MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    11-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1947

    *

    Zondag 11 mei

    H Mamert, IJsheilige Al is Mamertus oud en grijs, hij houdt van vriezen en van ijs

    *

     

    Belang Senatrice & Advocate Anke Van dermmersch, ex Miss België,

    .

    In een Open Brief naar de Antwerpse moslima’s.

    *

     

    INLEIDING

    Moslim-wijven een Open Brief sturen!!! Volgens mij zijn dat parels voor de zwijnen. Goed bedoelde woorden, die Open Brief van deze prachtige Vlaamse voorvrouw, die ons Anke toch is. Bij het ‘Vrijdaggebed’ zal ze daarvoor duizendmaal verketterd, wat zeg ik, duizendmaal vervloekt worden en heel zeker, staat de dopfles met zwavelzuur reeds klaar om ten gepasten tijde Allah en de beledigde Moslim Gemeenschap voldoening te schenken.

    Ayaan Hirsi Ali (zie hieronder) benadert hetzelfde probleem op de manier van een ingewijde. Ieder strijdt dus met de haar eigen wapens. Mijn persoonlijke voorkeur gaat grotendeels en ruim bemeten uit naar Anke, al lees ik niet graag die berustende toon alsof die dikke Moslim-wijven hier effectief en voor altijd zouden aanvaard zouden zijn. Quid non. Waarbij ik heel precies met dat woord ‘wijven’ niet iedereen met hetzelfde scheermes wil behandelen, maar waarbij ik meer ene praatvaar als die Myryam Almaci in gedachten had. Ongesuierd, maar des te brutaler. Als Turkse zou ik die liever het woord zien voeren in eigen land van oorsprong, aan de zijde, om maar iets te zeggen, van de al even sympathieke Erdogan. Dat is namelijk de man die bajonetten verwart met minaretten en bolle vrouwenbuiken als soldaten gebruikt om onze landen in te palmen.

    Met Ayaan zie ik dan een deskundige uitleg geven, waarbij zij, wellicht onbewust, de eigenlijke Islam niet onnodig ‘belast’, maar alleen de excessen van bepaalde misdadigers, die beweren in naam van, te spreken…..Ook dàt is volgens Hans Jansen, de Arabist, inzake de Islam ‘voorzichtig omspringen met de waarheid’. De waarheid is, dezelfde die we bij ons beleefd hebben met de Duitsers in ’40-’45, de meesten waren brave zielen, maar die 5 of 10% fanatiekelingen daar tussen, overheersten de rest en maakten dat wij hen allen vreesden en schuwden.

    Maar Ach en Och, ik moet, net als bij Anke; voortgaan op uiterlijkheden. Waarbij mijn sympathie inderdaad niet onbevooroordeeld is. Anke is de blonde realiteit, Ayaan is de belegen realiteit. Maar al-bij-al hebben we van haar die de Islam is kunnen ontvluchten, een dieper inzicht gekregen in de ontsporing van de menselijke ziel, die door de Islam in ieder geval niet geremd, maar juist opgevoerd wordt.

    Boko Haram!? Valt te bezien of de rovers van die geroofde 16-jarige schoolmeisjes binnen 1400 jaar al zullen kunnen begrijpen of dat ze ten jare 2014 goed of juist slecht hebben gehandeld….

     

    MIDDESTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/2014/05/10/boko-haram-en-de-ontvoerde-schoolmeisjes/#more-61795

    *

     

    Boko Haram en de ontvoerde schoolmeisjes

    Posted on 10 mei 2014    door E.J. Bron

     

    (Door: Ayaan Hirsi Ali – Vertaling: vederso)

    *

     

    Sinds de ontvoering vorige maand van 276 schoolmeisjes in Nigeria is de betekenis van de naam van Boko Haram – de naam die door de terroristische groep gebruikt wordt die de meisjes in hun macht bracht – beter bekend. De vertaling van de Hausa-taal wordt meestal in de Engelstalige media gegeven als “westers onderwijs is verboden”, hoewel “niet-islamitisch onderwijs is verboden” nauwkeuriger zou zijn. Maar weinig aandacht is besteed aan de formele Arabische naam van de groep: Jam’at Ahl as-Soennah lid-da’wa wal-Jihad. Dat ruwweg vertaald wordt als “Broederschap van het Volk van de Traditie voor Prediking en Heilige Oorlog”. Dat is een stuk minder pakkend dan Boko Haram, maar beduidend meer onthullend over de groep en zijn missie. Verre van een afwijking en uitzondering onder radicaalislamitische terreurgroepen, zoals sommige waarnemers suggereren, is Boko Haram in zijn doelstellingen en methoden wel degelijk zeer representatief.

     

    De ontvoering van de schoolmeisjes is een centraal deel van wat de Jihadisten zijn: de onderdrukking van vrouwen. Boko Haram gelooft oprecht dat opgeleide meisjes beter af zijn als slaven. Zijn missie is niet anders dan die van de Taliban-moordenaar die de 15-jarige Pakistaanse Malala Yousafzai – terwijl ze in 2012 in een schoolbus reed – neerschoot en bijna vermoordde, omdat ze pleitte voor onderwijs voor meisjes. Zoals ik uit ervaring weet, is voor de Jihadisten niets meer een gruwel dan gelijke en opgeleide vrouwen.

    Hoe dit fenomeen te verklaren aan verbijsterde westerlingen, die tegenwoordig meer lijken te popelen om de critici van het jihadisme als “islamofoben” te besmeuren dan om op te komen voor de meest elementaire rechten van vrouwen? Waar zijn de moslim studentenorganisaties die Boko Haram aan de kaak stellen? Waar is de verontwaardiging tijdens het vrijdaggebed? Het leven van deze meisjes verdient meer dan een Twitter-protest.

     

    Organisaties als Boko Haram ontstaan niet zomaar plotseling. De mannen die islamitische groeperingen oprichten, of in Afrika (Nigeria, Somalië, Mali), Zuidwest-Azië (Afghanistan , Pakistan), of zelfs in Europa (Verenigd Koninkrijk, Spanje en Nederland), zijn lid van lang gevestigde islamitische gemeenschappen, waarvan de meeste leden blij zijn om een rustig leven te leiden. Om te begrijpen waarom de Jihadisten floreren, moet u de dynamiek binnen die gemeenschappen begrijpen.

    Dus, stel je een angry young man in een moslimgemeenschap voor, waar ook ter wereld. Stel je voor dat hij probeert een vereniging op te richten van mannen gewijd aan de praktijk van de Soenna (de traditie volgens de profeet Mohammed ). Een groot deel van wat deze jonge ijveraar uitdraagt, zal gaan over de plaats van vrouwen. Hij zal adviseren dat meisjes en vrouwen binnen worden gehouden en zich van top tot teen hebben te bedekken als ze zich naar buiten wagen. Hij zal ook de vrijblijvendheid van de westerse samenleving veroordelen.

     

    Wat voor reactie zal hij oproepen? In de VS en in Europa kunnen sommige gematigde moslims hem snel onder de aandacht van de autoriteiten brengen. Vrouwen kunnen hun zorgen uiten over de aanvallen op hun vrijheden. Maar in andere delen van de wereld, waar recht en orde ontbreken, kunnen zulke jonge mannen en hun extremistische boodschappen gedijen.

     

    Waar overheden zwak zijn, corrupt of niet-bestaand, is de boodschap van Boko Haram en zijn collega’s bijzonder overtuigend. Niet onwaarschijnlijk kunnen ze de corruptie van de overheid de schuld geven van de armoede en als een tegengif de zuivere principes van de Profeet aanbieden. En in deze landen zijn vrouwen kwetsbaarder en hun mogelijkheden zijn minder.

     

    Maar waarom wendt onze denkbeeldige jonge ijveraar zich tot geweld? Eerst kan hij rekenen op enige waardering voor zijn fundamentalistische boodschap binnen de gemeenschap waar hij begint. Hij zou verzet van de gevestigde islamitische leiders, die zich bedreigd voelen, door hem kunnen tegenkomen. Maar hij volhardt, omdat volharding in de Soenna een van de belangrijkste sleutels tot de hemel is. Zoals hij van deur tot deur gaat, krijgt hij gaandeweg aanhangers. Er komt een moment dat zijn aanhang zo groot is als die van de gevestigde leiders van de islamitische gemeenschap. Dat is wanneer de grote confrontatie plaatsvindt – en het argument voor “heilige oorlog” ineens zinvol voor hem wordt.

     

    De geschiedenis van Boko Haram heeft precies dit script gevolgd. De groep werd in 2002 opgericht door een jonge islamiet genaamd Mohammed Yoesoef, die begon te prediken in een moslimgemeenschap in Borno in een noordelijke staat van Nigeria. Hij richtte een onderwijscomplex op, waaronder een moskee en een islamitische school. Gedurende zeven jaar stroomden veelal arme gezinnen samen om naar zijn boodschap te luisteren. Maar in 2009 onderzocht de Nigeriaanse overheid Boko Haram en arresteerde uiteindelijk verschillende leden, waaronder Yoesoef zelf. Het hardhandig optreden leidde tot geweld, waarbij ongeveer 700 doden vielen. Yoesoef stierf spoedig in de gevangenis – de regering zei dat hij werd gedood tijdens een poging om te ontsnappen, maar het zaad was geplant. Onder een van Yoesoef’s luitenants, Abubakar Shekau, wendde Boko Haram zich tot de jihad.

     

    In 2011 lanceerde Boko Haram zijn eerste terreuraanslag in Borno. Vier mensen werden gedood en vanaf dat moment werd geweld een integraal deel, zo niet het centrale deel, van zijn missie. De recente ontvoeringen – er werden zondag nog eens 11 meisjes ontvoerd door Boko Haram – het deelnemen aan een litanie van wandaden, inclusief meerdere autobommen en de moord in februari op 59 schooljongens. Op maandag, als om zijn toenenende macht te demonstreren, startte Boko Haram een 12-uurs-aanval in de stad Gamboru Ngala, vuurde op de menigte die op de markt aanwezig was, stak huizen in brand en schoot bewoners neer die probeerden uit de brandende gebouwen te ontsnappen. Honderden werden gedood.

    Mij is vaak verteld dat de gemiddelde moslim van harte het gebruik van geweld en terreur verwerpt en niet het geloof van de radicalen aanhangt dat een gedegenereerde en corrupte westerse cultuur moet worden vervangen door een islamitische en het schenden van de meest elementaire rechten van vrouwen verafschuwt. Nou, het is tijd voor de vredelievende moslims om meer te doen, veel meer, om zich te verzetten tegen diegenen in hun midden die zich bezighouden met dit soort van bekeren voordat zij overgaan tot de fase van de heilige oorlog.

     

    Het is ook tijd voor westerse “progressieven” om wakker te worden. Als ze ervoor kiezen om Boko Haram als een afwijking te beschouwen, doen ze dat op eigen risico. De ontvoering van deze schoolmeisjes staat niet op zichzelf; hun lot weerspiegelt een nieuwe golf van jihadisme die zich uitstrekt tot ver buiten Nigeria en een dodelijke bedreiging voor de rechten van vrouwen en meisjes vormt. Als dit benoemen sommige mensen meer beledigt dan de afschuwelijke daden van Boko Haram, dan moet dat maar.

    Bron:
    http://online.wsj.com
    Auteur: Ayaan Hirsi Ali

    Vertaald uit het Engels door:
    Vederso
    (voor www.ejbron.wordpress.com)

    *

    UITLEIDING

    Ik krijg van on-of andersgelovigen al eens de opmerking dat de Katholieken doorheen de eeuwen ook niet altijd zo… katholiek zijn geweest. Perfect. De Albigensen, de Catharen, de Hugenoten, de heksenverbrandingen, de protestanten en weet ik veel wie of wat nog alleemaal: het is er allemaal geweest. In de V.V.T: de Voltooid Verleden Tijd Maar het is goed dat zulks niet vergeten wordt. Net zo min als we mogen vergeten, dat de Paters en de Nonnekens ons de Beschaving gebracht hebben, en onze oudjes tot hun laatste adem hebben bijgestaan. Allemaal ‘om de Liefde Gods’ en zonder recht op ouderdomspensioen vanwege de Keizer of de Koning. Dat duurde tot de rabauwen van de Franse Revolutie de halve wereld de kop afsneden met hun guillotines.

    Daarom herhaal ik altijd en overal, dat de Islam, die een imitatie-godsdienst is (achterdoenders van de Jooden en de katholieken, maar met een uiterst gevaarlijk en gewelddadig randje) met 1400 jaar vertraging op de Westerse Beschaving. Sedert hun uitvinding in het jaar 631 na X is de Islam om de 2 à 300 jaar in golven bij hen uitgebroken om hun buren te overvalllen. In onze dagen, nu dus, is er weer een reuzengolf op komst die dreigt ons allemaal te verzwegen.

    Ze zijn nu ongeveer met 1 miljard, waarvan de meesten primitief-braaf zijn en wel opgevoed. Het probleem is echter, dat we die nooit hoeren of zien. Die leven zonder de waarheid geweld aan te doen. Ze zijn best te vergelijken met slangenpopulaties in een lethargische slaap verzonken. Maar het zijn juist de slangen die aanvallen, die gevaarlijk zijn. Niet de huis- en tuinslangen, zo lang tenminste die in hun eigen huis en hun tuintje blijven…

    EINDE

    *

    11-05-2014, 09:08 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    10-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1946

    *

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Barbarosso, de Euro-Veldheer die geheel de wereld ons benijdt, is geschandaliseerd door de Unief van Krakau, dat onprogressief achterlijk Katholiek patershol, dat eerst liet verstaan dat hij, net als de Poolse Paus Woytilla, maar meer dan Heilig zou verklaard worden, maar achteraf de man vernederd tot de bedelstaf, liet mededelen dat zij zich vergist hadden.

    Nu zal deze Edelgeboren Hoog Vereerde Portugees zel niet weten wat hij voor positiefs in zijn mémoires kan vermelden. Net als Mao, de Grote Roerganger, is zijn ‘Sprong Voorwaarts’ over de hoofden van de overige Europeanen, maar een kikkersprong gebleken. Volgens ons, loon naar werken, begiftigd met (zie hier onder) een Latijnse spreuk waar zelfs BDW nog een puntje kan aan zuigen.

    Plus ratio quam, staat er, en met deze ezelsstamp kan de sukkelaar het afbollen. Een mens zou van minder uit nijdigheid een aap in zijn edele delen bijten

    Ciao! Ciao! Emmanuele, en tot nooit meer!

    PS

    Moest de Rode Verspil-Regering ondertussen in zijn Vaderland gevallen zijn, kan de man nog altijd politiek asiel vragen in het Land van Haiku Herman. Daar zijn renegaten van over de ganse wereld meer dan welkom. Want er is altijd volk tekort om de Vlamingen laafs en onderdanig te houden…..

    Best aansluiten bij de Tsjeven, de partij der geboren renegaten.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2800/Europese-Unie/article/detail/3651973/2014/05/09/Geen-eredoctoraat-voor-Barroso-gevaarlijk-linkse-oud-maoist.dhtml?utm_source=dailynewsletter&utm_medium=email&utm_campaign=

    *

    Geen eredoctoraat voor Barroso: 'gevaarlijk linkse oud-maoïst'

    Door: Jan Hunin

    *

    De Jagiellonische Universiteit in Krakau bestaat 650 jaar en rector Wojciech Nowak leek het een goed idee om die gebeurtenis luister bij te zetten met een passend eredoctoraat. Na overleg met enkele vooraanstaande professoren viel de keuze op José Manuel Barroso, de afscheid nemende voorzitter van de Europese Commissie. Daarmee ving de oudste Poolse universiteit twee vliegen in één klap: het is deze maand ook nog tien jaar geleden dat Polen lid werd van de Europese Unie.

    Barroso was naar verluidt zeer gelukkig met zijn uitverkiezing. Hij beloofde aanstaande zaterdag aanwezig te zijn om tijdens de 650ste verjaardag van de universiteit zijn eredoctoraat in ontvangst te nemen.

    Maar dat was buiten de faculteit van Internationale en Politieke Wetenschappen gerekend, die het laatste woord had. Na een tumultueuze vergadering besliste een meerderheid van de hoogleraren de kandidatuur van Barroso af te wijzen. Het was, volgens de officiële lijn van de woordvoerder van de faculteit, niet de gewoonte eredoctoraten uit te reiken aan actieve politici. Maar er bleken ook andere factoren te spelen.

    Tijdens het debat werd Barosso verweten een oud-maoïst te zijn, met gevaarlijke linkse opvattingen. Ook zou hij een aanhanger van 'gender' zijn, een begrip dat in de rest van Europa verwijst naar de studie van de sociaal-culturele verschillen tussen man en vrouw, maar door Poolse conservatieve kringen wordt beschouwd als een gevaarlijke ideologie, die verantwoordelijk is voor het toenemend aantal zelfmoorden, abortussen en pedofilieschandalen.

    Rector Nowak kon niet anders dan zich neerleggen bij de beslissing van de faculteit.

    Volgens Europees parlementslid Ryszard Legutko zou Barroso de handen mogen kussen van de hoogleraren, omdat hij alleen al voor een eredoctoraat in aanmerking werd genomen. Het is twijfelachtig of het zover zal komen, wanneer Barroso zaterdag in het gezelschap van de Poolse president naar Krakau komt. Hij zal niet met lege handen naar huis hoeven gaan. In plaats van een eredoctoraat krijgt hij een medaille met als opschrift Plus ratio quam vis, het motto van de universiteit. Dat betekent zoveel als: 'Laat de rede overwinnen.'

    http://ejbron.wordpress.com/2014/05/09/de-invasie-van-italie/#more-61732

    *

    UITLEIDING

    Bon. Barbarosso buiten langs de achterdeur, om wie? langs de voordeur binnen te krijgen na de verkiezingen? Noch met Juncker, met Schultz of met Verhfsdt is er enige kans op de broodnodige kwaliteitsverbetering. Verkiezingen kunnen daar helemaal niets aan veranderen, want het zijn de Hoge Bonobo’s zelf die hun ‘commissarissen’ onder elkaar aanduiden. Met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid hebben die dat zelfs al jaren geleden gedaan, want Frau Angela Merkel is geen met oogkleppen uitgerust Fröbelkraam! Gross Deutschland soll grösser werden! Alles ein Volk, ein Reich, und ein Führer

    De Euro Union is dus een uitvergrote kopij van ons eigen model-land, waar we ook om de zoveel jaar mogen gaan stemmen, maar waar de hoogst omhoog geklommen potentaten lang voordien oderelkaar reeds de postjes hebben verdeeld.

    Tenzij natuurlijk de Zwart-Gele vloedgolf op 25 Mei er anders over beslist. Veel geween en tandengeknars voor verloren dromen bij de tricolore profiteurs, omdat hun haring niet alleen niet meer braadt, maar omdat zij in ’t verschiet niet veel meer dan droge haring op hun bord zullen zien liggen.

    Arme Sire en nog armere Sir-es. Nog weken voor de stemming, naast de slaande ruzie met de Père, Albeir-den-Ouden, nu reeds moeten horen, dat bij de ‘regeringsvorming op federaal niveau’, hij zal moeten dansen naar de pijpen van Bart DeSpelbreker. Lui qui, Mon Dieur, ne parle même pas convenablement le Français… Où est-ce qu’on va? Ken er echt niets bedacht worden om die vent te doen fussileer? Moes miene nonkel Bouduin nok keleef hebn êm zou kouaad êwest ên.

    *

    Allez, we gaan het moeten doen met die twee soorten van democraten, de Christelijken of de Socialen, die voor het oog van de mensen, mekaar de kop zouden afbijten. Maar die op ’t zelfde potje gaan, en die iedere avond gezellig samen onder de douchekop met stromen belastinggeld gaan staan. Alles tot meerdere eer en glorie van… zichzelf.

    EINDE

    *

    10-05-2014, 15:09 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1945

    *

    Zaterdag 10 mei

    H Pater Damiaan, Jozef de Veuster

    DAMIAAN

    Damiaan van Molokai, in 1840 geboren als Jozef de Veuster, moest al jong op de boerderij van zijn ouders werken. Toch kon hij zijn wens om priester te worden verwezenlijken en in 1863 vertrok hij naar Hawaï om als missionaris tussen de arme boeren te werken. Hier kwam hij in aanraking met de verwoestende ziekte melaatsheid. Vanaf 1873 stond zijn leven in dienst van de verzorging van de melaatsen, die in quarantaine waren geplaatst op het afgelegen eiland Molokai. In 1864 raakte hij zelf besmet en in 1889 stierf hij, nog geen vijftig jaar oud. Hij is in 1995 zalig en in 2009 heilig verklaard. Bron: Heiligen, uitg. Roularta Books.

    *

    Nog een andere ongeluksdatum…

    .

    Vandaag 10 Mei, vloog in 1940 vanaf 05 u, in de morgen, samen met de Duitse Luftwaffe, de oorlog ons land binnen. In geen tijd waren onze eigen vliegtuigen waarop we zo zuinig waren geweest, op de grond, vernietigd, en stroomden woeste horden van Feldgrauen, gevolgd door de Gestapo, het land binnen. Verre van de belangen van het eigen volk gediend te hebben, dienden de autoriteiten in de eerste plaats de belangen van Parijs, de papieren tijger. Na vele burgerdoden en een vernederd en gehavend leger, werd na een goede 14 dagen aan de Leie een onvoorwaardelijke overgave getekend, omdat er tegen dat ontketend en fanatiek geweld geen enkel verweer mogelijk was. Amper een maand later was ook Frankrijk verslagen. En waar de Duitse Bezetting oorspronkelijk de Vlamingen als een soort broedervolk aanzag, kwam er algauw onder leiding van de Franscouillonse samenzweerders, in Vlaanderen een al even streng bezettingsregime tot stand. Met als uitloper, na de Duitse nederlaag, de meedogenloze repressie die als voornaamste doel had, de definitieve uitschakeling van de Vlaamse vaderlandsliefde. Niet Vlaanderen moest ons geboorteland zijn, maar wel de kunstmatige constructie onder leiding van een socialistische Franssprekende bovenklasse. His Masters Voice van Parijs en van de Place Pigalle….

    Laat ons ook daaraan denken als we straks in de intimiteit van het kieshokje staan: hun lied is uit, het is eindelijk weer aan ons om de maat aan te geven.. Vlaanderen de Leeuw!

    *

    *

    Onder de EU-vlag….

    .

    De Italiaanse oorlogsvloot 7/7 en 24/24 in actie

    om Afrikaanse invasie-legers te… begeleiden.

    *

     

    INLEIDING

    Kunstenaars met het hart op de rechte plaats, zoals in Rome: zullen zij de megalomane wereldverbeteraars uit Broeksèl een geweten kunnen schoppen voor het te laat is?

    Verdi’s ‘Slavenkoor’ wordt op een hallucinante manier ten gehore gebracht, meegezongen door het publiek, zodanig dat bij de uitvoerders op het einde de tranen rijkelijk over de wangen stromen. Want de dirigent had in de uitvoering die dateert uit 2011, voordien het publiek gewezen op het verval van Italië, zijn geliefd Vaderland, en trouwens van geheel Europa, dat overgeleverd werd aan wrede wilde volksstammen.

    We zijn nu 2014, amper 3 jaar later, en dat verval is in opdracht van de EU, nog veel heviger door gevoerd. De eigen marine, met als fundamentele opdracht de eigen grenzen te beschermen, is door de EU verplicht geworden de invasietroepen bij te staan. Het is erger dan het vuur openen op de eigen kusten, want zij, de eigen Italiaanse Marine, zet die invasietroep op deze kusten af.

    En de Vierde Macht van elk land, de Pers, wendt het hoofd af. Wie zich verzet, wordt verketterd en voorlopig monddood gemaakt, in een ‘cordon sanitaire’ opgesloten. Eenmaal geïsoleerd; kan weldra, zoals bij Hitler, de ‘Vernichting durch Arbeit’ beginnen.

    Neen, Verdi had het verhaal nooit zo werkelijk durven dromen…

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/2014/05/09/de-invasie-van-italie/#more-61732

    *

    DE INVASIE VAN ITALIË

    (wil op de achtergrond dit YouTube filmpje via deze link laten draaien. Zo komt U meteen in de goede stemming.)

    https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=9SxdTCSJeJM

    *

    Riccardo Muti vraagt het publiek in Rome om mee te zingen met Va Pensiero. Riccardo Muti is geen doodgewone patriot: hij is de Italiaanse patriot, een icoon van de Italiaanse ziel, die de crisis voelt. Grazie Maestro! In 2011 sprak Riccardo Muti, een internationaal gerenommeerde dirigent, met emotie en in duidelijke woorden over het verval van Italië (en Europa). Hij moedigde het publiek aan het Koor van de Hebreeuwse slaven (Va, pensiero) mee te zingen uit de opera Nabucco van Verdi. Riccardo Muti kon niet bevroeden dat het ergste nog moest komen.

    Italië is een land van verovering. Onbegrijpelijke golven van indringers komen elke dag aan op Sicilië en Lampedusa. Reeds vóór de verdrinking van immigranten in oktober 2013 waren het al duizenden. Maar sinds 3 oktober 2013, nadat de media en de politici de Italianen en alle Europeanen bestempeld hadden schuldig te zijn aan dit ongeluk, is de Italiaanse marine, in opdracht van de EU, gedwongen de operatie Mare Nostrum uit te voeren. Zij gaat elke dag op zoek naar boten vol immigranten, middenin in de Middellandse Zee om hen naar de Italiaanse kust te brengen!

     

    Het moet een primeur zijn in de hele geschiedenis van de mensheid: de marine van een land neemt deel aan de invasie van het land dat zij geacht wordt te verdedigen!

    ees verder op Gallia Watch (Engels):
    http://galliawatch.blogspot.dk

    Bron:
    http://snaphanen.dk
    Auteur: Gallia Watch

    Vertaald uit het Engels door:
     Vederso
    (voor www.ejbron.wordpress.com)

    *

    UITLEIDING

    De anti-Vlaamse repressie van de jaren ’44 en volgende is dus, voor wat betreft de uitroeiïng van de Vlaamse Beweging, een grote mislukking geworden ware daar niet de onmiddellijke recuperatie geweest door de eigen Christelijke en Sociale voorgangers van het eigen volk. Uit weloverwogen eigenbelang logen zij ons voor, om samen te spannen met de profiteurs van beneden wat we nu met recht en reden, niet de taalgrens, maar de armoegrens mogen noemen. De eigen welvaart werd en wordt afgeroomd om het land niet te doen uiteenvallen, en er zal betaald worden tot we zelf even arm zijn als die arme Waaltjes. Dat gelijk leggen van de lat is namelijk een ander fenomeen van de Socialistische Heilsleer. Met of zonder gestrekte rechterarm.

    *

    Diezelfde nivellering dreigt ook op ruimere schaal te moeten worden uitgevoerd. Duizenden Afrikaanse avonturiers/ vluchtelingen uit eigen land, gelukzoekers, enz., overspoelen nu quasi dagelijks Italië, het 3de grootste industrieland van Europa. Hier is ook al armoe meer dan genoeg, maar de Nieuwe Nazi’s willen méér. De CVP-top van weleer is overal nog altijd aan de macht, en alhoewel de generatie van Wilfried de Evidente nu al grotendeels in pierenland vertoeft, staan de zoontjes van, nu klaar om de macht over te nemen. Broeksel is het doel. Voor ofwel tricolore lakens, of blauwe sterrenhemels uit te delen aan de eigen achterban.

    De keuze is aan ons. Laten we dus NU tot de actie overgaan. Als fiere Vlamingen eisen wij het recht op, om onszelf te zijn in eigen land. Wij dulden geen Vreemden tot Meesters in ’t land.

    PS

    Al op gelet dat de aanleg van de Kanaaltunnel tussen Calais en Dover in 1994 iets van ‘n 10 miljard Euro gekost heeft? Moest Vlaanderen het geld van de fameuze ‘transfers’ naar Wallo/Brux niet meer moeten betalen, dan konden wij bijna 2 zo’n tunnels per jaar aanleggen. Of na een goede 10 jaar een Oceaan-tunnel helemaal tot in Washington.

    Let wel: de bedoelde ‘transfers’ duren al verschillende keren 10 jaar…..

    EINDE

    *

     










    10-05-2014, 12:38 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    09-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1944

    *

     

    *

    Al meer dan 1.0000 jaar, als een rots in de branding…

    .

    .

    “Krak des Chevaliers” in het huidige Syrië

    *

    lINMEDING

    Moslimmers die een robbertje vechten en moorden onder elkaar: die doen dit altijd en overal op kap van anderen, bij voorkeur opde kap van Christenen. Ze moeten dat doen met het doel de Islam te benaarstigen. Dat daarbij een Kruisvaarders relict het kind van de rekening is, maakt voor hen niets uit, want dergelijke bouwsels getuigen toch alleen maar tègen de Koran. Misschien dat binnen een kleine 1.400 jaar hun beschaving al zo ver zal gevorderd zijn, dat zij hun kleutergedrag van vandaag zullen betreuren. Maar wie zijn wij, om daarop te zitten koekeloeren, wij leven HIER en NU.

    Het wordt zelfs stilaan tijd, dat er gestalte gegeven wordt aan weer eens een frisse, vrolijke Kruistocht. Om dat rovershol rond de Kaabâ te gaan uitroken. Om Jeruzalem te gaan veroveren, zodat het Joodse volk met onze hulp zijn Heilige Plaatsen ongestoord terug in bezit kan nemen.

    Dit is geen oorlogstaal. Het is gewoon terugnemen wat de Islam gestolen heeft in de loop der eeuwen. Als dat gebeurt, moet het meteen grondig, even grondig als zij onze heiligdommen hebben behandeld. Zo waarlijk helpe ons de grote, nooit overwonnen Russische Beer, onder de bescherming van de Heilige Basilius.

    Dit zou bij alle normale mensen even natuurlijk overkomen als de Wet van Actie en Reactie. Te meer, daar het proefondervindelijk bewezen is, dat er met de Islam geen land en al zekerlijk geen zee te bezeilen is.

     

    MIDDEBSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/2014/05/08/syrie-beroemde-kruisridderburcht-verwoest/#more-61704

    *

    Reeds Lawrence van Arabië prees de kruisridderburcht “Krak des Chevaliers”, 40 kilometer ten westen van Homs in Syrië, als een van de mooiste burchten ter wereld. Hij was een centrum van de Johannieter Orde en staat sinds 2006 op de lijst van werelderfgoed van de UNESCO. Omdat tot de tanden bewapende opstandige terroristen in de Syrische burgeroorlog zich samen met sympathiserende burgers maandenlang in deze burcht hadden verschanst, beval Assad de burcht te beschieten. Daarbij werd hij zwaar beschadigd:

     

    “Die Welt” bericht:

     

    “Hij was een centrum van de Johannieter Orde in de Oriënt en gold als een van de sterkste vestingen van de kruisvaarders in het Heilige Land. Zelfs tegen het leger van Saladin, de islamitische veroveraar van Jeruzalem, hield Krak des Chevaliers stand. Niet echter tegen de kanonnen en vliegtuigen van het Syrische leger: zware artillerie heeft de muren beschadigd, een luchtaanval heeft het dak verwoest en granaatsplinters hebben religieuze kunstwerken vernietigd. De best bewaard gebleven kruisvaarderburcht in de Oriënt is slachtoffer van de burgeroorlog in Syrië geworden. (…)

     

    Ongeveer twee jaar geleden ontdekten de troepen van de Syrische president Baschar al-Assad dat het door soennieten bewoonde dorpje al-Hosn als schuilplaats voor de rebellen diende tegen staatschef Assad. Ze begonnen een bewapende blokkade, waarbij niemand het dorp in of uit mocht. De regering verklaarde dat al-Hosn onderdak bood aan buitenlandse, gewapende opstandelingen met contacten tot Al-Qaida, die aangrenzende, meestal christelijke dorpen, terroriseerden.

    “De terroristen vermoordden en ontvoerden mensen en hakten zelfs hun hoofden af”, zei een Syrische officier. De regering noemt de opstandelingen in de Syrische burgeroorlog terroristen. “We moesten ze koste wat het kost stoppen.”

    Toevlucht in de voormalige kerk

    Onder hen bevonden zich tientallen rebellenstrijders, die af en toe mortiergranaten vanuit de door hoge muren omgeven vesting afvuurden en daarbij dichtbij gelegen christelijke dorpen troffen. Dat verklaren gedupeerden en regeringssoldaten. De opstandelingen behoorden grotendeels tot de soennitische meerderheid van het land. De minderheden van sjiietische moslims en christenen zijn in de oorlog of neutraal gebleven of ondersteunen Assad. (…)

    Ooit als kerk gebouwd, werd deze in een moskee veranderd toen de Egyptische Mamelukken de vesting in de 13e eeuw innamen. De dorpsbewoners hoopten blijkbaar dat de sterke muren en de historische betekenis van de burcht het Syrische leger zou beletten om hem nog verder te bombarderen. (…)

    “Veel mensen werden door de terroristen vermoord”, zegt Rami Sarhid, een 23-jarige christen uit het nabijgelegen dorp Nasra. Het regeringsoffensief “moest plaatsvinden, opdat Syrië terugkeert naar normaliteit.”

     

    Wat in het Westen zo bagatelliserend rebellen genoemd wordt en zo lieflijk klinkt naar Robin Hood en de geur van de vrijheid, zijn in werkelijkheid Allah-strijders, die niets anders in hun hoofd hebben dan de invoering van een Allah-staat inclusief de daarbij behorende sharia. Het Westen bejubelt hen echter, er vast en zeker van op de hoogte dat zij meedogenloos en wreed tegen christenen en andere minderheden ten strijde trekken. Een historische christelijke vesting is gevallen; laten we hopen dat dit geen slecht voorteken is.

    Bron:

    Bron:
    www.pi-news.net

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

     

    UITLEIDING

    Onze kwaliteitspers daarover al gehoord of gezien? Al één woord gelezen die over de strijd daar objectief wil berichten? Of een woord kritiek gehoord tegen de rebellen die onder bedrieglijke voorwendsels het land in een burgeroorlog hebben gestort?

    Moment mal, Gerard! Burgeroorlog wordt gezegd? Is dat niet veeleer een godsdienstoorlog van de ene onderontwikkelde sekte tegen de andere, met het doel het hele land in bloed e drek te onderwerpen? En daar helpt het Westen dan mee met raad en daad, maar vooral met wapens en mankracht! Al eens nagedacht welke belangen er op het spel staan? Of, lijk bij elke misdaad waar de dader moet gezocht worden: wie heeft er profijt bij?

    *

    Hetzelfde werd ook uitgeprobeerd in Egypte en daar de Pers ook laaiend enthousiast over. De democratie zou er in de plaats komen van dictatoriale dwingelandij. De Moslimbroederschap was de redding van de ganse wereld. Maar de kruik ging zo lang te water, tot ze brak en die Broederschap meteen buiten de Wet werd gesteld. Sedertdien is Egypte geen blik meer waard voor het Verenigd Hoernalistenschap. Er zit voor hen meer brood in Syrië, omdat de verdoken combinaties de mogelijkheid bieden om Jihad-strijders van bij ons, frot-ervaring te laten opdoen. Zij zullen de commandanten worden die bij ons de strijd tegen ons zullen leiden.

    En zeg nu zelf: onze progressieve persmuskieten mogen toch hun toekomstige Meesters nu reeds in bescherming nemen?! Islam za immers de wereld regeren, zo deken zij. Zo hopen zij. Zo geloven zij.

    Laat het gezonde deel van onze bevolking alvast maar beginnen nadenken over 25 Mei, om samen met Geert Wilders te antwoorden op de vraag of we minder of meer Marokkanen willen invoeren… Of denken zij eerder aan de uitvoer ervan?

    EINDE

    *

    09-05-2014, 16:41 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1943

    *

    Vrijdag 9 mei

    Zon 6u03-21u16

    H Pachomius

    *

     

    *

    DeWinter lacht, hij is gelukkig….

    .

    Komt net terug van de straatborden-zetter na bestelling van borden : Vlaanderen, sharia-vrije zone. Uurwerken 1400 jaar vooruitzetten…..

    *

     

    lINMEDING

    Het antwoord liet niet lang op zich wachten: sharia-strijders en strijdsters kunnen namelijk op voorhand weten waar en hoe ze zich zullen ‘beledigd’ voelen. En deze keer is het Bloedserieus en per express helemaal uit Syrië verstuurd: DeWinter is een ongelovig varken en varkens moeten bij de Islam, zoals U weet, afgeslacht worden omdat ze teveel aan hun voorouders doen denken. Hi Hi…

    Aandacht AUB: de Antwerpse Flikken zullen een bloedserieus onderzoek instellen, en de schuldige ter verantwoording roepen. Die kunnen zich nu al niet houden van het lachen!

    Maar dat DeWinter ondertussen maar goed uit zijn doppen kijkt, iets waarin hij al enige ervaring moet hebben. Een ongeluk zit soms in een klein rond gaatje, lijk bij Pim Fortuyn. Of als het even kan, in een paar langwerpige sneden met een soort vlindermes, zoals Islam-jochies van 7 jaar altijd met dat doel bij zich dragen. Want de Islam is Wredelievend van nature.

    Van de kant van de Moslim-Gemeenschap mag hoofstens verwacht worden, dat deze oproep… op zich wel verwerpelijk is, maar dat anderzijds de Islam toch niet op zich kan laten zitten. Islam dient namelijk niet om op te zitten. Zelfs niet om op te liggen. Islam is de kop tegen de grond en de kont in de lucht, om op die manier gemakkelijk te verluchten. Islam is de weg terug. Naar 1400 jaar vroeger. Waar de vrouw het land bewerkt of verrot geslagen wordt omdat ze maar een seks slavin is die moet zorgen voor een groot nageslacht van Allah-krijgers. Islam is Boko Haram en gene boterham met jam.

     

    MIDDEBSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.bloggen.be/roeland/

    *

    Antwerpse Syriëstrijdster roept op om Filip Dewinter te vermoorden Filip Dewinter dient klacht in bij Antwerpse politie wegens doodsbedreigingen Filip Dewinter bevestigt het bericht in de krant Het Laatste Nieuws dat eergisteren doodsbedreigingen vanuit Syrië tegen hem werden geuit. De in Syrië strijdende Antwerpse moslim-extremiste Umm Haniefa Al Belgikiya lanceerde via Facebook volgende oproep: “…Laat er een MOHAMED B (moordenaar van Theo Van Gogh nvd) onder jullie opstaan die afhandelt met dit varken , zoals onze broeder heeft afgehandeld met het zwijn Van Gogh... Moge Allah onze ogen verlichten met de afslachting van deze khanzeer” Umm Haniefa Al Belgikiya is de vrouw van de voormalige lijfwacht van Sharia4Belgium-boegbeeld Abu Imram die al geruime tijd in Raqqah in het noorden van Syrië verblijft. Filip Dewinter heeft gisteren de politie op de hoogte gebracht van de doodsbedreigingen. De Antwerpse politie heeft terzake een proces-verbaal opgesteld en onderzoekt de feiten. Filip Dewinter laat zich in ieder geval niet de mond snoeren door de vele klachten en bedreigingen tegen zijn persoon. Filip Dewinter: “Al deze klachten, bedreigingen en erger zijn slechts pogingen om mij te intimideren en te chanteren. Ik laat mij door niemand monddood maken. De radicale islam wil iedere vorm van kritiek de kop indrukken door iedereen die islamkritisch is af te dreigen en angst aan te jagen.”

    UITLEIDING

    O Juist! Heb ik me daar per ongeluk ongelukkig uitgelaten over deze verrijkende zij het ietwat achterlijke religie, waar men ons altijd officieel vergelijkt met honden, varkens en apen. Wat wij niet zijn en wij verhopen van hen hetzelfde.

    Ook onze vuisten jeuken als we ergens in ons eigen land zonder zat te zijn, complete Halve Manen zien. Bij hen slaan de stoppen al door als ze als gasten in ons land, een miniem gouden kruisje menen te bemerken. Zijn die misschien jaloers omdat zij dat niet kunnen betalen met hun ‘leefloon’ van het OCMW?

    Als we hen werkelijk wille stoppen om vervolgens te laten zien wie hier de baas is, moeten wij de Eurocratische Dikke Nekken per 25ste van deze maand,, symbolisch de nek omwringen. Zodat wij onze grenzen weer kunnen bewaken tegen vreemd gespuis. En als we dan toch bezig zijn, met goed te stemmen, dan moeten de zogezegd ‘staatsdragende partijen’ afgetroefd worden op een manier die ze in jaren niet meer te boven komen.

    En als de BDW-ers dan willen doen waarvoor ze zeggen te staan, is de zelfstandigheid van Vlaanderen zio goed als onder de hand. Europa hervormd zoals het oorspronkelijk op stapel werd gezet, de immigratie teruggedrongen, de Islam verboden en de economie terug aangezwengeld, ja voorwaar, d’er zijn blijde dagen nog in ’t leven. Hoe weinig ook, d’er zijn er nog voorwaar. Met bloemen kroont de vrouw haar man, de bruid haar bruidegom. En blij, en vrij, is Vlaanderenland nu weer! Men strooie palm’en kruiden uit, bij klank en zang…

    EINDE

    *

    09-05-2014, 15:33 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    08-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.• 1942

    *


    *

     

    lINMEDING

    Natuurlijk zou er veel duidelijker worden voor de meeste mensen, die vooral geïnteresseerd zijn in de voetbal, cyclocross, in Thuis of in Familie, in uitgaan. De mensen die tot hiertoe meestal geloven wat de alomtegenwoordige Grote Verstanden voorliegen. Naast deze vocabulaire ‘Arabisch voor Dummies’, ook nog een beetje leren rekenen en tellen (om individueel door eenieder de grootte van het disaster te kunnen volgen), met daar bovenop minstens een initiatie in de Toegepaste Aardrijkskunde om de herkomstlanden van waar de Islam stamt, te kunnen situeren. Of om beter de verkleuring van blank naar ‘getint’ of schoensmeerzwart te volgen op de kaart van Het Avondland.

    Gedurende de oorlogsjaren ’40-’45 waren er veel mensen die voor zichzelf de schaarse nieuwsberichten met vlaggetjes verduidelijkten op een landkaart tegen de muur. Zo zagen ze met eigen ogen, dat Odessa nog duizenden kilometers verwijderd was van Moskou, waar volgens het OKW de Duitse voorhoede reeds in de voorsteden van Moskou met de tram reed….

    Propaganda toen, is net dezelfde als propaganda nu. Met dat verschil, dat het nu onze eigen mensen zijn die ons beliegen van de morgen tot de avond. Jihad-strijders die in Syrië de stiel van het moorden en verkrachten zijn gaan leren, worden hier bij hun terugkomst, ’vrijheidsstrijders’ genoemd. Ze zullen later ‘de Taliban’ worden, of de Boko Haram, want ze reizen met Belgische paspoorten over en weer naar Turkije. En België en Turkije, dat zijn toch twee ‘bevriende naties’? Vergeten we AUB ook niet, dat het dubbelepaspoortdragers zijn. Ze zijn de ene keer Belg, en de andere keer Turk! Zelfs Hitler die omringd was met zoveel knappe koppen, is nooit op dat gedacht gekomen!

    Nigeria is ver weg, en daar gebeuren onnoemelijke feiten, maar wat wilt U, dat is daar ‘Donker Afrika’ en de eigen regering daar looft een fortuin uit om die misdadigers te pakken te krijgen.

    Goed geprobeerd, Dames en Heren van de hedendaagse Propaganda Staffel van de Verkochte Judaa-Pers.

    Maar een maagdenroof van >200 stuks van kinderen van 16 jaar: dat is een Dutroux-zaak in groothandelstermen! Zelfs de Moslimsbroeder en zijn Zwarte Eega uit Amerika spinnen daar’ garen bij: al is het een alleenstaand en spijtig voorval, het mag niet. Voilà: weer een Koran-getinte uitspraak, die de Islam niet beschadigt en die toch de feiten veroordeelt. De Zwarte homo en Ongelukskater uit de USA heeft dus weeral eens getoond dat hij een goed Moslim is. Stuurt hij mariniers om dat troepje ongeregeld uit de wereld te schieten? Hij denkt er nog niet aan, zich te mengen in de binnenlandse aangelegenheden van andere landen…Iran, Afghanistan, Oekraïne, enz, dat is helemaal iets anders. Iets van een hogere waarde, die de gewone mens niet begrijpt….

    *

    De bloedrode homo-slungel, Minister van Onderwijs bij de Gratie der Tsjeefachtigen in het overwegend katholieke Vlaanderen (tot spijt van wie dat benijdt), kan nu in zijn Hervormd Secondair Onderwijs, naast de Koran, ook de Arabische taal verplicht stellen. Ha ja, want dat zou als resultaat hebben, dat het percentage geslaagden net andersom zou worden, omdat de eigen Vlaamse jeugd een leerachterstand zou hebben in ‘taal’ en in ‘levensbeschouwelijke wetenswaardigheden, gezien door de ogen van een perfecte Allah-Getuige’.

    Moeten wij dan blijven zeggen, zoals de stervende Christus op Zijn kruis : ’Heer, vergeef het hen, want ze weten niet wat ze doen’?

     

    MIDDEBSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/dm/nl/990/Buitenland/article/detail/1878997/2014/05/07/Honderden-doden-bij-nieuwe-aanval-van-Boko-Haram-in-Nigeria.dhtml

    *

     

    Honderden doden bij nieuwe aanval van Boko Haram in Nigeria

    07/05/14, 15u48 − Bron: Belga

    *

    Bij een nieuwe zware aanval van de islamitische terreurgroep Boko Haram zijn in het noordoosten van Nigeria niet ver van de grens met Kameroen honderden mensen gedood. Gewapende mannen zijn dinsdagnacht het dorp Gamboru in de deelstaat Borno binnengevallen en vermoordden er willekeurig de inwoners. Dat meldde de Daily Trust woensdag. "De mensen tellen nog steeds de lijken. Tot nog toe zijn het er al 200, maar het zijn er veel meer", zei de lokale politicus Abdulrahman Terab.

    Onder de slachtoffers zouden zich ook 16 politieagenten bevinden. "De aanvallers verwoestten de marktplaats van het dorp en hebben vele goederen verbrand, die bedoeld waren voor de export", zei een ooggetuige.

    Boko Haram pleegt steeds weer bloedige overvallen vooral in het noorden van Nigeria, waar de meedogenloze bende een theocratie naar islamitisch recht wil oprichten. Ze zijn ook verantwoordelijk voor de ontvoering van meer dan 200 meisjes uit een kostschool in het stadje Chibok. Drie weken na hun ontvoering ontbreekt van hen elk spoor. Begin deze week kidnapten Boko Haram-strijders nog eens elf meisjes in dezelfde regio.

    De Nigeriaanse politie heeft ondertussen een beloning uitgeloofd van 50 miljoen naira (230.000 euro) voor informatie die leidt tot het terugvinden van de ruim 200 ontvoerde schoolmeisjes.

    *

    UITLEIDING

    Wat( de Islam, onder het codewoord ‘Taliban’, of Boko Jaram uitvreet, is net hetzelfde als wat ons binnenkort in eigen land zal te beurt vallen, eenmaal hun aantal voldoende zal gegroeid zijn.

    Of ik daarvoor een glazen bol heb?

    Nee Walter. Ik heb alleen vooral van Ons Ma geleerd, altijd en overal uit mijn doppen te kijken, zelfs al eens over mijn schouder naar vroeger, of naar elders. Ons Moeder moest eens het Internet van onze dagen hebben meegemaakt! Ik zie daar, dat overal waar de Islam een voet tussen de deur heeft, er geweld, bloedvergieten en Sharia-tirannie volgt, op maat toegepast, al naar gelang zwakjes in ’t begin, later dan tiranniek. Al het onze wordt ‘het hunne’ omdat hun Allah dat zo wilt. En wie het anders zegt, zoveel zweepslagen, of de kop er af.

    Wie een andere Islam-samenleving weet, mag het mij altijd zeggen. Al riskeer ik daarbij 100 zweepslagen, of in het slechtste geval, als Allah zelf zich zou beledigd voelen, riskeer ik mij hoofd terug te zien, gespitst op een spies, want om mij bij de haren opgehouden te tonen op YouTube, ontbreekt het mij aan de nodige infrastructuur.

    EINDE

    *

    08-05-2014, 16:53 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1941

    *

    Donderdag 8 mei

    H Macharius van Gent

    Sint-Macharius, rust noch duur, want de hemel staat in vuur

    *

    8 Mei 1945: Admiraal Doenitz, de officiële opvolger van Hitler (aangezien Himmler, de SS-Führer niet als gesprekspartner aanvaard werd door Eisenhower) ondertekent de onvoorwaardelijke capitulatie van het uitgeputte Duitsland. Op die manier is WO II officieel ten einde en kan De Koude Oorlog beginnen. Niet nadat eerst Operatie ‘Paperclip’ tot de laatste papiersnipper beëindigd is. Dat is het Amerikaans codewoord voor het bemachtigen van alle Duitse ‘geheime wapens’ die net onvoldoende op punt stonden om de oorlog een ander verloop te kunnen geven. Voorbeelden daarvan zijn: het gebruik van intercontinentale raketten, het gebruik van de straalmotor, de atoombom, het gebruik van de ruimte, enz. Elk papiersnippertje die op de tekentafels lag, elk prototype op de draaibanken of in de ondergrondse loodsen, elke bruikbare geleerde, elke theoreticus, moest naar de USA verscheept worden om daar in de watten gelegd te worden. Het economisch platgebombardeerde Duitsland diende vervolgens met miljarden dollarhulp van het ‘Marshall Plan’ weer op de been te worden gezet, wat inhield dat op de huidige dag, verspreid over heel Europa, nog altijd Amerikaanse legerbasissen aanwezig zijn, die er de facto een soort van kolonie van maken. Kassa! Kassa! in America. Vroeger was het ‘Brittania rules the waves’, en sedertdien is het ‘the USA rules the wives’. Want sedertdien is er over Europa niet alleen een IJzeren Gordijn gevallen (en weer opgeklaard), maar is er en cultuur vernietigend humbuggordijn gedaald van glitter en kauwgom, die zich uitdrukt in eindeloos gewauwel in de audiovisuele wereld van Engels taterende ‘artiesten’ die maar kunnen spreken nadat ze eerst een warme patat in de mond hebben genomen. De Europese basiscultuur, de drager van een schitterende Beschaving, heeft het veld moeten ruimen voor de ‘verrijking’ door de islamitische armoelanden….

    Maar wat ziet ons lodderig oog vandaag?

    De economische Grootmachten van de 20ste Eeuw (Engeland, Frankrijk, de USA) hebben toen Duitsland vernietigd, klaar en duidelijk vernietigd. Ze zijn er, mede door het Marxisme, aan ten onder gegaan. De vijand van toen staat daar echter opnieuw, sterker dan ooit. Een mens zou zich beginnen afvragen, waarom wij in onze landen dan in 1940-1945 diezelfde Duitsers hebben weggejaagd, als we nu opnieuw weer uit diens handen moeten eten. Terwijl wij iedere dag een beetje meer moeten ondervinden, dat de Europese Unie een heruitgave is van de Nazi-leer, gekleurd door de helderste bladzijden uit de Koran.

    *

    *

    .

    *

    lINMEDING

    In Liberaal-socialistische landen, waar samen met de Tsjeven geregeerd wordt tègen de eigen bevolking, dààr is het Luilekkerland der Criminelen. Hun misdaadstatistieken gaan met sprongen de hoogte in, en als ze al eens per toeval tegen de lamp lopen, dan staat Vrouwe Justitia daar om hen met open armen en met de beste zorgen te omringen. Nadat het Syndicaat der Dieven & Moordenaars alles aan gedaan heeft om de daders behulpzaam te zijn, om ‘hun rechten en vooral hun privacy te beschermen’. Dixit de Liberale Ministerin van Just-is-Just. De slachtoffers? Die kunnen, als ze dat willen, rekenen op ‘slachtofferhulp’ die hen zal begeleiden, waar naartoe, dat komen we nooit te weten.

    Gevangenen echter moeten zo comfortabel mogelijk gehuisvest worden, gevoed en gelogeerd gratis voor niks, en het maximum moet er uit gehaald worden, om ze gezond en wel, met een ferme pak poen en ‘bijgeschoold’, weer op de Maatschappij los te laten. Als ze ondertussen niet ontsnapt zijn. Dat die Dames en Heren hoofdzakelijk van ‘vreemde origine zijn’ doet er even niet toe, integendeel zelfs.

    Waarom mag die gevangenisbevolking niet uitgaan werken voor de kost? In groepjes per dozijn, met zware kettingen aan beide benen, verzwaard met een ijzeren bol van 25 Kgr? Hoe zwaarder crimineel, hoe zwaarden kettingen! Bewaakt door 12 para’s met schietklare wapens. Met op de borst en de rug van hun gevangenisplunje, de welbekende spreuk ‘Arbeit macht Frei’.

    Als men deze werkwijze zou verkopen als ‘enkelband versie 25/5’ kunnen de meeste gevangenissen zelfs helemaal gesloten worden! Iedere dag een klein beeldverslagje van zo’n werkdag op TV zou, beter dan muziek, met goed gevolg blijvend de zeden kunnen verzachten.

     

    MIDDEBSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vlaamsbelang.org/nieuws/10710

    *

    Enkelband als statussymbool

    De enkelband is al te vaak een nepstraf. Het enkelbandregime moet dan ook drastisch worden teruggeschroefd.

    *

     

    In de nacht van 8 maart vonden op de E314 in Zonhoven zeven jonge mensen de dood. Vandaag, bijna twee maand na die verschrikkelijke nacht, verscheen in Het Belang van Limburg een open brief van Roger Seys, vader van een van de slachtoffers. De wagen die in de nacht verongelukte was van zijn zoon, de chauffeur een vriend die thuis had moeten zitten met een enkelband. In zijn brief, gericht aan alle partijvoorzitters, vraagt de vader van de verongelukte twintiger om harder op te treden tegenover jongeren die (dreigen te) ontsporen: “Ik vind dat men deze jongeren tegen zichzelf en hun omgeving moet beschermen.”

     

    Graad van ‘coolness’

     

    Seys breekt een lans voor een maatschappelijk debat over “de problematiek van de strafkwijtschelding door celstraffen om te zetten in enige maanden enkelband, vaak zonder enige omkadering of begeleiding.” Volgens Seys is de enkelband, zeker bij geweld- en drugsdelicten, geen ideale oplossing. Zijn ervaring leert dat veel van deze jonge delinquenten elektronisch toezicht niet als een straf beschouwen. Integendeel: “De enkelband wordt stoer in de vriendengroep getoond. Er wordt mee opgeschept. Het is een graad van ‘coolness’. De enkelband als statussymbool, als het ware.” Daar komt nog bij dat betrokkenen niet of nauwelijks worden opgevolgd: “In de praktijk lopen die ‘enkelband-gasten’ dus vrij rond”, aldus nog Seys.

     

    Nagels met koppen

     

    We vragen ons af wie hem openlijk durft tegen te spreken. Het Vlaams Belang in ieder geval niet, want Seys slaat nagels met koppen. Het Vlaams Belang heeft steeds gesteld dat de enkelband heel dikwijls een nepstraf is. Een soort onbetaald verlof, zoals Filip Dewinter gisteren tijdens een debat met minister van Justitie Turtelboom (De Zevende Dag) nog stelde. In het verkiezingsprogramma van het Vlaams Belang staat dan ook letterlijk dat het enkelbandregime drastisch moet worden teruggeschroefd.

     

    Het uitgangspunt van het Vlaams Belang is duidelijk: straffen moeten opnieuw effectief worden uitgevoerd. Aan de straffeloosheid moet een einde komen, want veiligheid is een mensenrecht.

    *

     

     

    UITLEIDING

    Ook op gelet hoe vliegensvlug de Procureur van Hasselt heel dat geval ‘geseponeerd’ heeft? De eindverantwoordelijke voor het ongeval viel niet uit te maken, dus boeken toe. Na bovenstaand verhaal, weten we dat echter wel: Vrouwe Justitia is verantwoordelijk door nalatigheid.

    Iets veranderd sedertdien? Heel zeker. Maar dat kan pas, als er de middels voor vrijgemaakt worden, zoals dat heet. Middelen vrijmaken?! En wat dan met het geld voor het pamperen van de halve wereld?

    Maar dat is iets dat we beter zelf zouden ter hand nemen, de 26ste Mei. Overal alle subsidies schrappen rond de massa-immigratie (terugkeer bevorderend) en een strafuitvoeringsbeleid van lik op stuk. Met o.a. behandeling van dieverij door groot of klein, volgens de bij hen zo geliefde sharia. Of, als ze anders verkiezen, de schandblok, zoals die in onze streken vroeger gekend was. Werkt relatief goedkoop maar effectief!!!En eerlijk gezegd, als er zoveel immigranen rondlopen met afgehakte handen en voeten, wat zouden de mensen wel van ons denken! Een aantal gepatenteerde schandblokken in elke straat, en de inwoners van onze grootsteden, ook de oude vrouwtjes, zijn in een handomdraai zo veilig als in Abrahams schoot!

    Voor dat soort strafuitvoering, zouden we best kunnen beginnen oefenen onmiddellijk na 25 Mei, op alle politici nog in leven, die ons de laatste 30-40 jaar bestuurd hebben. Met opschrift: ‘Verboden de dieren te voederen’…

    EINDE

    *

    08-05-2014, 11:10 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    07-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.• 1940

    *

    *

    .

    $

    lINMEDING

    LL,

    Bede deze bijdrage niet te willen aanzien als pub voor DS online, want voor pub over DS moet U bij DS zelf zijn.

    *

    Termont (hoe zou dat nu zitten met die heelijke ma, na zoveel uren vast in de file?) wil de opvoeding van de immigranten-jeugd zelf in handen nemen, ttz in de handen leggen van de Stad en dus op kosten van Jan-met-de-Pet en zijn Lisa. En zoals U weet, is dat typsch voor elke socialist, ze doen dat tot het geld van anderen op is.

    Vaders en Moeders, de Genenaars ‘met een vreemde origine’ zijn toch de eerste verantwoordelijken voor de opvoeding van deze kleine bandieten? Zou hij niet beter de Islam-Opvoeders in de moskee daarover aanspreken? Dàààààr inzalke subsidies de knip op de beurs houden, totdat die hun verantwoordelijkheid opnemen? Ay Ay! Is dat niet hun godsdienstvrijheid inperken? Ha, ja, want ook in Gent gaat de Overheid er fier op, Kerk en Staat gescheiden te hebb en. Zou gene waar zijn moest de Stad onder de sharia willen leven, want in de saria-landen staat op dieverij het afkappen van eerst de handen, en bij recidive, ook de voeten. Enkelbanden zijn daar een overbodige luxe! Moet Termont die afkapperij, kwestie van adequaatheid, echt eens uitproberen! Wedden dat na 1 of 2 dagen gans het systeem van die vervelende GAS-boetes van de baan is? Termontie zou toch beter moeten weten, dat arme immigranten daarvoor geen geld teveel hebben!

    Trouwens, wat doet die man met zijn gezonde socialistische reflex van herverdeling van de sociale rijkdommen? De Gentsche Burgerij zwemt letterlijk in de poen, terwijl vooral de Turkse en ook de Marokkaanse ‘Gemeenschappen’ met de dag verloederen. Dat ziet zelfs het kleinste kind: afbladderende verf, groezelige gordijnen, opgehoopt vuil en afval, inclusief de tot over de oren in lompen gehulde dames…

    *

    Na de verkiezingen van 25 Mei zou de Nieuwe Vlaamse Regering de naam van die door-en-door Vlaamse stad (Gent) moeten schrappen. om deze; zoals het progressieven past, te hernamen tot Termontstad. De naam ‘Gent’ zou dan, tot er beter tijden komen, bewaard kunnen worden in een gouden schrijn. Samen met de naam andere grootheden, zoals Kloke Roeland, Jacob van Artevelde en andere helden waarover onze voorouders fier waren. Op Het Zuid zou Louis Major kunnen blijven staan, met de rechterarm alle Sossen bevelend de stad te verlaten, richting Frankrijk.

     

    MIDDEBSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20140505_01092307

    *

    Termont: ‘Ook kinderen van zeven lopen rond met een mes’

    *

    Een ‘first offender’-programma, met pedagogische begeleiding, is volgens de Gentse burgemeester Daniël Termont (SP.A) een betere aanpak dan de verlaging van de leeftijd voor GAS-boetes. Dat zegt hij in de verkiezingsbijlage van De Standaard.

    ‘Een GAS-boete zou helemaal niet moeten bestaan. Maar als je de samenleving in goede banen wil leiden, is een stok achter de deur nodig’, zegt Termont. Aanvankelijk sprak hij zich uit voor een verlaging van de leeftijd waarop jongeren een GAS-boete moeten kunnen krijgen, omdat ook kinderen jonger dan veertien jaar misdrijven plegen.

    Brief

    Toch werd beslist om de leeftijd voor GAS-boetes in Gent niet te verlagen. ‘De noodzaak is weggevallen’, stelt Termont.

    ‘Sinds kort gaan alle zware Gentse overtredingen van minderjarigen op mijn nadrukkelijke vraag rechtstreeks naar het parket. Als het voor die minderjarigen de eerste overtreding is, worden ze doorverwezen naar het zogenoemde ‘first offender’-programma. Daar worden ze pedagogisch begeleid. Kinderen van eender welke leeftijd die een kleinere overtreding begaan, krijgen van mij persoonlijk een brief in de bus.’

    Boete

    Volgens Termont is het probleem bij de GAS-wetgeving voor minderjarigen dat het sowieso met een boete eindigt als het kind of de ouders de bemiddeling niet volgen.

    ‘En zo’n geldboete heeft weinig zin. Een kind moet worden geresponsabiliseerd. Bovendien kunnen we via het ‘first offender’-programma ook jonge kinderen onder de veertien, die nooit een GAS-boete zouden krijgen, aan hun oren trekken. Want er zijn kinderen van 7 of 8 jaar die met een mes rondlopen, of de handtas van een bejaarde dame stelen.’

    Als dat niet werkt, is er volgens Termont nog altijd de jeugdrechtbank.

    *

    UITLEIDING

    Natuurlijk gaat het hierover, dat de vreselijke kant van de Islam-dreiging steeds dichterbij komt. Een terras in Essen (2910), volgens GVA zien 2 ‘mannen’ een andere man die een kruisje draagt en 5 minuten later liggen 5 slachtoffers in de kliniek…. De juiste versie is, dat 2 rabiate Moslims een Christen ongelovige hond zo maar op straat aftroeven omdat ze zich beledigd voelen door diens kruisje om de hals. Reactie van de plaatselijke Moslim-Gemeenschap: deze gebeurtenis is ‘verwerpelijk’, wat netjes volgens de Koran geformuleerd is, namelijk dat the inconvenient truth zoveel mogelijk moet verdoezeld worden, zodat de Islam er niet door beschadigd wordt.

    De Islam verovert sedert begin 2014 stormenderhand onze landen. Via Spanje en Griekenland, de zee ziet er zwart van – maar onze Media zwijgen als vermoord. Over Italia (Lampedusa) wordt ook zoveel mogelijk de stilte bewaard, want de bootjes met de duizenden ‘vluchtelingen’ zijn al lang niet meer spectaculair genoeg om er over te dramatiseren. Het is routine geworden en dus worden de Nieuwsuitzendingen gevuld met allerlei bijkomstigheden over gebroken armen en benen. Maar hier, in centraal Italië, is dat aangespoeld uitschot ondertussen op doortocht naar beter oorden, en onderweg stelen ze zich rijk om in leven te blijven. Links en rechts, waar bewoners even niet thuis zijn, wordt ingebroken aan de lopende band. Neen, er wordt nog net niet gemoord, de Lampedusianen zoeken de meest verlaten plaatsjes op. En de carabinieri? Die komen handen en voeten te kort, maar het duurt dagen voor ze bij de slachtoffers ter plaatse komen voor de vaststellingen.

    Als de Eurocratische elite zich voor de verandering eens wilde bezigheden met de drama’s die zich afspelen onder hun ogen, in plaats van geld en manschappen in te zetten om ruzie te gaan stoken bij de buren van Poetin!

    EINDE

    *

    07-05-2014, 10:38 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1239

    *

    Woensdag 7 mei

    Zon 6u06-21u13

    H Domitiaan van Hoei, apostel van de Maasvallei

    *

     

    *

    .

    *

    lINMEDING

    Toegegeven, we zouden allemaal eens meer bij http://rechtsactueel.com/author/redactiereact/ op de koffie moeten. Heb ik daar toch het frisse geluid vernomen van een nieuwe generatie jonge voorvechters die gewoon onder de noemer ‘Voor Outer en Heerd’ thuis te wijzen zijn. Zij pijlen (!) de diepte naar de peilers (!) onder onze Westerse Beschaving. Is het nu een peiler, of een pijler waarop die studenten in spe steunen, het maakt niets uit, hun enthousiasme doet de rest en het doet goed dat nog eens te mogen lezen..

    Enne, ik mag het wel een beetje zeggen: het doet mij denken aan mijn eigen scholieren-tijd. Jammer genoeg in een ver, ja zelfs een heel ver verleden… Die 1ste Voorzitter had zelfs mijn kleinzoon kunnen zijn.

     

    MIDDEBSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://rechtsactueel.com/2014/04/23/nationalistische-scholierenvereniging-kvsv-in-antwerpen-opgericht/

    *

    Nationalistische scholierenvereniging KVSV in Antwerpen opgericht

    DoorRechtsActueel • 23 april 2014

    *

    kvsv Antwerpen Vorige week werd KVSV Antwerpse boven de doopvont gehouden. Lucas Baert, de eerste voorzitter, beschreef de geschiedenis van het KVSV en lichtte de 4 peilers toe, Nicolas De Laet van het Antwerpse KVHV ronde de persmededeling af met een slotwoord.

    De vier peilers zijn de vier uitgangspunten van het KVSV. Ze symboliseren de gedeelde normen en waarden van de leden van het verbond.

    Katholiek: KVSV komt op voor christelijke waarden, wat wil zeggen dat we daar ook trots op zijn. In deze tijden is het al lang niet meer een trend onder de jongeren om op te komen voor het katholicisme, toch houden wij stand bij de basisprincipes van het geloof.

    Vlaams: KVSV is rechtlijnig voor een onafhankelijk Vlaanderen, om onze identiteit en eigenheid te kunnen behouden. Ook geloven we in de kracht van een onafhankelijk Vlaanderen om onze welvaart de kunnen beschermen en te blijven handhaven. Als Vlaams gezinde organisatie nemen we deel aan tal van Vlaams nationalistische evenementen onder andere het Vlaams Nationaal Zangfeest, IJzerwake,…

     

    Scholieren: Wij zijn leerlingen van de drie laatste jaren van het secundair onderwijs. We herbergen dus scholieren tussen de 15 en 18 jaar. Intussen zijn we met een tiental scholieren, een mooi begin dat zeker nog zal groeien.

    Verbond: In ons Verbond komen we op voor elkaar en staat kameraadschap centraal. KVSV is volledig onafhankelijk van welke politieke partij of vereniging dan ook. We willen ons op een amicale wijze ontplooien en zo bouwen aan sterke kritische geesten, die later belangrijke maatschappelijke functies ambiëren.

    *

    UITLEIDING

    Tja, dat (gemengd?) ‘secondair onderwijs’ waarvan hierboven sprake, was vroeger gewoon bekend als ‘humaniora’. Ha, die goede ouwe tijd, waar we leerden lezen en schrijven om mens te worden! Dat was toen, althans in ‘de Bisschoppelijke Colleges’, onder het gezag en de leiding van priester-leraars die in veel gevallen amper enkele jaren ouder waren dan wij… Sommigen onder hen voetbalden mee met ons op de twee vrije sport- en wandelnamiddagen in de week, waar ze arbiter speelden. En het deed dan ook raar, de sympathieke Eerw. Heer …, leraar wiskunde, de volgende zondag in onze verre parochiekerk de vroegmis te zien doen. Was die daar met de fiets naartoe gereden, wist hij te vertellen aan de studenten die hem na de Miss stonden op te wachten voor een vriendschappelijke babbel, kwajongens ondereen…..

    Dat was de tijd toen er priesters om zo te zeggen, op overschot waren.

    *

    Is dat alles misschien een paar honderd jaar geleden? Maar neen toch!

    Het waren de jaren van ‘Oost Priesterhulp¨ (zie http://nl.wikipedia.org/wiki/Werenfried_van_Straaten en van de Vlaams-Nationalistisch geïnspireerde ABN-kernen op de colleges. We leefden en werkten toen voor een ‘Beschaafde Omgangstaal’, voor ‘Algemeen Beschaafd Nederlands’ voor zowel in de Rechtszaal als aan de draaibank. Waarbij we natuurlijk lijnrecht in aanvaring kwamen met ‘Het Gezag’ en met de bestaande Franscouillonse bovenklasse. Wie daar kwam spreken in ’t Ganzetje op De Leet bij dart knap ding met paardenstaart, was de jonge Wilfried de Evidente, hoogstudent in Gent en gevierd ‘Leider’. Later zou hij zelfs om ‘échte wapens’ geroepen hebben, want het duurde allemaal veel te lang. Het was dus allemaal vòòr de ACW-geldduivel hem zou te pakken krijgen en hij zelfs als ‘vriend des Konings’, buitenste binnen gekeerd, Premier van dit klote land zou worden.

    Het was de tijd, dat Mgr Desmet, Bisschop van Brugge, van op de preekstoel via een ‘Herderlijk Schrijven’ liet afroepen, dat stemmen voor de Volksunie een zware doodzonde was… Toen die partij kort nadien, onder Hugo Schiltz, tot een belgofone partij was uitgegroeid, was de man al lang overgebracht naar Pierenland.

    En nu lezen we, dat er spijts alles, na jaren, nog altijd jonge mensen zijn, die er durven voor uitkomen, fier te zijn op hun overtuiging. Om het even in welke positie ze ooit zullen staan in het leven, hen wacht in het herrezen Vlaanderen, bevrijd van alle dwingelandij,    ls nu ‘de oude gewaden zijn afgelegd’, een schitterende toekomst. Uit hun midden moeten de Nieuwe Leiders komen, die vuist en voet de vane omtrent, in dienst va de Vrije Republiek Vlaanderen, deel van De Lage Landen bij de zee, hun volk opstoten in de vaart der volkeren. Wars van Linkx Marxistisch gekonkel, mannen van recht voor de raap die maar één woord hebben.

    *

    Liefst zag ik hen een loopbaan uitbouwen waar zij, naast hun intelligentie, vooral hun Vlaams-Christelijke overtuiging kunnen verspreiden. Liefst in middens waar dat in den beginne revolutionair zou overkomen. Want de vijand bekampt men liefst van binnen-iuit Hierbij denk ik aan de uitspraak van een der onzen, die laatst verklaarde, dat moest zijn grootvader, een overtuigd socialist, nù leven, hij zekerlijk Vlaams Belanger zou geweest zijn.

    En daarin moet ik Gerolf Annemans weer eens gelijk geven. Een Vlaams Nationalist peroreert niet over sociaal of ‘Chhristen’-democratie: hij behandelt dat direct en zonder veel woorden. Hij staat voor ‘de zijnen’ en voor ‘Eigen volk eerst’.

    EINDE

    *

    07-05-2014, 09:01 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!