MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    22-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1455 - AMERIKA WAS AL MAANDEN IN HET GEHEIM SYRISCHE REBELLEN AA HET OPLEIDEN IN JORDANIE

    ***

    Zaterdag 22 juni

    Zon 5u29-22u00

    H Thomas More en John Fisher

     

    Deel II

    .

    1455 - AMERIKA WAS AL MAANDEN IN HET GEHEIM SYRISCHE REBELLEN AA HET OPLEIDEN IN JORDANIE

    °°°

    Deze cartoon wordt U aangeboden

    door ‘TSCHADT

     

    °°°

     

    Om te zeveren moet niemand zich laten omdopen tot Socialist.

    Deze woorden leg ik in de mond van de Vice Premier en Minister van de Noordzee, de Heer Van de lala. Met een beetje oefening kan iedereen dat. Hier volgt het bewijs.

    Over het commentariëren van de actualiteit.

    µAls ondergetekende niet meerdere bronnen kan raadplegen, dan zwijgt hij, niet nadat hij zijn tong in de richting van de wijzers van een uurwerk wel tien keer  in de mond heeft rondgedraaid. Nadat hij dan in een hoekje is gaan zitten om van frustratie in tranen uit e barsten, draait hij die tong vervolgens terug in de oorspronkelijke richting. Moet U maar eens uitproberen, als Uw menselijk lichaam bijna in een kramp van pure ellende ligt. Als het weer dan ook meevalt, valt het soms mee om verder op zoek te gaan, met de instelling als van een Dr. Livingstone, op zoek naar de Bronnen van de Nijl. JaJa, de bronnen van het speciaal nieuws liggen soms in nog ondoordringbaarder oerwoud dan dat die Dr. Stanley door moest.

    *

    Maar einde goed, alles goed. Moet U horen!

    In voorkomend maar onderliggend geval, zijn er maar liefst drie bronnen, waarvan de bijzonderste de Los Angeles Times is. En ja, die krant heeft de eer ondergetekende NIET op haar loonlijst te hebben staan. Ook geen rijke nonkel in Amerika met aandelen in de plaatselijke B-Post of zo..

    Het artikel over die geheime Mohabaamse opleidingsbasissen is in Amerika misschien een miniem klein ‘fait divers’, maar voor Europa, die van alles wijsgemaakt wordt over wat goed en wat fout is in Syrië, moet dat inslaan als… een bom.  Als U weet dat Europa al jaren in feite één grote tijdbom is, dan weet U, met de kennis van springstof en sympathische ontploffingen zoals dat heet, dat er str*nt aan de knikker is.

    *

    Laten we mekaar dus geen Mietje en alm zeker geen Barackske noemen : die Al Assad zal wel geen Chiro-jongen zijn, maar uit de Open Brief van die Pater naar Dunky-Herman, weten wij toch dat het daar nog zo slecht niet was. Die man is trouwens om zo te zeggen bijna Westers van voorkomen, en de Al Assads zijn president van vader op zoon. Tot plots de Moslim Broederschap ontdekte dat het anders moet. En HOP! Mohbama leidt meteen de dans.

    Zou je niet gezegd hebben van een land als Amerika, die zelfs Irak vernietigde uit vredes-overwegingen.

    *

    Ach Ja, U wilde ween of het vertrouwen in MohBama nu geschonden is? – Geen antwoord – “Feind hört mit”. Ik wil alleen nog kwijt, dat deze Amerikaanse President de Wrede van Allha wil op aarde vestigen. Echt naar de woorden van de voorgangers van Daniël Temont in Gent : ”Peins lijk wij, of we slaan op julder muile”.

    *

    Steve Stevaert richtte het Socialisme in dat ‘gezellig’ moest zijn, en ’t Cleen Toebackske zei dat die gezelligheid aan de bruine kant moet gezocht worden.

     

    °°°

    Ter zake :

    CIA traint al maandenlang Syrische “rebellen”

    De Amerikaanse buitenlandse geheime dienst CIA traint al maandenlang stiekem zogenaamde Syrische “rebellen”. Deze worden Amerikaanse steunpunten in Jordanië en Turkije o.a. opgeleid in het gebruik van pantser doorborende wapens en luchtafweerraketten, berichtte de “Los Angeles Times” gisteren onder verwijzing naar niet nader genoemde Amerikaanse regeringsmedewerkers en rebellenleiders.

    De trainingsprogramma´s, die steeds 2 weken duren en georganiseerd worden voor 20 tot 45 strijders, begonnen in november 2012 in Jordanië. De CIA en het Witte Huis wilden geen commentaar geven op het bericht in de “Los Angeles Times”. Barack Obama is de eerste president in de geschiedenis van de Verenigde Staten die de buitenlandse politiek van de VS ondergeschikt heeft gemaakt aan de belangen van de Moslimbroederschap.

     

    Bron: http://www.pi-news.net/2013/06/cia-trainiert-seit-monaten-syrische-rebellen/

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    22-06-2013, 18:09 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1454 - TUSSEN MEIR & MEKKA

    ***

    Zaterdag 22 juni

    Zon 5u29-22u00

    H Thomas More en John Fisher

     

    Deel I

    1454 - TUSSEN MEIR & MEKKA

    °°°

     

    °°°

    Eigenlijk is voor GVA de keuze al lang gemaakt : omwille van de paar centiempjes winst bij elk meer verkocht exemplaar, en met de STRALENDE RODE A van Antwerpen in het achterhoofd, wil men van de Meir een soort ‘Klein Mekka’ maken. ‘t Stadt aan de stroom  wordt dan een Turks-Marokkaans buitennest, waar er gegarandeerd kort daarna gevochten en gemoord zal worden tussen de diverse sekten van die Ideologie die Wrede brengt.

    Patrick, jongen toch! Wo bist du blieben? Wie gaan we daarvoor op zijn donder (of erger) moeten geven?! Waar  is het hol waarin gij U verschuilt, en hoe diep is het? Veel tijd is er niet meer!

    Dan, als het gezag van de Profeet Mohammed en de woestijn-cultuur van 1400 jaar terug alleen nog is gevestigd, mag iedereen M/V dag dagelijks in carnavals-kledij op de redactie komen, verschijnt de krant GVA al lang alleen nog in Arabische spaghetti-slierten, met op de binnenbladzijde  nog een paar overlijdensberichten in de eigen taal, die stand gehouden heeft tot rond de jaren 2015. Ondertussen zal de Meir het Mecca-plein geworden zijn, en de sjiekere buurt waar zich nu de De Keyserley bevindt, zal dan de Medinaley geworden zijn.

    Zelfs de kinder-aftelrijmpjes zullen herbewerkt worden. Bij het ‘hinkelen’ of het touwtjesspringen zal men dan horen “ Op de Medina, de Medina, op de Medina-ley….

    Heerlijke allochtone tijden in het verschiet! Met iedere dag zo’n 72 misbruikte kinderen in de stad, precies even veel als in elke grote stad in de thuislanden…

    *

    Opvallend toch, hoe en hoe snel de Ambassadeur van Marokko de gemoederen is komen bedaren, en hoe snel die ook bedaard werden, die gemoederen. Kwestie van een verse pamper met daarin een nieuwe lading ‘respect’: de meute is ineens weer overtuigd : laten we ons opnieuw stil houden, het is genoeg geweest voor deze keer, we hebben onze macht getoond en gezien dat de witmenschen in elkaar krimpen, bang als ze zijn om ons te mishagen.

    *

    O ja, bijna vergeten : het Koninklijk echtbrekerspaar komt de getroffen families troost en bemoediging inspreken, zo gauw de kopstukken van Vlaams Belang om welke reden dan ook, administratief achter de tralies gedraaid zijn. Het Koninklijk Paar zal dan demonstreren hoe koet zij de Arabische Taal onder de echtbrekersknie hebben.

    *

    Gezien de verdere ontwikkelingen in dit dossier, en in het belang van het onderzoek, wordt over de Brokkenschool en  de misnoegde mama’s niet meer gecommuniceerd. Zo moet het wel duidelijk zijn, hoe erg het is.

    °°°

    Ter zake :

    Moeder die kleuterjuf beschuldigde, komt nu zelf in opspraak

    zaterdag 22 juni 2013, 03u00

    Auteur:  Saskia Castelyns en Koen Baumers NB

    *

    ANTWERPEN - Bij het parket is een vierde klacht binnengelopen tegen de 23-jarige kleuterjuf van De Blokkendoos in Antwerpen. Maar intussen wordt ook alsmaar meer duidelijk over de mogelijke aanleiding van de heisa. Het gezin van het kleutertje rond wie de eerste klacht werd ingediend, wordt al twee jaar gevolgd door Bijzondere Jeugdzorg.

    De 4-jarige kleuter die volgens zijn moeder het slachtoffer werd van misbruik op de kleuterschool, wordt net als zijn 2-jarige zusje al twee jaar gevolgd door Bijzondere Jeugdzorg. Dat is formeel bevestigd aan onze krant door bronnen dichtbij het onderzoek.

    Bovendien is er vóór die periode in Nederland een vonnis tegen de vrouw en haar gezin uitgesproken. De moeder in kwestie heeft de Nederlandse nationaliteit en is in 2011 zelf met het Nederlandse vonnis naar de politie in ons land gestapt, met de vraag om het te laten wijzigen. Ze werd doorverwezen naar Nederland. Mogelijk was de inhoud van dat vonnis de reden om haar dossier aan Bijzondere Jeugdzorg door te spelen.

    °°°

    Noot tussenin van de schrijver :

    Gisteren stond hier een zinspeling op hoe betrouwbaar de politie is, moest ze worden ingezet om ‘conflicten’ tussen burgers te bedaren. Hieronder leest U een en ander over die-hard Moslimisten die ‘uit de kast zijn gekomen’. Hoeveel er zich voorlopig niet ‘outen’ en toch in uniform op straat komen, heeft U het raden.

    *

    Vlaams Belang eist ontslag vrouwonvriendelijke moslimagenten

    *

    Islamfundi's hebben geen plaats in onze politiekorpsen

    21 juni 2013 • 12.06u

    *

    Enkele politiemannen van de zone Brussel Noord weigeren pertinent vrouwelijke collega's of burgers te groeten of te woord te staan. Het gaat om vier agenten die hun gedrag verantwoorden onder het mom van hun islamitisch geloof.  Alhoewel de feiten al geruime tijd aan de gang blijken te zijn, worden de agenten nu pas op de vingers getikt. Het Vlaams Belang reageert verbolgen op deze zoveelste indicatie van islamisering, en eist het ontslag van de agenten.

     

     Dat bepaalde allochtone agenten tijdens de uren onderling voortdurend in hun moedertaal - veelal Arabisch of Turks - praten, om zich onverstaanbaar te maken voor bepaalde collega's, was al langer bekend. Dat nu ook islamitische politieambtenaren vrouwen weigeren te helpen of te woord te staan, is voor Brussels Vlaams Belang-fractievoorzitter Dominiek Lootens meer dan een brug te ver. “Politieagenten hebben bij uitstek een dienstverlenende taak. Het is onaanvaardbaar dat religieuze motieven worden aangehaald om hiervan af te wijken. De aangekondigde vingertik is dan ook ruim onvoldoende. Het is duidelijk dat deze mensen geen plaats meer kunnen hebben binnen het korps.”

     

    Ook het minimaliseren van deze fundamenteel onverdraagzame houding is bedenkelijk. Zo wordt het fenomeen omschreven als “een delicate problematiek”.  Aan islamfundamentalisme is echter niets delicaats en behoeft bijgevolg allerminst een zachte aanpak.  Ook Brussels Staatssecretaris Bruno De Lille (Groen!) voelde zich in die zin geroepen om zijn duit in het zakje te doen. Op zijn Facebookpagina verklaarde hij weliswaar ‘verontwaardigd’ te zijn, om vervolgens de nadruk te leggen op het zogenaamde racisme bij de politie. Niet het islamitisch racisme natuurlijk, maar het vermeend anti-islamitisch racisme, dat volgens de Staatssecretaris de oorzaak zou zijn van het gedrag van dit soort van gefrustreerde ‘allochtone’ agenten.  Want: wanneer islamitische agenten weigeren vrouwen respectvol te benaderen of te begroeten, is dat de schuld van de racistische autochtonen. Je moet er maar op komen.

     Voor het Vlaams Belang is het zonneklaar: wie weigert zich in te schakelen in onze westerse samenleving, waar er scheiding is tussen kerk en staat en waar er gelijkheid is tussen man en vrouw, heeft hier geen plaats. Ambtenaren die zich hieraan bezondigen; moeten niet op het matje worden geroepen, maar op staande voet worden ontslagen.

    ****

    Naschrift II van dezelfde  schriftsteller als daarjuist, maar deze keer integraal overgenomen van een webstek waarvan de naam geheim moet blijven, wegens de Islamtische contraspionage van Mohbama/

    Daar gaan we

    Zweden: de eisen-machine draait overuren

    Posted on 21 juni 2013    door E.J. Bron   

    We kennen het verhaal. Moslim weigert de hand te schudden van zijn meerdere op zijn door de belasting gefinancierde arbeids-/stageplaats. Moslim is beledigd. Moslim krijgt 30.000 Zweedse Kronen (± € 3500,-).

    (Uit het SVT-debat MEER EISEN: werknemers moeten getraind worden hoe “om te gaan” met moslims die weigeren handen te schudden, denkt Kalsoom Kaleem. Moslims die weigeren handen te schudden, zouden echter geen fatsoenstraining nodig hebben).

    In de laatste “Debat”-uitzending van dit seizoen wordt er over zo´n gebeurtenis gediscussieerd, en dat zoals gebruikelijk met het Westerse relativerende beginsel dat beiden gelijk zouden kunnen hebben dat er verschillende manieren bestaan om de zaak te bekijken. Er bestaat echter geen goede reden om 30 minuten zendtijd aan zo´n zaak te verspillen. Toch was er een gast in de studio met een andere mening die de zaak wilde rechtzetten. Ik doel hier op Kalsoom Kaleem, die blijkbaar als politica van de provinciale landdag voor de sociaaldemocraten aanwezig was en absoluut niet geïnteresseerd was in verschillende zienswijzen over de zaak. Wie exclusief van Kalsoom wil genieten, kijkt even vanaf 24:50 naar deze videoclip op SVT Play.

    We kunnen uit haar argumentatie een aantal zaken destilleren:

    - Iemand, die een moslim ontvangt, zou er meer competentie en kennis over moeten bezitten hoe men met deze personenkring omgaat. Daarom is het volledig de fout van de meerderen onvoldoende kennis over de islam te hebben.

    - Er ontstaat geen schade als er geen hand wordt gegeven. Dit argument kennen we al, o.a. als het om halal-eten gaat. Omdat het niet-moslims niet schaadt halal te eten, dient gewoon alles halal geserveerd te worden. Omgekeerd geldt dat uiteraard niet.

    - Ze denkt dat het “gedrag” en de “ontvangstcultuur” op de werkplek moslims weghoudt van de arbeidsmarkt. Zou het niet zo kunnen zijn dat het de moslims zelf zijn die zichzelf weghouden van de arbeidsmarkt? Als ik naakt of in een kippenpak naar het werk zou komen of bij mijn collega´s zou staan op bepaalde komische begroetingsrituelen, zou ik ook problemen met mijn aanstelling krijgen.

    Het wordt echt de hoogste tijd voor gezond verstand en wat zelfvertrouwen in dit land. De zaak is heel eenvoudig en er is geen debat van een half uur voor nodig. Dat hier is ons land en we willen niet dag in dag uit discussiëren over verschillende aspecten van de islam. Het interesseert ons niet in hoeverre handen schudden in de koran of de Hadith omschreven is. Zowel praktiserende moslims als moslims in de provinciale landdag zouden vrijwillig het land moeten verlaten en hun geluk gaan zoeken in andere landen, waar het leven om zulke dingen draait.

    ****

    Sloot.

    Ziet U : met het uur stellen we vast dat we veel dieper in de ‘shit’ zitten dan over onze oren. En wat doet een mens die in de ‘shit’ zit?  Hij werkt zich daar uit. Met als gevolh dat de ‘shit’ nog meer begint te stinken.

    Misschien is er nog een andere mogelijkheid. De ‘shit’ als een massa stinkend rot uit heel het land verwijderen. De goeden met de slechten : Allah moet er maar de Zijnen uit kiezen.

    Hoe dat precies in zijn werk zit? Moeten wij gewoon te rade gaan bij de Koran-aanbidders zelf. Die hebben daar de beste ondervinding mee. Daar zijn wij, inclusief de aanbidders van Dolf-met-de-de-Snor, nog kleine jongens bij.

    Of verkiest U te wachten tot de grote clash komt?

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    22-06-2013, 11:20 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    21-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1453 - BRUXELABAD FULL SIZED

    Vrijdag 21 juni

    Zon 5u29-22u00

    Zomerzonnewende

    H Aloïs van Gonzaga, patroon van de jeugd

    Voor de langste dag neemt de zee, na de langste dag geeft de zee

     

    Deel V

    .

    1453 - BRUXELABAD FULL SIZED

    °°°

     

    °°°

    Er zijn meer woorden nodig om het taalprobleem in Brussel te omschrijven, dan om het op te lossen.

    Oplossing : iedereen verschijnt voor een taal-commissie N/Frn want volgens de Grondwet is België een tweetalig land, met twee landsgedeelten en een tweetalige hoofdstad. Wie niet voldoet, krijgt een bord rond de en met daarop ‘Ongewenste Vreemdeling’- ‘étranger non-desiré’.

    Einde verhaal.

    Waar die treinen naartoe rijden? Naar om het even waar, waar die 194 talen van hieronder kind aan huis zijn.

    *

    Onmenselijk, zegt U? Ja, en dan? Wat denkt U dat er met ons gebeurt, als we niets doen? Als we alles op zijn beloop laten?!

    PS Vergeet niet, de verantwoordelijken voor deze toestand, zijnde de kopstukken van de kleurpartijen, als gebonden Knack-worstjes boven op die beestenwagens vast te binden. Zodat ze tot hun laatste snik een enig mooi zicht hebben op het land dat ze hebben willen verkloten. Dag Haiku-Herman! Dag Pezewever Peeters! Dag Weverke op joen potjen! Dag Albeir!

    °°°

    Ter zake :

    Arabisch rukt op in Brussel

    *

    Bewerkt door: redactie − 21/06/13, 16u57  − Bron: Belga

    Minder Brusselaars spreken Nederlands, Frans en Engels

    *

    De derde taalbarometer van het Brusselse onderzoekscentrum BRIO toont de steeds groter wordende diversiteit in de hoofdstad aan. De kennis van het Frans, Nederlands en Engels is afgenomen, terwijl die van het Arabisch toeneemt. Er worden in totaal maar liefst 104 thuistalen gesproken. Dat blijkt uit een steekproef bij 2.500 volwassen Brusselaars.

    Het aantal Brusselaars dat goed tot uitstekend Frans spreekt is tegenover de vorige taalbarometer gedaald van 95 tot 88 procent. Het Nederlands is met 5 procent gedaald tot een vierde en Engels eveneens met 5 tot 30 procent. Het aantal Brusselaars dat goed tot uitstekend Arabisch spreekt is daarentegen met meer dan een tiende gestegen. Bijna een vijfde van de Brusselse bevolking spreekt vandaag Arabisch.

    Thuistaal

    Het Nederlands wint wel wat terrein als oorspronkelijke thuistaal, al is dat in combinatie met het Frans. Een derde van de Brusselaars groeide op in een gezin waar noch Nederlands noch Frans werd gesproken. Brusselaars uit eentalig Franstalige en Nederlandstalige gezinnen vormen samen nog geen meerderheid.

     

    Van de -25-jarigen groeide de helft op in een gezin waar twee of meer talen worden gesproken. Als er voor een tweede gezinstaal wordt gekozen is dat meestal Frans, maar die verdringt de oorspronkelijke thuistalen niet. Sommige migrantentalen winnen juist aan populariteit bij de jongeren.

    Onderwijs

    Er groeit een generatie jonge Brusselaars op die het Engels en het Nederlands maar beperkt beheerst. Volgens het onderzoek faalt het onderwijs op het vlak van taal en is het dringend nodig om in te zetten op meertaligheid. Eerder was al duidelijk dat de slechte taalkennis een van de gevolgen is voor de hoge jeugdwerkloosheid in de hoofdstad.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     

     





    21-06-2013, 20:01 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1452 – BAGGERGEDRIJF-CHEF LUISERT ONS AF TOT IN DE SLAAPKAMER TOE

    Vrijdag 21 juni

    Zon 5u29-22u00

    Zomerzonnewende

    H Aloïs van Gonzaga, patroon van de jeugd

    Voor de langste dag neemt de zee, na de langste dag geeft de zee

     

    Deel IV

    .

    1452 – BAGGERGEDRIJF-CHEF LUISERT ONS AF TOT IN DE SLAAPKAMER TOE

    °°°

     

    °°°

    Nee, natuurlijk. Maar het had gekund. Want die man formuleert tot op 20 cijfers na de komma de eigen ideeën in ons gewezen ondernemers-gezinnetje. Waar wij ons, tegenover vrienden en bekenden, de discussie meestal beperken tot het leggen van de accenten, niet zomaar naar arbeid, maar naar productieve arbeid. Zelfs de man die de rioolputtekes uitkuist, verricht in mijn ogen productieve arbeid. Niet zo het merendeel van de partij-kaart postjes-pakkers, met een mooie verdeling loketje/tuintje. Enfin, laat mij Jan Pieter De Nul maar liever aan het woord, die zegt dat zoveel beter dan ondergetekende.

    Ikzelf zou zeggen lijk Heert Goste op TV : trek op je broek, kam je haar en sprekt Vloms.

    Hallo,, Elio Mio : die spreekbeurt van Jan Pieter de Nul, een schoentje om aan te trekken voor U?

    Nee natuurlijk, want Meneer verstao nie de Vlomssche

    *

    De mosterd hieronder heb ik weer van een zeer goede vriend, wiens naam ik om veiligheidsredenen toch wel weer vergeten ben zeker. Als de Istapo hem wil vinden, moet ze zoeken in de richting van het Vlaams Belang. Daar zitten de meesten van mijn beste vrienden Niet-Moslim, en die zou ik voor geen geld ter wereld erin willen luizen.

    Jan Pieter De Nul is geen uil. Hij is zelfs geen nul. Wat hij dan wel is, weet ik niet zo goed onder woorden te brengen, want hij heeft zelfs geen hamer  nodig om nagels met koppen te slaan.

    Één zo’n man in die éne  Regering, en de rest kan huiswaarts, waar er voor federale klaplopers en klaplopers van de 5 andere Deelregeringen, bij Moeder-aan-den-Haard misschien nog ’n zakcentje te verdienen valt voor het buitenzetten van de vuilbakken.

    *

    Met alle respect, Meneer Jan Pieter De Nul (ik zal maar niet vragen zeker naar de politieke partij van Uw voorkeur?) : ik heb een vraag voor U. Heeft U ooit al eens horen spreken over het Antwerps Stadhuiswonder van de formatie der vaal-bleke lauwe confederale belgicisten, een zekere Smalle d’Anvers,  Bart D.?

    Gelieve in voorkomend geval AUB, de man, die anders nogal ‘dur de ciomprenur’ schijnt te zijn, de betekenis uit te leggen van het gezegde ‘Eendracht maakt Macht’. De man heeft ontegenzeggelijk grote verdiensten, maar blijkbaar nog een grotere harde kop. En dat allemaal omdat Morelle Forelleke hem afwees, om met haar groot hart maar klein verstand, het lief te gaan zijn van joy-rider Frank Van Hecke van het Vlaams Blok.

    De man draait nu op half-lichaamsgewicht, en ergens wreekt hem zich dat. Ten tijde van Morel was hij wijder van omvang, van hart en waarschijnlijk ook van verstand.

    Allez, toe jong! Koekjesfretters ondereen, dat moet toch lukken!

    Met zo een Chef lijk Meneer De Nul,

    Geen flauwe ku en geen gelull

    Maar straks heel ’t belgenkot in mul.

    *

    Heerlijke man, die Jan Pieter De Nul. U mag er mij elke dag zo een paar tussen mijn boterkoeken leggen! Maar dan moet ik toch eerst weten wat een HR-man is. Geen katten in zakken, hé!

    PS Wie over RANDSTAD juist als ondergetekende zijn nieuwsgierigheid niet kan bedwingen : er is op Google voor elck wat wils.

    °°°

    Ter zake :

    Baggeraar Jan De Nul maakt brandhout van belgisch beleid!

    Moeder, waarom werken wij?

    Door Jan Pieter De Nul

    $

    Eigenlijk had ik als titel willen nemen: ‘Wat doe ik hier?’ Uitreiking van de HR manager van het jaar?

    Buiten het feit dat wij 6000 personeelsleden in dienst hebben, ben ik toch geen HR manager. Elke business is natuurlijk een people business. Ik zal met een korte omweg tot een probleem komen dat we allemaal gemeenschappelijk hebben.

    Als we de website van de nationale bank consulteren dan zien we dat er van de 11 miljoen Belgen 6,1 miljoen de leeftijd hebben waarop ze zouden moeten werken. Er werken er 3,1 miljoen. 

    We hebben 2,3 miljoen gepensioneerden waarvan 460.000 overheidspensioenen. Zoals Trends op 11 april becijferde hebben we 1.490.667 werklozen. We hebben 400.000 invaliden. Ik beweer niet dat onze 1,3 miljoen ambtenaren totaal onproductief zijn. We hebben er wel 100.000 meer dan 10 jaar geleden.

    Volgens de OESO steeg de kost van de overheid van 2001-2011 in België bij constante munt met 17,5%. Per capita kostte ons overheidsapparaat 20% meer dan het Duitse met een vergelijkbare handicap van federaal en Länder. Ondertussen stegen de overheidsuitgaven nog met 5% dat wil zeggen: alle belastingsverhogingen gingen verloren in hogere uitgaven. 

    Ik weet wel dat in die 1,3 miljoen een stuk onderwijs en gezondheidszorg zit.

    Toch blijven we meer dan 20% duurder dan de Duitse overheid en dat is geen licht apparaat. Dit is dus de eerste plaats waar je moet besparen. De strijd tegen fiscale fraude en het wegbelasten van de ondernemers mag je gerust voeren, ze zijn er in Frankrijk al ver mee geraakt. De inquisitie door de BBI is in België een regionaal fenomeen. Het beperkt zich tot het Vlaamse landgedeelte.

    Een jaar geleden stelde 1 van onze rode coryfeeën dat zij die graag werken, dat mogen doen, maar ze moeten solidair zijn met hen die het recht op luiheid koesteren. Dit lijkt mij de rode draad door alle acties van de regering. Zij die werken en sparen, moeten betalen.

    Wat je moet doen is een activeringsbeleid voeren: als je bij die 3,1 miljoen werkenden, een half miljoen kan toevoegen, dan tikt dat dubbel aan. Niet alleen 500.000 meer die bijdragen, maar vooral 500.000 minder uitkeringen.

    Denk je dat er geen werk is voor die groep? Hoeveel buitenlanders werken er legaal of illegaal in de bouw en andere sectoren? Hoeveel delocalisaties had je kunnen vermijden? Wij zoeken elke dag mensen, net zoals in de VS kunnen een hoop nieuwe jobs gecreëerd worden.

     Er is gewoon geen goesting om te werken. Omdat het zonder werken ook kan.

    We hebben echter zoveel systemen opgebouwd om betaald te worden zonder te werken, en die bovendien nog grotendeels worden gelijkgesteld om pensioenrechten op te bouwen. Ik vrees dat dit een moeilijke strijd wordt, één ding mag je niet vergeten. 3,1 miljoen mensen moeten 8 miljoen mensen onderhouden. Politiekers mogen doen wat ze willen, die 3 miljoen mensen zullen nooit tevreden zijn.

     Je kan er dus zeker van zijn dat de stemmen geworven zullen worden bij de 8 miljoen andere en dat betekent dus dat je steeds meer nieuwe cadeautjes moet uitdelen.

    Iedereen doet vaag over de kost van de vergrijzing, maar geloof me die is enorm. Voorgaande regeringen hebben met gemak hun budgettaire doelstellingen? Behaald? door een paar gekapitaliseerde pensioenfondsen (dienst overzeese sociale zekerheid, Belgacom, … ) om te zetten in een zilverfonds. Een grootdeel van onze gebouwen zijn verkocht en ook dat geld, net als het zilverfonds, is weg.

     Activa werden opgeofferd om de begrotingen op te smukken, de passiva van deze ingrepen werden uitgesmeerd over de komende jaren.

     Onze staatsschuld overschrijdt nu reeds 400 miljard euro rekening houdend met een paar provisies en gedebudgetteerde kosten. Vergeet niet dat we de besparingen begonnen zijn, toen we de bangelijke drempel van 10.000 miljard Belgische Frank overschreden. Al onze besparingen hebben geleid tot een 60% hogere schuld. Stel dat de interesten naar een vrij normale 5% zouden gaan, dan kan onze regering op zoek naar een extra 12 miljard euro per jaar. De inspanning die volgend jaar na de verkiezingen moet genomen worden, zal een veelvoud bedragen van het cijfer dat geprojecteerd wordt. Lees het fiscal sustainability report van de Europese commissie er op na.

     Stop in godsnaam met dit uit te drukken als procent van het bruto nationaal product. 

    Het bruto nationaal product is de waarde van alle geproduceerde goederen en diensten. De bijdrage van de overheid aan het BNP bedraagt 53%, daar zie je pas echt de productiviteit van onze ambtenaren. 

    1,3 miljoen ambtenaren generen 53%. 

    3,1 miljoen burgers generen 47% van het BNP.

     De ambtenaar is dus 2,7 maal productiever.

    De HR-manager die dit ontdekte en toepaste moet hier vanavond winnen.

    Het bruto nationaal product is een fictief cijfer, een verkeerd begrip; wat werkelijk telt is het inkomen van de overheid en dat bedraagt zo een 180 miljard euro per jaar. Ten opzichte van het zakencijfer van de nv België zijn deficit en schuld dus meer dan 2 keer de ge-citeerde cijfers. Een bedrijf waarvan de schuld 2,5 keer het zakencijfer bedraagt en met een recurrent verlies van een 6 à 7%. Hoe krijg je dit ooit gekeerd?

     We voeren reeds tientallen jaren een migratiepolitiek die een ware catastrofe is. In Amerika, Australië en Canada kom je er maar in wanneer je bepaalde vaardigheden hebt die het land nodig heeft. 

    Ik heb een Vlaamse burgerlijk ingenieur in Australië die na 8 jaar zijn papieren gekregen heeft. De minste aanvaring met het gerecht, hij of zijn familie, had hem zijn werkvergunning gekost. Weet u hoeveel er van onze Noord-Afrikaanse migranten werken?

     Het is niet hun schuld, het is de schuld van het bestel die dit mogelijk gemaakt heeft. Toen het ijzeren gordijn viel rond ’92 heb ik gepleit om goed opgeleide orthodoxe Kaukasiërs naar hier te brengen. Zot was ik, allemaal Russische maffia.

     

     21 jaar geleden heb ik vooraanstaande politiekers gewaarschuwd voor de opruiende taal die door wahabitische Imams van de grote moskee van Brussel gepredikt werd. Ik heb getuigen van dit gesprek. Ik werd verrot gescholden voor racist en Vlaams Blokker. Ik heb als jonge ingenieur 2 jaar in Noord-Afrika gewoond, Libië met name. Ik ben tijdens de Iraanse revolutie gedurende 3 maand in Iran geblokkeerd geweest nadat ik in dat land meer dan 30 keren verbleven had.

    Maar ja, onze politiekers zijn allemaal ervaringsdeskundigen, gelijk waarover je praat.

    Nu kom ik terug bij ons gemeenschappelijk probleem. Wie gaat dat allemaal betalen? Terug die 3,1 miljoen mensen die werken. Als je dit uitrekent, dan moet je echter nog 20 – 30% meer van het inkomen van die werkenden naar de staat trekken. Hoe gaan jullie HR managers die mensen nog motiveren? Hoe gaan HR managers de toekomstige generatie(s) blijven motiveren om te blijven werken en steeds meer te blijven bijdragen voor de steeds groter wordende groep niet-actieven? 

    Het is duidelijk dat de groepsverzekering het volgende doelwit is.

    Op een bepaald omslagpunt zal die minderheid afhaken. Wie zal hen dat verwijten?

    Met welke HR-tools zullen jullie dat dreigende generatieconflict oplossen?

     Er wordt door onze verschillende regeringen geen enkele structurele maatregel genomen die een perspectief biedt aan de komende generatie. Ten andere welke structurele maatregel ga je nemen die bij de 8 miljoen niet-productieven geen stemmen kosten? Er is maar 1 oplossing, er zijn 6,1 miljoen mensen in België die de leeftijd hebben waarop ze zouden moeten werken. Doe ze werken! Bouw de overheid af. Ten andere: overheidspensioenen zijn zogezegd uitgesteld loon, ik kan u verzekeren dat vele overheidsbarema’s zware concurrentie betekenen voor de privésector.

    Dat de overheid als aantrekkelijke werkgever wordt ervaren in de Randstad Award is veelzeggend.

     Uit de laatste studie van dit jaar blijkt dat de publieke sector beter wordt gewaardeerd op het vlak van bij uitstek werkzekerheid, balans werk/privé, maar ook op het vlak van loonpakket en werksfeer.

    Enkel op het vlak van de kwaliteit van het management scoort de privésector beter dan de publieke sector.

     ( bron: Randstad Award 2013)

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    21-06-2013, 18:14 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1451 - ALLEENSPRAAK RICHTING DE BELGISCHE KAWOUTER VAN BESIEN

    Vrijdag 21 juni

    Zon 5u29-22u00

    Zomerzonnewende

    H Aloïs van Gonzaga, patroon van de jeugd

    Voor de langste dag neemt de zee, na de langste dag geeft de zee

     

    Deel III

    .

    1451 - ALLEENSPRAAK RICHTING DE BELGISCHE KAWOUTER VAN BESIEN

    °°°

    De ingenieurs van Boeiing zijn formeel :

     

    Er kan gemakkelijk een begeleididers-zitje voor op de neus bij geleverd worden. Het is maar een woord.

    °°°

    Het is geen goedkope ‘communiscatie” geweest met Bopeing en mij, maar we hebben wederzijds goed gecommuniceerd. De oplossing voor losvliegend wild op de tarmac zit er aan te komen. De wervingsreserve mag gestart worden, er is werk aan de winkel!

    Ja, beste mensen, de Nederlandse Groenen en de Belgische Groenen zijn in prijskamp getreden om ter groenst met de Groenen van overal ter wereld. En gelijk hebben ze!

    Maar als die dat allemaal zo goed menen, en alles o zo Groen! Willen : waarom gaan die dan niet naar het groen van de eeuwigdurende regenwouden? Waarom moet iedereen nu persé dansen naar hun azijn-zure groene pijpesteeltjes?  

    De optimist die vandaag zijn ding mocht doen in De Dagekijse Standaard over NL-toestanden, werd er haast lyrisch van. Die kent dan nog niets van de toestanden op de buitenlandse vliegvelden. Och arme, die ganzekes op Schiphol, zo zonder Moeke heel alleen op de wereld, om dan finaal te moeten dienen als noodhulp voor de Voedselbank!

    Ondergetekende heeft een beter idee, mij aan de hand gedaan door de Ingenieurs van Boeing zelf. De ganzen die op verboden terrein komen, bedreigen de vliegtuigen? Even simpel als geniaal : bevestig op de neus van elk toestel zo’n Groene, die uitgerust is met grote ratelaars. Riemen-harnas goed aantrekken, want het kan er tochten. Mits een beetje training en een goede voeding, moet dat, zo dag en nacht in open lucht, een aantrekkelijk baantje zijn voor hun Groen! Gemoed.. Met daarenboven korte werk-uren : ter  plaatse op de werkvloer kan er uren aan een stuk gepit worden. Alleen moet er zorgvuldig en met doorzicht gerateld worden bij iedere landing of bij iedere opstijging. Laat ons die werktijd ruw schatten op 5 seconden pet etmaal. Een droom-job, toch! De ganzen, de meeuwen, de mussen, de krekels, de nachtvlinders, e.a. klein grut kunnen zelfs in de vlucht op de schoot genomen worden. Mmaar om arbeidsongevallen door pikken in de ogen en zo te vermijden, moet er telkens voordien een delegatie uitrukken om het akkoord van de vogels te vragen : willen zij dan neen op de schoot gepakt worden. Zijn dat toch geen ongewenste intimiteiten? Zijn er geen culinaire voetangels en schietgeweren?

    O, U hengelt naar de verloning, Kawouterke Van Besen! Zo geïntersseerd in die job voor na de carrière? Ha maar neen, hé! Beroeps-Groenen worden niet aanvaard. Uit vrees voor politieke beroering onder het personeel. Maar als U interesse mocht hebben voor WC-madam aan boord? Uren lang met Uw kop niet in, maar boven de wolken hangen, desnoods in een WC-pot?! Jongen toch!

    Als ik kan helpen, zegt U het maar.

    °°°

    Ter zake :

    Schiphol plat! Er worden ganzen vermoord

    De Dierenpartij is echt van het pad af. Marianne Thieme vindt het "absurd" dat er ganzen rond Schiphol worden vergast. Die worden volgens haar naar de luchthaven gelokt door alle lekkere eiwitrijke gewassen in de buurt.

     

    "Als er bij Schiphol niets te halen valt, dan komen de ganzen simpelweg ook niet," zei Thieme eerder vandaag in een Kamerdebat.

    Oftewel: weg met die landbouw. En als het kan, graag ook met die vervuilende luchthaven. Want het vergassen van ganzen is zielig.

    Wellicht, maar het is ook nodig -- om te voorkomen dat dezelfde ganzen opstijgende en landende vliegtuigen in de weg vliegen. Daarnaast wordt het ganzenvlees aan de Voedselbank geschonken, dus is iedereen blij. Behalve de ganzen, uiteraard.

    Het gaat niet alleen om ganzen. Dit laatste voorstel laat weer eens zien dat de partij van Thieme dieren en milieu belangrijker vindt dan mensen. Om een paar duizend ganzen te redden, is zij bereid Schiphol, de boeren in de buurt, of beide, economische schade te berokkenen.

    Met een haast religieuze bevlogenheid bestrijdt Thieme alles dat niet groen of duurzaam is. Elk mogelijk dierenleed moet worden voorkomen, ook al betekent dat minder voedsel en hogere voedselprijzen. (Stel je voor dat Thiemes plannen wereldwijd worden uitgevoerd, dan komt de helft van de bevolking om van de honger.) Alles dat niet 'natuurlijk' is, is per definitie fout. Alles dat erop wijst dat zogenaamde vergroening meer kost dan het oplevert en juist technologische vooruitgang milieuschade beperkt, wijst zij van de hand. Denk aan schaliegas-boringen. In de Verenigde Staten is de uitstoot de afgelopen jaren dankzij die technologie sterk afgenomen. Toch pleit de Partij voor de Dieren voor een algeheel verbod in Nederland.

    Thieme komt graag met allerlei cijfers die haar gelijk moeten aantonen, maar eigenlijk is ze helemaal niet in feiten geïnteresseerd. Haar partij voert een ideologische strijd. Het heeft dan ook geen nut milieuactivisten zoals Thieme met de werkelijkheid te confronteren. Wie met hen het debat wil aangaan, zal dat op even ideologische gronden moeten voeren. Dat begint met de stelling dat de aarde niet aan beestjes en planten toebehoort. De mens heeft het volste recht gebruik te maken van de natuurlijke hulpbronnen die hier te vinden zijn en hoeft zich niet altijd te schikken naar het belang van andere levende wezens. We kunnen bijvoorbeeld best onderzoeken of er geen andere manier is om de ganzen van Schiphol te weren, maar wie op voorhand het vergassen van de vogels uitsluit, levert geen nuttige bijdrage aan het debat.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    21-06-2013, 16:30 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1450 - BRANDT PARIJS? WAAROM NIET? DE TIJD IS ER TOCH RIJP VOOR

    ***

    Vrijdag 21 juni

    Zon 5u29-22u00

    Zomerzonnewende

    H Aloïs van Gonzaga, patroon van de jeugd

    Voor de langste dag neemt de zee, na de langste dag geeft de zee

     

    Deel II

     

    1450 - BRANDT PARIJS? WAAROM NIET? DE TIJD IS ER TOCH RIJP VOOR

    °°°

     

    °°°

    Ja natuurlijk is de tijd er rijp voor!

    Frankrijk, en Parijs inzonderheid, heeft er de traditie voor. Net als toen in 1789 is het de Elite die regeert tot het spel op de wagen zit.  En net als in 1789 komen er weer Nieuwe Tijden. Deze keer geen Verlichting-tijden, maar Verduistering-tijden. Onder de knoet van de Halve Maan, de boerka en het Kromzwaard. En met de VRT eindelijk uit de ether, want vervangen door Al Jhaziera.

    Hieronder staan 2 datums die U voortaan liefst samen onthoudt :

    1856 (67 jaar na de feiten) Alexis de Tocqueville schrijft zijn boek die de burgers moest waarschuwen voor het nakende gevaar : 'De Oude Staat en de Revolutie'.

    1789 : De Franse Revolutie : het spel zit op de wagen.

    *

    In uitgesteld relais zal Dolf-met-de-Snor dus toch nog gelijk krijgen, met zijn vraag in september ’44 aan Kolonel vonk Choltitz, als Parijs brandt?, zoals hem was opgedragen. Wie herinnert zich niet het boek daarover, met het gesaboteerde dynamiteren van de Eifeltoren, “das Wahrzeichen von Paris’. Die Duitse  Kolonel, die weigerde de Eifeltoren te doen in luchtvliegen (Militair Bevel van het Hoofdkwartier van de Führer) had meer eergevoel in zijn pink, dan het Opperbevel van heel het Bels Leger die jaàren na de oorlog, uit rancune de IJzertoren dynamiteerden. In Parijs ging dat om een protserig luxe-model, maar in Kaaskerke ging het om een piëteitsvolle herdenking van Vlaamse jongens die amper 20 jaar voordien hun leven gegeven hadden ‘op het veld van eer’. Gezegd ‘Veld van Eer’, was trouwens de achtertuin van hun verdrukkers, de Coburgers uit Laken.

    *

    von Choltitz kan binnenkort per hell-meil aan zijn Chef rapporteren :’Jawohl, Mein Führer’ – ‘Alles in Ordnung’.- ‘Daar hebben onze Nazi-vriendjes voor gezorgd’.

    *

    Die boekschrijver van 1758, die Alexis de Tocqueville, was tot op heden een illustere onbekende voor mij, en ik had dat bij nader toezien ook graag zo gehouden. Want veel opwekkende dingen heeft die adelborst niet geschreven, buiten het likkebaarden naar Amerika. Vandaar dus dat Wikipedia wordt ter hulp geroepen, waar het eerste dat opvalt is, het persoonlijk devies van de man : "Vrijheid is mijn grootste passie.". Echt en waarachtig : zo staat het daar. Maar verder is de man te mijden of om op de index te plaatsen : als aristocraat is hij blauwer dan blauw, voorloper van Robert Schuman (den aan de EU) en voorloper-kameraad van een zekere Joachim von Ribbentrop, minister BuZa onder Hitler. Zoals U ziet : een waardig voorganger van Napoleon De Gucht of Pinoccio Verhofstadt. Jonker von Ribbentrop kwam voor in de na-oorlogse tragedie van Neurenberg, en werd als teken van dienstbetoon door de Ami’s als oorlogsmisdadiger aan de koord gehangen. Een Normandisch voorvader van de Tocqueville vocht mee in de slag van Hastings (1066) samen met Willem de Veroveraar. De voornaam ‘Guy’ staat wel mijlenver af van Willem, maar Guy de Veroveraar zou ook niet misstaan in de boekjes : Guy de Veroveraar van het Schumannplein.

    *

    Nee, natuurlijk niet, hoor ik jullie al denken. Zo’n vaart zal het wel niet lopen! Onze flikken-parade zal de storm wel bekoelen met ons wereldberoemd waterkanon, met traangas en met rubberkogels. Desnoods bijgestaan door het Leger. Of beter nog : door de Para’s.

    Moment mal!

    Vergeten dat beide ‘instellingen’, flikken en leger, door en door door-mijterd zijn door Islam-gehersenspoelde enkelingen, die erbij zijn gekomen om de hoop te vullen? O Ja, in vredestijd moesten de effectieven dringend aangevuld worden en samen met die enkelingen, zijn er zelfs Isalm-geestelijke Leiders  in dienst genomen, om die arme zieltjes bij te staan.

    Vergeten dat af en toe, bij huiszoekingen, als bij toeval bij die soort wapens en springstoffen werden ontdekt? Wie weet hoeveel ‘sociale woningen’ en garage-boxen nog barstensvol zitten met oorlogstuig? Wie weet waar en hoe welke wachtwoorden in de lucht hangen…..

    Ook vergeten, dat zelfs een vuile kinderpoep een troep hysterische Moslimwijven op straat jaagt? Vergeten dat het gerechtelijk onderzoek ‘geen bezwarende feiten’ terzake ontdekt? De kleinste aanleiding die ze trouwens zelf veroorzaken, is reden genoeg om de vlam in de pan te doen slaan. En wie zegt, dat de brokken in de Blokkenschool in Hoboken, niet uitgelokt zijn? Misschien door die ene brave Moslim-papa, die nog geen appel zou stelen, maar die op zijn poten kreeg omdat hij die ‘Juf’ wilde bepotelen en nu op achterbakse Moslim-wijze wraak wil nemen? Wat zal het onderzoek nog uitwijzen? Mocht zoiets al openbaar gemaakt worden.

    Ach ja, voor de woede en het verdriet van die arme Moslims moet men respect opbrengen. Politiebegeleiding van leerkrachten van en naar klas : volledig normaal. Men mag die tere zieltjes niet wegjagen of bekeuren….

    Maar stel U voor dat daar de helft minder Vlaams Belangers voor die poort stonden. Vier of vijf overvalwagens met loeiende sirenes, de straat afgezet, waterkanonnen, DSU in gevechtskledij en eenieder opgepakt en geboeid wegens een niet toegelaten betoging en belemmering van het verkeer….

    *

    Geen opstand, zegt U? Ja, misschien zolang wij ons laten doen. Misschien. Vergeten wij ondertussen niet, dat de Koran voorschrijft, verduldig als een tijger, te wachten tot de prooi binnen bereik is…..

    *

    Weet U nog: ‘Stop eens een tijger in Uw tank’…. Wel, heden ten dage wordt het meer : “Stop eens een Leeuw in Uw tank”.

    °°°

    Ter zake :

    Harvard-econoom en historicus: Parijs mogelijk al deze zomer in brand

    *

    Gezaghebbende economen en instanties vrezen meer geweld, revoluties, burgeroorlog en zelfs een wereldoorlog

    De Fransen hebben wat protesten, geweld en revoluties betreft een zekere 'reputatie' hoog te houden.

    De zware rellen in Turkije en Brazilië hebben voor onrust gezorgd op de financiële markten. Harvard-historicus en econoom Niall Ferguson, in 2004 door Time één van de 100 invloedrijkste mensen ter wereld genoemd, denkt net als veel anderen dat de protesten van burgers, die steeds heviger moeten bloeden voor het beleid van de politiek om ten koste van de samenleving de banken met honderden miljarden belastinggeld overeind te houden, zich verder zullen verspreiden en dat Parijs mogelijk al deze zomer de volgende brandhaard van geweld zal zijn.

    'Parijs in brand'

    In China zijn de communistische partijleiders begonnen de boeken van Alex de Tocqueville te lezen, met name zijn standaardwerk over het einde van de oude elite tijdens de Franse Revolutie. Ferguson acht Frankrijk en Parijs 'extreem vatbaar' voor massale sociale onrust. In een interview met CNBC zei hij dat 'het al deze zomer zover kan komen dat we de stad in vlammen zullen zien.'

    Belangrijkste reden: de belabberde economie, die onder het bewind van de socialist Francois Hollande pijlsnel in elkaar is gestort, gekoppeld aan de torenhoge jeugdwerkloosheid. Hierdoor is de algemene stemming in Frankrijk zeer gespannen. Hollande is inmiddels de minst geliefde president ooit. Uit peilingen blijkt dat nog maar 19% van de Fransen opnieuw op hem zou stemmen en slechts 15% op zijn socialistische partij. Als er nu verkiezingen zouden worden gehouden zou oud-president Sarkozy 34 % van de stemmen krijgen, gevolgd door Le Pen (23%) van het rechtse Front National (2).

    Ook protesten in Zuid Amerika en Egypte

    Volgens Ferguson blijkt uit de geschiedenis dat Parijs een stad is waar het traditioneel snel tot onrust en massale protesten komt. Daarnaast voorziet hij ook voor steden in Zuid Amerika en voor de Egyptische hoofdstad Caïro grote gevaren. In veel landen kunnen de burgers de fors gestegen prijzen voor basiszaken zoals levensmiddelen en energie niet meer betalen. Ook is er veel woede over de slechte publieke dienstverlening.

    In de Braziliaanse metropool Sao Paolo hebben de rijken zich teruggetrokken uit het dagelijkse leven. De stad heeft het hoogste aantal landingsplaatsen voor helicopters op hoge gebouwen. Hiermee ontlopen de rijken niet alleen de files, maar mijden ze ook de almaar bozer wordende bevolking. Veel rijken zijn bang dat de woede van de gewone man zich op een dag tegen hen zal keren.

    'Chinese partijleiders lezen boek over Franse Revolutie'

    De Britse econoom vertelde ook over zijn uitgebreide reis naar China. Hij zei verbluft te zijn toen de communistische partijleiders hem vertelden dat ze het boek 'De Oude Staat en de Revolutie' aan het lezen zijn. In dit boek, dat in 1856 werd geschreven door Alexis de Tocqueville, worden de oorzaken van het ontstaan van de Franse Revolutie beschreven. Het partijkader hoopt zich hierdoor beter voor te bereiden op het ontstaan van nieuwe massale protestdemonstraties.

    Ferguson gelooft overigens niet dat het tot een revolutie in China zal komen. Het regime heet de politiestaat namelijk zo goed uitgebouwd, dat de bevolking goed onder controle kan worden gehouden.

    Onrust, geweld, revolutie, burgeroorlog, wereldoorlog

    Zoals we eerder deze week al schreven zijn de massale sociale onlusten volgens de vermaarde Amerikaanse econoom Joseph Stiglitz doelbewust gepland door het IMF, met als doel de wereldeconomie te hervormen en de wereldwijde politieke, financiële en corporatieve machtselite alle macht en totale controle te geven. (1)

    Ferguson en Stiglitz zijn zeker niet de enigen die waarschuwen voor meer geweld. Ook de VN en het Rode Kruis verwachten grote sociale onrust en 'Arabische Lente-achtig geweld' in Europa. De Duitse minister van Financiën Schäuble zei zelfs te vrezen voor een nieuwe revolutie. Eerder dit jaar zei een oud-topambtenaar van de EU dat er een heuse burgeroorlog in Europa kan ontstaan. De voormalige voorzitter van de Eurogroep van Ministers van Financiën, Jean-Claude Juncker, impliceerde bij zijn afscheid begin dit jaar zelfs een mogelijke wereldoorlog in 2014. (zie linken onderaan)

    Xander

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    21-06-2013, 13:09 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1449 - BERICHT VOOR DE DENSIO-METER HOUDERS

    ***

    Vrijdag 21 juni

    Zon 5u29-22u00

    Zomerzonnewende

    H Aloïs van Gonzaga, patroon van de jeugd

    Voor de langste dag neemt de zee, na de langste dag geeft de zee

    .

    1449 - BERICHT VOOR DE DENSIO-METER HOUDERS

     

    Regelmatig de densio-meter steken, om in de dagelijkse heisa der dingen de graden te meten waarmee de Vlaamse Gedachte veld wint.

    °°°

     

    °°°

    Voilà : het is zover. De koerspaarden worden in stelling gebracht : hun jockey’s zijn, gespoord en gelaarsd al in de startboxen op het veld, bijna klaar voor het startschot. Vroeger dan de verkiezingen, is ook Waregem Koerse is in aantocht.

    De helft van mijn beroeps-leven bracht ik door in Waregem, pal naast het zo te zeggen Vlaamse Ascot-on-the-Gaverbeek.  Enfin, dat van Ascot zeg ik er zo maar bij, vanwege de parade der Waregemse Vorstinnen van den ESSEVEE, onder al die helmbos wuivende dameshoeden. Noch Zolder noch Francorchamps kunnen tippen aan Waregems Mooiste : de 1ste dinsdag na de 4de zondag van augustus.

    In de ren naar de Vrijheid op Verkiezingszondag 25 Mei 2014 staat er, naast een 3-tal overjaarse knollen, een driftig veulen bekleed met de Antwerpse kleuren met veel goud bestikt, te trappelen van ongeduld. Het moet er ene zijn, voortgaande op zijn zwart-gele banier, uit het Gild der Wevers. Het wordt een beetje afgunstig bezien door zijn naaste buur, ook een jonge driftige volbloed, met heel wat minder “schwung’ maar veel leniger en vooral meer gebeten om met het vaandel  der Vrijheid te gaan lopen. Het rijdt ook in Geel-Zwart, maar zonder blinkend goud, voor een veilig parcours, rekenend op het ijzerbeslag onder zijn hoeven.

    Het grootste renpaard kijkt protserig om zich heen naar de oude knollen, terwijl het zoveel mogelijk probeert om zijn stalgenoot op de poten te trappen of in de manen te bijten. De Wevers zijn namelijk niet gediend met die concurrentie van de Volders. Ja, tijdens de Middeleeuwen trokken die twee aan hetzelfde zeel, in  beider belang. Maar nu, in onze dagen, rijdt elke Wevers met wapperende tticolore vlaggetje in  hun aars. Niet om er paarden-vijgen van te maken, maar om het na de verkiezingen bij elkaar naar binnen te spelen.

    Het tweede renpaard loopt dus noodgedwongen voor eigen rekening. En voor rekening van eenieders vrijheid en eenieders welzijn.

    Dat niet alleen de beste, maar vooral de eerlijkste mogen winnen.

    °°°

    Ter zake :

    NVA zoekt Vlaams blok

    www.vlaamsbelang.org

    *

     

    Bart De Wever steekt zijn grote ambities niet onder stoelen of banken. Zo liet hij onlangs weten dat hij na de verkiezingen in 2014 “de macht wil grijpen” in de Vlaamse én de federale regering. Daarvoor moet de N-VA eerst ‘incontournable’ worden, maar dat leken ze na de vorige verkiezingen ook al. Tot de partij door Di Rupo en het paleis werd buiten geflikkerd, of er zelf moedeloos en wanhopig de brui aan gaf. Wat dat betreft lopen de meningen uiteen. Feit is dat de beloofde ‘verandering’ op de klippen liep in vruchteloze Belgische onderhandelingen. En zeggen dat ze dat in 2014 nog eens over willen doen. Ook daar valt niet veel heil van te verwachten.

     

    CD&V en Open VLD haken nu al af

     Vraag is: op wie rekent De Wever voor zijn confederale omwenteling? Gwendolyn Rutten (Open VLD) heeft zopas het confederalisme officieel afgeschoten en wil zelfs niet meer weten van een nieuwe staatshervorming. De partij is opnieuw ronduit pro-Belgisch. “Open VLD wordt dé partij van het federale (lees: unitaire) België. Precies zoals Verhofstadt en De Gucht dat wensen. Bye bye Flanders,” schreef Walter Pauli (Knack, 12.06.13).

     CD&V dan maar? Ook die kans is bijzonder klein. Belgicisten als Herman Van Rompuy en de nog altijd oppermachtige ACW-vleugel zullen er alles aan doen om een ‘Copernicaanse omwenteling’ te verhinderen. En Wouter Beke loopt braaf in de pas: “Na de federale verkiezingen moet eerst een federale regering gevormd worden, daarna pas een Vlaamse. First things first,” aldus de CD&V-voorzitter op Radio 1. Daarmee liggen de kaarten duidelijk op tafel. Voor CD&V (en Open VLD) komt België nog altijd op de eerste plaats.

    Stevig Vlaams blok?

     Het lijkt er vaak op of de N-VA nu al - of constant - in een zegeroes leeft. Maar Jan Segers tempert de verwachtingen: “Of hij nu 30 of 35 procent haalt, dat confederalisme kan Bart De Wever alvast op z’n buik schrijven.” (Het Laatste Nieuws, 17.06.13)

     Vandaag schrijft dezelfde Jan Segers dat De Wever “eerst een Vlaamse regering wil maken met CD&V en eventueel Open VLD, om dan met een stevig Vlaams blok druk uit te oefenen bij de vorming van een federale regering.” Een ‘stevig Vlaams blok’? Met CD&V en Open VLD? IJdele hoop. Wellicht zou hij zich voor zo’n stevig ‘Vlaams blok’ beter wenden tot… het Vlaams Belang.

     Dan is het gedaan met zinloze Belgische onderhandelingen. Dan krijgen we geen staatshervorming meer, maar Vlaamse staatsvorming. Geen ‘België Light’, maar Vlaamse onafhankelijkheid. De Vlaamsgezinde kiezer weet wat hem te doen staat. Kiezen voor een sterk Vlaams blok is kiezen voor het Vlaams Belang.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     

     





    21-06-2013, 12:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    20-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1448 - DE GEORCHESTREERDE DIEFSTALLEN VAN VLAAMS WELZIJNSGELD NAAR DE FRANSCOUILLONS ZIJN EEN HEEL KLEIN BEETJE…HERBEREKEND

    Donderdag 20 juni

    Zon 5u29-21u59

    H Adalbert van Magdeburg

    Deel IIi

    1448 - DE GEORCHESTREERDE DIEFSTALLEN VAN VLAAMS WELZIJNSGELD NAAR DE FRANSCOUILLONS ZIJN EEN HEEL KLEIN BEETJE…HERBEREKEND

    °°°

    Dat is wat Waalse politiekers zien, als ze het woord Vlaanderen horen.

     

    Sedert de tijd van de Franse koningen nog geen haar verbeterd. Net zo lang tot we ze buiten kloppen.

    °°°

    Over wat wij hier al jaren schrijven, en zeer matig berekend was op 17 miljard per jaar, zijn de rekenwonders van de Niveanen nu ook geland. Zelfs met 18 miljard per jaar op de vleugels. In 2008, wel te verstaan. Dat is 5 jaar geleden. Laten wij dus gemakshalve nu spreken van 20 miljard per jaar. Zonder hoop op beterschap. Want de kleurpartijen willen niet weten van opkuis : alles gaat goed, iedereen vingert zich vet, en wetewa? (zegt Kawouter Beke) we doen het zelfs beter dan de rest van Europa. Met aan elke kant op elke vleugel 10 miljard ballast. Moet wel een ijzersterk vliegtuig zijn! En dat is nog niet alles!

    Er kan zelfs in al die jaren, nog gene ‘merci’ af.

    Nu vandaag zelfs de roeptoeter van de Linkxe dwarsliggers (De Morgen) met de cijfers afkomt in een hoofdartikel, als met een mandjeeiers, zou zelfs de meest verstokte ‘belgicist’ moeten overtuigd zijn : zo rijden wij allemaal, gevers en krijgers, de dieperik in.

    De ‘firmanten’ van de Vlaamse Regering, de kleurpartijen, gedragen zich als opgeblazen kikkers, precies ondernemers die dolgelukkig zijn dat ze ons hebben kunnen arm geven en zich juist daardoor, persoonlijk hebben rijk gemest.

    De 6,5 mihoen Vlamingen zouden eindelijk als één man moeten durven, ja durven opstaan en lijk in 1939 in de Spaanse Burgeroorlog zeggen : No passeran. Tot hier en niet verder. Dit gaat niet meer. België heeft geen zin meer. We kappen ermee. En we zetten de terugvorderingsprocedure in werking, zodat de daders voor jaren veugellam gemaakt worden.

    En neen, mensen, het is geen sprong in het diepe duister, maar een sprong naar de veilige andere oever waar we ongestoord onszelf kunnen zijn.

    Mijn ondernemershart doet pijn aks ik denk aan het jarenlange knoeiwerk voor de ontsluiting van de Antwerpse ring. Voor de uitbouw van de haven van Zeebrugge. Voor het armlastige beheer van onze snelwegen, vol flitspalen, wegverzakkingen en omleidingen.

    Mijn hart doet pijn als ik onze oudjes zie verkwijnen in de rusthuizen, tegen onbetaalbare prijzen. Ik kruip bijna in de grond van schaamte over wat gebeurt met de kleuterschool in Hoboken : de botsing der pisdoeken. Ja, alle kleuters, ook de Islammekes, moeten proper geleerd worden, en gebeurt dat niet thuis door de Mamaatjes, dan moet het noodzakelijkerwijze gebeuren door de juf. O maar, mama, die Juf heeft in mijn broekje gekeken. Erger, ze heeft mijn uitgangetjes, voor en achter, gewassen met zeep en daarbij hard moeten wrijven om de koek er af te krijgen. Zie maar:  mijn poep staat er nog rood van als ik thuiskom. De Juf is stout geweest, en Allah moet haar straffen. We , de Mosdlim-wijven, belegeren haar huis, slepen ze naar buiten, zodat onze mannen haar de wraak van Allah kunnen laten voelen tot in haar ingewanden. Dan stenigen we haar. Tot de dood er op volgt. Maar eerst snijdt  onze Immam haar de keel over. Is een oude Moslim-gewoonte die ingebakken zit in onze koeltoer.

    Maar wat wèl zal gebeuren : Juf ontslagen en gebroodroofd, omwille van de lieve vrede. O, U wist nog niet dat de Islam baas is bij ons? Hoog tijd dat U wakker wordt.

    Twee zaken die we kunnen veranderen op 25 Mei 2013 : stop de diefstal van Vlaams geld, zodat de Franscouillons eindelijk weer leren werken, en, nog belangrijker : zet die cultuur-verrijkers aan de grens, met een ferme stamp onder hun derrière. Pas op : eerst grondig fouilleren op steekmessen en hakbijlen. Schietwapens hebben ze gelukkig niet meer, net als wij, want verboden.

    Sedert de tijd van de Steden en Gemeenten, zijn de Lage Landen altijd voor heel de wereld een voorbeeld geweest van sociaal welzijn. Het is nog maar sedeert de Coburgers uit diplomatieke redenen aan het hoofd van ons land werden geplaatst (nota bene al 183 jaar geleden) dat het ons slecht is beginnen gaan.

    Moesten de teerlingen zò rollen, dat BDW noch vooruit noch achteruit kan zonder de Rechtlijnigen van het Vlaams Belang, dan wordt, meerderheid tegen minderheid, een Vlaamse Regering gevormd, die probeert samen te werken met Wallonië. Op onze voorwaarden, dat spreekt vanzelf. Brussel en het Eurromonster zetten we op droog zaad, tot ze eieren voor hun geld kiezen. En Europa zelf, hoor ik U vragen? Kijk, da’’s nu het plezantste van heel de zaak. Alles wat het soevereine volk beslist, is wet in een gezonde democratie.

    Europa is dus volksrechterlijk helemaal geen probleem : Vlaanderen heeft nooit iets getekend ten overstaan van die schoelies. Dus hebben we geen verplichtingen. We houden ons, net als Zwitserland, op onszelf. En al wie zaken wil doen met ons, ontvangen we met open armen. Open armen, ja, dat wel, maar gesloten portemonnee.

    Misschien dat Marine Le Pen interesse heeft voor een pak armoezaaiers? In dat geval zie ik de Di Jeanetto’s het werk van hun vader afmaken : kolen delven.

    °°°

    Ter zake :

    Crisis verhoogde transfers van Vlaanderen naar Wallonië en Brussel nog"

    *

    dm UPDATE De transfers of geldstromen van Vlaanderen naar Wallonië en Brussel zijn na de financiële crisis van 2008 opgelopen tot 8 miljard euro. Voor de crisis, in de periode 2005-2007, ging het nog om 7 miljard euro. Dat heeft N-VA berekend. De partij zegt dat ze niet tegen transfers is, maar dan moeten ze wel "transparant zijn, moeten ze een doel hebben en moeten ze aanzetten tot verbetering".

    Afhankelijk van de gebruikte methodologie zijn er in het verleden heel uiteenlopende bedragen geplakt op de geldstromen van Vlaanderen naar Wallonië en Brussel. Een studie van Vives (KU Leuven) kwam zelfs uit op een bedrag van 16 miljard euro in 2007. Maar in die studie werden naast de traditionele stromen (financieringswet, sociale zekerheid en federale overheid) ook gekeken naar de intrestlasten. Die laatste neemt de N-VA in haar nieuwe berekening niet mee, vandaar dat het finale cijfer ook lager ligt.

    Geen afname

    N-VA nam de periode 2005-2010 onder de loep en kwam tot een bedrag van 7 miljard euro in de periode vóór de crisis (2005-2007) en van bijna 8 miljard euro na het uitbreken van de crisis in 2008. De relatieve heropleving van de economie in 2010 zorgde niet voor een afname van de transfers. De transfers naar Brussel stegen van 800 miljoen euro naar 1,2 miljard euro, en die naar Wallonië van 6,3 miljard euro naar 6,7 miljard euro.

    Volgens de berekening van N-VA verliep in de periode 2005-2010 61 procent van de transfers via de sociale zekerheid (o.a. werkloosheidsuitkeringen en vervroegde uittredingsstelsels), 23 procent via de financieringswet en 16 procent via de federale overheid (bv. ambtenarenlonen en sociale bijstand).

    De N-VA erkent dat er in de sociale zekerheid ook sprake is van een omgekeerde transfer richting Vlaanderen, meer bepaald voor de uitgaven van tijdskrediet en loopbaanonderbreking. "Maar die transfer is verwaarloosbaar klein in het geheel", luidt het. "Gezien de omvang van de transfers van Vlaanderen naar Wallonië en Brussel en de evolutie van de transfers lijkt de kans onbestaande dat er op korte of middellange termijn een globale omgekeerde transfer zal stromen naar Vlaanderen".

    Transparantie nodig

    Volgens de N-VA is er op zich niks mis met transfers. "Die verzekeren de solidariteit tussen regio's en komen in principe steeds voor", luidt het. Maar dan moeten die transfers wel "transparant zijn, een duidelijk doel hebben en aanzetten tot verbetering". En dat is volgens N-VA bij de Belgische transfers niet het geval. Het huidige "complexe en niet-responsabiliserende model" wordt volgens de partij beter vervangen door een "helder solidariteitssysteem". "Buitenlandse voorbeelden tonen aan dat dit kan. In Zwitserland is bijvoorbeeld op één A4-pagina gedetailleerd te zien hoeveel elke regio bijdraagt aan andere regio's", klinkt het.

    Het federale Vlinderakkoord en de voorziene hervorming van de financieringswet zullen volgens N-VA weinig of niets aan de geldstromen veranderen.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    20-06-2013, 18:48 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1447 - HOE DE ISLAM TWEE STENEN KAN DOEN VECHTEN

    Donderdag 20 juni

    Zon 5u29-21u59

    H Adalbert van Magdeburg

    Deel II

    .

    1447 - HOE DE ISLAM TWEE STENEN KAN DOEN VECHTEN

    °°°

    Rotsige kust, vòòr de Islam-invasie

     

    De stenen weten niet beter dan steen te zijn???

    °°°

    Twee stenen op een verlaten strand, die beginnen vechten omwille van wie in Allah gelooft. Geen van de twee had het ooit vermoed, dat het ooit zover zou komen. Tot de Islam er zich mee bemoeide.

    Vind ik eigenlijk zeer flauw, de schuld op Allah steken. Net een inbreker, die aan de Rechter uitlegt, dat niet hij de dader is, maar zijn handen…..

    Het ogenblik nadert dus nu, dat zelfs het Internet zal gesplitst worden, net zoals tijdens de (voorlopig) laatste wereldoorlog ’39-“45 de meningen dat ook waren. De ene helft had het voor Partij A, de Goeden, en de andere had het voor Partij B, de Slechten. Wie ‘goed’ was, of ‘slecht’, hing in hoofdzaak af van het verloop van de strijd. De grote massa klotste daar als een woelige zee, zowat midden-in. Straks is het verhaal bijna 100 jaar oud en nog is men er niet aan uit.

    *

    Het bericht hieronder over de huidige tijd staat voorlopig wijdbeens zowel op de enen als op de andere overtuiging. Heeft U ooit een ander positie gekend door om het even welke kleurpartij? Enerzijds/Anderzijds, als het onze tijd maar duurt. Alle drie steken ze hun compromis-kar ver voor zich uit : voor elck wat wils, als we de postjes maar zoveel mogelijk kunnen binnenhalen. De échte Vlamingen zijn in hun ogen erger dan de verzamelde strijdkrachten Beëlzebub en Lucifer samen. Ze willen die heerlijke postjes afpakken! Moeder! Help ons AUB want na 183 jaar pakken hun leugens niet echt meer. Zelfs de man in de straat, maar ook die aan de toog, is beginnen klaar zien.

    *

    Maar terzake : De Rus in het Midden Oosten. Mij persoonlijk gaat het nog altijd niet goed af, te supporteren voor… Brrr … Rusland, de hemel mag weten waarvoor. Want ze hebben het communisme aan den lijve ondervonden en het ver van zich af gegooid. Maar de simpelste Rus weet het, wees daar maar gerust over. Volgens de poco-algemeen ons opgelegde mening, zal Rusland binnenkort wel gaan behoren tot Partij B, de Slechten, want voor de Islamvrienden waar ook ter wereld, zijn de Goeden van Partij A, de ‘wrede-brengers’ met het kromzwaard en de bommengordels.

    *

    Ach Vadertje Putin, Uw mariniers zullen waarschijnlijk goed werk leveren, maar waarom zich bezig houden met de randverschijnselen, daar waar het in Uw macht ligt om met een paar van die super machtige dingetjes het hart uit de Islam te rukken! Uncle Sam kan U daarvoor hoogstens dankbaar zijn dat U het vuile werk hebt opgeknapt, zo dat overal ter wereld de ‘Gelovigen’ als kiekens zonder kop en zonder Leiders achterblijven. Eenmaal deze druk weggevallen zou zijn, zullen zij allemaal vol enthousiasme wereldburgers – in eigen land - kunnen worden.

    Wie weet, kunnen we hun spandoeken zelfs hergebruiken. Alle Joden aan het gas, moet dan worden het ‘Alle Jihad’s aan het gas’.

    Versta me niet verkeerd, hé! Het gas zou bestemd zijn voor hun achteruit-inlaat, zodat ze als luchtballonnen omhoog en uit het zicht verdwijnen. Per spoedbestelling afgeleverd bij Allah.

    °°°

    Ter zake :

    Rusland stuurt mariniers en tanks naar Syrië om 'burgers

    Als Russische mariniers (foto) in Syrië worden ingezet en omkomen door wapens die door het Westen aan de rebellen zijn geleverd, dreigt het conflict gevaarlijk te escaleren.

    Nadat het de leiders van het Westen tijdens de G8 bijeenkomst niet lukte om het Russische verzet tegen het afzetten van de Syrische president Assad te breken, kondigde het Kremlin vandaag aan om twee oorlogsschepen met 600 mariniers en 20 tanks naar Syrië te sturen 'om de Russische burgers daar te beschermen'. De vicecommandant van de Russische luchtmacht, generaal-majoor Gradusov, voegde daar aan toe dat de marine eenheid indien noodzakelijk zal worden beschermd door gevechtsvliegtuigen. De directe aanwezigheid van Russische troepen in Syrië zal het gevaar op een escalatie naar een militair conflict met het Westen fors doen toenemen.

    Waarschuwing aan het Westen

    Onder het voorwendsel de circa 20.000 Russen in Syrië te beschermen gaf president Vladimir Putin met het sturen van mariniers een duidelijke waarschuwing dat de Westerse wapensteun aan de islamistische terroristen in zijn ogen onacceptabel is en niet zal worden getolereerd. Een directe evacuatie van de Russische burgers uit Syrië zou tevens wijzen op een gevaarlijke escalatie van het toch al zeer gewelddadige conflict.

    Volgens het Russische persbureau Interfax hebben het grote landingsschip Nikolai Filchenkov en de torpedojager Vice Admiral Kulakov in totaal 600 mariniers aan boord. De Filchenkov transporteert daarnaast 20 tanks en 15 bewapende pantservoertuigen of militaire trucks. De Kulakov is voornamelijk ontworpen om onderzeeërs te bestrijden.

     

    Escalatie steeds dichterbij

    Volgens Moskou worden de oorlogsschepen gereed gemaakt voor vertrek, maar militaire bronnen melden dat de schepen al sinds half mei in de Middellandse Zee varen en daarom binnen enkele uren de Syrische kust kunnen bereiken. Wanneer de schepen arriveren en waar de troepen zullen worden ingezet is niet duidelijk, maar door hun aanwezigheid in het oorlogsgebied is de kans aanzienlijk dat zij worden getroffen door wapens die door het Westen aan de rebellen zijn geleverd. Mocht dit inderdaad gebeuren dan dreigt het Syrische conflict verder te escaleren:

     

    1. Als Russische soldaten worden verwond of gedood door Westerse wapens zal Moskou nog meer militaire versterkingen naar Syrië sturen;

     

    2. Nog voordat het Westen over een eventuele no-flyzone besluit is de Russische luchtmacht reeds naar het Syrische luchtruim onderweg;

     

    3. De aanwezigheid van Russische troepen in Syrië zal nog meer olie op het vuur gooien en de toch al zeer gespannen relatie tussen Moskou en Washington verder doen verslechteren. (1)

     

    Xander

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    20-06-2013, 18:39 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1446 - DE MOORDENAARS WAREN EN ZIJN ONDER ONS

    ***

    Donderdag 20 juni

    Zon 5u29-21u59

    H Adalbert van Magdeburg

    Dee I.

    1446 - DE MOORDENAARS WAREN EN ZIJN ONDER ONS

    °°°

    Waar de oli-sjeik zijn verstand bewaart….

     

    In de pietrol-kan

    °°°

    Vrienden die op dit ‘sociaal forum’ vanzelfsprekend onbekend wensen te blijven, hebben mij dringend aangeraden een ander pseudoniem te kiezen dan dat wat onderaan staat. Wegens, zeggen zijn teveel haatzaaierij. Wat niet waar is, ik zaai maar de mostaardzaadjes die de Isalmmers laten vallen en vervolgens over het hoofd zien. Zij rieden mij aan Johanes Baptista te nemen, wegens het losmaken van schoenriempjes of zo, maar zo’n heilig boontje ben ik nu ook weer niet. Om de Nazi-jagers van de IsStaPo te misleiden zou ik liever interplanetair gaan. Of iets uit de Sterrenbeelden. De Grote Beer, bijvoorbeeld. Als die IsStaPo van Seppe Weiss (CGKR) nu een paar dagen off-line willen gaan? Als die dikhuiden terug daar zijn, kunnen ze; naast het neuspeuteren, beginnen speuren in de sterrenhemel….

    *

    Let wel : ik hoop dat mijn uitgever meeleest, zodat hij voortaan weet in welke rangorde van grootte hij het salaris voor deze pareltjes moet optrekken.

    *

    Onderstaand bericht moet bij hun rode, groene en blauwe vrienden ingeslagen zijn als een luid knallende bommengordel, de gewone Islam-muziek van deze tijd. Een Vlaamse stad, (Ruisseau du Moulin), de stad van Moustache Moureau de Vlaminghater en boerka-toeker, Molenbeek dus, blijkt het slangen-nest te zijn waar addergebroed gevoed en gekoesterd werd met het geld dat onze oudjes en onze zieken moeten ontberen. Bij de PS kennen ze hun prioriteiten en nemen ze het eigen volk voor, hun bruine kiezers.

    Ha, ‘mais Oui !!!’, zegt Madame Non deze keer, ‘t is van wij moet zork draak voor dees menschen, zij verdien ons oppas, perce que, etc, etc.

    De gevallen held : ’n simpele Vlaamse jongen uit Molenbeek?! zegt U? De zoon van een echte Sjeik met vele oliekannen, die ginder aan het hoofd stond van een legertje van 600 gangsters-in-opleiding voor front-ervaring? Ach ja (voortgaande op de vader die BDW beschuldigde bloed aan zijn handen te hebben) : we moeten richting Oostfronters denken. Die werden bij hun familie ook afgeleverd in body-bags, verzegeld met de tricolore, begeleid door de BOB om volkstoeloop op de begrafenis te voorkomen. Onmogelijk om de geliefde nog eenmaal tz zien : de vele kogelgaten uit de Rijkswacht geweren mochten niet gefilmd worden.

    Ik ben eens benieuwd, of het Krijgshof nog weet heeft van termen zoals ‘hulp aan de vijand’, of ‘hand-en spandiensten aan een vijandelijk regime’. In dien ja, waarom komen die avonturiers ook niet voor de Krijgsraad?! Het zou veel geld sparen : geen uitkeringen meer, of ziekenzorg, slecht de kostprijs van 1 (een) body bag aan griothandelsprijzen.  Voor de begrafenis zorgt de familie wel, ergens in een f ander Moslimland, Transport en dienst er plaatse inbegrepen…..

    *

    Wat nu, PS-ondervoorziter! De gifbeker? Op Uw eentje, of in groep? Body bag  + vliegtuig ticket nu bestellen voor de markt instort.

    °°°

    Ter zake :

    Zoon van sjeik uit Molenbeek gedood in Syrië

    Abdel Rahman Ayachi. Hij zou leiding hebben gegeven aan vijf- à zeshonderd rebellen.

     

    Abdel Rahman Ayachi is gedood in Syrië. De 33-jarige man was de zoon van de beruchte extremistische sjeik Bassam Ayachi uit Molenbeek. Abdel Rahman Ayachi werd vorig jaar in ons land veroordeeld tot acht jaar cel voor het ronselen van strijders voor Irak en Afghanistan. Dat zou hij gedaan hebben via de website van het Molenbeekse Centre Islamique Belge van sjeik Bassam Ayachi. Zelf ontkende Ayachi junior die beschuldiging en vluchtte hij naar Syrië.

     

    In Syrië was Ayachi, die er de roepnaam Abu Hajar aannam, commandant van de Jund al-Rahman-Brigade, die onderdeel is van de beruchte Sukr al-Sham. Dat is een groepering die opereert in en rond de stad Idlib, in het noordwesten van Syrië. Ayachi zou leider zijn geweest van zo'n vijf- à zeshonderd rebellen.

     

    Hoe Abdel Rahman Ayachi om het leven kwam, is niet meteen duidelijk. Op Facebook kwam het bericht dat hij de martelaarsdood is gestorven

    °°°

    We leren stilaan beter de stammen van onze mede-belgen kennen. Het kunnen niet allemaal ‘Tjouk-Tjoouks’ blijven, zoals in mijn kindertijd, toen één zo’n zwarte Karaboeja op het voetpad heel het verkeer deed vertragen.

    Om ze uit elkaar te houden kunnen we ze bijvoorbeeld namen geven als Rachid de Mankepoot, omdat die ooit door de politie in de knie werd geschoten. Of Ahmed Flapoor, zoals iedereen direct kan zien.  Wat denkt U bijvoorbeeld van Youssef the Greet Goat Lover?

    Ziet U : het spectrum voor volkseigen naamgevingen is even groot of groter dan de sterrenhemel. The sky is the limit, want daar zijn ze onderweg naar de volle maan, waar zij zelf nu al voor d helft ervan, de ene misdaad na de andere begaan.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    20-06-2013, 12:35 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1445 - KERKBOEK NIET VERGETEN?

    ***

    Woensdag 19 juni

    Zon 5u29-21u59

    H Romuald

    .

    1445 - KERKBOEK NIET VERGETEN?

    °°°

    Zoek de verschillen

     

    °°°

    Van een goede vriend, mij verder onbekend, want ik wil niemand aan de galg praten, onderstaand stichtend verhaal over gewoonten bij kerkmoskeebezoek in sommige Moslim-landen. Elk om beurt elkaar uitmoorden. Is een uitstekend middel om het bevolkings-overtal in toom te houden. Zo is deze ideologie tenminste nog voor iets goed. Gesteld dat daar niet in termen van export naar andere landen wordt nagedacht.

    We kunnen met hen misschien een handeltje opzetten. Of voor geval dat dit reeds zou bestaan, dat handeltje gevoelig uitbreiden.  Naarmate van daaruit grotere hoeveelheden dynamiet worden afgenomen, slaan ze de prijs van hun pietrol af. Gôei condities maken gôei vrienden!

    Misschien dat we tussen dit en een paar eeuwen nog eens kunnen spreken. Om te zien of ze in die tijd zover zouden geëvolueerd zijn als onze eigen beschaving. Zij 500 jaar te weinig? Neem da 2 keer 500 jaar, want, accoord, de Islam is een taai geval.

    Inze £Europese ‘Élite’ met haar slippendragers (bij ons de 3 kleurpartijen en de media) hebben er alles aan gedaan om de Christelijke wortels van deze beschaving als zere kiezen uit te trekken. Zo zitten we per direct met de Beschaving van de Toekomst opgezadeld, waar alleen de Eerste Persoon Enkelvoud de dienst uitmaakt. En de Leiders van de wel ver genoeg van de Staat gescheiden Kerk? Die laten zich gewoon meedrijven, in de stilte hopend dat het nog hùn tijd wel zal duren. Want zodra zij zich roeren, komen ze negatief in ‘de boekskens’ en is hun reputatie nazar de vaantjes. Vandaar het begrip : de nà-christelijke tijd, waar de Christelijke waarden en normen, samen met de uiterlijke tekenen zoals kerken en/of kruisbeelden, uit het collectieve geheugen zullen verdwijnen. Die tijd is al begonnen, samen met verbannen kerstmarkten en de roep om instelling van Islamitische feestdagen.

    *

    Och, het is een klein detail als men bijvoorbeeld oude vestingmuren van oude steden bekijkt, voor zover moderne toeristen daar de tijd voor nemen. Wij hebben het geluk te verblijven in een land waar het verleden precies als de dag van gisteren is. Stadsmuren bij de vleet, samen met de intact gebleven monumentale stadspoorten. Zij geven een idee hoe de burger, samen met de Overheid, vroeger zichzelf moest verdedigen.

    Hoe deze on-inneembare wallen met de Christelijke Beschaving in verband staan? Wel, de voorouders hier sloegen mekaar niet zozeer de kop in uit geloofs-ijver, maar integendeel om meer ‘wereldse bekommernissen’. Over landeigendom, over zakelijk tegengestelde belangen, ja zelfs om amoureuze redenen. Ja, het ging er soms hevig aan toe, want de aanval kon uit alle richtingen komen en er schoten altijd vele handen tekort om de muren te verdedigen. Maar daar in Italië beide partijen Christen waren, met eerbied voor Gods huis, gebeurde het vaak dat muren van kerken en kapellen, met goed zichtbare tekenen van hun bestemming op de nok; deel uitmaakten van de stadsmiren. Geen hand zou deze gewijde gebouwen schenden!

    Buiten Italië is dat wel even anders geweest, met Catharen en Albigenzen en zo. Denk aan de H.Inquisitie. Al kunnen we, vele eeuwen later, in de meeste gevallen wel andere motieven zien, dan louter geestelijke. De godsdienst-afval was meermaals alleen de vonk die het vat vol frustraties deed ontploffen.

    JaJa, de Islam is op goede weg.Al mogen we precies niet lachen, als een van hun geestelijke aanvoerders vraagt om hem 10 gevangenen uit te leveren, zo dat hij persoonlijk het genot in zijn vingers kan voelen, hen de keel over te snijden. Beoeld waren : mede-moslims, geen Christenhonden of Joden. Allah is de grootste, riep de menigte. War wij kunnen aan toevoegen : ’en hij heeft de dikste’….

    °°°

    Ter zake :

    Aanslag op moskee – veel doden

    Moslims doden niet alleen ongelovigen! Nee, daarmee zijn ze bij lange na niet tevreden. Moslims doden ook moslims. Soennieten en sjiieten haten elkaar als de pest, omdat ze ieder een andere opvolger van de “profeet” vereren. Dat volstaat om elkaar massaal uit te moorden. Zoals gisteren, toen twee Irakese soennitische zelfmoorddaders zichzelf opbliezen bij een aanslag op een sjiietische moskee in Bagdad. Onmiddellijk daarna filmden soennieten maakten soennieten te midden van de lijken opnames onder het gebrul “Allahu Akbar!”

     

    Pas op! Gruwelijke beelden in de video´s!!

     

    Een van de daders blies zichzelf op bij een checkpoint voor de moskee in het district Al-Kahira in het noorden van de stad, bericht abc news. De tweede dader mengde zich onder de gelovigen in de moskee en blies zichzelf twee minuten later op.

     

    De wijk wordt hoofdzakelijk bewoond door sjiieten. Soennieten, zoals de leden van Al Qaida, beschouwen sjiieten als ketters en willen de door sjiieten geleide regering ondermijnen. Ook voor veel van de daarvoor gepleegde aanslagen worden overwegend soennieten verantwoordelijk gemaakt. De beide groepen vechten ook in het naburige Syrië tegen elkaar en worden allebei door slachters uit Irak gesteund.

     

    Je komt er gewoon niet omheen om te geloven dat het hier eigenlijk alleen maar gaat om het doden om te doden. Hoofdzaak: bloederig en indien mogelijk gruwelijk. Dat is het beeld dat de islam van zichzelf aan de wereld laat zien. Alleen al in juni 2013 werden er, volgens informatie van de internetsite thereligionofpeace, 431 mensen bij islamitische terreuraanslagen vermoord.

     

    Niet zogenaamde islamhaters of linkse of door hersenloze politieke clown of journalisten als radicaal bestempelde critici van deze haatideologie zorgen voor dit beeld in de wereld. Nee, het zijn moslims, die ons laten zien wat hun overtuiging is. Het zijn moslims, die iedere dag bewijzen dat islam niet vrede maar in het gunstigste geval begraafplaats betekent. Ze haten en ze doden, iedere dag, jaar in jaar uit.

     

    De beide video´s schijnen onmiddellijk na de explosie te zijn opgenomen. En zelfs op die opnames kun je de waanzin zien en horen: nog maar net werden voor hun ogen vrienden, familieleden en buren door een bom uiteen gereten en wat doen deze koran getrouwe fanatiekelingen? Ze brullen in een toestand van religieuze razernij te midden van bloed, dood en lichaamsdelen “Allahu Akbar!”

     

    Dat is geen godsdienstbekentenis, dat is in het beste geval ziek, maar vermoedelijk gewoon geloof gerelateerd. Doden in opdracht van Allah. Zoiets kan gebeuren als je te lang de koran leest.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    20-06-2013, 10:30 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    19-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11437 - WE ZIJN NIET BANG, DAAROM FLUITEN WE IN HET DONKER

    .

    11437 - WE ZIJN NIET BANG, DAAROM FLUITEN WE IN HET DONKER

    °°°

     

    °°°

    Vandaag hieronder een moeilijke benadering van een zeer hoopgevend artikel uit De Dagelijkse Standaard. Het kan echter zeer eenvoudig samengevat worden. Wij, de generatie van midden vorige eeuw, laten ons intimideren door de agressieve voorhoede van de Islammerij, maar de opkomende generatie geniet op voorhand van de strijd. Zo mag ik het horen!

    Eigenlijk niet te geloven, maar de tijd van de H. Hartebond zou dus terugkomen.

    “Hier staat Uw kruisleger bereid,

    In d’ogen de gloed van Uw ogen gebrand,

    En hakend naar de strijd.

    Heil Christus onze Koning,

    U zweren wij den eed

    te stormen na U, het Kruis in de vuist,

    tot daverend dreunt onze zegekreet”.

    *

    Als ik deze woorden herlees, komen ze precies van een andere planeet of uit een andere tijd. Anders gezegd, ik het zijn niet de lauwen en de anti-christenen die het tij zullen doen keren. We zien het al dagenlang in Istanbul : de branding is eigen aan de zee.

     

    Ergens leest U hieronder een ronkende volzin over dat het nu genoeg is geweest, en dat we allen als één man opstaan.

    Ik wou dat het waar was. Ik wou dat we al zo ver waren. Dat het volk de ‘diversiteit’ de plaats geeft die het toekomt : overal elders, maar niet in mijn achtertuin!

    °°°

    Ter zake :

    We zijn niet bang

    Geplaatst door Timon Dias op 14 juni, 2013 - 13:59µ

    ® De Dagelijkser Standaard.

    *

    Gisteren gaf Arabist Hans Jansen in Leiden een lezing zoals we die van hem kennen: erudiet, helder en zoals zijn zoon dat zegt: met een hoge grapdichtheid voor een academicus. Maar de meest inspirerende boodschap was een spontane reactie op iemand in het publiek: ‘We zijn niet bang voor de islam’.

    Een naar mijn oordeel goedbedoelende en welbespraakte islamitische jongeman droeg het standaard apologetische discours aangaande islam uit: de sharia is geen monolithisch begrip, de breedst gedragen betekenis van Jihad is die van spirituele verrijking en afkeer van zonden in plaats van die van een heilige oorlog, kwaadaardige islamitische bronteksten moeten in hun context gezien worden, u kent het ongetwijfeld.

    Zijn betoog sloot hij af met de strekking: u maakt mensen bang voor de islam. Hierop reageerde Jansen met: ‘Jongeman, u maakt een vergissing. Nederland is niet bang voor de islam. Maar veel Nederlanders vinden de leerstellingen van de islam abject en hebben medelijden met moslims die eraan onderhevig zijn’.

    In de trein terug begon het mij te dagen in hoeverre Jansen hierin gelijk had. Een van mijn dierbaarste vrienden is lid van het Korps Mariniers. Hij heeft mij een keer verteld hoe er in Defensie kringen aangekeken wordt tegen moslims die het nastreven op Westers grondgebied een islamitische soevereiniteit te bewerkstelligen. De houding varieert doorgaans tussen: ‘dan komen ze het godverdomme maar halen ook’ en ‘ik hoop dat ze ons een reden geven’. Warempel, er klinkt inderdaad geen greintje angst in door, slechts vastberadenheid en actiebereidheid.

    Het is fijn te weten dat onze men of action, de vaandeldragers van het enig recht dat los van elk ideaal als een op zichzelf staande waarheid bestaat – het recht van de sterkste – in ieder geval over de mentale daadkracht lijken te beschikken als er ooit geleverd moet worden.

    Maar Defensie is in een rechtsstaat, gelukkig, onderworpen aan de civiele politiek. Heeft de huidige politieke generatie het in zich te (laten) doen wat er gedaan moet worden als de situatie daar om vraagt? Dit weet ik niet. Ik heb altijd de grootste moeite de huidige politieke generatie van babyboomers en erfgenamen van de culturele revolutie van 68’, waar de Pronks nog altijd invloedrijk zijn, te taxeren op hun actiebereidheid jegens inherent agressieve actoren zoals de professionele voorhoede van de islam. Het is mijn generatie niet, en ik zal ze nooit volledig begrijpen.

    Echter, bij mijn eigen generatie heb ik een goede vinger aan de pols waar het draait om attitudes jegens de professionele voorhoede van de islam. En ik kan niet anders concluderen dan dat die attitude mij in toenemende mate bevalt. Deze stijgende lijn verklaar ik simpelweg uit bewustwording. Het wordt de jonge massa’s steeds duidelijker wat de professionele voorhoede van de islam wil, en hoe zij deze doelen willen bereiken.

    De staatsmedia en relevante faculteiten doen op vaak passief agressieve wijze hun best dit te relativeren of censureren, maar het punt waarop de realiteit onder de tafel gehouden kan worden, is lang en wel gepasseerd. Gelukkig maar.

    Ik maak het dagelijks mee dat brave psychologie studerende meisjes het roerend met me eens worden dat de inherent vijandige islamitische voorhoede aangepakt moet worden op een wijze die hen effectief marginaliseert of ontwapent. Wat is deze wijze? Ik wil het even niet over staatsrechtelijke mogelijkheden hebben, maar over wat men moreel rechtvaardig of acceptabel acht: cultuur i.p.v. wet.

     

    Directe uitzetting wordt zonder enige aarzeling door zelfs de aller-braafste onderschreven. Maar ook het overgrote deel van de nette psychologie studentes, na een afdoende kennisname van de intenties en methodes van de professionele voorhoede, onderschrijft de hedendaagse toepassing van de Snouck Hurgronje methode: identificeer de grootste en meest invloedrijke haatzaaiers and make ‘em disappear. Naar een strafkamp of een zeebodem, het lijkt ze eigenlijk om het even.

    Dat zijn de meisjes. De jongens zijn een nog ander verhaal. Wat een maatschappij van een jongeman verwacht, is de afgelopen decennia aan verandering onderhevig geweest. Onze ‘meer rechten dan plichten en alle culturen zijn gelijkwaardig staatsdoctrine’ heeft gemaakt dat zelfredzaamheid, maar vooral fysieke weerbaarheid, culturele weerbaarheid en fysieke daadkracht flink aan maatschappelijk aanzien hebben ingeboet.

     

    Welnu, jongens blijven jongens. En jongens zijn vechters. Of een cultuur het nu verlangt of niet, jongens genieten van soldaatje spelen en fantaseren over strijd en overwinning. Doe je niets aan.

     

    Wat ik merk is dat jongens van mijn generatie, na afdoende kennis te hebben genomen van de intenties en methodes van de professionele voorhoede, niet alleen niet bang zijn voor de confrontatie: ze kijken er eigenlijk naar uit.

    Ik vind dit volstrekt invoelbaar. We zijn opgegroeid met epische verhalen over goed tegen kwaad, maar ons is wijsgemaakt dat wij in het einde van de geschiedenis leven en goed tegen kwaad iets uit het verleden is, een relikwie uit vervlogen tijden. Er is nu alleen nog anders tegen anders; kannibalisme is een kwestie van smaak, zeg maar.

    Maar jongens zijn jongens, en eigenlijk verlangen wij naar een confrontatie met het kwaad, opdat wij ons, al is het maar heel even, de gelijken mogen wanen van hen die de geschiedenis in ons voordeel beslisten.

     

    Ik weiger pertinent te geloven dat de beschaving die het Duitse Nationaal Socialisme, het Italiaanse Fascisme, het Japanse Keizerrijk en de Sovjet unie op de knieën kreeg, om vervolgens een man op de maan zetten, het af zou leggen tegen de professionele voorhoede van de islam. Het gaat gewoonweg niet gebeuren.

    Jansen had volstrekt gelijk: we zijn niet bang. Laat ik me even direct richten tot de professionele voorhoede van de islam: als het er op aan komt, delven jullie het onderspit. Tegen die tijd, zijn wij ons allen bewust van jullie intenties en zullen we niet aarzelen kleur te bekennen. Wij zullen beëindigen wat jullie zijn gestart. Jullie hebben je echt zeer grondig verkeken. De generatie waartegen jullie de strijd moeten beslissen, is niet gelijk aan de generatie die ons land nu bestuurt. Wij zijn Generatie X-2.

     

    Succes.

    °°°

    Het is met ideologies gelijk met bomen : ze worden steeds sterker.

    Eerst bekogelden de krijgers elkaar met stenen die ze afschoten met werptuigen. Later werden de stenen vervangen door brandende olie. Toen kwam Koning Nobel met het buskruit, en dat werd niet alleen gebruikt om dodelijk snelvuur te verspreiden, maar het werd ook, zodra de mens kon vliegen, uit de lucht uit vliegtuigen gedropt, zodat ganse steden met de grond gelijk gemaakt werden. Later kwam de Superbomba met daarna de Super Superbom. Hitler, Stalin : om ter wreedaardigst, maar nog allemaal gebaseerd op -ismen. Tot nu deze allernieuwste ideologie, die het ultieme –isme brengt : het Islamisme.

    Op dit blogje heb ik natuurlijk geen commentaar te leveren op Arabist Hans Janssen. Dat spreekt vanzelf. Niemand beter dan deze man kent de Islam en die weet dus perfect hoe dit gedrocht moet aangepakt worden. Maar wij, het gewone volk, hadden graag wat meer geweten hoe de Islam al die voorgaande keren uit Europa is kunnen geweerd worden. Wikipedia is anders wel duidelijk genoeg, met de zoektermen Poitiers, Lepanto, Beleg van Wenen, enz, weet men al een kleine kant van het verhaal. Maar over ‘De Moren’ in Spanje, en de Reconquista ontbreken nog hele hoofdstukken.

    Maar eigenlijk doet dat er niet toe : bezems vegen net zo goed als 500 jaar geleden. Integendeel zelfs…

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    19-06-2013, 18:48 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    18-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1444 - OVER EEN ZWEEDS TRAGISCH OP ZICHZELF STAAND ONGEVAL

    ***

    Dinsdag 18 juni 2013

    Rozenmaand

    Zon 5u29-21u59

    H Leontius

    Deel III

    .

    1444 - OVER EEN ZWEEDS TRAGISCH OP ZICHZELF STAAND ONGEVAL

    °°°

     

    °°°

    Inzake ‘Open Grenzen’ zijn de Zwöden ons heel wat voor. Zij dragen daarvan ook de gevolgen, inclusief de Breiviks en andere verzetshelden. Hun jachtgebieden liggen weliswaar een stuk verder naar de Noordpool toe dan de onze, maar het is algemeen geweten, dat sedert de tijd van de wrede Vikings, de mensen daar geen geweld meer gebruiken, maar alleen nog blauwe ogen hebben en lang blond haar.

    De daarbij in bosjes levende Moslim-Jongeren die handelen naar Allah’s woord zelf, denken dat de vrouwtjes daar, hoe jonger hoe liever, met benen tot onder de oksels, loslopend wild is dat speciaal voor hen gekweekt wordt. Zij willen dus waar voor hun (stempel)geld of voor hun leefloon. En waar er gehakt wordt, vallen er spaanders.

    *

    Het zal dus Uw kind maar wezen, die kleine Anita (?) , die erger dan in  de Peer Gynt suite, in  de heilige hallen van de wellust werd gevangen gehouden.

    Natuurlijk is de Lynkxse o zo progressief als maar mogelijke Rechter vol begrip geweest. In de thuislanden hadden ze voor veel minder met een strop rond de nek, naast elkaar metershoog tussen twee uitgeschoven hoogtewerkers gehangen als voedsel voor de raven. In Zw*oen is men beschaafder : met een berisping en een handleiding hoe het verder eigenlijk moet, komen ze er van af.

    Is dat nu een vorm van ‘gematigde Islam’ of van een doorgedreven integratie?

    Persoonlijk denk ik, dat dat soort daders, als worstjes verpakt,  als oefenmateriaal moeten ter beschikking gesteld worden van het gezin van dat slachtoffertje.  Dezen bedenken zelf wel iets geweldigs dat wereldwijd als voorbeeld kan dienen voor het voorkomen van verdere diergeljke daden. Liefst in geuren en kleuren maar ook in kreten en kreunen, verfilmd en per subiet op YouTube geplaatst. In een begeleidend schrijven misschien ook vragen voor uitzending op El Jaziera?

    Misschien voordien een vertoning van het gebeuren ter lering eisen in iedere moskee? In iedere gevangenis?

    *

    O ja, ook pr express een present-exemplaar sturen naar de Ambassade va elk van die nationaliteiten. Liefst per ijlbode, met in zijn kielzog de gehele pers en TV-verslaggevers van over de gehele wereld?

    Misschien een specialleke voor Rudy Vrankx?

    °°°

    Ter zake :

    In opnieuw een “tragisch op zichzelf staand geval” werd in Zweden een 15-jarig meisje door 6 immigranten verkracht. De daders vielen na een feestje over haar heen. Zoals in zulke gevallen gebruikelijk is, viel ook deze keer de straf mild uit: de rechter veroordeelde Jibril Adam Aden, Allah Eddin Ben Othman, Basier Ibrahim Hussein, Bassin Ben Lofti Mbarki en Akme Abu Ammer – geen van allen ouder dan 18 jaar – ieder tot 130-150 uren dienstverlening. Bovendien moeten ze ongeveer € 5000,- schadevergoeding betalen.

     

    Als motivering voor de milde straf wordt genoemd dat de gezinnen leven van een sociale uitkering en bijvoorbeeld geen eigen woning hebben – daarom zou gevangenisstraf “ongeschikt” zijn. Verder argumenteerde de rechter dat de verkrachters er al door waren gestraft dat hun namen en foto´s al op internet waren gepubliceerd.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    18-06-2013, 18:12 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1443 - DE SAGA DER 3 KONINKLIJKE BLAASKAKEN

    ***

    Dinsdag 18 juni 2013

    Rozenmaand

    Zon 5u29-21u59

    H Leontius

    Deel II

    .

    1443 - DE SAGA DER 3 KONINKLIJKE BLAASKAKEN

    °°°

    De eer der Koninklijke sperma-donors 

     

    Opgefrist door een begaafde verstoten dochter, deze keer blijkbaar niet verwerkt via K.I.

    ---

    O.L. Vrouw van Saxen Coburg Gotha, B.V.O.

     

    °°°

    Er zal nog inkt genoeg vloeien over dit onderwerp, en op deze blog hebben we wel wat anders te doen dan aandacht te besteden aan de privé fratsen van een parochizestier wiens koninklijke edele delen meer uit dan in zijn pantalon blijken te zitten.

    Toch 2 opmerkingen.

    1° Meneer Camps, justekes terug van even uitgeteld, schrijft tegenwoordig in ademstoten. Hij berijdt echter de actualiteit op meesterlijke wijze, op de manier zoals Pablo Picasso zijn tableau’s in elkaar bokste. Chapeau!

    2° Het is waar : ook wij, Vlamingen, zijn in de persoon van deze marionetten-figuur, de Koning der Belgen, weer eens te schande gezet voor de gehele wereld. Als de hoogsten in graad, een koning-parochiestier en een als een op rammelaars wippende koijnenbok Eerste Minister het land ten schande maken, hoe moet het dan gesteld zijn met de gewone burger van dat land?

    Wacht eens : wie durfde daar ooit het woord in de mond nemen : ‘voorbeeldfunctie’? Albert Second houde dat voor gezegd. En dat is dan de figuur die verondersteld wordt het land samen te houden.

    Afspraak de morgen van 25 Mei 2014? Let wel : er is slechts één partij die als uit één mond voor een vrij Vlaanderen kiest zonder stiefmoederlijke betutteling van Francofonen. Liever vandaag dan morgen.

    °°°

    Ter zake :

    DNA-test in koninklijke kringen: ongezien

    dm column

    © Stephan Vanfleteren.Koning, burggraaf, admiraal: een kind ontkennen doe je niet. Dat doen dagjesmensen ook niet.

    Ik dacht dat dit abjecte gedrag nog alleen voorkwam in hogere kringen van de Romeinse curie, maar ook hun profane alter ego's spuiten niet allemaal zuiver op de graat. Koning Albert weet daar meer over.

    Dat hij zijn buitenechtelijke dochter Delphine Boël het publieke vaderschap onthoudt, is niet alleen moreel bedenkelijk, het is ook dom. Hij had kunnen weten dat de leugen hem nog tijdens zijn koningschap zou achtervolgen.

    Juridisme wast niet witter dan wit, Sire.

    Dat Delphine hem, kroonprins Filip en prinses Astrid nu dagvaardt voor een DNA-test is ongezien in koninklijke kringen.

    We zijn de komende dagen weer wereldnieuws.

    Cuisses légères vormen mede het wezen van koningshuizen. Het lijkt genetisch; erfelijk ook. Daar zit de burger niet mee. Een democratie is gewend aan overspel. Maar je kunt het zonlicht niet ontkennen als er ongelukken van komen.

    Zoals een ongewenst kind.

    Een DNA-test zal Delphine niet helpen aan de erkenning dat koning Albert haar biologische vader is. Zelf overtuigt ze ook niet echt met haar late riedel over bloedbanden. Haar hang naar verwantschap lijkt me zakelijker.

    Wel is de vraag naar het DNA van Albert op zich al criminaliserend.

    Hugo Camps

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    18-06-2013, 12:01 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1442 -DE INNERE KEUKEN VAN DE MO SLIMSE “BESCHAVING”

    ***

    Dinsdag 18 juni 2013

    Rozenmaand

    Zon 5u29-21u59

    H Leontius

    Deel I

    .

    1442 -DE INNERE KEUKEN VAN DE MO SLIMSE “BESCHAVING”

    °°°

    Monumenten in Egypte die getuigen van de grootheid van de islam

     

    °°°

    Ten gerieve van de meisjes en jongens van de NSAn de DigStaPo

    (Digitale Geheime Staats Polizei) : U hoeft niet tet zoeken in deze blog : alle namen zijn al bekend bij U. Maar als U toch leest, wees dan gewaarschuwd : laten doordringen in de hersens kan tot gevoelige spanningen leiden op de werkvloer. U bent toch gesyndikeerd?

    *

    U leest hieronder hoe de Arabische Beschaving (als een tang op een piramide?) als een domper op de resten van al die Oude Beschavingen in het Oosten is terecht gekomen : de Assyrische, de Fenisische, de Babylonische, de Egyptische en wat al meer, onder leiding van een wreedaardige Arabische roverhoofdman. En precies aan de ‘manhaftie’ volgelingen van deze roverhoofdman zouden wij ons in het Vrije Westen moeten  onderwerpen. Pardon : zouden wij ons moeten laten integreren door de voorhoede van hun bezettingsacht.

    Op die manier gezien, is het plaatje duidelijk : nu moet ook de Westerse Beschaving worden overvleugeld door de Islam, de Westerse Beschaving, die via de ‘Re-naissance’ het beste van die oude beschavingen in zich heeft verenigd en bijgewerkt door het Christendom, tot een nooit geziene bloei heeft gebracht.  

    Zo zou de Islam weeral kunnen pronken met andermans veren op de hoed, net zoals een straatrover  pronkt met het van zijn slachtoffers gestolen goud. Denk aan de ‘Analousissche’ Bouwkunst in dat deel van Spanje die ooit eeuwenlang onze Moors gezag stond.

    *

    De echte Islammer leeft van de ene dag op de andere van bijeen geroofde buit, tussen een harem van bijeen geroofde maagden, als een woestijnkrijger tussen-in twee rooftchten. Een vorm van ‘gematigdheid’ is daar alleen in stilte naar te kunnen verlangen en er op te hopen dat deze drom ooit eens werkelijkheid wordt.

    *

    Mr Adonis (=pseudoniem!) : op deze blog heeft U bij Digitalia (= pseudoniem) een geestesgenoot gevonden. Hij zou, moest hij Uw leestekens kunnen ontcijferen, een van Uw trouwste bewonderaars worden. Het kan dan ook niet anders, of Uw voorvaderen behoorden tot een rijk ontwikkelde beschaving, een van de zovele die door de Islam onder de voet zijn gelopen. Wij zouden vroeger, na de gebruikelijke hatelijkheden of hartelijkheden met elkaar handel hebben kunnen drijven, of we zouden na de feestelijke steekspelen op het plein voor de burcht, kunnen luisteren hebben naar elkaars troubadours.

    °°°

    Ter zake :

     

    Moslimlanden staan buiten geschiedenis

    Geplaatst door Leon de Winter op 17 juni, 2013 - 10:14

    *

    De Syrische dichter Adonis (pseudoniem voor Ali Ahmed Esber) zei enkele dagen geleden op tv in een VPRO-documentaire: ’Ik ken geen volk dat zo in staat is elkaar te doden, uit te roeien en elkaar te vernietigen als de Arabieren. Het lijkt alsof ze geschapen zijn om elkaar te doden.’

    Adonis is een groot dichter. Hij heeft ook lef. Maar hier vergist hij zich: hij spreekt over Arabieren zoals je over Europeanen kunt spreken, en dat is een fictie. Het Europese volk bestaat niet, net zomin als er een Arabisch volk bestaat. Zeker, de bloedige veroveringen door de moslims van het noorden van Afrika, het Midden-Oosten, tot aan India toe, waren zeer succesvol en legden over de toen bestaande inheemse culturen een nieuwe culturele laag. Maar die laag, de laag van de islam, is al tweehonderd jaar lang onderhevig aan erosie, en de onderlinge verschillen blijven groot.

    De term ’Arabisch’ verdoezelt de grote regionale verschillen. De oorspronkelijke Berber-culturen van het noorden van Afrika zijn nooit geheel verdwenen. Onder het huidige Egypte sluimert de herinnering aan een oude beschaving. In het Midden Oosten zijn de herinneringen aan andere beschavingen nooit geheel uitgeroeid, ook al hebben de vertegenwoordigers van de islam dat eeuwenlang geprobeerd.

    Toen in de zevende eeuw de Arabische bedoeïenen aan hun veroveringstochten begonnen, waren de streken waar nu de islam heerst multicultureel. Vroege vormen van het christendom werden in het noorden van Afrika en in wat nu Turkije heet alom beleden. Het wemelde van Joodse stammen. Overal kwamen nog andere vormen van culturele en religieuze praktijken voor.

    Dat alles werd weggevaagd door de nieuwe religieuze ideologie gebaseerd op de verhalen over een strijder die ook pretendeerde Gods woord te spreken. Rondom de figuur van de profeet Mohammed ontstond een uiterst mannelijke beschaving, waarin strijd, opofferingsbereidheid, het verwerven van oorlogsbuit, het nemen van vele vrouwen en een heerlijk eeuwig leven in de dood met tientallen maagden, een verzameling van (voor mannen) onweerstaanbare waarden vormden. In de islam werden de basiswaarden van de stammenculturen van het Arabische schiereiland – eer, strijd, mannelijkheid – geïnstitutionaliseerd.

    Adonis zei in die documentaire: ’Kijk nu eens naar de Arabische wereld, met al zijn rijkdom en mogelijkheden. Je kunt niet eens een universiteit vinden die bekend is in de rest van de wereld. Je kunt niet eens een instituut vinden waar ze wetenschappelijk onderzoek doen. We staan buiten de geschiedenis. We zijn een tweederangs volk. We consumeren wat anderen produceren. Straks is het afgelopen met ons. We hebben geen echte cultuur die uniek is en iets toevoegt en ons verheft tot de moderniteit.’

    Vooruitgang

    Dat is niet altijd zo geweest. De islamitische culturen hebben na de veroveringstochten wel degelijk wetenschappelijke vooruitgang gebracht, maar vanaf de dertiende eeuw verloren de rekkelijken het van de letterlijken. Weliswaar maakte het geloof sterke agressieve krachten vrij, zoals bij de Turken, die vanuit CentraalAzië het Byzantijnse Rijk onder de voet liepen, en zelfs in 1683 aan de poorten van Wenen rammelden, maar de geestelijke vrijheden die vanaf de late middeleeuwen in de steden van Europa ontstonden, gingen aan de moslims voorbij.

    Het christendom werd vanaf de vierde eeuw ook een Romeinse staatsgodsdienst, maar het overleefde eeuwen later de scheiding van kerk en staat – een ontwikkeling waarin de vroege Republiek der Nederlanden een hoofdrol heeft gespeeld. De islam is in zijn ontwerp een staatsgodsdienst. In zijn verhalen is de centrale figuur Mohammed een heerser die de staatsmacht uitoefent. De centrale christelijke figuur Jezus ontbeert elke politiek-maatschappelijke claim.

    Elk land dat in meerderheid een islamitische bevolking heeft, heeft in zijn grondwet staan dat de sharia, ofwel de wetten gebaseerd op de Koran en de traditionele verhalen over Mohammed, richtinggevend is. Er bestaat een Organisation of the Islamic Conference, de beruchte reactionaire club van Islamitische landen die geen christelijk equivalent kent.

    Ofwel: de huidige crisis van de moslims, van de islam in het algemeen, is de crisis die ontstaat doordat de scheiding tussen kerk en staat, die absoluut noodzakelijk is voor deelname aan het grote avontuur van de menselijke vooruitgang, nog steeds niet is doorgezet.

    De sjah van Perzië was bezig het geloof tot de moskee te beperken. De Turkse modernist Kemal Attatürk dwong de scheiding desnoods met geweld af. Maar tegelijkertijd ontstonden reactionaire tegenbewegingen. De Egyptische Moslimbroederschap werd opgericht naar het model van het Europese fascisme. Het salafisme, ofwel de vroomste droom over een terugkeer naar het samenlevingsmodel van de tijd van de profeet, leeft volop, zeker bij jonge mannen, die hun driftige fantasieën over een intens bestaan als strijder in militante islamistische groepen volop kunnen botvieren.

    Wij, westerlingen, hebben geen ideologie meer waarin mannelijke agressie een gewaardeerd fenomeen is; alleen virtueel, in games, ondergaan onze jongens hun aangeboren behoefte aan strijd. Maar voor jonge moslims is vechten, doden en als martelaar sterven een echte optie, en volledig gesanctioneerd door hun geloof (in de strijd in Syrië kunnen jonge moslims zich volledig uitleven).

    Vrijheid van expressie, vrijheid van onderzoek, vrijheid van godsdienst, vrijheid van verzameling – zo lang de scheiding tussen kerk en staat niet is ongevoerd in de landen van de moslims, zullen de Arabische en andere moslims ’buiten de geschiedenis’ blijven staan.

    Vraag

    Hier raken we een akelig complexe vraag: kan een religie gebaseerd op de gedachten van een strijder en heerser de claim op de staatsmacht opgeven? Ofwel: kan de islam, die per definitie de heerschappij over de staat opeist, de scheiding tussen kerk en staat overleven? Wat blijft er van de islam over als het zich in de moskee terugtrekt?

    Attatürk heeft de islam willen afbreken. Zijn erfenis wordt door reactionaire krachten ontmanteld. In het Westen kunnen we weinig anders doen dan toekijken en de krachten steunen die in Turkije, Syrië, Afghanistan, Egypte, overal in de islamitische wereld, de moderniteit willen omarmen. We bevinden ons in een frustrerende en machteloze positie

     

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    18-06-2013, 11:51 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    17-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1441 - OVERAL WAAR DE ISLAM KOMT WORDT VUURTJE GESTOOKT

    ***

    Maandag 17 juni

    Zon 5u29-21u59

    H Alena van Dilbeek

    Deel III

    .

    1441 - OVERAL WAAR DE ISLAM KOMT WORDT VUURTJE GESTOOKT

    °°°

     

    °°°

    Het hellevuur van de Islam laat zich door niets of door niemand tegenhouden. Gaat het in de eerste plaats niet met geweld, dan gaat het met list en bedrog. U herkent vast wel het scenario : de ‘gematigde Islam’ is (om een hemels gezegde voor altijd te verdestrueren!) lijk de Vlamsche tale van Guido Gezelle, o zo wonderzoet, voor wie neur geen geweld en doet. Tot dat hellvuur zich sterk genoeg waant, om U met één enkele haal, van links naar rechts, de keel over te snijden. Al wie het anderszegt, liegt of spreekt de waarheid niet.

    Ik ben nog altijd op zoek naar ook maar één land waar het anders verloopt.

    Ho, we zien ineens een machtig, rijk en groot land? Ha, daar gaan we iets spectaculairs aan doen die als het lukt, heel de mensheid zal geweten hebben. Geniaal in al zijn eenvoud : het stikt daar van de burgervliegtuigen en Manhattan met de Twen Towers is het hart  van de financiële wereld daar. Met het geduld van een doodskopspinnetje die een reuzenvlieg wil vangen in haar netten, op zoek gaan naar Jihad-kamikazes die dergelijke vliegtuigen als donderslagen bij heldere hem, in die glazen gedrochten willen vliegen. Alarm? Afweergeschut? Een rakettenschild? Nee makker, het is al gebeurd en Amerika slaapt nog, net als bij de laffe aanval op Pearl Harbour. Amerika voert wel gaarne oorlog, maar AUB toch niet op het eigen grondgebied.

    En dan komt de clou van het verhaal. Busch Jr rukt niet het hart uit het lichaam van de Islam : dat is niet hùn werk, wordt geargumenteerd, maar het werk van een paar debielen, die de Islam in een verkeerd daglicht willen stellen. Ha, dan is het goed, zegt Busch, maar we moeten toch iets doen voor het oog van de mensen. We gaan proberen om ons preventief te beschermen, door heel de wereld af te luisteren op zoek naar stouterikken. En wetewa? We  spannen heel de wereld voor onze kar. We pakken zelfs, zodra we ervan horen, de te geavanceerde technologieën in, zoals die verdomde spraaktechnologie van die Ieperse prutsers. Een paar schijnmanoeuvres, en voor ze er erg in hebben, is die technologie van ons….

    En precies dààr wil Allah Amerika juist hebben : door deze spionage te laten lekken, kan onrust gezaaid worden, en onrust zaaien is de Islam zien opschieten….

    De wereld kijkt verbijsterd toe : wat nu? Hoe kan men nu (Islam-)terreur voorkomen, zonder alert te zijn? Dus die spionage is… een noodzakelijk kwaad. En dus is het eerste stadium van de ‘onderwerping’ aangebroken : wereldwijd is iedereen bang geworden.

    Maar nu komt het want de Islam is ons, Westerlingen, altijd een slag voor. Ze zijn namelijk al lang binnengedrongen, dank zij hun knappe Zwarte President, tot bij de hefbomen van de macht. Samen met de hetze over de spionage, wordt het beeld van de Islam opgefrist en aannemelijker gemaakt. Zo wordt er gedecreteerd, dat de Koran weliswaar het werk is van de Profeet, maar eigenlijk wel het woord die God zelf heeft gesproken. De Islam wortelt dus een verdiep hoger getild : direct bij de Allerhoogste, en het is dus nutteloos zich te verzetten.

    Ha ja, want Islam is juist het Arabisch woord voor ‘Onderwerping’.

    De Koran is erger dan ‘Mein Kampf’, omdat ieder van de 1,2 miljard Moslims elk een Hitler op zich is. Vandaag een doodgewone piot, korporaal in het leger, en morgen een razende zot, die tapijten stukbijt. Hun missionerings-gerief is niet het Kruisbeeld, maar de kakbijl.

    Misschien dat Amerika nu eindelijk een tandje bijsteekt?  Dat het nu de Hispano’s uit Mexico binnenhaalt, die de Moslims verdringen? Hispano’s dansen de samba op straat, in plaats van met de kont omhoog te liggen bidden op sttraat.

    *

    Laten wij in Europa maar eerst afwachten wat Grote Broer doet. Ondertussen proberen wij de huidige Be-Siterders er uit te werken, want het zijn zij, in hoofdzaak de kazakdraaiers van Tsjeven, die daarvoor verantwoordelijk zijn. Zij bezaten en bezitten namelijk de gave van het onbeperkt compromissen sluiten. Als ze er aar zelf beter van werden.

    °°°

    Ter zake :

    Door: redactie dm − 17/06/13, 09u35  − Bron: ANP

    Steve Wozniak is niet te spreken over de Amerikaanse geheime dienst NSA, die al lange tijd het internetgedrag van burgers uit binnen- en buitenland in de gaten houdt. ''Dit is niet mijn Amerika'', zei de medeoprichter van Apple tegen een Spaanse journalist van FayerWayer.  

    © reuters.Wozniak groeide op met het idee dat Amerika een verantwoordelijk en goed land was, maar dat blijkt nu iets anders in elkaar te zitten. ''Ik was zo trots op mijn land en nu kom ik erachter dat het tegenovergestelde waar is'', aldus Wozniak.

     

    Hij vervolgt: ''Al die dingen over de constitutie, die ons een goed volk maken, stellen eigenlijk niets voor. Het is allemaal kapot gemaakt met de Patriot Act. Er is niet eens meer sprake van een openbare rechterlijke macht.''

    De medeoprichter van Apple ziet zelfs vergelijkingen tussen de Verenigde Staten en het Rusland van de Koude Oorlog, in de tijd dat er in het land mensen verdwenen. ''We lijken daar steeds meer op.'' Wozniak waarschuwt de VS dan ook zich niet te gedragen als een alleenheerser. ''Dat is wat een koning doet. Een koning gaat erop uit, zoekt mensen uit, vermoord ze of stopt ze zo maar in de gevangenis

    °°°

    (Patriot Act) is volgens Wikipedia

    of voluit de Uniting and Strengthening America by Providing Appropriate Tools Required to Intercept and Obstruct Terrorism Act of 2001 is een Amerikaans wetsvoorstel (H.R.3162) dat op 26 oktober 2001 door het Amerikaans Congres met een meerderheid is aangenomen.[1]

    De wet heeft als doel meer mogelijkheden te geven aan de Amerikaanse overheid om informatie te vergaren over en op te treden in geval van mogelijk terrorisme. Het is een directe reactie op de aanslagen op 11 september 2001, en is een middel in de Amerikaanse strijd tegen terrorisme.

    Er is veel kritiek op de Patriot Act omdat ze de burgerrechten van de Amerikaanse bevolking te veel zou schenden, met name op het gebied van privacy. Daarnaast is er de kritiek dat de wet stigmatiserend zou werken omdat het vooral mogelijkheden biedt om immigranten en buitenlandse bezoekers te onderzoeken en het land uit te zetten.

    Voorstanders van de wet hopen dat het de Amerikaanse justitie meer opsporingsmogelijkheden geeft om zo terroristische aanslagen in de toekomst te voorkomen. In plaats van het achteraf straffen, kan men nu ook pro-actief reageren. Het argument dat burgerrechten afgebroken worden weerleggen ze door te zeggen dat 'het leven zonder angst' het hoogste burgerrecht is.

    Eind 2003 ondertekende George W. Bush de Intelligence Authorization Act, die meer opsporingsbevoegdheden aan de FBI geeft en gezien kan worden als het verlengstuk van de Patriot Act.

    Op 16 december 2005 stemde de Amerikaanse Senaat tegen de verlenging van de wet. Op 21 december 2005 bereikte de Senaat een meerpartijen akkoord inzake 107-56. Dit werd vastgelegd in de USA PATRIOT Improvement and Reauthorization Act. Vele passages uit de USA PATRIOT Act zijn daarbij gehandhaafd.

    De Patriot Act werd in 26 oktober 2001 door het Huis van Afgevaardigden aangenomen met een meerderheid van 357 tegen 66 stemmen. In de Senaat lag de stemverhouding 98-1. Republikeins Afgevaardigde voor Texas Ron Paul vertelde The Washington Times dat geen enkel Congreslid de nieuwe wetgeving mocht lezen. Tegenstanders van de Patriot Act wijzen erop, dat het onmogelijk was in zo'n korte tijd na de aanslagen van 11 september 2001 deze wet te schrijven en dat de Patriot Act dus in feite al klaar lag.

    Op 27 februari 2010 verlengde Barack Obama de Patriot Act met een jaar, een dag voordat deze zou vervallen.

    Op 26 mei 2011, tekende Barack Obama een verlenging voor vier jaar van drie belangrijke onderdelen van de oorspronkelijke PATRIOT Act. Dit betreft het afluisteren van verdachten, onderzoek van zakelijke informatie, en surveillance van individuen die verdacht worden van terroristische activiteiten.

    Inmiddels blijkt op een ander gebied een neveneffect. Op grond van de Patriot Act is de keuze voor een Amerikaanse Cloud Computing provider voor Europese klanten een risico, aangezien de gegevens en databases van die klanten ook door de Amerikaanse overheid opgevraagd

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    17-06-2013, 18:50 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1441 - DE O ZO HUMANISTISCHE WERELD HEEFT ANDERE ZAKEN AAN HET HOOFD DAN HET HUMAAN ZIJN

    ***

    Maandag 17 juni

    Zon 5u29-21u59

    H Alena van Dilbeek

    Deel II

    .

    1441 - DE O ZO HUMANISTISCHE WERELD HEEFT ANDERE ZAKEN AAN HET HOOFD DAN HET HUMAAN ZIJN

    °°°

     

    °°°

    Eerst was, tot 1789, de Christelijke Westerse wereld niet sociaal genoeg, en dus werd het humanisme, de draak met zeven koppen, uitgevonden. U weet wel : alle Menschen werden Brüder…

    Nooit waren de communicatiemiddelen zo geperfectioneerd als nu, en nog nooit heeft de Mensheid elkaar zo hartsgrondig uitgeroeid. Vooral sinds de Ideologie van de Wrede wereldwijd de lakens probeert uit te delen. is de Vrede en het geluk der mensen verdwenen. Omdat, zeggen de Moslim-bazen, Allah-God het via onze mond zo wil. Ha ja, hoe zouden wij anders die hoge postjes kunnen behouden?

    We lezen ook de laatste tijd zoveel over de nakende Eindtijd en de dreigende Apocalyps. Maar kan het nog erger? Is dit niet in veel landen de Apocalyps? De meeste gruwelberichten komen voorlopig uit de landen waar het ooit allemaal begon, het Tweestromen-Gebied, het land van Tigris en Eufraat waar volgens de overleveringen het Aards Paradijs was van Adam en Eva. Precies in die door God uitverkoren landen, begint nu blijkbaar het Einde der Tijden. Aleppo, Homs, Damascus : na de Bijbelse tijden, kwam de Romeinse Oudheid, en bovenop die relieken waait nu de Halve Maan, en weerklinken de losbrandingen van geweervuur. Lucifer wrijft zich in de handen!

    *

    Ja, alles heeft een naam, en de naam van het Kwaad is Islam. Luister niet naar hun woorden, maar zie hun daden. Al doet de media er alles aan om het anders voor te stellen. Al verwijt een halve (een hele?) Moslim dat De Wever bloed aan de handen heeft. Omdat hij het stempelgeld of het Leefloon van SyriPe-moordenaars niet langer in Antwerpen wil betalen…. Daarom onderstaand uittreksel uit de geschriften van een goede vriend, wiens naam ik weeral niet kan vrijgeven, omdat de Grote Staatsvuiligheid, in afwachting van het juiste moment,  registers bijhoudt van wie we zijn en van wat we doen.

    Er is de Kleine Staatsvuiligheid, voor plaatselijk  gebruik, en er is de Grote Staatsvuiligheid, die wereldwijd de As van het Kwaad  ondersteunt. Zeggen dat zoiets het werk is van de Gevallen Aartsengel Lucifer klinkt misschien te Bijbels, maar heeft dan wel de verdienste duidelijk te zijn.

    Het zou de o zo Verlichte en Humane media goed doen, zich het Oude Testament, eens aan te schaffen. Liefst alle boekdelen, te beginnen met het begin. Het vult een heuse bibliotheek, dat wel. Maar de gecondenseerde vorm moet wel kunnen. Die is niet zo omvangrijk, en is nog altijd tot spijt van wie het benijdt het meest verspreide boek ter wereld. De naam van dat meesterwerk? In de Lagere School sprak men vroeger van ‘Gewijde Geschiedenis’, maar dat is al lang vervangen door ‘Werkelijkheids Onderricht’, zo dat iedereen beter kan leven met ‘diversiteit’.

    *

    Maar ‘Diversiteit’ rijmt met ‘Stommiteit’. Vandaar dat onze Be-Stierders niet eens in staat zijn het onderscheid te zien.

    *

    H. Rita, Patrones der Hopeloze Gevallen, wil hun verstand verlichten, al zal dat niet eenvoudig zijn. Ida van de Antwerpse Koolkaai vraagt het via deze blog met toch zoveel aandrang, dat U niet kint weigeren. Samen met een bougieke van bij Mielke den Drogist. Zend, als inspiratie, de rekening maar naar Haiku-Herman.

    °°°

    Ter zake :

    Syrische rebellen moordden christelijk dorp uit

    Naast het vreselijke nieuws in de kop van dit artikel, hebben de 'rebellen' deze week ook nog zestig sjiieten vermoord in de stad Hatlah. Wordt vervolgd, over een poosje met Amerikaanse wapens.

    Assad maakt als moslim onderdeel uit van de stroming der alawieten. Deze alawieten zijn weer een stroming binnen de stroming der sjiieten. De sjiieten maken onderdeel uit van de islam. De opstand in Syrië wordt vooral geleid door soennieten, de andere grote stroming die de islam kent. De terreurgroep Al-Qaida is ook soennitisch, vandaar dat deze terroristen de strijd in Syrië tegen Assad steunen. Een grote rebellengroep in Syrië, Al-Nusra, is gelieerd aan Al-Qaida en begaat verschrikkelijke wandaden in Syrië.

     

    Sjiieten en soennieten kunnen elkaars bloed wel drinken of eten. Soms letterlijk, zo zong een aantal weken geleden een filmpje rond op internet waarin een rebel het hart op at van een vijand. Niet alleen in Syrië zorgt dit sektarische geweld voor veel doden, ook in Irak staat de bom op heel erg scherp.

    Zuivering

    Dat sektarische geweld in Syrië gaat maar door en neemt steeds ziekere vormen aan. Een aantal dagen geleden marcheerde bijvoorbeeld een grote groep mannen naar de stad Hatlah. De rebellen waren zwaar bewapend, droegen extremistische vlaggen en zongen massaal sektarische slogans. Uit de slogans was op te maken dat men de stad kwam zuiveren en reinigen van de zogenaamde 'Raafidis', een scheldnaam voor sjiieten. Volgens bronnen werden minstens zestig burgers afgeslacht door de terroristen.

     

    Een tijdje terug schreef ik al een artikel over de situatie van christenen in Syrië. Die holt zienderogen achteruit. Het gelijk van deze stelling werd helaas onlangs weer bevestigd. Volgens bronnen vielen zo'n 350 militanten van de Free Syrian Army (FSA) het dorpje Deir el-Zour binnen. Let op, dus niet de aan Al-Qaida gelieerde Al-Nusra-terroristen, maar rebellen van de meer gematigde (???) FSA.

     

    Executie

    De bewoners van dit christelijke dorp werden samengedreven en daarna geëxecuteerd. Het aantal slachtoffers van deze slachtpartij is onbekend. Foto's van het dorp laten zien dat veel huizen zijn vernield. Dan hebben we het nog niet over de kerk, de schade is enorm.

     

    Christen zijn in Syrië onder Assad was voor de 10 miljoen Christenen niet altijd even makkelijk. Maar als je je koest hield, had je weinig gevaar te duchten. Hoe anders is de situatie nu onder de rebellen! En die rebellen wil Amerika wapens gaan leveren. Alleen de gematigde rebellen zegt men dan. En daar zit 'm de kneep.

     

    Wapens

    Zoals we zagen is de FSA ook niet te vertrouwen. Hetzelfde geldt uiteraard voor de aan Al-Qaida gelieerde Al-Nusra terroristen. De overige splinterbewegingen in Syrië zijn nauwelijks in kaart te brengen. Onophoudelijk fuseren rebellengroepen met andere groepen. Op die manier kunnen wapens dus binnen no-time in handen vallen van andere (kwaadwillende) rebellen. Daarnaast werken de rebellengroepen veel samen. Rebellen van de FSA, Al-Nusra en anderen groepen vechten zij aan zij (en maken waarschijnlijk onderling ook ruzie). Op deze manier wisselen wapens nog sneller van eigenaar dan het CDA draait over Israël.

    Mijns inziens is het gevaar reëel dat jongeren uit Antwerpen, Delft en Den Haag, met wapens geleverd door de Verenigde Staten, binnenkort christenen en andere onschuldige burgers vermoorden in de stille dorpjes in het uitgerekte Syrië.

    Beest

    Assad is een beest, ik ben de laatste die dat ontkent.

    De rebellen zijn echter geen haar beter. Sterker nog, ze lijken er een schepje bovenop te doen.

    Arm Syrië

    °°°

    Eerst was het Irak, of Koeweit. De Numlmen van de TEEVEE speelden, en de Verenigde Naties dansten. Of is het omgekeerd? Amerika sloeg de boel daar in gruizelementen, maar de Geest was uit de Fles. Die zal niet rusten, voor hij zijn tanden in Israël heeft gezet,. Om ze er op kapot te bijten.

    Kan ik er aan doen, om een halve eeuw geleden en meer, zo goed opgelet te hebben in de lessen Gewijde Geschiedenis? Ik bedoel hic et nunc de 10 Plagen van Egypte, omdat de toenmalige heerser over het Land der Pyramiden, het Joodse volk, dat zoveel goeds had verricht voor dat land, tot slaven wilde maken. Toen ze juist daarom met have en goed wilden vertrekken, hield hij hen met alle macht tegen, maar Jahweh beschermde Zijn volk en vernietigde Egypte.

    Moraal van het verhaal : waar vrede heerst, overwint de Rede. Maar ‘Vrede’ en ‘Rede’ zijn twee begrippen die niet voorkomen in de Koran….

    Moge de duivel hen tot de laatste man halen!

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    17-06-2013, 11:54 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1440 - OP DE WEG NAAR DAMASCUS, BIIJBELS GEÏNSPIREERD

    ***

    Maandag 17 juni

    Zon 5u29-21u59

    H Alena van Dilbeek

    .

    1440 - OP DE WEG NAAR DAMASCUS, BIIJBELS GEÏNSPIREERD

    °°°

    Oude ruïnes van een vroegere moskee in Damscus.

     

    Zijn dat nu veelbelovende of juist dreigende doodsvogels in  de lucht?

    °°°

    Damascus is een oude Bijbelse stad, waar de adem van de Islam de vele Romeinse relieken heeftbesmet. Bij een goede Vlaamse vriend, die ik hier liever niet meer vernoem wegens de Amerikaanse Islam-Afluister Spionage, kwam onderstaande brief van bijna een jaar geleden, mij onder ogen. U gelooft ze niet, Uw eigen ogen! Pater Norbertijn Daniël Maes (74) van de Abdij van Postel, is zin hele leven werkzaam tussen de Christenen in Syrië, in de absolute nabijheid van Damascus.. De man en zijn levenswerk komt in de schijnwerpers bij de mensen van Het Vlaams Belang, aansluitend bij de reis van Filip De Winter in het land van President Assad. We kregen inzage in een Open Brief (Pasen 2013), gericht aan de President van Europa, de Grote Haiku-dichter uit het land van De Stomme van Portici, zonder te weten wat die heeft geantwoord.

    Wat denkt die Pater wel!

    Later, eenmaal alles voorbij zal zijn, zal deze Norbertijn, die net als Damiaan DeVeuster in ‘ de wijngaard van de Heer’ heeft gewerkt, misschien verheven worden ‘tot de eer der altaren’. Dan kan Het Heilig Paterke van Gervuren met zij vals schijnheilig gezicht misschien die dag misdienaar gaan spelen bij de Paus. Onderwijl met Roestige Vastheid loerend als Boer Bavo van onder zijn elleboog naar ergens een of andere streling voor het oog.

    Juist, Pater! Sadam Housein heb ik noot meebeleefd. Ik leefde alleen in de overtuiging dat het in Irak nog voor niemand zo slecht niet was. Maar stel U voor, die man bleek ineens massa-vernietigingswapens te hebben, boven op een heel arsenaal chemische wapens waarmee hij verdorie zijn eigen (brave) bevolking wilde uitmoorden.  Een heel stuk diplomatischer uitleg voor de Anglo-Saksische wereld dan Hitler die Polen  binnenviel om het aan te hechten, om het land in de afgrond te rijden. Bagdad werd niet het decor voor het Sprookje van Duizend en Een Nacht, maar de nachtmerrie van duizenden nachten.

    Irak was de eerste van vele domino-steentjes die maar bleven vallen. Het motto bleek meer en meer dat Islam will dominate the world, en nu zit het arme Syrische volk met de gebakken peren.

    Van Rampaai, Eerwaarde Heer Maes, maakt zich klaar om zijn hebben en houden in 5 sjieke Mercedessen te laden, om zich met vrouw en kind naar Orly te begeven, waar er geboekt is voor een prachtig en kostbaar verlof. Overal ter wereld war de zon schijnt, maar niet in  Syrië.

    Welke moordenaar komt er nu graag terug naar de plaats delict?

    °°°

    Ter zake :

    Daniël Maes (74), norbertijn van Postel en afkomstig uit Arendonk, is verantwoordelijk voor een seminarie in het zesde eeuwse klooster Mar Yakub in Qâra, gelegen op 90 kilometer van de Syrische hoofdstad Damascus. In Syrië zijn er 2,4 miljoen christenen op 24 miljoen inwoners. Een verre droom van de Vlaamse norbertijn Maes is om van het klooster Mar Yakub een tweede Taizé te maken, dicht bij de bronnen van het christendom, in dialoog met joden en moslims.

    Wat moet Europa doen in Syrië?

    Open brief aan de heer Herman Van Rompuy, voorzitter van de Europese Raad

     

    Excellentie,

    Uw inzet voor Europa in de huidige moeilijke tijd krijgt de steun van de Europese staatshoofden en regeringsleiders. Zij hebben u ook in uw functie bevestigd, waarvoor ook ik u wil gelukwensen.

    U zit als het ware op de stoel van Robert Schumann, de vader van Europa. Hij was, zoals u zelf, een overtuigde christen. Zijn politieke inzet was doordrongen van zijn christelijke principes, die uiteindelijk de meest universele en authentiek menselijke waarden zijn. Toen hij in 1950, samen met Konrad Adenauer en de Gaspari ‘de gemeenschap van kolen en staal’ begon, waaruit uiteindelijk de Europese Unie is gegroeid, was dit een bijdrage aan de economische welvaart. Er was echter veel meer. Hij bracht verzoening tussen de toen gezworen vijanden: Frankrijk en Duitsland. Zijn voornaamste bekommernis ging naar de fundamenten van verzoening, dialoog, samenwerking, solidariteit en vrede met een groot respect voor de eigenheid van ieder volk. Bovendien wilde hij op deze grondslagen een Europa als een dienst aan en solidariteit met alle landen en volkeren.

    U weet dit alles beter dan wie ook. Wat u wellicht minder goed weet, is wat er werkelijk in Syrië gebeurt. Sta me toe hierover enige eigen ervaring mee te delen. Ik ben een eenvoudige burger, niettemin een Europese burger, sinds enkele jaren levend en werkzaam in Syrië. Ik heb voor de oorlog met volle teugen genoten van de gastvrijheid van dit volk, van zijn behoorlijke welvaart, vrijheid, vrede en vooral van de diep ingewortelde wil om met alle verschillende etnische groepen en geloofsgroepen in vrede samen te leven. In Damascus, Qâra en elders was ik te gast in menig gezin, zowel moslim als christen. Nooit heb ik enig verschil in gulheid en gastvrijheid ondervonden. En nog veel minder enige vijandigheid. Inmiddels is Qâra een verzamelplaats geworden van terroristen en een van de gevaarlijkste plaatsen in Syrië.

    De door het Westen en zijn Arabische bondgenoten genoemde ‘volksopstand’ heb ik zien geboren worden. Zoals naar gewoonte wandelden wij door Qâra, bezochten hier en daar een zieke in een familie, deden enkele inkopen om dan samen met enkele jongens van de parochie bij de byzantijnse priester gezellig te eten. Ditmaal was het na het vrijdagavondgebed ongemeen druk aan de centrale moskee. Een vijftiental vreemde mannen en jongeren schreeuwden wild leuzen tegen de president en tegen Syrië om er foto’s en filmpjes van te maken. De pastoor vertelde dat er sinds kort enkelen extra geld verdienen door deze foto’s en filmpjes aan Al Jazeera te bezorgen. En u weet hoezeer Al Jazeera tot op vandaag het westers nieuws manipuleert. De werkelijkheid is dat er in Syrië nooit een ‘volksopstand’ is geweest en nooit ‘een burgeroorlog’ vanuit de bevolking. Regering, volk en land bleken vanaf het begin slachtoffer van een lang voorbereide, goed geplande samenzwering van buiten af.

    Hoe talrijk, groot of verborgen de belangen en motieven ook mogen zijn voor Amerika, Israël, Europa, Turkije, Saoedi-Arabië en Qatar, de wijze waarop zij tot heden dit soevereine volk en land mee hebben uitgemoord en ontwricht, is een misdaad tegen de menselijkheid. Het aandeel van Europa daarin is de meest radicale verloochening van al zijn princiepen. Wellicht is Syrië strategisch een van de meest belangrijke plaatsen voor wereldheersers. Syrië is evenwel een van de weinige bolwerken die stand gehouden hebben tegen het alles vernietigend westers imperialisme. De Syrische president heeft ooit de grenzen met zijn gebuur willen openen en Turkije als vriend ontvangen. Inmiddels heeft Europa een militair hoofdkwartier daar aan de noordgrens met Syrië om de uitgebreide terroristenkampen tegen Syrië te steunen. Uiteindelijk heeft Turkije onder meer alle fabrieken in Aleppo – het economische hart van Syrië – ontmanteld, geplunderd en verwoest. Het is de Europese vriend met de dolk achter de rug, die graag zijn droom van het Ottomaanse Rijk wil herstellen. Syrië is tenslotte het laatste bolwerk tegen de radicale fundamentalistische islam en daarom een doorn in het oog van Saoedi-Arabië en Qatar, ook goede vrienden van het Westen, die zeer rijk en machtig zijn en de grootste financiers van het terrorisme heel de wereldbol rond. Terwijl hun eigen samenleving een schandvlek vormt op de mensenfamilie, willen zij kost wat kost de lekenstaat Syrië, die zoveel vrijheid geeft aan iedereen, ook aan de in hun ogen verachtelijke ‘ongelovigen’ omvormen tot een radicale islamdictatuur. Zij zijn graag bereid voor het Westen het vuile werk te doen. Het Westen kan dan beslag leggen op de energierijkdommen van het land en hier zijn macht vestigen. Het volk zal uitgemoord zijn, het land – zoals al zovele anderen – vernietigd en alle zelfverklaarde ‘vrienden van Syrië’ zullen hun aandeel in de rijkdom en de macht kunnen uitbouwen tegen de andere regionale grootmachten. Weet evenwel dat eens de maskers zullen vallen. Ook deze oorlog zal zijn ‘Nürnberg’ kennen. Dan zal blijken dat de ‘as van het kwaad’ niet door Damascus liep, maar wel langs Washington, New York, Brussel en Londen.

     

    Als christen behoor ik tot de meest onpartijdige groep in Syrië. Als autochtone bevolkingsgroep hebben christenen een groot aandeel gehad in de Arabische Renaissance en leveren ook nu hun bijzondere bijdrage aan de Arabische cultuur. Samen met de andere kleinere groepen en de moslims zijn zij in alle geledingen van de samenleving vertegenwoordigd en bouwen zij mee aan deze lekenstaat volgens de strikte regels van de lekenstaat en de afwijzing van iedere tegenstelling op grond van etnische afkomst of geloofsgroep. Bovendien hebben christenen geen enkele ambitie om een machtsgroep te vormen of als zodanig een deelname in de macht na te streven. Zij steunen alle goede hervormingen en zijn aan geen enkele partij gebonden. Zij zijn als kleine en eerder arme groep het deeg in het dagelijks brood van de Syrische samenleving en willen zo in alle vrijheid en eenvoud blijven getuigen van hun geloof in Jezus Christus en van het Rijk Gods op aarde. Zo zijn wij tot heden in staat geweest noodlijdende families te helpen over alle etnische en geloofsverschillen heen en worden op gelijke wijze ook door hen beschermd en gesteund. Wilt u werkelijk weten wat er in Syrië gebeurt, luister dan naar de herhaalde noodkreten van onze patriarchen, de meest betrouwbare en onpartijdige getuigen.

    Excellentie, het is niet de taak van Europa om mee te helpen de Syrische regering en zijn president omver te werpen, de bevolking verder uit te moorden en het land te ontwrichten. Inmiddels hebben president, regering en volk hun wil om in onderlinge eenheid verder te leven – ondanks de gruwelijke buitenlandse samenzwering – voldoende getoond. Dit is de echte grootheid van het volk. Er zullen zeker vele tekortkomingen en gebreken zijn in het bestuur en in de samenleving. De laffe wijze waarop het Westen met zijn bondgenoten voortdurend de vele goede hervormingen – met als voorlopige hoogtepunten een nieuwe constitutie en een nieuw parlement – heeft trachten te boycotten is evenwel onaanvaardbaar en ook Europa onwaardig.

     

    Wat kan Europa doen? Ophouden met iedere leugen over de werkelijkheid in Syrië over te nemen en te verspreiden. Ophouden verdere steun te geven aan de omverwerping van regering en staatshoofd. Ophouden rechtstreeks of onrechtstreeks verdere moordaanslagen en verwoestingen aan te richten. Houd ook op met het huichelachtige onderscheid tussen de extreem radicale al Nousra en het vrije Syrische leger, dat noch vrij, noch Syrisch, noch een leger is. Is het voor u zo’n goed nieuws wanneer uw familie uitgemoord wordt door criminele bendes van het vrije Syrische leger en gelukkig niet door al Nousra? Houd op met steeds nieuwe drogredenen uit te werken om alsnog een militaire interventie te bewerken en het land te vernietigen. Zijn het tenslotte niet de Amerikaanse onbemande drones, die men wil inzetten en waardoor in andere landen de laatste jaren al duizenden onschuldige burgers werden vermoord? Houd op met de voorbereiding van een aanval met chemische wapens, die het Westen zelf wil plegen om daarna met valse getuigenissen, beelden en filmen de schuld aan de regering en de president te geven en dan op laffe wijze toe te slaan. Weet dat de meerderheid van alle slachtoffers in deze oorlog jonge soldaten zijn, die hun leven gaven om hun volk te beschermen. Vergeet ook niet dat de oudste beschaving en een tweeduizend jaar oud christendom in Irak vernietigd werd, toen nog door de Amerikaans-Engelse coalitie onder het motto: ‘Vrijheid voor Irak’, ook met de leugen van de niet bestaande vernietigingswapens. En de onmenselijke vernietiging van Libië door het westers imperialisme – met de actieve steun van Europa – hebben we allen recent uitgebreid kunnen volgen.

    Wat kan Europa doen? De soevereiniteit van het Syrische volk en land erkennen, van Turkije eisen dat het al wat het gestolen heeft uit Aleppo teruggeeft en alle fabrieken herstelt en Syrië meehelpt opbouwen. Wie een land mee vernietigt moet het ook mee opbouwen, niet als vernieler en rover, maar met respect voor de bevolking. Wees een staatsman en geen terroristenleider. Treed in dialoog met de regering en de president van Syrië, van aanschijn tot aanschijn. Door nu Syrië te steunen en te helpen zult u pas een Europeeër worden. Bovendien zal Europa door dialoog en samenwerking veel beter in staat zijn de eigen crisis te bestrijden dan door hier de grondstoffen te komen stelen, een volk uit te moorden en er zijn macht te vestigen.

    Excellentie, de huidige aanval van Europa op Syrië is mensonwaardig. Het lijden van het Syrische volk is een steeds luidere schreeuw om hulp. Stop de waanzin! Het is genoeg geweest. Europa moet opnieuw gegrondvest worden op de authentieke fundamenten van de universele menselijke waarden. Zonder deze waarden heeft Europa geen zin en geen toekomst. Dan is het alleen nog maar in staat om Syrië nog meer mee te verwoesten. Europa: geen Euro zonder Pa. Wanneer u wilt meewerken om hierin een positieve ommekeer te bewerken en zo meehelpt de lijdensweg van het Syrische volk te beëindigen, verdient u de naam van tweede vader van Europa of ‘her stichter’ van Europa, wat ik u van harte toewens. Zo niet, kunt u helaas geen menswaardig politicus genoemd worden, laat staan een christen.

     

    Pater Daniël Maes o.praem., Postel-Mol – monasterium Mar Yakub, de Orde van de eenheid van Antiochië, Qâra, Syrië, Pasen 2013.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    °°°

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    °°°

     





    17-06-2013, 11:03 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!