David Geens elders op Doorbraak ‘leuk’ omdat het ‘activistisch is. Het is niet alleen een handboek, maar tevens een pamflet. De auteurs gebruiken hun invloed om je via dit boek op te roepen invloed uit te oefenen.’

    En hij vervolgt: ‘In Macht is zilver, invloed is goud leggen De Keyzer en Van Horenbeeck uit hoe je invloed krijgt als individu of als organisatie, en hoe je die invloed gebruikt om impact te hebben. Op je eigen omgeving, op je stakeholders, op de samenleving waar je deel van uitmaakt, kortom, hoe je invloed uitstraalt naar iedereen in je cirkel.’

    Promotie

    waarom invloed véél machtiger is dan macht

    Met Macht is zilver, invloed is goud schreven ondernemers Peter De Keyzer en Olivier Van Horenbeeck een bijzonder leesbaar boek waarin u achterhaalt waarom invloed véél machtiger is dan macht. Lees het als een handleiding, hoe u er als ondernemer, werknemer, leerkracht… uw voordeel mee kan doen. Lees het als een maatschappelijk boek, met voorbeelden uit de échte wereld van machthebbers en invloedrijke personen. Maar lees het vooral!

    Onze online boekhandel biedt u graag dit boek aan als Boek van de Week tegen de tijdelijke voordeelprijs van €20,00

    Alvast veel leesplezier!

    -

    Van Grieken: ‘Met Vivaldi komen er geen vier seizoenen, maar één lange winter’

    Nelly Maes

    Verkiest u ‘Rooie Nel’ of ‘La Passionaria’?

    Lukas De Vos

    Alle in de kijker artikels

    Meest gelezen deze week

    Het rookgordijn van Vande Lanotte en El Kaouakibi Ignace Vandewalle

    subsidies

    Sihame El Kaouakibi slachtoffer van subsidiecultuur Ignace Vandewalle

    Van Langenhove

    De gepeperde humor van Van Langenhove Jasmijn Walldorf

    Lecompte Delphine - © Koen Broos

    Liefdesbrief aan Delphine Lecompte Guido Lauwaert

     

    Wat schiet er nog over van het DNA van N-VA? Pinar Akbas

    MR

    Bouchez: ‘We behandelen de burger als een klein kind. Daar moeten we mee ophouden’ Christophe Degreef

    *

     CORONA & CENSUUR

    VRIJE COMMENTAAR

    *

    Zoals bij elk deftig politie-verhoor of getuigen verklaring, wordt deze bescheiden ‘bijdrage’ aan de Volksontwikjkeling afgesloten met de woorden ‘Betrokkene volhardt en ondertekent’.

    Digitalia

    HOW TO HOLD THE WEST

    28-02-2021, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    27-02-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.500536 - DE ZESDE DAG. DE VERMOEIDHEID STIJGT

    .

    ZATERDAG 27 FEBRUARI 2021

    *

    500536 - DE ZESDE DAG. DE VERMOEIDHEID STIJGT

    INHOUD

    BIJNA UITGETELD MAAR TOCH BIJLA   NFGE NOG NIET…

    *

    *

    PATRPPNHEILGIGE VAN DE RUBRIEK GEBROKEJK ARMEN EN BBNEN: WERK AAN DE WINKEL

    *

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    This must be Belgium

    De loon-onderhandelingen tussen vakbonden en werkgevers hebben finaal niets uitgehaald en de onderhandelaars hebben de hele zaak doorgespeeld naar de regering, die er waarschijnlijk ook niet veel meer aan zal kunnen doen dan de loonopslag van 0,4% boven op de index bevestigen. Doet de regering méér, dan moet ze nog meer geld uitgeven die ze niet heeft en wordt de nu reeds immense staatsschuld nóg groter. Dat in deze tijden werknemers, die het geluk hadden niet (al dan niet tijdelijk) werkloos te worden, meer opslag willen is zeker geen teken van solidariteit met diegenen die hun werk verloren of die wel 70% van hun loon kregen maar geen garantie op wat er later kan gebeuren. Een oplossing zou zijn de loonbarema’s te bespreken volgens sectoren, zoals dat in de meeste landen gebeurd. Maar dit is weer een van die zaken ‘only in Belgium’.

    In het Britse ‘The Economist’, zowat het belangrijkste economisch weekblad ter wereld met een oplage van om en bij het miljoen, waarvan de helft in de USA, verscheen deze week een grafiek van de landen met de grootste schuldgraad in verhouding tot hun Bruto Binnenlands Product (bbp). België staat op die lijst op de zesde plaats. De eerste vijf plaatsen worden er ingenomen door koploper Griekenland, gevolgd door Italië, Portugal, Frankrijk en Spanje. Allemaal zgz ‘Club Med’-landen die het niet altijd zo nauw nemen. Dat België daar als eerste niet ‘Club Med’-land staat is een veeg teken, zeker als men weet dat Vlaanderen op zich daar helemaal niet bij hoort, maar wel riskeert erbij te geraken door de impasse in Wallonië.

    Met zijn centrale ligging, zijn internationale zeehavens en zijn hardwerkende bevolking hoort Vlaanderen thuis bij de zgz ‘Hanze landen’: Duitsland, Nederland, Oostenrijk en de Scandinavische landen, niet bij de Club Med. Daar dreigt het wel bij te geraken door het blok aan het been dat Wallonië heet, maar dat in dit land wel de pretentie heeft de politieke lakens uit te delen. Straks betalen we niet alleen meer voor Wallonië (± 12 miljard euro per jaar), maar ook voor de hele Club Med.

    *

    *

    CORONA & CENSUUR

    *

    VRIJE COMMENTAAR

    *

    NieT veel noten op zijn zang. Als het U persoonlijk treft, vind ik dit een verwerpelijk spreekwoord. Want er zitten nu, meer dan ooit, veel meer noten op mijn kERELSLIED. Zie maar wat hierboven Guvaal schrijft over de Club Med. Is dat nu Blokker-Taal, of droge realiteitszin?

    Dedju! Digitali zou wel vuur kunnen spuwen op heel dat eigenzinnige Wevers Clubje uit nog wel de Koekestad. De Strontstad zou beter passen. Waar zouden die trouwens zitten, zonder Zeebrugge, zo diep in het binnenland. Havens liggen toch bij definitie aan de Zee zelf.

    Maar nikke ben op Tinrernet tot stilte gedwongen. Zwaar gescheurde biceps rechter arm. Oorzaak onprofessionele lengte van de Witte Stok. Is nu op doktersadvies wel 10 cm ingekort. Anders gezegd: dat ding gaf wel steun, maar niet verticaal genoeg. En met al dat mooie weer, de ontwakende natuur rondom: ’n beetje teveel en te lang de Jolige Wandelaar uitgehangen.

    Gevolg. Een resem slapeloze nachten, gedwongen nietsdoen, met arm in snelverband en zoveel mogelijk rusten. Eb dat allemaal rond mijn 85ste verhaardag. Ons Ma had dat nog moeten meemaken!. Altijd gezegd dat onzen Dré het gevaar niet en zag en dus veel te roekeloos was…

    Ja, Ma, ‘k zal ’t onthouden…

    Digitalia

    HOW TO HOLD THE WEST

    *


    27-02-2021, 13:11 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!