MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    29-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4011

     

    VENSTER OP DE WERELD

    Hoeveel Uplaces, Oosterweels en Eurostadions moeten zich nog vastrijden in het slijk van eindeloze procedures en bezwaarschriften?

    *

    En plots lijkt de frontlijn tussen twee bestuursculturen dwars over een onooglijk buurtweggetje in Grimbergen te lopen. Aanleiding voor het dispuut: de bouwplannen voor het Eurostadion, de nieuwe nationale voetbaltempel die stad en gewest Brussel in de Vlaams-Brabantse buurgemeente wil inplanten.

    Aan de ene kant van het front staat het ouderwetse machtsvertoon van een bouwheer als Ghelamco, die alvast voor de gewillige tv-camera's een symbolische kraan laat aanrukken om zelfs zonder de nodige vergunningen de werken aan te vatten. Met zoveel arrogantie wordt vooral het eigen draagvlak weggegraven. Aan de andere kant staat een onbuigzaam comité van mondige burgers, die de overlast uit hun wijk weg willen houden.

    Aan het Eurostadion kleeft een strijd op een veel hoger symbolisch niveau. De hoofdstad die een groot complex komt bouwen op Vlaamse grond appelleert aan een oerangst: de vrees voor de Brusselse en dus franskiljonse olievlek die 'ons' territorium binnen drijft. Het verklaart waarom naast het onvermijdelijke Groen ook de N-VA zo gretig in de dans springt.

    Daar tegenover staat dat de Brusselse bestuurders ook weinig – niets, eigenlijk – gedaan hebben om dat soort begrijpelijke emoties te ontzenuwen. De deadline van het Europees kampioenschap van 2020 maakt dit project kwetsbaar: later heeft het toch allemaal wat minder zin. Hoe vreemd toch dat niemand in de hoofdstad gedacht heeft dat het misschien nuttig kon zijn om vooraf een brede, 'nationale' coalitie van welwillenden op te zetten, in plaats van de plannen als een soort ruimtetuig op een parking in de randstad te mikken.

    Dat is wat nog het meeste verbaast aan dit alweer ontsporende dossier van grote openbare werken. Zullen sommige politici het dan nooit leren? Hoeveel Uplaces, Oosterweels en Eurostadions moeten zich nog vastrijden in het slijk van eindeloze procedures en bezwaarschriften vooraleer doordringt dat die top-down-bestuurscultuur vandaag niet meer werkt? Dit soort grote werken zal in samenspraak tot stand komen, of niet tot stand komen.

    Maar ook aan de overzijde, bij het protesterende buurtcomité, zou die boodschap mogen doordringen. Oosterweel leert ook: met constructieve en creatieve bijdrages kunnen buurtbewoners vanuit hun lokale expertise nieuwe oplossingen aandragen. Is dat het doel, of wil de buurt dat er helemaal niks komt?

    Met wat goede wil en vooral veel meer transparantie en eerlijkheid over baten en kosten en over ruimtelijke problemen en oplossingen zou een nieuw nationaal voetbalstadion wel een mooi project kunnen worden. Dan moet het wel dringend een stadion van ons allemaal worden. En niet alleen van de 'heren uit Brussel' en hun bevriende projectontwikkelaars.

    *

    Digitaliaanse Bedenkingen

    Ja, bij DM gaat het er om de eenheid en het voortbestaan van den Bel Ziek want het is zo oud als de straat: wiens subsidies men eet, diens woord men spreekt. Het is dan ook weinig waarschijnlijk dat al die leugengazetten nog zullen bestaan, tegen de Dag der Dagen. Tenzij die bijtijds kazak zouden gedraaid hebben. Omdat het Trumpisme ondertussen zijn nut zal bewezen hebben. Niet omdat het goed is of omdat het weer uit Amerika komt en daar dus al zeker niet het werk is van de Sociaal Democraten, maar de zaak van het gezond ondernemers verstand. Voor wat hoort wat en het is maar de zon die gratis schijnt.

    Dat de achterlijke geesten der Rood-Groenen (dat zijn dus de Socialisten samen met hun ‘Verrijkers’) verkondigen dat de bomen tot in de Hemel zouden groeien als men hen maar naloopt, nu zullen afzien. Gekwetst en getormenteerd omdat hun soort ‘Democratie’ het heeft laten afweten.

    Van dit loshangend systeem zonder ballen is de Dikke van Diksia, een doortrapte ACWër, een goed voorbeeld als hij, op het einde van zijn loopbaan voor de camera’s kwam vertellen, evengoed carrière te hebben kunnen maken bij de Socialisten. Van beginselvastheid gesproken! Geel-Groen langs de buitenkant, maar Bloedrood aan de binnenkant. De conclusie ligt dus voor de hand.

    Na de historische Val van het Communisme, straks ook de al even spectaculaire Val van alle derivaten daarvan.

    Beter laat dan nooit.

    Berlijn: Standbeeld van Marx en Lenin, dat ik met eigen ogen in de jaren ‘90 heb gezien met rood-beschilderde handen waar het bloed van afdroop

    Eigenlijk had ik in DM liever een bijtend relaas gelezen over hoeveel miljarden schade jaarlijks onze Volksgemeenschap lijdt, door het decennia-lange parlesanten over de Antwerpse Ring. Dat, terwijl er in Strépy een prestigieuze maar totaal nutteloze ‘scheepslift’ werd gebouwd voor het vervoer van kolen, die er niet meer waren, en in Ronquière een al even nutteloos ‘Hellend Vlak’ dat alleen nog nut heeft als doel van hier en daar een schoolreis…

    Dit alles om alleen maar te zeggen dat het genoeg is geweest!

    Digitalia

    ++++

    29-01-2017, 14:54 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4010

     

    VENSTER OP DE WERELD

    *

    Raad van Europa daalt neer in Vlaamse Rand

    Elke olievlek is schadelijk voor het milieu

    De Raad van Europa stuurt begin februari een missie naar de Vlaamse Rand, meer bepaald naar de faciliteitengemeente Linkebeek. MR-Kamerlid Damien Thiéry ligt mee aan de basis van de klacht. Daarmee zit het communautaire spel op de wagen.

    Het Congres van Lokale en Regionale Autoriteiten (CLRA) van de Raad van Europa heeft beslist om een zogenaamde ‘monitoring mission’ naar ons land te sturen na een schriftelijke klacht van zes lokale Franstalige raadsleden uit de zes faciliteitengemeenten in de Vlaamse rand rond Brussel over de manier waarop de Vlaamse regering de taalwetgeving terpreteert. Daarnaast is er ook een mondelinge klacht van MR-parlementslid Damien Thiéry tegen zijn niet-benoeming als burgemeester van Linkebeek. Thiéry zetelt overigens zelf ook in de Parlementaire Vergadering van de Raad van Europa.

    Mensenrechten

    De Raad van Europa werd in 1949 opgericht om de democratie en de mensenrechten in geheel Europa te bevorderen. In 1995 werd een ‘Kaderverdrag inzake de bescherming van nationale minderheden’ opgesteld. Dat verdrag heeft tot doel bescherming te bieden aan minderheidsgroepen in landen die zonder enige inspraak plots deel uitmaakten van een ander land, zoals na het uiteenvallen van de Sovjetunie en het Oostblok. De Franstaligen zijn niet te beroerd om de vermeende discriminatie in de Vlaamse Rand op gelijke hoogte te plaatsen. Het Minderhedenverdrag is voor hen een breekijzer om zich in Vlaanderen tot minderheid te laten verklaren en bijkomende voorrechten op te eisen en de taalwetgeving te ondergraven.

    Verdrukte minderheid

    Het is niet de eerste keer dat de Franstaligen erin slagen de Raad van Europa voor hun Fransdolle kar te spannen. In de faciliteitengemeenten stellen ze zichzelf graag voor als een verdrukte minderheid. In mei 1998 kwam de Zwitser Domeni Columberg al de positie van de Franstaligen in de Vlaamse Rand onderzoeken.

    Zijn aanbevelingen: trek de omzendbrieven Peeters en Martens inzake de faciliteiten in, organiseer een referendum over de taalwetgeving, geef het territorialiteitsprincipe op, onderteken het Minderhedenverdrag en lijf de zes randgemeenten in bij Brussel.

    Ten tijde van de paars-groene regering Verhofstadt I ondertekende toenmalig minister van Buitenlandse Zaken Louis Michel het Minderhedenverdrag. Dat maakte deel uit van het politiek compromis dat Guy Verhofstadt in elkaar draaide om de vijfde staatshervorming

    (het Lambermontakkoord) voor de Franstalige christendemocraten verteerbaar te maken.

    Nadien kwamen er nog verschillende rapporteurs langs. Rode draad is steeds de aanmaning om na de ondertekening ook het Minderhedenverdrag te ratificeren. De Vlaamse regering en het Vlaams Parlement hebben dat steevast geweigerd. In het huidige Vlaamse regeerakkoord staat letterlijk: “We ratificeren het Minderhedenverdrag van de Raad van Europa niet.”

    Linkebeek

    Sinds 2007 weigert de Vlaamse regering Thiéry te benoemen als burgemeester van Linkebeek vanwege zijn overtreding van de taalwetgeving. Bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2006 werden immers Franstalige oproepingsbrieven verstuurd. In 2008 werd de niet-benoeming van drie Franstalige burgemeesters, waaronder Thiéry, in de Rand onaan -

    vaardbaar genoemd door waarnemers van de Raad van Europa. Ondertussen zijn de problemen in de andere gemeenten opgelost. Enkel Thiéry blijft voor problemen zorgen. Nadat de Franstalige meerderheid in Linkebeek weigerde iemand anders dan Thiéry voor te dragen, werd Vlaming en oppositieraadslid Eric De Bruycker in oktober 2015 aangeduid als burgemeester door Vlaams minister Liesbeth Homans (N-VA). Hij werd een maand later ontslagenemend, gezien de onwil van de Franstalige meerderheid om mee te werken.

    Offensief

    Voor de federale regering, die de communautaire vrede predikt, komt de missie ongelegen. Coalitiepartners MR en N-VA staan lijnrecht tegenover elkaar. Wat betekent het als een Franstalig parlementslid van de meerderheid, die tot dezelfde partij behoort als premier Charles Michel, de communautaire omerta doorbreekt via een internationale instelling als de Raad van Europa? “De communautaire pauze kwam er op vraag van de MR. Toch pookt een MR-Kamerlid het communautaire vuur op.

    Men kan niet tegelijk brandweerman zijn in Brussel en pyromaan in Straatsburg. De Raad van Europa wordt misbruikt als instrument in een politieke strijd en als breekijzer om de taalwetgeving eenzijdig te wijzigen,” stelt Vlaams parlementslid Karim Van Overmeire (N-VA), die ook zetelt in het Congres van Lokale en Regionale Autoriteiten. Hoe dan ook zit Vlaanderen weeral eens in het defensief. Nochtans wordt de Vlaamse visie op de faciliteiten gesteund door de Raad van State en het Grondwettelijk Hof: faciliteiten hebben een uitdovend karakter en moeten toelaten dat de Franstaligen zich integreren. De faciliteiten hebben dan ook gefaald en worden beter afgeschaft, maar helaas zijn ze gebetonneerd in de grondwet. Vlaanderen kan zich maar beter voorbereiden en een offensieve strategie uittekenen die komaf maakt met Franstalige voorrechten én dus het Belgische institutionele kader verlaten

    *

     

    Digitaliaanse Bedenkingen

    De dag is dus niet meer veraf dat de huidige Premier van Coburgia (MR) vechtend over straat rolt met zijn (gedoodverfde) opvolger (NV-A). Altijd in de optie dat de Vlaamse Regering ondertussen eindelijk zou gekozen hebben voor de zelfstandigheid. In voorkomend geval zou de eerste, lijk de eerste de beste negerhoofdman, reeds lang het land zijn uitgevlucht, zodat er van valse kiesbeloften geen sprake meer zou kunnen zijn. Baas in eigen land: na de Brexit en de Verkiezing van Trump in het Witte Huis, zou dat de derde mokerslag zijn die de Rood-Islamitische wereld doet opschrikken. Alsof ze zelf hun eigen doodsklokken zouden horen luiden, met moeite doorkomend en half verstikt onder de tintelende beiaardklanken van ons zegelied: “Als op de transen, de leeuwen dansen.”

    Als daar maar geen kwebbels van komen, want vooral Brusselse Francofonen (en ook ’n beetje de Waalse Krielhaantjes) zijn de meest hardleerse der Rode Vakbonden. Ze willen wel de baas spelen en het schoon weer uitmaken, als de Vlaming maar de rekening betaalt. En daarbij nederig buigt als er zo ene voorbijkomt.

    Het zal er dus warm aan toegaan. Grimbergen laat niet toe dat Brussel (in ’t Frans, zoals de Brusselaars dat expliciet eisen) voor de gehele wereld pronkt met hun nieuw voetbalstadium dat met Vlaams geld op Vlaams grondgebied zou komen, en bestuurd en van de profijtjes afgeroomd wordt door de Stad die internationaal bekend is als de Hoofdstad der Misdaad.

    Daarvoor moet er aan de overkant van de autostrade gebouwd worden, waar er (Vlaamse) grond zat ligt. Kijk sè, aan dat onmogelijk verhaal van een ‘buurtweg’ op die plaats, zal de Raad van Europa eens rap kip-kap van maken. Rap, omdat binnen afzienbare tijd ook hier het Trump-effect van het gezond boerenverstand zal toeslaan. En wie weet, kan er onderhandeld worden met het mes op de keel (eindelijk!) om Brussel en de 19 ‘Gemeenten’ op droog zaad te zetten tot ze van dat rovershol één homogeen geheel willen maken. Het Leger zorgt ondertussen wel voor de veiligheid.

    Ja, en dan is er ook nog die ‘Joepplees saga’, die ook al als een zwaard van Damocles boven de Vlaamse Rand hangt. Ook die doorn moet uit ons oog gehaald worden.

    De Vlaamse Regering zou om te beginnen kunnen dreigen ook het Vlaams Parlement daar weg te halen. Naar Gent, Antwerpen, Hasselt of Brugge. Mij om het even, want alle pendelaars die waar ook in welke plek dan ook hun dagelijkse boterham verdienen, zullen rap een andere uitkomst gevonden hebben. En naarmate de Vlamingen daar wegblijven, kunnen de Islam-criminelen de vrijgekomen ruimte innemen. Zulks tot grote wanhoop van de sjieke bende Europese koddebeiers in hun glazen paleizen.

    Na de Industriële Revolutie en de Digitale Revolutie, nu de Trump- Revolutie?

    Zou er dus toch nog iets van aan zijn, van die ‘Rijke Nonkel uit Amerika’?

    **

    PS

    Eenmaal het Hellegat leeggelopen en uitgemest zou zijn, kan de Vlaamse Regering die centraal gelegen grond dan ten gelde maken aan de meestbiedende. Ik stel voor: aan de gok-Chinees om in de mood te blijven en in dat milieu speelt geld gene rol.

    Digitalia

    ++++

    29-01-2017, 10:43 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4009

    VENSTER OP DE WERELD

    *

    EU-president Juncker: Grenzen moeten ondanks terreuraanslagen open blijven

    *

    Junckers pleidooi komt erop neer dat het accepteren van terreur tot de traditionele waarden van Europa behoort.

     

    De van iedere vorm van realiteitsbesef gespeende Europese Commissie president Jean-Claude Juncker zei afgelopen zaterdag dat grenzen van Europa ondanks alle terreuraanslagen open moeten blijven. ‘Terreur pakt ons alleen als we dat toestaan.’ Hebben we soms iets gemist, meneer Juncker? Zijn het niet juist uw open grenzen waardoor tal van terroristen ongestoord onze landen konden binnenstromen, wat al grote aantallen Europese burgers met hun leven moesten bekopen?

    Juncker waarschuwde dat de ‘retoriek van uitsluiting’ de terroristen alleen maar versterkt. Ook dit was weer een valse voorstelling van zaken, want die ‘retoriek van uitsluiting’ is ligt nu juist aan de basis van alle fundamentele principes van de islam, precies die haatzaaiende religieuze ideologie die volgens u zo’n verrijking is voor onze samenlevingen, en die we nog steeds onbeperkt ‘welkom’ moeten blijven heten.

    Vluchtelingenstroom, maar amper met echte vluchtelingen

     

    De ‘basiswaarden van Europa blijven onveranderd,’ vindt u, en daarom moeten we oorlogsvluchtelingen blijven opvangen. Goed, maar waarom negeert u dan de officiële Duitse cijfers, waaruit blijkt dat nog geen 14% van alle ‘vluchtelingen’ daadwerkelijk uit Syrië afkomstig is? Vindt u het echt niet vreemd dat zo’n 8 van de 10 migranten jonge mannen zijn die hun moeders, zussen, en vaak ook vrouwen en kinderen hebben achtergelaten, zogenaamd in ‘oorlogsgebied’?

     

    Ziet u echt niet het enorme verschil met eerdere vluchtelingenstromen in de historie, waar het vrijwel zonder uitzondering ‘vrouwen en kinderen eerst’ was? En waarom worden alle bestaande internationale verdragen en afspraken genegeerd door deze enorme massa’s ‘vluchtelingen’ niet in het eerste veilige land op te vangen, maar vele honderden tot soms duizenden kilometers verder naar het centrum van Europa te sturen? Waarom hebben de veel dichterbij gelegen steenrijke Arabische Golfstaten slechts enkele tientallen van hun eigen geloofsbroeders in ‘nood’ toegelaten?

    Haat en terreur hebben wèl een religie

    Uw volgende zin was wéér een leugen: ‘Haat en terreur hebben geen religie, geen sekse, geen land van oorsprong.’ Het klopt natuurlijk dat niet alle moslims terroristen zijn, net zoals niet alle Duitsers in de jaren’30 en ‘40 Nazi’s waren. Maar bijna alle terroristen zijn wèl moslims, en ontlenen hun daden rechtstreeks aan hun geloof en aan de Koran, en dragen hun bloedbaden heel vaak op aan ISIS en aan hun ‘god’ Allah en hun profeet Mohammed.

     

    ‘Tegenover de haat van de terroristen moeten we de waarden van de bevolking zetten, die vrij, open en vreedzaam wil samenleven.’ Bent u nu echt zo blind, of doet u alleen maar hard uw best om zo over te komen? De haat van de terroristen is juist gericht tegen deze vrije, open en vreedzame samenleving, waar plaats is voor mensen van allerlei afkomst, huidskleur en overtuiging – mits ze diezelfde waarden willen delen. De islam zet zich echter af tegen al deze waarden, en vervangt ze overal waar het maar even wat ruimte krijgt door de discriminerende, racistische en onderdrukkende eigen regels en wetten.

     

    In de jaren ’30 kon een vergelijkbare racistische en haat verspreidende ideologie onze Oosterburen in de greep krijgen, ondanks het feit dat aanvankelijk slechts 10% van de bevolking daadwerkelijk lid was van Hitlers Nazi partij. De ‘open en vrije’ samenlevingen van alle buurlanden werden vervolgens kinderlijk eenvoudig in slaap gesust en vervolgen militair compleet overlopen, en konden pas na veel verzet en grof geweld weer worden bevrijd. Of denkt u echt, meneer Juncker, dat terroristen zich laten tegenhouden door geschokt reagerende politici, vreedzame demonstraties en stille tochten?

    Terreur gebruikt voor Europese Superstaat

    Natuurlijk greep u ook nu de zoveelste islamitische terreuraanslag aan om voor de verwezenlijking van uw megalomane visioen, namelijk een ‘sterkere EU’ te pleiten, omdat ‘nationaal binnenlands beleid niet meer voldoende is.’ (1) Dit is exact waar we al enkele jaren voor waarschuwen, namelijk dat de eurocraten in Brussel opzettelijk grote aantallen moslims binnenlaten, van tevoren wetende dat die een golf van kleine en grote aanslagen zouden plegen, met de bedoeling de hierdoor ontstane onrust en chaos aan te grijpen om de door vrijwel niemand gewilde, vanuit Brussel geregeerde totalitaire Europese Superstaat erdoor te drukken.

     

    Om met uw eigen uitspraak ‘Terreur pakt ons alleen als we dat toestaan’ te besluiten: inderdaad, meneer Juncker. Het wordt toegestaan, de terreuraanslagen van de afgelopen jaren, en de vele die ongetwijfeld nog gaan volgen. Echter niet door ons, maar door u. Het is de EU –en in haar kielzog de meeste huidige regeringen van West en Noord Europa- die deze terreuraanslagen mogelijk maakt.

    Burgers willen hun vrijheid en veiligheid terug

    Als burgers willen we dat inderdaad niet meer toestaan. En dat houdt in dat u, en uw complete anti-democratische club die zetelt in de door uzelf opgerichte Brusselse ivoren torens, van het toneel moet verdwijnen. Want vroeg of laat zullen de Europese volken hun vrijheid en veiligheid, die u nu opzettelijk van ons laat afnemen, weer terug willen.

     

    Dat kan nu nog op democratische wijze, maar als u zo doorgaat, dan lokt u zelf uit dat het in de toekomst mogelijk op minder prettige manieren zal gaan gebeuren. Wij hopen dat het zover nooit hoeft te komen, maar één ding is duidelijk: miljoenen vrijheidslievende Europeanen zeggen u en uw eurofiele kliek de wacht aan.

    Xander

    (1) Breitbart

    *

    Digitaliaanse Bedenkingen

    Duidelijker kan het niet gezegd worden: niks te maren, nog dieper buigen zullen we.

    En met deze verlate Nieuwjaarswens moeten we het doen. Niets te Trompen: zij doen voort met het Zilverfonds, met de Obama Care en de Moslim Broederschap.

    En zeggen dat die mensen niet eens verkozen werden, maar door de belazerende Elite aangesteld werden om de boel te belazeren en de string aan te halen. Net zoals Hitler begon met zijn tegenstrevers voor hun eigen veiligheid in ‘Schutzhaft’ te nemen. Wat al heel wat duidelijk was dan wat diens huidige volgelingen nu proberen. Bij Hitler leidde dat zelfs tot verborgen doodskampen, waarvan de grootste vandaag 72 jaar geleden door het oprukkend Rode Leger werd ontdekt. Toch raar dat de Amerikanen, die elk m² van Duitsland op hun duimpke kenden om daar vooral goed alles te kunne platgooien, daar nooit iets van gemerkt hebben. Niettegenstaande ze het van uit duizenden bronnen hadden gehoord.

    Maar de boer, hij ploegde voort. Die heeft Golgotha overleefd en twee wereldoorlogen. En zelfs als zijn paard hem wordt afgenomen, ploegt hij voort. Dan zet hij eerst zijn vrouw voor de ploeg, en daarna zichzelf.

    Digitalia

    ++++

    29-01-2017, 10:08 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    28-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4008

    VENSTER OP DE WERELD

    *

    Burgemeester Berlijn vraagt Trump muur niet te bouwen: "Wij weten hoeveel leed veroorzaakt wordt door splitsing van continent"

    De Berlijnse burgemeester

    Michael Müller.

    *

    De burgemeester van Berlijn heeft de Amerikaanse president Donald Trump opgeroepen niet door te gaan met de bouw van een muur tussen Mexico en Amerika. De Duitse hoofdstad was zelf bijna 30 jaar in twee delen gescheiden door een muur.

    "Berlijn, de stad van een verdeeld Europa, de stad van een vrij Europa, kan niet zwijgen wanneer een land van plan is om een nieuwe muur te bouwen.

    "Wij Berlijners weten beter dan wie ook hoe veel leed veroorzaakt kan worden door een splitsing van een continent met prikkeldraad en cement", klonk het.

    Twee dagen geleden ondertekende Trump een decreet voor de "onmiddellijke bouw van een fysieke muur op de zuidelijke grens", om illegale migranten tegen te houden.

    Müller wil Trump doen afzien van dat plan. "Ik roep de Amerikaanse president op om zijn voorganger Ronald Reagan in overweging te nemen. Herinner zijn woorden: Breek deze muur af! Daarom zeg ik: Beste president, bouw deze muur niet!"

    Tijdens de Koude Oorlog werd Berlijn van 1961 tot 1989 in een westelijk en een oostelijk deel verdeeld door de Berlijnse muur.

     

    Digitaliaanse Bedenkingen

    ‘Ze’ (U weet wel wie dat zijn) zijn er weer vlug bij om achterste voor te redeneren. Nergens lezen we van welke strekking de Heer Müller is, maar om Burgemeester van Berlijn te worden, de Hoofdstad van het Merkel Reich, bestaat er geen twijfel over zijn Sociaal Democratische ‘overtuiging’.

    ‘Hun’ muur toendertijd was het werk van de DDR, de bloedrode Duitse Democratische Republiek, als trouwe volgeling van de grootste moordenaar aller tijden: Vadertje Stalin. En hun muur werd gebouwd, zeker niet om de West-Berlijners te beletten naar Oost-Berlijn te vluchten. De man had dus beter gezwegen dan op de verkeerde manier de verkeerde argumenten te gebruiken om den Donald te treffen.

    Die is vandaag precies VIJF dagen bezig en reeds rijst zijn reputatie hoger boven zijn belagers dan zijn eigen Trump Tower boven het aardoppervlak waarop zij als slangen dooreen kronkelen.

    In ieder geval staat vast, dat Trump alleen die muur wil afwerken, wat inhoudt dat anderen daar vòòr

    hem al naarstig bezig zijn geweest. Maar in de Leugenpers daarover geen woord. Zwijgen is dus instemmen.

    En den, net zoals de Islam doet, wordt de wereld weer eens ‘bedot’, d.w.z. op een kar gezet en lustig mee rondgereden.

    Moraal van het verhaal: lieg en blijf liegen, altijd zal er wel iets van overblijven.

    En neen, ook ik had liever gezien dat alle Mexicanen zo weelderig konden leven zoals men van de Amerikanen zegt (wat pertinent weeral een grove leugen is: er is daar meer armoede dan bij ons) zodat eenieder op zijn eigen plek kon blijven om te overleven. Maar verdorie dat is toch de schuld van de Mexicanen en hun (Slinxe) Leiders zelf!!!

    De Mexicanen hoefden in het verleden vòòr Trump dus helemaal geen stukken muur te krijgen door hun buren, maar andere en betere Leiders in hun eigen land. Een wordingsproces dat door de Muur potdicht te maken, misschien wel eens in een stroomversnelling zou kunnen geraken. Denk daarbij gewoon aan Gorbatsjov, die in het voordeel van alle Russen groot en klein en de rest van de wereld zijn eigen Sovjet Unie opgedoekt heeft. Waarbij Poetin, zijn opvolger, samen met Trump wel eens de slotakkoorden zouden kunnen voorspellen. Zo dat alle mensen als proletariërs aller landen verenigd, als broeders kunnen worden, maar dan zonder het Socialisme….

    PS

    Er al aan gedacht, slimmekes van de Leugenpers, dat een bekwaam en vooruitziend Leider mijlen ver voorop loopt bij jullie gekwaak? Duurdere Mexicaanse avocado’s, citroenen, appels en peren voor de Amerikaanse consumenten? Wie of wat houdt de Amerikaanse, al even tropische streken als Mexico: Californië, Florida en alles wat daartussen ligt, van oceaan tot oceaan, tegen, om die zelf te telen? En als Mexico zichzelf door die invoerrechten van 20% benadeeld ziet, ligt daar dan geen kans voor andere arme Zuiderse landen om dat gat in de markt op te vullen?

    Maar het is geweten: van positief denken krijgen Slinxen en Islammers altijd koppijn, weet U… Vandaar dat die liever sjoemelen, zoals nu weer de PS deed in Francofonia…..

    Digitalia

    ++++

    28-01-2017, 13:30 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4007

    VENSTER OP DE WERELD

    *

    Het “Ministerie van Waarheid” komt:

    Berlijn wil optreden tegen “desinformatie” op internet

    In Duitsland wordt nu dys het Orwelliaanse “Ministerie van Waarheid” realiteit. Het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken geeft volgens berichten in de media nu de aanzet tot het creëren van een “afweercentrum tegen desinformatie’. Twee begrippen die doen denken aan de Jaren ’30, en niet aan Donald Trump. Met het oog op de parlementsverkiezingen in Amerika had men dus sneller gehandeld moeten hebben, citeert de “Spiegel” uit een notitie van ambtenaren van het ministerie.

     

    De nadere preciseringen van de ambtenaren van het ministerie laten echter zien dat het minder om de bestrijding van “desinformatie” gaat dan om te voorkomen dat bijzonder “kwetsbare” bevolkingsgroepen in aanraking komen met ongewenste informatie. Als “kwetsbare” groepen mensen noemt het document nadrukkelijk Rusland-Duitsers en mensen van Turkse komaf, bij wie een “intensivering van het politieke ontwikkelingswerk” zou moeten plaatsvinden.

     

    Bovendien adviseert het ministerie van Binnenlandse Zaken om het nog voor de volgende deelstaatverkiezingen – dat zou al in maart zijn – eens te worden over basisregels van de verkiezingsstrijd en tegen de “inzet van ´fake news´.” Google en Facebook hadden tijdens de Amerikaanse verkiezingsstrijd kritiek gekregen, omdat daar steeds opnieuw echte of vermeende valse berichten in omloop gebracht en verbreid werden. In Duitsland vermoeden vertegenwoordigers van de politiek en de media bovendien dat Rusland de verkiezingscampagne voor de parlementsverkiezingen zou kunnen beïnvloeden en partijen zou kunnen ondersteunen zoals de AfD. De aftredende regering van Obama had na de verloren Amerikaanse verkiezingen het gerucht in omloop gebracht dat het Kremlin ten gunste van de Republikeinse kandidaat Donald Trump in de Amerikaanse presidentsverkiezingen zou hebben ingegrepen.

    Bron:
    http://zuerst.de

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com

    *

    Digitaliaanse Bedenkingen

    In het grote en uitgestrekte land kondigt men zulks in ieder geval lang voordien aan. In het minuscule Coburgia doet men dat gewoon dievelings. Tegenstanders krijgen eerst gewoon een soortnaam, en zo worden dan al wie in die richting nog maar denkt, ‘gevolgd’. Zodanig dat er geen personeel noch middelen meer beschikbaar zijn om de échte vijanden bij de lurven te vatten. De ‘populisten’ weten zich dus gewaarschuwd. Het is een oude waarheid. Denk zoals zij, of ze sloan up joen mulle.

    Zelfs het Koningshuis werkt hier dapper aan mee, als we BDW mogen geloven. Want inderdaad, alle middelen zijn goed om de Vlaming onder den duim te houden…

    Nep-berichten, daar gaat het over. Maar wat dat precies zijn, daar blijft men vaag over doen.

    De Media schrijven zaken, die kant noch wal raken, maar zijn dat daarom nep-berichten? Mij lijkt het eerder dat het leugens zijn…. Of verbloemingen.

    Als bloggers ‘all over the world’ hun bronnen bekend geven: nee neen, zegt de Overheid, dat zijn juist de nep-berichten die we niet graag zien. En die er dus uitmoeten.

    Ik vrees dus met grote vreze, dat er op zeker ogenblik een gedachtenfilter boven het Internet zal hangen zoals er slimme camera’s bestaan voor nummerplaatherkenning maar die terzelfdertijd kunnen functioneren voor snelheidscontroles. Volgens voorgeprogrammeerde vaste codes zullen overheids nep-berichten vrije doorgang krijgen, en alles wat de Overheid niet zint, zal automatisch afgeleid worden naar de toets ‘delete’.

    En daar is met deze redenering weer de problematiek terug van ‘wie bewaakt de bewakers’… En hoe zullen we er zeker van kunnen zijn, dat precies daar geen doorstoken kaarten zitten?

    Net als straks de Paas-eieren als ‘Zoek-eieren’ zullen moeten aangesproken worden, zo glijden we on-opgemerkt de sharia-samenleving in. En achter onze rug, gaan de nooduitgangen dicht.

    Digitalia

    ++++



    28-01-2017, 12:34 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    27-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4006

    Vrij 27 Jan

    VENSTER OP DE WERELD

    *

    Een nieuw jaar .... dezelfde wensen

    Graag nodigen we u uit op onze TAK nieuwjaarsreceptie op zaterdag 28 januari (vanaf 20 uur).

    Gastprekers: Hendrik Vuye en Veerle Wouters.

    *

    Plaats van gebeuren: herberg 't Klein Verzet, Bollestraat 1 te 3090 Overijse. (gelieve aanwezigheid te bevestigen voor 22 januari bij Roel).

    Ook dit jaar kan u uw kaarten voor het zangfeest (zondag 26 maart) bij ons bestellen, en nog wel met een bescheiden korting (niet alles hoeft duurder te worden). Bestellingen kan u doorgeven aan Roel. De informatie in deze nieuwsbrief is openbaar, stuur hem dus gerust door naar mensen die dit op prijs zouden kunnen stellen

    Kreeg u deze nieuwsbrief via via en wenst u hem in de toekomst niet meer te missen? Of wenst u hem niet langer te ontvangen?

    Schrijf dan in of uit via de TAK-stek

    *

    Digitaliaanse Bedenkingen

    Dot bericht stak al een heel tijdeke in mijn mail brievenbus en het enerveerde ook dat wegens omstandigheden, niet rapper te hebben kunnen doorgeven….

    Fiel story. Maar U haalt het nog, zij het op het nummertje, om het duo Vuye-Wauters bij de wonen in Overijse. Ik hoor wel de echo’s op de TV….

    Maar op Zo 26 Maart ben ik al in het Landen hoop vervoer te vinden bij de vrienden, want zij die niet mijn zorgen deelt maar ze wegneemt zal dan nog in het zonnige Italië vertoeven.

    Het is inderdaad al vele jaren geleden dat ik deze opsteker nog heb kunnen mee beleven. Ik kom dus zekerlijk. U ook?

    Digitalia

    ++++

    27-01-2017, 17:01 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4005

    Vrij 27 Jan

    VENSTER OP DE WERELD

    *

    De onheilige alliantie van de kerken met de islam: De onbekendheid van vele kerkleiders met de islam is een levensbedreigend gevaar voor de westerse beschavingen

    (Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

    Een paus die dit zegt, heeft nog nooit de Koran gelezen: “De ware Islam en een passende interpretatie van de Koran staan iedere vorm van geweld in de weg.” (Paus Franciscus in zijn apostolische geschrift ‘Evangelii Gaudium” van 26-11-´13)

    Want hij weet niet wat hij daar zegt. Of tóch?

    Koran: Door God vervloekt is hij, die beweert dat Christus de zoon van God is! “De christenen zeggen: Christus is de zoon van God. Zoiets wagen zij openlijk uit te spreken! Deze van God vervloekte lieden, Allah, slaat hen dood! Hoe kunnen zij zo verdoold zijn.” (Soera 9:30)

    In de Koran wordt Jesus verloochend als zoon van God, maar onze priesters denken slimmer dan de Koran te zijn en presenteren de islam als een religie die zogenaamd dezelfde God heeft. Alleen al voor de uitspraak van de christenen dat Jezus de zoon van God is, worden ze door de Koran gebrandmerkt met de woorden “van God vervloekt.” Want de islamitische God heeft geen kinderen en zulks te beweren is in de ogen van de islam godslastering. Die met de dood vergolden dient te worden.”

    Nochtans wauwelen protestantse en katholieke geestelijken over dezelfde God van christenen en moslims. En leveren daarbij miljoenen van hun gelovigen uit aan de religie van oorlog en dood, de islam. Minstens 100.000 christenen worden tegenwoordig ieder jaar in de islamitische landen gedood. Jaar na jaar. Maar geen woord van kritiek daarop van de vertegenwoordigers der kerken. Integendeel. Ver verwijderd van het afschuwelijke gebeuren sluiten zij een verbond met de moordenaars van hun broeders en zusters in het geloof.

    Wie dit, zoals ik, bekritiseert, wordt door de pers gebrandmerkt als islamhater. Wie in verband hiermee de kerk aanvalt, moet, als hij deel uitmaakt van de kerk, rekening houden met een beroepsverbod. Nooit was er in de laatste 200 jaar zoveel religie als tegenwoordig. De Linksen hebben, in samenwerking met de islam, steeds meer delen van de roemrijke Europese Verlichting tenietgedaan. Deze kerkelijke christenverraders moeten net zo goed worden gestopt als de islam. Iedere andere strategie leidt noodzakelijkerwijs tot de ondergang van het Avondland Europa.

    Bron:
    https://michael-mannheimer.net
    Door: Michael Mannheimer

    Vertaald uit het Duits door:
    Theresa Geissler
    (voor www.ejbron.wordpress.com)

    *

    Digitaliaanse Bedenkingen

    Weeral een opstoot van het Triomfisme dat zich sedert 20 Januari, Inauguration Day, van de wereld heeft meester gemaakt. Is het dan ook aan dezelfde Trump te danken de ware Christenen zoals E.J. Bron schrijft, eindelijk hun bek durven open trekken om verwonderd en beangstigd vast te stellen, dat hun Goede Opperste Herder de facto een vooruitgeschoven pion is van de Religie van de Haat?

    Zegt Die dus ook klaar en duidelijk wat Hij denkt, en doet Hij wat Hij zegt?

    Hij is dus gewoon een definitieve stap in de verkeerde richting. Dapper onderweg om de Oude Schrifturen te doen in vervulling gaan over Het Einde der Tijden.

    Waarlijk, de Rots van Petrus waarop de Kerk gezegd werd te zijn op gebouwd, blijkt dus de Zwarte Steen te zijn geweest die de Moslims in Mekka aanbidden. In naam der Oneindige Eeuwigheid (de Vader), en in naam der volledige van alle tijden zijnde Mensheid (de Zoon) en van de onsterfelijke intelligentie die deze twee bij definitie met elkaar verbindt (de H. Geest), mogen we niet meer antwoorden ‘Amen. Het zij zo’, maar moeten wij, zoals De Profeet voorhoudt, het zwaard omgorden om elkaar te blijven vermoorden. In alle eeuwen der eeuwen.

    Bij de beesten af, schreef ik gisteren zowel over abortus als over die zwarte medemens die onder luid applaus in het Canal Grande in Venetië uit wanhoop zelfmoord pleegde.

    Ja, waarlijk, de Tiende en Laatste Kruistocht der Christelijke Wereld tegen de Islam, zal er ene zijn door het Volk, in afwezigheid van de Paus van Rome. Want ‘Rome’ zal tegen dan het lot gedeeld hebben van Constantinopel, dat al meer dan 500 jaar met geweld niet alleen geïslamiseerd is, maar ook een andere naam heeft gekregen.

    Misschien dat Christenen binnenkort alleen nog in Jerusalem welkom zullen zijn?

    Digitalia

    ++++

    27-01-2017, 16:31 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4004

    Vrij 27 Jan

    Trump wil bijdrage aan VN stoppen vanwege steun aan Palestijns terrorisme

    *

    Nieuwe regering gaat alle bestaande en geplande multilaterale verdragen analyseren en indien nodig opzeggen

    De vlag van de non-existente Palestijnse ‘staat’ hoort volgens Trump niet naast die van de VN te wapperen.

    ‘Eindelijk een president die zijn verkiezingsbeloftes waarmaakt,’ is de teneur op veel pro-Trump sites en forums. De ene ‘executive order’ is nog niet getekend, of de ander belandt al op zijn bureau. Nadat Trump gisteren aankondigde door te gaan met de plannen voor de bouw van een muur langs de grens met Mexico, werd bekend dat hij nu van plan is om de Amerikaanse bijdrage aan de Verenigde Naties te stoppen vanwege de steun en erkenning van de Palestijnse terreurorganisatie PLO, die zich voor de buitenwereld als de Palestijnse Autoriteit heeft vermomd, maar feitelijk één en dezelfde zijn.

    Trumps volgende uitvoerende bevel treft alle organisaties die de Palestijnse Autoriteit en/of de PLO als volwaardige leden en/of onafhankelijke staten steunen, inclusief de Verenigde Naties. In de ontwerptekst staat te lezen dat de financiële steun voor iedere organisatie ‘die wordt gecontroleerd of substantieel wordt beïnvloed door iedere staat die het terrorisme steunt’, of minderheidsgroepen vervolgt (zoals christenen in veel moslimlanden), of zich schuldig maakt aan enige andere schending van de mensenrechten, wordt stopgezet.

    Het Amerikaanse Congres uitte onlangs felle kritiek op VN resolutie 2334, waarmee eenzijdig de Israëlische aanwezigheid in Judea, Samaria en Oost Jeruzalem werd veroordeeld. Nadat president Obama de resolutie zonder veto liet passeren, pleitte senator Ted Cruz al voor het stopzetten van de Amerikaanse bijdrage aan de VN, totdat de internationale organisatie de resolutie ongedaan maakt.

    Trump gaat zich mogelijk uit diverse verdragen terugtrekken

    In Trumps decreet wordt gesproken van een vermindering van minstens 40% van het aantal Amerikaanse subsidies voor internationale organisaties. De VN is voor 22% afhankelijk van Amerikaans geld, en dreigt dus hard getroffen te worden.

    Een speciaal comité gaat tevens kijken welke ‘vredes’operaties van de VN onder de maatregel kunnen gaan vallen. Daaronder vallen ook het Internationale Strafhof (ICC) in Den Haag, het VN Bevolking Fonds (dat vooral gericht is op het beteugelen van de bevolkingsaanwas in de Derde Wereld door o.a. abortus te promoten) en de ontwikkelingshulp aan landen die zich verzetten tegen belangrijk Amerikaanse beleid.

    De nieuwe president kondigt ook een ‘Moratorium op Nieuwe Multilaterale Verdragen’ af. Alle bestaande en geplande verdragen met meerdere landen of partijen worden tegen het licht gehouden, met uitzondering van afspraken die gedaan zijn in het kader van de veiligheid en internationale handel. Het comité wordt gevraagd aanbevelingen te doen welke verdragen de Verenigde Staten kan opzeggen.

     Xander

    (1) Arutz 7
    (2) Ynet News

    *

    Digitaliaanse Bedenkingen

    ‘Gezond boerenverstand’ legde ons, toen we begin deze maand in den Bell Ziek waren, een vroegere klant uit, een geslaagd zakenman op rust. Een dappere ziel die, net als wij, die ook niet kunnen stilzitten. En dan kwamen de woorden. Dàt is wat die lapzwanzeers van polletiekers missen.

    ‘Want’ zei die man ook nog, ‘van nen boer kan men ’n mens maken, maar van een mens een boer? Dat lukt jamais-de-la-vie, nooit van z’n leven’.

    En, net als een einde loopbaan oudere versie van den Donald, voegde hij daar de woorden aan toe die U in de titel van deze blog terugvindt. Zeggen wat ge denkt, en doen wat ge zegt: de boerenwijsheid van een geslaagd zakenman.

    Of zoals de West-Vlaamse textielreus (Boer Clercq) het zei: dromen – denken – doen – volharden. En inderdaad, er zijn er niet veel, die een 50-jarig huwelijksfeest kunnen claimen met Gorbatsjev en Jimmy Carter, twee oud-wereldleiders, als welgekomen gasten. Is het dan te verwonderen, dat West-Vlaanderen van het land het kleinste percentage werklozen kent? Lees daarover en over De Waalse Trots meer bij

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    Geen wonder dus dat een President als de nieuwe Donald Trump bij de meeste West-Vlamingen in de bovenste schuif ligt.

    Maar zie, een politicus die woord houdt, dat is een combinatie die er maar niet in geraakt bij de Gevestigde Orde. Die zijn verwend door situaties zoals nu weer bij de Waalse ‘gezagdragers’ waar op de weefstoel alleen list en bedrog voorkomen, en geen garen.

    Over den Bel Ziek, hier meestal Coburgia genoemd, schreef ’n nieuwe collega

    http://blog.seniorennet.be/vadertjestaat/

    een uiterst treffende vergelijking hoe er gedacht moet worden over de zes ‘regeringen’ die het land leegzuigen, met ‘kabinetten’ en ‘overheidsdiensten’ die de ‘achterban’ van alle staatsdragende kleurpartijen de mond openhouden.

    Ja, ik weet het, wat U hier nogmaals op Uw brood krijgt over het nijvere Hart-Vlaanderen is de zoveelste opgewarmde kost die U al zo dikwijls voorgeschoteld kreeg. Maar gezien in het licht van de splinternieuwe Trump-doctrine, dacht ik er goed aan te doen dit even opnieuw onder de aandacht te brengen. Woorden wekken, maar voorbeelden trekken.

    Als iedereen voor de eigen deur veegt, blijft de hele straat proper….

     

    Digitalia

    ++++

    27-01-2017, 15:59 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4003

    VENSTER OP DE WERELD

    *

    “Trap het af jong”: toeristen in Venetië schelden vluchteling uit terwijl hij aan het verdrinken is in kanaal

    Toeristen hebben in Venetië een Gambiaanse immigrant de huid volgeschoten en gefilmd alsof hij een attractie was terwijl de 22-jarige jongen aan het verdrinken was in het Canal Grande in Venetië. De Italiaanse overheid gaat een onderzoek voeren.

    Terwijl de 22-jarige Gambiaanse immigrant Pateh Sabally verdronk in het grootste kanaal van Venetië, riepen omstanders dat hij “het moest aftrappen”, “terug naar Afrika” en “terug naar huis” moest gaan. Anderen riepen “Wat een idioot” en “Laat hem gewoon doodgaan.”

    Het Canal Grande is een grote trekpleister in de stad. Er stonden veel toeristen langs de kant die zagen dat de man verdronk.

    Ze filmden bovendien hoe hij langzaam verdronk, maar niemand sprong in het water om hem te redden. Er werden wel reddingsboeien naar hem gegooid, maar hij greep ze niet. Uiteindelijk werd Pateh door de politie dood uit het water gehaald.

    Weinig ophef

    De immigrant wou zelfmoord plegen door in het water te springen, bleek achteraf. Op het lichaam van de verdronken jongen vond de politie nog wel zijn verblijfsvergunning. Zijn rugzak had hij in het treinstation van Venetië achtergelaten.

    Het hoofd van de reddingsbrigade, Dino Basso, zei in Italiaanse media dat de dood van de man des al niettemin voorkomen had kunnen worden: "Ik wil niemand de schuld geven, maar er kon meer worden gedaan om hem te redden."

    Ondanks de schokkende beelden die Italiaanse media hebben verspreid, is er weinig ophef over de affaire in Italië. Er zijn bijvoorbeeld nog geen politieke reacties. De politie is een onderzoek gestart naar de dood van de immigrant.

    *

    Digitaliaanse Bedenkingen

    Bij de beesten af.

    De Koopman van Venetië van Shakespeare was al een wrang verhaal, maar wat de Obama-hetze van de geforceerde Islamisering/globalisatie teweeg heeft gebracht, tart elke verbeelding. Natuurlijk zocht die jongen wat meer geluk dan in zijn zwarte thuisland = die onmogelijke hoop werd hem voorgekauwd op zijn (gekregen) smartphone: dit hier was het land waar de gebraden kiekens iedereen zo maar in de mond vlogen. Met wat dagelijks zakgeld daar bovenop. Maar nu is hij een eeuwigdurend verwijt op het geweten van Merkel en al die andere Europese ‘Grootheden’ die hunkerden naar een goedkeurend knikje van de Zwarte Heilsprofeet uit Amerika.

    En natuurlijk waren het ‘rijke toeristen’ die de jongen tergden.

    Zo ver is het dus al gekomen, dat menselijkheid de plaats heeft geruimd voor primitief zelfbehoud. Wreedheid helemaal op de maat van de Islam.

    Decadentie zonder grenzen……

    Dat Venetiaans verhaal brengt mij ertoe m’n eigen diepste gedachte over de laatst aangekondigde EU-maatregel te durven neerpennen. De EU zou miljarden steun geven aan de Lybische Overheid om de uittocht naar Sicilië te stoppen. Geld dat automatisch grotendeels in de verkeerde zakken zou terechtkomen. Het verhaal is zo oud als de straat.

    Veel beter zou zijn, zoals elk land dat aangevallen wordt, doet, namelijk de indringers op de kust terug verjagen door erop los te knallen.

    Na hoogstens 24 uur zou de boodschap zowel in Tripoli als in de kleinste bergdorpjes zijn begrepen.

    Als ontradingseffect een voltreffer, die noodzakelijkerwijze zou moeten gevolgd worden door een intensieve tegenaanval om daar het Christendom te brengen. Want zolang armoede en Islam samengaan zal de wereld geen vrede kennen.

     

    Digitalia

    ++++



    27-01-2017, 15:06 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    26-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.40002

    Do 26 Jan

    VENSTER OP DE WERELD

    *

    Belgisch minister voor Ontwikkelingssamenwerking Alexander De Croo (Open Vld) sluit zich aan bij een initiatief van zijn Nederlandse collega Lilianne Ploumen om een internationaal fonds voor veilige abortussen op te richten.

    Het voorstel is een reactie op het besluit van de Amerikaanse president Trump om geen financiering meer te geven aan ngo's die vrouwen in ontwikkelingslanden helpen met gezinsplanning en daarbij informatie geven over gezonde abortussen.

    Belediging voor alle vrouwen

    Het moment waarop Trump dit executive order maandag ondertekende, was een belediging voor alle vrouwen ter wereld, zeker omdat de president op dat moment geflankeerd werd door zes grijzende mannen in maatpak. Vrouwen waren blijkbaar ongewenst.

     

    Maar de gezondheid van moeders en hun baby's kan Trump niet zoveel schelen, de beslissing was gewoon de inlossing van een electorale belofte die hij deed aan enkele machtige en extremistisch christelijke kerken die hun volgelingen vorig jaar massaal opriepen om voor de Republikeinse kandidaat te stemmen.

    Uit rapporten blijkt dat een financiële drooglegging van gezinsplanning in arme landen tot 6,5 miljoen ongewenste zwangerschappen, 2,2 miljoen onveilige abortussen en 21.7000 extra gevallen van moedersterfte zal leiden.

    Ander onderzoek toont aan dat een vroege zwangerschap de toekomstkansen van een jong meisje en haar kind hypothekeert en ook dat armoede vaak een gevolg is van te grote gezinnen.

    Interessant precedent

    Alleen al vanuit menselijk standpunt is het verstandig dat Ploumen en De Croo een internationaal initiatief op gang trekken om de fall-out van Trumps roekeloosheid binnen te perken te houden.

    Maar hun initiatief is ook een interessant precedent. Want de komende dagen/weken/maanden zal er vanuit de VS nog meer dommigheid overwaaien: censuur op wetenschappelijke gegevens inzake klimaatopwarming, een systematische weigering om de meeste kwetsbare vluchtelingen uit conflictlanden op te nemen en de herinstallatie van CIA-detentiecentra die in de Bush-periode bekend stonden als foltergevangenissen.

    Landen van goede wil zullen niet anders kunnen dan de Trump-schade met eigen projecten en maatregelen binnen de perken te houden. Een optimale situatie is dat allerminst, maar het is de enige manier om de komende vier jaar zonder al te grote internationale drama's door te komen.

    *

    Digitaliaanse Bedenkingen

    Toch mooi gezegd, vindt U ook niet? Och, in een voornaam opiniërend artikel een paar taalkundige onbekwaamheidsbewijzen meegegeven: wie let daar nu op? Het is gewoon de haast om zoveel en zo hard mogelijk Trump’s reputatie te treffen, die DM de pedalen heeft doen verliezen. In wetenschappelijke termen uitgedrukt zou dat thuishoren in een soort ‘delirium tremens’ voorafgaand aan een vroegtijdige vorm van dementie. Of erger.

    Ik zou echter eerder zeggen: flink zo.

    Betere manier om het eigen graf te delven, is er niet. De Linxsigheid, in het zicht van de eigen ondergang, weet niet meer van welk hout pijlen maken. Ze geeft er dus nog maar eens een flinke lap bij op.

    Leuk, is anders.

    Gisteren had ik het over het Toeval dat volgens progressieve geesten niet eens zou bestaan, maar toch ruim overal opduikt. Vandaag dus ook weer , maar dan eerder voor Linx onder de vorm van de Wet van Murphy die ongenadig toeslaat op de Rode koppensnellers. Niemand minder dan ‘t SCHELDT zette daags voordien volgend artikel in de schijnwerpers. Lees en huiver mee want het gaat over abortus in eigen land….

    BRUTE PECH EN DUS EEUWIGE PIJN NA TOILETBEZOEK

    *

    EEUWIGE PIJN

    Een ontroerend artikel, in GvA, op 11 januari. Gynaecoloog wordt veroordeeld wegens slecht uitgevoerde abortus. Oei? Baby'tje blijven leven? Gaan lopen tijdens het curateren? Neen hoor, geen paniek! Twee dagen na de abortus floepte er bij het pipi doen (door de voormalige moeder, een 24-jarige, had geen zin in haar gezonde baby) ... een beentje met voetje uit! Plons, de gekke kicker, recht in het toilet! De voormalige moeder heeft het beentje met voetje opgevist (lag links van haar verse drol, die er ook niet goed van was), en ermee naar een andere gynaecoloog gegaan, daar beginnen bleiten als een klein kind want gechoqueerd en klacht ingediend. Gynaecoloog J.P. van het Erasmusziekenhuis (als u naar de dienst Gynaecologie van dat ziekenhuis gaat, vindt u slechts één gynaecoloog met die initialen, ... beetje smerig van GvA om wél de naam van de stoute arts te ontbloten en die van de ex-moeder-in-spe niet...). Moet nu dus van de rechter 4 150 euro dokken. Voor wie op zoek is naar nog een wereldvreemde rechter, astemblieft! De verklaring van de inmiddels 27-jarige bijna mammie ‘ik koos voor de korte pijn, en nu zit ik er nog mee’. Hoezo? Wat is het probleem? Abortus = foetus weg = geen kindje meer. Snappie? En of u nu een voetje (of hoofdje, nog zieliger) van uw ex-baby al dan niet gezien heeft, in het ziekenhuis of het toilet van de Muze, maakt dat eigenlijk iets uit? Natuurlijk niet. Abortus is abortus, mevrouw, heel uw baby'tje / foetus doen ze dan weg. In stukken en brokken. Lekker morsdood. Op uw expliciete vraag. Anders hadden ze het niet gedaan. Ontluisterend is dan ook de kreet van deze inmiddels 27-jarige ‘hebben ze mijn kindje dan gewoon kapotgemaakt!’. Eeuh, ja mevrouw, dat gebeurt nu eenmaal bij elke abortus. Dokter geeft spuitje in kindje (kleine was 13 weken - dus een makkie - kindjes hart stopt met kloppen, dokter haalt kindje eruit, ziet of het wel degelijk naar de eeuwige jachtvelden is, geeft anders nog een spuitje (of een eerste en meteen ook laatste vaderlijke tik), spoelt uw immens intens verlicht kutje nog eens uit en klaar is kees. Of wat dacht u? Abortus is dus inderdaad kindje kapot maken, zoals u het terecht zo brutaal stelt, enige verschil met vroeger: nu mag het van de wetgever, en nu gebeurt het in een ziekenhuis (ZIEKENhuis, snapt u 'm). Joepie. En uw gewetensbezwaren, die zijn gewoon onvermijdelijk. U bent de enige ex-bijna-toch-niet-mama met gewetenswroeging niet, wees gerust. Telkens u een kind ziet dat de leeftijd heeft dat uw kind zou gehad hebben, kan het knagen. Dat is niet de schuld van meneer doktoor (de Jürgen?), maar de logische consequentie van uw persoonlijke keuze. Het is niet de arts die u ‘eeuwige pijn’ gegeven heeft. Daar heeft u zelf voor gekozen. Dat u dan geld vraagt aan die dokter, die gewoon ‘zijn job’ gedaan heeft (weliswaar met een foutje, stukje dode baby laten zitten. Wat er met de rest van het door u ongewenste mormel gebeurd is, trekt u zich kennelijk niet aan; dat hebben ze gewoon bij het ziekenhuisafval gegooid, mocht het u interesseren) zegt veel over uw morele principes. Veel plezier met de fijne 4 150 euro. Misschien aan een tehuis voor zorg vereisende kinderen geven? Of misschien de moeders en vaders steunen die hun doodgeboren kind willen laten erkennen, een naam willen geven en deftig willen kunnen begraven? Die hebben recht op verdriet.

    *

    Digitaliaanse Bedenkingen N° 2

    Schokkende lectuur, zegt U? Inderdaad, lectuur op het niveau van de heersende on-cultuur waarin onze hoogstaande Beschaving is terecht gekomen. Het menselijk leven herleid tot een weinig smakelijke drol, als afval naast een hoopje stront, in de toiletpot en in het ziekenhuisafval terecht gekomen. Net als zelfs na een koninklijke maaltijd aan rijke tafelen, alles via de maag in het toilet terecht komt. Symbool van het verval, erger dan bij de beesten.

    Maar aan de abortus-wetgeving, net als aan de Islam overrompeling, wordt niet geraakt.

    En wat mij nog het meest ergert, is dat dezelfde soort menselijke driften zogezegd spontaan op straat komen om tegen Donald Trump te protesteren met van haat verwrongen gezichten, die doen denken aan een schilderij van Jeroen Bosch

    Wèg eeuwenoude Beschaving: de sedert Mei ’68 vrijgevochten mensheid wil terug de dezelfde bomen in waar ze duizenden jaren geleden van naar beneden zijn geklommen.

    Gelukkig is in Amerika een normaal denkend zakenmens aan de Leiding gekomen en kan de normale wereld weer bijna normaal ademhalen.

    Digitalia

    ++++

    26-01-2017, 16:16 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    25-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4001

    Wo 25 Jan

    VENSTER OP DE WERELD

    *

    Obama geeft afscheidscadeau: $ 221 miljoen voor Palestijnse terroristen

    Voorbereidingen verplaatsen ambassade VS naar Jeruzalem gaan door – Ook Groot-Brittannië stopte met financieren Palestijnse terroristen, Nederland niet

     

    Het verschil kan niet duidelijker zijn: Barack Obama belde pal na zijn aantreden in 2009 de Palestijnse leider Mahmoud Abbas op: Donald Trump belde juist met de Israëlische premier Benyamin Netanyahu, en nodigde hem meteen uit naar Washington te komen. (foto: Trump en Netanyahu tijdens een ontmoeting in 2016).

    Slechts enkele uren voor de inauguratie van Donald Trump heeft Barack Obama $ 227 miljoen aan buitenlandse zaken uitgegeven, waarvan $ 221 miljoen aan de Palestijnen, die het grootste deel van dit geld gebruiken om in Israëlische gevangenissen zittende terroristen en hun families royale beloningen te geven voor het feit dat ze Joden en Israëliërs hebben vermoord. De $ 221 miljoen voor de Palestijnen werden maandenlang door het Congres geblokkeerd, omdat dat eerst wil zien dat de PA van Mahmoud Abbas de haatcampagne tegen Israël stopt.

     

    De overige $ 6 miljoen gingen naar klimaatverandering programma’s (de ‘Global Warming’ hoax) en de Verenigde Naties.

    In 2012 had Obama al eens eenzelfde soort blokkade van het Congres doorbroken, door bijna $ 200 miljoen aan de Palestijnen over te maken. Dat geld was niet vrijgegeven omdat de Palestijnen tegen alle afspraken in met unilaterale acties bij de VN probeerden om Israël op de knieën te krijgen.

    Honderden miljoenen aan beloningen voor vermoorden van Joden

    Afgelopen jaar gaven de Palestijnen $ 175 miljoen uit aan ‘zorg voor de families van martelaren’, en nog eens $ 140 miljoen voor Palestijnse terroristen die in Israëlische gevangenissen zitten of zaten, als beloning voor het feit dat ze Joden en Israëliërs hebben vermoord. Het overgrote deel van de Palestijnse begroting wordt gefinancierd met ‘hulp’geld uit de EU, Amerika en de Arabische wereld.

    Britten stoppen met financieren terroristen, Nederland niet

    In december was Groot-Brittannië het eerste Europese land dat stopte met het geven van miljoenen aan de Palestijnse Autoriteit, toen bleek dat die 100.000 pond had gegeven aan een bommenterrorist van Hamas, en een Palestijnse terrorist die een Britse toeriste 13 x met een mes had gestoken en 20 van haar botten had gebroken, daar met jaarlijks 9000 pond voor beloont. (4).

    PvdA minister Koenders wilde in juni echter niets weten van een mogelijke motie van enkele partijen in de Tweede Kamer om het Britse en Amerikaanse voorbeeld te volgen, en geen Nederlands belastinggeld meer aan Palestijnse moordenaars en terroristen over te maken.

    Obama belde Abbas, Trump belde Netanyahu

    Met het aantreden van de regering Trump staan de zaken er voor de Palestijnen een stuk minder rooskleurig voor. Daar waar de Palestijnse leider Mahmoud Abbas één van de eerste leiders was die Obama kort na zijn aantreden in 2009 opbelde, pleegde president Trump juist een telefoontje naar de Israëlische premier Netanyahu (5), en nodigde hem uit om binnenkort naar Washington te komen.

    Obama beloofde de Palestijnen hun eigen staat, wat hij uiteindelijk net niet kon waarmaken. In een TV-interview legde Obama nog eens uit waarom hij eind vorig jaar een resolutie voor de VN Veiligheidsraad liet passeren waarmee Israël eenzijdig werd veroordeeld voor de Joodse ‘nederzettingen’ op de Westelijke Jordaanoever. In dat interview gaf hij de Joodse staat er de schuld van dat er nog geen vrede is, en roerde hij het terrorisme en de Palestijnse antisemitische haatcampagnes zelfs niet aan (8).

    Verplaatsing ambassade VS nog steeds in de planning

    Trump belooft Israël alle steun in de strijd tegen het Palestijnse terrorisme, en ook de verplaatsing van de Amerikaanse ambassade in Jeruzalem. Daar zouden inmiddels de administratieve voorbereidingen voor zijn begonnen (3). Premier Netanyahu besloot vervolgens gisteren om alle bouwbeperkingen voor Oost Jeruzalem op te heffen (7).

    De Palestijnen hebben deze week opnieuw gedreigd met een opstand van de hele moslimwereld als Trump de verhuizing van de ambassade naar de Israëlische hoofdstad doorzet (6).

     

    Xander

    (1)      Breitbart
    (2) DEBKA
    (3) Breitbart
    (4) The Sun (via Likud.nl)
    (5) Arutz 7
    (6) World Israël News
    (7) Breitbart
    (8) Israël Video Network

     *

    Digitaliaanse Bedenkingen

    Daar waar de Leugenpers (die zich uit hun bestaan bedreigd weten) zoveel mogelijk de wereld overspoelt met nep-berichten, verdraaiingen, weglatingen, verzinsels en duimzuigsels, gaat de Waarheid onverminderd zijn gang. Rechtaan, rechtuit. Dank zij de zogezegd ‘Sociale Media’ waar de Elite (voorlopig) geen verweer tegen heeft.

    Er kon alleen een nieuwe soort ‘vijand’ worden toegevoegd aan al wie met hen niet akkoord gaat. Naast ‘Extreem Rechts’ zijn er nu nog de veel gevaarlijker ‘populisten’. Dat zijn de verlichte geesten die de directe democratie aanhangen, en daar dan ook om driewerf schande - vierkant voor uit komen.

    Ja Ja, voor de Linxe Elite liever die soort demonstranten die zich tegen den Donald laten opjutten. Hun voorkomen spreekt trouwens boekdelen, zonder nog te spreken van hun aangebrand kleurengamma.

    Slechts één voorbeeld: de schurk Trump wil toch wel een Berlijnse Muur om die arme Latino’s de toegang tot de USA te ontzeggen. Pardon, Dames en Heren, Trump wil die muur doen afwerken, da’s waar. Maar wie bouwde die andere 2/3den ervan? De kaboutertjes misschien?

    Trump schendt het Indianen- Reservaat door er twee pijpleidingen af te willen werken die daar al grotendeels afgewerkt bijliggen. Maar afgeschoten werden door de Groene Milieu Jongens. Arme Indiaantjes: het is inderdaad niet de allereerste keer dat die door Amerika vernederd worden! Dat weet toch het kleinste kind!

    En tja, over pijpmijnen gesproken. Al meer dan 5 jaar is het Beloofde Land (Syrië) door de Islam moedwillig in een slachtveld herschapen, omdat de Arabische Oliestaten daar een pijplijn willen om hun gas en olie via Turkije naar Europa te versassen… En die stoute Assad wil dat niet!

    De ene pijplijn is dus de andere niet. De ene is goed, de andere is slecht. Wat Obama wilde, wordt gewoon omwille van de Islam aangemoedigd. Wat Trump wil voor het welzijn van de doorsnee Amerikaan, is slecht.

    En dat gaat zo maar door… Want vergeet het niet: gisteren was het reeds de tweede dag van zijn Beleid. Wat staat dus die arme Elite van Islam-Globalisten toch nog te wachten! Als de CIA dat niet doet lijk met Kennedy, zullen zij het nog zelf moeten doen, die knul afknallen.

    En neen, aan het toeval moet niemand geloven. En alleszins niet aan de Goddelijke Voorzienigheid, want die is sedert de Franse Revolutie, gewoon afgeschaft en vervangen door Het Gouden Kalf. Toch doet het goed wat hierboven staat over Sint-Paulus. Die was eerst als Romeins Veldheer de ergste Christenvervolger, tot hij van zijn paard werd geslingerd en daarna samen met Petrus, de absolute koordtrekker werd van de Kerk van Christus.

    Toeval of niet, maar dat verhaal is een hele opsteker voor wie gelooft in het bijdraaien van de Trump-Haters.

    Digitalia

    ++++

    25-01-2017, 18:41 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    24-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4000

    Di 24 Jan

     

    VENSTER OP DE WERELD

    *

    Kortom: de nieuwe president maakt werk van zijn beloften in zijn inauguratie toespraak, waarin hij op ongekend scherpe wijze feitelijk de oorlog verklaarde aan de ultralinkse, pro-islamistische Nieuwe Wereld Orde van de globalisten in Washington, New York (VN), Brussel (EU) en Rome (het Vaticaan).

    *

    Digitaliaanse Bedenkingen

    Aan deze slotzin van het betoog van Xander valt niet te tornen. Ik kan dan ook maar aanraden het geheel via onderstaande link zorgvuldig te lezen en deze door te geven waar het kan. Om zodoende in eigen omgeving een dam op te werpen tegen het gebalk van de Leugenpers die zich in haar broodwinning door deze democratische ‘change’ definitief bedreigd weet.

    O ja, en dan nog dit. Blij terug te zijn na zo lange tijd. Ben (zonder computer) meer dan 3 weken in den Bel Ziek geweest. Kunt U zien aan die balkende ezel hierboven. Lang genoeg om vast te stellen en dus om het nodige te doen, dat de tijd van gaan is gekomen. De zonnige Italiaanse droom, die ons 15 jaar dag-en-nacht is overkomen, is voorbij. We schuiven straks de rangen van het strijdbare Vlaamse Heir weer binnen om onze oude plaats terug in te nemen. U hoort er wel nog van, als tenminste Sinte Maarten en Die van Hierboven daar ‘t ook zien zitten.

    Slecht te been, slechtziend en slecht horend, steekt ondergetekende eerst de Rubicon èn de Alpen over, ‘back to the future’ – Zij die mijn zorgen niet deelt maar ze wegneemt, komt later, zo gauw hier de ‘opkuis’ is gedaan. Zo loop ik haar niet voor de voeten, want ze is, in wat ik in al mijn verliefdheid al vele jaren stel, een D.D.: een Dapper Ding.

    Allez, dat weten we dus weeral.

    Digitalia

     

    24-01-2017, 16:38 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!