MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    30-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2140

    ***

    Zondag 30 november

    Eerste adventzondag

    Zon 8u21-16u41

    H Andreas, apostel, patroon van de vissers, textielarbeiders en touwslagers

     

    *

     

    *

    St Andreas, Patroon der Vissers

    .

    *

    INLEIDING

     

    Ja dat schoentje aantrekken! Waarmee ik maar wil zeggen, dat waar de Islam het spel geniepig speelt, het dat van geen vreemden heeft. We moeten het van onszelf durven toegeven: ook wij zijn meesters in het verbergen van onze ware bedoelingen. Pardon; met ‘wij’ bedoel ik onze kant, de Leidende Elite. Die spreken ‘Humanitaire Hulp’, maar ze bedoelen zien waar er plaatselijke rijkdommen kunnen geroofd worden.Heel in het bijzonder bedoel ik daarmee François Hollande, die ineens gepresseerd was om Franse para’s te sturen naar Mali.

    Wat Erdogan het Westen (de USA en zijn satellieten, wij dus) verwijt en waarin wij uitblinken, zijn doorheen eeuwen, de goud- en bemoeizucht van onze Mis-Leiders. Neem nog maar de valse voorwendsels waarmee Bush en Tony Blair het relatief rustige Irak, het Land van Sadam Houssein zijn binnengevallen, op zoek naar massa-vernietigingswapens die er nooit waren geweest … Ook Khadafi (Libië) moest er aan geloven, omdat le Douce France, daar ineens andere belangen zag… Khadafi was jarenlang de gedroomde handelspartner van Italië. Berlusconi bracht zelfs een eeuwenoude zuil terug, die de Zwarthemden van Mussolini daar als oorlogsbuit naar Rome hadden meegenomen. Op de rug van al die mensen in heel Noord Afrika vochten de Legers van Hitler-Duitsland en van Het Verenigd Koninkrijk er een aparte oorlog uit, in de jaren ’41-’42. Tot er tegen de Egyptische grens, relatief dicht bij het Suez-kanaal en de doorgang naar de Rode Zee, in El Alamein een einde kwam aan die spelletjes, met de nederlaag van Veldmaarschalk Rommel.

    En daar kom ik dan op het punt dat ik toch mezelf moet corrigeren: in Oost en West, net zoals in Zuid én Noord, kan de gewone mens best (gescheiden) in vrede naast en met elkaar leven, daar waar er niet geluisterd hoeft te worden naar de misleidende Overheid. Waarbij ik denk (in WO I & II) aan de Duitse arbeider die werkt voor vrouw en kind, die met de bajonet op het geweer de Franse arbeider die ook werkt voor vrouw en kind en die door hen wordt bemind, naar het leven diende te staan. Het was tekens hèm of de andere, want de Generaals wilden op hun tekentafel zoveel mogelijk terrein veroveren. Omdat de Leidende Elite in de respectievelijke hoofdsteden, om God-weet-welke-redenen, daar belang bij had. Achteraf zouden de gewezen tegenstanders wel, met de champagne ter hand, wel weer nieuwe vredesverdragen ondertekenen.

    Erdogan is een valse vos, en al eten vossen geen kersen, het is altijd gevaarlijk kersen eten met dergelijke lui. Paus Franciscus heeft heel zeker de goede snaar beroerd, met in de Aya Sofia te bidden. Wat staat voor vergeten en vergeven dat Constantinopel voorheen de fiere hoofdstad was van het Oost Romeinse Rijk, en nu (sedert 1453) Istanbul geworden..

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Erdogan hitst moslims op tegen het Westen: ‘Zij willen ons dood’

    Turkse president impliceert opnieuw een gezamenlijke moslimaanval op Israël te willen

    Erdogan beschuldigt het Westen ervan enkel uit te zijn op geld en rijkdom. Enige hypocrisie kan hem, gezien zijn buitengewoon luxueuze paleis (waarvan hier nog maar een gedeelte wordt getoond), niet worden ontzegd.

    Met iedere nieuwe toespraak die hij houdt stelt de Turkse president Erdogan zich vijandiger tegen het Westen op en begint hij steeds openlijker de rol van Kalief van de islamitische wereld aan te nemen. Afgelopen donderdag beschuldigde hij het Westen ervan de vele conflicten in het Midden Oosten te veroorzaken. ‘Ze lijken onze vrienden, maar ze willen ons dood. Ze willen onze kinderen zien sterven. Hoe lang pikken we dat?’

    ‘Buitenlanders’ zijn volgens de Turkse president niet in staat de problemen van het Midden Oosten op te lossen, omdat ‘de Westerse staten ons niet moeten’, en enkel in geld geïnteresseerd zouden zijn. ‘Alleen wij kunnen onze problemen oplossen. Ik zeg het rechtuit: buitenlanders houden van olie, goud, diamanten en de goedkope werkkrachten uit de islamitische wereld.’

    Ook hier betoonde Erdogan zich weer een grote hypocriet, aangezien hij zichzelf omgeeft met buitensporige weelde in luxueuze paleizen.

    ‘Ze willen onze kinderen zien sterven’

    Hij hield het Comité voor Economische en Commerciële Samenwerking van de Organisatie van Islamitische Samenwerking (COMCEC) voor dat het Westen ‘houdt van conflicten, gevechten en ruzies in het Midden Oosten. Geloof me, ze moeten ons niet. Ze lijken vrienden, maar ze willen ons dood, ze willen onze kinderen zien sterven. Hoe lang pikken we dat?’

    ‘De enige voorwaarde om de crisis in de islamitische wereld te overwinnen is eenheid, solidariteit en bondgenootschap. Geloof me, zolang we verenigd zijn kunnen we ieder probleem oplossen. Islamitische landen die recent economisch zijn ontwikkeld ondergaan tegelijkertijd de grootste humanitaire en politieke crisis in hun geschiedenis.’

     

    Impliciete wens voor aanval op Israël

     

    De Turkse president liet ook deze gelegenheid niet liggen om aan te geven dat zijn land in de toekomst Israël zal aanvallen. ‘Als we samen handelen, zullen we het isolement van Palestina, dat bijna een eeuw heeft geduurd, beëindigen... Als we ons verenigen is het mogelijk om een einde te maken aan het bloedvergieten in Irak en het vermoorden van Syrische kinderen.’

    Erdogans grote vriend, de huidige premier Ahmet Davutoglu, was begin deze maand explicieter en dreigde letterlijk dat Turkije de stad Jeruzalem zal ‘verdedigen’ tegen Israël. ‘Niets zal ons weerhouden van het beschermen van Jeruzalem en de Al-Aqsa moskee.’

     

    IS(IS) in dienst van Turkije

    Dezelfde president die de mond vol heeft van de rechten van de moslims en Palestijnen, weigert iets te ondernemen tegen IS(IS) en laat deze barbaarste islamitische terreurgroep ooit zelfs vanuit Turkije opereren en aanvallen uitvoeren in Syrië. Het magazine Newsweek publiceerde begin november hard bewijs dat IS inderdaad samenwerkt met Turkije. In oktober kwam een journalist die de steun van Ankara aan IS onthulde onder verdachte omstandigheden om het leven.

     

    IS(IS), waarvan vele leden werden getraind in en bewapend door Turkije, past perfect in het masterplan van Erdogan om de hele regio te ondermijnen en in chaos te storten, waarna het voor het straks 1 miljoen man sterke Turkse leger een eenvoudige zaak zal zijn om in te grijpen en te beginnen met de wederoprichting van het Ottomaanse Rijk, het echte Kalifaat.

     

    Westen maakt zelfde fouten als met Nazisme

     

    Op de grens van 2015 zijn er niet alleen zorgwekkende overeenkomsten tussen de islamitische ideologie en het Nationaal Socialisme, en tussen de retoriek van Erdogan en die van Adolf Hitler. Ook het Westen lijkt met zijn gelaten, naïeve bagatellisering en ontkenning van de gevaren van een sterk in opkomst zijnde fascistische ideologie net als zo’n 75 à 80 jaar geleden op weg om volslagen overrompeld te worden, en zo door zijn eigen zwakke opstelling een nieuwe verwoestende wereldoorlog uit te lokken.

    Xander

    (1) Hurriyet (via Shoebat)

     

    UITLEIDING

     

     

    Heb ik nu gezegd dat de Islammerij niet moet bestreden worden? Niets is minder waar!

    Maar weer wil ik mezelf corrigeren, ik ben niet koppig noch haatdragend. De Paus heeft gelijk: het blijft het proberen waard om te onderhandelen, in plaats van elkaar de kop in te slaan. Al is bij de barbaarse Moslims de kop afslaan de enige taal die ze begrijpen. Waarbij ik denk aan Sint Franciscus, in de jaren 1200 op Kruistocht in wat men toen Het Heilig Land noemde. Er werd hevig gevochten door het Kruisleger, waaronder een delegatie uit Assisi van monniken die de gekwetsten verzorgden en de doden begroeven. Toen Franciscus op zeker ogenblik als voor Hem en de Zijnen de strijd zo goed als verloren was, vrijwillig diep in het vijandelijk kamp een onderhoud werd toegestaan met de Kalief, werd daar overeengekomen, dat bepaalde Heilige Plaatsen voor de Christenen, voor eeuwig en altijd een vrij toegankelijk gebied zouden vormen. Het betrof de Geboorteplaats van Christus (Nazareth) en Jeruzalem, de plaats waar Hij gekruisigd en begraven werd. Meer dan 8oo jaar later is die overeenkomst nog altijd even sterk als een Goddelijk Gebod voor alle Moslims.

    Wat haat niet vermag te vernietigen, is Liefde in staat om dat herop te bouwen.

    PSssst

    Ondergetekende is vandaag extra vergeveningsgezind, omdat het vandaag zijn feestdag is. Ik ben zelfs deze morgen vroeg met de vriend, ‘gaan zien’ naar de vissershaven van het nabije meer. Er werd mij uitgelegd wat er gebeurde aan de waterkant, en ik moet zeggen: de vangst was overvloedig. In gedachten stond ik weer aan ‘De Schorre’, die verzonken arm van de IJzer-monding tussen Lombardsyde en Nieuwpoort. Ik hoorde er dezelfde meeuwen schreeuwen, al moet ik zeggen, dat een stil zoetwatermeer diep in het binnenland, maar een flauw afkooksel is van onze ruwe maar o zo geliefde Noordzee.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    30-11-2014, 16:40 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2138

    ***

    Zaterdag 29 november

    Zon 8u20-16u42

    H Radboud

     

    *

     

    *

    Mijn schild en mijn vertrouwen

    *

     

    INLEIDING

     

    Paus Francuscys en de Federale Regering?!

    Het ene heeft niets te maken met het andere, maar de evolutie in de schoot van de unitaire Federale Regering stemt me, net als wat de TV mij toont over de Paus in Ankara, vrolijk. Zelfs al zijn het maar geruchten, en is er maar de helft van waar, het verhaal van Jan Jambon bij de Leuvense KVHV Hoogstudenten is muziek in mijn oren. De man zou om te beginnen als vice-premier alle driekleuren uit zijn ministerieel kabinet hebben laten verwijderen! En er zouden bepaalde afspraken bestaan met de Franstaligen bij het einde van de legislatuur, die meteen ook het (ver verwijderde?) einde van den Belgiek zouden betekenen… Allemaal te mooi om waar te zijn. De komedie vol met afdruipende vraagtekens die Tante Cruella speelde in het Parlement, loog er in ieder geval niet om. Vandaar ook het opvallend optreden van onze vriend Gheudens met zijn ‘retour à la Mère Patrue… Ik weet niet waar de klepel hangt, maar denk wel te weten waar men voor de man in de straat de klok heeft verstopt..

    JaJa, heroïsche tijden…Wereldwijd, heel zeker, maar ook net onder onze ogen….waar aan 185 jaar oderdrukking eindelijk een onbloedig eindz zou kunnen aan komen…

    Of het werkelijk een scharnier-moment wordt, een keerpunt in de Geschiedenis, zoals in 1099, na de Bevrijding van Jeruzalem in de Eerste Kruistocht, notabene onder leiding van onze verre voorvaderen, de Vlamingen, zal de toekomst uitwijzen, als wij er al lang niet meer zullen zijn.

    Xander neemt hieronder vandaag heel zeker niet de verdediging op van deze Paus: hij zet de feiten, goed of slecht, gewoon op een rijtje. President Gorbatsjov van Rusland en Paus Woytilla veranderden met hun tweeën de wereld door Duitsland toe te laten zich weer te verenigen, en Paus Franciscus gaat op z’n eentje het Moslms monster te lijf….

    Als wij daarbij een beetje de ogen openen, dan zien we dat wat we ooit De Nieuwe Wereld noemden, en zijn aanhangsel, het Vrije Westen, op de rand van de armoede, en continenten die eeuwenlang in armoede hebben overleefd, boven de einder verschijnen.

    De 20ste Eeuw, waar naast het terug verdwijnen van het mensonwaardig en goddeloos communisme, de ‘Vrije Wereld’ elkaar in de ene oorlog na de andere hebben uitgemoord, is het hoogtepunt geweest van de waanzin. Thans, zo beleven we het, is de Christenvervolging erger dan ooit, en de ‘Wereldleiders’ houden zich bezig met opvijzelen van hun eigen imago. Zie Haiku Herman, om er maar ene te noemen…

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Paus: Echte christen is niet antisemitisch en erkent Joodse wortels

    *

    Franciscus veroordeelt opnieuw ‘ergste christenvervolgingen ooit’ door islamitische terreurgroepen – ‘Wereldwijd economisch systeem zou gericht moeten zijn op mensen, niet op geld’

    ‘In iedere christen zit een Jood,’ zei paus Franciscus in een exclusief interview met de Israëlische media. ‘Je kunt geen echte christen zijn als je onze Joodse wortelt niet erkent... De dialoog tussen de religies moet de nadruk leggen op de onlosmakelijke band, op het feit dat het christendom uit het Jodendom is gegroeid.’ Ook noemde de paus het ‘krankzinnig’ dat er ‘nog steeds mensen zijn die de Holocaust ontkennen. Onbegrijpelijk.’

     

    ‘Pius XII was grote beschermer van de Joden’

    Wat dat gevoelige onderwerp betreft noemde de paus een van zijn voorgangers, Pius XII, die er nogal eens van wordt beschuldigd tijdens de Tweede Wereldoorlog niets te hebben gedaan tegen de uitroeiing van de Joden door de Nazi’s.

    ‘Ik zeg niet dat hij geen fouten heeft gemaakt, die maak ik ook vaak. Maar vóór het toneelstuk ‘De Plaatsvervanger’ in 1963 werd Pius beschouwd als een grote beschermer van de Joden. Hij bood veel Joden een veilig toevluchtsoord in kloosters in Italië... Er zijn dingen die de mensen niet weten, zoals toen Pius XII stierf, (de Israëlische premier) Golda Meir een brief stuurde met daarin de erkenning dat ‘toen de Holocaust ons volk trof, de paus zich uitsprak voor de slachtoffers’. Pas sinds die theatervoorstelling keerde iedereen zich tegen Pius XII.’

     

    ‘Spoorlijnen naar Auschwitz niet gebombardeerd’

    Franciscus opperde dat als Pius zich openlijk tegen de Nazi’s had gekeerd, er mogelijk nog meer Joden waren vermoord. ‘En ik wil niet zielig klinken, maar het maakt me echt kriegel als ik zie dat iedereen tegen de Kerk is, tegen Pius XII, al die afbrekers. En wat te denken van de geallieerden tijdens de oorlog? Zij waren tenslotte heel goed op de hoogte van wat er gebeurde in de doodskampen, en van de spoorlijnen die de Joden naar Auschwitz brachten. Ze hadden luchtfoto’s, maar ze bombardeerden die spoorlijnen niet. Ik laat dat voor wat het is, en zeg enkel dat men eerlijk naar deze zaken moet kijken.’

     

    ‘Geen echte christen zonder erkenning Joodse wortels’

     

    ‘We moeten absoluut duidelijk maken dat antisemitisme een zonde is,’ vervolgde hij. ‘Een van de redenen dat ik hier ben is om de christelijke wereld eraan te herinneren dat onze wortels in het Judaïsme liggen... In iedere christen zit een Jood, en je kunt geen echte christen zijn als je onze Joodse wortels niet erkent.’

     

    Zoals hij gewoon is maakte hij zijn punt duidelijk met een verhaal. Als hij met andere religieuze leiders praat, vertelt de leider van het Vaticaan graag over een groep antisemitische priesters die in een kamer zitten en kwaad spreken over de Joden. Aan de muur hangt een foto van Jezus en Maria. ‘En dan, plotseling, stapt Jezus uit de foto, en zegt: kom op, mam, laten we gaan. Hier houden ze ook al niet van ons.’

    ‘Jeruzalem moet hoofdstad 3 religies blijven’

    De paus gaf aan zich niet met het lastige politieke probleem rond de status van Jeruzalem te willen bemoeien, en wilde er enkel over kwijt dat er alleen door onderhandelingen vrede kan komen. Jeruzalem is in zijn ogen de hoofdstad van drie religies, en zou dat moeten blijven. Franciscus vond zijn eerste bezoek aan het ‘heilige land’ in ieder geval zeer indrukwekkend. ‘Alles is hier begonnen – de belofte aan onze aartsvader Abraham, wat Mozes zag vanaf de berg Nevo, Jozua’s binnenkomst in Israël, de profeten, en daarna de dopers, Jezus, Zijn dood en opstanding.’

     

    ‘Ergste christenvervolgingen ooit’

     

    Hij veroordeelde opnieuw de ‘onvoorstelbaar barbaarse en criminele daden’ die in onder andere Irak in de naam van ‘god’ (Allah) worden gepleegd tegen christenen en anderen. ‘De vervolging van christenen is nu erger dan tijdens de eerste eeuwen van de Kerk. Er worden nu meer christenen gemarteld dan toen.’ Daarom riep hij met name moslimleiders op om hier tegen op te staan. ‘Maar ook politieke- en wereldleiders moeten vastberaden handelen.’

     

    ‘Economie moet gericht zijn op individu, niet op geld’

     

    Een van de zaken waar Franciscus zich grote zorgen over maakt is de kloof tussen rijk en arm. ‘Het is bewezen dat we met het overschot aan voedsel iedereen die honger lijdt kunnen voeden... Als je foto’s ziet van kinderen die lijden aan ondervoeding, is dat schokkend, onbegrijpelijk. Ik denk dat het probleem het wereldwijde economische systeem is. Dat zou zich moeten richten op het individu, maar het is helaas gericht op geld.’

     

    ‘Geld is de god, en wij zijn schuldig aan het aanbidden van de afgoden van weelde, en offeren mensen aan hen: aan de ene kant de jongeren die in de kring van werklozen worden gedumpt –alleen al in Europa 75 miljoen-, en aan de andere kant de ouderen die aan de kant worden geschoven omdat ze niet langer nuttig en productief zijn.’

     

    Zorgen over toekomst Europa

     

    De paus, die zelf in het Vaticaan in een eenvoudig gastenverblijf met slechts 2 kamers woont, voegde eraan toe zich grote zorgen te maken over de toekomst van Europa. ‘Kijk wat er gebeurt: de geboortecijfers zijn zeer laag, 1 à 1,2 kinderen per gezin. Met zo’n cijfer kan niemand overleven.’

     

    Op de vraag hoe hij in de toekomst herinnerd wil worden, antwoordde Franciscus: ‘Daar heb ik niet over nagedacht. Maar ik zou blij zijn als de mensen over me zouden zeggen: hij was een goede gozer. Hij deed zijn best, en hij was zo slecht nog niet.’

    *

     

    UITLEIDING

     

    Paus Franciscus is, net zoals zijn grote voorganger, een man waarop de wereld heeft gewacht. Geen Messias die wonderen rond zich rondstrooit, maar een man met visie op een betere wereld, waar niet ‘geld’ belangrijk is, maar de medemens. Hij spreekt rechtuit, gaat geen ongemakkelijke waarheid uit de weg. Van uit zijn hoge positie doet hij eerst zijn tegenstanders verwonderd opkijken en benadert hen dan als zijn vrienden, zijn gelijken.

    Zoals Hij in Ankara rondhangt, bijna ‘Alleen op de Wereld’ tussen allemaal Turken, jaagt hij ons bijna de stuipen op het lijf. Er zal Hem toch niets gebeuren? Net als op de Tempelberg is Hij ingesloten door Het Kwaad. Maar het is precies of dat iets alledaags is.

    Speelt die man komedie?

    Ik zou eerder zeggen; wie doet het Hem na? Als De Zwarte Ongelukskater uit cowboy-land op reis is, is hij omringd en beschermd door de helft van het Amerikaans leger…. Paus Franciskus heeft alleen zijn hagelwit habijt om zich te beschermen…

    Maar of dat alles indruk maakt op de onmensen die in naam van dezelfde God (?) moorden, branden, en verkrachten, is nog maar de vraag… Een alles omvattende ‘zondvloed’ va   n wereld omvattende overstromingen in die landen, zou een oplossing zijn. Of een soort ‘hemels vuur’ die Sodoma en Gomorha van de aardbodem wegveegde: daar hebben wij toch de middelen voor? Als woorden niet wekken, dan moeten voorbeelden trekken!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     








    30-11-2014, 16:07 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2139

    ***

    Zondag 30 november

    Eerste adventzondag

    Zon 8u21-16u41

    H Andreas, apostel, patroon van de vissers, textielarbeiders en touwslagers

     

    *

     

    *

    Koran verbieden? Die Draak met 7 Koppen!

    .

    Liever verplichte lectuur van maken!

    *

    INLEIDING

     

    De IS (Islamtische Staat) is de gewapende muil van de alles verslindende Isammerij die noch min noch meer de hele wereld wil overheersen. Een gewone ‘machtsblok’ lijk de andere, de USA, China Rusland, enz, zijn, is voor die monsters ruim onvoldoende.

    Hieronder wordt U via Elsevier een verward verhaal opgediend, hoe 2 Islam Staten elkaar dodelijk bevechten (Syrië en IS) via het ezelsbruggetje van een derde (Turkije) Islamitisch land. Syrië, in principe een der oudste Christelijke landen ter wereld, uit de beginjaren van het Christendom, heeft een leider die niet danst naar de pijpen van de Zwarte Ongelukskater uit Amerika, en derhalve wordt het volk in dat land zo goed als uitgeroeid door diens Moslimbroederschap. In Egypte is het hem niet gelukt, maar Irak na Sadam Houssein, is herleid tot één reuzengroot slachthuis voor Christenen.

    Boko Haram, een andere wijd opengesperde muil van het Islam-monster, viel op dezelfde dag in ee andere Islamitisch land (Nigeria) aan, om er honderden doden te maken.

    En de Westerse Volksmisleiders geven ov er dat alles geen kik. Zij hebben nochtans de middelen, de mogelijkheid en de macht om in een paar minuten tijd, dat monster te onthoofden, de eigen geliefkoosde bezigheid (ontspanning?) van de Islamisten.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2014/11/Syrie-luchtaanvallen-verzwakken-IS-niet-Turkse-grens-moet-scherper-1655545W/?cmpid=NLC|elsevier_dagelijks|2014-11-29|Bomaanval_IS_vanuit_Turkije?_Syri%EB_wil_scherpere_grenscontrole_

    *

    Bomaanval IS vanuit Turkije? Syrië wil scherpere grenscontrole.

    De terreurorganisatie Islamitische Staat (IS) heeft zaterdag in de Syrische grensstad Kobani drie bomaanslagen gepleegd.

     

    Mogelijk kwam de aanval vanuit Turkije: de terrorist die een bomauto liet ontploffen is schijnbaar met een bomauto vanuit Turkije naar Syrië gereden en zich vlakbij de grens laten opblazen.

    Hierop volgden hevige gevechten tussen de terroristen en de Koerdische strijders. Volgens het Syrische Observatorium voor de Mensenrechten, een activistische organisatie die verslag doet van de gebeurtenissen in Kobani, kwamen bij deze gevechten zeker dertig mensen om het leven.

    Explosies

    Onder de doden zouden 22 terroristen van IS zijn en negen Koerdische strijders.

    In dezelfde regio blies een terrorist zichzelf op met een bomgordelvest. In het zuiden van Kobani werd ook een bomauto tot ontploffing gebracht.

    Vrijdag zei de Syrische minister van Buitenlandse Zaken Walid al Moualam dat luchtaanvallen van de internationale coalitie onder leiding van de Verenigde Staten niet effectief zijn in het verzwakken van IS.

    De internationale coalitie begon in september met de luchtaanvallen in Syrië en concentreert zich onder meer op IS-bolwerken in en rond de stad Kobani. Sinds afgelopen woensdag werden er twee luchtaanvallen uitgevoerd op IS in Kobani.

    Grenscontroles

    'Alle aanwijzingen laten zien dat IS vandaag, twee maanden na het begin van de luchtaanvallen door de coalitie, niet zwakker is,' zegt al-Moualam tegen een Libanees tv-station. De minister is van mening dat het zou helpen als Turkije strengere grenscontroles zou invoeren, meldt Al Jazeera. 'Anders zijn de acties vruchteloos in de eliminatie van IS.' De 900 kilometer lange Syrisch-Turkse grens is de belangrijke aanvoerroute van jihadisten die naar Syrië komen om met IS mee te vechten.

    Turkije riep eerder op om 'no-fly zones' in het noorden van Syrië in te stellen zodat Syrische vluchtelingen makkelijker gerepatrieerd kunnen worden. De Syrische overheid ziet hier echter geen heil in omdat dit het land mogelijk zou 'splitsen'. Ook de NAVO-bondgenoten van Turkije worden niet warm van het idee van no-fly zones.

    Hoe Islamitische Staat de internationale oliemarkt bedreigt

    De Syrische regering is bereid om de Verenigde Staten te helpen in de strijd tegen IS, maar de Verenigde Staten willen onder geen beding in zee gaan met de Syrische president Bashar al-Assad. Chuck Hagel, de inmiddels opgestapte Amerikaanse minister van Defensie, liet eerder al weten dat gematigd verzet tegen Assad de sleutel tot een oplossing in Syrië is.

    Al maandenlang vechten Koerdische strijders in Kobani tegen terroristen van IS. Tot nog toe is het beide partijen nog niet gelukt het stadje volledig in handen te krijgen.

    *

     

    UITLEIDING

    Over de volgorde der ‘wereld-branden’. Eerrst werd er gevochten, bijna uitsluitend man tegen man, in WO I. Er was een front waar de vijanden tegenover elkaar stonden, en de burgerij werd zoveel als mogelijk ontzien. Dan kwam WO II, waar er meer wreedheden tegenover de burgerbevolking werden gepleegd, dan door de strijdende legers tegenover elkaar. De vijand moest op de knieën worden gedwongen, door zoveel mogelijk terreuraanvallen op elkaars grondgebied te plegen. Er waren massa-vernietigingskampen waar de rassenhaat hoogtij vierde, waar men liet begaan. De ene Beschaafde wereld vernietigde de andere, en nadien speelde de USA de Baasspelende Grote Overwinnaar, die de planeet als een politieagent wilde gaan bespelen, dank zij de ‘Wunderwaffe’ die ze van het verslagen Duitsland hadden gestolen (Operatie Paper Clip).

    Niemand had aandacht voor de wreedaardige maar pietluttige Islammerij, die klein en nietig, dank zij de pietrol, zich meer en meer begon te oefenen in het rollen met de spierballen. Zij volgden tot op de letter de instructies van een woestijn roverhoofdman van 1400 jaar terug, zoals in de Koran geschreven staat: voor de zwaarden mogen spreken, de vijand eerst zoveel mogelijk bedotten om die in slaap te wiegen. Zo is in de loop der eeuwen, en na de slavenhandel, ‘Donker Afrika’ in hun macht geraakt en hebben zij overal ter wereld geïsoleerde gebieden ingepalmd. Die ze nu, in onze tijd, met elkaar proberen te verbinden. Van Afghanistan tot Zimbabwe. Ze zijn zelfs bij ons, in het hart van wat zij (terecht) de koloniale mogendheden noemen, doorgedrongen, om er iedere dag wat meer hun wil op te dringen. Onder de mom van ‘integratie’ zijn ze zelfs doorgedrongen tot binnen in de cenakels van de macht….Tot nader order vertonen ze alleen maar hun gelaat als van de ‘Gematigde Islam’. Daar waar er misschien wel gematigde ‘Gelovigen’ zijn, maar er maar één onveranderlijke Islam is, die van de Koran.

    Weeral volgens de letter van diezelfde Koran, oefenen ze dan ook, waar ze menen zich dat te kunnen veroorloven, de echte terreur uit. Vandaag noemen ze zichzelf   de Taliban, of Al Quada, of Hamas, of Boko Haram. Ze voeren, met een begrip uit de Koran, de Jihad, de Heilige Oorlog. Want ze willen overal de Meesters Spelen van Leven en Dood, een systeem dat ze, weeral met een woord uit de Koran, de ‘Sharia’ noemen.

    Grijnzend nemen ze van de Westersen gedeeltelijk over, wat ze denken dat hen dienstig kan zijn. Het Internationaal Socialisme, de Globalistische Gedachte, de maatregelen der Franse Revolutie die het Christendom vernietigd willen zien, de Groot Consumptie, enz. De ‘progressieve nieuwlichters’ bij ons geloven dat maar al te graag, terwijl ze als intellectuelen best weten, dat de Islam gelooft dat, als er iets niet in de Koran staat, het moet vernietigd worden. De Koran beheerst hun hele denk- en leefwereld. De Koran staat zelfs boven de exacte wetenschap. Als de Wetenschap bewijst 2 + 2= 4, dat de zon stilstaat ten opzichte van de aardbol, en niet omgekeerd zoals de Koran voorhoudt, dan vernietigen ze heel eenvoudig de wetenschapper, omdat die de Koran, het woord van Allah, beledigt.

    En zo beleven we heden ten dage, de voorbereidingen van WO III, die met alle middelen zoveel mogelijk menselijk leven wil vernietigen. Zelfs het leven van de eigen mensen, die liever meteen als ‘martelaar’ uit het leven stappen, als ze maar een paar dozijn ‘ongelovige honden’ kinnen meenemen….

    Dat er geen hel bestaat kan best zijn, maar wat we dagelijks beleven met de Islammerij, is het onweerlegbaar bewijs, dat Satan wel degelijk bestaat. Dat hij zelfs leeft en beweegt onder ons. We kennen zelfs iedere dag duizendvoudig meer en meer zijn vele namen voor één en hetzelfde monster: de Islammerij. Vandaag een draak met zeven koppen, die uit onze handen eet omdat we hem via de pietrol in leven houden, en morgen een monster die onze kop er af haalt…

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    30-11-2014, 11:01 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    29-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2137

    ***

    Zaterdag 29 november

    Zon 8u20-16u42

    H Radboud

     

    *


    *

    .

    *

    INLEIDING

     

    Dat is tenminste “Klare Taal’: het armlastige Wallonië is nooit een land, een Natie, een en hetzelfde volk, geweest. Het is als een oude man, die een stok (en veel geld!) nodig heeft om overeind te blijven… Vlaanderen daarentegen is doorheen de Geschiedenis, als het tenminste niet weer eens onder de voet gelopen werd door zijn buren, een Natie geweest, met een eigen volk, een eigen taal en Meesters die konden gekozen worden uit het eigen volk. De Vlamingen zijn een volk die koningen hebben doen beven!

    Omdat het voor het ogenblik maar blijft gonzen, gons ik bij deze even mee.

    Het is Knack, en later DOORBRAAK die de kat de bel heeft aangebonden, maar verder wordt er door de Leidende Elite het zwijgen toe gedaan…. Men is daar gekwetst. Waarheid kwetst immers altijd!

    Ze doen dat, dat zwijgen, in de mening dat het deze keer ook wel weer zal overwaaien. Dat het zal koelen zonder blazen….

    Zouden die dan echt niet weten, dat zwijgen gelijk staat met instemmen?

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vlaamsbelang.org/nieuws/10927

    *

    De Waalse toekomst

    “Vlaanderen moet zijn onafhankelijkheid uitroepen” en “De Waalse toekomst ligt in Frankrijk.” Aan het woord is Jules Gheude, organisator van de 'Staten-Generaal van Wallonië’.

    Als voormalig medewerker van François Perin, Waals eminent grondwetspecialist en gewezen politicus, maakte Jules Gheude al vroeg kennis met het rattachistische gedachtegoed, dat pleit voor de aanhechting van Wallonië bij Frankrijk. Reeds in 1983 publiceerde Perin een artikel over de mogelijke splitsing van België en de Vlaamse onafhankelijkheid. De analyse was duidelijk: België had geen toekomst meer.

     

    Hoewel tegenstanders van Vlaamse onafhankelijkheid de voorstanders vaak verwijten egoïstisch te handelen ten overstaan van Wallonië, ziet Gheude de Belgische opdeling als een bevrijding voor beide landsdelen. De nieuws- en opiniewebsite Doorbraak strikte hem voor een uniek vraaggesprek. Hierin laat Gheude andermaal de vruchten van zijn jarenlang onderzoek naar een Waalse afsplitsing zien.

    “Vlaanderen is een natie”

    Volgens Gheude is die afsplitsing onvermijdelijk aangezien België met zijn gewesten, gemeenschappen en alarmbelprocedures gewoon niet werkt. “Je kan er niet omheen dat we er ondanks al onze staatshervormingen maar niet in slagen van België een harmonieus geheel te maken. Vlaanderen is een ‘natie’ en in dit kleine koninkrijk is er geen plaats voor twee naties: een Belgische, voor zover die ooit al bestaan heeft, én een Vlaamse,” argumenteert Gheude.

     

    Volgens Gheude is de Belgische boedelscheiding echter geen rampscenario voor het zuiden van het land, indien de juiste pistes worden gevolgd. “Het eerste scenario was dat van een onafhankelijk Wallonië. Het tweede dat van het samengaan van Wallonië en Brussel. Het derde scenario was de vereniging, sommigen zullen zeggen: de hereniging, met Frankrijk. Uit vergelijkend onderzoek bleek dat de twee eerste opties niet realiseerbaar waren, omwille van budgettaire redenen.”

     

    L'après-Belgique

     

    Hoewel in Wallonië geen grote rattachistische partij actief is, wint dit scenario volgens Gheude aan populariteit. Zijn boek ‘Le Petit Guide de L’après-Belgique’ ging bezuiden de taalgrens vlotjes over de toonbank en enkele vooraanstaande politici zouden ‘off the record’ aanhangers van het rattachisme zijn. Onder hen huidig pensioenminister, Daniel Bacquelaine (MR) en PS’er Claude Eerdekens.

     

    De Waalse aanhechting bij Frankrijk is volgens hem bovendien allesbehalve utopisch. “De Franse grondwet is soepel genoeg om in een bijzonder statuut voor Wallonië te kunnen voorzien. De regio en haar bewoners vallen dan uiteraard wel onder het Franse recht. Aan de rol en bevoegdheden van provincies en gemeenten hoeft niets gewijzigd. Het Belgisch socialezekerheidsstelsel zou moeiteloos aan het Franse kunnen worden aangepast,” aldus Gheude. Hij beklemtoont dat het post-Belgisch scenario reeds geruime tijd door Frankrijk wordt onderzocht en wijst hierbij onder meer op een rapport van de Franse Commissie van Buitenlandse Zaken dat concludeerde dat “de toekomst van België steeds onzekerder wordt.”

     

    Staatsschuld

     

    De eeuwige hinderpaal bij een ontbinding van het Belgische huwelijk is de verdeling van de staatschuld, die intussen 388 miljard euro bedraagt. Volgens Gheude dient deze te worden verdeeld binnen het kader van een onderhandeling met internationale arbitrage, zoals het geval was bij de Tsjechoslowaakse scheiding.

     

    Bovendien maakte het noodlijdende Slowakije na de ontbinding van de Tsjechoslowaakse federatie een enorme economische inhaalbeweging. De onafhankelijkheid betekende een belangrijke stimulans voor de economie. De Slowaakse overheid voerde de noodzakelijke saneringsmaatregelen door, maakte werk van een verbetering van de staatsfinanciën en bouwde de gezondheidszorg en het sociale zekerheidssysteem verder uit.

     

    “Transfers wiegen Wallonië in slaap”

     

    Eerder haalden reeds drie Waalse economieprofessoren (Henri Capron, Pierre Pestieau en Michel Mignolet) het Slowaakse voorbeeld aan om de Vlaams-Waalse transfers te stoppen. Deze transfers hebben volgens hen immers geenszins een gunstig effect op de Waalse economie, integendeel. In 2005 stelden ze in een rapport dat “de geldstromen van Vlaanderen naar Wallonië het economische leven in het zuidelijke landsgedeelte in slaap wiegen”. De drie Franstalige economen stelden terecht dat deze transfers een krachtige economische heropleving van Wallonië in de weg staan. Ze vergeleken de transfers met een infuus waaraan Wallonië vastgekluisterd zit.

     

    Het pleidooi van Gheude om Wallonië aan te hechten bij Frankrijk wordt in academische en politieke middens dus ruim gedragen. Bovendien is het een buitengewoon interessante piste omdat ze de clichés van zogenaamd ‘Vlaams egoïsme’ doorprikt en een hoopvol toekomstscenario voor de Waalse bevolking biedt. Als volks-nationale partij is dat immers ook ónze bekommernis.

    *

     

     

    UITLEIDING

     

    Neen, Blauwe Michel en roert niet over nog meer ‘staatshervorming’, noch over de uitwerking van wat feitelijk al lang had moeten afgewerkt zijn van de 6de en voorlopig laatste. Alle communautaire twistpunten blijven opgeborgen, zowel boven als onder de taal- en armoegrens. Zo luidt het, maar het zweet breekt ze de poriën uit. De BDW*ers, wars van de rechte weg bewandelen (een Belgische ziekte!) volgen hun eigen koers, mits de nodige omwegen recht op hun doel af: de instellingen inpalmen en zo overal hun mannetje hebben tegen dat het zover is…. Tsjeven en Roden zijn immers voorgoed verbrand en uitgeteld en ze zijn op hun hoede voor de Vlaams Belangers waarmee ze maar blijven ruzie stoken. Het Vlaanderen van morgen moet multi raciaal, en zoveel mogelijk de Europese zweep nalopen. Vlaanderen ag nooit vrij komen, eenmaal onderuit de Belgische tirannie. Het moet opgaan in de tirannie van de Euro Potentaten Grote Verstanden… Nog het best te vergelijken met een nijver Hong Kong in het onmetelijke Chinese Rijk.

    Vlaanderen, de Chinezen van het Noorden….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    29-11-2014, 14:16 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2136

    ***

    Zaterdag 29 november

    Zon 8u20-16u42

    H Radboud

    *

    *

     

     

    *

    Overzicht over de complexe wereld der geleedpotigen

    .

    De miezerige wereld die we best achter ons laten….

    *

     

    INLEIDING

     

    Net zoals de echt bestaande Koning der niet-echt bestaande Belgen “iekke beetje naast pot piessen”. Ik hoop dat mijn lezers het mij zullen vergeven, want hier volgt werkelijk de beste beschrijving van onze huidige samenleving, die ik ooit onder ogen kreeg.

    Er is zelfs meer: elk van de aangereikte punten is op deze blog ook al – zij het op veel hulpelozer en stunteliger wijze – aan bod gekomen. De schrijver van dit artikel trekt als het ware het mistgordijn open die we allemaal weten dat het er is, maar dat we nooit grondig kunnen bewijzen.

    Ondergetekende heeft er dan ook geen jota aan toe te voegen of van af te doen!

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Steeds meer Europeanen verliezen vertrouwen in gevestigde partijen en media

    *

    Willekeur van de staat en uitbuiting door de politieke en financiële elite leidt tot immense vertrouwenscrisis

    De huidige politieke en financiële elite dreigt een ongekende sociale en maatschappelijke crisis in Europa te veroorzaken.

    In Europa is een maatschappelijke omwenteling ophanden die angstvallig wordt onderdrukt en doodgezwegen door de gevestigde orde, maar die onstuitbaar lijkt. Een voormalige journalist van het Duitse Handelsblatt schrijft dat overal in Europa de mensen hun vertrouwen kwijtraken in bestaande politieke partijen en reguliere media, omdat die hen een beeld voorspiegelen dat steeds minder overeenkomt met de vaak harde realiteit. In dat kader was er vandaag in Den Haag opnieuw een harde botsing tussen de politiek correcte ras-opportunisten van de PvdA en de maatschappelijke realisten van de PVV.

    Vertrouwen in instituten implodeert

    Markus Gärtner was jarenlang correspondent in China namens het Handelsblatt. De ‘immense vertrouwenscrisis’ die er volgens hem is tussen het gewone Chinese volk en de communistische partij komt voort uit het feit dat er geen enkel instituut is dat de gewone man en bedrijven beschermt tegen de willekeur van de staat. In Europa gaat het hard dezelfde kant op, stelt hij.

    ‘Het resultaat is een samenleving waarin de leden buiten de eigen vier muren nauwelijks nog iemand vertrouwen. Wij gaan die kant op, zodra het vertrouwen in onze instituten –partijen, de regering, vakbonden, media en het rechterlijke macht- verder implodeert.’

    Uitgeperst, genegeerd en beroofd van keuzes

    ‘Steeds meer mensen hebben het gevoel dat ze worden uitgeperst, genegeerd, van veel keuzes beroofd en tegen een muur zijn opgelopen, bijvoorbeeld door de Centrale Banken die hen met mini-rentes sluipenderwijs onteigenen,’ vervolgt Gärtner.

    ‘Of door de (politieke) partijen, die een corrupte oud-premier uit Luxemburg tot president van de EU-Commissie bombarderen, die voor een machtswellustig en gecentraliseerd bureaucraten-Europa staat dat door steeds minder mensen wordt gewild, en die met honderden bedrijven minibelastingen is overeengekomen, terwijl de fiscus dwars door het continent jacht maakt op private belastingbetalers en hen steeds meer de duimschroeven aandraait.’

    Aanhoudende economische crisis

    Terwijl de Europeanen gebukt gaan onder een blijvende economische crisis kunnen zij tegelijkertijd de instituten niet langer vertrouwen, vooral niet omdat er –behalve het aanzetten van de geldpersen- nauwelijks iets tegen die crisis wordt ondernomen. De gevolgen: sociale spanningen en splijtingen, vertrouwenscrises, sluipende onteigening en afkalvende arbeidsmarkten, mede omdat steeds meer banen laag worden betaald, waardoor ook de financiële zekerheid van de mensen verdwijnt.

     

    Onder Europese jongeren is de werkloosheid al jaren twee keer zo hoog als hun aandeel in de arbeidsmarkt. Toch kraait er amper een haan naar. Voor miljoenen mensen begint het beroepsleven met een verwoestende valse start, maar in plaats dat de media daar dagelijks over berichten en zich erover beklagen dat een complete generatie verloren dreigt te gaan, hebben de kranten en internetmedia het uitsluitend over een zogenaamde terugkeer van de economische groei.

     

    Banken wurgen burgers

     

    Europa heeft anno 2014 echter een samenleving gekregen waarin je tot je 30e amper meer een vaste baan krijgt –en in veel gevallen ook daarna niet- en vanaf je 40e geen hypotheek meer om een eigen woning te kopen of te bouwen. De Britse Daily Mail berichtte deze week dat de banken steeds meer kredietaanvragen van klanten rond hun 40e levensjaar afwijzen, omdat die onder de huidige voorwaarden tot en met hun pensioen zouden moeten aflossen. En dat vinden de banken te onzeker.

    De geldmanagers verzinnen uitvluchten zoals het wijzen op de strengere kapitaaleisen die hen na het begin van de financiële crisis in 2008 werden opgelegd, nadat ze de hele financiële wereld willens en wetens in één groot casino hadden veranderd, om vervolgens door de belastingbetaler te worden gered. Die dat niet wilde, maar daar door de overheid toe gedwongen werd, met de huidige afbraak van de gezondheidszorg en sociale zekerheid als gevolg.

     

    Woede over slechte vooruitzichten

     

    In de paar jaar tussen werkloosheid na de studie en het starten van een gezin ‘belonen’ diezelfde banken ons met minder kredieten, en de kredieten die wel worden verstrekt komen met krankzinnig hoge rentes. Wie het niet lukt door deze molen heen te worstelen, wordt later ook nog eens geconfronteerd met negatieve rente over zijn eigen (spaar)geld, hogere belastingen (maar niet voor de multinationals), slechte vooruitzichten op een vaste aanstelling, en de almaar groter wordende waarschijnlijkheid tot zijn 70e te moeten doorwerken.

    Vindt de gevestigde orde het nog vreemd dat bijna overal de protesten, de woede tegen de massamedia, de instellingen en de politieke kaste toenemen. Zelfs in het flegmatieke Duitsland sluiten in steeds meer steden duizenden mensen zich aan bij demonstraties van bijvoorbeeld de pas opgerichte PEGIDA-beweging, die zich verzet tegen de door de politiek gesteunde islamisering en massale instroom van honderdduizenden asielzoekers en immigranten.

     

    Journalisten aangevallen

     

    Net als in het Amerikaanse Ferguson werden ook in Duitsland journalisten van de grote media aangevallen. Velen uitten zo hun frustraties over de valse, misleidende berichtgeving van deze media, die uitsluitend nog dienst lijken te doen als propagandakanalen van de pro-Brusselse, pro-islamitische gevestigde orde, en geen enkel oog meer hebben voor de zorgen en lasten van de gewone man.

    Gärtner schrijft dat journalisten weliswaar niet aangevallen zouden moeten worden, want ‘wij hebben deze beroepstak nodig voor de democratie. Maar het is voorstelbaar dat zulke woede opkomt.’

     

    Burgers ervaren groot onrecht

     

    De oorzaken voor deze woede en de toenemende polarisering zijn volgens hem bekend: de stapsgewijze vernietiging van de middenklasse, de ontwaarding van ons (spaar)geld, de buitensporige belasting-onrechtvaardigheid, falende strategieën tegen de aanhoudende crisis in Europa, de groeiende vluchtelingen- en vreemdelingenstroom, de enorme invloed van grote bedrijven en banken op onze volksvertegenwoordiging, hoge prijzen voor voedsel en energie, die mede worden veroorzaakt door ongebreidelde speculaties en een snel groeiende stroom nieuw geld uit de ECB, waardoor onze rekeningen blijven oplopen, terwijl onze lonen en uitkeringen daar ver bij achterblijven.

     

    Gemanipuleerd nieuws en corrupte elite

     

    De gezaghebbende econoom Thomas Piketty rekende uit dat een eerlijk belastingstelsel in veel gevallen in één klap een einde zou maken aan de tekorten op de begroting. Maar ook hij kreeg vanwege zijn voor het establishment onaangename boodschap de wind van voren.

     

    ‘Zolang het bij ideologisch gemotiveerde ‘terechtstellingen’, gemanipuleerde nieuwsberichten en de corrupte elite blijft, vallen er nauwelijks verbeteringen te verwachten,’ concludeert Gärtner. ‘Bijvoorbeeld het afzetten van Jean-Claude Juncker in Brussel zou een geloofwaardig begin zijn.’ (1)

     

    PvdA en PVV botsen weer over de islam

     

    Over ideologische terechtstellingen gesproken: vandaag gebeurde dat in onze eigen regeringsstad, waar opnieuw de PVV het moest ontgelden, deze keer bij monde van PvdA-minister van Sociale Zaken Lodewijk Asscher, die het ‘verwerpelijk’ noemde dat de PVV wil dat de islam – ‘een staatsondermijnende totalitaire ideologie die het Vrije Westen de oorlog heeft verklaard’- niet meer wordt toegelaten tot de Ridderzaal.

     

    De schoffering door de socialisten is wellicht het beste in historisch perspectief te plaatsen. Dan zou de PVV pakweg 75 jaar geleden Kamervragen hebben gesteld over het opkomende Nazisme, en eveneens gewaarschuwd hebben voor deze ‘staatsondermijnende totalitaire ideologie’. En zou een verontwaardigde Asscher erop hebben gewezen dat we de grenzen niet voor de Nazi’s mogen sluiten, want zij hebben tenslotte evenveel recht op hun eigen mening als wij.

     

    Laten we hopen dat de gevolgen van zo’n onthutsend naïeve en realiteit-ontkennende houding deze keer niet zo dramatisch zullen zijn als toen. De kansen op een goede afloop worden met dit soort wereldvreemde politici aan het roer echter wel minder en minder.

    Xander

    *

     

    UITLEIDING

     

    Dergelijke teksten zijn als een vertrouwde vriend, die naast U op de versterkte muren van Uw burcht, tegen de volgende kanteel komt leunen. Om samen met U, de wriemelende wereld beneden, gade te slaan. Om dan, als een luidspreker naar de mensen achter U, hen te wijzen op de duivelachtige grijns die op de gezichten van onze belagers, die stinken naar pek en naar pietrol….

    Marcus Gärtner (Markus de Hovenier?) van dat Duitse Handelsblatt is een man nar mijn hart en ik hoop hetzelfde ook van mijn lezers. Vooral omdat hij in het Europa des Verenigde Nazi’s dezelfde wezenlijke kenmerken herkent van het Communisme, zoals het in China inderdaad bestaat. Laten we die ‘Gärtner’ inderdaad onthouden als een hovenier, die zijn tuintje goed weet te wieden en te onderhouden.

    *

    Verder stel ik voor, deze keer niet langer te blijven na-praten.Net als in de Kerk heeft het geklonken als Het Woord van de Heer, volgens het Evangelie van… Marcus. Weet U nog?

    Marcus de Waar-spreker.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    29-11-2014, 09:48 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2138

    ***

    Zaterdag 29 november

    Zon 8u20-16u42

    H Radboud

     

    *

     

    *

    Mijn schild en mijn vertrouwen

    *

     

    INLEIDING

     

    Paus Francuscys en de Federale Regering?!

    Het ene heeft niets te maken met het andere, maar de evolutie in de schoot van de unitaire Federale Regering stemt me, net als wat de TV mij toont over de Paus in Ankara, vrolijk. Zelfs al zijn het maar geruchten, en is er maar de helft van waar, het verhaal van Jan Jambon bij de Leuvense KVHV Hoogstudenten is muziek in mijn oren. De man zou om te beginnen als vice-premier alle driekleuren uit zijn ministerieel kabinet hebben laten verwijderen! En er zouden bepaalde afspraken bestaan met de Franstaligen bij het einde van de legislatuur, die meteen ook het (ver verwijderde?) einde van den Belgiek zouden betekenen… Allemaal te mooi om waar te zijn. De komedie vol met afdruipende vraagtekens die Tante Cruella speelde in het Parlement, loog er in ieder geval niet om. Vandaar ook het opvallend optreden van onze vriend Gheudens met zijn ‘retour à la Mère Patrue… Ik weet niet waar de klepel hangt, maar denk wel te weten waar men voor de man in de straat de klok heeft verstopt..

    JaJa, heroïsche tijden…Wereldwijd, heel zeker, maar ook net onder onze ogen….waar aan 185 jaar oderdrukking eindelijk een onbloedig eindz zou kunnen aan komen…

    Of het werkelijk een scharnier-moment wordt, een keerpunt in de Geschiedenis, zoals in 1099, na de Bevrijding van Jeruzalem in de Eerste Kruistocht, notabene onder leiding van onze verre voorvaderen, de Vlamingen, zal de toekomst uitwijzen, als wij er al lang niet meer zullen zijn.

    Xander neemt hieronder vandaag heel zeker niet de verdediging op van deze Paus: hij zet de feiten, goed of slecht, gewoon op een rijtje. President Gorbatsjov van Rusland en Paus Woytilla veranderden met hun tweeën de wereld door Duitsland toe te laten zich weer te verenigen, en Paus Franciscus gaat op z’n eentje het Moslms monster te lijf….

    Als wij daarbij een beetje de ogen openen, dan zien we dat wat we ooit De Nieuwe Wereld noemden, en zijn aanhangsel, het Vrije Westen, op de rand van de armoede, en continenten die eeuwenlang in armoede hebben overleefd, boven de einder verschijnen.

    De 20ste Eeuw, waar naast het terug verdwijnen van het mensonwaardig en goddeloos communisme, de ‘Vrije Wereld’ elkaar in de ene oorlog na de andere hebben uitgemoord, is het hoogtepunt geweest van de waanzin. Thans, zo beleven we het, is de Christenvervolging erger dan ooit, en de ‘Wereldleiders’ houden zich bezig met opvijzelen van hun eigen imago. Zie Haiku Herman, om er maar ene te noemen…

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Paus: Echte christen is niet antisemitisch en erkent Joodse wortels

    *

    Franciscus veroordeelt opnieuw ‘ergste christenvervolgingen ooit’ door islamitische terreurgroepen – ‘Wereldwijd economisch systeem zou gericht moeten zijn op mensen, niet op geld’

    ‘In iedere christen zit een Jood,’ zei paus Franciscus in een exclusief interview met de Israëlische media. ‘Je kunt geen echte christen zijn als je onze Joodse wortelt niet erkent... De dialoog tussen de religies moet de nadruk leggen op de onlosmakelijke band, op het feit dat het christendom uit het Jodendom is gegroeid.’ Ook noemde de paus het ‘krankzinnig’ dat er ‘nog steeds mensen zijn die de Holocaust ontkennen. Onbegrijpelijk.’

     

    ‘Pius XII was grote beschermer van de Joden’

    Wat dat gevoelige onderwerp betreft noemde de paus een van zijn voorgangers, Pius XII, die er nogal eens van wordt beschuldigd tijdens de Tweede Wereldoorlog niets te hebben gedaan tegen de uitroeiing van de Joden door de Nazi’s.

    ‘Ik zeg niet dat hij geen fouten heeft gemaakt, die maak ik ook vaak. Maar vóór het toneelstuk ‘De Plaatsvervanger’ in 1963 werd Pius beschouwd als een grote beschermer van de Joden. Hij bood veel Joden een veilig toevluchtsoord in kloosters in Italië... Er zijn dingen die de mensen niet weten, zoals toen Pius XII stierf, (de Israëlische premier) Golda Meir een brief stuurde met daarin de erkenning dat ‘toen de Holocaust ons volk trof, de paus zich uitsprak voor de slachtoffers’. Pas sinds die theatervoorstelling keerde iedereen zich tegen Pius XII.’

     

    ‘Spoorlijnen naar Auschwitz niet gebombardeerd’

    Franciscus opperde dat als Pius zich openlijk tegen de Nazi’s had gekeerd, er mogelijk nog meer Joden waren vermoord. ‘En ik wil niet zielig klinken, maar het maakt me echt kriegel als ik zie dat iedereen tegen de Kerk is, tegen Pius XII, al die afbrekers. En wat te denken van de geallieerden tijdens de oorlog? Zij waren tenslotte heel goed op de hoogte van wat er gebeurde in de doodskampen, en van de spoorlijnen die de Joden naar Auschwitz brachten. Ze hadden luchtfoto’s, maar ze bombardeerden die spoorlijnen niet. Ik laat dat voor wat het is, en zeg enkel dat men eerlijk naar deze zaken moet kijken.’

     

    ‘Geen echte christen zonder erkenning Joodse wortels’

     

    ‘We moeten absoluut duidelijk maken dat antisemitisme een zonde is,’ vervolgde hij. ‘Een van de redenen dat ik hier ben is om de christelijke wereld eraan te herinneren dat onze wortels in het Judaïsme liggen... In iedere christen zit een Jood, en je kunt geen echte christen zijn als je onze Joodse wortels niet erkent.’

     

    Zoals hij gewoon is maakte hij zijn punt duidelijk met een verhaal. Als hij met andere religieuze leiders praat, vertelt de leider van het Vaticaan graag over een groep antisemitische priesters die in een kamer zitten en kwaad spreken over de Joden. Aan de muur hangt een foto van Jezus en Maria. ‘En dan, plotseling, stapt Jezus uit de foto, en zegt: kom op, mam, laten we gaan. Hier houden ze ook al niet van ons.’

    ‘Jeruzalem moet hoofdstad 3 religies blijven’

    De paus gaf aan zich niet met het lastige politieke probleem rond de status van Jeruzalem te willen bemoeien, en wilde er enkel over kwijt dat er alleen door onderhandelingen vrede kan komen. Jeruzalem is in zijn ogen de hoofdstad van drie religies, en zou dat moeten blijven. Franciscus vond zijn eerste bezoek aan het ‘heilige land’ in ieder geval zeer indrukwekkend. ‘Alles is hier begonnen – de belofte aan onze aartsvader Abraham, wat Mozes zag vanaf de berg Nevo, Jozua’s binnenkomst in Israël, de profeten, en daarna de dopers, Jezus, Zijn dood en opstanding.’

     

    ‘Ergste christenvervolgingen ooit’

     

    Hij veroordeelde opnieuw de ‘onvoorstelbaar barbaarse en criminele daden’ die in onder andere Irak in de naam van ‘god’ (Allah) worden gepleegd tegen christenen en anderen. ‘De vervolging van christenen is nu erger dan tijdens de eerste eeuwen van de Kerk. Er worden nu meer christenen gemarteld dan toen.’ Daarom riep hij met name moslimleiders op om hier tegen op te staan. ‘Maar ook politieke- en wereldleiders moeten vastberaden handelen.’

     

    ‘Economie moet gericht zijn op individu, niet op geld’

     

    Een van de zaken waar Franciscus zich grote zorgen over maakt is de kloof tussen rijk en arm. ‘Het is bewezen dat we met het overschot aan voedsel iedereen die honger lijdt kunnen voeden... Als je foto’s ziet van kinderen die lijden aan ondervoeding, is dat schokkend, onbegrijpelijk. Ik denk dat het probleem het wereldwijde economische systeem is. Dat zou zich moeten richten op het individu, maar het is helaas gericht op geld.’

     

    ‘Geld is de god, en wij zijn schuldig aan het aanbidden van de afgoden van weelde, en offeren mensen aan hen: aan de ene kant de jongeren die in de kring van werklozen worden gedumpt –alleen al in Europa 75 miljoen-, en aan de andere kant de ouderen die aan de kant worden geschoven omdat ze niet langer nuttig en productief zijn.’

     

    Zorgen over toekomst Europa

     

    De paus, die zelf in het Vaticaan in een eenvoudig gastenverblijf met slechts 2 kamers woont, voegde eraan toe zich grote zorgen te maken over de toekomst van Europa. ‘Kijk wat er gebeurt: de geboortecijfers zijn zeer laag, 1 à 1,2 kinderen per gezin. Met zo’n cijfer kan niemand overleven.’

     

    Op de vraag hoe hij in de toekomst herinnerd wil worden, antwoordde Franciscus: ‘Daar heb ik niet over nagedacht. Maar ik zou blij zijn als de mensen over me zouden zeggen: hij was een goede gozer. Hij deed zijn best, en hij was zo slecht nog niet.

    *

     

    UITLEIDING

     

    Paus Franciscus is, net zoals zijn grote voorganger, een man waarop de wereld heeft gewacht. Geen Messias die wonderen rond zich rondstrooit, maar een man met visie op een betere wereld, waar niet ‘geld’ belangrijk is, maar de medemens. Hij spreekt rechtuit, gaat geen ongemakkelijke waarheid uit de weg. Van uit zijn hoge positie doet hij eerst zijn tegenstanders verwonderd opkijken en benadert hen dan als zijn vrienden, zijn gelijken.

    Zoals Hij in Ankara rondhangt, bijna ‘Alleen op de Wereld’ tussen allemaal Turken, jaagt hij ons bijna de stuipen op het lijf. Er zal Hem toch niets gebeuren? Net als op de Tempelberg is Hij ingesloten door Het Kwaad. Maar het is precies of dat iets alledaags is.

    Speelt die man komedie?

    Ik zou eerder zeggen; wie doet het Hem na? Als De Zwarte Ongelukskater uit cowboy-land op reis is, is hij omringd en beschermd door de helft van het Amerikaans leger…. Paus Franciskus heeft alleen zijn hagelwit habijt om zich te beschermen…

    Maar of dat alles indruk maakt op de onmensen die in naam van dezelfde God (?) moorden, branden, en verkrachten, is nog maar de vraag… Een alles omvattende ‘zondvloed’ va   n wereld omvattende overstromingen in die landen, zou een oplossing zijn. Of een soort ‘hemels vuur’ die Sodoma en Gomorha van de aardbodem wegveegde: daar hebben wij toch de middelen voor? Als woorden niet wekken, dan moeten voorbeelden trekken!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     








    29-11-2014, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    28-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2135

    ***

    Vrijdag 28 november

    Zon 8u18-16u42

    H Cathérina Labouré, patrones van de duivenliefhebbers

     

    *

     

    *

    De Lega Nord Leider

    Mateo Salvini, bij het olijfgroen vredesteken

    *

     

    INLEIDING

     

    Mateo Salvini: het is een knalharde naam als van Tibetaanse trompetten, die via de klank van het woordje ‘Salvatore’ dat doorklinkt in zijn naam, de redder van Italië laat vermoeden. Het oude continent geraakt stilaan goed gevuld van protestklanken tegen de Nieuwe Nationaal Socialisten van Bruxellabad: Engeland (Nigel Farage), Frankrijk (Marine Le Pen), Nederland (Geert Wilders), en nu ook Het Vlaams Belang (Tom Vangrieken) bij ons. Jonge frisse denkbeelden, naast wijsheid en ervaring. Zodat we terecht kunnen zeggen: het Nieuwe Europa komt er aan. Niet het Europa van de Centrale Eenheids Staat der Dictatoren, maar het Europa der Volkeren zoals door Goed geschapen en op die plaats gezet.

    Eerlijk gezegd, de objectieve toon van het artikel hieronder verwondert me wel een beetje van De Morgen. Het bevestigt de indruk, dat er daar op de redactie wel wat veranderd is. De agressieve Linkxe toon die er altijd klonk, blijft sedert de vernieuwing een beetje achterwege. Teken des tijds?

    Enfin, doet er niet toe. ’t Bijzonderste is, dat U een inzicht krijgt van wat er hier in dit heerlijk land omgaat. De huidige Premier (Renzi, burgemeester van Firenze) is een pion van Brussel, die regeert met de steun van de Socialisten, en met de gedoogsteun/sympathie van Berlusconi, de ouwe krokodil, die blijkbaar dank zij de gegeven kansen, eieren voor zijn geld kiest. De anarchistische 5-Sterren Beweging van clown Beppe Grillo blijkt (gelukkig) niet meer dan een strovuurtje te zijn geweest, zodat de toekomst voor iets nieuws en iets degelijks breed open wenkt voor zij die het werkelijk willen.

    De geestesgenoten van Het Vlaams Belang dus. Hen behoort de toekomst, want ze zijn jong en vol vuur, ze zijn uit het goede hout gesneden of hebben de ervaring om stevig aan te pakken.

    Aan ons om te volgen, om het Oude Avondland eindelijk, vrij van vreemde smetten, weer op te stoten in de vaart der volkeren.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/buitenland/ook-italie-heeft-zijn-le-pen-matteo-salvini-41-wil-alle-anti-europeanen-verenigen-a2134996/

    *

    Ook Italië heeft zijn Le Pen: Matteo Salvini (41) wil alle anti-Europeanen verenigen

    Matteo Salvini wil met harde taal en populistische standpunten zijn Lega Nord weer groot maken.

    Marine Le Pen is zijn grote voorbeeld. Met een anti-Europees programma en harde uitspraken over migranten wil Lega Nord-leider Matteo Salvini (extreem) rechts Italië voor zich winnen. Regionale verkiezingen draaiden dit weekend alvast gunstig uit. Maar kan een leider uit het noorden ook kiezers uit Zuid-Italië charmeren?

    Toen de Milanees Salvini nog geen jaar geleden de leiding van de Lega Nord overnam, erfde hij een politieke ruïne. De separatistische partij uit het noorden haalde in de jaren negentig nog 10 procent van de stemmen. Maar interne twisten en een onvoorspelbare rechts-linksslalomkoers maakten dat de formatie vorig jaar op 4 procent strandde. Vooral de populistische komiek Beppe Grillo was met veel stemmen gaan lopen.

    Om een politieke coma te vermijden, wist Salvini heel goed dat hij zijn partij een shocktherapie moest toedienen. Als europarlementariër had hij al jaren goede contacten met andere extreem rechtse formaties maar het was vooral Marine Le Pen die hem inspireerde. Dochter Le Pen zwoer het rauwe antisemitisme van haar vader af en concentreerde zich vooral op boze kiezers die na de economische crisis op zoek waren naar zondebokken. Net als Le Pen is Salvini eurosceptisch; tegen migranten, zigeuners, homo's en belastingen; en voor het herstel van traditionele nationale waarden.

    In zekere zin heeft Salvini nog meer mogelijkheden dan Le Pen om zijn anti-strategie in electorale successen te verzilveren. De economische crisis sloeg in Italië harder toe dan in Frankrijk en het stugge Europese besparingsbeleid zorgde voor een massa misnoegde Italianen. Die laatsten zien de centrumlinkse premier Matteo Renzi als de verpersoonlijking van de Europese dictaten uit Brussel.

    Met veel oog voor detail zorgt Salvini er dan ook voor dat hij in alles de antipode is van Renzi, die hij afschildert als een intellectueel die alle voeling met het volk is verloren. Salvini werpt zich wél op als de man van het volk, zo staat het trouwens ook op zijn veelgebruikte Facebookaccount: 'Weinig vrienden bij de machthebbers, veel vrienden bij het volk'.

    Matteo Renzi mag dan al zijn rivaal voor een gedroomd premierschap zijn, het eerste wat Salvini moet doen, is zoveel mogelijk rechtse kiezers aan zich binden. Daarvoor moet hij oude krokodil Silvio Berlusconi en diens Forza Italia verslagen. Ook hier zorgt de tijdgeest voor opportuniteiten. Berlusconi is bijna 80 en ontzettend old school. Waar veel Italianen zich nog het meest aan ergeren, is dat Berlusconi enkel maar milde kritiek levert op Renzi's herstelbeleid. En dat zou dan weer te maken hebben met het feit dat Berlusconi's zakenimperium goed gediend is met de pro-businesskoers van Renzi.

    *

     

     

    UITLEIDING

     

    Ondergetekende hoopt dat de lezer, na bovenstaande details over het land waar de citroen en groeien en waar in ’t donker loof de goud-oranjen gloeien (Goethe), de media in het vaderland wat beter te doorzien. Natuurlijk is voor hen Renzi ne goeie, want hij loop in de maat van wat Bruxellabad en Ankara willen: doorgeefluik zijn voor de massa-immigratie om op die manier zoveel mogelijk de eigen cultuur te verdoezelen. Liever de Socialistische Internationale met een verre bewonderende herinnering aan Mussolini, dan het vroegere Koninklijke Italiaanse Volkslied. Liever de ‘bandiera rossa’ en het ‘avanti popolo’ uit die dagen, dan de herinnering koesteren aan het ooit zo machtige Venetië, die in de dagen der Dogen, de halve wereld regeerden. Venetië, de thuishaven van de Lega….

    Il Cavaliere (Berlusconi) werd ooit op last van de Euro President in eigen persoon, Haiku Herman, daarvoor speciaal naar Milano gekomen, als een oude pantoffel aan de kant gezet, en op last van Bruxellabad vervangen door Mario Monti, de GoldmanSachs bankier, die grandioos door de mand viel, bij de daarop volgende stembusgang. Reden voor de halve gare stand-up comedian Beppe Grillo (de Zingende Kreket. Grillo = krekel) die de stem won van de Italaan die smachtte naar ‘change’.

    Nu ook is het land onrustig. Het volk van Rome loopt regelmatig storm, en in alle andere steden is de onrust groot. De armoede dreigt overal in de steden met werkeloosheid, maar ook op het platteland, dat al armoedig is sedert de tijd der Oude Romeinen. Het ‘rijke Noorden’ is welvarend, omdat het hart werkt. Net als Catalonië, Baskenland, Vlaanderen, wil het genieten van zijn eigen werk- en ondernemerslust.

    Weet U, als het gesprek hier op ons zonnig terrasje aan de ‘Bar Central’ op het marktplein, daarover gaat, en die 16-18 miljard ‘transfers’ jaar na jaar na jaar naar Wallonië ter sprake komen, dan staat de ene na de andere op en gaat weg. ‘non credibile’ is de reactie : ‘ongeloofwaardig’! Want is de repliek, moerst ook maar de helft daarvan waar zijn (9 ipv 18 miljard) , dan is Fiandra een der rijkste landen ter wereld…

    Dit alleen nog maar om U te bewijzen, dank zij Bruxellabad, welk klootjesvolk we zijn. We worden bestolen tot op het hemd, en we laten ons daarenboven in ruil daarvoor nog dagelijks beledigen, door zij die uit onze hand eten….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    28-11-2014, 14:15 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2134

    ***

    Vrijdag 28 november

    Zon 8u18-16u42

    H Cathérina Labouré, patrones van de duivenliefhebbers

     

    *

     

    *

    De officiële landstaal is er Portugees

    En de laatste Portugese soldaat is er pas weg in 1975

    *

    INLEIDING

     

    Net als 51 jaar geleden de moord op President Kennedy, maken de koloniale strubbelingen in Angola van heel lang geleden, deel uit van de schat aan herinneringen die iemand van onze leeftijd blijft koesteren. We moesten toen wel voortgaan op wat de gazetten schreven, want Internet was toen nog de verre toekomst…

    Wat volgt is dus bijna een bericht uit een andere wereld. Wat het in werkelijkheid ook is. Het is een bericht uit een andere wereld, omdat het positief is richting onze beschaving, en toch uit ‘Donker Afrika’ komt. Meer nog het is een ongelooflijk bericht, omdat het uit een andere ongelofelijke werkelijkheid komt. Een overwegend Christelijk land, dat de wacht aanzegt aan de Islammerij….

    Besluit: daar leeft een volk, een land, een Staat, die net als Israël, weerstand biedt aan de zegeningen van de ‘verrijking’. Meer nog, dat feestelijk bedankt voor de ‘Arabische Lente’.

    Of de verkochte media hierover zullen berichten? Als het al gebeurt, zal het wel zijn door er de negatieve kan van te belichten. Hoe die arme Islam-minderheid daar verdrukt en vervolgd wordt…. Door hun ‘gebedshuizen’ te verbieden.

    Voor ons, normale mensen, is het echter een reden om dat land beter te leren kennen……

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Angola eerste land dat de islam verbiedt en moskeeën afbreekt

    *

    Islamitische uitroeiingsoorlog tegen het christendom nog steeds genegeerd door het Westen

    Zeldzaam plaatje van de afbraak van een moskee (foto illustratief).

     

    Het Afrikaanse land Angola wordt naar verluid het eerste land ter wereld waar de islam wordt verboden en moskeeën zullen worden afgebroken. 'Dit is het definitieve einde van de islamitische invloed in ons land,' verklaarde president Jose Eduardo dos Santos.

     

    Het verbod op de islam werd afgelopen vrijdag aangekondigd door minister van Cultuur Rosa Cruz e Silva. 'Het ministerie van Justitie en Mensenrechten heeft het legalisatieproces van de islam niet goedgekeurd. Hun moskeeën zullen tot nader order worden gesloten.' Volgens India Today bevat het verbod het bevel om de bestaande moskeeën in het land af te breken. Naast de islam worden ook andere religies die niet zijn gelegaliseerd, verboden. Het gaat dan met name om de meer dan 1000 sektarische groepen in Angola.

     

    Minister Silva legde uit dat het verbod nodig is, omdat 'de islam tegengesteld is aan de gewoonten van de Angolese cultuur.' De 16 miljoen inwoners van Angola zijn in meerderheid christenen. De 80.000 à 90.000 moslims die er wonen, zijn hoofdzakelijk immigranten uit West Afrika en gezinnen van Libanese oorsprong.

     

    Islamitische uitroeiingsoorlog tegen christendom genegeerd

     

    Het rigoureuze islamverbod heeft mogelijk ook te maken met de islamitische oorlog tegen het christendom in het Midden Oosten, waar al honderdduizenden christenen voor het moslimgeweld op de vlucht zijn geslagen, en miljoenen anderen worden vervolgd en hun leven niet zeker zijn. Alleen al in Egypte sloegen 200.000 christenen op de vlucht tijdens de 'Arabische Lente' opstand tegen president Hosni Mubarak.

     

    Het aandeel christenen in de bevolking van het Midden Oosten is de afgelopen eeuw dan ook gedaald van 20% naar 5%. In 2012 vaardigde de hoogste moslimautoriteit van Saudi Arabië, de grote mufti Sheikh Abdulaziz Al al-Shaikh, een fatwa (religieus bevel) uit dat alle christelijke kerken op het Arabische schiereiland moeten worden vernietigd.

     

    Met name in Nigeria, Soedan, Syrië en Pakistan is er sprake van dagelijks grof geweld en onderdrukking van christenen door moslims. Ook in Libië, Egypte, Iran, Irak en Jemen staan christenen bloot aan ernstige islamitische vervolgingen. De uitroeiingsoorlog van moslims tegen het christendom wordt vrijwel geheel genegeerd door de reguliere Westerse media. Nog triester is dat ook de Westerse kerken nauwelijks aandacht besteden aan het lot van hun geloofsgenoten, mede omdat het niet 'politiek correct' is kritiek te hebben op de islam.

    Xander

    (1)        Arutz 7

    *

    UITLEIDING

     

    Xander plaatste bij zijn artikel de foto van een bouwkraan-bulldozer die de voorgevel van zo’n protserige moskeet grotendeels al had neergehaald. Na de schafttijd zou de rest volgen, scheen die foto te zeggen. Ook en vooral die typische Islam-koepel die ook onze straatbeelden zo ontsiert, zou er aan moeten geloven.

    Angola heeft zowat de laatste 40-50 jaar het ‘hot news’ beheerst; meestal met het ‘Moedermand’ Portugal en diens Christelijke Beschaving als bindmiddel. Wie had dat toen in die bewuste dagen, kunnen denken dat zoiets ooit nostalgisch zou overkomen, als een herinnering uit een andere tijd? Als vaststelling dat de wereld aan het Islamiseren is, kan dat tellen!

    Ziet U het al gebeuren, dat de volgende generaties bij ons van de morgen tot de avond automatisch in lange tabbaarden zullen rondlopen, de vrouwen zelfs ingeduffeld tot boven hun hoofd? En dat iedereen van klein tot groot, 5 x per dag, kont omhoog, op de grond zal knielen richting Mekka…

    Dit is nochtans wat de Euro Verenigde Nazi’s met ons aan het doen zijn…

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     








    28-11-2014, 09:42 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    27-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2133

     

    ***

    Donderdag 27 november

    Zon 8u17-16u43

    H Acharius, Sint-Achuit doet het zaaikleed uit

     *

     

     

    *

    Toen was de trein nog een stuk romantiek….

    .

    En waren de spoorwegmannen nog échte ‘cheminots’…

    *

    INLEIDING

     

    Meer dan 50 jaar werd er roofbouw gepleegd. Eerst werd de treinwachter voor de perons afgeschaft, iedereen betrad en verliet die zoals hij wilde. Geen kontrole meer, en zelfs geen toegangsticket meer, dat ooit nodig was om iemand op het peron te vergezellen. Dan werd de kaartjeslnipper een treinwachter, soms met haar tot in de lenden, kepie schui op de kop en het laatste half jaar niet meer gewwassen en gekamd. Dan verdwenen zo goed als overal de uniformen, want er was geen verschil meer tussen de stationschef en een briefdrager of de flik die een delinquent naar de Rechtbank bracht. Neen, wabnt die ‘Heren’ werden nu per liousine uit hun cel tot bij Meneer de JugePee gebracht.

    En ja, wat ‘de trein’ genoemd werd, reed nog. Meestal veel te laat, en op andere sporen dan aangeduid op de persons.

    Staken deed men om de haverklap. Nooit genoeg. Altijd maar minder uren doen , en meer loon eisen. Tot hun eigen big boss begin dit jaar kwijt wilde, dat er bij ’t Spoor meer geluierd dan gewerkt werd. Strom op zee, natuurlijk. Kijk, zie, de syndicaten gingen nu eens e  p dat varkentje wassen! Den bloker op, zoals dat heet. De gebruikers, de reizigers, de pendelaars? De pot op! Wij, de ‘Cheminots’ zijn de baas op ’t spoor.

    En daar zijn ze nu.

    Syndicaten richten nooit iets op. Ze houden nooit iets in stand. Ze breken den boel gewoon af. Altijd in de zekerheid dat ze er zelf beter van worden….

    In het boek met de trein-urenregeling (moest dat nog bestaan!), of anders op het Internet bij het begrip NMBS, binnenkort te vervangen al naargelang de desiderata van de nieuwe Meesters, zou er beter staan WWWW MW = WIJ WRKEN WANT WIJ MOETEN WEL. Dat zou tenminste duidelijk zijn

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=dmf20141127_01398898

    *

    De privatisering van de spoorwegmaatschappij

    NMBS wordt onvermijdelijk als ze haar schulden niet snel onder controle krijgt. Dat schrijft CEO Jo Cornu in een brief aan de vakbonden, bericht De Tijd donderdag.

     

    'Sinds 2005 maakt de NMBS elk jaar tussen 200 en 250 miljoen euro verlies. Doen we zo nog vijf jaar voort, dan bedraagt de schuld 4 miljard euro. Dat lijkt amper iemand te verontrusten, terwijl die financiële situatie simpelweg onhoudbaar is', schrijft Cornu.

    Dat grimmige plaatje wordt nog overschaduwd door een gigantische saneringsoperatie. De NMBS moet de komende legislatuur 663 miljoen euro besparen.

     

    Dat is voor Cornu het sein om het roer om te gooien. 'Gaat de NMBS op het huidige, inefficiënte spoor voort, dan dreigt niets ander dan de privatisering', waarschuwt hij.

    *

    UITLEIDING

     

    Ja Ja, waar is der oud’ren fierheid nu gevaren! Onlangs wilden wij in Mons (Bergen) op een ijskoude winteravond, donker om 18 uur, iets gaan schuilen in het stationsgebouw. Alle perrons zo leeg als een woestijn. Schuilhojes allemaal zonder glas. Banken besmeurd met uitwerpselen. Goedgelovig als we zijn, hadden we de trein genomen van Scharrelroi naar Kortrijk. Snel en goedkoop zegt U? M’n voeten, Gerard! De reis duurde meer dan 6 uur, want overal waren er problemen, ofwel met de sporen ofwel met de overwegen. Het stationsgebouw echter was donker en gesloten. Geen sprake van een warme koffie en zelfs de drankgelegenheden op het stationsplein waren dicht. Van een eenzame sous-chef met kepie kregen we te horen, dat de boel dicht was, omdat, zodra het donker werd, een bende bruine snotapen daar kwam schuilen en zich amuseren. Tot alles van boven tot onder vol kak zat en in elke hoek een gedrogeerde lag te slapen..

    Uiteindelijk geraakten we via Doornik (1/2 uur wachten. Alles potdicht) en Moeskoren (idem dito) in Kortrijk, die bij ons overkwam als een waarachtige ‘Lichtstad’, maar buiten het Stationsplein, zo leeg als een zwalp-ei.

    JaJa, de trein. Altijd een beetje vaan tie….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    27-11-2014, 16:32 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2132

    ***

    Donderdag 27 november

    Zon 8u17-16u43

    H Acharius, Sint-Achuit doet het zaaikleed uit

     

    *

     

    *

    .

    *

    INLEIDING

     

    Een hart onder de riem steken, of gewoon trucage?

    U leest hieronder een eerder heldhaftig verhaal van een moeder, die de dood van haar zoon-politieman wreekt door ten oorlog te trekken tegen de Taliban.

    Ze mobiliseert de hele familie, en rust slechts, als er 7 uur later 25 rebellen in het zand hebben gebeten, zoals dat heet.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/2133793/2014/11/27/Moeder-wreekt-dode-zoon-en-schiet-25-talibanstrijders-neer.dhtml

    *

    Moeder wreekt dode zoon en schiet 25 talibanstrijders neer

    Een Afghaanse moeder heeft wraak genomen op de taliban nadat ze had met haar eigen ogen had gezien hoe haar zoon vermoord werd in een woelige schietpartij. Met een klein familieleger dat bestond uit haar dochter, schoondochter en man doodde Reza Gul 25 rebellen in een strijd van 7 uur.

     

    Reza Gul werd in de provincie Farah gewekt door geweerschoten. Hierdoor zag ze hoe haar zoon, een politieagent, neergeschoten werd door de taliban. De hartgebroken moeder riep de hulp van haar dochter en schoondochter in om wraak te nemen.

    Reza legt uit waarom ze ten strijde trok. "Ik had geen andere keuze dan een wapen te nemen en aan een schietpartij van 7 uur te starten. Om 5 uur 's ochtends werd de controlepost waar mijn zoon in stond onder vuur genomen door de taliban. Dus ging ik naar daar, trok mijn wapen en begon ik terug te schieten op de rebellen. Later hebben mijn man, dochter, jongste zoon en schoondochter mij geholpen. Uiteindelijk hebben we zo 25 strijders uitgeschakeld." Dochter Fatima staat haar moeder bij: "We zijn een soort van familieoorlog tegen de taliban gestart." Schoondochter Seema besluit door te zeggen dat ze hevig gevochten hebben tot de laatste kogel.

    Farah is een van de meest ontvlambare gebieden in het westen van Afghanistan omdat militanten er erg actief zijn.

    *

    UITLEIDING

     

    In HLN, waar ik deze wijsheid vandaan heb, staan nog diverse videdo’s waar U de verzamelde familieleden uitleg ziet geven. Verstaan gaat niet, want in het Afghaans (?). Het meegaand verhaaltje even verder is Engels gecommentarieerd, en daar ziet U dat gevecht in levenden lijve. U ziet er zelfs een der vrouwen, de lader van haar snelvuurgeweer met patronen bij vult. Ze doet het met kennis van zaken! De steelse blikken van de dochter naar de camera, bewijzen volgens mij toch een beetje de trucage.

    Wat geloven van dit verhaal?

    Maar zelfs als er maar 25% van waar is, (dus 5 ipv 25 dode Talibanstrijders) dan nog verdient dit verhaal de nodige aandacht. Omdat het wereldwijd de strijd kan aanwakkeren om die barbaarse veroveringstocht, de ergste in de Geschiedenis, tegen te gaan.

    Islammerij is het einde van de Beschaving. Het moest 1400 jaar gelden door de omgeving daar vernietigd geweest zijn, toen het nog in de kinderschoenen stond. Ook na 9/11 had men de klus kunnen klaren. Elke dag dat men wacht, wordt het immers moeilijker en moeilijker.

    Het is lijk met de ‘groene’ energie. Het experiment is wereldwijd grandioos mislukt, en men wil het niet toegeven. Een nog betere vergelijking zou zijn, de dodelijke ebola-besmetting, maar die gaat niet op, omdat dat kwaad als uit één mond, overal ter wereld bij de wortel bestreden wordt.

    De Islammerij echter, een veel groter kwaad, durft men niet aan. Alhoewel het in oude geschriften wel degelijk voorspeld is. Mekka & Medina, samen met heel Arabia, zullen ooit zodanig verwoest worden (erger dan Ninive, zegt de Bijbel), dat er zelfs voor altijd geen grassprietje meer zal willen groeien.

    Dat geluk zou trouwens niet alleen komen. Want tegen dan zou ook de pietrol in de bodem daar uitgeput zijn. Geen pietrol = geen geld, en geen geld = geen Islammerij.

    Vriend Vladimir: nog een paar jaartjes op de tanden bijten, en het Westen zal U op de knieën kom smeken om beleverd te worden met Uw vriendschap en Uw zaligheden, net alsof de tijd der Tsaren zou teruggekeerd zijn. Het is namelijk van 1812 (Waterloo) geleden, dat we hen nog als redders konden ontvangen.

    Na Peter de Grote, nu een Vladimir de Grote?

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     








    27-11-2014, 15:15 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2131

    ***

    Donderdag 27 november

    Zon 8u17-16u43

    H Acharius, Sint-Achuit doet het zaaikleed uit

    *

    *

     

    *

    Het hoge woord is eruit…

    De Heer Michiel de Graaf (PVV)

    *

     

    INLEIDING

     

    Het leven verloopt ook niet altijd eerlijk. Als er ergens misbruiken zijn, moeten de goeden het dan gewoonlijk bekopen voor de slechten.

    In die mosketen (waarnemingsposten voor vreemde mogendheden?) valt er geen woord te horen in de landstaal: alles is Arabisch, Turks of Marokkaans. Waarom dat zo is, ligt voor de hand. Het is de eigen taal van de aanwezigen, die nog voor geen 5% de landstaal beheersen, en er wordt verteld wat men wil. Zelfs opruiende taal tegen het gastland, tegen ons dus. Met de Koran als leidraad en in het achterhoofd de eeuwig aanwezige ‘Heilige Oorlog’ is iedere ‘gebestonde’ een scherpzetting van de haat jegens ons. De uitzonderingen bevestigen deze regel…

    Gisteren stonden hier de 10 Geboden van het Vlaams Belang (nieuw), die in het licht van wat de PVV hieronder verklaart voor te staan, nog zeer gematigd zijn.

    We moeten de redenering gewoon durven omdraaien. Stel U voor dat er in die landen diensten gehouden worden in onze taal.

    Waarom moeten wij dan opdraaien voor iets dat ze zelf niet zouden willen?!

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/buitenland/pvv-van-geert-wilders-wil-alle-moskeeen-in-nederland-sluiten-a2132948/

    *

    PVV van Geert Wilders wil alle moskeeën in Nederland sluiten

    De Partij Voor de Vrijheid (PVV) vindt dat alle moskeeën in Nederland gesloten moeten worden. PVV-Kamerlid Machiel de Graaf zei dat vandaag in een debat in de Nederlandse Kamer.

    Advertisement

    "We willen Nederland de-islamiseren. De enige leegstand waar Nederland beter van wordt, is de leegstand van moskeeën", zo zei De Graaf. "Wij willen geen islam in Nederland, dat is juist", antwoordde hij op vragen van andere Kamerleden.

    Hij gaat daarmee verder dan de PVV eerder ging. De partij van Geert Wilders pleitte tot nog toe voor een stop op het bouwen van nieuwe moskeeën en het sluiten van moskeeën waar geweld wordt gepredikt of die buitenlandse financiering krijgen.

    Andere Kamerleden reageerden geschokt op het pleidooi van De Graaf en op diens andere opmerkingen over de islam in het debat.

    *

    UITLEIDING

     

    Of we onszelf ooit nog eens thuis zullen kunnen voelen in eigen land, is nog maar de vraag… De Linxse overheersende media zijn het Christendom blijkbaar meer dan beu, ze willen het de totale vernietiging inrijden. Ze trekken om onnaspeurbare redenen ook het volk mee. Recht in de muil van het monster, maar dat zeggen ze er wel niet bij. Omdat zij overtuigd zijn in lengt van jaren in de schaduw van dat monster te kunnen aan de macht (en de profijtjes) blijven.

    Gelukkig zijn er stemmen die zich beginnen te verzetten, zoals de PVV bij de Noorderburen, pf het Vlaams Belang bij ons.

    De BDWërs, verre van volmaakt, hebben hand in hand met Het Blauw Fabriekske bewezen dat het anders kan met de politiek. Ze zijn nog nergens, en toch Waarom op zeker ogenblik niet met die barbaarse ideologie, waarvan kinderen van 8 -10 jaar op straat staan te oreren dat ze enkel leven om bij Allah hun recht op die jonge maagden te genieten; liever vandaag dan morgen….

    Ik zou zeggen: ze kunnen nog niet alleen urineren zonder in hun broek te doen, en ze zijn al op zoek naar ‘het martelaarschap’. Dat is zelfs niet meer de Leer van de Wrede, maar de Ideologie van de duivel!

    En hoe dat stukske advocaat uit Izegem, thans Eerste Burger van ons eigen Vlaandenland, maar blijft pushen om nog meer mosketen te bouwen met ons geld… Welke motieven kan die vent toch hebben? Of verdient hij er zelf fortuinen mee? Met een molensteen om de hals in het diepste van de zee geworpen worden: dat was de oplossing van de Zachtmoedige voor kindermisbruuikers, maar ik weet er geen betere voor volksmisbruikers!

    Meer dan tijd dat het Vlaams Belang op dat punt orde op zaken komt stellen!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    27-11-2014, 14:18 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    26-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2130

    ***

    Woensdag 26 november

    Zon 8u15-16u44

    H Jan Berchmans, patroon van de Vlaamse jeugd

     

    *

     

    *

    .

    *

    INLEIDING

     

    Goede wijn hoeft geen krans. Is juist. Maar kransen schaden toch niet? Dus waarom zou ik aan deze wijn niet geven wat aan hem toekomt?

    Voor wie nog altijd geen digitaal abonnementje heeft op dit hoogstaand satirisch blad, hij/zij haaste zich om dat euvel te herstellen voor al Uw geld op is aan Kerstkadootjes voor anderen. Verwen Uzelf en de Uwen. Surf naar Web: www.tscheldt.been U vindt daar alles.

    Laat het U ondertussen smaken. Luperto en Elio: had ik geen gelijk als hier Elio Di Rupo voorgesteld werd als Olio di Poepo? Ach, Italianen onder (en boven) elkaar hebben dat heus niet nodig!

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.eulalie.eu/eula_sch/eula_index.php?opt=ALL&ord=DESC&lim=50&art=6831&rub=&con=&vv=yes

    *

    LUPERTO EN DI RUPO

    Zéér vervelend voor het rode fabriekske, de ondertussen bijkomende onthullingen rond J-C Luperto, Waals socialist van Italiaanse afkomst die de juiste obediëntie toegedaan is.

    Blijkt dat er inmiddels vier van elkaar onafhankelijke klachten zijn rond zijn obsceen seksueel gedrag in het openbaar. Waar bovendien telkens minderjarigen bij betrokken schijnen te zijn. Hij heeft al toegegeven ‘regelmatig’ op de bewuste parking geweest te zijn. Kan ook moeilijk anders, want er zijn camerabeelden. Wel heeft hij er niets verkeerds gedaan, vindt hij. Bovendien: ‘men verwart mij met iemand anders’, zo liet hij optekenen in La Meuse.

    Ha, met wie dan? Wie A zegt moet B zeggen! Toch niet iemand met een strikske? Zou die ook op een parking in de openbare toiletten ‘de hand aan zichzelf slaan’?

    Paniek alom bij de PS na deze uitspraak, dat begrijpt u wel... ‘men verwart mij met iemand anders’. Gelukkig heeft hij een advocaat, die zoals het hoort de rol van stand-up comedian met de nodige waardigheid vervult. Hij vindt namelijk dat het niet kan dat de pers zoveel aandacht aan zijn cliënt besteedt.

    Nu kunnen we eventjes niet volgen. Luperto is zo één van die niets betekenende politici die constant de pers benadert, uitnodigt en bespeelt. Kijk maar eens naarwww.luperto.be. Alle dagen duikt hij ergens op om zijn gebronzeerd koppeke en plastieken lachje te laten fotograferen. En als hij nu dan over de schreef lijkt te gaan, dan moet de pers ineens wegblijven. ‘mijn cliënt kan niet eens meer naar huis’ jammert het advocaatje. Prima. Dan kunnen de buren hun kinderen terug buiten laten spelen.

     

    Vangheluwe kan overigens ook niet meer naar huis, Michèle Martin en Marc Dutroux evenmin. Benieuwd hoe het afloopt, daar in de donkere Ardense wouden.

    Wie zich overigens volledig van commentaar onthoudt zijn Elio Di Rupo, Paul Magnette, Yvan Mayeur, Laurette Onkelinx en de rest van de PS-top. Ze knijpen de billen dicht. Terecht.

    Wat als die Italiaanse schandknaap die langs de billen van zijn collega van Bergen omhoog geklommen is straks zijn vuile boekskes open doet?

    *

     

    UITLEIDING

     

    Moest U er geen aandacht aan gegeven hebben, is hier nogmaals de www van die goozer: www.luperto.be.

    Zoals U kunt zien: aan fondsen geen gebrek. Het is een webstek om ‘U’ tegen te zeggen. Goed dat de computer geen reuken kan doorgeven, want het stinkt er geweldig van de eigen lof.

    De men heeft een Frans mamaatje, en een bels papaatje. Dat Zuiders tintje in zijn naam moet dus van elders komen. Al kan er voor de volledigheid aan toegevoegd worden, dat ‘lupo’ in ’t Italiaans ‘wolf’ betekend, zodat Luperto er bijna op wijst dat hij uit een roversnest stamt…

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    26-11-2014, 16:02 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2129

    ***

    Woensdag 26 november

    Zon 8u15-16u44

    H Jan Berchmans, patroon van de Vlaamse jeugd

    *

     

     

    *

    Een vaste gewoonte!

    .

    Als dat maar niet overwaait…

    *

     

    INLEIDING

     

    Ze zullen later nog wel met veel verwensingen in de media komen, onderstaande 10 Geloofspunten van het VB. Het zijn wel geen 10 Geboden Gods, maar ze klinken toch ook als donderslagen! Want inderdaad:

    Hoe bestrijdt men best een sluipende barbaarse invasie, als de Overheid die niet alleen tolereert, maar zelfs aanmoedigt? Denk aan de Val van de Berlijnse Muur: dan moet ‘Het Volk’ de teugels over nemen! Want ondertussen verandert de Middellandse Zee in een groot kerkhof. En nog altijd blijven de (Inter) Nationaal Socialisten, de Verenigde Naz’s in Bruxellabad roepen om méér…

    Via een goede vriend (U waarschijnlijk ook genoegzaam bekend…), kreeg ondergetekende de visie binnen van Het Vlaams Belang, Nieuwe en Verbeterde Uitgave. Mij werd toegestaan de boodschap hieronder integraal over te namen, met de vraag aan de lezers hetzelfde te willen doen in hun kennissenkring.

    Zelfs Ministers van Blauwe Michel waren er gisten mee bezig in hun ‘Beleidsverklaring’, maar die spraken wel altijd en overal met omfloerste woorden… U moet weten, dat Ministers, eenmaal in functie, graag spreken in het keizerlijk meervoud. Zo voelen ze zich dubbel of zelfs driedubbel belangrijk. Ze zouden er zelfs op hert podium hun kleinkinderen voor meebrengen! Als het maar applaus opbrengt!!! Want dan zwelt ook hun bakrekening aan.

    Hier in onderstaande tekst klinkt geen ‘enerzijds’ of ‘anderzijds’ (Tsjevenpraatjes) – geen syndicale ondoorzichtigheden (ACV/ABVV) – geen voorzichtig polsen of talen à la Mandoline Rutten: hier klinkt mannentaal. U voelt in deze woorden zeker geen lauwigheid of enig afgekookt afgietsel van de Vlaamse Gedachte. Hier klinken de klaroenen, schallen de trompetten en zindert de lucht vol verwachting. Het Vlaamse heir staat immer pal! Daar winnen of daar sneven ’t zal….

    Kom; vervoeg onze rangen. Wij marcheren recht aan toe, recht op aan. Wij wachten niet af, tot de Franscouillons het land opblazen! Wij nemen het voortouw!

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://blog.seniorennet.be/rechts/

    *

    ANTI-JIHAD-PLAN

    “10 voorstellen van het Vlaams Belang voor een actieve strijd tegen het moslimextremisme en de jihad”.

    1. Sluiting extremistische moskeeën. Er is reeds afdoende aangetoond dat sommige moskeeën een belangrijke rol spelen in de radicalisering van jongeren en zelfs actief rekruteren voor de jihad. Sommige van dergelijke moskeeën vroegen reeds een erkenning aan, wat zou leiden tot subsidiëring met belastinggeld. Het feit dat deze moskeeën geen positief advies krijgen van de Staatsveiligheid, leidde echter tot een opschorting van de erkenningsprocedure. Voor het overige kunnen deze moskeeën echter in alle rust hun haatdragende boodschappen blijven verspreiden. Vaak worden de aan de moskee verbonden moslimorganisaties zelfs nog gesubsidieerd door lokale overheden. Moskeeën die oproepen tot haat en jihad moeten worden gesloten.

     

    2. Afnemen nationaliteit moslimextremisten Van leiders van extremistische moslimorganisaties en propagandisten van de jihad moet de nationaliteit worden afgenomen wegens ‘ondankbaarheid’. De nationaliteitswet voorziet in een dergelijke procedure, maar ze wordt nauwelijks toegepast.

     

    3. Preken verplicht in het Nederlands De preken in Vlaamse moskeeën moeten in het Nederlands gebeuren. De tijd van de (zogenaamd tijdelijke) gastarbeid ligt al lang achter ons. Wie hier permanent wil verblijven, moet zich aanpassen en onze taal spreken. Er mogen geen verblijfsvergunningen worden uitgereikt aan buitenlandse niet-Europese imams om hier te prediken.

     

    4. Uitwijzing buitenlandse haatimams en leiders extremistische moslimorganisaties Haatimams en leiders van extremistische moslimorganisaties met de buitenlandse nationaliteit moeten worden uitgewezen als ongewenste vreemdelingen.

     

    5. Extremistische satellietzenders uit de lucht halen In samenwerking met de EU, andere EU-lidstaten en derde landen moeten initiatieven genomen worden om extremistische satellietzenders uit de lucht te halen.

     

    6. Een einde aan de gedoogpolitiek tegen illegaal geplaatste schotelantennes De grote meerderheid van de schotelantennes in Antwerpen hangt illegaal. Deze schotelantennes zijn schilden tegen de integratie. Via de schotelantenne worden de islamitische cultuur en vaak ook extremistische denkbeelden de huiskamer binnengebracht.

     

    7. Blokkeren extremistische websites Haatwebsites (ook die op buitenlandse servers) moeten worden geblokkeerd. Dat wil zeggen dat deze websites via Belgische providers niet meer consulteerbaar zijn.

     

    8. Consequente opsporing en toepassing terrorismewetgeving Bepaalde handelingen die tot het plegen van terroristische misdrijven aanleiding kunnen geven, werden nu eindelijk uitdrukkelijk strafbaar gesteld, namelijk openbare aanzetting, rekrutering en opleiding. De activiteiten van Fouad Belkacem en Sharia4Belgium werden al te lang gebanaliseerd en geminimaliseerd, alhoewel hij op internet openlijk opriep tot geweld. Het Vlaams Belang hoopt dat aan deze gedoogpolitiek nu eindelijk een einde is gekomen en vraagt nu een consequente en taboeloze toepassing van de Belgische terrorismewetgeving, zodat wie rekruteert voor de jihad achter de tralies belandt.

     

    9. Gevangenen die extremistische denkbeelden verspreiden onder hun medegevangenen isoleren . Studies tonen aan dat extremistische denkbeelden vaak worden verspreid in gevangenissen. Gevangenen die deze denkbeelden verspreiden moeten worden geïsoleerd van hun medegevangenen.

     

    10. Een actief beleid om geradicaliseerde jongeren uit het extremistisch milieu te halen. Naar Brits en Duits voorbeeld moet een actief beleid worden ontwikkeld om jongeren uit het moslimextremistische milieu te halen

    *

     

    UITLEIDING

     

    Door al maar door op dezelfde nagel te kloppen, gaat de idee er wel in. Al ware het maar als tegengif tegen de dagelijkse portie hersenspoeling in de media. Want ook ons land is onderweg om, zoals in Drenthe (NL) een lading asielzoekers binnen te krijgen van 1400 stuks, in een dorpje van … 1400 inwoners. Men zal zelfs de naam van dat dorpje (Oranje) moeten wijzingen, want door de vermenigvuldigingsmaniee van de invasietroepen, zullen de Oranjes daar binnenkort naar de achtergrond verdrongen zijn….

    Wij dulden geen vreemden tot meesters in ’t land. Wat recht was en schoon joeg zijn boezem in brand… Zo zongen bij het VB de ouden, en zo piepen nu de jongen.

    Want wie wil er nu leven in een wereld waar de politie een kind doodschiet die hem al-dan-niet bedreigde met een speelgoedpistool? In Amerika (Ferguson) weet men ook niet meer wie gelijk had; de dader of het slachtoffer.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    26-11-2014, 15:18 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    25-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2128

    Dinsdag 25 november 2014

    Slachtmaand

    Zon 8u14-16u45

    H Katharina van Alexandrië, maagd en martelares

     

    *

     

    *

    Het Gentse Liegebeest:

    .

    Net als de Model-Staat, om bang van te worden…

    *

     

    INLEIDING

     

    Als een slechte kopij van de Führer hemzelf, maakt het Gentse Liegebeest carrière in de ondergang van ons Oude Avondland. Een levensgrote schande hem als mede-Vlaming te zien aangekondigd.

    Voor zichzelf heeft hij uitgemaakt, de Messias te zijn, op wie de Maagd Europa heeft gewacht. Rechttrekken concurrentie dus in het ontmaagden met de Oppergod Zeus. Ja, voor minder doet hij het niet. Hij zegt het niet met zoveel woorden, maar hij denkt minstens een God te zijn in ’t diepst van zijn gedachten. Één God, maar wel drie goddelijke personen in één.

    En vroeg of laat zullen wij allemaal daar de rekening voor gepresenteerd krijgen. Tenzij wij de uitdaging aannemen, en die mislukte Zeus bij de anderen op de mesthoop van de Geschiedenis kunnen kieperen…

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

     

    Lulmachine Verhofstadt wil oorlog met Rusland.

    *

    Hij kwam weer even langs, Verhofstadt, in het programma Buitenhof. Ze zijn daar dol op hem. Hij wordt nooit tegen gesproken. Ik begrijp dat niet goed. Dat ze bij Buitenhof ook Eurofiel zijn, dat snap ik nog. Maar deze Verhofstadt is juist de wandelende anti-EU reclame. Hoe meer je hem hoort ratelen, des te meer raak je ervan overtuigd dat de EU een heel slecht idee is. Hij is de vleesgeworden kip zonder kop. Het lult maar en lult maar.

    Neem nu de nieuwe hype daar in die Brusselse torens: er moeten minder regels komen. Heel goed plan, ratelt de ‘liberaal’ Verhofstadt. Weet u hoe we dat moeten doen? We schaffen de nationale regels af. Dan houdt je alleen de Europese regels over. Eh… dat was niet helemaal de gedachte toch? De gedachte was toch een beetje minder Europese invloed?

    In het dolgedraaide universum van Verhofstadt wordt alles aan elkaar gekoppeld. Hij kent geen punten. Hij kent enkel komma’s. Zo moet er in Europa één grote aan elkaar gekoppelde energiemarkt komen. Het is toch van de gekke dat Spaanse zonne-energie niet in Frankrijk komt. Of Duitse windenergie niet in Spanje. Waarom dit zo van de gekke zou zijn, maakt hij overigens niet duidelijk. Althans niet in eerste instantie.

     

    Hé, maar was die Europese samenwerking vlak na de oorlog niet juist begonnen met het aan elkaar koppelen van energiemarkten. Hoe heette dat ook alweer? O ja. En hoe kan het dan dat we zelfs niet op dit basale vlak meer dan zestig jaar later nog geen stap verder zijn gekomen? Is dat misschien omdat er juist helemaal geen natuurlijke gang is naar Europese samenwerking? Is dat misschien omdat de mensen dit helemaal niet willen?

     

    Nee, nee, ratelt de Verhofstadtmachine dan weer verder. Dit komt omdat de ‘nationale politici’ hun kaarten tegen de borst houden. Nu wordt het interessant. Deze ‘nationale politici’ zijn gekozen. Anders dan de Eurocommissarissen die in Brussel de dienst uitmaken. De vraag is dus: Waarom houden die ‘nationale politici’ de kaarten tegen de borst? Uiteraard stelt men in Buitenhof dit soort kritische vragen niet. Maar dat is ook helemaal nergens voor nodig. Iedereen voelt aan dat Verhofstadt hier een schijnargument laat zien. En de zaak vertekent. Want wat hij ‘nationale belangen’ noemt en ‘kaarten tegen de borst houden’, dat is de schijnwerkelijkheid vanuit de bestuurstorens in Brussel. Daarachter zit iets anders, wat uit lulmachines van het type Verhofstadt is verwijderd: De wil van die nationale volkeren.

     

    In die dolgedraaide lulmachine wordt alles binnen Europa aan elkaar gekoppeld. De oplossing op ieder probleem is: Meer Europa. Behalve op één punt: Rusland. Naar Rusland toe moet alles juist ontkoppeld worden. Want waarom moeten we volgens Verhofstadt al die energiemarkten aan elkaar koppelen? Juist. Om minder afhankelijk te worden van de energie uit Rusland. Hij zei het, terloops. Er werd uiteraard niet over doorgevraagd. Maar dit is het centrale punt. Verhofstadt, de onophoudelijke koppelaar, wil recht tegenover de Russen komen te staan. Hij wil oorlog.

     

    Daarom ook stond hij op dat Maidanplein te ageren na die coup.

    Wie zou hem betalen?

    (Get Joost Niemöller)

    *

     

    UITLEIDING

     

    Tsja, eigenlijk kan ik aan de ontboezemingen van de Heer Niemöller weinig of niets aan toevoegen. Ik sluit me dus volledig bij hem aan.

    Slechts één bedenking. Waarom moet het Liegebeest persé naar Holland gaan, om zijn wijsheden te spuien? Zou het kunnen, dat hij op de eigen Staatszenders te ongeloofwaardig overkomt, en hij daardoor dus geweigerd wordt?

    Mijn kleine teen zegt me, dat de knoop elders ligt. Namelijk in de portefeuille van het Liegebeest zelf. De honoraria zullen veel hoger liggen boven de Moerdijk. En daarenboven een beetje verder reiken dat de eigen fiscus kan zien….

    U moet ze mij niet leren kennen, die Gentse Blauwe trekzakken!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    25-11-2014, 18:24 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2127

    *

    Dinsdag 25 november 2014

    Slachtmaand

    Zon 8u14-16u45

    H Katharina van Alexandrië, maagd en martelares

     

    *

     

    *

    .

    *

     

    INLEIDING

     

    Hoe en waarom de speech van Zijne Heiligheid in het Euro Parlement in Straatsburg op deze blog ter sprake komt? Het was maar een blitzbezoek, en het was me bijna ontgaan, waren daar niet de Italiaanse gazetten die bol staan van de commentaren…Ja Franciscus! Ik heb iets met die man uit de jaren 1200, die na een liederlijk leven, alle rijkdom overboord gooide, en ging prediken voor de vogeltjes en zijn eigen eten uitdeelde aan de armen, zodat hij bitter jong zijnde, geen weerstand meer had, om hun melaatsheid te weerstaan.. Toen die in Roem ging pleiten voor de erkenning van zijn Broederschap, werd hij daar weggehoond, omdat hij en zijn gezellen teveel geurden naar de varkensstal, waar zij de nacht voordien hadden doorgebracht. Een man met keiharde idealen. Een man naar mijn hart!

    Nog altijd de schuld van (te danken aan) de Fé met zijn wondermooi verhaal over De Harp van Sint Franciscus, dat wij hier op latere leeftijd in Italië zijn terecht gekomen. Was de Regering Martens (moge hij branden in de hel) niet zo hardvochtig geweest zijn om aan Kelchtermans in persoon op te dragen, mij te verbieden om mijn eigendom te renoveren dan waren wij nooit weg gegaan uit de streek. Er werd jarenlang geprocedeerd tegen dat ‘Gewestplan’, maar van ‘een gehucht’ had men in Bruxellabad nooit gehoord. Landbouwzone was landbouwzone, en punt aan de lijn. Jaren later kon het ineens wel. Dat ik (wij) daar met al de vezels van onze ziel, hobby-boeren waren, werd weggehoond. Toen kwam die Itamië-reis naar Umbrië, het land van Sint Franciscus, en vonden wij er op slag onze nieuwe en definitieve thuis. In de bergen, tussen de simpele mensen….

    Finita la Belgia: in de driehoek Assisi, Roma en Siena vonden wij de roots van ons eigen bestaan… Hier is het, om zo te zeggen, een verlangstuk van ons eigen duurbare Vlaanderenland.

    Tja, Europa….

    Ooit was ze, in de Griekse mythologie, de maagd die oppergod Zeus verleidde, toen ze met haar vriendinnen aan het spelen was op het strand….

    Dus toch een ‘touch’ van het goddelijke, waardoor de Paus nu, na zoveel eeuwen,  spreekt over een oude afgeleefde grootmoeder, die nood heeft aan verjonging.

    Met alle respect voor Zijne Heiligheid, maar die spreekt volgens mij wel degelijk ook als een oude man. Ondergetekende is even jong als Hij, maar hoort toch liever de woorden van Paus Woytilla, de Pool. Zie hier onder.

    Wat nu met het oude Continent gebeurt, is geen verjonging meer, maar een totale afgang. Vasthouden aan de cultuur is één ding, overleven is een ander ding. Gewoon lafheid van de Leiders, om iets te doen aan de nood in Noord Afrika zelf, van waar al die Islammers komen. De politiek-correcte wereld hoort het niet graag: maar Europa vergrijst niet alleen, het sterft uit en letterlijk, het wordt bruiner en bruiner. Na ‘Donker Afrika’ spreekt men binnen enkele jaren ook van ‘Donker Europa’. Wèg de jolige maagd op het blanke strand van Kreta. De oppergod Zeus zal elders aan zijn trekken moeten komen! Dus zullen er altijd wel andere meningen blijven bestaan, wetende dat tegen de wenteling der tijden, er geen remedies bestaan.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/buitenland/1.2159231

    *

    Paus Franciscus kritisch over 'uitgeteerd Europa'

    Tijdens zijn speech in het Europees Parlement heeft paus Franciscus Europa gewaarschuwd. De wereld beschouwt het continent als ietwat verouderd en uitgeteerd, zei hij. De paus riep de Europese leiders ook op om migranten die Europa proberen te bereiken beter te helpen.

    In zijn eerste toespraak voor het Europees Parlement riep de paus op tot een Europa dat 'niet rond de economie draait, maar rond de heiligheid van de menselijke persoon'.

    De paus sprak over de nood om Europa een nieuwe impuls te geven en vergeleek het continent met een grootmoeder: 'niet langer vruchtbaar en levendig'. 'De grote ideeën die Europa ooit inspireerden lijken hun aantrekkingskracht te hebben verloren, om vervangen te worden met bureaucratische techniciteiten van zijn instellingen.'

    Daarbij drong paus Franciscus aan op een gezamenlijk antwoord op de migranten die Europa proberen te bereiken. 'We kunnen niet toelaten dat de Middellandse Zee een kerkhof wordt', zei hij. 'De boten die dagelijks de kusten van Europa bereiken zitten vol met mannen en vrouwen die aanvaarding en steun nodig hebben.'

    De paus ging ook in op de werkloosheid. 'De tijd is gekomen om een beleid te voeren waarmee jobs worden gecreëerd, maar bovenal moet de waardigheid van arbeid hersteld worden door goede arbeidsomstandigheden te verzekeren.

    Naast een toespraak tot het Europese Parlement staat ook een bezoek aan de Raad van Europa en het Europese Hof voor de Rechten van de Mens op het programma.

    Niet alle Europese parlementairen waren opgezet met de komst van de kerkleider. Het Leken-platform van het Europees Parlement staat sceptisch tegenover het pausbezoek. ‘Het halfrond is niet de plaats voor religieuze boodschappen’, aldus de Nederlandse liberale Sophie In’t Veld, voorzitster van het platform.

    Het bezoek van paus Franciscus is het tweede pauselijk bezoek aan het Europees Parlement. In 1988 deed paus Johannes Paulus II hem dat voor. Toen werd de paus onderbroken door het Noord-Ierse parlementslid Ian Paisley. Johannes Paulus II omschreef Europa toen, een jaar voor de val van de Berlijnse Muur, als een 'baken van beschaving'.

     

    UITLEIDING

     

    Na haar ontvoering door Zeus, en nadat hij haar ‘bekend’ had, schonk ze het leven aan diverse halfgoden, waaronder Minos, waarschijnlijk de stamvader van de minotaurussen. Zij eindigde in deftigheid als Koningin van Kreta…. Zalig, tchh?

    Wie enig begrip heeft van symboliek, moet nu even de redenering van Paus Franciscus doortrekken….Is Europa dan werkelijk de oude afgeleefde grootmoeder? Door een beetje teoefenen met de guillotine zouden we wel eens een ander signaal kunnen uitsturen. JM Le Pen heeft weeral eens gelijk: op gebied van koppensnellerij, heeft Europa (Frankrijk) van niemand lessen te krijgen. De frasen doen het zelfs veel properder!

    Ach, Moeder, waarom leven wij….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    25-11-2014, 17:32 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2126

    *

    Dinsdag 25 november 2014

    Slachtmaand

    Zon 8u14-16u45

    H Katharina van Alexandrië, maagd en martelares

    Is het met Katharina nat, de winter wordt een modderbad

    *

    November immer guur en koud maakt menig mens de botten oud

    *

     

    *

    Totterdood, voor de zijnen

    .

    Maar wee de onbevoegden!

    *

     

    INLEIDING

     

    Werkelijk: ze doen het! Wegkijkend van de ‘Betoging’ van de Eeuw. Overal: onderzoekende blikken. Tastende vingertoppen. Waar hangt nu feitelijk de klepel bij de Rechtlijnigen? En straks breekt het los: maar die partij is stuurloos. Op sterven na dood. Ja Ja, wie de jeugd heeft, bezit de toekomst. Wordt gezegd. Maar geldt dat ook voor Vlaams Nationalisten? ‘Wait and see’, dat was toch het stopwoord van Louis de Funès, de lolbroek. Want lol gaan we nog beleven!

    Even naar de feiten.

    Vlaams Belangers die het goed menen, hebben enkele dagen gleden al met fierheid Urbi et Orbi het nieuwe Partijbestuur gecommuniceerd, zoals dat nu heet.

    “Trek aan de riemen, wij varen”…. Weet U nog? Hier werd het met bezieling genoteerd in bijna lyrische bewoordingen. Het volstaat de namen te herlezen, om per direct een aanvraag in te dienen om als lid te mogen toetreden!

    De ‘Pers’, D.M. en de Frut op kop, zijn bijna van hun stoel gevallen. Net of de Paus van Rome op zeker ogenblik van zijn troon zou vervallen verklaard zijn. Of dat een kroonprins zijn voedstervader zou opgegeten hebben.

    Waar staan ze nu, de vingerwijzende betweters, dat het Vlaams Belang niet democratisch zou zijn? Al één partij gehoord die het opneemt voor de dokwerkers? Maar ook de dokwerkers voor deze Rechtuit sprekenden? Daarvoor zijn geen Roden meer nodig, want de kopstukken daar zijn heel hun leven al bezig met hun eigen schaapjes op het droge te helpen.

    De Tsjeven zijn nu, nadat zij jarenlang het land naar de knoppen hebben geregeerd, de nederige achterlopers geworden van de Partij der Lauwe Vlamingen/Halve belgicisten. Zien wat ervan komt. Want met de Schilzianen in het achterhoofd, weten we straks van waar de wind komt. Duren is een schone stad! Of als de berg maar weer geen muis baart, of beter nog, een tweede Bert den Bleiter… omdat die geen ministerke kon worden…

    Wat er ook van zij: het Vlaams Belang, als de waakhond van de familie, rammelt met zijn ketting! Niet vergeten AUB!!!!

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.gva.be/cnt/dmf20141124_01392614/dewinter-en-annemans-niet-meer-in-partijbestuur

    *

    Dewinter en Annemans niet meer in partijbestuur

    Kopstukken Gerolf Annemans en Filip Dewinter maken niet langer deel uit van het partijbestuur van Vlaams Belang. De partijraad zette dit weekend het licht op groen voor een afgeslankt bestuur waar niet langer plaats is voor het duo dat jarenlang het gezicht van de partij vertegenwoordigde.

    “Iedereen dacht altijd dat ik bij gratie van Dewinter en Annemans zou functioneren, maar nu bewijs ik dus dat dat niet het gevolg is”, stelt voorzitter Tom Van Grieken maandag in De Morgen.

     

    Barbara Pas blijft ondervoorzitster van de partij, maar krijgt het gezelschap van gewezen Europarlementslid Philip Claeys. Vlaams fractieleider Chris Janssens blijft lid van het partijbestuur, net als de parlementsleden Anke Van dermeersch, Dominiek Lootens, Stefaan Sintobin en Barbara Bonte. Ook VBJ-voorzitter Reccino Van Lommel en ex-parlementslid Joris Van Hauthem krijgen een zitje in het bestuur, naast partijraadvoorzitter Filip De Man, nationaal secretaris Guy D’haeseleer en penningmeester Patsy Vatlet.

    Volgens de Vlaams Belang-voorzitter illustreert dit partijbestuur dat de vernieuwing van de partij onverkort wordt doorgezet. Dat Dewinter en Annemans niet langer in het bestuur zitten, betekent niet dat ze aan de kant worden geschoven, benadrukt Van Grieken. “Zij blijven mijn politieke voorbeelden, maar worden niet meer betrokken bij de dagelijkse werking.”

    *

    UITLEIDING

     

    Het AFF, de Rode Roeptoeter bij uitstek, heeft dàààgan na deze bestuurswissel, nog geen piep gegeven. Typisch voor grijze muizen: die kijken als gebiologeerd naar de bedreiging, maar ze houden zich liever bezig met de ‘Betoging’ van de Eeuw. Omdat zij hopen, beter, er op rekenen, dat BDW op zijn bek gaat en een nog slechtere burgemeester blijkt te zijn dan die van Bruxellabad. Die is hun copain-partijgenoot en kan dus niets verkeerd doen.

    (wordt vervolgd)

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    25-11-2014, 12:31 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    24-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2125

    ***

    Maandag 24 november

    Zon 8u12-16u46

    H Albert van Leuven

    *

    *

     

    *

    .

    *

     

    INLEIDING

     

    Een vriendin in het verre Vlaanderen (geen namen noemen, hé!) bezorgde me onderstaand bericht van de hand van Prof. Roger Blanpain. Ik steek voor beiden mijn hand in het vuur en wacht met ongeduld op het antwoord van die ACV-bandieten aan de Rechter waar zij toch eerstdaags zullen moeten voor verschijnen. Indien geen beroepsrechter, dan een volksjury.

    Bendevorming, wetsontduiking, fiscale fraude, valse naamdracht, misbruik vennootschapsrecht, schriftvervalsing, enz: het Strafwetboek in zijn geheel zou kunnen in de Akte van Beschuldiging hernomen worden. Inbegrepen roofmoord en doodslag.

    Als U mij een voorbeeld uit de Vaderlandse Geschiedenis zou toelaten? Ze zijn nog erger dan De Vadsige Koningen van weleer, die hoeeerden en boeleerden tot het hun oren uitkwam. Tot ze plaats moesten maken voor hun eigen ‘Hofmeiers’ die hen allemaal ‘over de kling joegen’…

     

    MIDDENSTUK

     

    Groot Luxemburgs financieel schandaal in de kranten en TV

    Toch nog een prettige dag verder...

    Geen zin om dit verder te lezen? O.K., laat je dan maar verder bedriegen en bestelen!

    HET GELD VAN DE VAKBOND

    Inspraak en transparantie gevraagd !

    Het ACV heeft een bankrekening in Luxemburg: 1.081.226.397 BEF. Deze ACV rekening staat op naam van de voorzitter, de algemeen secretaris en de       nationaal verantwoordelijke voor de financies. Iedereen mag een buitenlandse rekening hebben in de "vrije"wereld. Dus ook het ACV. Er zijn echter plichten: het bestaan van een dergelijke rekening moet worden meegedeeld en op de inkomsten dienen belastingen betaald e worden

    Het ACV beroept zich echter op internationale wetgeving om te verantwoorden dat het om een "niet-openbare rekening" gaat waarop daarenboven geen belastingen dienen te worden betaald aangezien "noch de vakbond als feitelijke vereniging noch de individuele leden belastingplichtig zijn voor de inkomsten voortkomend uit de verzamelde middelen van de weerstandkas".

    Waarom rekeningen hebben in andere landen, zoals Luxemburg? "Het onderbrengen van de stakingskas in een ander land", zo zegt het ACV, "is aangewezen ter beperking van de kwetsbaarheid, bijvoorbeeld tegen overheidsingrijpen (o.a. de blokkering van rekeningen) bij algemene staking of andere acties".

    Hoeveel geld er in de centrale weerkas is, zo gaat het ACV verder, moet geheim blijven, want moesten de werkgevers weten hoeveel er in de kas is, zouden ze stakingen kunnen uitlokken, ten einde de vakbond financieel te breken.

    Al die argumenten houden geen steek. Er is geen enkele tekst, noch van de Internationale Arbeidsorganisatie, noch van de Raad van Europa, die de vakbonden onttrekt aan het normale fiscale toezicht van de Overheid. Integendeel. Vakbonden dienen dezelfde regelen te volgen als de alle andere burgers en instellingen.

    Dit betekent dat het ACV, minstens sinds 1996, de uitdrukkelijke verplichting heeft op haar fiscale aangifte mee te delen of ze al dan niet een of meerdere rekeningen in het buitenland heeft. Of de weerstandskas van het ACV in een rechtspersoon is ondergebracht of op naam staat van enkele leden van de "feitelijke vereniging" doet er niet toe. Op de inkomsten van deze sommen dienen vanzelfsprekend belastingen betaald. Gaat het om een feitelijke vereniging dan worden de inkomsten normaal in hoofde van de titularissen van de rekening       belast.

    Men mag bankrekeningen hebben waar men wil. Maar de Minister van Financiën heeft terecht onderlijnd dat er een mededelingsplicht is en dat er belastingen dienen betaald. Aan het ACV zijn standpunt beter te argumenteren. Dit zal een onmogelijke opdracht blijken te zijn.

    Dat de werkgevers de vakbonden tot stakingen zullen dwingen om deze in de grond te boren, eens de inhoud van de stakerskas bekend is, is inderdaad "flauwe kletskoek". Ondernemingen wensen diensten en goederen te produceren en aan de man te brengen. Zij mijden stakingen zoals de pest. De klant is immers koning, meer en meer. Kortom dit is een drogreden, evenals de bewering dat de Overheid de stakingsgelden zou blokkeren bij staking. Welke Minister zou dat aandurven en kunnen?

    Er is inderdaad meer. De vakbonden, waaronder het ACV, hebben in ons land een zeer machtige positie. Zij maken deel uit van honderden instellingen en comités, zoals de Nationale Bank, de Centrale Raad voor het Bedrijfsleven, de Nationale Arbeidsraad, de Paritaire Comités, de arbeidsrechtbanken en hoven... De vakbonden hebben het monopolie bij het voordragen van de kandidaten arbeiders en bedienden voor de komende sociale verkiezingen. De grote vakbonden maken deel uit van de bekende socialistische en christelijke zuilen en beïnvloeden rechtstreeks de politiek in ons land.

    De vakbonden beheren daarenboven, samen met de werkgevers, de sociale zekerheid, goed voor zowat 1600 miljard BEF, sluiten CAO’s, die, wanneer ze algemeen verbindend worden verklaard, juridisch gelden voor alle werkgevers en werknemers van het hele land of van de betrokken bedrijfstak. Zij innen in de sectoren gelden, die paritair beheerd worden, in het kader van Fondsen voor Bestaanszekerheid. Ook die Fondsen zijn een voorbeeld van non-transparantie.

    Tegenover al die macht staat er echter geen democratische legitimering. De vakbonden hebben geen rechtspersoonlijkheid, hun leiders worden niet democratisch verkozen, de leden hebben geen inzage in de financiën van hun bond.   Geen informatie aan eigen leden, daar waar de vakbonden met klem en terecht medebeheer en inspraak, met informatie, vragen aan de ondernemingen. Waarom zelf het voorbeeld niet geven?

    Hier is heel wat te doen in het kader van de "nieuwe politieke cultuur": democratie, openheid en tolerantie.

    Mag men verwijzen naar buitenlandse voorbeelden: in de VS en het VK worden de syndicale leiders democratisch verkozen en worden de financiën bekend gemaakt. De Amerikaanse vakbonden zijn fier op hun stakersfondsen en pakken daar gretig mee uit ter gelegenheid van de onderhandelingen. In Nederland maken de vakbonden een jaarrekening bekend.

    In Frankrijk hebben de werkgevers en de grote ondernemingen beslist een open beleid te voeren in verband met hun beloning en deelname in de winst van het top management. Een goede stap vooruit.

    Kortom, de sociale partners en in het bijzonder een vakbond als het ACV spelen een belangrijke rol in onze maatschappij. Die zal nog overtuigender zijn als de regelen van het spel gevolgd worden en ze zelf zijn wat ze aan anderen vragen: democratisch en transparant.

    Prof. Roger Blanpain,

    Lid van de Koninklijke Vlaamse Academie

    *

    UITLEIDING

     

    Hoe luidt dat spreekwoord ook weer? De kraaien die iets ‘uit brengen’? Al zou het eerder zijn, ‘al vliegt de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel.

    Noteer in voorkomend geval dat het om een heel grote leugen gaat. Ene die in de miljarden loopt!

    Wat zou U ervan denken, een Wetgever te hebben, die naar de pijpen danst van een bende volksmisleiders, om wetten te maken die ze in de eerste plaats niet zelf respecteren. Neem nu de fameuze ‘Jaarrekeningen’ die verplicht zijn voor onze ondernemingen, klein of groot, en waar de syndicaten feestelijk aan ontsnappen?! Inderdaad, dieven in groep optredend, hebben geen ‘rechtsesoonlijkheid’..

    Zo’n systeem als in Coburgland had zelfs Nonkel Dolf, de Super Nationaal Socialist, niet, en dat was zo’n aap! Stalinistisch zou misschien het goede woord zijn…

    En een van hun grote “Führers’ is dan Haiku Herman geweest (de rest heeft al het tijdelijke voor het eeuwige geruild), die zich nu straks zal terugtrekken in zijn particulier leven. Hij zal zelfs hoogstwaarschijnlijk in zijn eigen bed kunnen sterven, als zijn tijd gekomen is. Waar de raven niet omtrent zullen kunnen, om hem de ogen uit te pikken. Jammer.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     








    24-11-2014, 16:36 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2124

    ***

    Maandag 24 november

    Zon 8u12-16u46

    H Albert van Leuven

     

    *

     

    *

    .

    *

     

    INLEIDING

     

    De Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) is bij de Noorderburen nu helemaal van Lotje getikt. Let wel: het is geen gewoon Lotje van bij ons, een soort Hollands Tinneke van Heule, maar een gehoofddoekt Lotje. In feite meer een Aïsha, al kan dat niet, omdat Moslimmeisjes zeker geen enkele man op het hoofd mogen tikken. Omgekeerd staan daar geen beperkingen op. Maar vast en zeker komt er een tijd, waarin dat eeuwenoud spreekwoord zal verdwijnen, om plaats te maken voor ‘Van Aïsha getikt’, gevolgd door een knieval richting Mekka, omdat die Aïsha tegen dan model zal staan voor de 9-jarige echtgete van de Profeet hemzelf.

    Laten we ondertussen maar zingen, zolang het nog mag, van ‘Viva boema, pataten met salade’. Want als het van de VVD afhangt, zal er straks niemand meer zingen. Tenzij wij, maar dat zal dan zingen zijn op een toontje lager….

    Heidense afgoden hebben wij, Christenen, altijd met een korrletje zout geomen. Maar het spreekwoord ‘Wie de Goden willen vernietigen, verdwazen ze eerst’ verdient toch meer aandacht. Zou men in de Godenwereld van die dagen, ook al last gehad hebben met de VVD?

     

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    https://dub127.mail.live.com/?tid=cmkS96wxxz5BGEcQAjfeSZZg2&fid=flinbox

    *

    Teeven waarschuwt opnieuw voor flinke stijging asielzoekers

    De VVD'er ziet vooral veel mensen uit Syrië komen, waar 60 procent van alle asielzoekers vandaan komt

    Op dit moment zijn er nog zo’n 29.000 mensen in asielzoekerscentra verspreid over het land, maar dat aantal zal volgend jaar flink toenemen. De verwachting is dat het aantal asielzoekers dan op 33.000 zal liggen.

    Er zijn zelfs schattingen dat dit wel eens op kan lopen tot 40.000, zei staatssecretaris Fred Teeven (VVD, Asiel) zaterdagavond in het NOS-radioprogramma Met het Oog op Morgen.

    Burgeroorlog

    De VVD'er ziet vooral veel mensen uit Syrië komen – 60 procent van alle asielzoekers komt uit dat Arabische land, dat nu al jaren te maken heeft met een burgeroorlog en de opkomst van Islamitische Staat. Volgens Teeven gaat het hier om 'echte vluchtelingen' en geen gelukszoekers.

    'Bijna negen miljoen Syriërs zijn op de vlucht. Ze komen ook deze kant op. Dat kun je leuk vinden of niet, maar dat zijn echte vluchtelingen. Ze hebben soms best economische middelen, komen met de vlucht Beiroet-Amsterdam, melden zich bij het aanmeldcentrum. Dit is iets anders,' zei Teeven vorige week in een interview met weekblad Elsevier.

    In Elsevier

    'Ik zie mezelf als een soort Houdini,' zei Teeven in een interview met Elsevier. Nog eens teruglezen? Dat kan, bijvoorbeeld op Blendle, voor maar 29 cent. Of online in het Elsevier-archief.

    Verblijfsvergunning

    Het is zaak hen een plek te bieden in de opvangplekken. Uitgeprocedeerde asielzoekers 'die geen recht hebben op opvang' bezetten volgens de staatssecretaris plekken in asielzoekerscentra voor bijvoorbeeld Syriërs, die zo'n plek harder nodig hebben. Teeven hoopt dat Nederlanders begrip hebben dat er meer van die opvangplekken komen. 'Soms gaat het mis en soms gaat het goed', als er in een gemeente een nieuw asielzoekerscentrum komt. En soms is er ook onrust in centra zelf, zoals laatst in het Brabantse Overloon.

     

    Teeven wijst erop dat er nu een flink tekort bestaat aan opvangplekken. De staatssecretaris noemt de steeds langere beslistijden van de Immigratie- en Naturalisatiedienst ook als reden voor het tekort. Asielzoekers moeten langer wachten op de beoordeling of ze een verblijfsvergunning krijgen, waardoor ze langer in een asielzoekerscentrum moeten blijven.

    Als ze dan al een verblijfsvergunning krijgen, is het steeds lastiger om via de gemeente aan een huurwoning te komen. 'Ik vind het wel bijzonder dat gemeenten zich soms meer druk maken over illegalen die opvang moeten krijgen, dan dat gemeenten energie stoppen in de uitstroom van vluchtelingen met een verblijfsvergunning,' zei Teeven.

    *

    UITLEIDING

     

    Die man waarschuwt, maar vraagt niet beter. Typische Tsjevenpraat, want zo kan men later altijd bewijzen dat en het goed heeft gemeend.

    ’t Kan vriezen, ’t kan dooien: we zjj in Gods handen. Dan liever de duidelijke stelling van Beer Vladimir 50-60.000 asielzoekers uit Syrië zijn welkom, maar geen Islammers.

    En hoe zou dat komen, denkt U? Volgens mij komt dat doordat qua mentaliteit ze erg gelijk zijn, alleen de taal verschilt. Maar het zijn Christenen. En doorgaans zijn Christenen beschaafd. Dat heeft niets te zien met ‘naar de Mis gaan’, maar met innerlijke zekerheid dat de mens van nature goed is.

    Volgens mij staan de lmetters VVD dan ook meer voor ‘Vals, Verraderlijk & Dom. Er is dus een ganse wervingsreserve voor de PVV van Geert Wilders.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     








    24-11-2014, 16:13 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2223

    ***

    Maandag 24 november

    Zon 8u12-16u46

    H Albert van Leuven

    Als het vriest op Sint-Albert binst het lof, haal uw groenten uit de hof

    *

     

    24 November 1991:ZWARTE ZONDAG” aldus genoemd omdat, zoals een paar dagen gelden gezegd, Vlaanderen toen, tot ontzetting van de LInkxe belgicisten, is wakker geworden…. De Vlaamse Alliantie was toen bijlange nog niet ‘Nieuw’, maar hun bedje werd die dag wel gespreid.

    Jaren later ontviel ons op 10/10/2013 onze geliefde Wilfried Martens, die op 24/11 met Staats Stiaatsie ten grave werd gereden. Beide gebeurtenissen hebben met elkaar geen enkel verband, maar hier wordt meer dankbaarheid ervaren voor het laatste dan voor het eerste feit. Al is voor beide feiten de vreugde groot. Want Martens, vriend des Konings, was voor Vlaanderen de dood op geitepoten. Voor een bord linzensoep heeft hij Vlaanderen jarenlang in de uitverkoop gezet…

    *

     

     

    *

    .

    *

     

    INLEIDING

     

    Over bultenaren, mensen geboren met een gebochelde rug, is het spreekwoord ‘Eigen schuld, dikke bult helemaal niet van toepassing. Een gebochelde rug krijgt men sms ook wel van een beetje van een te zware last te willen/te moeten torsen. Op de afbeelding bovenaan kunt U min of meer zien wat er bedoeld wordt….

    Bultruggen (mensen met bultruggen) zijn een beetje zoals de Islammerij. Ze zijn ermee geboren, tussen zoveel anderen, en ze weten het niet eens meer van die gebrekkige lichaamsbouw. Ze denken dat het zo hoort. Bochel of niet, het zit hen tussen de oren. Abnormaal zou pas zijn, mensen met een rechte rug. Vandaar hun fanatieke bezetenheid om, waar ze denken het zich te kunnen permitteren wegens hun overtal, normale mensen, Christenen bijvoorbeeld, gewelddadig om het leven brengen. Liefst zo uitvoerig mogelijk in beeld gebracht en met de nodige media-aandacht.

    Moslimmers die om welke redenen dan ook hun thuismand (in bevolen dienst? Op de vlucht voor hun mede-bultenaren?) met vrouw en kind verlaten om een nieuw leven te riskeren in de rijke Westerse wereld, torsen dan ook een veel te zware last op hun schouders, waardoor ze op de lange duur de gebruikelijke afwijking nog in de verf gaan zetten. Het zijn de bultenaars; een beetje door geboorte, maar vooral door roeping.

    Hitsige mannen doden hun slachtoffers met immens plezier, omdat ze op hun rug de last dragen die een woestijnrover +1400 jaar geleden op hun schouders heeft gelegd. Om die last te verzachten, weten ze van hem (of van zijn zakkulorum vertegenwoordigers op aarde?) dat ze hun oerdriften naar elke vrouw tussen 0 en 99 jaar in het Hiernamaals zullen kunnen blussen met maar liefst 72 jonge meisjes, die lijk de gebraden kiekens iemand in de mond kunnen vliegen, er eeuwig en een dag altijd even jong en appetijtelijk blijven uitzien. En blijven aanvoelen, vooral aanvoelen…. Weg van de ouder wordende gebochelde Moeder aan de Haard en die grote bende slokkoppen: bij Allah, zijn naam weze dus geprezen, is de hemel altijd blauw. En terwijl je gebocheld en aan flarden geschoten lichaam in de grond tot voedsel dient voor de wormen, omsluiten U in gedachten 24/24 de elkaar aflossende Engelen, om U een trap hoger in de Hemel te brengen.µ

    Enfin, het helvaart-verhaal zoals bij de Christenen, over aan de voeten mogen zitten van de Heer, omringd met vreemde gevleugelde wezens, in alle eeuwen der eeuwen zingend en de Heer lovend en prijzend. Een beetje een schimmig verhaal, aangepast aan de desiderata der gebohelden….

    Ook onze inlandse politiekers zouden goede islam-leiders zijn, want ze zijn nu al getraind in veel beloven en weinig geven…

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Op speelfilm lijkende voorstelling van de onthoofding van 18 Syrische soldaten door IS

    (Door: Michael Stürzenberger

    *

    De Mohammedanen van de Islamitische Staat documenteren hun perverse wreedheden met steeds professioneler geproduceerde video´s. De koran-conforme onthoofdingsrituelen in de traditie van hun “profeet” worden als een speelfilm geënsceneerd: volgens een draaiboek toont men de gezichten van de betreurenswaardige slachtoffers, die nog slechts enkele minuten te leven hebben. De wanhopige gezichten worden met beelden van de triomferende tronies van de IS-barbaren afgewisseld.

     

    Eén voor één halen ze hun messen uit een messenblok, die als een monstrans op een sokkel staat. Je ziet hun handen, waarmee ze vol verwachting de messen strelen waarmee ze enkele momenten later mensen in levenden lijve hun hoofd afsnijden. Deze moordmachines hebben geen enkel onrechtgevoel, want per slot van rekening handelen ze in opdracht van hun “god” Allah. Ze vergapen zich aan de hulpeloosheid van hun slachtoffers en krijgen daardoor een verrukkelijk gevoel van macht.

    Op 16 november 2014 werd de melding over de massale onthoofding van 18 Syrische soldaten samen met een professioneel gemaakte video gepubliceerd. Na een intro, waarin de verovering van de wereld aangekondigd en getoond wordt hoe gewelddadig Irak onder uitvoering van de koran-bevelen in een islamitische staat werd veranderd, volgt vanaf 07:15 het opgenomen bejubelen van de langzame onthoofding van 18 betreurenswaardige officieren en piloten van het Syrische leger (zie video in het oorspronkelijke artikel!).

    Net zoals ze dieren slachten, vermoorden ze “ongelovige” mensen: ze snijden hen de keel door, trekken het hoofd omhoog en snijden verder. In de IS-video is na de onthoofdingsorgie van de Syrische militairen op 13:30 het afgesneden hoofd van Peter Kassig te zien, aldus BILD.

    Deze moslims in de Islamitische Staat herhalen exact de wrede daden van hun “profeet” Mohammed. Het al 1400 jaar lang durende massamoorden zal nooit ophouden zolang Mohammed als perfect voorbeeld geldt en deze tijdloos geldende bevelen in de koran staan:

    Soera 2, vers 191: “En doodt hen, waar je hen ook ontmoet en drijft hen uit, vanwaar zij u hebben uitgedreven; want vervolging is erger dan doden….”

    Soera 2, vers 193: “En bestrijdt hen, totdat er geen vervolging meer is en de godsdienst alleen voor Allah wordt….”

    Soera 3, vers 151: “Wij zullen de harten der ongelovigen met ontzag vervullen omdat zij aan Allah deelgenoten toeschrijven waarvoor Hij geen gezag heeft neer gezonden. Hun verblijfplaats is het Vuur en slecht is de woning der overtreders.”

     

    Soera 4, vers 47: “O, mensen van het Boek, gelooft in hetgeen Wij hebben neer gezonden, vervullende hetgeen bij u is voordat Wij uw leiders vernietigen en neerwerpen of hen vervloeken, zoals Wij het volk van de Sabbath vervloekten. Allahs gebod zal volbracht worden.”

    Soera 4, vers 78: “Waar gij ook zijt, de dood zal u achterhalen, zelfs al waart gij in sterk gebouwde torens….”

     

    Soera 5, vers 33: “De vergelding dergenen die oorlog tegen Allah en Zijn boodschappers voeren en er naar streven wanorde in het land te scheppen, is slechts dat zij gedood of gekruisigd worden, of dat hun handen en hun voeten de ene rechts en de andere links, worden afgesneden, of dat zij het land worden uitgezet. Dat zal voor hen een schande in deze wereld zijn en in het Hiernamaals zullen zij een grote straf ontvangen.”

     

    Soera 5, vers 35: “O gij die gelooft, vreest Allah en zoekt de weg tot toenadering tot Hem en strijd voor Zijn zaak, opdat gij moogt slagen.”

     

    Soera 8, vers 12: “Toen uw Heer aan de engelen openbaarde: ´Ik ben met u; versterkt de gelovigen. Ik boezem ontzag in de harten der ongelovigen. Slaat daarom hun hoofd af en slaat alle toppen van hun vingers af´.”

     

    Soera 8, vers 17: “Gij dooddet hen niet, doch Allah was het, Die hen doodde. En gij wierpt niet toen gij wierpt, maar Allah was het die wierp, opdat Hij de gelovigen een grote gunst van Zich mocht bewijzen. Voorzeker, Allah is Alhorend, Alwetend.”

     

    Soera 8, vers 22: “Voorzeker, erger dan de beesten zijn in de ogen van Allah de doven en de stommen die niet willen begrijpen.”

     

    Soera 8, vers 39: “En bestrijdt hen totdat er geen vervolging is en de godsdienst geheel voor Allah wordt. Maar als zij ophouden dan ziet Allah voorzeker hetgeen zij doen.”

     

    Soera 8, vers 55-56-57: “Voorzeker, in de ogen van Allah zijn zij, die (de waarheid) verwerpen erger dan beesten want zij willen niet geloven: Degenen met wie gij een verbond sluit, daarna schenden zij dit verbond telkens weer en zij vrezen niet. Als gij hen in de oorlog ontmoet, jaagt dan degenen die achter hen zijn vrees aan wegens hen, opdat zij er lering uit mogen trekken.”

     

    Soera 8, vers 60: “En maakt aan de grens alle mogelijke strijdkrachten en vastgehouden paarden voor hen gereed, waarmee gij de vijand van Allah en uw vijand en anderen buiten hen, die gij niet kent, doch die Allah kent, moogt afschrikken. En wat gij ook voor de zaak van Allah besteedt, het zal u ten volle worden terugbetaald en u zal geen onrecht worden aangedaan.”

     

    Soera 8, vers 65: “O profeet, spoor de gelovigen aan om te vechten. Als er twintig onder u zijn die stand houden, zullen zij tweehonderd overwinnen en als er honderd uwer zijn zullen zij duizend der ongelovigen verslaan, omdat zij een volk zijn dat niet wil begrijpen.”

     

    Soera 9, vers 5: “Wanneer de heilige maanden voorbij zijn, dood dan de afgodendienaren waar je hen ook vindt en grijpt hen en belegert hen en loert op hen uit elke hinderlaag. Maar als zij berouw hebben en het gebed houden en de Zakaat betalen, laat hun weg dan vrij. Voorzeker, Allah is Vergevensgezind, Genadevol.”

     

    Soera 9, vers 33: “Hij is het, Die Zijn boodschapper met leiding en de ware godsdienst heeft gezonden om deze te doen zegevieren boven alle godsdiensten, ofschoon de afgodendienaren er afkerig van zijn.”

     

    Soera 9, vers 41: “Gaat voort licht of zwaar, streeft met uw bezit en uw persoon voor de zaak van God. Dit is beter voor jouw als je het slechts weet.”

     

    Soera 9, vers 68: “Allah belooft de huichelaars, mannen en vrouwen en de ongelovigen het Vuur der hel, waarin zij zullen vertoeven. Het zal hun genoeg zijn. Allah heeft hen vervloekt, en zij zullen een blijvende straf ontvangen.”

     

    Soera 9, vers 111: “Voorzeker, Allah heeft van de gelovigen hun persoon en hun bezittingen gekocht in ruil voor het paradijs – zij vechten voor de zaak van Allah en zij doden en worden gedood…”

     

    Soera 9, vers 123: “O, jij die gelooft, bestrijdt de ongelovigen die in uw nabijheid zijn en laat hen hardheid in u vinden en weet, dat Allah met de godvruchtigen is.”

     

    Soera 16, vers 88: “Degenen die verwerpen en anderen van de weg van Allah afhouden – Wij zullen straf bij hun straf voegen omdat zij onheil stichtten.”

     

    Soera 22, vers 58: “Degenen die hun huizen verlaten ter wille van Allah, en dan sneuvelen of sterven, voorwaar voor hen zal Allah een goede voorziening verschaffen. En voorzeker Allah is de Beste der Voorzieners.”

     

    Soera 33, vers 61: “Vervloekt zijn zij; waar zij zich ook bevinden zullen zij worden gegrepen en gedood.”

     

    Soera 33, vers 64: “Allah heeft de ongelovigen zeker vervloekt en heeft een laaiend Vuur voor hen bereid.”

     

    Soera 47, vers 4: “Wanneer gij de ongelovigen ontmoet, treft dan hun nek en wanneer gij overwinnaar zijt, bind hen dan vast. En wanneer de oorlog opgehouden is, laat hen dan vrij uit gunst of voor een losprijs. Zo zij het. En indien Allah wilde, had Hij hen Zelf kunnen bestraffen. Doch Hij wilde sommigen uwer door anderen op de proef stellen. En degenen die ter wille van Allah worden gedood, hun werken zal Hij zeker niet vruchteloos maken.”

     

    Soera 47, vers 34: “Waarlijk, de ongelovigen, die van het pad van Allah afleiden en sterven, terwijl zij ongelovig zijn, Allah zal hen zeker niet vergeven.”

     

    Soera 48, vers 28: “Hij is het, Die Zijn boodschapper met leiding en de godsdienst der Waarheid heeft gezonden, opdat Hij hem moge doen zegevieren over alle (andere) godsdiensten. En Allah is als Getuige voldoende.”

     

    Soera 54, vers 50: “En Ons gebod komt in één oogwenk.”

     

    Soera 58, vers 21: “Allah heeft verordend: ´Voorwaar Ik en Mijn boodschappers zullen zegevieren.´ Voorzeker Allah is Sterk, Almachtig.”

     

    Soera 59, vers 3: “En indien Allah hun geen verbanning voorgeschreven had, zou Hij hen zeker in deze wereld (nog zwaarder) hebben bestraft. En voor hen is in het Hiernamaals de straf van het Vuur.”

     

    Soera 61, vers 4: “Voorzeker, Allah heeft diegenen lief die ter wille van Hem strijden in geordende gelederen, alsof zij een hechte muur vormen.”

     

    Soera 61, vers 9: “Hij is het Die Zijn boodschapper heeft gezonden met leiding en de godsdienst der Waarheid, opdat hij deze moge doen zegevieren over alle andere godsdiensten, al zijn de afgodendienaren er afkerig van.”

    Bron:

    ww.pi-news.net
    Auteur: Michael Stürzenberger

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    UITLEIDING

     

    Al die ‘Soera’s’ zijn al-bij-al niet veel soeps, want hoe beter de gebochelden ze van buiten kunnen aframmelen, he zwaarder de last op hun schouders drukt.

    Stel U even voor: je bent Muzelman/Muzelvrouw of Muzelkind, je hebt jaren aan een stuk die dingen moeten slikken, maar je bent arm en hulpbehoevend gebleven. Aan werken heb je een broertje dood, en zelfs meer dan één. Men wil je niet, omwille van die bochel, en dat frustreert je geweldig. Dan krasselt daar plots voor U in de steeg, een oud vrouwtje…. Blank, niet gesluierd, met een veel belovende handtas losjes in de hand… Dan ontwaakt als van een hyena Uw woestijin-instinct, en voor je het weet loop je het hoekje om, met de buit onder Uw kiel, juist boven Uw bomgordel….

    Je weet goed gekend te zijn bij de Gewapende Arm der Wet, dus moet je uit hun buurt blijven. Daags nadien hoor je van je vrienden, dat dat oud vrouwtje je aanval niet heeft overleefd, en je besluit dare-dare de trein te nemen naar Jackmakka. Zo wordt je een cijfer in de statistieken van dat nieuwe kafir-land. Maar onder de hete woestijnzon wordt je weer jezelf. Een arme gebochelde bruine sukkelaar, die op de dag wacht, dat zijn mede-gebochelden hem, in Allah’s naam, naar het leven zullen staan. Het woordje ‘asiel’ krijgt een zerp-zure bijsmaak en dan trek je maar naar de geitenstal van de buurman.

    Neen, buiten de pietrol; is van die kant geen heil te verwachten! Al denken onze Leiders Grote Verstanden van wel. Zeggen ze. Maar inwendig denken ze aan hun eigen toekomst, moesten ze mogen ‘regeren’ over een Nieuwe Mens, noch mossel noch vis, die ze met eigen handen hebben gemaakt…

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     

     

    24-11-2014, 12:52 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!